M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything.
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 24, 2022 2:23 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Az egészben nem találtam semmi logikát, pedig napok óta keresgéltem, próbáltam felidézni minden pillanatot, ami akár egy kicsi segítséget is adhatott volna, de nem találtam semmit. Szinte minden pillanatot együtt töltöttünk, egyedül akkor váltunk szét, mikor az érkezésünk napján még beiktattam egy megbeszélést, de nem számolt be semmi rendkívüliről. És ha történt volna vele valami az idő alatt, nyilván elmesélte volna, főleg ha fizikai értelemben esett bántódása. Nyoma sem volt ilyesminek, úgy viselkedett, mint előtte bármikor, és még a következő egy-két napban sem vettem észre, hogy bármi megváltozott volna... vagy lebecsültem a színészi képességeit? Összeszorult a gyomrom, ha arra gondoltam, hogy az utolsó napokon már csak megjátszotta magát, és egyedül a naplója nyújtott neki valami támaszt, ahelyett, hogy azonnal szólt volna. Pedig hányszor nyúltam a keze után, hányszor öleltem magamhoz és hanyszor tettem magamévá azokon a fülledt, forró éjszakákon... vajon akarta egyáltalán?
Nagyot nyeltem, csak hogy elhessegessem ezeket a kényszeres gondolatokat, ebben pedig a kínlódó nevetése is segített, még ha egy kis derűre sem adott okot vele. Főleg azzal nem, amit utána mondott, vagy inkább kérdezett, mert már a feltételezéssel is olyan sebet ejtett rajtam, amire egyedül Ő volt képes. Pontosabban, az az Iris, aki nem tudott rólam semmit, kettőnkről még annyit sem, és egyedül arra támaszkodhatott, ami tegnap történt közöttünk. Már értenie kellett, hogy miért akartam a közelében lenni, hogy miért fájt néha az indokolatlan igazságtalanság, amivel egy-egy próbálkozásomat jutalmazta, és hogy életem legnehezebb próbája volt nem érinteni vagy csókolni Őt. Olyasmi volt ez, amit nem szokott meg az általa ismert merev maffiózótól, de ebben a pillanatban már mindaz, amiért tegnap aggódtam, eltörpült a mostani gondok mellett. - Nem, a tegnapi nap miatt nem nézel úgy rám. De ha holnapra ezeket is elfelejted... - adtam hangot egy eddig eltitkolt félelemnek, amitől ismét jéggé dermedt minden csepp vér az ereimben. Ahogy Ő eltűnt egyik napról a másikra, mi volt a garancia, hogy nem fog újra és újra megtörténni? Ha mindez összefüggésben van valamivel, és holnap még kevesebb emlékkel ébred?
Kerültem pillantását, miután csípőmmel a konyhapultnak dőltem, azon rugózva, vajon hol is kezdjem, és főképp, hogy milyen ütemben adagoljam, mielőtt megtörténne az, ami két nappal ezelőtt már egyszer lezajlott. Nem lennék képes ismét végignézni a földre csúszó alakját, a könnyáztatta arcát, a félelmet és bizonytalanságot a szemében... nem menne. Lehunytam szemeimet, majd egy mély, hosszú sóhaj után összefontam mellkasom előtt a karjaimat. Már újra Őt néztem, egy nagyon halvány, keserédes mosollyal a szám szélében, de most is nehezen álltam meg, hogy ne sétáljak oda, csak hogy helyet foglaljak mellette. - Megpróbáltad eltitkolni - mondtam halkan, mindenféle rosszallás nélkül, mert a helyében talán én is ezt tettem volna. Csak utána már nem volt kivitelezhető a sumákolás. - Csak akkor mondtad el, mikor már egy csomó emléked eltűnt - folytattam, közben nyelve egyet. - Barcelona-ban voltunk, mikor elkezdődött, aznap jöttünk haza. Akkor már... túl nyilvánvaló volt, hogy valami nem stimmel - engedtem le karjaimat, de csak annyira, hogy a következő pillanatban tördelni kezdjem ujjaimat magam előtt. -   Mint kiderült, van egy naplód, amit fogalmam sincs, hogy mióta vezettél - suhant át arcomon egy újabb halvány mosoly. - Két nappal ezelőtt már csak abba tudtál kapaszkodni, amit leírtál, de... - Megráztam a fejemet. Talán nem volt szükség kimondani, hogy ezen a ponton bukott meg az egész, mert nem alapozhatott mindent egy naplóra, ez pedig kényszerítette arra, hogy bevalljon mindent. - Akarod látni? A naplót.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 24, 2022 12:25 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Ledöbbenek, amikor kiderül, hogy egyszer már átestünk ezen, hogy egyszer már végig jártuk ugyanezt az utat és, hogy akkor összetörtem, de valamiként megmagyarázza, miért akart tegnap annyira mellettem lenni, már azon túl, hogy egyébként nagy eséllyel az elmúlt időt egyébként is gyakran együtt töltöttük. Iszonyú érzés, hogy semmit nem tudok felidézni az elmúlt hónapokból de, ha Dimitriy-re nézek, ha egy pillanatra elmélyedek a tekintetében, egyértelművé válik, hogy ez neki is legalább annyira nehéz, mint nekem. Talán, még jobban, hiszen neki van mibe kapaszkodni, ott él minden az elméjében, amin keresztül mentünk, míg az enyém egyszerűen...üres. -És ez tegnapelőtt volt, igaz?- kérdezem kíváncsian, de ennyit már sikerült a mai nap folyamán kilogikáznom, hogy dátum szerint hol hibádzik minden. Emlékszem, hogy aznap, mikor berontottam hozzá Kirill miatt, miféle megbeszélések voltak az irodában és a naptár segített abban, hogy rájöjjek, az már rohadtul nem most volt.
Dimitriy viszont alig mond valamit és ez kezd egyre jobban frusztrálni, mert valahol azt is megértem, hogy nem akar mindent a nyakamba zúdítani egyszerre, de az sem megoldás, ha tovább hagyja, hogy kétségek közt vergődjek. Az egész napot így töltöttem és úgy érzem, már nem bírom tovább.-Mielőtt kiborulok? Ezen már túl vagyok, nyugi.- nevetem el magam kínomban és valahol jól esik, hogy próbál még mindig óvni, mint ahogy tegnap tette is, de azzal nem jutunk előrébb, ha elbújok a probléma elől. Ez most nem olyan, mint amikor a szobámban rejtőzködtem előle, bár végül még azt is felvetem, hogy talán nem is akarja, hogy tudjam, mi minden történt, ezzel pedig láthatóan olyan helyre sikerül szúrnom, ami túlságosan fájdalmas.
Látom, ahogy ledöbben, ahogy megmerevednek izmai és bár utólag én is keménynek ítélem a feltételezést, hogy talán neki jobb is, ha nem emlékszem semmire, már késő visszaszívnom, amit mondtam. Záporozni kezdenek belőle a szavak, én pedig rezzenéstelen arccal figyelem minden egyes reakcióját, ahogy kirobban belőle a fájdalma. Még nyelni sem merek, pedig a kiszáradt torkom igényelné, inkább összepréselem ajkaimat szégyenemben, mert bár minden vágyam, hogy többet tudjak meg az elmúlt hónapokról, Őt viszont nem akartam bántani vagy fájdalmat okozni neki. A szavai viszont visszhangzanak bennem, miszerint az életénél is jobban szeret, mert nekem ez okozza most a legnagyobb döbbenetet, hiszen soha nem feltételeztem róla még azt se, hogy egyáltalán ismeri ezt a szót, nem még, hogy valaha is halljam Tőle, ráadásul rám vonatkozóan. -De hát, már most sem úgy nézek Rád, Dimitriy.- sóhajtom halkan, ahogy ismét vadállatként meg szörnyetegként utal magára, amit van egy olyan sejtésem, hogy talán én vághattam az arcába valamikor, ezért gondolja úgy, hogy most így látom, pedig a tegnapi nap után, már tudnia kellene, hogy nem ilyennek látom. Akkor is, ha nem emlékszem rá, hogy vált azzá a férfivá, aki most itt áll előttem és a fájdalmával próbál szembe nézni.
Lepillantok a kezeimre végül, a bocsánatkérése hallatán pedig keserédes mosoly jelenik meg ajkaimon egy kósza pillanatra, mert ez már megint olyasmi, ami teljesen idegennek hat Tőle. Bármit megadnék azért, hogy emlékezzek rá, mivel és hogyan értem el, hogy mára ilyenné váljon. -Semmi baj.- súgom halkan válaszul, majd újra felé pillantok, ahogy a konyhapultnak támaszkodva megáll, de bárhogy is kutatom, szándékosan kerüli a tekintetem, mintha ezzel el tudná rejteni, miféle kín ez számára, mit él át most miattam. El sem hiszem, hogy azt a jeges és durva szívet, amiről még abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán ott dobog a mellkasában, képes voltam valahogy felolvasztani és, hogy én is beleszerettem közben, ezek után pedig, csak még inkább furdal a kíváncsiság, hogy mi minden történhetett köztünk, ami ezt eredményezte. Akkor is, ha most elveszett belőlem az érzés, ami benne viszont ott él továbbra is, most már felismerem a tekintetében, ahogy végül íriszeimre talál.
Pár pillanatig nem is töröm meg a csendet, nem fordítom el róla kíváncsi íriszeimet, de végül sóhajtok egy nagyot és újra lepillantok az ölemben pihenő kezeimre. -Nem akarok neked még több fájdalmat okozni, így nem is kérem, hogy szó szerint mindent idézz most fel. Szép lassan is jó lesz, de...- állok meg egy pillanatra, ahogy újra felnézek rá és megkeresem kékjeit.-Hogyan történt ez az egész? Egyik pillanatról a másikra ráébredtem, hogy baj van vagy... voltak előjelei? Akármi?- kérdezem végül tanácstalanul, mert elképzelni sem tudom, hogy zajlott mindez, milyen lehetett, amikor elé álltam ezzel. Már korábban megtörtént, vagy szép lassan, napról napra alakult így? Annyi kérdés van bennem és bármennyire is fáj neki vagy nekem, egyedül Ő tud válaszokat adni. -Ebben csakis rád számíthatok.- súgom végül halkan, tétován, bár bizonyára ezzel Ő maga is tisztában van, hiszen azt mondta, hogy megoldást akart találni, mielőtt elém áll ezzel.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
at your weakest,Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 24, 2022 10:46 am

Nem tartottam Őt gyengének, vagy olyannak, aki ne lenne képes megbirkózni bármivel, amivel sújtják. De talán ennek jelenleg az volt a kulcsa, hogy ne ömlesszek mindent a nyakába egyszerre, mert csak még jobban összezavartam volna, és nem akartam kockáztatni. Én, aki soha nem tudta behúzni a kéziféket, aki inkább vállalt kockázatot, mint a meghunyászkodást, most éppen azt tettem, amitől előtte forgott a gyomrom, mintha egy kibaszott gyáva lennék, pedig ez jóval többről szólt. Ha nem szerettem volna Őt ennyire, eszembe sem jutott volna védelmezni, és minden bizonnyal hidegen hagyott volna, ami történik vele. Mert... nem az én gondom lenne. Ő hiába emlékezett rám rideg, kegyetlen maffiózóként, erőszakos vadállatként, de már régen nem ezt a szerepet töltöttem be az életében, és abban a pillanatban, mikor megérett bennem az elhatározás, hogy én tényleg... vele akarom leélni a hátralévő életemet, és vele akarok mindent, az Ő összes problémája és fájdalma az enyémmé is vált. Már nem is volt olyan, hogy Ő vagy én, már csak Mi voltunk, a mi problémánk, amit nekünk, kettőnknek kellett megoldania. Hiába akart közénk férkőzni valami láthatatlan erő, egyre csak azt éreztem, hogy nem vagyok hajlandó feladni. Soha nem tettem, miért most kezdeném el? - Akkor beszéltünk róla, mikor... mikor elmondtad, hogy valami nem stimmel - válaszoltam a kérdésére, bár még mindig azon voltam, hogy alaposan megválogassam a szavaimat. Kivételesen nem azért, mert féltem attól, hogy megbántom, hanem mert ki tudja, mit szabadítok el, vagy mi kel életre benne egy-egy kósza információ hatására, és gondoljon rólam bármit, de inkább választottam ezt az utat, mint az atombombát.
A kezem visszacsúszott magam mellé, mikor elhátrált tőlem, de nem követtem Őt tekintetemmel, melyette egy mély sóhaj kíséretében a padlót kezdtem bűvölni, idegesen ajkamba harapva, és csak akkor kerestem meg alakját, mikor újra megszólalt. Nem indultam utána, hagytam, hogy olyan távolságot tartson, amit megfelelőnek gondolt, még ha valahol mélyen pokolian fájt is, de ezen most túl kellett lendülnöm. Leginkább azért, mert a szavaival sem kímélt, újra és újra kést forgatott meg bennem, éreztem, hogyan kezdett el lüktetni az ér a fejemben, egy pillanatra pedig még a víz is levert. Szerettem a benne lakozó erőt, a kitartást és elszántságot, most mégsem tudtam velük mit kezdeni, mert abban sem voltam biztos, hogy nem-e árt majd azzal, hogy beleveti magát ebbe az egészbe. - Egy szóval sem azt mondtam, hogy hagynod kell. Csak adj magadnak időt, mielőtt... - Nem is fejeztem be, mert csak magamat ismételtem volna, inkább nyeltem egyet, szemeimmel követve tovább, ahogy visszaült az asztalhoz, de amit utána kérdezett, attól egy pillanat alatt dermedtem le. Éreztem, hogyan kúszik arcomra a döbbenet, már pusztán attól, hogy ilyesmit feltételez rólam, és ha eddig gondolkodtam is azon, hogy utána lépjek, hát ezúttal kellőképpen földbe gyökereztek a lábaim. - Szerinted nekem ez így jó? - kérdeztem vissza elhűlve, de ez nem tartott sokáig. Túlságosan is jól ismertem már azt az érzést, ami mardosta a torkomat, ki akart törni, én pedig már nem is tudtam, hogy mibe kapaszkodjak meg hirtelen. Nem akartam vele igazságtalan lenni, mert ez az Iris nem ismert, nem tudta, hogy bármeddig elmennék érte, mégis, felébresztette bennem az alvó oroszlánt, egyszerre lüktetett az ereimben, az indulataimban és a tanácstalanságomban. - A nő, akit a saját életemnél is jobban szeretek, azt vágta a képembe, hogy már nem érez semmit - éledt fel a hangom, és ha eddig próbáltam is magamon uralkodni, most két napnyi tömény feszültség és düh készült kibukni. Kibaszottul rossz volt az időzítés. - Hogy sajnálja, de eltűnt minden. Szerinted ezt akarom? Hogy megint szörnyetegként, egy kibaszott vadállatként nézz rám? - bukott ki belőlem a kérdések armadája, de egy hatalmas sóhajjal próbáltam gátat szabni a bennem felgyülemlő méregnek. Amit még mindig nem iránta éreztem, de ez volt a jéghegy csúcsa. Lehunytam szemeimet, majd nyeltem egyet, közben megrázva a fejem. - Sajnálom - tettem hozzá kapkodva, feszülten saját hajamba túrva, miközben a konyhapultig hátráltam, és nekitámasztottam a csípőmet. Annyira próbáltam védeni, végül mégis rá zúdítottam a saját fájdalmamat, amit eddig szorgosan igyekeztem magamba fojtani. - Azt sem tudom, hogy hol kezdjem - szólaltam meg tanácstalanul, ujjaimmal megtámaszkodva a halántékomban, miközben kínlódva próbáltam kikerülni tekintetét. - Annyi mindenen mentünk át együtt azóta, hogy felültettelek az asztalomra - sóhajtottam egy aprót, lassan megkeresve a tekintetét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything. - Page 2 AdLAF4Y
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 24, 2022 9:18 am

Iris & Dimitriy

Azt hittem, ha Dimitriy megérkezik -és kész voltam egész éjjel itt ülni, hogy megvárjam-, majd fény derül mindenre, válaszokat kapok és talán egy kicsit jobban megértem, hogy mi történik, de most csak még zavarosabbá az egész, hogy a balesetet és hasonló lehetőségeket kizárta. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs valami baj a fejemben, amiről esetleg még Ő sem tud, így az első, amire gondolni tudok most az, hogy keressek egy orvost. Vagy keressünk, mert ahogy elém sétál és egyértelműen jelzi, hogy velem együtt akar utána járni ennek, legalább már azt tudom, hogy nem egyedül kell csinálnom.
Nem, mintha érteném, miért akar segíteni, mert a régi Dimitriy-t valószínűleg hidegen hagyná, hogy mi bajom van, de aztán emlékeztetem magam arra, hogy milyen sok idő eltelt, hogy mennyit változott és, hogy ezek szerint elég sok minden történhetett. Más esetben nem hagynám és nem várnám el, hogy rám fecsérelje az idejét, de itt egész egyértelmű, hogy köztünk is történtek dolgok, hogy nem véletlenül látom az Ő arcán is azt, hogy küszködik emiatt az egész miatt és végül arra is fény derül, hogy vele voltam, amikor ez az őrület kezdetét vette.
Valahol iszonyatosan kiborít, hogy mindent úgy kell kiimádkozni belőle, hogy valamiért borzasztóan lassan osztogatja a félinformációkat, de egy részem tudja, hogy az se lenne jobb, ha hirtelen zúdítana rám mindent. És talán, az neki sem menne, mert legalább olyan pánik látszik az ő tekintetében is, mint amilyet én érzek magamban, mintha szó szerint rettegne ettől az egésztől és ez, csak még jobban megijeszt.
Nagyot nyelek, mikor megemlíti, hogy a Vele, a Velünk kapcsolatos emlékeim nagy része veszett el, arcáról mellkasára kúszik tekintetem és elgondolkodva bámulom is pár pillanatig, mert még mindig felfoghatatlan, hogy egyik napról a másikra, egyszerűen eltűnnek emlékek valaki fejéből. Emlékek olyan dolgokról, melyek előcsalogatták ezt a férfit, aki kedves, törődő és akármennyire is ijesztő ebbe belegondolni, de minden bizonnyal szeret. Mert ez most egészen nyilvánvalóvá válik és így utólag belegondolva, már tegnap is az lehetett volna, ha nem skatulyáztam volna be a múlt alapján. A közeledése, az a lopott csók... Az, hogy ilyesmit ébresztettem Benne, legalább annyira hihetetlen, mint ez az egész őrület.
Újra felpillantok rá, a tekintetét fürkészem, ahogy tovább beszél, de a tanácstalansága, a rémülete elszorítja a torkomat. Felidézem magam előtt azt a Dimitriyt, akire Én emlékszem, aki határozottan, vasmarokkal irányít egy csapat rosszfiút, most pedig itt áll előttem, és legalább annyira össze van törve, mint amennyire elmondása szerint én lehettem. -Ez...ez is megtörtént már? Beszéltünk erről?- kérdezem halkan, teljesen összezavarodva, de egyre nevetségesebb ez az egész, egyre frusztrálóbb, mert lassan már úgy érzem magam, mintha tényleg belecsöppentem volna egy brazil szappanoperába.
Hatalmas sóhaj szakad ki belőlem, elhátrálok tőle és frusztráltan a hajamba túrva kezdek fel-alá járkálni, miközben azt fontolgatom, hogy bevállaljam-e azt, amiben egyszer már elbuktam, ami miatt szerinte "összetörtem", vagy inkább tapogatózzak tovább a sötétben, de igazság szerint, már amikor töprengni kezdek is tudom, hogy mi a válasz. Mert ennél rosszabb nincs, hogy nem tudom, hogy nem emlékszek arra, amire Ő. -Akkor majd most igyekszem nem összetörni, de tudnom kell Dimitriy, hogy mi minden történt.- fordulok újra felé elszánt pillantással, kezeimet pedig összefűzöm magam előtt, de nem úgy, mint amikor valaki igyekszik ezzel elzárkózni vagy határozottabbnak tűnni. Inkább, a félelmemet igyekszem ezzel enyhíteni. -Ha nem tudom, hogy mi történt velem, soha nem jövök rá, hogy mi váltotta ezt ki.- vetem fel egy tanácstalan vállvonással. -Vagy szerinted hagyjam az egészet? Legyintsek egyet és éljem tovább így az életemet?- kérdezem tanácstalanul, bár valószínűleg Ő is tudja, hogy ezt úgy sem hagynám, ha nem Tőle, akkor mástól próbálnék megtudni valamit. Kirilltől. Akarkitől.
Újra sóhajtok egy nagyot, miközben visszasétálok az asztalhoz, a korábbi helyemhez és lerogyok a székre. Igyekszem egyben tartani magam és nem széthullani, nem kiakadni még ennél is jobban, de iszonyú nehéz úgy, hogy rajta is ugyanezt látom, hogy érezhetően felőrli ez az idegeit. -Vagy Neked jobb ez így? Ezt akarod?- kérdezem végül halkan, talán kissé szemrehányón.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 24, 2022 7:33 am

Ostobaság volt abba a hitbe ringatni saját magam, hogy nem történik majd hasonló. A tegnapi nap annyira a hatása alá kerített, hogy eszembe sem jutott ma forgatókönyveket gyártani egy ilyen helyzethez. Ritkán követtem el ilyen hibát, mert ha sok hibám is volt, azt senki nem olvashatta rám, hogy nem készültem fel minden eshetőségre, ehhez képest most úgy guggoltam előtte, hogy nem tudtam mit mondani. Nem mintha egyszerű lett volna olyasmiről beszélni, amiről halvány lila gőzöd sincs, mert nem kerültem közelebb a megoldáshoz, továbbra sem tudtam, hogy melyik volt az a pillanat, mikor elkezdődött, és hogy mi váltotta ki. Ahelyett, hogy beleringatom magam a tegnapi nap már-már idilli illúziójába, ezzel kellett volna eltöltenem a mai napomat.
Először csak tekintetem követte a távolodó alakját, majd egy idő után én magam is utána léptem, gyengéden arcára simítva, ösztönösen mozdítva ujjaimat, de már magam sem tudtam, hogy ezzel Őt, vagy magamat akarom inkább nyugtatni. Az valahol... nekem is megnyugvás volt, hogy egyáltalán engedte, és nem tépte ki magát rögtön, mert megtehette volna. Sőt, talán minden oka meg is lett volna rá. Az önmarcangolás viszont kicsit sem enyhített a rajtam eluralkodó bizonytalanságon, ezt pedig szinte azonnal kiegészítette az a kegyetlen tehetetlenség, amit napok óta folyamatosan éreztem. - Igen, tennünk kell - erősítettem rá szavaira egy halvány bólintással, újra nagy levegőt véve. Mint mindent, ezt is elkezdeni volt a legnehezebb, főleg mikor nem volt sem támpont, sem segítség, és ugyan nekem is eszembe jutott, hogy orvoshoz kellene mennie, de... ahogy újra és újra végigfuttattam a fejemben ezt a történetet, inkább arra jutottam, hogy nem megoldást kapnánk ezáltal, hanem kényszerzubbonyt. Elvégre... nem érte baj, nem történt semmi, és nem ütötte be a fejét. Épp ellenkezőleg, nehéz lett volna felidézni ehhez foghatót, amikor ennyire boldogok lettünk volna, és talán ez forgatta meg bennem legmélyebben a kést. Minden annyira... tökéletes volt. - Velem voltál, igen - bólintottam ismét, pislogás nélkül fürkészve tekintetét, de ezen a ponton már muszáj volt rájönnöm, hogy ide nem lesz elég egy-két elhintett félinformáció. Neki több kell, az egész képet látni akarja, nemcsak apró kis szeleteket, viszont ahogy ez átsuhant a fejemen, rögtön követte az az emlék, hogy mit váltott ki belőle néhány napja a kendőzetlen valóság. Pokoli érzés volt látni a benne tomboló érzéseket, még láttam magam előtt a fal mellett görnyedő alakját, és ez alapjaiban rettentett el attól, hogy beavassam. Nem tudnám még egyszer végignézni és átélni, mert ehhez még én sem bizonyultam elég erősnek. Mem akartam újra a szánalmat és a sajnálatot látni a szemeiben, miközben azt mondja, hogy nem emlékszik rám. Hogy már nem szeret. - Szinte mindent elfelejtettél rólam. Rólunk - bukott ki belőlem hirtelen, kicsit sem törődve azzal, hogy mekkora önzőségről árulkodik ez a rövidke kis megjegyzés, mert nemcsak engem vagy kettőnket felejtett el, hanem mindent és mindenkit, akihez köze volt az elmúlt hónapokban. - Nem tudom, hogy mit csináljak, Iris - mondtam tanácstalanul, arcomra pedig ugyanez ült ki. - Hogy elmondjam-e - folytattam tovább, de még magam is meglepődtem azon, ahogy beleremegett a hangom. - Legutóbb teljesen összetörtél emiatt, és... - Megráztam a fejemet, közben érezve, hogy némileg megmerednek az ujjaim, ezzel együtt pedig az egész testem feszültségtől kezdett remegni. Ha valami előnye volt ennek az egész kibaszott amnéziának, hát az az volt, hogy nem emlékezett arra a délutánra.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 10:43 pm

Iris & Dimitriy

Abban bíztam, hogy majd Ő választ tud adni a kérdésemre, hogy tud valamit, ami megmagyarázza ezt az egészet, legyen bármilyen borzasztó is az igazság, de minden reményem szerte foszlik, mikor kiderül, hogy Ő sem tud többet. Arra pedig egyáltalán nincs okom, hogy azt feltételezzem, hogy hazudik, mert az arcán megjelenő érzelmek elárulják, mennyire tanácstalan Ő is, az viszont, már a kérdése miatt is egyértelmű, hogy gondosan ügyelt arra, hogy lehetőleg ne jöjjek rá, mi történt velem.
Egy részem pokolian felháborítónak tartja, hogy önkényesen hozott döntést olyasmiről, ami engem érint igazán, hogy az volt a terve, hogy ki tudja meddig eltitkolja mindezt előlem, de ahogy figyelem a gyötrődését és azt mondja, hogy engem akart védeni, egy egész picit megenyhülök. Borzasztó érzéssel tölt el, ha belegondolok, mennyi minden történhetett az alatt a temérdek idő alatt, akár még Velünk is, hiszen a változás, még ha valójában nem is olyan drasztikusan hirtelen történt, mégis megtörtént. Dimitriy mára már egész más lett és tényleg teljesen hülye lennék, ha nem fordulna meg a fejemben, hogy talán nem véletlenül közeledett felém és most sem véletlenül guggol mellettem, miközben lerí róla, hogy egyébként pokolian érzi magát ebben a helyzetben. És ki akarta deríteni, hogy miért történt ez velem, ez pedig, csak még jobban összezavar, miközben valahol iszonyatosan jól is esik. Soha nem gondoltam volna Róla, hogy mellettem állna, ha bármi gondom adódna, bár azzal sem számoltam, hogy egyszer majd, csak úgy kiesnek hónapok, hogy elveszítem az emlékeimet.
Túl sok ez így hirtelen. Ez a nap és a tény, hogy hiába is vártam, hogy ha megérkezik, majd valamivel okosabb leszek, most kiderült, hogy semmivel sem tud többet, mint én, ettől pedig ismét eltölt ez az ijesztő, fojtogató érzés, ami arra késztet, hogy inkább felálljak a székről, mintha attól bármi is jobb lenne. De nem jobb, és attól, ha itt ücsörgök vagy épp fel-alá járkálok, nem is lesz jobb, így máris a holnapi napot kezdem tervezgetni, hogy valamilyen módon megpróbáljak utána járni ennek az egésznek. Vagy csak túlpörögtem a rám telepedő pániktól, amit szavai és az, ahogy odalép hozzám és arcomra simítja tenyerét, valamelyest enyhít.-De akkor is tennem kell valamit. Vagy tennünk...- akadok el egy pillanatra, nyelek is egy nagyot, miközben igyekszem valamennyire felülkerekedni magamon és megnyugodni, majd lassan újra ráemelem tekintetem. Megőrjít a gondolat, hogy nem emlékszem dolgokra, amikre Ő viszont igen és amik minden bizonnyal fontosak lehettek, ha Ő ennyire másképp viszonyul hozzám. Olyasmik, amiket normál esetben, valószínűleg nem felejtene el csak úgy az ember, de velem mégis ez történt. Pár napja.
-Veled voltam épp?- kérdezem, ahogy elárulja pár szóban, miként is zajlott vagy épp nem zajlott ez, hiszen legalább már annyit biztosan tudhatok ezáltal, hogy nem ért semmi baj. Nem vert fejbe senki, nem szenvedtem autóbalesetet és nem is zuhantam le egy hegyről vagy ilyesmi. -Mi mindenre nem emlékszek, Dimitriy?- halkulok el, ahogy lassan sikerül valamennyire megnyugodnom, bár magam sem tudom, hogy ez az akaraterőmnek köszönhető-e, hogy próbálok is megnyugodni, vagy inkább annak, ahogy az arcomat cirógatja finoman. -Nem értem, hogy történhet ilyesmi...- súgom halkan, tanácstalanul, de már ahhoz sincs erőm, hogy sírjak vagy dühöngjek, annyira elfáradtam a mai naptól és attól, hogy egyszerűen nem tudom, mégis mit tehetnék, vagy tehetnénk, ha tényleg segíteni akar ebben.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 8:58 pm

Bármit megtettem volna azért, hogy elkerülhessük a két nappal ezelőtt történteket, pusztán azért, mert nem voltam biztos abban, hogy ezúttal is végig tudom csinálni. Életem során számos olyan váratlan és súlyos helyzettel találkoztam már, amit nekem kellett megoldanom, de még soha, egyszer sem éreztem azt, amit most. Ismét elöntött a bizonytalanság, ahogy nyíltan nekem szegezte a kérdést, én pedig inkább választottam az őszinteséget, még mielőtt olyan füllentésen csípne, ami végleg aláásná a bizalmát. Nem tudtam, hogyan fog reagálni, pedig két nappal ezelőttig biztos voltam benne, hogy úgy ismerem, mint a tenyeremet, ez az Iris viszont túl sok meglepetést tartogatott, magában hordozva a kiszámíthatatlanságot, és egy ilyen felfokozott érzelmi állapotban amúgy is szerencsésebb volt meggondolni minden kimondott szót. Nem mintha... sokkal okosabbá vált volna az elsuttogott szavaim után, mert csak annyi volt az előnyöm, hogy emlékeztem az elmúlt hónapokra, de nem tudtam, mi váltotta ki nála ezt az állapotot. Nem tudtam, hogy miért most, miért éppen velünk történik, azt viszont igen, hogy bármi is állt ennek a hátterében, meg kell oldanom. Vagy mostantól... oldanunk, bár nem voltam meggyőződve arról, hogy ezek után is élvezem-e majd a bizalmát. Pedig mindent érte tettem, és azért, hogy elkerüljük a most történteket. Még nem állt készen arra, hogy megtudja, és én sem voltam kész, hogy beszéljek róla. Egyszerűen, még nem.
Előtte guggoltam, miközben beszélni kezdett, a levegő ismét bennem akadt, mikor valami számláról és dátumról kezdett beszélni, mire öntudatlanul csóváltam egyet a fejemen. Nem figyelhettem minden részletre, nem voltam felkészülve a buktatókra, és kezdtem rájönni, hogy bárhogy is próbáltam megelőzni ezt, sem én, sem Kirill alapos takarítása nem tudta megakadályozni, hogy egyszer valami hiba csússzon a számításokba. Például egy kibaszott számla. De ha nem emiatt, hát bekövetkezett volna a munkája, a kollégái miatt. A picsába, nem így kellett volna történnie. Ezt pedig szúrós, rosszalló tekintete egyértelműen sugallta számomra. - Nem tudom, hogy miért nem emlékszel - ráztam meg fejemet, lényegében megint magamat ismételve, de még soha nem éreztem magam ennyire sarokba szorítva. Nem volt időm felkészülni erre a beszélgetésre, nem fogalmazódott meg bennem egyetlen kibaszott vészforgatókönyv sem, pedig most nagy szükségem lett volna rájuk. - Iris, én... - kezdtem volna bele, de elhalt a hangom, tekintetem pedig inkább a padló felé fordult. A keze után akartam nyúlni, de végül elvetettem a gondolatot, halvány sejtésem se volt, hogy miként is reagálna egy ilyen érintésre, nekem viszont a kelleténél is nagyobb szükségem lett volna rá. - Téged próbáltalak megvédeni - szólaltam meg újra, de a torkom száradni kezdett, és mondania sem kellett, hogy tudjam, ennyi magyarázat ide kevés lesz. Mint akit sarokba szorítottak, úgy emeltem rá ismét a tekintetem, próbáltam olvasni íriszeiből, de a pánik és az idegesség, ami rátelepedett az agyamra, nem engedett tisztán látni. - Csak azután akartam elmondani, hogy kiderítem, mi történt veled - ismertem be csendesen, szinte lélegzetvisszafojtva, érezve egy hatalmas gombócot a nyelőcsövemben. Elöntött a forróság, de ezúttal nem a jól ismert vágy miatt, és ahogy felpattant a székről, majd odébb sétált, egyik karommal megtámaszkodtam a térdemen, és egy hatalmas levegőt vettem, miközben lehunytam a szemeimet. Csukva is tartottam őket, míg meg nem hallottam hangját, éreztem rajta, hogyan kezd pánikolni, és nem tudtam nem arra gondolni, hogy újra megtörténik ugyanaz, ami két nappal ezelőtt. - Ezt nem egyedül kell megoldanod - ráztam meg a fejemet, miközben felegyenesedtem, és ahelyett, hogy tisztes távolságba húzódtam volna tőle, ismét megindultam felé, lélegzetvisszafojtva nyúlva az arca után, így ösztönözve, hogy rám nézzen, de még így sem bírtam ki, hogy ujjaim ne cirógassák finoman bőrét, már ha egyáltalán engedte. - Pár napja kezdődött ez az egész - kezdtem bele halkan, miután nagy levegőt vettem, és próbáltam erőt venni magamon, de éreztem, hogy a saját arcizmaim sem működnek együtt velem. - Nem ért baleset, még csak... napszúrást sem kaptál, az ég szerelmére - nevettem fel kínomban, de ahogy benne, úgy bennem is iszonyú pánik kezdett kibontatkozni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 7:56 pm

Iris & Dimitriy

Sok mindenen járt ma az agyam, de azt valahogy nem képzeltem el előre, miként fogom Őt számon kérni, pedig most jól jönne valami terv, amikor megjelenik. Mégsem tudom, hogyan kezdjek bele, hogyan hozzam szóba ezt az egész őrületet, de amikor megkérdezi, hogy jól vagyok-e, már nem is kell tovább gondolkoznom ezen. Maguktól buknak ki belőlem a szavak, talán egy kicsit nyersen is, pedig ha Rá haragszok is, az csak amiatt van, mert nem szólt erről, mert titkolózott, de...igazából nem is tudom, hogy akkor jobban fogadtam volna-e a tényt, hogy egy csomó idő kiesett. Azt sem tudom, hogy mi történt ez idő alatt, nem-e játszottuk már el mindezt jó párszor, mert az is lehet, hogy már emiatt nem akart szólni erről. Nem tudom. Fogalmam sincs, hogy mi minden történhetett és, csak Rá számíthatok abban, hogy legalább elmondja, megpróbálja megértetni velem, mi a franc történik.
Látom rajta, miként tölti el a feszültség, szinte tapinthatóvá is válik, és bár tesz egy kósza próbálkozást arra, hogy megpróbáljon úgy tenni, mintha fogalma sem lenne az egészről, de gyorsan el is harapja a mondatot. Inkább az ablak felé fordul, én pedig csendben fürkészem alakját, türelmetlenül várom a válaszát, de nem siettetem, mert szemmel láthatóan olyasmiről lehet szó, amit még Ő sem igazán emésztett meg. Lehet, hogy tényleg valami balesetem volt? De hát, annak bizonyára lenne fizikai nyoma, már pedig nem fedeztem fel magamon semmi különös sérülést vagy bármit. Mondjuk, a fejemet nem tapogattam végig, de...
Nem tudom.
Még a lélegzetem is elakad, ahogy ezt mondja és, mintha nyomatékosítani akarná, mennyire tanácstalan Ő is, újra elismétli ugyanezt a rövid, de számomra annál elszomorítóbb szót, hiszen ha Ő nem tudja, akkor mégis kihez fordulhatnék? Kitől próbálhatnám meg megtudni, hogy mi ez az egész és, hogy mi történik velem? Felmerül bennem a gondolat, hogy talán csak hazudik, hogy valamit mindenképpen el akar előlem titkolni, de ahogy újra felém fordul és rám pillant, ezt a lehetőséget el is vetem. Nem mondom, hogy ismerem már, mint a rossz pénzt, de ilyen őszinte tanácstalanságot és zavart, még soha nem láttam az arcán, még tegnap sem, amikor felpofoztam, pedig az is eléggé összezavarta. De ez annál sokkal komolyabb.
Csendben figyelem, ahogy felém indul, majd leguggol mellém és onnan pillantva rám teszi fel a kérdést, ami lényegében ugyanúgy elhangzott az imént tőlem is, csak Ő most inkább arra kíváncsi valószínűleg, hogy mi okozta a kiborulásomat, mi vezetett rá arra, hogy valami nincs rendben. Mintha abban bízott volna, hogy nem jövök rá, hogy valami történt az elmémmel, ez pedig egy röpke pillanatig egész szúróssá teszi tekintetemet.-Megláttam a dátumot a tegnapi számlán és...- sóhajtok egyet, nyelek egy nagyot, a fejemet rázom, mert még kimondani is teljesen abszurd, hogy mire ébredtem rá, hogy konkrétan egy halom emlékem csak úgy köddé vált, de hát ezt Ő már úgyis tudja.-Miért nem emlékszem semmire?- súgom halkan, a fejemet csóválom ismét, mintha képtelen lennék elhinni ezt az egészet, de hát képtelen is vagyok, mert valahol mélyen reggel óta abban reménykedem, hogy valaki előugrik valahonnan egy kamerával és közli, hogy milyen frankón bedőltem ennek a poénnak. De hiába várom. -Mikor akartad ezt elmondani, Dimitriy?- folytatom aztán, de még mindig ugyanolyan halkan beszélek és, bár némi neheztelés kiérződik hangomból, azért mégse zúdítom rá a haragomat, bármi is volt az oka arra, hogy megpróbáljon abban a hitben hagyni, hogy minden rendben van. Ha sok mindenre nem is, a tegnapi napra emlékszem, hogy miként bánt velem, hogyan viselkedett egész nap és ez cseppet sem azt sugallja, hogy ártani akart volna bármivel is.-Hogy a francba történhet egyáltalán ilyesmi?-  lehelem végül alig hallhatóan, fájdalommal pillantva le rá, mert lát ilyesmit az ember filmekben vagy olvas róla könyvekben, de szent meggyőződése, hogy az ilyesmi mind kitaláció vagy minimum nagyon ritka orvosi eset, de ez... én is orvosi eset lennék? -Holnap el kell mennem egy... orvoshoz vagy pszichológushoz. Nem tudom, de... valamit tennem kell.- hadarom feszülten, már-már pánikolva és talán, most tényleg valami pánikroham környékez, ahogy újfent összeszorul a torkom és a tüdőm, fel is állok a székről és elindulok a másik irányba, hátha így könnyebben jutok levegőhöz, remegő kezemmel hajamba túrok, míg másikkal Dimitriy korábbi mozdulatához hasonlóan a csípőmre markolok és próbálok nagy sóhajokkal jutni valamire.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 7:02 pm

Néhányszor eszembe jutott nap közben, hogy azon gondolkodjak, vajon este mi vár majd otthon, és a tegnapi nap tükrében Iris hogyan is fog viszonyulni hozzám. Annak ellenére, hogy végül jobbnak tűnt takarodót fújni, még láttam magam előtt tekintetét, ahogy visszafordult felém a nappali ajtajából, és ha nem is tudtam, hogy mi zajlott le benne, de arra akár mérget is vettem volna, hogy jókedvűen szenderült álomba. Az is eszembe jutott, hogy ma reggel is megvárom, míg felébred, de ismertem magam annyira, hogy tudjam, abban az esetben ismét nem lettem volna képes elszakadni tőle. Talán valahol féltem attól is, hogy mi van, ha a tegnapi napra sem fog emlékezni, de arról nyilván tudnék, legalábbis bíztam annyira Kirill-ben, hogy jelentette volna, ha észrevesz valamit.
Az összetépett fecnik semmi jót nem ígértek, bár talán létezett logikus magyarázat, és véletlenül kerültek a földre, netán a kutya borogatta fel a kukát, vagy egyszerűen... nem tudom. Nem kellett volna rögtön a legrosszabbra gondolnom, mindenesetre rendesen felkavarta a gyomromat, ezen pedig kicsit sem segített az, ahogyan megpillantottam Iris-t, úgy meredve maga elé, mint aki egy teljesen más világba keveredett, és kérdésem ugyan halkan csengett, de elég volt ahhoz, hogy kizökkentsem ebből a furcsa transzból. Tekintete nem kecsegtetett túl sok jóval, és nem is tudtam volna egyetlen érzelmet kiemelni abból a kavalkádból, ami ott keringett íriszeiben, mikor egy pillanatra hajlandó volt rám nézni. Még levegőt venni is elfelejtettem, éreztem, hogyan merevednek meg végtagjaim, földbe gyökeredzett a lábam, miközben valami iszonyú baljós érzés kezdte facsargatni a gyomromat. Mintha ismét felpofozott volna, pedig most még csak a közelemben sem járt, de ahogy visszakérdezett, és tovább beszélt, már túl egyértelmű volt, hogy baj van. És ha valamire, hát erre kicsit sem készültem fel ma, szégyenszemre eszembe sem jutott, hogy emiatt ma még pellengérre kell állnom. - Miről... - kezdtem bele a kérdésbe, de nem is jutottam tovább, mert felesleges lett volna hülyét játszanom. Főleg azért, mert nem volt rest elárulni, hogy pontosan miről is beszél, ettől pedig úgy vert le a víz, mint eddigi életem során még szinte semmitől.  Már nemcsak benne, de bennem is fenekestül felfordult minden, hirtelen nem tudtam megnevezni egyetlen konkrét érzést, ami facsarni kezdte a mellkasomat, inkább csak nagyot nyeltem, hátha ezzel nyerek magamnak egy kis időt. De... erre nem lehetett felkészülni. Ez túl korai, nem szabadott volna rájönnie, legalább addig nem, míg rá nem jövök, mi történik vele.
Feszülten fordultam az ablak felé, jó pár másodpercig bűvölve a lemenő napot, de valójában kicsit sem ez érdekelt. Oka volt annak, hogy titkolózásra adtam a fejemet, nem voltam képes még egyszer végignézni a kétségbeesését, és ahogy ismét elém kúszott a félelemtől reszkető, könnyes tekintete, már nem a gyomromban, hanem a mellkasomban éreztem azt a szorongató, markoló érzést. - Nem tudom - bukott ki belőlem ugyanolyan halkan, mint ahogy Ő szólt hozzám, tekintetem pedig lassan rátalált az övére, miközben ujjaim némi zaklatottságtól vezérelve a csípőmbe martak. - Nem tudom, hogy mi történt - ismételtem meg, mintha nem lett volna elég egyszer hallania, de valójában jelenleg az sem volt biztos, hogy elhiszi-e egyetlen szavamat is. Vagy hogy nem gondolja majd azt, hogy az én kezem is benne van ebben az egészben. Ennél őszintébb viszont aligha lehettem volna, mert legalább annyira tapogatóztam a sötétben, mint Ő. Csak... én emlékeztem rá. Ennél talán még az is jobb lett volna, ha a tegnapi napot felejti el, pedig... azt sem dolgoztam volna fel olyan könnyedén.
Ismét nagyot nyeltem, de hiába a rengeteg kavargó érzés, mégis tettem felé két lépést, majd lassan odaértem elé, némi feszültséggel túrva hajamba a tarkómnál. - Mi történt ma, Iris? - bukott ki belőlem a kérdés, közben lassan leguggolva mellette, pedig, talán kicsit sem kellett volna erőltetnem, hogy fizikailag is közel kerüljek hozzá. Bár, jelen pillanatban nem is lehetett volna ennél távolabb tőlem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 6:05 pm

Iris & Dimitriy

Olyan érzésem van, mintha valaki elvett volna tőlem valamit, amiről igazán azt se tudom, hogy micsoda. Ha nem létezne az idő és a dátum fogalma, valószínűleg soha nem is vettem volna észre, hogy valami nem klappol, mert számomra minden olyan folyamatosnak tűnik, egyik napot követte a másik, nem tűnt fel semmi furcsaság azon túl, hogy Dimitriy állt hozzám másképp, de szembesülnöm kellett azzal, hogy rengeteg nap, hetek vannak, melyekről nem tudnám megmondani, hogy mivel teltek. Rettegéssel tölt el, hogy a saját életem egy részlete rejtve van előlem. Ilyen lehet az, amikor egy átbulizott éjszaka után kénytelen az ember szégyenkezve, másoktól összeszedni az info morzsákat, hogy mit művelt az éjjel, csak ez most ezerszer rosszabb és egyedül Dimitriy-re támaszkodhatok, Benne reménykedhetek, hogy talán el is fog mindent mondani. De mi van, ha nem?
Hiszen, a tegnapi napot is végig velem töltötte, mellettem volt onnantól, hogy felébredtem egész odáig, hogy lefeküdtem aludni, mégsem kérdezett semmit és nem is közölt semmit, pedig többször is mondtam, mennyire más, mennyire megváltozott és, most nem tudom eldönteni, hogy meg akart óvni valamitől -mondjuk ettől a mai idegösszeomlástól- vagy inkább, csak előnyt akart kovácsolni a helyzetből. Mi minden történhetett, amire Ő emlékszik, de én nem? Igazság szerint, már önmagában ez is egy nagy előny számára, hiszen én leragadtam egy hónapokkal ezelőtti eseménynél...basszus. Hónapok.
Összerezzenek, ahogy megszólal alig pár méterre tőlem, tétován felé is pillantok, de valószínűleg már a tekintetem is elárulja, mennyire nem vagyok jól, ha csak felét árasztja abból a katyvaszból, ami jelenleg bennem munkálkodik. Dühös vagyok, zavarodott, rémült, tanácstalan és elkeseredett, de mivel elég gyorsan elkapom róla tekintetem és inkább újra az asztalra szegezem, talán nincs olyan sok ideje kiolvasni mindezeket. Mondjuk tekintve, hogy mi is a "munkája", nem lepne meg, ha még így is tökéletesen tudná, hogy mi van velem és ugye ne feledkezzünk meg arról a pár hónap előnyről, ami a kezében van.
Újra felidézem a tegnapi napot, a viselkedését, a ragaszkodását és talán, a mai nap először vetődik fel bennem a kérdés, hogy vajon Ő miként éli meg ezt az...akármit? És mióta tarthat ez vagy egyáltalán, hogy kezdődött? Talán, én is balesetet szenvedtem, mint az a nő abban a filmben és most újra élek egy bizonyos napot? De akkor, már a tegnapi napra se emlékeznék, mégis fel tudom magam előtt idézni minden pillanatát. -Ugyan, miért ne lennék jól?- kérdezek vissza  rekedten, kiszáradt torokkal, amit azzal próbálok orvosolni, hogy nyelek egy nagyot, de ezen a fojtogató érzésen úgysem segít ez se. -De talán, inkább mondd meg te, jól vagyok-e. Valószínűleg, te többet tudsz, mint én.- folytatom aztán halkan, színtelen hangon, miközben újra felé pillantok, de még mindig nem tudom eldönteni azt sem, hogy haragudnom kellene-e rá vagy sem. Nem tudom, hogy mi történt, hogy mi zajlott le, hogy Ő mit élt át közben, mert az is lehet, hogy már milliószor megtörtént valami, ezerszer elmagyarázta már, hogy mi van velem, csak épp nem emlékszem arra sem. Egyszerűen fogalmam sincs, hogy mit kellene gondoljak Róla, magamról, mindenről. -Miért nem emlékszem az elmúlt hónapokra?- bukik ki belőlem végül a kérdés, mert felesleges is lenne megjátszani magam, neki látni a vacsorának, mintha minden rendben lenne és igazság szerint, a mai nap után amúgy sem lenne már hozzá erőm. Tudnom kell, hogy mi a fene történik velem, legyen bármilyen rossz vagy ijesztő a választ, mert én ma már annyiféle választ kutattam, hogy ennél a tanácstalanságnál biztos, hogy a rideg valóság is jobb. -Mi történt, Dimitriy?- kérdezem egész halkan, szinte csak lehelem a szavakat, ahogy úrrá lesz rajtam a kétségbeesés és őszintén remélem, hogy nem fog mindenféle hazugságot összehordani nekem, de végtére is, ha azt tenné se feltétlenül tudnám meg, nem igaz?

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 5:02 pm

Valamivel könnyebben hajtottam álomra a fejemet, mint az előző éjszakán, ebben pedig biztosan közrejátszott a kimerültség, de inkább írtam annak a számlájára, hogy bármilyen baljós is volt az előző nap, tudtam, hogy Őt még nem veszítettem el. Volt pár mélypont, mikor elbizonytalanított, mert azt éreztette velem, hogy nem vagyok több a szemében egy egyszerű bűnözőnél, akinek bődületes mennyiségű vér szárad a kezein. A tegnap este viszont, mikor a nyugati torony helyett inkább engem választott, és utánam jött a nappaliba, kezdett ráébreszteni, hogy ez mindig is egy kétoldalú játék volt. Nemcsak én változtam az együtt töltött idő alatt, velem együtt Ő is nézőpontot váltott, és azzal együtt fogadott el, ami voltam. Ez pedig neki sem lehetett egyszerű.
Egész nap éreztem ajkaimon a csókját, szabadulni sem tudtam a hatástól, amit gyakorolt rám a tegnap esti tánccal és azzal, ahogy közben hozzám simult, új reménnyel töltve meg a sebző szívemet. Nem egyszer jelent meg előttem a láztól izzó tekintete, ahogyan szavak nélkül kommunikált velem, és bár mindent tisztán értettem, mégsem bíztam magamban annyira, hogy ne küldjem el lefeküdni. Nem akartam rögtön lerombolni a nagy nehezen kivívott előrelépésünket, még akkor sem, ha reményeim szerint ez az egész csak egy átmeneti állapot, és még mielőtt komolyabbra fordulhatna bármi, Ő visszatér hozzám, ezen az egészen pedig hetek múltán csak... nevetni fogunk. Legalábbis ez volt a hivatalos verzió, ebbe próbáltam kapaszkodni, mikor kora reggel elhagytam a házat, Kirill-re bízva a lányt, de ebben már nem volt semmi meglepő. De míg neki tegnap azt mondtam, hogy dolgoznom kell, az első utam mégis az apámhoz vezetett, ez pedig szinte rögtön megadta az alaphangulatomat. Még mindig nem akartam vele beszélni, nem még magyarázkodni vagy segítséget kérni, de muszáj volt megtennem. Már csak azért is, mert hiába szerettem fátylat borítani a kibaszott szerződésre, Iris még mindig miatta lépett be az életembe, és nem akartam kockáztatni, hogy máshonnan tudja meg.
Kicsit sem könnyített rajtam az apámmal lefolytatott eszmecsere, legalább annyira dúlt fel, mint az, mikor Iris megosztotta velem, hogy csak a naplója miatt emlékszik a hozzám fűződő érzéseire, de míg rá nem tudtam haragudni, az apámra ez nem volt érvényes. Még délután is a fejemben visszhangoztak szavai, újra és újra összekoccantva miatta fogaimat, az állkapcsom pedig úgy feszült bele, mintha tényleg valami kontrollálhatatlan vadállatként készültem volna lecsapni a hozzám legközelebb álló vadra, és ilyen körülmények között nem is tudtam a munkára koncentrálni. Csak zakatoltam, kattogtam, fel sem fogva semmit azokból a szavakból, amiket nekem címeztek, de ahogy az órára néztem, döbbenten vettem észre, hogy az őrjítő dilemmázás ellenére iszonyú gyorsasággal telt az idő.
Hét óra előtt pár perccel csuktam be magam mögött a bejárati ajtót, az orromat rögtön megcsapta Iris ismerős illata, és el is fogott valami kellemes megnyugvás, amire egy ilyen nap után mindennél jobban szükségem volt. Nem hallottam neszezést, így a megbeszéltekre támaszkodva indultam el a konyha irányába, az étel illata pedig jelezte, hogy valószínűleg nem is vittem magam tévútra. Elhaladtam a dolgozószobák ajtaja mellett, de pár pillanatra lemeredtem, ahogy megpillantottam a padlón összetépett papírcafatokat. Ez volt az első pont, mikor átsuhant rajtam valami nyugtalanító bizonytalanság, összeráncoltam homlokomat, ahogy tovább indultam a folyosón. Annyit tudtam, hogy egész nap nem mozdult ki itthonról, de Kirill másról nem tett említést, viszont ahogy a konyhába értem, már rögtön az ajtóban megálltam. Úgy tűnt, mint akit teljesen elnyeltek a gondolatai, csak meredt maga elé, de... az órára pillantottam, a mutató alig ütött hét órát, így amiatt csak nem neheztelhetett, hogy késtem. De mintha... az sem zökkentette volna ki, hogy közeledni kezdtem az asztalhoz. - Jól vagy? - kérdeztem lassan, ahogy végre megtaláltam a hangomat, lehámozva magamról a kabátomat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 4:00 pm

Iris & Dimitriy

Amint kinyílt a szemem reggel, széles mosoly jelent meg ajkaimon a tegnap este emlékétől és mindattól, ami elkezdett kibontakozni közöttünk, amiről nem is gondoltam volna, hogy valaha lehetségessé válik. Még ajkaimon éreztem a csókját, testemen az érintését, ahogy finoman magához szorított, mintha soha nem is akarna elengedni és magam előtt láttam az édes vigyorát, amikor elbúcsúztam Tőle és lefeküdtem aludni, mielőtt még elszabadulna mindaz, ami mindkettőnkben tombolt. És rögtön ébredés után ott lüktetett bennem az érzés, hogy látni akarom Őt, pedig pár nappal ezelőtt még megnyugvással töltött el az, ha tudtam, hogy nincs itthon. Most inkább kínzóan hatott rám az üres ház és a gondolat, hogy estig nem is láthatom újra és még akkor is kérdéses, hogy emberi időben ér-e még haza, de ettől függetlenül már a vacsorát tervezgettem.
Egészen addig, míg a kezembe nem akadt a tegnap esti vacsora számlája és észre nem vettem rajta a dátumot, mert azóta csak az asztalom fölött görnyedve bámulok ki a fejemből és próbálok rájönni, hogy mi a fene folyik itt. Iszonyúan össze vagyok zavarodva, próbálom az elmúlt heteket, hónapokat felidézni, de nem megy. Már a munkahelyemet is felhívtam, hogy megkérdezzem őket arról a projektről, amin jelenleg dolgozom, aminek tervei fölött gubbasztok már, talán órák óta, de kiderült, hogy ezt már rég befejeztem. Nem tudom eldönteni, hogy ez csak valami ócska vicc, vagy egyszerűen csak elment az eszem és annyira hülye vagyok, hogy még csak észre se vettem, de minél tovább keresgélek válaszok után, annál egyértelműbb, hogy valami nincs rendben.
Olykor megnyugszok pár pillanatra, belemélyedek a gondolataimba, de amint ez megtörténik, amint azon kezdek gondolkodni, hogy mégis mi minden történhetett, amire nem emlékszem, rám tör valami pánikroham-szerű érzés, a torkom elszorul, hogy még levegőt is alig tudok venni és a zakatoló szívem hangján túl nem hallok semmit, nem érzékelek semmit a külvilágból. Maflás rángat néha vissza a jelenbe, rám bámul a nagy bogár szemeivel és a kezemet nyalogatva hívja fel magára a figyelmet, amivel sikerül is rövid ideig megnyugtatnia, de még Róla is, csak az jut eszembe, hogy talán nem is tegnap került ide. Hogy már korábbról kellene emlékeznem rá, hiszen ha jobban belegondolok, már tányérja, edénye meg minden franc cucca meg volt tegnap. Kész agyrém ez az egész és Neki tudnia kell erről. Dimitriynek tudnia kell, hogy mi a fene folyik itt és, ha jobban belegondolok, talán ez magyarázat lehet a különös viselkedésére is, a hirtelen változásra, de ennek kapcsán meg rögtön felvetődik bennem a kérdés, hogy vajon mi történhetett köztünk?
Este ettől függetlenül megrendelem a vacsorát, még akkor is, ha egyébként szemernyi étvágyam sincs és hét óra előtt tíz perccel, már az asztalnál ülök, de az asztallapra simult tenyereimmel, a merev tartásommal és a távolba révedő szemeimmel, valószínűleg úgy festhetek, mint akinek tényleg elmentek teljesen otthonról. És ez a legijesztőbb, hogy talán el is mentek és még, csak nem is szólt róla senki, a tegnap reggel kapcsán se tudok felidézni egyetlen olyan kérdést sem, ami arra engedne következtetni, hogy váratlanul érte volna Dimitriyt ez az egész. Ennek kellett, hogy legyen valami előzménye vagy igazából fogalmam sincs, hogy most mi van. Egyszerűen, csak bámulok magam elé és talán, ha idő közben megérkezik, még arra sem figyelek fel, annyira leköt az, hogy a tegnapi és a tegnapelőtti nap közötti különbségeket keresgessem, meg minden bizonnyal az azok közt eltelt időt és emlékeket. Egyértelmű, hogy onnantól maradt ki valami, hogy az irodájában csókolóztunk, hiszen az akkori és a mostani Dimitriy közti különbség is erre enged következtetni.
Iszonyúan elfáradtam az egész napos idegeskedéstől, agyalástól, a sírástól és a zavarodottságtól, ami most is ugyanúgy itt van bennem, mert semmivel sem jutottam előrébb és már, csak abban tudok reménykedni, hogy legalább Ő tudja a válaszokat, hogy tud valamit, hogy mi történik körülöttem, még akkor is, ha így félre vezetett. Még azt sem tudom eldönteni, hogy haragudjak rá vagy inkább normálisan próbáljak tőle megtudni valamit, de még az a jó, hogy ma már kellőképpen kidühöngtem magam azzal, ahogy összetépkedtem a már felesleges terveket, melyek azóta is ott hevernek a padlón a rajzommal együtt. Mondjuk, azt nem téptem szét, de ettől még lehet nem ártana eltüntetnem a földről a szeméttel együtt, de mégis miért próbáljam meg titokban tartani, hogy elment az eszem, amikor már úgyis tudja?

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - If you tell the Truth, you don't have to remember anything.
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End
» Iris & Dimitriy - Please, be My husband

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: