M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Május 31, 2022 7:04 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Az esetek többségében nem eltitkolt szándékom volt Őt zavarba hozni, hol szavakkal, hol tettekkel, és egy szemernyi kis szégyent sem éreztem emiatt. Még ha most vissza is idézte szavaimat, szóvá téve, hogy kezdek nyálas lenni, én csak szemtelenül megvontam vállaimat, mert bármit mondhatott volna, azokat a pírfoltokat nem tudta letagadni vagy eltüntetni. Meg is lepett, hogy a nyálas jelzőt használta, én inkább tituláltam volna magam gonosznak, amiért mindezt szándékosan csináltam, de egy hangtalan kis nevetéssel inkább elengedtem, hogy megjegyzést tegyek rá. Az azt követő mondanivalója azonban már minden létező figyelmet megérdemelt, bár éreztem benne a revans szándékát, hisz nem is olyan régen én húztam el előtte a mézesmadzagot azzal, hogy ma este csak egyetlen dolgot akarok ismételgetni, és az nem a leánykérés lesz, Ő pedig fel is ült a témára, csak hogy szándékosan tovább ingereljen. Már nem is tetszett annyira, hogy egy egész asztal választott el tőle, a tudat pedig, hogy a ruhája alatt nincs semmi, ismét rendesen megszorongatta a gyomromat. Egy másodperc alatt száradt ki a torkom, de próbáltam jelét sem adni annak, hogy mennyire megmozdult a vérem már pusztán a gondolattól is, hogy ma este szintén nem az alvásé lesz a főszerep. Pedig... mikor először megkaptam Őt, abban bíztam, hogy ez majd csillapítja az ismeretlen, tiltott gyümölcs iránti vágyat, és hogy utána olyanná válik, mint az összes többi nő az életemben. Ehhez képest szüntelenül lüktettem tőle, minden átkozott nap minden kibaszott pillanatában, és ezerszer futottam neki, hogy megfejtsem, vajon miért kívánom újra és újra, de talán nem is ez volt a lényeg. Nem tudtam ráunni, vagy belefáradni, egyszerűen csak kellett, mint éhezőnek egy falat kenyér.
Egy torokköszörüléssel reagáltam, majd szinte rögtön a pohárba kortyoltam, csak hogy kis nedvességet kapjon a torkom, de mielőtt újabb gondolatot fűztem volna hozzá, megjelent a már többször elhessegetett pincérünk, hogy ezúttal már tényleg felvegye a rendelésünket, én pedig anélkül, hogy megvártam volna Iris döntését, sorolni kezdtem a kívánságainkat. Az utolsó pillanatban végül kapcsoltam, Ő pedig csak egyetértését fejezte ki, mire elégedetten becsuktam az étlapot, és vissza is adtam a pincérnek, aki miután mindent felírt, magunkra hagyott bennünket. - Csak sejtettem - válaszoltam a kérdésére, miután felkönyökölt az asztalra. - Én majdnem mindent megeszek, amit elém raknak - tettem aztán hozzá, ez pedig úgy többnyire fedte is a valóságot, nem mintha olyan sok időt töltöttünk volna együtt a konyhában, vagy bárhol, ahol ez kiderülhetett volna. - Mondjuk nincs is baj azzal, ha nem szereted. Nem is kell mindent a szádba venni - jegyeztem meg megjátszott komolysággal, ártatlan arckifejezéssel, de nem is lepleztem, hogy szándékos a kétértelműség, miközben a pezsgőspohár pereme mentén pislogtam felé, majd lassan visszacsúsztattam az asztalra, ujjaimat pedig az ölemben fűztem össze, továbbra is tekintetét fürkészve.
Nem kellett sokat várni, hogy az előételként rendelt gazpacho végül megérkezzen, bár nem is nagyon volt rajta mit készíteni, majd ahogy letették elénk, kíváncsian Iris felé fordultam. - Ettél már ilyet?

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Május 31, 2022 6:06 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Honeymoon as a Smolensky

Nem tudnám és soha nem is akarnám elképzelni ezt a pillanatot másképp, mert épp ezektől a -talán kissé különc- dolgoktól a miénk, hogy képesek vagyunk még ebbe is humort csempészni, vagy épp nem kifejezetten ildomos szavakat, de az a "kibaszottul" annyira kísért minket, már az elejétől kezdve, hogy az lenne furcsa, ha ebből a lánykérésből kimaradna. Azt, amit iránta érzek, egyébként sem írja le egy egyszerű "szeretlek", mert akkor nem fojtogatna, már a gondolata is annak, hogy elveszítsem és nem vágynék rá ilyen őrülten a nap minden percében. Nem igazán tudnék elképzelni olyan helyzetet, amikor a nőktől megszokott mondva csinált indokkal, mint hogy "fáj a fejem", megpróbálnám lerázni, vagy minimum tennék egy kísérletet, nem-e lenne képes kigyógyítani abból a fejfájásból.
Most is alig tudok megülni a helyemen és biztos vagyok benne, ha nem ülnének még körülöttünk páran, egy pillanatig sem haboznék, hogy kihasználjam az alsónemű nélküli flangálás adta lehetőséget. Így viszont, inkább megpróbálok újra uralkodni magamon és a lábaim közé kívánkozó melegség helyett, inkább arra koncentrálni, amit a szívemben érzek, na és persze, még jó párszor gyönyörködök a gyűrűmben is. -Vigyázz, édes. Kezdesz egész nyálas lenni.- súgom mosolyogva, mintha valóban valami fontos dolog miatt akarnám figyelmeztetni, de az arcomon lévő pír és az ezer wattos mosoly, valószínűleg tökéletesen megmutatja neki, mennyire jól esik a bókja. Nem is tudnám nem gyönyörűnek érezni magam a közelében, amikor folyamatosan úgy néz rám, mintha a világ legkívánatosabb nője ülne előtte. -Reméltem is, mert én már fejben programot csináltam egész éjjelre. Már, ha nem bánod...- kérdezek vissza pimaszul, szándékosan idézve szavait, mert ha már Ő piszkálgatja az én fantáziámat, hát vagyok olyan figyelmes, hogy ezt viszonzom is, már pedig az, ahogy végig húzza nyelvét alsó ajkán, tagadhatatlanul olyasmi, amitől meglódul a képzeletem.
Inkább megköszörülöm a torkom és elvonom róla tekintetem egy röpke pillanatra, hogy egy mély sóhaj kíséretében megpróbáljak normális emberként viselkedni és, ha már az imént szóba jöttek a meglepetések és az, hogy mennyire nem számítottam erre, rá is világítok, hogy valószínűleg nem csak engem, hanem saját magát is sikerült meglepnie. Mondjuk nem is tagadja egy pillanatig sem, lazán vállat von azzal a pimasz mosollyal ajkain, amitől megint csak az jut eszembe, hogy ez mind miattam van és ez újabb mosolyt csal ajkaimra.
A pezsgőért nyúlok, minek köszönhetően újra látóterembe kerül a gyűrűm, ami miatt nem is bírom megállni, hogy ne áradozzak picit erről a nászútról, de szavai és a mosolya eszembe juttatják, hogy lényegében tényleg nem kellene máris következtetéseket levonnom, bár őszintén fogalmam sincs, hogy mivel tudná mindezt még fokozni, amikor már önmagában az is boldogsággal tölt el, hogy itt lehetünk kettesben. Most meg itt ez a gyűrű és a lánykérés... -Igazad van. Ez még, csak az első este és, még ennek sincs vége.- nevetem el magam halkan, tekintetem vigyorgó ajkaira kúszik, de mielőtt még túlságosan elvonná ezzel a figyelmemet, kortyolok inkább a pezsgőből, majd az érkező pincér felé sandítok. Még mindig nem tudom, mi lehet azon az étlapon, de nem is kell túlságosan megerőltetnem magam, mert Dimitriy ismét kezébe veszi a gyeplőt, én pedig csak kényelmesen hátra dőlök és lágy mosollyal ajkaimon figyelem az arcát, miközben rendel. Kicsit oldalra is biccentem a fejem és, ahogy rám pillant, a jóváhagyásom felől érdeklődik, őszinte imádat költözik tekintetembe. -Tökéletes lesz az, amit a férjem rendelt.- bólintok mosolyogva és, bár a pincérhez intézem szavaim, mégsem veszem le pillantásom Dimitriyről, a férfi pedig amint távozik, picit közelebb hajolok és sóhajtok egy nagyot. -Rühellem azokat a kis undormányokat. Soha nem értettem, hogy lehet egyáltalán "gyümölcsnek" nevezni.- forgatom a szemeimet undorral, de aztán elnevetem magam és az asztalra könyökölök finoman, hogy államat kézfejemen megtámasztva ráemeljem kutakodó pillantásomat. -Viszont, így felmerül bennem a kérdés, hogy te sem szereted azokat a herkentyűket vagy csak sejtetted, hogy én nem?- szélesedik ki a mosoly ajkaimon, mert igazság szerint az sem lepne meg, ha az utóbbi lenne a helyes válasz, hiszen már elég jól kiismert, bár emlékezetem szerint nem nagyon merültünk bele a "kedvelt és nem kedvelt ételek" témába az első randin.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Május 31, 2022 3:56 pm

Válaszát hallva elvigyorodtam, bár a saját viselkedésemen annyira nem lepődtem meg. Talán mindenki más véres komolysággal, vért izzadva futott volna neki az ilyesminek, és én is éreztem a gyomromat szorongató feszültséget, de nem bírtam volna ki, hogy ne fűzzek hozzá valami poénosnak szánt megjegyzést. Inkább az lett volna a gyanús, ha nem ragadok meg minden alkalmat a viccelődésre, és nem úgy tűnt, hogy ez egy kicsit is rontott volna a hangulaton. Volt egy olyan érzésem, hogy lesz még elég okunk igazi könnyeket ejteni, vagy épp szomorúnak, netán dühösnek lenni, de ez a pillanat másról szólt. Rólunk és arról, amikké egymás által, egymás mellett váltunk, bármilyen rögös út is vezetett el idáig, és hidegen hagyott minden társadalmi elvárás.  
Forró csókja csak tovább fűtötte azt a kellemes melegséget, ami már eddig is ott időzött a mellkasomban, de nem telt el sok idő, hogy ez a forróság tovább terjedjen, ami miatt szinte rögtön megbántam a helyszínválasztást. El is szakadtam tüzes ajkaitól, mintha ezzel amúgy elértem volna bármit, mintha felvehettem volna a küzdelmet azzal a szúró, égető vággyal, ami a nap minden pillanatában bennem tombolt, az pedig már főleg nem érhette váratlanul, hogy még ezt a spontán szerelmi vallomást sem tudtam megmenteni egy határozott káromkodástól, de ezen már pláne nem lepődtem meg. Azon sem, hogy Ő ugyanígy tett. - Ez a romantika egy elég sajátos értelmezése - jegyeztem meg pimaszkodva, bár kiolvashatta a tekintetemből, hogy kicsit sem bántam ezt a kötetlenebb értelmezést, és hogy nem ragaszkodott vasmarokkal valami olyasmihez, ami minden porcikámból hiányzott. Én magam akartam próbálkozni, saját akaratom szerint akartam cselekedni,  megtenni a nagy lépéseket, nem pedig mások elvárása szerint haladni, és talán... ezért is számított ennyire ez a momentum. Nem is akartam belegondolni, hogyan reagálnék arra, ha egyik napról a másikra elvárásokat támasztana felém. De az biztos, hogy nagyon rosszul viselném.
Elengedtem kezét, miután felhúztam ujjára a gyűrűt, és egy gyengéd csókot leheltem a kézfejére. Nem szívesen szakadtam el tőle, még ha idétlenül is néztem ki, ahogy mellette guggolok, úgy bámulva rá, mint akit teljesen a bűvkörébe kerített valami - vagy inkább valaki -, és ha nem vacsorázni jöttünk volna, jó ideig nem is mozdultam volna el mellőle. - Persze, hogy élvezem, ha meglephetlek. Nem is sejted, milyen gyönyörű vagy, mikor boldog vagy - válaszoltam aztán gyengéd mosollyal, de nem tudtam levakarni arcomról azt a pofátlan, perverz grimaszt, amit azután villantottam, hogy szóvátettem az elégedetlenségemet a helyszínválasztás kapcsán. - Én inkább mást akarok ismételgetni. Már ha... nem bánod - vontam fel kihívóan szemöldökömet, ösztönösen végigfuttatva nyelvemet saját alsó ajkamon, egy nagy, mély levegőt véve. Tényleg kínlódtam, méghozzá saját hibámból, mert szívesen ünnepeltem itt vele egy üveg pezsgővel, de az ünneplés egy egészen más formája is mozgatta a fantáziámat, és nehéz volt kiszakadnom az előrevetített képekből. Még a légzésem is elnehezült pár pillanat erejéig, ami miatt újabb nagy levegőt vettem, ekkor már tényleg rászánva magam arra, hogy visszaüljek a helyemre, majd ismét hátradőltem, onnan vizslatva a még mindig csillogó szempárt. Már meg sem próbáltam betelni vele. - Hát, ez egy csomó más dologra is igaz - vontam meg lazán vállamat, sejtelmes kis mosollyal a szám sarkában. Annyi mindent tettem már, amiről előtte azt gondoltam, hogy soha nem fog megtörténni, és bizarr, de mind vele volt kapcsolatba hozható. Lassan már nem is lepődtem meg semmin.
Hozzá hasonlóan kézbe vettem a pezsgőt,  szám sarkában ismét megvillant egy sejtelmes, ördögi kis vigyor. - Én erre nem vennék mérget - utaltam vissza arra, hogy szerinte ennél csodálatosabb már nem lehetne ez a kis kiruccanás, majd ajkaimhoz emeltem a pezsgős poharat, hogy belekortyoljak a gyöngyöző italba. De folytatni már nem tudtam volna az eszmefuttatást, mert újra felbukkant a pincér, bennem pedig tudatosult, hogy ismét nem szenteltünk egy perc figyelmet sem az étlapnak. - Előételnek gazpacho-t kérünk, a főfogás pedig - nyitottam ki a korábban elém tett étlapot, és egy pillanat alatt végigfutottam a választékot. - Paella. Csirkével, tenger gyümölcsei nélkül. Már ha a feleségemnek nincs kifogása - tettem aztán hozzá, mikor tudatosult bennem, hogy megint eluralkodott rajtam az állandó kontrollmániám.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - honeymoon vibes - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Május 31, 2022 8:20 am

Honeymoon as a Smolensky

Sokáig abban is kételkedtem, hogy vannak érzelmei, hogy egyáltalán van szíve, olyan mélyen betemette a jég, a gorombaság, a gúny, mégis újra és újra bebizonyítja, hogy mekkorát tévedtem Vele kapcsolatban, most pedig, azt az érző szívet, amit olyan sokáig rejtegetett mindenki elől, tálcán kínálja ezzel a gyűrűvel. Hiszen, a szerelmét már eddig se titkolta előlem, de ez most sokkal több annál, mert tudom, hogy csakis miattam csinálja, az én kedvemért teszi, nem azért, mert akkora nagy vágya lett volna, hogy bárkinek is megkérje a kezét, ezzel pedig tényleg, végleg levett a lábamról. Talán, ez bizonyítja legjobban, mennyire nincs szükség sem ódákra, sem nyálas versekre vagy bármilyen romantikus ömlengésre ahhoz, hogy valaki éreztesse a másikkal, ha szereti, sőt igazából a szavaknak nem is lenne akkora súlya, mint az ilyen tetteknek, melyekkel újra és újra azt igazolja, hogy szeret. És Ő még mindig ugyanaz a férfi, aki másra sem vágyott, mint hogy megszabaduljon tőlem, mint ahogy én sem akartam a felesége lenni.
Most viszont elképzelni sem tudnék olyan forgatókönyvet, ahol nemet mondanék, ahol elutasítanám, mert már nem is tudnám elképzelni nélküle a mindennapokat. -Ezért is láttam jobbnak, ha önként behódolok.- vigyorgok rá én is, ahogy magam is elviccelem kicsit a dolgot, mintha ezzel próbálnám azt az érzelmi löketet enyhíteni, amitől még mindig zakatol a szívem, de végül nem bírom megállni, hogy ne hajoljak közelebb hozzá és ne leheljek forró csókot ajkaira, ezzel is éreztetve vele, mennyire fontos pillanat ez számomra a humor ellenére is. Érzem, hogy ezzel Ő is épp ugyanígy van, érintése és lázas pillantása, édes szavai ugyanerről árulkodnak, én pedig csak vigyorgok rá, miközben keze csuklómra fog gyengéden. -Én is kibaszottul szeretlek.- lehelem vigyorogva, ahogy a gyűrűt az ujjamra húzza, szabad kezem újra gyengéden arcára simít, Ő pedig csókot lehel kézfejemre és gondolatban hazardírozni kezd a vagyonával. Na nem, mintha elbukhatná, mert teljesen igaza van. -Meg sem fordult ilyesmi a fejemben, te pedig látom, mennyire élvezed, hogy így megleptél.- kuncogom halkan, majd ahogy a helyválasztással kapcsolatos kétségeit felhozza, kíváncsi pillantást vetek rá, mert szerintem ennél tökéletesebb alkalmat és helyet nem is találhatott volna. Aztán pimasz tekintete láttán, persze rögtön leesik, hogy mire gondol, finoman be is harapom ajkam, mert ezt az egy dolgot, talán én is bánom egy picit jelenleg, ugyanakkor nem is akkora gond, ha nem tudom most azonnal rávetni magam. Később annál csodásabb lesz végre kettesben lenni vele. -Később elismételhetjük még párszor, ha szeretnéd.- pimaszkodok kuncogva, majd ahogy elengedi a kezem, pár pillanatig csak gyönyörködök benne, miként fest azzal a csodálatos ékszerrel, végül egy szerelmes sóhajt követően felé sandítok és hosszan elmélyedek tekintetében. -Lefogadom, hogy te sem gondoltad, hogy valaha is gyűrűt húzol bárkinek is az ujjára.- mosolygok rá kutakodó pillantással, bár tekintetem akaratlanul is a gyűrűs ujjamra kúszik újra és újra, mert egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ez megtörtént, talán picit félek is attól, hogy mindjárt felébredek és kiderül, hogy csak álmodtam. Hiszen, már hozzá tartozom elejétől kezdve, akár akartuk, akár nem, most mégis így nyilvánítjuk ki, hogy ezt mi akarjuk így. Valószínűleg Ő is ezt akarta ezzel éreztetni, hogy ez valahol mégis a mi döntésünk, függetlenül attól, miként találtunk egymásra.
Kezem végül a pezsgőspohárra fog, lassan meg is emelem, tekintetem pedig újra kékjeibe fúrom és lágy mosollyal ajkaimon szabad kezemmel az övéért nyúlok. -Ennél csodálatosabb nem is lehetne ez a nászút.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Május 30, 2022 7:49 pm

Az érzelmek megnyilvánulásával nagy általánosságban sem tudtam mit kezdeni, mert soha nem tanítottak meg arra, hogyan kell őket a helyükön kezelni. Az elfojtásban viszont komoly leckéket sajátíthattunk el, egy idő után pedig már nem rezdült egyetlen arcvonásunk sem, mikor a szemünk előtt öltek meg valakit, vagy éppen mi magunk húztuk meg azt a bizonyos ravaszt. Más esetben a könnyekkel sem tudtam volna mit kezdeni, bár nem egyszer sírt már előttem, akkor is leginkább miattam, és emlékszem arra a furcsa kételyre és bizonytalanságra, amit ennek apropójából éreztem. Nem tudtam mit kezdeni a könnyekkel, de ezúttal valószínűleg nem is kellett. Nem fájdalom vagy kín, de még csak nem is szomorúság csalta elő őket, éppen ellenkezőleg. Tekintete nemcsak a könnyfátyoltól csillogott, szemeiben ott rejlett a ki nem mondott öröm, a boldogság, de közben nem tudta volna leplezni azt sem, hogy meglepődött ettől a kis magánakciótól. Elvégre... minden alkalmat megragadtam, hogy érzékeltessem vele, mennyire nincs ínyemre a házasélet, és amúgy sem tudtam, mit kezdhetnék egy feleséggel. Előtte még erősebb véleményem volt erről az egészről, de ismét bebizonyosodott, hogy mindketten képesek voltunk változni. És jelen pillanatban kevés olyan dolgot tudtam volna elképzelni, amit ne tettem volna meg a kedvéért, leginkább azért, mert mindennel együtt biztonságban éreztem magamat mellette, és tudtam, hogy soha nem kérne tőlem olyat, amit nem szívesen teljesítenék.
Ujjaim közé vettem a gyűrűt, miután leguggoltam mellé, de egyelőre még nem nyúltam a keze után, helyette más szavakkal, továbbra is kerülgettem a forró kását, mintha tényleg azt tűztem volna ki célul, hogy szakítok a hagyományokkal, csak hogy tényleg önmagam maradhassak ebben a helyzetben is. Nem térdeltem, hanem guggoltam, és nem kezdtem el sem csillagokhoz, sem a naplementéhez hasonlítani, inkább csak... az ösztöneimre hagyatkoztam. - Nem mintha nemleges választ elfogadtam volna - vigyorodtam el egy pillanatra, mintha csak oldani akartam volna az időközben felgyülemlő stresszt a gyomromban, miközben ujja gyengéden végigsimított ajkaimon, majd egy halk kis sóhaj szakadt ki belőlem, mikor homloka találkozott az enyémmel. Nem törődtem a kíváncsiskodó tekintetekkel, szinte teljesen kisajátítottam ezt a pillanatot, úgy, ahogyan Őt szoktam, és erre még soha nem volt panasza. A közelsége ezúttal nemcsak a testemet és fantáziámat mozgatta meg, hanem a mellkasomat is, nem tudtam nem észrevenni a saját zakatoló szívemet, bár végig masszívan tartottam magamat, és nem adtam jelét annak, hogy ez nekem is egy intenzív pillanat volt. Még ha nem is tudtam elképzelni, hogy eszébe jutna nemet mondani, mégis... egyszerűen csak féltem. Egy tüzes csókot lehelt ajkaimra, szabad kezem pedig nyúlt az arca után, gyengéden rásimítva tenyeremet. - Kibaszottul szeretlek - szólaltam meg pár másodperc után, lassan bontakozva ki a lázas pillanatból, majd finoman csuklójára simultak ujjaim, mint aki tényleg nem bírja ki, hogy egy pillanatra ne az övé legyen az irányítás. Lentebb húztam a kezét, csak hogy a gyűrűs ujjára húzzam a választott ékszert, jó pár pillanatra teljesen elveszve a pillanatban. - Minden vagyonomat rátenném, hogy erre nem számítottál - vigyorodtam el, ezúttal már jóval határozottabban, de továbbra is ujjaim között tartottam kezét, majd ajkaimhoz emelve apró csókot leheltem a kézfejére. - Szerintem ezt elcsesztem. Mármint, a helyszínválasztást - tettem hozzá, még mielőtt félreértette volna. - Olyan helyen kellett volna előállnom ezzel, ahol csak ketten vagyunk - [/i]vontam fel pimaszul a szemöldökömet, csak hogy kétsége se lehessen afelől, miért is zavar a minket körülvevő embertömeg, de azért lassan eleresztettem a kezét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Május 30, 2022 3:14 pm

Honeymoon as a Smolensky

Halvány elképzelésem sincs arról, hogy mi lehet az, amivel szerinte még az adósom, de nem engedi, hogy sokáig töprengjek ezen, mert már elő is kap egy aprócska dobozt kabátja zsebéből, nekem pedig, már ettől a látványtól is hevesebben kezd kalapálni a szívem. Ha nem árulná el a mozdulattal egy időben, hogy miről is van szó, hogy az egy igazi gyűrű, biztos azon lennék, hogy millió más dolgot képzeljek a dobozba, csak gyűrűt ne és nem azért, mert ne vágynék ilyesmire, hanem mert kizártnak tartottam egész eddig, hogy Dimitriy ilyesmivel rukkoljon elő. Olyan sokszor hallottam tőle, mennyire nem akart volna soha megházasodni, hogy a halvány gondolatát is elfojtottam volna most annak, hogy az akár egy gyűrű is lehet, nehogy pofára essek a hiú ábrándjaimmal együtt.
De elárulja, mi lapul a dobozban, majd ki is nyitja hogy aztán felém tolva az asztalon még közelebbről megnézhessem a világ leggyönyörűbb gyűrűjét, amit fátyolos tekintettel, a lehető legóvatosabban érintek és csodálok meg, miközben olykor Dimitriy tekintetét is megkeresem.
Soha nem játszottam még el a gondolattal, hogy milyen is lenne ez a pillanat, hiszen nálunk egész máshogy zajlott minden. Nem randival vagy ismerkedéssel indult a kapcsolatunk, hanem házassággal, ami egy úttal ki is zárta nálam az eljegyzés lehetőségét, nem is ábrándoztam róla, hogy milyen lenne, de most mégis itt hebegek-habogok zavaromban egy gyűrűt vagy épp Dimitriyt bámulva. Ha izgatott is emiatt, nem igazán látszik rajta, talán csak az a mosoly árulkodik némi megkönnyebbülésről, amit a zavarom láttán villant rám, végül felemelkedik a helyéről és leguggol mellém.
Érzékelem, hogy kíváncsi szempárok szegeződnek ránk, de egy pillanatig sem fosztom meg magam attól, hogy Őt nézhessem, hogy lássam arca minden rezdülését, rám szegeződő pillantását, amitől csak annyi ideig foszt meg, míg kezébe veszi a dobozt, majd a gyűrűt is. Ha kissé kitekerve is, de felteszi azt a kérdést, amiről azt gondoltam, sőt, már egészen le is mondtam róla, hogy valaha is hallani fogom -Tőle pláne-, most mégis elhangzik, bár a zakatoló szívem ehhez is szolgáltatja vad ritmusát. -Egyáltalán nem korai.- lehelem csupán a szavakat, de akaratlanul is elnevetem magam örömömben, majd tenyerem finoman arcára csúsztatom, hüvelykujjammal lágyan végig simítok alsó ajkán és most már mindenféle vigyorgás vagy zavar nélkül mélyedek el íriszeiben. -Hozzád megyek.- súgom végül halkan, el is mosolyodok mellé lágyan, miközben előrébb hajolok picit hozzá, hogy homlokom homlokának tamaszthassam és magamba szívassam édes illatát. -De igazából.- kuncogom, próbálom visszanyelni az újonnan gyülekező könnyeket, de lehet, hogy felesleges harcot vívok velük, mert az, hogy ezt képes volt miattam megtenni, amikor nagyon jól tudom, mennyire nincs amúgy ínyére az ilyesmi, olyan mérhetetlenül boldoggá tesz, hogy szívem szerint most azonnal az ölébe másznék és el sem engedném hosszú  órákig. -Semmit sem akarok jobban, mint igazából a feleséged lenni.- duruzsolom ajkára, mintha egy féltve őrzött titkot árulnék épp el Neki, pedig kész volnék világgá kiáltani is mindezt, mégis önző módon meg akarom tartani magunknak a pillanatot, ahogy végül gyengéd, de annál tüzesebb és szerelmesebb csókot lehelek ajkaira.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Május 30, 2022 6:22 am

Még én magam sem tudtam volna elmagyarázni, mi volt az a keserű neheztelés, amit a Papa iránt éreztem, főleg miután úgy tűnt, apáink kis műve beérett, és valami csoda folytán sikerült valami jót kihozni belőle. Még ha nem is  ez volt az eredeti cél, mert arra mérget vettem volna, hogy Iris apjának talán egyik legnagyobb félelmét váltottam valóra azzal, hogy elcsavartam a lánya fejét, és bizonyára az én apám is kibillenne abból a merev, jeges közömbösségből, ha megtudná, hogy képes vagyok... érezni. Nem akartam ebből rendszert csinálni, ezt pedig Iris számára is nyilvánvalóvá tettem már korábban, mindazt, ami általa és neki köszönhetően lettem, neki tartogattam, és ugyan volt bennem némi félsz, mert megfordult már a fejemben, hogy egyszer talán átterjed a másik életemre is, de eddig úgy tűnt, hogy oktalan az aggodalom.
Ez a neheztelés inkább annak szólt, hogy bármi is lett a végkifejlet, mégis beáldozott engem, minket egy üzlete oltárán, és nem kellett nagyon bátornak lennem ahhoz, hogy kikövetkeztessem, bármikor megtenné a húgommal is, ha az érdeke úgy diktálná. És ez szöges ellentétben állt azzal az eszmével, amiben felnevelt minket, azzal, hogy a család szent, hogy a család az, ami ott áll majd melletted, amikor mindenki más hátat fordított, és jelenleg itt tartottunk. Hátat fordítottam neki, mert érezhettem bármilyen rejtett hálát, de még így is kibaszottul dühös voltam rá.
Egy pár másodpercig tekintetem a gyöngyöző pezsgőt figyelte, míg a pincér tovább nem állt az asztalunktól, csak ezt követően néztem újra Iris-ra, ekkor már a kabátom zsebébe nyúlva, csak hogy a következő pillanatban elővegyem azt a kis dobozt. Soha nem vágytam normális, hétköznapi életre, nem akartam hétköznapi lenni sem férfiként, sem férjként, mert odáig voltam a saját világomért, Ő pedig, aki idegenként, kívülállóként került bele, minden bizonnyal más szemszögből nézte ezt az egészet. Meg akartam teremteni neki azt, amit a szüleink elvettek tőle, mert arról nem voltam hajlandó vitát nyitni, hogy egyértelműen jobbat érdemelt nálam. És minden bizonnyal meg is találta volna azt a jobbat, ha nem kényszerítik bele ebbe a látszatházasságba, még ha azóta ezt egyikünk sem bánta, de mégis, bármilyen tüzes volt ez a szerelem közöttünk, ott tombolt bennem a vágy, hogy mindent megteremtsek neki, amit megérdemel. Mondjuk egy normális esküvőt.
Az asztalra tettem a kis dobozt, majd egy lassú mozdulattal elé toltam, hol a dobozt, hol tekintetét figyelve, de csak az őszinte meglepődöttséget láttam visszatükröződni. A helyében én sem számítottam volna rá, főleg azok után, hogy annyiszor megmondtam neki, mennyire nincs ínyemre a házasság intézménye, de ahogy szemeire könnyfátyol telepedett, miközben ujja végigsimított az ékszeren, egy pillanat erejéig még levegőt venni is elfelejtettem. A feszültséget, ami szétterjedt bennem, végül a zavara kezdte feloldani, ahogy saját szavai után vörös pírfoltok jelentek meg arcán, amivel kicsalt belőlem egy újabb mosolyt. Nem cáfoltam rá magamra, mert a hagyományos lánykérés egyetlen szokását sem alkalmaztam, nem térdeltem le elé, nem készültem hegyi beszéddel arról, hogy mennyire szeretem, de ahogy tekintete újra és újra rátalált a gyűrűre, majd vissza rám, egy halk sóhajjal kitoltam magam alól a széket, csak hogy mellé sétáljak, de a térdelés helyett inkább mellé guggoltam, így nézve fel rá, egyik kezemmel megtámaszkodva a háta mögött a székben. - Korai a második randin azt kérdezni, hogy hozzám jössz-e? Mármint... ezúttal igazából - tettem hozzá évődő mosollyal, miközben szabad kezemmel a doboz után nyúltam, hogy kivegyem belőle a gyűrűt. Dolgozott bennem az ösztönöm, és nehezen álltam meg, hogy ne fűzzek hozzá valami tréfás megjegyzést, csak hogy oldjam a saját feszültségemet, de csak sikerült leküzdenem ezt a vágyat, kíváncsian fürkészve a tekintetét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 8:30 pm

Honeymoon as a Smolensky

Tagadni sem tudnám, mennyire magába bolondított, elárul minden pillantásom és a mosolyom, ami valószínűleg már odaragadt az arcomra, így aztán a "levett a lábamról", elég enyhe kifejezés. Soha nem gondoltam volna, hogy valakit ennyire, ilyen mélyen lehet szeretni, hogy már a puszta gondolata is annak, hogy elveszítsem, szinte fojtogat. Fogalmam sincs, hogy hol lennék most, ha nincs az a szerződés, amit az apáink találtak ki, de bárhol is lennék  biztosan nem lennék ilyen boldog, mint most vagyok, amikor olyan édes szavakat suttog, amitől megborzongok. -Bármikor újra megtenném.- suttogom válaszul pimasz mosollyal, annak ellenére is, hogy mindez cseppet sem volt szándékos, nem úgy indultam neki az egésznek, hogy én majd most elcsavarom Dimitriy Smolensky fejét. Egyszerűen, csak így alakult, ezt hoztuk ki egymásból, minek köszönhetően a lehető legcsodálatosabban alakult ez a házasság.
Nem hiszem, hogy az apám vagy akár az Ő apja valaha is eljátszott volna a gondolattal, hogy mi lesz majd, ha netán egymásba szeretünk és mindez többé, már nem kényszer lesz, hanem olyasmi, amiért küzdeni is képesek volnánk, de ha rajtam múlik, tőlem nem is fogják megtudni. Ezt belátom, amint szóba hozom, hogy majd megköszönöm apósnak a közben járást, de azért abban benne vagyok, hogy koccintsunk rá egyet. Nélküle, tényleg nem lennénk most itt. -Rendben. Koccintsunk majd rá is.- mosolyodok el, de aztán Dimitriy valamivel komolyabb hangulatban folytatja a beszélgetést, a hétköznapi férj szerepét említi és, hogy mi mindent sikerült már megadnia mindabból, amit normál esetben, kényszer nélkül meg is kaphat az ember lánya, de mielőtt kiderülhetne mi az, ami még hiányzik, megérkezik a pincér a pezsgőinkkel.
Olyan kíváncsi vagyok, hogy szívem szerint elhessegetném a pasast, de csak csendben kivárom, míg a férjem elküldi még pár percre, utána viszont már képtelen vagyok megállni, hogy ne kérdezzek rá, mire gondolhat az a férfi, aki elhozott magával Spanyolországba, kibérelte a leggyönyörűbb szobát a hotelban, mindezek előtt pedig meglepett egy kutyával és úgy általában, minden egyes éjjelen olyan magasságokba emel, hogy alig találok vissza a földre. Aki minden áldott reggel mosolyt csal az arcomra már azzal is, hogy egyáltalán mellettem van.
Nem válaszol rögtön, helyette a kabátja belső zsebébe nyúl, nekem pedig, már az apró doboz láttán meglódul a szívem és a mosolyom helyére, őszinte meglepettség költözik, főleg, ahogy hozzáteszi, hogy ez bizony nem egy fülbevaló, egy nyaklánc vagy akármi más lesz, hanem egy gyűrű. Egy igazi gyűrű, minek láttán először, csak egy sóhaj bukik ki belőlem, majd könnybe lábad a szemem mindattól az érzelem lökettől, ami megindul bennem tőle, végül kezemet ajkaim elé teszem és úgy pillantok fel Dimitriyre.
Újra lepillantok az asztalra, ahogy elém tolja a dobozt, végre el is veszem kezem ajkaim elől, majd óvatosan -mintha attól félnék, hogy eltűnik, ha megérintem- megfogom a dobozt, másik kezem pedig fölé emelem, de csak, hogy először finoman végig simítsak mutatóujjammal az ékszeren. A szívem olyan vadul kalapál, hogy szinte alig hallom tőle Dimitriy szavait, de azért felpillantok rá még mindig ámulva, míg végül összeszedem magam annyira, hogy legalább nyelni tudjak egy nagyot. -Igen.- vágom hirtelen kérdésére, de aztán elnevetem magam zavaromban, érzem is, hogy ég az egész arcom, így egy pillanatra el is takarom előle és fújtatok egy nagyot, hátha rendet tudok tenni a fejemben. -Mármint, igen, én is így gondolom, hiszen azt a kérdést, még fel sem tetted. Vagyis...- akadok el egy pillanatra, hiszen nem is tudom, hogy tényleg fel akarja-e tenni azt a kérdést, vagy ez már maga a kérdés volt inkább, hiszen akárhogy is nézzük, már házasok vagyunk, így aztán nem is igazán számítottam rá, hogy egyáltalán történhet még velem ilyesmi. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ilyen elképesztően zavarban vagyok, miközben szét vet a boldogság, valamint nevetek és könnyezek egyszerre. -Annyira gyönyörű ez a gyűrű.- sóhajtom végül halkan újra az ékszerre pillantva, majd vissza Dimitriyre, majd újra az ékszerre, de végül mégis a férjem arcán állapodik meg tekintetem, akinél csodalatosabbat el sem tudnék képzelni.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 6:46 pm

A fantáziám már régen máshol járt, ezt jelezte a szemtelenkedő kis harapás is, és ugyan komoly erőfeszítéseket tettem annak érdekében, hogy valamelyest a szőnyeg alá söpörjem azt a folyamatosan tomboló vágyat, ami ezúttal is ott lobogott bennem, de csak ideig-óráig tudtam csillapítani. Talán éppen annyira, hogy normál keretek között kibírjam ezt a vacsorát, de azt már valószínűleg Ő is sejtette, hogy amint visszaérünk a szállodába, neki vége.
- Te pedig felforgattad az egész világomat. Kifordítottad a négy sarkából - suttogtam viszonylag csendesen, mintha tartottam volna attól, hogy bárki meghallja, bár mivel ritkán beszéltem az érzéseimről, még ez is benne volt a pakliban. Nem éreztem volna szégyent, ha valaki szem- és fültanúja lesz annak, mit is érzek iránta, de ettől függetlenül úgy gondoltam, mindez csak kettőnkre tartozik. Neki tartogattam, neki szántam, és közben senkinek nem akartam megfelelni, de főleg nem akartam kirakatba tenni azt a mohó, lángoló és forró szerelmet, ami iránta lobbant fel bennem. Éppen annyira akartam kisajátítani ezt az érzést, mint Őt magát, és Ő aztán már pláne tudta, mennyire rosszul viselem, ha valaki megpróbál rá kezet emelni - akár gyengéd, akár erőszakos értelemben. A lényeg ugyanaz, mindegyiknek egyenként törném el az ujját.
Azt be kellett látnom, hogy sokat köszönhettünk az apámnak, életében először volt haszna annak, hogy rá akarta tenni a kezét valaki más vagyonára, és ehhez gondolom Iris-on keresztül vezetett az út. Jó ideje nem gondoltam arra a kibaszott papírdarabra, ami összekötötte az apáinkat, és habár az elején mindent megtettem volna annak érdekében, hogy beavatást nyerjek, ma már inkább... nem akartam tudni. És nem szívesen vallottam volna be, de féltem, hogy mi lehet még abban az átkozott szerződésben. Vajon megkeserítheti-e még az életünket, vagy ebben a jelenlegi formában fog egyszer semmissé válni? De bármi is állt benne, foggal-körömmel ragaszkodtam ehhez a nőhöz, a feleségemhez, és hacsak Ő nem akart elmenni, hát nem létezett olyan Isten, ami az utunkba állhatott volna. Nem még az apám. - Azért ihatunk az egészségére. Csak ne tudjon róla - pimaszkodtam el aztán, még visszautalva az apámra, majd miután konkrét igényt fogalmaztam meg a pincérnek, pontosan mit is akarunk kortyolgatni, egy kis sóhaj kíséretében újra hátra dőltem, de tekintetem egy pillanatra sem eresztette szemeit. Mindaz, ami bennem tombolt, olyasmi volt, amit nem tudtam megfogalmazni, hiába tettem erőtlen kísérleteket rá.
A visszaérkező pincér fojtotta belém a gondolatokat, és nem is távozott az asztal mellől, míg ki nem töltött egy kevés italt mindkettőnk poharába, majd érdeklődni kezdett a választott vacsoránk iránt. - Még nem döntöttünk - fordítottam felé a fejemet, mire biccentve odébb állt, előtte még hozzátéve, hogy pár perc múlva visszajön. Volt némi feszültség a gyomromban, mert nem voltam biztos benne, hogy egyáltalán jó ötlet volt-e ez az egész, főleg ebben a formában, és mielőtt a pezsgős pohár után nyúltam volna, arcizmaim elsimultak, így fürkészve tovább íriszeit, közben benyúlva a kabátzsebembe, először csak saját ujjaim között forgatva a kis dobozt. - Egy igazi gyűrűvel - válaszoltam némi hezitálás után, tekintetemmel ekkor már a kis dobozt vizslatva, bár a hangom nem árulkodott a bennem tomboló furcsa, érzelmi kavalkádról, miközben lassan, egy kis sóhaj kíséretében elé toltam a bársonydobozt, benne azzal a jegygyűrűvel, ami minden hétköznapi pár számára az első lépést jelentette a házassághoz vezető úton, míg a mienkből eddig teljes egészében kimaradt. Egyszer már kapott tőlem egy mások által választott karikagyűrűt, amit a templomban, a szüleink kénye-kedve miatt fel kellett húznom az ujjára, de soha nem kapott tőlem igazi jegygyűrűt. Idáig. - Talán kimondhatnánk úgyis azt az igent, hogy közben nem tartanak fegyvert a fejünkhöz. Nem gondolod? - sandítottam rá gyengéd mosollyal, de arcomon ekkor már haloványan átfutott a jele ennak, hogy ezúttal mennyire nem vagyok biztos a saját dolgomban.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 5:49 pm

Honeymoon as a Smolensky

Egyáltalán nem volt könnyű elhagyni a liftet, főleg a pimasz megjegyzése után, amitől már nem csak a pulzusom gyorsult fel, a bőröm is forróbbá vált, mintha máris érezném magamon forró ajkait, ahogy végig barangolják a testemet, míg végül combjaim közé nem férkőzik. Kénytelen vagyok nyelni egy nagyot, mert már megfordul a fejemben, hogy én magam fogom azt a stop gombot benyomni, de valami csodának köszönhetően kibírom addig, míg a lift ajtaja ki nem nyílik, valamennyire sikerül is csillapítani zubogó véremet, bár ebben nagy segítséget nyújt a sok látnivaló, ami körül vesz minket. És persze az, hogy már nem vagyok vele egy liftben összezárva, amiről már önmagában is az jut eszembe, milyen illetlen és izgató dolog lenne, ha ott esnénk egymásnak, de lassacskán be kell látnom, hogy Dimitriy társaságában igazából minden hely illetlen és izgató.
Egész úton magamon érzem fürkésző tekintetét, olykor felé is sandítok, hogy megbizonyosodjak róla, tényleg engem néz, nem pedig a hely szépségeiben gyönyörködik, ez pedig még szelesebbé varázsolja ajkaimon a mosolyt. Mintha a környezetünk helyett, inkább azt csodálná, mennyire boldoggá tett ezzel az úttal, a randival és szimplán, már azzal is, hogy Vele lehetek, ezt pedig egy pillanatig sem palástolom, hogy így van.
Az étterembe lépve is, csak még jobban ámuldozok, lehelek is egy lágy csókot ajkaira köszönet gyanánt, de nem is Ő lenne, ha nem használná ki az alkalmat arra, hogy pimaszul ajkamba harapjon, amivel cseppet sem segít abban, hogy visszafogjam magam a liftes incidens után, így végül kénytelen vagyok én is incselkedni. -Jó, igazából már réges-rég levettél a lábamról, de ezt te is tudod.- kuncogok halkan, ahogy számon kér, mosolyom azonban lassan kacérabbá válik, ahogy a ma esti befejezést említi, ami nagy valószínűséggel tényleg nem úgy fog végződni, mint az első. Legalábbis, nem sok esélyt látok arra, hogy el akarjak tűnni előle a szobában, hacsak nem fogunk megint a múltkorihoz hasonló játékot játszani.
Az apja említése kapcsán nem lep meg, hogy rögtön a fejét rázza, hiszen én magam is arra jutok végül, hogy bármennyire is vagyok hálás azért, hogy a fiával találkozhattam, Neki ezt sosem fogom elmondani, mert még hasznot akarna húzni belőle, már pedig, ha valamit nem hagynék soha, az az, hogy tönkre tegye bárki is azt, ami köztünk van. -Mire kimondtam, rájöttem, hogy rossz ötlet. Elég, ha mi tudjuk, hogy jót tett velünk.- jegyzem meg mosolyogva, aztán a pincér elém tolja az étlapot, de mielőtt még hozzányúlhatnék, Dimitriy kezébe veszi az irányítást, én pedig vigyorogva hátra dőlök a székemben és magamban megállapítom, milyen őrülten vonzó, amikor elő jön belőle a maffiózó. Mármint, amikor épp nem nekem akar parancsolgatni, bár kénytelen vagyok azt is elismerni, hogy vannak helyzetek, amikor még az is tetszik. Sőt. -Igen, azt már tudom, hogy magadtól soha nem vetemedtél volna ilyesmire.- mosolygok rá, ahogy visszautal az apjára és mindarra, amit groteszk módon mégis az ő kényszerének köszönhetünk, majd érdeklődővé válik pillantásom, ahogy a hétköznapi férj szerepével kapcsolatos teendők pótlását említi, de félbe hagyja a mondatot, mert a pincér megérkezik a pezsgővel, én pedig egész addig, míg az aranyló ital a poharunkba nem kerül és le nem lép a pasas, vissza is fogom magam. -Mégis mivel lehetnél az adósom?- kérdezem kíváncsian, lágy mosollyal arcomon, mert őszintén nem tudom, mivel kapcsolatban érezhet még így, hiszen tényleg nem lehet okom panaszra, mert napról napra azon van, hogy boldoggá tegyen és tényleg olyan legyen, mint egy igazi férj. Soha nem gondoltam volna róla, hogy ilyen lesz Vele élni, hogy egy nap majd az fogja számomra a legnagyobb örömet jelenteni, ha eltűnhetek Vele egy másik országba, de most mégis itt vagyunk. Én pedig soha nem voltam még ennyire boldog, mint most, a férjemmel a nászutunkon.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 4:10 pm

Az segített a higgadtságom megőrzésében, hogy már ismertem magam, és tudtam, hogy ha teljesen elcsábítja a fejemet, nemhogy étterembe nem megyünk, de még a földszintig sem érünk le. Már annyira felhúzott az elhintett kis információmorzsával is, hogy zakatolni kezdett bennem a vérem, újra és újra láttam magam előtt a gyönyörtől reszkető testét, hallottam fülemben a kontrollálhatatlan nyögéseit és sóhajait, és isten lássa lelkem, minden erőmre szükségem volt, hogy ne adjam be a kulcsot. Szabad kezem ökölbe rándult, éreztem, ahogyan körmeim belemélyednek tenyerembe, miközben szinte a lifttel együtt számolgattam a még előttünk álló emeleteket, és ha beleláttam volna a fejébe, ezer százalék, hogy azt láttam volna, mennyire élvezi, hogy már pusztán pár szóval ennyire fel tudott ingerelni. Nem is hagytam ki az alkalmat, visszavágtam, és még csak nem is túlzóan, mert pontosan tudta, hogy az efféle ígéreteket maradék nélkül betartom, nem spórolok semmivel. Ha róla volt szó, főleg nem ismertem sem szabályokat, sem határokat, hát lehetetlent pedig főleg nem. - Általában élvezni szoktad, amikor felfal - búgtam válaszként, kiszáradó torokkal, csak egy múló pillanatig fordulva felé, de valamennyire méltó elégtétel volt, hogy tudtam, Ő is annyira küzd a bontakozó vágy ellen, mint én. A lift egyre forrósodó levegője pedig kicsit sem segített ezen a problémán, de egyre biztosabbá vált, hogy az estünk végeztével nem fogom kibírni a szobánkig. Már most kibaszottul akartam Őt.
Nem is toporogtam sokáig a liftben, utána léptem ki, és ugyan az utcán sem fogadott sokkal hűvösebb levegő, de mégis józanító hatással bírt az a friss oxigén, ami ezáltal már el tudott jutni az agyamig. Míg Ő mindent megcsodált, ami csak az utunkba került, én leginkább Őt fürkésztem, mint aki nem tud betelni azzal a boldogsággal, ami ott ült a felesége csillogó szemeiben, ezáltal pedig fényesebben ragyogott, mint bármely éppen előbukkanó csillag az égen. Annyiszor gondolkodtam azon, hogy vajon mivel érdemeltem ki, mivel szolgáltam rá, hogy akár csak egy pillanatra is eszébe jusson velem maradni, miközben az értékrendem a lehető legtávolabb állt az övétől, de... csak azt tudtam, hogy én miért akarom Őt. Az egyetlen olyan nőt, aki ellenállt a világomnak, a benne rejlő viszontagságoknak, a gonoszságnak és ridegségnek. Nekem. Nélküle valószínűleg örökre lemondtam volna erről a kötelékről, mondván, hogy nincs is rá szükségem, és még el is hittem volna a saját hazugságomat, pedig minden, ami kellett, és amire szükségem volt, éppen az ujjaimat szorongatta, és nevetett azon, ahogyan elképzelte Kirillt a kutyával, néha gyengéden, érzelmekkel teli pillantással felém pislogva.
Az étterem még az én elképzeléseimet is felülmúlta, bár nem is ezen volt a lényeg, és mielőtt leült volna a kihúzott székre, gyengéd csókot lehelt ajkaimra, de nem is én lettem volna, ha ebbe a kis gesztusba nem csempésztem volna egy kis pimaszkodást azzal, hogy fogaimmal alig érezhetően, de ráharaptam ajkára. - Azt hittem, már levettelek a lábadról - sóhajtottam fel, miután én is helyet foglaltam vele szemben, de ezúttal sem a gyönyörű panoráma kötött le, hanem Ő, ahogy teljesen belemerült a minket körülvevő szépségbe, lágy mosollyal reagálva apró kis érintésére a karomon. - De ezt a második randit máshogy tervezem befejezni - kacsintottam rá, miközben kényelmesen elfészkelődtem a széken, némileg hátradőlve, és ugyan előcsalogatott belőlem egy halk nevetést az apámról tett mondat kapcsán, de rögtön fejcsóválásba kezdtem. - Ne tedd, a végén elbízza magát, és ki tudja, mi mindenbe tudna beleszólni, ha akarna - húztam el kicsit a számat. Nem akartam az apámról beszélni, főleg nem arról, hogy annak ellenére, hogy végül a mi kettőnk kapcsolata úgy tűnt, jó fordulatot vesz, még mindig iszonyatos mértékben nehezteltem apámra, és nem láttam egyelőre, hogy mikor fogok megenyhülni. Tettem a dolgom, intéztem a rám bízott feladatokat, de mint fia, jó ideje nem néztem felé, és nem is akartam megtörni ezt az új hagyományt.
A pincér végül egy-egy étlapot tolt elénk, majd mikor rákérdezett, hogy milyen italt hozzon, nem igazán haboztam a válaszadással, megelőzve ezzel Iris-t is. - Egy üveg pezsgőt. Ünneplünk, úgyhogy lehetőleg valami jobb minőségűt. Mondjuk Dom Pérignon-t - tért vissza egy pár pillanat erejéig az az ellentmondást nem tűrő figura, de amint a pincér kisétált a képből, tekintetem ismét Iris-ra szegeződött. - Bár azt hiszem, én is hálás vagyok neki. Az apámnak - tettem hozzá, visszautalva az iménti megjegyzésére. - Ha nincs a megalomániája, talán soha nem találkozunk. Házasok főleg nem lennénk - vigyorodtam el, mert abban bizonyára nem vitatkoztunk volna össze, hogy ha nincs a kényszer, eszem ágában sem lett volna beköttetni a fejemet. - És ugyan a legtöbb dolgot megpróbáltam bepótolni, mint normális és hétköznapi férj, de... talán valamivel még adósod vagyok - hagytam félbe szándékosan a gondolatot, de csak mert a pincér megérkezett a kért üveggel.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 3:12 pm

Honeymoon as a Smolensky

Csak a szemeimet forgatom mosolyogva megjegyzése hallatán, amit egyszer már a fejemhez vágott, bár most sem úgy teszi mindezt, mintha bánná, hogy éppenséggel odáig van érte a neje, de azért a férfiúi büszkeségét biztos bántja picit, ha azt mondom rá, hogy "imádnivaló", amikor egy maffiózó valószínűleg cseppet sem akar az lenni. Mégis, minden egyes nap csinál valamit miattam , amivel megmutatja, mennyire másként tud velem bánni, mint bárki mással, emiatt pedig, csak még jobban szeretem. Miattam képes még imádnivaló is lenni, akár nyálasnak találja ezt, akár nem.
Nem kerüli el a figyelmét a ruhám sem, amire a választásom esett és, bár úgy állítom be, mintha ez tényleg csak egy véletlen lenne, tudom, hogy átlátszó a próbálkozásom és átlát rajtam. Ha már a találkozója előtt szóba került az az este és a fekete ruhám, muszáj voltam megkísérteni a sorsot és egy újabb, valóban egész hasonló darabban megjelenni a ma esti randin, mintha csak azt az üzenetet akarnám ezzel közvetíteni, mennyire szeretném, ha a ma esténk legalább annyira hasonlóan végződne.
Most viszont megfogadtam a tanácsát és megkönnyítettem a dolgát azzal, hogy a ruha alá konkrétan semmit sem vettem fel, ezt pedig segítőkészen a tudtára is adom a liftben állva, mintha nem lennék tisztában vele, milyen hatással lehet majd rá egész este ez a gondolat. Hallom is, ahogy elnehezedik a légzése, érzem forró érintését a hátamon, a testem pedig kellemesen meg is borzong a tudattól, miféle hatással tudok lenni rá, de mindketten próbáljuk rendbe szedni magunkat a torkunk köszörülésével és a fejünk felett lévő számok bámulásával.
De ő sem könnyíti meg a dolgomat, mert már megint az oroszlánokról kezd beszélni, amivel fel is idézi előttem azt az éhes, ragadozó pillantását, amitől mindig szaporább lesz a pulzusom, majd halkan, rekedten el is árulja, mi vár arra, aki azt a fenséges vadat cukkolja. Kár, hogy én még élvezem is. -Rettenetes lehet, amikor felfal az az oroszlán.- sóhajtom gondterhelten, de valójában, csak így próbálom megzabolázni a testemet és rendbe szedni pikáns gondolataimat, terelem is a témát a randevúnkra, a helyszínre, amit talált nekünk, a rövid séta hallatán pedig elmosolyodok. Már, csak amiatt is, mert ezek szerint tényleg sétálva fogunk elmenni odáig, nem pedig kocsival, hiszen számomra az előbbi még mindig sokkal romantikusabb és itt, legalább meg is engedhetjük magunknak. Otthon megértem, hogy az autó némi biztonságot nyújt és talán ez is egy olyan apróság, ami miatt sokkal jobban tetszik, hogy most itt vagyunk, egy idegen országban.
Gyengéden kezéért is nyúlok, összefüzöm ujjainkat elmosolyodva az érzéstől, ahogy finoman rájuk szorít, majd akaratlanul is hangot adok gondolataimnak, bár nem úgy tűnik, mintha meglepnék szavaim, ami talán annak köszönhető, hogy egyrészt már említettem ugyanezt még otthon, másrészt pedig, ennyire szerintem már ismer. -Akkor, majd szabaddá teszem magam minden augusztusban.- vigyorgok vissza rá, ahogy kilépünk a liftből továbbra is kézen fogva, gyermeki izgatottsággal szemlélve igazából mindent, ami mellett csak elsétálunk, miközben Ő maga is hangosan eltöpreng azon, mi is lehet otthon a kutyussal és a testőrömmel.
Teljesen magával ragad ez a nyugodt, békés hangulat, ahogy együtt sétálgatunk a part felé és, ahogy Dimitriyre nézek, rajta is egyedül csak azt látom, hogy élvezi mindezt. Nem siettet minket, csak lassan, kényelmesen lépkedünk egymás mellett, miközben kezd nyilvánvalóvá válni előttem is, mi lehet az úticél, a csinos, romantikus étterem láttán pedig küldök is felé egy átható pillantást azzal a szerelmes mosollyal fűszerezve, amit egyre többször láthat tőlem.
A pincér üdvözöl, majd az asztalunk felé vezet minket, ajkaimon pedig egyre szélesebbé válik a mosoly, mikor rájövök, hogy a terasz felé tartunk, ahonnan bámulatos panoráma nyílik elénk a tengerre, az égboltra, amit gyengén még mindig megvilágít picit a nap fénye és a már lassan felbukkanó csillagokra is. -Gyönyörű ez a hely. Imádom.- súgom mosolyogva vállam felett, de mielőtt még helyet foglalnék a kínált széken, kezem finoman állára simítom és egy gyengéd, apró csókot lehelek ajkaira.-Köszönöm.- lehelem halkan, de annál nagyobb vigyorral, majd leülök és tovább ámuldozok a kilátásban. -Ha így folytatod, még a végén teljesen leveszel a lábamról.- kuncogom halkan, mikor újra rávezetem tekintetem, kezem pedig felé csúsztatom az asztalon, hogy egy pillanatra még megsimítsam gyengéden, ezzel is éreztetve vele, mennyire elvarázsolt ezzel a választással. -Pedig, ez még csak a második randi. - nevetem el magam továbbra is arcát vizslatva, tagadhatatlan boldogsággal arcomon, amivel valószínűleg, már megint kiérdemelhetném a "nyálas" jelzőt, de soha nem fogom egy pillanatig se elrejteni senki elől sem, mennyire szeretem. Előle meg pláne nem. -Tényleg el kell mennem az apádhoz hálálkodni.- kuncogok halkan, bár kétlem, hogy ezt valóban megtenném, mert amennyire bízom Dimitriyben, annyira nem bízom az apjában, úgyhogy nem lepne meg ha aztán majd abból akarna hasznot húzni, hogy nem csak a fia felesége lettem, de még totálisan bele is zúgtam.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 12:19 pm

Ezúttal már tényleg teljesen komolyan gondoltam, hogy a maradék itt eltöltött napban egyetlen pillanatig sem akartam többé sem munkával, sem üzlettel foglalkozni. Ha szigorúan vettük volna, az elmúlt két óra sem illett bele tökéletesen a képletbe, bár ha az nem lett volna, valószínűleg mi sem lennénk itt, az én kreativitásom maximum az országhatárig terjedt volna, és még az is erős noszogatás árán, de felfoghattuk úgy, hogy volt egy láthatatlan jóakaróm, aki nem akarta, hogy elbasszam ezt az egészet, ez pedig tökéletes alapot szolgáltatott arra, hogy kicsit megvillantsam az amúgy kicsit sem romantikus valómat. Ki gondolta volna, hogy több, mint negyven év után még saját magamat is meg tudom lepni?
- Már megint nyálas vagy - húztam el számat megjátszott grimaszolással, mikor imádnivalónak nevezett, de szavaimmal ellentétben ezt egy kicsit sem bántam. Már nem akartam az a rideg, kegyetlen és erőszakos vadállat lenni a szemében, nem akartam elhitetni vele, hogy bennem nincs más az elkövetett bűnökön kívül, bár néha még most is féltem attól, hogy talán egy napon mindez majd szertefoszlik, Ő pedig az egyik pillanatban még az életem része, a másikban pedig már csak a múltamé. Mindig azt gondoltam magamról, hogy erős vagyok, a közönyt fegyverként használtam mások ellen, de Ő már túl mélyen volt bennem, átlátott minden álarcon, amit mások felé mutattam, ez pedig bárhonnan is néztem, neki adott fegyvert velem szemben. Egyedül az a tudat nyugtatott meg, hogy nyilvánvaló volt, hogy soha nem akarna szándékosan ártani nekem, ahogy én sem neki. Nagy levegőt kellett vennem, ujjaim még mindig hátán nyugodtak, miközben vártuk a liftet, a megjátszott tárgyilagossága pedig kikényszerített belőlem egy jókedvű, cinkos vigyort. - Túl sok véletlen van az életedben - súgtam oda halkan, még mielőtt belépett volna a felvonóba, de mintha csak tudta volna, hová szúrjon, már rögtön tette is hozzá a következő információmorzsát, ettől pedig hozzá hasonlóan meg kellett köszörülnöm a torkomat. Úgy tett, mint aki nem tudja, milyen hatást vált ki belőlem az ilyesmi, te talán érezhette, hogyan költözik melegség minden végtagomba, főleg hátán a tenyeremmel. Bele kellett harapnom saját ajkamba, tekintetemmel ekkor már a piros gombot keresve, a légzésem pedig egyik pillanatról a másikra nehezedett el. - Tudod, mit mondanak arról, ha sokáig húzgálod az oroszlán bajszát - jegyeztem meg, némileg határozottabban simítva hátára, ekkor már azt figyelve, hogyan halad lefelé a lift, és valami kisebb csoda kellett ahhoz, hogy tényleg hagyjam leérni a földszintre. - Felfal - tettem hozzá rekedten, majd egy óriásit sóhajtva próbáltam meg elengedni a fantáziaképet róla és a hiányzó bugyijáról. Pedig... szó szerint lüktetett a vérem a gondolatok ingerlő armadájától.
Jó ideig nem is fogtam fel a másik kérdést, amit időközben feltett, túl meleg lett itt hirtelen, de vonva egyet a vállamon, tovább bűvöltem a számokat magunk felett. - Nincs messze, csak egy rövid sétányira van - válaszoltam, de azt nem tettem hozzá, hogy ezzel a húzással szerintem a következő két évtizedre kimaxoltam a tőlem elvárható romantikát. Bár, legalább megpróbáltam, ez pedig már így is szöges ellentétben állt a korábbi elhatározásommal. És úgy összességében azzal is, amit megszokhatott tőlem.
Rászorítottam ujjaira, és nem is kellett sok idő, hogy elhangozzanak azok a szavak, amikre már akkor számítottam, mikor landoltunk itt. Néha én is szívesen megszabadultam volna a saját életemtől, de tudtam, hogy nem tehetem meg. És az egyik legnagyobb félelmemmé az vált, hogy egyszer rájön, mennyire nem tud és nem akar részese lenni a világomnak, ami Oslo-hoz kötött. - Nyaralhatunk itt minden augusztusban - vigyorodtam el pimaszul, kilépve a leérő liftből, majd vezetve lépéseit, rögtön a szálloda kijárata felé indultam vele, továbbra sem eresztve ujjait. A part felé vettem az irányt, gyengéden irányítva Őt a saját lépteimmel, viszont annyira nem sürgetett minket az idő, így szinte teljesen andalgó tempót választottam magunknak. Nem hagytam, hogy csend telepedjen ránk, hangosan kimondva és nevetve morfondíroztam leginkább azon, hogy vajon Kirill hogy szórakozik jelenleg a kis vakarccsal, míg oda nem értünk az étteremhez.
Egy gyengéd mosolyt küldtem a feleségemre nézve, de nem mozdultam mellőle, még akkor sem, mikor a pincér az asztalhoz vezetett bennünket. Ismét hátára simítottam, miközben kiértünk a szabad ég alá, szándékosan egy teraszos asztalt foglalva, ahonnan tökéletes kilátás nyílt a tengerre. - Remélem, tetszik - hajoltam a füléhez egy sejtelmes kis vigyorral, de még azelőtt kihúzva neki a széket, hogy a pincér megtette volna.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 9:24 am

Honeymoon as a Smolensky

Amikor kinéztem azt a kalapot, sejtettem, hogy ezt a hatást sikerül majd elérnem vele, de már a poén kedvéért is megérte a próbálkozás, miután viszont kellőképpen lesokkoltam ezzel, már indulok is készülődni. Nem sok ideig váratom, már csak amiatt sem, mert a megjegyzése kíváncsivá tesz, így még pont sikerül a naplemente látványát is elcsípnem, ahogy mögé sétálva gyengéden átölelem, akaratlanul is elmosolyodva a gondolaton, mennyire hétköznapi és nyugodt most ez így.
Kíváncsiskodni nem sokat kíváncsiskodok, épp csak futólag érdeklődők az üzlet felől, amit el kellett intéznie, mint ahogy ő is csak röviden válaszol, miközben tenyere gyengéden kezemre simul, aztán biztosít is arról, hogy az elkövetkezendő napokban, még ennyire sem fog szóba kerülni, mi miatt is indult ez az egész. -Nem is hagynám, hogy a munkára terelődjenek a gondolataid.- mosolygok hátába, apró csókot is lehelek tarkójára, ahogy átfut rajtam a gondolat, milyen kellemes már most is itt lenni Vele, távol mindentől, pedig még csak ma érkeztünk és még jó pár nap áll előttünk, amit csakis kettesben fogunk tölteni. Leszámítva majd egy kevés időt, amikor néha emberek közé megyünk, de azok akkor se maffiózók, escortok meg verőemberek lesznek.
Nehezemre esik ugyan, de végül elhúzódok tőle, hogy tényleg indulásra kész legyek végre és miközben a cipőbe lépek, bókja hallatán hálásan felé sandítok. -Te pedig imádnivaló. - mosolygok rá lágyan, eszembe is jut az első alkalom, amikor ugyanezt a bókot megkaptam tőle, amikor feladtam a harcot a vágy ellen, amit iránta érzek. Ha a végét el is szúrta azzal, hogy egyszerűen elvonult, mint aki jól végezte a dolgát, az az este akkor is csodálatos volt, már csak azért is, mert tudom, anélkül most nem lennénk itt.
Keze gyengéden siklik a hátamra, míg kisétálunk a lifthez, de nem kerüli el a figyelmemet, ahogy végig mér tekintetével az ajtó előtt ácsorogva. -Ilyenek ezek a véletlenek.- vonok hanyagul vállat, mikor nyílik az ajtó, de ajkaimon pimasz mosoly látszik, miközben belépek a liftbe és nem is bírom megállni, hogy ne tegyek valami plusz, incselkedő megjegyzést. -Bár most a ruhán kívül nem sok minden van, amit letéphetsz rólam.- közlöm halkan, szándékosan az ajtóra szegezve pillantásomat, mintha csak azt mondtam volna épp, hogy "milyen szép időnk van" és, hogy elrejtsem kuncogásomat, megköszörülöm a torkom. Ő javasolta, hogy ne vegyek a ruha alá semmit, én pedig tudok szófogadó kislány lenni, ha én is úgy látom jónak.
-Messze van az az étterem? Vagy itt foglaltál asztalt a hotelban?- kérdezem végül kíváncsian, szándékosan terelve a témát, mintha nem lennék pontosan tisztában azzal, hogy valószínűleg az Ő gondolatait épp az köti le, hogy nincs rajtam bugyi és igazából, épp ez volt a cél. Magam sem tudom, hogy arra számított, hogy már csak azért is veszek majd fel, hogy ne neki legyen igaza, vagy tudta, hogy leszek annyira pimasz, hogy eleget tegyek a kérésének, mert tudom, hogy ezzel húzhatom az agyát. Ennek ellenére olyan ártatlan pillantással figyelem az emeletek számát jelző kis fényt odafent, mint egy ma született bárány, de végül nem bírom megállni, hogy ne sandítsak a férjem felé és nyúljak finoman a kezéért, hogy összekulcsoljam ujjainkat. -Lehet, hogy végül haza se akarok majd innen menni.- jegyzem meg mosolyogva, bár ebben már akkor teljesen biztos voltam, amikor megérkeztünk, de ilyenek ezek az utazások, főleg, ha azzal lehet az ember, akit szeret.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 29, 2022 6:41 am

Jó ideig csak a fejemet csóváltam, valami idétlen grimasszal arcomon, mikor ráadásként a fejemre nyomta azt a kalapot, és nem is bírtam magamban tartani egy mély sóhajtást, de halk kuncogása valamelyest tompított az egész helyzeten, és valami hasonlót csalogatott ki belőlem is. Mondjuk azt elég gyorsan le kellett szögeznem, hogy nem vagyok hajlandó felvenni a költeményt, de szuvenírként megállta a helyét. Nem mintha ki akartam volna lógatni otthon a nappali falára.
Tekintetem végigkísérte útját a fürdőig, magamban némán küzdve azzal az állandó ingerrel, hogy utána menjek, főleg hogy ezúttal sem csukta magára teljesen az ajtót, ez pedig már annyiszor volt felhívás keringőre, hogy meg sem tudtam számolni egy kezemen. Próbáltam elterelni gondolataimat, nem arra koncentrálni, hogy egy vékony fal és egy amúgy nyitva álló ajtó választ el a meztelen testének látványától, és csupán pár métert kellett volna megtennem ahhoz, hogy megérinthessem, a gondolatok hatását pedig szinte egyből éreztem saját magamon, mert lángolni kezdett tőle a bőröm. Tényleg nem tudtam, hogy honnan jött az az erő, ami eddig megálljra parancsolt, ráadásul ma már nem először, így ezúttal sem adtam meg magam az ösztönnek, helyette a csomagokhoz sétáltam, és csak utána merültem bele a naplemente csodálásába. Ami amúgy nem tartozott a gyakori elfoglaltságaim közé, soha nem volt szokásom az ablak előtt megállni és azt figyelni, hogyan nyugszik le a nap, de ezúttal valami egész rendkívüli látványt nyújtott.
Annyira belemerültem, hogy csak halványan érzékeltem a jelenlétét, ahogy tenyere gyengéden derekamra simított, mire előtört belőlem egy megkönnyebbült sóhaj. - Minden a tervek szerint, igen - biccentettem, röviden és tömören válaszolva a feltett kérdésre, de egyelőre még nem fordultam felé, csak halkan felnevettem, miközben ujjaim lágyan kézfejére siklottak. - Mostantól hat napon keresztül nincs több üzlet. Még csak említés szintjén sem - fűztem hozzá, mint valami megkerülhetetlen, komoly elhatározást, bár ez inkább nekem jelentett kihívást és nem neki. Merész célkitűzés volt egy olyannak, aki hosszú éveken keresztül csak a munkájának élt, mert nem volt semmi más az életében, már az üzleti ügyeken és az escortokon túl, és csak most tudatosult igazán, hogy tényleg alapjaiban változtatta meg az életemet. Bármennyire is tiltakoztam ellene, vagy akartam gyűlölni és betörni Őt, mára már ott éreztem mindenben, a bőröm alá fészkelt, és az érzés által, amit Ő táplált bennem, úgy éreztem, bármire képes vagyok, amíg velem van. - Lesz még jobb is - vigyorodtam el szemtelenül, miközben ujjaim játékos pimaszkodással végiglépegettek az engem ölelő karján, viszont testem akaratlanul is reagált a tarkómra lehelt apró csókra, mert minden apró kis pihe vigyázzba állt rajtam.
Csak akkor fordultam meg, mikor már ellépett tőlem, ekkor mérve végig először a választott ruhadarabot, de ekkora távolságból nehéz lett volna megsaccolni, hogy vajon mennyire vette komolyan a korábbi szavaimat a ma estéről és a felesleges bugyiról. Bár, eddig sem akadályozott meg soha semmiben egy vékonyka kis anyag, és ma sem fog. - Gyönyörű vagy. Mint mindig - lépkedtem utána, le sem véve róla szemeimet, miközben felvette a cipőjét, majd gyengéden a hátára simult kezem, így terelve az ajtó felé, de nem bírtam sokáig szavak nélkül, mert miután megnyomtam a lift hívógombját, felé sandítottam, tekintetemmel végigsimítva egész alakját. - Ez a ruha kísértetiesen emlékeztet arra a fekete ruhára. Bár ez nyilván véletlen - jelent meg egy kis pimasz él a hangomban, sunyi vigyort társítva mellé, majd ahogy kinyílt a felvonó ajtaja, intettem, hogy lépjen be előbb Ő, már nyomva is a gombot a liften, le a földszintre.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Május 28, 2022 10:15 pm

Honeymoon as a Smolensky

Hiába mondta, hogy ez nem egy olyan találkozó lesz, azért tagadhatatlanul volt bennem egy kis félsz, hogy majd innen is úgy érkezik haza, hogy egy seb csúfoskodik rajta valahol, így aztán hatalmas kő esik le a szívemről, amikor megpillantom egyetlen karcolás nélkül. Nem is bírom ki, hogy ne üdvözöljem azonnal méltó módon, szemtelenkedve vele egy picit, bár az Ő megjegyzése is épp elég pimasz, mikor rákérdez konkrétan, hogy mindent felvásároltam-e, amit csak találtam vagy sem, de csak egy mosollyal díjazom szavait, mielőtt forró csókot lehelnék ajkaira és bele is harapnék az alsóba. Már csak azért is, hogy kellőképpen érezze, mennyire hiányzott már.
Mégis aztán, mint valami felhúzott búgócsiga, már lépek is vissza a szatyrokhoz, hogy a neki szánt kalapot elővegyem és odaadjam neki, de közben képtelen vagyok visszafojtani a mosolyomat, mert már az arca miatt is megérte megvenni ezt az egyébként -valószínűleg- tök felesleges holmit. -Nem is kell, csak amíg itt vagyunk. Ez lesz a nászutas kalapod.- kuncogok továbbra is fejére téve az ajándékot, majd elnézést kérek illedelmesen a késésem miatt, amiről szerintem pontosan tudja Ő is, hogy "már csak azért is alapon" egy picit szándékos volt, de mielőtt még a szememre róhatná a dolgot, a fürdőbe indulok az újonnan vásárolt ruhával és a lehető leggyorsabban szalonképessé teszem magam.
Mivel az ajtót jó szokásomhoz híven nem csukom be, csak behajtom, hallom, hogy megszólal, csak vigyorogva lesem magam a tükörben, ahogy már a sminkemen igazítok párat, de amilyen gyorsan sikerült magamra varázsolni az új ruhát és rendbe szedni magam, valószínűleg, még el is csípek pár pillanatot a naplementéből. Vagy legalábbis abból, ahogy kilépek a fürdőből és meglátom az ablak előtt állva abban a vörös fényben, arra tudok tippelni, hogy erről beszélt.
Én mégis Őt figyelem, ahogy a háta mögé lépkedek halkan, majd derekára csúsztatva tenyereimet finoman átölelem, de végül kielesek válla mellett a háta mögül, hogy én is szemügyre vegyem a tájat.-Gyönyörű.- szólalok meg halkan, tényleg elmélázva picit a látványon, mert esküszöm, itt még a horizont is egész másképp fest, mint otthon. De még mindig az a legcsodálatosabb az egészben, hogy itt vagyunk kettesben. Tényleg kettesben. -Jól ment az üzletelés?- kérdezem végül halkan, bár azt már tudom és el is fogadtam -sőt , hálás vagyok miatta-, hogy nem kifejezetten avat be a dolgaiba, azért mégis mindig érdeklődök finoman, hiszen akármit is csináljon egy-egy ilyen találkozón, akkor is ez a munkája én pedig örülök, ha jól sikerül teljesíteni. Akkor kevésbé feszült az a férfi, akit a nap végén végül magamhoz ölelhetek. -Jó itt lenni veled.- lehelek apró csókot a tarkójára mosolyogva, még mindig hátulról ölelve gyengéden, ha idő közben felém nem fordult, picit a hátára is dőltöm a fejemet, így élvezve ki a közelségét, de aztán ellépek tőle és a magassarkúmért meg a táskámért indulok, hiszen elvileg foglalásunk van.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Május 28, 2022 9:05 pm

Beigazolódott a sejtésem, mikor nem jelent meg pontban a megbeszélt időpontra, mert ugyan számos titkot hordozott még magában Ő is, éppen úgy, ahogy én, de valamiben már egész jól kiismertem. Nem is estem kétségbe, hogy nem nyílt még az ajtó, inkább töltöttem magamnak egy kis vizet, közben az ablakból fürkészve a város panorámáját, de alig telt el egy újabb perc, már hallottam a szöszmötölést az ajtó túloldaláról.  Ez pedig arra engedett következtetni, hogy valószínűleg mindkét keze tele van csomagokkal, és nem is tévedtem.
- Hagytál valamit másoknak is, vagy az egész piacot felvásároltad? - kérdeztem, nem is bonyolódva bele abba, hogy megszámoljam, hány szatyor hullott a földre, miután becsukódott mögötte az ajtó, arcomon viszont már ott játszott a jól ismert szemtelenkedő mosoly. Hangomban nem volt rosszallás, inkább örültem, hogy addig is feltalálta magát, míg nekem más elfoglaltságom akadt, de a lényeg vitathatatlanul ugyanaz maradt: mindketten visszaértünk időben. Pontosabban, majdnem időben. Mást nem is tudtam volna hozzátenni, mert már ott állt előttem, ajkai lángoló hévvel simultak enyéimre, de valami isteni csodának köszönhetően kibírtam, hogy ne kapjak rögtön utána, mikor beleharapott ajkamba. Álnok kis bestia, pontosan tudta, hogy milyen hatást gyakorolt rám ezzel a húzással, és még nem is adott volna lehetőséget egyébre, mert már el is lépett mellőlem, hogy előhúzzon egy kalapot az egyik szatyorból.
Nem bírtam ki, hogy ne sóhajtsak fel, ahogy tekintetem újra és újra végigpásztázta a röhejes darabot, de halk kuncogását hallva esélytelen volt, hogy ne nevessek fel én is. - Hát bébi, ez kedves tőled. De ezt soha az életben nem fogom felvenni - mondtam anélkül, hogy akár egy pillanatra is eszembe jutott volna megsérteni, bár elég élénk lehet a fantáziája, ha el tudta rajtam képzelni ezt a darabot. Meg úgy általában bármilyen egyéb kalapot. Meg is köszörültem a torkom, főleg mikor a késését emlegette, mire lassan bólintottam egyet. - Pontosan. Késtél - ismételtem szavait, mintha csak rá akartam volna világítani arra, hogy nem felejtettem el korábbi ígéretemet, főleg azt nem, ami a revansra vonatkozott, de nem fűztem hozzá egyebet. A hátát fürkésztem, míg bevonult a fürdőszobába, én pedig egy halk sóhajjal léptem újra az egyik még érintetlen bőröndhöz, csak hogy az egyik mellékzsebéből kihalásszak valamit, és a zsebem mélyébe süllyesszem. - Nem kell sietned - szólaltam meg hangosabban, csak hogy biztosan eljusson hozzá a hang, majd visszasétáltam a hatalmas ablak elé, belemélyülve az aranyló naplementébe, ahogyan a sugarak elterültek a hullámzó vízen. - Bár ezt neked is látnod kellene.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Május 28, 2022 8:01 pm

Honeymoon as a Smolensky

Már az utcán uralkodó hangulat mosolyt csal az arcomra, a járkáló emberek beszéde, nevetése, a kellemes meleg és a tenger sós illata, a házakból kihallatszódó zene, merőben eltér mindattól, mint amit megszoktam odahaza. Vigyorogva bámészkodok, ahogy egy igazi turistához illik, ide-oda kapom a fejem az újabb és újabb ingerek hatására, de közben folyamatosan azon jár az eszem, mennyivel jobb lenne mindezt a férjemmel együtt látni és hallani, ahogy kézen fogva sétálnánk az úton. Egyedül azzal tudom nyugtatni magam, hogy csupán két óra hossza az, míg nélkülöznöm kell, utána pedig majd' egy hét áll majd rendelkezésünkre, hogy végig sétáljunk ezen vagy akár a többi utcán magunkba szívva ezt a felpezsdítő hangulatot.
Az árusokhoz érve rögtön veszek is magamnak egy csinos szalmakalapot, de a biztonság kedvéért Dimitriynek is beszerzek egyet, nehogy túlságosan megsüsse majd a nap, ha esetleg sétálni indulunk, majd tovább sétálok a standok mellett, cirka fél óra múltán pedig, már gazdagabb vagyok pár nyári ruhával, a kalapokkal és egy szép tengeri kagylóval is, ami majd jól fog mutatni mondjuk az éjjeli szekrényemen.
Végül egy ékszereshez érek, ahol milliónyi bizsu csüng az állványokon, gyűrűk, karperecek, bokaláncok, nyakláncok csillannak meg a napfényben, nekem mégis az egyik gyűrűn akad meg tekintetem, melyben vérvörös, apró kő díszeleg. Az árus asszony, persze felfigyel rá, mennyire nézegetem a portékát, így rögtön bőszen ajánlgatni is kezdi, pechemre pedig, még beszél is érthető nyelven. -Csodásan mutatna magán ez a gyűrű, kedvesem. Miért nem veszi meg?- kérdezi kedvesen, mire tekintetem az asszonyra vetem és én magam is elmosolyodok. Már ismerem az ilyen árusokat, tudom jól, hogy addig úgysem fog békén hagyni, míg nem veszek tőle valamit, de igazából az egész kínálat közül, nekem az a gyűrű tetszik a legjobban. -Állítólag, egy istennőé volt, magácska pedig olyan kis csinos, hogy méltó lenne egy ilyen ékszerre.- hízeleg kedvesen én meg, csak elnevetem magam, de a gyűrűt már ujjaim közé veszem és alaposan körbe nézem. Különös, de mintha apró rovásokat látnék az aranyba vésve, bár ez is csak dob az ékszer szépségén, mint ahogy a csillogó kő is, ami olyan sötét színben pompázik, mintha vérből készítették volna. Kicsit ijesztő mondjuk ez a gondolat, de ettől még azon kapom magam, hogy az ujjamra próbálom a gyűrűt, majd a kezemet szemlélem, miként is fest ezzel a kiegészítővel, az asszony pedig rögtön vérszemet kap és alkudozni kezd, bár teljesen feleslegesen teszi, mert már gondolatban rég megvettem az ékszert.
-Oké. Elviszem.- bólintok végül, majd miután fizetek és elköszönök, még a következő standnál választok magamnak egy fekete hosszú ruhát is, amit terveim szerint a ma esti randin fogok viselni, ennek kapcsán pedig eszembe is jut, hogy talán már nem lenne rossz, ha elindulnék vissza a hotelba, bár egyébként is úgy terveztem, hogy kések egy picit.
Sikerül is, mert mire már a liftbe szállok, a két óra letelt, pontosabban két perce elmúlt, Dimitriyt ismerve pedig, ő tényleg időben érkezhetett, bár én meg talán, egy picit szándékosan is sétáltam lassabban visszafelé a hotelba.
A szobába lépve azonnal széles mosoly jelenik meg az arcomon, amint megpillantom, a szatyrokat hanyagul le is ejtem magam mellé a földre és rögtön odalépek hozzá, hogy egy forró csókkal üdvözöljem. -Szerencséd, hogy épségben itt vagy.-súgom ajkaiba mosolyogva, picit rá is harapok az alsóra finoman, emlékezve a pár nappal ezelőtti estére, amikor a szája bánta az aznap esti üzletelést, majd elvigyorodok.-Vettem neked valamit.- lépek hátrébb az egyik szatyorhoz, hogy a neki szánt kalapot elővarázsoljam, amivel magam sem tudom, hogy tehenész legénynek, vagy vidéki maffiózónak fog-e inkább tűnni, de kuncogva tartom felé, magam is közelebb lépve hozzá. -Tudom, késtem, de adj két percet és, már mehetünk is.- lesek rá pimasz mosollyal, mintha amúgy nem lett volna szándékos a késés, ha pedig engedi, már indulok is a fürdő felé, hogy a lehető leggyorsabban összekapjam magam ahhoz a randihoz.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Május 28, 2022 6:04 pm

Amint kiléptem az ajtón, nem telt el fél perc, hogy ne kezdjen el máris hiányozni, és éppen ezt az érzést próbáltam nem is olyan régen szavakba önteni, megelőzve ezzel egy ki tudja, mennyi ideig tartó vihart. Nem estem túlzásokba, mikor azt mondtam, hogy olyan, mint a kibaszott levegő, soha nem gondoltam, hogy valakire egyszer így fogok gondolni, vagy hogy ezt fogom érezni, de nélküle minden sokkal színtelenebb és borúsabb, és ezt pedig mi sem bizonyította jobban, hogy még a lift se nyílt ki, de már inkább visszafordultam volna. Nem tudom, honnan jött az az erő, ami ahhoz kellett, hogy inkább a felvonóba lépjek be, és ugyan minden energiámat a közelgő találkozóra kellett volna fordítanom, a gondolataim nagy részét mégis a ma estére betervezett randevú kötötte le.

Még mindig nem értettem, mit evett az apám ezeken a szárnyat bontogató figurákon, még ha azt tudtam is, hogy milyen hasznot remél egy ilyen terjeszkedésből. Nem mintha nem állt volna már így is legalább ezer lábon, és ha mást jelenleg nem is, de azt elismertem, hogy mindenkit megszégyenítő módon látta át a saját kis birodalma ügyeit. Iris-nak viszont tényleg nem volt félnivalója, ez az egész találkozó hivatalos kereteket kapott, bár nem is számítottam másra. Ha akár egy pillanatra is felmerült volna, hogy ebből akár rossz is kisülhet, eszem ágában sem lett volna egyedül besétálni az oroszlánok barlangjába, bár ez alapjaiban írta volna át ezt az utazást.
Megembereltem magam annyira, hogy ne üljön ki arcomra a türelmetlenség, és kedvem támadt nevetni magamon, de néha tényleg azon kaptam magamat, hogy számolom a másodperceket, miután párszor lopva az órámra pillantottam. Nem szándékoztam elkésni, és titkon azt reméltem, hogy inkább a feleségem csúszik majd bele ebbe a hibába, méghozzá nem is véletlenül. A revans gondolata mint mindig, most is őrjítő hatást gyakorolt rám, de erre inkább akkor terelődött a figyelmem, mikor elhagytam az új üzleti partnereink irodáját, és visszaindultam a szállodába. Ismét az órát bűvöltem, gyorsan megállapítva, hogy bőven belefértem a lefektetett két órába, ez pedig némi esélyt adott arra, hogy a lakosztályba érve még valamennyire összeszedjem magam. Nem tévedtem, mert Iris még nem ért vissza, és bár az agyamon végigfutott, hogy talán nem ártott volna lefektetnünk néhány szabályt, de végül arra jutottam, hogy... talán nem is lett volna jó ötlet mindenáron beszabályozni Őt az itt tartózkodásunk ideje alatt sem. És azt valószínűleg egy életre megtanulta, hogy ha valami történik és valami baj van, akkor az legyen az első dolga, hogy felhív. Akár otthon, akár itt, a kontinens másik felé.
A szekrény mellé léptem, csak hogy előszedjek néhány ruhadarabot a ma esti randira, bár jó szokásomhoz híven nem vittem túlzásba a puccot. Néha az ajtó felé pillantottam, mintha azt vártam volna, hogy Iris végre belép rajta, de végül is, még maradt egy pár perce. És amennyire szerette az agyamat húzni, a korábban elharsogott fenyegetés után szinte tudtam, hogy nem fog időben visszaérni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Május 28, 2022 5:17 pm

Honeymoon as a Smolensky

Különös most visszaemlékezni a kezdetekre, ahonnan indult a kapcsolatunk, mert akkoriban meg sem fordult volna a fejemben, hogy ebből valaha is lesz olyan, hogy Mi és nem csak a látszatházasság miatt fogunk együtt lenni, hanem tényleg vágyunk majd egymás társaságára. Sőt. Egy napot sem akarunk majd távol tölteni egymástól, hiszen most is ebből az apropóból vagyunk itt, Spanyolországban és tervezgetjük, hogy mivel töltjük majd az estét. Akkor meg majd, hogy nem el kellett inkább rángatnia magával, vagy legalábbis nagyon meggyőzőnek kellett lennie, hogy hajlandó legyek elmenni vele arra a partyra.-Én arra emlékszem, hogy azt is majdnem tönkre tetted.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, ahogy eszembe jut, mikor a hallban esett nekem a falnál úgy, mintha a világ legkívánatosabb nője lennék, szinte megőrülve a vágytól. Ha csak eszembe jut, begörbülnek a lábujjaim, olyan izgató volt az az este és bár utána nem hagyott rögtön ott a francba, azért akkor is elérte, hogy végül inkább felkullogjak az emeletre. Aztán újabb pár napig elkerültem, de másra sem tudtam gondolni, mint Rá és arra a heves együttlétre, amivel újfent elárultam, mennyire nem hagy hidegen a jelenléte.
Most is nehezemre esik elengedni ahelyett, hogy felavatnánk minél több helyet ebben a szobában, de kénytelen vagyok így tenni, bár azért finoman célzok rá, hogy tényleg csak két óra az, amit kibírok nélküle, ha pedig hoppon maradok a randit illetően, a formás hátsója fogja bánni. -Kétlem, hogy valaha is hülyén nézhetnél ki.- mosolygok rá szerelmesen, ahogy a visszaszámlálást említi, és akár hülyén néz ki ettől az ember, akár nem, valószínűleg én pontosan ezt fogom tenni. Alig várom, hogy megejtsük azt a randit, mint egy igazi, normális pár, akik tényleg nászúton vannak, de addig is muszáj leszek valahogy lefoglalni magam, talán meg is látogatok pár árust, bár a ruhás megjegyzésén elnevetem magam. -Pont azért kell vennem pár cuccot, hogy legyen mit letépned rólam.- pimaszkodok tovább, majd sóhajtok egy nagyot, mikor elhúzza fenekemről a kezét és inkább ellenőrzi az időt, ezzel is finoman jelezve, hogy tényleg mennie kellene már, de azért még megragadja a lehetőséget egy jó kis fenyegetésre. Olyasfajtára, amitől megboezongok, nem pedig rettegni kezdek. -Ezek után eszembe sem jutna késni, akár két percet se. - közlöm kihívó pillantással, mert így már nem zárható ki a lehetőség, hogy talán majd szándékosan csúszok vagy két percet,már csak a revans miatt is, mert az mindig olyasmit jelent, amivel elveszi az eszemet.
Gyengéd, lágy csókkal veszünk egymástól búcsút erre a kevés időre, de nem bírja megállni, hogy távozás előtt ne tegyen egy pimasz megjegyzést, amitől akaratlanul is meglódul a fantáziám, amit úgy próbálok megállítani, hogy az ajkamba harapok. Hihetetlen, milyen hatással van rám, ahogy végig mustrál, ahogy rám kacsint, kicsit aljas is tőle, hogy ezt épp most csinálja, mielőtt kísétálna az ajtón, fejet csóválva nevetek is a mutatványán, de aztán egy szerelmes sóhaj kíséretében átöltözök valami nyáriasabb darabba és tényleg megindulok kifelé a szobából.
A liftet elhagyva az utca felé veszem az irányt, onnan is a part irányába, melynek mentén már idefelé jövet észrevettem pár árust, akik mindenféle csecsebecsét kínálgatnak a turistáknak. Egyébként sem árthat, ha szerzek magunknak valami szuvenírt, bár szerintem anélkül is épp elég emlékezetes lesz ez a nászút.

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - honeymoon vibes
Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: