Kiskép : Rendeltetésem : Oslo téged vár play by : loic williams Posztok száma : 22 User neve : vivins Csoport : berserker Pontgyűjtő : 17 Lakhely : in your head Foglalkozás : építész Előtörténet : kill switch Keresem : the only queen
Levi Morozov —
Elküldésének ideje — Pént. Május 13, 2022 6:18 pm
a kevesebb néha több - mondta, mert túl sok mindent akart írni és aztán nem lett belőle semmi. szóval erősen ajánlom az előtörténetem elolvasását, utána ha ennyiből amit lentebb találsz már szerelembe estél (megértem) akkor mindent is elmesélek még privátban, dc-n, ahol éppen megtalálsz. pb változtatható, akár a név is (ha találsz menőbbet). ami fix: kis dark bromance, drogok, pia, nők, férfiak, verekedés, sakk, prankek, anyád, anyám, gyász, szerelem, nem szerelem, te, én. pár easter egg: börtönben voltál, börtönben voltam, bosszút esküdtünk, elárultál, meg akartalak ölni? dehogy akartalak, csak úgy tűnt.
kérlek, gyere <(°.°)>
Hrooar ;;
— sam way? — pain in the ass — berserker — foglalt
Te vagy a minden
26
balhés ;
a rokonok szerint
komolytalan ;
az ellenségek szerint
csodálatos ;
szerintem
“Hrooar is like that. Easy, normal, peaceful... The only thing in my life untouched by anything ugly. Nothing has tainted him. He’s the one thing that’s still beautiful and thinks the world is beautiful and believes people are beautiful and all that shit.”
Négyen voltunk a világ ellen. Most ketten maradtunk – egymás ellen.
Levi • bromance
Szükséged van rám, hogy túléld. Szükségem van rád, hogy túléljem. Ennyi. EASY.
Narrátor: nem lesz easy.
Lilin • partner in crime?
Biztos vagyok benne, hogy összedolgoztok, hogy már nem akarjátok egymást megölni, talán más is történt míg távol voltam, talán nem?
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.