Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jún. 10, 2022 4:38 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Csak egy csibészes vigyorral reagáltam le szavait, mikor visszaidézte az étteremben is használt jelzőket, miszerint borzasztó alak vagyok. Eszembe sem jutott vitába szállni vele, helyette inkább kizártam annak lehetőségét, hogy újra megszólaljon, ajkaimmal beléfojtva minden esetleges mondanivalót, bár abban talán egyetértettünk, hogy egyikünk sem beszélgetni akar. Ismét felsejleni éreztem magamban azt a telhetetlen vágyat, ami az étteremben támadt fel bennem, mikor lábai közé csúszott tenyerem, de ott, azon a ponton kénytelen voltam uralkodni magamon. Mostanra viszont ketten maradtunk ebben a játékban, és ugyan azt hittem, hogy az imént már sikerült valamelyest csillapítanunk ezt a feneketlen sóvárgást, mikor az ablaknál állva kapott markába a gyönyör mindkettőnket, de csak újra bebizonyosodott, hogy belőle soha nem elég. Egy kis harapás után elváltam ajkaitól, hogy felemelkedjek, tekintetem pedig éhes ragadozóként futott végig rajta, közben kutatva valami kis kapaszkodót, ami elegendő támasztékot nyújt ahhoz, hogy ne feküdjek vissza rá, és ne vágjam keresztbe az éppen csak megkezdett játékomat. Pedig... az a forróság, ami ujjaimat fogadta, azonnal ingerelni kezdett, éreztem gyomromban a feszítést, ágyékomban a lüktetést, miközben minden porcikám belé akart menekülni, el akart veszni benne, és ha valaminek, hát ennek a vágtázó kényszernek volt a legnehezebb megálljt parancsolni. Pár apró csókot leheltem köldöke mellé, majd combja belső részére, mielőtt nyelvemmel kezdtem volna masszírozni teste legforróbb pontját, azzal bolondítva tovább, hogy ujjaim továbbra sem álltak meg, helyette felvették nyelvem ritmusát, és minden nyögés és sóhaj, ami időközben elhagyta ajkait, csak még nehezebbé tették, hogy uralkodni tudjak magamon. Imádtam hallgatni Őt, a hangokkal csak tovább ingerelt, mozdulataim még dominánsabbá váltak, mintha hangja vált volna az irányadóvá, és ahogy hajamba markolt, egyértelmű utasítást adott arra, hogy most már ne hagyjam pamlagon heverni. - Eszemben sincs - mormogtam halkan testébe két nyelvmozdulat között, lopva felpillantva rá, az arcára kiülő kavalkád pedig ismét befeszítette izmaimat. Ahogy egyre közelebb került a gyönyörhöz, én magam is fokoztam nyelvem és ujjaim tempóját, éreztem, hogyan feszül meg teste, hogyan mar ennek hatására egyre fájóbban a hajamba, de mindez eltörpült amellett, aminek a küszöbén táncolt, én pedig ezúttal már tényleg nem akartam megfosztani tőle. Megadtam neki az édes kegyelemdöfést, nyelvem alatt érezve, hogyan feszül bele teste a gyönyörbe, ujjaim pedig magukon érezték izmai pulzálását, ahogy kiélvezte az orgazmus visszatérő hullámait. Ismét felegyenesedtem, közelebb mászva hozzá, hogy lábai közé fészkelődjek csípőmmel, gyengéden hajába túrtam, apró csókokat hintve arcára, majd az orra búbjára. - Bármit is mondj, annyira borzasztó alak csak nem lehetek - vigyorodtam el pajkos csillogással szemeimben, mit sem törődve azzal, hogy időközben ismét megizzadtam én is, mellkasom pedig úgy simult melleihez, mintha soha nem akarnék róla lekászálódni. - Vagy szeretnéd, hogy ismét bebizonyítsam? - fűztem hozzá halk nevetéssel, elsöpörve egy nedves hajtincset arcából, közben viszont nem bírtam ki, hogy lüktető ágyékomat ne nyomjam öléhez.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jún. 10, 2022 9:26 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Honeymoon as a Smolensky
Teljesen beindít mohó, buja csókja, ahogy nyelve ajkaim közé férkőzik, hogy aztán vadul, izgatón simuljon enyémhez, miközben elfektet a kanapén és fölém helyezkedik. Testem minden lehetséges része forró bőrének feszül, kezeim bebarangolják hátát és vállait, tarkóján túrok finoman a hajába, míg Ő kiszakadva csókunkból elindul lefelé rajtam. Mellemnél horgonyoz le én pedig, már attól is teljesen kész vagyok, hogy nézem Őt, miként ízlelgeti mellbimbómat, ajkamba harapva, egyre szaporább légzéssel élvezem ki nyelve és ajkai izgató mozdulatait, de ahogy keze ölemre talál, már tisztában vagyok vele, hogy végleg elvesztettem a csatát, bár egy pillanatig sem bánom, hogy így alakult. Olyasfajta harc ez, amiben bármikor szívesen elbuknék, hadizsákmányként pedig boldogan kínálnám fel az egész testemet. Nagyot nyelek, levegő után kapkodok, kényeztető mozdulatai újabb és újabb borzongást idéznek elő testemben, miközben úgy érzem, mindjárt lángra kapok attól a forróságtól, ami árad bennem és érezhetően benne is, a kikívánkozó buja nyögést pedig, már képtelen vagyok visszafogni, ahogy ujját belém vezeti és felveszi bőrömet ízlelő nyelve izgató tempóját. Kezem hol tarkójára, hol izzó bőrébe mar, csípőm finoman mozdul az általa követett ritmusra, miközben a szoba csendjét megtölti feszült sóhajaim hangja, ahogy egyértelműen elindít a gyönyör felé vezető úton, ajkamba harapva evickélek is felé, de mielőtt még beköszönthetne, egyszerűen leáll, a vágyott mámor pedig úgy csusszan ki ujjaim közül, mint egy nyamvadt szappan. Kelletlenül sóhajtok egyet, lihegek, de el is nevetem magam miközben hátra vetem fejem a kanapéra és nyelek egy nagyot. -Mondtam, hogy borzasztó alak vagy.- súgom halkan, vigyorogva, bár alig kapok levegőt, de csókja mellett ez, még mindig csak másodlagosnak tűnik, olyan mámorítóan simulnak ajkai ajkaimra, nyögve veszek el nyelvünk táncában kéjesen felszisszenve, ahogy a számba harap finoman. Míg ő felegyenesedik és rajtam legelteti szemeit én kihasználom az alkalmat arra, hogy körmeim gyengéden végig vezessem hasfalán, beleborzongva vágyakozó pillantásába, de mielőtt még tovább barangolhatnának rajtam érintésem, már hajol is vissza rám és a hasamra lehel lágy csókot. Lepillantok rá, hajába túrok halkan nyögve, ahogy ujjait ismét mozgatni kezdi bennem, combomra hintett csókjaiból pedig, már egészen egyértelművé válik, merre halad tovább, mégis felkészületlenül ér a testemen végig cikázó bizsergés, ahogy nyelve rám talál, fel is nyögök az érzéstől, hajába markolok, miközben csípőm tesz is ajkai felé egy apró mozdulatot. Hiába tűnt el az imént olyan hirtelen, a gyönyör most újra felsejlik a távolból, mardossa minden létező érzékemet, lángba borítja testemet, ahogy közeledik felém, én pedig levegő után kapkodva, nyögve, szinte küszködve várom az édes pillanatot, miközben csípőm már önhatalmúlag járja táncát, Dimitriy ajkaira ring újra és újra. Ujjaim hajába túrnak, rámarkolok, mintha attól félnék, hogy képes lenne most is elhúzódni tőlem, még tovább kínozni, pedig már úgy érzem, hogy megőrülök a vágytól, belepusztulok, ha nem ér el az édes gyönyör. -Ne hagyd abba. Kérlek.- súgom, nyögöm feszülten és pár pillanattal később -már, ha nem aljaskodik tovább velem-, felhangosodik fülemben a dobszóló, testemet lávaként önti el a forróság, miközben izmaim megfeszülnek és visszafojtott lélegzettel, egy már-már allatias nyögés és reszketés közben adom át magam a beteljesülésnek.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Jún. 10, 2022 6:33 am
Az, ahogy nyelve eltüntette ujjamról a maradék krémet, miközben végig figyelt, felért egy igazi, kegyetlen támadással. Legalább olyan izgató látványt nyújtott vele, mint nem is olyan régen, mikor saját ujjáról nyaldosta le az édességet, és ahogy akkor, úgy most is máshová képzeltem ajkait, és amilyen álnok bestia, ezzel neki is tisztában kellett lennie. Tökéletesen kihasználta és ki is élvezte a helyzet adta előnyét, mert így, hogy az ölemben foglalt helyet, egyúttal lekorlátozta az én lehetőségeimet is, de a mozdulat után be kellett látnom, hogy nem fogom sokáig bírni alatta, ezzel pedig valószínűleg nem is szolgáltattam túl nagy meglepetést. - Majd megmutatom - reagáltam csak ennyivel, még mielőtt megindítottam volna ellene a saját választámadásomat, kaptam ajkai után, lázasan kutatva nyelve után, közben átfordítva Őt magam alá, végigdöntve a kanapén. Egyik szabad kezem bebarangolta combja bőrét, körmeimmel gyengéden cirógatva Őt végig, de bárhol is érintettem, mindenhol émelyítő forróságot találtam. Mintha mindkettőnk testét ugyanaz a tűz táplálta volna, nem tudtam volna megmondani, melyikünk bőre tüzesebb, viszont azt egyértelműen meg tudtam állapítani, hogy az ereimben száguldozó vér ekkorra már forró lávává változott, és nem is bírtam sokáig, hogy ne induljak el lefelé, ajkaimmal fedezve fel melleit, néha mohón megszívva mellbimbóját. Nem bírtam ki, hogy ne lessek fel rá, jó pár másodpercig elveszve szemei tükrében, tekintete pedig csak tovább szította bennem a tüzet, miközben a kezem is elindult a saját útján, csak akkor állva meg, mikor megéreztem érintésem alatt azt a hihetetlen forróságot, ami minden alkalommal elvette az eszem. Most sem volt másképp, úgy befeszült a gyomrom az érzés hatására, hogy alig tudtam kitartani az elkezdett játék mellett. Testem minden porcikája arra a szorító melegségre vágyott, ami éppen életre kelt érintésem alatt, és tényleg csak centiméterek választottak el attól, hogy ne rúgjam le magamról ismét a nadrágot, és ne tegyem magamévá a pillanat hevében ezen a kibaszott kanapén. Nem is bírtam ki, hogy ne hallassak én magam is egy halk nyögést, miközben egy ujjam eltűnt abban a forróságban, egy pillanatra el is szakadtam mellétől, hogy arcát figyelhessem, nem mintha a feltörő nyögése nem lett volna elég árulkodó. Egyre melegebbnek éreztem a helyiséget, az oxigén mintha fogyni kezdett volna, mintha tényleg egy liftté szűkült volna a világ körülöttünk, miközben visszahajoltam mellkasára, jólesően megborzongva attól, ahogyan hol hajamba, hol bőrömbe mart. Fokoztam ujjam tempóját, ahogy a nyelvemét is, míg meg nem éreztem az egyértelmű jeleket, mire szinte azonnal leálltam, és egy cinkos vigyorral lestem fel arcára. - Ácsi-ácsi. Ne siess annyira - kúsztam vissza hozzá, olyan szenvedéllyel kóstolva bele ajkaiba, mintha holnap már nem lenne rá alkalmam. Otthagytam fogam nyomát alsó ajkán, mielőtt felegyenesedtem volna, ajkamat megnyalva néztem végig tökéletes testén, mintha ismét Ő lenne az a bizonyos megterített asztal, én pedig a bizonytalan éhező, aki nem tudja, mihez nyúljon előbb. Éhezni mondjuk tényleg éheztem, bizonytalan már kevésbé voltam, így mikor visszahajoltam fölé, már rögtön a köldöke mellé leheltem könnyed csókot, majd még tovább csúsztam. Ajkaim bebarangolták combja belső felét, közben ismét mozgatni kezdtem benne ujjaimat, de még annál is lassabban, ahogy az előbb elkezdtem. Eszem ágában sem volt megfosztani a gyönyörétől, inkább késleltetni akartam kicsit, legfeljebb annyival, hogy még jobban felhúzzam az agyát, de végül megadtam a kegyelemdöfést, nyelvem rátalált a gyönyöre forrására, szabad kezemmel átkarolva combját, egy hirtelen mozdulattal rántva még közelebb magamhoz, az őrjítő ritmust pedig, amit eddig ujjaim követtek, ezúttal már a nyelvem is felvette.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 09, 2022 9:20 pm
Honeymoon as a Smolensky
Tényleg igyekszem magamra vonni a figyelmét, na nem, mintha valóban elhittem volna egy pillanatig is, hogy az a nyavalyás eper jobban izgatná a fantáziáját, mint én, már csak azért sem, mert még sosem láttam úgy nézni a gyümölcsre, mint amilyen tekintettel az én mozdulataimat követi, amint visszahelyezkedek az ölébe. De nem állok le, nem érem be ennyivel, tovább ingerlem azzal, ahogy ujjamról lenyalogatom a nutellát, cseppet sem titkolva, hogy valójában hol jár az eszem és mennyire Őt szeretném inkább ajkaim között érezni, de mielőtt még tovább folytathatnám aljas kis játékomat, Ő is szerez egy falat édességet. Innentől pedig, már sejtem, hogy valószínűleg elvesztettem a csatát, hiszen melleim közé fészkeli magát, nyelve és ajkai mohón tapadnak bőrömre, mintha olyan lelkesen dolgozna azon, hogy megtisztítson a nutellától, testem máris felforrósodik, ujjaimat hajába fúrom, míg végül magamra nem találok egy kósza pillanatra és kicsit visszahelyezkedek a nyeregbe. A világért sem vonnám el róla pillantásom, miközben ujját finoman ajkaim közé veszem, nyelvemmel gyengéden tüntetem el róla a krémet, aminek nagyobb részét az imént kente rám, édes sóhaját hallva pedig, apró mosoly jelenik meg ajkamon. Soha nem tudnék betelni Vele, a pillantásával és mindazzal, amit képes vagyok előcsalogatni belőle, mint ahogy azzal sem, amilyen hatással Ő van rám. Most sem bírok már magammal, figyelmeztetem is, hogy hagyjon nekem is nutellát, mert van még egy-két hely, ahova juttatni akarok majd belőle, de valahogy mindig úgy alakulnak az ilyen helyzetek, hogy végül dugámba dőlök. -Akarjam tudni, hogy mit akarsz?- kérdezek vissza kacér mosollyal, csak halkan súgva a szavakat, mert azért nem nagyon kell megerőltetni a fantáziámat, hogy elképzeljem, miként fog az őrületbe kergetni és nem is hagyja, hogy túl sokáig töprengjek ezen. Ajkai olyan mohón forrnak enyémekre, nyelve olyan izgató táncra hívja nyelvemet, hogy csak még forróbbá válik testem, miközben mégis megborzongok és halkan nyögök egyet, ahogy finoman emel rajtam annyit, hogy elfektessen a kanapén és fölém kerekedjen. Egyik comnom készségesen fentebb húzom csípőjét mentén, így érve el, hogy még jobban magamon érezhessem bőre forróságát és finoman rám nehezedő testét, de ettől is, csak még kapkodóbbá válik lélegzetem, olyannyira mámorító érzés. -Ebben a játékban nem bánom, ha vesztes vagyok.- sóhajtom ajkaira, ahogy elszakad végül tőlem, ujjait végig vezeti rajtam egész a hasamig, de mielőtt még újabb csókot követelhetnék, már indul is lefelé testemen, hogy végül mellemnél állapodjon meg. Mellkasom olyan heves ritmusban emelkedik és süllyed, hogy ha akarnám sem tudnám tagadni, mennyire felizgatott már, vágyakozó tekintetemmel követem mozdulatait, ahogy mellbimbómat veszi célba, ahogy nyelvével és ajkaival izgat tovább, miközben keze combjaim közé simul, így csalva ki belőlem egy feszültebb sóhajt. Teljesen feltüzel kényeztető mozdulatai ritmusa ölemen, ahogy nyelvével ingerli mellbimbómat, készségesen homorítok is picit, hogy még jobban felkínáljam magam ajkai őrjítő játékának, miközben mohón érintem, ahol csak érem és heves lélegzetvételeimet, csak akkor szakítom meg néha, mikor kénytelen vagyok nyelni vagy épp ajkamba harapni az élvezettől. Vagy épp, amikor kéjes nyögés hagyja el torkomat, ahogy ujját finoman belém csúsztatja, mintha már nem lenne így is épp elég kínzó mindaz, amit művel velem. -Basszus, Dimitriy. Teljesen kikészítesz.- nyögöm újra, ujjaim hajába marnak vagy épp válla bőrén hagynak apró nyomokat, ahogy egyre tovább sodor az élvezet felé, csípőm együtt mozdul izgató mozdulataival, lihegve, nyögve kapaszkodok belé és, már semmi más nem létezik, csak Ő és a fülemben dübörgő vérem hangja, ahogy egyre közelebb sodor a gyönyörhöz.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 09, 2022 7:03 pm
Ugyan elvigyorodtam, továbbra is azt az epret majszolgatva, de nem cáfoltam rá szavaira, már csak a megkezdett játék miatt sem. Más helyzetben valószínűleg szóvá tettem volna, hogy éppen Vele nem tudja semmi és senki felvenni a versenyt, olyan szinten a részemmé vált, hogy mellette minden más régen eltörpült. Minden gondolatomat Ő uralta, nemcsak most, hanem úgy általában is, néha munka közben sem tudtam tőle elvonatkoztatni, és hiába tudtam, hogy ez így nem célravezető, és nem szabadna hagynom, hogy ekkora hatással legyen rám, de úgy tűnt, ezt a küzdelmet már amúgy is elveszítettem. A nap minden percében éreztem finom illatát, láttam magam előtt azt az incselkedő, pimasz mosolyt, a szerelemtől és vágytól csillogó szemeket, és bármit is csináltam, nem tudtam kiszakadni a hatása alól. Nem is nagyon akartam, amíg nem volt muszáj. Próbáltam úgy nagyot nyelni, hogy ne vegye észre, mikor egyszerűen lecsúszott róla a ruha, majd visszaült az ölembe, ujját pedig már mártotta is az időközben megszerzett nutellába. Először azt hittem, nekem nyújtja majd, helyette saját ajkaihoz emelte, és ahogy nyelve lassan, ingerlően eltüntette az édes krémet, minden erőmet arra összpontosítottam, hogy ne lássa rajtam, mennyire kicsinált ezzel a mozdulattal. Én akartam az ujja helyében lenni, magamon akartam érezni forró nyelvét, a hatás pedig nem is maradt el, nemcsak testem reagált rá szinte rögtön, de a vérem is, ahogy meglódult és sebes iramban kezdett vágtázni az ereimben. Újra felforrósodott a testem, mozdulataimat eluralta a már jól ismert hév, ahogy én magam is a nutellához nyúltam, és azt a csekély mennyiséget, amit mellei közé kentem, nyelvem már tüntette is el, méghozzá kínzó lassúsággal. Ekkor már hajamon éreztem szorítását, mire kábán a bőrébe vigyorodtam, és csak nehezen szakadtam el onnét, jó pár másodperccel azután, hogy amúgy már teljesen letisztítottam a nyelvemmel, de mielőtt újabb adag után nyúlhattam volna, elkapta kezemet. Tekintete rácsüngött az enyémre, szinte láttam pattogni a vágy szikráit a mély íriszekben, miközben ajkaihoz emelte a még némileg nutellás ujjamat. Egyetlen pillanat elég volt ahhoz, hogy testemen valami furcsa áramütésszerű érzés fusson át, ahogy nyelve simogatni kezdett, közben újra és újra mozdította csípőjét, ezzel már ágyékomat ingerelve, és nem is bírtam, hogy ne bukjon ki belőlem egy mélyről feltörő, jóleső sóhaj, mielőtt még fájdalmasan beharaptam volna alsó ajkamat. - A tiéd lehet - jegyeztem meg halkan válaszként, utalva arra, hogy nem állok a tervei útjába, mert bármit is tervezett a ragadós édességgel, mindenemet rátettem volna, hogy egy pillanatát sem fogom bánni. - Amit én akarok, azt megoldom nutella nélkül is - suhant át arcomon egy komisz vigyor, miközben elhúztam tőle az ujjamat, de csak annyira, hogy hajába túrhassak, és végre megkapjam azt a csókot, amit az előbb nemes egyszerűséggel szándékos gonoszságból kihagytam. Nyelvem nem kért, inkább követelt, ahogy ajkai közé férkőzött, mohó csatába kezdve, szabad karomat pedig dereka köré fontam, a következő pillanatban pedig megemeltem, hogy lemozdítsam ölemből, de csak annyira, hogy a kanapé másik felére döntsem, én pedig rögtön hajoltam is fölé, egy pillanatra sem eresztve ajkait. Éreztem, hogyan gyorsul fel a légzésem, hogyan akad bennem egyre többször a levegő, miközben forró bőre ezer ponton találkozott mellkasommal, majd egy ravasz kis vigyor társaságában szakadtam el tőle. - Az nyer, aki mer - suttogtam pimaszkodva, miközben ujjaim végigzongoráztak oldalán, egészen le, a hasáig, én pedig szintén lefelé vettem az irányt, ajkaim pedig alig pár pillanaton belül rátaláltak mellbimbójára, de nem elégedtem meg ennyivel. Miközben nyelvem lassú, kínzó mozdulatokkal kényeztetni kezdte, kezem csak tovább bátorodott, úgy nyúlva kettőnk közé, hogy kitapinthassam a vágya fő forrását, a ritmus pedig, amivel gyengéden masszírozni kezdtem, teljes összhangba került ajkaim ritmusával, egészen addig, míg tovább nem merészkedtem, testébe csúsztatva ujjamat, így folytatva az előbb felvett tempót.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 09, 2022 4:24 pm
Honeymoon as a Smolensky
Jó kedvűen kuncogok, ahogy végül méltóztatik engedélyt adni arra, hogy ruhát húzzak magamra a Nagy napon, na nem, mintha egy pillanatig is komolyan venném, hogy díjazná a meztelenségemet, mikor nem rég még egy bikini gondolata is féltékennyé tette. Ahogy megérkezik az eper, kénytelen vagyok visszahúzni magamra a ruhámat, hogy ne anyaszült meztelenül vegyem át az ajtóban a finomságot, Ő pedig amint visszatérnek hozzá és az ölébe mászok, rögtön nehezményezi is ezt. Na nem, mintha nem számítottam volna pont erre a reakcióra, talán szándékosan is akartam incselkedni vele, amivel tökéletesen tisztában van Ő is. Meg is kapom érte a büntetésemet, mert ahogy közelebb húz magához, már-már elhiteti velem egy pillanatra, hogy meg fog csókolni, szinte már érzem is ajkait az enyémen, végül mégis az epernek szenteli inkább a figyelmét. Én pedig szinte féltékenyen, csókra szomjazva nézem végig, miként rágja meg a gyümölcsöt azzal a pimasz, sunyi nézésével és vigyorával, majd szóvá is teszem, hogy talán most az eper jobban izgatja, mint én. -Nem hiszem, hogy képes lennék felvenni a versenyt ezzel a finomsággal.- jegyzem meg drámaian, ahogy magamhoz veszek én is egy szemet, szándékosan úgy tüntetve el, olyan hangok kíséretében kiélvezve az édes ízt, hogy attól tényleg ne tudjon semmi másra koncentrálni, csak rám. Nem állok meg azonban ennyinél. Újra lekászálódok róla, hogy a nutellát magamhoz vegyem, de mielőtt még visszatérnék a világ legkényelmesebb helyére, fürkésző tekintetének szolgáltatok némi műsort azzal, ahogy megszabadulok a ruhámtól. Ajkaimon kihívó mosoly látszik, hiszen ha ez nem vonja rám a figyelmét, akkor talán semmi, de biztosra megyek, mert mikor újra az ölébe helyezkedek, még merítek is ujjammal egyet az édes krémből és pikáns mozdulatokkal tüntetem el róla, mintha már valami egész máson húznám végig nyelvemet. Az eredménye mondjuk meg is van az előadásnak, mert annak ellenére, hogy igyekszik fapofával tovább eszegetni az epret, érzem, ahogy fenekemnek feszül, kicsit mozgolódok is rajta, hogy még tovább ingereljem, de már nem sokáig engedi, hogy játszadozzak, mert Ő maga is belemártja ujját a nutellába, miközben tekintetét le se veszi rólam. Azok a szemek pedig olyan izzó vágyról beszélnek és olyan revansról, hogy már a gondolatától is felforrósodik a bőröm, vajon mit fogok mindezek után kapni. Nem kell sokáig töprengnem, ujja vékony csíkot rajzol melleim közé a krémmel, majd karjaimra fogva húz közelebb magához, hogy nyelvével tüntesse el az édességet rólam, én pedig képtelen vagyok visszatartani a belőlem kikívánkozó kellemes sóhajt vagy épp a borzongást, amit az érzés kelt bennem. Ujjaimmal finoman túrok hajába, másik kezem vállára simít, miközben tovább becézgeti bőrömet, melleim közé súgja a "fenyegető" szavakat, melyektől önkéntelenül is mozdítok egyet csípőmön kacér mosollyal ajkaimon. -Az jó, mert én sem.- súgom halkan, ajkamba harapva, miközben testem éledezni kezd nyelve izgató mozdulataitól, végül egy egész picit hátra dőlök, hogy megfogjam a kezét, amivel az imént rám juttatta a krémet és a maradékot eltüntessem lassú, komótos mozdulattal véve ajkaim közé az ujját, egész végig fogva tartva tekintetét. -Csak hagyj nekem is abból a nutellából. Terveim vannak vele.- lehelem végül halkan, csípőm újra és újra, izgató, lassú tempóban mozdul rajta, szándékosan borzolva mindkettőnk kedélyeit, de valahol ösztönös is a mozdulat, mert az egyre jobban zubogó véremtől, egyszerűen képtelen vagyok nyugton maradni. Képtelen vagyok nem veszettül kívánni Őt.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 08, 2022 9:17 pm
Valószínűleg hiába is próbálkoztam az ártatlan pislogással, tekintetem mélyén folyamatosan ott ült az az ördögi kis szikra, ami egyértelműen sugallta felé, mennyire nem most akarom elkezdeni a szentek életét, és ha rajtam múlott, a kettesben töltött időnk nagy részében semmilyen ruha nem fogja fedni a testét. El sem tudtam képzelni, hogy valaha eljön az az idő, mikor nem kívánom majd ennyire, és nem hoz már pusztán azzal lázba, hogy csupaszon megáll előttem. A gondolattól is felforrt a vérem, testem pedig hű árulóként már azelőtt reagált a fantáziaképekre, hogy az agyamig egyáltalán eljutottak volna. - Ha ragaszkodsz hozzá... - húztam el a számat nagy sóhajjal, mintha éppen valami hatalmas engedményt adnék neki azzal, hogy mások előtt ruhában akar megjelenni. Szavaimmal ellentétben én magam is elképzeltem Őt abban a bizonyos fehér ruhában, és ha nem is akaródzott bevallani, de minden bizonnyal egy életre belém fog égni a látvány. Felvette a nem is olyan régen ledobott ruhát, mielőtt ajtót nyitott volna, majd visszafelé már egy tál eperrel lépkedett, és úgy fészkelte vissza magát ölembe, mintha egy pillanatra sem állt volna fel onnét. Pedig a ruhája jobban zavart a kelleténél, főleg mikor végig akartam simítani hátán, tenyerem gyengéden el is terült az anyagon, és ennek ellenére is éreztem a belőle áradó hőt, de a felesleges ruházat sokat rontott az élményen. Ezzel pedig úgy tűnt, Ő is teljesen tisztában van, viszont még mielőtt szóvá tettem volna, jóízűen elfalatoztam a maradék epret, amit ajkaimhoz tartott. Hümmögtem a finomságtól, mert ezer éve nem ettem ilyen zamatos gyümölcsöt, de amint lenyeltem a kis falatot, nem bírtam ki, hogy ne tegyem rögtön szóvá, mennyire szeretném már a ruha nélkül látni. Bár ha az volt a célja, hogy felhergeljen és le kelljen tépnem róla, minden bizonnyal szívesen láttam volna neki a küldetésnek. - Persze. Te kis feledékeny - dünnyögtem neki csendesen, tekintetem hol szemeit, hol ajkát mustrálta, miközben kétkedő mosolyt villantottam felé. Húztam is magamhoz, csak hogy éreztessem vele azt, milyen is, ha az a bizonyos fagyi visszanyal, mert a várt csók helyett az utolsó előtti pillanatban végül mégis egy szem epret választottam, miközben sunyi vigyort küldtem felé. - Hát vond el a figyelmem róla - billent oldalra a fejem, hangom megtelt szemtelenséggel, miközben lassan elrágcsáltam azt a szem epret, de ahogy Ő is hasonlóan tett, nem tudtam nem észrevenni a hangokat, amiket produkált közben. Minden bizonnyal szánt szándékkal, és ennyi elég volt, hogy az a bizonyos szorítás újra marokra fogja a gyomromat. Nem volt értelme álltatni magam, régóta az Övé volt a figyelmem, Őt akartam valójában és nem ezt a kibaszott epret, de ahogy ismét felállt ölemből, hogy magához vegye a tömény édes krémet, már nagyjából sejtettem, hogy kész szó szerint mindent megtenni, hogy csakis Ő legyen a figyelmem középpontja. Megállt a mozdulat közben, ujjai félrelökték a ruha pántjait, így a ruha végigsimult testén, miközben újra a földre hullott, tekintetem pedig végigpásztázta az elém táruló látványt. Talán még a levegő is bennem akadt pár másodpercre, ajkamba harapva képzeltem el, hogyan is fogom nemsokára végigcsókolni teste minden átkozott porcikáját, de mielőtt mozdultam volna, Ő már vissza is telepedett az ölembe, és egy adag nutellát kent a saját ujjára, amit jól látható nyelvmozdulatokkal igyekezett eltüntetni onnan. Feszülten nyúltam egy újabb darab eper után, azt véve ajkaim közé, mintha ez egy kicsit is enyhítette volna a lüktető vágyamat. Pedig ahogy ujján végigsiklott a nyelve, már nem volt nehéz tovább képzelni, hová is kalandozhatna el ajkaival, a gondolatmenet eredményét pedig érezhette a fenekének préselődni. Én is a nutella után nyúltam, de miközben ujjaim elmerültek a sűrű krémben, végig a tekintetét figyeltem, így kenve el mellei között egy vékony csíkban a finom édességet. Karjaiba kapaszkodtam, egyszerre húzva Őt is közelebb, miközben én is hajoltam, nyelvem pedig lassan, körülményesen tüntette el róla a finomságot, miközben tenyereimmel gyengéden marokra fogtam melleit, csak hogy tegyek néhány masszírozó mozdulatot. - Ezúttal nem akarok sietni - búgtam bőrébe, mellei közül lesve fel rá, annak ellenére folytatva a lágy nyelvmozdulatokat, hogy már nem is volt ott nutella, amit lenyalhattam volna róla.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 08, 2022 7:38 pm
Honeymoon as a Smolensky
Már önmagában az is elképzelhetetlen volt számomra, amikor megismertem, hogy valaha is a közelembe engedjem, hogy egyáltalán megpróbáljam kicsit is jobban beleélni magam a feleség-szerepbe, most meg képtelen vagyok egyetlen napot is elképzelni nélküle. A legszebb az egészben, hogy ez már egyáltalán nem szerep, már nem kell megjátszanom mellette a jó kedvet, nem hamis az a mosoly, amit ajkaimra csal újra és újra és a legkevésbé sem a pocsék színészi képességeim miatt nézek rá úgy, mintha a világot jelentené számomra. Akarom ezt, minket és a tudat, hogy Ő is így érez, olyan boldogsággal tölt el, amilyet még soha nem éreztem. -Baromi szexi vagy szmokingban.- bólogatok vigyorogva, ahogy elismétli, mintha tényleg így akarná megjegyezni, miben is kell majd várnia az oltár előtt és cseppet sem lep meg, hogy Őt viszont egyáltalán nem a fehér ruhám gondolata izgatja, hanem sokkal inkább az, ami alatta van. Mondjuk azt nem mondtam, hogy nem fogom azt a szmokingot letépni róla, amint lehetőségem adódik rá, de ez maradjon csak az én titkom. -Azért, ha nem bánod, az esküvőn inkább szeretnék ruhában lenni. Utána úgy nézegetsz, ahogy csak akarsz.- kuncogok halkan, miközben hozzá simulok kiélvezve teste csalogató melegét, ajkaim lágyan ízlelgetik övéit, de mielőtt még túlságosan belemerülnék abba a csókba, a kopogás eszembe juttatja, mennyire nincs még vége ennek az estének, erről pedig incselkedő mozdulata is biztosít, ahogy finoman bőrömbe harap. Korholó tekintettel nézek vissza rá, ahogy a ruhámért indulok, de ajkaimon játékos mosoly virít, míg az ajtóhoz érek és megszerzem a tál epret, amiből merészelek is, már útközben harapni egyet csak, hogy kellően meghozzzam hozzá az Ő kedvét is. Mégis, ahogy még szólal, ahogy néz, ahogy követi mozdulataimat tekintetével, míg visszaérek hozzá, teljesen egyértelművé teszi számomra, hogy nem az eper érdekli igazán, ettől a felismeréstől pedig libabőrös is leszek a ruha ellenére is, mit vissza nem helyezkedek az ölébe, a gyengéd melegségbe, amit teste sugároz. Pedig, egyáltalán nincs hideg a szobában, mégis sokkal kellemesebb ilyen közel érezni magamhoz. Gyengéden magához von, míg én az általam kóstolt eperrel kínálom, be is kapja a falatot, én pedig mohó tekintettel figyelem közben ajkait, lassan végig húzva nyelvemet sajátjaimon. Őrülten vonzó, bármit is csinál épp és már régen feladtam a küzdelmet, hogy ne így lássam még egy nyamvadt eper elfogyasztása közben is, testemet el is önti az az ismerős forróság, bár ehhez már lehet, hogy köze van annak is, ahogy incselkedve mozdul alattam ölemhez dörgölve magát. Na mondjuk, nem is értem, min csodálkozok, amikor én helyezkedtem így vissza rá. -Hoppá. Megfeledkeztem róla, annyira siettem az eperrel.- pimaszkodok mosolyogva, megjátszott ártatlansággal, mintha valóban erről lenne szó, pedig igazából vártam a pillanatot, mikor kifogásolja majd, hogy már megint túl sok ruha van rajtam. A mutatvány azonban nem marad viszonzás nélkül, tenyere finoman hátamra siklik, így húz mellkasához még jobban, de ahelyett, hogy megcsókolna, mint amire számítok is, amit várok, inkább egy újabb szem epret csúsztat ajkai közé, amitől kellőképpen szúróssá is válik tekintetem. -Bár úgy látom, most amúgy sem vehetem fel a versenyt a nasival.- csóválom a fejem mosolyogva, de azért egy szem epret lopok magamnak én is. -De ne zavartasd magad. Falatozz csak tovább. - duruzsolom halkan, miközben ajkaimhoz emelem a gyümölcsöt, halk nyögést hallatva, ahogy végül beleharapok és megérzem az ízét, majd pimasz mosollyal rásandítok és felemelkedek róla. A hozott desszert felé indulok, de csak a nutellát veszem magamhoz, azzal sétálok vissza hozzá lassú léptekkel, megállok azonban közvetlenül előtte egy pillanatra és szabad kezemmel lecsúsztatom vállamról az egyik, majd a másik pántját is a ruhának, így érve el, hogy az egy másodperccel később, már ismét a földre hulljon. -Tudtam, hogy valami hiányzik.- vigyorgok rá pimaszul, majd ismét visszahelyezkedek rá, mutatóujjammal magamhoz veszek egy kevés nutellát és irtó lassan, szándékosan pikáns mozdulattal nyalom le bőrömről. A halk, kéjes nyögést, már annyira meg sem kell játszanom, mert gondolatban, már egész más helyről tüntetem el a finomságot, ez pedig pillanatok alatt felizgat.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 08, 2022 1:59 pm
Nem egyszer vallottam már be neki, hogy mennyire féltem rálépni arra az útra, ami végül elvezetett hozzá. Volt egy jól megszokott, általam hétköznapinak titulált életem, amibe nem fért bele egy olyan makacs és dacos, néha egyenesen idegesítő nő, mint Ő, akit felváltva akartam megfojtani, közben pedig meg is kapni. A férfi mivoltomra nem tudtam csak úgy rácáfolni, és hiába próbáltam számtalan alkalommal ignorálni, ahogy Ő is engem, végül valami megadta ezt a löketet. Már egészen más okból féltem, miközben megtanultam szeretni és elfogadni egy nő szerelmét, mert egy dolog megszerezni, de egy egészen más dolog megtartani és elérni, hogy kitartson mellettem. Pedig jó ideig magamban kételkedtem, miután soha nem voltam a monogámia híve, a félelem mégis annak szólt, hogy engem hagynak el, és csak a jó ég tudja, mit váltana ki belőlem, ha elveszíteném. Az életem pokollá változna, és azt mindenki tudta, hogy ha az én életem pokol, gondoskodom arról, hogy másoké is az legyen, méghozzá kivétel nélkül. Egyelőre viszont indokolatlannak tűnt az aggodalom, úgy simult hozzám, mintha más lehetősége nem is volna, kezem gyengéden simogatta, ahol csak értem, miközben továbbra sem cáfoltuk meg magunkat, és tovább húztuk egymás agyát az amúgy komolyan gondolt kis fenyegetésekkel. Nyilván mondanom sem kellett, hogy nem alvást terveztem fő programnak erre a nászútra, és nem is templomokat akartam nézegetni, miközben testem folyamatosan érte és utána kiáltott. Kegyetlen volt ez a függőség, mint a legaljasabb drog, amit csak kapni lehet, de a picsába, egy másodpercét sem bántam. - Szóval szmoking... - sóhajtottam fel szemtelen vigyorral szám sarkában. Nem mintha ebben kudarcot tudnék vallani, mert a hivatalosabb estélyeken amúgy is ez volt a követező viselet. - Megjegyzem - biccentettem, bár nem tettem hozzá, hogy javarészt azért hordtam ritkábban inget, mert fennállt az esélye, hogy nemcsak én, de Ő is megritkítja a ruhatáramat egy-egy ing gombjainak leszaggatásával. Bár... annyira nem is érdekeltek azok az ingek, ha jobban belegondolok. - Talán most azt kellene válaszolnom, hogy tűkön ülök attól, hogy fehér ruhában lássalak, de szerintem tudod, hogy inkább anélkül szeretnélek nézegetni - tettem hozzá ártalmatlan pislogással, legalább úgy, mintha a kellemes időjárásról folytatnánk diskurzust, Forró csókot lehelt ajkaimra, miután magára vállalta, hogy kimegy az eprekért, de nem bírtam ki, hogy pimaszkodva ne harapjak rá bőrére, szemtelen vigyorral nézve, ahogyan egy pillanat alatt magára küzdi a ruhát, én pedig egy kis sóhajjal nyúltam el a kanapén, karjaimmal megtámaszkodva a párnákon. Le sem vettem róla a szememet, még azután sem, hogy becsukódott az ajtó, és a gyümölccsel a kezében visszaindult hozzám. - Nekem is annak tűnik - válaszoltam, tekintetemmel azonban nem a kezében tartott epret fürkésztem, hanem Őt, ez pedig egyértelművé tette neki is, hogy kicsit sem a gyümölcsre célzok, bár ahogy a szájába vette, és leharapott belőle egy kis darabot, akaratlanul is kiváltott belőlem egy kis sóhajt. Kezeim visszasiklottak hátára, ahogy ezúttal pozíciót váltva újra az ölembe ült, és anélkül, hogy bármit is mondtam volna, leharaptam a gyümölcs másik felét, amit az imént meghagyott nekem. Jóízűen hümmögtem egyet, megízlelve az édes ízt, de nem bírtam ki, hogy szemtelenül ne mozgassam meg alatta a csípőmet, és ne dörgölőzzek hozzá öléhez. - Szóval, mikor veszed le újra ezt a kibaszott ruhát? - kérdeztem felvont szemöldökkel, tenyeremet végighúzva a ruhája hátán, csak hogy közelebb vonjam mellkasomhoz, de ahelyett, hogy lecsaptam volna ajkaira, szemtelenül kézbe fogtam egy újabb szem gyümölcsöt, és azt gyűrtem a számba.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 08, 2022 9:40 am
Honeymoon as a Smolensky
Lelki szemeim előtt nem egy olyan jelenet elevenedik meg, amikor odasúghatnám majd neki, hogy a ruha alatt semmi nincs rajtam, majd egyszerűen tovább sétálhatnék és mosolyoghatnék, mint aki jól végezte a dolgát, miközben már a gondolat felajzana, hogy tudnám, onnantól csakis ezen járna az esze. Iszonyú aljas és pimasz húzás lenne, még tőlem is, de piszkosul élvezném, mint ahogy azt is, amikor végül elkapna valahol és bosszút állna a szemtelenkedésért. Kétlem, hogy az ilyen játszadozást valaha is meg tudnám unni, legalábbis addig biztos nem, amíg ilyen hatással lenne rá, mint ma is az étteremben. -Igyekezni fogok.- vigyorodok el, ahogy a kezembe önként átadott adu-ászom használatával kapcsolatban figyelmeztet, pedig biztos vagyok benne, hogy már neki is van nagyjából sejtése arról, miként fogom ezt felhasználni ellene, vállalva a revans kockázatát is, mint ahogy most sem hagyom ki a lehetőséget, hogy egy pikáns megjegyzéssel biztosítsam arról, mennyire nem fáradtam el az imént. Nem, mintha nem lett volna megsemmisítő az az orgazmus, csak épp ez a fránya vágy, amit iránta érzek, olyannyira telhetetlen, hogy valószínűleg, még jó ideig meríthetek belőle energiát. Nem is igazán úgy fest, mint aki borzasztóan bánná a helyzetet, mint aki valóban sajnálná magát egy pillanatig is, ráadásul még óvatosan figyelmeztet is, mennyire nem fogom én se megúszni azt a szenvedést, minek hallatán nem is bírom megállni, hogy ne harapjak újra ajkamba. Mert ugye én is annyira félek attól, ami rám várhat még ma éjjel. Tekintete végül az ujjamon lévő gyűrűre terelődik, kezemet gyengéden kezébe veszi, miközben az esküvő tervezéséről beszél, amivel megint csak sikerül meglepnie, még akkor is, ha normál esetben egy lánykérést alapból ez követ. De a miénk kicsit sem normál eset, Ő mégis úgy tűnik, hogy végig akarja járni velem ezt az utat, nekem pedig más vágyam sincs, mint vele tartani. -Igen, az.- mosolygok rá szerelmesen, finoman végig simítva mellkasán, pimaszkodása hallatán pedig elnevetem magam és megrázom a fejem. -Nem, nem. Innen, már nincs visszaút. Akarom azt az esküvőt és, hogy szmokingban láthassalak.- duruzsolom halkan, végül nem is fogom már vissza magam, kezem gyengéden arcára csúsztatom és lágy, de annál tüzesebb csókot lehelek ajkaira, miközben minden létező helyen hozzásimulok forró bőréhez. -És ezzel a név kérdés is megoldódik legalább.-kuncogok halkan a csókba, majd nyakára is lehelek pár apró puszit, de az ajtó irányából érkező kopogásra felkapom a fejem,majd végig pillantok magunkon. -Intézem én. Felkapom gyorsan a ruhámat.- lehelek még sietősen két csókot a szájára, majd feltápászkodok róla és egy hangos "jövök" után a ruhámba lépve, azt magamra cibálva az ajtóhoz sietek, hacsak nem Dimitriy akarja intézni. Igyekszem a lehető leggyorsabban, a lehető legkisebb résre nyitva az ajtót megszerezni az epret és amint a szexi vőlegényem felé fordulok kezemben a nagy tányérral, amit le is emeltem magunknak a kocsiról, már veszek is ajkaim közé egy nagyobb szemet.-Mmm. Nagyon finom.- sétálok vissza hozzá, de a korábbi helyzettel ellentétben, most szemből helyezkedek az ölébe ügyesen egyensúlyozva a tányérral, és ajkai elé tartom azt a szemet, amiből már haraptam.-Kóstolót?- duruzsolom halkan, pimasz mosollyal érintve a szájához a gyümölcsöt, de azért közben nyakára is hintek néhány gyengéd csókot. Nem akarok nyálas lenni és róla áradozni megállás nélkül, így inkább megmaradok a csókoknál és a vigyorgásnál.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 07, 2022 7:24 pm
Egy tréfás szemforgatással reagáltam szavaira, mikor közölte, hogy ütőkártyát adtam a kezébe, ennek ellenére a mosolyom nem csillapodott, és nem is véletlenül. Egyetlen kínálkozó lehetőséget sem hagyott ki, már ami a kínzásomat vagy az agyam húzását illeti, Ő pedig tisztában volt vele, hogy mindennek ára van, én pedig soha senkinek nem maradok adósa. Más helyzetekben sem mondtam le arról, hogy méltó bosszút állhassak, bár azok általában más eredménnyel zárultak, de kettőnk kapcsolatából főleg nem maradhattak ki ezek az édes, mámorító és szenvedélyes revansok. Már nem tudtam volna élni nélkülük, vagy inkább nélküle nem tudtam volna élni. Mondjuk, nem is akartam megpróbálni. - Csak ügyesen használd - kacsintottam rá szemtelenül, bár ahogy végigsuhant agyamon, hogy ezek után bármikor vonulhat úgy mellettem, hogy nincs rajta bugyi, én pedig talán a helyzetből adódóan kénytelen leszek tettek nélkül tűrni... már most görcsbe rándult tőle a gyomrom, ennek ellenére nem rezdült meg az arcom, és nem adtam jelét annak, hogy igazából már most kínlódtam az egész gondolattól. Kétélű fegyver volt, amit Ő is használhatott ellenem, de én is ellene. Körmeim hegye gyengéden cikázott végig hátán, közben játékosan nyakába harapva, elfojtva egy könnyed nevetést, mert az általa említett rész nekem is kiesett. Még emlékeztem arra a momentumra, mikor megálljt parancsoltam magamnak a liftben, de arra már aligha, hogy hogyan is jutottunk el a szobáig, ami utána történt viszont, azt képkockáról képkockára vissza tudtam idézni, ezen pedig kicsit sem segített incselkedő megjegyzése, mert valami arra engedett következtetni, hogy nem feltétlenül csak az epret akarja bekapni. Meg is köszörültem a torkomat, főleg miután látványosan végignyalta ajkait, majd végül tárcsázásra adtam a fejemet, és aki kezelte a hívást, tíz percet jósolt a rendelt eprek megérkezésének. Egy sóhajjal tettem vissza a telefont, tenyeremmel újra hátára simítva, majd megjátszott nemtörődömséggel megvontam vállaimat. - Micsoda szenvedés vár rám ma éjjel... - sóhajtottam szándékos rájátszással, majd csalafinta vigyor jelent meg szám sarkában. - Legalább akkora, mint amekkora rád - tettem hozzá, egyértelművé téve, hogy én sem tekintettem befejezettnek ezt az estét, sőt, mindenféle túlzás nélkül de még aludni sem akartam hagyni. Ujjaim gyengéden közrefogták kezét, érezve tenyeremen a gyűrűje kövét, ez vett rá arra, hogy tekintetem arra kalandozzon, jó pár pillanatig elmerülve az ékszer látványában, közben pedig a gondolataimban is. Ebből a menetből kérdése rángatott vissza és a mellé párosuló hangszín, ami meglepődöttséget sugallt. Elengedtem a kezét, közben kényelmesen hátradőltem, ekkor már tekintetét fürkészve. - Hát, azt hittem, ez az igazi gyűrű elég egyértelmű véleménykinyilvánítás volt - válaszoltam némileg ködösen, de inkább azért, mert nem igazán éreztem magaménak a szavakat ebben a szituációban. Annak ellenére, hogy ezer különböző formában adtam már tudtára, mennyire magába bolondított, még mindig nehezen tettem meg ugyanezt a vallomást szavak segítségével. Leginkább akkor, mikor a helyzet is úgy kívánta, és valljuk be, kettőnk hullámvasút-szerű kapcsolatában elég gyakran kívánta úgy. - Én a helyedben élnék a lehetőséggel, mielőtt meggondolom magam - jelentettem ki pimaszkodva, szándékosan egy humoros megjegyzéssel adva tudtára, hogy a gyűrű egyben azt is jelentette, hogy mindazt, amit egyszer a kényszer hatására kénytelenek voltunk megtenni, ideje lenne talán saját akaratunkból is végigcsinálni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 07, 2022 6:05 pm
Honeymoon as a Smolensky
Nem tudnám megmondani, éreztem-e már hasonló, kínzó, szinte mardosó vágyat, mint most, Vele, amikor még az is komoly feladatnak tűnt, hogy egyáltalán eljussunk idáig anélkül, hogy egymásnak esnénk. Hiába volt már hasonló heves együttlétünk, mint amikor a bejárati ajtón belépve, az előtérben tett a magáévá, az akármilyen őrjítő is volt, meg sem közelítette a mostanit. Az, csak testi vágy volt és vad, tömény szex, némi haraggal és nehezteléssel fűszerezve, de ez most tényleg, valami sokkal több volt. Ezt már sokkal magasabb szintre emelte a tudat, hogy milyen mély érzelmeket táplál Ő is irántam, hogy mennyire boldoggá akar tenni és, hogy most már kétségtelenül arra vágyik, hogy az élete része legyek. Hiszen, Ő maga húzott gyűrűt az ujjamra és kérte meg a kezem, amit még most is alig tudok elhinni, miközben remegve simulunk egymáshoz és próbálunk észhez térni vagy, legalább normálisan levegőt kapni. Teljesen egyetértek szavaival, az övénél tökéletesebb hasonlatot keresve sem találhatnék és, még az sem zavarna egy pillanatig sem soha, ha tényleg elbízná magát, bár azért jót mosolygok szavain. Nem tudom, mennyi idő telhet el, míg megmozdul, de egy pillanatig sem távolodik el tőlem, csak finoman maga felé fordít, majd gyengéd, lágy csókok kíséretében húz magával a kanapéhoz, nekem pedig eszemben sincs másképp tenni, mint követni és az ölébe helyezkedni. Minden egyes alkalommal, amikor összebújunk egy-egy fülledt éjszaka után vagy akár közben is, akaratlanul is eszembe jut az első alkalom, amikor azt állította, hogy nem bújós fajta, most mégis olyan gyengéden ölel magához, mintha valami féltve őrzött kincs lennék, én pedig képtelen vagyok nem lehelni ezernyi apró, lágy csókot forró, izzadt bőrére, miközben bőrébe kuncogok pajzán megjegyzésemtől és az arra kapott választól. -Ugye tudod, hogy épp most adtál egy ütő kártyát a kezembe?- duruzsolom pimasz mosollyal felsandítva rá, hiszen tekintve, hogy milyen szívesen szoktam húzni az agyát, ezek után biztos vagyok benne, hogy minden alkalmat meg fogok ragadni, hogy az őrületbe kergessem ezzel. És tudom, hogy minden egyes alkalommal vissza is fogom kapni kamatostól, talán egyszer még azt sem úszom meg, hogy egy étterem kellős közepén vegyen revansot vagy berántson egy zsákutcába. -Arra sem emlékszem, hogy sikerült kinyitnom az ajtót.- szisszenek fel halkan, kéjesen, ahogy gyengéden nyakam bőrébe harap, majd kuncogva karolom át derekát, míg a telefonért nyúl, de mielőtt még bármihez is kezdene vele, kaján mosolyt csal ajkaimra a kérdésével. -Nincs olyan szerencséd. Alig várom, hogy bekapjak valamit.- mormogom szándékosan kihangsúlyozva a szót, ami részben az eperre, részben valami sokkal izgatóbbra vonatkozik, miközben finoman végig is futtatom nyelvem alsó ajkamon, de végül elnevetem magam a saját pimaszságomon. Mégis, valahogy éreztetnem kell vele, hogy nem, hogy nem vagyok fáradt, de konkrét terveim vannak még az estét, vagy akár a holnapi napot illetően. Úgy sem akart a partra menni. Mosolyogva simulok közelebb hozzá, ahogy még jobban magához ölel, továbbra is gyengéden cirógatva bőrét, míg észre nem veszem, hogy a kezemet figyeli, vagyis inkább az azon csillogó ékszert, aminél tényleg nem láttam még szebbet és most, hogy Ő is alaposabban megnézni, remélem hasonló véleménnyel van. Számítok is rá, hogy tesz majd valami ilyesmi megjegyzést, vagy netán viccelődik picit a gyűrűvel kapcsolatban, de őszintén meglep, kábé kétszeresére nyílnak szemeim, mikor végül megszólal. Ha nem jelenne meg ajkaimon egy széles, boldog vigyor, valószínűleg azt gondolná, hogy rohadtul megijedtem, így viszont egyértelmű lehet számára, mennyire meglepett. -Mármint...- kezdek bele értetlenül, igazából a szavakat se találom, helyezkedek is picit ölében, hogy kényelmesebben a szemeibe tudjak nézni, majd nagyot nyelek és neki futok újra.-Te tényleg szeretnéd az egész teketóriát?- kérdezem megrökönyödve, újra rácsodálkozva, hogy mennyi meglepetést képes még mindig okozni, mintha nem dobtam volna már így is hátast attól, ami az étteremben történt. -Tudom, hogy nem vagy oda az ilyesmiért, Dimitriy és soha nem várnám el tőled, hogy miattam végig kínlódj valamit, amit nem szeretnél. Hiszen, már így is hozzád tartozom.-súgom halkan, immár komoly arccal, teljesen őszintén, mert bár soha nem is reméltem, hogy még lehet igazi esküvőm, mégis megható számomra a gondolat, hogy Vele átéljek ilyesmit, de nem akarnám, hogy pusztán azért megtegye, hogy...nem is tudom. Én már így is tökéletesen boldog vagyok Vele. Persze, ettől függetlenül imádnám, ha úgy is kimondhatnánk azt az igent , hogy most már tudom, teljesen komolyan gondoljuk mindketten.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 07, 2022 4:44 pm
Saját ajkamba haraptam, mintha az így okozott fájdalom kicsit is tompította volna azt a közelgő, szinte már a küszöbön táncoló gyönyört, de szükségem volt az érzésre, hogy néma megálljt tudjak parancsolni magamnak, nehogy idő előtt adja meg magát a testem. Még visszaköszönt a kép, ahogyan az étteremben láttam pírba borulni az arcát, ahogyan megnyalta ajkait, és újra azon kaptam magam, hogy azt kívánom, bár mást érintene azzal a tüzes, mohó nyelvvel. Csak magam alatt vágtam a fát ezzel a gondolatsorral, minden porcikám bizsergett, szinte zsongott a mozdulatok vehemenciájától, főleg még attól, ahogyan Ő reagált a ritmusra, beleringva csípőjével, amivel még inkább ingerelt, és ezt nem is titkoltam előle. Nyögéseire nyögéssel reagáltam, míg a kitartó próbálkozást végül siker koronázta, és képes voltam megfékezni magam annyira, hogy előbb Őt kapja karjai közé a mámor, és csak azt követően dobtam be a törülközőt, egy hangos, erőteljes nyögés kíséretében, amit még forró bőre sem tudott teljesen felfogni. Idejét sem tudtam megmondani, hogy mikor éreztem utoljára hasonlót, éreztem-e egyáltalán a szenvedély ilyen mértékű jelenlétét magamban valaha, mert bár nem ez volt az első vehemens együttlétünk, de ez a mostani valahogy mégis különlegesebbnek tűnt. Talán attól a furcsa zsibbadástól, ami a mellkasomra telepedett még az étteremben, ahogy láttam gyönyörködni abban a gyűrűben, amit most először tényleg igazából húztam ujjára. A mámor elvonulta után sem távolodtam el tőle, pedig annyira szomjaztam volna egy kis hűvös levegő után, de mégis rabul ejtett a belőle áradó hő, és a komótos mozdulatsor, ahogyan ujjai gyengéden cirógatják tarkómat. - A végén elbízom magam - súgtam a fülébe válasz gyanánt, ugyanúgy széles vigyorral a képemen, miután eszméletlennek titulálta ezt a heves egymásnak esést, és ezzel egy pillanatig sem akartam vitatkozni. Eddig azt sem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire mocskosul kívánni, pedig jó pár nővel akadt dolgom, de az, amit tőle kaptam, minden eddigit felülmúlt. És ha belegondoltam, hogy micsoda körülmények kellettek ahhoz, hogy végül egymásra találjunk... Apró csókokkal hintettem tele ajkát, mikor végre ismét szembekerült velem, és nem kellett kétszer kérnem, hogy üljön az ölembe, miután helyet foglaltam a kanapén. Kezem a hátára simított, míg Ő ott érintett, ahol csak ért, államat pedig pár pillanatig homlokának támasztottam. - Hát, ha mindig előre fogod közölni, hogy nincs rajtad bugyi, nagyon nehéz lesz uralkodnom magamon - utaltam vissza a ma esti történésekre, közben jót mosolyogva azon, ahogy valószínűleg kinézhettem, mikor közölte velem, hogy amúgy nem vett fel alsóneműt a ruha alá. - Már a szállodáig is nehezemre esett eljutni anélkül, hogy berántottalak volna valamelyik zsákutcába - haraptam bele játékosan a nyaka bőrébe, gyengéden cirógatva a hátát, majd egy kis sóhaj kíséretében a dohányzóasztalon helyet kapó telefon után nyúltam, csak hogy leadjam a korábban elhalasztott rendelést arra a bizonyos eperre. - Ugye nem fáradt el túlságosan, hölgyem? Csak mert úton van a kedvenc gyümölcse - jegyeztem meg szemtelenül, és átkarolva derekát, még közelebb vontam mellkasomhoz, de ahelyett, hogy megcsókoltam volna, tekintetem elkalandozott, ujjaim keze után nyúltak, csak hogy szemügyre vegyem azt a bizonyos igazi gyűrűt. - Remélem szeretsz esküvőt szervezni, mert szerintem ez nem az én terepem - húztam el ajkaimat játékosan, bár ezzel tényleg nem hazudtam. Talán azt még meg tudtam volna mondani, hogy a torta gyümölcsös legyen-e vagy tömény csokoládé, de itt valahol kimaxoltam a szakértelmet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 07, 2022 3:34 pm
Honeymoon as a Smolensky
Nem akarom és nem is tudnám már magam visszafogni, amikor elmémet és testemet teljesen rabul ejtette ez az olthatatlan, mohó vágy, ami egész este csakis arra várt, hogy végre elszabadulhasson. Kész kínzás volt már így is eljutni idáig a lifttől, mindezt pedig tovább fokozta az érzés, ahogy hátulról nekem feszült újra és újra, így mindenféle tétovázás nélkül bontom rajta a nadrágot és simítom rá kezem finoman, de ez is, csak még inkább olaj a tűzre. Az egyetlen, amiben reménykedem, hogy nem most kezd majd önmegtartóztató és türelmes lenni, nem fog az őrületbe kergetni azzal, hogy akár egy percig is megvonja még magát tőlem, szavai hallatán el is tölt a megkönnyebbülés és ahogy végre egyetlen heves mozdulattal belém hatol, áldok minden ismert is ismeretlen istent, hogy nem kell visszafognom a belőlem kikívánkozó vad nyögést. Ő sem fogja vissza magát, bár buja hangját a hátamba próbálja rejteni, de aztán inkább ajkaimhoz hajol, magához von egy tüzes, mohó csókra, hogy egymás ajkairól lélegezve, sóhajtva és nyögve hajszoljuk azt a semmihez sem fogható mámort. Hiszen, határozott mozdulatai és az általa diktált tempó, már egyértelműen sugallja, hogy most nem lesz semmiféle játszadozás, nem nassolgatunk egymásról, mert már jóval túl léptük azt a szintet, talán, még az étteremben, hogy képesek legyünk erre. Csak Őt akarom és azt a csodás pillanatot, amikor egymás testébe kapaszkodva, remegve vészeljük át a gyönyör minden pillanatát elsőtől az utolsóig, erre pedig nem is kell sokat várnunk. A beteljesülés olyan intenzíven söpör végig rajtam, olyan őrjítően reszket tőle a testem, hogy levegőhöz is alig jutok, de mikor már sikerül is, csak heves lihegés és nyögés kíséretében vagyok képes rá, mert pillanatokon belül, már az Ő élvezete, az Ő izgató nyögése is tovább kínoz, ahogy belém lüktet, ahogy megremeg mögöttem teste, így adva meg magát a gyönyörnek. Még mindig Vele együtt mozdulok, ahogy pár komótos lökés kíséretében, még kiélvezzük mindketten az orgazmus utolsó hullámait, végül csak levegő után kapkodva, homlokom a már cseppet sem hűs üvegnek dőltve próbálok visszatalálni a valóságba, miközben ujjaim gyengéd, cirógató mozdulatokra váltanak tarkóján remélve, hogy ha fájdalmat is okoztam egy pillanatra is, azt most ezzel enyhíthetem. A szoba levegőjét, lassan kezdem hűvösnek érezni, ahogy izzadt testemhez ér ott, ahol netán nem takar Dimitriy forró bőre, ahol nem érzem csókjait vagy érintését, melynek nyomán apró libabőrök is keletkeznek rajtam, miközben vigyorogva, nevetve fülembe duruzsol az én akjamra is mosolyt csalva szavaival. -Tökéletes a hasonlatod.- nyögöm halkan, kuncogva, még mindig próbálom rendezni légzésemet, kezem pedig lassan elvonom az üvegről és helyette inkább az engem ölelő karjára és kézfejére simítom. -Eszméletlen volt.- súgom, miközben egy pillanatra most meg is engedem magamnak, hogy a tájban is gyönyörködjek picit, de akármilyen csodálatos is, még mindig nem ér fel Vele, a tekintetével, ami akkor fogad, mikor végül maga felé fordít és mindazzal, ami történt. Kezem csípőjére simul, míg édes, gyengéd csókokat lehel ajkamra, aztán mosolyogva, szinte kábán követem a kanapéig és valószínűleg, ha nem jelezné egy apró mozdulattal, hogy hol foglaljak helyet, akkor is az ölébe szeretnék most kucorodni, hogy fejemet vállára hajtva, mellkasát simogatva próbáljak észhez térni. Ahol csak érem, ajkaimmal apró, lágy csókokat hagyok forró bőrén, orrom végig húzom álla élén, kezem gyengéd mozdulatokkal járja be testét, egyszerűen csak szeretgetem mindenhogy, ahogy lehetséges.-Soha többé nem fogok bugyit hordani a ruhám alatt.- súgom végül halkan kuncogva, ahogy lassan, nagy nehezen kezdek újra magamra találni egy ilyen őrületes, heves együttlét után, bár akárhogy is töröm a fejem, nem tudnék felidézni olyan éjszakát, ami ne lett volna Vele őrületes. Igazából, Ő maga egy kibaszott tornádó, engem pedig örökre magával ragadott és remélem, soha nem is enged már el.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 07, 2022 9:07 am
Hiába tűztem ki célul, hogy hosszú, édes kínzásba kezdek, amint ránk telepszik a magány, és eltűnnek a kíváncsi szemek, de erről az elhatározásról valahol a lift és a szoba közötti távolságban mondtam le. Legalábbis egyelőre, mert még hosszú volt az este, és minden érzékem azt súgta, hogy amúgy sem fogunk unatkozni. Teljesen megvadított, már nem bírtam a véremmel, ami úgy vágtázott ereimben, mintha ez lenne a normális, bár lassan már tényleg annak számított a jelenlétében. A ruhája lebontása csak az első lépés volt, és ugyan alig láttam belőle valamit köszönhetően annak, hogy háttal állt nekem, de fenekének ingerlő látványa is éppen elég volt ahhoz, hogy úgy érezzem, mintha csomót kötöttek volna a gyomromra. Nem tudtam nyugton maradni mellette, tőle, és ez az elsöprő vágy, amit újra és újra életre hívott bennem, szinte bármikor készen állt arra, hogy kitörjön, és magával ragadjon mindent, Vele együtt. Csókjaim beborították nyakát, majd vállait, testemen végigsuhant a már jól ismert borzongás, ahogy ujjai rám simítottak, még ha pár réteg felesleges ruha akadályozta is abban, hogy rendesen meg tudjon érinteni. Éreztem, hogyan szárad ki a torkom, nyelnem kellett egyet, miközben egyetlen pillanatra bennem akadt a levegő, és valami kisebb csoda kellett ahhoz, hogy ne gyulladjon fel az egész testem. Egész este tisztában voltam azzal, hogy a játszadozása komoly hatással van rám, és hogy valami olyasmihez vezet majd, amit józan ésszel felfogni sem lehet, de erre az émelyítő hévre és kontrollálhatatlan vágyra akkor még én magam sem számítottam. Fel is adtam, hogy bármiféle játszadozásba kezdjek, és miközben gerince mentén húztam végig nyelvemet, szabaddá tettem magam, és hogy véget vessek mindkettőnk kínlódásának, egyetlen mozdulattal törtem előre, így válva eggyé testével. Nyögésemet elnyelte forró bőre, és a mozdulatlanság másodperceiben haja után nyúltam, ajkam rabul ejtette az övét. Nyelve után kezdtem kutatni, de csak tovább ostorozott nyögéseivel, amiket csókunk nyelt el, néha nem is bírva ki, hogy ne reagáljak én is hasonlóan. Csípője felvette a ritmusomat, fogait éreztem ajkamba mélyedni, ezzel pedig csak tovább ingerelt, félő volt, hogy ha így folytatja, még azelőtt elélvezek, hogy Ő egyáltalán rákanyarodna a gyönyör ösvényére, de ha valamivel, hát ezzel most még meg kellett küzdenem. Nem engedtem el haját, közben keze a tarkómra simult, szabad kezemmel körbefogtam derekát, mintha csak így akarnám még közelebb tudni magamhoz, bár ez már szinte fizikai képtelenségnek tűnt, és miközben gyorsítottam csípőm mozgásán, tekintete rátalált az enyémre. Szavak nélkül szólt hozzám, ahogy a tüzes, szinte lángoló szempár tekintetembe mélyedt, de pár másodperc múlva már újra számat csókolta, én pedig előrenyúltam, hogy kezemmel mellét ingereljem, de lábam egyre többször remegett meg a közelgő mámortól. Ujjai tarkómra markoltak, teste pedig egyértelmű jelzéseket adott, emiatt újra ritmust váltottam, csak hogy tovább ingereljem, miközben testén hullámokban újra és újra végigsimított a mámor, és ahogy pulzáló izmai gyengéd, de jól érezhető börtönbe zártak, már én sem bírtam tovább megállni, hogy ne adjam át magam a beköszönő orgazmusnak. Ismét nyakába temettem arcomat, bőrébe haraptam, de még így is hallható volt az a telhetetlen, hangos nyögés, ami elhagyta ajkaimat a gyönyör beköszöntöttével, elnyújtott lökésekkel élvezve ki minden kis rezdülést és pillanatot, amíg teste börtönében végigvonult rajtam a mindent elsöprő érzés. Levegő után kapkodtam, egyik kezemmel magam is megtámaszkodtam az üvegen, mintha így akarnám helyrebillenteni az egyensúlyomat, a remegő lábaim miatt pedig ez amúgy sem tűnt hülyeségnek. Még nem akartam megszólalni, megmozdulni is csak jó pár másodperc elteltével voltam képes, és akkor is csak annyira, hogy átöleljem derekát, jóval nyugodtabb csókokat hintve nyaka bőrére. - Úgy érzem magam, mint akit letarolt egy tornádó. Egy kibaszottul csodálatos tornádó - vigyorodtam el végül, majdnem elnevetve magam a választott szavakon, elvégre nehéz lett volna olyan helyzetet találni, mikor egy tornádó csodálatos, de mégis... úgy éreztem, mintha mindent letaroltak volna körülöttünk, és csak mi ketten maradtunk volna talpon. Lassan elváltam tőle, csak hogy szembefordíthassam magammal, kezeim közé fogtam arcát, hogy így leheljek apró csókokat ajkaira, majd megfogtam kezét, hogy a közeli kanapéra invitáljam. Ha velem tartott, ha nem, én levetettem magam a bútorra, megpaskoltam térdemet, így jelezve, hogy akár ide is ülhetne, közben egy hatalmas, jóleső sóhajjal összegezve mindazt, ami az elmúlt percekben történt itt, közöttünk.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 06, 2022 7:24 pm
Honeymoon as a Smolensky
Tekintve, hogy már akkor kinézte magának az ablakot, mint felavatásra váró helyszín, amikor először besétáltunk ide, nem volt számomra nagy kérdés, hogy merre is kezd terelgetni az ajtótól, miközben gyengéden fordít egyet rajtam és nyakamra lehel izgató, édes csókokat. A ruhától könnyedén megszabadít, nem telik két pillanatba sem, hogy teljesen meztelenül lépkedjek immár előtte, Ő pedig izgatón fenekemnek simul minden lehetséges alkalommal, ezzel kergetve az őrületbe, míg el nem érjük az üveget. Kipillantok ugyan a tájra, mégsem tudok most annak a szépségén ámuldozni, mert őszintén szólva fikarcnyit sem tud érdekelni, miközben az újdonsült vőlegényem újabb és újabb csókokat hint nyakamra továbbra is nekem préselve kemény férfiasságát és nem is titkolom előle, hogy valami más köti le jelenleg a figyelmemet. Hogy még egyértelműbb legyen számára, hogy mi az, bontogatni is kezdem róla a nadrágot, kezem határozottan simít rá az utolsó akadályt képező boxeren keresztül, ajkaimra pajzán mosoly kúszik, ahogy felnyög érintésem nyomán, testemen pedig, már ettől is végig fut az az őrjítő, ismerős borzongás. Akármilyen revansot is tervezett el az étteremben a milliónyi pimaszkodásomért cserébe és akármennyire is tudom, hogy valószínűleg piszkosul élvezném, most mégis abban reménykedek, hogy nem fog tovább kínozni. Nem válaszol semmit, de érzem, hogy mozgolódik mögöttem, miközben keze izgatón végig simít gerincem mentén, ahogy pedig csípőmre fog ajkamba harapok az izgalomtól, de még így se tudom visszafogni a kikívánkozó vad, buja nyögést, mikor végre elmerül testemben egyetlen határozott mozdulattal. Őrjítő az a kéj, ami végig söpör rajtam, amit csak tovább fokoz az is, ahogy Ő maga is bőrömbe rejti kéjes nyögését, majd hajamba markolva fordítja arcom maga felé, lihegve kapok ajkaiért, olykor belenyögök a csókba az izgató tempótól, amivel mozogni kezd bennem és amivel egyértelműen a kielégülésünket hajszolja hanyagolva bármiféle játszadozást. Felnyögök, ahogy ajkaimba suttog, ahogy még egyértelműbbé teszi számomra, hogy már túl sokáig húztuk egymás agyát ahhoz, hogy visszafogja magát, akár egy pillanatig is, én pedig válaszul ajkába harapok, de már forrok is követelőző, mohó csókkal ajkaira, nyelvem vadul kutatja övét, miközben kezem hátra simítom tarkóján túrva hajába, csípőm pedig felveszi az általa diktált őrjítő ritmust. Alig kapok levegőt, bármilyen hevesen is kapkodok érte, testemet teljesen elönti a forróság, hozzá hasonlóan rajtam is izzadtságcseppek jelennek meg ettől a túlfűtött, heves vágytól, amivel egymásnak estünk, miközben egyre kéjesebb nyögésekkel fogadom magamba újra és újra. Nem sokáig várat magára a gyönyör sem, már most érzem azt a zsibogó, édes kéjt, ami kerül fordul végig cikázik rajtam, a vér a fülemben dübörög, miközben kezem Dimitriy állára siklik tarkójáról és amennyire csak lehet, hátra sandítok rá, hogy vágytól izzó tekintetében gyönyörködhessek. Ajkait mohón ízlelem újra és újra, nyelvem vadul simul nyelvéhez, mintha mozdulatai hevességét akarnám utánozni, mintha az életem múlna rajta, míg végül bennem nem reked a levegő, testem minden izma megfeszül és elnyíló ajkakkal, csak arra vagyok még képes, hogy tarkójára marjak. Buja, lázas nyögés kíséretében kapok végre levegő után, testem reszketve, lüktetve mozog tovább Vele együtt, még intenzívebbé téve az orgazmust, amit lihegve, újabb mámorittas nyögésekkel próbálok átvészelni, lázas csókkal kapva ajkaiért.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 06, 2022 3:57 pm
Eszem ágában sem volt most még gyümölcsöt is rendelni, ezzel értékes perceket vesztegetve, elvégre már így is órák óta küzdöttem a pusztító sóvárgás ellen. Valószínűleg kirohantam volna a világból, ha velem ellentétben Ő még ezzel akarta volna fecsérelni az időt, de bizonyára tudtam volna olyat mondani, vagy inkább csinálni, ami meggyőzi, hogy most inkább mással foglalkozzon Amúgy is jó volt a meggyőzőképességem, de úgy tűnt, egy húron pendülünk, és nem lesz szükségem rá. Ha választanom kellene közte és valami tömény cukros édesség vagy némi eper között, egy pillanatra sem gondolkodnék a válaszon, és Őt sem hagynám bizonytalankodni. A teste elárulta, mi az, amire valójában szüksége van, és az nem egy kibaszott tál eper volt nutellával. Megszabadított a pólómtól, mellkasom egész felületét apró, de annál tüzesebb csókokkal borította be, én pedig jó ideig nem is próbáltam meg kitörni a nekem felállított csapdából, kiélveztem minden mozzanatot, míg el nem uralta testemet a már jól ismert ösztön, és elkezdtem hátrálásra késztetni. Elég egyértelmű volt az úticél, nem is próbáltam tagadni, hogy hová szándékozom kilyukadni, főleg miután a vacsoránk előtt már tettem rá célzást, mozdulatain pedig éreztem, hogy rájött a kis tervemre. Menet közben szavak nélkül ösztönöztem arra, hogy megforduljon, a ruhája alig pár másodperc múlva már hullott is a földre. Már semmi nem választotta el tőlem, csupasz testét nem fedte többé semmi, ez pedig még inkább korbácsolta a vágyamat, ezt pedig jól érezhette nadrágomon keresztül, ahogy lüktetve, újra és újra fenekének dörgölőztem. Nyaka egyetlen centije sem maradt ki a kényeztetésből, míg végül elértük az ablakot, Ő rögtön megtámaszkodott benne kezeivel, én pedig, ahelyett, hogy szinte rögtön éltem volna az egyértelmű lehetőséggel, inkább a panorámáról kérdeztem. Pedig... Ő is olyan forró volt, mint én, és ha tippelnem kellett volna, nagy összeget tennék rá, hogy nem érdekelte a vízen visszatükröződő holdfény, mikor testem minden porcikája azt ordította neki, mennyire kibaszottul kívánom. - Jó válasz - leheltem halkan, mintegy megerősítésként, hogy éppen ebben reménykedtem, de nem bírtam ki egy elégedett vigyor nélkül, ahogy megéreztem kutakodó ujjait a nadrágom övénél. Rutinosan csinálta, ahhoz képest, hogy nem fordult felém, de amikor mozdulatait siker koronázta, ujjai pedig megérintettek az alsónadrágon keresztül, nem tudtam kontrollálni egy jóleső, hangos nyögést. Egész este erre az érzésre vágytam, magamon akartam érezni ujjait, forró ajkát, teste szorító, szűkös forróságát, és ahogy tovább folytatta, már nem is volt kérdés, hogy Ő legalább annyira lüktet, mint én. Mintha nem lett volna egyértelmű a sóhajokból és halk nyögésekből, amik elhagyták ajkait, miközben legalább úgy kínlódott, mint én. Egyik kezemmel elengedtem derekát, miközben ujjaim végigsimítottak gerince vonalán, csókjaim ekkor már nem nyakát, hanem vállát borították be, és hiába tudtam, hogy kínozni akarom, és hogy egész este arra vártam, hogy az őrületbe kergessem, de most egyszerűen képtelen voltam úrrá lenni a vérem által diktált ösztönön. Mocskosul akartam már, kezem hátáról a saját nadrágomhoz siklott, kapkodva tolva lentebb először a nadrágot, majd az alsót, de nem szenteltem több időt megszabadulni a ruhadarabtól, szinte rögtön a csípője után kaptam, csak hogy Őt is és magamat is beigazítsam, majd egyetlen mozdulattal hatoltam a testébe, erős, intenzív nyögésemet a hátába fojtva. Minden érzékemet eluralta a fojtogató vágy, az érzés, ahogy teljes egészében magába fogadott, miközben ujjaim csípőjébe martak, szabad kezemmel pedig hajába túrtam, így ösztökélve, hogy némileg felém fordítsa arcát, de nem hagytam neki sok időt gondolkodásra, ajkam azonnal kapott szája után, miközben megmozdítottam csípőmet, egy határozott, őrjítő ritmust véve fel. - Lesz még épp... elég időm kínozni ma este - nyögtem a fülébe, érezve, hogyan simít végig egy izzadságcsepp az arcomon. Szavaim sugallták, hogy most nem fogok megállni, nem terveztem sem késleltetni, sem elvenni egyikünktől sem az édes beteljesülést, csak a gyönyörét akartam, azzal együtt a sajátomat is, főleg azok után, hogy tényleg életem leghosszabb előjátékának tartottam mindazt, ami az étteremben közöttünk történt.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 06, 2022 1:28 pm
Honeymoon as a Smolensky
Úgy simul hátamnak, olyan mohó csókokat lehel nyakamra, miközben én próbálom azt a nyamvadt szobaajtót kinyitni, mintha a lift ajtó egyben, az Ő vágyának is teret adott volna azzal, hogy végre kinyílt előttünk. Szinte remegek a vágytól, ahogy belépünk a csendes lakosztályba, ezt pedig nyilvánvalóvá tehetik számára kapkodó, mohó mozdulataim is, ahogy testemmel az ajtónak préselem, ahogy ajkaim és nyelvem csókot követelnek tőle, mintha a létezésem múlna azon, hogy megkapom-e. Belevigyorog csókunkba és én is így teszek, miközben kezeim, már a póló alját kutatják, hogy a lehető leggyorsabban megszabadíthassam tőle, mellkasának forró bőrén végig húzom nyelvem, ajkaim mohón barangolnak rajta, a szoba csöndjét pedig, szinte felveri kapkodó lélegzetem és sóhajaim, míg újra ajkaimra nem találok. Egész este arra vártam, hogy végre megkaphassam, végre kettesben lehessünk, most pedig azt se tudom, hol és hogyan érintsem és csókoljam hirtelen, ezt a tomboló, őrült vágyat pedig, csak még jobban fűti az érzés, ahogy keményen ölemnek feszül ágyéka. El is mosolyodom, ahogy ajkaimba suttog az epres kérdés kapcsán, mert nagyon reméltem, hogy esze ágában sincs megvárni a finomságot. -Az jó, mert most én is más desszertre vágyom.- sóhajtom nyaka bőrébe, lágy csókokat hintve rá vagy épp nyelvemmel ízlelve meg. Végül, mintha csak megunta volna, hogy egy kis időre börtönbe zártam testemmel, hátrafelé kezd finoman tolni, de nem enged túl messzire, keze hajamba markol, úgy von magához forró, mohó csókra én pedig nyögve, lihegve térek vissza hozzá, kezeimmel mohón barangolva be minden elérhető porcikáját. Egész addig, míg nem fordít egyet rajtam, a ruha cipzárját húzza lefelé, miközben egyértelművé válik számomra, hova is igyekszik annyira eljutni, a gondolattól pedig pajzán vigyor jelenik meg arcomon. Ajkamba harapok, ahogy a ruha lecsúszik rólam, így téve egyértelművé, hogy tényleg, szó szerint semmi nincs alatta, mert még a melltartót is hanyagoltam tekintve, hogy a ruha felső része tökéletesen elfedett mindent. Forró bőre hátamnak simul, keze derekamra fonódik, én pedig sietve kilépek a ruhából, majd újra hozzásimulok fenekemmel, miközben újabb sóhajokat csal ki belőlem, ahogy izgatón fülemre harap vagy épp nyakamra csókol. Végül az ablakhoz érve két tenyeremmel megtámasztom magam, de ettől függetlenül hagyom, hogy mellbimbómat ingerelje a hűs üveg, fel is sóhajtok kellemesen az érzéstől, miközben fenekemmel újra és újra nekifeszülök, még tovább kínozva magam azzal, ahogy nadrágon keresztül is érzem keménységét, Ő pedig a kilátásról kérdez, mintha cseppet is lekötné a figyelmemet a látkép. -De. Nagyon szép.- kuncogom lihegve, kissé félre döntve fejem, hogy még jobban nyakamhoz férjen, két kezem pedig elhúzom az üvegről és a hátam mögé nyúlok, hogy így simítsak végig rajta a nadrágon keresztül, az érzéstől finoman ajkamba harapok, lassan megveszek már azért, hogy végre érezhessem, így neki is látok vakon az övet bontogatni. -Mondjuk most nem ezen jár épp az eszem.- duruzsolom halkan, fenekemmel szándékosan nekidörgölőzve néha, homlokom az üvegnek támasztom és, ha végre a sliccet is leküzdöttem valahogy, már csúsztatom is kezem a nadrág alá, bár még mindig csak boxeren keresztül tapintom ki férfiasságát. Élesen szívom be a levegőt, csak még jobban felizgat, ahogy megérintem, ahogy kezembe lüktet a vágya, nyelvem végig húzom ajkamon épp úgy, mint amikor az ember valami nagyon guszta ételt vár, de én most Rá vágyom, nem holmi ételre vagy desszertre. Őt akarom érezni végre az egész estés kínzás után.-Remélem, nem akarsz tovább kínozni, mert lassan tényleg megveszek érted.- sóhajtom kínlódva, szinte már fojtogat a vágy, a szívem pedig olyan hevesen ver mellkasomban, hogy kész csoda, hogy nem hallatszik az ablak üvegén minden egyes dobbanása.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 06, 2022 7:18 am
A vágy ezúttal is a legrosszabbat hozta ki belőlem, türelmetlenné tett, mint már annyiszor, mikor hasonló helyzetbe kerültünk, és tudtam, éreztem a zsigereimben, hogy ezen most sem tudok uralkodni. De kurvára nem is akartam. Már az étteremben ülve felborzolta a kedélyeimet incselkedésével, és legalább olyan alattomosan játszadozott velem, mint én vele. Ez pedig mostanra beérett, és ezúttal már nem volt körülöttünk senki, aki miatt megálljt kellett volna parancsolnom magamnak. Elszakadni se tudtam tőle, végig a sarkában maradtam a folyosón, miután már majdnem szétharapdáltam saját ajkaimat a liftben töltött tehetetlen másodpercektől. Nyúltam utána, hogy még az ajtóban is tovább ingereljem, csókjaim nyakát bombázták, miközben Ő nyitotta az ajtót az én kártyámmal, de egy pillanat műve volt az egész, hogy amint becsukódott mögöttünk az ajtó, megfordult karjaim között, és ezúttal Ő préselt engem az ajtólaphoz. Nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak bele a mohó, szenvedélyes csókjába, nyelvem még mindig üldözött vadként kergette az övét, tenyereim elterültek hátán, de amunt megéreztem kezeit, ahogy a póló alját kutatják, szinte azonnal emeltem karjaimat, hogy egyszerűen, villámgyorsan eltüntethesse rólam sz anyagot. Nem lett hűvösebb, a láz még mindig égetett, forró bőre pedig ahogy hozzám simult, szinte perzselte mellkasom bőrét, hát még azok a csókok, amikkel bőrömet hintette tele. - Ha csak sejtenéd, én hányszor indultam be tőled - leheltem ajkára, kapkodva levegő után. Ha nem választott volna el bennünket egy asztal, láthatta volna vágyam egyértelmű jelét, ahogy újra és újra, szüntelenül lüktettem utána, és ezen a ponton pedig már képes lettem volna szét is robbanni. Úgy kívántam, hogy fájt, a feszítő érzés szúrta gyomromat és ágyékomat, aminek neki is feszült, miközben nyakamba karolt, én pedig ajkaiba morranva, türelmetlenül ráztam meg fejemet. - Az eper várhat. Van itt egy... sokkal fontosabb elintéznivalóm - suttogtam a fülébe, de Ő ekkor már a nyakamnál járt, jóleső sóhajokat csalva ki belőlem, de valahol itt veszítettem el az önuralmat magam felett, elváltam az ajtólaptól, és beljebb kezdtem tolni testét, miközben hajába kapaszkodva ismét visszarántottam ajkait az enyémre. Kezem nem állt meg, pár másodperc után szinte ellentmondást sem tűrve fordítottam rsjta egyet, hogy ismét háttal álljon felém, de rögtön léptem is utána, ujjaim pedig már nyúltak is ruhájának cipzárja után, még mielőtt tényleg szó szerint letéptem volna róla ezt az anyagot is. A cipzár könnyen engedett, a ruha pedig lassan csúszni kezdett a tökéletes testéről, míg végül földet ért, de hiába vágytam arra, hogy tüzetesen végigmérjem, továbbra sem engedtem megfordulni. Mellkasom újra hátának feszült, ajkam fülét ingerelte, ahogy derekát atölelve toltam Őt tovább, ágyékomat fenekének feszítettem, és meg sem álltam vele addig a kibaszott panorámás ablakig, ami nap közben már éppen elégszer piszkálta a fantaziámat. - Hát nem szép? - kérdeztem tőle rekedtem, fülébe suttogva, bár oda sem néztem, mert ebben a jelenlegi helyzetben kurvára nem érdekelt a városra nyíló kilátás. Ő érdekelt, ez viszont már kis híján szétfeszített, a nadrág kényelmetlen szorítása pedig egyre jobban zavart.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 05, 2022 10:41 pm
Honeymoon as a Smolensky
A vágy, amit egész este borzolgattunk, pillanatok alatt uralkodik el rajtam, ahogy magához húz, ahogy bőrömre simít a ruha alatt, szinte levegőt sem kapok már, annyira vágyom rá, hogy végre megérintsen. Mohó csókját mohón viszonzom, nyelvem övéhez simul, testem testének feszül, miközben ujjai végre lüktető ölemre találnak, amitől még levegőt is elfelejtek venni egy pillanatra. Egy pillanatra megszakítja csókunkat, mintha így akarna időt adni, hogy megfontolhassam, mit is szeretnék, én pedig nem is titkolom előle, mennyire izgat a gondolat, hogy a liftben essünk egymásnak, hogy itt a helyszínen engedjünk végre a bennünk tomboló vágynak, de azért megemlítem az egyetlen félelmemet. Ahogy visszakérdez a kamerák említésére, már nyilvánvalóvá válik, hogy a sejtésem helyes, mégsem érzem kevésbé izgatónak, ahogy lágy csókokat hint bőrömre, ahogy fülembe harap finoman, miközben elsuttogja, mennyire felizgatja az, hogy így beindultam, az emeletünk azonban egyre csak közeledik, a lift pedig épp úgy pittyeg, mintha valami visszaszámlálás zajlana. Egy meglehetősen lassú és kínzó visszaszámlálás, ami őszintén próbára teszi a türelmemet. Próbálom rendezni a légzésemet, mikor végre nyílik az ajtó, felkészülve arra, hogy talán szembe futunk valakivel, de a folyosó teljesen kihalt, ami nem is olyan nagy probléma tekintve, hogy még azt a pár métert is képtelen vagyok egy-egy hangosabb sóhaj vagy nyögés nélkül megtenni az érzéstől, ahogy újra és újra nekem feszül hátulról, ahogy mellkasához von újra az ajtó előtt, forró csókokat lehel bőrömre, miközben a kártyát kezébe veszi, én pedig kapkodó mozdulatokkal veszem el tőle, hogy a lehető leggyorsabban nyithassam ki a szobát. Amint ez sikerül, már rontok is be, fordulok egyet a mozdulat közben, hogy újra szembe kerülhessek vele, ajkaim pedig mohó csókkal forrnak övéire, majd a becsukodó ajtó lapjáig taszítom, testemmel hozzásimulok, hajába túrok, miközben a vér egyre csak dübörög a fülemben, mint valami őrült, vad dobszóló. -Hogy a fenébe ne lennék nedves, amikor megőrülök érted?- lehelem ajkaimba vágyakozva, kezem sietős mozdulatokkal a pólója alját keresi, húzza felfelé testén, hogy a lehető leggyorsabban szabadítsam meg tőle, mellkasára mohó csókokat lehelek, amint szabaddá válik előttem, nyelvem végig húzom forró bőrén és, ahogy sikerül végre lehámozni róla a felesleges anyagot, ajkaiért kapok újra. -Már az étteremben is kibaszottul felizgattál...- vigyorgok bele a csókba, ahogy pihegve ajkaiba suttogok, kezem hajába túr, átkarolom nyakán, miközben mellem mellkasához préselem, ölem ágyékának feszül és őszintén csodálom, hogy ez a nyamvadt ruha, még nem kapott lángra attól a forróságtól, ami beborítja az egész testemet. -Vagy meg akarod várni az epret?- kérdezem végül levegő után kapkodva, de eközben sem állok le, ajkaim forró csókokat lehelnek állára, nyaka lágy bőrére az ajtótól pedig, hacsak nem terelgetett el idő közben, még mindig képtelen voltam távolabb mozdulni. Egy pillanatig sem akarok elszakadni tőle az elkövetkezendő...jó pár órában.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 40 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 40 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.