M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

once and for all

Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel
But I found in you what was lost in me
In a world so cold and empty
I could lie awake just to watch you breathe
In the dead of night you went dark on me

- -
« Zene; Dark on Me»
Nem tudtam egyhelyben állni vagy ülni, és csak némán várni. Ha már maga a kabin látványa fájt, mert Aviva árulására emlékeztetett, akkor ő rá ez hatványozottan igaz volt. Örültem, hogy él, de mellette ott volt ez a megszűnni nem akaró diszkomfort érzet és a fájdalom, hogy csak úgy képes volt egy fenyegetés miatt hátra hagyni... És ezt akár megtehetné újra, ha megint megfenyegetik, ezt a kockázatot pedig nem tudom elviselni. Nem voltam hangos, nem csapkodtam, és amikor olyan halkan megkérdezi, hogy miféle szörnyetegnek gondolom őt, csak felsóhajtok. Ha eleve nem ezt hitte volna magáról kezdettől fogva, nem tartanánk itt. Nincs erőm veszekedni. Nincs erőm ehhez az egészhez, főleg, hogy még csak fel sem veszi a kesztyűt és mondja azt, hogy "ezt gondoltam helyesnek", vagy bármi. Nagyon fáradtnak és nyúzottnak érzem magam, mintha a két hét és az elmúlt tizenakárhány óra, amit eddig feszültséggel bírtam ki, egyszerre rohamozna meg. Őt rázza a sírás, de hiába sajnálom és szeretem őt, bízni akkor sem fogok tudni benne. Azt elvesztette. Csendesen, hang nélkül elejtek egy könnyet, talán az utolsót, aztán felkelek és kisétálok. Kiabál, de a döntést meghozta, én pedig teljesítem akkor a kérését. Azzal vigasztalom magamat, hogy gyengepont vagyok a számára. Hogy rajtam és miattam találtak rajta fogást. De legalább Módi vigyáz rá, még úgy is, hogy kivonom magam az egyenletéből.
Persze, az istennel szembe találkozok a folyosón. Fogalmam sincs, miféle kapcsolat van közte és Aviva között, de ha érzi, hogy megbántottam, annál nagyobb biztonságban tudom őt mellette. Szó nélkül persze nem hagyja a dolgokat. A hátam erősen csattan a falon, kicsit megérzem a fejemen is az étkezést, de tudom, hogy most még vissza is fogja magát. Úgy nézek rá, mint aki nem is ebben a világban van. Leginkább a múltban, amitől nem tudok elszakadni. Nem válaszolok arra, hogy gyáva lennék, a provokáció olyan dolog, amelyre megtanultam nem hallgatni.
Egyszer sikerült ezt elérni, egyszer cselekedtem dühből, és akkor basztam el a lehetőséget, hogy megöljem Uzit.
Nem engedek ennek ismét. Soha többet. Csak mered rám pár másodpercig, én pedig enerváltan állom a tekintetét. Minden mindegy már alapon. Amikor el enged és elhátrál, némán figyelem őt, és esküszöm, örülök, hogy Aviva ennyire belopta magát a szívébe pár hónap alatt. Amikor elfordul és elmegy, talán még pár másodpercig állok, a pillantásom a nővérekre emelem, akik hirtelen folytatni kezdik a munkát az egy perces szünetből. Elhagyva az épületet rájövök, hogy a cuccaim még Módinál vannak, de tőlem el is égetheti őket. Az egyetlen fontos tárgy a nyakamban van, a doboza pedig nem kell a kabátomból.
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
It started with a perfect kiss then, we could feel the poison set in, perfect couldn't keep this love alive. You know that I love you so I love you enough to let you go

Móði && Axel && Aviva

Nem akarom elhinni, ami történik. Nem akarom elhinni, hogy tényleg ezt teszi velem. Még félig kába vagyok, még azt sem tudom, pontosan hogy kerültem vissza Norvégiába, fogalmam sincs, mi történt és hogyan, nem emlékszem pontosan semmire, csak egy vékony ködön át. Nem vágyom másra, csak Axelre, egy vigasztaló érintésre vagy hangra, még akkor is, ha mindez csak a haragja után következhet majd be. Mindig is ő volt az egyetlen menedékem, és tudom, hogy most is csak ő menthetne meg és emelhetne fel, de nem néz rám, nem ér hozzám, csak Cameron próbálja tartani bennem a lelket és mondja azt, hogy majd később mindent megbeszélünk. Axel pedig elküldi őt, hogy utána egyszerűen csak beletiporjon a földbe.
Értem, amit mond. Tudom, hogy igaza van. Tudom, hogy amit tettem, árulásnak minősül. A szavai hatására elkezdek emlékezni, és arra is emlékszem, hogy ezzel az érzéssel a szívemben távoztam, hogy azt hazudtam magamnak, tisztában vagyok a következményekkel... de nem hagy szóhoz jutni, nem tudok reagálni, mert tovább záporoznak rám a kérdések, és ezek többé nem arról szólnak, amit tettem. Ezek már az életemet írják körül, azt, amit én adni tudok neki. Aggódást és örökös küzdelmet. Ennél többet nem ígérhetek, soha nem is tettem, ő mintha mégis most ébredt volna rá erre, és arra is, hogy ő nem kér ebből. Nem kér többé belőlem. Nem értem, hogy akkor egyáltalán miért vagyunk itt, mi értelme volt küzdeni értem, miért nem engedett csak egyszerűen el, de talán meg is érdemlem, hogy személyesen döfje keresztül a szívemet és még forgassa is meg benne a kést azok után, amit tettem. Ezután viszont azzal vádol meg, hogy még csak nem is sajnálom, és ezen a ponton a könnyeim már nem csak az arcát homályosítják el előttem, hanem lassan, megállíthatatlanul kezdenek végigfolyni az arcomon, mert épp megszakad a szívem.
– Mégis miféle szörnyetegnek gondolsz te engem...? – lehelem elszoruló torokkal, és eszembe jutnak Uzi szavai. Eszembe jut, amikor azt mondta, hogy nem szabadna hinnem annak a képnek, amit Axel látott bennem, mert előbb-utóbb meg fogja látni az igazi arcomat is és az neki sem fog kelleni többé.
Valami görcsösen kezdi összeszorítani a torkomat, a mellkasomat, a légzésem zihálássá fokozódik, ahogy megválaszolja a kérdésemet. A könnyeim már megállíthatatlanul gördülnek végig az arcomon, nyomni kezd a fejem, a szemem, és úgy érzem, egyre kevésbé kapok levegőt. De neked ez semmit nem mond, mert senkit nem veszel figyelembe. Élesebben szívom be a levegőt a kelleténél, mert ezekkel a szavakkal bizonyítja, hogy egész végig egy hamis képbe ringatott bele, egy eszményi álomképet festett maga elé rólam, és velem is ezt próbálta elhitetni. Eszembe jut, amikor arról győzködött, hogy nem ismer nálam törődőbb és érzőbb lelkű nőt, hogy a gyengédségem és a gondoskodásom miatt szeretett belém, de most...
Most végre felismert, Aviva, szólal meg a fejemben Uzi hangja. Kínlódva markolom meg az ismeretlen anyagot a mellkasomon, mintha azzal össze tudnám tartani magam, vagy több levegőhöz jutnék. Képtelen vagyok bármi mást mondani azon kívül, hogy feloldozom őt a maradás alól, az életem alól, a kötelességtudat alól, ami talán eddig itt tarthatta. A mellkasom elviselhetetlenül szorít, akárcsak a torkom, lüktetni kezd a fejemben a nyomás, ami lassan elhomályosítja a látásomat is, miközben zihálva próbálom összeszedni magam. A neve egy utolsó, kétségbeesett kiáltásként hagyja még el a számat, de nem jön vissza.
Már soha nem jön vissza.
Szinte fizikailag érzem, ahogy kettéhasad a szívem, ujjaim a saját mellkasomba marnak, egyszerre fojtogat a zokogás és a pánik, zihálva kapkodok levegő után, de mintha csak egyre kevesebb levegő jutna a tüdőmbe és a látásom is elkezd beszűkülni. Úgy érzem magam, mintha valaki mázsás súlyokat pakolt volna rám, mintha a fájdalom lassan, apránként zúzna össze. Nem érzem a testem ellenkezését, nem érzem a varratokat, a bordáimat, semmi nem jut el hozzám a belső kínon kívül. A kezem beleakad valami vékony kábelszerűségbe, de egyszerűen csak megfogom és kitépem azt, feltámaszkodok, megpróbálok felülni, kimászni az ágyból, de újabb és újabb dolgokba akadnak bele az ujjaim, amiket kétségbeesve rántok meg és tépek ki, le, ahogy épp sikerül. Látom a vörös foltokat a takaró és a lepedő hófehérjén, de ez sem jut el az agyamig, szűkölök, kis híján kimászok - vagy inkább kiesek - az ágyból, csak az utolsó pillanatban kap el valaki és nyom vissza.
Elmosódik előttem a nővér arca, látom, hogy mozog a szája, de nem értem, mit mond. Valamit matat, oldalra nyúl a monitorokhoz, próbálja felmérni a károkat, miközben fél kezével stabilan lenyomva tart, hogy ne tudjak mocorogni. Mozgást érzékelek, még valaki bejön segíteni, és egy kis idő múltán csak azt érzem, hogy lassan elkezdenek elzsibbadni a végtagjaim. Megjelenik a látóteremben Cameron, érzem, hogy a jelenléte segít abban, hogy a szűkülő zihálásom lassan csillapodni kezdjen, de nem akar szűnni az a pusztító fájdalom, ami lassan felemészt belülről és amitől képtelen vagyok uralkodni magamon, a kétségbeesetten száguldó gondolataimon.
– Elrontottam... mindent elrontottam... ő nem... ő már nem... – hadarom összefüggéstelenül, majdnem újra belehajszolva magam az előző állapotba, de valami nem enged. Elkapom Cameron egyik kezét, ujjaim kétségbeesettem fonódnak a karjára, kapaszkodnak belé, mintha ő vissza tudná csinálni, vissza tudná nekem hozni azt, aki a legfontosabb. – Nem akartam... nem akartam... én nem akartam... – A hangom lassan kezd elhalkulni és összefolyni, ahogy a szorításom is enyhül a csuklóján, egészen addig a pontig, míg egyenesen le is hull a kezem az övéről.
Ezúttal viszont nincs semmi békés vagy sztoikus nyugalom abban a semmiben, ahová kerülök. Csak végtelen, nyomasztó, fekete üresség.

already gone || coded by eirik

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
lövészoktató, mesterövész (bérgyilkos)
Előtörténet :
God of war, braveness and storms
Keresem :
You’re the needle pointing north
When I’m lost in the fight
once and for all H0RUfCN
You're the place I need to find
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Kedd Május 17, 2022 9:19 am
Módi, Axel 'n' Aviva
never give up don’t give up now
there’s still hope in the darkest hour

A kávét gyorsan megiszom, igazából mire a raptorhoz érek, már csak annyi a dolgom hogy kidobjam a poharat, majd veszem is elő a telefonom, hogy szóljak először a bátyámnak, hogy Aviva magához tért. Be akart jönni hozzá, de úgy volt vele, hogy Axel miatt egyelőre ezt elnapolja, viszont szóljak bármi történik vele.
Leteszem a telefont, és már éppen tárcsáznám a következő számot, amikor furcsa érzés kerít hatalmába, de eleinte nem is gondolnom, hogy az ösztönöm próbálna meg végre működni, és Aviva miatt jelezni. Megszoktam, hogy nem igazán működik ahogy kéne - másokkal. Viszont másodperceken belül erősödik, talán a rúna miatt is működik könnyebben, de szörnyű szorítást kezdek érezni a mellkasomban, amit tudok, hogy nem a bátyám miatt van. Bezárom az autót sietve, és visszaindulok, hiába tudom, hogy Axel ott van vele, lehet ez a baj.... nem bírta volna ki, amiről nekem beszélt mikor nálam voltunk?! De.. ennyi esze csak van, hogy nem most förmed Avivára, mikor épphogy felébredt...
Sietős léptekkel haladok vissza a szobájához, amikor szembejön Axel, én meg értetlen idegességgel tárom szét karijaim, ahogy megkérdezem, mégis mi történt, hova megy, most mégis mi van. De ahogy kimondja, hogy neki ez nem megy, vigyázzak Avivára... Utána nyúlok, hogy balommal vállát fogjam meg, és finoman - de azért mégis erősen - a falnak nyomom őt, vagyis inkább lököm, hiszen aztán el is engedem elé állva.
- Nem teheted ezt vele, Axel! Tönkreteszed! Nem lehetsz ennyire gyáva! - förmedek rá, de igazából ha nem mond semmit is fejcsóválva mondok le róla, hiszen látom a tekintetét. Minden bele van írva.
- Takarodj! Gyerünk, menj csak... - sziszegem szinte, halkan de hallhatóan mérgesen, és sejthető, hogy csak azért nem folytatom ezt, mert egy pillanatot se akarok rá fecsérelni ahelyett, hogy Aviva mellett lennék. Szerencsére tekintetem nem öli meg, lépteim tovább visznek, de mire a szobába érek, már egy nővér van Aviva mellett, a gép csipogását tekintve nyugtatót kaphat valószínűleg; mellé lépek, egyik kezem kis kezét fogja, másikat arcához teszem ujjaim tetejével simítva rajta.
- héj, sssh, nyugalom, nyugi! - magyarázok szegénynek, közben pedig a nyugtató is hatni kezd, de kezeimet nem veszem el tőle, így emelem arcom a nővérre, mikor mondani kezdi, hogy nem tudja mi történhetett, még jó, hogy éppen elsétált az ajtaja előtt... és valóban. Én mondjuk tudom, mi történt, ha pontosan nem is...
Megköszönöm amit tett, majd ha kimegy, Aviva mellé ülök, mindkét kezem övét tartja. Pár pillanatig nézem őt némán, légzésem sűrű, mérges, aggódó...
- Nem bírta ki, ugye? De ne, ne is gondolj most erre, meg kell gyógyulnod, az fontosabb bárminél, érted? Csak erre figyelj most, bármi más ráér később, hm? Tudom, te nem így gondolod... - beszélek hozzá lágyan, nyugodtan, mert most nem tudok mérges lenni rá, hogy nem szólt, csak elment. Ráér..
- Majdnem elveszítettelek Aviva.. ilyet többet nem tehetsz velem. - 'nevetem' eléggé keserűen, így az elhaló mosoly mellé tekintetem is inkább szomorú, mert tudom, én vagyok a legkisebb gondja. Érzem..

| music |
14
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel

- -
« Zene; Dark on Me»
Amikor riadtan, pánikkal ébred, Módi már oda is ugrik mellé. Én enyhe fáziskéséssel kelek fel a székről, nem csak azért mert mióta behoztuk, nem aludtam, hanem mert úgy érzem, hogy jobb, ha az unokatestvérére támaszkodik. Rossz őt ilyen állapotban látni, de egyszerűen képtelen vagyok közelebb menni. Ettől függetlenül segítek, amikor vizet kér, és ahogy oda viszem neki, látom, hogy a tekintetemet keresi a kortyok közben, de az arcomon nincs mosoly, vagy megkönnyebbülés, csak a barázdák, és a tegnap reggel kapott ütések nyomai. Nem ideális sem a hely, sem az idő, de erre sosem lesz az. Míg Módi távozik a kérésemre, leülök.. és bele kezdek.
Látom, hogy sírva fakasztom, és a felém nyújtott kezét sem fogom meg. Olyan kérdéseket teszek fel, amelyek alapjai annak, hogy ez így nem működik. Nem tudom, mit várok tőle. Talán egy sajnálom kezdetnek megtenné, hogy halljam tőle, hogy érdekli, hogy mit mentem át, de amikor megszólal és azt kérdezi ezért hoztuk e haza.... Rájövök, hogy nem érdekli. Reszketegen fújom ki a levegőt, és érzem, hogy az árulás érzete most megint a mellkasomba gyűlik.
- Még csak nem is sajnálod. - suttogom magam elé, és érzem, hogy a tőr, amelyet belém mártott pont ugyan olyan éles, mint két hete. Nem gondol ő senkire.. csak magára. A saját fájdalmára. Mindenki másé le van ejtve. Sír, de azok után, amit velem tett, nem tudom, hogy mikor látom az őszinte arcát.
- Azért hoztunk haza, mert elviselhetetlen a gondolat, hogy meghalj. Mert szeretünk. De neked ez semmit nem mond, mert senkit nem veszel figyelembe. Se az apád, se a testvéred, se Módit, se engem. Nem érdekel téged, mit érzünk, vagy mit gondolunk. Az enyém legalább is biztos nem érdekel téged. - vonom le a következtetést, és várom, hogy megint jöjjön az a jótékony üresség, de amikor azt mondja, hogy elmehetek, csak behunyom a fátyolos szemeim és mély levegőt veszek. Akartam magamnak egy kis időt, hogy megemésszem a dolgokat, hogy felálljak a földről, de ő csak úgy "elenged". Nem egy időre, hanem végleg. Már már elviselhetetlen fájdalom jár át, és szeretném azt mondani, hogy ezzel a két héttel hozzászoktam, hazudnék. Kinyitva a szemeimet nem nézek rá, csak magam elé, a semmibe. Elegem van ebből az érzésből, hogy egyszerűen megint feszegetni akarom a testem határait, hátha egyszer túl lépek rajta. Elég volt. Olyan... mélységesen, nagyon-nagyon fáradt vagyok...
- Használd a kabint, mert szükséged lesz rá. Bár Módi vigyázni fog rád...ha neki legalább hagyod. - mondom halkan, megtörölve az arcomat és felkelek a székről. A düh most lappang, inkább csak végtelenül szomorú és elkeseredett vagyok. Nem köszönök el, mert úgy se tudnék. Nem nézek rá, mert azt sem tudok. Még az ajtót sem csapom be, mert a düh a legkevesebb, amit érzek. Minden más kínt viszont fokozottan, ezt pedig csak növeli, ahogy utánam kiabál, még se megyek vissza. Elindulok a folyosón, bár azt sem tudom, hogy hová. A kabinba nem akarok visszatérni, a lakásom nem az enyém és nincs kulcsom. Haza nem mehetek. A kikötőben már biztos megtalálták a hullát is, oda se mehetek... Az egyetlen gondolatom Aegir lenne, de egyszerűen... nem akarok se beszélni, se találkozni senkivel. Bár ahogy felpillantok a folyosóra és látom őt sietősen közeledni, még egy találkozó hátra van...
Anonymous

Vendég —
It started with a perfect kiss then, we could feel the poison set in, perfect couldn't keep this love alive. You know that I love you so I love you enough to let you go

Móði && Axel && Aviva

Az ébredés a legkevésbé sem mondható kellemes élménynek. Kezdetben képtelen vagyok felfogni, hogy hol vagyok és mi történik, a pánik fürgén szökik fel a torkomon, és talán tovább is tartana, ha nem lenne mellettem Cameron. Az érintése magára vonja a figyelmem, felé kapom a fejem, de beazonosítom az ismerős szempárt és az ismerős vonásokat, tulajdonképpen a tekintetébe kapaszkodva kezdek mély levegőket venni, hogy lassan megnyugtassam magam. Ezen kívül még nem fogok fel mást, azt is csak lassan dolgozom fel, hogy ki volt ez a két ember a szobában, és hogy kórházban vagyok. Az elmém fokozatosan kapcsolódik vissza a valóságra, de amikor az ajtó bezáródik a nővér és az orvos mögött, rájövök, hogy nem csak Cameront éreztem idebent. A tekintetem megtalálja Axelt, aki úgy áll az ágyamtól két lépésnyire, mintha meg sem fordult volna a fejében, hogy idejöjjön hozzám, ráadásul... üresen néz rám. Egy pillanatra arcul csap a gondolat, hogy végig itt volt, ő, akit minden reggel fáradhatatlanul csalogattam vissza a pánikból, az álmaiból, most pedig ott állt és tétlenül nézte, ahogy én valami hasonlót élek át. A gyomrom görcsbe rándul, a mellkasom pedig összeszorul, megpróbálok megszólalni, de csak félig-meddig sikerül kinyökögnöm azt az egy szót is. Cameron próbál vigasztalni szavakkal és a mosolyával, de nem tudom nem észrevenni hogy még ő is látszólag értetlenül pillant Axelre. Érzem, hogy nyomás kezd nehezedni a mellkasomra, de a hangom és a torkom miatt kénytelen vagyok kérni egy kis vizet, és amikor Axel elindul, hogy hozzon, egy kicsit felengedek. Próbálom magam azzal vigasztalni, hogy talán csak ráijesztett ez az egész, hogy vár rám egy hosszú, töredelmes bocsánatkérés, hogy a fejemre fogja olvasni, hogy butaságot csináltam, aztán magához ölel, és a lelkemtől indulva kezdi el meggyógyítani a testemet is, ahogy mindig tette. Miközben segít inni, folyamatosan keresem a tekintetét, próbálom eléri, hogy nézzen rám rendesen, hogy szólaljon meg, de... néma marad. És ettől egy egészen másfajta rémület kezdi el szorongatni a torkomat.
Újra megpróbálok beszélni, még ha nem is igazán találom a szavakat, de megint csak Cameron válaszol, a fejét csóválja, hárítja a hálámat, pedig megmentették az életemet. Azt hiszem, bár az emlékeim és a gondolataim még nem teljesen tiszták. Megpróbálok rámosolyogni, mert éltetne, hogy ő már megkönnyebbülten tekint rám, de nem hagy nyugodni Axel tüntető némasága. Amikor végül mégis megszólal, Cameront kéri meg, hogy hagyjon minket magunkra, és ettől ismét érzem, hogy megkönnyebbülök, mert azzal magyarázom magamnak a viselkedését, hogy nem akarta mindezt előtte megbeszélni. Ezúttal már egy kicsit élettel telibb mosollyal nézek Cameronra, míg megsimítja a kezem, és miután kiment a szobából, figyelem, hogyan ül le Axel az ágy melletti székre. Keresem a tekintetét, az ismerős, végtelen kékség menedékét, de nem néz rám, csak mered maga elé.
– Axel... – szólalok meg halk, rekedt hangon, felé eső kezemet is megmozdítom közben, hogy az ő kezéért tudjak nyúlni, hogy érezhessem és ő is engem, de aztán felnéz rám, megszólal, és bár a hangja halk, én mégis úgy érzem, mintha pofonként csattannának a szavai az arcomon. A kezem megáll a levegőben félúton, lefagyok, még levegőt sem veszek, csak nézem őt tágra nyílt szemekkel. Újabb kérdéseket vág hozzám, a kezem remegni kezd, ezért inkább visszahúzom azt az ágyra.
A kérdésáradat pedig folytatódik. Elnyílnak az ajkaim, de azt hiszem, ha hagyna rá időt sem tudnék megszólalni. Csak a légzésem kezd el felgyorsulni a szívverésemmel együtt, miközben hallgatom a kérdéseit, vagy még inkább a vádjait, és rá kell jönnöm, hogy igazam volt. Igazam volt abban, hogy a fejemre fog olvasni mindent, de tévedtem minden másban. Minél tovább beszél, annál biztosabban tudom, hogy nem vár bocsánatkérést. Nem vár tőlem... semmit. Pánik kezd felkúszni a gerincem mentén, a szemeimre könnyek gyűlnek, úgy érzem magam, mintha minden egyes szóval mélyebbre nyomna a víz alá, és hiába nem kapok már levegőt kezdettől fogva, ő csak még jobban lenyomja a fejem. A szívem a torkomban dobog, szinte kiugrik a helyéről, de szerencsére ezt ő már nem hallja. Persze... azt hiszem, akkor sem érdekelné. Többé már nem.
A fejem félig még kába és ködös, nem emlékszem tisztán semmire, csak a szavai nyomán kezdenek kristályosodni az emlékek, de hiába. Azt, amivel engem vádol, el tudnám viselni, vitába tudnék vele szállni, megpróbálhatnám megmagyarázni, de aztán elér arra a pontra a mondandójában, hogy nem tud bízni bennem. Hogy sok ellenségem van. Hogy féltenie kell. Hogy ennek nincs vége, és ki tudja, mikor lesz, ha lesz egyáltalán.
És akkor rájövök, hogy vége van.
Rájövök, hogy minden, amitől eddig féltettem és féltem, minden, amit valaha mondtam neki, amivel rá akartam bírni, hogy ne engem válasszon, ne mellettem akarjon lenni, ne engem akarjon... minden, amiről eddig hallani sem akart, amit lerázott azzal, hogy értem megéri, az most jutott el igazán a tudatáig. Most fogta fel, hogy ez mivel jár. Mivel járhat. Hogy ez egy örökös harc, aminek a végére talán pontot sem tudunk tenni, vagy ha igen, azt egy koporsóval tesszük majd meg. És hogy az lehet az enyém is. Fáj, hogy ilyeneket kérdez tőlem. Fáj, hogy megkérdőjelezi, tudom-e, min ment keresztül, miközben én két hónapon keresztül gyászoltam őt. Fáj, hogy úgy néz rám, mint egy idegenre, miközben eddig azt állította, tudja, mivel áll, mivel állunk szemben.
Fáj, hogy lemondott rólam.
De megértem.
Hiszen ezt sulykoltam az első perctől fogva, ezt próbáltam megértetni vele, és ha épp fizikailag érzem is, ahogy megszakad a szívem, nincs egyetlen olyan válaszom sem, amivel akár csak megpróbálnám őt maradásra bírni.
– Ezért hoztatok haza...? – suttogom halk, rekedt, megtört hangon. Ez az egyetlen kérdés fogalmazódik csak meg a fejemben. Mi értelme volt? Már nem lett volna sok hátra. A testem már feladta volna a küzdelmet, hogy átlépjek egy másik világba azzal a tudattal, hogy várhatok rá, de mi értelme a létezésnek, ha ő már nem kér belőlem? Mi értelme az egésznek nélküle? Hiszen ő volt az, aki értelmet adott a harcnak. Ő, egyedül ő.
A könnyeim végiggördülnek az arcomon, először lassan, majd gyors egymásutánban, de nem is nyúlok oda, hogy letöröljem őket, mert tudom, hogy nem fognak elállni. Nem tudom, mit válaszolhatnék a kérdéseire, de azt hiszem, nem is vár rájuk válaszokat. Egyetlen egy dolog van, amit mondhatok neki, amit adhatok neki... és az a feloldozás. Nyelek egy nagyot, hogy képes legyek megszólalni a könnyeim ellenére is.
– Elmehetsz – mondom ki halkan. – Nem kell... megmagyaráznod. Értem. Elmehetsz – ismétlem meg, miközben érzem, hogy a szívem lassan, borzalmas fájdalmak közepette megszakad és apró darabjaira hullik a mellkasomban. Nem állítom meg, ha feláll a székről és kifelé indul. Nem fogom meg a kezét. Nem szólok utána. Nem mondok semmit, mert ha el akar menni, akkor el kell engednem.
A mellkasomon ülő nyomás lassan, de biztosan kezd szó szerint fojtogatni, mert hiába mantrázom ezeket magamban, ha közben elviselhetetlen a gondolat, hogy egyszerűen csak fogja magát és kisétál az életemből. Azt hittem, hogy képtelen vagyok az érzésekre, hogy az egyetlen dolog, ami megtörhető rajtam, az a testem, most mégis úgy érzem, hogy összeroppanok az érzelmeim súlya alatt.
Nem tudom, meddig bírom ki. Talán a keze még csak a kilincsen van, talán már ki is ment az ajtón, de tudom, hogy még nem ment el. A testemet még csak néma zokogás rázza, de nem tudom elviselni. Nem tudok szembenézni ezzel. Azt hittem, el tudom engedni, de nem vagyok rá képes.
– Axel...! – tör ki belőlem egy utolsó, kétségbeesett kiáltásként a neve, de a sors, az istenek, vagy akárki is keveri a kártyákat a háttérben, ezúttal ugyanúgy elutasítanak és magamra hagynak, mint Ő.
És amikor tudatosul bennem, hogy nem fog visszajönni, olyan kínkeserves zokogás tör fel belőlem, mint hónapokkal ezelőtt azon az indonéziai szigeten, amikor elveszítettem őt, de ez most még annál is sokkal rosszabb, mert ezúttal saját akaratából sétált ki az életemből. Ez a tudat pedig egyszerűen összezúz, apró darabjaimra tör össze, megfojt és nem ereszt, csak beletaszít egy olyan mélységes kínba, amit a világ összes fájdalomcsillapítója sem tudna eltompítani, amit nem zavar az összetört testem állapota, ami túlmutat mindenen, amit valaha éreztem. Mintha a puszta kezével tépte volna ki a szívemet a mellkasomból és hagyta volna ott a küszöbön.

already gone || coded by eirik

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
Előtörténet :
Keresem :
once and for all H0RUfCN
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Hétf. Május 16, 2022 9:54 pm
Módi, Axel 'n' Aviva

Beérve hozzá elnehezedik a lelkem, mert őt aztán tényleg nem akartam volna soha ilyen állapotban látni, hiába rövid ideje tudom egyáltalán, hogy az unokahúgom. Nem kellett neki sok, hogy belopja magát a szívembe, amitől mindig is tartottam félvérek kapcsán, de mindegyiküktől azért nem rohanhatok világgá, csak sajnos bele kell törődnöm, hogy hiába istenek, félig halandók is...
Az idő múlásával se nagyon enyhül a rossz érzés, a bűntudat, és bár ő elviekben nem érzi mindezt a fájdalomcsillapítók és az altatás miatt, attól még, hogy az agya nem veszi teste jeleit, én még érzem rajta az életveszély maradványait.. és az őrületbe kerget. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy vele maradok ameddig kell, hiába van itt Axel is, képtelen lennék őt itthagyni, és ha megtenném is csak ő járna a fejemben, szóval akkor már egyszerűbb, ha a székhez tapasztom magam. Telefonálni sincs kedvem, mert tuti odalenne, hogy jól tartom magam, ha még beszélnem is kéne az egészről, szóval a bátyámat és Freydist is csak üzenetben értesítem pár dologról, többek közt, hogy amúgy már hazajöttem, és, hogy hol vagyok. Később nornácskámat meg is kérem, hogy találkozzon velem az épület előtt, mert őszintén szükségem van a közelségére, a hangjára, az illatára, az ölelésére, hogy elviseljem saját magam, és ne érezzem megbízhatatlannak azt, ami vagyok. Egy romhalmaznak, mert nem voltam ott - mellette sem voltam ott... -, ahol kellett volna, nagyon is.. hiába tudom, hogy Uzinak annyi, hiába tudom, hogy az egész hely víz alatt van, akkor is gyűlölöm, és még csak levezetni se tudnám már sehogy, senkin, halott.
Ez a pár nap így is telik, egy ponton annyira eltemetem magam, hogy még Magni is megérzi, pedig mindent azért ő sem érez meg, de annyi minden pörög bennem, hogy saját magamat töröm bele, inkább terelem a figyelmem azzal, hogy kirohangálok az automatához, Axelt is addig győzködöm míg végül eszik, kurvára nem érdekel, hogy bírná, vagy meddig bírná, egyen, és kész.
Néha nem a székembe ülök, vagy bámulok ki az ablakon, hanem inkább ismét Aviva lábához ülök, hogy kis kezét enyémbe fogjam, alig várom, hogy a lila szempárt ismét megpillanthassam végre, de az még váratja magát. Ha úgy érzem közben, hogy kezd múlni a rúna hatása, megerősítem azt, de immáron szimplán csak ujjammal simítom végig ez eredeti helyét, hogy erőm fonódjon össze újra övével, mert őszintén nem bízok én a halandó orvostudományban, és ha már ebben biztos vagyok, akkor ezzel fogok segíteni neki.
Picit elbóbiskolva ülök a széken, mikor kipattan szemem az ekg megváltozott ütemű csipogására - hiszen már-már az andalított el -, és ahogy a nővér meg az orvos is belép, én is felállok, hiszen látom Aviva ébredezik, és már mellé is lépek, alkarjára teszem kezem, balom pedig feje tetejére teszem, homlokán simítok hüvelykemmel, halkan még nyugtatgatom is, amég meg nem nyugszik végül. Már ekkor nem igazán értem, Axel miért nem siet ugyanerre, főleg, mikor kimennek a többiek, még rá is pillantok, de nem kérdezek és nem is mondok semmit, Aviva jobban érdekel.
- ssh, ne erőltesd, majd ha megerősödsz csiripelhetsz, hm? - szólok hozzá halkan egy lágy mosollyal, miközben még mindig homlokán simítok puhán, majd ahogy vizet kér, ismét Axelre pillantok. Ha már nem jön közelebb, hozzon vizet.. Ahogy megjön vele, akkor engedem el kicsit Avivát, de tekintetem le se veszem róla egy pillanatra se. Leülök ismét lábához, emelem állam ahogy erőtlenül mégis beszélni szeretne, ahogy pedig kiejti másodjára is a köszönöm szót, annyit mondok csóválva finoman fejem, hogy: ne tedd, nem kell. Egyáltalán nem. - pillogok rá nagy szemeimmel, tekintetem leheletnyit már boldogabb legalább, amikor pedig nevemet hallom, Axelre nézek.
- Persze. - vágom rá, majd egy mosollyal pillantok vissza Avivára, apró mozdulattal simítok kézfején, mintha némán győzködném, hogy visszajövök ám, azzal felállok, és magukra hagyom őket. Először is veszek egy kávét, majd leszaladok az autóhoz, meg gyorsan körbe is telefonálom azt a két személyt, akik az erőt adják az utóbbi napokban.

| music |
13
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel

- -
« Zene; Dark on Me»
Lehet, hogy halkan mondja, de így is hallom Módit, és legalább bele megy, hogy vigyázzon Vivára. Szükség lesz rá, mert én tudom, hogy nem fogom tudni megvédeni őt. Nem érzem magam sem elég erősnek, és most nem a fizikai állapotomról beszélek. Tényleg úgy érzem, hogy elfáradtam. Másfél év leforgása alatt elvesztettem a második családom, a barátaim, a legjobb barátom, a munkámat, a rangomat, az életemet, aztán amikor kezdeném felépíteni a várat, az egyetlen, akire ebben támaszkodhatok, kirántja alóla a talajt. Úgy érzem magam, mint aki megcsömörlött, itt van Viva előttem, és megnyugszom, hogy él, de a boldogságot beárnyékolja ez az érzés, és az a fájdalom, ami akkor tört rám, amikor rájöttem, hogy drogot tett a teámba. Némán és kifejezéstelen arccal figyelem a még ájultan is fájdalomtól
összehúzott szemöldököt, gyönyörködöm benne, de már tudom, hogy semmi sem lesz a régi. Én nem tudok úgy tenni.
A kórházban épp ezek az érzések miatt nehéz elsőre válaszolni arra, hogy ki vagyok én. Nem vagyok már senki. Nem vagyok Axel, nem tekintem magam Robinnak, harmadik opció meg nincs. Aviva miatt még is inkább Robinként mutatkozom be, hogy később se lehessen baj, ha netán beakarják vonni az igazságszolgáltatást, amin azért nem csodálkoznék.
Amikor beérem Módit, még mindig nem tudunk semmit, de most már nem is hagynak minket utánuk menni. Hosszú órák várakozása lesz a sorsunk ismét, amíg Avivát át nem helyezik az egyik szobába. Módival keressük meg a szobát, bár neki egyszerűbb is lekövetni Avivát, így különösebb gond nélkül találjuk meg a megfelelő ajtót, hogy belépjünk.
Aviva alszik, és habár rengetegszer láttam már intubált katonát, őt látva így még is elfognak a rossz érzések. Míg az unokatestvére a lábához ül, addig én az oldalához lépek. Megfigyelem, hogy az arcán lévő vágás is kezelve van, és minden más is. Csak némán bámulom őt, és mielőtt megrohamoznának az érzések, a jótékony üresség ülepedik rá a mellkasomra.
Két széket is kapunk, hogy tudjunk várakozni. A nap eseménytelenül telik. Néha bejön egy nővér, rá néz Vivára, kicseréli az infúziót, szondával megeteti, vizeletes zsákot mér, cserél, felírja a napi folyadék bevitelt és hőmérsékletet is mér. Én, hogy ne legyek útba, a fal mellé ülök. Fáradtnak érzem magam, de nem tudom, hogy ezt a lelki állapotom, vagy a lassan 24 órás ébrenlét okozza. A fejem fáj, és ha Módi nem lenne olyan erőszakos, a cigizés mellett nem ennék semmit. Gyakorlatilag csak azért eszek, mert addig nem volt hajlandó békén hagyni. A szobából csak addig megyek ki, amíg mosdóra lépek ki, vagy amíg leugrok egy cigarettára - a nővérek már kedvesen megkínáltak kint az épület előtt, hátha neki állok mesélni, de azon kívül, hogy "köszönöm", senkinek sem szóltam egy szót se. Inkább csak a gondolataimba mélyedtem.
Amikor stabilabb lett, levették a gépről Vivát. Mivel nem voltunk hajlandóak haza menni - nem mintha bárhová máshová mehettem volna -, ezért annyi hasznot húztak belőlünk, hogy szóljunk, ha lefolyik az infúzió, vagy történik valami.
Végül felébred. Az EKG hevesebben csipog, ahogy az ő szívverése is gyorsul, az ajtón meg ekkor lép be egy nővér és egy orvos. Az utóbbi általános vizsgálatot és laborleletet kér, valószínűleg vizit van. Aviva láthatóan nem tudja, hogy hol van és habár Módi már ott is van mellette, kell neki pár másodperc, amíg megnyugszik. Én kissé távolságtartóan maradok az isten mögött fél lépéssel, de egyébként is nehezen férnék oda. Amikor a dolgozók kimennek, én még mindig csak állok az ágytól két lépésre, és igazából, most hogy tudom, hogy jól van... talán nem is akarok itt lenni. Nem akarok végig menni ezen az egészen, de tudom, hogy muszáj. Nem vagyok az apám, hogy szó nélkül lelépjek. Amikor vizet kér, megfordulva lépek be a szűk, ablaktalan fürdőbe, és az ottani egyik pohárba töltök vizet. Az ágyhoz lépek, egy gombbal felemelem a motoros ágyat, hogy Aviva legalább félülő helyzetbe kerüljön, anélkül, hogy mozog, aztán segítek neki inni egy kicsit. Amint kortyol, már könnyebben beszél, leteszem az asztalra a poharat, és némán nézem, ahogy újra megköszöni, a ... segítséget, gondolom én. Mély levegőt veszek, és próbálnám húzni magamban az időt, azt kívánom, bárcsak lenne ennél kábább, hogy ráfoghassam, hogy nem tudok vele beszélni, de minden perccel egyre éberebb, én pedig minden egyes perccel próbálok egyre jobban a közönyösség és üresség érzéseibe kapaszkodni.
- Módi... - szólalok meg halkan, és a férfire tekintek.
- Magunkra hagynál egy kicsit? - kérdezem, és habár kérdés, azért benne van a tekintetemben, hogy most talán tényleg a legjobb lenne, illene, ha négyszemközt beszélhetnénk Vivával.
Ha a férfi nem megy ki, akkor csak csendben tudomásul veszem, viszont a továbbiakban néma távolságtartással figyelek csak.
Ha kimegy, akkor csak az ágy mellett lévő székre foglalok helyet. Pár másodpercig némán hallgatok és nézek magam elé, mintha a gondolataimat szedném össze, pedig egyszerűen csak az erőmet szedem össze ahhoz, hogy rá tudjak nézni Viva arcára, és meg tudjak szólalni.
- Van fogalmad arról, mit tettél? Van bármi fogalmad arról, hogy mit tettél velem? Velünk? - kérdezem halkan, az arcát fürkészve.
- És most mi lesz? Mi a franc kéne, hogy legyen ezután, hm? - kérdezem egy kicsit feszültebb hangon, de rögtön folytatom is.
- Hogy tehetted ezt? Hazudtál, amikor azt mondtad, hogy egy csapat vagyunk. Hazudtál, amikor azt mondtad, hogy közösen döntünk, mikor több lehetőség is van. És hazudtál, amikor azt mondtad, hogy mindig mellettem leszel. Tudod te, milyen az, amikor az forgatja meg a hátadban a tőrt, akire a legjobban támaszkodsz, és akitől ezt utoljára várnád? Tudod, hogy min mentem keresztül? Még is hogy a fenébe bízzak meg benned? Uzi meghalt, de a tapasztalatok alapján még mindig, mások is keresnek téged, szóval mondd el nekem, hány ellenséged van még, Aviva? Meddig kell attól tartanom, hogy valaki más is megfenyeget téged? Meddig kell félnem, hogy mit teszel az ételbe, vagy italba, vagy hogyha elalszok éjjel, reggelre üres ágy fogad? - teszem fel a kérdéseim halk de feszült hangon, amelyeknek azért a legtöbbje érezhetően inkább csak költői. Éles szemekkel figyelem őt, és érzem, hogy attól, hogy erről beszélek, megint elönt a keserűség és a megbántottság fájdalmas elegye. Egyre csak az jár a fejemben, ahogy ül előttem, és figyeli, ahogy iszok. Aztán Módi ereje, és hogy gyakorlatilag csak besétáltunk Aviváért, ő még is úgy érezte, hogy neki fel kell áldoznia magát, ahelyett, hogy neki szólt volna. Pedig ismeri az unokatestvére képességeit, még csak megerőltetnie sem kellett volna magát, hogy Uziékat elpicsázza. De nem. Megkaptam a mérget, és mellé a tudatot, hogy nem számítok. Se az, amit mondok, se az, amit teszek. Nem vagyok más, csak egy komfort kutya, aki követi és védelmezi őt, de amikor a helyzet úgy hozná, nincs beleszólási joga semmibe, nem számítanak az érzései, és kidobható, mert "majd meg lesz egyedül" "majd talál gazdát magának". Egy rühes, kivert kutyának érzem magamat, és egy hülyének, amiért hagytam, hogy ennyire magába bolondítson, és az orromnál fogva vezessen.
Anonymous

Vendég —
hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking maybe six feet ain't so far down

Móði && Axel && Aviva

Szinte semmi nem marad meg a hazaútból, bár már az előtte való időszakból sincs sok emlékem. Foszlányok maradnak meg a fejemben, amik az eszméletvesztés, aztán az altatás delíriumában hol felbukkannak, hol nem. Néha eljut hozzám egy-két hang, de fel nem fogom őket. Az emlékeimben ott ragad Axel arca, a hangja, aztán Cameroné is, bár a szavaik értelme csak sokára jutott el hozzám. Megmarad az a furcsa érzés, az erő. Cameron finom szorítása a kezemen. Axel közelsége, a teste melege. A pillanat, hogy megfogja a kezemet a raktérben.
Megmarad a fájdalom, a küzdés a saját életemért. Amikor már el tudom hinni, legalább egy kicsit, hogy ez a valóság, akkor hiába akartam volna feladni nem sokkal ezelőtt, onnantól kezdve annál kétségbeesettebben kapaszkodok az élet, a fény utolsó megmaradó, apró foszlányaiba is. Értük. Mert még ha nem is fogom fel teljesen a történteket és azok súlyát, tudom, hogy ha itt vannak, az azt jelenti, hogy még van miért kapaszkodni.
Három napig vagyok távol, bár számomra az idő múlása relatív abban az ürességben, ahol lebegek ezalatt. A fájdalmat akkor nem érzem, csak üresség van és furcsa, sztoikus nyugalom, mintha egy légüres térben lennék. A feketeséget néha álomszerű, néha nyugtalanító képek váltják fel. Van, amikor az Indonéziában látott csillagfényes éjszakába süppedek vissza, mintha ezúttal tényleg ott lebegnék a csillagok között. Aztán van, amikor az elmém a másik végletet választja. Amikor ugyanoda térek vissza, de olyan képeket látok viszont, aminek a valóságtartalmát éberen talán megkérdőjelezném, de akkor és ott nem mérlegelek, nem is tudnék. Még csak nem is a kínzásom képei rémlenek fel előttem, hanem olyan dolgok, amikre nem emlékszem, vagy csak nem tudok róla, hogy emlékszem. Olyankor érzem magamon Uzi kezeit, hallom a fülemben a hangját, a zihálását. Érzek mindent, amit tesz velem. Érzem, hogy tehetetlen vagyok. Hogy ebből nincs menekvés.
Egy idő után vannak féléber pillanataim, de ezek olyan gyorsan el is tűnnek, ahogy érkeznek. A szervezetem még küzd, hogy összeszedje magát, még várat magára a pillanat, hogy tényleg, huzamosabb időre ki tudjam nyitni a szemem, de amikor az orvosok már elég stabilnak találnak ahhoz, hogy levegyenek a gépről, ez is eljön - még ha nehezen és lassan is.
Talán percekig is eltart, mire már nem olyan érzés, mintha szűrőn keresztül nézném a világot. Sűrűn pislogok, de mivel fogalmam sincs, hol vagyok, és még keveredik az álomképek emléke a valósággal, a szívverésem nyugtalanul gyorsul fel. Nem vagyok hozzászokva a kábasághoz, mindig gondosan kerültem a gyógyszereket éppen emiatt, gyűlölök nem tudni magamról, nem felfogni, mi történik körülöttem...
Csak az tereli el a figyelmem a hirtelen kezdődő pánikról, amikor a szívverésemmel azonos ritmusban kezd valami eszeveszetten csipogni mellettem. Ez kiverné a kábaságot is a szememből, ha tudná, de az agyamon vékonyan még ott ül az a köd, ami eddig teljesen elnyomott, és ettől csak még jobban összezavarodok. Ismerős érzések törnek be az elmémbe, kettő is, két jelenlét, akik biztonságot adhatnának, ha lenne elég idő hozzá, de előbb hallom meg a kivágódó ajtó hangját, és ettől összerezzenve kapom a fejemet abba az irányba, még mélyebbre süllyedve a pánikban és egyben meg is szédülve a hirtelen mozdulattól. Idegen arcokat látok, fölém hajolnak és kérdezgetnek, és hiába egyik sem Uzié, nehéz így megnyugodnom... vagy majdhogynem lehetetlen. Ketten vannak a szobában, akik ezt el tudják érni, és ha valamelyikük is a segítségemre siet akár egy érintéssel, amivel magára vonja a figyelmem, hogy lássam az arcát, halljam a hangját, érezzem és feldolgozzam, hogy itt van, akkor lassan, mély levegőket véve, a pillantásomat rajta tartva kezdem el lassan csillapítani a zaklatottságomat.
Csak akkor fordulok az idegenek felé, amikor már a monitor sem sípol olyan eszeveszett módon mellettem, ekkor már felismerem, hogy nővérek, felfogom, hogy kórházban vagyok. Jogos kérdés lehetne, hogy de hol, hiszen Izraelben sem voltam gyakori vendég ilyen helyeken, így azt sem ismerném fel hamarabb, de aztán eljut az agyamig az is, hogy norvégul beszélnek hozzám. Megpróbálok én is megszólalni, de a torkom és a szám száraznak érződik, mint egy sivatag, előbbi ráadásul fáj is, mintha valaki alaposan összezúzta volna - erről viszont szerencsére most nem ugrik be semmilyen emlékkép a fejembe. Igyekszem bólintásokkal és a testbeszédemmel a tudtukra adni, hogy jól vagyok, mert nagyon szeretném, ha kimennének innen, de úgy tűnik, elég meggyőző lehetek, mert megteszik, és előtte még azt az átkozott csipogó valamit is leszedik rólam.
A tekintetemet lassan fordítom a két bent maradó irányába, egyszerre érzek megkönnyebbülést, örömöt, fájdalmat, félelmet, bűntudatot, szomorúságot... Alighanem a fejem is belefájdulna, de azt hiszem, még mindig be lehetek gyógyszerezve, mert nem nagyon érzek éles fájdalmat sehol, pedig az ujjaimat és a lábujjaimat is meg tudom mozdítani. Először azt sem tudom, mit mondjak, csak nézem őket, akárhol is legyenek épp; ha mindketten az ágynál állnak, az a legegyszerűbb, de ha nem, akkor is felváltva ugrál a szemem kettőjük között.
– Sajnálom... – Ez az első és legfontosabb szó, amit sikerül kiejtenem, bár a hangom olyan rekedt, hogy alig ismerem fel. Megpróbálok nyelni egyet, de sokkal nem lesz jobb, amikor pedig megpróbálom megköszörülni a torkom, elfintorodom a fájdalomtól.
– Kaphatok egy kis vizet? – kérdezem halkan.
Ha valamelyikük segít, én is igyekszem a segítségére lenni abban, hogy ne fulladjak majd meg a víztől, bár valószínűleg annyi is elég lenne, amivel egy kicsit át tudom nedvesíteni a számat, mert szomjúságot nem érzek. Azt viszont nagyon is, hogy amikor meg akarok mozdulni, a felsőtestem olyan keményen ellenkezik, mintha a vállaim és a csípőm közötti részen az ágyhoz lennék betonozva, de igyekszem elrejteni a fájdalmamat és legalább a fejemet felemelni. Ha legalább egy kis víz éri az ajkaimat és a számat, már megkönnyebbülök, és ezután már könnyebb beszélni is.
– Köszönöm, hogy... – A hangom már valóban felismerhetőbb, mégis elakadok. Eljöttetek? Nem hagytatok magamra? Megmentettetek? Itt vagytok? Nem hagytok el? Talán minden egyszerre, de ennyi mindent nem tudok felsorolni. Nyelek egyet és inkább a takarót kezdem figyelni. – Köszönöm – ismétlem meg végül halkan, egyszerűen.

one last breath || coded by eirik

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
Előtörténet :
Keresem :
once and for all H0RUfCN
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Hétf. Május 16, 2022 2:17 pm
Módi, Axel 'n' Aviva

A pusztítást sokan megszenvedik, sokkal több áldozat van mint kellett volna, de.. de ez mindig így van sajnos. Az egyetlen, amire igyekszek fókuszálni, az az, hogy Aviva most már jó kezekben van, biztonságban, úton a kórház felé, rajta a rúnámmal, ami nem hagyja, hogy feladja. Összeszorítja torkomat a gondolat, hogy talán az utolsó pillanatban értük el őt, hogy talán elveszíthettük volna, és ez még úgy is gyötör, hogy tudom, nem fog megtörténni. Az az alig kivehető, gyenge köszönöm is amit mondani próbált... haragot és nyomort hagy bennem, ahogy az is, hogy ennyire halandó.
Elmondom Axelnek, hogy hiába nem akart ezzel a megoldással számolni, Avivát magamhoz kötöttem már az első adandó pillanatban, és bár ez nem enyhít azon, amit érez, amit tettek vele, de meghalni nem fog, kitart ameddig kell. Tekintetem rajtuk tartom, ahogy viszont Axel kérdez... egy nehéz sóhajjal hajtom le fejem. Egy-két másodperc, megdörzsölöm arcom, majd visszapillantok rá. - Igen, vigyázok. - felelem halkan, alig kivehetően, de nem azért mert a válasszal lenne gondom, hiszen az egyértelmű, sokkal inkább bánt, hogy ez az egész megtörténhetett.
A visszaúton csendesen dőlök hátra ültömben, hol őket kettejüket nézve, hol egyszerűen csak magam elé, gondolataim közt elveszve, illetve próbálom az ösztönömet a helyére tenni, hogy végre úgy tudjam használni, ahogy azt kellene, és lehetne, így viszont újra és újra elkeserít belül, ahogy néha átérzem meggyötört testének fájdalmát.. de már hamarosan megérkezünk, és onnantól csak gyógyulnia kell. Ahogy megérkezünk, egyedül a fejszét veszem magamhoz, mert azt nem fogom itt hagyni, inkább előre sietek hosszabb léptekkel, hogy még azelőtt az ülés alá tehessem, hogy Axel odaérne Avivával; ekkor segítek betenni őt, majd amég Axel az üléssel babrál, be is ülök helyemre, és indítom az autót. Ahol csak lehet, sietősen haladok a raptorral, a vezetésemmel szerencsére sose volt gond, bár éjjel talán annyian nem is kószálnak az utakon. Megérkezve segítek kiszedni Avivát, nyitom az ajtót is, hogy mehessen mielőbb befelé, majd hallgatom őket, amikor pedig a nővér kérdez, egy halk igennel biccentek, de Axel már folytatja is a gondolatmenetet. Ahogy elkezdik tolni őt, automatikusan indul lábam, majd torpanok meg Axellel együtt, mikor a nővér marasztalja, de ahogy biccent, megyek tovább utánuk. Hamarosan Axel is csatlakozik, de minden pillanat olyan véget nem érőnek tűnik, hogy legszívesebben szétvernék valamit, pedig tudom, hogy nem rosszabbodhat az állapota... de mégis. Kimegyünk a váróba, majd helyet foglalok egy nehéz sóhajjal, könyökeimmel térdeimen támaszkodok meg, bámulom a földet minden más helyett, és órákkal később sem teszek mást, nem kell nekem telefonálni, tökre ráérek itt megvárni szépen, míg mondanak valamit. Már-már megnyugszok az idő múlásával, de ahogy megérkezik az orvos, idegesen állok fel, majd hallgatom őt, néha Axelre pillantva közben csupán tekintetemmel, illetve biccentek is olykor. Ahogy az erőszakról beszél... lehunyom szemem, majd le is hajtom-ejtem fejem, mert most legszívesebben visszahoznám azt a tetűt a halálból, hogy megint megölhessem, újra és újra... de inkább nyelek egyet, és felnézek az orvosra, elmondom, hogy a rendőrségen dolgozok, és majd intézkedek én. Hát vagyis nem... de ezt neki nem kell tudnia. Ahogy Axel rám néz, biccentek párat, ezzel jelezve, hogy mehetünk a szobához, megköszönöm az orvosnak én is amit tettek Aviváért, majd elindulunk.
Axel után lépek be az ajtón, de meglátva őt... szorul a mellkasom. Valahogy más érezni, ami veszélyezteti az életét, és más megpillantani őt ilyen állapotban, mikor legutóbb még egészséges volt, ép volt, mosolygott, nevetett... mellé lépek, lába mellé ülök valamennyire, és kezem a lábán lévő takaróra teszem. Simítok rajta párat, ami állapotát tekintve leginkább magamnak szól, és annak a szörnyű érzésnek amitől ha ciki ha nem, legszívesebben elsírnám magam, hogy itt vagyunk körülötte ennyien istenek, a családja, és mégis majdnem elvesztettük őt. Kezem bár rajta marad, balomra támasztom homlokom, és inkább lehunyom a szemem kicsit. Gyenge vagyok az ilyen helyzetekhez, mikor valaki, akit szeretek, szenved...

| music |
12
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel

- -
« Zene; Dark on Me»
Haldoklott, én pedig tehetetlenül néztem a szenvedését. Csak azért nem estem pánikba látván az övét, és hogy alig mozdul, mert Módi itt volt, és tudtam, hogy nem hagyná elmenni. Látva a kínjait, és hogy elájul, a harag gyűrűzni kezdett bennem, megmozgatva a vizet. Módira bíztam Avivát, csak hogy olyan fájdalmat tudjak okozni Uzinak, hogy megbánja, hogy megszületett: még is, ez a fájdalom sem fogja tudni elérni azt, amitől elégedett lennék. Már amikor mellé térdelek és megrezzen az átkozódásával, tudom, mit fogok csinálni vele. Nem értékeli a bölcseletet, amelyet legutóbb még én kaptam tőle, de nem érdekel a továbbiakban. Amikor belé mélyesztem a tőrt és görcsösen hajtogatni kezdi, hogy Aviva az övé, és hogy nem tudom majd Uzit sem az elméjéből, sem a testéből kitörölni, kifejezéstelen arccal, és sötét szemekkel nézem. Nem adom meg neki az örömöt arra, hogy dühösnek lásson, vagy elkeseredettnek, még ha úgy is érzem magam.
- Az idő majd megoldja. - töröm le a lelkesedését jelezve, hogy Avivának lesz ideje megemésztenie és feldolgoznia mindazt, amit csinált vele, mert élni fog, és nem itt, nem a fogságban, nem vele.
A következő két perc nekem rendkívül rövidnek tűnik, de nem húzom feleslegesen az időt, mikor tudom, hogy Avivának ellátásra van szüksége. Az ordítást és vergődést pislogás nélkül, mereven nézem végig, ahogy azt is, miként nyílik meg a test, és enged ki magából minden folyadékot.
Dolgom végeztével Aviváért lépek, és amikor Módi átadja, hiába az óvatosság, fájdalmasan nyög fel.
- Sajnálom. - suttogom halkan, bár tudom, hogy nem fogja hallani, mert láthatóan alig, vagy inkább nincs magánál. Hosszú, sietős lépésekkel indulok kifelé vele, szemeim csak akkor siklanak le rá a sötétben, amikor megérzem, hogy megmozdul és felemeli a karját. Némán nézem, ahogy felnyúl értem, de kapaszkodni nem tud belém, így karja tehetetlenül zuhan vissza, fejét pedig nekem dönti.
A gépen van némi segítségem, amíg Módi oda kint elsimítja a dolgokat hegyet, de amikor megtörténik a morajlás, a segédpilóta már rohan is vissza a helyére. Aviva ekkor ébred meg ismét, és ezúttal meg is hallom, ahogy engem szólít. Lepillantva rá látom, hogyan nyúl ki felém a takaró alól, térdemen pihenő kezem felé. Nem húzom azt el, oda nyúlva zárom be a távolságot és fogom meg az ujjait. Csak pár pillanat erejéig figyelem a véres ujjakat, aztán visszadugom azt is a takaró melegébe. Felemelem a pillantásom, ahogy Módi megjelenik, és már előre is kiabál, hogy menjünk. A gép azonnal emelkedik, vigyázva a sérültre ott hátul. A kerekek alatt beszakad a föld, mintha csak egy léghólyag lett volna a sziklák alatt, egy éles, jól határolható seb keletkezik a tájon, amelyet a víz félig megtölt, engedve a gravitáció erejének. A többi része azonban áradásként zuhan vissza a hegyről, vissza a tengerbe, elmosva, letörölve Haifat a térképről, házakat, embereket, autókat, szemetet húzva a tengerbe.
Míg megindulunk vissza Norvégia felé, Módi leveszi a fejszéjét, és elmondja, hogy ennél rosszabb már nem lehet Viva állapota, de így is napokba fog telni a felépülése. Némán biccentek, hogy tudomásul vettem, a kezemmel kisimítok a nő arcáról egy esőtől ázott tincset, és letörlöm ajkáról a vért, amelyet a harapása nyomán szedett össze.
- Vigyáznál rá, kérlek..? - kérdezem halkan Avivát nézve, de elég hangosan ahhoz, hogy Módi hallja. Nyilvánvalóan nem a mostról beszélek, hanem később, hogy ne történhessen még egyszer ilyesmi, vagy úgy egyáltalán bármi. Ez nem egy leszólás, amiért eddig nem ment neki, pedig meg van a hatalma rá, egyszerűen csak elfogadom, hogy küzdhetek bárhogy, tettekkel, vagy szavakkal, sose lesz elég. Láthatóan kevés vagyok ahhoz, hogy megóvjam.
Az út hátralevő részét mellette töltöm. Egy óra után leveszem a testpáncélt és a fegyvereket, lerakom magam mellé, és csak akkor kelek fel, amikor lefolyik az infúzió, hogy bekössek egy újat. Néha ellenőrzöm a légzését és a pulzust, még akkor is, ha tudom, hogy Módi miatt nem romolhat az állapota, egyszerűen nagyobb a félelmem. De lehet, hogy csak hozzá akarok érni, míg lehet. Az út folyamán pontosan olyan bőbeszédű vagyok, mint mikor jöttünk, bár legalább alattunk nem hullámzott már haragosan a víz, amely felett elrepültünk, és úgy éreztem a gép rezgéseiből és a kinti zajokból, hogy a vihar is kezdett elülni, még ha nem is hirtelen.
A több órás út visszafelé sem volt sokkal rövidebb, noha vihar nélkül határozottan bátrabban repültek a pilóták. Ugyan oda érkeztünk vissza, mint ahonnan elindultunk, a földön Pedersen vár minket, még úgy is, hogy hajnali 3 óra van. A gép leszáll, majd amíg leengedik a rámpát, lekapcsolom az infúziót Viváról, és csak azért nem a beteghordó ággyal emelem fel, mert tudom, hogy az nem férne be a raptorba. Takaróstul veszem fel ismét, és hátra hagyva minden mást indulok meg. Később is összeszedhetjük a dolgokat, Pedersenék nem fogják elvinni őket, azonban Vivának kórházi ellátásra van szüksége. Szerencsére tágas az autó, Módi segítségével be tudjuk fektetni őt hátra. Az anyósülést teljesen előre tolva szállok be mellé én is, hogy biztosítsam azt, hogy ne essen le az ülésről, még ha rendkívül kényelmetlen is a helyzet, ezt a 20 percet kibírom, amíg az Ullevål kórházig el nem jutunk.
Már csak ügyelet lesz bent, de nem baj, mert annál kevesebbet kell várni. Óvatosan kiszedve Avivát az ölésről bevisszük őt, még az sem érdekel, hogy az oldalamon ott a fegyvertáska a SIG-el.
- Segítsenek! - kiabálok előre a folyosón, ahogy haladunk. A pultból az ügyeletes nővér kipattan, aztán vissza, hogy megnyomjon egy csengőt, amely az ügyeletes orvost riasztja.
- Fektesse le ide. Mi történt? - tol közelebb egy ágyat a nő, aztán Aviva fölé hajol.
- Megkínozták. Szúrt seb a hason, lőtt sérülés a felkaron. - mondom, miközben figyelem, hogyan vágja szét a pólót a nővér, hogy Aviva mozgatása nélkül megszemlélje a sérüléseket. A foltokra és duzzanatokra a testén szinte szisszen egyet, aztán megnézi a branült a kezében.
- Ellátást kapott? - néz fel Módira a nő, majd rám, fogalma sincs, kihez kéne beszélnie.
- Csak két sóoldatos infúziót folyadék pótlásra. - válaszolom, de közben a háttérben látom, hogyan siet felénk egy fehér köpenyes, és vele egy másik nővér. Amikor az orvos oda lép, a nővér már tájékoztatja is. Persze jön a szokásos ellenőrzés az életfunkciókra, aztán elkezdik eltolni őt, és már indulnék utánuk, amikor a nővér karon ragad.
- A-a-a! Kellenek a hölgy adatai, maga marad. - idegesen nézek a távolodók felé, de aztán biccentek Módinak, hogy menjen, majd később csatlakozom, legyen ott Vivával, ha felébredne. Figyelem, miként tűnik el az ágy egy lengőajtó mögött az orvossal, és ha ment, Módival, aztán a pulthoz lépek, ahol a nővér már előkészíti a karszalagot, és felnyitja a rendszert, hogy bevigye a pácienst.
- A beteg neve? - kérdezi, ahogy oda lépek.
- Flavia Svarstad. - válaszolom egy másodperc késéssel, aztán hajamba túrok. Ez már egy stabil altegero ahhoz, hogy ellássák, és úgy is tudom kívülről az adatait hozzá. Úgy hogy bediktálom a születési dátumot, helyet, és a GUID számát. Elmondom, hogy hány órája lett a branül a kezébe rakva, és hogy milyen ellátásban részesült.
- A másik úr is hozzátartozója? - kérdezi, miközben gépel, én meg idegesen szusszanok.
- Igen! - morgom, és ismét az ajtó felé pillantok, csak akkor nézek vissza a nőre, amikor ismét kérdést intéznek hozzám.
- Az ön neve? - másodpercekig bámulom a nőt, mintha nem tudnám eldönteni, hogy ki a faszom vagyok, és egy kicsit tényleg egzisztenciális krízisben érzem magam.
- Robin Svarstad. A férje. - mondom ki végül halkan, de a bizonytalanságot látva összefonja ujjait az asztalon.
- Tudja igazolni magát? - ökölbe szorulnak a kezeim. Hát nem volt elég, hogy fejből tudtam minden rohadt számot és adatot?
- Úgy nézek ki, mint akinél ott van a kurva személyije?! Csak adja ide azt a rohadt regisztrációs papírt, leírom az adataimat! - csattanok fel. A nő kissé összerezzen, de azért oda adja a papírt, amit idegesen tépek ki a kezéből, és egy tollal együtt azonnal elkezdek lefirkálni mindent.
Amint megvagyunk a regisztrációval, a nővér kíséretében csatlakozom a többiekhez. Épp most végeztek a röntgennel. Módi mellé csatlakozva, idegesen várom, hogy a képek alapján mit mond az orvos, de amikor kijön sem mond semmit, csak szól az egyik nővérnek, hogy hívjon be valakit, és ezt nem érzem jó jelnek, mert a hölgy azonnal el is szalad. Innentől kezdve már nem hagynak minket, hogy kövessük őt, kiküldenek a váróba, amitől egy kicsit ideges leszek, de aztán magamra húzom a racionalitást. Most már nem lehet baj. Kórházban van. Épp ellátják. Leülök - le rogyok - egy székre a váróban, a fejemet meg a falnak döntöm magam mögött. Van egy automata mellettünk, de se ételt, se italt nem kívánok, a gyomrom mint egy csecsemő ökle, vagy még annál is kisebb. Órák telnek el, egyszer megpróbálnak minket elküldeni, hogy "telefonálunk, ha végeztek a műtéttel", de én speciel nem vagyok hajlandó elmozdulni. Inkább megvárom azt a pár órát.
Amikor az orvos megjelenik, már a reggeli váltás jön be a 7kor az ajtón. Felkelek a székről, és amikor közelebb jön, Módi és közöttem ugráló tekintettel tájékoztat minket. Nem csak a hasán lévő sebet varrták, de a bordáit is megműtötték. Maga a törés nem lett volna nagy dolog, de a sok mozgatásnak és esésnek hála diszlokálódtak a csontok, úgy hogy gyakorlatilag összelemezelték és csavarozták őket, hogy ne jelentsen veszélyt a tüdőre. Több törött csontot nem találtak, ami jó, viszont a rengeteg zúzódás, seb és vérveszteség miatt egyelőre altatásban tartják. Azt is hozzá teszi, hogy erőszakra utaló nyomokat is találtak, és hogy a kórháznak kötelessége automatikusan ismeretlen tettes ellen feljelentést tenni. Összeszorítom az ajkaim, egyrészt a hírekre, másrészt mert ha valakit kiakartam hagyni a dologból, az a rendőrség, de tisztában voltam ezzel a kellemetlen "veszéllyel", hiszen egy kórháznak is vannak kötelezettségei, amiket be kell tartani. Megadja a szobaszámot, ahol Aviva intubálva, EKG-ra és infúzióra kötve fekszik, és hogy bemehetünk, ha szeretnénk. Egyelőre egyedül van a szobában, de monitorozzák az állapotát. Módira nézek és ha jelzi, bármivel, hogy jön, akkor megköszönöm az orvosnak a segítségét, aztán megkeressük a szobát.
Anonymous

Vendég —
hold me now, I'm six feet from the edge and I'm thinking maybe six feet ain't so far down

Móði && Axel && Aviva

Látom Őt. Érzem. Annyira sokszor álmodtam már erről a pillanatról, olyan sokszor jelent meg a kábaság ködében, hogy nem tudom megmondani, ez a valóság-e, de most először sikerül megérintenem. Annyi mindent szeretnék mondani neki, de a szavak, a hangom cserben hagynak. Érzem a kezét az enyémen. Érzem a homlokát az enyémhez érni. Hallom a hangját, bár nem értem, mit mond. Az elmém kiszűri Uzi üvöltését, csak rá koncentrál, az egyetlen dologra, amibe kapaszkodni tudok, a szó minden lehetséges értelmében. Megpróbálom megmozdítani a testem, megpróbálok felé mozdulni, de képtelen vagyok rá. A fájdalom hulláma elmossa őt a tudatomból, zihálva kapkodok a levegőért, a szívem hevesen, nyugtalanul ver a törött csontok börtönében, mintha mégsem jutnék elég levegőhöz. Pánik szökik fel a torkomon, felerősödik minden: a fájdalom lüktetése, a küzdelem a maradásért. Ezúttal mintha nem csak az elmém akarna eltávolodni, hanem a testem is, mintha éppen ezt a pillanatot választotta volna arra, hogy feladja a küzdelmet. Mintha csak várt volna, egy utolsó érintésre, egy végső hangfoszlányra. A szemeim szúrnak, valami forró, vékony csíkban folyik végig a halántékomon, ujjaim görcsösen kapaszkodnak bele a kezébe.
Nem akarok elmenni.
A szédítő gyorsaságból hirtelen lesz lassulás, de nem a távozás érzetére vonatkozóan. A légzésem és a szívverésem is lassulni kezd, ujjaim szorítása erőtlenné válik, az elmém viszont annál gyorsabban halad a végtelen, sötét semmi felé.

Az a különös érzés hoz vissza. Az erő. Valami, amit egyszerre nem értek és magyaráz meg sok mindent. A testem mintha nem evilági síkon kapaszkodna valamibe, ami nem engedi feladni. Zavarosak a képek, zavaros az érzés, de képes vagyok felismerni Cameront. Rájönni, hogy nem képzelődöm. Hogy Axelt sem csak képzeltem. Hallom a hangját, az elmém csak lassan rakja össze a szavak értelmét, de egy idő után sikerül felfognom mindent. Erőtlenül bólogatok, a lélegzetem nehézkesen távozik, mintha erőlködnöm kéne miatt. Ujjai az enyéim köré fonódnak, miközben megpróbálom elsuttogni neki, hogy köszönöm, de nem tudom, hogy sikerül-e. Nincs sok erő a szorítás viszonzásában, érzem, hogy a testem nagyon küzd, nagyon kapaszkodik azért, hogy képes legyen nem feladni. Egy kissé oldalra billentem a fejem, érzem a nyakam alatt a karját és azt, hogy az ereje jár át, de nincs elég erőm újra megszólalni. Nem tudok szavakat formálni vagy hangot kiadni, szaggatottan lélegezve hunyom le a szemeimet.
Hol jelen vagyok, hol nem. Nem jutnak el hozzám a hangok, nem fogom fel az üvöltést a háttérben. Az éles fájdalom hoz vissza a valóság talajára, amikor a testemet megmozdítják. Halk, elkínzott nyögés tör fel belőlem, de nem ellenkezek - valószínűleg nem is tudnék. El kell telnie néhány másodpercnek, mire rájövök, hol vagyok. Kábán pislogok fel Axel arcára, megpróbálok megszólalni, de nem megy. A kezeimen mintha mázsás súlyok lennének, mégis képes vagyok aprón felemelni az egyiket. Ujjaim megérintik a mellkasát, görcsösen rándulnak össze, de nem tudnak kapaszkodót találni a testpáncélon. Szaggatott zihálással bukik kissé oldalra a fejem, arcom a teste felé fordul, homlokom a mellkasának támaszkodik, ahogy újra lehunyom a szemem.
Nem fogok már fel sok mindent. Homályos, fel-felvillanó képek árulják el, hogy mintha egy repülőgép rakterében lennénk, de nem érzek vagy hallok semmit. Nem jut el hozzám, hogy Axel elkezd ellátni, mert csak félig vagyok magamnál. A szemeim akkor pattannak fel, amikor egy ismerős érzés kerít hatalmába: ahhoz hasonló, mint amikor az apám az első találkozásunkkor szabadon engedte az erejét. Érzem a remegést, de nem tölt el félelemmel, mert az erő, ami kíséri, magához ölel. Reszketeg, mély lélegzetet veszek.
– Axel...? – suttogom rekedten.
Tekintetem őt keresi, és ha mellettem van, a kezem is. Az ujjaim beleakadnak a takaróba, de én kibújtatom alól a kézfejemet, remegő, hideg ujjaimmal megkeresem a kezét, ha hagyja. Ha igen, ezzel az érzéssel engedem el végleg a valóságot. Ha nem, akkor egy pillanatra minden egyéb fájdalmat felülír a nyomás, ami szinte beszakítja a mellkasomat, mielőtt magával ragadna a sötétség.

Uzi teste olyan mértékű fájdalomtól lüktetett, amiről tudta, hogy normális esetben már el kellett volna veszítenie miatta az eszméletét, az elméje mégis makacsul ragaszkodott a valósághoz. Megfeledkezett minden másról, ami történt körülötte, a teste kizárólag a kínnal küzdött, ám ez csak addig tartott, míg meg nem jelent a látóterében egy újabb alak - ezúttal már ismerősebb. A fájdalom ellenére is felvillantak a szemei, arca gyűlöletteljes grimaszba torzult, a tőr látványa nem tudta megijeszteni. Kibaszott Bergström. Átkozta a pillanatot, amikor nem volt jobb megoldása Aviva kimenekítésére. Már a kikötőben Avivára várva is érezte, hogy valami nem jó, egyáltalán nem tetszett neki, hogy kapott tőle valamit, de aztán hiába figyelte fokozottan a nőt, nem történt semmi. Nem akart hinni a szemének, amikor a reptéri kamerák felvételei és az utaslisták alapján összerakták a képet, hogy Avivával van. Nem akarta elhinni, hogy nem tudott meghalni.
Nem akarta elhinni, hogy megint itt van.
Megrándult a teste, Bergströmre akarta vetni magát, de ripityára tört csontjai miatt képtelen volt megmozdulni, már ettől az apró rándulástól ismét csillagokat látott.
– Dögölj... meg... – nyögte fájdalmasan. Szinte vicsorgott, amikor a faszfej közelebb hajolt hozzá, de még így is túl messze volt ahhoz, hogy lefejelje. Színtiszta gyűlölettel meredt a kék szemekbe. – Azt hiszed... nyertél? – zihálta nehézkesen. Érezte a hasába fúródó tőrt, hangja fájdalmas, elnyújtott nyögésbe fordult át, de összeszorította a fogait, orrlyukait kitágítva fújtatott, nem adta meg azt az örömet a seggfejnek, amire vágyott. Még volt mondanivalója. – Aviva... az enyém. Soha nem... fogsz tudni kitörölni... az elméjéből. A testéből. Beteges mosoly költözött a szája szegletébe, fájdalmasan nyögött fel a tőr forgatására, amit aztán felváltott köhögésbe forduló torz nevetése. Aviva... az... enyém.
Ha tudta is, hogy ezek lesznek az utolsó szavai, legfeljebb elégedettséget érzett volna. Sejtései azért nagyon is voltak a dologról, bár személy szerint szánalmasan egyszerűnek tartotta ezt az egészet; még csak esélye sem lett volna megküzdeni az életéért. Törött végtagokkal, átszúrt hasüreggel sem saccolt volna magának sok esélyt, de aztán érezte, hogy valami történik. Tágra nyílt szemekkel nézett lefelé, látta, hogy a víz mozog, egyenesen a hasán ejtett szúrás felé, hogy aztán eltűnjön a sebben. Először szinte nem is érzett semmit - a fájdalom fáziskéséssel érkezett meg az elméjébe, akkor viszont elementáris erővel öntötte el a tudata minden szegletét.
Üvöltött. Vergődött. Még tovább ordított. Esélye sem volt szégyellni magát a reakciója miatt, azért, hogy nem volt képes elnyomni magában a fájdalmat, mert még soha nem érzett ilyen mértékű fájdalmat. A láthatatlan nyomás belülről feszítette szét a testét, és minden egyes pillanatban, amikor azt hitte, vége van, vagy legalábbis sikerül elájulnia, az elméjében valami erővel felkapcsolva tartotta a villanyt. Nem tudta volna megmondani, menny ideig tartott. Éveknek, évtizedeknek tűntek a másodpercek is, míg a testében lüktetett, feszített a fájdalom, a nyomás. Talán még azt is látta, amikor a lábai szinte felrobbantak belülről.
Úgy távozott a világról, ahogy megérkezett: üvöltve, tetőtől talpig véresen.

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
Előtörténet :
Keresem :
once and for all H0RUfCN
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Vas. Május 15, 2022 10:52 pm
Módi, Axel 'n' Aviva

Tudom, hogy Axel magának akarja ezt a szemétládát, mert a helyében én sem örülnék, ha bárki elvenné tőlem azt az örömöt, hogy levezethetem rajta a dühöm, amiért bántotta, akit szeretek. Persze azért én is okozok neki némi fájdalmat, mert miért ne tenném, hiszen egy olyan emberrel rendelkezett, aki számomra is nagyon fontos lett, és istenként egyébként is kötelességem megvédeni, egy a családomba tartozó félistent. Tyr lányát, aki ha tudna, maga lenne itt, hogy talán még nagyobb pusztítást csináljon, mint én tettem-teszek.
Miután rúnával is megáldom ezt a mocsodékot, hogy még véletlenül se maradjon le a buliról, elengedem őt, úgy ér földet ahogy akar, ahogy sikerül, majd hátrálok - figyelembe se véve a magából kipréselt kérdést -, hogy Avivával foglalkozhassak, ő érdekel igazán, így le is térdelek mellé, szólok is hozzá, hiába látom rajta, hogy alig van magánál. Tudom, hogy attól még eljut hozzá a hangom. Felkarjára írom fel nevem, rúnám, és amiatt, hogy részben közös vérünk van, illetve, hogy ugyanazon isteni erők vannak bennünk, miközben őt életerővel ruházza fel a rúna, előttem tisztábban kirajzolódik teste állapota, megérzem őt, hogy hol sérült meg, és mennyire, és noha gyógyítani nem tudok rajta, így már teljesen biztos, hogy nem halhat(na) meg. Csak ha hirtelen én is, az meg talán nem most fog megtörténni...
Figyelem arcát, pillantásom pontról-pontra vándorol, ahogy érzem őt erősödni, halvány mosoly húzódik meg szám sarkán, reménnyel teli, némi boldogsággal is, de leginkább megnyugvással.. főleg, mikor nevemet is kiejti.
- Tényleg, most már nem lesz baj, hazaviszünk, mit szólsz? - felelem halkan, puhán, hallhatóan mosollyal, közben persze érzékelem, hogy Axel felé pillant, nem meglepő módon, ha tőlem ilyet kérdezett.
- Igen, ő is itt van, jól van, semmi baja, vigyáztam rá ne aggódj. - szólalok meg, úgy hiszem ezek a szavak is segítenek neki feltöltődni, közben megfogom felém eső kis kezét, szorítok rajta párat, másik kezem pedig nyaka alá teszem be puhán, hogy érintéssel is érezze, itt vagyok, nem csak az elméje játszik vele.
Rá bezzeg nem tudtam vigyázni... igaz, nem tudhatom mindig minden lépését, és nem szólt, de akkor is így érzem, hogy cserben hagytam, és ez minden, csak nem jó érzés.. a rúna miatt meg még tisztábban is van előttem az egész, mint amúgy lenne - ösztön híján.
Csak részben figyelek Axelre, ahogy haragját kitölti a férfin, mert inkább Aviván tartom pillantásom gondoskodón, mintha azzal legalábbis segíteni tudnék neki, de máshogy nem nagyon tudnék jelen pillanatban, mivel minden, ami ahhoz kéne, a gépen csücsül egy táskában ugyebár. Azt persze érzem, hogy az utolsó, még életben lévő ember életereje egyre inkább elszáll, míg végül elillan, ami elégedettséggel tölt el, nagyon is, és még úgy is büszke vagyok kicsit Axelre, hogy csak egy-egy villámláncnak köszönhetően van annyi fény a szobában, hogy láthatóvá is váljon, mit csinált. Azt persze még sötétben is érzem, hogy felénk lép, ahogy nyaka alá nyúl, úgy kúszik ki onnan kezem, majd állok fel velük együtt, és csak ekkor engedem el Aviva kezét, ahogy hasához teszem azt. Mindketten tudjuk, hogy akadálytalanul tud kisétálni vele, én pedig valamennyivel mögöttük haladok, miközben hátam mögé nyúlok, hogy elővegyem a gyönyörűségem, a fejszém, ami szinte lüktet ennyi hulla között, ezzel engem és a bátyámat erősítve már ciklusok óta.
Balomba fogom, ballagok tovább, a vihar pedig még mindig tombol, rombol, még egy rövid időre magunkkal tartom. A géphez közelítve picit lemaradok, megállok, és ha már úgy érzem, a gépen vannak, visszafordulok az épület felé, de csak akkor szánom el magam, mikor az ösztönöm úgy jelez, Aviva állapota már kevésbé életveszélyes, tehát Axel elkezdte ellátni, indulhatunk lassan. Ekkor több, hosszú másodpercre csendesednek a villámok, teljes sötétség öleli magához a tájat, de az ég morgolódásából sejteni lehet, hogy a vihar nem múlt még el, csak épp nem akarom, hogy egy kósza pillanatban a pilóta vagy épp a társa lásson, nincs kedvem magyarázkodni. Meglendítem a fejszét, egyenesen bele a földbe, a hullám pedig, amit generál, mintha feltépné a földet, a betont, mindent, hatalmas szakadékokat képezve maga elé pusztítja el a hegyet - illetve még nem teljesen -, a hangját messzire elhallani, de nem várom meg a végét, inkább kirántom a földből, és a géphez lépek gyorsan, felérve elhangzik a határozott 'menjünk' utasítás, nem hiszem, hogy többször kéne mondani, hiszen valószínűleg a gép is beleremegett az előbbibe, és nem is süketek. Éppen ezért ajánlatos, ha fel is emelkedünk innen, mert a fejsze okozta rengés utóhatása miatt le fog omlani a hegy, a semmivel lesz egyenlő minden, ami ezen a birtokon elterült, meg ... még sok minden más is, de ez ezzel jár. Velem jár. A vihar csillapodik ugyan, de még kitart, erőmmel viszont elengedem, csendesedjen le magától, ahogy azt természetesen is tenné.
Hátamról leveszem a fejsze tartóját, majd bele is teszem a gazdáját, és magam mellé teszem, ahogy Aviváékhoz közel ülök le, hol őt nézve, hol Axelt, végül elpillantok a pilóták felé, és vissza a tenger félistenére.
- Ki fogja bírni, még odabent magamhoz kötöttem őt, biztos ami biztos, nem kockáztatok. A fájdalmán nem enyhít, az életereje viszont a többszörösére nőtt, de még így is napok lesznek, mire összeszedi magát.. vagyis összeszedik őt. - kezdek bele halkabban, noha a kinti zajok miatt a gép zúgása is elég priváttá teszi ezt a beszélgetést, jobb ez így.

| music |
11
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel
Feel my pain
I bet you can't relate
Know my rage
The one you instigate
Hate this place
The one in which you hide
The devil I know or the devil I don't
I just can't pick a side

- -
« Zene; IOU»
Felesleges volt ennyire felkészülnöm. Uzi osztaga a végét járhatta már Osloban is, most pedig látom, Cameron miként intéz el mindenkit ajtó mögül egy gondolatra, ez pedig egy kicsit mélyebbre tol bennem egy szilánkot, de nem foglalkozok vele. Amikor belépünk a szobába, a fegyvert hátra hajtom a hátam mögé, hosszú, célzott lépésekkel indulok meg a földön fekvő Aviva felé. A rám ordító szörnyetegre csak egy lesajnáló pillantás erejéig adok figyelmet, aztán a nő mellé térdelve megérintem arcát. Kába. Féléber, a pupillái alapján tele gyógyszerezhették. Tekintetem egyből olyan sebek után kutat, amely ellátásra szorul, és találok is egyet a hasán. Persze, nem ez az egyetlen sebe, de ránézésre ez tűnik a legveszélyesebbnek. Hátra nyúlva finom mozdulattal simítom végig gerincét. Nem romantikus az indok, azt figyelem, hogy a csigolyák a helyükön vannak-e, elmozdultak-e, vagy esetlen van-e bármilyen sérülésre utaló duzzanat. A gerince ép, szállítható állapotú. Helyes. Hirtelen megemelve a kezét tenyere a csuklómra fog, halk szavaira közelebb hajolok hozzá, vizes homlokom az övéhez érintem egy pillanatra, míg kezemmel finoman ráfogok az övére.
- Ne beszélj. Tartogasd az erődet a haza útra. - mondom neki halkan, bár a háttérben lévő ordítás lehet, hogy elnyomja. Hátra pillantok, épp mikor Módi ellép Uzitól, aki úgy fekszik ott, mint valami kibaszott ajándék. Elsötétül a pillantásom, és habár az arcom érzelemmentes, a mozdulataim nyugodtak, a víz szinte vibrálni kezd körülöttem a haragtól. Elengedem Avivát, Módira bízom, és amíg közelebb lépek Uzihoz, a hasamra rögzített tőrt egy egyszerű mozdulattal húzom ki a tokjából.
- Mindenkinek csak egyszer van szerencséje, nem igaz? - állok meg felette, majd lassan letérdelve közel hajoltam hozzá, hogy jól lásson a sötétben is, egyik kezem a vállára helyeztem, a másikkal lassan bele nyomtam a tőrt a hasába. Igyekeztem olyan helyet választani, amivel a vékony és a vastagbelet is megsebzem, és hogy biztosra menjek, még meg is forgattam.
- Ezt nagyon fogom élvezni... - emelem a pillantásom a testét elhagyó véres pengéről az arcára. A víz újra mozdul, szinte kérnem sem kell, csak gondolnom rá. Lassan, de biztosan kúszik fel a testére, és habár a só talán elsőre jótékony bizsergést hoz a sebére, hamarosan érezheti, hogyan kúszik be a testébe, és kezdi megtölteni a hasüreget, a beleket, mindezt olyan erővel, hogy utóbbiak elpattannak a bennük lévő feszültségtől. Szenvtelen arccal figyelem a fájdalomba torzult arcot, és habár legszívesebben órákon át kínoznám, tudom, hogy sietnem kell. Így hát a lehető leggyorsabb, de legfájdalmasabb módszert választom Alig egy-két perc csupán... hiszen utána a vérveszteség úgy is elvinné, nincs értelme húzni a dolgot. A víz a sérült részeken át az erek hálózatába is bejut, ahol már nem csak a zsigeri szerveket és üregeket tölti meg, hanem elér minden mást is. A kis lábujjától kezdve az agyáig. Nem szorítom ki belőle a vért, csak elkeveredik az a tengerrel, és amikor már érzem, hogy ennél több helyre nem férkőzhet be a víz, akkor megtörténik. Lentről, a lábától kezdve, hullámszerűen egészen felfelé a fejéig, de szétfeszíti a víz a testét, megrepesztve a bőrt, szétszakítva az izmokat, kitörve az erekből és a szervekből. Épp hogy csak nem pukkan, mint egy lufi. A sötét teremben a fekete vízzel elkeveredik a vér, észrevehetetlenül terülve szét benne, ahogy lusta folyású szökőkútként hagyja el Uzi belülről felrobbantott testét. Talán még egy, vagy két másodpercig élvezem csak a fájdalomba torzult, vér híján azonnal hamuszürke arc, és bevérzett, kipüffedt szemek látványát, aztán a ruhájába törölve a tőrt felkelek mellőle. Elteszem a fegyvert, és némán lépek vissza Módihoz, és Avivához. Féltérdre ereszkedve nyúlok le érte, igyekszem nagyon óvatos és kíméletes lenni, de betegszállító ágy híján kénytelenek vagyunk így vinni. Térdei és nyaka alá nyúlva óvatosan húzom magamhoz, aztán felemelve apró, megtört testét elindulok vele kifelé. A víz nem jelzi, hogy bárki is mocorogna, életben lenne az épületben, Módi alapos munkát végzett, így gond nélkül tudom elvinni őt a kivonási pontra.
Nem tudom, hogy Módi követ-e engem, de ha nem, akkor se állok most meg (akár zajokra sem). El kell érnem az Ospreyt és ellátni Vivát, hogy szükség esetén Módi nélkül is rendben legyen. Szerencsére nem kell sokat sétálnom, és amikor Pedersen emberei meglátják Avivát, akit hála Tyr gondos megfigyelésének azért már jól ismernek, beizzítják a rotorokat, a co-pilóta pedig hátra siet. Mire felsétálok a rámpán, már oda készítette a narancssárga beteghordóágyat, egy lepődővel. Oda lépve leteszem őt rá, aztán azonnal sebellátásba kezdek. Amint meg van a vérzéscsillapítás, már meg is nézem, a karjai épek-e. Ha valamelyik nem, akkor a branült egy a másikba helyezem be a kézfejénél, aztán már teszem is rá az infúziót. Egyelőre mással nem tudok szolgálni és segíteni neki, csak egy vastag pléddel, hogy ne hűljön ki. Ha Módi nem jött volna velem, a gép természetesen megvárja őt is, ha viszont velem van, akkor a rámpát felhúzva lassan a levegőbe emelkedünk.
Anonymous

Vendég —

Móði && Axel && Aviva

A valóság egy ideje már csak furcsa, homályos, szakadozó képekben jut el hozzám. Összefolyik a nappal az éjszakával, az ébrenlét a sötétséggel, a valóság az elmémben előbukkanó képekkel. Hol fájdalommal ébredek és Uzi hangjától kísérve merülök vissza a jótékony kábulatba, hol fordítva. A zavaros tudatom mellett a fájdalom az, ami állandósul, de nem adom meg neki azt az örömöt, hogy megtörjek. Ahhoz kevés lesz a fájdalom, előbb fog megölni, minthogy megadjam neki a győzelmet, ezt még akkor is megfogadom, ha egyre távolabb sodródom a valóság partjaitól. Kezdetben még tudtam küzdeni ellene, de ő ezzel párhuzamosan lök egyre mélyebbre az öntudatlanságban, és azt még csak fel sem fogom, hogy ezért majdnem hálás is lehetnék. Amikor magamnál vagyok, az maga a pokol, erről gondoskodik, és - szerencsére, egyelőre - fogalmam sincs hogy ezután kezdődik csak az igazi pokol. Úgy vagyok vele, hogy elég az ébrenléteket átvészelni. Elég akkor összeszorítani a fogaimat, elég tűrni, elég túlélni. Elég meg sem nyikkanni. Elég elvenni az örömét. Elég magam elé idézni Axel arcát - nem azt, amikor elhagytam, hanem azt, amikor még szerelemtől csillogó szemekkel nézett rám -, elég felidézni a hangját, és máris kevésbé fáj minden más, mert az emlékek jótékonyan simogatják az elmémet, a mellkasomat összepréselő fájdalom pedig elvonja a figyelmet arról, ha épp szó szerint eltörik egy borda. Tudom, hogy ez az egész elsősorban egy mentális harc, kiképeztek rá; a test esendő, eljön az a pont, amikor nem képes többet elviselni, de ha az elmédet tisztán és épen tudod tartani, nem fogsz megtörni.
Ez utóbbit persze egyre nehezebb kordában tartani, ahogy a nyugtatók hatása eluralkodik rajtam. Onnantól nehéz elválasztani a valóságot attól, amit csak képzelek. Nehéz felmérni, hogy Axel tényleg itt ül-e a terem túlsó sarkában, vagy csak a levegőtől kérek ezredjére is bocsánatot. Hogy kimondom-e egyáltalán hangosan, vagy csak álmodom. Hogy valóban odatérdel-e mellém miután Uzi végzett velem és magamra hagyott, hogy a tenyere az arcomra simul-e és tényleg azt suttogja-e, hogy már nem tart sokáig. Szégyellem, de egy idő után remélem, hogy igaza van. Remélem, hogy a testem végül feladja a küzdelmet, hogy átléphetek egy másik világba, ahol megvárhatom őt.
Azon az estén is nehéz eldöntenem, hogy csak álmodom-e, belecsöppentem egy újabb delíriumos fantáziavilágba, vagy valóság, ami történik körülöttem. Nem is igazán fogom fel, eleinte. Megmaradnak Uzi érintései, a frusztráló kín, ahogy valaki sajgó bőrömre és csontjaimra erőlteti a ruhákat, és bár nem jut el a tudatomig a vihar hangja, elér hozzám az érzése. Könnyű persze az ilyesmit a nyugtatószerek hatásainak számlájára írni, az elmém nem is erőlködik különösebben sokat azon, hogy kapaszkodjon ezekbe a képekbe. Érzem a feszültséget. Hallgatom a mennydörgést. Hallom az esőt.
Érzem a rengéseket.
Ezen a ponton erőltetem meg magam újra, még ha rengeteg erőmbe kerül is, hogy kinyissam a szemeimet. Valami furcsa érzés csiklandozza a tarkómat, amit nem tudok hová tenni, az elmém képtelen összerakni a kirakós darabkáit. Kiesik néhány pillanat. Hallom Uzi feszült, hangos szavait, pedig észre sem vettem, hogy visszajött. Erősen koncentrálva erőlködök, hogy nyitva maradjanak a szemeim, mert érzek valamit. Valamit, amit régen könnyedén be tudtam azonosítani. Valamiket. Többen leszünk a szobában, de nincs energiám még azt is felfogni, ami körülöttem történik.
Víz.
Kábán elnyíló ajkakkal figyelem a küszöb alatt lassan beszivárgó víztömeget, az orromba a tenger friss, sós illata kúszik. Felgyorsul a szívverésem és a lélegzetem. Halk nyögéssel feszítem meg magam, várom, hogy közelebb érjen, fel akarok támaszkodni, ki akarok nyúlni felé, de épp csak a tenyerem éri a felszínét, már vissza is rogyok a földre. Az arcomhoz húzom a tenyerem, reszketegen szívom be a sós víz illatát remegő ujjaimról.
– Axel...? – motyogom halkan, alig érthetően.
Laposakat pislogva figyelem, hogyan vesz körbe lassan a víz, óvó, biztonságos ölelésbe vonva, de mielőtt még újra hozzáérhetnék, ujjak marnak durván a felkaromba és rántanak fel a földről. Felnyögök az éles fájdalomtól, az érzéstől bent ragad a levegő, odaveszik az előző pillanat. El akarom lökni magam Uzi közeléből is, felfordul a gyomrom, de nincs hozzá elég erőm. A láncok csörögnek, ahogy eligazítja a kezeimet, a bilincsek még mélyebben vágnak a csuklómba, a tudatom szeretné újra elengedni a valóságot. Kis híján hagyom is neki, szinte nem is veszem észre az ajtó berobbanását, azonban a következő pillanatban elfog egy ismerős érzés és feltölt. A kényszer, hogy tegyek valamit, különben baj lesz körülbelül két másodpercre tisztítja csak ki az elmém, de ez elég ahhoz, hogy a fogaimat belemélyesszem Uzi húsába.
Vér fémes íze tölti meg a számat, fogaim feltépik a bőrt és a húst, aztán ismét a földön vagyok. A földet érés ereje kiszorítja belőlem a levegőt, mintha hallanám reccsenni az egyik bordámat, de a fájdalom hangjainak sincs esélye kiszökni a tüdőmből, mert levegőhöz sem jutok. Ismét elveszítem a valóság fonalát, míg a szervezetem megpróbálja összegyűjteni minden megmaradt erejét. Az az ismerős érzés közben még erőteljesebben csiklandozza a tarkómat, de amikor látok mindenkit szinte elrepülni a közelemből, ismét álomképnek hiszem ezt az egészet. Zihálva küzdök az eszméletemért, a szívem hevesen ver a mellkasom börtönében, mert elkezdek távolodni, és ez most mégis megrémiszt.
Még mindig nem tudom, hogy csak álmodom-e. Egyetlen dolog van, amibe kapaszkodni tudnék, egyetlen valaki, és ha megérzem magamon az érintését, a szemeim pánikszerűen pattannak fel. Nem akarok hinni a szememnek, annyiszor láttam már ezt a képet, annyiszor láttam már itt térdelni magam mellett. Kezem vakon kapnak az övé után, úgy érzem, ujjaimat vasmarokként fonom a csuklója köré, pedig valójában alig van ereje a szorításomnak, csak összekenem őt a saját véremmel.
– Axel... nem... itt... – A szavak összefüggéstelenül és erőtlenül gördülnek le az ajkaimról. Felé akarok mozdulni, de a fájdalom most elviselhetetlennek tűnik. Muszáj becsuknom a szemem, a légzésem még tovább erősödik, de mintha így is egyre kevesebb oxigént tudna megőrizni a szervezetem.
Ismét azt érzem, hogy távolodok, de nem akarok. Most valahogy nem érzem helyesnek. Bele akarok kapaszkodni ebbe a képbe, még egyszer látni akarom az arcát, hallani a hangját, de nem tudok hangot sem kiadni. Pánik feszít szét belülről, nem akarok elmenni, inkább nem, még nem...
Furcsa érzés térít magamhoz. Erő áramlik végig az ereimben, olyasmi, amilyet még soha nem éreztem és nem tudom hová tenni, de most ez segít vissza a valóságba. A fájdalom nem tompul és nem szűnik, de hirtelen ismét elég erősnek érzem magam ahhoz, hogy levegőt vegyek és kinyissam a szemem. Ismerős vonások rajzolódnak ki előttem, egy aggódó szempár figyeli az arcomat, és hirtelen a helyére kattan az érzés, ami eddig csak tompán motoszkált a fejemben.
– Cam... Cameron... – suttogom halk, rekedt hangon. Az ő erejét érzem? – Itt vagy... tényleg...? – Most már könnyebben egymás után tudom pakolni a szavakat, még ha meg is kell küzdenem minden egyes lélegzetvételért. Nehézkes, akadozó mozdulattal próbálok oldalra nézni. Akkor Axelt sem álmodtam...?

Uzi csak akkor kapta fel a fejét Aviváról, amikor az ajtónál kitört a káosz. Elhűlve figyelte, ahogy a víz, ami eddig a lábuknál állt nyugodtan, most megmozdult, és ahogy Avivát ölelte körbe az előbb, most úgy kezdett el felfelé kúszni a katonái lábán. Látta, hogyan próbálja Boaz letörölni azt magáról, de nem lehetett, makacsul mászott fölfelé a ruhájukon, egészen a fejükig. Tett egy tétova lépést hátra. Aztán még egyet. Az előtte álló emberei őt nézték, parancsra vártak, de ő nem tudta levenni a szemeit arról, hogy a többiek éppen megfulladtak, és bele sem gondolt, hogy neki még rosszabb lehet.
A következő pillanatban egy láthatatlan erő ragadta magával a másik négy katonájával együtt, de míg ők a betonfalnak csapódtak, addig ő rájuk érkezett. Hallotta a csontok reccsenését, vér és agyvelő fröccsent a nyakára és a ruhájára, mielőtt tehetetlenül csúszott volna le velük együtt a földre. Nem tudott levegőt venni, a becsapódás ereje még így is hatott a testére, érezte, hogy valami beszorult és rohadtul fáj... Felnézett a fickóra, aki mellettük állt, de aztán mozgás érzékelt oldalról. Amikor megpillantotta azt a kibaszott Bergströmöt, az adrenalinszint hirtelen emelkedett meg a vérében, eltompítva a fájdalmat. Felmordult, ráüvöltött a faszfejre, amikor az Aviva felé indult.
– Ne merészelj hozzáér... – A figyelmeztető kiáltás egy fájdalomtól eltorzult, artikulálatlan üvöltésbe fordult át, amikor a másik fickó talpa nyomán a jobb felkarjában szilánkosra tört a csont. Az ordításnak még csak vége sem szakadt, amikor ugyanez a másik oldalon is megismétlődött.
Vergődni kezdett a kíntól, nyüszített, mint egy kivert kutya, az adrenalinnak búcsút inthetett. Nem marad a fejében másnak hely, csak az éles, lüktető fájdalomnak, és ha azt hitte, ennyi volt, hát nagyot tévedett. A térdeivel is ugyanez ismétlődött meg, neki pedig a végére már szinte hangja sem maradt. Fekete pontok kezdek táncolni a szemei előtt, szűkölve kapkodott levegőért, várta a jótékony eszméletlenséget, amiről tudta, hogy be fog következni...
Aztán felemelték a földről. Meg sem érezte azt a kis szúrást a homlokán, semmi nem volt ez ahhoz képest, amilyen mértékben a fájdalom a testében lüktetett, de a következő pillanatban a lassan érkező jótékony ködöt felváltotta valami. Az éberség. Élesen, fájdalmasan. A szemei tágra nyíltak, újra felüvöltött, mert törött csontjainak érzése most még élesebben jutott el a fejébe, nem is beszélve a pillanatról, amikor visszazuhant a földre. Irányíthatatlanul, a csontokat tovább aprítva.
– Mihh... vagy... te...? – zihálta, pedig fogalma sem volt róla, hogy tud még beszélni.
Ahogy arról sem, mi jön még.

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
Előtörténet :
Keresem :
once and for all H0RUfCN
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Szomb. Május 14, 2022 11:37 pm
Módi, Axel 'n' Aviva

Egy pillanatig nem vesződök az ajtó kinyitásával, legyen az bármekkora, legyen az bármiből, könnyű szerrel bánik el vele öklöm, hogy azzal be is léphessünk ebbe a fertőbe. Azt már tisztán látom, hogy ki, hol helyezkedik el, így mivel Axel egyébként is mögöttem áll, egy lökéshullám segítségével a legtöbb mocskot el tudom intézni úgy, hogy közben rá is vigyázok. Az épület sem köszöni meg, nem csak akik benne vannak, de egyébként sem áll szándékomban felszínen hagyni, így ugyan mindegy összkép szempontjából.
Eztán közlöm Axellel, hogy Aviva merre van, illetve, hogy ki van vele, hányan lehetnek még, akik veszélyt jelenthet..nének, de nem fognak, a mondat végére pedig már rendeződnek is, de a kint tomboló viharnak köszönhetően aligha tűnnénk fel nekik, egyébként sem értették mi történik, ezek után meg végképp olyanok, mint egy hangyaboly, ami azt se tudja, merre van arccal. Ha egy picit megerőltetem magam - mivel még mindig hiányos az ösztönöm .. -, érezni tudom múló szösszenetekre, hogy Aviva milyen állapotban van, de teljesen nem tudok 'rákapcsolódni' még mindig, bár ez most talán a harag miatt is lehet, amit éppen ez a parányi infómorzsa okoz bennem. Érzem, ahogy átiszkol mindegyik még megmaradt tag abba a szobába, ahol az unokahúgom is van, az sem kérdés, hogy ez a tetű bárkit maga és a veszély közé állítana, így egy pillanatra megállok az ajtó előtt, ahogy odalépünk, ujjaimat puhán futtatom végig a felületén, picit még szemem is belehunyom, hogy szó szerint lássam őket a túloldalon, ahogy az ajtóra céloznak, ahogy Aviva a férfinél van, mindent, amire szükségem van. Így azt is érzékelem, hogy a víz éppen a mi oldalunkon harcol, ami egy kósza pillanatra megmosolyogtat kissé beteges módon, de ne várja el tőlem senki, hogy ne élvezzem a halál szelét, ha az éppen ilyenek kerül lengedezik.
Ahogy lefegyverezte őket, hátrálok egy lépést, majd azzal a lendülettel berúgom az ajtót, hogy annak darabjai valamennyire elsodorják a mögötte álló, amúgy is fuldoklással lefoglalt csürhét, és valahogy ekörül hallatszik a fájdalmas ordítás is, egy pillanat töredéke alatt jelez az ösztönöm, hogy Aviva ismét földre került, ami azt jelenti, hogy azzal a tetűládával együtt tudom az egész bandát elrántani tőle az oldalsó falnak egy rakásra. Uzi csak azért marad életben, mert a többire érkezik, az ő koponyájuk viszont a falon reccsen egytől-egyig - ahogy a fal se hálálkodik az energiahullámtól -, de valószínűleg még benne is elmozdult pár szerv; annyira akarom épen hagyni, hogy Axel intézhesse el. Bár legszívesebben a szó legszorosabb értelmében tépném szét itt és most... Ekkor már érzem Axelt is, hogy utánam jött, hogy Avivához siet, elvégre más miatt már nem kell aggódnia, így visszafordulok Uzi felé, tekintetemtől ha látná, valószínűleg nem lenne bizakodó, mert szinte látni benne, hányféleképpen tudnék vele végezni legszívesebben, és, hogy azt mennyire élvezném is, ehelyett azonban ahogy a földön fekszik, egy-egy egyszerű mozdulattal taposok felkarjaira, hogy azok ripityára törjenek, nehogy nekem eszébe jusson fegyverért nyúlni. Az arcába is taposni kéne... A térdeivel már csak kedvtelésből teszem meg ugyanezt, bár a fájdalomtól lassacskán elveszik a cél, hogy bizony temérdeknyi kínt élhessen még át, így lenyúlok érte, vérző nyakánál fogva rántom fel, és taszítom a falnak, majd balom homloka felé indul, mutatóujjam körmével felsértem hüvelykujjam, azzal pedig az ő bőrét, amibe kap egy kis véremmel kevert éberség rúnát, amit rohadtul nem erre lenne szokás használni, és nem is így, de rohadtul nem érdekel, erre is működni fog, miattam. Halk nevetéssel még el is motyogom közben, hogy 'kurvára nem fogsz kidőlni nekem', és tényleg nem, érezze csak, hogy fáj, érezzen mindent, többet is, mint most. Eztán elengedem, úgy hullik törött végtagokkal a földre, mint holmi rongybaba, hátrálok tőle, ujjamról lenyalom a vért, közben megfordulok, hogy ha már tőle aztán nem kell tartani - miután már mástól se -, cseréljünk kicsit Axellel. Ha feláll Avivától, én mellé térdelek, és felültetem magamhoz - vagy hát ha úgy van, átveszem Axeltől - simítok párat arcán, miközben elmotyogom, hogy 'szia kicsi háború..', ha magánál van annyira, hogy értse, ha nem... Felkarja felé indul eztán kezem, ujjam ismét felsértem picit, ezúttal viszont az ő bőre sértetlen marad, és bármiféle más rúna helyett a sajátomat, nevemet írom karjára, ami rövid időre hozzám köti őt; amég én élek, - illetve rövid ideig tart ugye, most pedig nagyon élek -, belőlem merít erőt, így nem halhat meg, és nem is rosszabbodhat afelé az állapota.
| music |
10
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel
Feel my pain
I bet you can't relate
Know my rage
The one you instigate
Hate this place
I just can't pick a side

- -
« Zene; IOU»
A várakozás kikészít egy kicsit, de legalább eszembe jut valami, amire rá akartam kérdezni már. Amikor pedig megkapom a választ, halkan sóhajtok. Rán és a bárka süllyedésének emlékére a lehető legkellemetlenebb értelemben ráz ki a hideg, és szinte a gyomrom is felkavarodna, ha nem hallanám meg az Ospreyt, és terelődne el a figyelmem.

Kettőnk közül csak én öltözök be, de nem zavar. Egy istentől nem várnám el, hogy védelmi felszerelést húzzon magára, engem azonban egy eltévedt geller is képes megsebezni, szóval jobb, hogyha biztosra megyek. A fegyverek közül a kisebbiket veszem magamhoz, amikor meglátom, hogy egy épületbe megyünk be. A tőrt kézközelbe teszem, aztán elindulunk. Egyébként is Módi mögé sorolnék be. Normál esetben sem áll egy katona egy ágyú és a célpontja közé, szóval én sem vagyok ostoba, hogy akadályozzam őt. Kint már nincsenek, mindenki bemenekült, és nem csodálom, hogy miért. Az eső veri a vállam és a hátam, a víz az arcomon keresztül folyik le rajtam, de egyáltalán nem zavar. A látásom egyébként is homályos - sötétben pedig szinte félszememre vak vagyok -, így inkább a vizet, és az ösztöneimet használom arra, hogy lássak. Megállunk a csarnok előtti ajtónál, de ez nem állítja meg a tengert, hogy bekússzon alul és már elkezdje felfedezni azt, ami mögötte rejtőzik. Még nem tudok végig kutatni mindent, de Módi már mondja is hogy hányan és merre vannak. Emiatt tudom, hogy amikor berobbantja erejével az ajtót, akkor nyugodtan állhatunk premier planban, senki nem lesz, aki - éppen akkor - ránk lőhetne. Amikor ez megtörténik, némán, de felkészülten figyelek, hogyha esetleg valaki még is megemelné a fegyvert, akkor lőhessek, de ez nem jön el, mert a következő csapás már sokkal erősebb és pontosabb. Nagyobb harcra számítottam, de a jöttünk, láttunk, győztünk verzió egy cseppet se érint rosszul, sőt. Ha Viva gyenge, én csak örülök annak, ha Cameron ilyen könnyen megtisztítja az utat nekünk. Miután az ellenfelek a falra kenődtek, Módi mellé lépek, kezem a fegyveren, de kevésbé felkészült állapotban, mert látom, és a bekúszó vízzel érzem, és hallom, hogy beszélnek, noha továbbra sem értem a nyelvet, az egyértelművé válik, hogy a megmaradt csoportot összeolvasztják a másikkal abba szobába, ahol Viva is van. Az állkapcsom összeszorul, főleg mert érzem, és szinte látom, ahogy Viva kinyúlt a víz felé, érzem ahogy hozzáér a vízhez. A padlót teljes mértékben elönti a víz, és nem kíméli a moszadosok bakancsát sem, egyedül Vivát kerüli ki, mintha egy láthatatlan burok venné körbe. Egészen addig, amíg Uzi fel nem rántja a földről. Ismét elpattan bennem valami, de ez más, mint korábban az étteremben. Sokkal számítóbb, és sokkal nyugodtabb düh. Nem olyan, mint egy tűzborította tornádó, inkább olyan, mint egy plazma, amely irányítható. Közelebb lépünk a becsukott ajtóhoz, de egyikünk számára se kérdés, hogy minden fegyver éppen efelé szegeződik. A fal takarásába állok, és hagyom, hogy Módi tegye, amit szeretne. Ez abban teljesedik ki, hogy szabad utat biztosít befelé az ajtó berúgásával, és amíg ő ezt teszi, én addig lehunyom a szemem, és kipróbálok valamit. Ha a víz felmászott értem a 400méteren fekvő dombra, akkor.. miért is ne kúszhatna egy kicsit tovább? Ha vizet ér a nadrágot, az is elterül a szövetben, nem igaz? Nem is olyan nehéz tehát parancsolni a víznek, amely először észrevétlenül kezd el felkúszni a mobok bakancsain, majd fel a lábszárukon. Ekkor meghallom Uzi kiáltását is, és érzem, hogy fegyvere a vízbe csattan - Avivával együtt. Mérgesebben lódítom meg az erőmet, megnövelve a víztömeget odabent, és a fegyvert fogókon. A legfeltűnőbb persze a hátul állóknak a dolog, ugyan is észrevehetik, hogy a másikon mint valami vízalapú lény, vagy kraken csáp, felkúszik a víz, és még csak leszedni sem lehet, csak bele tenyerelni - ez pedig nem állítja meg a folyást. A végére a tengervíz eléri a fejeket, és innentől kezdve eldöntött a dolog. Érzem a kilélegzett levegőt, ahogy a vízcsápok között eltávozik az oxigén és azt, hogyan nyúlnak le ezek a csápok a fegyveresek tüdőibe és töltik meg azokat, míg az orrukon keresztül ömlik fel a sós víz. Kinyitva a szemeim vakon figyelem a sötétet, miközben oda bent állva, majd fekve fulladoznak a "harcosok". Lassú, és kellemetlen halál, én pedig minden egyes percét élvezem, szinte megrészegít, hogy kínlódnak azok után, amit tettek Vivával. Persze, míg erre figyelek, félig érzékelem, hogy Módi már elindult befelé, és ezért egy lépéssel lemaradva követem, csak addig tartva a torkokban a vizet, míg érzem a dobogó szíveket vibrálni a hullámokon.
Anonymous

Vendég —
so I sharpen my teeth 'cause I love the way it feels when I sink into your skin and draw the only thing that's real

Móði && Axel && Uzi

Miután nehéz szívvel ugyan, de maga mögött hagyta Avivát, Uzi kilépett a köztes folyosóra, és - bár ablakok abban a helyiségben is akadtak - csak ekkor tűnt fel neki az odakint tomboló vihar. Észrevette a folyosón őrt álló emberin a nyugtalanságot, többeket rajtakapott, ahogy lopva a telefonjuk képernyőjére lestek, mintha mindenki fontos sms-t kapott volna, vagy olyan híreket, amik fokozott figyelmet igényeltek.
– Mi folyik itt?! – csattant szigorú hangja a megerősített falakon. Néhányan összerezzentek, egy újonc még el is ejtette a telefonját, aminek láttán látványosan megforgatta a szemét, miközben türelmetlenül felsóhajtott. Túl sok embert veszített az Aviváért folytatott küzdelemben, most pedig néhol amatőrökkel volt körülvéve.
Érzékelte, hogy újra kinyílik mögötte az ajtó, ami csak azért nem járt azonnali rendreutasítással, mert a legfőbb bizalmasa, Boaz lépett ki rajta. Felvonta a szemöldökét.
– Nem érjük el a miniszterelnököt, Uzi – kezdett bele a férfi fojtott hangon. – Valami történik a városban. Cunamit emlegetnek, de nem előzte meg földrengés, csak ez a vihar... A szolgáltatók lehaltak és úgy néz ki, annyi a város áramellátásának is. Nem tudjuk, mi folyik odakint, de talán jobb lenne, ha itt maradnál. – Uzi egyáltalán nem szívlelte a gondolatot, hogy Boaz szemeiben őszinte aggodalom és komorság ült. A miniszterelnökkel való találkozói egyébként is túl fontosak voltak, ez volt az egyetlen kapocs, ami tisztán és szilárdan tartotta ott, ahol volt. Az az ostoba Amit még csak meg sem merte kérdőjelezni, hogy ki a jó és ki a rossz Uzi történeteiben.
– Ha a miniszterelnök Haifában ragadt, annál jobban fog örülni a felbukkanásomnak – mondott azonnal ellent. Nem várta meg, hogy Boaz tovább ellenkezik-e - bár egyébként sem mert volna -, ellenőrizte a Berettát a combtokban, aztán határozott léptekkel megindult kifelé.
Ekkor látta meg a vizet.
– Mi a pokol...? – A léptei önkéntelenül is megtorpantak. Homlokráncolva figyelte, ahogy a víz elkezdett beszivárogni a küszöb alatt, mintha csak valami hajtaná előre, miközben a vihar még az előzőeknél is erősebben kezdett tombolni odakint. A mennydörgések mintha megrázták volna az egész épületet is, a villámok pedig csaknem az ablakokat nyaldosták.
Rossz előérzete támadt. Nagyon rossz.
– Mindenki a helyére! – adta ki a parancsot, de közben már sarkon is fordult, futólépésben térbe vissza a helyiségbe, ahol Aviva is volt. Boazon kívül még ketten voltak bent, a legrégebbi és legjobb katonái, akik közül az egyik nyomban be is csapta mögötte az ajtót.
– Mi folyik itt? – sziszegte Boaz feszülten, miközben mellé lépett.
– Dögöljek meg, ha tudom! – csattant fel.
Tekintete az ablakra kúszott, mintha onnan remélte volna a válaszokat, ám a következő pillanatban mintha két robbanás rázta volna meg az épületet egymás után. Az első még kisebb volt, távolabbról hallatszott, de ez sem nyugtatta meg különösebben, mert a hangok alapján akár a kapu is beszakadhatott éppen. Hátrakapta a fejét, és ekkor érkezett a következő, ami már-már egy földrengéssel is felért volna. Az egész épület megingott, bár a helyiségben, ahol álltak, nem keletkezett komolyabb kár. A folyosó menti falon futott csak lassan végig egy repedés és lehullott némi vakolat a felső sarokból. Mind a négyen elhátráltak a faltól, Boaz és a katonák maguk elé emelték a Tavorokat, Uzi pedig a Berettáért nyúlt.
– Őrizzétek az ajtót! – utasította őket, és miközben ők felvették a pozíciójukat, Avivához sietett. Ha hallhatott is odakintről fegyverropogást, nem volt nehéz megállapítani, hogy a felugató fegyverek nem a sajátjaik voltak, az pedig azonnali újratervezést igényelt.
Út közben felkapta a rádióját az asztalról, de csak a velük szemközti helyiségből válaszoltak neki. Azonnal kiadta a parancsot, hogy jöjjenek át ide; minden erejével ezt a helyiséget kellett biztosítania. Az emberei a pillanatnyi csendet kihasználva tértek át, bár úgy érezte, így sincsenek elegen. Csak öt emberrel tudott kiegészülni a csapat, de ezt is értékelnie kellett. Négyüket mindjárt oda is rendelte maguk elé, hogy felemelt géppisztolyaikkal együtt sorfalat képezzenek az ajtó és közte, valamint Aviva között.
Lenézett a nőre, akit mintha magához térítettek volna egy kissé az események, de alaposan meg kellett küzdenie a szervezetében ható koktél erőteljes hatásaival. Látta, hogy a szeme nyitva van, erőtlen és érthetetlen hangok hagyták el telt ajkait, tenyerét a padlóra támasztotta, mintha fel akart volna kelni onnan, de nem volt hozzá elég ereje. Uzi csak ekkor vette észre, hogy a víz már ide is bejutott, bár nem volt elég magas a szintje ahhoz, hogy aggódnia kelljen, Aviva tenyere már abba csattant bele az imént. Egyre növekvő értetlenséggel figyelte, ahogy a víz, bár mindannyiuk cipőjét gond nélkül áztatta el, lassan elkezdte körbevenni Aviva testét, mintha őt nem akarta volna... bántani?
Mi a fasz folyik itt?!
Türelmetlen mordulással nyúlt le a nőért, egyáltalán nem tetszett neki, ami történik. Aviva fájdalmas nyöszörgésével mit sem törődve ragadta meg a felkarját szabad kezével, majd egyszerűen felrántotta őt a földről; csak ne kerülgesse a nőt semmiféle víz. Nem foglalkozott azzal, hogy saját magát is összekeni, úgy igazította Avivát, hogy a teste jobbára az övére feküdjön, karjait a nyaka köré igazította, miközben baljával erősen átfogta a derekát, hogy meg tudja tartani. Jobbjával a Berettát szegezte szilárdan előre, és erre szüksége is volt, mert a következő pillanatban szinte berobbant a helyiség ajtaja.
Kihasználta (volna) az alkalmat, amikor meglátta, hogy egy kibaszottul idegesítően ismerős alakot világít meg éppen a villámlás fénye, célba vette a Berettával, akármi is történt épp az ajtó közelében és az ott álló embereivel. Csak arra nem számított, hogy Aviva - minden gyengesége és a szánalmas állapotának ellenére képes lesz cselekedni. Mielőtt még meghúzhatta volna az elsütőbillentyűt, fogakat érzett a nyaka és a válla találkozásánál, de cseppet sem úgy, ahogy azt a nővel kapcsolatban olyan sokszor megálmodta. Aviva fogai átszakították a bőrt és a húst, ő pedig ösztönből cselekedve üvöltött fel a fájdalomtól, még ha komoly kár nem is keletkezett benne, majd ugyanazzal a mozdulattal ejtette el a fegyvert, amivel lényegében el is lökte magától a nőt, hogy aztán egyik kezét dühösen a nyakára szorítsa.

Cameron Reidarsen
Kiskép :
once and for all Fuzgh
Rendeltetésem :
Móði vagyok
play by :
Fabian Arnold
Posztok száma :
104
User neve :
Elyon
Csoport :
isten
Pontgyűjtő :
94
Lakhely :
grünerløkka
Foglalkozás :
Előtörténet :
Keresem :
once and for all H0RUfCN
To remember the light

Cameron Reidarsen
Elküldésének ideje — Szomb. Május 14, 2022 6:59 pm
Módi, Axel 'n' Aviva

Tekintve, hogy évekig nem éltem itt, azok a kapcsolataim amiket kialakítgattam, messze innen vannak, mindenképp előnyös, ha Axel olyan segítséget tud intézni, ami a lehető leghamarabb a rendelkezésünkre áll. Egyébként is tudom, hogy rábízhatom, és ha már ketten vágunk bele, nincs baj azzal, ha nem én akarok mindig mindent megoldani. Ami Aviva ellátásához kell majd, azt intézem, beszerzek mindent ami kellhet, meg biztos még olyat is ami nem feltétlenül, de legyen, valamint a fegyvereket is összepakoljuk a felszereléssel együtt, hogy már csak imádott fejszémet kelljen szintén a táskába rejtenem. Meglennék nélküle, de a rúnák miatt minden közelében vagy épp általa kioltott élet értünk múlik el, ami valljuk be, nem árt jelen pillanatban. Hallgatom a részleteket is, miközben ismét a pincébe megyünk, nem sokkal később pedig érdeklődve figyelem, ahogy kiválassza magának az öltözékét, én azonban nem választok, nincs rá szükségem, bár nem hiszem, hogy őt ez meglepi. Az meglephetné, hogy akkor minek gyűjtöm őket, de a fegyvereket se olyan értelemben gyűjtöm, hogy mindre szükségem lenne ugyebár. Felvetem azt is, hogy egy bizonyos időre Avivát magamhoz tudom kapcsolni, illetve az erőmhöz, hogy bármennyire is sérült meg, ne adja fel a teste, ha már eddig kibírta, ne akkor veszítsük el, mikor már úton vagyunk érte..., aztán haza, és bár én is remélem, hogy erre nem lenne szükség, sajnos jobban sejtem mit jelent, hogy Magni nem tudta őt könnyen 'bemérni', mint ő. De előbb érjünk oda, tudjuk meg, mi a helyzet vele, hová megyünk egyáltalán, és tervezzünk. Mielőtt felmennénk a táskákkal, előveszek még egyet, majd az egyik gondosan lezárt ajtajú szobába lépek be vele. Nem tudom pontosan, mennyi lehet az a 'nem lesz olcsó', de egy tetemes összeget belepakolok, hátha nem érnék majd be annyival, hogy utólag intézem egyébként.
Felvesszük a cuccokat, hogy minden ami kell a raptorra kerüljön, majd visszamegyek még átöltözni, átveszem a cipőm egy feketére, hozzá egy szintén fekete pólót és kapucnis belebújós pulóvert, amik alatt meglapulhat nyakláncom is, ami mindig rajtam van. Eztán indulhatunk, a csendet sem szakítom meg, amúgy is szeretek szótlanságba burkolózni, bennem nem kelt rossz érzetet általában sem, megvagyok a gondolataimmal. Most mondjuk igyekszek nem rosszabbnál rosszabb lehetőségekre gondolni.. Odaérve sem szólok miután leállítom a motort, inkább telefonomat veszem elő, és kiszállok arra a rövid időre, míg betelefonálok egyrészt a munkahelyemre, miközben az autó orrát birizgálom mellékcselekvésként, majd újabb hívás, hiszen Freydist sem akarom megijeszteni, ha a főnök előadja hogy nem megyek ma be mert nem érzem jól magam. Mondjuk neki sem nagyon ragozom, elég annyit tudnia, hogy el kell mennem egy rövid időre, mert Aviva bajban van, ne aggódjon, nem annyira rossz a helyzet, nem lesz baj. Jó, hát ez a beszélgetés nem az őszinteség mintapéldája, de majd utóbb elmesélem neki... inkább.
Aztán visszaülök az autóba, belekényelmesedek az ülésbe, a kormány alját piszkálgatva, majd Axelre pillantok, ahogy elhangzik a bizonyos szóval. Mikor még érezhetően jönni fog valami a mondathoz, egy 'igen?' kérdéssel szólok közbe halkan, majd ahogy felelek, tekintetem közben pontról pontra jár a körülöttünk lévő világon, csak néha pillantok vissza rá.
- Igen, ismerheted, veled szolgált hadnagyként, Calder Reidarsen. Bár már nem hadnagy.. Az a kis baki Ránnal elvette a kedvét a hajókázásoktól. - felelem kicsit több részlettel, mint amire amúgy kíváncsi volt, mondanám véletlennek, de igazából miért ne tudhatná. Utólag az sem biztos, hogy olyan jó most Ránt emlegetni, de már igazán mindegy.
Az idő múlásával lassacskán megüti fülem az a bizonyos hang, ami ezúttal értünk zúg, kíváncsian keresem tekintetemmel, mert amúgy gyönyörűek ezek a gépek, jókat tudok nézni rajtuk... na de. Nem most. Jó, egy kicsit most is... De aztán már inkább a kézfogásra figyelek, és a bemutatkozásra, majd az összegre kitérve kiveszem azt a bizonyos táskát, és átadom neki, megbeszélve vele, hogy a maradékot majd akkor hoznám, amikor visszajöttünk. Már az előlegre se lehet mondjuk panasza, abból sejtheti, hogy jön majd a többi is.
A bepakolás után átparkolok a raptorral, valamennyi idő múlva pedig már indulhatunk is végre. A vihar említésére újra arcomra kerül a cinkos mosoly, mert legalább annyira szeretem, mint létünk háborús részét, nem is kell kétszer mondani, hogy mire lenne szükség. A cinkos mosoly kitart még akkor is, ahogy a pilótákat intézi a rossz idő miatt. A csönd megint társ az utazás alatt, leginkább a vihar érzetére figyelek, hiába én teremtettem, akkor is tölt egy kicsit, megnyugtat. Igen, éppen a viharok nyugtatnak meg.
Axel beöltözik, majd a fegyverekkel intézkedik, de azon kívül, hogy érdeklődve figyelek a körülöttem történő dolgokra, nem teszek mást, nincs szükségem a ruhára, és egyre inkább érlelődik bennem, hogy a fejszémen kívül másra se lesz nagyon, hiába tettem el magamnak is pár gyöngyszemet. Annyit teszek végül, hogy azt beleteszem a rászabott tartójába, amiben majd magammal vihetem, meg egy kézifegyvert is magamhoz veszek, majd visszaülök, és ahogy Axel is így tesz, visszamerülök a gondolataimba.
Nem zavar, hogy a vihar miket tesz tönkre, nem érdekel, kin és min gázol át ahogy egyre közelebb érünk a célponthoz, mert azt akarom, hogy Izraelre olyan fekete felhők kerekedjenek ki, amiből az emberek már bármit el tudnak képzelni, hogy érkezni fog. A villámok egymást követik, az eső pedig átláthatatlanul ömlik, a dörgések isten haragjaként töltik meg a levegőt, miközben a tenger válik társává. A pusztítás gyönyörű a maga nemében, nem tudok amúgy sem másra gondolni, csak a célra, a tervre, nincs időm sajnálkozni, hogy ez mivel jár, hogy megint többeknek ártok, mint akivel jót tenni tervezek. Nem érdekel.
Ahogy közelebb érünk, ha halványan is, de elkezdem érezni az unokahúgom jelenlétét, ami egyre inkább felviszi a pulzusom, mert eddig igyekeztem nyugodtan tartani magam; így már, hogy itt vagyunk, és saját magam tapasztalom, milyen gyenge is ő, egyre inkább a pusztítás jár a fejemben. Rengeteg lehetőséggel, és még több kivitelezéssel, de előbb pontosítani kellene, merre találjuk meg őt, amit meg is teszek, el is mondok. Ehhez mérten tudunk leszállni, csodálattal nézem, ahogy a víz hűen csatlakozik hozzánk. Az egyszerű szóra - mehetünk - biccentek, átvetem vállamon a fejsze táskájának pántját, mellkasomnál összecsatolom, a kézifegyvert nadrágomhoz dugom, majd indulhatunk is. Elmondom, az épületben körülbelül merre érzem Avivát, és a tervet is felvállalom azok alapján, hogy mennyi veszélyforrást érzékelek odabent, és, hogy hol, bár ezt bizonyára hamarosan Axel is érezni fogja a víz által. Elmondom neki, hogy maradjon eleinte mögöttem, legalább amég bemegyünk, mert annyira legalább tudom irányítani a lökéshullámot, hogy ha mögöttem áll, ne érje el. Az ajtót könnyűszerrel kinyitom ahogy bal öklömet meglendítem felé, ekkor pedig már az ösztönömnek hála mindenkit pontosan tudok, hogy hol van, még azt is meg tudnám mondani, éppen ül vagy áll, Avivát is pontosan tudom, hány méterre van tőlünk. Azt is érzem, hogy szörgyen gyenge, életösztöne küzd, amitől haragom is erősödik, felébred agyamban a háború istene, így alkarjaim azonnal összeütöm a küszöb átlépése után bamba tekintetek közepette, mire egy jóval erősebb lökéshullámot generálok, mint mikor Avivát védtem meg a raktárnál. Minden, folyosón és szobákon kívüli-belüli ember a falnak csapódik, olyan erővel, ami ha nem is fejüket veri szét, a gerincük biztos elreccsen pár helyen, így legalább leredukálódik a köcsögök száma, bár van, aki csak kidőlt egy kicsit néhány súlyosabb, de túlélhető sérüléssel. Az ablakok szinte kirobbannak mindennel, ami még üveg, jó pár tárgy és bútor is megsínyli a manővert, a falakon repedés szalad fel, míg máshol lehullik a vakolat is, és amikor úgy érzem, elérné az utolsó szobát, ahol Aviva van, 'vissza is rántom a hullámot', hogy ott ne pusztítson. Csak ott ne. Ezzel persze az azzal szemben lévő szobát sem éri el teljesen, mindkét helyiséget csak megrengeti kicsit, érzem, hogy ott még vannak jó páran akik próbálnak talpon maradni, de hátrapillantok Axelre.
- Aviva a leghátsóban van balra, ott egyelőre egy valakit érzek rajta kívül, gondolom ő lesz a te embered. Ami viszont azzal szemben van szoba, rejt még pár tetűt, akiiik, .. most jönnek elő onnan. - még mutatok is ujjammal az irányba, ahol abban a pillanatban kivágódik az ajtó, és míg páran átsietnek a szemben lévő szobába, addig a többi azt nézi, mi történt, mi rázta meg az épületet, mi történt mindenkivel, és bár normális esetben ekkor pillantanának meg minket is, a szinte koromsötét híján ez nehezen jöhet össze, bár a sűrű villámlás olykor hosszú másodpercekre világítja be a teret.

| music |
9
| code by elyon |
Anonymous

Vendég —
Aviva, Módi <<>> Axel
Feel my pain
I bet you can't relate
Know my rage
The one you instigate
Hate this place
I just can't pick a side

- -
« Zene; IOU»
Már repülőn ülve fogom a kezembe a telefont. A hirtelen jött lehetőség arra, hogy Viváért menjek lefoglalt, olyannyira, hogy minden másról elfeledkeztem. Amikor azonban a kezembe veszem a telefont, hogy kikapcsoljam, rájövök, hogy bőven lehetnek még, akik kereshetnek. Nem hiszem, hogy Módi mellett komoly bajom eshetne, de akarom, hogy Aaron tudja, hogy most hiába keres egy ideig. Felhívtam, és elmondtam neki, hogy nem leszek az országban. Elhintem neki, hogy Aviva miatt, de igyekszem szűkszavúan fogalmazni, mert nem akarom felzaklatni. Azért megnyugtatom, hogy nem lesz bajom, és hogy hamarosan találkozunk, de amikor azt mondja, "szeretlek", egy kicsit el tudnék érzékenyülni, ha épp nem a végrehajtó-üzemmódban lennék. Szó nélkül azért nem hagyom, megmondom neki, hogy "én is téged öcsi", aztán megszakítva a kapcsolatot kikapcsoltam a telefont.
Az út további részében fizikailag és pszichikailag is igyekeztem felkészülni. Az összes tréninget felidéztem magamban, és habár a munkája alapján Módi ugyan úgy egyedül szeret dolgozni, mint Aviva valaha, szerintem tökéletesen ki fogjuk egészíteni egymás mozdulatait. Ezt mintha csak előrevetítené a megbolyduló természet. Európa felett átrepülve még nem is annyira feltűnő a dolog, de ahogy közeledünk, úgy lett egyre erőteljesebb és sötétebb minden, míg végül az Osprey kénytelen volt kizárólag a radar alapján repülni. A tapasztalt zsoldosok megoldották a dolgot, bár igazán bizonytalanok akkor kezdtek lenni, amikor már nem csak a vihar kísért minket, de a tenger is kilépett a medréből. Törökország felett elrepülve megéreztem, hogy a Földközi-tenger felett vagyunk, a vihar, és az érzéseim mintha csak csatába szólította volna a hullámokat, mint egy mágnes gravitáltak felénk magasra nőve, zúgva, olyanokkal, amelyeket még soha nem tapasztaltak ezen a környéken. Amikor végre elértük Izraelt, a vihar miatt csillagtalan éjszakával leptük meg őket. A felhőkből ömlő víz és villámlás transzformátorokat rongált meg, ebben pedig segített a tenger, amely feketén, lassúnak tűnő mozdulattal nyomult ki a partra, elmosva az áramhálózat maradékát is, és a gyengébb házakat, autókat. Nem kímélte az embereket, a hegy felé nyújtózkodott, mint valami amőba követte a gépet. Lenyitottuk az Osprey hátulját, a mennydörgés és villámlás alapesetben kellemetlen érzéssel töltene meg, de most túlságosan elkötelezett és céltudatos vagyok ahhoz, hogy az emlékek rossz érzést keltsenek bennem. Ezúttal tudom, hogy ez a vihar nem ellenem, hanem velem dolgozik. Figyelem Módit, nem akarom a hegyeket gyalog bejárni, úgy hogy rábízom, hogy leszűkítse a helyszínt. Hamarosan egyébként ez meg is lesz, és én pedig érzem, hogy a feszültségem a tetőfokára hág. Megelőz minket a tenger - hagy nekünk helyet leszállni, de mint egy lelkes házikedvenc, már a földön kúszik előre, hogy körbe vegye a helyszínt, megakadályozva, hogy bárki is elhagyja azt. Beszivárog a talajba, az épületek falait nyaldossa, és míg itt, a hegyen épp csak párcenti magasan várja, hogy végre elinduljunk Módival, úgy a parton gyakorlatilag már minden víz alatt van.
- Mehetünk. - biccentek, és utat engedek Módinak, hiszen ő fogja tudni még a kíváncsi víznél is hamarabb megtalálni Avivát. Felkészülten fogom a fegyverem, gyakorlatilag teljesen biztos vagyok abban, hogy ide kint nem lesz senki, de ahogy eltávolodunk a gépmadártól, és belelépek a vízbe, már tudom, hogy mindenki fedezékbe húzódott a vihar elől. Érzem a környezetet, a meggyengülő talajtól dülöngélő fákat, érzem a járműveket, amelyet az özönvízszerű eső kegyetlenül ostromol. Az eső, amely csak növeli a tenger térfogatát, és megengedi nekem, hogy még messzebbre, még nagyobb területen terüljön szét. Amikor az épülethez jutunk, már előre nyomult a küszöb alatt, és az első néhány helyiséget fedezi fel: persze egy áradásnak senki nem örül, épp ezért még könnyebb a figyelmüket másra fókuszáló mocskokat meglepni.
Anonymous

Vendég —
so I sharpen my teeth 'cause I love the way it feels when I sink into your skin and draw the only thing that's real

Móði && Axel && Uzi

Uzi olyan forróra állította a víz hőmérsékletét az ipari csaptelepen, hogy szinte leégette vele a bőrét is, de muszáj volt, hogy le tudja mosni a megalvadt és rászáradt vérfoltokat is a kezéről, márpedig a feketés-barnás nyomok makacsul beragadtak a körömágyához és a körme alá is. Nem igazán szerette az ilyesféle piszkos munkát, akkor kidonnak vagy kihallgatótisztnek állt volna, de Aviva kedvéért szívesen tett kivételt. Egyébként sem az volt a célja, hogy tönkretegye a nőt, ó, nem. Ha tönkre akarta volna tenni, nem vesződött volna ilyen sokat ezzel az egésszel. Megtehette volna, hogy lemészároltatja kibaszott Bergström hadnagy kibaszott családját mindkettőjük szeme láttára, majd miután hagyta egy kicsit ülepedni a dolgokat - és élvezettel figyelte volna, ahogy a faszfej egy életre meggyűlöli Avivát -, megölhette volna kibaszott Bergström hadnagyot is a nő szeme láttára. Ezúttal végérvényesen. Még mindig nem értette, mégis hogy a picsába élhette túl a seggfej a robbanást, vagy hogy egyáltalán hogyan jutott ki Indonéziából. Hozzáfért a helyi erők vizsgálati aktájához, amit összeegyeztetve a saját információval pontosan tudta, hogy egyetlen működőképes hajó mehetett el a helyszínről, és azon minden bizonnyal Aviva volt. Megfordult a fejében, hogy ennek talán lehet köze azokhoz a furcsaságokhoz, amiket Avivánál tapasztalt az elmúlt két hétben - na jó, az első héten -, de mivel egyelőre azok sem nyertek magyarázatot, inkább nem is túráztatta magát a kérdésen.
Mivel a rozsdamentes acél tálcába csorgó víz még mindig enyhén rózsaszínes árnyalattal bírt, tovább tisztogatta a kezeit, és közben felidézte a napot, amikor Aviva kis híján megszökött. Ha nem a saját szemével látta volna a történteket, valószínűleg nem hitte volna el senkinek a sztorit, már csak azért sem, mert a nő nem sokkal azelőtt kezdett magához térni az utazásra kapott nyugtató-altató koktél után. Épp csak hergelni akarta egy kicsit - Aviva szemei kibaszottul gyönyörűek voltak, amikor dühös volt -, ezért előadott neki egy történetet arról, hogy kibaszott Bergström hadnagy családja mégis az enyészeté lett. (Erről az ötletről egyébként még nem tett le, főleg, miután a faszkalap átrendezte az arcát Oslóban, de mindenképpen videóra akarta venni a dolgot, hogy megmutathassa Avivának, az pedig egy kicsit körülményesebb szervezést igényelt, aminél jelenleg jobb dolga is akadt.) Még soha nem látott olyasmit, mint akkor, bár nem is igazán értette, mi történik. Az egyik pillanatban még előtte állt, a következőben pedig nekirepült a szemközti falnak, jókorát csattanva a hátával, a bent lévő őrökhöz hasonlóan, és mire felnézett, úgy tűnt, Aviva puszta kézzel tépte ki az őt tartó láncokat a falból.
Aztán egyszerűen csak elindult kifelé, és úgy gázolt végig mindenkin, aki az útjába állt, mint egy tank. Kibaszottul csodálatos látvány volt. Még akkor is merevedése volt, amikor két golyót eresztett a nőbe, miközben őt három embere próbálta lebirkózni - és ha nem adja le a lövéseket, nem ők nyertek volna, ebben biztos volt. Talán a lövések sem állították volna meg, de ahhoz épp eléggé megzavarták, hogy az egyik őr be tudja nyugtatózni. Azt azért nagyon sajnálta, hogy innentől kezdve egy kicsit szedálva kellett tartania, de nem akarta megkockáztatni, hogy megismétlődjön a dolog, mielőtt még Aviva megtört volna a kezei alatt. Mert abban biztos volt, hogy meg fog, de sajnos túl alapos kiképzést kapott ahhoz, hogy ez máris bekövetkezzen. Túl jól bírta fizikálisan és mentálisan is, bár utóbbi terén most akadt némi gondjuk, aminek a megoldására még nem jött rá.
Elzárta a csapot, megtörölte a kezeit, majd félig megfordulva nézett hátra a válla felett. Száján elégedett mosoly játszott, nem állt ellen a késztetésnek, hogy visszamenjen Avivához. Átsétált a terem túlsó sarkába és leguggolt mellé, de alig kezdett felé nyúlni, a nő teste megrándult a hideg betonon. A mosolya vigyorrá fokozódott, ez is olyasmi volt, amit még nem teljesen értett, de tetszett neki. Mintha Aviva előre tudta volna, mit akar csinálni, pedig olyan erős dózisban kapta a nyugtatót, hogy most is csak félig volt képes kinyitni a szemeit és lassan, kábán pislogott. Sajnos kénytelen volt ilyen állapotban tartani, mert amikor először akarta végre a magáévá tenni, az enyhe dózis sem bizonyult elégnek, és kis híján ismét kiszabadult. Márpedig ő nem volt hajlandó tovább türtőztetni magát - épp eleget várt márt hozzá, hosszú éveket -, így hát emelt az adagokon, még ha kissé kiábrándító volt is, hogy Aviva közben nem volt teljesen magánál. De egyszer majd ez is megváltozik.
Kisimította a vértől nedves és ragacsos éjfekete tincseket a nő arcából, mire az nyöszörögve ismét megrándult és megpróbált elhúzódni az érintés elől, így a haja visszahullt az arcába. Beteges mosollyal a száján simított végig Aviva sebzett fején, bár az arcán nem igazán voltak sérülések, arra nagyon vigyázott, nem engedett többet egy felrepedt ajaknál vagy szemöldöknél. Nem akarta elrontani a szépségét a későbbiekre való tekintettel, talán ezért is dühítette egy kicsit az a friss vágás a bal orcáján; épp csak simogatni akarta az arcát a pengével, de túlságosan elragadtatta magát Aviva testének élvezetében és megcsúszott a keze. De ennyi talán belefér. Szemei lejjebb kúsztak a nő testére, az elégedettség és a szexuális izgalom egyszerre öntötte el a látványtól, de most úgy döntött, visszafogja magát és hagy neki egy kis nyugtot, egyébként is jelentést kellett tennie nemsokára. Egy kicsit azért még figyelte a művét, hogy magával vigye a képeket arra a rövid órácskára is, amíg magára kellett hagynia; a sérülések nem gyógyultak be többé a testén, túl erősek voltak a szedatív szerek a szervezetében ahhoz, hogy tovább tudja játszani a kedvenc játékukat. Ez is olyasmi volt, amit még nem értett, de mindenképp a végére akar járni... majd egyszer.
Rájött ugyanis, hogy Aviva testén képesek maguktól begyógyulni a sérülések, ha kellően felhergeli, miután megütötte, megvágta vagy meglőtte. A kísérletezésnek az volt a legunalmasabb része, míg kiderítette, mi zaklatja fel leginkább - persze, hogy megint kibaszott Bergström hadnagyhoz lyukadtak ki -, de azt kifejezetten izgalmas volt kideríteni, hogy mi mennyi idő alatt gyógyul be a testén. Egy zúzódás gyerekjáték volt, egy mély vágás úgyszintén. Amikor eltörte az ujját, az már egy fokkal lassabbnak bizonyult, csak úgy, mint a golyó súrolta seb, bár már ezeknél is emelnie kellett egy kicsit a dózist, és lehet, hogy az is közrejátszott. Az utolsó lépcsőfok az volt, amikor átlőtte a vállát, úgy, hogy a golyó a csontot is érje - akkor nem volt biztos benne, hogy nem ment-e túl messzire, de végül is fél napnyi vér és verejték után ott is célt értek.
Ez viszont egyelőre a múlté volt. Kíváncsi volt rá, hogy később tudják-e majd alkalmazni a jelenlegi sérülésein is a dolgot, de egyelőre nem merte csökkenteni a dózist, így nem volt gyógyír sem a törött bordákra, sem az ujj- és ütésnyomokra, sem az egyéb zúzódásokra. A bőrét sok helyen mélyebb vagy kevésbé mély vágások tarkították, ezek között is volt friss és kevésbé friss - bár a kedvence egyértelműen a belső combjába vésett három betű volt -, mint ahogy a zúzódások színei is különböző árnyalatokban játszottak már. Éppen a nő nyakán díszelgő sötétlila ujjnyomokban gyönyörködött - amiket szintén egy elragadtatott pillanatában festett oda, miközben alaposan megdolgozta a testét -, amikor feltűnt neki a szaggatott légzés. Az ellenkező mozdulatokkal és nyöszörgéssel nem törődve fordította félig a hátára Avivát, homloka enyhe ráncokba gyűrődött, miközben szemügyre vette a hasát. Elgondolkozott rajta, hogy talán túl messzire - vagy inkább mélyre - ment azzal a vágással, mert még mindig friss vér szivárgott a sebből, amiből gyanúsan sok gyűlt össze a nő teste alatt is, de becsületére legyen szólva, nem igazán ez érdekelte korábban. A felkarjába ékelődött lövedéket sem szedte még ki, csak a sebet tárta fel újra és újra játékidőben, amikor Aviva magánál volt és érezte a fájdalmat, pedig kezdte úgy érezni, hogy talán ideje volna. Végül mégis inkább csak vállat vont, bár a tenyere alatt érezte, hogy Aviva bőre gyanúsan hűvös.
Felegyenesedett és elindult vissza, az asztala felé, ahol a szerszám-gyűjteménye volt, de ezúttal nem egy újabb szikét vagy kést vett fel onnan, hanem a rádióját. Rövid parancsot vakkantott az eszközbe, aztán türelmetlenül dobolt a lábával, míg arra várt, hogy az ügynöknő belépjen a hangárba, pedig az egész nem vett igénybe többet fél percnél. Az ajtó kitárult, a belépő Cohen pedig először rá, aztán a földön heverő, mozdulatlan Avivára pillantott. Látta a nő arcán a rándulást, még nem tudta eléggé leplezni az érzelmeit, ez pedig feldühítette.
– Adjon rá valami ruhát! – utasította Cohent, kezével türelmetlenül mutatva a fém szekrénysorra a fal mentén. Ő maga nem akart ilyen alantas feladatokat csinálni, ahogy egyetlen férfire sem bízta volna a feladatot, de legalább Aviva testhőjét meg akarta őrizni valamennyire. Nem örült volna neki, ha mégis tönkremegy a kedvenc játékszere.
Megvárta, míg Cohen elővett a szekrényből egy nadrágot és egy rövidujjú pólót, majd azt is végignézte, ahogy nehézkesen, de Avivára rángatta azokat. Nem tudta eltüntetni az arcáról az érzéseket, ami tovább dühítette Uzit, viszont nem foglalkozott Aviva ellenkezésével vagy épp fájdalmával sem, teljesítette a parancsot, és ez jó pont volt. Miután Cohen újra összecsatolta a lánchoz kötött bilincseket Aviva véres, sebes és megzúzódott csuklóján, egyetlen türelmetlen intéssel küldte ki a hangárból, aztán a telefonjára nézett. Késésben volt a találkozóról a miniszterelnökkel. Bosszúsan fújtatott egyet, felkapta a Berettáját az asztalról, de mielőtt kiment volna a teremből, még egyszer mosolyogva Avivára nézett.
– Hozassátok ide az orvosi felszerelést, mire visszaérek. És takaríttassatok fel alatta – fordult az ajtóban őrt álló embereihez. A tisztaságra mindig kínosan ügyelt, élvezni akarta Avivát, nem mocsokban tartani, és bár megvolt a maga bája a most a nő teste alatt összegyűlt vértócsának, nem szívesen tapicskolt volna abban az éjszaka folyamán.
Ezután már tényleg elindult, de csak a tágas folyosóra kilépve szembesült azzal, hogy odakint olyan erőteljes vihar dúlt, mintha Isten haragja csapott volna le a hegyek közé.

Ajánlott tartalom —

once and for all
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: