M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - back to the beginning
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 3:26 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Nem először célozgat már arra a rögtönzött utazásra, amivel megpróbáltam eltűnni innen, bár így utólag visszagondolva, meglehetősen naiv voltam, amiért azt gondoltam, hogy az orosz maffia majd nem talál rám. Talán, csak abban reménykedtem, hogy inkább legyintenek egyet és hagynak a fenébe, mert nem érem meg az erőfeszítést, de tévedtem, mert újra itt találtam magam. Nem, mintha jobb lett volna ott a tengerparton, ahol állandóan azt lestem, hogy figyel-e valaki vagy sem, mert javarészt ebből állt az a pár napom, de maradjon csak Dimitriy abban a hitben, hogy a hasamat süttettem és a francia fiúkákkal foglalkoztam. Legalább, most visszatért az incselkedőn hangulat és nem látom a tekintetében az iménti feszültséget. Ez most újra az a pimasz, jó kedvű Dimitriy, akivel szívesen viccelődök én is. -Nem csak a hasamat.- fűzöm a megjegyzéséhez szándékosan pimaszkodva, finoman ajkamba harapva, ha már tényleg ennyire érdekli, hogy mit is csinálhattam a Riviérán, de végül megnyugtatom azért afelől, hogy nem tervezek újabb szökést, mivel nem lenne semmi értelme és a mai nap után egyébként is úgy gondolom, hogy talán el tudnánk viselni egymást.
Somolyogva figyelem, mikor kalandként utal arra az időre és, már kérdeznék is rá, hogy mitől volt ez számára ekkora kaland, mikor korrigálja picit a szavait, végül az apja megizzasztását említi, amitől nekem is vigyor szökik ajkaimra.-Azért örülök, hogy nem rúgta szét a hátsómat vagy vágott mondjuk egy csomagtartóba megkötözve. - nevetgélek jókedvűen, ami minden bizonnyal ebben az esetben elmaradt volna, ha tényleg úgy szállít haza a kedves papa. De szerencsére, csak az izompacsirtái figyelték minden lépésemet, mint valami fegyencnek és egészen Dimitriy irodájáig kísértek. -Mondjuk egy kicsit be voltam tojva, amikor besétáltam hozzád, ezt most már nőiesen bevallom.- kuncogok tovább kínos mosollyal az arcomon, mert bár igyekeztem lazának és vagánynak tűnni, nem igazán tudtam, hogy mire számíthatok, mit várhatok Tőle, miután így megaláztam, vagy tudja a fene, hogy miként élte meg az egészet.
Végül a kérdést neki is felteszem, hogy hol is lenne most szívesebben, de olyan megdöbbentő választ kapok, amire egyáltalán nem számítottam és nem is tudok hozzá mit fűzni. Nem is mernék rákérdezni, hogy ezt hogy is érti, mert egy egész picit félek attól, hogy mit mondana, hogy talán tényleg nem olyan nagy véletlen, hogy ma így viselkedik és, hogy békességben akar éldegélni, bár nem igazán emlékszem rá, hogy okot adtam volna arra, hogy megkedveljen. De mi van, ha mégis?
A lasagne-val végül sikerül elterelni a figyelmemet, mielőtt még túl sokat agyalnék feleslegesen ilyen abszurd dolgokon, vagy ne adja az ég, még kérdezősködni is kezdenék, de azt már nem bírom szó nélkül hagyni, mikor azt mondja, hogy minden ujjamra juthat egy pasas. Bármi miatt is köttetett ez a házasság, eszem ágába se jutna más férfiakkal randizgatni, még akkor sem, ha Vele nem feltétlenül házaspárként élünk, így aztán emlékeztetem is rá, hogy én bizony férjnél vagyok. Mintha nem is róla beszélnék, ezt a hangulatot pedig Ő is megőrzi a válaszában. -Kellemetlen lenne előadni neki, hogy egyedül túrtam úgy össze az ágyát nassolás közben.- morfondírozok egyetértve, mintha valaha is megkísérelném betenni a lábam a szobájába, majd a kérdése hallatán tanácstalanul vállat vonok. -Őszintén szólva fogalmam sincs, de nem tesztelném inkább. Elég veszélyes figura.- villantok rá egy kínos, de jókedvű mosolyt, mintha továbbra is az állítólagos férjemről beszélnénk, de végül valamivel komolyabb hangvételben folytatom a gondolatmenetet, amiből Ő máris azt szűri le, mint lényeget, hogy lepasszoltam a nőinek, mire csak a szemeimet forgatom mosolyogva egészen addig a pillanatig, míg el nem hangzik a kérdése.
Egyértelmű, hogy szándékosan zavarba akar hozni, de még így is sikerül neki, bár igyekszem úgy tenni, mintha csak azért bámulnék rá olyan hosszan, mert épp most tanulmányozom az arcát. -Egyáltalán nem vagy visszataszító.- sóhajtom végül kelletlenül, tudom, hogy erre ment ki a játék, hogy ezt kimondjam, most pedig irtó elégedett is lehet majd magával, bár a lényegen mindez nem változtat, újabb kérdésére bólintok is, ahogy megrágom az újabb falatot. -Hát, én is tudok mosolyogva díszelegni melletted, nem?- vonok vállat, mert hát csak nem lehet olyan nehéz a feleségeként mellette ácsorogni és elkortyolgatni egy pohár pezsgőt. Vagy kettőt, hármat.
Végül a lasagne-t én is eltüntetem, bár Dimitriy jócskán megelőzött, és miután az oda hívott pincér elsétál a tányérokkal, nevetve sandítok rá a megjegyzése hallatán. -Én meg remélem, hogy Kirill nem szedte szét a kutyát.- kuncogok halkan, de aztán tekintetem az arcán felejtem, miközben az ábrázatom is merengőbbé válik, ahogy újra eszembe jut a mai délelőtt és ez a változás, ami egyetlen éjszaka alatt végbe ment rajta. Még mindig nem fér a fejembe, mitől gondolta meg magát, mert eddig elég egyértelmű volt, hogy nem akar velem haverkodni, most meg... -És azt is remélem, hogy ez az egész nem valami aljas tréfa. - jegyzem meg végül halkan, ujjammal rajzolok is egy kört a levegőbe, ezzel éreztette, hogy az étteremről, róla meg erről a mai napról beszélek, de tekintetem még eközben is inkább tényleg reménykedő, mint szúrós. -Ugye nem fogsz holnap reggelre visszaváltozni vagy ilyesmi?- kérdezem végül kissé tétován, mert ha valóban csak szórakozik most velem, úgyse fogja elárulni, hogy éppen azt teszi, úgyhogy végtére is teljesen felesleges a kérdés, de talán ebből is érezheti, mennyivel jobban kedvelem most, hogy jóval nyitottabban áll hozzám.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 6:22 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Általában nem volt bajom a magánnyal, úgy nőttem fel, hogy soha senkit nem engedtem igazán közel magamhoz, így az esetek többségében még akkor is egyedül éreztem magam, mikor ismerős emberek gyűrűje vett körbe, de engem ez egy kicsit sem zavart. Sem otthon, sem máshol, akár egy étteremben, nem igényeltem feltétlenül a társaságot, bár nem is nagyon mertek hülyének nézni emiatt, de valamilyen szinten tudtam azonosulni azzal is, amit felvázolt. Még ha én momentán egész más okból is féltem a magánytól, mert biztos voltam benne, hogy amint egyedül maradok, száguldozni kezdenek majd a gondolataim, és vagy a kétségbeesés szélére sodornak megint vagy... vagy nem. Pedig, ez volt a legrosszabb recept, a kétségbeesés nem engedte a tiszta gondolkodást, ezt a helyzetet viszont nem tudtam megoldani azokkal a módszerekkel, amikhez már hozzászoktam. Ami már tényleg a sors egy hülye fintorának tűnt, mert bármi, ami Iris-szal volt kapcsolatos, szembement mindazzal, amit valaha is láttam vagy megéltem. Vagy éppen csináltam. Miért lenne éppen ez kivétel?
Vontam egyet a vállamon, ajkam körül már ismét azzal a kendőzetlen pimaszsággal, ahogy terítékre került a szökése, de nem is takargattam, hogy mennyire szeretem vele húzni az agyát. - De bizonyára süttetted a hasad a parton, nem? A nemutazásod alatt - kérdeztem, szinte minden ízében visszatérve saját magamhoz, mintha az iménti kis kitérő meg sem történt volna. Muszáj volt összeszednem a széthulló darabjaimat, és bár tudtam, hogy nem ez volt az első és az utolsó eset, hogy valami feladja bennem a szolgálatot, de nagy szerepet játszott benne Ő is. Akár tudatosan, akár tudat alatt, de mintha észlelte volna a váratlan és hirtelen hangulatváltást, és tett róla, hogy sikerüljön elhessegetnem. Vagy talán csak... túl sokat akartam látni ebbe is, mert voltaképpen már bármibe belekapaszkodtam volna. Végül lebiggyedtek ajkaim, ahogy közölte, hogy nem tervez újra elszökni, ez mondjuk egy igencsak erősre sikerült színjáték volt részemről. - Pedig micsoda kaland volt - sóhajtottam fel, pár pillanatig a szabad eget bámulva, mintha tényleg azon merengenék, hogy micsoda kalandok vártak a távollétében, de valójában ugyanazt csináltam, mint előtte. - Mármint neked, nem nekem - tettem hozzá pimaszkodva, egy újabb falat után, de ahogy az is leért, nem bírtam ki, hogy ne folytassam. - Az apámat rég nem izzasztotta meg senki úgy, mint te a szökéseddel - nevettem fel halkan, mert azért ez tényleg megért egy misét. Látni a mindig jéghegy-szilárdágú apám arcán a gondterheltséget olyasmi volt, amire nem lehetett csak úgy jegyet venni, bár ha jobban belegondolok, nyilván nem véletlenül szabott elég komoly feltételeket a lány visszacibálása alkalmából. Furcsa volt visszagondolni arra a közömbösségre, amit akkoriban éreztem iránta, bár valahol még hálás is voltam neki, amiért inkább kereket oldott, addig is nyugtot hagyva az életemben. Ma pedig már pusztán a gondolata is fáj annak, hogy távol legyen tőlem. Ki érti ezt?
A visszadobott kérdésnél kicsit sem gondolkodtam a válaszon, még ha ezzel ismételten rácáfoltam a várakozásaira, ezt pedig, ha szavak formájában nem is hozta tudtomra, de láttam a szemeiben, hogy nem erre számított. Alig tudtam legyőzni az egyre csak erősödő ingert, ami azt búgta a fülembe, hogy mondjak el neki mindent, de a hanggal együtt ismét megjelent a kép a tegnap délutánról, és ha el is hitte volna most nekem, amit mondok, nem akartam újra a legijesztőbb félelem szakadéka felé lökni. Mindennél előbbre való volt az, hogy valahogy... megóvjam a kialakult helyzettől, és hogy Ő szenvedjen a legkevesebbet, még ha ezáltal ezt a terhet át is kell vennem tőle.
- Szóval férjes asszony vagy - ismételtem szavait, jól megízlelve a szavakat, összeszűkült szemekkel őrizgetve tekintetét, de továbbra sem tudtam levakarni a vigyoromat. - Már értem, miért nem akarsz az ágyamban nassolni. Nem akarod, hogy a férjed megtudja - viccelődtem vele egy incselkedő vigyorral. - Csak nem féltékeny típus? - kérdeztem felvont szemöldökkel, tovább folytatva ezt a rögtönzött komédiát, fél szemmel a tányéromra nézve, de ahhoz képest, hogy nem is olyan régen még képes lettem volna eltolni magam elől az egészet, azzal a kifogással, hogy elment az étvágyam, szinte majdnem teljesen leürítettem a tányért. Valahol félúton azonban megállt az újabb falat, leginkább szavai nyomán, ahogy arról kezdett beszélni, hogy Ő kész ismét magára ölteni a jó feleség szerepét, ezzel pedig ismét azt érte el, hogy úgy érezzem, visszarepültünk az időben. Mintha csak tegnap történt volna, hogy felajánlotta a szolgálatait, cserébe azért, hogy soha, senki előtt ne próbáljam meg megalázni. Én pedig többé-kevésbé tartottam is magam ehhez, bár voltak pillanatok, mikor erősen feszegettem azokat a bizonyos határokat, és ezekre nem is voltam úgy kiváltképp büszke.
- Hát, gyorsan visszapasszoltál a barátnőimnek - konyultak le ajkaim, úgy téve, mintha amúgy nem figyeltem volna fel arra, hogy lényegében közölte, nincs okom tartani az esetleges pasijaitól, pedig valahol mérhetetlenül nagy megnyugvást éreztem, hogy legalább emiatt nem kell eltörnöm senki lábát. Vagy kezét. - Ennyire visszataszító vagyok? - kérdeztem játszott sértettséggel, szándékosan cukkolva olyasmivel, amiről amúgy is és most is tudtam, hogy egész máshogy vélekedik. Végül eltoltam magam elől az üres tányért, csak hogy felkönyökölhessek az asztalra, így fürkészve tovább tekintetét, már-már ácsingózva a következő fogás után, de ezúttal kénytelen voltam beérni a tiramisu-val. Valahol mérhetetlenül irigyeltem az erőt, ami benne lakozott, már az ellenállásával kapcsolatban. - Ez azt jelenti, hogy hajlandó vagy eljönni velem mondjuk... partikra is? - folytattam végül normál körülmények között az eszmefuttatást, bár ezen a ponton tudatosult bennem, hogy talán nem lenne szerencsés magammal cipelni ilyen helyekre. Ő nem emlékezett ezekre az emberekre, nem tudta, mit csinált Igor, vagy hogy kicsoda Irina, de ők viszont pontosan tudták, hogy Ő kicsoda. Iszonyúan nehéz helyzetet tudnának teremteni, és ezt nem akartam kockáztatni.
A közelünkben sétáló pincérre pillantottam, egy intéssel jelezve, hogy a tányérokat leszedheti, ezzel egyúttal pedig, hogy jöhet a desszert, de szinte azonnal vissza is fordultam Iris felé. - Remélem, a kutyád még nem szedte szét a házat - vigyorodtam el a pohár pereme felett.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 9:24 pm

Iris & Dimitriy

Tény, hogy meg van róla a magam véleménye, bár a nagy részét az általam látott filmekből merítem, de a szexrabszolgás megjegyzését bármilyen komolyan is adja elő, képtelen vagyok elhinni róla és ezt próbálom is éreztetni vele a vicces megjegyzésemmel. Tudom, hogy valószínűleg egy szempillantás alatt képes kinyírni bárkit, hogy nagy eséllyel rezzenéstelen arccal tud hazudni és, hogy az élete eddig nagyjából a vodka, a nők és a hullák körül forgott. Legalábbis, a filmekből erre tippelek, de most mégis egy olyan Dimitriy ül előttem, aki kísértetiesen hasonlít a tegnapira a pikáns megjegyzéseivel, mégsem ugyanaz, mert a tekintete most nem csak azt a rideg dominanciát és pökhendiséget rejti, mintha minden áron meg akarna szelídíteni, hanem...fogalmam sincs mit, de tegnap még nem nézett rám úgy, mint ahogy ma már jó párszor.
-Nagyon rendes pasas ez a Kirill.- jegyzem meg vigyorogva, de aztán az ebédre is szánok némi időt és figyelmet, az pedig máris nyilvánvalóvá válik, hogy ez tényleg egy remek étterem, ami könnyen válhat az én kedvencemmé is. Nem titkolom azonban előle, hogy ezt a helyet nem szívesen látogatnám egyedül úgy, mint mondjuk az alagsorban lévő edzőtermet és el is árulom neki, miért nem tenném, de rögtön igyekszik megnyugtatni, hogy én nem tartozom az általam leírt balfékek közé. -Hát nem, mert nem járok egyedül étterembe. - mosolygok rá, szándékosan elviccelve kicsit a helyzetet, mert az egy dolog, hogy én hirtelen talán túlságosan őszinte voltam, de Ő meg rögtön igyekszik az önbecsülésemet óvni valami pimasz, aljas megjegyzés helyett, amivel végképp teljesen összezavar és emiatt jobbnak is látom, ha inkább a lasagne-val kezdek foglalkozni.
Legalább van egy kis időm töprengni, addig legalábbis mindenképp, míg fel nem tesz egy igen meglepő és kissé érthetetlen kérdést, mintha az kezdené zavarni, hogy talán csak azért vagyok itt most vele, mert itt "kell" lennem, pedig...tényleg azért jöttem el vele, mert így akartam, mert a délelőtti mutatványai után egyáltalán nem feszélyezett a gondolat, hogy Vele ebédeljek és ahogy ezt röviden a tudtára is adom, olyan édes mosoly jelenik meg ajkain, hogy képtelen vagyok nem ugyanolyannal viszonozni.
Mindezek után, persze megválaszolom másképp is a kérdést, ha netán arra célzott inkább, hogy ha nem lenne ez a kényszerházasság és én élném az életemet úgy, mint eddig, akkor vajon mit csinálnék épp, mire vissza is tér az az ismerős Dimitriy, aki máris megragadja az alkalmat a pimaszkodásra. -Az inkább menekülés volt, mintsem utazás.- jegyzem meg dorgáló mosollyal, hiszen Ő tudja a legjobban, miért keltem útra és hogyan, most meg úgy beszél, mintha egy egyszerű kiruccanás lett volna az egész. -Ne örülj, nem tervezem, hogy újra megszökjek.- vetek rá egy pimasz pillantást, mert azt már sikerült felfognom, hogy egyrészt úgyis visszahoznának újra az apja emberei, másrészt pedig neki sincs ínyére ez az egész.
A kérdést minden esetre megkapja Ő is, de már az első mondatával eléri, hogy ledermedjek és a lehető legértetlenebb ábrázatomat villantsam rá, amit csak fokoz azzal, ahogy folytatja a gondolatmenetet. Nyelek egy nagyot és még a bőröm is felforrósodik újra, ahogy percekkel ezelőtt, miközben próbálom emlékeztetni magamat arra, hogy semmi esetre sem kellene magamra vennem a szavait, nem rólam szól mindez és legfőképpen nem nekem, mégis, a komoly vonásai láttán, még levegőt is elfelejtek venni. Egészen úgy hangzik az egész, mintha...nem, az lehetetlen.
Még akkor is arcát fürkészem, amikor újra neki lát az ebédnek, igazából fel sem fogom, hogy közben én magam is bekapok pár villányi lasagne-t és, csak akkor térek vissza ebből a furcsa, zavaros állapotból, ahogy ismét megszólal és visszautal a korábbi megjegyzésemre. Sikerül annyira felélesztenie szavaival, hogy még egy pimasz mosolyra is futja, miközben megrágom az aktuális falatot, majd mintha csak szándékosan húznám az időt, kényelmes tempóval kortyolok egyet a boromból. -Meglehet, hogy ilyesmire céloztam. - vonok vállat pajkos mosollyal, de az udvarlóim kapcsán szememet forgatva nevetek egyet és sóhajtok egy nagyot. -Nem tudom, hogy mennyire nyilvánvaló, de férjes asszony vagyok.- pimaszkodok tovább, majd valamivel komolyabb arccal rábámulok pár hosszú pillanatig, mielőtt bármit is mondanék. -Akár igazi ez, akár nem, nem szégyenítenélek meg azzal, hogy más férfiakkal járkáljak ebédelni, ráadásul mindegyik idióta, akit csak ismerek.- viccelem el kicsit a komolyabb hangvételű szavakat, de ettől függetlenül teljesen őszintén gondolom, hogy ebben a helyzetben nincs helye mindenféle udvarlóknak. Egyébként is hülyén venné ki magát, amikor a nap végén hazatérnék a férjemhez a pasimtól. -Ez persze nem jelenti azt, hogy neked sem szabad barátnőt tartani, ha úgy adódik, csak annyit kérek, hogy ne parádézz vele nyilvános helyen.- vonok vállat tétován, mert nem igazán tudom, mennyire gondolja úgy, hogy jogom van tőle ilyesmit kérni, de semmi kedvem olyan feleség szerepét betölteni, akiről mindenki tudja, hogy a férje tart még mellette pár...nőcskét is. -Cserébe majd igyekszem jól játszani a szerepemet, ha gondolod.- fűzöm még hozzá, bár tisztában vagyok vele, hogy az az arca, amit nekem most megmutatott és az, amelyiket egy-egy partyn magára ölti, egyáltalán nem egy és ugyanaz, ettől a gondolattól pedig nyelek is egy nagyot. Amúgy is, meg a borból is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 7:41 pm

Csak saját magamat kínoztam azzal, hogy a tudtára adtam, milyen édességekért vagyok oda, mert bármennyire is küzdöttem a fantáziaképek ellen, újra megjelent az előttem fekvő alakja, én pedig olyan lassan és alaposan kentem szét rajta azt a kibaszott finomságot, mintha legalább az életem múlt volna. Éreztem nyelvem alatt a nutellát, ahogy bőrének édes ízével együtt tapadt a nyelvemhez, orromban pedig még mindig ott időzött a vadító illata, és magam sem tudom, hogy bírtam ki, hogy ne harapjak látványosan a saját ajkamba. Mintha a fájdalom kicsit is tompított volna ezen a kavalkádon, de ahogy végignéztem rajta, tekintetem pedig elmélyült az övében, volt egy olyan megérzésem, hogy az Ő elméje is éppen játszadozik a józan eszével, csak velem ellentétben Ő nem akarta hagyni magát. És el kellett ismernem, hogy ezzel hozta a lehető legjobb döntést, legalább valamelyikünk őrizze meg az eszét... nekem kellett volna, tudván a helyzet súlyosságáról, de engem már egyetlen kibaszott mosollyal is képes volt levenni a lábamról, pedig most kellett volna igazán eszemnél lennem. Itt nem volt hibázási lehetőség, pontosan azért, mert nem tudtam az okokat, ahogy azt is homály fedte, hogy mi lesz a következő fejezet ebben az egészben. Csak bízni tudtam abban, hogy ennél rosszabb már nem lehet... - Kirill néha megkegyelmez nekik, és gondjukat viseli - reagáltam viccelődő szavaira, ebből azért leszűrve, hogy bármit is gondolt rólam, ezt még Ő sem feltétlenül tudta elképzelni, de ahogy újra és újra nekifutottam ennek a gondolatnak, valami bizarr oknál fogva visszhangozni kezdett a fejemben pár szó, amit az eddigi talán legharsányabb veszekedésünk során vágott hozzám.
- Te nem vagy szerencsétlen balfék - ragadtam ki pár szót a mondanivalójából, ami viszont meglepett, mert annak ellenére, hogy minden erejével dacolni próbált velem, túlságosan is őszintének és nyíltnak tűnt, ez pedig valami aprócska meleg érzést fecskendezett az ereimbe. Bárhogy is küzdöttem, valószínűleg kiült arcomra a gondterheltség, a furcsa hangulatváltozás pedig úgy uralta el minden porcikámat, mintha soha egy pillanatra sem járt volna át az a kellemes bizsergés, amit folyton folyvást éreztem a jelenlétében. Most is itt volt, a bőröm alatt éreztem, hogyan mászkál fel és le, együtt kúszott a szívdobbanásokkal, mégis, ahogy tekintetébe fúródtam, hogy ismét keresgélni kezdjek, ismét rájöttem, hogy álltatom magamat. Ismertem a dacot, ami benne lakozik, és hogy bármit megtenne annak érdekében, hogy ne nekem legyen igazam, viszont a hirtelen rámtörő hiányérzet egyre erősebben lüktetett bennem. Egyszerre akartam menekülni tőle, közben pedig szorosan magamhoz ölelni, és addig rázni a vállainál fogva, míg vissza nem tér hozzám, mert bár szerettem azt gondolni, hogy erős vagyok, legalább olyan erős, mint a kapcsolatunk legelején, de pont, hogy Ő vált a legnagyobb gyengeségemmé. Mintha elfogyott volna az erő, ami eddig tüzelte a kitartásomat és a reményt, ez pedig egy olyan kérdést eredményezett, amiről pár perccel ezelőtt még nem gondoltam, hogy valaha is napvilágot láthat.
Válasza azonban úgy billentett ki a melankóliából, mintha egyenesen valami ellenszérumot fecskendezett volna  belém. Mert igaza volt, és ismertem annyira, hogy tudjam, tényleg nem lenne itt, ha nem akarna. Nem lenne velem, és nem az én társaságomban ebédelne, ha nem lenne hozzá kedve, és ez elő is csalogatott belőlem valami váratlan, furcsa kis mosolyt. Kezdett az egész egy hülye tinidrámára hajazni, ez az érzelmi hullámvasút legalábbis pont ezt az érzést keltette bennem. - Csak kíváncsiskodom - tettem hozzá, biztos, ami biztos, közben leintve a pincért, hogy töltse újra mindkettőnk poharát, miután sikeresen megittam a bort azelőtt, hogy rendesen hozzáláttam volna az ételhez. - Csak most tértél vissza a Riviéráról, és máris utazgatnál? - kérdeztem vissza félrebillentett fejjel, még közelebb dőlve az asztalhoz, de a hangomban ekkor már bujkált némi pimaszság. Ez legalább még mindig nem múlt el, imádtam az agyát húzni a szökésével. És a francia félpucér ficsúrokkal. - Szerintem várj még egy pár hetet, mielőtt megint úgy tűnne, hogy megszöktél - kacsintottam rá pimaszul, tekintetemmel figyelve, hogyan teszi le a villáját, mintha azt akarta volna sugallni, hogy érdekli annyira a válaszom, hogy csak rám figyeljen közben. Talán tényleg túl látványosan tört be az orrom... - Én ott vagyok, ahol mindig is lenni akartam - jött ki belőlem szinte ösztönösen, bár bizonyára ennél valami sokkal frappánsabb vagy pofátlanabb reakciót várt, de a valóság mára már ennél jóval egyszerűbbnek tűnt. Nekem ott volt az otthonom és ott akartam lenni, ahol Ő is van, és ha ezt nem is köthettem jelenleg az orrára, máshogy a tudtára hozhattam. - Itt van minden, amire szükségem van - fűztem még hozzá komoly ábrázattal, kivételesen a hangomba sem költözött viccelődő él, majd ahogy némileg ismét éledezni kezdett az étvágyam, újra nekifogtam a lasagne-nak, néha-néha közbeiktatva egy korty bort. - Egyébként - kezdtem bele újra, lenyelve egy nagyobb falatot. - Az előbbi már majdnem úgy hangzott, hogy szívesen járnál velem ebédelni ide - vigyorodtam el újra, ebben viszont már tiszteletét tette az a sunyiság és pimaszkodás, ami nem is olyan rég úgy tűnt, hogy nyugovóra tért. - De nem tudom elképzelni, hogy nem akadna minden ujjadra jelentkező, aki szívesen tartana veled - tettem hozzá, bár azt a részt inkább megtartottam magamnak, hogy ha akadna is minden ujjára egy-egy partner, ők talán már nem lennének olyan szerencsés helyzetben, hogy minden testrészük épen megússza azt a közös ebédet a feleségemmel.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 6:32 pm

Iris & Dimitriy

Megjátszott szomorúsággal elhúzom a számat, ahogy a nutella magányos kanalazgatásáról beszél, mert tény, ha épp neki esek az üvegnek, az általában nem a felhőtlen jókedv miatt van, hanem pontosan a magány és az ahhoz hasonló érzések miatt, így hát kénytelen vagyok elismerni, hogy mindenképpen izgalmasabb lehet, ha az ember nem egyedül fogyasztja el az édes krémet. Az viszont teljesen biztos, hogy nem én leszek az, akivel nassolgatni fog, nekem meg jó lesz egyedül kanalazgatni az üvegből, miközben megnézek valami béna filmet, mert azt már rég megfogadtam, hogy semmiképp sem rángatnék bele ebbe a kényelmetlen helyzetbe egyetlen pasit sem. -Talán, ha szépen megkéred a titkárnődet, megetet.- vonok vállat pimasz mosollyal, pedig már az elképzelés is felfűti a véremet, miként tüntetné el rólam Dimitriy a krémet vagy épp én róla, de több eszem kell legyen annál, mint hogy ilyesmiről ábrándozzak. Nem tudom, hogy mi történt vele ma reggel és azt sem, hogy meddig fogja ezt az oldalát mutatni, de az biztos, hogy eddig nem tűnt egy lassan nassolós típusnak, sokkal inkább olyannak, aki szépen behabzsol mindent, amit tud, majd tovább áll. Legalábbis, akaratlanul is ez él bennem Róla, hiszen ehez van szokva, így élte mindig is az életet, hogy egyszerűen megkapta amit akart és kész. Mitől lenne most másabb a helyzet? Miattam. Ugyan már.
Épp emiatt igyekszem folyamatosan hárítani, emlékeztetni rá, mennyire nem vágyom arra, hogy közelebbről lássam a szobáját, de idővel kezd úgy tűnni, mintha egy egész picit rosszul érintené mindez vagy fogalmam sincs, mit üzen a tekintete, ahogy a szexrabszolgás megjegyzése után íriszeimbe fúrja őket. -Remélem, legalább enni meg inni adsz nekik néha napján...- viccelem el a túlságosan komolyan előadott történetet, mert bármilyennek is gondolom, ezt azért már én is képtelen vagyok elhinni róla. Egyébként is, mi szüksége lenne arra, hogy bárkit is az ágyához kötözzön?
Mire a lasagne megérkezik, úgy érzem magam, mintha ezer éve nem ettem volna, pedig alig pár órája annak, hogy elkészítette azt a rántottát reggelire, ez az emlékkép pedig és Dimitriy érezhetően megváltozott hangulata, egy egész picit elgondolkodtat. Miközben a villát magamhoz veszem és megízlelem az első falatot, Ő inkább a bort tünteti el a poharából, ezt a mozdulatot pedig, már épp elégszer csináltam én magam is ahhoz, hogy felismerjem, miféle frusztrációt rejt magában. Mármint, ha eszembe jut, hogy milyen kedves volt egész délelőtt és, hogy mennyire igyekezett elkápráztatni, egy pillanatra még el is szégyellem magam, amiért itt gonoszkodok vele, mintha tényleg, soha, semmi esetre sem tudnám elképzelni, hogy hozzám érjen, pedig valójában cseppet sincs így. Tény azonban, hogy a tegnapi viselkedése és a mai olyannyira eltér, hogy teljesen összezavart vele és jelenleg nem látok más okot erre, mint azt, hogy komolyan rászánta magát arra, hogy megszerez magának, bármi is történjen. Mégsem hagy nyugodni az, ahogy most méricskél, ahogy tekintete elmerül íriszeimben, mintha próbálna egészen mélyre ásni bennem. Megint úgy érzem, mintha keresne valamit vagy nem is tudom. -Nem szeretek egyedül járni étterembe. Olyan...megalázó.- vonok vállat finoman a kérdése hallatán, egyben pedig, talán óvatos célzást is teszek arra, hogy szívesebben jönnek ide társasággal, talán Vele, bár ezen inkább nem is töprengek el, hogy mi okból kifolyólag jut eszembe. -Az emberek meglátnak és rögtön azt gondolják rólad, hogy egy szerencsétlen balfék vagy, mert még egy haverod sincs, aki elkísérjen. De lehet, hogy csak én látom így...- jegyzem meg tétován, legyintek is egyet a kezemmel, mintha ezzel akarnám elhessegetni a túl őszinte szavaimat és inkább újabb adagot lapátolok magamba. Addig is csendben maradok legalább, de a kérdését hallva meglepetten megállok mozdulataim közben és felvont szemöldökkel felpillantok rá. -Miféle kérdés ez, Dimitriy?- sóhajtom halkan, mert akármilyen véleményem is van róla, a világért sem sérteném meg azzal, hogy miközben vele ebédelek, arról beszéljek, hogy hol lennék szívesebben. -Tudod jól, hogy ha nem akarnék itt lenni, nem is lennék itt.- válaszolom kissé komolyabb hangon, értetlen arccal, mert ez most úgy hangzik, mintha...nem is tudom. Tényleg azt gondolja, hogy egy pillanatig sem élvezem a társaságát? Pedig, engem lep meg a legjobban, hogy egyébként igen. -De, ha általánosságban kérdezed, szívesen elutaznék valahova.- közlöm végül halkan az őszinte választ, mert jelen pillanatban, talán ezt tenném, hogy egy kicsit elszabaduljak a megszokott környezetből és ehhez történetesen, neki nincs is semmi köze, nem miatta érzek így. Mielőtt jött Ő meg ez a házasság, leginkább a munkámnak éltem, ha nem lenne mindez, ugyanúgy otthon ülnek a kis terveim fölött, így ha ijesztő is erre gondolnom, de valahol egészen izgalmas is mindaz, ami történik, mert legalább kipukkadt a kis buborékom. -Na és te? Hol lennél most a legszívesebben?- kérdezek vissza én is, ha már ennyire filozofikus témát kezdtünk boncolgatni és csak, hogy érezze mennyire érdekel a válasza, le is teszem a villát, helyette a poharamat veszem magamhoz és házra dőlök a székemen kíváncsi tekintettel fürkészve arcát.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 5:11 pm

Olyannyira nem voltam édesszájú, hogy amíg Ő nem kezdett nutella után kutakodni a szekrényben az egyik ominózus éjszakánk közepén, azt sem tudtam, hogy tartok ilyesmit a saját házamban. Bár, mivel szeretett mindenfélét összevásárolni, azon sem csodálkoztam volna, ha valójában Ő vette volna, ha más nem, saját magának, de azóta el sem tudtam képzelni, hogy egyedül, valami hülye kiskanállal falatozzak abból az édességből. Mondhatni, rászoktatott a jóra, és azok után már kicsit sem volt kedvem visszatérni az eredeti funkciójához. - Elég unalmasnak hangzik. Csak úgy... kanalazgatni, egyedül - biggyesztettem el ajkaimat, szándékosan hergelve Őt tovább, miután továbbra is próbált tudomást sem venni a nyílt hadüzenetről, őrizte ezt a közömbösségnek tűnő maszkot magán, de jelen pillanatban örültem, hogy Ő viszont tényleg nem volt képes belelátni a fejembe. Nem kellett sok képzelőerő mondjuk, hogy rájöjjön, milyen gondolatok rohamozták meg a fantáziámat, még ha lépten-nyomon meg is próbált kiábrándítani vagy épp azt sugallni, hogy mondjak vagy tegyek bármit, Ő sziklaszilárdan áll, és viseli ezt a nyílt ostromlást. Tényleg olyan volt, mintha visszarepültünk volna az időben, vissza, mindennek az elejére, ahol már hallottam ezeket, és tapasztaltam, mennyire erős az önfegyelme, de ahogy akkoriban is birizgálta vele a fantáziámat, hát úgy tűnt, hogy ebben kicsit sem változtam.
Szavaival pedig igyekezett még egyértelműbbé tenni, hogy bármi is fordult meg a fejemben, az nagy eséllyel meg is marad azon a szinten, legalábbis ha rajta múlik, a dac pedig, amit látni véltem tekintetében, csak egy pillanatra ugyan, de kizökkentett a szokásos kerékvágásból. Talán régen azért nem tűnt ennyire nehéznek ez az időszak, mert egyikünk sem jelentett többet a másiknak annál, mint ami ténylegesen volt, de ahogy újra és újra tudatosult bennem, hogy ez momentán nem egy jól kivitelezett játék, némileg kopni is kezdett az étvágyam. Ami nem jelentett túl sok jót a közelgő ebédünknek. - Persze, hogy eszed ágában sincs betenni oda a lábadat - sóhajtottam fel, mosolyára egy élcelődő szemforgatással reagálva, de nem bírtam ki, hogy ne engedjek felszínre törni egy mély, kissé lemondó sóhajt. - Amúgy sem olyan szép, mint a te szobád. Az ágyhoz kötözött szexrabszolgákról már nem is beszélve - vontam meg halványan vállaimat, elég komoly ábrázattal fűzve tovább a szavakat, bár talán rossz ötlet volt ilyesmivel viccelődve, tekintve, hogy nagy eséllyel kinézte volna belőlem az ilyesmit. Jelenleg viszont nem volt más eszköz a kezemben, inkább rejtettem ostoba poénok mögé a bennem tomboló érzéseket, mintsem hogy színt valljak neki mindarról, ami éppen zajlott körülöttünk, vagy amiben éltünk. Pedig ezerféle érzelem szaggatott és tépett belülről, ahogy tekintetem ismét találkozott az övével, csak hogy újra emlékeztessen, mennyire nem tart többnek és jobbnak annál, mint ami tényleg voltam hónapokkal ezelőtt.
Hozzá hasonlóan kezembe vettem a villát, miután letették elém a gőzölgő, friss lasagne-t, de ahelyett, hogy rögtön nekiláttam volna, továbbra is hátradőltem, szabad kezemmel megfogva a boros poharat, és újabb kortyot vettem magamhoz belőle. Ezen a ponton kezdett hiányozni a vodka szúrós íze, ahogy végigégeti a torkomat, ez pedig a testem tudatalatti jelzése volt arra vonatkozóan, hogy kezdek befeszülni. Ugyan pimaszkodó mosolya simogatta az egyre elkeseredettebben verdeső mellkasomat, de nem csillapodott tőle a hiányérzetem. Pedig... itt volt, egyetlen méterre tőlem, mégis, mintha a világ másik felére sodródott volna. - És az új kedvenc éttermedhez is kérsz beosztást, mint az edzőteremhez? - kérdeztem egy kis pimasz társaságában, feltűzve a villára egy falatot az ételből, hogy én is megkóstoljam, de ezúttal sem tudtak csalódást okozni. Olyan volt, mint mindig, és legalább valami úgy tűnt, hogy nem változik. Próbáltam nem magamra venni, amit felém kommunikált, mert tudtam, hogy már nem ennek a Dimitriy-nek szól, de ahogy tekintetem továbbra is Őt fürkészte, és azt, hogy milyen jó étvággyal eszik, akaratlanul is eszembe jutottak a közös élményeink és emlékeink. Az egész nászút, az a pillantás és mosoly, ami fürdőzött a szerelemben, ennek hiánya pedig ismét tőrt forgatott a szívemben. - Ha nem velem kellene lenned, hol lennél most a legszívesebben? - kérdeztem váratlanul, közelebb húzódva az asztalhoz, bár magam sem tudtam, miért voltam erre kíváncsi. Mintha tényleg arra vágytam volna, hogy újra belém taposson, és ezúttal még csak nem is az Ő hibája lenne, mert én kérdeztem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 4:12 pm

Iris & Dimitriy

Tudom, hogy nem lenne szabad bele mennem ebbe a játékba, faggatni arról, hogy milyen módon szereti befalni a tejszínt vagy a mogyorókrémet, mégsem tudom megállni, hogy ne tegyem, bár titkon arra pályázok, hogy talán én is zavarba tudom valahogy hozni Őt és nem csak fordítva. De nem megy. Csak bámul rám azzal a pimasz vigyorral, visszakontráz minden mondatomra, amitől egyre inkább érzem úgy, hogy csak magam alatt vágom a fát, mert míg az Ő arcáról semmit nem tudok leolvasni, azt tisztán érzem, hogy rám minden kimondott szava hatással van.
Zavaromban, még az is, csak utólag tűnik fel, milyen félreérthetően fogalmazok, Ő pedig nem hagyja ki a lehetőséget arra, hogy érzékeltesse velem, miként is lehet értelmezni a szavaimat, de inkább csak a poharam mögé rejtőzök és próbálom odébb tessékelni az agyam által elém vetített képeket arról, hogy is nézne ki az a nassolás, pedig elég jól el tudom képzelni az alapján, ahogy végig vezeti rajtam a pillantását. Egyértelmű, hogy mire gondol tálalás címszóval még, ha elmondása szerint nem is édesszájú. -Szóval el sem tudod képzelni, hogy csak úgy kikanalazd az üvegből.- szögezem le végül a torkomat köszörülve egy bólintás kíséretében, próbálva úgy tenni, mintha egyáltalán nem venném a célzásait, mintha teljesen hidegen hagyna az elmélkedése, pedig a bőröm már úgy felforrósodott, hogy kezdek amiatt aggódni, hogy talán lángra kapok.
Emlékeztetem inkább magamat arra, hogy ki is ül velem szemben, Őt pedig arra, hogy itt nem lesz semmiféle nasi, leszámítva a tiramisut, de sikerül megint úgy fogalmaznom, hogy én jöjjek ki rosszul az egészből, mintha az agyam is ellenem dolgozna és szándékosan adná alá a lovat. -Nem csak ma.- vigyorodok el, mert valahol egész vicces ez az oda-vissza játék, ahogy újra és újra kiforgatja a szavaimat, ezzel próbálva a saját malmára hajtani a vizet, ugyanakkor egyben azt is nyilvánvalóvá teszi, mennyire piszkálom a fantáziáját.
Nem is baj, ha ez így marad, ha nem leszek számára egyéb, mint egy kihívás, egy elérhetetlen dolog, csak legyen is erőm végig kitartani az elhatározásom mellett, bár felmerül bennem a gondolat, hogy egy nyilvános helyen megint más ellenállni az ostromnak, mint mondjuk otthon. Kicsit aggódom is amiatt a vacsora miatt, ami ma este esedékes és titkon abban reménykedek, hogy majd azt is egy hasonló helyen ejtjük meg, de pechemre szó sincs ilyesmiről, bár igyekszem nem kimutatni, mennyire görcsbe rándul a gyomrom ettől. Egész más itt pimaszkodni Vele, ahol azért nagy valószínűséggel kicsit visszafogja magát, mint mondjuk otthon, ahol könnyen a közelembe férkőzhet ismét, hogy aztán azon kapjam magam, hogy már megint egy asztalon ülök megbolondult hormonokkal. -Nem bújok el a tornyomban, hiszen nincs mitől félnem.- vonok vállat mosolyogva, így fogadva el a kihívást, mert ezek után aztán pláne nem fogok megfutamodni és fülemet, farkamat behúzva elrejtőzni a nyugati toronyban, mintha lenne okom bármitől is félni. Képes vagyok uralkodni magamon és, ha kell, Őt is le tudom állítani. Ez lehetne a ma este mottója is. -Pedig, máris azon járt az eszem, hogy fogok a szobádban nassolni, míg te végzed a kötelességedet.- kúszik pimasz vigyor ajkaimra, de igazság szerint eszembe sem jutna a személyes terébe bepofátlankodni, mert tiszteletben tartom, hogy az tényleg csakis az Ő területe, az ő szobája, az Ő ágya, amibe aztán végképp nem akarok belemászni sem azért, hogy oda morzsázzak, sem más miatt. -De ne aggódj. Eszem ágában sincs betenni a lábam a szobádba.- töröm is le a szarvát gyorsan, újra emlékeztetem, mennyire nem tervezem, hogy teljesítsem a házastársi kötelességeimet, de lassan már én magam sem tudom eldönteni, hogy ezt Neki vagy magamnak bizonygatom ennyire.
A vacsora illata előbb megcsapja az orromat, mint hogy a pincér megjelenne az asztalunk mellett, össze is fut a nyál a számban már a lasagne gondolatától is, az elém táruló látvány pedig, mikor a pincér az asztalra helyezi a tányérokat, csak még jobban meghozza az étvágyamat. -Nagyon jó az illata.- sóhajtom vigyorogva, ahogy beleszimatolok a levegőbe, majd kezembe is veszem a villát és Dimitriyre sandítok. -Remélem, nem múlt el az étvágyad a sok képzeletbeli nassolástól.- pimaszkodok mosolyogva, de mielőtt neki látnék megvárom, hogy Ő is így tegyen és, csak ezek után kapom be az első falatot, ami máris élvezkedő hümmögést vált ki belőlem, miután alaposan megízlelem. -Mától nekem is ez a kedvenc helyem.- pillantok fel rá mosolyogva, bár a jó ízlését amúgy sem vontam eddig sem kétségbe, de ezek után már pláne nem tenném.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 13, 2022 7:37 am

Hétköznapi körülmények között kicsit sem lepődtem volna meg kérdésén, mert odáig voltam a pimaszkodásáért, és Ő is tudta, hogy ha egyszer belekezd velem egy ilyen játékba, én nem maradok adósa. Most mégis alkalmazkodni kényszerültem ehhez az új helyzethez, és szerintem elég jól csináltam, talán éppen ezért nem láttam jönni a mogyorókrém tálalására vonatkozó kérdését, mintha ezzel visszaköszönt volna az az Iris, akit én is ismertem, és felhívást tett volna keringőre. Akárhányszor pimaszkodásba kezdtem, akaratlanul is visszhangozni kezdett fejemben a ma már többször elismételt mondata, hogy ezekhez még nem vagyunk elég jóban, és ezt szinte azonnal követte az a kép, ahogy foglyul ejtettem abban a székben, Ő pedig gondolkodás nélkül szakadt ki a rögtönzött börtönből, és a konyhába viharzott. Régen fele ennyire sem érdekeltek a határok vagy éppen a szabályok, nem biztonsági játékot játszottam, nem egyszer hozva ezáltal kényelmetlen helyzetbe még Őt is, de akkoriban még egyszerűen... nem volt veszítenivalóm. Nem akartam tőle semmit, maximum azt, amit minden más nőtől, majd a házasságunk végeztével szépen elengedni, ahogy azt a nagykönyvben megírták. Mi pedig lassan, fokozatosan felülírtuk, de most megint olyan volt az egész, mintha valaki nekiesett volna egy radírral.
Válasz nélkül akartam hagyni megjegyzését, mert számára valószínűleg éppen elég visszajelzés lett volna az arcomra kúszó széles, szemtelen vigyor. Ha először nem is, utólag talán már Ő is rájött, hogy minek is hangzott a rövid kis megjegyzése a nasikra és arra a bizonyos összeveszésre. - Nem, szerintem sem veszekednénk ilyen nasik mellett - mondtam, szándékosan fogalmazva át megjegyzését, majd én is egy korty borba fojtottam a vigyorgásomat, legalábbis addig, míg vissza nem kanyarodtam az előbbi kérdéséhez.
Szavaimat tekintetem is követte, először csak a nyakát véve alaposabb szemügyre, mintha nem ismerném minden centiméterét amúgy is, de ennyi nem volt elég, kíváncsiskodó tekintetem úgy haladt tovább, mintha arra fogadkoztam volna, hogy itt helyben levetkőztetem a tekintetemmel. Ami mondjuk... nem esett volna nehezemre, egyedül az tartott vissza, hogy ismertem magam annyira, hogy ha az övében nem is, de az én poharamban az lenne az utolsó csepp. Már így is alig tudtam visszafogni az ébredező vágyat, amit újra és újra előcsalogatott belőlem. - Amúgy nem is vagyok édesszájú. De ezeknek nem tudok ellenállni, főleg ha szemrevaló a... tálalás - vontam meg vállamat alig láthatóan, ekkor már úgy csimpaszkodva tekintetére, mintha ennek segítségével tényleg a fejébe látnék. Nem kellett mondjuk nagy tehetség ahhoz, hogy rájöjjek, mi is megy végbe benne, mert hatalmas előnyöm volt, ismertem minden porcikáját, tudtam, hogy milyen reakciót tudok előcsalogatni belőle egyetlen puszta érintéssel, és hacsak nem cserélték ki Őt teljesen az éjszakák folyamán, hát ez még mindig megállta a helyét. Tudtam, hogy mire van szüksége és hogy mire vágyik, de ismerve Őt, azt is tudtam, hogy milyen tartás szorult belé, így biztos voltam abban is, hogy nem fog kötélnek állni. Az a kép élt rólam a fejében, hogy úgyis csak megszerezni akarom, használni, majd eldobni, erre pedig egy fél nap alatt aligha tudnék rácáfolni. Főleg hogy annak idején is ugyanezt érzékeltettem vele, mikor majdnem minden nélkül magára hagytam, és napokig úgy kerülgettük egymást, mintha parancsba adták volna. - Ó, be is érem vele. Legalábbis ma - dőltem hátra ismét, továbbra sem engedve azt a pimasz vigyort eltűnni, szándékosan hangsúlyozva azt a kis időhatározót, amit talán nem is tudatosan biggyesztett a mondanivalója közepére, de a tudatalattink mindig őszintébben kommunikált, mint a józan eszünk. - Otthon szoktam vacsorázni - köszörültem meg torkomat aztán, újabbat vonva a vállamon. - De ehetsz a tornyodban is, ha ott biztonságosabbnak ítéled a körülményeket - tettem hozzá ártatlan grimasszal, bár a nyílt és egyértelmű pimaszkodásom ellenére sem tudtam, hogy mi lenne a helyes döntés. Nem is csak a vacsora kapcsán, mert míg neki voltak rejtett tartalékai, hogy megküzdjön a vággyal, én ilyesmivel nem próbálkoztam, mert nem volt kérdéses, hogy mennyire sóvárgok utána. Viszont végig ott motoszkált bennem a gondolat, hogy talán most először tényleg bírnom kéne magammal, az így felszabaduló energiát pedig inkább abba kellene ölnöm, hogy megtaláljam erre a megoldást. De már a puszta gondolatába is beleőrültem, hogy távol tartsam magam tőle. - Ha elszólít a kötelesség, akkor viszont tiéd az egész ház - folytattam tovább. - Csak ne morzsázz az ágyamba - vontam fel pimaszkodva a szemöldökömet, továbbra sem engedve a sunyi vigyorgásomból. Bár, talán nem volt a legjobb ötlet elképzelni, ahogyan az ágyamban fekszik. Akár vacsorával, akár anélkül.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 9:19 pm

Iris & Dimitriy

Ha mellé nem is nyúltam a tiramisuval, egyértelmű, hogy nem sikerült olyasmire ráböknöm, amiért Dimitriy annyira odáig lenne és, amikor megosztja velem, hogy mi az, amit szívesebben nassol, rá kell jöjjek, hogy nem is tudtam volna eltalálni, bármeddig is törtem volna a fejem. Már, csak azért sem, mert ezek kapcsán, már nem feltétlenül egy étteremben felszolgálandó desszert jut az eszembe, hanem valami olyasmi, amitől akaratlanul is forróság önt el, a pulzusom pedig jóval tempósabbá válik és, csak a pincér érkezése enyhít rajta valamennyire.
Van egy kevéske időm, hogy összeszedjem magam, majd ahogy a felszolgáló elsétál, én pedig közelebb húzom magamhoz a bort, magam sem értem mi üt belém, de visszakanyarodok a témához, mintha szándékosan akarnám tovább kínoztatni magam, pedig már így is nehezemre esett fenntartani a kifejezéstelen arcomat. Már, ha egyáltalán annak tűnt egy külső szemlélő szerint is, mert már igazán abban sem vagyok biztos, hogy az arcmimikámat én uralom, mikor az agyam érezhetően felmondta már a szolgálatot. -Kíváncsi természet vagyok.- jegyzem meg a poharam rejtekéből pimasz mosollyal, mikor Dimitriy talán most először úgy fest, hogy talán tétovázik a választ illetően, de nem félek attól, hogy nem él majd a lehetőséggel, hogy alaposan felvilágosítson. Ráadásul, most én kértem rá, mintha azt akarnám, hogy adjon némi betekintést a perverz gondolataiba, mintha nem lenne épp elég nekem a sajátom is. -Úgy tűnik, nasik terén nem vesznénk össze.- vigyorodok el, de még én magam sem tudom elhinni, hogy ezt tényleg hangosan kimondtam, mintha valaha is lehetőséget akarnék adni arra, hogy ezeket mind összedobjuk és együtt...nassoljunk. Őrület, hogy mit képes előcsalogatni belőlem, pedig sosem gondoltam volna, hogy egy étteremben majd pikáns megjegyzésekkel bombázom, de igazából a tegnapi után kár is lenne tagadnom, hogy érzek iránta testi vonzalmat. Az, ahogy megcsókoltam, kellőképpen elárult és ezt mindketten tudjuk még, ha nem is vágja a képembe nagy mellénnyel.
Már épp kezdem azt hinni, hogy talán el is engedjük a témát és hagyja, hogy a magas labdám valahol messze árván landoljon, anélkül, hogy lecsapná, de végül nem okoz csalódást. Kacér vigyorral az arcomon, mozdulatlanul figyelem, ahogy közelebb hajol egy picit az asztal fölött és szemérmetlenül a nyakamra tereli pillantását pikáns megjegyzése közben.-Miért nem lep ez meg?- kérdezem halkan, meglepően lazán, pedig elég komoly erőfeszítést igényel, hogy normális hangon szólaljak meg, mert attól, ahogy rám néz, szinte érzem is nyakamon az érintését. Pechemre pedig, itt nem is áll le, még egyértelműbben adja tudtomra, mire is gondol, merre kalandozik a fantáziája, én pedig képtelen vagyok visszafogni a késztetést, hogy nyeljek egy nagyot, de igyekszem egy torok köszörüléssel leplezni az egészet. Nem, mintha nem lenne kellően árulkodó az, ahogy az ajkait bámulom, mintha máris magamon érezném őket, ahogy testem különböző pontjait barangolják végig, de aztan tekintete visszatalál íriszeimre, én pedig némán állom a pillantását. A legrosszabb az egészben, hogy tudom, pontosan tudja, látja rajtam, milyen hatással van rám és a csibészes vigyora el is árulja, mennyire élvezi a helyzetet. -Különös. Nem tűntél ilyen édesszájúnak.- találok rá végül a hangomra, ahogy újra magamhoz emelem a poharamat, de most akaratlanul is jóval nagyobbat kortyolok, mintha ez enyhíthetné egy pillanatig is a bennem tomboló forróságot. Tisztára elment az eszem, ez most már teljesen biztos, de tagadhatatlan, hogy élvezem. -Minden esetre, ma be kell érned a tiramisuval. Az is elég finom.- villantok rá pimasz vigyort, mintha csak az Övét próbálnám leutánozni, ezzel igyekezve hűteni a hangulatot, mert bármennyire is izgató ez az egész játék, akkor sem veszíthetem el a józan eszemet. Valószínűleg, csak addig piszkálom ennyire a csőrét, amíg megmaradok elérhetetlen tiltott gyümölcsnek, én pedig élvezem ezt a figyelmet, amit emiatt kapok tőle, úgyhogy ellen kell állnom neki minden áron. -Na és, hol tervezi elfogyasztani a drágalátos férjem azt a vacsorát?- terelem tovább a témát, de talán azt is így akarom kideríteni, hogy este is nyilvános helyen tartózkodunk-e majd, ahol valamivel könnyebben tudok neki ellenállni vagy sem. Utóbbi esetén igen csak fel kell kötnöm a szoknyámat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 8:24 pm

Ugyan csak pár pillanatra, de lekonyultak ajkaim, ahogy szóvá tette, hogy ez bizony egy kihagyott ziccer, bár nagy eséllyel így is, úgy is kibújt volna alóla valahogy. Sokkal több mozgástérrel rendelkezett ezúttal, mint akkor este, ott lényegében nem volt hová menekülnie, ezúttal viszont még az utolsó pillanatban is megmásíthatta volna a döntését, csak hogy elkerülje, hogy én nyerjem a fogadást. Márpedig mindketten tudtuk, hogy milyen az, ha én nyerek, és hogy általában mennyire pofátlanul hajtom be az adósságokat, főleg ha az övéről van szó, de bele kellett törődnöm, hogy ezúttal nem vágott elég gyorsan az eszem. Talán kijöttem a gyakorlatból.
Már a lasagne gondolatától is összefolyt a nyál a számban, mert idejét sem tudtam, hogy mikor ettem utoljára, és mikor korábban azt mondtam neki, hogy ez az étterem a kedvenc helyem, egy kicsit sem túloztam. Ő persze rögtön egyenlíteni akart, miután kiderült, hogy talán tényleg a fejébe látok, még ha én magam tudtam is, hogy erről szó sincs. Inkább ügyesen játszottam ki a kezemben tartott kártyákat, Ő viszont elég gyorsan letette az étlapot, a duzzogása láttam pedig muszáj volt felnevetnem. Mintha a tiramisu-val mellé tudott volna lőni. Ennek ellenére nem hagytam ki a kínálkozó alkalmat, hogy ismét megpróbáljam zavarba hozni, mintha tényleg sportot űztem volna abból, hogy előcsalogassam azokat a pírfoltokat, amik mintha ezúttal megmakacsolták volna magukat, de még mielőtt jobban belemerültem volna, a pincér felbukkanása áthúzta a számításaimat.
A távozása után kézbe fogtam a boros poharat, majd ajkaimhoz emelve kortyoltam belőle egy keveset, de mielőtt újra bevetettem volna magamat, megszólalt, kérdése hallatán pedig jó ideig azon gondolkodtam, hogy ez vajon tényleg megtörtént-e, vagy csak képzelődtem. Az a furcsa, pimasz csillogás az előbbi mellett szólt, ajkai elbújtak a pohár pereme mögött, de még így sem tudta teljesen elrejteni előlem azt az ártatlan pislogást, amivel amúgy is képes volt kicsalogatni belőlem bármilyen szunnyadó vadállatot. Nem tudtam, hogy honnan jött az erő ahhoz, hogy ne bukjon ki belőlem egy óriási sóhaj, mozdulni sem engedtem arcizmaimat, így fürkészve tovább a tekintetét, közben halványan félrebillentve a fejemet. - Hirtelen milyen kíváncsi lettél - jegyeztem meg lassan, szándékosan húzva az agyát, de ahogy tovább folytatta, és megjegyzést tett az eperre, egy pillanatra mintha tényleg elveszítettem volna a kapcsolatot a világgal. Pár pillanat erejéig komolyan megfordult a fejemben, hogy talán... csak a bolondját járatja velem, és ezzel akarta a tudtomra hozni, hogy ez az egész egy óriási szivatás volt, de ahogy teltek a másodpercek, Ő pedig meg sem rezzent, már tudtam, hogy ez csak a véletlen műve. Csak megosztotta velem, hogy Ő még az epret is előnyben részesíti, és lassan ki is rajzolódott egy iszonyúan sunyi vigyor ajkaim köré. - Főleg, ha azzal a tejszínnel és mogyorókrémmel kóstolod - törtem meg végül a részemről beálló csendet, majd lassan előredőltem, könyökömmel támaszkodva meg az asztal lapjában, így vizslatva tovább szemeit. - Amúgy nem igazán szoktam kérni, inkább kiszolgálom magam - vigyorodtam el szemtelenül, visszatalálva a korábbi kérdésére, tekintetem pedig arcáról a nyakára vándorolt, szinte érezve ujjaim alatt a forró bőrét, fejemben pedig még élénken élt a kép, mikor végigkentem rajta a nutellát. A gondolatba minden izmom belefeszült, a gyomromra rámarkolt az az ismerős, bizsergető érzés, de a kikívánkozó sóhajt egyelőre még mindig visszafojtottam. Pedig... a picsába, csak magam alatt vágtam a fát az egésszel. - Számtalan olyan hely van, ahol sokkal édesebb az íze, mint mikor csak egyszerűen... kikanalazod az üvegből - folytattam tovább, ezzel egyidejűleg tekintetem tovább vándorolt, pár másodpercet időzve dekoltázsánál, és valószínűleg az mentette meg, hogy más testrésze nem látszódott ki az asztal takarásából, mert nem álltam volna meg a mellkasánál.
Hirtelen néztem rá ismét, újra elmerülve tekintetében, továbbra is azzal a komisz kis mosollyal a szám sarkában, bár a jó ég tudta, hogy jelenleg hol is húzódik az a határ, vagy létezett-e még egyáltalán.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 7:26 pm

Iris & Dimitriy

Különös izgatottság lesz úrrá rajtam a kitalált játék miatt, a jó öreg kíváncsiság ott csillog tekintetemben, miközben arcán megjelenik az a már ismerős pimasz vigyor és bújni kezdi az étlapot, de kerül-fordul az arcomat fürkészi, mintha tényleg próbálna leolvasni rólam valamit. Pedig, minden erőmmel azon vagyok, hogy fenntartsam a pókerarcomat, még akkor is, amikor hangosan fontolgatni kezdi, hogy talán a tengeri undormányokat válassza. Nem akarom elárulni magam, de biztos, hogy még azelőtt közbe lépnék, hogy a pincér kettőt pislogna, csak ne kelljen azokat a förmedvényeket tányéron látnom.
A pizza, már jóval barátságosabb ötletnek tűnt, eltekintve attól, hogy nem feltétlenül tartom éttermi kajának, ha arra gondolok, mennyire utálom késsel és villával enni, a paradicsomszósz kapcsán meg, valami teljesen abszurd fantáziakép elevenedik meg előttem, így őszintén örülök, mikor végül ezt az ötletet is elveti. Tényleg úgy érzem, mintha hallaná közben a gondolataimat vagy, csak iszonyú jó érzéke van ahhoz, hogy még az erőlködésem ellenére is leolvasson rólam bármit, ami mondjuk nem is lenne meglepő, ha eszembe jut, hogy mivel is foglalkozik. Az biztos, hogy soha nem próbálnék meg neki hazudni, mert egyrészt pocsékul csinálom, másrészt úgyis átlátna rajtam és egyébként is, végül a lasagne mellett dönt, amitől kis híján padlót fogok. Annyi más kaja van azon az étlapon, Ő mégis az egyik kedvencemet szúrja ki, bár szerintem nincs is olyan ember a földön, aki ne imádná a lasagne-t.
-De talán megóvná a gondolataimat Tőled.- mosolygok rá pimaszul, de az apró bók nem kerüli el a figyelmemet, ahogy a szépségemet említi, emiatt pedig vetek is rá egy hálás pillantást. Nem, mintha nem kötötte volna már az orromra az első estén, mennyire nincs problémája a külsőmmel, ezért is ment bele abba a fogadásba, amit most pimaszul meg is említ. -Késő bánat. Kihagytál egy remek lehetőséget.- vonok vállat szemtelen vigyorral az arcomon, bár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a múltkori után még egyszer belementem volna ugyanabba a játékba. Vagy épp pont, hogy megtettem volna, mert akkor legalább ráfoghattam volna arra, hogy csak a betyár becsület miatt csókoltam meg, nem úgy, mint mondjuk tegnap. Tegnap egyszerűen, csak elment az eszem de, ha annak köze van ahhoz, hogy ma így viselkedik velem, hát akkor egyáltalán nem bánom, hogy megtörtént.
Próbára teszem azonban én is a telepatikus képességeimet, amivel legalább nem kockáztatom meg, hogy tovább jár az agyam, miközben Ő egyre gyanúsabb, hogy tényleg belelát a fejembe. Magamhoz veszem az étlapot és a desszertek között kezdek válogatni, de Vele ellentétben én egyáltalán nem tudom, hogy merre tapogatózzak -legalábbis desszertek terén-, hangosan ötletelek is picit, de az arcára kiülő vigyor nem sokat segít. Nem is érzem teljesen jó választásnak végül azt, ami mellett leteszem a voksomat, kicsit meg is játszok némi gyerekes duzzogást, miközben Ő szándékosan hagy őrlődni picit, de végül egyszerűen csak vállat von és megnyugtat afelől, hogy annyira nem nyúltam mellé. Ad azonban még némi segítséget arra az esetre, ha netán újra desszertet akarnék valaha választani, de az említett finomságok kapcsán minden eszembe jut, csak egy étterem étlapja nem, sőt. Azon kapom magam, hogy a bőröm egy egész picit felforrósodik, ahogy meglódul a fantáziám sejtelmes mosolya láttán, de szerencsére a pincér kellőképpen kizökkent, mielőtt még az arcom is lángra kapna. Ha nem ismerném, teljesen ártalmatlannak hangzana ajkai közül egy olyan átlagos szó, mint a tejszín vagy a mogyorókrém, de Ő Dimitriy.
Inkább a székemen lapítok mosolyogva, míg leadja a rendelést, tekintetem a mozdulatát követi, ahogy a boros pohárra fog és én is közelebb húzom magamhoz a sajátomat. -Na és...miféle tálalási módszerrel szoktad kérni azt a mogyorókrémet?- kérdezem ártatlan arccal, érdeklődő tekintettel, mintha épp az időjárásról kérdezném, de a biztonság kedvéért ajkaimat a poharam mögé rejtem és kortyolok is egyet a kellemes italból. Legalább, lesz mire fogom, hogy miért ég az arcom, mert akárhogy is nézzük, most szándékosan olyan témát feszegetek, amit talán biztonságosabb lenne békén hagyni. Mégis képtelen vagyok nem pimaszkodni a közelében, mintha bekapcsolna rajtam valami flört gombot, ami bizonyára ugyanolyan rejtett képessége, mint a gondolatolvasás.-De, ha már itt tartunk, én is többre tartok egy tál epret, mint bármelyik desszertet.- vonok vállat finoman, továbbra is azzal az ártatlan arccal, mert az eper viszont akármilyen klisés, akkor is az egyik legfinomabb gyümölcs.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 6:36 pm

Szavai hallatán nem is nagyon küzdöttem a vigyor ellen, ami az arcomra kúszott, mert bárhogy is nézzük, igaza volt. A napjaim nagy részét nem azzal töltöttem, hogy illemleckéket vettem, és ugyan most valamivel szembetűnőbb lehetett neki ez az eddig rejtegetett jellemvonás, de villantottam már meg előtte is a fogam fehérjét. Még ha nem is emlékezett rá, de amikor minden erőmmel azon voltam, hogy átgyalogoljak rajta, például azon az első randin, az udvariasság és jómodor állt tőlem a legtávolabb. Ha előtte nem is, hát akkor és ott már láthatta, miért is nem vagyok - vagy voltam - méltó senki szeretetére vagy szimpátiájára. Egyszerűen nem is akartam az lenni, úgy szerettem az életemet, ahogy volt, legalábbis addig, míg rá nem döbbentett, hogy milyen kopott és sivár volt mindig is.
Tovább pimaszkodott, mire kicsalt tőlem egy pofátlan, ördögi vigyort, nem is rejtve véka alá, hogy amúgy kicsit sem ingott meg az önbizalmam. Talán azt gondolta, hogy ezúttal sikerül kifognia rajtam, és véget ér a szerencse-szériám, de eltökélt szándékom volt rácáfolni erre a kósza gondolatra, bár kicsit sértette a tisztességes játékot, hogy sokkal több információ állt rendelkezésemre. Azt viszont már kicsit sem akartam magyarázni, hogy nemcsak a tisztességes, de a tisztességtelen játékokat is szeretem.
A tengeri herkentyűket szinte pillanatokon belül el is vetettem, bár nem tudtam nem észrevenni, hogy milyen masszívan állta a pillantásomat, még csak ki sem ült arcára az az undor, amit néhány nappal ezelőtt az étteremben produkált, mikor vacsorát rendeltem magunknak, és így kénytelen voltam számításba venni, hogy nemcsak nekem, de neki is lehetnek titkos tartalékai. Mondjuk némi színészi tehetség, amit eddig minden ízében kizártam. A pizza végül hasonló sorsra jutott, mint elődje, szavaimmal ellentétben inkább nem is képzelve el, hogy mégis milyen módszerrel tüntetném el ajkai széléről a paradicsomszószt, ha netán mégis összekenné magát, végül tekintetem pár pillanatig újra az étlapon állapodott meg, csak hogy úgy tegyek, mintha a lasagne egy hirtelen ötlet lenne. - Az alufólia ártana a szépségednek - húztam el a számat, aminek sarkában azért ott időzött az a sunyi kis vigyor, miközben félrebillentettem fejemet, így méricskélve Őt tovább. - Bár most kicsit sajnálom, hogy nem kötöttem fogadást erre a gondolatolvasásra. Az múltkor is bevált - telt meg élettel a somolygásom, bár ezt kicsit nehezebb lett volna megvalósítani, mint azt, hogy tudok-e zongorázni. Az ott egyértelműen kiderült, míg az, hogy ráérzek-e az ízlésére, zsákbamacska volt, és az utolsó utáni pillanatban is letagadhatta volna. Amennyire próbált nem kötélnek állni, meg is tette volna, elvégre már a jutalom-csók alól is megpróbált kibújni. Mintha tényleg tegnap történt volna...
Amint letettem az étlapot, Ő kézbe vette a sajátját, ezúttal pedig rajtam volt a sor, hogy kényelmesen hátradőljek, nem is szóltam egy szót sem, csak kihasználtam az alkalmat, hogy csendben gyönyörködjek benne, már amennyit engedett láttatni magából a kibaszott étlap takarása végett. Vele ellentétben viszont kicsit sem próbáltam elrejteni a reakcióimat, bár nem volt különösebb bajom az elsőként említett panna cotta-val sem, de nem bírtam ki, hogy ne nevessek fel, mikor sóhajtva letette az étlapját. - A tiramisu tökéletes - vontam meg vállaimat lazán, jó pár pillanatnyi hatásszünet után, csak hogy hagyjam egy kicsit forrni magában, de ahogy távolabb toltam magamtól az étlapot, ismét megkerestem vele a szemkontaktust. - Bár inkább a jóval egyszerűbb desszerteket szeretem - kezdtem bele sejtelmes, csalafinta kis vigyorral. - Tejszínt, mogyorókrémet... - kezdtem bele a felsorolásba, pislogás nélkül követve arcizmai játékát, de a mellénk érkező pincér ezúttal neki tett szívességet az érkezésével, kizárva azt a lehetőséget, hogy ismét sikeresen zavarba hozzam. - Lasagne-t kérünk. Desszertnek pedig tiramisu-t - fordultam felé, ujjaimmal ráakaszkodva a pohár borra, amit időközben letett elénk.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 5:51 pm

Iris & Dimitriy

Nehéz összeegyeztetnem a gátlástalan bűnözőt a figyelmes úriemberrel, még akkor is, ha tudom, hogy most nagy valószínűséggel azon van, hogy lenyűgözzön, mert minden mozdulata olyan természetes, hogy egyértelműen elárulja, hogy ez az elegancia és az udvariasság a sajátja is. Mégis, még ennek ellenére is tisztában vagyok vele, hogy mindez most Nekem szól, engem akar vele elkápráztatni és az a helyzet, hogy sikerül is neki, mert én meg iszonyatosan élvezem, hogy ilyen figyelemmel tüntet ki. Pedig, Ő Dimitriy Smolensky. Mégis, hányszor fordulhat elő, hogy valaki miatt ennyire töri magát, ennyire igyekszik, hogy az illető megkedvelje? Elég, ha csak abból indulok ki, hogy eleinte hogyan viselkedett velem, máris megkapom a választ, de csak erre az egy kérdésre, mert azt még mindig nem értem, mitől ez a nagy változás, miért lett hirtelen olyan fontos számára, hogy elviseljük egymást? -Jó, hát azt én is gondoltam, hogy munka közben nem az udvariasság a fő erényed.- vetek rá egy sejtelmes pillantást, de ajkam szegletében továbbra is ott bújkál a mosoly. -Vicces lenne egy jobb egyenes előtt megkérdezni, hogy "nem bánja, ha eltöröm az orrát?" vagy ilyesmi.- viccelődök jókedvűen, de azért ügyelek arra, hogy csak Ő hallja a szavaimat, mert az még mindig nem tiszta számomra, hogy mennyire köztudott a városban, hogy mi is az ő...munkája. Különös, de most még az a gondolat sem feszélyez igazán, vagy nem úgy, mint eleinte, mert ha az előttem ülő férfira nézek, most nem a ridegség vagy a kegyetlenség jut eszembe róla, hanem inkább az, ahogy a dolgozó szobám kanapéján szundikált a kutyakölyökkel, amit tőle kaptam vagy épp, ahogy nem rég a virágokat cipelte hűségesen a kocsihoz. És az a gyönyörű virágcsokor, amiről azóta se tudom, hogy találta ki, hogy pont a kedvencem.
-Azt mondtad, szereted a kihívásokat.- válaszolom pimaszul vállat vonva, vigyorogva, miután előállok egy rögtönzött játékkal és ahogy a pincér megérkezik az étlapokkal, hátra is dőlök a székemen, mintha csak ezzel akarnám még egyértelműbben jelezni, hogy rá bíztam a döntést.
A borral kapásból nem nyúl mellé, bár őszintén meglepett volna, ha kikér nekem egy korsó sört vagy valami puccos, kimondhatatlan nevű koktélt, de csak egy sejtelmes mosollyal díjazom a választását, aztán a figyelmem inkább az arcára irányul, ahogy az étlapot kezdi olvasgatni. Igyekszem ezt a mosolyt akkor is megtartani, amikor a tenger gyümölcseivel kapcsolatban morfondírozik, mert nem akarok neki egyetlen arcizmommal se segíteni, pedig legszívesebben már a herkentyűk gondolatától is öklendeznék. De szerencsére elveti a gondolatot, össze is húzom picit a szemeimet, gyanakvó pillantással méregetem tovább, mintha épp arra próbálnék rájönni, hogy tényleg valami szupererőt használ közben rajtam vagy egyszerűen, csak ennyire kiismerhető vagyok.
A pizzával kapcsolatos megjegyzésén elnevetem magam, bár akaratlanul is elképzelem, Ő miként festene némi szósszal az ajkain, de ezt a fantáziaképet visszatuszkolom gyorsan oda, ahonnan jött, megnyalom ajkaimat és rendezem a vonásaimat, hogy továbbra se áruljak el neki semmit. Egész addig, míg meg nem hozza a döntését, mert akkor egyrészt leesik az állam, másrészt pedig kétkedő mosollyal megcsóválom a fejem. -Holnaptól alufóliát fogok tekerni a fejemre.- közlöm fenyegető hangsúllyal, nevetve, ezzel árulva el, mennyire nem nyúlt mellé, sőt. Igazából a lasagne az egyik nagy kedvencem, amit bármikor képes lennék megenni függetlenül a napszaktól vagy a hangulatomtól. -Nem tudom, hogy csinálod, de elismerem, hogy lenyűgöző.- vallom be végül halkan, megjátszott pökhendiséggel, mintha ezzel próbálnám elviselni a vereséget, már ha egyáltalán annak számít, hogy nyitott könyv vagyok számára. -De akkor, most megpróbálok én is a te fejedben olvasni. Én választok desszertet.- közlöm mosolyogva, szúrós pillantással, ahogy magamhoz veszem a saját étlapomat, szándékosan úgy tartva, hogy elrejtse előle az arcomat és, csak akkor kandikálok ki a lap fölött, amikor olyasmire bukkanok, amit alaposabban fontolóra kell vennem. -Nem tűnsz egy Panna cotta-s típusnak...- jegyzem meg elgondolkodva, majd újra a lap mögé bújok, végül ahogy meghozom a döntésemet, leteszem az étlapot és sóhajtok.-Nekem ez nem megy olyan jól, de a Tiramisu-t mindenki szereti.- vonok vállat némi fintorral az arcomon, de ez véletlenül sem a desszertnek szól, hanem inkább annak, hogy konkrétan fogalmam sincs róla, melyiket szeretheti Dimitriy.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 4:12 pm

Amikor ma reggel kiléptem a szobám ajtaján, még csak gondolat szintjén sem jutott eszembe, hogy vele fogok reggelizni, majd ebédelni, a kettő közé beiktatva némi munkát és virágvásárlást. Nem tudtam, mire számíthatok a tegnapi nap után, egyedül abban voltam biztos, hogy talán még kevesebbre fog emlékezni, mint tegnap, de arra a legvadabb álmaimban sem számítottam, hogy visszaugrunk a legeslegelejére. Kevesebb ennél rosszabb forgatókönyv létezhetett volna, de ahogy most fürkésztem Őt, egyetlen pillanatát sem szalasztva el a jókedvű, lágy mosolyának, kezdett kibontakozni bennem valami, ami normális körülmények között soha nem zavart volna. A hangulat, ami egyre kedvesebbé és kötetlenebbé vált, magával hordozta a veszélyt, hogy megfeledkezem magamról, pedig páratlan önfegyelemmel rendelkeztem, de ahogy néhány pillanatra elvesztem azokban a mély íriszekben, látni véltem a nőt, aki kiszabadított a saját börtönömből. Már így is a nyelvembe kellett harapnom néha, hogy ne mondjak olyasmit, amire már nem süthetném rá azt, hogy csak véletlen egybeesés, vagy egyértelmű következtetés. Ez még elment egy csokor liliomnál, de akár egy pillanatnyi hév is okozhatott volna totális pusztítást.
Valami ilyesmi lett úrrá rajtam akkor is, mikor kezem gyengéden a hátára simított, a mozdulat pedig olyannyira ösztönös volt, hogy jó pár pillanatig még én sem fogtam fel, hogy emiatt túlcsordul az a bizonyos pohár. És ha valahol nem akartam drámai jelenetet rendezni, az egy nyilvános étterem volt, de talán segített volna a gyorsabb kapcsolásban, ha azt érzem a tenyerem alatt, hogy mennyire feszélyezi az érintésem. Ehelyett meg sem szólalt, nem húzódott el, ez pedig... ha nem is mutattam ki, de valahol mélyen óriási reményt keltett bennem. Reményt, amitől még mohóbban lüktetett a vérem, és ami készen állt volna könyörögni bárkinek, aki azt mondja, hogy tud megoldást erre az egész röhejesnek tűnő helyzetre. - Ez eléggé helyzetfüggő - válaszoltam vigyorogva, mikor szóvá tette, hogy szerinte úriember vagyok, bár ezt már annak idején is említette egy párszor. Talán a helyében is meglepődtem volna azon, hogy a férfi, akiről eddig semmi jót vagy szépet nem hallottam, udvariasan ajtókat nyitogat vagy épp kihúzza a széket, de ez csak a kép egyik fele volt.
Amint leültem vele szemben, már hátra is dőltem, nem áldozva túl sok figyelmet a környezetünknek, tekintve, hogy már legalább ezerszer volt alkalmam végigméricskélni a hangulatos atmoszférát, és nagyon meglepődtem volna, ha Ő nem találja hozzám hasonlóan kellemesnek. - Szóval, most le akarod tesztelni, hogy tényleg gondolatolvasó vagyok-e? - kérdeztem vigyorogva, már most aljasnak érezve magam, elvégre elég nagy előnyöm volt a tudta nélkül. Akárcsak a liliom esetében, most is jól jött egy-két kósza információmorzsa, amit az elmúlt hónapokban csiripelt a fülembe, és amikre valami kisebb csoda folytán még emlékeztem is.
Megvártam, míg a pincér elénk tette az étlapokat, de még ez idő alatt is folyamatosan Iris tekintetét fürkésztem, közben rendelve egy-egy pohár bort az ebédünk mellé, ezzel bocsátva útjára a felszolgálónkat. - Lássuk - sóhajtottam fel, kézbe véve az elém tett étlapot, és úgy kezdtem lapozgatni, mintha tényleg görcsösen gondolkodnék az ott felsorolt ételeken. - Tenger gyümölcsei - olvastam fel az első oldal címsorát, majd rögtön megkerestem Iris tekintetét, és mint aki komolyan szuggerálja, végül tovább lapoztam. - Nem, az biztosan nem - jegyeztem meg vigyorogva, mintha tényleg a szemeiből olvastam volna ki ezt az amúgy nem elhanyagolható kis infót, pedig nem is olyan régen Ő maga mondta el a közös utazásunk során. Próbáltam is minél előbb kiverni a fejemből, mielőtt ismét görcsbe rándult volna a gyomrom, az pedig kicsit sem segített volna az étvágyamon. - És ugyan égek a vágytól, hogy lássalak paradicsomszósszal összekenve, de pizza sem - lapoztam át legalább három oldalt szemtelen vigyorgással, a tanakodásom azonban nem tartott sokáig, mert már akkor tudtam, hogy mit akarok enni, mikor kinyitottam az étlapot, a bort sem véletlenül választottam. - Lasagne - jelentettem ki, bár talán ezen a ponton nem ártott volna kérdésként megfogalmaznom, de ha nem tetszett neki a ház ajánlata, kedvére felülbírálhatta.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 12, 2022 2:34 pm

Iris & Dimitriy

Fejemet csóválva mosolygok szavain, hiszen kész csalódás lett volna, ha nem épp ezt a választ kapom tőle, ha végül nem azt mondja majd, hogy szereti a kihívásokat, bár el se tudom képzelni, hogy mégis miféle praktikákat fog bevetni annak érdekében, hogy ő győzedelmeskedjen végül. Nem, mintha olyan borzalmas lenne megérinteni, hiszen most sem az, ahogy a csokrot elveszem tőle és most tényleg hálás vagyok, amiért nem lát a fejembe, mert tény, hogy valószínűleg a kedvére lenne mindaz, amit ott találna. Legalábbis jelen pillanatban biztos. -Nagyon ritkán.-javítom ki a megjegyzését bár soha nem voltam jó abban, hogy megjátsszam magam, így aztán nagy esély van arra, hogy most is tudja, hogy hazudok. Túl sokszor jár a fejemben az, ami tegnap történt köztünk, hogy az első estén elcsattant pofátlan csókot ne is említsem, így most egész megnyugtató a gondolat, hogy "nyilvános" helyen fogunk ebédelni, ahol az üzlettársaival is szokott. Nem, mintha arra vágynék, hogy így tekintsen rám is és ezt finoman szóvá is teszem, ajkaimon pedig a gyengéd mosoly, csak tovább szélesedik az Övé láttán, miközben tovább sétálunk kényelmesen az étterem felé. Azon mondjuk el sem gondolkozok, miért örülök annak, hogy ezek szerint nem hurcibál erre a helyre mindenféle nőket, bár tekintve, hogy elvileg a férjem, nem is esne túl jól, ha közben mindenki más nővel látná. Nem is értem az egészet.
A különös gondolataimból sikeresen visszarángat a kérdésével, hogy egy magamfajta dacos kislány mivel is tölti az idejét, én pedig ki nem hagynám a lehetőséget, hogy emlékeztessem rá, hogy a drága embere konkrétan mindenhova követ, úgyhogy pontosan tudnia kellene, mivel töltöm az időmet. A pláza említésén nevetek is egy jótízűt, mert el tudom képzelni, mekkora sokk lehet ez Kirillnek, hogy az eddigi feladatai után, most maximum annyi dolga van, hogy egy csomó táskát hurcibáljon utánam. De legalább életveszélybe nem kerül, nem?
Mégis, végül neki hezitálás után elárulom Dimitriynek, miért is az a sok városnézés és csavargás, hiszen nem feltétlenül vagyok én egy shopping mániás tyúk, viszont így tudtam biztosítani, hogy minél kevesebbszer fussunk össze. Szerencsére, nem túlzottan üti szíven a dolog, valószínűleg sejtette is, hogy ilyesmi szándékkal megyek folyamatosan, mint a távirat és, csak hogy még pocsékabbul érezzem magam, amiért így viszonyultam eddig hozzá, nem sértettséggel reagál vagy flegmázással, mint azt várnám, hanem egy pimasz megjegyzéssel, vigyorogva.
Forgatom is a szemeimet, nem akarok belegondolni, mit jelent az a "néha", inkább megosztok még vele pár információt magamról -fogalmam sincs miért-, és szelíd mosollyal felé sandítok. Különös, de a mai meglepetései után én is kezdem úgy érezni, hogy máris kiismert, ami egyrészt kellemes, másrészt viszont elég ijesztő.
Az étteremhez érve kicsit felfüggesztem a vigyorgást, vonásaim ellágyulnak és inkább egy bájos mosoly kíséretében indulok a bejárat felé, amit akkor sem tüntetek el onnan, amikor tenyere finoman a hátamra simul, csak egy picit ajkamba harapok és igyekszem elrejteni, mennyire nem viszolygok ettől. Pedig, valahol azt kívánom, bár undort éreznék inkább, de az a nő vesse rám az első követ, akit egy ilyen gyengéd és figyelmes érintést kellemetlenül érintene. Semmi erőszakosság vagy dominancia nincs benne, inkább csak egy apró jelzés a többi ember felé, hogy mi...együtt vagyunk. Még, ha nem is igazán úgy, mint ahogy ez a szó sugallná.
Az egész azonban nem tart pár pillanatnál tovább, mintha csak rájönne, hogy talán ez ez érintés túl megy valamilyen határon, pedig egyébként egyáltalán nem vettem zokon, de ezt bizros nem fogom az orrára kötni, miközben intéz nekünk asztalt, akihez odaérve, még a széket is kihúzza előttem, hogy helyet foglalhassak. -Mindig meglep, hogy egy igazi úriember vagy.- jegyzem meg közben hálás mosollyal, majd ahogy Ő maga is helyet foglal előttem, kérdése hallatán alaposabban szemügyre veszem az éttermet. -Kénytelen vagyok bevallani, hogy tetszik, igen. - bólogatok egyetértve, mert valóban hangulatos a hely, főleg a terasz, ahol kaptuk az asztal kérésére, de miután kibámészkodtam magam, felé sandítok mosolyogva. -Na jó. Akkor lássuk, mit ajánlana ebédre, Mr Smolensky?- helyezem könyököm az asztalra, majd egy kecses mozdulattal megtámasztom állam a kézfejemen és rámosolygok. -Gondolom, már mindent kóstoltál az étlapról, engem pedig "máris ismersz", úgyhogy tudnod kell, mi az, ami megfelel az ízlésemnek.- lesek rá játékos mosollyal, bár tekintve, hogy elárultam mennyire imádom az olasz ételeket, nem nagyon nyúlhat mellé, de kíváncsi vagyok, ha hagyom kibontakozni, mivel fog elkápráztatni. Egy kicsit, talán most sodródhatok az árral, vagyis inkább Vele.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 11, 2022 9:32 pm

- Szeretem a kihívásokat - jegyeztem meg könnyedén, mintha épp arról beszéltem volna, hogy éppen süt a nap, pedig ennél valószínűleg jóval többet mondott el ez a kis megjegyzés. Ezúttal egészen más módszerekkel kellett közelednem felé, mert hiába próbáltam felidézni magamban, hogy annak idején hogyan is indult ez az egész közöttünk, kénytelen voltam beismerni, hogy akkoriban minden fokozatosan, lépésről lépésre történt. Egyikünk sem akart többet a másiktól a kelleténél, és ahogy Ő elkerült engem, úgy én is jobb szerettem minél távolabb tudni magamtól, semmint hogy egy levegőt szívjunk. Végül mégis a bőröm alá fészkelődött, centiről centire jutva el a szívemig, mára pedig teljesen begubózott a mellkasomba, néha úgy rámarkolva a szívemre, hogy esküszöm, még a körmei nyomát is éreztem. Pedig nem volt szándékos, tudtam, hogy soha nem bántana vagy ártana nekem tudatosan, mégis, a fájdalom és a félelem ezen szintje még mindig ismeretlen volt előttem. Ezek nélkül is teljesnek éreztem volna az életemet, de talán nem ártott volna hinnem a karmában.
Nehezen álltam meg, hogy ne simítsak a hátára, hisz szinte már ösztönösen jött volna a mozdulat, ahogy mellettem sétált. Soha, egyetlen alkalmat sem hagytam ki, hogy ilyen formában is érintsem Őt, még ha nem is volt több ártalmatlan gesztusnál, de az, hogy zsebre vágtam mindkét kezemet, némileg lefoglalta az ujjaimat, és kevesebb időm jutott az örlődésre, hogy ezúttal mégis miért nem érhetek csak úgy hozzá. Nem mintha nem érdekeltek volna egyre jobban a kibaszott okok, de volt egy olyan sejtésem, hogy a megoldás máshol volt keresendő. Nyilván nem Iris kérte ezt az... akármit. - Szerintem pedig pont hogy tetszene, amit ott látnék - utaltam a gondolataira szemtelen somolygással. - Legalábbis néha - finomítottam szavaimon egy komisz vigyorral, bár nem kellett sokat töprengenie azon, hogy mire is gondolok. Titkon én is örültem, hogy nem lát belém, mert egyrészt már régen kiszivárgott volna a kis titkom, másrészt némely gondolatom hatására talán még az az Iris is belepirult volna ezekbe a fantáziaképekbe, aki amúgy már úgy ismert, mint a rossz pénzt. Mindenről Ő jutott eszembe, de míg Ő általában zavartan elkapta rólam a tekintetét, ha pirongásba kezdett, én szemrebbenés nélkül álltam pillantását, mintha nem arra gondoltam volna végig, hogy mégis milyen lenne lebontani róla ezt a könnyed nyári viseletet.
Mosolyomból pár pillanatra eltűnt a pimaszkodás, mert ahogy közölte, hogy ennél az ebédnél Ő nem üzlettársként tekint magára, átjárt valami furcsa, kellemes melegség. Már majdnem olyan volt, mint... de ki tudja, talán azzal a virágcsokorral tényleg szereztem pár jó pontot, és ezt leginkább annak köszönhettem. - Elég, ha a szüleink üzlettársak - válaszoltam pár másodpercnyi szünet után, azt már nem téve hozzá, hogy várhatóan nekünk ebben úgysem lesz köszönet, de ahogy ismét eszembe jutott, hogy amúgy minden egy kibaszott darab papírról szólt, felkavarodott a gyomrom. Ezúttal nem volt mibe kapaszkodnom, a bizonytalanság és a tehetetlenség egyvelege mázsás súlyt nyomott a mellkasomra, mert míg pár nappal ezelőtt még láttam magam előtt a közös életünket, ma már csak a reménybe kapaszkodhattam. Újra és újra emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy amúgy az ügyén kellene dolgoznom, megtalálnom a megoldás kulcsát, ehhez képest a belvárosban sétálgatok, és ugyan éreztem és láttam, hogyan nyílik ki egyre inkább előttem, de abban egy pillanatig sem hittem, hogy ez vezet majd a megoldáshoz.
Meg is köszörültem a torkomat, hátha ez segít elhessegetni legalább egy-két órára ezeket a nyomasztó gondolatokat, de a visszavágója már olyasmi volt, ami kicsit sem lepett meg, ki is bukott belőlem egy halk nevetés. - Ő csak a plázát emlegeti folyton. Szerintem az fáj neki a legjobban - húztam el ajkaimat egy pillanatra, mímelt szomorúsággal, bár valahol megértettem Kirill neheztelését emiatt, még ha az utóbbi időben már egész jól ki is jöttek egymással. Ez az egész nagy hátralépés volt kettejük barátságában is. Arra viszont felkaptam a fejemet, ahogy végül Ő maga vallotta be, hogy eltökélt szándéka volt mindeddig kerülni. Kicsit sem lepett meg, ezerszer hallottam a szájából, mégis, azon a szinten, ahol jelenleg kettőnk kapcsolata tartott, viszonylag nagy dolognak számított, hogy előállt egy ilyen vallomással. Vagy mivel. - Pedig nem harapok. Csak néha - vigyorodtam el, ezzel a gesztussal próbálva lazítani rajta, de a saját helyzetemen inkább csak rontottam vele, mert ahogy kimondtam a szavakat, legalább ezer olyan alkalom jutott eszembe, ahol vagy Ő harapdált engem, vagy én Őt, és kezdtem biztos lenni abban, hogy tényleg nincs olyan dolog, amiről ne Ő jutna eszembe. - Mintha máris ismernélek - küldtem felé újra egy felélénkült, pimasz grimaszt, miután számos apró részletet osztott meg magáról, és azokat, amiket eddig esetleg még nem tudtam róla, el is raktároztam. Jól jöhet még, legalább annyira, mint az, amit annak idején a liliomról mondott.
Ahogy az étterem kis kapujához értünk, hirtelen megfeledkeztem magamról, ösztönösen simult tenyerem a hátára, így ösztökélve arra, hogy sétáljon beljebb, de az egész csak addig tartott, míg észbe nem kaptam. Nem kapkodtam viszont, helyette lassan húztam el róla a kezemet, szándékosan nem is szólva semmit, inkább a felénk közeledő pincérhez fordultam, és egy kinti asztalt kértem. Szerencsére már ismertek annyira, hogy tudták, mennyire nem szeretek várakozni, egy percen belül már kalauzoltak is minket az egyik szabad asztalhoz, én pedig, ahogy azt a ösztönöm diktálta, ki is húztam Iris-nak a széket. - Egész kellemes, nem? Mármint, hangulatos - böktem körbe, miután én is letettem a hátsómat vele szemben, próbálva nem arra gondolni, hogy mi is történt közöttünk, mikor legutóbb egy ilyen asztal két végén ültünk.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 11, 2022 8:11 pm

Iris & Dimitriy

Csodálatos az a rögtönzött csokor és bár akkor is ezt gondolnám, ha nem épp a kedvenc virágaimmal állna elém, így azonban teljes a sikere és ez minden bizonnyal, az arcomra is van írva. Nem is értem, hogy érzett rá, hogy számomra a rózsa -ha gyönyörű is- tényleg egy olyan virág, ami már túlságosan nagy figyelmet kapott és szinte minden nyálas dalban, versben és filmben szerepel, miközben vannak nála sokkal szebbek is. Egyszerűen klisés és én nem szeretem az ilyen dolgokat, Ő pedig egész kellemes azt gondolni, hogy így raérzett erre, hogy ennyire már kiismert, hogy ezt tudja. Kibaszottul gyönyörű az a liliom csokor, rá is kérdezek nem-e gondolatolvasó, pimasz válasza hallatán pedig elvigyorodok és ajkamba harapok. -Az egy kicsit nehezebb mutatvány.- vigyorgok rá incselkedve, na nem, mintha tegnap egyébként nem került volna irtó közel ahhoz, hogy sikeresen teljesítse ezt a feladatot. Még szerencse, hogy Kirill megzavart minket, másképp most oda lenne a kihívás, aminek valószínűleg ezt az egész délelőttöt köszönhetem, bár ez túl sok belefeccölt energia lenne ahhoz, hogy egyszerűen csak meg akarjon fektetni. Inkább tűnik úgy, mintha egy olyan oldalát akarná megmutatni nekem, amit egyébként soha nem feltételeztem volna róla, hogy van neki. Mintha az lenne a célja, hogy talán más szemmel nézzek rá, ne csak a kegyetlen maffiózót lássam benne és el kell ismernem, jól csinálja. -Talán az is.- kuncogok a megjegyzésén, bár azt már tényleg kétlem, hogy ilyen átlátszó próbálkozással rá tudna venni, hogy bárhol is megérintsem, ahol egyébként nem feltétlenül lenne illendő. Pedig, ha csak felidézem, milyen érzés volt tegnap végig barangolni a testét...azóta sem értem, hogy mi ütött belém de, ha már kihívás lett a dologból, mindenképp vissza kell fognom magam.
Mondjuk, most minden lehetőségem meg lenne arra, hogy letaperoljam, tekintve, hogy tele van mindkét keze az általam választott virágokkal, én pedig akaratlanul is ellágyulok attól, milyen hűségesen cipeli őket a kocsihoz. Soha nem gondoltam volna, hogy akár, csak hasonló látványban lesz részem, de már, csak ezért megérte ma felkelni. -Igen. Kirill kifejezetten igényelni szokta, hogy cipekedhessen.- nevetem el magam, bár azt kénytelen vagyok megjegyezni magamban, hogy Dimitriyt sokak élvezetesebb közben nézni, még akkor is, ha javarészt betemették a zöld levelek.
Nincs sok időm azonban ezen elmélkedni, mert már indul is az út másik oldalára, én pedig gondolkodás nélkül követem, főleg, amikor elárulja, hogy történetesen egy olasz étterem felé tartunk, amivel már megint sikerül eltalálnia az ízlésemet, mert imádom az olasz ételeket, a gondolat pedig, hogy ebben véletlenül még hasonlítunk is, mosolyt csal ajkaimra. -Jobb is, mert valószínűleg beleőrülnél, ha tényleg belelátnál.- mosolygok jókedvűen séta közben, olykor-olykor felé sandítva, egy pillanatra pedig el is játszok a gondolattal, milyen borzasztó lenne, ha tényleg olvasna a gondolataimban. Valószínűleg, lenne bőven okom a pironkodásra, bár így is akad, amikor -ha burkoltan is- de afelől kezdek érdeklődni, hogy vajon milyen sűrűn látogatja ezt az éttermet és itt természetesen nem arra gondolok, hogy egyedül tenné vagy üzlettársakkal.
Nem is értem mondjuk, miért érdekel ez egyáltalán, de valamiért megnyugtat a gondolat, hogy nem szokott minden áldott nap mindenféle nőket hordani ugyanide. Az is olyan elcsépelt lenne ugyebár. -Nem baj, ha én most nem tekintek magamra az üzlettársadként? - sandítok rá mosolyogva, mintha csak így akarnám a tudtára adni, hogy egyrészt megnyugtató gondolat, hogy nem ez a kedvenc csajozós helye, másrészt pedig, hogy értékelem, hogy az élete egy újabb szegletét osztja meg velem, még ha nem is igazán akarok belegondolni, miféle üzleteket bonyolíthat le ebben az étteremben.
Követem az iránymutatását és jobbra fordulok, ahogy int, miközben alaposan szemügyre veszem a környéket is és újra felé pillantva muszáj vagyok elkönyvelni, hogy egész kellemes vele sétálgatni, nem pedig egyedül úgy, hogy közben az embere lopakodik mögöttem, mint valami ninja.
Kérdése hallatán, először tanácstalanul fújtatok egyet, mert meglehet, hogy most teljesen lerombolom benne a rólam kialakított képet, ha már dacos kislányként utal rám, de a megszokott pimaszkodást most sem hagyom ki. -Azt hittem, Kirill mindenről beszámol.- kerülöm ki először a kérdést vigyorogva, miközben kisöprök egy kósza tincset az arcomból, végül vállat vonok. -Igazából semmi izgalmasat. Például edzeni szoktam járni, kávézni vagy csak szimplán vásárolgatni, de...- állok itt meg egy pillanatra és a mosoly is eltűnik pár másodpercig az arcomról, miközben azt latolgatom, hogy vajon érdemes-e őszintének lennem vele. -Eddig igazából főleg Téged akartalak elkerülni.- bököm ki kissé félve, arcát kutatva tekintetemmel, bár lássuk be, eddig meg is volt rá az okom, mert egyáltalán nem így viselkedett velem és legfőképpen, a legapróbb jelét sem adta annak, hogy nyitni akarna, hogy legalább ne úgy tengessük a napjainkat, mint két összezárt idegen. -De talán a mai nap után, már szívesebben töltöm majd az időmet otthon.- mosolyodok el végül, mert ha a kellemetlen résszel kapcsolatban őszinte voltam, akkor ezt sem titkolom most el előle, hogy mennyit változott máris a véleményem Róla. -És egyébként van egy park, ami meg az én kedvenc helyem és ahol általában elfogyasztom az ebédemet akkor is, ha épp az irodába megyek dolgozni.- osztom meg vele ezt az aprócska információt de, ha idő közben esetleg megérkezünk az étteremhez, a figyelmemet pár perc erejéig a hely köti le, amit alaposan meg is nézek magamnak, ajkaimon viszont folyamatosan ott látszik az a lágy mosoly, amit ma Ő varázsolt oda. Nem is értem, hogy csinálta.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 11, 2022 6:21 pm

Még valahol magamat is megleptem ezzel az egész csokor-dologgal, nem is tudtam egyetlen hasonló esetet sem felidézni, mikor valakinek ilyen módon akartam a kedvében járni, bár az is hozzátartozott a történethez, hogy még hozzá hasonló sem volt soha az életemben. Attól függetlenül, hogy emlékezett-e rám vagy sem, én nem tudtam vele úgy viselkedni, mintha nem ismerném Őt, nem tudtam előcsalogatni magamból azt a közömbös, merev és rideg maffiózót, akivel jelenleg azonosított, és nagyon reméltem, hogy ha újra elő is kerül, Ő nem lesz a közelben. Nem akartam, hogy újra látnia kelljen, és hirtelen tudatosuljon benne, hogy akivel jelenleg beszélget, virágot vesz és jókedvűen időt tölt, az valójában még mindig az a kegyetlen és erőszakos vadállat, csak éppen megszunnyadt benne a fenevad.
Meg sem kellett szólalnia ahhoz, hogy tudjam, ezzel a mutatvánnyal most tényleg sikerült lenyűgöznöm, bár ezt is tűztem ki célul, még ha ezzel túl nagy kockázatot is vállaltam. Elvégre felüthette volna fejét a gyanakvó énje, hogy mégis honnét tudom, hogy ez a kedvenc virága, és ha már tényleg annyira távol állt tőlem a romantika, miért nem azzal próbálkoztam, amivel minden más hozzám hasonló barom. Mondjuk rózsával vagy valami ahhoz hasonló elcsépelt klisével, én pedig nagy eséllyel nem tudtam volna mit mondani róla. Az pedig fel sem merült bennem, hogy elmondjam neki az igazat, mert nem bírtam volna ki még egyszer, hogy megjátszott szerelemmel és törődéssel pislogjon rám. Azt még egyszer nem éltem volna túl, tegnap is közel állt ahhoz, hogy kitépje a szívemet a titkolózásával. Arról nem is beszélve, hogy napok óta tett úgy, mintha minden rendben volna, így gyűjtögetve magában a kétségbeesést és a félelmet. - Ha gondolatolvasó lennék, már tudnám, hogy mivel lehet lecsalni rólad a ruhákat - tanakodtam hangosan, és hiába virított ajkaim körül a szokásos sunyi vigyorom, tekintetemből csak úgy sugárzott a megjátszott ártatlanság. Nem mintha... nem tudtam volna most is, gondolatolvasás nélkül, hogy mit kellene tennem, de minden alkalommal emlékeztetnem kellett magamat arra, hogy jelenleg nem az az Iris áll velem szemben, aki már megszokta, hogy egy-egy ilyen pimaszkodó játék mire is megy ki.
Nem maradt sokáig adósom, rögtön kapott az alkalmon, hogy visszaszóljon a farzsebem kapcsán, mire lassan, játékosan megvontam a vállaimat. - Ez úgy hangzott, mint egy kihívás - válaszoltam, kicsit sem téve komolyabbá a hangulatot, bár tény, hogy ha a taperolására vágytam volna, már most rögtön lett volna két tucat ötletem, hogy mivel érhetném el. Mégsem akartam vele tiszteletlen lenni, a dolgozószobájában elég nyíltan a tudtomra hozta, hogy ne nézzem játékszernek, de... hogy is magyarázhattam volna el neki, hogy amit Ő egy megalomániás gengszter kitartó próbálkásainak gondol, aminek a vége az, hogy ágyba akarom vinni, az nekem - és a benne szunnyadó feleségemnek - már eggyé vált a hétköznapokkal. Egyetlen érintésével képes volt megnyugtatni, és még egyelőre nem tudtam megjósolni, hogy ennek hiánya milyen hatással lesz rám hosszútávon.
Akkor tudtam ránézni legközelebb, mikor bepakoltam mindent a kocsiba, elvégre a hatalmas növények igencsak korlátozták a látásomat, vettem is egy nagy levegőt, ahogy végre megkönnyebbültek a karjaim, bár távol álltam attól, hogy tényleg megizzasszon három virág. - Szinte látom magam előtt, hogy Kirill mennyire élvezte volna ezt a küldetést - vigyorodtam el szemtelenül, kicsit sem zavartatva magam. Az emberemből előbb nézte volna ki Ő is, hogy bemegy vele egy virágboltba, bár ez a nap erről szólt. Meglepetésekről, én pedig bizonyára nem szűkölködtem bennük most, hogy minden emléke megkopott rólam. - Helyes - tettem aztán hozzá, mikor elindultam előre, vele az oldalamon, ekkor már az éttermet tűzve ki célul. Ez viszont úgy tűnt, hogy tényleg a sors keze, mert soha nem tett említést róla, de kezdtem azt érezni, hogy egy röhejes komédiába csöppentem. A sors egyik kezével elvett és büntetett, míg a másik kezével jutalmazott, én pedig már simán beértem volna azzal is, ha nem vesz el, de nem is ad semmit. Az életem már-már tökéletes volt, megkaptam mindent, amit egy hozzám hasonló egyáltalán remélhetett, és most megint ott tartottam, ahol a part szakad. Nem volt semmim. Olyanom legalábbis, ami jelenlett volna valamit. - Még nem is vagyok a fejedben igazán - válaszoltam viccelődve, de nem gyorsítottam a lépéseimen, mert nem volt célom minél gyorsabban odaérni. Hacsak Ő nem gyorsít a tempóján, mert akkor kénytelen leszek követni. - Attól függ. Nincs sok időm éttermekbe járni - folytattam, szándékosan kerülgetve a forró kását, mert bár szépen körülírta, de nagyjából ki tudtam következtetni, hogy mire is irányul a kérdés lényege. - De ez a kedvenc helyem, ha az üzlettársaim nyilvános helyen akarnak találkozni - sóhajtottam fel egy újabb vállvonás társaságában, tekintetemben azzal a pimasz kis csillogással, ami ezzel igyekezett megüzenni neki, hogy nem hordok ide holmi nőcskéket. Amúgy sem hordtam soha, az elmúlt hónapokban pedig inkább Ő kötötte le a figyelmemet, de ezt ugyebár... nem mondhattam. - Itt jobbra - intettem egyik kezemmel az egyik kanyarodó utca felé, majd egy újabb sóhajt követően oldalra fordítottam a fejem, csak hogy rá nézhessek. - És a hozzád hasonló, dacos kislányok hova járnak egy ilyen unalmas városban? - kérdeztem, nem spórolva a komiszsággal, ajkamba harapva, hogy ne fűzzek hozzá több pimaszkodást.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 11, 2022 3:21 pm

Iris & Dimitriy

Sokszor nem találom a helyem Dimitriy házában és a szobámban hiába is próbálok elfoglaltságot találni magamnak, már minden olyan unalmasnak tűnik. Nézhetem én orrvérzésig a filmeket, olvasgathatok béna magazinokat és nyomkodhatom a telefonomat -ami most elveszett-, az idő nagy részében halálra unom magam, így ez a mai délelőtt és az, hogy most még vásárolni is elugrottunk együtt, merőben izgalmasabb, mint eddig bármelyik napom. Ha pedig, még edzőterem is van, ahova én is lemerészkedhetek néha, talán néha hasznosan is tölthetem a szabadidőmet és persze ne felejtsük el, hogy most már ott van a dolgozó szobám is. Egyetlen nap alatt olyan sok minden történt és olyan mértékű a változás, hogy alig tudom felfogni és, míg ezen merengek, Ő valami titkárnőt említ, minek hallatán felvont szemöldökkel, értetlenül rápillantok. -Vagy inkább előre szólok, ha le akarok menni és akkor semmiképp sem fordulhat elő, hogy még zavarlak és a titkárnődet sem terheljük.- vetem fel pimasz tekintettel, mert azért ez sem lenne egy rossz megoldás, főleg úgy, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy hiába is keresném azt a titkárnőt, úgysem találnám.
A tökéletes növényt viszont sikerül megtalálnom, amit szinte látok is lelki szemeim előtt, hogy hol lesz a legtökéletesebb helyen, de Dimitriy egyáltalán nem úgy fest, mintha el tudná képzelni vagy mondjuk bármi értelmét látná. -Vagy, csak nem merték mondani de ezek szerint épp itt volt az ideje, hogy szembesülj ezzel.- vetem oda félvállról, szándékosan pimaszkodva, ha már az ő arcán is ott sejlik az a pofátlan vigyor, ami pontosan elárulja, miféle fantáziára gondol, amire még nem volt panasz.
A virágokkal kapcsolatban, végül magamra maradok, olyannyira, hogy még el is tűnik valahol a sok zöld növény között, míg én tovább vacilálok és próbálok valami dobogós sorrendet kihozni a jó pár esélyes közül.
Percekkel később, még mindig tanácstalanul ácsorgok, amikor mögém lép és kis híján dobok egy hatást attól, amilyen látvány fogad, mert nem csak úgy egyszerűen mögöttem áll. Imádnivaló vigyorral az arcán, egy csokor gyönyörű liliommal bámul rám, én pedig pár hosszú pillanatig nem is találom a szavakat, annyira megilletődök a kedves gesztustól. -Rá bizony.- helyeselek boldog mosollyal ajkaimon, amit próbálok valamennyire kontrollálni, de tagadhatatlan, hogy mennyire jól esik tőle ez a figyelmesség, még akkor is, ha tényleg csak eltrafálta, hogy mi a kedvencem. Igazából, egy darab pitypanggal is ugyanilyen mosolyt csalt volna ajkaimra, de a férfiaknak fogalmuk sincs róla, hiába is magyaráznám, hogy ez milyen jól tud esni és, még csak nem is a virágon van a hangsúly. A figyelmesség az, ami ilyenkor boldoggá tesz minket és az, hogy egészen különlegesnek érezzük magunkat ettől.
A rózsaval kapcsolatos szavai hallatán elképedt tekintetem lassan az arcára vezetem a virágokról és esküszöm, egy hosszú pillanatig, még levegőt sem tudok venni, annyira...mintha a saját szavaimat hallanám Tőle, mert ha valaki a rózsákról kérdezne, pontosan ugyanezt mondanám neki. -Azt hiszem, még nem kérdeztem soha, de ugye nem vagy gondolatolvasó? -vigyorgok rá fejet csóválva, miközben a csokorért nyúlok, finoman hozzá is érek a kezéhez, a rajtam végig futó elektromosságtól pedig egy egész picit elpirulok, de próbálom rendezni a vonásaimat és inkább rá bízom a választott virágokat, hogy azokkal együtt a pénztárhoz induljunk.
Nem is Ő lenne, ha nem használná ki még egy ilyen helyzetben is az alkalmat egy kis pimaszságra, ahogy finoman céloz rá, hogy nekem kellene a zsebéből előhalászni a tárcáját. Küldök is felé egy lapos pillantást, de közben már fontolóra veszem, hogy talán változtatnom kellene a taktikámon és meglepni azzal, hogy előhúzom én azt a bukszát a farzsebéből, de a pillanat elszáll, addig tétovázok, így már csak a vigyorgás marad. -Elég gyenge próbálkozás, ha azt akarod, hogy letaperoljalak.- pimaszkodok a kasszához érve. -De azért köszönöm a virágokat.- mosolygok fel rá, mert bár én szerettem volna kifizetni, amiket összeválogattam, van bennem annyi tisztelet iránta, hogy nem sértem meg azzal, hogy ezt felhozzam. Ennyi illemet azért sikerült a fejembe vernie az apámnak.
Tekintve, hogy szegényt teljesen belepik a virágok, most én nyitom ki előtte az üzlet ajtaját majd a kocsit is, miközben kellemes melegség árad szét bennem, az ajkaimon lágy mosoly terül el a gondolattól, hogy Ő egy gengszter, de most mégis virágokat cipel miattam és ez nem az egyetlen olyasmi tett tőle ma, amivel ellágyít. Tényleg próbál egész nap a kedvemben járni, de igazán csak a kezemben lévő csokor láttán jut el az agyamig, hogy mindez talán nem csak barátkozás akar lenni, hanem komoly udvarlás, mintha a fejébe vette volna, hogy megkedvelteti magát velem és be kell valljam, egész jó úton jár. -Mégis csak férfinak való feladat volt, igaz?- kuncogok halkan, ahogy bepakolja a virágokat és meg is jegyzi, hogy annyira tényleg nem voltak könnyűek, de már indul is az út másik oldala felé megemlítve, milyen közel van az étterem, ahova vinni szeretne én pedig nem vitatkozok egy pillanatig sem, csak utána indulok és felveszem az általa diktált tempót. -Élek-halok az olasz kajákért.- csillan fel a szemem vigyorogva, kellemes tempóban sétálva mellette, majd sejtelmes mosollyal felsandítok rá. -De most már mássz ki a fejemből, jó?- dorgálom kedvesen, hiszen már megint sikerült beletrafálnia ebbe is, amitől kezdem kicsit úgy érezni, mintha nyitott könyv lennék számára, miközben én még mindig alig tudok róla valamit.-Ezek szerint te is szereted.- jegyzem meg tétován, bár elég nyilvánvaló, hiszen amikor elhívott is azt mondta, hogy az egyik kedvenc helyére visz. -Na és...gyakran jársz abba az étterembe?- jön az újabb idióta kérdés, hiszen egyértelmű, hogy nem arra gondolok, hogy esetleg egyedül járna oda, hanem esetleg mással, mert bár azt mondta, hogy nincs senkije, most valamiért mégis furdal a kíváncsiság, hogy vajon igaz volt-e, amit az első estén mondott.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 11, 2022 8:42 am

Szavaira csak egy egyértelműnek szánt vállvonással reagáltam, mert tény, hogy ha legyeskedne körülötte valaki, arról elsőkörben tudnék. És valószínűleg nem csak tudnék róla... régen elmúltak már azok az idők, mikor csak úgy, a saját meggyőződésem miatt átpasszoltam volna Őt bárkinek, ahogy arra egyszer volt is példa, de akárhányszor olvasta is a szememre utólag, életem talán egyik legönzetlenebb döntését próbáltam meghozni akkoriban azzal, hogy nem rántom bele még jobban abba a mocsokba, amiben én élek. Már akkor is éreztem azt a valamit iránta, ami megijesztett, és amiről még azt gondoltam, hogy soha, semmilyen körülmények között nem lehet jó vége, de az élet valamelyest rácáfolt az akkori kifogásaimra. Bár, jelenleg elég távol álltunk attól, hogy bárminek is jó vége legyen, de még így sem jutott eszembe megkérdőjelezni az akkori döntéseink helyességét. Fogalmam sincs, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy képes legyek elengedni, már azon kívül, hogy Ő kér meg rá, ennek pedig az új helyzetnek köszönhetően ismét reális esélye volt. Ennél nagyobb motiváció pedig nem is kellett ahhoz, hogy mielőbb meg akarjam oldani, még mielőtt a lehető legjobb időzítéssel közlik velünk, hogy elválhatunk. Ő pedig, emlékek és érzelmek híján, tényleg kisétálna az ajtón úgy, mintha tényleg nem lett volna más közöttünk, csak egy darab papír.
Felé sandítottam egy pillanatra, mikor az edzőteremről kérdezgetett, próbálva meghatározni, hogy vajon most tényleg meglepődött, vagy már netán tervei is vannak az új információ birtokában, de arckifejezése alapján inkább az utóbbira tippeltem. - Lejárhatsz, ha akarsz. A titkárnőm még beosztást is csinál neked, ha kéred - vigyorogtam magam elé, mert ugyan jóval kevesebb dologra emlékezett, mint kellett volna, de azt talán már Ő is tudta, hogy nincs titkárnőm. És volt egy olyan megérzésem is, hogy soha nem fogunk összefutni odalenn, mert pontosan tudtuk mindketten, hogy annak milyen végkifejlete lenne, de egyelőre meg sem fordult a fejemben, hogy ismét sarokba szorítsam. Az, ami az irodájában történt ma délelőtt, elég józanító volt ahhoz, hogy nagyjából tudjam, hol az a bizonyos határ, és habár szerettem őket feszegetni, néha át-átlépni, de ezúttal jobbnak tűnt visszavenni, legalábbis egy kicsit.
Ismét hátra pillantottam, mikor egy konkrét növényről kezdett beszélni, ki is bukott belőlem egy kis sóhaj, de a pimasz fényt csak nem sikerült eltüntetnem a tekintetemből, ahogy a növény után pár pillanatig inkább az Ő szemeit fürkésztem. - Még soha senki nem mondta, hogy baj lenne a képzelőerőmmel - jegyeztem meg mímelt bánkódással, szám szélében azzal a sunyin bújkáló vigyorral. - Bár, ahogy így hallom, nekem már nem is kell elképzelnem - utaltam arra, hogy Ő már tökéletes pontossággal belőtte, hová is kerül majd az egyik virág, és ahogy annak az egynek, úgy valószínűleg a többinek is megvolt már a helye, legalábbis Iris fejében.
Sikeresen ki is húztam magamat a feladat alól, némi bűnbánatot tanúsítva, hogy nem veszek részt a növények pontos kiválasztásában, majd bentebb sétálva inkább a vágott virágok sokaságát méricskéltem, míg tekintetem fel nem fedezte azt az egyet, amiről tudtam, hogy szereti. Az apropó mondjuk, ami miatt az orromra kötötte annak idején, kicsit sem a kellemes emlékek közé tartozott, de az információ birtokában ebből még némi előnyt is kovácsolhattam magamnak. El is kezdtem összeválogatni a legszebbeket, már amennyire volt szépérzékem az ilyesmihez, csalafinta módon egy rózsaszínt ékelve a csokor kellős közepére, mintha nem bírnám ki, hogy ne teremtsem meg ebben is a kellő káoszt, majd a csokorral együtt indultam vissza előre, majd megálltam közvetlenül mögötte. És ahogy a virágokat kezdte méricskélni, tekintetében azzal a jóleső melegséggel, már tudtam, hogy megérte felrúgnom a saját kis ígéretemet, miszerint soha senkinek nem adok vagy viszek virágot. - Akkor ráhibáztam - szólaltam meg végül egy kis sóhaj kíséretében. - Nem tűntél egy rózsás típusnak. És az amúgy is baromira elcsépelt és nyálas, nem? - kérdeztem eltűnődve, bár ezt az eszmecserét inkább magammal folytattam, miközben Ő finoman és burkoltan közölte, hogy jól fog mutatni az asztalon a vacsoránál, ezt pedig már muszáj voltam egyértelmű sikerként elkönyvelni. Azzal pedig, hogy az ujja gyengéden és alig érezhetően a kézfejemet érintette, miközben átvette tőlem a csokrot, próbáltam kevésbé törődni, bár még így is átjárta testemet az a furcsa, kellemes bizsergés, ami az érintései nyomán mindig. Azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem vonhattam magamhoz és nem ölelhettem át, a többibe pedig inkább már bele sem gondoltam. - Oké - néztem végig a kiválasztott példányokon, és valahol hatalmas fejlődésnek éltem meg, hogy nem tettem rájuk élcelődő megjegyzést. Pedig ezek csak... virágok.
A felszabaduló kezeimmel át is vettem tőle a választott példányokat, így indulva a kassza felé, de rögtön egy pimasz mosolyt villantottam a mellettem sétáló alakja felé. - A farzsebemben van a tárcám. És nincs szabad kezem - rántottam meg a vállamat szemtelenül, de még mielőtt szürke színt kapott volna az arca amiatt, hogy netán hozzám kelljen érnie, nevetve megcsóváltam a fejemet, és egy igencsak jól sikerült mutatvány után előhalásztam én a saját zsebemből.
A fizetést követően ezúttal rá bíztam az ajtókat, majd a kocsi hátsó ülésén pakoltam le őket. - Tényleg van súlyuk - adtam neki igazat végül, visszautalva a korábbi beszélgetésünk egy pontjára, de ekkor már ismét az arcát fürkésztem, mintha esélyem lett volna bármit is leolvasni onnan. - Csak két saroknyira van innen az étterem - szólaltam meg újra, elvégre nem véletlenül esett a választásom erre a virágboltra, egyik kezemmel az út túloldalára bökve, majd lassú léptekkel el is indultam, így lényegében nem is hagytam neki más választást. Talán még mindig nem fűlött a foga ahhoz, hogy kettesben legyen velem, de a nyílt utcán némileg más szabályok uralkodtak. - Remélem, szereted az olasz konyhát - osztottam meg vele egy kis információ morzsát, hogy nagyjából mire számíthat, közben ismét zsebre vágva mindkét kezemet.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - back to the beginning
Vissza az elejére 
4 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: