Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 15, 2022 6:20 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Az első együtt töltött esténk felidézésére jóleső borzongással reagált a testem, pedig volt egy határozott elképzelésem arról, hogy milyen hatalmas lábbal tiporhattam végig rajta, amikor egyszerűen csak kisétáltam. Úgy hagytam magára, mint aki jól végezte dolgát, és mint akinek tényleg csak az lett volna az egyetlen célja, hogy megkapja, és húzhasson egy strigulát a képzeletbeli listájára. Mindketten tudtuk, hogy akkor este inkább a testi vágy munkálkodott mindkettőnkben, mégsem bántam úgy vele, mint az összes többi nővel, akikkel az eddigi életem során dolgom volt. És talán éppen ez elől akartam elmenekülni, mikor megtagadtam a maradást, és inkább elvonultam tőle, előle. Bármennyire is gondolt érte szörnyetegnek, mostani fejjel, utólag sem döntenék másképp, mert minden apró kirakósdarabra szükség volt ahhoz, hogy most itt lehessünk. Sem abban, sem másban nem hoznék más döntést. - A helyedben nem is vesztegetném másra az időt - válaszoltam pimaszkodva, bár az, amit kiváltott belőlem, egyre intenzívebben vakított el, már alig tudtam koncentrálni a szavakra vagy éppen a már megszokott pimaszkodásra. Csak arra vágytam, hogy végre elmerülhessek benne, ingerlő mozdulatai újra és újra végigsimítottak gerincemen, felszínre hozva mindent, amit eddig türelmesség címszóval rejtegetni próbáltam, és valószínűleg ez váltotta ki végül azt a mozdulatot is, amivel magamra húztam, jóleső, elnyúló morranással fogadva teste forróságát. Csak egy pillanatra szakítottam meg a szemkontaktust, azt is azért, mert kényszert éreztem, hogy egyetlen másodpercre lehunyjam szemeimet, de parázsló tekintete rabul ejtette az enyémet, és egyszerűen képtelen voltam másra figyelni, közben teljesen átadva neki az irányítást. Az oxigén, amit eddig pótolni próbáltam, hirtelen feleslegessé vált, azt is elfelejtettem, hogyan kell rendesen levegőt venni, mellbimbói továbbra is mellkasomat ingerelték, ajkai pedig mohón csaptak le számra. Ujjaim felsiklottak hátán, gyengéden tartva közel magamhoz a gerincére simítva, nyelvemmel a nyelvét kutatva, de ahogy lassan mozdult rajtam a csípője, már nem tudtam visszafojtani a meginduló nyögést, ami szinte marta a torkomat. - Érzem - súgtam neki válaszként rekedten, alig szakadva el ajkaitól, a forróság viszont, ami egyszerre futott végig rajtam teste által és a szoba hőmérséklete miatt, újabb izzadságcseppeket csalogatott elő belőlem. Mintha lázam lett volna, de ugyanezt láttam szemein, éreztem teste minden porcikáján, a vigyor pedig, ami átsuhant arcomon, mikor lendületből a matracra lökött, ugyanerről árulkodott. Be is haraptam ajkam, tenyerem végigsimított hasán, egy határozott, masszírozó mozdulattal cikázva végig két melle között, miközben újra mozogni kezdett fölöttem, és amennyire gyűlöltem azért, amiért ilyen messze került tőlem a szája, legalább annyira izgatott fel azzal, amit így engedett láttatni magából. Tekintetem folyamatosan Őt pásztázta, kezem pedig végül valahol a csípője és feneke között tapadt a bőrére, de teljesen átadtam neki az irányítást, hagyva, hogy Ő szabja meg a tempót és mozdulatai mélységét. A gondolat pedig, hogy mindezt én váltottam ki belőle, csak erősebb ingereket küldött, és hiába hittem eddig, hogy ennél keményebben már nem akarhatom Őt, a testem ismét rám cáfolt. Tarkómra kapaszkodott, így hívott újabb csókcsatára, viszont a hév, ami elkapott a csók közben, már minden józanságomat elvette. Mozdult alatta a csípőm, válaszként az egyre gyorsuló ütemére, egyre gyakrabban nyögtem, vagy épp sóhajtottam ajkai közé, majd újra szájába kapaszkodtam, finoman harapva meg alsó ajkát. Meg sem próbáltam útját állni a küszöbön toporgó gyönyörnek, közben próbálva elkapni az apró rezgéseket, amikkel teste kommunikált velem. Újra és újra mozdultam alatta, egy-egy határozott lökéssel adva tudtára, hogy mennyire a végét járom már, teljesen legyengítette az eddig sziklaszilárdnak gondolt akaratomat, a kitartásomat, ujjaim pedig egyre erősebben martak csípője bőrébe. - Nem bírom tovább - mormogtam ajkai közé szinte hang nélkül, mozdulatai néhány másodpercen belül megadták a kegyelemdöfést, hosszan, elnyújtva adva át magam a beköszönő gyönyörnek.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 15, 2022 3:35 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Honeymoon as a Smolensky
Izgató a gondolat, hogy pontosan tudom, mi jár a fejében, miközben ajkaim közé veszem ujját és a lehető legbujább módon tüntetem el róla az édes krémet, mert az emlékeim nekem is felelevenednek az iménti forró percekről, amíg kényeztettem, míg végül el nem élvezett. Tekintete olyan mohó vágyakozással követi mozdulataimat, hogy attól képtelen lennék nyugton maradni, hallom, ahogy elakad lélegzete is, miközben nyelvem mohón siklik végig ujján és csípőm is lassú táncba kezd, ezzel ingerelve tovább Őt és magamat is. Már attól is libabőrös leszek, ahogy sóhajt, nyelvemmel végig simítok ajkain, halkan nyögök egyet, ahogy markáns mozdulattal hajamba markol, vad, mohó csókjától pedig, csak még őrültebb tempóba kapcsol a vérem, már az egész testem lüktet a vágytól, hogy ölemnek feszülő férfiasságát a lehető legmélyebben magamban érezzem. Nyelvünk vad táncát félbeszakítom, ajkaim állára, nyakára vándorolnak, hogy forró csókokkal izgassam tovább, mintha így törlesztenék az iménti nutellás mutatványáért, csak épp én kihagyom az egészből az édességet. Én Őt akarom ízlelni, az Ő mámorító illatát akarom érezni, mint valami kibaszott függő, miközben halkan megosztom vele az első éjszakánkkal kapcsolatos gondolataimat, válasza hallatán pedig akaratlanul is bőrébe mosolygok. -Lehet, hogy az is kevés lesz ahhoz, hogy kiélvezzem a nyereményemet.- kuncogok bőrébe, testem önként mozog tovább rajta, mintha már nem is én uralnám mozdulataimat, hanem ez a fojtogató vágy, ami egyszerűen képtelen elapadni vagy enyhülni. -De igyekezni fogok.- duruzsolom nyaka bőrébe, nyelvemmel ingerelve újra, hogy egyre bujább sóhajokkal reagálva az érzésre, ahogy lüktető ölemnek feszül, ahogy fenekemre markol, míg végül, a következő mozdulattal magára húz, én pedig bőrébe nyögve, levegő után kapva élvezem ki az ismerős, édesen feszítő érzést. Pár mély, öblös sóhaj után végül, mikor egyértelművé válik, hogy rám bízza a folytatást, ismét hajába túrok, ajkaim vágyakozva kutatják övéit tüzes, forró csókra invitálva őket, miközben lassú, izgató tempóban mozogni kezdek rajta. -Imádom, amikor bennem vagy.- lehelem szájába mohó nyelvmozdulataim közben, majd gyengéden ajkába harapok, miközben tenyereim végig csúsztatom bőrén le egészen mellkasáig és egy gyengéd, de határozott mozdulattal lökök rajta egyet, hogy elterüljön az ágyon. Pimasz vigyorral hajolok fölé, kezem gyengéden arcára simítom, újabb forró csókot lopok tőle, de végül ismét ülőhelyzetbe küzdöm magam és anélkül, hogy elvonnám róla pillantásom, lassan, komótos tempóban mozogni kezdek rajta előre, hátra, előre, hátra. Ahányszor csak teljesen elmerül bennem, sóhajtok, fújtatok vagy épp nyögök egyet, tenyerem finoman hasfalán tartom, körmeim olykor gyengéden bőrébe mélyednek, végül fokozatosan hevesebb tempóra kapcsolok és mikor, már képtelen vagyok ellenállni az érzésnek, hogy a kikívánkozó hangokat ajkai közé rejtsem, vagy már túlságosan kerülget a mámor, előre hajolok picit, tarkójára csúsztatom kezem és felhúzom magamhoz annyira, hogy csókot lophassak tőle. Szándékosan nyújtom a pillanatot, lassítok mozdulataimon, miközben testem néha finoman megremeg, nyelvem mohón kutatja övét, ujjaimmal hajába túrok és, ha levegőhöz is jutok néha, azt is úgy teszem, olyan kapkodón, mintha egyszerűen már nem is lenne elég. Pedig, valójában belőle nem elég.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 15, 2022 6:06 am
Nem kapkodtam a mozdulatokkal, olyan aprólékosan tüntettem el róla az édességet, mintha valaki kényszerített volna erre a szándékos csigatempóra, pedig csak ki akartam élvezni minden pillanatát, a belőle kicsikart hangok pedig elárulták, hogy kicsit sem bánja ezt a kis kitérőt. Bár nem kellett sok idő, hogy tovább merészkedjek, nagy figyelmet szentelve mellbimbójának, a belőle előtörő sóhajtól befeszültek izmaim, és bármennyire is akartam húzni az időt ezzel a kis pimasz játékkal, már ekkor nyilvánvaló volt, hogy nem fogom sokáig bírni, ha rajtam múlik. A türelmem még hagyott némi kívánnivalót maga után, de az ilyen helyzetekben nem akartam elkapkodni semmit, már csak azért sem, mert tisztában voltam vele, hogy milyen mámorító lesz a beteljesülés a játszadozás végén. Éreztem melleit a mellkasomnak feszülni, karjait a nyakam köré fonódni, miközben én már a nutellával foglalatoskodtam, ezúttal neki kínálva belőle egy keveset az ujjamon tálalva, ajkaim szélén viszont megjelent egy komisz vigyor, mikor elkapta csuklómat, úgy ízlelve meg az édességet, ahogy én az imént. Csak tovább szította bennem a tüzet azzal, ahogy nyelve érintette bőrömet, de a mozdulat akkor érte el a tetőfokát, mikor ajkai közé vette az ujjamat és leszopogatta róla a krémet. Tagadni sem tudtam volna, hogy ez volt a szándékom, a fantáziám pedig azonnal szárnyalni kezdett, rögtön máshová képzelve ezt a finom szorítást, amit ajkain keresztül most az ujjamon éreztem, a gondolattól pedig rögtön elnehezült a légzésem, pár pillanatig el is felejtve, hogyan kell egyáltalán levegőt venni. Piszkosul imádtam, amit velem művel, most és úgy általában is, ez az érzés pedig már eluralta a mindennapjaimat, az pedig, hogy egyszer nélküle érjen a reggel, szinte fizikai fájdalmat okozott a zsigereimben. Nem is maradtam sokáig néma, az első hangosabb sóhajig csak addig kellett várni, míg csípője mozdulni kezdett rajtam, éppen olyan ritmusban, mintha már tényleg rajtam ülne, tekintetem előtt parázslani kezdett a levegő, és kicsi híja volt, hogy ne kapjak nyelve után, ami éppen ingerlően simogatta ajkaimat. A fenekén nyugvó kezem haja után kapott, hajtincseibe kapaszkodtam, így ejtve börtönbe ajkaimnál, ekkor már legalább olyan hévvel és szenvedéllyel üldözve nyelvemmel nyelvét, mintha ez jelentené a végső megnyugvást, de kiszakadt a csókcsatából, és pár szó után ajkai a nyakam irányába kanyarodtak. Szavai ténylegesen visszakalauzoltak arra az estére, egy pillanatra újra felsejlett előttem a vívódás, amit akkor éreztem, pedig... nyilvánvalóbban már nem is kínálhatta volna fel magát. Ha akkor este tudom, amit most, egy pillanatig sem hezitáltam volna. - Sajnálom, bébi. Egy életre megnyertél magadnak - jegyeztem meg legalább annyira halkan, mint Ő az imént, hangomban pattogott az a kis pimaszkodó él, de a szenvedély, ami bennem tombolt, egyre inkább eluralt engem is. Főleg ahogy nyelve nyomán testem egésze libabőrössé vált, az izmaim még inkább feszítettek, a melegség pedig elöntötte az egész ágyékomat. Fizikai képtelenségnek tűnt tovább bírni, a beszívott oxigén égette tüdőmet, én pedig már nyúltam is utána újra, még párszor ingerlően mozdulva alatta, és be kellett harapnom ajkamat, hogy az így okozott fájdalom némileg tompítsa azt a kibaszottul őrjítő izgalmat, ami eluralta az egész testemet, egy újabb imitáló mozdulat után húzva Őt magamra. Hiába volt ismerős az érzés, ez a mámorító, szűk forróság, még mindig nem tudtam betelni vele, ki is szakadt belőlem egy feszítő, halk nyögés, kezeim pedig újra fenekére simítottak, de egyelőre nem mozdultam. Ki akartam élvezni minden másodpercet, amit teste szolgáltatott, és bár égtem a csókja után, legalább annyira, mint csípője mozdulataiért, de mozdulatlanságommal jeleztem, hogy ezúttal átadtam neki a gyeplőt, és eszemben sem volt visszavenni tőle, amíg nem kezd bele valami kegyetlen kínzásba.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 14, 2022 8:40 pm
Honeymoon as a Smolensky
Elvigyorodok, mikor az önzőségünknek tulajdonítja azt, hogy így megértjük egymást és kétségtelen, hogy talán van is benne valami, de én azért még sok más dolgot tudnék felhozni, ami miatt jól működünk. Eleinte csak azt láttam, hogy mennyire különbözünk, mi mindenben térünk el egymástól, míg mostanra már sikerült felfedeznem nagyon sok hasonlóságot is. És az egyik valóban az önzőség, mert én is, csakis magamnak akarom Őt, kizárólagosan én akarom ezt az oldalát látni és ismerni és, már a puszta gondolata is annak, hogy valaha más nőt érintsen vagy más nő érintse Őt, szinte fojtogat. Nem akarom, hogy bárki más átélje Vele ugyanezt, ezeket az édes pillanatokat, ahogy maga fölé terelget, majd pimasz vigyorral végig keni rajtam a nutellát az ügyetlenségére fogva, hogy aztán lelkesen el is takarítsa, mintha tényleg olyan jól nevelt lenne. Pedig, abban a pikáns mozdulatban, ahogy mellbimbómra talál nyelve, egy grammnyi jól neveltség sem szorult, el is akad egy pillanatra lélegzetem, hogy aztán egy jóval feszültebb sóhaj kíséretében távozzon tüdőmből, csípőm pedig finoman neki feszül, amitől csak még izgatóbbá válik az egész, mert tökéletesen érzem, milyen hatással van mindez Rá is. -Úgy mondod, mintha ezzel annyira megfenyegettél volna.- sóhajtom kéjesen, pimasz vigyorral ajkaimon, de a vigyor eltűnik, amint fogaival finoman bőrömbe harap, halkan felszisszenek az édes fájdalomtól, ujjaim egyre markánsabb mozdulatokkal túrnak hajába, marnak hátán a bőrbe és halkan felnyögök, ahogy forró nyelve végig siklik a gyengén sajgó bőrön. Belenyögök az érzésbe, ahogy fenekemre fogva húz még jobban magához, testemen kíméletlenül vonul végig a borzongás, ahogy ágyéka újra és újra ölemnek feszül, szinte kínoz már a vágy, hogy végre magamban érezhessem, de ahelyett, hogy tényleg beváltaná fenyegető ígéretét, újabb adag krémet vesz magához, amit aztán ajkaim elé tart. -Én is nagyon szeretlek.- lehelem vágyakozó hangon, szinte máris levegő után kapkodva, miközben tekintetem izzó íriszeire talál, majd az övéhez hasonló módon én is finoman megfogom csuklóját, így tartva meg kezét magam előtt és továbbra is tartva a szemkontaktust, buja mozdulattal végig húzom rajta a nyelvem. -Mmmm. Annyira finom.- búgom halkan, ajkamba harapok az izgató mozdulattól, de aztán finoman bekapom az ujját, mohón szopogatni kezdem, nyelvemmel simítom le bőréről a nutellát, mintha csak újra Őt vettem volna a számba, bár ettől a gondolattól ismét megborzongok, csak most jóval intenzívebben, mint az imént. Őrjítő, mennyire fel tud izgatni, milyen hatással tud lenni rám és, hogy mennyire élvezem, hogy ilyen lehetek mellette, hogy ilyen buja nyögésekkel nyalogatom le ujjairól az utolsó csepp krémet is. Finoman átkarolom nyakát, ahogy közelebb von magához, mellem mellkasához préselődik, bőre forrósága, csak még tovább izgatja mellbimbómat, de minden eltörpül amellett az érzés mellett, ahogy kemény férfiassága incselkedőn, lágy ritmussal újra és újra nekem feszül. Iszonyúan kínzó, mégis olyasfajta kínzás ez, amit élvezettel élek át, amitől már az én testem is életre kel, izgató lassúsággal mozogni kezd, mintha máris rajta ülnék, halk sóhajaim pedig hűen követnek minden egyes lüktetést, mikor már ujja helyett ajkán húzom végig nyelvemet. -De ez sokkal finomabb, mint a nutella.- suttogom halkan, beleborzongva mozdulatainkba, amit valószínűleg tökéletesen érez mohó, forró csókom közepette, hiszen minden lehetséges helyen egymáshoz simul testünk. Eszembe juttatja az első éjszakánkat, amikor épp ugyanígy, az ölében ülve élveztem ki ezt a szemérmetlen bujaságot, amit áraszt magából a nap minden percében és azóta is úgy érzem, hogy életem legjobb döntése volt odaadni magam neki, mert most már tudom, hogy a karjainál biztosabb helyen, soha nem lehetnék. -Örülök, hogy akkor este nem fordultál sarkon.- lehelem halkan, ahogy egy pillanatra megszakítom csókunkat, ajkaim nyakára vándorolnak, mohón húzom végig nyelvem édes bőrén, miközben egyre erősebben feszít az érzés, a vágy, hogy egyszerűen csak megemeljem csípőmet és végre az egyik kedvenc helyemre üljek.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 14, 2022 6:09 pm
Ugyan nem tudtam visszafogni a kérdést, ami elkezdett foglalkoztatni, de miután választ adott rá, már úgy éreztem, hogy jobb, ha nem firtatjuk tovább ezt az egész témát. Még ha valahol mélyan jól is esett, hogy kinézett belőlem valamit, amit én magamról soha nem feltételeztem volna, bár annak ellenére, hogy milyen életet éltem, képes volt mindig a legjobbat feltételezni rólam. És úgy tűnt, ez sem kivétel, de ezt már soha nem fogjuk megtudni. Azt is be kellett látnom, hogy bárhonnan is jött az a kis furcsa csalódottság, ami valószínűleg ott időzött benne is, inkább örültem, hogy nem kellett tartanom egy ilyen meglepetéstől. Elég volt Iris-t féltenem a rá leselkedő veszélyektől, attól, ami az életemben, mellettem várt rá, és most először gondoltam bele abba, hogy vajon mit érzett az apám, mikor minket, a gyerekeit komoly veszély fenyegette. Én inkább... nem akartam ezt az érzést. - Bizonyára ezért értjük meg ilyen jól egymást. Mindketten pokolian önzők vagyunk - reagáltam szavaira elvigyorodva, nem is palástolva az egyértelmű pimaszkodást. Pedig valójában ez is képes lett volna két darabra szakítani. Egyrészt mindenével együtt magamnak akartam, önző módon kisajátítottam, és ha valaki akár csak egy ujjával is meg akarta volna érinteni, a bátor lovag minden kibaszott ujjpercét szilánkosra zúztam volna. Másrészt még soha, senkivel nem voltam ennyire önzetlen, és nem éreztem annak szükségét, hogy adjak is valamit. Mindig csak kapni akartam, vagy éppen elvenni, attól függ, ki állt velem szemben, és bármit is művelt velem Iris, már nem tudtam ugyanúgy nézni a világra, mióta befészkelte magát a mellkasomba. Egy idétlen grimaszt még küldtem válaszként, mikor szóba hozta a büfiztetést, de a következő pillanatban már lendültem is, hogy magam fölé emeljem, és amint megült a csípőmön, kényelmesen elfészkelve néztem fel rá. Legalábbis addig, míg a kezem ügyébe nem akadt a ragacsos nutella, és megjátszott ártatlansággal arcomon, szét nem kentem a felsőteste számos pontján. Bele is kellett harapnom saját ajkamba, csak hogy ki tudjak tartani az eredeti elképzeléseim mellett, egy tréfás megjegyzéssel hajolva oda, hogy lassú, gyengéd mozdulatokkal nyaljam le róla a ragacsot, kis idő után odébb csúszva, kezeim azonban továbbra is hátán nyugodtak, mintha így akartam volna megakadályozni, hogy elhúzódjon tőlem. Nem mintha egy pillanatig is jelét adta volna annak, hogy menekülni akarna... - Jól nevelt? - kérdeztem vissza rekedten, két nyelvmozdulat között fellesve rá, ujjai szorítását érezve a hajamban. - Sürgősen be kell bizonyítanom, hogy tévedsz - tévedt nyelvem egyik mellbimbójára, jóízűen szopogatva le a krémet onnan is. Ennyi is bőven elég volt ahhoz, hogy nehezebben vegyem a levegőt, forró bőre szinte azonnal megbabonázott, a vérem háromszoros sebességre kapcsolt már pusztán a gondolattól, hogy ismét milyen közel van hozzám, az pedig, ahogy ingerlően ágyékomhoz feszült, úgy téve, mintha a véletlen műve lenne, kiváltott belőlem egy újabb morranást. - Az előbb megígértem, hogy ma még ráültetlek - leheltem bőrébe, gyengéden melle fölé harapva, hogy otthagyjam fogaim lenyomatát, de eszem ágában sem volt fájdalmas okozni, így szinte rögtön pár nyelvmozdulattal simítottam végig a kis bőrfelületen. Fenekébe markoltam, így vonva Őt még közelebb, hosszan öléhez dörgölőzve szemtelenül, csak hogy érezhesse, mekkora vágyat csiholt bennem már pusztán ennyivel, de ahelyett, hogy máris a tettek mezejére léptem volna, inkább újra a nutella felé nyújtoztam, belemártva mutatóujjamat, majd az így megszerzett kis mennyiséget ajkaihoz emeltem, csak hogy ezúttal Ő ízlelhesse meg az édes krémet, alig várva, hogy ismét érezzem nyelvét az ujjamon. - Kibaszottul szeretlek - bukott ki belőlem halkan, szabad karommal még inkább közelebb vonva magamhoz, újra és újra nekifeszülve ölének, lelki szemeim előtt pedig akaratlanul megjelent az első közös éjszakánk, aminek ugyan nem lett szép a befejezése, de még pontosan emlékeztem, milyen volt ugyanígy a karjaim között tartani, végignézni, hogyan söpör át rajta a gyönyör, ez pedig csak még keményebb vágyat ébresztett bennem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 14, 2022 5:06 pm
Honeymoon as a Smolensky
Attól talán, annyira nem is féltem igazán, hogy a vallomásom után, majd kevésbé tart vonzónak, hiszen tudom, hogy neki nincs a konkrét, kőbe vésett tervei között az, hogy családot alapítson, mégis -ha egy röpke pillanatig is-, úgy éreztem, hogy ez olyasmi, ami miatt talán kevesebbnek vagy nem annyira megfelelőnek latszok majd. Ha tudom is, hogy soha nem érdekelné, ha netán az apja örökösöket követelne, engem azért zavarna a tudat, hogy ez olyasmi, amit Én nem tudnék megadni neki, bármennyire is akarnék. Pedig, mióta komollyá váltak köztünk a dolgok, másra sem vágyom, mint mindent megadni neki, amit csak tudok. Hát ezt nem tudnám. Ettől függetlenül mosolyt csal ajkaimra, mikor felvetem neki az elhízás lehetőségét, amivel talán egy kicsit veszítenék a vonzerőmből a szemében, mert másodpercek alatt megoldást talál rá és azok közül egyik sem az, hogy esetleg nem kívánna már annyira. Sőt. Ledolgozná rólam a felesleget, ettől pedig el is nevetem magam, mint ahogy azon is, mikor egyértelműen az edzéseimre utal. Kirill a lelkemet is kihajtaná valószínűleg, hiszen így is egy kibaszott hajcsár. Nem is agyalok inkább tovább, nem aggódom olyan dolgokon, amiken vagy nem tudok változtatni, vagy igazából még meg sem történtek, inkább a nasi felé nyúlok és megetetem a férjemet, bár nem kifejezetten áll szándékomban, hogy Őt hízlaljam fel. Valószínűleg nem is tudnám, mert már megint úgy néz rám, miközben az ágy felé kezd terelgetni, hogy attól máris felpezsdül a vérem, nem beszélve arról, ahogy fölém kerekedik és rám bámul, mintha épp a világ legérdekesebb dolgát nézné. Nem is igazán számítok a kérdésre, amit végül feltesz, valószínűleg jól látszik arcomon, mennyire meglepett ezzel a fordulattal, de végül vállat vonok és válaszolok. Talán, kicsit bővebben, mint szerette volna, de miért is ne osztanám meg Vele ezzel kapcsolatban a gondolataimat? Úgyse lesz ez másképp, bármit is gondoljak erről az egész anyaság témáról, de már csak azért is, hogy tudja, én jóval többre tartom képesnek, mint ahogy Ő hiszi, bőséges választ adok, a végén pedig gyengéden megcsókolom, mikor összegzem, hogy nagyjából kár is ezen agyalni. Mosolyt csal ajkaimra, ahogy beszélni kezd, majd kuncogássá fejlődik a folytatás hallatán, így élvezem ki gyengéd csókjait, de azért az "önző állat" résznél megrovó pillantást vetek rá. -Ha önzőségnek számít, hogy csakis magadnak akarsz, akkor én is önző állat vagyok.- vigyorodok el újra, miközben gyengéden arcára simítom tenyeremet. -Bár azt őszintén remélem, hogy nem kell majd büfiztetni meg ilyenek.- incselkedek nevetve, kiélvezve további apró csókjait, de aztán váratlanul fordít a helyzetünkön, fenekembe markolva irányít maga fölé, én pedig kuncogva próbálok hirtelen támaszt találni feje mellett két oldalt, majd ülő helyzetbe küzdve magam pillantok végig rajta, miként nyújtózik a nutelláért. Legszívesebben megkérdezném, hogy mire készül, mikor magához vesz egy jó nagy adagot, de még erre sincs időm, mert már keni is végig rajtam az édes krémet csintalan mosollyal ajkain, majd olyan ártatlanul, mintha mindez tényleg a véletlen műve lenne, az ügyetlenségét emlegeti. -Ó, igen. Te kis ügyetlen.- pillantok végig magamon kuncogva, de a vérem, mintha a nutella lenne rá ilyen hatással, már meg is lódul, pedig valójában az okozza ezt, hogy tudom, ez a krém el is fog tűnni rólam és valószínűleg, a lehető legkellemesebb módon. Nem is várat magára sokáig, felül azzal a sunyi, pimasz vigyorral az arcán és mielőtt bármit is mondhatnék -na nem, mintha akarnék-, már suttog is bőrömbe, hogy aztán lassú, kínzó nyelvmozdulatokkal álljon neki eltüntetni rólam az édes krémet. Kellemesen sóhajtok, kezem tarkójára csúszik, hátra vetem fejem és hajába túrok, így biztosítva, hogy tényleg alaposan eltüntethesse rólam azt a fránya krémet, miközben a testem egyre jobban felhevül és a légzésem is megváltozik. -Hogy te milyen jól nevelt pasas vagy.- súgom halkan, kacér mosollyal, újra felsóhajtok, talán nyögnék is egyet, de ajkamba harapok inkább az élvezettől és gyengéden túrva újra hajába, hátán húzva végig finoman körmeimet adom át magam kényeztető mozdulatainak, miközben ölemmel szándékosan közelebb mozdulok ágyékához, bár ha szóvá tenné, valószínűleg én is az ügyetlenségemre fognám. -Imádom, amikor ilyen önző vagy.- sóhajtom végül, egyben rávilágítva arra, hogy valójában mennyire nem az, hogy milyen figyelmes és odaadó tud lenni, máskülönben esze ágában se jutna, hogy így, ennyiszer, ilyen kellemes borzongást okozzon nekem, mint ahányszor teszi, már az első éjszakánk óta. Ha önző lenne, nem érdekelné, hogy én élvezem-e amit művel, már pedig a kellemes sóhajaim és néhány halk nyögés, szerintem egyértelműen arra utal, hogy kibaszottul tetszik, amit csinál.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 14, 2022 1:59 pm
Ugyan nem mutattam ki, de bennem is időzött némi nyugtalanság és feszültség, bár javarészt nem a téma komolysága miatt. Jobban aggasztott a furcsa, kellemetlen kínlódás, amit felőle éreztem, mintha azt gondolta volna, hogy ettől bármi is megváltozik közöttünk, annak ellenére, hogy nem egyszer tudtára hoztam, mennyire nem akarok szülő lenni. Ha futólag eszembe is jutott most, hogy talán egyszer készen is álltam volna rá, azért többnyire megnyugtatott a tudat, hogy végre ebben a kérdésben nem nekem kellett döntést hoznom, hanem meghozták helyettem. És nem is akartam ezzel vitatkozni. Oldódni látszódott a hirtelen megkomolyodó hangulat, nem is hagyta ki a kínálkozó alkalmat, hogy ne harapjon ajkamba, mire halk morranással reagáltam, de továbbra sem engedtem magamtól távolabb. - Minden felesleges grammot ledolgoznék rólad... és nemcsak én - vigyorodtam el, hangomban játékos és szemtelen éllel, utalva a Kirill-lel eszközölt különóráira, és a velem folytatott bűnös éjszakáira. Követtem tekintetemmel a mozdulatát, amivel az édesség után nyúlt, közben tényleg próbáltam rájönni, létezhet-e a világon olyan dolog, ami miatt kevésbé lenne vonzó a szememben, de hiába erőlködtem, nem jutott eszembe semmi. Bár nem ártott volna számításba venni azt, hogy talán egyszer Ő lesz az, aki nemet mond, és életemben először kénytelen lennék tudomásul venni és elfogadni, hogy valaki ellent mond nekem. Egy méretes darabot haraptam le a nasiból, jókora perverz vigyorral reagálva a visszakérdésére, de szándékosan nem fűztem hozzá semmit. A tekintetem beszélt helyettem, Ő pedig már tökéletesen beszélte ezt a közös nyelvet, így inkább abba fektettem az energiámat, hogy kézbe fogjam a desszertet, és elkezdjem Őt az ágy felé tolni. Nem is telt bele sok időbe, a próbálkozásomat siker koronázta, én pedig másztam is fölé, karommal megtámaszkodva a feje felett, innen méregetve arcának minden vonását, néha hosszú pillanatokig elmerülve tekintetében. Habár a fantáziám már régen máshol járt, nem bírtam ki, hogy ne tegyem fel a kérdést, ami szúrta az oldalamat, rövid időre ismét megkomolyodtak arcizmaim, mert amíg rólam mindketten tudtuk, hogy milyen viszony fűz az apasághoz, Ő még soha nem beszélt ilyen tervekről, és az, amit nemrég közölt, rá is ébresztett, hogy miért nem. - Velem legalább annyi gondod lesz, mint egy gyerekkel - vigyorodtam el, miközben ujjaim évődve végigsimítottak az időközben felhúzott lábán, de bárhol is ért hozzám, a libabőr szinte azonnal utat tört magának testemen. - Sőt, én ezerszer rosszabb vagyok - leheltem apró csókot orra hegyére, miután megcsókolt. - És pofátlanabb - hintettem egy újabb puszit ezúttal már arcára. - És nem is bírnám elviselni, hogy ne én legyek a világod középpontja, mert egy önző állat vagyok. Szóval, túltárgyaltuk - vizslattam tekintetét pimaszkodva, és bár tudtam, hogy némi viccelődéssel nem kárpótolhatom azért, amit elvettek tőle, de aligha maradt más eszköz a kezemben. Nem is nagyon bírtam, hogy ne használjam ki a meglepetés erejét, kezeimet feneke alá csúsztattam, csak hogy fordítsak a testhelyzetünkön, és Ő kerüljön felülre, én pedig, mint aki jól végezte dolgát, kellemesen elnyúltam, egy elégedett sóhajjal véve kezeim közé a nutellás tégelyt. Már valószínűleg akkor gyanús lehetett a mozdulat, mikor rögtön három ujjamat mártottam a krémbe, de mielőtt leeshetett volna neki, már kentem is a bőrére, végig a vállain, a nyakán, ki nem hagyva a melleit sem. - És látod, még szörnyen ügyetlen is vagyok - sóhajtottam fel megjátszott bűnbánással, miközben ajkaimhoz emeltem ujjaimat, hogy leszopogassam róluk a maradék kis krémet, de arcomon folyamatosan ott időzött a megbújó sunyiság, és ahogy előre lendültem, hogy valamelyest felüljek, tenyerem pedig megtámaszkodott a hátán, még lopva felsandítottam, hogy megkeressem tekintetét. - Azonnal feltakarítom - súgtam halkan, nyelvem hegyéven finoman érintve meg először nyakát, komótos, lassú mozdulattal nyalva le róla az édes krémet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 14, 2022 11:06 am
Honeymoon as a Smolensky
Néha szeretnék belelátni a fejébe, hogy mi minden mehet végbe benne azon felül, amit látni enged magából. Rosszabbra számított és ezt éreztem is rajta, hiszen az Ő világában sokkal megszokottabb, hogy a múltkorihoz hasonló problémára derüljön fény, de azért jó lenne tudni, hogy mit gondol arról, amit most megtudott. Akkor is, ha nem vágyott soha sem feleségre, sem családra, bár ha jobban belegondolok, én vagyok az élő példa rá ezzel az ámulatba ejtő gyűrűvel az ujjamon, mennyire meg tudnak változni a dolgok. Nem vágyott ilyesmire, mert nem is gondolta, hogy megférhet az Ő világában és nem akarja, hogy kellemetlenül érezzem magam az elvárásai miatt, de mi lesz, ha azok egyszer megváltoznak? Bár, azt a gondolatot, hogy Dimitriy majd valaha elém állt volna azzal, hogy gyereket akar, már most el is vetem. Fordítva, még előbb el tudtam volna képzelni, így aztán könnyebb is elengednem a témát, miközben gyengéd érintésébe simulok. Talán, mellette tényleg nem kell ezt defektként felfognom. A fojtogató feszültség oszladozni kezd, ahogy kicsit elvicceli a kellemetlen témát, mintha így akarná enyhíteni a zavaromat és ez sikerül is, mert hamar visszatalálok ahhoz a pimasz nőhöz, akit Ő ébresztett bennem és, aki minden alkalmat megragad arra, hogy incselkedjen vele. Főleg, ha épp a gyerekcsinálás folyamatának gyakorlásáról beszél, aminek gondolatától kénytelen vagyok ajkába harapni finoman . -Mondjuk, ha meghíznék, az nem venné el?- mosolygok apró csókjaiba, miközben én magam is puszikat lehelek bőrére, végül egy picit hátrébb húzódok, hogy végre azzal a nasival is foglalkozhassunk, ha már majdnem elvettem a kedvét tőle a feszültséggel. Tartok is egyet a szájához, szándékosan pikáns szavakkal kérve, hogy nyissa ki és igazság szerint az lepne meg, ha nem úgy reagálna, ahogy vagy épp, ha nem cikázna végig rajtam az a bizsergető érzés utána. -Csak lehet? - kuncogok halkan, kihívó pillantással, ajkamba harapva, tekintetétől libabőrössé válva, miközben terelgetni kezd szép lassan hátrafelé egész az ágyig, ahol mosolyogva felpillantok rá, majd helyet foglalok, mikor egyértelművé válik, hogy ezt szeretné. Elterülök az ágyon, ahogy fölém mászik, kezem automatikusan simul mellkasára, míg másik nyaka oldalán talál magának helyet és, csak mosolygok fel rá, egész addig, míg meg nem szólal, mert kérdése hallatán látványosan gondolkodóba esek. -Nem tudom. Egyszer majd talán.- szólalok meg halkan, finoman vállat vonva.-De azért örültem volna, ha eldönthetem.-fűzöm hozzá még kissé tétován, hosszan fürkészve tekintetét, de aztán, ha már úgyse nagyon van lehetőség rá, tovább töprengek a dolgon. -Én el tudnálak képzelni apaként.- biccentem kissé oldalra a fejem mosolyogva, miközben egyik lábam finoman felhúzom végig simítva combját és csípőjét a mozdulattal. -Olyan édes voltál azzal az apró kutyussal is.-vigyorgok rá gyengéden simítva nyakáról arcára, ha pedig hagyja, le is húzom magamhoz egy gyengéd csókra. -De talán ez is egy jel, hogy nem nekem való mindez.- erőltetek végül magamra egy újabb mosolyt, mert azt azért nem szeretném, ha azt hinné, hogy nem sikerült az évek során már elfogadnom, hogy ez olyasmi, amiből én kimaradok. Ennek ellenére is teljesen boldog tudok lenni mellette, hiszen, már most is az vagyok. -Bőven elég nekem a gyakorlás is.- simulok hozzá mosolyogva, gyengéd csókot lehelve ajkaira és ezt még jó párszor megismétlem arcán, állán, nyakán haladva végig.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 13, 2022 7:35 pm
Nem feltétlenül éreztem helyesnek a megkönnyebbülést, amit végül kiváltottak belőlem szavai, de elég egyértelmű volt, hogy valami sokkal rosszabbra készültem egy ilyen felvezetés után. Más férfiban lehet, hogy egy világ is összedőlt volna, ha közölnek vele egy ilyen hírt, de én nem dédelgettem ilyen álmokat, nem képzeltem magam apa-szerepbe, és valahol még örültem is, hogy így már legalább esélyem sem lesz elcseszni a saját ivadékaim életét. Bár ki tudja, mit éreztem volna, ha éppen az ellenkezőjét közli velem, hogy hamarosan új taggal bővül a család... furcsa volt összerakosgatni ezeket az érzéseket, mert annak ellenére, hogy mindeddig azt hittem, valami jeges iszonyat fogna el, talán valahol mégis lett volna bennem valami kis... öröm? Én mindig csak pusztítottam, soha nem építettem, de az, hogy vele együtt mégis létrehoztunk valamit, ami tényleg, csak és kizárólag a kettőnké, felülírta a viszolygást. Mindenesetre, ezen legalább már nem kellett sem aggódnunk, sem gondolkodnunk, a természet - gondolom - megoldotta helyettünk. Gyengéden arcán tartottam a kezemet, érezve ujjaim alatt a testéből áradó feszültséget, bár nem tudtam volna megsaccolni, hogy vajon mióta készülhetett elmondani ezt az egészet. Az biztos, hogy ehhez nem létetett jó időzítés. - Miattam és az én elvárásaim miatt nem kell aggódnod. És remélem, hogy a két vén barom elvárásai miatt sem fogsz - sóhajtottam fel, szavaim azonban legalább olyan gyengédek voltak, mint az érintésem, és nem is bírtam ki, hogy ne űzzek belőle tréfát, megspékelve mindezt egy iszonyúan szemtelen vigyorral, miután beharaptam saját ajkamat. Kuncogását hallva meg is könnyebbültem, és ahogy egyre közelebb csúszott hozzám, nehezen bírtam ki, hogy ne fonjam köré a karjaimat, de ez az elhatározás addig tartott ki, míg csókunk után bele nem harapott ajkamba, ez pedig zsigerből ki is váltott belőlem egy halk morranást. - Fogalmam sincs, minek kéne történnie ahhoz, hogy elvedd tőle a kedvemet - válaszoltam halkan, ajkaira suttogva a szavakat, miközben ujjaim tarkójára simítottak, egy-egy apró csókot lehelve homlokára és halántékára, miközben Ő is így tett a kulcscsontommal, majd egy kisebb sóhaj után hajlandó voltam elengedni, na nem olyan messzire. Éppen csak annyira, hogy kézbe tudjon fogni egy újabb churrost, amivel rögtön megcélzott engem, én pedig már tátottam is a számat, hogy önző módra leharapjak belőle egy jó nagy darabot, miután megkért, hogy nyissam ki a számat. - Erre lehet, hogy én is megkérlek ma éjszaka. Még egyszer - tettem hozzá szemtelenül, jót nyammogva a falaton, ujjaimmal végigbarangolva oldalán. Tekintetem elkalandozott, végigmértem Őt tetőtől talpig, amitől csak újras meglódult a vérem, újra be kellett harapnom ajkamat, majd gondolva egyet, egy kis sóhaj után kézbe fogtam a churros csomagolását és a nutellás tégelyt, de ahelyett, hogy bármit is mondtam volna, testemmel kezdtem Őt tolni, ösztönözve, hogy lépkedni kezdjen hátrafelé, míg lábai bele nem ütköztek az ágy keretébe. Csak addig hajoltam le, hogy az ágy szélébe tudjam rakni a megszerzett édességeket, majd újra felegyenesedtem, kimondatlanul is arra ösztönözve, hogy üljön le a puha matracra, és ha megtette, már hajoltam is fölé, időközben mellé térdelve, így döntve végig az ágyon, könyökömmel megtámaszkodva a feje mellett. - Te akartál volna gyereket? - kérdeztem, miközben teljesen elvesztem íriszei mélyében. Ez a kérdés már akkor megfogalmazódott bennem, mikor közölte, hogy ki kell békülnöm a jelenlegi felállással, és magam sem tudtam eldönteni, hogy sajnálja-e ezt, vagy már beletörődött abba, hogy valamit egyszerűen csak nem lehet.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 13, 2022 6:34 pm
Honeymoon as a Smolensky
Halvány sejtésem van csupán arról, mi mehet végbe benne, miután kimondom azt az egyébként rettegett mondatot, ami után az ember általában, valami nagyon nem jó dologra számít, de igyekszem valahogy nyugtatni azzal, ahogy poénkodok. Meg talán, a saját feszültségemet is így próbálom leküzdeni, de végül jobbnak látom, ha egyszerűen inkább, csak beszélek és nem húzom tovább sem az ágyat, sem az időt. Egy pillanatra mondjuk megfordul a fejemben, hogy talán erről nem most kellene beszélni, de igazából akárhogy is gondolkozok, arra jutok, hogy ehhez nincs tökéletes időpont és talán épp most, mikor végtére is szintet ugrottunk a kapcsolatunkban, ideje lenne színt vallanom vagy talán, inkább figyelmeztetnem. Akkor is, ha egyáltalán nem tűnt eddig úgy, mint aki feltétlen vágyna gyerekre, családra meg ilyesmire. A kemény elhatározásom ellenére is, nehezen jönnek számra a megfelelő szavak, igazából nem is tudom, miként lehet ezt a leggyorsabban, legérthetőbben és legkevésbé kellemetlenül közölni, de a kínlódásom ellenére is, ahogy az első pár mondatom után megkönnyebbülten sóhajt egy nagyot, némán elnevetem magam. Az eddigiek után nem is csodálom, ha most minimum azt várta, hogy a nyomomba szegődött egy bérgyilkos vagy fenyegető leveleket kapok, de "szerencsére", ez most egy valamivel hétköznapibb probléma. Nem is tudja olyan könnyen feldolgozni, mint ahogy egy esetleges fenyegetést tudna, szinte látom magam előtt, ahogy kihámozza a lényeget burkolt szavaimból, majd némi felismerés csillan tekintetében és félre biccentett fejjel rám pillant. Őszintén megnyugtat, hogy sem neheztelést nem látok rajta, amiért nem mondtam ezt el esetleg korábban, sem csalódást a hír hallatán, sőt, még az apáink hülye papírja miatti aggodalmamat is csillapítja picit. -Persze, tudom, csak...- sóhajtok egyet, inkább nem is folytatom szavaimat mindazzal, ami a fejemben kavarog, de azt azért, már most leszögezem, hogy senki más se fog neki gyereket szülni, ha rajtam múlik, így aztán a felállás a jövőben is nagyjából ugyanaz lesz, mint jelenleg. Sóhajtok egy nagyot, ahogy tenyere arcomra simul, mintha így próbálnék megszabadulni a bennem lévő feszültségtől, amihez nagyban hozzájárul gyengéd érintése és nevetése is, nem is bírom megállni, hogy ne vigyorodjak el én magam is, de ez le is lohad gyorsan arcomról, ahogy újra megszólal. Persze, ez csak addig van így, míg meg nem látom pimasz vigyorát és azt, ahogy ajkába harap, mert ebből már rögtön tudom, hogy nem azt fogja most közölni, hogy "már pedig, nekem olyan nő kell, akitől lehet gyerekem" vagy ilyesmi, hanem valami pimasz, perverz megjegyzés következik. Nem is csalódok benne, halkan kuncogok szavain, miközben valamivel közelebb helyezkedek hozzá csípőmet csúsztatva a komód peremén, végül két kezem dereka két oldalára simítom és gyengéden viszonzom csókját. Vagy legalábbis gyengédnek indul a mozdulat, de mivel az imént ajkába harapott, kényszert érzek arra, hogy én is így tegyek, főleg, ha már így megviccelt. -Reméltem, hogy nem vettem el ezzel a kedved tőle.- kuncogok halkan, ahogy finoman hozzábújok, kulcscsontjára lehelek lágy csókot, majd egy újabb hatalmas sóhaj kíséretében, végre teljesen megkönnyebbülök. Mintha pár perc alatt jó pár tonnányi súlyt dobtam volna le magamról, pedig egyszerűen, csak elmondtam neki őszintén valamit. Mondjuk, nem biztos, hogy ilyen jól érezném magam akkor is, ha valami zaklatós vallomással álltam volna elő. -Na de most már falatozzunk tovább.- húzódok el végül mosolyogva, kezem már a következő churros után nyúl, amit előzékenyen bele is mártok a nutellába és úgy tartom ajkai elé. -Nyisd ki szépen a szádat.- súgom vigyorogva, halkan nevetve, majd finoman, pimasz pillantással beharapom alsó ajkamat, így tartva szemmel az Ő ajkait, amiknél izgatóbbat, még soha életemben nem láttam.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 13, 2022 5:09 pm
Végig rajta legeltettem szemeimet, míg megtette a csekély távolságot a kanapé és a komód között, bár ahogy karnyújtásnyira került hozzám, nem nagyon kellett volna gondolkodnom azon, hogy mivel folytatnám szívesebben az estét, nutellás churros-szal vagy Vele. Ez már régen lefutott kör volt, és nem mintha pár bútordarab vagy néhány méter útját állta volna ennek a lüktető vágynak, de ismét csak arra tudtam gondolni, hogy róla nyalom le a finomságot. Némi viccelődő évődés után felkínáltam neki a hozott desszertet, legalább olyan arckifejezéssel, mintha életem nagy áldozatát hoztam volna most meg, de azt a kis sunyi élt nem tudtam elvenni a mosolyomból. Nem is igazán akartam, mert ezt Ő hozta ki belőlem, és ezerszer szívesebben voltam ilyen, mint a karót nyelt, rideg ruszki, aminek Ő is nem egyszer nevezett már. És valószínűleg fog is, ha netán egy vita alkalmával elszabadulnának bizonyos indulatok, de egyelőre reméltem, hogy ez még nincs kanyarban. A nyugalom viszont pár másodperc alatt párolgott el belőlem, helyét pedig valami szúró, kicsit sem kellemes érzés vette át, mikor szóba hozott valamit, amiről nem ártana beszélnünk. Olyan volt, mintha elhúzott volna az orrom előtt egy mézes madzagot, csak ez nem a jobbik fajtából származott, egy vasököl pedig szinte azonnal rákapaszkodott a gyomromra, és ezen nem segített sem a viccelődése, sem a mosolygása. Talán mert én magam kértem rá, hogy ne titkolózzon, nem is akármilyen indokkal, és emiatt akaratlanul is, de azonnal az ördögöt festettem a falra. Zakatolni kezdtek bennem a gondolatok, az érzések, az, hogy mi minden zajlott le bennem, mikor kiderült, hogy egy nyomozó akarja behálózni, vagy amikor nyilvánvalóvá vált, hogy egy beteg fasz próbálja felszedni, és valljuk be, akkor tényleg csak a szerencsén múlott az egész. Már ha... szerencsének nevezhetjük azt, hogy az a zaklató patkány azóta már a föld alatt oszladozott. Még pislogni is elfelejtettem, és ugyan próbáltam lazítani, főleg mikor észrevettem, hogy mennyire kínlódik Ő maga is, de nem tudtam uralkodni a bennem tomboló érzéseken és gondolatokon. Tényleg a legrosszabbra számítottam, mint mindig, elvégre innen már csak pozitív csalódás érhet. Le is esett egy hatalmas kő a szívemről, mikor beszélni kezdett, leginkább azért, mert nem mondanivalója nem tartalmazta sem a zaklató, sem a nyomozó kifejezéseket, minek köszönhetően egy halk, megkönnyebbült sóhaj ki is bukott belőlem, fel sem fogva, hogy mit is akart éppen a tudtomra hozni. - Már a legrosszabbra gondoltam - bukott ki belőlem pár szó, miközben nyeltem egyet, de csak ezek után kezdtem el összerakosgatni a fejemben, hogy mit is akart velem közölni. Beletelt pár másodpercbe, míg minden darab a helyére került, ez valószínűleg ki is ült arcomra, mert nem egyértelműen ugyan, de közölte, hogy ha valaha is dédelgettem apai álmokat, hát le kell mondanom róluk. Az okot nem firtatta, és amilyen kényelmetlennek tűnt számára erről beszélni, jobbnak láttam egyelőre nem is visszakérdezni. - Ugye tudod, hogy erről amúgy sem az apáink és a hülye szerződésük döntene? - kérdeztem félrebillentett fejjel, újra megkeresve a tekintetét, bár pár pillanatig magam sem tudtam volna megmondani, hogy mit érzek az egész kapcsán. Nem egyszer hoztam tudtára, hogy nem vágyom gyerekre, mert egyetlen olyan porcikám sincs, ami apaságra született volna, de ugyanezt gondoltam előtte a szerelemről is. És lám, hová jutottunk... furcsa volt megtapasztalni, hogy talán érte még erre is képes lettem volna, de ezt a kérdést úgy tűnik, kipipáltuk. Felemeltem a kezemet, hogy gyengéden arcára simítsam tenyeremet, majd egy kis sóhaj mellett halkan fel is nevettem szavain róla, rólam és a kis vakarcsról. - Nekem ez is bőven elég - válaszoltam, mintha csak tudatni akartam volna vele, hogy nincs mi miatt aggódnia, ennek ellenére is ugyanúgy éreztem iránta, mint két perccel ezelőtt. - Nem. Hazudtam. Nem elég - vigyorodtam el aztán komiszul, saját ajkamba harapva. - A gyerekcsinálás technikáját ugyanúgy gyakorolnod kell velem ezek után is - fűztem hozzá, még mielőtt belelovagolta volna magát az iménti szavaimba, majd odahajoltam hozzá, hogy ajkaim gyengéden megérintsék az övét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 13, 2022 3:37 pm
Honeymoon as a Smolensky
Nem aggódom amiatt, hogy elfáradt volna, de azért igyekszem a nutella segítségével továbbra is magamnak követelni a figyelmét, ha már korábban ezt javasolta, vigyorát látva pedig mindenképpen sikerként könyvelem el a próbálkozást egész addig, míg végül fel nem kel a kanapéról és a desszertért nem indul. Ha nem pillantana rám séta közben, talán még zokon is venném a dolgot, így viszont kihasználom az alkalmat arra, hogy fenekét vizslassam, míg a komódhoz ér, halkan kuncogok fejcsóválását látva, továbbra is tökéletes testén tartva pillantásomat, ahogy megáll végül és felém fordul. Alig telt el pár perc, mióta ajkaim közé lüktetett, mégis úgy nyalom le ujjamról a nutellát, mintha máris forró bőrét képzelném a helyére, de végül rendbe szedem rakoncátlan gondolataimat és inkább magam is utána indulok, ha már ezen múlik, jut-e nekem is abból a desszertből. Én sem adom azonban, csak úgy puszira a nutellát, amit olyan lelkesen majszolok továbbra is, így oda érve mellé máris üzletelni kezdek Vele, vagy legalábbis igyekszem úgy tenni, mintha ez most valami komoly dolog lenne, ajkaimon azonban továbbra is mosoly bújkál. Még akkor is, mikor visszakérdez, válaszul pedig, először csak finoman, huncut vigyorral vállat vonok. -Nyugi. Ebből mindenképp jól jössz ki.- kuncogok halkan, játékos fénnyel tekintetemben, majd közlöm, miről is szólna az üzlet, bár még az előtt korrigálok, hogy egyáltalán reagálhatna rá. Aztán lebbigyesztem ajkaim, továbbra is fenntartva a kellemes, játékos hangulatot, mintha szemernyit is zokon venném, hogy talán annyira nem tudok jól üzletelni, mint gondoltam, Ő pedig kivív magának egy mosollyal megspékelt szemforgatást. -Valóban nagylelkű vagy és gáláns.- nevetem el magam, közben már nyúlok is egy süteményért, amit belemártok finoman a krémbe és harapok egy falatot, de mielőtt még tovább majszolgatnék, Őt is megkínálom. Aztán ismét szemeim elé kerül a gyűrű, amit nem rég húzott az ujjamra, ez pedig már jócskán megköveteli azt, hogy informáljam bizonyos dolgokról, megosszak vele olyasmit, ami az Ő életét is befolyásolhatja, még akkor is, ha talán nem keresztezi a konkrét terveit soha, de mivel azonnal feszültség költözik tekintetébe, próbálok némi humorral oldani a hangulatot. Mondjuk nagyon gyanús, hogy nem értem el nagy sikert, de legalább megpróbáltam. Most már végképp nincs okom panaszra, tényleg minden figyelme az enyém, ahogy a folytatást várja, én pedig sóhajtok egy nagyot és lepillantok a kezemben lévő desszertre, mintha így akarnám elrejteni a zavaromat, hiszen irtó kellemetlen erről beszélni, még akkor is, ha valószínűleg annyira nem is érdekli vagy legalábbis, nem fog neki álmatlan éjszakákat okozni. Mégsem hagy nyugodni az a szerződés és mindaz, amit magában foglalhat még és, amiről mi sem tudunk. -Csak annyi, hogy...- kezdek bele tétován, felpillantok rá, majd nagyon nyelek és a megfelelő szavakat keresem pár pillanatig. -Szóval nem tudom, hogy az apáink miféle dolgokról egyezkedhettek még, de ha netán az is benne van abban a papírban, hogy...villantanom kell idővel egy örököst, nos...- sóhajtok egy nagyot, majd tanácstalanul széttárom picit a karjaim és vállat vonok.-Szóval, talán nem árt tudnod, hogy részemről ez nem igazán megoldható.- nyögöm ki végül zavaromban, majd nyelek egy nagyot és újra a kezemben rostokoló falatra sandítok, de most már el is tüntetem inkább, addig sem azzal kell foglalkoznom, milyen kellemetlen ezt egyáltalán szóba hozni. Nem, mintha Dimitriy olyan férfinak tűnne, akinek minden álma az lenne, hogy családot alapítson, de mi van, ha van valami orosz maffiás, ki nem mondott, meg nem fogalmazott szabály, hogy mondjuk köteles gondoskodni a trónörökösről? Nem szeretném, ha erről akkor szerezne már tudomást, amikor késő és ezt egyébként sem árt közölni, ha már házasodni készül az ember, nem? -Arról pedig szó sem lehet, hogy más szüljön neked gyereket, szóval ennyi. Maradunk Te, Én meg a kutya. Már, ha neked ez így jó.- köszörülöm meg a torkom, ahogy újra poénnal igyekszem enyhíteni a komoly témát, bár az is lehet, hogy Dimitriy egyszerűen csak legyint most egyet és, csak én feszengek azon, hogy van, amire alkalmatlan lehetek, bármennyire is szeretnék neki mindent megadni.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 13, 2022 7:10 am
Addig nem is voltam hajlandó elengedni a kezét, míg tényleg az összes krémet le nem nyaltam ujjáról, közben mélyen azon töprengve, hogy szánt szándékkal, tudatosan kezdett-e bele újabb incselkedésbe vagy tényleg csak megkívánta a nutellát. Én inkább az előbbire tippeltem, a gondolat közben nem is bírtam ki, hogy ne villantsak felé egy szemérmetlen vigyort, de legalább úgy, mintha nem alig pár perc telt volna el egy mámorító orgazmus óta. Meg sem kellett volna lepődnöm, mert mióta csak ismertem, ilyen hatást gyakorolt rám, és sajnos vagy nem sajnos, de ezt már Ő is pontosan tudta. Szerencsémre ez a fegyver továbbra is kétélű játék. Nem volt hirtelen mozdulatom, mikor nagy nehezen erőt vettem magamon, és felkászálódtam a kanapéról, menet közben azért hátrapillantva rá, de még mindig az édességgel kötötte le magát, engem viszont az ilyen momentumoknál jobban foglalkoztatott az a mohó nyelv, ami újra és újra eltüntette a finomságot. Megjátszott rosszallással meg is csóváltam a fejem, míg elértem a célt, közben jót vigyorogva szavain, így rögtön szembe is fordultam a kanapén maradó alakjával, a felvett pár méteres távolságból vizslatva. - A nutelládra is pályázom - hangsúlyoztam ki határozottan azt az apró kis "is" szócskát, újabbat harapva a cukros édességből, közben le sem véve róla szemeimet, végigkövetve, hogyan is küzdi magát talpra, és indul meg felém. Ki nem hagyva azokat az ingerlő hangokat, amik miatt pár másodperce még jó ötletnek tűnt jó pár méter távolságot felvenni... Megállt mellettem, és míg Ő csípővel, én könyökkel támaszkodtam a komótra, a lehető legártalmatlanabb testtartást véve fel, ezt pedig követték arcizmaim is. - Szóval, már te is üzletelni akarsz velem? - kérdeztem vissza félrebillentett fejjel, de nem szóltam közbe újra, megvártam, míg elmondja, mie gondolt, de első ötletét hallva nem bírtam ki, hogy az ártatlan arckifejezésemet ne törje meg egy perverz vigyor. Mielőtt viszont bármit is mondhattam volna rá, már folytatta is, rögtön módosítva az eredeti elképzelést, mire kibukott belőlem egy kis sóhaj. - A tárgyalótechnikádon még javítunk - jegyeztem meg szemtelenkedve, újabbat harapva a churrosból a jellegzetes sunyi vigyorom társaságában, de pokoli nehezen álltam meg, hogy ne fűzzek hozzá mást, csak hogy úgy ugrathassam, mint Ő engem. Furcsa volt ez a játék, mások kapcsán bosszantott az ilyesmi, de vele még ezt is élveztem, és egyelőre nem láttam esélyt arra, hogy ez valaha is megváltozzon. - De mivel nagylelkű és gáláns üzletember vagyok... - sóhajtottam fel nagylelkűen, fejemmel bökve az édesség felé, hogy vegyen belőle, miközben újabb vigyorgás társaságában eltüntettem az enyém maradékát, de egyelőre nem nyúltam újabb után. Valószínűleg pont azért, mert tekintete megkomolyodott, jó pár pillanatig azt az érzést keltve, hogy talán túlzásba vittem a pimaszkodást, de ahogy előjött a kicsit sem megnyugtató felvezetéssel, szinte egy pillanat alatt váltak az én arcizmaim is sziklaszilárddá, száműzve onnan az iménti játékos grimaszokat. Hirtelen minden eszembe jutott, amit egy ilyen mondat előzhet meg, a legenyhébbtől a legrosszabb forgatókönyvig, és hiába próbálta oldani a helyzetet egy mosollyal és egy poénos megjegyzéssel, már azok után, amit együtt végigcsináltunk, nem tudtam nem rosszra gondolni. Még tisztán élt bennem, hogy minek kapcsán ígértettem meg vele azt, hogy mindent mondjon el és soha ne hezitáljon, és az az apropó kicsit sem volt kellemes vagy jó. De mennyi lenne az esélye, hogy ismét kipécézte magának valami beteg állat? - Égek a kíváncsiságtól - szólaltam meg aztán, lassan elvéve ujjai közül a kis falatot, bár a gyomrom ezúttal mástól bukfencezett. Az ilyen felvezetések után általában valami rossz következett, már pusztán azért, mert jó hírekkel nem így támadják le az embert. A gondolat pedig, hogy megint ahhoz van köze az egésznek, hogy veszélyben van az élete, akár egy beteg állat miatt vagy megint környékezi őt egy nyomozó, hát jócskán megkoptatta az étvágyamat.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 12, 2022 7:06 pm
Honeymoon as a Smolensky
Iszonyú izgató érezni és látni, miként gyűri maga alá az élvezet, hogyan robog végig testén az orgazmus, miközben nyelvemmel még teszek pár kényeztető mozdulatot így élvezve ki mámora utolsó pillanatait is, végül fejem hasán helyezem kényelembe és, csak lágyan cirógatom tekintetét fürkészve. Arcommal belesimulok érintésébe, magam is elvigyorodok vele együtt, de azért jó szokásomhoz híven pimaszkodok picit, mikor a fáradtságot említem, bár igazság szerint nem tudnék ilyesmit valóban feltételezni róla. Már, csak azért sem, mert ugyanaz a vágy tombol benne, mint ami bennem is. Mosolyom még szélesebb lesz, még pimaszabb, mikor a szótárát említi, de már kutakodok is a nutella után, hogy ajkaim közé kapjak belőle egy falatot, a következő adagot viszont felkínálom neki, természetesen ujjamat elé tartva, nem ám tégelyestől vagy ilyesmi. Tekintetem minden mozdulatát követi, ahogy ujjai finoman csuklómra zárnak, hogy így tartsa maga elé kezem és eltüntesse rólam az édes krémet, amibe kellemesen bele is borzongok, figyelem nyelve minden mozzanatát, végül tenyerem mellkasára simítom, míg ott tartja kezem. -Szerintem, a vacsorát már most elégettük ezzel a testedzéssel.- kuncogok halkan, de tény, ha így folytatnánk a nassolást és ezen kívül semmi egyebet nem csinálnánk, gyorsan gurulósra vennénk a figurát, így viszont, hogy nekem és neki is megvan a napi edzésterv -amire esténként alaposan rá is dolgozunk-, nem igazán aggódok. Végül mozgolódni kezd, odébb is helyezkedek picit, hogy aztán továbbra is hason fekve kövessem tekintetemmel, ahogy az étteremből hozott desszertért indul és ajkaim közé újabb adag nutellát juttatok, míg ő a hozzátartozó finomságot majszolja. Szavaira pimasz mosoly a válaszom, mert közben még javában szopogatom ujjamról a finom krémet, de végül finoman oldalra biccentve fejemet sandítok rá. -Valld be, hogy csak a nutellámra pályázol.- nevetem el magam halkan, de már küzdöm is magam térdre, hogy aztán lassú, kényelmes léptekkel megindultak felé újra eltüntetve ujjamat ajkaim között, egy pillanatig sem szűkölködve az élvezkedő hangokkal, melyeket a nutella okoz. -Kössünk üzletet.- közlöm végül, ahogy megállok mellette finoman a komódnak támaszkodva csípőmmel, amire magam sem emlékszem, hogy mikor tettük le a desszertet, bár annyira nem is lényeges és huncut mosollyal rápillantok. -Ha adsz a tiédből, én is adok az enyémből.- vigyorodok el, de aztán újabb ötletem támad, így sietve felemelem mutatóujjamat, jelezvén, hogy módosítanék a dolgon. -Nem is. Inkább osztozzunk meg rajtuk. Bedobom a nutellámat a közösbe.- mosolygok rá továbbra is, mint valami őrült, bár ha őrültségnek számít ezt a mérhetetlen boldogságot érezni, akkor én kétségtelenül az vagyok. Már jó pár hete őrült vagyok, mióta csak elhangzott tőle az az eddig jelentéktelennek vélt szó, amit azóta kismilliószor alátámasztott tetteivel. Valószínűleg, pont emiatt kezd fojtogatni valami, amit talán nem ártana közölnöm vele és, ami miatt egy röpke pillanatra komorrá is válik tekintetem. -Azt hiszem, valamit nem ártana elmondanom.- súgom halkan, kissé félénken, de azért, hogy ne hozzám teljesen rá a frászt, megengedek magamnak egy aprócska mosolyt és egy churrost elcsenek, hogy a nutellába mártva harapjak belőle egy falatot. Aztán, a következőt természetesen felé tartom, ha már osztozkodni akartam mindazon, amink épp van. -De ne aggódj. Nem most fogom elárulni, hogy nemátalakító műtétem volt vagy ilyesmi.- nevetem el magam, tényleg próbálom a lehető legkevesebb feszültséget okozni benne, mert azért annyira nem nagy dologról van szó, mint mondjuk, hogy virágot küldözgetne nekem egy perverz vagy ilyesmi.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 12, 2022 12:26 pm
Nem akartam lassítani az érzékeimen, miután a vágy olyan sürgetőn készült letarolni, Ő pedig tovább kényeztetett ajkaival és nyelvével, vagy éppen a testemet simogató kezeivel. Pontosan tudta, milyen ritmust kell választania a teljes megsemmisüléshez, nyögésekkel és sóhajokkal bátorítottam, jelezvén, hogy a lehető legjobb úton jár, már tényleg csak abban bízva, hogy az utolsó előtti pillanatban nem áll majd le. Újra és újra elmerültem szája forróságában, miközben tüdőmből ismét elfogyott a levegő, már éreztem a gyönyör közeledtét minden zsigeremben. Le is tarolt, teljes testemben megfeszülve, egy hangos, mámoros nyögés kíséretében adva át magam az orgazmusnak, fejem pedig ismét hátracsuklott a párnára. Hullámokban söpört át rajtam a gyönyör, tetőtől talpig elzsibbasztva, szó szerint belereszketve a semmivel sem összehasonlítható érzésbe. A pillanat hevében talán erősebben rá is markoltam hajára, de amint észbekaptam, eleresztettem, a lüktetés pedig csak hosszú másodpercek után kezdett csillapodni, és rögtön felváltotta a levegőért kapkodás. Teljesen letarolt, még másodpercek múlva is remegtem, és ahogy nyelve lassabb mozdulatokkal még a mámor után is végigsiklott rajtam, kellemes, csiklandós érzést hagyva maga után. Tenyeremmel arca után nyúltam, gyengéden végigsimítva rajta, miközben állával megtámaszkodott hasamon, tekintetemmel pedig rögtön íriszeit kezdtem fürkészni, de szavaira muszáj volt elvigyorodnom. Először válaszolni akartam, de még időben rájöttem, hogy amit mondani tudnék, csöpögne a nyáltól, így inkább visszaszívtam, kicsit fájóan saját ajkamba harapva. Imádtam Őt nézni orgazmus közben és után, egyszerűen nem tudtam betelni azzal a csillogással, ami tekintetébe költözött azokban a másodpercekben. - Elfáradni? - kérdeztem vissza hitetlenül, mikor végül szavai ismét eljutottak hozzám, kibillentve saját magamat a gondolatok közül, és habár tudtam, hogy csak az agyamat akarja húzni a feltételezéssel, de máris égtem a vágytól, hogy bebizonyítsam, mennyire nem fáradt még el egyetlen porcikám sem. A vágyam pedig, habár megkapta a vágyott kielégülést, de soha nem tudott megnyugodni mellette, ezt pedig testem lüktetése egyértelműen el is árulta. - Ez a szó nem szerepel a szótáramban - villantottam felé egy vigyort, pimaszl felvonva szemöldökömet, és míg ismét magához vette a kis adagnyi nutellát, tekintetemmel kutatni kezdtem a hozzá tartozó édességet, de egyelőre nem indultam utána, mert jobb elfoglaltságnak tűnt Őt bámulni, míg eltünteti saját ujjáról az édességet. Ismét elnehezült a légzésem, és mikor a következő adagot felém nyújtotta, ujjaim gyengéden a csuklója köré fonódtak, így tartva meg kezét ajkaim előtt, jólesően lenyaldosva róla a nutellát. - Mmmm - hümmögtem jólesően, elégedett sóhajjal hajtva hátra a fejem, miközben kezét gyengéden a mellkasomhoz szorítottam, még ha nem is hosszú időre. - Ha nem gondoskodnál minden nap a szükséges testedzésről, már félnék a plusz kilóktól - jegyeztem meg játékos élcelődéssel, bár ez a félelem egyikünknél sem tűnt jogosnak azok után, hogy mennyi időt töltöttünk az edzőteremben, még ha csak külön-külön is, de így legalább volt esélye tanulni valamit Kirill-től. Félő volt, hogy én egészen más dolgokat művelnék vele az edzőterem berendezésén. Lassan mozdultam meg, óvatosan kászálódva fel a kanapéról, hogy a megkívánt édesség után induljak, és alig értem oda, már nyúltam is egy darab churros után, hogy magában kezdjem el eszegetni. - Ez is elég finom. De ha enni akarsz belőle, ide kell jönnöd érte - vált ártatlanná a pislogásom, de ajkaimról nem tudtam eltüntetni azt a sunyi, ördögi kis vigyort.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 12, 2022 9:39 am
Honeymoon as a Smolensky
Testemet elönti a forróság, már pusztán attól is, amit az Ő arcán látok, attól a vágytól, ami tekintetében csillan, miközben engem figyel, ahogy egyre lentebb haladok forró bőrén, míg végül lüktető férfiasságához nem érek, amin rögtön végig is húzom nyelvem gyengéd, becéző mozdulattal, szinte belenyögve a buja pillanatba. Ujjai gyengéden futnak tincseim közé, miközben ajkait beharapva élvezi ki a mozdulatot, legszívesebben le sem venném róla szemeimet, de aztán nem húzom tovább sem az időt, sem az Ő idegeit -az enyémet sem-, maximum annyival, hogy még párszor megismétlem a gyengéd mozdulatot nyelvemmel és, csak aztán veszem ajkaim közé halk morranással kiélvezve, ahogy a számba lüktet vágya. Testemen végig fut az ismerős, jól eső bizsergés, szinte pezseg a vérem nyögését hallva, fel is pillantok arcára, élvezetét látva már-már el is mosolyodok, de aztán folytatom az édes kínzást, nyelvemmel is ingerelve számban vagy olykor csak végig húzva rajta, néha pedig teljesen ajkaim közé engedve, felsóhajtva, nyögve attól az izgató érzéstől, amit teste reakciói okoznak. Egyetlen, röpke pillanatra megfordul a fejemben, hogy én is az utolsó másodpercig gyötörjem csupán, majd felhagyjak kényeztető mozdulataimmal, ahogy Ő is tette velem nem rég, aljasul húzva az idegeit, de ezt abban a másodpercben el is vetem, amint megfogalmazódik bennem, mert most sokkal jobban vágyom arra, hogy érezzem, ahogy végig robog rajta a mámor. Keze markánsabban túr hajamba, ahogy felveszek egy őrjítő ritmust, tenyerem birtokló mozdulatokkal simít bőrén, melleimmel olykor finoman combjának feszülök, körmeimet húzom végig rajta gyengéden, miközben csípője már finoman ajkaim közé mozdul, teljesen felizgatva engem is ezzel. Magam is feszültebben lélegzem, olykor nyögve fogadom magamba, testem és ölem még jobban felforrósodik, ahogy finoman rándul ajkaim között, ahogy buján nyög mozdulataimtól és halkan, izgatóan rekedtes hangon kéri, vagy inkább követeli, hogy ne álljak le, nekem pedig eszemben sincs, inkább még mohóbban kényeztetem, míg végül megfeszülnek izmai és ajkaim közé lüktetve adja meg magát a gyönyörnek. Lassítok végül, bár komótosan teszek még pár kényeztető mozdulatot, míg a gyönyör hullámai végleg elülnek benne, nyelvem gyengéden húzom végig rajta néhányszor buja, pimasz mosollyal ajkaimon, ekkor már arcát és izzadt testét figyelve. Felhevült bőrét körmeim hegyével cirógatom, csókokat lehelve combjára és hasfalára, amire végül nagyot sóhajtva le is teszem a fejem államon megtámasztva. -Állati szexi vagy, amikor elélvezel.- duruzsolom halkan, közben újabb csókot hintve bőrére, majd ahogy ismét felpillantok rá, ördögi vigyor jelenik meg arcomon. -Remélem, nem fáradtál el teljesen.- incselkedek halkan, miközben az elkallódott nutellás tégelyt magamhoz veszem és belemártom ujjam finoman leszopogatva róla a krémet. -Kérsz?- kérdezem kíváncsian, ujjammal véve magamhoz egy újabb adagot, ajkai elé tartva pimasz mosollyal arcomon.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jún. 11, 2022 9:12 pm
Nem kellett nagyon unszolnia, hogy némi segítséggel hozzájáruljak a feleslegessé váló nadrág eltüntetéséhez, de mikor eltűnt rólam a ruhadarab, továbbra sem éreztem úgy, hogy hűvösebb lenne a helyiség. Ennek bizonyára köze volt ahhoz, hogy mindkettőnk teste izzott, és az iménti gyönyöre után valami isteni csoda kellett ahhoz, hogy ne semmisüljek meg én is vele együtt, már pusztán attól, hogy láttam elélvezni. Néha már fizikailag is fájt ez a gyötrő, édes vágy, ami szó szerint szúrta a gyomromat, bizsergette minden zsigeremet, a vérem pedig úgy áramlott testemben fel és le, mintha ki akarna törni ereimből. Határozott mozdulata viszont minden gondolatot elvágott, ahogy ujjai gyűrűje rám szorított, a levegő is bennem akadt jó pár pillanatra, majd egy halk, elégedett kis sóhaj kiengedése után kezdtem el újra rendesen lélegezni. Az oxigén, amit beszívtam, égette tüdőmet, és hiába vágtam magam alatt a fát vele, de nem tudtam levenni róla a szemeimet. Mindent, amit csinált, látni akartam, és ahogy nyelve ismét végigsimított ajkán, már tudtam, hogy elveszítettem ezt a csatát. Újra, sokadjára, de egy kicsit sem bántam, mert egy ilyen harcban nem volt szégyen kudarcot vallani, és ezt nem is olyan régen Ő maga is beismerte. Bárcsak minden harc ilyen őrjítő és szenvedélyes lett volna az életemben, de ehhez is Ő kellett. Mint nagyjából mindenhez, mert előtte csak egy kopott illúzióban éltem, egy tökéletesnek gondolt élet délibábjában. Ő színezte ki a színtelen napokat, az üres momentumokat és voltaképpen az egész kicseszett életemet, amit annyira tökéletesnek éreztem, hogy szégyelltem bevallani, mennyire hiányzott valami. Valaki. Ujjaim hajára akadtak, mikor apró csókokat lehelt hasamra, keze pedig tovább kényeztetett, az érzéstől pedig újra és újra bele kellett harapnom ajkamba, visszatartva jó pár teljesen bezsongott nyögést és sóhajt. Pontosan tudta, mit vált ki belőlem, már úgy beszélte a testem nyelvét, mint én az övét, de bíztam benne, hogy kegyesebb bánásmódban lesz részem, mint neki az előbb, mikor szándékosan félbeszakítottam gyönyörét. Már a gondolatba is képes lettem volna beleőrülni, főleg miután így felizgatott, de talán ezúttal nem akarja majd felakasztani a hóhért. Remélem. Nem is szólaltam meg, nem válaszoltam, a sóvárgás amúgy is elvette minden hangomat, egy rekedt szócska sem volt képes kicsusszanni a torkomon, ezen pedig kicsit sem segített, mikor végre ajkai közé fogadott. Képtelen voltam kontrollálni magam, egy erős, reszelős nyögés bukott ki belőlem, miközben fejem pár pillanatra hátrasimult a párnára, ujjaim mohóbban túrtak hajtincsei közé, miközben lehunyt szemekkel élveztem ki forró ajkai és ingerlő nyelve játékát. Még emlékeztem az előbbi gyönyörre, ami a testében ért utol, mégis úgy éreztem, mintha ezer éve juttatott volna utoljára a csúcsra, bár a pimaszkodó játszadozás és az alig pár perccel ezelőtti orgazmusa is őrjítő hatást gyakorolt rám. Még észbe sem kaptam igazán, de már éreztem a sarokban toporgó, szinte türelmetlenkedő gyönyört, csípőm ösztönösen mozdult, beleringva ajkai gyűrűjébe, egy-egy mélyebb mozdulatnál újabb reszkető nyögéseket hallatva. - Abba ne hagyd - bukott ki belőlem nagy nehezen, hosszú idő után először szólalva meg, de az élvezet így is egy egész más tónusra vitte a hangomat. Szemeim előtt kis szikrák kezdtek pattogni, testem egyre csak feszült, csípőm akaratlanul is mozdult, de még így sem tudtam betelni azzal, amit a nyelvével, vagy épp kezeivel és körmeivel művelt közben. Ekkor már egyértelművé a beköszönő gyönyör, éreztem elindulni a mélyről feltörekvő kellemes, forró érzést, ami egy hangos, elnyúló nyögésben teljesedett be, miközben testem ajkai közé lüktetve, feszülő izmokkal megadta magát.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Jún. 11, 2022 7:28 pm
Honeymoon as a Smolensky
Egész más vágyni a szexre, az orgazmusra mindenféle érzelmek nélkül és megint más valakit szeretni, akarni az Ő gyönyörét is legalább annyira, mint a sajátodét, ha nem jobban. Már pedig látni Rajta, hallani és érezni a vágyát, ami benne tombol, a mámort, amihez hozzásegíthetem, néha úgy érzem képes lenne engem is a csúcsra juttatni. Imádom, ahogy érintésemre reagál, ahogy megfeszülnek izmai, ahogy halkan belemorran csókunkba, már pusztán attól is, hogy nadrágon keresztül megérintem, de ennél már jóval többet akarok, többre vágyom. Hallani akarom édes, izgató sóhajait és nyögéseit, érezni, ahogy ajkaim közé feszül és talán, már számára is egyértelmű, mit tervezek, mikor finoman dorgálom a nadrág miatt. Éppen csak megnyugvó testem máris újra felforrósodik Tőle, szavaitól, melyekkel emlékeztet az iménti heves együttlétünkre és attól, amilyen keményen tenyeremnek feszül a nadrág alatt, ahogy bontogatni kezdem róla, de még így is képes vagyok vigyorát látva magam is elmosolyodni és beharapni ajkaimat. -Akkor majd most megszabadítalak tőle.- vigyorgok rá pimaszul, teljesen bezsongva már a gondolatától is annak, hogy ajkaim közt érezzem végre, hiszen már jó ideje játszadozok a gondolattal, miként fogom édes kínzás alá vetni. Célozgattam is pár pikánsabb mozdulattal, mikor a nutella előkerült, most azonban már nem kell több nasi és ezt egyértelműen kiolvashatja tekintetemből is, ahogy gyengéden terelgetni kezdem a kanapén, hogy végre én kerüljek előnyösebb pozícióba, de mielőtt még bármit is csinálnék, forró csókot követelek tőle, Ő pedig olyan hévvel viszonozza, hogy halkan bele is nyögök ajkaimba, míg kezem már szép lassan tolja le róla a nadrágot. Segítőkészen emel is csípőjén, bele is mosolygok mozdulatába, bár őszintén meglepne, ha nem így tenne, ha megpróbálna hátráltatni vagy megállítani, így viszont hamarosan végleg szabad teret kapok ahhoz, hogy határozottan rámarkoljak és kezemmel kezdjem ingerelni, miközben tekintetem arcára szegezem és buján végig húzom nyelvem ajkamon. Vicces lehet, hogy mindezekkel ellentétben szóba hozom az erkölcsösséget, bár ezt is inkább, csak az idegei húzása miatt teszem és, mert az a gyönyörű gyűrű most is ott díszeleg az ujjamon, eszembe juttatva mindazt, ami ma este történt. Még most sem hiszem el.-Eddig sem érdekelt igazán.- vigyorodok el, de ahogy egyértelműen kiül arcára, milyen hatással van rá érintésem, újra ajkamba harapok tovább kényeztetem mozdulataimmal, fenyegetése hallatán viszont elnevetem magam és lassan előre dőlök hasára lehelve pár gyengéd csókot, nyelvemet húzva végig bőrén. -Amúgy is rá akarok ülni, miután végeztem Veled és újra erőre kapsz.- suttogom pimaszul hasfalára, lassan evickélve egyre lentebb forró testén, szándékosan először csak combjaira hintve csókokat, de végül kezem lentebb csúsztatom rajta és buja mosollyal ajkaimon, tekintetem vágyakozó pillantására szegezve húzom végig rajta komótosan nyelvemet. Tudom, hogy az őrületbe kergetem minden lassú, évődő mozdulattal, de épp ezt az őrületet szeretem látni rajta, mikor már majd' megveszik értem és a folytatásért. Tovább azonban nem játszadozom, nem is tudnék, mert már bennem is ott lüktet a vágy, mint ahogy ujjaim közt feszülő férfiasságában is, így végül pár újabb nyelvmozdulat után finoman ajkaim közé engedem. Halkan, kéjesen morranok, beleborzongok teste minden apró reakciójába és az érzésbe, ahogy számba lüktet, gyengéden ismétlem meg újra és újra a mozdulatsort néha nyelvemmel is ingerelve picit, miközben kezem hasfalára simul vagy épp körmeim húzom végig finoman combján. Teljesen beindulok Tőle.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Jún. 11, 2022 5:20 pm
Ha nem akadt volna egy sokkal jobb és élvezetesebb elfoglaltságom, valószínűleg már szétharapdáltam volna saját ajkaimat attól az állandó hullámzástól, amit gyomromban éreztem, ami feszítette az izmaimat, és próbára tette az igencsak labilis türelmemet. Más esetben talán nem lettem volna képes uralkodni magamon, soha nem az önzetlenségemről voltam híres, de mindaz, amiben vele osztoztam, amit adni akartam neki, olyasmi volt, aminek eddig soha senki másnál nem éreztem szükségét. Bizonyára azért, mert még soha senki nem jelentett annyit, mint Ő, és napról napra, egyre gyakrabban vált egyértelművé, hogy mit jelent Vele akarni mindent. Egy kósza gondolat része volt, mikor először mondtam neki, egy apró szelete annak a vívódásnak, ami akkoriban végbement, ma pedig már nem tudtam volna úgy lefeküdni vagy felkelni, hogy ne Ő legyen az első és az utolsó, amit megpillantok magam mellett. Gyönyörébe majdnem én is belenyögtem, és ahogy testén végigrobogott az orgazmus, akaratlanul is elégedett mosoly rajzolódott ajkaim köré, miközben lassan eleresztettem. Felkúsztam hozzá, lassan rendezve a saját légzésemet is, elsöpörve egy-két nedves tincset arcából, de nem tudtam nem észrevenni azt a csillogást, amivel rám nézett, és amivel szemmel tartott. Bár ki tudtam volna fejezni holmi szavakkal, hogy mennyire szeretem, de jobb híján kénytelen voltam annál maradni, amihez értettem is: csókokkal és egy-egy lázas pillantással, amikkel Őt vizslattam. - Örökké bizonyítani fogom - súgtam tűzforró ajkai közé, de szinte rögtön tudatta terveit, közben végigsimítva rajtam a nadrágon keresztül, ezzel pedig ösztönösen előcsalogatott belem egy halk morranást. Nála jobban csak én bántam, hogy még nem tüntettük el ezt a kibaszott nadrágot. - Az előbb nem volt időm levenni. Előnyt élvezett, hogy benned legyek - jegyeztem meg szemtelenül, visszautalva az iménti szenvedélyes és gyors menetre, elvégre amint beléptünk a szobába, aligha törődtünk formalitásokkal, azonnal az ablakban találtuk magunkat. Tekintetem továbbra is arcát fürkészte, miközben a nadrágommal kezdett foglalatoskodni, szám sarkában egy pimasz vigyorral, de már szinte tagadni sem tudtam volna, milyen türelmetlenség uralkodott el rajtam pusztán attól, hogy ingerlően végigsimított rajtam. Ahogy végül mellkasomra simult tenyere, majd lökött rajtam egyet, már nem is nagyon volt kérdés, hogy mit szeretne elérni. Bár azok után, ahogy ujját, majd az enyémet is lenyalta, voltak sejtéseim... és már a gondolatba is belelüktettem. Kivételesen engedelmeskedtem, hamarosan a kanapé másik felében találva magam, Ő pedig már hajolt is fölém, olyan hévvel kapva ajkaiért, mint valami pióca, ujjaimat gyengéden hajába süllyesztve, de amikor ismét a nadrágommal kezdett foglalatoskodni, a csípőmet megemelve igyekeztem a lehető legtöbb segítséget nyújtani neki. Minden okom megvolt partnernek lenni ebben, főleg mikor ismét eszembe jutott a nutellás ujja, ahogy nyelve újra és újra végigsiklik rajta, ettől pedig hatalmasat kellett nyelnem. - Mióta érdekel az illem? - kérdeztem vissza vigyorogva, bár a mosoly gyorsan le is hervadt rólam, ahogy tovább ingerelt ajkai nyaldosásával és határozott ujjaival, ahogy körém fogott. Egy dolog, hogy én ki tudja, mióta éltem az erkölcstelenek életét, viszont jó ideig ki sem tudtam nézni belőle, hogy egyszer majd Ő lesz a partnerem ebben az erkölcstelen játékban, most pedig... alatta fekve szinte könyörögni tudnék azért, hogy ne kínozzon tovább, miközben egyre erősebben lüktettem ujjai közé. - Ráültetlek, ha sokáig játszadozol velem - jegyeztem meg nagy nehezen, pimasz éllel a hangomban, mikor már ismét jutott elegendő oxigén a tüdőmbe, ezúttal pedig rajtam volt a sor, hogy beharapjam saját ajkamat. Kiszolgáltatottá váltam, és bár mindketten tudtuk, hogy egyetlen pillanat alatt tudnék változtatni a felálláson, csak éppen... igazából, nem akartam. Túlontúl élveztem, amit művelt velem, még ha előtte kicsit táncolt is az idegeimen.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Jún. 10, 2022 11:15 pm
Honeymoon as a Smolensky
Már akkor tudtam, hogy miféle kínzás vár majd rám, amikor szándékosan ingereltem az étteremben, Ő pedig bosszút esküdött. És, ha valamit, hát azt már tudom Róla, hogy nem szokott, csak úgy a levegőbe beszélni, betartja a szavát, bár ezen jellemvonása miatt, még most, ebben a helyzetben sem tudok haragudni, amikor épp az utolsó pillanatban húzza el tőlem kezét, hogy a küszöbön toporgó mámort szándékosan távol tartsa tőlem. Lihegve ejtem fejem a díszpárnára ajkaimon keserédes mosollyal, mert valahol azért mégis vicces, hogy így játszadozik velem, ráadásul a gondolat, hogy mindezek után milyen őrjítő lesz, amikor majd végre elér a gyönyör, görcsbe rántja a gyomromat és hiába ismétlem el az étteremben már ráaggatott jelzőt, most se szemrehányón teszem. Imádom, hogy ilyen borzasztó, gátlástalan férfi, mert az, hogy rá nem vonatkoznak az erkölcsi normák, engem is felszabadít. Kevés dolog van, ami miatt szégyenkeznék előtte és abba egyáltalán nem tartozik bele mindaz, amit a hálószobában -vagy akárhol- csinálunk vagy épp csinál velem. Kibaszottul izgató így, lihegve heverni alatta, miközben éhes ragadozóéhoz hasonlító pillantása végig barangolja testemet, de aztán nem sokáig tétlenkedik, nem sokáig nézeget, inkább a tettek mezejére lép és ujjai mellet, immár nyelvével is kényeztetni kezd mély, buja nyögést csalva ki ajkaim közül. Megrészegít minden mozdulata, testem újra életre kel tőle, ahogy nyelve és ujja ingerel, én pedig nyögve, levegő után kapkodva indulok el újra a korábban hátra hagyott gyönyör felé, de csak remélni tudom, hogy már nem akar tovább kínozni. Kérem is, nyögöm, hogy végre adja meg sajgó testemnek az enyhülést, ujjaim markáns mozdulatokkal túrnak hajába, miközben halkan elmormogja a választ, egyre hevesebb mozdulatai, nyelve mohó játéka pedig, pillanatokkal később fel is juttatnak a csúcsra. Reszketve, nyögve élvezek el, szinte letarol a gyönyör, magával ránt abba az őrjítő, édes világba, ahol már semmi más nem létezik, csakis Ő és ez a megsemmisítő mámor, amitől levegőhöz is alig jutok, miközben teste újra hozzám simul, nekem feszül. -Cseppet sem vagy az, és épp ez a borzasztó.- lehelem halkan, tekintetét fürkészve apró mosollyal ajkaimon, kezem gyengéden arcára simítom, úgy törölve le róla némi verítéket, miközben ő is kisimít arcomból pár kósza tincset. -Még nagyon sokszor szeretném, ha bebizonyítanád.- kuncogok halkan, finoman neki feszülve ölemmel, ahogy ágyékával hozzám simul, végül nyakát átkarolva húzom magamhoz közelebb, hogy játékosan, előbb csak épp, hogy érintsem ajkaimmal ajkait, míg végül forró, tüzes csókot lehelek arra az őrjítő szájára. -De most mást tervezek.- súgom buján ajkaiba, kezem gyengéden simítom végig mellkasán le a hasfaláig, majd ajkamba harapva csúsztatom be közénk tenyerem, így tapintva ki nadrágon keresztül kemény férfiasságát. -Mi a fenének van rajtad ilyen sok ruha?- méltatlankodok halkan kuncogva, gyengéden ízlelgetve tovább ajkait, miközben újra bontogatni kezdem a nadrágot és amint lehet, már simítok is végig rajta gyengéden. Felsóhajtok, ahogy megérzem tenyerem alatt, újra meglódul a vérem, amint kitapintom vágyát, majd pimasz mosollyal ajkamon mellkasának feszítem szabad tenyerem és tolni kezdem, míg fel nem térdel, majd el nem dől a kanapé másik végében már, ha egyáltalán átengedi nekem az irányítást. -Borzasztó, hogy mennyire kívánlak.- duruzsolom, miközben lehajolok hozzá mohón kapva ajkaiért, majd tovább vándorolok nyelvemmel és ajkaimmal ízlelve bőrét, de kezeim közben, már a nadrágtól próbálják megszabadítani és, ha nyújt némi segítséget, végül a padlón végzi mellettünk. -Egyáltalán, illik ilyesmit csinálni az esküvő előtt?- kérdezem pimasz mosollyal, ahogy ujjaim finoman köré fonom, kezem gyengéd, kényeztető mozdulatokkal simít végig rajta újra és újra, miközben buján megnyalom ajkaim, mintha így akarnám még inkább egyértelművé tenni, mire készülök épp.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.