M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - back to the beginning
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - back to the beginning 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - back to the beginning AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 12:45 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Iris & Dimitriy

Saját magammal kell harcot vívnom, mert egy részem mást sem akar, mint tovább csókolni és megszüntetni az általam felhúzott határt, lerángatni Róla ezt a nyamvadt pólót, hogy végre ne csak az ujjam hegyével érinthessem forró bőrét, mint ahogy az edzőteremben tettem, de a másik részem tudja, hogy kell az a határ és kell némi idő. Nem akarok ész nélkül belefutni valamibe, ami fenekestül felfordítana mindent, ami teljesen megváltoztatná a hétköznapokat.
Bármennyire is vonzódom hozzá, bármennyire is akarom azt a második, majd a harmadik, negyedik, ötödik randit, nem szabad elfelejtenem, hogy kicsoda Ő és annak ellenére, ahogy ma bánt velem, át kell gondolnom, hogy képes lennék-e elviselni a gondolatot, hogy egyébként mi is a "munkája". Ma színét se láttam a maffiózónak, talán egy időre meg is feledkeztem róla, de mi lesz, ha úgy jön haza, hogy egyértelműen tudom, épp most nyírt ki valakit. Rá kell jönnöm, végig kell gondolnom, hogy képes lennék-e eltekinteni az élete azon részéről, szemet hunyni és magamba fojtani az erkölcseimet, bár tekintve, hogy ma egy egész más arcát láttam, egy sokkal törődőbb, figyelmesebben férfit, az az érzésem most, hogy talán menne.
Őrjítő az a vágy, amit éleszt bennem és, ami érezhetően benne is tombol, amitől csókunk egyre mohóbbá válik, testem forrón lüktetve simul hozzá, de még mindig sikerül megálljt parancsolni magunknak, kiszakadni a mámoros pillanatból és míg homlokunk újra egymásnak támaszt, a lefekvést hozza szóba. Mármint azt, hogy én elmegyek aludni, amihez nem túl sok kedvem van, egyszerűen nem akaródzik elszakadnom teste forróságától, de felvetődik bennem, hogy talán nem véletlenül említi ezt meg.
Nyelek egy nagyot és ajkamba harapok, ahogy szavaival is alá támasztja a sejtésemet, egy apró mosoly kíséretében pedig bólintok egyet, tudomásul véve, hogy ezt is, mint ma oly' sok mindent, miattam teszi. -Rendben.- súgom válaszul, igyekszem nem tudomást venni testem borzongásáról, amit a szavai váltanak ki belőlem, mert a fantáziám máris meglódul, milyen is lenne az, ha nem tudna már megállni, végül pedig sóhajtok egy nagyot, amivel egy időben még utoljára, alaposan magamba szívom illatát és hátrébb húzódok tőle picit. -Már, ha időben hazaérsz és nem fogok még aludni.- vigyorodok el én magam is, kezem finoman arcára csúszik, majd már jóval nyugodtabban, kellőképpen lehűtve magam hajolok ajkaihoz, hogy egy lágy, de gyors csókot leheljek rájuk. -Csodálatos este volt. Köszönöm.- súgom mosolyogva, tekintetem még pár pillanatra elmerül övéiben, majd ellépek Tőle lassan, kezemet finoman lecsúsztatva vállán és mosolyogva az ajtó felé indulok. Nem bírom megállni, hogy ne pillantsak vissza rá, mielőtt még kilépek a nappaliból, de aztán a lépcső felé veszem az irányt és egy hatalmas sóhaj, meg fülig érő vigyor kíséretében a szobába indulok. Ettől féltem a legjobban, hogy majd közelebb férkőzik hozzám, mint kellene, most mégse félelmet érzek, hanem inkább boldogságot és nyugalmat. És azt, hogy totálisan végem van.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - back to the beginning QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 12:08 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Szinte semmilyen kapcsolatom nem maradt a külvilággal, a zenét mintha elvágták volna, egyedül Őt éreztem, ahogy teste még szorosabban simult, és egy adott ponton túl úgy éreztem, hogy ha nem húzza be a kéziféket helyettem, nem leszek képes megálljt parancsolni az ösztöneimnek. Ahhoz képest, hogy nemrég még masszívan álltam a sarat, most minden kapaszkodó megszűnt, egyedül a csókja maradt, ebbe támaszkodtam, és nem voltam rest olyan mohón falni ajkait, ahogy mindig is tettem, mintha az elmúlt két nap meg sem történt volna, még mindig ugyanazt a nőt tartva a karjaimban, aki néhány napja ragyogó szemekkel fürkészte a spanyol naplementét. Nem létezett kétféle vágy, ahogy kétféle szerelem sem, de már ez az egy is készült felemészteni, ahogy az izgalom és a pillanat varázsa teljesen maga alá gyűrt.
Még azelőtt elszakadt tőlem, hogy messzire merészkedtem volna, újra a tudtomra hozva, hogy az első randin nem akar messzire menni, de bármit is mondott vagy gondolt, a teste egészen más nyelvet beszélt. Vágyott az érintésre, én pedig nem is húztam el róla a kezemet, finoman cirógattam hátát, majd mielőtt válaszolhatott volna incselkedő kérdésemre, már újra csókoltam is. Nem tudtam betelni vele, de nem is akartam, bár egy pillanatra eszembe jutott, hogy ha a bőröm tovább forr, egyszerűen meggyulladok és magammal rántom Őt is. Már eddig sem tudtam elrejteni vagy gátat szabni a bennem tomboló vágynak, piszkosul kívántam minden porcikáját, fejemben pedig újra és újra lejátszódott a kép, ahogy felcipelem a hálószobába, majd megszabadítom a ruháitól. Apró kis borsószemmé zsugorodott a gyomrom, annak ellenére, hogy nem egyszer láttam már meztelenül, és nem egyszer reszketett már meg alattam az átélt gyönyörtől, újra éreztem magam körül izmai gyengéd szorítását, ölelő karjait, tüzes csókjait, ettől pedig hatalmasat kellett nyelnem, egyből azután, hogy ismét megszakadt a csókunk. Túl intenzív volt az érzés, az, ahogy hozzám simult, mellei pedig a mellkasomnak préselődtek, miközben ujjai végigsimítottak hátamon. - Tartani akarom magam ahhoz, amit kértél - bukott ki belőlem, újra nyelve egyet, kezem pedig visszatért hátáról, gyengéden simítva végig ujjaimat az arcán. - De ha ezt tovább folytatjuk... - húztam végig mutatóujjamat alsó ajkán. -, nem fogok tudni megállni - vallottam be halkan, de kicsit sem szégyelltem magam emiatt. Leginkább azért, mert rajta is éreztem ugyanezt a vágyat, és bár tudtam volna, hogy miből meríti ezt az erőt, ami végül arra késztette, hogy képes legyen leállítani. - Táncolhatunk holnap is. Mutatok egy-két új lépést - vigyorodtam el, és annak ellenére, hogy burkoltan éppen azt kértem tőle, hogy inkább menjen fel, nem tudtam nem jókedvűen pislogni rá. A kis fiaskó okozta merev és rideg hangulatból már nem maradt semmi, talán tényleg belátta, hogy nem akartam semmi rosszat, az pedig, hogy utánam jött, egyben azt is jelentette, hogy nem adhatom fel. Amíg csak halványan is, de volt remény, ki kellett tartanom, és most már pontosan emlékeztem arra, hogy miért is éri meg.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - back to the beginning 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Júl. 23, 2022 9:56 am

Iris & Dimitriy

Csak egyetlen, rövid, aprócska mozdulat az, amivel próbálok jelezni neki, a tudtára adni, hogy mennyire vágyom arra a csókra, aminek az asztalnál olyan csúnyán vetettem véget, mégis olyan, mintha egy gátat szakítanék át vele. Egyetlen tétova pillanatig húzódik el tőlem, mintha próbálna még egy utolsó szalmaszálba kapaszkodni, de aztán olyan heves csókkal forr ajkaimra, hogy abból minden vágya, de még valami különös ragaszkodás is kiérződik. Úgy szorít magához, ahogy a fuldokló kaphat a mentőöv után, mintha ezen múlna a létezése. Testünk minden lehetséges része összesimul, egymásnak feszül, mégis úgy érzem, hogy még közelebb akarok lenni hozzá, még többet érezni belőle, ebből az őrjítő forróságból, ami még mindig magában hordozza a veszélyt, hogy talán megéget, de már azt se bánom, ha így lesz.
Lüktető, forró csókunktól meglódul a vérem, szinte levegőt se kapok, de jelenleg úgy érzem, hogy arra van a legkevésbé szükségem, mert sokkal jobban kell ez a mámorító csók és mindaz, ami kiérződik belőle, teste borzongásából, ahogy halkan felszisszen, mikor csípőm ágyékának feszül. Érzem, miféle hatással vagyok rá, milyen vágy éledt fel benne, halkan bele is nyögök a csókba, mert ugyanez tombol bennem is, mégis próbálom megőrizni a hideg vérem, mert bármi is ez, ami elkezdett kialakulni köztünk, nem akarom elrontani vagy elkapkodni. Főleg, mert még azt se tudom, hogy pontosan mi is ez.
Lihegve szakítom meg csókunkat, de nem túl messzire húzódok Tőle, nem akarok még kibontakozni ebből a perzselő forróságból, miközben elsuttogok pár józanító szót, tovább karolom nyakát, melleim újra és újra mellkasának feszülnek, ahogy próbálok levegőhöz jutni, ahogy Ő is ugyanezzel próbálkozik, ami apró mosolyt is csal ajkaimra, mint ahogy a költői kérdése is. Mert nem várja meg a válaszomat, talán nincs is szükség rá, hiszen az újabb csókot ugyanolyan mohón viszonzom, ugyanúgy többet akarok belőle és már kezeim is bátrabban indulnak meg testén, ahogy végig simítok hátán. Még a pólón keresztül is érzem, milyen forró a bőre, miként feszülnek meg rajta az izmok és, bár újra elszakadunk egymástól, most sem távolodunk el. -És, ha még nem akarok aludni?- kérdezek vissza halkan, ahogy homlokunk újra egymáshoz ér, kezem nyakára, arcára csúszik, hüvelykujjam futólag ajkán simít, én pedig nyelek egy nagyot, mert megfordul a fejemben, hogy talán épp a kérésem miatt veti ezt fel. -Táncolhatnánk még.- mosolyodok el végül, de elég tétovára sikeredik és tekintetem is hezitálásról árulkodik, mert ha úgy érzi, hogy az lenne biztonságosabb, ha elvonulnék a kis tornyomba, akkor megteszem. Nem akarom szándékosan kínozni, gyötörni, mert azt már tudom, hogy úgyis próbálná visszafogni magát. -Jobb lenne, ha mennék?- nyelek egy nagyot újra, kicsit el is húzom tőle homlokomat, hogy a szemeibe tudjak nézni, kezem pedig nyakáról vállára simít, mintha így akarnám valamivel szolidabbá tenni a helyzetet, bár tekintve, hogy még mindig hozzá vagyok préselődve, valószínűleg nem sok értelme van ennek.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - back to the beginning BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - back to the beginning A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - back to the beginning A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 10:21 pm

Ahogy most ismét itt állt, közvetlenül előttem, testével szorosan hozzám préselődve, szinte teljesen elfelejtettem azt a zűrzavaros érzelmi kavalkádot, ami tegnap tombolt végig rajtam. Amikor megállt előttem, és bevallotta, hogy nem emlékszik semmire, miközben eluralta a reszkető félelem, egy világ dőlt össze bennem is. Akkor és ott úgy tűnt, mintha kirántották volna alólam a talajt, és mindaz, amit együtt, közösen építettünk fel, darabjaira hullott. iszonyú tehetetlenséget éreztem, mikor magára hagytam Őt, ugyanez uralt, miközben álomra próbáltam hajtani a fejemet, és nem egyszer visszaköszönt a mai nap során is, de ez a nap is olyan volt, mint az a bizonyos hullámvasút, amire folyton folyvást felültettük egymást. Egyszer fenn, egyszer lenn, és míg egyszer gyengéd incselkedéssel csalt mosolyt az arcomra, a következőben eltaszított, de a helyében minden bizonnyal én is ezt tettem volna. Pedig amikor kiszakította magát a konyhában elcsattant csókból, tényleg elhittem, hogy valami visszafordíthatatlanba tenyereltem, és soha nem látom majd viszont azt az Iris-t, aki olyan szerelemmel és gyengédséggel tudott rám nézni, hogy abba még most is belerándult a szívem.
Helyette itt volt Ő, emlékek nélkül, mégis ugyanaz a parázs szunnyadozott kettőnk között, a testünknek szinte nem is volt szüksége arra, hogy bármit is eldöntsünk, mert maguktól kommunikáltak egymással, a láng viszont, ami felcsapott a parázsból, olyasmi volt, amire nem is számítottam. Egyértelmű volt, hogy jelezni akart, mikor ajka gyengéden végigsimult az enyémen, én pedig csak pár pillanatig hezitáltam, egy pillanatra elhajolva tőle. Nem először készültem megszegni a neki tett ígéretemet, de a korábbi apropó is olyasmi volt, ami egy őrjítő mámorhoz vezetett, és ha ma nem is állt úgy a a helyzet, hogy bármi is történjen közöttünk, nem voltam képes lemondani erről a csókról. Most, hogy egyértelművé tette, már nem.
Elkapott a hév, és amint ajkai után kaptam, a szenvedély és a mohó vágy szinte azonnal a csókba költözött, és miközben nyelvem kutatni kezdte az övét, már nyúltam is köré, hogy még szorosabban vonjam magamhoz. Ő pedig jött és belesimult az ölelésbe, halkan a csókba szisszentem, mikor csípője nekem feszült, de egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy titkoljam, milyen hatást gyakorolt testemre már csupán ennyivel. Vágytam rá, szó szerint reszkettem a lüktetéstől, amit pillanatok alatt váltott ki belőlem, közben szinte úgy szorítva, mintha azt akartam volna, hogy testünk eggyé váljon, bízva abban, hogy a pillanatnyi hév miatt nem okozok neki fájdalmat. Minden elmosódott előttem, ebből az állapotból pedig Ő maga zökkentett ki, mikor elszakadt tőlem, én pedig ismét elkezdtem levegő után kapkodni, olyan forróságot érezve magamban, hogy szinte hiányoltam magamról az izzadságcseppeket. - Oké - bukott ki belőlem, de az egyetértésem ellenére sem eresztettem el nyakát, ujjaim finoman érintették bőrét, tekintetem pedig újra kutatni kezdte íriszeit. Majdnem elragadtattam magam, de tisztában voltam vele, hogy ha nekem el is megy minden eszem, Ő még mindig tudott helyettem gondolkodni. - Maradjunk a csóknál - ismételtem el szavait. - De... csak egy csóknál vagy...? - jelent meg egy komisz kis vigyor a szám szélében, de jelenleg túl önzőnek bizonyultam ahhoz, hogy megvárjam a válaszát, újra visszahajoltam ajkaira, ott folytatva, ahol az előbb kivált a csókból, de már némi józanságot összekapartam magamban ahhoz, hogy tiszteletben tudjam tartani a döntését. Legalábbis többnyire, mert ugyan kezem elvándorolt a ruhája pántjaitól, de továbbra sem tudtam elszakadni tőle, nyelvem továbbra is az övét kutatta, mohó csókcsatát vívva vele, és csak nagy erőfeszítések árán voltam képes újra elválni tőle. - Nem akarlak feltartani, ha inkább elmennél aludni - súgtam halkan, ismét homlokának támaszkodva sajátommal, próbálva rendezni a légzésemet, de ez egyelőre túl nagy kihívásnak bizonyult.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 9:25 pm

Iris & Dimitriy

Sok mindent látok most, ahogy ránézek, de vadállatot semmiképp és talán, ez a legmegdöbbentőbb ebben az egészben, hogy egyetlen nap leforgása alatt olyan, mintha teljesen a szőnyeg alá söpörte volna azt az oldalát. Na nem, mintha ettől még nem tudnék a létezéséről, mert tisztában vagyok vele, hogy ugyanúgy ott van benne az a maffiózó is, aki zokszó nélkül eltüntet bárkit az útjából, de az, hogy nekem most megmutatja ezt a Dimitriyt is, aki képes úgy nézni rám, mintha...
Olyan gyengéd, mégis határozott az érintése, amivel magához húz újra, amivel arcomra simít, hogy most mégis nehéz elhinnem, hogy ez ugyanannak a férfinak az érintése, akinek a testén hegek díszelegnek az életvitel miatt, amit folytat. Ami most, valahogy mégsem tud annyira érdekelni.
Látom tekintetén és érzem, hogy ez a pillanat, a tánc, ahogy testünk együtt mozdul, miféle hatással van rá, ajkaim és tekintetem közt cikázó íriszei pedig tökéletesen el is árulják, hogy mire vágyik, de végül mégis inkább homlokomnak dől és lehunyja szemeit. Én is így teszek, próbálok észérvekkel hatni magamra, hogy miért is kellene visszafogni magam, de már semmi sem annyira fekete és fehér, mint eddig volt. Teljesen a feje tetejére állított mindent azzal, ahogy ma viselkedett és, ahogy most viselkedik, amilyen óvatosan közelít felém, mintha tényleg nem akarná elszúrni újra és megkockáztatni, hogy végleg magára haragít, elodázva ezzel a második randi lehetőségét, ez pedig csak még nehezebbé teszi az ellenállást.
Az a Dimitriy, akit eddig ismertem, cseppet sem törődne azzal, hogy mit gondolok vagy érzek, sőt. A pofon után a képembe vágott volna valami sértő megjegyzést, amivel elérte volna, hogy inkább vérig sértve elvonuljak és a legkevésbé sem bánná, ha napokig a színemet se látja. De Ő más. Ő tényleg, őszintén akar közeledni, megmutatni, hogy nem csak az a rideg, kegyetlen maffiózó, mint aminek eddig láttam, vagy legalábbis, most minden erről árulkodik és, ha jobban belegondolok, egész nap ezen igyekezett.
Akarom, hogy érezze, hogy mindez mennyire jól esik és, hogy milyen hatással van rám, már a puszta érintése is anélkül, hogy az asztalra ültetne és a vad, mohó vágyat csalogatná elő belőlem, ami mindenre késztet csak józan gondolkodásra nem. És akarom, hogy tudja, hogy most, ebben a pillanatban én is vágyom a csókjára, mert ez a visszafojtott vágy, ami tánc közben közénk telepedett, erre sarkall.
Lágyan, csalogatón simítok végig ajkain ajkammal, de ennél többet nem teszek, csak a pólójába markolok finoman, míg várom a reakcióját -bármi is legyen az-, mert a pofon után megfordul a fejemben, hogy talán most Ő fog megálljt parancsolni, el is húzódik egy pillanatra, mintha maga sem tudná, hogy mit évő legyen, de aztán olyan mohó, forró csókkal tapad ajkaimra, hogy  még levegőt is elfelejtek venni. A forróság, ami egész idő alatt itt lappang bennem, mióta csak keze a hátamra simult, mióta hozzám ért, most szétárad bennem, úgy érzem képes lennék lángra kapni és ahogy még szorosabban magához húz érzem, hogy belőle is hasonló hőség árad.
Kezem  tarkójára vándorol, másikkal finoman átkarolom nyakát, miközben még jobban hozzá préselem magam, mintha az utolsó milliméter távolságot is meg akarnám szüntetni köztünk. Nyelvem mohón kutat nyelve után, halkan belenyögök az érzésbe, ahogy egymáshoz simulnak, csípőm ágyékának feszül, de mielőtt még túlságosan elszabadulnának az indulatok, elhúzódok tőle pár centire és mutatóujjam finoman ajkaira simítom. -Kell az a második randi.- súgom halkan, de még engem is meglep, mennyivel szaporább a légzésem, hogy mennyire feltüzelt a csókja és bár minden vágyam, hogy tovább merészkedjek vele, valahogy mégsem akarom elsietni ezt az egészet. Bármi is legyen ez. -De az elsőn maradjunk csak a csóknál, rendben?- sóhajtom halkan, szinte küszködve, mert a testem egész mást akar, másra vágyik, leginkább mindenre, amit képes lehet nyújtani, de most nem engedhetem meg magamnak, hogy felelőtlen legyek.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 7:56 pm

Próbáltam tudomást sem venni teste egyértelmű jelzéseiről, a finom borzongásáról, ami végigfutott bőrén, és szerettem volna látni, mi megy végbe benne, miközben ujjaim gyengéden cirógatni kezdték a hátát, de a vállamra hajtott feje meggátolt ebben. Csak sejtéseim voltak arról, hogy éppen mi is ül az arcán, és hogy neki is annyira nehéz-e, mint nekem, de továbbra sem maradt tétlen, orra finoman érintette a nyakam bőrét, a kellemes bizsergés pedig, ami végigfutott minden porcikámon, olyasmi volt, amit akarva sem rejthettem volna el előle. Bármi is tombolt bennem, nem szégyelltem előtte, sőt, azt akartam, hogy lássa, mert bármi is élt a fejében rólam, azt tudnia kellett, hogy az ilyesmit nem lehet megjátszani. Fogalmam sincs, annak idején mennyi időbe tellett rájönnie arra, hogy egy bizonyos pont után már nemcsak a testére vágytam, és hogy ezek után mikor kezdett el hinni bennem, de a mai nap után rá kellett jönnöm, hogy ha máshogy bánok vele, lerövidíthettem volna azt a hosszú vívódást. De még így, ennyi idő elteltével, és az új tapasztalatokkal sem bántam, hogy végül minden lépésről lépésre történt közöttünk. Kellett, hogy lefejtegesse rólam az álarcomat, most pedig, aki itt állt előtte, már nem akart sem színészkedni, sem újra maszkot húzni.
Éltem a pillanat adta lehetőséggel, mikor egy csibészes vigyorral megforgattam magam előtt, szándékosan úgy intézve a mozdulatot, hogy hozzám közel érkezzen, a karom pedig szinte rögtön a dereka köré fonódott. Egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy megfeledkezzek arról a bizonyos határról, amihez görcsösen próbáltam tartani magam, de azok után, hogy nemrég a vállamra hajtotta a fejét, én pedig államat a homlokának döntöttem, már úgy tűnt, hogy az a határ nincs többé. Hogy Ő bontotta-e le, vagy kettőnk műve volt, annak már nem is volt jelentősége, de talán innen jött a bátorság ahhoz, hogy tenyeremmel arcára simítsak, a szemeim ugráltak ajkai és tekintete között, a levegő pedig, amit közben beszívtam, olyan forró volt, hogy már-már égetett, a torkom teljesen kiszáradt, és utolsó menstvárként inkább homlokának dőltem, így hunyva le szemeimet. Újra beszívtam illatát, kezem alatt éreztem tűzforró bőrét, mellei továbbra is mellkasomat súrolták, a zene pedig már el sem jutott a tudatomig. Csak a vérem dübörgését hallottam a fülemben, orra finoman érintette az enyémet, keze pedig már a nyakamon járt. Nekem is nyelnem kellett, szaporábbá vált a légzésem, még ha a tűzforró levegő egy kicsit sem enyhített a lángoló testemen, közben minden izmom lüktetni kezdett az elfojtott vágy nyomán. Mintha megérezte volna a vívódásomat, amit egyedül a nemrég tett ígéretem váltott ki belőlem, odahajolt hozzám, és mintha szabad utat akart volna adni, ajka gyengéden végigsúrolta az enyémet. Olyan volt, mint az elektromosság, minden szőrszál égnek meredt a testemen, és ugyan egyetlen pillanat erejéig elhúztam tőle a fejemet, mintha még kapaszkodnék abba a gyenge elhatározásba, hogy nem ismétlem meg a konyhában történteket, de a következő másodpercben már hajoltam is vissza, egy mohó csókkal szegve meg a gyenge lábakon álló ígéretemet, belecsempészve az eddig elfojtott szenvedélyt, közben még szorosabban vonva magamhoz, olyan hévvel csókolva tovább, mintha tényleg ezer éve nem lett volna alkalmam rá. Közben már egyáltalán nem érdekelt a zene, elhaltak a mozdulatok, ahogy kiestem a ritmusból, de kicsit sem érdekelt már sem a tánc, sem a zene. Kezem arcáról a nyakára siklott, éreztem ujjaim alatt a ruhája megkötős pántjait, a vágy pedig olyan pokoli erővel dolgozott bennem, hogy féltem, ha nem állít le, a következő mozdulattal lebontom róla ezt a kibaszott felsőt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 6:31 pm

Iris & Dimitriy

Mosolyogva szemet forgatok, de eszem ágában sincs vitatkozni vele a vezetési képességeit illetően, amikor minden nap látom, mennyire tisztelik és félik az emberei, bár egyébként sem tudnám róla elképzelni, hogy valaha bárkinek is átadná a gyeplőt. Még szerencse, hogy a tánc pont olyasmi, ahol Ő kell vezessen, míg én teljesen rábízom magam az irányítására, ami most annyira nem is esik nehezemre. Sosem vallanám be neki, de valahol egész vonzónak látom a belőle áradó határozottságot, még akkor is, ha egyébként sosem tűrném el neki, hogy nekem is úgy ossza a parancsokat, mint az embereinek. Mondjuk ezzel, szerintem már Ő is tisztában van és talán emiatt nem is próbálkozik ezzel.
Most mégis készségesen bízom Rá magam, együtt mozdulok Vele a zene andalító ritmusára, miközben teljesen elveszek gyengéd, érzelmes pillantásában. Ujjaim gyengéd érintéssel találnak tarkójára és, csak némán bámuljuk egymást, ami más esetben, akár még kínos, zavarbaejtő is lehetne, talán el akarnám kapni róla pillantásomat, de most...levegőt is alig merek venni, nehogy tönkre tegyem a pillanatot. Olyasmit üzennek, amitől az egész testem megborzong, amitől csak még jobban szétárad bennem a forróság, ami mellé jó nagy adag értetlenség is keveredik, mert elképzelni se tudtam volna, hogy valaha így fog majd rám nézni.
Vállára hajtom végül a fejem, kezem mellkasára simítom és lehunyt szemmel élvezem azt a nyugodtságot, ami eluralkodik rajtam, miközben állát a homlokomnak támasztja és ez az egész egyszerűen annyira normálisnak, természetesnek hat, hogy ha kellene, se találnék rá szavakat. De szerencsére nem is kell.
Elmosolyodok, ahogy keze az enyémre fog, a mosoly pedig vigyorrá szélesedik, mikor körbe forgat, de aztán újra egymáshoz simulunk, visszahúz magához finoman, másik keze pedig gyengéden arcomra csúszik. Tekintetünk ismét egymásra talál, bár hol én pillantok ajkaira, hol Ő az enyémekre, de érzem rajta, hogy hezitál,  mintha folyamatosan emlékeztetné magát arra a pofonra és az ígéretére. Pedig, valószínűleg tökéletesen érzi a hozzá préselődő melleimen át a vadul zakatoló szívemet, vagy talán csak én hiszem, hogy ilyen nyilvánvalóan árulkodik a testem arról, mennyire a hatása alá kerültem, hogy mennyire élvezem, hogy ilyen közel van hozzám és, hogy magamon érzem érintését.
Egész más most ez a pillanat, mint mondjuk az, amikor az irodában értünk egymáshoz, mert az csak nyers vágy volt, de ez most...annál sokkal több és, mintha csak ezt a "sokkal többet" próbálná féken tartani, homlokát homlokomnak támasztja és úgy ringatózunk tovább.
Soha nem gondoltam volna, hogy valaha az ellen kell majd küzdjek, hogy meg akarjam csókolni, de most mégis ez történik, ahogy újra és újra az alig pár centire lévő ajkait fürkészem. Halkan sóhajtok, testemmel még jobban belesimulok a mozdulatokba, orrom gyengéden orrához érintem, míg kezem óvatosan nyakára simul és nyelek egy nagyot. Azok után, ami történt, egyáltalán nem lep meg, hogy most nem mer újra próbálkozni és őrülten édes tőle, hogy így visszafogja magát miattam, mintha így akarná a tudtomra adni, hogy igenis, tiszteletben tartja a kérésemet. Az pedig épp emiatt egészen egyértelmű, hogy ha csókra vágyom, azt most vagy nekem kell kezdeményezni, vagy fel kell emelnem egy zöld táblát. Az utóbbi mellett döntök, kihasználom a helyzet adta lehetőséget és alsó ajkammal gyengéden végig simítok ajkain, de már ebbe az apró mozdulatba is beleborzongok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 4:44 pm

Alig pár perccel ezelőtt még abban sem voltam biztos, hogy látom-e még ma, azt pedig szinte készpénznek vettem, hogy ha egyenest felvonul a szobájába, napokig nem fogom Őt látni. Ez volt a bevált recept, ha valami olyasmi történt közöttünk, ami zavarba hozta, vagy netán feldühítette, vagy épp kellemetlenül érintette, de az első meglepetést követően rögtön előrukkolt a következővel, mikor táncra invitált. Csak akkor hittem el, hogy ez tényleg megtörténik, mikor egyik kezem a hátára simult, így vonva közelebb magamhoz, de nem is késlekedett sokáig, Ő is átkarolta a nyakamat, a bizsergés pedig, amit érintésével, és melleinek súrlódásával váltott ki, egyetlen pillanat alatt győzedelmeskedett felettem. - Arra még nem volt panasz - válaszoltam vigyorogva, bár ha abból indult ki, hogy milyen betegesen ragaszkodom az irányításhoz, a kontrollmánia pedig szinte védjegyemmé vált, az sem nagyon lephette meg, hogy a táncban is szerettem magaménak tudni az irányítást, és ahogy eddig egyszer sem, most sem terveztem csalódást okozni.
Ahogy mozdultam, megtalálva a zene ritmusát, amiben Ő is követett, viszont ezúttal már nem kerestem a lehetőséget arra, hogy mondjak bármit is. Az, amit kiváltott belőlem, beszélt helyettem is, a kutakodó tekintetem nemkülönben, szinte pislogás nélkül tartva foglyul íriszeit, az pedig, amit a szemei tükrében találtam, elég erőt adtak ahhoz, hogy eszembe se jusson feladni ezt az ismeretlen ellen vívott harcot. Nem tudtam rá nem úgy nézni, ahogy azelőtt már számtalanszor, az iránta érzett szerelmet és vágyat nem tudtam álarc mögé dugni, de ezúttal már nem is próbálkoztam vele. Talán csak jobban összezavartam vele, de már nem akartam, hogy csak egy egyszerű bűnözőt lásson bennem. Ha nem is érezte, amit én, tudnia kellett, hogy több vagyok, méghozzá miatta, általa lettem az, de ahogy ujjai gyengéden a hajamba túrtak, már tényleg nem voltam biztos abban, hogy ez az egész nem-e csak egy álom. Annyi vodkát nem ittam, hogy képzelődni kezdjek, és az, amit teste produkált az érintésem nyomán, nem is olyan volt, mint ami szimplán valami déliláb lenne. Nem, ez volt a valóság, mintha megnyitott volna nekünk egy új fejezetet a kis fiaskó után, mint ahogy mindig tette, ha elbaltáztam valamit. Bármit is mondtam, bárhogy is viselkedtem vele, Ő nem mondott le rólam, és biztosabb már nem is lehettem volna abban, hogy én sem fogok lemondani róla.
Megcsapta orromat a haja illata, mikor a vállamra hajtotta a fejét, majd nemsokkal később a mellkasomra simította egyik tenyerét. Tudtam, hogy érzi, milyen hatással van rám, én pedig újra és újra beszívtam az enyhe virágos illatát, államat a homlokának támasztva, még szorosabban tartva a közelemben, míg egyik tenyerem gyengéden feljebb vándorolt, ujjaimmal gyengéden cirógatva végig a háta azon részét, amit a ruha mély kivágása engedett. Még a levegővételt sem tartottam annyira fontosnak, lehunytam szemeimet, így szívva Őt magamba újra és újra, de ahogy orrával végigsimított a nyakamon, újra végigfutott rajtam a kellemes borzongás, az okozott libabőrt pedig esélytelen volt elrejtenem. A hatalma alá vonta minden érzékemet, egyre erősebben szorított a vágy, ez pedig még forróbbá tette bőrömet. Nem tudtam, hogy szándékosan akar-e próbára tenni, rájönni, hogy vajon képes vagyok-e betartani az ígéretet, amit nem is olyan régen tettem, de ahogy velem mozgott, ujjai pedig gyengéden cikáztak mellkasomon, kicsit sem azt éreztette velem, hogy tesztelni akarna.
A mellkasomon időző keze után nyúltam, finoman elhúztam magamtól, feljebb emelve, majd kihasználva, hogy nagy eséllyel nem számít semmilyen hirtelen mozdulatra, gyengéden, mégis határozottan pörgettem meg úgy, hogy nem engedtem ki a másik karomon túlra. Amint ismét szemtől szemben állt velem, kiült arcomra egy pimasz, sunyi kis vigyor, közben átkarolva derekát, így simulva hozzá mellkasommal, míg szabad kezem az arcára simított, hol szemeit, hol ajkát bűvölve tekintetemmel, egyetlen hajszálnyira attól, hogy megszegjem a nemrég tett ígéretemet. Annyira piszkosul kívántam Őt, és legalább annyira vágytam a testére, mint a köddé vált szerelmére, de végül csak homlokomat döntöttem az övének, így hunyva le szemeimet, hátha ebből nyerek némi megnyugvást.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 2:45 pm

Iris & Dimitriy

Fogalmam sincs, hogy honnan jön ez a táncos ötlet vagy épp a bátorság ahhoz, hogy ezt meg is említsem, hogy konkrétan szóvá tegyem, hogy akár fel is kérhetne táncolni, de egy rövid pillanatra megfordul a fejemben, hogy talán majd most én fogok égni egy nagyot, amikor elutasít vagy mondjuk kiröhög. Talán, ezt a pillanatnyi zavart próbálom az ártatlan testtartásommal elrejteni, de már a cukkolása is megnyugtató, hiszen ha el akarna utasítani, azt valószínűleg egyértelműen tenné.
Különös érzéssel tölt el, ahogy figyelem Őt, miközben felém sétál, az izgatottság keveredik bennem némi kíváncsisággal is, mert nem először fog hozzám érni, mégis ez most egész más helyzet lesz és nem tudom, hogy miként fog rám hatni. Már attól hevesebben ver a szívem, ahogy elém lép, az engedélykérése hallatán pedig elmosolyodok és zöld utat adok neki, Ő pedig gyengéd, de határozott mozdulattal a hátamra simítja kezeit és közelebb von magához. Ahol csak hozzám ér, zsibog a bőröm, felforrósodik épp úgy, mint az arcom a milliónyi apró inger hatására, majd ahogy szófogadóan átkarolom nyakát és a felsőtestünk is összesimul, nem bírom ki, hogy ne pimaszkodjak tovább Vele. Már csak azért is, hogy legalább ezzel eltereljem a figyelmem egy picit arról, milyen elemi erővel hat rám a közelsége, de ez elég gyenge próbálkozás.
Elvigyorodok, mikor korábbi szavaimat idézi, próbálok lazának tűnni, pedig valójában, még levegőt se merek venni, mikor keze derekamra simul, de nem is én lennék, ha nem próbálnám zavaromat egy újabb vicces megjegyzés mögé rejteni, amin valószínűleg tökéletesen átlát, mégis belemegy a játékba és tovább pimaszkodik. -Hát, azt mondják minden azon múlik, hogy a másik hogyan vezet.- vonok finoman vállat ajkaimon játékos mosollyal, de aztán lassan mozogni kezd a zenére engem is magával vonva a lassú ritmusba, én pedig önkéntelenül is elveszek kutakodó pillantásában. Fogalmam sincs, hogy mi járhat a fejében vagy, hogy mit érezhet jelen pillanatban, de abban biztos vagyok, hogy legalább olyan kellemes érzés számára ilyen közel lenni egymáshoz, mint nekem. Legalábbis tekintete ezt sugallja, némán kommunikál enyéimmel, bár emellett még olyan sok minden kavarog bennük, hogy meg se próbálom inkább megfejteni.
Csak bámulok rá csendben, lágyan mozogva a kellemes dallamra, de minden egyes mozdulatnál, mikor testünk még jobban összesimul egy pillanatra, komoly energiát igényel tőlem, hogy megpróbáljam elrejteni, miféle borzongást okoz néha egy-egy ilyen találkozás. Teljesen magával ragad a tekintete, a pillanat és valahogy olyan érthetetlenül helyesnek érzem az egészet, ezt, ahogy hozzám ér és együtt ringatózunk, hogy végül meg se próbálok megálljt parancsolni a kezemnek, mikor finoman hajába túr a tarkóján.
Egyre többször kúszik tekintetem ajkaira, azon töprengve, vajon milyen érzés lenne újra érezni őket enyéimen most, hogy talán már nem érne olyan váratlanul, de mielőtt még túlságosan elragadtatnám magam, inkább vállára hajtom a fejem és pár pillanatig lehunyom szemeimet, így adva át magam a zenének, a közelségének, az illatának és mindannak a zavaros érzésnek, ami kavarog bennem. Egyik kezem ellazítom, lassan engedem le a nyakából, hogy végül mellkasán allapodjon meg, de ahogy megérzem tenyerem alatt, miként zakatol a szíve, ajkamba harapok és lágyan elmosolyodok. Még mindig nem értem, hogy mi történt és, hogy minek köszönhető mindez, de tisztán érzem rajta a felém irányuló vágyat, ami cseppet sem hasonlít arra a vágyra, mint ami tegnap uralkodott el rajta. Ez sokkal gyengédebb és forróbb, nem csak a testiségről árulkodik, hanem valami sokkal többről és, ahogy ez tudatosul bennem, orrom hegyével finoman végig simítok nyaka bőrén.
Irtó kellemes az illata, egészen bódító hatással van rám és meglepően ismerős, mintha már milliószor éreztem volna, pedig egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor kerültünk hasonlóan közel egymáshoz.
Ujjaim apró, cirógató mozdulatot tesznek mellkasán a zene ritmusára és annak ellenére is, hogy más sem jár a fejemben, mint újra megízlelni ajkait, olyan kellemes nyugalom jár át, amit már jó ideje nem éreztem. Egy mély lélegzettel magamba szívom illatát és megnyalom kiszáradt ajkaimat, az ajkamon bújkáló mosolyt pedig, most valamiért örülök, de egyben szomorú is vagyok, amiért így nem láthatja. Fogalmam sincs, hogy mi ez az egész vagy, hogy tényleg, valóban megtörténik-e, de tagadhatatlanul élvezem.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Júl. 22, 2022 7:43 am

Csak szemforgatva fejet csóváltam, szám szélében azzal a jellegzetes, jókedvű mosollyal, mikor a jelzők elsorolása után közölte, hogy szerinte nem volt felesleges az igyekezete. Tényleg nem volt az, mert ha máshogy dönt, ez az egész meg sem történik, vagy inkább, el sem kezdődik. Ezerszer próbált őrületbe kergetni a dacos, ellenálló viselkedésével, bennem pedig legalább ugyanannyiszor fogalmazódott meg, hogy kell nekem. Először azért, hogy bizonyítsam, mennyire nem különb Ő sem, de ahogy telt az idő, a testi vágy kiegészült valamivel, ami ellen már én akartam daccal védekezni. De egy ilyen csatában nem volt szégyen vesztesnek lenni, újra az lennék, ha ezzel semmissé tehetném az elmúlt napok kálváriáját.
- Egy titkárnő sem tudna lépést tartani velem - vontam egyet vállaimon egy halvány, sunyi kis mosollyal, bár az igazsághoz tartozott az is, hogy soha, egyszer sem jutott eszembe felvenni valakit. Én is fejben tudtam tartani a teendőimet, és hogy hol, mikor van jelenésem, de abban viszont egyre biztosabb voltam, hogy miatta bármelyiket képes lennék egyetlen pillanat alatt lefújni. Pontosan tudtam, milyen egész nap arra vágyni, hogy láthassam és érezhessem, hogy még munka közben is az járt a fejemben, hogyan fogom neki megmutatni, hogy mennyire hiányzott, pedig nem egyszer kellett megemberelnem magam, hogy kicsit el tudjak szakadni a gondolatától, és tényleg a munkámra koncentráljak. Pedig azok a fantáziaképek... szerencsére megmentett attól, hogy tovább gondolkodjak ezen, mert ellépett a zongora túloldaláról, egy pillanatra még azt is elképzelhetőnek tartottam, hogy talán úgy gondolja, megtárgyaltuk, amit meg kellett, és most már egyikünk sem fekszik majd le rossz szájízzel, de nem az emelet felé indult, hanem a zenelejátszó felé. Már erre sem számítottam, de a meglepődöttségem akkor hágott tetőfokára, mikor megállt a nappali közepén azzal, hogy táncoljunk.
Nem is én lettem volna, ha a döbbenetemet nem némi pimaszkodással és cukkolással próbálom palástolni, mert csak lassan, zsebrevágott kezekkel indultam meg felé, végül szabadjára engedve azt a mosolyt, amit jó pár másodperce próbáltam már visszafojtani. Kérdésemmel is inkább csak szemtelenkedni akartam, elvégre az a rengeteg parti megtette a hatását, már ami a tánctudásomat illeti, de még mindig nem voltam meggyőződve arról, hogy az iménti fiaskó után tényleg akarja-e, hogy hozzáérjek. Amit végül meg is tettem, amint odaértem hozzá, előzékenyen engedélyt is kérve, mielőtt a hátára simítottam volna, és ösztönösen jött is a mozdulat, hogy még közelebb vonjam magamhoz. Ma még egyszer sem volt ilyen közel hozzám, már ha nem vesszük figyelembe azt az elbaltázott csókot, a testem egésze reagált a közelségére, és próbáltam útját állni a meglóduló véremnek, ami ekkor már sebesen vágtázott az ereimben, felforrósítva ezzel a bőrömet, de ekkora hatalmam még nekem sem volt. Ha szavakkal hazudni is próbálnék, a testem rögtön elárulna, ezt pedig fokozta, mikor pimaszkodásom után a nyakam köré fonta karjait. - Nagy csalódás lenne, ha nem tudnék - idéztem vissza az iménti szavait egy pimasz, sejtelmes kis vigyort villantva felé, pedig elég nehéz volt elvonatkoztatni attól, hogy hol és mennyire simul hozzám a teste. Ezen a ponton nem tudtam volna megmondani, hogy szándékosan akar-e próbára tenni, csak hogy rájöjjön, tényleg tartom magam az előbbi ígéretemhez, vagy... de nem. Ez neki is kínzás volt, nemcsak nekem, ezerszer éreztem már a kezem alatt, ahogyan reagál a közelségemre, és ahogy másik kezem a derekára simult, csak még inkább meggyőzött arról, hogy jók a megérzéseim. - Ez úgy hangzik, mintha te nem tudnál táncolni - jegyeztem meg szemtelenül, szándékosan kiforgatva szavait, de valójában már bármibe belekapaszkodtam volna, ami kicsit is eltereli a figyelmemet arról, hogy mennyire közel is van hozzám. És hogy mennyire szeretném újra megcsókolni, de nem úgy, ahogy a konyhában, alattomosan támadva, hanem igazából. Úgy, ahogy mindig.
Pár pillanatra csendben maradtam, próbáltam végre meghallani a zenét is, mert eddig mindenre koncentráltam, csak arra nem, de amint megtaláltam a ritmust, lassan megmozdultam, szinte ösztönösen az irányításom alá vonva Őt is, de nem bírtam ki, hogy közben ne a tekintetét fürkésszem. Nem is szólaltam meg, mert bármit is mondtam volna, csak a pillanat vált volna köddé tőle, és ha valamit, hát ezt most tényleg nem akartam úgy elszúrni, mint ahogy nemrég tettem. Így viszont, ahogy csendben mozdult velem a zene ütemére, ahogy teste finoman az enyémhez simult egy-egy lassú lépésnél, minden erőmet össze kellett szednem, hogy ne csináljak olyat, ami ellen hétköznapi keretek között bizonyára neki sem lett volna kifogása. Ezúttal viszont az a régi Iris nézett vissza rám, és minél mélyebben áskálódtam a tekintetében, annál biztosabb voltam benne, hogy még nem veszítettem el.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 9:29 pm

Iris & Dimitriy

Nem tudom, hogy mi késztette arra, hogy megpróbálja megmutatni nekem, mi más bújik még meg a vadállat mögött, de kétségtelen, hogy kedvelem ezt a férfit, akivel a mai napot töltöttem és talán, túlságosan könnyen hozzá tudnék szokni a jelenlétéhez. Nem véletlenül féltem már napközben is attól, hogy ez az egész, csak valami rafinált taktikázás Tőle, hiszen olyan más ez a Dimitriy, aki most a durva elutasítás után, még így is újabb randiban reménykedik, hogy szerintem egyáltalán nem róható fel, amiért még mindig kételkedek a létezésében. Pedig itt van és most már egyértelmű, hogy maga sem tudja igazán, hogy mit és hogyan csináljon, hogy imponáljon nekem, ez pedig csak még kedvesebbé teszi számomra.
Talán, még soha nem próbált kedveskedni, udvarolni senkinek és ez, ma először jut eszembe, hiába is keresgéltem olyan bőszen a válaszokat a viselkedésére. Nem próbált bárkit is alaposabban megismerni, talán nem is igazán érdekelte egyetlen nő sem, mert minden létező kapcsolata velük kimerült abban, hogy a testi igényeit kielégítette én pedig nem is felejtem el emlékeztetni rá, mennyire nem tartozom azon nők közé. -Legalább, most már tudom, hogy nem feleslegesen igyekeztem annyira.- vigyorodok el a rövid jellemzés hallatán, ami miatt igazán, még haragudni sem tudnék, mert cseppet sem dorgáló az, ahogy beszél hozzám, sőt. Inkább, mintha valaki olyasmiről beszélne, ami lenyűgözte, de talán ezt már, csak én akarom beleképzelni.
Talán, ez is közre játszik abban, hogy végül egyértelmű választ adok arra a második randira, amire igazából, csak célozgatott, de mostanra már világossá vált, hogy tényleg komolyan szeretné, még akkor is, ha ezt is fel kell jegyzeteltetnie a nem létező titkárnőjével. -Ha egyszer valóban lesz egy titkárnőd, máris el lesz maradva a sok teendővel.- csóválom a fejem mosolyogva, kicsit visszatalálva a korábbi pimasz hangulathoz, de mielőtt még túlságosan belemerülnék, inkább lenyelem a maradék vodkát és zenét kapcsolok.
Nem tudom, hogy honnan jön az ötlet, azt meg végképp nem, hogy honnan veszem a bátorságot ahhoz, hogy felkéressem magam egy táncra, de miközben megállok tétován a szoba közepén, igyekszem teljesen más szemmel nézni Őt. Azt, ahogy ellép a zongorától, ahogy vonásain átsuhan valami meglepettség vagy, ahogy zsebre csúsztatja kezeit és egyértelműen szándékosan cukkolni kezd. -Elég nagy csalódás lenne, ha nem tudnál...- jegyzem meg kínos arccal, mintha máris arra keresném a választ, miként viselhetném el a felsülésemet, de végül mégis elindul felém, nekem pedig máris meglódul a vérem, már a puszta gondolatától is annak, hogy újra közel kerüljünk egymáshoz. -Igen, szabad.- súgom halkan egy bólintás és a szokásos játékos mosolyom kíséretében, de nem teszek ezen kívül más mozdulatot, csak hagyom, hogy Ő vegye át a vezetést.
Kíváncsian fürkészem az arcát, ahogy keze a hátamra simul, közelebb lépek hozzá, mikor magához húz és bár érzem, hogy az arcom lángol, nem igazán foglalkozok most a zavarommal. Csak nézem ezt az ismeretlen Dimitriyt, aki egyre kíváncsibbá tesz, aki váratlanul és érthetetlen okokból jelent meg, bár azért úgy, ahogy a mai nap során többször is, most is emlékeztet rá, kivel is állok szemben.
Elvigyorodok és finoman ajkamba harapok, miközben karjaim gyengéden nyaka köré vezetem, de kénytelen vagyok megköszörülni a torkom az érzéstől, ahogy melleim finoman mellkasához simulnak, útjára engedve ezzel testemben a már korábban tapasztalt lehelet könnyű borzongást. -Mondjuk...így jó lesz?- kérdezem aztán halkan, mintha legalábbis életemben először táncolnék, pedig valójában, csak én is cukkolni akarom Őt, mintha nem lenne már így is kellőképpen újszerű a gondolat, hogy mire is készülünk éppen. -Lehet, hogy mégis csak tudsz táncolni?- kérdezem végül pimasz mosollyal, egészen felpezsdülve a kíváncsiságtól, mert ez is valami olyasmi lesz most, amit még soha nem csináltunk együtt, mint ahogy a reggeli készítés vagy a vásárlás is. Valami olyan, amiről nem gondoltam, hogy képes lesz rá, de talán ideje lenne nem alábecsülni Őt és legfőképpen, nem beskatulyázni. -Ha esetleg a lábadra lépnék, előre is közlöm, hogy nem szándékos.- figyelmeztetem, de inkább csak a poén kedvéért teszem, mintha ezzel elterelhetném a figyelmem az illatáról és a kellemes érzésről, ami érintése nyomán járja át a bőrömet.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 8:24 pm

Szavaival mintha nyugtatni próbált volna, erről árulkodott tekintete is, de ennek ellenére még mindig nem voltam biztos abban, hogy jó döntést hozott-e, mikor inkább utánam jött. Annyira elzárkóztam a saját kis világomban, hogy szinte teljesen megfeledkeztem arról, hogy vajon benne mi mehet végbe. Hisz míg én attól szenvedtem, hogy nem emlékezett rám és a közös pillanatainkra, addig neki ez az egész olyan volt, mint derült égből villámcsapás. Tegnap még az asztalára ültette egy rideg maffiózó, ami ellen Ő sem tiltakozott, de érzelmekről akkoriban aligha beszélhettünk. Ösztön és vágy furcsa egyvelege volt, ami eluralkodott rajtam aznap délután, de miután végül meghiúsult a rögtönzött kis légyott, már tiszta sor volt, hogy megpróbál tőlem távolságot tartani. És akkoriban nem is áldoztam ennek figyelmet, egyszerűen nem érdekelt és inkább örültem, hogy nagy ívben kerülni próbált, közben egy pillanatra sem gondolkodva el azon, hogy vajon mit is érez vagy mit gondol rólam. Az az én álarcom volt, amit lassú léptekkel fejtett le rólam, és emiatt nekem kellene a legjobban tudnom, hogy milyen fontos az időzítés és maga az idő is. Bármi is történt ma, még korai volt ilyesmivel próbálkoznom, de úgy éreztem, hogy megveszek, ha nem érinthetem meg végre.
Az előbbi jeges hangulat olvadozni kezdett, és ahogy én, úgy Ő is megengedett néha egy-egy halvány kis mosolyt, bár ahogy felhozta, hogy mit mondtam tegnap, egy pillanatra gondolkodóba estem, de végül beugrott, hogy tényleg mondtam neki ilyet. Az is derengett, hogy mit éreztem közben, mert már akkor is két lábbal taposta a türelmemet a dacosságával, egyszerre akartam megfojtani és ott, az íróasztal kellős közepén a magamévá tenni, miután a dühömet lassan őrjöngő vággyá alakította. - Tényleg nem olyan vagy, mint azok a nők, akikhez szoktam - ismételtem meg az egyszer már elhangzó szavakat, melléjük bólintva egyet, de már azon gondolkodtam, hogy feltétlenül kell-e nekem ez a második pohár vodka. - Még egy ilyen akaratos, dacos, nagyszájú nőt nem hordott ide a szél - folytattam, tovább lazítva a hangulaton, mert bármit is mondtam, a szavaimból egyértelműen levághatta, hogy viccelni próbálok, még ha nem is tért még vissza teljesen a humorérzékem. De ebben legalább nem kellett hazudnom, olyasmikkel csavarta el a fejemet, amik közben a legjobban idegesítettek benne, de épp ezért volt tökéletes. Nem kellett még egy ezredik ugyanolyan nő, ezt az egyet akartam. Azt, amelyik kilógott a megszokott sorból.
Újra kortyoltam a vodkából, mintha csak vizet ittam volna, bár inkább kényszercselekvés volt, miközben továbbra is tekintetét fürkésztem, de bármit is véltem kiolvasni belőle, hát... éppen az előbb ígértem meg, hogy nem csinálok olyasmit, amit az imént. Ismertem már a testét, beszéltem a nyelvét, és még így, ilyen távolságból is éreztem, hogyan változik meg körülötte a levegő, és hogyan mászik be a vágy a bőre alá. Csak akkor szakadtam ki az egyre mélyülő gondolatokból, mikor hirtelen megszólalt, és amit mondott, attól kis híján eltátottam a számat. Szerencsésnek éreztem magam, amiért tudtam parancsolni az arcizmaimnak, de talán némi meglepődöttséget még így is ki tudott olvasni a szemeimből. - A titkárnőm beírja a naptáramba - tért vissza belém valamelyest az élet, nem is bírtam ki, hogy ezt ne villantsam meg rögtön valami igencsak pimasz megjegyzéssel, de ez még mindig a legenyhébb volt azok közül, ami eszembe jutott a második randevú kapcsán. Bizonyára nem lepődött meg rajta, hogy vele ellentétben én nem tudtam nyíltan beszélni a bennem felgyülemlő érzésekről. Nem tudtam szimplán azt mondani, hogy én is szeretném, pedig ez visszhangzott a fejemben. Csak... egy ilyen nyílt válasszal még jobban összezavartam volna.
Újra kiürítettem a poharamat, közben figyelve alakját, ahogy arrébb sétál, először nem is igazán értettem, de minden értelmet nyert, mikor bekapcsolta a zenelejátszót. Elrugaszkodtam a zongorától, miután kislányos mosollyal megállt valahol a nappali közepében, de eleinte nem mozdultam, csak zsebre vágtam a kezeimet. El sem akartam hinni, hogy tényleg... táncra invitált, vagyis, pontosabban Ő várta tőlem, hogy felkérjem, de az egész túl hétköznapinak tűnt. Már majdnem olyan volt, mintha visszatért volna hozzám. - Miből gondolod, hogy tudok táncolni? - törtem meg a csendet pár másodperc elteltével, mintha csak tépni akartam volna az idegeit az időhúzással, majd lassú, komótos léptekkel kikerültem a zongorát, és mire odaértem elé, előhúztam kezeimet a zsebemből. - Így viszont kénytelen leszek megérinteni. Most szabad? - kérdeztem halkan, apró mosolyt bujtatva a szám sarkában, de hiába a kérdés, egyik tenyerem gyengéden a hátára simult, és egy óvatos, gyengéd mozdulattal kicsit közelebb húztam magamhoz. Egyetlen pillanat alatt öntött el a forróság, de nagyjából észnél voltam annyira, hogy tudjam, ezúttal nem ragadtathatom el magam. - Ez viszont csak úgy fog menni, ha mondjuk... átkarolod a nyakamat - vigyorodtam el végül, megvillantva a rám jellemző pimaszságot, amit az elmúlt percekben teljesen háttérbe szorítottam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 7:17 pm

Iris & Dimitriy

A kellemetlen, kínos hangulat, még mindig ott lebeg közöttünk annak ellenére is, hogy nem küldött el a fenébe, csak egy kezembe nyújtott pohárral adja tudtomra, hogy akár csatlakozhatok is én pedig, egy egész picit megkönnyebbülök. Még akkor is, ha egyébként még mindig nem vagyok teljesen biztos abban, hogy nem-e a szobámat kellett volna-e inkább megcéloznom vagy, hogy nem-e lenne végzetes hiba, ha én is próbálnék tényleg, őszintén nyitni felé. De végül mégis követem a zongoráig, ahol vele szemben, alkaromat elfektetve a fényes felületen helyezkedek el és visszakérdezek a második randevús megjegyzése kapcsán. Ha eddig kételkedtem is abban, hogy tényleg, őszintén közeledni akar hozzám, ezek után már nem vagyok biztos benne, hogy tartanom kellene valami sunyi cseltől. Durván megsértettem az imént az egyértelmű elutasítással, bár azt talán még Ő is belátta, hogy nem a közeledéssel és nem is a csókkal volt baj, hanem inkább a tempóval. Megmutatott ma magából valamit, amiről nem is sejtettem, hogy ott van, aztán rám rontott épp ugyanúgy, mint a korábbi énje, bár kétségtelenül édes volt. Csoda, ha összezavart és elbátortalanított?
-Ha kudarc lett volna, már nem lennék itt.- jegyzem meg halkan egy jelentőségteljes pillantás kíséretében, mert megint más lett volt a végkimenetel, ha nem töltjük együtt a napot, ha nem csal olyan sokszor mosolyt az ajkaimra, csak szimplán egy laza vacsora alkalmával lekap és kész, de így egész más a helyzet. Talán, csak a vacsora számít randinak, de én igazából az egész napot úgy éltem meg, mintha az lett volna, hiszen egész végig az volt az érzésem, hogy épp most ismerem meg, pedig párszor már megcsillogtatta a foga fehérjét.
A következő megjegyzése hallatán ledermedek, az arcom felforrósodik és, ha eddig rajta is pihent tekintetem, most elvonom róla újra. Körülbelül ezt érezhette az imént, csak míg én fizikálisan pofoztam fel, addig ő verbálisan adja vissza, de nem tudnék lázongni az ellen, amit mond. Pontosan így álltam most hozzá, ezért löktem el magamtól, mert még mindig él bennem az elképzelés Róla, miszerint egy kegyetlen vadállat és most borzasztóan szégyellem is magam, amiért ezzel szembesít. -Van értelme.- bököm ki halkan, mintha így akarnám tudtára adni, hogy ha nem is járt sikerrel egyetlen nap alatt, azért jócskán megváltozott róla így is a véleményem és, már nem feltétlenül a "vadállat" miatt tartok tőle, hanem mert ezt a Dimitriyt, akit a felszínre engedett, talán még meg is tudnám kedvelni. Igazság szerint ez az énje ezerszer ijesztőbb, mint a másik volt, mert míg amaz csak az arcomat és a testemet tudná alaposan összetörni, emez talán, már a szívemet is.-Most már tudom. Vagyis sejtem.- jegyzem meg egy apró, bújkáló mosollyal az újabb emlékeztető hallatán, de a folytatás, ahogy eszembe juttatja a tegnap történteket és a vágyat, amit ébresztett bennem, arra késztet, hogy nyeljek egy nagyot. -Én csak...te is mondtad tegnap, hogy nem olyan nő vagyok, mint amihez szoktál.- súgom végül kissé tétován, de egy hálás pillantással és egy gyengéd mosollyal azért megköszönöm, hogy lényegében vette az este üzenetét, hogy valamivel lassabb tempó kell, bármi is legyen abból, ha tényleg randevúzgatni fogunk. Nem vagyok egy escort, aki mindenféle érzelem és vonzalom nélkül képes bárkivel lefeküdni, bár itt most nincs is híja a vonzalomnak, mert ahogy csak megemlítette a tegnapi asztalos mutatvány, felforrósodik a bőröm. Itt inkább az akaratlanul is kialakuló érzelmekről van szó, amelyek mindezt követnék és amelyek iszonyúan megrémisztenek.-Benne lennék egy második randevúban.- közlöm végül hirtelen, szinte kibuknak belőlem a szavak, majd inkább felhajtom a maradék vodkámat, az alkohol maró hatása miatti grimaszomat pedig próbálom azzal elrejteni, hogy inkább elfordulok és körbe pillantok a nappalin.
A zenelejátszó felé indulok végül és be is kapcsolom találomra, mindenféle keresgélés nélkül, majd Dimitriy felé fordulok és kihívó pillantással rámosolygok. -Ha esetleg szeretnéd még ezt a randit megmenteni, akár fel is kérhetnél táncolni.- közlöm végül ártatlan arccal, apró mosollyal ajkaim szegletében, ahogy megállok egy viszonylag nagy, szabad helyen és hátul, derekam mögött szégyenlősen összefogom a két kezem. Nem akarom a vadállatot látni benne és azt se szeretném, hogy Ő úgy érezze, hogy az erőfeszítései ellenére is, csak azt látom benne, úgyhogy most próbálok teljesen üres, tiszta lappal állni hozzá.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 5:19 pm

Próbáltam palástolni a meglepettséget, mikor az ajtóban állva megszólalt, mert ha valamire egyáltalán nem számítottam volna a konyhában történtek után, hogy a szobája helyett inkább utánam jön. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy talán mégsem volt hiába ez a nap, hatással volt rá, de szinte rögtön szöget ütött a fejembe a következő gondolat. Talán a bűntudata hozta el idáig, miután lekeverte azt a pofont, pedig kicsit sem az fájt az egészben. A fizikai fájdalom elmúlik, de az, ami itt történt körülöttünk, már egészen más lapra tartozott. Szinte éreztem, hogyan vérzik a szívem, és ez ezerszer rosszabb volt minden testi fájdalomnál. Erre nem volt gyógyír, vagyis inkább, az nem volt meg, akire a gyógyírt bíztam. Hiába kutattam a tekintetét, még most sem láttam benne, ez pedig egyszerre ijesztett meg és tett újra ingerültté, de ezen a ponton már muszáj volt uralkodnom magamon.
Neki is töltöttem egy pohárral a vodkából, majd odavittem neki, majdnem minden szó nélkül adva át, de ahelyett, hogy valami kényelmes pontot találtam volna, inkább a zongorának támaszkodtam, abban viszont még nem voltam biztos, hogy a magam hozott vodkás üveggel akarok-e bármit is kezdeni. Először nem ártott volna egyenesbe jönnöm magammal, de erre baromi kevés esélyt láttam jelenleg. - Nem tudom, minek nevezzem ezt az estét - találtam rá újra a tekintetére, ahogy közelebb jött, de mielőtt folytattam, újra belekortyoltam a vodkába, pedig megközelítőleg sem éreztem azt az édes zsibbadást, amit hasonló helyzetekben szoktam. Mielőtt belépett az életembe, soha, egyszer sem fordult elő velem, hogy ne tudtam volna, mit akarok, vagy hogy mi történik körülöttem. Minden szónak és cselekedetnek megvolt a maga helye, csak úgy, mint az életemben szerepet betöltőknek, és ebben a mai napig nem változtam. Csak... kivételt tettem vele. Vagy, inkább kivétellé tette magát, és ezt jelenleg iszonyúan gyűlöltem. Mennyivel egyszerűbb lett volna legyinteni egyet, és azt mondani, hogy ha már így alakult, úgyis mindegy. De kurvára nem mindegy. - Lehet, hogy a pofon beszél belőlem, az határozottan egy kudarc benyomását keltette - folytattam tovább, egy nagyon halvány, erőtlen kis mosollyal a szám sarkában, de szinte rögtön meg is csóváltam a fejem, ezzel jelezve, hogy engedjük el ezt a pofon-témát. Engem sem ez bántott a legjobban, de mégis hogy magyarázhattam volna el neki, hogy mi az, ami a legjobban fájt az egészben? Mintha már most elveszítettem volna. - Nem tudom, van-e értelme változni, ha úgyis csak egy vadállatot fogsz látni bennem, aki nincs tekintettel másra - jött ki hang újra a torkomon, de ezt már leginkább a bennem burjánzó kétségbeesés és bizonytalanság szülte. Nem szabadott volna feladnom a reményt, még messze volt az út vége, és kicsit sem volt biztos, hogy minden elveszett, most mégis, ahogy egyre távolabb sodródott tőlem, nem tudtam nem azt érezni, hogy az az Iris, aki jelenleg itt áll előttem, soha nem lesz képes az álarcom mögé látni. Talán már az is kisebb csoda volt, hogy annak idején sikerült, vagy most éppen Ő rejtette magát maszk mögé, amit néha egy-egy gyengéd, lágy mosollyal dobott le magáról. - Tényleg nem volt hátsó szándékom - ismételtem el a konyhában elhangzott szavaimat, ezúttal már sokkal emberibb hangvételben, eltolva magam elől a vodkás poharat. - Ez persze nem azt jelenti, hogy nem ültetnélek fel ismét az asztalomra, ha azt látnám rajtad, hogy te is akarod - vallottam be a nyilvánvalót, arcomon pedig átsuhant egy kis pimaszság, de ezúttal nem hagytam, hogy a szemtelenség tévútra vigyen. - De megértettem. Nem csinálok ilyet - biccentettem lassan, ezen a ponton viszont muszáj volt az üveg után nyúlnom, egy torokköszörülés kíséretében újratöltve a poharamat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 3:30 pm

Iris & Dimitriy

Nem gondoltam volna, hogy az a B terv ilyen gyorsan életbe lép majd, de végtére is meg tudom érteni, hogy hirtelen kedve támad a vodkához, mert nem a legfinomabban utasítottam el a közeledését. Abban a pillanatban szentül hittem, hogy a lehető legtávolabb kell kerülnöm Tőle, hogy meg kell védenem magam, mert bármi is a célja, végül úgyis én lennék az, akinek fájdalmat okozna, aki megsérülne és jelen pillanatban, amikor az életem egy spanyol szappanoperához hasonlít, könnyen lehet, hogy egyetlen sérülés is túl nagy ár lenne.
Mégis,  ahogy igazságtalannak nevez, ahogy egyértelműen csalódottság látszik rajta a fortyogó düh vagy bármi más helyett, amit egy maga fajta férfitől el tudnék képzelni, egészen összezavarodok. Még annál is jobban, mint amennyire az egész napos viselkedésétől és a csókjától összezavarodtam, az pedig, hogy Ő maga is teljesen tanácstalan, hogy fogalma sincs mit kellene tennie, csak tejszínhab azon a kurva tortán.
Nem is állítom meg, mikor a nappaliba indul, mert azon túl, hogy bocsánatot kértem a pofon miatt, nem sokat tudnék tenni és egyébként sem vagyok biztos abban, hogy egyáltalán kellene. Talán, az lenne a helyes lépés, ha hagynám elsétálni és én is felmennék a szobámba, hogy ismét bújócskát játsszak vele, mint ahogy eddig is és el is szánom magam arra, hogy így tegyek, de amint a lépcsőhöz érek és felidézem magam előtt a mai napot, képtelen vagyok elindulni az emelet felé. Nem akarok így véget vetni ennek a csodálatos napnak, bár még én magam is nehezen hiszem el, hogy így érzek.
A nappaliba veszem az irányt, de az ajtónál beljebb nem merészkedek azonnal, csak próbálom szolidan meghívatni magam egy adag vodkára, mintha ezzel akarnék békejobbot nyújtani, de számolok azért azzal a lehetőséggel is, hogy mára már, talán épp elég volt Neki belőlem. Olyan hosszan bámul rám, hogy tényleg kezdem kényelmetlenül érezni magam, megfordul a fejemben, hogy talán ez egy óvatos célzás akar lenni arra, hogy húzzak már el a fenébe, de végül mégis feláll és tölt nekem is egy pohárral, amitől egészen megkönnyebbülök. Tényleg nem tudom már, hogy mi a fenét csináljak vagy, hogy mihez kezdjek Vele és a helyzettel, de a vodkát azért elveszem tőle, szavai hallatán pedig vállat vonok. -Nem szeretem a gyógyszereket.- közlöm halkan, óvatos, talán kissé szégyenkező mosollyal, ami még mindig a korábbi pofon miatt kívánkozik az arcomra, de nem sokáig ácsorog előttem, mert már sarkon is fordul, hogy aztán az üveget magához véve a zongorán támaszkodjon meg.
Nyelek egy nagyot. Előbb, csak a torkomat markolászó érzés miatt, aztán pedig már a vodkából, miközben még mindig nem tudom eldönteni, hogy jó ötlet volt-e csatlakozni hozzá ahelyett, hogy menekülőre fogtam volna, de a kérdése hallatán őszintén elcsodálkozok és még az a sok duruzsoló gondolat is elhal a fejemben. Komolyan egy második randiban reménykedik? Még ezek után is?
Sóhajtok egy nagyot, a poharat tartó kezemet pedig leengedem hanyagul magam mellé, úgy sétálok közelebb hozzá, majd a zongora túlsó oldalán, szembe Vele találok helyet magamnak és onnan nézek rá hosszan, kutakodó tekintettel. Komolyan nem tudom elhinni, hogy ez a férfi, akit most nézek, ugyanaz, mint akit eddig olyan szorgosan kerültem, mert az a Dimitriy egy ilyen durva elutasítás után, inkább minden lehetőséget megragadna, hogy vérig sértsen, mint hogy egy újabb randi lehetőségéről érdeklődjön. -Tényleg kudarcnak neveznéd a mai randit?- kérdezem végül halkan, de ekkor már inkább a poharat kaparászó ujjamat figyelem, mintha lenne bármi azon a nyamvadt poháron, amivel annyira foglalkoznom kellene. -Én csak...nem voltam rá felkészülve, hogy tényleg, komolyan közeledni akarsz hozzám. Ez...- sóhajtom, elakadok a mondattal, tanácstalanul meg is rázom a fejem, miközben felpillantok rá. -Tényleg igazságtalan voltam Veled, de azért nem nevezném kudarcnak ezt az estét.- súgom végül halkan, mert akármennyire is letaglózott az a húzása, ahogy váratlanul, pimaszul megcsókolt, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem éreztem jól magam. -Olyan más vagy most.- bököm ki végül, arcomról pedig könnyedén leolvashatja, mennyire zavarodott és tanácstalan vagyok Vele kapcsolatban, mert most úgy érzem magam, mintha megint egy teljesen új férfit ismernék meg, aki közben teljesen úgy néz ki, mint a másik. Kortyolok is inkább még egyet gyorsan, hátha az alkohol maró íze kitisztítja picit a fejemet.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 21, 2022 6:24 am

Szinte már kínosan ügyeltem arra, hogy semmit ne láthasson belőlem, már a hátamon kívül, mert még én sem voltam biztos abban, hogy tudok-e uralkodni az arcizmaimon. Nála bizonyára jobb színész voltam, ezzel pedig már jó párszor Ő maga is szembesült, méghozzá ehhez nagyon hasonló szituációkban, de most ha nagyon megerőltettem volna magam sem tudnék teljes közömbösséget produkálni. Pedig az lett volna a legegyszerűbb, Ő elkönyvelhette volna, hogy képtelen vagyok a változásra, és hülye volt, amiért egyetlen napig bármi jót is feltételezett rólam, én pedig... nem, én ugyanitt lennék. Én nem felejtettem el Őt, és ha minden erőmet össze is szedtem volna ahhoz, hogy közömbös legyek vele, bennem ugyanúgy ott tombolt volna ez a kibaszott vihar, ami kicsit sem nyugodott volna meg attól a ténytől, hogy ismét megsértettem vagy a lelkébe gázoltam. Miért nem járt ehhez egy gomb, amivel kedvemre ki-, vagy bekapcsolhattam volna az érzéseimet?
Kiadtam magamnak az egyszerű utasítást, mikor szóba hoztam a vodkát, majd elhaladtam mellette, a nappali bárszekrényéig meg sem állva, de már nyúltam is a pohár, majd az üveg után, amit szándékosan nem is tettem vissza a helyére. Kezdtem érteni, hogy ami jelenleg zajlik bennem, már nem is igazán a félresikerült csókhoz köthető, az csak a szikrát adta, hogy rájöjjek, mennyire nehéz valójában ez az egész. Mintha előtte nem lett volna egyértelmű, de ha eszembe jutott, hogy ma hányszor utasította vissza a közeledésemet, csak újra megfeszült a gyomrom. Minden alkalommal ugyanezt éreztem, de most, mintha összegyűlt volna az összes, csak hogy egyszerre akarjanak kitörni belőlem. Bele is kortyoltam a vodkába, egyszer-egyszer hátrapillantva, mintha azt reméltem volna, hogy követ, de ahogy teltek a másodpercek, egyre biztosabbá váltam abban, hogy ezúttal nem jön utánam, inkább a saját tornyát választja, ahol kedvére elrejtőzhetett előlem. Azt viszont nem tudtam megjósolni, hogy ezúttal mennyi ideig fog tartani, mert ismerve kettőnk múltját, a bújócskázásban azért mindig világbajnok volt.
Ismét kortyoltam a vodkából, a csend pedig úgy borult rám, ahogy már hosszú ideje nem, a legrosszabb viszont az volt az egészben, hogy hozta magával a magányt is. És ha valamitől, hát ettől már teljes egészében elszoktam, hirtelen nem is tudtam vele mit kezdeni, már azon túl, hogy újra és újra végigvágott rajtam a tehetetlenség érzése, amit haraggal akartam palástolni, de én is igazságtalanná válnék, ha rá akarnám vetíteni a dühömet. Bele sem akartam gondolni, régen mennyit szenvedhetett miattam, és hogy hányszor kellett felvérteznie magát. Most is csak... védekezni próbált, ahogy annak idején is tette, és bár azt mondhatnám, hogy akkoriban nem volt rá jó oka. Védte magát valamitől, amiről tudta, hogy képes lenne padlóra küldeni, én pedig ismét hallottam a fejemben visszhangozni, ahogy azt mondja, nem akar egy lenni a sok közül. Hogy Ő nem egy escort, és bár már akkor sem tekintettem rá úgy, de csak utána jöttem rá, hogy Ő ennél jóval több. Ő a minden, és ha addig éljek is, de valahogy emlékeztetni fogom erre.
Észre sem vettem, hogy időközben megállt az ajtóban, túlságosan belemerültem a gondolatokba, de amint megszólalt, lassan felé sandítottam. Váratlanul ért, mert komoly összeget tettem volna arra, hogy a szobájába fog vonulni, nagy ívben elkerülve engem, ehelyett... vodkát kért? Még az sem biztos, hogy ezt az egészet nemcsak képzeltem, de ilyen gyorsan nem üthetett be az alkohol. És ennél több is kellett ahhoz, hogy hallucináljak. Talán túl hosszan bámultam rá, mielőtt egy másik pohár után nyúltam volna, abba viszont egy jóval szolidabb adagot töltöttem, majd a sajátommal, és az övével együtt a kezemben, elindultam felé, ezzel lényegében szavak nélkül közölve, hogy kicsit sem vágyom a magányra. - Ma már léteznek hatásosabb altatók is - nyújtottam át neki, közben belekortyolva a saját poharamba, majd ha átvette, vettem egy hátraarcot, visszasétáltam a bárszekrényhez, de csak hogy rámarkolhassak az üveg nyakára. Végül a zongora tetejében támaszkodtam meg könyökömmel, letéve magam elé az üveget, de ekkor már újra a tekintetét fürkésztem. - Ha az első randi kudarcba fullad, mennyi az esélye egy másodiknak? - szólaltam meg váratlanul, bár bizonyára nem ilyen elmélkedésre számított tőlem, de muszáj volt valahogy... megemberelnem magam, és elengednem azt a dühöt, ami amúgy nem is felé irányult. Még ha ezek a szavak is inkább keserédes ízt idéztek meg a számban, mert eszembe jutott, hogy mi hogyan kompenzáltuk az első randi kudarcát a másodikkal. Még ha el is telt a kettő között egy nagyobb idő.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 20, 2022 9:59 pm

Iris & Dimitriy

Próbálom felidézni a mai nap eseményeit, végig görgetni a jeleneteket, mint egy filmet, szépen sorban egészen idáig, ahol most vagyunk, ebben a kényelmetlen, fagyos hangulatban, amit a kiosztott pofonnal sikerült ránk szabadítani. Próbálok félidézni akár egyetlen momentumot, amikor nem éreztem magam jól Vele a mai nap folyamán, de nem találok semmit, ami okot adhatott volna arra, hogy így reagáljak a közeledésére. Mindez a tegnap és a múlt hatása, ami lássuk be, annyira nem távoli, hogy képes legyek róla megfeledkezni, még akkor sem, ha ma tényleg annyira igyekezett végig a kedvemben járni és a bizalmamba férkőzni. Annyira más most, annyira másként viszonyul hozzám, én pedig folyamatosan az okokat keresem, hogy vajon miért van ez, mi késztette erre, de talán egyszerűen csak meg kellene próbálnom végre nem hátsó szándékot keresni mindenben, amit mond vagy tesz, csak egyszerűen átadni magam ennek az estének. De végtére is, ezen a ponton, már teljesen mindegy, mert akármilyen kellemes is volt a hangulat eddig, most szinte dermesztő hideg telepedik közénk, amit próbálok némi zavaros magyarázattal és egy tétova bocsánatkéréssel enyhíteni.
Hosszú, fojtogató csend áll be végül, amit Ő tör meg azzal, ahogy Ő is elismeri a tanácstalanságát, de közben továbbra sem fordul felém, háttal állva nekem, a mosogató felé fordulva beszél, mintha az iménti pofon után nem is akarná, hogy láthassam, mi megy végbe benne. Mintha Ő is próbálna most már valahogy védekezni, bár a szavai egyáltalán nem erről árulkodnak, mert azzal szemben, amire számítok, hogy ezek után rideg lesz és kínosan ügyel majd arra hogy az elfelejtsük az iménti fiaskót, Ő inkább kihangsúlyozza, mennyire nem bánta meg.
A poharakat kezdi elöblíteni, én pedig az asztalról pakolom el a felesleges cuccokat, míg végül már csak a bor marad, amibe visszatuszkolom a dugót és azt is beteszem a hűtőbe egy halk sóhaj kíséretében. Ha tényleg helyes volt véget vetni annak a csóknak, miért érzem most ilyen pocsékul magam? Mintha szándékosan vágtam volna tönkre mindazt, amiért Ő egész nap dolgozott és egy egyszerű, apró csókból iszonyú nagy balhét generáltam. Jó tudni, hogy a házas élet ezen része, legalább nekünk is jól megy, vagy legalábbis így képzelek egy házastársak közti vitát, amit aztán hosszú csend és mosogatás követ.
Félve pillantok rá, ahogy a vodkát említi, de mielőtt még bármit is szólhatnék, már ki is viharzik a konyhából és minden bizonnyal a nappalit veszi célba, én pedig hosszú másodpercekig bámulok arra, amerre eltűnt, végül az egyik székhez lépek és egy hatalmas sóhaj kíséretében lerogyok rá. Fogalmam sincs, hogy Maflás hol volt eddig, valahogy teljesen elkerülte a figyelmemet a kialakult kellemetlen hangulat közben, de most megjelenik a lábamnál és felágaskodik a combomon találva támaszt, hogy megnyalja a kezemet. -Remélem, neked is ízlett a vacsora.- simogatom meg a buksiját magamra erőltetve egy mosolyt, de közben újra és újra az ajtó felé sandítok, mintha azt várnám, hogy Dimitriy majd mindjárt megjelenik újra és minden megy tovább onnan, ahol a csók előtt jártunk. -Talán, hagynom kellene, hogy elcsituljanak a kedélyek, nem? -kérdezem végül a kiskutyát, mintha egyébként lenne bármi fogalma arról, hogy milyen baromi nehéz embernek lenni és egy ilyen helyzetben találni magad, ahol egyszerre rettegsz az idegen, váratlan helyzettől, de közben megijeszt az a gondolat is, hogy talán elszúrtál valamit, már a legelején.
Erőt veszek végül magamon és egy nagy sóhaj kíséretében feltápászkodok a székről, hogy az emelet felé vegyem az irányt, de mielőtt még a lépcsőhöz érnék, megállok egy pillanatra és a nappali ajtaja felé sandítok. Nem akarom így lezárni ezt az egyébként kellemes napot, változtatok is az irányon és bár lassan, tétován teszem meg azt a pár méter távolságot, végül mégis megállok a nappalinál és vállammal az ajtókeretnek támaszkodva belesek. -Talán, lefekvés előtt nekem is jól esne egy pohárral...- szólalok meg halkan, szégyenlősen, mert őszintén szólva nem lepne meg, ha elküldene a fenébe, de ha bármi jelét is látom, hogy másképp viszonyul hozzám, teszek még beljebb egy tétova lépést. -De, ha inkább egyedül szeretnél maradni, azt is megértem.- fűzöm hozzá halkan, hiszen épp az imént sértettem vérig és igazából, bármennyire is lepett meg azzal a csókkal, talán tényleg nem így kellett volna reagálnom.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 20, 2022 8:51 pm

Annak ellenére, hogy az esetek többségében elég rosszul viseltem, ha valaki felpofozott, ezúttal viszonylag könnyen lendültem túl rajta, de ez javarészt annak volt köszönhető, hogy máshol sokkal jobban fájt. Hiába a kis szúrkálás a bőröm alatt, a forró vér, ahogy egyazon pontban összpontosult, nem tudtam ezzel foglalkozni, miközben valami olyasmi történt közöttünk, aminek nem volt se eleje, se vége. Vagyis, eddig azt gondoltam, hogy nincs vége, és hogy amint visszakapja az elveszített emlékeit, túl tudunk majd lépni ezen az egészen, de bárhogy is próbáltam azt a kis hangot megfojtani a fejemben, folyamatosan azt súgta a fülembe, hogy talán nincs is visszaút. Hogy... egyszerűen nem létezik, és ugyan belekapaszkodtasm abba, hogy akkor sem vagyok hajlandó Őt elengedni, de azok után, ahogy most rám nézett, és ahogy a képembe vágta, hogy szerinte nekem csak egy célom van vele, elbizonytalanodtam. A saját érzéseimet továbbra sem vontam kétségbe, az életemnél is jobban szerettem, és ezt az életet bármikor, önként beáldoztam volna érte, de szinte fuldokoltam az érzéstől és a kételytől, hogy bármit is tegyek, vagy mutassam neki bármilyen arcomat, az emlékei nélkül soha nem fog rám úgy nézni még egyszer, hogy abba a gyomrom is beleremegjen.
Csak a dühömben voltam biztos, miközben felálltam az asztal mellől, az ingerültség pedig kellemetlen zsibbadásként áradt szét minden végtagomban. Még csak nem is rá voltam mérges, de közben magamat sem hibáztattam azért, amiért egy rövid időre megfeledkeztem magamról. Újra megtettem volna, éppen úgy, ahogy az imént történt, méghozzá bűntudat nélkül, mert szükségem volt rá, és bárhol is volt Iris, bármilyen mélyre is temette magában, tudtam, hogy neki is szüksége van erre. Szüksége van rám. Ez pedig, ha teljesen nem is oszlatta el a dühömet, de csillapított rajta valamelyest.  
Már a mosogatónál álltam, szemeimmel az oda pakolt tányérokat fürkészve, de közben éreztem magamon tekintetét, szavai pedig arra ösztönöztek, hogy próbáljam magam ismét a helyébe képzelni. Ahogy én, úgy Ő is szenvedett, még ha nem is azért, amiért én, de kétséget kizáróan én voltam az oka a benne tomboló bizonytalanságnak. - Én sem tudom, hogy mit kéne tennem - törtem meg a beálló csendet, továbbra sem mozdulva a mosogató mellől, két kezemmel még meg is támaszkodtam a pultban, így véve egy hatalmas sóhajt. - De én nem fogok bocsánatot kérni, amiért megcsókoltalak - tettem hozzá, miután Ő sajnálatát fejezte ki a lekevert pofon miatt, amit már legfeljebb némi pírfolt jelzett az arcomon. - És főleg nem fogom sajnálni - nyitottam meg a csapot, hogy legalább a poharainkat kiöblítsem, közben figyelve a hangokat, ahogy nyílt a hűtő, ebből pedig arra következtettem, hogy elkezdett pakolászni. Ahogy ránk telepedett a jeges csend, egyre csak az járt a fejemben, hogy ez az első randik átka, legalábbis ami minket illet, és mintha képtelenek lennénk megugrani ezt a lépcsőfokot. A gondolataim nagy részét inkább már az kötötte le, hogy ezek után hogyan is viszonyuljak hozzá, vegyem-e fel azt a két lépés távolságot, ami annak idején amúgy is jellemezte kettőnk viszonyát, de ismertem magam annyira hogy tudjam, képtelen lennék távolságot tartani tőle. Ugyanezzel az erővel már akár a saját szívemet is kitéphettem volna. - Most jött el a vodka ideje - fordultam végül felé, elég nagy energiát fordítva arra, hogy ne is próbáljam keresgélni a tekintetét, majd lassú, komótos léptekkel el is haladtam mellette, a következő utam pedig egyenesen a nappaliba vezetett, ahol már nyúltam is egy tiszta pohár után. Pedig ezt a vodkás dolgot csak viccnek szántam a vacsoránk kezdetekor, de úgy tűnik, mégis sikerült bevonzani. Egyelőre viszont csak saját magamnak öntöttem a tömény alkoholból, rögtön egy tripla adagot, mert ha valamit, hát azt nem tudtam volna megjósolni, hogy utánam jön-e vagy inkább elvonul, csak hogy újra kezdetét vegye a napokig tartó bújkálás. Már a gondolattól is összeszorult a gyomrom, mázsás súly ült a mellkasomra, ahogy eszembe jutott, hogy szándékosan akar majd kerülni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 20, 2022 7:59 pm

Iris & Dimitriy

Nem vagyok biztos benne, hogy okos döntés belemenni ebbe a játékba, ami egyrészt vicces és kedves, másrészt viszont, talán már túlságosan bensőséges viszonyt igényelne, hiszen ilyesmit nem csinál az ember egy idegennel, de már abban sem vagyok biztos, hogy Dimitriy az. Hiszen, a minap jócskán túl haladtunk azon a határon, amit két idegen húzna egymás közé, de épp ez az, ami óvatosságra int, mert nem tudom, hogy okos dolog lenne-e, ha tovább engedném Őt, mint azt a józan ész diktálná. Már így is sokkal jobban kedvelem, mint az elején terveztem és, ha most az estét egy olyan randival zárjuk, ami utólag majd mosolyt csal ajkaimra, valahányszor csak eszembe jut, az talán, csak még tovább rontana a helyzeten. A végén meg, majd azon kapnám magam, hogy olyan álmokat kergetek, amelyeknek se értelme, se valóságalapja nincsen.
Most mégis hagyom magam sodródni a kellemes, játékos hangulattal, ahogy tejszínhabot nyom a nyelvemre, majd az ajkamra is, de amikor ajkaimra hajol és egy gyengéd csókkal tünteti el róla az édességet, csak egyetlen másodpercig tart, míg észhez térek, mert utána bekapcsol a pánik üzemmód és úgy húzódok el tőle, mintha fájdalmat okozott volna a gyengéd mozdulattal. Pedig, talán épp az ijeszt meg, hogy ilyen gyengéd és óvatos a közeledése, hogy már nem a tegnapi akaratos, pofátlan maffiózó próbálkozását érzem benne vagy a mohó vágyat, hanem valami egész mást, valami édesebbet és...többet.
A tenyerem az arcán csattan, a szívem a torkomban dobog és szinte már menekülök a helyzetből, mintha legalábbis valami életveszélyes dolog történt volna épp, pedig Ő csak megcsókolt és a legijesztőbb az egészben az, hogy még élveztem is. Dühös vagyok, de magam sem tudom eldönteni, hogy rá vagy inkább saját magamra, miközben arca és tekintete láttán elönt a szégyen is. Fogalmam sincs, hogy mit művelek vagy, hogy amit teszek az helyes-e vagy sem, hogy túlreagáltam-e vagy épp jogos a felháborodásom, mert bármennyire is igyekezett ma, egyszerűen nem tudom kitörölni az fejemből mindazt, amit olyan határozottan hittem Róla, amilyennek elképzeltem, hogy Tőle semmi másra nem számíthatok, csak fájdalomra és sebekre.-Nem tudom, Dimitriy! Tegnap még egész más voltál, ma pedig...- válaszolom ingerülten, tanácstalan arccal, mert ezzel az egésszel kapcsolatban leginkább, csak azt érzem, hogy iszonyatosan összezavar és épp a tanácstalanságom szüli most a félelmemet is, mert nem értem az egészet, mert nem látom át, hogy mi miatt ez a nagy változás és, mert igyekszem az egyetlen dolgot védeni, ami még teljes mértékig az enyém, az pedig a szívem.
Valahol mélyen tényleg igazságtalannak érzem magam, mert ha most ez tényleg egy első randi lett volna valakivel, akiről nincs már konkrét elképzelésem, akit fejben már nem könyveltem el valamilyennek, egyáltalán nem így reagáltam volna egy ilyen gyengéd, apró csókra, de Vele mindez...egész más. Olyan, mintha épp arról próbálna meggyőzni, hogy a tűz nem tud megégetni, pedig gyerekkorom óta hiszem és tudom, hogy igen. -Nem tudom, hogy mit higgyek.- sóhajtom halkan, valamivel nyugodtabban, mert az ingerültsége, a fájdalma láttán, amit egyértelműen okoztam -na nem a pofonnal-, némiképp józanító hatással van rám, de ettől még egyáltalán nem bánom, hogy véget vetettem annak a csóknak. Fogalmam sincs, hogy mit hitt, de egyetlen nap, egyetlen randi nem tud megváltoztatni egy hetek óta kialakult véleményt Róla, még akkor sem, ha a mai napot őszintén élveztem.
Legszívesebben rákérdeznék, hogy mit hitt, hogy mi járt a fejében vagy, hogy mi volt a célja, ha nem az, hogy elcsavarja a fejem annyira, hogy olyasmit kövessek el, amit másnap minden bizonnyal megbánnék, de úgy zárkózik be a szemem láttára, mintha a pofonnal nem csak a csókot állítottam volna meg, de azt a ma megcsillogtatott Dimitriyt is visszaüldöztem volna, ahol eddig rejtegette. Újabb sóhaj hagyja el ajkaimat, ahogy a két tányért magához veszi és a mosogató felé indul velük, tekintetemmel minden apró mozdulatát követem, mintha ezzel válaszokra találhatnék a ki nem mondott kérdéseimre, de olyan zavaros bennem most minden, hogy ember legyen a talpán, aki képes lenne rendet tenni bennem. -Iszonyatosan összezavarsz és fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem.- szólalok meg végül halkan, miközben a hátát szuggerálom és még a testtartásom is egészen megváltozik, ahogy a düh egyértelműen elillan belőlem, mintha mázsás súlyok telepednének rám. Sok mindennel számoltam, hogy mi minden történhet majd azidő alatt, míg itt leszek, de az meg sem fordult a fejemben, hogy közeledni fog hozzám és, hogy mindezt mindenféle hátsó szándék nélkül teszi majd. Ha számítottam volna erre, akkor most nem így reagáltam volna.-Sajnálom, hogy felpofoztalak.- folytatom halkan, nyelek is egy nagyot, miközben a tejszínhabot magamhoz veszem, a kupakot visszateszem rá és a hűtőhöz sétálok vele, hogy azt is eltegyem, ha már ennyire neki álltunk elpakolni. Lopva felé pillantok néha, próbálok rájönni, miként javíthatnék ezen a kellemetlen helyzeten, de talán van, amit nem is lehet megjavítani, ha egyszer tönkre tettük. Most pedig, már nem a közeledésétől félek, hanem attól, hogy holnaptól mégis csak az lesz újra, aki ezelőtt volt. Fogalmam sincs, hogy mit csinálok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Júl. 20, 2022 6:41 pm

Nem tudtam felidézni azt a pillanatot, mikor megérett bennem az elhatározás, már csak azt fogtam fel, hogy ismét kezembe fogom a flakont, és ahogy egy igazán komisz kisgyerek tenné, aki épp tilosban jár, jó nagy adagot küldtem a saját számba. Ebben még nem volt semmi szokatlan, legalábbis az az Iris, akit ismertem, már bizonyára nem lepődött volna meg azon, hogy van egy ilyen oldalam is, még ha eleinte jól el is rejtettem mindenki elől. Aki viszont most ült mellettem, nem is sejtette az igazságot, sőt, nemhogy az igazságot, de még a felét vagy negyedét sem tudta, ez pedig ismét eszembe juttatta, hogy mennyire nehéz dolgom van. Talán azt gondolta rólam, hogy elment a maradék megmaradt eszem is, ami mondjuk még nekem is megmagyarázna pár dolgot, de reméltem, hogy nem szalad az apámhoz azt harsogva, hogy zártosztályon a helyem.
És annak ellenére, hogy ilyen kellemes, már-már hétköznapi nap állt a hátunk mögött, még így sem lehettem biztos abban, hogy végül szót fogad-e, eleinte a tekintete inkább azt sugallta, hogy ne is forduljon meg hasonló a fejemben, végül mégis rábólintott, hogy Ő is kapjon a tejszínhabból. Tetszett, ami megcsillant a tekintetében, pár pillanatra már majdnem el is hittem, hogy az a nő ül velem szemben, akinek nemrég gyűrűt húztam az ujjára, de elég gyorsan rá kellett jönnöm, hogy az az Iris, ha ott is lapul valahol belül, jelenleg mélyen alszik, és esze ágában sem volt tiszteletét tenni. Ez pedig akkor vált bizonyossá, mikor egyértelmű támadást indítottam ellene, gyengéd mozdulattal tüntetve el ajkáról azt a kis tejszínhabot, míg Ő a döbbenettől szinte teljesen lefagyott. Pofátlanul ki is használtam, erre nem volt mentségem, bár pár röpke másodpercig, mikor Ő is közelebb hajolt, még szorosabban olvadva az apró, kicsit sem erőszakos csókba, még én magam is elhittem, hogy talán nem lök majd el. Ez az elmélet nagyjából a következő pillanatig tartott ki, egyetlen másodperc alatt szakadt el tőlem, majd húzódott hátrébb, és mindezt egy jócskán csattanó pofonnal igyekezett nyomatékosítani. Pár pillanatig nem is hallottam semmit, egyedül a vért, ahogy először a fülemben dobolt, közben érezve a forró pozsgást az arcomon, ami nemrég találkozott a tenyerével. Egyszer már megtette velem ugyanezt, a fizikai fájdalom, tenyerének égő lenyomata viszont eltörpült mindamellett, amit belül, a mellkasomban éreztem. Még tisztán láttam magam előtt, mikor abba a kibaszott hotelbe menekült előlem, és akkor sem volt rest kiosztani egy pofont, csak hogy egyértelművé tegye az álláspontját. Ez történt most is, nekem pedig bánnom kellett volna, amiért ismét felrúgtam magam körül mindent egyetlen csókért, ráadásul úgy, hogy egyszer sem sugallta, hogy akarna ilyesmit.
Mintha már nem is előttem ült volna, szavai pedig, hiába hangoztak el közvetlenül a fülem mellett, olyan volt, mintha egy vastag jégpáncélon keresztül beszélne. Nehéz lett volna megmondani, hogy ez melyikünk védőpajzsa volt, de egyelőre csak arra voltam képes, hogy nagy levegőt vegyek, majd arcomhoz nyúltam, finoman megmasszírozva a pofon helyét. Azt sem tudtam, hogy mit mondhatnék, egészen addig, míg nem folytatta a mondanivalóját, közben villámokat szóró tekintete pedig ráfüggött az enyémre. Valami hasonló kezdett éledezni bennem is, de ahhoz képest, hogy mennyire gyűlöltem ha pofán vágnak, most ezt a részét elég jól kezeltem. Többnyire. - Kibaszottul igazságtalan vagy - jött ki végre hang a torkomon, először felegyenesedve a széken, majd ahogy eltelt pár másodperc, inkább a felállás mellett döntöttem. Magam sem tudtam, az én dühöm minek szól, mert még én magam is képes voltam belátni, hogy túllőttem a célon, mégis, a szavaival újra és újra megforgatta a tegnap bennem felejtett kést, de mégsem lehettem dühös rá olyasmiért, amiről halvány lila gőze sincs. - Hol szólt itt bármi arról, hogy rögtön mássz be az ágyamba? - kérdeztem vissza széttárt karokkal, egyelőre elég jól palástolva a bennem dolgozó indulatokat, de közben nyelnem kellett egyet. - Megcsókoltalak, igen. És ha elhiszed rólam, ha nem, de nem volt vele hátsó szándékom. Azt hittem, hogy... - Bennem akadt a gondolat, és inkább elpillantottam róla, mintha a konyhaszekrény bámulása annyival érdekesebb látványt nyújtott volna. - Nem számít, hogy mit hittem - fejeztem be végül a ki sem mondott gondolatot. Pedig, ha most tényleg Ő, az a nő állt volna előttem, akit szeretek, kicsit sem féltem volna elmondani neki, mi minden tombol bennem jelenleg. Hogy jelenleg egy kibaszott, szimpla csók a világot jelentette azok után, hogy másfél napja alig értem hozzá. De Ő... Ő nem értené.
Tekintetem visszatévedt az asztalra, és nem törődve azzal, hogy még mindkettőnk tányérján volt egy-egy kis maradék a tortából, beléjük karoltam, hogy ezúttal én vigyem el a mosogatóig. Hiába fogadtam meg, hogy ez az este nem válik olyanná, mint az a bizonyos első randi, úgy tűnt, ez már csak tudat alatt is meg volt írva nekünk. Mintha a sors akart volna üzenni, hogy ilyen szerencsém csak egyszer volt, és bármit is tegyek, az soha nem lesz elég ahhoz, hogy újra meghódítsam Őt.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - back to the beginning
Vissza az elejére 
1 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: