Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 12:48 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Jót mosolyogtam, mikor kilátásba helyezte, hogy ha netán rossz leszek, kénytelen lesz elverni, bár ha szigorú értelemben néztük volna, ezek alapján már rég rászolgáltam volna arra a verésre, pusztán a játék ötletével, vagy úgy igazából az egész életemmel és azzal, ahogy hozzá vizonyultam, minden átkozott pillanatot megragadva arra, hogy zavarba tudjam hozni. És nem is szégyelltem, annak ellenére, hogy nemrég ígéretet tettem ennek ellenkezőjére, elvégre ezzel csak kettőnk dolgát nehezítettem meg. Mégsem bírtam abbahagyni, nem akartam közömbössé válni, vagy túl komoly lenni, mert már egyszerűen elfelejtettem, hogyan kell annak lennem az Ő társaságában. Iris volt a mentsváram, aki előtt bármikor megmutathattam ezt az oldalamat, míg a rideg és kegyetlen maffiózó álarcát megtarthattam mindenki másnak. És ha most ezt is elvennék tőlem, már tényleg nem tudom, hogy mi maradna belőlem, de ez még így sem jogosított fel arra, hogy bármire is rákényszerítsem. És ha össze is szedtem volna magam annyira, hogy legalább egy kicsit meghúzzam a saját gyeplőmet, hát abban a pillanatban rögtön el is felejtettem volna, mikor beismerte a vereségét, és elkezdte lehámozni magáról a felsőjét. Egyetlen pillanatról sem akartam lemaradni, úgy fürkésztem tekintetemmel a kiszabaduló részeit, mintha tényleg most látnám először őket, a torkom pedig szinte egy szempillantás alatt kezdett száradozni. A vigyorom ennek ellenére kitartott, és még szélesebbé vált, mikor leutánozva az iménti mozdulatomat, odadobta nekem a ruhaneműt, én pedig utána nyúltam, és szemtelenül odaemeltem az orromhoz, hogy jólesően beleszimatoljak. Az illatával legalább annyira nem tudtam betelni, majd egy kis sóhajt követően, elégedetten toltam arrébb a felsőt, tekintetemmel ismét Őt ostromolva, és csak jó pár másodperc múlva fogtam fel, hogy talán nem szabadna ennyire túlzásba esnem. Nem vágytam arra, hogy ismét az orromba vágja az ajtót, még ha csak képletesen értve is, vagy hogy újra villámokat szórjon a tekintete, amiért nem vagyok képes uralkodni magamon, elvégre, az bizonyára nem lehet olyan nehéz. Pedig az volt, kurvára nehéz, mert soha, egyszer sem kért tőlem hasonlót, soha nem kellett elkapnom róla a tekintetemet, vagy visszafognom magamat, de az elmém már így is őrült játékot űzött velem, újra és újra az orrom alá dörgölve azt, amit nemrég felfedett előttem. Szinte már éreztem ujjaim alatt a finom libabőrt, ami testén várna rám, ahogy ajkaim alatt még forróbbá válna, a gondolat hatására pedig úgy haraptam be ajkamat, mintha ez amúgy hatásos lett volna az éppen feltörni készülő vágy ellen. - Nagyon gyorsan túl akarsz esni rajta - vigyorodtam el, mikor sürgetni kezdte a következő kört, bár tisztában voltam vele, hogy ezt inkább a zavar szüli, semmint a tényleges sürgetés. - Vagy talán tényleg akarod ezt a fránya nadrágot, hiába tagadtad eddig - néztem le a farmeromra pimasz somolygással, igaz, nem az lett volna az utolsó darab, ami lekerül rólam. Nyúltam újra a pakli után, megismételve a szokásos rutint, és miközben megnéztem a lapjaimat, lazán vállat vontam. - Nem, ez az első alkalom - válaszoltam könnyedén, és ugyan ott volt a nyelvem hegyén, hogy hozzátegyem, mennyire nem az ilyen játékokkal múlatjuk általában az estéinket, de nem akartam tovább borzolni a kedélyeket. Pedig ha csak eszembe jutott, mi mindent csinálnék vele, miközben odakinn zuhog az eső, a viharos szél pedig fákat tesz próbára... már nemcsak a látványától kezdett robogni a vérem, muszáj volt nyelnem egyet. - Neked még most sem kellene ilyesmihez folyamodnod, ha le akarnál vetkőztetni - fordítottam mondatát ellene, pimasz szemöldökvonogatással, leginkább ezzel próbálva rést ütni a pajzson, miután a kártyáim ezúttal se kecsegtettek semmi jóval. A gondolataim pedig ismét elszabadultak, mert már azon gondolkodtam, hogy hogyan is csalhatnám közelebb, a vágy pedig, ami forró lávaként kezdett áramlani ereimben, görcsösen rámarkolt a gyomromra. Tovább kutattam tekintetét, mintha a blöffölés miatt vetemednék ilyesmire, pedig közben csak arra vágytam, hogy elhajítsa ezt a kibaszott paklit, és azt mondja, hogy Ő is akarja. Talán kezdett túl élénkké válni a fantáziám. - Hát, ez csak egy nyolcas pár - vontam meg a vállaimat, várva, hogy Ő is felfedje a lapjait, és ha megtette, egy újabb sóhajjal voltam kénytelen beismerni, hogy ha nem is sokkal, de ismét rám vert egy kört. - Oké - húztam ki magam, hogy újra végignézzek magamon, legalább addig sem Őt fürkészve úgy, mint egy éhező fenevad. - Mit szeretnél, mit vessek le? - kérdeztem tőle elgondolkodva, szándékosan tovább incselkedve, bár ismerve a jelenlegi körülményeket, minden nemlétező zsetonomat arra tettem volna, hogy a zoknimat fogja "kérni".
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 11:49 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Nem hittem volna, hogy ma este még erre is sor kerül majd, hogy itt fogunk vetkőzős pókerezni a nappaliban, miközben odakint szakad az eső, de őszintén örülök, hogy nem léptem le aludni, mert akármennyire is feszélyez a gondolat, hogy talán meg kell majd szabadulnom pár ruhámtól, mégis élvezem ezt az estét. Míg eleinte bújkáltam előle és kerültem Őt, most mégis annyira természetes és könnyű Vele lenni, már-már olyan érzésem van, mintha tényleg egy pár lennénk, akik jobb híján ilyen őrültséggel szórakoztatják magukat egy unalmas, hétköznapi estén. Egyedül, csak az emlékeztet arra, milyen komoly tétje van ennek a játéknak, amikor meg kell válnom a zoknijaimtól és, bár kaptam tőle némi előnyt, külön-külön is levehettem volna ezzel is nyerve magamnak plusz egy kört, mégis fair játékot akarok, ráadásul így, már egyenlő esélyekkel játszunk leszámítva, hogy Ő máris félmeztelenül ücsörög előttem nagy bánatomra. Újra megkeverem a paklit, csupasz lábaimat pedig magam alá igazítom, már csak amiatt is, mert hirtelen hűsnek érzem a szoba levegőjét így, zokni nélkül. Megfordul a fejemben, hogy vajon mi lesz velem, ha más ruhadarabtól is meg kell majd válnom, bár igyekszem nem erre koncentrálni, hanem inkább arra, miként fogom legyőzni Dimitriyt, bár a következő osztás nem úgy fest, hogy ezt akarná elősegíteni. Mégis próbálom kibillenteni valahogy, pimasz megjegyzésemmel igyekszem azt sugallni, hogy valami igazán ütős van a kezemben, de őszintén meglepne, ha megfutamodna emiatt. -Ha rossz leszel, akár még az is összejöhet.- kuncogok halkan, bár iszonyú meredek elképzelés, hogy elverjem Dimitriyt akár átvitt, akár szó szoros értelemben, jelenleg azonban még mindig esélyesebbnek tűnik, hogy elfenekeljem, mert amilyen pocsék lapjaim vannak valójában, azokkal nehéz lenne győzni. Talán, ha igazán jól blöffölnék, Ő pedig igazán azon lenne, hogy megőrizze a zsetonjait, más lenne a helyzet, de így, hogy konkrétan azt is élvezi, ha Ő vetkőzhet, elég nehéz dolgom van. Jó ideig morfondírozok, hogy mihez kezdjek a lapjaimmal, hogy a nagy szám ellenére, talán mégis dobnom kellene őket, de mire bármilyen elhatározásra jutnék, Ő már a tettek mezejére lép és felfedi előttem az ő kártyáit. Nem a legütősebbek, most mégis győzelmet arat velük, amit lebiggyesztett ajkakkal veszek tudomásul, miközben én is leteszem elénk lényegében a nagy semmit, végül sóhajtok egy nagyot és ráemelem pillantásomat.-Akkor most...le kell vennem valamit.- ismerem el hangosan a vereségemet, kínos vigyorral arcomon, majd megnyalom ajkaimat és kihúzom magam picit, hogy a felsőm alját megfogva lassan kibújjak belőle és én is Dimitriy ölébe hajítsam, mint ahogy Ő is tette a pólójával korábban. Szegény Maflást beteríti az anyag, de még csak meg se rezzen, annyira durmol a kényelmes kis "ágyacskáján", miközben én meg itt szenvedek az arcom forróságától, valószínűleg ki is ül rá a zavarom, mégis rezzenéstelen tekintettel bámulok Dimitriy arcába, mert bármennyire is érzem kínosnak a helyzetet, látni akarom, hogy miként reagál a látványra, ami így elé tárul. Nem, mintha egy melltartó olyan nagy dolog lenne, de az Ő pillantásában, már akkor is felcsillant korábban a vágy, ha csak célzott arra, mi lapul a ruháim alatt, most pedig...nem sok minden takar már felülről. -Na gyerünk. Jöhet az újabb menet.- legyintek egyet nevetve, próbálok nem tudomást venni a testemen megjelenő libabőrről, amit én magam sem tudok eldönteni, hogy a szoba levegője okoz, vagy inkább az, hogy itt ül velem szemben Ő, szintén félmeztelenül és minden vágya az, hogy újra hozzám érhessen, mint ahogy napokkal ezelőtt szabadon tehette is. Ha csak elképzelem, milyen fojtogató érzés lehet ez, hogy én miként viselném, hogy valamit hirtelen elveszítek, mikor előtte teljesen az enyém volt...azt hiszem, én nem viselném ilyen jól.-Amúgy játszottunk már ilyet régebben is?- kíváncsiskodok mosolyogva, ismét rátalálva tekintetére, ha pedig idő közben kiosztja a következő kör lapjait, magamhoz veszem őket és imádkozok, hogy most valamivel szerencsésebb legyek. Mondjuk kézben tízes pár, az annyira nem is rossz. -Bár, ha jobban belegondolok, biztos nem kellett ilyesmihez folyamodnod, hogy levetkőztess.- biccentem kissé oldalra a fejemet pimasz mosollyal és bár folyamatosan dolgozik bennem az inger, hogy legalább egy párnát magam elé kapjak, de mindannyiszor emlékeztetem magam, hogy bikiniben ugyanezt látná, szóval kár is feszengnem miatta. De nem is a melltartó miatt érzek így, hanem a pillantásától és a bennem lappangó érzéstől, mert titkon vágyom arra, hogy megérintsen. Irtó nehéz játék lesz ez.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 10:44 am
A grimaszolásom ellenére jót nevettem magamban, ahogy kiskapukat keresett, már ami két külön zoknit illeti, bár ez inkább csak lehetőség volt arra, hogy legalább egy körrel tovább maradhassanak rajta az értékes ruhadarabok. Ami pedig jelenleg történt, még nekem is egy egészen új tapasztalat volt, mert talán soha nem éreztem még ekkora békét és nyugalmat magamban, ahhoz képest, hogy márpedig itt kőkeményen a győzelem volt a tét. Még arról sem voltam meggyőződve, hogy feltétlenül nyerni akarok, egyrészt mert komolyan gondoltam, hogy ellene nem szégyen veszíteni, másrészt pedig hiába is kecsegtetett valami elképesztővel a játék vége, én inkább azt akartam élvezni, ami addig történik, megélni minden kibaszott pillanatot, még ha nem is lehetett teljes egészében hétköznapinak titulálni. Bár, kettőnket ismerve, amennyiben meglennének az emlékei, talán még normálisnak is nevezném, ha egy esős, viharos estén nekiülnénk vetkőzős pókert játszani, csak hogy a végén úgy fedezzük fel egymás testét újra és újra, ahogy előtte már számtalanszor megtettük, mégis olyan lenne, mintha először látnám és először érinteném. Nem kellett sokat várni arra, hogy tekintete megteljen tűzzel, ami egyértelműen üzente, hogy Ő ma este innen nyertesen akar felállni, ennek pedig egyedül én álltam az útjában, és ha nem is bántam, ha egy-egy kört elveszítek, de azért azt mindketten tudtuk, hogy nem vagyok egy könnyen megkerülhető akadály. Nem tud csak úgy lesöpörni a tábláról, mint mondjuk egy sakkbábut, és amíg az arcom együttműködik velem, számolnia kellett azzal, hogy átverem. Nem is voltam képes elfojtani egy elégedett nevetést, mikot a lapokat felfedve kiderült, hogy nálam van a nyerő sor, Ő pedig már nyúlt is a zoknija után, és bár szinte biztos voltam abban, hogy ki fogja használni azt a bizonyos kiskaput, mégis ledobta mindkettőt, majd megállapította, hogy egálban vagyunk a négy-négy zsetonunkkal. - Nem mondhatod, hogy nem egyenlőek az esélyeink - vontam vállamon szemtelen kis vigyorral a képemen, újra végignyalva ajkamat, míg ezúttal Ő vállalta magára a pakli megkeverését és a lapok leosztását. Tekintetem közben akaratlanul is lábai felé tévedt, és hiába tűrte be maga alá csupasz lábfejeit a zoknik lekerülése után, már az kötötte le minden gondolatomat, hogy az éppen szunyáló kis vakarcs helyett inkább az Ő lábait tartanám az ölemben, és hűen magamhoz, biztosan nem bírnám ki, hogy ne csiklandozzam meg a talpait, kihasználva a váratlanság erejét. Egy sóhajjal vetettem el a fantáziaképet, pótcselekvésként Maflást dögönyözve, míg meg nem láttam az új lapokat, szavait hallva pedig egy gondterhes nyögés bukott ki belőlem, de csak nem tudtam elrejteni egy perverz, komisz kis vigyort. - Mármint, olyan ütős lapjaid vannak, vagy szó szerint akarsz megverni? - kérdeztem élénk szemöldökvonogatás kíséretében, le sem véve róla a szemeimet, szándékosan arra játszva, hogy kizökkentsem a játékából, bár ha nekiálltam volna elképzelni, hogy elkezdi ütlegelni a hátsómat, valószínűleg én is kibillentem volna. Újra szemügyre vettem a lapjaimat, majd azt a hármat, amit letett kettőnk közé, de egy hatos páron kívül mást nem tudtam felmutatni, ezt könnyen tudta überelni egy erősebb párral, bár szinte minden zsigeremben éreztem, hogy ezúttal csak blöffölni akar. - Mindenesetre, ha netán mégis én nyernék, a felsődet kérem - jegyeztem meg ártatlankodó, de annál áthatóbb pillantással, felfedve előtte a megszerzett lapokat, és azt a bizonyos hatos párt.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 9:46 am
Iris & Dimitriy
Nem tudom nem észrevenni azt a pimasz csillogást tekintetében, mikor szóvá teszem, hogy Ő még a vereségnek is örül és van egy olyan érzésem, hogy ez megint valami olyasmi lehet, amire én -sajnos- nem emlékszem, mert még azt is megosztja velem, hogy konkrétan ellenem nem szégyen számára veszíteni. Ha csak egy pillanatig is hagyom, hogy a fantáziám tovább boncolgassa ezt a kijelentést, hogy mi rejtőzhet mögötte, mit is jelenthet igazán, kénytelen vagyok Dimitriy helyett inkább a kanapé meglepően érdekfeszítő mintázatát elemezgetni, bár még így is megborzongok, mikor a győzelmét említi. Ha az elmémet sikerül is valamennyire kordában tartani, a testem tudja miről beszél, a bőröm akaratlanul is felforrósodik a gondolattól, milyen édes is lehet a győzelme és ezen cseppet sem segít az, ahogy végig húzza nyelvét alsó ajkán. Még jó, hogy közben áttér arra, hányszor is kaphat még ki ellenem, hogy végül teljesen pucéran ülhessen itt előttem, és amikor a zoknikra is külön kitér, elnevetem magam. -Mármint egy ruhadarabnak számít a kettő, vagy levehetem előbb a bal, majd a jobb lábamról vetkőzés címszóval?- pimaszkodok vigyorogva, bár ennyire azért nem szeretnék én se aljas lenni, még akkor sem, ha kettőnk közül egyértelműen Ő az, akit kevésbé ejt zavarba, ha le kell dobnia előttem egy ruhadarabot magáról, nekem viszont, már a pucér mellkasa láttán is sokkal nehezebb koncentrálnom. Szinte bizseregnek az ujjbegyeim, olyannyira fűt a kíváncsiság, hogy mégis milyen érzés lehet Őt megérinteni, végig simítani azokon az izmokon le egészen a hasfaláig. Pedig, erre is emlékeznem kellene... Arra azonban muszáj vagyok rákérdezni, hogy pontosan mikor is ér véget a játék, mert bár a világért sem szeretném feladni és elkullogni szégyenemben, de sokat segít a helyzeten, hogy tudom, bármikor kiszállhatok, ha esetleg úgy érezném, hogy nekem már sok. Mégsem tervezem, hogy megfutamodjak és ezt a pimasz mosoly is elárulhatja, ami megjelenik ajkaimon.-Ugyan. Inkább arra koncentrálok, hogy nyerjek.- kacsintok is egyet tovább szemtelenkedve vele, bár valószínűleg Ő tudja rólam a legjobban, mennyire nem szokásom hátat fordítani egy-egy kihívásnak. Igazából, amint elhangzik az, hogy "kiszállhatsz nyugodtan, ha félsz" vagy valami hasonló, annál inkább tudom, hogy már csak azért sem fogom ezt tenni. Az elém kerülő lapokra pillantok, a mosolyomat igyekszem megőrizni aközben is, ahogy magamhoz veszem őket, de a flop láttán tisztában vagyok vele, hogy ha az én kezemben nincs is, csak egy bubi, ami mellé le van téve a párja, Dimitriynek könnyen lehet akár sora is, ha a szerencse mellé szegődött. Felpillantok az arcára, próbálok vonásairól leolvasni valamit, bármit, amiből tudhatom, miféle esélyeim lehetnek, de olyan tökéletes a pókerarca, hogy ember legyen a talpán, aki képes belőle bármit is kikövetkeztetni és tekintve, hogy számára az is szórakoztató, ha Neki kell vetkőznie és ezzel zavarba hozhat, meg az is, ha rólam sikerül levarázsolnia egy ruhadarabot, azt hiszem nem is fogok látni semmi mást az arcán, csak ezt a pofátlan, elégedett vigyort.-Dehogy dobom. Játszunk, nem?- közlöm nagy vagányan, abban reménykedve, hogy nem épp az a két lap van a kezében, ami a sorhoz szükséges vagy, hogy nincs nála erősebb pár az én bubimnál, így végül sóhajtok egy nagyot és leteszem a lapjaimat, bár a "mutasd, mid van" mondatán, azért jót mosolygok. -A fenébe. Pedig, annyira tudtam.- csóválom a fejem nevetve, mikor elém teszi épp azt a két lapot a kezéből, amiben reménykedtem, hogy talán nincs nála, végül helyezkedek picit és a játékszabályoknak megfelelően le is kapom magamról a zoknikat, bár ezt olyan arccal csinálom, mintha minimum a bugyimtól szabadulnék meg épp.-Máris pucérnak érzem magam.- kuncogok, a lábaimat pedig sietve magam alá gyűröm, a térdeimre helyezkedek és magamhoz veszem a lapokat. Alaposan összekeverem a paklit, miközben pár pillanatig Őt és az ölében, már nyugodtan szundikáló kutyust nézem, amitől akaratlanul is gyengéd mosoly jelenik meg az arcomon. Annyira hétköznapi ez az egész, hogy egy pillanatra még azt is sikerül elfelejtenem -na nem úgy, mint az emlékeimet-, hogy Osló egyik igen veszélyes rosszfiúja ül épp velem szemben. Most mindennek látom, csak épp rossznak nem. -Akkor, most már rajtam is, csak négy körre elegendő "zseton" van.- számolgatok magamban, mennyi ruha is áll még rendelkezésemre, bár nem igazán szeretnék végül tényleg teljesen pucér lenni, már csak azért sem, mert nem tudom, hogy Dimitriy mennyire lenne képes visszafogni magát. Vagy épp, hogy én mennyire akarnám, hogy megérintsen... Osztok végül két-két lapot, majd leteszem középre a három másikat is, mert hát jelen esetben nincs szükség vakokra vagy emelésekre, végül magamhoz veszem a saját kártyáimat és megnézem, mivel kell gazdálkodnom. Konkrétan, az ég világon semmi nincs a kezemben, mégis huncut pillantást vetek Dimitriyre és elvigyorodok. - Most nagyon csúnyán ki fogsz kapni, csak úgy mondom.- cukkolom mosolyogva, de nem biztos, hogy ez a legjobb blöffölési technika, amit be kellene vetnem ellene. Talán, inkább el kellene dobnom a lapjaimat...
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 8:28 am
Vele ellentétben tőlem nem állt távol a tisztességtelen játék, de egy ilyen háttérrel és múlttal mögöttem inkább az lenne meglepő, ha tisztán érném el, amit akarok. Ez egyszerűen nem az a közeg, ennek ellenére Vele képes voltam kivételt tenni, akár tényleges játékról van szó, akár másról. Bármennyire is ácsingóztam, hogy lássam minden fedetlen porcikáját, mégsem kezdeném el bámulni fürdés közben, ráadásul az annyira nem is passzolna hozzám. Nem voltam soha egy settenkedő vagy kukkoló típus, és nyilván azt is fel tudta már mérni az elmúlt napok után, hogy amit egyértelműen nem akar, arra nem is fogom kényszeríteni. A blöffölés lehetőségét viszont továbbra is fenntartottam, bár az első körben még aligha volt rá szükség, talán tudatosan is vágytam arra, hogy én legyek az első vesztes, tekintve, hogy könnyebben válok meg a ruháimtól, mint Ő, bár még mindig benne volt a pakliban, hogy az első vesztes körénél azt mondja, hogy mégsem áll készen arra, hogy bármit is megmutasson magáról. Ez már jóval többről szólt annál, minthogy láttam-e már meztelenül, mert bár aligha tudott volna újat mutatni magából, de Ő nem emlékezett ezekre az őrjítően lázas pillanatokra, a forró másodpercekre, amik alatt a testünk újra és újra összesimult, és amikre nekem sem kellett volna gondolnom, mert csak azt értem el vele, hogy már pusztán az emlékektől felforrjon a bőröm. Oda is dobtam ölébe a lekerülő pólót, és bár a hideg egy pillanatra végigsimított karjaimon és a mellkasomon, de nem hatott meg annyira, hogy összerezzenjek tőle. - Az függ attól, hogy milyen vereségről van szó - vigyorodtam el vállat vonva, összegyűjtve a lapokat, és ezúttal én kezdtem el kevergetni a paklit, de közben próbáltam ügyelni arra, hogy a kis vakarcs nyugalmát ne zavarjam a lábaim között. - Talán még nem mondtam, de ellened nem szégyen veszíteni - jegyeztem meg némi kaján éllel a hangomban, tekintetem pedig megtelt szemérmetlen csillogással, ahogy ismét tekintetét kezdtem fürkészni. - Igaz, ettől függetlenül még jobb szeretek... győzni - fűztem tovább a gondolatot, szinte reflexből végignyalva alsó ajkamat, ami inkább volt ösztönös, mint tudatos, majd egy elégedett vigyorral oldalammal nekidőltem a kanapé támlájának. - Egész pontosan még négyszer tudsz megverni - néztem végig magamon futólag, bár rajta alsóhangon legalább három ruhadarabbal több volt, de ezen terveztem hamarosan változtatni. - És igen, a zoknik is számítanak, a lányok kedvéért - forgattam meg szemeimet grimaszolva, de a hangomból nem tűnt el a jókedv, bár igyekeztem minél kevesebbszer arra gondolni, hogy mi minden fog bennem lángra gyúlni, ha a zoknikon túl más is lekerül majd róla. És ha eljut egyáltalán odáig a játék, mert utolsó kérdése kapcsán szinte rögtön eszembe jutott, hogy nem fogja engedni elfajulni ezt a játékot. Abbahagytam a pakli kevergetését, pislogás nélkül fürkészve tekintetét, ravasz kis vigyorral vonva meg a vállamat. - Én nem bánom, ha meztelen leszek, de te kiszállhatsz korábban, ha meg akarsz futamodni - mondtam, közben ismét letéve elé két lapot, és csak utána osztottam le magamnak is. Szavaimmal ugyan csak cukkolni akartam, de valójában zokszó nélkül fogadtam volna, ha tényleg leállítja a játékot idő előtt, elvégre... még mindig nem akartam rákényszeríteni semmit. Annál sokkal többet jelentett a kettőnk közötti kötelék, ami jelenleg ugyan a hiányzó emlékei miatt megingott, de nem akartam elszúrni valami olyasmivel, mint például egy követelező játék. Ha úgy látnám rajta, hogy már kínlódik vagy feszeng, talán én magam állítanám le, mielőtt elfajulna ez az egész. Felemeltem a lapjaimat, egyetlen pillanat alatt mérve fel, hogy ezúttal milyen esélyekkel indulok, majd szemrebbenés nélkül fúrtam tekintetem az Övébe, azt viszont el kellett ismernem, hogy elég jól alkalmazta azt a pókerarcot. Nyúltam is a következő lapok után, kipakolva őket kettőnk közé, és bár ekkor már tudtam, hogy mim van, de továbbra sem jelent meg arcomon semmi, már a megszokott vigyoron kívül. - Nem dobod be? - kérdeztem halkan, tovább méricskélve arcát, mert bár elég jó esélyem volt ezúttal nyerni a kezemben tartott lapokkal, amik a lenti lapokkal együtt tökéletes sort alkottak, de még így sem lehettem biztos, hogy nem tesz majd le egy sornál ütősebb kombinációt. - Ha nem, akkor mutasd, mid van - sóhajtottam fel, és ha Ő leterítette a lapjait, elé tártam én is az enyémeket.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 11:03 pm
Iris & Dimitriy
El sem hiszem, hogy belementem ebbe az őrült játékba, aminek valószínűleg semmi más célja nincs, mint hogy engem zavarba hozzon vele, mégis valami különös izgatottság lesz úrrá rajtam, ahogy a lapjaimat megkapom, mert a győzelem iránti vágy, jócskán munkálkodik bennem. Nem, mintha nem tudnám elviselni, ha valaki jobb nálam bármiben is, de azért próbálkozni még lehet, nem? Pedig, már előre tudom, hogy én biztosan nem tudok olyan jól blöffölni, mint Ő, ha csak nem számít annak a hülye vigyorom, amit magamra erőltetek és úgy döntök, hogy megőrzöm, akár rossz lapot kapok épp, akár nem, bár az, ami épp a kezembe akad, egész jónak számít, még akkor is, amikor a három lap elénk kerül. Csak egy lapos pillantást vetek rá, amikor a saját szavaimat idézi, hogy mennyire nem látna semmi újat, ha most egyébként anyaszült meztelenre vetkőznék, de akármennyire is igaz ez az állítás, azért én valószínűleg feszengnék, mert nekem...ez is egy teljesen új élmény lenne, mint ahogy szinte minden más is, ami velünk történik. Pedig, a régi Irisnak mindez megszokott lehet már, sőt. Ha egy nap arra ébredne, hogy Dimitriy arcán nem ragyog ez a pimasz vigyor, valószínűleg azon kezdene aggódni, hogy valami baj van. -Lehet, hogy ma mégse fogok zuhanyozni.- kuncogok halkan, mikor megemlíti, hogy talán kénytelen lesz kukkolni valamiképp, bár amiatt egy percig sem aggódom, hogy tényleg ilyen sunyiságra vetemedne. Ha Ő nézni akarna tusolás közben, azt nyíltan megtenné a fürdőszobám ajtajában állva azzal a pofátlan vigyorral a képén, nem pedig bújkálva, aljas módon. Mondjuk, ez lehet, hogy még ijesztőbb elgondolás, mint az, hogy kamerát szerelne a fürdőmbe vagy ilyesmi... Még utoljára rákérdez a játékszabályokra, mielőtt fény derülne arra, hogy ki is lett ebben a körben a szerencsés nyertes, én pedig úgy válaszolok, mintha épp beletörődnék újra a sorsomba, hogy mit is vállaltam ezzel a játékkal, bár még most is úgy gondolom, hogy egyrészt nyerő lapjaim vannak, másrészt pedig, hogy izgalmas ez a kis szórakozás. Akkor is, ha végül majd nagyokat nyeldesve, sietősen kell majd felszaladnom az emeletre csak, hogy ne vessen rá magam és tartsam magam ahhoz, amihez épp én ragaszkodtam nem rég annyira. Ahogy leteszi a lapjait, kíváncsian előre dőlök, hogy alaposan megnézzem magamnak, mi is az állás, de amikor kiderül, hogy egyértelműen én nyertem, már képtelen vagyok megőrizni ajkaimon azt a póker-arcnak szánt mosolyomat. Kiszélesedik, egészen ördögivé válik, és ez nem változik akkor sem, mikor a két kártyát leteszem magam elé, hogy Ő is jól láthassa, mennyire kikapott ebben a körben. A dolog hátulütője azonban, hogy Ő ettől tudom, hogy cseppet sem fog zavarba jönni, sőt, már nyúl is a pólója aljához, mintha másra sem vágyna csak, hogy villanthassa, mi is lapul a ruha alatt. Mintha nem véstem volna az eszembe minden egyes kockát, már odalent az edzőteremben is. -Döntsd el te de, ha már olyan lelkesen nyúltál a pólódért, hát dobd le magadról.- vigyorgok, mint valami jól lakott ovis, mikor pedig a ruhadarab az ölemben köt ki, elnevetem magam és finoman rámarkolva az anyagra, még közelebb helyezem magamhoz, mint valami elnyert trófeát. -Ritkán látni, hogy valaki még a vereséget is élvezi.- csóválom a fejem mosolyogva, pedig egyértelműen látszik rajta, mennyire szórakoztatja, hogy a kanapé másik végében ott pironkodok én, mintha nem láttam volna még soha férfi felsőtestet, de őszintén szólva nem is ez forrósítja fel az arcomat, hanem a gondolat, hogy azt a testet én minden bizonnyal, már jó párszor érintettem és csókoltam. Mégsem emlékszek az illatára, a forróságra, amit magából áraszt, a bőre ízére és ez meglehetősen frusztrál is, mert más sem jár az agyamban csak, hogy megtapasztaljam mindezt. -Így elnézve...nem sok ruha van rajtad.- vigyorodok el félre biccentett fejjel, miközben a lapokat összeszedem és átadom neki a paklit, hogy most Ő keverhesse meg. -Szerintem elég gyorsan pucéran fogod végezni, de nem akarok jósnőt játszani.- pimaszkodok mosolyogva, de hát nyeregben érzem magam, hiszen máris sokkal jobban fel vagyok öltözve, mint Ő. Csak ne lenne olyan nehéz levenni a szemeimet a testéről, a hegeiről és a tetoválásairól, melyek szinte sírnak azért, hogy ajkaimat végig simítsam rajtuk.-És a játék akkor ér véget, ha valaki teljesen meztelen lesz vagy ki lehet előbb is szállni?- kérdezem somolyogva, mert már most tudni akarom, hogy ha úgy áll a szénám, megfutamodhatok-e vagy sem, bár arra úgysem tudna rákényszeríteni, hogy olyasmit is ledobjak magamról, amit nem szeretnék. Vagy igen? Végtére is, már nem tudnék újat mutatni...
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 9:48 pm
Továbbra is annak a hatása alatt voltam, hogy egyáltalán belement ebbe a játékba, pedig tényleg valószínűbbnek gondoltam volna egy egyszerű, vetkőzés nélküli játékot, vagy esetében jelen körülmények között még azt is el tudtam képzelni, hogy inkább tényleg az alvást választja, méghozzá a kiskedvencével karöltve. Nem tudom, hogy mennyi ideig ülhetett arcomon az a pimasz, meglepett grimasz, de Ő már a paklit keverte közben, én pedig egy torokköszörüléssel dőltem hátra kissé, gyengéden végigborzolva a kis vakarcs bundáját. - Pedig épp te mondtad, hogy nem láthatok semmi újat - villantottam ravasz vigyort a zuhanyzós megjegyzése után, bár elég egyértelmű volt így is, hogy minden ruhadarab után pírfoltok fogják beborítani az arcát, ha úgy hozza a helyzet. Ha csak sejtette volna, hogy mekkorát kellett nyelnem, ahogy eszembe jutottak azok a csupasz domborulatok, amiket újra és újra fel akartam fedezni minden létező módon... de, talán pont ez volt a baj. Valószínűleg pontosan tudta, milyen hatást vált ki majd belőlem a csupaszsága, már ha tényleg sor kerül vetkőzésre, és nem mondja azt az első bukta után, hogy ezt Ő mégsem csinálja. És valószínűleg még meg is érteném. Némileg kiszáradt a torkom a rögtönzött gondolatok után, amit néhány erőtlen nyeléssel próbáltam orvosolni, leginkább úgy, hogy lehetőleg ne vegye észre, és már nyúltam is a pakli után, hogy leosszak mindkettőnknek két-két lapot. Hiába néztem meg, ez még kevés volt ahhoz, hogy bármilyen következtetést le tudjak szűrni, minden attól függ, hogy milyen lapok jönnek majd fel hamarosan, de előtte még ismét megkerestem tekintetét. Látszott rajta, hogy mindent meg fog tenni a siker érdekében, és igencsak meg fogja emberelni magát azért, hogy ne kelljen ruhadarabtól búcsúznia, már az én legnagyobb bánatomra. Az már egész más kérdés, hogy vajon felkészült-e az ellenkező esetre, mert az, hogy rajta minden kör végén marad a ruha, azt jelentené, hogy rólam viszont egyre több fog lekerülni, és ki tudja, tényleg akar-e látni. - Hát, igen. És égek a vágytól, hogy ismét lássam. Ellenkező esetben kénytelen leszek a zuhanyzóban leskelődni - húztam el ajkaimat, ártatlanul pislogva tovább, és a legrosszabb valószínűleg az volt az egészben, hogy nem tudta, ebben blöffölök-e. Pedig, a lapjaimat még meg sem néztem tüzetesebben. Fel is fordítottam még hármat, majd pár másodpercig ismét rápillantottam a saját lapjaimra, csak hogy utána pislogás nélkül fürkésszem tekintetét. A mosolya elszánt volt, szinte árulkodott arról, hogy nem adja könnyen egyetlen zsetonját sem, én viszont csak csibészesen elvigyorodtam, lazán megvonva a vállaimat. Ezt még az sem tudta megtörni, hogy amúgy tudtam, mennyire nincs a kezemben semmi értékes, de míg más esetben ezen a ponton pénzről lett volna szó, vagy igazi zsetonokról, most olyasmi volt a tét, amiben ugyanolyan jó volt vesztesnek lenni, mint győztesnek. Mert lássuk be, egy kicsit sem fogom megkönnyíteni a dolgát akkor sem, ha végül rajtam jóval kevesebb ruha marad majd, mint rajta. - Tiszta sor - biccentettem, elé terítve két teljesen értéktelen lapot, aminek még csak megközelítőleg sem volt esélye, és ha egy kicsit is szerencsésebb volt az osztásnál, ennél nem lesz nehezebb nagyot villantania. - Most te jössz - szólaltam meg aztán, bár ekkor már tudomásul véve a vereségemet, ez azonban nem törte le a szarvamat, még akkor sem, mikor megmutatta a dáma párt. - Hát, megpróbálom tisztességesen fogadni az első vereséget - biggyedtek le ajkaim szándékos cukkolással, majd egy sóhaj kíséretében végignéztem magamon. - És te döntöd el, hogy mit vegyek le, vagy dönthetek én? - kérdeztem, bár ekkor már belekapaszkodtam a pólóm aljába, hogy elkezdjem felhúzni, majd egy szemtelen, pimasz vigyor kíséretében odadobtam az ölébe, játékosan beharapva ajkamat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 8:15 pm
Iris & Dimitriy
Talán, picit szándékosan fogalmazok kétértelműen Maflással kapcsolatban, ahogy ott reszket a combjaim között, de arra azért nem számítok, hogy Dimitriy majd ilyen egyértelműen, ilyen nyíltan vág vissza, hogy attól újabb borzongás fut végig rajtam, mert ha csak elképzelem, hogy a "lábaim közé kerül", az ismerős forróság kíméletlenül a bőröm alá furakodik. Meg is köszörülöm a torkom, ezzel próbálom rejteni a zavaromat és semmi egyebet nem fűzök a megjegyzéséhez, mert bármit is mondanék, abból tudom, hogy úgyis én jönnek ki rosszul, csak még tovább nehezítené az amúgy sem könnyű helyzetet. Hogy ezek után miért kezdek el mégis a vetkőzős pókeren gondolkozni, az már számomra is érthetetlen, de azon kapom magam, hogy vigyorogva emelem át Maflást az Ő ölébe, hogy a pakliért indulhassak, miközben a nem létező blöffölési képességeimet fitogtatom, amelyekkel garantált a vereség. Már, ha tényleg ezen múlik majd a játék, de azért bízom benne, hogy talán annyira rossz lapokat nem fogok kapni, hogy tényleg a színjátékomra kelljen támaszkodnom, mert akkor máris vesztettem. Akár most, ebben a pillanatban meztelenre vetkőzhetnék előtte, ami minden bizonnyal felkeltené az érdeklődését, akárhányszor is látott már ugyanúgy ezelőtt, legalábbis a megjegyzése ezt sugallja. Keverni kezdem az idő közben megszerzett paklit, mintha olyan őrülten rutinos lennék benne, mikor pedig eldől, hogy melyik fajta pókert is fogjuk játszani, vigyorogva bólintok. -A texas-i amúgy is vagányabb.- jegyzem meg, csak úgy mellékesen, a paklit pedig leteszem közénk, amiből Ő máris oszt két-két lapot, én pedig izgatottan veszem szemügyre, mivel is kell gazdálkodjak majd. Akármilyen lapokat is kaptam azonban, igyekszem nem engedni, hogy az arcom bármiről is árulkodjon, helyette magamra öltöm azt a nyugodt mosolyt, ami úgy általában minden helyzetre tökéletesen megfelel.-Pedig az is biztos, hogy én ma este nem fogok pucérra vetkőzni, maximum csak a zuhanyzóban.- válaszolom magabiztosan, de azért elnevetem magam ezen a határozott kijelentésen, mert bármennyire is próbálok rendíthetetlennek tűnni, azért egy egész picit félek attól, hogy végül majd le kell magamról dobnom pár ruhát. Meg attól is, hogy ez milyen hatással lesz Rá vagy épp rám, mert ha újra azzal a mohó, vágyakozó pillantással néz majd végig rajtam, mint korábban is tette párszor, nem tudom, hogy képes leszek-e ellenállni a kísértésnek. -Igen. Ha jól emlékszem, ez a játék lényege.- vigyorgok zavaromban, mert már ettől is felszökik bennem az adrenalin, a szívem máris hevesebben kezd kalapálni, ha csak belegondolok, hogy adott esetben majd nekem kell ledobnom magamról valamit. Áldom az eget, hogy még zokni is van rajtam, mert azzal mindjárt két kört ki is tudok bekkelni, bár valószínűleg arra is azt kiáltaná, hogy "nem ér". -Te legalább tudod, hogy mit vársz olyan izgatottan.- csóválom a fejem mosolyogva, hiszen Vele ellentétben, én egyáltalán nem emlékszem arra, hogy miként fest ruha nélkül, miféle izmok fedik a testét és, hogy...erre inkább nem is gondolok, mert őszintén remélem, hogy odáig el sem jutunk a játékkal. Minden esetre nyelek egy nagyot, mielőtt kipakolja a három lapot, ami elég durván meg tudja változtatni a jelenlegi helyzetet, hiszen hiába is van két ász a kezedben, ha mondjuk kettes drillel ücsörög veled szemben a másik, de épp emiatt olyan izgalmas játék ez. És most jönnek a pókerarcok, az enyém pedig továbbra is ugyanabból a mosolyból áll. -Szóval, ha most nálad van erősebb lap, akkor én dobok le magamról valamit, ha nálam, akkor viszont Te. Mutasd, mid van.- vigyorgok rá a lapjaim rejteke mögül, bár a dáma párommal amúgy is elég magabiztos vagyok, de még így is benne van szó szerint a pakliban, hogy nála erősebb lapok vannak kézben. Az ég közben tovább dörög, az eső cseppet sem hagy alább, nekem pedig akaratlanul is az jut eszembe, hogy életemben nem töltöttem még ilyen kellemesen az időt egyetlen vihar alatt sem, bár a Dimitriynél bújkáló Maflás, ezt kevésbé mondhatja el magáról. Nekem viszont akkor is egy kellemes, hétköznapi este marad ez, amikor a férjemmel jót szórakozunk a nappaliban, miközben odakint tombol a vihar, ahogy valószínűleg bennünk is a visszafogott vágytól.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 7:00 pm
Már a kutya első itt töltött estéjén eszembe jutott, hogy ha nem vigyázok, könnyen azon kapom majd magamat, hogy kitúrtak az ágyból, és még csak nem is tudtam volna versenyezni egy aranyos kölyök kutyával. Én már csak dacból is próbáltam távol tartani magamtól, még ha Iris át is látott rajtam, elvégre lehettem én bármilyen közömbös, ez a kis vakarcs ugyanúgy dörgölőzött hozzám, mint hozzá, én viszont akkor sem ismertem volna ezt be, ha pellengérre állít érte. Igaz, csak addig gondolkodtam ezen, míg nem hozakodott elő a nyüszítéssel és a reszketéssel, amit ha a kutyához hasonló szinten produkálnék, engem is a lábai között simogatna, de a perverz vigyor, ami végigsuhant arcomon, valószínűleg elárulhatta számára is, hogy az én agyam egész máshogy fogadta be ezt a mondatot, mint ahogy azt Ő a kimondásakor gondolta. Vagy, talán éppen szándékosan próbálta a számba akasztani azt a bizonyos csalit? - Ha valaha is a lábaid közé kerülök, nem én fogok nyöszörögni és reszketni - vontam meg lazán a vállaimat, mintha legalább arról beszélgetnénk, hogy a vihar után vajon kisüt-e a nap, de mielőtt folytattam volna, inkább a nyelvembe haraptam, mert... a picsába, ez akkor sem olyan egyszerű, mint ahogy azt Ő elképzelte. Amikor bedobtam a vetkőzös pókert, mint lehetséges közös programot, valahol még én sem gondoltam komolyan, hisz még pontosan emlékeztem, milyen reakcióval zárta le korábban a témát, bár hogy is felejthettem volna el, hogy épp visszautasította a nadrágomat? Annál nagyobb meglepettség lett úrrá rajtam, mikor ezúttal nem jött zsigeri válasz, inkább arra irányult a kérdése, hogy vajon mennyire vagyok verhető a játékban. Mondjuk, ha tényleg az lett volna a tét, hogy mielőbb levetkőztessem, egyértelmű lenne a válasz, bár esélyes, hogy nem bírnám kivárni, míg egy fair játék keretei között kerül le róla minden ruhanemű. Nem, ennél jóval türelmetlenebb fajta voltam, néha még azt sem volt erőm kibírni, hogy a bugyiját levesse, nem még... mindegy. - Hiszem, ha látom - válaszoltam pimaszul, utalva a blöffölési képességeire, így provokálva ki belőle, hogy végül tényleg bele akarjon majd menni a játékba, mert ha valamit tudtam róla, hát az az, hogy nem utasítja el a felhívást keringőre. Talán igaza volt, pontosan tudtam, hogy mit fogok látni a blúza alatt, sőt, ha még az alatta viselt melltartóját leveti sem fog túl nagy meglepetés érni, de nem volt olyan porcikája, amivel eddig valaha is sikerült volna betelnem, és ha most újra elém tárulna minden bája, valószínűleg ugyanúgy az ajkamba harapnék, mint mikor először láttam, a meglóduló véremről nem is beszélve. Bár, az már pusztán az elképzeléstől is száguldozni kezdett. Végigfuttattam ujjaimat a kis vakarcs hátán, míg Iris felállt a kártyapakli után, olyan rutinnal szerezve meg, mintha Ő maga készítette volna oda, pedig tudtam, hogy nem így van. Ajkaim körül már ott bujkált az a kis sunyiskodó, komisz vigyor, ahogy figyelni kezdtem, hogyan keveri meg a lapokat. - Legyen két lapos - vontam meg a vállamat, majd figyelmeztetően felemeltem a mutatóujjamat. - Nem fogok kikapni. Hacsak nem akarod annyira megszerezni a nadrágomat, hogy közben megtanulj átverni - pimaszkodtam vele tovább, és miután Ő letette a paklit, én emeltem fel annyira, hogy két lapot elé csúsztassak, kettőt pedig magam elé, majd újra letettem. - Szóval, minden elbukott kör egy minusz ruhadarab, igaz? - kérdeztem felvont szemöldökkel, még mielőtt újra megpróbált volna kicselezni, hogy amúgy Ő nem is úgy gondolta ezt a játékot, miközben felemeltem a lapokat, és szemügyre vettem azt, amivel gazdálkodnom kellett ebben a körben, játékosan bele is harapva ajkaimba, incselkedő fénnyel vizslatva az arcán végigfutó reakciókat. - Ha így unalmas lenne, majd emeljük a tétet igazi zsetonnal is, bár... kétlem, hogy bármi unalmast is rejtetének a mostani zsetonok - sóhajtottam fel elmélázva, kissé nagyobb figyelmet szentelve a jelenleg viselt felsőjének, majd egy sóhajt követően ismét a lapokhoz nyúltam, három lapot téve kettőnk közé, majd ismét a saját lapjaimat kezdtem fürkészni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 5:16 pm
Iris & Dimitriy
Nem tudok róla, hogy eddig bármikor is féltem volna egy-egy vihar alkalmával, de azért elhintem, hogy talán az amnéziám ezen is változtatott, tekintve viszont, hogy most se nagyon rezzenek össze a dörgések hallatán, őszintén kétlem, hogy ebben is változtam volna és ezt, még Ő is belátja. Mondjuk, azt megnézném, hogy tényleg fél lábon álljon addig, míg át nem sétálok hozzá egy viharos éjszakán, de ezt a megjegyzést, inkább megtartom magamnak és, csak vigyorgok egy jót. Ha valaha át fogok sétálni hozzá, az nem azért lesz, mert vihar van vagy bármitől is félnék. Az amiatt lenne, mert pont, hogy már nem félnék, mert már biztos lennék abban, hogy akarom Őt minden értelemben, mindenféle szinten és ezt, vele is tudatni akarnám. Ha csak arra gondolok, hogy ezt valaha is megtegyem, beleborzongok, mert tudom, mennyire boldoggá tenné a pillanat, amikor saját elhatározásomból választanám Őt a hideg ágyam helyett. Nem is baj, hogy Maflás megjelenik és a figyelmemet, a simogatásomat követeli, amit persze önként is felajánlanék neki, hiszen érzem rajta, miként rezzen meg az az apró kis test minden dörrenés alkalmával, Dimitriy viszont, még szóvá is teszi, mennyire féltékeny emiatt.-Ha te is így nyüszítenél és reszketnél, biztos téged is simogatnálak a lábaim között.- jegyzem meg halkan, kuncogva, majd megőrizve a mosolyt ajkaimon figyelem, ahogy az ablakhoz sétál, hogy kinyissa és amint megcsap az első fuvallat, ami magában hordozza a friss eső illatát, nagyot szippantok a levegőből és lehunyt szemekkel elvigyorodok. Csak szélesebbé válik mosolyom, mikor újra szóba hozza azt a korábban említett vetkőzős pókert, bár nem igazán tartom jó ötletnek, hogy ilyesmibe beleegyezzek és azt is közlöm vele előre, hogy minden ruhát magamra vennék, ha egyszer bele is mennék a játékba, ami persze nem is nagyon tetszik neki. Én viszont elintézem egy sejtelmes mosollyal megspékelt vállvonással, ami csak akkor szűnik meg, mikor a blöffölést említi. -Én? Profin tudok blöffölni.- adom elő magabiztosan, bár ilyen téren azért nem mondhatnám, hogy nagyon menő lennék, mert nálam a póker kimerül abban, hogy ha jó lapom van játszok, ha nincs jó lapom, akkor egyszerűen eldobom a lapokat, de talán épp itt az ideje, hogy megtanuljak rossz lapokkal is játszani. Azt is, csak a biztonság kedvéért kérdezem meg, hogy Ő milyen gyakran szokott játszani, de így is tudom, hogy valószínűleg Ő tud jobban blöffölni, nem pedig én. -Mintha, még nem láttad volna, hogy mi van a blúzom alatt.- forgatom szemeimet mosolyogva, de kétségtelenül felforrósítja bőrömet a tény, hogy talán most is épp olyan nagy hatással lennék rá, mint talán először, vagy azután. Pedig, fogalmam sincs róla azóta sem, hogy mivel csavartam el így a fejét. A játékot viszont megváltoztatnám picit, bár egyértelműen jelzi, hogy ez mennyire nem lenne ínyére, a legörbüló ajkai tökéletesen jelzik ezt számomra, a vetkőzés viszont egyáltalán nem lenne ellenére. -Hát jó. Akkor legyen vetkőzős póker, de úgyis te fogsz a végén meztelenül ücsörögni.- nevetem el magam végül, miközben helyet is foglal a korábban kínált helyen, én pedig Maflást óvatosan áthelyezem hozzá, hogy pár pillanatig Ő foglalkozzon vele, majd a kártyáért indulok. -De azért szólj, ha nem bírsz már magaddal.- sandítok vissza rá, miközben magamhoz veszem a paklit, amit már jóval korábban kiszúrtam, végül visszadobom magam a kanapéra és keverni kezdek. -Öt lapos vagy két lapos?-kérdezem mosolyogva, de azért futólag végig pillantok magamon csak, hogy tudjam, mennyi "zseton" is áll rendelkezésemre, majd leteszem a paklit és sóhajtok egy nagyot. -Melyik verzióban szeretnél kikapni?- incselkedek mosolyogva, ha pedig Maflás idő közben visszakéreckedne hozzám, magamhoz ölelem, de egyébként szerintem jól el van Vele is.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 2:41 pm
Szavaival szinte rögtön cáfolta, hogy félne a viharoktól, de figyelembe véve a jelenlegi helyzetet, amúgy sem gondoltam komolyan, hogy eszébe jutna mondjuk ijedségből átosonni hozzám. Az meg főleg nem, hogy hozzám bújjon, mert bár talán nem óckodott az érintésemtől, de mindketten tudtuk, hogy egy bizonyos határt elhagyva, ezek az érintések már jóval bátrabbá válnának, és egy olyan terepre tévednének, ahonnan már nem feltétlenül lenne lehetőség visszafordulni. Bármennyire is vágytam rá, nem akartam a végletekig ostromozni, vagy belekényszeríteni valamibe, amit Ő még nem akar. Legalábbis, nem úgy, ahogy én szeretném, hogy akarja, és sok mindent képes voltam elviselni kettőnk kapcsolatában, de azt nem, hogy ismét elzárkózzon előlem, csak mert megbánja, amibe belekényszerítettem. Ez a két lépés távolság pedig segített is abban, hogy ne kísértsen túlságosan, bár még így is éreztem az enyhe virágos illatát, amit szinte az egész ház árasztott magából, mióta beköltözött ide. - Azért nem állnék addig fél lábon - vigyorodtam el pimaszkodva, utalva szavaira, miszerint talán az amnéziája a viharoktól való félelmére is kiterjedt, és ugyan nem tette hozzá, de incselkedése egyértelművé tette, hogy az esetleges átosonásra célozgat. Amire mondjuk továbbra sem tettem volna egy vasat sem, mert... csak nem. Egy sóhajtással fürkésztem az egyre sötétebb eget, már amennyire az elhúzott függöny lehetővé tette, de az első dörgés megtette a hatását, már ami a kis szörnyeteget illeti, mert úgy bújt Iris-hoz, mintha legalább a bőre alá akarna olvadni, és egyre biztosabb volt, hogy tényleg nincs felkészülve egy ilyen viharra. Iris persze rögtön megosztotta vele a figyelmét, gondosan szeretgetve, ahogy arra számítottam is tőle, mire szemtelenül kibukott belőlem egy sóhaj. - Most nagyon irigy vagyok - jegyeztem meg sunyi vigyorgással, némi mélázással a tekintetemben, ahogy azt figyeltem, hogyan simogatja a kis bestiát, de továbbra sem mozdultam, összefont karokkal figyeltem kettejüket a fotel karfáján ülve. Csak akkor törtem meg a pozíciót, mikor ugyanúgy kezdtünk vélekedni a friss eső illatáról, én pedig, mintha kivételesen készen állnék rögtön szót fogadni, komótos léptekkel visszasétáltam az ablakokhoz, kinyitva az egyiket, a friss, jóleső levegő pedig egyből megtöltötte a tüdőmet. Zsebre vágott kézzel szimatoltam bele a levegőbe újra és újra, de a sunyi vigyor megint ott éktelenkedett ajkaim körül, mikor visszafordultam felé. - Az csalás lenne, hé! - emeltem fel tréfálkozva a mutatóujjamat, mikor szóvá tette, hogy minden lehetséges ruhaneműjét magára venné, de közben vigyorogva tettem egy lépést felé. - Elég gyakran szoktam pókerezni. De nem az a lényeg. Hanem hogy tudsz-e blöffölni - villantottam ezúttal egy ravasz, csalafinta kis vigyort. - Bár talán annyira lázba jönnék a lekerülő blúzodtól és attól, ami alatta van, hogy... elfelejteném, hogyan kell blöffölni - tettem hozzá vállat vonva, és bár előkészített nekem némi helyet a kanapé másik felében, egyelőre még nem foglaltam el. Elvégre, a vetkőzös részt ugyan valószínűleg elveti, de nem volt teljesen hajthatatlan a rendes pókerre vonatkozó részt illetően, amitől ugyan szándékos drámaisággal lekonyultak ajkaim, de végül is, már az is több, mint amire nemrég számítottam. - Hát, én póker nélkül is válaszolok a kínos kérdéseidre, már ha vannak - tettem hozzá vállat vonva, ekkor viszont már levetettem magamat a kanapé végébe, könyökömmel megtámaszkodva a kanapé támlájában, így figyelve, hogyan kényezteti azt a kis szerencsecsomagot. Akinek még mindig szívesen lettem volna a helyében, de valahol egész röhejesnek tűnt féltékenynek lenni egy kis vakarcsra. - Sőt, ha akarod, minden kínos kérdésnél ledobok valamit - néztem végig magamon futólag, ártatlan pislogással keresve meg utána a tekintetét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 11:50 am
Iris & Dimitriy
Felvetődik bennem, hogy talán jobban örülne, ha most magára hagynám, mert a naplemente láttán egyértelműen elkalandozik az emlékei között, de keserédes szavait hallva, végül úgy döntök inkább, hogy maradok. Hiába vigyorog, hiába próbálja ezzel palástolni, hogy egyébként milyen kellemetlenül érinti, hogy újabban egyedül kell töltenie az éjszakáit, látom rajta a fájdalmat emiatt. Inkább én is az égre pillantok, magam is látom a sötét felhőket, melyek egy kiadós vihart, vagy minimum esőt ígérnek, pechére azonban én nem az a nő vagyok, aki reszketve bújik ilyenkor a takarója alá. Pedig, biztosan élvezné, ha átosonnék hozzá éjjel azzal az indokkal, hogy "félek", reszketve bebújnék mellé, bár kétlem, hogy később még mindig a vihar miatt reszketnék, ha ez megtörténne. -Szóval nagy vihar lesz.- szögezem le egy bólintás kíséretében, apró mosollyal ajkaimon, miközben a kanapéra dobom magam, majd az Ő félelméről kérdezem, bár őszintén meglepne, ha azt mondaná, hogy retteg az ilyen égi jelenségektől. Mondjuk, a vonzerején mit sem változtatna, sőt, valahol egész édes tud lenni, ha egy férfi képes bevallani, hogy bizony Ő is fél valamitől. -Hát, ha valóban így lenne -bár ezek után gyanús lenne, ha átsétálnál hozzám ezzel a dumával-, bizonyára magam mellé engednélek és csitítgatnálak, míg elül a vihar. - mosolyodok el pimaszul, hiszen épp most árult el valamit, amit egyébként ki is játszhatott volna, mert bármennyire is próbálom tartani tőle a távolságot, egy ilyen helyzetben úgysem küldeném el. -De ki tudja, mi mindent okozott a fejemben az emlékeim hiánya. Talán, most már én is félek a viharoktól.- vonok vállat huncut mosollyal, szándékosan pimaszkodva vele, de amint kapcsolok, hogy ezt talán nem kellene, mert a végén ismét elfajul a dolog, megköszörülöm a torkom és rendezem vonásaimat. Még jó, hogy Maflás is megjelenik és bekuckózza magát mellém, az első dörrenés alkalmával pedig máris fény derül arra, hogy ki fog ma este igazán félni. -Jajj, kis drágám. Gyere ide gyorsan.- húzom az ölembe sietve a kis apróságot, majd finoman átölelem az egyik karommal, másikkal pedig gyengéden simogatni kezdem. -Nem baj. Majd odabújik mellém és akkor, talán nem fog félni. - vonok vállat gyengéd mosollyal, hiszen egyáltalán nem okoz majd problémát, ha netán Maflással kell foglalkoznom, sőt. Úgy hiszem, elég nagy támaszom lesz még addig, míg túl nem leszünk ezen az őrületen, már ha egyáltalán véget ér valaha. Az eső hamarosan elered, hallatszik, ahogy kopogni kezd odakint, amit pár hangosabb dörrenés és villámlás is kísér, de mivel szorgosan simogatom közben a négylábút, már inkább, csak csendben összerezzen az ölemben. -Én is imádom. Talán, egy ablakot mégis csak kinyithatnánk.- sandítok is abba az irányba, de aztán meglepetten felé fordulok a pókeres ötlete hallatán és elnevetem magam a fejemet csóválva. -Ha ebbe bele is mennék, előtte az összes létező ruhámat magamra rángatnám.- kuncogom halkan, de aztán pár pillanatig csendben bámulom Őt, ahogy ott ül a fotelban összefont karokkal, mintha ezzel is azt szeretné a tudtomra adni, mennyire igyekszik távol tartani magát tőlem.-Gyakran szoktál pókerezni? - vigyorgok rá végül pimaszul. -Csak, hogy tudjam, mennyi esélyem lenne, ha mégis bele mennék ebbe a játékba.- fűzöm hozzá mosolyogva, miközben oldalt helyezkedek a kanapén és hátamat a könyöklőnek vetem, Maflást pedig továbbra is az ölembe igazítom, így pedig egyértelműen Dimitriynek próbálok helyet szolgáltatni.-Játszhatnánk zsetonokkal, mint minden normális ember. Vagy mondjuk...lehetnének kínos kérdések és válaszok a tétek. - vonok vállat tétován, jókedvű mosollyal ajkaimon, miközben az eső továbbra is kopog odakint és egyre nagyobb villámok világítják meg néha az égboltot. -Úgy tűnik, tényleg elég nagy vihar lesz...- lesek pár pillanat erejéig az ablak felé, kezem pedig folyamatosan Maflást dögönyözi, hátha azzal elterelem a figyelmét a hangos dörgésekről.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 06, 2022 8:15 am
Próbáltam még időben útját állni az egyre erősebben feltörekvő, még friss emlékeknek, amik megrohamoztak a terasz bejáratánál állva, elvégre, az kicsit sem segített a helyzetünkön, ha állandóan a múltban merengek, de nem is maradt másom. Egyedül ezekbe az emlékekbe tudtam kapaszkodni, ezek táplálták a kitartásomat és az erőmet, és ezek töltöttek fel reménnyel, ami ha úgy vesszük, nélkülözhetetlen volt ahhoz az úthoz, ami még előttünk állt. Mégis, ez nem csak rajtam múlott, Ő pedig jobb híján, kénytelen volt arra támaszkodni, amit én mondtam neki, de a kezében volt a lehetőség, hogy azt mondja, többé már nem akarja tudni vagy hallani, és többé nem akar az az Iris lenni, ami ellen aligha tehetnék bármit. Akármilyen mélyre is bújt el benne, és akármi is tette kettőnk közé ezt az akadályt, meg sem fordult a fejemben, hogy feladjam, már amíg még pislákol az a halvány kis remény, hogy vagy így, vagy úgy, de van esélyünk. Belekalkulálva a hullámvölgyeket és a pillanatnyi kilátástalanságot. - Előttem az egész éjszaka, hogy egyedül legyek - vigyorodtam el, mert valamiért már egészen más jelentett egyedül lenni, mint mondjuk pár hónappal ezelőtt. Szinte el is szoktam a magánytól, mert bár ha házon kívül is voltam nap közben, Ő itthon várt este, és most, hogy újra egy üres ágyban voltam kénytelen álomra hajtani a fejemet, kénytelen voltam szembesülni a némasággal, és azzal, hogy ezt a csendet ezúttal már nem töri meg senki a halk szuszogásával. Némán fürkésztem tekintetét pár pillanat erejéig, majd ismét az égbolt felé fordultam, csak hogy jobban szemügyre vehessem azokat a közeledő felhőket, közben viszont vigyorogva megcsóváltam a fejemet. - Hülye kérdés volt - bukott ki belőlem egy halk nevetés, elvégre, nem egyszer vágta a képembe, hogy tőlem sem fél, és ezek után már mit neki egy kis vihar vagy épp egy-két villlám. Végül vontam egyet a vállamon egy kis sóhaj kíséretében, mert bár amerre a szem ellát, szinte befeketedett az égbolt, nehéz lett volna megállapítani, hogy pontosan mennyire lesz kemény ez a vihar. - Hát, kinek mi számít nagynak - vigyorodtam el újra. - Én azért becsukdosnám az ablakokat. Biztos, ami biztos - tettem hozzá, majd hallgatva a saját tanácsomra, végül erőt vettem magamon, hogy én is becsukjam a terasz ajtaját, de mikor újra felé fordultam, Ő már a kanapén ült. - Nem igazán - kezdtem bele a válaszba, bár talán jobban meglepődött volna, ha azt mondom, hogy félek a viharoktól. - Bár, ha a félelem feljogosít arra, hogy az éjszaka közepén átsétáljak hozzád, te pedig megnyugtass, akkor talán mégis halálosan rettegek - pimaszkodtam el a választ, egy pillanatra pedig még el is gondolkodtam rajta, hogy ez talán nem is akkora hülyeség, de szinte utána rögtön kapcsoltam, hogy ez nem igazán fér bele a kellő távolságtartás fogalmába. Oldalra fordítottam a fejemet, a kis vakarcs besettenkedett a képbe, szinte rögtön a helyét keresve a kanapén, amit Iris maga foglalt el, de úgy tűnt, megelégszik a mellette lévő szabad területtel is, és míg ledobta magát, én a szemközti fotel karfájára tettem a hátsómat, újra összefonva mellkasom előtt a karjaimat, így nézve végig a kis jószágon, ahogy a fejét Iris-hoz fúrja, szinte követelve a simogatást, de ez csak addig tartott, míg az első hangos dörej meg nem törte a csendet, a kis vakarcs pedig úgy kapta fel a fejét egy halk nyöszörgéssel, mintha a feje mellett robbant volna bomba. - Úgy tűnik, a te magányos éjszakádnak viszont lőttek - jegyeztem meg vigyorogva, valahol azért úgy érezve, hogy mégis célt értem a kutyával, mikor hazahoztam, de akkor még nem ilyen típusú magányos pillanatokat helyeztem kilátásba. Közben fülelni kezdtem, meghallva az első esőcseppeket, ahogy a teraszt kezdték verni. - Szeretem a friss eső illatát - sóhajtottam fel elmerengve. - Biztos nincs kedved ahhoz a vetkőzös pókerhez? - kérdeztem hirtelen, szemtelenül elvigyorodva, miután végiggondoltam, hogy vajon mások mit szoktak csinálni, ha odakinn szakad az eső, bár mivel az én legvalószínűbb forgatókönyvem éppen nulla esélyes volt, kénytelen voltam valami hétköznapira hagyatkozni. Mondjuk talán jogos lett volna az észrevétele, hogy a vetkőzös pókernek legfeljebb a póker része számít hétköznapinak.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 10:34 pm
Iris & Dimitriy
Valószínűleg, neki sem lehet túlságosan felemelő, mikor a képzeletbeli szeretőimről beszélek, így akár Ő kezdte ezt is, akár nem, a hagymás megjegyzése után véget is vetek inkább ennek, azt meg hozzá se teszem, hogy milyen jól fel tudom vágni magamnak a hagymámat, mert egyértelmű, hogy onnan egész másfelé terelődne a beszélgetés. A shoppingolás lehetősége biztonságosabbnak bizonyul, bár Kirill nem biztos, hogy osztaná a véleményemet és talán, az sem segítene már, ha még most felkészíteném a bevásárlásra, így Dimitriy szavaira, csak legyintek egyet. -Majd holnap felkészül rá.- vigyorgok pimaszul, bár valahol aljas dolognak érzem, hogy ilyesmire kényszerítem, mert most már tudom, mennyire rühelli azokat a boltjáró túrákat. Na nem, mintha eddig azt hittem volna, hogy élvezi, ahogy a cuccaimat cipeli utánam... Legalább annyira élvezheti, mint amennyire én élvezném, ha Dimitriy valami nővel állítana haza, az pedig teljesen kizárt, hogy vacsorával kínálnám a kedves vendéget, bármennyire is lenne jogtalan, hogy féltékenykedjek. hiszen kitárta előttem a szívét, amit én keltettem életre, mégis elutasítottam, mert...rettegek a gondolattól, hogy közelebb engedjem magamhoz. De attól is, hogy mást engedjen közel magához, emiatt pedig őrültebbnél őrültebb gondolatok lepik el az elmémet. Például, hogy mi lesz, ha nem sikerül megoldást találnunk a problémámra vagy, hogy ha mégse szeretek belé? Ha Ő szeret ki belőlem, mire megszerethetném? Ha végül mindaz, amit elértünk és, amire én most nem emlékszem, végleg köddé válik? Mi lesz, ha egy nap tovább lép és talál egy másik nőt, aki talán nem úgy ébred egy reggel, hogy nem emlékszik Rá? Csendben figyelem, ahogy az erkélyhez sétál és, bár zárni készül az ajtót, végül mégis a tájat kezdi némán csodálni, én pedig közelebb sétálok hozzá, hogy magam is kivegyem a részem a látványból. Lerí Róla, hogy egyáltalán nem itt jár, hogy valahol egész máshol kalandozik, miközben egy pillanatra le is hunyja a szemét, nekem pedig nincs képem faggatni. Talán, nem is kell rögtön mindent tudnom, így végül úgy döntök, hogy inkább elvonulok a szobámba a biztonságos magányomba, de egész csalódottnak hangzik, mikor megszólal és marasztalni próbál. -Nem tartasz fel, csak azt hittem, hogy...talán egy kicsit egyedül szeretnél lenni vagy nem tudom.- vonok vállat tétován, de ahogy újfent az ég felé fordul és egy adott részre mutat, ami így jobban megnézte, valóban úgy fest, mintha vihar készülődne, egyértelműen a maradás mellett döntök. -Peched van, mert szeretem a viharokat még, ha félelmetesek is tudnak lenni.- mosolygok Rá pimaszul, bár akaratlanul is párhuzamot vonok a vihar és Dimitriy között. Hiszen, eleinte talán Tőle sem ártott volna félnem, Ő is elég félelmetes volt, akár csak egy tomboló vihar, mégis magával ragadott végül és ezt soha nem is tagadnám. -Engem megnyugtat az eső hangja még, ha keveredik is néha egy-két dörrenéssel.- vigyorgok tovább és a válaszommal, igazából már arról is biztosítom, hogy semmiképp sem sétálnék át hozzá egy viharos éjszakán azzal az indokkal, hogy "félek". Azzal, már előbb, hogy esetleg nem akarok egyedül lenni, de ezt a gondolatot, már most jó mélyre tuszkolom magamba. -Nagy vihar lesz?- kérdezem újra a távolba pillantva, bár a sötét gomolyfelhők nem sok jót ígérnek, legalábbis annak, aki ilyenkor iszonyúan retteg, semmiképp. -Lehet, hogy Maflásnak nem nagyon fog tetszeni.- húzom grimaszba ajkaimat, végül újra távolabb lépek picit Tőle, ahogy a kanapéhoz sétálok és egy nagy sóhaj kíséretében ledobom magam rá.-Ezek szerint te sem félsz túlzottan a nagy Thortól?- húzom fel térdeim magam mellé, így helyezkedve el kicsit kényelmesebben, a négylábú meg, mintha csak megérezte volna, hogy elfoglaltam a kedvenc helyét, már trappol is befelé az ajtón és azonnal felszökken mellém.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 9:17 pm
A féltékenységet soha nem éreztem igazán magaménak, de ebben az is szerepet játszott, hogy soha nem volt állandó nő az életemben. Egyikre sem tekintettem úgy, mint most Iris-ra, nem éreztem irántuk semmit holmi múló vágyon kívül, de még Iris mellett sem hittem, hogy szokásommá válik az ilyesmi. Eleinte nem is éreztem, mikor én magam bátorítottam, hogy tegye meg, és legyen, akivel csak akar, de nem kellett hozzá sok idő, hogy rájöjjek, mennyire nem akarom, hogy bárki más akár egy ujjal is hozzáérjen. Ő kibaszottul az enyém, álljon előttünk akárhány vita emiatt, akár emlékekkel, akár azok nélkül, ebben nem voltam hajlandó enyhülni, pedig biztosan meglesz ennek is a hátulütője. Mintha Iris nem méregette volna gyilkos pillantással Irina-t, úgyhogy talán kvittek leszünk. Még ha nem is mérhető egyazon skálán a kettőnk féltékenykedése, merthogy én tényleg képes voltam testrészeket vagdosni, abban talán Ő sem kételkedett. - Persze. A szeretőid bizonyára boldogan aprítanák fel a hagymádat - sóhajtottam fel egy elcsúszott vigyor kíséretében, bár nagyon nehezen álltam meg, hogy ne tegyem hozzá, én mennyire boldog lennék ugyanettől. Azok után viszont, hogy meghúztunk egy határt, ezzel pedig kikerültem egy csókot, ami után nagy eséllyel nem lettem volna képes uralkodni magamon, jobbnak tűnt nem újabb perverz poénokkal vagy kétértelmű megjegyzésekkel bombázni. - Talán jobb lesz, ha szegény Kirill-t már ma felkészíted a holnapi cipővásárlásra - jelent meg egy igazán pimasz vigyor a szám szélében, mert nagyjából olyan lehetett ez a program, mint nekem a virágvásárlás. Annyi különbséggel, hogy én magamtól tennék meg bármit Iris kedvéért, míg Kirillnek kötelessége, bár ki tudja, talán összebarátkoznak megint. Grimaszolva vállat vontam, egy sunyin bujkáló vigyort villantva mikor szóba hozta a terítést, bár ahogy Ő, úgy én sem terveztem senkivel vigasztalódni. Volt egy-két kibaszottul kegyetlen pillanat, mikor azt kívántam, bár örökre száműzhetném ezt a Dimitriy-t, csak hogy visszakapjam a régi énemet, mert neki bizonyára nem fájna annyira ez az egész, de akárhányszor csak a szemeibe néztem, csak tudtam, éreztem, hogy ki kell tartanom. Érte, kettőnkért, és ezt egyetlen rossz pillanatért sem lettem volna hajlandó beáldozni. Egy kis sóhaj bukott ki belőlem, mikor szinte földbe gyökeredzett a lábam a terasz ajtajában, onnan fürkészve a lassan lebukó napot, és ahogy egyre sötétebbé vált az égbolt, egyre több csillag jelent meg. Beszívtam a friss levegőt, pár pillanatra még a szemeimet is lehunytam, szinte teljesen elválva a testemtől, visszakalauzolva magam az időben, a nem is távoli múltba, mikor ez az egész még csak kilátásban sem volt. Tényleg az volt az egyetlen problémánk, hogy mikor legyen az a kibaszott esküvő, most pedig, még abban sem voltam biztos, hogy ha nem térnek vissza az emlékei, egyáltalán mi lesz velünk a szerződés semmissé válása után. - Tényleg az - tértem vissza a valóságba, mikor meghallottam szavait, biccentve is egyet, és bár egy másodpercre felé fordítottam a fejemet, mikor megállt mellettem, de ezúttal nem legeltettem rajta sokáig a szemeimet. Arra azonban kicsit sem voltam felkészülve, hogy megérint majd, ujjai gyengéden siklottak végig hátamon, ez pedig olyan áramütésszerű érzést váltottak ki belőlem, hogy pár pillanat erejéig megfeszült minden izmom, ereimben is érezve a bizsergést, de csak ekkor tudatosultak bennem szavai. - Azt hittem, velem maradsz még egy kicsit. Ha már holnap úgysem találkozunk egész nap - jelent meg egy halvány mosoly arcomon, majd karjaimat összefontam mellkasom előtt, mintha így akarnék gátat szabni annak, hogy én is meg akarjam érinteni. Nem tiltotta meg senki, inkább én tűztem ki célul magamnak, hogy kerülöm az ilyesmit, mielőtt ismét túl nehézzé válna uralkodni magamon. - De nem tartalak fel, ha mégis inkább aludnál - köszörültem meg végül a torkom, újra az égbolt felé fordulva, ezúttal már inkább a jelenre koncentrálva. - Arról vihar jön - emeltem fel mutatóujjamat egy sóhaj kíséretében, de egy kis pimasz vigyor már ott éktelenkedett a szám sarkában. - Remélem, nem félsz a villámlástól - vontam meg lassan a vállaimat. - Egész hangulatos tud lenni, mikor az eső kopogtatja az ablakot, nem gondolod? - kérdeztem végül elmerengő tekintettel, kissé beharapva alsó ajkamat, de a fájdalom nem tompította azokat a fantáziaképeket, hogy mit is tudnék csinálni vele, miközben odakinn szakad az eső és dörög az ég, és hogy egyikünk sem fázna, az hétszentség. Miért kellett megint ennyire közel jönnie?
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 8:19 pm
Iris & Dimitriy
Már akkor, amikor igen-t mondtam neki, amikor elfogadtam ezt az egész látszatházasságot és papírral is alátámasztottuk, hogy mostantól férj és feleség leszünk, tudtam, hogy még így sem tudnék soha az a nő lenni, aki szeretőt tart és a bolondját járatja a férjével. Még, ha színjátéknak is indult az egész, annyit azert fontosnak tartottam és tartok is a mai napig, hogy ez ne legyen mindenki számára nyilvánvaló és hittem benne, hogy mindezek ellenére azért, még tisztelhetjük egymást annyira, hogy legalább mások előtt ne flörtölgessünk össze-vissza. Azt persze soha nem vártam el Tőle, hogy ne élje tovább az életet a nőcskéivel vagy bármi, mint ahogy Ő is az orrom alá dörgölte többször is, hogy azzal hempergek, akivel csak akarok, de nekem igazából eszembe se jutott, hogy ebben a helyzetben pasizzak. Most pedig, már egyébként sem tudná senki más felkelteni a kíváncsiságomat, amikor itt van Ő, aki pár nappal ezelőttig a legnagyobb talány volt számomra, most pedig...az a férfi, aki tudom, hogy őszintén szeret. Cukkolni ezzel, viszont egész vicces, de csak azért, mert tudom, hogy Ő sem veszi komolyan, hogy Ő is nagyon jól tudja, hogy én erre képtelen lennék, bár abban már nem vagyok teljesen biztos, hogy a reakciója is, csak a játék része. Konkrétan kinézem belőle, hogy ha itt találna egy pasast, az már nem nagyon tenné ki innen a lábát, vagy legalábbis nem abban a formában, mint ahogy ide jött. -Nagyon drámai vagy. Pedig, csak hagyma darabolásról van szó.- forgatom a szemeimet pimasz mosollyal, ahogy finoman vállat vonok, szándékosan rájátszva picit a szerepemre, de az már cseppet sem a pocsék színészi képességeim villogtatása, amikor egy picit elkedvtelenedek a hír hallatán, hogy a holnapi napot konkrétan egyedül fogom tölteni. Vagy Kirillel, ha úgy akarom. -Igaz is. Be kellene szereznem pár új cipőt meg ilyesmit.- bólogatok átszellemülten, de már csak a gondolattól is, Kirill mennyire szereti az ilyen elfoglaltságokat, elnevetem magam. Ettől függetlenül mondjuk, nem lett sokkal több kedvem a holnapi naphoz, még akkor sem, amikor szóba kerül a munkám. Talán, inkább nyomozgatok majd tovább a neten, bár annak a legutóbb sem lett nagy sikere, aztán szépen elintézem azt a vacsorát este hétre, ha már a drága férjem azt állítja, hogy addigra biztosan itthon lesz. -Igazán hálás lennék érte, mert akkor több főre kellene teríteni.- sóhajtom kelletlenül a szeretői kapcsán, és nem, mintha nem érdemelném meg, hogy Ő is ezzel próbálja húzni az agyamat, de még engem is meglep, hogy egyébként sikerül is neki. Nem igazán örülnék, ha valami nőcskével állítana haza, de igazság szerint nem is félek egy pillanatig se attól, hogy ez megtörténhet. Nem, amíg ilyen szerelem lobog a tekintetében. Félve ugyan, de azért megpróbálom megtudakolni azt is Tőle, hogy napközben mégis, mennyire zavarhatom, válasza hallatán pedig, széles mosoly jelenik meg arcomon a pírfoltok mellett, mert ez már tényleg olyasmi, ami iszonyúan édes tőle. Mármint, hogy a munka elé helyez, hiszen ez számomra, még mindig új, bármilyen egyértelmű is, hogy miféle érzelmei vannak irántam. Csendben figyelem végül, ahogy az erkély ajtajához sétál, és bár benne van a mozdulat, hogy becsukja, félúton mégis megáll, hogy a tájban gyönyörködjön, amit még mindig olyan különleges színre fest a lemenő nap, de már kezd áthajlani az éjszakába. Kibaszott gyönyörű, de az Ő arca mégis olyan, mintha valahol egész máshol járna, én pedig akaratlanul is nyelek egy nagyot, mert nem tudom kizárni a lehetőségét annak, hogy talán én is a részese vagyok az elmélkedésének. -Ugye milyen gyönyörű?- kérdezem halkan, lágy mosollyal ajkaimon, miközben én is elrugaszkodok a zongorától és mellé állok, hogy én is megnézhessem magamnak az égboltot, mielőtt még bezárná az ajtót. -Megyek és lefekszem.- sóhajtom végül halkan, miközben finoman végig simítok hátán, gyengéd mosolyt őrizve ajkaimon, mintha csak azt üzenném ezzel, hogy "minden rendben lesz".
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 6:32 pm
Nem bírtam ki, hogy ne forgassam meg a szemeimet, mikor valami idegesítő becenevet helyezett kilátásba, bár kettőnk közül még mindig Ő viselte jobban az ilyesmit, még ha a nem egyszer hangot is adott annak, mennyire rühelli a bébizést. Valahol mégis tetszett ez az adok-kapok, az incselkedő játék, amit megengedett magának velem szemben, és amihez elég keveseknek volt meg bátorsága, de neki nem volt oka félni tőlem. Eddig nem sokat gondolkodtam azon, hogy mi olyat tudna csinálni, ami egy kicsit is tompít ezen a szerelmen, vagy eltántorít tőle, de ahogy pimaszkodva szóba hozza a nemlétező szeretőit, egy sóhaj kíséretében már nagyjából volt is egy ötletem, hogy mivel üthetne rajtam a legnagyobbat. És ez azért is volt nevetséges, mert az elején én magam mondtam neki, hogy azzal bújik ágyba, akivel csak akar, most pedig, pár hónap leforgása után képes lennék testrészeket törni, ha megtudnám, hogy bárki hozzáért vagy szemet vetett rá. És míg az az Iris, aki most valahol elveszett az éterben, pontosan tudta, hogy még akár ölni is képes vagyok érte, ráadásul már meg is tettem, az a nő, aki most itt állt, a zongorában megtámaszkodva, valószínűleg csak egy hősszerelmes szófordulatnak hinné. - Talán ők sem segítenének. Hacsak nem vágynak arra, hogy a hátralévő életüket karok nélkül éljék le. Vagy... más testrészeik nélkül - jelent meg egy ártatlan grimasz ajkaim körül, mintha nem épp fenyegetőznék, de végül is, vehette viccnek, elvégre akikről beszélgettünk, nem is léteznek. Arról már tudnék, sőt. Ő is tudná, hogy tudom, és biztosan nem a zongora mellett ülnénk békében. Még nem tudtam, milyen hatást fog gyakorolni rám egy külön töltött nap, de kénytelen voltam belátni, hogy amíg velem van, nem tudok másra koncentrálni. Pedig napok teltek el, és ugyan még egyikünk sem vázolta fel a győztes ötletet, hogy merre is kell elindulnunk, de meg kellett tennem a következő lépést. Muszáj volt visszakapnom azt a nőt, akit szeretek, pedig valójában el sem veszett, itt állt mellettem, egyedül a tekintete árulkodott arról, hogy Ő nem teljesen az, akit megszoktam, de amíg volt egy kicsi esély is, hogy visszaszerezzük az emlékeit, nem volt opció a kiszállás. - Mehetsz emberek közé. Kirill-lel - tettem hozzá kapásból, még mielőtt megfeledkezne az első és legfontosabb szabályról, mégpedig hogy sehová nem megy felügyelet nélkül, függetlenül attól, hogy mire emlékszik és mire nem. - Ezer éve nem voltál shoppingolni - vigyorodtam el szemtelenül, mintha csak szándékosan húzni akartam volna az agyát, közben lassan felé fordultam a kis ülőkén, de továbbra sem álltam fel, helyette a maradék borom után nyúltam, és vettem belőle egy kortyot. - Hétre egész biztos hazaérek. Időzítsd addigra a vacsoravillantást - kacsintottam rá vigyorogva, bár némi fintorgás vegyült belé, mikor ismét előhozakodott a szeretőivel. Lehetetlen nőszemély, és még büszkén húzgálja az oroszlán bajszát, ennek ellenére továbbra is vigyorogtam a nyílt pimaszkodásán. - Cserébe én sem hozom haza az én szeretőimet - utánoztam le az iménti vállrándítását, visszatéve a kiürült poharat a zongora tetejére, kérdését hallva viszont újra fürkészni kezdtem az arcát. - Azt hittem, ez eddig is egyértelmű volt - szólaltam meg végül, utalva szavaira, hogy zavarhat-e munka közben. Régen elmúltak már azok az idők, mikor haraptam az ilyesmiért, legalábbis ha róla van szó, bár tény, hogy nem is nagyon volt rá példa. - Te előbbre való vagy, mint a munka - tettem még hozzá, egy kis sóhaj kíséretében állva fel a zongorától, majd a terasz ajtóhoz léptem, hogy becsukjam, de előtte még szemügyre akartam venni azt, amiben az előbb gyönyörködött, itt állva. El is engedtem az ajtót a mozdulat közben, egy halk sóhajjal húzva ki magam, bár azon nosztalgiázni, hogy milyen volt Vele együtt figyelni a naplementét Barcelona-ban, most kicsit sem tűnt szerencsés húzásnak. Legalábbis addig nem, míg Ő is szemtanúja ennek.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 5:01 pm
Iris & Dimitriy
Amikor feltette a kérdést, hogy mit kap a zongorázásért cserébe, meg voltam róla győződve, hogy ismét ki akarja használni a lehetőséget, mint ahogy azon az estén tette, én pedig bármennyire is veszélyes játék ez, vállaltam a kockázatot és még azelőtt dobtam be a csókot, mint elnyerhető jutalmat, hogy Ő kérte volna. Kellemes csalódás, hogy végül mégsem teszi és, talán életemben először örülök annak, hogy elutasít valaki, mert Őt megcsókolni, majd megálljt parancsolni magamnak olyan kihívás, amihez magam sem tudom, hogy lenne-e erőm újra. Főleg úgy nem, hogy miközben az ismerős dallamokat játsza, olyan melegség költözik tekintetébe, amit nem tudok figyelmen kívül hagyni. Pedig, már nem egyszer a tudtomra adta, hogy mit jelentek én Neki, hogy mennyire szeret és, hogy mennyire szüksége van rám, de egész mást ezt valaki pillantásában is felismerni. Azt az irritáló "bébi"-t viszont nem tudom szó nélkül hagyni, bármennyire is szeretnék úgy tenni, mintha nem érdekelne, Ő pedig természetesen tisztában is van azzal, mit vált ki belőlem ez az idegesítő becézés, de még az orrom alá is dörgöli, hogy pontosan emiatt mondja. -Én is ki fogok találni Neked valami idegesítő becenevet.- csóválom a fejem mosolyogva, mert akármennyire is frusztrál, valahol ez is kedveskedés, hogy így gondoskodik arról, hogy minden figyelmem az Övé legyen, pedig az, már egyébként is az övé. Nem tudom szó nélkül hagyni a zongorajátékát, bár egy kicsit visszakanyarodok oda, amikor a vacsorát készítettük és kinevezte magát a kuktámnak és bármennyire is tart ettől, azért nem tervezem, hogy minden nap feladatokat osztogatok majd neki a konyhában. Cukkolni viszont jó ezzel, így pimaszul el is vigyorodok a kérdése hallatán. -Pedig, pont ez volt a tervem de, akkor majd ráveszem az egyik szeretőmet.- vonok hanyagul vállat, ha már meggyanusított korábban azzal, hogy alig várom, hogy kitegye innen a lábát, mégis ahogy közli, hogy csak késő délután jön majd haza, különös ugyan, de egy kicsit elszontyolodok. -Jó, hát megértem, hogy nem ülhetsz mindig itt velem.- mosolyodok el, bár korábban ezt sem gondoltam volna soha, hogy élvezni fogom majd a társaságát és épp az tölt majd el egy kis keserűséggel, ha tudom, hogy másnap nélkülöznöm kell. De itt lesz nekem Maflás, hiszen épp ezért kaptam, ezért hozta Őt haza nekem abból a sikátorból, hogy ő se legyen magányos és én sem. Mondjuk most jól el van valahol, mert nem sok vizet zavar. Végül elhúzza kezét a zongoráról, megszűnik a kellemes aláfestő zene és rátér az Én munkámra, amit valamiért szeretne, ha itthonról végeznék, a később említett érve pedig, egész logikusnak tűnik. Így is elég kellemetlen volt kimagyarázni, hogy miért nem emlékszem a már elvégzett munkámra.-Jól van. Itthon maradok, bár előbb vagy utóbb azért szeretnék még emberek közé menni.- húzom el kissé a számat, mert bár tudom, hogy ezzel nekem akarja megkönnyíteni a dolgom, de azért nem akarok örökké bújkálni se, mint valami fletnis, aki a család szégyene. -Azért, majd szólj mielőtt jössz, hogy időben villanthassam a vacsorát.- kúszik ajkaimra egy gyengéd mosoly, mert ha valamit, hát ezt tényleg szeretném komolyan venni, hogy beiktassunk valami közös vacsorát esti rituálénak. -Na meg, a szeretőimet se árt eltüntetni, mielőtt hazaérnél.- pimaszkodok tovább, de remélhetőleg Ő is tudja, hogy mindez csak vicc, mert eddig sem fordult meg a fejemben, hogy szeretőt tartsak, most pedig, már pláne nem tenném, amikor a gondolataim nagy részét amúgy is Ő köti le.-És...egyébként, ha napközben akarok tőled valamit, zavarhatlak? - kérdezem végül kissé félénken, mert fogalmam sincs, hogy mióta ténylegesen egy pár lettünk, mennyivel változtak meg ezek a dolgok. Lehet, hogy munka közben, még így sem ajánlatos zavarnom.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 3:21 pm
A hangulat kísértetiesen emlékeztetett arra az estére, amikor először kérdezett rá, hogy tudok-e játszani a zongorán, vagy csak dísznek tartom, a tekintetében pedig most is látni véltem azt a furcsa, meleg fényt, amit akkor is. Bizonyára én is meglepődtem volna, ha az előtte ridegnek és kegyetlennek nevezett maffiózó leül nekem zongorázni, nem is hinném el, ha nem látnám a két szememmel, és talán Ő is épp ezért tett elhamarkodott ígéretet arra a bizonyos csókra, amit végül kénytelen volt törleszteni. Mert bármilyen megdöbbentő, képes voltam összefüggő hangokat kicsalogatni a hangszerből, és ugyan választhattam volna ezúttal valami mást, de jobbnak láttam amellett maradni, ami egyszer már meghozta az eredményét. Ő pedig, mintegy jelezve, hogy részt vesz ebben az újraismételt játékban, újra felajánlotta azt a bizonyos csókot, mondjuk ezúttal nem merülhetett fel benne kétely azt illetően, hogy tudok-e játszani vagy sem, bár még így is kinéztem belőle, hogy képes lenne gondolni egyet, és tényleg egy puszival letudni az egészet. Végül mégsem emiatt utasítottam vissza a felkínált lehetőséget, mert bár minden zsigerem bizseregni kezdett, már pusztán a csók gondolatától is, de egyben ez volt a jel, hogy talán itt kell meghúzni azt a határt, amit már ki tudja, hányszor próbált megértetni velem. Én pedig újra és újra megpróbáltam átjutni rajta, állandó ostrom alá vonva Őt, de a legutóbbi végre fájt annyira, hogy képes legyek hozzá hasonlóan rámarkolni a kézifékre. Muszáj volt, mert bármennyire gondoltam magamat erősnek, és hiába hittem, hogy lepereg rólam minden elutasító szó és pofon, eljött az a pont, amikor tudtam, hogy még egyszer már nem akarom átélni. Egy csók pedig túl nagy kockázatot hordozott volna magában. - Tudom, hogy idegesít. Azért csinálom - vontam meg pimaszul a vállaimat, visszautalva az ismét nehezményezett bébizésre, de már két kezemen nem tudtam volna megszámolni, hogy hányszor hallottam ezt tőle. A mosolyom pedig annak ellenére kitartott, hogy inkább a semmit választotta, de jobban meglepődtem volna, ha most fogja magát, és visszaszívja mindazt, amit a konyhában mondott, csak hogy rám vethesse magát, mert bár sok mindent kinéztem volna belőle, de ezt jelen pillanatban éppen nem. Végül szavak helyett inkább egy apró kis vállvonással vettem tudomásul a szavait, ezzel jelezve, hogy nem is vártam el mást, bár közben azért bíztam benne, hogy Ő is érti, mennyire nem ellene szól a csók elhalasztása, az viszont, hogy bevalljam, mennyire nem akarok újra nekirohanni egy csukott ajtónak, kicsit sem tetszett. Hiába imádtam a csókját, és hiába reszketett érte minden kibaszott porcikám, jelenleg csak kínozni tudott volna vele, és elhúzni egy olyan mézesmadzagot, aminek a nagyobbik részét továbbra sem kaphatom meg. - Azért remélem, hogy nem akarod emelni a tétet. Mondjuk azzal, hogy holnap már nekem kell aprítanom a hagymát - kaptam fel hirtelen a fejemet, hozzá hasonlóan inkább poénosra véve a figurát, de azt sem bántam volna, ha holnap este inkább rendeli a vacsorát, még mielőtt tényleg beállítana zöldségeket darabolni. Vagy ki tudja, mi mindent kell még ott csinálni. - Holnap esélyes, hogy csak késő délután érek haza - folytattam a gondolatmenetet, ha már szóba került a holnapi nap, bár csak utólag tűnt fel, hogy ez most éppen úgy hangzott, mintha én akarnék bújkálni előle, átvéve tőle ezt a gyerekes szokást a múltból. Közben el is húztam az ujjaimat a zongoráról, egy halk kis sóhajjal rámarkolva a combjaimra, de még nem álltam fel, helyette jobban kihúztam magam, így keresve meg ismét a tekintetét. - Jobban örülnék, ha te viszont továbbra is itthonról dolgoznál - folytattam tovább, és most, hogy ez az egész emlékezetkiesés képbe került, már volt is mire fognom, hogy miért nem akarom, hogy az irodájában mászkáljon. Azt valahogy nem esett volna jól az orrára kötni, hogy miért is nem szerettem, ha az irodájában dolgozott. - A munkahelyeden szülhet kellemetlen pillanatokat az amnéziád - fűztem hozzá indoklásként, remélve, hogy nem kezdi el feszegetni ennél jobban a témát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 05, 2022 1:28 pm
Iris & Dimitriy
Igyekszem visszafogni a fantáziámat Dimitriy megjegyzése ellenére is, amire épp ugyanemiatt nem is reagálok, mert tudom, hogy bármit is mondanék, úgyis az én arcom pirulna tovább, nem az Övé. Ha pedig azzal próbálkoznék, hogy én hozzam Őt zavarba, annak minden bizonnyal ugyanaz lenne a vége, mint eddig és nem tudom, hányszor lennék még képes arra, hogy gátat szabjak a bennem lévő vágynak. Jobbnak is látom, ha inkább odébb lépek Tőle, még nagyobb távolságot ékelek közénk, míg valamennyire kitisztul a fejem és képes vagyok elhessegetni a szemeim elé kívánkozó buja képeket. A zongorát kezdem bűvölni, miközben felidézem azt a - számomra- nem túl távoli estét, amikor játszott nekem, ahonnan ndult ez az egész, Ő pedig már tolakszik is oda a hangszer elé, hogy helyet foglalhasson, mintha csak olvasna a gondolataimban és tudná, mennyire díjaznám, ha az megismétlődne. Nem titkolom előtte, mennyire tetszett, amikor először hallottam játszani, mint ahogy azt sem, hogy mennyire levett vele a lábamról, de szerinte most erre nem sok esélye van. Azon az estén egyezséget kötöttünk, jutalmat ígértem a játékáért, Ő pedig lévén, hogy igazi üzletember, erről most sem feledkezik meg én pedig, csak pár pillanatig töprengek azon, mi is lehetne most a díj, de úgy érzem, talán vannak olyan hagyományok, melyekkel nem érdemes szakítani. Egyébként is kitesz magáért most is, ujjai finoman ütik a billentyűket, ismerős, édes hangokat csalva ki a hangszerből, melyekért úgy döntök végül, hogy egy csók azért mégis, csak járhat. Legutóbb is ez volt a jutalom és bármennyire is igyekszem távol maradni Tőle, képtelen vagyok rá, hogy megfutamodjak, mert az azt jelentené, hogy tartok tőle vagy ilyesmi. Neki viszont nem kell a csók és egy pillanatra egészen meg is hökkenek, amikor ezt így, ilyen nyersen közli, mert hát valahol megértem, de azért lehetne tapintatosabb is, viszont a mondat folytatása, már egész más megvilágításba helyezi az egészet. -Szóval, ha nem rángatlak a szobámba, nem is kell csók.- vonom le a következtetést egy gyengéd mosollyal, mert ha igyekszem is elviccelni mindezt, azért az valahol nagyon kedves tőle, hogy ezek szerint, talán felhagyott az ostrommal, amivel egyébként valószínűleg célt érne idővel, csak nem biztos, hogy most nem választanám végül a bújkálást megint. -Mondjuk, ez a "bébi", iszonyúan idegesít, szóval így már egyébként sem kapnál semmi jutalmat.-cukkolom gyengéd mosollyal, mert azért valahol hálás vagyok, amiért nem ostromol tovább, hiszen azt már le tisztáztuk, hogy nekem sem könnyebb egy fokkal se nyugton maradni mellette. Főleg, ha eszembe jut, mit is mondott az asztalnál a szájával és velem kapcsolatban. -Úgyhogy most marad a semmi.- szögezem le végül, ahogy tekintetem arcára vezetem, de azért ott lapul benne valami melegség, amit az Övében is felfedezek, miközben tovább üti a billentyűket. -Mondtam én, hogy ügyes kezű kukta vagy. - mosolygok rá, miután pár pillanatig ismét a zenét hallgatom és a billentyűkön fürgén futkározó ujjait figyelem.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.