Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 5:06 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Furcsa volt belegondolni, hogy ez az egész este alakulhatott volna máshogy is, méghozzá nem is sok hiányzott ahhoz, hogy mindketten külön térjünk nyugovóra. Nem kellett hozzá sok fantázia, hogy mi történt volna, ha nem kerül előtérbe a vetkőzős póker, mint lehetőség, és bár nem szívesen gondoltam bele abba, hogy egy másik forgatókönyv szerint most egyedül kellene feküdnöm az ágyamon, azon rágódva, hogy megint elbasztam, de tudtam, hogy ezzel még nem oldottam meg semmit. Bármit is tettünk, vagy bármi is indult el kettőnk között, én egyedül kevés voltam felépíteni ezt az egészet, bár még volt egy halvány remény bennem, hogy valahogy még visszaszerezhetjük az emlékeit. De ha nem... nem, akkor sem adtam volna fel, és momentán nem is tudtam elképzelni olyan szituációt, aminek kapcsán eszembe jutott volna meggondolni magam. Ahhoz már tényleg egy kibaszott vulkánnak kellett volna kitörnie, de még talán az is kevés lenne, hogy elmossa bennem ezt az egészet. - Mmmm... - bukott ki belőlem egy hosszú morranás, ahogy elképzeltem Őt, azzal a bizonyos bilinccsel a kezében, és a gondolat hatására egy pillanatra bele is haraptam ajkamba. - Annyira nem szeretem az igazságszolgáltatást - húztam el ajkaimat pimaszkodva, de rögtön vontam is egyet a vállamon. - De neked hagynám, hogy kivallass... - telt meg hangom perverz éllel, el is kezdtem vonogatni a szemöldökömet, de a vigyort már nem tudtam letörölni az arcomról. - Talán még meg is eredne a nyelvem - kezdtem el bólogatni, mintha máris megjelent volna lelki szemeim előtt ez az egész, de inkább nem is erőltettem sokáig. Félő volt, hogy az éppen csillapodó testem túl korán kelne új életre, de ki tudja, talán Ő már inkább az alvást preferálná. Ahogy mellkasomra hajtotta a fejét, gyengéden cirógatni kezdtem a haját, aminek esélyt sem adtunk, hogy rendesen megszáradjon, bár eleve hülye ötlet volt elküldeni zuhanyozni, mert nem kellett hozzá sok sütnivaló, hogy tudjuk, mi lesz a vége. Már a felvezetés után is sejthette, hogy nem vagyok képes uralkodni magamon, ha a közelemben van, az pedig, hogy a forró víz finoman végigsimít testén... bár el tudtam volna vonatkoztatni ezektől a rögtönzött fantáziaképektől, mindkettőnk dolgát leegyszerűsíthettem volna vele. - Nem, tényleg nem - ráztam meg a fejemet, ekkor azonban már nem pimaszság vegyült hangomba, sokkal inkább valami nosztalgikus gyengédség, de ahogy tovább kalandoztam az emlékeim között, lassan újra arcomra kúszott a szemtelen kis grimaszom. - Vagy csak nem akartad kihasználni, hogy részeg vagyok - tettem hozzá egy laza kis sóhajtással. - És nem is maradtál velem egész éjjel. Mikor felébredtem, már... nem voltál ott - köszörültem meg halkan a torkomat, kicsit tovább nyújtózva, keresgélve egy kényelmes pontot az ágyon, Ő pedig hasonlóan tett, miközben hasra fordult mellettem, de még így sem távolodott el. Ki is kértem volna magamnak, mert szinte már nem is tudtam létezni teste forrósága nélkül. Bókja hallatán csak jót mosolyogtam, és nem is akartam rá reagálni, elvégre... én emlékeztem arra a rögös, kínlódó útra, ami idáig vezetett. Ha csak sejtette volna, mi minden mást mondtam... nem gondoltam rá mindig így, hosszú ideig csak egy kibaszott börtönt láttam ebben a házban, miután beköltöztették mellém, és olyan volt, mint egy cellatárs. Rabok voltunk a saját életünkben, most pedig már bele se akartam gondolni abba, hogy egyszer talán szabadulni akar majd tőlem. - Mert mi lesz holnap este, miután hazaérek? - kérdeztem vissza pimaszkodva, mintha arckifejezése nem lett volna elég árulkodó, végül meg is pecsételte mindezt egy incselkedő, lágy csókkal, aminek köszönhetően a szívem újra nagyokat kezdett dobbanni. FInoman hátára simítottam tenyeremet, majd ujjbegyemmel cirógattam még mindig tűzforró bőrét, és jelenleg gyűlöltem a holnapi nap azon részét, amit nem tölthetek majd vele, de ha mellettem lenne, kicsit sem tudtam volna arra koncentrálni, amire kell. Még ha... konkrétan még én sem tudtam, hogy mit kell keresnem. - Ha nem hagyod abba, elölről kezdem - utaltam gyengéd csókjára, ahogy finoman becézgette ajkaimat.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 3:04 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Őrülten kellemes, ahogy fekszik rajtam, miközben még mindig pihegünk mindketten az átélt mámortól, ujjaim gyengéden cirógatják, mozdulataim nyomán pedig érzem, hogy libabőrössé válik, hogy megborzong, ami még kellemesebbé teszi a pillanatot és lágy mosolyt csal ajkaimra. Válasza hallatán gyengéden sandítok le rá, mert bár ugyanezt a szót használtam én is, mégis Tőle egész másnak hat, hiszen az én hiányérzetem, csak erre az izgató együttlétre vonatkozott, amíg nem érhettem hozzá, holott őrülten vágytam rá, Ő viszont sokkal nagyobb távlatról beszél. Legalábbis, pár napról biztosan, mióta nem cirógattam így és nem hevertünk teljesen leigázva mindketten az ágyamon. Az új élmény kapcsán teljesen őszintén válaszolok, mert bármennyire is volt kínzó, hogy nem érinthetem, őrülten fel is izgatott, mint ahogy a gondolat is, hogy mindezt esetleg fordított helyzetben is kipróbálhatnánk, bár nem úgy tűnik, mintha Ő annyira díjazná az ötletet, ezen pedig jót kuncogok. -Majd egy váratlan pillanatban közlöm, hogy le vagy tartóztatva és jobb, ha nem állsz ellen az igazságszolgáltatásnak.- harapok incselkedve ajkamba, huncut mosollyal pillantva le rá és tagadhatatlan, hogy ez az elképzelt játék se lenne éppen ellenemre, talán kellőképpen izgató felvezetés is lenne ahhoz, hogy végül Ő találja magát az ágyhoz bilincselve és én élhessem ki rajta a buja vágyaimat. Mondjuk ezen a ponton elgondolkozok azon, hogy miféle dolgokat ébresztett fel bennem, mert ez meg végképp nem volt rám soha jellemző, mellette viszont kétségtelenül szárnyal a fantáziám. Az ellen se akadékoskodok igazán, hogy meztelenül feküdjek ezentúl mellé az ágyba, bár azért rosszallóan a fejemet csóválom huncut pillantása láttán, majd ahogy mellém helyezkedik, már kúszok is oda hozzá, mert a hő, amit áraszt magából, azonnal hiányozni kezd, már-már kellemetlenül hidegnek érzem a szoba levegőjét nélküle. Hozzá bújva viszont ismét kellemesebb a helyzet, bár gyengéd érintésétől ugyanúgy libabőrössé válok, mint korábban, azt pedig meg se próbálom eltitkolni, hogy mennyire jó ez most így, hogy mennyire jó érzés így összebújva heverni, ami megint csak arra a gondolatra enged következtetni, hogy a testem emlékszik az elmém helyett. Talán, idővel a szívem is emlékezni fog, mint ahogy Ő emlékszik most a hasonló pillanatokra. -Szerintem, ez nem baj.- súgom halkan, apró csókot lehelve mellkasára, majd a szobája kapcsán tovább kíváncsiskodok, bár őszintén meglep, hogy ezek szerint a ház azon részét nem vettük igazán birtokba és ez minden bizonnyal az arcomra is van írva, miközben tekintetét fürkészve hallgatom. -Valószínűleg nem tartottalak abban a helyzetben alkalmasnak arra, hogy felavassuk.- kuncogok halkan, bár az cseppet sem lep meg, hogy nem akartam magára hagyni, mert akármilyen is volt akkoriban, belőlem valószínűleg nem bírta kiirtani a lényem törődő részét. Ha pedig aznap este nyílt meg előttem először és hagyta, hogy a rideg maszkja alá lássak, valószínűleg még úgy se lettem volna képes arra, hogy sérülten egyedül hagyjam. Mellkasa finoman megemelkedik fejem alatt, ahogy sóhajt egyet, szavai hallatán lágy mosoly jelenik meg arcomon és kétségtelenül letaglóz a tény, hogy képes volt egyáltalán ilyesmit kimondani, hogy "szerelmi fészek". Soha nem gondoltam volna Róla, a rideg, gonosz maffiózóról, hogy ilyesmit hallhatok Tőle és az, hogy mindezt én csalogattam elő belőle, még a megüresedett szívemet is megmelengeti. Piszok jó munkát végeztem vele, akárhogy is csináltam. -Irtó édes vagy, ugye tudod?- súgom végül halkan, gyengéd mosollyal, miközben helyezkedek egy picit, hasra fordulok és félig-meddig mellkasára helyezkedve, de testem súlyát inkább az ágyon tartva, egész az arcáig sikerül feltornásznom magam. Onnan vizslatom tekintetét pár pillanatig némán, majd az irtó szexi száját is alaposan megnézem magamnak és sóhajtok egyet halkan. -Azt hiszem, ezek után még izgatottabban várlak majd haza holnap.- szólalok meg végül halkan, cinkos mosollyal ajkaimon, amit azzal próbálok enyhíteni, hogy finoman beharapom, de végül lassan megszüntetem azt a kis távolságot, ami még köztünk van és lágyan megcsókolom, cirógatva, olykor épp csak érintve ajkait. Kizártnak tartom, hogy ne tudnék beleszeretni...újra.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 10:01 pm
Szinte semmit nem fogtam fel az időből, nem tudtam felmérni, vajon milyen sebesen telnek a másodpercek, és hogy mióta lihegek fölötte szinte eszemet vesztve, de lassan nyugodni kezdett a tüdőm, én pedig, amint elhintett egy kis emlékeztetőt, leoldottam csuklói körül a rongydarabot, és egy elégedett sóhajjal kezdtem el menedéket keresni, amit átmenetileg mellkasára feküdve találtam meg. Pár rövid másodpercig csak hallgattam szíve szapora dübörgését, szinte hallottam belé vegyülni a sajátomat, és miközben kibukott belőlem egy kisebb sóhaj, már csak azt kívántam, hogy bár örökké tartana ez a pillanat. Hogy soha ne érjen véget ez az éjszaka, és hogy a valóság ne rúgja ránk az ajtót holnap reggel, az első napsugarak felbukkanásakor. Ismét bontakozni kezdett bennem a félelem, de igyekeztem elhessegetni, és ahogy kezei gyengéden érinteni kezdtek, már csak azt tudtam, hogy bármi is lesz holnap, most biztonságban vagyok vele. És nem kellett mondania, egyszerűen csak éreztem, hogy Ő is így érez velem, mert ha nem így lenne, nem engedte volna, hogy kikötözzem. Nem kockáztatta volna meg, hogy egy számára ismeretlen férfi bármit megtehessen vele, de nekem mégis megengedte. És a pokolba, még mindig éreztem a belőle áradó hőt a hasam alján, de félő volt, hogy ez a hőség nem most fog megszűnni. - Nekem is hiányzott - súgtam halkan, kéretlen válaszként, mert érezhette ujjai alatt, hogy hogyan is reagál rá a bőröm, finom borzongást váltva ki belőlem pusztán az érintésével, amit hosszú percek óta nem érezhettem magamon. Ilyen szempontból kicsit sem tetszett ez az új játék, de az az izgalom, ami eluralkodott rajtunk ennek köszönhetően, szinte még előttem is ismeretlen volt. Pedig... már azt hittem, ismerem a vágy minden létező formáját, és éppen miatta. Nem tudtam letörölni arcomról a vigyort, bár némileg megrángott a szám széle, mikor arról beszélt, hogy ezt nekem is ki kéne próbálnom. - Ha sikerül rám aggatnod egy bilincset... addig tarthatsz majd fogva, amíg csak akarsz - pimaszkodtam el a válaszadást, elvégre azt neki is be kellett látnia, hogy engem valamelyest nehezebb volt csapdába ejtenie, de ismerve Őt és a kis trükkjeit, hát egy pillanatra sem vontam kétségbe, hogy képes lenne rá. Közben mintha csak éreztetni akarta volna velem, hogy mi mindenre képessé vált azáltal, hogy elengedtem a kezeit, finoman cirógatott tovább, én pedig nem tudtam nem tetszéssel adózni a figyelmessége ezen formájának. Minden kibaszott pillanatban magamon akartam érezni ezeket az ujjakat. - Helyes. Én is meztelenül alszom, úgy igazságos, hogy rajtad se legyen semmi - válaszoltam vissza pofátlanul, közben aljas módon megvonogatva a szemöldökeimet, majd egy kis sóhaj kíséretében elfeküdtem mellette, de nem kerülte el figyelmemet, hogy miközben oldalára fordult, milyen szemekkel nézett végig rajtam. Már pusztán abba belesajdult a gyomrom, ahogy láttam, hogy milyen szikra gyúl fel tekintetében, pedig már jól ismertem azt a csillogást. Ujjaim eltűntek a hajában, mikor végül megtörte azt a kis távolságot közöttünk, finoman cirógatva tincseit, így tartva fejét a mellkasomon, a másik karomat pedig hátravetettem a fejem alá. - Talán az a baj, hogy én már hozzászoktam - vigyorodtam el, de hangomban nem volt neheztelés, mert rá továbbra sem tudtam haragudni. Nem Ő volt felelős a kialakult helyzetért, és eljutni arra a szintre, hogy ne rajta vezessek le valamit, amihez semmi köze, szintén olyasmiről árulkodott, ami nem volt rám jellemző korábban. Kérdését hallva először megkerestem tekintetét, majd lopva az ajtó felé sandítottam, de közben alig érezhetően vontam egyet a szabad vállamon. - Az én szobámban talán egyszer jártál - mondtam, némileg elmerülve a saját emlékeimben, majd egy kis sóhajt hallatva, ismét megkerestem tekintetét. - És akkor nem ilyen céllal feküdtél az ágyamban - vigyorodtam el kajánul, majd megköszörültem a torkomat. - Akkor láttad el a sebemet, és nem akartál egyedül hagyni - tettem hozzá, csak hogy neki is tisztább lehessen a kép, de a lágy, gyengéd mosolyomat lassan ismét felváltotta a sunyi, perverz vigyor. - Pedig én ajánlkoztam, hogy avassuk fel azt is - pislogtam rá ártatlanul, megnyalva alsó ajkamat, mielőtt halkan felnevettem volna. Nem tartott viszont sokáig, lassan körbenéztem a helyiségen, kiengedve magamból egy nosztalgikus, gyengéd sóhajt. - Ez a szoba olyan, mint egy... börtön, ami szerelmi fészekké változott - simogattam ekkor már az arcát, bár nem volt mit szépíteni ezen, mert tényleg így indult minden. Foglyok voltunk a szüleink börtönében, és ezt Ő is tudta. És talán jóval közelebb érezte magához, mint én.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 9:07 pm
Iris & Dimitriy
Őrjítő érzés, ahogy végig söpör testén a gyönyör, ahogy felnyög, miközben megfeszülnek izmai és belém lüktet, ez pedig épp elég ahhoz, hogy még egy utolsó pár mozdulattal engem is a beteljesüléshez segítsen, amitől elszorul a torkom, hogy aztán egy mély, buja nyögés kíséretében engedjem ki a tüdőmben rekedt levegő. Testem reszketve hullámzik alatta, a szívem ugyanazt az őrült ritmust dübörgi, mint az Övé, miközben nyakára csókolok, enyhítve az imént okozott fájdalmat, de már nem bírom tovább, hogy ne érinthessem, hogy ne cirógathassam forró bőrét, úgy várva ki, hogy zakatoló szívünk megnyugodjon, így most már halkan meg is kérem, hogy oldozza el a kezeimet, Ő pedig sietve meg is teszi. Amint eloldja a "rabláncot", ajkamba harapva elvigyorodok és, míg visszahelyezkedik, valamivel lentebb is, mint volt, finoman megdörzsölgetem mindkét csuklómat és elégedetten sóhajtok egyet, mikor tenyerem végre fejére simul, ujjaim gyengéden hajába túrnak, míg másik kezem karján simít végig cirógató mozdulattal. -Ez már nagyon hiányzott...- súgom halkan, bár így belegondolva, olyan régóta nem is hiányozhatott, hogy érinthessem, hiszen nem emlékszem rá, hogy hányszor tettem meg ezelőtt de, ha csak a ma estét veszem figyelembe, akkor is kínzó volt már, hogy ne érjek hozzá. De baromira élveztem is, most pedig még inkább élvezem, hogy végre megtehetem. Mosolyogva pillantok le rá, ahogy felém fordítja arcát, de pimasz mosolya láttán, szavai hallatán kuncogni kezdek és, mintha csak egy csintalan gyereket néznék, megcsóválom a fejemet. -Nagyon...izgató volt. Neked is ki kell próbálnod.- harapok finoman ajkamba, mert már a gondolat is felcsigáz, hogy én ugyanúgy kínozhassam, mint ahogy Ő tette most velem, hogy úgy játszadozhassak Vele, hogy közben semmi másra nem tud gondolni csak, hogy mennyire szeretne megérinteni. -Hát jó. Mostantól, majd meztelenül alszom és, csak akkor veszem fel valamelyiket, ha meg akarok szabadulni tőle.- sutyorgom halkan arcélén, álla vonalán húzva végig gyengéden körmeim hegyét, majd hüvelykujjammal alsó ajkára simítok és lágyan elmosolyodok. -Vagy, ha azt akarom majd, hogy megvadulj.- duruzsolom, miközben mosolyom egészen pimasszá válik, mikor pedig legördül rólam, oldalamra fordulok és mellé helyezkedek, tenyereim fejem alá helyezem, bizonyos távolságot hagyok köztünk és végig futtatom rajta pillantásom. Iszonyú vonzó férfi, bár ezzel eddig is tisztában voltam, de most már egyre jobban kezdek rájönni, mi minden lakozik benne, hogy mennyivel másabb, mint amilyennek képzeltem és, hogy mennyire élvezem, hogy mellettem van. Ijesztő is valahol, ugyanakkor megnyugtató a felismerés. Közelebb is evickélek picit hozzá, ha pedig hagyja, fejem mellkasára hajtom, tenyerem hasfalára simítom és gyengéd, cirógató mozdulatok mellett felpislogok rá.-Ezt azért meg tudnám szokni...- szólalok meg halkan, cinkos mosollyal, majd egy kellemes sóhajt követően helyezkedek még egy picit, tovább cirógatom csendben és apró csókot lehelek a még mindig perzselő forróságú bőrére. Elképesztő, mi minden meg tud változni pár nap alatt, bár ezt talán neki pont nem kell bemutatni, hiszen egyik nap még gyűrűt húzott az ujjamra, míg a következőn, már alig őriztem róla emléket, most pedig mégis újra hozzá vagyok bújva és az ágyamban fekszünk. -Itt voltunk többet, vagy a Te szobádban?- kérdezem végül kíváncsian, mosolyogva lesve fel rá, mert azt őszintén sajnálom, hogy nem emlékszek egyáltalán arra, hogy valaha jártam volna ott. Talán, soha nem is jártam.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 7:59 pm
Fogalmam sincs, hogy hová tűnt az aggodalom, a bizonytalanság vagy a félelem, amit az emlékeinek elvesztése okozott bennem, mert eddig biztos voltam abban, hogy nem fogok tudni csak úgy megszabadulni ezektől. Ragaszkodtak hozzám, állandó nyugtalanságban tartva napok óta, és most, hogy végre a karjaim között tartottam, hirtelen rám telepedett valami kellemes béke, még ha testem nem is épp erről a nyugalomról árulkodott jelenleg. Nem, hisz reszkettem, mellkasom hullámzott felette, egyre többször, egyre mélyebben merülve el testében, olyan mohón adva át magam ennek az egésznek, mintha közölték volna velem, hogy többé nem lesz rá alkalmam. De most nem akartam rettegni, vagy félni, erre a lüktető szerelemre, a vehemens vágyra sóvárogtam, és bár talán az előzőt még nem érezte, és nem volt képes megadni, addig az utóbbit maradéktalanul érzékeltem rajta. Tudtuk mindketten, hogy a testünk árulóvá válhat, és bár én egy pillanatig sem voltam hajlandó eltitkolni az elmúlt napokban, hogy fizikailag mennyire vonzódom hozzá, de Ő az utolsó pillanatig kapaszkodott valamibe. Valamibe, ami végül cserben hagyta, vagy egyszerűen már csak nem érdekelte, én pedig valahol hálát adtam annak a láthatatlan erőnek, ami visszaűzte a karjaimba, még ha nem is nyugodhattam meg tőle. Most itt volt, éreztem ajkaim között tüzes nyögéseit, forró lélegzetét, ahogy próbált levegőhöz jutni, de ez volt garancia arra, hogy holnap nem tér vissza minden a régi kerékvágásba. Történetesen azért, mert... mondjuk ezt is elfelejti. Azt viszont már nem biztos, hogy elbírná a józan eszem. A hosszú előjáték után szinte biztos voltam, hogy gyorsan meg fog érkezni az áhított gyönyör, pedig próbáltam elodázni, késlelteni, az ösztönök azonban átvették felettem az irányítást, olyan ritmusra lelve, ami mindkettőnknek egyszerre jelentette a vágyott feloldozást. Egyre gyakrabban remegtem meg felette, szinte alig éreztem a gyomromat, izmaim úgy feszültek lábaimban, mintha a következő pillanatban képesek lennének elpattanni, én pedig kezei mellett kapaszkodtam bele az ágyrácsba, de amint rám markolt a gyönyör, ajkai közé temettem a belőlem kiszakadó vad, heves nyögést, miközben testébe lüktettem, nyögéseimre Ő is hasonló hangokkal reagált, és bár hirtelen eluralta testemet valami bizsergető fáradtság, csípőm tovább ringott, és csak akkor voltam hajlandó végső megálljt parancsolni, mikor megfeszült alattam a teste, izmai finoman körbeöleltek, jóleső borzongást váltva ki belőlem, miközben nyakam bőrébe harapott, én pedig halkan felszisszenve döntöttem államat a homlokának, tovább kapkodva levegő után. Hosszú pillanatok kellettek, míg át nem járt valami kellemes bágyadtság, csókjait éreztem azon a részen, ahol az imént még harapdált, én pedig gyengéden végigsimítottam nedves hajtincsein, és pár pillanatra lehunytam szemeimet. - Pardon - bukott ki belőlem hirtelen, mikor emlékeztetett, hogy valamit elfelejtettem, és már nyúltam is a feje fölé, gyengéden oldva a csomót, csak hogy utána visszatalálhassak lábai közé, és kissé lentebb csúszva, fejemet a melleihez hajtottam, közben próbálva ügyelni arra, hogy ne terheljem rá a teljes súlyomat, így keresve némi megnyugvást, de zakatoló szíve elárulta, hogy még nagyon távol állt attól, hogy teljesen lenyugodhasson. Az enyém nemkülönben, majd kiugrott a torkomon, de mégis, ahogy átjárt a nyugalom, lassan ajkamba harapva pillantottam fel rá ismét, azzal a pofátlan, szemtelen vigyorral a szám sarkában, amit már annyira jól ismert. - Elteszem ezt a rongyot, biztos, ami biztos - jegyeztem meg, vonva egy kicsit a vállamon, majd kellemesen felsóhajtottam, állammal megtámaszkodva két melle között, de továbbra is íriszeit fürkésztem. - Bár, van még egy-két kurvára felesleges hálóinged - fintorodtam el megjátszott sértettséggel, majd egy újabb mély lélegzetvétel után mellé gördültem, és jólesően elnyúltam az ágyon.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 6:25 pm
Iris & Dimitriy
Még alig múlt el a pillanat, amikor gyötrődő testemet elöntötte a gyönyör, miközben nyelvével és ujjaival olyan mohón kényeztetett, most mégis úgy lihegek és úgy felkorbácsolta már a vágyamat azzal, ahogy újra és újra ölemhez simul, hogy percekkel később, most megint ugyanott tartok; csillapíthatatlan lázban ég mindenem és olyan kapkodó a lélegzetem, mintha az életemért küzdenék. Csak akkor akad el egy hosszú pillanatra, ahogy végre felhagy az őrjítő kínzással, ahogy elmerül bennem és végre testünk eggyé válik, együtt nyögök fel Vele az élvezettől, de aztán újra lihegve adom át magam ennek az őrjítő vágynak, ami nem, hogy nem akar csillapodni, csak egyre mohóbban akarja Őt és azt a gyönyört, amit képes okozni újra és újra. Talán, az Ő telhetetlenségére magyarázat lehet, hogy napokig úgy hajtotta álomra a fejét és úgy ébredt fel, hogy azt hitte, talán örökre elveszített, de részemről nem létezik ilyen magyarázat, nem emlékszek a forró, lázas éjszakákra, az együttlétekre, amik valószínűleg ugyanilyen eget rengetőek voltak, vagy a szerelemre, ami csak még gyönyörűbbé tehette mindezt, de most mégis megfogalmazódik bennem, hogy talán, ha az elmém el is zárt mindent, a testem talán nagyon is emlékszik és most, hogy az a férfi érinti, akit a szívem úgy szeretett, képtelen betelni Vele. A csókjaival, az érintésével, bőre illatával és forróságával vagy épp, a vágytól rekedtes hangjával és buja nyögéseivel, ahogy mozogni kezd bennem, melyek csak tovább fokozzák az élvezetet. Nem is tudom magamban tartani, milyen izgatóan hat rám minden, amit produkál, mohó csókot követelek tőle, ha már érinteni nem tudom, de igazság szerint így is tökéletesen érzem, miként feszülnek vagy épp remegnek meg izmai a felfokozott vágytól, hiszen az aljas játszadozása ugyanúgy Rá is hatással volt. Nem is húzza tovább az agyamat, nem kacérkodik és nem incselkedik, csak a mindkettőnk által áhított gyönyört kezdi hajszolni vehemens mozdulataival, teljesen elmerülve bennem újra és újra, a végletekig tüzelve ezzel, miközben kezeim -jobb híján- ismét az ágy rácsába marnak, hogy még az ujjaim is belefehérednek. Küszködök minden lélegzetvételért, a szívem a torkomban dobog, de még vérem dübörgésén keresztül is hallom kéjes hangjait, melyek édes fűszerként elegyednek el a testemben tomboló kavalkádban, ahogy a gyönyör egyre erősebben kezdi mardosni bőrömet és a pulzusomat az egekig pörgeti. Homloka homlokomhoz simul, bőrömet cirógatja minden lélegzetvétele, szinte egy levegőt küzdünk magunkba mindketten, miközben testem minden pontjával, mely hozzáér, érzem, ahogy olykor megremeg, ahogy izmai megfeszülnek és, ahogy azt suttogja, hogy nem bírja tovább, én csak egy frusztrált, türelmetlen nyögéssel válaszolok. Akarom a gyönyörét, hogy érezzem, miként gyűri maga alá ez az őrült, elemi érzés, mert valahányszor csak megtörténik, úgy érzem, már attól is képes lennék elélvezni, ha csak nézném és hallanám, mi megy végbe benne. De kétségtelen, hogy átélni sokkal mámorítóbb, hiszen ahogy kezeim mellé fog Ő is a rácsra és egyre vehemensebb mozdulatokkal kezd mozogni bennem, ahogy teste újra és újra megborzong, belém lüktet, engem is egyre közelebb sodor a mámorhoz, mikor pedig ajkaimra hajol, mohón kapok értük, nyelvem vágyakozva követeli nyelvét az utolsó, vehemens mozdulatáig. Ajkaiba nyögök, szinte válaszolva az Ő mély, buja nyögésére, de nem maradok le sokkal tőle, teste pulzálása az utolsó lökés azon a sziklaperemen, mely után a gyönyör rajtam is úgy tarol végig, hogy alig győzök kapaszkodni. Sírni tudnék, olyan csodálatos érzés, ahogy testem remegni kezd alatta, izmaim megfeszülnek, miközben még Őt is kínozza a mámor, én pedig nyakába fúrom arcom, bőrébe harapok, lihegve, nyögve vészelve át a megsemmisülést, élvezettel simulva forró, izzadt testéhez. Úgy zakatol a szíve, hogy tisztán érzem minden dobbanását mellemen és, míg testem lassan nyugodni kezd, míg újra magamra találok, el is veszek a lüktetésében. Úgy érzem magam, mintha végig robogott volna rajtam egy vonat, de közben mégis olyan felpezsdítő, olyan eleven mindenem, ahogy lihegve heverek alatta, gyengéd csókokat lehelve nyakára, ahol az előbb még haraptam. -Most már eloldozhatnál...- suttogom mosolyogva, miután legalább háromszor indulnak meg karjaim, hogy körbe zárhassam velük egy pillanatra, hogy finoman végig cirógathassam hátát, míg elmúlik a mámor, mert most már végképp fojtogat az érzés, hogy mindezt nem tehetem. Az pedig biztos, hogy ezek után ki is fogom használni, hogy végre szabadulnak a kezeim, mert le sem fogom venni őket Róla jó darabig és, ha netán le is gördül rólam, első dolgom lesz odafészkelni magam mellé.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 4:33 pm
Mikor azt mondta, hogy velem tölti az egész éjszakát, talán nem is gondolta, hogy mennyire nem a levegőbe beszélek, mert a vágy, ami dolgozott bennem a jelenlétében, de általában még a távollétében is, olyan vehemensen lüktetett végig egész testemen, hogy már most tudtam, mennyire nem akar nyugovóra térni. Egyetlen percet sem voltam hajlandó kihasználatlanul hagyni, legalább úgy viselkedtem, mint egy kibaszott éhező, aki hetek óta nem jutott megfelelő táplálékhoz, de ez talán nem is állt messze a valóságtól. Az elmúlt napok álmatlan éjszakái elnyújtották a napokat, már olyan volt, mintha hetek óta küzdöttünk volna a láthatatlan ellenség ellen, és most, hogy újra közel engedett magához, egy pillanatot se voltam képes veszni hagyni. Csak akkor akartam a karom alá csalogatni, majd békés álomba szenderülni, mikor már csillapodik ez az egész, de az, ami most tombolt bennem, nem azt sugallta, hogy képes lenne csak úgy alább hagyni. És ehhez foghatót még csak megközelítőleg sem éreztem egész életemben. Már az, hogy egyáltalán éreztem valamit, olyasmi volt, amire nem sokban fogadtam volna, annyira távol állt tőlem, hogy képes legyek szeretni, méghozzá így, ennyire mohón és szeszélyesen, ennyire... őszintén. Mozdulataimat pedig olyan heves és nyers vágy hajtotta, hogy nem voltam képes tovább küzdeni ellene, a soron következő, dörgölőző mozdulat helyett belé hatoltam, az érzés pedig, ami fogadott, azonnal előcsalt belőlem egy hangos, mély nyögést. Pár pillanatra még szemeimet is lehunytam, mozdulatlanul élvezve ki a teste nyújtotta élvezetet, Őt magát, de az izmaim hajthatatlannak tűntek, és nem akartak csak úgy ellazulni. A belőle kicsikart hangok után végül újra ajkai után kaptam, és miközben nyelvem ismét üldözőbe vette az övét, kezdtem el ringatni csípőmet, de már az első pár lökés is gyönyörként vágott végig a gerincemen. Addig kínoztam magam, hogy már a legapróbb mozdulat is túl csodálatos volt, ez pedig egy újabb nyögést csalt elő belőlem. - Most már tudod, miért imádlak hallani - szólaltam meg szaggatottan, de már egy pillanatnyi nyugtot sem hagytam neki az egyre vehemensebb ostrom alól, újra feneke alá nyúltam, így tolva még feljebb, egyre mélyebbre törve a testébe, de meg sem próbáltam elfojtani a belőlem kitörő hangokat, hol ajkaiba, hol nyaka nyirkos bőrébe engedve szabadon őket. Fenekét tartó kezem végül elindult visszafelé, ujjammal finoman cirógatva végig oldalát, majd a feje fölé nyúlva a karját simítottam végig, lázas tekintettel figyelve, ahogy egyre szorosabban markolta az ágy rácsát. Egy pillanatig eljátszottam a gondolattal, hogy itt, ezen a ponton elengedem, mert kibaszottul érezni akartam érintését, vehemens szorítását a hajamon, mikor eléri az orgazmus, de egy erőtlen mosolyt villantva, végül mégis érintetlenül hagytam a rögtönzött bilincsét. A gondolat pedig tovább hergelt, tovább ostromolta a gyomromat, újra és újra karmokkal simítva végig a gerincoszlopomon, egyre mohóbb ritmussal mozogva benne, homlokomat finoman az övének döntve. - Nem bírom tovább - lihegtem ajkai közé, mintha csak figyelmeztettem volna a nyilvánvalóra, mert a testem már előbb kezdett beszélni, előbb elárulta neki, hogy mire is készül, újra és újra testébe feszülve, izmainak szapora pulzálását pedig már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. A gyönyör pillanatában újra elkaptam ajkait, miközben én magam is az ágy rácsára markoltam, közvetlenül a kezei mellé, egy utolsó erősebb mozdulattal adva meg magam, egy szelídítetlen, mélyről feltörő nyögést engedve szabadon, olyan szorosan simulva testéhez, hogy félő volt, hogy talán tényleg összepréselem a súlyommal.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 2:30 pm
Iris & Dimitriy
Megborzongok mohó csókjától, ajkai közé nyögök halkan, ahogy nyelvünk túlcsorduló szenvedéllyel egymáshoz ér, miközben teste olyan izgatón simul hozzám, hogy az iménti tomboló forróság nem, hogy nem enyhül bennem, inkább, csak tovább fokozódik. Újra és újra mozdulnak karjaim, képtelen vagyok leküzdeni az ingert, hogy hozzá érjek, de minél jobban kínoz az az apró akadály, annál mohóbban vágyom Rá, annál jobban ficánkolok alatta és, csak még inkább élvezem, hogy Ő viszont szabadon érinthet. Testem libabőrössé válik, ahogy végig cirógatja oldalamat, pedig sok mindent érzek jelenleg, de az, hogy fáznék, egyáltalán nincs köztük, erről pedig Ő is gondoskodik, hiszen minden porcikája, ahol csak hozzám ér, szinte perzselő forróságot áraszt magából. Úgy zihál, olyan vágy árad belőle, amit újra megvadulnak érzékeim és hiába éltem át alig pár perce egy eget rengető orgazmust, mégis újra őrülten akarom. Aztán újra, újra meg újra. Képtelen vagyok betelni Vele. Halkan kérem is, hogy hagyjon fel végre a kínzással, de tovább pimaszkodik, még azt a nyamvadt "bébi"-t is képes bevetni ellenem, amivel a fojtogató vágy ellenére is ajkaimra csal egy mosolyt, pedig minden porcikája elárulja, mennyire vágyik már Ő is arra, hogy végre bennem legyen. Csípője kínzó ritmusával gyötör, keménysége újra és újra végig simul forró ölemen, én pedig minden egyes mozdulatnál epekedve várom a pillanatot, hogy végre elmerüljön lüktető testemben, mégsem teszi, nem áll le az édes kínzással. Szinte reszketek a vágytól, kínlódva kapkodok levegő után és frusztráltan nyögök, valahányszor elhúzódik testem azon pontjától, ami jelenleg a legőrjítőbben, lüktetve követeli Őt, miközben ajkamba harap, nyakamra lehel forró csókokat, én pedig újra a rácsba kapaszkodok kínomban, hogy meg-megfeszülő izmaim kevésbé gyötörjék a csuklóimat. Elmormogott szavai hallatán bizsergető érzés fut végig rajtam fenekemhez véve az irányt, ahogy megmarkol és még jobban magához húz, mintha már bennem lenne és épp most próbálna a lehető legmélyebbre hatolni, fel is nyögök az elgondolástól, mozdulok felé, még jobban hozzá préselem magam, szinte már könyörögni tudnék, hogy enyhítsen végre a kínzó vágyamon. A hátam megfeszül, a párnára szorítom fejem, ahogy csípője következő izgató mozdulata közben, végre belém hatol, ahogy kitölti sóvárgó testemet, én pedig olyan feszülten kapok levegő után, mintha egész eddig, csak fuldokoltam volna. -Istenem, annyira izgató, ahogy nyögsz.- nyögöm feszülten én magam is, ajkamba harapok az érzéstől, ahogy teste megfeszül rajtam, még a kezeim se szükségesek ahhoz, hogy érezzem, majd arcommal ajkai felé kezdek furakodni, szinte kínlódva próbálok csókot követelni tőle, csípőm pedig reszketve járja tovább ugyanazt a táncot, amit Ő kezdett el járni. -Őrülten jó Veled.- nyöszörgöm lihegve, akár még mindig a csókra áhítozva, akár bőrébe súgva a szavakat, de képtelen vagyok magamban tartani, mennyire csodálatos, izgatóan vad és nyers Vele ez az egész. Senkivel nem éreztem még, csak hasonlót se soha, senki nem tudott még ilyen pokolian beindítani és mostanra már biztos vagyok abban is, hogy nem is lenne senki mással ennyire mámorító az együttlét, legyen az épp gyengéd vagy keményebb. És, ami a legijesztőbb felismerés még számomra is mindeközben, hogy senkiben nem bíztam még meg ennyire, mint benne, nem adtam át magam teljesen semmilyen téren, nem szorultak ennyire háttérbe a gátlások, Vele viszont most mégis itt vagyok egy ágyban, kikötözött kezekkel, teljesen felajzva és egyetlen kibaszott pillanatát sem szégyellem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 17, 2022 7:47 am
Abban a pillanatban, mikor markába kapta a gyönyör, mindennél jobban vágytam azokra a mohó, szeszélyes érintésekre, amikkel ilyenkor jutalmazni szokott. Hiányzott szorítása a vállamról, az, ahogy ujjai a hajamba túrnak vagy épp a tarkómra markolnak, de hiába a sóvárgás, még mindig nem voltam hajlandó engedni az eredeti terveimből. Még így, kínlódva is élveztem, pedig bármit megadtam volna egyetlen kósza érintéséért, azért, hogy forró tenyere végigsimítson a még forróbb bőrömön, hogy mellkasomon időzve érezhesse ujjai alatt, hogy milyen sebes vágtában dobog a szívem, és amint felhagytam a kényeztetésével, már nem is tudtam titkolni, hogy mennyire kínoz az egész, a kapkodó légzésem árulkodott az izgalmamról, amit a rajta végighullámzó gyönyör váltott ki. Fentebb kúsztam, hogy szemeibe nézhessek, így követve, hogyan vonulnak rajta végig a mámor utórengései, közben tüzes, apró csókokkal bombázva végig arcát, majd állát, de amint csípőm köré fonódtak lábai, szinte ösztönből préselődtem öléhez ágyékommal, így bizonyítva, hogy egy pillanatra sem csillapodott a bennem lüktető vágy. Éppen ellenkezőleg, ekkor már jobban kínzott, mint talán előtte bármikor, szemeimmel továbbra is a kikötözött kezeit vizslattam, egy pillanatra beleharapva saját ajkaimba, egy szemtelen kis mosollyal a szám szélében. - A csók ingyen van - válaszoltam pofátlanul, a mosolyom pedig vigyorrá szélesedett, de nem kínoztam tovább azzal, hogy megvonom tőle ajkaimat, olyan telhetetlen szenvedéllyel kaptam szája után, hogy még egy pillanatra én is meglepődtem rajta. Nyelvem türelmetlenül kért bebocsátást, csak hogy őrült keringőre invitálja az övét, közben ujjaimmal végigszántottam oldalát, néha halkan morranva és nyögve egyet, ahogy egyre közelebb éreztem teste lüktető forróságát ágyékomhoz. Végigvágott testemen a kín, mert továbbra sem adtam meg sem neki, sem magamnak az édes kegyelemdöfést, a feloldozást, még akkor sem, mikor elrebegte, Ő mennyire szeretne már érezni. - Még nem, bébi - súgtam a szavakat ajkaira, de a láz már eluralta a hangomat, annyira azonban még így is képes voltam, hogy elvigyorodjak a szóhasználat miatt. Szorosabban fűztem magam a testéhez, mellkasommal újra és újra hozzá simulva, csípőm pedig olyan mozdulatokat imitált, mintha már benne mozogtam volna, de ezúttal sem jött el az édes megváltás, pedig már pusztán attól, ahogy alattam hullámzott a teste, és ahogy nekem feszült, egyre inkább úgy éreztem, hogy már ennyitől is képes lennék megsemmisülni. A teste úgy hatott rám, mint valami kibaszott drog, a hiánya szinte elvonási tüneteket okozott, de ettől nem tudtam, és nem is akartam megszabadulni. Egyszerűen csak szükségem volt rá, újra és újra, mintha soha nem lenne elég. És valószínűleg soha nem is lesz az. Nem csillapodott csípőm ritmusa, folyamatosan öléhez simultam, hol ajkait tépve mohón fogaimmal, hol nyaka finom bőrét, jólesően magamba szívva az előbb magára kent tusfürdő illatát, de ahogy egyre jobban feszített a kín, önkéntelenül is felnyögtem néha. - Megőrülök érted - morrantam fel hirtelen, kezemmel lenyúlva combja alá, majd a fenékebe markoltam, így vonva még közelebb lüktető ágyékomhoz, annak ellenére, hogy ez már fizikai képtelenségnek tűnt. Kis híján már így is eggyé vált a testünk, mintha forró bőre az enyémbe olvadt volna, de a belőle kicsalt hangok ajzószerként hatottak rám, tovább uszítva a véremet, ez pedig ledöntött bennem minden sziklaszilárd elhatározást. Következő mozdulatommal már nem tévesztettem célt, egy jóleső, megborzongó nyögés kíséretében merültem testébe, a forróságtól pedig, ami fogadott, megfeszültek izmaim.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 9:23 pm
Iris & Dimitriy
Miután a ruhám darabokban végzi, azt azért az eszembe vésem elég alaposan, hogy miféle hatalommal is rendelkeznek ezek a göncök vagy, hogy milyen sors vár rájuk ezentúl, ha mégis úgy döntenék, hogy rendszert csinálok a látogatásából. Már pedig, ha a ma estéből indulok ki és az elmúlt pár napból, mindenképp afelé hajlik a mérleg, hogy tényleg esélyt adjak ennek a valaminek, ami köztünk van. Vagyis, az Ő részéről meg lehet nevezni, el is suttogja nekem párszor, miután elárulom, milyen jó érzés azt a bizonyos szót hallani Tőle, részemről viszont, még épp csak kigyökerezett ez az aprócska növény, ami vagy szépen, biztonságban fog növekedni, vagy sem. De bízom benne, hogy inkább az előbbi történik majd, amihez a testi vágy jócskán hozzájárul, abban pedig egyértelműen nem szenvedünk hiányt. Iszonyú az a láz, ami bennem tombol, amit képes előcsalogatni belőlem ezzel a rögtönzött kötözős játékkal és a kínzóan édes érintéseivel, a csókjaival és a vággyal, amit az Ő tekintetében is látok. Valahogy soha nem értettem, mi lehet ebben ennyire izgató, miféle őrület késztet erre bárkit is és valahogy mindig úgy gondoltam, hogy ehhez feltétlenül szükséges valami meghunyászkodás, de bármennyire is van megkötve a kezem, attól, ahogy bánik velem, ahogy becézgeti bőrömet és, ahogy a gyönyör felé sodor ujjaival, inkább érzem úgy magam, mint valami kicseszett istennő, akinek igyekszik a kedvében járni. Az ereimben forrongó vérem, testem lüktetése és az ajkaim közül kikívánkozó hangok pedig egyértelműen arról árulkodnak, hogy nagyon is a kedvemben jár. Ha párszor kellemetlenséget is okoz, hogy nem tudom szabadon érinteni, végül ez már egyáltalán nem is számít, mert én magam kapaszkodok az ágyba, mikor nyelve mohón ölemre simul, ahogy felveszi ujjai őrjítő ritmusát. Mintha láva hömpölyögne az ereimben, olyan forrón lüktet bennem a vérem és már nem is igazán hallok mást, csak a szívem dübörgő hangját, ahogy egyre közelebb űz a gyönyörhöz, ami végül kíméletlenül és megsemmisítő erővel vonul végig rajtam. Képtelen vagyok magamba fojtani a hangokat, melyeket az élvezet kelt bennem és igazából nem is akarom némán átélni a mámort, mert már tudom, milyen hatással van Rá és azt akarom, hogy tisztában legyen vele, mit okozott az őrjítő játékával. Hogy mennyire felizgatott és, hogy milyen elemi erővel vonul rajtam végig az orgazmus, bár ezt reszkető testem és ölem vad lüktetése is tökéletesen elárulhatja. Tekintetem összekapcsolódik az Övével, ahogy lassan elcsitul minden, bár az cseppet sem segíti elő testem nyugodását, hogy a kínzó játékával, még most sem hagy fel, mikor pedig combjaimra lehel csókot, testemen simít gyengéden és elindul felfelé hozzám, türelmetlenül nyögök egyet. -Kétségtelen, hogy a legédesebb módszert választottad ahhoz, hogy megölj.- kuncogom lihegve, ahogy lábaimat csípője köré igazítja, ahogy arcomra lehel apró csókokat, majd vele együtt én is a kezeim felé pillantok, melyek egy picit talán tényleg megsínylették ugyan ezt a szédületes orgazmust, mégis ördögi vigyor terül el ajkaimon a látványtól. -Kibaszottul szeretnélek már érinteni, de jelenleg beérem azzal is, ha végre megcsókolsz.- súgom még mindig pihegve, vagy inkább, már megint, hiszen nem engedi testemet teljesen elcsitulni, kemény ágyéka újra és újra nekem feszül, engem pedig már az is újra feltüzel, hogy érzem, mennyire beindította Őt is ez az egész. Érezni ezt forró csókjából is, amibe buján bele is nyögök, olyan régóta áhítoztam már ajkai után, testemmel pedig igyekszem minden lehetséges módon hozzáérni, simulni, perzselő mellkasán át pedig tisztán érzem, milyen őrült tempóban zakatol a szíve. -Magamban akarlak érezni.- szakítom meg egy pillanatra a csókot, de már falom is tovább mohón ajkait, nyelvem úgy simul nyelvéhez, mintha hosszú évek óta szomjazott volna az érzésre, de körülbelül ezt az érzést is kelti bennem az az aprócska ruhadarab okozta fogság. Amit nem véletlenül nem említek, mert egyrészt iszonyúan beindít a gondolat, hogy így tegyen a magáévá, még akkor is, ha ez azt jelentené, hogy továbbra sem simíthatom bőrét, másrészt pedig van egy olyan érzésem, hogy ugyanez szerepel az Ő vágyai közt is. Ha úgy is dönt, hogy nem oldoz el, vigasztal majd a gondolat, hogy ha a kezeimmel nem is, minden más helyen érezhetem Őt és ez az iménti sóvárgás után, már épp elég.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 7:36 pm
A megtépázott ruhája nem sokáig képezett előttem akadályt, egyetlen rántással tüntettem el az útból, kicsit sem sajnálva, hogy ezzel tovább gyarapítottam az általam tönkretett ruhák népes sorát. Nyilván előtte sem volt titok, hogy ha ezen múlna, az egész kibaszott ruhatárát felgyújtanám, vagy akár puszta kézzel semmisíteném meg, de egyelőre megelégedtem volna azzal, ha a hálószobában nem veszi fel ezeket a göncöket. Még ha nem is olyan régen még azt sem tudtam volna megmondani, hogy látom-e még egyáltalán ezekben a hálóingekben, és nem is úgy festett a szénám, mintha készült volna megkegyelmezni. Vagy épp kinyitni előttem a ruhásszekrényét, hogy legalább úgy végignézhessek a szatén holmijain. Így viszont, hogy megszabadultam az utolsó zavaró tényezőtől, már könnyedén simulhattak ajkaim mellbimbóira, olyan gyengéden, mégis mohó vággyal szívva meg őket, majd masszírozva nyelvemmel, mintha nem küszködtem volna tetőtől talpig a lüktető sóvárgástól, és míg ajkaim mellkasát kényeztették, ujjaim visszataláltak lábai közé. A végletekig kínozni akartam, lassan, apránként adva meg neki azt, amit elterveztem, finoman barangolva be hasát a köldökéig, majd onnan a combjáig, úgy találva rá nyelvemmel teste lüktető pontjára, hogy arra még talán Ő maga sem készült fel igazán. Teste megfeszült nyelvem és ajkaim alatt, éreztem izmai pulzálását két ujjam körül, ahogy átadta magát nekem és az érzésnek, amit mozdulataim váltottak ki belőle. Piszkosul szerettem volna a helyében lenni, annak ellenére, hogy nem is olyan régen Ő is végigkalandozott rajtam ajkaival, majd rabul ejtett velük, és az emlék hatására még így is kibukott belőlem egy halk, elnyúló morranás. Nem is voltam hajlandó levenni róla a szemeimet, figyeltem a furcsa, érzelmes kavalkádot, ami kiült arcára, és bár az ösztön azt diktálta volna, hogy mosolyogjak, de annyira lekötötte figyelmemet a kényeztetése, és az, hogy csillapítani tudjam a bennem tomboló, lüktető vágyat, hogy végül inkább tovább folytattam, egyedül a szemeim csillogásával beszélve hozzá. Láttam, hogyan feszülnek meg karjai, ahogyan hirtelen ránt egyet a rögtönzött láncokon, mintha ösztönösen érinteni akart volna, de ez csak arra sarkallt, hogy még gyorsabb, még mohóbb ritmust válasszak, egyszerre fokozva nyelvem és ujjaim mozgását, meg sem állva addig a pontig, míg meg nem adta magát nekem. Nyelvem alá lüktetett, izmai gyűrűje finoman ujjamra szorított, a belőle kibukó hangok pedig úgy lengték be a helyiséget, hogy szinte már visszhangot vertek a falak között. Még az ágyékom is belefeszült a gyönyörébe, abba, ahogy teste karjaim között reszketett meg, úgy élvezve el, ahogy talán még soha, de ajkaim nem álltak le rögtön, addig masszíroztam finoman, míg a gyönyör hullámai végig nem robogtak testén. Szabad kezemmel felfelé nyúltam, gyengéden végigsimítva remegő, reszkető testén, apró csókokat hintve ismét a combjára, majd feljebb kúsztam, ágyékommal ölének feszülve, közben már nyúlva a lábai után, hogy csípőm köré fonja őket. - Még nem végeztem veled - csókoltam végig arcélét, majd állát, ujjaimmal végigzongorázva oldalát, és bár alig csillapodott benne a most átélt gyönyör, nem bírtam ki, hogy ne dörgölőzzek újra és újra ölének. - Fájdalmat fogsz okozni magadnak - nyúltam fel keze után, gyengéden masszírozva az elfehéredő csuklóját, közben szemtelenül elvigyorodva. - Elengedjelek? - kérdeztem kapkodó levegővételek között, csak ekkor hajolva oda ajkaihoz, hogy végre elkapjam őket, olyan szenvedéllyel kezdve el keresni a nyelvét, mintha többé már nem is lenne rá lehetőségem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 6:08 pm
Iris & Dimitriy
Kár is lett volna arra pazarolni az energiámat, hogy megpróbáljam csak a bogarat elültetni a fülében arról, hogy talán nem élvezem, amit velem művel, hiszen a testem egyértelműen a tudtára adja, mennyire nem így van. Minden borzongás, a libabőr, a forróság, ami lassacskán felemészt és a kéjes hangok, melyeket képtelen vagyok visszatartani, egyáltalán nem arról árulkodnak, hogy annyira szenvednék. Vagy legalábbis nem a szó kellemetlen értelmében, mert szenvedek, de a vágytól és attól, hogy a kezeim meg vannak szó szerint kötve, hogy nem tudok a hajába túrni, bőrébe marni finoman vagy épp magamhoz húzni egy csókra, amit olyan kitartóan megvon tőlem, miközben az ujja finoman mozog bennem és egyre csak fokozza bennem a vágyat. Mégis, még ezen a furcsa ködön át is eljut tudatomig a szó, amit újra kimond, amitől a szívem még jobban kalapál és kellemes melegség járja át, majd ahogy tekintetemre talál és, mint valami kibaszott hős szerelmes azt suttogja rekedten, hogy küzdeni fog a szerelmemért, reszketve sóhajtok egyet és ajkamba harapok. Már az első pillanatban tudtam, hogy egy heves, cseppet sem unalmas pasassal hozott össze a sors, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer majd megtapasztalom, hogy a szerelme milyen heves és erős tud lenni. Hogy még mindazok ellenére sem adta fel, hogy belőlem elveszett minden és, hogy képes azért harcolni, hogy újra belopja magát a szívembe. Vagy épp jelen pillanatban azért, hogy végre megfosszon a már amúgy is megtépázott ruhámtól, amit már én is úgy fogadok, mintha a börtönömből szabadítana ki, pedig a kezeim még mindig béklyóban vannak, viszont nem vagyok rest kihasználni, hogy a testem viszont szabadon mozoghat. Újra és újra mozdulok alatta, csábítgatom, szinte minden porcikám könyörög az érintéséért és csókjaiért, mégis pimaszul kitart és hiába kérem, hogy legalább egy csókkal próbáljon meg enyhíteni a bennem tomboló vágyon -na nem, mintha erre bármi esély lenne amúgy is-, inkább a szabaddá vált melleimet veszi célba, ajkaival és nyelvével véve birtokba hol egyik, hol másik mellbimbómat, én pedig nyögve, sóhajtozva élvezem a gyengéd ámde mohó kényeztetést, miközben testem tovább ficánkol alatta. Buján nyögök, ahogy két ujjával belém hatol, hátam ívben megfeszül az izgató mozdulataitól és, bár az imént még legszívesebben szabadultam volna a csuklómra tekert ruhacafattól, most ahogy köldökömön át az ölem felé halad csókjaival, inkább én magam markolok még az ágy rácsozatába, ha már Őt nem tudom érinteni. Lihegve pillantok le rá, már alig kapok levegőt a fojtogató vágytól, a testem pedig olyan forrón és hevesen lüktet, hogy lassan a vérem pezsgésén kívül, már semmi mást nem hallok, leszámítva szavait, melyek a lehető legédesebb mámort ígérik. De hiába készít fel, mégis váratlanul ér, ahogy nyelvét végig simítja rajtam, az ismerős bizsergés is jóval intenzívebben mar testembe, szinte végig hasít rajta, ahogy kényeztető mozdulataival felveszi a keze által diktált ritmust, én pedig nyögve, sóhajtozva markolom a rácsot, hogy ujjaim is belefehérednek, mintha az szolgálna az utolsó kapaszkodómul. Csípőm akaratlanul is mozdul, buja táncával simul újra és újra nyelvéhez, mely a lehető legőrjítőbben ízleli testem forróságát, ujjai pedig, mintha csak hallaná vérem vad lüktetését, tökéletesen követik szívem felfokozott ritmusát. -Kikészítesz...- nyögöm elfúló hangon, hátra vetem fejem, lihegek, úgy érzem, egyszerűen nem jut elég levegő a tüdőmbe, hajam izzadt homlokomra, nyakamra tapad, kínomban karomba mélyesztem fogaimat, de ez is csak arra emlékeztet, milyen kibaszottul érinteni akarom és, hogy ez a harapás valójában, most az Ő bőrét kellene kínozza, ami jelen helyzetben mondjuk amúgy sem menne, de a pokolba is. Megőrjít, hogy nem érhetek hozzá, mégis kibaszottul felajz, ahogy az ágyon heverek kiszolgáltatottan, Ő pedig olyan mohón ízlelget, olyan őrjítő tempóban mozgatja bennem ujjait, hogy a gyönyör máris kóstolgatni kezdi testemet. Az ismerős bizsergés újra és újra végig cikázik testemen, nyelve alatt összpontosul, egyre intenzívebben kínoz, hogy már a levegő is tüdőmben reked, ha pedig véletlenül sikerül jutni valamennyihez, azt is olyan feszülten veszem magamhoz, mintha amúgy nem is jutna elég, egyébként is, csak tovább perzseli az is sajgó testemet. -Basszus, Dimitriy...- nyögöm halkan, csípőm követi a vad ritmust, nyelvéhez ring, mozdul ujjaira és, hacsak nem hagy fel ezzel az őrjítő ostrommal, pillanatokkal később elakad a lélegzetem, a gyönyör édes karmai belém marnak, testem ívben megfeszül és őszintén csodálom, hogy az ágy rácsai nem adják meg magukat, mert olyan erősen markolom és húzom őket, hogy a kezem is belesajdul. Buja, már-már állatias nyögés tör utat magának ajkaim közül, ahogy mindenem reszketni kezd, felpezsdül, miközben mégis úgy érzem, hogy mindjárt megsemmisülök, felrobbanok és egyszerűen eltűnök a semmiben, hiába is kapaszkodok olyan erősen és kitartóan, hogy az ujjaim belesajdulnak, hiába kapkodok olyan mohón levegő után és tölti be hangom az egész szobát. Végső menedékként aztán lepillantok Rá, a kínzó gyönyör közepette tekintetét kutatom, hátha majd az menedékként szolgál, miközben karjaim újra mozdulnának, bennük van az inger, hogy hajába túrjak, de a béklyóm még mindig nem enged és ez egyszerre dühít, de izgat is.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 4:49 pm
Még a forrongó láz ellenére is volt bennem annyi lélekjelenlét, hogy szavai hallatán elvigyorodjak, pedig valójában furcsa volt belegondolni egy megbilincselt helyzetbe. Bár a sejtései nagyjából jók voltak, engem nem tudna lefogni egy ilyen vékony, könnyed kis anyaggal, főleg nem egy felhevült pillanatomban, hisz ha érinteni akarom, engem egy téphető kis semmi nem fog megállítani. Egy bilincs viszont már egészen más, újra belelüktetett a gyomrom az elképzelésbe, ami igencsak szembement azzal, hogy amúgy soha, senkinek nem voltam hajlandó alárendelni magamat, főleg nem átadni így az irányítást, mert egy olyasvalakinek, mint én, ez olyan lett volna, mintha levágtak volna az életről. Vagy... ki tudja, még azt sem tudtam kizárni, hogy legalább annyira begerjedek tőle, mint Ő ettől. Még ha incselkedve vissza is vágott, hogy mi történik majd, ha nem fog neki tetszeni, de teste reakciói már most egyértelműen elárulták Őt, lerántva a leplet róla és arról, hogy valójában mit is érzett ennek kapcsán. Nem tudta elrejteni előlem a libabőrt, amivel teste reagált, a hangok pedig még őszintébben beszéltek, így pimaszkodására csak egy újabb vigyorral válaszoltam. - Akkor megeszem a kalapom - hajoltam vissza nyakához, tovább folytatva az előbb megkezdett utat, szinte csodálkozva, hogy forró ajkaim alatt nem lobban rögtön lángra a bőre. Egyre nehezebb volt uralkodnom magamon, bár az újdonság varázsa arra sarkallt, hogy minél tovább megálljt parancsoljak a bevett ritmusnak, éppen ezért kezdtem lassú kínzásba, és miközben ujjamat testébe vezettem, nyelvem pedig ajkain incselkedett, szándékosan fosztottam meg egy mohó, szenvedélyes csóktól, ölének lüktető pontját pedig szintén kínlódva kerültem. Pedig nekem is fájt, a tomboló vágytól akár ölni is képes lettem volna, csak hogy végre megszerezzem és újra a magamévá tehessem, de ahogy lopva a kikötözött csuklóira pillantottam, újra eszembe jutott, hogy miért is kezdtem bele az egészbe. Nem azért, hogy pár perc után feladjam azt az édes kínzást, amit terveztem vele. - Csak nem tetszik? - kérdeztem játékosan, ahogy tetszését fejezte ki a rögtönzött szerelmi vallomás után, és csak annyira hajoltam el nyakától, hogy ismét szemeibe nézhessek. - Küzdeni fogok azért, hogy te is újra kimondd - suttogtam rekedtesen, közben elhúzva ujjamat a lábai közül, egy heves, gyors reccsenéssel vetve véget a ruhája pályafutásának. Az alóla kibukkanó melleit kezdtem csodálni, a tekintetem legalább úgy vizslatta, mintha tényleg soha nem láttam volna előtte a melleit, de nagyon feladta a leckét azzal, hogy mozgolódni kezdett alattam, egyre gyakrabban érezve, hogy ölével nekem feszül. - Csak magad alatt vágod a fát - csóváltam meg a fejem megjátszott rosszallással, drámai sóhajjal körítve, kezemmel tovább bontva róla az anyagot, míg nem az egész mellkasának csupasz látványa elém nem tárult, kérésével ellentétben pedig, nem ajkaihoz hajoltam egy mohó csókra, hanem egyik, majd másik mellére, ingerlően masszírozva nyelvemmel a mellbimbóit, gyengéden belenyögve az érzésre, amint megéreztem teste reakcióit. De nem maradt tétlen a kezem sem, ami az imént még ki-be járt a testében, újra benyúltam combjai közé, finoman a feneke alá nyúlva, hogy még feljebb tornázzam combjait, ezúttal már két ujjammal csusszanva testébe, ott folytatva, ahol az előbb abbahagytam. Ajkaim azonban nem elégedtek meg, felfedező útra indultak mellkasán, először csak a köldökéig jutva el, mohó csókokkal borítva be alhasát, és miközben lázas csókokkal hintettem tele combja belső, érzékeny részét, pimaszul szemeibe fúródtam, de ahogy tovább helyezkedtem, túl nyilvánvalóvá vált, hogy mire is készülök. - Még van egy-két trükköm, hogy megmutassam, mennyire kibaszottul szeretlek - mormogtam halkan, továbbra is foglyul ejtve a tekintetét, szándékosan mondva ki ismét azt, amit ezek szerint szeret hallani, majd anélkül, hogy választ vártam volna, nyelvem finoman masszírozni kezdte teste lüktető pontját, amit az ujjaim eddig kínosan kihagytak minden kényeztetésből, próbálva megtalálni ugyanazt a ritmust, amit az ujjaim műveltek közben. Nem akartam, hogy küzdjön ellenem, ezt pedig rögtön bizonyítottam is azzal, hogy a lassú, komótos nyelvmozdulatokat egy intenzívebb tempó váltotta fel, kétséget sem hagyva afelől, hogy addig nem állok le, míg a nyelvem alatt meg nem adja magát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 4:01 pm
Iris & Dimitriy
Egy pillanatig sem aggódom amiatt, hogy a jelenlegi helyzet lehetővé teszi, hogy konkrétan azt csináljon velem, amit csak akar, mert egyrészt hiszek neki, ahogy azt állítja, hogy mindenképpen élvezni fogom, másrészt pedig az elmúlt pár nap se telt mással, csak azzal, hogy megpróbáljon a kedvemben járni. Szóval, ha fogadnom kellene, hogy most kihasználja a helyzetet és mindenféle ocsmányságot tesz velem vagy, hogy úgy fel fog izgatni és olyan érzéki percekben lesz részem, hogy az agyamat is eldobom, hát inkább az utóbbi mellé tenném a voksom. Igazság szerint, már maga a helyzet iszonyúan feltüzel, hogy ott heverek alatta megkötött kezekkel, testemet pedig, csak az a vékony ruha takarja, amit valószínűleg két másodpercébe se telne, hogy letépjen rólam, Ő pedig olyan mohó tekintettel vizslat, mintha soha ezelőtt nem látott volna még ilyen lenge öltözetben. De tudom, hogy inkább a helyzet izgatja fel Őt is, hogy az irányítást önként és dalolva adom át neki és dacos természetem ellenére is bízom benne annyira, hogy mindezt gúzsba kötött kezekkel tegyem. Pedig, kibaszottul vágyom rá, hogy érinthessem, hogy ujjaim végig cirógathassák bőrét, a gondolat pedig, hogy mindez akár fordított felállásban is történhetne, hogy én kalandozhatnék testén, míg az Ő kezei lennének megkötve, egészen felizgat. -Nagyon tetszene.- szólalok meg halkan, ajkamba harapva. -Talán, egyszer sort kerítünk arra is, bár a Te esetedben lehet, hogy inkább bilincsre lenne szükség. - suttogom pimasz mosollyal, hangom pedig, már a puszta elképzeléstől is ércesebbé válik, de egy gyors torok köszörüléssel igyekszem orvosolni, miközben Ő már ajkaival nyakam bőrét, vállaimat járja végig, így varázsolva újra és újra libabőrt az egész testemre. Kíváncsi vagyok azonban, volt-e már valaha részünk ilyesmiben és még engem is meglep, mennyire tetszik a válasza, hogy ez valami olyasmi, ami számára is új, amit most Ő is először él át velem együtt, hiszen eddig mindenben előttem járt. Így valahogy sokkal korrektebbnek tűnik a játék, még akkor is, ha a kezeim nem vehetnek részt benne. -És, ha nem fog tetszeni?- kérdezek vissza incselkedve, hiszen olyan magabiztosan állítja, hogy lesz még ehhez hasonló helyzetben részünk, hogy nem bírom megállni, hogy ne cukkoljam olyasmivel, amire egyébként rohadtul semmi esélyt sem látok. Már most őrülten élvezem a játszadozását, így aztán totál elképzelhetetlen, hogy a végén azt mondjam majd, hogy nem így történt, de egyébként is erről árulkodik minden lélegzetvételem, sóhajom és vágytól izzó tekintetem is, ahogy ténykedését érzékelem. A ruhát lassan vezeti fentebb combomon, finoman érintve bőrömet, mégis úgy érzem, mintha parazsat simítana rajtam, olyan őrjítő hatással van rám ebben a különös, ismeretlen és izgalmas helyzetben, amit még azzal is fokoz, ahogy nyakamba, vállamba harap gyengéden, majd csókokat lehel rám. A légzésem egyre gyorsabb, egyre hevesebb, a ruhát pedig már egész a derekamig feltornázza rajtam, majd mindenféle előjel és figyelmeztetés nélkül csúsztatja belém ujját, minek hatására hangosan felnyögök. Nyelve ajkaimon cikázik, de bármennyire is áhítozom csókjára, nem adja meg nekem, de lüktető ölemet se érinti, csak tovább izgat ujjával, ahogy finoman mozgatja bennem újabb és újabb nyögéseket és sóhajokat csalva ki belőlem. Combjaimat fentebb húzom, ahogy gyengéden nógat picit, bár amúgy sem kellett volna sokat várnia ahhoz, hogy magamtól tegyek így, hogy még jobban hozzám férjen, hátha így már megérint végre, vagy legalábbis ebben reménykedek, csípőm is finoman mozdul párszor, mégsem kegyelmez. Helyette, még az eddigi élvezetet is megvonja tőlem, de elvigyorodok, mikor fény derül az okára, hiszen ez a falatnyi ruha, még mindig nagyon zavarja, ezt pedig legalább elkönyvelhetem valami kicsinyes bosszúnak. -Imádom hallani, ahogy kimondod...- sóhajtom halkan, egy pillanatra le is hunyom szemeimet mosolyogva, mert a sopánkodása ellenére is feltűnik, milyen könnyedén mondja, hogy "szeretlek", hogy milyen természetes már ez számára, pedig fogadni mernék, hogy nehezen vette rá magát először. Végül ujjai a ruhámba kapaszkodnak és olyan könnyedén tépi szét rajtam, mintha vattacukorból lenne az egész, feszülten sóhajtok, halkan morranok egyet, ahogy az anyag lecsúszik bőrömről, ahogy egy pillanatig ingerlőn éri a szoba hűvös levegője, de utána már attól vagyok újra libabőrös, ahogy tűzforró teste melleimhez ér. -Hát ez sem volt hosszú életű...- súgom halkan, fogaim közt szívva be a levegőt, miközben combjammal finoman közre fogom csípőjét és, bár újra és újra mozdulnak karjaim, reflex szerűen indulnának háta forró bőrére, mindannyiszor megfeszül a vékony anyag csuklóimon, én pedig reszketve sóhajtok az izgató érzéstől. Édes, őrjítő kínzás ez, hogy nem érhetek hozzá, hogy nem húzhatom magamhoz, csak csípőmmel tudok csábítóan mozdulni felé, testem hullámzik alatta, miközben minden kibaszott sejtem az érintéséért sóvárog. -Legalább csókolj meg, ha már nem érinthetlek...- nyögöm küszködve, lábfejeimet térdhajlataihoz fűzve, mintha ezzel rá tudnám venni bármire is, de ezen a szinten, már annak is örülnék, ha egyszerűen csak elmerülne testem forróságában, olyan őrjítően kívánom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 16, 2022 9:45 am
Úgy szorongattam ujjaim között a letépett kis darabot, mintha legalább az életem múlna rajta, pedig valójában a lüktető vágy és mohó szenvedély szülte az egészet. szinte kapaszkodtam az anyagba, hogy így szabjak határt annak az ősi ösztönnek, ami ostromolni kezdte a testemet és az elmémet, de valójában már majdnem mindegy volt. Nem akartam leállni, és a fantáziaképek, amik ott kalandoztak a fejemben, egyre nagyobb teret hódítottak meg. Elképzelni Őt, az ágyon fekve, miközben kezei az ágyhoz vannak kötözve... minden szőrszál égnek állt rajtam, a vérem vadul lüktetett, és már pusztán a gondolattól képes lettem volna hangosan felnyögni, ezt végül egy szájharapással fojtottam magamba. Ahhoz képest, hogy milyen felfokozott állapotba kerültem, megpróbáltam minél gyengédebben rabul ejteni a csuklóit, és ugyan határozottan rögzítettem az anyagot az ágyhoz, de akartam, hogy tudja, semmi olyasmit nem fogok művelni vele, amit nem akarna vagy ne élvezne. Hosszú, jóleső sóhaj bukott ki belőlem, ahogy végignéztem a művemen, de már nemcsak ez a tüzes vágy fűtötte a mellkasomat, hanem az is, amit iránta éreztem. Teljesen kiszolgáltatta magát nekem, mintha csak így akarta volna a tudtomra hozni, hogy a bizalmát élvezem, hogy nem fél tőlem, és ez valami olyasmi volt, amit egy magamfajta ritkán mondhatott el magáról. Régen elmúltak már azok az idők, mikor el akartam Őt tiporni, arra játszva, hogy minél jobban féljen tőlem. Nem, nekem a szerelmére volt szükségem, a gyengéd törődésére, és arra a mohó vadmacskára, akit szolidan rejtegetett mások elől a hétköznapokban, és akit egyedül nekem tartogatott. Nem akartam félelmet kelteni benne, vagy elérni, hogy rettegésben élje meg a mindennapokat mellettem, de azt sem akartam, hogy más miatt szorongania kelljen. Tényleg készen álltam arra, hogy az egész kibaszott világot a lábai elé tegyem, ha azt kéri tőlem. - Fordított helyzetben te is élveznéd, nem? - kérdeztem vissza pimaszkodva, halkan ejtve ki a szavakat, bár már annyira nem is volt újdonság, hogy szinte már csak egy leheletnyi hangom maradt. Elég élénk képzelőerő kellett viszont ahhoz, hogy lássam magunkat fordított szerepben, ahol Ő kötöz ki engem, mert valljuk be, ha én érinteni akarom, kurvára nem fog akadályozni benne egy ilyen semmi anyag. Bár tény, legalább annyira felizgatna vele, mint mozdulataival általában, a gondolatba pedig, hogy tehetetlenül heverek alatta, miközben Ő minden létező formában átveszi tőlem a gyeplőt... egy pillanatra bele is sajgott a gyomrom. Ujjaim egészen lentről kezdték meg a támadást, míg ajkaimmal a nyakát és a kulcscsontja körüli részt hintettem tele apró csókokkal, levegővételeimmel ingerelve bőrét, de kérdése hallatán alig láthatóan megcsóváltam a fejemet. - Ez az első eset. De - néztem fel rá lassan, tekintetemmel mélyen íriszeibe fúródva. - Nem az utolsó - kacsintottam rá játékosan, azt nem téve hozzá, hogy mindez persze függ a mostani sikerétől. De a teste és a belőle kibukó hangok nem azt sugallták, hogy bármivel is mellé lőttem volna, és bár hiányzott hátamról az érintése, tenyerének meleg tapintása, ujjainak fürge játéka, de erőt vettem magamon annyira, hogy ne akarjam most rögtön eloldozni kezeit. Tovább toltam combjain az anyagot, ajkaimmal ismét nyakához hajolva vissza, onnan a vállára vándorolva, szemtelenül beleharapva kissé a bőrbe, és míg csókokkal próbáltam tompítani az esetleges fájdalmát, ujjaim egyre mohóbban túrtak a ruha alá, és csak akkor álltam meg, mikor az anyag elért a derekáig. Nem nyúltam oda azonban, hogy leszedjem róla, helyette ravasz kis vigyorral hajoltam szájához, és míg nyelvemmel ajkain játszottam, szándékosan nem csókolva meg Őt, az egyik kezem felbátorodott annyira, hogy combjai közé férkőzzön, és még mielőtt egyáltalán felfogta volna, hogy mi történik, egy ujjam már el is veszett a testében, finoman csúsztatva a lüktető forróságba, de ahogy ajkait sem érintettem, úgy teste legérzékenyebb pontját is érintés nélkül hagytam, a mozgó ujjammal ingerelve tovább. Közben szabad kezemmel finoman felfelé toltam egyik combját, így ösztönözve, hogy a másikkal is ugyanígy tegyen, csak hogy kényelmesen elférjek lábai között, de egyre jobban zavart a ruha, ami elválasztotta testét az enyémtől, így mikor mellkasom ismét a melleihez simult, kínlódva felnyögtem. - Amennyire téged szeretlek, legalább annyira gyűlölöm ezt a kibaszott ruhát - leheltem nyakába pimaszul, és csak annyira húztam el kezemet a combjai közül, hogy ujjaimmal belekapaszkodjak a gyenge anyagba a mellrésznél, és egy mohóbb rántással értem el, hogy megadja magát nekem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 15, 2022 9:38 pm
Iris & Dimitriy
Tudtam, hogy nem fogja örökké hagyni, hogy csak úgy szórakozzak Vele, de talán épp az volt a célom az egésszel, hogy a végsőkig feszegessem a határokat, hogy végül elérjem, hogy nemes egyszerűséggel átvegye az irányítást, így tüzelve fel még jobban és nem is várat sokáig magára, mert amint tépkedni kezdi a ruhám alját, már a mosolya elárulja, hogy készül valamire. Valami őrjítően pikánsra, bár erre csak akkor döbbenek rá, amikor elsutyorogja, hogy élvezni fogom, bármit is készül csinálni velem. Tekintve, hogy közben még mindig azt a ruhacafatot markolássza, annyira nem esik nehezemre elképzelni, hogy mire készülhet, mégis vággyal teli izgatottság lesz úrrá rajtam, ahogy tényleg a kezemet kéri, de mindvégig érezteti velem, hogy ez még véletlenül sem kényszer. Bolond lennék, ha nem akarnám, mert piszkosul beindít már a puszta elképzelés is, mit fog majd művelni velem, miként fog gyötörni és, hogy milyen édes kín vár rám valószínűleg, ha még csak meg sem érinthetem közben. Egyedül ez a gondolat kelt bennem némi kétkedést, mert bármit is csináljon épp velem, imádom közben bebarangolni forró bőrét, érezni megfeszülő izmait vagy azt, ahogy megborzong, de megnyugtat a tudat, hogy erre talán, még így is lesz esélyem. -Nem, mintha bármiben is megközelítene Téged...- vigyorgok ajkamba harapva, mert a világért se vágyom arra, hogy egy picit is hasonlítson arra a béna figurára, amikor Ő milliószor izgatóbb jelenség még akkor is, ha épp az oltárnál áll kényszerből és úgy néz rád, mintha meg akarna fojtani. Már attól feszültebben lélegzem, hogy megérinti csuklóimat, ahogy a finom anyagot köré tekeri gyengéden, a testem esküszöm, hogy képes lenne lángra lobbanni vagy minimum szikrákat szórni, miközben a szívem egyre vadabb ütemet ver mellkasomban. Izgatottan ajkamba harapok, ahogy a fejem fölé igazítja kezeimet, majd az ágy rácsain áthúzva a vékony anyagot tényleg, szó szerint megköti a kezeimet és amint végez a mutatvánnyal, olyan parázsló tekintettel néz végig rajtam, hogy nyelnem kell egy nagyot. Ajkaimon pimasz mosoly jelenik meg fülembe suttogott szavai hallatán, mellbimbóm pedig sajgón belefeszül, ahogy mellkasával finoman hozzám simul, majd én magam is felpillantok Vele együtt a rögtönzött béklyómra és bólintok egyet.-Csak ne látnám rajtad, mennyire élvezed, hogy rabul ejtettél.- kuncogok halkan, de amint visszaterelődik figyelme a ruhámra, amit szándékosan azért tartottam magamon, hogy húzzam vele az agyát, már tudom, hogy lényegében nekem annyi. Addig fog kínozni, míg már könyörgök majd az enyhülésért vagy épp azért, hogy elengedje a kezeimet, bár valószínűleg azt sem azért tenném, mert nem élvezném a kínzást, hanem hogy nekem is legyen egy kevés esélyem felvenni Vele a kesztyűt. Nem, mintha bármi esélyem lenne ellene, hiszen már attól elgyengülök és reszketve sóhajtok, ahogy nyakamba csókol, bőrömet becézgetni, miközben lágyan cirógatja combomat a ruha aljánál. -Csináltunk már ilyet korábban is?- kérdezem végül egy feszült sóhaj kíséretében, ahogy a ruha a gyengéd érintése nyomán egyre fentebb csúszik, én pedig más lehetőség híján lábaimmal ficánkolok picit, combjaimat szorítom össze finoman az izgató érzéstől.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 15, 2022 8:40 pm
Mielőtt elveszítette volna az emlékeit, már volt ideje kitapasztalni, hogy mennyire rühellem, ha bármit is magára vesz lefekvéshez, pedig valójában számos kellemes, izzó pillanatot tudtam kötni ezekhez a felesleges ruhadarabokhoz. És talán Ő is ráérzett ennek az ízére, azért húzta vele mindig az agyam, a jó szokások pedig úgy tűnik, maradandóak, mert még így, emlékek nélkül is pontosan tudta, mivel húzgálja az oroszlán bajszát. Nem mintha amúgy adósom maradt volna, tökéletes revansot vett rajtam a fürdőszobában történtek miatt, úgy kínozva ajkaival, hogy szinte pillanatok választottak el a vágyott robbanástól, de még nem akarta itt befejezni. És én sem. Ennél jóval többre vágytam, és bár ezúttal hagynom kellett volna kiteljesedni, átadva neki azt a bizonyos gyeplőt, amivel féken tudott volna tartani, engedve, hogy felfedezze testem minden apró gyenge pontját, csak hogy később ellenem fordíthassa majd, mégsem voltam képes megzabolázni magam, a vad természetemet pedig még Ő sem tudta csak úgy legyőzni. És talán nem is akarta. Ezek a gondolatok keringtek a fejemben, mikor előrukkoltam a helycserés támadással, meg sem állva vele addig, míg párnát nem ért a feje, de ahelyett, hogy finoman a testére helyezkedtem volna, fölé magasodtam, várva, hogy felém nyújtsa a kezét, lehetőséget adva neki, hogy elutasítsa, ha nem érzi úgy, hogy ez lenne a megfelelő alkalom ehhez. De végül is... mi számított volna megfelelő alkalomnak ahhoz, hogy az ágyhoz kötözzem a feleségemet? Le sem tudtam vakarni ajkaimról azt a sejtelmes, sátáni kis vigyort, ismét ráharapva ajkamra, de szavait hallva már csak muszájból is kibukott belőlem egy sóhaj. - Még mindig nem tudom, hogy kiről beszélsz, de... - forgattam meg szemeimet, szándékosan rájátszva erre a kis fintorgós grimaszra, mert már másodjára vont párhuzamot közöttünk. -, nemsokára kiverem őt a fejedből - tettem hozzá ártatlan pislogással, bár nem voltam képes tompítani a pimaszkodó kis csillogáson, főleg mikor felém nyújtotta kezeit, én pedig finoman csuklói köré fontam ujjaimat, és elégedett sóhaj tört ki belőlem. Félre is billentettem a fejemet, így méricskélve Őt, az anyag hosszát, miközben finoman csuklója köré tekertem az erőtlen anyagot, gondosan ügyelve arra, hogy lazán kössem meg, majd mielőtt ugyanezt eljátszottam volna másik csuklójával is, feje fölé emeltem a karjait, és az ágy rácsain is átfűztem, így rögzítve Őt hozzá. A gyomrom befeszült, ahogy végignéztem művemen, lassan kalandozva íriszeire, onnan pedig a dekoltázsára, és ahogy egyre hátrébb csúsztam rajta, ujjaim finoman végigcirógatták a feje fölé rögzített karjait. - Kibaszott szexi vagy így - mormogtam a füléhez hajolva, mellkasommal finoman dekoltázsához simulva, majd vetettem egy pillantást a laza csomóra. - Szólj, ha szabadulni akarsz. Ígérem, elengedlek - folytattam tovább, szavaim ellenére megvillantva egy cinkos vigyort, de ez nem annak szólt, hogy nem gondolnám komolyan a szavaimat, inkább magának a helyzetnek, és annak, hogy iszonyúan felizgatott már pusztán azzal, hogy hagyta magát kikötözni. - És most... nézzük meg azt a ruhát - csúsztam lentebb testén, ajkaimmal lassan végigcsókolva nyaka környékét, majd a kulcscsontja körüli részt, kezem pedig megállapodott a ruha aljánál, gyengéden cirógatva a bőre azon részét, amit még nem fedett el a ruha. Alig érintettem viszont, ujjhegyemmel finoman becézgetve a tűzforró bőrt, és csak hosszú másodpercek után indultak el felfedezőútra, a cirógatással együtt tolva fentebb az elszaggatott anyagot.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 15, 2022 8:00 pm
Iris & Dimitriy
Emlékszem arra a sóvárgásra, amit a zuhanyzóban éreztem, miközben Ő újra és újra nekem feszült, ahogy szándékosan felajzott, hogy szinte már megvesztem a vágytól és emlékszem arra is, amikor esküt tettem az édes bosszúra. Na nem, mintha egyébként nem lenne mindkét helyzet ugyanolyan kínzó mindkettőnknek, mert a zuhanyzóban Ő is velem együtt szenvedett, mint ahogy én is kínlódok most, miközben kényeztetem, de minden kibaszott sóhajáért és morranásáért megéri. Más kérdés, hogy mostanra már egyáltalán nem a bosszú hajt, hanem ez a mohó vágy, ami az Ő élvezetéből is táplálkozik és minél többször reszket meg a teste, minél kéjesebb hangok hagyják el ajkait, annál nehezebb irányítanom. Végül megkönyörülök rajta, vagy legalábbis úgy tervezem, hogy mindkettőnknek megadom azt, amire vágyunk, fölé is helyezkedek azzal a szándékkal, hogy elfoglalom jogos helyemet, mégis belém bújik a kisördög és inkább tovább ingerelem -vele együtt saját magamat is- csípőm lágy mozgásával, miközben már tépkedni is kezdi a ruhámat, ahogy ígérte. De nem szabadít meg tőle teljesen, csak egy cafatot szerez belőle magának, amitől izgató vigyor jelenik meg arcán, amit hiába próbálok lecsókolni onnan, képtelenség eltüntetni. Szavaira válaszul pedig, az én arcomon is hasonló jelenik meg, csak én próbálom azzal palástolni, hogy finoman ajkamba harapok, majd egy újabb mohó csók után a ruhámra terelem a figyelmét. Mármint, arra a meggyötört valamire, ami még mindig rajtam van, pedig azt állította, hogy letépi rólam. -Mostantól, csak akkor veszek fel ilyesmit, ha azt akarom, hogy letépd rólam.- lehelem pimaszul ajkaira, de már karol is derekamba forró csókunk közben, Föntebb csúsztat az ágyon, míg fejem a párnára nem ér, és mire észbe kapok, már hanyatt fekve találom magam, Ő pedig úgy magasodik fölém, mint valami veszélyes ragadozó, aki azt sem tudja eldönteni, miként is falja fel a zsákmányát. Nyelek egy nagyot, ahogy rekedtes hangján megszólal, az egész testem beleborzong az ismerős hangszínbe, majd a ruhám darabkájára sandítok, amit most már elég egyértelmű, hogy miért ilyen figyelmesen tépkedett le rólam. A kezemet kéri, de mielőtt még aggódni kezdenék esetleg, azért sietve felajánlja a választási lehetőséget is, én pedig lihegve nyögök egyet és kékjeibe fúrom pillantásom. -Remélem, nem most fog kiderülni, hogy valami Christian Grey-szerű fazon vagy és van egy vörös vagy bíbor vagy mit tudom én milyen szobád is...- duruzsolom vigyorogva, mondjuk én tisztában vagyok vele, hogy az izgatottság miatt dőlnek így belőlem a szavak, de mivel azt is érzem, hogy ez nem az az izgatottság, amit a félelem vagy az aggodalom szül, ajkamba harapva elé tartom végül mindkét kezemet. Ez az az izgatottság, amit akkor érzel, mikor rögzítik azt a hülye gumikötelet, te pedig ott állsz a hatalmas tátongó mélység szélén és tudod, hogy olyasmiben lesz részed, amit sosem fogsz elfelejteni. Legalábbis, úgy sejtem ilyesmi lehet, mert ahogy abban nem volt még részem és teljesen ismeretlen számomra az élmény, úgy erre is igaz. Sosem kötötték még meg a kezem, hogy aztán kénye-kedve szerint szórakozzon velem a másik, de tekintve, hogy milyen izgató élményben volt már eddig is részem Vele, hát attól egyáltalán nem tartok, hogy most ne így lenne...
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 15, 2022 6:56 pm
Valószínűleg akkor sem tudnék betelni vele, a látványával is az ingerlő érintéseivel, ha valaki arra kötelezne, hogy egész nap szünet nélkül csak Őt és a bájait bámuljam. Pedig talán még soha nem féltem annyira, mint az elmúlt napokban, számtalan olyan helyzetbe kevertem már magam, ahol a halállal kellett szembenéznem, mégis, fele annyira sem féltem, mint most, attól a ténytől, hogy elveszíthetem. A legrosszabb pedig mind közül az volt, hogy ide kevés lett volna az az eszköztár, amivel én rendelkezem. Őt nem láncolhattam volna magamhoz az akarata ellenére, és nagy eséllyel nem is lennék képes tükörbe nézni, ha ezt tenném vele, de ha belegondoltam, hogy milyen sivár és kopott lenne az életem nélküle, szinte azonnal levert a víz, a gyomrom pedig úgy bukfencezett a gondolat hatására, hogy alig voltam képes nyugalmat találni. Most mégsem a félelem körül tekeregtek a gondolataim, ajkamba harapva élveztem ki kényeztetése minden másodpercét, érezve, hogyan feszül és ráng a testem tüzes nyelve alatt, és próbáltam kapaszkodni, hol finoman a lepedőbe markolva, hol gyengéden a hajába kapva, de ahogy felállt, majd incselkedve helyet foglalt az ölemben, már egyértelmű volt, hogy hamarosan eljön az én időm. Szinte lángolt a tekintetem, olyan égető vággyal perzseltem végig egész alakját, mintha még soha nem láttam volna előtte meztelen nőt, bár a ruhája némileg rontott az összképen, és ezt nem is voltam rest a tudtára hozni, voltaképpen már akkor, mikor először magára húzta ezt a borzadványt. Más körülmények között talán tetszéssel adóztam volna az ízlésének, birizgálta is a fantáziámat a ruha kellemes, vékony anyaga, és a tény, hogy mi mindent rejteget alatta, de a türelmetlenségem szinte rögtön utat tört magának, a halk reccsenést pedig egy ördögi vigyor követte. - Eggyel kevesebb - sóhajtottam fel elégedetten, hol a letépett kis csíkot, hol tekintetét fürkészve, de azt a démoni kis vigyort nem tudtam levakarni a képemről. - Semmi olyat nem fogok csinálni veled, amit nem fogsz kibaszottul élvezni - súgtam halkan, újra megszorítva az anyagot, de ahogy kezei a vállamra fogtak, ajkai pedig mohó csókra invitáltak, pár másodpercig inkább csak belesimultam nyelve kínzó kalandozásába, ahogy űzni kezdte az enyémet. Közben ajkába haraptam, mikor belemarkolt a hajamba, szabad kezemmel megrántva a falatnyi kis anyagot a dekoltázsánál. - Még nem. Talán fel sem kellett volna venned... - búgtam ajkai közé, csak hogy húzzam kicsit az agyát, majd átkaroltam derekát, és utat engedve a bennem felébresztett vadnak, elrugaszkodtam a matractól, hogy a következő mozdulattal befordítsam magam alá. Rögtön fel is térdeltem fölötte, derekánál húzva magammal még feljebb, hogy feje elérje a párnát, közben alig engedve el száját, majd drámai sóhaj szakadt ki belőlem, mikor a csípője mellé térdelve, fölé magasodtam, de ügyelve arra, hogy a súlyomat egyetlen pillanatra se nyomjam át rá. - Add a kezed - szólaltam meg rekedten, ujjaim között továbbra is az anyaggal játszadozva, de már meg sem próbáltam eltitkolni, hogy mit is tervezek fele, és miért is kell ideadnia a kezét. - Feltéve, ha te is akarod - tettem hozzá sietve, mert talán ezen a ponton még lett volna esélye lebeszélni erről az egészről, bár a testem minden kibaszott porcikája reagált már arra a fantáziaképre, ahogy alattam fekszik, méghozzá az ágyhoz kötözve.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 15, 2022 5:59 pm
Iris & Dimitriy
Imádom látni rajta, miként uralja el a vágy, miként száll az a köd tekintetére, miközben izmai megfeszülnek érintésem nyomán, a légzése felgyorsul és úgy összességében minden porcikája arról árulkodik, mennyire akar engem és, hogy mennyire élvezi, amit Vele művelek. Én pedig legalább ugyanennyire élvezem mindezt, teljesen felforr tőle a vérem, a pulzusom felszökik és a szívem olyan vad tempóban kalapál, mintha minimum maratont futnék épp. Iszonyú izgató látványt nyújt, ahogy elterül előttem, miközben én combjai közt térdelve, buja mozdulatokkal kényeztetem, bele is morranok néha az érzésbe, ahogy megremeg, ahogy lüktet ajkaim közt, mikor pedig úgy érzem, hogy a gyönyör kezdi megközelíteni, lassítok picit, majd leállok. Már, csak azért is, mert Ő maga is jelzi, hogy nem így akarja bevégezni, hanem egy sokkalta kellemesebb helyen, nekem pedig nem is kell kétszer mondani, hogy végre rá akarjak telepedni. Olyan őrjítően felizgatott buja, kéjes hangjaival, hogy lassan már fizikai fájdalmat érzek a hiányától. Az ölébe helyezkedek, bár ezt se sietem el, egy pillanatig sem kapkodok, combjaimmal közre fogom csípőjét, a vékonyka ruhát pedig fentebb húzom magamon, szándékosan próbálva ezzel is hergelni, miközben ölemmel lassú, izgató mozdulatokkal simulok hozzá újra és újra. -Milyen telhetetlen vagy.- csóválom a fejem rosszallóan, de ajkaimon ott bújkál a mosoly, mert a hangja tökéletesen elárulja, mennyire felhúztam már és talán, csak percek kérdése, hogy megunja a játszadozásomat és átvegye a vezető szerepet, ami Neki egyébként is sokkal jobban áll, de azért igyekszem én is méltó lenni a rangra. Ajkamba harapok pimasz mosollyal, ahogy kezei végül derekam helyett a ruhára fognak, mikor pedig tépni kezdi az anyagot, felszisszenek, mintha bármi fájdalmat okozna az, ahogy az anyag megadja magát, de valószínűleg Ő is tudja, hogy ez inkább az izgalom hatása. Az ördögi vigyor, ami megjelenik az arcán, tömény pajzánságról árulkodik és tekintve, hogy meddig és hogyan húztam az ágyat, igazából kezdek kicsit tartani attól, miként fogja ezt megbosszulni. A költői kérdés hallatán nyelek egy nagyot, halkan nyögök, ahogy mozdul is egy erélyeset alattam, de közben a darab anyagot, amit letépett a ruhámból, gondosan őrizgeti kezei közt. -Hát, mit szeretnél velem csinálni? -sóhajtom kacéran, kissé oldalra biccentett fejjel, tenyereim pedig finoman vállára simulnak közben, onnan nyaka két oldalára vándorolnak, így húzva közelebb magamhoz egy mohó csókra. Hajába túrok, bár a tarkója környékén igyekszem gyengéden érinteni, testem finoman mellkasához préselem és most kezdem már én is érezni, mennyire rohadtul nem kellene már rám ez a nyamvadt ruha. Érezni akarom forró bőrét az enyémhez simulni és bármennyire is érződik a vékony anyagon át a belőle áradó forróság, ez nem elég. -Nem téped le végre rólam ezt a rongyot? Ha már úgyis tönkre tetted...- pillantok a szegély irányába, ami igazából már ott lapul a kezei között, mert a ruha alja, már leginkább úgy fest, mintha egy kutya megcsócsálta volna. De bármire is készül, már az pokolian beindít, ahogy rám néz, ahogy vigyorog, mert sok mindent ígér velük, csak épp azt nem, hogy unatkoznék majd.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.