M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - back to the beginning
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 08, 2022 6:35 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Egy pillanatra zavarba jövök a dorgáló szavaktól, mert kétségtelen, hogy azért annyira jónak nem tartom magam, bármilyen munkáim is legyenek, de azért ebben jócskán közre játszik az is, hogy elég sok a konkurencia és még több az olyan építész, aki már most biztosította egy életre, hogy a neve fennmaradjon egy olyan épülettel, ami hosszú éveken át állni fog. Én még semmi nagyszabásút vagy különlegeset nem csináltam, mondjuk nem is azt érzem a hazai terepnek, hanem az otthonokat, legyen az társasház, lakópark vagy egy egyszerű ház. De ebben tudom, hogy jó vagyok.
El is engedem inkább a megjegyzését és visszatérek a házához, ami szerintem azért elég tetszetős, bármennyire is hordozza magában az agglegénységet és a ridegséget, amit ezidáig magáénak tudhatott Dimitriy, a zongora mellett pedig határozottan leteszem a voksomat, de nem is Ő lenne, ha nem beszélne szándékosan kétértelműen, mintha valami egész más járna a fejében, mint mondjuk eljátszani valamit a hangszeren. Még a gondolatba is belepirulnék, ha közben a megszokott perverz mosolya helyett, most nem valami egész más, lágyabb látszódna ajkain, így azonban, csak próbálom másképp hangsúlyozni a mondatát, mintha szimpla nyelvbotlás lett volna tőle az egész, de nem hagyja, hogy túl ártatlannak állítsam be. Kihangsúlyozza, hogy talán a zongorán játszana, amivel már kétségtelenül zavarba hoz, ezt pedig egy szemforgatással és egy vigyorral díjazom. -Nem, mintha másra lenne lehetőséged.- morgom halkan, pimaszul, de továbbra is igyekszem a munkára is figyelni, bár amikor Dimitriy egész érdeklődővé válik és kérdezgetni kezd, készségesen válaszolok és próbálom beavatni. -Igen, de azért egy-két jó tippet lehet neki adni, hátha meggondolja magát.- jelenik meg ajkaimon egy széles vigyor, mert már volt ilyesmire példa, hiszen sokszor maga a megrendelő sem tudja, hogy mit szeretne pontosan vagy épp nincs tisztában a lehetőségekkel, ilyenkor pedig könnyen bedobhatom a saját ötleteimet, de mivel Dimitriy egyértelműen látszik, hogy tényleg eléggé fáradt, nem traktálom ilyesmivel. Sőt. Igyekszem megnyugtatni, hogy cseppet sem zavar is nem is lesz számomra sértő, ha netán elalszik, Ő pedig úgy tűnik, hogy hajlik a dologra, bár iszonyú édes, ahogy majd, hogy nem elszégyelli magát. Mintha ettől gyengébbnek látnám vagy nem is tudom. -Nyugodtan.- bólintok is egyet gyengéd mosollyal, de azért igyekszem még időben megtudakolni, mennyire számíthatok tőle majd zajra, de ő még a megoldást is megosztja velem. -Feltétlenül megcsikizem majd a talpadat.- kuncogok halkan, bólogatva, de közben figyelemmel kísérem, ahogy kényelmesen elhelyezkedik, lejjebb is veszem a zene hangerejét, és bár lapos pislogásaiból látszik, mennyire csalogatja az álom, azért még megmelengeti a szívemet egy picit a halk megjegyzésével. Fogalmam sincs, hogy már félig alszik-e és azért mond ilyen kedveset, vagy tényleg így gondolja, de muszáj vagyok ajkaimba harapni a gondolattól, hogy szívesebben nézne engem. Mintha tényleg kicserélték volna és, mintha tényleg azon ügyködne csupán, hogy egyszerűen a közelemben lehessen, ami lássuk be, totál baromság.-Nézhetsz még épp eleget utána is.- szólalok meg halkan végül a papír fölé görnyedve, de mire felnézek, már nagyon úgy tűnik, hogy elaludt, így aztán abban sem vagyok biztos, hogy még hallotta a szavaimat, de ez most nem is számít.
Az már sokkal inkább, hogy milyen hétköznapi és milyen nyugodt ez az egész, ahogy ott szundít a kanapén, míg én dolgozgatok, hogy a kutyát, már ne is említsem, bár a kis rosszcsont végül, ahogy felnéz egy pillanatra, úgy dönt, hogy sokkal kényelmesebb helyet keres magának és ebben az sem tartja vissza, ahogy halkan pisszegek neki. Dimitriy oldala és a kanapé közé préseli magát, már-már egészen a mellkasához mászva, én pedig feszülten figyelem, felébreszti-e szegényt most, hogy épp elaludt vagy sem, de talán elég mélyen alszik ahhoz, hogy ne zavarja meg a kis gazember.
Tekintetem újra a papír felé fordítom, de azon kapom magam, hogy Őket bámulom gyengéden mosolyogva, a végén már egyik könyökömet fel is teszem az asztalra, hogy úgy támasszam meg államat, végül valami őrült ötlettől vezérelve előhúzok egy üres lapot és rajzolni kezdek. Tényleg nem éreztem soha az erősségemnek, hogy szabályos, egyenes vonalak helyett ilyesmire adjam a fejem, de minél tovább haladok, minél több vonalat húzok a papíron, annál jobban megjelenik előttem a kép, amit most láthatok is. Talán, egyszerűbb lenne lefotózni, de most valamiért úgy érzem, szívesebben rajzolnám ezt le magamnak, hogy megőrizzem még jobban az emlékét.

Can i be him?

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 08, 2022 4:55 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Nem bocsájtkozott vitába velem, nyilván Ő is tudta, hogy felesleges lenne belekezdeni egy ilyen csatározásba, már ami a jól nevelt kislányokat illeti, mert mindketten tudtuk, hogy helytállóak a szavaim. Annak titkon mindig is örültem, hogy személyében nem egy frigid királykisasszonyt költöztettek a házamba, mert ha valójában büntetni akartt volna az apám, akár még ezt is megtehette volna, de még így, ilyen keretek között is jól emlékeztem arra, milyen sokat gondolkodtam azon, hogy hogyan is törjem meg. Hiába vált idővel mocskosul izgatóvá a dacos oldala, eleinte a falat kapartam tőle, és minden létező módon meg akartam keseríteni az életét, csak hogy rájöjjön, kivel is van dolga. Nehéz volt túltenni magamat a gyűlöleten, amit amúgy nem is Ő váltott ki, hanem a szüleink, de... vele ellentétben ez nekem már a múlt volt. Nem akartam újra jelent csinálni belőle, és valami halvány remény pislákolni is kezdett bennem, mert úgy tűnt, hogy Ő sem vágyik az állandó bújkálásra és a feszültségre kettőnk között. Csak azt tudtam garantálni, hogy én nem leszek akadályozó tényező ebben, egészen addig, míg nem törli belém újra és újra a talpát, mert még magamnak is féltem bevallani, hogy az elnyomott felem talán kicsit sem lesz ennyire béketűrő, ha sértik az egóját, és nem csalódottsággal fog válaszolni egy nyílt támadásra. Addig viszont nem akartam eljutni.
- Elkezdhetnél hinni magadban - válaszoltam aztán, mikor visszakérdezett, utalva a tehetségére, mert azt azért Ő sem hagyhatta figyelmen kívül, hogy ha nem lenne meg benne ez az adottság vagy épp a kellő rátermettség, senkinek nem kellene a munkája. Főleg nem tervezgetne lakóparkokat, és nem dolgozna ott, ahol. Bár az, ahogy kifejezte tetszését a ház iránt, valamelyest megnyugtatott, mert szerettem minden négyzetméterét, nem szívesen hagytam volna a hátam mögött, ha már egyszer ilyen jól sikerült a saját képemre szabni, de nem feltétlenül volt olyan, ami minden nőnek tetszene. Nem is volt szempont, hogy rajtam kívül bárkinek is tetszen, de az élet drámaian közbeszólt, és betessékelte ezt a nőszemélyt az életembe.
Jó ideig kavarogtak a gondolataim a zongora körül, egyszerre jutottak eszembe azok a másodpercek, mikor a billentyűket nyomogatva próbáltam benyomást tenni rá, ami végül sikerült is, de aligha tudtam volna elfelejteni azt a diadalt, amit rögtön az első rendes találkozásunk során learattam. Aztán ott volt az a tüzes este, amikor hazahoztam ezt a kis vakarcsot, és Ő pedig a fürdőből idáig csalogatott, a szenvedély emlékétől pedig forrni kezdett a vérem. Furcsa volt a feszültség, ami emiatt uralkodott most el rajtam, próbáltam nyugton maradni, úgy tenni, mint akinek nem azon jár az esze, hogy hogyan nyomódott a feneke a billentyűkhöz, összefüggéstelen dallamot produkálva ezzel, egy lágy, már-már gyengéd mosollyal tompítva a valódi érzelmeimet, de ahogy ajkai körül megjelent valami hasonló, nagyjából megnyugodtam, mert úgy tűnt, hogy nincs szemmel látható jele a frusztrációmnak. - Talán a zongorával - hangsúlyoztam ki erősen azt a bizonyos "talán" szót, mintha ismét elfelejtettem volna, hogy félre kellene tennem ezeket a perverz, már-már néha tolakodó megjegyzéseket, de régen sem szégyelltem őket, Ő pedig pontosan arra a Dimitriy-re emlékezett.
Nem tudtam nem elvigyorodni, mikor a telkekről tett említést, mert bár még mindig fogalmam se volt arról, hogy mi is a házasságunk valódi hozadéka az apámnak, de ezer százalékig biztos voltam abban, hogy jó sok telekről van benne szó, a kérdés inkább annak szólt, hogy minek az neki. Így is túl messzire ért már a keze, és az, hogy még tovább akart terjeszkedni, valami furcsa gyanakvást váltott ki belőlem. Nem is szerettem erre gondolni, mert volt egy olyan megérzésem, hogy nem fog tetszeni. - Te gondolom azt csinálod, amit a kedves vevő kér, nem? - kérdeztem kíváncsian, bár minden így működött az üzleti életben, már a legális üzletek terén. Ha az ügyfél csiricsáré palotában akart élni, gondolom neki ennek kellett megfelelnie. És nem volt benne a pakliban, hogy mondjuk... betörje az orrát annak, aki ilyen hülyeséget akart csinálni.
Bele is ásítottam a gondolatmenetbe, bár az utolsó pillanatig küzdöttem ellene, még mielőtt előhozakodott volna azzal, hogy untat, és amúgy miért vagyok itt, ha nem is érdekel az egész, de még mindig korainak tartottam volna bevallani, hogy amúgy nem a tervrajza érdekelt, csak szimplán vele akartam időt tölteni. Mellette még az alvás is egészen más volt, megnyugtatóbb, melegebb, pedig... aligha lehetett volna távolabb tőlem. - Lehet, hogy egy kis időre lehunyom a szemeimet - vigyorodtam el, észre sem véve, hogy vegyült némi szégyenlősség a gesztusba, miközben egy sóhajjal visszadobtam a magazint a dohányzóasztalra, majd úgy, ahogy Ő is javasolta, felemeltem a lábaimat, és elnyújtóztam, de még így ügyeltem arra, hogy a kis vakarcs lehetőleg ne érzékeljen az egészből semmit. - Attól függ, mennyire vagyok fáradt - vontam meg vállaimat vigyorogva, utalva a horkolásra. - Bökj oldalba - adtam neki egy pimasz tippet, majd megvontam a vállamat. - Vagy csikizd meg a talpamat - folytattam tovább, egy hatalmas sóhaj kíséretében keresve meg újra a tekintetét, miközben mindkét karommal megtámaszkodtam a tarkóm alatt. - Mondjuk inkább téged néznélek ahelyett, hogy a szemhéjaimat bámulom - vallottam be egészen csendesen, egyre laposabban véve levegőt. Bármennyire is küzdöttem az álom ellen, közben szükségem is volt rá, muszáj volt tisztán gondolkodnom és tisztán látnom, nem érhettem be azzal, hogy egy életen át ülök a dolgozószobájában és azt nézem, ahogy lakásokat tervezget. Az álom pedig ezúttal azt is jelentette, hogy kicsit elmenekülhetek ettől az egésztől, a folyamatos félelemtől, a fájdalomtól és bizonytalanságtól, ami megállás nélkül dolgozott bennem, és ugyan végig Őt bámultam, úgy követve mozdulatait, mintha látnám, mit is vet éppen papírra, de csak pár perc kellett ahhoz, hogy tényleg lecsukódjanak a szemeim, szinte teljesen ellazulva adtam át magam az álomnak.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 08, 2022 3:25 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudok és nem is akarok vele vitatkozni, mert még én sem gondoltam komolyan ezt a jól nevelt lány jelzőt magammal kapcsolatban, hiszen kismillió dolgot tudnék felsorolni, ami miatt nem illek bele ebbe a képbe kezdve azzal, hogy jól nevelt lányok például nem csókolnak meg senkit -főleg nem egy maffiózót- az illető asztalán ülve. -Vajon, miért nem lep ez meg? - vigyorgok rá pimaszul, mert bármilyen nők is fordultak már meg itt -beleértve engem is-, a nyakamat merném tenni arra, hogy egyik sem volt apáca növendék, de talán még én is beismerem, hogy az olyan fajta nők nem kifejezetten izgalmasak és legfőképpen, messziről elkerülik a Dimitriy-féle fickókat. Hacsak nem épp az a tervük, hogy a jó útról egy határozott lépéssel átvágnak a rosszra, mert ahhoz viszont tökéletes választás lenne, de ahogy ez a gondolat megfogalmazódik bennem, inkább el is kapom róla a tekintetemet.
Inkább az építész ismerőséről kérdezem, aki felmerül a Smolensky-rezidencia kapcsán és aki minden jel szerint történetesen én vagyok, bár én nem feltétlenül változtatnék a házon sok mindent. Meg van a maga hangulata, de tekintve, hogy kicsoda Dimitriy, szerintem passzol is hozzá. Elég bizarr lenne, ha maffiafőnök létére egy fehér léckerítéses, rózsákkal körbe ültetett, verandás családi házban élne. Igazából, már a gondolattól is a hideg futkos a hátamon. -Igazán?- kérdezek vissza mosolyogva, de magam sem tudom eldönteni, hogy vajon tényleg utánam kérdezgetett és valóban ilyen véleménnyel voltak rólam, vagy csupán hízelegni akar, de bárhogy is legyen, jól esik és ezt egy kedves mosoly kíséretében nyilvánvalóvá is teszem, majd a zongora említésére tovább szélesedik a mosolyom. Imádtam, ahogy játszott rajta, így mutatva meg pár perc erejéig azt a Dimitriyt, aki talán most a felszínre is került picit, úgyhogy azt a zongorát semmiképp sem tüntetném el innen és ezt elég határozottan közlöm is vele. -Mármint a zongorával.- jegyzem meg incselkedve, egy pillanatig sem lelplezve, hogy a szavai hallatán valami egész más jutott eszembe, nem pedig Bach vagy akármelyik klasszikus zeneszerző egyik műve, de ahogy az Ő arcán, úgy az enyémen is valami kedves, lágy mosoly jelenik meg, valószínűleg az emlék miatt is. Akkor határoztuk el, hogy megpróbálunk barátkozni, ismerkedni, ha már egy fedél alatt kell élnünk, de aztán a csók, amit kicsalt tőlem és ami túlságosan élvezetes volt ahhoz, hogy egy egyszerű pofonnal véget vessek neki, rögtön önkéntes rabságra ítélt. Napokig bújkáltam előle, ahogy most is terveztem tenni, de a mai reggel, valahogy egész másképp alakult, minek köszönhetően, már azt se bánom, hogy most itt ül velem a dolgozóba és a munkámról érdeklődik.
Igyekszem is röviden de érthetően elmagyarázni, de félő, hogy talán annyira nem is érdekli, mint gondolom, bár amikor erre finom utalást teszek, rögtön tagadja. Sőt, némi véleményt is formál az egészről, amin el is nevetem magam a fejemet csóválva. -Hát én nem csinálok ilyesmit, de sokszor elég különös módon jutnak hozzá egyesek a telkekhez.- jegyzem meg valamivel halkabban, de erről rögtön eszembe is jut, hogy mi van kettőnk között és, hogy miért lehetett szükség erre a házasságra, így aztán talán, már nem is tűnik annyira hétköznapinak ez az egész.
Néha felé sandítok, miközben tovább húzom a vonalakat, figyelem, ahogy egy magazinz kezd lapozgatni, a megjegyzésén pedig elvigyorodok, mert ha nem is konyít az építészethez, úgy tűnik, ezt még ő is felismeri.-Nem mindegyikkel tudok azonosulni. Van, ami szerintem már túl modern, de hát...egy hülye csinál valamit, a többi pedig követi.- vonok vállat, hiszen ez ugyanúgy működik, mint a divat is, semmivel se másképp, itt is minden attól függ, hogy ki csinál és mit, mondjuk Dimitriy most épp ásít egyet, amitől rám is rám jön az inger, de még időben elnyomom. -Semmi baj. Látom, hogy fáradt vagy és ez nem a legizgalmasabb témák egyike.- mosolygok rá szelíden, majd egy pillanatra leteszem a tollat és végig nézek a kanapén. -Talán, ha elfeküdnél azon a kanapén, pihentetőbb lenne.- jegyzem meg végül mosolyogva, kissé félre biccentett fejjel. -Ne aggódj. Nem fogok az életedre törni, ha netán elalszol de, ha már olyan pocsék éjszakáf volt, pihenj nyugodtan.- bíztatom finoman mindenféle hátsó szándék nélkül, mert lássuk be, nehéz ébren tartani valakit az építészet kivesézésével, Ő pedig szemmel láthatóan nem a legfittebb és engem sem zavarna a jelenléte, ha szundítana egyet. -Ugye nem horkolsz?- kérdezem végül pimasz mosollyal, mintha ez valami égbe kiáltó bűn lenne, bár tény, hogy egy picit zavarna, viszont erre találták ki a fülhallgatót.

How you remind me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 10:07 pm

Meg akartam előzni azt, hogy Ő lökjön el magától, így saját elhatározásból döntöttem el, hogy visszaülök a kanapéra, de közben egy pillanatra sem engedte el a tekintetem, a csipkelődő megjegyzésről már nem is beszélve, Ő pedig nem is cáfolt rá magára, újra emlékeztett arra, hogy bármennyire is távolinak tűnik a nő, akit szeretek, valamilyen formában még mindig jelen van. Elvégre belőle született az az Iris, akire most olyan nagyon szükségem lett volna, így annyira nem is kellett volna meglepnie, hogy számos dolgot úgy reagál le, ahogy azt megszoktam tőle. - Egy jól nevelt lány tényleg nem flörtöl maffiózókkal - bólogattam egyetértően, hangomban igencsak megvillantva azt a pofátlan élt, amihez már jócskán hozzászokhatott. - Én viszont még eggyel sem találkoztam ebben a házban - vontam meg vállaimat, a mozdulat mellé pedig ártatlan pislogást párosítottam. Pedig, valójában tényleg jó volt, de túl sok lehetséges értelmezése volt ennek a szónak. Hozzám képest jó volt, az életemhez, ehhez a közeghez képest főleg, de a saját életében, ismerve a viszonyát az apjával, hát mindennek neveztem volna, csal jól nevelt kislánynak nem. Mesélt róla történeteket, nagyvonalakban elmondva, hogy hogyan is nőtt fel, és hogy hogyan próbálta bosszantani az apját, én pedig titkolni se tudtam volna, hogy mennyire tetszett ez a bizonyos értelemben lázongó oldala. Bár, én a szerény, jól nevelt oldalával is tudtam mit kezdeni, leginkább azért, mert pontosan tudtam, mit kell tennem ahhoz, hogy kidobja az ablakon a jólneveltségét. És hogy melyik ruhadarabját kell letépnem róla, hogy már ne számítsanak az erkölcsök...
Lassan, komótosan vontam egyet a vállamon, összeszűkült szemekkel jelezve, hogy igencsak gondolkodóba estem a kérdése hallatán, bár ez is inkább a színjáték része volt. - Azt mondják róla, hogy tehetséges - jegyeztem meg sejtelmes kis vigyorral, bár azt inkább nem vallottam be hangosan, hogy amúgy nem ismertem a munkáit. Tényleg mindenáron próbáltam távol tartani magam a munkásságától, pedig az övé jóval hétköznapibb volt, mint az enyém, viszont az együtt töltött értékes perceket általában nem erre fecséreltem. Szörnyű lenne most megtudni, hogy milyen szörnyű férj voltam, míg emlékezett rám.
Körbehordoztam tekintetemet a helyiségen, pár másodpercig az ajtót fürkészve, mintha átláttam volna rajta, nem is féltem hangot adni annak, hogy mit is gondolok erről a házról, és sokáig nem is érdekelt, hogy ki mit gondol róla. Olyan volt, mint én, jeges, kimért, határozott és távolságtartó, itt nem volt keresnivalója semmi olyasminek, ami nem idevaló, és jó ideig Ő is ezek közé tartozott. - Ha így fogsz mosolyogni rám, később újra megmutatom, mit tudok annál a zongoránál művelni - vigyorodtam el kajánul, de ezúttal rajtam is valami gyengédség uralkodott el, nyoma sem volt annak, amit megszokhatott tőlem, és hiába pimaszkodtam megállás nélkül, be akartam bizonyítani neki, hogy semmi olyat nem csinálok vele, amit Ő maga nem akar majd. Még ha... kibaszottul is fájt belegondolni abba, hogy képes lenne elutasítani, mert erre valljuk be, ezer éve nem volt példa.
Lassan előre dőltem, ahogy magyarázni kezdte a fázisokat, bár már a legelején elvesztettem a fonalat, mert ahelyett, hogy szavait igyekeztem volna meghallani, inkább újra a tekintetébe feledkeztem. Csak remélni tudtam, hogy annyira nem látványos az egész iránt mutatott közömbösséggem, mert nem a munkája érdekelt, hanem Ő, vagy inkább... minden, amit csinált. Még ha az annyira nem is állt közel hozzám, így próbáltam elcsípni pár lényeges szót, ami később még segítséget nyújthat. - Szerinted itt lennék, ha nem érdekelne? - kérdeztem felvont szemöldökkel, játékos dorgálással a hangomban, bár elég bátor kijelentés volt ahhoz képest, hogy amúgy eddig tényleg nem igazán figyeltem. Még elcsíptem azt, hogy tervrajzot készít, meg majd később látványtervet, de itt valahol el is vesztem. - Ez egész héktöznapinak tűnik - jegyeztem meg, újfent hátradőlve, ekkor viszont már nyúltam az egyik magazin után, ami a nem túl távoli dohányzóasztalra volt letéve. - Sehol egy megvesztegetés vagy zsarolás... - sóhajtottam fel drámaian, belelapozva az amúgy elég vaskos újságba, majd kíváncsian elolvastam néhány sort. - Furcsák ezek az idei trendek... már az építészetben - húztam el a számat fintorogva, de még nem adtam fel, újra és újra lapoztam egyet, majd két sóhaj között a mellettem bóbiskoló vakarcsra néztem, de őt látszólag semmi nem zökkentette ki a békés programjából. Hirtelen én is éreztem eluralkodni magamon az érzést, azok után, hogy éjszaka szinte szemhunyásnyit sem aludtam, és amit igen, azt is nagy szünetekkel, szinte éber kómában tettem. Bele is ásítottam a gondolatba, majd bocsánatkérően Iris felé pislogtam, újra lapozva egyet a magazinban. - Meg ne kérdezd. Nem untatsz - előztem meg a kimondatlan szavakat egy határozott pillantással, kósza vigyorral a szám egyik sarkában.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 9:25 pm

Iris & Dimitriy

Nehéz elképzelni róla, hogy gyengéd érzelmeket táplál egy nő iránt, hogy van valaki a nagy világban, akit őszintén szeret, olyannyira, hogy tényleg képes szőke hercegnőként utalni rá, ugyanakkor ez az új információ egész sok mindent megmagyaráz és megváltoztat. Egyrészt, most már végképp nem értem azt a tegnapit, bár azt még könnyű megmagyarázni szimpla testi vággyal, egy ösztönnel, aminek annyira nem is feltételei az érzelmek. Másrészt viszont, még kevésbé értem ezt a ma reggeli változást, ezt a rengeteg meglepetést és ajándékot, amikkel igyekszik megmutatni talán, hogy valójában annyira nem is kegyetlen és rideg, mint gondolom róla. Meglehet, hogy épp az a szőke hercegnő késztette arra, hogy talán megpróbáljon velem normálisan bánni és nem úgy tenni, mintha én tehetnék erről az egész kényszerről, amit ránk róttak az apáink és ami így, annak ismeretében, hogy valaki volt vagy van az életében, csak még nehezebb lehet szamára. Milliónyi kérdést tudnék feltenni, kétségtelenül felkeltette a kíváncsiságomat, de ehelyett inkább, csak bíztatni próbálom, kicsit együttérző próbálok lenni, amikor egy baromi hasznos bölcsességgel igyekszem éltetni benne a reményt. Bárkit is szeret, bármiért is veszítette el azt a nőt, a nyálas filmek azon részét, valahogy mindig el tudtam hinni, hogy a sors úgyis összehozza azokat, akiknek együtt kell lenniük. Ha pedig nem, hát előbb utóbb túl jut majd rajta.
Nem erőltetem azonban a könnyes sztorikat, mert amúgy sem hiszem, hogy épp velem osztaná meg a szívfájdalmát, és ugye akármilyen jól is elvagyunk ma reggel, ennyire se vagyunk még jóban, így végül tényleg visszatérek inkább a munkához, ha már Ő is megdorgál miatta. A flörtölős megjegyzését, persze nem hagyom válasz nélkül, rögtön tagadom, hogy bármi ilyesmit csináltam volna egy maffiózóval, de a mosolyom és az Ő vigyora, ékes bizonyítéka annak, hogy valójában tényleg ez zajlott. -Mert egy jól nevelt lány nem flörtöl maffiózókkal.- válaszolom pimaszul, mintha tényleg olyan iszonyúan jól nevelt lány volnék, de aztán ismét a munkára terelődik a figyelmem, amivel, talán tényleg igyekszem az a jól nevelt nőszemély lenni. Pedig, Dimitriy sokkal izgalmasabbnak tűnik ezekkel az újdonságokkal, amiket ma megtudtam róla, így nem is tudok sokáig csendben maradni. A házat hozom szóba, ha már az imént is arról beszéltünk és ami egyébként tényleg egész stílusos, de Ő, mintha annyira mégse élvezné ezt az otthont, máris az építész ismerősére utal. -Na ne mondd! És ügyes az az építész?- kérdezem széles vigyorral ajkaimon, de az otthona jellemzését hallva, komolyabbá válik tekintetem. -Én egyáltalán nem ilyennek látom. Vagy legalábbis, már nem.- vonok vállat félénken, bár szavaim részben a házra, de részben rá is értendőek, mert minél több időt töltök a házban és egyben Vele is, egyre kevésbé érzem fojtogatónak a helyzetet. -Még szép, hogy a zongorát megtartanád. Nincs olyan ház, ahova ne illene.- engedek meg magamnak egy finom mosolyt, főleg, ahogy felidézem a játékát és azt a megannyi érzelmet, ami áradt belőle, bár tagadni sem tudnám, hogy az azt követő csókig eljutok az agyam által leadott vetítéssel, mert érzem, hogy elpirulok. Már az első itthon töltött estémen összezavart. -És ez a szoba is szuper lett, valamint nekem a konyha is nagyon tetszik.- egészítem ki a szavait, miközben tovább rajzolgatok, meglepő módon elég jól tudok is koncentrálni még úgy is, hogy közben Vele beszélgetek, de a kérdését hallva kénytelen vagyok megállni, ahogy elnevetem magam. -Elkészítem a lakópark terveit. Részletesen megrajzolok mindent, méretekkel együtt, bár ez inkább alaprajz szerű, nem úgy, mint gondolod.- magyarázom lelkesen, bár nem vagyok biztos benne, hogy tényleg ennyire érdekelnék a részletek, így végül vállat vonok és röviden zárom is a mondandómat. -Végül  laptopon megcsinálom az egész látványtervet is és kész.- sandítok fel rá, majd elmosolyodok, ahogy rádöbbenek, hogy még mindig egész kellemes hangulatban töltjük együtt az időt, mintha...egészen megszokott lenne, hogy egymás társaságában vagyunk. Pedig, irtó fura az egész. -Ha végeztem, majd megmutatom.- mosolygok rá újra, de aztán kissé elbizonytalanodok, amit egy vállvonással jelzek is. -Már, ha tényleg érdekel...

How you remind me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 8:09 pm

Annyira nem lepődtem meg, mikor arcán megjelent a kételkedés, mintha csak így akarná a tudtomra hozni, hogy amúgy sejti, milyen alattomos szándékaim lehetnek, vagy hogy mire is gondolhatok a hála alatt. Még ha valahol rosszul is esett, nem hibáztathattam érte, Ő így ismert, és azok után, ami az emlékei szerint történt közöttünk, minden oka megvolt azt gondolni, hogy tényleg, csak és kizárólag az ágyába jutás a célom. Jó párszor vallottam be neki, hogy hiába volt bennem gyűlölet és dac, be akartam bizonyítani, hogy ha meg akarom kapni, hát meg is kapom, és végül így is történt, csak az nem vettem számításba, hogy egyszer nem elég. Sőt, azóta már tudtam, hogy soha nem lesz elég.  
Nem is akartam jobban belebonyolódni, inkább egy szemforgatással jeleztem, hogy befejezettnek tekintem ezt a hálálkodós dolgot, még mielőtt ez az egész incselkedés és pimaszkodás átmenne vérre menő küzdelembe, és ismerve a körülményeket, bizonyára az én vérem folyna, mert nem lennék képes bántani Őt semmilyen formában. Még ha el is kezdte feszegetni a határaimat azzal, ahogy Kirill-ről beszélt, mintha arra ment volna ki a játék, hogy lássa, vajon előhívja-e belőlem a zöldszemű szörnyet, de ismertem a saját szabályaimat, és ami még ennél is fontosabb volt, hogy az embereim is tisztában voltak vele, mi járna azért, ha bármelyikük is szemet vetne erre a nőre. Az első pillanattól kezdve, ahogy belépett ide, tabu volt mindenki számára, de ha nagyon az idegeimen akart volna táncolni, bizonyára minden ujjára talált volna egy olyan férfit, aki független tőlem, csak hogy kibaszottul felhúzzon vele, és nem vitás, sikerült volna neki. Bár, arra talán jelenleg nem számított, hogy ha tényleg ilyesmivel próbálkozna és megpróbálna felszedni valami balfék ficsúrt, három perc alatt csökkentené le szegény szerencsétlen élethosszát. Ezt már inkább nevezném féltékenységnek.
Még a legnehezebb napjaimon sem vaccilálltam annyira, mint ebben a pillanatban. Ahogy megálltam előtte, közben arról a bizonyos álomházról beszélve, amiről amúgy fogalmam sem volt, szinte azonnal tudtam, hogy vissza kellene vonulnom, mielőtt ismét felébresztem benne azt a bizonyos védelmi ösztönt, és nemcsak a szívemen sétál át magassarkúban, de a képemet is kidekorálja egy erős öklössel. Tovább kutakodtam, már-már zavarbaejtő volt, milyen hosszan mélyedtem a tekintetébe, de ahogy újra beszélni kezdett, felemlegetve azt a szőke hercegnőt, kezdett világossá válni, hogy mit gondol. Pontosabban, hogy mire következtetett a szavaim alapján, ettől pedig kedvem támadt keserűen elmosolyodni, de végül tudtam uralkodni arcizmaimon, így inkább egy halvány vigyort választottam. Ha tudta volna, hogy róla beszélek, és hogy vele akarom azt a bizonyos új otthont, valószínűleg a képembe röhögne, és elkönyvelne sült bolondnak, de azt egyelőre nem tudtam megmondani, hogy melyikünk is a bolond. Talán mindketten azokká váltunk. - Talán igen - bólintottam egyet lassan, kimérten, utalva arra, hogy visszatér majd a közelembe, ha tényleg hozzám tartozik, de még benne volt a pakliban az is, hogy soha többé nem látom majd. Nevetséges volt, elvégre itt állt előttem, nem ment sehová, mégis, olyan távolinak tűnt, mintha valaki a világ másik végére cipelte volna tőlem, úgy tépve ki a karjaim közül, hogy időm sem volt felfogni, mi történik.
Mégsem fűztem tovább a témát, mert nem tudtam volna úgy beszélni róla, hogy ne értse félre az egészet, és most még csak az hiányzott volna grátiszban, hogy azt higgye, valahol a világ túloldalán van egy ruszki nőszemély, aki magához láncolt, és nem eresztett. A gondolattól is bukfencezni kezdett a gyomrom, de mégi shogy tudtam volna elmondani neki, hogy minden kibaszott álmom középpontjában Ő áll, csak éppen nem emlékszik rá? Hogy bármeddig elmennék, hogy visszaszerezzem, de ha előállnék az igazsággal, csak azt érném el, ami tegnap történt. Összezavarodna, félne, és magába roskadna attól, amit éreznie kellene, de közben mégsincs meg benne. Nem lett volna szívem tönkretenni, Őt nem.
- Miért nem? - kérdeztem vissza , már a kanapén ülve, mikor halkan elsuttogta, hogy nem flörtölgetett, de rögtön vigyorra rándultak ajkaim, ahogy láttam, hogyan suhan át egy kis mosoly az arcán. Elkezdett előkészülni, így már nem nagyon akartam zavarni, kényelmesen hátradőltem a kanapén, karjaimmal megtámaszkodva a kanapé támláján a hátam mögött. - Még szerencse, hogy van egy építész ismerősöm - célozgattam rá egyértelműen, magamban már azt vizionálva, hogy mennyire élvezné, ha Ő maga tervezhetné meg álmai otthonát. Vagy éppen kettőnkét, ha minden jól alakul. És a pokolba is, miért ne alakulna? - Ez a ház túlságosan is én vagyok. Rideg, merev, kegyetlen - soroltam a jelzőket, amik eszembe jutottak, és amiket nem egyszer Ő is a képembe vágott, közben szépen lassan elhúztam a számat. - A zongorát mondjuk biztosan megtartanám, háztól függetlenül - vontam fel pimaszkodva a szemöldökömet, a gondolat viszont, hogy vele ellentétben nekem egy egészen másfajta emlék is kötődött a hangszerhez, rögtön hozta magával azt a kegyetlen forróságot, ami ellen próbáltam felvenni a kesztyűt, körülbelül azóta, hogy megállt mellettem paprikát szeletelni. - És a nyugati torony is jól sikerült - sóhajtottam fel megjátszott ártalmatlansággal, de tekintetem ekkor már a kezeit figyelte, ahogyan nekilátott a tervezgetésnek. - Amúgy fogalmam sincs, hogy mit csinálsz - vigyorodtam el pár másodperc múlva, beharapva ajkamat, ahogy lényegében csak keze mozdulatait láttam, de azt, hogy mit vetett közben papírra, arról elképzelésem sem volt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 7:07 pm

Iris & Dimitriy

Kétkedve vonom fel szemöldökeimet, ahogy ellenkezni kezd és azt mondja, hogy majd Ő fogja inkább meghatározni, miként is kell majd hálálkodnom neki Maflás és a valóra váltott álmom miatt, ami nem éppen a legmegnyugtatóbb gondolatokat ébreszti bennem. -Legyen, de, ha olyasmit kérsz, amit nem akarok megtenni, akkor kénytelen leszek hálátlan maradni.- húzom össze kissé a szemeimet, hátha ezzel valamivel határozottabbnak tűnök, de nagyon remélem, hogy amikor majd előáll az ötletével, az nem egy olyan pillanat lesz, amivel majd romba dönti az jelenlegi, egész pozitív véleményemet Róla. -Szóval, ügyesen találd ki, bármit is szeretnél.- fűzöm még hozzá magam is felemelve a mutatóujjamat, utánozva a mozdulatát, mert nincs az az Isten, hogy majd bemásszak egy kutya miatt az ágyába, vagy vetkőzzek neki, vagy igazából ki tudja, mi minden fordult meg abban a perverz agyában. Belőle, szinte bármit kinézek, de nekem Ő nem a főnököm, úgyhogy biztos nem fogok olyasmit megtenni, amit nem akarok, bármennyire is vagyok most hálás neki.
Kirill persze más tészta, Ő neki dolgozik, így aztán köteles egy ideje mindenhova követni, szemmel tartani, ahogy a nagyságos úr parancsolta, Dimitriy pedig előszeretettel idegesít azzal, hogy Kirillnek köszönhetően, konkrétan minden lépésemről tud és ezt most sem fél az orrom alá dörgölni. Szúróssá is válik tekintetem, de ajkaimon ott bújkál a mosoly, amiért ilyen nevetséges húzással próbál újra és újra felhúzni és, bár őrülten frusztrál a gondolat, hogy egy boltba nem tudok úgy besétálni, hogy ne tudna róla, azért sem mutatom ki annyira, mint szeretném. Meg azért se, mert megértettem és felfogtam, hogy erre bizonyos szinten szükség is van, csak ne lenne ez jó indok arra, hogy kiélje az irányítás mániáját is egyben. -Remélem, részletesen elmesél majd mindent, amit együtt fogunk csinálni.- jegyzem meg gúnyos mosollyal, mintha így akarnám húzni az agyát, mintha valami féltékenység-szerű reakcióra várnék tőle, de az maximum csak akkor következne be, ha lefeküdnék Kirillel, ő pedig megtudná, mert vele viszont nem vagyok hajlandó és ezt jó párszor el is mondtam már neki. Na nem, mintha bármelyik embere ágyába vágynék, mert jelenleg épp elég a zűrös kis életemet rendbe tenni.
Magam sem értem, hogy végül hogyan kötünk ki a házakkal kapcsolatos elképzeléseimnél, vagy épp az övéinél, mint ahogy azt sem tudom, miért nem frusztrál a közeledése, ahogy alig pár centire megáll előttem, de azon kapom magam, hogy kíváncsian várom a válaszát arról, miféle otthont is képzelne el magának, ha megtalálná a szőke hercegnőjét, bár egész idáig abban is kételkedtem, hogy Ő vágyna egyáltalán ilyesmire. A maga fajta fickók habzsolják az élvezeteket és a nőket is, valószínűleg pont azért, mert veszélyesen élnek, mert sosem tudni, mikor ér véget az életük valami miatt, így aztán nehéz elhinni, hogy képes lenne egyetlen nő mellé vágyni, ha mondjuk hazaér este egy neccesebb...megbeszélésről.
Mégis, ahogy rám néz közben, ahogy kutakodik tekintetemben, még pislogni is elfelejtek, de végül konkrétan nem mond semmit, tagadja, hogy ilyesmin gondolkodott volna valaha is, én pedig fancsalin el is húzom a számat. Igyekszik is visszaterelni gondolataimat inkább a munkám felé, ahogy egy laza kézmozdulattal az asztalom felé int, de nem lépek odébb és még, csak hajlandóságot sem mutatok erre, Ő pedig, mintha csak érezné, hogy ennyivel nem sikerült kielégíteni a kíváncsiságomat, korábbi gondolataihoz fűz még pár szót. Csak ne nézne közben rám úgy, hogy attól elszoruljon a torkom...
-Bármilyen is lesz, biztosan sikerül majd összedolgozni a terveiteket. - jelenik meg ajkaimon egy újabb gyengéd mosoly, mert újra csak rá kell döbbenjek, mennyi minden van még ebben a férfiban, amiről még, csak sejtésem se volt. Kezdve azzal, hogy el tudná egyáltalán képzelni, hogy legyen egy szőke hercegnője, bár amikor megemlíti, hogy nem tudja, milyen messze lehet az most tőle, belém hasít a felismerés, hogy ez a nő, már létezik és tudja is, hogy ki az. Az imént, még inkább úgy beszélne róla, mintha egy még meg nem ismert valaki lenne, de most egész másként csengnek a szavai és ennek fényében meg is köszörülöm a torkomat picit, hogy visszatérjek a jelenbe.-Nos, ha tényleg a szőke hercegnőd, akkor úgyis visszatér majd a közeledbe.- szelídül picit a mosolyom, talán kissé kínossá is válik, mert őszintén nem gondoltam volna, hogy Dimitriy szívében, már lakik vagy lakott valaki, de ez egész sok mindent megmagyaráz hirtelen. Legfőképp, a távolságtartását, hiszen akit egyszer elhagynak és összetörik a szíve, képes egészen begubózni.
Sóhajtok egyet halkan, ahogy végül elfordul tőlem és visszasétál a kanapéhoz és bármennyire is taglózott le ez az új információ, elnevetem magam a szavai hallatán és szemeimet forgatva ülök le az asztalomhoz.-Nem is flörtölgettem...- morgom a bajszom alatt, de úgy, hogy azért biztosan hallja is és lássa az ajkaimon átsuhanó mosolyt, majd előszedem a papírjaimat és neki látok átnézni, miféle kritériumokat jegyzeteltem magamnak, de előtte azért még felé sandítok mosolyogva. -Egyébként, nekem egészen tetszik ez a ház, még ha legény-lak is.- közlöm végül félvállról, körbe is nézve a dolgozószobán, ami szintén magában őrzi a stílusjegyeket, végül Dimitriyre pillantok.-És szerintem bármelyik szőke hercegnőnek megfelelne.- mosolygok a papír felett, majd tekintetem ismét rá is vezetem, hogy folytassam, amit elkezdtem, olykor-olykor megszakítva egy két kósza pillantással. Furcsa, hogy itt van velem és figyel, de kellemes is egyben, ez a felismerés pedig egyenesen ijesztő.

How you remind me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 5:16 pm

Elég távolra kerültem attól a ponttól, hogy le akarjak állni a pimaszkodással, bár volt olyan momentum ezen a reggelen, mikor talán jobbnak tűnt volna visszavonulót fújni. A legeleje kicsit sem tűnt ilyen békésnek, főleg nem viccesnek vagy hangulatosnak, szinte még itt időzött bennem az a kesernyés érzés, amikor teli talppal átgyalogolt rajtam, bár valószínűleg nem gondolta volna, hogy meg tud sérteni, azért is volt annyira merész. Ez még meg is felelt a valóságnak, mert elég kemény fából faragtak, nem volt könnyű a földbe tiporni sem fizikailag, sem lelkileg, és tőle is leginkább csak azért fájt, mert elszoktam már attól, hogy így viselkedjen velem. Be kellett tudnom annak, hogy ami bennem még mindig virult, az belőle kiveszett, de mint egy csökönyös gyerek, ragaszkodtam ehhez a pitiáner sértettséghez, mintha ettől bármi jobbra fordult volna. Pedig ha belegondoltam abba, hogy majdnem kisétáltam a konyhából... lehet, hogy meg kellett volna tennem, de lehet, hogy éppen arra volt szükség, hogy ne futamodjak meg. Ha megfutamodtam volna, most nem lennénk itt ebben a helyzetben, azzal az illúzióval, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. - Nem-nem. Nekem kell kitalálnom, hogy mivel hálálhatod meg - emeltem fel a mutatóujjamat, mintha csak emlékeztetni akarnám, hogy ennek ez a módja, de ezen a ponton, ha Ő nem is, de én már felismertem azt, hogy nem fogok tőle semmi olyasmit kérni, amivel megaláznám vagy azt éreztetném vele, hogy Ő csak egy a sok közül. A szememben még mindig az egyetlen volt, és bármit megtettem volna azért, hogy erre Ő is emlékezzen.
Pimaszkodó kérdésére egy vállvonással reagáltam, nem kevés mímelt ártatlansággal pislogva felé, mintha nem tudnánk pontosan, mire is céloztam a Kirill-ről tett mondatommal. Néha nem tudtam vele azonosulni - vagy inkább soha -, de Kirill jóval lazább elvek mentén élte meg a mindennapokat, mint én, mindezt úgy, hogy a rá bízott feladatokat maradéktalanul el tudta végezni. És pont egy ilyen emberre volt szükségem Iris mellé, mert hiába a laza, néha pofátlankodó stílusa, mellette nem féltettem Iris-t a nap minden percében. - Hagyd, majd Ő elmeséli - vált szélesebbé a vigyorom, pimaszkodva bele is haraptam saját ajkamba, lényegében kihasználva azt, amivel annak idején vagdalózott. Hogy Kirill bizonyára mindenről beszámol nekem, és ez volt a legjobb eszköz arra, hogy húzzam az agyát.
Csak azután álltam fel, hogy visszatért az emeletről, halkan el is indított valamiféle zenét, amiből nagyjából annyit fogtam fel, hogy szól valami, de továbbra is Ő kötötte le a gondolataimat, az ösztön pedig el is uralkodott rajtam, mikor közeledni kezdtem felé. Minden másodpercben meg akartam állni, nem szándékoztam máris elrontani azt, amit lassan, de biztosan építgetni kezdtem benne, és alighanem féltem, hogy azt fogja gondolni, mindez arra megy ki, hogy mielőbb kipipáljam a nevét a listámon. Pedig, ha csak sejtette volna, hányszor tettem pipát a neve mellé, és még mindig kibaszottul vágytam rá, egyszerűen fojtogatott az a sóvárgás, amit a közelében éreztem, és kínzott a tudat, hogy le kell állnom. Ez most nemcsak egy játék volt, amit azért kezdtünk el, hogy incselkedjünk egymással, itt most tényleg volt megjátszott tét, és nem akartam ilyen hamar elbukni mindent. - Ha rám találna a szőke hercegnőm... - ismételtem szavait egy elgondolkodó vigyorral, közben úgy pislogva rá, mintha legalább a veséjéig lelátnék, pedig soha nem tapogatóztam még ekkora sötétségben. Csak sejtéseim voltak, hogy mikor és meddig mehetek el anélkül, hogy elküldene a picsába. - Még soha nem gondolkodtam ezen - mondtam, szemrebbenés nélkül füllentve hatalmasat, miközben újra oldalra billent a fejem, de ekkor már elég közel voltam ahhoz, hogy szinte magamon érezzem a teste melegét, és az általa kifújt levegőt. A saját céljaimmal sem voltam tisztában, már azon túl, hogy minél közelebb akartam lenni hozzá, mintha azt reméltem volna, hogy ez majd magával hozza a várt megváltást, de nem történt semmi. Nem jött az a bizonyos felismerés, amire minden pillanatban vártam, és habár élveztem tekintetének gyengéd simogatását, de a hiányérzet egyre inkább elhatalmasodott rajtam. Nem is véletlenül intettem az asztala felé, mintha ezzel akartam volna elérni, hogy ha én nem is, de Ő kilépjen a rögtönzött béklyóból, ehhez képest csak biccentett, de nem mozdult. Már ezen a ponton is érzékeltem, hogy ennek nem lesz jó vége, de még viaskodott bennem a józanabbik felem, ami nem akarta hagyni, hogy leromboljam ezt a ma reggeli élményt. - Nem tudom - ismertem be őszintén, közben laposan vonva egyet a vállamon. - Ez attól is függ, hogy milyen lesz a szőke hercegnőm, és neki milyen elképzelései lesznek - tettem hozzá elgondolkodva, kivételesen nem viccelve el az egészet. Nem volt nehéz elképzelnem, hogy milyen is az a bizonyos hercegő, mert már túl jól ismertem, ahogy Ő is, éppen ezért soha nem jutottam el odáig, hogy ezen gondolkodjak. Már nem egy szimpla ház jelentette az otthont, hanem Ő, hozzá akartam hazaérni, vele akartam mindent, és majdnem teljesen mindegy volt, hogy ezt hol valósítjuk meg. - De nem tudom, hogy milyen messze van most tőlem - bukott ki belőlem halkan, tovább fürkészve a tekintetét, továbbra sem adva fel a kutakodást. Jó pár pillanatig meg sem szólaltam, csak keresgéltem, néha lopva lepillantottam ajkaira, majd onnan vissza azokba a mély íriszekbe, de még azelőtt észbekaptam, hogy elragadtattam volna magam.
Felsóhajtottam, lazítottam a kettőnk közötti távolságon, majd lassan el is fordultam, hogy visszategyem a hátsóm a kanapéra. - Na jó. Nem azért fizet a főnököd, hogy flörtölgess egy maffiózóval - jegyeztem meg némi humorral fűszerezve, mintha ismét visszataláltam volna a komisz énemhez, próbálva minél mélyebbre száműzni a kínzó gondolatokat, és az érzést, hogy egyetlen pillanat alatt képes lennék szanaszét szakadni a tehertől, ami éppen nyomta a vállaimat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 07, 2022 3:09 pm

Iris & Dimitriy

Kuncogva sandítok rá, mikor a hálálkodást említi, amivel lehet, hogy tényleg az adósa vagyok mindazok után, amit ma reggel művelt, hiszen a szobában duzzogás és bújkálás helyett, neki köszönhetően sokkal jobban alakult a programom. Nem tudom, hogy konkrétan tervezte-e, hogy majd szándékosan feldobja a napomat, vagy véletlenül alakult így, de tényleg hálás vagyok neki, a kutyáért, a szobáért, mindenért. De a legjobban, talán mégis azért, hogy most így viselkedik velem, jócskán megkönnyítve ezzel az ittlétemet és mostantól, talán a hétköznapokat is. -Majd kitalálom, hogyan hálálhatnám meg. - vigyorgok tovább, de a kacsintása alapján el tudom képzelni, hogy Ő mire gondolhatott még, ha csak azért is csinálja, hogy megint cukkoljon, mert azt már minden bizonnyal tudja, hogy nem fogok önként és dalolva az ágyába feküdni, hogy aztán a mellét döngethesse, amiért engem is megszerzett egy menetre. Nekem ez így egyébként sem menne, vagy legalábbis tényleg fel kellene addig függesztenem a gondolkodást, hogy ne azzal foglalkozzak, hogy milyen érzés lesz utána a szemébe nézni úgy, mintha mi sem történt volna köztünk. Most se tudok elvonatkoztatni attól a csóktól, bár legalább a szégyenérzetet elsöpörte azzal, hogy ilyen...normális ma reggel.
Muszáj azonban nekem is cukkolni valamivel Őt, ha már próbál beetetni azzal, hogy majd épp Kirill osztja itt be a feladatokat és dönti el, hogy ki, kivel töltse a napját, de nem is Ő lenne, ha nem egész más irányból közelítené meg a dolgot. -Pontosan, mivel is tisztellek meg?-kérdezek vissza pimaszul, mintha nem lenne egyértelmű, hogy erre az incselkedő hangnemre gondol, ami már simán elmegy flörtölésnek is, ajkamba is harapok finoman, míg a válaszát várom, de végül megrázom a fejem. -Nem. Kirillel egész más hangulatban telnek a napok.- vigyorodok el végül valamivel szelídebben, hátha majd ettől kicsit kivételesebbnek érzi magát, de egyébként az is, mert Kirillel valahogy nem is igazán lennék képes arra, hogy ezt csináljam. Hozzá abszolút nem vonzódom, még hangyányit sem.
Végül, ahogy sikerül letisztázni, milyen zenét nem ajánlatos hallgatnom a közelében -kivéve, ha el akarom üldözni-, már iszkolok is fel a hangfalamért, hogy aztán azzal együtt térjek vissza hozzá és Mafláshoz a dolgozómba és meg is szólaltassak valami lazább dallamot. Csak eztán szánom rá magam, hogy válaszoljak a kérdésére, amivel sikerül meglepnie, mert nem igazán számítottam rá, hogy Vele valaha is beszélni fogunk ilyesmiről, de igyekszem a legérthetőbben megfogalmazni a gondolataimat.
Sokatmondó pillantást vetek rá a szőke herceges megjegyzése hallatán, kissé talán pironkodok is, miközben lágyan elmosolyodok, de végül csak megvonom a vállamat.-Ki tudja, mit rejteget a jövő?- válaszolom tanácstalanul mosolyogva, de a kérdést vissza is passzolom hozzá, ha már annyira az otthonokról beszélünk, Ő pedig feláll a kanapéról és közelebb sétál hozzám. Kíváncsi tekintettel fürkészem az arcát, mikor megáll előttem és Vele együtt én is bólintok egyet, de aztán meglepő módon tovább beszél, ami már végképp nagyon különös tőle. Nem tűnt eddig olyan beszédes típusnak, de talán, csak a helyzet nem engedte, hogy megnyilvánuljon. -Igen. Feltűnt.- helyeselek vigyorogva, ahogy eszembe jutnak a ház különböző pontjai és szobái, az enyémet is belértve, amiről említést is tesz, hogy azt azért próbálták csajosabbra csinálni. -Azért örülök, hogy nem pompáznak pink színben a falak.- jegyzem meg halkan kuncogva, majd kissé félre biccentett fejjel, érdeklődve hallgatom tovább és magam sem tudom miért, de az őszinte válasza hallatán egy pillanatra kellemes melegség jár át. A gondolat, hogy egyrészt nem veti el máris annak a lehetőségét, hogy valaha is megossza valakivel az életét, újabb meglepetést rejt magában, talán kissé romantikus is ez tőle, mint ahogy az is, hogy ezt a házat, talán annyira nem is találná ehhez alkalmasnak. -Mert, ha rád találna a szőke hercegnőd, milyen házat választanál?- kérdezem halkan, mosolyogva, de nem kerüli el közben a figyelmemet, hogy még közelebb lép hozzám, szinte már érzem magamon a belőle áradó hőt, mintha az is csak a tegnapi napra akarna emlékeztetni, hogy mennyire tévedtem vele kapcsolatban, hogy mennyire nem olyan hideg és fagyos, mint képzeltem.
Ha rákéedezne, úgyis letagadnám, de a pulzusom felgyorsul a közelségétől, a bőröm kissé felforrósodik és kényszeresen emlékeztetnem kell magam arra, hogy az, ami tegnap történt, semmiképp sem történhet meg. Sőt. Van egy olyan érzésem, hogy szándékosan tesz próbára, mintha tesztelni akarna, hogy ellen tudok-e állni neki, de így, ilyen közelségből őszintén nem tudom a választ, még én sem. -Igaz is. Haladnom kellene a munkával.- bólintok egyetértve, de nem mozdulok, csak az ujjaim fognak erősebben az asztal peremére, amiben idő közben kapaszkodóra találtam, mielőtt még azon kapnám magam, hogy megint rá vagyok cuppanva, mint egy pióca és a saját szavaimat hazudtolom meg. -De igazából, még van rá időm. Inkább mesélj a házról, amit magadnak elképzeltél. - vigyorodok el finoman, tekintetem kékjeit kutatja, de igyekszem nem túlságosan a bűvöletébe kerülni, mert...egyszerűen nem szabad és kész. Nem Ő a nekem megfelelő férfi és nem is én vagyok számára a tökéletes nő, hiszen akármit is mondott, miféle szerepet töltök én most be, nem vagyok a királynő azon a sakktáblán.

How you remind me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 9:57 pm

Ezen a ponton kezdett egészen mást jelenteni az, hogy ismét kapott tőlem egy kutyát. Az emlékeit nem tudtam pótolni vele, de talán valamelyest kitölti majd az űrt az életében, még ha eredetileg nem is ezzel a szándékkal hoztam haza ezt a kis nyavalyást. Mindig is próbálta titkolni, de ennek ellenére láttam a szemében az aggodalmat és a féltést, mikor egy hosszú nap után hazaértem, és egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy tudjam, mennyire tartott attól, hogy hogyan jövök majd haza vagy egyáltalán, hogy hazajövök-e. És ugyan ez a kis vakarcs sem pótolhatott mindent, de legalább tompította a sivár és rideg csendet, ami rátelepedhetett a szobájára, miközben azon kattogott, hogy viszontlát-e még. Az az Iris viszont, aki most itt állt velem szemben, nem tűnt olyannak, aki kicsit is aggódna a testi épségemért, és ezért igazából nem is hibáztathattam, de ezzel a kis jószággal talán leköti majd magát annyira, hogy ne legyen egész nap rossz passzban. - Akkor ha úgy nézzük, valóra váltottam egy álmodat - jegyeztem meg szemtelenkedő stílusban, már-már polgárpukkasztó hanglejtéssel. - De ne stresszelj, ráérsz később meghálálni - zártam le a gondolatmenetet egy pimaszkodó kacsintással, csak hogy kétsége se legyen afelől, milyen honoráriumon töröm a fejemet, de szerencsém volt, hogy nem látott bele a fejembe. Hiába pimaszkodtam vele megállás nélkül, már nem lettem volna képes érzelmek nélkül érinteni Őt, vagy csak azért megkapni, mert valami múló hóbort ezt diktálja. Akartam, hogy akarja, de nem is voltam biztos abban, hogy én akarom-e így, ilyen körülmények között. Elvégre Ő még mindig Iris, ott lapult benne valahol a nő, akitől ez a jeges szív megolvadt a mellkasomban és újra dobogni kezdett, de az érzett szerelem mellett minden testi vágy eltörpült. Valószínűleg nem tudnék neki ellenállni, ha újra közeledne hozzám, mégis, legbelül, azon a szinten, ami tényleg számított, én a szívére vágytam.
Nem is csillapodott a vigyorom, főleg miután belement a kis játékba Kirill kapcsán, úgy téve, mintha nem tudná pontosan, hogy merről is fúj az a bizonyos szél, de felesleges lett volna tagadni, hogy éppen ezért imádtam annyira. Tekintete megtelt élettel, és ugyan most egész máshogy csillogott, de az a kis fény, ami ott ült szemei mélyén, kitartott, és végre úgy éreztem, hogy tényleg tettem valamit, ami jó, és olyasvalakiért, aki még csak nem is sejtette, hogy mennyire szeretem. Talán mégsem voltam teljesen önző, de erre azért nem vettem volna mérget. - Szóval Kirill-lel is így szoktál viselkedni? Hát, ez szomorú fejlemény. Azt hittem, csak engem tisztelsz meg ezzel, de... - biggyesztettem le ajkaimat mímelt szomorúsággal és csalódottsággal, de belőlem legalább annyira nem lehetett eltüntetni a komiszságot, mint belőle azt a folyamatos jókedvet, amit folyamatosan felém villantott. Tudtam, hogy nem süllyedhetek bele ebbe az állapotba, és nem ringathatom bele magam abba a hitbe, hogy minden rendben lesz. Tennem kell valamit érte, értünk, de még mindig nem tudtam, hogy hogyan is csináljam. És talán... segíthet rájönni úgy, hogy közben nem is tud róla.
A magam mellé ültetett kis vakarcsot fürkésztem, míg Iris rövid időre elhagyta a helyiséget, néha körbejárattam tekintetemet a szobán, mintha azt vizslattam volna, hogy tényleg minden a helyén van-e, de mielőtt túlontúl belemerültem volna, vissza is tért, már a zenével babrálva, annak pedig kifejezetten örültem, hogy nincs ízlésficama, már ami a zenéket illeti. - Mintha nem hinnél abban, hogy egyszer megtalál a szőke herceged - mondtam félrebillentett fejjel, némi szemtelen éllel a hangomban, ahogy a terveiről beszélt, és hogy mások az elképzelései arra az esetre, ha egyedül élne, vagy ha mással, például egy kutyával. Szerettem volna emlékeztetni, hogy örökre verje ki a fejéből ezt az egyedül élős dolgot, azt meg főleg, hogy rajtam kívül bárki mással összebútorozhat, de még időben beleharaptam a saját ajkamba, így nem csúszott ki rajta egyetlen meggondolatlan szó sem.
Helyette inkább felálltam, de csak óvatosan, nehogy megzavarjam a mellettem héderelő kis vakarcsot, és ugyan nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet, de tettem egy pár lépést Iris felé, csak akkor állva meg, mikor alig húsz centire kerültem tőle, így keresve meg ismét a tekintetét. - Az otthonomnak érzem, igen - bólintottam egyet elgondolkodva, de inkább kihagytam a mondanivalómból azt, hogy legalábbis eddig annak tartottam. - Biztosan feltűnt, hogy ez egy legénylakás. Minden része úgy lett kialakítva, hogy nőnek nincs keresnivalója benne - fűztem tovább a gondolatot, ezen a ponton azonban éreztem, hogyan váj körmöm a tenyerembe, mintha ezzel a fájdalommal akarnám kontrollálni mozdulataimat, és az ösztönt, hogy érinteni akarjam Őt. - Mondjuk a lakosztályod igényelt némi átalakítást, hogy kicsit... csajosabb legyen - nevettem fel röviden, de azt viszont nem tettem hozzá, hogy annak idején nem önszántamból tettem. Őszintén, akkoriban kicsit sem érdekelt, hogy milyen színű annak a szobának a fala, ahol aludni fog, és hogy nőies-e vagy nem. - De nem ezt a házat választanám, ha valakivel meg akarnám osztani az életemet - fogalmaztam meg nagyjából úgy, ahogy Ő az előbb, de közben győzedelmeskedett rajtam az ösztönöm egy része, tovább csökkentve kettőnk között a távolságot. Kockáztattam azt, hogy meggondolja magát és kitessékel a szobából, mégsem bírtam ki, annyira rémes volt, hogy itt állt tőlem alig pár centire, ilyen közel, és mégis annyira távol. Törni-zúzni tudtam volna az érzéstől, ami újra rátelepedett a gyomromra. - Nem akartalak feltartani, bizonyára rengeteg a dolgod - csendült meg a hangom, félig-meddig őszintén, de még így sem tudtam a pimaszság minden ízét eltüntetni belőle, közben egyik kezemmel az asztala felé intve.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 8:43 pm

Iris & Dimitriy

Magam sem tudom, hogy mi lepett meg jobban: az, hogy ez a kutya az utcáról származik, vagy inkább az, hogy Dimitriy megtalálta és haza hozta. Ez is olyasmi, amit nem igazán feltételeztem volna róla, ami egy újabb meglepetés a mai kupac mellé és kezdek attól félni, hogy ezzel talán, még nincs is vége. Úgy tűnik, tényleg elhatározta, hogy megpróbál másképp viszonyulni hozzám, hogy megmutat magából olyasmit is, amit egyébként nem igazán szokott reklámozni és, ami semmiképp sem illene össze a maffia főnök arculatával. Meglehet, hogy eleinte azt gondolta, velem is elérhet bármit, ha megmutatja, hogy milyen rideg és kemény vezető, majd szépen behódolok és reszketve omlok a lábai elé, de mostanra talán rájött, hogy hozzám nem ez az út vezet, a megfélemlítéssel nem megy semmire. A kompromisszumokkal, már annál inkább, mert ha így áll hozzám, talán én is szívesebben működök majd vele együtt. -Szóval, teljes mértékig én volnék a gazdája? - vigyorgok rá és talán érezheti is a hangomból, hogy talán én nem teljesen így gondoltam, vagy igazából nem is tudom, hogy miként tekintettem erre az apróságra, de végül széles vigyor jelenik meg az arcomon, ahogy a kutyára sandítok és vállat vonok én is. -Mindig is vágytam egy kutyára.- sandítok rá, majd vissza az ebre és, bár elképesztően örülök a kölyöknek, valahol azért félek is picit, hogy képes leszek-e a hiányos ismereteimmel megfelelően gondoskodni róla, hiszen ez mégis csak egy élőlény, nem egy tárgy vagy egy dolgozó szoba. Valószínűleg úgy fogok vigyázni rá, mint az életemre, mint ahogy a mai reggel emlékére is.
Nem is bírom ki, hogy ne osszam meg vele, mennyire tetszik ez az oldala, de azzal a "bébi"-vel rögtön gondoskodik is róla, hogy nehogy túlságosan beleéljem ebbe magam, bár elég átlátszó próbálkozás arra, hogy menteni próbálja a menthetőt. Ezek után akármilyen undok lesz, úgyis tudni fogom, hogy nem csak olyan tud lenni. Most is, csak húzza az agyamat és az is, csak egy aranyos ugratás, ahogy Kirill "üzenetét" átadja, de nem rontom el a bulit. Úgy teszek, mintha nem tudnám, hogy valójában Ő akarta velem tölteni a napot, vagy legalábbis ezt a részét, ami még mindig érthetetlen de...én is akarom, mert jól érzem magam Vele. -Szerintem, csak szerette volna, hogy megtalasztald, milyen remek társasága van minden nap.- villantok egy szemtelen vigyort.-Szóval, inkább hálás kellene legyél neki.- dobom hátra a hajam a vállam felett, már amennyire ez nálam kivitelezhető, miközben fényezem magam egy picit, de hát ő nevezte most úgy ezt a közös kis ücsörgést, mint "jobb dolog", ami valamiért nagyon hízelgő. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha majd az én társaságomra vágyom, de most mégis itt vagyunk és nem is úgy néz ki, mint aki annyira szenved.
Mondjuk ez a zenéim kapcsán nem biztos, hogy így is marad majd, fel is dobom neki a zongorázás lehetőségét, de tisztán látom rajta, ahogy azt mondja, hogy nincs hangulata hozzá, hogy tényleg nincs. Egy pillanatra kiül rá valami szomorúság vagy nem is tudom mi, én pedig tisztelem annyira, hogy ne akarjam olyasmiről faggatni, amiről nagy eséllyel nem akar beszélni, így csak biccentek egyet lágy mosollyal az arcomon. -Sok mindent hallgatok, de a metál valahogy nem az én stílusom.- kuncogok halkan, majd kisétálok, de tényleg csak annyira, míg felbaktatok a szobába, magamhoz veszem a hangfalat és már indulok is vissza hozzá és Mafláshoz,aki idő közben már kényelembe is helyezte magát a kanapén. Akaratlanul is elmosolyodok őket nézve, majd a kütyümmel kezdek babrálni, hogy megszólaltassam, de közben már azon töprengek, hogy Dimitriy kérdésére mit is feleljek. A zenét elindítom, de csak halkan, majd sóhajtok egy nagyot és elgondolkodok egy pillanatra a válaszon, vagy inkább azon, mennyire legyek őszinte és mennyire avassam be. -Csináltam már pár tervet, csak úgy, unaloműzésből, de helyzettől is függ.- vigyorgok rá zavaromban, vállat is vonok tanácstalanul, miközben Maflásra pillanatok, majd vissza rá.-Egyedül például egész más házat képzelnék el, mint mondjuk, ha valakivel megosztanám. Még, ha csak egy kutyával is.- válaszolom idétlen mosollyal, de aztán kissé oldalra biccentem a fejem és kutakodó pillantásom kékjeibe fúrom.-Na és te? Vagy ez a ház az, amit teljesen az otthonodnak érzel?- kérdezem kíváncsian, mert ha tippelnem kellene, inkább azt mondanám, hogy egy igen magas áron dolgozó lakberendező álmodta meg az egészet, Dimitriy pedig egyszerűen csak megvette vagy épp az apja vette vagy ilyesmi.

How you remind me

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 6:29 pm

Élvezte már annyira a bizalmamat, hogy ne tartsam szükségesnek az állandó monitorozását, bár abból továbbra se engedtem, hogy Kirill nélkül bárhová is menjen. Bíztam benne, de nem ment el az eszem, neki pedig ilyen szempontból szerencséje volt. Számtalan szép és jó emlék mellett elfelejtette azt is, hogy mi minden történt vele az elmúlt hónapokban, emléke sem volt az autóbalesetéről, Igor-ról, vagy éppen arról a zaklató faszról, de nagyjából itt ki is fogytam a pozitívumokból. Nemcsak a jóra kellett volna emlékeznie, hanem minden rosszra is, mert bármennyire is fájt egy-egy rosszabb pillanat, mindegyikre szükség volt ahhoz, hogy végül eljussunk egymáshoz. Lehettem rá dühös, gyűlölhettem vagy csalódhattam benne, de mindent felülírt az a kibaszott szerelem, amit jelenleg annyira próbáltam elfojtani.
Elhintettem egy fél mondatot Maflással kapcsolatban, így már nagyjából sejthette, hogy milyen körülmények közül került ide a kis vakarcs, a gügyögésén viszont nem tudtam nem vigyorogni. Szinte reflexből kúszott nyelvemre a gondolat, amiben majdnem emlékeztettem, hogy ezt már egyszer megbeszéltük, de még épp idejében kapcsoltam, még mielőtt én magam borítottam volna fel ezt az amúgy is ingatag talajon álló kártyavárat. Így is félő volt, hogy egyetlen másodperc alatt leomlik majd az egész, nem kellett még az én közreműködésem is. - Hát, szerencsére nem én vagyok a gazdája - vontam egyet a vállamon, egyúttal jelezve azt is, hogy komolyan gondoltam a reggeli szavaimat. Maflást neki szántam, már abban a pillanatban, mikor meghallottam a nyöszörgését a hideg sikátorban, ennek pedig nem állhatott útjába ez az... emlékezetvesztés.
Ha nem tért volna vissza ilyen hamar az udvarról, talán elkezdtem volna agyalni azon, hogy mi alakulhatott volna másképp, ha már a legelején megpróbálok vele ilyen lenni. Hülyeség volt ez az egész citromos, limonádés maszlag, mert tudtam magamról, hogy ez annak a másik Iris-nak szól. Nem annak, hogy más akartam lenni, vagy barátkozni akartam volna vele, mert ha én is elveszítettem volna a közös emlékeinket, ugyanúgy álltam volna neki ennek az egésznek, mint először. De most képtelen voltam kegyetlenkedni, elvégre akit szeretsz, azt nem bántod, bármi is történjék, és bármennyire is utáld a körülményeket, vagy néha éppen Őt. - Szinte sejtettem - vigyorogtam tovább, mikor végre hangot adott nemtetszésének a bébizéssel kapcsolatban, de ez olyasmi volt, amin nem is akartam változtatni. Hozzászoktam, imádtam vele húzni az agyát, és úgy tűnt, valami soha nem változik. És bárhonnan is néztem, ezek az apró kis morzsák voltak azok, amikbe megérte kapaszkodni. Ami újra és újra emlékeztetett arra, hogy talán rám és az érzéseire nem emlékszik, de Ő ugyanaz a nő, csak lecsupaszítva, és ha egyszer elértem, hogy úgy nézzen rám, talán nyitva a szíve, hogy újra megtörténjen. És ha végképp nem marad más megoldás, ehhez még tudok nyúlni. - Hát látod - pislogtam tovább ártatlanul, miután pimaszkodni kezdett velem Kirill kapcsán, és úgy vázolta az egészet, mintha most éppen Kirill osztogatna parancsokat a főnökének. - Szerintem túl gyengekezű vezető voltam. Majd megbüntetem, ha lesz rá időm - vontam vállat. - Egyelőre van jobb dolgom is - billent oldalra a fejem, közben ujjaim gyengéden végigsimítottak a kutya hátán, mintha így venném fel a simogatás fonalát, amire eddig még nem állt rá a kezem. - Kirill bizonyára meg fogja érteni a döntésedet - bólintottam lassan, mintha éppen valami nagy áldozatot hozott volna a kedvemért - pontosabban, Kirill kedvéért -, de a sunyi vigyorom minden bizonnyal elárulta, hogy ennek az egésznek köze sem volt a bébiszitteréhez. Némileg megköszörültem a torkomat, és kiegyenesedtem a kanapén, a zenére tett javaslatát egy újabb bólintással hagyva jóvá, de ahogy a zongorát említette, ez rögtön átment fejcsóválásba. - Most nem vagyok olyan hangulatban - vallottam be, tőlem szokatlanul őszinte és nyílt hangnemmel, bár ebben valószínűleg közrejátszott az is, hogy nem is olyan régen nem éppen zongorázásra használtuk a hangszert, hanem... valami egészen másra. - Remélem, nem csalódom a zenei ízlésedben. Ha metált kapcsolsz, rögtön tudni fogom, hogy el akarsz üldözni - vigyorodtam el újra, minden egyéb magyarázat nélkül hagyva, hogy miért is nem akarok a zongora mögé ülni, majd lassan magam mellé tettem a kis vakarcsot, aki ahelyett, hogy leszökkent volna a kanapéról, inkább kipécézte magának az egyik kényelmes és puha díszpárnát, és elfeküdt rajta. Bármennyire is tűnt aranyosnak a kis dög, nem sokáig vizslattam, helyette ismét megkerestem Iris tekintetét, és egy újabbat sóhajtottam, közben némileg elmélázva. - És míg megtervezed mások álmainak otthonát, elképzelted már a sajátodat is? - kérdeztem kíváncsiskodva. Viccen kívül is tudtam, hogy nem élheti le az egész életét a nyugati toronyban, néha pedig elidőztem a gondolat mellett, hogy szívesebben élnék egy olyan házban, amit Ő is magáénak érezhet. Túl sok minden volt tervben, túl sok mindent akartam, és most szándékosan behúzatták velem a kézi féket.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 4:40 pm

Iris & Dimitriy

Amint belépek az ajtón, rögtön felém pillant, tekintete pedig úgy mélyed íriszeimbe, mintha legalábbis ki akarná olvasni belőlük, hogy mit csináltunk Maflással vagy, hogy épp mi jár a fejemben és igazából ahogy rám néz, nem is csodálnám, ha erre képes lenne. Eddig is úgy éreztem, hogy a vesémbe lát de most, mintha még kutakodóbbak lennének kékjei, de talán csak arra kíváncsi, nem-e meggondoltam magam azzal kapcsolatban, hogy itt üljön, amíg én dolgozok.
Nem titkolom, hogy arra számítottam, hogy még nem lesz itt, mire visszaérek, kérdésem egyértelműen elárulja, pimasz válasza hallatán pedig megjelenik ajkaimon az a dorgáló mosoly, ami ma reggel már jó párszor látszott. -Legalábbis eddig, még nem volt.- válik pimaszabbá az én vigyorom is, miközben alaposabban felmérem a terepet, de annak láttán, ahogy Maflás lebzsel körülötte és ahogy az ölébe emeli, muszáj vagyok megjegyezni hangosan, és nem csak magamban, hogy mennyire oda van érte az a kutya. Azt már inkább megtartom magamnak, hogy milyen édesen néznek ki együtt.
Töprengtem már azon, hogy honnan hozhatta, mert Dimitriy nem tűnik sem annak a kisállat boltba járó, sem menhelyre járós típusnak, de amikor elárulja, hogy egy sikátorban szedte össze, akaratlanul is megrökönyödök. -Mégis, ki a franc képes magára hagyni egy ilyen édes csöppséget?- kérdezem, de a mondat végére már egész gügyögővé válik a hangom, ahogy Maflás rám pillant, mintha csak tudná, hogy épp róla van szó, majd szomorúan fejet csóválok, de ahogy Dimitriyre terelődik pillantásom, gyengéd mosoly jelenik meg ajkaimon. -De milyen szerencsés, hogy megtaláltad.- bámulok hosszan az arcába, mintha még most is arra keresnék választ, hogy ez a férfi vajon ugyanaz-e, mint akivel tegnap volt szerencsém találkozni, de esküszöm nem tudom. A kegyetlen gengszter kutyát ment a sikátorból, rántottát csinál reggelire és egyébként egész kedvesen viselkedik. Úgy hangzik, mint valami krimi rövid ismertetője a könyv hátulján és nem is bírom ki, hogy ne tudassam vele, mennyire tetszik ez az új hozzáállás részéről, mennyivel kellemesebb a közelében lenni, mint előtte, de mintha csak meg akarna nyugtatni, hogy azért mégsem változott meg teljesen egyetlen éjszaka alatt, rögtön neki áll bébizni és incselkedni. -Annyira rühellem ezt a "bébi"-t.- sóhajtom halkan, de ajkaimon mosoly bújkál attól, amit mond, mert kétségtelen, hogy ha ez így maradna, fenn állna a veszélye annak, hogy még a végén túl jól érezném magam itt és amikor majd mehetnék, már nem akarnék menni. -Azért ne essünk ilyen túlzásokba, de majd igyekszem nem hozzászokni.- válaszolom pimasz ül, bár Őt ismerve szerintem nem kell ettől félni, mert bármilyen kompromisszumot is kötöttünk most, a nyakamat tenném rá, hogy lesznek még nézeteltéréseink. Nem is egy és nem is kicsik, de inkább a jelen helyzettel foglalkozok, ami felemelően békés és nyugodt. -Szoktam is látni rajta, milyen borzasztóan szenved közben.- kuncogok, ahogy Kirillt szóba hozom, de a folytatás hallatán újra csak szélesebbé válik mosolyom, egyik szemöldökömet kétkedve felvonom, és az asztalomnak támaszkodok a fenekemmel. Egyértelműen látszik a bólogatásomból is, hogy egyetlen szavát sem hiszem el, de ez most nem az a fajta hazugság, ami miatt haragudni tudnék rá. Konkrétan ismét elárulja, hogy tényleg velem szeretné tölteni az idejét, még ha ilyen burkoltan is teszi és ez valamiért jól esik, még ha nem is igazán értem, mi késztette erre.-Szóval, ha jól értem, az embered rád hárította inkább a rá bízott feladatot és neked nincs kifogásod ellene?- kérdezem pimaszul, szándékosan úgy forgatva a szavakat, mintha épp azt vonnám kétségbe, hogy Ő itt a főnök, de inkább csak ki akarom szedni belőle a vallomást, miszerint rohadtul nem Kirill kérte ezt tőlem. Ő akarja így. -De lássa csak Kirill, hogy kivel van dolga, azt teszem, amit ilyen szépen kért. Inkább veled leszek ma helyette.- pimaszkodok tovább, a mosoly is csak tovább szélesedik ajkaimon, ahogy próbálok úgy tenni, mintha nem lennék tisztában azzal, hogy Kirill valószínűleg rohadtul nem mondott semmi ilyesmit, sőt, szerintem inkább furcsának találta, hogy Dimitriy most személyesen akar felügyelni, mint ahogy én is érzek ezzel az egésszel kapcsolatban. -Nem bánnád, ha kapcsolnék közben zenét? Mindig úgy dolgozok.- kérdezem végül, ahogy ellököm magam az asztaltól, de mielőtt még az ajtó felé indulnék, pimaszul rá sandítok. -Hacsak nem akarsz inkább te énekelni vagy zongorázni.- biccentem kissé oldalra a fejem incselkedve, ahogy eszembe jut, hogy Ő még ilyet is tud, amivel kétségtelenül levett rögtön az első este a lábamról, de ezt végképp nem árulnám el neki, mennyire meglepett azzal a mutatvánnyal. Még akkor is, ha utána iszonyúan feldühített, mikor Kirillt a nyakamba akasztotta.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 12:27 pm

Nehezen tudtam behatárolni, hogy mi az, ami amúgy is a dolgozószoba részeként funkcionált, és mi az, amit utólag Ő tett hozzá. Abban is biztos voltam, hogy Kirill-ben is lesznek hasonló kérdések, amint belép abba a bizonyos nyugati toronyba, hogy összeszedje az otthagyott cuccaimat, a naplót és a gyűrűt, de még magam sem tudtam, hogy mit kellene kezdenem ezekkel.  Mármint, a holmijaim és a gyűrű sorsa egyértelműnek tűnt, de nem akartam olvasgatni a naplóját, éppen ezért kértem Kirill-t, hogy biztos helyre dugja el, egy olyan zugba, ahol nem akadhat Iris kezei közé, és ahol én sem esek majd kísértésbe. Bár, kicsit sem fűlött a fogam ahhoz, hogy arról olvasgassak, mennyire gyűlölt annak idején, és hogy miket gondolt rólam. Ahhoz most akadt egy életnagyságú kiadásom belőle.
Egy-két fecnin kívül nem nyúltam semmihez, és úgy ültem le a kanapéra, mint aki jól végezte a munkáját, pedig valójában görcsbe rándult a gyomrom. Semmi okom nem volt a nyugodtságra, mert bármilyen hangulatban is telt a reggel, a neheze még csak ezek után fog következni, és továbbra is kérdéses volt, hogyan is kellene pontot tennem ennek az egésznek a végére. A gondolat, ami tegnap elültette magát a fejemben, még mindig nem eresztett el teljesen, és folyamatosan dobolta a fülembe, hogy talán ez egy égi jel, és így akarják megüzenni, hogy nincs keresnivalóm az életében. Hogy... engedjem el. Ettől csak még erősebbé vált a szorítás a gyomrom körül, a torkom egészében kiszáradt, és ugyan a tehetetlenség minden porcikámat uralta azóta is, de nem tudtam félretenni az önzőségemet. Addig nem, míg úgy tűnik, hogy van remény visszakapnom Őt, és ha ehhez meg kell küzdenem érte, hát harcolni fogok bárkivel és bármivel. Akár még saját magammal is, ha netán időközben úgy döntene az elnyomott felem, hogy inkább átvenné az irányítást, csak hogy pontot tehessen kettőnk szerelmi drámájára.
Az ajtó felé fordítottam fejemet, mikor meghallottam a léptek zaját, szinte azonnal megkeresve tekintetét, ahogy belépett a helyiségbe, pár pillanatig tudomást sem véve a már a lábaimnál tobzódó kis vakarcsról. - Nem - ráztam egyet a fejemen, utalva a megbeszélés hosszúságára. - Most nem volt miről jelentenie - fűztem hozzá pimasz pislogással, utalva arra, amit szeretett lépten-nyomon az orrom alá dörgölni, mégpedig hogy Kirill bizonyára részletes beszámolókat ad arról, merre is jár és kikkel. Tény, hogy szerettem mindenről tudni, mert csak így éreztem azt, hogy minden szempontból nálam az irányítás, de ezzel a beteges kontrollmániával már nem egyszer kergettem az őrületbe, és volt egy olyan megérzésem, hogy ez nem is fog egyhamar megváltozni. Meghagytam Őt abban a hitben, hogy Kirill még a lélegzetvételeinek számát is megosztja velem, pedig... ez még csak megközelítőleg sem volt így.
Előrehajoltam, hogy a kis vakarcs után nyúljak, egy halk sóhajtással emelve fel az ölembe, de ha valamiben, hát ebben továbbra is esetlen voltam, bár hozzátartozott az igazsághoz, hogy nem is önmagam szórakoztatásáért hoztam haza ezt a kis dögvészt. - Csak mert én hoztam haza - vontam egyet vállaimon. - Bár annál a hideg sikátornál még én is kellemesebb vagyok, ugye, haver? - fordultam a kutya felé, közben újra sóhajtva egyet, majd kényelmesen hátradőltem, így vizslatva Iris munkához készülődését. Tudatosan próbáltam figyelmen kívül hagyni a megjegyzését, leginkább azért, mert nem akartam már ebbe is belekapaszkodni, mégsem tudtam uralkodni magamon annyira, hogy az a gyengéd melegség ne költözzön mosolyomba, de viszonylag időben elcsíptem. - Ó, bébi, inkább ne akard megszokni. A végén még nem tudnál elengedni - vált incselkedővé a vigyorom, szemtelen pislogással kiegészítve, bár nem sok kétségem volt afelől, hogy most is görcsöt fog kapni a bébizéstől.
Ismét körbehordoztam tekintetemet a helyiségen, továbbra is Maflást tartva az ölemben, legalább úgy pislogva, mintha számomra is új lenne itt minden, de ez azért elég messze állt a valóságtól. - Kirill rettentően hálás neked, amiért megkímélted egy shopping-körúttól - bólogattam nagy átéléssel. - És szeretne megkérni, hogy ha megoldható, inkább velem akarj lenni, mint vele - vontam egyet ártatlanul a vállamon, mintha amúgy nem én találtam volna ki az egészet. - Ne nézz így rám, ezek az Ő szavai.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 06, 2022 7:14 am

Iris & Dimitriy

Próbálok eltekinteni afelett a szócska felett, amit Ő olyan ügyesen kiemel, mintha a jövőben mindez változhatna, bár tény, hogy a mai reggel után, már én sem vagyok teljesen biztos abban, hogy ne történhetne meg bármi. Konkrétan, ezt is nehéz elhinnem, ami most lezajlott, hogy ilyen hangulatban megreggeliztünk együtt és ugye volt idő, amikor szentül hittem azt is, hogy egy ujjal sem érhet majd hozzám... Lassan le kellene szoknom arról, hogy felelőtlen kijelentéseket tegyek, mert újra és újra sikerül rájuk cáfolnom a körülményeknek köszönhetően.
Nem is reagálok inkább, csak a mosolyt őrzöm meg ajkaimon, mintha ezzel ismerném el, hogy most bizony fülön csípett, mert talán már nem zárkózom el annyira előle, mint eleinte, már ha holnap nem arra ébredek, hogy ismét az az undok fagyos ruszki vár idelent, de kezdem azt hinni, hogy talán Őt már nem feltétlenül nekem tartogatja. Mondjuk így meg annak áll fenn a veszélye, hogy talán túlságosan megkedvelem, ami még ijesztőbb, mintha örökké gyűlölnénk egymást, mert egyrészt azt sem tudjuk, meddig tart a házasságunk, másrészt pedig...ez akkor is a maffia. Nem egy életbiztosítás, Ő pedig még mindig rohadtul Dimitriy.
Valószínűleg, ezért sem lenne ajánlatos lerajzolni, ahogy pucéran feszít az újdonsült dolgozó szobám kanapéján, de tény, hogy felérne egy továbbképzéssel, már az is, hogy szimplán megpróbáljak helyette a rajzolásra koncentrálni. Pedig, azok a tetoválások elég rendesen felkeltették a kíváncsiságomat, a vonalzós megjegyzésével pedig, amit megspékel egy pimasz kacsintással és egy pajzán vigyorral, végleg kiérdemel egy kissé dorgáló, de egyébként inkább kedves jelzőt. Mert borzasztó, hogy miatta egész reggel fülig ér a szám és borzasztó, hogy ezt az oldalát egész eddig rejtegette előttem. Az pedig még borzasztóbb, hogy minden második megjegyzésével olyasmire célozgat, amiről végképp megfogadtam, hogy sosem fog megtörténni.
Mosolyogva figyelem, míg kisétál, majd Maflás felé fordulok, hogy felhívjam magamra a figyelmét és egész a hátsó üvegajtóig meg se állok vele, amit aztán kitárok előtte és követem az udvarra. A kis vakarcs fel-alá rohangál, minden létező apróságot megnéz, megnyal vagy megrág picit, nekem pedig továbbra is ott bújkál arcomon a mosoly, ami merőben más, mint az eddig megszokott hangulat. Ha belegondolok, hogy ma a szobámban terveztem egész nap kuksolni...
Végül, amint Maflás kiszórakozza magát és az ajtó felé kezd közelíteni, én is arra veszem az irányt ahelyett, hogy a kertet bámulnám tovább és egyenesen a dolgozó felé veszem az irányt, de amikor kinyitom az ajtót, Dimitriy már ott ücsörög a kanapén. -Azt hittem, hosszabb megbeszélés lesz.- jegyzem meg mosolyogva, kínos arccal, mintha bárhonnan is elkéstem volna, de ki tudja, hogy mióta vár itt vagy, hogy mióta járkáltam az udvaron a gondolataimba révedve és Maflással szórakozva.
Minden esetre a kutya rögtön Dimitriy lábaihoz rohan, én pedig vigyorogva körbe nézek a helyiségben, mit hol találok, szedegetek is össze ezt-azt, miközben olykor-olykor Dimitriy felé sandítok.-Úgy látom, kedvel téged.- nézem mosolyogva a kölyköt, majd Őt is, végül az asztalomnak támaszkodva csípőmmel pár pillanatig, csak gyönyörködök a látványban. Mármint, tök fura egy gengsztert látni egy kölyökkutyával, főleg, ha még jól el is bohóckodnak esetleg. -Ma tényleg egész más vagy, és ezt meg tudnám szokni. - jegyzem meg végül szelíd mosollyal, nem bírom ki, hogy ne hozzam szóba mennyire örülnék, ha ez nem egy múlandó dolog lenne mondjuk, csak a fáradtsága miatt vagy ilyesmi. -Kirill örült a szabadnapnak?- kérdezem végül érdeklődve, vigyorogva, de ennél jobban nem szándékozom a kis megbeszélésükről kérdezni, meg se próbálnék belefolyni a dolgaiban és valószínűleg, Ő sem válaszolna és ez így van jól.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 05, 2022 8:35 pm

Nem tudtam nem vigyorogni, ösztönösen dőltek belőlem a pimaszabbnál pimaszabb megjegyzések, szinte látva a lelki szemeim előtt, ahogy újra talpraáll bennem az a Dimitriy, aki azt hitte, hogy elveszített mindent. Bár az egész egyetlen hajszálon múlt még most is, és nem voltam képes kiírtani magamból az aggályok nyomasztó sokaságát, de már sokkal jobbnak ítéltem a helyzetet, mint mondjuk egy órával ezelőtt. Mert bármi is történt, és ha el is tűnt belőle az a nő, akit mindenáron felkutattam volna, mégis úgy éreztem, hogy pislákolni kezdett valami kis remény. Hogy ez nem a vég, hanem egy új fejezet, és bármennyire is fájt felállni, muszáj volt menni tovább, és addig küzdeni, míg meg nem lesz a megoldás. - Még - emeltem ki egy aprócska szócskát, mikor újfent közölte, hogy a tetoválásaim mutogatásához szintén nem vagyunk eléggé jóban, de ezt a mondatot már nem tudtam komoly ábrázattal fogadni. Tudtam, hogy képes lenne újra padlóra küldeni, mert hiába telt ilyen jó hangulattal ez a reggel, senki nem tudta megmondani előre, hogy mikor történik meg újra, és talán sem erre, sem arra a pár megmaradó emlékére nem támaszkodhatok majd. - Vehetnéd továbbképzésnek - vontam meg vállamat ártatlankodva, bár felesleges volt megjátszanom magamat, tekintve, hogy minden mozdulatomból és szavamból sütött a komiszság, és mindketten tudtuk, hogy ha egyszer eljutna tetoválásaimig, hát kicsit sem tanulási célzattal történne, de kettőnk közül ehhez kapcsolódóan csak nekem voltak emlékeim.
Miután felálltam, nekidőltem az asztalnak, onnan méricskélve Őt, továbbra is kitartva az ártatlankodó imázsom mellett, leginkább azért, mert a kelleténél is jobban szórakoztatott minden reakciója, az pedig, ahogy leplezni próbálta a zavarát, túl kellemes emlékeket idézett fel bennem. Ha tudta volna, hogy ezen már egyszer átmentünk, és ha csak sejtette volna, hogy azóta mi mindent csinált velem, valószínűleg vérvörössé változott volna az arca... még időben útját álltam az emlékeknek, mielőtt kiült volna az arcomra, hogy pontosan min is jár az eszem, bár testem általában nagyobb áruló volt, mint az arcizmaim. Kirill még időben zökkentett ki, el is indultam, még egy utolsó perverz megjegyzést intézve Iris felé, de válasza hallatán egy pár pillanatra földbe gyökerezett a lábam. Keserédes pillanat volt, ahogy borzasztónak nevezett, mert hirtelen túl sok emlék rohamozott meg, ráadásul nem is voltak olyan távoliak, és ha nem távozni készültem volna, valószínűleg ebben a pillanatban győzött volna le a menekülési vágy. Képkockáról képkockára fel tudtam idézni azt, ahogyan borzasztó alaknak nevezett, láttam magam előtt az arcát, hallottam az incselkedő, pimasz hangját, és közben ismét azon kattogtam, hogy hol veszítettem el. - Mondták már. Nem is olyan régen - válaszoltam egy halvány mosollyal a szám sarkában, és bár kellemes emlékek fűztek hozzá, most mégis pokolian éreztem magam miatta.
Még azelőtt leszólítottam Kirill-t, hogy eltűnt volna, és hogy Iris biztosan ne legyen fültanúja az egésznek, beinvitáltam a saját dolgozószobámba. Előre sejtettem, hogy miként is fog reagálni a mondanivalómra, elvégre joggal gondolhatta volna, hogy elment minden maradék eszem is, és nem Iris agyával van itt probléma, hanem az enyémmel, de öröm az ürömben, hogy az igazamról könnyedén meg tudott volna győződni Ő maga is. Újra éreztem, hogyan uralkodik el rajtam a pánik, Kirill előtt ezt soha nem is szégyelltem, mert egy fedél alatt éltünk, látott és hallott már olyat, amibe másnak nem volt betekintése, éppen ezért tartottam alkalmasnak arra a feladatra, hogy eltüntessen mindent, ami felzaklathatja Iris-t. Kezdve a ruháimmal Iris nyugati tornyában, külön kitérve arra a bizonyos naplóra, és arra az igazi gyűrűre, amit tegnap még ott forgatott az ujja körül, most mégsem volt sehol.
Próbáltam rendezni az idegeimet, mikor kiléptem a helyiségből, szinte azonnal a szomszédos helyiség kilincsét lenyomva, de ahogy bedugtam oda az orromat, meg kellett állapítanom, hogy sem Iris, sem a kis vakarcs nem ért még vissza abból a bizonyos levegőzésből. Ami nem is volt feltétlenül hátrány, mert így legalább körbe tudtam nézni, hátha akad itt olyasmi, amit szintén nem kellene meglátnia. Halk neszezéssel nyitogattam ki a fiókokat, hogy meghalljam, ha kint közeledne valaki, egy-két cetlit gyűrve a zsebembe, majd tekintetem a szekrény polcaira tévedt, de ott néhány virágon és dekoráción kívül más nem kapott helyet. Távol álltam attól, hogy elégedett legyek, mert az ideg ismét dolgozni kezdett bennem, ezzel az érzéssel ültem le a sokat emlegetett kanapéra, és hátradőltem, szinte rögtön dobolásba kezdve a saját combjaimon, mintha így akarnám legyőzni a saját frusztráltságomat. Nem túl sok sikerrel.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 05, 2022 6:25 pm

Iris & Dimitriy

Olyan különös ez az egész helyzet, ez a reggel, hogy néha tényleg eltöprengek azon, nem-e csak álmodom az egészet, az agyam kalkulál, hogy akár ilyen is lehetne az életünk, de újra és újra szembesülnöm kell azzal, hogy ez a valóság. Túl vagyunk egy finom rántottán, amit Ő csinált, egy gengszter, akihez kényszerből kellett hozzá mennem és épp mosogatni készülök, mint egy igazi feleség vagy mi. És ez iszonyúan kellemes.
Ha nem lennének meg még így is köztünk a pimasz, incselkedő megjegyzések, már tényleg aggódnék, hogy Dimitriyt komoly fejsérülés érte vagy esetleg a helyére lépett egy klón, de mivel ezekben nem szűkölködünk és a felhozott érveivel egyébként is egyet tudok érteni, talán tényleg ideje lenne elengednem magam és reménykedni abban, hogy nem rabságként kell majd megélnem ezt a ki tudja mennyi időt. Mert ezt a Dimitriyt, aki jó fej és még beszélgetést is kezdeményez, sőt, a munkám felől érdeklődik, még akár meg is kedvelném.
Ahogy visszakérdez, csak biccentek egyet, de nem bírom megállni, hogy most ne én kezdeményezzem azt a pimasz játékot köztünk, ahogy a külsejével kapcsolatban kezdek hangosan töprengni, mintha egyébként nem lenne szent meggyőződésem, hogy a póló alatt is olyasmi rejlik, amit bárki szívesen lerajzolna, Ő pedig egy pillanatra sem jön zavarba. Azzal az egyre gyakrabban megvillantott pofátlan vigyorával ajánlja fel, hogy akár meg is mutatja, mit rejteget a ruha alatt tetkóstól, mindenestől, de én inkább csak magamhoz veszem a poharakat és visszasétálok a mosogatóhoz. -Ennyire se vagyunk még jóban.- kuncogok zavaromban és valószínűleg akkor is pipacs vörös lenne a fejem, ha pucéran ledőlne arra a kanapéra, nekem meg neki kellene állnom rajzolni.
Nem az a fajta művész vagyok, aki ilyesmivel foglalkozik és erre finoman fel is hívom a figyelmét, bár nem vagyok biztos benne, hogy a zavaromról, amit már az elképzelt jelenet is okoz bennem, nem árulkodik a hangom vagy a testbeszédem. Ő persze ártatlanságot színlel, tagadja, hogy bármi ilyesmi eszébe jutott volna, de annyira azért már ismerem, hogy tudjam, semmivel kapcsolatban nincs egyetlen ártatlan gondolata sem és az igazat megvallva, ez nagyon tetszik benne. Ez a pasi tetőtől talpig maga a bűn, a szó ijesztő és a lehető legvonzóbb értelmében is. -Hát persze, hogy nem tudod, miről beszélek. - dünnyögöm kétkedve, kezeim pedig már szorgosan járnak, hogy azt a pár edényt elmossam, de mielőtt még végeznék, érezhetően megváltozik a hangulat, ahogy Kirillt említi és valami fontos megbeszélnivalót, ami után majd betér hozzám a dolgozóba.
Hátra sanditok rá a vállam felett és egy félénk mosoly kíséretében bólintok, mintha csak most jutna eszembe ma reggel először, hogy egyébként miféle megbeszéltései szoktak lenni, de igazából most, még ez sem tudja elvenni a jókedvemet. -Menj csak nyugodtan. Én még úgyis kiviszem előtte Maflást levegőzni egyet.- mosolygok rá, ahogy megtörlöm a kezeimet, majd csendben figyelem, ahogy kifelé indul a konyhából, de megtorpan egy pillanatra én pedig kíváncsian fürkészem az arcát, vajon miért.
Elnevetem magam a perverz megjegyzésén, kacsintását látva a fejemet csóválom, miközben egyik kezemmel megtámaszkodok a pulton, másikat pedig a csípőmre vágom egy drámai sóhaj kíséretében. -Borzasztó vagy, Dimitriy.-vigyorgok rá ajkamba harapva, ami remélhetőleg egyértelművé teszi számára, hogy ez a szó most nem feltétlenül azt akarja jelenteni, mint amit, mert jelen pillanatban a legborzasztóbbnak azt látom benne, hogy folyamatosan igyekszik zavarba hozni, ez pedig egyáltalán nem olyasmi, amit ne élveznék.
Miközben kisétál is tovább mosolygok, igazából nem is értem, hogy mi történt az imént, hogy mi folyik itt ma reggel, de már eljutottam arra a szintre, hogy annyira már nem is érdekel. Az ajándékba kapott kutyára sandítok, cuppogok is neki egyet, mire kíváncsian felemeli a buksiját és oldalra fordítja, mintha csak várná, hogy most mi következik, én pedig megpaskolom a lábaimat kissé lehajolva hozzá és magamhoz édesgetem. -Gyere, kis haver. Megmutatom a mosdót.- mosolygok rá csupa szeretettel, mert hiába csak most reggel láttam először, máris imádom ezt a kis négylábút és valószínűleg mindig eszembe fogja juttatni ezt a mai reggelt.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 05, 2022 4:05 pm

Kisebb csodának tudtam be, hogy sikerült egy ilyen békés, kellemes hangulatot kialakítani ehhez a reggelihez, főleg azok után, amibe épp belekeveredtünk. Az agyam nem hagyott nyugodni, folyamatosan zakatolt, vergődve a gondolatok között, de legalább Ő nem nehezítette tovább azzal, hogy megpróbáljon belém taposni. Pedig, nem így indult az elején, és amikor bedugta a fejét a konyhába ma reggel, láttam is a tekintetében, hogy szíve szerint inkább kivonulna a konyhából, semmint hogy velem szívjon egy levegőt. Én viszont egészen más okokból akartam Őt elkerülni ma, még ha evett is volna a fene, amiért távol vagyok tőle, de iszonyúan féltem, hogy milyen hatással lesz rám ez az új, pontosabban, régi énje. Hogy mennyi emléke marad majd meg, és hogy ez miként fog megmutatkozni. A fáradságomat mondjuk nem tudtam titkolni, és ezen az a pár korty kávé sem segített, de kevésbé éreztem az álmosságot és nyúzottságot. Túlságosan is magával ragadott ez a hangulat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy semmi nem változott, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnék.
Nem szállt vitába velem, mikor közöltem vele, hogy nem vagyok hajlandó mosogatni, Ő pedig nem is tiltakozott, összegyűjtötte a tányérokat, de a tekintetem egy pillanatra sem engedte el, míg odavonult a mosogató mellé. Sikerült elfojtanom egy lemondó sóhajt, ahogy ringó fenekét fürkésztem menet közben, és csak akkor vettem le róla a szemeimet, mikor visszanézett az asztalra, nyilván azt ellenőrizni, hogy mi maradt még itt, így nagy kortyokkal igyekeztem eltüntetni a poharam tartalmát, csak hogy át tudjam neki nyújtani, mikor újra megjelent mellettem, és Ő is elkezdte iszogatni a sajátját. - Szóval egy lakópark - ismételtem el szavait, bár annyiban tényleg újdonságnak hatott az információ, hogy előtte csak nagyon ritkán beszélt a munkájáról. Épp annyira ritkán, mint én, de én a magam részéről amúgy sem szerettem volna, ha találkozik a viselt dolgaimmal. Elég volt ezen a szinten benne élnie, nem még azzal traktálni, hogy mi történik, és ilyen szempontból még hálásnak is kellett volna lennem, amiért elfelejtette, hogyan ért véget a perverz zaklatója, vagy hogy milyen az,, mikor vérző sebekkel érek haza. Pedig tudtam, hogy nem védhetem meg mindentől, ennek ellenére meg akartam próbálni. - Így már főleg nem értem, miért nem inkább engem rajzolsz le. Sokkal érdekesebb vagyok, mint egy szűk, élettér-nélküli lakópark. És nekem még tetoválásaim is vannak - küldtem felé pimasz vigyort, előredőlve a széken, hogy könyökömmel megtámaszkodjak az asztallapon. - Megmutassam? - kérdeztem vissza szemtelenül, mikor épp azt kérdőjelezte meg, hogy mennyire lehetek jó alapanyag, a ravasz kis vigyorom pedig egyértelműen elárulta, hogy komolyan beszélek. Amúgy sem voltam szégyenlős, Ő pedig már látta és érezte is, amit lehetett, még ha nem is... emlékezett rá.
Végül megköszörültem a torkomat, ahogy visszasétált a mosogatóhoz, tekintetem pedig újfent követte minden lépését, egy ártatlankodó vállvonással reagálva arra a felvetésre, hogy valószínűleg más műfajú rajzolgatásra gondoltam, de ez az iménti kis közjáték után annyira már nem is volt kérdéses. Nem kellett rám néznie ahhoz, hogy tudjam, mi jár a fejében, éreztem a hangján, hogy kicsi választja el a pirongástól, és ugyan kitoltam magam alól a széket, hogy felálljak, de nem akartam még erősebb nyomás alá helyezni, így inkább az asztalnak döntöttem a hátsómat, miközben összekulcsoltam karjaimat a mellkasom előtt. - Fogalmam sincs, miről beszélsz - szólaltam meg, szándékosan tettetve hülyének magamat egy élénk vigyorral, miközben végignyaltam alsó ajkamat, és csak amiatt szakadt el tőle a tekintetem, hogy megpillantottam a folyosó végén elhaladni Kirill-t. Mint valami józanító pofon, úgy kaptam észbe, a kellemes hangulatot pedig ölni kezdte az az őrjítő idegesség, amit tegnap délután óta folyamatosan éreztem. - Van egy kis megbeszélnivalóm Kirill-lel, de utánad megyek a dolgozószobádba - szólaltam meg aztán halkan, kicsit visszavéve az eddigi jókedvemből, ahogy a feszültség újra uralni kezdte a porcikáimat. El is indultam, hogy elcsípjem az emberemet, és megosszam vele az új felállást, és azt, hogy amíg Iris a dolgozószobájában van, mit kell Kirill-nek elintéznie, de még egy pillanatra megtorpantam, és újra megkerestem íriszeit. - Alig várom, hogy lássak egy vonalzót a kezedben - vigyorodtam el, kiegészítve egy pofátlan kacsintással, mintha a most felgyülemlő negatív érzéseket ezzel akartam volna tompítani, majd zsebre vágtam mindkét kezemet, és elindultam Kirill után, azzal az eltökélt szándékkal, hogy ez a megbeszélés maximum tíz percet vesz majd igénybe. Nagyjából ennyi időt még csak-csak kibírok a feleségem nélkül.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Júl. 05, 2022 3:18 pm

Iris & Dimitriy

Kicsit összezavar a vacsora említésével, mert nem igazán tudom eldönteni, hogy most meginvitált vagy csak konkrétan közölni akarta, hogy a tequila meg a citrom nem igazán illik a reggeli mellé, így inkább nem is reagálok különösebben, csak elmosolyodok és vállat vonok. Mintha nem futna végig az agyamon, hogy ez átvitt értelemben mit jelenthet, pedig az, ahogy az ajkamba harapok csak, hogy elrejtsem a zavaromat, valószínűleg pont, hogy árulkodik róla.
Inkább kíváncsiskodok picit, mert őszintén meglep, hogy szemmel láthatóan ráérős napja van ma, másképp nem is ajánlotta volna fel, hogy akár be is társulhat mellém a dolgozóba, míg én rajzolgatok, kihasználva a lehetőséget pedig, rá is bízom akkor már a kutya felügyeletét is, ha már ott akar lebzselni körülöttem. Ez persze nem igazán nyeri el a tetszését, de azért látszik rajta, hogy nem sikerült elriasztanom vele, máris azt tervezgeti, hogyan fog horkolni a kanapémon. -Azért egy picit lehet, hogy hagynálak pihenni.- vigyorgok rá jókedvűen, hiszen egyértelműen látszik rajta most is a fáradtság, bár őszintén sejtésem sincs, mi miatt lehetett olyan pocsék éjszakája, nem látok bele a dolgaiba, nem is akarok, de valami komoly dolognak kellett történnie, hiszen nem ma kezdte a "pályáját" és eddig nem úgy tűnt, hogy rosszul aludna.
Bár nem is értem, hogy evés közben, egyáltalán miért gondolkozok ilyesmin, miért érdekel, hogy jól aludt-e vagy sem, de tény, hogy ez a mostani Dimitriy egész másképp viszonyul hozzám és ezáltal én is más szemmel nézek rá. Még a végén sűrűbben lesz kedvem lejönni a nyugati toronyból, hogy akár máskor is együtt reggelizhessünk. -Ha már összedobtad a rántottát, úgy fair, ha én elmosogatok.- értek vele egyet mosolyogva, ami megint valami egészen új dolog, hiszen eddig általában inkább ellenkeztem mindenben, amiben csak lehetett, de hát...reggelit csinált. Ez azért nem kis dolog egy maffiavezértől.
Végül én is eltüntetem az utolsó falatot is a tányéromról, miközben Ő már javában szürcsöli a gyümölcslevet, fel is állok a helyemről, majd magamhoz véve a tányérokat a mosogató felé indulok és odagyűjtöm a serpenyőt meg a vágódeszkát is a késsel. -Most éppen egy lakóparkon dolgozom, de még elég kezdetlegesek a tervek. Folyópart viszont, tényleg van a környéken.- sétálok vissza az asztalhoz, hogy a poharamat magamhoz vegyem, amiben még akad némi innivalót, neki is látok kortyolgatni, de a következő szavait hallva leengedem kezemet a pohárral és félre biccentett fejjel, összeszűkült szemekkel méricskélni kezdem. -Az arcod egész jól mutatna, de a többiről nem tudhatom biztosan, hogy jó alapanyag-e.- vonok vállat pimasz mosollyal ajkaimon, szándékosan cukkolva, bár őszintén szólva az alapján, amit tegnap éreztem és, amit a pólók vagy épp az ingek engednek láttatni, le merném fogadni, hogy a teste nagyon is...jó alapanyag. -A portrékban amúgy sem vagyok annyira jó.- vonok végül vállat, majd kiürítem a poharamat és, ha Dimitriy is végzett a gyümölcslével, az övét is elveszem, hogy azokkal együtt induljak vissza a mosogatóhoz. Neki is látok a műveletnek, újra elképedve azon, mennyire hétköznapi ez az egész helyzet és, hogy mennyire jól érzem magam ebben a helyzetben, de közben nem hagyom ki a lehetőséget, hogy ne pimaszkodjak tovább. -Egyébként is van egy olyan érzésem, hogy te egész más műfajra gondoltál.- sandítok rá vigyorogva a vállam felett, de már attól is elpirulok, ha csak elképzelem, milyen lenne Őt megpróbálni lerajzolni, ahogy a kanapén fekszik...meztelenül, kellőképpen zavarba is jövök a gondolattól, így inkább az edényekre koncentrálok, mintha minimum egy atombombát próbálnék épp hatástalanítani.

Kicsit még

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Júl. 04, 2022 9:42 pm

- Igazad lehet - biccentettem egyet elmélázva, de semmilyen jelét nem adtam annak, hogy bármi komolyat vagy mélyreszántót akarnék mondani. - A tequila inkább egy vacsora utánra való - mondtam, bár elég erősen lesarkítva a tényleges mondanivalót, mielőtt azt gondolta volna, hogy ez nyílt felhívás volt keringőre. Bár, inkább csak lehetőséget adtam neki, hogy Ő döntse el, minek tekinti. A limonádé helyett szívesebben párosítottam a tequilát a már említett citrom mellé, ez a gondolat pedig akaratlanul is magával hozta annak az emlékét, hogy mit is csináltam vele utoljára, mikor alkohol került a kezeim közé. A keserű, sötét színű lötty sokkal édesebbé vált, amint a bőrére került, a forróság pedig, ami akkor és ott belőle áradt, egyetlen pillanat alatt hozta ki belőlem a szeszélyes vadállatot. Vagy, ki minek akarta nevezni. Nem szerettem a múltban élni, de a most történtek fényében szívesen visszamenekültem volna egy héttel ezelőttre, amikor minden annyira tökéletesnek tűnt közöttünk. Újra látni akartam azt a mosolyt, a csillogó íriszeket, ahogy az ujjára került az azóta már lábakelt gyűrű, látni akartam a vágyat, amit a lakosztályunk majdnem minden négyzetméterén csillapítani próbáltunk, és igen, ismét a köldökéből akartam kikortyolni valami fanyar löttyöt. Puszta kézzel képes lettem volna megölni azt, aki a felelőse volt ennek a dolognak, már ha volt egyáltalán, és ez az egész nem valami... emberi dolog, de Kirill után az első utam úgyis a családunk doktorához vezetne, aki egyszer már helyretette Iris bokáját.
Egy jó nagy korty gyümölcslé után én is megkóstoltam a saját mesterművemet, bár így utólag nem tűnt nagy kunsztnak, és az Ő reakciója is azt mutatta, hogy amúgy egész jól sikerült. Ez kevés volt ahhoz, hogy büszkeséget érezzek, elvégre ez csak egy rántotta, tojásból és zöldségekből, ráadásul végig ott állt mellettem, nyilván szólt volna, ha valamit szarul csinálok, de azért bíztam benne, hogy nem ez a maximum, amit jelenleg nyújtani tudok. Elég nagy visszafejlődés lett volna, bár ilyen zakatoló szívvel és kikezdett idegekkel szinte csodának éltem meg, hogy nem reszketett mindkét kezem. Talán az arcán időző mosoly nyugtatott le, méghozzá úgy, hogy még csak sejtése sem volt arról, milyen jótékony hatást gyakorol rám.
Megjátszott méltatlankodással sóhajtottam fel, mikor rám ruházta a kutya bébiszitterének szerepét, de szám sarkában ott maradt az az incselkedő vigyor, miközben továbbra is a rántottát tömtem magamba. - Ennyit a semmittevésről - húztam el a számat, bár nem volt bennem neheztelés, éppen ellenkezőleg. Amúgy sem tudtam, milyen unatkozni, túl feszes tempójú életet éltem ahhoz, hogy nyugton tudjak maradni, de Ő ebből jelenleg nem látott még sokat. Én viszont már hozzászoktam, hogy míg a napokat külön töltjük, távol egymástól, addig az éjszakákat olyan szorosan egymásba bújva, mintha tényleg nem létezne holnap, és... tegnap éjszaka még fel sem fogtam igazán, hogy erről is le kell mondanom. Újra hozzá kell szoknom a saját ágyamhoz, a magányhoz, és ki tudja, talán altatóként jó szolgáltatot tehet még némi vodka is, ha úgy kívánja a helyzet. - De ha elkezdek horkolni az új kanapédon, remélem felébresztesz - vigyorodtam el ismét, letéve a villát az ezúttal már üres tányér szélére, és a gyümölcslével a kezemben ismét hátradőltem, a pereme felett fürkészve tekintetét, ahogy néha belekortyoltam a pohárba. Szerettem volna kicsit belefeledkezni a pillanatba, elveszni a szemei mélyében, de nem akartam felhívni magamra a figyelmet, így inkább megembereltem saját magam. - Mosogatni nem én fogok - szólaltam meg váratlanul, ellentmondást nem tűrő hangon, miközben pimaszul a homlokomra szaladt az egyik szemöldököm. Annyi mindent akartam neki mondani, egyszerűen csak mesélni, beszélni hozzá, de bármi is hagyta volna el a számat, nem passzolt volna az általa vizionált Dimitriy-hez, bennem pedig már tényleg nem maradt elég erő ahhoz, hogy végigjátsszuk ugyanazt, amit tegnap. Ő nem emlékezett rá, de én igen. - És mit fogsz rajzolgatni? Csak nem egy hatalmas irodaházat a folyópartra? - kérdeztem kíváncsian, az utolsó kortyokat tüntetve el a pohárból. - Vagy azért akarsz a kanapédon látni, hogy engem rajzolj le? Ne is tagadd, hogy élveznéd - vigyorodtam el pofátlanul, nem is rejtve véka alá, hogy zavarba akarom hozni, mert imádtam, ha pírfoltok lepik el az arcát, szavaimmal visszaidézve az előbbi kis szócsatánkat a portré festésről. Nem mintha amúgy eljutnék a megfestéséig, ha meztelenül feküdne előttem...

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - back to the beginning
Vissza az elejére 
6 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: