Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 3:43 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Most sem okozott csalódást, hiszen már akkor tudtam, hogy nem fogunk egyszerűen csak átsètálni a szobába és egymásnak esni az új, valamivel kényelmesebb helyszínen, folytatva azt, amit a kádban már olyan mohón, türelmetlenül elkezdtünk, amikor kilèptem mellőle a kádból. Tudtam, hogy a pár méter távolságot jócskán elnyújtjuk majd, hogy közben vagy én fogom Őt megőrjíteni vagy fordítva, de bármennyire is készülök fel mindig az ilyen idegőrlő játékokra fejben, végül mégsem tudok uralkodni magamon, amikor megtörténik. Képtelen vagyok betelni Vele, nem akarni Őt épp olyan mohón és telhetetlenül, mint fél órával ezelőtt, vagy igazából, a fene tudja mennyi idő telhetett el azóta, hogy a konyhapulton élveztünk el egymás karjaiban, de ugyanezt érzem az Ő mozdulatain is, nyakam bőrére lehelt csókjain és a kényeztető mozdulataiból, amivel igyekszik még jobban felèleszteni bennem a vágyat, hogy semmivel sem akar kevésbé most, mint akkor. Sőt. A hevessége épp ugyanazt sugallja, ugyanúgy veszi most is magához a gyeplőt, mintha eddig, csak hagyta volna, hogy játszadozzak kedvemre, mint egy rakoncátlan gyerek, most viszont újra Övé az irányítás és esze ágában sincs lemondani róla. Egyértelműen érezhető abból, ahogy az ágy fele terelgeti, hogy konkrét elképzelése van már, miként fog maga alá gyűrni, milyen izgatóan tesz majd a magáévá, nekem pedig eszem ágában sincs akár egyetlen mozdulattal is keresztül húzni a számításait, mert tudom, hogy a vége úgyis egy szédítő gyönyör lesz, mely során reszketve kapaszkodunk majd egymásba. Már akkor is reszketek a vágytól, amikor fölèm helyezkedik az ágyon, mellkasával hátamhoz simul, miközben ágyéka újra és újra nekem feszül, vagy épp én mozdulok felé, csak még jobban gyötörve Őt és magamat is minden mozdulattal, de az, hogy eközben még ujjai is újra ölemre találnak, ahogy fokozza az élvezetemet, miközben testünk forrón eggyé válik, végképp elveszi a józan eszem maradékát is. Minden újabb borzongásnál, amit a közelgő élvezet idéz elő bennem, ujjaira szorítok, mintha így akarnám éreztetni vele, mennyire közel járok már a gyönyörhöz, pedig tudom jól, hogy minden porcikám árulkodik erről, hogy pontosan tudja, miféle kèjt okoz azzal, ahogy újra és újra elmerül bennem, ahogy finoman masszírozza testem legèrzèkenyebb pontját egész addig, míg a mámor végül maga alá nem gyűr, míg torkom el nem szorul, míg lélegzetem el nem akad egy hosszú pillanat erejéig, hogy aztán a lehető legbujább nyögések kíséretében távozzon tüdőmből kínzó reszketèst hagyva maga után izmaimban. Őrjítő érzés, ahogy szètrobban bennem a gyönyör, ahogy forró vérem minden porcikámat eltölti, de mégis, még ezt is képes fokozni azzal, ahogy Ő belém lüktet, ahogy Őt is elèri ez a mámoros érzés, miközben forró, remegő testünk egymáshoz simul, Ő pedig zihálásunk közepette lágy csókokkal cirógatja bőrömet. Aztán lassan minden elcsendesül, csípőm ringatózó mozdulatai is elhalnak, csak kapkodó lélegzetünk hangjai töltik meg a csendes szobát, ahogy végül rám nehezedik gyengéden és úgy takar be testével, mint valami kibaszottul finom takaró, ami alól soha többé nem akarnèk kimászni, bármi is történjen épp. -Igen.- nyögöm halkan, majd sietve megnyalom kiszáradt ajkaimat és vele együtt én is elnevetem magam.-Elèg alapos volt.- nyelek egy nagyot, de aztán megőrizve a vigyort ajkaimon veszek egy mély lélegzetet és amint mellém helyezkedik, már fúrom is magam oda az oldalához, gyengéd csókot lehelve mellkasára, pont a még mindig zakatoló szíve fölé. -Pokolian fel tudsz izgatni.- vigyorgok fel rá pimasz mosollyal, orrom hegyèvel simítva végig nyaka vonalán egész az álláig, de végül a régóta vágyott csókot ellopom magamnak finom, gyengéd mozdulatokkal. A forróság lassan a háttérbe szorul, testem libabőrössé válik a szoba hűvös levegőjétől, de igazán azt se tudnám már megmondani, hogy betakarózom-e végül vagy sem, mielőtt karjaiban, szorosan testéhez simulva elnyomna az álom.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Okt. 25, 2022 8:29 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Már nem is próbáltam meg kapaszkodókat keresni, amik a valóságban próbáltak volna tartani, mert már nem volt olyan porcikája a testemnek, ami ne azt az őrjítő gyönyört akarta volna beteljesíteni. És nem is késlekedtem, bár még így sem voltam hajlandó kapkodni, olyan lassú léptekkel jutva el az ágyig, mintha tényleg szándékosan akarnám tovább gyötörni, pedig minden erőmre szükségem volt, hogy ne essek neki azonnal, és ez a veszély már a fürdőszoba ajtajában is markolászta a zsigereimet. Egyetlen pillanatig sem voltam képes elszakadni tőle, ajkaim hol nyakán, hol vállán vándoroltak, vagy épp ott, ahol képes voltam elérni Őt a háta mögül, míg az ágyig értünk, karomat a dereka köré fonva, mikor rövid időre szembekerült velem, de még ebben a túlfűtött pillanatban is képes voltam elszakadni forró, már-már követelő ajkaitól, csak hogy gyengéden az ágyra lökjem, és nem is haboztam, hogy kövessem, már csak akkor borulva rá, mikor ismét hason fekve találta magát. Már a puszta gondolatba beleremegett a testem, ahogy elképzeltem, milyen érzés lesz a hátának feszülve elmerülni benne, érezve bőrén keresztül minden feszülést, minden reszketést, és bár arról le kellett mondanom, hogy ajkait csókoljam, de így is bőven akadt olyan terület testén, amik arra vártak, hogy ajkaim felfedezzék őket, a türelmem utolsó pillérét mégis akkor vesztettem el, mikor sokadjára feszült ágyékomnak, fenekével dörgölőzve hozzám, én pedig nem is voltam képes elrejteni a morranó nyögést, amit kikényszerített belőlem. Pár pillanatig ágyékomhoz szorítottam csípőjét, újra és újra a tudtára hozva, hogy mennyire kibaszottul akarom Őt, és hogy mennyire nem képes csillapodni a vágy, amit Ő kelt életre bennem a nap minden percében, a ringatózása pedig csak olaj volt a tűzre, szinte kényszerített vele, hogy ne játszadozzak tovább, olyan mélyen merülve el testében, hogy szinte teljesen kiszáradt a torkom attól a forró, szorító érzéstől, ami fogadott. Ösztönösen nyúltam keze után, finoman kulcsolva össze ujjainkat, érezve rajtuk az erőt, amivel néha rám szorított, mikor végigrobogott rajta a gyönyör egy-egy hulláma, a másik kezemmel pedig ismét combjai közé furakodtam, és miközben csípőm ismét rátalált a nemrég félbeszakadt ritmusra, ujjaim is ugyanezt kezdték járni, úgy masszírozva Őt, hogy minél hangosabb sóhajokat és nyögéseket kényszerítsek ki belőle. Közben viszont már én sem voltam ura a saját testemnek, főleg mikor újra és újra megringatta csípőjét, minden alkalommal kínlódó nyögést rántva ki belőlem, de mintha épp ezzel készítette volna elő azt a bizonyos, utolsó kegyelemdöfést. Mert csak tovább ajzott csípője ingerlésével, ahogy újra és újra beleringott a mozdulatokba, elkapva a ritmus fonalát, ujjaim pedig ezzel egy ütemben, még szemtelenebbül kényeztették tovább. Ajkaim sem álltak le, mohó szenvedéllyel csókoltam bőrét a nyaka és válla mentén, orrom néha elveszett a hajában, jólesően szippantva belé, mintha így az illatát is magamévá tehetném, de ezen a ponton már nem tudtam, és nem is akartam megálljt parancsolni a gyönyör megérkező, első hullámainak, az pedig csak tovább bátorított, hogy ujjaim alatt éreztem teste jelzéseit, magam körül pedig pulzáló izmait, ezek összessége pedig megadta a zöld jelet. Hangos és mély nyögést fojtottam el bőrében, mikor testem teljes egészében megfeszült, még egy utolsó mozdulattal még közelebb vonva magamhoz csípőjét, mély és határozott lökésekkel adva át magunkat a már régóta előkészített gyönyörnek, de a véremen hangos dobolásán kívül is eljutottotak fülemig azok a hangok, amik belőle törtek elő, még ha jó ideig nem is fogtam fel semmi mást kettőnk valóságából. Még a levegővétel sem érdekelt, miközben néhány apróbb mozdulat után testem végül elernyedt, finoman nehezedve hátára, arcomat nyaka hajlatába temetve, de még így, ebben az önkívületi állapotban is apró csókokkal hintettem bőrét és úgy szorítottam ujjait, mintha legalább az életem múlna rajta. - Ezt nevezem én fürdetésnek - szólaltam meg halkan, némileg még rekedt hangon, mikor már képes voltam rátalálni a saját hangomra, pofátlanul beleröhögve nyakába, ujjaimmal finoman szántva végig oldalát, továbbra sem engedve azokból az apró kis csókokból, amiket bőrére hintettem, majd egy hatalmas, komótos sóhaj után összeszedtem magam annyira, hogy képes legyek legördülni róla, rögtön odafeküdve mellé, és már emeltem is a karomat, hogy oda tudjon fészkelődni.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 24, 2022 7:34 pm
Iris & Dimitriy
Alig kapok levegőt, a testem pedig, mintha valami pokoli tűz gyulladt volna benne, olyan őrjítő forróság kínozza, de ugyanezt érzem az Ő testén is, ahogy mellkasa hátamhoz simul, miközben keze továbbra is combjaim közé fészkelődve ingerel, olyan borzongást és libabőrt élesztve bennem, hogy párszor komoly erőfeszítést igényel még az is, hogy képes legyek egyik lábamat a másik után pakolni. Minden újabb kín keservesen magamba szívott lélegzetet egy-egy nyögés vagy kéjes sóhaj kísér, a testem úgy hullámzik karjai között, akár a viharos tenger, ahogy újra és újra ágyékának feszülök fenekemmel, némán könyörögve az enyhülésért, amit nem vagyok biztos benne, hogy olyan könnyedén megkapok majd. Karom finoman hátra nyúl, tarkójára simítom ujjaimat, de olykor talán, még bőrébe is marok körmeimmel, bár mindez épp olyan ösztönös, mint az, ahogy zihálok. Nem is igazán tudatos, a vágy késztet rá, ez a pokoli sóvárgás, amit csak még jobban feléleszt bennem minden aljas kis mozdulatával, a legőrjítőbb mámorral kecsegtetve, aminek már a gondolatától is görcsbe rándul minden porcikám, mert tudom, ha egyszer elér, kibaszottul csodálatos és legalább annyira heves lesz, mint amilyen most Ő. Pokolian izgató, amilyen céltudatosan terelget az ágy felé, amilyen vehemensen rámarkolt arra a gyeplőre, amit önként, élvezettel adtam át neki, mert valahányszor csak ilyen formában tör elő belőle a vágy, az enyémet is, csak még jobban szítja vele. Épp csak annyira és úgy irányít, hogy élvezzem, hogy én is akarjam, bár meg sem fordulna a fejemben, hogy valaha is olyasmit akarna tenni, ami ne okozna eget rengető gyönyört, hiszen tekintete is csak ezt sugallja, amilyen élvezettel pillant végig rajtam, amikor finoman az ágyra lök perzselő, mohó csókját követően. Csak egyetlen pillanatig tudom érinteni, máris hiányolom bőre forróságát, de nem sokáig hagy nélküle sínylődni, mert amint fordít rajtam egyet, mellkasa rögtön hozzám simul, ágyéka újra nekem feszül én pedig feltérdelve, csak még inkább hozzá préselem magam újra és újra, követve vérem forró, lüktető ritmusát. Már nem létezik semmi más, igazán a szobát sem érzékelem, csak egyedül Őt, bőrömet cirógató forró leheletét, halk morranásait, kapkodó lélegzetei hangját, ahogy az én zihálásommal keveredik és azt a lüktető, vad forróságot, ami képes lenne felemészteni, ami érzem, hogy Őt is kínozza, mert teste minden apró rezdülése erről mesél. Ahogy izmai megfeszülnek, ahogy a szíve dübörög, amilyen buja mozdulatokkal simul ölemnek újra és újra, míg végül csípőmre fog és egyetlen lassú, izgató mozdulattal elmerül bennem, bőrömbe rejtve kéjes nyögését, elakasztva lélegzetemet egy hosszú pillanatra, épp annyi időre, míg mozdulatlanul kiélvezzük mindketten ezt a forró pillanatot. Kéjesen, reszketve nyögök, majd kapok is feszülten az újabb adag oxigénért, de képtelen vagyok megtölteni rendesen a tüdőmet és igazán nem is érdekel, hogy lesz-e következő vagy sem, csak úszom az émelyítően édes érzésben, ahogy belém feszül, ahogy ujjai enyéimre fonódnak, melyekre finoman rá is szorítok, miközben másik keze újra ölemre siklik, tovább fokozva a kínzó forróságot, a legbujább nyögéseket és sóhajokat csalva ki belőlem. Hátammal mellkasának feszülök, ahogy mozdul bennem, fejemet oldalra döntöm, felkínálva nyakam bőrét csókjainak, szinte követelve őket, ha már én nem haraphatom Övét az élvezettől, amit az általa diktált ritmus okoz, ami pontosan megegyezik forró vérem pulzálásával és azzal, ahogy csípőmmel finoman mozdulataiba ringok. A gyönyört nem sokáig kell hajszolnom, máris érzem a közeledtét, ahogy kényeztető mozdulatai és a ritmus, amivel mozog bennem, az, ahogy teste mindeközben forrón hozzám simul, bőrömre hintett csókjai mind mind egyre inkább felé taszítanak, a bennem tomboló forróságtól pedig apró verejtékcseppek jelennek meg rajtam, miközben homlokommal a matracon próbálok támaszt találni újra és újra ujjaira markolva. Már nem tudom tartani magam karjaimmal, levegőt se tudok venni, már nem is kell, ahogy az őrjítő bizsergés bőröm alá fészkeli magát, ahogy izmaim megfeszülnek, testem minden sejtje felpezsdül, mielőtt a gyönyör szédítő erővel végig söpör rajtam, remegést okozva minden izmomban, minden porcikámban, újabb és újabb nyögést préselve ki tüdőmből. Csípőm önkéntelenül mozdul, levegő után kapkodva ujjaira markolok, kapaszkodót keresek, mintha attól félnék, hogy ez a bódító érzés magával ránt valahova, elsodorva Őt tőlem, de nincs az az Isten, hogy még egyszer elengedjem vagy elveszítsem, amikor most találtam csak meg újra. Hacsak nem törlődik ki újra minden a fejemből, de nagyon remélem, hogy a sors vagy akármi talált már magának mást, akit kínozhat, mert én nem akarok többé egyetlen napot sem eltölteni Nélküle.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 24, 2022 5:53 pm
Képtelen voltam elszakadni tőle, végig forró hátához simultam, még így is érzékelve, hogy hogyan kapkodja a levegőt, vagy épp azt, hogy milyen hatást gyakorolnak rá a lábai között masszírozó ujjaim. Mert nem tétlenkedtem egy pillanatig sem, és bár kizártnak tartottam, hogy az izgalom akár egy másodpercre is alább hagyjon, de már ösztönből jött, hogy kényeztetni akarom, már csak azokért a hangokért is, amiket ezúttal sem tudott elfojtani. Újra és újra visszhangot vertek fülemben, sőt, néha úgy érzékeltem, mintha nemcsak a fejemben szólna a furcsa, őrjítő ritmus, de a helyiség falai között is, és ezeket az édes, tüzes hangokat csak én szakítottam félbe néha, jólesően morranva bele nyaka bőrébe, pofátlanul karcolászva fogaimmal, úgy harapdálva, mintha tényleg egy szófogadatlan, dacos kölyök lennék. Még akkor is szorosan tartottam, mikor lenyomtam a kilincset, és bár egy ideig meg sem mozdultam, de végül tolni kezdtem Őt befelé, az ágyat tűzve ki végállomásként, végig magamhoz szorítva Őt, derekánál tartva, hogy még véletlenül se tudjon ellépni tőlem, vagy újra elmenekülni, mert még ezt is kinéztem volna ebből az álnok kis bestiából. Még nem is tudott volna felbosszantani vele, épp ellenkezőleg, mégis, most olyan hév dolgozott bennem, ami képtelen volt türtőztetni magán, szüksége volt az irányításra, és arra, hogy minden úgy történjen, ahogy azt elképzeltem, ebből pedig momentán nem is voltam hajlandó engedni. Elhúztam kezemet combjai közül, még mielőtt magam felé fordítottam volna, derekát ölelve csókoltam meg, nyelvem űzött vadként kergette az övét, olyan vehemenciával, hogy attól még hevesebben dobolt a szívem, a vérem pedig úgy lüktetett, hogy kis híján átdöfte az ereimet a bőröm alatt. Piszkosul kívántam, ezt pedig mi sem árulta el jobban annál, hogy újra és újra neki feszültem, éreztetve vele, hogy a vágyam nem lankadt, mióta lepattant rólam, de még mielőtt túlságosan elragadtattam volna magam, löktem rajta egyet gyengéden, és ahogy fölé térdeltem, tetszéssel méricskéltem alakját, nagy figyelmet szentelve melleinek, újra ajkamra harapva, és ugyan pár pillanatig még élveztem is, hogy ujjai elindultak a mellkasomon, de mire belelendült volna, már nyúltam is teste alá, hogy befordítsam magam alá, újra mellkasommal takarva be hátát. Nem kellett sokat kérlelnem, hogy megemlje csípőjét, és feltérdeljen, újra és újra nekem feszülve, szándékosan ingerelve ezzel az alattomos kis húzással, ami nem egy feszült morranást csalt elő belőlem. A szívem ekkor már a torkomban dobogott, ösztönösen markolva csípőjére, hogy egy szemtelen dörgölőzéskor hozzá igazítsam magam, lassú, kínzó mozdulattal merülve el testében, az öblös, mámoros nyögésemet pedig gerince csúcsában fojtottam el. Orrommal próbáltam meg arrébb lökni a haját, miközben minden porcikám megreszketett a szűkös, forró érzéstől, egyik kezemmel a támaszkodó ujjaira szorítva, fürdőzve abban a néhány másodpercben, amit ezúttal hagytam mindkettőnknek, de ennyi türelem szorult csak belém, mert a következő pillanatban mozdult a csípőm, ott folytatva, ahol a fürdőkádban abbahagytuk, megkeresve azt az őrjítő ritmust, amit Ő is diktált, annyi különbséggel, hogy ismét combjai közé fészkeltem szabad kezemmel, kitapintva gyönyörének forrását, hogy mielőbb visszavezessem arra az ösvényre, amin korábban már elindított kettőnket, nem is rejtve el azokat a jóleső sóhajokat és kéjes nyögéseket, amik minden mozdulatnál kikívánkoztak belőlem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 24, 2022 4:27 pm
Iris & Dimitriy
Mintha ezer év telne el, mire végre odalèp hozzám, ajkai pedig éhesen enyèimre tapadnak, olyan izgató, forró csókkal fojtva belém bármiféle felesleges szót, de még a lélegzetet is, hogy a testemet rögtön elönti újra az a kínzó forróság, ami alig enyhült az idő alatt, mióta kiléptem a kádból. Talán, már soha nem is fog igazán enyhülni, mert valahányszor csak eszembe jutnak ezek a lázas pillanatok, valahányszor rám villan tekintete, minduntalan ott látom benne a vágyat de, ha véletlenül épp mégse látnám bennük, hát akkor az enyém izzik a puszta látványától is. Mintha egy mágnes ellentétes pólusai lennénk, amint egy szobába kerülünk, egyszerűen vonz magához, a testem őrjítő erővel vágyik az érintésère de még, ha nincs is épp a közelemben, ha távol tölt pár órát, akkor is érzem ugyanezt a hatást. Mert nem elég belőle és abból a szerelemből, amit megmutatott, amit irántam táplál és, amiről úgy gondoltam, hogy soha nem lenne képes érezni. A szívem megvadulva és olyan erővel kalapál, hogy kis híján kitèpi magát mellkasomból, vérem kínzón lüktet bennem, még jobban szètárasztva az általa gerjesztett forróságot, de mégis ujjai alatt összpontosul a legőrjítőbb erővel, ahogy finoman masszíroz, mintha szándékosan akarná a végletekig fokozni a vágyamat, ami talán nem is áll annyira távol a valóságtól, ha arra gondolok, milyen pimaszul hagytam magára a fürdőkádban. Pedig, nem is mentem túl messzire, nem sétáltam ki az ajtón, mint ahogy Ő tette korábban, egész addig ki sem nyílt mögöttem, míg Ő nem nyúlt a kilincsèrt és a szoba felé is, csak akkor indulok el, mikor testével egyértelműen jelzi, hogy arra akar terelgetni, de ezt is úgy kivitelezi, hogy közben egyetlen centire sem válunk el egymástól. Ajkai forró csókokkal ostromolják tovább nyakam bőrét, olykor vállamra is kitèrve picit, fogai nyomát gyengéden rajtam hagyva és, ha nem lenne mindez már így is elég őrjítő, ujjai sem kímélik továbbra sem testem legforróbb pontját. Épp ugyanúgy feszül nekem minden porcikája, ahogy az ajtóban állva tette, én pedig, ha az apró lépések közben nem is megy olyan könnyen, de most is igyekszem fenekem ringó mozdulataival ingerelni, olykor szándékosan hátráltatva picit, csak hogy még jobban érezzem, milyen keményen lüktet, halkan nyögve, levegő után kapkodva közben a vágytól. Az ágyhoz érve aztán újra maga felé fordít, én pedig úgy kapok ajkaièrt, mintha az életem függne tőle, de mielőtt még túlságosan elmerülhetnèk csókunban, pimaszul az ágyra lök és azzal a pajzán, túl sok jóval kecsegtető vigyorával az arcán fölèm térdel. Épp csak annyi időm van, hogy ajkamba harapva végig vezessem rajta vágyakozó tekintetem, talán még ujjaim cirógató mozdulata is elèri hasfalát, de már finoman nyúl is derekam alá, én pedig egy pillanatig sem ellenkezek, inkább segítem a mozdulatban, hogy hasra fordítson. A fülemben dobol a vérem, testem kínzó forróságát pedig, csak tovább fokozza az érzés, ahogy hátával hozzám simul, ahogy a fülembe suttog, miközben követem ösztönző mozdulatait és feltèrdelek, karommal pedig megemelem magam annyira, hogy még jobban testènek feszüljek, hogy csípőmmel én is mozdulhassak nekem feszülő ágyéka felé. Feszült, türelmetlen nyögés hagyja el ajkaimat, ahogy ágyéka lassan ringatózva nekem feszül újra és újra, szinte már képes lennék könyörögni is, hogy végre érezhessem, de iszonyúan élvezem ezt az őrjítő játékot is, ahogy tovább és tovább feszíti azt a bizonyos húrt. Szeretném lázasan elsuttogni, hogy mennyire akarom én is Őt, hogy milyen pokolian vágyom Rá, de valahányszor szóra nyitom ajkaimat, csak újabb és újabb sóhaj vagy nyögés csupán, amit képes vagyok produkálni, annyira elszorítja torkomat a vágy, szinte már reszketek tőle, és miközben testem tovább simul testéhez, levegő után kapkodva a lepedőbe markolok már a gondolattól is, milyen őrjítő érzés lesz, ha végre újra magamban érezhetem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Okt. 24, 2022 10:38 am
Csak tovább fokozta bennem az izgalmat, mikor nekidőlt az ajtónak, és ahogy ujjai elindultak a saját testén, lényegében szavak nélkül tudatta velem, hogy örülne, ha ezt inkább én folytatnám, de nem is én lettem volna, ha egy nagyon kis ideig nem játszadozom el a türelmével. Mert nem mozdultam rögtön, távolról fürkésztem az utat, amit ujjai végigjártak, és tagadni sem tudtam volna, hogy mennyire tetszik, amit látok, még ha néha túl fájó is volt a harapás, amit saját ajkam sínylett meg. De még az sem érdekelt volna, ha vér sercen ki a bőröm alól vagy megsebzem magamat a saját fogaimmal, mert már tudtam, hogy a fájdalom semmit nem jelent, épp ellenkezőleg. Ebben a helyzetben olyasmivé alakulna át, amit amúgy is újra és újra előcsalogatott belőlem, és ami most is egyre erősebben marcangolta a gyomromat, miközben a vágyam egy pillanatig sem csillapodott, ezt pedig Ő is tisztán érezhette, mikor végre átszeltem azt a kis távolságot, és teljes testemmel hozzá simultam, pofátlanul dörgölőzve ölének. Szívem szerint itt helyben ölbe kaptam volna, csak hogy az ajtótoknak taszítva merüljek el benne ismét, de ennél pofátlanabb játékra vágytam, és valószínűleg Ő sem számított másra, ha már annyira hirtelen maga mögött hagyott a fürdőkádban. Pedig, már kibaszottul vágytam arra a robbanásra, ami mozdulatainak köszönhetően gyökeret vert zsigereimben, ezt pedig még most is éreztem feszülő izmaimban, a borsó méretűre zsugorodott gyomromban, az újra és újra neki feszülő ágyékomról már nem is beszélve. Elkapott a hév, úgy csókolva ajkait, hogy szinte már téptem őket, néha érzékien harapdálva, miközben nyelvem tüzesen kutatta az övét, amikor pedig kinyitottam mögötte az ajtót, még közelebb vontam magamhoz, hogy érzékelje, a következő lépés is tőlem függ, nem engedve, hogy hátrálni kezdjen. Nem is véletlenül, hisz az első adott pillanatban fordítottam rajta egyet, ágyékomat fenekéhez préselve, míg hátát a mellkasomhoz vontam, és míg kezei megtámaszkodtak az ajtónál, én már támadás alá vontam nyakát, a testén kalandozó kezem pedig lassan elért odáig, ahol az imént tudatosan nem érintettem meg. Szinte perzselt az ujjaim alatt összpontosuló gyönyöre, halkan bele is morrantam nyaka bőrébe, egyre tüzesebben és merészebben kényeztetve nyelvemmel, néha fogaimat élezve a frissen mosdatott bőrén, újabb és újabb sóhajt és morranást fojtva el benne, miközben ujjaim mozogni kezdtek, olyan szemtelenül masszírozva, hogy abba még én is belefeszültem. Nem is maradt le egyetlen pillanatáról sem, mert mikor épp nem az én csípőm mozdult, hát Ő tolta nekem fenekét, olyan ritmusban húzva az agyamat, mintha már benne mozognék, és ez volt az a pont, mikor ellöktem magunkat az ajtótól, elindulva a szoba irányába, de csak apró lépéseket téve meg, mert egy pillanatig sem engedtem, hogy eltávolodjon tőlem. Minden megtett lépésnél keményen feszültem neki, ajkam már nem a nyakát, hanem a vállát járta végig, de amint az ágy végéhez értünk, ismét magam felé fordítottam, elhúzva kezeimet combjai közül. Tenyerem finoman arcára simított, ismét felkutatva ajkait, miközben finoman löktem rajta egyet, így érve el, hogy az ágyra feküdjön. Fölé térdeltem, így nézve le Rá, tekintetemmel ismét falva mindent, amit látni engedett magából, a torkom pedig, ahogy az imént is, most újra kiszáradt, de egy kissé erőtlen, huncut vigyor ismét bontakozni kezdett ajkaim szélében, ennek okát pedig akkor érthette meg, mikor ismét alá nyúltam, és hasra fordítottam az ágyon, ekkor azonban már fölé hajoltam, mellkasommal takarva be hátát, miközben mozdulataimmal kérleltem, hogy térdeljen fel, újra és újra fenekének ringatózva. - Kibaszottul akarlak - hajoltam oda füléhez, fél kézzel elsöpörve onnét a haját, hullámzó mellkasomon át pedig Ő is érezhette, hogy mennyire dolgozik bennem a hév, és az emögé rejtett türelmetleség is.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 8:22 pm
Iris & Dimitriy
Látom rajta, mennyire meglepi a húzásom, hogy olyan hirtelen kipattanok a kádból, hogy még csak szóhoz sem hagyom jutni, de tekintve, hogy az ajtónál tovább nem haladok, talán annyira nem is veszi zokon a dolgot. Vagy legalábbis ebben reménykedek, de miután Ő is kilèp a vízből és elèm sétálva gondosan tartja a pár lépés távolságot, kezdek kicsit tartani attól, hogy talán valami aljas bosszún töri a fejét és az a perverz vigyor, ami az arcán virít, csak még inkább erre enged következtetni. De bármilyen aljas revansot is tervezget, csak még jobban felfűti a véremet a várakozás, hogy végre közelebb lépjen hozzám vagy, hogy végre az Ő érintésèt érezzem magamon a sajátom helyett, amivel jelenleg főleg incselkedni próbálok Vele. Mintha igyekeznèk felhívni a figyelmèt arra, mennyivel több lehetőségünk adódik máris azáltal, hogy hátra hagytuk a fürdőkádat. Na nem, mintha ne élveztem volna minden pillanatát az ott töltött időnek, mert ha csak egy kicsit is tovább élvezem Őt ott, rövid időn belül maga alá gyűrt volna a mámor. És ezek után, még van képe azzal pimaszkodni, hogy talán, már nincs is rá szükségem, pedig ha tudná, mennyire megváltoztatott bennem mindent, amit Róla gondoltam, hogy mennyire másképp látom Őt, akkor tudná, milyen kibaszottul akarom, hogy az életem része maradjon. Szerződés ide vagy oda, mert már azt sem tudnám elképzelni, hogy egyszerűen elsétáljak innen, ha egy nap közlik a szüleink, hogy vége ennek az egész házasságosdinak, mert talán nem emlékszem mindarra, amit együtt átéltünk, sem a nászútra sem a gyűrűre, amit az ujjamra húzott, de akarom ezeket a pillanatokat és, ha vissza nem is kapom őket, akkor át akarom élni újra. Vele. De ez most nem a nagy szerelmi vallomások ideje, mert miközben én vágyakozva bámulom Őt, közelebb lép végre hozzám, forró teste épp úgy simul hozzám, mint ahogy vágytam rá, mikor pedig ajkai végre enyèimre tapadnak, mohón, szenvedélyes csókban forrva össze, kis híján még a lélegzetem is elakad. Halkan nyögök az élvezettől, ahogy nyelve a nyelvemhez simul, kezeim úgy, olyan szomjazva barangolják be testét, mintha nem lett volna rá lehetőségem, már hosszú hosszú ideje, mikor pedig fenekemre markolva von közelebb magához, kéjesen a csókba morranok az érzéstől, ahogy ölemnek feszül, emlékeztetve arra, mit is hagytam hátra olyan kegyetlenül a fürdőkádban. Na nem, mintha egy pillanatig is azt terveztem volna, hogy bármit is félbe hagyok, és ezt Ő is nagyon jól tudja, érzi testem minden reakciójából, csókomból és érintéseimből, melyekre pimaszkodva utal is, miközben hátam mögött kinyitja az ajtót, de nem kezd finoman taszítani a szoba felé, mint amire számítok, inkább közelebb húz magához, így akadályozva meg, hogy netán én kezdjek hátráni. A következő pillanatban pedig, már az ajtófèlfával nézek farkasszemet, kezeimmel finoman meg is támasztom magam, miközben ajkaival máris nyakamat ostromolja, nyelve izgatón siklik végig bőrömön, a vérem pedig, ami amúgy sem nyugodott meg egy pillanatra sem, még forróbban kezd lüktetni bennem. Iszonyúan feltüzel az érzés, ahogy újra és újra keményen nekem feszül, miközben ujjai ölemre találnak, fogaival pedig izgatón vállamba harap azzal a mohó szenvedéllyel, amit felèlesztettem benne, a gondolat pedig, hogy így mennyire nem tudom végül szabadon érinteni, kacér mosolyt csal ajkaimra. Hiszen, még ha így is van, akkor sem bánom, olyan iszonyúan felizgat a mozdulataiból érezhető vágy, a szenvedély, ahogy átveszi azt a gyeplőt, ahogy forró mellkasa hátam bőrèhez ér, miközben ujjai kínzó forróságot èlesztenek bennem, ágyéka pedig újra és újra fenekemnek feszül, bár ebben én is a segítségère vagyok, mert minden mozdulatába beleringatom csípőmet, mintha máris bennem lenne, mintha testünk együtt járná azt a forró, őrjítő táncot.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 7:06 pm
Meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer csak megáll majd, néhány másodperc erejéig ki is ült arcomra a meglepettség, tenyerem pedig lazábban markolta fenekét, ekkor már teljesen feladva azt, hogy újra és újra alá mozduljak, már amennyire a helyzet lehetővé tette. A döbbenet akkor tűnt el, mikor arcomra simított, ujja pedig finoman érintette ajkamat, közölve, hogy ezt akár folytathatnánk a hálószobában is, de meg sem várta, hogy egyetértsek vagy épp ellenkezőleg, visszarántsam magamra, már pattant is ki, és egy törülközőt megmarkolva, el is jutott a fürdő ajtajáig. Ott megállt, ami legalább annyira lepett meg, mint az, hogy leszállt rólam, hisz biztos voltam abban, hogy most fogom visszakapni az iménti kis játszadozásomat, mikor se szó, se beszéd, egyszerűen kisétáltam innét, de velem ellentétben Ő az ajtóig jutott, ott pedig visszafordult felém, elejtve a törülközőt, incselkedése pedig arra sarkallt, hogy ne késlekedjek. Fel is egyenesedtem szinte rögtön, majd átléptem a kád peremét, hogy tegyek felé egy-két apróbb lépést, de már nagy eséllyel azzal is áthúztam számításait, hogy nem dörgölőztem rögtön hozzá, inkább távolról figyeltem, hogyan is kényezteti magát simogatással, még ha az izgalmasabb részeket egyértelműen meg is hagyta nekem. Ennek ellenére nem bírtam ki, hogy ne piszkáljam meg kicsit, szóvá téve, hogy ha így halad, rám már semmi szüksége nem lesz, de még azelőtt megkaptam a cáfolatot, hogy egyáltalán lehetőségem lett volna komolyan venni a saját kis pimaszkodásomat. Ajkaim vigyorra rándultak, megvillantva azt a jellegzetes, hozzám passzoló perverz kis élt, fájón saját ajkamra harapva, de nem tompított semmit, sőt, egy az egyben vággyá formálódott, én pedig túl gyenge voltam ahhoz, hogy ellenálljak a hívószónak. Ehhez pedig még szavai is nagyban hozzájárultak, mert tudtam, kihallottam szavaiból, hogy nemcsak most, de úgy általában szüksége van rám, ez pedig fordítva még igazabb volt mint gondolná. Mert nem tudtam nélküle létezni, nem véletlenül kapott el pánik, mikor ma reggel hűlt helyét találtam magam mellett, és nem azért féltem annyira, mert nem volt jobb dolgom. Minden porcikám rettegett attól, hogy egyszer majd elveszítem, de olyan gyorsan kezdtem el hessegetni ezt a pillanatnyi borús gondolatmenetet, hogy esélye sem volt észrevenni, mi minden suhant át az agyamon. És nem is hagytam volna neki, mert a következő másodpercekben közelebb araszoltam, érezve melleit, ahogy mellkasomnak feszülnek, ujjaim pedig követni kezdték simogató mozdulatait, jóval alaposabban fedezve fel a bejárt utat, mint ahogy azt Ő tette eddig saját magán. - Megmutatom, hogyan kell csinálni - pimaszkodtam tovább pofátlan vigyorral, ekkor már megállás nélkül ajkait fürkészve, készen állva arra, hogy lecsapjak rá, és ez nem is váratott magára sokat. Olyan hévvel kaptam szája után, hogy esélytelen volt levegőt vennem, nyelvem azonnal kutatni kezdte az Övét, torkába fojtva minden próbálkozást, ami a levegővételeket illeti, nem rázva le arcomról tenyerét, amivel gyengéden tartott, és bár minden önuralmamra szükségem volt, ennek ellenére nem jósoltam magamnak sok időt ennél a kibaszott ajtónál töltve. Szabad kezem feneke után nyúlt, hogy újra rámarkoljon a feszes domborulatra, így vonva még közelebb ágyékomhoz, nem mintha Ő ne gyötört volna azzal, hogy folyamatosan hozzám préselte ölét, néhány alkalommal rá is harapva ajkára, csak hogy érezhesse, mit vált ki belőlem ezzel a kis játszadozással, de nemcsak csípője mozdult, hisz közben kezei sem tétlenkedtek, bejárták hátamat, érintése nyomán újra és újra megborzongva. - Szóval szabadon érinthetsz... - mormogtam ajkai közé feszülten, ennek ellenére nem voltam képes levakarni magamról a vigyort, ekkor már nagyon is határozott elképzeléseket dédelgetve, hogy mit fogok csinálni vele. És le is nyomtam háta mögött a kilincset, hogy kinyíljon mögötte az ajtó, de nem léptem el tőle, helyette magam felé húztam, és kihasználva azt, hogy valószínűleg nem számít rá, fordítottam rajta egyet, hátának nyomva mellkasomat, csókjaim pedig helyszínt váltottak, ekkor már nyakát borítva be, nyelvemet ingerlően húzva végig ütőere vonalán. Épp csak addig toltam, míg el nem érte az ajtófélfát, újra és újra fenekéhez dörgölve ágyékomat, de ekkor már kezem sem tétlenkedett, úgy nyúltam előre, hogy már eszembe sem jutott kínozni, kitapintva teste lüktető forróságát, vágytól ittasan harapva nyaka bőrébe.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 5:38 pm
Iris & Dimitriy
Akármennyire is nehezére esik átadni azt a bizonyos gyeplőt, mégsem azt érzem rajta, amikor hajlandó rá, hogy olyan pokolian szenvedne attól, amit Vele művelek, hiszen olyan nyögések és sóhajok kíséretében feszül ajkaim közé újra és újra, melyek egyáltalán nem a kínról árulkodnak. És nem ezt érzem rajta akkor sem, mikor végül türelmetlenül az ölébe mászok, hogy aztán mindenféle várakozás vagy incselkedès nélkül engedjem rá magam, a legbujább nyögés kíséretében kapva ajkaièrt. Mohó mozdulattal markol a fenekemre, így diktálva olykor a tempót, ami egyébként is megegyezik azzal, amit száguldó vérem dobolása sugall, amit magam is követek, miközben szorosan átkarolom a nyakát és annak ellenére, hogy alig kapok levegőt, azt a keveset is szenvedélyes csókunk közepette próbálom magamhoz venni. De a levegő, annyira már nem is számít, csak hogy érezzem forró bőrét az enyémhez simulni, szíve vad dübörgèsèt mellkasomon át, miközben testemet újabb és újabb forróság árasztja el minden egyes bizsergés nyomán. Végül tenyerem arcára simítom és míg elsuttogom azt a pár szót, lázas tekintetét kutatom, de meg se várom válaszát, csak kikászálódok a kádból és a törölközőèrt nyúlok. Pimasz mosoly látszik ajkaimon, annak ellenére is, hogy most semmi aljasság nem jár a fejemben, miközben az ajtó felé hátrálok, egyszerűen csak kínzott az, ahogy a kád lekorlátozott, hogy bármennyire is próbáltam, nem tudtam úgy magamhoz ölelni és érezni, mint szerettem volna, de erről maximum, csak mohó tekintetem árulkodhat, ami szó szerint felfalja, amint kilép a vízből és láthatóvá válik minden porcikája. -Eszemben sincs ennél messzebb kerülni tőled.- duruzsolom halkan, ahogy elém sétál, miközben én már hátammal az ajtónak dőlök, de bármennyire is próbálom magamhoz csalogatni kacér mozdulataimmal, ahogy végig simítok magamon, nem lép végül közelebb, csak tüzes pillantását legelteti rajtam. Perverz vigyora láttán én magam is elvigyorodok, pedig már maga a feltételezése is azt kívánná, hogy karjáèrt nyúljak és én húzzam magamhoz, ha már elkezdett makacskodni, de nem rontom el a játékát. Csak félre biccentett fejjel, mosolyogva mèregetem, miközben közelebb lép végre hozzám és lazán megtámaszkodik tenyerèvel a fejem mellett.-Tèvedsz, mert nagyon is szükségem van rád.- súgom végül halkan, egy pillanatig még valamivel komolyabbá is válik tekintetem, mert mindez most nem csak arra vonatkozik, hogy milyen pokolian vágyom Rá, hanem a mindennapokra is, minden egyes pillanatra, mert még az is kín szenvedés, ha arra a pár órára távol van tőlem, míg elmegy itthonról. Úgy feszkelte be magát a szívembe és olyan mélyen, hogy már soha többé nem tudnám kitessèkelni onnan, nem is akarnám és, hacsak nem tűnik el ismét minden emlékem a süllyesztőben, úgy érzem, örökre ott marad. Ajkamba harapok, mikor finoman hozzám ér, ujjai végig cirógatják az általam végig járt ösvényt, arra azonban kínosan ügyel, hogy még véletlenül se érintsen ott, ahol a legjobban vágyom rá, inkább pimaszkodik velem, húzza az agyamat, ami végtére is jogos, ha azt nézzük, milyen pofátlanul hagytam ott a kádban. De végül közelebb lép hozzám, teste izgatón simul bőrömhöz, a forróságtól pedig, amit közösen gerjesztünk, még ajkaim is kiszáradnak, a torkom elszorul, de amikor vigyorogva köszön, mintha csak most találkoznánk, magam is elmosolyodok. -Szia.- lehelem halkan, gyengéd pillantással a játékosság ellenére is, tenyerem finoman arcára simítom, majd tovább ejtem nyaka oldala mentén le a mellkasára, megállva pár pillanatra zakatoló szíve fölött, míg végül ajkai enyèimèrt nem kapnak. Halkan belenyögök a szenvedélyes csókba, testemmel még jobban testènek feszülve, miközben tenyerem visszasimul nedves bőrén egész a tarkójáig, másik pedig oldalára simulva húzza még közelebb magamhoz.-Máris sokkal jobb, hogy szabadon érinthetlek.- barangolom végig derekát is finoman, hátán simítok fel, lényegében minden létező helyen érintem, ahol eddig a kád szűkössège miatt nem tudtam, miközben ölemmel újra és újra ágyékához dörgölőzök.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 4:09 pm
Mielőtt megismertem, elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha is készen álljak könyörögni egy nőnek, mert vagy így, vagy úgy, de mindig elértem és megszereztem, amit akartam, az eszköz maga pedig, általában másodlagos tényezőnek számított. Mert soha nem érdekelt, hogy ki fél tőlem, vagy hogy kinek okozok fájdalmat egy-egy vakmerő vagy épp durva húzásommal, a büszkeségem és az egóm nem is engedte volna, hogy ilyesmivel foglalkozzak, és bármit is gondolt az apám, az Ő utódja sem lehetett egy harmatgyenge, erőtlen senki. Mégis, Iris a ló túloldaláról rángatott vissza, és a számos kegyetlen húzásom ellenére is kitartott, bebizonyítva, hogy Ő nem az a gyenge kislány, akit kedvemre utasítgathatok, és éppen ezzel vívta ki a figyelmemet. Ma pedig, már nem tudtam elképzelni, hogy nincs mellettem, és ha görcsbe is rándult a gyomrom, mikor nyíltan dacolt velem, de közben ez volt az egyik olyan tulajdonsága, amivel kibaszottul magába bolondított, és nem engedte, hogy csak úgy lesöpörjem erről a sakktábláról. És ha volt valaki, aki rá tudott volna venni arra, hogy könyörögjek, az egyértelműen Ő volt, az alkalom pedig szinte adta is magát, miután kényeztetni kezdett ajkaival és tüzes nyelvével, mert minél jobban belemerült, annál jobban vágytam arra, hogy ne ajkai között vesszek el, hanem tűzforró testében, vele együtt élve át újra azt az intenzív robbanást, ami újra és újra maga alá gyűrt, néha úgy megrészegítve, hogy képtelenségnek tűnt visszatalálni kettőnk valóságába. Testem hullámzott, néha elernyedt, mielőtt újra pattanásig feszült volna, csókja pedig tovább korbácsolta a gerincem vonalában elinduló kéj érzését, főleg mikor könyörgés nélkül adta meg azt, amire titkon annyira vágytam, ami után lüktetett a vérem, és mikor végre magába fogadott, tényleg átfutott rajtam a gondolat, hogy itt fognak elpattanni az izmaim. Ha megpróbáltam volna betelni vele sem jártam volna sikerrel, főleg mikor mozogni kezdett rajtam, de kicsit sem finomkodott, nem játszadozott, én pedig szinte kaptam feneke után, mohón rámarkolva a feszes domborulatra, másik tenyeremmel fogságba ejtve arcát, miközben haraptam, szinte téptem ajkait heves csókcsatánk közben. Nem tudtam, mennyi ideig folytatta ezt az idegtépő ritmust, nem érzékeltem az idő múlását, de amikor arcomra simított, ujja pedig végigsimított ajkamon, már tudtam, hogy ismét készül valamire. Esélyem sem volt, hogy megnyugtassam mellkasom vad zúgását, mert ahogy elhangzott kérdése, szinte azonnal reagált testem az elképzelt fantáziaképekre, még keményebben lüktettem benne, egészen addig, míg ott nem hagyott, szinte parlagon heverve, akaratlanul is azt érezve, hogy a múlt megismétli önmagát, csak most nem én hagytam itt, hanem Ő engem. Tekintetem követte minden mozdulatát, azt, ahogy a törülközővel itatta fel a vizet nedves bőréről, olyan falánk pillantással mustrálva, mintha tényleg egyetlen pillantással fel tudtam volna falni, a gyomrom pedig újra és újra megfeszült, már pusztán a ténytől, hogy ezúttal előttem a lehetőség arra, hogy elkapjam. Én pedig soha nem szerettem csalódást okozni. - Nem jutottál messzire - mormogtam csendesen, miközben én is kikászálódtam, figyelve, ahogy az ajtónak dönti hátát, ujjai pedig kalandozni kezdtek testén, egyértelműen azt üzenve, hogy ideje lenne átvennem tőlük a munka keményebb részét, ehelyett pimaszul megálltam, szemben vele, onnan vizslatva, hogy mit is művel magával, de kiszáradó torkom miatt nem egyszer kellett nyelnem, ajkaim nedvesítéséről már nem is beszélve. - Mintha rám már nem is lenne szükséged - jegyeztem meg perverz vigyorral, közelebb lépve hozzá, de ahelyett, hogy megpróbáltam volna kiterelgetni, inkább megtámaszkodtam feje mellett tenyeremmel, szabad kezem pedig követte ujjait, finoman cirógatva forró bőrét. Incselkedő mozdulataim mégsem léptek át egy határt, szándékosan gyötörve Őt azzal, hogy nem érintettem meg combjai között, de egyre közelebb léptem hozzá, míg mellkasom hozzá nem nyomódott ágaskodó mellbimbóihoz. - Szia - vigyorodtam el pofátlanul, érezve arcom szélén néhány csepp verejtéket, de ez nem zavart abban, hogy a következő pillanatban újra lecsapjak ajkaira.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 11:01 am
Iris & Dimitriy
Olyan alaposan járom végig testét ajkaimmal és nyelvemmel, mintha soha nem lett volna erre eddig lehetőségem, a hangok pedig, melyeket így csalok ki belőle, csak még jobban felfűtik a már amúgy is forrongó véremet, csak még mohóbban vágyom arra, hogy többet és többet halljak belőlük, így amikor ajkaim végül rátalálnak lüktető vágyára, Ő pedig egy feszült nyögés kíséretében markol hajamba, olyan borzongás fut végig rajtam, amitől én is kell válaszoljak a hangra. Valahányszor ajkaim közé lüktet, testem válaszol rá, a vágy egyre mohóbban karistol végig rajtam, követelőzve kanyarog bennem a bizsergető érzés, de a lehető legtovább ellenállok neki és inkább Rá koncentrálok, az Ő reakcióira és hangjaira, azokra az édes, izgató nyögésekre, amit olyan bőszen igyekszik elrejteni előttem, miközben újra és újra finoman a számba ring csípője. A gondolat pedig, hogy ugyanezzel a mozdulattal érezhetnèm magamban is, csak még türelmetlenebbè tesz, a combjaim közé furakodott forróság még őrjítőbben követeli, így végül hirtelen elszakadok tőle és miután sikerül nagy nehezen fölé helyezkednem, megtalálnom a kád szűkössège ellenére a megfelelő pózt, finoman ráengedem csípőmet, miközben nyelvem mohón nyelvèhez simul ajkai között. Egy hosszú pillanat erejéig, mozdulatlanná dermednek ajkaim, ahogy testünk eggyé válik, az őrjítő bizsergés pedig végig robog rajtam, majd egy buja nyögést követően mozogni kezdek rajta, de most nem lassú, incselkedő tempóban teszem, mert már nem lennék képes az idegeit őrölni a sajátommal együtt. Mohó, vágytól fűtött tempót diktálok, követve olykor fenekembe markoló keze sugallatát, néha megvariálva kicsit mozdulataimat, mikor csípőm inkább előre-hátra mozdulva fokozza az élvezetet, az ettől kikívánkozó hangokat pedig, meg se próbálom visszafogni, maximum csak nyaka bőrébe rejtem, mikor szorosan átkarolom nyakát. -Alattad is legalább ennyire szeretek lenni.- nyögöm feszülten ajkaiba rekedtes szavai hallatán, mely még így is képes plusz élvezetet okozni, mert tudom, hogy a vágytól ilyen karcos a hangja, tekintete pedig ugyanettől csillog olyan lázasan. Tenyerem arcára csúsztatom, hüvelykujjam alsó ajkára simít, mikor már egyre kevésbé vagyok képes csókolni az élvezettől, de végül lassítok mozdulataimon és hajába túrva csábítom újra forró csókra. -Folytassuk odabent, jó?- nyögöm a csókba feszülten, küszködve a levegőért, de közben már emelkedek is fel róla, ajkait azonban, csak az utolsó pillanatban engedem el, akkor is finoman harapva alsó ajkába, úgy eresztve el. Nem sietek azonban most előre, csak lassan az ajtó felé hátrálok, miközben magamhoz veszem egy törölközőt, mohó pillantásom pedig végig csupasz testèn legeltetem, ahogy a vízcseppek finoman legördülnek forró bőrén.-Kezdem érteni, miért utálod, ha bármiféle pizsamát magamra aggatok.- duruzsolom halkan, finoman ajkamba harapva, majd a törölközőtől megszabadulok, kezem a kilincsre csúsztatom, de még nem nyitom ki az ajtót, csak hátammal a hűs lapnak dőlök. Na nem, mintha ez bármit segítene a bennem tomboló forróságon, inkább azt csodálom, hogy az ajtó nem kap lángra tőlem, miközben Őt várom, hogy teste újra az enyémhez simuljon, a gondolattól libabőrössè is válok és csak, hogy még jobban magamhoz csábítgassam, tenyerem finoman végig vezetem magamon, kulcscsontomtól mellbimbómon át egészen le a hasam alsó részéig, halk nyögés kíséretében harapva alsó ajkamra.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Okt. 23, 2022 6:57 am
Az elmúlt percek nyugalma egyetlen pillanat alatt vált köddé, a békés érzés helyét pedig rögtön átvette a feszültség, a kínzó türelmetlenség, főleg mikor ajkai arra az útra tévedtek, amit korábban a kezével jelölt ki, átívelve nyakamon, majd az egész mellkasomon, ezzel húzva el a mézes madzagot, mert ezen a ponton már nem is volt kétségem a folytatást illetően. Még ha iszonyúan bosszantott is a tény, hogy kicsúszott ujjaim alól, miközben hátrálni kezdett rajtam, mindez csak pár pillanatig tartott, mert ha valamihez, hát ahhoz tökéletesen értett, hogy elterelje a figyelmemet a bosszantó dolgokról. És most is ezt tette, mert bár nem tudtam Őt tovább masszírozni, de a tudat, hogy ettől a kis játszadozástól valószínűleg amúgy is megálltak volna ujjaim, annyira belefeledkeztem volna ajkai ritmusába, némiképp vigasztalt. És bizonyára egyértelmű volt neki is, hogy amit most kihagyok, azt később így is, úgy is bepótolom, függetlenül attól, hogy egy fürdőkádban ülünk vagy az ágyban fekszünk. Ez a gondolat viszont háttérbe szorult, ahogy követtem lefelé haladó alakját, úgy őrizve tekintetét, mintha ezen múlott volna bármi, de még mindig nem tudtam betelni azzal a csillogással, amit íriszeiben véltem felfedezni, a pajzán, huncut kis fényről már nem is beszélve, ez pedig újra arra sarkallt, hogy megnyaljam alsó ajkamat. Tagadni sem tudtam volna a rajtam eluralkodó türelmetlenséget, halkan fel is morrantam egy-egy nehéz, feszült pillanatban, még mielőtt ajkai közé fogadott volna, de hiába a pillanatnyi megkönnyebbülés, néhány másodperc után egy egészen másfajta türelmetlenség költözött belém. Minden porcikám megfeszült, bizsergett attól a tüzes, forró érintéstől, ahogy nyelve és ajkai kalandoztak rajtam, néha összeszorítva ajkaimat, így tartva vissza egy-egy morranó sóhajt, de még ez az önfegyelem is kevés volt ahhoz, hogy ne akarjak hajába markolni, ujjaimat pedig csak néhány másodperc után lazítottam el, mikor tudatosult bennem, hogy talán túl sok hév keveredett a mozdulatba. De a belőlem előcsalogatott hangokkal sem tudtam mit kezdeni, nem tudtam uralkodni magamon, ösztönösen mozdítva annyit a csípőmön előre, hogy néha én ringjak ajkai közé, de olyan öntudatlan mozdulat volt, hogy valójában fel sem fogtam. Csak azt, amit éreztem általa, miatta, újra és újra végigborzongva, egyre gyakrabban feszülve ajkai közé, mintha a testem ezzel is jelezni akarta volna neki, hogy mennyire jó úton jár, de erről legalább ugyanennyit árulkodtak finoman markoló ujjaim, vagy épp a belőlem előcsalt hangok is, ezt pedig csak tetézte azzal, ahogy Ő is reagált, a halk nyögései visszhangoztak a fülemben, úgy ajzva tovább, hogy tudtam, ha így folytatja, kibaszottul nem leszek képes uralkodni magamon. Időm sem volt felfogni igazán, hogy egyszer csak kiengedett ajkai közül, azonnal megérezve mohó nyelvének hiányát, lázas vigyort villantva, mikor az ölembe helyezkedett, én pedig helyezkedni kezdtem, bár a hely szűke annyira nem támogatta kettőnk tüzes kis játékát. Pedig legalább akkora hév dolgozott benne, mint bennem, ismét felidézve azokat a pillanatokat, amikor a türelmetlenség már tényleg győzedelmeskedik, és megelégelve a hosszas időhúzást, megadjuk egymásnak azt, amire mindketten pokolian vágyunk. Egyik kezem fenekére simított, míg másik finoman arcára simult, beleolvadva abba a csókba, amire épp akkor invitált meg, mikor magába fogadott, a forró érzéstől pedig bennem rekedt a levegő, pár pillanatig azt is elfelejtve, hogy nyelvünk épp ádáz csatát vívott, mintha az életben maradás lett volna a tét. Elnyújtott nyögéssel morrantam ajkai közé, fenekénél fogva húzva még közelebb magamhoz, már amennyire a szűkös hely engedte, még éhesebben falva ajkait, de ezúttal sem tudtam rácáfolni saját magamra. Mert amennyire élveztem, hogy épp rajtam ül, készen állva arra, hogy a gyönyör felé hajszoljon bennünket, épp annyira akartam most rögtön változtatni ezen a felálláson, de túl szűk, túl szigorú volt a fürdőkád fogsága ahhoz, hogy csak úgy felülkerekedhessek, és talán épp ezért tetszett neki annyira. És talán épp ezért jött ösztönszerűen a mozdulat, hogy ismét rámarkoljak fenekére, egyszerre mozdulva alatta és Őt is mozdítva magamon, ugyanebben a pillanatban pedig alsó ajkába haraptam. - Te viszont... le sem tagadhatnád, hogy mennyire szeretsz felül lenni - villantottam lázas vigyort, anélkül hogy elszakadtam volna ajkától, bár a rekedt mormogásomat talán nem is értette, de nem is volt túl nagy jelentősége.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 9:23 pm
Dante Jackson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Szinte még érzem bőrömön ajkait és nyelvét, ahogy rólam falatozta a süteményt, amilyen mohón esett nekem a konyhapulton, olyan olthatatlan szenvedéllyel, mintha legalábbis hetek óta nem érhetett volna hozzám, most mégsem tudom visszafogni magam, miközben gyengéd mozdulatokkal lemosom bőréről a tejszínhab ragacsos maradványait. Na nem, mintha nem épp ilyesmi járt volna a fejemben, amikor megemlítettem ezt a fürdést, hiszen az egészet az ihlette, amit Ő művelt velem korábban a zuhanyzóban, amilyen gyönyört okozott nekem, pimaszul hátra hagyva végül. Fürdetés címszóval, most én se terveztem semmi mást, csak hogy éreztessem vele, milyen kibaszottul nem tudom uralkodni magamon a közelében, hogy mennyire képes feltüzelni egyetlen pillantásával és, hogy mennyire nem akar ez a tűz elcsitulni bennem, akárhányszor is kapom meg Őt. Mert most is ugyanolyan izgató végig barangolni testét ujjaimmal, bármennyire is ismerősek már a rajta lévő hegek és épp annyira húz fel minden apró reakciója, mint az első vagy az azutáni alkalommal. Nincs szebb zene annál, mint amit Ő képes ilyenkor szolgáltatni édes, kínlódó sóhajaival és nyögéseivel, melyekhez néha én is csatlakozom, ahogy egyre forróbb vágyat ébreszt bennem érintésèvel, egészen addig, míg a pimaszul megtagadott csókot követően ajkába nem harapok, majd el nem indulok lefelé, hogy ajkaimmal is végig járjam ugyanazt az útvonalat, melyet már ujjaim felfedeztek az imént. És nem aprózom el, milliónyi csókot lehelek perzselő bőrére, nyelvemmel járva végig a hegeket is, mintha a rég múlt sebeit is képes lennék ezáltal enyhíteni, míg végül már kénytelen vagyok hátrébb araszolni picit, megfosztva ezzel magamat ujja gyengéd izgatásától, de talán nem is baj, ha képes vagyok most csakis Rá koncentrálni, ahogy egészen a hasa aljáig érek. Tekintetem le sem veszem arcáról, miközben nyelvemmel rátalálok pár komótos mozdulat erejéig, ajkaimon apró, buja mosoly látszik, ahogy szófogadóan megemeli picit csípőjèt és, miközben finoman ajkaim közé engedem, még belőlem is kikívánkozik egy halk nyögés, élvezve teste minden apró reakcióját, amit az élvezet okoz benne. Ujjai tincseim közé furakodnak, a markáns mozdulattól az egész testem megborzong, de mielőtt még kellemetlennè válhatna, már enyhít is rajta és halk, izgató hangján elmormog pár szót. Elmosolyodok, pár pillanat erejéig újra csak nyelvemet húzom végig rajta, aljasul játszadozva vele, azon morfondírozva, hogy miként is alakuljon a folytatás, hiszen most Én fogom azt a bizonyos gyeplőt, de valahányszor csak ajkaim közé lüktet, másra sem tudok gondolni, mint a gyönyörère vagy épp arra, amit bennem képes okozni. Egyre forróbban, egyre mohóbban lüktet a testem, valahányszor csak finoman megborzong, nyög vagy épp sóhajt, a vérem pedig olyan őrjítő tempóban zubog bennem, hogy végül már nem bírom megállni, hogy ne engedjem ki ajkaim börtönèből és próbáljak inkább valahogy az ölébe helyezkedni, kapkodó lélegzeteim közben pedig, halkan fel is nyögök a bennem tomboló vágytól, miközben ajkaim helyét pár pillanat erejéig újra kezem veszi át. -Tènyleg idegesítő ez a kád.- sutyorgom feszülten nyaka bőrébe, gyengéden harapva fülcimpájára, míg végül nagy nehezen fölé helyezkedek, de azon túl, hogy magamhoz igazítom, pár pillanatig nem teszek semmit. Csak akkor engedem rá magam, mikor ajkaim ajkaira találnak, nyelvem pedig mohón csúszik közéjük, hogy nyelvèhez simulva kezdje járni buja táncát.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 8:09 pm
Testem alig nyugodott meg azok után, ami a konyhában történt közöttünk, ahogy a szenvedély összecsapott a fejünk felett, olyan mély hullámokat indítva el, hogy rövid ideig azt hittem, tényleg elmos majd mindent körülöttünk. És talán el is mosott, mert kibaszottul nehéz volt visszatérni a valóságba, a hátunk mögött hagyni a kettőnk képzelt kis világát, és bár már kaptam egy nagyon rövid kis pihenőt, de ahogy most újra hozzám ért, már tudtam, éreztem a zsigereimben, hogy ennyi bőven elég, ha az a célja, hogy ismét hangulatba hozzon. Hisz a hangulat, mint olyan, valójában el sem veszett, végig ott pozsgott bennem, némileg háttérbe szorítva, legalább míg eljutottunk a fürdőig, de most, hogy szó szerint az Őt megillető helyen ücsörgött, már nem tudtam és nem is akartam nyugton maradni. Az pedig, hogy nyugtot hagyjak neki, még annyira sem szerepelt a terveim között. Mert bár beszélgethettünk a múltkor, és tudtam, hogy rengeteg ilyen beszélgetés áll még előttünk, ha nem nyeri vissza az emlékeit, de ahogy testünk reagálni kezdett az apró, finom érintésekre, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy most már kurvára nem a nosztalgiázásra kell koncentrálnom. Még ha ezúttal jóval nehezebb is volt érvényesítenem a saját akaratomat, tekintve, hogy Ő ült az ölemben, a szűk hely miatt pedig korlátozottak voltak a lehetőségeim, hogy változtassak ezen. És egyelőre nem is akartam. Nem adtam fel, kezem finoman haladt végig testén, alaposan bőrébe masszírozva a tusfürdőt, legalábbis ez szolgáltatta az alibit, hogy újra és újra végigcirógathassam testét, de ahogy az Ő kezei vándoroltak, úgy az enyém sem maradt tétlen, épp abban a másodpercben találva rá ölére, mikor ujjai körém fonódtak, végre úgy érezve, hogy megkaptam a kegyelemdöfést, pedig... csak egy még kínzóbb játék vette kezdetét. Mert egyértelmű volt, hogy nem fogja csak úgy megadni, amire vágyom, hogy húzni fogja az időt, amíg teheti, de reméltem, hogy nem felejt ki a képletből engem sem. Hisz, ha sokáig cibálja az oroszlán bajszát, az oroszlán felébred, és keresztben falja fel, ennél helytállóbb hasonlatot pedig keresve sem találtam volna. Mégis, mintha tudatosan próbált volna bosszantani, megfosztva attól az édes, forró csóktól, amire annyira vágytam, és amit szinte már éreztem ajkaimon, de szinte azonnal kárpótolt azzal, ahogy végighúzta ajkait nyakamon, majd mellkasomon, úgy csúszva hátrébb, hogy rögtön tudjam, hová is készül eljutni végül. Talán ez volt az a pillanat, mikor igazán érezhette ujjai között, hogy mennyire keményen hatott rám már pusztán az elképzelés is, olyan vehemensen lüktetve, mintha egy pillanatra sem higgadtam volna le a konyhai kielégülésünk után, szó nélkül engedelmeskedve, mikor arra késztetett, hogy megemeljem a csípőmet. Ekkor már az én kezem is felszabadult, hisz szó szerint lecsúszott a masszírozó mozdulataimról, de nem maradtam tétlen, finoman hajába túrtam, és lélegzetvisszafojtva követtem, hogyan is jut egyre lentebb, de bárhol is ért hozzám, testem olyan libabőrt produkált, hogy azon még én is meglepődtem. Pedig nem egyszer ért már hozzám így, nem egyszer vártam ilyen kibaszott feszülten, hogy végre megérezzem magamon ajkait, és amikor végül megtörtént, nyelve pedig finoman végigsimított rajtam, már nem is voltam képes visszafojtani az eddig gondosan elfojtott, jóleső sóhajt és a belé vegyülő nyögést. Úgy szorult el a torkom, hogy pár pillanatig oxigén sem jutott a tüdőmbe, a hirtelen rámtörő lüktetés pedig arra vitte az ösztöneimet, hogy rámarkoljak hajára, de amint tudatosult bennem a mozdulat vehemenciája, finomítottam markoló ujjaim erején. - Ezt nevezem én... alaposságnak - bukott ki belőlem rekedten, szaggatottan, már szinte készen állva arra, hogy könyörögjek a folytatásért, vagy épp azért, hogy ne hagyjon parlagon heverni, de miközben ajkai finoman mozdultak körülöttem, nyelve pedig tovább ingerelt, már csak arra tudtam gondolni, hogy milyen érzés lenne ugyanezt érezni úgy, hogy végre rám ül és teste börtönébe zár, miközben végig nála marad az irányítás, a gondolat pedig olyan elemi erővel hatott rám, hogy újra ajkai közé feszültem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 7:16 pm
Iris & Dimitriy
Orbitális hibának éreztem azt a csókot. Emlékszem, milyen hülyének éreztem magam miatta, hogy miféle gyengeségkènt, botláskènt tekintettem rá, mert tudtam, hogy onnantól kezdve, már tisztában lesz vele, hogy ha mást nem is, testi vonzalmat érzek iránta, amit az a csók, csak még jobban felèlesztett. Mintha egy apró repedés keletkezett volna miatta a gondosan felhúzott falon, ami engem hivatott védeni Tőle, a rideg, fagyos, kegyetlen maffiózótól. De az a csók forró volt, izgató és szenvedélyes, amire egyáltalán nem voltam felkészülve. Meg voltam róla győződve, hogy Ő csak erőszakos tud lenni, hogy a csókja inkább kellemetlen, de még az sem volt igazán erőszakos mozdulat, ahogy a karjaimra fogva tartott, nehogy megpróbáljak elslisszolni, pedig amint ajkai az enyémhez értek, eszembe se jutott elhúzódni tőle. Mindaz, ami most köztünk van, valószínűleg akkor és ott kezdődött el. Akkor omlott le az első tégla a falamról és talán az az este adta az erőt ahhoz, hogy megpróbáljam meggyengíteni az övét is, bár őszintén szólva így, emlékek nélkül, nem igazán tudom, hogy pontosan mi történhetett és hogyan. Csak azt tudom, hogy mikor pár hete most felébredtem és lesètáltam a konyhába, egy egészen más férfi várt rám odalent azt az őrjítően édes kutyát etetgetve a pulton. Egy olyan férfi, akire az életemet és a szívemet is kész vagyok rábízni, mert tudom, hogy amilyen vehemensen óvta saját magát az elején, olyan vehemensen fog óvni engem is és esze ágába se jutna soha bántani. Aki még arra is képes, hogy legyőzze az irányítás mániáját és hagyjon néha engem is nyeregbe kerülni, amit éppenséggel, még Ő is élvez, ezt pedig nem is próbálja tagadni.-Többnyire?- kérdezek vissza nevetve, bár azt egy pillanatig sem tudnám elhinni, hogy talán volt olyan alkalom, amikor ne élvezte volna, hiszen most sem úgy fest, mint aki olyan nagyon szenvedne attól, ahogy a kezeim bebarangolják a testèt. Olykor ki is szökik belőle egy-egy halk, élvezkedő sóhaj, tenyereim alatt érzem szíve vad lüktetésèt vagy épp, ahogy néha megborzong, de ugyanezt az én testem is produkálja, hiszen Ő sem tétlenkedik. Miközben én egyre lentebb merèszkedek, Ő a lehető legalaposabban, a legizgatóbb mozdulatokkal mossa le rólam a korábban rám kent sütemény nyomait, kulcscsontomtól kezdve egész a mellbimbóimig haladva, tovább göngyölgetve az esetleges strandolás témáját. -Hát mindent egyetlen fürdőruha se mutat meg, nem?- kuncogok pimasz mosollyal, de már attól bukfencezik egyet a gyomrom, ha felidèzem, miként bontogatott ki eddig bármiből is, ráadásul a keze is egyre forróbb területek felé indul közben, előcsalogatva a szokásos libabőrt testemen, de az első feszültebb sóhajt mégis az váltja ki belőlem, ahogy ujjaim körè fonódnak, míg az Övéi kitapintják testem forróságát. Odahajolok hozzá, mintha ajkaièrt akarnèk kapni és, bár akarok is, mégsem teszem, csak homlokának hajtom homlokomat és pár pillanatig lehunyt szemmel élvezem ki mindazt, amit az Ő érintése okoz és az, ahogy egyre keményebben lüktet ujjaim között, miközben feszülten morran egyet, újabb borzongást okozva ezzel bennem. Mégsem adom meg neki azt a csókot, bármennyire is vágyunk rá mindketten, csak finoman ajkára harapok, ezzel is tovább feszegetve a határokat, nyögése hallatán én magam is feszülten sóhajtok, végül ajkaim nyaka lágy bőrét kezdik felfedezni, nyelvem finoman barangolja végig mellkasát és mellbimbót, egyre lentebb haladva, hasfalára lehelve gyengéd csókokat. -Sajnálom. Gondolatban, már egész más helyen járok...- lehelem bőrébe túlfűtött hangon, miközben továbbra is lassú, gyengéd mozdulatokkal kényeztetem és, bár jócskán a víz fölött ügyködik a kezem, finoman combjára marva ösztönzöm arra, hogy egy picit emeljen a csípőjèn. -Ezen a részen azért, majd megpróbálok jóval alaposabb lenni.- súgom halkan, de közben már húzom is végig nyelvem buja mozdulattal rajta, ezt pedig jó párszor meg is ismétlem, pofátlanul fürkészve közben arcát, minden apró rezdülését, míg végül kemény, lüktető vágyát ajkaim közé engedem, halkan nyögve az érzéstől, ahogy megfeszül tőlem. Imádom érezni rajta, miféle hatással vagyok rá és minden vágyam, hogy ismét olyan buja nyögést csaljak ki belőle, mint amit az imént is hallottam Tőle.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 5:28 pm
Csalafinta vigyor jelent meg ajkaim szélében, mikor felidézte, hogy az Ő fejében mi fordult meg, mikor először álltunk meg egymással szemben, bár azok után, hogy szinte megvádoltam az imént, annyira nem is lepődtem meg a vallomáson. Épp ellenkezőleg, az döbbentett volna le, ha most tagadni próbálta volna, hogy milyen hatást gyakoroltunk egymásra, de mielőtt bármit is szóltam volna, sejtelmesen végignyaltam alsó ajkamat, továbbra is pofátlanul méricskélve Őt. - Ahhoz képest piszkosul nehezen adtad azt az első csókot... - folytattam tovább a nosztalgiázást, bár erre is csak akkor voltam képes, mikor Róla volt szó. Gyűlöltem az emlékek között kotorászni és azon gondolkodni, hogy mit csinálhattam volna másképp. Így utólag már el sem tudtam képzelni, hogy mi történt volna az esküvőnk utáni estén, ha akkor nem szökik el. Talán már akkor elcsíptem volna azt a tüzes, mohó csókot, ami alól Ő egy puszi formájában akart kibújni, de nagyobb volt az esély arra, hogy a düh és az indulatok miatt mindketten máshogy dolgoztuk volna fel a történteket. A szökésével inkább csak időt adott arra, hogy megemészhessem mindazt, ami velünk történt, és mikor visszahozták, már egy jóval higgadtabb formámban kapott el, elcsípva azt a pofátlanságot és kivagyiságot, ami amúgy is minden ízében jellemző volt rám. Végig rajta legeltettem szemeimet, egyetlen pillanattól sem fosztva meg magam, hol íriszeibe mélyedve, hol pedig testének különböző részeit méricskélve, egyértelműen árulkodva arról ,hogy nagyon is tetszik, amit látok, még ha nem is formáltam őket szavakká. Még így, hogy nem láttam magam kívülről is tudtam, hogy az a huncut kis csillogás a tekintetem mélyében lerántja rólam a leplet, de nem is tudtam rá máshogy nézni. Legfeljebb akkor, ha nagyon megerőltettem magam, és erre minden szükség meg is volt akkor, mikor hazacipeltem a motelből, és nem akartam, hogy lássa, mennyire a padlóra küldött a kis húzásával. Pedig szívem szerint már akkor sem hagytam volna, hogy csak úgy elhagyja azt a kibaszott motelszobát, és ha nem nehezteltem volna annyira, bizonyára egész más módon ünnepeltem volna meg a viszontlátás örömét. - Már kezdek hozzászokni - vallottam be csendesen, közben ujjaimat végigfuttatva oldalán, végig pofátlan vigyort őrizgetve ajkaimon. - Sőt, többnyire tényleg... élvezem - húztam tovább az agyát, direkt úgy fogalmazva, mintha lett volna olyan alkalom, mikor ne élveztem volna, hogy Ő irányított és Ő volt felül, pedig még a gondolatába is belereszkettem, érezve, hogy már pusztán az emlékképektől lüktetni kezdek, és ki is bukott belőlem egy kisebb sóhaj, próbálva leplezni, hogy máris milyen reakciókat csikart elő a testemből. Talán épp ezt igyekeztem leplezni azzal, ahogy tenyerem finoman masszírozta tovább, mintha tényleg az lett volna a legnagyobb motivációm, hogy tisztára mossam Őt, pedig valójában csak minden alkalmat ki akartam használni, hogy érinthessem, és érezzem tenyerem alatt tűzforró bőrét, ágaskodó mellbimbóit, vagy épp heves szívverését, ami épp kezem alatt váltott szaporább ritmusra. És talán Ő is érezhette az enyémet, mert bárhogy és bárhol is érintett, szívem ugyanazt a szélsebes tempót kezdte diktálni. Főleg mikor elkezdett lentebb haladni, és hiába nem érintett meg rögtön, pontosan tudtam, hogy hová fogja vinni a következő útja. - Sokat fog mutatni az a fürdőruha? - kérdeztem vissza évődve, nem mintha eszembe jutott volna megtiltani neki, hogy mit vehet fel vagy mit nem. - De amíg én bonthatlak ki belőle... - gondoltam tovább félrebillentett fejjel, ekkor már hasa aljánál körözve ujjaimmal, de nem is bírtam ki, hogy ne érintsem meg rögtön, leginkább azért, mert ekkor már az Ő keze is bátran haladt lefelé. És el is ért, mohón, határozottan markolva rám, amivel újabb jóleső sóhajt csalt elő belőlem, a szívem pedig még hevesebben kezdte pumpálni a vért. A gyomrom egyetlen pillanat alatt zsugorodott össze, ajkamra harapva, némán követelve, hogy folytassa, az első néhány mozdulat után pedig nyelnem kellett egy nagyot. Finoman hajába túrtam szabad kezemmel, mikor homloka az enyémnek dőlt, ajkaim kaptak volna csókja után, de végül nem érintette meg a számat, mire ingerülten morrantam egyet. - Ne élj vissza az előnyöddel - mormoltam rekedten, megnyálazva ajkaimat, de a következő pillanatban rá is harapott a húsra, elnyúló, gyötrődő nyögést csalva elő belőlem. El is csúszott kezeim alól, ahogy hátrálni kezdett, ajkai bejárták mellkasomat, én pedig pár hosszú pillanatra le is hunytam szemeimet, így adva át magam neki és ennek az egyre tetszetősebb fürdetésnek. - Kihagytál egy-két foltot - hazudtam szemrebbenés nélkül, úgy, hogy végig sem néztem magamon, de tekintetem végig követte a haladása útját, egyre keményebben lüktetve ujjai szorításában.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 3:35 pm
Iris & Dimitriy
Ajkamba harapva elmosolyodok, mikor visszadobja a labdát, miszerint én is épp úgy akartam Őt, mint fordítva, amivel semmiképp sem tudnék vitatkozni, hiszen bármilyen alaknak is hittem, bármit is gondoltam Róla, már a tekintete is felfűtötte a véremet és erről egyébként is árulkodott már az első csókunk is, mely után pihegve, égő arccal és kissé megszégyenülve vonultam vissza a tornyomba, ahova Ő utasított akkor. Talán, épp azért, mert érezte, hogy mennyire nem esett nehezemre megcsókolni és, hogy mennyire élveztem, hogy ajkai az enyéimhez értek. -Másra sem tudtam gondolni csak, hogy vajon milyen érzés lenne megcsókolni egy igazi rosszfiút, akinek már a dühös pillantásától is felszökik a pulzusom.- sutyorgom vigyorogva, újfent ajkamat rágcsálva, ahogy felidézem azt a momentumot, az első pillanatot, amikor már pontosan tudtam azt is, hogy minden erőmmel azon kell majd legyek, hogy távol tartsam magamtól. Főleg a bugyimtól. Most pedig, már bugyi sincs rajtam az idő nagy részében, szó szerint és átvitt értelemben is, mert a legutolsó dolog, amire vágyom az az, hogy távol legyen tőlem, akár egy percig is, hogy újra megpróbáljak falat húzni közénk most, hogy végre mögé láthatok és, bár én magam bontogattam le hosszú és kemény munka árán, a sors úgy hozta, hogy ne emlékezzek rá, csak a végeredményt élvezzem. És élvezem is, minden lehetséges pillanatban, hogy ilyen mély és őszinte szerelmet tudtam ébreszteni benne, hogy ilyen nyílt és felszabadult a közelemben mindenféle maszk és színjátszást mellőzve és, hogy ilyen őrjítően mohó vágy parázslik köztünk a nap huszonnégy órájában. Még Ő is belátja végül, hogy annyira ez a kád sem az ellensége, mint képzelte és, mintha csak most tudatosult volna benne, hogy miféle előnyei vannak a helyzetnek, olyan mohón legelteti rajtam a szemeit, mintha képes lenne itt és most felfalni. -A végén még beismered, hogy szereted, ha én vagyok felül.- kuncogok halkan, miközben az Ő kezei is neki látnak gondosan lemosni rólam a ragadós krém maradványait, de ahogy érintései egyre izgatóbbá és mohóbbá válnak, úgy pezsdül fel a vérem is, úgy válnak lélegzeteim is egyre mélyebbé és meg is próbálom erről elterelni picit a figyelmemet, ahogy a korábbi témát a szökésemről visszacsalogatom. Nem kifejezetten lep meg azonban, hogy felőle akár most is ott fürdőzhetnék valahol a Riviérán, hiszen ezt akkor este is megmondta, amikor visszahoztak hozzá, de mérget vennék rá, hogy ez mostanra már egészen megváltozott. Hiszen, a motelban is megjelent végül, bár ha Ő nem jött volna el értem, valószínűleg pár napon belül én toppantam volna be egy újabb lehetetlen időpontban, mondjuk az éjszaka közepén és úgy feküdtem volna be az ágyamba, mintha mi sem történt volna.-Tisztában voltam vele, hogy nem úszom meg örökké, úgyhogy nem lepett meg, amikor megjelentek az emberei.- sóhajtom kelletlenül, bár amiatt is össze tehetem a két kezem, hogy nem kaptam egy pár pofont hazafelé jövet, mert azért jó párszor gondoskodtam arról, hogy ne legyen egy könnyű, kellemes utazás számukra. Valahol talán, még élveztem is, hogy borsot törhetek a gorillák orra alá, de amikor ideértünk Hozzá, a vér is megfagyott az ereimben, mert rohadtul nem tudtam, hogy mire számítsak. Renzzenéstelen tekintettel fürkészem arcát, miközben kezeim lentebb vándorolnak testén, Ő pedig tovább beszél immár arról, hogy most mennyivel másabb már a helyzet, bár észre veszem, miként feszül mellkasa, hogy a lélegzet egy pillanatra benne akad, mikor kezem combjai felé közelít, ajkaimon pedig meg is jelenik egy pimasz mosoly. -Szóval, soha többé nem vehetek fel fürdőruhát a tengerparton?- kérdezem incselkedve, de ekkor már én is sóhajtok egyet halkan, mert úgy ahogy az én ujjaim közelebb merészkednek hozzá a víz alatt, az Ő keze sem tétlenkedik és azzal egy időben, hogy ujjai combjaim közé furakodnak, az enyéim finoman köré fonódnak gyengéd, de határozott mozdulattal markolva rá. -Akkor jobb lesz, ha mostantól erre a részre koncentrálok. - duruzsolom halkan, pimasz mosollyal hajolva közelebb hozzá, szabad kezemmel vállán megtámaszkodva, míg a másikkal finom, lassú mozdulatokkal simítok rajta végig újra és újra, de ez már rég nem arról szól, hogy mennyire legyek alapos vagy épp nem alapos a fürdetéssel, és erről feszült sóhajom is árulkodhat, amit az érintése, ujjai izgató mozdulatai és az vált ki belőlem, ahogy egyre keményebbé válik a markomban. -Azért azt nem árt tudnod, hogy én csak azt élvezem, amikor Te legelteted rajtam a szemeidet.- súgom halkan ajkaihoz hajolva, homlokom homlokának támasztva és ahelyett, hogy végre megcsókolnám, mint ahogy szeretném, lehunyom szemeimet az élvezettől, amit a kis játszadozásunk okoz bennem, alsó ajkát pedig finoman fogaim közé csípem, hogy így fojtsak el egy halk nyögést, mielőtt ajkaim vándor útra kelnének állán és nyaka mentén, lefelé haladva mellkasára, minek következtében meglehet, hogy hátrébb kell húzódnom érintésétől, de amúgy is azt ígértem, hogy most Ő lesz megfürdetve és, ha rajtam múlik, ez így is lesz.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 1:42 pm
Azt soha, egyetlen percig sem tagadtam, hogy a düh és a neheztelés ellenére mennyire nem hagyott hidegen a látványa, mert ahogy most, úgy akkoriban is átmozgatta minden csepp véremet, és bár akkortájt mindezt inkább a kettőnk között pattogó harag táplálta, de mégis ott volt, még ha nem is kaptam fel rá a fejemet. Mert hozzászoktam, hogy mindig megkapom, amit akarok, és anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellett volna tennem érte, de talán épp ebbe a küzdelemmentes életbe untam bele. Mert hiába élveztem mindig szép nők társaságát, akik tényleg bármit megtettek volna azért, hogy kiszolgálják az igényeimet, már nem volt bennük kihívás. Nyilván okkal, hisz egyikük sem mert ellentmondani a nagyfőnök fiának, és mindegyik féltette az életét annyira, hogy tudja, nincs beleszólása abba, ami épp vele történik. És ettől szabadított meg Iris, vagyis, inkább rádöbbentett arra, hogy talán mégsem erre van szükségem, ez pedig éles váltás volt ahhoz képest, ahogy addig éltem, és még ahhoz képest is, ahogy vele bántam az elején. Mert hiába mozgatta át minden zsigeremet az esküvőnk napján, de akkor még nem gondoltam rá úgy, hogy többet is jelenthet majd számomra. És valószínűleg Ő sem gondolta, hogy valaha is itt fogunk majd kikötni, némi maradék bort kortyolgatva, forró fürdővízben, egymást ölelve, azt latolgatva, hogy vajon hányszor lennék még képes magam alá gyűrni, mint valami pokolian éhes vadállat. - Tudom, hogy te is akartál engem, ne játszd itt a szentet - vágtam vissza pofátlan grimasszal, csak hogy tovább cibáljam a bajszát, bár, halálra volt ítélve a próbálkozásom, tekintve, hogy minden irányítás az Ő kezében összpontosult jelenleg, főleg mikor szembefordult velem, és egy forró, tüzes csók után elkezdett fürdetni. Ki is szakadt belőlem egy leküzhdetetlen, jóleső sóhaj, amit masszírozó mozdulatai váltottak ki belőlem, én pedig még ezen a ponton sem voltam képes moderálni magam, szóvá téve, hogy mennyire utálom ezt a kibaszott fürdőkádat, és a helyzetből adódóan elég gyorsan rájöhetett, hogy mire is gondoltam ezalatt. - Talán nincs is okom panaszkodni - jegyeztem meg, hangosan elgondolkodva, mikor szemtelenül évődni kezdett velem a fürdetésem kapcsán. Mintha nem erre vágytam volna azóta, hogy kilátásba helyeztük ezt a kurva fürdőzést, és ebbe még a gyomrom is belesajdult. Újra. - Elég izgató látványt nyújtasz így is - billent kissé oldalra a fejem, tüzetesen végigmérve minden porcikáját, közben pofátlanul ráharapva saját ajkamra, jó pár másodpercig bámulva melleit, és nem is bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el, még ha immáron én is a tusfürdővel kezdtem foglalatoskodni, hogy megszabadítsam a mocsoktól, ami nekem köszönhetően szinte az egész mellkasát beterítette. Ujjaim legalább annyira incselkedtek vele, mint az övéi, miközben tüzetesen lemosta rólam a cukor maradványait, néha előcsalva belőlem egy jóleső kis sóhajt, ami egyértelműen a forró víznek és gyengéd érintésének szólt. Mintha feltöltött volna ezzel a kellemes egyveleggel, miközben szinte ösztönösen kutattam fel tekintetét, egy pillanatig sem eresztve íriszeit, ahogy mosdatni kezdtem melleit is, majd a hasáig kalauzoltam saját kezemet. Azt persze nem tudtam figyelmen kívül hagyni, hogy szándékosan nem érintett meg a víz alatt, kihagyva az ágyékomat, ahol talán a legjobban vágytam a finom érintésére, arckifejezése viszont elárulta, hogy ezt kurvára szándékosan csinálja. - Nem hiszem, hogy valaha is utánad mentem volna - vallottam be csendesen, szabad kezemmel arcán cirógatva végig, gyengéd mosollyal szám sarkában. - Ami vicces, mert most már az is nehezemre esik, hogy egy napot távol töltsek tőled - ismertem el egy apró kis vigyor kíséretében, finoman vonva egyet vállamon. - Apám viszont rettentően dühös volt, mégis csak... veszélybe került egy befektetése. Ő még a föld alól is előásott volna az embereivel - tettem hozzá, kezemet elhúzva arcától, hogy ekkor már mindkét tenyeremmel melleibe gyúrhassam a tusfürdőt, de mozdulataim ekkor már távol álltak az egyszerű fürdetéstől. - Ma már szörnyen féltékeny lennék, ha bármilyen ficsúr is legeltetné rajtad a szemeit - húztam el ajkaimat kis kínlódással, de a levegő is bennem akadt, mikor kezei végre lentebb vándoroltak, körmeit éreztem combom érzékeny bőrén, már rögtön rá is harapva ajkamra, hogy utána megnyaljam azt. - Igazad lehet, ott vagyok a legpiszkosabb - bukott ki belőlem, érzékelve, hogy mennyire közel jutottak hozzám ujjai, szinte érezve magamon érintését, és csak hogy tovább szítsam benne ezt a tüzet, én is épp ekkor jutottam el a hasa aljáig, masszírozó mozdulataimmal az ölére koncentrálva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 10:31 am
Iris & Dimitriy
Amúgy sem terveztem, hogy majd a mosdónál ácsorgok, míg Ő a vízben lubickol, de miután olyan édesen csalogat maga mellé a kádba, nem húzom tovább az időt, hanem inkább kényelmesen elhelyezkedek előtte és karjába simulva élvezem, ahogy forró mellkasa a hátamhoz ér, ahogy gyengéden, de szorosan magához ölel. Már így is kezdett hiányozni teste melege, az érzés, hogy itt van, ilyen közel, ami valahol talán nevetséges is, hiszen mióta csak hazaért, le sem szállunk egymásról, de még mindig úgy érzem, hogy nem elég, hogy legszívesebben így, szorosan a testéhez bújva tölteném a nap minden percét. Ha pedig tényleg meg akarom fürdetni, mint ahogy ígértem is, ahhoz egyébként is közel kellett merészkednem hozzá, bár a gyengéd harapást követő, halkan elsuttogott szavaival egyet kell értsek, mert tényleg nincs még így se elég közel, ami elég nagy ellentétben áll azzal, mint amit az elején gondoltunk vagy éreztünk egymással kapcsolatban. Hiszen, az esküvő után képes voltam megszökni Tőle, a helyzet elől, minden elől, amiről úgy gondoltam, hogy mellette várhat rám, mert nem igazán láttam esélyt arra, hogy az életem, akár még jó irányba is haladhat majd egy maffiózó feleségeként. Úgy éreztem, hogy megfulladok, hogy végem és talán az az utolsó esélyem arra, hogy lélegzethez jussak, ha megpróbálok eliszkolni, bár azt már akkor is tudtam, hogy kibaszott nagy mázli kellene ahhoz, hogy sikerüljön is nyugodtan éldegélni tovább valahol. Ha pedig az esküvőn dühösen nézett rám, hát akkor egyenesen felnyársalt a tekintetével akkor, mikor visszarángattak hozzá és először megpillantott a frigy után. -Legalább nem egy unalmas tucat-sztori lenne.- vonok vállat halkan kuncogva, elképzelve egy pillanatra, miféle tekintetek villannának ránk, ha ezt egyszer tényleg elmesélnénk bárkinek is, de még jó, hogy egyébként sem vágyom ilyesmire. Elég sokszor ültem a másik oldalon, hallgattam, ahogy a turbékoló pár azt ecseteli, hogy jöttek össze és, hogy mennyire tudták az első pillanattól kezdve, hogy ez a nagybetűs szerelem. Én, csak azt tudtam az első pillanatban, hogy fenekestől fel fog fordulni az életem, vagy talán, már véget is ért, mert attól a naptól kezdve Hozzá tartozom és kész. Az persze, meg sem fordult a fejemben, hogy végül lesznek olyan napjaink, melyeket azzal zárunk, hogy a kádban ücsörögve, bort kortyolgatva élvezzük egymás érintéseit. Játékos mosoly jelenik meg ajkaimon, mikor szóba kerül, hogy mit is láthattam volna azon a napon, ha meg lenne az a képességem, hogy olvassak a gondolataiban, de már az ígéretétől is libabőrössé válok, mert utólag már bőven van elképzelésem arról, mi járt a fejében amellett, hogy rühellte a gondolatot, hogy a felesége vagyok. -Szóval, akartál engem...- harapok finoman ajkamba, mosolyogva sandítva rá, majd orrom hegyét végig húzom gyengéden álla vonalán és megpróbálom visszatuszkolni a helyükre a fantázia képeket, hogy mi mindent is válthatna ki belőlünk egy alapos veszekedés, a harag és a düh. Lesz még rá bőven alkalmunk, hogy erre fényt derítsünk, bár komolyan kedvem támadt máris felbosszantani, de végül mégis inkább belesüppedek ebbe a kellemes, hétköznapi hangulatba és a bort kortyolgatva simulok forró bőréhez továbbra is. Végül mégis felé fordulok, emlékeztetem magam arra, hogy fürdetést ígértem neki, de mielőtt neki kezdenék, mindenképpen lopok magamnak egy forró, tüzes csókot, miközben Ő a francia bájgúnárokat emlegeti, akikhez annyi kedvem volt akkoriban, mint mondjuk levágni a saját lábamat. Az életem romokban hevert és egyértelmű volt számomra, hogy hiába is szöktem el, rohadtul vissza fognak hozni hozzá, csak azt nem tudtam, hogy pontosan mikor. -Nem, nem igazán, de tudtam, hogy úgyis itt kötök majd ki újra. - sóhajtok kelletlenül, de aztán szerelmes mosolyomat rávillantom, gyengéd cirógatásait pedig egy újabb, jóval rövidebb csókkal hálálom meg, mielőtt feltérdelnék, hogy egy kis tusfürdőt szerezzek, amit aztán a bőrébe masszírozhatok alaposan. -Hát valamivel jobban lekorlátoz, mint a zuhanyzó, ez tény.- pimaszkodok sóhaja és sopánkodása hallatán, de tovább haladok testén, alaposan szét kenve bőrén a krémet, egészen ágyékáig merészkedve, amit most még szándékosan kihagyok a fürdetésből, pedig idő közben már Ő is neki lát eltüntetni rólam a sütemény maradványait. -Ennyire borzasztó, ahogy fürdetlek?- pimaszkodok kuncogva, mintha nem érteném, hogy pontosan mivel is van gondja, hogy miért nincs esélye ellenem, hiszen jelen helyzetben megint csak én vagyok az, aki irányíthat, mert Ő maximum, csak feküdhet a vízben és élvezheti a "kínzást", na nem, mintha nem találná fel így is magát, mert azért a kezeit hasznosítja és olyan gyengéd, érzéki mozdulatokkal dörzsölgeti bőrömbe a tusfürdőt, hogy attól újra és újra megborzongok.-Gondolom, ha az apád nem toloncolt volna vissza, Te soha nem jöttél volna utánam, igaz?- bukik ki belőlem közben a kérdés az iménti beszélgetés kapcsán, mert ezt valahogy soha nem tudtam eldönteni, hogy vajon tényleg hagyott volna boldogan éldegélni valahol a nagy világban, vagy már, csak azért is visszarángatott volna, hogy a büszkeségén ne essen csorba.-Pedig, főleg miattad aggódtam ott a ficsúrok között, hogy mi lesz, ha netán megjelensz.- árulom el végül kínos mosollyal, miközben kezeim egyre lentebb merészkednek rajta, egész a combjáig jutnak és, csak azután indulnak lassú, óvatos mozdulatokkal ágyéka felé, miután már tényleg, mindenhol alaposan megmostam.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Okt. 22, 2022 7:29 am
Ártatlan kis mosollyal vontam meg vállaimat, közben arra a döntésre jutva, hogy inkább nem osztom meg vele, mennyire nem voltam jó korábban azokban a közös vacsorákban, bár, talán meg sem lepődött volna azon, ha bevallom, hogy épp a legelsőt tettem tönkre, méghozzá nem is akárhogy. Bár nem az volt a szándékom, hogy a földbe döngöljem, de nem tudtam rácáfolni magamra, a bennem lakozó, nyughatatlan szörnyetegre, ami akkoriban megállás és válogatás nélkül ostorozott mindenkit, és valahol félúton meg is bicsaklott az egész. Nyilván nem is véletlenül, mert akkor még egy hatalmas, vastag fallal kellett szembenéznie, és Ő úgy kíváncsiskodott és érdeklődött az életem után, hogy egyetlen másodperc alatt átkapcsolt bennem valami. Valami, ami talán épp a saját védelmemet szolgálta, és ami végigkísért egész életemben, gondosan óvva meg valamitől, aminek emiatt lehetősége sem volt soha megkörnyékezni. És az a valami okozta végül a vesztét, még ha Vele ellentétben én emlékeztem is arra, hogy mint mindig, abból is képes volt felállni, és bebizonyítani, hogy nem tudom ilyen egyszerűen eltiporni. Akkor viszont még nem is sejtettem, hogy képes leszek vele máshogy beszélni, vagy hogy épp Ő fogja kiütögetni egyesével azokat a kurva téglákat a láthatatlan falamból, és bár utána minden tégla visszakerült a helyére, de akkor már úgy, hogy Ő is velem maradt a szűk kis börtönömben, a falamon belül. De nem is hiányzott ide senki más. Szerencsére nem kellett sokat unszolnom, hogy becsatlakozzon hozzám, háta pedig azonnal mellkasomhoz simult, így érzékelve a testéből áradó, kellemes hőt, de az már kicsit sem lepett meg, hogy bőre még mindig forróbb, mint a víz hőmérséklete, ami körbevett bennünket. - Még most sem vagy elég közel - leheltem halkan fülébe, miután gyengéden, mégis szemtelenül ráharaptam, és bár tény, hogy alig vártam azt a kellemes fürdetést, mert tényleg minden porcikám ragadt az édességtől és a cukros krémtől, de túl kellemesnek bizonyult a hangulat ahhoz, hogy csak úgy megbontsam, helyette hozzá hasonlóan a bort kezdtem kortyolgatni, pár pillanatig szívverésünk vehemens ütemét hallgatva, ez pedig akarva-akaratlanul is halvány, de elégedett vigyort csalt a képemre. Főleg mikor ismét emlékeztetett, hogy villámokat szórt a szemem, mikor megállt velem szemben az esküvőn. - Hát, ez nem az a sztori, amit a legtöbb házaspár boldogan mesél el a barátaiknak - vigyorodtam el pofátlanul, úgy téve, mintha esély lett volna arra, hogy valaha is ilyen hétköznapi húzásaink legyenek, de hacsak Ő nem rángat el ismét valami osztálytalálkozóra, ahol máshogy kell viselkednem, akkor ilyen helyzetekkel aligha kell szembenéznünk. - Pedig, ha a fejembe láttál volna.. - tört elő bennem a következő gondolat, utalva arra, hogy miközben villámokat szórt tekintetem, mi minden fordult meg a fejemben. Már azon kívül, hogy szerettem volna megfojtani, nyilván. - A düh és a harag elég... izgató tud lenni. Ha legközelebb felbosszantasz, megmutatom, hogy mennyire - mormoltam fülébe tovább pimaszkodva, majd egy széles vigyorral kissé hátradőltem, de továbbra sem engedtem Őt el, egészen addig, míg szembe nem akart fordulni velem. Félrebillentettem a fejemet, közben pedig úrrá lett rajtam az, amit akkor éreztem, mikor megtudtam, hogy megszökött, és bár a becsületem némileg fájlalta a csúnya kosarat, ami valójában nem is volt igazi kosár, mert akkoriban kibaszottul a szerelem vitt rá minket a házasságra, de még attól is messze voltunk, hogy kedveljük egymást, a büszkeségemen túl viszont ott volt a megkönnyebbülés. Hogy egy ideig még nem az én gondom ez a nőszemély, és nem is bírtam ki, hogy a gondolat megkoronázásaként ne hánytorgassam fel a francia bájgúnárokat. - De akkoriban gondolom eszedbe sem jutott, hogy önként visszagyere - simítottam végig arcán, mikor odahajolz hozzám egy tüzes, lassú csókra, finoman cirógatva ajkát az enyémmel, közben íriszeit fürkészve, de még időt se adott arra, hogy igazán kiélvezhessem a nekem szánt csókokat, mert rögtön feltérdelt, és a tusfürdővel kezdett bíbelődni, amit végül a mellkasomon oszlatott szét. Visszatartottam egy jóleső, elégedett kis sóhajt, kicsit tovább nyúlva, hogy még inkább kényelembe helyezhessem magam, de nem bizonyult túl egyszerű feladatnak, tekintve, hogy teste minden porcikáját szabadon láthattam, és az, hogy közben épp ujjai dolgozták bőrömbe a tusfürdőt, olyan ajzószerként hatottak rám, hogy végül mégis utat tört magának az a bizonyos sóhaj. - Mégis utálom a fürdőkádat - vallottam be ajkamra harapva, majd pimaszkodva elvigyorodtam, ekkor már én is a tusfürdő után matatva. - Itt esélyem sincs ellened - tettem hozzá drámai sóhajjal, tenyeremmel finoman kezdve masszírozni a kulcscsontja körüli bőrfelületet, ahol a legtöbb krém maradt rajta.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.