M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 13, 2022 8:06 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

A belőle kiszakadó hangok még hosszú, hosszú másodperceken keresztül visszhangoztak fejemben, és arra szinte mérget is vettem volna, hogy soha nem is fogom elfelejteni őket. Nem is próbáltam titkolni előle, milyen hatást gyakorolnak rám sóhajai és erőteljes nyögései, és mindent meg is tettem, hogy előcsalogassam őket, de ebben általában Ő sem maradt adósom. Pedig annyiszor próbáltam megérteni és rájönni, hogy mi van meg benne, ami mindenki másból hiányzott eddig, de minél többször kanyarodtam vissza a történetünk legelejére, egyre biztosabb voltam abban, hogy a szívem már az első percben halálra volt ítélve mellette, és bár nem hittem a sors kifürkészhetetlen útjaiban és a biztos rendeltetésekben, de minél többször akaszkodott pillantásom a tekintetére, úgy váltam egyre biztosabbá abban, hogy ezt előre megírták nekünk. Hogy kettőnk rögös útjainak egyszer találkoznia kellett, csak hogy egy még rögösebb úton végül eljussunk egymáshoz, legyőzve a világainkból fakadó különbségeket és a falakat, amiket mindketten magunk köré vontunk. Mintha Ő lett volna az az apró, hiányzó darab, aminek hiányáról nem voltam hajlandó tudomást venni, pedig végigkísérte az életemet, és talán éppen ezért kerültem annyira gondosan a magányt. Nem akartam hallani ezt a hangot, most pedig már bántam, hogy nem vettem tudomást róla korábban. Talán az is igaz, hogy minden a maga idejében történik, bár valahol röhejes volt a sorson és az előre megírt történeteken elmélkedni, miközben kettőnk közül egyedül az én szívemben tombolt ez a feneketlen érzelem.
Kiszélesedett a vigyorom, mikor válaszolt a pimaszkodó megjegyzésemre, közben pedig éreztem, hogyan remeg bele a teste az apró kis harapásba, még mielőtt elengedtem volna, még előtte néhány hajtincset eligazgatva az arcából, hogy aztán mellé feküdve simítsam végig rajta a tekintetemet. - Persze, tudom. Megy ez póker és győzelem nélkül is - kacsintottam rá jókedvűen, miközben sóhajtottam egyet. - Pedig a nadráglevétel mellé már készültem egy újabb pofonra - jegyeztem meg pimaszkodva, közben pedig átuhant az agyamon, hogy talán ha akkor és ott nem vállalom át tőle a vereséget, és nem állok neki szemtelenül vetkőzni, talán még mindig ott ülnénk, élet-halál harcot vívva egymás alsóneműiért.
Egy elnyújtott, halk sóhaj kíséretében nyúltam ajka után, finoman érintve meg mutatóujjammal, közben szinte teljesen a gondolataimba menekülve, de még így sem tudtam útját állni a csendes vallomásnak, ami napok óta fojtogatta a torkomat, és amit még mindig nem tartottam jó ötletnek hangoztatni, de ahogy arcán megjelent egy lágy mosoly, már kezdtem tényleg megnyugodni, hogy talán mégsem váltja majd ki belőle azt a pánikot vagy menekülési vágyat, mint amit én vizionáltam. Pedig, fordított esetben én biztosan ezen a ponton próbáltam volna meg kereket oldani, bár én máshogy kezeltem az érzéseimet, mint Ő. Visszatartottam egy-két levegővételt, míg orra hegyével gyengéden végigcikázott államon, szemeimet lehunyva élveztem ki a pillanatot, ami már kísértetiesen olyan volt, mintha az égvilágon semmi baj nem lenne jelenleg az életünkben, mintha... az elmúlt napok meg sem történtek volna, de emlékeztetnem kellett magamat, hogy nem dőlhetek hátra.
Karommal gyengéden simítottam a hátára, ujjaim pedig cirógatni kezdték bőrét, de továbbra is tekintetét fürkésztem, a felvetésére azonban kibukott belőlem egy hangosabb sóhaj. Erre vágytam, mióta elkezdődött az egész, itt akartam álomra hajtani a fejemet, és Őt akartam megpillantani először, amikor kinyílnak a szemeim, de mire egyetlen ellenérvet is találtam volna, lassú, pimasz vigyor kúszott a képemre. - Hát, akár maradhatok is - válaszoltam úgy, mintha amúgy nagy áldozatot követelt volna tőlem ez az egész, de kiolvashatta szemeimből, hogy ezzel inkább az agyát próbálom húzni. - Nemcsak altatni, de ébreszteni is jól tudok - nyaltam végig ajkamat szemtelenül, közben kacsintva egyet, majd a fürdő ajtaja felé fordultam. - Nem mész fürdeni? - kérdeztem végül. - Én itt megvárlak - vontam egyet a vállaimon, bár annak nem adtam hangot, hogy valószínűleg úgysem bírnám ki, hogy csak úgy pihengessek itt, és ne settenkedjek utána. Pedig, korábban csak viccnek indult az, hogy a fürdő ajtajában állva kukkoljam Őt, de az is hozzátartozott az igazsághoz, hogy nagy eséllyel ennél tovább is merészkednék. Főleg azok után, ami most történt közöttünk.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Aug. 13, 2022 12:12 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Annyira igyekeztem távol tartani magamtól, figyelmen kívül hagyni ezt a fojtogató vágyat, ami érezhetően ott lapul köztünk, már az első csókunk óta, most mégis önként hódolok be újra és újra és, már meg sem próbálok bármiféle gátat szabni magamnak. Az, már úgyis ledőlt, darabjaira hullott, megadta magát a régóta visszafojtott szenvedélynek, ami most úgy zúdul végig testemen, mint egy szökőár. Maga alá temet mindent, ami eddig visszatartott, amivel eddig magamat próbáltam óvni Tőle, mert be kellett látnom ez alatt a pár nap alatt, hogy ez a Dimitriy, már egy teljesen másik férfi, mint aki az én emlékeimben él.
Ha pedig Ő nem rejtőzik újra a jégvermébe, nem építette újra azt a falat, amit olyan sokáig bontogattam róla, akkor én miért tenném? Hiszen, a jelenlegi helyzetben, az Ő szíve a tét, az sérülhet a legjobban, az törhet darabjaira, ha nem vigyázok rá, mégis tálcán kínálta nekem, mert bízik abban, hogy most is ugyanolyan jó kezekben lesz, mint korábban. Én pedig egyre inkább érzem úgy, hogy óvni akarom és, ha nem is görcsösen viszonozni az érzéseit, de legalább tényleg megpróbálni esélyt adni annak, hogy megtörténjen.
Minden esetre, az már egyértelmű, hogy a köztünk lévő vágyon nem múlik semmi, mert olyan mohón, telhetetlenül tombol, hogy teljesen letaglóz a gondolat, hogy ilyen egyáltalán létezik, hogy én képes vagyok erre, amikor még soha, senki nem ébresztett bennem, még csak hasonlót sem. Most mégis mindenféle gátlás nélkül fekszem alatta, édes súlya finoman nehezedik rám, bőre pedig a legcsodálatosabb takaró, amit valaha kívánhatnék. A testem úgy tűnik, már örökre lángba borult, a fojtogató vágy nem akar szűnni, egyre csak dübörög ereimben, miközben Ő újra és újra elmerül bennem teljesen és, ha ez nem okozna már önmagában is őrjítő  élvezetet, még ujjai is lüktető ölemre tapintanak, gyengéden fülcimpámra harap, bőrömre suttog édes, rekedt hangjával, ez az ostrom pedig percek alatt a mámorba taszít.
Egész idáig el sem tudtam képzelni, hogy ilyen buja, szenvedélyes hangokat tudok kiadni magamból, mégis ahogy a gyönyör testembe mar és hullámai kíméletlenül végig söpörnek rajtam, képtelen vagyok visszafogni magam. Levegő után kapkodva, reszketve heverek alatta hosszú pillanatokig, míg végül lassan elcsitul minden, de a szívem, még akkor is vadul kalapál, még akkor is küszködve veszem a levegőt, mikor gyengéden cirógatva bőrömet pimasz szavakat suttog a nyakamba. Elvigyorodok, nyelek egy nagyot és megnyalom ajkaim, hátha így képes leszek megszólalni, miközben kezemmel finoman érintem, ahol csak képes vagyok érinteni ebben a helyzetben. -Nem biztos, hogy az hozta ki belőlem mindezt.- suttogom halkan, alig van hangom, gyengéd harapása nyomán kellemesen megborzongok, majd ahogy kisöpri arcomból a kósza tincseket és mellém helyezkedik, mosolyogva figyelem pár pillanat erejéig, de nem sokáig váratom azzal, hogy mellé fészkeljem magam.
Némán fürkészem tekintetét, míg ujja ajkamra simít és akkor is, csak csendben bámulom, mikor a létező legszebb szó halkan elhagyja ajkait, de a lélegzetem akaratlanul is elakad egy pillanatra, arcomon pedig megjelenik egy lágy mosoly. Tőle hallani ezerszer szebb, mintha bárki más mondaná, mert most, talán én emlékszem rá a legjobban, mennyire elképzelhetetlennek tűnt ez hónapokkal ezelőtt. -Ízlik.- súgom mosolyogva, közelebb is húzódok hozzá még egy picit, hogy tenyerem arcára csúsztassam gyengéden, orrom hegyét pedig finoman végig húzzam állán, mintha a magam módján így akarnám a tudtára adni, hogy ha szerelmet még nem is érzek, ha nem is tudom még őszintén kimondani a Tőle elhangzott szót, azért valamivel mégis csak közelebb érzem magamhoz, mint eddig. Hiszen jól érzem magam Vele, az elmúlt pár napban pedig mást se csinált, csak mosolyt csalt ajkaimra és éreztette velem a szerelmét, ez pedig szép lassan az én falaimon is képes volt rést ütni. -Még mindig hihetetlen ez az egész.- sutyorgom végül halkan némi békés, megnyugtató csend után, miközben finoman cirógatom arcát, mintha tényleg most látnám életemben először, de Őt, aki ilyen szenvedélyes és gyengéd tud lenni, talán tényleg most látom csak igazán. -Itt maradhatnál ma éjjel...- lehelem végül halkan, kissé félénken, mert egy dolog, hogy a vágy utat tört magának köztünk, de Vele aludni, már megint más szint, mégis olyan kellemes érezni a testét mellettem, hogy képtelen lennék megválni tőle. Maximum, csak egy zuhanyzás erejéig, de talán még addig se, bár ezt így kinyilvánítani nem igazán merném. Pedig, számára valószínűleg az is épp olyan megszokott dolog lenne, mint az, hogy esténként ilyen fullasztó mámorban bújunk egymás karjaiba.

Conversations

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 10:52 pm

Még ott dübörgött fülemben a saját gyönyöröm, mikor az ölembe mászott, elfoglalva a neki szánt helyet, és az, amit ezáltal engedett láttatni magából, csak arra volt jó, hogy újra befeszüljön a gyomrom. Meg sem tudtam volna számolni, hogy hány nő fordult meg eddig az életemben, de egyikük sem ért Iris nyomába, pedig őket aztán nem kellett félteni. Kezdett egyre világosabbá válni, hogy valójában soha nem voltam elégedett azzal, amit kaptam, lehettek bármilyen gyönyörűek és engedelmesek, egyszerűen nem ezekre volt szükségem, és a legszörnyűbb talán az volt, hogy adni szinte soha senkinek nem adtam. Én csak elvenni voltam képes, és először tőle is csak elvenni akartam, most pedig, hogy itt ült rajtam, miközben tenyerem alatt éreztem forró bőrét, csípője pedig észveszejtő ritmusban kezdett ringani, végre itt volt az ideje szembesülnöm azzal, hogy neki adni akarok. Mindent. Mindent magamból, ezüst tálcán kínálva neki az egész kibaszott világot, ezt a szenvedélyesen pezsgő szerelmet, a kettőnk között pattogó, lüktető vágyat, és azt az őrjítő kéjt... tényleg mindent.  
Nem is vártam választ a kérdésemre, szinte egyből cselekedtem, gyengéden fordítva magam alá, és mire észbe kaphatott volna, már gyengéd börtönbe zártam, mellkasommal préselődve hátának, és miközben csípőm mozdulni kezdett, újra és újra elmerülve testében, ajkaim minden bebarangolható porcikáját érinteni akarták. Tudtam, hogy csak egy hajszál választja el a vágyott gyönyörtől, hisz már akkor lüktetett a teste, mikor még hozzá sem értem, és ahogy ujjaim utat törtek a hasa alá, gyengéden tapintva ki ölét, csak hogy érintésem alatt összpontosulhasson a már jól ismert, nedves forróság, és miközben csípőm tovább ringott, masszírozó mozdulatokkal kezdtem hajszolni a beteljesülést. - Megőrjítesz - búgtam fülébe szaggatottan, gyengéden ráharapva fülcimpájára,  de saját magammal ezúttal egyáltalán nem is foglalkoztam. Őt helyeztem a középpontba, hallani akartam, ahogy megsemmisül, és átadja magát nekem, erre pedig nem is kellett olyan sokat várnom. A kettős támadás meghozta az édes gyümölcsét, éreztem a mellkasomon, hogyan feszül meg ívben a háta alattam, hogyan nyög bele a szoba magányos csendjébe, de csak akkor húztam el ujjaimat a lábai közül, mikor alább hagyott a reszketése. Homlokomat nyakának támasztottam, ott keresve némi megnyugvást a vehemens mozdulatok után, szabad kezemmel végigborzolva oldalát, gyengéden cirógatva bőrét, majd jólesően felsóhajtottam, és belevigyorogtam a nyaka hajlatába. - Gyakrabban kellene pókereznünk. Észveszejtő, hogy mit hoz ki belőled, ha hagylak nyerni - szemtelenkedtem vele nyíltan, még utoljára nyaka bőrére harapva, de kicsit sem búslakodtam amiatt, hogy ezúttal kizárólag az Ő gyönyöre volt a tét. Én még mindig annak a hatása alatt voltam, amit az imént művelt velem, szinte éreztem magam körül ajkai finom gyűrűjét, ahogy közéjük robbantam, és már pusztán a gondolatba belefeszültem.
Lassan lekászálódtam róla, odanyúlva arcához, hogy eltüntessek néhány tincset a szemei elől, majd odafeküdtem mellé, elégedett sóhajjal nyújtózva el az ágyon, mint valami fenevad, aki éppen... szünetet tart. És ez még nem is állt túl messze a valóságtól. Ha időközben megfordult, újra felemeltem a karomat, hogy alá vackolhasson, másik kezemmel gyengéden simítva végig alsó ajkán, és ahogy követtem ujjam simogató mozdulatát, végig kellett nyalnom a számon. - Szeretlek - bukott ki belőlem csendesen, mikor végre csillapodott mindkettőnk légzése, és ugyan némi verejték még őrizgette az imént történteket mindkettőnk testén, de eszem ágában sem volt eltüntetni. Úgyis felesleges lenne. - Ízlelgesd egy kicsit - utaltam az előbb kimondott szóra halvány mosollyal, kockáztatva, hogy talán ezzel elvágom ezt az egész estét, de... ha volt valami, amit régóta ki akartam mondani, az ez volt. És miért kellett volna szégyellnem, vagy elrejtenem?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 10:06 pm

Iris & Dimitriy

Hiába fenyegetett meg, azért arra fel vagyok készülve, hogy mindezek után a vágyam majd kénytelen lesz alább hagyni, hiszen Dimitriy még mindig előttem enyúlva liheg és próbál visszatalálni a mámor bódulatából hozzám és lássuk be, mindazok után, ahogy egymásnak estünk és, ahogy habzsoltuk a gyönyört az elmúlt fogalmam sincs mennyi időben, nem is lenne meglepő. Mégis, a kérdése nem arról árulkodik, hogy időre lenne szüksége vagy, hogy a ma éjszaka ennyivel bezárulna, én pedig máris helyezkedek fölé, lihegve a sürgető, fojtogató vágytól, halkan morranva, ahogy kezei fenekemre markolnak. -Megfordult a fejemben, igen.- vallom be pimaszul, incselkedő mosollyal, miközben csípőmet mozdítva kacérkodok picit, Ő pedig szavaim hallatán édes bókot suttog, forró bőrömre simít, mellemet kényezteti mohó érintésével, tekintete láttán pedig, egy pillanatig sem kételkedek szavaiban. Ő pedig tisztán érezheti buja mozdulataimból, hogy ugyanúgy érzek, mint Ő, hogy egyszerűen nem elég belőle, hogy a vagy, amit Ő ébresztett bennem, még mindig nem akar csillapodni, mégis kihasználja még az alkalmat arra, hogy incselkedjen picit. Lihegve nevetem el magam kérdése hallatán, ajkamba harapba dőlök mellkasára, forró bőre izgatón ingerli melleimet, miközben Ő is megmozdul alattam fojtott nyögéseket csalva ki belőlem.
Időm sincs válaszolni izgató kérdésére, mert pillanatokkal később, már az ágyon találom magam hason fekve, ajkamba harapok, ahogy fölém helyezkedik, ahogy forró mellkasa hátamnak simul és ahogy újra elmerül testemben, akaratlanul is a párnába fojtom kéjes nyögésemet. Finoman megemelem fenekemet, teste édes börtönbe zár, csókokkal borítja tűzforró bőrömet, keze pedig ölemre csúszik, így fokozva a már amúgy is őrjítő élvezetet. -Imádom, amikor hozzám érsz.- sóhajtom elfúló hangon, már amennyire még képes vagyok megszólalni, ajkamba harapok, küszködve próbálok levegőt venni, miközben tovább ostromolja testemet, minden újabb lökéssel sodorva a gyönyör felé, ami végül olyan hirtelen és olyan intenzíven csap le rám, hogy csoda, hogy nem robbanok tényleg fel. Testem megfeszül, a levegő bennem reked, némán, reszketve mozdítom csípőm ágyéka felé újra és újra, miközben ujjaim karjába marnak, végül úgy kapok levegő után, mint aki túl melyre merészkedett a vízben és most épp, hogy a felszínre jut az utolsó pillanatban.
Lihegésem legalább olyan hangos, mint kínlódó nyögéseim, de leküzdöm a kényszert, hogy arcom a párnába rejtsem, mert akarom, hogy hallja, mit művel velem, hogy milyen gyötrő magasságokba emel, bár az, ahogy lüktet a testem, ahogy remegek, már önmagában bőséggel tanúskodik.
Végül alább hagy a gyönyör, nagy nehezen visszatalálok hozzá, de még mindig lihegve próbálok levegőhöz jutni, úgy érzem megfulladok, hogy egyszerűen elégek attól a mámortól, ami végig söpört rajtam, akár egy nyamvadt hurrikán. -Ez...annyira...csodálatos volt.- nyögöm levegő után kapkodva, kezemmel sután tapogatva fel vállához, majd tarkójára nyúlva gyengéden, miközben másra sem vágyom csak, hogy érezzem még biztonságot nyújtó karját és teste melegét még pár pillanatig magamon.

Can't get enough

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 8:26 pm

Néhány pillanat erejéig átsuhant az agyamon a gondolat, hogy mi van, ha ez az egész csak egy túl élethű álom, amivel saját magamat készültem becsapni, mintha az agyam így akart volna egy új kapaszkodót létrehozni, ami segít abban, hogy kitartsak, bármit is hordoz magában a jövőnk. Ezt az elméletet azonban rögtön felülírta mindaz, ami azóta történt közöttünk, hogy felcipeltem az emeletre, mert ennyire reális képeket még a fantáziám sem lenne képes szülni. Ha maradt is volna kérdőjel bennem, azt rögtön eltüntette volna a pillanat, mikor mohó ajkai közé fogadott, a gyönyörnek pedig nem is kellett sok, de egy ilyen felfokozott pillanatban nem is hibáztattam magam ezért. A gyönyör a gerincemet simogatta, néha úgy vágva végig rajtam, mintha valaki ostorral akart volna büntetni, de mégis, olyan édes és izgató volt az így keletkező, láthatatlan fájdalom, hogy képtelen voltam betelni vele. Pedig már annyiszor mutatta meg, hogy mire képes ezekkel az ajkakkal, mégis úgy feküdtem ott, mintha először akarna letarolni ez a kíméletlen tornádó, csípőmmel szinte ösztönből mozdulva ajkai közé, de még mindig nem voltam képes levenni róla a szemeimet. Láttam, hogyan küszködik, hallottam a belőle kiszakadó hangokat, mialatt vágyam táplálta az övét is, és pontosan tudtam, hogy milyen úgy kényeztetni a másikat, hogy attól még én is képes legyek elélvezni anélkül, hogy akár egyetlen ujjal is hozzám érne.
A köd mindent beterített előttem, mikor ajkai közé feszültem, hosszú, hullámzó nyögéssel adva meg magamat, miközben csípőm még bemozdult párszor, míg izmaim lassan el nem ernyedtek. Úgy nyúltam el az ágyon, mint valami kifacsart rongybaba, kapkodva a levegő után, próbálva visszatérni a valóságba, de már ezen a ponton is nyilvánvaló volt, hogy törlesztenem kell egy adósságot. - Mert eszedbe jutott valaha is megkérdőjelezni? - kérdeztem vissza erőtlen pimaszkodással, miközben ekintetébe kapaszkodtam, és megnyálaztam ajkaimat. Kezeim szinte rögtön nyúlt csípője után, ahogy fölém tornyosult, ölével finoman simulva ágyékomhoz, mire pimaszul ráharaptam alsó ajkamra. - Te vagy baromi szexi... nem tudok betelni veled - néztem végig mellein, hosszú másodperceket töltve azzal, hogy magamba igyam látványát, közben el is engedve csípőjét egyik kezemmel, hogy ujjaim újra bejárhassák hasát, mohó mozdulattal masszírozva meg az egyik mellét, míg másik kezemmel szemtelenül a fenekébe martam. Éreztem a belőle áradó hőt, azt, hogy kibaszottul vágyott rám, így próbáltam Őt segíteni abban, hogy teste mielőbb magába fogadhasson. Amitől végül ismét megfeszültek izmaim, jólesően remegve meg alatta, mikor a lehető legmélyebbre engedett magában, újra a párnára nyomva a fejemet, nyögésem pedig valahol félúton találkozott a belőle kibukó hangokkal. - Sietsz valahová? - kérdeztem rekedten, szándékosan húzva az agyát, hisz nem kellett mondania, látszott rajta, hogy mit érez, hogy mi minden tombol benne, hogy a gyönyör, ami az előbb letaglózott, milyen mély nyomot hagyott benne, én pedig minden erőmmel meg akartam dolgozni Őt, csak hogy elhozhassam neki a vágyott kielégülést. - Mit szólnál, ha... segítenék? - súgtam a fülébe, miután lehajolt hozzám, és először csak ringó csípőjének mozdulatait segítettem azzal, hogy újra és újra mozdítottam magam alatta, de ahogy elszakadt a cérna, ismét feljebb emelkedtem, és bár kicsúsztam testéből a mozdulat közben, de pár pillanat leforgása alatt fordítottam be magam alá, teljesen a matracra nyomva hasát. Nem is hagytam, hogy felemelkedjen, mellkasom gyengéden betakargatta hátát, mohó csókokkal forrva nyakára, addig igazgatva csípőjét, és lábait, hogy könnyedén visszanyomulhassak testébe, de már az első mozdulat után ledermedtem, ahogy teste teljesen magába fogadott. Nyaka bőrébe nyögtem, lázasan csókolva tovább a nyakát és vállait, vagy amit épp elértem, miközben egyik kezemmel próbáltam az öléhez férkőzni, addig nem is nyugodva, míg célkitűzésemet siker nem koronázta, ujjaimmal kezdve masszírozni teste lüktető pontját.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 7:37 pm

Iris & Dimitriy

Iszonyú izgató, ahogy előttem fekszik megfeszülő izmokkal, szaporán emelkedő és süllyedő mellkassal, miközben tekintete, ha le is csukódik néha, mégis újra és újra rám talál azzal a mohó vággyal telve, amitől a vérem is forróbban kezd zubogni bennem. Tenyereim finoman marnak combjába, valahányszor végig fut rajtam az az őrjitő bizsergés, ami végül tovább fokozza a forróságot combjaim között, de bármennyire is fűt a vágy, hogy újra magamban akarjam Őt érezni, mégis jobban izgat a gondolat, hogy lássam, ahogy eléri a mámor ajkaimtól. Buja nyögéseiből is, csak többet és többet akarok hallani, mint ahogy feszült sóhajaiból is, melyeket valahányszor ajkaim közé fogadom, mindannyiszor hallat.
A legédesebb hang mégis az, ahogy a nevemet nyögi, az egész testem libabőrössé válik tőle, miközben latolgatni kezdem, vajon folytassam-e ezt a mámorítóan izgató játékot, vagy én is hagyjam félbe, mint ahogy Ő tette velem és, bár csábító a gondolat, hogy így kergessem az őrületbe, én mégis inkább a másik utat választom, miközben pimaszul visszakérdezek. Azt akarom látni, ahogy maga alá gyűri a gyönyör, érezni teste minden rezdülését és, mintha csak Ő maga is tisztában lenne vele, mennyire nem tervezem, hogy leálljak, csípője finoman mozogni kezd, miközben még jobban hajamba markol. Kibaszottul felizgat minden mozzanata, minden sóhaja és nyögése, ahogy egyre érezhetőbben közelít a beteljesülés felé, és, ahogy ez végül megtörténik, ahogy ajkaim közé feszül, ahogy lüktetve megadja magát a mámornak, nekem is nyögnöm kell párat az izgató élménytől.
Lihegek a vágytól, miközben nyelvem finoman végig húzom még rajta párszor, tenyereim gyengéden hasára simítanak, mellkasán karistolok óvatosan körmeimmel, ajkaimon pedig még mindig az az ördögi vigyor látszik, miközben arcát és tekintetét vizslatom. Életemben nem láttam és tapasztaltam még ennél szexibbet, mint ahogy Ő elélvezett, ahogy megadta magát nekem, hogy az arcára kiülő érzelmeket, már ne is említsem. De mégis meg tud még lepni, mert annak ellenére, hogy még mindig szaporán kapkod levegő után, már csábít is magához, hogy elfoglaljam a nekem szánt helyet, engem pedig nem is kell kétszer kérni. -Soha többé nem kérdőjelezem meg az állóképességedet.- nyögöm halkan, ahogy fentebb kúszok apró csókokat lehelve bőrére, miközben lábamat átvetve csípőjén elhelyezkedek fölötte és ajkamba harapva simulok hozzá párszor ölemmel, mintha így akarnék meggyőződni arról, hogy tényleg máris készen áll rám. -Olyan őrjítően szexi vagy.- lihegem halkan, ahogy megérzem az ölem közt lüktető forróságnál, csípőmmel finoman mozdulok párat, hogy a megfelelő helyre igazítsam, majd lassan ráengedem magam, de még levegőt sem tudok venni attól, amilyen hatással van rám az érzés, ahogy újra megérzem magamban. Csak akkor engedem ki magamból a kikívánkozó, cseppet sem halk nyögést, amikor teljes egészében kitölt és pár pillanat erejéig mozdulatlanul, lihegve szokom az érzést.
Tenyereimmel megtámasztom magam vállain, egyik kezem arcára simul, csípőm máris járni kezdi őrjítő táncát, hiszen olyan durván felajzott az iménti élmény, hogy már abba pusztulnék bele, ha tovább izgatna, ez pedig nagy valószínűséggel az arcomra is van írva. Olyan piszkosul vágyom rá, hogy már szinte fáj. Minden mozdulatomat kéjes sóhaj, nyögés vagy épp egy feszült lélegzet követ, de végül lehajolok hozzá, átkarolom nyakát és álla alá fúrva arcomat, küszködve hajszolom tovább a gyönyört. A testem olyan forrón lüktet, mintha láva csordogálna ereimben, a szívem pedig próbálja tartani ezt a lázas, feszített tempót, de esküszöm nem csodálkoznék, ha előbb vagy utóbb kiszakadna a mellkasomból.

Can't get enough

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 5:57 pm

Hirtelen olyan távolinak tűnt az elmúlt esték magánya, amikor egyedül, a saját gondolataim között vergődve kellett álomba szenderülnöm, de végül az álmok sem jelentettek megváltást. Már hozzászoktam, hogy az Ő karjai nyújtanak menedéket éjjelenként, vele együtt, Őt átölelve kerített hatalmába az álom, de amint ez megszűnt, már... épp előle kellett menekülnöm. De nem tudtam, hogy hová, nem volt  egyetlen olyan hely sem, ahol ne Őt láttam volna, közben pedig annyira közel álltam ahhoz, hogy elveszítsem, és hiába adott meg minden esélyt, valahogy nem hittem el, hogy tényleg hajlandó önként kinyitni előttem a szívét. Eddig. Amikor elém lépett a nappaliban, mintha mázsás súlyt lökött volna le magáról, és talán nem is sejtette, de ezzel együtt az én vállamról is lerángatott valamit, ami szinte már majdnem a földre rántott. Szükségem volt arra, hogy tudjam, bármi is történjék, még nem veszítettem, és hogy van miért küzdenem, nem hagyhattam cserben sem Őt, sem pedig magamat, azt a szerelmet pedig, amit iránta éreztem, főleg nem.
Szinte láttam, hogyan fog holnap sajogni az ajkam, miután hol én, hol Ő harapott rá ingerlően, de a fájdalom, ami ezzel feléledt bennem, még intenzívebbé tette azt a lüktetést, amit ekkor már ujjai között is érezhetett. A vágy nem kopott ki tekintetéből, amivel csak jobban felajzott, a sóvárgás még erősebben markolt a gyomromra, még erősebben lüktetett az ereimben, megfeszítve minden izmot a testemben, Ő pedig elégedetten vizslatta a művét, azt, hogy mit tudott kiváltani belőlem pár röpke pillanat alatt, mintha nem lett volna már amúgy is a hátunk mögött két őrjítő orgazmus. Nehezemre esett csak nézni, minden kibaszott porcikám érinteni akarta Őt, főleg mikor játszadozni kezdett a nyelve, majd ahogy ajkai börtönébe zárt, már nem tudtam elfojtani a belőlem kikívánkozó hangokat. Újra ajkamba haraptam, haja után kaptam, szinte ösztönösen túrva a tincsek közé, még mielőtt mozdította volna ajkait, és a hangok, amikkel válaszolt, a sóhajok és a vágytól ittas nyögések, csak azt érték el, hogy még keményebben feszüljek ajkai közé.
Jó ideig abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán tényleg kimondtam-e a nevét, csak akkor vált egyértelművé, mikor szemtelenül visszakérdezett, és bár mosolyra rándultak ajkaim, de mindaz, amit velem művelt, rögtön kiverte a fejemből, hogy most mosolygással vagy bármi ehhez hasonlóval foglalatoskodjak. Túl jó volt, amit csinált, mintha pontosan emlékezett volna arra, hogy mire hogyan reagálok, ezzel pedig elég látványosan tisztában volt Ő is, legalábbis erre engedett következtetni az az ördögi vigyor, ami megjelent ajkai körül. Kinéztem belőle, hogy végül megbüntet majd, és idő előtt kienged ajkai közül, válaszként arra, hogy az imént az utolsó pillanatban hagytam fel a kényeztetésével, de a fény, ami megcsillant tekintetében, egész másra utalt, és ettől ismét meg kellett nyalnom ajkaimat. Csípőm ösztönösen mozdult, néha ajkai közé ringva, egyre gyakrabban érezve a szorítást a gyomromon. Szaporábbá vált a légzésem, a sóhajok és halk nyögések egyre gyakoribbá váltak, de meg sem próbáltam elcsitítani őket. Azt akarjam, hogy hallja, milyen hatással van rám, amit művel, és bár az utolsó pillanatig próbáltam késleltetni a beköszönő gyönyört, de a testem már nem volt hajlandó együttműködni velem. Úgy ért el a robbanás, hogy még időm sem volt felkészülni rá, csípőm finoman mozdult, ajkai közé rángva, a szoba csendjét pedig egy elnyúló, hangosabb nyögéssel törtem meg. Észre sem vettem, hogy a haját szorítom, miközben próbáltam összeszedni magam, legalább annyira, hogy képes legyek lenézni rá, újra végignyalva alsó ajkamat. Arca és szemei elárulták, hogy mennyire megkínozta Őt is az iménti kis közjáték, tekintetében ott égett a vágy tüze, amit ezúttal már én akartam csillapítani. - Mikor ülsz rá végre? - kérdeztem lihegve, elengedve a haját, hogy ujjaimmal finoman végigsimítsak vállán, majd karján, már amíg elértem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 4:21 pm

Iris & Dimitriy

Ha képes volt bennem ilyen szenvedélyt ébreszteni anélkül, hogy érezném azt a szerelmet, ami benne is tombol, bele se merek gondolni milyenek lehettek az együtt töltött estéink, amikor egy fárasztó nap után, végre egymás karjaiba menekülhettünk. Amikor egész nap, csak az járt a fejében, hogy hol és hányszor fog a magáévá tenni és van egy olyan érzésem, hogy nekem sem forgolódhattak más körül a gondolataim, mert amit velem művelt az imént, amilyen mohó vággyal esett nekem az első őrületes menet után, az valami egészen elképesztő. -Biztosan borzasztóan bántam...- jegyzem meg vigyorogva, de szerintem engem se kellett erőszakkal rávenni arra, hogy Barcelona helyett inkább Vele foglalkozzak, főleg, ha közben még fülig szerelmes is voltam belé. Most sem tudtam betelni Vele, a testem még mindig lázas a benne tomboló vágytól és ezen egyáltalán nem segít az, ahogy újra magam mellett érzem a testét.
A szoba levegője, már-már hidegnek hat ahhoz a forrósághoz képest, ami belőle árad, én pedig szorosan oda is vackolom magam hozzá, de nem tudok ellenállni a felkínálkozó lehetőségnek. Ujjam finoman cirógatja végig bőrét, miközben ajkaim mellkasán, mellbimbóján időznek szándékosan szítva a benne lévő tüzet, teste pedig nem hagy válasz nélkül, bár valahol sejtettem, hogy nem fog elhajtani magától azzal, hogy pihenni szeretne vagy ilyesmi. Francokat. Mire érintésem végig barangolja forró bőrét és finoman férfiasságára fonódnak ujjaim, már újra lüktet benne a vágy, mintha mi sem történt volna  az imént, ez pedig ajzószerként hat rám is. Buja kis tervemet pedig el is kezdem megvalósítani, mohó csókot lopok tőle, ajkába harapok, de már barangolok is lefelé testén nyelvemmel ízlelve forró bőrét, miközben szavaimmal is, csak tovább hergelem de, ahogy megérkezik a fenyegető válasz, még az ölem is belelüktet a gondolatba, miként fogja ezt megbosszulni.
Mégsem állok le, sőt. Minél lentebb jutok, annál tüzesebb csókokkal hintem a képzeletbeli ösvényt, míg végül nyelvem már lüktető férfiasságán húzom végig, tekintetem arcára kúszik egy pillanatra, sóhaja hallatán elégedett mosoly jelenik meg ajkaimon, de aztán finoman közéjük csúsztatom halkan belemorranva az izgató érzésbe. Buja hangjaitól újra és újra megborzongok, iszonyúan beindít az Ő élvezete, ahogy ajkába harapva, lehunyt szemekkel adja át magát kínzó mozdulataimnak, én pedig meg is teszek mindent azért, hogy még több ilyen hangot csikarjak ki belőle.
Olykor egész pimaszul játszadozom Vele, nyelvem húzom végig rajta, kéjes sóhajokkal válaszolok édes hangjaira, ahogy rajtam is eluralkodik a vágy, de végül már semmi más nem hajt, csak hogy az Ő élvezetét fokozzam a végletekig. Az, ahogy nevemet nyögi, ékes bizonyítéka annak, hogy jó úton járok, bár tenyerem alatt megfeszülő izmai is ezt súgják, ettől pedig meg is jelenik ajkaimon egy elégedett, pimasz vigyor. Eltöprengek azon, hogy megadjam-e neki a kegyelemdöfést, vagy legyek én is olyan aljas, mint Ő volt korábban és kínzó játékot űzzek vele, bár tekintve, hogy milyen pokolian izgató látványt nyújt, hogy milyen őrjítő hangokkal reagál mozdulataimra, iszonyú nagy a kísértés, hogy végig csináljam, amit elkezdtem. -Igen?- súgom halkan, nyelvem játékosan húzom végig rajta párszor, miközben tekintetem arcára talál és, még csak meg sem próbálom elrejteni azt az ördögi vigyort az arcomról, ami az élvezetét látva megjelenik rajta. Tudom, hogy nem azért nyögte a nevemet, mert bármit is mondani szeretne, mégsem bírom ki, hogy ne pimaszkodjak, hogy ne incselkedjek Vele, ezzel kergetve az őrületbe, de meg sem várva válaszát tovább folytatom az édes kínzást újra és újra ajkaim közé engedve finoman, amitől olykor már én magam is felnyögök halkan, olyannyira felizgat az, ahogy kényeztetem. De bármennyire is emlékeztetnek mozdulataim arra, ahogy bennem mozgott korábban és bármennyire is vágyom arra, hogy újra érezzem, ha nem állít le, hát a végletekig kínzom, míg el nem éri a mámor, bár félő, hogy már a puszta látványtól és hangjaitól is képes lennék én is elélvezni.

Can't get enough

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Aug. 12, 2022 6:43 am

Ereimben még mindig hevesen vágtázott a vér a nem is olyan régen átélt gyönyör utóhatásaként, mikor simogató ujjai a mellkasomra tévedtek, és ha meg is próbáltam volna tagadni, a testem amúgy is elárulta volna, mennyire jólesik most minden egyes érintése. Főleg azok után, hogy kis híján búcsút intettem ezeknek, elfogadva az általa kínált játékszabályokat, amit nem is volt rest folyamatosan ismételgetni az elmúlt napokban, de nem is én lettem volna, ha ezt csak úgy elfogadom, belenyugodva abba, hogy egyszerűen csak... éljünk egymás mellett, mint két ismerős idegen. Annyit ígértem, hogy nem fogom ostromolni, és hogy nem kényszerítem bele semmi olyasmibe, amire még nem áll készen, ezt pedig maradék nélkül teljesítettem, hisz ami a póker közben és után történt, már mind az Ő akaratával történt, miközben megadta nekem a lehetőséget, hogy ne csak szavakkal, de tettekkel is bizonyíthassam azt a lángoló, felemésztő szerelmet, amit iránta érzek, és amiről valószínűleg akkor sem tudnék lemondani, ha a pokol tornácára száműznének érte. - Nálad jobban még senki nem vigyázott az egészségemre - ismertem el bólogatva, közben még egy ártatlan grimasz is átsuhant arcomon, csak hogy utána hirtelen egy széles, pimasz vigyor váltsa fel. - Amikor távol voltam tőled napközben, egész nap csak az előttünk álló éjszakákra tudtam gondolni - sóhajtottam fel visszaemlékezve, ahogy egy pillanatra átsuhant rajtam az a kínkeserves nyűglődés, amit akkor éreztem, mikor még messze volt a nap vége, majd egy komisz vigyor kíséretében végignyaltam ajkamat. - És talán Barcelona-ból sem láttunk annyit, mint kellett volna - tettem hozzá, még ártatlanabb pislogással bámulva le rá, jól szemügyre véve a pírfoltokat, amik még az imént jelentek meg arcán, és nem is bírtam ki, hogy ne harapjak látványuktól ajkamba. Akárhányszor így nézett rám, kedvem támadt újra magam elá fordítani, de ahogy ujjai tovább szorgoskodtak, kénytelen voltam megálljt parancsolni a véremnek. Kíváncsi voltam, mire megy ki a játék, bár... voltak sejtéseim, Ő pedig nem is próbált rájuk cáfolni, és már pusztán ennyi, maga a gondolat elég volt, hogy ismét megfeszüljek, miközben a gyomromat ismét marokra fogta a már jól ismert, lüktető érzés, ezt pedig csak fokozta, mikor helyezkedni kezdett, fogai gyengéden zártak mellbimbóm köré, mintha csak a tudtomra akarta volna hozni, hogy nagyon is jók a sejtéseim. Talán még soha annyira erősen nem haraptam be ajkamat, mint abban a pillanatban, pár pillanatra lehunytam szemeimet, majd utána ismét keresgélni kezdtem a közben félig fölém helyezkedő alakját, csupasz testének látványa pedig újra végigvágott a gerincem mentén. Fel is emeltem a kezem, hogy kószán végigsimítsak mellein, ujjaimmal körözve egyik mellbimbója körül, de hamar fel kellett hagynom a mozdulattal, mert elindult a már jól ismert úton, én pedig egy feszült sóhajjal adtam át magam ajkainak és kezének, ami lassacskán rám talált, Ő pedig ingerlőn a számba harapott. - Ha hagyom magam... - ismételtem el szavait, bár vigyoromba vegyült egy jó adag abból a tömény vágyból, amit már Ő is érzett kezei alatt lüktetni.
- Sportot űztél belőle - szólaltam meg ismét rekedten, bár ha most még abba is belegondoltam volna, hogy hányszor esett nekem ilyen módon a múltban, csak jobban kikészítettem volna saját magamat. - De sosem maradtam adósod - tettem hozzá figyelmeztetően, úgy emelve a fejemet, hogy rátaláljak tekintetére, szemeimben pedig felfedezhette azt az égő tettvágyat, ami valószínűleg amúgy is elég gyakran lobogott bennem. Tudatni akartam vele, hogy bármire is készül, annak meglesz a következménye, azok után főleg, hogy Ő maga mondta: előttünk az egész kibaszott éjszaka. Meg sem próbáltam újra megszólalni, képtelen voltam megtalálni a szavakat, mert már pusztán annak a gondolata, hogy mi következik, porrá zúzta az agyam ép részét. Csak a vágy maradt, a kínzó, lüktető sóvárgás, a tűzforró teste, és a kalandor ajkak, amik apránként végigjárták az utat, és bár már érintése is egész hihetetlen hatást gyakorolt rám, de mikor rám talált a nyelve, majd megéreztem magam körül ajkai finom szorítását, ajkamba harapva bukott ki belőlem egy mély, jóleső sóhaj. Izmaim pár pillanatig befeszültek, majd lassan elengedték magukat, tekintetem újra Őt kutatta, miközben ösztönösen nyúltam utána, finoman hajába túrva. Meg sem próbáltam spórolni a hangokkal, amik kikívánkoztak belőlem, miközben ajkai lassan mozdultak körülöttem, hosszú pillanatokra pedig még azt is elfelejtettem, hogy mi történt az elmúlt napokban, hogy ez az egész neki még minden tekintetben újdonságnak számít, de ahogy tovább ingerelt, csak az keringett a fejemben, hogy úgy tűnt, valamit mégsem felejtett el, vagyis, inkább van olyan, amit nem lehet elfelejteni. - Iris - nyögtem halkan a nevét, újra lehunyva a szemeimet, teljesen átadva magam annak, amit velem művelt, érezve, hogyan feszülnek meg izmaim újra és újra mozdulatai nyomán.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 10:44 pm

Iris & Dimitriy

Csak a válasza után esik le, mennyire jogos lenne, ha minden percben attól félne, hogy egyszer csak kereket oldok, mint valami béna Hamupipőke utánzat, aki még egy üvegcipellőt sem hagy maga után, bár tekintve, hogy legutóbb előkerítettek az apja emberei még Franciaországból is, nincs is szükség arra a cipőre. Megtehetném, hogy elfutok -bár ezek szerint nem hagyná-, hogy hátra hagyok mindent Vele együtt, mert úgysem fájna, mert nem tartana vissza a szerelem, amit korábban éreztem iránta, maximum csak a szerződés, aminek talán még úgy is próbálnék eleget tenni, de igazság szerint nem akarom eldobni mindazt, amit elértem. Az olyan lenne, mintha feleslegesen küzdöttem volna, pedig még emlékek nélkül is egyértelmű számomra, mennyire nem lehetett könnyű előcsalogatni ezt az édes pasit a jégpáncél alól.
Azt, akinek minden pillantásában ott parázslik a szerelem és, aki nem sétál ki az ajtómon, miután megkapta a jussát, hanem helyette mellém telepedik és egyértelműen várja, hogy hozzá bújjak, mert hiába az őrjítő szex, még mindig maga mellett akar érezni. És én is akarom, mert annak ellenére, milyen frusztráló volt pár nappal ezelőttig a közelében lenni, mennyire kiszámíthatatlan és ijesztő volt számomra, most egyszerűen csak megnyugtat a gondolat, hogy mellettem van, mert tudom, hogy ez a férfi semmilyen módon sem akar bántani.
Az viszont, még engem is meglep, hogy az édes megsemmisülések ellenére sem érzem úgy, hogy elég lett volna belőle, hogy ne akarnám most is ugyanúgy, mint odalent a kis játékunk közben, ezt pedig, ha félénken is, de egy kérdéssel a tudtára adom, miközben ujjam már gyengéd, cirógató mozdulattal járja végig bőrét. És iszonyúan élvezem, ahogy megborzong érintésemtől, ahogy a teste reagál. Ajkaimon pimasz vigyor jelenik meg, mint ahogy az Övén is, miközben szándékosan irónikus választ ad ezzel is bizonyítva, mennyire nem szokatlan tőlem, ha nem elégszek meg ennyivel. -Azért azt jó tudni, hogy megfelelően edzésben tartottalak és vigyáztam az egészségedre.- kuncogok lágyan bőrébe, de arcomon azért átsuhan némi pír a gondolattól, miféle nőszemélyt csalogatott elő belőlem, mert az ilyesmi aztán végképp nem vallott rám régebben. De nem is volt ilyen észbontó senkivel sem az együttlét, még csak hasonlót sem tudnék felidézni.
Ujjaim finoman sétálnak le alhasára, miközben ajkam forró bőrére hint apró csókokat, nyelvem buja mozdulattal simul mellbimbójára, finoman szívva meg picit, fogaimmal gyengéden ingerelve, mintha máris arra próbálnék ezzel célozgatni, miféle terveim vannak Vele. Ő pedig tökéletesen érti, mert mire kezem lentebb bátorkodik a testén, hogy finoman végig simítson rajta, már teljességgel ki tudom zárni a lehetőségét annak, hogy pihenni szeretne, ettől pedig ismét finoman ajkamba harapok. -Mert épp ez történik, de azért ígérem, kellemesebb lesz, mint egy akasztás, ha hagyod magad.- nevetem el magam, de közben már helyezkedek is picit, finoman helyezkedek félig meddig rá, mellbimbóm máris az izgalmamról árulkodik, ahogy mellkasához simul finoman, miközben addig tornászom magam, hogy ajkaira édes csókot leheljek. Aztán azzal egy időben, hogy ujjaim finoman köré fonódnak, lágyan ajkába harapok, feszülten sóhajtok egyet a vágytól, amit már az feléleszt bennem, hogy egyáltalán megérintem, de nem sokáig maradok tétlen.
Térdeimmel közre fogom egyik combját, ajkam lágyan simít végig nyakán, nyelvemmel ízlelem forró bőrét így haladva egyre lentebb testén, miközben kezem lassú mozdulatokkal kezdi izgatni. -Gondolom, a hóhért is szerettem akasztani.- súgom halkan, leheletemmel ingerelve hasfalát, onnan sandítva fel rá kacér mosollyal, de aztán folytatom utamat, csípőjére lehelek pár apró csókot, melleimmel szándékosan simulva combjához, míg végül finoman rámarkolok férfiasságára és pár komótos mozdulattal végig húzom rajta nyelvemet. Kibaszottul izgató, ahogy itt hever az ágyamon megadva nekem magát az az undok, gyilkos tekintetű maffiózó, akihez kényszerből hozzá mentem. Akinek most tekintete kismillió dologról árulkodik, csak épp gyilkolásról nem, miközben finoman a számba csúsztatom szándékosan olyan lassan, amennyire csak lehetséges, hogy aztán halkan morranva engedjem ki újra ajkaim közül pár pillanat erejéig. Iszonyúan beindulok tőle...

Nézz rám

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 10:01 pm

Nem siettem visszatérni a valóságba, kiélveztem az extázis minden pillanatát, finoman testére nehezedve, de még így is próbáltam a lehető legjobban vigyázni arra, hogy ne préseljem teljesen a matracba. Végtagjaim elernyedtek, miután hosszú perceken át majd' szétfeszültek, a szívem továbbra is hevesen dobolt, és már majdnem biztos voltam abban, hogy az Ő szívének szapora dübörgését akarja leutánozni. Annyi mindent tudtam volna mondani neki, főleg azt, hogy alakuljon ez az egész bárhogy, de az én szerelmem rendíthetetlen, és készen álltam kiállni bármilyen próbát, csak hogy valahogy visszaszerezzem az emlékeit. Feladhattam volna, mondván, hogy képes vagyok újakat adni neki, ezúttal magamra vállalva a kalauz szerepét, hogy végigkísérjem ezen az ösvényen, de akartam, hogy érezze és tudja, amit én. Még ha az emlékek egy része nem is túl kellemes, sőt, egyenesen kegyetlen vagy szívbemarkoló. Nem, ezek voltunk mi, és ezen emlékek összessége adta azt, hogy ne akarjam elengedni, és ne akarjam az első nehézségnél feladni.
- Nem ez lenne az első eset - jegyeztem meg vigyorogva, miközben arcomhoz nyúltam, hogy letöröljek onnét némi csúszós, kesernyés verejtéket, közben szemtelenül ajkaimba harapva. - De erről majd holnap mesélek - tettem hozzá, bár szerencsére nem sok elmesélnivaló emlék volt ezzel kapcsolatban. Arra még Ő is tisztán emlékezett, hogy az esküvőnk után meglógott, vagy ha úgy tetszik, elfutott, de akadt még egy-két hasonló pillanat, és... amikor egészen a város túlsó felébe szaladt előlem, miután túl elhamarkodottan ítélkeztem róla és arról a kibaszott nyomozóról... talán nem lett volna túl jó ötlet elmesélni neki, hogy min is járt a fejem. Azóta is görcsbe rándult tőle a gyomrom, ahányszor csak eszembe jutott. De voltak édes pillanatok is, mikor én kértem tőle, hogy fusson el, csak hogy miután elkapom, olyasmit művelhessek vele, mint amit nemrég fejeztünk be.
Elnyúltam mellette, Ő pedig a várakozásaimmal ellentétben mégis közeledett felém, odafészkelődve a karom alá, én pedig gyengéden simogatni kezdtem a hátát, finoman cirógatva ujjaimmal a még mindig tűzforró bőrét. A gondolatokból kérdése zökkentett ki, miután már majdnem megszoktam a beálló csendet, amit csak a légzésünk és a hevesen lüktető szívünk zöreje tört meg, én pedig már fordítottam is felé a fejemet, ajkaim köré engedve egy komisz kis vigyort. - Persze. A hétköznapjainkban tipikusan olyan nő voltál, aki ennyi után elégedetten álomba szenderül - válaszoltam, hangom pedig megtelt finoman piszkálódó iróniával, de nem bírtam ki, hogy ne szakadjon ki belőlem egy halk nevetés. - Inkább nem is próbálom számszerűsíteni - fűztem hozzá, bár ezzel a felesleges csevejjel inkább a saját vágyamat próbáltam némileg lentebb tolni, mert akárcsak az Ő vére, úgy az enyém sem tudott lenyugodni.
Karom határozottabban vonta Őt közelebb, mikor ujjaival játékosan haladni kezdett lefelé a nyakamon, egészen a mellkasomig jutva, és meglepődtem volna, ha nem érzi, mennyire forrong még mindig a vérem. Esélyem sem volt kihűlni, és ez a pár perc nyugalom is inkább azt a célt szolgálta, hogy újra feltöltődjek, semmint hogy végleg megnyugodjak. Mert azt mondta, hogy azt csinálok ma éjjel vele, amit csak akarok... és még hosszú, hosszú órák voltak hátra ebből az éjszakából. Alig jutottam a gondolat végére, de máris éreztem, hogy milyen hatást gyakorol az elképzelés a testemre, ezt pedig Ő maga fokozta azzal, mikor ujjai után ajkai lehelték tele apró csókokkal mellkasom bőrét, jóleső sóhajjal reagálva, mikor nyelve a mellbimbóimat kezdte kényeztetni. A kezem szinte ösztönösen nyúlt, finoman beletúrva hajába, csak hogy pár pillanatig felemeljem arcát, így érve el, hogy elveszhessek a tekintetében. Ismertem már ezt a szempárt, olvastam belőle, és a sejtés, hogy pontosan milyen játékos is készült játszani velem, csak azt érte el, hogy fájóan a saját ajkamba haraptam. - Miért érzem azt, hogy akasztják a hóhért? - kérdeztem halkan, már-már teljesen elveszítve a hangomat, lehunyt szemekkel hajtva hátra a fejemet, bár eszem ágában sem volt végig csukott szemmel élvezni, amit épp művelt velem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 9:19 pm

Iris & Dimitriy

Rémisztő belegondolni, mennyi minden megváltozott pár nap alatt, hogy mennyire másnak látom most, mint mondjuk két nappal ezelőtt, arra pedig inkább, már nem is gondolok, hogy Neki mennyivel másabb lehet minden. Hogy itt vagyok én, aki napokkal ezelőtt olyan szerelemmel nézett rá, olyan vággyal érintette és olyan természetesnek vette, hogy Ő mellette van, most mégis új neki minden, amit hall, érez és tapasztal. Ez a szenvedély, amit irántam érez, amivel magához húz, amivel csókol...őrület, hogy mindez miattam lobbant benne, hogy én ébresztettem ezt a szerelmet a szívében és hiába nem tudom most viszonozni, minden vágyam, hogy újra érezzem, mert tudom, hogy különleges volt. Tudom, hogy ilyen, csak egyszer történik az ember életében, egyszer hozza össze a sors olyasvalakivel, aki ilyen lázas csókot tud lehelni az ajkaimra, aki úgy tud rám néz, miközben szívünk dübörgő ritmusát követve újra és újra elmerül testemben, mint Ő. És én nem akarom, hogy ez elvesszen, hogy baja essen, hogy hanyatlani kezdjen, mert szükségem van rá. Csak most jöttem rá, hogy mennyire.
Akarok még Belőle, ezekből a lázas éjszakákból, a csókjaiból és az édes szavakból, amikkel szerelmét bizonyítja és, amikről sosem gondoltam, hogy valaha hallani fogom tőle. Akár én, akár más. Akarom ezt a mámorító érzést, ahogy fölém kerekedik, ahogy teste együtt lüktet az enyémmel, miközben mohó csókunkat, csak a szükséges levegő és édes szavai miatt szakítjuk meg. És akarom, hogy ne engedjen el sem szó szerint, sem átvitt értelemben, bármibe is kerüljön, hogy visszatérjek hozzá.
Kíméletlenül söpör végig testemen a gyönyör, szinte lángol a bőröm, a vérem zubog az ereimben, miközben reszketve simulok hozzá, bújok védelmező karjaiba, mintha zsigerből tudnám, hogy mellette minden sokkal biztonságosabb. Én pedig cserébe Őt tartom erősen, ajkaimmal becézgetem, míg az Ő teste is megadja magát a gyönyörnek, míg reszketve, lihegve, egymásba kapaszkodva éljük át a mámort, hogy végül már, csak összebújva, egymás zakatoló szívét hallgatva várjuk az enyhülést. -Félsz, hogy elfutok?- vigyorgok vállába, ujjaimmal akaratlanul is gyengéden cirógatom hátát, mintha ez olyan megszokott dolog lenne, pedig...hát valószínűleg az is volt. Valószínűleg Ő sem félt kimondani, hogy szeret, mert biztos volt benne, hogy nem futok el egy jóféle pánikroham kíséretében, hanem lágy mosollyal ajkaimon viszonzom. Az viszont kétségtelen, hogy most még nem tudnám őszintén megtenni, amikor csak ide-oda kapkodom egész nap a fejemet, mert a régi helyett, már egy egészen új férfit kell megismernem.
Végül finoman legördül rólam, én pedig pár pillanatig, csak pihegve fekszek tovább, hajamba túrok és próbálom felfogni mindazt, ami történt, de ahogy felé sandítok kacér mosollyal ajkaimon, nem kerüli el figyelmemet a csalogató mozdulata, ahogy karját elnyújtja maga mellett, így kínálva fel nekem a helyet. Pár másodperc csupán, amíg vacilálok, de végül oldalamra fordulok és félénk mosollyal odakúszok mellé, vissza a teste forróságához, ami most, szinte már égeti a bőrömet. -A hétköznapi körülményeink között, ilyenkor elégedetten el szoktam aludni, vagy normális, ha még mindig nem nyugszik a vérem?- kuncogom halkan, arcomat mellkasába rejtve, mert fogalmam sincs, hogy normálisnak számít-e, hogy most is épp annyira megvadít az illata és az, ahogy a teste az enyémhez simul, vagy ez már az elmeháborodásom hozadéka?
Ennek ellenére kacér mosollyal pillantok fel rá, mutatóujjammal finoman megérintem az állát közvetlenül az alsó ajka alatt, majd gyengéden elkezdem lefelé húzni a képzeletbeli vonalat nyakán, mellkasán át egész a köldökéig. Ott aztán megállok egy pillanatra, ajkamba harapva sandítok fel rá, majd immár két ujjal, mintha egy aprócska embert formázna meg a kezem, lépegetni kezdek lefelé forró bőrén, ajkam mellkasa felé mozdul lágy csókokat hintve rá, míg el nem jutok mellbimbójáig, amin szemérmetlen vigyorral húzom végig nyelvem, hogy aztán finoman ajkaim közé véve ingereljem tovább. Pedig, talán már pihenni szeretne két ilyen őrjítő menet után...

Nézz rám

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 8:08 pm

A végsőkig próbáltam kitartani, szándékosan húzva az időt, mintha amúgy nem feszítette volna szét mindkettőnk testét a pattogó vágy, mintha nem az lett volna minden álmom, hogy újra és újra testébe meneküljek, közben olyan élvezetet okozva neki, és ezáltal magamnak is, hogy soha ne tudja kiverni a fejéből. Végül mégis elpattant valami, ami végül arra sarkallt, hogy előrenyomuljak, és csípőm először lassan, kínzó ritmussal kezdte táncát járni, a szenvedély viszont, ami mozdulataimba költözött, nem tudott csillapodni. Úgy bújtam tekintete mélyébe, mintha bárki parancsba adta volna, és bár távol állt tőlem jelenleg minden józanság, de még így is tudtam, hogy bármi is történik most, nem dőlhetek hátra holnap sem. Nem adhat megnyugvást a tudat, hogy habár elszakították tőlem, de ennek ellenére mégis itt van, és kitart mellettem, mert akartam, hogy emlékezzen rám, minden rossz és jó pillanatunkra, arra a szerelemre, amit Ő ültetett belém, és hogy emlékezzen arra a harcra, amit újra és újra kiállt, hol értem, hol pedig velem szemben. Mert a szerelem ellenére, ami most ott lángolt, forró lávaként hömpölyögve az ereimben, én voltam a legnagyobb ellensége, az állandó akadály az orra előtt, ami folyton elgáncsolta, és most mégis bármit megadtam volna, hogy visszaszerezzem. És most pedig itt volt, a karjaim között, velem együtt lihegve, tekintetében olyan meghatódottsággal, hogy úgy éreztem, ez már nemcsak az Ő egyedüli kalandja. Mintha lehetőséget kaptam volna én is, hogy újra belé szeressek, bizonyítva azt, hogy nem hibáztam el azt a döntést, mikor beengedtem a szívembe. Már csak... nekem kellett visszaküzdenem magam az Övébe. - Soha nem is foglak elengedni - leheltem ajkaira lázasan, annak ellenére, hogy nem voltam híve az érzelmes kitöréseknek, ezt most mégsem tudtam magamba fojtani, és nem is akartam eltitkolni, hogy amúgy nincs olyan, amit ne tennék meg érte. A kibaszott életemet is feláldoznám, ha az kell, hogy visszaszerezze az emlékeit.
Ismét elvesztettem az időérzékemet, csak csípőm egyre vehemensebb mozdulataiból fogtam fel, mennyire csábít magához a mindent elsöprő megsemmisülés, de még ebben a felfokozott állapotban is képes volt arra, hogy ahol hozzám ért, libabőr pattogjon ki rajtam. Hol ajkai közé sóhajtottam, hol bőrébe, egyre szorosabban simulva hozzá, amiben Ő is segédkezett, mellbimbói finoman surlódtak mellkasommal, közben már szinte imádkozva a levegőért, a friss oxigénért, ami csak nem akart eljutni a tüdőmig. Éreztem helyette a bőrének édes illatát, Őt magát, a verejtéke ízét a számban, miután végigcsókoltam arcélét és állát, de ahogy karomba mart, csak még egyértelműbbé tette a nyilvánvalót. Testem, csak úgy, mint az övé, reszketni kezdett, és mikor megéreztem izmai szorítását magam körül, én is elengedtem magam, olyan hévvel nyögve ajkai közé, mintha az előbbi gyönyörünk meg sem történt volna. Kicsit sem volt enyhébb, vagy visszafogottabb, ugyanúgy letartolt körülöttünk mindent, a csípőm néhány apró, mégis vehemens mozdulat után megállt, én pedig gyengéden testére nehezedtem, gyengéden felkutattam ajkait, kiengedve magamból egy hosszú, jóleső sóhajt. - A hétköznapi körülményeink között most mondanék valamit, amit talán jobb... ezúttal megtartani magamnak - vigyorodtam el pillanatokkal később, még mindig küzdve a levegőért, és bár tényleg nem tűnt jó ötletnek, hogy ismét elmondjam, mennyire őrült az a szerelem, ami a szívemben tombol iránta, nem bírtam ki, hogy valahogy ne érzékeltessem vele, ha más nem, hát ezzel a furcsa megjegyzéssel.
Egy újabb sóhaj hagyta el ajkaimat, majd felemelkedtem róla, és mellé gördültem, felemelve a karomat, hogy ha úgy dönt, szabadon odabújhasson, de ez csak egy pillanatig tűnt jó ötletnek. Elvégre... talán csak a pillanat hevében gondolta úgy, hogy velem akarja tölteni az éjszakát, de ha komolyan is gondolta, azt még így sem vettem készpénznek, hogy hozzám is akar majd bújni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 6:33 pm

Iris & Dimitriy

Az őrületbe kerget azzal, ahogy játszadozik velem, ahogy elmerül testemben felpezsdítve ezzel a már amúgy is zuhogó véremet, hogy aztán a mozdulatlanságával kínozzon. Én pedig cserébe próbálom magamba fojtani a hangokat, melyeket olyan nagyon szeret hallani csak, hogy én is kínozhassam valamivel Őt, egy-két alkalommal ez sikerül is, de végül már nem bírom megállni, hogy mozdulata nyomán ne nyögjek buján bőrébe. Már, amikor épp képes vagyok erre két feszült lélegzetvétel között.
De nem csak a testemet ingerli, szavaival, kérdéseivel is tovább izgat, bizsergés fut végig rajtam, ha csak bele gondolok, mi mindent akarhat velem csinálni, mert a szenvedély, ami belőle árad, egyszerűen őrjítő. A gondolat pedig, hogy mindez nekem szól, hogy mindez a szenvedély az enyém és, csak rajtam múlik, hogy hagyom-e kiteljesedni, teljesen megrészegít.
Fenekére markolok, nyögését hallva elvigyorodok, de már kapok is ajkaiért forró csókot követelve, a húsba harapva finoman, miközben lázas szavakat suttogok bőrére, de képtelen vagyok magamba fojtani, milyen kibaszottul kívánom. Kikészít az aljas játékával és, mintha az Ő kitartása is meginogna, ismét előre nyomul csípőjével, de most felvesz egy komótos, lassú tempót, így merülve el bennem újra és újra, a lehető legmélyebbre hatolva, buja nyögések sorozatát csalogatva elő belőlem.
Nyakát finoman átkarolom, körmeimmel gyengéden vállába marok az élvezettől, kéjes nyögéseim közepette mégis ajkai után kutatok, mohó csókban forrok össze vele, de iszonyú esetlennek tűnik a próbálkozás, ahogy újabb és újabb sóhajjal próbálok levegőt juttatni a tüdőmbe. Szavaira halkan morranok egyet, hátán simítok végig, érintem ahol csak tudom, mintha képtelen lennék betelni a közelségével. -Imádom, amikor bennem vagy.- nyögöm kábultan az élvezettől, tekintetem lázasan kutatja kékjeit, arcára simítok, tarkójára marok, ahogy nyakamba temeti arcát, a szívem őrjítően kalapál, a légzésem egyre jobban akadozik, miközben úgy érzem, hogy mindjárt felrobban a testem a forróságtól. Szavai mégis átjutnak még ezen a mámoros ködön is, beleborzongok a jelentésükbe és, még a szemem is könnybe lábad a meghatottságtól. Nyelek egy nagyot, még inkább magamhoz szorítom, nyögve simítok végig orrommal álla vonalán, majd füléhez hajolok és gyengéden a bőrbe harapok. -Itt vagyok és itt is maradok, Dimitriy.- suttogom lihegve, de alig jönnek számra a szavak, a testem egyre őrjítőbben közelít a beteljesülés felé, már igazán levegőre sincs szükségem, csak hátra vetem a fejem, melleimet még jobban hozzá préselem és, miközben a gyönyör kíméletlenül testembe mar, úgy kapaszkodok belé, mintha az utolsó mentsváram lenne ezen a világon. Reszketve, lihegve kutatok ajkai után, bár újra és újra belenyögök a csókunkba, levegő után kapkodok, küszködve adom át magam a gyönyörnek, amit csak fokoz az, ahogy Ő is belém lüktet, ahogy rajta is végig hasít a mámor. Nincs csodálatosabb érzés, mint a biztonságot nyújtó karjai között átélni ezt, miközben Ő maga is reszket, miközben tudom, hogy ugyanaz az őrjítő érzés söpör végig rajta is. És még jó pár ilyen pillanatot akarok ma Vele átélni, minden lehetséges módon érezni a szerelmét, a szenvedélyt, ami benne tombol és, amit bennem is ébresztett.

Nézz rám

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 10:58 am

Meg sem próbáltam kordában tartani a pimaszkodó énemet, mert bár nem volt olyan részem, ami ne lüktetett volna fájóan utána, de ezúttal az én kezembe került az a gyeplő, amit az imént önként, dalolva nyújtottam át neki. Én pedig legalább annyira nem tudtam betelni vele, égtem a vágytól, hogy feltérképezhessem teste minden centijét, így tudatva vele, hogy kibaszottul odáig vagyok minden porcikájáért. A szépségét soha nem is vontam volna kétségbe, bár szerettem volna tudomást sem venni róla, mikor először megpillantottam, az akkor érzett düh és a harag pedig gondoskodott is róla, hogy ez ne legyen olyan lehetetlen küldetés. Aztán túl korán kiderült, hogy nem tudok nem nőként tekinteni rá, nem tudtam egy hétköznapi koloncként kezelni, mert bármennyire is igyekezett érzékeltetni velem, hogy Ő nem olyan, mint a többi nő, én csak annál jobban vágytam arra, hogy bizonyíthassam. Eleinte azt akartam az orra alá dörgölni, hogy téved, és hogy pontosan olyan, mint a többi, aztán... ott voltunk az ágyában, lázasan összefonódva, a vágytól gyötrődve, és bár akkor tényleg kisétáltam, mintha nem jelentett volna semmit, de valójában akkor láncolt magához egy életre, úgy rángatva le rólam a közöny álarcát, mintha erre a küldetésre született volna. És talán tényleg ezért hozott minket össze a sors...
A hangok, amiket eleinte megpróbált elnyelni, végül mégis kiszakadtak belőle, elégedett mosolyt váltva ki belőlem, ez pedig arra sarkallt, hogy még tovább pimaszkodjak vele, újra és újra mozdulva egyet, de épp csak annyira, hogy tisztában legyen vele, mennyire mocskosul vágyom rá ismét. Bármit is mondtam neki a napokban, ami arra utalt, hogy milyen szenvedéllyel vagyok képes szeretni Őt, talán eddig nem is hitte el, hogy ez tényleg így van, most viszont már minden kétséget kizáróan éreznie kellett, hogy milyen hatást gyakorol rám már pusztán azzal, hogy lop tőlem egy lázas csókot, vagy azzal, hogy csak úgy, egyszerűen hozzám ér. Ez már több volt holmi birtoklási vágynál, és nem is csak a testét akartam magaménak tudni, hanem a szívét is, amire ugyan még várnom kellett, de kész voltam felvenni a versenyt az idővel és a közöttünk megbúvó, láthatatlan ellenséggel.
Elvigyorodtam, ahogy nyögve engedélyt adott, újra mozdulva egyet, majd ismét megállva, de nem bírtam ki sokáig, hogy ne reagáljak én is egy hasonló nyögéssel, mert a fenekembe markolva vont közelebb magához, ajkai buján követelték az enyémet, én pedig már képtelen voltam ellenállni a mohó csókcsatának. Nyelvem űzni kezdte az övét, ajkai közé morranva, mikor ráharapott alsó ajkamra, a fájdalom azonban csak még jobban felizgatott, szinte érezve, hogyan éri el incselkedő, tüzes mozdulataival, hogy még keményebbé váljak, pedig már azt hittem, hogy elértem a maximumot. - Érzem - válaszoltam rekedten, nagyot nyelve, ahogy izmai ismét körém szorítottak, ezzel sarkallva ismét cselekvésre. Ezúttal azonban nem álltam meg az első mozdulat után, gyengéd, mégis határozott mozdulattal tűntem el testében újra és újra, ajkaimmal újabb szenvedélyes csókot követelve ki tőle, finoman homlokának támasztva saját homlokomat. Hajtani kezdett a vérem, néhány lökéssel olyan mélyre merülve testében, hogy muszáj volt ajkaiba fojtatom tompa nyögéseimet. - Hogy lehet valami ennyire... kibaszottul... csodálatos? - kérdeztem lihegve, épp csak annyira eresztve ki a csókból, hogy ezek a szavak utat kereshessenek maguknak, de ahogy tekintetem rátalált az övére, elmélyülve azokban a gyönyörű, vágytól izzó íriszekben, fokozni kezdtem a választott ritmust, a következő elnyúló sóhajt már nyaka bőrébe fojtva. - Annyira szükségem van rád... - hagyta el ajkaimat a szinte hangtalan vallomás, szinte fel sem fogva, hogy mit beszélek, de a testem egyre sűrűbben reszketett meg, újra és újra melleinek feszítve mellkasomat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Aug. 11, 2022 7:45 am

Iris & Dimitriy

A testem épp, hogy megnyugszik, a remegés valamennyire alább hagy, mégis ahogy maga alá gyűr, ahogy bőre forrón hozzám simul, a vérem újra zubogni kezd ereimben, mintha nem épp az imént jutottam volna fel a csúcsra. Mintha nem most robogott volna végig rajtam az édes, mámoros kielégülés, bár igazából az Ő teste se úgy reagál, mintha megkapta volna a követelt jussát, mert máris ugyanolyan keményen mozdul bennem, mint pár perccel ezelőtt és ez iszonyúan felizgat.
Édes súlya rám nehezedik, időről időre incselkedve elmerül bennem, de az ajkain látszó pimasz mosoly elárulja, milyen aljas játékra készül, hogy szándékosan akarja húzni az agyam azzal, ahogy néha belém feszül, a folytatást viszont megvonja tőlem. Kezeim azonban addig is jól laknak, mohón barangolják végig forró bőrét, körmeimmel gyengéden karistolom végig hátát egészen le a fenekéig, amibe aztán pimaszul bele is markolok.
Kérdése hallatán kaján vigyor jelenik meg ajkaimon, de azért úgy teszek, mint aki látványosan elgondolkozik vagy épp, aki még képes gondolkozni úgy, hogy közben kerül-fordul izgatón mozdít egyet csípőjén, végül ajkamba harapok, amivel egy úttal egy kikívánkozó nyögést is elfojtok. -Nem. Nem igazán.- lehelem halkan, hiszen ezt már korábban is elárultam neki, mennyire megfogott a külseje és, hogy mennyire tisztában voltam azzal, hogy veszélyben vagyok a közelében. És nem, nem a maffiózó mivoltja miatt.
Némán fürkészem tekintetét, ahogy ujjával finoman végig simít ajkaimon, érintésétől az egész testem libabőrössé válik, így végül, szinte már epekedve várom, hogy ajkaimra forrjon, de Ő inkább arcomra lehel gyengéd csókot, miközben újabb buja nyögést csal ki belőlem mozdulatával, amit már mindenféle akadály nélkül engedek szabadon. Felszisszenek, ahogy finoman ajkamba harap, testem megborzong minden érintésétől és mozdulatától, a vér máris forrón lüktet bennem, miközben azon morfondírozik, mit is csináljon velem egész éjjel.
Nyelnem kell egy nagyot, nyelvemmel finoman benedvesítem kiszáradt ajkaimat, miközben csípőm újra és újra mozdul alatta, követelőzve simul hozzá, lázas pillantásom némán üzen neki a bennem tomboló vágyról, de igazából már a légzésem és testem forrósága is tökéletesen elárulhatja neki, milyen őrülten vágyom arra, hogy azt csináljon velem, amit akar. Ha létezik egy hely a világon, ahol képes lennék teljesen behódolni neki és mindenféle dacolás nélkül rábízni magam, hát az ez a hely. -Amit csak akarsz...- nyögöm halkan, buján ajkaiba, reszkető sóhajjal csábítva édes, mohó csókra, miközben fenekén időző kezemmel finoman magam felé húzom, másikkal pedig hajába túrok. Nyelvem követelőzve kutatja nyelvét, ajkába harapok, hogy legalább így éreztessem vele, milyen kínzó számomra a vágy, amit újra felélesztett bennem, hogy mennyire szomjazik rá a testem, lábaim pedig édes börtönbe zárják csípőjét. -Annyira akarlak...- lehelem halkan fülébe, finoman rá is harapok a bőrre, miközben testem megállás nélkül hullámzik alatta.

Nézz rám

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 9:48 pm

Nem hagyott alább a vigyorgásom, főleg mikor válaszként elhagyta ajkait, hogy máskor is akar beiktatni ilyen előjátékokat. Soha nem kapaszkodtam szavakba, nem akartam olyasmivel becsapni saját magam, ami lehet egy túlfűtött pillanat hozadéka is akár, de ez most mégis olyasmivel kecsegtetett, amit nem voltam képes csak úgy elengedni. Arról nem is beszélve, hogy odáig voltam minden ilyen játékunkért, szerettem az őrületbe kergetni, és ebben általában Ő sem maradt adósom, de azok az együttlétek is maradandó nyomot hagytak bennem, amik egyszerűen csak... úgy alakultak, egyik pillanatról a másikra, mint valami semmiből megjelenő, kibaszott tornádó, letarolva körülöttünk mindent, még kettőnket is. Nem tudtam volna különbséget tenni a kettő között, mindkettőben ugyanúgy vágytam rá és ugyanúgy szerettem a legspontánabb pillanatokban is.
Ezúttal pedig pont ezt a váratlanságot használtam ki, pedig bizonyára már megfordult a fejében, hogy miként is kellene reagálni a történtekre, talán már az is lejátszódott benne, hogy száműz a szobájából, amit talán a karma nevében meg is érdemeltem volna, de nagyon kevés időt hagytam neki arra, hogy bármilyen döntést is meghozhasson. Még nem végeztem vele, ezt pedig folyamatosan lángoló testem újra és újra megüzente, éreztem, hogyan éled újra a vágy, aminek tombolásához elég volt egyetlen apró kis parázs is, én pedig már fordítottam is magam alá, combjai közé fúrva magamat, és míg testem minden lehetséges pontját az övéhez préseltem, gyengéd, mégis mohó csókot követeltem tőle. - Nem szokásom ilyesmivel viccelődni - jegyeztem meg pimaszul, játékosan mozdítva egyet csípőmön, majd újra megdermedve, de tisztán érezhette, hogy ez most egy újabb játék kezdete, és nem szerepelt a terveim között, hogy könnyedén megkegyelmezzek neki. Éreztem, hogyan pulzálnak izmai, finoman rám szorítva, Ő pedig hozzám hasonlóan nem tétlenkedett, végighúzta tüzes nyelvét a nyakam mentén, miután fenekembe markolt, előcsalogatva belőlem egy halk, jóleső nyöszörgést. - Egyáltalán tudnál olyat mondani, ami nem tetszik rajtam? - kérdeztem vissza szemtelenül, elvégre emlékekkel vagy azok nélkül, de soha, egyszer sem hallottam még tőle, hogy ne tetszett volna neki valami velem kapcsolatban. Már ami a fizikai adottságokat illeti, mert amúgy még volt miben fejlődnöm, de mellette még azokban is javuló tendenciát mutattam.
Felemeltem egyik kezemet, hogy mutatóujjamat finoman végighúzzam alsó ajkán, közben végig tekintetemmel követve az ujjam útját, néha egész mélyre temetkezve íriszeiben, és bár csípője ingerlően mozdult alattam, szándékosan nem válaszoltam újabb lökéssel, és adtam meg neki azt, amire ismét szomjazni kezdett. - Szóval az egész éjszaka... - leheltem ajkaira, miután elhúztam onnét a kezemet, és bár megfogadtam, hogy egy ideig mozdulatlanul fogom tűrni ezt az őrjítő ostromlást, de újra mozdultam, ismét teljesen kitöltve a testét, fogaim ajkára haraptak, egy finom csókkal próbálva tompítani az esetleges fájdalmát, közben pedig ismét a mozdulatlanságot választottam. Körmeim hegye végigcikázott az oldalán, ajkaim az arcára simultak, gyengéden húzva végig ajkamat haja vonalán, majd mint aki épp gondterhelten gondolkodik, nagyot sóhajtottam. - Mit is csináljak veled... - sóhajtottam drámaian, bár a hangom végül beleremegett, csak úgy, mint a csípőm, a tenyerem ösztönösen nyúlt hátra, hogy végigsimítsak combja selymes bőrén, még szorosabban rántva magamra. - És azt csinálok veled, amit akarok? - kérdeztem, ekkor már újra ajkai börtönébe menekülve, bár miután kimondtam, gyorsan rá kellett jönnöm, hogy bármit is csináljak, neki újdonság lesz, erre pedig szokatlan izgalommal reagált a testem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 8:43 pm

Iris & Dimitriy

Már önmagában az is őrjítő, ahogy engem elér a gyönyör, ahogy a testem reszketve megadja magát ennek a mámoros érzésnek, de az, ahogy Ő ajkaim közé nyög, ahogy egy utolsó, markáns mozdulattal belém feszül, csak még intenzívebbé teszi a pillanatot. Úgy kapaszkodok belé, mintha attól félnék, hogy örökre magával ragad a mámor, de ugyanezt érzem rajta is és hirtelen, a világ legbiztonságosabb helyén érzem magam, ahogy karjai szorosan körém fonódva tartanak. És érzem rajta, hogy nem akar elengedni, most nem tervezi, hogy egyszerűen csak magamra hagy, ahogy állítása szerint először tette, mert még most is árad minden mozdulatából az a mérhetetlen szerelem, amit folyamatosan látok rajta, mióta csak...mióta elvesztettem az emlékeimet.
Arcom vállába fúrom, apró csókokat lehelek forró bőrére, Ő pedig ugyanígy keresi a megnyugvást, nyakamhoz bújva, míg végül meg nem keresem tekintetét, hogy hosszan, némán kutassam őket. Nem nehéz kitalálnom, hogy miért is nem töltöttük még az időnket holmi kártya partykkal és ahogy ezt megemlítem, arcán meg is jelenik egy pimasz mosoly, amire én sem tudok másképp reagálni. Imádom, hogy az ilyen mosolyai után, már tudom, hogy valami pikáns, pimasz megjegyzéssel készül és, ez most sem marad el. -Akkor máskor is beiktatunk majd ilyen előjátékot.- lehelem halkan, bár még engem is meglep, hogy ilyen határozott kijelentést teszek a jövőnkkel kapcsolatban, de ha nem is szunnyad még szívemben az a szerelem, ami pár napja még jelen volt, azt már most is tudom, hogy nem akarok tőle továbbra is olyan távolságot tartani, mint az elmúlt pár napban.
Apró, gyengéd csókot lehelek végül ajkaira, ujjaim finoman járják végig bőrét továbbra sem eresztve karjaim közül, bár arra számítok, hogy lassan kénytelen leszek kibontakozni karjaiból és...igazából fogalmam sincs. Akarnám, hogy mellettem maradjon, hogy hozzá bújva aludhassak el vagy képes lennék ezek után a saját szobájába küldeni?
Felesleges azonban ezen morfondíroznom, mert incselkedve végig húzza nyelvét alsó ajkaink, ami már önmagában elég izgató ahhoz, hogy felpezsdítse éppen megszunnyadó véremet, majd a vállamba harap játékosan és egy pillanattal később, már fordít is maga alá. Én pedig simulok hozzá, élvezem bőre forró érintését, ahogy melleimnek feszül mellkasa és tekintve, hogy még mindig nem húzódott el, hogy még mindig ott feszül bennem férfiassága, nem igazán mondhatnám, hogy a vágyam szunnyadni kezdene. Épp ellenkezőleg; csak tovább korbácsolja bennem, testem finoman meg is borzong, ahogy följebb húzza finoman combjaimat és csípőjével határozottan előrébb nyomul.
Képtelen vagyok visszafogni a buja nyögést, amit mozdulatával csalogat elő belőlem, ajkaimon pedig az övéhez hasonló pajzán vigyor jelenik meg már, csak a gondolatától annak, milyen tettrekész még egy ilyen forró menet után is. Mert tisztán érzem, milyen keményen feszül belém, hogy mennyire nem lankad a vágya és ez...iszonyúan beindít. -Istenem. Tényleg nem vicceltél, amikor az állóképességedről beszéltünk.- nyögöm halkan, lehelete finoman ingerli a fülemet, mint ahogy halk nyögése is, mire válaszul finoman végig simítok hátán mindkét kezemmel és fenekébe markolok. -Én pedig a hátsódat imádom.- súgom küszködve, ahogy újfent mozdít egyet csípőjén, ahogy testemen finoman végig robog az ismerős bizsergés, de azért én sem maradok mozdulatlan; ajkaimmal állától indulva egész a nyakáig haladok, nyelvem buja mozdulattal húzom végig a lüktető ér mentén, majd finoman bele is harapok. -Nem is akarom megúszni...- sóhajtom feszülten, levegő után kapva, ahogy izgatón fülcimpámra harap, testemmel pedig finoman homorítok, így préselve magam még jobban hozzá, míg lábaim finoman csípőjére kulcsolom. -Még előttünk az egész éjszaka.- lehelem halkan bőrére, kezeim mohón zongorázzák végig minden porcikáját, amit csak elérek, míg végül ajkaim övéire találnak. De nem csókolom rögtön meg, inkább csak incselkedek vele, nyelvem húzom végig rajtuk, kéjesen sóhajtva a mozdulatba, finoman cirógatva száját, míg végül forró, tüzes csókra hívom. Ölem önkéntelenül is felé mozdul, lágy, izgató ritmussal ring alatta, a gondolatba pedig, hogy még mi mindent művelhet velem ma éjjel, az egész testem beleborzong.

Heavenly

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 6:57 pm

Ahogy bőre az enyémhez simult, teste pedig őrjítő ritmust járt az ölemben, már pontosan tudtam, hogy mi hiányzott az elmúlt estéken, mikor egyedül, magányosan hajtottam álomra a fejemet. Felidézni sem tudtam már olyan éjszakát, amit ne töltött volna velem, méghozzá ugyanígy összefonódva, egymás ajkai közé nyögve, miközben az orgazmus hangos szirénként csalogatott magához, a gyönyört pedig, amit vele együtt éltem át, semmihez nem tudtam még csak hasonlítani sem. Ez vált hétköznapivá, mert tudtam, hogy amint hazaérek egy nehéz nap után, Ő minden terhemet leveszi majd a vállamról, elérve azt, hogy még csak eszembe se jusson munkára gondolni. Nem, amint beléptem a bejárati ajtón, már csak Ő élt az elmémben, de az elmúlt napok elhitették velem, hogy talán... ezt már örökre elveszítettem. Hiába adta meg a tiszta lap lehetőségét, mindezidáig csak egy elkapkodott ígéretnek tűnt, amit talán nem is gondolt komolyan, de ha ez igaz volna, most nem ült volna az ölemben, nem mozdult volna testem az övével, csak hogy tovább ingereljem Őt, még közelebb varázsolva a megsemmisüléshez.
Ami már ott toporzékolt az ajtóban, testének minden rezdülésén éreztem, ajkai pedig, csak úgy, mint az enyémek, egyre kevésbé akartak együttműködni. Csókoltam, amíg volt hozzá lélekjelenlétem, kezeimmel újra béklyóba zárva, így mozogva bele csípője ritmusába, míg pár erős, vehemens mozdulat után meg nem adta magát nekem, én pedig neki. Elnyújtott nyögést eresztettem a szájába, a mámor pillanataiban még tovább korbácsolt azokkal a hangokkal, amik kibuktak belőle, érezve, hogyan zsibbad be még inkább a testem, pedig ha valamikor, hát most végképp csak egyetlen érzésre tudtam koncentrálni. Pár pillanatig nyaka hajlatába fúrtam arcomat, míg Ő az én vállamon próbált lenyugodni, ott kapkodva levegő után, az idő pedig, mint olyan, szinte teljesen megszűnt létezni. Csak Őt, és a saját kapkodó légzésemet hallottam, éreztem verejtékem sós ízét a számban, a szorításom azonban továbbra sem enyhült, még akkor sem, mikor végre felemelte a fejét, szavai hallatán pedig egy gyengéd, szemtelen vigyor kúszott arcomra. - Nekem a póker is tetszett - vontam egyet a vállaimon, bár a hangom még továbbra sem tért vissza, rekedten csendült a szoba merev csendjében, amit egyedül a kinn tomboló vihar tört meg néha. - Tökéletes előjáték volt - vigyorogtam tovább, miután eltüntett arcomról némi verejtéket, és kiszakadva a csókból, amit ezután lehelt ajkaimra, ismét nagyot nyeltem, de továbbra is ott motoszkált ajkaim körül az a szemtelen, sunyi vigyor. Mikor belekezdtünk a kártyázásba, még én sem gondoltam, hogy eljuthatunk idáig, pedig valljuk be, két forgatókönyv létezett a játék végére, és az egyik ez volt. Akár tudatosan, akár nem, egy pillanatig sem bántam, hogy meghozta ezt a döntést, és ahogy teste nyugalomra lelt karjam között, kezdett ismét eluralkodni rajtam az dejavu érzés. Legutóbb, egy hasonló helyzetben odébb tessékeltem, arra késztetve, hogy szálljon le rólam, majd magára hagytam Őt, inkább a munkával takarózva, most azonban... eszembe sem jutott tovább állni. Nem, még nem.
Végignyaltam alsó ajkamat, incselkedve vállába haraptam, majd azzal a pimasz fénnyel a tekintetemben, ismét dereka köré fontam karjaimat, és anélkül, hogy egyetlen pillanatra is elhagytam volna a testét, magam alá fordítottam. Jóleső sóhajjal simultam melleihez, feljebb tornázva combjait kezeimmel, Ő pedig egyértelműen érezhette, hogy bármilyen friss is volt az átélt gyönyör, még ugyanúgy lüktetett bennem a vágy, mozdulva is benne egy aprót, csak hogy utána rögtön meg is álljak, széles vigyorral keresve meg ajkait, újabb csókra intiválva. - Annyira imádom ezt az érzést - nyögtem halkan a fülébe, újra mozdítva egyet a csípőmön, nyögve egyet teste kitartó forróságától, de továbbra sem kerestem valami állandó ritmust. Nem, most még játszani akartam vele. - Te sem gondoltad komolyan, hogy megúszod ennyivel, ugye? - kérdeztem halkan morranva, fülcimpájába harapva, egyik kezemmel ismét mellét masszírozva, és csak hogy nyomatékosítsam szavaimat, újra mozdultam benne, hogy utána ismét megálljak.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Aug. 10, 2022 5:08 pm

Iris & Dimitriy

Izgatón, kínzó lassúsággal kezdek mozogni rajta, kiélvezve minden másodpercet, minden borzongást, amit okoz bennem, amit csak tovább fokoz minden érintése, sóhaja és csókja. Még az is, csak tovább ingerel, ahogy felhevült testünk egymáshoz simul, ahogy mellkasa mellbimbóimhoz ér vagy épp, ahogy keze finoman fenekembe markol. Mégis nálam hagyja az irányítást, nem változtat sem mozdulataimon, sem a tempón, én pedig ki is élvezem a helyezetet, Őt, miközben ajkaimmal mohón végig vándorlom nyakát is.
Újra felnyögök, ahogy változtatok mozdulataimon, ajkaiba sóhajtom a nevét, mintha így akarnám tudtára adni, mennyire mámorító érzés Vele lenni, érezni magamban, miközben minden érintésében, hangjában és pillantásában ott lobog az irántam érzett szerelme. Egyszerűen képtelen vagyok betelni ezzel és soha nem is tudnék úgy tenni, mintha nem látnám, mintha nem érdekelne, hogy ott van, most pedig másra sem vágyom, csak hogy viszonozni tudjam egy napon.
Megborzongok rekedtes hangjától, ahogy a világ legédesebb bókját suttogja el, lágy mosoly kúszik arcomra, amit csak az élvezet és nyögésem tüntet el onnan, a vérem egyre jobban pezsegni kezd, miközben Ő is mozogni kezd alattam. Ajkaiért kapok, mohó csókot lopok róluk, de újra és újra közbe lihegek, levegő után kapkodok és úgy karolom nyakát, mintha végleg magamhoz akarnám szegezni örökre. Mintha attól félnék, hogy vérem vad lüktetése elragad Tőle, mert a gyönyör hullámai már kínozzák testemet, Ő pedig tovább csalogatja újabb és újabb markáns mozdulataival, ahogy fenekemre markol vagy épp édes csókjaival, melyeket nyakam lágy bőrére lehel.
Teljesen magával ragad a hév, minden mozdulatommal a vágyott beteljesülést hajszolom, ami érzem, hogy már Őt is környékezi, az édes, buja hangjai és izmai elárulják, ahogy megfeszülnek háta forró bőrén, míg azon simítok. Ajkaihoz hajolok, kapkodó, mohó csókot lopok tőle, de vele együtt igazán, már én sem tudok arra koncentrálni, hogyan simítsam nyelvem nyelvéhez, csak levegő után kapkodok, szinte fuldoklom a mámor kínzó közelségétől, míg végül magával nem ragad. Elakad lélegzetem, testem megfeszül, aztán eltölt az az édes, mámorító érzés, amit csak tetéz az, hogy Dimitriyt is eléri a gyönyör. Kibaszott izgató, ahogy ajkaim közé nyög, ahogy belém lüktet, miközben a testem kíméletlenül reszket, a vérem lávaként zuhog bennem én pedig buja, küszködő nyögésekkel adom át magam ennek a kavalkádnak arcomat vállába temetve.
Fogalmam sincs, mennyi ideje bújok hozzá, mire valamennyire képes vagyok összerakni két értelmes gondolatot, de míg tart ez az édes eufória, csak csendben cirógatom hátát és hallgatom, ahogy az eső továbbra is zuhog. Lágy csókot lehelek vállára, hallgatom szíve szapora, erőteljes dobogását és próbálom felfogni, mi is történt az imént. -Csodás most így.- lehelem végül halkan, majd erőt veszek magamon annyira, hogy fel tudjak rá pillantani és pár hosszú másodpercig tekintetét fürkészem. Tudom, hogy ez mindent megváltoztat köztünk, most mégsem félek, hogy rosszat tennénk ezzel, mert így, a karjai közt pihegve, meztelenül, most úgy érzem, hogy sehol máshol nem lenne ennel csodálatosan. -Kezdem sejteni, mivel töltöttük póker helyett a szabadidőnket.- nevetem végül el magam halkan, miközben gyengéden lesöpröm homlokáról a verejtéket és apró, lágy csókot lehelek ajkaira. Kibaszottul bele tudnék szeretni...

Heavenly

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - and in the middle of my chaos, there was you
Vissza az elejére 
6 / 11 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: