Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 8:28 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Úgy áradt szét gyomromban a feszültség és az idegesség, mint előtte talán még soha. Az, hogy Igor a házam előtt parkolt, még magában nem jelentett volna semmit, már azon túl, hogy hívatlanul, mindenféle bejelentés nélkül tette mindezt, de azok után, ami a legutóbbi partiján történt, egyetlen olyan helyzetet sem tudtam elképzelni, amiben szóba jöhetett volna, hogy egy levegőt szívjon Iris-szal. Főleg most, hogy nem is voltak emlékei erről a féregről, és ez a legrosszabb képeket vetített elém. Mert ha csak úgy gyanútlanul beengedte, anélkül, hogy eszébe jutott volna, hogy ez a kibaszott vénember egy veszélyes kígyó... csak még jobban dobogott a szívem, az adrenalin pedig úgy vágtázott a véremben, ahogy csak nagyon ritkán. Általában nem voltam egy ijedős típus, és arra kellett volna hagyatkoznom, hogy Iris nincs egyedül, és épp emiatt nem is eshet bántódása, de mégsem tudtam szabadulni a legrosszabb forgatókönyvtől, amit az agyam már úgy kezelt, mintha tényleg az lenne a valóság. Annyiszor megbántam, hogy ott, azon a kibaszott partin, mikor először próbált kezet emelni rá, nem tekertem ki a kibaszott nyakát, hogy hallgattam Iris nyugtató szavaira, ahogy megpróbálta kisimogatni belőlem az ingerültséget... Bármi is történt odabenn, sietős léptekkel tettem meg az autó és az ajtó közötti távolságot, úgy nyúlva a kilincs után, mintha tényleg emberi élet múlna rajta, és közben az agyam egy rejtett kis zugában megjelent a kép, hogy míg én már a legrosszabbat feltételezem, Igor normális körülmények között iszogat valamit a dolgozószobámban, míg Iris biztos távolságban van tőle, mondjuk fenn a szobájában, vagy... bárhol, csak jó messze ettől a testet öltött vadállattól. Ami azért volt furcsa, mert közben olyan volt, mint én. Ugyanazt az életet élte, ugyanazokkal az értékekkel, ugyanazzal a modorral, és... most mégis fel akartam négyelni ezekért, mert tudtam, hogy veszélyt jelent az egyetlen olyan emberre, akit képes voltam szeretni. Nem is törődtem azzal, hogy becsukjam magam mögött az ajtót, de rögtön arra lettem figyelmes, hogy törik valami, méghozzá nem is kis lendülettel, a hangok alapján pedig valami olyasmi volt, ami üvegből készült, és nem is túl messziről származtak. Már a fülemben dobolt a vérem, ezen a ponton már egyre biztosabban tudva, hogy bármi is történik, az nem egy békés eszmecsere, a gondolat pedig, hogy ez az átkozott féreg egy ujjal is hozzáér a feleségemhez, minden kibaszott izmomat pattanásig feszítette. Olyan düh kezdett tombolni bennem, amire talán előtte még soha nem volt példa, a vérem felforrt a méregtől, ekkor már a két szememmel látva Igor kapaszkodó ujjait Iris hajában, az imént hallott reccsenés pedig valószínűleg annak a vázának a törését jelezte, ami miatt a vénember mintha egy pillanatra megtántorodott volna. - Mi a... - Időm sem lett volna arra, hogy megtorpanjak vagy földbe gyökerezzen a lábam, és hiába láttam meg Kirill-t, aki az ellenkező irányból legalább olyan sietősen érkezett, mint én, már markoltam is a kibaszott vénember kabátjának nyakába, úgy rántva el Iris mellől, mint valami pehelykönnyű rongybabát, de amennyi adrenalin és düh dolgozott bennem, talán momentán még egy nálam kétszer nagyobb követ is képes lettem volna arrébb tolni. Nem is törődtem azzal, hogy mi törik még széjjel körülöttünk, úgy megrántottam, hogy elvesztette az egyensúlyát, miközben jó pár méterre sodródott a lánytól, én pedig, ahelyett, hogy Iris után nyúltam volna, szinte habzó szájjal, vérben forgó szemekkel nyúltam ismét Igor után, és míg egyik kezemmel a kabátja gallérját szorítottam úgy, hogy belefehéredtek ujjaim, a másik kezem ökölbe szorult, olyan iszonyú erővel húzva be neki, hogy szinte hallottam reccsenni az orrát, de ez nem tartott vissza attól, hogy a következő másodpercben újra megismételjem, és amennyire a vérem dolgozott bennem, aligha akartam abbahagyni addig, míg levegőt képes venni. Fújtattam az indulattól, megfeledkezve arról, hogy ennek az egésznek Iris is a szemtanúja, nekem pedig elsősorban vele kellett volna törődnöm, nem pedig azzal, hogy az utolsó levegővételéig üssem ezt az átkozott férget. Csak akkor álltam meg, mikor már szó szerint tántorgott, az elvörösödött kezemmel is rámarkolva gallérjára, csak hogy közvetlen magam elé rántsam. - Megmondtam, hogy ha még egyszer meglátlak a közelében, széttéplek - sziszegtem a képébe, ismét rántva rajta egyet, ebből a furcsa tébolyból pedig egyedül Kirill hangja rántott vissza valamennyire, aki ekkor már Iris mellett állt.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 7:21 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Zsigerből tartom az öt lépés távolságot az ismeretlen pasastól, aki olyan természetesen sétál be az ajtón, mintha csak haza jött volna, miközben folyamatosan úgy méreget, mint egy ragadozó de, míg ez Dimitriy esetében feltüzel és felizgat, jelenleg inkább megfagyassza a véremet. -Örülök, hogy Te nyitottál ajtót. Legutóbb nem tudtuk befejezni a beszélgetésünket.- szólal meg újfent és amellett, hogy fogalmam sincs milyen beszélgetést említ, feltűnik, hogy simán letegez, ami egyáltalán nem nyugtat meg, sőt, csak még jobban feszèlyez. Elkèpzelèsem sincs, hogy ki ez a tag de abban biztos vagyok, hogy még véletlenül se lehettünk annyira jóban, hogy csak úgy tegeződjünk, mert már attól is feláll a szőr a hátamon, hogy rám mosolyog, így inkább az az érzésem, hogy szándèkosan tiszteletlen velem.-Sajnálom, de nem emlékszem...- jegyzem meg tètován a fejemet rázva, de ha folytatni is akarnám a mondatot se tudnám megtenni, mert a tekintete szúróssá válik és közelebb lépked felém, én pedig ösztönösen hátrálni kezdek. Kezdem nagyon megbánni, hogy ajtót nyitottam, azt meg még inkább, hogy beengedtem, mert az már most egyértelmű, hogy ez a tag, ha Dimitriy ismerőse vagy üzlettársa vagy akármije is, nekem nem kellene vele kettesben lennem. Nagyon nem. -Nem tudom, hogy honnan vakart téged össze, de semmivel sem vagy különb, mint a többi olcsó ribanc.- csóválja a fejét az arcán kiszèlesedő vigyorral, de ez a vigyor cseppet sem barátságos és cseppet sem jókedvű. Inkább olyan, mint egy pszichopata mosolya, ahogy az áldozata felé indul, ettől a gondolattól pedig nyelek egy nagyot, de az út hirtelen elfogy mögöttem és a komódnak ütközök. -Èn nem a cafkája vagyok, hanem a felesége.- sziszegem dühösen, mert bármennyire is félek, attól még kibaszottul sértőek a szavai és a legkevésbé sem fogom eltűrni, hogy Mr Akárki ideszambázzon és úgy beszéljen rólam, mint egy prostiról. A biztonság kedvéért azért gyorsan odébb lépek, hogy legalább a kanapé közénk kerüljön, mint valami védőfal, de a hülye is tudja, hogy az nem sokat ér, ha úgy hozza a helyzet, már pedig ez a pasas egyértelműen fenyegetően lépked felém. -Nevezd, aminek akarod, de neked is meg van az árad, úgyhogy nem kellene úgy fenn hordani az orrod. És most nincs itt, hogy megvèdjen...- mosolyog tovább nyájasan, rajtam pedig továbbra is égnek áll az összes szőr, miközben a lépcső felé haladok, bár még ebben a helyzetben is kedvem lenne a saját hülyeségemen röhögni, hiszen a horrorfilmekben sem szokott jól végződni, ha valaki az emelet felé indul.-Bármelyik percben itt lehet...- közlöm határozottan, tényleg bízva abban, hogy rohadtul nem fog késni de azért készülök B tervvel is. Kirill odalent van edzeni. Vajon meghallja, ha ordítok vagy sikítok? Csak egy pillanatra nézek el, hogy felmèrjem mekkora a távolság köztem és a lépcső között, a pasas pedig korát meghazudtoló gyorsasággal lép felém, így hiába is igyekszek már akármerre is. Ujjai kíméletlenül markolnak a hajamra, felszisszenek a fájdalomtól, ahogy pár hajszálam fájdalmasan ki is szakad a fejbőrömből, és akaratlanul is hátra tántorodok egyenesen a karjaiba.-Ne aggódj. Semmivel sem vagyok rosszabb, mint Ő és, ha végeztem veled, ugyanúgy kifizetlek.- sziszegi a fülembe, én pedig jobb ötlet híján tényleg a B tervhez folyamodok: alaposan megszívom tüdőmet, hogy a lehető leghangosabbat sikoltsak, de mintha csak tudná, hogy mire készülök, tenyere a számra tapad, a tervezett sikítás pedig így, csak egy nyüsszogesse törpül. Úgy zakatol a szívem, hogy majd' kiszakad a mellkasomból, a kezeim pedig reszketnek, de még így is érzem, miként tölt el az adrenalin, miközben próbálom lerázni magamról vagy legalább hátrébb taszítani és az első kezembe akadó dologgal, ami épp egy váza, a feje felé célzok.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 5:51 pm
Már nagyon távolinak tűntek azok a napok, mikor csak úgy a munkára tudtam koncentrálni, mert bár hiába vallottam azt egész életemben, hogy nekem ez jutott, ebben voltam jó és nincs is szükségem semmi másra, hogy boldog legyek, Iris ezt az egészet felülírta bennem. Még ha néha éreztem is a levegőben, hogy talán egy napon választás elé állít majd, mert mondjuk nem tudja elviselni, hogy a férfi, akivel megosztja az életét, rosszabb, mint megannyi bűnöző együttesen, és míg neki az emberibb oldalamat tartogattam, mindenki más számára kegyetlen voltam és rideg. Az, amivel az elején Őt is ijesztgettem, de míg Ő belépett a kivételek körébe, addig mindenki más ott maradt, ahol eddig volt, és nem is készültem változtatni ezen. Azt sem tudtam, mihez kezdenék, ha egyszer nekem szegezné a kérdést, hogy mi a fontosabb, mert valójában nem tudtam élni egyik nélkül sem. Azt már tudtam, hogy milyen érzés Őt elveszíteni, mert amikor szembesültem az amnéziájával, és a furcsa, ismeretlen közömbösséggel a tekintetében, egyúttal kóstolót is kaptam abból, hogy milyen is az, mikor ha nem is szó szerint, de pofánvág az élet. El sem tudtam képzelni nélküle, viszont a másik oldalról sem voltam képes lemondani, szükségem volt rá, mindkettőre, hogy az maradjak, aki mindig is lenni akartam. Ezt kicsit sem könnyítette meg, hogy egész nap más sem járt a fejemben, csak hogy mit csinálhat otthon egyedül, bár azzal nyugtatgattam magam, hogy ha bármi történt volna, vagy Ő, vagy Kirill üzent volna, de azon kívül, hogy a nap derekán kaptam tőle egy üzenetet, ami szokatlan melegségű mosolyt csalt az arcomra, más nem történt. Semmi olyan legalábbis, amire fel kellett volna kapnom a fejemet, miközben izgatottan vártam a pillanatot, hogy hazaindulhassak, de a másodpercek kínzó lassúsággal teltek, és ezen az sem segített, hogy a napom nagy részét még csak nem is egyedül töltöttem. Iris üzenetére csak kis idő elteltével válaszoltam, de nem vittem túlzásba, és inkább taglaltam benne a remélt esti viseletét, semmint azt, hogy jelenleg bármi bajom lenne, közben újra szóba hozva azt a bizonyos asztallapot, majd egy csalafinta kis vigyorral a zsebembe csúsztattam a mobilt, még mielőtt a kelleténél jobban megszaladt volna a fantáziám, mert akkor viszont benne lett volna a pakliban, hogy a hívása nélkül indulok haza, csak hogy lázat csillapítsak, vagy igazából bármit, amit otthon találok. Az viszont kicsit sem töltött el nyugalommal, hogy nem jutottam előrébb, már ami Iris emlékeit illeti, és bár minden mást, amit terveztem, sikerült nyélbe ütnöm, de a legfontosabb még mindig tolódott. Vagyis... inkább csak nem tudtam, hol fogjam meg, hol kapjam el a fonalat, egyáltalán hogy kihez forduljak, amíg az apám nem közli, hogy talán hallott valamit. Bármit is gondolt magáról, és bármennyire hittem egész életemben a család szentségében, jelenleg Ő volt az utolsó, aki a bizalmamat élvezte, és gyűlöltem rá hagyatkozni valamiben, ami ilyen kibaszottul fontos volt számomra. Fáradtan masszíroztam meg arcomat, mikor bekanyarodtam a kocsifelhajtóra, rögtön szembesülve egy ott álló autóval, ami normál esetben sem kellett volna, hogy itt várakozzon, mégis, ahogy tudatosult bennem, hogy kinek az autója parkol a házam előtt, már hirtelen nem az apám és a kétesélyes ígéretei voltak fontosak, hanem hogy minél előbb odabenn legyek, a gyomrom azonban már akkor borsó méretűre zsugorodott, mikor sietős léptekkel elindultam a bejárat felé, végig abban bízva, hogy Igor nincs a feleségem közelében, a felismerés pedig, hogy Iris még csak nem is emlékszik arra, hogy mi történt legutóbb közöttük, még erősebben dobogtatta be a szívemet, a félelem és a düh különös egyvelegét fecsgendezve a vérembe, miközben szinte feltéptem a bejárati ajtót.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 4:32 pm
Iris & Dimitriy
Nem tudom, hogy le fogom-e valaha is tesztelni az állítását, de a gondolattól, hogy tényleg képes lenne miattam hazarohanni, pimasz mosoly jelenik meg az ajkaimon, ami szép lassan el is lágyul, mikor eszembe jut a korábbi "baleset", amikor szintén a háttérbe szorított minden mást és azonnal megjelent. Vagy legalábbis az alapján, ahogy elmesélte, nagyon így festett a történet, pedig akkor még elvileg semmiféle érzelmet nem táplált irántam a dühön kívül, most meg, már arról beszél, hogy mit csinál egy jó férj. Az elmúlt napokban mondjuk tényleg kitett magáért, folyamatosan azt leste, hogy mivel tudna a kedvemben járni, mosolyt csalni az arcomra és hűségesen csillapította a lázamat . Kisebb, nagyobb sikerrel, mert most mégis ugyanolyan forróság tombol bennem, mint akár egy órával ezelőtt, akár tegnap éjjel, ha arra gondolok, milyen lenne felülni arra az asztalra.-Hát akkor ez alapján azt kell mondjam, hogy rendkívüli férj vagy.- mosolygok rá továbbra is teljesen megbűvölve, kiélvezve gyengéd érintésèt az arcomon vagy épp, ahogy hajamra simít, miközben finoman céloz arra, hogy lehetőleg ne fárasszam le magam nagyon a vacsora elkészítésèvel. Nem, mintha kitaláltam volna már, hogy mivel várjam, mert ezen a feladaton az sem segít, ha rendelek valahonnan, de azt legalább már tudom, hogy nem egy válogatós fajta és ez nagy segítség.-Jól van. Nem bonyolítom túl.- bólogatok nagy egyetértéssel, pimasz vigyorral ajkaimon, mert az egy pillanatig sem titok, hogy miért nem szeretnè, ha túlságosan elfáradnèk estig, ez pedig kellőképpen gondoskodik is arról, hogy az a bizonyos lázam még most se csökkenjen. Az asztalon támaszkodok meg tenyeremmel, mikor odébb lép tőlem a kabátjáèrt, majd ahogy felém pillant ajkamba harapva, mosolyogva figyelem arcát és mindazt, ami tekintetéből árad, hiszen még szavak nélkül is tökéletesen értem, hogy mire gondol most és, hogy mi az, amit "úgyis tudok", ettől pedig ismét kellemes melegsèg költözik mellkasomba. -Tudom.- lehelem halkan, kissé talán el is pirulva, de ahogy elindul kifelé a konyhából, tényleg szó szerint küzdenem kell saját magammal, hogy ne rohanjak utána és vessem rá magam, mintha legalábbis örökre kellene most elbúcsúznunk, ami meglepő módon pokolian érintene, szóval inkább ismét emlékeztetem magam arra, hogy este újra láthatom.
Sikerül elég jól lekötni magam a munkával és Maflással, vagy épp néha mindkettővel, amikor a kis szèlhámos addig nógat és csipkedi a lábaimat, míg félbe nem szakítom a melót és foglalkozok vele is egy kicsit, de bármennyire is terelődik el a figyelmem, kerül-fordul az órát lesem vagy épp a telefonomat, azon töprengve, hogy Ő vajon mit csinálhat épp. Délután egy körül aztán nem bírom már tovább és, bár nem kifejezetten szeretném zavarni, végül mégis pötyögök neki egy rövid "Remélem, minden rendben" üzenetet, mert képtelen vagyok szabadulni a gondolattól, hogy bármi baja eshet, ez az érzés pedig, még mindig iszonyúan furcsa de valahol kellemes is. A gondolat, hogy van kiért aggódnom, hogy van, akit haza várhatok, máris sokkal másabb színben tünteti fel ezt az egészet és elhinti bennem a remény magját, hogy akár még jól is alakulhat a sorsom, ha hetekkel ezelőtt úgy is gondoltam, hogy az életemnek ezzel vége. Hiszen, szeret engem és nem csak olyan "megszoktam, hogy itt vagy" módon, hanem tényleg azzal a lángoló, forró szerelemmel, ami minden kibaszott pillanatban ott ragyog a tekintetében. Ez pedig olyasvalami, amire titkon mindig is vágytam, hogy így nézzen rám valaki még, ha az a személy történetesen egy bűnöző is. Annyira, már ez sem tud érdekelni. A vacsorával tényleg nem sokat bíbelődök végül, mert sikerül egy egész guszta tepsis receptet találnom, aminek az egyetlen elszúrható része az, ha szénné égeti az ember és még sikerül is jól kalkulálnom vele, mert fél hét körül el is készül. Ekkortájt hallatszik a kopogás az ajtó felől, amit bár különösnek találok, mégis odasètálok, hogy megnézzem, ki az és mit akarhat, az idősebb, jól szabott öltönyben ácsorgó férfi láttán elővakarom az udvariasabb oldalamat és megkérdezem, hogy miben segíthetek. Már ekkor tudnom kellene, hogy valami nem stimmel vele, mert a tekintete láttán leginkább egy kígyó jut eszembe, ami alig várja, hogy elérkezzen az alkalmas pillanat és megmarjon, de mivel Dimitriyre hivatkozik és hiába vetem fel, semmiképp sem akar odakint várakozni, vonakodva ugyan, de végül beengedem.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 12:35 pm
Bár ideje lett volna annak, hogy tényleg a palacsinta kösse le minden figyelmemet, ami mellé még grátiszban tejszínhabot is kaptam, de miközben ujjaim játszadozni kezdtek a finomsággal, le sem vettem róla a szemeimet. Követtem minden lépését, ahogy elsétált a kávéjáig, majd biztos távolságot felvéve tőlem, elkezdte azt kortyolgatni. Valahol még hálás is voltam neki, bár kicsit sem volt kellemes, ahogy a két énem összefeszült a fejemben, és míg az egyik tényleg, igazán örült annak, hogy helyettem is próbálja normál keretek között tartani ezt a reggelit, addig a másik felem tényleg oda akarta ültetni, ahová az imént letette azokat az átkozott palacsintákat. Főleg úgy, hogy tudtam, nagy eséllyel semmi nincs a köntöse alatt, és a tegnap esti játszadozásunk után már az is felsejlett előttem, mi mindent tudnék kezdeni a köntösének övével, ezúttal kivételesen nem téve tönkre egyetlen anyagot sem. Túl élénknek bizonyult a fantáziám, éreztem is, hogy kiszárad a torkom, de nem tudtam közömbös maradni a jelenlétében, még akkor sem, mikor épp a szívemen taposott át akarva vagy akaratlanul. Én nem tudtam benne mást látni, csak a nőt, aki lépésről lépésre a bőröm alá fészkelte magát, és tehetett volna bármit, ezt valószínűleg sehogy nem tudta volna felülírni bennem. Végül fogyni kezdett az elém tett palacsinta, addig is lefoglaltam magamat, míg teli volt a szám az édességgel, egy pajzán kis vigyort azért megvillantva, mikor arról a bizonyos fogyókúrás reggeliről beszélt, bár, amennyit az elmúlt hetekben izzadtam felette, vagy alatta, vagy netán mögötte, már annyira nem is tűnt szükségesnek az az edzőterem, hacsak nem valami másfajta frusztrációt akarnék levezetni, de a jelenlétében aligha tudtam rajta kívül másra koncentrálni, ez pedig jótékony hatással volt a bennem felgyülemlő feszültségre is. A lassan leürülő tányér jelezte leginkább, hogy ideje lenne indulni, amit először csak szavakkal hoztam tudtára, de a lábaim egyelőre nem voltak túl együttműködőek, és miközben lelkesen eltüntettem a maradék tejszínhabot a tányér széléről, nyúzottan sóhajtottam egyet. - Ha ezzel hívnál fel, még a kezemből is eldobnék mindent - vigyorodtam el aztán, szándékosan tartva távol magam az elképzeléstől, hogy itt ül az asztalon, egy szál semmiben, és... - Egy jó férj ápolja a lázas feleségét. Gondolom... - húztam el a számat pimaszkodó grimasszal, mintha bármilyen elképzelésem is lenne arról, hogyan is működik egy rendes férj agya, de ezen a ponton valószínűleg nem is ez volt a lényeg. Felemeltem a karomat, hogy finoman végigsimítsak arcán, majd haján, mikor homlokomnak döntötte homlokát, egy nehéz, de gyengéd csókot lehelve ajkaira, majd kicsit elhajolva tőle, a homlokára is. - Csak ne bonyolítsd túl. Megelégszem a rántottával is. Amúgy is, ma még szükségem lesz a kiegyensúlyozottságodra - vált még szélesebbé a vigyorom, bár reméltem, hogy nem akarja magát túlságosan belelovagolni ebbe az egész vacsorakészítősdibe. A vékony kabátom után indultam, amit tegnap az egyik szék támlájára dobtam a spagetti készítés közben, majd miközben belebújtam, kiszakadt belőlem egy nagyobb sóhaj. Csak ismételni tudtam volna magam, hogy kibaszottul szeretem, és hogy minden nélküle töltött perc egy kicseszett örökkévalóság, de ahogy tekintetem ismét ráfüggött az övére, inkább csak egy lágy, csibészes vigyort villantottam, miközben megrántottam vállaimat. - Úgyis tudod - szólaltam meg, de hatalmas erő kellett ahhoz, hogy végre megembereljem magamat, és kisétáljak a konyhából, majd utána a házból.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 23, 2022 10:28 am
Iris & Dimitriy
Sokkal könnyebb volt ez az egész, amikor még a szobámból hallgatózva vártam, hogy csukódjon a bejárati ajtó, majd felmorduljon az autó motorja, ami egyértelműen azt jelentette, hogy Dimitriy elment itthonról és végre szabad a pálya. Akkor nem kínzott kicsit sem a gondolat, hogy majd baja eshet, bár nem is agyaltam azon, hogy talán miféle veszélyes helyeken járhat, mert sokkal jobban lekötött, hogy magamat sajnáljam. Nem gondolkoztam azon, hogy arra kérjem, hogy maradjon, hogy egy kicsit még őrizzük meg ezt a békés, meghitt pillanatot, ami a sok idegeskedès és feszültség után, amivel ez az új élet és a kényszer házasságunk járt, most olyan, mint hosszú ideig tartó szárazság után egy alapos, kiadós esőzés. Nem akartam, hogy a közelemben legyen, mert el sem tudtam képzelni, hogy valaha jól is tudnám érezni magam Vele, de most minden a feje tetejére állt, én pedig azon kapom magam, hogy kerül-fordul, csak bámulom. -Nem baj. Majd megeszem hidegen.- kuncogok a figyelmeztetése hallatán, de aztán a kávémèrt indulok, meg úgy általában igyekszem távolabb kerülni Tőle, nehogy túlságosan nagy legyen a késztetés arra, hogy mégis elfoglaljam a palacsinta helyét az asztalon, mert abból minden lesz, csak munka nem és ezzel valószínűleg Ő is tisztában van. Mégis folyamatosan ingerel vagy a megjegyzéseivel, vagy épp azzal, ahogy a tejszínhabbal játszadozik, amitől nekem is kedvem támad az ujjamról lenyalogatni egy keveset, de mielőtt még meg is tenném, a korábbi reggelit kezdi inkább dicsérni. -Az valamivel fogyókúrásabb is volt.- válaszolok pimasz mosollyal, bár annyira nem valami bölcs dolog részemről, hogy alaposabban fel is idézem magamban azt a reggeli kellemes ébresztőt, de mielőtt még túlságosan beleèlnèm magam, megtöri a csendet, ahogy megköszörüli a torkát és induláshoz készülődik. Vagy legalábbis közli, hogy indulnia kellene, de mivel nem mozdul, egyértelműen látszik, hogy Ő se nagyon akar véget vetni a reggelnek, bármennyire is hívja a kötelesség, ez pedig lágy mosolyt csal ajkaimra. Bólintok egyet a további instrukciókra, a telefon után kutató kezét figyelem, miközben szinte erőszakkal fojtom magamba a kikívánkozó szavakat, melyekkel legszívesebben maradásra próbálnám bírni, hiszen a francba is, csak pár óráról van szó. De Ő sem könnyíti meg a helyzemet, újabb szavai hallatán pimasz mosoly jelenik meg arcomon és kíváncsi pillantással félre biccentem a fejemet.-Mert, ha felhívnálak, hogy itt ülök az asztalon és valószínűleg lázas vagyok, azonnal rohannál haza?- duruzsolom pimaszul, kicsit közelebb is merèszkedek hozzá, hogy finoman átkaroljam nyakát, majd egy lágy csókot lehelek ajkaira és pár pillanat erejéig homlokának támasztom homlokom.-Tènyleg vigyázz magadra. Kellesz a vacsorához.- súgom végül halkan ajkaiba, majd egy újabb rövid csók után felpillantok rá és ajkamba harapva elhatralok Tőle. Körülbelül ennyi idő az, míg biztonságos, hogy hozzá érjék, máskülönben még a végén el sem engedem.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 10:53 pm
Még mikor helyén voltak az emlékei sem tudtam kiverni a fejemből azt a gondolatot, hogy egyszer be fog telni nála az a bizonyos pohár, amiért rabként kezelem ebben a házban, pedig pont ez volt a lényege a közösen bejárt utunknak. Még pontosan emlékeztem, milyen érzelmek jelentek meg az arcán, mikor közöltem vele, hogy mindketten csak rabok vagyunk ebben az egészben, és bár azt, amire akkor gondoltam, és amire értettem ezt, már köddé vált, de a veszély, amitől óvni akartam, és amitől a napom minden percében féltettem Őt, ugyanúgy kinn leselkedett. És még csak nem is kellett hozzá az én világom, mert már az is bebizonyosodott, hogy az Ő világa is tele van beteg, elfajzott faszokkal, akik csak arra vártak, hogy ragadozóként lecsapjanak a hozzá hasonlókra. Ha másokról lett volna szó, az ujjamat sem mozdítottam volna, mondván, hogy nem az én dolgom és nem is az én felelősségem, de Ő más. Érte tényleg bármit feladtam volna, akár az életemet is, ha úgy kívánja a helyzet, ha pedig ölnöm kellett azért, hogy biztonságban tudjam, hát... ha meglennének az emlékei, tudná, hogy ezen már túl vagyunk. És nem is bántam meg, hogy megtettem, még ha nehéz is volt az aznap este, és féltem a szemébe nézni, nem is a bűnöm miatt, inkább hogy... az Ő világa mennyire rázkódik meg, amiért szembesült az életemmel és azzal, hogy bármennyire is változtam meg a szemében, a külvilág felé még mindig egy kibaszott bűnöző voltam a legaljasabb és legveszélyesebb fajtából. Próbáltam elengedni a témát, lehetőleg újra és újra ráerősítve arra, hogy bármikor elhagyhatja a házat, de csakis Kirill társaságában, és ugyan már előre sejtettem, hogy emiatt egyszer szörnyen egymás torkának fogunk ugrani, de most még nem volt itt az ideje. Annál inkább a palacsintának, amit épp oda rakott le, ahol az imént még az asztallapot simogattam, szemérmetlenül vizionálva oda fenekét, majd már magát az egész testét, ahogy hátradől, széttárt lábakkal várva, hogy megkönyörüljek rajta... muszáj volt megköszörülnöm a torkomat, kihasználva azt a kis időt, amit végül a hűtő előtt töltött, majd amint visszatért a habbal, adagoltam belőle egy keveset a palacsinta tetejére, közben lágyan fenekére simítva. - Ha sokáig állsz itt, kihűl az összes - jegyeztem meg úgy, mint akit tényleg kurvára érdekel a palacsinta hőmérséklete, valahol bízva abban, hogy ledobja magáról azt a vékonyka kis köntöst, de ahogy újra a kávéjáért indult, belőlem is azt váltotta ki, hogy a koffeinbe kortyoljak. Közben ujjammal játékosan a tejszínhabba nyúltam, jóízűen nyaldosva le magamról a krémet, szemtelenül őrizgetve tekintetét, bár az iménti pírfoltok még nem tűntek el róla teljesen, ez pedig csak tovább táplálta a sátáni kis vigyoromat. - Bár nagyon finom a palacsinta, de - dőltem hátra kissé, magammal húzva a tányért, hogy tovább lakmározzak a már habbal összekent palacsintából. - Az első reggeli jobban ízlett - vontam egyet vállaimon lazán, lenyelve egy újabb falatot, de ahogy tekintetébe néztem, újra megfogalmazódott bennem az, ami ma már nem egyszer. Pedig próbáltam elzárkózni, esélyt sem adni arra, hogy lebeszéljen az indulásról, de ha Ő kért volna rá, ezer százalék, hogy inkább maradtam volna itthon, minthogy bárhová is menjek nélküle. És akkor rögtön kizártam volna, hogy bárhová is menni akarjon. A hálószobáján kívül, természetesen, mert annak minden zegét és zugát bebarangolnám vele, legalábbis kezdésnek. - Lassan ideje indulnom - törtem meg a beálló csendet végül, hozzátéve egy nyomatékos torokköszörülést, ami inkább a lelki szemeim előtt megjelenő fantáziaképeknek szólt, hátha sikerül őket elhessegetni. Egy nagy sóhajjal eltoltam magam elől a szinte teljesen üres tányért, még az ujjammal eltüntetve némi habot, ami a tányér szélére ragadt. - Ha olyasmi történik, amit Kirill nem tud elintézni vagy megoldani, hívj fel - kezdtem el a zsebemben matatni, hogy egyáltalán eltettem-e a telefont, de még mindig alig akaródzott felállni a helyemről. - Főleg, ha... hirtelen tűzoltásra van szükség - jelent meg pimasz él a hangomban, miközben szemtelenül végignyaltam alsó ajkamat, kétséget sem hagyva afelől, hogy pontosan milyen tűzre is gondolok.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 8:31 pm
Iris & Dimitriy
Azzal, már sikerült megbèkèlnem, hogy Kirill az én személyi testőrömmè vagy mivè lépett elő, de azt azért nem nagyon díjaztam volna, ha tényleg, még itthon is folyamatosan szemmel tart, mintha lenne bármi, amitől ebben a házban óvni kellene. Leszámítva persze Dimitriyt, aki a folyamatos pimaszkodásával nem, hogy nem segíti elő, hogy tényleg, kötelességtudóan elengedjem ma dolgozni, hanem inkább egyre nehezebbé teszi a feladatot, mert már attól meglódul a vérem, ha eszembe jut, hogy milyen az, amikor Ő liheg a sarkamban. Csak ne látnám rajta, hogy mennyire élvezi mindezt, ahogy cèlozgat és folyamatosan telibe is talál, miközben a sunyi vigyorát a bögréje mögé rejti én pedig szavak helyett, inkább csak a fejemet csóválom mosolyogva. -Igen, tudom. Emlékszem a balesetre, amiről meséltèl.- sóhajtom, mint valami durcás kamasz, de azért valahol iszonyúan jól esik, hogy félt és, hogy vigyázni akar rám még akkor is, ha Ő épp nincs is a közelemben én pedig, ha pokolian élvezem is, amikor dacolhatok Vele, most azért felfogom, hogy ez valamivel komolyabb téma. Elvégre én se vágyom arra, hogy bárki is ki akarjon nyírni vagy, hogy lehetőséget kapjon erre, szóval Kirillt tényleg magammal cibálnám, ha mégis ki akarnék mozdulni. Szerencsére azonban, most egyáltalán nincs szükség rá, mert az egyetlen veszély, ami fenyeget, ott ücsörög az asztalnál és, bár épp azon töpreng, mennyivel másabb lenne a helyzet, ha én helyezkednèk elé az asztal lapjára, Őt azonban még valamennyire semlegesíteni tudom azzal, ahogy leteszem elé a palacsintákat. Nem, mintha ettől még nem verne gyökeret bennem a gondolat, az elképzelés, hogy milyen érzés lenne a palacsinta helyében lenni, de a hűtőben való hosszas turkálással igyekszem lehűteni magam, mire megérkezek a kívánt tejszínhabbal.-Akkor...jó étvágyat.- duruzsolom halkan, akaratlanul is jót mosolyogva azon, mennyire... hétköznapi ez az egész, ahogy a férjem elé teszem a reggelit munkába menet előtt, leszámítva pikáns szavait a hangokról, melyeket szerinte Kirill, már épp elégszer hallhatott. Ajkamba harapok és minden bizonnyal iszonyúan elvörösödök, ha csak a múlt éjjelt felidézem magam előtt, hogy miféle hangokat csikart elő belőlem, de talán nem is kell annyira messzire mennem, mert a reggeli ébresztő se tartozott a leghalkabb produkcióim közé, de igyekszem tartani magam, uralkodni a testemen, ami már réges rég elárult, mert ahogy Dimitriy mellé álltam is, már tűz forró volt. Most pedig, ahogy keze a fenekemre simul, ahogy végig néz rajtam, mintha csak egy falat gusztusos hús lennék, nagyot kell nyelnem, hátha ezzel csillapítom vérem lüktetésèt. -De. Kérek.- válaszolom halkan, bár a hangom egyáltalán nem úgy viselkedik,mint szeretném, szavaim buján csengnek, bármennyire is igyekszem uralmam alá vonni őket, így végül inkább odébb is lépek Tőle, mielőtt még tényleg azon kapnám magam, hogy az ölébe mászok, vagy épp az asztalra. A kávémèrt indulok inkább, amit elhagytam valahol félúton, ha pedig sikerül megszereznem, visszasètálok vele az asztalhoz, majd helyet foglalok és pár pillanatig, csak csendben, lágy mosollyal bámulom, ahogy falatozik vagy épp a kávét kortyolja, lényegében mindegy, hogy mit csinál épp. Egyszerűen csak jó érzés így, ilyennek látni és tudni, hogy mindez miattam van.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 6:59 pm
Szavak helyett inkább egy sejtelmes pillantással reagált a szemtelenkedésre, amivel mint általában, most sem spóroltam, és bár talán a helyzet megkövetelt volna némi komolyságot, de volt egy olyan megérzésem, hogy lesz még elég időnk komolykodni, főleg ha nem sikerül pontot tenni ennek az egésznek a végére. A probléma ugyan rövid időre eltörpült, mert hiába nem láttam lángolni tekintetében azt, ami az én mellkasomat viszont szüntelenül fűtötte, de ezúttal már tudtam kapaszkodni belé, és abba, hogy ismét lehetőséget adott nekem. Vagyis, mára már inkább nekünk. Elvégre ez már nem csak rólam szólt, hanem róla is, és hiába gondoltam egész életemben azt, hogy ez egy egyszereplős darab, és soha nem fog létezni más azon a bizonyos "én"-en túl, de mellette túl gyorsan meg kellett tanulnom kettőnkben gondolkodni. Már nem is volt egyszerűen Ő vagy én, ez már Mi voltunk, még ha nem is emlékezett rá. Az pedig, hogy ebben történik-e változás, már inkább rajtam múlott, és épp emiatt nem is szabadott volna hagynom, hogy tévútra vigye a gondolataimat, még ha kibaszottul vonzó gondolatnak is tűnt felültetni erre a nyamvadt asztalra, és bebizonyítani neki, hogy ez a vágy bárhol és bármikor képes utat törni magának. - A házban nem fog a sarkadban lihegni - reagáltam szavaira, bár tény, hogy az imént sikerült rosszul kifejeznem magam, elvége azt már főleg nem várhattam el Iris-tól, hogy egész nap tűrje Kirill jelenlétét. Még ha sikerült is békét kötniük egymással, szert téve valami halvány barátságfélére, annak ilyen szempontból nem volt jelentősége. Főleg most, hogy ahogy rám, úgy rá sem emlékezett. - Ott amúgy is csak én liheghetek - grimaszoltam ártatlan pislogással, kiegészítve a mozdulatot egy vállvonással, bár ahogy újra ajkamhoz emeltem a bögrét, egy sunyi vigyort sikeresen el is rejtettem. - De ha bárhová is menni akarsz, az legyen az első, hogy szólsz neki - tettem hozzá ezt már viszonylag komolyan, bár még soha nem gondoltam bele, mit is csinálnék, ha egyszer azon kapnám, hogy Kirill háta mögött settenkedve elmegy itthonról, és ki tudja, mi mindent szabadít annyi idő alatt a saját nyakára. Az, hogy dühös lennék, nem is kétséges, erre azonban nem is akartam többet gondolni. Talán kellőképpen megértette már, hogy miért jöttek létre ezek a szabályok, és kivételesen ezek nem azt a célt szolgálták, hogy kiéljen a beteges irányításmániámat. Csak félig. A gondolataimat végül az előttem elterülő asztal vonta el a szóban forgó témáról, tenyeremmel finoman érintve a lapot, és nem is hagytam kétségek között vergődve, hogy pontosan mi jár a fejemben, Ő pedig, csak hogy tovább pimaszkodjon, épp oda pakolta le a nekem szánt palacsintákat. Megforgattam szemeimet egy hülye vigyorral ajkaimon, miközben bólintottam egyet szavaira, próbálva figyelmen kívül hagyni, ahogy térdével finoman megérintette a lábamat, de itt még nem ért véget a nekem szánt tortúra, egy apró csókot is kaptam a homlokomra. Inkább a tányér után nyúltam, még mielőtt a lábait fogtam volna börtönbe, de egy sóhaj azért kiszakadt belőlem. - Én inkább csak tejszínhabot kérek - válaszoltam a kérdésére, hosszú idő után először nem pimaszkodva el a válaszadást, pedig... igencsak lett volna mit mondanom. És még annál is több mindent akartam csinálni vele, de ahogy a hűtőhöz lépett, és kutakodni kezdett, jobbnak láttam, ha a saját tenyerembe vájom a körmeimet, és így fojtom el a rajtam eluralkodó frusztrációt. El is jutott némi friss oxigén az agyamig, még azelőtt elkezdve az egyik palacsinta csipegetését, hogy egyáltalán elém tette volna a habot, közben le sem véve róla a tekintetemet, az oxigén viszont nagyjából addig tartott, míg vissza nem ért mellém, és tekintete elárulta, hogy szándékosan áll ilyen közel, mintha csak azt tűzte volna ki célul, hogy próbára tesz. - Szerintem hall Ő így is eleget minket, nem akarja még látni is - jegyeztem meg, ajkaim köré pedig lassan egy ördögi kis vigyor rajzolódott, egyetlen alkalmat sem hagyva ki, hogy megpróbáljam zavarba hozni. Már amúgy is hiányoztak azok a kis pírfoltok, amiket néha megvillantott. Ugyan kezem először a tejszínhab után nyúlt, de nem tudtam legyőzni a késztetést, hogy ne módosítsak irányt, finoman fenekére simítva tenyeremet, így vonva közelebb magamhoz, tekintetemet úgy járatva rajta, mintha már most meztelenül állna előttem. - Te nem kérsz palacsintát?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 5:56 pm
Iris & Dimitriy
Már a vacsora említése is veszélyes terepnek minősül, de ugyanez a helyzet az aggodalmammal is, amit a viccelődésèvel és a pimaszkodásával sikerül valamennyire a háttérbe szorítania, ugyanakkor igyekszem komolyan is venni szavait, melyeknek az egyértelmű üzenete az, hogy mindig próbál vigyázni magára. Legyen ez azóta szokása, hogy én itt vagyok, vagy már az ősidők óta, ez a lényegen nem változtat, nekem pedig innentől már más dolgom sincs, mint várni, hogy elteljen a nap és este épségben sétáljon be az ajtón. Vagy, ha már nagyon muszáj megsèrülnie, azért némán könyörgök valami ismeretlen erőhöz egy picit, hogy lehetőleg semmi komoly ne legyen, csak olyan, amit én is el tudok látni, majd a fájdalmát gondosan, a magam módján csillapítani. A palacsinta eközben egyre gyarapodik, a kávèról pedig Ő gondoskodik, majd mögém lépve, gyengéd csókot lehelve nyakam bőrére meg is kapom a nekem készített adagot, én pedig hálás mosollyal veszem el tőle és egyszerűen belesüppedek kicsit ebbe az idilli hangulatba, ami hirtelen körül leng minket, ahogy reggelit készítek, miközben Ő finoman átölelve épp a tányérról lopkodja a palacsintát. Játékosan meg is dorgálom érte, még ha jól is esik az elismerése, bár azt már én magam sem értem, hogy miért jut eszembe Őt a türelemmel egy mondaton belül említeni. Olyan, mintha azt mondanám Róla, hogy szerény és félénk, amit pillanatokkal később tökéletesen meg is vètóz, ahogy a bugyijaimat említi, amiket cseppet sem a türelme okán tépkedett le rólam, de erre inkább, csak egy sejtelmes pillantással reagálok, miközben Ő, mint valami jól nevelt gyerek az asztalhoz sétál. Miközben az utolsó adagot is kisütöm, azért óvatosan megtudakolom, hogy mit is vár tőlem abban az esetben, ha ma mégis akadna dolgom a városban, de nem nyúlok nagyon mellé, amikor Kirill jut eszembe, aki egyébként fogalmam sincs, hogy a nap többi részében mivel szokta múlatni az idejét. Most sem itt van a konyhában, ez teljesen biztos és kènytelen vagyok elismerni Dimitriy pimasz szavait követően, hogy ez így van jól. -Hát azért itt a házban nem hiszem, hogy a sarkamban kellene lihegnie.- nevetem el magam, miközben a tányér palacsintával az asztalhoz indulok, de látva, miként simít végig tenyerèvel az asztal lapján, akaratlanul is ajkamba harapok és egy kacér pillantással keresem meg tekintetét. Őrület, hogy milyen hatással van rám, hogy mennyire feltüzel, már a gondolata is annak, hogy felpattanjak arra a nyomorult asztalra és megtapasztaljam, mit is tenne velem addig, míg Kirill nem lát, de inkább nyelek egy nagyot és elé teszem a palacsintát.-Ahol most a reggeli van?- kérdezem megjátszott ártatlansággal, de ahogy megállok mellette szándékosan úgy helyezkedek, hogy térdem finoman lábához simuljon, majd lehajolok hozzá és gyengéd csókot nyomok a homlokára. -Akkor jöhet a tejszínhab is meg a csokiöntet?- duruzsolom pimasz mosollyal, de esküszöm nehéz megállnom, hogy ne toljam odébb a frissen sült tésztát, hogy az asztalra helyezkedjek kényelmesen és magam mellé kínáljan a habot és az öntetet is. Sóhajtok egy nagyot, mikor nagy nehezen ellèpek végül mellől és a hűtőhöz sétálok, amiből előszedem az említett finomságokat, bár talán egy picit szándékosan kotorászok a kelleténél tovább, mert a hűs levegő addig is gondoskodik arról, hogy kitisztítsam a fejem. -Ezek szerint, Kirill már megszokta, hogy a háttérbe kell húzódnia, ha mindketten itthon vagyunk?- kérdezem visszafelé indulva olyan ártatlanul, mintha csak az időjárásról beszélgetnènk, de arra most sem hagyom ki az alkalmat, hogy a lehető legközelebb helyezkedve álljak meg mellette, tenyeremmel az asztal lapján megtámaszkodva, másik kezemet csípőmre téve, pimasz mosollyal nézve le rá.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 4:27 pm
Nem voltam túl jó abban, hogy bárkit is megnyugtassak, ez nem számított az erősségemnek, és ezt akkor bántam a legjobban, mikor a szemeibe nézve láttam, hogy éppen erre a képességre lenne szükség, hogy valamennyire elaltassam benne a félelmet vagy aggodalmat. Még ha tegnapig lehetetlennek is tűnt, hogy újra ilyesmit érezzen velem kapcsolatosan, a tegnap estéből sem feltétlenül szabadott volna messzemenő következtetéseket levonnom, mert benne volt a pakliban, hogy mégis megbánja, ami történt, tiszta lap ide vagy oda. Ha csak ezt vettem volna figyelembe, nem volt okom az aggodalomra, mert ugyanúgy viszonyult hozzám, mint tegnap éjjel, ezt pedig nem is cáfolta meg azzal a bizonyos reggelivel, de most ismét itt találtuk magunkat a valóságban, a torz hétköznapokban, ami ismét eszembe juttatta, hogy mennyi időt tölthetett el a társaságom nélkül, azon pánikolva, hogy egyáltalán hazajövök-e. És ha igen, akkor hogyan, milyen állapotban... Maflás egyedül az űrt tölthette ki, hogy némileg lekösse a figyelmét, és gyorsabban teljen vele az idő, de a félelmet és aggodalmat nem tudta csak úgy, egy csettintésre eltüntetni. Azzal nekem kellett kezdenem valamit, és jobb híján, jelenleg inkább csak elvicceltem, mielőtt eszébe jutott volna komolyabban belemerülni a témába. - Hát, egy-két finom falatért bármit... - fűztem tovább a gondolatot, nem kevesebb pimaszkodással, és bár nem láthatta, de pár pillanat erejéig valami gyengéd melegség is költözött a mosolyomba, ahogy eljutott a tudatomig, hogy hiába a rideg valóság, most mégis minden annyira... békésnek tűnt. Olyasminek, amiről már majdnem lemondtam, mert úgy tűnt, hogy semmi esélyem visszakapni, mert valljuk be, elég kevés olyan forgatókönyv létezett, amiben reggelit készítgetett nekem, miközben nem is emlékezett rám. Próbáltam abba kapaszkodni, hogy az a pattogó kis szikra és vele együtt az izzó parázs is örökké közöttünk marad, bárhogy is próbálják meg eltüntetni vagy elfeledtetni velünk, de bármennyire is fájt belegondolni, ez bármikor vehet egy száznyolcvan fokos fordulatot. Mindkét bögrébe töltöttem kávét, de elsősorban az övével kezdtem foglalatoskodni, a megfelelő ízesítést követően pedig odaléptem mögé, és míg félig-meddig átöleltem, elé tartottam a kávét, hogy szabad kezével átvehesse. Nem bírtam ki viszont, hogy ne csenjek el rögtön egyet a kisült palacsinták közül, bár még elég forró volt a választott darab, de némi fújkálás után a számba tömtem egy részét, jólesően nyammogva rajta, legalább úgy, mint egy csíntalan gyerek. - A türelem nem erényem. Sajnálom - vontam egyet vállaimon megjátszott bűnbánással, ajkaim szélében a szokásos kis sunyi vigyorral. - Erről a bugyijaid sokat tudnának mesélni - tettem hozzá tovább pofátlankodva, ekkor már dekoltázsát vizslatva, és csak egy nagy sóhajt követően voltam képes elszakadni tőle, hogy szót fogadva, az asztal felé forduljak, de előtte még felmarkoltam a saját kávémat, és azzal együtt vonultam az asztalhoz, kényelmesen helyet foglalva. - Ha mégis menni akarnál valahová, szólj Kirillnek - szólaltam meg pár pillanatnyi hatásszünet után, hol a kávét, hol alakját bűvölve, de nem tudtam tagadni, mennyire nem tetszik már maga a feltételezés sem. A másik oldalról viszont ott volt az, hogy nem zárhatom be, mint egy kibaszott foglyot, és nem őrizhetem nyolc lakat alatt, mert... nem akartam, hogy boldogtalan legyen. Kirill volt a szükséges rossz, vagy, inkább az arany középút. - Hát, Kirill elvileg itt lesz valahol... remélem, hogy amint kiteszem a lábam az ajtón, le se veszi majd rólad a szemeit - sóhajtottam fel némi nyúzottsággal, amit egy korty kávéval igyekeztem oldani, és hogy oldjam a kialakuló feszengésemet, inkább máshogy kezdtem el megközelíteni az egészet. - Most még talán látna olyan dolgokat, ami nem valószínű, hogy tetszene neki - vontam egyet vállaimon, szemtelenül végignyalva alsó ajkamat, elhúzódva kissé az asztaltól, és miközben újra felsóhajtottam, tenyeremmel végigsimítottam az asztallapon. - Mondjuk ha itt ülnél... - elmélkedtem tovább, de tulajdonképpen ezzel sem könnyítettem meg a dolgunkat. A sajátomat biztosan nem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 3:14 pm
Iris & Dimitriy
Mintha csak egy újabb randit beszéltünk volna le, olyan kíváncsian és olyan izgatottan várom máris az estét, amikor majd letudja a mai munkát, ami most elszólítja és újra láthatom. Őrület, milyen hirtelen változott meg minden, de az amit érez irántam, ahogy bánik és viselkedik velem, teljesen megszèdít és, már a legkevésbé sem vágyom arra, hogy távol tartsam magamtól. Épp ellenkezőleg. Inkább minél közelebb akarom érezni magamhoz, bár a félsz azért még bennem van, hogy talán a végén iszonyúan megègetem magam, de nem hagyatkozhatok a félelmeimre és, ha csak a napjaink egyes részei telnek majd úgy, mint az elmúlt pár nap, így érzem, már megèri. Ahogy a kávén kezd morfondírozni, szándékosan pimaszkodok vele picit, mintha egy pillanatig is azt feltételeznèm, hogy nem ébredt fel kellőképpen attól, ahogy indult a reggel, de tény, hogy az éberségèvel semmi gond nincs és ez körülbelül, már akkor megtapasztaltam, amikor felkúszott combjaim közé a takaró alatt. Nem is pazarlok erre több szót, csak egy kacér mosolyt villantok fel, amit ajkamba harapva próbálok eltüntetni onnan és tovább foglalatoskodok a palacsintával, amit éppenséggel, még én is egész jól meg tudok sütni. Kevés dologról mondható ez el, de talán majd most szerzek új tapasztalatokat és tanulok ezt-azt, főleg az ilyen napokon, amikor egész estig távol lesz én pedig, ha a munkával le is foglalom magam egy ideig, mégis találnom kell majd más elfoglaltságot is. Összekèszíti a kávét, szemem sarkából követem mozdulatait, de a kellemes reggelt azért egy picit beárnyékolja az, amikor belém hasít a felismerés, hogy miféle munkája is van és, hogy mennyire veszélyes lehet egy munkával töltött napja, ami miatt eltölt az aggodalom, bár ez még engem is meglep. De akkor sem örülnék, ha baja esne és ezt nem is tartom magamban, Ő viszont most is azzal a pimasz mosollyal válaszol, mintha így próbálná enyhíteni a helyzet komolyságát. Bólintok egyet, bár tekintetemben ott lappang némi féltès még és talán egy enyhe fenyegetés is, mintha csak azt üzennèm, hogy "ajánlom is, hogy vigyázz magadra", de ahogy bizonyos testrészeire utal és elárulja, hogy azokra mennyire igyekszik vigyázni, akaratlanul is elnevetem magam.-Bizonyos testrészekre mindig figyelj, mert sosem tudhatod, mikor kapsz vacsorát.- csóválom a fejem pimasz mosollyal, de közben ismét a palacsintának szentelem a figyelmemet, így már csak akkor veszem észre, merre indul a kávémmal, mikor mögém lép és vállamon találva állával támaszt, elèm tartja a bögrét.-Köszönöm szépen.- veszem át tőle a kávét lágy mosollyal ajkaimon, de ahogy elcsen magának egy darab palacsintát, megjátszott felháborodással fordítom felé tekintetem.-De türelmetlen vagy.- sóhajtom kelletlenül, de ajkaimon még mindig ott bújkál a jó kedvű mosoly és, még mielőtt azt gondolná, hogy bármennyire is zavar, ha máris falatozni kezd, picit felé fordulok és egy apró puszit lehelek az arcára.-Nem lenne jobb az asztalhoz ülni és úgy megreggelizni?- duruzsolom halkan, bár a tekintete egyértelműen nem a palacsinta felé kalandozott az imént, ettől pedig máris libabőrössè válok. Lehetetlen nyugton maradni mellette, ha ilyen közel simul hozzám, ha így vizslat, de megemberelem magam, nyelek egy nagyot majd egy korty kávé után ismét a palacsintával foglalkozok picit.-Ha netán mégis mennem kellene valahova, gondolom nem ártana szólnom előtte.- vetem fel végül halkan, mert ki tudja még mi pattanhat ki a fejemből unalmamban, vagy az is lehet, hogy szükségem lesz valamire a boltból.-Vagy egyedül leszek itthon?- kérdezem végül, hiszen ha Kirill esetleg itt marad, úgy felesleges is a kérdés, de ha komolyabb melóról van szó lehet, hogy Ő is Vele tart.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 22, 2022 6:59 am
Elég volt egyetlen szóval említenie a vacsorát, hogy rögtön megszaladjon a fantáziám, és bár próbáltam minél előbb véget vetni a bevillanó kis képeknek, de azok csak nem akartak békén hagyni. Abban biztos voltam, hogy legalább annyira meg akarom dolgozni ma éjjel, mint tegnap, és emiatt csak reménykedni tudtam abban, hogy valami laza edzést tervez, amitől nem fog sajogni minden porcikája. A vigyorom viszont nem csillapodott, leginkább szavai miatt, mert az előttünk álló vacsora helyett már a múlt éjszaka felé terelgette a gondolataimat, és egyre inkább éreztem, hogy meg kellene maradnom a jelenben, mert mind a múlt, mind a jövő olyasmit mutatott, ami képes lenne lebeszélni arról, hogy kitegyem a lábamat a házból. A vérem lüktetése alig csillapodott, és úgy igazából azt sem tudtam, hogy milyen távolság kellene ahhoz, hogy ne érezzem ezt a vágtázást az ereimben, de azt ki is mertem volna jelenteni, hogy az a távolság egyszerűen csak nem létezett. Egy gyors kitérő után követtem a konyhába, rögtön a hűtőhöz lépve, de nem bírtam ki, hogy az ajtó mögül ne kukucsáljak utána pár röpke másodpercig, míg kivettem a narancslevet, majd letettem a pultra, csak hogy utána rögtön lekössem magam a kávéfőzéssel. - Az éberségemmel semmi baj nincs - válaszoltam hasonló pimaszsággal, ajkam sarkában egy sunyi kis vigyorral, mellé tüzdelve egy kis kacsintást is, de közben nem kerülte el figyelmemet az sem, hogy már sültek ki az első palacsinták, és ahogy a levegőbe szimatoltam, egy jóleső sóhaj szakadt ki belőlem. Nem maradtam sokáig tétlen viszont, mert ha másban nem is, egy kávé elkészítésében még talán hasznomat is tudta venni, mert ezt legalább már csináltam egy párszor, nem úgy, mint azt, amivel Ő bajlódott épp. Esélyes, hogy az én mesterkedésemnek egy csomó félig vagy teljesen odaégett palacsinta lett volna a végeredménye, úgyhogy ki voltam békülve a munkamegosztással. Épp két bögre után nyúltam, mikor meghallottam halk szavait, nem is tudtam kikerülni, hogy felé forduljak, bár nem tudtam volna megnevezni, hogy mi volt az érzés, ami hirtelen átjárt. Előtte nem számított újdonságnak, hogy aggódik miattam, én pedig épp emiatt igyekeztem minden nap épségben hazajönni, és ez általában, többé-kevésbé sikerült is, egy-két apróbb fiaskót leszámítva. Most viszont, mióta nem voltak meg rólam az emlékei, szinte megfeledkeztem arról, hogy milyen gondolatok tombolhattak benne, mikor kitettem a lábamat az ajtón, és bár a téma kicsit sem indokolta, de kellemes melegség járt át, mert azt eddig is tudtam, hogy emlékek nélkül sem kívánja a halálomat, de az aggodalmára még így sem számítottam. - Mindig egyben jövök haza - vigyorodtam el pimaszkodva, csak hogy oldani próbáljam a tekintetében felsejlő félelmet. - És mikor tudom, hogy itthon finom vacsora vár, bizonyos testrészeimre külön figyelek - folytattam tovább a szemtelenkedést, elfordítva róla az épp ártatlanul pislogó tekintetemet, de szinte képtelenség volt kibírni, hogy ne nevessek fel halkan, miközben ízesíteni kezdtem a kávéját, és egy halk kis sóhaj társaságában a kezembe is vettem a bögréjét. Ahelyett viszont, hogy csak úgy szimplán átnyújtottam volna neki, lassú komótos léptekkel mögé lépdeltem, szabad kezemmel a zsebem belső anyagába kapaszkodva, államat pedig vállán támasztottam meg, pár pillanatig egyszerűen kiélvezve azt, hogy milyen hétköznapinak tűnik ez a reggel, mintha semmi nem történt volna. Mintha Ő is ugyanaz lenne, aki eddig volt. - Kész a kávéd - szólaltam meg halkan, és miközben elé tartottam a bögrét, gyengéden átöleltem karommal a derekát, apró csókot lehelve nyaka fedetlen bőrére, majd előhúzva kezemet a zsebemből, egy már kisült palacsinta után nyúltam, hogy összefogjam a sarkait, és csak úgy magában emeltem a számhoz, közben továbbra sem tágítva mögüle egy centit sem. - Mmmm. Ez finom - mormogtam elégedett sóhajjal, tovább nyammogva egy újabb falaton, de tekintetem akaratlanul is lefelé kalandozott, és így, a vállán támaszkodva tökéletes rálátásom nyílt arra, hogy mit is rejteget a köntös alatt, már ami a dekoltázsát illeti.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 10:36 pm
Iris & Dimitriy
Nem szívesen térek vissza a valóságba és vetek véget a csodás reggelünknek, de a kötelesség az kötelesség és már így is magamhoz láncoltam az elmúlt napokban azzal, hogy emlékek nélkül ébredtem, Ő pedig próbált a lehető legközelebb tartani magához, hogy megmutathassa, mennyire másabb már, mint az a férfi, akire én emlékszem. Ez pedig olyan jól sikerült, hogy most nehezemre esik még az ágyból is kimászni de, ha már muszáj, hát az a minimum, hogy a reggeli elkészítésèt vállalom, míg Ő elkészül, aminek neki is látok, mihelyst felpattanok mellőle az ágyról. És tényleg majd, hogy nem pattanok, mert ha egy picit is húznám az időt vagy túl sokáig érinteném, fenn áll a veszèlye annak, hogy megpróbálnám visszacsábítani magam mellé az ágyba, még ha csak azzal is töltenènk a fél napot, hogy meztelenül heverèszünk, bár erre nem sok esélyt látok, ha jobban belegondolok. A fürdőben percek alatt rendbe szedem magam és, csak egy köntöst kapok magamra, hogy azzal se húzzam az időt, míg felöltözök, kisétálva onnan pedig a testemet mèricskèlő tekintetével találom szembe magam, bókja hallatán pedig hálásan elmosolyodok és egy puszit lehelek ajkaira. Nem többet, mert még mindig egy szál boxerban ácsorog, ami túl kevés öltözék ahhoz, hogy ne lódulhasson meg a fantáziám, bár a tegnap éjszaka és a ma reggel után, akár nyakig felöltözve is állhatna előttem, szerintem akkor is a tökéletes, izzadt testét látnám magam előtt, ahogy épp fölém mászik. Tényleg elvette a maradék józan eszemet is, de ezt legalább élvezem, nem úgy, mint az emlékeim hiányát. -Nem. Így akarom elterelni a figyelmem annak az emlékèről, ahogy megdolgoztál, míg nem jön el a vacsora ideje.- pimaszkodok vigyorogva, ahogy a napi terveim kapcsán elégedetlenkedik, bár úgy sejtem, csak szándékosan cukkolni akar, mintha egyébként nem lenne tökéletesen tisztában azzal, mennyire keményen megdolgozott este és reggel is. Még most is kellemesen zsibog a testem, ha csak eszembe jut, hányszor és hányfélekèppen tett a magáévá és, hogy miféle gyönyört okozott mindezek közben. Mielőtt még túlságosan belemerülnèk a frissen szerzett emlékekbe, fenekére paskolok és nevetve kislisszolok a szobából, de még hallom rosszalló szavait a szökésemmel kapcsolatban, melyek gondoskodnak is arról, hogy a mosoly egész végig az arcomon ragyogjon, míg a palacsintának neki látok, vagy épp, míg Ő is megjelenik a konyhában. Azonnal végig mèrem, bár nem tévedtem azzal kapcsolatban, hogy miként fog megjelenni lelki szemeim előtt a ruha ellenére is, ezt pedig el is árulja talán huncut mosolyom, de igyekszem a reggelire koncentrálni, hogy lehetőleg ne valami izzó szèndarabot kelljen majd elè raknom. -Jöhet.- bólintok a narancslé kapcsán, de a kávé említésère én is a géppel kezdek szemezni, miközben Ő olyan drámaian utal vissza a pár perccel ezelőtti fárasztásra, hogy kénytelen vagyok mosolyogva szemet forgatni.-Pedig, ha attól nem ébredtèl fel, akkor a kávé sem fog segíteni.- pimaszkodok, miközben kisütöm a második palacsintát és egy üres tányérra helyezem, de már állok is neki a következőnek, hogy időben elkészüljön a reggeli és ne korgó gyomorral sétáljon ki az ajtón. Bármennyire is igyekszem azonban, most még ezt is élvezem, különös, kellemes érzés jár át közben, mintha valami édes álomban lennék még mindig. -De azért én is kérek egy adagot, ha főzöl.- vetem oda pimasz mosollyal, megfordítom a tésztát, szemem sarkából azonban folyamatosan Őt figyelem, mert bár fogalmam sincs, miféle munka vár ma rá, mégis szorongatni kezdi gyomromat az aggodalom. Ezelőtt ezt sem éreztem, akárhányszor is ment el itthonról, de akkor még épp olyannak gondoltam, aki talán meg is érdemli, hogy esetleg megsèrüljön, na de ennél rosszabbat mondjuk sose kívántam neki és ezt is, csak óvatosan, ha épp vérig sértett előtte valamivel.-Azèrt remélem, este egyben hazajössz...- adok is hangot halkan aggodalmamnak, mert egy egész picit zavarba hoz a tény, hogy ilyesmit érzek Vele kapcsolatban, de akarom, hogy tudjon róla.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 9:50 pm
Ahogy tekintetem elkapta az övét, és elmélyültem azokban a gyönyörű, ismerős íriszekben, ismét úgy éreztem magam, mintha felültettek volna egy hullámvasútra. És ez még nem is számított újdonságnak, hisz az egész kapcsolatunk erre épült, hullámvölgyekre, és olyan pillanatokra, amelyek során egyszer fenn voltunk, egyszer pedig lenn. Az elmúlt napokban inkább az utóbbi volt jellemző, egészen tegnap estig, és bár még mindig nem csillogott tekintetében az a kellemes, ismerős melegség, amit előtte megszoktam, de már nem is azzal a rideg, tárgyilagos nézéssel büntetett, amivel pár nappal ezelőtt. És még csak nem is hibáztathattam érte, elvégre ha valaki, hát Ő valószínűleg nem tehetett semmiről, és még egy iszonyúan nehéz vita után sem tudtam volna elképzelni róla, hogy önszántából valaha is el akarna felejteni. Én pedig... még annyira sem, elvégre ha el akarnám, most itt lett volna a tökéletes lehetőség a továbblépésre, csak ki kellett volna nyitnom előtte az ajtót, és azt mondani, hogy innentől kezdve szabad, már nem köti ide semmi egy kibaszott papíron kívül, ami akármelyik pillanatban semmissé válhat. Már a gondolattól is hasogatni kezdett mellkasom, hogy egyszer önszántamból ilyet mondjak neki, és ahogy most nézett rám, nem úgy tűnt, mint aki ki akarná harcolni az ilyen típusú fejleményeket. De talán csak képzelődtem, és túl sokat akartam látni valamiben, ami még csak egy korai fázisban, ráadásl gyerekcipőben is járt. Legalábbis, ami Őt illeti, mert én még mindig ugyanúgy szerettem, ha nem jobban. Az ösztöneim azt súgták, hogy inkább a talaj felé fordítsam lábaimat, mert ha elnyúltam volna mellette, annak ismételten más véget kanyarintottunk volna, és abban minden szerepelt volna, csak munka nem, márpedig ebből már nem engedhettem. Pedig ami most történt körülöttünk, köztünk, olyan volt, mint annak idején, mikor először találtunk egymásra, és a vágy ugyan soha nem csillapodott, akárhányszor is próbáltuk kielégíteni, de ennek ellenére is furcsa izgalom fogott el az egész helyzettel kapcsolatban. Ahogy mindig, most is csak vele akartam lenni, és már előre éreztem, hogy mennyire fogom rágni a körmeimet, míg haza nem érek majd. - Akár még a palacsintára is lehet - vontam meg vállamat vigyorogva, ahogy az időm felől érdeklődött, közben magamon érezve kezét, de reménykedtem, hogy még azelőtt elhúzza, hogy a testem felfogná. És ez az érzés sem volt idegen, mindig ezt éreztem a jelenlétében, a vágyat és a lehetőséget, hogy csak egyetlen pillanat kell ahhoz, hogy mitt helyben elkaphassam. Bólintottam, majd végig követtem útját, ahogy eljutott a fürdőig, és míg odabenn ténykedett, én magamra húztam a tegnap ledobott alsónadrágot, közben már azon agyalva, hogy még így is lesz egy utam a saját szobámba, keríteni némi ruhát, elvégre így mégsem mehetek sehová. Maximum a konyhába, de abból viszont ismét nem palacsintaevés lenne. - Szexi ez a köntös - vigyorodtam el, végigpásztázta Őt tekintetemmel, alapos figyelmet szentelve a dekoltázsánál némileg szétnyíló anyagra, finoman be is harapva ajkamat, egy újabb bólintással véve tudomásul, hogy milyen terveket is eszelt ki mára, de valójában egyedül az érdekelt, hogy tervezett-e elmenni itthonról. És úgy tűnt, hogy ezt ma is elvetette, hála az égnek. - Szóval, ha én nem dolgozlak meg rendesen, máshogy csinálsz magadnak izomlázat. Értem én - jegyeztem meg pimaszkodva, utalva az edzőteremre tett megjegyzésére, az apró puszija közben végigsimítva arcán, halkan felnevetve, ahogy a fenekemre paskolt. - Persze, szökj csak meg. Így könnyű - sóhajtottam fel drámaian, már a hátának beszélve, de csak színlelve a rosszalló fejrázást, és bár a köntös nem engedett túl sokat láttatni a formás hátsójából, de csak akkor voltam képes elszakadni tőle, mikor már eltűnt a szemeim elől. Egy kis sóhaj kíséretében vonultam át a saját lakosztályomba, kirángatva a szekrényből egy tiszta farmert, és egy egyszínű pólót, miután a fürdőben megmostam az arcomat, és megpróbáltam eltüntetni magamról a reggeli izzadság nyomait. Az egész talán tíz perc volt, de amúgy sem voltam tollászkodó típus, elég gyorsan megembereltem magam, hogy kövessem Őt a konyhába, és amint megpillantottam a ténykedő alakját, újra vigyor jelent meg ajkaim körül. - Narancslevet? - kérdeztem, kinyitva a hűtőajtót, azonban közben már szemezni kezdtem a kávéval is. - Bár, talán némi koffein jobb ötlet egy ilyen fárasztó, zsibbasztó reggel után - böktem a kávéfőző irányába egy kis sóhajjal, szándékosan túldramatizálva a reggel történteket egy pofátlan kis vigyorral, de szavaim ellenére elővettem a gyümölcslevet is.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 9:14 pm
Iris & Dimitriy
Ahogy lassan elül a mámora és a teste megnyugszik, én kényelmesen hasra fekve, pimasz vigyorral legeltetem rajta szemeimet, Ő pedig amint rám vezeti ködös pillantását, maga is megvillantja azt az imádnivalóan pimasz mosolyát. A legvadabb fantáziálásomban sem tudtam volna elképzelni, hogy ilyen pillanatokat élhetek Vele át, hogy ilyen édes éjszakát töltsek Vele, amit aztán megkoronáz egy még édesebb reggellel, de most mégis itt vagyunk. Én pedig olyan jól aludtam karjaiban, olyan békésen merültem álomba, ahogy már nagyon rég nem, vagy legalábbis a hiányos emlékeim miatt nem tudok ilyet felidèzni. És Ő még mindig ugyanaz a pasas, akitől ódzkodtam, akiről semmi jót nem feltételeztem, amikor ide kényszerültem és a világért sem akartam volna a közelembe engedni. Most meg elnehezül a mellkasom, ha eszembe jut, hogy a nap nagy részét, majd Tőle távol kell töltenem és jobb híján abba próbálok kapaszkodni, hogy vacsorára itthon lesz és újra láthatom. Ha ez még nem is szerelem, akkor is egyértelmű jele annak, hogy bevackolta magát a körèm húzott falak mögé, vagy épp már elkezdte tégláról téglára lebontogatni őket. Bármelyik is legyen igaz, most akkor is mosolyogva bámulom kívánatos testét, miközben Ő finoman végig simít ajkaimon és próbálja összeszedni magát a mámor után, amit okoztam neki és remélem, hogy még jó párszor okozhatok, mert most is ugyanazt érzem, mint éjjel a vad, buja szeretkezéseink után, amikor hozzábújva szenderültem álomba, hogy akarom még. A "bébi" hallatán azért mosolyogva csóválom fejemet, valahogy nem nagyon akaródzik megbarátkozni ezzel a szóval, de aztán inkább, már a reggeli felől kérdezem, mert valószínűleg furdalna a lelkiismeretem, ha èhgyomorral kellene munkába indulnia, vagy igazából tudja a fene, hogy ez mit is jelent egész pontosan. Bűnözni se menjen éhesen, ez a lényeg, mikor pedig felveti a palacsinta lehetőségét, széles vigyorral és felcsillanó szemekkel válaszolok, pedig ott bujkál bennem a keserűség is, amiért tényleg ki kell most már mászni az ágyból és egy rövid időre -ami pokolian hosszúnak fog tűnni- búcsút kell majd vennem Tőle. Ha valaki azt mondta volna napokkal ezelőtt, hogy sajnálni fogom, ha el kell hagynia a házat, pofán röhögtem volna. -Melyikre van még időd?- kérdezem végül, ahogy én magam is mellé helyezkedek az ágy szélére, de aztán finoman megèrintem a vállát és láthatóan bezsongok az ötlettől, ami kipattan a fejemből. -Kezdj el készülődni, én pedig neki esek annak a palacsintának.- vigyorodok el, de közben már pattanok is fel az ágyról és sietősen a fürdőbe rongyolok, hogy valamennyire szalonkèpessè tegyem magam, bár az öltözködèst nem viszem túlzásba, csak egy köntöst kapok magamra, hiszen ez még bőven várhat addig, míg elkészül a reggeli, közben pedig vállat vonok a kérdése hallatán. -Úgy terveztem, hogy lefoglalom magam Maflassal, dolgozgatok kicsit és talán lemegyek edzeni. Aztán majdcsak eltelik a nap valahogy.- mosolygok rá, majd odalèpek hozzá egy gyengéd puszira és pár pillanat erejéig lazán átkarolom nyakát.-Vegyèl fel valamit, különben nem mész dolgozni.- kuncogok halkan, ahogy elengedem, majd a fenekére paskolok és a sunyi húzás okán kicsit sietősebben indulok el kifelé a szobából, de a halk nevetésemet már nem igazán fogom vissza, ha pedig sikerül meglèpnem és tényleg elindul öltözködni, a konyháig meg sem állok, hogy minél előbb neki álljak a palacsintának.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 8:16 pm
Valószínűleg akkor sem élveztem volna jobban azt, amit velem művel, ha nem a szája, hanem a teste ejt rabul, a nyelve olyan rutinosan simult végig rajtam újra és újra, hogy nem egyszer beleremegtem, és nem is próbáltam már elfojtani azokat a hangokat, amik annyira kikívánkoztak. Akartam, hogy hallja, nem mintha testemen ne érezte volna, hogy mennyire kibaszottul élvezem a szája ritmusát, ahogy teljes hosszában ajkai közé engedett, ezt az érzést pedig aligha tudta volna bármi is felülmúlni. Fájóan ajkamba haraptam, egy pillanatra még az is átsuhant az agyamon, hogy úgy fogok ma elmenni itthonról, hogy az egész szám vörös foltokban úszik majd azok után, ahogy megkínoztam magam saját fogaimmal, de Ő sem fukarkodott alkalom adtán, ugyanúgy ízlelgette ajkaimat, ahogy én az övét korábban. De nem is tudtam jelenleg az előttünk álló napra gondolni, arra, hogy hamarosan erőt kell vennem magamon, hogy kisétáljak azon az átkozott ajtón, és távol töltsek tőle egy csomó időt, inkább a jelenre összpontosítottam, és arra a lüktető gyönyörre, ami már belém akasztotta körmeit, méghozzá éppen úgy, ahogy tegnap Iris a tarkómra kapaszkodott, finom nyomokat hagyva maga után a bőrömben, de ezeket a nyomokat szívesen viseltem magamon. Már nem tudtam kontrollálni azt, ami történik velem, nem is akartam késlelteni egy pillanatig sem, és amint markába kapott az élvezet, hangosan, reszketve nyögtem fel, ajkai közé lüktetve, élvezve, hogy nyelve még járja azt az őrjítő ritmust rajtam, végig a hajában kapaszkodva, mintha ez lett volna a horgony, ami ebben a valóságban tart, pedig... annyira nem is volt szükségem erre a világra. Bárhol is legyek, egyedül az lett volna fontos, hogy Ő is velem legyen, és jelenleg úgy tűnt, hogy erre ismét nagy esélyünk van. Amint képes voltam kinyitni a szemeimet, rögtön megkerestem Őt tekintetemmel, és szemem elé kúszott pimasz kis vigyora, ahogy engem méricskél, végignézve, hogyan is térek vissza ebbe a szűknek tűnő kis helyiségbe, én pedig ismét saját arcomhoz nyúltam, letörölgetve onnan némi verejtéket, ami neki köszönhetően ismét megjelent testemen. - Kikészítesz ezzel a szájjal... - szólaltam meg végül halkan, egy pillanatra előre dőlve, hogy elérjen az említett ajkakat, finoman végigsimítva rajtuk mutatóujjammal, de ezt követően hagytam, hadd nyúljon el, míg közben lassan én is próbáltam megropogtatni az időközben elernyedt testemet. - Jó reggelt, bébi - tért vissza a hangom, rögtön villantva is felé egy szemtelen, sunyi kis vigyort, leginkább a szóhasználatom miatt, hálát adva azért, hogy nem korábban jutott eszembe így becézgetni, mert még a végén azzal büntetett volna, hogy idő előtt abbahagyja a kényeztetésemet. Lopva az órára pillantottam, nagyjából felmérve, hogy egy kevés időm még maradt a kitűzött célig, és amihez próbáltam is tartani magam, mert ha nem tettem volna, tényleg itthon ragadnék, és megint nem jutnánk egyről a kettőre. Bár, így sem volt garancia arra, hogy bármerre is eljutok. - Hmmm... - gondolkodtam el kérdésén, ekkor már a mennyezetet bűvölve, de nem hagytam ki az alkalmat, kezemmel finoman végigsimítottam hátán, miközben lábaimat kifelé fordítottam az ágyból, ezzel jelezve, hogy ideje lesz tényleg kikászálódnunk, és ha mást nem is, hát ennünk valamit reggeli gyanánt. - Lehetne palacsinta - rántottam egyet a vállamon, mintha bármelyikünk is nagy rutinnal mozgolódott volna a konyhában, és abban sem voltam biztos, hogy egy ilyesfajta reggeli elkészítése beleférne-e a magamnak adott időbe. - Vagy, együnk inkább valami szendvicset? - kérdeztem felvont szemöldökkel, nem is kutatva a ruháim után, mert egyrészt azokat a darabokat, amiket itt tartottam, Kirill jó pár napja eltüntette innét, és tegnap még a nappaliban vetkőzősre vettem a figurát. Így csak az alsónadrágom akadt a kezembe. - Milyen terved van mára?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 7:31 pm
Iris & Dimitriy
Miután testem megnyugszik valamennyire az átélt mámor után, Ő pedig pimasz szavaival hívja fel figyelmem valamire, amivel talán még nem ártana foglalkoznom kicsit, eszembe se jut, hogy máshogy helyezkedjek, hogy megpróbáljam magam alá gyűrni vagy magammal együtt az ágyra húzni. Annál sokkal bujább terveket kezdek szövögetni, bár nem kétlem, hogy hasonló járhatott az Ő agyában is a finom célzásával, amit viszont sosem tudnék felróni Neki, mert legalább annyira élvezem, ha kényeztethetem Őt, mint azt, ha épp fordítva történik. Iszonyúan felizgat, már az emléke is annak, milyen érzés ahogy ajkaimba mozdul, ahogy teste megremeg érintésem alatt, vagy a hangok, amiket képes vagyok olyankor kicsikarni belőle, így amint szembe fordulok Vele és feltérképezem a már ismerős izmokat, egy szenvedélyes csókot követően egész lentre barangolok ajkaimmal forró testén. Már most felhevít az érzés, ahogy megborzong csókjaim nyomán, a testén megjelenő libabőr látványa és a mélyről jövő nyögése, amikor ujjaim rátalálnak, de most nem húzom tovább az időt, nem gyötröm túl sokáig, csupán annyi ideig állok le, míg felsandítok rá, de már ezzel egy időben húzom végig rajta nyelvem, halkan morranva a hangoktól, amiket ezzel előcsalogatok belőle. Ujjai finoman túrnak tincseim közé, még ez az apró mozdulat is felforrósítja a vérem, miközben lassan ajkaim közé engedem, felveszem lüktetése ritmusát és combjaira simítva kezeimet, finoman cirógatva bőrét, olykor körmeimmel karcolva kicsit kényeztetem tovább. Buja mosoly jelenik meg ajkaim szegletében, ahogy halk, rekedt hangján megszólal, ezzel is tudtomra adva, mennyire élvezi ajkam kínzó játékát, nyelvem érzéki simogatását, bár mindez érezhető az olykor megránduló izmain és őrjítő pulzálásán is, ahogy a gyönyör kerülgetni kezdi. Halkan morranok egyet, ahogy hajamba markol, testem megborzong az érzéki mozdulattól, ez pedig kellőképpen ösztönöz arra, hogy még mohóbb mozdulatokkal folytassam az édes kínzást, egyértelműen a gyönyörét akarva, aminek közeledtét egyre jobban érzem rajta. Hallom buja sóhajaiból és zihálásából, csípője finoman ajkamba mozog és a teste olyan őrjítően borzong meg tenyereim alatt, hogy az ölem belelüktet az érzésbe, míg végül egy buja nyögés kíséretében eléri a gyönyör, izmaiba markol, mint ahogy én is teszem. Iszonyúan felizgat a gyönyöre, ahogy ajkaimba feszül, ahogy levegő után kapkod, miközben izmai lassan ellazulnak még pár buja mozdulatot követően. Vigyorogva pillantok fel rá, izzadt teste és kába tekintete láttán elvigyorodok, már-már büszkén nézek végig a művemen és megnyalom ajkaimat. -Baromi szexi vagy ilyenkor.- duruzsolom halkan, miközben lábaim elnyújtom lassan és hasra feküdve, alkarjaimat egymásra pakolva, azon támasztva meg államat sandítok fel rá, arcomon pedig megjelenik egy pimasz, huncut mosoly. -Jó reggelt, édes.- súgom halkan végül, combját cirógatva gyengéden, kièlvezve ezt a békés, vihar utáni csendet, ami közénk ereszkedik. Cseppet sem bánnám, ha minden reggelem így kezdődne, ez pedig valószínűleg, az elégedett arcomról egyértelműen le is olvasható, de végül megköszörülöm a torkom és sóhajtok egy kellemeset.-Na és, mi legyen a reggeli?- vigyorgok fel rá, ha idő közben el nem nyúlt picit mellettem, bár akkor fenn áll a veszélye, hogy odafèszkelem magam hozzá és még nehezebb lesz erőt venni magamon, hogy kimásszak végre az ágyból.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 5:29 pm
Kezem alatt éreztem, hogyan szalad át testén egyre gyakrabban az a furcsa rezgés, a mámoros bizsergés, még a száguldozó vére is kivehető volt tenyerem alatt, és bár eszembe jutott, hogy ismét kegyetlen kínzás alá vessem, és az utolsó pillanatban megfosszam a gyönyörtől, csak hogy máshogy gyötörjem tovább, de túl kegyetlennek kellett volna lennem ahhoz, hogy az út ezen pontján állítsam meg és fordítsam vissza. Érezni akartam, ahogy megfeszül körülöttem a teste, és bár magamat szándékosan próbáltam csitítgatni, hogy a mámora után tovább folytassam vele ezt a reggeli kis játékot, de minden létező józanságomba bele kellett kapaszkodnom. Főleg mikor a teste tényleg megadta magát nekem, szó szerint a kezeim között élvezett el, én pedig szorosan átkaroltam, így tartva Őt meg, míg az orgazmus végighullámzott testén, meglátogatva minden apró kis porcikáját. Annak ellenére, hogy szándékosan maradtam ki a jóból, ugyanúgy meggyötört ez az egész, mert nem volt annál csodálatosabb, mint mikor teste együtt robbant fel az enyémmel, és utána egyszerre próbáltunk meg visszatalálni kettőnk valóságába, amibe valójában soha nem is voltunk hajlandóak beengedni senki mást. Ez volt az életünk, a kettőnk kis világa, és jelenleg nem is akartam belegondolni abba, hogy mi vár majd ránk az ajtón túl, ha befejezzük ezt a bizonyos reggelit. Azt is kétségbe vontam, hogy egyáltalán képes leszek magára hagyni, hisz most, hogy ismét nyertem egy napot, hogy még legalább arra a kevésre emlékezett, amit az elmúlt napokban mutattam meg neki, csak ki akartam élvezni, amíg megtehetem. Minden éjszaka azt a veszélyt és fenyegetettséget hozta magával, hogy holnap talán már köddé válik az egész, én pedig nem leszek más számára, csak egy undok, rideg és kegyetlen vadállat, akitől meg kell védenie magát bármi áron. Pedig... soha, egyetlen ujjal sem lettem volna képes bántani. A rémképeknek azonban eszembe sem jutott hangot adni, legalább ebben a pillanatban nem, és miután szembe fordult velem, nyomva rajtam annyit, hogy a sarkamra nehezedjek, már tudtam, hogy ezt amúgy sem most kell megtárgyalnom magammal. Őt akartam élvezni, elzárkózva kicsit a hétköznapi gondjaink elől, és ahogy az a pimasz kis vigyor megjelent ajkai körül, már tudtam, hogy ezt bizony tényleg baromira fogom élvezni. Arra vártam, hogy megcsókoljon, de a pillanat nem jött el, helyette elindította kezeit a testemen, kényesen ügyelve arra, hogy ne érintse meg ágyékomat, mire gondterhesen fújtattam egyet, azzal a rám jellemző szemtelen kis vigyorral a képemen. - Imádom az ötleteidet... általában - jegyeztem meg halkan, nem spórolva ki egy kis pimaszkodást, a fantáziaképek hatására pedig hozzá hasonlóan én is beharaptam saját ajkamat. Nem kellett sokat várnom, hogy Ő akarja átvenni ezt a helyet, ajkai olyan szenvedéllyel kaptak az enyém után, hogy még akár azt is hagytam volna neki, hogy a lelket kicsókolja belőlem, közben követve az utasításokat, amiket érintéseivel ösztönzött. Ő pedig egyre lentebb haladt, ajkai finom libabőrt váltottak ki, ahol csak megfordultak, de amikor mohón rám markolt, az addig kínlódva visszafogott nyögésem egyetlen pillanat alatt került felszínre, belengte az egész helyiséget, és bárhogy igyekeztem továbbra is magamban tartani ezeket, már nem voltam képes rendre utasítani magam. Ösztönösen nyúltam haja után, beleborzongva szavaiba, ahogy a tudtomra hozta, mit is akar csinálni, fájóan ráharapva ajkamra, mintha ez tompította volna azt a lüktetést, amit jelenleg ujjai között érzett, de a fájdalomm nemhogy nem segített, még rontott is a helyzeten, olyan vággyá alakulva, hogy kezdtem attól tartani, hogy túl rövid idő alatt fogja megadni magát az eddig kínkeservesen tartott testem. Ujjaim továbbra is hajába kapaszkodtak, néha lehunyva szemeimet, így szakítva meg kettőnk között a szemkontaktust, de mikor végighúzta rajtam nyelvét, és újabb halk nyögéseket engedtem szabadjára, már pislogás nélkül követtem ajkai mozdulatait. Már nyögni is elfelejtettem, inkább csak nyöszörögtem, mikor elnyeltek ajkai, úgy megfeszülve, hogy pár pillanatig azt hittem, el fogok pattanni, mint valami kibaszott húr, a vérem forró lávává változott, sebes vágtát tartva ereimben, és habár én magam szinte semmit nem mozdultam, de a verejték újra kiütközött arcomon és mellkasomon. - Istenem... - bukott ki belőlem halkan, rekedten, néhány pillanatra elveszítve az uralmat saját testem felett, ösztönösen hajába markolva, mintha fennállt volna a veszélye annak, hogy ha nem így teszek, még idő előtt abbahagyja, és momentán képes lettem volna könyörögni azért, hogy csinálja tovább és folytassa, adja meg nekem azt a kibaszott kegyelemdöfést, amiről már most tudtam, hogy szanaszét fogja rázni minden porcikámat. És nem is tévedtem, mert amint megéreztem a közeledő mámort, már azelőtt beleborzongtam, hogy megtalált volna, egy hatalmas, mohó nyögéssel adva át magam a kéjnek, ösztönösen ajkai közé mozogva, mintha újra benne mozognék, és belé lüktetnék. Izmaim hosszan feszültek, csak hogy utána, mint valami rongybaba, elernyedjenek, úgy kapkodva levegő után, mintha maratont futottam volna, de még mindig nehezemre esett visszatalálni a valóságba.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 21, 2022 3:45 pm
Iris & Dimitriy
Arra, már tegnap este sikerült rádöbbennem, hogy a puszta lénye is úgy hat rám, mint valami ajzószer, bőre forrósága, az érintései és az általa kiadott izgató hangok elképesztő szintre emelik a vágyamat és, ha mindemellett még olyan őrjítő tempóval mozog is bennem, mint most, ha ujjai ilyen idegtépően kényeztetnek, nem sok időt igényel, hogy a gyönyör első jelei kínozni kezdjenek, de van egy olyan érzésem, hogy most pontosan erre hajt. Tenyere finoman markol mellemre, gyengéden masszíroz, mintha nem őrjítene meg már így is épp eléggé mindazzal, amit művel velem, ahogy keze mindenemet birtokba veszi, pedig zihálásom és testem borzongása tudom, hogy egyértelműen elárulja, milyen közelről kacsintgat már a gyönyör. Mint valami vulkán, úgy robban szét testemben a forróság, belülről kínozva bőrömet én pedig zihálva, nyögve adom át magam az őrjítő orgazmusnak, karjaiba, testéhez bújva keresek valami kapaszkodót a valósághoz, bár még a gyönyör ködén át is hallom az izgató hangokat, melyekkel Ő reagál reszketeg mozdulataimra. Alig kapok levegőt, de még így is elrebegek pár mámorittas szót, melyek ettől függetlenül teljesen őszinték, bár ezt szerintem múlt éjjel és most egyértelműen bizonyítom, ahogy elélvezek karjai között, amilyen intenzíven robog végig rajtam a gyönyör, bár afelől nekem sincs semmi kétségem, hogy ez, csak Vele ilyen csodálatos, csak Ő tud így érni hozzám és ilyen mértékig fokozni az izgalmamat. Hiszen, úgy ismer már, mint talán senki más, ez a gondolat pedig egyrészt elszomorít, hiszen Vele ellentétben én ezt nem mondhatom el magamról, én nem emlékszem Rá, kettőnkre, másrészt viszont mosolyt csal ajkaimra. Ajkaimon pimasz, perverz mosoly jelenik meg, ahogy a gyönyör lassan lecseng bennem, ahogy testem valamennyire megnyugszik, Ő pedig kacéran utal a még mindig kemény, lüktető ágyékára, de mielőtt még bármihez is kezdenék vele, megfordulok karjaiban, ajkamba harapva pillantok végig rajta, picit lefelé nyomon vállainál fogva, hogy a sarkára helyezkedve találjon nagyobb támaszt továbbra is térden állva és nyakához hajolok. -Mekkora szerencse, hogy van pár ötletem...- lehelem buján bőrébe, fogaimmal finoman harapva rá, miközben tenyerem forró mellkasára simul, lefelé barangol testén, de mielőtt egészen ágyékáig érnék, megtorpanok és felnézek vágytól izzó tekintetére. Buja, mohó csókkal kapok ajkaiért, mintha az életem múlna ezen a csókon, testemmel egészen hozzásimulok, finoman ágyékához dörgölőzve, de mielőtt még sikerülne eltántorítani magam az eredeti terveimtől, alsó ajkába harapok és kissé meg is húzom, ahogy távolabb helyezkedek tőle. -Maradj így...- lehelem halkan állára, de már haladok is lentebb testén apró csókokat hintve nyaka lágy bőrére, finoman ajkaim közé véve mellbimbóját, nyelvemmel izgatva, megszívva kicsit egyiket is, másikat is, de kezeimet szigorúan csípőjén tartom, bármennyire is őrjítő a gondolat, hogy lüktető férfiasságára markoljak. Térden állva helyezkedek lassan egyre hátrébb, ahogy haladok testén lefelé, nyelvemet húzva végig hasfalán, buja, perverz mosollyal sandítva fel arcára, majd mikor már alhasára, csípőjére lehelek gyengéd csókokat és könyökeimen keresek támaszt, végre köré fonom finoman ujjaimat, felnyögök megérezve ágyéka lüktetését.-Alig várom, hogy a számba vegyelek...- sóhajtom kéjesen, beleborzongva már a gondolatába is annak, hogy mire készülök, de mivel tudom, mennyire szeret hallani, szándékosan készítem most fel szavaimmal arra, hogy mi is jár a fejemben. Na nem, mintha eddig nem lett volna egyértelmű és ahogy nyelvem halkan morranva végig húzom rajta párszor, finoman markolva rá továbbra is, arcát fürkészem, hogy véletlenül se maradjak le egyetlen reakciójáról sem. Lázas sóhajjal, nyögve ízlelgetem párszor, míg végül lassan ajkaim közé engedem, de nem hagyok neki egyetlen pillanatot sem, hogy csillapodjon benne az érzés, izgató, andalgós ritmussal kezdem kényeztetni, olykor teljes hosszát a számba engedve, miközben a testemet újra átjárja az az őrjítő forróság és a légzésem is felgyorsul. Kibaszottul izgató, bármit is műveljen épp és ez arra is vonatkozik, ha momentán én kényeztetem.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.