Kiskép : Rendeltetésem : Freyja vagyok play by : ester expósito Posztok száma : 36 User neve : szuszu Csoport : istennő Pontgyűjtő : 18 Lakhely : sentrum Foglalkozás : modell, celeb Előtörténet : I am not a woman, I'm a god
I am not a martyr, I'm a problem
I am not a legend, I'm a fraud Keresem :
'cause you're the reason
I believe in fate, you're my paradise
And I'll do anything
to be your love or
be your sacrifice
Atla Estrith Hedeby —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 08, 2022 12:20 pm
Gratulálunk, elfogadva!
fáradj beljebb, lépj be közénk
Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit!
Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát.
A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez.
Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye.
Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!
Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk!
Vendég —
Synnøve Gertha Olsen
istennő
Gerðr
A családom szerint lojális vagyok • Elég szilárd véleménye van a dolgokról, de nem makacs és nem is meggyőzhetetlen, azoktól, akikben megbízik, nem csak kéri a tanácsokat, de rendszeresen meg is fogadja őket, ha azonosulni tud velük. Független, de a végletekig lojális, nem akadékoskodik és kérdőjelez meg, nem megvásárolható, sőt, ha megpróbálod megvásárolni, azzal jól megpiszkálod azon kevés trigger pontoknak az egyikét, amivel viszonylag gyorsan ki lehet hozni a béketűrésből. A másik ilyen pont a családja. Egyszerűen csak nem piszkálod a családját, sem tettekkel, sem szavakkal. De főleg nem emlegeted a férje állapotát, ha egyáltalán tudod, miről van szó.
Az ellenségeim szerint eszes vagyok • Az a fajta veszélyes kombináció, aki nagyon ritkán emeli fel a hangját, de ha megteszi, akkor kő kövön nem marad; sokáig képes tűrni, sztoikus nyugalommal, diplomatikusan elküldeni embereket a francba, keresetlen nyugodtsággal mások szemébe mondani, ha elrontottak valamit, amit rájuk bízott. Valahol élvezi is, amikor nem tartják többre puszta titkárnőnél, amikor semmibe veszik azért, mert hosszú a haja, szőke, és mellei vannak farok helyett, élvezi, amikor az ilyen felfuvalkodott hólyagoknak le tudja törni a szarvát és az arcukra tudja fagyasztani a mosolyt - nem azzal, hogy kiderül, kicsoda ő valójában az NGI-nél, hanem azzal, amikor megmutatja, hogy valójában pengeéles esze van, és nem a méretei juttatták a vezérigazgatói székbe.
Szerintem kevés vagyok • A határozott, megtörhetetlen és eszes nő mintaképe, aki a kezébe helyezett hatalom és befolyás ellenére sem szállt el magától. Ez pont olyan hamis biztonságérzetet nyújt számára, mint ahogyan elhitette magával, hogy a lelke mélyére temetett érzések és félelmek soha nem fognak a felszínre törni, és mindig erős tud majd maradni. Pedig hiába próbálod vízbe fojtani a démonaidat, ha azok már megtanultak úszni, és beszennyezték a vizet is.
play by
Blake Lively
életkor
kortalan
foglalkozás
geológus, geotechnikai mérnök, az NGI vezérigazgatója
a karakter
keresaját
hirdető
Mattias
fő karakterem
Synnøve Gertha Olsen
Mindenkiben rejlik egy történet
meséld el a tiéd
Nehéz emészthető mennyiségű szóba önteni olyasmit, ami ki tudja hány életet ölel fel. Az életem nem most kezdődött. Emberi gondolkodással fel sem fogható, emberi léptékkel meg sem számolható, mikorra datálható a létezésem kezdete. Néha még én magam is nehezen fogom fel. Nehéz ennyi mindent megemészteni és fejben tartani, pedig talán még soha nem volt rá akkor szükség, mint most, ezekben az időkben. Még soha nem volt ekkora tétje annak, hogy fel tudjuk idézni a múltat. Sosem tekintettünk erre kivételes dologként, nem láttuk, mekkora veszteség lehet ennek a képességnek a hiánya. Pedig most első kézből nézhetem végig, milyen az, amikor valamelyikünk lassan elveszíti az emlékeit és velük együtt önmagát is. Én sem emlékszem már minden egyes szóra, de azért fel tudom idézni a pillanatokat, amikor Skírnir felbukkant apám udvarában. Néha Neki is mesélek róla, csak hogy ne felejthesse el, egykoron micsoda véletlenek vezettek oda, hogy most itt tartunk; hogy ne felejthesse el, egykoron mi mindenre volt képes miattam. Értem. Nem akartam a felesége lenni. Nem akartam senki felesége lenni, de főleg nem egy istené. Ázok, vánok, nekem egyre ment. Apámtól azt tanultam, hogy jobb, ha nem ártjuk bele magunkat a dolgaikba, ehhez akartam tartani magamat, azt azonban nem tudtam, hogy egyikük nemcsak szemet vetett rám, de nagyon sok mindent kész volt feláldozni annak érdekében, hogy maga mellett tudjon engem. Nem hagytam magam. Nem volt szükségem az ajándékaikra, nem kellettek az almák, nem kellett gyűrű, nem kellett az arany. Nem hatott meg az sem, amikor a fejem levágásával kezdett fenyegetőzni. Nem akartam hogy egyetlen férfi is korlátok közé szorítson, főleg nem egy isten – egyébként is ott volt apám, aki ha megtudta volna, mivel fenyegetőzik Skírnir, birokra kelt volna vele. Akkor még nem értettem, Skírnir miért volt annyira odáig a kardtól, amit birtokolt. Miután világossá vált, hogy hajthatatlan vagyok, másik fenyegetésre váltott: többé már nem az életem elvételét, hanem a tönkretételét helyezte kilátásba. Azt mondta, átkot bocsájt rám, amivel megkeseríti és pokollá teszi az életemet, amivel magamra irányítom istenek és óriások haragját; azt mondta, mindenki gyűlölni fog, kivetnek majd maguk közül, hogy szánalmasan, sírva, gyászolva, könnyek között vergődni legyek csak képes. Végül kilenc éjszakát kértem. Megígértem, hogy kilenc éjszaka múltán találkozom Freyrrel és a felesége leszek. A kilencedik éjszakán sem voltam biztosabb a dolgomban, de álltam a szavam és elmentem Barri szigetére. Tisztán emlékszem, hogy nem akartam hinni a szememnek. Skírnir fenyegetőzései után nem a jóság és a fény megtestesülésére számítottam, pedig ez volt Ő. A közelében sem volt annak, amit a szolgálója viselkedése előrevetített, és ha azt is hittem, hogy a húga szerelmi bűbájt bocsájtott rám, ez a bűbáj már időtlen idők óta kitart, ha valaha is létezett. Ugyanezt érzem most is, amikor a nyugtalansága felébreszt. Felé fordulok, aztán felülök az ágyban, szemeim az ismerős, szépen metszett vonásokat kutatják, amelyeket mintha csak kifaragtak volna. Keresem tekintetének viharos kékjét, miközben ujjaim belesimítanak a hajába, bejárják szoborszerű vonásait, megsimítják vékony ajkait. Holnap talán már rád sem emlékszem majd. A sóhaj a torkomon akad, mégis erős maradok – annak mutatom magam. Nem mondok semmit, csak magamhoz vonom őt, átölelem, visszadőlök vele a párnákra, hátha el tudom űzni a fejéből a félelemeket, a sötét gondolatokat. Úgy őrzöm őt, mint a legdrágább kincset, mint ahogy a rám bízott kardot is, amit sem isten, sem ember, sem óriás, sem más lény nem találhat meg, amíg én nem akarom. Nem akartam istennővé válni, nem azért mentem bele a frigyünkbe, hogy azzá emelkedjek, de most először éreztem igazán azt, hogy megéri a hatalom; megéri a föld istennőjének lenni, nem egyszerű kőóriásnak, mert így elrejthettem azt a kíváncsi szemek és kezek elől. Elég volt egyszer ráébrednem, mi volt a következménye annak, hogy a kardját adta értem; nem volt kérdés, hogy vissza fogjuk szerezni. Nem volt kérdés, hogy megőrzöm neki és vigyázok rá, amikor az átok elkezdett elhatalmasodni rajta és megkért erre. Görcsbe rándul a gyomrom, ahogy arcomat a hajába rejtve megkérdezem magamtól, hogy vajon mire számíthatunk még. Vajon eljön az az idő, amikor már csak Synként ismer majd fel? Amikor csak így leszek a felesége? Tényleg ki lehet törölni nyomtalanul több életnyi emléket és érzést? A létezést?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.