M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 1:27 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Nehéz volt megálljt parancsolni magamnak, és engedni, hogy ha nem is túl hosszú ideig, de átkerüljön hozzá a gyeplő, ebben viszont sokat segített, hogy kibaszottul élveztem, ahogy teste előre mozdult, majd vissza hátra, hol majdnem teljesen elhagyva Őt, hol újra elmerülve benne, és ez az incselkedő játék csak tovább korbácsolta bennem a vágyat. Pedig egy ponton bennem volt a kényszer, hogy csípőjére markoljak, és visszarántsam, nem is engedve, hogy újra megmozduljon, de ahogy tekintetem újra és újra végigpásztázta hátát, alaposan szemügyre véve a fenekét, elképzelve, hogyan ringanak a mellei... olyan volt, mint egy tortúra. Egy pokolian kínzó, édes, gyötrelmes tortúra, aminek bármikor önként vetettem volna alá magam, és amit most sem akartam csak úgy félbehagyni, vagy gyorsan befejezni. - Azt is szeretem, ha engem markolászol - búgtam fülébe gyengéden, de a vágytól ismét eltorzult a hangom, főleg ahogy ismét eszembe jutott, milyen érzés, mikor ujjaival rám markol. Imádtam azt az érzést, főleg mikor mozdulatait ajkaival egészítette ki, és nagyon nehezen tudtam volna csak eldönteni, hogy mit szerettem jobban. A szája édes, forró fogságát, vagy teste lebilincselő izmait, ahogy újra és újra megremegtek körülöttem, mindahányszor előcsalva belőlem egy mohó nyögést vagy épp egy eltorzult sóhajt. Még az sem érdekelt, hogy szinte teljesen lekorlátozta a lehetőségeimet azzal, hogy felegyenesedett, miközben forró háta fűteni kezdte mellkasomat, én pedig simultam is a hátranyúló keze alá, engedve, hogy a hajamat markolja, vagy épp a tarkómat, ahol már amúgy is alig éreztem a körmei nyomát, amit tegnap hagyott rajtam. Mozdulataim megteltek hévvel és szenvedéllyel, míg egyik karom hasán és derekán át eljutott melléig, nem kevesebb mohósággal kezdve masszírozni, míg másik kezem is elengedte csípőjét, úgy találva rá teste lüktető pontjára, hogy egyértelművé váljon számára, itt és most már nincs többé menekülése előlem. Ujjaim egyszerre mozdultak csípőmmel, Ő pedig alkalmazkodott ehhez az ősi, ösztönös ritmushoz, nem hagyva ki alkalmat, hogy újra hallassa a hangját, amitől újra görcsbe rándult a gyomrom. Talán elfelejtett, és nem tudta, hogy mi mindenen mentünk keresztül, de abban máris nagyon rutinos volt, hogy mivel kell felajzania, és amint teste finoman reszketni kezdett ujjaim alatt, még inkább gyorsítottam a tempón, hogy fokozzam benne a betörni készülő gyönyört.
Füléhez hajoltam, gyengéden ráharapva a bőrre, újra és újra elengedve egy halk nyögést, közben élvezve, ahogy az eddig combomat simogató ujjai a karomra vándorolnak, a bizsergés pedig, amit körmei hagytak maga után, csak még inkább elérték, hogy ne maradjon bennem egy cseppnyi józanság se. Mint mindig, teste most is elárulta Őt, de ha nem is vettem volna észre, hát a belőle kiszakadó hangok bizonyára egyértelműsítették volna, hogy épp a gyönyör markolássza a testét. Elégedetten vigyorodtam el, de ezt igyekeztem nyaka bőrébe rejteni, a saját gyönyörömet pedig szándékosan késleltetve, csak akkor állítottam meg a csípőm mozgását, mikor már biztos voltam benne, hogy volt ideje kiélvezni a gyönyör minden apró kis utórengését. - Csak veled ilyen gyönyörű - leheltem fülére a szavakat, várva, hogy szorítása engedjen a karomon, majd nyeltem egy nagyot, fél kézzel letörölve arcomról némi verejtéket. - Bár, még maradt itt egy befejezetlen... ügylet - jelent meg egy ördögi kis vigyor az arcomon, ráharapva saját ajkamra.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 11:30 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Mintha egy perc se telt volna el azóta, hogy este lehunytam szemeimet a szenvedélyes és kellemesen kimerítő együttléteink után, úgy dobol most is a vérem, a vágy ugyanolyan mohón kínozza testemet, ahogy mögém térdel és, ahogy én is igazodok az új helyzethez. Ujjait finoman csúsztatja belém, de még így is pokolian izgató a mozdulat és az a nyögés, ami elhagyja ajkait, a buja szavai, ahogy megérzi, milyen iszonyúan felizgatott már az eddigi játszadozásával, én pedig küszködve, nyögve adom tudtára, mennyire vágyom rá csak, hogy még inkább nyomatékosítsam testem egyértelmű jelzéseit. Hiszen, minden érintésétől és mozdulatától reszketek, megborzongok, ahogy újra és újra ölemnek feszül kemény ágyéka, mikor pedig végre enyhít testem sóvárgásán és finoman magára húz, még a lélegzetem is elakad az érzéstől, ahogy teljesen magamba fogadom, ahogy belém lüktet kemény férfiassága.
Úgy kezdek mozogni, ringatni magam előre és hátra, hogy minden mozdulattal felidézzem a pillanatot, ahogy az imént elmerült bennem, ez pedig nem csak az Ő vágyát fokozza a végletekig, hanem az enyémet is, amitől már levegőt is alig tudok venni, testemet kínozza a forróság, ami az ereimben lüktet és az édes kíntól a lepedőt markolom, miközben érintése izgatón barangolja végig hátamat és fenekemet, egész addig, míg fel nem egyenesedek hozzá. Felmorranok, ahogy forró bőre hozzám simul, ahogy pimasz szavakat suttog a fülembe, miközben ujjaim tarkójára simulnak én pedig hátra sandítok rá kacér vigyorral az arcomon. -Uncsi volt a lepedőt markolászni helyetted.- lehelem buján ajkaira, de már csábítom is forró, mohó csókra, nyelvem követelőzve kutatja nyelvét, testünk ritmusát követve kezdenek őrült táncba, de ahogy mozogni kezd bennem és derekamat átkarolva mellemre markol, reszketve ajkaiba nyögök.
Egyre jobban zihálok, ahogy fokozza a tempót, míg édes csókjaival nyakamat és tarkómat kényezteti, újabb és újabb borzongást keltve ezzel testemben, ujjaim markánsabb mozdulattal fúrnak hajába, másik kezem pedig combja megfeszülő izmára fog, miközben szemeimet lehunyva adom át magam a milliónyi ingernek, amivel folyamatosan a gyönyört csalogatja közelebb hozzám, szavai hallatán pedig kéjesen felnyögök, mert minden érintés és minden mozdulat okozta forróság eltörpül amellett, amit az újabb vallomása kelt bennem.-Ó Dimitriy...- nyögöm elfúló hangon, még jobban neki feszülve hátammal, hogy szinte már érzem is zakatoló szívét bőrömön keresztül, majd ahogy keze lentebb kalandozik testemen ujjai pedig újra ölemre találnak, ajkamba harapva nyögök egyet az élvezettől. Kezem combjáról karjára simul, gyengéden húzom rajta végig körmeimet, miközben a testemet kínzó bizsergés egyre intenzívebben, egyre őrjítőbben kezd tombolni bennem, a levegő már egyszerűen nem elég, mintha a tüdőm felmondta volna a szolgálatot a vérem pedig a fülemben dobol és minden újabb mozdulatától egyre hangosabb, egyre erőteljesebb.
Hangos, buja nyögésem könnyen lehet, hogy nem csak a szobát, de az egész házat is betölti, ahogy a gyönyör testembe mar, ahogy hátam ívben megfeszül, még jobban hozzápréselve magam. Pár pillanatig még levegőt se tudok venni, olyan erőteljesen áramlik végig rajtam a mámor, majd ahogy újra működni kezd tüdőm, zihálva, reszketve, kissé akadozva mozgatom tovább csípőmet, még tovább fokozva az élvezetet. -Hogy lehet ez ilyen kibaszottul gyönyörű?-zihálom halkan, nyögve az édes kíntól, miközben tarkóját továbbra sem eresztem, másik kezem pedig testem köré fonódó karjára simul, szinte kapaszkodom belé, bár amilyen durván remegek, tényleg félő, hogy másképp már tartani se tudnám magam.

Secret  

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 4:47 am

Szavai hallatán elvigyorodtam, már amennyire a helyzetből fakadóan képes voltam erre koncentrálni, de nem tudtam elrejteni azt a kellemes melegséget sem, amit amiatt éreztem mellkasomban, hogy egyáltalán itt van velem, és elsuttogott szavai alapján emlékezett is arra, hogy mi történt tegnap éjjel. Bár, ha nem emlékezne, bizonyára nem ezen a ponton avatott volna be, sokkal korábban a tudomásomra hozta volna, és Őt ismerve, azt a pillanatot igencsak meg is emlegetném. Így a megkönnyebbülés is ösztönözte mozdulataimat, újra és újra nekifeszülve fenekének, ujjaim végigbarangolták oldalát, és kibaszottul vágytam arra, hogy ismét csókolhassam, de minden figyelmemet lekötötte azzal, ahogy hátra sandított rám, és legalább olyan ingerlően dörgölőzött hozzám, mint én hozzá. Nem is voltam képes rejtegetni a belőlem kikívánkozó hangokat, néha hosszan lehunyva szemeimet, ajkamba harapva mohón, hogy így próbáljam csillapítani az egyre vehemensebben dolgozó vágyat, de ezt a csatát már akkor elvesztettem, mikor egyáltalám belekezdtem. És ahogy már annyiszor mondtam neki is, egy ilyen háborúban, vele szemben nem szégyen veszíteni még nekem sem, pedig ha valamit igazán gyűlöltem ebben az életben, az a kudarc volt. Már tényleg nem értettem, hogy mit művel velem, és honnan kapott hozzá elegendő erőt, hogy végigküzdje magát ezen a rögös, fárasztó és kíméletlen úton.
Csípőjére találtak ujjaim, gyengéden ösztönözve, hogy feltérdeljen, miközben én is felegyenesedtem, nem hagyva ki egyetlen ingerlő mozdulatot sem, finoman ölének dörgölőzve, de mielőtt hallgattam volna a vad dobszóra, ami teljes hangerőn ordított a fülemben, ujjaim is utat találtak lábai közé, belenyögve abba a forróságba, amit combjai rejtekében találtam. Már nem volt annyi önfegyelmem, hogy magamban tartsak egy szeszélyes nyögést, és ha ez nem lett volna elég ösztönző, néhány szóval tovább korbácsolta bennem a vágy tüzét, amiről jelenleg már tényleg azt gondoltam, hogy soha, semmi nem állhat majd az útjába, és emberi erő nem is képes csak úgy elpusztítani. Bármi is történt, bárhonnan is jött ez a kéretlen ajándék, mintha mégsem tudta volna Őt igazán becsapni, a testét legalábbis semmiképp sem. Úgy libabőrözött  és remegett meg érintésem nyomán, ahogy régen, én pedig nem bírtam ki, hogy ne húzzam Őt azonnal magamra, kihasználva a helyzet minden előnyét, olyan mélyen merülve el benne, hogy végül mégis kiszakadt belőlem egy erélyes nyögés, testem izmai pedig egytől egyig mind megfeszültek, amint érezni kezdtem magam körül teste nedves forróságát. Ujjaim nem eresztették csípőjét, és csak pár pillanatig haboztam, élvezve a helyzet adta extázist, a pillanat hevét, de ahogy átvette tőlem az irányítást, és Ő kezdett el ingerelni mozgásával, lazítottam ujjaim vehemens szorításán. Újabb nyögés és sóhaj kellemes egyvelegét csalogatta elő belőlem, főleg mikor ismét magába fogadott, én pedig egy pillanatra sem követeltem magamnak vissza az irányítást, hagytam játszadozni, annak ellenére, hogy ezzel csak még jobban felizgatott. Le sem hunytam szemeimet, végig Őt figyeltem, végigszántva tenyeremmel hátát, ajkamba harapva simogattam fenekét, míg fel nem egyenesedett Ő is, mire vigyorogva felmorrantam. - Csak nem unatkoztál odalenn egyedül? - kérdeztem tőle szemtelenül, már amennyire még tellett tőlem ilyesmi, mert hozzá hasonlóan az én testemen is megjelent némi verejték, köszönhetően a felhevült sóhajoknak és a kicsit sem hűvös levegőnek, ami körülvett bennünket, és míg Ő mellkasomnak feszült, ujjaival tarkómra fogott, miközben tüzes csókjával vett üldözőbe, én egy pillanatig sem ellenálltam. Elfogadtam a keringőt, amire nyelve invitált, és kihasználva a váratlanság varázsát, hirtelen újra mozogni kezdtem, ezen a ponton véve át ismét az irányítást tőle, pedig még mindig bizseregtem az iménti kis magánakciója után, a rajtam átfutó érzések mentén pedig csak még keményebbé váltam, pedig már azt hittem, hogy elértem a maximumot.
Egyik karomat átfontam a hasán, gyengéden markolva rá mellére, miközben csípőm lassú, határozott ritmusba kezdett, elhúztam tőle ajkaimat, hogy végigcsókoljam arcát, közben orrom ismét a hajába furakodott, szabad kezemmel ráfogva a tincsekre, hogy némi friss levegőhöz jusson a nyaka, de nem volt teljesen önzetlen a mozdulat. Ajkaim ott folytatták útjukat, gyengéden zongorázva végig nyelvemmel a tarkóját, tovább masszírozva mellét a másik kezemmel, a csípőm pedig már meg sem állt, épp ellenkezőleg. Fokozta a tempót, egyre inkább alkalmazkodva ahhoz a lüktetéshez, ami azóta ott időzött bennem, hogy egyáltalán kinyitottam a szemeimet, és ahogy teste teljesen magába fogadott, nem bírtam ki, hogy ne nyögjek közvetlenül a fülébe. - Kibaszottul szeretlek - bukott ki belőlem lihegve, rekedten, ezúttal nem is válogatva meg a szavakat, nem szégyenlősködve vagy félve, hogy mit fog reagálni erre a kicsit sem csendes vallomásra, közben a melleit szorongató kezem lentebb vándorolt, visszatalált az ölére, és felvéve azt a ritmust, amit a csípőm is diktált, masszírozni kezdtem, körkörösen járatva kezemet rajta, de a parázsló érzés újra és újra végigvágott a gerincemen.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 10:02 pm

Iris & Dimitriy

Kellemesebb ébresztèst el sem tudnék képzelni annál, mint amiben Ő részesít és amivel az álmosságot percek alatt elhessegeti szemeimből, így amikor felkúszik hozzám és ajkai gyengéd, tüzes csókra hívnak, már testem minden sejtje be van zsongva. A vérem lüktet, őrjítő forrósággal árad szét bennem, de még ezt is képes felülmúlni az Ő bőre, ahogy enyémhez simul, szinte felperzselve minden porcikámat, miközben csókokkal borít el és tovább fokozza vágyamat csípője izgató táncával.
Aztán váratlanul maga alá fordít, én pedig nem fogom vissza magam egy pillanatig sem. Miközben kacèran hátra sandítok rá, fenekem izgató mozdulatokkal dörgölöm hozzá, attól pedig, ahogy végig néz rajtam, amilyen figyelemmel kíséri mozdulataimat, az egész testem libabőrössé válik. Ismét azt az éhes ragadozót látom benne, aki alig várja, hogy felfaljon, bár ezt ahogy végül hozzám simul, ahogy egész testével beterít fokozva ezzel a saját testem forróságát, el is árulja a reggeli étkezések kapcsán. Kéjes sòhajjal válaszolok szavaira, csípőm ringásával csalok ki belőle is hasonlóan érzéki hangokat, melyektől testem újra és újra megborzong, már a levegőt is iszonyú nehezen juttatom tüdőmbe és, ha sikerül is, reszkető sóhajként távoznak.
A fülemhez hajol és azon az őrjítően izgató hangján kérdez, mire is vágyom ma reggel, a válaszom pedig talán nem is nagyon lepi meg, ahogy egyértelműen Rá utalok és még, csak nem is szégyellem egyetlen pillanatig sem. A testem amúgy is elárulja neki, buja mozdulataim folyamatosan Őt csalogatják és tekintve, hogy minden lehetséges helyen hozzám ér, valószínűleg tökéletesen érzi, miféle hatással van rám nekem feszülő vágya, a közelsége, a csókjai és az édes hangok, melyek elhagyják ajkait. -Engem, már a vacsorával is lenyűgöztél.- sóhajtom elfúló hangon, ahogy elmémbe furakodnak a múlt éjszaka emlékei, melyeknek tekintve, hogy mennyire hajlamosak eltünedezni, pokolian örülök, hogy egyáltalán vannak és nem is eresztem őket, ha rajtam múlik. A biztonság kedvéért pedig tovább gyarapítjuk most őket ezzel a lázas reggellel.
Egyre izgatóbb mozdulatokkal simul hozzám, egyre sűrűbben nyögök fel az érzéstől, ahogy végig siklik rajtam, majd ahogy csípőmre markol és finoman nógat, hogy feltérdeljek, türelmetlen, vágyakozó sóhajjal teszek eleget néma kérésének és megtámasztom magam karjaimmal. Iszonyúan vágyom már Rá, szinte kínoz a hiánya, ölem sajgón lüktetve követeli az édes enyhülést, de már attól is megremegek és buján felnyögök, ahogy ujjait finoman belém csúsztatja, izmaim megfeszülnek a váratlan ingertől és szavaitól, ahogy Ő is megbizonyosodik arról, mennyire készen állok már rá. -Annyira akarlak...- nyögöm elfúló hangon, összepréselem szemeim, ujjaim a lepedőbe marnak, lassan úgy érzem, belefulladok a kínba és a testemben tomboló vágyba, de iszonyúan élvezem, ahogy ismét nekem feszül, ahogy hozzám dörgölőzik. Minden mozdulatát újabb sóhaj követi, a szívem türelmetlenül zakatol, szinte a torkomban dobog, de ahogy végül csípőmnèl fogva magára húz, elakad a lélegzetem és, csak pillanatokkal később vagyok képes arra, hangosan nyögve kiengedjem magamból.
Hagyok magunknak egyetlen röpke pillanatot, hacsak Ő nem tesz másképp, majd lassú, komótos tempóban mozogni kezdek, egész addig távolodva el tőle, míg majdnem kihúzódik belőlem, de az utolsó pillanatban ismét felé ringatom csípőmet, hogy újra elmerüljön testemben, az izgató érzéstől pedig mindannyiszor megborzongok. Ajkamba harapok, nyögve követem az ösztönös ritmust, körmeim a lepedőt marják, miközben egyre kevesebb, egyre forróbb levegő jut tüdőmbe. Homlokomon verejtékcseppek keletkeznek, hátra dobom tincseimet, hogy valamennyire hűsítsem az arcom, de aztán felegyenesedek én is térdeimen találva támaszt és hátammal forró mellkasához simulok, kezem tarkójára vezetem finoman és, ha sikerül, hátra sandítva vállam felett mohó, szenvedélyes csókot lopok tőle nyelvemmel követve testem lüktetèsènek ritmusát.

Secret  

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 8:28 pm

Egyetlen olyan forgatókönyv létezett, ami alapján nem szabadott volna ezzel indítanom a reggelt, de amúgy is utána kellett járnom valahogy, hogy mire emlékszik, emlékszik-e egyáltalán bármire is, és ahogy ujjai finoman a hajamba túrtak, benyúlva a takaró alá, már nem is volt szükség egyéb jelzésre, szavak nélkül is képes volt elárulni, hogy pontosan tudja, mi történt, és hogy ki vagyok. És, hogy mit keresek a lábai között olyan lelkesen, bár nem kellett sokat kutatnom, már túl rutinos voltam teste feltérképezésében, nyelvem kétséget kizáróan szót értett vele, úgy masszírozva, hogy egy aprócska álom se maradjon szemeiben. És ahogy reagált rám, már tudtam is, hogy célt értem ezzel a nyomatékos ébresztéssel.
Azonban nem hagytam, hogy sokáig élvezhesse, szemtelenül felkúsztam hozzá, ajkaimmal finoman érintve az övét, lágyan becézgetve nyelvemmel a nyelvét, végigcsókolva arcát és állát, közben pimaszul ölének dörgölőzve. Le se tudtam volna tagadni, hogy milyen hatást gyakorol rám, bár ennek egy része köszönhető volt a reggelnek is, az viszont, hogy ezúttal vele együtt vethetek véget ennek a gyötrődő, kínzó vágynak, olyan heves bizsergésként száguldozott végig ereimen, mint talán korábban még soha. - Szívesen megennélek reggelire - jegyeztem meg sunyi vigyorgással, halkan felszisszenve, mikor beleharapott nyakam bőrébe, de nem hagytam neki sok időt, hogy rajtam élezhesse fogait, magam alá fordítottam, és míg Ő kacér fénnyel a tekintetében kereste velem a szemkontaktust, némileg felemelkedve, én fenekét vizslattam, ajkaimat nyalogatva egy pajzán mosoly kíséretében. Egyetlen pillanat elég volt, hogy teljesen beinduljak tőle, a következő percben pedig már takartam is be mellkasommal, tűzforró bőre ingerelt a mellbimbóimat, ettől pedig újra be kellett harapnom az ajkamat.
Nem maradt tétlen Ő sem, fenekével finoman préselődött hozzám, néha elő is csalva belőlem egy halk nyögést, amit én magam egy jól időzített sóhajjal próbáltam leplezni, de képtelen voltam úrrá lenni a belőlem kibukó hangokon, és nem is szégyelltem őket. Épp ellenkezőleg, akartam, hogy hallja, mi mindent vált ki belőlem, mert ha abból indultam ki, hogy rám milyen ajzószerként hat a hangja, hát valószínűleg ez fordítva is így működött. - Az oroszok különösen ügyesek reggelikészítésben - búgtam halkan, ekkor már szándékos mohósággal simulva fenekéhez. A levegő ismét fogyni kezdett körülöttünk, és amit beszívtam is olyan forró volt, hogy szétégette a tüdőmet, a vérem pedig épp arra tett kísérletet, hogy szétfeszítsen minden kibaszott ért a testemen.
Finoman markoltam csípőjére, miközben felegyenesedtem, így kérve, hogy térdeljen fel, ujjaim hegye gyengéden ingerelte bőrét, de mielőtt hallgattam volna az ösztön hívó szavára, eltüntettem ujjaimat a lábai között, attól pedig, amit éreztem, kibukott belőlem egy tüzes nyögés. - Máris milyen nedves vagy... - suttogtam rekedten, ez a tényező pedig ostorként hasított végig a hátamon, újra és újra rámarkolva gyomromra, nem is hagyva ki egyetlen ziccert sem arra, hogy hozzá dörgölőzzek. Eleinte csak szemtelenül ingereltem ágyékommal, de az érzés egyre csak feszített, muszáj volt éreznem azt a forróságot, amit az imént az ujjaim alatt is éreztem, újra csípőjébe kapaszkodtam, de nem én mozdultam meg, hanem Őt húztam magamra, így törve be testébe, a levegő pedig hosszú pillanatokig a tüdőmben rekedt attól a hőségtől, ami megjelent körülöttem, miközben izmai lassan körém szorítottak.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 7:18 pm

Iris & Dimitriy

A testemen még mindig az a kellemes, ébredés utáni zsibogás uralkodik, ahogy combjaim közé furakodik, de amint ölemre simul nyelve, már egy egész más zsibogás kezd éledezni bennem, bár a kábaságom még egészen álomszerűvé teszi a pillanatot. Belém is hasít a gondolat, hogy talán ez csak elmém pikáns játéka a múlt éjszaka után, de ahogy finoman hajába túrok, ahogy meghallom izgató morranását a takaró alól, már egészen biztosra merem venni, hogy felébredtem és tényleg Ő kelteget a lehető legőrjítőbb módon.
Fészkelődök picit, ajkaiba simulok finoman, miközben mosoly húzódik arcomra a gondolattól, hogy ez a lehető legédesebb forgatókönyv, ami megvalósulhatott ma reggel, hiszen amint észhez tértem, pontosan tudtam, hogy ki tevékenykedhet olyan lelkesen a lábaim között, hogy ki mellett hajtottam álomra a fejemet és, hogy ki mellett kell ezek alapján most felébrednem. Nem rémültem meg, nem pánikoltam be, nem értetlenkedtem és nem próbáltam kirugdosni az ágyamból, mint ahogy bizonyára tettem volna, ha a múlt éjszaka emlékei eltűnnek és ez elképesztően megnyugtat. Már, amennyire nyugodt lehet az ember lánya, ha a férfi, akinek egyetlen pillantása is képes benne vágyat ébreszteni, épp a nyelvével igyekszik felforrósítani a bőrét és felpörgetni a pulzusszámát.
Ajkamba harapva, pihegve pillantok le rá, ahogy előkerül a takaró alól és még az izgató helyzet ellenére is elvigyorodok, tenyerem arcára simít gyengéden, majd ahogy felkúszik hozzám és fölém hajol, hogy gyengéd csókot leheljen ajkaimra, finoman magamhoz ölelem.
Kezem gyengéden simít hátán, végig zongorázok két oldalán, miközben Ő pimaszul hozzám dörgöli magát, kemény ágyéka ölemnek feszül én pedig ajkaiba nyögök halkan az érzéstől, hogy máris mennyire harcra kész. Lehunyom szemeimet, ahogy gyengéd csókokat lehel arcomra, csípőmmel finoman simulok hozzá újra és újra, mintha szükség lenne még bármiféle izgatásra, rekedtes hangjától pedig sóhajtva megborzongok.-És mindenki tudja, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése.- duruzsolom pimasz mosollyal, nyakához fúrom arcomat gyengéden csókolgatva, fogaimmal csípve össze kicsit érzékeny bőrét, majd ahogy maga alá fordít és arcomat beteríti a hajam, halkan kuncogok pár pillanatig. Sietve kisimítom a tincseket, kicsit megtartom magam könyökeimre támaszkodva, így próbálva vállam felett hátra lesni Rá, szemügyre venni tökéletes testét, ahogy fölém magasodik, ahogy forró bőre hátamhoz simul teljesen, miközben ágyéka finoman fenekemnek feszül.
A tegnapi tűz máris ott tombol bennem újra, folyékony lávává változtatva a véremet, belülről mardosva bőrömet, miközben ajkai fülem alá hintenek lágy csókot, melyek újabb mosolyt csalnak ajkaimra a "hölgyem" megszólítás kíséretében, és egy rövid pillanatig úgy teszek, mintha borzasztóan gondolkodóba esnék kérdése hallatán. Kacéran beharapom alsó ajkam, fenekem finoman megmozgatom alatta, csalogatva dörgölöm magam hozzá, miközben igyekszem annyira hátra lesni, hogy tekintetére találhassak újra, ha pedig sikerül, valószínűleg ugyanazt a vágyat láthatja csillogni szemeimben, mint amit Ő láthat az enyémekben. -Most leginkább egy oroszt.- súgom buja vigyorral, újra és újra férfiasságához simulva, finoman megborzongva a vágytól, bőre kínzó forróságától, majd finoman visszaengedem magam az ágyra és halk sóhajok kíséretében a lepedőt kezdem gyűrögetni, ha már az Ő bőrét így nem nagyon tudom. Na nem, mintha bánnám, mert valahányszor így fölém helyezkedik, már szimplán azzal is felizgat, ahogy beterít testével, ahogy szinte elrejt a világ elől, miközben körbe leng édes illata és bőre forrósága perzseli a hátamat. -Bár képtelenség vele betelni...- zihálom halkan, ajkamba harapva, incselkedő mosollyal, miközben testem forrósága mellett a boldogságtól, hogy az elmém megőrizte nekem a tegnap éjszaka emlékét és mindazt, amit felébresztett bennem, kellemes melegség járja át a mellkasomat is.

Secret  

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 5:46 pm

A szemem sarkában még ott pislákolt az álom, és normál körülmények között minden bizonnyal jó pár percet töltöttem volna azzal, hogy megpróbáljak észhez térni, de jelenleg minden kibaszott másodpercet pazarlásnak éltem volna meg. Főleg, mert hozzám simult egy meleg test, méghozzá azé a nőé, akiről azt hittem, hogy tiszta lap ide vagy oda, de soha többé nem akar majd mellettem elaludni, főleg nem ébredni, most mégis, úgy tűnt, hogy esélyt adott ennek az egésznek, és elég nyomatékosan a tudtomra is hozta, hogy mennyire komolyan gondolja ezt az elhatározást. És ki vagyok én, hogy az útjába álljak? Inkább hagytam magam leigázni, sodródni az árral, amíg megtehetem, mert egy kósza, rossz érzés a gyomromban azt sugallta, hogy nem ez volt az utolsó kellemetlen csavar az életünkben. Talán már akkor kezdetét veszi a következő felvonás, mikor ébredezni kezd, és a szemei ismét olyan üresen fognak csillogni, mint pár nappal ezelőtt...
Inkább megráztam a fejemet, eltüntetve még a gondolatok csíráját is, így kúszva be a takaró alá, finoman nyitva szét lábait, hogy habozás nélkül rátaláljak nyelvemmel teste azon részére, aminek ezúttal volt némi ideje megnyugodni. És kipihenni a hosszadalmas éjszaka minden fáradalmát, de ahogy ébredezni kezdett, és kimondtam a nevemet, halványan elvigyorodtam. Nem rántotta ki magát a nyelvem alól, teste egyetlen porcikája sem árulkodott arról, hogy kényelmetlenül érintené, ami történik, és ami a legfontosabb, úgy tűnt, hogy a tegnap esti aggodalom ma még nem válik valóra. - Hmmm... - szaladt ki belőlem egy halk hümmögés kérdése hallatán, mintha nem lett volna amúgy is teljesen egyértelmű, hogy mit művelek, nyelvemmel finoman masszírozva teste éledező pontját, míg Ő készségesen simult a mozdulatok alá, nagyobb teret biztosítva a kényeztető mozdulatoknak, ujjai pedig rögtön utat találtak a hajamba. Jólesően felmorrantam, szorosabban fűzve karjaimat a combjaira, az eddigi kellemes, hűvös levegő pedig kezdett egyre fojtogatóbbá válni, épp ezért nyúltam egyik kezemmel ki alóla, hogy egy határozott mozdulattal lehúzzam a fejemről, tekintetem pedig rögtön az övét kutatta. - Talán már említetted - szakadtam el tőle egyetlen pillanatig, míg válaszoltam elnyögött szavaira, ajkam szélében azzal a csalafinta kis vigyorral, de nem bírtam sokáig, hogy ne kússzak fel hozzá, már kutatva is ajkai után, hogy egy igazi, gyengéd csókot lophassak tőle, nem hagyva ki az alkalmat, hogy ölének dörgölőzzek, bár bizonyára nem érte váratlanul, hogy korán reggel már bőven volt minek lüktetnie, és ezen kicsit sem segített ez a kis közjáték.
Eleresztettem ajkait, finoman végigcsókolva arcának élét, majd állát. - Nemcsak a desszertet szeretem az ágyban, de a reggelit is - búgtam fülébe halkan, rekedten, homlokomat pár másodpercre az övének döntve, apró kis csókokat csenve tőle, de nem hagytam sokáig fürdőzni a kényeztető gesztusokban, az álmosságát kihasználva már nyúltam is csípője után, hogy hasra fordítsam magam alatt, mellkasom pedig szinte azonnal beborította hátát. Mintha egy perc sem telt volna el a tegnap éjszaka óta, az álom pedig, ami időközben ránk telepedett, egy csettintéssel tűnt el, helyette ismét utat tört magának a vágy, de egyelőre nem akartam elsietni semmit. - És mit szeretne reggelire, hölgyem? - kérdeztem füléhez hajolva, gyengéden rácsókolva a cimpája alatti bőrfelületre.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 4:33 pm

Iris & Dimitriy

Már most izgatott vagyok a holnap este miatt és nem csak azért, mert a tejszínhab miatt elég nagy esély van arra, hogy ugyanilyen mámoros estét töltsünk együtt, hanem mert az elmúlt napok után tudom, hogy milyen borzasztóan unalmas lesz egyedül tölteni itthon az időt, bár őszintén remélem, hogy a kutya jól bírja a gyűrődést és nagyrészt eltereli majd a gondolataimat.
Már, ha egyáltalán emlèkezni fogok az elmúlt pár napra és a ma estére, de őszintén remélem, hogy így lesz, mert belesajdul a szívem, ha arra gondolok, hogy mindezt elveszíthetem reggelre. Nem akarok újra úgy ébredni, mintha nem is tudnék arról, hogy ez a Dimitriy épp úgy létezik, mint a másik, hogy milyen édes és gyengéd vagy épp, hogy milyen heves és vad tud lenni a szerelme, hogy megint nem látom egyébnek, csak annak a férfinak, akihez hozzá kellett mennem valami hülye üzlet és az apám élete miatt. Vagy talán még annak se, hiszen Ő sem tudta megmondani, hogy miként és mennyire szivárogtak el az emlékeim vagy, hogy egyáltalán vége lesz-e ennek valaha, de igyekszem most nem erre gondolni vagy inkább, ha már szóba jött, legalább elviccelni picit, de valószínűleg nem a legszebb reggelünk lenne a holnapi, ha megkörnyékezne és én azt se tudnám, hogy kicsoda. Valószínűleg, akkor nem kuncognék úgy, mint most a mosolyát látva, de remélhetőleg nem fog kiderülni, hogy pontosan miként is reagálnék.
Lágyan viszonzom csókját, ahogy ajkaimra hajol, körmeim hegyével finoman végig cirógatom mellkasát, majd ahogy helyezkedik picit, átvetem egyik lábam a combján és elnyomok egy ásítást. Egyre laposabbakat pislogok, de ahogy Ő is ásít egyet majd halkan megszólal, hosszan, némán felpillantok rá és tekintetét kutatom. Olyan, mint valami mesebeli lovag, aki készen áll megküzdeni a sárkánnyal is, csakis miattam, ez pedig olyan kellemes melegsèggel tölti el mellkasomat, ami miatt lágy mosoly virít az arcomon egész addig, míg egy nagy sóhajt követően, amivel mélyen magamba szívom bőre illatát, el nem nyom karjaiban az álom.

Arra ébredek, hogy valami vagy inkább valaki felfelé kúszik lábaimnál a takaró alatt, egyértelműen combjaim közé haladva, minek kapcsán kezem kábultan az ágy üres felére simít, a felismerés pedig, hogy pontosan tudom kit keresek ott, akaratlanul is mosolyt csal ajkaimra. Elképesztő megnyugvással tölt el, hogy emlékszem Rá, hogy pontosan fel tudom idézni a tegnap este eseményeit és maximum, csak az álmosság az, ami kicsit lelassítja mindezt, de akkor is...emlékszem.-Mit művelsz, Dimitriy?- kérdezem halkan, álmos hanggal kuncogva, mintha egyébként ötletem se lenne arról, hogy hova csörtet ennyire, de mire esetleg felemelhetném a takarót, hogy megkeressem tekintetét, forró nyelve buja mozdulattal ölemre simul, nekem pedig elakad a lélegzetem annak ellenére is, hogy alig tértem még magamhoz. Vagyis, eddig nem igazán voltam még ébren, de kényeztető mozdulatai az álom utolsó részletét is kimossák elmémből, a helyén pedig nem marad más, csak mohó, izgató mozdulatai és az azok által okozott kéj. -Nem vicceltél az ébresztést illetően...- lehelem halkan, elfúló hangon, pajkos mosollyal ajkaim szegletében, miközben lábaimat készségesen még jobban szét tárom, kezem a takaró alá csúsztatom és finoman hajába túrok némi mocorgás kíséretében, ahogy kényelmesebben elhelyezkedek. -Nem tudom, hogy mondtam-e, de a nyelvedet is kibaszottul imádom.- nyögöm halkan, fejem a párnába préselve, finoman homorítva hátammal, ahogy egyre jobban felkorbácsolja bennem a vágyat nyelve izgató mozdulataival, melyektől tényleg nem nagyon tudnék jobb ébresztőt elképzelni, a gondolat pedig, hogy emlékszem rá annak ellenére, hogy eljött a reggel, széles mosolyt csal újra ajkaimra.

Say you won't let go

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 2:40 pm

Nem kellett nógatni, hogy odabújjon hozzám, miután ismét hanyatt fordultam, jött készségesen, én pedig fel is emeltem a karomat, csak hogy rögtön cirógatni kezdjem a hátát, a karját, és tulajdonképpen bármijét, amit így képes voltam elérni. Néhány pillanatig csend telepedett ránk, egyszerre hallottam a saját, és az Ő szívének heves dübörgését, ahogy lassan, de biztosan nyugovóra tértek, de az, amit ez az egész este maga után hagyott bennem, olyasmi volt, amit akkor sem tudnék elfelejteni, ha Ő kérné tőlem. És ahogy hozzám simult, már szinte olyan volt, mintha Ő is pontosan tudná, hogy mindig egymás karjaiban nyomott el bennünket az álom, arról pedig már inkább nem is akartam beszélni, hogy milyen pokoli érzés volt megélni az elmúlt napokat, és a hiányát, az űrt, amit magam mellett éreztem, amiért nem feküdt ott mellettem. Velem. Hiányzott teste forrósága, a karjai gyengéd nyugalma, és már azzal is beértem volna, ha csak egyszerűen hozzám bújik, anélkül, hogy adna bármit magából. Talán már ennyivel is képes lett volna lecsillapítani a zakatoló gondolataimat, mert legalább éreztem volna, hogy velem van, de nem várhattam el tőle, hogy olyasmit tegyen, ami szembemegy mindazzal, amit az ösztöne diktált.
- Már mondtam. Ha lesz mellé tejszínhab, én már le leszek nyűgözve - vontam egyet finoman a vállamon szemtelen vigyorgással, de egyre jobban foglalkoztatott a gondolat, hogy mi lesz, ha tényleg arra ébredünk, hogy megint minden köddé vált, és nemcsak ez az este, de én is teljesen kiesek a fejéből. Próbáltam nem túlgondolni és elkerülni, hogy falra fessem az ördögöt, de eddig bármi történt, az mindig másnap mutatta meg magát, és fogalmam sem volt róla, hogy mi történik éjszakánként a fejében, de az a furcsa idegesség, ami megtöltötte a gyomromat, nem akart elereszteni. Szavaival igyekezett megnyugtatni, a kellemes melegség pedig át is járta testemet, ahogy azt mondta, emlékezni akar rám és erre az estére, miközben apró csókokkal hintette tele mellkasomat, én pedig gyengéden haja után nyúltam, finoman ráakaszkodva néhány tincsére. - Annyira nem tudnék meggyőző lenni - vigyorodtam el újfent, mert bár más körülmények között izgatta volna a fantáziámat, ahogy eljátssza, hogy nem emlékszik rám, miközben a lábai közé mászom, de teljesen más lenne a helyzet, ha mindez élesben történne meg, és azt hiszem, arra a falat rengető sikoltozásra nem is voltam felkészülve.
Odahajoltam hozzá, egy apró csókot lehelve ajkaira, majd átkaroltam, miközben kényelembe helyezkedtem, fejemet a párnára hajtva. Ekkor már kezdett úrrá lenni rajtam a fáradtság, éreztem, hogyan kezdenek el ragadni a szemhéjaim, ásítva egy hatalmasat, aminek a végén újra elvigyorodtam. - Ha mégis megtörténne, muszáj lesz újra és újra emlékeztetnem - leheltem halkan, gyengéden a hátát simogatva ujjaimmal, és bár pusztán az elképzelésbe is belesajdult a szívem, hogy bármikor elölről kezdődhet ez az egész, próbáltam abba kapaszkodni, hogy mindig kell lennie egy megoldásnak. És ha van, akkor meg is találom, bármi áron.

A nap első sugarai, amik utat törtek maguknak a sötétítő mögül, szinte csiklandozták az orromat, de minden porcikám lázadt az ellen, hogy még kinyissam a szemeimet. Ólomsúllyal nehezedett rám valami különös fáradtság, ami szinte azonnal a múlt éjszaka történteket juttatta eszembe, és mintha csak meg akartam volna győződni arról, hogy nem álmodtam, azonnal ki is pattantak a fáradt szemeim. Bár, már abból is éreztem Őt, ahogy karom alatt szuszogott, mellkasa pedig egyenletesen emelkedett a karom alatt, miközben háta finoman a melleimhez simult, haja pedig tovább árasztotta magából azt a kellemes virág illatot. Talán nem is a napsugarak, hanem ez csiklandozta az orromat, jólesően szippantva bele újra a levegőbe, kellemesen nyújtózva egyet, de úgy, hogy remélhetőleg Iris-t ne ébresszem fel azonnal. Bár, ha tényleg valóra váltom az ígéretemet az ébresztő kapcsán, amúgy sem fog sokáig aludni, a gondolat hatására pedig szinte azonnal ajkamba haraptam, az álom egy csettintésre tovaszállt, óvatosan lelökve magamról a takarót, és kihúzva feje alól a karomat. Egy kis sóhajtással ültem fel, testét pásztázva mohó tekintetemmel, közben újra ajkamat harapdálva, azon gondolkodva, hogy honnan is kellene támadnom, pár másodperc múlva pedig már ki is ült arcomra egy huncut kis vigyor.
Egészen az ágy végéig somfordáltam, felemelve a takaró szélét, hogy alá bújjak, úgy kúszva felfelé, hogy közben finoman szétnyíljanak lábai, és bár kibaszottul zavart a takaró, de a játék kedvéért mégsem löktem le a fejemről, vagy épp róla és a testéről, miközben nyelvemmel rögtön ölére találtam, karjaimat átfonva combjai körül, szinte kínlódva várva, hogy meghalljam az ébredése hangjait.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 12:08 pm

Iris & Dimitriy

Fogalmam sincs, hogy mi várhat még ránk, hogy miként alakul majd köztünk mindaz, ami a ma éjszakával elkezdődött, vagy legalábbis számomra most kezdődött el, de azt tudom, hogy most csodálatos érzés tölt el, miközben pihegve, reszketve simulok forró bőréhez az újabb őrületes mámort követően. Iszonyúan kellemes és biztonságos érezni Őt magam mellett, hallani ziháló légzését és érezni édes illatát. Kétségtelenül hozzá tudnék ehhez szokni, de azért nem dédelgetek kislányos álmokat, mert tudom, hogy Vele lenni nem csak ezt jelentené. Talán, a halószobában tényleg ezt érezném mellette mindig, ilyen kellemes béke lengne minket körbe, de amint kitennénk innen a lábunkat és visszatérnénk a valóságba, egész más lenne a helyzet. A lehető legveszélyesebb arcok veszik körül a mindennapokban és bármennyire is jó érzés most Vele lenni, igazság szerint Ő is egy közülük, nekem pedig, ha nem is mondjuk ezt ki hangosan, ha nem is beszélünk róla, most újra el kell döntenem, hogy képes lennék-e tényleg így élni Vele, vagy inkább maradnék a háttérben meghúzódva, aránylag biztonságos távolságból szemlélni a világát. Mondjuk, egyszer már meghoztam efelől a döntésemet...
A különbség, csak annyi, hogy akkor még sokkal jobban tisztában voltam azzal, hogy mit vállalok ezzel, emlékeztem rá, hogy mi minden várhat rám mellette és mielőtt végképp elhatároztam volna magam mellette, sok mindent át is éltem mellette, belekóstoltam abba, milyen lenne Vele élni. Most viszont, csak ez az őrjítő éjszaka és az ezt megelőző pár nap áll rendelkezésemre, ezek pedig lássuk be, cseppet sem a valóságot tükrözték. Ha egészen őszinte akarok lenni, kicsit félek attól, hogy mi minden várhat rám mellette, épp ezért nem akarok nagy ígérgetésekbe bocsátkozni, bár örülök, hogy Ő sem kérte ezt tőlem egy szóval sem és most sem teszi.
Csak fekszünk egymás mellett felforrósodott testtel, zakatoló szívvel, keresve az utat vissza a jelenbe azután a bódult gyönyör után, amit ma már ki tudja, hanyadjára éltünk át, miközben orrát a hajamba fúrja libabőrt okozva a csiklandós érzéssel. Én pedig képtelen vagyok magamban tartani, hogy mennyire levett a lábamról a ma éjszakával és a szerelmével, amit olyan alaposan sikerült nekem megmutatnia, hogy már most érzem, képtelen lennék valaha is betelni vele és minden vágyam, hogy én is épp ilyen forrón szeressem Őt.
Elmosolyodok, ahogy orrát az enyémhez simítja, gyengéden cirógatom bőrét, ahol csak érem, majd ahogy elfekszik az ágyon, mellé furakodok és a korábbihoz hasonlóan helyezkedve mellkasára hajtom a fejem, bár igyekszem ezt úgy tenni, hogy közben láthassam az arcát és a tekintetében megcsillanó pimaszságot kérdésem hallatán. Ajkamba harapok a szavai mögött rejtőző buja ígérettől, bár már korábban is megígérte, hogy nem csak azt fogom élvezni, ahogy elaltat, hanem azt is, ahogy felébreszt, ez pedig máris izgatott kíváncsisággal tölt el még, ha alig pár perce lüktetett is belém a gyönyörtől. -Igyekszem majd olyan vacsorával és desszerttel várni, hogy érdemes is legyen egész nap áhítozni rá.- pimaszkodok, de arcomon azért megjelenik a halvány pír, ahogy a fantáziám meglódul azt tervezgetve, miként is kellene majd hazavárnom és, hogy pontosan hova tegyem azt a tejszínhabot a desszerten, amit már, csak azért is be fogok vállalni, hogy lássam az arcán megjelenő érzelmeket, ha mondjuk én is az asztalon helyezkedek majd el valahol a vacsora mellett.
Az ajkaimon látszó mosoly egy egész picit elhalványodik, ahogy a holnap reggel kapcsán Ő is megemlíti az emlékeimet, melyekről még most sem tudni, hogy hűségesek maradnak-e hozzám vagy ők is galádul elhagynak, de azért igyekszem bizakodó lenni és nem hagyni, hogy elrontsák ezt a varázslatos éjszakát, pimasz szavai pedig segítenek is ebben, mert a megjegyzése hallatán halkan elnevetem magam. -Bárhogy is lesz, nagyon szeretnék emlékezni Rád és erre az éjszakára.- súgom halkan, apró csókot lehelve mellkasára, végig simítva finoman hasfalán, majd ajkaimon megjelenik egy pajzán mosoly, ahogy az iménti megjegyzésével kapcsolatban eszembe jut pár gondolat. -Mondjuk, ha elég meggyőző és ügyes lennél, még az is lehet, hogy hagynám magam az emlékeim nélkül is.- nevetek halkan, bár tényleg nem voltam soha az a fajta, aki idegen férfiakkal hancúrozott volna, de ki tudja, hogy ezek után mi mindent tudna még kihozni belőlem, meg azért a sajgó testem és a tény, hogy itt fekszik mellettem Ő, már majdcsak elgondolkodtatna, hogy talán már történt köztünk egy-két dolog az éjjel. Na jó, igazából valószínűleg frászt kapnék, bármit is csinálna, de nagyon szeretném, ha ezt a forgatókönyvet kidobhatnánk reggel a fenébe és nevetnénk egy jót azon, hogy egyáltalán morfondíroztunk rajta.-Megpróbálok nagyon erősen koncentrálni éjjel, hogy ne veszítselek el újra.- súgom végül halkan bőrébe, valamivel komorabban, ahogy magam elé bambulva magába szippantanak a gondolataim, hiszen bármi is történt az eddigi emlékeimmel is, az teljesen biztos, hogy nem sok választásom lehetett velük kapcsolatban. Talán, az istenek vették el, hogy újra belé szerethessek vagy mindez, csak egy próbatétel. Nem tudom.

Make it Rain

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 20, 2022 6:53 am

Bár neki friss és új volt minden most átélt élmény, de én vele ellentétben ugyanúgy emlékeztem minden lázas együttlétre, a mámoros vallomásokra, a feszítő megsemmisülésekre, és mindezek ellenére, ami tombolt bennem, egy kicsit sem volt hajlandó visszább venni. Fogalmam sem volt róla, hogy mit művelt velem, hogyan férkőzött ennyire a bőröm alá, vagy hogyan érte el, hogy ennyire szükségem legyen rá, de már nem tudtam elképzelni nélküle, és ha ezen az elmúlt pár nap sem ejtett csorbát, hát fogalmam sincs, hogy mi kellene ahhoz, hogy a testem elfelejtse a teste nyelvét beszélni, én pedig elfelejtsem Őt szeretni. Számtalan büntetést kaptam már a nyakamba, sokszor olyan helyről, ahonnan nem is vártam volna, mégis, mind közül ez volt a legrosszabb, és még csak azt sem tudtam, hogy mi a bűnöm, vagy hogy ki ellen követtem el, hogy épp azt akarják elvenni tőlem, amit annyira nehezen szereztem meg. Vagy... akinek én adtam olyan nehezen a szívemet, miután hosszú időn át csak bántottam és gyötörtem, Ő pedig megtehette volna, hogy félreáll, és tovább bújkál előlem.
Helyette akkor is és most is, inkább a karjaim között lelt menedékre, ahogy én is kutattam ezt a megnyugvást az ölelésében és érintései alatt, a levegő pedig, ami kiáramlott ajkaimon, ezerszer forróbb volt, mint az az oxigén, amit közben beszívtam. Már, ha jutott egyáltalán a tüdőmbe belőle, mert úgy éreztem, mintha lángokban állna körülöttünk minden, és ahogy egyre feszítettem a tempót, hol ajkait, hol nyakát, hol pedig fülét ízlelgetve, combjáról csípőjére markolva, már annyira közel volt a gyötrő megsemmisülés, hogy szinte még időm sem volt felfogni az egészet. Bár azok után, ahogy az imént gyötörtük egymást, már nem is tűnt annyira meglepőnek, hogy a gyönyör szinte készen állt azonnal berobbanni. Ajkaiba szisszentem, mikor tarkómra simultak ujjai, de nem a fájdalom miatt, még mohóbban mozgatva Őt magamon, de ekkor már én sem álltam meg, ugyanúgy jártam azt az őrült ritmust, amibe az imént belekezdtem, a torkom pedig szinte elszorult, mikor megéreztem magam körül izmai finom rángását, és ezzel együtt teste reszketését, ahogy átadja magát a kéjnek, én pedig ugyanabban a pillanatban nyögtem fel, teret engedve a gyomromat markolászó gyönyörnek, egy utolsó határozott mozdulattal engedve belé magam, néhány apróbb, ösztönös mozdulattal teljesedve ki. Közben még szorosabban simultam hozzá, mellkasomon éreztem tűzforró hátát, majd elhúztam tőle arcomat, hogy ismét hajába fúrjam orromat, beszívva azt az édes illatot, amit állandóan árasztott magából. Így próbáltam betelni a gyönyörrel, vele, még ha tudtam is, hogy mindez csak tüneti kezelés, csak egy átmeneti állapot, és a valódi megnyugvás soha nem jön majd el igazán. Nem tudtam elképzelni, hogy valaha is elég lenne majd belőle, hogy ne akarnám mindig újra és újra ilyen mohón, néha talán túl vadul, keményen vagy épp egy gyengéd, érzelmes együttlétben összeolvadva vele, de úgy tűnt, neki egyik sincs ellenére.
Karomat nem húztam el melléről, de csípőjét viszont elengedtem a másikkal, és átöleltem mellkasát, ebből pedig csak akkor engedtem, mikor kezem után nyúlt, és ujjai finoman rátaláltak az enyéimre. Furcsa, már-már hihetetlen volt az a nyugalom, ami belém költözött általa, egy utolsó nagy sóhajjal próbálva visszakalauzolni magam a valóságba. - Hát még az milyen elképesztő, amit te művelsz velem... - vigyorodtam el halványan, még keresgélve a hangomat, majd nyeltem egyet, csak annyira szakadva ki a csókjából, hogy orromat finoman összeérintsem az övével, így fürdőzve tovább az édes megsemmisülés után. Kérdése hallatán viszont nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el határozottabban, szinte azonnal ajkaim köré költözött a már jól megszokott szemtelenség és pimaszság, miközben ismét hanyatt fordultam, finoman szakadva el tűzforró testétől, és amint bújt hozzám, kezem ismét simogatni kezdte. - Eltökélt szándékom felébreszteni reggel, mielőtt munkába mennék - jegyeztem meg pimasz csillogással a tekintetemben, ártatlanul vonva egyet a vállamon. - Csak hogy még jobban várjam a nap végét - tettem hozzá, közben sunyin ajkamba harapva, de már maga a gondolat, hogy tényleg mellette fog elérni a reggel, olyan melegséggel töltötte el a mellkasomat, amit voltaképpen napok óta nem éreztem. - Bár, ehhez nem árt majd emlékezned rám - fűztem tovább a gondolatot, ezt már némi keserédes éllel, de mindketten tudtuk, hogy ez már nem is rajta múlik. - Az kicsit felülírná a reggelre tervezett programot. Hacsak nem szeretsz idegen férfiakkal ágyba bújni, de nem úgy ismerlek - kezdtem el húzni az agyát pofátlanul, mielőtt odahajoltam volna, hogy apró csókot leheljek a homlokára.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 10:50 pm

Iris & Dimitriy

Még most sem tudom felfogni, hogy lehetséges, hogy az a férfi, aki képes ezekkel a kezekkel fájdalmat okozni vagy gyilkolni, akinek minden napját körbe lengi a bűn, hogy képes mégis úgy érinteni és úgy simulni hozzám, hogy attól a világ legbiztonságosabb, legmegnyugtatóbb helyèn érezzem magam, miközben mégis a legforróbb tűz és a legmohóbb vágy mardossa a testemet. Mert Vele lenni egyszerre békés, nyugodt és őrjítően vad is, mintha lénye minden részét átadná magából, én pedig őrülten élvezem, bármennyire is számítson ez bűnnek bárki szemében. Már, ha bűn egyáltalán azt érezni, hogy épp a tökéletes, neked rendelt helyen vagy karjaiban, ha az orrodba kúszó illata és csókjai olyan természetesnek hatnak, mint a tüdődbe szívott levegő, már ha épp jut belőle elég, mert jelen pillanatban én ezt nem igazán mondhatom el magamról.
Lihegek, nyögve, sóhajtva próbálom megtölteni tüdőmet, de a vágy olyan mértékig eluralja testemet, hogy már egy ilyen alapvető, ösztönös cselekvés se megy könnyen, miközben ujjai tovább kínoznak, tovább taszigálnak a gyönyör felé vezető úton, én pedig kezemmel próbálom Őt is magam után húzni, hogy véletlenül se egyedül kelljen megtennem az utat. Testünk együtt hullámzik, együtt mozog arra az ősi, vad ritmusra, amit a bennünk tomboló vágy diktál és ami arra sarkallja végül, hogy elhúzza rólam kezét és végre elmerüljön testemben a lehető legèrzèkibb, legőrjítőbb módon.
De most nem hagy egy pillanatnyi időt sem, hogy akár Ő, akár én szokjam a bódító érzést, már mozdul is csípője újra, keze olykor combomra mar, de az az aprócska fájdalom teljesen eltörpül amellett az élvezet mellett, amit egyre vehemensebb mozdulatai okoznak, amitől egyre bujább nyögések hagyják el mindkettőnk ajkait, melyet csak csókunk tompít valamennyire. Kezem finoman simul tarkójára, de iszonyú nehéz megállni, hogy ne marjak most is épp ugyanúgy bőrébe, mint ahogy korábban már tettem is, és talán csak az vonja el figyelmemet a kényszeres mozdulatról, ahogy kiszakad csókunkból és újra megkínozza fogaival a fülcimpámat.
Felszisszenek, levegő után kapok, de buja nyögéssel simulok mellkasához, kicsit félre is biccentem fejemet, hogy még szabadabbá tegyem számára a területet, hogy ha akar tovább harapdálhasson, igazából már teljesen mindegy, mert bármit is művel, pokolian élvezem, de ahogy csípőmre fogva kezd mozgatni magán, reszketve sóhajtok egyet. Amikor azt hiszem, hogy már ennél őrjítőbb nem lehet ez a kínzó szenvedély, Ő tovább fokozza, újabb és újabb borzongásokat okoz testemben, de még ennek ellenére is felveszem az általa diktált ritmust, még ha talán fel is tépik körmeim a lepedőt közben, a gyönyör pedig olyan közel kerül hozzám újra, mintha egy pillanatig se szunnyadt volna meg.
Érzem rajta, hogy már Ő is közel jár a beteljesülèshez, miközben egyre hevesebb, egyre mohóbb mozdulatokkal merül el bennem újra és újra, egyre közelebb sodorva ezzel a mámorhoz, majd ahogy minden izma megfeszül, buja nyögéseim félbe szakadnak, tüdőmben reked a levegő, ujjaim tarkójára szorítanak és testem forrón lüktetve adja meg magát az orgazmusnak. Levegő után kapok, mintha hosszú idő után újra a felszínre kerülnèk a víz mélyéről, reszketve mozdulok még rajta párat, az utolsó pillanatig kiélvezem az édes beteljesülèst és azt, ahogy belém lüktet még pár vehemens mozdulattal, ahogy ajkai enyémeket simítják és, csak lebegek ebben az édes káoszban.
Végül nyögdècselve, reszketve mellkasához simulok hátammal, mintha forró bőrébe akarnék olvadni, kezem gyengéden cirógat arcán és kissé zsibbadtan, bódultan lopok tőle gyengéd csókot.-Elkèpesztő, hogy mit művelsz velem...- súgom ajkaiba rekedten, gyengéden belemosolyogva a csókba, kezem kezèèrt nyúl, ujjainkat összefűzöm és pár pillanatig csendben kutatom tekintetét. Nem tudom minek nevezhető az, amit jelenleg érzek, de most, ebben a pillanatban bármit képes lennék megadni azért, hogy örökre így maradjunk, zihálva, izzadtan, felforrósodva bújva egymáshoz.-Ugye felkeltesz reggel, mielőtt elmész?- sutyorgom végül halkan, ahogy egy hosszú szünet után újra képesnek érzem magam arra, hogy megszólaljak, majd ha hagyja, óvatosan megfordulok és mellé helyezkedve, hozzá bújva igyekszem tovább csillapítani zakatoló szívemet.

Make it Rain

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 9:06 pm

Még mindig itt időzött bennem az imént átélt, mámoros beteljesülés, ami alatt végig mellőznöm kellett az érintéseit, finom ujjait, és gyengéd simogatását, de most, mintha csak be akarta volna pótolni az akkor kihagyott lehetőséget, már nyúlt is hátra, hogy ujjai közé fogjon, az érzéstől pedig muszáj voltam felnyögni. Egyre mohóbban szippantott magába ez az egész, egyre jobban feszültem tőle, a gyomrom már borsó méretűre zsugorodott a vasmaroktól, ami állandóan szorította, én pedig, ahogy képes voltam rá, finoman ujjai közé lüktettem, alig érezhetően ringatva csípőmet, míg az Ő vágya az én ujjaim alatt összpontosult. Nagyon kapaszkodnom kellett, hogy ne adjam meg neki itt és most a vágyott beteljesülést, pedig minden zsigerem ezt akarta, mit sem törődve azzal, hogy én milyen közel állnék az orgazmushoz. Nem, engem Ő érdekelt, az ujjaim alatt hullámzó teste, a finom borzongás a bőrén, csókjai mohósága, nyelve szemtelen játéka, és a hangok, amiket csókunkba fojtott, csak úgy, ahogy én is tettem vele. Egyszerűen... ha én választhattam volna meg a halálom pillanatát, bizonyára olyat akartam volna, ahol itt liheg a karjaim között, szorosan hozzám simulva, azzal az égető sóvárgással és vad lüktetéssel a tekintetében. Kibaszottul szeretem minden porcikáját, és nem volt sem isten, sem sátán, ami csak úgy képes lett volna kitörölni Őt a fejemből vagy a szíveből.
Rámarkoltam mellére, amint kezem utat tört nyaka alatt, így vonva közelebb magamhoz, újra és újra jólesően megremegve ujjainak kényeztetése nyomán, hosszú másodpercekre lehunyva a szemeimet. Annyira kibaszottul érezni akartam Őt, hogy nem tudtam megálljt parancsolni az ösztönnek, elhúztam kezemet a lábai közül, finoman combjába kapaszkodva, hogy helyet csináljak magamnak, úgy fészkelődve, hogy egyetlen mozdulattal testébe merülhessek, a nedves forróságtól pedig, ami fogadott, újra hullámzani kezdett a mellkasom, nyaka bőrébe préselve kicsit sem szolíd nyögésemet, amit egy hosszú sóhaj igyekezett felölelni. Azonban ezúttal nem hagytam neki sem, és magamnak sem szünetet, rögtön mozdult a csípőm, és miközben gyengéden combomra simított, már hajolt is hozzám, hogy ismét egy mohó, tüzes csókot lophassak tőle.
Én sem engedtem el combját, bár ahogy egyre nőtt bennem a feszítő vágy, néha finoman bőrére markoltam, fél szemmel látva, hogyan fehéredik meg ujjaim alatt a combja, így a következő pillanatban próbáltam megálljt parancsolni, legalább az ujjaim vehemenciájának. Ha már másnak nem tudtam, mert csípőm ismét vad ritmust kezdett járni, és miközben hátranyújtózkodott, hogy tarkómra marjon, egy tompa nyögést hallattam, ahogy a lehető legmélyebbre szaladtam testében, ki is élvezve minden pillanatát a már jól ismert érzésnek, ahogy teste teljes egészében magába fogadott. Szinte eltéptem magam ajkaitól, hogy újra fülére haraphassak, majd nyaka nedves bőrét ízlelteem meg újra, kezem pedig elengedte a combját, csak hogy csípőjére fogjak, és megosszam vele az általam diktált ritmust. Néhány pillanatra meg is álltam, Őt húzva magamra újra és újra, át is suhant arcomon egy pimasz kis vigyor, de pillanatokkal később újra mozogni kezdtem, főleg mert egyre inkább szorította gyomromat a közeledő beteljesülés. Próbáltam várni, időt adni annak, hogy beérjen nála a gyönyör, egyre gyorsabb, egyre mélyebb tempót diktálva, közben gondosan ügyelve arra, hogy egy pillanatig se érezzen miattam fájdalmat, de már teste első jelzései elegendőek voltak ahhoz, hogy pattanásig feszüljön minden izmom, és úgy robbanjak fel mögötte, benne, hogy minden megszűnjön körülöttem. Hangosan nyögtem fel, ezt a hangot újra ajkai közé rejtve, bár már abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán csókolom-e még, vagy csak ezt színlelik ajkaim, kezem erősebben szorított rá mellére, egy utolsó, vehemens mozdulattal atva át magam az édes megsemmisülésnek.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 8:04 pm

Iris & Dimitriy

Valahányszor ezen a rekedt hangján szól hozzám, amelyből ilyen egyértelműen kiérződik a vágy, az egész testem beleborzong, libabőrössé válik és minden létező módon válaszol rá. Mindezek mellé pedig, az összes létező praktikám megjelenik lelki szemeim előtt, hogy mi mindent tudnék annak érdekében tenni, hogy csillapítsak teste sóvárgásán, még ha közben én is lennék az, aki a legjobban szenved. Mint mondjuk most is, ahogy ujjaival ingerel és, bár egy pillanatra elhúzza kezét rólam, hogy megszabadítson minket a takarótól, utána már vissza is tér, hogy tovább kínozzon, hogy egyre bujább hangokat csaljon ki tőlem, melyeket maximum, csak mohó csókja nyel el valamennyire, mert én egy percig sem fogom vissza egyiket sem. Túlságosan erős fegyver ez a kezemben és túlságosan élvezem, hogy most már tisztában vagyok vele, milyen hatással van rá, hiszen ahogy testünk újra és újra összesimul rátalálva a lehető legizgatóbb ritmusra, Ő pedig minden alkalommal fenekemnek feszül ágyékával, egyértelműen érzem, miként tombol már benne is a vágy.
Meg se próbálom leküzdeni a késztetést, hogy érintsem, kezem utat talál mögém kúszva, finoman markol rá, hogy ezzel is tovább izgassam, bár én magam is felnyögök az érzéstől, ahogy ujjaim közé lüktet és ahogy gyengéd mozdulatokkal kényeztetni kezdem. A hangok pedig, amiket ezzel csikarok ki belőle, a lehető legédesebb zene, amit valaha hallottam, csak még jobban feléleszti bennem azt az őrjítő bizsergést, ami kényeztető mozdulataival karöltve, már egyértelműen a gyönyör felé kell sodorni.
Szabad keze mellemre simul és, csak most fogom fel, mennyire hiányzott onnan az érintése, mennyivel kellemesebb, ahogy forró tenyere gyengéden érinti, de már úgy lihegek és olyan hevesen kalapál a szívem, hogy Ő valószínűleg, csakis azt érzi. A gyönyör egyre jobban környékez, ahogy keze is egyre izgatóbb mozdulatokkal kényeztet, már a levegő is nehezebben jut a tüdőmbe, bármennyire is kapkodok érte, halkan figyelmeztetem is, hogy a testem lassan megadja magát a mámornak, pedig én Rá vágyom, Őt akarom érezni és Vele együtt akarom újra és újra átélni azt a csodás pillanatot.
A fülembe nyög, szavai apró mosolyt csalnak ajkaimra még kínlódásom közepette is, mikor pedig elhúzza kezét rólam és combon alá nyúl, ajkamba harapok vágyakozva, lihegve helyezkedek én is picit, hogy hozzám férjen és ahogy elmerül testemben, egy pillanatra még levegőt is elfelejtek venni. Már ez az egyetlen mozdulat is olyan intenzív, hogy a testem belefeszül, de nem hagy egyetlen pillanatot se, hogy összeszedjem magam. Csípője már mozdul is tovább buja, mélyről jövő nyögést préselve ki belőlem, én pedig a lepedőbe marok az élvezettől, másik kezem combjára fog gyengéden, miközben hátammal teljesen hozzásimulva veszek el édes csókjaiban.
A mámor, ami a pár pillanatnyi nyugalom hatására a háttérbe húzódott, most újra kegyetlenül kezdi mardosni bőrömet, de ajkamba harapva próbálom újra visszaűzni, távol tartani magamtól, hogy minél tovább élvezhessem, amit Ő művel velem, ahogy mozog bennem és lehetőleg megvárjam az Ő gyönyörét is, hogy együtt vesszünk el abban a mámorító pillanatban. Kezem elhúzom combjáról, állára simítok gyengéden, onnan pedig egész a tarkójáig nyújtózok, szinte kapaszkodva belé, közel tartva magamhoz, mintha attól félnék, hogy az őrjítő élvezet közben elveszítem vagy köddé válik. Pedig, mindez olyan valóságos, annyira igazi, hogy ennél igazibb nem is lehetne. Ugyanolyan igazi, mint a szerelme, ami most is árad minden érintéséből és csókjából, én pedig már most tudom, hogy holnap semmi másra nem tudok majd gondolni, csakis Rá és erre az estére.

Make it Rain

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 5:09 pm

Néha még én is meglepődtem azon, hogy milyen gyorsan reagál rá a testem, és lehetett a hátunk mögött akárhány őrjítő menet, még mindig nem volt elég. Még mindig lángban égtem, a vérem olyan forró volt, hogy csak csodával határos módon nem folytam még szét, a vágy pedig újra kellemesen, néha kicsit fájóan feszítette ereimet. Ez pedig csak intenzívebb lett, mikor hozzá dörgölőztem, Ő pedig elsuttogott szavaimra feszült sóhajjal reagált, elővarázsolva belőlem egy lázas mosolyt. - Kibaszottul imádom az összes praktikádat - leheltem fülébe elfúló hangon, rekedten, hisz ahogy már Ő is megszokhatta, a hangszálaim feladták a szolgálatot, ezen pedig kicsit sem segített, hogy lelki szemeim előtt máris megjelentek azok a bizonyos praktikák. Nem egyszer vetette már be őket ellenem - vagy éppen értem -, és ahogy elképzeltem az előttem térdelő alakját, vagy azt, ahogy az ölemben ül, úgy mozogva rajtam, hogy közben minden gátlást elengedett... éreztem, hogyan válok egyre keményebbé, pedig még hozzám sem kellett érnie.
Felkönyököltem, szinte rögtön ajkai után kapva, egyetlen pillanat alatt ejtve rabul nyelvét, közben sietősen letoltam rólunk a takarót, de kezem szinte azonnal vágyott is vissza teste lüktető forróságába, amit amúgy sem szívesen hagytam hátra. Lassan masszíroztam ujjaimmal, az Ő keze ellenőrzése alatt, mintha csak biztosítani akarta volna, hogy nem húzódom el tőle, de erre amúgy is baromi kevés esély mutatkozott. Érinteni akartam Őt, és  ha nem vágytam volna rá ennyire, addig gyötörtem volna, míg el nem élvez az ujjaim alatt. Csókja elárulta, hogy mennyire kínlódik Ő is, hogy ugyanaz a vágy dolgozik benne, mint bennem, ez pedig akaratlanul is mozgásra késztette a csípőmet, újra és újra fenekének feszülve, miközben talán teljesen tudatlanul, de az Ő csípője is ringani kezdett, beleolvadva abba a ritmusba, amit én szántam neki. Alig bírtam ki, hogy ne harapjak ismét ajkaiba, hogy ne okozzak neki szándékos fájdalmat azzal, hogy állandóan száját ízlelgetem, mint valami mézédes desszertet, de ahogy néha ajkaim közé nyögött, nem bírtam ki, hogy ne reagáljak én is hasonlóan. Nyögtem és sóhajtottam felváltva, éreztem, hogyan kúszik verejték homlokomra, majd mellkasomra, a feneke és ágyékom közötti forróságról már nem is beszélve, de nem elégedett meg ennyivel. Lenyúlt kettőnk közé, ujjait rám kulcsolva, mire halkan, jólesően felszisszentem, pár pillanatra homlokának támasztva az enyémet. - Ennyire őrülök meg érted - mormogtam ismét ajkai közé, érintése nyomán újra és újra felnyögve, ahogy ujjai megmozdultak körülöttem. Én sem csigáztam tovább, vehemensebbé váltak mozdulataim, ahogy újra ujjaim alá siklott, majd könyöklő kezemmel átnyúltam a nyaka alatt, finoman mellére markolva, miközben kicsit lentebb csúsztam mögötte. Égtem a vágytól, hogy ujjaim alatt semmisüljön meg, így rázza végig testét a mámor, de közben én magam is lüktettem, és muszáj volt újra éreznem Őt. - Ne siess annyira... - nyögtem fülébe, kezemmel továbbra is mellét gyúrva, míg a másikat végül hajlandó voltam egyáltalán elhúzni lábai közül, rögtön combja alá fogva, hogy akadálytalanul férkőzhessek öléhez, és szorosan hozzásimulva, gyengéden elmerültem a testében, hangos nyögéssel indítva el rögtön a csípőmet, egyetlen másodperc szünetet sem adva, közben ajkaimmal végigsimítva arcélén, mohó csókokkal borítva állát, majd végig a nyakát.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 4:15 pm

Iris & Dimitriy

Talán, tényleg az alvásra kellene már inkább koncentrálnom, lehűteni magam végre és megpróbálni hagyni pihenni egy kicsit, ha már holnap vár rá a munka, mégse tudok nyugton maradni, ahogy mellé helyezkedek, bár ekkor már a korábbi csókom és az arra kapott fenyegetés is közre játszik. Ha nem éreztem volna rajta, hogy a teste újra elkezd forrósodni már attól is, ahogy ajkaimmal finoman ízlelgetem ajkait, talán -nagyon talán- képes lettem volna tényleg kényelmesen elhelyezkedni és álomba merülni. De az álom, már cseppet se kívánkozik szemeimre, mert izgatja a fantáziámat, mit is kezdene el újra, ha nem állok le és, bár úgy teszek, mint egy szófogadó kislány, hallgatok szavaira és megfosztom a csókomtól, már tudom, hogy késő. Éreztem rajta, az apró borzongásai egyértelműen elárulták, hogy annyira azért nem fáradt, de mikor hátat fordítok neki mégis, szinte ezer évnek tűnik, mire végre megmozdul és a hátam mögé helyezkedve hozzám simul.
Már szimplán attól is felhevül a testem, hogy mellkasa és ágyéka hozzám simul, ajkaimon édes mosoly jelenik meg, mikor hajamba fúrja arcát, de a vérem igazán akkor lódul meg, mikor cirógató csókja és incselkedő harapása közben a combjaim közé csúsztatja kezét. Hiába ér hozzám, ma már ki tudja hanyadjára, most is épp olyan hatással van rám érintése, ugyanúgy lódul meg a vérem, mint amikor először ért így hozzám és tekintve, hogy miféle maratonon vagyunk már túl, felmerül bennem a kérdés, hogy vajon előfordulhat-e valaha, hogy ne így reagáljon rá a testem.
Nyögve válaszolok, mert már a felvetés is kínoz, hogy leálljon, mikor a vérem már őrjítő forrósággal zubog ereimben, bár ismételten valami különös láznak tulajdonítom a jelenséget, amit hála az égnek segítőkészen megpróbál újra kezelésbe venni, miközben egy erélyesebb mozdulattal arra is felhívja a figyelmemet, hogy én mit orvosolhatnék. -Ismerek pár hasznos praktikát. Talán, valamelyik majd beválik.- sóhajtok feszülten, ahogy fenekemnek nyomódik a vágya, miközben kezem végig kúszik karján,kezére simul és egyre mohóbb lélegzetvételekkel, csípőm lassú ringásával simulok ujjai alá.
Tekintetemben minden bizonnyal ott csillog a nyers vágy, ahogy  felpillantok rá, mikor felkönyökölve fölém magasodik, halkan felmorranok az érzéstől, ahogy nyelvem nyelvéhez simul, csókját szomjazva, ugyanazzal a szenvedéllyel fogadom, mint ami Belőle árad, de akaratlanul is ajkaiba lihegek olykor, olyan pokolian felizgat, ahogy ujjaival kényeztet.
Ajkaimon buja mosoly jelenik meg, mikor sietve letúrja rólunk az amúgy is teljesen felesleges takarót és, bár emiatt kénytelen megvonni tőlem pár pillanatra érintését, szinte azonnal visszatalálnak ujjai lüktető ölemre, újabb nyögést csalva ki belőlem ezzel és fogai gyengéd harapásával ajkamon. Combjaim nagyobb távolságra nyitom egymástól, hogy még szabadabban hozzám férjen, csípőm akaratlanul is keze alá ring, szinte követeli érintését, miközben tovább, már az én kezem sem tétlenkedik. Hátam mögé csúsztatom le a fenekemig, kicsit el is húzódva Tőle, hogy gyengéd, de határozott mozdulattal fonhassam köré ujjaimat, de ahogy megérzem, milyen őrjítően forrón lüktet tenyerembe, halkan felszisszenek. -Máris milyen kemény vagy...- lehelem elfúló hangon mohó csókunkba, miközben lassú, kínzó ritmussal kezdem izgatni, kényeztetni, olykor ajkaiba nyögve érintésétől és attól, ahogy újra és újra ujjaim közé siklik. Felelevenedik előttem, milyen érzés volt, amikor bennem mozgott ugyanígy, vagy épp valamivel hevesebben, ettől pedig kezem is változtat a komótos tempón izgatóbb ritmust véve fel, amit minden bizonnyal a testemben zubogó vérem diktál, ahogy lassan a gyönyör felé hajt ujjai édes játékával. -Nem bírom már sokáig...- lehelem halkan, küszködve próbálva újabb és újabb adag levegőhöz jutni, de a tüdőm képtelen megtelni, a forróság pedig egyre jobban, egyre kínzóbban kúszik ujjai alá.

Make it Rain

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 19, 2022 7:56 am

Hiába telt meg mellkasom a már jól ismert, kellemes melegséggel, mikor a holnap estét kezdte tervezgetni, ráadásul teljesen magától, minden nógatás nélkül, de még így sem tudtam szabadulni a ténytől, hogy ez az egész reggelre könnyen köddé válhat. Eddig sem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt mi terveztük volna, mert valószínűleg egyikünk tervei között sem szerepelt, hogy egyszer valamelyikünk amnéziára ébred, ráadásul pont a legrosszabbkor. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha teljesnek fogom érezni az életemet, hogy lesz egy pont, amikor azt mondom, hogy végre megvan mindenem, amire valaha vágytam, még ha közben nem is tudtam róla, és akkor hirtelen... már nem volt többé. Ostoroztam magamat minden pillanatban, mikor eszembe jutott, hogy talán fel kellene adnom, mert még mindig húzott a gondolat, hogy ez egy jel akart lenni. Egy kibaszott jelzés, hogy Ő nem tartozik ide, és ha úgy van, el kell engednem, nem pedig ide láncolnom, hogy rettegésben, félelemben élje az életét, csak mert szeret engem. Vagyis... pár nappal ezelőtt még szeretett, de ahogy most rám nézett, tekintete vad, közben mégis lágy csillogássa elárulta, hogy bármennyire törölték ki belőle az érzelmeket, nem zárkózott be, épp ellenkezőleg, újra kinyitotta előttem a szívét, és innen már csak rajtam múlott, hogy másodjára is képes leszek-e végigcsinálni.
De legyen bármi is holnap, átjárta testemet valami kellemes bizsergés, és nemcsak attól a bizonyos tejszínhabtól, amit igyekeztem kiharcolni holnap estére, hanem attól is, ahogy belegondoltam, hogyan fogja tálalni. Ez pedig rögtön újabb löketet adott, a feszítő vágy végigrobogott minden porcikámon, erős markokkal szorítva rá a gyomromra, ezen pedig kicsit sem segített, mikor fogta magát, és hátat fordított nekem, úgy téve, mint aki tényleg alváshoz készülődik. Még a takarót is felhúzta mindkettőnkre, én pedig ajkamba harapva hagytam neki némi időt, hogy azt higgye, komolyan vettem szavait. Pedig azokat nagy eséllyel még Ő sem gondolta komolyan, elvégre feneke finoman nekem dörgölőzött, és ha lett is volna álom a szememben, ezzel bizonyára rögtön el is tüntette volna.
Kellett egy kis idő, míg megtörtem a kialakított távolságot, még ha nem is volt túl nagy, oldalra fordulva simultam a hátához, rögtön mellkasomon érezve teste hőjét, orrom pedig tovább kutatott tincsei között, miközben gyengéden magamhoz rántottam, majd kezem utat tört magának a combjai között. - Eszemben sincs abbahagyni - mormogtam halkan, annak ellenére, hogy én magam ajánlottam fel neki, de valószínűleg eszemet vesztettem volna, ha közli, hogy Ő inkább tényleg nyugovóra térne. - Ezzel még muszáj kezdenünk valamit - haraptam rá ezúttal a füle melletti részre, miközben ágyékomat jóval mohóbban a fenekéhez préseltem, csak hogy egyértelművé tegyem, mi is az, amivel még akad egy kis tennivaló. Keze közben gyengéden végigsimított a karomon, rátalálva az Őt masszírozó kézfejemre, mire szemtelenül a nyaka bőrébe vigyorogtam, ujjaim pedig erélyesebben kínozták Őt tovább, újra és újra végiglüktetve attól a tűztől, ami alattuk összpontosult. Éreztem, hogyan válik egyre nehezebbé a légzésem, hogyan tűnik el torkomból minden hang, a nedvességgel együtt, majd az eddig oldalam alatt nyugvó kezemmel felkönyököltem, csak hogy el tudjam érni ajkait, és nem is kíméltem, olyan szenvedéllyel és hévvel kaptam utánuk, ahogy ma este már annyiszor megtettem. Tényleg nem volt elég, és bár azt hittem, hogy már mindent megkaptam, de megint csak többet akartam, ehhez pedig kénytelen voltam elengedni teste lüktető pontját, épp csak annyi időre, hogy vehemens mozdulatokkal lelökdössem magunkról a takarót, majd mint aki nem tud betelni ezzel az egésszel, már nyúltam is vissza combjai közé, közben ingerlőn ráharapva alsó ajkára.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 9:35 pm

Iris & Dimitriy

Nem nagyon kell megerőltetnem a fantáziámat ahhoz, hogy elképzeljem, hogyan is használhatná a nyelvét,miközben az ágyhoz van bilincselve, de igyekszem olyan ártatlan arcot vágni, mintha halvány fogalmam sem lenne az egészről. -Biztosan találnánk valami megoldást.- válaszolom pimasz mosollyal, ami valószínűleg kellőképpen árulkodik is mindarról, ami valójában zajlik a fejemben, de igazság szerint az Ő pimasz vigyora is azt súgja, hogy akad neki is pár ötlete, mikor pedig megnyalja ajkait már ettől az apró mozdulattól is megborzongok.
A keserédes téma segít valamennyire elűzni a pikáns gondolatokat, ahogy szóba kerül az az este, amikor a barátját gyászolta sérülten, én pedig mellette maradtam és őszintén örülök,hogy így tettem,mert ez azt jelenti, hogy lényem törődő részét sikerült megőriznem annak ellenére is, ahogy bánt velem és talán akkor este ébredt rá arra , hogy tőlem nem kell tartania, én nem akarom tönkre tenni vagy ártani neki. Egyébként sem jellemző rám, hogy rosszindulatú lennék és akárhogy is viselkedett velem, tükörként sem szoktam reagálni mások tetteire.
Nem is baj talán, hogy elengedjük a témát, amiről egyébként nekem nincsenek is emlékeim, fogalmam sincs, hogy mik hangzottak el vagy, hogy végül miért hagytam magára, de abban biztos vagyok, hogy fontos szegmense lehetett a kapcsolatunknak. Talán, akkor született meg Ez a férfi, aki most azon dolgozik, hogy újra belopja magát a szívembe, én pedig azon kapom magam, hogy máris kellemetlen érzéssel gondolok a másnapra, aminek nagy részét nem itthon fogja tölteni. A vacsora viszont, már az én időm lesz, azt már velem tölti majd -remelhetőleg-, én pedig alig várom, hogy gondoskodjak a desszertről, aminek most már tudom is, hogy az egyik fontos összetevője a tejszínhab lesz. -Meglátom, mit tehetek.- vonok vállat pimasz mosollyal ajkaimon, majd közelebb hajolok hozzá, hogy lágy, gyengéd csókot leheljek ajkaira, de a gyengéd figyelmeztetése hallatán, inkább mellé helyezkedek háttal neki és úgy teszek, mintha tényleg az alvás érdekelne jelenleg a legjobban. Pedig, rohadtul nem akarok még aludni, cseppet sem vonz a gondolat, hogy álomba szenderedjek, amikor ez az este sokkal kellemesebb bármelyik álomnál és a gondolat egyébként is ott lappang agyam hátsó zugában, hogy holnap talán megint úgy ébredek, hogy fogalmam sincs arról, ki is Ő valójában.
Fészkelődök is mellette, szándékosan simulva hozzá fenekemmel, de amikor jó pár pillanatig nem mozdul, már egészen kezdek kétségbe esni, hogy ennyire komolyan vette a cukkolásnak szánt szavaimat. Már épp kezdek is azon gondolkozni, hogy miként terelődjek vissza hozzá, mikor megmozdul mögöttem, majd finoman hozzám simul a takaró alatt, attól pedig, ahogy forró mellkasa a hátamhoz ér, rögtön felforrósodik a testem.
Ajkamba harapok komisz mosollyal, ahogy arcát a hajamba fúrja, ahogy kienged magából egy vágyakozó sóhajt, majd keze finoman rám simul, érintésétől pedig újraegborzongok a fejem búbjától a lábujjamig. Halkan, kéjesen sóhajtok, mikor tenyere hasamra simul és közelebb von magához, ágyéka izgatón fenekemnek feszül, amitől én is kellemesen nyögök egyet és még jobban hozzá préselem magam. -Ez biztos, még mindig ugyanaz a láz.- súgom halkan, ahogy keze finoman combjaim közé csúszik, ahogy ujjaival gyengéden ingerelni kezd, majd fülcimpámra harap, amitől az egész testem bizseregni kezd. -Ne hagyd abba.- nyögöm halkan, finoman mozdulva picit ágyéka felé, ajkamba harapva az érzéstől ahogy nekem feszül, kezemmel pedig gyengéden végig simítok karján, le egészen az ölemet kínzó kezéig, mintha csak így akarnám biztosítani, hogy tényleg nem fogja abbahagyni az édes kínzást.-A kezedet is imádom...- sóhajtom halkan, egyre kéjesebb mozdulatokkal dörgölőzve hozzá, ahogy testemet egyre jobban elönti a forróság és a szívem is ugyanazt az őrjítő ritmust kezdi dobolni.

Make it Rain

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 7:11 pm

Nem tudtam nem észrevenni, ahogy tekintete megtelik azzal a pimasz kis fénnyel, pedig kis híján már temetni kezdtem ezt is. Hiába voltam tisztában vele, hogy a testi vágy és a vonzalom, mint olyan, nem szűnt meg kettőnk között még az emlékei eltűnésével sem, de nem egyszer tette egyértelművé, hogy bármi is éledjen fel közöttünk, nem fogja engedni, hogy eluralkodjon felette. Az más kérdés, hogy ezt hallottam már Tőle egy párszor, ezúttal mégis megpróbáltam az utolsó pillanatig tiszteletben tartani az általa felrajzolt határokat, ami végül mégsem sikerült. Pedig ahányszor a lelkembe gázolt az elmúlt napokban, legalább annyiszor fogadtam meg, hogy hagyok neki teret. A mellékelt ábra viszont azt mutatta, hogy ez nem igazán sikerült. És ezt a legkevésbé sem bántam, mert nem csináltam semmi olyat, amit Ő ne akart volna. - De vajon hogy fogod hasznát venni a megeredő nyelvemnek, ha ki leszek kötve? - kérdeztem hangos tanakodással, egy kóbor mozdulattal nedvesítve be ajkaimat, bár inkább csak megjátszottam a dilemmázást. Pontosan tudtam, hogy hogyan is tudnám kiküszöbölni a felvázolt problémát, elvégre nem is tudtam elfelejteni a legutóbbi eset óta se, hogy hogyan is reagált arra, mikor szó szerint a számra ültettem, ez pedig aligha segített abban, hogy a vérem nyugodt tempóban cikázzon tovább a testemben.  
Nem erőltettem sokáig a nosztalgiázást, mert egyszerre kötöttem jó és rossz emlékeket ahhoz az estéhez, bár Ő egyértelműen azt a részét képviselte, ami jónak számított. Még ha akkor nem is így gondoltam, és gyűlöltem érte, hogy lát szenvedni, kínlódni, és látja, hogyan gyűr maga alá a gyász, közben pedig olyan sebeket mutattam meg neki, nemcsak fizikai értelemben, amire előtte még soha senkivel nem volt példa. Nem hibáztattam azért, hogy végül lába kélt, és nem maradt velem aznap éjjel, hisz talán... el sem hitte, hogy amit ott látott, az egy és ugyanaz a férfi volt, mint aki előtte hetekig sértegette és törölte belé a lábait.
Egy kellemes kis sóhaj hagyta el ajkaimat, mikor szóvá tette, hogy talán lesz oka várni a holnapi hazaérkezésemet, és nem is bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el, úgy téve, mint aki nincs tisztában azzal, hogy ez mire is volt burkolt célzás. - Végül is, ennék valami igazán... habosat - haraptam bele alsó ajkamba játékosan, ha már napok óta azzal húztuk egymás agyát, hogy mi mindenre használható akár a nutella akár némi tejszínhab, és valljuk be, még mindig őrjítő hatást gyakorolt rám azzal az elképzeléssel, hogy magán tálalja ezeket. De nem hagyott túl sok időt a gondolkodásra, ajkaival finoman érintette a számat, hol gyengéden cirógatva, hol visszafogott csókra invitálva, és ugyan eddig azt hittem, hogy talán van esélyem lenyugtatni a lángokban álló testemet, de ezzel áthúzta minden számításomat. Olyannyira, hogy muszáj volt szóvá tennem, Ő pedig, mint aki nem érti, miről is beszélek, visszakérdezett, utána pedig se szó, se beszéd, hátat fordított nekem, alaposan betakargatva magát, juttatva rám is egy keveset a takaróból. Még megmozdulni sem volt időm ezidő alatt, olyan váratlanul ért a reakciója, még ha egyértelmű is volt, hogy csak az agyamat akarja húzni vele, én pedig lassú fejcsóválásba kezdtem, miközben egy ördögi mosoly rajzolódott ajkaim köré, ekkor már a mennyezetet bűvölve. Nem is mozdultam egy ideig, hagyni akartam egy kicsit abban a hitben, hogy ennyivel sikerült leráznia, bár emlékek híján, nem is várhattam el tőle, hogy tisztában legyen vele, mennyire felhívás volt ez az egész egy kibaszott keringőre, főleg a dörgölőző fenekével...
Újra megnyaltam ajkaimat, közben lassan az oldalamra fordulva, elengedve egy halk sóhajt, ekkor már hátát fürkészve, de már ekkor komótosabbá vált a légzésem, már pusztán attól, hogy elképzeltem, mi várhat még rám ma este. Merthogy aludni még egy ideig nem akartam, az valószínűleg számára is hamar egyértelművé vált. Ajkamba harapva csúsztam oda mögé, úgy mozdítva a takarót, hogy akadálytalanul simuljon mellkasom a hátához, orromat pedig hajába fúrtam, tincsei közé engedve egy mohó, éhes sóhajt. Kezem végigsimította oldalát a takaró alatt, szándékosan nem lökve le kettőnkről az anyagot, majd hasához érve rántottam közelebb magamhoz, fenekét ágyékomhoz préselve, halkan felnyögve az érzéstől, viszont ha meg is próbált fordulni, nem engedtem neki. - Milyen forró vagy... - búgtam sűrű hajába, utalva az ujjaim alatt érzett hőre, és csak lassan húztam el kezemet hasáról, tovább irányítva őket, úgy emelve meg egyik combját, hogy közéjük férve elérjem teste lüktető pontját, és miközben újra masszírozni kezdtem, játékosan fülcimpájába haraptam. - De akár... abba is hagyhatom.

find me || coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 18, 2022 6:13 pm

Iris & Dimitriy

Cinkos mosoly jelenik meg ajkaimon, ahogy az igazságszolgáltatásra reagál, mintha egy pillanatig is elfelejtettem volna, hogy kiről is van szó, hogy miféle életet él, de igazából ezzel is, csak cukkolni akarom, mert gyanítom, egyébként nem a legkedveltebb elképzelés számára, hogy valaha is bilincs kerüljön a kezeire de az, ahogy én tenném rá és, ahogy én vallatnám, talán annyira nem is lenne borzalmas élmény. -Finoman csinálnám...- jegyzem meg halkan, de ahogy a nyelvét említi, az Övéhez hasonló perverz vigyort villantok és bólogatva helyeselni kezdek. -Szükség is lenne a...nyelvedre.- sóhajtom halkan, bár a gondolatba, még ölem is belelüktet egy pillanatra, hiszen az élmény még elég friss, hogy mit képes okozni a nyelvével, ha megered, de végül inkább megköszörülöm a torkom és megpróbálok valami egész másra, valami hűsítőbb dologra gondolni.
Mondjuk, egy kibaszott gleccserre vagy egy jéghegyre, na nem, mintha ennek bármi haszna lehetne mellette, amikor olyan édes dolgokat mond, amitől az a jéghegy is megolvadna. Épp ezért nem is tartom bajnak, ha már hozzászokott az ilyen összebújásokhoz és, ha most is ugyanolyan kellemes számára, mert én is élvezem, nekem is tetszik ez a béke, ami ránk telepszik a forró, vérpezsdítő pillanatok után. Nem, mintha a vérem bármennyire is nyugodna egyébként, bár ahogy szóba kerül a szobája és az egyetlen alkalom, amikor ott jártam, az egy picit eltereli a gondolataimat. Hiszen, hiába is vicceljük el, az az este Neki pokoli nehéz lehetett az pedig, hogy részeg volt, szintén ezt bizonyítja. Én pedig őszintén örülök, hogy mellette voltam, mert ez biztos, hogy komoly mérföldkő volt köztünk. Ennek ellenére jót mosolygok a megjegyzésén, de amikor azt is elárulja, hogy nem maradtam ott mellette, hogy reggel végül egyedül ébredt, szomorkás mosoly jelenik meg ajkaimon.-Talán, hagyni akartalak pihenni.- súgom halkan, finoman vállat vonva, de igazság szerint fogalmam sincs, hogy akkor épp mit gondolhattam vagy, hogy mi volt az előzménye mindezeknek, mi miatt dönthettem úgy, hogy jobb, ha éjjel mégis magára hagyom. Magamat ismerve, valószínűleg összezavart az, hogy levette magáról a maszkot és megláttam a szerethető oldalát de, csak tippelni tudok a jelenlegi ismereteimmel.
Végül helyezkedek picit, hogy kényelmesebben pillanthassak fel rá, hogy közelebb kerülhessek ajkaihoz, miközben már a holnapi nap jár a fejemben, ami mindezek után, ami most köztünk történt, valószínűleg valami izgatott, türelmetlen várakozással fog telni, de nem is Ő lenne, ha nem úgy kérdezne vissza, mintha fogalma se lenne arról, hogy mi járhat a fejemben. Pimasz mosolya azonban elárulja, cserébe én is hasonlót varázsolok magamra, majd tanácstalan ábrázattal vállat vonok és ajkamba harapok kacéran. -Talán, kapsz majd a vacsora mellé egy kis desszertet is vagy ilyesmi...- hintek el finoman némi információt, de ebből már pontosan tudhatja, hogy min jár az agyam még most is, miközben gyengéd, cirógató mozdulattal kezdem ízlelgetni ajkait, megmosolyogva szavait. -Pontosan mit szeretnél előről kezdeni, ha nem hagyom abba?- duruzsolom pimaszul ajkaiba, majd egy nagy sóhajt követően váratlanul elhúzódok tőle és mellé dobom magam, hátat fordítva neki. -Jó, hát akkor hagylak aludni. Bizonyára fáradt vagy már és holnap vár a munka.- sóhajtom drámaian, fel is ülök picit, hogy a takarót összevakarjam az ágy végéből és magunkra húzzam, majd tovább mozgolódok, mintha igyekeznék megtalálni a kényelmes pózt, pedig valójában ott virít ajkaimon a cinkos mosoly, miközben fenekemmel újra és újra hozzá dörgölőzök mocorgás közben.

Make it Rain

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
Vissza az elejére 
3 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: