M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - back to the beginning
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 17, 2022 4:00 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Különös dolog belegondolni, hogy talán csak idelent volt párszor, amikor én kidugtam az orrom a szobámból abban a hitben, hogy végre szabad a pálya és Ő nincs itthon. Abba meg már bele se merek gondolni, mi lett volna, ha egy nap úgy döntök, hogy felfedezem a házat és arra nyitottam volna be ide, hogy ugyanúgy itt edz, mint most is, hiszen megint más volt úgy lesétálni ide, hogy tudtam, hogy számítanom kell a jelenlétére és megint más lett volna, ha véletlenül itt találom. Valószínűleg a fejem olyan vörössé vált volna, mint egy paradicsom és sietősen el is tűntem volna innen, bár az előbbi most is érvényben van a félmeztelen teste látványától. Még mindig nem tudom, hogy örüljek, amiért nem egy hatvan éves hájas undormányhoz házasítottak, vagy inkább sírjak, amiért Dimitriy ilyen...mindegy is.
Az előttem megjelenő kép hatására elnevetem magam, ahogy elképzelem, milyen lett volna úgy megérkezni ide, mintha valami turisztikai látványosságot látogatnék meg épp, kezembe nyomott volna egy térképet meg egy brossúrát részletes leírással arról, mit hol találok és hova ne jusson eszembe besétálni és mi az, amit mindenképpen látnom kell. Mondjuk oda biztos felvéstem volna azt, amiben épp részem van, mert nem egy utolsó látvány, de ezt a gondolatot gyorsan el is hessegetem és inkább a vacsorával kapcsolatban kérdezősködök. Vetek is felé egy lapos pillantást mosolyogva, amikor megemlíti a desszertet, akaratlanul is felidézve az étteremben történteket, amit ma este semmi nem akadályozna meg, ha valóra akarná váltani, kivéve én, ha képes lennék rá. Nem szeretném próbára tenni magam ilyen téren, de a pimaszkodásban nem tudok nem részt venni magam is.-Majd szólok nekik, hogy csapjanak a vacsora mellé egy üveg nutellát is.- közlöm pimasz vigyorral, de olyan hangon, mintha mondjuk épp az időjárásról számolnék be neki, pedig valójában cseppet sem könnyű elrejtenem, merrefelé kalandozok gondolatban egészen addig, míg meg nem regulázom magam és meg nem állok előtte kíváncsian pislogva rá, ahogy a súlyokkal babrál.
-Ugrálókötelet?- kérdezek vissza felvont szemöldökkel, nevetve, ahogy tovább cukkol, ha már közöltem vele, hogy nem igazán akarom kigyúrni magam, mintha ezek után már, csak arra lennék talán képes, hogy ugrabugráljak itt össze-vissza. Nem, mintha egyébként nem csinálnám néha napján edzés gyanánt, de ezt neki nem kell tudnia. -Nem, nem igazán vagyok edzéshez öltözve.- pillantok én is végig magamon, hiszen még mindig abban a könnyed ruhában vagyok, amiben elmentem vele vásárolni és ebédelni is és ez nem igazán lenne jó választás ahhoz, hogy most neki álljak itt bármelyik gépet is kipróbálni.
Tekintetem végül ismét a testére terelődik, a tetoválásokra és a sérülések nyomaira, melyek örök emlékeztetők egy ember bőrén, bár neki akad szép számmal, de hát nem is olyan életet él, mint mondjuk én.  nem is igazán értem, miért kell neki az első sorban állnia, ha valami történik, amit ha óvatosan is, de szóvá is teszek, miután beigazolódik a frissnek vélt heg kapcsán, hogy alig pár hónapos. Nem számítok rá, hogy kapok is érdemleges választ, mégis megoszt velem pár gondolatot és információt, mintha tényleg elhatározta volna, hogy mától hagyja majd, hogy valamivel többet lássak belőle.-De bele is halhatsz...- jegyzem meg csak úgy mellékesen, mintha valami apróságot fűznék csupán szavaihoz, mégis az arcomra kiülő rettenet elárulhatja neki, mekkora őrültségnek vélem az egészet. Mármint azt a részét, hogy Ő is az embereivel megy, amikor balhé várható. A másik lehetőségre már kevésbé lehet felkészülni, hiszen hiába számít rá valaki, hogy a nyílt utcán megtámadhatják, előre úgysem láthatjuk az ilyesmit.-Így visszagondolva, ma elég sokat kockáztattál akkor azzal a rövid sétával is.- jegyzem meg elgondolkodva annak ellenére is, hogy legyint a téma kapcsán, hiszen nem volt velünk se Kirill, se senki más és amúgy is, ha ilyesmi történt volna, vele se mentünk volna sokra. Nem is tudom, mit tennék, ha egy nap mondjuk rám csapnának le ilyen váratlanul, bár én még mindig hiszek abban, hogy annyira nem vagyok fontos ezen a sakktáblán.-Nem kötöttem. Így is elég jól járnál, ha meghalnék. Nem akarom, hogy még csábítóbb legyen ez a gondolat.-vigyorodok el, pedig a téma nem feltétlenül indokolná a jókedvet, de a vele való incselkedés ezt eredményezi, mert az már régóta nyilvánvaló számomra, hogy Őt nem igazán érdekli, hogy miféle hasznot tudna belőlem húzni. Igazából az apja is, inkább az én apám vagyonára hajt, vagy tudja a fene, mi a lényege ennek a házasságnak.
Gondolataimból a kérdése rángat vissza a jelenbe, ahogy felőlem kezd érdeklődni, bár először nem igazán értem, hogy mire lehet kíváncsi de ahogy kicsit jobban egyértelműsíti a kérdést, vigyorogva szemet forgatok.-Semmi izgalmas nincs a ruhám alatt de, ha lenne se árulnám el. Úgyse láthatnád soha.- pimaszkodok vele én is egy picit, bár azért egy-két apróbb heg rajtam is található, de azokat főleg gyerekkoromban szereztem és már egészen elhalványultak az évek során.-De mielőtt megölne a kíváncsiság, nincs rajtam semmilyen heg. Én nem élek ilyen izgalmas életet, mint te.- közlöm végül szelíd mosollyal, mert azon már túljutottam, hogy megpróbáljam emiatt elítélni, hiszen, ha az én apám lenne maffiózó, valószínűleg én se lennék egy szent, meg hát így se vagyok az, csak a bűnlajstromomon nem szerepel a gyilkosság. Legalábbis eddig nem volt, de felvetődik bennem, hogy talán az az élet, amit mellette fogok élni ki tudja meddig, akaratlanul is változtat majd ezen. Hiszen, ha rám támadna egy nap valaki, azért nem igazán szeretném, ha könnyű dolga lenne velem és ez fel is vet bennem pár kérdést. -Mit gondolsz? Elő fordulhat majd valaha olyan helyzet, ahol meg kellene védenem magam?- kérdezem végül valamivel halkabban, tétován, mert soha nem voltam nagy híve az erőszaknak, azért azokat az embereket, akik közt ő mozgolódik, én se nagyon sajnálnám és nem is akarnék meghalni általuk.

Blue Jeans

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 17, 2022 1:51 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Még ennyi idő után is képes volt meglepni, bár ezt általában annak a számlájára írtam, hogy Ő egy teljesen más világban élt előtte, mint én, és míg az engem körülvevő emberek viselkedését már volt időm megszokni, vagy inkább átformálni olyanra, hogy nekem is tetszen, Iris-nál esélyem sem volt ilyesmire. Már régen lemondtam arról, hogy bármilyenné is formálni akarjam, pedig az elején minden követ megmozgattam volna annak érdekében, hogy letörjem a magabiztosságát, és bebizonyítsam, hogy Ő sem kivétel, de végül mégis kiderült, hogy de. Kurvára kivétel minden alól, és ezt mára már egy kicsit sem bántam. Viszont most, hogy lényegében időt ugrottunk a fejében, tényleg biztos votlam abban, hogy nem fog ide lejönni, és ha egyszer be is teszi majd a lábát ide, az csakis olyan időpontban történhet, mikor a közelben sem vagyok. Emlékeztem még erre a gyermeteg bújócskára, minden feszültségére és izgalmára, de az eddig eltöltött közös nap után kicsit sem volt ínyemre, hogy holnaptól netán újra bújdosva éljünk egymás mellett.
Én inkább Őt figyeltem, miközben végighordozta tekintetét a berendezésen és az itt helyet kapó eszközökön, ekkor viszont már jóval kevesebb volt a bennem dolgozó, korábban felgyülemlett feszültség. A súlyok és a beleölt energia, az adrenalin megtették a hatásukat, ezt pedig a verejték és a feszülő izmok bizonyították leginkább. - Meglehet - vontam meg egy vállaimat egy halvány vigyor társaságában, mikor hangot adott annak, hogy talán nem is voltam mindig olyan messze tőle, mint azt gondolta, és ezzel nem is nagyon akartam vitatkozni. Akkoriban is dolgozott bennem a frusztráció, amit másképp aligha tudtam levezetni, de legalább valami azóta sem változott. - Már bánom, hogy nem jutott eszembe térképet osztogatni, mikor beköltöztél - vigyorodtam el szemtelenül, bár elég vicces volt elképzelni, ahogy ott várom a bejárati ajtóban, kezemben egy részletes alaprajzzal, hogy a kezébe nyomjam, amint belép a házba. Egy fejrázással el is oszlattam a fejemben kibontakozó röhejes képet, majd megköszörültem a torkomat, és tovább folytattam a megkezdett műveletet, eltűntetve a nagyobb súlyokat. Néha viszont ugyanúgy felsandítottam rá, valahol mondjuk egész vicces volt, ahogy próbálta minden figyelmét a gépekre fordítani, csak hogy még véletlenül se kelljen rám néznie. Addig, míg szóba nem került a vacsora. - De rendelj mellé valami desszertet is - vigyorodtam el pofátlanul, szándékosan a súlyzót bűvölve magam előtt, pedig szívesen végignéztem volna, vajon mi vonul végig az arcán. Eszébe jut-e arra gondolni, ami az étteremben történt azzal a krémmel, bár erre talán nekem sem kellett volna gondolnom, mert még netán újraéled a frusztrációm. Egyelőre nem is akartam végigzongorázni magamban a nap hátralévő részét, mert tudtam, milyen pokoli érzés lesz úgy lefeküdni, hogy nem lesz mellettem, és hogy ma jószerével csak akkor ért hozzám, ha feltétlenül muszáj volt. Ez mind olyasmi volt, amitől már régen elszoktam.
Végül mégis megállt előttem, bár elég tisztes távolságot határozott meg, tekintetem pedig a lábától indult, úgy haladva felfelé, végigmérve teste minden apró kis centijét, míg meg nem találtam szemeit, majd ezen a ponton már inkább én is felegyenesedtem, ismét véve pár jó mély levegőt. - Hát, súlyzoznod nem kell. De van itt jó pár olyan gép is, ami nőknek is való. Talán még egy ugrókötelet is előáshatok neked - hordoztam körbe tekintetemet, ajkam szélében egy sunyi vigyorral, nem is rejtve véka alá, hogy mindez csak pimaszkodás. - Viszont nem vagy úgy öltözve - mértem végig ismét, lassan újra megvonva a vállaimat, de ahogy ismét csípőmre kúszott mindkét kezem, tettem felé egy lépést, leginkább mikor az egyik sérülésemről kezdett elmélkedni, miután leült az egyik géphez. Pont arról a hegről, amit Ő látott el, mikor egy félresikerült akció után vérben úszva hazatántorogtam. Azt gondoltam, a vodka miatt nem fogok emlékezni semmire, de minden részlet tiszta maradt. - Talán... egy-két hónapos lehet - bólintottam, ahogy lenéztem a saját mellkasomra, de szemügyre vettem a többit is. - Minden heg egy emlék. Ezeket nem felejted el csak úgy - fűztem tovább a gondolatot, megintcsak rántva egyet a vállamon, mert bár tény, hogy mindegyikhez kötött valami, de nem akartam épp most nosztalgiázni. Nem is nagyon hagyott belesüllyedni a gondolatokba, szavait hallva még szélesebb vigyor kúszott arcomra, de mielőtt bármit is mondtam volna, ajkamba harapva megvontam a vállaimat. - Attól függ. Lehetnék olyan, mint az apám, járhatnék minden nap öltönyben, és talán Ő is ezt várná, de abban nincs semmi izgalom, és én szeretem a veszélyes helyzeteket - léptem felé még egyet, de továbbra sem szakítottam meg közöttünk a szemkontaktust. - De ez bármelyikünkkel megtörténik, és pont azért, mert több közünk van a főnökhöz, mint másnak - folytattam tovább, igaz, én sosem tartottam magam főnöknek, csak mert az apám rám bízta az egyik üzlete irányítását. - Van, hogy a semmiből ránt elő valaki egy kést, vagy elhalad melletted egy autó, te pedig már csak azt hallod, hogy elsül egy fegyver és érzed, hogy fáj - merültem bele talán a kelleténél jobban, de mikor kapcsoltam, inkább sóhajtottam egyet, és legyintettem. - Kötöttél életbiztosítást, mielőtt visszajöttél? - vigyorodtam el, próbálva egy erőtlen poénnal oldani az előbb felvázoltakat. Azt sem tudtam, mi vett rá arra, hogy ilyesmit mondjak neki, mert mindig is óvni akartam ettől a világtól, de talán a feszültségem mellett a maradék józan eszemet is kiedzettem magamból. - És veled mi a helyzet? - álltam meg a gép előtt, amelyikhez leült, könyökkel megtámaszkodva a gép kijelzőjében, ezzel lényegében teljesen megszüntetve az általa kialakított távolságot kettőnk között. - Van valami izgalmas heg rajtad? Mondjuk a ruhád alatt - szemtelenkedtem vele tovább.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 17, 2022 11:14 am

Iris & Dimitriy

Hosszú percekig figyelem Maflást, ahogy békésen szuszogva alszik és valahol még irigylem is a kis nyavalyást, amiért nincs is ezen kívül semmi egyéb dolga, maximum csak enni néha egy kicsit. Én meg együtt élek egy idegen férfival, aki egy veszélyes bűnöző, ezért aztán a lehető legtávolabb kellene tartanom magam tőle, vagy legalábbis tegnapig meg voltam győződve arról, hogy Vele kapcsolatban ez a helyes döntés, most mégis azt érzem, hogy talán nem lenne annyira borzasztó, ha ez a nap máskor is megismétlődne. Ha nem a szobámban gubbasztanék egyedül, mintha tényleg valami rab lennék a toronyban és nem azon lennék, ha netán le is jövök onnan, hogy elkerüljem a férjemet, hanem nyugodtan, jó hangulatban együtt töltenénk néha egy kis időt. Egy részem szeretné azt mondani, hogy nem éreztem magam jól Vele, de az hazugság lenne, mert még ha egészen hihetetlennek is tűnik, élveztem az együtt töltött időt.
Most meg annyira unatkozok és annyira piszkálja a fantáziámat, hogy Ő eközben odalent edz, hogy végül a lábaim egyszerűen megindulnak maguktól az alagsor felé és, ha kissé tétován is, de benyitok hozzá. Pedig, talán nem kellene zavarnom, talán a mai délelőtt után hagynom kellene, hogy kicsit egyedül legyen és nekem is inkább át kellene gondolnom a történteket, de az ajtóban állva, már hiába is töprengek ilyesmin. Lányos zavaromban pedig, nem is tudok más magyarázattal szolgálni neki, mit keresek idelent, mint hogy unatkoztam. -Igen. És kíváncsi voltam, milyen ez a hely.- fűzöm még korábbi szavaim mellé, ahogy elismétli őket, miközben érdeklődő pillantásomat a teste helyett, inkább az edzőgépekre terelem, mielőtt még tényleg neki állnék tátott szájjal bámulni.
Belém hasít a gondolat, hogy eddig még soha nem láttam póló vagy akármilyen felsőruházat nélkül, de talán jobb is volt addig, mert most már végképp biztos vagyok abban, hogy az univerzum csúfos játékot űz velem vagy talán ezzel a házassággal kaptam meg a nagy, életre szóló leckémet. -Szóval lehet, hogy eddig amikor azt hittem, hogy házon kívül vagy, valójában idelent voltál.- szólalok meg mosolyogva, de csak egy röpke pillanatig sandítok felé. -Durva, hogy eddig nem tudtam erről a helyről.- csóválom a fejem vigyorogva, bár igazság szerint nem is azzal töltöttem eddig az időmet, hogy feltérképezzem a házat, amikor a szobám biztonságos rejtekében voltam, így próbálva Őt előkerülni. Talán, most is jobb lett volna, ha nem töröm meg a szokásomat, de végtére is, már teljesen mindegy. Inkább a vacsora felől kérdezem, hogy vajon mikor is kellene megrendelnem ahhoz, hogy hét órakor neki is láthassunk, de az rögtön kiderül, hogy bőven van még időm erre, meg arra is, hogy eldöntsem, mi legyen majd az asztalon, mert eddig még azzal sem sikerült dűlőre jutnom. -Még nem, de majd végig bogarászom a környező helyek étlapjait.- fordulok felé mosolyogva, talán most már képes is vagyok a teste helyett a szemeibe nézni, miközben Ő még mindig levegő után kapkod a megerőltető edzéstől, aminek a nyoma a karjain kidudorodó ereken is látszik. -Próbálok majd valami laktatót rendelni.- állok meg végül előtte karba tett kezekkel, tartva a három méter távolságot és szemügyre veszem a súlyzót, amin most könnyített egy picit. Inkább meg se próbálom összeszámolni, hány kilót emelgethetett, mert nyilván én még odébb tenni a súlyzót is, csak nagy nehezen tudtam volna, bár nem is igazán szeretném, ha olyan izmok lennének rajtam, mint az Ő testén.
Kérdése hallatán elmosolyodok és finoman vállat vonok, mintha benne lehetne egyáltalán a pakliban, hogy én mindenféle edzés nélkül így nézzek ki, de mielőtt még válaszolhatnék, tovább pimaszkodik azzal a szemtelen vigyorral az arcán, egyértelműen az előtte lévő súlyzóra utalva, én pedig fejét csóválva elnevetem magam. -Most arra pályázol, hogy neki álljak súlyzózni? - kérdezem kétkedő nevetéssel, a fejemet csóválva, miközben a súlyzóra pillantok, mintha csak próbálnám összeszámolni, mire is kellene készülnöm, ha belemennék ebbe a játékba, mert egyértelműen azért cukkol. -Szoktam egyébként edzeni, de inkább csak azért, hogy jó kondiban maradjak.- vonok vállat végül, majd leülök a szomszédos gépre és végig pillantok Dimitriy izmain. -Nem szeretnék ilyen izmokat magamnak. Nem lenne túl vonzó látvány. Rajtam legalábbis...- mutatok is végig rajta vigyorogva, de közben már a tetoválásait szemlélem és az alattuk meghúzódó hegeket, melyekből jócskán akad, de még ezek sem rontanak az összképen. Sőt. Ettől csak még rosszfiúsabb a külseje és sietve emlékeztetem is magam, mennyire el kell kerülnie az ember lányának az ilyen férfiakat. -Gondolom, tökéletesen emlékszel mindegyikre.- kérdezem végül egyértelműen a hegekre utalva, hiszen azóta is azokat nézegetem egyenként végig mérve mindegyiket, tekintetem végül a vélhetően legfrissebbnél állapodik meg. -Azt mostanában szerezted?- kérdezem kíváncsian, de már azon jár az eszem, hogy vajon milyen érzés lehet kitapintani rajta egy ilyen heget, így végül elvonom róla pillantásomat és inkább az imént emlegetett súlyzóra nézek. -Nem igazán értem egyébként. Ha te vagy a főnök, neked nem kellene veszélyes helyzetekbe kerülnöd, nem?- bukik ki belőlem végül a kérdés, hiszen az ember azt gondolná, hogy ez a sok ember, aki a keze alatt dolgozik, pontosan azért van, hogy ne neki kelljen "harcba indulni", vagy fene tudja minek nevezik ők azt, amikor egymást gyilkolják.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 10:01 pm

Az egyik legfurcsább mindig is az volt a rám boruló, néha már egyenesen kínzó magányban, hogy egyáltalán nem fogtam fel az idő múlását. Nem tudtam megmondani, hogy mennyi időt töltöttem el a zsámolyon görnyedve, közben azon tanakodva, hogy mégis hová vezessen az első utam, ki lehet segítségemre ebben az új helyzetben. Arra egyelőre nem is akartam gondolni, hogy amúgy utáltam bárkire is támaszkodni, nem szívesen kértem mások segítő kezét, mert hozzászoktam ahhoz, hogy mindent magam oldok meg. Még ha ez az apámnak az esetek többségében nem is tetszett, de Ő akarta, hogy ennyire önállóak és életrevalóak legyünk, mi pedig egy pillanatra sem akartunk csalódást okozni neki Nadia-val, legalábbis ezen a téren, mert amúgy nagylelkűen jutalmaztam olyan pillanatokkal, amik kapcsán azt érezhette, hogy átok dolog szülőnek lenni. De bárhogy is vélekedtem az apámról, nem tudtam és nem is akartam megkerülni, pedig kicsit sem fűlött a fogam ahhoz hogy újra beleszóljon a dolgaimba. Bárhogy is gyűlöltem a ránk erőltetett helyzetet, ez a lány mégis miatta került ide, neki fűződtek hozzá érdekei, és valahol halványan bíztam abban, hogy azokkal a kapcsolatokkal, amikkel ő rendelkezik, talán közelebb vihet a megoldáshoz.
Hátat fordítottam a saját szokásaimnak, mikor mindenféle bemelegítés nélkül léptem a súlyok után, kicsit sem kímélve magam a nehezék kiválasztásakor, miközben egy halk, lemondó sóhaj bukott ki belőlem. Reggel óta gyűlt bennem ez a furcsa, nevenincs érzés, nem tudtam behatárolni, ahogy megfogalmazni sem, csak azt tudtam, hogy amíg mások összeroppannak, vagy könnyekben törnek ki a teher alatt, én inkább a saját határaim feszegetését választottam, mert ahogy minden erőmet és energiámat abba fektettem, hogy képes legyek megemelni a súlyokat, eltörpült minden más. A fogaim néha összekoccantak, míg máskor az egész állkapcsom ellazult, a vérem gyorsított iramban rohangált bennem fel és le, és nem kellett odanéznem, hogy tudjam, mindkét karomon kidagadnak az erek és az izmok az erős terheléstől. Egy pillanatra átrobogott a fejemen, hogy szeretnék Iris helyében lenni, és elfelejteni mindent, mert a félelem már úgy lüktetett bennem, hogy bármit megadtam volna, csak szűnjön meg. Fülemben visszhangzott a nevetése, a gyengéd, szerelmes pillantásai minden porcikámba beivódtak, akárcsak az édes illat, ami amúgy is belengte az egész házat. Éreztem forró bőrét a tenyerem alatt, a mámortól ittas nyögései egészen a fülemig kúsztak, míg meg nem hallottam Őt valójában, fejemmel szinte rögtön a hang felé fordulva, jó pár pillanatig ledermedve a már rutinszerű mozdulatok közben. Eddig fel sem fogtam, hogy mennyire izzadok, hogy a szívem úgy ver, mintha ki akarna ugrani a mellkasomból, a fájdalom pedig, ami végigbizsergette minden végtagomat a szokatlanul nagy súly alatt, édesen tompította azt az érzelmi kavalkádot, ami amúgy bennem tombolt. Nem is tudom, melyikünknek okozott nagyobb meglepetést a jelenlétével, nekem vagy saját magának. - Szóval unatkoztál - ismételtem el szavait, némileg kapkodva az oxigén után, de annak ellenére, hogy lényegében folytatásra bátorított, nem mozdultam be újra. Helyette azt figyeltem, hogyan is méricskéli a berendezést, úgy követve lépteit, mintha kötelező lett volna, majd a földre engedtem a súlyt, és a közeli törülközőért nyúltam, hogy beletöröljem a verejtékes arcomat. - Egy-két naponta. Változó, mikor hogy hozza az időm - válaszoltam segítőkészen, mintha nem vettem volna észre, hogy leginkább csak zavarában próbál kérdések mögé bújni, de egyelőre még mindig harcot folytattam azért, hogy csillapítani tudjam a zihálásomat.
A bekészített víz után nyúltam, hogy jó pár kortyot leküldjek a torkomon, majd az órára pillantottam, mikor rákérdezett a vacsora időzítésére. - Hát, durván fél óra alatt szokták kihozni. Szóval ráérsz még - nyeltem egy mélyet, leguggolva a nemrég lerakott súlyzó mellé, kicsit könnyítve rajta egy kis súllyal. - És eldöntötted már, hogy mit akarunk vacsorázni? Mert szerintem farkaséhes leszek addig - vigyorodtam el, bár kivételesen csak egész halványan villantva felé ezt a gesztust, miután még mindig harcot vívtam a levegőért, ráadásul újra le kellett törölnöm magamról a verejtéket. Szándékosan kerültem a kérdést, hogy megtudakoljam, milyen késztetést érzett, ami végül lecsalta ide, bár vitathatatlanul örültem a jelenlétének, csak... őszintén, nem számítottam rá. Jólesett húzni vele az agyát, de mérget vettem volna arra, hogy már csak azért sem fog lejönni utánam. - És te szoktál edzeni, vagy nincs szükséged rá? - kérdeztem némi pimaszkodás társaságában, elég élethűen játszva a tudatlant, mert azt azért nehéz volt elfelejteni, hogy az amnéziája előtt Kirill folyamatos edzésben tartotta, amire Ő momentán nem emlékezhetett. Valamiért mindig is hatalmas hálát éreztem, amiért Kirillhez fordult a kérdésben, mert túl nyilvánvaló volt, hogy mi lenne abból, ha velem akarna edzeni. - Bár, bizonyára leszakadnának szegény karjaid - kezdtem el úgy igazán szemtelenkedni vele, méghozzá egy terebélyes vigyor kíséretében, utalva az előttem tartott súlyzóra, amit időközben sikerült viszonylag normális súlyokkal megpakolni.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 5:04 pm

Iris & Dimitriy

Nem akarom én teljesen átalakítani a házát, hiszen megbeszéltük korábban, hogy nekem így is tetszik, nagyon is stílusos, de tény, hogy női szemmel hiányzik belőle egy kis élet, bár egyáltalán nem csodálkozom rajta, hogy egy maffiózó nem pont azzal foglalkozik, hogy a virágait locsolgassa. De erre most már itt vagyok én is, bár Maflás is tudna lakberendezni, ha elengedné magát, viszont remélem, hogy a fenyegetésem hatni fog, még akkor is, ha Dimitriy hátsójának szólt valójában. -Akkor majd az ő fenekét verem el.- vonok vállat hanyagul, pedig bizonyára az már komolyabb feladat lesz, még akkor is, ha Dimitriy hátsóját szétrúgni sem lenne egyszerű.
Az utolsó virágot fogva elmélázok azon, nem-e tart rá mégis igényt, meg is kérdezem, hátha szeretne a korábban említett szexrabszolgái kedvében járni, de amikor azt mondja, hogy erre nincs idejük és egyébként is, ha belelendül, nehezen hagyja abba, inkább nem is feszegetem tovább a témát. Őszintén eltöprengek azon, vajon meddig fogok tudni ellenállni neki, amikor hús-vér nő vagyok a magam igényeivel, Ő pedig folyamatosan ostromol a megjegyzéseivel, de elszánom magam arra, hogy kitartok, amíg csak lehet. Tudom, hogy nekem többet jelentene egy együtt töltött éjszaka, mint neki, amikor számára megszokott, hogy a nők a lábai előtt hevernek, így a saját védelmem érdekében nem szabad hagynom, hogy elcsábítson.
Mégis, ennek ellenére is eljátszok a gondolattal, hogy amíg Ő az alagsorban edz, én majd meglátogatom, pedig az agyam józanabbik fele rögtön tiltakozik és emiatt le is teszek erről a tervről. Vagyis, próbálok. -Igyekezni fogok.- közlöm pimasz mosollyal a lépcsőn haladva és bár szívem szerint cukkolnám olyasmivel, hogy valószínűleg teljesen hidegen hagyna a látványa vagy, hogy annyira biztos nincs jó teste, de mindketten tudnánk, hogy hazudok. Már a pólón keresztül is éreztem tegnap, milyen kidolgozott izmai vannak és, amit ez alapján el tudok képzelni, csak még vonzóbbá teszi, így talán tényleg bölcsebb lenne, ha messziről elkerülném azt a termet.
El is helyezem inkább a szobámban a virágot, majd a csokorral újra lemegyek a földszintre, hogy az asztalra tegyem a vázába, ahogy ígértem, végül a dolgozó szobába megyek munkára készen, de amint meglátom Maflást a labdájával játszani, inkább hanyagolom azokat a terveket.
Könnyesre röhögöm magam a kutya vetődésein és a végén már én is a szőnyegen hasalok a kis szörnyeteggel, de mégis folyamatosan azon jár az eszem, hogy vajon Dimitriy mit csinál odalent. Na nem, mintha nem tudnám, hogy edzeni ment, de...a fenébe is. Túlságosan izgatja a fantáziámat az elképzelés, ahogy odalent izzad a súlyokat emelgetve, Maflás pedig egy idő után láthatóan elfárad és le is kuporodik aludni, így magamra maradok a szőnyegen hasalva.
Felváltva pillantok az asztalom, meg az ajtó irányába, ahogy őrlődök a két lehetséges program között, hogy neki álljak ismét dolgozni, vagy inkább megnézzem a férjemet odalent, de mire észbe kapok, már veszem is az irányt az alagsor felé, bár elég lassan, kissé tétován teszem, mivel sosem jártam még ott.
Az ajtón is lassan nyitok be és először, csak a fejemet dugom be rajta, úgy kémlelem végig a helyet, de amikor megpillantom Dimitriy-t, kis híján tényleg leesik az állam. Nem igazán készültem fel az ilyen látványra, de késő bánat, már most viselni kell a következményeket, ami kimerül némi torok köszörülésben és pirulásban. -Ne haragudj, csak...- lépek bentebb tétován, majd a mögöttem becsukódó ajtónak dőlök és úgy nézek végig a meglehetősen jól felszerelt helyen. Vagyis próbálok úgy tenni mintha nem Őt akarnám bámulni folyamatosan. -Maflás elaludt és egy kicsit...unatkoztam. De folytasd nyugodtan, én majd addig...körbe nézek.- vigyorgok zavaromban és, mintha csak be akarnám bizonyítani, mennyire a terem felszereltségét akarom szemügyre venni, el is indulok, hogy minden gépet alaposan megnézzek magamnak. -Gyakran jársz le ide?- kérdezem végül kíváncsi pillantással, mintha a teste nem lenne épp elég árulkodó azokkal az izmokkal, amiket a tetoválások és a hegek, csak még izgalmasabbá tesznek. Francba. Nem kellett volna lejönnöm ide. -Mikor rendeljem a kaját?-kérdezem végül kínos mosollyal.-Mármint...általában sokat kell várni?- folytatom, de igazából csak beszélek zavaromban, hogy ne csak csendben bámuljam, pedig le mertem volna fogadni, hogy enyhe túlzás volt, hogy majd úgy kell rávennem magam, hogy becsukjam a számat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 12:44 pm

Amúgy is számoltam azzal, hogy előbb-utóbb engedményeket kell majd tennem neki, már ami a ház otthonosabbá tételét illeti. Csak arra nem készültem fel, hogy ez ilyen korán fog megtörténni, ráadásul úgy, hogy a megenyhülésem miatti babérokat még le sem tudtam aratni. Pedig, pontosan tudtam, milyen az, mikor a feleségem éreztetni akarta velem a háláját, habár soha nem éreztettem vele, hogy bármit is honorálnia kellene, de mi tagadás, már a puszta gondolatba is belefeszült a gyomrom. Amin csak kicsit tompított az, hogy közvetve ugyan, de a hátsómat fenyegette, méghozzá a kis vakarcs miatt. - Nem lesz mindig ilyen kis aprócska - jegyeztem meg vállat vonva, és annak ellenére, hogy éppen komoly veszély leselkedett a hátsófelemre, egész jól szórakoztam az elképzelésen, hogy tényleg megpróbál fenéken rúgni. Mintha csak úgy hagynám neki.
Ahogy átadtam neki az utolsó nálam maradó növényt is, még tett egy megjegyzést arra, hogy a szexrabszolgáim mennyire elfoglaltak lehetnek, de ezzel csak azt érte el, hogy a mai nap talán egyik legpofátlanabb vigyora rajzolódjon ajkaim köré, kiegészítve ezt egy komótos, laza vállvonással. - Ha egyszer belelendülök, nehezen hagyom abba - válaszoltam ártatlan pislogással, szemtelenül végignyalva alsó ajkamat, csak hogy szándékosan ingereljem, pedig Ő volt az élő tanúja annak, pontosan milyen is az, ha a bennem tomboló vágy egyszerűen csak nem akar csillapodni. Újra és újra, mint egy vad, amit űz az ösztöne, és ha róla volt szó, néha még a könyörgés is kevés lett volna ahhoz, hogy tényleg le tudjak állni.
Tekintetem a lépcsőfokokra siklott, ahogy elkezdett felfelé haladni, én viszont továbbra sem mozdultam, csípőre tett kézzel fürkésztem tekintetét, mintha arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon egyedül hagyhatom-e, de egy ilyen zsúfolt nap után valószínűleg mindkettőnknek szüksége volt némi egyedül töltött időre. Nem is azért, mert annyira borzalmas lett volna mindaz, ami történt, hanem mert... még magam sem tudtam, hogyan és mit kellene csinálnom. Vagy hogy meddig mehetek el, kihez fordulhatok, vagy hogy egyáltalán mi idézte elő ezt az egész állapotot. Arról már nem is beszélve, hogy muszáj volt valahogy kioltanom azt a frusztráltságot, amit apránként okozott bennem, és amit végül az étteremben koronázott meg, mikor Ő is nyalogatni kezdte azt a kibaszott krémet, mert azóta a vérem mintha folyamatos száguldásban lett volna. - Azért ha mégis lejönnél, próbáld meg csukva tartani a szád - kacsintottam rá pajzánul, egyetlen ziccert sem hagyva ki, hogy húzni próbáljam az agyát, de ahogy folytatta az útját felfelé, egy kósza kis sóhaj kíséretében én is erőt vettem magamon, és zsebre vágott kezekkel lebaktattam a lépcsőkön.
Becsuktam magam mögött az ajtót, és ahogy rám borult a magány, egy olyan hatalmas sóhaj szakadt fel belőlem, mintha egész nap nem vettem volna levegőt. Ahelyett, hogy nekifogtam volna valaminek, csak lerúgtam a cipőimet, és leültem a közeli kis zsámolyra, majd előre dőlve görnyedtem össze, feszülten masszírozva ujjaimmal az államat. Éreztem, hogyan tör utat magának az érzés, amit egész nap fojtogattam, a kicsit sem könyörületes kétségbeesés, a zavarodottság és a mérhetetlen düh, de még mindig ott akadtam el, hogy hol is kellene kezdenem. A legjobb megoldásnak az tűnt volna, ha rögtön az apámnál kezdek, bár Őt kicsit sem azért érdekelné ez az egész, amiért engem. Neki tényleg nem jelentett mást ez a lány, csak holmi befektetést, és az utóbbi időben egyre gyakrabban futott át rajtam, hogy nemcsak Iris, de én, a tulajdon fia is ezt a célt szolgálom az életében. Mégis, milyen segítségem lenne ebben? Mégsem tudtam elképzelni mást, muszáj lesz beszélnem vele. Holnap...
Azt sem tudtam, mennyi időt töprengtem ott ücsörögve, mielőtt lemondóan csóválni kezdtem a fejemet, majd belekapaszkodtam a pólóm szegélyébe, csak hogy kibújtassam magam belőle. Mintha az, hogy már nincs a közelemben, megbénított volna, nem éreztem többé sem a biztonságot, sem a reményt. Tényleg a szívemet szorongatta, már-már majdnem ki is tépte, de nem hagyhattam, hogy teljesen eluraljon ez az érzés. Muszáj volt küzdenem az ismeretlen ellen, küzdenem kell érte, mert bárhogy is nézzük, minden más színtelen és szürke nélküle. Erőt vettem magam annyira, hogy átöltözzek, ekkor már mindkét karom izmai feszültek a bújkáló idegességtől, így minden bemelegítés nélkül, már indultam is a súlyzók után, nem sajnálva a nehezebb súlyokat is rájuk pakolgatni, de csak percek múlva vált világossá, mikor az első verejtékcseppek megjelentek szerte a testemen, az izmaim pedig még erősebben feszültek, hogy jelenleg csak egy mérges verekedésben tudnám úgy igazán levezetni magam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 11:49 am

Iris & Dimitriy

Együtt ebédelni valakivel, talán tényleg nem randi, tényleg a barátzónába tartozik, de azt már inkább meg se említem, hogy a vacsora viszont mennyire nem az, főleg, ha a partner házában történik. A mi házasságunk nem hosszú hónapokig vagy évekig tartó ismerkedésen, udvarláson és nem is érzelmeken alapszik, így most valóban úgy érzem magam, mintha randira hívott volna és legalább olyan izgatott is vagyok az estével kapcsolatban. Pláne azok után, ami az étteremben történt, amilyen fenyegetést kaptam a pimasz mozdulataimat követően, bár az ilyen merész húzások részemről biztosan nem fogják színesíteni az estét, mert most nem lesz körülöttünk senki más. Csak mi ketten.
Szándékosan kérdezek vissza, ahogy rám bízza magát a virágok takarásából, hogy vajon kellőképpen bízik-e bennem ahhoz, hogy hagyja, hogy én vezessem, de szerintem Ő is nagyon jól tudja, hogy nem folyamodnék ilyen aljas húzáshoz, főleg nem a mai események után. Őszintén örülök, hogy rászánta magát arra, hogy megpróbáljunk valamivel közelebb kerülni egymáshoz -na nem túl közel-, hogy a mindennapok elviselhetőbbé váljanak és ne a folyamatos csatározásokról szóljanak. Legalábbis, mostanra már úgy sejtem, hogy ez lehetett az elgondolása.
Egész a nappaliig irányítom, ahol elveszem tőle az oda szánt virágot és a már felvázolt helyre teszem, végül pár pillanatig elégedett mosollyal méregetem az összképet. -Igen és képzeld. Már fogkefém is van a házadban.- forgatom a szemeimet mosolyogva a nők jelenlétével kapcsolatos megjegyzésére, de aztán Maflást kezdem máris oktatni arról, miféle következményei lesznek annak, ha a virágaimat játékszernek nézi. Majdnem olyan nagy szemekkel néz rám, mint amilyennel Dimitriy a hátsóját ért fenyegetés hallatán, nem is bírom megállni, hogy ne nevessem el magam, végül pimasz mosollyal, ártatlan szemekkel vállat vonok. -Őt mégse bánthatom, hiszen olyan aprócska.- pimaszkodok, majd a dolgozó szobám felé veszem az irányt, ahogy elveszem tőle az oda szánt növényt, miután pedig azt is a megfelelő helyre teszem, az utolsó növénnyel ácsorogva még egyszer megtudakolom, nem-e tart rá igényt. Ő és a szexrabszolgái. -Bizonyára nagyon...elfoglaltak lehetnek.- fűzök egy ártatlannak tűnő megjegyzést szavaihoz, de akaratlanul is olyasmin kezd járni az agyam, amin valószínűleg nem kellene, így talán az a legjobb, ha felvonulok picit a szobámba, ha másért nem, hát hogy a virágomat felvigyem a csokrommal együtt, bár előtte még a vacsora időpontjáról kérdezem, hogy megfelelően időzítsem a rendelést. Rábólintok az este hétre, majd kíváncsian, lágy mosollyal ajkaimon fürkészem alakját, ahogy kissé tanácstalanul töprengni kezd, magamra hagyjon-e most már. -Nem tervezem,hogy bezárkózzak a szobámba.- mosolygok le rá a lépcső első fokáról és miután tudatja velem, hogy hol találhatom majd, ha esetleg keresném, én a dolgozó felé biccentek.-Én pedig az asztalom fölé görnyedek még picit.- jegyzem meg hasonlóan tétován, mint ahogy Ő teszi, mert kicsit most olyan érzésem van, mintha egy szolid ebéd után búcsút vennénk egymástól, pedig még mindig ugyanebben a házban leszünk mindketten. -Talán, ha majd nagyon unatkozok, lemegyek és megnézem azt az edzőtermet.- vetem fel óvatos mosollyal, bár őszintén kétlem, hogy tényleg képes lennék lesétálni hozzá, de ki tudja, magányomban miféle agymenés tör majd rám. Ha csak elképzelem, miféle látvány fogadna, még inkább biztos vagyok abban, hogy nem kellene lemennem hozzá. -Bár nem szeretnélek zavarni. Felejtsd el.- nevetem el magam zavaromban, meg is rázom a fejem, mintha a puszta gondolatot is el akarnám hessegetni, végül az emelet felé veszem az irányt.
Besétálok a szobámba és a virágot az ablak előtti komódra helyezem, majd miután pár pillanatig gyönyörködök benne, ismét a földszintre indulok és, ha már korábban említettem is, a csokromnak szerzek egy vázát és az asztal közepére helyezem. Mosolyogva veszem újra szemügyre, finoman végig is simítok a középre helyezett kis lázadó liliomra, majd a dolgozóba indulok, hogy folytassam a munkát, de a szoba közepén labdát rágcsáló Maflás egy kicsit elterel eredeti célomtól. Inkább vele kezdek bohóckodni jókat kacagva a kis rosszaságon. Nem gondoltam volna, hogy lesznek boldog pillanataim ebben a házban, de most mégis úgy érzem, hogy a tökéletes helyen vagyok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 10:40 am

Látványosan megforgattam szemeimet a pimasz kis megjegyzése hallatán, bár ha úgy vesszük, neki volt igaza. - Tényleg nem. Az ebéd egyértelmű barátzóna - vontam meg a vállamat vigyorogva, bár vicces volt olyasmiről elmélkedni, amiben amúgy soha nem volt részem. Sem barátzónában, sem randikban, mert voltaképpen Iris előtt minden ilyesmit úgy kerültem, mint a tüzet. Vagy még annál is jobban, mert nem volt szükség randikra ahhoz, hogy megkapjam, amit meg akarok kapni. Azt már nem is szívesen hangoztattam, hogy ezen a téren is igaz volt az egyik korábbi megjegyzésem. Általában nem kértem, hanem kiszolgáltam magam, és ez túl sok területen volt érvényes az életemben.
Elég röhejesnek éreztem magam, ahogy kiszállva rögtön a növények után nyúltam, és azokkal együtt próbáltam egyensúlyozni, de ahogy megszólalt, kezdtem elbizonytalanodni. - Hát, most hogy így kérdezed... - válaszoltam, mintha tényleg azon törném a fejemet, hogy képes lenne-e szándékosan úgy navigálni, hogy nekimenjek valaminek, de talán belátta, hogy ha én ütközöm, akkor a virágainak is lőttek. Nem biztos, hogy megérte volna a kockázatot. Arra azonban még ennek tükrében sem számítottam, hogy szó szerint veszi az irányításomat, tenyere gyengéden a karomra simult, így kezdett a ház felé terelgetni, én pedig, ugyan aljas módon kiélveztem az érintést, de testem ezúttal is úgy reagált rá, mint bármikor. Szinte teljesen felvillanyozódtam tőle, és kicsit sem olyan volt, mint amihez hozzászoktam, de a semminél még ez is több, és leginkább ebbe próbáltam kapaszkodni. A növényeknek köszönhetően viszont nem látta, hogyan forgattam a szemeimet, mikor szándékosan cukkolni próbált, bár ha valamiből biztos nem engedek, az az, hogy a dolgozószobám növény-mentes övezet maradjon.
Átvette tőlem az egyiket, hogy a zongorához tegye, én pedig lemondóan felsóhajtottam. - Hát ilyen, mikor egy nő beköltözik a házadba... - jegyeztem meg mímelt csalódottsággal, de legalább úgy, mintha nem is egy virágról lenne szó, hanem egy egész szoba átrendezéséről és rózsaszínre festéséről. A pimasz megjegyzésem ellenére azonban kénytelen voltam elismerni, hogy tényleg kölcsönzött némi hangulatot az a virág ott, de ahogy a kis vakarcs előkerült, már világossá vált, hogy nemcsak Irisnak tetszik a helyiség új kiegészítője, de a fenyegetése hallatán tágra nyíltak a szemeim, a következő pillanatban pedig meg is forgattam őket. - Hát persze. A hátsóm épsége bizonyára nagyon meghatja a kutyádat - csóváltam a fejemet, viszont meglepő volt, hogy még ezen pimaszkodások után is őrizgettem a jókedvemet. Nem tudom, minek kellett volna történnie ahhoz, hogy letörje a szarvamat, bár nem kételkedtem benne, hogy képes lenne rá.
Csak az utolsó növény maradt nálam, lassú léptekkel követve Őt a dolgozószobájáig, de épp csak bekukkantottam az ajtón, azt nézve, hogy hol találja meg a virág végleges helyét, majd torokköszörülve visszasétáltam a nappalihoz, megállva a lépcső mellett. - A szexrabszolgáimnak nincs ideje virágokat nézegetni - vontam meg a vállamat szemtelen csillogással tekintetemben, de amúgy is nyilvánvaló volt, hogy nem az én szobámba szánta, hanem a sajátjába. Ami az elmúlt hetekben mindkettőnk hálószobája volt, de ettől most megpróbáltam elvonatkoztatni. Kicsit sem esett jól ezen gondolkodni. - Hét körül szoktam vacsorázni - adtam át neki az utolsó növényt is, majd csípőre vágtam mindkét kezemet, és felsóhajtottam, mintha így akartam volna kifújni magamból a virágok súlyát. - Akkor... - fordultam körbe tétován, majd megköszörültem a torkomat. Azt nyilván nem akarta, hogy a szobájába is kövessem, érthető okokból, így jobb híján el is távolodtam a lépcsőtől. - Bizonyára vágysz már egy kis magányra - folytattam, közben tekintetemmel újra megkeresve íriszeit. - Én odalenn leszek - böktem állal az alagsor felé, amiről most már tudta, hogy egy saját edzőtermet rejtett. És más lehetőség híján, muszáj volt így levezetnem a bennem gyülemlő stresszt, még mielőtt felrobbanok a bennem tomboló, kétes érzelmektől.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 9:17 am

Iris & Dimitriy

Alapból ezt az egész vásárlást menekülés céljából találtam ki, hogy egy kicsit távolabb kerüljek tőle, mert már azzal kellőképpen összezavart, ahogy a dolgozó szobámban viselkedett, amilyen édes volt és ahogy a kis vakarccsal aludt a kanapén. Csak utána változtattam a tervemen és inkább Őt hívtam magammal Kirill helyett, ami tökéletesen megmutatja, mennyire nem tudtam akkor sem eldönteni, hogy távolabb akarok kerülni tőle, vagy inkább ki akarom még élvezni a mostani viselkedését, de az utóbbi lett a befutó. Mellesleg jó poénnak tűnt olyasmivel feszegetni a határait, mint virág vásárlás, de túl jól vette az akadályt és most, ha a csokorra nézek, amit Tőle kaptam, megint ott vagyok, ahol a part szakad, hogy már nem tudom mit gondoljak róla és, hogy miként viszonyuljak hozzá.
-Két évtized, azért elég sok idő.- vigyorgok rá, a rögtönzött előadásán pedig felnevetek, de még ha túlzásokba is esik jelenleg, azért tisztában vagyok vele, milyen nagy szó, hogy elkísért. Egy maffia főnök nem járkál ilyen helyekre, hogy aztán a színes virágok között nézelődjön, de Ő mégis megtette, megugrotta ezt az akadályt is, pedig ezt már végképp nem gondoltam volna róla.
Nem akarok az étterem kapcsán nagy hálálkodást levágni, de kénytelen vagyok elismerni, hogy tényleg egy olyan helyet mutatott meg, ahova szívesen elmennék máskor is és viccesen utalok is arra, hogy talán Ő is elkísérhetne majd, de persze Ő ezt máris valami burkolt randi meghívásként veszi. De talán az is, mert semmiképp sem tagadnám, hogy jól éreztem magam Vele, még a zavarba ejtő pillanatok ellenére is. -Randira? Ugyan már. Egy ebéd nem randi.- sandítok rá pimasz mosollyal, kacsintása láttán el is vigyorodok, de aztán a témát annyiban is hagyom és Ő sem erőlködik azon, hogy a közénk telepedő csendet megzavarjuk bármivel is. Mintha, picit mindketten magunkban elmélkednénk, bár míg azzal tisztában vagyok, hogy az én agyam min jár, arról lövésem sincs, hogy az Övében mi zakatolhat.
Ahogy megáll a ház előtt és kiszáll, én is követem a példáját és, míg ő a virágokat igyekszik kiszedni a kocsiból, én a csokromat veszem magamhoz, majd vigyorogva mérem végig a virágokkal beterített alakját. -És bízol is bennem annyira, hogy kövesd az iránymutatásomat?- kérdezem pimasz mosollyal, amit talán nem is lát a rengeteg zöldtől, majd finoman az egyik karjára fogok és vezetni kezdem az ajtó felé, amit most előzékenyen én nyitok ki előtte. -Az egyik a zongorához megy, mint mondtam, a másik kettő pedig...- hagyom félbe a mondatot, mintha gondolkodóba esnék.-Hát így azoknak más helyet kell találnom, ha nem tehetjük a dolgozó szobádba.- cukkolom picit szándékosan, de egyébként se oda terveztem őket tenni, bármennyire is vicces lenne ezzel cukkolni. Inkább a nappali felé terelgetem óvatosan, ügyelve rá, hogy ne essen hasra semmiben és ne is menjen a falnak, majd elvesztem tőle az oda tervezett növényt és leteszem az új helyére. Maflás már meg is jelenik idő közben, kíváncsian szaglássza a virágot, én pedig vigyorogva lehajolok hozzá. -Eszedbe se jusson, kislegény. Ha baja lesz a virágnak, szétrúgom Dimitriy hátsóját.- fenyegetem vigyorogva, majd magamhoz veszem a másik virágot és a saját dolgozószobám felé veszem az irányt. -Úgy tűnik, hogy jó fiú volt. Nincs szétrágva semmi.- mérem végig alaposan a helyet, majd az egyik polchoz sétálok és azt is leteszem a helyére. Rögtön fel is dobja picit a helyiséget, na nem, mintha amúgy nem tetszett volna, mert tényleg nagyon ízlésesen lett berendezve.
-Biztos, hogy nem tartasz igényt az utolsóra? Tehetjük a hálószobádba is. A szexrabszolgáid biztos díjaznák.- pimaszkodok mosolyogva, de már nyúlok is az utolsó növényért, hogy elvegyem tőle, hiszen innen már én is fel tudom vinni a szobámig, mert azt meg valójában oda terveztem. -Egyébként mikorra rendeljem a vacsorát? - kérdezem végül, bár akármilyen időpontot is javasol, addig még jó pár óra lesz hátra, úgyhogy bőven lesz még időm akár a terveket is tovább rajzolgatni.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 16, 2022 6:46 am

Kicsit sem hibáztattam azért, hogy hátsó szándékot vagy valami ostoba, aljas tréfát látott a viselkedésem mögé, tekintve, hogy az Ő utolsó emlékei szerint tegnap még nem voltam egyéb, csak egy gőgös, veszélyes bűnöző, aki minden alkalmat megragadott arra, hogy éreztesse, hol is van a helye. Legalábbis próbálkoztam, mert arra tisztán emlékeztem, hogy már akkor sem a behódolásáról volt híres, és nem húzta be fülét-farkát, ahogy a helyében mindenki tette volna. Furcsa volt belegondolni, hogy milyen távolra jutottam attól az éntől, pedig ugyanúgy itt élt bennem, csak Iris jelenlétében mintha tudta volna, hogy neki nincs itt keresnivalója. És ha visszagondoltam, akkor sem egyik napról a másikra történt a változás, lépésről lépésre tört felszínre ez a Dimitry, és talán életem legnagyobb csatáját kellett megvívnom érte, de egy pillanatát sem bántam meg. Még most sem, pedig az élet ismét büntetett és próbára akart tenni, de nem voltam hajlandó kudarcot vallani. Az valahogy soha nem is volt az én asztalom.
Ahogy Ő is a hátsó ülés felé sandított, egy pár pillanatra az én szemem is megakadt az igencsak körülményesen, de nagyon gondosan összeválogatott liliomokon, az pedig, amilyen gyengéden Iris mosolygott közben, valami hasonlót csalogatott elő belőlem is, de még azelőtt észbekaptam, hogy rám nézett volna. - Úgy körülbelül a következő két évtizedre elég volt a virágvásárlásból - vigyorodtam el, csak hogy végre hallassam is a hangom, de a már megszokott szemtelenséget sem spóroltam ki. - Ott minden túl színes, és szűk a hely, és... áh - grimaszoltam, bár elég erősen rájátszottam a fintorgásra, ennek ellenére tényleg nem vágytam arra, hogy minden nap ilyen helyekre kelljen járnom. Bár ki tudja, talán egyszer-egyszer meg tudna győzni egy-két aljas merénylettel, de amíg nem kapja vissza az emlékeit, kétlem, hogy bármi ilyesmit is tervezett volna ellenem. Az az Iris pedig, aki épp mellettem ült, még jó ideig le fogja foglalni magát azzal, hogy küzd ellenem, de nagyon is jól tudtam, hogy milyen érzés ez. Hisz én is olyan sok ideig próbáltam kitartani, még emlékeztem arra, hogyan számoltam vissza a napokat, és hogy mennyire vártam, hogy eltűnjön az életemből, pedig végül már kicsit sem akartam, hogy elmenjen. Miért is lett volna egyszerű bármi?
Már nagyban magam elé bámultam, mikor meghallottam pimaszkodó szavait, reakcióként pedig szinte rögtön vigyorogni kezdtem, de csak pár pillanat elteltével sandítottam felé, miközben elfordítottam a kulcsot. - Ha nem tudnám, hogy nem, most azt hinném, hogy randira hívtál - vigyorogtam teli szájjal, nem bírva ki, hogy végül ne kacsintsak rá egyet pimaszkodva, de a további szemtelenkedést inkább megtartottam magamnak. Furcsa volt belegondolni, hogy egyetlen nap alatt milyen messzire jutott a reggeli közömbös hangulat, bár azért kivételesen nem én voltam a felelős. Volt egy pár hónapnyi előnyöm. Menet közben néha, pár másodperc erejéig próbáltam észrevétlenül felé sandítani, de ha Ő nem szólalt meg, én sem nagyon erőlködtem a beszéddel, mert ez a csend ezerszer másabb volt, mint mikor a düh vagy ingerültség miatt voltunk csendben egymás mellett. Nem, ez a hangulat békéről árulkodott, és ugyan szívesebben bámultam volna Őt az út helyett, de az túl feltűnő lett volna. Pedig szerettem volna egyszerűen csak hátradőlni, és belefeledkezni a látványába, közben nem szólni semmit. Csak... nézni és gyönyörködni.
Egy kis sóhaj kíséretében parkoltam le a ház elé, viszont a kiszállást követően ezúttal nem sétáltam át az oldalára, helyette a hátsó ajtót nyitottam ki, és elkezdtem ismét magamhoz gyűjteni a virágokat. - Most te leszel a szemem, mert ezektől semmit nem fogok látni - mondtam, bár hangom továbbra is jókedvről árulkodott, arról nem is beszélve, hogy amúgy szavaim enyhe túlzásba estek, mert ha nagyon akartam volna látni, megoldottam volna. Megküzdöttem a hátsó ajtó becsukásával, majd megkerültem a kocsit, hogy mellé érkezzek. - Hová is vigyem őket? - kérdeztem, de szinte kapásból folytattam. - Már azon túl, hogy a dolgozószombába biztosan nem - jelentettem ki határozottan, mellé csapva egy halk nevetést. Csak reméltem, hogy nem gondolta komolyan a korábbi viccelődését a dolgozószobámról és valami hülye virágról.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 10:04 pm

Iris & Dimitriy

Maflás sokkal nyugisabb témának bizonyul, még akkor is, ha percekkel később, már mindketten azon töprengünk, hogy vajon mennyire zúzta szét a házat vagy éppen mennyire nem. A legbizakodóbb elképzelés mindkettőnk részéről, hogy most is vígan alszik akár a dolgozó szobámban, akár máshol, ahogy eddig is tette, de amint hazaérünk, úgyis kiderül, hogy a kis rosszcsont tényleg olyan komisz-e, mint ahogy Dimitriy állítja. -Tudod, egész hasonló a szemetek. Nem tudom, hogy ez jót jelent-e.- fűzöm mosolyogva a gondolatmenetéhez, mert ha Maflás tekintetében látszik a komiszság, hát akkor az Övéből egyenesen süt. Tízből kilencszer, ha megszólal, az valami pikáns, komisz megjegyzés, amivel zavarba akar hozni, és ezt tökéletesen bizonyítja a hátsómra tett megjegyzése is, miután a számlát végül Ő rendezi és elindulunk kifelé az étteremből.
Nem mondom, hogy soha nem tudnám elképzelni, hogy előálljak egy vacsorával, amit aztán együtt fogyaszthatunk el hasonló hangulatban, mert néha napján szívesen ismerkedek a főzés bonyolult tudományával, de ha valaha is ilyesmivel készülnék, az vagy azért lenne, mert valami miatt borzasztóan hálás lennék neki, vagy azért, mert rám tör az őrület és úgy döntök, hogy el akarom kápráztatni. Vagy örökre lerázni inkább? Jelenleg azonban, a fenekem is megteszi, azzal is képes vagyok lenyűgözni és ez nem is képzi vita tárgyát. Pedig, én csak viccelődök valójában, de azért jót mosolygok a bókján, hiszen tagadhatatlanul jól esik.
A voksunkat végül a rendelés mellett tesszük le, bár amikor egyértelműen rám bízza a döntést, nem kis meglepetést okoz, valószínűleg az arcomra is van írva, mint ahogy az is, hogy máris azon kezdek töprengni, milyen ételt is rendeljünk majd és honnan. Fogalmam sincs arról, hogy Dimitriy milyen ételeket szeret, de hamarosan gondoskodik róla, hogy ne ekörül forogjanak a gondolataim,  amikor a korábban említett aggodalmamról kérdez.
Igyekszem úgy válaszolni, hogy a lehető legkevésbé csináljak hülyét magamból, bár érezhető szerintem, mennyire nem találom a tökéletes szavakat, a hálás mosolyomra viszont könnyedén rálelek, amikor vigyorogva igyekszik megnyugtatni. Vagyis úgy sejtem az, hogy próbál majd jobb lábbal kelni, azaz fenntartani ezt a jelenlegi hangulatot, ezt jelenti, de a hirtelen megnyugvást némi feszültség váltja fel bennem. Mi lesz, ha végül túlságosan megkedvelem ezt az oldalát?
A kocsihoz érve újabb mosolyt érdemel ki az udvariasságával, mikor ismét ajtót nyit, el is helyezkedek az ülésen, míg Ő is beszáll mellém, majd a sóhaját hallva kíváncsian sandítok rá és elvigyorodok. -Azt hiszem, másra most nincs szükség.- bólintok egyet, mintha ezzel zárnám le magamban a gyors töprengést, hogy akartam-e még valamit, végül vállat vonok. -Egyébként sem akarok visszaélni a helyzettel. Épp elég sokk lehetett neked mára ez a virág vásárlás.- kuncogok halkan, miközben hátra sandítok az ülésre helyezett csokorra, amit Tőle kaptam és mosolyogva, ajkamba harapva fordítom újra tekintetem a szélvédő felé. -Szóval, ha neked nincs szükséged semmire, felőlem hazamehetünk. - pillantok rá gyengéd mosollyal, de aztán gyorsan előre is szegezem inkább tekintetemet, mert kezd egy kissé túl szűkössé válni az autó, főleg ahogy beteríti a liliomok illata, mintha csak emlékeztetni akarnának arra a kedves gesztusra, ahogy átadta őket. -Tényleg remek ez az étterem. Máskor is elkísérhetsz.- jegyzem meg végül pimasz mosollyal, mintha most is erről lett volna szó, de hát mégse kezdhetek el hálálkodni, amiért így feldobta az egyébként cseppet sem ilyennek tervezett napomat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 7:59 pm

A kutyáról folytatott eszmecsere elég jól hűtötte a kedélyeket, és mi tagadás, erre valószínűleg mindkettőnknek szüksége is volt. Nem láttam a fejébe, de nem is kellett ahhoz, hogy el tudjam képzelni, vajon mi minden játszódott le benne, az én testem pedig nem maradt adósa, sőt. Ennyire nyilvánvalóan talán még soha nem fejeztem ki magam, a pikáns kis megjegyzésemnél pedig csak a testbeszédem lehetett őszintébb. Muszáj volt valahogy kiszakadnom a bűvköréből, mielőtt túlságosan is elragadtatnám magam, mert eszem ágában sem volt összebalhézni vele, elrontani ezt a napot meg pláne nem. - Nem kell hozzá nagy tapasztalat. Látszik a szemén, hogy sunyi. És komisz, igen - bólogattam, mintha annyira értettem volna a kutyákhoz vagy épp a viselkedésükhöz, arról már nem is beszélve, hogy tartottam magam az eredeti elképzeléshez, miszerint a kis vakarcs Iris kutyája, nekem nincs közöm hozzá. Még ha próbált is levenni a lábamról azokkal a hatalmas szemekkel, nem hagyhattam, hogy még a kis dög is a szívembe férkőzzön. Meg még mit nem. - De a gazdája majd figyel rá. A kis mázlista fenevadat talán még az ágyába is beengedi majd - sóhajtottam fel drámaian, ismét megvillantva egy jó nagy adag pimaszságot, és ezt őriztem is az arcomon, míg elő nem hozakodott azzal, hogy Ő akarja fizetni a számlát, legalábbis a felét. Halvány lila gőzöm sem volt, hogy mihez szokott, vagy hogy egyáltalán milyen ficsúrokkal hozta össze eddig az élet, a férfi-női egyenjogúságról már nem is beszélve, de a számla közelébe sem engedtem.
Csak akkor kínáltam fel némi kompromisszumot, mikor a pincér már magunkra hagyott, én pedig kászálódni kezdtem az asztaltól, felajánlva neki, hogy ha ennyire fizetni akar valamit, a vacsorában hajlandó vagyok kiegyezni. Már ha addig nem szól közbe valami, legyen szó akár munkáról, akár egy kósza, nem túl átgondolt megjegyzésről. Pedig tényleg mindent kétszer átrágtam, még azelőtt, hogy kimondtam volna, csak hogy megkíméljem magunkat, vagyis, leginkább Őt, az pedig, hogy néha nem tudtam csomót kötni a nyelvemre egy-egy pikáns megjegyzés előtt, már olyasmi volt, ami belém van kódolva. Iszonyúan meg kellett volna bántania ahhoz, hogy ne úgy nézzek rá, bár kétségtelen, hogy minden lehetőség adott is volt ehhez. Csak... mintha nem akart volna élni vele. - Ezzel nem tudok vitatkozni - bólogattam egyetértően, mikor a lenyűgözésemről beszélt, bár nehéz volt nem kiemelni, hogy a formás hátsója is nagy szerepet játszott abban a bizonyos lenyűgözésben, de ezt inkább megtartottam magamnak. Még ha nehezen is álltam meg, hogy ne képzeljem el csupaszon, ahogy előttem sétál, megvillantva azt a szexi domborulatot. - Oké, majd rendelünk - ismételtem meg, mintegy ráerősítve, hogy amúgy sem gondoltam komolyan a konyhában gubbasztást, ez korábban sem volt a kedvenc elfoglaltsága. - Ezúttal viszont te fogsz dönteni. Azok után, hogy én döntöttem a reggeliről és az ebédről, így igazságos - adtam meg magamat, bár nagyon nehezen tudott volna mellé lőni bármivel is. Ha bevágott volna két szelet kenyeret a pirítóba, és megkente volna lekvárral, még azt is megenném.
Valamelyest lassítottam a lépteimen, miután nekiszegeztem egy kérdést, bár magam sem tudtam, mit is akarok hallani. Vagy hogy miért akarnám hallani, tekintve, hogy bármit is mondana, az távol áll mindattól, amit ismertem, és amihez hozzászoktam. Nem tudtam rendet tenni a fejemben, mert nem tudtam, mire számíthatok tőle holnap vagy azután, mi marad meg belőlem a fejében, és hogy vajon ami volt, az teljesen eltűnt, vagy még vissza tudjuk csinálni. Raádásul még azelőtt, hogy apám a remek időzítésével bejelentené, hogy immáron szabadok vagyunk mindketten, Iris pedig, bárhogy is próbáltam kapaszkodni a közös emlékeinkbe, de tudtam, hogy jelenleg, ebben a helyzetben gondolkodás nélkül sétálna ki az életemből, és soha eszébe sem jutna visszafordulni. - Majd igyekszem jobb lábbal felkelni holnap is - válaszoltam vigyorogva, csak hogy oldani próbáljam a kínlódást, amit látni véltem rajta, majd megköszörültem a torkomat, és inkább a csendet választottam. Ez amúgy is mindig közelebb állt hozzám, de nem tudtam olyasmit mondani neki, ami ne váltana ki belőle gyanút.
Visszaérve a kocsihoz, szokásomhoz híven kinyitottam neki az ajtót, majd én is beültem, és egy sóhajjal dőltem hátra az ülésben. - Más biztos nem kell? Ebéd és virágok pipa. Mást nem akartál? - kérdeztem, végigmérve a hátsó ülésre besorakoztatott növényeket, majd újra felé pillantottam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 7:02 pm

Iris & Dimitriy

Amikor először megláttam az ominózus esküvőnkön, abban reménykedtem, hogy ha már egy őrülten sármos pasas, legalább a természete legyen olyan utálatos és "visszataszító", hogy még véletlenül se kezdjek vele szimpatizálni, mert tudtam, hogyha a vonzó külső mellé, még kiderül végül, hogy annyira nem is elviselhetetlen pacák, akkor irtó nagy bajban leszek. Valahol most is azt kívánom, hogy bár itt sem lennénk most, bár meg se történt volna mindaz, ami reggel óta történt, mert sokkal könnyebb lenne tőle távol tartani magam, ha állandóan megalázna és sértegetne vagy, ha minden nap azt látnám, hogy véres ingben járkál a házban és üvöltözik meg őrjöng, mint egy igazi agresszív barom. Nem kétlem, hogy bizonyára szem és fültanúja leszek még ilyesminek is, de már akkor sem tudnék elvonatkoztatni attól a pasastól, aki reggel óta nekem szenteli a figyelmét és olyan szelíd -leszámítva a pikáns megjegyzéseit-, hogy komolyan fontolóra kell vennem, hogy talán nem is ugyanaz a férfi, mint akihez visszarángattak.
Mert folyamatosan érzem, hogy tényleg figyel rám, hogy bármit is mondjak vagy csináljak épp, nem a holnapi teendőin agyal vagy a nőin, hanem itt van velem teljes mértékig, bár ez akkor érezhető a legjobban, amikor cseppet sem ártatlan mozdulattal szopogatom le a krémet az ujjamról. Szándékosan húzgálom az oroszlán bajszát, ha már volt olyan kedves és Ő is zavarba hozott ma már többször is, de hamar rá kell jöjjek, hogy talán elvetettem a sulykot és nem vettem számításba azt, hogy Rám miféle hatással lesz az Ő reakciója és a szavai, melyek hallatán magam sem tudom igazán, hogy eltűnni szeretnék-e inkább a közeléből vagy önként felülni erre a nyamvadt asztalra.
Maflást hozom inkább szóba és ez a téma kellőképpen ártatlannak bizonyul ahhoz, hogy lehűtse a véremet, ajkaimon szelíd mosoly jelenik meg, ahogy felveti Dimitriy a lehetséges problémákat az apróság kapcsán, de őszintén remélem, hogy igaza van és tényleg azóta is békésen durmol. -Máris leszűrted a viselkedéséből, hogy komisz?- kérdezek vissza kuncogva, hiszen én ma konkrétan csak enni meg aludni láttam, bár átfut rajtam némi riadalom, ahogy eszembe jut, mi mindent művelhet egyedül. Nélkülünk valószínűleg unatkozik és egy unatkozó kutya állítólag elég leleményes tud lenni. -Mert nem tudta szegény, hogy mire számítson, de minden jel arra mutat, hogy a bizalmába fogadott.- sandítok rá gyengéd mosollyal, mert ez az aprócska lény is közre játszott abban, hogy elgondolkodjak picit a Róla alkotott véleményemről. Az a kutya biztonságban érzi magát mellette.
Végül az ebéd végeztével felajánlja, hogy akár haza is vihet, ami kicsit úgy hangzik, mintha lehetne más kimenetele is az ebédünknek, de természetesen érti az enyhe célzásomat és rá is kontráz. -És képes lennél magamra hagyni ebben a veszélyes városban?- kérdezek vissza továbbra is pimaszkodva, félre biccentett fejjel, a számla érkeztével azonban valamivel komolyabbra fordítom a szót és bepróbálkozok, hátha hagyja, hogy a felét én álljam, de igazán meglepő lett volna, ha rábólint, a büszkesége említésére pedig, inkább beharapom az ajkam, hogy ne lássa a kikívánkozó vigyort.
Nem akadékoskodok tovább, helyette feltápászkodok inkább és elindulok vele a kijárat felé, miközben érdeklődő pillantással hallgatom a vacsorával kapcsolatos ajánlatát, de a pimasz bókján halkan elnevetem magam. -Én és a formás hátsóm nem terveztünk ilyesmit,mert már így is épp eléggé lenyűgöztelek.- vágok vissza szemtelenül, bár tényleg meg sem fordult a fejemben, hogy én dobjak össze valamit egészen eddig a pillanatig. Nem vagyok egy mesterszakács de, ha figyelembe vesszük, hogy a rántottát viszont Ő készítette reggel, talán én is fáradozhatnék egy picit. Aztán belém hasít a felismerés, hogy az egész úgy tűnne, mintha tényleg le akarnám nyűgözni, úgyhogy el is vetem a gondolatot. -Majd rendelünk valamit.- szögezem le végül, ahogy tovább sétálunk, majd a kialakult cseppet sem kellemetlen csendet kihasználom arra, hogy tovább töprengjek mindazon, ami ma történt. Egészen addig, míg rá nem kérdez a félelmemre, aminek ma már legalább kétszer hangot is adtam, hogy talán ez a viselkedés tőle, csak valami alkalmi dolog.-Tartok tőle egy picit, igen.- vigyorgok kínomban, mert nem igazán akartam újra kivesézni, mennyivel jobban kedvelem ezt az oldalát, ami nem is feltétlenül jó, mert eszem ágában sem volt valaha is megkedvelni. Biztonságosabb lenne távol maradni tőle. A lehető legtávolabb, mert ez a normális oldala, most még ijesztőbb, mint a másik, mert jóval közelebb kerülhet hozzám, mint terveztem.-Csak nem voltam felkészülve arra, hogy ilyen is tudsz lenni.- vonok vállat végül tanácstalanul, ahogy próbálom megtalálni a megfelelő szavakat, hiszen én egy véreskezű, kegyetlen gyilkos ellen vérteztem fel magam, nem pedig ellene, aki jópofa, vicces és még egész kellemes társaság is tud lenni. Tőle nehezebb lesz távol tartani magam. -De ne érts félre. Örülök, ha nem kell utálkozva élni a mindennapokban.- fűzöm hozzá gyorsan, mielőtt még úgy gondolná, hogy nem díjaztam az erőfeszítéseit, mert ez nem igaz. Csak félek attól, hogy a végén még túlságosan megkedvelem, ha így folytatja.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 4:30 pm

Valamilyen szinten elég hihetetlennek tűnt, hogy ezt az egész napot egy véletlennek köszönhettük. Arról fogalmam sem volt, hogy milyen változásokon ment át egyetlen éjszaka alatt, de még most sem tudtam szabadulni attól az érzéstől, amit az ágyból kikelve éreztem. Hogy... nem is mertem rájönni. Nem akartam vele találkozni, hosszú idő után először fogadva meg, hogy inkább elkerülöm, és még azelőtt elhagyom a házat, hogy felébredne. A sors viszont közbeszólt, és bár sosem hittem a sorsban, de ezt már valami kibaszott játéknak éltem meg. Az egyik kezével elvett, a másikkal adott valamit, most például azt, hogy történjen bármi, nézzen rám bárhogy, nem vagyok képes egyedül hagyni benne, még ha nem is emlékszik rám, vagy nem is nézi ki belőlem, hogy jót akarok neki. Ennél tovább nem is akartam merészkedni, és ugyan nem sok okom volt rá, de bizakodni próbáltam, hogy még azelőtt visszaáll a világ rendje, hogy ennél radikálisabb döntéseket kelljen meghozni.
Így viszont, hogy kora reggel óta szinte szünet nélkül a társaságát élveztem, alkalmam sem nyílt arra, hogy kicsit is gondolkodni tudjak. Elég hamar kiderült, hogy jelenleg mi az utolsó emléke rólam, ez jó volt kiindulási pontnak, ehelyett én learagadtam mellette, néhány kényelmetlen, fájó pillanaton kívül élveztem ezt az ismerős érzést, de ahogy most az ujját nyaldosta, ajkai körül azzal az ördögi vigyorral... kicsit sem bántam volna, ha korábban valami bölcsebb döntést hozok, és tényleg távol tartom magam tőle, amíg meg nem találom, vagy találjuk a megoldást. Nem éreztem bűntudatot, amiért ugyanúgy reagált rá a testem, mert sem a szerelmet, sem a vágyat nem ölte ki belőlem ez az új helyzet, mégsem voltam biztos abban, hogy a jó utat választottam. Minden porcikám bezsongott tőle, az ereimet feszíteni kezdte a tóduló vér, a torkom pedig szinte fájt attól, ahogyan elkezdtem kiszáradni, és ebben a pillanatban tényleg az volt az egyedüli szerencséje, hogy a környező asztalok mind foglaltak voltak, mi pedig túlságosan is szem előtt voltunk. Nem is fukarkodtam megosztani vele, hogy mi történne, ha nem vennének körül minket ezek az emberek, de valahol még én is hálás voltam azért, hogy nem ronthattam csak úgy neki. Legalább nem adtam esélyt arra, hogy elrontsam mindazt, amit eddig építgettem, az elutasításról már nem is beszélve, mert ezen a ponton nem tudtam eldönteni, vajon mit lépett volna, ha tényleg róla akarnék desszertet enni. Ahogy végiggondoltam a lehetséges forgatókönyveket, még egy istentelen nagy pofon lett volna a legenyhébb jutalmazás.
- Szerintem azóta is a dolgozószobádban héderel, mint aki jól végezte dolgát - vigyorodtam el, utalva a kutyájára, bár úgy őszintén, nem is nagyon tudott mást kezdeni magával a kis vakarcs egyedül. Már azon kívül, hogy fel-le szaladgál, netán megpróbál feljutni a lépcsőfokokon, de abból kiindulva, hogy múltkor még nem volt erőssége a lépcsőzés, nem hiszem, hogy újra próbálkozott volna vele. - Elég komisznak tűnik - vontam meg a vállaimat, utalva arra, hogy talán nem is árt nevelésen gondolkodni, még mielőtt tényleg leigázza a fél házat. - Már nem szerénykedik. Amikor hazahoztam, még az orrát sem merte kidugni a kabátom alól - jegyeztem meg vigyorogva, szándékosan hagyva ki Őt a meséből, elvégre... Ő volt az első, aki szembekerült a kis jövevénnyel, és látta Ő is, hogy úgy remegett, mint valami kis falevél. Ezúttal viszont valószínűleg a kis vakarcs lesz az első, aki szeretné majd megcsodálni Iris új növényeit.
Ahogy lassan Iris tányérjáról is eltűnt a tiramisu, nem is nagyon adtam neki lehetőséget a döntésre, mert szinte rögtön felajánlottam, hogy hazaviszem, még ha sikerült igencsak hülyén is megfogalmazni. Ő pedig le is csapott rá, amire egy pimasz szemforgatás volt a reakcióm. - Pedig ha tovább pimaszkodsz, ki foglak tessékelni a kocsiból - vigyorodtam el grimaszolva, majd előredőltem, leintve a pincért, hogy fizetnénk, Iris kérdését hallva pedig akaratlanul is kibukott belőlem egy sóhaj. - Ne csorbítsd jobban a büszkeségemet - vágtam rá mímelt felháborodással, mintha amúgy egy pillanatra is komolyan gondoltam volna, és elég egyértelműen húztam magam elé a számlát, hogy én is fizessem ki. - De ha annyira fizetni akarsz, a vacsorát majd te állod. Szerintem rendelhetnénk  valamit. Hacsak nem a konyhában akartad tölteni a fél délutánodat. Te és a formás hátsód - szúrtam oda neki, ekkor már nagyban sétálva kifelé az étteremből, viszont egy pillanatra sem voltam hajlandó visszafogni a vigyorgásomat. Ismét zsebrevágtam a kezeimet, még mielőtt újabb ingert éreztem volna, hogy megérintsem a hátát - vagy voltaképpen bármijét -, és szedni kezdtem a lábaimat abba az irányba, ahonnan érkeztünk, de ezúttal sem vettem túl sietősre a figurát. - Szóval...  attól félsz, hogy holnap megint minden visszaváltozik a régi kerékvágásba? - kérdeztem végül, pár pillanatnyi néma csend után, hol a járdát, hol a mellettem lépkedő alakját figyelve.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 1:51 pm

Iris & Dimitriy

Szelíd mosoly jelenik meg az arcomon, mert valahol azért egész jól esik a feltételezése, hogy talán hallgatni fog rám, talán megérti, hogy azáltal, hogy a felesége lettem, azért még nem feltétlenül fogok neki behódolni, bár valahogy eddig sem próbált túlságosan az uralma alá hajtani. Egyetlen erőszakos pillanatot sem tudok felidézni, bár még nem is igazán sok ideje élünk együtt, komolyabb vitánk se nagyon volt, mert a tegnapi semmiképp sem nevezhető annak és bízom benne, hogy talán a hangulat most már ilyen marad, mert akkor még egész elviselhető is lehet ez az egész. Leszámítva a folyamatos utalgatásokat, a csábítását és az egyértelmű vonzódást, amit a testem produkál iránta, aminek igyekszem minden erőmmel ellenállni, mert ha beadnám a derekam, csak még tovább bonyolódna a helyzet. Már így is elég zavaros az egész.
Ennek ellenére nem tudnék karót nyelt lenni a közelében és nem reagálni az incselkedésére, ami jelen pillanatban az, hogy az ujját belemártja a tiramisuba, hogy aztán a nyelvével tüntesse el a finom krémet. Ha Ő ezt csinálja velem, hát én sem kímélem. Úgy utánozom le a mozdulatát, mintha valami piszkosul érdekes dolgot próbálnék épp ki életemben először, csak épp a műsort én jóval alaposabban és aljasabban kivitelezés. Csak ne lenne számomra is olyan izgató az, ahogy a mozdulataimat követi, ahogy vágyakozva az ajkába harap, mintha komoly erőfeszítést követelne az, hogy visszafogja magát, bár később szavaival alá is támasztja a sejtésemet. Azt a hatást érem el nála, amit aljasul terveztem is, de még az én bőröm is jóval forróbbá válik tőle és a gondolattól, hogy rólam tüntetné el ezt a kibaszott krémet, ami kellően fel is bosszant, mert nem akarom, hogy lássa rajtam, hogy milyen hatással tud rám lenni. Nem, mintha nem érezte volna tegnap abból, ahogy csókoltam, de azt legalább foghatnám egyszeri botlásnak vagy ilyesminek. -De, nagyon ízlik.- bólogatok mosolyogva, ahogy szándékosan a tiramisura vonatkoztatja a megjegyzésemet, de még mindig ég az arcom a fantáziaképtől, amit az elmém újra és újra lejátszik előttem, így végül inkább igyekszem valami teljesen ártalmatlan dologra gondolni, mint például Maflásra, mert úgy fest, már a tiramisu se lesz biztonságos terep Vele kapcsolatban. -Nem tudom. Csak eszembe jutott, hogy otthon vár rám egy kölyök kutya.- vonok vállat tanácstalanul, mert azt azért mégsem mondhatom, hogy így akartam elhessegetni a gondolataimat arról, miként nyalogatná le rólam a finom krémet és, hogy valószínűleg mennyire élvezném minden pillanatát, mert már így is épp eléggé kínos az egész. Saját magammal kell viaskodnom, mert a józanabbik részem tudja, hogy el kell Őt messziről kerülni, de a kevésbé józan folyamatosan gyötör a pikáns gondolataival. -Hát az majd kiderül, de maximum majd megnevelem, ha nem bír magával.- szedem végre össze magam annyira, hogy rávigyoroghassak, miközben a tiramisut én is eltüntetem és egy elégedett sóhajjal jelzem, hogy ennél többet már nem is tudnék enni.
Kíváncsi pillantást vetek rá, ahogy megszólal és megemlíti, hogy akár haza is vihet, ajkaimon pedig megjelenik egy pimasz mosoly, miközben picit közelebb dőlök hozzá az asztal fölött. -Reménykedtem benne, hogy nem kell majd hazasétálnom. - pinaszkodok, szándékosan másképp értelmezve szavait, de valójában értettem én, hogy mit akart közölni. -Mehetünk egyébként, ha gondolod.- válik picit szelídebbé a mosolyom, miközben tudatosul bennem, hogy lényegében itt nem arról van szó, mint egy randin, hogy a férfi haza visz és viszlát. A mi esetünkben a haza ugyanazt az úticélt jelenti és most valahogy annyira nem is érint ez rosszul. -Felezzük a számlát? A virágboltban is te fizettél a gazokért.- vetem fel végül vigyorogva, mert udvariasság ide vagy oda, nem várom el tőle, hogy mindenhol Ő perkáljon, még akkor sem, ha házasok vagyunk. Attól mi még mindig idegenek is vagyunk egymásnak és semmiképp sem szeretném, ha teljesen mértékig eltartana valakit, aki még csak nem is azért van mellette, mert Ő annyira akarná.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 15, 2022 6:34 am

- Hátha rád hallgat - vontam meg vállamat egy kis pimaszkodás társaságában, mikor valami emlékeztetésről beszélt. Az arcom ugyan meg sem rezdült, pedig iszonyúan bele kellett harapnom a saját nyelvembe, hogy ne valami olyasmi csússzon ki a számon, ami miatt jogosan vonna kérdőre. A beszélgetésünk ezen pontján szívesen megosztottam volna vele, hogy emlékeim szerint eddig soha, egyszer sem bánta, hogy Ő az enyém, bár valószínűleg azért, mert nem is a szó hagyományos értelmében akartam birtokolni. Eszembe sem jutott Őt megváltoztatni vagy a magam képére formálni, sőt. Ettől az utóbbitól inkább védeni próbáltam, és megőrizni azt a nőt, aki úgy hozta ki belőlem a legjobbat, hogy közben azt sem tudtam, létezik ilyen oldalam is. Úgy volt az enyém, hogy nem láncoltam magamhoz, nem tartottam börtönben, mégis, bárki, aki látott minket, tudta, hogy Ő hozzám tartozik. Ezen pedig nem tudtam és nem is akartam változtatni, mndjuk a fejében bizonyára valami egészen más játszódott le, ahogy azt mondtam, hogy ragaszkodom ahhoz, ami az enyém.
Nem kerülte el a figyelmemet az sem, hogy már nem reagált vérmes komolysággal egy-egy igencsak pikáns megjegyzésre, sőt mi több, úgy állt beléjük, mintha világ életében ezt csinálta volna. Pár pillanag erejéig szinte el is felejtettem, hogy ma reggel azért jó párszor védekezett azzal, hogy nem ápolunk olyan közeli kapcsolatot, hogy megengedjek magamnak... bizonyos dolgokat, de mintha lazulni látszódott volna ez a bizonyos határvonal, még ha a szó szerinti értelemben nem is szándékozott átengedni rajta. És ez nem feltétlenül volt baj, mert legalább egyikünk keze rajta volt a stop gombon, és annyira nem is kellett volna meglepnie annak, hogy az az Ő keze volt. Pedig a helyzet azt követelte, hogy komolyan vegyem, de bárhogyan is tűntek el az emlékei, azt senki nem várhatta el tőlem, hogy ne kívánjam lépten-nyomon, annak ellenére, hogy tudtam, benne nem ugyanaz játszódik le, mint bennem. A vágyon nincs sok ragoznivaló, de mindaz, ami a vágy mellé társult, bennem kiolthatatlan tűzként lobogott, míg Ő... valószínűleg nem érzett semmit, már a vonzalmon túl, mert ez volt az egyetlen, amivel soha nem akadt gond.
Az, hogy időközben elénk rakták az édességet, valószínűleg jó alkalom lett volna arra, hogy visszatérjünk a nullára, ehelyett viszont inkább folytattam a pimaszkodást, úgy mártva ujjamat a krémbe, mintha tényleg valami gyermeteg csínyt készülnék elkövetni, de csak ezután vált nyilvánvalóvá, hogy kicsit sem akar adósom maradni ebben. Nem tudtam levenni róla a szemeimet, először íriszeit fürkésztem, majd ujját, ahogy megközelítette ajkait, a forróság pedig már valahol itt, ezen a ponton elindult bennem. Úgy áradt szét az ereimben, mintha soha nem is tűnt volna el, éreztem, hogyan szárad ki a torkom, és az eddig bátran pimaszkodó hangom sem akart együttműködni velem. Pontosan tudta, hogy milyen hatást gyakorolt rám, nem is nagyon tudtam leplezni, mert ott ült az arcomon, a tekintetetemben, ahogy követtem minden mozdulatát, mint akit megbabonáztak, pedig ezen a ponton szerencsésebb lett volna az abroszt bűvölni, semmint azt vizionálni, hogy mi mindent vehetne még a szájába az ujján kívül.
A gondolat hatására újra átsuhant rajtam a melegség, valami isteni csoda kellett ahhoz, hogy ne ütközzön ki homlokomon némi verejték, ezen a ponton pedig imádkoztam egy kis hűsítő szellőért, hátha az kibillent a látottak hatása alól, de ehelyett csak megköszörültem a torkomat, és próbáltam nagyobb figyelmet szentelni annak a desszertnek, ami sajnos a fantáziaképek ellenére nem rajta volt szétkenve. De legalább ezzel a kis megjegyzéssel sikerült visszaadnom neki egy keveset, arca pedig szinte rögtön árulkodni is kezdett azokkal a pírfoltokkal, amik rövidesen beborították. - Miért, annyira mégsem jön be a tiramisu? - kérdeztem, végighallgatva az elmélkedését, amiről egyértelmű volt, hogy mire is gondol, én mégsem voltam hajlandó komolyan reagálni rá, inkább egy vicces megjegyzéssel toltam odébb, mintha a desszertről folyt volna az eszmefuttatása, rakoncátlan vigyort villogtatva felé. Valószínűleg azért sem akartam komolyra venni, mert nem tudtam volna olyat mondani, amivel nem árulom el magamat rögtön, nem akartam ecsetelni, hogy én hányszor féltem attól, hogy megbánom a döntésemet, és hányszor rettegtem attól, hogy majd Ő bánja meg a sajátját.
Tovább kanalaztam az édességet, a vérem úgy tűnt, hogy kezd csillapodni, és lassan visszataláltam a hangomhoz is, de már most tartottam attól, hogy innentől kezdve ilyen napok várnak majd rám. - A kis vakarcsnak is akarsz vinni ebédet? - vigyorodtam el fejcsóválva, szándékosan nem téve szóvá, hogy elég látványos a témaváltás, de talán nem is baj. Ez az egész olyan volt, mint egy kibaszott kínzás, és bármennyire is akartam húzni az agyát, nekem éppen annyira volt nehéz visszafogni magam, mint neki küzdenie ellenem. De már megszoktam, hogy soha nem tudtam csak Őt kínozni, vele együtt szenvedtem én is. - Én inkább remélem, a virágokat viszont nem szereti - jegyeztem meg vállat vonva, bár fogalmam sincs, hová akarta pontosan rakni a vásárolt növényeket, de remélhetőleg olyan helyre, ahol nem eshetnek a kutya áldozatául. Sem így, sem úgy. - Ha végeztél - böktem a tiramisu-ja felé. -, hazavihetlek - tettem hozzá teljesen normális hangvételben, bár azok után, ami az előbb történt, mellé figyelembe véve, hogy eddig nagyjából a körülöttünk lebzselő emberek jelentették a mentsvárat, talán jobbnak tűnt, ha a délutánt nem a társaságában töltöm. Az edzőterem és egy jéghideg zuhany talán megteszi majd a hatását.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 9:41 pm

Iris & Dimitriy

Ragaszkodik ahhoz, ami az övé. Még jó párszor visszhangzik elmémben ez a mondat, de nem tudom eldönteni, hogy pontosan milyen érzéseket is vált ki belőlem. Ha mindezt az asztalra csapva, hepciáskodva vágná az arcomba, valószínűleg elmagyaráznám neki, mennyire nem vagyok a tulajdona, aztán itt hagynám a fenébe, de mivel folyamatosan ott díszeleg az arcán az a pimasz mosoly, ami érezteti velem, hogy talán egy picit szándékosan is akar cukkolni, nem igazán tudom véresen komolyan venni a szavait. Bizonyos értelemben tényleg az Övé vagyok, mert azon a papíron hozzá tartozom, a feleségeként vagyok nyilván tartva és valószínűleg, ha az iménti megállapodásunkat felrúgnám és én kezdenék flörtölgetni egy partyn, tényleg féltékeny lenne, úgyhogy nem tudok vele vitába szállni. Az már más kérdés, hogy csupán az elmém az övé és mindez addig van így, míg én is így akarom, ezzel pedig tudom, hogy Ő is tisztában van. -De azért nem a szó szoros értelmében vagyok az Övé. Erre lehet, hogy alkalom adtán emlékeztetem is majd.- morfondírozok mosolyogva, szándékosan pimaszkodva, mintha így akarnám a maradék erőmet firogtatni, de mindketten tudjuk, hogy olyasmire úgyse tudna rávenni, amit ne akarnék megtenni, így aztán arról, hogy uralkodjon felettem, már most letehet. Még jó, hogy nem is nagyon próbálkozott eddig ilyesmivel.
Érdeklődve felvonom a szemöldököm, de tény, hogy én sem szeretném próbára tenni és megjelenni a házában valaki mással, de nem is Ő ülne velem szemben, ha végül nem azt hozná ki az egészből, hogy Vele kellene az ágyába bújnom, nem pedig a postással vagy akárki mással. Kuncogva fejet csóválok a próbálkozásán, talán egy röpke pillanatig el is játszok a gondolattal, de még időben kihátrál a helyzetből, mielőtt még emlékeztetném arra, amit ma már legalább kétszer elmondtam. -Kellemetlen helyzet, igaz? -villantok egy szemtelen vigyort és talán, valahol aljasnak is érzem magam, mert miközben eszem ágában sincs Vele ágyba bújnom, azt sem néznem szívesen, hogy mással megteszi, de ez a házasság nem is azon alapszik, hogy boldogok legyünk, nem?
A tiramisu láttán méltatlankodni kezd, felemlegetve a korábbi nasikat, amik ma szóba kerültek, és amiket bizonyára sokkal kellemesebb módon tudnánk tudna elfogyasztani, én pedig nem hagyom ki a lehetőséget arra, hogy aljaskodjak vele egy picit az elé festett képpel, ami ha lázba is hozza, nem sok jelét adja. Csak vigyorog, majd a borravalót emlegeti, de mielőtt azt gondolhatnám, hogy a pimaszkodásom megtorlás nélkül marad, az ujját mártja a desszertbe, majd a nyelvével tünteti el az édes krémet.
Szeretném azt mondani, hogy semmilyen hatással nincs rám a mutatványa, de az csak egy újabb hazugság lenne a többi mellett, amikkel Őt és a nyílt közeledését utasítottam el, mert a bőröm épp úgy felhevül, mint a korábbi hasonló húzásánál, a vérem pedig érezhetően meglódul az ereimben. Ahelyett azonban, hogy a testem reakcióira kezdenék figyelni, inkább magam is leutánozom a mozdulatot és, mintha csak először próbálnék ilyesmi merényletet elkövetni, érdeklődő, kíváncsi pillantás kíséretében csúsztatom a számba.
Ördögi mosoly jelenik meg ajkam szegletében a reakcióját látva, ahogy nyelvét végig húzza az alsó ajkán, ahogy finoman beleharap, miközben rezzenéstelen tekintettel fürkészi minden egyes mozdulatomat, íriszeiben egyértelműen megcsillan a vágy, amiről egyértelműen árulkodik a megváltozott, rekedtes hangtónusa is. Úgyis letagadnám, de egész izgató látni rajta, hogy miféle hatással vagyok rá, mert ha tudom, hogy nem is sok, legalább ennyi hatalmam nekem is van fölötte.
Azzal viszont nem számolok, hogy Ő is tisztességesen vissza tud vágni, mert a figyelmeztető szavai őszintén meglepnek, mint ahogy a testem újabb reakciója is, ahogy megborzong az elképzelt jelenet hatására. Finoman ajkamba harapok, majd megköszörülöm a torkom és sietve bekapok egy falat tiramisut, hogy addig se azon töprengjek, hogy mégis hogyan lehet a testem ekkora áruló rohadék, hogy míg én azon vagyok, hogy a lehető legtávolabb tartsam magamtól Őt és mindazt, amiben él, mégis vágyik rá. Valószínűleg, ezen nem segít az sem, mikor hallom a hatalmas sóhaját és az újabb szavait, mintha csak próbálna beletörődni a sorsába. -A legkevésbé sem az.- jegyzem meg halkan, valószínűleg fülig pirulva, szándékosan kerülve jó pár pillanatig tekintetét, de végül összeszedem magam és felsandítok rá. -Főleg, ha olyasmit kíván az ember, amiről később talán kiderül, hogy annyira nagyon nem is akarta.- jegyzem meg szándékosan homályosan fogalmazva, de tisztában vagyok vele, hogy érti a célzást, hogy miért is nem lenne tanácsos ezt folytatni, vagy csak elkezdeni, mert egyetlen porcikám sem kívánja, hogy az orosz maffiavezér fiának a játékszere legyek. Márpedig, ha csak abból indulok ki, amit eddig tudok róla, egyértelmű, hogy nem olyan sokáig izgatnám a fantáziáját, miközben engem magába szippantana valami drámába illő önmarcangolós dagonya.-Vajon, a kutyák szeretik a lasagne-t?- kérdezem végül, igyekezve terelni a kissé kellemetlen témát valami sokkal kellemesebb felé, mert bármi is történt az imént, azt a nyavalyás kiskutyát mégis csak tőle kaptam és még mindig iszonyúan boldoggá tesz ez a gondolat.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 7:59 pm

Erőltetett mosolya láttán tudatosult bennem, hogy sikerült kissé durván megfogalmaznom az ittlétének okait, és azt, hogy miért is nincs veszélyben az élete. Pontosabban, nem az apámtól kellett félnie, mert Ő fizikailag soha nem bántaná, és az, ahogy az én kezemet is megkötötte még annak idején, leginkább azt sugallta, hogy erről is van valami kitétel abban a nyamvadt papírfecniben. Nem mintha azóta egyszer is megfordult volna a fejemben, hogy kezet emeljek rá, de a nyers megfogalmazás helyett választhattam volna valami szebb csomagolást ezekhez a szavakhoz. Ez olyasmi volt, amin a régi Dimitriy egy pillanatig sem bánkódott volna, mert Ő aztán nem törődött a szavak valódi súlyával, és nem is kellett sokat erőlködnöm, hogy eszembe jusson egy-két olyan emlék, amiben Őt romboltam porig pár ilyen kíméletlen eszmefuttatással, de bármit is mondtam, Ő valahogy végül mégis... átlátott rajtam.
A beszélgetés egy része kísértetiesen emlékeztett arra, mikor lefektettük az első szabályokat, köztük azt, hogy soha, semmilyen körülmények között nem próbálom majd megalázni Őt, nem járatom le azzal, hogy más nők után csorgatom a nyálamat vagy másokkal mutatkozom nyilvános helyen, bár én éppen a szöges ellentétét kommunikáltam annak, amit akkor mondtam. Eszembe sem jutott hagyni, hogy motelekben múlassa az idejét idegen ficsúrokkal, pedig még visszhangoztak a szavak a fejemben. Azt csinál, amit akar és azzal, akivel akar. Meg még mit nem, ez nem a Máltai szeretetszolgálat. - Még szép. Elvégre a felesége vagy, nem? - kérdeztem vissza, kicsit sem fogva azt a pimasz somolygást, bár közben már nagyban gondolkodtam azon, hogy vajon ezzel átlépek-e valamilyen határt. Mert egyetlen szavam sem volt hazugság, ragaszkodtam ahhoz, ami az enyém, pedig távol álltam attól, hogy tárgyiasítsam Őt, mégis, azon a szinten, ahol Ő állt jelenleg, és amennyire emlékezett rólam, könnyen hihette ezt. Mindenesetre elrejtettem némi viccelődést a hangomban, csak hogy biztosra menjek, mert ötletem sem volt, miként is fog reagálni arra, hogy képes lennék ilyen nyíltan kisajátítani, és a humor némileg tompított a mondanivalóm élén. - Én nem tenném próbára a helyedben - vontam egyet a vállamon úgy, mintha tényleg tanácsokat akarnék osztogatni, de szinte kapásból folytattam is. - Ha feltétlenül gyűrni akarod a lepedőt, inkább gyűrd vele - jelent meg szám sarkában egy pimasz, incselkedő vigyor, de szinte rögtön hátra is dőltem, védekezésképp magam elé tartva a kezeimet. - Tudom, emlékszem, nem kell még egyszer elismételned - sóhajtottam fel, utalva arra, hogy felesleges elmondania ismét a nem vagyunk ennyire jóban-monológot, de nem voltam biztos benne, hogy tényleg készült-e ilyesmire. Jelenleg nemcsak én leptem meg Őt, hanem Ő is engem, és ki tudja, talán készen állt arra, hogy ismét szolgáltasson valami ilyesmit. Talán ha tényleg így indult volna minden... de nem, nem indulhatott így. Akkor még nem álltam készen rá, annyi kétely és félelem kövezte ki a hozzá vezető utat, hogy hiába tudtam magamról, milyen erős vagyok, még én is meglepődtem, hogy képes voltam végigsétálni rajta. De megérte, mert az út végén Ő várt rám, és ezt az egészet senki más kedvéért nem csináltam volna végig.
El is vigyorodtam, ahogy valami csupasz nőről beszélt, tetőtől talpig tiramisu-val borítva, mire lazán vontam egyet a vállaimon. - Hát magasabb borravalót hagytam volna - vált ártatlanná az arckifejezésem, jó pár pillanatig teljes hétköznapisággal pislogva felé, majd gondoltam egyet, és ahelyett, hogy a kiskanállal közelítettem volna meg a desszertet, inkább az ujjamat mártottam a sűrű krémbe. - Nem rossz - nyaltam le szinte egyből, de továbbra is Őt fürkésztem, arra viszont, hogy felveszi a kesztyűt, nem sokat tettem volna. Pedig így történt, már-már gyermeki ártatlansággal pislogott rám, miközben hozzám hasonlóan belenyomta ujját a krémbe, majd jó lassan nyalta le onnét. Szinte ösztönösen nyeltem egyet, pislogni pedig egyenesen elfelejtettem, nyelvem végigszaladt alsó ajkamon, végül pedig rá is haraptam, miközben ismét félrebillent a fejem. Őt bámultam, de közben már iszonyúan messze jártam, újra és újra látva magam előtt, ahogyan bekapja az ujját, a forróság pedig, mint derült égből villámcsapás, úgy lett úrrá minden testrészemen. Kibaszott bestia. - Pontosan - biccentettem egyet lassan, komótosan, de továbbra sem sikerült teljesen visszatérnem a valóságba. Ahogy felrémlett, hogyan térdelt előttem, hirtelen minden izmom belefeszült a gondolatba. - Ez egy étterem - ismételtem el szavait, jóval rekedtebben, mint azt először terveztem, emiatt meg is köszörültem a torkomat, majd kézbe fogtam az evőeszközt, de mielőtt bekaptam volna az első falatot az édességből, ismét ránéztem. - És hatalmas mázlid van, hogy emberek között vagyunk, különben most te lennél az a pucér nő, tiramisu-val bekenve - vágtam vissza, szinte végig sem gondolva, hogy mi csúszik ki a számon. Annyira ösztönből jött, mint bármi a kettőnk hétköznapjaiban, jó pár pillanatra megfeledkezve arról, hogy valószínűleg nem fogja annyira értékelni ezt a kibaszottul felajzott utalást, mint mondjuk az amnéziája előtt tette, de visszaszívni már úgysem tudtam. Az pedig, ahogy rám nézett, elárulta, hogy tisztában van a tettei következményével, azzal, hogy mi minden futott át az agyamon már pusztán attól, ahogyan leszopogatta a krémet a saját ujjáról, én pedig azon kaptam magam, hogy hatalmas levegőt veszek. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy fordult a kocka, ezúttal Ő játszott velem és Ő húzigálta az oroszlán bajszát, mintha próbára akart volna tenni, pedig... nem álltam készen arra, hogy harcoljak a vággyal, amit iránta éreztem. - De az élet nem kívánságműsor - szólaltam meg aztán, bár még nem sikerült teljesen visszanyernem a hangomat, ugyanúgy rekedt maradtam, de ekkor már sikerült előcsalnom magamból egy szemtelen vigyort.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 6:50 pm

Iris & Dimitriy

Keserű szájízzel ismételgetem magamban az általa kimondott "befektetés" szót, próbálva megemészteni, hogy jelen helyzetben én csupán ennyi vagyok, egy jó üzlet  vagy annak a biztosítéka vagy igazából a fene tudja, hogy micsoda, de emiatt véletlenül sem neheztelek Rá, hiszen nem Ő intézte így mindezt. Nem azért vagyok itt, mert Ő annyira hasznot akarna húzni belőlem és a házasságunkból és, ha alaposabban végig gondolom, velem együtt Ő is csupán ennyit képvisel ebben a helyzetben. Befektetések vagyunk mindketten és ez valahol iszonyúan sérti az önérzetemet, hogy az apám és az Ő apja próbál belőlünk hasznot húzni, emiatt pedig arra kényszerültünk, hogy idegenekként megpróbáljunk úgy élni, mint a házasok és, még csak azt sem tudjuk, hogy meddig. -Jó tudni, hogy legalább a testi épségem bizrosítva van.- erőltetek magamra egy mosolyt, ahogy újabb falatot kezdek a villámra helyezni, de ahogy Dimitriy közelebb hajol, kíváncsian felpillantok rá, hogy mit is akar őszintén megmondani. -Igen, ezt már említetted és el is hiszem, hogy nem vágytál feleségre, mint ahogy én se férjre. - válaszolom valamivel lazább mosollyal, bár az önbecsülése és a sebei nyalogatása kapcsán kissé szégyenlősebbé válik a mosoly az arcomon, de végezetül megengedek magamnak még egy vállvonást is. A legkevésbé sem érdekelt akkor, hogy Ő hogyan fogja érezni magát, csak egyszerűen el akartam menekülni innen, ebből a helyzetből, mert úgy éreztem, hogy megfulladok. Nem is emlékszem igazán arra, hogyan jutottam el a reptérig, olyan pánik kerített a hatalmába, de ezt nem fogom most neki előadni.
Egyébként is, azóta már alaposabban végig gondoltam a helyzetet, kicsit bele is törődtem és a mai teljesítménye után, még arra is látok esélyt, hogy aránylag békésen átvészeljük ezt az egészet, tartson bármeddig is. Ezért sem tervezem, hogy bepasizzak közben és emlékeztetem is rá, hogy nekem elvileg férjem van, amin egész jót viccelődünk, de a féltékenységével kapcsolatos kérdésénél egészen tanácstalanná válok, mert nem igazán ismertem még ki ilyen téren, csupán tippelek vele kapcsolatban, de úgy tűnik, nem nagyon lövök mellé. -És gondolod, hogy úgy tekint rám, mintha az Övé volnék?- kérdezek vissza félre biccentett fejjel, játékos mosollyal, mert egy bizonyos szintig, még hízelgő is lenne, ha valóban féltékeny lenne rám, ha csak szimplán éreztetné mondjuk egy partyn, hogy hozzá tartozom. Még akkor is, ha az egész nem más, mint egy játék. -Akkor, talán nem kellene próbára tenni, igaz? Ne gyűrjem össze a lepedőt senkivel?- húzom fájdalmas grimaszba ajkaimat a törhető testrészekkel kapcsolatos megjegyzése hallatán, bár ahogy mondtam is neki, nem tervezem, hogy bárkit is belerángassak ebbe az abszurd helyzetbe, és talán én se szívesen nézném, ahogy Ő kísérget föl a szobájába mindenféle nőcskéket, de ezt a világért sem árulnám el neki. Épp elég azt bevallani, hogy számomra cseppet sem visszataszító, bár a gyengédségért, ami a csalafinta mosolyába költözik, igazából megérte.
Hiába tűnik azonban őszintének minden ilyen mosoly vagy épp a korábbi eszmefuttatása arról, hogy jelenleg a tökéletes helyen van, mégsem tudom felfogni, hogy mi az oka ennek a nagy pálfordulásnak és nem is bírom megállni, hogy ne tegyem szóvá, de már az is eltántorít picit, ahogy visszakérdez. Tényleg. Mi oka lenne erre? Az, hogy megfektessen? Nagy dolog. Haszna pedig, Neki tényleg nincs belőlem, mint ahogy közli is velem a maga nyers stílusában, így aztán kénytelen vagyok elismerni, hogy talán túl nagy jelentőséget tulajdonítok ennek az egésznek. -Jó, hát akkor szólj majd reggelente, hogy épp milyen lábbal keltél.- jegyzem meg végül egy mosollyal, de valószínűleg kiül az arcomra, hogy most meg már milyen kényelmetlenül érzem magam, amiért még mindig valami hátsó szándékot sejtek a viselkedése mögött, de hála az égnek megérkezik a pincér a tiramisuval, így fortyoghatok csendben, magamban, amiért ilyen nevetségessé tettem magam. Hiszen, neki még egy befektetés se vagyok, csak szimplán örülnöm kellene, amiért próbál zöld ágra vergődni a helyzetünket illetően.-Azt hitted, majd egy pucér nő ide ül eléd az asztalra nyakig tiramisuval a testén?- kérdezek vissza szemtelenül, talán szándékosan írva le ilyen jól a jelenetet, ami minden bizonnyal kevésbé lenne számára csalódás, miközben szerzek is magamnak egy falatot a desszertből, hogy megkóstoljam, de annak láttán, ahogy az ujját a krémbe meríti, megállok egy pillanatra. -És úgy finomabb?- biccentek az ujja felé, miközben elengedem a villámat és, ha már játszadozni akar, én is inkább leutánzom a mozdulatát, kíváncsian, ártatlan pillantással méricskélem az ujjamon díszelgő krémet, majd vállat vonok és ajkaim közé veszem az ujjamat, így kóstolva meg. -Mmm. Tényleg nagyon finom.- kúszik ördögi vigyor ajkaimra, miután leszopogattam az édes öntetet, de végül inkább visszatérek a villámhoz. -De nem akarok csupa ragacsos lenni és egyébként is, ez egy étterem.- közlöm játékos dorgálással, még mindig azzal az ártatlansággal arcomon, mintha nem tudnám, mi minden fordulhat meg a fejében az iménti mutatványom hatására.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 5:00 pm

Túl későn tudatosult bennem, hogy a megjegyzésemmel inkább magam alatt vágtam a fát, mert ahogy szóba hoztam a kis vakációját, Ő pedig pimaszul az orromra kötötte, hogy nemcsak a hasát süttette, akaratlanul is megjelent lelki szemeim előtt, mi minden tudott még rajta barnulni, főleg ha... alig takarta a testét valami. A már-már teljesen csupasz testének gondolata soha nem hagyott hidegen, nem véletlenül használtam ki minden alkalmat, hogy csodálhassam és belefeledkezhessek a látványba, próbálva elvonatkoztatni attól, hogy ha tényleg bikiniben feküdt a parton, valószínűleg mások is megcsodálhatták a szépségét. Így fordítottam magam ellen a saját incselkedésemet, de minden erőmmel azon voltam, hogy ennek semmilyen nyomát ne lássa az arcomon. Tényleg kész szerencse volt, hogy nem tudott olvasni a gondolataimban, mert nagy eséllyel már a bokájáig pirult volna, bár azt sem tartottam kizártnak, hogy ha egyszer olvasni tudna a szemeimen keresztül, és valami ilyesmit látna, azon nyomban felpattanna és itt hagyna. Talán még egy üveg jeges vizet is a képembe borítana búcsúzóul, bár ki tudja, még meg is köszönném neki, hogy megpróbál lehűteni.
Nem tudtam visszatartani egy jóízű nevetést, mikor az apámról beszélt, de csak egy heves fejrázással válaszoltam először. - Nem hiszem, hogy kockáztatta volna a testi épséged. Az apám mindig is vigyázott a befektetéseire - tettem hozzá, némi keserű szájízzel ejtve ki a szavakat, mert amúgy kicsit sem esett jól így tekinteni rá. Legalábbis, már nem. Annak idején kénytelen voltam, mert egyedül emiatt voltam képes szinten tartani az indulatokat, tisztában voltam vele, hogy az apám haragját kockáztatom azzal, ha rosszul cselekszem, ma viszont már... mindent láttam benne, csak azt a kibaszott befektetést nem. Nem is akartam arra a nyavalyás papírdarabra gondolni, mert semmi jóra nem számítottam. - Megmondom őszintén... - hajoltam kicsit közelebb, némileg halkítva a hangomon, bár nem féltem attól, hogy bárki is kihallgat minket. - Ha rajtam múlott volna, senki nem cibált volna vissza - vallottam be őszintén, de volt egy olyan kósza emlékem, hogy talán ezt vele is megosztottam már. Talán pont azelőtt, hogy felült volna az asztalomra... - Bár azóta is nyalogatom a sebeimet. A megtépázott önbecsülésemről már nem is beszélve - grimaszoltam ekkor már inkább viccelődve, mert ezt már tényleg poénnak szántam, de vele ellentétben nem akartam neki bevallani, hogy mennyire nem tudtam mit kezdeni az eltűnésével. Dühösnek dühös voltam, de volt, ami csillapította, és ahogy Ő sem érzett irántam akkoriban semmit, úgy bennem sem tolongtak az érzések.  
Miután lassan elfogyogatott a lasagne a tányérról, először hátradőltem, és csak utána lendültem előre, hogy meg tudjam támasztani könyökeimet az asztal lapján, így fürkészve Őt tovább, az iménti furcsa érzéseket szinte teljesen magam mögött hagyva. Ráértem még tajtékzani és dühöngeni, vagy éppen őrültségeken agyalni, nem ezt az ebédet akartam tönkretenni az ostoba szélmalomharcommal. - Igen, azt mondják róla - bólogattam, mintha tényleg nem rólam, hanem a férjéről beszélgetnénk. - És állítólag nagyon ragaszkodik ahhoz, ami az övé - folytattam az eszmefuttatást, így csepegtetve felé még egy apró kis információ morzsát, bár nehéz volt megállapítani, hogy tényleg érdekelte-e. Amíg még voltak emlékei, tisztában lehetett vele, hogy mennyire féltékeny tudok lenni, ezt az oldalamat akkor villantottam meg először, mikor a munkahelyén rajta kívül egy rózsacsokrot is találtam, bár az egyszerű véletlen volt, hogy végül nekem lett igazam. - Szerintem félteném tőle a törhető testrészeimet - pimaszkodtam tovább, de ahogy némileg komolyabban reagált arra, hogy kicsit sem tart visszataszítónak, a szemtelenkedő mosolyomba vegyült némi gyengédség is.Még ha tudtam is, hogy amúgy bizonyára nem így vélekedik rólam. Akkor nem ült volna fel az asztalomra, és nem lenne itt velem most sem.
Azt mindenesetre még legalább kétszer át kellett gondolnom, hogy hivatalos eseményre vagy partira magammal akarom-e vinni azok után, ami épp történik körülöttünk, mert kicsit sem akartam tudni, hogyan reagálna arra, ha valaki elfecsegne neki valami... félinformációt erről az egészről. És talán nem lettem volna képes lenyugtatni. Sőt. - Nem hiszem. Bár ki tudja, ez a sok hirtelen változás hogy is érinti a drága jó bébiszitteredet - húztam el a számat megjátszott kétkedéssel, ahogy ismét Kirillre terelődött a szó, jólesően kortyolva a borból ismét, de félúton megakadtam a mozdulatban, mert alig nyeltem le, máris előhozakodott valamivel, amiről nem gondoltam, hogy meg fogja kérdezni. Még ha nagyjából sejtettem is, hogy létezik a fejében egy ilyen forgatókönyv is. - Mi okom lenne ilyen tréfát űzni veled? - kérdeztem vissza kíváncsian, visszatéve a poharat az asztalra, de tekintetem ekkor már egy másodpercre sem engedte az övét. - Nekem nem származik előnyöm belőled - tettem még hozzá az egyértelmű tényt, csak hogy megerősítsem benne, mennyire nem azok az érdekek vezérelnek, mint ami például az apámat, azt pedig már nem is tettem hozzá, hogy ha nőre lenne szükségem, ennél jóval egyszerűbben is szerezhetnék magamnak, ebéd, vacsora és reggeli nélkül, a virágcipelésről már nem is beszélve. - Bár, sok múlik azon, hogy melyik lábbal kelek fel - vigyorodtam el aztán, tompítva kicsit a komolyabb hangvételen, de mielőtt folytattam volna, a pincér remek időzítéssel újra megjelent, és letette elé, majd elém is a rendelt tiramisu-t. - Az előbb emlegetett nasik után ez most csalódás - biggyesztettem le ajkaimat pofátlan vigyorgás mellett. - Nem mintha ez a krém nem lenne finom - mártottam bele először az ujjamat a kis kehelybe, mint valami komisz gyerek, magamhoz véve egy kicsit az édességre locsolt szirupból.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - back to the beginning
Vissza az elejére 
3 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: