M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 23, 2022 8:43 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Akárhányszor pimaszkodni próbált velem, tettem róla, hogy méltó legyen a revans, a tapasztalat pedig azt mutatta, hogy nem igazán szoktam kudarcot vallani, ha visszavágóról van szó. Még mindig éreztem magamon ajkait, fürge és forró nyelvét, ahogy elém térdelt a zuhanyzóban, és ha ezúttal tisztességesen akartam volna játszani, legalább annyira lényegretörőnek kellett volna lennem, mint amennyire Ő az volt a zuhanyzóban. Mégis, ahogy felültettem a pultra, majd elkaptam a mellkasomra simuló lábát, miután hátradőlt, arról árulkodott, hogy nem akarok sietni, és azzal, ahogy húzta az agyamat az imént az öltözködéssel és az alvással, rá is szolgált. Nem akartam neki kegyelmezni, egyelőre legalábbis, és tekintetem is ugyanerről a masszív elhatározásról árulkodott, miközben végigcsókoltam lába selymes bőrét, nyelvem mohó játékával ingerelve, csak akkor emelve fel a fejemet, mikor elértem a térdét.
Még soha, egyetlen nő sem gyakorolt rám ilyen hatást, testem minden porcikája lángokban állt, közben éreztem, hogyan forrósodik fel a bőröm, a torkom pedig teljesen kiszáradt. Újra és újra végignéztem rajta, figyeltem ujjai játékát, azt kívánva, bár nyelvemmel követhetném le a keze által rajzolt utat, jó pár pillanatig megfeledkezve arról, hogyan is kell rendesen levegőt venni, annyira belefeledkeztem a bámulásába. Fájdalommal próbáltam tompítani a lüktető vágyat, mikor ajkamba haraptam, leginkább azért, mert tudtam, hogy itt nem az én gyönyöröm az elsődleges cél, pedig már pusztán a fantáziába is belefeszült minden izmom. Itt, a pulton akartam magamra rántani, bár még arról sem mondtam le, hogy ma este még egyszer az ablakhoz szorítom, addig kínozva, míg tényleg nem könyörög kegyelemért, ez pedig előcsalogatta az első verejtékcseppeket homlokomon. Sem most, sem máskor nem tudta elvitatni tőlem senki, hogy én vagyok a legszerencsésebb férfi az egész kibaszott világon, amiért itt volt nekem, és amiért nekem adta mindenét, cserébe pedig én sem adhattam kevesebbet. Valójában már régen a kezébe adtam mindenemet.  
Annak ellenére, hogy minden figyelmemet lekötötte, nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el a halk sikkantásától, miután közelebb rántottam magamhoz, majd az üveg után nyúltam, szinte rögtön egyértelműsítve, milyen céljaim vannak az alkohollal. Óvatosan locsoltam köldökére, az eltévedő cseppeknek pedig nyelvemmel álltam útját, de nem sok időt töltöttem el azzal, hogy a kesernyés, tömény ízt kóstolgassam. - Tőled akarok megrészegülni - búgtam bőrébe, ekkor már köldökénél szorgoskodva, hogy onnan is eltüntessem a folyadékot, közben le sem véve arcáról a szemeimet. Látni akartam minden rezdülést, nyelvem alatt éreztem azt is, hogy egy kis csiklandós érzés futott végig rajta, de tovább folytattam nyelvemmel a tisztogatást, még mielőtt ragadni kezdett volna bőre az alkoholtól.
Ennek köszönhetően tudtam elrejteni egy sunyi vigyort, amit szavai váltottak ki belőlem, bár már nem egyszer dicsérte meg a nyelvem ügyességét, de a vigyor inkább annak szólt, hogy vele ellentétben én pontosan tudtam, mi is lesz a következő lépésem. És bármennyire is ácsingóztam csókja után, eszembe sem jutott odahajolni hozzá, hogy ajkaim rabláncra verjék az övét, ehelyett nyelvem felfelé vette az irányt, először az egyik, majd a másik mellbimbójára tapadva, gyengéden masszírozva, néha megszívva azokat, és míg egyik kezemmel oldalát cirógattam, másik betalált lábai közé, végigsimítva combja belső felét, nem létező formákat rajzolgatva a vékony bőrre, de már túl közel jártam, nem bírtam megállni, hogy ne tévedjek onnan tovább.
Halkan felmordultam, mikor ujjaim rátaláltak teste legérzékibb pontjára, a forróság, ami nemcsak rajtam, de rajta is uralkodott, életre kelt kezem alatt, gyengéden beleharapva a melle feletti bőrbe, mintha így akarnám elfojtani azt a mohó és lüktető vágyat, ami már jócskán dolgozott bennem, és meg kellett küzdenem vele, mielőtt elrontottam volna a saját játékomat. Bele is kapaszkodtam hajába szabad kezemmel, mint aki meggondolta magát, már tapadtam is szájára, nyelvem utat tört magának,  őrült táncra invitálta az övét, közben lázasan szívva rá alsó ajkára. Ajkai közé sóhajtottam, mikor két ujjamat gyengéden testébe vezettem, az izgalom rögtön összerántotta a gyomromat, úgy kapva levegő után, mintha tényleg elpárolgott volna a lakosztályból, és ahogy pár pillanatra homlokának támasztottam saját homlokomat, nem tudtam nem elveszni íriszei mélyében.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 23, 2022 7:36 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Honeymoon as a Smolensky

A testem úgy reagál a hirtelen közelségére, mintha nem épp ezt tervezgettem volna csalafinta módon, mintha nem épp erre vágytam vagy készültem volna, de talán arra a bizsergésre, amit az ilyen pillanatokban okoz bennem, igazán fel sem lehet készülni.
Soha nem tudna hidegen hagyni az, ahogy teste nekem feszül, ahogy forró bőre hozzám simul, miközben karjaival mellettem támaszkodik meg így ejtve olyasfajta börtönbe, ahova magam is szívesen bevonulnék. A testem, már attól lángokban áll, ahogy a pulthoz présel, ahogy érintése végig szalad két oldalamon fenekemen megállapodva, majd egyszerűen a pultra emel és azonnal combjaim közé fészkeli magát, mintha csak a saját kis territóriumát venné birtokba, bár valójában, ez tényleg így van. Hiszen, már rég Neki adtam mindenemet, az Övé vagyok testestől-lelkestől és nem is vágyom rajta kívül másra.
Tapadok is ajkaira mohón, ahogy hajamba túrva magához húz, mintha az életem múlna azon, hogy érezzem csókját, nyelvem buja táncot jár övével, beleborzongok az érzésbe, ahogy teste nekem feszül, mikor pedig elszakad tőlem, hogy egyetértését adja a lefekvésemmel kapcsolatban, pimaszul ajkába harapok.
Pontosan tudom, milyen hatással van rá, amikor ezt csinálom és, talán épp emiatt kúszik ajkaimra pimasz mosoly, miközben kecsesen elterülök a pulton, tekintetem arcát figyeli, pillantását vizslatja, szinte fürdőzöm abban a mohó vágyban, ami kiolvasható szemeiből, mégis tovább ingerelem azzal, ahogy lábam mellkasára helyezem, majd tenyeremet vezetem végig magamon egészen mellemig. Gyengéden, ajkamba harapva érintem magamat, szándékosan piszkálva a fantáziáját, mert szinte látom tekintetében, milyen irigykedve figyeli mozdulataimat, de nem is marad sokáig tétlen, mert már a fenyegető, mocskos szavaival is pokolian felizgat, de ahogy elindul felfelé lábamtól indulva apró csókok övezte ösvényen, kiszökik belőlem egy halk, buja sóhaj.
Szinte levegőt se merek venni, ahogy szét nyitja lábaimat, tekintetem követi minden mozdulatát, magába issza a látványt, majd ahogy hirtelen közelebb húz magához combjaimnál fogva, halkan felsikkantok és elnevetem magam, de ezek után is kíváncsian szemlélem, hogy mire készülhet. Csak vigyorgok csendben, miközben magához veszi az üveget, szinte már látom is, ahogy megnyakalja alaposan az italt, de ehelyett a köldököm felé irányítja, nekem pedig amint összeáll, hogy valójában mire készül, megfeszülnek izmaim és még levegőt sem merek venni.
Először borzasztóan csiklandoz, ahogy a köldökömbe önti az italt, de aztán halkan, vágyakozva felsóhajtok, mikor nyelvével állítja meg a kósza cseppet, ami útnak indul rajtam és feszülten sóhajtok egyet a mutatványa végén. Az egész testem tiszta libabőr tőle, a pulzusom máris megiramodik legalább annyira, mint a vér az ereimben, miközben buja szavakat mormog bőrömbe, de még forró lehelete is, csak tovább ingerel. -Csak aztán nehogy megrészegülj tőle.- súgom pimaszul, bár hangom egész különösen cseng a vágytól, meg is köszörülöm torkomat, nyelek egy nagyot, megnyalom ajkaimat és egyre gyorsabb lélegzetekkel figyelem a precíz műveletet. -Talán, még nem mondtam, de irtó ügyes nyelved van.- jegyzem meg halkan kuncogva, de buja hangon,  ajkamon azzal az incselkedő mosollyal, de már a gondolattól is, hogy merre kalandozhat még testemen azzal az ügyes nyelvvel, elszorul a torkom és megborzongok. -Adhatnál egy kis ízelítőt belőle.- emelkedek fel egy picit, ahogy ügyesen eltünteti rólam az italt, karjaimmal támaszkodva magam mögött, egyértelműen ajkaiért ácsingózva, hiszen folyamatosan azokat bámulom, nyelvem végig is húzom sajátomon és szavaimmal ellentétben, egy pillanatig sem az ital íze érdekel. A csókjára szomjazom.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 23, 2022 6:11 pm

Talán még Ő sem gondolta komolyan, hogy hagyni fogom felöltözni, aztán ágyba bújni, mintha mindenki jól végezte volna dolgát, és ezek után már nem lenne más hátra, csak a jól megérdemelt alvás. Egész másról fantáziáltam azóta, hogy a csúcsra juttatott a zuhanyzóban, a pihenés még csak nagyvonalakban sem szerepelt a terveim között, ezt pedig egyedül az írhatta volna felül, ha Ő maga kéri, hogy álljak le, vagy a viselkedése azt sugallta volna, hogy most már tényleg fáradt, de egyelőre az incselkedő pimaszkodáson túl mást nem igazán láttam tekintetében, úgyhogy ezt a lehetőséget el is vetettem, és nem is pazaroltam feleslegesen a rohanó másodperceket további gondolkodással. Kinyújtottam kezemet, hogy belé kapaszkodjak, még azelőtt visszafordítva, hogy egyáltalán messzire juthatott volna, Ő pedig a legapróbb ellenkezést sem mutatta, miközben visszahúztam magamhoz, gyengéd határozottsággal a pultnak szorítva fenekét. Vigyora minden kimondatlan kérdésre választ adott, és ahogy ajkaiba harapott, újra éreztem végigszaladni testemben azt a kellemes felvillanyozódást és bizsergést, a gyomrom pedig, ami időközben dióméretűre zsugorodott, feszülni kezdett a feléledő vágytól. Egy pillanatra sem akartam lehetőséget adni neki, hogy megpróbáljon újra kereket oldani, karjaim börtönbe zárták testét, de végig sziklaszilárdan tartottam tekintetét, mintha így akartam volna kiolvasni szemeiből, hogy vajon készül-e újabb csalafintaságra. Őt ismerve, kicsit sem lepett volna meg.
Ruháit fenyegetve nyúltam a feneke alá, miután ujjaim végigzongoráztak oldalán, és miközben egy sejtelmes kis vigyor ült ki arcomra, már emeltem is, hogy a pultra ültessem, és mint aki tényleg minden másodpercet ki akar használni, már nyitottam is szét lábait, hogy közéjük férjek. Combjainak forrósága birizgálta a csípőmet, de még ennél is közelebb vágytam hozzá, szorosan melleihez préselődve, és hajába csimpaszkodva vontam Őt ajkaimra, nyelve össze is akadt az enyémmel, a szenvedély pedig, amit mindeddig próbáltam magamba fojtani, legalábbis késleltetni, már utat is tört magának, ezen pedig kicsit sem segített, hogy szavaimra egy harapással reagált. Pontosan tudta, milyen hatást gyakorolt rám az ilyesmi, olyan volt, mint pont az I-n egy hosszadalmas játszadozás után, mikor már tényleg azt tűzte ki célul, hogy kizökkent a masszív elhatározásomból.
Levegő után kaptam, nyelve egyet, ahogy lassan hátradőlt a pulton, elterülve szemeim előtt, a vér pedig, ami eddig forró lávaként zúdult szét ereimben, most egyetlen pontban összpontosult testemben. Kiszáradt a torkom, és csak nagyon nehezen tudtam elpillantani róla, akkor is csak azért, mert lábával ingerlően a mellkasomhoz ért, én pedig egy fejcsóválást követően reflexből bokája köré fontam ujjaimat. Mégsem válaszoltam a szándékos hergelésére, mert ahogy elnyúlt a pulton és kényelembe helyezte magát, szinte rögtön magára vonzotta tekintetemet a bátor kezével, ahogy saját magán simított végig vele, melleinél állva meg, én pedig mindennél jobban szerettem volna az ujjai helyében lenni. Hiába próbáltam nyelni, nedvesíteni a torkomat, újra és újra kiszáradt, fejemben azonban még mindig visszhangzott az alvásról tett megjegyzése. - Kurvára nem fogsz aludni - bukott ki belőlem halkan, tekintetem ugrált íriszei és keze között, miközben lentebb hajoltam, ezzel egyidejűleg pedig emelni kezdtem az előbb foglyul ejtett lábát, apró csókokkal borítva be vádliját, úgy alakítva mozdulataimat, hogy egy szélesebb terjeszre ösztökéljem, de mire csókjaimmal egészen a térdéig értem, el is engedtem lábát, csak hogy ezúttal lábai köré fonódjanak karjaim, így húzva egész testét magam felé, pimasz vigyort címezve neki, mert biztos voltam benne, hogy váratlanul érte a mozdulat. - Szerintem annyira nem volt olyan szörnyű ez a lötty - engedtem el egyik combját, csak hogy felmarkoljam az üveget, ártatlan pislogással futva át a címkéjét, de ez inkább szolgált időhúzásra. - És valamire még nem ittam - vált khívóvá a pillantásom, még jobban fölé hajolva, a köldökéhez emelve az üveget, óvatosan öntve az italból, de ahogy túlcsordult, és egy-két csepp elindult lefelé a testén, már hajoltam is oda, hogy nyelvemmel útjukat álljam, gyengéden nyalva le a hasa aljáig jutó cseppeket. - Innen még finomabb - mormogtam bőrébe, közben visszacsúsztatva az üveget a pultra, és míg nyelvem elindult felfelé, a köldöke irányába, tekintetem rabul ejtette az övét, nyelvem segítségével kortyolgatva ki köldökéből az alkoholt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 23, 2022 4:38 pm

Honeymoon as a Smolensky

Koccintásra emelem a poharam, de a miértjét inkább Rá bízom, tőle kérdezem, mire is igyunk pontosan, Ő pedig meglepő módon egész édes dolgokat mond ahelyett, mint amire számítok, mint mondjuk, hogy milyen jó bennem lenni és társai. Nem is tudom szó nélkül hagyni, mennyire jól esik, valahányszor ilyen édesen megnyilvánul annak ellenére is, hogy tudom, nem igazán az a fajta, aki tud és szeret az érzéseiről beszélni. Épp ezért jelentik nekem az egész világot az ilyen szavak és az a mosoly, ami az arcán virít közben, amivel kicsit közelebb is csalogat magához. -Sok mindenre ihatnánk végül is.- vonok vállat finoman, lágy mosollyal ajkaimon, de aztán lehúzom a kitöltött italt, ami kellőképpen végig is égeti a torkomat és a nyelőcsövemet, de Dimitriynek persze, meg se kottyan, csak a torkát köszörüli tőle, amitől megint, csak mosolyognom kell. Mondjuk, nem is értem, hogy mit vártam egy ruszkitól.
A játékot azonban folytatom, gyengéd csókot lehelek vállára, miközben kihangsúlyozom, hogy én most bizony elindulok felöltözni, ami gyanús, hogy nem fog tetszeni neki, mégis úgy lódulok meg a szekrény felé, mintha halvány fogalmam sem lenne arról, mennyire nem lesz ez az ínyére. Mintha nem élvezném, mikor hallom a sóhaját vagy épp azt, amikor keze karomra fog és gyengéden visszahúz egész a pultig tolva testével. Egy pillanatig sem próbálom leplezni a vigyoromat, csak finoman ajkamba harapok, ahogy karjai édes börtönbe zárnak a pultnál, beleborzongva az érzésbe, ahogy ujjai végig zongoráznak két oldalamon, tekintetem azonban le sem veszem arcáról egyetlen pillanatra sem.
Még akkor sem, amikor a ruháimat fenyegeti, a gondolattól pedig, hogy képes lenne bármelyiket letépni rólam, libabőrös leszek, mert konkrétan tudom, hogy tényleg megtenné, de ennek ellenére továbbra is mosolygok tekintetét kutatva. Egész addig, míg fenekemre nem csúsztatja tenyereit, míg meg nem emel, hogy a pultra ültessen, mert ekkor már képtelen vagyok magamba fojtani egy kéjes sóhajt, miközben karjaimat finoman nyaka köré fonom. Combjaim közé fészkeli magát, tekintete szín tiszta vágyról árulkodik, miközben arcom élén simít, hajamba túr, de mielőtt bármit is mondhatnék, mielőtt megmukkanhatnék, olyan forró csókkal forr ajkaimra, hogy az egész testem beleborzong.
Sóhajtva, hajába túrva simulok hozzá, forró bőre perzseli bőrömet, ahogy mellkasa egészen melleimnek feszül, nyelvem mohón űzi nyelvét, a vérem meglódul ereimben a vágytól, amiről az Ő teste is árulkodik, de aztán kiszakad csókunkból és folytatja a korábbi eszmefuttatását, minek hallatán az én ajkaimon is buja mosoly jelenik meg. Mielőtt azonban bármit is tennék, közelebb hajolok hozzá, nyelvem pimaszul végig húzom ajkain és bele is harapok az alsóba, végül ördögi vigyorral ajkaimon tekintetében fúrom íriszeimet. -Mármint, így gondoltad?- duruzsolom halkan, ahogy lassan hátra dőlök, elterülök a hűvös felületen, karjaimat pedig fejem fölé hajtom és egyiket kényelmesen a fejem alá is helyezem. -Vagy úgy értetted, hogy lefeküdhetek aludni?- incselkedek halkan, gyengéden alsó ajkamba harapva, miközben egyik combom fentebb húzom és lábam mellkasára csúsztatom kacér mosollyal figyelve arca minden rezdülését.
A szívem, már most vadabbul dübörög mellkasomban, a pult hűvössége pedig pillanatok alatt elillan bőröm forróságától, nyelek is egy nagyot, miközben Őt nézem, kezemmel pedig incselkedőn végig simítok magamon nyakamtól indulva egészen mellemig, amin ott is felejtem kezemet továbbra is saját ajkamba mélyesztve fogaimat. Iszonyúan felizgat a látványa, a tekintete, még akkor is, ha netán tényleg az ágyba akart inkább parancsolni, bár az, ahogy végig mérte az imént a pultot, nem ezt sugallta. Inkább úgy sejtem, hogy arra a megterített asztalra vágyik, amivel legutóbb próbáltam csillapítani az éhségét.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Jún. 23, 2022 8:26 am

Egy ideig bűvöltem a pohárba töltött italt, mintha már ennyiből megállapíthatnám, mégis mivel kísérletezünk épp, de voltaképpen bármit elfogadtam volna, még akár azt is, ha ezúttal inkább a biztos pályát választja, és vodkát öntött volna a poharakba. A színe és illata alapján végül nem jutottam vele dűlőre, szavai alapján pedig már biztos volt, hogy tévútra vittek a megérzéseim, de mielőtt belekortyoltam volna, azon kezdtem gondolkodni, vajon mire is emelhetnénk a poharunkat. Nyilván azzal leptem volna meg legkevésbé, ha előálltam volna valami pofátlan, igazán szemtelen megjegyzéssel, jó ideig ott is volt a nyelvem hegyén egy pajzán mondat, de ahogy tekintetem újra és újra végigszelte a kettőnk között kialakított távolságot, inkább eszközként kellett tekintenem arra a lehetőségre, amit a tószt által adott a kezembe, Ő pedig fenn is akadt a csalin, rögtön szóvá téve, hogy imádja a bókjaimat. - Mintha már említetted volna. Csak más szavakkal - vigyorodtam el jókedvűen, miközben úgy tettem, mintha nem vettem volna észre a kettőnk közötti csökkenő távolságot, tekintetem szüntelenül arcát figyelte, a szája körül elterülő gyengéd, lágy mosolyt. - Persze, ihatnánk arra is - nevettem fel halkan, egyetlen másodpercre bele is harapva saját ajkamba, mert bár tudtam és éreztem, de soha nem mondhatta elégszer, hogy szeret. Minden porcikája boldogságról árulkodott, még ha az imént futólag bele is pirult kedveskedő szavaimba, de a végső elégedettség csak akkor szántott végig rajtam, mikor megállt mellettem, és bár kétségtelenül aljas voltam, hogy kihasználtam a szívéhez vezető utat, de a cél szentesítette az eszközt. Ettől még nem volt kevésbé igaz, amit mondtam neki, mert bármennyire is változzak meg, és bármennyire is férkőzzön a bőröm alá, még úgy sem lennék képes színlelni ezt a parázsló, szenvedélyes szerelmet, és bíztam benne, hogy ha lebukik a kis tervem, ez azért megfelelő mentség lesz.
Miután poharaink találkoztak, anélkül, hogy levettem volna róla szemeimet, belekóstoltam az általa választott italba, és míg Ő inkább eltolta magától a poharat, köhécselve párat, én elég jól viseltem azt a maró érzést, ahogy az alkohol lecsúszott torkomon, a végén viszont még belőlem is kiváltott egy határozott, reszelős torokköszörülést, miközben a testem kivételesen nem a lángoló vágy miatt forrósodott fel, hanem az ismeretlen ital vágott végig rajtam, egy kis sóhaj után viszont csak megvontam vállaimat. - Rosszabbra számítottam - ismertem be csalafinta vigyorral, közben magam is a pultra csúsztattam a poharat, amiben még maradt egy kortynyi, de ahelyett, hogy megült volna a fenekén egy pillanatra, már rögtön szemezni kezdett a szekrénnyel, ezzel előcsalva belőlem egy újabb sóhajt, megspékelve egy lemondó szemforgatással is. Nem kellett különösen agyalnom a tényleges szándékain, lerítt róla, hogy nem az alváson jár az esze, az enyém pedig azóta máshol járt, hogy egyáltalán kiléptem mögötte a fürdőből.
Épp ezért nem is hagytam messzire jutni, elrugaszkodtam a bárpulttól, hogy karjába kapaszkodjak, a pimasz fény pedig, ami megcsillant tekintetében, csak egy újabb löketet adott arra, hogy elkezdjem Őt visszahúzni, meg sem állva addig, míg odavontam magamhoz, hátát szinte teljesen a pulthoz préselve, két karommal megtámaszkodva mellette, olyan közel hajolva hozzá, hogy tényleg csak pár centiméter választotta el ajkainkat, de egyelőre íriszeit fürkésztem, úgy merülve el bennük, mintha ezen keresztül akarnék vele beszélgetni. - Egyrészt, eszedbe ne jusson felöltözni, mert tönkreteszem az egész ruhatáradat - kezdtem bele, közben kezeim is éledezni kezdtek, ujjaim hegyével gyengéden végigborzolva mindkét oldalát, egészen le, a fenekéig, a mozdulat végén pedig már nyúltam is alá, hogy megemeljem, és felültessem a pultra, szinte azonnal utat törve magamnak, és beálltam combjai közé, így lesve fel arcára. Kezem ekkor már a haja körül játszadozott, gyengéd, mégis határozott mozdulattal túrva a tincsek közé, így vonva Őt ajkaimra, minden lehetséges mondanivalót beléfojtva egy tüzes, követelőző csókkal, miközben mellkasommal melleihez simultam, karjaim pedig átölelték derekát. - Másrészt - szakadtam ki hosszú pillanatok múlva a csókból, tudomást sem véve arról, hogy már ennyi is elég volt, hogy fekgyorsuljon légzésem. - Feküdni lefeküdhetsz, sőt, akartalak is kérni rá - jelent meg egy perverz vigyor ajkaim körül, közben tekintetem végighordoztam a pulton, amire ültettem, a gondolat hatására pedig szinte azonnal beharaptam ajkamat.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 22, 2022 8:05 pm

Honeymoon as a Smolensky

Magam sem értem, miért élvezem mindig ezt a játékot, amikor próbálok úgy tenni, mintha nem forrósodna fel a bőröm, már pusztán attól is, ahogy végig pillant rajtam, de élvezem. Pedig, mindketten tudjuk, hogy miként fog befejeződni, mi lesz a végkimenetel, ráadásul az a négy perc, amit ad nekem, igen csak határidő szagú, de valahogy ettől is, csak még jobban forr a vérem. Hiszen, sosem tudom, hogy mi lesz akkor, ha megunja a játékot, ha letelik az a négy perc, az egyetlen biztos dolog az egészben mindig az, hogy elakad tőle a lélegzetem, bármit is műveljen velem, bárhogy is feszüljön nekem a testével, mert már a csókjától is elkocsonyásodik mindig a térdem, ha pedig eszembe jut, hány olyan hely van még a lakosztályban, ahol vele együtt akarom átélni a gyönyört, csak ront a helyzeten.
Mégis kitartok a szerepem mellett, miközben ital után kutatok a hűtőben, állva izzó tekintetét, amivel minden mozdulatomat nyomon követi, végül választok is egy számomra ismeretlen italt, amire rá is bólint. -Igen, de azt legalább, már tudjuk, hogy milyen.- vigyorgok rá, mikor a vodkát említi, de közben már töltök is két pohárba a választott italból, kicsit meg is szimatolom, de amikor azt mondja, hogy bornak tűnik, ismét szemügyre veszem az üveget. -Annak elég erős lenne. Ez valami rövid ital akar lenni.- kuncogok vicces fintorral, de már emelem is felé a poharat, hogy koccinthassunk, előtte azonban kikérem a véleményét, hogy mire is kellene most innunk.
Arra számítok, hogy elvicceli az egészet, vagy mond valami őrülten pimasz dolgot, de ehelyett tekintete és mosolya érzelmesebbé válik és a mai napra emeljük poharunkat végül, vagyis arra, hogy ehhez hasonlóban, még lehessen részünk. De nem áll meg ennyinél, még tovább fokozza inkább édes, hízelgő szavakkal, amikkel mosolyt csal arcomra, ajkamba harapok finoman, miközben túlcsordul bennem a szerelem és nagy eséllyel vöröslik az egész fejem. De egyáltalán nem bánom, lássa csak rajtam, mennyire jól esik az, amit mond és, hogy mindezt érezteti is velem nap, mint nap. -Mondtam már, mennyire imádom, amikor bókolsz?-duruzsolom halkan, a pohár felett vigyorogva, kicsit közelebb  somfordálva hozzá. -De ennyi erővel ihatnánk Rád is és arra, milyen őrülten szeretlek.- vigyorodok el, ahogy mellé érkezem megtámaszkodva magam is a pulton, tekintetem lágyan vetül arcára, de a benne rejlő szerelem mellett ott honol ez a fojtogató vágy is, amit kétlem, hogy valaha is ki tudna irtani bárki.
Végül összekoccintom poharainkat, még akkor is, ha kissé bizonytalan, hogy mire is iszunk, az italból kortyolok egy nagyot és próbálom fintorgás nélkül átvészelni, ahogy végig marja a nyelőcsövemet, de köhintek párat, ezt a reflexet nem sikerül leküzdeni. -Hát azért...elég erős, akármi is ez.-nevetem el magam, miután sikerül levegőt vennem, a poharat pedig leteszem a pultra és kellő távolságba is tolom, mert nekem valószínűleg épp elég volt ebből ennyi is kóstolónak. -Megyek, felveszek valamit. Lassan feküdni kellene.- szólalok meg végül, gyors, lágy csókot lehelve vállára, próbálva elrejteni pimasz mosolyomat, ahogy újra magamra öltöm a szerepemet, pedig egyetlen zsigerem se vágyik arra, hogy aludjak, de a játék kedvéért a szekrény felé indulok, mintha tényleg azon lennék, hogy alváshoz készülődjek. Na nem, mintha ahhoz fel kellene vennem bármit is, mert ha nem is éjjel, de reggel úgyis lehámozná rólam, most viszont remélem, hogy el se jutok odáig, hogy felvegyek bármit is.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 22, 2022 6:19 pm

Nem cáfoltam rá magamra, mikor lerántottam róla a törülközőt, azzal már inkább szolgáltattam meglepetést, hogy ezt követően nem nyúltam rögtön utána, csak hogy magamhoz vonjam Őt, onnan folytatva a megkezdett kis játékot, éppen ott, ahol a zuhanyzóban abbahagytuk. Bár az is megfordult a fejemben, hogy tovább folytatja a incselkedést, és következő lépésként kivesz valami felesleges hálóruhát, az anyag sorsa pedig ismert lett volna mindkettőnk előtt. Meg is könnyebbültem, mikor inkább a minibár felé vette az irányt, komótos léptekkel követtem egy ideig, elégedett vigyort villantva, mikor visszakérdezett, hogy miért éppen négy percről beszélgetünk. - Ki tudja? - kérdeztem felvont szemöldökkel, úgy viselkedve, mintha tényleg fogalmam sem lenne arról, mi is lesz négy perc múlva, de az arcomon elterülő vigyor bizonyára elárulta sunyiságomat. Olyan volt ez, mint a vadászat, itt állt előttem a prédám, Ő is és én is pontosan tudtuk, hogy mi fog következni, de hogy miként vagy hogy pontosan mikor, azt csak egyikünk tudta, és az jobbára én voltam, és nem is nagyon akartam kihúzni Őt a bizonytalanság árnyéka alól.
Tekintetünk újra és újra találkozott, közben lassú mozdulatokkal törölgetni kezdtem magamat a megszerzett törülközővel, de nem hagytam függőben kérdését az italra vonatkozóan. Nem akartam vizet iszongatni, valami erősebbre vágytam anélkül, hogy teljesen a fejembe szállna az alkohol, ezt a veszélyt azonban még én sem gondoltam komolyan, azok után pedig pláne nem, hogy vodkával keltem és feküdtem az elmúlt három évtizedben. - Jó lesz - biccentettem, mikor előhúzott egy üveget, majd miután átolvasta a címkét, letett mellé két poharat a pultra. Kibukott belőlem egy kis sóhaj, mikor töltött mindkettőbe, de a távolságot még így is gondosan megtartotta tőlem, mintha tényleg attól félt volna, hogy azonnal utána kapok, ez a gondolat pedig csak tovább éltette a pofátlan vigyorgásomat. - Vodkát tudunk inni otthon is - vontam meg lazán vállaimat, kezembe fogva a poharat, de mielőtt belekortyoltam volna, hozzá hasonlóan megszagolgattam a tartalmát. - Bornak tűnik - tettem hozzá, közben meglötyögtetve a pohár aljában, de még azelőtt felpillantottam Iris-ra, hogy megízleltem volna. - Igyunk arra, hogy még sok ilyen nap legyen az életünkben - jegyeztem meg halkan, közben engedtem, hogy mosolyomba némi melegség költözzön, bár távol állt tőlem, hogy sokáig akarjak fürdőzni a szentimentalizmusban. - Bár szívem szerint minden tósztot rád mondanék - sóhajtottam fel elmélázva, gyengéd pillantást küldve felé, de nem is sejthette, hogy mekkora hátsó szándék lapul meg pillantásomban. Ugyan komolyan gondoltam minden egyes szót, elvégre képtelen lettem volna megjátszani azt a lángoló szerelmet, amit iránta éreztem, de az elsőszámú célom mégis az volt jelenleg, hogy közelebb csaljam magamhoz valamivel, és nagyjából már sejtettem, hogy milyen út vezet a szívéhez.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 22, 2022 3:03 pm

Honeymoon as a Smolensky

A szoba felé indulok, de végig pimasz mosoly bújkál ajkaimon, ami csak még jobban kiszélesedik rosszalló szavait hallva, de igyekszem eltüntetni, mikor felé fordulok, a lehető legártatlanabb ábrázatot varázsolom magamra, mintha nem élvezném olyan rohadtul azt, ha húzhatom az agyát, ha szándékosan borzolhatom a kedélyeit.
Nem is hagyja magát sokáig, a törölközőtől egy hirtelen mozdulattal szabadít meg, attól pedig, ahogy meg szólal és ahogy többször is végig vezeti rajtam parázsló tekintetét, egészen libabőrössé válok, míg eljutok a kis hűtőig. -Miért épp négy percig? - kíváncsiskodok mosolyogva, aztán kecses mozdulatokkal előhalászok magamnak egy üveg vizet, amit aztán továbbra is a legártatlanabb arccal emelek ajkaimhoz. Nem kis önuralmat igényel ez tőlem, mert attól, ahogy engem néz, szívem szerint eldobnám azt a hülye üveget és magamhoz vonnám egy forró csókra, hogy megmutassam, mire szomjazom még mindig, de inkább Őt is megkínálom valamivel tovább játszva a szerepemet, miszerint véletlenül sem áll szándékomban pimaszkodni a drága férjemmel.
Pár pillanatig még nem mozdulok, inkább a törölközőt figyelem, miként simul újra és újra testére, ahogy leitatja magáról a kósza vízcseppeket, de aztán a hűtő felé terelődik ismét a figyelmem, viszont most már inkább leguggolok elé, hogy alaposan felmérjem a kínálatot. A szavai cseppet sem arra utalnak, hogy vizet szeretne kortyolgatni, én pedig alaposan meg is fontolom, mivel lepjem meg, bár közben olykor-olykor felé sandítok, ajkamba harapva, mosolyogva, mert valahányszor csak rá vezetem tekintetem, meglódul a vérem. Úgy néz rám, mint a zsákmányt becserkésző vad, mintha bármelyik pillanatban képes lenne rám vetni magát, ettől a gondolattól pedig teljesen eltölt az izgalom, mint amikor tudja az ember, hogy mindjárt történni fog valami, csak azt nem tudja, hogy pontosan mikor.
Halkan kuncogok, ahogy kiegészíti korábbi szavait, a "kérlek" hallatán ismét fel is sandítok rá, míg végül előhúzok egy üveg Calvadost és a címkét olvasgatva fordulok vele felé újra kiegyenesedve. -Ez elég jónak tűnik.- lépek hozzá közelebb, szabad kezemmel magamhoz véve két poharat, amit óvatosan le is teszek elé, majd töltök mindkettőbe egy keveset. -Nem tűnik gyenge italnak. Talán, megteszi vodka helyett ez is.- pillantok rá mosolyogva, huncut fénnyel tekintetemben, de továbbra sem lépek túl közel hozzá, mintha szándékosan tartani akarnám Tőle a távolságot, pedig valójában semmi másra nem tudok gondolni, mint hogy magamon érezzem teste melegét. A gondolat azonban, hogy mennyire az agyára megyek valószínűleg ezzel, jó kedvre derít, továbbra is fenntartja ajkaimon azt a szemtelen mosolyt, ami nyilvánvalóvá teheti számára, mennyire nyeregben érzem magam. Pedig, egyébként nagyon nem, mert tudom, hogy egyetlen pillanat alatt fordíthat a felálláson és könnyen én lehetek az, akinek az agyát húzzák. -Remélem, jót választottam. Nem ittam még ilyet.- nyúlok az egyik pohárért, kicsit bele is szimatolok a perem fölött tartva arcán tekintetem, végül felé emelem, hogy koccinthassunk. -Mire igyunk?- kérdezem halkan, mosolyogva, akaratlanul is végig húzva nyelvem alsó ajkamon, mert bármennyire is próbálok most az itallal vagy akármi mással foglalkozni, valójában még mindig pezseg a vérem azok után, ami a zuhanyzóban történt. Úgy érzem, képes lennék felfűteni ezt az egész lakosztályt és akármilyen hűs is a kezemben tartott ital, az sem fog segíteni ezen.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 22, 2022 6:21 am

Egész őrületes módon fordította ellenem a meglepetés erejét, de testem még hosszú másodperceken át lüktetett az átélt orgazmus után, ez pedig elég egyértelmű jele volt annak, hogy mennyire élveztem ezt a be nem tervezett kitérőt. Ahogy tisztulni kezdett előttem a kép, már intenzívebben éreztem a fájdalmat ajkamban, amit a saját harapdálásom okozott, karjai körbeöleltek, puha ajkaival pedig nedves hátamat becézgette, még mielőtt újfent ellépett volna tőlem, előtte még kicsit tényleg fektetve időt a fürdésre is. Annyira azért már ismert, hogy tudja, nálam a fürdés nem az este végét jelentette, bár még soha nem éreztette, hogy ezt egy pillanatig is bánná.
Tekintetem követte lépteit, először csak oda-odanézve, majd én is megfordultam és kiléptem a zuhanyzóból, de ahelyett, hogy a törülköző után kaptam volna, inkább követni kezdtem lépteit, közben már rosszallóan fejet csóválva, megbúvó sunyi vigyorral a szám szélében. Túl nyilvánvaló volt, hogy még Ő sem gondolta komolyan a magára csavart törülközőt, mindenesetre arra tökéletes lehetőséget teremtett, hogy behozzam a lemaradásomat, és az anyagba kapaszkodva lerántsam róla, ezzel pedig ismét elém tárult csupasz testének látványa. - Pont így szeretem - szólaltam meg némi nézelődés után, nem is leplezve, hogy mennyire tetszik, amit látok, pedig már számtalan alkalommal volt időm megcsodálni távolról és jóval közelebbről is, mégsem tudott jóllakni a tekintetem. És ezt a tudtára is adtam, ahányszor csak végignéztem rajta azzal a szemérmetlen csillogással szemeimben.
Csak akkor fordult el ismét, mikor hátával elért a minibárig, ki is vett onnan egy üveg vizet, én pedig tisztes távolságban álltam meg tőle, annak ellenére, hogy minden vágyam volt börtönbe zárni Őt, de talán az én terveimre is ráfért egy kis módosítás. Szavaival amúgy is csak tovább ingerelt, arcomra valószínűleg ki is ült, hogy legalább ezer olyan alkalmat tudnék felsorakoztatni egymás után, amikben szándékosan hergelt fel, hol egész kellemes céllal, hol kevésbé. Azt viszont nem is sejtette, hogy milyen hatással van rám a megjátszott ártatlansága, miközben tekintetében egyértelműen ott lobogott a bujaság tüze, ami rögtön lebuktatta a kis játékát. - Úgy teszek, mintha elhinném. Úgy nagyjából négy percig - válaszoltam, én azonban vele ellentétben kicsit sem ártatlankodtam, már ami a szavaimat vagy éppen a telhetetlen tekintetemet illeti, újra és újra tüzetesen végigmérve, még azt a kibaszott üveg vizet is követve, ahogy ajkaihoz emeli. - Kérek, igen - biccentettem aztán, mintha csak beleolvadtam volna az Ő játékába és annak szabályaiba, pedig amúgy eszembe sem jutott. Még közelebb léptem, de ahelyett, hogy rögtön mögé somfordáltam volna, inkább megtámaszkodtam a közeli bárszéken egyik kezemmel, közben elkezdtem magam törölgetni a frissen megszerzett törülközőjével. - Lepj meg - böktem állal a minibár felé, ezzel burkoltan közölve, hogy ital gyanánt én inkább valami erősebbet kérnék víz helyett, majd mint aki jól végezte dolgát, a bárpultra dobtam a törülközőt, és én is elengedtem a bárszéket, csak hogy a pultra könyökölhessek, úgy fürkészve mozdulatait, mint aki a megfelelő időzítést várja, ezzel teremtve meg újra azt a kellemes, idegtépő bizsergést és várakozást kettőnk között. Mert afelől kétsége sem lehetett, hogy nem iszogatni szeretnék az este hátralevő részében. - Vagy inkább hozd az egész üveget - vontam egyet vállaimon ártatlankodó kis grimasszal, szinte reflexből végignyalva alsó ajkamat. - Kérlek - tettem hozzá sunyi vigyorgással.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 21, 2022 8:26 pm

Honeymoon as a Smolensky

Amikor a fürdő felé indultunk, már akkor egyértelmű volt valószínűleg mindkettőnknek, hogy a fő cél valószínűleg nem az lesz, hogy jól nevelten megmosakodjunk, majd pizsamát húzzunk magunkra és aludni térjünk. Nem is hiszem, hogy valaha képes lennék úgy ácsorogni mellette a zuhany alatt, hogy ne jutna legalább az eszembe kiélvezni a helyzet adta lehetőségeket, ha nem is váltanánk netán valóra őket, és most is idő közben fundáltam ki a tervet, miként fogok buja nyögéseket előcsalogatni belőle, nem konkrétan ezzel a gondolattal sétáltam be ide. Túl csábító volt, ahogy előttem ácsorgott a forró bőrén végig gördülő vízcseppekkel, bár most, ahogy levegő után kapkodva, remegő lábakkal áll előttem, miután lassacskán visszatalál hozzám a gyönyör édes világából, mindenképpen a legcsábítóbb dolog számomra.
Egyszerűen nem tudok betelni Vele és mindazzal, amit életre keltett bennem és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még ezek után se tudok csak úgy elszakadni tőle, míg Ő hűsíti magát a víz alatt, én határa lehelek gyengéd csókokat és, csak mindezek után öblítem le magam rendesen. Nem hagyva ki természetesen a lehetőséget arra, hogy incselkedjek Vele picit bókja hallatán, mintha egyébként nem lennék teljesen biztos benne, hogy nem csak a szám az, amit imád bennem. Akkor nem jegyzett volna el ma este és egy gyengéd, szerelmes pillantással nyugtatom meg afelől, hogy teljesen tisztában vagyok ezzel. -A szám is imád Téged.- vigyorodok el finoman végig húzva nyelvem alsó ajkamon, de aztán kilépek a zuhanyzóból és magam köré tekerek egy törölközőt, mintha ezzel is, csak az oroszlán bajszát akarnám húzgálni. Hiszen tudom, mennyire nem szereti, ha bármit is magamra aggatok, mint ahogy azt sem, ha csak úgy elsétálok tőle, bár most megközelítőleg sem olyan a hangulat köztünk, mint jó párszor a múltban, amikor magam mögött hagytam. Most vigyorogva, pimasz tekintettel teszem, de volt olyan is, amikor tajtékzottam a dühtől.
Pillanatokkal később, mögém ér annyira, hogy megfosszon a törölközőtől, én pedig kuncogva fordulok felé, hogy a további utat háttal próbáljam megtenni, bár dorgáló szavai hallatán egészen lelassítok és félre biccentett fejjel, ártatlan tekintettel, mintha nem is igazán érteném a feltételezését, rábámulok. -Nem értem, mire gondolsz, édesem.- sóhajtok megjátszott értetlenséggel, de tekintetemben ott lappang a huncutság, ahogy lassan tovább hátrálok egész a minibárig, amihez azért már kénytelen vagyok odafordulni, ezzel ismét a hátamat mutatva Dimitriynek, hogy kecsesen lehajolva a hűtőhöz, elő húzzak belőle egy üveg vizet.-Soha nem hergelnélek szándékosan.- kúszik ajkaimra kacér, buja mosoly, miközben felé sandítok, felegyenesedek és le nem véve róla szememet, kortyolok az üvegből. -És egyébként is, nehezen tanulok. Kérsz egy italt? - biccentek a hűtő felé szelíd mosollyal, mintha én lennék az ártatlanság mintaszobra, de tekintetem közben a lehető legpimaszabb fénnyel ragyog és akaratlanul is beharapom alsó ajkam, miközben nedves testén végig pillantok.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 21, 2022 6:36 pm

Úgy beszélte a testem nyelvét, ahogy előtte még senki más, bár ehhez is egy elég rögös út vezetett, mégsem bántam meg, hogy lehetőséget adtam neki erre. Ránk. Mindaz, amit kiváltott belőlem, jóval több volt, mint amit szavakkal ki lehet egyáltalán fejezni, talán éppen ezért gyűlt meg a bajom azzal, hogy beszéljek az érzéseimről vagy úgy bármiről, ami vele volt kapcsolatos. Nem mondani, hanem tenni és bizonyítani akartam, rászolgálni a bizalmára, a szerelmére, és bebizonyítani, hogy ha nem is vagyok tökéletes, de megérdemlem Őt és az életet, ami még előttünk állt. És ami a cselekvést illette, Ő sem maradt benne adós, és ahogy ajkai közé fogadott, nyelve pedig járni kezdte azt az édes, kínzó táncot, nem is akartam megállítani. Minden létező értelemben vágytam rá, és bár ígéretes tervekkel követtem Őt korábban a fürdőszobába, de hülye lettem volna itt és most megállítani, arra hivatkozva, hogy nem ezt képzeltem el. Momentán nem is érdekelt más, egyedül az, amit művelt velem forró, mohó ajkaival, incselkedő nyelvével, és el is engedtem magam, hagyva, hogy összecsapjanak fejem fölött a hullámok fürge nyelvének köszönhetően, és ahogy egyszer-egyszer teljes mélységében a szájába engedett, nem is voltam képes csendben maradni. Hosszú, tompa nyögések és sóhajok buktak elő belőlem, tovább markolva hajtincseit, csípőm pedig újra és újra mozdult, úgy mozogva ajkai közé, mintha éppen benne mozognék.
A feszített tempó meghozta a gyümölcsét, összeszorítottam szemeimet, ahogy a mámor végigmarta a gerincemet, teljes testemben megfeszültem, ajkai közé lüktetve, néhány kisebb, ösztönös mozdulattal még szájába mozogva, miközben még mindig nem voltam képes levegőt venni. Szinte vágytam arra, hogy valaki a nyakamba borítson egy vödör hidegvizet, annyira lángoltam, és ha a víz nem folyt volna végig rajtunk, Ő maga is láthatta volna, mennyire megizzasztott azzal, amit művelt velem. Ösztönösen nyúltam a csap után, még érezve magamon nyelve finom simogatását, amit egy kis csiklandozó érzés követett, és miután leöblítettem arcomat, tekintetem újra kutatni kezdett az övé után, de ki sem tudtam volna kerülni azt az elégedett csillogást, ami ott időzött azokban a gyönyörű íriszekben, de mielőtt bármit is léphettem volna, mögém lépett, és átkarolt. Olyan forró volt a bőre, mint az enyém, így olvadva ölelésébe, de incselkedő szavaira halkan fel kellett nevetnem, közben megforgatva szemeimet. - Mindent imádok rajtad, de most a szád megdicsérése tűnt idevalónak- vigyorodtam el, még ha nem is láthatta, és ugyan nem fordultam felé, de sejtelmesen hátrapislogtam, így mérve fel, hogy éppen mit is csinál. Már azon túl, hogy hátat fordít nekem, még egy kis időt eltöltve a fürdőzéssel, és így tettem én is, lecsutakoltam magamról azt a kevés tusfürdőt, amit korábban Ő kent szét a mellkasomon, egy halk sóhajjal összegezve, hogy időközben kilépett a zuhanyzóból.
Nem is kellett nekem sem kétszer mondani, elzártam a csapot, és meg is fordultam, még a zuhanyzóból nézve végig, hogyan öleli körbe testét egy törülközővel. Csak ezután léptem ki én is, szinte lépésről lépésre követve azt az útvonalat, amit Ő jelölt ki nedves lépteivel, de vele ellentétben én nem bajlódtam törülközővel. Ajkamba haraptam, miközben szándékosan lemaradva követtem Őt, kilépve a fürdőszobából, viszont csak az utolsó pár lépésnél gyorsítottam, kezem pedig már nyúlt is utána, csak hogy egy váratlan mozdulattal elkapjam a törülközője egyik szélét, és egy határozott rántással ki is bontottam az anyagból.  - Még mindig nem tanultad meg, hogy ne fordíts nekem hátat. Vagy direkt csinálod? - kérdeztem felvont szemöldökkel, a törülközőt markolászva ujjaim között, de Őt még szándékosan hagytam menekülni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 21, 2022 3:49 pm

Honeymoon as a Smolensky

Nem hiszem, hogy épp az járt volna a fejében, amikor a csempéig tolt, mint ami végül vár rá érintésem és csókjaim által, de egy pillanatig sem látom rajta, hogy annyira bánná, amiért belerondítok a terveibe, tekintete vágyakozva követi minden apró mozdulatomat, ahogy lassan elé ereszkedek,  ahogy nyelvem húzom végig rajta incselkedve, míg végül ajkaim közé engedve, így csalogatva elő belőle az imádott hangokat.
Érzem, ahogy megfeszülnek izmai, ahogy megremeg attól, amit Vele művelek és ezek a reakciók mind, csak még jobban felbátorítanak, még odaadóbbá és mohóbbá válnak mozdulataim. Keze finoman hajamba markol, szinte küszködve keres támaszt a csempénél, testén érezhetően végig robog újra és újra a borzongás, mindez pedig engem sem hagy cseppet sem hidegen és kétlem, hogy valaha is így lenne. Őrjítő érzés ilyen élvezetet okozni neki, látni rajta, mennyire kikészítem minden egyes mozdulattal, hallani édes hangjait, miközben csípője finoman ajkaim közé mozdul, mintha már bennem mozogna.
Már én magam is teljesen be vagyok zsongva, levegő után kapkodok pár pillanatig, míg játékosan ingerelem nyelvemmel, de aztán tovább kényeztetem és talán mohó mozdulataim elég árulkodóak, mennyire nem tervezem, hogy leálljak. Érezni akarom, ahogy ajkaim közé lüktet, megremeg erős, izmos teste, ahogy elgyengül tőlem pár pillanat erejéig, teljesen átadva magát a gyönyörnek és nekem, amire nem is kell sokáig várnom, mert hamarosan egy öblös, mélyről jövő nyögés kíséretében, mindez be is következik.
Végig fut rajtam a bizsergés attól, ahogy Ő elmegy, ahogy elborítja mindenét az extázis, nyögve teszek még pár lassú, kényeztető mozdulatot, gyengéden húzva végig nyelvem  rajta, kezem reszkető combjára simít és buja, elégedett mosollyal sandítok fel rá, miközben Ő már a vízzel babrál.
Felegyenesedek, háta mögé lépek és finoman átölelve lehelek édes csókokat izzó bőrére, hasán teszek pár cirógató mozdulatot, elvigyorodva szavain, de végül eleresztem és pár pillanatra én is a víz alá dugom a fejem, hogy a bennem tomboló vágyat valamennyire visszaszorítsam. -Aha. Szóval, csak a számat imádod.- jegyzem meg halkan, incselkedve, mintha ez valóban annyira sértene egy pillanatig is, pedig valójában iszonyúan elégedett vagyok minden alkalommal, amikor így nézhetem végig, miként söpör végig testén a gyönyör és csalogat elő belőle ilyen mámoros hangokat. Háttal fordulok aztán neki és a vízsugárnak is, hogy a hajamat még alaposan kiöblítsem, de ajkaimon még mindig pimasz vigyor ékeskedik és akkor sem tűnik el onnan, mikor kitörölgetem szemeimből a vizet. -Na, most már mindketten tiszták vagyunk.- duruzsolom halkan, szemtelen mosollyal pillantva rá, majd kidugom fejem a kabinból és, miután felkutatom tekintetemmel, merre lehetnek a törölközők, már lépek is kifelé, mint aki jól végezte a dolgát.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Jún. 21, 2022 6:21 am

Nem igazán volt kérdéses, hogy mire megy ki a játék, nem tudtunk rácáfolni saját magunkra, a poénos dorgálás pedig inkább csak késleltette az elkerülhetetlent, semmint megszüntette volna. Nem is tudtam volna elképzelni olyan helyzetet, ahol szánt szándékkal akarnám leállítani vagy elutasítani, holott minden kibaszott pillanatban erre vágytam, a testem pedig egyszerre volt áruló és tettes társ, mert szinte azonnal elárulta neki, mennyire a hatása alatt állok jelenleg is. A közös fürdés már inkább volt egy újabb őrületes extázis hívószója, mint ténylegesen a fürdésé, és ha a testem tisztább is lett, hát a fantáziám legalább annyira mocskos maradt, mint az övé, ezen pedig amúgy sem tudott volna segíteni egy kis melegvíz némi habbal.
Felülírta a terveimet, mikor először a csempéig hátrált csókunkból, majd ahogy ujja határozott ösvényt rajzolt, keresztül a testemen, nem kellett neki bíztatás, hogy ajkaival is kövesse a kijelölt utat, én pedig abban a pillanatban engedtem el az általam megírt terveket, mikor rám markolt, az érzéstől pedig végigfutott rajtam a már jól ismert, kellemes bizsergés. Bármit is akartam csinálni vele, már nyilvánvalóvá volt, hogy várhat, amúgy sem lettem volna képes másra koncentrálni azok után, ahogy végigvezette rajtam nyelvét, én pedig abban a pillanatban talán még könyörögni is képes lettem volna azért, hogy végre érezzem magam körül feszítő, tüzes ajkait. A gondolattól már ezer fokon égtem, szinte lángoltam, egyre mohóbb vágyat érezve iránta, egyre keményebbé válva nyelve alatt, a fájdalom viszont, amit saját harapásommal okoztam ajkamban, nem csillapította azt a lüktető lávafolyamot, ami elöntötte általa a testemet.
Hirtelen vágyni kezdtem arra a hűvös érzésre, ami eddig áradt a csempéből, de ekkor már a támaszkodó tenyerem alatt is csak a hőséget éreztem, mintha egyetlen csettintésre tűnt volna el mindenhonnan a józanságot adó hűvösség, ujjaim haja után kaptak, egy mélyről feltörő, elnyújtott nyögéssel adva át magam az érzésnek, mikor forró ajkai közé fogadott. Ösztönösen csuktam le szemeimet, hosszú másodpercekig élvezve ajkai mohó játékát, a jóleső szorítás pedig kísértetiesen emlékeztetett arra, amit benne, a testében éreztem, akárhányszor magamévá tettem. Hirtelen már nem tűnt olyan megbízhatónak egyik lábam sem, éreztem a reszketést saját izmaimban, a vérem testem egyetlen pontja köré gyűlt, az ösztön viszont ugyanúgy dolgozott bennem, mint eddig bármikor, és nem is tudtam tenni az ellen, hogy ne mozduljon meg a csípőm, így mozogva ajkai közé, néha önkéntelenül is. A gócpont, amit eddig a gyomromban éreztem, terjedni kezdett, uralma alá vonta mellkasomat, ágyékomat, újra és újra halk nyöszörgésre ösztönözve, ahogy egyre közelebb varázsolt a vágyott gyönyörhöz, ami ellen talán tennem kellett volna azzal, hogy leállítom, és magamhoz rántom, hogy még a lelkét is kihajtsam belőle, de nem voltam rá képes. Teljesen megbolondított a szája, a ritmus, amit választott, ahogy incselkedőn játszadozott, én pedig azon kaptam magam, hogy nem tudok tovább küzdeni, nincs több erőm visszatartani a forró lávaként közeledő gyönyört, és hacsak időközben nem döntött úgy, hogy elenged, nem is türtőztettem magam tovább. Elengedtem tekintetét, ahogy összeszorítottam szemeimet, tenyerem még erősebben támaszkodott a csempébe, miközben kibukott belőlem egy mámoros, hangos nyögés, belekeverve egy elhaló, elnyújtott sóhajba. A mámor elöntötte minden porcikámat, ahogy ajkai közé feszültem, lábaim ekkor már szemmel láthatóan is megremegtek, csak úgy, ahogy karjaim, a mellkasom, teljesen elveszve abban a világban, ahová pár pillanattal ezelőtt varázsolt.
Csak álltam, kapkodtam a levegőt, próbálva visszatérni, közben azon kaptam magam, hogy szinte teljes önkívületben nyúlok ismét a csap után, hogy újra megnyissam a zuhanyt, ekkor már szándékosan nyitva meg jobban a hidegvizet is, arcommal a vízsugár felé fordulva, mintha ezzel akár egy fokot is hűlne a testem. - Kibaszottul imádom a szád - súgtam oda neki halkan, még mindig reszkető hangon, ahogy magamra folyattam a hűvösebb vizet, de majdnem teljesen feleslegesen, mert a kívánt hatást még ez sem érte el.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 8:04 pm

Honeymoon as a Smolensky

Tudom, hogy agyára megy a távolság, amit kialakítok köztünk, amivel eljátszom, hogy tényleg jól akarok viselkedni, már csak azért is, mert én is így érzek, saját magamat is kínzom vele, amikor pontosan tudom, miféle forróság fogadna, ha ismét hozzá simulnék. De kitartok, már csak azért is, hogy az Ő agyát húzzam, hogy kiderítsem, meddig képes ezt elviselni, bár fenn áll a veszélye, hogy én bukom el előbb, ez pedig ismét édes vereség lenne.
Inkább igyekszem lefoglalni magam, elviccelni a helyzetet, megpróbálom így, ebben a felállásban én is megmosni az Ő haját, de a folyamatos kuncogásom valószínűleg jelzi, milyen nevetségesnek érzem a helyzetet. Egész addig, míg maga felé nem fordít, míg a hab nagy része el nem tűnik rólunk és a falhoz nem taszít testével, mohó csókkal élesztve fel bennem az amúgy sem szunnyadó vágyamat, meglódítva a véremet egyetlen mozdulattal. Hiába hideg a csempe, hiába ér hirtelen kellemetlenül, bőre forrósága rögtön enyhíti, ahogy teste nekem feszül, ahogy perzselő bőre melleimhez ér, ágyéka pedig ölemhez simul. Akármilyen hideg is volt az a csempe, mostanra biztos vagyok benne, hogy ezer fokos, mint a bőröm. -És úgy sejtem, hogy ezt cseppet sem bánod.- lehelem halkan, vágyakozó hangon, pimasz mosollyal miután finoman ajkamba harap, ujjam pedig már el is indul lefelé bőrén, mintha csak bizonyítani akarnám, mennyire nem hatott az a fránya tusfürdő a fantáziámon.
Végig az arcát figyelem, míg hasa alá nem érek, és akkor is, csak egy pillanatra nézek le közénk, de aztán gyengéden ráfogok férfiasságára, ajkaimmal pedig elindulok lefelé az ujjam által kijelölt ösvényen, nyelvem mohón húzom végig perzselő bőrén, belemosolyogva mozdulataimba megjegyzése hallatán. Már az, ahogy beszél, ahogy megbicsaklik a hangja, teljesen felizgat, hát még amikor beharapja ajkát nyelvem érintésétől és a csempének támaszkodva néz le rám vágyakozó tekintetével.
Érzem, ahogy keményebbé válik ujjaim között, szinte látom, ahogy megborzong, míközben nyelvem izgatón végig vezetem még párszor rajta, arcomon buja mosoly jelenik meg, ahogy alig hallhatóan megszólal, ahogy korábbi szavaimat idézi, talán önkéntelenül is, miközben kicsit babrál a csappal is és visszább veszi a vizet.
Aztán ajkaim közé veszem finoman, halkan morranva az érzéstől, ahogy kínzó lassúsággal közéjük engedem,  orromon át élesen szívva be a levegőt az izgató érzéstől, Ő pedig hajamba túr lágyan, tincseim közé fúrja ujjait, amitől csak még őrjítőbb az egész. Érezni rajta, ahogy megremeg, ahogy sóvárog a folytatásért, amivel nem is váratom túl sokáig, mert nem kínozni akarom most, hanem kényeztetni, élvezetet okozni neki és ezzel együtt magamnak is, mert minden kibaszott alkalommal engem is feltüzel az, ahogy kicsikarom belőle azokat a buja nyögéseket és sóhajokat. Soha nem akartam a lábai előtt heverni, még átvitt értelemben sem, most mégis úgy érzem, hogy ennél erotikusabbat el sem tudnék képzelni, hogy másra sem vágyom, mint örömet okozni neki a szó minden létező értelmében és, ahogy megremeg egy-egy mozdulatomnál, mikor a lehető legmélyebben engedem ajkaim közé keménységét, úgy érzem, talán egész jó úton járok.
Már én magam is levegő után kapkodok, ahogy pár pillanatra ismét, csak kezemmel és nyelvemmel izgatom, nagyot nyelek a gyomromat szorongató vágytól és a forróságtól, ami testemben lüktet, felpillantok rá, szabad kezem végig simít hasfalán, majd combján, amin finoman végig is húzom körmeimet, de aztán ismét visszaterelem a számba, nyelvemmel ingerelve, finoman megszívva.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 6:55 pm

Voltak hiányosságaim, már ami a férj szerepet illeték, és ezt már azelőtt is tudtam, hogy egyáltalán eszembe jutott volna megkérni a kezét igazából. Ha úgy vettük, hónapok óta házasságban élünk, bár egyikünket sem az kötötte le, hogy tökéletesen illeszkedjen ránk a megírt szerepünk, én inkább azt mondtam volna, hogy próbáltuk belőle kihozni a maximumot, leszámítva a kezdeti időszakot, mikor szívesebben fogadtam volna, ha valaki harapófogóval vési ki a fogaimat a helyéről, semmint hogy a feleségemnek nevezzem. Talán éppen ez volt szép az időben, megszépítette a dolgokat, és kettőnk kapcsolatában volt is mit megszépíteni. Annak ellenére viszont, hogy a játszadozáson túl tényleg semmi fogalmunk nem volt erről a kötelékről, szerintem egész jól feltaláltuk magunkat. Amúgy sem akartam olyan lenni, mint mások, és abból kiindulva, hogy egyik körülöttem látott példát sem akartam követni, ez nem is tűnt túl nagy gondnak.
Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni a szokatlan engedelmességgel, amit válaszként kaptam tőle szavaim után, és úgy húzott közénk határvonalat, mintha világ életében egy szófogadó kislány lett volna. Pedig kibaszottul nem volt az, és ha láttam volna tekintetét, bizonyára ki is olvastam volna szemeiből a pajkosságot és huncutságot, amit így jobb híján szavaiban voltam kénytelen felfedezni. Ahhoz viszont már túlságosan lüktetett a vérem, hogy én is szavakat keresgéljek, főleg mert miközben fejbőrét masszíroztam, Ő is hátranyúlt, hogy megmossa a hajamat, ez pedig felért egy valódi bűvészmutatvánnyal, már ahhoz képest, hogy így háttal állva nem lehetett túl egyszerű megvalósítani. Az imént felvett távolságot azonban még ennek ellenére is szigorúan őrizte, mintha csak móresre akart volna tanítani az iménti dorgálás után. Pedig innen éreztem a testéből áradó hőt, szinte beszélt hozzám, hogy érintsem meg, hogy vonjam magamhoz újra, és miután mindkettőnkről eltűnt a hab, nem is nagyon ellenálltam a hívószónak. Úgy nyúltam dereka után, mint szomjazó a vízért, könyörtelenül tolva el a falig, teste meg is remegett a csempe hűvösségétől, de ez kicsit sem tántorított el attól, hogy még közelebb húzódjak hozzá, mellkasom melleihez simult, és míg Ő karjait a nyakam köré fonta, szabad ujjaimmal végigzongoráztam oldalát, ajkaim pedig teljesen beleolvadtak a mohó, szenvedélyes csókba. Egészen hihetetlen volt a rám gyakorolt hatása, már nem is számoltam, hogy hányszor juttatott el a csúcsra a visszaérkezésünk óta, és ahogy öle ágyékomnak feszült, a testem szavak nélkül üzente meg neki, hogy még mindig nem elég, hogy több kell, és ismert már annyira, hogy tudja, soha nem maradok adósa. - A piszkos fantáziádhoz amúgy sem lenne elég egy kis tusfürdő - leheltem ajkai közé szemtelenül, játékosan ráharapva ajkára, mielőtt elszakadt volna tőlem, újra a csempéig hátrálva, kezei pedig önálló életre keltek testemen, először mellkasomig, majd egészen le, a hasamig simítva ujjaival. Nem kellett túlbonyolítanom semmit, már ennyiből is nyilvánvaló volt, hogy mi a cél, nem is eresztettem el tekintetét, mert nem tudtam betelni azzal a huncut fénnyel, ami ott csillogott íriszeiben, miközben tudta, hogy közelít a tűz felé, és látszólag kicsit sem érdekelte, hogy megégeti-e magát. Még ha nem is szó szerint... - Ezt biztos fürdetésnek nevezik? - kérdeztem megbicsakló hangon, nyelve egyet, ahogy ajkai követték a kezét, Ő pedig egyre lentebb ereszkedett előttem, már tényleg semmi kétséget sem hagyva afelől, mit is készül csinálni. Ajkai nyomán lángba borult a bőröm, a libabőrt szinte már nem is éreztem ettől a kíméletlen hőmérséklettől.
Kontrollt veszítve haraptam saját ajkamba, mikor végighúza rajtam fürge nyelvét, tetőtől talpig végigfutott rajtam a kellemes bizsergés, egyértelműen érezve, hogyan válok még keményebbé nyelve alatt, és jobbnak tűnt tenyeremmel megtámaszkodni a csempében, de továbbra sem voltam képes elszakítani tekintetemet az övétől. Kibaszottul felizgatott az, amit látni engedett, és szinte kész lettem volna könyörögni azért, hogy ne kínozzon tovább, folytassa azt, amibe belekezdett, mielőtt a bennem tomboló kielégületlen vágytól az eszemet vesztem. - Folytasd... kérlek - mormogtam halkan, abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán elhagyta hang a torkomat, a vízsugár pedig, ami ránk ömlött, egyre zavaróbbá vált, így szabad kezemmel odanyúltam, hogy mérsékeljek rajta egy kicsit, de nem zártam el teljesen, majd kezem szinte rögtön haja után nyúlt, szinte reflexből kapaszkodva bele tincseibe.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 5:55 pm

Honeymoon as a Smolensky

Ahogy megvonja vállait, mintha fogalma sem lenne arról, amiről beszélek, csak tovább vigyorgok rá, mert akármilyen jól meg is játsza magát, a szemei elárulják. Ott csillog bennük a csintalanság és a jó kedv, bár valószínűleg az enyéimben is ez látható, ahogy a férjek feladatairól beszél. -Nem tudom. Még én is, csak tanulom az egészet.- vonok vállat én is pimasz mosollyal, mintha ötletem nem lenne az egészről, bár igazából nincs is, mert a házasság számomra is idegen terep. Az elején nem is gondoltam, hogy valaha is komolyan akarom majd ezt venni, erre tessék. -Szerintem ez rajta lehet a feleségek listáján is. - bólogatok tudományos arccal, mintha épp most fejtettem volna meg egy nagy talányt, amit ezelőtt senkinek sem sikerült, de aztán fordít rajtam egyet, háttal neki állva, jobbára a csempét bámulom, míg Ő alaposan végig keneget a tusfürdővel, újra forróságot idézve elő bőrömben, mintha nem épp az imént sikerült volna valamennyire lehűteni magam. Kezdek rájönni, hogy mellette ez képtelenség, a testem minden érintésére reagál, de még érintenie sem kell valójában. Épp elég, ha úgy néz rám vagy, ha megszólal, máris lángokban áll mindenem, most mégis rendre utasítom magam, ahogy viccesen megdorgál. Valószínűleg nem erre számít, én pedig pont emiatt húzódok el tőle, mint valami jól nevelt nőszemély, aki pontosan azt teszi, amit kérnek tőle, holott Ő tudja talán a legjobban, mennyire nem vagyok szófogadó. Most mégis ezzel tudok Vele a leginkább incselkedni, ez pedig pimasz mosolyt csal ajkaimra.
Egész addig, míg a hajam mosása közben nem kezdi vállamat és a nyakamat csókolgatni, mert ekkor azért egy hosszú pillanatra elgyengülök, testem újra az övéhez simul, vágyom bőre forróságára, mégis most én regulázom meg magunkat játékosan, mintha tényleg véresen komolyan vettem volna ezt a fürdést. Pedig valójában, az első pillanattól kezdve nem ez érdekel a legjobban és tudom, hogy Őt sem, de ha már rendre utasított, hát most egye meg, amit főzött.
Inkább a samponra terelem én is a figyelmemet, nevetve nyúlok hátra hozzá, hogy megmossam én is a haját, de suttogása hallatán a nevetésem elhal, helyette ajkamba harapok inkább, készségesen fordulok felé, ahogy derekamat átkarolva nógat és egy kicsit jobban a víz alá helyezkedek, hogy leöblítsem magamról a habot. Nem sokáig foglalkozok azonban ezzel, ajkai éhesen kapnak enyéimért, én pedig mohón viszonzom csókját, kezem máris kiélvezi a helyzet adta lehetőséget, hogy újra érinthetem, mellkasától indulva simítok fel egész a nyakáig, míg Ő a csempéig taszít. Felszisszenek, ahogy a lángoló testemhez képest hidegnek tűnő fal hátamhoz ér, kezeim vállain, hátán simítanak, nyaka köré kulcsolom őket, miközben nyelvem nyelvét űzi, de belenyögök a csókba, mikor érintése fenekemre vándorol és ágyéka nekem feszül, végig fut testemen az a bizsergető elektromosság, amitől libabőrössé válok. -Pedig, a gondolataim elég piszkosak maradtak.- lehelem ajkaiba pimasz vigyorral, miközben tarkóm a csempének támasztom, így adva magamnak egy kis teret, hogy mutatóujjam szabadon vezethessem végig mellkasán le egész a köldökéig, ahol egy pillanatra megállok, lepillantok közénk ajkamba harapva, majd éhes tekintetem ismét arcára vezetem. -Azért, én még fürdetnélek, ha nem bánod.- szélesedik ki vigyorom, kezem lentebb is kalauzolom izgató testén, végül ujjaim gyengéden köré fonom és kéjesen fel is sóhajtok megérezve keménységét. Pár pillanatig, csak arcát figyelem, míg kezemmel gyengéden simogatom, mintha az engedélyére várnék, ajkaihoz hajolok, tüzes, mohó csókot lehelek rájuk, de aztán lentebb vándorolok nyaka mentén mellkasa irányába, onnan végig a hasfalán kínzóan lassú mozdulatokkal, nyelvemmel is ízlelve bőrét és, ha csak nem állít meg, mert más tervei lennének, egészen leereszkedek előtte és gyengéden ráfogva felpillantok rá. Finoman húzom végig rajta nyelvem, halkan morranok is a mozdulat mellé, le nem véve róla pillantásom, miközben ajkaimon az a pimasz mosoly bújkál, ami szinte mindig, ha épp feltett szándékomban áll táncolni az idegein.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 4:37 pm

Felesleges lett volna tagadni az igazát, mert mindketten emlékezhettünk arra, hogy mennyire igyekeztünk próbára tenni a másik türelmét vagy épp kitartását, ráadásul tény, hogy sok energiát fektettem ezekbe, de egyelőre mosolyogva gondoltam vissza azokra az időkre. Pedig akkortájt kicsit sem tűnt mulatságosnak, nem egyszer kellett minden erőmmel visszatartanom magamat, csak hogy ne miattam bukjon az apám kibaszott nagy üzlete, Ő pedig valószínűleg szintúgy eldöntötte, hogy nem fogja megkönnyíteni a dolgomat. Nehezen tudtam elfelejteni azt a pillanatot, mikor villámokat szórt a tekintete, a miközben kísérletet tett arra, hogy kiprovokálja belőlem a valódi énemet. Karöltve azzal a gusztustalan fenyegetéssel, amit hozzávágtam a pofon helyett, de valószínűleg ezerszer rosszabb volt, mintha tényleg kezet emeltem volna rá, még ha soha nem is akartam beváltani a szavaimat. Csak el akartam tüntetni Őt, azt akartam, hogy menjen a közelemből, és voltaképpen el is értem a célomat. Hiába tűnt élénknek az emlék, mégis mintha ezer éve történt volna, és ha belegondoltam, mi minden történt azóta, hát az akkori énem bizonyára el sem hinné.
Ártatlan arckifejezéssel vontam meg vállaimat, pedig igaza volt, tényleg tudtam jól, hogy nem rossz értelemben mondta, de már azért a mosolyért megérte húzni az agyát, ami időközben ajkai köré rajzolódott. - Még nem egészen tudom, mi pontosan egy férj dolga - folytattam tovább a színjátékot, mondjuk ebben legalább volt némi igazság. - De az biztos benne van az első háromban, hogy felizgassam a feleségemet, nem? - gondolkodtam hangosan, úgy bámulva a fürdőszoba csempéjére, mintha tényleg nagy tanakodásba estem volna. Mit tagadnám, imádtam zavarba hozni és felizgatni, hogy csak az általa említett tevékenységeket említsem, de akadt még egy-két pikáns dolog azon a listán, ami kimerítette a borzalmas alak jelzőt.
Nem sokáig élveztem a hűsölést, mert amint hátat fordított nekem, én pedig bőrébe és melleibe masszíroztam a tusfürdőt, ismét elöntött a már jól ismert forróság, újra tanúbizonyosságot téve arról, hogy soha, egyetlen pillanatra sem tudnék megülni mellette anélkül, hogy érinteném Őt. Azt meg végképp nem tudtam elképzelni, hogy ezzel ne gyakoroljon rám hatást, főleg ahogy nekem simult feneke és háta, Ő pedig hátrahajolt, csak hogy gyengéd csókot leheljen ajkaimra, mire jólesően fel is sóhajtottam. Nem is hagytam annyiban, dorgáló szavakkal állítottam le, mintha egy pillanatra is komolyan gondoltam volna, mire kuncogva előre fordult, de arra nem számítottam, hogy ennyire szó szerint veszi majd az intő szavakat. Felállított közöttünk egy minimális távolságot, közelebb állt a csempéhez, mint hozzám, bár ez a vérem hőfokán már kicsit sem segített, főleg mikor a sampont kezdtem masszírozni először fejbőrébe, majd a hajába.
Léptem utána egyet, hogy ajkaim és nyelvem vállára találjanak, gyengéd, mégis határozott csókokkal borítva be bőrét, egészen nyakáig húzva a nyelvemet, és ha nem éppen a vízsugár alatt álltunk volna, hát a bennem tomboló hőség hatására bizonyára izzadni is elkezdtem volna. Belemosolyogtam az apró kis csókokba, mikor szinte utánozva engem, szintén dorgálni kezdett, újra felvéve azt a bizonyos távolságot, amivel az imént már borzolta a kedélyeimet. Szavaimmal ellentétben ugyanis kicsit sem vágytam arra bizonyos távolságra, főleg nem akartam, hogy leállítsa magát, vagy hogy nekem le kelljen saját magamat, de mire bármit is csinálhattam volna, Ő kezdett a hajam felé nyúlkálni egy adag samponnal, csak hogy rutinosan megmossa, mire csóváltam egyet fejemen, de nem tudtam visszafojtani egy halk nevetést. A ránk zúduló víz alá tartottam kezemet, hogy lemossam ujjaimról a sampont, és már nyúltam is arcom után, hogy tenyeremmel eltüntessem azt a kis habot, amit az arcomra kent véletlenül. - Nem is kell látnom - reagáltam szavaira ugyanúgy suttogva, ahogy az előbb, de nem is volt szükségem iránymutatásra. Karjaimmal átfontam derekát, visszafordítottam magam felé, közben újra beállva a vízsugár alá, csak hogy kezemmel segítsem a haja leöblítését, de nem vártam végig, hajoltam ajkai után, olyan mohón csapva le szájára, mintha ezer éve nem csókoltam volna meg, a szenvedély pedig minden mozdulatomra rátelepedett, ekkor már vele együtt hátrálva a csempéig, nekifeszítve hátát a falnak. - Szerintem már elég tiszta vagy - szakadtam el tőle egyetlen pillanat erejéig, a vágy pedig, ami dolgozni kezdett bennem, szinte szikrákat szórt a szemem előtt. Nem is maradtam tétlen, tenyerem a combjára, majd fenekére simult, így feszülve ölének, halkan belemorranva a csókunkba.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 3:09 pm

Honeymoon as a Smolensky

Akármilyen is az a fazon, akit tanúnak választana, akkor sem látnám Őt másképp, nem változtatna azon, amit érzek iránta és a legkevésbé sem befolyásolná azt, ami köztünk van és, ha ezt burkoltan is, de közlöm Vele is, mosolya pedig rögtön változni látszik, mintha megnyugodna szavaimtól. Még az a pimasz vigyor is megjelenik arcán, miközben a fáradozásait említi, mire kérdőn felvonom szemöldököm, mintha fogalmam sem lenne róla, hogy mire gondolhat, ajkaimon azonban ott bújkál továbbra is a mosoly. -Hát nem vicces, hogy eleinte épp az ellenkezőjébe ölted az energiádat? - kérdezem pimaszul ajkamba harapva, bár azt sem árt megjegyezni, hogy valahogy én sem azon ügyködtem, hogy megkedveljen, de talán épp ez gerjesztette köztünk végül azt, ami mára kiteljesedett és ezer fokon ég. Épp ezért, ha akadna is valaki, aki csapni akarná nekem a szelet, egyáltalán nem érdekelne, hidegen hagyna, mert akár a páncélos lovag Ő, akár a szörnyeteg, benne mindent megtaláltam, amire valaha is szükségem lehet és, még a szörnyet is megszerettem, mert tudom, hogy csak akkor vicsorog a világra és fitogtatja az erejét, ha arra van szükség. Ráadásul, én manapság inkább a lovagot látom, aki gyengéd, figyelmes és törődő, aki mellett biztonságban érzem magam, mert már tudom, hogy tényleg, szó szerint képes ölni is azért, hogy megvédjen bármitől. Mondjuk emiatt nem feltétlenül tölt el büszkeség, de mindig emlékeztetem magam arra, mennyire nem lett volna kellemes élmény egy perverz állat pincéjében meghalni.
-Tökéletesen hallottad, de cseppet sem rossz értelemben mondtam, ezt pedig Te is nagyon jól tudod.- mosolygok rá, miközben már ránk zúdul a zuhany alatt a kellemes hőmérsékletű víz, ami majd, hogy nem hűvösnek tűnik forró bőrömhöz képest, de talán épp ezért esik olyan jól. Másképp, soha nem tudnék lehűlni a közelében. -Borzalmas alak vagy, mert élvezed, ha zavarba hozol és, ha felizgatsz.- duruzsolom pimasz mosollyal, mert ilyen szempontból akkor én sem vagyok különb, én is előszeretettel húzom az agyát, mert tetszik, hogy milyen hatással tudok lenni Rá és egész addig nem is fogok kettőnk miatt aggódni, amíg így lesz.
Gyengéd mozdulatokkal kenem végig rajta a tusfürdőt, élvezettel barangolom végig mellkasát, hasfalát és minden porcikáját, amit csak elérek, bár szándékosan nem bátorkodok lentebb az alhasánál, meg igazán nem is tudnék, mert amint lehetősége adódik rá, fordít rajtam egyet és Ő is eloszlat rajtam egy adagot. Természetesen, mindezt a lehető legizgatóbban teszi, hátam mögül nyúlva előre, melleimen töltve el hosszabb időt, én pedig nem is bírom ki, hogy ne simuljak hozzá, hogy ne érezzem teste melegét bőrömön, miközben ha halkan is, de elárulom neki, miként is vélekedek az esküvőről és, hogy mennyire szívesen állnék Vele oltár elé, akár most azonnal is. Hátra is hajolok hozzá, hogy láthassa az arcom, hogy gyengéd csókkal bizonyítsam őszinte szavaimat, miközben még inkább hozzá simulok, Őt pedig érezhetően nem hagyja hidegen mindez. Azon a hangon szólal meg, amitől megborzongok, ami tökéletesen elárulja, miféle igenekről beszél, keze lentebb is kalandozik testemen, de végül megjátszott felháborodással leállítja magát, én pedig nevetve a fal felé fordulok. -Igaz is, bocsánat.- kuncogok halkan, közben ügyelve rá, hogy tisztes távolságra kerüljön tőle a hátam és a fenekem is, mintha teljesen komolyan vettem volna intő szavait és még tenyereimet is a csempére helyezem, hogy semmiképp se legyek felelősségre vonható. -Folytasd, kérlek. Nem zavarlak.- mosolygok továbbra is, ahogy magam is beszállok a játékba, közben lehunyom szemeimet és kiélvezem mozdulatai gyengédségét, ahogy tovább fürdet, ahogy a tusfürdőt samponra cseréli és fejbőrömet kezdi masszírozni finom mozdulatokkal, miközben kissé hátra hajtom a fejem. Elmosolyodok némán, teljesen ellazulok érintéseitől, miközben magamban megállapítom, hogy valószínűleg minden nő épp ilyen szörnyetegre vágyik, aki ilyen eszméletlenül édes és figyelmes.
Kellemesen sóhajtok egyet, ahogy ajkai apró csókokat lehelnek vállamra, de ahogy nyakam felé közelít, akaratlanul is azon kapom magam, hogy ismét közelebb merészkedek hozzá, testemmel finoman testéhez simulok, de amint észbe kapok, hogy már megint rosszalkodok és, talán zavarom az uraságot, újra elhúzódok tőle. -Viselkedj. Most fürdetés zajlik.- kuncogok halkan dorgáló szavaimon, miközben a vízsugár alá nyúlok, hogy kicsit kitöröljem szemeimből a habot, magam is kezembe veszem a sampont, majd játékos vigyorral ajkaimon óvatosan hátra nyúlok fejéhez mindkét kezemmel -igyekszem nem a szemébe kenni az egészet- és én is megmosom az Ő haját, bár jóval kisebb meló ez, mint ami neki jutott, mégis legalább olyan figyelmet szentelek mozdulataimnak, mint Ő. -Így legalább, már te sem látsz.- röhögök jókedvűen, játékosan, mint valami lökött tinédzser, de annak is érzem magam, mióta ez a szerelem feléledt bennem iránta és ilyen mérhetetlen boldogság tölt el mellette.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Jún. 20, 2022 8:09 am

Szavai eltüntették mosolyomból a keserédes élt, mert bár soha nem kezdtem el boncolgatni ezt a témát, nem hozakodtam elő azzal, hogy ismerje meg a barátaimat, de tudatosan próbáltam távol tartani mindattól, ami veszélyes lehet rá nézve. Már látta és érezte a saját bőrén, hogy milyen sorsot szántak a nőknek közöttünk, hogy mennyire nem volt beleszólásuk a saját életük alakulásába, és nem szívesen vallottam volna be előtte, de ebben nekem is komoly szerepem volt. Lényegében Ő képezte az egyedüli kivételt, az egyetlen egyet, akit védelmezni próbáltam ettől az egésztől, erre pedig az elején még nem igazán számítottam. - Elég komoly energiákat ölök abba, hogy szimpatikus legyek - jegyeztem meg szemérmetlen vigyorgással, inkább odébb söpörve ezt a témát, miközben a zuhanyzó felé vettük az irányt, és szinte azonnal nyúltam is előre, hogy meginduljon a víz.
Azt már inkább nem is tettem szóvá, hogy ha lenne az életében titkos hódoló, arról már bizonyára tudnék, még ha nem is tőle, és ezt talán Ő is sejtette. Ismert már annyira, hogy tudja, mennyire szeretek irányítani és mindenről tudni, ami körülöttem zajlik, bár abban biztos voltam, hogy emiatt még lesz közöttünk konfliktus, méghozzá nem is akármilyen, de ez egy olyan tulajdonságom volt, amit nem tudtam kinőni, és őszintén, nem is akartam. Már csak azért sem, mert múlhat az élete azon, hogy nem vesz észre időben valamit, és valakinek közbe kell majd lépnie, akkor is, ha neki nem fog tetszeni. Egyelőre viszont nem is akartam ezen gondolkodni, máshogy akartam megélni ezt a szerelmet, Őt, és nem úgy, hogy az őrületbe kergetem a túlféltésemmel, még ha jogos is lenne. - Biztos? - kérdeztem vissza ártatlan pislogással, mikor a modoromról beszélt. - Mintha ma kétszer is borzasztó alaknak tituláltál volna. De talán csak rosszul hallottam - sóhajtottam fel, elég erősen rájátszva erre a rögtönzött szerepre, jó pár másodpercig élvezve a ránk ömlő, hűsítő vizet, mert bár már volt időnk lenyugodni, még mindig tűzforrónak éreztem a saját bőrömet, a víznél legalábbis biztosan melegebbnek, de ez valószínűleg nem a víz hibája volt.
Egy jóleső kis sóhajt hallottam, mikor szétkente rajtam a tusfürdőt, már szinte teljesen beletörődve a sanyarú sorsomba, hogy életem végéig virágillatú leszek, és ezt szavakkal ugyan nem, de egy csalafinta kis vigyorral igyekeztem is felé kommunikálni, míg végül el nem értem, hogy megforduljon. Én is magamhoz vettem egy jó adagot a tusfürdőből, karjai alatt nyúlva át, hogy betelítsem vele a mellkasát, különös odafigyeléssel a melleire, és habár nem láthatta, de muszáj volt beleharapnom ajkamba, hogy némileg kontrollálni próbáljam a hirtelen meglóduló véremet. Megint túl közel volt hozzám, mellkasomhoz simult a háta, orromat pedig finoman a hajába fúrtam, de csak addig, míg ismét szóra nem nyílt a szája, és hogy válaszolni tudjak, el kellett hajolnom hajtömegétől, de még azelőtt csókot lehelt ajkaimra, hogy megformáltam volna a szavakat. Még soha nem éreztem ennyire feleslegesnek a szavakat, mert ahogy rám sandított, a tekintete többet mondott ezer szónál, a belőle áradó melegségre pedig azonnali heves dobbanásokkal reagált mellkasom, csókjai és hozzám simuló teste pedig egy egészen másfajta reakciót kezdett kiváltani belőlem. Valahol mélyen még mindig féltem attól, hogy ez az egész csak egy álom, és egyszer felébredek majd belőle. Nem, ebbe nem is akartam belegondolni. - Ma még jó párszor mondhatsz igent - súgtam a fülébe, nem is próbálva leplezni a perverz kis élt, miközben ujjaim tovább folytatták a masszírozó mozdulatokat, lentebb csúszva testén, már a hasa körül kalandozva, de mielőtt elértem volna ölét, hirtelen megálltam. Talán a nekem feszülő feneke miatt... - Ebből elég, éppen fürdetni próbállak - bukott ki belőlem mindez megjátszott felháborodással, bár  hangom rekedtségéből kikövetkeztethette, hogy ez az egész csak egy hülye játék, a gondolataim pedig már egészen máshol járnak.
Hatalmasat kellett sóhajtanom, miközben egyik kezem elengedte a testét, csak hogy egy újabb tubus után nyúljak, és meglepődtem volna, ha a samponnak nem ugyanolyan virág illata lett volna, mint a tusfürdőjének. Teljesen elengedtem, hogy egy kis mennyiséget juttassak az ujjaimra, majd anélkül, hogy hagytam volna megfordulni, már nyúltam is nedves haja után, elveszve a víztől elnehezülő tincsek között, csak hogy először fejbőrét kezdjem masszírozni, de nem bírtam ki, hogy ne hajoljak vállához, apró csókokkal hintve tele nedves bőrét, míg el nem jutottam nyakáig.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Jún. 19, 2022 9:17 pm

Honeymoon as a Smolensky

Nem igazán tudnék alkalmasabb személyt elképzelni tanúmként, mint Kirillt, bár az Ő jelöltje számomra, még mindig ismeretlen és látva a reakcióját, nem igazán tudom eldönteni, hogy jó lesz-e nekem, ha valaha is megismerem. Minden esetre, Kirill tényleg köteles igent mondani a felkérésre, ha már kerül fordul kihajtja belőlem a lelket is és még pár színes foltot is köszönhetek neki az edzései miatt. Amiért egyébként borzasztó hálás vagyok, mert így már tudom, hogy miként védhetem meg magam, ha épp se ő, se Dimitriy nincs a közelemben.
Az viszont nem hagy nyugodni, ahogy a leendő vőlegényem vélekedik a tanújáról, amilyen érzelmek átsuhannak tekintetén, mintha egy pillanatig azon aggódna, hogy majd a barátja kapcsán más véleménnyel lennék róla, pedig erre nem sok esélyt látok. Nem tudom, mit kellene elkövetnie ahhoz, hogy ne érezzek így iránta, hogy ne dübörögjön a szívem a mellkasomban, valahányszor csak rápillantok. Az már más kérdés, hogy a barátja iránt nem érzek így, ezáltal valószínűleg nem lesz annyira szimpatikus, de akkor sem fogja befolyásolni azt, amit Iránta érzek. -Meglehet, de nekem te kell, hogy szimpatikus legyél.- mosolyodok el gyengéden, miközben a segítségével eldől az is, hogy a zuhanyzó felé vesszük az irányt, bár azért finoman figyelmeztetem, hogy bárki is lesz a tanúja, lehetőleg ne valamelyik nőci legyen, aki csorgatja rá a nyálát, még akkor is, ha az említett személyeknek nem volt túl sok köze hozzá, bár a gondolat, hogy ez a gyönyörű gyűrű az én ujjamat ékesíti és nem az övékét, kellőképpen lenyugtatja a zöld szemű szörnyet.
Nem is tulajdonítok több figyelmet a témának és valahol örülök, hogy Ő sem teszi, helyette inkább a vízsugár alá lépünk és az esetleges hódolóimról kérdez, akik megmentenének a "szörnyetegtől". Legszívesebben vitatkoznék vele, amiért így utal magára, de tekintve, hogy elejétől fogva nyugati szárnynak lett kinevezve a szobám, mintha a Szépség és a szörnyeteg megelevenedett szereplői lennénk, inkább csak jót mosolygok ezen. Nem titkolom egy pillanatig sem, hogy számomra, Ő egy személyben testesíti meg mindkettőt, a lovagot és a szörnyeteget is, ha már annyira ragaszkodik az utóbbi jelzőhöz is. Még magyarázatot is ad hozzá, miért érzi testhezállóbbnak a szörny szerepét, de én csak halkan kuncogok. -Azért, annyira nem vagy szőrös és nekem a modoroddal sincs bajom.- duruzsolom mosolyogva, miközben finoman átkarolja derekam és pár pillanatig, csak áztatjuk magunkat a víz alatt. Kezem azonban, már a tusfürdőért nyúl, tenyerembe nyomok egy jó nagy adagot és, miközben választ adok egy korábbi megjegyzésére, alaposan bekenegetem testét.
Nem lep meg, hogy azonnal visszakérdez, pimasz mosollyal kenegetem tovább bőrét, míg tétován, incselkedve vállat vonok, mintha egy pillanatig is azt feltételezném, hogy valóban képes lenne bármitől is megijedni, bár éppenséggel azt, ha netán már holnap nyélbe akarnám ütni azt az esküvőt, történetesen olyasminek gondolom, ami miatt azért nagyot kellene nyelnie. Bár, ha jobban belegondolok, a gyűrűt is Ő ajánlotta fel, mindenféle kényszer nélkül és ez, talán sok mindenről árulkodik.
Lágy csókokat hintek ajkaira, miközben tovább simogatom forró bőrét, de aztán váratlanul fordít rajtam egyet, én pedig mosolyogva simulok hátammal mellkasának, hogy alaposan bekenhessen Ő is a tusfürdővel. Mintha tényleg nem tudnánk egymástól pár percnél hosszabb ideig elszakadni, olyan őrjítően élvezem érintését, szinte már hiányzott is, hogy tenyere bebarangolja testemet, melleimre kanyarodjon, miközben édesen a hajamba duruzsol.
Nem tudom, hogy eljön-e majd valaha is a pillanat, amikor majd nem lesz rám ilyen hatással, nem fog felforrósodni Tőle minden porcikám, de most ezt váltja ki belőlem az, ahogy gyengéden bekenegeti bőrömet a kellemes illatú tusfürdővel, miközben akaratlanul is hozzá simulok hátammal és fenekemmel. -Mondtam én, hogy te vagy az én hős lovagom.- súgom halkan, mosolyogva, majd vállam fölött hátra sandítok rá, nevetve söpörve ki arcomból a vizes tincseket, forró, lágy csókot lehelve ajkaira. -Akár most rögtön igent mondanék neked, Dimitriy.- lehelem halkan ajkaiba, belemosolyogva a mozdulatba, míg kezem gyengéden állára simít, mintha így akarnám arra ösztönözni, hogy lássa, mennyire komolyan beszélek, mert a mosoly ellenére is elarulja tekintetem, mennyire őszinték a szavaim. Bármi is várjon ránk, én akarom ezt, akarom Őt és nincs semmi, ami eltántoríthatna. -Melletted akarok lenni, bármi is várjon ránk a jövőben.- csúsztatom kezem nyakára, ajkaim további apró csókot lopnak tőle, miközben testem minden sejtje újra életre kel érintésétől és a gondolattól, hogy Hozzá tartozom.

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes
Vissza az elejére 
2 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: