Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 2:00 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Szinte lélegzetvisszafojtva vártam a pillanatot, amikor megkegyelmez, nemcsak nekem, de saját magának is, és mikor keze útnak indult testemen, ujjai pedig hamarosan körém kulcsolódtak, hirtelen mintha meg is állt volna az idő, ebből pedig akkor ocsúdtam fel, mikor teste lassan magába fogadott. Alig bírtam ki mozdulatlanul, holott testem szinte tetőtől talpig feszült, pár pillanatig még a levegő is bennem akadt, kiszáradó torokkal, lázas tekintettel próbálva betelni ezzel a mámoros érzéssel, amit teste szűk forrósága okozott. Magamon éreztem izmai finom reszketését, közben már ösztönösen nyúlva a haja után, csak hogy így tartsam közel ajkaimhoz. A vörös köd már szinte teljesen rátelepedett az agyamra, mikor megtörtem a mozdulatlanságot, teljesen elmerülve testében, az érzéstől pedig újabb sóhaj akart magának utat törni, ami előtt meg sem próbáltam akadályt állítani. Hosszú másodpercek után fogtam csak fel szavait, amire hozzá hasonlóan egy vigyorral reagáltam, közben újra mozdulva alatta, mintha csak azt akartam volna sugallni, hogy mennyire nem véletlen, hogy ezt a testrészemet szereti a legjobban. Pedig, ha csak fele annyit tudott volna, mint én, ha emlékezett volna azokra a mámorító pillanatokra... talán bele is pirulna, ha tudná, mi mindent csalogatott elő belőle egy-egy túlfűtött momentum, elvezetve magunkat olyan gyönyörökhöz, amiket most újra meg akartam neki mutatni. Minél közelebb akartam tudni magamhoz, karommal továbbra is derekát öleltem, épp csak annyira lazítva a szorításomon, hogy lassú kínzásba kezdhessen, csípője ritmusával korbácsolva tovább a vágyamat. Megőrjített vele, mint mindig, ez pedig valahol mélyen mégis melegséggel töltött el, hisz bármit is alakított közénk az élet, de nem változott meg annyira, hogy ne találjon vissza hozzám, ezt pedig Ő maga engedte, hogy kiolvassam a tekintetéből. Ajkai forrón simultak le államon, majd végig a nyakamon, én pedig elengedtem a haját, hogy a felszabaduló kezemmel végigcirógassam hátát, majd végül a fenekébe markoljak. Nem akartam, hogy bármit is elsiessen, hagytam, hogy kialakítsa a saját maga ritmusát, ami jólesően borzolta végig gerincem vonalát, és bár minden porcikám vágyott a kielégülésre, nem szóltam bele az általa megszabott ritmusba. Tovább hergelt azzal, ahogyan nevemet a számba nyögdécselte, én pedig csak annyira váltam el tőle, hogy lassan, éhező tekintettel végignézhessek alakján. Ringó melleinek látványa újra rámarkolt a gyomromra, és már húztam is el a kezemet derekáról, hogy tenyeremmel végigsimíthassak mellei között, masszírozó mozdulattal érintve bőrét. - Kibaszottul gyönyörű vagy - lihegtem rekedten, de még mindig nem hajoltam vissza ajkaira, saját számba haraptam, tovább csodálva a már jól ismert domborulatokat, és ahogy egyre szűkebbnek éreztem magam körül a helyiséget, már kezdett világossá válni, hogy nem fogom tudni a végtelenségig húzni a saját gyönyörömet. Vele együtt mozdultam, beszállva az érzéki ritmusába, amit csípője diktált, elhúzva melleitől kezemet, hogy újra csókra invitáljam, de egyre kevesebb erőm volt ajkaim mozgására koncentrálni. Újra és újra fenekébe markoltam, néha szemtelenül szájára harapva, majd nyelvem a nyakára vándorolt, mohó mozdulatokkal falva bőrét. Egyre erősebbé vált a lüktetés, a vérem kész állt, hogy szétfeszítse az ereimet, és ahogy nagy nehezen újra kinyitottam szemeimet, rajta kívül már nem is észleltem semmit. Ezen a ponton azonban már nemcsak az erek feszültek, testem minden izma, minden porcikája mozdulatlanná dermedt, ahogy az orgazmus készült áttörni azt a bizonyos határt. Csípőm vehemensen mozdult alatta, és amint megéreztem teste hasonló reakcióit, már nem is próbáltam meg visszafogni magam. Újra ajka után kaptam, kontroll nélkül nyögve bele csókunkba, miközben testébe lüktettem, újra dereka köré fonódva, mintha csak így akartam volna bebiztosítani, hogy nem mászik le rólam azonnal.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 10:16 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Iris & Dimitriy
Körülbelül az utolsó előtti pillanatban vet véget az édes kínzásomnak, de pislogni sincs időm, mert már kúszik is fel hozzám, hogy mohó csókot lopjon ajkaimról, nyelvem követelőzve kutatja nyelvét és csak akkor szakítjuk meg egy kis időre forró csókunkat, mikor karját derekam köré simítja és fordít a helyzetünkön. Átkarolom nyakát, ölemmel ágyékához simulok, bár az iménti kényeztetése után ez újra felér egy kínzással, ahogy lüktetve nekem feszül. Mellkasa forrón simul melleimhez minden egyes mozdulatnál, ahogy csípőmet finoman mozgatom rajta, szándékosan ingerelve mindkettőnket, de végül már nem bírok tovább várni, tovább sóvárogni utána. Kezem gyengéden vezetem végig testén, míg ujjaim végül rátalálnak, köré fonódnak, ajkába harapok az érzéstől, ahogy kezembe lüktet, míg végül már lihegve a vágytól lassan ráengedem magam. Az egész testem lángra gyúl, a szívem őrült tempóban kalapál, izgató nyögésére magam is nyögéssel válaszolok, ahogy ez az édes pillanat, aminek a gondolata, már hosszú hetek óta kínzott, most végre bekövetkezik. És sokkal őrjítőbb, csodásabb érzés, mint ahogy el tudtam képzelni, mert miközben hajamba túr, tekintetünk összefonódik és szemeiben meglátom azt a forró, lángoló szerelmet, már biztosra veszem, hogy cseppet sem fogom megbánni sem most, sem holnap reggel vagy akár azután, hogy hagytam eluralkodni rajtam az iránta érzett vágyat. Csodálatos érzés ennyire közel lenni hozzá, érezni Őt, forró bőrét, leheletét ajkaimon, ujjait tincseim közé fúródva, miközben a vágytól reszkető testünk egymásba fonódik, a szívünk pedig ugyanolyan őrült tempóban kalapál. A legijesztőbb és egyben legédesebb érzés mégis az, hogy mindez olyan természetesnek, normálisnak tűnik, olyan tökéletesen passzol minden porcikánk, mintha eleve úgy lett volna elrendelve, hogy végül egymásba fonódva végezzük. Felszisszenek halkan, ahogy megmozdul alattam, ahogy teljesen elmerül bennem, lehunyt szemekkel, buján nyögök a testemen végig robogó borzongástól, miközben karom még szorosabban nyaka köré simul, majd tarkóján hajába túrva elvigyorodok. -Igen.- sóhajtom elfúló hangon. -Egyértelműen ez a testrészed van az első helyen.- búgom ajkaiba lihegve, halkan, majd tenyerem arcára simítom és pár pillanatig, csak csendben kutatom tekintetét. Nem gondoltam volna, hogy egyszer majd épp Ő fog így rám nézni, az Ő teste reszket majd így az irántam érzett vágytól, a szerelemtől vagy, hogy én fogok arra vágyni, hogy ilyen közel érezzem magamhoz, hogy ilyen szorosan fonja körém karjait, miközben ajkaim cirógató, lágy mozdulatokkal hívják csókra. Csípőm ugyanezt a lassú ritmust veszi fel, ahogy apró mozdulatokkal mozogni kezdek rajta, de ahelyett, hogy megemelném magam újra és újra, most még csak finoman, előre hátra ringatom ölemet. Ajkaimmal állára, majd onnan nyakára vándorolok, nyelvem húzom végig forró, lüktető bőrén, sóhajaim hagyom rajta, de aztán ahogy egyre sürgetőbben kezd dübörögni bennem a vágy, úgy változnak mozdulataim is. Arcát tenyereim közé fogom, mohón tapadok ajkaira, közéjük nyögök, ahogy kissé felemelkedek róla, hogy aztán újra teljesen ráereszkedhessek és ezt kezdem ismételni buja, izgató tempóban, amitől még a levegő is egyre nehezebbé válik. A nevét lehelem ajkai közé, felkutatom lázas pillantását és, bár fogalmam sincs, hogy mikor fogok úgy érezni, mint Ő vagy, hogy valaha visszatérnek-e az emlékeim, de azt remélem kiolvassa szemeimből, milyen mámorító Vele ez a pillanat, ez az éjjel, hogy mennyire élvezem minden csókját, érintését és mozdulatát.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 09, 2022 10:30 pm
Nem is kellett volna végig arcán legeltetem a szemeimet ahhoz, hogy tudjam, hogyan és mikor indul el a gyönyör felé vezető úton, mert a teste szinte megszólalt helyette, és talán ilyen tökéletesen még szavakkal sem lett volna képes kifejezni magát. Lázas nyögései, csak úgy, mint maró ujjai, lerántották róla a leplet, én pedig nem is tudtam titkolni a bennem ébredező elégedettséget, ahogy nyelvem tovább folytatta a kényeztetését, hol lassan masszírozva Őt, hol gyorsabban, ujjaim pedig ajkam ritmusát követték. Pár pillanatig szinte biztos voltam abban, hogy nem leszek képes megállni, itt és most akartam a gyönyörét, érezni akartam, ahogy reszketni kezd ajkaim alatt, ahogy teste forrón ujjaim köré zár, olyan hangokat adva ki magából, hogy kedvem támadjon azonnal követelni a folytatást, olyan szenvedéllyel és mohó vággyal téve magamévá, hogy még a nevemet is elfelejtse közben. Minden maradék erőmre szükségem volt ahhoz, hogy visszatérjek az eredeti elképzelésemhez, visszakúszva ajkaihoz, olyan hévvel követelve a következő csókot, mintha nem lenne holnapom nélküle. Talán tényleg nem is volt, mert a jövőmet a kezébe adtam, a szívemmel együtt, és még mindig nem volt egyértelmű, hogy melyik utat fogja választani. Porrá zúzza inkább, csak hogy maga mögött hagyhasson mindent, ami kapcsolatban áll velem, vagy óvni és vigyázni fog rá, ahogy tette volna az a nő, az az Iris, aki napokkal ezelőtt egyszerűen köddé vált. És akinek a csókját most mégis ajkaimon éreztem, mert bármi is volt az igazság, ajkai ugyanúgy tapadtak rám, teste ugyanúgy simult az enyémhez, szinte lángra lobbantva a lepedőt alattunk, és ahogy körmei finoman végigcikáztak hátamon, alig érezhetően megborzongtam a kellemes, bizsergető érzéstől. El sem akartam válni ajkaitól, de kénytelen voltam, míg fordítottam egyet a helyzetünkön, Ő pedig, miközben átkarolta nyakamat, már feszült is ágyékomhoz, amitől egyszerre morrantam ajkai közé, miközben testem minden izma megfeszült. A gondolat, hogy milyen piszkosul közel van hozzám, hogy akár egyetlen mozdulat is elég lenne testünk eggyé válásához, kapkodóvá tette a légzésemet, homlokom önként dőlt az övének, forró sóhajai pedig csiklandozták bőrömet. - Ma még bemutatlak neki - válaszoltam rekedten, egy erőtlen vigyor kíséretében, mikor elismételte azt a számmal kapcsolatban, amit már annyiszor hallottam tőle, szinte ösztönösen nyalva végig alsó ajkam, de tovább kínzott mozdulataival, újra és újra ágyékomnak feszülve ölével, amitől pár pillanatra ismét bennem rekedt a levegő. Szinte reszkettem a vágytól, a mohó éhségtől, amitől tulajdonképpen már napok óta szenvedtem, Ő pedig, előlépve a hős megmentő szerepébe, újra fészkelődni kezdett, és miután bejárta saját útját a nyakamon, majd mellkasomon át, lenyúlt kettőnk közé, tüzes ujjai pedig rám találtak. Kibukott belőlem egy rekedt, kínlódó nyögés, éreztem, ahogyan keze alatt tovább lüktetek, míg meg nem adta mindkettőnknek a kegyelemdöfést, és rám nem ereszkedett. Még nem is fogtam fel igazán, de már harapta az ajkam, jólesően felszisszentem, egyik kezemmel már a hajába kapaszkodva, míg másikkal továbbra is derekát fontam körbe. Csak itt, ekkor tudatosult bennem, hogy nem válaszoltam semmit a kérdésére, de még mindig nem tértem magamhoz, az izmai és a forróság pedig, ami testében körülvett, minden maradék józanságomra rátelepedett. Szinte nem is maradt hang a torkomban, nyelvem újra az övét kutatta, váratlanul mozdítva meg alatta a csípőmet, ezzel egyidőben pedig ezúttal én haraptam rá alsó ajkára, mintha csak revansot akartam volna venni az előbbiért. - Szerintem... ez az első a toplistádon - mozdultam alatta újra, egészen kitöltve testét, meg sem próbálva visszatartani egy jóleső, elhúzódó sóhajt. - De majd kijavítasz, ha tévednék - fűztem ujjaimat szorosabban a hajába, így tartva foglyul a néha megszakadó csókunkban, de továbbra sem vettem át tőle az irányítás jogát. Még nem, egyelőre azt akartam, hogy kiélvezhesse az így kapott előjogokat, hogy Ő határozza meg, hogyan akarja, és meddig képes elhúzni, nekem pedig ezen a ponton muszáj volt saját ajkamba harapnom, mert hirtelen valami olyasmi akart kitörni belőlem, amit nem lett volna jó ötlet kimondani. Pedig, szívem szerint világgá kürtöltem volna, mennyire kibaszottul szeretem, de jelenleg inkább attól tartottam, hogy egy ilyen vallomás eltüntetné a pillanat varázsát.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 09, 2022 8:58 pm
Iris & Dimitriy
Csak ki kell mondania, finoman rám kell parancsolnia, hogy ne fogjam vissza magam, hogy ne próbáljam elfojtani a kikívánkozó hangokat, máris arra kezdek koncentrálni, hogy minél halkabb legyek. Már, csak azért is, mert kíváncsi vagyok, miként akarja majd elérni, hogy ne így tegyek és tekintve, hogy valószínűleg tökéletesen ismeri minden porcikámat, pontosan tudja, hogy hol és hogyan kell érintenie ahhoz, hogy elveszítsem a fejem, én pedig...akarom, hogy mindent megtegyen érte. Ezt pedig máris elkezdi azzal, hogy hozzám dörgölőzik, hogy úgy tesz, mintha meg akarna csókolni, de végül mégis inkább nyakam bőrét ízleli ajkaival, lassan haladva végig testemen egész a köldökömig, ahol egy kis ideig le is cövekel, de pimasz pillantása elárulja, merre is akar kalandozni tovább. Combjaimnál fogva húz magához közelebb, bennem pedig már attól lávaként zubog a vér, hogy egyáltalán odalent látom az arcát, hogy tudom mivel akar még több nyögést kicsikarni belőlem és, ahogy nyelve megérint, ahogy kényeztető mozdulataival tovább fokozza testem forróságát, nem is tudom már visszafogni a hangokat. Ujjaim markáns mozdulattal túrnak hajába, ajkamba harapok az élvezettől, lihegve, kéjes sóhajokkal élvezem ki minden pikáns, őrjítő mozdulatát, de ahogy ujjait is finoman belém vezeti, bennem reked a levegő egy pillanatra. A vér a fülemben dobol, Ő pedig felveszi ezt az őrjítő ritmust, minden egyes mozdulatával az orgazmus felé kezd taszigálni szép lassan, de mintha pontosan tudná akadozó lélegzetemből és nyögéseimből, mikor is kell leállnia ahhoz, hogy minél jobban gyötörjön, hirtelen fel is hagy a kínzásommal. És a nyakamat tenném rá, hogy pontosan tudja, hogy épp ez a szándéka, ezzel akar az őrületbe kergetni, de még ezt a felajzott állapotot is iszonyúan élvezem. Úgy kapok ajkaiért mohó csókban forrva össze velük, mintha az életem múlna rajta, pimasz kérdése hallatán elvigyorodok, ölemmel kacéran hozzásimulok és körmeimmel finoman végig szántom hátán a bőrt. -Ugyan. Dehogy.- lihegem ajkaiba kuncogva, de igazából egy cseppnyi neheztelés sincs bennem amiatt, hogy idő előtt leállt. Sőt. Csak még jobban beindított, még mohóbban vágyom rá, így amikor váratlanul fordít a helyzetünkön és az ölébe húz, szándékosan úgy kezdek helyezkedni fölötte, hogy lehetőleg minden egyes mozdulatommal férfiasságához érjek. Vele együtt pedig én is belemorranok minden mozdulatba, testemen újabb és újabb borzongás fut végig, miközben átkarolom a nyakát, másik kezem pedig finoman állára simítom, így kutatva lázas tekintetét. -Már most imádom a szádat...- lehelem ajkaira, nyelvem incselkedve húzom végig rajta, csípőm tovább járja lassú, őrjítő táncát újra és újra végig simulva ölemmel a nekem feszülő keménységén, végül finoman alsó ajkára harapok és megemelem picit magam. -De, hogy is volt pontosan az az általam felállított toplista?- lehelem buján ajkaira, tenyerem lentebb csúsztatom álláról végig a nyaka lágy bőrén, mellkasán majd hasfalán is, míg végül közénk nyúlva férfiasságára fonom ujjaimat, de egy pillanatra megtorpoanok és halkan nyögök egyet már attól is, ahogy ujjaim közé feszül. Lehunyom szemeimet, homlokom homlokának támasztom, ajkairól lopok újabb és újabb forró lélegzetet, ahogy finoman magamhoz igazítom és, miközben lassan, kiélvezve minden egyes pillanatot ráengedem magam, finoman ajkába harapok újra, hogy aztán a pillanatnyi, gyengéd fájdalmat mohó csókkal enyhítsem. Életemben nem nyögtem még olyan buján, mint most, ahogy végül lassan elmerül bennem, pár pillanatra mozdulatlanná is válok, átadva magam az édes, feszítő érzésnek, vérem lüktető hangjának, tekintetem pedig kékjeire talál, némán üzenve, hogy mennyire nem csak a száját imádom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 09, 2022 3:20 pm
Nem voltam rest bárki tudtára hozni, hogy mit is akarok vagy mire vágyom, de ez bizonyára nem is érte váratlanul. Ha el is vesztett egy csomó emléket velem kapcsolatban, hát azzal még így is tisztában kellett lennie, hogy semmit nem tartok vissza, és bármit, akármit képes vagyok kikövetelni, vagy épp kicsalogatni, azokat a hangokat pedig, amiket igyekezett eldugdosni előlem, pláne. Még tisztán élt bennem, milyen hatást is gyakorol rám egy-egy mohó sóhaja, vagy reszkető nyögése, viszont ahogy kimondtam a szavakat, máris pimasz fény gyúlt tekintetében, az pedig, amit ezzel felidézett bennem, engem is tompa vigyorra késztetett. Le sem tudta volna tagadni, hogy Ő még mindig az a dacos, akaratos hárpia, aki nem fogad rögtön szót az első parancsra, de ha mindenáron játszani akart, azt feszegetve, hogy vajon meddig tudja elnyelni ezeket a hangokat, én nem álltam az útjába. Éppen ellenkezőleg, ezzel csak újabb kihívás elé állított, én pedig máris égtem a vágytól, hogy megtörjem, előcsalogatva azokat a mámortól ittas hangokat, vele együtt remegve meg bennük. Az utolsó pillanatban fosztottam meg a csóktól, amire joggal várt, miután gyengéden végigcirógattam ajkait az enyéimmel, legközelebb pedig akkor kerestem meg újra íriszeit, mikor ismét elértem a célomat, finoman húzva magam felé combjaiba kapaszkodva, a vágy pedig, amit láttam megcsillanni a tekintetében, itt már végleg elvette minden józan eszemet. Nem tudtam, és nem is akartam nélküle létezni, szükségem volt rá, mint egy falat kenyérre, ha nem még jobban, és egyre biztosabbá váltam abban, hogy ha egyszer tényleg elveszítem, azzal együtt nemcsak tőle, de magamtól és ettől az érző oldalamtól is búcsút kell majd mondanom. Nem akartam másnak adni azt, amit neki tartogattam, én ezt az egészet kizárólag Vele tudtam elképzelni, és talán épp emiatt nem tántorított vissza egyetlen elutasítása sem. A végsőkig kész voltam kitartani, és harcolni érte, az emlékeiért, vagy ha azok végleg elvesznek, hát azért, hogy újakat teremtsek, bízva abban, hogy ez a szerelem, ami fűtötte a mellkasomat, nem marad örökké egyoldalú. Ajkaim nem kímélték, olyan mohón csaptak le rá, ahogy arra talán még Ő sem számított, elégedetten vigyorogva bele a mozdulatsorozatba, amikor meghallottam a belőle kibukó, érzéki nyögést. Bele is feszült az ágyékom, tekintetemet arcán legeltettem, miközben ujjai a vállamra, majd hajamba martak, másik kezével pedig belekapaszkodott a levegőbe. Kínozni akartam, hol őrjítő lassúsággal kényeztetve, hol gyorsítva nyelvem kínzó ritmusán, a folytatáshoz pedig már a kezemet is bevetettem, gyengéden csúsztatva testébe két ujjamat, pár másodperc után rátalálva ugyanarra a ritmusra, amit a nyelvem is diktált. Eltökélt szándékom volt a végletekig ostromolni, úgy figyelve teste válaszait, mintha tényleg beszélt volna hozzám, az viszont, ami közben kiült az arcára, valami egészen elképesztő hatást gyakorolt rám is. Szinte bármelyik pillanatban képes lettem volna elrugaszkodni a matractól, csak hogy ismét fölé kússzak, hogy testével eggyé válva érezhessem azt a forróságot, ami jelenleg nyelvem és ujjaim alatt összpontosult, de mielőtt elérhette volna a vágyott megsemmisülést, váratlanul elhúzódtam, feljebb másztam, ismét az ágyékomat feszítve ölének, ajkam pedig szemtelenül lecsapott szájára. - Menni készültél valahová? - lihegtem ajkai közé szemtelen vigyorral, miközben ujjaim ismét végigszántották oldalát, finoman érintve tűzforró bőrét, és kihasználva azt, hogy bizonyára nem számít rá, csípőjénél fogva fordítottam meg a helyzetünket, úgy helyezkedve, hogy az ölemben találja magát, én pedig rögtön ültem is fel, hogy ajkai után nyújtózzak. Derekára fogva szorítottam magamhoz, így tartva börtönben karjaim között, miközben nyelvem űzött vadként kutatta az övét, újra és újra ölének feszítve magam, amitől már ösztönösen morrantam ajkai közé. A kialakult helyzet az első együtt töltött éjszakánkat idézte, amire kettőnk közül jelenleg csak én emlékeztem, és talán joggal hihette, hogy ezzel a lépéssel önként és dalolva ruháztam rá az irányítást, de kész voltam bizonyítani neki bármikor, hogy azt a gyeplőt bármikor vissza is tudom követelni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 09, 2022 1:50 pm
Iris & Dimitriy
Iszonyúan izgatott vagyok, de valamennyire megnyugtat, hogy Rajta ugyanezt érzem, csak míg az én izgatottságomat az ismeretlen területek felfedezése okozza, hogy először érinthetem olyan helyeken, ahol eddig csak a fantáziám kalandozhatott, addig az Övé inkább az eddig visszafogott vágy, a kín és az öröm keserédes elegyéből táplálkozik, amiért újra érinthet és csókolhat. A szerelem pedig, ami tekintetéből és mozdulataiból, ajkai becéző csókjaiból árad, csak még magabiztosabbá tesz abban, hogy semmi értelme nem lenne tovább elfojtani ezt a vágyat. Hirtelen tér vissza hozzám a combjaim közül, melltartómtól foszt meg inkább, mintha képtelen lenne elviselni a gondolatát is annak, hogy még egy ruhadarab takarjon előle és őszintén szólva attól, ahogy végig néz rajtam, már én sem igazán vágyom arra, hogy elrejtsem magam egy pillanatig is. És azt sem akarom, hogy rajta bármilyen ruha maradjon, testén barangoló kezem bele is ütközik az akadályba, miközben ajkai és nyelve mellbimbómat izgatják buja sóhajokat csalva ki belőlem. Gyengéd mozdulattal húzom fel magamhoz egy csókra és, ha eddig nem lett volna számára elég egyértelmű, mennyire meg akarom szabadítani a boxertől, hát most már szavakkal értetem meg Vele, de ahogy keze combjaim közé csúszik, ahogy megérint, olyan durva borzongás robog végig testemen, hogy még azt is elfelejtem mit akartam az imént. Megboezongok, ahogy az utolsó közénk ékelődő ruha is lekerül róla, ahogy forró teste az enyémhez simul, bőrünk egymáshoz ér most már bármiféle akadály nélkül, figyelmeztető szavai hallatán pedig elvigyorodok és ajkamba harapok. Iszonyú pimasz, de pokolian izgató, ahogy rekedten megszólal, ahogy tekintetemet fürkészve suttogja el, mennyire imád hallani és finoman hozzám is dörgöli ágyékát csak, hogy legyen okom hallatni a hangomat. Mégis, már csak a dacolás kedvéért beharapom ajkamat, hogy ne legyen túl hangos a buja nyögés, amit mozdulata vált ki belőlem, miközben ujjaimmal finoman hajára markolok, másik kezem pedig arcára csúsztatom és ajkára simítok hüvelykujjammal. -És gondolom, nem is szoktam fukarkodni a hangokkal.- súgom pimasz mosollyal, tekintetét fürkészve, Ő pedig közelebb hajol hozzám, szinte már érzem is csókját ajkaimon, de végül mégis odébb vándorol, sőt, egyre lejjebb barangol testemen mohó, tüzes csókokkal járva végig a korábbi ösvényt, míg végül egy kis időre megállapodik köldökömnél és incselkedő, pimasz szavak kíséretében a combjaim közé helyezkedik. Már a kérdésétől is felgyorsul légzésem, érintése szinte égeti bőrömet, ahogy combjaimra fogva közelebb húz magához, félig fel is támaszkodok, ajkamba harapva bámulok izzó tekintetébe de ahogy ölemhez hajol és megérzem magamon nyelvét, már az incselkedés kedvéért se tudom visszatartani a mély, buja nyögést. -Minden bizonnyal...- sóhajtom erőtlenül a választ korábbi kérdésére, de igazából nem is vagyok biztos benne, hogy tényleg jött ki hang a torkomon, olyan durván cikázik végig rajtam a bizsergés és borítja el testemet még jobban a forróság. Hátra hanyatlok az ágyon, lihegve simítok vállára, hajába túrok, míg másik kezem korábbi mozdulatomhoz hasonlóan a lepedőbe mar, de most jóval erélyesebben, erősebben teszem, mert minden egyes mozdulata pokoli kín, de gyönyör is egyben, amit feszült sóhajokkal és nyögésekkel próbálok átvészelni. És tisztán érzem belőle, mennyire hiányoztam a szájának, nekem pedig emlékek híján, ha nem is hiányzott a szája, máris iszonyúan imádom.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Aug. 09, 2022 7:50 am
Minden, amit az elmúlt napokban éreztem és gondoltam, az hirtelen háttérbe szorult, már nem volt jelentősége a dühnek, a félelemnek vagy a tanácstalanságnak, amik biztos voltam benne, hogy kérés nélkül is megvárnak holnap reggelig. Pedig szem előtt kellett volna tartanom a körülményeinket, azt, hogy Ő jelenleg nem is emlékszik rám, de bárhogy is volt, nem tudtam Őt kétféleképpen szeretni. Emlékekkel vagy azok nélkül, nekem Ő ugyanaz a nő maradt, a testem még így, mindezek után is tökéletesen beszélte testének nyelvét, és könnyedén vádolhatott volna azzal, hogy hatalmas előnyöm van, de nem úgy tűnt, mint aki most készülne vádaskodásba kezdeni. Mintha teljes egészében elmosódott volna az a határ, amit felállított előttem, és ugyan tudtam, hogy nem a vágy hiánya késztette a folyamatos elutasításra, de voltam annyira önző, hogy azt kívánjam, bár örökre megfeledkezne arról a kibaszott határról, amit most amúgy is két lábbal tapostam szét. Szemtelenül kúsztam vissza hozzá, és miközben komoly erőfeszítéseket tettem, hogy a melltartójától is megszabaduljak, újra ajkait kerestem, de nem bírtam ki, hogy ágyékommal ne feszüljek ölének, még ha ez legalább akkora kínzás volt nekem is, mint neki. Elégedetten mértem végig az ezúttal már teljesen meztelen testét, végignyalva a kiszáradt ajkaimat, mielőtt mellére hajoltam volna, gyengéd évődéssel becézgetve mellbimbóját a nyelvemmel, Ő pedig készségesen simult kezeim, ajkaim alá, bizsergést okozva bőrömön mindenhol, ahol csak hozzám ért. A vér akkor öntötte el igazán az agyamat, mikor ujjai belekapaszkodtak a bokszer szélébe, téve egy-két próbálkozást, hogy lentebb tolja rajtam, de én sem tudtam tétlen maradni, kezemmel szinte rögtön utat törtem kettőnk között, kitapintva teste lüktető pontját, ujjai pedig szinte rögtön a hajamba martak. A vágya ott tombolt ujjaim alatt, olyan közel, hogy szinte meg kellett kapaszkodnom, hogy ne dobjak el rögtön mindent, pedig, valójában szívesen megmutattam volna neki azt is, milyen, mikor a vágy egyetlen pillanat alatt utat tör magának, ott kapva el Őt, ahol éppen érem, legyen az egy panorámás ablak vagy egy szobafal, de egy hatalmas nyeléssel inkább odébb hessegettem a gondolatot. Ha nem rúg ki rögtön az ágyából, lesz időm megmutatni neki azt is. A csók, amire invitált, miután állam alá nyúlva magához húzott, túl sok hangot és érzést nyelt magába, szabad kezemmel arcára simítottam, míg Ő ismét az alsóm körül ténykedett, amivel újabb pimasz vigyort csalogatott elő belőlem. - Talán - jegyeztem meg halkan, ismét elválva ajkaitól, hogy mohó csókjaim ismét a nyakára találjanak, közben pedig, csak hogy segítsem a bokszer eltüntetésében, anélkül, hogy túlságosan elváltam volna tőle, tolni kezdtem lefelé az anyagot, a végén már a lábammal is rásegítve, majd újra combjai közé fészkelődtem, finoman testére nehezedve, mellei pedig ekkor már akadály nélkül súrolták mellkasomat, de mielőtt ismét ajkaira találtam volna, felemeltem a fejemet, és megkerestem tekintetét. - Ne merészelj csendben maradni - szólaltam meg rekedten, bár erre nagyjából azóta készültem, hogy az előbb észrevettem, mennyire görcsösen igyekszik magába fojtani a hangokat, amik kikívánkoznának belőle. - Imádlak hallani - folytattam tovább, hangomat pedig egyre inkább uralma alá vonta a lehengerlő vágy, és mintha csak tesztelni akartam volna, újra öléhez dörgölőztem, az pedig, hogy ezúttal már semmilyen anyag nem akadályozta testünk közvetlen érintkezését, belőlem is elővarázsolt egy jóleső, feszült nyögést, de szinte készen álltam arra, hogy bevessem minden fegyveremet ellene, ha netán mégsem értene a szép szóból. Pontosan tudtam, hová kell nyúlnom és hol kell érintenem, hogy halljam azokat a hangokat, és míg ujjaim gyengéden végigzongoráztak oldalán, lehajoltam szájához annyira, hogy ajkam finoman végigcirógassa ajkait, ezúttal szándékosan nem csókolva meg. Araszolni kezdtem lefelé, újra bejárva ajkaimmal azt az utat, amit az előbb már egyszer feltérképeztem, hosszú másodpercekig játszadozva köldöke körül, azonban ezúttal már nem torpantam meg combjai között. - Vajon még mindig kibaszottul imádod a számat? - kérdeztem évődve, mintha amúgy még maradt volna annyi józanság bennem, hogy csevegni kezdjek. Finoman körbefontam őket karjaimmal, így húzva Őt magam felé, és mielőtt rászabadítottam volna ajkaimat, egy komisz, szemérmetlen pillantással vettem fel vele a szemkontaktust. Csak jobban felizgatott azzal, ahogy végignézte, mire is készülök, pedig már így is képes lettem volna egyetlen másodperc alatt megsemmisülni, de ahogy egyre nőtt bennem a késztetés, hogy ne várassam tovább, nyelvem rátalált vágyának fő forrására, a forróság pedig, ami ezúttal ajkaim alatt összpontosult, feszíteni kezdte az ágyékomat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 11:00 pm
Iris & Dimitriy
Ebben a pillanatban bármit megadnék azért, hogy az emlékeim visszatérjenek, hogy eszembe jusson minden együtt töltött pillanat, minden lázas éjszaka vagy épp reggel, vagy nappal, vagy a jó ég tudja hányszor, miféle időpontokban törhetett utat magának ez a mohó vágy, ami belőle árad és, amire én sem tudok másképp reagálni. Bármit megadnék azért, hogy emlékezzek csókjaira és érintéseire, ugyanakkor nem adnám semmiért ezt az izgatottságot, ezt a pillanatot, ahogy odébb söpri csókjaival a kételyeimet, a félénkséget, hogy helyére ezt a buja, mohó vágyat szólítsa, mert bármerre is barangol épp ajkaival, meg sem fordul a fejemben, hogy szégyenlősködjek. Hiszen, úgy becézgeti bőröm, mintha a világ legtörékenyebb felületét ízlelgetné, mégis érzem minden mozdulatában a tömény, nyers vágyat és már attól is hevesebben zakatol a szívem, ha arra gondolok, hogy mindez miattam, értem van és nem tudni, mikor tör ki belőle. Pedig, már abban is ez nyilvánul meg, ahogy egyszerűen eltépi a vékony fehérneműt, mintha csak idő fecsérlésnek gondolná, hogy bajlódjon vele, de amikor közli, hogy nem ez az első darab, amivel tartozik nekem, pimasz vigyor rajzolódik ajkaimra. Fogalmam sincs, miféle éjszakáink lehettek, hogy belőlem mit csalogathatott elő a mohóságával, az ilyen megnyilvánulásaival, de az biztos, hogy most iszonyúan beindít vele, mint ahogy azzal is, mikor lassan a combjaimra kalandozik ajkaival. Azt se tudom hol és hogyan érintsem, miként elégítsem ki a kíváncsiságomat is, ami minden létező porcikáját fel akarja térképezni, miközben arra is vágyom, hogy Ő vezessen, hogy Ő barangolja végig kezeivel és ajkaival lüktető testemet, de nem hagyja ki a lehetőséget arra, hogy tovább kínozzon. Hirtelen kúszik vissza hozzám, ágyékával dörgölőzik testem legforróbb pontjához, nekem pedig már ettől is ajkamba kell harapnom, hogy a kikívánkozó kéjes morranást valamennyire magamban tartsam, míg keze már a melltartómat kezdi bűvölni. Mohón tapadok ajkaira, nyelvem vadul kutatja övét, forró tánccal simulva hozzá és ahogy elszakad tőlem és megfoszt az utolsó ruhdarabtól is, pihegve bámulok fel rá, mintha most tényleg alaposan emlékezetembe akarnám vésni vonásait és azt a vágytól ragyogó pillantást, amivel rajtam legelteti szemeit. -Úgy gondolod?- kérdezek vissza egy feszült sóhaj kíséretében, mert már hajol is mellemre, hogy ajkaival és nyelvével ízlelje az érzékeny bőrt, én pedig, szinte tálcán kínálom fel magam neki, homorítva simulok csókjába levegő után kapkodva a vágytól. Nem kell sokáig nógatnia, hogy fentebb húzzam a lábam, hogy még jobban combjaim közé fészkelhesse magát, tenyerem mohó mozdulattal simít végig hátán, ujjam játékosan a boxer peremébe akasztom, olykor apró mozdulattal lentebb csúsztatva fenekén, de ahogy keze közénk siklik, ujjai pedig ölemre találnak, akaratlanul is bőrébe marok az élvezettel és levegő után kapok. Csak tovább korbácsolja vágyamat, ahogy halkan bőrömbe nyög, testemen izgató bizsergés cikázik végig, ajkaimba harapva markolok hajába és küszködve, lihegve feszülök mellemmel ajkai közé. Kezem arcára simul végül, állánál fogva próbálom közelebb vonni magamhoz, ha pedig hagyja, mohó, tüzes csókkal próbálom magamba fojtani a kikívánkozó hangokat, de egy-egy buja sóhaj vagy halk nyögés, még így is egyértelműen hallható, miközben derekán pihenő kezem fenekére csúszik, egy úttal lentebb is taszigálva rajta a boxert. -Ideje rólad is levarázsolni az utolsó ruhadarabot, nem gondolod? - szakadok ki a csókból hirtelen, kapkodva, lihegve súgom ajkai közé a szavakat, miközben lábaimat még fentebb húzom combjaimmal finoman közre fogva csípőjét. Ahol csak hozzám ér, képes lennék lángra kapni, de mindez eltörpül amellett az érzés mellett, ahogy ágyéka olykor szándékosan nekem feszül. Teljesen megőrjít ezzel a kínzó várakozással, mégis pokolian élvezem.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 9:53 pm
A vágyamon kicsit sem csillapított a tény, hogy már ki tudja, hányszor kerestük egymás karjaiban a feloldozást, és az édes visszatérést egy-egy erőteljes megsemmisülés után, hogy hányszor forrtam ennyire mohón ajkaira, miközben ujjaim finoman, mégis határozottan masszírozták melleit, és bár szívem szerint azonnal lebontottam volna róla a melltartót is, de egyelőre még nem akadályozott annyira a terveimben, hogy mindenáron szabadulni akarjak tőle. Pedig, már csak attól, hogy eszembe jutott, mit is rejteget alatta, újra megfeszültek izmaim, éreztem, hogyan lüktet végig rajtam a kín, a gondolataim pedig képesek lettek volna szétszakítani. Egy részem folytatni akarta ezt a gyengéd, lassú kínzást, mert pontosan tudtam, hogy milyen reakciókat csalhatok ki belőle ezzel, míg a másik felem kibaszottul vágyott a folytatásra, és mindent akart egyszerre. Ezen pedig kicsit sem segített, mikor apró sóhajt engedett ajkaim közé, de nem bírtam sokáig, hogy béklyóba fogjam ajkait, finoman ráharaptam, majd gyengéden rácsókoltam az esetleges fájdalmára, hajamban érezve ujjai szorítását, miután bebarangolta a hátamat és végigsimított oldalamon. Ezzel emlékeztetett, hogy ez nemcsak egy egyszemélyes darab, és már nagyon is jól tudtam, hogy milyen hatást gyakorol rám egy-egy érintése. Nem szabadott lebecsülnöm, mert egyetlen pillanat alatt képes volt felülírni minden akaratomat vagy célkitűzésemet, már pusztán egyetlen elsuttogott szóval vagy kósza, de annál dominánsabb érintéssel, melyek nyomán most is parázsként kezdett pattogni a bőröm, a vérem pedig testem egyazon pontja körül összpontosult. Már szinte el is felejtettem, milyen megvívni ezt a csatát saját magammal, ahol a józan ész küzdött meg a nyers, izgató vággyal, de ahogy tekintetem pár pillanatra rátalált íriszeire, egyértelművé vált, hogy nem akarok hallgatni az ösztönnek, nem fogom elkapkodni, annak ellenére, hogy már másra sem tudtam gondolni, csak hogy ismét benne legyek. Lassan haladtam tovább, érintetlenül hagyva melltartóját, ezt azonban már nem tudtam elmondani a bugyijáról, ami egy halk reccsenéssel adta meg magát, én pedig ugyan próbáltam némi sajnálatot mutatni, de a mosolyom szinte rögtön egy elégedett, pimasz vigyorrá torzult, ahogy félrehajítottam az anyagot, közben már azt kérve, hogy lábai közé engedjen. - Nemcsak eggyel - válaszoltam bőrébe mormolva, kiengedve magamból egy elnyújtott, forró sóhajt, mintha csak szavaimmal akartam volna tudatni, hogy nem ez az első bugyi, ami a ténykedésem áldozatául esett. A légzésem legalább olyan keszekuszává változott, mint az övé, miközben csókjaim helyet kerestek maguknak a combja belső, érzékenyebb oldalán. Az izgalom csak nőtt bennem, ahogy továbbra sem engedtem el tekintetét, talán csak arra a pár pillanatra, míg azt figyeltem, hogyan mar ujjaival a lepedőbe, mire belevigyorogtam combja bőrébe. Keze szinte égetett, ahogy a vállamhoz ért, szinte meglepett, hogy nem gyulladt még fel alattunk a matrac, és ezen a ponton már lehetetlen lett volna megmondani, melyikünk bőre lángol jobban. Ujjaim hegye finoman cirógatta combja külső részét, de ahelyett, hogy ajkaim rátaláltak volna teste leglüktetőbb pontjára, pimasz vigyorral visszakúsztam arcához, csípőmmel utat törve combjai között, csak hogy szándékosan öléhez dörgölőzzek, és miközben újra ajkaira forrtam, kezeimmel próbáltam úgy a háta alá férkőzni, hogy egy könnyed mozdulattal megbontsam a melltartója csattját, elégedetten ajkai közé morranva, mikor próbálkozásomat siker koronázta, és a melltartója is követte az eltépett bugyija sorsát, valahol az ágy mellett landolva. Annyira szakadtam el ajkaitól, hogy szemügyre vegyem az így szabaddá váló melleit, de ez csak egy újabb hullámot szabadítot el a már amúgy is vergődő testemben. - Szerintem ők emlékeznek rám - jegyeztem meg rekedten, egy kínlódó sóhaj kíséretében, közben már hajolva is le, csak hogy ezúttal a nyelvem vegye át azt a ritmust, amit az imént még a kezem diktált a mellei körül, és míg ajkaimmal egyik mellbimbóját ingereltem, kezem kettőnk közé nyúlt, fentebb tornázva egyik combját, csak hogy még közelebb férkőzhessek hozzá, ujjammal találva rá teste legforróbb pontjára, az érzés pedig olyan erővel szorított a gyomromra és minden kibaszott idegvégződésemre, hogy kibukott belőlem egy halk nyögés, amit nem is tudott teljesen elnyelni mellének finom bőre.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 9:01 pm
Iris & Dimitriy
Ha nem tudnám, hogy mindez már megtörtént, hogy már isten tudja hányszor feküdhettem így, vagy épp még kevesebb ruhában előtte, most könnyedén hihetném, hogy először pillant így végig rajtam, hogy először látja testem ezen részeit, olyan mérhetetlen vágy sugárzik tekintetéből. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha bárki is képes lesz így nézni rám, ilyen vággyal a tekintetében, mintha soha életében nem látott volna még hozzám foghatót és nehezen állom meg a késztetést, hogy magamba csípjek, hogy ellenőrizzem valahogy nem-e csak egy túlfűtött álom ez az egész, amit a vihar vagy franc tudja mi szült elmémben. Helyette ajkamba harapok inkább, olyan erősen, hogy már fájjon, majd egy halk sóhajjal veszem tudomásul a testem üzenetét, hogy ez bizony rohadtul a valóság, ez tényleg megtörténik és nem csak egy lázas álom. Bár lázasnak elég lázasnak érzem magam, miközben újra és újra végig pillantok a testén, az izmain, a hegeken és a tetoválásokon, melyeket minden vágyam egyesével végig csókolgatni, mintha azzal jobban megismerhetném a történetüket. Nyelek egy nagyot, mikor fölém térdel, kezem kissé félénken, de határozottan simít végig vállain, gyengéden siklik háta forró bőrére, miközben Ő orra hegyét finoman végig húzza az arcomon, tenyere mellemre markol a puha anyagon át, míg végül ajka enyéimre simul, nyelve izgatón siklik közéjük reszketeg sóhajt csalva ki belőlem az érzéssel, ahogy enyémre talál, ahogy őrjítő táncba kezdenek. Kezem hajába túr finoman, másikkal finoman simítok végig oldalán és halkan vigyorogva felszisszenek, mikor ajkamba harap. Minden csókja és érintése olyan gyengéd, mintha attól félne, hogy bármelyik pillanatban elillanhatok, pedig innen már eszem ágában sincs visszavonulót fújni és meghátrálni, mert már semmi mást nem akarok úgy, mint Őt érezni, ahogy teste finoman rám nehezedik olykor, ahogy bőre az enyémhez simul, ahogy ajkai és nyelve bebarangolják forró bőrömet, így indulva lefelé testemen. Leheletkönnyű csókokkal halad egyre lentebb bőrömön, keze cirógató mozdulatokkal simul csípőmre, ahol ujjait finoman a bugyi vékony anyagába akasztja, én pedig halk sóhajok kíséretében emelem fel fejemet, hogy tekintetemmel követhessem minden mozdulatát. Mikor a csipke halkan reccsenve megadja magát, élesen beszívom a levegőt és ajkamba harapok, de nem eresztem egy pillanatra sem az izgató látványt, még azt a pofátlan vigyort sem, amit rám villant, válaszul pedig az enyéimen is megjelenik valami hasonló. -Jössz egy bugyival.- lehelem halkan, pajzán mosollyal, amit egy halk, kéjes sóhaj tüntet el onnan, mikor gyengéd mozdulattal bebocsátást kér combjaim közé. Megborzongok, mikor combomra hint gyengéd csókot, egyre feszültebben lélegzem már a gondolattól is, hogy mire készül, de megnyalom kiszáradt ajkaimat és egy pillanatra lehunyom szemeimet, így adva át magam ajkai finom, cirógató mozdulatainak. Kezem vállára simít, könnyed mintákat rajzol bőrére, hajába túrok finoman, miközben magamba iszom az izgató látványt, ami csak tovább fokozza bőröm forróságát, szívem vad ritmusát, miközben a szoba csendjét, csak halk sóhajaim és az eső egyenletes kopogása zavarja meg. Szabad kezem felé simít a lepedőn, ujjaimmal finoman megmarkolom az anyagot, teljesen felajz a várakozás, hogy fogalmam sincs meddig fokozza még a vágyamat, ami már így is türelmetlenül, izgatottan lüktet ereimben. Fogalmam sincs, hogy mit tartogat a holnap vagy, hogy mi lesz két nap vagy egy hét múlva, de abban biztos vagyok, hogy Őt most pokolian akarom, mert akár emlékszem mindarra, ami köztünk történt, akár nem, ez a vágy mindig is itt lüktetett bennem iránta, minden porcikám kívánta Őt, mint valami tiltott, veszélyes szert.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 7:24 pm
Valahol nem tűnt tisztességes játéknak, amit ma vele műveltem, elvégre már ki tudja, hányszor fogadtam meg, hogy nem közeledem felé hátsó szándékokkal, és képes leszek uralkodni magamon, de ismét bebizonyosodott, hogy ez nem így van. Egyszerűen csak nem voltam rá képes, és ha ez gyengeség, hát kész voltam vállalni, hogy gyenge vagyok, amiért őrülten szeretek egy nőt, és amiért nem tudok közömbös maradni a közelében. Pedig minden elutasítás felért egy józanító pofonnal, ezek pedig újabb és újabb elhatározásokat szültek, megfogadva, hogy kivárom az én időmet, és megadom neki a lehetőséget, hogy Ő döntsön arról, mi történjen közöttünk. Még az is benne volt a pakliban, hogy talán soha nem fog ismét emlékezni rám, és hogy soha nem kapom meg azt a bizonyos új esélyt, néha pedig már azt sem tudtam, hogy mi maradt még, amibe kapaszkodhatnék. Annyira törékenynek tűnt az egész még akkor is, mikor az ágyáig sétáltam vele, majd némi pimaszkodás után, a nadrágjával folytatott harc közben az ágyra löktem, de ahelyett, hogy követtem volna, újra az anyagba kapaszkodtam, gyengéden rángatva le róla, csak hogy utána végig tudjak nézni a művemen. Ahogy ott feküdt előttem, szinte egy szál semmiben, nagyot kellett nyelnem, mert még ennyi idő után sem tudtam betelni vele, szinte ittam magamba a látványát, testének minden apró centijét végigmérve szemeimmel, de hiába próbáltam nyelni, a kiszáradó torkomon már ez sem segített. Ő pedig hasonlóan méricskélt engem, éreztem magamon a vágytól izzó tekintetét, ami szinte kényszerített arra, hogy cselekedjek, de nem voltam hajlandó sietni vagy elkapkodni. Azt kérte, hogy mutassam meg a szerelmemet, és ezt a szerelmet sem elsietni, sem elkapkodni nem lehet, ezt pedig neki köszönhetően egy életre megtanultam. Ahogy azt is, hogy mindennek a maga idejében kell történnie, így mikor megtettem felé az első lépést, és feltérdeltem az ágyra, így magasodva fölé, eszembe se jutott változtatni a tempón. Odahajoltam hozzá, orrommal először gyengéden simítva végig arcélén, de közben nem tudtam nem észrevenni, hogy mekkora forróság uralkodik rajta is. Mellkasom melleihez feszült, és bár a melltartója anyaga némileg akadályozott abban, hogy mindent tökéletesen érezhessek, de még nem kezdtem bele abba, hogy elkezdjem lehámozni róla az amúgy szintén felesleges csipkét. Helyette finoman rámarkoltam a domborulatokra, ujjaimmal gyengéd masszírozásba kezdve, és bár már most sem volt elegendő az oxigén, ami eljutott a tüdőmig, de még ez sem tántorított attól, hogy felkutassam ajkait, nyelvemmel kérve bebocsátást közéjük, a szenvedély pedig, ami megmutatkozott ebben a csókban, már tisztán olyan volt, mint amit akkor éreztem, mikor még helyén volt minden emléke. Alig akartam elszakadni tőle, de hogy megvillantsak valami olyasmit, amit velem tudott azonosítani, finoman, játékos évődéssel ajkába haraptam, szemtelen vigyorral lehelve apró csókot az állára, majd tovább indultam, lehetetnyi csókokkal borítva be nyakát. De nem elégedtem meg ennyivel, nyelvemmel is bekapcsolódva a finom ostromba, végigbecézve ütőerének vonalát, innen pedig már nem is volt visszaút, tovább folytattam a megkezdett utat lefelé. Elengedtem melleit, mikor eljutottam odáig a nyelvemmel, közben ujjaim végigcikáztak hasán, majd a csípőjénél álltak meg, ott kapaszkodva a falatnyi bugyija két szélébe, én pedig csókjaimmal párhuzamosan kúsztam egyre lentebb, és bár eltökélt szándékom volt kivételesen megkímélni az alsóneműjét, kezdtem rájönni, hogy ez az anyag szándékosan ilyen vékony, a halk reccsenést követően pedig átsuhant arcomon egy bocsánatkérő vigyor, amit mondjuk egy pillanatra sem gondoltam komolyan. Arrébb löktem a tönkretett anyagot, és miközben tekintetem rátalált az övére, kezeimmel gyengéden szétnyitottam lábait, csak hogy közéjük furakodhassak, végighúzva ajkaimat combja belső felén, nyelvemmel finoman kényeztetve a vékony bőrt, próbálva tudomást sem venni arról, hogy milyen közel kerültem hozzá, és hogy mennyire nem volt előttem semmilyen akadály, de már ezen a ponton is szétfeszítette ereimet a lüktető vágy.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 5:40 pm
Iris & Dimitriy
Kismillió fantáziakép jelenik meg előttem megjegyzését hallva, hogy mit is kellene velem csinálnia a szobámban, de végül mégis, csak egyetlen tökéletes válasz jut eszembe, egyetlen dolog, amit ma igazán érezni és tapasztalni akarok, amivel szembe akarok ma nézni végre, az pedig a szerelme. Akkor is, ha szerinte nem lesz hozzá elegendő egyetlen éjszaka, bár ennek hallatán belevigyorgok csókunkba és, csak tovább ölelem magamhoz, lábaimat csípője köré kulcsolom, míg felcipel az emeletre. Az ajtó becsukódik mögöttünk, Ő pedig egész az ágyig visz meg nem szakítva ajkaink csatáját és ott is, csak azért húzódik el picit, hogy a lábaimra állítson és azzal a vágytól izzó, mohó pillantásával végig nézzen rajtam. Már most levegő után kapkodok, bőröm forrósága pedig cseppet sem enyhül attól, ahogy tekintete végig vizslat, mintha csak először látna így, majd halkan az engedélyemet kéri, hogy végre megszabadítson minden más göncömtől is. Hozzá hasonlóan én is ajkamba harapok, tenyereim vállain, karjain simítanak végig, miközben bólintok és nagyot nyelek, ahogy érintése kínzó lassúsággal megindul nyakamtól lefelé a testemen. Őrjítő a forróság, ami belőle és belőlem is árad, de még a levegőt is annak érzem, ahogy kapkodva magamba szívom, míg keze végig kalandozik rajtam egész a nadrágig, amit cseppet sem elsietve, vagy kapkodva bontogatni kezd rólam. Én pedig valahol hálás vagyok azért, hogy nem akar lerohanni, mintha minél előbb túl akarna esni ezen, nehogy meggondoljam magam, vagy csak ezzel akar tovább kínozni, már igazából magam sem tudom, de végül a combjaimnál járva megáll és inkább pimasz vigyorral ajkain lök rajtam egyet, hogy elterüljek az ágyon. Kuncogva pislogok fel rá, kihasználom a helyzetet, hogy újra végig nézzek rajta, azt pedig egy pillanatig sem titkolom, mennyire tetszik amit látok, mert hozzá hasonlóan én is épp úgy méregetem, mint valami gusztusos húsdarabot. Finoman ajkamba is harapok és ahogy újra a nadrágommal kezd foglalkozni, segítőkészen mozdulok, hogy minél előbb megszabaduljak végre a feleslegessé vált ruhától. Aztán csak némán fürkészem tekintetét, de még levegőt se merek venni attól, ahogyan néz, amilyen nyers vágy árad íriszeiből, miközben újra és újra végig mér. Hiába fedi még testemet a melltartóm és a falatnyi bugyi, teljesen meztelennek érzem magam, de most valahogy még ez a gondolat sem feszélyez. Az már annál inkább, hogy nem csókol és érint, pedig szinte bizseregnek az ujjbegyeim, olyannyira szeretném végig barangolni velük forró bőrét, de nem akarom elrontani a játékát. Ki akarom élvezni minden pillanatát annak a vetkőztetésnek, maximum csak sóvárgó tekintetem és az ajkaimon megjelenő pimasz mosoly adhatja tudtára, hogy egyébként mennyire megőrjít azzal, ha tovább bámul anélkül, hogy ajkaimra forrna végre ajkaival.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 7:16 am
Szinte végignéztem az egész estés csatározását, a harcot, amit nem is ellenem, inkább saját maga ellen vívott, és ez kísértetiesen emlékeztetett arra, amit annak idején én is lejátszottam magammal, újra és újra, míg nem voltam hajlandó átadni magam mindannak, amit Ő ébresztett fel bennem. Ott állt mellettem néma emlékeztetőként, pusztán a létezésével jelezve, hogy vannak olyan dolgok, amik mellett nem lehet csak úgy elsétálni, és bármennyire is munkálkodtam ellene vagy épp az érzés ellen, ami lassan az uralma alá vont, bármilyen akadályt is próbáltam elé gördíteni, mégsem tántorodott el. Ha megtette volna, most nem állna itt, szemben velem, egyik kezével mellkasomon, másikkal pedig az alsónadrágom szélénél kapaszkodva, mert nem lenne meg az az erő, és nem lángolna bennem az a szerelem, ami kell ahhoz, hogy végig akarjam, vagy egyáltalán, hogy végig tudjam csinálni ezt az egészet. Az a szerelem táplált, aminek esélyt sem akartam adni, és most, hogy fordult a kocka, már bele sem akartam gondolni abba, hogy milyen lenne, ha úgy bánna velem, ahogy én vele a legelején, és Ő nem akarna esélyt adni nekem. - Arra nem lesz elég egyetlen éjszaka - mormogtam halkan ajkaira, bár a pillanat hevében már abban sem voltam biztos, hogy tényleg kimondtam-e, vagy csak akartam, mert a kezem már nyúlt is utána, ajkaim mohón kutatták az övéit, közben pedig már nem volt olyan része a testemnek, ami ne tombolt volna ettől az őrjítő, önző vágytól. Elmosta a józan gondolatokat, és ha eddig volt is bennem hajlandóság, hogy képes legyek behúzni azt a kibaszott féket, most már egész biztos képtelen lettem volna rá, még ha elvétve mozgolódott is bennem némi félelem, miközben átnyúltam lábai alatt, ugyanúgy indulva el vele az emelet felé, ahogy akkor, a balesetének estéjén is, még ha akkor nem is szerepelt egyikünk tervei között sem, hogy az ágyában kötünk ki. Ezúttal azonban már egyértelműek voltak a leosztott lapok, és amint kilökte előttünk a szoba ajtaját, épp csak annyira váltam el ajkaitól, hogy óvatosan, oldalazva be tudjak lépni rajta, vele a karomban. Egyetlen pillanatra engedtem el hátát, felszabaduló kezemmel az ajtó után nyúlva, hogy egy kis lendülettel bevágódjon mögöttünk, majd tettem pár lépést befelé, de szinte emberfeletti erő kellett volna, hogy hajlandó legyek kiválni ebből a régóta vágyott, őrjítő csókból. Egészen az ágy széléig hátráltam vele, szándékosan hagyva annyi helyet, hogy elengedve Őt, még a két lábára tudjon állni. Épp annyira szakadtam el ajkaitól, hogy tekintetem végig tudjon kalandozni alakján, úgy kutatva Őt végig, mintha máris csupaszon állt volna előttem, de ismert már, és tudta, hogy én még akkor is képes voltam meztelenül látni, ha nyakig fel volt öltözve. Újra éreztem, hogy mennyire nem tudok betelni vele, a szerelemmel, amit ki kell harcolnom tőle, ha nem lesz visszaút ebből az egészből, és a testével, amit szerinte már sokszor láttam, és ami biztosan nem ad nekem semmi újat, de ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Bőrének minden miliméterét bejártam már korábban, ujjaim ajkaimhoz hasonlóan ismerték az összes érzékeny pontját, és ahogy hirtelen visszhangozni kezdtek fejemben azok a hangok, amik általában elhagyták a torkát, fájón a saját ajkamba haraptam, a zsibbadás azonban nem csillapított semmit. - Befejezem a vetkőztetésed. Mit szólsz? - vigyorodtam el, de nem kezdtem el kapkodni, helyette ujjaimmal a nyaka vonalára tévedtem, és bár ajkaim égtek az újabb csók után, mégsem adtam meg magamnak a kegyelemdöfést. Helyette kezem kalandozását figyeltem a tűzforró testén, figyelve, hogyan emelkedik, majd nyugszik meg egy pillanatra a mellkasa, ujjaimmal finoman végigcikázva a kulcscsontján, a két melle között, majd a köldökén át, eljutottam a nadrágjáig, és miközben elkezdtem lehámozni róla a feleslegessé váló ruhadarabot, de valahol a combjai körül megállítottam az anyagot. Játékos évődéssel újra beharaptam ajkaimat, gyengéden lökve rajta épp annyit, hogy lábai elváljanak a talajtól, Ő pedig az ágyra érkezzen, én pedig tartva az eredeti pozíciómat, kissé fölé hajolva, de tovább folytattam a nadrágja eltüntetését, elégedetten a földre ejtve a jelenleg nélkülözhető anyagot. Tekintetemmel tovább kutakodtam, kicsit sem titkolva, hogy milyen hatást gyakorol rám már pusztán azzal, hogy nincs rajta egyéb némi fehérneműnél, a gondolat pedig, hogy milyen piszkosul közel van hozzám, újra és újra vasmarokkal szorította a gyomromat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 9:45 pm
Iris & Dimitriy
Nehezen tudnám elképzelni, hogy egy ilyen helyzetben spagettit akarjak enni, de valószínűleg Ő is, csak az újonnan rám aggatott rangom miatt hozza fel, mintha semmi mást nem is kívánhatnék még a bor mellé, pedig már épp eléggé uralma alá hajtotta elmémet a puszta látványa is. Mégsem ettől szárad ki igazán a torkom, nem a testétől kezd a vér forró lávaként csordogálni az ereimben, hanem attól, ahogy rám néz, miközben megáll előttem, hogy megszabaduljon a cseppet sem fair játékban megszerzett nadrágjától. Az, ami tekintetében csillog, miközben arcomat vizslatja, nem csak puszta vágy, amit az ember képes bárkivel kiélni, hogy ideig-óráig csillapíthassa, hanem annál valami sokkal több és, már nem először néz rám így. Igazából, amióta megjelentem a konyhában, ahol Maflást dédelgette épp, ez a fény azóta ott lapul kékjeiben, hol intenzívebben, hol kissé rejtve. De most olyan elevenen ragyog, hogy a szívem vad kalapálásba kezd tőle, miközben nadrágja szót fogadva a gravitáció erejének, egész a földig hull. Azzal a szándékkal állok fel a helyemről, hogy a bort biztonságba helyezzem, ha már meggondoltam magam vele kapcsolatban és valószínűleg, feleslegesen lett kitöltve, de ahogy újra Dimitriyre pillantok, aki egyébként is olyan közel áll hozzám, hogy nagyon nyújtózkodnom se kellene, hogy elérjem, a lábaim átveszik az irányítást és, ha lassú léptekkel is, de felé indulnak, mire pedig észbe kapok, már alig pár centire ácsorgok Tőle. A szívem zakatol, a kezem pedig reszket, miközben mellkasára simítom tenyeremet, tekintetem egy pillanatra arcára emelem, majd nyelek egy nagyot és lehunyt szemekkel homlokának támaszkodok. Szinte égeti a kezemet forró bőrének érintése, szíve vad dübörgését pedig tisztán érzem ujjbegyeim és tenyerem alatt és még levegőt sem merek venni, nehogy egy pillanatra is megzavarjam, de idő közben másik kezem is megtalálja a tökéletes helyet, ahol megpihenhet. Az egész testem lángol és, csak most döbbenek rá, hogy nem csak a kezem, mindenem reszket ettől az ijesztően új élménytől, ahogy félénk mozdulatokkal térképezem fel újra mellkasát, majd hasfalát, le egészen a boxer pereméig, ahol végül megállok és felpillantok rá. Magam sem tudom, miféle erőnek köszönhetően vagyok képes megszólalni, mégis elsuttogom halkan, mire is vágyom, pedig alig pár órával ezelőtt szentül hittem, hogy képes leszek uralkodni ezen a mohó vágyon, amit Ő ébresztett bennem, mégse szégyellem, hogy elvesztettem ezt a csatát. Van, amin nem lehet uralkodni és akár bölcs dolog szabad utat adnom ennek a vágynak, akár nem, jelen pillanatban semmi mást nem akarok, csak érezni Őt és mindazt, amit Ő érez irántam. A csókját, az érintéseit és a szerelmet, amit én lobbantottam a szívében és, amit képtelen lennék hagyni kihunyni. Talán, ha igazán érezhetem, bennem is lángra lobban újra mindaz, amit napokkal ezelőtt még éreztem, de őszintén fogalmam sincs, talán nem is érdekel már, hogy mi lesz öt vagy tíz perc múlva. Talán, nem is az elmémre kellene hallgatnom, hiszen az csúnyán cserben hagyott. Megborzongok, ahogy megszólal, hangja rekedtségéből tisztán érzem, miféle hatással van rá az érintésem és a közelségem, de mielőtt bármit is válaszolnék, nagyot kell nyelnem, mert úgy kiszáradt a torkom, hogy talán hang sem jönne ki rajta. -Mutasd meg nekem a szerelmedet.- lehelem halkan, szinte kérlelem, de talán nem is lenne erre szükség, mert már von is közelebb magához, mohó csókkal forr ajkaimra eltüntetve belőlem az utolsó csepp kételyt is, én pedig ugyanolyan mohón viszonzom nyelve izgató mozdulatait, miközben ujjaim hajába fúrják magukat tarkóján. Feszülten levegő után kapok, ahogy testem az övének préselődik, ahogy vágya ölemnek feszül, halkan belenyögök ajkaink vad táncába attól, amiről teste árulkodik, mikor pedig térdeim alá nyúlva karjába kap, halkan elnevetem magam csókunk közben. Karom finoman nyaka köré fonom, másik kezem arcára simítom és úgy csókolom tovább, mintha attól félnék, hogy többé már nem lesz lehetőségem erre, mintha ez a pillanat köddé válhatna. Pedig, ennyire elevennek semmit nem éreztem még soha, mint ahogy most egymáshoz simul a testünk, ahogy karjában megfeszülnek az izmok, míg óvatosan felbaktat velem az emeletre, én pedig már tapogatózok is a szobám kilincse után, hogy minél előbb bejuthassunk az ajtón. Nem akarok gondolkodni, latolgatni, taktikázni, mert már belefáradtam abba, hogy küzdeni próbáljak a vágy ellen, amit egyértelműen érzek iránta, így amikor egy pillanatra megszakítom csókunkat és kékjeibe fúrom íriszeimet, akkor sem jut eszembe, hogy ezek után leálljak. Érezni akarom Őt, azt a tekintetében lobogó szerelmet és azt, ahogy enyhítünk egymás kínzó vágyán, mert az már elég nyilvánvaló, hogy mással nem tudjuk csillapítani, csak azzal, ha utat engedünk neki.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 8:23 pm
Rándítottam egyet a vállamon, mikor szóvá tette, hogy inkább nem akarja tudni, pontosan mit értettem szavaim alatt. Ha elkezdtem volna sorolni, valószínűleg olyan vörös színt kapott volna az arca, mint még előtte soha, bár elég egyértelműen fejezte ki magát, mikor azt mondta, hogy Ő inkább csak nézi, ahogy kioldom az övemet. Nem is hibáztattam érte, talán egy pillanatra túllőttem a célon ezzel a kéréssel, sőt, már azzal is jóval a határokon túlra settenkedtem, hogy elé sétáltam, mintha így akartam volna rákényszeríteni a saját akaratomat, pedig ha valamit, hát ezt a döntést tiszteletben akartam tartani. Életemben először valaki érdekelt annyira, hogy figyeljek rá, és hogy tekintettel legyek az érzéseire, bár, ebben az utóbbiban éppen nem jártam élen. Elvégre, mégis a nadrágomat készültem letolni, méghozzá az orra előtt, alig pár centiméterre a lábaitól. Mielőtt hozzáláttam volna, a kért bor után indultam, rosszalló vigyorral a képemen, de a pimasz mosoly, ami megjelent ajkai körül, mikor a ház úrnőjének szólítottam, szinte rögtön levett a lábamról. Félig töltöttem a poharát, mint valami illemtudó kisinas, majd visszasétáltam elé, és felé nyújtottam. - Egész biztos? Bár, most nem is kezdenék el spagettit melegíteni - vigyorodtam el, bár nem néztem ki belőle, hogy most úgy különösképp spagettire vágyna. Ezzel a momentummal kellett volna lezárnom azt az ismételten elkezdett ostromlást, hagyni Őt levegőhöz jutni, akár szó szerint is, mert az eső okozta friss oxigén szinte könyörgött, hogy még beljebb jusson a házba, én mégsem vettem tudomást erről a hangról. Elzártam magamban mélyen, és nem is engedtem előtörni, míg a bokámig nem csúszott a farmer, egy szál alsóban megállva előtte. Vele ellentétben egy pillanatnyi zavart sem éreztem, hisz ami bennem tombolt, és ami eluralta minden porcikámat, egy jóval erősebb és intenzívebb érzés volt, erősebb bármilyen szégyenlősségnél, ami amúgy sem kenyerem. Próbáltam elkapni tekintetét, miközben szinte éreztem, hogyan kezd parazsat szórni a forró bőröm, már szinte láttam, hogyan pattognak az apró kis szikrák, Ő pedig mindeközben kínosan ügyelt rá, hogy még véletlenül se engem nézzen, ami kényszeresen hozta magával, hogy újra az ajkamba akarjak harapni. Nem tudtam Rá máshogy nézni, Ő volt a kibaszott világom közepe, a mindenem, és ugyan megfordult a fejemben, hogy itt lenne az ideje visszaülni, vagy mi több, inkább teljes visszavonulót fújni, de aztán lassan rám nézett, majd felállt, hogy letegye a poharat. A torkomban dobogott a szívem, még ha nem is adtam jelét annak, hogy különösebben feszült vagy ideges lennék, pedig minden okom megvolt félni attól, amit akár szavakkal, akár tenyérrel, de a tudtomra hozhat jelenleg, tenyere azonban minden ilyesmit mellőzve simult mellkasomra. Tenyere alatt mintha életre kelt volna a testem, vérem szélsebesen kezdett áramlani a végtagjaim között, miközben homloka az enyémnek dőlt, én pedig nyelvemmel próbáltam benedvesíteni az egyre kiszáradó ajkaimat. Hosszú pillanatok kellettek, míg végre működni kezdett a tüdőm, és képes voltam újra levegőt venni, bár az oxigén, amit magamba szívtam, égetett, szinte már mart, és bár hosszú ideig szinte rabláncon tartottam tekintetét, de megszakítottam ezt a szemkontaktust, csak hogy végigkövethessem ujjainak útját, ahogy lassan az alsónadrág szegélyéhez érkezik. Túl közel volt a tűzhöz, én pedig még mindig nem mozdultam, pedig szavai elég egyértelművé tették, hogy mégis merre készül billenni a mérleg nyelve. - És mit csináljak veled a szobádban? - kérdeztem tőle rekedten, és ahogy tudatosult bennem a néma, kimondatlan engedély, én is felemeltem kezemet. Először nyakára simítottam, majd hátra a tarkójára, így húzva ajkaimra, azzal a szenvedéllyel és hévvel csókolva meg, ami már azóta gyűlt bennem, hogy a zongoránál visszautasítottam az ajánlatát, nyelvem pedig űzött vadként kereste az övét. Közelebb vontam Őt, mellei a csupasz mellkasomhoz préselődtek, mire jólesően belemorrantam csókcsatánkba, épp annyival vonva még közelebb, hogy ágyékom az ölének feszülhessen, így adva tudtára, hogy milyen hatást váltott ki belőlem. Nem akartam megszólalni, mintha attól féltem volna, hogy a szavak egyetlen pillanat alatt döntenek rombba körülöttünk mindent, így anélkül, hogy elszakadtam volna ajkaitól, lentebb hajoltam, szabad karomat a térdei alá csúsztatva, másikat pedig a hátára simítottam, és bár dolgozott bennem némi nyugtalanság, hogy amint elindulok vele, hirtelen minden kitisztul majd, Ő pedig újra olyan messze kerül majd tőlem, mint előtte talán még soha, mégsem állítottam vissza a két lábára. Nem, annál már erősebben dolgozott bennem ez az éhező vágy, és miközben csukott szemekkel, az emlékeimre hagyatkozva megindultam a lépcső felé, játékosan ajkába haraptam.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 7:14 pm
Iris & Dimitriy
Az egyik pillanatban úgy fest, már-már egész lovagias cselekedetet hajt végre, míg a másikban újra előkerül az a pimasz, pofátlanul vonzó maffiózó, aki nem fél olyan szemérmetlenül viselkedni, amitől normális ember abban a pillanatban elsüllyedne. És a fenébe, hogy Benne még ez is őrülten vonzó, hogy nem aggodalmaskodik, nem mások véleményével törődik, egyszerűen csak teszi, amit épp tenni akar, kimondja, amit szeretne és nyíltan kéri, amire vágyik. Soha nem feltételeztem volna, hogy egy nap erre majd rádöbbennek, de igazság szerint nála impulzívabb és őszintébb emberrel, talán még soha nem találkoztam. Most sem fontolgat vagy latolgat, egyszerűen csak elém áll, miután elismeri a vereségét -amiről még mindig úgy sejtem, hogy szándékos volt- és konkrétan megkér arra, hogy Én csatoljam ki az övét. Magam sem tudom hirtelen, hogy azzal lepném-e meg igazán, ha megtenném vagy inkább azzal, hogy visszavonulót fújok, de végül inkább Rá bízom ezt a nemes feladatot, mert képtelen lennék ezt úgy kivitelezni, hogy közben ne akarjam megérinteni, akár csak futólag is, ha pedig megérezném bőre forróságát, már képtelen lennék megálljt parancsolni magamnak. -Azt hiszem, nem akarom tudni, hogy pontosan mit is fed az, hogy "dolgok".- nevetem el magam zavaromban és igazából nem is tudnám megmondani, hogy voltam-e már hasonló helyzetben valaha, de egyáltalán nem lep meg, hogy Vele ilyesmit is átélek. Teljesen más, mint eddig bármelyik férfi az életemben, bár ezt már az esküvőnk napján is sejtettem de, ha figyelembe veszem azt a változást, ami végbe ment rajta, hogy mennyivel nyíltabban viselkedik most velem és, hogy egy egész más oldalát fedte fel nekem, hát erre végképp nem számítottam. Hogy lesz egy pimasz, huncut, vicces oldala, aki egyszerre tud megnevettetni, zavarba hozni és pokolian felizgatni egyetlen másodperc alatt, mindezt olyan magabiztossággal, amit valószínűleg külön tanítani kellene. Csoda hát, ha tíz körömmel kell kapaszkodnom a saját elhatározásomba is? Csak, hogy valamivel távolabb küldjem magamtól, mielőtt még késztetést éreznék arra, hogy mégis csak letépjem róla azt a nyamvadt övet, pimaszul a borért küldöm, amit a zongora tetején hagytunk, Ő pedig zokszó nélkül indul érte, bár az az "úrnő" megszólítás, azért érezteti velem, miként is viselkedem jelenleg, oda is varázsol vele arcomra egy elégedett, pimasz mosolyt.-Nem, most másra nincs szükségem. Köszönöm.- játszom tovább a szerepet, mikor pedig hátat fordít, kendőzetlenül mérem végig az egész testét, kiélvezem az elém terülő látványt, ahogy félmeztelenül, farmerban, mezítláb a zongorához indul. Ajkamba harapok, mikor visszasandít rám, mintha épp rajtakapott volna valami rafináltságon és, ahogy a szándékosan provokatív szóhasználatomat idézi, halkan elnevetem magam. Na nem, mintha rá bármilyen hatással lenne, ha én akarom kétértelmű megjegyzéssel zavarba hozni, mert minden próbálkozásom hiábavaló. Egyszerűen lehetetlen. Hálás, de úrnőhöz méltó fölényes mosollyal veszem el tőle a bort, egy biccentéssel meg is köszönöm, de amikor rátér a lényegre, azaz a nadrágjára, úgy kezdek kapaszkodni abba a szerencsétlen talpas pohárba, mintha az életem múlna rajta. Nagyot nyelek, ahogy az övet majd a gombot is megbontja, mikor pedig lehúzza a sliccét, egy pillanatra felnézek az arcára. Levegőt se merek venni, úgy bámulok rá, csak a szívem zakatol őrült tempóban attól, ami tekintetében csillan, amilyen izgatón ajkába harap, miközben letolja magáról a nadrágot, ami egész a bokájáig meg sem áll. Testemet teljesen elönti a forróság, sietve megnyalom kiszáradt ajkaimat, majd torkomat köszörülve fészkelődni kezdek és igazából azt sem tudom hirtelen, hogy hova nézzek zavaromban, de az arcát mindenképpen gondosan kerülöm. -Öhm... oké. Akkor... - akadok el egy pillanatra, ahogy mégis csak sikerül felnéznem rá, ahogy meglátom azt a nyers vágyat tekintetében, amitől csak még kínzóbbá válik ez a pillanat, testem sóvárgása és a vágy, ami folyamatosan ott lüktet bennem. A bort végül érintetlenül hagyom és inkább felállok, hogy letegyem valahova, mielőtt még magamra borítom, de ahogy összeakad Vele a pillantásom, ahogy a vér tovább dübörög ereimben, egyszerűen képtelen vagyok megállni, hogy ne lépjek oda elé, míg végül már olyan közel van hozzám, hogy szinte éget a belőle áradó hő. De még nem érintem, csak finoman felemelem a kezem, tenyerem mellkasára simítom és lehunyt szemekkel homlokához nyomom homlokomat. Egyetlen szó sem jön a számra, talán nincs is rájuk szükség, némán simítom szabad kezem nyaka oldalára, miközben hatalmasat sóhajtok, így szívva magamba az illatát, mellkasán pihenő kezem pedig finoman egyre lentebb vezetem rajta. Lassan fedezem fel forró bőrét, mintha tényleg először tenném -de hát lényegében, én tényleg először teszem-, tekintetem izzó kékjeire talál és, miközben ajkam finoman megérinti az Övét, ujjaim egész a boxer pereméig merészkednek.-Talán, most is felcipelhetnél a szobámba...- súgom alig hallhatóan, küszködve, de már magam sem tudom, hogy a vágy kínoz-e jobban vagy az, ahogy próbálok neki ellenállni. De talán, már nem is akarok, nem is tudok.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 5:02 pm
Hiába őrizgettem ajkaim körül azt az arcátlan kis vigyort, valamilyen szinten be kellett látnom, hogy igaza van. Nem volt tétje a játékunknak, ahogy annak sem lett volna igazi következménye, ha félúton meggondolja magát, és inkább az alvást választja, pusztán azért, mert nem várt ránk utána az az egetrengető élmény, ami kapcsán az általam ismert Iris egy pillanatig sem habozott volna. Mégis, mindazok ellenére, amit nem egyszer elmondott már, belekezdtünk ebbe a játékba, méghozzá az Ő engedélyével, ami egyszerre volt kínzó, mégis szórakoztató, a vérem pedig hol ezer fokig hevült, hol csillapodott kissé, és bár végig próbáltam szem előtt tartani, hogy az utolsó pillanatban nagy eséllyel valamelyikünk be fog fékezni, ha netán mégis elfajulna a helyzet, de pár pillanat erejéig mégis elhittem, hogy ezzel esélyt akart adni nekem a bizonyításra. Vagy inkább tesztelni akarta, hogy meddig bírom kontrollálni magam, csak hogy végül elmondhassa, hogy mégsem tudok megváltozni, és egy akaratos, önző állat vagyok, aki nem képes tekintettel lenni az állapotára. Ezt a pontot elérve viszont, inkább már azt helyeztem volna kilátásba, hogy kiszámoljam, mi a lehető legnagyobb távolság, amit házon belül fel tudok venni kettőnk között. Már amikor feltétlenül muszáj mindkettőnknek a ház fedele alatt tartózkodnia. Ezt akartam kiküszöbölni akkor is, mikor kérdése után még azt megelőzően bedobtam a lapjaimat, hogy Ő megtette volna. Bármit is gondolt rólam jelenleg, és bármit vélt látni a tekintetemben, már ha látott egyáltalán valamit a tomboló, kínzó vágyon kívül, nem akartam kihasználni a pillanat hevét, és bár megállás nélkül pimaszkodtam, mint valami komisz kiskamasz, tekintettel akartam lenni arra, hogy Ő talán már nem tartja annyira jó ötletnek, hogy levegye a nadrágját, vagy... bármi mást. Mert ez volt kilátásban, vagy a nadrág vagy pedig a melltartó, és az én szemem mindkét esetben jóllakott volna, de jobbnak láttam ezúttal a kéretlen megmentő jelmezét magamra rángatni, egyszerű vállvonás mögé rejtőzve, mintha tényleg szar lapjaim lettek volna. Pedig ezt a kört simán nyertem volna, már ha tényleg olyan reménytelen lapok voltak a kezében, mint ahogy azt a kérdése tükrözte. - Hát, vannak dolgok, amiket jobb szeretem, ha te csinálsz - vigyorodtam el játékosan, utalva az övem kibontására, miután óvatosan otthagytam a kis vakarcsot, és megálltam Iris mellett. A bőröm szinte lángolt, pedig tényleg kellemes, hűsítő levegő furakodott be az ablakon, köszönhetően a zápornak, ami elkapta a várost, de rajtam már nagy eséllyel az se segített volna, ha minden létező ajtót és ablakot kinyitok a házban, és megállok a kereszthuzat kellős közepén. A játék ezen részének végül azzal vetett véget, hogy átadta nekem a lehetőséget, mondván, hogy bontogassam ki én a saját övemet, mire meg is forgattam a szemeimet, de nem volt bennem egy cseppnyi rosszallás sem. Ő tartotta magát a saját határaihoz, csak... nekem ezek a határok már hiányoztak, szabályosan leomlottak neki köszönhetően, viszont nem tudtam, hogy az előttem üldögélő Iris határai pontosan hol is kezdődnek. Néha már azt hittem, hogy megtaláltam őket, majd rá kellett jönnöm, hogy még mindig képes voltam tévútra vinni saját magamat. - Más kívánsága nincs a ház úrnőjének? - kérdeztem érdeklődve, mikor a bort említette, és el is indultam a maradék után, ami azóta is ott időzött a zongora tetején, de pár lépés után egy sejtelmes, perverz vigyorral odafordultam felé. - Ha már úgyis állok - sóhajtottam fel, arcommal ellentétben azonban szavaim ártatlan éllel csendültek, jó mélyen csempészve beléjük azt a szokásos pajzánságot. Kitöltöttem a poharába némi bort, hogy azzal együtt induljak vissza mellé, az enyémet szándékosan a zongorán hagyva. Más sem hiányzott volna, csak még egy pohár bor, ami a fejembe száll, már amúgy is forrt a vérem. Át is nyújtottam neki, majd egy kis sóhajjal végignéztem magamon. - Akkor, most jövök neked egy nadrággal - összegeztem halkan a helyzetünket, mintha akár egy pillanatra is eltántorodtam volna, pedig erről szó sem volt. Csak az időt húztam, igaz, valahol pokoli érzés volt, hogy itt ül előttem, ennyire közel van hozzám, és mégsem Ő nyúl az övem után, nem fog benyúlni alá, ujjai nem fognak utat törni a bokszer alá, hogy végigsimítsanak rajtam, ahogy már előtte annyiszor megtette. És talán nem is volt szerencsés ilyesmin gondolkodni az orra előtt, nem mintha ne lett volna eddig is nyilvánvaló, mennyire kibaszottul vágyom rá. Kicsatoltam az övet, közben ráharaptam ajkamra, majd ahogy az öv engedett, a gombhoz és a cipzárhoz nyúltam, lassan letolva magamról a legújabb trófeáját, de ahelyett, hogy bármerre is mozdultam volna, akár hogy lehajoljak a nadrág után, vagy hogy kilépve visszaüljek a helyemre, egyszerűen megálltam előtte, félrebillentett fejjel követve tekintete útját, és talán ez volt az a pont, mikor tényleg képes lettem volna könyörögni, hogy végre érintsen meg, mert muszáj Őt éreznem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 4:04 pm
Iris & Dimitriy
Nem is szalasztom el a lehetőséget arra, hogy tényleg mindent alaposan szemügyre vegyek rajta, minden heget és tetoválást megnézzek magamnak a domborodó izmaival együtt, melyekre valószínűleg, már úgy kellene emlékeznem, hogy még lerajzolni is képes legyek, ha magam elé képzelem. Mégis olyan új, olyan ismeretlen minden porcikája, hogy már az is kellemes izgatottsággal tölt el, ha csak elképzelem, mi mindenre lehet még most lehetőségem, hogy feltérképezzem legalább a szemeimmel, ha mással nem is, már ha ügyesen játszom a lapjaimmal. Bezzeg Ő, már pontosan tudja, betéve ismeri bőröm minden négyzetcentiméterét, mégis úgy néz rám folyamatosan, mint aki életében nem látott még kívánatosabbat nálam. Újra és újra elképedek azon, mennyire akar engem, hogy milyen olthatatlan vágyat érez irántam és, csak a jó ég tudja, hogy leszek képes továbbra is ellenállni Neki, amikor minden pillantása életem legcsodálatosabb éjszakáját ígéri. -Hát egy picit hűvösebb van így, ruha nélkül.- hazudom mosolyogva, hiszen valójában cseppet sem fázom, a testemen megjelenő libabőrt sem ilyesmi okozza, hanem inkább az a forróság, ami minden bizonnyal hasonló ahhoz, amit Ő is érez, de nem akarom ilyen nyilvánvalóvá tenni, miféle hatással van rám, már az is, ha csak rám néz azokkal a vágytól izzó szemekkel. Pedig, amikor azt mondja, hogy mindjárt felgyullad, hatalmasat kell nyelnem és ez valószínűleg nem kerüli el kíváncsi tekintetét, úgyhogy feleslegesen is erőlködök, hogy valamiképp palástolni próbáljam a bennem is rendületlenül munkálkodó vágyat. Igyekszem elviccelni most is a helyzetet a bankos megjegyzésemmel, de természetesen én is tudom, hogy a játéknak nem az a célja, hogy mindannyiszor újabb ruhákat aggassunk magunkra, ahányszor csak feszélyezni kezd a helyzet, de azért egy próbát megért felvetni az ötletet, amin végül én magam is jót nevetek Vele együtt.-Miért? Így van értelme? Azon felül, hogy alaposan megnézhetlek magamnak.- kérdezek vissza pimasz mosollyal, hiszen ezen kívül nem igazán tudnám magam se megmondani, hogy ez valami idegtépő szórakozás akar-e lenni, vagy inkább már valami előjáték-féle, de bármelyik is igaz rá, mindenképpen felpezsdítő. Ez tagadhatatlan. Főleg, mikor az újabb osztásnál szembesülnöm kell azzal, hogy valószínűleg ismét meg kell szabadulnom valamelyik "zsetonomtól" és, mintha csak érdeklődni szeretnék a játék menete felől, a biztonság kedvéért megkérdezem, mit is érek el azzal, ha eldobom a lapomat. Lényegében semmit, ahogy sejtettem is, de ettől még nevetve fejet csóválok és azon töprengek, vajon vállaljam a vereséget ebben a körben nyíltan, vagy inkább csak dobjam be a lapjaimat. Dimitriy azonban megelőz, ezzel ki is érdemel egy furcsálló pillantást, mert nem igazán tudnám megmondani, hogy most valóban nem volt a kezében semmi, vagy csak ilyen édesen áldozza fel magát, hogy ne nekem kelljen tovább vetkőznöm, de bármelyik is történt, mindenképpen örülök, hogy a nadrágomat még megőrizhetem. Legalábbis, egy darabig még biztosan, Ő viszont máris készen áll megszabadulni a sajátjától, mert már fel is áll a kanapéról óvatosan vigyázva közben a szuszogó apróságra, ez a figyelmesség pedig gyengéd mosolyt csal ajkaimra. Ami azonnal el is tűnik onnan, mikor megemlíti az övet meg, hogy én mennyivel ügyesebben ki tudnám oldani, én pedig összeszűkített szemekkel, kétkedő mosollyal rábámulok. Rá kell döbbenjek, hogy az egész életem egy kibaszott póker party, mert ha most nem vállalom ezt be, az egyértelműen elárulja, hogy feszengek, hogy sikeresen zavarba hozott, ha viszont vállalom, akkor meg olyan közel kell merészkedjek a tűzhöz, ahonnan már baromi nehéz visszakeveredni biztonságos távolságba.-Szóval, azt állítod, hogy felnőtt férfi létedre meggyűlik a bajod egy övvel?- sóhajtom vigyorogva, de nem is Ő lenne, ha nem próbálkozna ilyen aljas húzással, viszont most rajtam a sor, hogy eldöntsem, vállalom-e az újabb kihívást, vagy sem. Ezek az én kryptonitjaim, a gyengepontom, mint Marty McFly-nak, amikor valaki nyuszinak nevezi. Biztos vagyok benne, hogy egyszer ezek okozzák majd a vesztemet is. Kelletlenül sóhajtok, miközben fordulok egyet a kanapén, hogy szembe kerülhessek vele, ajkaimon pedig folyamatosan ott virít az a dorgáló, de játékos mosoly, ahogy ráébredek, mi is lehet itt a legjobb és legbiztonságosabb választás, mert hogy én nem fogom a nadrágját bontogatni, az már biztos. Azt se tudom, hogy fogok ma éjszaka feljutni a szobámba egyedül, nem majd még az övét kezdem bontogatni, hogy aztán felpillantsak rá, mintha épp valami egész másra, valami kibaszottul izgató, buja dologra készülnék. -Csináld csak. Én meg majd figyelem, hogy jól csinálod-e.- lesek fel rá végül pimasz mosollyal, karjaimat össze is fonom magam előtt, ezzel is nyomatékosítva, hogy én bizony nem fogok sem hozzá, sem az övhöz nyúlni, bármi is történjen, mert nem vagyok biztos benne, hogy képes lennék utána megálljt parancsolni magamnak. -És, ha már úgyis állsz, hozhatnál még egy kis bort.- pimaszkodok tovább, mintha teljesen hidegen hagyna, hogy most készül épp levenni a nadrágját, pedig a szívem olyan vadul zakatol mellkasomban, hogy félő, mindjárt infarktust kapok ezen a nyamvadt kanapén. Vajon, meddig leszek képes önmagammal harcolni? Korábban sem bírtam túl sokáig, hiszen elmondása szerint, elég hamar berángattam az ágyamba, de ez most...akkor is más helyzet. Na nem, mintha kevésbé lett volna rizikós egy vadidegen maffiózóval lefeküdni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 2:49 pm
Megpróbálhattam volna legalább látszólag közömbös maradni, megjátszani, hogy egy kicsit sem melegít fel a látványa, de egyrészt túl nyilvánvaló lett volna a színjáték, arról már nem is beszélve, hogy ha elkezdenék tárgyilagosan viselkedni vele, valószínűleg jobban megijedne, mint mondjuk attól, ha állandóan ostromolnám. Hisz míg az egyik a folyamatosan bennem tomboló vágyról tett tanúbizonyságot, bebizonyítva, hogy bármi is történt vagy történik körülöttünk, én ugyanúgy zakatoló szívvel, nyughatatlan vággyal és soha nem múló szerelemmel gondolok és nézek rá, addig a másik forgatókönyv azt a jelentést hordozta volna magában, hogy elkezdtem feladni. De nem, még nem álltam készen arra, hogy elengediem, amit egyedül az tudna felülírni, ha Ő maga kérne rá. Nem mintha abba nem szakadna bele a szívem, ami épp csak életre kapott vele, általa, de nem maradhatott csak azért velem, hogy őrizzen valamit, amire még csak nem is emlékszik. - Igaz. Így van időd mindent apránként szemügyre venni - bólogattam helyeslően, szándékosan adva szavainak ezt a jelentést, ajkaim körül a már jól ismert, pimasz vigyorral, bár egyelőre nehéz lett volna megsaccolni, mikor is kerülhetne sor arra, hogy Ő maga kérje tőlem a nadrágomat. Vagy hogy... Ő bontsa le rólam. A puszta gondolat elegendő volt, hogy újabb megrohamozzanak az emlékek, ujjhegyeinek finom simogatását vizionálva combjaimra, mikor egy-egy vágytól izzó pillanatban mielőbb próbálta leküzdeni rólam az alsónadrágot. Inkább nyeltem egyet, és miután nyilvánvalóvá vált, hogy újra enyém a bukta, neki szegeztem a kérdést, melyik zsetonomat kéri. Válasza annyira nem is lepett meg, a kis vakarcsra való tekintettel próbáltam úgy megoldani a zoknijaim eltávolítását, hogy ne riadjon fel, majd lehajítottam őket a padlóra, és újra kényelembe helyezkedtem. - Miért, a te lábaid fáznak? Én személy szerint mindjárt felgyulladok - sóhajtottam fel megjátszott drámaisággal, de belőlem már az egyértelmű forróság beszélt, amit Iris váltott ki belőlem. Szinte láttam arcán, ahogy pár pillanatra elbizonytalanodott, mintha azon tűnődne, hogy melyik az a pillanat, mikor még nem lenne ciki kiszállni, és már szinte számítottam arra, hogy következő szavaival lezárja ezt a rögtönzött kis programot, ehelyett kuncogva a zsetonok újratöltéséről kérdezett, ezen a ponton pedig nem bírtam ki, hogy ne nevessek fel én is. - Akkor mi értelme lenne a vetkőzős pókernek? - tettem fel a költői kérdést, szándékosan cukkolva Őt tovább, bár kezemmel szinte már nyúltam a képzeletbeli kézifék után, hogy ha szükségessé válik, tényleg be tudjam húzni. Nem akartam olyasminek kitenni, amire még nem állt készen, és ami feljogosította volna arra, hogy ismét napokon keresztül bujkáljon előlem. Ennyit nem ért ez a játék. Egy pillanatra néztem csak az ablak felé, mikor megemlítette a vihart, amiről én már sikeresen megfeledkeztem, és szerencsére úgy tűnt, hogy ezzel a kis vakarcs is így van. Helyette újra a paklit kevergető kezét fürkésztem, majd mikor leosztotta nekem a két lapot, kicsit hátradőltem, és kibukott belőlem egy sóhaj. - Igen, az olyan, mintha vesztettél volna. Ha bedobod, vetkőzöl - biccentettem egyetértően, majd elvigyorodtam. - Ebben a játékban mindennek tétje van - tettem hozzá sejtelmesen, főleg mert a kérdése egyértelműen elárulta, mennyire nincs semmi a kezében. Más helyzetben elégedettséget éreztem volna, mert tudtam, hogy már csak olyasmit tud levetni, ami vagy alul enged majd sokat láttatni, vagy pedig a melleit fedi majd fel előttem. És már ennyi elég volt ahhoz, hogy ismét szenvedni kezdjek, szinte gúzsba kellett kötnöm a kezeimet, hogy ne akarjak lesöpörni magunk elől mindent, úgy fészkelve két lába közé, mint akit nem is tiltottak ki onnan. Éreztem, hogyan szárad ki újra a torkom, miközben bennem akadt a levegő, de ahogy újra a lapjaimra néztem, majd vissza rá, tudatosult bennem, hogy... nem lehetek önző. Most nem, ilyen körülmények között. Egy sóhajt követően még azelőtt ledobtam a lapjaimat, mielőtt Ő tehette volna meg a sajátjaival, átvállalva tőle a kudarcot. - Nem volt semmim - vontam meg vállaimat könnyedén, majd széttártam karjaimat, mintha csak azt akartam volna megjátszani, hogy tényleg ez a háttérben, és nem az, hogy kivételesen tényleg nem magamra gondolok. Még ha ehhez be is kellett dobnom a nadrágomat a közösbe. - Az övvel segíthetnél egy kicsit. Ügyesebb vagy benne, mint én - húztam ki magam, azért villantva valamit a pimaszkodó Dimitriyből is, mielőtt azt gondolná, hogy kicseréltek a marslakók, szavaimmal párhuzamosan pedig lassan felálltam a kanapéról, próbálva minél kevésbé zavarni Maflást a héderelésben, megállva Iris előtt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Aug. 07, 2022 1:48 pm
Iris & Dimitriy
Nehéz megőrizni a hidegvéremet úgy, hogy közben elég az arcára pillantanom ahhoz, hogy tudjam, miféle gondolatok járnak a fejében. Szinte felfal a pillantásával, kendőzetlenül méri végig a testem felszabaduló részeit és még azzal sem sikerül kizökkentenem, hogy hozzá hasonlóan én is hozzá vágom a felsőmet, sőt. Csak még jobban zavarba hoz, amikor az orrához emeli és megszagolja, majd egy sóhajt követően elteszi maga mellé, mikor pedig ismét végig mér, már egyértelműen tudom, hogy a testemen megjelenő libabőrt nem a szoba hőmérséklete okozza. Őrült tempóban zakatol a szívem, az agyam hátsó szegletében pedig megfordul a gondolat, hogy egyszerűen szeljem át a köztünk lévő távolságot és tapadjak mohón ajkaira, hogy hagyjam végre a fenébe azt az őrültséget, amit a fejembe vettem, de végül inkább a játékra terelem a figyelmemet és türelmetlenül követelni is kezdem a következő kört. -Hiányzik a gyűjteményem mellé.- vonok vállat pimasz vigyorral a nadrágja említésére, bár elnézve az új lapjaimat, nem biztos, hogy lesz esélyem arra, hogy megszerezzem, sőt. Egyre jobban kezdek aggódni a vészesen megcsappanó zsetonjaim miatt, de nem fogok máris megfutamodni. Maximum, ha már túl soknak érzem ezt az egészet, egyszerűen felállok és elsétálok innen fáradtságra hivatkozva vagy fene tudja. Sejtelmes pillantást vetek rá, mikor a válaszából kiderül, hogy még sosem pókereztünk, de a megjegyzést, miszerint ez a különös emlékvesztés kellett ahhoz, hogy ezt is megéljük, inkább megtartom magamnak. Pedig, valahol azért jó érzés, hogy valamit már hozzám is tud kötni, az új, emlékek nélküli Irishoz, még akkor is, ha az csak egy idétlen vetkőzős póker. Nem, mintha meglepne, hogy egyébként nem ilyesmivel múlattuk régebben az időnket, mert minél többször kapom el vágyakozó tekintetét, annál többször jut eszembe nekem is ennél sokkal kellemesebb elfoglaltság. -Tudom, hogy alig várod, hogy rád parancsoljak, de így sokkal izgalmasabb leszedni rólad a ruháidat.- pimaszkodok én is vigyorogva, bármennyire is hoz zavarba az incselkedése, mert titkolni sem tudnám, hogy egyébként milyen szórakoztató ez az egész, bármennyire is érzem egyre fojtogatóbbnak a helyzetet, mert igazság szerint fogalmam sincs, hogy meddig leszek képes elmenni, mikor jön el a pillanat, amikor majd visszavonulót fújok. Most még biztosan nem, mert hála az égnek, most nem nekem kell megszabadulnom egy újabb ruhámtól, Ő viszont cseppet sem úgy fest, mint aki nagyon bánná, hogy ez így alakult, miután én is lepakolom a tízes páromat. Még arra is esélyt ad, hogy én döntsem el, mit dobjon le magáról és, bár iszonyúan kecsegtető az ajánlat, tényleg nagyon jó elégtétel lenne megszerezni tőle azt a nadrágot, végül miután végig pillantok rajta, a zokni felé biccentek.-Fázzanak csak a te lábaid is, szóval le a zoknival.- kuncogok pimasz mosollyal, bár az azért erős túlzás, hogy nekem fáznának a lábaim, mégsem merem arra kérni, hogy a nadrágot dobja le, mert az olyan lenne, mintha beismerném, mennyire izgatja amúgy a fantáziámat mindaz, ami alatta lapulhat. Sóhajtok is egy nagyot erre a gondolatra, talán most jött el az ideje annak, hogy még időben visszavonulót fújjak, hogy kiszálljak és megőrizzem a méltóságomat, ráadásul ne is hozzam magunkat kellemetlen helyzetbe, mégsem akarom még itt hagyni. És titokban, talán az is érdekel, hogy milyen erős az ellenállása vagy, hogy épp az enyém mennyire az, mert ha azt gondolja, hogy ez a játék, csak számára őrjítő, hát téved. -Kezdenek megcsappanni a zsetonok. Nem lehet közben feltöltekezni a bankban?- kérdezem viccesen, de mivel idő közben, már egészen elültem a lábaimat, ismét helyezkedek picit keverés közben és egy kisebb terpeszt kialakítva, hogy a kártyáknak is maradjon hely, elnyújtózok picit.-Nem nagyon akar odébb vonulni a vihar...- jegyzem meg elgondolkodva, igyekszem egész másfelé terelni a gondolataimat, pedig miközben kiosztom az új lapokat, egyre jobban felgyorsul a pulzusom, mert most már csupa olyan dologtól tudok csak megválni majd, melyek eddig biztonságot nyújtottak. Ha itt fogok ücsörögni előtte egy szál bugyiban, képtelenség, hogy megálljt tudjak magamnak parancsolni, Ő pedig...biztos nem fog elzavarni aludni. -Ha esetleg dobom, akkor is vetkőznöm kell?- kérdezem halkan kuncogva, mert bár fogalmam sincs, hogy az Ő kezében miféle lapok lehetnek, az arcáról semmit nem tudok leolvasni, azt viszont tudom, hogy én nem kockáztatok meg még egy blöffölést úgy, hogy az ég világon semmi sincs a kezemben.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.