“let me save this perfect memory; remember how it feels like flying in the dark? like I must be awake inside a dream, darling, can we freeze?  
Axel&& Aviva
A kezdeti célom teljesen egyértelmű: vissza akarok térni a kezdeti helyzethez, ahol neki kevésbé kellett arra figyelnie, hogy vigyázzon rám, legfeljebb néhány ösztönös mozdulatot és reakciót kellhet visszafognia, de így sokkal jobban elengedheti magát és átadhatja magát a gyönyörnek is. Mindent kész vagyok megtenni ennek érdekében és el is követek mindent, örülök, hogy hagy is kibontakozni, hogy élvezhetem minden reakcióját, megfeszülő testét, a zihálását és a sóhajait, az ízét a nyelvemen. Pontosan tudom, mi az, amivel az őrületbe lehet kergetni, és bár nem vetek be ezek közül mindent - tekintettel arra, amit korábban kért tőlem -, azért nem is fukarkodok az eszközökkel. Élvezem azt, hogy ő élvezi, de amikor már úgy érzem, eleget játszottam vele, én is becsatlakozom. Mondjuk ezután is az az elsődleges célom, hogy ő legyen a középpontban, az ő élvezetével akarok most igazán törődni, de egy ponton eljutunk oda, ahol mindketten elveszítjük egy kicsit a kontrollt. Ebből nem is következik baj, sőt, talán majd ha később józan ésszel is végig tudom gondolni, még akár jelenthet is valamit, hogy így, hogy enyém az irányítás, egy kicsit szabadabban engedhettük el magunkat. Nem vet ki a fokozódó hevesség a helyzetből, nem zavar, hogy erősebben mélyednek az ujjai a bőrömbe, hogy a tempó már nem csak gyors, hanem egyenesen heves, előbújik egy kicsit az igazi valónk, de ahelyett, hogy ez rosszul hatna rám, csak elveszi a maradék eszemet is. Sutba dobhatom a célomat, hogy őt vigyem el előbb, mert az ezt megelőző ingerlésével és most ezzel végleg elvágja mindent kitartásomat, de legalább nem is marad le, mert szinte egyszerre élvezünk el hevesen, hangosan, intenzív mámorban úszva. Boldogan bújok hozzá, ahogy magával húz az ágyra. Egyszerre próbáljuk kifújni magunkat, a szívünk versenyt futva diktál vad iramot, de most nem számít semmi, csak az, hogy újra a karjaiban lehetek. Lehunyom a szemeimet, élvezem az ölelését, az enyémhez simuló meleg bőrét, az orromat eltelítő illatát, a csókját a fejemen, a szuszogását, a szíve dobbanásait... mindent. Ahogy a fejemből egy kicsit kitisztul a kéjes köd, úgy kerülnek előtérbe ezek az ingerek és érzések, amik miatt a szívem nem tud megnyugodni, csak egészen más okból ver olyan nyugtalanul. Még mindig hihetetlennek tűnik, hogy itt van, hogy tényleg visszajött, hogy egyáltalán az tartotta távol, hogy megteremtse a jövőt nekem, nekünk... Pedig itt van, érzem őt minden lehetséges módon, és a gyűrű is ott pihen az ujjamon. Másoknak talán nem jelentene ez annyira sokat, mint nekem, de én nagyon is jól tudom, hogy ez mit jelent akár őt, akár engem tekintve. Soha nem álmodoztunk ilyesmiről, sőt, most mégis itt vagyunk, és el sem tudnék képzelni ennél tökéletesebb jövőképet. Miközben odafészkelem magam az oldalához, olyan szorosan, amennyire csak lehetséges, megfogadom magamban, hogy bármi történjék is, bármilyen nehézség is jöjjön még, soha nem fogom őt elengedni, semmilyen értelemben. Nagyot szusszanva bújok hozzá, mellkasán fekvő kezemmel finoman simogatom, nyakához rejtett arcomnak köszönhetően mélyen lélegzem be az illatát és néha egy-egy apró csókot is nyomok a bőrére. Megszáll a végtelen nyugalom, a béke, ami azóta a végtelenül elcseszett nap óta nem akart eljönni a lelkemre és az elmémre. Ez a nyugalom végül olyan mélyre sikerül, hogy el is bóbiskolok. Egy felületes alvásnál mélyebbet nem engedélyez a tudatalattim még így sem, azt hiszem, egy kicsit öntudatlanul is tartok attól, hogy bármilyen módon szemtanúja legyen az éjszakáimnak - mert ezek tartok tőle, hogy nem fognak olyan simán kiürülni a fejemből -, de hamar kiderül, hogy bizonyos szempontból ez talán nem is baj. Így könnyedén felriadok Skygge jelzésére, bár a kábaságom miatt néhány másodperc fáziskésésben így is szenvedek, mire megfejtem, hogy most nem csak az a baj, hogy nem foglalkoztunk vele egy ideje. A figyelmem azonnal Axelre terelődik, és szinte rögtön megpillantom az arcán a feszültség jeleit. Ez most mintha más lenne, mint eddig, nem a szokásos epizód, sokkal intenzívebb, és... azok könnyek az arcán? A szívverésem a magasba szökik, de már fel is támaszkodok, szólongatni kezdem, az arcát simítom. – Nincs semmi baj. Itt vagyok. Gyere vissza hozzám... – súgom neki, kezemmel folyamatosan az arcát, a haját simogatva, és addig nem hagyva abba sem a suttogást, sem az érintéseket, míg magához nem tér. Megrebbennek és kinyílnak a szemei, de még nagyon tompák, ezért tovább simogatom, aggódva figyelem, keresem a tekintetét. Csak akkor húzom el a kezem, amikor ő emeli fel a sajátjait, de nem veszem le róla a szemeimet, az aggodalmam pedig csak fokozódik, amikor olyan kínnal néz rám, hogy még az én mellkasom is belefacsarodik, aztán bocsánatot kér. – Miről beszélsz? – kérdezem halkan, gyengéden, egy kicsit feljebb tornázva magam az ágyon, hogy magamhoz tudjam ölelni. Megijeszt, amit látok rajta, az egyenetlen légzése, az a fájdalom a szemeiben. Nem értem, miért kér bocsánatot, hiszen sokszor csináltuk már ezt, tudom, hogy nem lett jobban, sőt. Átölelem, a nyakamhoz vonom a fejét, mert úgy süti le a szemeit, mintha el akarna bújni, de azt csak és kizárólag ebben a formában tudom engedélyezni neki. – Nincs semmi baj. Most már itt vagyok, jó? – mormolom a hajára, szorosan ölelve magamhoz, megnyugtatóan simogatva a fejét, a hátát, csókot nyomva a halántékára. Tudom, hogy az ő döntése volt a távolság, de akkor is szörnyen érzem magam, hogy olyan sokáig egyedül kellett szembenéznie a rohamokkal. Csak akkor engedem el, ha már úgy érzem, hogy megnyugodott egy kicsit, de ahogy elhúzódok tőle, egyik kezemet az arcára simítva figyelem még egy kicsit aggódva. Igazából csak akkor tűnik fel, hogy Skygge még mindig nyugtalan odakint, amikor ő is arra néz, de halk sóhaját hallva tudom, hogy meg kell nyugtatnia, és csak és kizárólag emiatt vagyok hajlandó ténylegesen is elengedni őt. Halvány mosollyal biccentek az utasítására, aztán puhán viszonzom az apró csókot, hogy a hátamra gördülve figyeljem, ahogy felkel... és aztán majdnem meg is állítom, kis híján kicsúszik a számon egy meglepett nyögés, ahogy meglátom a hátát, de nem a karmolásaim miatt, hanem mert feltűnik valami, amit eddig egyáltalán nem láttam: egy hatalmas, a teljes hátára kiterjedő tetoválás, ami egy háromfejű kutyát ábrázol. Talán Cerberust...? Még a szám is tátva marad, de pont ezért nem tudok idejében megszólalni, mert már kint is van az ajtón, így megtartom a kérdéseimet az utánra, hogy beengedte az egyfejű kutyát. Csak annyira szegem meg az ígéretem, hogy helyezkedek egy kicsit az ágyon, kitúrom magam alól a takarót és megigazítom a párnákat, hogy kényelmesebben legyünk. Amikor visszajöttem, lecseréltem az ágyneműt, de mivel képtelen voltam végül az ágy közelébe is jönni, azóta is érintetlenül állt az egész, szóval... Felpillantok, amikor visszajön, de mielőtt még visszajöhetne az ágyra, felemelem a mutatóujjam és rábökök, hogy megállítsam. – Állj! Fordulj meg – utasítom, jelezve az ujjammal is, hogy fordítson nekem szépen hátat, míg én közelebb mászok hozzá. Ha megteszi, feltérdelek mögötte az ágyon, hogy ujjaimmal finoman körbe tudjam rajzolni a tetoválás néhány vonalát, miközben alaposan megcsodálom a részleteit. – Erről részletes beszámolót kérek – jelentem ki, miközben a vállaira csúsztatom a kezem, hogy visszafordítsam magam felé, majd a kezét megfogva most már magammal húzzam, vissza az ágyra. Amint újra egymás mellett fekszünk, megmosolygom, ahogy betakar, de hálás is vagyok érte, mert már kezdtem érezni, hogy egy kicsit fázok a nedves bőröm miatt. Befészkelem magam a karjai közé, elégedett szusszanással élvezve, hogy ő és a takaró egyszerre melegítenek, és ha közben mesél a tetoválásról, érdeklődve hallgatom és figyelek. Amikor arról kérdez, megtartjuk-e víkendháznak a kabint, ismét kettős érzéseim támadnak. Mélyet sóhajtok, a tekintetem a hálószobaajtón keresztül a kinti nappali részre téved. – Amennyire szeretem ezt a házat, annyira gyűlölöm is bizonyos részeit – vallom be halkan. Közelebb vonom magamhoz, megcsókolom a mellkasát, de megpróbálok nem engedni az emlékeknek, amik minden nap kísértettek itt egyedül. – Tönkretettem az asztalt és a székeket. Meg a bögréket. Úgy értem, szó szerint. Fogtam és egyszerűen csak... apró darabokra zúztam mindent. A Berettát is. – Az újabb halk vallomásokat a mellkasára mormogom, de azért ahhoz elég érthetően, hogy ki tudja venni a szavakat. Ettől nem válik semmissé, amit tettem, és igazából nem is lett tőle jobb semmi, legfeljebb annyival, hogy már nem kellett ezeket a bútorokat néznem és ebből nem jutott eszembe minduntalan, amit tettem. – A kabin a legszebb kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy mennyi mindenre képes vagy értem, ezért nagyon kedves nekem az egész, de gyűlölöm, hogy itt... Nagyon sajnálom. Ne haragudj rám – nézek fel rá mély, keserves bűntudattal a szemeiben. Tudom, hogy már nagyon sokszor bocsánatot kértem tőle, de még jó néhányszor biztosan fogok is, mert nem hiszem, hogy valaha elégnek érzem majd.
Even if my heart stops beatin' You're the only thing I need with me Even if the Earth starts shakin' You're the only thing worth takin' along with me Even if the sky's on fire Got you here, it's alright with me And if it's all over I'm taking this moment with me Wherever I'm goin' I'm happy you're comin' with me
Örülök annak, hogy ez ilyen jól sikerült. Úgy értem, azt hittem, sokkal nagyobb megpróbáltatás lesz majd az aktus Avivával a történtek után, de erős nő, könnyen vette az akadályokat. Örömmel tölt el a sikere, és az, hogy ezzel a gyógyításának az útjára léptünk, mert hiszem, hogy ez is hozzá tartozik ahhoz, hogy elfelejtse azt a rohadékot. Örökre. Miután kétszer is elkísérem őt a gyönyör kertjébe, a kezébe veszi ismét az irányítást, hogy újra meglovagoljon engem, de ezúttal csak azért, hogy nekem jó legyen. Legalább is ez jön le abból, ahogy elkezd harapdálni, kényeztetni, mikor tudja jól, hogy ezek olyan dolgok, amiktől meg tudok veszni. Nem is tudom egy idő után visszatartani a már jó ideje bennem elnyomva tomboló szenvedélyt, mert miután megint rám ül, és nem csak feltárja magát nekem, de még a kezemet is a mellére vezeti, akkor már egy kicsit besokallok. Vissza kellene fognom magamat, de nem megy, teljesen elveszi az eszemet. Szerencsénkre a rám törő hevesség nem kelt benne semmiféle rossz érzést, nyögdécselése erősödik és összefolyik, és nem sokkal azután, hogy a fenekére markolva erősítek rá a már így is heves tempóra, szinte egy időben élvezünk el. Csak miután elül a bizsergés és a lüktetés, akkor érzem, hogy körmei a bőrömbe vájtak - ismét -, de nem zavar, sőt, örülök, hogy ismét ilyen sebeket viselhetek. Hátra dőlve vele hozzám bújik, légzésünk egyszerre kezd megnyugodni, és talán a szívünk zakatolása is. Simogatom, és amikor a mellkasomra csókol, ő a feje búbjára kap egyet válaszként. Szavakkal fejezem ki a megkönnyebbülésem, és azt, hogy ő a fantasztikus, nem csak ami történt. Ő volt az, aki felül tudott emelkedni a gondolatain, és legyőzte az elméjét szurkáló tüskéket. Örülök a sikerének, annak, hogy boldoggá tudtam tenni, és annak is, hogy igent mondott nekem mindazok után, ami történt köztünk, és ezzel is, engem is boldoggá tett. A mellkasomat ismét elönti az a régi, meleg érzés, ami mindig megszállt mellette, ahogy nyakamhoz bújik, és simogatni kezd. Úgy helyezkedem, hogy az oldalamhoz tudja fészkelni magát, és a hátát simogatom, a mellkasomon lévő alkarját és kézfejét pedig a másik kezemmel cirógatom. Emlékszem, hogy miután visszajöttem Indonéziából, akkor is megszállt engem az a fajta nyugalom, és otthon érzet, hogy szinte azonnal sikerült elaludnom, pedig előtte borzasztóan rossz alvó voltam. Most is ez a helyzet, legalább is hasonló, mert a mostani időszakra a "rossz alvó" elég enyhe kifejezés. Konkrétan éjszakák maradtak ki, és nem mindig a vadászat miatt. Ezért most, hogy mellette ismét érzem ezt a békét, biztonságot és nyugalmat, nem csak a testemet húzza le ólomszerűen a gravitáció, hanem a szemhéjamat is. Először csak pihentetem a szemem, de aztán ő is egyenletesen szuszog a nyakamba, és ettől lassan, de biztosan én is álomba merülök. Az álmok összefolynak az epizóddal. Már jó ideje csinálják ezt, egyikből következik a másik. Először a rémálmok, hogy hiába Uzi a szemem láttára öleli magához és sétál el vele, míg én hiába akarnék mozogni, mintha kővé változtam volna, csak nézni tudom. Aztán a jelenet Izraelre vált, és hiába ölöm meg Uzit, Vivához túl későn ér, és már csak a szürke bőrét, élettelen szemeit láthatom. Elkap a szégyen érzet, az önvád, a harag, az elkeseredettség, a letargia. Olyan érzelmi hullámokon megyek át, hogy majd szét robban tőle a mellkasom. A következő pillanatban meg már ott vádló és kétségbeesett a sikolya, amivel a nevem kiáltja, és ez kísér át az epizódba, ahol a többiek sikoltásai és kiabálásai töltik meg a fejem, majd nyomja el a hajó kongása. Axel A halk hang úgy töri át a sötétséget, mint napsugár a felhőket. Megrebben a szemem, de a látásom olyan homályos, mintha lenne benne valami. Érzem, hogy el van szorulva a torkom, ismét zihálva venni kezdem a bent tartott levegőt, aztán az arcomhoz nyúlok, hogy mindként tenyeremmel, arcom dörzsölve letöröljem magamról a verejtéket - és az oda nem illő könnyeket. Igyekszem a megfeszült izmaim ellazítani, és leengedve a kezeim nyelek, hátha a torkomban lévő gombóc eltűnik, és felpillantok Vivára, szemeimben azzal a fájdalmas megbánással, amely a kórház óta végig kísér. - Bocsáss meg. - suttogom halkan, mintha még mindig csak az álmaim Vivája lenne előttem, akihez későn értem oda, és akit elhagytam. A légzésem egyenetlen lesz, a szemeim lesütöm, és igyekszem visszarugdalni mindent abba a dobozba mélyen, ahonnan ismét előmert kandikálni az álmok hatására. Sikerül leküzdenem a fojtogató ingereket, és miután megnyugszom, akkor ér el a fülemig Skygge nyüszögése és apró vakkantásai odakint. A háló ajtaja és ezzel a bejárati ajtó felé pillantok, majd halkan sóhajtok. Jó kutya, de ha nem nyugtatom meg őt is, ezt fogja csinálni végig. Vivára pillantok, egy kezemmel megsimítom arcát és haját. - Egy pillanat, és jövök. El ne mozdulj! - figyelmeztetem, aztán egy apró csókot adok neki míg felülök, és kiszállok az ágyból, hogy kisétálva beengedjem a kutyát. A hátamon és a tarkómon érzem a kellemes fájdalmat, Viva körmei nyomán, ahogy a kellemes fáradtságot is. Kinyitom résnyire az ajtót, amin Skygge gyorsan be is inal, és azonnal megszaglászik. - Jól van, nyugalom. Jó kutya. Ne nézz így, most nincs keksz. - simogatom meg a fejét, miközben becsukom az ajtót, aztán míg ő körbe néz és szaglászik, én visszasétálok Vivához, és ha nem mozdult el azóta, akkor mellé feküdve magamhoz húzom, és kissé be is takarom, hogy nehogy megfázzon nekem ennyi izzadás után. - Megakarjuk tartani víkendháznak? - kérdezem tőle halkan, hátát simogatva. Számomra egyértelmű, hogy most, hogy már nem kell bujkálnia, nem a hegytetőn egy torony tetején fog lakni, hanem normális körülmények között. Velem.
Vendég —
“let me save this perfect memory; remember how it feels like flying in the dark? like I must be awake inside a dream, darling, can we freeze?  
Axel&& Aviva
Ahogy másodszorra is a csúcsra hajszolja a testem, már nincs semmi akadálya annak, hogy első nekifutásra, akadály nélkül lendüljek át azon a bizonyos határon. Az orgazmus hevesen csap le rám, de ő végigkísér rajta - ezen is -, utána pedig türelmes, lassú simításokkal és csókokkal vezeti le bennem az érzést. Kell egy kis idő, hogy megnyugodjak, de ahogy ez megtörténik, a kérdése és a valóságból való visszatérés ráébreszt arra, hogy nem minden értelemben tartott velem az előző úton, azt pedig akkor sem engedhetem, ha tudom, hogy neki így is jó lenne. Nekem nem az, én azt szeretném, ha neki sem csak az maradna meg ebből az élményből, hogy vissza kellett fognia magát, mert csak rám figyelt. Ez motivál, amikor tettekkel válaszolom meg a kérdését, ő pedig - részben - érti, mit akarok, mert segít átfordítani magunkat, de azt hiszem, a pontos terveimet nem igazán sejti. Még. Nem mintha nem szeretném ezt a pózt is vele, de most nem ez vezérel elsősorban, hanem az, hogy elvonjam a figyelmét magamról, és elérjem, hogy most ő is csak élvezze. Miközben belekezdek a tervembe érzékelem csak, hogy ez a taktika igazából nekem is segít, mert minél jobban koncentrálok rá és arra, hogy neki jó legyen, annál kevesebb időm marad amiatt aggódni, hogy esetleg most is jön-e majd valamiféle blokk - bár ez alapvetően is kevéssé aggaszt, hiszen az, hogy őt kényeztetem és az, hogy én irányítok, egyik sem olyasmi, amihez rossz emlékek kötődnének. Ilyesmi legfeljebb annak a rohadéknak az álmaiban fordulhatott volna elő, de erre most még csak nem is gondolok, mert sokkal jobb elfoglaltságom is akad ennél. Egy darabig minden idegszálammal rá koncentrálok, a nyaka bőrét, a füle alatti érzékeny területet ízlelem a nyelvemmel, megkóstolom az ajkaimmal, hallgatom az elfúló sóhaját, ahogy ujjaimat köré kulcsolva kényeztetni kezdem a kezemmel, amikor pedig a harapásomra olyan hevesen reagál, elégedetten belemosolygok a nyakába, miközben megborzongok a nyögése hangjától. Fáradhatatlanul folytatom a kényeztetését, élvezem meg-megfeszülő testének érzetét alattam, a zihálását, sóhajait, ahogy ujjai a bőrömhöz érnek és néha megszorulnak rajta, amikor épp valami nagyon jól esik neki. Akkor érzek rajta egy kis feszültséget, amikor letérek a mellkasára, és bár szívesen mennék teljesen le és kényeztetném őt a számmal, most nekem sem fordul meg a fejemben ez a lehetőség komolyabban, mert az az igazán vad oldalát volt hivatott mindig szolgálni, és én tényleg megértettem, amikor azt kérte tőlem, hogy most ne feszegessük ezeket a határokat. Megelégszem azzal, hogy a kezemmel izgatom őt, miközben ajkaimmal, nyelvemmel és fogaimmal megkóstolom bőre érzékeny pontjait, aztán hevesen megcsókolom, míg úgy nem érzem, hogy eleget dolgoztam a bevezetőn. Most már nyoma sincs bennem bizonytalanságnak, ahogy magamba vezetem és mélyen ráengedem magam, egyszerre nyögünk fel az érzéstől, mielőtt folytatnám, amit elkezdtem. Elhelyezem a csípőmön a kezeit, és elégedetten érzem, hogy amint mozogni kezdek, még ha óvatosan is, de használja őket, rásegítve a mozdulatokra, mélyen lefelé tartó mozgásnál mélyebben segítve magára. Egy nem túl vad, de érezhetően gyorsabb tempóig hajtom magam, nem fogom vissza a gyönyöröm hangjait sem, mert tudom, hogy szeret hallani, de közben kiéhezve figyelem az ő reakcióit is. Érzem, hogy most is küzdenie kell magával, ez elkerülhetetlen, de igyekszem lekötni annyira az érzékeit, hogy ezzel a résszel kevéssé tudjon foglalkozni. Élvezem, milyen hatással van rá, ahogy az ajkába harapok, közvetlenül, mielőtt hátra támaszkodnék, és amikor ő felnyögve kezdi szinte kábán magába inni a látványt, én sem tudok elfojtani egy nyögést. Hihetetlenül izgató a látvány, ahogy néz, de amikor becsukja a szemét, nem szólok rá, inkább a tapintását hívom segítségül. Kezét a mellemre vezetem, és ahogy ujjai az érzékeny húsra marnak, a nyögéseim is elmélyülnek. Lehunynám a szemem is az érzéstől, de érzem, hogy mozdul, hirtelen ül fel, és ahogy ajka a másik mellbimbóm után kap, heves nyögéssel vonaglok meg, de ő közben szorosan átkarol a szabad kezével, így nem esek ki a ritmusból és a helyzetből sem. Épp csak a tervem inog meg egy kicsit, mert ahogy egyszerre kezd az ujjaival és a nyelvével ingerelni, hiába akarnék teljesen rá koncentrálni, elkezdi elvenni az eszemet. Meg-megremegve, szabálytalan nyögésekkel karolom át, belé kapaszkodva, egyik kezem a tarkójára fog, a másik pedig a vállára, és amikor érzem, hogy gyorsabb és hevesebb mozgásra ösztökél az ölelő kezével, hátravetett fejjel hunyom be a szemeimet, engedelmeskedve a késztetésnek. Elnyílt ajkakkal zihálok és nyögdécselek sűrűn, a testem már reszket a karjaiban, félő, hogy ennyi inger hatása alatt mégsem fogom tudni kibírni ép ésszel, hogy előbb őt lendítsem át, de ahogy semmi máson, úgy ezen sincs már esélyem aggódni. Mire elenged, hogy a fenekembe marva segítsen rá még jobban a mozgásra, már annyira a határon vagyok, hogy ha lehetne ebből baj sem tudnék kiesni a vastag ködből. Az ujjaim, majd a körmeim belemarnak a fejbőrébe a tarkóján, másik kezem a vállába mar, és az az igazság, hogy nem tudom megállapítani, melyikünk lendül át először, kinek a teste kezd el hamarabb remegni. Csak azt tudom, hogy elemi erejű gyönyör vég végig a testemen, a nyögésem összekeveredik az övével és a hangtól még intenzívebbé válik az élvezet, megfeszülve, hevesen lüktetek körülötte, míg ő is elélvez. A heves és elsöprő élmény utána sokáig csak zihálni vagyok képes, belé kapaszkodva, fejemet az övéhez hajtva. Lehunyt szemekkel kapkodok levegőért, úgy érzem magam, mint aki lefutott egy maratont, a szívem zakatol, folyik rólam a víz, de közben a testem olyan kellemesen lüktet és zsibbad, amely utánozhatatlan érzés nagyon is tudtomra adja, hogy itt bizony nem a maratonról van szó. Kell egy kis idő, mire képes vagyok rávenni magamat, hogy megmozduljak, de amint érzem, hogy Axel felemeli a fejét, már hajolok is oda hozzá. Lustán, lassan nyugvó szenvedéllyel, szerelmesen csókolom puha ajkait, újra megízlelve azt, amivel nem tudok betelni, aztán vele együtt dőlök vissza az ágyra. Mély, elégedett szusszanással fészkelem magam a mellkasára, karjainak óvó ölelésébe. Hallgatom heves szívverését, amely mintha csak az enyémek kergetné, elmosolyodva nyomok egy hosszú csókot a mellkasára, mielőtt visszafektetném rá a fejem. Bal kezem a mellkasán pihen, és ahogy a fény megcsillan a gyűrűn, érzem, hogy az egyébként is vadul verdeső szívem még a ritmust is elvéti, a mosoly pedig az arcomon ragad. Lehunyom a szemeimet, ujjaimmal lustán, finoman cirógatom a mellkasát, míg én libabőrös leszek az ő simogatásától. Rekedt hangjára ismét elmosolyodom, feljebb biccentem a fejem, hogy a nyakához fészkelődhessek. – Szeretlek – mormolom a bőrére szintúgy rekedt hangon. Puhán csókolok oda, de a szemeimet lusta vagyok kinyitni, csak élvezem ezt az érzést. Szuszogva szívom magamba az illatát, eltelít a béke érzése, és nagyon hosszú idő után most először ismét azt érzem, hogy jó helyen vagyok. Ott, ahová tartozom is. Nem tartom kizártnak, hogy egy kicsit el is bóbiskolok, de csak nagyon felületesen. Az biztos, hogy egy eleinte furcsának ható szűkölés és az ajtó kaparásának hangja vonja vissza a figyelmem a valóságra, amit egy pillanatra nem tudok hová tenni, ráadásul elég halkan jön csak be, de ahogy némi fáziskéséssel felemelem a fejem Axel mellkasáról - ahhoz nem aludtam elég mélyen, hogy álomnak hihessem a történteket -, lassan összeáll a fejemben a kép. Skygge? Megint úgy érzi, hogy megfeledkeztünk róla, vagy... Megfogalmazódik bennem egy rosszabb sejtés, amitől rögtön kimegy a szemeimből az előző kis kábaság is, Axelre kapom a tekintetem, az ösztönöm még mindig ki van kapcsolva, így hevesen kutatok jelek után rajta, hogy vajon ő is elaludt-e, és ha igen, akkor elég mélyen ahhoz, hogy rohama legyen? – Axel? – suttogom feltámaszkodva, megsimítva az arcát. Régen keveredtünk már ilyen helyzetbe, de ha a legkisebb jelét is látom rajta egy epizódnak, nem esek kétségbe, azonnal reagálok, mintha egyetlen nap sem telt volna el a legutóbbi alkalom óta. Érintéseimmel és a hangommal egyszerre próbálom őt kicsalogatni belőle, és addig nem is nyugszom, míg a tiszta tekintetét nem látom magam előtt.
Even if my heart stops beatin' You're the only thing I need with me Even if the Earth starts shakin' You're the only thing worth takin' along with me Even if the sky's on fire Got you here, it's alright with me And if it's all over I'm taking this moment with me Wherever I'm goin' I'm happy you're comin' with me
Rájövök, hogy sose voltam még ilyen helyzetben. Mindig tudtam bizonyos részben magamra is oda figyelni, az érzésre, arra, hogy elég jó legyen nekem is és a másiknak is, és mindig tudtam annyira kemény lenni, hogy örömömet leljem benne, maximum tovább tartott. Most is hasonló a helyzet, csak nem azért nem vagyok erősebb és hevesebb, mert összetörném, hanem azért, mert más törte össze, és nem akarom, hogy ezt felidézze. Szerencsére ezt nem kell neki magyaráznom, amikor elmondom neki, hogy nem fogom átlépni a határt, ha könyörög se, akkor elfogadja a döntésemet, és engedi, hogy azt élvezzem, amelyet ad, és amelyet adok. Természetesen most is rettentően izgató látvány, ahogy élvezi amit csinálok, és a karmolásai is kikészítenek a hátamon - a nevem nyögése nem kevésbé -, de túlságosan oda figyelek arra, hogy itt maradjon, hogy magamat is el tudjam vinni. Nem bánt egyébként. Mindig is többször vittem őt el, mint magamat, sose zavart, ha a másik fél többet kapott - egyébként is ehhez szoktam hozzá, és ezt is szeretem. Ezért is próbáltam őt mosolyokkal nyugtatni, hogy érezze és lássa is, hogy nekem fontosabb ő, mint az orgazmus. Ezért is ölelem szorosan magamhoz, és figyelem majdnem tiszta szemekkel az ő kéjtől ködös, mély szemeit. Amikor végül eléri a csúcsot, szinte áhítattal figyelem gyönyörű arcát, elnyílt ajkait, és reszkető testét. Csókokkal vezetem le neki az érzést, háta alatt fekvő kezeim hüvelykujjai lassan cirógatják őt, aztán mikor érzem, hogy már kicsit megnyugodott, rá pillantok. A kérdésemre nem válaszol szavakkal, de a csókunk közben érzem kezeit a vállamra kúszni, és érzékelem azt is, ahogy a lábaival elenged. Kíváncsian várom, hogy mit talált ki, bár ha nem akarna már többet, azt is megérteném, akkor csak magamra erőltetném a nyugalmat. Erre nincs szükség, ugyan is a következő mozdulatával átfordít minket. Nincs nehéz dolga, mert én nem ellenkezek, amikor látom, hogy mi a cél, kicsit rá is segítek arra, hogy ő kerüljön felülre. Egy kicsit helyezkedek csak vele, hogy a térde ne lógjon le az ágyról így, hogy arrébb gurultunk, de aztán megmaradok nyugton és újra a kettőnk szenvedélyes csókjaira figyelek. Nem tudom még pontosan, hogy mire készül, vagy mit szeretne, először arra gondolok, hogy a korábbi pozitúra megtetszett neki, vagy ilyesmi. Ez kezd egy kicsit halványodni, ahogy elengedi az ajkaimat, elhúzódik annyira, hogy kicsusszanjak belőle, aztán fejemet félre biccentve az állkapcsomat csókolva halad a nyakam felé. Engedelmeskedek a néma parancsnak, és nyelve egyet fordítom el egy kissé a fejem, hogy a nyakamhoz férjen. Kölcsön kenyér visszajár, ha jók a sejtéseim. Amikor lenyúlva kettőnk közé a férfiasságomra markol, elfúló sóhajtást hallatok, az eddig hátát cirógató kezeim megállnak a mozdulatban, mert eltereli a figyelmem. Aztán megharap. Váratlanul ér, felnyögve, egy kicsit összerezzenek tőle, de épp annyira élvezem, mint amennyire meglepett. A tenyereim rásimulnak a bőrére, és lehunyva a szemem most már értem, hogy miről van szó. Az ajkam, torkom szárazzá válik a sűrű légvételektől, a testemet újra és újra végig járja a kellemes borzongás, a testem egyszer-kétszer megfeszül, ahogy a keze dolgoz engem. Behunyom a szemem, élvezem a törődését, csak akkor pillantok rá valamivel bizonytalanabbul, szinte - a vér hiányától a fejemben - kicsit kábán, amikor megindul lefelé. Már azt hinném, hogy megint kísérletezni akar, de akkor biztos itt halnék meg, ha azt csinálná velem, és nekem akkor kellene visszafogni magamat. Szerencsémre nem halad lejjebb, megáll a mellkasomon a harapásokkal, amitől egyszerre megkönnyebbülten, és élvezkedően sóhajtok fel. Esküszöm, ha ezt csinálná végig, akkor is elégedett lennék, de ő viszont nem elégszik meg ennyivel. Hozzám hajol, meglepően tiszta és élénk szemekkel néz az enyémbe, mielőtt hevesen megcsókolna. Viszonozom a csókot, belemegyek abba, hogy nyelvem az övével táncoljon köröket, hogy ajkaink újra és újra összeforrjanak. Élvezem a határozott fogását rajtam, érzem, hogy teljesen a bűvkörébe von, aztán elhúzódik tőlem, én pedig már majdnem panaszosan nézek fel rá, mikor megérzem, hogy mit csinál oda lent. Vele együtt nyögök fel halkan, lepillantva figyelem, hogy milyen határozottan engedi le magát, és vezeti magára a kezeimet, majd támaszkodik a mellkasomra. Az egész egyre sűrűbb ködöt von a fejemre, bár próbálom tisztán tartani a fejem, hiszen a szituáció nem változott attól, hogy megfordultunk: továbbra sem lehetek vele durva. A szemem attól még be kell hunynom, ahogy mozogni kezd, ajkaim elnyílnak egy kissé az érzéstől, mert tudom, hogy ezt most miattam csinálja, és nem maga miatt, így hát egy kicsit jobban oda figyelek arra, amit csinál. A kezeim óvatosan fognak rá, és segítenek rá a mozgására, inkább annak mélyítésére. Fokozatosan gyorsít, a hangja megtölti a fejemet, rohadtul nem egyszerű arra koncentrálnom hogy ne vegyem át az irányítást és vigyek bele vadságot, de ez azt jelenti, hogy lassan elveszi az eszem, és azt hiszem, pont ez a célja. Megérzem ajkait az enyémeken, hevesen viszonozom a csókot, hamar kifulladok, mert amit közben a csípőjével csinál egyébként is zihálásra kényszerít, de aztán megharapja az ajkamat, ettől pedig ismét egy pillanatra megfeszül a testem, és végig borzongok tőle. Amikor elenged, ködös pillantással nézek fel rá, és felnyögök a látványtól, ahogy hátra támaszkodik. Az ujjaim megszorulnak ritmusosan járó csípője körül, a pillantásom végig járja őt alaposan, és ahogy leérve látom miként engedi magát rám újra és újra, kezdem úgy érezni, hogy elvesztem a fejem. Az utolsó idegszálaimba görcsösen kapaszkodva hunyom le ismét a szemem egy rövid időre, amikor megérzem, hogy keze a csuklómra fonódik és megemeli azt. Az ujjaim a feszes mellekre simulnak, és mint akik tudják, mi a dolguk, már marnak is rá a kerek húsra. Az ezt követő hangja az, amely szinte a halálos ítéletem. Kinyitva a szemeim ülök fel, ajkaim hevesen kapnak a másik mellbimbója után. Csípőjén pihenő kezemmel szorosan átkarolom őt, mintha attól tartanék, hogy hátra esne, mert a mellére vezetett kezemmel épp olyan lelkesen kezdem őt ingerelni, mint a másik oldalon a nyelvemmel. A fejem teljesen megtelik vele, megfeledkezem arról, hogy figyelnem kéne rá, őt ölelő karommal ösztönözöm mélyebb, gyorsabb mozdulatokra. Csak akkor engedem el a melleit, amikor érzem, hogy elindulok az úton felfelé, kezeimmel fenekére fogva motiválom tovább, kissé talán hevesebben, mint kellene, míg az élvezettel teli zihálásom forrón simogatja bőrét. Ha nem áll meg, és nem történik baj, akkor innentől számítva már nem kell sokat dolgoznia azon, hogy megremegve ismét elélvezzek. Forrón lüktetek belé, a torkomból öblös nyögés szakad fel, amit aztán több, megkönnyebbült halk nyögés, mordulás követ. Remegek még, a fejemről még egyáltalán nem szállt fel a köd, és ha nem is látok még igazán, akkor is úgy emelem fel a fejem egy csókra, hogy tudom, hogy kapok, ha pedig így van, akkor viszonozom. A csók után hátra dőlök, és átölelve őt húzom magammal őt is, fejét mellkasomra húzva, hogy azon pihenhessen. Nem zavar, ha meghallja, milyen hevesen dobog a szívem: az érte ver. Az egész testem kellemesen bizsereg, érzem, hogy miként húzza le a gravitáció, minden tagomat elnehezítve. - Fantasztikus vagy... - még mindig, mondhatnám rekedten, mélyen szuszogva. Simogatni kezdem nedves hátát, és haját, a szemeimmel a plafont fürkészem, vagy jobban mondva arrafelé bambulok, mert valójában a rám helyezkedő súlyára, illatára, hozzám simuló bőrére, melegére koncentrálok. Hiányzott ez az érzés. Borzasztóan. A fejére adok egy csókot, aztán visszaengedem az ágyra a kobakom, és hagyom, hogy megszálljon az a fajta nyugalom, amit csak ő tud előidézni. Hallgatom a szuszogását, érzem testemen szívének lüktetését, és most végre sok idő után megint otthon érzésem van.
Vendég —
Axel&& Aviva
Nem veszek el teljesen a kéj ködében, így érzem, mikor kell figyelnem rá, és meg is teszem. Értem, hogy miért mond nemet, hogy miért kér arra, hogy ne is kérjek tőle ilyesmit most, és el is fogadom, mert ahogy tisztább fejjel végiggondolom, tudom, hogy igaza van. Veszélyes játékot játszanánk ezzel, aminek rossz vége is lehet, és ha rossz vége lenne, talán - sőt, minden valószínűséggel - még magát is hibáztatná. Nem akarom elrontani, hiszen éppen én akartam a biztos építkezésre apellálni ezzel az egésszel, akkor most sem dolgozhatok ez ellen. Ahogy a tenyerembe dönti az arcát, végigsimítok rajta a hüvelykujjammal, a mellkasomat szinte szétveti a szerelem, amit érzek iránta most is, hogy ennyire szem előtt tart engem, ennyire figyel rám. A mosolya újra beragyogja a lelkem, akárcsak a szavai, magamhoz húzom, a bennem tomboló minden szerelemmel és szenvedéllyel csókolom őt meg. Élvezem ajkai és nyelve éhségét, az újra felkorbácsolódó vágyat, és csak addig szakítom meg ezt az érintést, míg a megváltoztatott, megadó kérésemet lehelem az ajkaira. A mosolyából tudom, hogy érti, újra megsimítom az arcát, aztán visszahúzom magamhoz, hogy ott folytathassuk, ahol abbahagytuk. Az érzékeim gyorsan megtelítődnek vele újra, különösen, hogy miközben ajkai szenvedélyesen falják az enyémeket, szabad kezével ismét a testemen kezd vándorolni. Minden érintésétől megborzongok, és ez csak fokozódik, hogy amikor a zihálástól már nem tudom fenntartani a csókot, a nyakamhoz hajolva kezdi elhalmozni az érzékeny bőrfelületet csókokkal. A nyögéseim ettől is erősebbek lesznek, érzem, hogy hamar újra felépül bennem egy ismerős feszültség, ő pedig minden érzést csak fokoz bennem azzal, hogy a csípőmre fogva egy kicsit erősít a mozdulatokon. A testem megvonaglik, körmeim erősebben mélyednek a bőrébe, halk nyögésétől és amikor néha hevesebben mozdítja a csípőjét, újra és újra megborzongok és vadabbul nyögök fel. Innentől már tényleg csak néhány mozdulat választ el attól, hogy a testem újra elérje az extázist, és ő ismét úgy olvas bennem és a szükségleteimben, mintha nyitott könyv lennék előtte. Ahogy magamhoz húzom, ezét a hátam alá fúrja, magához szorít, szinte átölelve tart, a tekintete fogva tartja az enyémet, kitölti minden érzékemet, hogy esélyem se legyen másra figyelni, és én ezekkel az ingerekkel hagyom magam átlendíteni azon a bizonyos határon, egy hangos, elnyújtott nyögéssel. Ezután már nem baj, hogy lehunyom a szemem, nem is tudnám nyitva tartani, csak hevesen zihálva, remegve, lüktető testtel ölelem őt magamhoz, várva, hogy a szívverésem csillapodjon egy kicsit és visszatérhessek a valóságba. Szükségem van egy kis időre ehhez, de én sem eresztem el addig, ujjaim közben vakon simítják a bőrét, ahol épp érik. Amikor megérzem ajkai érintését a nyakamon, már én is jobban jelen vagyok egy kicsit, bár a lélegzetem még mindig sűrűbb a normálisnál. Végigsimítok a haján, ujjaim a tarkóján pihennek meg, és ahogy felteszi a kérdést, már én is többet fogok fel egy kicsit a világból és a történtekből... így például biztosan tudom azt is, hogy ő az előbb nem tartott velem. Egy kissé még ködösen pillantok a szemeibe, a tarkójáról az arcára simítok, aztán a lehetőségeket fontolgatva viszonzom a csókját. Ezt így semmiképp nem tudom elfogadni, mert bár tudom, hogy ő nem várna el tőlem semmit, nekem ugyanolyan fontos, hogy neki jó legyen, mint amennyire őt az én élvezetem hajtja. Egyébként is rosszul érint egy kicsit, hogy lényegében miattam van ez, azért kell visszafognia magát, hogy ne törjön engem össze, és ez köti le a figyelmét, ezért nem tud magára koncentrálni... a megoldás viszont nincs is olyan távol. Örülök annak, hogy ezt is megléptük, hogy tudom, így sincs baj, de azt hiszem, ezzel a pózzal túl sok figyelmét kötöm le, túlságosan koncentrálnia kell rám és kevés tere marad saját magára. A válaszom egyértelmű, bár nem szavakkal, hanem tettekkel adom azt a tudtára. Kezeim a vállára simulnak, lábaim pedig elengedik a csípőjét, hogy a határozott mozdulatnak, amivel megfordítom magunkat, helyet adjak, és ne szoruljanak be alá. Nem baj, ha még mindig szorosan ölel magához, mert egyébként is hozzásimulva maradnék, hogy szenvedélyesen megcsókolhassam, és az sem, ha a fordulás biztonságának érdekében kihúzódott belőlem, már a finom jelzésem hatására a vállán, mert én most úgyis így alakítanám, kezdetben. Most egyébként is szeretnék egy kicsit én koncentrálni rá. Nem is tartom fenn túl sokáig a csókot, a szemeibe pillantok, egy kézzel megtámaszkodok, másik kezem pedig az arcára simul, majd finoman kissé oldalra billentem a fejét, hogy ajkaimmal végigsimítsam az álla vonalát, majd megkóstolhassam a nyakát. Míg én a puha, érzékeny bőrt ízlelem a nyakán az ajkaimmal és a nyelvemmel, szabad kezemet lecsúsztatom közénk, ujjaimmal megtalálva férfiasságát, majd azokat köré kulcsolva kezdem most egy kicsit én elvenni az ő eszét. Felidézem a tapasztalatokat, igyekszem olyan szorosan fogni, ahogyan mindig is szerette, és arról sem feledkezem meg, hogy mennyire szerette, amikor harapok, így nem vagyok rest a fogaimat is belemélyeszteni a nyakába, a nyakszirtjébe, és egy kicsit lejjebb haladva a mellkasát sem hagyom ki a kóstolásból. Közben figyelek rá, a reakcióira, és ezt addig abba sem hagyom, míg azt nem érzem rajta, hogy kellően eltereltem a figyelmét rólam és most egy kicsit ő is csak magával foglalkozik. Vagy legalább java részben. Nem zavar, ha közben megérint, ha erősebben fog rám valahol, ez most nem olyan helyzet, ahol az emlékek fenyegetnének. Ha azt látom és érzem rajta, hogy kellő ködöt vontam a fejére, felemelkedek hozzá, szuszogva pillantok a szemeibe, mielőtt hevesen megcsókolnám, és egyben egy kis helyezkedés után az addig lent munkálkodó ujjaim segítségével újra magamba vezetném. Ezúttal nincs megakadás egy pillanatra sem, mert most pláne vele van tele a fejem, egy elégedett nyögéssel ereszkedek rá, és aztán lassan elhúzom tőle az ajkaimat. A szemeit figyelve ülök fel, most nem várok semmire, ha magától nem vezeti fel rám a kezeit, akkor én teszem meg, ott tartom őket a csípőmön, miközben mozogni kezdek, és ha kell, én magam zárom ujjait szorosabban a bőrömre. A mellkasára támaszkodok, hogy könnyebb legyen a mozgás, elégedett nyögésekkel emelem fel, majd engedem vissza magam, fokozatosan építve fel egy gyorsabb ritmust, és bár én is élvezem, most teljesen ki vagyok élezve rá. Újra el akarom vinni őt, és kész vagyok megtenni mindent ennek érdekében, márpedig ha én irányítok, ő is jobban tud figyelni magára. Kis idő múlva lehajolok hozzá, hevesen megcsókolom, alsóajkát finoman a fogaim közé veszem, mielőtt újra felülnék, de a mellkasa helyett ezúttal a hátam mögé támaszkodok. Tudom, hogy szereti ezt, hát adózok ezeknek az érzékeinek is, és miközben finom ívbe hajló testtel ajándékozom meg a mozgás mellett a látvánnyal is, nem támaszkodó kezemmel felvezetem az arra az oldalra eső kezét a mellemre, érintését elmélyülő nyögésekkel díjazva. Csak a fejemet nem hajtom most teljesen hátra, mert látni akarom őt, figyelni akarom a reakcióit. Egy kicsit úgy érzem magam, mint az első közös éjszakánkon, de az biztos, hogy ha most is megcsörrenne a telefonja, én magam pusztítanám el azt...
Igyekszem megtenni, ami tőlem telik. Nem is az esik nehezemre, hogy szeretkezzek vele, hanem az, hogy ez szeretkezés maradjon, és ne menjen át a régi, eszeveszett kefélésbe, mint amiket régen... régebben csináltunk. Tudom, hogy akkor voltunk igazán felszabadultak, akkor voltunk féktelenek, és akkor mutattuk meg egymásnak igazán, mennyire meg tudunk vadulni a másikért, de azt is tudom, hogy a vadulás az utolsó, ami egy erőszakot átélt nőnek kell. Legalább is ennyire az elején biztosan nem vagyok hajlandó megpróbálkozni ilyesmivel, még akkor se, ha írásba adja parancsba. Minden mást teljesítek neki. Pozitúra, gyengédség, gyorsaság, bármi amit kér. Közel maradok hozzá, testem az övének simul, ajkaim hevesen falják az övét, de amikor azt kéri, hogy adjak neki egy kicsit abból a magamból, akkor inkább elutasítom, és meg is magyarázom neki, hogy miért. Látom, hogy figyel, és hogy megérti, felsóhajtva simítja meg az arcomat, én pedig bele hajtom a tenyerébe a fejem, lehunyva a szememet. Ezután rá nézek, és egy halvány, bátorító mosolyt megengedek felé. - Nem nagy áldozat érted. - mondom halkan, de határozottan. Egy kis kellemetlenség, de régen is tudtam így élvezni a szexet, nem fogok tőle megtörni. Amikor újra sóhajt és magához húz, oda hajolva csókolok vissza szenvedélyesen, nyelvem az övével játszik, és csak akkor engedem el, amikor ismét rám pillant. A kérésében érzem a megadást. Kedvesen, halványan rámosolygok, majd úgy vagyok vele, hogy más oda adással is tudok neki többet adni casual együttlétnél. Újra, hevesen csókoljuk meg egymást, én pedig fokozatosan gyorsítok vissza. A kezemmel elengedem az ágyat, és míg ő engem ölel, addig én mellére simítok, oldalára, felhúzott combjára. Minden érzékemet megtelítem vele, tenyerem a forró, nedves bőrét simítja, nyelvemen érzem ízét, hallom a sűrű szuszogását és halk nyögéseit a csókban, majd mikor már nehezebben tartja fent a csókot, az ajkam a nyakára vándorol, hogy ott is csókoljam, és az illatát is érezzem. Visszatartom magam attól, hogy heves legyek, még ha nagyon vonz erre a hang, amelyet kiad magából, és az, ahogy látom, miként indul meg felfelé. Felemelem a fejem a nyakától, szabad kezemet a csípőjére téve szorítom magamhoz finoman, miközben a tempót tartva csak egy picit erősítek ezzel a döféseken, hogy növeljem a benne dolgozó kéjt. Persze engem is izgat, meg a látványa is, de ismerve magam - illetve azt, hogy már volt egy köröm, és inkább rá koncentrálok, mint az érzésre -, úgy sejtem, hogy most nem lesz könnyű dolgom. Talán azzal próbálkozhatok, hogy nem állok meg az ő orgazmusa ellenére se - mint ahogy csináltam már ilyet korábban -, de nem tudom, mennyire jó ötlet figyelmen kívül hagyni őt. Elvetem magamban a lehetőséget, inkább félig ködös szemekkel figyelem, ahogy élvezi az aktust, igyekszem visszafogni magamat, és a mozdulataimat, bár a karmolásokra így is egy kicsit hevesebb mozgással reagálok egy rövidke időre. Még halkan fel is nyögök attól, hogy belém állnak a körmei, ezeken kívül minden mást visszafogok, pedig erősen marnám már, képzeletben pedig már most sokkal durvábban mozgok ennél. A rövid, forró csókokat zihálva viszonozgatom, és igyekszem egy kicsit én is lentre koncentrálni, így érzem, mikor kezd teste szabálytalanul összerándulgatni, a nyögései összefolynak, de pont ez az érzés vezet vissza oda is, hogy ne a lábam közé, hanem ő rá koncentráljak, mert tudom, hogy erre van szüksége. A csókot hosszan viszonozom, majd felemelem rá a tekintetem, mélyen a szemeibe nézve fúrom be kezeimet a lapockái alá, hogy jó szorosan karjaim között legyen, szinte átölelhessem, és még szorosabban, még jobban érezhessen engem, a jelenlétem. A mozdulataim nem törnek meg, a homlokomat az övének döntve, hangosan zihálva hajszolom el őt a csúcsra. Érzem, hogy ez magamhoz nem elég még, de nem számít, istenítő tekintettel figyelem az arcára kiülő kéjt, és élvezem, ahogy teste lüktet, vonaglik, majd reszket alattam. Csak pár mozdulattal teszek rá többet, mint szükséges, hogy elnyújtsam az örömét, aztán halkan pihegve hajtom verejtékes homlokomat a vállára, hogy pihenjek egy kicsit. Adok puha, nedves bőrére alattam egy finom, levezető csókot, bár ezt a szoros ölelést még nem lazítom el. Jó érzés ilyen közel lenni hozzá. Miután kicsit kiszuszogtam magam a vállán, ajkam a nyakára simul és csókolok az érzékeny bőrre egyszer, majd még egyszer. - Szeretnél még..? - teszem fel a félkérdést halkan, rekedten a füle mellett, mielőtt ismét megemelném a fejemet, hogy letekintve rá egy gyengéd csókot adjak az ajkaira.
Vendég —
Axel&& Aviva
Noha látok és érzek rajta bizonytalanságot és feszültséget, nem állít akadályt annak az útjába, amit szeretnék, és amit tudomására is hozok. Semmiképpen nem erőltetném, ha ő nem akarná még ezt meglépni, de ahogy belekezdünk, kizárólag az én sejtéseim és hitem igazolódnak be - az, hogy joggal helyezem belé a bizalmam, ezen a téren is. Még mindig vigyáz rám, még mindig türelmes és óvatos, és amellett, hogy kitüntetett odafigyeléssel ér hozzám ujjaival, ajkaival, még arra is szakít időt, hogy előtte alaposan elterelje a figyelmemet. Tudja, hogyan veheti el a józan eszem és meg is teszi, addig játszik velem ajkával és nyelvével, mígnem már csak halkan nyögdécselve reszketni vagyok képes alatta, és attól a ponttól kezdve, hogy ilyen módon az őrületbe kerget, nincs, ami közénk állhatna. Puhatolózó érintéseire csak kéjes válaszokkal rendelkezem, és ezúttal elmarad a kiesés a valóságból, amikor elkezd a testembe merülni; egyetlen megingási pont van csak, de azt is én rontom el azzal, hogy becsukom a szemeimet. Szerencsére még azelőtt meg tudom ezt szakítani, mielőtt igazán erőt venne rajtam a dolog, és amikor kinyitva a szemeimet érzem és látom, hogy ő feszülten áll és vár, csókommal és érintésemmel egyszerre igyekszem megnyugtatni őt és magamat is. Folytatásra ösztönzöm, csak őt látom és érzem, ezt követően már tényleg nincs más, mint az a kellemes feszítés, ahogy kitölt engem, és heves, szenvedélyes csókja íze az ajkaimon. Lassú mozgásba kezd, de én ezt is kéjes örömmel fogadom, amit nem vagyok rest a tudomására is hozni, szavakkal, a nyögéseimmel, a testem reakcióival. Nem akarom elsietni, szeretném ezt biztos módszerrel felépíteni, de amikor már nem marad más ép gondolatom azon kívül, hogy még többre vágyom, a kérésemet egy heves csók után nyöszörgöm az ajkaira. Gyorsít a mozgásán, én pedig ezzel szinkronban merülök mélyebbre a lángoló vágyban, erősebben marok a bőrébe, a nyögéseim sűrűbbé és hangosabbé válnak. Köré fonom a lábaimat, még intenzívebbé varázsolva az érzést, még több ponton érezve a bőrét az enyémen. Én már csak félig vagyok észnél, nem fogom fel teljesen, hogy ő mennyire igyekszik magát megfékezni és visszafogni, épp csak a feszültsége jut el hozzám, de amikor arra kérem, hogy engedje el magát, ő meg zihálva rázni kezdi a fejét és megáll, az engem is visszakényszerít egy kicsit a valóság talajára. A tekintetem egy kicsit kitisztul, mert érzem, hogy most tényleg figyelnem kell rá, arra, amit mond. – Axel... – sóhajtom a nevét, egyik kezemet az arcára simítva. Ambivalens érzésekkel töltenek el a szavai, mert egyrészről gyűlölöm a gondolatát annak, hogy ezt az egészet egy láthatatlan fékkel magán kelljen végigcsinálnia, hogy vissza kelljen fognia magát ahelyett, hogy elengedhetné azt, amire és ahogyan vágyik... ez a részem szívesen mondaná azt neki, hogy ne foglalkozzon semmivel. Másrészről viszont értem, miért mondja ezt, és ezt az oldalam, a józanabbik felem, tudja, hogy igaza van. Tényleg vágyom rá, minden egyes idegszálammal kívánom, amit tenni tudna velem, de én is tisztában vagyok azzal, hogy ez egy kétesélyes dolog lenne. Lehet, hogy nem történne semmi rossz, de ott a lehetősége annak is, hogy egyetlen félresikerült pillanat - és az előbb láthattam, hogy ehhez az is elég, ha egyszer becsukom a szemem - is elronthat mindent. Márpedig én nem akarok elrontani semmit, nem akarom, hogy utána rosszul érezze magát, hogy olyan károkat okozzunk akár benne, akár bennem, ami éket verhet közénk. El kell fogadnom ezt a helyzetet, be kell érnünk ezzel, örülni annak, hogy legalább idáig eljutottunk... és amikor magabiztosabbak leszünk és biztosan készen állok majd mindenre, kinyithatjuk a most még zárt ajtókat is. Újabb sóhajjal húzom magamhoz az arcán nyugvó kezemmel, ajkaim az övéit keresik, szenvedéllyel és szerelemmel csókolom meg hosszan, átadva neki minden érzésemet, mielőtt újra a szemeibe pillantanék. – Folytasd, kérlek... – mormolom az ajkaira, elfogadva a helyzetet, de nem engedve abból, hogy amit lehet, azt mindenképpen hozzuk még ki ebből is. Újra magamhoz vonom, forró vággyal csókolom tovább, hogy el tudjam tüntetni a fejünkből mindazt, ami egy kicsit mégiscsak akadályt képez a pillanatnak. Még ha tudom is, hogy a saját maga által felhúzott gátakat az én érdekemben nem fogja most átugorni, szeretném, ha a lehetőségekhez mérten ő is élvezni tudná ezt, engem. Hagyom, hogy a kéj lüktetése lassan újra eluralkodjon rajtam, ha magától nem gyorsította fel a mozdulatait, akkor újra megkérem rá én, és amikor elfogy a levegőm a zihálástól és a nyögésektől, már csak néha-néha forrnak ajkaim az övéire, rövidebb időre, de ujjaim és körmeim annál erőteljesebben mélyednek a bőrébe. Ezúttal nem kérek tőle többet, csak hagyom magam sodródni a kéjjel együtt, és amikor érzem, hogy elérek a gyönyör kapujába, a nevét hevesen nyöszörögve húzom oda magamhoz, tanulva az előző félresikerült pillanatból. Zihálva szorítom ajkaimat az övéire, de csak néhány másodpercig vagyok erre képes, mielőtt érezném a testemet megreszketni. Belekapaszkodom a kezeimmel, körmeim a bőrébe szántanak, miközben szemeim a tekintetébe kapcsolódnak, hogy lássam is, ne csak érezzem, és így képes vagyok átadni magam a gyönyörnek, ami újra hevesen és erőteljesen szánt végig rajtam.
Nem tudom, hogy ez a haladás gyorsnak számít-e. Miután egymás karjaiban zihálva újra megkívánjuk egymást, ismét rá hagyom a kezdeményezést, és amikor fordít magunkon, már tudom, hogy ebből mi lesz. Legalább is erősen sejtem, és egy kicsit ideges is leszek tőle, mintha egy lámpalázas gyereknek adtak volna három percet, hogy megtanuljon egy hatvan soros szöveget és kilökték volna őt egy stadionnyi ember elé. A bizalmát természetesen tisztelem és rettentően örülök neki, csak közben félek is attól, hogy mindent tönkreteszek. Ennek ellenére követem őt, ahogy ő, úgy én is bele fektetem a bizalmamat, hogy tudja, mit akar és nem elhamarkodottan dönt erről. Miután megszabadítom magunkat a már rég felesleges ruhadaraboktól, követem hívását és csókolva őt hajolok fölé, míg magára húz. Úgy viselkedek vele szemben, mint egy törékeny virággal, puhán érintem csókolom, közben pedig folyamatosan figyelem. Az apró, elszórt csókok között fel-felpillantok rá, hogy lássam minden rendben van, ő pedig vidám tekintettel válaszol, úgy hogy lejjebb térek rajta. Igyekszem őt az őrületbe kergetni, annyira felizgatni, hogy eltompuljon és semmi másra ne tudjon gondoldolni, hangjaiból és amikor már reszket alattam, tudom, hogy ezt elértem. Újra felkúszva hozzá hevesen csókol vissza, a tűz enged is egyre jobban éget és vágyom rá, de mindent elnyomok magamban és alárendelek neki. Feszes férfiasságom érintésére jól reagál, így az az érzésem van, hogy zöld a lámpa. Lepillantok rá, és amilyen óvatosan csak lehetséges, elmerülök benne. Gondtalanul haladok először, de van egy pont, amikor miután lehunyja a szemeit, hirtelen ismét látom rajta azt a fajta jelet, ezért megdermedve, szinte lélegzet visszafojtva várok. Kinyitva a szemét rám pillant, magához húz egy forró csókra, én pedig lassan viszonozom azt. Mikor megérzem kezét a csípőmön, és ahogy magához húz, csak annyira emelem el ajkaim, hogy ismét őt nézve folytathassam, amit elkezdtem. Ezúttal be is tudom fejezni, megcsókolva őt jutalmazom mindkettőnket meg a teljesítményért, mielőtt még elkezdenék mozogni benne. Habár könnyű lenne elragadtatni magam, igyekszem nem az élvezetre, hanem ő rá koncentrálni. Olyasmi ördögi kör ez, amely duplán is az őrületbe kerget, mert az ő élménye az, amely engem izgat, és azt is imádom, amikor megmondja mit akar. Ez ebben a helyzetben kombináltan van jelen, csak épp nem gőzölhetek be tőle. Már az első szavai is, amik a lassúságra vonatkoznak, kikészítenek, de hálát adhatok minden istennek, hogy ezt nem kezdi tovább görgetni, és nem ismétli magát, mert akkor tudom, hogy elvesznék. Kitartóan, lassan ostromlom őt, és teszem próbára magamat, élvezem a belém kapaszkodó ujjakat, a ködös pillantását, az ajkai között kicsúszó sóhajokat és nyögéseket. Végül az ajkait és nyelvét is élvezhetem, ahogy magához húzva felemelkedik és forró csókot ad nekem. Szenvedélyesen viszonozom, nem nehéz összehangolni a csókot egy ilyen lassú mozgással. Minden nehezebbé válik, amikor az ajkaimra nyöszörgi a kívánságát, mert már ettől is úgy érzem, hogy szétpattannak az izmaim az elnyomott vágyaktól, amik feltörnének erre belőlem. Teljesítem egyébként, amit szeretne, fokozatosan gyorsítok a tempón, zihálva tartom magam észnél, még ha a hangosodó nyögdécselése és az, hogy körém fonja a lábait gyakorlatilag olyan mint egy-egy szög a koporsómba. A matracot markolom a feje mellett a támaszkodó kezemmel, a másikkal is inkább más helyet keresek, mielőtt rosszat teszek. Leveszem róla a kezemet, az ágy keretbe kapaszkodva folytatom a gyorsabb, de hevesnek egyáltalán nem mondható mozdulatokat. Próbálok megmaradni a valóságnál, ide cövekelem magamat és nem vagyok hajlandó engedni a gondolatoknak, amiket hónapokkal ezelőtt milyen könnyedén megtettem volna. Nem nyomom le a kezeit, nem hajtogatom és forgatom úgy, ahogy csak kedvem szottyan. Tudom, hogy valószínűleg bedurvulnék, így amikor a heves, fullasztó csókunk után arra kér, hogy engedjem el magam. Már maga ez, hogy az ajkamra zihálja a kívánságát, felborzolja bennem a kedélyeket, de még is ellenállok a késztetésnek, és zihálva rázom meg a fejemet, mert tudom, hogy ebben nem lesz olyan, hogy "egy kicsit". Vagy elengedem magamat, vagy nem, és így ezt latolgatva inkább akarok biztosra menni. Megállok, és őt figyelve zihálok pár másodpercig, mielőtt halkan, rekedten megszólalok. - Ne kérd tőlem ezt... Nem tudom, hogy képes lennék-e visszafogni magamat, ha most csak egy kicsit is elengedem azt, amit elfojtok... - tudom, hogy bízik bennem, de nem is erről van szó, hanem arról, hogy én nem bízok magamban, és abban az erőben, amim van. Aviva alábecsüli a vonzerejét, azt, hogy milyen hatással van rám, én viszont nagyon is jól tudom. Úgy tudja kifordítani a világomat, hogy meg se kell erőltetnie magát, éppen ezért félek, hogyha engedek a kérésének, és vele a vágyaimnak, akkor abból baj lehet.
Vendég —
Axel&& Aviva
Közös erővel gyűrünk még egy akadályt, még ha ez láthatatlan volt is, és - én legalábbis - nem igazán számítottam rá. Átsegít ezen a ponton is, a látványa, minden érintése a valóságban tart, és ennek köszönhetően az elmém végre nem blokkolja a testem vágyait és reakcióit. Míg a heves lüktetés lassan csillapodik bennem, újra az ajkait élvezem, ujjai finom simítását a testemen, az érzést, hogy itt van velem és újra a karjaiban tart. Hamarosan biztossá válik az is, amit már eddig is tudni lehetett: hogy ez az egész a fejemben dől el, az elmémmel kell csak megküzdenem, mert a testem jól emlékszik arra, milyen heves tűzzel égtünk egymásért mindig ilyen értelemben is, és most, hogy újra megízlelte a kéjt, amit tőle kaphat, szeretne belőle még. A csókunk felforrósodik ennek nyomán, érzem, hogy ő is rögtön idomul hozzám, hogy benne sem hunyt ki a szenvedély, de csak akkor engedi szabadjára, amikor én is készen állok rá. Amikor vágyakozva megmozdítom a csípőm, ő pedig válaszul belemordul a csókba, egy mély, reszketeg sóhajjal borzongok meg a kezei között, és ahogy kezei is sokkal bátrabban és égetőbben fedezik fel a testem minden egyes érzékeny pontját, egyre biztosabban érzem, hogy szeretnék megpróbálni még valamit. Mert bízom benne és tudom, hogy sikerülhet. Amikor felállva megfordítom magunkat, látom a szemeiben a bizonytalanságot, de nem állít meg, ezért én sem állok meg. Tudom, hogy félt engem, és azt is tudom, hogy ezzel most felelősséget helyezek a vállára, de azt is tudom, hogy sikerülni fog, hiszen eddig is olyan türelmes odaadással tett mindent, vigyázva és figyelve rám, hogy nem lehet baj. Neki is elmondom, hogy bízom benne, és bár látom tekintete mélyén felvillanni a feszültséget, ami miatt legszívesebben visszakoznék - mert nem szeretnék neki feszültséget okozni -, nem teszem. Egyszer mindenképpen meg kell ezt próbálnunk, és ha már eddig eljutottunk, nem látom okát, miért odázzuk el a dolgot. Vágyom rá, akarom ezt, így, és tudom, hogy vigyázni fog rám. Ugyanazzal a töretlen bizalommal figyelem, ahogy megszabadít a fehérneműtől, egy kicsit megemelem a csípőmet, hogy segítsek neki ebben, aztán vágytól égő tekintettel nézem végig, hogyan szabadul meg ő is az utolsó, már rég felesleges ruhadarabtól, majd tér vissza hozzám. Kezeim rögtön érte nyúlnak, tenyeremet a csípőjére simítom az egyik oldalon, hogy bátorítsam, finoman húzzam őt magamhoz, és amikor a teste finoman az enyémhez nyomódik, és ölét az enyémhez simítja, halk, elégedett sóhajjal simítok fel a hátára. Egyáltalán nem kellemetlen az érzés, testének súlya ismerős az enyémen, és így, hogy közben a tekintetem az övébe kapcsolódik, eszembe sem jut más, mint hogy ő van itt velem. Kezei óvatosan fedezik fel újra a testem, de nem láthat rajtam mást, mint kellemes, kéjes borzongást, és a sűrű, mély lélegzetvételeim közé vegyülő halk sóhajokat, amikor egy-egy érzékeny ponthoz ér a bőrömön. Amikor ajkaival indul el, hogy kövesse kezei útját, őt figyelem, hogy láthassam, de csak mert nem tudok betelni vele; az emlékeim közt nincs olyan kép, ami akár nyomokban is olyan gyengédséget, vagy akár az én gyönyörömre való törekvést tartalmazna, így nem is próbál betörni a fejembe más rajta kívül. Elmosolyodva simítom tenyerem a tarkójára, amikor a sokadik apró csók után is felpillant rám, mintha csak megerősítésre várna, de mielőtt még szavakkal tudtára adhatnám, hogy semmi nincs ellenemre, amit tesz, ajkai visszatérnek a nyakamra, és ahogy az egyik legérzékenyebb területet érintik, egy mély sóhaj mondja el neki szavak helyett is, amit érzek. A csókjai lejjebb vándorolnak, nekem pedig úgy sűrűsödik a légzésem és a sóhajaim, amikor pedig megérzem ajkait a mellbimbóm körül, rekedt hangon nyögök fel. Ujjaim megszorulnak a tarkóján, másik kezem ujjbegyei is finoman a vállába mélyednek, miközben a nyelvét is bevonja a játékba, a testem önkéntelenül is szorosabban simul az övéhez, miközben lehunyt szemekkel átadom magam neki. Hosszan elhúzza ezt a kis játékot, de ha akarnék se lenne erőm ellenkezni, csak az egyre türelmetlenebb vágyat érzem eluralkodni magamon, ahogy fáradhatatlanul becézi a testemet. Mire elenged és visszatér az ajkaimhoz, már finoman remegve zihálok alatta hevesen, de ha ebből és az eddig sűrűsödő halk nyögéseimből nem lett volna egyértelmű, mit művelt velem, a csókot olyan hevesen és éhesen viszonzom, hogy abból már biztosan értenie kell. Újra hozzám dörzsöli magát, én pedig halkan nyögök bele a csókba az érzéstől, még mindig nincs hely a fejemben másnak a gyönyörteli érzéseken kívül. Csak akkor nyitom ki a szemeimet, amikor elengedi az ajkaimat, sűrűn szuszogva, ködös szemekkel pillantok az övéibe. Az előbb túlságosan elvarázsolt ahhoz, hogy most tisztán lássam, ő mennyire koncentrál éppen, de tudom, mi következik, ezért pillantásom nem is engedi el őt. Kezeimet a hátára simítom, szó szerint is kapaszkodom belé, de az, hogy az ő arcára, az ő jelenlétére koncentrálok, és az, hogy az előbb olyan sűrű ködöt vont a gondolataim fölé, segítenek abban, hogy ahogy lassan elkezd a testembe merülni, ne juthasson eszembe semmi más. Csak egy ponton változik ez meg egy kicsit, amikor megfeledkezem magamról, és az ölemben összpontosuló kéjérzetre koncentrálva egy pillanatra lehunyom a szemem; ez elhibázott döntés volt, de szerencsére gyorsan kapcsolok, és mielőtt még a valóság összekeveredhetne a képekkel, a szemeim gyorsan fel is pattannak, hogy ismét csak őt lássam. A félreverő szívem így hamar magához tér, de ha észlelte a változást rajtam és megállt, egyik kezemet az arcára simítva húzom magamhoz egy forró, megerősítő csókra, míg másik kezem lejjebb simít a hátáról a csípőjére, hogy egy finom kis mozdulattal ösztönözzem a folytatásra. Innentől már nem hibázok, őt figyelem és az érzésekre koncentrálok, amelyeket Ő idéz elő bennem, a testemben. Amikor teljesen elmerült bennem, szenvedélyesen, zihálva viszonzom a csókját, de a szavaira nincs esélyem reagálni, mert lassan mozogni kezd, én pedig egyelőre csak nyögésekkel tudom a tudomására hozni, hogy amit most csinál, azt nagyon is élvezem. – Ez így most... nagyon jó – sóhajtom az ajkaira. Tudom, hogy neki ez is azt jelenti, hogy vissza kell fognia magát, de az előbb is a lassú építkezés vezetett minket célra, ezért inkább biztosra akarok menni. Nem szeretném, hogy tönkremenjen a pillanat. Erősen kapaszkodom belé, ujjbegyeim a bőrébe mélyednek a hátán, a vállán, az oldalán, ahol épp érem, miközben vakon fedezem fel magamnak forró, nedves bőre érintését, a megfeszülő, majd elernyedő izmok táncát a bőre alatt. Csak arra figyelek, hogy nehogy becsukjam a szemem, egyébként teljesen átadom magam az érzéseknek, a kéjnek; ködös szemekkel figyelem őt, miközben zihálásommal és nyögéseimmel folyamatosan tudtára adom a gyönyörömet. Amikor úgy érzem, hogy ennyi már nem elég, hogy ennél többet akar a testem és többet tud befogadni az elmém, félig felemelkedek hozzá, félig magamhoz húzom egy forró, szenvedélyes csókra. – Gyorsabban – nyöszörgöm zihálva az ajkaira a kérésemet, és ha teljesíti, még szabadabban nyögök fel, mint eddig. Már a körmeim vájnak bele a bőrébe, a testem együtt mozdul az övével, nem jut eszembe más, nincs a fejemben semmi, csak a bennem lüktető kéj, a vággyal teli kék szemek, az illata, a jelenléte, bőre érintése az enyémen. Néha forró csókokat lopok tőle, és egy ponton engedek a késztetésnek, hogy lábaimat köré kulcsoljam, úgy, hogy ne akadályozzam a mozgásban, de még jobban érezzem. Ha még mindig nagyon érzem és látom rajta, hogy mennyire feszülten tartja vissza magát, egyik kezemet átsimítom az arcára, újra magamhoz húzom, de már csak röviden tudom csókolni a légszomjam miatt, mielőtt az ajkaira zihálnék. – Engedd el magad egy kicsit – kérem újra. – Tudom, hogy te vagy az. Téged akarlak, Axel. – Nem állíthatnám, hogy tiszta a tekintetem, mert ahhoz túl hevesen lüktet már bennem a kéj, de próbálom átadni neki a bizonyosságot, ami bennem van. Vágyom rá, és csak rá, mindenére, amit most adni tud nekem, mert a fejem csak vele van tele, a testem pedig egyértelmű vágyakkal rendelkezik, ha róla van szó.
Megrészegít. Az illata, az ujjai érintése, körmének éle, puha csókja, egész lénye. Hallgatom a hangjait, figyelem - végre tisztán! - ahogy együttesen elhajszoljuk őt a határra, de ezúttal nem ragad meg itt, hanem át is lendül rajta. Teste összerándul, ajkamra nyög, bőrömbe mar. Megtartom őt, előrébb dőlök, hogy ne kelljen támaszkodnom tovább, és így a másik kezemmel is simogatva tudom levezetni neki az érzést. Szerelmet vallva neki figyelem, ahogy lassanként megnyugszik, válasza után finom csókba fonódunk. Ujjaim még mindig érintését isszák, selymes, nedves bőrének érzését, ajkaim finoman ízlelgetik az övét, egészen addig, amíg nem érzem rajta, hogy a csókja egyre szenvedélyesebb, egyre tüzesebb lesz. Idomulok a hevességhez, a kedves simogatás ismét telhetetlen kutatás lesz a testén, és ahogy kívánatosan megmozdul az ölemen, bele mordulok a csókba. A kezeim ismét felfedezni mennek a testét, melleit, fenekét, oldalát, minden porcikáját, heves nyelvescsókunk közben. Habár már lassan feszültnek érzem magam attól, hogy csak csókoljuk egymást, nem teszek semmilyen mozdulatot, amely rá erőszakolná az akaratom. Nem is baj egyébként, mert megmozdul, elenged, felkel és felhúz maga után. Felállva figyelem, hogy mit szeretne, és amikor megfordulunk egy kicsit elbizonytalanodok. Tudom, hogy épp az imént tekintett rám úgy, mint aki a másik kezébe helyezi az életét, és most is magabiztosan helyezkedik el az ágyon, én attól még féltem őt. Ettől függetlenül most ő a főnök, és ha ezt szeretné, ezt kapja. Óvatosan, lassan térdelek fel, és mászok közelebb hozzá. Arcomra simítva ül fel, és csókol meg hosszan, szenvedélyesen. Kezem ismét, egy kicsit talán túl óvatosan, leheletnyien érinti az oldalát, és amikor az ajkaimra súgja, hogy bízik bennem, az egyszerre emel fel és tesz rám olyan feszültséget, ami majdnem meghaladja az előbbi lánykérését. Ha most nem leszek elég jó, mindent elronthatok. Visszanyúlok egy korábbi énemhez, ahhoz az Axelhez, aki még túl erősnek ítélte magát a többi nőhöz, és aki azért volt puha és gyengéd, mert félt, hogy összetöri a vállalkozó felet. Halkan sóhajtva figyelem, ahogy lefekszik, és aprót nyelve nyúlok oda, hogy lassan, finoman lehúzzam róla az eddig csak félre tolt, nedves fehérneműt. Leveszem a magamét is, ugyan úgy félre dobom a földre, aztán óvatosan fölé támaszkodom. Szerelmesen, de kis aggódással figyelem, ahogy magához húzz a csípőmnél fogva. Könyökömre támaszkodva ereszkedek le rá, testem az övéhez simul, és finoman nyomja az ágyra. Sűrű légvételekkel figyelem őt, lassú vagyok és óvatos, miközben ölemet ismét az övéhez simítom. Minden rezdülését figyelem, fél kézzel arcára simítok, aztán le a nyakán a mellére, oldalára. Legszívesebben ajkaimmal járnám be a területet, de mielőtt még bátorkodok jobban rá "tehénkedni", inkább felderítőt küldök előre. Ha ezek az érintések nem zavarják, akkor oda hajolva hozzá adok apró, finom csókot az ajkára, majd állára, nyakára. Lassú és puha vagyok, a szívem még is olyan hevesen ver, mintha fejvesztve szaladnék. Azon izgulok, hogy ne okozzak neki kellemetlen érzéseket, ezért majdnem minden csók után felpillantok rá, hogy jó-e neki, míg finoman, lefelé haladok a vállára, majd kulcscsontjára és mellére. Ha sóhajokat, nyögéseket hallok tőle, ahogy ajkaim és nyelvem ismét játszani kezd az érzékeny ponttal, akkor ezt egy kicsit bátrabban is folytatom. Rendesen elő akarom készíteni a terepet, újra el akarom venni az eszét, hogy minél kevesebbet tudjon bele gondolni abba, amit érezni fog majd. Csak akkor hagyom abba, amikor már érzem és látom is rajta, hogy egyre türelmetlenebb, és egyre ködösebb a tekintete. Az enyém most kifejezetten tiszta, sokkal jobban koncentrálok arra, hogy mindent jól csináljak, mint az élvezetre. Visszatérek ajkai szenvedélyes, heves csókjaihoz, testemet finoman simítom össze az övével, még mindig nem hatolok be, egyelőre csak hozzá dörzsölöm magamat. Rövid ideig csinálom ezt, azt is csak akkor, ha látom, hogy nem zavarja őt. Végül egy lassú, óvatos mozdulattal helyezem magamat belé, és ugyan így merülök el benne. Szemeim feszülten figyelik az arcát, a reakcióit, ha kell, megállok közben, de ha nem látok rajta diszkomfortot, akkor lassan, centiről centire haladok előre. Ha minden rendben van, és eljutottunk idáig, tövig merülve benne megállok egy kicsit, lassan égő szenvedéllyel ajkára csókolok, balommal jobban megtámaszkodok, hogy jobbommal arcára, majd oldalára simíthassak. - Mondd, hogy hogyan szeretnéd. - suttogom halkan az ajkára, majd lassan megmozdulok. Kényelmesen, elnyújtott mozdulatokkal, igazán lassú tempóban mozgatom a csípőm, miközben folyamatosan arcát kémlelem, megfeszült izmokkal készen arra, hogy megszakítsak mindent, ha kell. Tudom, hogy a kérésem egyébként magamnak is megásott verem, mert hacsak elképzelem, ahogy kéjesen nyögdécselni kezd alattam, hogy "gyorsabban", akkor ismét minden akaraterőmre szükségem lesz, hogy ne tépjem szét - főleg amikor olyan ez nekem, mint Supermannek a kriptonit -, de ha azt akarom, hogy jó legyen neki, akkor kénytelen lesz kommunikálni velem közben, mert sajnos a gondolatolvasás nem sajátom, és a testi jelek se tudnak feltétlenül egyezni az akaratával, vagy egyértelműek lenni.
Vendég —
Axel&& Aviva
Minden lehetséges szempontból örömmel és elégedettséggel tölt el a gyönyöre, már csak azért is, mert végre megkönnyebbülhetett és nem látom és érzem rajta azt, hogy az egész egy valóságos kínzás számára. Azt szeretném, ha neki is jó lenne, még ha így is vissza kell majd fognia magát - mert tudom, hogy így fog tenni -, azt akarom, hogy feltétel nélkül örömét lelje bennem és abban, amit csinálunk. Ezután nem is kell sok idő ahhoz, hogy ismét felszítsuk a tüzet benne is, és ahogy egymást simítjuk és csókoljuk telhetetlenül, én is elkezdek egyre többre vágyni, egyre több mindenre késznek érezni magam. Ahogy a hátára nyomom, a mozdulataim még bátrabbak lesznek, látom, hogy ezzel mintha meg is lepném, de nem úgy tűnik, mintha bánná, és nem is hiszem, hogy így lenne. Élvezem az érintéseit, ahogy figyel, a zihálását és a sóhajait, és amikor arra kérem, hogy engedje el magát, ha lassan, biztosra menve is, de megteszi. Igyekszem minden reakciómmal a tudtára adni, hogy nagyon is élvezem, amit csinál, ahogy ujjai finoman a bőrömbe mélyednek, a csípője pedig az általam diktált ritmusnak megfelelően mozog ellen. A testemben azonban nem tud beteljesedni a felépülő feszültség, az elmém blokkolja a katarzist, megállít, bizonytalanná tesz. Axelért nyúlok, mert tudom, hogy ő ebben is a menedékem, a kiutam lehet, és bár nem tudom értelmesen a tudtára adni, hogy mi történik, azt hiszem, kis idő után megérzi, mi zajlik most le bennem. A hangjából, az érintéseiből, a csókjából, a látványából táplálkozom, hogy el tudjam engedni magam, hogy átlendüljek a láthatatlan akadályokon, és amikor újra nekikezdek a feszültség felépítésének, mindent megtesz azért, hogy segítsen. Először a melleimet érintve kezd el finoman izgatni, fokozni a rám ható ingereket, mire mély sóhajjal marok kicsit erősebben a vállába, aztán magához ölelve támaszkodik hátra, hogy a csípőjével újra rá tudjon segíteni a mozgásomra. Már ettől erősebben kell kapaszkodnom belé, a zihálásom hevesebbé válik, akárcsak a mozdulataim és a nyögéseim, igyekszem a tökéletes pillanatokban találkozni az ő csípőjével, hogy minél mélyebben, minél intenzívebben érezhessem őt, és ez hamarosan nem csak újra abba a bizonyos kapuba juttat el, hanem ezúttal át is lendít rajta. Hevesen remegek meg az erőteljes orgazmus hatására, amit még el is nyújt nekem egy kicsit, körmeim belevájnak a bőrébe, a nyögéseim pedig az ajkán csapódnak le, aztán csak sűrűn zihálva, lehunyt szemekkel kapaszkodok belé, fejemet az övének döntve, míg a testem reszket és lüktet az élménytől. Viszonzom a finom csókot, ujjaim közben puhán simítják végig az előző karmolások helyeit, aztán kinyitom a szemem, hogy befogadhassam a látványát. Libabőrös leszek a simogatásától, miközben elégedett pillantását, ködös szemeit figyelem, kezem az arcára simul, hüvelykujjammal áhítattal simogatom meg, tekintetem nem csillapodó vággyal és szerelemmel figyeli őt. – Én is téged – súgom halk, rekedtes hangon, aztán ahogy hozzám hajol, én is előrébb mozdulok, hogy félúton találkozhassanak az ajkaink. Kezdetben lassabb szenvedéllyel csókolom, de ahogy egyre biztosabban érzem, hogy a testem azért még mindig a régi, és ha lehet, nem elégedne meg ennyivel, úgy fűtődik fel a csók tüze is. Szorosabban ölelem magamhoz, arcán lévő kezem és hátrébb csúszik a tarkójára, hogy aztán a felsőtestemet is egészen az övéhez simíthassam, élvezve, ahogy nedves, forró bőre az enyémhez ér. Végigsimítok a vállán, a hátán, a karján, a csípőm vágyakozva mozdul meg az övén, de úgy érzem, ha eddig eljutottunk, szeretnék kipróbálni ennél többet is. A gondolat egyáltalán nem taszít, sőt, ha rá gondolok, akkor nagyon is vonz, ezért merek is elébe menni, mert nem a határok feszegetését érzem benne, hanem azt, hogy bebizonyíthatnánk még valamit. Lassan húzódom el tőle, tekintetem megkeresi az övét, miközben végigsimítok az arcán. Nincs a szemeimben bizonytalanság, csak bizalom. Kibontakozom az öleléséből, óvatosan felállok az öléből, aztán megfogom a kezeit és őt is felhúzom az ágy széléről, hogy aztán magamban szemben tartva velem együtt fordítsam. Végig őt figyelem közben, de csak mert ha látom rajta, hogy ő ezt még nem szívesen lépné meg, akkor én nem fogom erőltetni, ha viszont továbbra is rám bízza az irányítást, akkor én szeretném. Ezúttal én ülök le az ágyra, csak addig engedve el a kezét, míg egy kicsit feljebb tornázom magam rajta, aztán újra érte nyúlok, gyengéden vonva magam felé, magamhoz. Ha követ, megvárom, hogy feltérdeljen az ágyra és odamásszon hozzám, még felülve simítom tenyerem újra az arcára és húzom magamhoz egy hosszú, szenvedélyes csókra. – Bízom benned – súgom aztán egyszerűen, mégis egészen mély jelentéssel az ajkaira, tekintetemmel az övét keresve, hogy lássa a szemeimben is ezt a bizalmat, a bizonyosságot. Vele együtt dőlök lassan hátra, elfeküdve az ágyon, magam fölé húzva őt az arcán nyugvó kezemmel, helyet adva neki a lábaim között, nem eresztve a pillantását. Másik kezemet a csípőjére simítom, közel húzva magamhoz, ha magától bizonytalan lenne, aztán felsimítok a tenyeremmel a hátán, elmélyülő légzéssel nézve őt, minden egyes porcikámmal üzenve, hogy rábízom magam és tényleg bízom benne.
Miután önzetlenül a csúcsra hajszolt engem - nem került sok idejébe -, újra úgy kezdjük csókolni és simítani egymást, mintha csak most kezdtünk volna igazán bele. Élvezem a csókjait, én is elszórom rajta a magamét, bőrét simítom, kóstolom. Hamarosan már újult erővel mozog rajtam, élvezem az ehhez társuló nyögéseit, sóhajait. Belőlem is feltör egy nyögés, amikor lenyomva hevesebben kezd lovagolni, mint vártam volna, de ez kellemes meglepetés számomra. Élvezem, hogy elveszi tőlem, ami kell neki, ezzel nekem is örömet okozva. Simogatom, halkan zihálva figyelem őt és amikor csak ösztönöz, hogy engedjem el magam, óvatosan teljesítem a kérését. Látom, mennyire élvezi, nyögései megerősödnek, minden más gondolatot kiszorítanak a fejemből. Bátrabban mozgok rá az ő ritmusára csípőmmel, ujjaim finoman mélyednek bele gyöngyöző, csillogó bőrébe. Hátra támaszkodik, amitől én legszívesebben megvadulnék, de erre nem lesz lehetőségem, mert hamarosan már frusztráltan nyúl értem, húz magához. Felülök, aggodalmasan figyelem, érdeklődők, hogy mi a baja, mert ez most valahogy kevésbé tűnik egyértelműnek, mint eddig. Nem formál kerek mondatokat, ezért kell pár perc, míg őt figyelve elkezdem kapisgálni, hogy miről lehet szó. Addig is elkínzott pillantását figyelem, simogatom őt, duruzsolok neki, hátha jobb lesz, ő is úgy ölel és simogat, mintha csak tudatosítani akarná magában ezt. A tarkómnál fogva húz magához egy kétségbeesett csókra, amit viszonozok és a hátát simogatva próbálom egy kicsit nyugtatni, mert attól valószínűleg nem lesz jobb, ha rá feszül. Amikor elhúzza ajkát, a szemeibe pillantok, és amikor arra kér, hogy ennél távolabb ne menjek, olyan aprót bólintok, hogy talán nem is látni. Ölelem és simogatom őt, de amikor érzem, hogy újra elkezd mozogni rajtam, hogy elérhesse S beteljesülést, akkor kezeimet előre húzva kezdem melleit finoman izgatni. Halkan zihálva figyelem ködös szemeit, az érzés, amivel egyre magasabbra hajtja magát engem is borzasztóan izgat, de a közelében sem járok annak, hogy én is elinduljak ezen az úton, mert minden figyelmemet rá koncentrálom. Azt szeretném, hogy sikerüljön neki, hogy beteljesüljön. Fél kézzel hátra nyúlok és támaszkodok, a másikkal még mindig magamhoz ölelem, de ez úgy teszem, hogy az emelkedő mozdulatait egy picit elnagyítsam, hogy aztán leereszkedve megemelt csípőmmel segítsek neki rá, és én is hajthassam egy kicsit. A mozdulataink hevesednek, a nyögései hangosodnak, érzem, hogy ismét abban az állapotban van, mint az imént, most még is más egy kicsit. Nekem dönti a fejét, és amikor végre eléri a csúcsot, eddig ölelő kezem erősebben tartja meg. Még egy kicsit, néhány mozdulattal elnyújtom orgazmusát, amelyet az ajkaimra nyög, a belém mélyedő körmök, a látványa és érzése halk nyögést vált ki belőlem is. Leülve, verejtékezve figyelem kisimult, levegőért kapkodó arcát, kisimítok nedves orcájából egy tincset, aztán finoman az ajkára csókolok. - Szeretlek. - suttogom kissé rekedten, még kicsit ködös, de nyugodt és elégedett pillantással fürkészve őt. Hátát finoman simogatni kezdem, gyönyörködve nézem őt, kipirult arcát és hajolok végül oda hozzá egy újabb csókra. Semmi mást nem teszek egyelőre, az irányítás még mindig az övé, úgy hogy amíg ő nem akar mást, vagy nem tesz másképp, csak levezetve az élvezetét simogatom hátát, csókolom ajkát gyengéden.
Vendég —
Axel&& Aviva
Nem kérdés számomra, hogy el akarom őt juttatni a csúcsra, ha engedi. Tudom, éreztem és láttam, hogy az idegein táncoltunk szinte végig, nem szeretném tovább kínozni, inkább szeretnék neki örömet okozni, ha már ennyire türelmes velem. Örülök, amikor enged ennek a finom unszolásnak, és amikor a mellkasomra ölelve hallom a nyögését, érzem a teste megfeszülését és remegését, én sem érzek mást, csak örömöt és elégedettséget. Csókolom és simítom, ahol csak érem, most én vagyok türelmes, míg egy kicsit alábbhagy a testében a lüktetés, és amikor felnéz rám, a mosolya beragyogja a szívemet. Szuszogva simítom a kezem végig az arcán, hátrébb a tarkójára, és ahogy magához húz, még mielőtt megcsókolna, kihasználom a lehetőséget, hogy újra megvalljam neki, amit úgyis tud, de nem tudom elégszer elmondani. – Szeretlek... – mormolom az ajkaira, mielőtt bezárnám azt a maradék néhány milliméteres távolságot is köztünk, élvezve ajkai heves érintését, nyelvünk szenvedélyes táncát. Élvezem a testemet bejáró puha, finom érintéseket, ujjbegyei és tenyerei simítását a bőrömön, amitől szinte tetőtől talpig libabőrös leszek, amikor pedig mozgásra ösztönöz, azonnal cselekszem. Lassú ingerléssel kezdem csak, és miközben igyekszem újra feltüzelni benne a korábbi szenvedélyt, élvezem magamon az ajkait, a kezeit. Lehunyt szemekkel hajtom hátrébb a fejem, hogy helyet adjak neki, mély sóhajokkal élvezem, amint ajkai bejárják a nyakamat, a kulcscsontomat, a melleimet, miközben kezei is felfedezik a testemet mindenhol, ahol csak hozzámér. Az előzőleg türelemre intett vágy újra hevesebben kezd lüktetni a bőröm alatt, elveszek a pillanatokban, az érzésekben, kezeim őt ölelik, simítják a bőrét, ahol épp elérem a hátán, a vállán, a karjain, és amikor érzem, hogy újra készen áll a testemben, a mozgásom is bátrabbá válik. Ajkaim néha az övéit keresik, máskor az arcára, a halántékára hintek el csókokat, vagy csak élvezem, ahogy az ő ajkai játszanak az érzékeny bőrfelületekkel a testemen. Annyira feltüzel ezekkel az érintésekkel, hogy hamarosan még többre érzem késznek magam, ezért finoman visszanyomom a hátára, hogy ezt próbára is tegyem. A testem elégedetten fogadja az érzést, az ő halk nyögése is csak arra bátorít, hogy folytassam így, tekintetem az ő ködös szemeibe kapcsolódik, így esély sincs másnak eljutni a fejembe, mint annak a kéjes, gyönyörteli érzésnek, amit most épp egymással művelünk - vagyis főleg én magunkkal, de ezen is változtatok egy kicsit. Feljebb simítom a kezeit a combjaimról a csípőmre, és bár érzem, hogy eleinte csak bizonytalan óvatossággal fog rá erősebben, ahogy elkezd rásegíteni a mozdulatokra, az egyetlen reakcióm az, hogy hátradöntött fejjel, kéjes nyögésekkel jutalmazom, amit csinál. Röviddel ezután érzem, hogy a csípőjével is elkezd rámozogni az én mozdulataimra, és ettől úgy érzem, meg tudnék őrülni, de a jó értelemben. Ujjaim belemarnak a mellkasába az intenzív érzéstől, zihálva, nyögdécselve nézek rá, iszom magamba a látványát, ahogy engem figyel, majd kis idő múlva megváltoztatom egy kicsit a szöget. Szinte érzem, milyen hatással van ez rá, és élvezem, hogy ő élvezi, amikor pedig egyik keze felsimít a mellemre, a nem támaszkodó kezemmel én az övére simítok, hogy bátorítsam, jelezzem neki, hogy élvezem, amit csinál, ha a nyögéseim és a libabőrös testem, a férfiassága körül lüktető forróság nem lenne erre elég bizonyíték. Csak akkor zökkenek ki egy kicsit ismét, amikor elkezd felépülni bennem az a jól ismert feszültség, az érzés, amire a testem vágyik, de mintha valami láthatatlan gát gördülne elé. Nem látok magam előtt oda nem illő képeket, most egyszerűen csak az a frusztráló érzés van, amikor valamire nagyon vágysz, amikor már itt van a küszöbön, de nem tudod beengedni, hiába lüktet a testem forrón, türelmetlenül a vágytól. Felülök, érte nyúlok, és ahogy azonnal felül, magamhoz ölelem, belé kapaszkodom, az ölelésébe simulok, ajkaim az övéit keresik. – Nem tudom... nem tudok... – zihálom némi kétségbeeséssel a hangomban. Kinyitom a szemem, hogy lássam őt, kezeim úgy érintik, simítják az arcát, a haját, a másik oldalon pedig a vállát, mintha csak nem tudnék betelni az érintésével, és valahol így is van, valahol pedig mindenáron próbálom átadni magamnak az érzést, hogy most csak ő van itt. Olyan, mintha az elmémben lenne egy blokk, ami azt mondja, hogy ez nem jó, ezt nem lehet, és muszáj elhitetnem vele, hogy de, vele igenis lehet. A hangja simogatja a lelkem, akárcsak érintései és csókjai, szuszogva figyelem őt, egy kicsit megállok, majd a tarkójára fogva húzom közelebb magamhoz. A csók egy kicsit kétségbeesettebbre sikerül, mint szeretném, de ott van benne az a megváltásra váró, lángoló szenvedély is, ami még mindig ott fűt és feszül a bőröm alatt. Szinte kifulladásig csókolom, míg meg nem telik a fejem az ízével, ajkai puhaságával, a nyelve érzéki érintéseivel, és amikor érzem ismét kitisztulni a fejem, még a csók közben kezdek újra mozogni. – Ne menj ennél messzebbre... – kérem tőle az ajkaira zihálva, nyöszörögve a szavakat, nem mintha fennállna ennek a veszélye, mert olyan szorosan tartom magamhoz ölelve, amennyire csak tudom úgy, hogy közben a mozgás szabadsága is megmaradjon valamennyire. Nem veszem le róla a szemeimet, minden lehetséges módon kapaszkodok belé, míg újra felépítem magamban azt a feszültséget, amit az előbb nem sikerült beteljesíteni, és ahogy minden idegszálammal rá koncentrálok, mintha egy kicsit megtörne az, amivel napokkal ezelőtt lekapcsoltam magam róla, finoman, nyomokban elkezd átszivárogni a fejembe az a sok érzés, ami most épp benne is tombol, és azt hiszem ez az, ami végül segít elhinnem, hogy ez így jó. Így már nincs esélye leblokkolni az elmémnek, és amikor néhány perc múlva érzem azt az ismerős lüktetést, a testemen végigfutó remegéseket, csak még erősebben kapaszkodom, belé, homlokomat az övének döntve, szinte az ajkaira nyögve a gyönyörömet. Ujjaim, körmeim a tarkójába és a vállába mélyednek, erőteljesen rándulok össze és remegek meg, ahogy átvág rajtam a kéj heves hulláma, hosszú másodpercekre kiürítve a fejemből minden mást ezen az érzésen és rajta kívül.
Az élvezet olyan erővel taglóz le, amilyenre nem számítok. Tudom, hogy régóta vágytam rá, régóta nem voltunk együtt, és most lassan félórája, háromnegyed órája az idegeimet tesszük próbára, még sem számítok arra, hogy már ennyitől megsemmisüljek. Még is így történik, és ezzel nem töröm őt le. Eleve ő az, aki erre ösztönöz, nyögve mozog mélyen az ölemen, majd engedi magát teljesen rám, amikor elélvezek. Amikor felpillantok rá, most látom sok ideje először, úgy igazán őszintén, boldogan elmosolyodni. Halkan zihálva figyelem őt, és látva ezt, magam is halványan elmosolyodom. Ezt szeretem látni rajta. A boldogságot és örömöt. Magamhoz húzva csókolom meg hevesen, szerelmesen, kezeim simogatni kezdik hátat, oldalát, lefelé az oldalát, combjait, majd vissza. Pár perc után szavakkal ösztönözöm mozgásra, hogy újra kész legyek folytatni a dolgot, ő pedig nem is rest ezt megcsinálni. Először lassan, finoman mozog, én pedig ezt is élvezve kezdem csókokkal hinteni halmait, kulcscsontját, nyakát, ujjaimmal végig simítok a testén, megkeresik a legpuhább, legérzékenyebb részeket rajta, kezdve oldalával, mellének vonalával folytatva, egészen le a fenekéig. Újra úgy iszom magamba az érzést, hogy itt van a karjaimban, mintha egy örökkévalósággal ezelőtt tehettem volna meg ezt utoljára. Ezektől érzem, hogy új erőre kapok, ismét megfeszülök oda lent, ő pedig ezzel egy időben bátrabban kezd el rajtam mozogni. Halkan sóhajtozva élvezem, ahogy ingerel, ujjaim ismét bejárják a már ismert utakat, ajkait ízlelem, amikor megajándékoz velük, egyébként pedig a bőre ízét élvezem az ajkam és a nyelvem alatt mellén. Egészen addig, amíg vállaimra nem fog, és le nem nyom, hátradőlve pillantok fel rá, ismét ködösebb tekintettel figyelve, ahogy megtámaszkodik. Halkan felnyögök, ahogy elkezd meglovagolni, mert nem számítok erre a hirtelen váltásra, de kétségtelenül örülök neki, hogy el tudja engedni magát. Kezeim a combjain pihennek, egészen addig, amíg fel nem húzza azokat a csípőjére, és arra nem kér, hogy engedjem el magamat. Előre bizonytalanul engedek a kérésnek, és csak óvatosan fogok rá szorosabban, hogy újra és újra mélyebben húzzam magamra, de amikor látom, hogy nem zavarja, kihasználom, hogy talpammal a földre tudok támaszkodni, hátammal meg az ágyra, és apró, de sűrű mozdulatokkal segítek rá az érzésre alatta mozgatva a csípőmet. Halkan zihálva, csillogó szemekkel figyelem, ahogy rajtam nyögdécsel, és amikor hátra támaszkodva kitárulkozik, majdnem megint el lehelek egy káromkodást a csodálatos látványra. Hasán átsimítva, mellére kúszik a jobb kezem, finoman, óvatosan markolok bele. Továbbra is mozgok alatta, felvéve az ő ritmusát, egészen addig, amíg nem látom rajta a bizonytalanságot és a nevem nyöszörögve értem nem nyúl. Megállva ülök fel hozzá azonnal, hagyom, hogy belém kapaszkodjon, magamhoz ölelve szuszogok ajkaira. Viszonozom a csókot, de nem vagyok biztos abban, hogy mi történik. Érzem rajta, hogy feszült a teste, a csókja épp olyan éhes, mint kétségbeesett. - Jól vagy, cicus? - dörmögöm halkan ajkára, egy picit elhúzódva tőle, hogy kissé aggodalmasan rá pillanthassak. - Itt vagyok, szerelmem... Minden rendben... - próbálom nyugtatni, egyik kezemmel ölelve, másikkal simító mozdulattal túrom hátra haját a füle mögé, arcát azon az oldalon arcára simítva a tenyerem simogatom meg az arcát. Ajkaimmal finoman csókolom arcát, ajkát, szemeit figyelem, a reakcióit. Kezem végig simít nedves hátán újra és újra, törődő, szerelmes érintésekkel igyekszem tudatosítani benne, hogy nincs mitől félnie.
Vendég —
Axel&& Aviva
Ez sem megy olyan simán, mint szeretném, de az Ő segítségével sikerül száműznöm az oda nem illő gondolatokat, az elmémbe betörni akaró kéretlen emlékeket. Kapaszkodok belé a kezemmel, a tekintetemmel, a szívemmel, jelenlétével és szavaival úgy hoz vissza az emlékek széléről, mint ahogy én csalogattam őt vissza az epizódokból. Ezután pedig bár kezdetben még óvatos vagyok, tesztelem a testem és az elmém reakcióit, már nem áll az utunkba semmi. Mozogni kezdek rajta, egyre bátrabban, ahogy lassan biztossá válik, hogy nem lesz baj; a testem megfeledkezik minden rosszról, hogy csak rá tudjon koncentrálni, azokra az érzésekre, amiket ő tud adni nekem, és én neki. Nyögéseimbe beleszövődnek az övéi, a zihálása, és látom is rajta azt, ami már nem sokkal ezelőtt megkezdődött: hogy neki ez egyre nagyobb kínzás. Érzem, mennyire próbálja visszafogni magát, tudom, hogy azért nem érint meg bizonyos helyeken, mert elragadtatná magát, és én elképesztően hálás vagyok neki ezért a törődésért és türelemért. Amikor a nevemet nyögve felül, azonnal érte nyúlok, átölelem, engedelmesen állok meg a mozgásban, ahogy a derekamra fog, a szavai azonban nem ejtenek annyira kétségbe, mint amennyire erőteljesen ő próbálja elkerülni az elkerülhetetlent. Próbálom megnyugtatni, hiszen nekem ebben nincs semmi rossz, ha neki előbb okozhatok örömet, az nekem is csak jó, és egyébként sem szeretném tovább kínozni. Talán ha megenged magának egy megkönnyebbülést, neki is könnyebb lesz utána. Ez motivál, miközben neki suttogok, apró mozdulatokkal egészítve ki mindezt, sóhajától, ködös pillantásától megborzongok. Kiszáradt ajkaira hajolok, megcsókolom, és mivel nem állít meg - talán nem is tudna -, a nyakát ölelve kezdek újra mozogni, először csak kisebb, de annál mélyebb mozdulatokkal, aztán amikor a légszomj miatt meg kell szakítanunk a csókot, már bátrabban is. Egyik kezemmel a tarkójára simítok, zihálva, halk nyögéseim közepette nézem, figyelem őt, míg fel és le mozgok rajta, amikor pedig érzem megfeszülni a kezeim alatt, és a fejét a mellkasomra hajtja, magamhoz ölelem, ajkaimat a hajára szorítom, és ahogy megremeg a kezeim között, mélyen leengedem magam, teljesen a testembe fogadva őt, halk nyögéssel lüktetve körülötte, nyögésének hangjától borzongva, míg ő átadja magát a kéjnek. Tovább ölelem, a halántékára, a hajára csókolok, kezem a hátát, a vállát simítja finoman, csillapítón, még a testem is türelemre inti magát, míg hagyom, hogy egy kicsit kipihenje az élményt. Csak akkor engedem lazábbra az ölelésemet, amikor felemeli a fejét, mosolyogva, vágytól és elégedettségtől csillogó szemekkel nézem őt, ujjaimmal megsimítva az arcát, és amikor tenyerét az arcomra simítva húz közelebb, engedelemesen hajolok az ajkaira. A csókja olyan heves, hogy azonnal felkorbácsolja bennem a szenvedélyt, amit eddig az ő kedvéért egy kicsit próbáltam féken tartani. Halkan nyögök az ajkai közé, és amikor újra mozgásra ösztönöz, nem kell kétszer mondania. Nem kezdek hirtelen mozdulatokkal, lassú ingerléssel mozdul csak a csípőm kezdetben, hogy kicsúszni se tudjon belőlem, és garantáltan fenn tudjam tartani az érdeklődését. Zihálva, halk nyögésekkel kapaszkodom belé, amikor pedig biztosan érzem, hogy teljesen jelen van bennem, újra bátrabb mozgásba kezdek. Újabb csókért hajolok, aztán finoman visszanyomom őt a hátára, mert érzem, hogy készen vagyok egy kicsit többre is. Újra megtámaszkodom a mellkasán, így szabadabban tudok mozogni, és képes vagyok egy kicsit erősíteni és gyorsítani is a mozdulataimon. Már nincs hely a fejemben másnak rajta kívül, a testem lüktetve követeli magának a kéjt és a megkönnyebbülést, és én hangos nyögésekkel, verejtéktől gyöngyöző testtel hajszolom az érzést. Közben minden maradék idegszálammal rá figyelek, őt nézem, a reakcióit, ködös szemeit, alattam fekvő testét, megfeszülő izmait. Ha eddig nem tette meg, most felcsúsztatom a kezeit a csípőmre, zihálástól száraz ajkaimat megnyalva nézek rá. – Engedd el magad egy kicsit... – kérem sóhajtva. Most nem érzem bajnak, ha erősebben mar a bőrömbe, ha egy kicsit rásegít a mozgásra, már csak neki van hely a fejemben és én úgy akarom őt, ahogy van. Ha megteszi, amire vágyom, elhaló, elégedett nyögéssel vetem hátra a fejem. Egy kicsit hátradőlök, hogy másik szöget tudjak teremteni, magam mögött támaszkodok le, így még szabadabban tudok mozogni rajta. A fejem már teljesen üres, nincs benne más a kéj vastag ködén kívül, de amikor érzem, hogy egy ismerős érzés kezd közelíteni felém, mintha elbizonytalanodna a testem. Érzem magamban lüktetni a vágyat, de mintha nem akarná elengedni magát. Nyöszörögve egyenesedem fel és nyúlok érte. – Axel... – nyögöm a nevét zihálva, bár tudom, képtelen leszek szavakba önteni, mi zajlik le éppen bennem. Ha hagyja, felhúzom magamhoz, újra átölelem, az ajkaira hajolok, hogy érezzem őt, magamba szívom az illatát, minden lehetséges módon tudatosítva magamban, hogy itt van, és hogy ami most történik, az jó, és szabad.
Mindig is erős nőnek tartottam őt. Olyannak, aki felülemelkedett a múltján, legyőzte a démonait, és egy jobb irányba fejlődött. Átváltott a szürke zónára, és most, azzal, hogy tisztáztuk a nevét Módival, újabb lépést tehet egy világosabb jövő felé. Örülök, hogy ezt velem képzeli el, hogy igent mondott nekem, és hogy a történtek ellenére most ott vagyunk ahol, és azt csináljuk amit. Egy-egy pillanatban meg kell állnunk, és én szavakkal, simogatással segítek neki túl lendülni a rossz érzéseken. Amikor ezeket is legyűri, csak megerősíti bennem a gondolatot, hogy nem csak fizikailag, de mindenhogy máshogy is erős, ezt pedig nem vagyok rest bevallani neki. Az erőre viszont nekem is szükségem van, egy másik fajta szemszögből, ugyan is bármi történjen vele, bármilyen heg legyen a testén, arcán, ugyan úgy megőrülök érte, mint korábban. A legapróbb mozdulatai is képesek a határra taszítani, minden apró szusszanás, nyöszörgés, lüktetés, az illata, a látványa, és egyszerűen már érzem, hogy nem bírom tovább, ebbe fogok bele örülni, a gyönyörbe, amivel egyáltalán nem szándékosan kínoz. Még is visszafogom magam, még ha a combja helyett már a takarót kell tépnem, ha eltöröm az ágyat, akkor is. Amikor pedig egy másfajta mozgásra tér át, érzem, hogy ez a "kín" iszonyat gyorsan megy át kéjbe, így felülve meg kell állítanom őt, mielőtt váratlanul elélvezek. Habár őt nézem, alig látom, egész testemben reszketek a kezei alatt, ajkaim között sűrűn szökik ki és be a levegő, alig tudom kinyögni, hogy mi a "bajom", de ő ebben - szokásosan - megértő. Amikor azt mondja, hogy nem baj, és még sosem vitt el így, nem tudok felidézni én se egyetlen ilyen alkalmat se - bár én inkább azért sem, mert az agyam működése most elég alacsonyan üzemel. Egy majdnemre emlékszem hirtelen, még amikor újra találkoztunk. A gondolataimból az apró mozdulata ránt vissza, egész testemben végig borzongva nyögök fel halkan már ennyitől is. Próbálok a szavaira koncentrálni, de a feldolgozás nagyon lassan megy, még is nagyjából addigra fogom fel, hogy mit ajánl: megkönnyebbülést, hogy később jobb legyen mindkettőnknek. Apró mozdulatot tesz, testem szinte vágyakozó görcsbe áll, én pedig elfúló sóhajt hallatok. A lihegéstől száraz ajkaimra hajol, miután egyszerűen csak figyelem őt, és nem tudok válaszolni. Heves csókja elveszi az eszemet, az apró mozdulatai az imént nyert kis időt úgy törlik ki a testemből, mintha nem is lett volna. A kezeim továbbra is ölelik, de meg nem akadályozzák a mozgásban, inkább már csak kapaszkodok belé. A csókot se tudom sokáig folytatni, mert érzem, hogy végem van. Az imént komolyan figyelmeztettem, most érezheti, láthatja, hogy tényleg a határaimat feszegettük. Mellkasára hajtva a fejem remegek meg erősebben, torkomból mély, hangos nyögés tör fel, ahogy végig vág rajtam a katartikus érzés. Erősen lüktetve élvezek belé, a kezeimmel még mindig szinte belé kapaszkodva zihálok hangosan, és igyekszem nem szédelegni, bár ezt már elég nehéz kivitelezni a sűrű levegővételek és az élmény miatt. Felpillantok rá, még egy kicsit ködös szemekkel, de az élménytől hálás pillantással. Egyik kezemmel arcára fogva húzom magamhoz egy csókra, szenvedélyesre, fullasztóra. - Mozogj tovább... - suttogom az ajkára kifulladva, mert habár most mentem el pár perce, érzem, hogy nem engedtem le teljesen, és hogy egy finom kis ingereléssel újra erőre kaphatok.
Vendég —
Axel&& Aviva
Érzem és a kéj ködén át is látom rajta, mennyire nehéz neki, de tudom, hogy nem várja el tőlem, hogy bármin is változtassak emiatt. Sajnálom, hogy nem tudjuk teljesen átadni magunkat a régi, vad szenvedélynek, de abban bízom, hogy ha most komótosan, biztonságos tempóban haladunk, annál gyorsabban képes leszek kizárni az elmémből a rossz emlékeket és annál kevesebbszer kell majd visszafognunk magunkat. Borzasztóan hálás vagyok a türelméért, az erejéért, mert hiába ködösek a gondolataim a vágytól, így is eljutnak hozzám a jelek, a pattanásig feszülő izmai, a szinte már kínlódó zihálása és sóhajai, amik mind arra utalnak, hogy számára ez már kész kínzás. Mégis, hiába szenved, még arra is odafigyel, hogy véletlenül se érhessen hozzám rosszul, és hiába ejti hátra a fejét egy elkínzott nyögéssel, zihálva, amikor hozzáérek, alighogy elkezdek ráereszkedni, pontosan érzi, mikor van rá szükségem. Kinyitja összeszorított szemeit, éppen abban a pillanatban, amikor az én agyam a kellemes lüktetés ellenére is megpróbál kivenni a helyzetből. Belekapaszkodok a tekintetébe, az ismerős kékség a felszínen tart, de szükségem van az érintésére is, ő pedig megadja nekem: másik kezét is felemeli, tenyerei közé fogja az arcomat, halk, rekedt hangon kezd beszélni hozzám. Nagyokat nyelve, szabálytalanul lélegezve figyelem őt, küzdök a feltörő zavaros képek ellen, és minden érzékemmel csak rá kapcsolódok. Őt látom, őt hallom, őt érzem a kezeim alatt és a testemben is. Lassan érzem, hogy győzni fogunk, a légzésem kiegyenlítődik, csak az elmélyültsége marad meg, de annak egyedül a vágy az oka. Kipislogom a szememből a negatív eredetű kábaságot, bocsánatkérőn csókolok ajkaira, lassan visszanyerve a szenvedélyt, és amikor két csók között az ajkaimra szuszog, érzem a szívemet erőteljesen dobbanni. Bármikor máskor, bárki másnak nem hinném el ezeket a szavakat az előző percek alapján, de neki igen. Nem akarok megállni, mert még mindig borzalmasan kívánom őt, inkább a csókunkkal dolgozom tovább azt, amit az előbb megnyertünk: hogy ne maradjon a fejemben más, csak a lüktető vágy. Közben befejezem a mozdulatot, leengedem magam rá, mély sóhajom összekeveredik a fújtatásával, aztán ahogy felülök és a lehető legmélyebben a testembe fogadom, látom, hogy szinte megrészegülve néz rám. Ez feltölt önbizalommal, azt mondatja nekem, hogy nem számít az előző malőr - sem -, bátorít, és a tekintete égető mivolta még a vágyat is fokozza a testemben, felforralva a véremet. Ezekre a benyomásokra koncentrálok, az ismerős érzésre, ahogy kitölti a testemet, míg én körülötte lüktetek, és amikor már biztosan érzem, hogy nem lesz baj, mozogni kezdek. Figyelem őt, iszom magamba a reakcióit, még ha látom is rajta, hogy vissza kell fognia magát, mert a vágya olyan erőteljesen hat rám, hogy nem hagy helyet más érzéseknek, gondolatoknak, benyomásoknak. Kis idő után már késznek érzem magam arra is, hogy megemeljem magam, a mellkasán találok ehhez támaszt, és ahogy lassan fel-le kezdek mozogni, ő ismét megajándékoz szemeinek végtelen, ködös kékségével. Halk nyögéseim felerősödnek, akárcsak az ő zihálása, egyelőre nem merek gyorsítani a tempón, mert szeretnék biztos lenni abban, hogy nem lesz több mellékvágány. Simításai, érintései újabb és újabb adag borzongást idéznek elő a bőrömön, és hamarosan érzem, hogy teljesen tiszta a terep. Nem marad hely a fejemben másnak rajta kívül, a testem forrón lüktetve élvezi az érzést, amit ad nekem, amit elvehetek tőle, és csak akkor figyelek fel, amikor a nevemet nyögi. Borzongató a hang, ahogy egy nyögésbe foglalja a nevem, de aztán rögtön fel is ül, én pedig zihálva ölelem át a nyakát és nézek pislogva sötét szemeibe. Érzem, hogy szinte remeg a keze alatt, rekedt suttogása olyan figyelmeztetés, ami kettős érzelmekre sarkall: egyrészről én nem bánnám, később úgy is tudnánk folytatni, másrészről viszont tudom, hogy azért figyelmeztet, mert ő rám szeretne inkább koncentrálni. Nem tudom, mit tegyek, mit válasszak, de egyelőre engedek a finom késztetésnek, ahogy a derekam öleli, és nem mozdulok meg újra. – Nem baj – mormolom az ajkaira közben, tenyerem közé fogva az arcát, hüvelykemmel a bőrét simítva. Ködös szemeim az övit fürkészik, de nem indítom újra a mozgásomat, mert ha ő türelmes volt velem, akkor most én sem fogok semmit erőltetni, ha inkább meg akar engem várni. – Még soha nem vittelek így el, de én lennék a legszerencsésebb nő a világon, ha végignézhetném – suttogok tovább, az én hangom is rekedt a vágytól, a testem türelmetlenül lüktet körülötte, de épp csak egy kicsit mozdítom meg a csípőmet; nem akarom erőltetni, csak megmutatom neki, hogy én tényleg szívesen állok a rendelkezésére. Ha a csípőmre fogva megállít, értek a szóból, de ha nem, akkor folytatom ezt a finoman hergelő mozgást. – Utána folytathatnánk és neked is sokkal könnyebb lenne – hajolok oda a füléhez, forrón suttogva bele a szavakat, de most is csak akkor mozdítom a csípőm, ha nem fogja le, vagy mondjuk azóta már engedett rajta kicsit. Tényleg nagyon szívesen eljuttatnám őt először akár egyedül is a csúcsra, ezt vággyal teli pillantásomból is láthatja, de ha egyértelműen várni akar, akkor türelmesen megvárom, hogy egy kis levegőhöz jusson, és azt mondja, folytathatjuk, és addig csak egy finom csókra hajolok ajkaira. Ha viszont nem akar várni, vagy nem olyan egyértelmű, hogy mit szeretne, akkor újra megmozdulok, apró, de a helyeztünk miatt annál mélyebbre ható mozdulatokkal keltve fel az érdeklődését újra és őrölve egy kicsit tovább az idegeit. Ha pedig azt látom, hogy élvezi és kezd átlendülni a megadás irányába, a nyakát átölelve csókolom meg heves szenvedéllyel és kezdek újra mozogni rajta, készen arra, hogy tényleg elvigyem, ha engedi.
Kezdek elveszni. Hónapokkal ezelőtt még én voltam az, aki addig feszítette a vágya húrjait, hogy majd szét pattant, most pedig én vagyok az, aki mindjárt beleőrül, de nem teszek semmi meggondolatlant. Képzeletben már rég messze és máshogy járok vele, egy részem van csak itt a jelenben, az, amelyik felfogja, hogy mit kér tőlem, és automatikusan csinálom is. Pont ezért a részlegességért telik több időbe feldolgozni, hogy mit akar tőlem, de amikor eljutunk odáig, hogy ujjazzam, már igyekszem visszatérni a valóságba. Nem sok szerencsével. Minden mozdulata, nyögése, sóhaja, karmolása és csókja egyre nagyobb ködöt halmoz a fejemre, a végén már kénytelen vagyok féket tenni magamra. Szükséges is, mert újabb lépcsőfokot akar meglépni, én pedig - ha nem lett volna ez az incidens - most úgy teperném le, hogy azonnal ájultra dolgozzam utána. Ehelyett csak bámulok rá pár másodpercig, egész testemben remegve, megfeszülve, és visszakérdezek. Kezeibe fogja arcom, megcsókol, és mindamellett, hogy ezen tetteivel biztosít a döntéséről, még szóban is megerősíti a dolgot. Hangosan zihálva bólintok aprón, szabaddá teszem magunknak az utat, leengedem magam az ágyra, és igyekszem bármi mást fogni, csak nem a testét, attól félve, hogy elvesztem magam felett a kontrollt. Szavakkal is átadom neki az irányítást, figyelem, ahogy fölém hajol, a fekete fürtjeit oldalra veti, aztán forrón megcsókol. Már ezt is a kelleténél hevesebben viszonozom, és amikor pedig megérzem kemény férfiasságomon az ujjait, felszakad belőlem halk nyögés. Hátra ejtem a fejem, és becsukva a szemem zihálok, már szinte szédülök ettől is, meg a kevés vértől az agyamban, de bármennyire is vágyom a felüdülésre, várok. Amikor megérzem magamat nedves ölénél, még mélyebbeket lélegzek, szinte összeszorítom a szemöldököm, de kinyitva a szemem nézek fel rá és igyekszem megtartani a kontrollt, és nem a derekára, vagy csípőjére fogni. Inkább a combjára simítok rá a kezeimmel, és őt figyelve, a levegőt kapkodva várom, hogy lassan elkezdje magát leengedni rám. A lassúság gyötri a testem, de a ködös elmémmel is felfogom, hogy erre szükség van, főleg, amikor ismét meglátom a riadtságot az arcán, és oda húzza a kezem. Simogatni kezdem, a másik kezemmel is oda nyúlva fogom tenyereim közé arcát. - Minden rendben Cicus. Itt vagyok... Nem kell sietni... Megállhatsz, ha szeretnél... - dörmögöm halkan, kissé légszomjasan, aggodalmasan figyelve a szemeit, hüvelyujjaimmal a tenyerembe dörgölőző arcát simogatva. Ha kell, még néhányszor elismétlem neki, hogy itt vagyok neki, amíg nem érzem és látom úgy, hogy most már rendben van. Ezt jelzi az is, ahogy elengedi a kezemet, és az ajkaimra hajol, és én két csók között halkan vallomást suttogok neki. - Te vagy a legerősebb nő a világon... - mondom szuszogva, testem azonban megint kezdi átvenni az elmém felett az irányítást, főleg ahogy szenvedélyesen csókol, nyelve az enyémmel táncol, és még teljesen az ölemre is engedi magát. Belefújtatok a csókunkba, ismét kezd a fejemre ülni a köd, amely az előbb is már féllábbal egy másik dimenzióba tett át. Lassan enged el, hogy feljebb tolja magát, aztán felüljön, én pedig úgy pillantok fel rá, mint aki drog hatása alatt áll. Csak nézem a gyönyörű testét, és már alig vagyok jelen, amikor teljesen felülve egészen tövig engedi magát. Ajkaim néma nyögésre nyílnak, szinte elmegy a hangom is, annyira száraz már a torkom a zihálástól. Aztán megmozdul. Elkapom a kezemet a combjáról, hogy ne marjam lilára a bőrét, mert az érzés szinte robban a fejemben, pedig épp csak teszteli magát, és engem, meg azt, ahogy kitöltöm őt. Már ettől is majdnem elvesztem a kontrollt, száraz ajkaim megnyalva hunyom le a szemem, és próbálok jelen maradni, szinte alig érzem felsőtestemet simogató kezeit, mert a beszűkült elmém egy kicsit lejjebb koncentrál. Amikor megemeli magát, kinyitom a szemeim, és ismét figyelni kezdem őt, ajkaim közül halk nyögés talál magának utat, ahogy lassan leengedi magát, majd megismétli a mozdulatokat újra és újra. A nyögései elvegyülnek az erősödő zihálásommal, a kezeim telhetetlenül simítanak végig a munkálkodó combjain, oldalain, míg kissé megfeszítve mellizmomat biztos alapot teremtek neki. Eleinte a feszültség csak hevességet akarna rám erőltetni, aztán ez átmegy egy másfajta feszültségbe, ahogy a lassú mozgással is egyre jobban építi fel bennem a kéjt. Rájön a testem, hogy nem kell vadnak lennie ahhoz, hogy jó legyen, és ettől érzem, hogy iszonyat hamar elérek a határra. Biztosan közre játszik az előbbi ki tudja hány perc, és az, hogy hónapok óta csak vágyakoztam utána. - Aviva..! - nyögöm a nevét halkan, és felülve kissé magamhoz szorítom a derekánál. - Ha nem állsz meg, el fogok menni... - folytatom rekedt hangon figyelmeztetve őt, egész testemben reszketve ölelve őt, de hiába tekintek az arca felé, mivel fél lábbal már a másik dimenzióban vagyok, alig látom őt. Vágyok a beteljesülő érzésre, nem erről van szó, de arra jobban vágyok, hogy ő beteljesüljön, márpedig ehhez az kell, hogy egy kicsit várjunk, egy kicsit pihenjünk... nem tudom, hogy hosszútávon segítene-e rajtam, vagy csak ha több körös lenne a dolog, de az biztos, hogy -szégyen vagy sem-, de már ennyitől úgy érzem, hogy elélvezek.
Vendég —
Axel&& Aviva
Annak a pillanatnyi kizökkenésnek is gyorsan nyoma vész, hála annak, hogy türelmesen, kitartóan oszlatja el a fejemből az oda nem illő gondolatokat. Ezután már nem áll semmi annak az útjába, hogy ismét élvezzem, ami történik, hogy az ölem alatt érzett merevedése ne az agyam kaotikus emlékképeinek adjon helyet, hanem csak azt éljem át, ami most valóban megtörténik. És az csak és kizárólag Ő. Tudom, sejtem, hogy számára ez az egész egy pengeélen táncolással érhet fel, hogy a végletekig feszítjük a teste és a vágyai határait, mégis türelmes marad velem szemben. Nem veszek észre minden jelet, mert az én eszemet elveszi a vágy kéjes köde, ahogy hozzá dörzsölöm magam, ahogy érint, ahogy csókol, a halk nyögései, sóhajai, zihálása. Minden idegszálammal rákapcsolódom, csak rá koncentrálok, csak őt látom és érzem, és amikor készen állok az érintésére, ugyanolyan türelemmel ér hozzám, mint addig. Az érintései tovább szítják a tüzet a testemben, érzem magamon figyelő tekintetét, és amikor épp van hozzá lélekjelenlétem, hagyom is elveszni magam vágytól sötétlő szemeiben, de javarészt eltereli a figyelmem a simogatásával, különösen, amikor a fehérneműt elhúzva az útból közvetlenül ér hozzám. Nem tudok betelni vele, a bőrére marok, ajkaimmal megkóstolom a nyakát, az ajkait, egyre biztosabban érzem, ahogy utat nyer magának a régi szenvedély. A sóhajaink összekeverednek, és amikor ajkai közül kiszabadul egy halk káromkodás is, ahogy engem figyel, a szemeibe pillantva hajolok hozzá közelebb és csókolok forrón az ajkaira, mielőtt folytatásra ösztönözném. Nem sokkal ezután már az ujjai merülnek el bennem, és én görcsösen rándulok össze a kéjtől. A nyögéseim is hangosabbá válnak, bár egy részük elveszi a nyaka finom, illatos bőrén, ahogy megkóstolom, míg csípőm mozgásával adom meg a megfelelő ritmust neki is. Hamarosan érzem, hogy nem elég ennyi, hogy szeretném megpróbálni, hogy elmenjünk a végsőkig, és elég hangot adnom ennek a vágynak, érzem az ujjaim alatt pattanásig feszülni az izmait. Szinte fizikailag átérzem, milyen erőteljesen kell visszafognia magát, de megteszi, még vissza is kérdez, én pedig egy vágytól fűtött, de egyben hálás csókkal adózok neki ezért. Arcát a kezeim közé fogom, a szemeibe nézve bólintok határozottan, és a tekintetemben sem láthatja nyomát kétségeknek. – Igen – felelem, vagy még inkább sóhajtom egyértelműen. Lazítok a fogásomon, míg ő jobban oldalra húzza a fehérneműt rajtam, magán pedig lejjebb, ujjaimmal csak végigsimítom az arcát, a nyakát, a vállát. Átadja nekem az irányítást, rekedten elsuttogott szavaival teszi ezt egyértelművé, és bár érzem, hogy a kezeit távol tartja a testem bizonyos részeitől, én sem erőltetem vissza őket egyelőre. Tudom, hogy az én érdekemben teszi, érzem, mennyire feszíti a vágy, nem akarom neki még jobban megnehezíteni. Lejjebb hajolok hozzá, mert éreznem kell a közelségét, ajkaimmal hálás, forró csókot lehelek az övéire. Egyik oldalra dobom a hajam, hogy ne lógjon az arcába, megtámaszkodom a feje mellett, másik kezemmel pedig lenyúlok, hogy férfiasságát a megfelelő helyre illeszthessem. Egyáltalán nem kellemetlen érzés hozzáérni, sőt, halkan az ajkaira sóhajtok, amikor megérzem őt forrón, keményen lüktetni az ujjaim között. A neheze nem ez, erről nincsenek emlékeim, de a következőket is igyekszem úgy megélni, hogy csak őt lássam és érezzem közben. Lassan kezdek el ráereszkedni, miközben tekintetem az övébe kapaszkodik, nem merem becsukni a szemem, de még csak pislogni sem, mert az érzés teljesen más, ez mámorosan jó, az agyam közben önkéntelenül is át-átkapcsolna a rossz csatornára. Amikor a légzésem kicsit szabálytalanná válik, megfogom egyik kezét és az arcomra helyezem, szinte beledörgölőzöm a tenyerébe, magamba szívom az illatát, és közben tényleg nem is pislogok, csak kapaszkodok a látványába, hogy ne veszítsem el a fonalat. Ha közben ismét megszólal, az nagyon sokat segít, de én is küzdök ellene, nem akarok engedni neki, Axelre koncentrálok, erőszakkal zárok ki a fejemből minden mást, míg lassan azt nem érzem, hogy a tudatalattim el nem fogadja, hogy neki itt most nincs helye. Elengedem a kezét, hogy ha akarja, máshová tudja tenni, de engem az sem zavar, ha marad, ahol van, miközben az ajkaira hajolok. Ekkor már le merem hunyni a szemem, miközben megcsókolom, nyelvem forró szenvedéllyel kutat az övé után, és ahogy szuszogva az ajkait kóstolom, úgy fejezem be végül a mozdulatot is, egészen magamba fogadva őt. Nem mozdulok meg azonnal, hagyom, hogy átjárjon az érzés és közben nem eresztem az ajkait, elraktározom magamban az ízét, ahogy a testem befogadja az ismerős és vágyott feszítést. Amikor úgy érzem, készen állok, és már az izmaik is türelmetlenül lüktetnek a vágytól, elengedem az ajkait, feltámaszkodok, aztán egészen felülök, a lehető legmélyebbre engedve magamban egy elégedett nyögéssel. Lassan mozdítom meg a csípőmet, még nem emelem meg magam, csak újra ismerkedek az érzéssel, a feszítő lüktetéssel, míg kezeim a mellkasán, a hasán kalandoznak. Csak amikor már úgy érzem, hogy ez nem elég, támaszkodok meg a mellkasán, ködös szemeimmel az övéiben elveszve emelem meg a testem, majd engedem vissza lassan, aztán újra, és újra. Halk, majd erősödő nyögésekkel ismétlem ezeket a mozdulatokat, és egy idő után már nem is kell arra figyelnem, hogy csak rá koncentráljak, mert az agyamban zárlatossá válik a kapcsoló, és nem is marad hely másnak rajta kívül.
Csak egy, talán néhány pillanat az egész. Leengedi magát rám, érzem, hallom, látom, ahogy kizökken. Arca önkéntelenül is egy pillanatig megmutatja nekem, miként hat rá az érzés, és én aggodalmasan, halkan próbálom nyugtatni. Nem suttogok, mert az nem feltétlenül segít. Ha hallja a hangom zengését, érzi a simogatásból, hogy én vagyok itt vele, talán könnyebben megnyugszik, és úgy tűnik, hogy ez sikerül is. Olyannyira, hogy az elkövetkező pár percben már érzem, hogy az idegeimen a kötél szálai szépen lassan, egyenként pattannak el, ahogy hozzám dörgöli magát, testére vezeti a kezeim, csókol, nyög. Egy ponton el kell engednem őt, mielőtt még elvesztem a fejem, de szerencsére nem vesz észre semmit ebből. A kérése persze nagyon lassan kerül feldolgozásra az agyamban, alig tudok gondolkodni, de amikor ez megtörténik, akkor teljesítem, amire vágyik. Elhelyezem őt is, magam is hátra könyökölök egy kézzel, aztán megérintem. Finoman simogatom, halkan zihálva, ködös pillantással figyelem, hogy mennyire élvezi, halk sóhajaival, és amikor ráerősítek, nyögéseivel telik meg a fejem. A legpusztítóbb az egészben, hogy már maga a látvány is borzalmasan izgató, de ő emellé még hevesen csókolja ajkam, nyakam, bele mar a bőrömbe, a fülembe zihál, és én érzem, hogy ahogy ismét elkezd rámozogni az ujjaim mozgásával a csípőjére, akkor tovább léphetek. Elcsúsztatom az útból az anyagot, óvatosan érintem őt közvetlenül, a kéjes reakciója pedig felszakít belőlem egy nagyobb szusszanást. Olyan gyönyörű, amikor kéjesen élvezi a dolgokat. Figyelem a kipirult arcát, elnyílt ajkait, a hol csukott, hol nyitott, ködös szemeit, testének reszketését, izmainak ritmusos megfeszülését. Felsóhajtok a látványtól, nem tudom, hogy ki is mondom a halk "faen"-t, vagy csak gondolok rá, de talán ez az egyetlen szó, amely most letudná írni, hogy mennyire nagyon vonzónak, őrjítőnek tartom őt, és hogy mennyire nagy szarban érzem magam. Igyekszem minden idegszálammal rá koncentrálni, ellenállni a testem hajtásának, ösztöneinek. Figyelmem eltereli, hogy ismét oda nyúl, és abból, ahogy helyezi a kezem, és nyomja magára, már tudom, hogy mit szeretne. Mély lélegzeteket véve, lassan hatolok belé két ujjammal, a kéjes nyögésére, a belém álló körmeire, az ajkára a nyakamon, és az ujjaim körül érezhető szűk, lüktető, forró, nedves érzésre érzem, hogy egész testemben reszketni kezdek, és a reakciói ismét halk nyögést váltanak ki belőlem. Rohadtul vágyom rá, de láncot teszek magamra, és habár szinte úgy érzem magam, mint aki nem is ebben a világban van, felveszem kezemmel a mozgásának ritmusát, és csak is olyan ütemben ujjazom, ahogy ő azt diktálja. Amikor oda hajol hozzám, hogy megcsókoljon, már eleve légszomjasan viszonozom a csókot, és ködös pillantással nézek fel rá, amikor elengedve kimondja a már jól ismert szavakat. Alig bírom visszafogni magam, hogy erre ne forduljak át, és tegyem azonnal magamévá, az izmaim megfeszülnek, zihálok, és veszek magamnak néhány másodpercet, hogy tisztán tudjak gondolkodni. Aggódom érte, ez talán a legfontosabb érzés, amely keresztül tör a kéjvágy ködén. Féltem őt, hiába vágyom rá, és arra, hogy örömet okozzak neki. - Biztos akarod..? - kérdezem egy kicsit kifulladva, megállítva kezem. Pislogok párat, mintha attól kevésbé lennék bódult a rám gyakorolt hatásától, de lószart se ér, még mindig úgy érzem magam, mint aki egy kötélen táncol a kéj sötét verme felett. Ha határozottan válaszol - akár szavakkal, akár tettekkel -, elfogadom a döntését, legyen az bármi. Ha azt akarja, hogy folytassuk, úgy tolom félre ujjammal a fehérneműt rajta, hogy biztosan úgy is maradjon, aztán kettőnk közé lenyúlva kicsit lejjebb tolom az alsónadrágom, hogy kiszabadítsam fájdalmasan feszülő férfiasságomat. - Csináld te... Olyan tempóban, ahogy jól esik... - suttogom rekedten felpillantva rá, mert félek attól, hogyha ezt most rám bízza, akkor nem fogok bírni magammal. Szinte fogni is félek őt, derekát csípőjét, testét nem vagyok hajlandó megfogni, csak arcát, kezeit, netán mellettem, az ágyba mélyedő lábait. Semmi olyan testrészt, amivel magamra nyomhatnám őt. Egy pillanatra még azon is elgondolkodom, hogy egyszerűen csak az ágyat, vagy paplant markoljam magunk alatt. Kicsit tanácstalan vagyok, mint aki nem tudja eldönteni, mi volna a legjobb, de biztosan nem az, amire a testem vágyik.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 76 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 76 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.