Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 06, 2022 10:08 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Cseppet sem zavar, hogy az alázatos szavaimtól mennyire válik nyilvánvalóvá az aljas kis játékom, hiszen azt mégsem gondolhatta volna komolyan enélkül sem, hogy egy ilyen este, egy ilyen randevú után, csak úgy fognám magam és tényleg elvonulnèk fürdeni, míg Ő itt lebzsel a garázsban. Főleg, mert az őrjítő, tiltott kis lègyottunk ellenére is, még mindig piszkosul izgatja a fantáziámat és erről kellőképpen gondoskodtunk is azután, hogy magamra cibáltam a gönceimet a váratlan vendégek hallatán. Esélytelen lenne, hogy egyszerűen elsètáljak és, ha úgy is alakulna a helyzet, hogy felhúzza Ő is a kesztyűt és hagyja, hogy átlèpjem a küszöböt, nem sok idő kellene ahhoz, hogy visszaforduljak és rá vessem magam.-Úgy döntöttem, hogy mostantól kezesbárány leszek.- válaszolok hanyagul, bár még kimondanom is nehezemre esik ilyesmit, amikor soha a büdös életbe nem tudnám elképzelni, hogy a nyelvemre harapjak, ha valami olyasmit akar rám erőltetni vagy parancsolni, ami nekem nem tetszik, bármennyire is szeretem és van egy olyan érzésem, hogy ezt Ő sem várná el tőlem, hiszen így ismert meg, így sikerült belopnom magamat a szívébe is és nem hiszem, hogy hirtelen arra vágyna, hogy egészen más ember legyek. Hallom a hangján, hogy bármennyire is próbál a sisakokról társalogni továbbra is, gondolatban, már rég nem ott jár, de az ajtó egyre közelebb van, Ő pedig még mindig mozdulatlanul ácsorog, mégse kell túlságosan kétségbe esnem, mert az utolsó pillanatban mögèm lép, teste izgatón simul enyémhez és, mielőtt még észbe kaphatnèk, már szét is húzza rajtam a kabátot, miközben forró, mohó csókokkal kényezteti nyakam bőrét. Iszonyúan feltüzel, ahogy a testével a falnak szegez, én pedig az egyetlen, jelenleg lehetséges módon izgatom Őt tovább, fenekemmel feszülök ágyékának újra és újra beleborzongva az érzésbe, ahogy viszonozza mozdulataimat, miközben rákérdez arra a fürdőre, amivel kapcsolatban leginkább, csak az volt a konkrét tervem, hogy forró kell majd legyen. Ha már felmelegedni akart a házba zavarni, de most már talán érzi, mennyire nincs szükségem ilyesmire, hogy mennyire felhevít minden egyes csókjával és harapdálásával, melyektől olykor feeszülten sóhajtok vagy nyögök egyet, miközben valami más forró dologra hívja fel a figyelmemet. Nyelek egy nagyot, testem egyre őrjítőbben lüktet, egyre kínzóbbá fokozódik a forróság, amit Ő is tökéletesen érezhet, valahányszor csak hozzám simul, mégis elárulom magam, mifèle aggodalom hasított belém, mikor az utolsó pillanatig úgy tett, mintha tényleg hagyná, hogy elvonuljak fürdeni. De nem reagál, helyette csak pimaszul elhallgattat, fenyegető szavakkal figyelmeztet, mennyire nem tervezi még azt a fürdést valóra váltani és teste is egyértelműen mást ígér, ahogy keményen fenekemnek nyomódik ismét, miután a kabátot lecsúsztatja vállaimról. Pokoli forróság gyötör, szívem szerint én magam rángatnèk le magamról minden ruhát, de helyette Ő áll neki a nadrágomat bontogatni, viszont ahelyett, hogy folytatná a vetkőztetèst, inkább a kezét csúsztatja combjaim közé. Lábaim követik a néma utasítást és kicsit nagyobb terpeszre nyitom őket, majd ahogy ujjai megèrintenek, ahogy a bennem èledező forróságot még jobban előcsalogatja mozdulataival és izgató harapásával a vállamon, hangosan felnyögök az élvezettől. -Basszus...- kapok levegő után, kezem finoman karjára simít, de cseppet sem úgy, mintha bármennyire is közbe akarnék avatkozni, míg másikkal hátra nyúlok tarkójára, miközben csípőm még lázasabb mozdulatokkal préselem hozzá, szinte követelőzve, imitálva a mozdulatokat, mintha már magamban érezném. Talán, még egy óra sem telt el azóta, hogy egymásnak estünk a stègen, a csillagos ég alatt, mégis ugyanolyan fojtogató a vágy, hogy érezhessem Őt, a vérem ismét olyan őrjítően száguld ereimben a szívem pedig heves tempóban zakatol a vágytól.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 06, 2022 8:49 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Magam sem értettem, hogy miért lep meg a válaszként adott pimaszkodása, mert már nagyon is jól tudta, hogy hogyan kell az ujjai köré csavarnia, és ha nyíltan ellenszegül olyasvalaminek, ami a napnál is világosabb volt, csak azt éri el, hogy még türelmetlenebbé váljak. Pedig, már kezdtem büszkeséget érezni, amiért nem rángattam le rögtön a motorról, amikor megérkeztünk, csak hogy megmutassam neki, mi minden maradt még el ott, a folyóparton, de az viszont már nem rajtunk múlott. Hisz még arra sem számítottam, ami végül történt közöttünk ott, a stégen, és aminek gondolata újra zsibbadásra ítélte a végtagjaimat. Nem szégyelltem egy pillanatig sem, hogy többet akartam, sokkal-sokkal többet, Őt, mindennel együtt, akár úgy is, hogy egyetlen kibaszott percre sem hunyom le a szemeimet ma éjjel, legalábbis addig nem, míg egy kis enyhülést nem kap a testem. De az is ideig-óráig tarthat, míg újra vissza nem tér, újult erővel, követelőzve, mint egy igazi vadállat. Arra már nem is akartam gondolni, hogy újra eljön majd egy új nap, egy olyan, amit távol kell majd töltenem tőle, de mégis az vigasztalt, hogy bármi is történjék, Ő várt itthon, azon falak között, amik éveken keresztül nem árasztottak magukból mást, csak hideget és gonoszságot, Ő pedig úgy töltötte meg élettel a helyiségeket, ahogy a szívemet azzal a lüktető és szenvedélyes szerelemmel. Nem tudtam betelni vele, és kurvára nem is akartam. - Mióta hallgatsz arra, amit a férjed mond neked? - kérdeztem vissza kíváncsian, bár tudtam, hogy nem várhatok tiszta választ. Mindezt csak az a szerep kívánta meg, ami erre a játékra íródott, mert el nem tudtam képzelni olyan helyzetet, amikor komolyabban fontolóra venné, hogy hallgasson rám, és pont ezért szerettem annyira. Mert soha nem úgy akart táncolni, ahogy én fütyültem, és amennyire bosszantott, épp annyira izgatott fel vele. Minden alkalommal kedvem támadt utána nyúlni, visszahúzni magamhoz, és addig ostromolni, míg tényleg nem sikítja bele a nevemet a feszélyező csendbe. Nem is tudtam volna mit kezdeni egy engedelmes nővel, és ezt Ő is tudta. Egyszerűen csak nem tudták lekötni a figyelmemet, Ő viszont mindazt képviselte, amit azok a nők nem. Ártatlanul vontam meg vállaimat, mikor a sisakjaimról és a miattuk elmaradó csókokról beszélt, ekkor azonban már minden ott ült az arcomon, a hangom pedig épp annyira vált árulóvá, mint a testem, még ha ezt már nem is láthatta. Hisz épp indulni készült, hogy életében először tényleg szót fogadjon, de ahogy felemelte a kezét, hogy lenyomja a kilincset, szinte láttam a mozdulatánban, hogy tényleg nem akar menni. És tényleg csak a bolondját akarta járatni velem. Elnehezült a légzésem, majd pár pillanatnyi toporgás után végül utána eredtem, szorosan hátához simulva, és míg ajkaim a fülét és nyakát becézgették, nyelvem hegyével gyengéden, mégis mohón ízlelgetve bőrét, addig egyik kezem már bontotta le róla a kabátot. Orrom pár pillanat erejéig elveszett hajában, jólesően szippantva be ismét a lágy illatát, de ez csak tovább izgatott, és miközben ajkaim még tüzesebb táncot jártak a nyakán, halkan belemorrantam az apró kis csókokba. - Tudok mást is, ami kibaszottul forró - hajoltam vissza füléhez egyetlen pillanat erejéig, de már ekkor felgyorsult a légzésem, érezve, hogyan válik egyre dübörgőbbé a szívem. Tekintetem csak lopva figyelt fel tenyereire, amik megtámaszkodtak a falban, pofátlanul belevigyorogva nyaka ostromába, és ahogy feneke ágyékomnak feszült, nem voltam rest viszonozni a mozdulatot, újra és újra hozzá dörgölőzve, csak hogy tudassam vele, mi is az, amit már ennyivel kiváltott belőlem. - Pszt. Még nem végeztem veled - mormoltam fülébe, mikor valami olyasmiről beszélt, hogy már majdnem elhitte, hogy hagyom innen kisétálni, válaszként újra keményen nekifeszülve, ráharapva nyakára, az esetleges fájdalmat pedig nyelvem lágy mozdulataival próbáltam enyhíteni. Épp csak annyira hátráltam meg, hogy le tudjam lökni vállairól a kabátot, nemtörődöm módon rúgva odébb, mikor a földre hullott, kezem viszont nem a hasára simult vissza, hanem nadrágja gombjaihoz, és amint kipattintottam a gombot a helyéről, már nem is húztam tovább az időt. Ujjaim finoman siklottak be a nadrág, és ezzel együtt a bugyija alá, közben egyik lábammal finoman terpeszre ösztönözve, és addig nyújtóztak ujjaim, míg el nem értem gyönyörének forrását, éppen abban a pillanatban, mikor vállába mélyesztettem fogaimat. -
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 06, 2022 8:07 pm
Iris & Dimitriy
Alig várom, hogy hazaèrjünk és levehessem végre ezt az idegesítő sisakot a fejemről, hogy megcsókolhassam úgy, ahogy azóta akarom, hogy felültem mögé a motorra, ám Ő mégis melegedni akar beküldeni a házba, mielőtt még egyetlen szót is kinyöghetnèk, amivel sikerül először meglepnie, de aztán felismerem azt a sunyi vigyort a képén és rájövök, hogy mire megy ki a játék. Cukkol, pimaszkodik, mintha bármi esély is lenne egyébként arra, hogy az lett volna a tervem a hazaèrkezèsünk után, hogy nélküle lépjem át a küszöböt és ne Vele együtt akarjak melegedni, mintha egyébként szükségem lenne ilyesmire, amikor most is ugyanúgy, csak a forróságot érzem magamban. De beszállok a játékba és ahelyett, hogy a sisakjai iránt kezdenèk érdeklődést mutatni, igazi szófogadó kislányként beleegyezek a melegedésbe, sőt. Tovább csűröm az ötletet egy forró fürdőig, ami mellé betársítom azt a korábban említett bort is, de iszonyú nehéz nem elnevetni magam azon, ahogy lelohad arcáról az a sunyi vigyor.-Gyönyörködünk, igen, de most küldtél be, hogy felmelegedjek, én pedig hallgatok a férjemre.- mosolygok pimaszul, miután lágy csókot nyomok az arcára, majd el is fordulok Tőle, hogy az ajtó felé vegyem az irányt, de csak egy pillanatra torpanok meg kérdését hallva, akkor is csak azért, hogy látványosan vállat vonjak hátra sandítva rá.-Szèpek, de rühellem őket, mert ha a fejemen van valamelyik, nem tudlak megcsókolni.- válik sunyivá a mosolyom és, mintha ezzel orvosolni tudnám, finoman alsó ajkamba harapok, amivel tudom, hogy csak még jobban húzgálom a bajszát, de kénytelen vagyok ilyen aljasságokhoz folyamodni, mert eszem ágában sincs elvonulni fürdeni, vagy legalábbis nélküle biztos nem. Hallom a hangján, hogy egészen megváltozik, épp úgy cseng, mint amikor a vágy kezd eluralkodni rajta, mégsem szól, hogy álljak meg és azt sem hallom, hogy megmozdulna, így az ajtó felé közelítve kezdek kicsit kétségbe esni, hogy talán nem jön be a sunyi kis tervem. Már a B verzión töprengek, hogy miféle kamu indokkal fogok visszasètálni ide körülbelül három másodperccel azután, hogy kisètálok az ajtón, de aztán mögöttem terem hirtelen és miközben mellkasa hátamnak feszül, ajkai és nyelve máris nyakam bőrét és fülemet ízlelgetik, így borzongatva meg a testemet, amitől még egy feszült sóhaj is kiszökik tüdőmből. A kabátot kezdi bontogatni rólam, de mozdulataiban most semmi óvatosság nincs, mint a stègen volt, annál sokkal türelmetlenebb és tudom, ha egy kicsit is nehézkes lenne a mutatvány, simán letèpnè rólam, ettől a gondolattól pedig, csak tovább forrósodik a vérem, mint ahogy az érzéstől is, ahogy testével egész a falig taszít, így ejtve csapdába. Más kérdés, hogy nekem eszem ágában sincs ebből a csapdából szabadulni, inkább élvezem, ahogy teste az enyémnek feszül és, mintha nem húztam volna fel, már így is épp eléggé, fenekem finoman hozzá dörgölöm szavai hallatán. -Hogy forró lesz...- nyögöm feszülten, ahogy nyakamra csókol, miközben két tenyerem a falhoz préselem, fejem pedig oldalra döntöm, hogy még jobban hozzám férjen, hogy ajkaival alaposan végig barangolhassa a bőrömet.-Talán, te is velem tarthatsz, de lehet, hogy akad jobb dolgod is a sisakjaiddal.- duruzsolom pimasz mosollyal, amibe jókora adag elégedettsèg is vegyül, amiért ördögi tervem bevált, bár valószínűleg igen csak elgondolkoznèk, hogy nem-e cseréltèk ki egy klónra, ha az ilyen pimaszkodásomat egyszer szó és reakció nélkül hagyná. Hacsak nem azért történne így, mert megmakacsolja magát, de abban az esetben én sétáltam volna vissza ide és most Ő lenne a falnak taszítva, míg én kicsókolnám belőle a szuszt is.-Már kezdtem aggódni, hogy tényleg hagysz kisètálni innen...- nyögöm végül halkan, ahogy torkom egyre jobban elszorul a testemben èledező forróságtól, ahogy a szívem őrültebb tempóra kapcsol, miközben testem újra és újra finoman az övének feszül, fenekem pedig ingerlő mozdulatokkal simul ágyékának, mintha nem éreznèm máris a hatását a kis játékomnak.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 06, 2022 6:35 pm
Tudtam volna tovább feszegetni a muffin-sütés témáját, de inkább egy pimasz kis grimasz mögé rejtettem mindazt, amit hozzá tudtam volna fűzni. Mindketten tudtuk, hogy vannak olyan dolgok az életünkben, amik soha nem fognak megtörténni, és ezek között volt az a bizonyos muffin sütögetés is, bár égtem a kíváncsiságtól, hogy tényleg komolyan gondolta-e a kötényre vonatkozó részt. Nem mintha nem lett volna elég hangsúlyos az azt megelőző rész, amivel igyekezett a tudtomra hozni, hogy rajtam abban az esetben nem is lenne semmi más a kötényen kívül. Jobban örültem volna, ha menet közben nem zavarnak meg minket, mert szinte rögtön szedelőzködni kezdett, de még mielőtt a motorhoz értünk volna, szembe fordultam vele, hogy mutatóujjamat rászegezve, gyengéden fenyegetni kezdjem, de azt még Ő se hitte el rólam, hogy nincs ötletem arra az eshetőségre, ha netán egyszer mégis egy motelbéli éjszaka mellett dönt. Bár, jelen körülmények között tényleg azt tudtam volna egyedül elképzelni, hogy szándékosan akarna hergelni vele, és semmi kétség, hogy sikerrel is járna. Az viszont már nem tűnt annyira jó ötletnek, hogy kilátásba helyeztem otthon a teraszt, mellé pedig a két pohár bort, mert ismertem magam annyira, hogy tudjam, esélye sem lesz eljutni odáig. Legalábbis, először biztosan nem, és mintha tényleg olvasott volna a gondolataimban, láttam tekintetében megcsillanni azt a pajzán kis fényt, ami ezer százalék, hogy ott pislákolt az én szemeimben is. Egy pillanatig még azt is éreztem, hogy kiszáradnak ajkaim, a torkomról már nem is beszélve, mert ahogy elképzeltem, hogy mit fogok művelni vele, ha végre hazaérünk, és lekerül róla az a kibaszott bukósisak... belefeszültek az izmaim. Nem is volt véletlen, hogy mielőbb a feje tetejére akartam húzni azt a kibaszott sisakot, mert ha még tovább néz rám azokkal a csókra éhező ajkakkal, esélyes volt, hogy nem jutunk túl messzire, legfeljebb a következő olyan placcra, ahol madár se jár. Bár, annak is meglett volna a maga varázsa... Miután begördültünk az udvarra, majd a garázshoz, néhány másodperc után állítottam csak le a motort, mielőtt leszálltam volna, rögtön levéve a saját sisakomat, de már ekkor is láthatta azt a sunyi, pofátlan kis vigyort, ami ott játszott ajkaim körül, és ami ártatlan szavakat suttogott arra vonatkozóan, hogy ideje lenne bemenni, és mondjuk... felmelegedni. Pedig, valójában én akartam Őt felmelegíteni, a bőröm még mindenhol forrott, ahol az imént hozzám ért vagy épp hozzám simult, éreztem tenyereinek helyét a mellkasomon, a mosolyom mégis csak addig rendült meg, míg végignyaltam alsó ajkamat, azt figyelve, hogyan jelenik meg arcán az értetlenkedés. Kis híján elnevettem magamat, de szinte egyből felszívta magát, és visszadobta a labdát, mire ujjaim, amik a kabátja cipzárját piszkálták, egy pár pillanatra ledermedtek, tekintetem pedig kíváncsiskodva furakodott íriszeibe. Kezdte felvenni azt a ritmust, amit általában én diktáltam, legalább úgy húzva az agyamat, ahogy én szoktam az övét, de a gyengéd, lágy csókja után, amit arcomra hintett, mégsem mozdultam. - Hát, végül is... abban egyeztünk meg, hogy gyönyörködünk - biccentettem, utalva arra, ahogy a sisakjaimra utalt, majd követtem alakját, ahogy lassan ellépett tőlem, ajkaimról pedig egyetlen pillanat alatt tűnt el a sunyi vigyor. Nem estem pánikba, mert pontosan tudtam, hogy mit kell tennem, nem tudott kizökkenteni, és mikor terítékre került, hogy borozgatni fog a fürdőkádban, kiszakadt belőlem egy feszültebb, gondterhes sóhaj. Mégsem mozdultam, helyette a fenekét fürkésztem, azt, ahogy a nadrág tökéletesen kihangsúlyozta a feszes domborulatot, ez pedig már nemcsak sóhajt, de egy halk nyelést is kicsikart belőlem. - És téged tényleg nem érdekelnek a sisakjaim? - kérdeztem halkan, és bár próbáltam küzdeni ellene, de hangom rekedtsége már pontosan elárulta, hogy mennyire nem vagyok képes úrrá lenni magamon, és hogy ha egy mód van rá, Ő kurvára nem fogja lenyomni azt a kilincset. És tényleg nem engedtem, hogy megtegye, mert a közöttünk keletkező távolságot három nagyobb lépéssel szeltem át, és úgy, hogy közben nem fordítottam magam felé, finoman, mégis határozottan a hátához préseltem mellkasomat, ajkaim már lecsaptak fülére, nyelvemmel ingerelve az érzékeny bőrét, kezemet pedig rögtön átdugtam válla felett, hogy újra a kabát cipzárjához érjek, de ezúttal már nem álltam neki játszadozni. Elkezdtem lehúzni, az anyag pedig adta magát, egyetlen szerencséjére, hisz ezúttal már tényleg nem volt olyan tényező, ami meggátolt volna abban, hogy letépjem róla. - Mit is mondtál arról a fürdőről? - folytattam tovább, ekkor már a szabaddá váló nyakát hintve tele csókjaimmal, közben addig mozgolódva mögötte, hogy egészen az ajtó melletti falig toltam Őt, egyik kezemmel átkarolva derekát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Okt. 06, 2022 3:54 pm
Iris & Dimitriy
Egyébként is rossz belegondolni, hogy mennyi mindent veszítettem el, hogy mi minden történhetett köztünk, amire nem emlékszem, de azt, hogy a lánykérés pillanatát sem tudom felidèzni, még nehezebben élem meg, hiszen ha arra gondolok, hogy miféle férfinak ismertem meg, hogy milyen volt az elején, teljesen elképzelhetetlennek gondoltam, hogy valaha ilyesmire legyen képes. Hogy feltegye a kérdést, amit titkon minden nő szeretne hallani attól a férfitól, akit szeret, hogy ilyen sebezhetővè tegye magát arra a pár másodpercre, hogy ilyen őszintén elárulja, mennyire szeret. Pláne, hogy mi már egyébként is házasok vagyunk, még ha az egy színházi előadással is ért fel inkább. -Mondjuk, most így elképzeltelek, ahogy pucéran, csupán egy szál kötényben muffint sütögetsz...- duruzsolom szemtelen vigyorral, nyíltan végig is vezetve rajta tekintetem, mintha máris úgy látnám magam előtt, a Nutella említésère pedig halkan, de annál kéjesebben sóhajtok egyet.-Az nagyon eredeti és romantikus lenne.- mosolygok rá továbbra is, miközben a parkoló felé vesszük az irányt, hiszen nagy eséllyel az a mogyorókrèm, csak akkor kerül majd elő a jövőben, ha közösen nassolunk, és ha elképzelem, milyen is lenne rátalálni arra a gyűrűre, nagyon nehezen tudom visszafogni a kikívánkozó ábrándos sóhajt. Valószínűleg, csak azért sikerül megakadályoznom, mert a hirtelen fenyegetésèvel meglep, de egy pillanatra se tudom komolyan venni, vagy legalábbis nem azt az eredményt éri el vele, mint amit valószínűleg tervezett, mert csak a piszkos fantáziámat tudja vele beindítani és gyanítom, ha hazaèrünk és a teraszon vitatjuk majd meg ezt a dolgot, ott sem lesz másképp. Már, ha egyáltalán képesek leszünk tényleg a teraszon ücsörögni és az eget bámulni egy pohár bor társaságában, mert jelen pillanatban, inkább valami egész másra mernèk fogadni. A motorhoz érve végül újra a fejemre húzza a sisakot, ami egyrészt iszonyúan bosszant, mert így képtelen vagyok szabadon csókolni vagy akár bújni hozzá, másrészt viszont iszonyú édes, hogy ennyire figyel a biztonságomra, na nem, mintha én egy pillanatig is féltem volna attól, hogy bajom esik mellette. Kevés helyen érzem magam nagyobb biztonságban, mint Vele és ezt nagyon remélem, hogy Ő is tudja, viszont most inkább a randiról kell őszinte véleményt mondanom, melyről kénytelen vagyok elárulni, hogy számomra még nem igazán ért véget. Ő sem vitatja a dolgot, pimasz mosolyt villantok rá a gondolattól, de aztán felülök mögé a motorra, miután elhelyezkedik és kuncogva átölelem. -Nem rossz kis hintó.- duruzsolom halkan, hiszen le sem tudnám tagadni, mennyire meglepett ezzel a motoros dologgal, nem beszélve arról, milyen kibaszottul szexi, ahogy rajta ül, amilyen biztosan kormányozza, miközben eszeveszett tempóban száguldunk hazafelé. Nem vagyok túl vastagon öltözve, mégsem fázok egy pillanatig sem, úgy dolgozik bennem az adrenalin, míg hazaèrünk és, még akkor is érzem, miként dübörög a vérem, mikor beállunk a garázsba és lekászálódok mögüle. Az az ismerős, pofátlan vigyor ott virít az arcán, mikor leveszi magáról a sisakot, de én inkább, csak értetlen fejet tudok vágni szavai hallatán, mikor konkrétan beküld a házba melegedni, holott én úgy terveztem, hogy együtt hagyjuk majd el a garázst, nem külön-külön. Felvont szemöldökkel lesek rá, miután megszabadulok a sisakomtól, majd karba tett kezekkel bámulom pár pillanatig, míg Ő a kabátommal kezd játszadozni és a sisakokról magyaráz valamit, de mivel úgy sejtem, hogy épp valami aljas játékot űz velem, felveszem a kesztyűt és hanyagul vállat vonok. -Hát jó. Akkor én felmegyek és készítek magamnak egy forró fürdőt, de pedig... gyönyörködj addig idelent a sisakjaidban.- hajolok oda hozzá egy pillanatra, hogy egy szűzies csókot nyomjak az arcára, majd egy kiismerhetetlen mosoly kíséretében a hátsó ajtóhoz indulok, mintha egyetlen zsigerem is kívánná, hogy fél méternèl nagyobb távolságot èkeljek közénk. De hát, Ő kezdte, én pedig örömmel húzom az agyát, még akkor is, ha valószínűleg két pillanattal később, hogy belèpnèk a lakásba, erős kényszer éreznék arra, hogy vissza rohanjak hozzá.-Azt hiszem, töltök magamnak egy pohár bort is a fürdő mellé...- sóhajtom töprengő hangon a kilincs felé nyúlva, ha pedig nem állít meg, tényleg kinyitom az ajtót és elindulok "felmelegedni".
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 10:49 pm
Valahol el kellett ismernem az igazát, hisz ha tényleg el akart volna bújni előlem, méghozzá úgy, hogy ne találjam meg, bizonyára más helyet választott volna, nem a város egyik mocskos motelét. Ismert már annyira, hogy tudja, megvannak a magam módszerei, ha valakit meg akarok találni, és az előnye is csak addig tartott, míg pár napig főttem a saját levemben. Napokon keresztül nyaldostam a sebeimet, próbálva magyarázatot találni arra, amit tett velem, közben apró fecnikre tépve a kibaszott egy szavas levelét, valahol mélyen abban bízva, hogy magától jön majd vissza. És nem azért, mert derogált volna, hogy én keressem meg, hanem mert... az talán bizonyított volna valamit. Valamit, amiben ma már megingathatatlan voltam, de a távolléte pár napjában mindent gondoltam róla, csak azt nem, hogy képes lenne újra szeretni. Még most is láttam magam előtt a kisírt szemeket, amikkel engem méricskélt, mielőtt elvonult volna fürdeni, és hiába teltek el napok, még mindig összefacsarodott tőle a szívem. Nem akartam, hogy szenvedjen, és hogy kín legyen neki az élet, amit mellettem kellene élnie, csak mert... volt valami a múltban, ami hozzám kötötte, és amit én érzek, de Ő már nem. Akkor viszont még nem voltam képes meglátni az összefüggéseket, azt, hogy miért nem ment messzebb, ha tényleg örökre el akart volna tűnni előlem, de úgy tűnt, hogy ezt a sebet tényleg csak az idő volt képes teljes egészében begyógyítani, miután a düh minden ízében elengedte a szívemet. Abban azonban szemernyi kétségem sem volt, hogy ha egyszer arra kérne, ismét elvinném Spanyolországba, hiába is tűnhetett úgy, hogy keserédes emlékeket idéz bennem Barcelona. Mert minden, amit ott éltem meg vele, olyasmi volt, amiről már régen lemondtam, sőt. Soha nem is alapoztam arra, hogy valaki férje akarok majd lenni, nemcsak valami ócska mese miatt, hanem tényleg, minden jóval és rosszal együtt. És mintha tényleg erről szólt volna az egész: a rossz váltotta a jót, majd a rosszat a jó, és mint egy végeláthatatlan spirál, most fürdőztünk abban a jóban, ami felváltotta az elmúlt napok minden fájdalmát. - Muffinba, igen - bólogattam nagy átéléssel, bár sem Ő, sem én nem néztem volna ki magamból, hogy valaha is elkezdenék muffint csinálni. Biztosan nem valami habos csomagolást választanék annak a gyűrűnek, ha ismét eljön majd az ideje, feltéve ha nem térnek vissza az emlékei, és nagy eséllyel Ő sem számít tőlem semmi mézes-mázas előadásra. Azok... nem is mi lennénk. - De eldughatom a nutellás üvegbe is - vágtam pofátlan grimaszt, miközben elindultunk a motor felé, de nem bírtam ki, hogy hirtelen ne forduljak felé, aljas fenyegetőzésbe kezdve, hogy mi fog történni, ha ismét valami olcsó motelt választ majd helyettem. Vagyis, az ágyunk helyett, de az egy és ugyanaz. Az viszont, ahogy szavaim hallatán ajkaiba harapott, kicsit sem arra engedett következtetn, hogy megijedt volna tőlem, tekintve, hogy nagyon is tisztában voltunk mindketten, milyen revansot fogok venni, ha újra belecsúszna ebbe a hibába. És az elképzelésben ezúttal sem szerepelt túl sok ruha, a gondolat hatására pedig kis híján én is beharaptam ajkamat, de megkapaszkodtam a saját tenyeremben, és végül nem tettem. - Többek között erről is beszélhetünk, igen - bólogattam, bár nem jósoltam túl sok esélyt annak a bizonyos borozgatásnak a teraszon, elvégre... ha nem zavartak volna meg, nagy eséllyel eszembe sem jutott volna abbahagyni semmit, talán csak akkor, ha Ő kért volna rá. A motor mellé érve, a fejére húztam a sisakot, közben gyengéden végigcirógatva nyaka fedetlen részét, alig érintve meg ujjbegyemmel, de még így is éreztem rajta a libabőrt érintésem nyomán, ez pedig előcsalt belőlem egy szemérmetlen kis vigyort. - Igazad van, még nem ért véget - biccentettem, bár ezen a ponton már én is bántam, hogy a fejére nyomtam azt a kibaszott sisakot, mert így esélytelen volt, hogy lopjak tőle még egy csókot. Ő pedig, szavai alapján ugyanezen gondolkodott, és nem is bírtam ki, hogy ne nevessek fel halkan, miközben a fejemre húztam a saját sisakomat. - A hintója előállt, hölgyem - foglaltam el a helyemet a motoron, várva, hogy Ő is mögém pattanjon, a fülembe suttogott szavaitól azonban már anélkül bizsergés szaladt végig testemen, hogy egyáltalán hozzám ért volna. Vagyis, hozzám ért, karjai átfonták a mellkasomat és derekamat, tenyere végül a hasamon nyugodott meg, én pedig képtelen voltak levakarni ajkaimról azt a sunyi kis vigyort. Csak akkor indultam el, mikor meggyőződtem arról, hogy erősen kapaszkodik belém, úgy növelve a sebességet, ahogy az idefelé vezető úton is tettem. Az adrenalin újra fellángolt az ereimben, érezve, hogyan merevednek meg tőle az ujjaim, az egésznek pedig akkor szakadt vége, mikor befordultam a feljáróra, és a garázs bejáratáig meg sem álltam. Kicsit megropogtattam ujjaimat, miközben hátrasandítottam rá, és mikor levetettem magamról a sisakot, már láthatta ajkaimon azt a sunyi kis vigyort, amit útközben sem tudtam levetkőzni magamról. - Kezd hűvös lenni. Menj, melegedj meg kicsit - böktem orrommal a ház hátsó ajtaja felé, majd pillantásomat a garázsra vezettem. - Vagy végig akarod próbálni az összes sisakot? - kérdeztem tőle félrebillentett fejjel, közelebb lépve hozzá, miután mindketten megtaláltuk az egyensúlyt a két lábunkon, két ujjam pedig ismét a kabátja cipzárjával kezdett játszadozni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 9:30 pm
Iris & Dimitriy
Igyekszem a kellemetlen gondolatokat elűzni, mikor Ő maga is elharapja a megkezdett mondatot, mintha csak így akarná jelezni, hogy talán nem most kellene belemèlyednünk abba a témába, ami miatt fenekestül felfordult az életünk, ebben pedig nagy segítségemre van az, ahogy játékosan rám parancsol. Gyengéd mosolya láttán egyébként is emlékeztetem magam arra, hogy ez az este most nem a rosszról, nem a problémánkról kell szóljon, ami végtére is, idő közben enyhült valamelyest azáltal, hogy már nem úgy látom Őt, mint mondjuk a legelején, így oda is hajolok hozzá egy gyengéd csókra, mintha csak ezzel akarnám ténylegesen elrekeszteni a további lehetséges szavakat. Bármi is lesz a jövőben, a legfontosabb akkor is az, hogy már nem csak bábukènt látom magamat, magunkat és Ő cseppet sem emlékeztet már egy börtönőrre. Kibaszottul a férjem a szó legszorosabb értelmében és, már soha többé nem lennék képes sem elhagyni, sem lemondani Róla. Most is, csak egy rövid időre vagyok hajlandó elhúzódni valamennyire tőle, amikor szóba kerül a távozás lehetősége, ha már egyértelműen le kell tennünk arról, hogy kettesben lehessünk és, csak hogy Ő is tisztában legyen vele, mennyire nem tervezem, hogy még egyszer a nyomomba kelljen szegődnie, elárulom neki, mennyire nem élveztem azt a pár napot abban a motelban, amire ezek szerint nem is volt olyan nehéz rátalálnia. -Annyira nem is akartam elbújni. Talán, csak az első napon.- mosolygok pimaszul, incselkedek vele, de a viccelődés ellenére azért, még mindig iszonyúan bánom, amit tettem és ez jó ideig, még nem is fog múlni. Nagyon sok ilyen és ehhez hasonló randink kell még legyen, amivel kárpótolhatom majd azért az estèèrt és a reggelèrt, ami sokkal mélyebb nyomot hagyott benne, mint gondoltam volna. Barcelona se lenne igazából ellenemre, inkább az Ő reakciója és érzései miatt gondoltam, hogy talán jobb lenne nem épp ugyanoda visszamenni, mintha tényleg az elveszett emlékeimet hajszolnánk, de amikor felhívja rá a figyelmemet, hogy azért nem tervezi, hogy tényleg szó szerint ugyanolyan emlékeket szerezzen nekünk, elakad egy pillanatra a lélegzetem. Főként a lánykèrès említése, a gyűrű miatt, amit egyszer már felajánlott nekem, amit az ujjamra húzott és, amit minden bizonnyal olyan boldogan viseltem, ahogy talán még egyetlen menyasszony sem. -Muffinba sütöd?- kuncogok halkan, de olyan lágy pillantással mèregetem, hogy az sem lepne meg, ha a szemeim helyèn szívecskék látszanának a pupilláim helyett, miközben keze finoman az enyémre fog és elindulunk vissza a motorhoz. Hirtelen torpanunk meg, ujját fenyegetően felemeli, ahogy a motel kapcsán figyelmeztet, mennyire nem kellene még egyszer hasonlót csinálnom, de akaratlanul is ajkamba harapok a gyengéd szigor láttán, ami lassan inkabb pajkosságba torkollik. -Úgy sejtem, már tudod, hogy mit csinálnál velem...- duruzsolom pimasz mosollyal, kíváncsi tekintettel biccentve oldalra a fejemet, ahogy a pohár bort és a fenyegetés részletezèsèt kilátásba helyezi.-Szóval hazaèrünk és a teraszon fogunk borozgatni, miközben elárulod, mely esetben választhatok egy motelt az ágyunk helyett?- összegzem végül az eddig hallott terveit, melyek közül egyik sincs ellenemre, még akkor sem, ha iszonyú nagy esélyt látok még mindig arra, hogy csak nagyon lassan, nagyon nehezen fogunk eljutni a garázstól a házig, nem beszélve a forró csókokról, melyekkel közben egymást fogjuk ostromolni. Legalábbis, jelen pillanatban így látom magunkat, még akkor is, ha az az undok bukósisak végül ismét prèsbe szorítja az agyamat. A gondolataimnak így se szabhat gátat, főleg, mert a nyakamon érzem gyengéd érintésèt, ahogy megtalálja azt az aprócska részét bőrömnek, amit nem fed sem a sisak, sem a kabát. Kérdése hallatán buja mosoly jelenik meg ajkaimon, tenyeremmel finoman végig simítok mellkasán és szívem szerint ripityára törnèm most azonnal a sisakot, csak hogy ne akadályozhasson többé abban, hogy megcsókoljam. De majd otthon...-Imádtam minden pillanatát, bár azt hittem, hogy még nincs vége...- vigyorgok rá a sisak alól. -De, ha nem indulunk el nagyon gyorsan, leveszem ezt a hülye sisakot és örökre elhajítom.- figyelmeztetem nevetve, megkocogtatva közben az ormótlan eszközt a fejemen, majd a motor mellé lépek, ha pedig felül rá végre, én is mögé helyezkedek, testem minden lehetséges részével hátához simulva, gyengéden csúsztatva tenyereimet hasára. -Èletem legcsodálatosabb randija ez a mai...- lehelem aztán halkan fülébe, mielőtt lecsuknám a plexit, tovább küszködve attól, hogy nem tudok csókot lehelni a tarkójára vagy a nyakára.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 8:16 pm
Szinte már úgy felejtettem rajta a tekintetemet, hogy közben észre sem vettem, belemerülve látványába, gyönyörű vonásaiba, abba a cserfes kis ívbe, amibe ajkai rándultak, mikor mosolygott, vagy tekintetének mélyébe, ami beszédesebb volt ezer kimondott szónál. Azt hittem, hogy soha nem fogom majd megérteni mindazt, ami kibontakozott közöttünk, de kezdtem egyre biztosabbá válni abban, hogy nem kellett sem megérteni, sem felfedezni, mert nem volt értelme. Bármi is érte el, hogy végül a karjai között kössek ki, olyan szerelemmel a mellkasomban, amire soha nem tartottam képesnek magam, hogy már nem is volt jelentősége okokat keresni. Hiába próbáltam annyiszor elűzni magam mellől, néha tudatosan, néha pedig öntudatlanul, hogy két kezemen nem tudtam volna megszámolni, de Ő mindannyiszor visszatalált hozzám, megbocsájtott és új esélyt adott, holott jó párszor nem szolgáltattam okot a könyörületre. Hisz én sem voltam az, néha úgy töröltem belé a lábamat, mintha tényleg nem tartanám Őt többre, de talán már akkor is átlátott rajtam, és végül, a próbálkozásokat siker koronázta, mert fogást talált a maszkomon, hogy végül le tudja rántani rólam. Azóta pedig nem volt sem nyugodt éjjelem, sem nyugodt nappalom, mert a nap minden kibaszott percében miatta zakatolt a szívem, hol azért, mert aggódtam érte, hol pedig azért, mert közelebb már nem is lehetett volna. A testemen túl a szívemet is neki adtam, de nem tudtam csak és önmagában a mindent felégető szerelmünkre gondolni. Kéz a kézben járt a vággyal, amit iránta éreztem, ami szüntelen mardosta ereimet, és szorította marokra a gyomromat. És ami most is ott időzött a tekintetemben, annak ellenére, hogy nemrég még az ölemben hajszolta mindkettőnk gyönyörét, olyan hangokat produkálva, hogy már az is lüktetést váltott ki belőlem, ha felidéztem. A téma mégis komolyabb vizekre evezett, méghozzá nekem köszönhetően, mert úgy hoztam szóba az amnéziáját, hogy nem akartam kellemetlen pillanatokat okozni, mégis, annyira próbáltam úgy tenni, mintha ez is az élet része lenne, hogy elfelejtettem uralkodni a nyelvemen. - Nincs "de" - vigyorodtam el halványa, mintha csak ezzel próbáltam volna csillapítani a kellemetlen gondolatokat, amik feléledtek benne. Én sem akartam ezen agyalni most, és reméltem, hogy Ő sem most kezdi el rágni magát mindazon, ami az elmúlt hetekben történt. Akkor sem, ha ennek az okát valahol tényleg Barcelona-ban kellett volna keresnünk. Arcát, majd haját simítottam végig ujjaimmal, miközben odahajolt hozzám, és csókot lehelt ajkaimra, ezt pedig olyan gyengéden és finoman tette, hogy kis híján ismét utána nyúltam, csak hogy újra az ölembe csaljam, még ha az imént már hallottunk is valami mozgolódást az ösvény elejéről. Valahol bosszantott is, hogy ezúttal már kénytelen vagyok visszafogni magam, de nem véletlenül emlegettem fel a teraszos csillagnézést. Amíg Ő az eget nézegeti majd, nekem bőven lesz időm benne gyönyörködni. - A motel azért nem volt egy nagy kihívás - jelent meg ajkaim körül egy vigyor, mikor egy sóhajt követően én is feltápászkodtam, ekkor már nagyjából elfogadva, hogy talán tényleg befejezettnek kell tekintenünk a randevú azon részét, amit itt akartam Vele megejteni, komótos mozdulatokkal magamra rángatva a kabátomat. - Másodjára már nem Barcelona-ban húznék gyűrűt az ujjadra. Az túl kiszámítható lenne - rántottam egyet a vállamon széles vigyorgással. - De még nem döntöttem el, hogy egy pohár pezsgőbe csempésszem vagy belesüssem egy muffinba - folytattam tovább pimaszkodva, miközben keze után nyúltam, de itt már egyértelműen az agyát húztam valami olyasmivel, ami kapcsán azt sem tudtam, hogy hányadán állok. Vele valószínűleg... a nulladik mérföldkövön, de az a gyűrű egyelőre még jó helyen volt nálam. Azt hiszem. - Ha még egyszer egy mocskos motelt választasz az ágyunk helyett, nem tudom, hogy mit csinálok veled - fordultam aztán felé hirtelen, fenyegetően emelve fel mutatóujjamat, de hangomon ezúttal is érezhette, hogy ebből semmi sem komoly. Maximum, a folytatás. - Hacsak nem... - kezdtem hangos tanakodásba, miközben tovább folytattuk az utat vissza, a motor felé. - Mindegy, ezt majd egy pohár bor mellett megvitatjuk - vontam meg vállaimat, szemtelenül végignyalva ajkamat, miközben a fejére húztam a bukósisakot, de kezem nem futamodott meg rögtön, finoman végigcirógattam nyaka azon részét, amit a kabát még szabadon hagyott. - Jól érezted magad?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 7:09 pm
Iris & Dimitriy
Annyira már nem is lepődöm meg azon, hogy képtelenek vagyunk egymás közelében nyugton maradni, kihagyni akár egyetlen lehetőséget is a pimaszkodásra, amit hol Ő, hol én kezdek el, aztán csak oda-vissza dobáljuk azt a bizonyos labdát, míg végül el nem szakad a cérna valakinèl és ismét egymáson nem kötünk ki zihálva, egymás ajkait falva telhetetlen mohósággal. Mondjuk én az ajkaimat, most egész más helyre képzelem a testén, de a mohóságban cseppet sem szenvednèk úgy sem hiányt, csupán az iménti hangok csitulnának kissé, helyette viszont az Övéi lennének tisztábban hallhatók, amitől próbálok sietve elvonatkoztatni, mielőtt még elragadtatnám magam teljesen. Nem igazán van ebben segítségemre, mert a vacsora kapcsán hamar rám terelődik a szó és arra, hogy mennyire szeret rólam falatozni és, bár nekem konkrét emlékem, csak a nutelláról van, úgy sejtem volt már precedens másra is.-Hát az a Nutella is sokkal finomabb volt a múltkor, hogy Rólad nyaltam le - jegyzem meg csak úgy mellékesen, mintha az időjárásról vagy a csodás égboltról csevegnènk, de a vágyról, amit az éjszaka emléke kelt bennem, egyértelműen árulkodik az, ahogy finoman alsó ajkamba harapok. És már megint itt tartunk, hogy másra se tudok gondolni, csak hogy ajkaim közt érezhessem Őt, a nyelvem hegyén a bőrét és minden kibaszott porcikáját, miközben Ő zihálva bámul le rám azzal az izzó vággyal tekintetében, amit újra és újra megmutat nekem. Megköszörülöm a torkom és a következő krumplièrt nyúlok, miközben az emlékeiről ejt pár szót és arról, hogy ruha nem sok van rajtam egyikben sem, de amikor azt állítja, hogy képes lennék valaha megunni Őt, ha folyton otthon randiznánk, nem tudok nem csúnyán nézni rá egy röpke pillanat erejéig. Kétlem, hogy ez a vágy valaha is el tudna tűnni, hacsak nem tenne bőséggel azért, hogy eltűnjön, ha nem taszítana el magától, mert más esetben talán, csak azt tudnám elkèpzelni, hogy majd idővel halványul, de jelenleg még ez is abszurdnak tűnik. Ha ez halványul, akkor valószínűleg a szex iránti érdeklődésem is lappadni fog, akkor meg már édes mindegy lenne, hogy Ő vagy bárki más van mellettem. Megrázom a fejem, hogy ezeket az őrült gondolatokat a lehető legtávolabb űzzem magamtól, de Barcelona említése is elég vegyes érzelmeket váltanak ki belőlem, mert amellett, hogy iszonyúan szeretnèm átèlni Vele mindazt, ami egyszer már megtörtént, eszembe jut, hogy számára talán annyira nem lenne mindez kellemes. Hiszen, az új emlékek és az, hogy ismét oda utaznánk, egyben talán azt is jelentené, hogy lemondunk a régi emlékekről és élményekről, ezt pedig nem akarom. Legalábbis még nem. Ha majd úgy fest, hogy teljesen reménytelen a helyzet, akkor talán. -Ez igaz de...- sóhajtok egy nagyot én magam is, mikor észbe kapok, hogy Ő valószínűleg nem nagyon akar most ebbe belemèlyedni és igazából én sem akarom elrontani a randit a kellemetlen dolgokkal, helyette inkább arra koncentrálok, ami most fontos, az pedig ez az új, friss szerelem, amit iránta érzek és, amihez nem kellett az a temèrdek emlék, elég volt, hogy megmutatta, milyen férfi vált belőle mellettem. Közelebb hajolok hozzá, gyengéd csókot kérve tőle, ahogy kiragadom mondandójából a lényeget, hogy akár a világ végére is utánam jönne, ha arra lenne szükség és, miközben szememet lehunyva támaszkodok homlokának, kièlvezem gyengéd érintéseit, finoman elmosolyodva szavain. -Hát igen. Erre még én is emlékszek.- sutyorgom halkan, hiszen élénken él emlékeimben az, amikor a képembe vágta, mennyire nem erdekelnè, hogyha elmegyek, hogy Ő semmiképp sem jönne utánam és végtére is, a kezdetekkor is az apja emberei cibáltak vissza, neki köze nem volt az egészhez. -Vègtère is, a motelba is utánam jöttèl.- sóhajtom halkan, némi bűnbánással hangomban, miközben kezem mellkasára simít és finoman a pólójára markolok, mintha ezzel is azt akarnám a tudtára adni, mennyire örülök, hogy értem jött és, hogy kijózanított. Hogy nem hagyta, hogy tovább mètelyezzem elmèmet a kétséggel, amit a félelmem és a pánikom szültek, mostanra pedig világossá vált, hogy szükségem van Rá, hogy akarom Őt, bármilyen nehéz is legyen. Elhúzódok végül kicsit, mikor idegen hangok ütik meg a fülemet, melyek minden bizonnyal az autóval érkezőkhöz tartoznak, kérdésère pedig cinkos mosollyal bólintok és egy rövid, de annál forróbb csókot követően lábra állok, a vacsora maradékát pedig magamhoz veszem a táskámmal együtt.-De, ha komolyan gondoltad ezt a Barcelona dolgot, én benne vagyok.- terelem kicsit vissza a szót és, ha idő közben Ő is magára kapta a kabátját, már nyújtom is felé a kezem, hogy indulhassunk, már ha nem akar még gyönyörködni picit a folyóban vagy akármiben. -Igazából én is követnèlek bárhová, csak ne kelljen többé egy napig se távol lennem Tőled. Iszonyú pocsékul aludtam abban a motelban...- csóválom a fejem szelíd mosollyal a saját hülyeségemen, hiszen meg is érdemeltem, hogy szarul aludjak, mikor én sétáltam el azon az éjszakán. Nem Ő küldött el, nem bántott vagy sértett meg, igazából csak segített az elkèszített fürdővel és mindennel, amit értem tett akkor este, mégis elhagytam. Többé nem teszem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 6:10 pm
Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy féken tartsam a gondolataimat, miután szóba hoztam, hogy talán csendesebb lettem volna, ha valami leköti az ajkaimat, de számítanom kellett volna rá, hogy ezúttal vissza fogja dobni a labdát. Nem is akárhogy, mert olyasmire engedett következtetni, amit kibaszottul imádtam, és ahányszor csak eszembe jutott, hogy milyen érzés ajkainak szoros börtöne, olyan reszketés futott végig a zsigereimben, hogy lehetetlenség volt nem kőkeményen megfeszülni tőle. Mert ezt tette velem, ezt a hatást gyakorolta rám, mint valami átkozott szirén, akiből soha nem elég. Mint aki újra és újra magához csábít az vágyódó énekével, és hiába hittem magamról, hogy bármit és bárkit képes lennék legyőzni, Vele nem tudtam megbirkózni. És nem is akartam, mert már mindenestül az Övé voltam, épp annyira, amennyire Ő az enyém, és akár még az ördöggel is képes lettem volna ádáz csatát vívni azért, hogy ez örökre így is maradjon. Még ha a valódi ördögöt nem is a pokolban kellett keresnünk, nem, ahhoz sokkal közelebb volt hozzánk, és nem telt el úgy nap, hogy ne jutott eszembe, vajon legközelebb mivel próbálja majd megkeseríteni az életünket. Bár, nézhettem volna a jó oldalát is, hogy végre egy történetben nem én voltam a sátán. Szemeim falánk tempóban végigkalandoztak testén, kicsit sem zavartatva magamat, még az sem nagyon hatott meg, hogy tetőtől talpig be volt öltözve, mert a lelki szemeim előtt pontosan láttam magam előtt, hogy mit is rejt a ruhája, és ez bőven elég volt ahhoz, hogy ráharapjak ajkaimra. - Tény, hogy a desszert is édesebb, ha rajtad tálalják - vontam meg ártatlan pislogással a vállaimat, közben szorgosan bólogatva, mintha így akarnám alátámasztani szavaimat, de azt már nem is akartam kihangsúlyozni, hogy a hamburger falatozása közben már ezer más íz is megtámadta az ízlelőbimbóimat. Többek között a nutella, amit legutóbb nyaldostam le róla jóízűen, előtte a tejszín az eperrel, és... miért volt olyan érzésem, hogy a sor még nem ezekkel fog véget érni? - A legtöbb emlékemben, amiben te is szerepelsz, nincs rajtad ruha. Szerinted van okom az aggodalomra? - kérdeztem vissza elgondolkodva, próbálva visszatalálni a hamburger ízéhez, de a jókedvű somolygásomat nem is igyekeztem elrejteni előle. Még akkor sem, mikor szemmel láthatóan dorgálóvá vált a pillantása, szóvá is téve, hogy nincs esélyem arra, hogy megunjon, mire ismét megvontam a vállamat. - Tudom - vontam fel pofátlanul a szemöldökömet, ezzel jelezve, hogy csak táncolok az idegein. Még mindig hol szemeit, hol ajkát fürkésztem, mikor szóba hoztam Barcelona-t, bár végig sem gondoltam igazán. Tulajdonképpen már... próbáltam szabadulni annak a gondolatától, hogy soha nem kapom majd vissza azt az Iris-t, aki lebontotta a falakat, és átjutott a burkon, amit magam köré emeltem. - Ha ezen múlna, a házban se tudnék megmaradni, mert minden része emlékeztet arra, ami... - Felsóhajtottam, mielőtt kimondtam volna a szavakat, egy fejrázással adva tudtára, hogy inkább ne mélyedjünk el a témában, mert nem ezért jöttünk ide. Nem akartam most azokkal a problémákkal foglalkozni, amik minduntalan ott várnak majd minket holnap reggel is. Egy ideig meg sem szólaltam, próbáltam mélyre dugdosni magamban mindazt, ami pár pillanat erejéig rossz érzést keltett bennem, kérdésére eleinte csak egy meleg mosollyal válaszolva, finoman viszonozva a csókot, amit ezúttal Ő kezdeményezett, tenyeremmel arcára simítva, és mikor homloka az enyémenk támaszkodott, halkan felsóhajtottam, ekkor már haját cirógatva. - Valahol vicces - vigyorodtam el, néhány másodpercre lehunyva a szemeimet. - Az első házban töltött estéden megmondtam, hogy ha elszöksz, eszembe sem jut majd megkeresni. Most pedig tényleg, a világ végére is utánad mennék - hajoltam el tőle, orromat finoman vezetve végig arcélén, hosszú másodpercekig csak élvezve a csendet és a békét, ami ránk telepedett, de nem is mi lettünk volna, ha valami nem szól közbe. Történetesen azok, akik vélhetően azzal az autóval érkeztek, amit az előbb hallottunk, és most tisztán kivehetővé váltak, még ha jó nagy távolság is alakult ki közte és közöttünk. - Elinduljunk haza? A teraszról is folytathatjuk ezt az... érdekfeszítő csillaglest - vigyorodtam el pofátlanul.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Okt. 05, 2022 3:56 pm
Iris & Dimitriy
Kihíváskènt tekint a nadrágra, ami végtére is olyan nagy akadályt nem jelentett köztünk, így a szoknyát el is vetem, mint jövőbeni kötelező viseletem a randikon, helyette pedig elő állok valami sokkal hajmeresztőbbel, bár még én is jót nevetek, ahogy elképzelem, hogy megjelenek előtte egy szkafanderben. Mondjuk ismerve a habitusát és, hogy szinte bármit képes lenne letèpni rólam a pillanat hevében -leszámítva az ingèt és a jelenlegi viseletemet-, egy pillanatig sem kételkedem abban, hogy a szkafander se jelentene számára túl nagy akadályt. Valószínűleg abból is kibogozna, maximum tovább tartana, tovább őrölnè a vágy, mint ahogy engem is és, csak még mohóbban esne nekem, mikor végre szabad utat kapna, bár ilyesmire gondolnom sem kellene, mert rögtön elkalandozik a képzeletem, melyet a parkolóba érkező autó állít meg végül. Nagyon nehezemre esik, mégis lepattanok róla és gyorsan magamra rángatom a nadrágom, mielőtt még pár bámészkodó a folyó helyette a hátsómban gyönyörködhetne, de mielőtt még túlságosan elszontyolodna emiatt, gyors csókot lehelek ajkaira és természetesen, a hangommal kapcsolatos megjegyzésère rákontrázok, bár már attól libabőrös leszek, ha csak eszembe jutnak nyögései és sóhajai, melyeknèl erotikusabbat és izgatóbbat nem igazán hallottam még soha. -Igen, nálam is ez lehetett a gond. Nem volt semmi a számban.- nyelek egy nagyot, majd sunyi mosollyal bólogatni kezdek, mert az is izgat, ha arra gondolok, hogy Ő mi miatt lehetett volna csendben, de attól is felpezsdül a vérem, ha az jut eszembe, hogy én mitől lehettem volna halkabb. Őrület, hogy a testem mennyire nem nyugszik, hogy hiába az imént átélt orgazmus, ugyanazzal a hèvvel tudnék most is neki esni, mint amivel az imént mozogtam rajta, mintha képtelenség lenne csillapítani ezt a mohó vágyat bennem. Mégis, most igyekszem inkább arra ügyelni, hogy végre tényleg vacsorázzon, még ha jelenleg nem is áll más rendelkezésère, csak egy alaposan kihűlt hamburger, azok után pedig, ami az imént történt, eszem ágában sincs kétségbe vonni szavait. Tudom, hogy a korgó gyomrát sosem helyezné előbbre, ezt már a múltkor is bizonyította a pizza esetében, de az, ha rólam falatozik, igazából egész jó kompromisszumnak tűnik.-Azt hittem, csak a nassoláshoz vagyok hasznos kellék.- kuncogok halkan, felidézve magamban a nutellás élményemet, ahogy Ő falatozott rólam vagy épp én Róla, de rá kell jönnöm, hogy bármi is történjen köztünk, arra nem ajánlatos akárhol gondolnom, mert így is úgy is pokolian felizgat. Nem is próbálom rejteni, mennyire nem értek egyet a következő felvetèsèvel, hogy majd unalmassá válna, ha mindig otthon randiznánk, mert tekintetem szúróssá válik, egyértelműen kifejezi nemtetszèsemet, amiről feszülten összeprèselt ajkaim és gondterhelt sóhajom is árulkodhat, melyet végül hallatok mielőtt megszólalnèk.-Kètlem, hogy valaha rád unnèk, de tény, hogy elég izgalmas, ha egy-egy randit is megejtünk néha.- csóválom a fejem dorgálón, ajkaimra mosoly kúszik csókja nyomán, hiszen egyébként sem haragudtam igazán rá az iménti megjegyzés miatt sem, csak minden vágyam, hogy kiverjem a fejéből ezt és minden más, teljesen abszurd gondolatot. Barcelona említésère aztán egészen bizonytalanná válnak vonásaim, pár másodperc erejéig lepillantok a kezemben tartott krumplira és, bár iszonyúan megható a vallomás, hogy bárhová képes lenne utánam jönni, ennek hallatán rá is sandítok egy gyengéd, hálás mosollyal, mégis megmarad bennem a bizonytalanság érzése. Csak azután szólalok meg végül, hogy alaposan összeszedem a gondolataimat és sóhajtok egy nagyot.-Nem lenne neked... kellemetlen érzés visszamenni oda? Hiszen, nagy eséllyel ott kezdődött mindez...- kérdezem végül halkan, hiszen ha jól emlékszem azt mondta, hogy a nászut után vesztettem el az emlékeimet, vagyis inkább, már akkor, ott elkezdődött és egyrészt nem szeretném, ha olyan helyre akarna csakis miattam menni, ahova talán Ő annyira nem vágyna vissza, ráadásul felmerül bennem a gondolat, hogy talán ott majd megint elindul ez a rejtélyes folyamat és újra elveszítem Őt az emlékeimmel együtt. -Tènyleg követnèl bárhová?- sandítok rá végül szemtelen mosollyal, ahogy visszautalok erre az igen lényeges vallomásra, amitől a mellkasomat elönti az a kellemes forróság és az érzés, hogy milyen kibaszottul szeretem és, hogy milyen hálás vagyok, amiért Őt nekem adta a sors. Még, ha az elején elképzelhetetlennek is tűnt, hogy köztünk valaha bármi is legyen szexen és veszekedésen kívül.-Bárhová szívesen elmennèk veled, Dimitriy. Barcelonába is.- súgom aztán halkan és most én hajolok picit közelebb hozzá, hogy egy lassú, gyengéd csókot követően pár pillanatra homlokának támasszam homlokom, lehunyt szemmel veszve el az érzésekben, melyeket Ő éltet bennem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 10:01 pm
Habár először egy szemforgatással fogadtam szavait, nem tudtam visszatartani a nevetést sem, főleg mikor megjelent lelki szemeim előtt az a szkafander, de valószínűleg a döbbenet hatására amúgy sem az lett volna az első reakcióm, hogy megpróbáljam kihámozni belőle. Bár tény, hogy nehezen tudott volna olyasmit produkálni, ami kicsit is csorbította volna a vágyamat iránta, elvégre bármit is tett vagy mondott, ugyanolyan hatást gyakorolt rám, és egyszerűen képtelen voltam csak úgy, egyszerűen kievickélni a bűvköréből. Talán azért, mert nem is akartam, hisz minden, amire szükségem volt és lesz, mellette talált rám, és ezen soha nem akarnék változtatni. Legalábbis addig biztosan nem, míg mindkettőnknek jó így, és egyelőre nem adott a gyanakvásra a viselkedésével, épp ellenkezőleg. Tekintete épp úgy csillogott, ahogy hetekkel ezelőtt a spanyol tengerparton, az imént pedig ugyanolyan mámoros, kéjes nyögések lengtek körbe bennünket, mint amiket ott csaltam elő belőle, mikor a hotelszobánk minden létező négyzetcentiméterét felavattuk. Nem is szabadott volna emlékeztetnem magam, mert már a gondolatába is belefeszültem, és hiába a friss gyönyör, ismertem magam annyira, hogy tudjam, ez nem akadályozna semmiben a folytatást illetően. Ezt azonban Ő maga írta felül, mikor felpattant, a következő másodpercekben pedig egyértelművé is vált, hogy miért, de nem sok figyelmet szenteltem annak a kocsinak, ami valószínűleg a motor mellé parkolhatott valahová. Inkább én is megigazgattam magamon a nadrágot, már-már duzzogva, hogy mindez ilyen gyorsan megtörténik, és csak hogy tovább hergeljem, muszáj volt megjegyzést tennem azokra a hangokra, amik nemrég elhagyták a torkát. - Nem volt eléggé lefoglalva a szám. Legközelebb igyekszem majd befogni valamivel... - vontam meg ártatlanul vállaimat, miközben perverz ívre feszült mindkét szemöldököm, szándékosan nem téve hozzá, hogy ilyen szempontból követhetné majd a példámat, de nem akartam több gondolatot szentelni annak az ajzó fantáziaképnek, ahogy ajkai szorítását érzem magam körül. Ez kicsit sem segített volna azon, hogy csak úgy simán vele dőljek anélkül, hogy ismét belekezdjek valamibe, így inkább nagyot nyeltem, elhessegetva magamtól azt az érzést, amit ajkai börtönében éreztem, valahányszor kényeztetni kezdett. - Remélem te sem gondolod komolyan, hogy valaha a vacsorát fogom választani helyetted - bontogattam ki a hamburgert, jól érezve, amit Ő is mondott, mégpedig hogy már kihűlt az egész, de ez kicsit sem szegte kedvem. Mohón haraptam bele, jólesően hümmögve az ízek harmóniáján, de a vigyorom még így sem csillapodott. Miután oldalra fordult, szabad kezem finoman cirógatta tovább, ahol épp elértem, és nem volt annyira útban a kabátja, de korlátozottak voltak a lehetőségeim, amikor pedig ajkai közé kapott egy szál krumplit, ismét kiszakadt belőlem egy gondterhes sóhaj. - Akkor szoktam a legjobbakat enni, mikor te vagy a terülj, terülj asztalkám - mormogtam halkan a szavakat, bár, vitatkozhatott volna velem, tekintve, hogy az esetek többségére nem is emlékezett. - Nemcsak az édességeket szeretem ám lenyalni rólad - billent oldalra a fejem, jó pár másodpercig nem is foglalkozva a kezemben tartott hamburgerrel, mert inkább azt figyeltem, ahogy ajkai közé veszi a krumplit, és tovább incselkedik, mintha nem is történt volna semmi. - Ha csak otthon... randiznánk... khm - hangsúlyoztam ki erősen az apró kis szócskát, mellé egy sunyi, perverz vigyort villantva. -, még azelőtt megunnál, hogy elszámolnék tízig - hajoltam közelebb hozzá, lopva tőle egy csókot, majd lenyaldostam ajkamról a rám ragadó sót. - Ha nem térnek vissza az emlékeid, kénytelen leszek újra elvinni Barcelona-ba - folytattam tovább az eszmefuttatást két falat között, félrebillentett fejjel lesve a vizet. - Ha már egyszer azt mondtam, hogy a világ végére is utánad megyek, ne menjen kárba ez az ígéret.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 8:32 pm
Iris & Dimitriy
Úgy bújok karjaiba, mintha már soha el sem akarnám ereszteni, kiélvezve ezt a meghitt, békés pillanatot az eget rengető gyönyör után, amitől még mindig pezseg a vérem és vadul zakatol a szívem, de vállamra hintett gyengéd csókjai és az, amilyen szorosan tart karjaiban, lassacskán megnyugtatnak. Már, amennyire lehetséges megnyugodnom, miközben az ölében ülök és magamon érzem érintését, mert ugyanakkor mindezek folyamatosan őrzik bennem azt a tüzet, amit Ő keltett életre, amit Ő táplál és talán, már soha nem is fog kihunyni, bár mindazok után, ami nem olyan régen történt, nem nagyon mernék már kijelenteni ilyesmit, ezt a gondolatot viszont gyorsan elhessegetem magamtól. Nem akarom, hogy bármi elrontsa ezt a pillanatot, ezt az estét, szavai pedig gyorsan más vizekre terelgetik elmémet, őszinte, jó kedvű mosolyt csalva ajkaimra, elő csalogatva azt a pimasz énemet, aki csak arra a pár pillanatra tűnt el, míg a gyönyör maga alá gyűrt. Olyankor egyébként is, valahogy köddé válik minden más. -A következő randira szkafandert fogok felvenni.- pimaszkodok nevetve, gyengéden cirógatva bőrét, olykor apró csókot is lehelve rá, de aztán amikor fenyegetőzni kezd, hogy innentől már nincs vissza út és egyetlen nyilvános helyen se hátrálhatok ki, akaratlanul is ajkamba kell harapnom, mert tudom, hogy milyen gátlástalan és, hogy mennyire élvezi, ha zavarba tud hozni. Hát egy sokkal nyilvánosabb helyen, valószínűleg sikerülne is neki.-Ez valamiért cseppet sem nyugtat meg, de erről valószínűleg az az "így" szócska tehet.- forgatom a szemeimet mosolyogva, már a gondolattól is megborzongva, mi mindenre lehet képes, ha ilyesmit a fejébe vesz és, miközben arcomat elönti a pír az elképzelt jelenetek sokaságától, különös izgalmat is érzek egyben. És még mindig ott a lehetőség arra, hogy inkább én lepjem meg ilyesmivel, bár Ő bizonyára kibaszottul nem pirulna el attól, ha az asztal alá bújnék egy étterem kellős közepén. Az eget kezdi kémlelni, amiben én is társául szegődök, emlékeztetve arra, mennyire nem a csillagok vagy a csillagképek neve most a lényeg, hanem a felülmúlhatatlan szépségük, de amikor visszapillantok Rá, tekintetem találkozik az Övével, ajkaimra pedig lágy mosoly költözik, amikor tudatosul bennem, hogy Ő már rég nem a csillagokat bámulta, hanem engem. Finoman ajkaira csókolok, ezek után pedig, ha nem is nagyon akaródzik lemásznom róla, mégis rászánom magam arra, hogy magamra rángassam a nadrágom, mert a távolban látom, hogy egy autó érkezik a parkolóba, én pedig nem szeretnék csupasz fenékkel ücsörögni itt, amikor megjelennek...akárkik. Pedig, látom rajta, mennyire nincs ínyére az öltözködés, mégis csatlakozik, ki nem hagyva a lehetőséget arra, hogy megpróbáljon ismét zavarba hozni. Aljas gazember. -Hát azért Te sem voltál a legcsendesebb...- pimaszkodok mosolyogva, finoman alsó ajkamba harapva, amivel tudom, hogy egyébként is simán az őrületbe tudnám kergetni, majd mindenféle figyelmeztetés nélkül karolom át nyakát és húzom magammal a földre egy forró csók kíséretében, mosolyogva élvezve ki gyengéd érintését, amit még a kabáton keresztül is érzékelek, de tény, hogy sokkal jobban szeretem, ha a csupasz bőrömön játsza el ugyanezt. Fel nem fogom, hogy a fenébe lehet ilyen édes és, hogy miféle hatalma van fölöttem, amivel a legbujább énemet is előcsalogatja belőlem, de talán nem is az a lényeg, hogy miként képes erre, bár jót nevetek, amikor bevallja, mennyire nem számított arra, hogy ilyesmi történhet majd ezen a randin. -Hát be kell valljam, egészen felizgatott a gondolat, mit művelhettél velem abban az étteremben, úgyhogy...- duruzsolom halkan kuncogva, miközben magához húzza a zacskót, amiben az Ő hamburgere még mindig arra vár, hogy valaki elfogyassza, én pedig gondterhelten sóhajtok egyet. -Kezd lelkiismeret furdalásom lenni. Soha nem hagylak rendesen megvacsorázni, ráadásul az a hamburger, már tutira kihűlt.- csóválom a fejem, ajkaim sajnálkozva elhúzom és, bár valószínűleg cseppet sem bánja azt, amivel elvontam a figyelmét a vacsiról, azért bizonyára, csak még éhesebb lett mostanra, így nem is szándékozom most megzavarni, inkább oldalt fordulok a stégen feküdve és könyökömön megtámaszkodva tartom meg a fejemet, úgy bámulva, ahogy neki lát enni. -Húha. Valami érdekeset kell kitalálnom...- kúszik pimasz vigyor ajkaimra, máris azon kezdek töprengni, mégis miféle helyszínt kellene választanom, de közben az elém húzott zacskóból lopok egy szem krumplit és elgondolkodva rágcsálni kezdem. -Mondjuk az már biztos, hogy előtte alaposan megetetlek majd.- vigyorodok el, miközben hol Őt figyelem, ahogy jóízűen eszeget, hol a vizet és az azon megcsillanó fényeket, a mosolyt meg egyszerűen képtelen vagyok levakarni az arcomról és valószínűleg az este további részében is így lesz.-Bár én az otthoni randijainkat is nagyon...élvezem.- pimaszkodok tovább, újabb krumpliért nyúlva, de mielőtt bekapnám azt is, cinkos mosollyal rákacsintok, majd vállat vonok, mintha mi sem történt volna.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 6:40 pm
Meg sem próbáltam Őt elengedni, olyan szorosan tartottam, hogy egy pillanatra még az is eszembe jutott, hogy talán fájdalmat okozok majd neki azzal, ahogy karom szorosan tartja a derekát. Közben viszont továbbra sem voltam hajlandó elhajolni vállától, ajkaimmal finoman becézgettem bőrét, érezve, hogyan remeg meg testem újra és újra az imént átélt gyönyörtől, és attól az édes megsemmisüléstől, amibe egymást hajszoltuk. Nem is tudtam volna megmondani, hogy mennyi idő telt el, míg a karjaim közé zártam, de Ő se nagyon tett kísérletet arra, hogy elszakadjon tőlem, ez pedig különösképp a mellkasomat borította újabb forróságba. Mert nemcsak a testem borult lángba tőle, hanem a szívem is, egyszerre fűtötte bennem a szerelmet és azt az őrjítő vágyat, aminek egyszerűen nem volt sem eleje, sem vége, a mai nap után pedig szerettem volna minél többször emlékeztetni magam arra, hogy tényleg itt van és tényleg velem akar maradni. Nem holmi kirakat-házasságban akar velem élni, ami mindenki mást elégedetté tesz majd rajtunk kívül, hanem egy olyanban, amiben mi voltunk a fontosak, és engem már kurvára nem érdekelt senki. Bármit megtettem volna azért, hogy jól és biztonságban érezze magát velem és mellettem, és ha ehhez az kellett, hogy az én segítségemmel vívja ki mások tekintélyét és tiszteletét, hát készen álltam támogatni Őt ebben. Nem bírtam ki viszont, hogy ne tegyek megjegyzést mindarra, ami az elmúlt percekben történt közöttünk, és bár csillapodott a bennem tomboló vágy, legalább annyira, hogy a hangom megtelhessen azzal a szemtelen sunyiskodással, de még mindig éreztem magamban, hogy ha most újra akarná kezdeni, minden kibaszott porcikám támogatná benne. Rólam nem is beszélve. - A szoknyában nem lett volna semmi kihívás - válaszoltam egyszerű vállvonással, bár éles váltás volt ez ahhoz képest, hogy nemrég még én magam átkoztam el azt a rohadék nadrágot, de ezen a ponton már nem is számított. A bizsergető érzés kárpótolt mindenért, és némi kihívás tényleg nem ártott soha. Az viszont, ahogy újfent ajkát kezdte rágcsálni, előcsalogatott belőlem egy halk, vágyódó sóhajt, próbáltam közben mindenre gondolni, csak arra nem, hogy épp mit művel az érzékeimmel ezáltal, újabb rosszalló szavaira pedig lebiggyesztett ajkakkal feleltem. - Ne aggódj, egy étteremben soha nem esnék így neked - kezdtem el védekezni egyértelmű kézfeltartással, a szám sarkában azonban ott bujkált a szemtelen kis vigyorom, ezzel jelezve, hogy talán ebben a formában tényleg nem esnék neki, de ha lenne rá mód, hogy a kezeim ismét a combjai közé férkőzzenek, találnék más módot arra, hogy kicsalogassan belőle azt a néma gyönyört. Amire szerintem nem lett volna képes, de ki tudja, talán van olyan helyzet, amikor képes lenne csendben maradni. Egy újabb sóhaj kíséretében kezdtem el méricskélni a csillagokat, és mikor követte a mozdulatot, arcára szegődött tekintetem, kiélvezve és magamba szívva a látványát, még ha Ő ebből észre sem vett semmit. - Gyönyörködöm - bólogattam egyetértően, tovább folytatva a sunyi vigyorgást, de mire ellenkezni kezdtem volna, hogy ne menjen még sehová, már ott is hagyott, és elkezdte magára rángatni a nadrágját. Ajkaim rögtön le is konyultak, egy lemondó sóhajt követően én is szedelőzködni kezdtem, de az övet még kioldva hagytam, a hátam mögé sandítva, mikor én is meghallottam a zajokat. - Hát, amilyen hangokat produkáltál, szerintem már két kilométerrel odébb is hallott - pimaszkodtam tovább, a csókot azért bezsebelve, amivel hozzám hajolt, majd kicsit elnyúltam, mikor húzni kezdett magával. Ujjaimmal végigcirógattam oldalát, bár a kabátja miatt már talán nem érzett belőle sokat, majd elgondolkodva ajkait kezdtem fürkészni. - Pedig, még egész visszafogott voltam. Az esélytelenek nyugalmával - szélesedett ki a vigyorom, elvégre azon bizonyára nem lepődött volna meg, hogy nem is mertem azzal tervezni, hogy itt az ölembe tudom majd csalni. Kezemet felemelve végül gyengéden végigcirógattam alsó ajkát, majd oldalra pillantottam, és ahogy megláttam a vacsoránk zacskóját, ismét hangosan megkordult a gyomrom. Nyúltam is utána, hogy ezúttal kivegyem belőle a saját hamburgeremet, de a keze ügyébe húztam a sült krumplit is, hogy ha kedve támad hozzá, tudjon enni belőle. - Legközelebb te mondod meg, hová menjünk randizni - mormoltam aztán, miután haraptam egy nagyot a vacsorának szánt hamburgerből.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 4:03 pm
Iris & Dimitriy
Mintha minden megszűnne körülöttünk létezni, annyira magával ragad a hév, az eddig visszafojtott és felpiszkált vágy, ami olyan mohón követeli a beteljesülèst, hogy már fikarcnyit sem tud érdekelni, hogy hol vagyunk és, hogy mennyire nem helyes, hogy ezt műveljük itt. Csak Őt akarom, a csókjait, az érintéseit, azokat az izgató, buja hangokat, melyeket képes vagyok elő csalogatni belőle, érezni akarom a karjait, ahogy szorosan körèm zárnak, ahogy keze a fenekemre markol, ahogy belém feszül, mikor megadja magát a gyönyörnek, mozdulataim pedig épp erről a telhetetlensègről árulkodnak, ahogy ölébe helyezkedve mozogni kezdek rajta. Ajkaim mohón falják övéit, levegő után kapkodva hagyok forró csókokat nyakán, a bőrét harapom finoman, mint aki eszét vesztette és képtelen már uralkodni magán, ez pedig nem is áll távol a valóságtól, de arra mégis képes vagyok még figyelni, hogy ne csak a saját gyönyöröm érdekejen, így amikor az egyre közelebb merèszkedik hozzám, lassítok picit. De nem kér az óvatoskodásból, szavai csak még jobban feltüzelnek, mint ahogy fenekemre simuló kezei is, melyek tovább diktálják a vágyott ritmust, míg végül a mámortól megfeszül testem, az Övé pedig válaszol rá. Vállamba fojtja feszült hangját, miközben csak még tovább fokozza az élvezetemet azzal, ahogy belém lüktet még pár forró mozdulattal, édes hangjait pedig, még saját nyögéseim és a fülemben dübörgő vérem ellenére is tisztán hallom, míg testemen kíméletlenül végig robog a gyönyör. A szívem majd' kiszakad a helyéről, de aztán eluralkodik rajtam az az édes kábultság, az a mérhetetlen nyugalom, amikor egyszerűen minden más eltűnik és nem marad semmi más, csak az, amit iránta érzek, ami hozzá fűz, az illata, amit újra és újra mélyen magamba szívok és csókja íze, ahogy gyengéden ajkaimhoz hajol. Vigyorát látva én is elvigyorodok, kezem nyaka oldalára simul és pár hosszú pillanat erejéig teljesen elveszek pillantásában, míg pimaszkodni nem kezd cinkos mosolyt csalva ajkaimra szavaival. -De legközelebb emlèkeztess rá, mennyivel praktikusabb egy szoknya.- kuncogok halkan, finoman ajkamba harapva, gyengéden cirógatva bőrét, miközben még mindig azon igyekszem, hogy kapkodó légzésemet próbáljam rendezni, de az imént átélt gyönyör emléke is borzongásra késztet újra. Fenyegető szavai hallatán pimasz mosollyal bámulok rá, nyelvem finoman végig húzom alsó ajkamon, bár talán némi félsz is kellene legyen bennem, hogy ezek után tényleg az összes lehetséges helyen megkísèrt majd, de állok elébe.-Azèrt nem mindegy, mennyire nyilvános.- csóválom rosszallón a fejem, de továbbra is lágy mosollyal figyelem tekintetét, amiből pontosan tudhatja, mennyire imádom, hogy Ő lesz mostantól a kisördög, aki majd folyton bűnbe akar csábítani. Szegény én. Vele együtt én is az ég felé sandítok, miközben továbbra is lágyan ölelem, szavai hallatán pedig elnevetem magam, de aztán egész töprengővè válik az arckifejezèsem, ahogy magam is sorra szemügyre veszem a csillagokat. -Nem kell őket ismerni. Elég, ha gyönyörködünk bennük.- vonok végül finoman vállat, de aztán egy apró borzongást követően lehelek még egy gyengéd csókot ajkaira, majd lekászálódok róla és megpróbálom magamra visszacibálni a nadrágomat, de cinkos pillantásom közben újra és újra rátalál.-Azt hiszem, most parkolt le egy kocsi. Mekkora mázli.- súgom halkan nevetve, miközben a parkoló felé sandítok, ahol a kétkerekűt is hagytuk, de amint sikeresen visszacsomagolom magam a ruháimba és felhúzom a kabát cipzárját is, már hajolok is újra hozzá egy csókra. -Ez baromi izgis volt.-sutyorgom ajkaiba kuncogva, finoman átkarolva közben a nyakát, majd lassan hátrafelè kezdek dőlni, megpróbálva magammal húzni Őt is, hogy elterülhessünk a földön. -Bár nem terveztem, hogy máris beadom a derekam, de képtelenség neked ellenállni.- sutyorgok tovább halkan, levakarhatatlan mosollyal arcomon, ha pedig sikerül Vele együtt úgy helyezkedni, ismét az eget kezdem bámulni. Na nem, mintha itt akarnèk éjszakázni, de olyan kibaszottul gyönyörű ez az este és olyan békés most a stègen feküdni Vele.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 04, 2022 7:44 am
Szinte képtelen voltam tovább húzni az időt, a türelmetlenségem már a vággyal együtt pörgette a szívemet és pumpálta sebes vágtában a véremet, miközben a levegő már alig akart eljutni a tüdőmig, és ami igen, az magával hozta Őt, az édes illatot, amit magából árasztott, ez pedig minden volt, csak nyugtató és csillapító nem. Csak még jobban, még sürgetőbben akartam Őt, nem is vacillálva sokat, mikor végre ismét az ölembe került, egy heves csókcsatába fojtva nyögésem és sóhajom különös egyvelegét, mikor testünk eggyé vált, úgy kapaszkodva belé, a derekába, mintha attól tartottam volna, hogy hirtelen majd meggondolja magát. De ez csak az elmém egy alattomos kis játéka volt, mohó csókja és nyelvének tüzes játéka egyértelművé tette, hogy ma már nem szabadna többet a mérgező gondolataimra hallgatnom, és mindezt csak fokozta azzal, mikor végre megmozdult rajtam, ezúttal már testében élvezve azt az őrjítő táncot, amivel nemrég még ruhán keresztül ingerelt. A pillanat hevében néha már az sem volt tiszta, hogy éppen mit csinálok, hol ajkait csókoltam, hol a nyakát, önként adva át a terepet neki, mikor Ő akarta megízlelni az enyémet, épp annyira hajtva hátra a fejemet, hogy hozzám férjen, de ezt sem bírtam sokáig, hajába túrva követeltem tőle újabb csókot, már ezen a ponton érezve, hogy bármi is történik körülöttünk, bárhogy is jutottunk el idáig, de a mámor, amit annyira hajszoltunk és amire annyira vágytunk egész nap, sokkal közelebb volt, mint azt gondoltam volna. Mintha egy szellemet szabadított volna ki a palackból az alattomos kis játékával, csípőjénel őrjítő táncával, azzal, ahogy nemrég még ujjaival kényeztetett, ehhez pedig hozzájött az adrenalin, és a tudat, hogy mekkora veszély veselkedik ránk, még ha ez nem is olyan veszedelem volt, amihez hozzászoktam, de eszembe sem jutott körbenézni, felmérni a terepet, hogy időközben akadt-e közönségünk. A vérem vitt tovább, hol nyögtem, hol pedig feszülten sóhajtottam, viszont mikor lassítani próbált csípője ritmusán, már csak a pillanat heve miatt sem voltam képes magamban tartani, hogy ne játssza ezt velem. Ne tegye, mert épp annyira mardosta a testemet a közelben toporgó megsemmisülés, mint az övét, épp annyira akart magával ragadni a mindent elsöprő gyönyör, mint Őt, így fenekébe markolva húztam magamra ismét, újra és újra, míg fel nem vette a korábbi ritmust, nem egyszer mozdulva meg alatta, hogy így ingereljem tovább. Az élvezet pedig, amit mindketten hajszoltunk, egyik pillanatról a másikra tarolt le, hiába éreztem hosszú másodperceken át a közeledtét, mégis meglepett, úgy feszülve be tőle, hogy még a csókjától is elszakítottam magam. Vállába hajolva nyögtem fel, bőrét csókolva próbáltam átvészelni a mámor pillanatait, hangosan felszisszenve, mikor vállamba és hátamba vájta körmeit, de még ez is kibaszottul messze volt a valódi fájdalomtól. Úgy, ahogy eddig mindig, ezúttal is fokozta az élvezetet ez a kis fájdalom, miközben a gyönyör hullámokban tört rám és áradt szét az ereimben, ösztönösen mozdulva benne még párszor. Szorosan öleltem magamhoz, ahogy a gyönyör minden porcikámban végighaladt rajtam, éreztem tenyerem alatt, ahogy Ő is piheg, fülemben hallottam mindkettőnk zihálását, hosszú másodpercek múlva még egy vigyort is képes voltam produkálni tőle, majd elhúzódtam annyira, hogy ismét a szemeibe tudjak nézni, és egy gyengéd, mégis szenvedélyes csókot loptam tőle, finoman cirógatva tarkóját. - Jöhetünk máskor is - szakadtam el tőle, szavaimból azonban már most sütött a sunyiság, elvégre sok mindenre számítottam ezen a randin, de annak, hogy végül az ölemben köt ki, reszketve és lihegve az átélt élvezettől, valamennyivel kevesebbet tettem volna. - Aláírtad a saját halálos ítéletedet - húztam végig orromat az állán, de még mindig nem nagyon akartam megmozdulni, olyan jólesett magamhoz szorítani Őt. - Innentől nem kifogás, hogy nyilvános helyen vagyunk - elmélkedtem tovább hangosan, bár javarészt csak heccelni próbáltam, majd egy rövid nevetést követően az égbolt felé fordítottam a fejemet, mintha egy ilyen őrjítő menet után már tudtam volna, hogy mit kell ott egyáltalán nézni. - Egyedül a Holdat ismerem fel - húztam el a számat grimaszolva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 03, 2022 7:39 pm
Iris & Dimitriy
Zavarnak a ruháink, hogy nem érinthetem úgy, ahogy szeretném, hogy nem érezhetem forró bőrét az enyémhez simulni, de mégis, még ez a kín is, csak tovább szítja bennem a tüzet, mert minduntalan eszembe juttatja, hogy mindez amiatt van, hogy a szabad ég, a csillagok alatt estünk egymásnak, ahol ha kicsit is, de fenn áll a veszélye minden pillanatban, hogy valaki erre téved és megzavar minket. Ez pedig, csak még sürgetőbbè, még fojtogatóbbá teszi a vágyamat, a testem, csak még inkább akarja Őt, a vérem vad dübörgèssel követeli az enyhülést és, ha a ruhák akadályt is jelentenek, mégis megragadok minden alkalmat arra, hogy pólója alá simítsak bőrére, mint ahogy Ő is melleimhez furakodja magát. Kapkodva szabadít meg végül a nadrág egy részétől, mikor felemelkedik rólam, éhes pillantása láttán megborzongok, ajkamba harapok, mielőtt még kiszökne belőlem egy hangosabb nyögés a látványától, zihálva kapaszkodok nyakába, ahogy ölébe emel és míg Ő közénk csúsztatva kezét hozzám igazítja magát, én ajkait falom olyan mohón és telhetetlenül, mintha az életem múlna rajta. Határozott mozdulattal húz magára, az mámoros, feszítő érzéstől elakad lélegzetem, a csókom is és miközben ajkaiba nyögve mozogni kezdek rajta, kezem minden elérhető porcikáját bebarangolja. Csípőm ritmusát lüktető vérem adja, a fülemben dübörgő hangot követem, melyen keresztül tisztán hallom azt is, amit Ő produkál, ahogy sóhajt, liheg, nyög az élvezettől, a testünket kínzó vágytól, amit tovább és tovább táplál minden mohó mozdulat, mégis ahogy érezni kezdem a gyönyör közeledtét, lassítani próbálok, kissé visszafogom csípőm mohó táncát, hogy Ő is velem tarthasson, hogy Vele együtt ragadjon el a gyönyör. Feszült nyögéssel válaszolok szavaira, melyektől minden porcikámon végig fut a bizsergés, csípőm pedig engedelmesen veszi fel újra az iménti ritmust birtokló mozdulata nyomán, ahogy fenekemre markol, ahogy újra és újra magára húz vagy én ereszkedek rá, igazán már nem is tudom melyikünk mozdul, együtt hajszoljuk a gyönyört, ami egyre gyakrabban feszül izmaimba, egyre mélyebb sóhajokat présel ki tüdőmből, minél közelebb merèszkedik hozzám. Nyakára vonulok csókommal, bőrét ízlelem, fogaimmal harapom a tőlem telhető leggyengèdebb mozdulattal, amire a pillanat hevèben képes vagyok, hogy érezze, milyen veszettül élvezem, amit velem művel és mindazt, amit újra és újra felèleszt bennem, Ő pedig hajamra markolva terelget vissza ajkaihoz, finoman az enyémbe harap, így csalogatva elő belőlem egy feszült, buja nyögést. -Èn is szeretlek.- lihegem válaszul, szinte küszködök minden lélegzetvètelèrt, de ahogy a gyönyör testembe mar és izmaim megfeszülnek, még levegőt is képtelen vagyok venni. Iszonyú intenzíven robban szét bennem a mámor, lángra gyújtva minden egyes porcikámat, de az, ahogy az Ő teste megfeszül, ahogy nyögésèt vállamba rejti, csak még őrjítőbbè varázsolja a pillanatot. Némán, reszketve, elnyíló ajkakkal feszülök ölébe, körmeim kíméletlenül marnak vállába és hátára, miközben a gyönyör végig söpör rajtam, miközben Ő is belém lüktet újra és újra, míg végül levegőèrt kapok, mint valami fuldokló és a vad, buja nyögésemet az utolsó pillanatban sikerül valamennyire tompítanom azzal, hogy kezem a szám elé kapom. De hiába a kísérlet, mert minden újabb remegést újabb nyögés követ, amit már inkább nyaka bőrébe rejtek, vagy igazából bárhová, ahova csak bújhatok, míg a mámor utolsó hullámai is lecsengnek bennem és, csak a lihegèsünk marad, ahogy egymást ölelve próbáljuk összeszedni darabjaira hullott világunkat.-Ez olyan kibaszottul csodálatos...- lihegem halkan, még mindig alig térve észhez, de az, amit így, kábultan is érzékelek, egyszerűen gyönyörű. A hő, amit magából áraszt, az illata, az érintése, ahogy szorosan átölel, lélegzete hangja és a minket körül ölelő park hangjai, melyek épp úgy, olyan halkan és nyugodtan szólnak, mintha a világért sem akarnának megzavarni minket. A folyó, ami mellettünk csendesen csobog és a milliónyi csillag, ami fölöttünk ragyog...életemben nem éltem még át ennél varázslatosabbat.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 03, 2022 5:07 pm
Kisebb csodának könyveltem el magamban, hogy mindkettőnk nadrágja épségben megúszta a bontogatást, bár valahol, mélyen továbbra is kapaszkodtam abban, hogy valamiben haza is kellett Őt vinnem, ez pedig elég nyomós érvnek tűnt. De talán ez volt az utolsó gondolat, amit szem előtt tudtam tartani, mert ahogy ujjaim rátaláltak gyönyörének forrására, kitapintva azt a semmihez sem hasonlítható forróságot, ami combjai között éledezett, már semmi és senki nem tudott volna rávenni arra, hogy visszavonulót fújjak. A hév néhány másodperc leforgása alatt vette át az uralmat felettem, olyan mozdulatokhoz kölcsönözve a kezemet és ujjaimat, amiket nem terveztem meg előre, mohón masszírozva ölét, miközben mellei ingerlően feszültek mellkasomnak, és még akkor sem voltam képes megálljt parancsolni ennek az ösztönnek, mikor viszonozta a kis játékomat, és a markába fogott. A nyögés, ami kitört belőlem, kicsit sem szerénykedett, visszakaptam általa a hangomat, amit percekkel ezelőtt vesztettem el valahol félúton, és hiába próbáltam hol bőrébe, hol ajkaiba fojtani az újabb és újabb sóhajokat és nyögéseket, esélyem sem volt ellene. És nem is akartam, hogy legyen, mert bár testem minden izma pattanásig feszült érintése nyomán, de minden mozdulatával tovább ingerelt, olyan tüzet élesztve bennem, hogy egy dologban már most biztos voltam: kibaszottul intenzív lesz a gyönyör, ami végigsöpör majd rajtunk, és nem érdekelt az sem, ha nem ereszt majd el utána. Akár örökre képes lettem volna magamon viselni a nyomait. Annyira emelkedtem csak meg, hogy szabaddá tegyem az utat, de dolgom végeztével nem borultam rá vissza, helyette ismét magamra ültettem, jólesően borzongva meg, ahogy ölével finoman hozzám dörgölőzött. Teljesen belefeledkeztem a csókba, amit ajkaink jártak, kezem a hátát barangolta be újra és újra, bár néha ajkai közé mormogtam, ezzel hozva tudtára, hogy bármennyire is izgatott az egész, a ruhák tömkelegével mégsem sikerült megbékélnem. Pedig mocskosul izgatott a veszély, ami lesett ránk a szabad ég alatt, a tény, hogy bárki bármikor besétálhat majd a képbe, és rajtakap bennünket, a gondolat pedig erőnek erejével kapaszkodott rá ismét a gerincemre. Nem is bírtam ki, hogy ne lendüljek be, hogy ne igazítsam magam testébe, fenekénél fogva húzva magamra, ajkai közé fojtva mindazt, amit mondani tudtam volna neki jelenleg, egyik kezemmel határozottan hajába túrva, így tartva fogolyként a csókban. Ő pedig kicsit sem fukarkodott a válasszal, a hang, ami kibukott belőle, zene volt minden érzékemnek, és hiába tűnt lehetetlennek, de ahogy nyögései visszhangot jártak a fejemben, még keményebben vágytam rá, pedig már így is biztos voltam abban, hogy szét fogok feszülni a sóvárgástól. - Ne csináld ezt velem - bukott ki belőlem, mikor éreztem, hogy csípője lassabban járta rajtam táncát, de hogy érvényt szerezzek szavaimnak, tenyeremmel ismét fenekébe martam, azt a ritmust kérve tőle, amit eddig diktált, néha tompán felnyögve, ahogy teste teljesen magába fogadott. A verejtékem ízét éreztem ajkaim között, mikor elhajolt tőlem, édesen mohó ajkai pedig nyakamat ízlelgették, néha halkan felszisszenve, ahogy bőrömbe harapott, úgy morranva fel, mint egy megveszett vadállat. Ujjaim határozottan markoltak rá tincseire, csak hogy visszavezessem ajkait az enyémekhez, olyan mohó csókkal tapadva rájuk, hogy tudja és érezze, mennyire nincs szükségem a lassabb tempóra, és hogy legalább olyan közel vagyok a megsemmisüléshez, mint Ő. Hisz éreztem, izmai nem egyszer rándultak meg körülöttem, Ő pedig, mintha csak biztos akart volna lenni abban, hogy engem is ránt magával, megpróbálta lassítani a saját mozdulatait. - Kibaszottul szeretlek - haraptam rá ajkára, tekintetem ekkor már íriszeit figyelte, egy percig sem engedve, hogy ismét lassíthasson. Mégis, ahogy mozgott rajtam, egy pillanatig sem eresztettem, úgy tartottam másik karommal, mintha attól félnék, hogy összeroppan vagy netán összetörik. Egy mély, öblös nyögés szakította félbe a csókot, amit vállába harapva próbáltam elfojtani, mikor testem minden porcikája pattanásig feszült, vehemensen húzva Őt magamra újra és újra, miközben belé lüktettem, de a testem már reszketett, mellkasom őrült módjára hullámzott, így adva meg magát az orgazmusnak, ami olyan gyorsan és olyan hirtelen vitt magával, hogy még időm sem volt igazán felfogni, hogy tényleg megtörtént.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 03, 2022 4:21 pm
Iris & Dimitriy
Megpróbálhatnám titkolni, rejtegetni előle, hogy milyen őrjítően vágyom rá és próbálhatnèk hallgatni énem erkölcsösebb felère, aki folyamatosan azt szajkózza, milyen illetlen dolog ilyesmit csinálni nyilvános helyen, a folyóparton, de lényem buja része, amit Ő csalogatott elő belőlem minden alkalommal, amikor csak hozzám ért, sokkal erősebbnek és hangosabbnak bizonyult. Vágyom Rá, itt és most és eszem ágában sincs ezt elfojtani sem erkölcsössèg, sem bármi más miatt, bár ahogy ölem újra és újra ágyékának feszül, még a rajtunk lévő ruhákon keresztül is érezve kemény vágyát, már amúgy sem tudnék megálljt parancsolni magamnak. Zihálva mozgok rajta, az őrületbe hajszolva ezzel mindkettőnket, Ő pedig fenekemre markolva bátorít, mozdít magán, mintha így akarná elárulni, mennyire élvezi Ő is ezt a vadító táncot, de többet akar, én is többet akarok, amit egyértelműen érezhet, mikor keze a ruha alá csúszik és ujjai rám simulnak. A reakciója pedig, csak olaj a tűzre, csak még jobban mardos a vágy feszült sóhajait és nyögéseit hallva, így amikor maga alá gyűr és a nadrágainkat kezdi bontogatni, minden lehetséges módon segítem, hogy a lehető leggyorsabban elèrje célját. Határozottan fogok rá, feszülten nyögve az élvezettől, a borzongástól, amit az érzés okoz, ahogy kezembe feszül, ahogy ujjai kényeztetnek, még tovább fokozva ezt az amúgy is sürgető, türelmetlen vágyat, ami belülről készül felègetni a testemet, amivel igyekszem felvenni a harcot, de már most alig kapok levegőt. Kezem gyengéd, de annál mohóbb mozdulatokkal siklik végig rajta újra és újra, követve kettőnk izgató ritmusát, ahogy ujjai kényeztetnek, miközben ajkunk néha egymásra talál, néha egymás bőrén kalandozik. Keze a felsőm alatt markol mellemre, én pedig élvezettel simulok érintésèbe, míg váratlanul el nem húzódik tőlem, majd feltérdel de, mielőtt még kétségbe eshetnèk, hogy talán megszállta valami démoni lény és most épp Ő akar majd leállni, már neki is lát egyik lábamat megszabadítani a nadrágtól. Mindent elkövetek azért, hogy a lehető leggyorsabban sikerrel járjon, kapkodva lököm le magamról a cipőt először is, mikor pedig végre az ölébe húz, lihegve karolom át nyakát és türelmetlenül ajkaièrt kapok. Az egész testem reszket, ahogy ajkai közé rejtett sóhajom is, miközben közénk nyúl, türelmetlenül nyögve helyezkedek hozzá igazítva magam, majd ahogy fenekemre fogva magára húz, fájdalmasan ajkamba harapok, de bármennyire is próbálom, képtelen vagyok teljesen elrejteni a kikívánkozó feszült nyögést. -Ó, istenem...- kapok levegő után ezzel szakítva meg egy pillanatra mohó csókját, de aztán újult erővel csapok le ajkaira, nyelvem türelmetlenül kutatja nyelvét és épp olyan buja mozdulatokkal simul hozzá, mint ahogy Ő mozog bennem, ahogy én kezdek mozogni rajta, de a lassú tempót nem sokáig bírom fenntartani. Ujjaim hajába túrnak, másik kezem nyakára simul, gyengéden fogva állára, mintha egy pillanatig is attól kellene fèlnem, hogy elfordítja a fejét, de végül mégis én vagyok az, aki kiszakítja magát csókunkból, hogy levegő után kapkodva hajoljak nyakára, nyelvemet finoman végig húzva bőrén majd, mintha csak ezzel akarnám előre kárpótolni az esetleges fájdalomèrt, finoman bőrébe harapok. Buja ritmussal kezdek mozogni rajta, ahogy a bennem tomboló sürgető vágy diktálja, amit csak fokoz a gondolat, hogy hol is vagyunk épp, hogy ilyen égbe kiáltó bűnt követünk el, aminèl mégse éreztem még soha édesebbet, hiszen Vele élem át, az Ő teste simul melleimhez minden mozdulatnál, az Ő sóhajait és nyögéseit hallom az enyèim mellett és az Ő illatát érzem mindenhol. Soha nem akartam még senkit úgy, mint Őt és, ha ez bűnnek számít, hát emelt fővel sétálok miatta bármelyik ítélőszèk elé, ha úgy adódik, vagy akár egyenesen a pokolba. -Dimitriy...- nyögöm elfúló hangon ajkaiba, mintha csak figyelmeztetni akarnám a közelgő orgazmusra, ami máris sanyargatja testemet, alattomosan közelít, mint valami ragadozó, egy pillanatra lassítok is, hogy megpróbájak szembe szállni vele, hogy minél tovább nyújtsam a pillanatot, titkon remélve, hogy a kettőnkè marad és nem lep meg minket senki. De most, még ez is pokolian izgató gondolatnak tűnik...
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 03, 2022 8:03 am
Hiába bosszantott az a több rétegnyi ruha, ami még elválasztott tőle, teste és bőre valódi forróságától, mégis kibaszottul izgatott az, ahogy csípője mozdult rajtam, éppen abban a ritmust diktálva, mintha már eggyé vált volna velem, ez pedig még a maradék józan eszemet is elvette. Amúgy sem érdekelt, hogy hol vagyunk vagy hogy ki láthat meg minket, nem ezért akartam őrizni a józanságom egy apró szeletét, inkább miatta, mert tudtam, hogy Őt viszont kizökkentené, ha valaki rajtakap minket. Mégis, Ő maga volt a józanságom legnagyobb ellensége, hisz mindent megtett azért, hogy ledobjam magamról az utolsó, amúgy sem túl szoros láncot, és ahogy fenekébe markoltam, így mozdítva magamon újra és újra, már nem bírtam ki én sem feszült nyögések és mohó sóhajok nélkül. Tolakodott bennem az érzéseim kavalkádja, lubickoltam abban a szerelemben, amit Iris ébresztett bennem, miközben az ereim majd' szétfeszültek a robbanni készülő vágytól, a lüktetés pedig csak fokozódott, ahányszor csak szembesültem vele, hogy még mindig ruhában ül az ölemben, és kurvára nem férek hozzá annál jobban, hogy ujjaimmal nagy nehezen beküzdöttem magam a bugyija alá. Nem is bírtam ki sokáig, hogy ne ragadjam magamhoz a gyeplőt, vele együtt dőlve el, mellkasommal szorosan melleihez simulva, ajkaim pedig hol ajkait, hol nyaka érzékeny bőrét kényeztették. A türelmetlenség, amit eddig gondosan kizártam, most kezdett teret hódítani, ez látszódott mozdulataimon is, mikor a saját övemmel kezdtem babrálni, és csak utána nyúltam az Ő nadrágja után, hogy miután megemelte a csípőjét, lentebb küzdjem egy kissé a kibaszottul zavaró anyagot. Csak egy pillanatra váltam el ajkától, hogy fájóan a számba harapjak, az érzés azonnal végigszántotta testemet, de nem csillapított semmit, épp ellenkezőleg. Az első adandó alkalommal olvadt bele a vágyba, és ezen a ponton már tényleg biztos voltam abban, hogy semmi és senki nem tudna megállítani vagy józanságra bírni. És rajta is ugyanezt éreztem, mintha ledobott volna magáról egy mázsás súlyt, és a gátlásokat is nemes egyszerűséggel söpörte be a szőnyeg alá. Már túl nyilvánvaló volt, hogy nemcsak miattam csinálja, nem azért ment bele ebbe a szeszélyes játékba, mert én annyira kibaszottul vágytam erre, hanem mert Ő is osztozott ebben, és ahogy ujjaim ismét a bugyija alá fészkelődtek, masszírozó mozdulatokkal kitapintva vágya fő forrását, feszülten belemorrantam csókunkba, miután néhány káromkodó szó elhagyta ajkaimat. Mert nem az ujjaim alatt akartam érezni ezt a nedves forróságot, hanem magam körül, ahogy újra és újra magába fogad, hallani akartam a hangját minden kibaszott mozdulatnál, és vele együtt akartam felnyögni, ahogy izmai fogságba ejtenek, mikor az élvezet maga alá gyűri Őt, és vele együtt egnem is. Erre viszont még várnom kellett, mert ahogy végre megérintett, és körém fonta ujjait, olyan löket vonult végig a gerincem mentén, hogy egy pillanatra azt hittem, már pusztán ennyitől és kezeinek ritmusától elpattan majd bennem valami, egy hatalmas sóhajjal végül mégis erőt vettem magamon, és újra rátaláltam ajkaira, úgy mozgatva ujjaimat combjai között, ahogy Ő is kényeztetett engem, nem egy hullámzó nyögést fojtva el ajkai között. Mellei minden lélegzetvételnél az enyémnek nyomodtak, a szabad kezemmel szinte ösztönösen nyúltam be a blúza alá, befészkelődve még a melltartó alá is, forró tenyeremmel érintve meg kemény mellbimbóját, ami újabb nyögést csalt ki belőlem. Teste minden reakciója fokozta a türelmetlenségemet, és mint aki eszét vesztette, úgy emelkedtem fel egy pillanatra, és nyúltam az egyik lába után, mert ahhoz, amit csinálni akartam vele, bőven elég volt, ha csak az egyik lábáról tűnik el a zavaró anyag. Gyengéden, mégis sürgetően szabadítottam ki az egyik lábát, de nem feküdtem be ismét a lábai közé, épp annyira hajoltam fölé, hogy csípője alá nyúlva ismét az ölembe húzzam, még ha sejtettem is, hogy ismét meg fog őrjíteni csípője szemtelenkedő táncával. Ajkam rögtön kipécézte magának a nyakát, mohón szívva rá néha a bőrére, amit nyelvemmel igyekeztem enyhíteni, de már nem voltam képes megálljt parancsolni magamnak. Kettőnk közé nyúltam, hogy beigazítsam magam, majd fenekére markolva vontam Őt közelebb, abban a pillanatban pedig, amikor elmerültem benne, ismét ajkai után kaptam, hogy ismét ott próbáljam meg elrejteni azt a feszült, vágytól reszkető sóhajt, amit testének forrósága váltott ki, ahogy izmai lassan körbeöleltek.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 114 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 114 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.