Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 01, 2022 10:01 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Csak vigyorogtam a rám aggatott, pimasz jelző hallatán, miután lopott egy keveset a sajtból, és nem is voltam hajlandó levenni róla a szemeimet, még akkor sem, mikor végre ismét leült az asztalhoz. Pedig nem ártott volna ismét figyelmet szentelni a vacsorának, és minél előbb eltüntetni a tányér tartalmát, ehhez képest inkább egy újabb játék vette kezdetét kettőnk között, ami a nemlétező szeretőire épült. Még szóról szóra vissza tudtam idézni, hogy mit mondtam neki, mikor beköltözött ide, már rögtön az elején leszögezve, hogy nem érdekel, hogy kivel és mit csinál, és az elején talán még komolyan is gondoltam, bár akkor még abban is biztos voltam, hogy a Riviérán eltöltött ideje alatt sem unatkozott ilyen tekintetben, Ő pedig sokáig hagyta is, hogy ebben a hitben éldegéljem a napjaimat. Olyan sokáig próbáltam tartani magam a nemtörődömséghez, annyiszor vágtam a képébe, hogy azt rángat az ágyába, akit csak akar, de valahol mélyen mindig is arra vágytam, hogy én legyek az, még ha ez akkoriban nem is mutatott túl a szimpla testi vágyon. Szavaimmal ellentétben biztosan nehezen viseltem volna, ha a tudomásomra jut, hogy kivételesen szót fogadott, de erre azóta sem tudtam példát hozni. Talán mert amennyire tőlem elvárta, hogy ne alázzam meg, Ő sem akart engem kitenni ennek, pedig... aligha érdemeltem ki. Akkoriban legalábbis. Az nem érhette váratlanul, hogy minden pimaszkodására méltó választ kapott, de hiába éreztem nyeregben magamat, legalább annyira kezdett el fojtogatni a vágy, mint Őt, és bár próbáltam a legapróbb jelét is elrejteni, de volt, amit nem lehet. A tekintetem szinte felfalta, ahogy újra és újra végigkutatta arcvonásait, és ugyan csak a szemeimmel voltam rá képes jelenleg, de pillantásommal gyengéden cirógattam végig nyakát, majd a dekoltázsát, egészen addig a pontig, ami még kilátszódott az asztal alól. Magam sem tudom, honnan volt bennem elég erő, hogy ne kezdjek feszengeni, Ő már meg is tette azzal, ahogy átvetette egyik lábát a másikon, főleg miután a tudtára adtam, mennyire imádom a belőle kibukó hangokat. Aljasnak aljas volt, de egy pillanatát sem bántam meg, elvégre ebben a játékban ismét nem lehetett nyertest hirdetni. Én legalább annyira szenvedtem meg ezeket a forró, vágyódó pillanatokat, tiszteletben tartva az általa felrajzolt határokat, mert ellenkező esetben már régen felültettem volna erre a kibaszott asztalra, lesöpörve minden mást, a tányéroktól kezdve a poharakon át mindent. A gondolattól össze is rándult a gyomrom, hirtelen már kicsit sem volt érdekes a tányéromon lévő spagetti, az éhségem Őt kívánta, Őt akartam vacsorára, és Őt akartam desszertre, és a picsába, rajta kívül semmi másra nem is volt szükségem. - Egyre kevésbé érdekel, hogy mi van a tányéromon - jegyeztem meg lassan, szinte suttogva, ekkor azonban ismét a bor után nyúltam és belekortyoltam, de ez aligha adta meg az édes enyhülést. Arra egyedül Ő lett volna képes, viszont bármit is produkált a teste, bármit is véltem látni rajta, ugyanúgy ott volt benne a masszív elhatározás is. Nem fogja hagyni, hogy legyőzzem, és ezért egyszerre imádtam és gyűlöltem egyazon pillanatban. Nem bírtam ki, hogy ne harapjak a saját ajkamra, így remélve egy kis tompítást, mintha ez a fájdalom valaha is csillapította volna az iránta érzett lüktető vágyat, és most is nyilvánvalóvá vált, hogy hamvában holt ötlet volt. - Én nem tudok arról, hogy lett volna - vontam meg lassan a vállamat, de ez még garanciaként is elment, tekintve, hogy ha bárki is megkörnyékezte volna, azt Kirill gondolkodás nélkül elmondta volna. - Hűséges feleség vagy, mióta csak ismerlek - jelent meg egy pimasz vigyor ajkaim körül, az utolsókat is kikortyolva a pohárból, majd sóhajtottam egyet, de továbbra sem vettem le róla a szemeimet. Nem tudom, mi vezérelte a mozdulataimat, de lassan kitoltam magam alól a széket, és odasétáltam mellé, egyik karommal a háta mögött támaszkodtam meg a széke támlájában, másik kezemmel pedig az asztal lapján, így zárva egy szűkös börtönbe, majd úgy hajoltam közelebb az arcához, hogy a lélegzetem lehetőleg csiklandozza a nyakát. - És szívesen elmesélném, hogy egy hétköznapi estén ezek után mi várna rád, de - fújtam ki lassan a levegőt, orrom hegyével finoman végigborzolva a haját. - Lehet, hogy nem is érdekelne - tettem hozzá suttogva, érezve, hogyan szorul el egyre inkább a torkom, miközben a forróság csak nőtt és nőtt, a lüktetés pedig átterjedt minden kibaszott porcikámra. Bűntudatot kellett volna éreznem az ellene folytatott hadjáratom miatt, de a vágy ezúttal erősebbnek bizonyult holmi bűnbánatnál, és amúgy is, hát a pokolban a helyem, ha tényleg bűn vágyni arra a nőre, akit még most, mindezek ellenére is úgy szerettem, mintha nem történt volna semmi.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 01, 2022 8:59 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Nem vártam el eddig sem Tőle, hogy konkrét válaszokkal álljon elő, hiszen tudom jól, hogy számára is épp olyan megmagyarázhatatlan ez az egész, mint nekem. Egy dolog maffiózónak lenni, bizonyos hatalommal rendelkezni és a frászt hozni, már szimplán a neveddel is mindenkire és megint más ez a helyzet, amire talán nem is létezik értelmes magyarázat, bár az talán mégsem ártott az ügyünknek, hogy ki kérte az apja tanácsát, aki ha másért nem is, hát a mögötte álló évek okán többet tudhat esetleg, mint mi. Vagy tényleg ismerhet olyat, aki hallott már hasonlóról...logikusnak tűnnek a szavai, így aztán bólogatok is párat egyetértésem jeléül és ezzel lezártnak is veszem a témát, hiszen Ő sem akar tovább erről beszélni. Nem is bánom, hogy a kellemetlen témát kicsit félre tesszük, mint ahogy az sem kifejezetten zavar, ahogy szórakozottan szívni kezdi a tésztát, bemocskolva ezzel a fél konyhát, még akkor sem, ha nekem kell majd utána rendet tennem. Az a pár mozdulat, törölgetés és felmosás megéri azért a cinkos mosolyért, ami ajkain virít és valószínűleg ez vesz rá arra is, hogy újabb adag sajtot reszeljek a tésztájára, amit pofátlanul meg is vámolok picit. -Igen. Vedd fenyegetésnek, kismalac.- kuncogok halkan, de aztán a szeretőimmel kapcsolatos megjegyzései újra előcsalogatják belőlem azt a korábbi pimaszságot, hirtelen másra sem vágyom, mint letörölni arcáról azt a komisz vigyort, ennek érdekében pedig nem teszek egyebet, csak adom alá a lovat, mintha tényleg itt toporogna az ajtóban bárki is, amint kiteszi innen a lábát. Pedig, ez Ő előtte sem volt rám jellemző, most pedig pláne nem lesz az és ez akkor is ugyanúgy érvényes lenne, ha nem szeretettünk volna egymásba, amire ugye én nem emlékszem. De megegyeztünk és, ahhoz én is tartottam volna magam, most pedig már amúgy se tudnék másra gondolni, mint a férjemre, aki meg is ragadja az alkalmat arra, hogy emlékeztessen rá, mennyire nem egy elveszett férfi. Hiszen, a szavaim nem, hogy nem vakarják le róla a mosolyt, helyette inkább rájuk kontrázik, de mindezt olyan pillantással teszi, amitől azonnal kiszáradnak ajkaim. -Ebben nem is kételkedtem.- villantok rá egy pimasz mosolyt a repetázás kapcsán, de igyekszem elrejteni a zavaromat. Kisebb, nagyobb sikerrel. Megköszörülöm a torkom és helyezkedek picit a széken, mert az eddig arcomban honoló forróság, most lassan combjaim közé fészkeli magát, már csak attól is, ahogy beszél, majd hozzá hasonlóan én is hátra dőlök a széken, egyik lábam pedig átvetem a másikon. Igyekszem én is olyan lazának tűnni, mint Ő, de ugyanúgy, ahogy Őt is elárulja a hangja és az, ahogy a borért nyúl, biztos vagyok benne, hogy rajtam is látható, milyen hatással vannak rám szavai. Iszonyúan felizgat az újabb képkocka, ami lelki szemeim előtt megjelenik, ahogy elképzelem azokat a bizonyos hangokat, miként vegyülhetnek Övéivel és egy pillanatig sem kételkedem abban, hogy a forróság mellette képtelen megszűnni. -Az viszont, ami a tányérodon van, ki fog hűlni és hiába fogsz sóhajtozni fölötte, nem forrósodik fel. - pimaszkodok végül a boromért nyúlva, mintha az lenne számomra valami utolsó mentsvár, mert kis híján még azt is sikerül hozzá tennem, hogy "nem úgy, mint én", de eszem ágában sincs konkrétan, szavakkal a tudtára adni, milyen őrjítő hatással van rám. Így is tudja. Tökéletesen tisztában van vele, hiszen ismer. -Mintha nem tudnád, hogy ebből a spagettiből nem kap senki más egy falatot sem...- nevetem el végül magam zavaromban, újra a fejemet ingatva, miközben ismét bekapok pár falatot újra és újra felé sandítva közben. -Vagyis...ugye nem volt eleinte szeretőm vagy ilyesmim? - dermedek le egy pillanatra, hiszen nem is emlékeznék rá, ha tartottam volna is magamnak egy saját bejáratú pasit, de őszintén csalódnék magamban, ha így lett volna. Emlékszem arra az alkura, amit ajánlottam neki és amihez én is kész voltam tartani magam, az adott szavamat pedig, soha nem szoktam megszegni.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 01, 2022 7:14 pm
Voltak elképzeléseim, hogy mi fog kisülni abból a közös mosogatásból, már az eddigiek alapján, mert bár folyamatosan emlékeztetett arra, hogy nem léphetek át egy bizonyos határt, de a kilátásba helyezett mosogatás kapcsán szinte biztos voltam abban, hogy ha tényleg velem együtt akarja majd eltüntetni a mai közös projektünk nyomait, hát nemcsak a tányérok lesznek nedvesek. Még ha be is kell érnem annyival, hogy Őt és a ruháját fröcskölöm le egy kis vízzel, a többiről pedig jobb híján maximum elképzeléseim lehetnének. Azzal indítottam, hogy egy hálás pillantást követően leeszegettem a sajtot a tészta tetejéről, szemem sarkából látva, hogyan csóválja a fejét, de ez csak arra késztetett, hogy még szélesebben vigyorogjak. Ritkán szoktam bohóckodni evés közben, de az elmúlt napok után már inkább ezt választottam ahelyett, hogy magamba roskadva, némán üljek vele szemben, úgy rágcsálva a tésztát, mintha a fogamat húznák közben. Így is meg kellett küzdenem egy belső hanggal, a saját démonommal, ami ostorozott volna bárkit, aki szembejön vele, és ez az esetek többségében éppen Iris lett volna. Ő lett volna az utolsó, akire haragudnék, nem is akartam rajta kitölteni a dühömet, mert nem tehetett semmiről, és már így is sikerként könyveltem el, hogy eltelt pár nap, de még egyszer sem bukott ki belőlem olyasmi, amivel megbántottam volna. - Talán ismer olyat, akivel már történt ehhez hasonló - köszörültem meg a torkomat, utalva apám rejtélyes és szerteágazó kapcsolataira. - Vagy akad valaki, aki segítséget nyújthat. Nem tudom - bukott ki belőlem a bizonytalanságom végül, egy pillanatra át is suhant arcomon valami kellemetlen feszültség, mert ez volt az egyedüli, amiben biztos voltam. Hogy kibaszottul nem tudtam és nem értettem semmit ebből az egészből, pedig fenekestül felfordult az életem, és még logikus magyarázatot sem találtunk rá. Nehezen viseltem, ha kirántották alólam a szőnyeget, és bármennyire is akartam azt hinni, hogy csak egy véletlen az egész, de miután kiderült, hogy biztosan nem az egészsége a ludas, nem tudtam másra gondolni, minthogy valaki könyékig benne volt ebben az egészben. Muszáj volt hibáztatnom valakit, máskülönben magamat fogom, és annak meginnánk a levét mindketten. Most viszont annyi maradt a kezemben, hogy egy lazának tűnő mozdulattal lezárjam a témát, jelezve, hogy nem akarok erről tovább beszélni. Ki tudja, talán hosszú ideig ez lesz az utolsó békés esténk, mert most már tényleg ideje van cselekedni, és ha valamit előre tudtam vetíteni, hát az az, hogy nem lesz sétagalopp. Hogy elvonjam a saját- és az Ő figyelmét is, a tésztával kezdtem pimaszkodni, úgy szippantva fel, hogy mindenhová csapódott a szósz, én pedig szemtelenül megvontam a vállaimat, nyelvemmel és ujjammal próbálva eltüntetni magamról a nyomokat. - Ez most fenyegetés akart lenni? - kérdeztem vigyorogva, ahogy arról beszélt, hogy ha így folytatom, a jövőben Ő fog engem etetni, de nem kellett kétszer kérnem, mert már reszelte is a sajtot a tésztámra, és ahogy megállt mellettem, körmeimmel a saját tenyerembe kellett vájnom, hogy ne akarjam kezemet a fenekére simítani. A gondolatból végül Ő maga rángatott ki azzal, hogy először letakarított az arcomról némi maradék szószt, amit nekem ezek szerint nem sikerült az imént, majd kiszolgálva magát, beleevett a sajtomba. Ahogy tekintetem végigsimított alakján, nehezemre esett minden szót megérteni, ami elhagyta ajkait, de végül sikerült értelmeznem őket. - Nem tudom őket hibáztatni érte, abból a spagettiből én is szívesen ennék - mondtam, de egy pillanatra se lestem a tányérom tartalma felé, inkázz azt néztem, ahogy visszaül a székére, kihasználva azt a pár másodpercet, hogy a fenekén legeltessem a szemeimet, ajkam sarkában egy perverz vigyorral, ha már a spagettijéről beszélgettünk. Amit nyilván nemcsak a nemlétező pasijai akartak volna megkósolni, vagy épp repetázni belőle. Már a puszta gondolatától kiszáradt a torkom, mert vele ellentétben én pontosan tudtam, milyen hatást gyakorol rám az ilyesmi, és nem is kellett hozzám érnie, hogy elöntsön valami pokoli forróság, már pusztán az emléktől, hogy hogyan is tudnám reggelig gyötörni, el sem mozdulva a lábai közül. - Ráadásul én is szeretek repetázni - fojtottam gondolataimat a vörösborba, hátha ez kicsit segít a kiszáradó torkomnak, de még így sem jutott rendes, szobahőmérsékletű oxigén a tüdőmbe. Muszáj lett volna lehűtenem magam, de nem kérhettem, hogy borítson rám egy lábasnyi hidegvizet. - Bár van némi különbség közted és a spagetti között - csúsztattam vissza a poharat az asztalra, de nem nyúltam újra a villa után, helyette hátradőltem, pislogás nélkül kapva el tekintetét. - A spagettivel ellentétben Te még hosszú, hosszú órák után is forró vagy. És azok a hangok... - sóhajtottam fel mélázva, ajkam szélében egy pimasz vigyorfélével, kicsit sem rejtve véka alá, hogy zavarba akarom hozni.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 01, 2022 5:42 pm
Iris & Dimitriy
Annyira könnyed és hétköznapi, ahogy közösen megterítünk, majd az együtt elkészített vacsorának neki látunk az asztalnál ülve, hogy egy kis időre tényleg elhiszem, hogy nincs igazából semmi probléma és, csak annyi a dolgom, hogy megszokjam ezt az új házas életet a velem szemben ülő férfival. Aki egyébként olyan, mintha kicserélték volna, mert cseppet sem hasonlít a korábbi önmagára, nem is túl könnyű neki ellenállni, de erről ismét csak eszembe jut, mit veszítettünk el mindketten. Én az emlékeimet, Ő pedig a nőt, akit szeret. Mégis próbálkozok, igyekszem fenntartani a kellemes hangulatot, bár az iménti kellemes affér után egy kicsit nehéz összeszedni magam, abba viszont nem egyezek bele, hogy emiatt "kirúgjam". -Nem, majd azt is közösen csináljuk.- mosolygok pimaszul bár őszintén meglep, hogy a kezével kapcsolatban most nem tesz valami pikáns megjegyzést, de a nyakamat tenném rá, hogy nem a mosogatás volt az első gondolata. Mégsem próbálkozik, talán a vacsora már sokkal jobban leköti a figyelmét, de még így is kedveskedik picit szavaival és hálás pillantásával, ami kétségtelenül jól is esik. Mármint, hogy minden nap megtisztelve érzi magát miattam és tekintve, hogy milyen szerelemről tesz tanúbizonyságot minden áldott nap, nem is tudok kételkedni a szavaiban. Az első falatot ugyanolyan elégedettséggel fogadja, mint a kóstolót is, pimasz megjegyzése mosolyt csal ajkaimra, mert bármennyire is pimasz, akkor is dicséretnek számít, de aztán csak mozdulatlanul figyelem pár pillanatig, ahogy külön a tésztára reszelt sajtot eszegetni kezdi, mint valami rossz gyerek. Csóválom is a fejemet, miközben falatozni kezdek, majd a holnapi napja felől kezdek érdeklődni, Ő pedig ennek hallatán nem kerülgeti tovább a kényes témát, amit én szándékosan nem akartam szóba hozni, miközben egyébként megöl a kíváncsiság, hogy van-e bármilyen terve. Sóhajtok egyet, én is a poharamért nyúlok, de amikor az apját említi, hogy elment hozzá segítséget kérni, érdeklődőbbé, ugyanakkor értetlenebbé is válik pillantásom. -Biztosan jó kapcsolatai vannak, de mégis miben tudna segíteni? Azt sem tudjuk, hogy mi ez az egész...- motyogom halkan, tanácstalanul és, bár nem tudom hibáztatni azért, hogy az apjához fordult az ügyben, nem is neheztelek rá miatta egy percig sem, csak nem igazán tudok rájönni, miféle segítségre számít. -Vagy van valami sejtésed?- kérdezem végül, mert innentől kezdve lényegében minden ötlet hasznos lehet, sőt. Még a korábbi tündérek földjével kapcsolatos gondolataimat sem fogom a szőnyeg alá söpörni, maximum csak most, amikor egy kézmozdulattal jelzi, hogy akár el is engedhetjük az általa felhozott témát. Pedig tudom, hogy Őt sem hagyja nyugodni, hogy valószínűleg bármit is csinálok, az agya hátsó szegletében folyamatosan ott zakatol a kérdés, mint ahogy az enyémben is, hogy mi a fene történhetett az emlékeimmel. Nem is értem, hogy van mégis ereje ahhoz, hogy ilyen hirtelen elvesse a kérdést, de két perccel később, már játékosan szívni kezdi a villáról a tesztát, tényleg mint valami komisz gyerek, a mutatványának köszönhetően pedig bőven jut mindenhova a paradicsomszószból. Elnevetem magam, ismét a fejemet csóválom, de mikor hiányolni kezdi a sajtot, sóhajtok egyet és felállok a helyemről. -Legközelebb, csak sajtos tésztát kapsz vacsorára, bár ha nem tanulsz meg szépen enni, kénytelen leszek megetetni téged. - lépek oda hozzá pimasz mosollyal, majd egy jó adag sajtot reszelek még a tányérjára, de nem kerüli el a figyelmemet az arca jobb oldalán lévő kis paradicsomszósz, amit véletlenül nem sikerült letörölni vagy lenyalni magáról. -Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy cseppet sem?- kérdezek vissza a kérdése hallatán miközben megtámaszkodok az asztalon, másik kezemmel pedig arca felé nyúlok, hogy letöröljem onnan azt a kevés spagettit és mosolyogva bekapom az ujjamat. -A fenébe. Pedig, már azt is nehezen viselték, hogy a mai randit lefújtam.- sóhajtom kelletlenül, miközben ujjaim közé csípek egy kevés sajtot a tányérjáról, majd egy picit hátra dőltöm a fejemet és a számba pakolom. -Pedig, biztosan szívesen ettek volna ők is a spagettimből...- incselkedek tovább, ha már neki állt pimaszkodni, majd visszasétálok a helyemhez csalafinta vigyorral ajkaimon, lassan visszaereszkedek a helyemre és kezembe veszem a poharamat újra. -Valószínűleg, még repetáztak is volna.- cukkolom tovább, szándékosan olyan vigyort őrizve ajkaimon, amiből sejtheti, hogy nem feltétlenül kell itt a spagettit szó szerint venni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 10:52 pm
Ahhoz képest, hogy két nappal ezelőtt még egy pofonnal jutalmazott a pimasz próbálkozásomért, most egy pillanatra sem éreztem rajta, hogy ellenére lenne, ami történik. Talán nem is volt annyira váratlan, ahogy a nyakához értem, gyengéden cirógatva Őt ajkaimmal, hisz ott pattogott közöttünk a levegő, és annyira már Ő is ismert, hogy tudja, nem hagyok ki egy ilyen lehetőséget. Mégsem tolt el, nem menekült előlem, ahogy annak idején mindig is tette, de még volt ereje küzdeni ellenem, és ezzel még mindig barátkoznom kellett. Mióta nyílt lapokkal játszottunk, neki is be kellett látnia, hogy nem egyszerűen az ágyamba akarom rángatni, hogy egyszer megkapjam, és utána büszkén verjem a mellkasom, közben behúzva egy pipát a neve mellé. Ennél már jóval többre vágytam, ezt pedig már abból is kikövetkeztethette, hogy nem akartam Őt elkerülni, minden létező alkalmat megragadtam, hogy vele legyek, és ugyan tény, hogy meg akartam kapni, minden porcikám érte lüktetett azóta is, de nemcsak egyszer és nemcsak azért, hogy trófeaként feltegyem a polcom tetejére. Most is lángolt bennem az a forró tűz, szinte égette az ereimet, ahányszor csak végignéztem rajta, és ismét el kellett mondanom egy néma köszönetet azért, amiért neki ezúttal is több ereje volt, mint nekem, és nem hagyta, hogy elsiessem ezt az egészet. Miután megterítettem, és a borral kezdtem foglalkozni, megjelent mellettem Ő is, ezúttal már azzal a szándékkal, hogy letegye az ételt az asztalra, és bár végig többesszámban beszélt, de a munka javarésze inkább Őt dicsérte. Tényleg nem így terveztem ezt a napot, még reggel is arra számítottam, hogy pokoli lesz az egész, és amint végzünk az orvosnál, másra sem fogok vágyni, csak hogy minél távolabb kerüljek Tőle. Féltem tőle, hogy ismét idegennek fogom látni, hogy a tekintete többé nem telik meg azzal a gyengéd melegséggel és szerelemmel, amivel az elmúlt hetekben rám nézett, és ennek fényében ismét előre vetítettem egy alkoholmámorban úszó éjszakát, ahol egyedül a vodka izzaszt majd meg, nem pedig Ő. Mintha kitépték volna a szívem egy darabját, ha nem az egészet, mert bárhogy is próbáltam tartani magam, már régen neki adtam mindent magamból, miközben szépen, fokozatosan kiolvasztott a jégburkomból. A szívemet most is ott tartotta az ujjai között, és egyedül rajta állt, hogy mit fog vele csinálni, szilánkosra zúzza-e, vagy tényleg ad neki egy új, tiszta lapot. - Szóval én fogok mosogatni - húztam el a számat fintorogva, komisz csillogással a tekintetemben, miután szóvá tette, hogy még hasznomat veszi, és bár nyilván nem erre gondolt, de nem is én lettem volna, ha nem vetítek magunk elé valami egész mást. Ahogy megállt mellettem, csak nehezen álltam meg, hogy ne emeljem meg a kezemet, csak hogy gyengéden a fenekére simítsak, miközben rendesen megpakolta a tányéromat, és nem is tudtam, végül mi adta meg a kellő erőt ahhoz, hogy képes legyen viselkedni. Talán az éhség, ami ezúttal már legalább annyira szorongatta a gyomromat, mint a vágy. - Én minden nap megtisztelve érzem magam - vontam egyet vállamon széles vigyorgással, majd egy hálás pillantást vetettem rá, ezúttal már szándékosan odébb söpörve az állandó szemtelenkedést, mert szerettem volna, ha számára is egyértelmű, mennyire örülök ennek. Még ha egyikünk sem volt hozzászokva az ilyesmihez, de inkább nem gondoltam bele, hogy mi mindent műveltünk volna ma, ha az orvos után szétváltak volna útjaink. - Lehet, hogy megtartalak - jegyeztem meg aztán az első pár falatot követően, ahogy lassan visszatért belém az imént száműzött, pimaszkodó énem, de utána szándékosan arra koncentráltam, hogy leegyem az olvadó sajtot a szósz tetejéről. Úgy festhettem, mint valami kelekótya, komisz kisfiú, a vigyorom nemkülönben, és ahogy a sajt eltűnt, ismét minden figyelmemet a spagetti maradék részére fordítottam. Kérdésével zökkentett ki két falat között, fel is emeltem a fejemet, ezzel egyúttal magamhoz véve a bort, hogy leöblögessem az ízeket, majd egy sóhaj kíséretében előre dőltem. - Talán ideje, hogy nagyobb... szóval, nagyobb figyelmet szenteljünk ennek a dolognak - intettem körbe mutatóujjammal, utalva a körülöttünk kialakult helyzetre. - Tegnap megkértem az apámat, hogy segítsen - tettem hozzá, bár Ő nem is sejthette, hogy ehhez a lépéshez mennyire meg kellett emberelnem magam. Elvégre még mindig nehezteltem az apámra, és hiába is alakult végül jól ez a házasság kettőnk között, nem voltam hajlandó megbocsátani azért, hogy lényegében áruba bocsátott minket. Így, ezek tükrében hatalmas előrelépésnek tűnt, hogy felkerestem Őt. - Neki vannak elég komoly kapcsolatai, és... ki tudja - vontam meg a vállamat, ezzel is jelezve, hogy amúgy nem ettől vártam a megváltást. Főleg, hogy az apámnak teljesen mindegy, vannak-e emlékei vagy nincsenek. Inkább legyintettem, ezúttal én jelezve a kezemmel, hogy zárjuk le ezt a témát, és hogy nyomatékosítsam mindezt, játékosan a villám köré csavartam egy jó nagy adagnyi tésztát, és ahogy a számhoz emeltem, viccesen szívni kezdtem, ennek köszönhetően pedig mindenhová jutott a szószból egy méteres körzetünkön belül. Erre mondta volna az anyám, hogy nem játszunk az étellel, de ahogy tekintetem megtelt játékos csillogással, ajkam pedig széles mosolyra nyílt, láthatta rajtam, hogy bármi hasonlóval is próbálkozna, hát nem hatna meg vele. - Elfogyott a sajtom - biggyesztettem le ajkaimat, ujjammal megérintve a szám egyik felét, ahová az iménti mutatvány miatt ragadt egy kis szósz, de nem sokáig, szinte azonnal lenyaltam a kezemről. - Netán alig várod, hogy a házon kívül láss? - cukkoltam Őt tovább, visszautalva az iménti, holnapra vonatkozó kérdésére. - Azért még ne hívd fel a pasijaidat, hogy holnap szabad a terep.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 9:35 pm
Iris & Dimitriy
Nehéz neki ellenállni és a nyakamat tennem rá, hogy az elődömnek valamivel könnyebb dolga volt, mert az a Dimitriy, legalább még undok volt, gúnyos, olykor lekezelő és egyértelműen, csak azért akart megdönteni, hogy megmutassa, hogy Ő még engem is megkaphat. Emlékszem Rá, hiszen számomra még napokkal ezelőtt létezett. Erre most itt ez a férfi, aki úgy tud rám nézni, mintha a világot jelenteném neki, mintha a legfontosabb dolog lennék az életében és ezt nem is fél éreztetni velem a nap minden percében. Ez a Dimitriy érző szívű, törődő, figyelmes és annyira szeret, hogy még ezt az őrületet is képes kibírni abban reménykedve, hogy visszakaphatja mindazt, amit röpke pár nap alatt elveszített: engem. Csoda hát, ha minden újabb pimaszsága, minden gyengéd érintése és a nyakamra lehelt csókja, olyan forróságot ébreszt bennem, aminek tényleg csak erőnek erejével vagyok képes ellenállni? És erre se tudom, hogy meddig leszek képes, mert már most is, ahogy testünk egymáshoz simul, ahogy nyelve és ajkai bőrömet cirógatják, a szívem olyan vadul kalapál és olyan őrjítően vágyom a csókjára, hogy kész csoda, hogy végül mégis képes vagyok megálljt parancsolni magamnak. Talán nem árt megegyeznem, higy ha legközelebb ilyen őrült ötlet jut eszembe, hogy beszálljak ebbe a pimasz játékba, kössem fel a bugyimat, vagy legyek kész arra, hogy levegyem. -Ugyan. Szükségem lehet még az ügyes kezedre.- vágok vissza vigyorogva pimasz szavaira, próbálva elrejteni a borzongást, amit még gyengéd érintése okoz a korábban csókokkal borított területen, de aztán sikerül a spagettinek szentelnem a figyelmemet, Ő pedig neki áll tálalni. A tésztát átborítom egy tálba, a spagettibe pedig teszek egy merőkanalat, majd az asztalhoz viszek egy alátétet, bár nem bírok nem elmosolyodni azon, milyen szorgos kis csapat lettünk hirtelen, miután sikerült ennyire felfokoznunk a hangulatot. -Látod? Kár lett volna máris kirúgni téged. Még hasznodat fogom venni.- vigyorgok rá továbbra is játszva a főnök szerepet, amit Ő osztott ma rám, bár van egy olyan érzésem, hogy már nem sokáig örvendhetek neki, úgyhogy igyekszem is kimaxolni még ebben a kis időben. Miután a tésztát és a szószt az asztalhoz viszem, a már megtöltött poharakkal is ugyanígy teszek, végül megállok Dimitriy mellett és, mint egy igazi, rendes háziasszony, szedek a tányérjára annyit, amennyit kér.-Soha nem főztem még senkinek se vacsorát, úgyhogy érezd magad megtisztelve.- vigyorgok le rá, majd ahogy eszembe jut a sajt, elsétálok a hűtőhöz és miután a reszelőt is előkerítem, teszek is egy keveset a spagettire. -Jó étvágyat.- mosolyodok el jókedvűen, mert kétségtelenül feldob ez az egész, hogy lényegében együtt készítettük el a vacsorát, ami remélhetőleg, most is ugyanolyan finomnak tűnik majd, mint amikor kóstoltuk. Neki is látok jóízűen, az első falat után pedig elégedetten kortyolok egyet a borból, de ez a pár pillanatnyi csend elég is ahhoz, hogy eszembe juttassa, mivel indult a napunk és, hogy mennyire nem tudni, merre kellene tovább haladnunk. Ha ez a kis figyelemelterelés be is vált, előbb vagy utóbb szembe kell majd néznünk azzal, hogy talán nem is létezik megoldás arra, ami velem történt és...ez egészen elkeserít, bár próbálom őrizni ajkaimon a mosolyt.-Van valami terved holnapra?- kíváncsiskodok végül mosolyogva, igyekszem fenntartani a hétköznapi hangulatot, mert ezt a vacsorát és a kellemes főzőcskézés emlékét nem akarom elrontani ezzel az egész nyűggel, amit az elmém aggatott a nyakunkba. Akkor is, ha egészséges.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 8:06 pm
Képes voltam teljesen megfeledkezni magamról a közelében, mert a hatás, amit gyakorolt rám, olyan folyamatokat indított el bennem, amire előtte szinte még soha nem volt példa. Pedig előtte is tudtam, milyen vágyni valakire, vagy éppen kibaszottul kívánni egy nőt, de Ő bármit is művelt velem, nem tudtam nem élvezni minden percét. Még ezt is, ezt a kínzó, alattomos kis játékot, amivel egymás agyát húztuk, miközben tudtam, hogy jelenleg ez a maximum, amit kaphatok tőle. Szinte éreztem ujjaim alatt azt a láthatatlan falat, amit maga köré emelt, miután eltűntek az emlékei, és amit először is csak darabról darabra, apránként tudtam áttörni. Talán Ő is ezt érezte, mikor az én jégpáncélomat olvasztgatta, és azon sem lepődtem volna meg, ha néha egyenesen reménytelennek titulálta volna, megkérdőjelezve azt, hogy képes vagyok-e bármire azon túl, amit magamból mutatok. De kettőnk közül most egyedül Őt ölelte körül valami, amivel védeni próbálta magát, talán éppen tőlem, én pedig itt voltam mellette védtelenül, a jégpáncélom nélkül, mert már képtelen lennék arra, hogy ismét körbevonjam magam vele, bármennyire is súgta azt az ösztönöm, hogy ez akár még csúnyán is végződhet. Már akkor is nehéz volt uralkodnom magamon, mikor elővarázsolta a tányérokat, ismét érezve, hogy mennyire kegyetlen ez a kettőnk közötti vonzalom, és mennyire nincs tekintettel egyikünkre sem. A szívem már egyenesen a fülemben dobolt, méghozzá olyan ütemben, hogy pár centiméterre voltam attól, hogy kiugorjon a torkomon. A fájdalom, amit saját harapásommal okoztam, némileg csillapította a lüktetést, de ismét az visszhangzott a fejemben, amit egyszer Ő maga mondott. Hogy akasztják a hóhért, és hiába kezdtem én ezt a kíméletlen játékot, legalább annyira szenvedtem tőle, mint Ő. Mert éreztem rajta, nem tudta, talán nem is akarta elrejteni előlem, és miután a poharakért hajolt, csak hogy bevesse az imént megszerzett rutint, nem tudtam ellenállni a késztetésnek, hogy ne simítsam végig ajkaimat a nyakán, gyengéd csókokkal hintve tele a bőrét, nyelvemmel újra és újra finoman érintve Őt. Már ennyi is elég volt, hogy tetőtől talpig végigjárjon valami kellemes bizsergés, amit csak fokozott, hogy engedte érezni, mennyire nincs ellenére, amit éppen csináltam vele, egyik kezét a vállamon, míg másikat a kezemen éreztem közben, de csak akkor tisztult kicsit a kép, mikor megszólalt. A köd szinte teljesen rátelepedett az agyamra, alig találtam vissza, de egy apró kis sóhajt követően képes voltam elhajolni a nyakából. - Sajnálom, főnök. Rúgasson ki - pimaszkodtam tovább, még utoljára gyengéden végigfuttatva ujjaimat azon a vonalon, ahol az imént apró csókokkal borítottam nyakát, és míg Ő ismét a szósszal kezdett foglalatoskodni, én magamhoz vettem a két poharat és a tányérokat, mellé pakolva az evőeszközöket is. Ezekkel együtt indultam meg az asztal felé, és bár én a legkevésbé sem neveztem volna rutinosnak magamat, de nagyjából előkészítettem mindent, már csak a korábban beharangozott vörösbor hiányzott, amit ki tudja, hogy mikor, talán jó pár nappal ezelőtt a hűtőben hagytunk. - Inkább kibontom én - jegyeztem meg vigyorogva, ahogy eszembe jutott, hogy mennyit ügyetlenkedett a dugóhúzóval, és amint megvoltam a mutatvánnyal, mindkettőnk poharába töltöttem, aztán letettem a konyhapultra. Még így, hogy lekötöttem magamat sem bírtam ki, hogy ne nézzem Őt, még ha javarészt háttal is állt, majd egy kis sóhajjal kihúztam a széket, és ledobtam magam rá, azon gondolkodva, hogy vajon meddig kellene a hidegvíz alatt állnom, csak hogy valamelyest lehűtsem magamat azok után, amit az imént kiváltott belőlem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 7:04 pm
Iris & Dimitriy
Újra és újra olyasmire célozgat, olyan megjegyzéseket tesz, melyek egyrészt iszonyatosan zavarba hoznak, másrészt viszont egyre kíváncsibbá tesznek, egyre jobban húznak felé, pedig már így is piszkosul vonzódom hozzá, ha csak a tegnapi csókunkra gondolok. Egy részem tudja, hogy nem kellene ennek túl nagy feneket kerítenem, mert könnyen lehet, hogy jelenleg sokkal jobban ismeri a testemet, mint én magam, tudja jól, hogy mik a gyenge pontjaim, olyan sokszor ért már hozzám és gyűrt maga alá, mégis, az én elmém szerint, még pár forró csókon kívül semmi nem történt köztünk neki pedig meg kell hódítania, ha egyáltalán szeretné, hogy bármi történjen. Újra el kell érnie, hogy én is akarjam, hogy a félelmeimet képes legyek a szőnyeg alá söpörni és, hogy a bizalom, amit minden bizonnyal éreztem iránta, ismét visszatérjen. És most Ő mégis az Én fantáziámra bízza, hogy vajon melyik testrésze volt számomra a dobogós helyen. Borzasztóan pimasz, hogy minden lehetséges alkalmat megragad arra, hogy valami kétértelmű megjegyzéssel zavarba hozzon, mégis mintha minden ilyennel újabb és újabb repedést okozna a köztünk húzódó falon, egyre többször csal velük az én ajkaimra is kihívó, csalafinta mosolyt, egyre többször érzem én is úgy, hogy be akarok szállni ebbe a játékba. Arra sem tudok másképp reagálni, mikor megveti magát a pultnál állva, minden létező testbeszédével a tudtomra adva, mennyire nem óhajt onnan elmozdulni és még közli is, hogy ő mára befejezte a kuktaságot, innentől csak azt akarja nézni, ahogy én tevékenykedek. -Az még így sincs kizárva.- sandítok rá pimasz mosollyal, bár igazság szerint nem tudom, hogy miféle megjegyzést kellene tennie ahhoz, hogy tényleg fejbe verjem a szűrővel, fenyegetőzni azonban, még mindig hasznos lehet vele. Na meg tésztát is szűrni, amit gyorsan el is intézek, ha már rám hárult mostantól minden feladat, de amikor a konyhaszekrényt célzom meg, hogy a terítésnek is neki álljak, akkor is elég egyértelműen jelzi, hogy még mindig nem akar onnan elmozdulni. Neki láthatnék hisztizni vagy duzzogni, vagy akár hagyhatnám is a fenébe az egészet, de mégis, olyan édesek ezek a húzások tőle és annyira magasra dobja velük azt a bizonyos labdát, hogy képtelen vagyok nem lecsapni őket. Titkon pedig szándékosan akarok revansot venni, kínozni picit, amiért folyamatosan ostromolja az egyébként is gyenge lábakon tántorgó ellenállásomat, így bármiféle megjegyzés nélkül lépek oda hozzá, egészen mellkasához simulva, hogy aztán lábujjhegyre állva kiügyeskedjem a tányérokat a szekrényből. Igyekszem közben nem arra figyelni, amit a puszta közelsége okoz bennem, ahogy a bőröm felforrósodik már attól is, hogy a mellkasunk összeér, vagy épp ahogy ajkaiba harapva bámul a cseppet sem egyszerű mutatvány alatt, de mivel még nem tűnik úgy, hogy kellőképpen szenvedne, sőt, még egy elismerő megjegyzésre is futja az erejéből, a poharakat is megpróbálom ugyanezzel a technikával megszerezni. Érzem a szíve zakatolását, vagy az is lehet, hogy a sajátomét vélem annak, a konyha pedig hirtelen egész kicsire zsugorodik a maga kínzó forróságával, de a levegő, csak akkor reked bennem, amikor keze finoman odébb söpri néhány tincsemet és a nyakamhoz hajol gyengéd, lázas csókot lehelve bőrömre. A két talpas poharat, már ujjaim közé fogtam és bár igyekszem azokat sem összetörni, mégis meglehetősen erélyesen koppannak a pulton, ahogy sietősen biztonságba helyezem őket, de közben már lehunyom szemeimet az intenzív, borzongató érzéstől, amit ajkai és nyelve érintése okoz. Fájdalmasan ajkamba harapok, így próbálom visszatartani a kikívánkozó, kéjes sóhajt, kezem finoman vállába mar, másik a pulton támaszkodó karján simít le egészen kézfejéig, de aztán visszaevickél és mellkasán pihen meg, pont a vadul dübörgő szíve fölött. -Eltereled a figyelmem a főzésről, pedig a kuktáknak nem ez a dolga.- suttogom dorgálón, már amennyi hang képes a torkomra jönni, mikor arra is őrülten nehéz koncentrálnom, hogy normálisan tudjak még levegőt venni, de szavaim ellenére nem húzódok el Tőle, csak annyira, hogy arcom az Övéhez simíthassam gyengéden, így jutva el lassan álla vonaláig. Tekintetem kékjeire talál, ajkaimon pimasz, csalafinta vigyor jelenik meg és, miközben egész közel hajolok hozzá, már-már annyira, hogy szám az Övéhez érjen, az utolsó pillanatban megállok. -És szerintem, már kész a spagetti.- lehelem halkan, pimasz vigyorral, bár talán nem a legkorrektebb Vele játszadozni, cibálni az orra előtt a mézes madzagot de, ha egy pillanatig is azt hiszi, hogy nekem könnyű leküzdeni az iránta érzett vágyat, hát nagyot téved. Épp emiatt terveztem most, hogy megleckéztetem, csak ne lenne mindez számomra is olyan kínzó, hogy alig tudok végül elhúzódni Tőle és inkább a vacsorára figyelni, amit meg is kavarok, ha eljutok a odáig és lekapcsolom a tűzhelyet.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 5:26 pm
Az elmúlt napokban elég nyilvánvalóvá tette, hogy bármihez is szoktam hozzá, Ő nem áll készen arra, hogy bármilyen határt is átlépjen velem, ennek ellenére igyekeztem kiforgatni minden létező szót, ami elhagyta ajkait, magamban jól mulatva azon, ahogy reagál ezekre a pajzán, kétértelmű mondatokra. Ezzel még nem szegtem törvényt, és mi több, nem is léptem át velük a fizikai határait, ráadásul abban is biztos voltam, hogy nem ezektől gondolja majd meg magát. - A fantáziádra bízom - jegyeztem meg vigyorogva, hagyva kicsit a sötétben tapogatózni, bár talán nem is kellett sokat gondolkodnia ahhoz, hogy rájöjjön, vajon mely testrészem nyűgözte le jobban. Nem mintha tudtam volna segítséget nyújtani benne, elvégre még nekem sem volt egyértelmű, hogy mit soroljak az első helyre. Ezerszer mondta, hogy mennyire odáig van a számért, de hogy az első helyezettet nem-e kissé lentebb kellett volna keresni... erre nem vettem volna mérget. A kívánt hatás végül elmaradt, mert hiába dorgált meg játékosan, egy centit sem mozdultam, ugyanúgy a pultot támasztottam, elég egyértelműen a tudtára hozva, hogy ennél komolyabb szándékaim jelenleg nincsenek is, már ami a tészta leszűrését vagy épp a tálalást illeti, és bár megfordult a fejemben, hogy ennyire nem kéne magára hagynom ebben a közös projektben, de nem hervadt le a mosolya, és továbbra is pimaszkodott, így arra jutottam, hogy amúgy kicsit sem veszi zokon, ha inkább kihúzom magam a feladatok alól. - Ha nem ismernélek annyira, most mondanám, hogy teszteld le, mennyire is tudsz terhelni, de csak hozzám vágnád a szűrőt - sóhajtottam drámaian, pedig ezt is tudtam volna tovább fűzni, elvégre ha valamire, hát a terhelhetőségemre soha egyetlen panasza sem lehetett, de ezt a kis pimaszságot már inkább visszaszívtam. Amúgy sem biztos, hogy meghallotta volna, mert belekezdett a tészta leszűrésébe, én pedig még erősebben tenyereltem a pultra, egy sejtelmes, komisz kis vigyorral a szám sarkában, mert ahogy felém fordult, már Ő is tudta, amit én. Itt csak szó szerint a testemen keresztül juthat át, bár megtehette volna, hogy legyint egyet, és azt mondja, hogy akkor mindenki úgy eszik, ahogy akar és azzal, amivel akar, de mégis vállalta a kihívást. Odaállt elém, tekintete ráfüggött az enyémre, mellei finoman a mellkasomhoz simultak, a sóhajt pedig, ami eleinte ki akart bukni belőlem emiatt, sikeresen visszafogtam. Ha megkért volna rá, sem tudtam volna abbahagyni a szemtelen vigyorgást, játékosan beleharapva saját ajkamba, miközben a vállamba kapaszkodott, és bár kínzóan közel került hozzám az ajka, egy pillanat múlva, már-már incselkedve el is fordult, elém tárva a nyakát. Ez már megint kétélű fegyvernek bizonyult, nemcsak az Ő dolgát nehezítettem meg, de a sajátomat is, hogy ne akarjam rögtön végigcsókolni a finom bőrét, a lágy illata pedig kicsit sem segített, hogy képes legyek kontrollálni magam. Nem szóltam egy szót sem, csak erősebben haraptam a számat, továbbra is fojtogatva azt a hatalmas sóhajt, ami ott toporzékolt a torkomban, közelségétől pedig azonnal száguldozni kezdett a vér az ereimben. Szinte élet-halál harcot vívtam magammal, hogy ne nyúljak utána, jó pár pillanatra megkapaszkodva a pult szélében, mintha ez visszatartó erőt jelentett volna, és csak épp annyira húztam el a fejemet, hogy végül ki tudja venni a tányérokat. - Ügyes - mondtam elismerően, mellé biccentve egyet, és arra számítottam, hogy a poharakat már tényleg rám akarja majd bízni, ehelyett viszont amint letette a tányérokat, ismét megállt előttem, csak hogy a másik oldal felől kezdjen matatni, hasonló mutatványokat mutatva be. Ujjaimon végigfutott valami finom bizsergés, ugyanezt éreztem a bőröm minden pontján és a gyomrom körül is, a nyakát pedig szinte ismét az orrom alá tolta, én pedig ekkor már nem tudtam mibe kapaszkodni. Nem voltam rá képes, a vérem ekkor már ezer fogon lángolt, lüktetett, szinte átszúrva a bőrömet, és még az sem tudott visszatartani, hogy ezzel nagy eséllyel elszúrom ezt a közös vacsorát is. Nem is néztem oda, hogy megkaparintotta-e egyáltalán a poharakat,és ha igen, hogy ezek után elejti-e, kezem már gyengéden a nyakára talált, lassú, komótos mozdulattal lökve odébb a hajtincseit, csak hogy utána ajkaimmal ízlelhessem meg finom bőrét, gyengéden becézgetve nyelvemmel.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 3:57 pm
Iris & Dimitriy
Nem feltétlenül akarok válaszolni a kérdésére, ami a hazugságot illeti, mert a tegnapelőtti nap is tökéletesen bizonyítja, hogy léteznek kegyes hazugságok, amikért igazán nem is tud az ember haragudni, mert tisztában van vele, hogy a másik csak óvni akarja velük vagy épp kedveskedni, mint ahogy jelen pillanatban Ő is tenné, ha az egyébként pocsék szószra azt mondaná, hogy finom. Egyébként is nehéz elhinnem, hogy rögtön elsőre jól sikerült eltalálnom az ízesítést, épp ezért nem is róható fel nekem, hogy én magam is leellenőrzöm az az "isteni finom" spagettit, de egyet kell vele értsek, ez pedig széles mosolyt csal ajkaimra. Iszonyú érzés lett volna, ha még neki kell állni kaját rendelni, amikor egyébként valószínűleg, már farkaséhes, na meg Ő is megdolgozott ezért a vacsoráért, hiszen ki vette a részét a főzésben azzal, hogy a tésztáról Ő gondoskodott. -Senki nem tudta volna úgy megnyitni, mint ahogy Te csináltad.- bólogatok egyetértve szavaival, tekintetembe pedig gyengédség költözik, mert ha elvicceljük, ha nem, én örülök, hogy itt van velem, nem pedig a dolgozó szobájában lapít vagy, igazából fene se tudja hol lenne most, ha nem találom ki ezt a programot. A kezeire pillantok, ahogy azokat kezdi dicsőíteni, cseppet sem csodálkozva pimasz mosolyán, minek köszönhetően sok minden eszembe jut, csak épp a tészta főzés rejtelmes tudománya nem, mikor pedig a dobogó első fokára kezd célozgatni, hogy ott valami egész más testrésze állt az Én véleményem szerint, pimasz mosollyal félrebiccentem a fejemet. -Akarjam tudni, hogy mi állt az első helyen?- kuncogok halkan, de aztán inkább munkához látok, hogy közben a vacsorához is közelebb kerüljünk végre, de mivel Ő kukta létére mást se csinál, csak ácsorog, finoman megdorgálom a hanyagságért. Nem, mintha nagy hatással lennék ezzel rá, mert inkább tovább bámul, mintha szándékosan zavarba akarna hozni, amihez a keményen dolgozós megjegyzése is kellőképpen hozzájárul, még akkor is, ha egyébként az én szavaimat idézi. Az ő szájából minden olyan bujának és piszkosnak hangzik, bár kétségtelen, hogy ehhez az is szükségeltetik, hogy én így reagáljak. -Jól van. Bámulj csak, bár elég szomorú, hogy csak ennyire lehet terhelni téged.- jegyzem meg kelletlenül, pimasz mosollyal ajkaimon, majd a szűrőt a mosogatóba teszem, a fazekat magamhoz veszem és lányos zavaromban vigyorogva, leszűröm a tésztát. Végül a konyhaszekrény felé indulok, ha már Ő szemmel láthatóan tényleg nem akar semmit csinálni, de történetesen épp elállja azt a részt, ahonnan a tányérokat előszedhetném, a mosolya pedig egyértelműen arra utal, hogy ez cseppet sem véletlen. -Igazad van. Akár tölthetnél is, mint hogy csak itt ácsorogsz és akadályozol.- jegyzem meg csípőre tett kezekkel, pimasz mosollyal, farkasszemet nézve vele, mikor pedig végképp egyértelművé válik, hogy semmiképp sem fog onnan elmozdulni, megköszörülöm a torkom és megnyalom ajkaim, mintha csak ezzel jelezném, hogy elfogadom a kihívást. Lassan lépekedek elé, íriszeimet egy pillanatra se vonva el arcáról, megőrizve ajkaimon a pimasz, kihívó mosolyt és, csak akkor állok meg, mikor már amúgy is lehetetlen lenne tovább haladnom, mert a melleim mellkasához préselődnek finoman. Tekintetem ekkor már a felső szekrényt szuggerálja, mintha attól neki állnának a tányérok maguktól kiugrálni onnan, de mivel úgy sejtem, hogy ez nem fog bekövetkezni, kezemmel a vállára markolok és lábujjhegyre magasodva elnyúlok a feje mellett, hogy a szekrényt megpróbáljam kinyitni. -Legalább, a fejedet odébb húzhatnád, ha már segíteni nem akarsz.- dünnyögöm megrovó pillantással, de igazából tetszik ez a játékosság, ez a pimaszkodás, amit megenged magának és ezt az ajkam szegletében megbújó mosoly is nyilvánvalóvá teszi, amihez egyébként most pokolian közel kerültek az Ő ajkai. Le is pillantok rájuk, mintha eljátszanék a gondolattal, hogy megszüntessem azt az apró távolságot is -igazából el is játszok vele-, majd pimaszul elfordítom az arcom és odébb tessékelve picit a fejét, kinyitom a szekrényt. Mondjuk, így meg a nyakam válik könnyű célponttá, de valahol esküszöm, még vágyom is rá, hogy újra bőrömön érezzem forró ajkait, miközben nagy nehezen magamhoz veszek két tányért és a biztonság kedvéért, mielőtt még elejteném a nehezen megszerzett zsákmányt, inkább leteszem őket a pultra. -Kellene két pohár is...- jegyzem meg halkan, mert az meg a feje másik oldalán található szekrényben van és, hacsak nem volt neki épp elég már ez a mutatvány is, hát erőt veszek magamon, eltekintek a testemben munkálkodó forróságtól és megszerzem azokat is, ha belepusztulok is.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 1:14 pm
Cukkoló szavait hallva csak felsóhajtottam, miközben megforgattam a szemeimet, mert úgy beszélt, mintha amúgy bármelyikhez, amit említett, különleges, született tehetség kellett volna, pedig inkább voltam akadályozó tényező, mint tényleges segítség, de nem úgy tűnt, mintha ez egy kicsit sem zavarná. Néha már azt a hatást keltette, hogy azért csinálja, mert egyrészt Ő sem akar egyedül lenni, másrészt talán... azt sem akarta, hogy én egyedül legyek. Pedig még tisztán emlékeztem arra, hogy milyen kilátásokkal indultunk el reggel, abban sem voltam biztos, hogy az orvos után egyáltalán haza akarok-e majd jönni, képes leszek-e belépni a házba, nem még közösen főzőcskézni, mintha minden rendben lenne. Pedig valójában semmi nem volt rendben, mégis, ahogy lekötöttük egymás figyelmét ezzel az egésszel, egy időre volt lehetőségem elfelejteni mindazt, amiben napok óta éltünk. Ha most nem a konyhában segédkeztem volna neki, hanem inkább a magányt választom, ezer százalék, hogy megfojtottak volna a saját gondolataim, miután a kétségbeesés legmélyebb bugyrait végigjártam. Egyre jobban mardosott az éhség, és bár a türelmetlenségem valószínűleg nem hatotta meg a rotyogó szószt, a tészáról nem is beszélve, ennek ellenére mégis felém tartotta a fakanalat, rajta egy kevés szósszal, amit előtte jól megfujkált. Csak pimaszkodásnak szántam az arcomon átsuhanó félelmet, mintha egy pillanatra is lett volna okom megijedni a főztjétől, igaz, magamban valahol szurkoltam azért, hogy inkább elszúrja az egészet, mert legalább nem azzal akarja majd tölteni az idejét, hogy új ízekkel kísérletezik. Az ízek viszont ez ellen beszéltek, mert hiába nem csinált soha még csak hasonlót sem, a szósz, amit összedobott, kibaszottul jól sikerült, ezt pedig nem is voltam rest megosztani vele. Amit persze nem is hitt el először. - Szerinted hazudnék én neked? - kérdeztem vissza lekonyult ajkakkal, miután az utolsó cseppig eltüntettem, amit a kanállal nekem szánt, és csak hogy meggyőződjön róla Ő maga is, ezúttal a saját szájához emelte a kanalat. - Persze. Így könnyű - forgattam meg a szemeimet grimaszolva, de lelki szemeim előtt még mindig ott időzött az a széles, boldog mosolya, ami akkor rajzolódott ajkai köré, mikor meghallotta a véleményemet, attól a mosolytól pedig valószínűleg minden maradék jégburok is leolvadt a szívemről. Utána a tésztával tett egy próbát, én pedig tétován biccentettem egyet, javarészt már azon agyalva, hogy vajon hol fogom megtalálni a szűrőt, de ezt a terhet is levette a vállamról azzal, hogy keresgélni kezdte. - Mert olyan elképesztő tehetséggel tudtam megnyitni a csapot - vontam meg a vállamat büszkén, széles vigyorral, utalva a tészta sikerére, bár ha valamihez, hát ehhez biztos nem kellett nagy tehetség. Csak víz és tészta, nagyjából ez volt a maximum, amit rám tudott bízni a konyhában. - Én mindig mondtam, hogy ezek a kezek aranyat érnek - mondtam szemtelenkedve, saját ujjaimat méricskélve. - Bár nálad nem ezek voltak az első helyen - tettem hozzá, tovább folytatva a pimaszkodást, közben kitartóan bámultam Őt, de még szavai ellenére sem nyúltam a tésztaszűrő után, amit időközben sikerült előkerítenie. - Hát, én inkább csak bámulnám , ahogy... keményen dolgozol - vontam meg lassan a vállamat, ártatlan, sunyi grimasszal ajkaim körül, ahogy továbbra is a pultba támaszkodva meresztettem rá a szemeimet, tényleg komolyan gondolva, hogy nem szándékozom arrébb mozdulni a szekrény elől, pluszban még büszkén ki is húztam magam. Ami leginkább akkor fog neki gondot okozni, mikor elő akarja majd venni a tányérokat, mert tőlem nem fog tudni hozzájuk férni, és hacsak nem dönt úgy, hogy akkor együnk a lábasból, hát kíváncsi voltam, hogy kerül ki engem. - Tökéletesen megy majd mellé egy kis vörösbor - szimatoltam ismét a levegőbe, de a világ hét csodájáért se lettem volna képes levakarni arcomról azt a komisz kis vigyort.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 11:55 am
Iris & Dimitriy
A régi Dimitriy nem, hogy nem kuktáskodna itt nekem, de még csak a konyha közelébe se jönne szerintem, ha én épp itt tartózkodnék, azt meg végképp nem tudnám elképzelni, hogy valaha is enne abból, amit én főzök. Bárhogy is értem el ezt korábban, bármivel is sikerült a régi Irisnak előcsalogatnia ezt a pimasz, vicces, édes oldalát, örökké hálás leszek neki, akár viszontlátjuk valaha, akár nem, bár őszintén bízom benne, hogy igen. Nincs bajom azzal, amilyen most vagyok, hiszen az én emlékeim szerint ez a természetes, hogy nem vagyunk más, csak két idegen, akiket összehozott egy ilyen abszurd paktummal az élet, de mégis egyre többször érzem a hiányát mindannak, amire nem is emlékszem, mert valahányszor rám néz vagy hozzám ér, csak azt érzem, hogy tudni akarom, miért vágyik rám, miként szeretett belém és, hogy milyen volt az a rögös út, ami végül egy gyűrűhöz vezetett. Akarom tudni, hogy milyen érzés szeretni Őt, vágyni arra, hogy mellettem legyen, hogy megérintsen és, hogy a konyhapultot másképp is használjuk, ne csak főzéshez, mindezt pedig mindenféle szégyenérzet vagy félelem nélkül. Mert bármilyen erős is most köztünk a testi vonzalom, nem tudnám elengedni magam és igazán az a nő lenni, aki az emlékei szerint voltam. De szeretnék az lenni. -Miért is ne?- vonok vállat mosolyogva, ahogy egy komolyabb menü is szóba kerül, de ahogy közli, hogy le kellene mondanom a kuktámról, ha ilyesmire adnám a fejemet, játékosan lebiggyesztem ajkaimat.-Pedig, én soha nem tudnám úgy lecsavarni az üveg tetejét, mint ahogy te tetted. És a tészta víz se lenne ilyen...szuper.- cukkolom szándékosan, de valójában tényleg jó, hogy itt van velem és, hogy ha egy picit is, de kiveszi a részét a főzésből, hogy egy csapatként működünk a konyhában, mert úgy érzem, hogy ezek a pillanatok is mind-mind közelebb hoznak minket egymáshoz. Ha nem is azzal végződik a főzés, hogy a konyhapulton csal ki belőlem olyan hangokat, amikre nem is tudtam, hogy képes vagyok, akkor is jók ezek az apró lépések és a csintalan összemosolygások, vagy épp a lopott érintések, amikkel olykor édesen gyötör. Ahogy gyermeki pimaszsággal a hátra lévő idő felől kérdez, nem bocsátkozom nagy ígéretekbe, mert a tudásom azzal kapcsolatban, meddig is kell rotyogtatni ezt az egészet, majdnem egyenlő a nullával, így inkább úgy döntök, hogy a biztonság kedvéért inkább megkóstoltatom vele, mert ha kiderül, hogy úgy pocsék az egész, ahogy van, akkor még mindig tudunk gyorsan rendelni valamit, nehogy éhen kelljen halnunk. Felé emelek egy falatnyit a fakanállal és kellő hűtés után felajánlom neki a kóstolás lehetőségét, de az élcelődő kérdése hallatán én is elnevetem magam, igaz, gondosan ügyelek arra, hogy lehetőleg ne lötyköljem ki még azt a keveset is, amit elé tartok. Aztán, csak csendben, kissé pajzán gondolatokkal fűszerezett kíváncsisággal figyelem, ahogy bekapja a fakanalat, majd ízlelgetni kezdi, mit is sikerült összehoznom, de ahogy elkezdi felvezetni a véleményét, úgy kezd megjelenni ajkaimon egy boldog, széles mosoly, ami a végső kritika hallatán ki is teljesedik. -Komolyan?- bukik ki belőlem a hitetlenkedő kérdés, de igazából az, amilyen szorgosan lenyalogatja a fakanálról még azt a keveset, ami rajta maradt, tényleg arról árulkodik, hogy rossz semmiképp sem lehet. Hacsak...-Nem lehet, hogy csak az éhség beszél belőled?- kuncogok halkan, merítek egy újabb adagot a spagettiből és, miután azt is megfújkálom picit, én is rákóstolok, bár könnyen mondhatná, hogy így már bátor lehetek, hogy Ő túlélte az első falatot. -Oké. Ez tényleg egész jó lesz.- vigyorgok büszkén, na nem, mintha akkora tudomány lett volna tényleg mindezt összerittyenteni, de hát valahol ezt is el kell kezdeni, nem? Végül rákeverek még párszor, hagyom még picit rotyogni, közben pedig a tésztával kezdek foglalkozni, amiből óvatosan szerzek egy szálat és, ahogy az interneten is írták -hogy még a lehető legidiótább is felfogja-, ketté harapom és megnézem, kellően megfőtt-e már. -A tészta már jó, szóval a fele már meg is van, bár ez a kuktám érdeme inkább.- sandítok rá mosolyogva, majd neki látok felkutatni a szűrőt és lekapcsolom a tészta alatti részét a főzőlapnak a szószt pedig hagyom még egy picit , hogy a hús biztosan megfőljön. -Leszűrőd a tésztát vagy inkább terítesz? Vagy, csak ott akarsz állni és bámulni, míg én keményen dolgozom?- kérdezem végül megjátszott felháborodással, egyik kezemmel a tésztaszűrőt fogva, másikat pedig a csípőmre téve, mint valami igazi házsártos háziasszony, de ajkaimon most is ott virít az a jókedvű mosoly, ami lassan egész megszokottá kezd válni a közelében.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 10:41 am
Csak egy vállvonással reagáltam, ajkam szélében egy csalafinta vigyorral, mert bár kettőnk közül tényleg Ő vitte a hátán ezt az egész spagetti főzést, de szavaimmal ellentétben kicsit sem unatkoztam. Annyival több időm volt Őt lesni, amit valószínűleg észre sem vett, de nekem már ennyi is jól tudott esni, még ha egy rövid kis simogatással meg is törtem a helyzet nyugalmát. Más körülmények között az én szerepem abból állt volna egy ilyen főzőcskézésnél, hogy leülök az asztalhoz, vagy megtámaszkodom a konyhapult végénél, és onnan néztem volna, ahogy összedobja a vacsoránkat. Bár magamat ismerve, ezer százalék, hogy nem lett volna lehetősége befejezni, mert már félúton elrángattam volna a tűzhely mellől, csak hogy újabb gyöngyszemmel gyarapítsam a konyhapulthoz fűződő emlékeinket. Ez történne, ha Ő tényleg az az Iris lenne, akit még egy héttel ezelőtt nászútra vittem, de aki most mellettem ténykedett, az elmúlt napokban egyszer sem volt rest tudatni, hogy ne is álmodozzak ilyesmiről. És hiába engedte, hogy megérintsem, hiába éreztem a forróságát ujjaim alatt, ahogy végigcirógattam a nyakát, pokoli nyomorúságot éreznék, ha egy újabb elutasítás miatt az a spagetti a kukában kötne ki. Ezen csak a stratégiaváltás segítene, meg kellett volna várnom, hogy Ő jöjjön hozzám, Ő akarja, hogy megérintsem és hogy arra a nyamvadt pultra ültessem, és hogy Ő adja meg az egyértelmű zöld jelzést, ahogy tette ezt a táncunk közben is. Viszont ismertem magam annyira, hogy tudjam, nem bírnám ki a kósza, lopott érintések nélkül, és ha már erről is le kellene mondanom, biztosan beleőrülnék. Bár, talán már így is beleőrültem, iszonyúan megkínzott a hiánya, és ez is akkor gyötört meg igazán, mikor éjszaka a párnára hajtottam a fejem, és nem volt ott, hogy odafészkelődjön a karjaim közé. - Remélem, ez nem azt jelenti, hogy legközelebb valami bonyolultabb fogást akarsz majd összedobni - húztam el a számat, de hangomból kiérezhette, hogy ez inkább jókedvű csipkelődés, semmint tényleges fintorgás. - Abban az esetben le kell mondanod a szorgalmas, keményen dolgozó kuktádról - tettem hozzá széttárt karokkal, hol Őt, hol a vízben elmerülő tésztát bámulva, de reméltem, hogy azzal tisztában van, mennyire nem tudom, mit kell ezen figyelni, de úgy tűnt, hogy ura a helyzetnek, nem mintha készültem volna elkezdeni stresszelni egy adag főtt tészta miatt. Meg is támaszkodtam a pultban, jólesően szippantva be az egyre intenzívebb illatokat, ez pedig szinte azonnal felébresztette az éhes szörnyeteget a gyomromban. Már azon gondolkodtam, hogy ideje lesz előkészíteni az evőeszközöket a tányérokkal és poharakkal, mikor felém fordult a fakanállal, de ahelyett, hogy előbb Ő kóstolta volna meg, rögtön engem invitált meg rá, miután kicsit kihűtötte a falatnyi kóstolót. - Ettől most félnem kellene, igaz? - kérdeztem, némileg rájátszva valami kellemetlen félelemre, de pár másodperc múlva kibukott belőlem egy halk nevetés, és inkább kinyitottam a számat, hogy be tudjam kapni a kanalat. Épp kellemes volt a szósz hőmérséklete, rögtön kiéreztem belőle az ízek többségét, és ahhoz képest, hogy nem jósoltam túl sok sikert ehhez a projekthez, kénytelen voltam beismerni, hogy ezt egész ügyesen összehozta. - Nem tudom, hogy ez a kezdők szerencséje-e - kezdtem bele, miután alaposan megízleltem a szószt, huncut vigyorral a szám sarkában. - De ez valami isteni - tettem hozzá némi hatásszünet után, majd ismét kitátottam a számat, hogy azt a kevés maradékot is lenyalogassam a fakanálról, hümmögve nyalva le ajkaimról azt a keveset, ami véletlenül oda jutott.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 31, 2022 9:22 am
Iris & Dimitriy
Igyekszem nem túlságosan beleélni magam ebbe a "főnök" szerepbe, mert azzal azért tisztában vagyok, hogy ez a kinevezés, csak a spagetti készítés idejére vonatkozik vagy nagyon maximum a konyhára, ha esetleg jól sikerül összedobni a vacsorát. A "kuktám" viszont nem könnyíti meg túlságosan a dolgomat, mert amellett, hogy a tésztának előkészítette a vizet és a kezem alá teszi a húst, utána inkább már az köti le a figyelmét, hogy zavarba hozzon egy cseppet sem indokolt, de annál kellemesebb érzéseket okozó érintéssel. Talán, szólnom kellene, hogy ne csinálja, le kellene állítanom, még mielőtt valami szokássá válna, hogy csak úgy váratlanul, cseppet sem szokványos helyeken megérint, de képtelen vagyok rá. Nem tudom, hogy miként alakult ki köztünk az a szerelem, amire jelen pillanatban egyedül, csak Ő emlékszik, de ha elejétől kezdve ilyen hatással volt rám egyetlen érintése is, nem csodálkozom azon, hogy többet akartam. Valószínűleg ezek miatt döbbentem rá úgy, ahogy most is minden alkalommal, hogy az agresszív, kemény külső talán jóval többet is rejt magában, mert ahogy keze végig simít a nyakamon, abban semmi durvaság nincs. -Kevesled a feladataidat?- vigyorodok el, miután sikerül valamennyire összeszednem magam és a bőrömbe kúszó forróságot kellőképpen lehűtöm, Őt pedig inkább ráuszítom a szószos üvegre, amit előzékenyen a kezem ügyébe is ad, majd a tésztafőzésre is, hogy addig se unatkozzon. Másképp félő lenne, hogy újabb érintésekkel bombázna, én pedig nem tudom, meddig lennék képes visszafogni magam, mikor jönne el az a pillanat, amikor megkérném, hogy segítsen kevergetni a szószt csak, hogy mögém lépjen én pedig hozzá simulhassak. A húst végül ráborítom a hagymára, kicsit azt is megpirítom, majd nyakon öntöm a szósszal és a korábban előkeresett fűszerekkel ízesítem, míg Ő a tésztát beleborítja a vízbe. Mosolyt csal ajkaimra a felismerés, hogy milyen hétköznapi ez az egész főzőcskézés és, hogy ha ideig-óráig is, de talán sikerült ezzel elterelni picit mindkettőnk figyelmét az ismeretlen eredetű problémáról. És épp ez volt a cél. -Hát lehet, hogy ez nem a világ legnehezebben elkészíthető fogása.- sandítok rá mosolyogva, mert nyilván egy pulyka megsütése vagy valami bonyolultabb menü elkészítése, már nem menne ilyen könnyen, de spagettit, talán máskor is megkísérelek majd készíteni. Legalábbis, ha az íze olyan jó lesz, mint amilyen az illata, biztosan máskor is rászánom magam. Dimitriy felé pillantok, ahogy újra megtámaszkodik mellettem, a komisz vigyorát látva pedig megcsóválom a fejem, majd magamhoz veszek egy másik fakanalat is és megkeverem a tésztát, ami idő közben már teljesen elmerült a vízben. -Elvileg, nem kell neki olyan sok idő.- válaszolom gyengéd mosollyal, hiszen tudom, hogy velem ellentétben Ő nem reggelizett, mostanra pedig valószínűleg már érzi is, hogy ez mennyire nem volt jó ötlet, így aztán pláne jól kell sikerüljön a vacsora. Magam sem értem miért, de szeretnék elégedettséget látni az arcán, még akkor is, ha egyébként tudom, mennyire nem várja el tőlem, hogy minden napomat itt töltsem a konyhában pontban hét órára vacsorát téve az asztalra. -Bevállalod a kóstolást?- kérdezem végül huncut vigyorral, ahogy egy kevés szószt merítek a fakanállal, majd ajkaimhoz emelem másik kezemet alatta tartva, nehogy az egész konyha tiszta spagetti legyen még a végén és fújok párat a forró szószra, hogy elhűtsem picit. Csak ezek után fordítom óvatosan felé a fakanalat és emelem ajkaihoz, amiket talán indokolatlanul sokáig sikerül bámulnom pimasz vigyorral az arcomon, mikor pedig ez tudatosul bennem, inkább tekintetét kezdem fürkészni. -Szólj, ha hiányzik még valami.- mosolyodok el, de szó szerint ügyelnem kell közben arra, hogy ne húzzam végig nyelvem ajkaimon vagy, hogy ne áruljam el túlságosan, milyen szívesen lennék a kibaszott fakanál helyében.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 11:52 pm
Voltak olyan pillanatok, mikor egyenesen átoknak gondoltam az emlékeimet és minden érzést, amit hozzájuk tudtam kapcsolni. Valahol iszonyúan igazságtalan volt, hogy ez az egész csak az egyikünket érintette, ráadásul pont Őt, pont most, mikor már minden jel arra utalt, hogy sínre került kettőnk kapcsolata. Számos lépést kellett megtennünk egymás felé, hol engedni és lazítani saját magunk elvárásain és szabályain, de most mintha ezt hazudtolta volna meg ez az egész. Néha szerettem volna vele együtt elfelejteni mindent, ha már arra kárhoztattak, hogy elveszítse mindazt, ami hozzám kötötte, de valahol az agyam hátsó szegletében dobolni kezdett egy gondolat, hogy mi van, ha ez nem véletlen. Egy olyan bűnözőnek, mint én, minden utcasarkon voltak ellenségei, de vajon tényleg húzódhatott ilyesmi a háttérben? Inkább szaműztem ezt a gondolatot, még épp azelőtt, hogy előléptettem volna főnökké, és amit látni véltem az arcán ennek hatására, túlságosan ismerős volt. Valószínűleg sose gondolta volna, hogy átadom neki az irányítást, még ha nem is a szó hagyományos értelmében, mert arról csak nagy küzdelem árán tudtam volna lemondani. Viszont ezúttal előnyben volt, nem mintha én nem kérhettem volna telefonos segítséget, keresve valami hasonló receptet, de hagyni akartam, hadd ízlelje meg, milyen is ez. - Hát, ha te mondod - jegyeztem meg pimaszkodva, miközben elnyújtottam egy nagyobb sóhajt. Pedig pontosan ez az irányításmánia volt az, ami miatt féltettem kettőnk kapcsolatát, mert bármennyire is állt jól szerinte, talán létezett az a pont, amire azt mondja, hogy ez már sok. A hűtő után egyből odasétáltam mellé, ujjaim pedig, mintha csak valami játékra akarnám invitálni, elkalandoztak nyaka finom bőrén, és bár nagyon nehezen álltam meg a felsője feszes anyagának szegélyénél, mégis így láttam jobbnak. Hiába forrósodott fel a bőre érintésem nyomán, amire azonnal reagált az én testem is, nem léptem tovább, pedig minden vágyam az volt, hogy kockáztassak, és rájöjjek, meddig is mehetek el, hol van most az a kibaszott határ, amit húzott kettőnk közé, de ehelyett gondterhesen sóhajtottam egyet, érezve, hogyan szárad ki az én torkom is. Szinte idáig hallottam, hogyan kezd szaporábban verni a szíve, és ahogy végre rám nézett, egy pillanatra oldalra fordulva, már igazán leplezni sem próbálta, hogy tényleg jól érzem. Egyszerre éreztem elégtételt és bűntudatot az aljasságom miatt, de Ő kihasználta a maradék lélekjelenlétét, és inkább a szószos üveg felé kezdett terelgetni. - Végre valamiben a hasznomat is veszed. Még ha csak az erős kezeimről is van szó - mondtam halkan, továbbra sem spórolva a szemtelenkedéssel, még ha a hangom ekkor még egyértelműen árulkodott arról a pokoli frusztrációról, amit az okozott, hogy megpróbáljam magam távol tartani tőle. Az üvegről lekerült a teteje, de Ő ekkor már ismét igyekezett kialakítani egy biztos távolságot tőlem, amiben nem segítettem neki sokat, mert szinte a keze alá dugtam a szószt, és csak ezután fordultam a lassan felforrt víz felé. Nyúltam is a tészta után, hogy azt is felbontsam, bár előtte még szórtam egy adag sót a vízbe, és csak utána borítottam bele a csomag tartalmát. - Eddig nem tűnik atomfizikának - jegyeztem meg elégedett sóhajjal, mintha én akkora részt vállaltam volna ebben az egészben, közben már azt vizslatva, ahogy a szószt készíti. - Már most isteni illata van - szimatoltam a levegőbe, ismét megtámasztva magam a pultban, érezve, hogyan kordul meg a gyomrom. Azon se lepődtem volna meg, ha Ő maga is hallotta volna, bár szinte tegnap dél óta semmit nem ettem. A vacsora kimaradt, ahogy a reggeli is, és az az automatás keksz nem számított nagy lakomának, miközben vártam rá rendelőben. - Mikor lesz kész? - kérdeztem komisz, türelmetlen vigyorgással, egyik kezemmel csípőmre markolva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 10:44 pm
Iris & Dimitriy
Még mindig nehéz elhinnem, hogy az a férfi, aki épp fazék után kutat a konyhaszekrényben, ugyanaz a férfi, mint akihez hozzámentem puszta kényszer miatt, de már egyre kevésbé csodálkozom el azon, mennyit változott. Mondjuk a pimasz, perverz megjegyzései, azért biztosítanak arról, hogy a kedves, figyelmes gesztusok ellenére, Ő még mindig ugyanaz a gátlástalan bűnöző és épp emiatt nem kell túl sokáig töprengnem a pulttal kapcsolatos megjegyzésén, hogy vajon mire is céloz. Már, csak saját magamon csodálkozok, hogy ilyen buja, pikáns dolgokat műveltem Vele, hogy olyasmit hozott elő belőlem, amire egyébként eddig nem igazán volt példa, és épp emiatt a felismerés miatt szökik némi pír is az arcomra, amit szerencsére nem igazán lát és egyébként is rá tudom fogni a hagyma miatti meginduló könnyeimre. De a fantáziaképek, melyek szavai miatt megjelentek lelki szemeim előtt, most már biztos, hogy minden alkalommal visszaköszönnek majd, valahányszor csak ránézek a pultra, mert örökre befészkelték magukat az elmémbe. Ha pedig emlékeznék mindenre, nem csak fantáziaképek lennének... Én is elvigyorodok, mikor kinevet a hagyma okozta kínlódásom miatt, de azért igyekszem közben a vacsorára is figyelni, a hagymára különösen, nehogy szénné égessem, de amikor felajánlkozik a segédemnek és emellé, még főnöknek is nevez, nem bírom kihagyni, hogy ne cukkoljam ezzel pár pillanat erejéig. -Nem értem, mire gondolsz. Ez egy villanytűzhely.- sandítok is a szépen piruló hagyma felé pimasz mosollyal ajkaimon, mintha nem lennék vele tökéletesen tisztában, mennyire nem a tűzhelyről beszél és, hogy emiatt mennyire meglódult a pulzusom. Inkább élek is az új jogommal, ráuszítom a hűtőre, hogy a húst elő keresse, de nem bírom megállni, hogy ne kérdezősködjek picit az újonnan rám ruházott főnök rang kapcsán, hogy mégis milyen gyakori lehet ez köztünk, de cseppet sem lep meg, amikor közli, hogy ez nem egy mindennapos dolog. Sőt. Szerinte szeretem, ha Ő a főnök, én pedig kénytelen vagyok megköszörülni a torkomat, mintha ezzel el tudnám űzni az újabb pikáns gondolatokat, amivel az elmém kínoz. De most komolyan. Az emlékeimet képes voltam elveszíteni, de ilyen téren bezzeg tökéletesen működik? -Jól áll neked a főnök szerep.- jegyzem meg, csak úgy mellékesen, mintha épp az időjárásról vagy valami hasonló, jelentéktelen dologról beszélnék, pedig alig bírom megállni, hogy ne engedjek szabadjára egy ábrándos sóhajt, és ezen nem segít a velem kapcsolatos megjegyzése sem. Mondjuk elnevetem magam, de ez inkább a zavaromnak tudható be és némi frusztrációnak, amiért Vele ellentétben nem emlékszem egyik ilyen esetre sem és, amiért a közelsége, ahogy mellém áll végül, kellemes forróságot ébreszt bennem. Aztán megérint, én pedig nyelek egy nagyot, de nem húzódok el és nem is állítom le, hiába simít végig pimaszul a nyakam mentén, mert tudni akarom, mit vált ki belőlem az érintése, hiszen pár nappal ezelőttig biztos vagyok benne, hogy másra se vágytam, csak hogy a bőrömön érezzem érintését. A kémia pedig nem egy múlékony, elillanó dolog, ez már egyébként is munkálkodott köztünk az elejétől fogva és most sem rejtőzködik sokáig. A bőröm felforrósodik érintése nyomán, halk, suttogó hangja pedig megborzongat, szinte az egész testem libabőrössé válik, mert tökéletesen kihallatszik belőle, mennyire nem érdekli jelenleg ez a nyamvadt spagetti és, hogy valószínűleg azt sem bánná, ha nem épp ezzel kapcsolatban kapná az újabb utasítást. -Segíthetnél kinyitni a szószos üveget. Úgyis olyan erős kezed van.- találok rá a hangomra, ahogy sikeresen összeszedem magam valamennyire, de ahogy oldalt pillantok rá, tekintetem biztos vagyok benne, hogy elárulja, miféle hatással van rám az érintése. Inkább a húsért nyúlok, ezzel kicsit odébb is kerülök tőle, ahogy a hagymára borítom a többi hozzávalót és egy picit azokat is összepirítom. Nem tévedtem, amikor azon agyaltam, miért nem a főzésre koncentráltam mellette, csak az a baj, hogy ez igazán most sem megy, hiába is vesztek el az emlékeim a semmiben. Mintha a testem emlékezne, mennyire természetes az, hogy hozzám ér, hogy a közelemben van, pedig ez abszolút hülyeségnek tűnik. -És lehet, hogy hamarosan a tésztára is szükség lesz. Mindjárt forrni kezd a víz.- köszörülöm ismét a torkom és talán, ha nem tudná, hogy Ő váltja ezt ki belőlem, hogy miatta szorul el a torkom, mostanra már azt gondolhatná, hogy megfáztam vagy valami. De Ő pontosan tudja, hogy mit csinál, mert ha most a kukta szerepében is tetszeleg, egyértelmű, hogy még mindig Ő a főnök, nekem pedig tényleg iszonyatosan tetszik, hogy ez így van.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 9:28 pm
Amikor néhány nappal ezelőtt könnyek között, szinte reszketve közölte velem ezt az egészet, mondhatni, az új felállást, nem ilyen képek jelentek meg a lelki szemeim előtt. Ott, abban a pillanatban még egyikünk sem tudta, hogy mi lesz a következő, ami eltűnik, hogy egyáltalán folytatódik-e a felejtés, és ha igen, mi lesz velünk a későbbiek folyamán, de szinte azonnal beleéltem magam abba, hogy ismét ránk telepszik majd a jeges idegenkedés, és bár az én emlékeim nem koptak, de jogosnak gondoltam a magam részéről azt a félelmet, hogy nem vártam tőle semmi jót. Sem kedvességet, sem törődést, éppen ellenkezőleg, csak míg annak idején kicsit sem érdekelt, hogy mit mond vagy mit csinál, ezúttal már más volt a helyzet. Nem lettem volna képes visszataposni vagy visszabántani, még ha erről az Iris-ról talán könnyebben le is pörgött volna - érzelmi kötöttségek híján. Ahhoz képest itt álltunk egymás mellett, Ő a hagymát darabolja, míg én a spagetti kifőzéséhez keresgélek elég nagy lábast, és bár egy pillanat erejéig szerettem volna megkeresni tekintetét, csak hogy lássam, milyen hatást váltottak ki belőle az iménti szavaim, inkább leküzdöttem a késztetést. - Vagy ilyesmi - bólintottam egyet vigyorogva, de inkább nem kockáztattam meg a közénk telepedő nyugalmat és békét további pajzán megjegyzésekkel, azt részletezve, hogy egészen pontosan mire is használtuk ezt a pultot, vagy épp az asztalt. Én anélkül is tökéletesen emlékeztem minden pillanatra, és csak a saját életemet nehezítettem volna meg, ha újra és újra felidézem magamban, milyen más volt akkoriban minden. Hogy bármikor csókolhattam vagy megérinthettem Őt, sőt, inkább az volt egy kisebb csoda, mikor hajlandó voltam levenni róla a kezeimet. Most viszont minden apró érintésnek meg kellett találnom a maga helyét és idejét, a csókról pedig... arra már inkább nem is akartam gondolni. Egy halk nevetést viszont még így, ennek ellenére sem tudtam visszatartani, mikor elkezdte törölgetni a szemeit, vélhetően a hagyma miatt, bizonyos szinten hálás is voltam neki, hogy nem bízta rám ezt a projektet, mert tőlem még viccesebb lett volna a könnyezés. Talán nem is fejlődtek ki a könnyzacskóim. Kezdtem magamat feleslegesen érezni, mert míg Ő tovább foglalatoskodott a hagymával, én már odatettem a vizet, a többi alapanyag kapcsán pedig azt sem tudtam, hogy eszik vagy isszák őket, így egy szemtelen kis vigyorral átengedtem neki az irányítást, Ő pedig ostoba lett volna nem meglovagolni az így kapott hatalmat. Már, amíg nem veti el a súlykot, de arra sajnos nem emlékezhetett, hogy milyen is az, mikor visszaveszem azt a bizonyos gyeplőt. - Csak óvatosan, közel vagy a tűzhöz - jegyeztem meg, szándékosan kétértelműen fogalmazva, mikor pimaszkodva, látványosan fogadta az új rangját, a következő instrukciója miatt pedig már indultam is a hűtőhöz, csak hogy kutakodni kezdjek a hús után. - Nem mondanám - válaszoltam, egy pillanatra kilesve a hűtőajtó mögül, de ekkor ismét megvillantottam egy szemtelenkedő vigyort. - Szerintem szereted, ha én vagyok a főnök. Vagyis, még nem panaszkodtál - folytattam tovább, újra behajolva a hűtőbe, majd elővettem a húst, amit kért, odatéve a keze ügyébe, mert azt nem tudtam megsaccolni, hogy a recept mely részénél lesz rá szüksége. Majd Ő... tudja, gondolom, mert már pakolta is odébb, én pedig becsukva a hűtőajtót, visszaálltam a jobbjára, némileg közelebb húzódva hozzá, mint ahogy azt a helyzet indokolta volna. - De amikor megkapod az irányítást, mindig iszonyúan szemtelenné válsz - vettem nagy levegőt, ekkor viszont már nem voltam képes legyőzni a késztetést. Felemeltem kezemet, hogy ujjaimmal gyengéden végigsimítsak nyaka bőrén, egészen le, amíg a ruhája engedte, ennél tovább pedig egyelőre nem is merészkedtem. - És most mi következik, főnök? - kérdeztem suttogva, hisz ott álltam mellette, és jólesett erre fogni azt, hogy időközben némileg fogyatkozni kezdett a hangom.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 7:18 pm
Iris & Dimitriy
Azt már most tudom, hogy ez a főzés vagy nagyon vicces lesz és a hasunkat fogjuk majd végig a röhögéstől, vagy sírás és tűzoltás lesz a vége, ami után örökre eltemetjük még a gondolatát is annak, hogy valaha is főzzünk, bár én pozitívan állok az egészhez. Egész jó csapat voltunk a múltkor is, bár az csak egy rántotta volt, amit összedobtunk és én nagyrészt, csak a zöldségeket aprítottam, de a lényeg akkor is az, hogy finom lett a végeredmény. A főzés terápiás jellegét azonban, inkább titokban tartom, hogy most talán annyira nem is a vacsora a lényeg számomra, hanem hogy Őt ne hagyjam egyedül elmerülni a kétség mély bugyraiban. Elég empatikus vagyok, el tudom képzelni, bele tudom élni magam még az iránta érzett szerelem hiánya nélkül is, hogy mindez a fejlemény, most mennyire reménytelenné teszi számára a helyzetet és a legkevésbé sem szeretném, ha netán feladná vagy ilyesmi. Kellenek azok az emlékek, tudni és érezni akarom, hogy milyen volt belé szeretni, meglátni benne a jót, a szerethető Dimitriyt, előcsalogatni belőle ezt a férfit, aki képes volt Spanyolországba vinni és megkérni a kezemet. És igen. Arra is emlékezni akarok, szóval nem fogjuk feladni, bármi is okozta ezt az egész őrületet. -Hát, talán inkább aludnod kellene és nem a négy falat bámulni.- jegyzem meg pimasz mosollyal, de tekintetemben ott csillan valami gyengéd megértés, mert azon se kell sokáig gondolkoznom, hogy vajon miért nem jön álom a szemére könnyen, hogy vajon milyen érzés lehet, hogy ismét egy üres ágyban kell egyedül elaludnia, amikor napokkal ezelőtt, még ott voltam neki... Én. Annyira mondjuk nem lep meg, hogy a konyhában nem sok időt töltöttünk, ez látszik a bútorokon is és bár, most egész jó programnak tűnik, hogy összedobjunk együtt valami vacsorát, megértem, ha eddig nem ez volt a legizgalmasabb elfoglaltságunk. Ő pedig, mintha csak a gondolataimra akarna rákontrázni, szekrényben kotorászás közben el is hint némi információt a konyhapulttal kapcsolatban, amitől egy pillanatra megállok a mozdulataim közben és akaratlanul is nyelek egy nagyot. -Hát gondolom itt szoktunk enni vagy ilyesmi.- köszörülöm meg a torkom, szándékosan úgy beszélve, mintha fogalmam sem lenne arról, mit is érthetett az alatt, hogy "a konyhapult gyakori használatban volt", és inkább keresek egy edényt, amiben feltehetem a spagettit. Addig is van időm az elém keveredő fantáziaképeket elhessegetni és inkább azzal foglalkozni, hogy a hagymát neki álljak lepirítani, ami kellemetlenül marja a szememet, de ezt persze, Ő anélkül is tudja, hogy rám nézne. -Nem, dehogy.- törölgetem a szemeimet alkarommal halkan kuncogva, majd a hagymát magára hagyom és inkább a répát meg a fokhagymát kezdem apróra vagdosni, azon töprengve közben, hogy vajon mikor és milyen apropó folytán jöhetett el az a pillanat a korábbi Iris életében, amikor rádöbbent, hogy szereti Őt. Megöl a kíváncsiság, szívem szerint kifaggatnán minden apró eseményről, ami végül összehozott minket, ugyanakkor azt sem akarom, hogy még rosszabbul érezze magát. Most egyébként is túl kellemes ez a hangulat, ami a viszontagságok ellenére is közénk telepedik, ami apró mosolyt is csal ajkaimra, mikor közli, hogy Ő lesz a kuktám. Pimasz mosollyal fordulok felé a pulton támaszkodva meg szabad kezemmel, az Övéhez hasonló pózt véve fel, miközben alaposan végig mérem, mintha épp azon gondolkoznék, hogy vajon megfelel-e majd a feladatra. Ördögi mosoly jelenik meg ajkaimon a "főnök" szó hallatán, tekintetem kékjeibe fúrom, majd lehunyom szemeimet és sóhajtok egy nagyot elégedett arccal. -Várj, ezt a pillanatot most alaposan ki akarom élvezni.- vigyorgok pimaszul, még mindig lehunyt szemekkel, majd újra rápillantok és elnevetem magam. -Tetszik ez az új rang.- mosolygok rá továbbra is, majd a hűtő felé biccentek, miközben a hagymát megkeverem párszor, nehogy ronggyá égessem. -Kivennéd a darált húst a hűtőből?- adom is ki az első "parancsot", majd a pult felé fordulok és magamhoz veszem a paradicsom szószt is. -Gyakran szoktad hagyni, hogy én legyek a főnök?- sandítok rá mosolyogva, kíváncsi tekintettel, ha pedig a darált hús előveszi, oda is készítem, hogy kéznél legyen, majd a fűszerek közt kezdek kutakodni, de tekintetem újra és újra Őt figyeli néha.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 4:51 pm
Csak egy szándékosan lassú vállvonással reagáltam, sejtelmes kis vigyorral a szám sarkában, mikor visszakérdezett. A szó hagyományos értelmében soha nem kellett félnie tőlem, mert már azelőtt be volt biztosítva a testi épsége, hogy egyáltalán bármi közünk lett volna egymáshoz, bár csak ezen a ponton tudatosult bennem, hogy az amnéziája miatt nem emlékezhet arra sem, hogy az a bizonyos szerződés milyen egyéb kitételeket tartalmazott. Pedig bennem még élt az emléke, mikor szándékosan próbált provokálni, miután beszélt az apámmal, de bárhonnan is néztem, ez ma már nem oszt és nem szoroz semmit. Az pedig, hogy szerettem rajta méltó revansot venni, egy egész más lapra tartozott, és általában olyasmi volt, amit kicsit sem bánt, még ha néha tényleg túlzásba vittem a kegyetlen időhúzást. Akárcsak Ő... de talán emlékek híján is volt sejtése arról, hogy tőlem maximum egyetlen dolog miatt félhet, és az nem olyasmi, amit ne tudna kibaszottul élvezni. Csak még nem vagyunk annyira jóban. Végignéztem a konyhapultra halmozott alapanyagokon, megdörzsölve az államat, mintha legalább valami isteni sugallatra várnék, mit is kell velük kezdeni. Az alapokkal talán még el is boldogultam volna, mert aki evett már spagettit, nagyjából el tudta képzelni, de ki tudja, talán a gyakorlat ennél mégis összetettebb. Ismét megkerestem tekintetét, míg el nem kezdte a telefonját böngészni valami recept után, majd ahogy megjegyezte, hogy annyira nem tűnik nehéznek és ebből akár szokást is teremthetnénk, ismét a pult felé fordultam. - Előbb lássuk, mi sül ki ebből - jegyeztem meg elgondolkodva, bár valahol már most ostoroztam magam az ötletért. Vagy már késő volt inkább megrendelni valahonnan azt a spagettit? Inkább erőt vettem magamon és sóhajtottam egy hatalmasat, közben kicsit arrébb állva, hogy ne akadályozzam semmiben, de ahogy végiggondoltam szavait, szinte egyből csóválni kezdtem a fejemet. - Nincs más dolgom. És amúgy is, a négy falat éjszaka is tudom bámulni - vigyorodtam el végül, közben figyelve, hogy nekilát a hagymának. Eddig tényleg nem tűnt egy nagy mutatványnak, bár úgy, hogy én csak álltam, azt bámulva, hogy Ő mit csinál, és nem fogtam hozzá semmihez, nem is tudtam volna túlbonyolítani. Soha nem éreztem magaménak a konyhát, az esetek többségében még a kávémat sem itt kortyolgattam el, de ahogy ezt Ő is szóvá tette, egy sunyi kis vigyorgással az egyik szekrényhez léptem. - Pedig a konyhapult alég gyakori használatban volt - jegyeztem meg, már úgy vigyorogva, hogy Ő ne lássa, mert lehajolva az edények között kezdtem kotorászni, de ennek az volt a hátránya, hogy én sem láttam az Ő arckifejezését. Pedig bizonyára minden pénzt megért volna, legalábbis addig a pontig, míg amíg le nem teremt ezért a megjegyzésekért, mondván, hogy ne célozgassak állandóan olyasmire, ami... valószínűleg neki is tetszene. - Ugye nem fogsz sírni a hagymától? - kérdeztem aztán, váratlanul témát váltva, előkerítve egy nagyobb edényt a tésztához, amit elkezdtem teletölteni vízzel, és aztán a főzőlapra tettem, majd ismét Iris-ra néztem. Még mindig hihetetlennek tűnt a helyzet hétköznapisága, pedig kicsit sem erre számítottam reggel. Fejben már készítettem magam egy újabb adag vodkára és egy alkoholmámoros alvásra, de egyetlen forgatókönyvben sem szerepelt, hogy a hazaérkezésünk után spagettit fogunk főzni. Méghozzá együtt. - Leszek a kuktád - álltam meg mellette ismét, fél kézzel megtámaszkodva a pultban, bár hogy ebből hagyományt csináljunk... nem, még akkor sem, ha valami csoda folytán nem gyújtjuk fel a konyhát. - Szóval, mit csináljak, főnök? - kérdeztem sunyi vigyorgással, folyamatosan Őt bámulva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 30, 2022 3:01 pm
Iris & Dimitriy
Nem tudom, hogy mi lesz a következő lépés, de talán nem is most akarok ebbe belemélyedni, nem akarom, hogy a délelőtti feszültség mellé, még ez is ránk telepedjen máris vagy, ha mégis ötletelni kezdenénk, legalább úgy tegyük, hogy közbe nem szeparáljuk el magunkat egymástól, már pedig ha elvonulnék aludni, az mindenképpen ezt eredményezné. Már, ha egyáltalán álom jönne a szememre, mert most még eltereli valamennyire a figyelmemet a spagetti készítés, amire vállalkozunk, de ha magamra maradnék a szobámban, tudom, hogy képtelen lennék nem azon agyalni, mihez kezdjek az elvesztett emlékeimmel. Vagy, hogy vajon egyáltalán vissza lehet-e őket szerezni valahogy... Hála az égnek, nem is kell sokáig győzködnöm, hogy segíthessek neki, amihez valószínűleg hozzá járul az is, hogy Ő sem mozog valami otthonosan a konyhában és ezt nem is titkolja előttem, amivel széles mosolyt csal ajkaimra. A vitának pedig véget is vetek egy egyszerű kézmozdulattal, ami érezhetően nem nyeri el a tetszését de, csak a bátorságomra tesz egy apró megjegyzést tovább szélesítve ezzel ajkaimon a mosolyt. -Talán, félnem kellene Tőled?- pimaszkodok picit Vele, bár azzal tisztában vagyok, hogy ha nem érezne irántam semmit, valószínűleg nem nagyon engedhetném meg magamnak, hogy egy esetleges vitát épp én zárjak le, ráadásul így. De nem is azért teszem ezt, mert vissza akarnék élni ezzel, hanem hogy éreztessem Vele, hogy úgysem tud lerázni. Igyekszem a boltnál a lehető leggyorsabban beszerezni mindent, ami eszembe jut a spagetti kapcsán, így tényleg csak pár perces kitérőt teszünk, mielőtt hazaérnénk és a konyhába vennénk az irányt, ahol Dimitriy neki is lát kipakolni a pultra. -Akkor a többiben majd segít az internet.- vonok vállat mosolyogva, de aztán pár pillanatra elnémulok, ahogy egymásra nézünk és, csak csendben fürkészem tekintetét, mint ahogy Ő is az enyémet. Fogalmam sincs, hogy mi járhat a fejében, de olyan áthatóan néz rám, hogy attól egy röpke pillanatra egészen zavarba jövök, majd inkább odébb lépek picit, a pultra könyökölök és előszedem a mobilomat -amit idő közben visszakaptam- és recepteket kezdek keresgélni.-Ha mégis jól sikerül, lehet, hogy egy újabb szokást is beiktatunk a vacsorák mellé.- sandítok fel rá mosolyogva. -Végül is, így elnézve, annyira nem is bonyolult ez.- jegyzem meg tétován, bár én is tisztában vagyok vele, hogy nagyon könnyű ezt így megállapítani, de azért megcsinálni már valamivel komolyabb feladat. Főleg, hogy egyikünk se egy szuper séf. -De, ha van jobb dolgod is, mint velem bohóckodni a konyhában, nem muszáj itt lenned.- vetem fel végül halkan, mert bár korábban magára vállalta a feladatot, amikor még minden áron aludni akart küldeni, de azért nem biztos, hogy szívesen töltené itt az idejét a konyhában...Velem. -Csak gondoltam, addig is együtt töltjük az időt és nem egyedül töprengünk a ház két külön pontjában.- vonok finoman vállat, majd a recept szerint neki látok a hagymát megpucolni és összedarabolni, mert ez az egy legalább, még egész jól is megy. -Tényleg nem nagyon használhattuk ezt a konyhát korábban. - kérdezem végül, bár tekintve, hogy minden egyes bútor úgy néz ki, mintha épp csak most dobták volna össze valami fotózáshoz, talán felesleges is a kérdés és megfordul a fejemben az is, hogy nem is kellene talán mindezt erőltetnem, ha az elődöm se tette, de emlékeztetem magam arra, hogy az az Iris eleinte nem is akart Vele túl sok időt tölteni, később pedig valószínűleg, nem a főzésen járt az esze.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.