we are the lightning, we are the flame talk sweet talk all over again this is when our eyes meet this is when our hearts beat as one
Végre minden értelemben olyan az egész, mint régen. Nem hibáztattam, amiért eddig mindig visszafogta magát egy kicsit, hiszen pontosan tudtam, miért teszi, és nem is akartam volna erőltetni, de talán most számára is megerősítő jelleggel hat majd, hogy nem okoz nekem kellemetlenséget, sőt. Mintha még intenzívebben venné el az eszem, esélyem sincs semmi másra koncentrálni vagy gondolni rajta és a testemet újra és újra végigborzongató kéjen kívül. Élvezem, amit tesz velem, és élvezem minden pillanatát az ő élvezetének is; talán ezért sem úszom meg még egy orgazmus nélkül. Hiába érződik úgy, hogy mindent kisajtolt belőlem, amire még képes lehettem ma, amikor érzem, hogyan közeledik ő is a csúcs felé, hogyan mar belém erősebben, hogyan zihál hevesebben, egyszerűen nem tudok megállni én sem. A nyögése hangja, az élvezete tudata visz el még egyszer, az utolsó utáni kört is kicsalva belőlem is. A kérdésére sem tudok azon nyomban reagálni, de amikor végül kinyitom a szemem és rápillantok, ő csak nagyon vidámnak és elégedettnek tűnik emiatt. A nevetése hangja és a rekedtsége az én mosolyomat is kiszélesíti, és nagyjából semmi nem tud megakadályozni abban, hogy odakucorodjak mellé; még az ólmos fáradtság sem. – Mm-hmm – helyeselek lustán a gondolatra, hogy majd holnap ráérünk lezuhanyozni. A nyakához fészkelem magam, hogy minél erősebben érezzem az illatát, és amikor simogatni kezd, belemosolygok egy kicsit a puha bőrbe, miközben jólesőn kiráz a hideg a finom érintésekre. Ránk húzza a takarót is, én pedig elégedett szusszanással fészkelem be magam a legjobb helyre: a takaró alá, szorosan Axelhez bújva, a karjaival magam körül. Még halkan mormolok neki olyasmiket, hogy szeretem, hogy reggel itt leszek, és előtte, utána vagy közben jó éjszakát is kívánok neki, de abban sem vagyok biztos, hogy hallja-e még - vagy hogy mindez mennyire sikerül értelmesre, mert utána szinte rögtön el is alszom.
So you've seen those lies And heard my pain I've been a demon But you think I'm still a saint Tired of chasing freedom Something's feel so strange Stop looking at me Like I'm gonna lead the way
Nem tudom már, hogy a mai napon hányadiknál tartunk. Se szex, se orgazmust illetően, teljeseb elvesztettem a fonalat. Mondjuk nem csoda, ha nem tudok visszaszámolni, amikor a vér és minden figyelmem nem a fejemben van jelenleg. A fejemben jelenleg csak a látványa, és a hangok vannak, a fenekének a csattogása az ölemen, nedvességének halk cuppogása, a hangos nyögései, zihálása. Nem tudok a látványával sem betelni, figyelem az élvezettől könnyes szemeket, a kipirult arcát, a résnyire nyílt, dús ajkait. Teljesen bele merülök - minden értelemben - és amikor engedélyt kér önmaga ujjazására, csak örülni tudok az ötletnek. Összehúzódik, szorosabban feszül körém, aztán érzem is, hogy elélvez. Nem állok meg viszont, mert rettentően fel vagyok ajzva, és érzem, hogy mindjárt én is elérem a katartikus élményt. Mindkét kezemmel erősebben marom, és amikor hátra feszül a feje, vadul, erősen nyomom magamat jó mélyre, belé élvezve. Az egy picit nyújt az én orgazmusomon, hogy közben ő is újra a csúcsra jut és hevesen lüktet körülöttem. Lefordulok mellé az ágyra, hevesen pihegünk egymás mellett, a kérdésemre nem kapok elsőre választ, amitől halványan elmosolyodva figyelem az arcát. Amikor félszemmel rám néz, szélesedik egy kicsit, a tagadásra halkan elnevetem magamat. - Akkor jó. - mormogom rekedten, aztán mikor látom mozdulni, érte nyúlva segítek neki az oldalamhoz bújni, fejét a vállamra, mellkasomra teheti pihenni. Nem zavar, hogy összecuppan a testünk a víz miatt, engem egyáltalán nem zavar. - Én se tudnék kikelni. Majd holnap letusolunk. - mondom halkan, és kicsit megköszörülöm a torkom, mert rendesen be vagyok rekedve. A nyakamba adott cukiságokra elmosolyodom, átkarolom és simogatni kezdem, tőle távolabbik kezem a takaróért nyúl, aztán magunkra húzom. - Azt hiszem, ezután nem lesz nehéz elaludni... - motyogom halkan, behunyva a szemeimet. Nem is telik egyébként sok időbe, szinte érzem a gravitáció húzását, és lassan el is merülök az álmokban.
Vendég —
Axel & Aviva
we are the lightning, we are the flame talk sweet talk all over again this is when our eyes meet this is when our hearts beat as one
Meg kell jegyeznem a jövőre nézve, hogy hogyan is jutottunk el pontosan idáig. Most már az a bizonyos tekercs is teljesen új értelmet nyert, és én többszörösen is hálás lehetek neki, ugyanis mintha most először történne meg igazán a visszatérése óta, hogy Axel is elengedi magát. Nem érzek benne visszafogottságot, és én nem vagyok rest megmutatni neki, hogy mennyire nem bánom; a nyögéseim, a testem minden reakciója, az egymás után elért orgazmusok mind azt igazolják, hogy nem kell tartania ettől. Nem vagyok még tökéletesen jól, de olyan, mintha lenne egy íratlan szabály arra vonatkozóan, hogy ha ő ér hozzám, akkor eltűnjön minden más. Olyankor nem létezik a külvilág, nem léteznek mások sem, csak mi ketten vagyunk, és én úgy tudom átadni magam ennek, mint régen is - vagy talán egy kicsit még jobban is, ugyanis a testem mintha újabban sokkal érzékenyebben reagálna. Ennek köszönhető az is, hogy rövid úton máris kétszer a csúcsra hajszol, és amikor ezek után sem hagy nekem sok nyugtot, én ugyanolyan hálásan fogadok minden érzést es ingert. Elveszek sötét szemeinek pillantásában, aztán hagyom, hogy birtokba vegye a testem minden részét ezen az estén. Minden ingert hevesen és többszörösen élek meg, élvezem, hogy már nincs benne kontroll, megborzongok a hajamba markoló ujjak érzésétől, a csípőmet maró ujjaitól, amikről tudom, hogy nyomot hagynak majd, de alig várom, hogy láthassam őket. Hevesen és vadul mozdul bennem, pont úgy, ahogy mindketten szeretjük, amikor pedig érzem, hogy megint nem fogom sokáig bírni, eszembe jut még valami. Ránézek, sötéten csillogó szemei fürkésznek egy kicsit, aztán - bár lelassított - szerencsére ahelyett, hogy megállítana, elégedetten elvigyorodik. A fülembe morgott dicséret hallatán elégedett hümmögést hallatok, a kezem pedig folytatja az útját lefelé, miközben az újra felgyorsuló lökései lassan teljesen elveszik az eszem. Nem is kell sok idő ahhoz, hogy újra elélvezzek, az ujjaimnak nem kellett sokat rásegitenie az érzésre. Megfeszülő, remegő testtel, hangos nyögésekkel adom át magam újra a gyönyörnek, és mivel ő ismét nem áll meg, szinte ott is maradok ebben a mámoros ködben lebegve. A látásom teljesen elmosódik, összefolyik a szemeim előtt a világ, a testem érzékenysége kicsit sem hagy alább, sőt, ahogy érzem a mozdulatain és hallom a zihálásán, hogy ő is közeledik a csúcshoz, csak még hevesebb borzongás fut végig a gerincemen. Az ujjaim nem állnak meg, ahogy ő sem, bár fogalmam sincs, van-e még bennem annyi erő, hogy újra elélvezzek... de aztán abban a pillanatban, ahogy a hajamba markolva hátrafeszíti a fejem és egy erőteljes lökéssel a testembe merül, szinte a nyögésével egyidőben rándul össze az én testem is újra. Az egyébként is túlérzékeny testemre lecsapó heves orgazmus szinte teljesen kivet a világból, hosszan remegek még néhány elhaló nyögéssel, miközben ő is levezeti az érzést még pár lökéssel, aztán csak erősen zihálva, lehunyt szemekkel vagyok képes feküdni egy kicsit. A kérdése is egy kicsit késve jut el hozzám, de amikor felfogom, kinyitom az egyik szemem. – Nem... – mormolom rekedt hangon, de azzal az elégedettséggel a szám sarkába költöző mosolyban, amit csak egy nagyon szerencsés, többszörösen is maximálisan kielégült nő arcán megjelenhet. A válaszom ellenére valahogy mégis ráveszem magam arra, hogy megmozduljak, lustán és lassan, nagy szusszanással helyezkedek egy kicsit, hogy oda tudjak bújni az oldalához. Nem érdekel, hogy mindketten izzadtak vagyunk és összeragadunk; majd megszáradunk így is. – Lehet, hogy ma már csak aludni leszek képes – vallom be egy kis mosollyal, arcommal a nyakához férkőzve. Magamba szívom az illatát, orrommal megsimítom ott a finom bőrt, aztán egy csókot is nyomok oda, mielőtt lehunynám a szemem. Szuszogva próbálom újra rendezni a légzésem, de tényleg nagyon érzem magamon, hogy most rendesen kifárasztott.
So you've seen those lies And heard my pain I've been a demon But you think I'm still a saint Tired of chasing freedom Something's feel so strange Stop looking at me Like I'm gonna lead the way
A roll teljes mértékben visszafogott minket - engem -, és ez olyannyira frusztrált - mindamellett, hogy rettentően meg is kívántam őt -, hogy talán hevesebb vagyok a kelleténél. Legalább is elsőre ezt gondoltam volna, ha gondoltam volna egyáltalán bármire, de nem. Csak hevesen, keményen, vadul dugni kezdtem őt, mintha ő tehetne az egészről. Látva, mennyire élvezi ezt pedig motivál is, hogy így folytassam. De még egy lapáttal rá akarok tenni, átfordulunk az ágyon, elhelyezem, aztán két fronton kezdem hevesen magamévá tenni, a jutalom pedig nem marad el. Két orgazmust kaszálok be tőle, meg sikolyokat - amiktől a hideg is kellemesen kiráz-, és a végén úgy tekint fel rám, mint aki afrodiziákumot kapott. Hozzá simulva nem hagyok neki sok ideig nyugtot, letámaszkodva dörzsölöm hozzá a farkam, aztán hatolok belé. Úgy nyögi ismét a nevemet, ahogy más Istent szokta emlegetni, én pedig megadom neki azt az isteni élvezetet, amelyet érdemel. Az sem zavar, hogy majdnem véresre marja a karom, a ködös szemei és a nyöszörgése újabb és újabb feszültséggel töltenek fel, motiválnak arra, hogy addig dugjam, amíg magánál van. A hajába markolok, érzem és hallom az erre adott reakciót, és pont ezért nem is félek épp olyan heves lenni, mint eddig. Vadul nyögdécselve remeg és vonaglik a testemnek feszülve, én pedig zihálva támaszkodom mellette, markolom haját, csípőjét. Csak akkor lassítok egy pillanatra, amikor megmozdul és kinyitva a szemeit rám néz. Kell pár másodperc, hogy megértsem mit akar, mire elégedett vigyor költözik az ajkamra. - Jó cicus...telhetetlen, de jó cicus. - zihálom rekedten, mély hangon a fülébe, miközben ismét hevesebbre veszem a mozgásomat. Már attól tudom, hogy "leért" a keze, hogy az izmai megrándulnak, de az is elég beszédes, hogy alig pár másodperc múlva ismét a csúcsra jut. Most viszont ismét nem állok meg, érzem a lassan felépülő feszültséget, ahogy szinte a farkam végén összpontosul, és hosszú percek múlva miután már többszörösen is érzékeny fenekét vörösre keféltem, eljutok a csúcsra. Kicsit hátra húzom fejét a haját markolva, erős, durva mozdulattal merülök bele tövig és engedem belé élvezetem egy megkönnyebbült nyögéssel. A lüktetésekre újabb mozdulatokkal segítek rá, hogy az utolsó cseppet is neki adhassam, aztán zihálva lefordulok róla és letörlöm az izzadtságot a homlokomról. - Ébren vagy még? - lihegem tisztuló fejjel, felé fordítva arcomat, és az övét fürkészem.
Vendég —
Axel & Aviva
Még ha a sushiroll egy könnyed játszadozást indított is el, nem annyira meglepő módon képesek vagyunk ebből valami egészen mást kikanyarítani. Valami kevésbé játszadozósat. Nincs ebben semmi meglepő; eddig is tudtuk magunkról és egymásról is, hogy megőrülünk a másikért, eddig is játszi könnyedséggel voltunk képesek megkívánni egymást - talán inkább az lett volna a csoda, ha annyi kétértelmű megjegyzés és direkt szókimondás után ne estünk volna végül egymásnak. A takaróba szorulva izgalmas volt a kezdet, de messze nem elég, és az intenzitás hiányát ő unja meg előbb. Én már csak a következményeknek örülök heves, kéjes örömmel, ugyanis nehéz eldönteni, hogy csak ennyire fel van ajzva, vagy az előző frusztráltságát is beleviszi a mozdulataiba, de az biztos, hogy heves, mély, erőteljes mozdulatai kezdetben még a lélegzetemet is megakasztják. Hogy panaszkodom-e? A legkevésbé sem. A hátába marva élvezem a vadságát, és amint újra képes vagyok levegőt venni, heves nyögéseimmel is a tudtára adom, hogy mennyire nincs okom panaszra. Minden mást kizár a fejemből ő és az általa okozott kéj, képes lennék már ettől elélvezni, de más tervei vannak - amikhez szívesen alkalmazkodom. Hamarosan már a hasamon találom magam, és szerencsére nem várat sokáig az érzéssel, hogy újra elmerüljön a testemben. A tempót is gyorsan újra felveszi, de még ez sem elég neki; amikor megérzem az ujjait a fenekemnél és hátranézek rá, sötétkéknek tűnnek a szemei a vágytól, pillantása fogvatartja az enyém, és már ettől látványosan megborzongok. Nem is tudom aztán nyitva tartani a szemem, először egy, aztán még egy ujját adja hozzá az érzéshez, és én az ingerek alatt nem is bírom sokáig, mielőtt a kéj lecsapna rám, hevesen, mámorosan. Aztán szinte abba sem marad. Hiába hiszem, hogy csak elnyújtani akarja az extázist, hiába ejtem ki a nevét kéjes sikolyként, nem áll meg és még csak nem is lassít, kitartóan mozgatja tovább a farkát és az ujjait tökéletes és heves ritmusban, míg bele nem taszít egy újabb orgazmusba. Még mindig nem tudom, mi okozza, hogy ennyire érzékenyen reagálok újabban mindenre, de nincs is időm ezen gondolkozni - ő nyilvánvalóan élvezi és ki is használja ezt, én pedig nem az a típus vagyok, aki panaszkodna egy ilyen bánásmód miatt. Még akkor sem, ha továbbra sem áll meg, újabb heves remegésbe és erőteljes vonaglásokba taszítva a testem, hangos nyögéseket csalva elő a torkomból. Az utolsó pillanatig nem vagyok biztos benne, hogy meg fog-e állni, de amikor végül megteszi, én már csak hevesen zihálni, és halkan nyögdécselve reszketni vagyok képes. Kényszerítem a szemeimet, hogy kinyíljanak, ujjaim vakon is kitapintják az övéit, ahogy mellém támaszkodik, miközben kellemesen kiráz a hideg a simításától, a szavaitól, a fülemre morgástól, és attól az érzéstől, ahogy a fenekemhez dörzsöli magát. Túl lassan jár az agyam ahhoz, hogy rögtön válaszolni tudjak neki, és mire szólásra nyitom a szám, azon már csak egy hangos, elakadó nyögés jut ki, mert ő addigra cselekszik, és épp a fenekembe hatol. – Axel... – zihálom, nyöszörgöm a nevét újra; úgy tűnik, a szókincsem beszűkült erre az egy szóra. Újra le kell hunynom a szemeimet, ujjaim belekapaszkodnak a karjába a fejem mögött, körmeim belevájnak a bőrébe, de a testem épp csak annyira feszül meg, ami még élvezetet nyújt. Az ujjai előző játszadozása és a megfelelő mennyiségű kenőanyag biztosítja, hogy ne érezzek fájdalmat, csak egy kis feszítést érzek, de az pont arra jó, hogy a kéjjel elkeveredve elvegye az eszemet. Amikor meghallom azt az elégedett, izgató hangot, újra kinyitom a szemeimet, és ahogy ujjai kisöprik a hajam az arcomból, tekintetem találkozik az övével. Kéjes, ködös pillantásom árulkodik arról, amit tett és tesz velem, zihálva, halk nyögéssel nézem vágytól sötét szemeit, ahogy mélyen belém csúszik. Ujjai a hajamba markolnak, én pedig nyögve reszketek meg, megborzongva az érzéstől, ahogy egészen rám engedi a testét. Eszembe jut a tükör, hogy most is úgy veszhetek el alatta, a gondolattól pedig újabb remegés fut végig rajtam, de nincs esélyem ezzel húzni az agyát, mert mozogni kezd, én pedig nem vagyok képes tovább gondolkodni. A tempó és a hevesség ugyanaz marad, ami eleinte fokozza egy kicsit a feszítést, de nem sokáig. Azt nem tudom, hogy a testem szokja-e meg hamarabb az érzést, vagy csak a kéj hatása lesz erőteljesebb, de az biztos, hogy mire a csípőmre fogva még vadabb mozgásba kezd, én ugyanabba az állapotba kerülök, mint az előbb: hangosan zihálva és heves nyögésekkel reszketek és vonaglok alatta, minden egyes hanggal és rezdüléssel a tudtára adva, mit művel velem éppen. Elveszítem az időérzékemet, csak a kéj összpontosul a fejemben és a testem bizonyos pontjain, és amikor újra azt érzem, hogy hamarosan végem van, eszembe jut valami, amiről tudom, hogy imádja. Kinyitom a szemem - mikor csuktam be megint egyáltalán? -, és miközben a szabad oldalunkon lévő kezem lassan elindul lefelé a takarón, megkeresem a pillantását, mintha csak engedélyt kérnék. Ha nem állít meg, akkor a kezem sem áll meg addig, míg a hasam alatt el nem ér a lábaim közé, hogy egyszerre tegyem magamnak intenzívebbé az élményt, és neki a látványt és a tudatot. Még csak nem is kell arra használnom az ujjaimat, hogy a testembe merítsem őket; ha hagyja, hogy kedvemre tevékenykedjek, lényegében már annyitól elveszítem a maradék valóságot is, hogy simogatni kezdem magam. Onnantól pedig már tényleg csak másodpercek választanak el egy újabb heves és hangos, intenzív orgazmustól.
Nem húzom már az agyát, csak hagyom, hogy csókjával zárja a bosszú témáját. Kíváncsi lennék, miféle büntetéseket találna ki nekem, de nem kérdezek, majd elintézem, hogy megtapasztaljam. Izgató őt követelőzőnek elképzelni, meg visszaemlékezni a hotelre, aztán a csókja is, most meg már ott tartunk, hogy ismét egymásnak estünk. Türelmetlenül fordulok át, szedem le magunkról a takarót, és olyan hevesen kezdek mozogni benne, olyan mélyen, ahogy nem szégyellek. Habár elakad a lélegzete, kiül az élvezet az arcára, a karmok a hátamba marnak, én pedig olyan heves vagyok, mintha legalább is még mindig haragos lennék a takaróra, amiért eddig akadályozott. Hamarosan azonban ez sem elég, hiába reszkető teste és hangos nyögései, nem vagyok ezzel megelégedve. Úgy hogy helyezem, helyezkedem, aztán ismét belé hatolva folytatom, amit elkezdtem. Épp csak annyi a különbség, hogy most már az ujjaimat is használni kezdem. Farkasszemet nézek vele, amikor hátra tekint, bár nem sokáig tartja a szemkontaktust. Miután elmerült benne az ujjam, behunyt szemekkel nyög hosszan, és ugyan ilyen lelkesen fogadja a másik ujjamat is. Szinte azonnal kezdem mozgatni a kezeim is, mire érzem a szoros lüktetéseit, hallom hangján és látom rajta, miként élvez el ettől. Még azonban nem állok meg, sőt. Tovább gyötröm érzékeny, nedves, szűk testét, és amikor rájön, hogy nem szándékozom szünetet tartani, szinte sikoltja a nevemet. Elégedett, sötét pillantással nézem, ahogy hevesen vonaglik a mozdulatokra, majd ismét érzem azt, hogy hevesen lüktet, épp csak a nyögéseit nehéz megkülönböztetni az előbbiektől. Elnyújtom neki az érzést, már szinte addig a pontig, amíg azt hihetné, hogy nem hagyok neki nyugtot - egyébként nem fogok -, de aztán megállok. Figyelem a reszkető testét és szinte megnyalom a szám. Megtámaszkodok a keze mellett fél kézzel, másik kezemmel végig simítok oldalán, csípőmet, duzzadt farkamat pedig a fenekéhez simítom és elnyújtott mozdulatokkal dörzsölöm magam hozzá. - Imádom, hogy ilyen érzékeny lettél. - mormogom a fülére, és egy egyszerű mozdulattal hátrébb húzom magam, majd miután megérzem az eddig ujjaimmal használt bejáratot, már nyomom is be magam rajta - különösebb felkészülés nélkül. Ennek ellenére, a rajtam maradt és arra folyt nedvessége miatt gond nélkül hatolok be, élvezettel hümmögve a fülébe, kezemmel kisimítva arcából a haját, hogy lássam a ködös szemeit. Kicsit rá is markolok a hajára a mellette támaszkodó kezemmel, testemet egészen az övére eresztve hatolok belé mélyen egy kicsit sem visszafogott mozdulattal. Épp csak egy másodpercig élvezem a szűkös forróságot, aztán kihasználom, hogy miatta olyan nedves lett a farkam, hogy könnyedén, gyorsan tudok csúszkálni benne. Eleve gyorsabb mozdulatokkal kezdek, de amint szabad kezem ismét a csípőjére fog, megint vad mozgással kezdem kiélvezni őt.
Vendég —
Axel & Aviva
Látom rajta, hogy élvezi, amit tesz velem; mintha pont azért figyelne ennyire azzal a kis mosollyal a szája sarkában, hogy lássa, hogy reagálok a szavaira, elképzelek-e mindent, amit láttatni akart velem. Márpedig én nagyon sok mindent elképzelek... Ő pedig elégedetten mosolyog, és még arra sem rest emlékeztetni, hogy a gyakorlat még ennél is jobb. – Feltétlenül ragaszkodom a gyakorlati bemutatóhoz. Ebből is – közlöm vele, mert bár lassan listát kell írnom, hány bemutatóval tartozik nekem, de nem is baj. Az ilyesmit pláne könnyedén meg fogom jegyezni, arra a mérget vehet. Mondjuk neki sincs gondja a memóriájával, legalábbis az a kis sóhaj erre enged következtetni. Persze később hiába figyelmeztetem, hogy jobb lesz, ha vigyáz magára, még a büntetés gondolatát is mintha csábítónak tartaná. Nem mintha nem lenne jogos a kimondatlan feltételezése, miszerint neki egészen más bosszút szánnék. A pimaszságára csak sokatmondóan elvigyorodom, majd közelebb hajolok hozzá, bogy lecsókoljam az ajkairól a szemtelenségét. Nem sokkal később a csókok már egészen máshova vezetnek és jóval sürgetőbbé is válnak. Azt nehéz lenne megmondani, melyikünk lesz türelmetlenebb, mert engem teljesen kikészít már a játszadozásával is, de amikor eljutok arra a pontra, hogy nem bírom tovább így, ő félig már a folytatáson ügyködik. Amikor végre megérzem a farkát a testemben, ha akarnám sem tudnám visszafogni a reakcióimat, amik magukban hordozzák ezt a navégre érzést is, aztán közös erővel kezdjük kihozni a helyzetből a lehető legtöbbet - bár a szorosan körénk tekert takaró ebben speciel nem segít. Hiába vágyjuk mindketten az érzést, hogy teljesen magamba tudjam fogadni, nem tudom megvalósítani ehhez a tökéletes szöget; fel kellene ülnöm hozzá, de azt nem tudok. A csípőm mozdulataival tudok csak rásegíteni arra, amink van, na meg azzal a heves, hosszú csókkal, amit ő is sürgetően és vadul viszonoz. Zihálva csókoljuk egymást, nem törődve a légszomjjal, annál jobban érezhető viszont a frusztrációja, amiért sokadjára sem tud elég mélyre húzni magán, és én sem tudok befejezni a mozdulatot a szűkös hely miatt. Bosszús kitörésére halk, rekedt hangon, buján nevetek fel, de nincs sok időm a vidámságra, mert már helyezkedni is kezd. Ha eddig nem lett volna egyértelmű a türelmetlensége, most mindenképp figyelemreméltó, milyen gyorsan rázza le magunkról a takarót annyira, hogy rendesen mozogni tudjon, miután fordított rajtunk. Ezen sincs viszont sok időm ámulni, ugyanis amint megszerezte a mozgás szabadságát, azonnal pótolni kezd mindent, ami eddig hiányzott: olyan hevesen és mélyen kezd el magáévá tenni, hogy eleinte még a nyögések is elhalnak a torkomban. Szinte levegőt sem tudok venni, csak ívbe feszülő testtel kapaszkodok belé, mígnem hosszan, hangosan törnek ki belőlem az addig bennem rekedt kéjes nyögések. A körmeim belevájnak a hátába és a vállába, lábaimat feljebb húzom és hevesen munkálkodó csípője köré fonom, hogy ne akadályozzam a mozgásban, de még intenzívebbé tegyek minden érzést. Érzem, hogy már ettől nagyon gyorsan el fogok tudni menni, csak ezért frusztrál egy kicsit, amikor lassan megáll, de nagyon is jól tudom, hogy még nem végeztünk. Hagyom, hogy kedvére pakoljon az ágyon, rá is segítek a mozdulatra, hogy hamarabb a hasamon legyek, aztán amennyire csak a póz és a hajlékonyságom engedi, széles, számára kényelmes terpeszt csinálok. A hajamat oldalra dobva nézek rá hátra a vállam felett kéjtől ködös szemekkel, feljebb húzom neki a fenekemet, amennyire szeretné, a hátamat csábító, feszes ívbe hajlítva. Tudom, hogy ez a kedvence, és nyilván nem véletlenül, hát akkor hagyom őt élvezkedni... bár amint újra a testembe merül, nekem sem nagyon hagy lehetőséget másra. A kezeim ezúttal a lepedőbe marnak, miközben ő újra felveszi az előző tempót, így még intenzívebben érzek minden egyes mély lökést, és ennek megfelelően kezd egyre hevesebben reszketni és lüktetni a testem is. A nyögéseim már ettől szabálytalanná válnak, de aztán jön a ráadás: amikor megérzem az ujjait a fenekemnél, élesebben szívom be a levegőt, újra hátranézek rá, a szemeimen mélyül a köd, és az ajkamat is vágytól telve harapom be egy kicsit. Amikor az első ujja elmerül a testemben, lehunyt szemekkel nyögök fel hosszan, a második ujját pedig egy újabb kéjes, elnyújtott, nyögésbe fúló káromkodás követi. Nem hagy időt pihenni, az ujjai is rövidesen felveszi a csípője tempóját, én pedig nem is bírom tovább visszafogni azt, ami már kétszer majdnem bekövetkezett. Hevesen remeg és feszül meg az egész testem, a torkomból hangos nyögés szakad fel, hevesen lüktetek és szorulok köré két fronton is, miközben a gyönyör végigvág rajtam. Az extázis persze nehezen akar elülni, főleg, hogy elnyújtja nekem az érzést... Aztán rájövök, hogy nem csak elnyújtja. – Axel...! – A neve egy elfúló, kéjes nyögés és kiáltás keverékének hat leginkább. Világossá válik, hogy nem is fog megállni, nekem viszont túl érzékeny a testem ahhoz, hogy sokáig elbírjon ezzel az irammal, ezekkel az ingerekkel, az előző heves orgazmus után. Tehetetlenül vonaglok meg minden egyes mozdulatára, kezeim a lepedőt marják a gyönyörteljes kínban, mígnem a látásom már teljesen össze nem mosódik előttem, hogy aztán újra elélvezzek, hevesen reszketve és lüktetve alatta.
Megint átvittük a viccelődést egymás agyának húzásába. Nem mintha nem kérte volna, ő akarta, hogy fejtsem ki a szoknya előnyeit, és én ezt meg is teszem. Éppen csak azt nem fejtem ki részletesen, hogy ha titokban akarjuk csinálni, akkor is segít, hiszen elölről ugyan úgy takar, míg a nadrág letolva elég feltűnő szemből is. De nem is kell jobban kifejtenem, a pillantása, ficergése, szuszogása, de főleg ajkai harapdálása elárulja, hogy merre járnak a gondolatai. Elégedetten mosolyodom el, amikor azt mondja, hogy jó érveim vannak. - Tudom. De gyakorlatban még meggyőzőbb. - végül is, amikor elmentünk a Radisson Blu-ba, akkor a liftben is kifejezetten örültem, hogy hozzáférhettem azokhoz a feszes combokhoz a szoknya alatt. Az emlékre kellemesen sóhajtok fel. Arra ismét pimasz mosoly kerül az arcomra, amikor a büntetést emlegeti, ha provokálom őt, pedig simán képes lennék rá. - Másra sem vágyom, csak a bosszúdra. - mormogom ugyan azzal a pimasz arckifejezéssel. Kíváncsi lennék, miféle kínzási módszereket találna ki nekem. Bár ezek kipróbálása és kiprovokálása nem most jön el, helyette sokkal egyszerűbb és sürgetőbb vizekre utazunk, legalább is én eléggé türelmetlen leszek a végére, és szinte mindent most és azonnal akarok megint. Szerencsémre Viva nem az a fajta, aki ebben ne lenne partner, azonnal mozdul is, és hamarosan már csak a káromkodásba oltott sóhajtását hallom, és érzem, hogy miképpen szorul körém forrón, nedvesen. A karmai a tarkómon, a nyögdécselése elveszik az eszemet, elködösítik az agyamat. Mélyre nyomja magát és én is igyekszem ezt tenni, még sem érzem elég mélynek a mozdulatokat, tekintve, hogy ebben a pózban nem is tudnék tövig hatolni benne. Ez egészen addig nem is kezd zavarni, amíg meg nem áll, és csípő mozgásai mellett hevesen csókolni nem kezd. Légszomjasan, hevesen falom ajkait és nyelvét, érzem, hogy kezd bennem felépülni egy olyan feszültség, amitől el fogok pattanni. Ez a perc végül el is jön, amikor már sokadjára nyög bele a csókba, és sokadjára közelítem meg azt, hogy teljesen rám üljön, de még se. - A rohadt életbe! - mormogom frusztráltan, és türelmetlen mozdulattal fordítok magunkon, és csomagolom ki magunkat a rollból legalább annyira, hogy nagyobb mozgásterünk legyen. Amint pedig ez be is következik, ádáz tekintettel támaszkodok mellé fél kézzel, a másikkal combjára markolok, és olyan hevesen, olyan mélyen kezdem dugni őt, amennyire csak bírom. Végre kiélvezhetem, hogy teljesen elmerüljek benne, és ezt minden egyes mozdulattal meg is teszem. Lassan megállok, de attól nem kell félnie, hogy hamar véget érne ez a kör, egyszerűen csak őt kezdem pakolni. Kihúzom a farkam belőle, hogy aztán az megfogva őt rendesen elfektessem, majd hasra fordítsam az ágyon és széles terpeszbe tegyem lábait. Csak kicsit húzom fel a fenekét, hogy pucsítson, aztán lábai közé térdelve már el is merültem benne ismét. Csípőire fogva, ellentétesen rántva hátra, ismét azt a hevességet és mélységet kezdem diktálni mint az imént, talán egy kicsit durvábban is, mint eddig. Azt is érzem, hogy egyre jobban reszket és lüktet, az i-re a pontot viszont most is megpróbálom feltenni: tőle nedves ujjam kérdés nélkül közelíti meg hátulról fenekét, majd miután néhány simítás után kellően benedvesítettem azt is, rögtön fel is nyomok neki egyet, majd utána a másikat is. Ellentétesen mozdítva a kezem a csípőmmel olyan keményen csinálom, ahogy mindig is szerette, és ha már ettől elélvez nem baj, nem állok meg, amíg nem hajszolom őt bele egy másodikba is.
Vendég —
Axel & Aviva
Persze egy pillanatig sem gondoltam komolyan azt a részt, hogy neki szoknyát kellene hordania, ellenben szándékosan fordítom vissza ellene a kérdés másik részét... mert - nyilvánvalóan - mindketten tudjuk, mire gondol még, de akkor már mondja is ki konkrétan. Azt már meg sem említem, hogy be is mutathatná. Már a mosolyától kellemesen, várakozásteljesen borzongok meg, a szemeim csillogva figyelik őt, várva a választ, ami biztos vagyok benne, hogy megfelelő mélységű lesz majd. És nem is kell csalódnom. Miközben beszél és részletesen elmondja, milyen előnyei lehetnének még a szoknyának, az ajkaim először csak elnyílnak egy kicsit - na jó, ez már annál a résznél megtörténik, amikor azt ecseteli, hogy hogyan dugna meg hátulról, miután lejjebb tolta a nadrágomat -, de aztán, ahogy tovább beszél, egyre inkább beleélem magam az előttem felderengő izgató képekbe. Különböző helyzetekben a konyhapulton, az asztalon, a kanapén, vagy egyszerűen csak a falnál, mindössze ennyi akadállyal... Halkan, vágyakozva szusszanok fel, az ajkamat beharapva ficergek egy kicsit, mert a gondolataim ösztönösen elindítottak egyéb folyamatokat is a lábaim között. – Mmm-hmm... – mormolom elnyújtott hangon. – Azt hiszem, újra kell értékelnem a szoknyákról alkotott véleményemet. Nagyon meggyőző érveid vannak – ismerem be aztán, sokatmondóan pillantva azokba a csábító kék szemekbe. Innentől talán már nem is lenne nehéz kitalálni, hova fogunk végül kilyukadni, de nem esünk rögtön egymásnak. Beiktatunk néhány kitérőt, például arról is, hogy ameddig csak azt akarja megállapítani, hogy nem is lehetne nálam jobb nője, addig ránézhet másokra is, de nem állok jót magamért, ha valaki mégis be akarna próbálkozni nála. Mondjuk sem a vigyora, sem a szavai nem azt mutatják, hogy ez a gondolat különösebben bántaná. – Azért vigyázz, mert ha szándékosan rendezed úgy a dolgokat, kénytelen leszek rajtad is bosszút állni – állok elő egy újabb fenyegetéssel, bár a mosolyom és az, hogy eközben az állára simítom az ujjaim, hüvelykujjammal pedig épp úgy simítom meg az ajkait, mintha azon a csókon járna az eszem, talán kevésbé hatnak fenyegetően. Pedig emlékszem még arra a snusnura is, ha nagyon bosszúra vágynék. Végül talán nem is olyan meglepő, hogy kis híján tényleg oda jutunk. Persze régóta ebbe az irányba mutattak már az incselkedéseink és a tetteink is, de amikor a vacsorát emlegetve a kezei a fenekemről lejjebb térnek az ölemre, aztán szó szerint letépi rólam a bugyit is, akkor már nem csak incselkedés az egész. Az érintései feltüzelnek és felforralják a vérem, ujjai hol simogatnak, hol elmerülnek a testemben, és ez az őrjítő játék gyorsan eléri, hogy ne tudjak gondolkozni. Amikor az érzékeny bőrömre dörmög, már a szavak sem jutnak el a fejembe, nemhogy emlékezzek arra, egyáltalán mire válaszolt. Csak a zihálásom és a nyögéseim jutnak ki a torkomból, különösen, ahogy ujjai játék mellett ajkai és nyelve a mellbimbómmal kezdenek játszani. Minden erősebb szívásnál vagy mozdulatánál élvezettel marok bele jobban a fejbőrébe, míg el nem jutok arra a pontra, amikor már őrjítő, hogy csak ennyi. Egy hosszú, heves csókot követően megadom neki a választás lehetőségét, bár nekem már túl ködösek a gondolataim, és igazából tőle sem kapok konkrét választ - legalábbis nem szóban. Annál sokatmondóbb viszont az érzés, amikor ujjai elengednek, majd megérzem a farkát a tökéletes helyen. Vágyakozó nyöszörgéssel marok a takaróba a támaszkodó kezemmel, és ahogy másik kezével lejjebb tolja a csípőmet, lehunyt szemekkel, hátradöntött fejjel segítek rá a mozdulatra, magamba fogadva őt, lüktetve, halkan, hosszan felnyögve fogadva az érzést. Kicsúszik az ajkaim között egy halk, élvezkedő sóhajba fojtott káromkodás, érzem, hogy mintha olajat öntöttünk volna az egyébként is forrongó véremre ezzel. A takaró még mindig túl szorosan ölel körbe minket ahhoz, hogy kényelmesen meg tudjam lovagolni, de azt hiszem, túlságosan akarjuk egymást ahhoz, hogy ebből gondot csináljunk. Két kézzel a fenekembe marva kezd el mozgatni magán, jobbára az előző mozdulatot lemásolva, én pedig igyekszem rásegíteni ezekre a heves, követelőző mozdulatokra a támaszkodó kezemmel, erősebben tolva vissza magam minden alkalommal, hogy minél mélyebben érezhessem őt. Nem fogom vissza a hangomat sem, szabadon nyögdécselek minden egyes mozdulatra, hangosabban vagy épp elnyújtva a hangot, amikor épp jó mélyen magamba fogadom. Ezeknél az alkalmaknál néha meg is állok egy kicsit, hogy amennyire csak a takaró engedi, a csípőm köröző mozdulataival egy kicsit mindkettőnknek rá tudjak segíteni az érzésre. Kéjes nyögéseim közben aztán lepillantok rá, a hajamat az egyik oldalra dobva, hogy ne lógjon bele mindenhol az arcába, és szabadon tudjam inni magamba a látványát is. Kezemmel, amelyik nem a mozgásra segít rá, a mellkasára simítok, majd onnan fel az arcára, zihálva, vágyakozva simítom meg az ajkait, aztán engedelmeskedem is a vágynak, és a tarkójára csúsztatott ujjaimmal magamhoz vonom egy heves, éhes csókra. Nyögéseim elvesznek az ajkain, de közben lehajolok hozzá, hogy ne neki kelljen tartania a fejét, ugyanis nem engedem el egyhamar akkor sem, ha alig van levegőnk. Olyan hosszan élvezem ki ajkai ízét, nyelvünk heves táncát, ameddig csak bírom, miközben a testem egyre erőteljesebben lüktet körülötte.
Amikor az elgondolkodó fejet vágja a szoknyával kapcsolatban, magasra emelkednek a szemöldökeim, de végül csak kijelenti, hogy nem illik hozzám. Ami szerencse, mert biztos a tengerbe fojtanám magam, ha skótszoknyát kéne hordanom. Amikor viszont arra mutatok rá, hogy neki viszont kéne hordania a praktikusság elvén, nem elégszik meg a markolgatós utalással. A kérdésre elmosolyodom. - Először is: a farmerod még úgy is túl szűk, hogy kényelmesen tudjam markolni a feneked. Másodszor: a nadrágot, ha lejjebb tolom rajtad, akkor csak hátulról tudlak dugni, hiszen a lábaid a nadrágszár fogságában lesznek. Ellenben, ha szoknyát veszel fel, akkor azt elég csak félre hajtani, és utána olyan módon hajtogatlak, és olyan pózban duglak, ahogy csak akarlak. - dörmögöm az ujjaimat ismét a fenekébe mélyesztve. Élvezettel figyelem szavaim közben az arcát, mert biztos vagyok benne, hogy közben azért elképzelte, amiről beszéltem. Azt is megbeszéljük, hogy kizárólag összehasonlítások érdekében nézek csak nőkre, de látom a szemeiben azt a féltékeny fenyegetést, amitől kénytelen vagyok vigyorogni. - Megmutatod nekik, hogy a tiéd vagyok? Imádom, amikor féltékenyen csókolsz, egeszen más íze van. - somolygok az orrom alatt, miközben elképzelem, ahogy az ölembe ül, és olyan birtoklóan csókol meg, ahogy már korábban is. Talán ezeknek a gondolatoknak is köszönhető, hogy egyenes úton kívánom meg őt újra. A hosszú csók, amit ad, szintén felfűt, a póz, a bőre az enyémen. Rövid úton jutok el odáig, hogy ujjaim olyan helyeken járjanak, amelyek sóhajokat csalnak ki belőle. Iszonyatosan nedves már a bugyin keresztül is, és amikor azon vagyok, hogy megszabaduljak tőle figyelmeztetni kezd. Azonban hiába, mert a ruhától akkor is megszabadulok, ujjaim pedig elfoglalják a helyüket. - Hm? Bocsi, nem figyeltem. Mondtál valamit? - kérdezem a figyelmeztetésre utalva, míg az ujjaim kellemes játékot játszanak vele. A vacsorát desszertté avanzsálja, de nem is bánom, mert a mézes krémes jól hangzik, de nagyon nincs kedvem kimozdulni a tekercsből. - Most nem vágyom édesre. - mormolom a bőrére, mielőtt a mellére kapnék. Ráérősen játszom vele, élvezem a halk nyögdécselését, hogy már most megfeszül a teste. A ficergése és nedvessége is izgató, érzem, hogy saját magamnak vagyok lassan útban oda lent, de a következő követelőző, heves csókok tovább acéloznak. Telhetetlenül csókolom, összefonom a nyelvével a sajátomat, élvezve a forró puhaságát az ajkával együtt. Megszakítva ezt suttogja a kérdését közénk, de én most sem tudok a kérdésre válaszolni, mert nem igazán jut el az agyamig, csak hogy beszél hozzám. Lent játszadozó kezem ettől függetlenül már mozdul is, hogy a helyére tegye a farkamat, míg a másik kezemmel ráfogjak a csípőjére és lenyomjam magamon, hogy el tudjak benne merülni. Mivel a szoros takaró nem engedi azt, hogy elég magasra emelje magát rajtam, kénytelenek leszünk a másik síkban mozogni. A kezeimmel erősen q fenekébe marva kezdem el mozdítani őt magamon, épp ahogy az imént, csak folyamatosan és kicsit telhetetlen hevességgel, nagyokat sóhajtva a szűk, nedves érzésre.
Vendég —
Axel & Aviva
Imádom azt, hogy ilyen könnyedén tudunk egymással játszadozni. Amíg őt nem zavarja, hogy sosem tudok betelni vele - semmilyen értelemben -, addig engem sem zavar, hogy olyan könnyedén reagál pimaszul vagy épp huncutul bármire, amit mondok, sőt. Élvezem, hogy tökéletesen lecsapja a magas labdákat és ő is ad nekem néhányat, és azt is, hogy amikor megnyalom az ajkaimat, ő is pontosan ennek megfelelő üzenettel a szemeiben nézi végig a mozdulatot. Aztán a kis viccelődésünk is hasonló utcába fut, bár először még el kell képzelnem őt szoknyában, amin vidáman elnevetem magam. – Nem, azt hiszem, a szoknya nem a te stílusod – nyugtatom meg szélesen mosolyogva, miután úgy tettem, mint aki komolyan fontolóra veszi a lehetőséget. A szoknya pedig ezután egészen más irányba tereli a gondolatait... és így az enyémeket is. A mosolyom sokatmondóvá váltotik, élvezettel szusszanok fel, ahogy ujjai a fenekembe markolnak, de nem tudok csendben maradni. – A fenekemet elég könnyű úgy is megmarkolnod, ha becsúsztatod a tenyered a nadrág dereka alatt... Biztos, hogy erre gondoltál? – állítom kihívás elé, mintha meg kellene győznie arról, hogy ez valamiért tényleg kifizetődő lehet. Ha már egyébként is olyan engedékeny vagyok a kocsma kérdésében, bár amikor a nők nézegetésére azt mondja, hogy "azt nem lehet", akkor magasra kúszik a szemöldököm. A magyarázat már sokkal inkább ínyemre van, boldog, halk kuncogással fogadom a pusziáradatot a bókok mellé. Én nem igazán látom magam ilyennek, de addig jó, ameddig ő így gondolja. – Rendben, ilyen céllal hajlandó vagyok kivételt tenni. De ha valamelyikük félreérti az üzenetet, nem vállalok felelősséget a következményekért – figyelmeztetem csak félig komolytalanul. Viccelődünk, de nagyon komolyan veszem - és fogom is venni -, hogy ő bizony az enyém. A játék viszont - még ha kitérőkkel is, de - folytatódik. Megteremtem a csapdát saját magamnak, amikor bevallom neki, hogy - most még - képes lehet majd meglepni engem, amikor épp olyan helyzetben vagyunk, és előre félek, mi mindenhez vezet majd mindez, de aztán újra szóba kerül a vacsora... most már vele összefüggésben. Rajta a sor, hogy megnyalja az ajkait, nekem pedig csupán ettől és a szavaitól bizsergés fut végig a gerincemen, egyenesen az ölem felé. Innentől már szinte egyenes út vezet a végjáték felé, még ha néha próbálom is meggyőzni magam arról, hogy fogjam vissza magam egy kicsit. Elég nehéz, és nem is nagyon sikerül, főleg, hogy a teljesítményéről beszélünk, meg az én boldogságomról, miközben a tenyerei a fenekemet fogják, a testünk pedig végre szorosan összesimul. Ezt még egy csókkal is tetézem - egyszerűen muszáj -, ami igazán hosszúra nyúlik, de eszemben sincs gyorsan véget vetni neki. Élvezem a forró érintést, nyelvünk játékát, ajkai selymes ízét, és az érzést, ahogy még a mellem is a mellkasának feszül a közelségtől. A feltett kérdésemet én félig ártatlannak szánom ugyan, de hazugság lenne azt állítani, hogy nem borzongok meg a felvillanó mosolyára és tekintetére. Ráadásul megint a vacsoráról beszél és erősebben markol a fenekembe, amitől kellemesen kiráz a hideg. – Úgy sejtem, most nem a levesre... gondolsz. – Egy kicsit megakadok a mondat végén, az utolsó szó pedig már félig sóhajtva nyer utat magának, az ujjai ugyanis lejjebb vándoroltak, és addigra már sokkal érzékenyebb részekre kalandoztak. Pontosan tudom, mit tapinthatott ki ott - és a bugyi bizony nem csak a régebbi pillanatok emlékeit hordozza. Aztán érzem, hogy erősebben kapaszkodik a fehérneműbe, és nem nehéz kitalálni, mit akar; sokatmondóan el is mosolyodom. – Ugye tudod, milyen következményekkel jár, ha tönkreteszel egy bugyit? – emlékeztetem arra a rendkívül fenyegető veszélyre, hogy még a végén veszek helyette egy olyan szettet. – Gondolod, hogy megbirkóznál a... – Ezúttal már nem sikerül befejeznem a kérdést, mert a fehérnemű hősi halált hal, nekem pedig a "következményekkel" szó hal el a torkomban, ahogy az ujjai azon nyomban megtalálják az utat a pozícióm miatt széttárt lábaim közé. Elfúló hangon nyögök fel és mozdítom a csípőm ösztönösen az ujjai ellen, hogy minél többet nyerhessek az érzésből, a kérdése nem is jut el hozzám rögtön, mert azzal vagyok elfoglalva, jogy az ujjai érintését élvezzem. – Véletlenül tudom, hogy... a séf ajánlatában szerepel valami finom... mézes desszert – rakok össze egy értelmes mondatot nagy nehezen. Nincs könnyű dolgom pedig, ahogy játszani kezd velem, az agyam egyre inkább kikapcsol, a mondat végére már lehunyt szemekkel döntöm hátrébb a fejem is, kiélvezve a hol izgatóan simogató, hol a testembe hatoló ujjait. Elfúló lélegzettel, halk nyögésekkel hagyom, hogy kedvére játszadozzon, én is érzem, hogy már ennyitől is egyre nedvesebb vagyok, de nem hiszem, hogy ezen bármelyikünk is meglepődne. Amikor feljebb tol magán, nem ellenkezek, és milyen jól teszem... Elhaló hangon nyögök fel, ahogy ajkai és nyelve megtalálja az egyik mellbimbómat, még jobban hátrahajtom a fejem, ezzel együtt ívbe hajlítva a testem is, hogy könnyebben hozzám férjen, és míg egyik kezemmel tovább támaszkodok, a másikkal a tarkójára marok. Halkan zihálva, fel-felnyögve, mély sóhajokkal élvezem az őrjítő játékot, míg el nem érek arra a pontra, amikor a bőröm már szinte viszket az alatta forrongó vérem miatt; épp csak azt nehéz eldöntenem, mit akarok következő lépésnek. Az előbb még világosan láttam magam előtt, de az új helyzetem miatt nehéz nem arra gondolnom, hogy lényegében alig egy kis erőfeszítésbe, néhány finom mozdulatba kerülne, hogy érezhessem őt. A tarkójánál fogva húzom vissza a fejét, hogy aztán az ajkaira hajoljak, most már sokkal hevesebben, vágyakozva csókolva meg, mielőtt szuszogva az ajkaira suttognék. Ha én nem is tudok dönteni... egyébként is ő akart vacsorázni. – Hogyan kívánod a desszertedet? – adom meg neki a választás lehetőségét rekedt suttogással.
Nem is mi lennénk, ha nem kezdtünk volna bele újra egymás agyának húzásába, azok után, hogy cirka félórája fejeztük be a ... vacsoráztatását. Egy olyan erős mágnes van kettőnkben, amit soha nem fogunk tudni leküzdeni. Akkor is, mikor a szünetünk alatt találkoztunk, rohadtul nem így képzeltem volna el. Aztán még is, minden fájdalom és keserűség ellenére nem csak a karjaimban, hanem az ölemben kötött ki. Még mindig össze tud facsarodni a szívem, ha arra a zokogásra gondolok, ami kitört belőle akkor. Örülök, hogy túl tudtunk lenni mindazon a völgyön, és most, itt, már csak mosolyogni és bujálkodni látom ismét. Nem akarom újra olyan állapotban látni, és esküszöm, ha valaki megint felidézi benne a rossz emlékeket, mint ma az a mocsok, akkor ezúttal sokkal türelmesebb leszek, és később sokkal alaposabb. Mindent megteszek azért, hogy a maiakat feledtetni tudjam vele, és örülök, hogy estére ez már teljesen sikerül is. Persze az ajaknyalogatás után nekem is elég nehéz bármi másra gondolni, mint arra a fürge nyelvre és dús, puha ajkakra, amit csak úgy mutogat nekem. Azért visszafogom még magamat, hogy ne húzzam tovább ezt a szekeret, különben a végén mást sem fogunk csinálni este, csak egymást faljuk majd, mindenféle értelemben, aztán a végén még azt hiszi, hogy máshoz nem is lenne kedvem vele. Pedig van, például a viccelődés az remekül megy, és amikor azt mondja, hogy véleményem nem lesz majd, amint a feleségem lesz, elnevetem magamat. - Amíg nem kárhoztatsz arra, hogy szoknyát hordjak, addig nem is zavar ez igazából. - vigyorgok rá jókedvűen. - Mondjuk, ha te hordanál szoknyát, sok dolgot megkönnyítenél nekem. - somolygok az orrom alatt pimaszul, kiélvezve, hogy fél kézzel még most is könnyedén a fenekébe markolhatok, míg a másikkal magamat tartom. Természetesen csak a fenékmarkolgatások járnak a fejemben, semmi ahhoz fűzhető, hogy mennyire egyszerű csak felhajtani egy szoknyát, ha esetleg valami delikát dologhoz szeretnék hozzáférni. Vajon ez a jól viselkedés körébe bele tartozik? - Ó, azt nem lehet. - rázom meg a fejem a nőket nem nézős dologra. - Nekem muszáj mindig megállapítanom, hogy nekem van a legszebb, leggyönyörűbb, legszexisebb, legokosabb, legerősebb nőm a világon, ez pedig nem megy összehasonlítások nélkül. - mondom, és közben minden felsorolási pontnál egy-egy csókkal halmozom el, ahol éppen érem. Annak kifejezetten örülni kezdek, hogy tudok majd játszani vele, hiszen nem fogja majd tudni, ha én közeledek, támadni meg nem fogok rá, szóval a védekező ösztönei sem kapcsolhatnak be. Ó, mennyi hülyeség jár már most a fejemben, főleg ha lesz nálam tengervíz. Sejtem, hogy megint rohannom kell majd előle, amikor rájön, hogy ki szórakozik vele, de minden pillanatát meg fogja érni. A bujálkodást továbbra sem sikerül befejeznünk, most már konkrétan kihívóan mondja, hogy nekem is vacsoráznom kéne, én pedig megnyalom a kiszáradt ajkaim. - Mindjárt keresek valami fogamra valót. - válaszolok, majd utána biztosítom arról, hogy semmi nem fog se elmaradni, se előre hozódni, mindennek meg lesz a maga helye és ideje, akkor, amikor. Az ehhez kapcsolódó teljesítményről beszélve elmosolyodom, amikor azt mondja, hogy szereti, ha tudja, milyen hatással van rám. Ezzel én is így vagyok, pont ezért veszek meg az érzéstől és látványtól, amikor újra és újra elélvez. Azt hiszem az öröm okozása-egoizmus ördögi kört már végig tárgyaltam egyszer magammal. Az elégedett hümmögésére elmosolyodva hagyom magam a hátamra fordítani, aztán nézek fel rá hajának függönyében. Annak mosolyogva örülök, hogy ő boldog, és mindennel elégedett, de azért felhozom őfelségének, hogy nyugodtan szóljon, bármire szüksége van, és én állok rendelkezésére. Például most is, mikor a hozzá rakásról beszél, és ajkaimra hajolva csókol meg. Hosszan, mélyen viszonozom a csókot, kezeimet továbbra is kényelmesen a fenekén tartva, élvezve minden percet, amelyet átcsókolunk. Egy kicsit talán jobban is élvezem, egészen bele lendülök, és amikor elenged, már ismét azon a finom határon állok, amikor a folytatásnak már egészen más jellege lenne. Felnézve rá, a gyönyörű szemeit figyelem, szuszogva egy kicsit, aztán a kérdésére sunyi mosoly kúszik az ajkamra. - Ami azt illeti... én még nem vacsoráztam. - búgom halkan, erősebben bele markolva a fenekébe. Kiélvezem feszes fogásukat, de ujjaim másfelé is elkalandoznak. Lejjebb nyúlva érzem, mennyire nedves még az útban lévő fehérnemű, amire két oldalról rámarkolva ropogva, reccsenve szakad le róla, teljesen véletlenül. Mindenféle várakozás nélkül nyúlok az általa választott póznak hála feltárt lábai közé, és a meleg, nedves ajkai közé nyomom ujjaimat. - Van tipped vacsorára? - kérdezem az ajkára morogva, miközben kényelmesen játszani kezdek oda lent. Hol simogatom, hol belé hatolok, mozgok benne párat, majd újra kihúzva ujjaim csak simogatom, lassan az őrületbe kergetve őt. Szabad kezemmel a fenekére fogva tolom végül feljebb magamon, hogy inkább az alhasamon üljön, mint az ölemen, mert így csak fel kell emelnem a fejem, hogy kényelmesen a melléhez férjek. Nem is vagyok rest egyből rátapadni a mellbimbójára, és olyan lelkesen szívni, nyalogatni, mint ahogy korábban ő evett engem.
Vendég —
Axel & Aviva
Igazából nem tudom megmondani, melyikünk memóriájának lehet igaza; az is lehet, hogy valóban beszélt nekem erről, csak én épp abban a fázisban voltam, ahol nem jutott el hozzám minden információ, mert egy kicsit még dolgozott bennem a sokk. Persze akárhogyan is volt, a lényegen nem változtat: most már tudom, és még azt is megígéri, hogy kapok erről majd előzetes bemutatót is, innentől kezdve pedig garantáltan nem tudom majd elfelejteni. Nem is én lennék, ha nem utalnék vissza egy bizonyos bemutatóra, és nem is ő lenne, ha nem értené azonnal a célzást, úgy nézve rám, hogy csoda, hogy a kis mormogása közben nem olvad le rólam a bugyi. – Biztos vagyok benne – nyalom meg egy kicsit az ajkaimat a gondolatra, sokatmondóan felcsillanó szemekkel. Tudom, hogy ilyenkor telhetetlennek tűnök, de azt is tudom, hogy ez őt a legkevésbé sem zavarja, sőt... Miután újra sushitekerccsé avanzsáltam - ezúttal szerencsére vele együtt -, ő pedig azt mondja, ez lenne neki a tökéletes gyógyír, nem kérdés, hogy rögtön azzal kezdek viccelődni, hogy tehetném ezt neki lehetővé. Még akkor is, ha nyilván csak vicc az egész, örömmel fűzöm tovább és tovább, mert a nevetése hangja az egyik legkobb dolog, amit csak hallhatok. Amikor közelebb hajol, bizalmas kis mosollyal kezdek bólogatni mintegy ígéret gyanánt, de azért valamit még meg kell osztanom vele. – Úgy tudom, miután a feleséged leszek, már nem lehet önálló véleményed majd, szóval... – közlöm vele vidáman, megvonva a vállamat is, hogy onnantól kezdve az én vélemenyem lesz az övé is. A viccelődésen túl azért sikerül előállnunk egy tervvel is, ami remélhetőleg hasznosítható és hasznos is lesz, amikor egyáltalán lesz lehetőségünk alkalmazni. Ezzel egyidőben viszont fény derül az én... hiányosságaimra is, ami persze magával vonja azt is, hogy megemlítse: már megint fegyvert fogtam rá. Azt azért megígérem neki, hogy ha jól fog viselkedni, nem kell ettől tartania. – Valami olyasmi. Kocsmába mehetsz, amíg időben hazaérsz, és meg sem próbálsz más nőkre nézni – igazítom ki vidáman. Pedig az igazi játék csak ezt követően jön, ugyanis rávilágít, hogy így meg is tud majd lepni, ha akar... és én túl későn jövök rá a csapdára. Ugyanilyen lelkességgel adom viszont elő a szerencsétlen áldozatot, közben persze fel is kínálva neki magam, vidáman kacagva, míg ő morogva harapdálja a nyakam, mintha csak elkapta volna a prédáját. Amikor viszont ráébredek, hogy mit csinált velem, hogy tényleg odáig jutottam, hogy most hevesen dobogó szívvel, izgatottan várom a saját esküvőmet, akkor muszáj számon kérnem rajta mindezt. Persze így is sikerül elterelnie a figyelmemet a nyakam csókolgatásával, olyannyira, hogy csak akkor ébredek rá, mit mondtam, amikor ahhoz méltó választ ad. A hangsúlyánál már csak a vigyora egyértelműbb, és nem is tudok nem hasonló üzenettel visszamosolyogni rá. – Talán ezúttal neked kéne vacsoráznod – vonom fel a szemöldököm kihívóan. Így már egészen más értelmet nyer a képességeinek bemutatása is, bár sosem korlátoznám a kreativitása kiteljesítésében... – Mmm, jó tudni, hogy a kettő nem zárja ki egymást – dorombolom elégedetten, mielőtt a hátára csúsztatott kezeim segítségével fordítanék a helyzetünkön. Először nem is kapcsolok, mire gondol a válaszában, de a teljesítmény szó és az a kis zavar a mosolyában felvilágosít, mit akar a megfeleléshez kapcsolni. Mindentudó mosollyal hajolok egy kicsit közelebb, élvezve magamon a kezeit, és az enyémnek simuló bőrét magam alatt. – Tökéletesen teljesítettél – mormolom mosolyogva, egyik kezemmel a feje mellett támaszkodva meg, másikkal pedig az arcára simítva. – Jó érzés tudni, milyen hatással vagyok rád – teszem hozzá felcsillanó szemekkel. Innentől még egyértelműbb az asszony boldogsága, de azért értem, miért kérdezi meg, és nem is tagadom meg tőle a választ. – Nagyon is – pillantok a kék szemekbe azzal a boldogsággal, hüvelykujjammal megsimítva az állát, majd az ajkait, de a következő szavaira elnevetem magam. – Nem panaszkodom. Őfelsége Tökéletesen elégedett a szolgálataiddal – jelentem ki határozottan a kis csók után, de ha már megkóstolhattam az ajkait, ezúttal én hajolok lejjebb hozzájuk újra. – Persze sosem késő egy kicsit még hozzátenni... – súgom az ajkaira, mielőtt megcsókolnám, ezúttal nem is engedve gyorsan megszabadulni őt a csókból. Kiélvezem az ajkai ízét, szabad kezem ujjai közben az arcát, a haját simítják, az orrom megtelik az illatával, míg a testünk továbbra is szorosan összesimul. Nem mondom, hogy ne lenne kedvem ténylegesen hitvesi szolgálatra fogni, de talán tényleg túl telhetetlen vagyok, szóval egy kicsit visszafogom magam. Elengedem, mosolyogva pillantok rá újra, szerelmesen iszom magamba a vonásait, szemei csillogását. – Kíván valamit az uraság még ma este, vagy megelégszik azzal, ha őfelsége nemsokára álomba simogatja? – kérdezem mosolyogva.
Meg mernék esküdni, hogy említettem a hőmérsékletet, de lehet, hogy csak akartam. Nem fejtettem ki akkor a kocsiban sokkal bővebben, hogy miket tudok már, mert sokkal fontosabb volt Aviva, és hogy jól legyen, meg hogy elhúzzunk a városból a számára biztonságosnak érzett helyre. Örülök, hogy a történtek ellenére is a legbiztonságosabb helynek érzi a kabint. - Na majd... egyszerűbb, ha tapasztalod, mintha elmesélném. - mosolygom, és amikor olyan huncut pillantással emlegeti a képesség-bemutatót, akkor ismét kissé elvigyorodom. - Nooos... Remélem tetszeni fog. - mormogom ugyan azzal a somolygással figyelve őt, mint amilyennel ő néz engem. Én aztán semmi jónak nem vagyok elrontója, főleg nem ilyesmi jónak. Tudom, hogy telhetetlen, de kétségtelen, hogy nekem is nagy étvágyam van, ha róla van szó. Miután játékosan kiharcoltuk egymásnak, hogy a másik a fontosabb a kapcsolatban, eljutunk addig, hogy receptre íratja majd nekem ezt a rollt, és amikor felhozom a bajtársaimat, akkor olyan egyszerűen söpri le a dolgot a válláról, hogy halkan elnevetem magamat. - Sajnos engem kell, hogy érdekeljen, velük fogok dolgozni. Dee... - hajolok közelebb. - Szólj, ha sikerült kiharcolnod! - suttogom, mintha csak attól tartanék, hogy valaki meghallja, amit mondok. Persze a viccelődés és hülyéskedés után normális dolgok is eszünkbe jutnak, így például a telefonos dolog is. Nem tudom, hogy meddig tudjuk majd csinálni, mert a képzés igen nagy részében olyan helyen leszek, ahol nem lehet velem. Gondolok itt a hegyekre, vagy bizonyos szobákra. Persze, ezt megérti ő is, nyilván ő is átesett néhány ilyen dolgon régen. Nekem is ismétlés lesz egy némelyik, azt tudom, hogy egyébként is nehezebb lenne, de a ptsd-vel még magasabbra tettem magamnak a lécet. A titkos különítményről pedig nem is beszélve, bár annak alapjai még le sincsenek rakva. Nyilván a teljesítményem, és az elvégzett akciók után lesz értelme bármit is kezdeniük azzal a projekttel. De ha már egymás segítéséről beszélünk, és kiderül, hogy az ő képessége kicsit... impotens jelenleg. Csak picit. Persze ő már azzal kezdi, hogy nagyon is segítek - nem értem mivel -, de valószínűleg a szerelemre gondol, a gyengéd csókból ítélve, amelyet hosszan és meleg szeretettel viszonozok. Persze, vicceskedve rá kérdezek, hogy remélhetőleg nem kell minden hazatérésem alkalmával fegyvercsővel szembe nézni, a szavaira mosolyogva felvonom a szemöldököm. - Tehát ne késsek a vacsoráról és ne járjak kocsmába? - vigyorgom rá egy kicsit. Amikor rájövök egyébként, hogy ez a képesség "romlás" mit jelent, egyből fordul a kocka, és már nem csak azon gondolkodom, hogyan segíthetnék rajta, hanem hogy hogyan tudnám kijátszani az ösztöneit. A játékos meglepetések egyébként is arra kellene hogy késztessék, hogy rám hangolódjon nem? Nem? Nem ez volna a logikus? Persze a vigyorom azonnal elbátortalanítja attól, hogy bevallja, de már késő, már tudom, mit kell tennem. Meg is támadom a nyakát, a nevetésének a csilingelése pedig kellemesen melegíti a lelkem, miközben "tehetetlenül" kapálózik, "véletlenül" feltárva nekem a nyakát. Játékosan harapdálom meg, mint aki fel akarja falni, még elégedett morgásokat is kiadok mellé. Aztán persze eljutunk innen oda, hogy mit műveltünk egymással, amiért házas életre vágyunk, hol ott korábban mindketten gondolni se akartunk tartós kapcsolatra - eleinte még egymással sem. Ilyenkor mindig eszembe jut a bárka és az első csókunk, és hogy mennyire nehezen tudtunk ellenállni egymásnak, pedig még csak akkor találkoztunk pár órával ezelőtt. Már akkor látnom kellett volna, hogy ez nem lesz olyan egyszerűen feladható dolog, mint a többi. Mert Viva nem olyan, mint a többi. Ő több, sokkal több mindenkinél. Akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy ma hitvesi kötelességekről fogok beszélni, és amikor ő a vacsorát említi, akkor nagyon aljasul elvigyorodom. - Vacsora is lehet. - mondom ezt olyan buja hangsúllyal, hogy el se tudja téveszteni, mire gondolok. Amikor a hátamra simít és a bemutató előre hozásáról beszél, megrázom a fejemet. - Nem hozok előre semmit, az meg lesz tartva. Ez egy plusz pont a listán, amit... csak úgy beszúrok. Sűrűsítem a programot. - mosolygom, aztán amikor a megfelelésről beszél és átfordul, halkan nevetve hagyom magamat a hátamra fordítani. - Ne akkor ítélj meg akkor, mikor hosszú idő után először találkozunk, mert sajnos tudni fogom, hogy az a teljesítmény sose olyan, amilyennek lennie kell. - mondom egy zavart kis mosollyal, míg kiélvezem, hogy egész testével rám nehezedik. Kezeimet beszorítom a rollba, és végig simítva velük a hátán kényelmesen a fenekébe markolok velük és ott is tartom őket, mintha ott lenne a helyük. - És, boldog az asszony? - kérdezem mosolyogva felnézve rá, hüvelykujjaimmal megsimítva a fenekeit. Annak tűnik, de jobb rákérdezni. - Ha panasza van őfelségének, akkor most tessék mondani, mert később nehezebb lesz minden vágyát teljesítenem! - figyelmeztetem kis mosollyal, és kissé megemelve a fejem egy csókot nyomok az ajkára.
Vendég —
Axel & Aviva
Halkan elnevetem magam azon az arckifejezésen, amit épp vág; mint egy rosszalkodó kisgyerek, aki nagyon is élvezi a rosszalkodása tárgyát. Persze én is jól emlékszem még, hogyan reagált a fehérnemű szettekre... szóval még az is lehet, hogy én titkon beszerzek majd neki újakat. Csak hogy ne unjon rá. Ezt viszont nyilván nem fogom vele előre közölni, szóval inkább rákérdezek a másik dologra, ami megütötte a fülemet. Egy kicsit elgondolkozom, de aztán megrázom a fejem egy kis mosollyal. – Nem, nem rémlik ilyesmi. Egy kicsit le vagyok maradva, azt hiszem – teszem hozzá, de nincs a hangomban neheztelés vagy bármi ilyesmi, inkább félig vicces megjegyzés ez, mintsem szurkálódás. Azután pedig, hogy fel is ajánlkozik, pláne nem jutna eszembe ilyesmi, inkább az ajkamba harapva nézek rá felcsillanó szemekkel. – Újabb képesség-bemutató? Benne vagyok – felelem somolyogva. Ha jól emlékszem, a kölcsönzött járgányába is valami hasonló alappal csábított be, és annak is elég... izgalmas vége lett. Az előzőek után pedig ezt sem tudom ártatlanul felfogni. Csak hogy ne hazudtoljuk meg magunkat, szerzünk egymásnak néhány kellemesen érzelmes pillanatot is, és persze megint licitálunk egy kicsit, hogy kinek a jóléte a fontosabb. Aztán ő újabb tekercset készít belőlünk és a takaróból, én pedig nevetve élvezem a mutatványt, meg persze az eredményt, főleg, amikor közli, hogy ez bizony rövid úton meg tudná gyógyítani őt. Fel is ajánlom a szolgálataimat, hogy szerzek neki erről orvosi papírt, aztán áterőszakolom a dolgot a felettesein is mint egy tank. Mosolyogva hallgatom a nevetését, aztán ez a mosoly ki is szélesedik a válaszait hallva. – Szerencsére engem nem érdekel senki más véleménye – jelentem ki, lehunyt szemekkel, mosolyogva élvezve a finom, lágy csókokat az arcomon és a homlokomon. Halkan kuncogva simítok végig a fején, amikor egy aranyos, ragaszkodó mozdulattal az enyémhez is simítja az arcát, a fejem kissé oldalra fordítva szórok el ezúttal én csókokat az ő arcán, legyen az épp a szakálla vagy a bőre, amit az ajkaim érintenek. Ezután már csak-csak eszembe jut valami használható is, amit közös erővel egy szerintem egész jó és működőképesnek tűnő ötletté kovácsolunk. Nem olyan tökéletes, mintha mellettem lenne és úgy tudnám felébreszteni, de talán a legközelebb áll hozzá, ha táv-megoldásokban kell gondopkodnunk. Fel tudom ébreszteni, mielőtt túl mélyre süllyedne a rohamban, és legalább a hangomat hallhatná, ha megérinteni nem is tudom. Még énekelni is hajlandó lennék neki minden reggel, ha attól jobban érezné magát. A képességem határai - amik épp átalakulóban vannak - azért igényelnek némi magyarázatot, de amikor erre is azt mondja, hogy bár tudna segíteni, elmosolyodva rázom meg a fejem. – Segítesz – jelentem ki határozottan, de gyengéd hangon. – Most már minden egyes pillanattal csak segítesz – emelem fel a fejem egy kicsit, hogy puhán az ajkaira tudjak csókolni. Amióta újra velem van, egyre csak erősödöm, és azt hiszem, ez a kapocs is ezért látszik megerősödni, napról napra jobban. A következő kérdésére viszont elnevetem magam, miközben megrázom a fejemet. – Csak ha megérdemled – mosolygok rá huncut módon. Nem mintha valaha megérdemelne ilyesmit, de azért tudja csak, hogy kivel van dolga még mindig. A következő kérdése már sokkal inkább rám nézve fenyegető viszont, bár ezt a "meglepni" kifejezésből még nem szűröm le azonnal. – Hát, valószínűleg i... Neeeem! – javítom ki magam aztán gyorsan, mert meglátom azt a széles vigyort az arcára költözni. Elnevetem magam, ahogy a nyakamra támad, próbálom előadni a szegény áldozatot, de valószínűbb, hogy nem hisz nekem, ha egyszer közben úgy fordítom a fejem, hogy minél jobban hozzám férjen. – Rettegek! – kontrázok rá a dologra árulkodóan vidám hangon. Még tovább húzzuk egy kicsit a viccelődést azon a vonalon, hogy mi lesz, ha nem is ő veszi fel a telefont. Persze nagyvonalúan felajánlom mind a színészi, mind a fenéken billentési képességeimet, de azért nehéz überelni a pillanatot, amikor kijelenti, hogy csak én létezhetek számára ilyen értelemben. Magamhoz ölelem, bár érzem, hogy nem engedi rám a súlyát; a lényeg, hogy most egészen közel érzem magamhoz. Bevallom neki, amit már egyszer megbeszéltünk, hogy nem akarok többet várni a szükségesnél, a válaszától pedig még inkább szárnyra kap a szívem. Ahogy mosolyogva, hevesen dobogó szívvel, szinte kislányosan izgulva gondolok arra, hogy hamarosan a férjem lesz, ráébredek arra is, hogy mennyire kiforgatott magamból, hogy ide jutottam, amin elnevetem magam, de aztán - nyilván - számon is kérem rajta mindezt. Persze a mosolyát látva nehéz koncentrálnom, de azért csak közlöm vele, hogy ezt jóvá kell tennie... ééés ekkor válik csak igazán nehézzé a koncentráció, mert attól a mosolytól még félre is ver a szívem. – Most nyilván arra gondolsz, hogy ágyba kell hoznod nekem a vacsorát... – mormolom, miközben lehunyom a szemeimet, hogy élvezhessem a csókjait. Kellemesen kiráz a hideg, annyira elmerülök az érzésben, hogy jgazából le sem esik, hogy eleve a vacsora juttatott ide minket most. Amikor felemeli a fejét, én is kinyitom a szemeimet, a kérdésre pedig lassan elmosolyodom. – Előre hoznád a képesség-bemutatót? – pillantok a szemei csábító kékjébe, míg egyik kezemet átbújtatom a karja alatt, hogy ujjaimmal kellemesen végigsimíthassak az oldalán, a hátán. – Talán meggyőzhető vagyok... de persze csak ha jól teljesítesz – vonom fel a szemöldököm játékos kihívással; mintha ő tudna nem jól teljesíteni. Megkapaszkodom benne, aztán, ha hagyja, fordítok magunkon még egyet, hogy továbbra is a takaró csapdájában legyünk, de már én legyek felül - és én már zavartalanul rá is fekszem, hogy minél többet érezhessek belole. – Azt mondják, ha boldog az asszony, boldog az élet is, vagy mi – somolygok rá, megsimítva az arcát. Nem mintha most nem néznék ki boldognak, ami azt illeti, de túlságosan szeretek vele játszadozni ahhoz, hogy kihagyjam az ilyeneket.
Take my breath away with one single touch Everything you do, it’s never too much I got lost between these sheets and in your arms Letting loose ’cause I know you will hold me Setting fires, it’s my reality Holding on to every single piece of you
Az imént még 500 réteggel, most már alig pár falatnyi fehérneműben képzelem el, és amikor erre rá kérdez, úgy mosolyodok el, mint egy gyerek, akit rajta kaptak, de nem bán semmit. - Üüüüm, leheeet.... - bazsalygok az orrom alatt, majd amikor visszakérdez, elmerengek. - Nem említettem, hogy a víz hőmérsékletét is tudom szabalyozni, nem csak a formáját? - valamiért úgy emlékszem, de nem biztos. Amikor hozzáteszi, hogy ha meleg lesz, kevés ruha lesz rajta, megint elkalandozik egy kicsit a gondolatom. - Ha gondolod, lemehetünk majd holnap, vagy valamelyik nap a tengerpartra és akkor megmutatom, mit tudok. - mosolygok rá, bár korántsem hangzik ez olyan ártatlanul a korábbiak miatt, mint kellene. Azt túl tárgyaljuk, hogy Skygge kivel lenne jobb helyen, főleg, hogy nem is választható egyébként. Utána kijavítom őt, hogy nem csak ő van itt nekem, hanem én is neki, és ettől ellágyulva viszonozza a csókot, amelyet adok neki. A PTSDre térve ötletelgetünk, és amikor közlöm, hogy az imént készített roll a leghatásosabb a gyógyulásomat tekintve, rögtön azzal jön, hogy majd akkor receptre iratja és lengetni fogja a feletteseimnek. A gondolatra halkan elnevetem magamat. - Bizonyára értékelnék, meg a nem-túl-sorstársaim is. - somolygok az orrom alatt. - Biztos kapnám az irigy baszogatást, de megérné. - kezdem el puhán, lassú mozdulatokkal csókolgatni az arcát, homlokát, aztán még hozzá is dörgölöm a szőrös arcomat az övének. Tovább fejtegetve a gondolatot azért hasznos dolgok is eszünkbe jut, nem csak ilyesmi "hülyeség" - nagyon kellemes hülyeség egyébként-, és arra jutunk, hogy egy néma telefon rezgése, és utána a hangja elég volna ahhoz, hogy a reggeleim ne legyenek eszméletlenül nehezek. Utána rákérdezek az ő ösztöneire, ahogy hívta és hívja őket, és megtudom, hogy miután kikapcsolta, nem olyan egyszerű visszakapcsolni. Azt ugyan nem tudom, melyik visszatérésemre gondolt, mert sajnos volt egy pár, amikor bajban is volt mellé. De nem feszegetem, csak hallgatom a magyarázatot, amelyet azért úgy, ahogy ismerek. A tenyerébe csókolok, amikor az arcomra simít. - Bárcsak tudnék segíteni ebben is. - sóhajtok halkan. - De nem fogsz minden alkalommal fegyvert fogni a fejemhez, igaz? - sandítok rá viccelődve azzal, hogy csak szükséghelyzetben érez még. - Óóó várj, ez azt jelenti, hogy meg tudlak lepni? - vigyorodom el szélesen. Tudom, hogy az ártó szándékú támadásokat érzi, de mi van a nem ártóval? - Nagyon ki fogom használni, hogy büntetlenül elkaphatlak. - mormogom vidáman, miközben úgy csinálok, mint aki már most épp becserkészi az áldozatát, aztán "rátámadva" bele harapdálok hirtelen a nyakába. Utána azzal is viccelődni kezdünk, hogy ki veszi fel a telefont majd, ha én nem, és ő mit mondana, én meg mit kapnék. A francia escort nem is hangzik rosszul, de a valódi őt semmi nem übereli, még az sem, hogy megígéri, hogy elnáspángolna engem, amiért megcsaltam őt vele. Amikor közlöm is, hogy ő most már csak is a jegyesem és feleségem lehet, ellágyulva ölel magához, én pedig szorosan hozzá simulva engedem lejjebb magamat rá, és csak azért nem ölelek vissza, mert nem akarom agyonnyomni a súlyommal, támaszkodni akarok. - Én is remélem. Alig várom, hogy a feleségemként utalhassak rád mindenkinek. - mormogom halkan, kis sóhajjal. A nevetést hallva megemelem a fejem és ránézek, a szavaira pedig elmosolyodom, mert pontosan tudom, hogy miről beszél. Azért játékosan elmosolyodom, amikor kerdőre von. - Tőlem is távoli volt ez az egész, de ha azt akarod, hogy jóvá tegyem, akkor úgy lesz. Mondjuk, ha ilyen helyzetben kérdezed, nem sok dolog tud eszembe jutni... - dörmögöm egy sármos mosolyt rá villantva, aztán oda hajolva adok egy csókot az állkapcsára, füle alá, nyakára. - Mit szólnál, ha hitvesi kötelességeket ajánlanék fel, az elég lenne? - kérdezem, és felemelve a fejemet rámosolygok.
Vendég —
Axel & Aviva
Ismertetem vele a nagyon is valószínűsíthető problémát, miszerint észak plusz tengerpart egyenlő nagyon sok réteg ruha rajtam, de ő olyan egyszerűen söpri le ezt a problémát, hogy rögtön elnevetem magam. Persze, jogos, nem is értem, mit aggasztottam itt magamat azon, hogy majd sokat vesződik a vetkőztetésemmel. Ezután viszont rögtön úgy csillannak fel a szemei, hogy kihívón felvonom a szemöldököm, várva, mi jutott eszébe, és amikor elmondja, ehhez társul egy csábító mosoly is. – Álmodozunk, hm? – simítom végig az arcát a mutatóujjammal mosolyogva, de azért nem kerüli el a figyelmem az sem, hogy ezek szerint nem csak abban vagyok lemaradva, ahogy képes volt végezni azzal a nyomorulttal. – Szóval már ilyeneket is tudsz? – kérdezem szelídebb, kíváncsibb mosollyal, de ha igazolja a sejtésemet, újra kiszélesedik a mosolyom. – Nos, ha meleg van és veled találkozok, akkor úgysem kell sok ruha... – mormolom sokatmondó, ígéretekkel teli pillantással. Tudja, hogy képes lennék rá. Skygge kapcsán megint oda jutunk, ahova már olyan sokszor: egymást próbáljuk túllicitálni a féltésben és a gondoskodásban. Ő az én érdekeimet nézi, én pedig az övét, mert bár igaz minden, amit mond, én az ő javára mindenről lemondanék, ha kellene. Ezt viszont azt hiszem, ő is tudja, de akkor sem hagyná, ha megtehetné. – Jól van. Ezekkel nem tudok vitatkozni – vallom be kis mosollyal. Ez nem változtat azon, hogy aggódok érte, viszont kétségtelen, hogy nekem is jobb lesz, ha nem teljesen egyedül kell megszoknom egy új életet. Azt nem tudom, milyen gyorsan leszek képes leszokni arról, hogy ne a fegyveremért nyúljak első mozdulattal indulás előtt, de... majd ebben is fejlődök idővel. Remélem. Továbbra is aggasztanak viszont az ébredései, csakhogy egyelőre nem tudok semmivel előrukkolni azon kívül, hogy ha nem is lehetek mellette, ott lesz a tudat, hogy csak fizikailag nem tudok ott lenni. Mindenhogy máshogy ott vagyok és leszek is. Amikor pedig ezt kijavítja többes számra, érzem, hogy a szívem hatalmasat dobban, a mellkasomban pedig szétárad a melegség. – Igen. Igazad van – suttogom szerelmes pillantással, tenyeremet az arcára simítva, ahogy közelebb hajol. Ragaszkodással viszonzom a finom csókot, megsimítva közben az arcát a hüvelykujjammal. Végül arra jutunk az ébredései kapcsán - vagyis inkább annak kapcsán, hogy erre hogyan, vagy hogyan ne készüljünk -, hogy neki kell majd éreznie, mit szeretne, amikor már berendezkedtünk, de mondjuk még van egy-két reggelünk együtt. Nehéz szívvel, de megtenném, hogy nem lépek közbe, ha ezt kérné... de aztán nincs is időm belegondolni ebbe, mert akcióba lép. Halkan nevetve kapaszkodom belé, amikor magához fogva újabb tekercset készít - ezúttal magát sem hagyva ki belőle. Szerencsére. Vidáman csillogó szemekkel nézek fel rá, kezeimmel finoman simítok le a nyakáról a vállaira. – Akkor ezt bizony szigorúan receptre kell írni neked. Szerzek róla orvosi papírt, és azt fogom lengetni az elöljáróid orra előtt, amíg nem engedélyezik a cicasushirollt minden reggel. Szigorúan – ecsetelem neki mosolyogva, élvezve, hogy szorosan össze vagyunk tekeredve a takaró fogságában, meleg bőre az enyémhez simul, és engem is melegen tart. Én sem ellenkeznék, ha minden reggelünk így indulna. Aztán végül mégis eszembe jut valami, hogy hasznosíthatnám a képességemet, vagy legalábbis azt a részét, ami kényszeresen rá van kapcsolódva. Persze felemlegeti a második fegyverrel való fenyegetésemet, és a mosolyából látom, hogy a válaszom neki is eszébe juttatja azt az estét. Utána egy kicsit bővebben is kifejtem neki, hogy honnan hová jutott ez a furcsa kapocs, a kérdésére pedig őszinte tanácstalansággal vonom meg a vállam. – Egy kicsit olyan, mintha most még csak szükséghelyzetekben kapcsolna be teljesen. Például amikor visszajöttél és én majdnem... – Nem szívesen gondolok vissza arra, amikor csak őt kellett volna éreznem, és az a féreg kis híján beférkőzött a fejembe, de azt hiszem, tudja, mire gondolok. – Szóval akkor oldódott fel először, mintha érezte volna, hogy most minden lehetséges módon rád kell kapcsolódnom. Elkezdtem érezni, amit érzel, és onnan tudtam, hogy minden rendben van – simítok az arcára egy kis mosollyal. – Viszont ugyanez visszafelé is igaz. Reggelente is mindig megmutatja nekem, ha neked van szükséged rám – teszem hozzá, hogy értse, miért bízok ebben a lehetőségben. A megoldás pedig végül a telefonban mutatkozhat meg, engem pedig már a lehetőség is felvillanyoz, hogy ha csak ennyivel is, de tényleg segíthetek neki. – Bármit, amit csak szeretnél – mosolygok rá, aztán arra is bólintok, hogy ő is megpróbál majd valahogy, akárhogy, de jelezni nekem. – Ha érzem és tudom, hogy jobban vagy, az nekem már tökéletes – simítok végig az arcán újra, mielőtt közös erővel egy kicsit viccesebb irányba terelnénk ezt a lehetőséget. Felnevetek az okfejtésére. – Majd megígérem neki, hogy szétrúgom a segged miattam, értem – kontrázok rá vidáman, de amikor azt mondja, minden is én maradok, mindenkor, akkor a nevetésem szerelmes mosollyá szelídül. – Remélem, a jövő idő gyorsan eltűnhet onnan – szusszanok álmodozó mosollyal, újra felsimítva a kezemet a nyakára, hogy magamhoz tudjam ölelni. A nyakához bújva szívom magamba az illatát, lopok néhány puha csókot a finom bőrről ott, aztán - érzékelve a hevesebb szívdobogásomat - hitetlenkedve nevetek magamon egy kicsit. – Régen meg sem fordult a fejemben, hogy valaha bármiféle gyűrűt húzzanak az ujjamra, most meg alig várom, hogy a feleséged legyek. Teljesen felforgattad az én kényelmes kis életemet – jelentem ki tettetett elégedetlenséggel. Csak annyira engedem messzebbre, hogy rá tudjak nézni azzal a panaszos-vidám tekintettel, ami azt sugallja, hogy ha tudnám, most csípőre tenném a kezem is. – Mégis hogyan tervezed ezt jóvá tenni? – kérem számon, tovább játszva a szerepet, de láthatóan alig tudom visszatartani a mosolygást. Hiába, előtte már az első alkalommal is nehezemre esett nem önmagamat adni.
Take my breath away with one single touch Everything you do, it’s never too much I got lost between these sheets and in your arms Letting loose ’cause I know you will hold me Setting fires, it’s my reality Holding on to every single piece of you
Lassan elém tárul a látvány, ahogy a sötétben találkozunk, ő overálban, 3 pulcsiban, síkabátban, és az északi sarki tudósokat leköröző hóbakancsban jelenik meg, pedig még csak 10 fok lesz akkor. Ha pedig jönnek a mínuszok, akkor ez csak rosszabb lesz. Szélesen elvigyorodok és megcsóválom a fejem. - Fog a fene vetkőztetni annyi ideig. Letolom, ami útban lesz, aztán kész, meg is spóroltam vele 25 percet. Vaaaaagy... - jön egy jobb ötletem, és szinte meg is nyalom rá az ajkamat. - Annyira felmelegítem a tengerpartot, hogy elég lesz majd csak egy ballonkabát, meg az a nagyon-szexi, nagyon-veszélyes fehérnemű alá. - bazsalygok az orrom alatt, és valahogy kellemesebb is elképzelni egy villantó Vivát, mint egy másfél órás unboxingot. Arra jutunk, hogy mindketten jobban örülnénk, ha Skygge a másikkal lenne, de őszintén szólva sokkal több értelme lesz, ha Vivával marad. - Én társaságban leszek. A rohamokat majd intézzük, de én nem tudok neked segíteni a rémálmokban, csak ő. Arról nem is beszélve, hogy hozzá kell szoknod egy másfajta élethez. Már nem kell fegyvert ragadnod és cipelned mindenért. Skygge ad neked egy kis munkát, célt, ameddig te nem találunk neked valami hosszútávút munkát, amiben jól érzed magad. Azért sem bolygattam a kutyatémát annyira a sereggel, mert ha tetszik, ha nem, neked nagyobb szükséged lesz rá, mint nekem. - magyarázom el, mert láthatóan elfelejtett néhány fontos tényezőt. De persze mindig a másikat tartjuk szem előtt, ezért is vizslat aggodalmasan, míg én a gondoskodásától szeretetteljesen figyelem, és ez a melegség csak növekszik, amikor a szívemre simít puha, hűvös ujjaival. - Itt leszünk egymásnak. - javítom ki, és oda hajolva finoman az ajkára csókolok. Amikor az arcomra simítva mondja, hogy nézzük meg, mi lesz majd nekem kényelmes, halványan rá mosolygom. Átölelem, ráfogok a takaróra, aztán kettőt fordulva gurulok vele végig az ágyon, becsomagolva magunkat, alulra fordítva őt egy elégedett mosollyal nézve le rá, könyökeimre támaszkodva. - Ha minden reggel így kelnék, szerintem elmúlna minden bajom. De csak is a cicasushirollban. - fészkelem magam kényelmesen rá. Persze a takaró és a testünk gyorsan összemelegít minket, szóval nem fázhat még úgy sem, hogy oda kint biztosan újabb hasáb fát kéne rakni a tűzre, én pedig csak azért nem érzem úgy, hogy túl meleg lenne, mert seggcsupasz vagyok, és kilóg a lábam vége. A képességét emlegetve felhozom, egy kicsit viccesebb formában, hogy működik-e, mert legutóbb majdnem komolyan golyót kaptam a fejembe. Amikor felhozza az első osloi találkozónkat, elmosolyodom és kellemesen emlékszem vissza arra az estére. Akkor is, ha kaptam egy két sallert, és össze is vesztem az öcsémmel, a maradék, ami abból az estéből megmaradt nekem, nagyon szép emlék..és nem csak a megkönnyebbülés miatt, ami kettőnk feszültsége okozott. Jó, javarészt amiatt is kellemes emlék az este, de a közös italozás és beszélgetés a szomorú témák ellenére épp olyan jó. - Kezd? Szóval még nem teljes? Az mit jelent? - érdeklődöm kíváncsian. Erről a témáról közben át vágtázunk arra, hogy a telefon megoldás lehet a roham problémára, és el is kezdi fejtegetni, hogy hogyan kellene és a lelkessége megmosolyogtat. - Jó lenne hallani a hangodat. - bólogatok kis mosollyal. - Ha nem is tudok majd beszélni, morzézok neked. Az elég halk nekem, de elég hangosneked. - ötletelek én is, majd amikor a francia escort lányt emlegeti, felvonom a szemöldökömet. - Persze, aztan higgyenek hűtlennek? Még a végén valaki fogja magát es beárul téged neked - vigyorodom el, bonyolítva egy kicsit a dolgokat. - Neeem. Te maradsz a jegyesem, és a jövendőbeli feleségem, minden esetben. - csókolok rá a homlokára hosszan.
Vendég —
Axel & Aviva
Még mindig ugyanolyan hihetetlen és hihetetlenül megnyugtató, határtalanul boldog érzést nyújt elveszni az ölelésében, mintha csak most tért volna vissza hozzám. Befészkelem magam a karjai közé, aztán az orrom alatt mosolyogva bújok még közelebb hozzá, amikor ránk húzza a takarót - nyilván nem maga miatt, és nem csak azért, mert nem is éri át rendesen a takaró. Nem lenne okom panaszra - egyelőre -, a gondoskodása viszont önmagában is felmelegít, egyenesen a szívemtől indulva. Ezen még az sem tud rontani, amikor felemlegeti, hogy az átképzése alatt valószínűleg több időt kell majd külön töltenünk, mint szeretnénk. Bár bevallom, hogy nekem is nehéz lesz nélküle, inkább felhívom a figyelmét a szökések lehetőségére, aztán elmosolyodom a nevetése hangján. A tengerpart említésén még inkább. – Hol máshol várnálak, mint a tengerparton? – kérdezek vissza, megsimítva az orommal a nyakát. – Még ha a találkozásunk első fél óráját azzal is töltheted majd, hogy kicsomagolj az eszkimó-divatból – nevetem el magam halkan, mikor eszembe jut, hogy milyen rohadt hideg lesz majd a tenger mellett északon. Nem mintha nem érné meg. Érte minden megéri; ezért is tölt el fájdalommal a gondolat, hogy a reggelekkel egyedül kell majd megküzdenie. A szavai, a biztos tudat, hogy még Skygge sem lehet majd mellette, újabb mély sóhajt csalnak elő belőlem, de nem vitatkozom. Ha így kell lennie, akkor így kell lennie. – Én pedig annak, ha legalább ő veled tudna lenni – szusszanok halkan, de nem vitatkozom. Elfogadom, és igyekszem majd minden más módon és helyzetben segíteni neki. Tudom, hogy ő is engem tart szem előtt, de nekem pedig ő a fontos - mint mindig. Emiatt nem könnyű elfogadnom azt sem, hogy mintegy gyakorlásképp, az utolsó reggeleinken csak úgy hagyjam szenvedni. Felnézek rá, aggodalmasan fürkészem a szemeit még akkor is, ha ő szerelmesen tekint vissza rám, miközben elmondja azt, ami egyszerre tölt el jó és rossz érzésekkel. – Most már mindig itt leszek veled, még ha ez azokban a pillanatokban sovány vigasz is – suttogom halkan, eddig a hátát simogató kezemet előre húzva, hogy tenyeremet a mellkasára simítsam a szíve felett. Ha nem is lehetek ott mellette fizikailag, tudnia kell majd, hogy vele vagyok. Nem tudok neki közvetlenül segíteni, de talán nem is lesz olyan szörnyű, mint eddig. Halkan felsóhajtok, amikor azt mondja, ő sem tudja eldönteni, melyik megoldás lenne jobb. – Várjuk meg, hogy fogod érezni, amikor már ott vagyunk. Ha azt mondod, próbáljuk meg, akkor megpróbáljuk, de ha inkább nyugodtabbnak szeretnéd az utolsó reggeleket, akkor ott leszek. Rendben? – simítok végig az arcán. Azt szeretném, ami neki a legjobb, és ezt talán csak akkor fogja biztosan tudni. Csak azt bánom, hogy ez a még mindig kissé rejtélyes kapocs, ami összeköt vele - és újra működni látszik -, nem működik oda-vissza. Azzal már tudnék mit kezdeni. Ezt hangosan is kimondom, ő pedig mosolyogva kérdez vissza, a kis megjegyzésével engem is mosolyra fakasztva. – Mert a fegyverrel való fenyegetőzés már elsőre is olyan jól ment – emlékszem vissza mosolyogva arra az estére Oslóban, amikor tulajdonképpen minden elkezdődött. Aztán bólintok egyet, újra megsimogatva az arcát, igazolva az egyébként a szavak mögött rejlő sejtését. – Még mindig nem teljesen értem a működését, és azt hiszem, ezt akaratlanul bizonyítottam is – vallom be egy zavartabb mosollyal. – Amikor nem voltunk együtt, olyan volt, mintha kompenzálni akart volna a tudatalattim. Állandóan... keresett téged, mint valami elcseszett radar, míg a végén már szinte be tudtam volna lőni, hol vagy a városon belül. Innen tudtam azt is, amikor elmentél, de aztán épp hogy éreztelek visszajönni, és megint eltűntél... most már tudom mindennek az okát, de akkor elég rosszul érintett, szóval... kikapcsoltam. Fogalmam sincs, hogyan. Mintha megnyomtam volna a képzeletbeli off gombot, ezért nem tudtam, hogy te jössz. De most már újra kezd feloldódni ez a gát – mesélem el neki, a végén elmosolyogva, még mindig a szemeit fürkészve. Viszont ahogy erről beszélek, eszembe jut az is, amikor szinte vele ébredtem, érezve a rohamait, és ettől máris támad egy sokkal használhatóbbnak tűnő ötletem. Ezt vele is megosztom, még egy kis nevetést is elő tudok csalni belőle, de annak még jobban örülök, hogy nem söpri le az ötletet, hanem elgondolkozik rajta, tovább is gondolja. Az például jogos, hogy nem egyedül lesz, és persze az is, hogy nem mindig lesz erre lehetőség, de azért valamikor mégis működhet. – Akkor némítva, minél közelebb a párnádhoz, akár alatta is. Azzal nem ébreszti fel a többieket a rezgés, de téged ki tud vetni a rohamból – fűzöm tovább a gondolatot, komolyan gondolkozva a lehetőségen. – Ha segít, hogy beszélek hozzád, felveheted. Meg sem kell szólalnod, hogy mások ne hallják, de te hallanál engem. Szerinted ez segíthetne? – figyelem a szemeit komolyan. Nagyon szeretnék neki segíteni, még ha csak ennyivel tudok is. – Tudom, hogy nem lesz erre mindig lehetőség – sóhajtok fel gondterhelten. Nem szívesen gondolok bele, mi mindenen kell majd átmennie, de nekem nem kell bemutatnia, mivel járhat egy ilyen kiképzés. Amiatt nem is aggódom, hogy ne vészelné át, kizárólag a rohamai aggasztanak, és a rá gyakorolt hatásuk. – Csak akkor vetjük be, amikor lehetséges, mit szólsz? – simogatom meg az arcát. – Ha meg egyszer más veszi fel, úgyis tudni fogom. Majd eladom magam valami escortnak, akivel lekésted a találkozót előző este. Még az akcentusomat is kiválaszthatod. Lehetne mondjuk francia – teszem hozzá somolyogva, csak hogy én is adjak hozzá valami viccesebb és kevésbé véresen komoly dolgot.
Habár magamban örülök annak, hogy honnan hová jutottunk, nem emlegetem neki. Némán maradok büszke rá, és állapítom meg, hogy mekkora fejlődésen ment át már ez alatt az egy hét alatt is. Ölelem, puszilom, szorítom, élvezem, ahogy együtt száradunk, aztán rájövök, hogy ő akár ezt hidegnek is élheti meg. Oldalra nyújtva a kezem mögötte markolok rá a takaróra és egy határozott mozdulattal rántom magunkra. Tudom, hogy engem nem takar be teljesen, mert hát keresztben fekszünk rajta, de nem is magamat akarom betakarni. Megmosolygom a szakadást rajta, arra gondolok, hogy micsoda vadmacska csinál ilyet, és azt hiszem, ezt a takarót soha nem akarom majd kidobni, vagy megvarratni. Örök emlék legyen, hogy nem csak én tudok összetörni ágyakat, és ő sem mindig csak selymet szakít el. Az az éjszaka is eléggé emlékezetes, ... őszintén szólva minden éjszaka emlékezetes vele. Meg a nem éjszakák is. A randik, a játékok, és a maga módján örömmel gondolok vissza a Robin és Flavia időszakunkra is, még akkor is, ha a vége rendkívül rossz lezárást kapott. Felhozom azt is, hogy mennyire nehéz lesz majd a nélküle töltött idő a képzés miatt, ő pedig felsóhajt. Magamhoz szorítom, és amikor a kiszökésről beszél, halkan elnevetem magamat. - Ha a tengerparton találkozunk, rendkívül könnyen ki tudnék szökni hozzád. Ráadásul mindig tudnám, hogy vársz. - mosolygom rá, aztán már nyomok is egy csókot a homlokára. Kicsit Davy Jones hangulatom van ettől, de nekem legalább nem 10 évig kell távol lennem tőle. Abba lehet bele is pusztulnék. Erről eszembe jut, hogy a rohamokat majd nélküle kell "kezelnem", és ez még egy probléma, amit meg kellene oldanom. A témára érzem a csenden, hogy egy kicsit feszültebb lesz, magához is szorít, én pedig simogatni kezdem, miközben felhozza Skygget. Csak el ne kezdjen közben oda kint csuklani. - Tudnak róla, de megszoksz, vagy megszöksz a felállás. Ezt vállalnom kellett ahhoz, hogy megtörténjen az egyezség. Skygge a képzés alatt biztosan nem lehet velem. Extrém dolgoknak leszek kitéve, a kutya pedig nem fér bele a képzési tervbe. Egyébként is annak örülnék jobban, ha melletted lenne. - nem mondom ki, hogy a rémálmai miatt, de azért nem nehéz kitalálni, hogy valószínűleg nem fizikai támadások miatt akarom, hogy Vivával legyen: arról nem is szólva, hogy legalább nem lenne egyedül, és Skygget már egyébként is ismeri. Az is eszembe jut, hogy lehet úgy kellene megszoknom a rohamokat, hogy már mostanában elkezdem a visszaszokást, ő pedig érezhetően nem ért egyet ezzel. Amikor elhúzza a fejét, letekintek rá, simogatására és kérdésére halványan elmosolyodom, felemelve derekáról a kezemet megsimogatom ujjaim külső felével az arcát. - Nagyon szívesen kelnék fel a gondolatodra, de ha nem vagy ott, amikor kereslek, az kicsit olyan, mint egy jeges pofon. - mondom neki szerelmes, lágy tekintettel, mert habár tudom, hogy amiről beszélek, az negatív, és neki sem kellemes, a törődése az, ami kiváltja belőlem ezeket az érzéseket. - Nem tudom, hogy volna jobb. Az a baj, hogy kísérletezni sem lesz időnk, mert egy kevesebb, mint egy hét múlva fel kell költöznünk északra, aztán ha berendezkedtünk, nekem be is kell vonulni. - mondom halkan, merengve, arcát fürkészve, hátát simogatva. Amikor szusszan egyet a megérzéseivel kapcsolatosan, halványan elmosolyodom. - Most akkor működik? Egy hete majdnem fejbe lőttél. - cukkolom, de semmi sértőt, vagy bántót nem akarok mondani, azért vigyorodok el, meg azért, mert imádom amikor ilyen ... nem is tudom. Erős, önálló nő, akit úgy kell finoman lefegyvereznem. Imádom, hogy meg kell szelídíteni őt, mint egy valódi nagymacskát. - Egyébként én is örülnék neki, akkor könnyebben mennék el... de nyugtat a tudat, hogy Skygge veled lesz. - mondom visszasimítva a vigyort kis mosolyba. Aztán mintha hirtelen lámpa gyúlt volna a fejében, rám kapja csillogó tekintetét. Érdeklődően figyelem, aztán elmosolyodom a telefon gondolatára. Azon halkan elnevetem magamat, hogy még Skyggevel is megnyalatná a telefont, ha akarnám. - Nem rossz ötlet, de valószínűleg nem egyedül fogok aludni, és egy üvöltő telefon nem feltétlenül építi a közösséget. - mondom kis mosollyal, ismét a homlokára csókolva. - De nem mondanék le az ötletről. Már a rezgés is ki tudna szerintem dobni, tehát ha némítva van. Lehet, több idő lenne, mint egy ordító számmal, de az lesz a csoda, ha nálam maradhat majd a telefon. - merengek el. - Biztos lesznek mentál tréningek, amikor valószínűleg seggcsupaszon egy lyukban fogok majd tengődni, szóval... óvatosan mikor hívsz, nehogy más vegye fel. - csinálok viccet a végén inkább ebből is mosolyogva, mert nem akarom, hogy aggódjon értem.
Ajánlott tartalom —
Aviva & Axel - Some things don't change and some things do
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.