M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fellowship | Ylva & Reana

Reana Berg
Kiskép :
 fellowship | Ylva & Reana Oh-really-if-you-say-so
Rendeltetésem :
Angrboda vagyok
play by :
❅ Natalie Dormer
Posztok száma :
21
User neve :
❅ Nüx
Csoport :
❅ Jégóriás
Pontgyűjtő :
16
Lakhely :
❅ Sentrum
Foglalkozás :
❅ színésznő
Előtörténet :
All the world's a stage, And all the men and women merely players
 fellowship | Ylva & Reana 9ae9d581d0cda4d378f9bde025f21039
Keresem :
❅ Ragnarök

Reana Berg
Elküldésének ideje — Szomb. Nov. 26, 2022 1:06 pm
Y l v a & R e a n a
The enemy of my enemy is my friend
Ylva egy külön világ volt, amihez foghatót ritkán lát az ember. Érdekesnek bizonyult a nő és talán túlságosan egyformák vagyunk. Kedvesen mosolyogtam rá, ugyanakkor ez se volt több mint egy játszma, amit ketten játszottunk. Egyikünk se fogja tudni kiugrasztani a nyulat a bokorból, így hát egyetlen lehetőség van. Valamelyikünknek be kell adnia a derekát, de egyikünk se fog meghunyászkodni. Tudtam mit csinálok, miért mondok olyan korai időpontot. Tudni akartam meddig képes elmenni és mit tesz a cél érdekében, ami olyan fontos számára. Rezzenéstelen arccal néztem, amint a nő előveszi a naptárát és a beosztását nézegeti. Tisztában vagyok vele, hogy kizárólag az időt húzza. Tikk-takk. Rám mered, majd az asszisztensére, hogy aztán a kellő indokkal elküldje őt. Halovány mosoly bujkál a szám szélén, míg az ajtó be nem csukódik mögötte. Elérkezettnek érzem az időt arra, hogy előhozakodjak az érkezésem tényleges okával.
- Daniel mostanság túlságosan sokat fecseg, nem gondolod? - kérdezek egy kisebb fitorral együtt, majd legyintek, mintha nem lenne igazán fontos. Megkeverem az italom, de nem iszom bele, inkább játszadozom. Tisztában vagyok vele, hogy direkt nem említette, mikorra ér vissza a midgardi.
- Miből gondolod, hogy nem fog téged is elárulni Loki, amint teheti? Lehet szükséges lenne egy kis extra segítségre, olyantól, akinek ugyanaz a célja.... elpusztítani az isteneket - nézek fel rá a mondandóm végén, jégkék pillantással, mérhetetlen gúnnyal és megvetéssel, ami természetesen az előbb említetteknek szól. Nem emelem ki, hogy ki lenne az az extra segítség, de az eddigiek alapján nincs is rá szükség. Hildr pontosan tudhatja, hogy magamra gondoltam. Nem fogok a pálya szélén állni és nézni a fejleményeket. A gyermekeim sorsa meg van írva, amiért büszke vagyok rájuk, hiszen ők okozzák egyes istenek végét, de ez kevés. Azt akarom, hogy pusztuljon az összes. Azt akarom, hogy pusztuljon az összes, kínok közepett, melyet még sosem éltek át azelőtt. Mióta tudok az átokról csak az forog a fejemben, hogy a terv részesévé kell válnom.
- Arra gondoltál már, hogy mi lesz azután, hogy ők nincsenek? - újabb kérdés, melynek válasza tényleg érdekel. Kíváncsi vagyok mégis mi a terve Thrymnek a kilenc világgal és a többi fajjal.
mad woman●    uhh   ● by barb
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —

Angrboda && Hildr
I’m gonna take you down with me

Nem véletlenül jöttem hozzám – ó, milyen jól is leírt mindent ez az egyetlen mondat az előttem ülő óriásnőtől. Mert őszintén szólva, nagyon is nyilvánvaló volt, hogy nem a ruha a legfontosabb a számára. És nem csak azért, mert Loki elmondta, keresni fog engem. Hasonlóan erős személyiségnek éreztem, mint önmagamat, és így egyre biztosabbá vált, hogy a kapcsolatunk mibenléte valóban csak és kizárólag a két véglet egyike közül alakulhatott. Ugyanakkor mindez engem cseppet sem zavart. Kevés hozzám hasonló személyiséggel találkoztam életem során. És bár nem rajongtam az óriásokért - igazából egyik másik faj képviselőjéért sem -, meg kellett hagyni, hogy Reana kíváncsivá tett.

– Ezt örömmel hallom – mosolyodtam el, annak ellenére is, hogy már előre tudtam, a színválasztás nagyon is telitalálat lesz. A halandók között azért is sikerült olyan jól elvegyülnöm, mert megszerettem, amivel foglalatoskodtam és jó érzékem volt a színekhez, a szabásvonalakhoz… talán pont azért, mert egykor az emberek és más lények sorsát rendezgettem, amely során kiismertem mindannyiukat. Az ötleteimre bólogatott ugyan a nő, de ez még koránt sem volt teljes beleegyezés, ugyanakkor jó kiindulópont volt az első tervekhez. A válasza ugyanakkor meglepett az időponttal kapcsolatosan: – Hmm… Ez igen szűkös. Általában az anyagbeszerzés miatt négy-öt héttel vállalok el egy munkát – a szemöldökeimet összeráncoltam, miközben megnyitottam a naptáramat a mobilomon. Részben mérlegeltem, hogy valóban teljesíthető-e a színésznő rendelése, részben már döntöttem a kérdésben. – Talán szerencsénk lesz, úgy rémlik maradt raktáron kellő mennyiségű anyagunk – felpillantottam először a velem szemben ülőre, majd az asszisztensemre: – Norunn, kérlek menj és nézd meg, hogy hány rőf van ebből eltéve! Öt rőf a minimum, amiből ki tudom hozni – az anyagmintát átadtam a lánynak, majd a kávémért nyúltam, és megvártam, amíg csak ketten maradunk a szobában.

– Most rátérhetünk, amiért valójában jöttél – a mosolyomból gyorsan rájöhetett, hogy pontosan tudtam, merről is fújt a szél. – Daniel említette, hogy fel fogsz keresni – belekortyoltam az italomban, és kíváncsian pillantottam az óriásnőre, ugyanakkor szándékosan nem közöltem mennyi időbe telik az asszisztensem megjárnia a pincét, ahol az anyagokat tároltuk. Szerettem nyomás alatt tartani másokat, és ez most éppen megfelelő eszköznek tűnt.

:3  || coded by eirik
Reana Berg
Kiskép :
Rendeltetésem :
Angrboda vagyok
play by :
❅ Natalie Dormer
Posztok száma :
21
User neve :
❅ Nüx
Csoport :
❅ Jégóriás
Pontgyűjtő :
16
Lakhely :
❅ Sentrum
Foglalkozás :
❅ színésznő
Előtörténet :
Keresem :
❅ Ragnarök

Reana Berg
Elküldésének ideje — Hétf. Aug. 08, 2022 6:34 pm
Y l v a & R e a n a
Az asztal két oldalán nagy játékosok foglaltak helyet, elég volt pár percig fürkésznem az előttem ülőt, egyből kiderült. Ő nem csak egy egyszerű norna annál sokkalta több, épp olyan ravasz, akár egy jégóriás. Nem fogom játszani a nagymenőt, aki képes kiismerni a másikat ilyen rövid idő alatt, de sosem vagyok rest azt mutatni, hogy fölénnyel rendelkezem, ez is egyfajta színjáték a részemről. A premier és a ruha könnyed csevegés volt, miközben a feketémet is kézhez kaptam egy mosolyt vetettem az asszisztensre. Mégis, ahogy kifejtem a gondolataimat a színnel kapcsolatban, láthatóan jégszínre vált a tekintetem, amire a fekete szépség is felpillant. Mosolya egyértelmű jelzés volt számomra, hogy értette miért jöttem valójában.
- Nem véletlen jöttem hozzád - válaszolok könnyedén, mintha az előbb nem izzottak volna oly hidegen a szemeim. Az, hogy kilépek a komfortzónámból sosem okozott akadályt, hiszen világ elétemben azt csináltam, hogy egyre feljebb jussak. Megvárom, míg elém helyezi az általa kiválasztott színt, mely sokban eltér a tőlem megszokottól. Ez a gesztus leginkább a ruhára vonatkozott, mégis láttam rajta, hogy nem olyan, mint az eddigiek, akikkel dolgoztam.
- Különleges azt meg kell hagyni. Tetszik a hideg árnyalat - nem csak az árnyalat tetszett, hanem a norna hozzáállása is, nem akartam több szót ejteni róla, hagytam hadd bontakozzon ki a kreativitása, a midgardi hobbija, hiszen kapcsolatban állt az enyémmel.  Aprót bólintottam, ahogy a ruháról beszélgettünk, majd magamhoz vettem a cappucinom. Könnyedén nézem farkasszemet a nővel, aki nem leplezte a rosszallását felém. Kétféle kimenetel lehet ennek a találkozónak vagy megöljük egymást és örök ellenségek leszünk vagy ez egy igen jövedelmező szövetség lesz. Az utóbbiért jöttem a nőhöz, így afelé terelném a beszélgetést.
- Három hét múlva szombaton, utána népszerűsítő körútra megyünk - ejtem ki nyugodtan a szavakat, míg egyetlen percre se nézek félre - Bár nem áll szándékomban mindegyikre elmenni, ide kötnek a legfontosabb ügyeim és a következő projekt - teszem hozzá könnyedén, ám nem áll szándékomban elrejteni az igazságot. Az a projekt egyértelműen az isteneket sújtó átok - Örömömre szolgálna, ha a próbák alatt jó kapcsolat alakulna ki kettőnk között. Sok közös vonásunk van - a mosolyom kiszélesedik és újra kortyolok az italomból mielőtt az asztalra helyezném.
Anonymous

Vendég —

Angrboda && Hildr

Ideje korán megtanultam, hogy nem csak az istenekkel, de az óriásokkal is épp ugyanannyira kell vigyázni, ha az ember szembe találkozott velük. Pontosan ugyanannyira kiszámíthatatlanok, önzőek és kegyetlenek voltak mindannyian, talán éppen ezért is háborúztak a végtelenségig egymással ezek a népek. Sokáig úgy gondoltam, jobb kimaradni az efféle erőpróbákból, ám végül az én sorsom is úgy hozta, mégis csak belefolytam mindebbe. Persze sokáig a fajtám szabályai miatt akartam kimaradni a csatározásokból, hiszen a nornáknak nem szabad közbeavatkoznia a többi lény életében, bármi is történjék a ciklus során. De amikor Thrym megtalált az ajánlatával úgy döntöttem, végleg a saját sorsom felé fordítom a tekintetemet, hátrahagyva minden mást. Így hát Angrboda megjelenése már csak amolyan hab volt a tortán.

Norunn már készítette is a kért italt, amíg Reana és én is helyet foglaltunk az asztalom két oldalán. Éreztem, ahogyan minden mozdulatomat követte a szőke nő a szemével. Nem egyszerűen figyelt, fürkészett. Mintha ezzel kiismerhetett volna bármilyen szinten is. Ugyanakkor egyelőre nem kívántam eltérni a hivatalos megbeszélésünk tárgyától, hiszen olyan nagyon fontos volt ez a találkozó Berg kisasszonynak - ahogyan előadta az asszisztense a helyzetet. Így aztán, amikor a nő a kérdésemre válaszolt, felírtam néhány fontos hívószót magamnak, jegyzetnek. Amikor azonban a ruha színéről esett szó eltéveszthetetlenül más hangsúllyal fejezte ki, mint a korábbi információkat: a jegyzetelésből felpillantottam Reanára, és szemeim egy pillanatra összeszűkültek, halványan mosolyogtam, mert ezzel igazolta is számomra, hogy valóban nem csak a ruha miatt volt itt.

– Ó igen, gyakran látni téged ezekben a hideg színekben, de szerintem épp ideje kilépned a komfortzónádból – feleltem végül, amikor a velem szemben ülő nő szemei felizzottak egy másodpercre a jég hidegségével. Kezdett az a benyomásom lenni, hogy vagy egy életre meg fogjuk gyűlölni egymást, amíg itt lesz az óriás, vagy éppen ellenkezőleg és egy nagyon is erős pártfogót szerzek majd. Az anyagminták között kezdtem keresgélni, amikor elhangzott, hogy kíváncsi volt a véleményemre. – Ha én tervezem a ruhádat, biztosan nem a megszokott színeiddel fogok dolgozni. Mit gondolsz? – ez részben valóban a ruhára vonatkozott, mert a minták közül előhúztam egy, bár hideg árnyalatú, de magenta színű darabot, amit kettőnk közé tettem az asztalra; viszont ezzel kifejeztem azt is, nem voltam olyan, mint eddig bárki más. Igen, tisztában voltam vele kicsoda az emberi világban, és igen, tisztában voltam vele, kicsoda volt Reana valójában, de ettől én még nem fogok hasra esni. Mert abban az életben, amelyet teremtettem magamnak, amikor elfogadtam Thrym ajánlatát, létrehoztam azt a nornát, aki pontosan ugyanúgy játssza majd a játékot, mint az ellenfelek, akiket eddig csak a pálya széléről figyelt: kiszámíthatatlan, önző és kegyetlen lettem. – Természetesen a ruha kialakításakor kialakíthatjuk úgy, hogy nagyestélyiből kisestélyivé váljon a ruha. Ez esetben az a legegyszerűbb és legkényelmesebb megoldás a számodra is, ha rejtett gombolással levehetővé tesszük a szoknyarész egy részét – a kávémért nyúltam, és belekortyoltam az italba. – Mikor lesz a premier egyébként? – kérdeztem, ismét a jegyzettáblám felém fordulva, miközben szabályosan farkasszemet néztem az óriásnővel, ami az asszisztensemnek fel sem tűnt valószínűleg.

Reana Berg
Kiskép :
Rendeltetésem :
Angrboda vagyok
play by :
❅ Natalie Dormer
Posztok száma :
21
User neve :
❅ Nüx
Csoport :
❅ Jégóriás
Pontgyűjtő :
16
Lakhely :
❅ Sentrum
Foglalkozás :
❅ színésznő
Előtörténet :
Keresem :
❅ Ragnarök

Reana Berg
Elküldésének ideje — Csüt. Júl. 14, 2022 8:58 am
Ylva & Reana
Nem szokásom láthatatlanná válni, ha megjelenek valahol, sőt általában minden szempár rám szegeződik, mintha valami értékes drágakő lennék. Ha a családomat kérdeznék, ők biztos azt mondanák ez csak a jég csillogása, ami a szívemen ül. Éppen ezért előfordul, hogy rá is játszom erre, ahogy most is. Az asszisztenssel nem is foglalkozom igazán, hiszen nincs értelme holmi midgardi szennyre pazarolni azt a drága időt, ami miatt a találkozót kértem. Persze egy Ylva Johannessen által tervezett ruha jól mutat majd a legújabb premieren és mindkettőnk karrierjén egy fényes pont lesz. De ez olyan mellékes dolog, ami elősegítheti a fontosabb lépéseket. Néhány parasztot be kell áldozni mielőtt a fő bábúkat használnánk. A norna elfogadta a felé nyújtott kezem, de a mosolya nem tűnt eléggé őszintének a megjegyzésem hallatán. Szándékos lett volna a részemről? Meglehet, túlságosan kíváncsi vagyok rá, hogy milyen ő valójában.
- Köszönöm, egy cappucinot kérnék - válaszolok egyből határozottan, majd helyet foglalok az asztal másik felén vele szemben. Könnyedén mozog, mintha mindig ezt csinálta volna, míg én a magam eleganciájával ülök és várom, mi lesz a következő lépése. Elmosolyodom kedvesen, majd megrázom a fejem, hogy cseppet se zavar a tegeződés.
- Igen, a premierre szeretnék egy ruhát, ami felvonulhatok a vörösszőnyegen. Akár lehetne amolyan kettő az egyben, amit a partyn is tudok viselni. Sajnos nem mondhatok sokat a filmről, de örülnék, ha a ruha engem tükrözne. Elsőre fehér vagy esetleg jégkék jutott eszembe - úgy teszek, mintha csak az üzlet érdekelne, ellenben nem véletlen, hogy a hűvösebb árnyalatokat említem és míg a fekete szépséget nézem hagyom hadd csillanjon meg még kékebben a szemem. Az asszisztens közben megérkezik a kért itallal, mire egy halk köszönömöt követően újra Ylva felé terelődik a figyelmem. Az előbbi egy apró jelzés volt a részemről, hogy nem csak ruha ügyben jöttem hozzá, annál sokkalta fontosabb dolgokról is szeretnék beszélni.
- De nagyon szívesen meghallgatom a véleményed. Mit gondolsz, mi állna a legjobban nekem? - előzékenynek mutatom magam, de ez csak a jól betanult álca, ami mögött egy fenevad rejtőzik.
Anonymous

Vendég —

Angrboda && Hildr

Amikor éppen nem volt szükség arra, hogy bevessem a varázserőmet és a Felejtéssel foglalatoskodjak, akkor minden erőmet és időmet a midgardi hivatásomnak szentelhettem, amely egyre nagyobb és nagyobb hírverést kapott, mióta a norvég hercegnő néhány éve felfogadott, és azóta is ragaszkodott a legfontosabb eseményekkor az általam tervezett ruhadarabokhoz. Ez pedig igen jó üzletet hozott nekem. Főként az elmúlt nagyjából évben, egyre több ismert ügyfelem lett. Ugyanakkor soha nem kuncsorogtam sehol, egyetlen megbízásért sem, a hírnév előtti időkben és azt követően se. Az ügyfeleimből kinéztem, ha az én alkotásaimat kívánják hordani, akkor meg tudnak keresni bármilyen formában ebben az igen modern világban. Így aztán nem lepett meg nagyon, amikor a naptáramba bekerült egy új név, ám annál ismertebb a norvég fővárosban: Reana Berg. Na persze, egy olyan világban, amelyben én éltem, amikor nem egyszerűen Ylva voltam, megtanultam már, hogy mindenkit ellenőriztetni kell, és erre megvoltak a tökéletes kapcsolataim. Loki információi már sokkal inkább voltak meglepők a számomra a legújabb ügyfelemmel kapcsolatban.

A megbeszélt időpont előtt pár perccel csengettek és az asszisztensem gyorsan ajtót is nyitott a vendégnek. Az irodámban, ami egyszerre szolgált mindent, ami a munkámhoz kapcsolódott, mindent előkészítettünk Norunnal, bár a sejtésem az volt, nem csak egy ruhakölteményt szeretne tőlem az óriásnő. Ám amíg nem bizonyosodtam meg erről, nem kívántam tönkretenni a látszatot. Reana pedig szó szerint berobbant a térbe, amikor kinyílt előtte az ajtó. Láttam a háta mögött hagyott asszisztensem arcát, de szándékosan nem fókuszáltam a lányra, csak a szőkét figyeltem, ahogyan beljebb lépdelt és a kezét nyújtotta nekem, én pedig viszonoztam a bemutatkozásnak ezt a formáját is. Ugyanakkor a giccs, amivel kezdett a nő, nem varázsolt őszinte mosolyt az arcomra.

- Örvendek Berg kisasszony! Ylva Johannessen. Kérem foglaljon helyet! Megkínálhatom valamilyen frissítővel, kávéval, esetleg pezsgővel? - az asszisztensem ugrásra készen várta, hogy amit kiejt a száján Reana azonnal hozhassa is. Nekem már ott volt az asztalomon egy csésze kávé. A bemutatkozást követően leültem én is az íróasztalomhoz, kényelmesen elhelyezkedtem, és keresztbe vetettem a lábamat. Előttem egy digitális jegyzetfüzet feküdt. - Ha nem bánja, az ügyfeleimmel szeretek tegeződni, hisz általában sokszor találkozunk, míg elkészül egy ruha - kezdtem bele végül. - Nos, amikor az időpont egyeztettük az asszisztensed említette, hogy a következő bemutatódra készülne a ruha. Mesélnél az elképzeléseidről? - folytattam a hivatalos beszélgetésünket egyelőre.

Reana Berg
Kiskép :
Rendeltetésem :
Angrboda vagyok
play by :
❅ Natalie Dormer
Posztok száma :
21
User neve :
❅ Nüx
Csoport :
❅ Jégóriás
Pontgyűjtő :
16
Lakhely :
❅ Sentrum
Foglalkozás :
❅ színésznő
Előtörténet :
Keresem :
❅ Ragnarök

Reana Berg
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 16, 2022 11:11 am
Ylva & Reana
Mióta Daniel elpöttyintette az információit az átokkal kapcsolatban, egyre csak az jár a fejemben, hogy be kellene szállnom a buliba. Egyértelművé vált számomra, hogy egy a célunk az óriások királyával és a kis társával, akit senki se akar nevén nevezni. Mégis a bájaimnak és éles elmémnek köszönhetően megtudtam a nevét, annak akinek a legtöbb köze volt az istenek bukásához. Feltüzelt a tudat, hogy nem csak én vágyom a végső Ragnarökre, mely után nincs visszaút. Nem érdemlik meg az örök életet, ahogy a halandók szeretetét sem, akik jelenleg engem imádnak. A világ a lábaim előtt hever, mindenki Reana Berggel akar együtt dolgozni, így meglepő, hogy a híres tervezőnő, még nem keresett meg. Ellenben az asszisztensemen keresztül kértem hozzá egy időpontot. A következő bemutatóra szeretnék egy ruhát vagy akár egy jövedelmezőbb hosszútávú kapcsolatra is vevő lennék, azaz a menedzserem, aki csak pénzt lát ebből. Valahol igazat adok neki, de ilyen apróságok sosem érdekeltek igazán, hiszen vannak ennél sokkalta fontosabb dolgok. Kaján vigyorral az arcomon lépem át a kocsi küszöbét, hogy aztán kiadjam a sofőrnek, hogy egy óra múlva jöjjön vissza értem. Nem tervezem hosszabbra húzni az első találkozónkat. Az épületbe érve leveszem a sálat és napszemüveget, mely az inkognitót tartotta fenn eddig. Az ajtóban állva várakoztam és ízlelgettem a megfelelő szavakat. Ez olyan, mint egy jól megtervezett sakkjátszma. A bábuk az asztalon, a megfelelő lépésre várva. Egy erős indítással kezdek, mintha fejjel mennék a falnak, de ez egy sokkalta átgondoltabb lépés a részemről a részemről.
- Jó napot! Reana Berg vagyok, bár ezt biztos tudja - lépek beljebb, amint ajtót nyitnak nekem. Nem törődőm igazán az asszisztenssel egy rövid köszönést követően, egyből Ylvához lépek és nyújtom a jobbom a bemutatkozáshoz - Azt senki se mondta, hogy nem csak tehetséges, de gyönyörű is - teszem hozzá mosollyal az arcomon, ahogy végig futtatom rajta a pillantásom. Tudom, hogy tudja ki vagyok, mióta bejelentkeztem hozzá, de hát a látszatot valamennyire fenn kell tartanunk, így előbb a munka utána a szórakozás. Ha elfogadja a kezem a bemutatkozást követően az asztal elé lépek, hogy megszemléljem a kikészített anyagokat. Gyorsan túl akarok esni a felesleges részleteken, pedig tudom ez egy jól megtervezett koreográfia.

Ajánlott tartalom —

fellowship | Ylva & Reana
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Reana & Trygve
» the fellowship of the glock
» aaren && ylva
» Reana Berg
» Reana Berg

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: