M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 9:01 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Felfedhettem volna előtte az emlékek egészét, úgy adva át neki azokat, ahogy közben felidézek minden apró kis pillanatot, de titkon inkább az önzőséget választottam. Nem lettem volna képes csak úgy mesélni neki kettőnkről és a közös emlékeinkről, anélkül legalábbis, hogy ne fájt volna piszkosul, mert ha el is mondok mindent, Ő még nem fog ezekre emlékezni, én viszont  újra és újra átélem azokat a pillanatokat, amik talán már soha nem lesznek részesei az életének. Amik... talán már csak az enyémek. Nem is véletlenül kezdtem bele a szemtelenkedésbe, ez legalább tompította kicsit a bennem feléledő furcsa, bizarr érzést, bár a dorgáló mosolya nem tette feltétlenül egyértelművé, hogy Ő is ugyanennyire díjazza-e ezeket a kitérőket. Én szerettem zavarba hozni, de hogy Iris mennyire szeretett zavarban lenni, az már egy egész más lapra tartozott. - A bokádnak nem lett semmi komoly baja - ismételtem vissza a szavait drámai sóhajjal, ajkam sarkában a bújkáló kis vigyorommal, miközben rosszallóan megcsóváltam a fejemet, de annak ellenére, hogy készültem magamban lezárni ezt a témát, nem vettem volna mérget arra, hogy ez volt ma az utolsó ilyen jellegű pimaszkodásom.
Valamelyest lazultak arcizmaim, mikor ismét megszólalt, én pedig bólintottam egyet, ezzel fejezve ki, hogy jó nyomon jár, és nemcsak egyszeri alkalom volt, hogy berángatott a szobájába. Még szinte éreztem magamon a forró bőrét, ahogy először simult az enyémhez, ahogy először hallottam kitörni belőle azokat a nyögéseket, miközben teste megfeszült, majd reszketni kezdett a gyönyörtől, és bár nem tudom, mit gondolt vagy érzett, mikor fogtam magam, és kisétáltam, de bizonyára nem veregetett volna vállon érte. Talán az a harag és düh tört felszínre, mikor utána nemsokkal a nappali falához préselve tettem Őt magamévá, de valahol ott húzta meg a határt, mielőtt döntés elé állított volna. Én pedig, ha nehezen is, de meghoztam életem talán legjobbnak gondolt döntését, amit az elmúlt napokban némileg kétségbe vontam egy-egy elkeseredett pillanatban, de már nem akartam máshogy csinálni.
Addig nyomkodta a zongora billentyűit, hogy nekem is meghozta a kedvemet hozzá, de mielőtt helyet foglaltam volna, gondosan odébb hessegettem, mintha amúgy félnem kellett volna attól, hogy majd túl közel jön. Pedig, elég szilárdan határoztam el magam az iménti fiaskó után, inkább azt igyekeztem betartatni magammal. - Azt kell mondjam, hogy elég stabil lábakon állsz jelenleg. Nincs semmi esélyem - vontam meg vállaimat lassan, villantva felé egy játékos kis vigyort, miközben lenyomtam pár billentyűt, és fogalmam sincs, miért gondoltam jó ötletnek, de feltettem azt a kérdést, amit már az első itt töltött éjszakáján is. És amit Ő cselesen ki akart játszani, mondván, hogy nem mondta, hová kapom azt a csókot. Ami amúgy először egy puszi volt, de ezt már inkább nem is hánytorgattam fel. Ha ott nem nyúlok utána és rántom vissza, tényleg képes lett volna úgy elmenni aludni, hogy nem adja meg a méltó jutalmamat, pedig a mai napig úgy gondoltam, hogy kellőképp rászolgáltam egy olyan felejthetetlen pillanattal, amire mindig is emlékezni fog. Hacsak nem felejti el holnapra azt is, amikor megismert.
Szándékosan nem választottam új dalt, a zene lassan bejárta az egész helyiséget, én pedig, fogalmam sincs, hogy miért, elvégre semmi okom nem volt nagy optimizmust mutatni, de hosszú idő után először éreztem, hogy talán mégis rendben lesz. Vagyis... rendben leszünk. Valahogy, valamikor, és valahol, vissza fogunk találni egymáshoz, mert ennek még nincs vége, ezúttal azonban már tántoríthatatlan volt az elhatározásom. - Nem kell megcsókolnod - válaszoltam aztán, csak épp annyira emelve meg a hangom, hogy biztosan eljusson a füléig így, a zongora mellett állva. - Már akkor is megmondtam, bébi. Vagy mindent vagy semmit - pillantottam fel rá, hosszú másodpercekig fürkészve a tekintetét, miközben ajkaim köré lassacskán kiült egy meleg, finom mosoly.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 8:06 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Szörnyű, hogy most olyasmi miatt foghatom a pipacsvörös fejemet, amit igazából nem is én műveltem, vagyis...hát igazából én voltam, csak nem ezekkel az emlékekkel.-Kicsit úgy hangzik, mintha berángattalak volna a szobámba.- csóválom a fejem nevetve, mert akármilyen is voltam, ezt már azért végképp nehezen tudom elhinni, bár ki tudja, tényleg mennyire volt erős az a fájdalomcsillapító. Ha pedig nem lenne ez már így is épp elég zavarba ejtő, Dimitriy még tesz egy pimasz megjegyzést a nyergekkel kapcsolatban is, amit valószínűleg, csak akkor nem értenék, ha én is épp olyan lennék, mint az újonnan vásárolt szobanövényünk. Egy pillanatra eltakarom az arcom kuncogás közben, na nem, mintha ezzel el tudnám rejteni, milyen iszonyúan ég az arcom, de végül csak fejemet csóválva, ajkamba harapva próbálom rendezni vonásaimat. Ha csak elképzelem, milyen lehetett abban a nyeregben ülni... nem, nem képzelem el.-Szóval, a bokámnak nem lett komoly baja.- szögezem le újra a fejemet csóválva, szándékosan nem reagálva a nyerges megjegyzésére, de úg mosolygok rá, mintha egy csintalan gyereket dorgálnék épp, de végül, ha már ennyire belejöttünk, a folytatás felől is kérdezem, ami igazából cseppet sem lep meg. Valószínűleg, azon kattogtam azután az éjszaka után, hogy egy oltári nagy hibát követtem el, Ő pedig nyilván nem sétált fel hozzám, hogy meggyőzzön az ellenkezőjéről.
-Feltételezem, végül nem egyszeri alkalom volt.- vonom le a végső következtetést bólintva párat, hiszen ezek szerint, mielőtt bármi komoly is kialakult volna köztünk, ez a fojtogató vágy többször is kikövetelte a magáét, bár így felmerül bennem a gondolat, hogy talán ezek is mind közrejátszottak abban, hogy végül menthetetlenül belé szeressek, Ő pedig viszonozza mindezt. Hiszen, "nem bírt kiverni a fejéből", és valószínűleg, ezzel én is épp így voltam.
Most is felhevül a bőröm, pedig csak a fantáziám igyekszik kitölteni a réseket, így jobbnak is látom, ha kicsit növelem a köztünk lévő távolságot azzal, hogy a zongora túlsó oldalához lépek és leütök találomra pár billentyűt. Nem bírom megállni, hogy ne emlékeztessem arra a legelső estére, amikor játszott nekem, amikor a nyakamba zúdította azt a temérdek érzelmet, ami a zenén keresztül utat talált hozzám, Ő pedig, mintha csak fel akarná mindezt eleveníteni, odasétál mellém és odébb tessékel picit, hogy helyet foglalhasson. -Most is le akarsz venni a lábamról...- sóhajtom a fejemet csóválva, de cseppet sem dorgálón, sokkal inkább úgy, mint aki már beletörődött a sorsába, így végül lágy mosollyal ajkaimon a hangszer oldalához lépek, könyökömmel megtámaszkodok és államat tenyeremen megtartva figyelem Őt, ahogy leüt pár billentyűt.
-Szóval...?- vigyorgok rá jókedvűen, ajkamba harapva, ahogy újra ránk telepszik ez a kellemes, játékos hangulat és szinte, már azelőtt tudom, hogy mit akar kérdezni, mielőtt az el is hangozna. Mosolyogva bámulok rá egy hosszú pillanat erejéig, magamban fontolgatom, hogy beszálljak-e az újabb játékba, hogy megkíséreljem-e újra játszani Vele a múltat, de igazság szerint, ennél méltóbb tiszta lapot el sem tudnék képzelni. Onnan indulnánk, ahonnan egyszer már indultunk, leszámítva, hogy most valamivel másabb a felállás, így végül sóhajtok egyet  és bólintok, mintha csak elfogadnám a kimondatlan kihívást.-Hát jó. Ha játszol nekem valamit, kapsz egy csókot...megint.- sandítok rá vigyorogva, de aztán már a megkezdett játékra figyelek, az ismerős dallamokra, amik gyengéd, érzelgős mosolyt varázsolnak arcomra, mert most is épp olyan gyönyörűen szól, mint először, ha nem gyönyörűbben. Mert akkor, csak egy apró szegletét mutatta meg mindannak, ami benne lakozik, de most őszintén kitárja elém az egészet, a szerelme ott lakozik minden egyes hangban én pedig képtelen vagyok úgy hallgatni, hogy ne kelljen nagyokat nyelnem az érzelmektől, melyek elő csalogat belőlem.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 6:52 pm

Ugyan nem mondtam ki, és szavaimat is igyekeztem komolytalanná tenni némi humorizálással, de mindezek mögött én is úgy gondoltam, hogy rengeteg energiát ölt a páncélom megsemmisítésébe. Nem tudtam, hogy honnan szedte hozzá az erőt, amire igencsak szüksége lehetett, vagy hogy hol találta meg hozzá a kulcsot, főleg úgy, hogy ott gáncsoltam benne, ahol csak tudtam, pusztán azért, hogy bebizonyítsam, mennyire nincs szerethető és emberi oldalam. Annyira nem is volt nehéz küldetés, míg ezt én magam is képes voltam ezt hinni magamról, Ő pedig megrengette a biztosnak hitt világom alapjait, olyan érzelmeket csalogatva elő belőlem, amikről azt hittem, hogy tényleg csak a filmekben léteznek.
Nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magamat, mikor visszaidézte szavaimat, én pedig ajkamba harapva, vigyorogva meg is vontam a vállamat. - Hát, nemcsak én tudok meglepetést okozni - válaszoltam, még ennyit fűzve a ragadozó vadállat oldalára, de az csak félig állta meg a helyét, hogy ez annyira meglepő lett volna, de amint eszembe jutott, hogy mennyire élveztem a szemérmetlen oldalának előcsalogatását, ismét görcs állt a gyomromba, így inkább jobbnak láttam lapozni. Fejben legalábbis mindenképp, mielőtt olyasmi kúszik a lelki szemeim elé, amire már nemcsak a gyomrom körüli izmok reagálnának ennyire hevesen.
Nem is tartottam magamban a részleteket, némileg több információt csepegtetve neki, hogy hogyan és mikor avatta fel velem az ágyát, de a pírfoltok, amik ismét ott díszelegtek az arcán, ismét előcsalogattak belőlem egy vigyort. - Ami azt illeti, nem. Sőt. A bokád ellenére eléggé... nyeregben érezted magad - bólogattam, egy ponton a szőnyeget bámulva, miközben ajkamba harapva próbáltam visszatartani egy még szélesebb vigyort. Azon már nyilván nem lepődött meg, hogy szerettem kétértelműen fogalmazni, és így hozni zavarba, ezen pedig a jelenlegi helyzetünk sem változtatott. Még mindig. Pedig azok után, hogy nemrég sikerült leállítania, méghozzá elég nyomós érvekkel, talán ezekből is le kellett volna faragnom, csak egy kicsit. A vigyoromba azonban némi keserédes él keveredett, mikor újabb kérdéssel gyarapította a listát, mire egy kis sóhajjal megráztam a fejemet. - Nem, nem voltunk együtt - válaszoltam őszintén, mert bár kiszínezhettem volna a történetet, de annak mi értelme lett volna? Nem azt akartam, hogy egy mesébe, egy színes álomvilágba szeressen bele, tudnia kellett, hogy min mentünk keresztül, még akkor is, ha esetenként ez az út rosszabb volt a pokolnál. - Szerintem akkor mindketten azt hittük, hogy csak egy egyszeri alkalom lesz, bár nagyon rutinosan próbáltál kerülni, miután... magadra hagytalak - köszörültem meg a torkomat, bár talán nem is várt tőlem mást annak idején. - De már akkor sem tudtalak kiverni a fejemből - nyújtottam el egy kisebb sóhajt, tekintetemmel követve Őt, ahogy elsétált a zongoráig, ujjait finoman végighúzva a billentyűkön. Egy ideig csak figyeltem, biztos távolságból nézve, hogy mit csinál, majd valami isteni sugallatnak köszönhetően mégis megindultam, ujjaimmal téve egy hessegető mozdulatot. - Menj arrébb, hogy odeférjek - mondtam vigyorogva, és ha tényleg odébb sétált, leültem a zongora elé. - Szóval - érintettem meg egy billentyűt, majd egy másikat, mintha ráhangolódni próbálnék, közben pedig muszáj volt felsóhajtanom. Mintha tényleg hónapokat repültünk volna vissza az időben, csak most egészen más gondolatok csapongtak a fejemben, eltávolodva attól a Dimitriy-től, aki az Ő emlékeiben nyomogatta ezeket a billentyűket. - És ezúttal mit kapok, ha játszom valamit? - kérdeztem incselkedő vigyorral, pár pillanatig tekintetét fürkészve, majd megráztam a fejemet, inkább elengedve a múltunk ezen apró kis kitekintőjét, egy olyan dallammal fojtva belé az esetleges szavakat, amit aznap este is hallott, és talán ideje lett volna valami mással levenni a lábáról, de ez már olyan volt, mintha a kettőnk közös dallama lenne.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 9 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 5:45 pm

Iris & Dimitriy

Azt hiszem, ha emlékeznék se tudnék felidézni olyan pillanatot, amikor Dimitriy konkrétan udvarolt volna, vagy legalábbis a szavai nagyon erre utalnak, hogy a köztünk kialakuló szerelemben ilyen szándékos próbálkozás nem játszott közre és ez, csak még édesebbé teszi az egészet. Hogy nem volt eltervezve, nem volt szándékos, egyszerűen csak kialakult és kész. Nem, mintha az nem vezethetne valaha is eredményre, ahogy az elmúlt pár napban bánt velem, ahogy szó szerint, tényleg udvarolt, mert már most is sokkal kedvesebb nekem, mint valaha is képzelni mertem és, csak az elfeledett énem az, ami akadályoz abban, hogy őszintén átadjam magam az érzésnek. Hogy tudom, hogy az emlékeim nélkül nem tudnám pótolni azt az Irist, aki Ő vár vissza és ez...megkeseríti a dolgokat, pedig én is ugyanaz a nő vagyok. Nevetséges az egész, de kicsit olyan, mintha mégis egy másikat szeretne, mintha ahhoz hasonlítana.
Épp ezért döntök most úgy, ha már hajlandóságot mutat a nosztalgiázásra, hogy talán, ha jobban megismerem a történetünket, azt az Irist, valamivel közelebb is érezhetem majd magam hozzá még, ha csak mesék alapján is. Talán megérthetem, miként tört utat magának az a szerelem, ami jelenleg, csak benne létezik és őszintén szólva, már az első momentum is segít ebben. Ha magam elé képzelem azt a Dimitriyt, aki minden bizonnyal össze volt törve a gyásztól, aki sérült volt, akit maga alá temetett egy kicsit a fájdalom és végre nem csak azt a kemény, rideg oldalát engedte látni, nem csodálkozom, hogy a múltbéli énem reménykedni kezdett abban, hogy valami több is rejlik a vastagon jéggel borított felszín alatt.
Mondjuk arra nem számítok, hogy kiderül végül, milyen lelkesen is keresgéltem én azt az érző szívet, kellőképpen zavarba is hoz a kérdésével, de aztán igyekszem a lehető legőszintébben válaszolni, aminek szerves részét képzi az újabb vallomás, mennyire nem a testi vágy hiánya az oka annak, hogy nem vetem rá magam mondjuk most azonnal. Bár, azt azért jó tudni, hogy úgy, mint most is, igyekeztem jó ideig ellenállni a csábításnak. -Valószínűleg, épp ezért tudtam a páncélod alá férkőzni.- válaszolom egy dorgáló mosollyal, hiszen ha nem érdekelnének az érzései és korábban se érdekeltek volna, most minden bizonnyal nem is lennénk itt.-Ragadozó vadállat?- kérdezek vissza nevetve, mert ezt azért nehezen tudom elhinni magamról, de igazság szerint ki tudja, hogy mit hozott ki belőlem jó pár hónapnyi cölibátus és egy férfi, akit még a legundokabb pillanatában is vonzónak láttam? Gyakran vacilláltam, hogy vajon felpofoznám-e szívesebben, vagy inkább befognám a száját valami egész más módon, de mindannyiszor arra jutottam, hogy nem akarok a játékszere lenni. Erre most itt vagyunk, a szíve itt van tálcán az orrom előtt és épp én vagyok az, aki játszadozik vele még, ha igyekszem is óvatos lenni.
A meglepettség egyértelműen kiül arcomra, ahogy az imént elmesélt történetet folytatja, elárulva ezzel, mikor is adtam be végül a derekamat, de őszintén szólva, ha tényleg a karjaiban cipelt fel a szobámig, mint valami édes, aggódó lovag, hát...francba azokkal a romantikus filmekkel.-Ezek szerint tényleg nem lehetett komoly baja a bokámnak.- jegyzem meg zavaromban, ahogy újfent felforrósodik az arcom, de aztán csak csendben bámulom pár pillanatig azon töprengve, mégis mi a fenéhez kezdjek Vele, ezzel a helyzettel, hogy mi lenne a legjobb lépés, a legjobb döntés Vele kapcsolatban, végül válaszok híján, csak sóhajtok egy nagyot.-És utána mi... együtt voltunk vagy...?- kíváncsiskodok tovább, ha már ennyire belementünk az emlékek boncolgatásba, de azért igyekszem közben a reakcióit, az arcát is figyelni, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor már nem szívesen akar erről beszélni. Végtére is, ha szép emlékek is számára, biztosan fájóak.
Közben a zongora felé sandítok és, míg Ő karba tett kezekkel ácsorog, mintha csak biztosítani akarna arról, hogy most már tényleg feladta a próbálkozást, hogy nem fog megkísérteni, mint valami démon, addig én ujjaim végig húzom gyengéden a hangszer tetején és elmosolyodok. Legalább, ezzel kapcsolatban nekem is van emlékem.-Imádtam, amikor játszottál rajta.- szólalok meg végül halkan, szelíd mosollyal sandítva rá, hiszen már az az este is megmutatta picit, hogy mennyivel több van benne, mint amit gondoltam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 3:51 pm

Hiába teltek el hosszú hónapok, az érzést, ami akkor uralkodott rajtam, mikor kényszerből gyűrűt kellett húznom az ujjára, valószínűleg soha nem fogom elfelejteni, és inkább az lepett volna meg, ha nem látta volna rajtam, mennyire gyűlölöm az egészet, Vele, az apjával és a saját apámmal együtt. Tényleg ölni tudtam volna, és jobb híján, a szemeimmel meg is tettem, de Őt sem kellett annyira félteni. Ha vonzónak is talált, legalább olyan jól rejtegette, mint én, de azon nyilván nem vesznénk össze, hogy abban a pillanatban inkább közelebb álltunk egymás kinyírásához, minthogy bármilyen vágyat is érezzünk egymás iránt. Bár, ahányszor csak eszembe jutott, hogy milyen érzés lett volna azt a dühöt valami egészen mássá alakítani, és feldúltan nekiesni valamelyik sarokban, elöntött egy kellemes izgatottság, de ezt a lehetőséget viszont rögtön kizárta azzal, hogy az első adandó alkalommal kereket oldott. - A hagyományos udvarlás már divatjamúlt - vigyorodtam el, megvonva a vállamat, mintha amúgy valaha is nagy figyelmet fordítottam volna ilyesmire. Én nem udvarolgattam vagy bókolgattam, mert bármit is akartam, azt ezek nélkül is megkaptam, ennek a kényelemnek pedig épp Ő vetett véget.
Úgy tűnt, csak el kellett hinteni egy aprócska megjegyzést a bokájáról, hogy végre beszélhessünk a közösen átélt pillanatokról, amiket eddig annyira kerülni próbált, és az iménti szavai alapján, javarészt miattam. Mostanra biztossá is vált, hogy ezzel egy szellemet szabadítottam ki a palackból, kifogyhatatlannak tűnt kérdések terén, és ez egészen addig nem is érintett kellemetlenül, míg rá nem kérdezett arra a bizonyos pillanatra. Csak azt tudtam, hogy mi volt az a pont, mikor már mertem magamból többet mutatni, de kicsit sem voltam biztos, hogy akkor, abban a pillanatban szeretett belém, mikor épp alkoholmámorban, valamilyen szinten magatehetetlenül feküdtem mellette, miközben mindkettőnket rabnak tituláltam.
Nem is igazán tudtam, hogy honnan jött a kérdés, amit végül megfogalmaztam, lényegében közölve vele, hogy már azelőtt az ágyába engedett, hogy egyáltalán bármi erősebb kötelék kialakult volna kettőnk között, de ha nem így történt volna, nagy eséllyel a folytatás is másként alakul. Láttam, ahogy arcán megjelent némi pír, ahogy arra számítottam is, ennek ellenére nem mozdultam, csak a pillantásommal követtem Őt, ahogy először felhajtotta a bort, majd ismét a terasz felé fordult, onnan csodálva a lemenő napot, de mielőtt megszólalt volna, újra egymásra talált tekintetünk. - Pedig derekasan küzdöttél ellene - vigyorodtam el, mintha tényleg egyedül az játszott volna szerepet ebben, hogy levettem a lábáról. Pedig nem történt volna közöttünk semmi, ha a körülmények nem játszanak össze ellenünk. Vagy inkább mellettünk?
Inkább csak sóhajtottam egyet, főleg miután folytatta, de kimondatlanul is tudtam, hogy nem a vágy hiánya vagy a közömbössége miatt utasított el már sokadjára, hanem miattam és a szerelem miatt, amit jelenleg csak én érzek. A legutóbbi után pedig már egyszerűbbnek tűnt tudomásul venni, mint újra és újra kosarat kapni, mintha szándékosan szaladtam volna ugyanannak a falnak egymás után többször, pedig a kelleténél jobban fájt az a bizonyos lepattanás. Nem is ártott szoktatnom magam a gondolathoz, hogy ez egy ideig így is marad. - Még soha senki nem törődött úgy az érzéseimmel, mint te - vigyorodtam el szemtelenül, a hanglejtésem pedig bizonyára számára is elárulta, hogy inkább elviccelni próbálom ezt, semmint újra melankóliába esni amiatt, hogy leállított. Végül inkább nyeltem egyet, de nem nyúltam újra a bor után, a maradékot lötyögtettem a pohárban, közben lassan, komótosan megvonva a vállamat, de ajkaim körül ott időzött az a csalafinta vigyor. - Hát, egyszer csak kitört belőled a ragadozó vadállat, és már ott is voltam az ágyadban - mondtam ártatlan pislogással, de a vigyoromból azért sejthette, hogy ez megközelítőleg sem igaz. Finomodtak is kicsit a vonásaim, közben pedig újra a bokájára néztem, majd vissza rá. - A baleseted után történt. Talán tetszett, hogy a két karomban vittelek fel a szobádba, vagy csak sok volt a fájdalomcsillapító, amit a Doktor adott, de - nevettem fel halkan, közben már ismét kortyolva egy keveset az alkoholból. - Kivételesen nem azon dolgoztál, hogy lerázz - rántottam meg aztán a vállamat, közben visszatéve a zongora tetejére a borospoharat, és két karomat összefontam a mellkasom előtt. Valami láthatatlanba kellett kapaszkodnom ismét, hogy ne merüljek el túlságosan az emlékekben, pedig bárhogy is végződött az az este, előtte minden kibaszott pillanatát élveztem, méghozzá Vele együtt, olyan szenvedéllyel és vággyal, amire előtte nem is számítottam. Talán ott, akkor váltam a függőjévé, de ez olyasmi volt, amiről nem is akartam lemondani, még ha a hiányától jelenleg már szinte fuldokoltam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 04, 2022 12:44 pm

Iris & Dimitriy

Nem kérdéses, mennyire hatásos kis ijesztés lehetett számomra az a baleset, bárki is intézkedett arról, hogy megtörténjen, mert talán ez ébresztett rá arra, hogy mennyire komoly ez az egész, annak ellenére is, hogy a házasságunk nem az. Dimitriy ellenségeit valószínűleg, ha tudták volna se nagyon érdekelte volna, hogy nem önszántamból vagyok a felesége, bár abban is biztos vagyok, hogy az Ő ijedtsége egész más lehetett, mint az enyém. Talán, Ő is akkor jött rá, hogy általam képesek rajta fogást találni és akár színjáték az egész, akár nem, akkor is az ő felelőssége vagyok.
A halántékom azonban nem őrzi ennek a nyomát, most meg már az emlékeim sem, pedig érdekelt volna, hogy miként éltem meg ezt az egészet, hogy milyen volt radöbbenni, hogy veszélyben az életem. Az esküvőnk miatt viszont, nem nagyon kell erőlködnöm, hogy felidézzem magam előtt, mi minden járt akkor a fejemben, mert tökéletesen él bennem minden pillanata és, bár meglehet, hogy már beszéltünk róla korábban, most mégis megosztom vele, miféle félelmeim voltak Vele kapcsolatban. -Ugyan. Irtó bizalomgerjesztő volt, amilyen gyilkos tekintettel méregettél.- jegyzem meg mosolyogva, egy legyintés kíséretében, bár őszintén nem gondoltam volna soha, hogy valaha is az esküvőnkről fogunk csevegni. Még akkor sem, ha van mellé egy kis bor, amiből most én is nagyobbat kortyolok, miközben Ő már újra is tölti a poharát, de én azért nem akarok ilyen feszített tempóban haladni, mert könnyen ott kötünk ki, ahol tegnap este. -Te aztán tudod, hogy kell udvarolni egy nőnek.- csóválom a fejem pimasz mosollyal, mindenféle dorgáló szándék nélkül, mert az ahogy hárpiának nevez, igazából cseppet sem hangzik sértésnek, sőt. Inkább, mintha különös módon egész kedvessé formálná a jelzőt mosolyával.
Nem bírom ki végül, hogy ne faggassam tovább és talán, olyasmit sikerül így szóba hoznom, ami egyrészt talán kellemetlen, másrészt pedig nem feltétlenül tudja rá a választ, mégsem zárkózik el, csak a fejét csóválja mosolyogva. Bocsánatkérő pillantást vetek rá, ajkaimra gyengéd mosoly költözik, de csendben, kíváncsian várom az újabb történetét, ami szerinte elősegítette azokat az érzelmeket, amiket iránta éreztem.
A mellkasa felé pillantok, ahogy a korábban látott sebet említi, amit elvileg én láttam el, tekintetem együttérzővé válik, de ajkaimon mégis megjelenik egy apró mosoly, mert még így elmesélve is el tudom képzelni, hogy az az este tényleg segített meglátni benne valamit. -Sokkal jobban tetszik ez a maszk nélküli éned.- közlöm gyengéd mosollyal, majd nagyot sóhajtok és, bár fogalmam sincs, hogy miként tudna bárki okozni ilyesmit, mint ami velem történt, mégis úgy látom jónak, ha megkérdezem tőle. A válasza azonban épp az, mint amire én is jutottam és ezt, egy apró grimasszal adom tudtára.
Közelebb lép végül hozzám, én pedig érdeklődve pillantok felé, a kérdése hallatán azonban felforrósodik az arcom, amit próbálok a pohárral elrejteni, ahogy felhajtom a maradék boromat. Nem, mintha ez annyira meglepne, hiszen Kirill nélkül, már ott az irodában se vagyok biztos benne, hogy képes lettem volna leállni, és most sem azzal van baj, hogy ne kívánnám Őt, mert minden kibaszott zsigerem Rá vágyik. Már attól is megborzongok, hogy egyáltalán kimondja, hogy "lefeküdtél velem", de igyekszem megregulázni magam.
Ismét a naplemente felé nézek, próbálom kitalálni, hogy mégis mit mondhatnék erre, végül megköszörülöm a torkom és felé pillantok.
-Biztosan levettél a lábamról.- mosolyodok el zavaromban, majd megrázom a fejem, hogy valami érdemleges választ is adjak a megjegyzésére. -Egyáltalán nem csalódtam. Az lepne meg, ha nem így történt volna.- vigyorgok tovább kínomban, majd a zongorához lépek, újra töltöm a poharamat és azzal a kezemben fordulok ismét felé. -Most sem azzal van gond, hogy ne akarnék lefeküdni veled, Dimitriy.- sóhajtom halkan, bár el sem hiszem, hogy ezt tényleg kimondom hangosan, de végtére is, miért ne tenném? A testem, már úgyis elárulta neki, mennyire nem közömbös számomra. -Na és mi történt, hogy beadtam a derekamat?- jelenik meg ajkaimon egy pimasz vigyor, bár őszintén szólva, ha csak fele ilyen vágyat éreztem iránta, még azt se tartom kizártnak, hogy én kezdeményeztem...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 10:06 pm

Még engem is furcsán érintett ez a nosztalgikus hangulat, mert bár vele ellentétben én vigyázva és féltve dédelgettem ezeket az emlékeket, még azokat is, amik miatt amúgy bűntudatot kellett volna éreznem, de újra felidézni ezeket olyasmi volt, amit nem feltétlenül terveztem megejteni a közeljövőben. Talán mert bíztam benne, hogy mire a végére érnénk, magától is emlékezni fog ezekre, és így nem is bántam annyira, hogy nem faggatózik lépten-nyomon. Míg ez neki egy idegen mesének hatott, nekem ez volt az életem, és már nem is csak az én életem, hanem kettőnké. Ennek ellenére nem terveztem kiteregetni mindent, voltak olyan momentumok, amiktől szándékosan kímélni akartam, legalábbis egyelőre, így nem is ragadtattam el magamat, nem mélyültem el a részletekben, éppen csak annyit osztottam meg, ami segített neki összepasszintani azt a bizonyos kirakóst, amit nemrég emlegetett. - Ha nem ijedtem volna meg, nem mentem volna oda azonnal - jegyeztem meg, csak hogy még tovább árnyaljam az eddig felfestett képet. Tény, hogy nem az ijedség volt a legmegfelelőbb jelző, mert míg az elkövetőkre kibaszottul dühös voltam, addig Iris-ért inkább aggódtam, és hiába tűnt volna jópofának azt mondani, hogy mégis csak egy olyan befektetés volt, amit az apám rám bízott, de ezt a poénos csipkelődést inkább megtartottam magamnak.
Láttam rajta, hogy emésztgeti az elhangzottakat, bár nehéz lehetett neki, mert olyan volt, mintha egy teljesen idegen nőről hallott volna meséket, de ahogy elindult a terasz felé, és megállt az ajtóban, nem tudtam visszafojtani egy halk, erőtlen kis sóhajt. Átfutott rajtam a gondolat, hogy mégsem volt ez az egész annyira jó ötlet, az egész felzaklathatja, vagy ami rosszabb, összezavarja, és már így is nehéz volt rendet tenni mindkettőnk fejében. Nem még tovább bonyolítani azt, ami amúgy sem volt egyszerű. Ahelyett azonban, hogy megállásra késztetett volna, mondván, hogy neki ennyi nosztalgia bőven elég volt, inkább beszélni kezdett, bár eleinte szinte biztosra vettem, hogy csak képzelem a szavait. Főleg mikor azt közölte, hogy annyira nem lepődött meg saját magán és azon, hogy képes volt belém zúgni. Úgy tűnik, ezen annak idején csak én lepődtem meg. És még az a pár ember, aki tudta, hogy mekkora állat vagyok. - Egy párszor mintha már említetted volna, hogy tetszett a csomagolás - mondtam, cinkos vigyort villantva, amint felém fordult, bár ahogy a többire, úgy erre sem emlékezhetett. - Szerintem az esküvőnkön ez volt az első és utolsó erényem - vontam meg a vállamat, igaz, még kicsit szoknom kellett, hogy amiről most beszéltem, arról viszont még neki is maradtak emlékei. - A többi mind újkeletű szokás. Kellett hozzájuk egy akaratos, makacs és dacos hárpia - fintorodtam el egy kis pimasz grimasszal ajkaim körül, és ahogy kifogyott a poharam, újra töltöttem bele némi bort, de szinte azonnal ittam is belőle, leginkább a kérdése hallatán. - Ennél nehezebb kérdést keresve se találhattál volna - jegyeztem meg egy elnéző fejcsóválással, továbbra is őrizgetve azt a kis mosolyt, elvégre... bármit megadtam volna, csak hogy tudjam, mi volt az a döntő pillanat, amimkor először érezte. Mikor utána mentem a hotelba, már letagadni sem tudtam volna, hogy mennyire odáig vagyok érte, és hogy mennyire piszkosul szeretem, de már az osztálytalálkozója után is emiatt mentem utána. Még ha nem is voltam hajlandó nevén nevezni, de attól még ott volt. - Egyszer csúnyán megsérültem, és te láttad el a sebemet. Tudod, amit láttál lenn az edzőteremben - böktem a mellkasom felé, mert arra még tisztán emlékeztem, hogy jelentős figyelmet szentelt a legfrissebb vágásnak. És minden másnak is. - Aznap elveszítettem az egyik legjobb emberemet. A barátomat. Szóval, rendesen padlóra küldtek - vigyorodtam el, széttárva a karjaimat. - Azt hiszem, soha előtte nem hagytam, hogy annyira a maszkom alá láss, mint aznap este - sóhajtottam fel, majd újra magamhoz vettem a poharamat, és én is szembe fordultam vele, zsebre vágva az egyik kezemet. - Már én is gondoltam erre, de rájöttem, hogy nincsenek agysebész ellenségeim - húztam el ajkaimat. Ráadásul az egészben az hibádzott, hogy nem itt történt, hanem valószínűleg Spanyolországban. És ugyan ki követett volna odáig, csak hogy bosszút álljon?
Tettem felé egy-két lassú lépést, de még így is tisztes távolságban maradva, de ahogy újra rátaláltam tekintetére, már nagyjából sejtettem, hogy mi fog következni. - Nagyot csalódnál magadban, ha azt mondanám, hogy már a nagy érzelmek előtt is lefeküdtél velem? - kérdeztem kíváncsian.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 9:13 pm

Iris & Dimitriy

Talán, csak most tudatosul bennem igazán, hogy miféle veszély leselkedik rám és Rá is az életmódjának köszönhetően, mint ahogy az is, hogy mennyire szerethettem, ha mindezt végül kész voltam önként, önszántamból is vállalni. Hiszen az, hogy Ő felajánlott nekem egy gyűrűt, én pedig igent mondtam, lényegében azt jelenti, hogy akkor is Vele akartam volna maradni, ha ez a szerződés egy nap felbomlik. Piszkosul szerethettem és ez egy pillanatra keserűséget ébreszt bennem, de igyekszem elrejteni és elnyomni mélyen magamban, mert nem akarom, hogy félre értse. Az egyetlen, ami keserűséget okoz emiatt bennem az, hogy most nem érzem mindazt, amit kellene.
-Gondolom, sikerült is nekik, már ami engem illet. - jegyzem meg halkan, mert nem, hogy megölni nem akartak még soha, de még csak balesetem se volt előtte, erre biztosan emlékszem. Valószínűleg, rohadtul megijedhettem és van egy olyan érzésem, hogy csak ezután fogtam fel, hogy miféle veszélyeket rejteget számomra ez a frigy. -De te azért kétlem, hogy megijedtél volna ennyitől.- fűzöm hozzá mosolyogva, hiszen "akkor még nem voltunk annyira jóban", azaz gyanítom, cseppet sem érdekelte volna, ha bajom esik, ezért pedig nem is tudok rá haragudni. Épp annyira rühellte ezt az egész házasság dolgot, mint én, így aztán cseppet sem érdekelte volna valószínűleg, ha hirtelen megözvegyül, de azért jó tudni, hogy pár karcolással megúsztam. Olyan karcolásokkal, melyeknek ma már nyoma sincs, de azért finoman megérintem a halántékomat, ahol elvileg sérülést szenvedtem.
Ettől függetlenül akár érdekelte ez akkoriban, akár nem, most egyértelműen látszik rajta valami bűnbánás, hiszen azt mindketten tudjuk, hogy miatta történt az a "baleset", mert az Ő felesége vagyok, de bennem így sincs egy cseppnyi neheztelés sem, ami remélhetőleg, látszik is rajtam. Én vállaltam mindezt, amikor hagytam magam rábeszélni erre, amikor az apám akaratának bedőltem a betegsége miatt, így aztán kár is lenne Őt, vagy bárki mást hibáztatni. Egy maffiózó feleségének lenni nem egyszerű dolog, ezt még a filmekből is tudom. -Az ágynyugalommal soha nem is volt bajom.- nevetem el magam halkan, miközben a ujjammal újra és újra végig járom a poharam peremét, végül ismét kortyolok egy nagyot és sóhajtva felegyenesedek.
Az erkély ajtajához sétálok, pár pillanatig a naplementét szemlélem, miközben azon vívódok, hogy vajon merjek-e tovább faggatózni, vagy inkább elégedjek meg ennyivel. Olyan különös volt ezt végig hallgatni, mert úgy hangzott, mintha csak mesélne valakiről, akit én egyébként nem is ismerek, de közben folyamatosan azt vártam, hátha tudok valami emlékképet csatolni az történethez. Hátha bevillan valami, egy kósza emlék akár az autóbalesetről, akár arról az orvosról, de semmi. -Tudod, ha belegondolok, annyira nem meglepő, hogy végül beléd zúgtam.- szólalok meg végül halkan, de csak pillanatokkal később fordítom el arcom a naplementéről, hogy helyette inkább az Ő arcát vizslassam, majd pimaszul elmosolyodok. -Nem tudom, hogy elárultam-e valaha is, de az esküvőnk napján nagyban hozzájárult a pánikhoz az, hogy szívdöglesztő pasinak tartottalak.- közlöm végül vigyorogva, bár nem tartom kizártnak, hogy ezt már korábban közöltem vele, úgyhogy annyira nem is vagyok most ettől zavarban. -Ha pedig emellé, még képes voltál figyelmes és gyengéd is lenni néha...- töprengek hangosan, ahogy újfent a tájat kezdem bámulni, végül egész testemmel felé fordulok és újabb kortyot küldök le a torkomon a borból.-Szerinted, mikor jött el az a pillanat, amikor beléd szerettem?- biccentem kíváncsian oldalra a fejem és, bár van bennem némi félsz, hogy talán ez olyasmi, amiről nem kellene kérdeznem, mégsem tudok ellenállni a kísértésnek. Ismerni akarom a történetünket, tudni, hogy mi, mi után következett, hogy miként épült fel az egész, mert az talán segít ráébredni, hogy miért alakult úgy, ahogy. Titkon pedig, még abban is reménykedek, hogy ha felidéz pár pillanatot, talán beugik végül valami, egy apró szösszenet abból, ami köztünk volt. -Ha nem gondolnám, hogy őrültség, azt mondanám, hogy ez megint az egyik ellenséged műve.- sóhajtom halkan, pedig tudom, hogy ilyesmi nincs, nem létezik, egyszerűen nem tudna bárki is így packázni az emlékeimmel, főleg nem úgy, hogy Spanyolországban végig mellettem volt. Leszámítva azt az időt, amíg vásároltam, de hát mi baj származhat egy vásárlásból? Olyan, mintha valaki kisütötte volna az agyam egy részét, már pedig ilyesmire bizros, hogy senki sem képes. Ilyen, csak a filmekben létezik.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 8:16 pm

A magam részéről is volt némi aljasság, mert ismertem Őt és tudtam, hogy ha megemlítek neki egy aprócska információt, tudni akarja majd az egész sztorit. Ez pedig ha mást nem is, de lehetőséget adott arra, hogy egyikünk se rossz szájízzel hajtsa álomra a fejét, ha már ma este is be kellett iktatnunk némi józanítást. Amit javarészt az én számlámra írhattunk, amiért nem voltam képes viselkedni, de ez már nem is számított újdonságnak. Az a része már inkább, hogy a végén leállított, de inkább útját álltam ennek a gondolatnak. Megvolt rá az oka, én pedig nem hibáztattam érte, főleg mert ez az egész szintén nem az Ő lelkén száradt. Tudtam, hogy milyen kételkedni a szerelem mindent legyőző erejében, ahogy vontam már kétségbe Őt is, mikor Kirill jelentette azt a bizonyos ebédet, amit egy nyomozóval töltött, de ezúttal nem volt okom kétségbe vonni. Ha szabadulni akart volna tőlem, nem így tette volna, és bizonyára nem bújt volna ki a felelősség alól. Vállalta volna, hogy többé nem akar engem, bár... ha meg is kopna idővel ez a szenvedély, nem hiszem, hogy valaha is képes lennék kiszeretni belőle.
Belekortyoltam a borba, így osztva meg egy-két plusz infót, amit hozzáköthetett a bokasérüléséhez, de első kérdését hallva inkább csak felsóhajtottam. - Nem tudom, nem tudtam megkérdezni őket, hogy mi volt a tervük - válaszoltam, és bár elpimaszkodtam a választ, de ez akkor és ott kicsit sem volt tréfás vagy mulatságos. - Azt a célt is szolgálhatta, hogy rád ijesszenek, vagy inkább... rám - tettem hozzá, hisz nem volt újdonság ilyen módszerekhez folyamodni a köreinkben, nem a gyilkosság volt az első, hanem valami, ami még utána lehetővé teszi, hogy a másik tanuljon az esetleges hibáiból. Csak ebben az volt a buktató, hogy Iris nem hibázott semmiben, és túl egyértemű volt, hogy az üzenet inkább szólt nekem, nem pedig neki.
Visszacsúsztattam a zongora tetejére a poharat, majd nyeltem egyet, közben rá is könyökölve a hangszerre egyik karommal, hol tekintetét, hol a zongora fényezését vizslatva, de annak ellenére, hogy miről is folyt a diskurzus, ismét átjárt valami kellemes melegség. Bármi is történt, még mindig itt volt velem, és beszélt hozzám. Nem választotta a menekülést, nem zárta magára a hálószobája ajtaját, mint régen. És ez valahol mélyen okot adott a reménykedésre. - Néhány karcolással megúsztad - biccentettem egyet, tekintetemmel már újra a halántékát fürkészve, és ezúttal már meg is emeltem a kezemet, hogy oda bökjek, miután jobbnak láttam mellőzni minden érintést. - Beverted a fejed, és volt egy kis heg a halántékodon, de azóta szépen eltűnt - húztam el a számat, valami furcsa, néma sajnálatot éreztetve vele, mert nem tudtam erről úgy beszélni, hogy közben ne lett volna egyértelmű, mennyire az én hibám volt az egész.
Ismét belekortyoltam a borba, mielőtt folytattam volna, de ezúttal ismét jól meg akartam válogatni a szavaimat, akárcsak két nappal ezelőtt, mikor tényleg fogalma sem volt az egészről. - Én hoztalak haza, miután Kirill felhívott. Itthon megvizsgált a mi doktorunk - billent oldalra a fejem, így figyelve a reakciókat, amik átfutottak az arcán. - Pár nap alatt kiheverted. A szigorú ágynyugalommal szerencsére ki tudtál békülni - vigyorodtam el egy vállvonás kíséretében, bár nem véletlenül füllentve egy kicsit. Talán abban reménykedtem, hogy felkiált, és emlékeztet, hogy ez nem is így történt, mert már a balesete után egy-két nappal puccos partikra rángattam magammal, és ahogy a baleset éjszakáját sem tudtam csak úgy elfelejteni, úgy azt sem, ami a nappaliban történt közöttünk, mikor hazaértünk arról a bizonyos partiról. Igen, talán... vigyázhattam volna jobban a bokájára.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 7:31 pm

Iris & Dimitriy

Tudtam, már a legelején, hogy nem egy életbiztosítás feleségül menni egy maffiózóhoz, épp ezért nem is értettem, hogy cserélhette el az apám az én életemet az övéért, de azt azért nem gondoltam, hogy majd konkrétan bárkinek is én lehetek tényleg a célpontja. Egészen addig, míg Dimitriy el nem árulta, hogy én vagyok a kibaszott királynő azon a sakktáblán, mert ha valaki kicsit is konyít a sakkhoz, az tudja, hogy a királynő a legerősebb bábu és hacsak nem a mattra hajt valaki, hát igyekszik leszedni a tábláról. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy erre tényleg volt is már precedens, de a bokám meg a "balesetek" említése kapcsán akaratlanul is ez jut eszembe.
A másik verzió, hogy szimplán béna voltam és leestem a lépcsőn vagy valami hasonló, de Dimitriy nem ad konkrét választ, csak elhúzza előttem a mézes madzagot, felébresztve ezzel a kíváncsiságomat és, már ismer annyira, hogy addig nem fogok nyugodni, míg ki nem elégíti. Mármint a kíváncsiságomat. -Szeretem látni az összképet, nem csak puzzle darabokat.- vonok vállat szelíd, de kissé csalafinta mosollyal, ezek után pedig nem is tudnék nemet mondani arra a nappaliban történő folytatásra, amit azzal kezdek, hogy a terasz ajtót nagyra tárom, ezzel engedve be friss levegőt és egy kevés látványt a naplementéből, majd a zongorán támaszkodva kényelmesen elhelyezkedek. -Mert nem tudom, hogy Neked mennyire fájdalmas, ha ezekről beszélsz.- válaszolom egy tétova vállvonással és, csak futólag pillantok rá, inkább a poharammal szemezek, amit Ő figyelmesen meg is tölt idő közben.
Aztán megkönyörül rajtam és mesélni kezd, én pedig kíváncsian hallgatom szavait, bár azért egy picit ijesztő így hallani, hogy balesetünk volt Kirillel, ráadásul a Smolensky család tekintetében a baleset, szerinte nem is épp a legjobb szó erre. -Valaki meg akart ölni?- ráncolom a homlokom gyanakvó pillantással, bár életemben nem gondoltam volna, hogy ez a mondat valaha elhangzik majd tőlem. Ahhoz szoktam, hogy egy jelentéktelen kis senki vagyok, aki igazából senkinek sincs útjában, de tény, hogy a családjába kerülve ez is változott.
Halkan elnevetem magam, ahogy korábbi szavaimat idézi, hogy nem voltunk annyira jóban és ez is, csak azt bizonyítja, hogy ez a mondat mennyire mélyen érintette, de erre most inkább nem is térek ki, mert a történet, még nem ért véget ennyivel. Várom is kíváncsian a folytatást, de ehelyett, csak egy vicces kérdést kapok, amin el is nevetem magam halkan, majd kortyolok a borból. -Hát igen. Valahogy így képzeltem, de azért örülök, hogy nem keveredtem lövöldözésbe.- jegyzem meg kínos ábrázattal, majd tekintetem a pohárra terelődik, amit olyan hűségesen piszkálok ujjaimmal, végül ismét felé pillantok és azt az édes, pimasz mosolyt figyelem pár pillanatig ajkain.-És megúsztam egy boka ficammal vagy lett komolyabb sérülésem is?- kíváncsiskodok tovább, mint valami kisgyerek, aki várja a mese folytatását, de persze nem akarom túlságosan faggatni sem, mert nem vagyok biztos benne, hogy neki olyan jó érzés ezekről beszélni. -Kirill haza hozott vagy, hogy történt? Kórházban is voltam?- teszem fel a további kérdéseket, amik csak eszembe jutnak, mert hát mégis csak érdekel, hogy mi a fene történt velem ebben a pár hónapban. Még akkor is, ha ettől nem fogok hirtelen szerelmes lenni belé.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 6:35 pm

Kettőnk közül valószínűleg én tudtam jobban, hogy mennyire múlandó az élet, és hogy mennyire nincs garancia arra, hogy minden este visszatérünk majd egymáshoz. Nem éltem álomvilágban, pontosan tudtam, hogy milyen következményei lehetnek egy elhibázott döntésemnek, talán épp ezért akartam megélni vele minden kibaszott pillanatot, legalább úgy, mintha utoljára tehetném. Én a haláltól féltem, de még csak nem is a sajátomtól, hanem hogy miattam neki esik majd bántódása, és jobbára bele sem akartam gondolni, hogy mi történne velem nélküle. Kínzóvá vált a ragaszkodás, amit iránta éreztem, függtem tőle és a szerelmétől, de azt még a legvadabb álmaimban sem gondoltam, hogy történhet olyasmi, ami rosszabb a halálnál. Pedig, most éppen az történt, itt állt előttem, és hiába kezdett oldódni az iménti fagyos hangulat, de továbbra sem változott semmi, a tekintetében nem jelent meg az a kellemes, meleg csillogás, amivel rám nézett még napokkal ezelőtt, és ennél ocsmányabb fintort a sorstól elképzelni sem tudtam volna. Mert itt volt, lélegzett, csak épp... nem szeretett, és hiába próbált kíméletes maradni, a tényeken nem változtatott némi kedvesség.
Szavak nélkül zavart el a mosogató mellől, csak hogy befejezhesse, amit én idétlenül elkezdtem, én pedig ugyan ott maradtam mellette, de ezúttal próbáltam nem jelét adni annak, hogy ismét be akarnék törni a komfortzónájába. Talán azt most egy darabig amúgy sem ártott elfelejteni, így inkább összefontam mellkasom előtt a karjaimat, lassan újra elvigyorodva, mert ismét nem cáfolt rá magára, mikor szinte azonnal visszakérdezett a bokája kapcsán. - Én mondtam, hogy történtek... balesetek - hintettem el egy újabb kis információt, szándékosan nem árulva el többet, mert mát ismertem annyira, hogy tudjam, mennyire fúrni fogja oldalát a kíváncsiság, és nem fogja kibírni, hogy ne akarjon többet megtudni. Ez pedig tökéletes apropó volt ahhoz, hogy elfogadja a rögtönzött invitálást, és míg Ő a poharakat ragadta meg, én az üveg után indultam, menet közben már a dugóval foglalva le magamat.
Megcsapott a kellemes, hűvös levegő, mikor kinyitotta a terasz ajtaját, bár még ekkor sem voltam hajlandó megtörni azt a bizonyos pár lépés távolságot közte és köztem, így ezt inkább a zongora mellett megállva figyeltem. - Borzasztóan kíváncsi vagy - ingattam meg a fejemet vigyorogva, szándékosan húzva az időt még egy kicsit, legalább addig, míg megtöltöttem mindkét poharat, majd le is tettem az üveget. - Bár már kezdett gyanússá válni, hogy semmit nem kérdezel, ami a köztes időben történt veled - kortyoltam bele a pohárba, miután sóhajtottam egy kicsit, bár voltaképpen nem hibáztattam azért, mert nem akart turkálni az elfeledett emlékek között. Vagy... csak rám akart tekintettel lenni, de ebbe inkább nem is fektettem több energiát. - Volt egy autóbaleseted. Oldalról belétek hajtott egy furgon - folytattam végül, szakítva a pimasz titkolózással, miközben egy halvány mosoly rajzolódott ajkaim köré. - Bár egyikünk sem annyira naiv, hogy balesetnek nevezzen valamit, ami a Smolensky családban történik - vontam meg lassan, komótosan vállaimat, tekintetemmel már a halántékát figyelve, de az a heg végül is már régen eltűnt onnét. Nem is értem, miért kerestem. - Kirill volt veled, mikor ez történt. Mi akkoriban még nem voltunk elég... jóban - idéztem szándékosan az Ő szavait, egy élcelődő mosolyt küldve felé, arról viszont jobbnak tűnt nem beszámolni, hogy kettőnk viszonya akkor, azon az estén vett száznyolcvan fokos fordulatot, miután a sérült bokája miatt felcipeltem a szobájába. - Vagy ennél izgalmasabb sztorira számítottál? Fegyverekkel és lövöldözéssel? - vált élénkebbé a vigyorom, szándékosan cukkolva Őt, végül is... Ő fogadta meg, hogy nem fog velem incselkedni, nem pedig én.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 5:05 pm

Iris & Dimitriy

Tudom, hogy iszonyú nehéz lehet neki ez az egész, hogy újra és újra elutasítom a közeledését, miközben Ő hetek vagy talán hónapok óta ahhoz van szokva, hogy összetartozunk és, hogy természetes dolog számomra, ha megérint, mint ahogy számára is az, ha épp én érintem, de sajnos egész más most a helyzet. Élvezem a közelségét, ha hozzám ér, piszkosul kívánom Őt valahányszor csak úgy néz rám, de nem azért, mert viszonoznám az érzéseit, mert ugyanaz a szerelem lobogna bennem is, és ez az, ami visszatart. Nem akarom áltatni, mert mi van, ha végül mégsem sikerül visszanyerni az emlékeimet és, ha soha nem szeretek belé? Csak még fájdalmasabb lenne, mint most ez az elutasítás.
Épp ezért nem hibáztatom, amiért a gyengesége utat tört picit magának, bár tényleg fontolóra veszem hogy el kellene engednem, de egyszerűen nem akarom így, ilyen könnyedén feladni. És Ő sem úgy fest mintha ezt akarná, ez pedig picit oldja is a hirtelen beállt, kellemetlen hangulatot. -Ez nem gyengeség, csak a kétely...gondolom.- vonok vállat finoman, hiszen nehéz határozottan hinni valamiben, amiről azt sem tudjuk, hogy visszafordítható-e és persze ott vannak az ösztönök is, melyek védelmezni akarják az embert, óvni még azt, ami óvható. Tudom, hogy kitárta elém a szívét és minden áldott nap ezt teszi, epekedve várja a pillanatot, hogy elfogadjam, de ez nem megy ilyen könnyen.
Pakolászni kezdek, Ő pedig a mosogató felé veszi az irányt, mintha hirtelen mindketten jobbnak látnánk, ha nem egymással foglalkozunk, de a hangulat érezhetően enyhül, ennek pedig őszintén örülök. Még azt is belátjuk végül mindketten, hogy a keserűbb helyzetekre, a problémákra, talán még a vitákra is szükség volt ahhoz, hogy egymásba szeressünk és még Ő sem tagadja, hogy az ilyen alkalmaknál tudta megmutatni igazán, hogy a kemény külső, valójában érző szívet takar. -Valahogy sejtettem.- kuncogok halkan, bár cseppet sem lep meg, hogy drámából jutott nekünk bőven, annak viszont örülök, hogy még egyikünk sem akart meghalni, vagy legalábbis, ez nem játszott közre abban, ami kialakulzlt köztünk.
Közben odébb tessékelem a mosogatótól gyengéden, játékosan, újra csak éreztetve vele, hogy azért nem akarok én öt méter távolságot tartani Tőle, és hála az égnek nem is megy túl messzire. Amúgy is ki kell faggatnom a bokámról, amit csak futólag említ. -A bokámnak? - pillantok is le a lábamra, de aztán tekintetét kezdem kíváncsian fürkészni, mert utálom az ilyen fél-infókat. Tuti nem fogom megállni, hogy ne kérdezzem meg erről, hogy ne várjak némi magyarázatot, de előbb inkább elöblítem az edényeket. -Ez nekem is megfordult a fejemben, amikor elraktam.- sandítok rá vigyorogva, a kezemet szárazra törlöm, majd a két poharat, amit most elmostam, ismét magamhoz veszem és bólintok. -Mehetünk. - indulok is el a nappaliba a két pohárral, bár egy pillanatra megfordul a fejemben, hogy talán ez nem a legjobb ötlet az iménti jelenet után, de mégis bízom abban, hogy vissza tudjuk most már fogni magunkat. Ő is és én is.
A két poharat a zongora tetejére teszem, majd az erkélyajtóhoz lépek és szélesre tárom mindkét felét, így juttatva be némi friss, esti levegőt odakintről, végül megtámaszkodok a hangszeren a poharak mellett és megvárom, míg tölt abból a borból. -Szóval? Mi volt a bokámmal?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 11:58 am

Nem is próbáltam ehhez hasonló, fájdalmas momentum után kutatni az eddigi emlékeim között, túl nyilvánvaló volt, hogy ehhez hasonlót még soha, semmilyen körülmények között nem éltem meg, és egy ilyen érzést nem felejt el csak úgy az ember. Egy ilyen érzést, amit nem kért és nem hívott senki, ami először újra és újra lepattant arról a bizonyos téglafalról, és ami végül mégis lyukat ütött rajta. Pedig tényleg nem akartam engedni, és ha konkrét esetre nem is emlékezett, de én magam voltam kettőnk kapcsolatának legnagyobb ellensége. Én töröltem belé a lábamat minden alkalommal, ott bántottam, ahol csak értem, hátha így meggyűlöl vagy legalább viszolyog majd tőlem annyira, hogy ne akarjon belém többet látni, mint ami voltam. Ő azonban még mindezek ellenére sem tántorított, én pedig titkon csodáltam Őt ezért az erőért és hajthatatlanságért, mert megtehette volna, hogy legyint egyet, és összeszorított fogakkal kibírja a látszatházasságunk hónapjait, de... nem így döntött. Sem akkor, és ahogy most beszélt, hát egyértelmű volt, hogy most sem a könnyebbik utat akarja járni. A józanabbik felem azt súgta, hogy most jött el annak az ideje, hogy megszülessen ez a döntés, most kellett rájönnöm, hogy képes vagyok-e erre, minden fájdalommal és kínnal együtt, ami mentén ki tudja, mennyi rombolást fogok véghez vinni, vagy... csak megráztam a fejem a saját gondolatomra, mert nem akartam feladni. Így nem. - A gyengeségem beszélt belőlem - vallottam be halkan, válaszolva arra, hogy a mondanivalóm úgy csengett, mintha készülnék kiadni az útját, majd mielőtt bármi továbbit mondtam volna, kibukott belőlem egy hatalmas sóhaj. - Abból még nekem is akad egy-kettő - tettem hozzá, de nem részleteztem. A legnagyobb gyengeségem épp Ő volt, és jelen helyzetben nem vette volna ki jól magát, ha erről kezdeményeznék beszélgetést.
Helyette inkább ismét valami cselekvés mellett döntöttem, javarészt úgy sétálva el a mosogatóig, hogy megmaradjon közöttünk az a tisztes távolság, de ezt elég nehéz volt kivitelezni, miközben Ő is pakolászni és takarítani kezdett. Hátra is pillantottam rá, miközben letörölgette az asztalt, de a bűntudat, miszerint a kupi nagyobb részét az én idétlenkedésem okozta, valamiért elmaradt. Talán mert tényleg nem bántam meg egyetlen pillanatát sem, annak ellenére, hogy vegyült bele valami kellemetlen érzés is, de attól még... miért kéne megbánnom egy olyan pillanatot, amit egymással osztottunk meg, és amiben mindketten jól éreztük magunkat?
Már a poharakkal foglalatoskodtam, bár még én magam is éreztem, milyen hülyén áll a kezemben a mosogatószivacs, mikor odajött mellém, megszüntetve azt a gondosan kialakított távolságot kettőnk között, és nem is Ő lett volna, ha szó nélkül hagyja azokat a drámai pillanatokat, amik valószínűleg kikövezték az egymáshoz vezető utunkat. - Hát, volt mit kompenzálni a gyengéd pillanataimmal - húztam el egy pillanatra a számat, de nyilván Iris is sejtette, hogy nem volt sétagalopp kettőnk kapcsolata, és bármit is látott most belőle, voltak nagyon kemény, szívtelen és rideg pillanatok, javarészt miattam. Így mondhatni, tényleg volt mit egyensúlyoznom, mikor egy-egy drámai pillanatban előcsalta belőlem a gyengédebb oldalamat.
Végül egy pimasz csípőmozdulattal arrébb tessékelt, mire csak felsóhajtottam, leengedve a szivacsot, közben próbáltam palástolni a mosolyt, amit mozdulatával váltott ki, de nem mentem túl messze, alig pár lépést tettem oldalra, hogy azért elférjen tőlem. - Nem, a haldoklástól azért messze voltunk - mondtam, de ekkor már nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el, még ha továbbra sem akartam túlságosan belemenni a nosztalgiába. Nem voltam biztos benne, hogy szerencsés-e összezavarni ezekkel az emlékekkel, amik jelenleg csak bennem éltek. - Szerencsére az utóbbi időben úgy tűnt, hogy a bokádnak már nincs semmi baja - fűztem hozzá mégis, egyetlen pillanat alatt döntve a dilemmáról, de nyilván Ő is tudta, hogy nem életbiztosítás beházasodni egy maffia-családba. - Lehet, hogy korai volt elrakni azt a bort - fordultam a hűtő felé, majd ismét megkerestem a tekintetét. - A nappaliban folytathatnánk. Már ha érdekel - intettem fejjel az ajtó irányába, bár még mindig nem voltam meggyőződve arról, hogy feltétlenül jó döntés-e a múltbéli emlékeket így, ebben a formában felidézni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 8:36 am

Iris & Dimitriy

Olyan hirtelen változott a konyha fülledt levegője dermesztő hideggé, hogy szinte libabőrös leszek tőle, Dimitriy pedig épp ilyen hirtelen zárkózik be újra és nem titkolja előttem egy percig sem, hogy fájdalmat okoztam neki...megint. Legalábbis, amikor azt mondja, hogy ebből ennyi elég volt egy időre, felér egy vallomással, emiatt pedig elszorul a torkom, mert sok mindent szeretnék csinálni, de fájdalmat okozni Neki nem nagyon. De ki tudja? Talán, neki már a jelenlétem is épp elég fájdalom, mert valahányszor csak rám néz, szembesülnie kell azzal, hogy mennyire nem vagyok önmagam és még az sem biztos, hogy valaha az leszek újra. Talán, csak el kellene sétálnom, hogy visszatérhessen a korábbi életéhez, amivel előttem minden bizonnyal tökéletesen elégedett volt, Ő pedig, mintha csak olvasna a gondolataimban, vagy talán csak ugyanazon következtetésekre kezdünk jutni, most az én tiszta lapomról kezd beszélni.
Nagyot sóhajtok a hűtőajtó rejteke mögött, miután a tésztát bepakolom, majd újra felé fordulok és a szószt is magamhoz veszem, de azt most még, csak a pultra pakolom át. -Az én életem eddig is, csak egy tiszta lap volt.- dünnyögöm kelletlenül, ahogy a tányéromért sétálok, amiről a maradékot a kukába kotrom, de csak azért, mert nem vagyok biztos benne, hogy egy kölyök kutyának kifejezetten jót tenne a spagetti, Maflás gondolata pedig, csak még inkább rávilágít arra, mennyire igazak a szavaim. Dimitriynek fogalma sincs róla, hogy miként tekintettem eleinte erre a házasságra, mert bár iszonyúan dühített ez az egész, utáltam, hogy egy vadidegen férfi mellett kell éljek, mégis ott lappangott bennem valami különös izgatottság is, mert úgy éreztem, hogy végre történik legalább valami. Ha rajtam múlik, most is csak a munkámat végezném, hazamennék az üres lakásba, majd másnap menne tovább ugyanez. -Nem is figyelek, mert ha figyelnék, azt hinném, hogy épp most akarsz utamra engedni.- jegyzem meg komoly arccal, ahogy felé sandítok és, bár tényleg megfordult már nem egyszer a fejemben, hogy ezt kellene tennem, mégsem érzem úgy, hogy ez lenne a helyes lépés. Nem lehet ez a helyes lépés, ha valaki úgy szeret, mint Ő és, ha én is épp ugyanilyen lángoló szerelmet éreztem iránta.
A tányéromat a mosogatóhoz rakom, majd a boros üvegért indulok, hogy visszaerőlködjem bele a dugót és azt is beteszem a hűtőbe, végül miközben Ő is neki lát pakolászni és valószínűleg mosogatni is, magamhoz veszek egy törölgető ruhát, benedvesítem picit és az asztalhoz indulok vele, ajkaimra pedig apró mosoly szökik, ahogy eszembe jut, miként lett tiszta spagettiszósz minden. Nem akarom, hogy az az oldala, aki képes a spagettit úgy enni, mint egy rossz gyerek, elvesszen a semmiben, mintha nem lett volna semmi értelme annak, amit hosszú hetek alatt elértem és talán, most már erre kell inkább koncentráljak. Megtanítottam szeretni -vagy mi-, és nem én szeretnék az lenni, aki a szívét is összetöri, mert akkor az egesz felesleges lett volna.
-Drámai helyzetek?- kérdezek vissza kíváncsian, miután letörlöm az asztalt, végül visszasétálok a pulthoz mellé és apró, lágy mosollyal felé pillantok kérdése hallatán. -Van egy olyan érzésem, hogy igen.- bólogatok, mosolyom egy egész picit kínossá válik, hiszen ki a fene akarna még több drámát, amikor minden bizonnyal eddig is bőven kijutott belőlük, sőt, a jelenlegi helyzet se más, csak egy nagy dráma. -Valószínű, hogy azokban a helyzetekben csillogtattad meg a gyengédebb oldaladat.- vonok vállat lágy mosollyal, bár elképzelésem sincs, miféle helyzetek lehettek, amiket átéltünk és furdal a kíváncsiság, hogy tudjak róluk. -Bár, most egész más a helyzet, mert én már egyértelműen láthatom.- mosolygok továbbra is, miközben csípőmmel finoman odébb tessékelem a mosogatótól és átveszem a helyét. Az azért valahol egész megnyugtató, hogy hiába vetettem véget a felhevült pillanatnak, mégsem fog ez az este se haraggal vagy nehezteléssel végződni, mert azt nem bírnám. Csak a kéziféket kell néha behúzni. -Ugye egyszer sem haldokolt egyikünk se?- kérdezem vigyorogva, mert én még mindig azon töprengek, miféle drámai helyzetek lehettek köztünk, vár egy maffiózó feleségeként azért van némi elképzelésem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 03, 2022 6:27 am

Túl hirtelen jött a józanító pofon, még ha ezúttal nem is szó szerint osztott ki egyet, de ahogy legutóbb, úgy valószínűleg most is kevésbé fájt volna a fájdalom fizikai része. Ez azonban ennél mélyebben gyökeredzett, ahová a tenyere ereje nem ért volna el, és miután felállt, hogy biztos távolságot teremtsen kettőnk között, kezdtem igazán rájönni, hogy ezeket a mélységeket talán még én magam sem ismerem. Pedig jó párszor kellett magamba néznem, míg eljutottam idáig, és fel tudtam vállalni ezt az arcomat is, mindezt csak Érte, és ugyan minden zsigeremből tiltakoztam az ellen, hogy bármiért is hibáztassam, mert ez az egész nem az Ő bűne, de ismét bebizonyosodott, hogy ez nem olyan egyszerű, mint ahogy azt elképzeltem. Szinte láttam magam előtt, hogyan hullik szét ez a lassan, gondosan felépített kártyavár, miután újabb és újabb lapot húzgálunk ki belőle, szinte kísértve a sorsot, hogy mikor omlik majd össze az egész.
Vissza is ültem a helyemre, ahol először a boros üveggel foglaltam le magam, legalábbis amíg kitöltöttem egy újabb kör italt, bár már nem tudom, kit akartam álltatni azzal, hogy ez ide elég lehet. Éreztem, hogyan ölt formát bennem ismét a bizonytalanság és az ebből fakadó kétségbeesés, de próbáltam megálljt parancsolni az arcizmaimnak, hogy ezúttal már véletlenül se árulhassák el, mi is zajlik le bennem. Bár, talán tudta anélkül is, hogy bármi az arcomra lett volna írva. Vagy nem, elvégre Ő semmit nem tudott rólam. Ettől a gondolattól pedig egyszerre rándult össze a gyomrom és a mellkasom.
Nem is szóltam semmit, még akkor sem, mikor pakolászni kezdett, jó ideig nem is tűnt úgy, hogy lenne bármi mondanivalóm, mert bármi is kívánkozott ki belőlem, az nem neki szólt volna, hanem annak az Irisnak, aki eddig a puszta létezésével is képes volt lecsitítani a bennem tomboló zivatarokat. De miért is mondanék neki bármit, mikor egyszerűen nincs itt és nem is hallja? Egyáltalán... jelenleg abban sem lehettem biztos, hogy előkerül még valaha, ezzel pedig már nem is Ő forgatta meg bennem a kést, hanem én saját magamban. De ehhez legalább már hozzászoktam. - Talán nincs minek kialakulnia - szólaltam meg nagy nehezen, továbbra is a kezemben tartott borospoharat bűvölve, mintha ahhoz beszélnék, de ez inkább annak szólt, hogy egyelőre tényleg nem volt elég erő bennem újra Őt fürkészni. - Talán kaptál egy új esélyt arra, hogy újrakezdhesd az életed - vontam meg lassan a vállaimat, és bár hangom megtelt némi közömbösséggel, de ez már inkább a saját kétségbeesésemet és fájdalmamat igyekezett leplezni. - Egy tiszta lapot - tettem hozzá, újra belekortyolva a borba, bár ahogy elképzeltem, milyen lenne az életem nélküle, valami láthatatlan erő olyan erősen markolt a szívemre, hogy azt hittem, porrá fogja zúzni. Talán az idő tényleg megoldotta volna, csak engednem kellene mindent a maga idejében megtörténni, sodródva az árral, ahogy először is történt, de nem ugyanott tartottunk. És amíg Ő sodródott, én inkább vergődtem a kételyben, hogy egyáltalán képes lesz-e ismét megszeretni. És egyáltalán akarom-e, hogy a helyzet okozta kényszerből szeressen meg. Mikor először megtörtént, nem volt tétje. Nem tartott senki pisztolyt a fejünkhöz - legalábbis, nem ezért -, csak jött minden magától. Ő pedig, az emlékei híján talán azt érezte kötelességének, hogy érezze azt, amit az amnéziája előtt érzett. - Ne is figyelj rám - sóhajtottam fel, miután lassan tisztulni kezdett előttem a kép, és nyeltem egy nagyot, téve egy kísérletet, hogy megkeressem Őt tekintetemmel. Bármennyire is diktálta a józan ész, hogy itt a kínálkozó lehetőség, amit valahol mindig is meg akartam adni neki, lehetőséget a menekülésre, de még mindig túl önző voltam lemondani róla. Nem voltam képes feladni ezt a küzdelmet, mert most éreztem igazán, hogy mennyire szükségem van rá. És addig nem voltam hajlandó túladni rajta, amíg Ő nem kéri...
Újra kihúztam magam a széken, mint aki hirtelen ébredt a melankóliából, ismét kikortyolva a maradék bort a poharamból, majd újra kitoltam magam alól a széket, csak hogy segítsek az elpakolásban, magamhoz véve a poharakat és a tányért, és a mosogatóhoz léptem velük. - Elég sok drámai helyzetben volt részünk - szólaltam meg ismét, közben megnyitva a vizet. - Biztos, hogy azokra is szükség van? Azok nélkül nem fog menni? - kérdeztem kíváncsian, utalva az előbbi szavaira, amikkel azt sugallta, hogy hagyni kell kialakulni, mert ha valami, hát azok a nehéz pillanatok biztosan közrejátszottak a kettőnk közötti kapocs kialakulásában. Hangomban viszont ezúttal már megbújt némi pimaszkodás, ezt pedig a szám sarkára kiülő halvány mosoly támasztotta alá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 02, 2022 10:25 pm

Iris & Dimitriy

Nem akarom leállítani, de nem akarok tovább haladni sem és épp ez a probléma, hogy igazság szerint fogalmam sincs, hogy mit akarok. Emlékszik egy nőre, akit én nem érzek a részemnek és én emlékszek egy férfira, aki cseppet sem hasonlít Rá. Lassan, már azt se tudom, hogy ki vagyok és kétlem, hogy sokat segítene a fejemben tomboló zűrzavaron, ha lefeküdnék bele, bármennyire is vágyom rá, bármilyen erős vonzalom is az, ami dolgozik bennem.
Mert vonzalom az van, mintha a testem emlékezne az elmém helyett, tagadhatatlanul itt munkálkodik bennem, felfűti a véremet és a fülemben dobol a közelségétől, a szavaitól, de elég ez ahhoz, hogy szeressem? Vajon, ez vezetett ahhoz, hogy valami egész mást lássak benne, mint amit egyébként engedni szeretett volna? Kétlem, mert ez maximum, csak pillanatnyi örömet és elégedettséget okozna és tudom, hogy mélyen legbelül ezt Ő is tudja. Hiába töltenénk el együtt egy mámoros éjszakát, attól még nem feltétlenül mondanék én is igent egy Spanyolországban felém nyújtott gyűrű láttán, már pedig, ha nem is térnek vissza az emlékeim, én szeretném...ugyanazt érezni. Vagy legalább hasonlót és bármennyire is fáj ez most neki, utólag talán, majd Ő is belátja, hogy miatta is teszem. Semmivel nem lenne jobb homokba dugni a fejünket.
Mégis, akárhogy is próbálom szavakba önteni mindezt az őrületet, ami dolgozik bennem, látom rajta, ahogy újra elzárkózik, ahogy meghátrál, elbizonytalanodik, ahogy sikeresen átgázolok rajta újra, pedig őszintén nem ez a célom, nem akarom a földbe tiporni vagy bántani, de talán jelen formában, már csak erre vagyok képes. Sóhajtok egy nagyot, fájdalmasan és tanácstalanul, miközben visszaül a helyére és szabadkozni kezd, én pedig...fogalmam sincs, hogy mit érzek. Nem akarom Őt bántani újra és újra, hiszen hogy is akarnám, amikor olyan szeretet van benne irántam, mint még soha senkiben. Én pedig viszonozni akarom ezt még, ha idő is kell hozzá, ha fel nem adja addig a reménykedést, mert akkor...
-Ne haragudj rám.- motyogom halkan, ahogy még a hangszíne is megváltozik egy egész picit a régi Dimitriy-t idézve de végtére is én okoztam ezt, én választottam ezt az utat, így most már végig is kell sétálnom rajta. Az pedig cseppet sem meglepő, ha Ő is védeni akarja magát, óvni akarja a szívét, amit nekem tárt fel, vagy inkább a régi Irisnak, de azt azért nagyon remélem, hogy nem fogja újra örökre elzárni. Rettegek attól, hogy elszúrtam ezt az egészet, de ennek ellenére tudom, hogy helyesen döntöttem, mert másképp meg magamat ostoroznám idővel, ha megpróbálnék olyasvalakit eljátszani, aki nem én vagyok.
Egy ideje a padlót bámulom, mintha olyan irtó érdekes lenne, de amikor ismét halkan megszólal, tétován felpillantok rá és sóhajtok egy nagyot. Soha nem szeretnék a helyében lenni, mert bár iszonyú érzés, hogy nem emlékszem jó pár hónapra az életemből, az Ő terhe mégis nagyobb, mert Ő viszont emlékszik. -Valamivel biztosan elcsavartad a fejemet.- jelenik meg ajkaimon egy apró mosoly, bár nekem aztán végképp fogalmam nincs arról, mi mindent csinált vagy mondott, amivel lassan elnyerte a szívemet, de az biztos, hogy egész más ez a helyzet. -Talán, épp ez a lényege ennek, hogy semmiképp sem volt erőltetett. Egyszerűen, csak kialakult.- vonok vállat tanácstalanul, még mindig ugyanott állva mozdulatlanul, ahova a székről menekültem, bár már cseppet sem feszengek, nem érzem úgy, hogy olyasmit kellene tennem, amit nem igazán akarok vagy nem vagyok biztos benne. -Csak engedd, hogy kialakuljon.- teszem hozzá halkan, mert abban biztos vagyok, hogy képes lennék megszeretni, de ez akkor sem megy egyik napról a másikra, legalábbis a mi helyzetünkben biztos nem.
Pár pillanatig csendben állok, olykor Őt fürkészem, végül megköszörülöm a torkom és, inkább neki látok elpakolni, mert szemmel láthatóan sikerült elvennem az étvágyat, emiatt pedig tényleg megfogalmazódik bennem, hogy talán...talán jobb lenne, ha tényleg odébb állnék, ha már fény derült arra, hogy nem a fejemben van baj, hogy talán nincs is erre megoldás, mert akkor legalább, csak egyszer fájna neki -nagyon-, nem pedig minden áldott nap, valahányszor emlékeztetem arra, hogy nem vagyok a régi Iris.

Diary of Jane

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 02, 2022 9:23 pm

Egyedül Ő volt képes meglátni bennem valamit, amit előtte annyi éven keresztül homály fedett, és aminek a létezéséről én sem akartam tudomást venni. Az utolsó lélegzetvételemig küzdeni akartam ellene, hogy ne tudjon a bőröm alá férkőzni, pusztán azért, mert tudtam, mennyire nem nekem való az az élet, amivel Ő és a világa kecsegtetett, és hogy mennyire nem tudnék magamon kívül mást is szeretni. Most mégis az arcába hajoltam, gyengéden cirógatva a levegővel, amit gyengéden kifújtam, olyan szavakat suttogva a fülébe, amiknek hallatán még normál, hétköznapi körülmények között is zavarba jönne, de ha Ő el is felejtett mindent, ami hozzám kötötte, úgy tűnt, hogy a teste nem volt ilyen szerencsés. Minden érintésemre reagált, forró bőre szinte életre kelt az ujjaim alatt, ahogy lassan végigsimítottam nyakán, elidőzve felsője alatt, csak hogy utána egy éles váltással combján kössek ki. Jelen pillanatban bármit feláldoztam és odadobtam volna, csak hogy újra lássam és újra érezzem az általam annyira szeretett nőt, a testem szinte hívta magához az Övét, lángolt érte, és ha nem is hallottam, de szinte biztos voltam abban, hogy még a szívünk is ugyanazt a heves ritmust dobolja.
A vérem azonban hirtelen lassabban cikázott az ereimben, mikor a másik irányba fordította a fejét, és mire egyáltalán felfogtam volna, hogy mi történik, már fel is állt, és odébb sétált, nekem pedig hirtelen nagyot kellett nyelnem, miközben ujjaim még pár pillanatig annak a széknek a támlájára martak, amin nemrég még ott ült. Sok mindent kilátásba helyeztem, legalábbis elméletben, de arra, hogy tényleg fel fog állni, ezzel lényegében a tudtomra hozva, hogy bármit is akarok ezzel elérni, hát nem fog rá sor kerülni, még én sem számítottam. Kellett is pár másodperc, hogy egyáltalán fel tudjam fogni a szavait, egyelőre nem is követtem tekintetemmel, csak álltam, ajkamba haraptam, úgy lesve az asztallapra, mintha valami igazán érdekeset látnék rajta, de... hirtelen nem is tudtam, mi tombolt bennem erősebben. Mintha ismét szíven ütött volna, és még csak nem is az egyértelmű elutasítással, amihez jószerével hozzászoktam az elmúlt napokban. Nem, a szavak, amiket nekem címzett, jobban fájtak, lassan fel is egyenesedtem egy mélyről feltörő, fáradt sóhaj kíséretében, és ugyan csak pár pillanatig, de megkerestem a tekintetét. - Persze, értem - bólintottam egyet, bár a szokotthoz képest jóval kevesebb erővel és határozottsággal, ami azt eredményezte, hogy még voltaképpen én sem hittem el, amit mondtam. Mármint... érteni értettem, bárcsak ne értettem volna, amiben segített volna, hogy annyira távolinak éreztem a hangját, mintha nem is ugyanabban a helyiségben álltunk volna. Mintha... ismét ott lenne az a fal, nemcsak körülötte, de körülöttem is, pedig az elmúlt napokban annyiszor elhittem, hogy ezek a téglák nem fognak újra visszakerülni a helyükre.
A saját székemhez sétáltam, hogy újra leüljek, tekintetemmel már a spagettit bűvölve, de nem éreztem ingert, hogy újra nekikezdjek. Pedig nem ártott volna némi normális kaját is magamhoz vennem, mégsem tudtam erre gondolni vagy újra a villa után nyúlni. - Sajnálom, hogy elragadtattam magam - tettem hozzá hosszú hatásszünet után, ismét megköszörülve a torkomat, és ugyan az étel nagy étvágyat nem hozott, de a majdnem teli üveg boros üveg még kecsegtetett némi jóval. - Nem fordul elő újra - folytattam, lényegében ismét megígérve, amit pár nappal ezelőtt egyszer már megtettem, bár ezúttal már valahonnan sokkal mélyebbről jött, ami túlmutatott holmi büszkeségen, mert akkor sem, és most sem az elutasítás ténye bántott. Inkább a józanító pofon, amit a szavak jelentettek, mert ahányszor a közelébe kerültem, megfeledkeztem arról, hogy Ő most nem az az Iris, aki az emlékeimben élt. Mert az én emlékeimben még mindig kurvára ott volt, én nem tudtam tőle szabadulni csak úgy, és ettől szorítani kezdett a torkom, miközben ismét egyre szűkebbnek éreztem a helyiséget, de ezúttal már nem a testünk forrósága miatt. Ebben a pillanatban én akartam megszökni előle, tőle, és kitépni magamból ezt az egészet, hogy többé ne fájjon ennyire.
Egy pár pillanatra lehunytam a szemeimet, majd sóhajtottam egy óriásit. Muszáj volt valami nyugalmat magamra erőltetnem, így lassan újra kinyíltak szemeim, és miután újra megtöltöttem a poharamat, egy kósza pillanatig ránéztem, majd hátradőltem a széken, egyik kezemmel a borral, másikban a villával, egy kis adag spagettit csavarva rá. - Egy ideig elég volt a fájdalomból - szólaltam meg újra, szinte teljesen megváltoztatva a hangszínemet, miközben ajkaim közé emeltem azt a kis adag tésztát, majd rögtön leöblítettem egy korty borral, és újra ránéztem. Próbáltam úrrá lenni az érzéseimen, végre vissza akartam kapni egy keveset magamból, abból a Dimitriy-ből, aki nem szenved így, és aki képes elviselni a fájdalmat, legyen az bármekkora, de ehhez pont arra a falra lett volna szükségem, amit Iris bontott le körülöttem. - Azt sem tudom, hogy először hogy voltál képes megszeretni - bukott ki belőlem halkan, mintha csak azt ismertem volna be, hogy ötletem sem volt, hogy tehetnék ezért bármit, mikor azt sem tudtam, annak idején hogy sikerült.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 02, 2022 7:51 pm

Iris & Dimitriy

Kezdek rádöbbenni, hogy neki talán, csak úgy lehet ellenállni, ha minimum külön szobában tartózkodunk, mert máskülönben egyszerűen lehetetlen. Hiába ül az asztal túlsó felén és szimplán, csak beszél hozzám -bár a lehető legizgatóbban görgeti a szavakat ajkai közül-, még így is képes felizgatni, felhevíteni a bőrömet és olyan vágyat gerjeszteni bennem, amilyet talán, még senki.
De nem áll meg ennyinél, bár én sem úgy viselkedek, mint aki mindenképpen le akarná állítani és, talán ez a legkellemetlenebb az egészben, hogy az agyam és a testem nem akar a közelében együttműködni. Nem, mintha érteném, miért akarom kéretni magam, miért ódzkodok olyasmitől, amit már jó párszor átéltem, de erre az egyetlen logikus magyarázat az, hogy én nem emlékszem az egészre. Hogy milyen volt először érinteni, először engedni, hogy megérintsen olyan helyeken is, ahol soha nem gondoltam volna, hogy valaha érinteni fog vagy, hogy mi zajlott le bennem, miközben megszületett bennem az elhatározás, hogy akarom Őt. Talán, a legijesztőbb az egészben pont ez, hogy Ő tökéletesen emlékszik mindenre, minden reakciómra, minden sóhajomra és nyögésemre, míg nekem még az is új és szokatlan, hogy ajkam az övéihez ér. Nekem szükségem lenne a lassabb tempóra, ez egyértelmű, de Ő a megszokott Irist képzelné a helyembe, aki már pontosan tudja, hogy mit és hogyan akar.
Az is lehet, hogy csak túl sokat agyalok, de ennek ellenére is közeledek felé, mert a testemnek nem tudok parancsolni és, miközben arra kérem, hogy meséljen arról, miként zajlana ez az esténk, ha én még mindig az a nő lennék, ajkammal finoman megérintem ajkait.
Szinte megbabonázva fürkészem tekintetét, miközben keze finoman nyakamra simít, lassan lentebb vándorol bőrömön és, ahogy a melleim közé ér, nyelek egy nagyot. Valószínűleg tökéletesen érzi, milyen hevesen zakatol a szívem, de van egy olyan érzésem, hogy az Övé is ugyanezt a ritmust dobolja. Nem mozdulok, csak némán bámulom, szavain csüngök és, már ezekből biztosan tudom, hogy életem legbujább éjszakáját élhetném át vele, igazából már jó párszor át is éltem de...miért nem emlékszem?
Halkan sóhajtok, ahogy keze új területet fedez fel, ahogy combomra siklik és, csak az utolsó pillanatban sikerül visszafognom az ingert, hogy lábam leemeljem a másikról és szabad utat adjak érintésének. Küszködök, szinte sóvárgok csókja után, a vágy egyre hevesebben dolgozik bennem, már a levegőt is jóval sürgetőbben próbálom a tüdőmbe juttatni, mintha az enyhíthetne a bennem tomboló forróságon, de igazából tudom, hogy ezen semmi se segíthet. Legalábbis semmi olyan, aminek Ő ne lenne szerves része.
Ajkamba harapok, erősen, fájdalmasan, mintha így próbálnám észhez téríteni magam, de nehéz ez úgy, hogy szavaiból és pillantásából tisztán kiérzem a vágyat, a hiányom okozta kínt, amiről pontosan tudom, hogy nem csak a testiségről szól, hanem minden másról, amit egy szeretkezés magában foglal. Amikor szavak nélkül, a test nyelvén üzened a másiknak mindazt, amit iránta érzel, hogy mennyire szereted és, hogy semmi más nem tud úgy hatni rád, úgy az őrületbe kergetni de egyben meg is nyugtatni, mint a másik. -Én is szeretnék emlékezni...- lehelem halkan, szinte letaglóz mindaz a feszültség, ami belőle árad, ez a tömény vágy és fájdalom, amit szavaiból kiérzek. Ez a mély, tomboló, tiszta szerelem, amire olyan nagyon szeretnék én is emlékezni, mert tudom, hogy csodálatos lehetett.
Hirtelen fordulok el végül a másik irányba, ahol nem akadályozza sem Ő, sem bármi más, hogy fel tudjak állni a székről, majd feszülten sóhajtok, próbálom leküzdeni magamban a vágyat, ami folyamatosan azt dübörgi a fülembe, hogy csókoljam meg, hogy egyszerűen csak sodródjak az árral, aztán majd lesz valami. De mi van, ha elrontanék vele mindent? Mi van, ha nem eléd fel bennem újra az a szerelem és egy együttléttel, csak tovább kecsegtetném, majd tovább rontanék a helyzeten? Számára én, még mindig az a nő vagyok, akit szeret, akivel természetes, hogy szeretkezik vagy épp együtt fekszik le aludni, de én... -Nem akarom mindezt elrontani Dimitriy.- sóhajtom halkan, miközben felé fordulok azóta először, hogy felpattantam a székről és gyötrődő arccal rábámulok. Annyira szeretném Őt érezni, de tudom, hogy mindez nem szerelem részemről, csak testi vágy. -Ha lefeküdnék veled, az jelen pillanatban Neked sokkal többet jelentene, mint nekem...- szólalok meg halkan, erőtlenül, bár ez azért nem teljesen igaz, mert tudom, hogy nekem is sokat jelentene először érezni Őt, mégsem ugyanaz lenne, mint ami benne tombol. -Én is szeretni akarlak, mielőtt bármi történne köztünk, érted?- tárom szét a karjaimat tanácstalanul, majd megköszörülöm a torkom és átkarolom magam, mintha ezzel is próbálnék újra elzárkózni. -Nem akarok játszadozni veled, úgyhogy innentől ígérem, incselkedni se fogok, mert nem lenne fair.- bólintok is mellé, mintha olyan igazán komoly elhatározás született volna bennem, pedig őszintén szólva fogalmam sincs, hogy tudnék ellenállni a közeledésének anélkül, hogy én is beszállnék a játékba.

Parachute

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 02, 2022 4:20 pm

Szavai hallatán vetettem egy pillantást a még félig megpakolt tányéromra, de ahogy újra megkerestem tekintetét, már képtelen voltam az éhségre, vagy holmi spagettire gondolni. Pedig nem is olyan régen még karnyújtásnyira voltam attól, hogy kilyukadjon a gyomrom, ezzel a vacsorával szinte megmentette az életemet, de hiába volt isteni finom, valami mást sokkal inkább kívántam a fogam alá. Ezen a ponton már muszáj voltam beismerni, hogy ismét vesztettem, mert nem voltam olyan erős, és nem voltam olyan kitartó, hogy ne akarjam újra és újra közel tudni magamhoz. Alig tudtam felidézni olyan pillanatot, mikor ne gyötört volna ez az alattomos sóvárgás, úgy uralkodva minden érzékem felett, mintha tényleg valami varázserővel rendelkezne, pedig már ideje lett volna beismerni, hogy ebben a küzdelemben mindig is Ő fog győzelmet aratni. Én nem tudok, és nem is akarok neki ellenállni, nekem rá volt szükségem, és nem arra a kibaszott győzelemre, amit amúgy életem minden más területén meg akartam szerezni.
Amikor kitoltam magam alól a széket, és átsétáltam mellé, egyik karommal mögötte, míg a másikkal előtte megtámaszkodva, már hajlandó voltam beismerni azt a bizonyos vereséget, de azon túl, amit jelenleg iránta éreztem, semmi más nem érdekelt. Pedig kapaszkodnom kellett volna valamibe, mondjuk abba a momentumba, mikor azt mondta, hogy még egyszerűen nem áll készen, és ha ismét elmondaná, legalább olyan erélyesen, ahogy a lopott csókot is kommentálta napokkal ezelőtt, talán képes lettem volna visszaülni és eltüntetni azt a kis maradékot, ami még ott időzött a tányéromon. A vérem ott dobolt a fülemben, szinte csodálkoztam, hogy még nem feszítette szét ereimet, egy-egy ponton erősebben markolva a széke támlájában, főleg mikor észrevettem ugráló tekintetét a szemeim és ajkaim között. Szinte késztetést éreztem arra, hogy leutánozzam, hol száját bámulva, mint valami feneketlen gyomrú fenevad, hol pedig íriszeit, amikben ezúttal már nemcsak a saját, vágytól csillogó tekintetemet véltem felfedezni. Ott lüktetett benne is, és bár igyekeztem hagyni neki egy kis menekülőutat, nem használta ki. Helyette belement az újabb játékba, mire ujjaim újra megfeszültek a fán, kiszáradó torokkal sóhajtva fel, mikor ajkai gyengéden az enyémhez simultak.
Az asztalon támaszkodó kezem lassan elvált a laptól, alsó ajkamba harapva érintettem meg a nyakát újra, gyengéden érintve bőrét ujjaim hegyével, de ezúttal nem álltam meg ott, ahol az előbb. Kulcscsontjánál csupán egy pillanatra torpantam meg, szemeimmel végig követve az ujjaim által megrajzolt utat, ami ekkor már a dekoltázsánál járt, csak akkor keresve meg ismét tekintetét, mikor pimasz módon a felsője alá merészkedtem, finoman érintve meg a két melle közötti területet, és mintha csak itt tudatosult volna bennem, hogy milyen forró a bőre, halkan, kínlódva felsóhajtottam. - Ettől a felsőtől már elbúcsúzhattál volna. És nemcsak attól - vigyorodtam el pár pillanatra, közben nyeltem egyet, hátha ez segít a kiszáradó torkomnak, de jelenleg esélytelennek tűnt bárminemű próbálkozás. - Éppen ezen az úton csókolnám végig minden porcikád - sóhajtottam fel ismét, utalva az érintésem által bejárt útvonalra, tekintetemmel dekoltázsát bűvölve, a hangom azonban már nem volt hajlandó együttműködni velem, majd lassan elhúztam róla a kezemet, csak hogy egy nagyobb irányváltást követően mutatóujjam végigcikázzon hasán, majd megállapodjon az egyik combján, és habár nem tudtam egyértelműsíteni az egymásra pakolt lábai miatt, hogy pontosan hol is érnének véget a csókjaim, valószínűleg tudta anélkül is, hogy cirógató ujjaim bejutottak volna a combjai közé. - Már nagyon hiányzol a számnak - mozdultak el ujjaim a combja belső felének irányába, egészen addig a pontig, míg a szorítása engedte. - És nemcsak a számnak - leheltem ajkaira finoman, de továbbra sem hajoltam oda, pedig... most talán jobban vágyott arra a csókra, mint én. - Mocskosul kívánlak - súgtam rekedten, homlokommal az övének dőlve, szinte küzdve a levegőért, amiből alig jutott, és ami teljesen felforrósodott körülöttünk. Ha csak rajtam múlott volna, már régen nem a széken üldögélne, hanem az emelet felé tartana velem, bár talán nem jutna túl azokon a nyamvadt lépcsőkön. - Bárcsak neked adhatnám az emlékeimet - bukott ki belőlem szinte reszketve, miközben ismét nyeltem egyet. - Akár csak egy percre, hogy újra érezd, amit én érzek - érintettem orromat az övéhez, továbbra is azzal büntetve, hogy nem hajoltam ajkaira, pedig talán belé kellett volna fojtanom minden szót és minden tiltakozást, amit érintéseim nyomán akarna mondani.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 02, 2022 2:37 pm

Iris & Dimitriy

Ha eddig nem is lettem volna tisztában azzal, miféle vágyat érez irántam, hát most tökéletesen elárulná a rajtam kalandozó, mohó tekintete, ami úgy barangol lefelé nyakam vonalától testemen, mintha csak simogatni akarna vele. Igazság szerint úgy is érzem magam, mintha simogatna, mert épp úgy forrósodik fel bőröm pillantása nyomán, mintha az érintését, ajkait érezném magamon, mégis igyekszem leplezni, miféle hatással van rám. De egyértelmű, hogy tudja, másképp nem vigyorogna rám olyan pimaszul, miközben szándékosan tovább tekergeti ezt a spagetti témát, amire én próbálom is visszaterelni a figyelmet, mármint az igazi spagettire, mielőtt még lángra kapok ezen a szent helyen.
A pulzusom, már így is jóval szaporább, mint amilyennek lennie kellene egy egyszerű vacsora közben, de ez nem is egy egyszerű vacsora, amikor folyamatosan vagy Ő, vagy épp én kezdem cukkolni, hogy aztán ugyanebben a helyzetben találjuk magunkat. -Azt hittem, éhes vagy.- válaszolom halkan, és ezt igyekszem a lehető legnormálisabb hangon tenni, hogy a legkevésbé érződjön ki belőle a vágy, amit már pár egyszerű szóval is keltett bennem, de végül inkább lezárom ezt a szerető témát és kortyolok a boromból.
Felvetődik bennem azonban a kérdés, hogy talán Ő többet tud ennek kapcsán, hiszen az emlékeim híján nem tudhatom, eleinte nem-e volt valami pasim, de őszintén kétlem, hogy Dimitriy mellett képes lettem volna bárkivel is kavarni. Egyrészt, mert már az asztalos eset után is Ő kötötte le a fantáziámat, másrészt pedig...Ő egy maffiózó és kétlem, hogy bárkit is ki akartam volna tenni a haragjának vagy bárminek, amivel fogadott volna esetleg egy szeretőt. Még akkor is, ha megengedte.-Hűséges feleség...- ismétlem pimasz mosollyal, de mosolygás ide vagy oda, tekintetétől képtelen enyhülni bennem a forróság, de a szívem zakatolása, csak akkor kapcsol még vadabb ritmusra, amikor feláll a helyéről és mellém sétál. Levegőt is alig merek venni, mert a kellemes, férfias illata, már így is bekúszik az orromba, a testéből áradó forróság pedig, csak tovább fokozza enyémet. Lehelete gyengéden cirógatja bőrömet, ahogy nyakamba suttog, én pedig kénytelen vagyok még jobban összeszorítani combjaimat, mintha így próbálnék erőt venni magamon, megregulázni a vágyamat, de annyit ér, mint halottnak a csók.
Ajkaim teljesen kiszáradnak, sietve megnyalom őket, mielőtt felé fordítom arcomat és pimasz tekintetem kékjeibe fúrom a feltételezése hallatán. Olyan közel van hozzám, hogy szinte máris érzem ajkait az enyémeken és tudom, hogy nem csak az Ő, hanem a saját kínlódását is, csak tetézem azzal, ha tovább incselkedek, mégsem tudom visszafogni magam. -Pedig, érdekel.- súgom alig hallhatóan, de ekkor már felváltva bámulom ajkait és szemeit, a légzésem pedig, bármennyire is próbálom elrejteni vagy tudatosan irányítani, egyértelműen felgyorsul. -Mi várna rám egy hétköznapi estén?- lehelem halkan, a torkomban dobogó szívemmel, miközben ajkam, mintha csak véletlenül tenném, finoman alsó ajkához simul egy pillanatra. Képtelen vagyok uralkodni magamon a közelében és talán nem is kell túlságosan megerőltetnem magam ahhoz, hogy elképzeljek egy átlagos estét, amit a régi Iris-szal tölthetett, mégis feszegetem a saját határaimat, mint valami igazi idióta, pedig már én sem tudom, meddig bírom ezt a játékot játszani Vele.

Parachute

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
Vissza az elejére 
9 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: