M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - back to the beginning
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 8:27 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Nem lep meg a finom célzása arra vonatkozóan, mennyire nem bánná, ha egyszer "elfelejtenék gondolkozni", hiszen én is éreztem tegnap, miféle vágy lobbant fel benne és bennem is. A jéghideg ruszki, hirtelen forró szeretővé változott és tisztában voltam vele még abban a pillanatban is, hogy milyen fájdalmasan meg tudna égetni, mégis akartam Őt. Még szerencse  hogy Kirill újra gondolkodásra késztetett a kopogásával és így véget vetettem annak a szörnyű csóknak, mert biztos vagyok benne, hogy tényleg olyan szörnyű lenne, ha egyszer úgy döntenék, hogy többé nem gondolkozok...
Mindebből a gondolat lavinából Ő, csak egy pimasz mosolyt láthat, ami válaszul ajkaimra kívánkozik, de mással nem kommentálom a megjegyzését, hiszen hiába is tiltakoznék, áruló testem épp elegetet beszélt hozzá azon a nyomorult asztalon ahhoz, hogy tudja, mint férfi, cseppet sem hagy hidegen, ami őszintén meglap engem is. Nem, mintha nem lenne iszonyúan jóképű és sármos, de azért bíztam annyira a morális iránytűmben, hogy amiatt nem tudnék vonzódni egy bűnözőhöz. Úgy tűnik, mi nők, tényleg bukunk a rossz fiúkra, az olyanokra, mint Ő, aki minden lehetőséget kihasznál a perverz megjegyzéseire, na nem, mintha nem én szerváltam volna most. -Az előbb még limonádéról volt szó...- jegyzem meg pimasz mosollyal, de inkább nem is gondolom tovább a dolgot, csak előszedem a poharakat és miután a ránk telepedő idilli hangulatban megterítünk és tálalunk -na jó, a munka oroszlán részét Ő végzi-, helyet foglalunk az asztalnál, mintha ez egy teljesen megszokott, hétköznapi rituálé lenne. Leülünk együtt reggelizni a férjemmel, akit igazából még, csak most kezdek megismerni, de legalább most már azt is tudom róla, hogy egész jó rántottát tud csinálni.
Kényszert is érzek arra, hogy megtudakoljam, vajon hány ember mondhatja el magáról, hogy egy Smolensky rántottát készített neki és együtt falatozta meg vele, de az ahogy az ajkába harapva próbálja elrejteni a mosolyát azt sugallja, hogy talán nem nagyon fordult még elő ilyen, ettől pedig...tényleg kivételesnek érzem magam.
Neki is látok a rántottának, elégedetten falatozok, miközben a "munkája" felől kérdezem, mert nem nagyon emlékszem, hogy valaha is láttam volna eddig így unatkozni itt a házban, vagy úgy általában, hogy láttam volna itthon lenni, ha csak épp nem a dolgozó szobájában "melózott". De most az enyémben akar ücsörögni, amíg én dolgozok és ez megint olyasmi, amit nem tudok hova tenni, Ő pedig elpimaszkodja a választ, bár elég viccesen teszi, így el is nevetem magam falatozás közben. -Hát jó. Maximum, majd vigyázol a kutyára, hogy ne tegyen tönkre semmit.- mosolyodok el, tekintetemmel meg is keresem a kis vakarcsot, de békésen szundikál ugyanott, ahova körülbelül fél órája leheveredett reggeli után. Még mindig nem tudom elhinni, hogy hozott nekem egy kutyát és, ahogy ez újra tudatosul bennem, kellemes melegség jár át és a mosoly, ami ettől kikívánkozik az arcomra, akkor is ott látszódik, amikor Dimitriy arcát figyelem csendben pár pillanatig.
Visszakozni kezd, amivel ki is zökkent a különös pillanatból, de nem tudom eldönteni, hogy azért teszi, mert meggondolta magát, vagy azért, mert tényleg nem akarna zavarni. -Nem zavarnál, csak nem tudom, hogy mihez kezdenél addig magaddal.- mosolyodok el tanácstalan arccal, de nem akarom máris kizökkenteni ebből a hangulatból, így aztán igyekszem is vele érzékeltetni, hogy nem lerázni akarom vagy ilyesmi, mert...a fenébe is. Jól érzem magam Vele, pedig sosem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet. -De talán, ha már olyan pocsék éjszakád volt, maximum pihensz majd egyet az új kanapémon.- veszem magamhoz a gyümölcslevet és a pohár mögül vigyorgok rá, mintha így próbálnám elrejteni minden lehetséges nyomát annak, amire az imént rádöbbentem. Vajon, csak a fáradtságtól lett ilyen vagy ez a Dimitriy, most már végleg itt marad?

Kicsit még

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 6:37 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mosolya tompította a hangjában lakozó élt és csípősséget, amit megjegyzése mellé párosított, bár ezen már eszem ágában sem volt megsértődni. Tudtam magamról, hogy a közelében nem vagyok képes gondolkodni, és hogy ilyenkor semmi nem nyújtott védelmet az ösztönök ellen, de ennek általában kellemes következményei voltak. Csak... Ő épp nem emlékezett rájuk. - Szörnyű lenne, ha egyszer netán elfelejtenél gondolkodni - csóváltam meg fejemet lassan, kiegészítve egy pimasz kis mosollyal, de nem akartam ismét emlékeztetni arra, ami a dolgozószobában történt. Nekem ugyan jóval régebbinek tűnt az emlék, míg benne frissen élt, de voltak olyan pillanatok, amiket az ember egyszerűen képtelen kiverni a fejéből. Ez is egy ilyen memoár volt, és ahogy visszakalauzoltam magam az időben, szinte még mindig éreztem karját a nyakamon, ahogy belém kapaszkodott, miközben visszaemeltem az asztalra, a heves mozdulat pedig, amivel mindent lesöpörtem mögüle, még mindig égett a tenyerem alatt. Mégis, a mai napig nem vitattam, hogy ott még nem jött el az ideje kettőnknek. Ha akkor megkaptam volna Őt, csak belépett volna a többiek közé, és soha, egyetlen pillanatig sem vettem volna különbnek. Még ha ott, akkor nehéz is volt megállni, hogy ne akarjam megölni Kirill-t, amiért megzavart minket.
Bárhová is léptem a konyhában, az Ő illatába botlottam, és ez az erős, jellegzetes parfüm csak akkor tűnt el az orromból, mikor megéreztem az első illatfelhőket a serpenyő fölé hajolva. Talán még a gyomrom is megkordult, mert voltaképpen azóta nem ettem egy falatot sem, hogy elindultunk Barcelona-ból, és bárhogy is számoltam, az már legalább huszonnégy óra volt. Nem tudtam ételre gondolni, ahogy a kétségbeesés és a düh határvonalán vergődtem, és ki tudja, hogy mikor jött volna meg az étvágyam, ha ma reggel nem alakul ki közöttünk ez a már-már kellemes közjáték. Már majdnem olyan volt, mint...
Pimasz megjegyzését hallva nem türtőztettem magam, kihívó pillantást vetettem felé, és bármennyire igyekeztem elengedni a fülem mellett, elsősorban magamnak okoztam volna csalódást, ha tényleg szó nélkül hagyom. - Hát, nem tudom. Ha szervíroznál magad mellé egy kis tequilát is... - gondolkodtam el hangosan, szándékosan vágva olyan képet, mintha fejben már levetkőztettem volna, de nem akartam ezzel tönkrevágni a nehezen kialakult hangulatot, úgyhogy inkább egy vállvonással jeleztem a gondolatmenet végét, úgy téve, mintha amúgy nem mozgatta volna meg minden csepp véremet, ahogy ismét láttam magam előtt meztelenül. Még így, ennyi idő után is olyan hatással volt rám, mint legelőször, és rájöttem, hogy ez már nem is neki kínzás, hanem nekem. Mert a megszokott ritmussal ellentétben ezúttal nem érinthettem meg sem komoly szándékokkal, sem csak úgy, kószán, eljátszva, hogy az egész csak véletlen, Ő pedig vagy elhitte, vagy nem.
Ártatlan pislogásokkal követtem mozdulatait, tekintetemmel gyengéden simítva végig alakját tetőtől talpig, mikor nagy nehezen előküszködte a poharakat, de egy kis torokköszörülést követően inkább a tányérokkal kezdtem foglalatoskodni, nagyjából egyenlő arányban osztva el a serpenyő tartalmát. A tányérok után kerítettem néhány evőeszközt is, míg Ő megtöltötte a poharakat, és mindennel együtt végül leültem a szokásos helyemre, próbálva elvonatkoztatni attól, hogy amúgy itt, ezen a kibaszott asztalon is okoztunk már egymásnak kellemes pillanatokat. Hirtelen nagy előnnyé vált, hogy leültem, így az asztal takarása végett nem is vehette észre, hogy milyen hatást gyakorolt a testemre az emlékek ingerlése. Szavai alig-alig, de kizökkentettek, perverzül beharaptam alsó ajkamat, de inkább visszanyeltem a torkomra kúszó megjegyzést, mielőtt rám borította volna azt a bizonyos rántottát. A valóság persze egyszerű volt, és nyilván Ő sem lepődött volna meg, ha a viccelődést félretéve elárulom neki, hogy soha, senkinek nem csináltam még reggelit. Magyarázkodás helyett viszont inkább a villám után nyúltam, de mielőtt bekaptam volna az első falatot, belekortyoltam a gyümölcslébe. - Lehet, hogy kiveszek egy nap szabadságot - küldtem felé egy szemtelenkedő, pimasz mosolyt. - Hátha halálra unhatom magam a dolgozószobádban, miközben rajzolgatsz - sóhajtottam fel drámaian, mintha tényleg egy pillanatra is fenyegetett volna ez a veszély. Mármint, a rajzolgatásba valószínűleg tényleg bele tudnék unni, de abba már kevésbé, hogy közben Őt nézem, és jelenleg bármit megadtam volna azért a különleges békéért, ami jellemző volt kettőnk kapcsolatára. Leszámítva azt az állandó, lüktető feszültséget, ami folyton folyvást arra késztetett, hogy letépjem róla a ruháit.
Én is bekaptam pár falatot, közben hátradőltem a széken, azt figyelve, hogyan tömi magába jóízűen a rögtönzött reggelit, de mielőtt túlontúl belefeledkeztem volna a számomra hétköznapi jelenetbe, inkább elvontam róla a tekintetemet, nehogy feltűnővé váljon neki, ahogyan bámulom. - Bár, ha zavarlak a firkálgatásban és a hegyezésben, lefoglalhatom magam mással is - utaltam vissza vállvonogatva az iménti témához, bár bíztam benne, hogy nem most fogja közölni azt, hogy inkább egyedül lenne.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 5:29 pm

Iris & Dimitriy

Mondhatnám, hogy a pimasz megjegyzése nem jogos, csak épp az iszonyú nagy hazugság lenne, mert tény, tegnap ennél jóval intimebb helyzetben is voltunk, mint hogy az ujjai közül vegyek a számba egy darab paprikát, de talán épp a tegnap történtek miatt tudatosult bennem, hogy be kell húznom a féket. Legalább nekem, még ha szerinte ettől bele is halhatok az unalomba. -Hát, kettőnk közül nem árt, ha legalább az egyikünk gondolkodik.-vágok vissza csípősen, de képtelen vagyok letörölni ajkaimról a vigyort, úgy meg már pláne nem, hogy az övén is megjelenik egy hasonló, mintha valami érthetetlen módon élveznénk ezeket a szópárbajokat. Bár én élvezem is, főleg, amíg nem jutunk el arra a szintre, hogy Dimitriy elvtárs bekeményít és, már nem pimaszkodik, hanem verbálisan a földbe döngöl, bár a jelenlegi viselkedését nézve, talán most nem kerül erre sor.
Mégsem tudom megállni, hogy ne vonjam kérdőre, hogy ne akarjam kideríteni, mi áll a mai kifejezetten kedves hangulata hátterében és ettől egy pillanatra meg is merevedik, gondterhelten sóhajt, de a magyarázata a citromról meg a limonádéról egész korrektnek tűnik. Soha nem feltételeztem róla, hogy ne lenne intelligens -épp ellenkezőleg-, így aztán nem lep meg, ha Ő is felismerte, mennyivel normálisabban is el tudnánk egymás mellett éldegélni, ha nem lenne olyan undok, csak épp nem vártam volna, hogy így is fog tenni. Az ember azt hinné, hogy minden áron óvni akarná a maffia imázst, de talán tévedtem.-Nem tartom magam annak.- vonok vállat tanácstalanul,  bár nem lepne meg, ha Ő annak gondolna, hiszen eddig nem épp a legédesebb oldalamat ismerhette meg, de talán ez a mai reggel most, majd megtöri a jeget és, ha nem is leszünk hatalmas nagy cimborák, legalább tudunk majd egy-két jó szót is szólni egymáshoz. -Attól függ, ki harap belém.- jegyzem meg még egy pimasz mosollyal, de aztán egyszerűen, csak odébb sétálok, mintha ezzel válaszolnám meg a kérdését, hogy szeretném-e ezt a hangulatot megőrizni, vagy inkább visszatérnék a korábbihoz, ami leginkább ahhoz hasonlított, mintha beültem volna egy jégverembe. Bolond lennék, ha nem fogadnám most el ezt a békejobbot, vagy inkább, ha elfogadnám tőle a fakanalat, sőt, inkább teszek is érte, hogy a hangulat visszataláljon a korábbi mederbe és most én lököm odébb picit a csípőmmel vigyorogva, hogy lekínlódjak magunknak egy-egy poharat.
A választását hallva bólintok egyet, a hűtőhöz is indulok, hogy elővarázsoljam azt a gyümölcslét, de a limonádés megjegyzése hallatán mosolyogva villantok felé egy lapos pillantást némi fejcsóválással karöltve. -Kíváncsi vagyok, meddig fogom még ezt hallgatni.- jegyzem meg kelletlenül, mintha egyébként nem tetszene a csipkelődése, de az árulkodó mosoly továbbra is ott díszeleg az arcomon még aközben is, hogy mindkét poharat megtöltöm, míg ő tányérokra pakolja a rántottát. Az egész helyzet annyira hétköznapi, annyira normális, hogy megfordul a fejemben, hogy talán nem ártana megcsípnem magam, de ellenállok a késztetésnek és inkább az asztalhoz veszem az irányt a gyümölcslevekkel. -Nekem tökéletesen megfelel.- sandítok rá mosolyogva, ahogy visszatér az evőeszközökkel, helyet foglalok én is az egyik széken, majd kezembe véve a villát alaposan szemügyre veszem a rántottát, majd Őt is.-Egészen kivételesnek érzem most magam. Vajon, hányan mondhatják el magukról, hogy ettek már a rántottádból?- kérdezem vigyorogva, bár ahogy utólag belegondolok, ez a mondat pont olyanra sikeredett, amire meglepne, ha nem kontrázna rá valami perverz megjegyzéssel, de azért remélem így is érzi, milyen hálás vagyok ezért az egészért. Ha más nem, a pillantásom elárulhatja, mennyire feldobta a reggelemet a kutyával, a dolgozó szobával és ezzel az új és egészen kedves oldalával, akit könnyen meg tudnék szokni.-Szóval, ma nem kell...dolgoznod?- kérdezem végül kíváncsian, kissé tétován, miközben bekapom az első falatot,  a kellemes ízeket pedig egy hümmögéssel fogadom.-Na jó. Máskor is csinálhatsz reggelit.- mosolyodok el, mert akár először csinált ilyesmit, akár nem, nagyon jól sikerült neki.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 2:49 pm

Már nem számított idegennek az a kellemes melegség, ami átjárta minden porcikámat, bár ezúttal igyekeztem megálljt parancsolni arcizmaimnak, hogy még véletlenül se láttassam vele megint azt a bizonyos mosolyt. Pedig normális körülmények között egy pillanatra sem szégyelltem volna, de annyi erőm már nem maradt, hogy még emiatt is magyarázkodásra kényszerüljek. Ha csak sejtette volna, mi mindent tanított már, és hogy mi mindenben volt a mentorom... pedig foggal-körömmel küzdöttem ellene, és szándékosan szabotáltam, mikor életre akarta hívni az érzelmeimet, úgy gyalogolva át rajta, ahogy nem is olyan régen Ő is tette velem, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy lemondjon rólam. Ha Ő nincs, ez a jelenlegi Dimitriy egyetlen porcikájában sem létezne, de a gondolatmenet végére tudatosult bennem, hogy erre valószínűleg nem is neki kell emlékeznie. Most itt volt az ideje bebizonyítanom, hogy mennyire vagyok jó diák, és bármi is történik körülöttünk, nem akarok csalódást okozni annak az Iris-nak, akinek még most is ott kellett lennie valahol benne, mélyen eltemetve.
Végül sikerült megtartanom magamnak az egyértelmű reakciómat, miközben tovább folytattam az előkészületeket, annyira nem is lepődve meg azon, hogy a szájához tartott zöldséget inkább ujjaival vette át tőlem. Ezzel mindig meggyűlt a bajom, nem ismertem a fokozatosság nagyszerű intézményét, bár ahhoz képest, amilyen a hétköznapokban voltam, már ezt is nagy haladásnak könyveltem el. Ott, ha ajtóstul kellett rontani a házba, hát zokszó nélkül megtettem, mondjuk nem szó szerint, de nem jártam végig különböző szinteket, csak hogy egyszer érdemessé váljak valamire. Mellette ezt is meg kellett tanulnom, de úgy tűnt, hogy ebben még némi korrepetálásra szorulok. Ennek ellenére nem bírtam ki, hogy ne tegyek rá megjegyzést, a csípős válasza hallatán pedig rögtön kiült az arcomra egy széles vigyor, amit egy halvány vállvonással egészítettem ki, miközben pirítani kezdtem a hagymát. - Bele fogsz halni az unalomba, ha mindig az agyadra hallgatsz - dobtam neki vissza a labdát, bár nem lepődtem volna meg, ha erre betalálna megint valami igencsak sértő megjegyzéssel, mondjuk a munkám és az életem kapcsán. Nekem időm sem volt unatkozni, és úgy terveztem, hogy a hazaérkezésünk után ismét belevetem magam a munkába, de bizonyos tényezők felülírták ezt az elképzelést. Nem is tudtam volna a munkámra koncentrálni, Ő uralta minden gondolatomat, nem tudtam, és nem is akartam szabadulni tőle, csak... minél előbb meg akartam oldani. Viszont fogalmam sem volt, hogyan és hol kezdjek neki.
Egy pillanatra megállt kezemben a fakanál, ahogy végül szabadjára engedte azt a bizonyos kérdést, mintha így akarná kiszabadítani a szellemet a palackból, és ugyan belül összerándult a gyomrom, görcsösen feszülni kezdtek az izmaim, az elmém pedig üvölteni kezdte, hogy talán itt és most ideje véget vetni ennek a spontán találkozónak, de álltam tekintetét, egy pillanatra sem engedve ki arcomra a valódi érzelmeket. Azzal csak jobban összezavartam volna. - Így is mondhatjuk. Bár, remélem te nem vagy olyan savanyú mint egy citrom - fintorodtam el grimaszolva, továbbra is őrizgetve azt a bárgyú vigyort, de ha valamit, hát ezt soha nem feltételeztem róla. Még ha annyi ideig győzködtem is magam arról, hogy nem Ő a nekem való - már ha létezett egyáltalán olyan, ami nekem való lehet -, soha nem tudtam a számlájára írni, hogy savanyú lenne. Bár az lett volna, vagy én lehettem volna erősebb, kitartóbb, netán kegyetlenebb, és most nem itt tartanánk. Nem voltam hozzászokva a szívfájdalomhoz, és szörnyű érzés volt úgy tenni, mintha nem szeretném jelenleg is.
Elég gyorsan meghozta a döntést, leginkább azzal adva tudtomra, hogy nem vette át a felkínált fakanalat, helyette átsétált a másik oldalamra, de ezúttal Ő lökött rajtam egyet, és bármennyire is küzdöttem, ezen a ponton már tényleg nem voltam képes visszafojtani egy vigyort. Ahogy nyújtózni kezdett a poharak után, tekintetem finoman végigsimított alakján, centiről centire mérve fel, mintha nem láttam volna már ezerszer, majd egy kis sóhajt követően a zöldségekre borítottam a tojást. - Jó lesz a gyümölcslé is - válaszoltam szinte zsigerből, tovább foglalatoskodva a rántotta körül, bár szerencsére ez a művelet tényleg nem kívánt nagy szakértelmet. - A limonádéhoz még nem vagyunk elég jóban - idéztem vissza az iménti szavait ártatlan pislogással, lehúzva a tűzhelyről az elkészült kaját, majd két részre osztottam az előkészített tányérokon. Ha valaki egyszer azt mondja, hogy rántottával fogok bajlódni a konyhában, bizonyára képen röhögtem volna, de kezdtem belátni, hogy nem is az volt a fontos, hogy mit csinálunk, hanem hogy legalább addig is vele lehetek. Ez pedig már megérte ezt a minimális erőfeszítést.
A tányérok alá nyúltam, csak hogy utána elsétáljak velük az asztalig, majd még fordultam egyet, legalább három fiókot húzva ki, míg megtaláltam az evőeszközöket. - Nem egy Four Seasons szintű felszolgálás, de remélem, megteszi - húztam magam alá a széket egy komisz kis vigyorral a szám szélében.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 11:27 am

Iris & Dimitriy

Kérdése hallatán mosolyogva szemet forgatok, de valamiért újra csak megnyugtat a pimasz megjegyzése afelől, hogy Ő még mindig ugyanaz a Dimitriy, akire emlékszem, bármi miatt is döntött most úgy, hogy korán reggel összezavar a viselkedésével.-Az attól függ, hogy mit szeretnél tanulni.- jegyzem meg elgondolkodva, ártatlan ábrázattal, mintha amúgy nem is érzékeltem volna a szavai mögött megbújó perverzséget, de a következő mondata hallatán, már az én ajkaimon is megjelenik a pimasz mosoly. -Elég kiábrándító lett volna, ha azon az adott területen a segítségemre szorulsz.- hangsúlyozom az általa használt szavakat félre biccentett fejjel, továbbra is mosolyogva, ami csak akkor kezd kicsit halványulni és veszíteni pimasz éléből, mikor a rántotta kapcsán -ha másban nem is-tényleg mentorálni kezdem. Kicsit el is bizonytalanodok, de ettől függetlenül megérintem végül a kezét, bár a rutinos mozdulatok, amivel megfűszerezi a tojást, majd elő húz egy serpenyőt, egyáltalán nem azt sugallják, hogy nem tudja mit csinál. Legalábbis, ha tényleg olyan idegen lenne neki az egész, akkor még most is a serpenyőt keresné, nem?
Kíváncsian figyelem minden mozdulatát és azt a bújkáló mosolyt ajkain, amit most még nem igazán tudok hova tenni, nem is értem, hogy mi történik ma reggel, hogy minek köszönhető ez a változás, de bármi is vette rá erre, tetszik. Kétségtelen, hogy sokkal kellemesebb lenne az együtt töltött idő, ha nem azzal telne, hogy folyamatosan azt éreztessük egymással, mennyire rühelljük a helyzetet, mert ez nyilvánvaló. Mégis, ki repesne az örömtől, ha bele kényszerítik egy házasságba? A számhoz tartott paprikát viszont, akármilyen is a hangulat, inkább az ujjaimmal vettem el tőle, finoman a tudtára adva, hogy ez már egy picit túl..intim, ilyesmit a turbékoló párok szoktak csinálni vagy nem is tudom, kissé túlzás lenne, de már amikor elismétli félig meddig a szavaimat tudom, hogy valami pimasz megjegyzés fogja követni. Mondjuk konkrétan azokra a szavakra nem számítok, mint amiket használ, újra zavarba is hoz picit, de csak mosolyogva szemet forgatok. -Hát igen. A nyelvem nem mindig működik együtt az agyammal.- felelem csípősen, de már a csók gondolatától is furcsa melegség jár át, ahogy eszembe jut az a heves pillanat, az a mohó vágy, amivel egymáshoz tapadtunk. Franc se gondolta, hogy Dimitriy ilyen is tud lenni, de hát tele van meglepetésekkel, ahogy ez a reggel is mutatja, és nem is bírom megállni, hogy végül ne faggassam ki, miről is szól ez az egész. Pedig, nem szeretném tönkre tenni a pillanatot, bízom is benne, hogy nem fog megsértődni és kisétálni az ajtón, még akkor sem, ha talán az lenne a helyes.
Meglepő módon azonban, nem az történt, mint amire számítok, nem sértődik meg és nem is kezd duzzog i, még ha kicsit ki is zökkenti a jókedvéből a kérdésem és ez, már megint olyasmi, ami...fura.-És itt mi vagyunk a citrom.- jegyzem meg, ahogy elhangzik tőle az általam is jól ismert szöveg és akaratlanul is elmosolyodok, már pusztán amiatt is, hogy ezt egyáltalán hallhatom Tőle.
Figyelem, ahogy közben tevékenykedik, de a tekintetem nagyrészt az arcát vizslatja, a vonásokat, amik most egyáltalán nem olyan ridegek és kemények, mint amilyenek lenni szoktak, miközben furcsa, kellemes érzés jár át. Ezt a Dimitriyt, tényleg meg tudnám szokni és ezt, csak még jobban megerősíti bennem az, ahogy tovább beszél.
Lepillantok a felém nyújtott fakanálra, majd újra ránézek és miután pár pillanatig némán fürkészem tekintetét, pimaszul elmosolyodok, és látványosan kikerülve a fakanalat odébb lépek, hogy neki álljak előszedni a tányérokat és az evőeszközöket. -Gondolom jöhet majd mellé egy pohár gyümölcslé.- kérdezem mosolyogva, teljesen úgy téve, mintha nem is kérdeztem volna semmit vagy épp, mintha Ő nem állított volna választás elé. Hülye lennék a kellemetlen hangulatot választani ahelyett, ami most van, így inkább a szekrény felé indulok, hogy megszerezzem a poharakat de, mivel Dimitriy picit útban van, most én taszigálom picit odébb a csípőmmel, bár még így sem biztos, hogy elérem a poharakat. -Pardon.- mosolygok rá pimaszul, szándékosan korábbi szavait használva, majd addig nyújtózok, míg a két poharat meg nem szerzem és le is teszem őket a pultra. -Vagy valami mást innál inkább? Limonádét mondjuk?- sandítok rá végül ismét megállva mellette, de még mindig hihetetlen az összkép, ahogy orromat eltölti a készülő finomság illata, Dimitriy pedig fakanállal a kezében ácsorog mellettem és rántottát készít. Mellesleg, a konyha nagyon jól áll neki.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 9:19 pm

Szavaival fején találta a szöget, mert pontosan fel tudtam idézni, mi mindent érzékelhettem vele az első beszélgetéseink során, és mondjuk úgy, hogy kicsit sem lepett meg, mikor az eszmecseréink következményeként inkább a hálószobájába zárkózott, csak hogy ne kelljen velem találkoznia. Mindaz, ami most történt körülöttünk és közöttünk, esélytelen lett volna a legelején, már pusztán azért is, mert nem tartottam képesnek magam ilyesmire. És a picsába, olyan sokáig lázadtam és küzdöttem ellene, válogatott sértésekkel tartva távol magamtól, bízva abban, hogy ez elegendő lesz a közömbösségéhez. Most viszont bármit megtettem volna azért, hogy kiírtsam belőle, ez pedig minden bizonnyal felébresztette benne a gyanút. Nem is hibáztathattam érte, nyilván azt hitte, hogy megbolondultam, vagy legalábbis elment minden józan eszem, amiért - szerinte - egyik napról a másikra átváltottam egy egészen más üzemmódba, ami távolállt mindentől, amihez ilyen rövid idő alatt szokhatott.
- Vajon mi mindenben tudnál még mentorálni? - kérdeztem sejtelmesen, sunyi évődéssel, mert még ebben sem tudtam közönyös maradni, bár egyértelmű volt, hogy mire is vonatkozik a némileg perverz megjegyzés. - Bár, szerintem egy adott területen nem feltétlenül szorulnék rá, sőt - vontam meg vállaimat, szemtelenül elvigyorodva, ez pedig ki is tartott, egészen addig a pontig, míg ártatlanságot színlelve, segítséget nem kértem tőle. Felé sandítottam ugyan, így volt lehetőségem végignézni azt a minimális vívódást, ami megelőzte a gyengéd kézmozdulatát, így mutatva meg, hogyan is kell ezt csinálni, de közben nem tudtam nem tudomást venni arról, hogy milyen közel került hozzám. Ott állt mellettem, éreztem a haja és a bőre illatát, egy pillanatra még a torkom is elszorult, de igyekeztem inkább arra koncentrálni, ami épp a kezem alatt zajlott, míg végül el nem engedett. Az arcom viszont nem mindig engedelmeskedett, próbáltam mielőbb eltuszakolni magamról azt a gyengéd mosolyt, amit Ő a kapcsolatunk ezen pontján még egyszer sem láthatott, helyette a fűszerezéssel és egy tiszta serpenyő kerítésével foglalatoskodtam, majd mintha tényleg kezesbáránnyá váltam volna, tettem bele egy kis olajat.
Közben ujjaimmal kikutattam egy darab paprikát, aminek leharaptam a felét, jóízűen elrágcsálva, a másik felét pedig a szájához tartottam, de a várakozásaimmal ellentétben nem vette a fogai közé rögtön, helyette inkább kivette a kezemből, és úgy tette át a saját szájába. Némi csalódottság suhant át rajtam, bár ez benne volt a pakliban, túl sokat kockáztattam egyszerre, és meg sem kellett volna lepődnöm azon, hogy így reagált erre a váratlan közeledésre. Elvégre... még nem voltunk ennyire jóban, szerinte. - Szóval, egy falat paprikához még nem vagyunk elég jóban - idéztem vissza szavait, de ahogy felvezettem, már sejthette, hogy ezt is valami pofátlan megjegyzéssel akarom elgörgetni. - A nyelved viszont tegnap délután valami egészen mást sugallt. Tudod, mikor az asztalomon ültél - fejeztem be a gondolatmenetet úgy, hogy egyetlen arcizmom sem rezdült a nyilvánvaló pimaszkodástól. Mintha meg sem mozgatott volna az emlék, és tényleg csak Őt akarnám cukkolni vele, pedig... inkább a hagyma után nyúltam, hogy a serpenyőbe borítsam, majd egy fakanál után nyúltam, de kérdése egy pillanat alatt rántott vissza a valóságba.
Tekintetem követte a kézmozdulatát, ahogy végigmutatott a konyhán, mintha ezzel akarta volna pontosítani, hogy mire is utal a kérdése, bár ismerve a körülményeket, enélkül is pontosan tudtam, mi szüli a bizonytalanságát. - Mondták már neked, hogy ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét? - kérdeztem, bár a gyomrom vágott egy bukfencet ettől a mélyreszántó gondolattól. Más viszont nem jutott eszembe, úgyhogy jobb híján kénytelen voltam ebből kihozni valamit. Közben a hagymára borítottam a többi zöldséget is, de mielőtt bármi mást csináltam volna, szembefordultam vele, hogy meg tudjam keresni tekintetét. Nem volt olyan, amit ne tettem volna meg azért, hogy a közelében maradjak, és bár kevésbé akartam röhejessé tenni magam, de úgy tűnt, érte még ezt is megtenném. - Nincs hátsó szándékom, ha erre vagy kíváncsi. Csak próbálom kihozni a legtöbbet egy szar helyzetből - vontam meg a vállaimat, látszólag közömbösen, pedig erről aztán szó sem volt. - Persze nem kell benne részt venned, ha nem akarsz. Választhatod a meghunyászkodást is - nyújtottam felé a fakanalat, de továbbra sem engedtem el tekintetét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 8:08 pm

Iris & Dimitriy

Nem gondoltam volna az eddigiek alapján, hogy lesz majd olyan, amikor őszintén jól fogom érezni magam a társaságában, pedig most akárhogy is nézem, ez történik. Még, ha az apró csipkelődő megjegyzések jelen is vannak, most nem olyan bántó és sértő módon hangzanak el, mint máskor, hiszen az ő ajkain is ott bújkál folyamatosan az a kedves mosoly, amiről nem is feltételeztem, hogy létezik. Most meg egész nap a szemembe rikít, mintha csak meg akarná mutatni, hogy Ő erre is képes, ilyen is tud lenni, ha akarja. Kérdés, hogy most miért akarja? Kétlem, hogy az a tegnapi csók olyan nagy benyomást tett volna rá, hogy most hirtelen elhatározta, hogy kedvesebb lesz velem, de mást meg nem is tudok elképzelni, ami erre a döntésre sarkallta volna. Talán, csak úgy van vele, hogy épp elég harc van az életében, legalább itthon nyugalmat akar.
Bármi is késztette erre, minden pillanatát élvezem és, ha a gyanakvás ott is motoszkál bennem, a háttérbe szorul, talán kicsit szunnyad is. A piszkálódó megjegyzése viszont szöget üt a fejembe, hogy talán ez az egész helyzet egy csomó félreértésen alapul. Ő úgy gondolta, hogy én eleve gyűlölni fogom a helyzet miatt -ezt megerősítette a szökésem is-, én pedig szintén úgy gondoltam, hogy rühellni fog, amiért a tökéletes kis életébe kényszerítettek egy nőt, így aztán mindketten úgy nyitottunk, hogy már eleve ellenszenvesek voltunk egymással, mert kétségtelen, hogy én sem barátkozós hangulatban jöttem vissza és a véleményem sem volt túl rózsás róla. Mondjuk az ügyleteivel kapcsolatban most sem az, de ez a jelenlegi viselkedése klasszisokkal jobb összképet ad, mint a korábbi. -Nem tűnt úgy, mintha a tenyereden akarnál hordozni.- jegyzem meg egy vállvonás kíséretében, miután alaposan végig rágom magam a milliónyi gondolaton, mert ha valamit, hát agyalni azt remekül tudom, csak a végeredmény mindig az, hogy nem jutok semmire. Nem kapok válaszokat az alapján, hogy próbálok az Ő fejével gondolkodni vagy mindenféle pszichológiai hülyeséget végig bogarászni, de rákérdezni sem fogok, hogy mi a célja most ezzel. Legalábbis, most még nem.
Ahhoz túl kellemes most a hangulat, ahogy incselkedik, ahogy pimaszkodik, miközben neki látunk együtt a reggeli elkészítésének, bár azért megnyugtat afelől a piszkos megjegyzésével, hogy az a pofátlan Dimitriy sem tűnt el teljesen, aki egyáltalán nem bánná, ha az ágyába másznék, de most még ez az oldala is olyan viccesen nyilvánul meg, hogy csak nevetek rajta. Pedig, ha a tegnapi csókra gondolok, nem is tagadhatnám, hogy akkor és ott lett volna kedvem igazából bármit megfogni rajta, olyan őrjítően hatott rám a közelsége, ahogy a combjaim közé merészkedett és ismét éreztette velem, hogy valójában kibaszottul nem jeges. Ilyen téren legalábbis nem, de inkább visszaterelem a gondolataimat a rántotta felé, amivel Ő úgy tűnik, hogy egy picit elakadt és a segítségemet is kéri, bár nem vennék rá mérget, hogy tényleg nem csinált még ilyet.-Nálam jobb mentort, nem is találhattál volna.- kuncogok halkan, miközben közelebb lépek hozzá és, bár egy pillanatig ódzkodok attól, hogy megérintsem, hogy ennyire romantikussá tegyem a hangulatot, de végül egyszerűen csak a kezére teszem az enyémet és így próbálom irányítani a mozdulataimat, hogy lássa és érezze, miként is kell azt a nyavalyás tojást felverni.
Az egész nem tart pár másodpercnél tovább, míg végül elengedem a kezét és hagyom, hogy egyedül csinálja, Ő pedig várja is a megerősítést, hogy jól sajátította-e el a tudást, én pedig vigyorogva bólogatok, de nem kerüli el a figyelmemet az a gyengéd mosoly, ami megjelenik ajkain, ami olyan lágy és kedves, hogy egy pillanatig abban is kételkedem, hogy tényleg ott volt-e, mert amilyen váratlanul megjelent, úgy el is tűnik. Pár pillanatig az arcát fürkészem, mintha azt várnám, hogy újra felbukkan az a mosoly, de végül megköszörülöm a torkom és figyelmemet a tojás felé terelgetem, amit befűszerez és már a következő lépésről kérdez, de ezzel el is árulja magát, hogy annyira nincs is szükség az én tudományomra. Egyértelmű, hogy nem először csinál ilyet és a gondolat, hogy ezzel akart közelebb csalogatni magához, vegyes érzéseket kelt bennem, mert még mindig nem értem, mire megy ki a játék, ugyanakkor őrülten kedves gesztus.-Igen, a zöldségek jönnek. Először is a hagyma, csak tegyél alá egy kis olajat.-folytatom az oktatást mosolyogva, a pulton megtámaszkodva egyik kezemmel, átadva neki ezáltal a terepet, mert amúgy is egész jó nézni, miként tevékenykedik a konyhában és eszem ágában sincs elárulni, hogy lebuktatta magát, mert akármilyen hihetetlen is ez az egész, élvezem és bármeddig is vendégeskedik nálunk ez a Dimitriy, szívesen fogom látni.
Ahogy elcsen egy darab paprikát, kuncogva a fejemet csóválom, úgy figyelem, ahogy harap belőle egy darabot, de aztán a másik felét felém nyújtja, amivel őszintén meglep, sőt, egészen zavarba hoz és ezt a nevetésem el is árulhatja, mint ahogy a vörösödő arcom is.-Na ennyire azért, még nem vagyunk jóban.- csóválom a fejem nevetve, de azért a paprikát elfogadom tőle, ha nem is az ajkaimmal, inkább a kezemmel veszem el ujjai közül, majd egy laza mozdulattal eltüntetem a számban. -Finom édes.- jegyzem meg, ahogy lenyelem a falatot, majd lopok mellé egy darab paradicsomot is, de én azért még nem tartok ott, hogy kínálgassam vele Őt is és igazából nem is értem, hogy neki hogy jött a gondolat. Kutakodó tekintettel fürkészem az arcát, de végül nem bírom megállni, hogy ne próbáljam meg valamiként kideríteni, hogy mégis mi a fene folyik itt, mert sokkal nyugodtabb lennék, ha végre tisztán látnék. Ha tudnám, hogy mi áll az egész  mögött. -Ki vele, Dimitriy. Mi ez az egész?- kérdezem végül halkan, kissé bizonytalanul, miközben egy kézmozdulattal végig is mutatok a konyhán, ami jelenleg otthonául szolgál ennek a különös hangulatnak és őszintén remélem, hogy nem vetek véget neki azzal, hogy rákérdezek. De jó lenne tudni, hogy mire egy ki a játék vagy, hogy mit vett épp a fejébe.-Ne érts félre, nagyon tetszik, hogy ilyen... más vagy, csak nem értem, hogy miért.- fűzöm hozzá a biztonság kedvéért, mert nem akarom, hogy azt gondolja, hogy nem tetszik a kedvessége és újra a fagyos ruszkivá váljon, de teljesen összezavar és mindenféle őrült gondolatokat ébreszt bennem azzal, ha nem tudom, hogy mi késztette erre.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 6:16 pm

A sértettségem kezdett szertefoszlani, bár ez javarészt annak volt köszönhető, hogy rácáfolva a régi Dimitriy-re, nem vágtattam ki innen az első nyílt piszkálódását követően, hanem megpróbáltam egyenesbe hozni ezt az egészet. Kedvem volt kinevetni saját magamat, mert minden, amiért ezúttal küzdöttem, szembement a régi célkitűzéseimmel, bár akkoriban kurvára nem érdekeltek a sértései vagy épp az, ha én sértettem meg Őt, és valljuk be, akadt szép számmal egy-két ilyen emlék is. Pedig meg kellett volna értenem, mi minden mehet benne végig, mert fordított esetben én is kétkedve fogadnám a túl közvetlen viselkedését, főleg ha tényleg annyi emlékem lenne róla, mint neki rólam. Az én belső hangom is elkiáltotta volna magát, hogy ez az egész kibaszottul gyanús, és bármi is történik, bizonyára megvan a hozzá párosított hátsó szándék. Ő is gondolhatta azt, hogy ez csak egy újabb kicsinyes játék részemről, amivel megpróbálok újra a bugyijába jutni, de azt jelenleg csak én tudtam, hogy egy porcikám sem színészkedett. Tőle pedig... egyelőre nem várhattam el semmit, ahogy azt sem, hogy csak úgy egyszerűen elhiggyen nekem bármit, ami elhagyja a számat. Mondani bármit mondhattam volna.
Az mondjuk nem könnyítette meg a dolgomat, hogy mindent kétszer meg kellett gondolnom, mielőtt kimondtam volna, mert félő volt, hogy olyasmit találok mondani, ami összezavarja, és most, hogy lenyugodtak a kedélyek, eszembe sem jutott volna elrontani ezt a viszonylag békés, nyugodt, már-már jókedvű hangulatot. Már majdnem olyan volt, mint mikor... nem is akartam belegondolni, csak a mellkasom nyilallt volna bele. - Elég nyilvánvalóvá tetted, hogy nem vágysz arra, hogy egy maffiózó hordozzon a tenyerén - vontam meg vállaimat, némi incselkedéssel a hangomban, teljesen elvetve a rosszallást. Ezzel valószínűleg tisztában volt, és nem is hibáztattam érte, elvégre ma reggelig szent meggyőződése lehetett, hogy egy vérengző, agresszív vadállat vagyok, akinek semmi és senki nem szent, és bizonyára attól a férfitól nem is vágyott semmire. Nem még bókokra és kényeztetésre.
Felütöttem a tojásokat, közben fél szemmel néha a vágódeszka felé pislogtam, mintha csak csekkolni akartam volna, hogy mi is fog még ebbe a rántottába kerülni, közben jót vigyorogva szavain, nem eltitkolt szándékkal próbálva zavarba hozni, de a pimasz somolygásom valószínűleg amúgy is elárult, a kétértelmű megjegyzésemről nem is beszélve. - Hát, ezt szomorúan hallom - fűztem hozzá, mintegy rákontrázva az előző megjegyzésemre, de rá kellett jönnöm, hogy ezzel nem is Őt, inkább magamat kínoztam. Pontosan tudtam, milyen őrjítő és izgató érzés, mikor végigsimít rajtam, azokról a mohó ajkakról már nem is beszélve, de még mielőtt észrevette volna elnehezülő légzésemet, gyorsan lapoztam magamban egyet, és kézbe fogtam egy villát, várva az instrukciókat. - Csak a megfelelő mentorra vártam - vontam egyet vállamon összeszorított ajkakkal, ártatlanul pislogva felé, és kezdetnek arra számítottam, hogy elkezdi magyarázni, hogyan is kell felverni a tojásokat, de az első meglepetés akkor ért, mikor tenyere gyengéden a kézfejemre simított, miközben közelebb somfordált hozzám, majd egyértelmű mozdulatokkal kezdte mutatni, hogyan is kell ezt csinálni. Akkor sem hagyott volna hidegen ez a mozdulat, ha tényleg visszamentünk volna az időben, de így, ezzel a vehemens érzéssel a mellkasomban, inkább csak jobban felvillanyozódtam, próbálva minden pillanatát eltitkolni előle, de nem voltam biztos benne, hogy sikerült. Elvégre egyetlen hajszál választott el az idegösszeomlástól, tegnap egyetlen pillanat alatt hullott rommá az életem, most pedig itt állt mellettem, tenyere gyengéden simult a kezemre, és bármennyire nevetségesnek is tűnt, akár egy örökkévalóságig maradtam volna ebben a pillanatban. Míg el nem húzódott... én pedig folytattam, ahogy mutatta, lassan oldalra sandítva rá. - Ugye jól csinálom? - kérdeztem, arcomra pedig egy ösztönös gyengéd mosoly ült ki, de amint észbekaptam, visszafordultam a tojás felé, a mosolyt pedig eltüntettem oda, ahonnan utat tört magának. - Jó, mi a következő lépés? - kérdeztem, miután némi fűszert is kevertem a tojásokhoz, majd megköszörültem a torkomat, és a szekrény aljához hajoltam, keresve egy serpenyőt. - Először a zöldségek, nem? - tettem ale a serpenyőt a tűzhelyre, majd a vágódeszka felé fordítottam tekintetemet, elemelve onnan egy cikk paprikát, amit komisz módon a számhoz emeltem, de csak félig haraptam le, jóízűen rágva szét a friss zöldséget. Tekintetem a megmaradó kis darabra tévedt, de nem sokáig gondolkodtam, hogy mit is fogok csinálni, rögtön odatartottam a szájához, így kínálva fel neki a maradékot. Talán túl messzire mentem, és ezen a ponton fogja azt gondolni, hogy egyértelműen a lábai közé pályázom, de... mégis hogy magyaráztam volna el neki, hogy minden, amit csináltam, amit éreztem, és ahogy vele bántam, már ösztönből jött? Az pedig, bárhonann is néztem, már többről szólt holmi testi vágynál.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 5:11 pm

Iris & Dimitriy

Csak ezért nem tudok rá igazán haragudni -már, ami a helyzetünket illeti-, mert nem Ő kérte, hogy egy vadidegen nőt hozzá kössenek ki tudja, hogy meddig, hogy fenekestől felforgassák az életét, az enyémről, már nem is beszélve. Lényegében, mindketten megszívtuk, de az már csakis rajtunk áll, miként küzdünk meg ezzel az egésszel. Tényleg küzdelemként éljük meg a mindennapokat, szándékosan fújva egymásra, mint két vitatkozó macska, vagy megpróbáljuk egymást elviselni és kivárni, amíg...hát gondolom, egyszer majdcsak vége lesz. Vagy ez egy olyan igazi holtomiglan-holtodiglan dolog akar lenni? -Én is, csak ezt tudom mondani.- már, ami a panaszt illeti, amiért nem sikerült neki véletlenül épp egy olyan nőt választani, aki nem csak, hogy élvezné ezt az egészet, de még kezesbárány is lenne, lesné Dimitriy minden kívánságát este pedig felmelegítené az ágyát. Sajnos, én nem tudok így állni ehhez és eszem ágában sincs úgy táncolni, ahogy Ő fütyül, ezzel pedig idővel meg kell majd barátkoznia, bár most egészen úgy fest, mint aki épp ezzel próbálkozna és ez egyrészt összezavar, másrészt megijeszt, mert nem tudom, hogy mi lehet vele a célja. Még a hárpiás megjegyzésemre se csap le, egyszerűen csak közli, hogy a reggeli elsőbbséget élvez, amin nevetve fejet csóválok, majd sóhajtok egy nagyot. -Vigyázz az ilyen kijelentésekkel, nehogy visszaéljek velük.-figyelmeztetem továbbra is mosolyogva, bár még én magam is nehezen hiszem el, milyen gyakran teszem ezt ma reggel, mióta lejöttem ide. Gondolatban meg is jegyzem magamnak, mennyivel jobban jártam, hogy nem odafönt kuksolok egyedül, mert úgy tűnik, ma a bolygók úgy állnak, hogy Dimitriy egész elviselhető, sőt, már-már gyanúsan kedves, de bármi is álljon a háttérben, már ezért a reggelért is megéri kivárni. -Na tessék. Akaratlanul is kedveztem volna neked.- forgatom a szemeimet mosolyogva, mikor kiderül, hogy a chili egyébként, ha eszembe is jutott volna, hogy azzal szúrjak ki vele, nem igazán vált volna be, bár valószínűleg azért létezik az a mennyiség, amit annyira már nem szeretett volna, csak az meg már látszódik. Egy tál chili némi tojással nyakon öntve, mindenkinek gyanús lenne.
Különös az a kellemes hangulat, ami körül lebeg minket, miközben együtt készülődünk a reggelihez és, bár ijesztően szokatlan az egész és álmomban sem számítottam volna rá soha, hogy valaha ilyen megtörténhet, mégis élvezem. Kicsit félek is, mikor fog újra beköszönni az undok Dimitriy, a rideg maffiózó, aki alig várja, hogy a földbe tiporja az önbecsülésemet, lehetőleg velem együtt, de nem igazán látom jelét, sőt, inkább Ő is úgy néz ki, mintha kifejezetten békés lenne most, amit szerintem nem láttam rajta, mióta csak ismerem. Mintha a sok feszültség, gúny és rosszindulat elszállt volna, a helyét pedig kellemes melegség és jó kedv vette át.-És az olyan nagy baj lenne?- kérdezek vissza pimasz mosollyal, bár magam sem tudom, miként reagálnék, ha tényleg elkezdene a tenyerén hordozni. Valószínűleg, akkor már tényleg orvost hívnék, de addig is kiélveznék minden pillanatot, ahogy most is teszem, miközben olykor-olykor titokban oldalra sandítok és Őt figyelem. Kétségtelen, hogy könnyedén meg tudnám szokni, ha ilyen maradna, ha mindig így viselkedne velem, egész másképp állnék hozzá én is és talán, még ezt a kényszer házasságot se úgy élnénk meg, mint eddig. Talán, még meg is kedvelném, bár még belegondolni is irtó fura ebbe, főleg, ha eszembe jut, hogy mi is az Ő ... munkája. -Gépfegyverrel meg nem tudok szeletelni.- húzom el szomorkásan a számat, neki is látok közben a zöldségeknek, de aztán megállok két mozdulat között és inkább azt figyelem, ahogy meglehetősen esetlenül, de egyébként baromi aranyosan neki áll a tojásokat feltörni. Nem hiszem el, hogy Dimitriy kapcsán eszembe jutott az aranyos szó, pedig tényleg ez történik és az értetlenség ki is ül az arcomra egy pillanatra, de a pimasz megjegyzésével gyorsan el is tünteti onnan.-Nem fogom meg a ...- kezdek bele nevetve, szinte azonnal, miközben a kést leteszem a vágódeszkára, majd hitetlenkedő arccal, de vigyorogva felé fordulok, mintha olyan nagyon komolyan vettem volna a kétértelmű megjegyzését, bár igazából, belőle bármit kinézek, ha az a cél, hogy engem zavarba hozzon.
Csípőre is vágom egyik kezemet, miközben csendben figyelem, ahogy elő vesz egy villát, majd mint aki azt várja, hogy a tojás majd magától összekeveredik, lenéz a tányérra és vár. -Most úgy teszek, mintha nem lepne meg, hogy még soha nem csináltál rántottát.- kuncogok a fejemet csóválva, a kérdése hallatán, de aztán mellé lépek a villát tartó keze felőli oldalára, kissé tétován felsandítok rá egy röpke pillanatra, és kezemet az övére csúsztatom. Ahányszor csak hozzáértem eddig, mindig arra számítottam, hogy olyan hideg lesz, akár egy jégcsap, amilyennek tűnt is eddig, de mindig szembesülnöm kell azzal, hogy milyen kellemesen meleg a bőre, azonban mielőtt még túlságosan elkalandoznék az érintés kapcsán, inkább lassan mozgatni kezdem a kezét úgy, ahogy kell, ha az ember rántottát akar készíteni.-Mondjuk, azért habosra nem kell verni, de kutyuld össze alaposan.- jegyzem meg vigyorogva, fel is sandítok rá, hogy ellenőrizzem, figyeli-e a mozdulatot és, csak ekkor jut el igazán a tudatomig, milyen közel került így hozzám. Ha ez most egy valódi házasság lenne, valószínűleg simán lehelnék egy csókot a vállára, így viszont inkább visszapillantok a tojásra és elengedem a kezét, hogy egyedül próbálja folytatni.

Don't leave me now

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 3:09 pm

Valahol meg kellett volna húznom a határt, mert kezdett kicsúszni a lábam alól a talaj. Leginkább saját magam és az elbaszott érzelmeim miatt, amiknek a létezéséről olyan sokáig mit sem sejtettem, most pedig éppen az törli beléjük a lábát, aki előcsalogatta őket. Meg akartam Őt kímélni az igazság terhétől, ami miatt egyelőre jó megoldásnak tűnt visszatérni a kezdetekhez, mégis, apránként tudatosult bennem, hogy valószínűleg már soha nem lennék képes gonoszkodni vele, és ez meg is látszódott a viselkedésemen. Magamon is éreztem, hogy hiába a cukkolás és a pimaszkodás, sokkal közvetlenebb vagyok vele most, mint a megmaradó emlékeiben, és ezzel sem ártott volna csínján bánni. Elvégre, ha nem is ugyanabból az okból kifolyólag, de ezzel is egy szakadék szélébe lökhetem, de... bármit megadtam volna, ha valaki megmondja, mit kellene tennem. Hogy mi az arany középút, amin járnom kéne, míg megtalálom a megoldást kettőnknek. Ha egyáltalán... van megoldás, de erre inkább nem is gondoltam. - A szüleinknél nyújts be panaszt - közöltem vele színtelenül, bár tény, hogy igaza volt. Minden másként alakult volna, ha önszántunkból keveredünk össze, de az apáink közbenjárása nélkül ennek az esélye nagyjából egyenlő volt a nullával. Valószínűleg soha nem találkoztunk volna, ráadásul az udvarlás már akkoriban sem volt erényem, mert hozzászoktam ahhoz, hogy megkapom, amit akarok, és nehezen fogadtam az ellentmondást. Ha tudta volna, mi játszódik le bennem, vagy csak egy kicsit is sejtené, hogy miatta annyi mindent megtettem, amit előtte soha senki másért... néha még én sem hittem el, hogy ez tényleg én vagyok. - Bármit egy reggeliért - sóhajtottam fel, jól eldugva egy kis mosolyt a szám sarkában, szavaimmal inkább ismét elviccelve az egészet, főleg azt, mikor hárpiának nevezte magát, de a kapcsolatunk ezen pontján ezzel nem tudtam volna vitatkozni. Bármilyen is legyen jelenleg, az emlékei hiányában, Ő az én hárpiám, és kevés olyan dolgot tudtam elképzelni, ami miatt engednék ebből. Hacsak nem válik egyértelművé, hogy nincs többé remény.
Távolinak tűnt az az elhatározás, amivel reggel ébredtem, és ami azt súgta, hogy jobb lenne elkerülnöm Őt, legalább addig, míg felveszem valahol a fonalat, de ahogy végül felálltam és odasétáltam mellé a hűtőhöz, már kicsit sem akartam ennél távolabb lenni tőle. Egyszerre volt forró és jeges az érzés, mert bármi is történt, egy pillanatra sem csillapodott az a már-már követelőző, mohó szerelem, de a tudat, hogy belőle mindez kiveszett, újra és újra ostorcsapásként vágott végig a gerincemen.
Kicsit odébb tuszkoltam Őt, így foglalva be a hűtő előtti helyet, ki is véve onnét egy adag tojást és a zöldségeket, bár azt még egyelőre megtartottam magamnak, hogy soha a büdös életben nem csináltam még egy rántottát sem. Talán így kezdésnek nem ártott volna tényleg az általa javasolt szendviccsel próbálkozni, bár... nem egy atomfizika, nem? - Akkor most már elmondhatom, hogy amúgy szeretem a chilit - vigyorodtam el egy kósza pillanatra, és annak ellenére, hogy semmi nem volt normális körülöttünk, egy pillanatra elfogott az az ismerős, kellemes bizsergés, miközben kipakoltam a pultra, majd egy halk nevetés kíséretében megcsóváltam a fejemet. - Persze. A végén még hozzászoknál, hogy a tenyeremen hordozlak - húztam el ajkaimat egy megjátszott grimasz társaságában. Ezen a ponton szerettem volna a fejébe és a szívébe látni, hogy vajon érzi-e azt, amit én, vagy legalább sejti-e, hogy valami hiányzik, hogy valamit elfelejtett, de... egyelőre még azt sem tudtam, hogy a közös emlékeink megvoltak-e még neki valahol mélyen, elzárva a külvilágtól, vagy tényleg, a szó szoros értelmében kiürültek belőle. - Egy kés kevés ahhoz, hogy megijedjek tőled - vigyorogtam tovább, vállammal belökve a hűtőajtót, majd ahogy egy jó amatőrhöz illik, elkezdtem felütni a tojásokat. - De ha mindenképp kézbe akarsz venni valamit és nincs jobb ötleted... - fűztem hozzá szemtelen éllel a hangomban, bár maga a helyzet még nekem is újnak hatott, elvégre előtte sem csináltunk soha együtt reggelit. Tekintve, hogy nem voltam egy konyhatündér, ez annyira nem is tűnt nagy meglepetésnek. - Szóval - fogtam kézbe egy villát, miközben a leütött tojásokat bűvöltem, kérdőn Iris-ra pillantva. - Hogy is kell ezt csinálni? - vontam fel a szemöldökömet, cinkis kis vigyorral fürkészve arcát. Egy tojásfelveréssel amúgy még boldogultam volna, ha nem lett volna eltökélt szándékom csapdába csalni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 1:59 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudok eligazodni a ma reggeli viselkedésén, a tőle kapott ajándékokon és ezen a férfin, aki most úgy viselkedik, mintha nyitni próbálna felém, mintha épp azon lenne, hogy tényleg aránylag normálisan tudjunk élni egymás mellett, mint ahogy azt meg is beszéltük. Az érdeklődés, amit a mai programom iránt tanúsít és az, hogy konkrétan velem akarja tölteni az idejét még, ha az annyiban ki is merül, hogy ott ül a dolgozó szobában, míg én rajzolok, mind olyan dolgok, amikkel eddig még sosem próbálkozott. Soha nem próbált még normális férj sem lenni, bár ezt inkább valami gúnyolódásnak veszem tőle, nem pedig komoly szándéknak. Vagy, talán komolyan kellene vennem?
Az egyetlen, ami megnyugtat picit és biztosít arról, hogy nem rabolták el éjjel a földönkívüliek vagy ilyesmi, azok a pimasz, gúnyos megjegyzései, amikben most sem szenvedünk hiányt és amiket én is szívesen osztogatok, főleg amikor a pulthoz ül és reggeli után ácsingózik, mintha legalábbis az én feladatom lenne elé varázsolni bármit is, mint egy igazi feleségnek. Emlékeztetem azért a biztonság kedvéért arra, hogy véleményem szerint ismeri a saját konyháját és ki tudja szolgálni magát, de végül a játék kedvéért mégis úgy döntök, hogy erőt veszek magamon és nem hagyom, hogy felhúzzon ezzel. Mégis, mekkora fáradtság reggelit készíteni? -Én sem. Pedig, bizonyára bárki szívesen hozzád menne.- vetem oda félvállról, bár kétlem, hogy emlékeztetnem kellene arra, miért házasodtunk össze és, hogy mennyire nem vágyott egyébként egyikünk sem erre, de most mégis...úgy viselkedik, mintha azt várná tőlem, hogy mégis úgy csináljak, mintha ez az egész valódi lenne, bár igazából tudom, hogy most is csak cukkol. Kíváncsi, hogy meddig mehet el, hogy mikor telik be a poharam, de pechére, ma elég jó kedvemben vagyok. Nem fog egykönnyen feldühíteni.-Talán, ha úgy mondtam volna ki azt az "igen"-t, hogy előtte udvarolsz és magadba bolondítasz, most önként és dalolva készítenék neked reggelit.- jegyzem meg vigyorogva, na nem, mintha erre bármi lehetősége lett volna, hiszen még csak nem is ismertük ezelőtt egymást, nem futottunk össze az utcán vagy egy kávézóban. Azt sem tudtuk, hogy a másik létezik egyáltalán, így esélye sem lett volna elcsavarni a fejemet, na meg azt is nehezen tudom magam elé képzelni, miként is próbálna udvarolni Dimitriy Smolensky, a maffiózó.-Így viszont, csak egy ilyen hárpia jutott. Légy vele boldog.- fűzöm még hozzá negédesen, de ahogy felé pillantok a hűtő ajtajából, már nem kifejezetten látok rajta jókedvet, sem mosolyt az arcán, mint ahogy azt vártam volna. Mintha rosszul esne neki ez az egész, vagy igazán már nem is értem sem azt, hogy épp mit akar, sem azt, hogy mit vár Tőlem. Talán, tényleg őszintén próbálkozik? Még a feltételezés is nevetséges.
Rám bízza végül a döntést, én pedig tovább nézelődök, vacillálok mi is legyen az a reggeli, amit a ház asszonya akar, de aztán megjelenik mellettem és hosszan rám bámul, kutakodó tekintettel, mintha keresne valamit, amitől akaratlanul is nyelnem kell egy nagyot, mert fogalmam sincs, hogy azt a valamit megtalálta-e vagy sem. Egészen más ma reggel, mintha kicserélték volna, mintha a rideg maffiózó, aki előző nap a képembe vágta a fegyvere tisztítása közben, hogy úgyis az lesz, amit Ő akar, háttérbe szorult volna és valaki egész más lépett volna a helyébe. Valaki, aki talán tényleg békésebb megoldást akar találni a helyzetünkre.
Értetlenül pislogok, ahogy finoman odébb taszigál a csípőjével, akaratlanul is elnevetem magam a mosolyát látva, egy pillanatra, talán meg is feledkezek arról, hogy miért is vagyunk itt ebben a konyhában és, hogy normális esetben mennyire nem lennénk most egy és ugyanazon konyhában, majd a szavait hallva mosolyogva szemet forgatok.-A fenébe.  Most oda a tökéletes tervem.- sóhajtom kelletlenül, mintha valóban elejét vette volna egy ilyen aljas húzásnak, pedig valójában eszembe se jutott, hogy így toljak ki vele, mert...nem tudom. Az ilyen kicsinyes bosszúk távol állnak tőlem, főleg úgy, hogy tudom, nem az Ő akaratából vagyok itt, nem Ő rángatott ebbe bele, hanem lényegében ő is ugyanolyan áldozat, mint én. Talán, ez az, amire végül ő is ráébredt és most emiatt próbálja elviselhetőbbé tenni ezt az egészet? -Most jön az, hogy együtt fogunk reggelit készíteni, mint az igazi házasok?- sandítok rá somolyogva és bármennyire is szeretnék úgy tenni, mintha nem tetszene az, amit éppen művel, képtelen vagyok az egyre jobban kikívánkozó mosolyt eltaszigálni az arcomról. Fogalmam sincs, hogy mi történt vele egyetlen éjszaka alatt de, ha ilyen maradna, talán még el is tudnám magam mellett viselni a mindennapokban.-Aprítsam a zöldségeket vagy feszélyezve éreznéd magad, ha kést vennék a kezembe?- kérdezem pimasz mosollyal, miközben -ha már odébb lettem taszigálva- elő veszek egy kést meg egy vágódeszkát és azon megtámaszkodva, másik kezemet csípőre vágva, kihívó mosollyal ajkaimon rápillantok. Vajon tudja, hogy a légynek sem ártanék soha és ezáltal Neki sem?

Don't leave me now

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 12:33 pm

Eddig csak sejtettem, hogy nem lesz sétagalopp, ami ránk vár, de a gunyoros megjegyzése, mellé azzal a néha megvillantott, szelíd mosolygással, amivel csak még fájóbbá tette az egészet, kicsit sem a kellemes emlékeket idézte fel előttem. Csak régen - érthető okokból - egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy felvegyem ezeket a megjegyzéseket, vagy mi több, bármilyen jelentőséget is tulajdonítsak nekik. Akkoriban nem volt tétje az egésznek, mert ott lebegett a szemünk előtt, hogy ez az egész csak egy átmeneti állapot, és bármikor leoszthatják az újabb lapokat, amik már azt adták volna utasításba, hogy váljunk el. Mi pedig megkönnyebbülve, széles vigyorral tettük volna meg, méghozzá úgy, hogy soha többé nem gondolnánk egymásra, és jelenleg ez volt a hatalmas különbség kettőnk között. Hogy most ismét így éltem a fejében. Egy lerázandó teherként, akit ki kell bírnia és el kell viselnie, ehhez pedig nem félt segítségül hívni a kiállhatatlan viselkedését, miközben nekem csak annyi maradt, hogy megpróbáljak egy-egy erős emlékbe kapaszkodni, azokba, amik felidézték, hogy miért is szerettem bele ebbe a nőbe, de közben azt kellett számolgatnom, hogy hányszor sétál át rajtam, azt éreztetve, hogy nem jelentek neki semmit. És milyen alapon vártam volna el tőle, hogy máshogy viselkedjen... - Nem tudom, mit csinálnak a normális férjek - vontam meg vállaimat, bár ebben legalább nem kellett hazudnom, a fekete leves mégis inkább ezek után jött. Talán külső szemlélőként, vagy a helyében és is gyanúsnak véltem volna a saját viselkedésemet, főleg azok után, amilyen modorral bántam vele a beköltözése után, de úgy tűnt, hogy ebből nem is volt hajlandó engedni. Masszívan ragaszkodott a rólam kialakított képéhez, és már ötletem sem volt, hogy annak idején minek kellett történnie, mi volt az a pillanat, ami először éreztette vele, hogy talán többet is ki tudna hozni belőlem. Sziklaszilárdan álltam tekintetét, még akkor is, mikor a munkámról kezdett beszélni, de belül ismét kezdtem darabjaimra hullani, ez pedig hozta magával az újabb adag félelmet is, mert ha Ő nem is emlékezett már rá, de én pontosan tudtam, hogyan kezelem az ilyen helyzeteket. És foggal-körömmel küzdöttem a feltörekvő ösztön ellen, Ő pedig, mintha tudatalatt megfogadta volna, hogy kihozza belőlem a legrosszabbat. Ismét. - Nem is értem, miért nem házasodtam meg korábban - forgattam meg a szemeimet, mikor megjegyezte, hogy szerinte én is tudom, hol a hűtő, de a gyanakvás továbbra sem tűnt el a tekintetéből. Ezzel pedig tényleg nem tudtam mit kezdeni, a tehetetlenség csak nőtt bennem, ez pedig kezdett feszélyezni, és ez nagy eséllyel már kinn időzött az arcomon is. - Elvégre ilyen törődő, elbűvölő feleséget keresve sem találnék még egyet - tettem hozzá, ezúttal már nem is próbálva elviccelni a helyzetet, mintha ezzel ismertem volna be, hogy amúgy kibaszottul megsértődtem. - Beérem azzal, amit a ház asszonya akar reggelizni - dőltem hátra ismét a széken, éreztem is némi fájdalmat, ahogy a fa kényelmetlenül nyomódott gerincemnek, de a fizikai fájdalmat még mindig jóval könnyebben elviseltem, mint azt, amit éppen a szívemmel művelt. Újra azt éreztette, hogy mennyire nem volt előtte szükségem erre az egészre, és hogy miért gondoltam annyi időn keresztül azt, hogy még jobb csírájában elfojtani a kettőnk között bontakozó szerelmet.
Végül mégis megembereltem magam, és újra kitoltam magam alól a széket, csak hogy ugyanúgy a hűtő mellé sétáljak. Közvetlenül mellette álltam meg, és anélkül, hogy bármit mondtam volna, tekintetébe fúrtam pillantásomat, de ezzel már leginkább csak magamat kínoztam. Nem láttam ott semmit, legalábbis semmi olyat, ami okot adott volna a reménykedésre. Közben nyújtózni kezdtem a zöldségek és a tojás után, lényegében el is döntve a kérdést, hogy mi is legyen mindkettőnk reggelije, és ahogy léptem oldalra egyet, játékos évődéssel, mintha véletlen lett volna, arrébb lökdöstem. - Pardon - villantottam felé ártatlan vigyort. - Nem kockáztatom, hogy az egyik adagot teleszórd chilivel. Természetesen merő figyelmetlenségből.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 10:51 am

Iris & Dimitriy

Csak a szemeimet forgatom szavai hallatán, de a tegnap történtek után, igazából egyáltalán nem lep meg, hogy nem esküdözik. Én se tenném, még akkor sem, ha komolyan elszántam magam amellett, hogy többet, még csak hasonló sem történhet köztünk. Eszem ágában sincs teljes mértékig magamra ölteni a feleség szerepét és behódolni neki, hogy aztán azon kapjam magam, hogy belezúgtam egy olyan férfiba, aki képtelen bármilyen érzelmet produkálni egy másik élőlény iránt. Ráadásul még gengszter is, akinek igazából semmi sem szent és valószínűleg az a mennyiségű vér, amit én el tudok képzelni, hogy a kezéhez tapad, meg sem közelíti a valóságot.
A témát, inkább el is engedem. Nem állok neki bizonygatni, hogy mennyire nem fog megismétlődni az a tegnapi csók, mert még a végén kihívásként venné, inkább egy ködös megjegyzéssel próbálom más nők felé terelgetni, bár nem hagyom ki a lehetőséget a gúnyolódásra, amiből egyértelműen leszűrheti, milyen véleménnyel vagyok a nőcskéiről még akkor is, ha eddig egyet se láttam. -Inkább, csak az egészséged miatt aggódom, drágám.- villantok felé egy gúnyos mosolyt, de tagadni sem tudnám, mennyire élvezem a kis szócsatánkat, hiszen másképp már rég itt hagytam volna a konyhában ücsörögni, ehelyett azonban, inkább a napi programomról kezdünk beszélgetni, ami egy röpke pillanatra tényleg azt az érzetet adja, mintha valóban házasok lennénk. Épp ezért olyan különös az egész és ezért kérdezek vissza olyan értetlenül, de a válaszán ismét, csak a szemeimet forgatom. Egyértelmű, hogy ez inkább megint az irányítás mániájáról szól, de amikor azt mondja, hogy beülne hozzám a dolgozó szobába, már annyira nem vagyok biztos ebben.-Ezt csinálják a normális férjek?- kérdezek vissza pimasz mosollyal a fintorgását látva, de őszintén nehéz Őt elképzelnem normális vagy akár nem normális férj szerepben is. Egyszerűen nem olyan és az Ő egója egyébként sem hagyná soha, hogy bárkit is maga elé helyezzen.
Egyáltalán nem értem, hogy mire megy ki a játék, igyekszem is eltántorítani azzal, hogy valószínűleg nem ez lenne élete legizgalmasabb elfoglaltsága, de nem úgy fest, mintha sikerrel járnék. Nem értem, mi ütött belé, de végül csak vállat vonok. -Tudom, hogy készülsz valamire, de most már azért is kiderítem, hogy mi az.- sóhajtom gyanakvó pillantással, ahogy picit odébb sétál, majd a munkája említésére felvonom szemöldökeimet és  szinte azonnal a fejemet kezdem rázni tiltakozásom jeléül. -Semmit sem akarok tudni a munkádról, mert a végén még szó szerint halálra unnám magam és bármilyen hihetetlen, még ebben a helyzetben is inkább az életet választom.- engedek meg magamnak egy túlságosan is kedves mosolyt, de még, ha valaha be is akarna avatni bármibe is, azt inkább tényleg kihagynám. Amíg nem tudok semmit az ügyeiről, addig legalább biztonságban vagyok -valamennyire- és talán kevésbé érzem magam bűntársnak ebben az egészben, kevésbé kell harcot vívnom a lelkiismeretemmel.
Ahogy a pulthoz sétál a majdnem házasságunkat említve, ismét gyanakvóvá válik tekintetem, karjaimat összefonom magam előtt és úgy figyelem, ahogy helyet foglal, de ahogy közli, hogy éhes és elvigyorodik, akaratlanul is elnevetem magam. Komolyan nem értem, hogy mi ütött ebbe a hapsiba, de a nyakamat tenném rá, hogy készül valamire. Leginkább arra, hogy kiharcoljon egy újabb veszekedést, de nem fogom megadni neki azt az örömet, hogy feldühítsen.-És most mit szeretnél? Etesselek meg?- kérdezek vissza kétkedve, hosszan rábámulva, mintha csak a a csattanót várnám, majd a hűtő felé biccentek állammal.-Tudod, hogy hol a hűtő, nem?- hangzik el az újabb kérdés, de végül közelebb lépek a pulthoz és egy egész picit lehajolok hozzá, hogy úgy méricskéljem az arcát apró mosollyal ajkaimon.-Szerintem, te ma reggel próbára akarod tenni a türelmemet, de lásd, kivel van dolgod...- suttogom a képébe a szavakat, de már csak azért is felveszem a kesztyűt, felszegett állal a hűtőhöz lépek és kinyitom az ajtaját, hogy leltárba vegyem gyorsan, hogy egyáltalán mik a lehetőségek.-Az a szerencséd, hogy én is éhes vagyok, másképp a képedbe vágnám azt a paradicsomot és itt hagynálak.- sandítok felé az ajtó mögül mosolyogva, majd vissza a polcokra, kicsit turkálok is kíváncsian, bár őszintén szólva, meglepően jól fel van tankolva a szekrény. Nem tudom, hogy ki intézi a bevásárlást, de tényleg mindenre fel van készülve. -Szendvicset vagy rántottát szeretnél reggelizni, drága férjecském?- kérdezem végül csilingelő hangon, mintha csak magamra öltöttem volna a tökéletes feleség szerepét, amire mellette egyébként tudom, hogy soha nem lesz se lehetőségem, se szükségem, de a poén kedvéért, most még jól is esik kicsit eljátszadozni ezzel. Ha már valódi házasságom nagy eséllyel nem lesz ebben az életben, legalább egy reggeli erejéig úgy tehetek, mintha ez az lenne. Aztán mindenki mehet a dolgára, vissza a valóságba.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Júl. 03, 2022 7:33 am

- Nem szokásom esküdözni, ha bizonytalan dolgokról van szó - közöltem vele ártatlan arckifejezéssel, viszonylag tárgyilagos hangon, tovább mélyítve ezt az amúgy szórakoztató adok-kapok játékot, ami ugyan távolállt attól, amit az utóbbi időben megszoktam, de legalább adott a kezembe egy kis kapaszkodót, és ez volt a legnehezebb: kapaszkodókat találni, miközben kibaszottul szörnyen élem meg ezt az egészet. Feladhattam volna, mondhattam volna legyintve, hogy akkor innentől ez már nem az én dolgom, megkönnyebbülhettem volna, hogy többé senki kedvéért nem kell életben tartanom a jót magamban, de folyton folyvást ugyanoda lyukadtam ki. Nem tudnám elengedni. És nem is akartam előrángatni magamból azt a Dimitriy-t, akit Ő jelenleg még ismert, mert bármennyire is kibaszott velem az élet, az ingerültségemet és dühömet nem rajta akartam levezetni. Valószínűleg nem Ő kérte, hogy így büntessenek minket. Úgy tűnt viszont, hogy mindkettőnknek megvolt a maga fegyvere a másik ellen, mert míg Ő - még ha nem is volt ennek tudatában - fel tudta használni ellenem azt, hogy képtelen lennék újra kegyetlenkedni vele, addig én pontosan tudtam, hogy ha egyszer képes voltam meghódítani, képes lennék rá ismét. Elvégre, egyelőre úgy tűnt, hogy csak az emlékei törlődtek, nem Őt cserélték ki, és ha tényleg nem tudom visszafordítani ezt az egészet, még mindig ott lesz előttem a lehetőség, hogy végigjárjam vele ezt az utat. Újra. A gondolatmenet végére mégis elöntött valami iszonyú érzés, mert eddig nem vettem számításba, hogy mi van, ha egyik sem fog beválni, és... tényleg elveszítem. Azt a poklot nem álltam készen végigjárni.
Átsuhant egy szemtelen vigyor a képemen, ahogy folytatta a pimasz piszkálódást, ezúttal szóba hozva az ecsetemet, még ezek után sem fűztem hozzá, hogy képtelen lennék más nők társaságát élvezni, és talán ebben kerültem a legmesszebbre saját magamtól. - Pedig egy pillanatig úgy tűnt, hogy félted az ecsetemet - vigyorodtam el élénkebben, pofátlanul vonogatva a szemöldökömet, egy pillanatra sem engedve el tekintetét. Ez volt a valódi kínzás, már azon kívül, hogy nem érezhettem magamon a gyengéd, törődő érintését, mert tekintetében ugyan megcsillant az a pimasz kis fény, de hiányzott belőle minden más, amihez hozzászoktam, és mielőtt ez a furcsa keserűség kiült volna az arcomra, inkább elfordítottam a fejemet. Már ki tudja, hogy mióta nem kellett megjátszanom magam a társaságában, és most megint itt tartottunk, csak most... valami sokkal fajsúlyosabbat akartam titkolni előle, és még csak nem is azért, hogy magamat védjem.
Kérdése zökkentett ki a nyomasztó gondolatok alól, mire rendbeszedtem arcvonásaimat. - Csak érdeklődöm a feleségem dolgai iránt. Mint egy normális férj. Vagy mi - húztam el a számat megjátszott fintorgással, bár az Ő értelmezésében ez egyszerre lehetett újabb pimaszkodás vagy akár egy életjel attól a Dimitriy-től, akihez hozzászokott, mindenesetre inkább megvontam a vállamat, kicsit távolabb sétálva tőle, de egyetlen olyan pontja nem volt ennek a kibaszott konyhának, ahol ne éreztem volna az illatát. - Hát miért ne? - kérdeztem vissza széttárt karokkal, miután megpróbált azzal lebeszélni, hogy halálra fogom unni magam, ha beülök mellé. Ennek tényleg komoly esélye volt, és ráadásul nem is... feltétlenül értem volna rá, de jelenleg nem tudtam volna nála fontosabb dolgot megnevezni. Egyszerűen csak... vele akartam lenni, mint valami hülye kamasz, aki titokban belezúgott a szomszéd lányba, és emiatt minden idegesítő közös programba beleegyezett, ahelyett, hogy bevallotta volna. - Szívesen felajánlanám, hogy cserébe én is beavatlak az én munkámba, de bizonyára halálra unnád magad - vigyorodtam el újult erővel, szándékosan használva az iménti szavait, és amúgy egy pillanatig sem gondoltam komolyan az egészet. Óvni akartam ettől az egésztől, nem még nagyobb betekintést adni róla, de csak utána kapcsoltam, hogy most még annyi fogalma sem volt az egészről, mint előtte. Nem tudott Ivan-ról, az escortokról, és voltaképpen... kurvára nem tudott semmiről. - És ha már majdnem hétköznapi házasok vagyunk - kezdtem bele egy új gondolatba, erősen kihangsúlyozva a "majdnem" szót, visszasétálva a pulthoz, hogy újra helyet foglaljak mellette, legalább úgy, mintha tényleg lenne ilyesmire időm, majd onnan pislogtam felé ismét. - Éhes vagyok - élénkült fel a vigyorom, nem mintha bármi jóra is számítottam volna tőle. A legtöbb, amit vártam tőle, hogy elém dobja az első dolgot, amit a hűtőben talál, akár alkalmas emberi fogyasztásra, akár nem, de tegnap óta először éreztem azt, hogy végre van egy kis étvágyam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 9:21 pm

Iris & Dimitriy

Az első pillanatban, még nem igazán tudtam, hogy mire számítsak Vele kapcsolatban. Tudtam, hogy egy gengszter, hogy vér tapad a kezéhez és, hogy valószínűleg hozzá van szokva ahhoz, hogy mindenki fület-farkát behúzza a közelében és ennél a résznél kezdtem aggódni amiatt is, hogy fogok mellette életben maradni. Arra viszont soha nem gondoltam, hogy a szúrósnak szánt megjegyzéseim, lassan majd inkább játékos pimaszkodássá fejlődnek, amire Ő is hasonlóan reagál majd ahelyett, hogy a helyemre utasítana vagy mondjuk lekeverne egy nagy pofont.
Most sem marad el a perverz, pofátlan megjegyzés a hátam mögött való lihegéssel kapcsolatban, szavai hallatán vetek is rá egy lapos pillantást, de ajkaimon ott bújkál a mosoly és a fejemet csóválom. -Pedig, akár meg is esküdhetnél.- vágok is vissza azonnal, bár a tegnapiak fényében, talán nem hangzik ez olyan véresen komolynak, mint szeretném, mert őszintén nem tudom, hogy kitisztult-e volna az elmém annyira, hogy lekászálódjak arról az asztalról. Talán igen, mert a büszkeség, még mindig jóval erősebb bennem, mint holmi testi vágy és tudom, hogy azzal, ha átadnám magam neki, végleg a játékszerévé válnék.
Valamilyen szinten, már így is az vagyok, vagy legalábbis ilyesmi elképzelés él bennem arról, miként vélekedhet rólam, de az, amit mindezek után elém tár, amilyen meglepetés fogad a dolgozó szobája melletti helyiségben, ahol eddig igazából nem is nagyon volt semmi, kicsit megváltoztatja róla a véleményemet. Mármint, ha egy idegesítő játékszer is vagyok, azért mégis csak kaptam egy saját dolgozó szobát, hogy kicsit jobban megtaláljam itt a helyemet, bár ez igazából nem tudom, hogy jelent-e bármit is. Talán, így akarja elérni, hogy kevesebbet lásson és ritkábban idegesítsem.
Bármit is jelent, a lehetőséget nem hagyja ki arra, hogy pimaszkodjon picit egy perverz megjegyzéssel, vagy épp az orrom alá dörgölje, hogy velem ellentétben, Ő bizony tényleg bárkit a szobájába kísér zokszó nélkül, bárhogy is érintene ez engem, amibe jobban bele sem akarok gondolni, mert már most elfogott valami különös sértettség. Mármint, nem akarok igazán a felesége lenni, de valahol mégis sértő, ha mástól kapja meg azt, amit normál esetben a feleségétől kellene. Ki érti ezt? -Csak nehogy baja essen az...ecsetednek. Bár igazából, a te gondod, ha így is lesz.- vonok vállat lazán és, ha próbálok is komoly maradni, azért átsuhan ajkaimon egy mosoly, mert ez az egész csipkelődés, bármennyire is szeretném ezt letagadni, irtó szórakoztató. Ki gondolta volna, hogy az a morcos orosz még egész vicces is tud lenni? Leszámítva a pofátlanságát, mert abban nem szenved hiányt.
A nem létező terveimről röviden mesélek neki, bár azt nem kötöm az orrára, hogy eredetileg előle akartam bújkálni napokig, inkább az új szobámmal kapcsolatban kezdek tervezgetni, amiről eszembe is jut az előző napi vitánk meg a hülye irányítás mániája. -Remek. Akkor ott se nagyon kell meztelenül járkálnom.- szögezem le egy bólintás kíséretében, mintha komolyan venném a szavait, bár még magam sem jutottam dűlőre a kérdéssel kapcsolatban. Sosem lehet tudni, nem igaz? -Csak nem szabadnapot akarsz adni Kirillnek, vagy miért érdekel ez most ennyire?- kérdezem értetlenül, ahogy visszakérdez, mintha csak meg akarna róla bizonyosodni, hogy tényleg nem megyek sehova, vagy épp inkább azt akarja, hogy menjek?
Teljesen összezavar és ezen nem sokat segít az sem, amikor ötletelni kezd, hogy talán majd beül mellém, amíg én rajzolok. Valószínűleg, az arcomra tökéletesen rá van írva, mennyire meglepnek a szavai, nem is igazán tudom hova tenni az egészet, mert most még csak nem is azt a piszkálódós vagy éppen irányítás mániás ábrázatát látom, hanem...hát igazából nem is tudom. -Ez még mindig a Te házad, oda mész, ahova szeretnél, de szerintem halálra unnád magad.- nevetem el magam kétkedve, lányos zavaromban, mert komolyan nem tudom eldönteni, hogy  most szórakozik velem vagy épp tényleg komolyan gondolja, bár akárhogy is nézzük, ma reggel egyébként is tele van meglepetésekkel. -Komolyan be akarsz ülni hozzám?- szűkítem kicsit össze a szemeimet, mert hiába, hogy voltak már egész kellemes pillanataink, azért még mindig több olyat tudnék felsorolni, ahol inkább az erejét fitogtatta vagy gúnyolódott velem. Most viszont, mintha...nem is tudom.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 7:23 pm

Valamiért mindig megmosolyogtatott, ahogy néha-néha visszaemlékeztem a közös múltunkra, és eszembe jutott az a számos piszkálódó és cukkoló szópárbaj, ami lezajlott kettőnk között. Ráadásul jelenleg még dühös is voltam magamra emiatt, mert minden ízében feszültséget kellett volna éreznem, miközben tisztes távolságot tartok tőle, és a lehető legrövidebb párbeszédet folytatom le vele, ehhez képest azon kaptam magam, hogy elfog az a bizonyos nosztalgia, amit amúgy mindig is gyűlöltem. Eszembe jutott, hogy mennyire imádtam húzni az agyát, Ő pedig válaszként mindig hasonlóval próbálkozott, de nagyon mások voltak az eszközeink, én pedig már akkoriban sem féltem demonstrálni, hogy amúgy melyikünk is az erősebb, ha netán túl messzire menne egy-egy ilyen csatározás. És nem is felejtettem el azt a bizonyos vacsorát, amit később csak egyszerűen első randinak neveztünk, közben viszont minden volt, csak meghitt és romantikus nem. Addig nem nyugodott a vérem, míg a földig nem romboltam az önbecsülését és a lelkét, most pedig arra készültem, hogy talán fordítva történik majd így. Hogy lehetőséget kapott valakitől a revansra, és jelenleg nem is volt kérdéses, hogy megtenné-e, de piszkosul féltem a saját válaszreakciómtól. - Szívesen megesküdnék arra, hogy soha nem lihegek majd a hátad mögött, de túl meggondolatlan kijelentés lenne - válaszoltam, arcomra pedig hiába ült ki egy tömény adag közömbösség, hangomból egyértelműen kiérezhette azt a bizonyos perverz élt, amit szándékosan csempésztem oda. Az egész ösztönből jött, és kénytelen voltam rájönni, hogy bármit is súg a józan eszem, nem tudok tőle távolságot tartani. Csak ennyim maradt belőle, és ugyan minden pillanatban azt vártam, hogy felismeréssel nézzen rám, úgy, ahogyan pár nappal ezelőtt is tette, égő szerelemmel és telhetetlen vággyal, de újra és újra emlékeztetnem kellett magamat, hogy ez csak egy hiú ábránd. Nem fog megtörténni, csak úgy nem.
Elbíbelődtem a hűsítő vízzel, amíg Ő szemügyre vette a régi-új dolgozószobáját, és bár tekintete ellágyult és tényleg háláról árulkodott, mikor visszatért, de eddig bele sem gondoltam, hogy mekkora idióta vagyok. Fogalmam sem volt róla, hogy milyen tervehet hagyhatott félre a nászút előtt, nem pakoltam el a holmijait, és ugyan arcom nem árulkodott arról, hogy éppen milyen baljós gondolatok suhannak át az agyamon, de fejben a ház minden helyiségét végigjártam, a dolgozószobája után egyenesen a háló jutott eszembe, ami tele lehet az én holmijaimmal is. Tegnap eszembe sem jutott, bár szerettem volna eljutni arra a szintre, hogy emiatt kelljen aggódnom, de ezt is fel kellett írnom a teendőlistámra.
Úgy tűnt, mintha megelégedett volna a kikerülő válasszal is, nem kérdezősködött tovább a rajz eredetéről, így valamelyest megnyugodott az amúgy is lüktetően verdeső szívem, de ahogy elrugaszkodtam a pulttól, és megálltam közvetlenül előtte, már sejthette, hogy nem a bevásárló listát akartam vele megosztani. Megint túl közel voltam a tűzhöz, ami már annyiszor megégetett, mégis, talán most fájna a legjobban, mert míg hozzászoktam ahhoz, hogy a vágyaink és igényeink ugyanabban a metszetben találkoztak, most nem volt rá semmilyen garancia. És ugyan tegnap este jobban szerettem volna, ha inkább ököllel töri el az orromat, minthogy a szívemet karistolja a körmeivel, de ma már nem ragaszkodtam volna ahhoz az orrtöréshez sem. - Akkor kénytelen leszek más vásznát festegetni - suhant át arcomon egy sunyi kis vigyor, egyenesen azután, hogy Picasso-nak nevezett, bár szavaimmal ellentétben eszembe sem jutott más nők után kajtatni. Még ezek után is csak és kizárólag rá volt szükségem, nem tudtam másra gondolni, és az a furcsa szívfájdalom, ami a mellkasomon honolt, szinte teljesen felülírt bennem minden fizikai vágyat.
Egy sejtelmes kis vigyorral reagáltam a kamerás megjegyzésére, mert arra még tisztán emlékeztem, hogy valami ilyesmit a hálószobája kapcsán is elhintettem neki annak idején, ami persze nem volt igaz. - Legalább annyi kamera van a dolgozószobádban, mint a hálószobádban - bólogattam helyeslően, bár nem ejtették a fejére, nyilván ki tudta következtetni, hogy csak blöffölök. Legalábbis... elvileg. - Ne köszönd - tettem aztán hozzá egy laza vállvonással. - Akkor ezek szerint ma nem akarsz menni sehová? - kérdeztem felvont szemöldökkel, bár talán túl nyilvánvalóan. Így utólag végiggondolva, talán még úgy is tűnt, mintha szándékosan akarnám máshol tudni, pedig csak... el akartam intézni mindent, ami jelenleg még valódi veszélyforrást jelentett. Bár ahogy tekintetem rátalált kezére, kénytelen voltam rájönni, hogy az egyik legnagyobbat Ő maga tüntette el. Már nem volt rajta a gyűrű, amit nem is olyan régen akkora örömmel és boldogsággal fogadott el tőlem, ezen a ponton pedig minden játékos pimaszkodás eltűnt az arcomról. Nem kellett volna, hogy ennyire szíven üssön, mert csak megkímélt mindkettőnket egy újabb érzelmi hullámvasúttól, még ha ezzel akaratlanul is trappolt át az amúgy is vérző szívemen. - Lehet, hogy beülök melléd, és végignézem, ahogy... rajzolsz. Vagy fogalmam sincs, hogy mit csinálsz - tettem hozzá aztán, bár már jóval kevesebb lazasággal, mint eddig, és bár próbáltam tartani magam a megírt forgatókönyvhöz, egyre kevésbé tudtam eldugni azokat az érzéseket, amiket már pusztán a közelségével kiváltott belőlem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 6:20 pm

Iris & Dimitriy

Nehéz elképzelni, hogy bárkivel is felvonulnék a nyugati toronyba és nem azért, mert annyira hűséges akarnék lenni a kamu férjemhez, hanem mert egyrészt iszonyúan groteszk lenne belegondolni, hogy míg én valakivel enyelgek, Ő itt téblábol valahol, másrészt pedig, mert semmiképp sem akarnám így megalázni, még egy egyszerű jött-ment előtt sem. Nem mindenki látja át ezt az egészet és nem mindenki tudja, hogy a házasságunk bármiféle érzelem nélkül köttetett meg -mondjuk az ő köreiben mozgók, valószínűleg sejtik- én pedig inkább próbálnám fenntartani a látszatot, mint hogy beismerjem az egész világ előtt, hogy érdekből házasodtam. És még, csak nem is az én érdekemből.
Piszkálni a csőrét azonban, elég vicces ezzel, még akkor is, ha különösebb reakciót nem vált ki belőle most sem, mert még ha ügyesen el is rejti a gondolatait és az érzéseit, azt azért még én is tudom, hogy ez elég megalázó dolog lenne vele szemben. Kisetálna innen egy pasas úgy, hogy épp most hancúrozott Dimitriy Smolensky nejével...mondjuk, itt eszembe is jut, hogy a kisétálásról szó sem volt. Ő csak azt mondta, hogy felvinni vihetek fel bárkit...
-Legalább annyira, igen. Bár ez a tegnapi lehet, hogy még azt is felülmúlta.- válaszolom nagy egyetértéssel, de ennél a résznél már nem vagyok biztos benne, hogy tényleg a csók szörnyűségéről beszélek még, amikor tisztán emlékszek, milyen intenzív és heves volt az egész, milyen mohó vággyal feszült teste az enyémnek és, hogy miként söpört le mindent az asztaláról csak, hogy felszabadítson nekünk még egy kis helyet. Szörnyű volt.
Az azonban még szörnyűbb, hogy az emberét beosztotta mellém, mintha valami felügyeletet igénylő gyerek lennék, de valahol megértettem az érveit is, miért van szükség erre. Még akkor is, ha dühít a gondolat, hogy minden lépésemről tudni fog, tény, hogy Dimitriy feleségeként még célpont is lehetek, bár azt azért kétlem, hogy a végén majd még haverok is leszünk ezzel a Kirillel és ezt egy kétkedő nevetéssel el is árulom neki. Egész addig hallatszik ez, míg meg nem szólal újra, míg el nem hangzik a fenyegetése, amivel tudom, hogy csak húzni akarja az agyamat, én meg be is szállok a játékba. -Még csak az kéne, hogy a hátam mögött lihegj. Jól el leszünk mi Kirillel.- bólogatok is szavaim mellé, mintha magamat is épp meggyőzném erről, pedig egyébként már beletörődtem, hogy testőrrel fogok járni, mint a celebek, bár ettől még nem számítok arra, hogy ma még ajándékokkal is el leszek halmozva. Gyanakvóvá is válik pillantásom, de ettől függetlenül arra indulok, amerre a meglepetésem vár, de azért magammal viszem Maflást is a biztonság kedvéért, na nem, mintha az apró jószág bármitől is megvédhetne, vagy épp tényleg tartanék bármitől is, főleg úgy nem, hogy Dimitriy még utánam is szól, megjegyezve, hogy nála reklamálhatok.
Arra azonban egyáltalán nem számítok, ami az ajtó mögött vár, kicsit nehéz is felfognom, hogy ezt tényleg nekem intézte, mert ez durván megmásítaná az eddigi képet, amit róla alkottam a fejemben, de ezt semmiképp sem kötöm az orrára, miután visszatérek hozzá. Csak azt, hogy mennyire tetszik a dolgozó szoba, amit kaptam tőle, de ezt tényleg őszinte hálával köszönöm meg, mindenféle gúny nélkül.
A rajzról viszont muszáj megkérdeznem, amit az asztalon találtam, de válaszán, csak a szememet forgatom én is, az apró mosolyt viszont, ami megjelenik ajkaimon, nem tudom elrejteni. Még akkor sem, mikor felveti, hogy modellt állhatnék neki, mert még ezzel a pimasz megjegyzéssel sem tudja most elvenni a jó kedvemet, amit meglepő módon neki köszönhetek. -Szerintem épp elég nő vesz körül téged ahhoz, hogy megfelelő alanyt találj magadnak, Picasso.- nevetem el magam a fejemet csóválva, de mikor szóba kerül a mai programom, ami nyilvánvalóan nem az, hogy előtte feküdjek pucéran, mintha csak újra akarnánk játszani a Titanic jelenetét, sóhajtok egy nagyot és tanácstalanul csípőre vágom a kezeimet.-Úgy terveztem, hogy behúzódok a nyugati toronyba, a helyemre, úgyhogy ne várj szaftos pletykákat Kirilltől.- jegyzem meg némi rosszallással, hiszen ez még mindig böki a csőrömet, majd az ott hagyott kávémért indulok és magamhoz veszem a bögrét. -De az is lehet, hogy így már felavatom az új szobámat.- sandítok rá a bögre fölül, mellé lépve pedig újfent megállok egy pillanatra és kicsit komolyabbra veszem a figurát. -Nem tudom, hogy miért csináltad és, talán nem is fontos, de tényleg hálás vagyok érte. Akkor is, ha valószínűleg tele van az is pakolva kamerákkal.- vigyorodok el, hiszen tegnap ezzel is sokáig húzta az agyam, hogy mennyire nyomon követi minden lépésemet és, hogy talán a szobám is be van kamerázva, már tudom, hogy nincs. Tegnap átnéztem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 5:05 pm

Nem adtam jelét, de egy másodperc alatt befeszültem, mikor felidézte, hogy mit is mondtam neki annak idején. Már nem tudtam volna tisztán, szó szerint visszaidézni, de felkínáltam neki a lehetőséget, hogy azt csináljon, amit akar és azzal, akivel akarja, csak hogy éreztessem vele, mennyire nem érdekelnek a viselt dolgai. Pedig titkon már akkor sem örültem volna neki, ha bárki mással összeszűri a levet, és végül tettem is róla, hogy eszébe se jusson ilyesmi, mert nézhettük bármilyen szemszögből, de beköltözni a hálószobájába egyet jelentett azzal, hogy többé meg se forduljon a fejében más férfi. Csak remélni tudtam, hogy ezúttal nem jut el odáig, hogy tényleg... fel akarjon cipelni valakit a lakosztályába, már a kutyán kívül. Nem tudtam volna megígérni, hogy nem folyna ki minden csepp vére annak a kibaszott féregnek.  
Úgy tűnt, egy darabig biztosan le tudja majd kötni magát a kis vakarcs társaságában, ennél jobb ötletem jelenleg nem is nagyon volt, és bár a színjáték minden pillanatát gyűlöltem, nem tudtam, mit is tehetnék. Ha a képébe vágtam volna az igazságot, esetleg megkértem volna, hogy olvassa el a naplóját, ugyanoda jutottunk volna, mint tegnap, és nem akartam még egyszer olyan állapotban látni. A saját magam fájdalmával és kilátástalanságával sem tudtam megbirkózni, de az Ő reszkető tekintetével és félelemmel átitatott szavaival és cselekedeteivel még... annyira sem. Nem voltam felkészülve és úgy tűnt, hogy egyelőre jól van. Ezt kellett előtérbe helyeznem, pedig minden pillanatban újra és újra megszakadt a szívem a gondolattól, hogy amúgy talán... nem is feltétlenül hiányzom a boldogságába. Volt élete előttem is, itt állt előttem a tökéletes bizonyítéka. - Legalább olyan szörnyű, mint amilyen az első volt, nem? - kérdeztem felvont szemöldökkel, pimasz éllel hangomban, ahogy emlékeztettem, hogy ha csakugyan szörnyű élmény volt ez mindkettőnknek, hát az elsőnek is annak kellett lennie. Tudtam, hogy mindkét csók nagy benyomást tett rá, azt meg főleg, hogy pocsék színész, ezt pedig egyetlen pimasz gesztussal sem tudta felturbózni. Szerencsémre.
Kirill említésére megvontam a vállamat, közben pár pillanatig az üres csészémet méregetve, mintha azt vártam volna, hogy ettől majd újra teletöltődik koffeinnel, de valahogy itt csak az amnéziát osztogatták találomra, a kávét nem. - Szerintem jó barátok lesztek - tettem aztán hozzá, bár nem vártam tőle mást, csak egy jóízű nevetést, már ha egyáltalán reagál bármivel. Pedig, ha tudta volna, amit én tudok... - De ha nem tetszik, vagy nem vagy megelégedve a választásommal, követhetlek én is. És csak szólok, hogy én nem vagyok olyan kezesbárány, mint a jelenlegi börtönőröd - kerestem meg tekintetét, még mielőtt elhintettem volna neki a dolgozószobába vezető morzsákat, a megjegyzésére viszont nem tudtam türtőztetni magamat és megforgattam szemeimet. Nem is fűztem hozzá semmit, hagytam, hogy elinduljon arra a kis felfedezőútra, méghozzá a kutyával a karjaiban, én pedig a felszabaduló másodpercekben másra sem akartam koncentrálni, csak hogy kissé kitisztuljon az agyam. Magamhoz vettem egy nagy pohár vizet, nagy kortyokban tüntetve el, majd újra teletöltöttem, így támaszkodva meg csípőmmel a konyhapultban. Soha nem voltam még ennyire bizonytalan a saját dolgomban, és a legrosszabb az volt, hogy tényleg nem tudtam, hol induljak el, vagy hogy ki segíthetne felgöngyölíteni ezt az egész ügyet.
Lemondóan sóhajtottam egyet, de lépteinek neszére felemeltem a fejemet, tekintetünk pedig azonnal egybefonódott, ahogy visszatért a helyiségbe. - Ha valami nem tetszik, tudod, hol találsz - kortyolgattam továbbra is a vizet, bár egyrészt tudtam, hogy már először is imádta azt a nyamvadt kis szobát, másrészt pedig, hogy soha nem jönne hozzám olyan indokkal, hogy nem tetszik neki a fal színe. Azt viszont nem vettem számításba, hogy a helyiség már jó ideje használatban volt, valószínűleg telis tele Iris minden olyan holmijával, amit a hétköznapokban munkához használt, és most sem hagyta, hogy elfelejtsem, mennyire okos nőt vettem feleségül, amikor kérdezgetni kezdett egy otthagyott rajzról. - Persze. És másodállásban festő is vagyok - húztam el a számat, mintegy kikerülve a válaszadást, közben elrugaszkodva a konyhapulttól, és ez az én hibám volt, de nem tudtam megállni, hogy ne közelítsem meg valamennyire, miközben zsebre vágtam mindkét kezemet. - Bár, talán megtáltosodnék, ha te lennél a portré alanyom. Mondjuk, ruha nélkül - vigyorodtam el pimaszul, pár pillanat erejéig teljesen elveszve a múlt és a jelen mezsgyéje között, bár ez valószínűleg egy olyan megjegyzés volt, amit az általa ismert Dimitriy is szemrebbenés nélkül elsütött volna. - Viszont, ha jól sejtem, van jobb dolgod is mára, minthogy modellt állj nekem - fűztem tovább a gondolatmenetet, azzal az eltitkolt szándékkal, hogy így talán az orromra köti, pontosan mit is akar ma csinálni. És kivel.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 1:55 pm

Iris & Dimitriy

Amikor tegnap számon kértem Kirill miatt és beviharzottam hozzá, nem gondoltam volna, hogy a vége majd az lesz, hogy az asztalon ülve megcsókolom, főleg, hogy előtte inkább szerettem volna letépni a fejét. Irtó kínos az egész és, ha megkérdezné, hogy miért csináltam, miért csókoltam meg, nem biztos, hogy tudnék értelmes választ adni. Talán azért, mert a lábaim közé fészkelte magát és olyan piszkosul közel került ezáltal hozzám, hogy abban a pillanatban nem a józan eszem, hanem valami egész más gondolkodott helyettem. Bár Őt ismerve, nem fog erre rákérdezni, úgyhogy nem is nagyon kell aggódnom ezen. -Nem pont egy kutyára gondoltam, amikor azt mondtad, hogy bárkit felvihetek a szobámba.- jegyzem meg egy vállvonás kíséretében, miközben továbbra is a kutyát figyelem, aki nagyon úgy fest, hogy mától hű társam lesz, együtt fogunk rabosokodni a nyugati toronyban, ahogy Dimitriy viccesen elnevezte a lakosztályomat és tagadni sem tudnám, hogy egyébként mennyire örülök a kis apróság társaságának. De ez még nem azt jelenti, hogy bármivel is szívesebben viselem el Őt vagy éppen az utánam koslató emberét.
Egy köszönöm-öt azért kipréselek magamból, de a következő pillanatban, még ezt is megbánom, mert úgy utal vissza a csókunkra, mintha annak köszönhetném a jelenlegi derűs hangulatomat, ami egyébként annyira nem is derűs tekintve, hogy azon voltam, hogy Őt elkerüljem. Szinte azonnal megpróbálom elvenni a kedvét attól, hogy egyáltalán többet próbáljon belelátni, mint kellene, de arra nem számítok, hogy majd Ő is visszavág és, ha nem is hagyom, hogy a sértettség kiüljön teljesen az arcomra, szikrákat szóró tekintetem azért bőségesen árulkodik róla. Összepréselem dühösen ajkaimat, de végül megköszörülöm a torkom és szelíden elmosolyodok. -Igen. Egyetértek. Szörnyű volt. - vágok vissza pimaszul, mintha valóban az lett volna, pedig nagy eséllyel nem álltam volna le és szerintem Ő sem tette volna, ha Kirill nem ront ránk és rángat ki abból az érthetetlen kábulatból. Nem állt volna le, mert nem hagyta volna ki a lehetőséget arra, hogy megkaparinthasson, én meg...nem is értem, mit gondoltam. -Igen, ezt már tegnap közölted  és felfogtam, bár ettől még nem utálom kevésbé a gondolatot, hogy majd követ mindenhova.- forgatom a szemeimet kelletlenül, mert a tény, hogy ezáltal Dimitriy minden lépésemről tudni fog, valójában sokkal jobban zavar, mint az, hogy Kirill kísérget majd mindenhova. Az talán annyira nem is érdekelne, mint a drága férjem irányítás mániája.
Feltűnik azonban, hogy velem ellentétben Ő cseppet sem tűnik se derűsnek, se kipihentnek, de azzal tényleg nem téved sokat, hogy valójában nem kifejezetten érdekel, hogy épp mi miatt nem tudott rendesen aludni. Valószínűleg, a piszkos lelkiismerete nem hagyta, de ezt a megjegyzést, inkább meghagyom magamnak, mert nem szeretném korán reggel egy csata kellős közepén találni magam és egyébként is folytatja a mondandóját valami sejtelmes utalással az egyik szobára, aminek az irányába el is pillantok, majd összeszűkült szemeimmel vissza sandítok rá. -Remélem, nem egy kínpad lesz, amire önként rá kellene feküdnöm...- jegyzem meg kelletlenül, de amikor azt mondja, hogy "szívesen", egyrészt még inkább tanácstalanná válok, másrészt viszont valami gyermeki izgalom is eltölt, hogy mégis mi a fene várhat abban a szobában.
-Gyere, kishaver. Nézzük meg azt a szobát.- nyalábolom fel a kutyát, de közben Dimitriy arcát figyelem, hátha le tudok róla olvasni valamit, ami támpontként szolgálhatna, arról azonban eddig se tudtam következtetni soha semmire. Egyértelmű, hogy a kíváncsiságomat, csak úgy tudom kielégíteni, ha magam sétálok oda, így aztán ott is hagyom Dimitriyt és az említett ajtóhoz lépek, de amikor kinyitom, kis híján még a kutyát is leejtem. Köpni-nyelni nem tudok a látványtól és a figyelmességtől, amit a szépen berendezett szoba magában hordoz, hiszen nem egyszerűen egy asztalt kaptam, mint ahogy kértem, hanem egy egész dolgozó szobát, még csak nem is eldugva a padláson vagy ilyesmi, hanem konkrétan az Övé mellett. -Hát erre egyáltalán nem számítottam, Maflás. Te tudtál erről?- magyarázok halkan a kutyának, kezemmel folyamatosan nyaka alatt vagy épp a füle tövénél simogatva, mire Ő felnyújtózik inkább annyira, hogy pofán tudjon nyalni. Elnevetem magam, de a kölyök cukiságán felül, ez a meghatottságnak is köszönhető, mert akárhogy is nézzük, ez a gesztus irtó kedves Dimitriytől.
Kicsit bentebb is lépek, végig vezetem tekintetem a szoba minden négyzetcentiméterén, de aztán a pillantásom megakad az asztalon és a rajta heverő félkész terven, ami teljesen összezavar. Homlokráncolva fogom kezembe a papírt, közelebbről is szemügyre veszek rajta minden vonalat, majd szóra nyitom ajkaimat, a konyha felé fordulok, de végül inkább be is csukom a számát. Nem igazán értem a helyzetet, de megfordul a fejemben a gondolat, hogy talán Dimitriy ezért olyan nyúzott, mert még tegnap neki állt ennek, míg én bezárkóztam.
Kissé zavarodottan, de fülig érő szájjal sétálok vissza a konyhába, kezemben még mindig Maflással, aki egyre kevésbé tűri, hogy rabságban van, már szanaszét harapdálta a kezemet, így inkább leteszem a padlóra és a maffiózó férjemre pillantok. -Nagyon tetszik. Köszönöm.- közlöm végül lágy mosollyal ajkaimon, mert őszintén nem számítottam rá, hogy ha kiverem a balhét, ez lesz a jutalmam. Egy kutya és egy saját dolgozószoba. -Az a te rajzod az asztalon?- kérdezem végül kíváncsian, kissé értetlen arccal, mert őszintén nem néztem volna ki belőle ilyesmit, bár azt sem, hogy ilyen meglepetésekkel fog várni ma reggel.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 02, 2022 10:46 am

Régen mindig álltam a tekintetét, és még akkor is kitartóan ostromoltam pillantásommal, mikor Ő kínlódva ügyelt arra, hogy mindenhová nézzen, csak rám ne. Most viszont legalább annyira próbáltam kerülni a szemkontaktust, mint Ő, a csészébe rejtve egy vigyort, mikor megjegyezte, hogy milyen idétlen nevet kapott a kis tappancsos. Keserédes pillanat volt, mert égtem a vágytól, hogy újra szemtelen lehessek vele, és szóvá tegyem, hogy legalább annyira idétlen és aranyos ez a név, mint az, akitől kapta, de ehelyett inkább csak felsóhajtottam. A temperamentumomnak köszönhetően általában nem gondolkodtam a szavakon, most viszont mindent kétszer át kellett rágnom, mielőtt olyasmit találok mondani, amivel ismét a kétségbeesés szélére taszítom. Nem voltam nyugodt, még ha ezt tökéletesen lepleztem is előtte, de azt sem tudtam, hol kapjam el ezt az egészet, hol vegyem fel a fonalat, vagy hol kezdjek neki, egyáltalán mi váltotta ki, és ez csak pár kérdés volt abból a sok százból, ami ott keringett a fejemben. - Legalább nem leszel egyedül a nyugati tornyodban - billent oldalra a fejem, tekintetemmel ekkor még a kis vakarcsot méricskélve, de még ekkor is csak sejtéseim voltak, hogy vajon mennyire fordul fel az életünk. Nem voltam felkészülve arra, hogy nélküle töltsem a napjaimat, és ha ki is bírtam a tőle távol töltött órákat, az is csak azért volt, mert tudtam, hogy amint hazaérek, tárt karokkal vár rám. Ahogy rám nézett, tudtam, hogy neki ebből semmi nincs meg, tekintete ismét daccal és szúróssággal válaszolt, és még az az elmotyogott köszönöm sem billentette ki abból a viselkedésből, amit ezerszer láttam tőle előtte. Nem is sejtette, hogy mekkora előnyben van, mert vele ellentétben én mindenre emlékeztem kettőnk helyett is, és el sem tudtam képzelni, hogy újra úgy bánjak vele, mint annak idején.
Lassan visszacsúsztattam a pultra a kiürülő csészét, és mintha a kérdésemmel fején találtam volna a szöget, mert szemei szinte villámokat szórtak, de egyedül tőle tudhattam meg, hogy jelenleg hol is tartunk, de ahogy sértődötten közölte, hogy ne tartsam túl nagyra magam, mert nem volt nagy durranás az a csók, lassan ismét az emlékeim közé menekültem, közben pedig olyan nyugtalanság és ingerültség kezdte facsarni a gyomromat, hogy annak talán egy halvány nyoma ki is ült arcomra, amit még erősebben próbáltam a pimasz vigyorom mögé rejteni. - Nem, tényleg nem volt egy nagy szám - ingattam meg a fejemet, mintha csak belementem volna ebbe a játékba. - Sőt, egyenesen szörnyű volt. Még szerencse, hogy Kirill megmentett a további szenvedéstől - jegyeztem meg pimaszul, de egyelőre még mindig nem tudtam, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Az orra elé vágni a naplóját, hogy olvasgassa, és azzal majd minden jó lesz? A tegnapi nap tökéletesen bizonyította, hogy kicsit sem segít, ha rólam és az elveszett emlékeiről olvasgat. De hogy mit fogok vele csinálni, míg... teljesítem az ígéretemet, és hogy ezidő alatt hányszor fogja széttaposni a szívemet, azt még megtippelni sem tudtam volna. A pimaszkodásom ellenére viszont nagyjából összeállt, hogy ezúttal hol is tartunk, az pedig, hogy egyetlen éjszaka alatt ennyi minden kiürült a fejéből, kicsit sem kecsegtetett semmi jóval. Éppen ellenkezőleg, elborzasztott az egész, mert egyet jelentett azzal, hogy kevés az idő, és a kérdés, hogy vajon ezek az emlékek valaha visszatérnek-e, úgy fúrta az oldalamat, mintha keresztül akarna szakítani. - Szokj hozzá, hogy a sarkadban fog lihegni. Kirill-nek ez a dolga - vontam egyet a vállamon, ekkor már figyelve a mozdulatait, ahogy elkezdett kávét készíteni magának, de ahogy ezúttal Ő szegezte nekem a kérdést, hogy mi az oka a nyúzottságomnak, inkább magam alá húztam a széket, és hátradőltem rajta. - Hosszú volt. És nem sokat aludtam, de ha nem csal a megérzésem, téged ez kicsit sem érdekel - mondtam, hátha ezzel megúszom azt, hogy tovább kelljen fejtegetnem. Életemben nem volt még ilyen szörnyű éjszaka a hátam mögött, és ez már egy olyan szintet ütött meg, amin a legjobb színészi képességek sem tudtak volna segíteni. - Egyébként, ha elsétálsz a dolgozószobámig, és kinyitod a szomszédos helyiség ajtaját... találsz ott valamit - böktem orrommal a folyosó irányába, bár a helyiséget, amiről beszéltem, Ő valószínűleg még egy pókháló-fogó kis odúnak gondolta. Bár végül is, tényleg az volt, mielőtt ott kapott helyet a saját kis nyugalomszigete, benne azzal a tervezőasztallal, amit kért. - Szívesen - tettem hozzá ennyit, miközben felsóhajtottam, remélve, hogy azért ha meg is nézi most rögtön, még visszajön ide a konyhába hozzám. Amennyire kerülni akartam a találkozást, most legalább annyira nem akartam elválni tőle, minitha nem akart volna amúgy minden porcikám távolabb menekülni tőle. Kész agyrém.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - back to the beginning
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: