M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - unexpected moments
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - unexpected moments BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - unexpected moments QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - unexpected moments A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - unexpected moments A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Május 24, 2022 12:57 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Éreztem rajta a meglepettséget, mikor karjainál fogva felhúztam, még mielőtt teljesen megsemmisültem volna ajkai között. Pedig jó ideig nem akartam félbeszakítani, át akartam adni magam annak az őrületnek, amit a kényeztető nyelve és mohó ajkai okoztak. Bármennyire ingerelt az előttem térdelő alakja, nehezen, de visszavettem az irányítást, csak hogy visszakanyarodjak az eredeti terveimhez, de így is csak pár másodpercen múlott, hogy ne lüktessek ajkai közé, főleg miután elég nyilvánvalóvá tette, hogy esze ágában sem lenne magától megállni.
Nem is vesztegettem az időt, miután nyakam köré fonódtak karjai, és ahogy egymásnak feszültünk, ajkunk pedig mohó csókcsatát vívott, már tisztán érződött, hogy a hév mindkettőnket leigázott, és valószínűleg ha arra kért volna sem tudtam volna megállni. Alig értem el vele a zongoráig, a testünk máris eggyé vált, a forróság és izmainak pulzáló lüktetése pedig csak még erősebb ösztönt hívott életre, ezt pedig mozdulataim vehemenciáján Ő is érezhette. Ahhoz képest, hogy a fürdőben milyen visszafogottan kezdtünk bele ebbe az őrjítő játékba, már olyan volt, mintha azok nem is mi lettünk volna, de jelenleg nehezen tudtam volna elképzelni izgatóbbat annál, hogy a zongorára pakolva teszem magamévá úgy, ahogyan aznap este is akartam. Már akkor is kívántam, az érzés pedig időről időre hol csillapodott, hol fokozódott, de ma már a nap minden átkozott pillanatában Rá vágytam. Érezni akartam Őt, és elérni, hogy tényleg én legyek az okozója azoknak a kibaszottul izgató nyögéseknek és sóhajoknak, amik elhagyják ajkait, az pedig, hogy Ő is hasonló reakciókat csalogatott elő belőlem, többet mondtak minden szónál. Nem is bírtam ki, hogy ne harapjak rá ajkára, mire válaszként végigkaristolta körmeivel a hátamat, mire izgatottan felmorrantam, de egy pillanatra sem zökkentem ki, éppen ellenkezőleg. Olaj volt a tűzre minden mozdulat és minden érintés, a perzselő tekintet, ami rabul ejtett, még jobban húzva magamhoz, mint eddig, pedig már fizikai képtelenségnek tűnt. Ujjaim tarkóját szorították, mintha csak így akartam volna a csókban tartani, de a gyönyör első hullámai miatt kiszakadtam belőle, először arcához hajolva, erőtlen csókokat hintve bőrére, de ahogy teste reszketni kezdett karjaim alatt, izmai pedig még utoljára ingerlően rám szorítottak, mintegy megadva a kegyelemdöfést, a testébe lüktettem, miközben a nyaka hajlatába buktam, ott élve át az élvezet legintenzívebb pillanatait, egy elnyújtott nyögéssel adva át magam a semmihez sem hasonlítható érzésnek.
Csak kapkodtam a levegőt, mintha lefutottam volna egy fél maratont, közben könyörögve a lábaimnak, hogy ne adják meg magukat, de már próbáltam rendezni a légzésemet, közben továbbra is gyengéden szorítva a testét, mintha fenyegetett volna olyan veszély, hogy lecsúszik a zongoráról. - Igen, erre az őrült a legkifejezőbb - bólintottam egyet, szám sarkában a már jól ismert pimaszkodó vigyorral, még ha csak halványan is, még mindig kábultan viszonozva a lágy csókját, miközben ujjaim ismét egy rakoncátlan hajtinccsel voltak elfoglalva, csak hogy kisöpörjék az izzadt arcából. Jó ideig nem is szóltam semmit, csak némán figyeltem vonásait, mintha memorizálni akarnám, de szavaira kénytelen voltam felocsúdni, megkísérelve egy pajzán vigyort. - Te jöttél a zongorához - dobtam vissza a labdát, de egyelőre még nem engedtem el. - Ha tudtam volna, hogy ennyire felizgatsz vele, már régen felültettelek volna rá - búgtam még fülébe, csak ezután eresztve, hogy ismét két lábra kerülhessen, de nem bírtam ki, hogy ne nyúljak rögtön a feneke után, mintha tényleg a billentyűnyomokat keresném, de végül csak játékosan rámarkoltam a domborulatra.
Szavaira viszont az emelet felé fordítottam tekintetemet, mintha lett volna képességem átlátni a falakon, majd egy nagy sóhaj kíséretében megvontam a vállamat, újra beleolvadva a gyengéd csókba, amit ezúttal kaptam tőle. - Hát, ha eddig aludt is, téged hallva bizonyára most felébredt - pimaszkodtam tovább, nem is bírtam ki, hogy ne nevessem el magam, közben úgy téve, mintha egyedül Ő lett volna hangos kettőnk közül, majd ajkamba harapva keze után nyúltam, csak hogy ujjaink összekulcsolódhassanak. - Ezt csak úgy tudjuk meg, ha megnézzük - tettem hozzá, pár lépést téve a lépcsők irányába, majd hirtelen megálltam, és visszafordultam felé. - Már ha nincs egyéb terved a nappaliban - billent oldalra a fejem, bár egy ilyen észveszejtő menet után már azt is elfogadtam volna, ha kiosztja a pizsamákat.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - unexpected moments Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - unexpected moments 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - unexpected moments AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Május 24, 2022 5:42 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs
and the puppy

Amikor legutóbb ebben a szobában tartózkodtunk, bőszen bizonygattam, hogy soha nem fog megkapni, soha nem érhet majd hozzám, most mégis az Ő ajkaitól reszket és lüktet a testem, miatta érzem úgy, hogy az egész világom összeomlik, romokba dől, hogy aztán pillanatokkal később, ahogy felszáll a köd és tisztul a kép, újra felépüljön és Ő az, aki a középpontjában áll, az egyetlen biztos pont benne.
Csókját mohón viszonzom olykor ajkairól kapva levegőért, testem az övéhez simul, simítom, ölelem, mintha mindenhol érezni akarnám, de közben már kibontakozóban van buja tervem, tekintetében látom is, ahogy felismerés csillan, mikor finoman hátrébb terelgetem, ugyanolyan vágy izzik fel benne, mint az én szemeimben, mert alig várom, hogy az enyémhez hasonló gyönyörben részesítsem, hogy érezzem, ahogy teste megremeg tőlem, halljam édes hangjait, miközben végig söpör rajta a gyönyör.
Elé is ereszkedek, ajkaim közé veszem finoman, gyengéden kényeztetve, izgató nyögéseket és sóhajokat csalogatva elő belőle, míg hamarosan már én magam sem tudom eldönteni, melyikünket is kínzom jobban azzal, ahogy mohó mozdulatokkal hajszolom tovább. Az én testem is tűzben ég az ő élvezetétől, a szívem újra azzal a heves tempóval dübörög mellkasomban, miközben finoman megremeg tenyerem alatt, ajkaimba rándul. Szinte csak centikre van a vágyott orgazmustól, tisztán érzem rajta, mégis megállit, felhúz magához én pedig egy röpke pillanatig, csak bámulok csillogó szemeibe, talán kissé értetlenül is állok a helyzet előtt, de amint ajkaimra forr és magára emel, már karolom is át nyakát egész testemmel forró bőréhez simulva, ölemmel ágyékának feszülve.
Szinte fojtogat ez a mohó, telhetetlen vágy, mozdulataim kapkodóvá válnak, ahogy bőrét marom finoman körmeimmel, hajába túrok, miközben egyetlen határozott mozdulattal belém hatol így akasztva el lélegzetem pár pillanatig. Úgy nyög ajkaimba, hogy attól az egész testem lángba borul, zihálva préselem magam bőrének, míg kiélvezem a heves mozdulata okozta bizsergető érzést, ajkaiba suttogva azt, ami talán már amúgy is egyértelmű számára, hogy az ilyen vad, túlfűtött pillanatok, csak még inkább felajzanak. Pedig, amíg Vele nem találkoztam, meg sem tapasztaltam igazán, mi irányítja ilyenkor az embert, mi készteti arra, hogy olyan mohó, állatias mozdulatokkal essenek egymásnak, de mint sok minden mást, ezt is megértettem. Semmire nem vágytam úgy, mint rá és, bár eleinte azt hittem, ez amiatt van, mert tiltottam Őt magamtól, már belátom, hogy tévedtem. Azóta is ugyanúgy akarom a nap minden pillanatában, mintha egyszerűen sosem lenne belőle elég, akárhányszor is élem az Vele a gyönyört, mert mindig egyre csodálatosabb és őrjítőbb.
Szomjazva kapok ajkaiért, ahogy mozogni kezd bennem és a korábbi gyönyör ellenére ismét megérzem, ahogy a mámor felé kezd taszítani minden újabb heves lökéssel. Zihálva kapaszkodunk egymásba, ajkamba harap izgatón, mire felszisszenek az édes fájdalomtól, lihegve mosolygok bele a mozdulatba, ahogy válaszul körmeim húzom végig hátán, aztán hajába túrva, csípőmmel mozdulva felé, belenyögök az élvezetbe.
Egyre mélyebb, egyre mohóbb sóhajokkal próbálok levegőhöz jutni, ahogy testem egyre közelebb ér az orgazmushoz, fülemben csak a vadul lüktető vérem hangját és Dimitriy édes hangjait hallom, érzem, ahogy lüktet bennem, ahogy újra és újra megfeszülnek izmai a már Őt is kerülgető beteljesüléstől, míg végül elakad lélegzetem és egy vad, buja nyögés kíséretében, reszketve megadja magát a testem.
Teljesen magával ragad a mámor, de még tetézi a gyönyörömet az Ő gyönyöre is, ahogy bőrömbe nyögve, pár elnyújtott, vehemens lökéssel, reszketve elélvez. Minden egyes rándulása és lüktetése újra és újra ingerli testemet, újabb gyönyörhullámot keltve bennem, amit pár, már jóval halkabb nyögéssel próbálok átvészelni, arcát nyakamba fúrja, reszkető testét finoman szorítom is magamhoz, miközben próbálom rendezni légzésemet. Szavai hallatán lágy mosoly jelenik meg arcomon, csókot hintek halántékára. -Szerintem, nekem soha nem is lesz elég Belőled.- duruzsolom halkan, lágyan cirógatva forró bőrét, mellkasom még mindig őrült tempóban emelkedik és süllyed, ahogy levegőért kapkodok, de a legcsodálatosabb érzés hozzábújva várni a megnyugvást. -Őrülten szeretlek...- lehelem halkan végül ajkai után kutatva, majd lágy, de tüzes csókot lehelek rájuk és finoman arcára simítom kezem, de aztán fészkelődni kezdek és elnevetem magam. -Azt hiszem, tiszta billentyű lenyomat lett a hátsóm.- kuncogok halkan, ha pedig engedi, lekászálódok szegény hangszerről, de ajkamba harapva veszem tudomásul, hogy most már ezt is kipipálhatom a listámon. -Vajon, Maflás alszik már azóta vagy meglógott? - sandítok az emelet irányába, mintha ezzel választ kaphatnék a kérdésre, de amint eszembe jut a kutyus, kénytelen vagyok újabb lágy csókot kérni a férjemtől. Iszonyúan édes tőle, hogy haza hozta ezt a kis vakarcsot.

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Május 23, 2022 6:39 pm

Még közel sem végeztem vele, mikor testét letarolta a gyönyör, ajkaim alatt feszült meg és rándult össze, hangja pedig másodpercekig vert visszhangot a fejemben, csak még tovább szítva bennem a tüzet, ami már kontroll nélkül utat akart törni magának. Volt bennem erő, képes voltam uralkodni magamon, mikor az élvezet első másodpercei után felkúsztam hozzá, mohón ajkai után kapva, már készülve a következő lépésre, de nem telt el sok idő, hogy eltoljon magától. Hiába tűnt furcsának a mozdulat, az, ahogyan ujjai rám kulcsolódtak, egyértelmű jelzésként szolgált, így eszembe sem jutott, hogy itt és most abba akarná hagyni, és a forró csók, amiben az imént részünk volt, egészen másról árulkodott. Ezt csak alátámasztotta a mozzanat, ahogyan lassan elém ereszkedett, tekintete az enyémbe olvadt, és tekintetében mintha egy oroszlán bátorságát láttam volna csillogni, miközben ravasz kis vigyor költözött a szája szélébe. Ezzel az egész mozdulatsorral felülírta a terveimet, de kicsit sem bántam, úgy áhítoztam a vágyott érzés után, mint talán még soha, fejben már érezve magamon nyelve tüzes mozdulatait, ajka finom szorítását, és amint engedte, hogy elmerüljek a szájában, egy hangos, mohó vágyról árulkodó nyögés bukott ki belőlem.
Beleremegett a testem, még keményebbé váltam ajkai mozgásától, attól, ahogyan előttem térdelt, és ezúttal is csak a haját értem el, abba túrtam bele, miközben lábaim kis híján beleremegtek abba, amit éppen művelt velem. Nem fukarkodtam a hangokkal, nem szégyelltem előtte egyetlen nyögést vagy sóhajt sem, néha mohón saját ajkamba haraptam, mintha a fájdalom segítene visszatartani az éledező gyönyört, de már a feltételezés is gyenge próbálkozásnak bizonyult. Szaporábban dobogott a szívem, legalább ugyanabban az ütemben kezdtem szedni a levegőt, ahogy egyre gyakrabban simult végig a mámor a gerincemen, de mielőtt végleg elveszítettem volna a kapcsolatot mindennel, ami rajtunk kívül állt, egy váratlan mozdulattal nyúltam utána, csak hogy felrántsam, és míg karjai szinte azonnal nyakam köré fonódtak, én a combjainál fogva emeltem magamra, egészen a zongoráig hátrálva vele, csak hogy újabb fals hangok keljenek életre attól, ahogyan óvatlanul hozzáért néhány billentyűhöz. Egészen elmerültem a csókban, észre sem vettem, mennyire hevesen és mohón markolom és érintem, mintha tényleg a tetőfokára hágott volna az izgalmam attól, amit az imént művelt velem, és ki is használtam az első adandó alkalmat, hogy testébe merüljek, már kísérletet sem téve arra, hogy elfojtsam nyögéseimet, arra viszont próbáltam figyelni, hogy bármennyire is intenzív volt ez az érzés, bármennyire is akartam tombolni és megadni mindkettőnknek a vágyott kielégülést, még így se okozzak neki fájdalmat. Ehhez pedig talán sikerült is tartanom magam, miután csípőm megmozdult, mindössze pár másodperc után ejtve a lassú ritmust, csak hogy behódoljak annak a mohó ösztönnek, ami annyira sürgetni akarta a beteljesülést.- Te műveled ezt velem - súgtam fülébe halkan, a hangom szinte teljesen berekedt, egy apró csókot lehelve nyaka bőrére, mielőtt éhező vadként ajakimra tapadt volna, miközben teste még szorosabban feszült hozzám, ujjai a tarkómba martak, hozzám dörgölte melleit, az ingerlő mozdulatokkal pedig csak azt érte el, hogy még több hév költözött az amúgy is vehemens mozdulataimba. Közelebb fészkelődtem hozzá, egyik kezem felsiklott az oldalán, végigsimítva nyaka bőrén, csak hogy hasonlóan a tarkójára simuljon tenyerem, így ejtve foglyul ebben az őrjítő csókban, amit néha egy-egy kontrollálhatlan nyögés szakított csak félbe.
Nem éreztem az idő múlását, talán csak pillanatok, de az is lehet, hogy percek teltek el, de csípőm egy másodpercnyi szünetet sem hagyott egyikünknek sem, kínzó ostrom alatt tartva mindkettőnk érzékeit, nyelvem a nyelvét kergette, homlokom pedig homlokának dőlt, de az egyre csak közeledő érzés előtt már aligha maradt akadály. Tenyerem arcára simult, újra ajkába haraptam, majd nagyot nyelve csókoltam végig álla vonalát, egyre mohóbban kapkodva a levegőt, és ahogy megéreztem teste első jelzéseit, már tudtam, hogy nekem sem kell visszafognom magam. Újra és újra mozdultam, míg a mindent elsöprő érzés le nem tarolt bennem mindent, arca bőrébe fojtottam az elnyúló, reszkető nyögésemet, miközben csípőm még utoljára mozdult párszor, lassan lehajolva egészen a nyaka hajlatába, hogy ott vészeljem át az orgazmus okozta kavalkádot. - Még mindig nem tudok betelni veled - szólaltam meg szaggatottan, bár abban sem voltam biztos, hogy tényleg kimondtam-e a szavakat, miközben próbáltam egyensúlyban tartani a lábaimat a reszkető élvezet alatt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Május 23, 2022 1:23 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Teljesen elveszi az eszem azzal, ahogy váltogatja kényeztető mozdulatai ritmusát, ahogy combomnál fogva tart szorosan, mintha csak esély lenne arra, hogy majd elhúzom magam tőle, de amikor az intenzívebb hullámok végig cikáznak testemen, melyek a közeledő gyönyört ígérik, csak még inkább szájára mozdulok, bármennyire is őrjítő az érzés.
Egy pillanatig sem kímél, hamarosan pedig nyilvánvalóvá is válik, hogy esze ágában sincs megállni, míg magával nem ránt a gyönyör, izgató, buja nyelvmozdulataival egyre közelebb is sodor hozzá, míg végül nyögve, levegő után kapkodva, remegve megadom magam az élvezetnek, ami úgy söpör végig rajtam, akár egy ciklon. Ujjaim a zongorát markolják, mintha kapaszkodót keresnék de amint felegyenesedik, hogy ajkaimra forrjon egy heves csókkal, már bőrére siklanak végig járva teste minden négyzetcentiméterét, miközben Ő izgatón hozzám simul, ölemnek feszül így adva tudtomra, miféle hatással volt rá mindaz, ami bennem lezajlott. A hangok, amiket nem akart, hogy megpróbáljak elnyomni és sikeresen ki is csikart belőlem a szájával, ami imád.
Akaratlanul is elmosolyodok szavain, de közben már az jár a fejemben, miként akarok neki én is hasonló élvezetet okozni, kéjes nyögéseket hallani tőle, pimaszul utalok is rá, miféle helyzet az, amikor mégis csak csendben tudok lenni, finoman rásimuló kezemmel téve egyértelművé a célzást. Ajkaim mohón indulnak el bőrén, nyelvem végig siklik mellkasán, csókokat lehelek hasfalára is élvezve, ahogy libabőrös lesz tőlem, ahogy belesóhajt mozdulataimba, de mindez nem ér fel ahhoz a mámorító hanghoz, amit már előtte térdelve, nyelvemet végig húzva rajta, majd ajkaim közé véve csikarok ki belőle. Gerincem mentén végig fut a borzongás a nyögésétől és az érzéstől, ahogy ajkaim közé lüktet, ahogy megremeg tenyerem alatt és, ahogy elkáromkodja magát.
Futólag megjelenik ajkaimon egy ördögi mosoly, de aztán folytatom az édes kínzást, kezem hol finomabb, hol markánsabb mozdulatokkal barangolja bőrét, mint ahogy ajkaim is váltakozó ritmussal siklanak végig rajta, sóhajai pedig és az érzés, ahogy hajamba túr finoman, csak tovább izgatnak. Iszonyúan beindít, amilyen hatással vagyok rá, ahogy reagál ajkaim és nyelvem játékára, így mikor végül felhúz karomnál fogva, már én is levegő után kapkodva bámulok rá egy hosszú pillanatig elveszve lázas tekintetében.
Úgy kap ajkaimért, mintha az élete függne tőle, kapkodva, mohón viszonzom forró csókját, de közben már nyakát karolom, ahogy combjaimnál fogva magára emel, simulok testéhez minden lehetséges helyen, melleim tűzforró mellkasához feszülnek, ágyéka pedig halk nyögésre késztet, ahogy ölemnek simul és a zongorára tesz. Szavaira nem válaszolok, nem is tudnék, mert amint megfelelően elhelyezkedik, már el is merül bennem egy határozott mozdulattal, amitől még a levegő is bennem reked, csak egy vad nyögésre futja, bár ez meg sem közelíti azt a vadító hangot, ami az ő torkából hallatszik így nyomva el a zongora újabb szabálytalan hangjait. Beleborzong az egész testem, szavai csak tovább fűtik vágyamat, bőröm ismét felforrósodik és hiába a pár perccel ezelőtti orgazmus, újra csak azt érzem, hogy mindennél jobban akarom Őt. -Imádom, amikor ilyen heves vagy. - nyögöm ajkaiba, csókokat hintek állára, szorítom magamhoz, mintha az utolsó kapaszkodót találtam volna meg benne a világon, majd forró, tüzes csókra hívom, olykor ajkai közé lihegve a vágytól, vadul markolva tarkójára, neki feszülve testemmel.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 6:52 pm

A hangok, amik előtörtek belőle, mikor letérdeltem elé, és ajkaim nyelvemmel kiegészülve kényeztetni kezdték, már az első pillanattól kezdve a már jól megszokott hatást gyakorolták rám. Nyögéseitől függően váltottam ritmust, hol őrjítő lassúsággal kínozva, hol gyorsítva a tempón, de már maga a tény, hogy mennyire élvezte azt, amit vele csináltam, engem is teljesen felizgatott. Ajkaimon éreztem teste reszketését, azt, ahogyan néha teljesen befeszült, ahogy csípője a nyelvemre rángott, ujjai pedig hol enyhén, hol keményen túrták a hajamat. Egy pillanatra sem álltam le, kitartottam az elhatározás mellett, hogy így, ebben a formában kerítse először hatalmába a gyönyör, bár az, ahogyan testem reagált erre az egészre, néha még engem is igencsak meglepett. Előtte az önzetlenséget sem igazán ismertem, nem szerettem adni, csak kapni, tökéletesen megfelelve annak az önző, erőszakos képnek, ami valószínűleg élt benne rólam eleinte. Most pedig más sem érdekelt, csak hogy valami igazán őrjítőt éljen át általam, velem, ez a gondolat pedig tovább táplálta a már amúgy is ezer fokon tomboló tüzet bennem.
Combjára markoltam egyik kezemmel, mintha így akarnám magam mellett tartani, mintha ez lenne az egyetlen kapaszkodója, már a zongorán kívül, néha kihasználva az alkalmat, hogy arcára pillantsak, de ezzel csak azt értem el, hogy még jobban vágyjak rá, és még jobban akarjam Őt, vagy éppen a gyönyörét. Még akkor sem parancsoltam megálljt magamnak, mikor az orgazmus első hullámai végigsöpörtek testén, nyelvem kitartóan simogatta, bár már lelassítottam, majd kihúztam magam, ajkaim pedig szinte kapásból lecsaptak a szájára, míg én magam minden létező felületen hozzásimultam. Nem akartam, de nem is tudtam volna tagadni, hogy milyen hatással volt rám az élvezete, és csak nagy küzdelem árán voltam képes elszakadni legalább a szájától, hogy hagyjam egy kis levegőhöz jutni. - A szám is imád téged - utaltam vissza az iménti szavaira, még mielőtt megjegyzést tettem volna arra, mennyire nem sikerült tartania magát a csendkirály játékhoz, de ezt kicsit sem bántam. Még mindig imádtam Őt hallgatni, valami elképesztő hatást gyakorolt rám sóhajaival és nyögéseivel.
Kezei ismét életre keltek rajtam, és ahol csak érintett, ott tűzforró bőröm ellenére is libabőr jelent meg rajtam, szavai pedig csak tovább korbácsolták az amúgy sem csillapodó sóvárgást bennem. Főleg mikor említést tett arról, mennyire tud csenden lenni, ha el van foglalva a szája, ezzel egy időben pedig ujjai végigsimítottak rajtam... újra összeszorult a gyomrom, az ingerlő bizsergés pedig eluralkodott minden porcikámon, ahogy már szinte magamon éreztem forró ajkait, és tudtam, hogy hacsak nem lépek közbe, véghez is fogja vinni az erre irányuló terveit. És ugyan, miért akartam volna közbe lépni?
Felemeltem a kezemet, ujjaim belesimultak sűrű hajtincseibe, ahogy egyre lentebb simított ajkaival, elidőzve mellkasomon, végigjárva minden apró kis sebet és tetoválást, de már ekkor sem tudtam magamba fojtani egy jóleső sóhajt. Nem is sejtette, hogy mielőtt belépett volna az életembe, milyen jól tudtam uralkodni ezeken a kóbor kis hangokon, de vele egyszer sem jutott eszembe elfojtani egyet is. Már annyira ködössé vált minden körülöttem, hogy nem jöttek válaszok a számra, és ugyan hallottam, felfogtam szavait, de valószínűleg Ő is érezte, tisztában volt vele, hogy mennyire lüktettem már annak a puszta gondolatától is, hogy ajkai hamarosan még lentebb vándorolnak. Kiölt belőlem minden gondolatot és szót, amit mondhattam volna, tekintetem pedig követte Őt, ahogy a megteremtett helyen térdre ereszkedett, csak úgy, ahogyan én tettem az előbb, és hiába haraptam a saját ajkamba az érzés nyomán, ahogy először végigsiklott rajtam nyelve, a mélyről feltörekvő, erős nyögést még ez sem akadályozta abban, hogy kitörjön belőlem. - Bassza meg - bukott ki belőlem rekedten, még a lábaim is beleremegtek az észveszejtő érzésbe, még jobban lüktettem, mint előtte, az pedig, hogy milyen régóta vágytam erre, csak ahhoz segített hozzá, hogy szinte azonnal érzékeljem a tolakodó gyönyör első simogatásait gerincemen. Ő pedig, mintha csak tovább akart volna hergelni, néha pimaszul a hátsómba markolt, körmei nyomát éreztem combomon, én pedig szinte ösztönösen nyúltam a haja után, ösztönösen túrva bele a tincsekbe, ismét ajkamba haraptam, ahogy lepillantottam arcára, a látvány pedig szinte teljesen magába bolondított és megrészegített. Megálljt kellett parancsolnom magamnak, hogy ne vesszek el rögtön a szájában, és ugyan légzésem már elnehezült, szinte készen állva arra, hogy a testem megadja magát, de az utolsó pillanatban az útjába álltam a saját gyönyörömnek, csak hogy karja után nyúlva felhúzzam magamhoz, tekintetem lázasan kutatta az övét, és mielőtt egy szó is elhagyta volna ajkait, újra szája után kaptam, kezeimmel combjai után nyúlva, csak hogy egy határozott mozdulattal a csípőmre emeljem őket, így szorítva magamhoz, ágyékom újra neki feszült, és meg sem álltam addig, míg háta ismét nem találkozott a zongora szélével. - Nem bírom tovább - mormogtam ajkaiba levegő után kapkodva, és szavaim nem is voltak túlzóak, mert amint beigazítottam magam, már el is merültem testében, kontroll nélkül nyögve a szájába.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 5:21 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Sejtelmes mosoly jelenik meg arcomon a párnás megjegyzése hallatán, de közben igyekszem a lehető legártatlanabb pillantással nézni rá, mintha egyszer sem fordult volna meg ilyesmi a fejemben, bár ha gondoltam is hasonlóra, az mindig csak egy kósza pillanat volt csupán, mert még a gondolattól is irtóztam, hogy megpróbáljak ölni. Gyűlöltem a helyzetet, ezt az egész színjátékot és a tényt, hogy konkrétan el lettem adva egy maffiózónak, de sosem Őt sosem gyűlöltem igazán, mert tudtam, hogy legalább annyira nem akarta az egészet, mint én. -Annyira azért nem voltál utálatos, hogy ilyesmivel próbálkozzak.- kuncogok én is halkan, de a következő megjegyzését hallva akaratlanul is eszembe jut az a jó pár éjszaka, amikor komolyan küzdenem kellett magammal, hogy még véletlenül se vonuljak át hozzá, mert annál szanalmasabbat, már nem is tehetnék. Az egyértelmű behódolás lett volna, ha meglepem éjjel a hálószobájában, ráadásul még azt gondolta volna a végén, hogy majd ebből szokás lesz. -Azt mindjárt gondoltam, de azért örülök, hogy te sem tetted.- mosolygok tovább jót szórakozva ezeken az elképzelt helyzeteken, de egyébként őszintén nem tudom, hogy mit csináltam volna, ha egy éjjel beállít hozzám, hogy bepróbálkozzon. Kellett a tudat, hogy én irányítom az egészet, hogy én mutatok zöld lámpát, ha épp akarok, hogy tényleg kihívás legyen az, hogy hozzám érjen, ne pedig valami "rangja" által jogosan követelhető dolog.
Megnyugtat a tudat, hogy nem igényel újabb kihívást, bár nehezményeztem is volna, ha kiderül, hogy amúgy most már unatkozik, bár nem is ez érzékelhető abból, ahogy a zongorára kényszerít, majd egy forró, mohó csók után, mintha csak bizonyítani akarná, mennyire semmiség a sérülése, lefelé indul testemen.
Már az felizgat, hogy tudom, hova araszol tüzes csókjai kíséretében, de még így is lehengerlő az érzés, ahogy először megérzem magamon a nyelvét, nem is tudom visszafogni a kikívánkozó sóhajokat és nyögéseket, ahogy kíméletlenül ingerel tovább, csak próbálok támaszt találni a zongorán,  különös hangokat csalva ezzel ki a hangszerből, haját túrom vagy épp vállát, hátát simítom, de a kábult pillanat hevében azért olykor megragadom az alkalmat, hogy alaposan megnézzem magamnak, ahogy előttem térdel. Kibaszottul izgató látványt nyújt, amihez társul érzéki kényeztetése és a korábbi játszadozásunk utáni sajgó érzés is, így nem is kell sok idő ahhoz, hogy testem egyértelműen elinduljon a gyönyör felé vezető mámoros úton.
Csípőm nyelvére mozdul, ajkaiba simul önkéntelenül is, miközben testemet kínozza az ismerős bizsergés, a szívem vad tempóban dübörög mellkasomban a vérem helyén pedig az az érzésem, hogy láva csorog, úgy felforrósodik mindenem, míg végül le nem tarol a gyönyör, ez az őrjítő érzés, amitől hirtelen levegő sem jut a tüdőmbe, akármilyen hevesen is kapkodok érte.
Nyögve, lihegve próbálok észhez térni, míg le nem csap ajkaimra mohó, vad csókjával, ágyéka ölemnek feszül újabb remegést váltva ki testemből, a gondolat pedig, mennyire felizgatta már pusztán az is, hogy én elélveztem ajkaitól, csak tovább pezsdíti véremet. -Kénytelen voltam.- sutyorgom kacér vigyorral, még mindig levegő után kapkodva bújva hozzá, miközben kezeim nyakán, tarkóján simítanak, teste minden porcikáját bejárják, mintha csak próbálnék visszatalálni a valóságba, Hozzá.-Bár van, amikor csendben tudok maradni.- harapok finoman alsó ajkamba, ahogy kezem lentebb kalandozik rajta, és míg egyik kezem férfiasságára talál, másikat finoman mellkasának feszítem, így tolva el finoman magamtól. -Például, ha le van foglalva az én szám is.- lehelem ajkaiba incselkedő mosollyal, nyelvem izgatón végig is húzom az alsón, majd nyakán barangolok végig lágy csókokkal lassan haladva lentebb kulcscsontjára mellkasa felé. Azoknál a hangoknál, amiket képes belőlem kicsikarni, már csak egy dolog van, ami jobban beindít: az ő nyögései és sóhajai, amikor eléri a mámor és most bármi terve is volt a zongorával, kénytelen lesz várni még vele.
A gyönyör, amelyet az imént okozott nekem, még párszor végig simít testemen, miközben már mellbimbóját veszem ajkaim közé, csókokat hintek minden egyes tetoválásra és hegre, ami csak mellkasát borítja, majd lentebb araszolok hasfalára nyelvemmel és ajkaimmal, ördögi mosollyal arcomon, miközben egyik kezem folyamatosan férfiasságán simít végig újra és újra. -Amióta csak hazaértél azzal a kis vakarccsal, erre vágyom.- duruzsolom bőrébe és most én ereszkedek térdre előtte, finoman rámarkolok a mozdulat közben és   felpillantok arcára, párszor gyengéden végig húzom rajta nyelvemet, mintha csak ízlelgetném, végül ajkaim közé veszem szándékosan elnyújtva picit a mozdulatot. Lassan, finoman ismétlem meg, mindig egyre mélyebbre engedve, amíg csak bírom, néha jó pár pillanatig magamban tartva, nyelvemmel ingerelve közben  finoman, szabad kezem pedig gyengéden cirógatja combját, hasfalát, vagy épp fenekére siklik pimaszul. Egészen felajz engem is az érzés, ahogy ajkaimba feszül, ahogy néha megremeg tenyerem alatt, remélhetőleg  hallgatva azokat a szexi, izgató hangokat, amiket annyira imádok előcsalogatni belőle.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 2:45 pm

Mióta csak ismertem, egyszer sem tagadtam, hogy már az első pillanattól kezdve megmozdult tőle a vérem, az egyértelmű távolságtartása és dacossága pedig ahelyett, hogy kiirtotta volna belőlem az éledező kalandvágyat, inkább csak tovább szította. Bosszantani mindig is bosszantott, nem egyszer igazán ki is hozott a sodromból, de vele szemben csak szavakkal szállhattam szembe, és ehhez az új helyzethez hosszú idő volt hozzászoknom. Ma már nem is tudnám máshogy elképzelni, idegennek tűnik az, aki kezet akart emelni rá, és ez talán akkor mutatkozott meg először, mikor szándékosan próbált felhergelni az apámmal folytatott beszélgetése után, de én ennek ellenére mégis kiálltam a próbát. Mára pedig már aligha tudtam elképzelni olyan helyzetet, amiben eszembe jutott volna hasonló, és hiába törtem a fejemet, nem hiszem, hogy tudott volna olyat tenni, ami erre ösztönözne. Előtte soha nem féltem ennyire attól, hogy tönkreteszek valamit, vagy elveszítek valakit, de most már ez az érzés is ott időzött a fejem fölött, és akárhányszor csak átsuhant rajtam, milyen lenne az életem mindezek után nélküle... valószínűleg soha többé nem akarnék jó lenni, és egy az egyben pusztítanám el azt, aki lett belőlem, és aki folyton folyvást arra emlékeztetne, milyen is voltam vele.
- Mondjuk annak örülök, hogy egyszer sem ébredtem arra, hogy párnát szorítasz az arcomba - nevettem fel halkan, ha már szóba jött, hogy az elején képes lettem volna megfojtani, ezt az érzést pedig minden bizonnyal Ő is viszonozta. - Bár más céllal jöhettél volna a szobámba - vontam fel pimaszul a szemöldökömet, de azt már múlt éjjel kitárgyaltuk, hogy az egyértelmű vágy ellenére miért tartottuk a tisztes távolságot egymás szobájától. És még mindig úgy gondoltam, hogy így volt ez jól, még ha néha igencsak nehezemre esett ellenállni a kacsintgató vágynak. Gyengéd mosolyom ellenére viszont rázni kezdtem a fejem, mikor új kihívásokról kezdett beszélni, de jobbnak láttam nem elmerülni abban, hogy vajon hogyan és milyen eszközökkel tenné mindezt. - Hát, bébi, még így sincs időm unatkozni - vontam egyet vállaimon, még szorosabban simulva hozzá, már szinte teljesen feltolva a billentyűkre, csak hogy szétnyíló lábai közé tudjak állni. Nem felejtettem el, hogy hol is tartottunk pár perccel ezelőtt, a gondolat rámarkolt a gyomromra, miután beleremegtem apró kis harapásába, de szinte áldás volt ezek után mohó ajkai után kapni. Ismét éledezni kezdtem, nehezebben vettem a levegőt, a szívem pedig gyorsabb ritmusra váltott, de még így is volt elég lélekjelenlétem ahhoz, hogy ajkába harapjak, majd elinduljak lefelé, végig a testén, megízlelve finom bőrét. Mintha csak be akartam volna bizonyítani, hogy hiába sérült meg a kedvenc helye, attól még tökéletesen alkalmas volt arra, hogy ellássa a neki rendelt szerepet, és nem is voltam rest elkalandozni két lába közé, csak hogy nyelvemmel mielőbb rátalálhassak vágya fő forrására. Éreztem nyelvem alatt, ahogyan belefeszül a teste, miközben egyik kezével rátenyerelt a zongorára, az így elhangzott összefüggéstelen zaj pedig vigyort váltott ki belőlem, de nem sokáig foglalkoztam ezzel. Egyik kezemmel vállamon nyugvó combjába markoltam, miközben éreztem ujjait a hajamban, a reakciója pedig csak tovább hergelt, nyelvem alatt érezve, hogyan éled fel a teste, és adja át magát nekem, és a kényeztető mozdulatoknak. Nem is szerénykedtem, hol gyorsítottam, hol lassabban masszíroztam, csak hogy teljes legyen az őrülete, időről időre egészen eltévelyedve, csak hogy testébe mélyesszem nyelvemet, és így masszírozzam tovább. A nyögések és sóhajok ostorcsapásként ingereltek, én magam is egyre keményebbé váltam attól, amit teste művelt a kezeim között, ahogy csípője újra és újra rándult és belemozgott a számba, de nem álltam meg, és szavai is csak tovább bátorítottak. Nem mintha túl nagy bátorításra szorultam volna.
Újabb hangokat csikart ki a zongorából, mikor másik kezével is megtámaszkodott maga mellett, nyelvem pedig még határozottabban, még mohóbban támadt vissza, egészen addig, míg a mámor a karmai közé nem kapta, és reszketve el nem élvezett, a hang pedig, ami előtört torkából, egy nagy nyelést váltott ki belőlem. Kibaszottul érezni akartam Őt, vágytam rá, lüktettem, a vérem már teljesen felforrt tőle, és ahogy lassan felemelkedtem, rámarkolva gyengéden combjaira, szinte azonnal lecsaptam ajkaira, egy tüzes csókkal fojtva belé a lihegést, miközben ágyékomat szándékosan ölének feszítettem. - Örülök, hogy lemondtál a némasági fogadalmadról - búgtam ajkai közé, csak egy pillanatra szakadva ki a csókból, miközben körmeim a combja bőrét simították végig, várva, hogy teste megnyugodjon az átélt mámor után.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 12:06 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Az, hogy most itt vagyunk, így, egymásba bolondulva, sok apró véletlen összességének köszönhető. Ez már akkor nyilvánvalóvá vált, amikor fény derült arra, hogy csakis azért nem emelt rám kezet elejétől fogva, mert a szerződésbe valaki beleiktatta előzékenyen, hogy nem teheti. Más esetben, szerintem már az első estén kaptam volna egy pofont azért, ahogy viselkedtem, így viszont kénytelen volt visszafogni magát, én pedig lassan kivívtam a tiszteletét, mert verés helyett muszáj volt elviselni és mindannyiszor végig hallgatni.
Mindezek ellenére mégsem tudom elítélni amiatt, hogy csak egy szerződés védett meg tőle, mert az alapján, amit eddig az Ő világából láttam tudom, hogy náluk teljesen elfogadott, hogy lepofozzák a nőt, ha nem bír viselkedni. Ebben nőtt fel, ezt látta, így illik, mostanra viszont már biztos, hogy ha felbomlana az a szerződés, akkor sem emelne rám kezet soha, mert Ő már nem ugyanaz a Dimitriy, aki simán elvette volna egyébként azt, amit akar. -Tudom, hogy nem kellett volna kétszer kérnem, hogy háljuk el a nászéjszakát.- kuncogok halkan, hiszen éreztem és láttam abból, ahogy végig mért aznap este, hogy ha a háta közepére is kívánt, mint nejét, vonzónak talált. És ugye ott van az a csók is, amit kicsalt tőlem pimasz módon, mintha csak kereste volna a lehetőséget arra, hogy legalább egy picit belekóstolhasson a töltött gyümölcsbe.
Az ismerős dallamok hallatán mégis kellemes érzés fog el, akármilyen is volt akkor este a hangulat, mert mindez mégis az alapköveit képzi annak, ami most vagyunk. Bármennyire is kívántuk egymást akkor a pokolba, bármennyire is bosszantotta a dac, ami jelen volt bennem iránta, végül mégis egymásban leltünk rá valamire, amit a világért sem engednék el többé. -Ó, tudom én azt. Csodálkoztam is, hogy nem tetted.- lesek rá gyengéd mosollyal, hiszen eszembe se jutna hibáztatni, amiért akkor így érzett. Én is így éreztem, mint ahogy szerintem mindenki más is ezt tette volna. -Örülök, hogy ilyen mély benyomást tett rád az az egy Mrs Smolensky.- duruzsolom halkan, miközben testemben az eddig épp csak szunnyadó vágy újra feléled már attól is, ahogy teste nekem feszül finoman, így taszítva a zongorának, amit meg is szólaltat sikeresen a hátsóm, de csak jót mosolygok rajta vele együtt. -Lehet,hogy új kihívást kell neked találnom. Még a végén elunod magad mellettem.- incselkedek halkan, de már rég nem azon jár az eszem, hogy mennyi ellenérzés volt bennem iránta az elején, hanem az, hogy most mennyire kívánom újra és újra, szüntelenül, mint valami drogfüggő. Hogy mennyire boldoggá tesz minden nap, már pusztán azzal is, hogy mellette ébredhetek vagy, hogy milyen hihetetlen hatással van rám a pillantása, az érintése, a csókja. Még mindig rácsodálkozok néha, miféle buja dögöt csalogatott elő belőlem.
A szívem, már attól hevesebben ver, hogy teste hozzám simul, ajkaim nyaka bőrén, állán hagynak apró csókokat, kacér mosollyal harapok finoman fülébe az érzés pedig, ahogy ennek hatására megfeszülnek izmai egy pillanatra, csak még jobban felizgat. Ki is követelek magamnak egy forró csókot, nyelvem mohón kutat nyelve után, miközben Ő egyre inkább a zongorának taszít, míg már fenekem a hűvös billentyűkre kényszerül, Ő pedig combjaim közé fészkeli magát.
Keze nyakamra simul, én pedig pihegve viszonzom az egyre tüzesebb csókot, amit végül azzal zár le, hogy ajkamba harap, így csikarva ki belőlem egy feszült sóhajt meg egy halk szisszenést, de már húzódik is el, hogy pimasz vigyorral ajkamba sutyorogjon. -Hogy kár érte, hogy megsérült.- sutyorgom buján, le is pillantva ajkára, aminek már a látványa is feltüzel, mert újra és újra az jut eszembe, miféle élvezetet okozott már vele többször is. Le is pillant végig mustrálva testemet, mintha csak olvasna a gondolataimban, majd egy újabb forró csók után lefelé veszi rajtam az irányt, én pedig pihegve, teljesen felizgulva nézem végig hátát simítva, vagy épp finoman hajába túrva.
Ajkamba harapok, ahogy végül letérdel elém, már a puszta látványától is lüktet a testem, ahogy ajkaival és nyelvével ízleli bőrömet újabb és újabb borzongást okozva ezzel, majd lábaimat vállaira húzza, lágy csókokat lehel combom érzékeny részére, halk, kéjes sóhajokat csikarva elő belőlem. Felpillant rám, a tekintetében rejlő izzó vágy és az ajkain látszó pimasz vigyor, egyértelműen tudatja velem, hogy feltett szándéka megint olyan hangokat előcsalni belőlem, mint amilyeneket a fürdőszobában is sikerült, az első ilyen buja sóhajt pedig, már azzal elő csalja belőlem, ahogy nyelvével először végig simít rajtam.
Tenyerem újabb hangokat szólaltat meg a hangszeren, ahogy megtámaszkodok finoman, kezem újra és újra hajába túr hol gyengédebben, hol durvábban, attól függően, milyen durván vonul végig rajtam az élvezet okozta bizsergés, amit egyre szaporább légzéssel, egyre bujább nyögésekkel próbálok átvészelni. -Annyira imádom a szádat.- fújtatok halkan, hátra vetett fejjel, ahogy a mámor egyre határozottabban környékez, míg végül már kénytelen vagyok másik kezemmel is a zongorán találni fogást, így élvezve ki ajkai és nyelve édes játékát, amibe néha bele is ringok csípőmmel. Testem ezer fokon lángol, ahogy levegő után kapok újra és újra, egyre mélyebben, egyre hosszabb ideig magamban tartva az oxigént, a vér a fülemben dübörög és, ha csak nem áll le aljas, galád módon, pillanatokon belül végig zakatol testemen az orgazmus, magával söpörve minden mást, mintha a világ nem is létezne pár hosszú pillanatig, csak Ő és én, a zongora meg a küszködő nyögéseim,ahogy a testem szinte megsemmisül.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Május 22, 2022 8:16 am

Nem szerettem nosztalgiázni, ehhez képest pedig furcsa volt azon kapni magam, hogy szinte teljesen elmerültem a zongorához köthető emlékek között. Ajkaimról továbbra sem hervadt le az a gyengéd, amúgy pimasz vigyor, ezzel fedve el, hogy amúgy milyen kellemes meleg járta át a testem, és kivételesen nem a forrongó vágy miatt. Ez már nemcsak a testiségről szólt közöttünk, pedig azon az estén ha valamiben, hát abban biztos voltam, hogy ha lesz is bármilyen közünk egymáshoz, az ki fog merülni ennyiben. Testiségben. Úgy indultam neki, mint Ő, már az első adandó pillanatban megtagadva bárminek az esélyét, ahogy tette Ő is, rögtön elkönyvelve egy kegyetlen, erőszakos agresszornak, bár ebben végül is nem tévedett. Akkor még én sem gondoltam volna, hogy lakozik más is bennem, és nélküle valószínűleg soha nem is jöttem volna rá. Mégis ott időzött bennem a tény, hogy ha akkor, aznap este nem áll ki magáért, valószínűleg arra a sorsra jutott volna, mint az összes többi nő az életemben. - Most mondhatnám, hogy csak tesztelni akartalak, meddig mehetek el - vontam egyet vállaimon, szemtelen csillogással a szemeimben, miközben figyeltem ujjait, ahogy véletlenszerűen megnyom pár billentyűt. - De mindketten tudjuk, hogy nem teszt volt - nevettem fel halkan. Bármilyen körülmények közé is kényszerültünk, és bármennyire is gyűlöltem akkoriban magát a tényt, hogy egy fedél alatt kell élnem vele ki tudja, hogy meddig, nem tudtam csak úgy elsikkadni a tény felett, hogy Ő egy gyönyörű és vonzó nő, és valószínűleg könnyedén félre tudtam volna tenni pár önfeledt óráig a makacskodó gyűlöletemet. Nem voltam vak, főleg nem voltam fából, mégis, mai szemmel már örültem, hogy állta a sarat.
Belesóhajtottam az ismerős dallamba, miután hozzá hasonlóan a zongora billentyűi után nyúltam, ismét rácáfolva magamra és a nosztalgikus szokásaimra, de közben ismét tekintetébe fúródtam. Valójában már nem is akartam tudni, milyen más forgatókönyvek léteztek volna kettőnk kapcsolatára, ha azon az estén minden máshogy alakul. Talán túl jól ismert az apám, azért is kaptam külön szabályokat Iris-szal kapcsolatban, mert a Papa tudta, hogy engem nem riaszt vissza egy egyszerű nem, az adott ultimátum értelmében pedig ha a lány azt mondta, hogy nem, nem csinálhattam vele semmit. - Meg tudtalak volna fojtani érte - vigyorodtam el, utalva a dacolására, néma bocsánatkéréssel a tekintetemben és hangomban, bár szerintem ezzel akkoriban Ő is így volt. - Velem előtte még nem igazán dacoltak. Bár nyilván az sem véletlen, hogy csak egy Mrs. Smolensky van - dörgölőztem hozzá még közelebb, ujjam elengedte a billentyűket, az összefüggéstelen hangokra pedig, amit a feneke okozott, mikor nekiütközött a billentyűknek, ismét elvigyorodtam. Még emlékeztem az gyomorszorító érzésre, a dühre, amit a dacolása először kiváltott belőlem, majd arra a furcsa, izgató erőre, ami utána életre kelt bennem ennek nyomán. - Mintha hosszú évek után ismét kaptam volna egy igazi kihívást - tettem még hozzá, és miközben mellkasomon jelent meg tenyere, egyik ujjammal végigsimítva nyakát, míg ajkaim a vállát csókolták. A lenyugvás csak egy átmeneti állapotnak bizonyult, mert ahogy ismét megéreztem teste melegét, a vágy újra égni kezdett bennem, a bizsergő érzés végigszáguldott testem minden pontján, főleg mikor csókokkal hintette tele a bőrömet. Megfeszültem, mikor a fülembe harapott. Nem is szóltam semmit, helyette beleolvadtam a csókba, ami éppen olyan tüzes és forró volt, mint Ő maga, ezzel egy időben pedig elengedtem a múltat, csak hogy teljes egészében a jelenre, kettőnkre tudjak koncentrálni. Tenyerem ösztönösen fonódott derekára, mintha így akartam volna továbbra is közel tartani magamhoz, miközben szándékosan hátrébb toltam, egészen addig, míg a billentyűk hagyták, így állva be combjai közé. Szabad kezem ekkor már nyakára siklott, így húzva még mélyebben a csókba, majd ismét beleharaptam alsó ajkába, így húzódva el arcától alig pár centire. - Mit is mondtál a kedvenc helyedről? - kérdeztem kaján vigyorral, szinte szájába suttogva a szavakat, majd tekintetem lassan kettőnk közé siklott, mintha csak terepszemlét akarnék tartani. Végignyaltam ajkaimat, egy utolsó mohó csókot lopva tőle, majd ajkaim lentebb simultak, végig nyakán, ütőerén érezve, hogy mennyire lüktet a szíve, de jó szokásomtól eltérően ezúttal nem adtam magamnak időt, hogy melleivel játszadozzak.
Ahogy haladtam lefelé, úgy vált egyre kényelmetlenné a helyzet, egyszerűbbnek tűnt lassan térdre ereszkedni két lába között, telehintve hasa alját apró csókokkal. Vállaimra húztam lábait, apró csókokat leheltem combja belső felére, majd mielőtt rátaláltam volna ölére, tekintetem még megkereste az övét, közben egy utolsó, sunyi vigyort villantva felé, mielőtt nyelvemmel rátaláltam volna teste legérzékibb, legforróbb pontjára.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Május 21, 2022 7:20 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Nem feltétlenül én vagyok az évszázad menekülő művésze, de valószínűleg azért van ez így, mert nem is igazán akarok meglépni előle. Akarom, hogy elkapjon, hogy beváltsa az ígéretét, sőt várom is, hogy felbukkanjon végre, így aztán nem erőltetem meg magam azon, hogy nyom nélkül eltűnjek előle. Lábnyomaim, mint az erdőben elszórt morzsák, tökéletesen jelzik számára, hogy merre találhat, hallom is halk nevetését, amikor rájön, merre kell keresnie és nem is várat magára sokáig. Megindul felém, én pedig kendőzetlenül legeltetem rajta szemeimet, míg oda ér elém és karjai édes börtönébe zár, mintha picit is félnie kellene attól, hogy majd újra elszaladok előle.
Vagy, hogy leitatom, pedig nem éppen úgy fest, mintha szükség lenne ilyen sunyi módszerekre ahhoz, hogy magamhoz csábítsam, mint ahogy nekem sem kell innom, hogy elkaphasson, hiszen alig vártam, hogy bőre forróságát ismét bőrömön érezzem. -Most lebuktam.- sutyorgom halkan, cinkos mosollyal ahogy meggyanusít, hogy talán azért tud mindig elkapni, mert hagyom és igazság szerint, ez így is van. Leszámítva azt, amikor behajtotta azt a csókot, mert akkor nem számítottam rá, hogy utánam lép, de egyébként akkor is azt akartam, hogy megtaláljon, amikor leléptem innen a hotelba.
Most úgy tűnik, a tíz másodperc alatt is elég messzire sikerült jutnom, bár kételkedtem abban, hogy tényleg lesz majd ennyi időm, hiszen a hotelos incidensnél sem kaptam egy napot, csak tíz percet arra, hogy eltűnjek. De a lényeg, hogy rám talált, most pedig boldogan, szándékosan incselkedve simulok mellkasához, hajolok közelebb, hogy lágy csókot leheljek nyaka bőrére, miközben Ő el is tünteti a neki szánt vodkát. Leteszi az üres poharat, keze gyengéden arcomra simul, mint ahogy enyém az övére és felidézi mindazt, amit akkor este mondtam. Vagyis, sok mindent mondtam, de a legfontosabb az volt, hogy engem semmiképp sem fog egy csettintéssel megkapni. Pedig, őrülten vonzónak láttam, már akkor is. -Túl könnyű lett volna, ha már akkor megkapsz mindent.- kuncogom halkan, miközben kezem a zongora billentyűire tapint, találomra leütök rajta pár gombot, amitől Ő is, én is elmosolyodunk, de aztán csak bámulok rá, ahogy kutakodó tekintete íriszeimre talál és akaratlanul beleborzongok szavaiba, ahogy elárulja, mi járt a fejében már akkor is velem és a zongorával kapcsolatban, már csak amiatt is, mert tudom, ez nekem is eszembe jutott csókját érezve. Csak centimétereken múlott, hogy pontosan azt akarjam megadni neki, amit akkor elvárt egy idegen nőtől, aki a felesége lett kényszerből, de a büszkeségem és a makacsságom erősebbnek bizonyult. Nem akartam én is egy lenni a sok közül, egy nőcske, akit már csak amiatt is megkaphat, mert ő épp Dimitriy Smolensky. Túlságosan erősen dolgozott bennem a dac, bár még így utólag is azt mondom, hogy ez így volt jó. -Azt hiszem, ezt egész nyilvánvalóan a tudtomra adtad, ha nem is pont ugyanezekkel a szavakkal. - duruzsolom mosolyogva végül, kacér pillantással, mert többször is éreztette velem, hogy vonzónak talál, csak próbáltam úgy tenni, mintha ez nem lelne viszonzásra.
Lágyan elmosolyodok, ahogy ujjaival elkezdi ugyanazt a dallamot játszani, amit akkor este, mintha csak így akarná elárulni, hogy Ő is pontosan emlékszik mindenre, ami akkor történt. Mérföldkő volt, igazából akkor ismerkedtünk meg egymással és tény, akkor próbáltam a lehető legkeményebbnek tűnni előtte, hogy még véletlenül se gondolja majd azt, hogy egy ágyast is kapott csak azért, mert bele lettem kényszerítve a házasságba. És most, még Ő is bevallja, mennyivel másabb lenne minden, ha akkor engedek a testi vágynak, ha neki adom magam. -Nem gondoltam, hogy épp azzal fogom elcsavarni a fejed, ha dacolok veled.- súgom halkan, kellemesen sóhajtva vállamra hintett csókjaitól, miközben teste finoman a zongorához taszít, fenekem meg is szólaltat pár igen fals hangot, tenyereim újfent végig siklanak mellkasán. Mintha csak azt akarnám ellenőrizni, vajon az Ő bőre is olyan forró-e, mint amilyennek sajátomat érzem. -Egy picit dolgoznod kellett, hogy elérd a célod.- pimaszkodok halkan, miközben ajkam egyre közelebb araszol ajkaihoz, de még mielőtt érinthetném őket, álla vonalát kezdem követni és a füléig meg sem állok. -De most újra itt vagyunk a zongoránál.- súgom halkan, finoman fülcimpájára harapok kacér mosollyal ajkaimon, miközben kezem lentebb kalandozik testén, gyengéden végig simítva hasfalán. -Mintha ezer éve lenne már.- sóhajtom halkan, magamba szippantva bőre édes illatát, orrom húzva végig arca élén, míg végül már nem bírom megállni, hogy ajkaim ne simuljanak övéire, hogy egy lassú, tüzes csókot követeljek ki magamnak tőle.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Május 21, 2022 2:15 pm

Már nem tudtam volna úgy elképzelni az életemet, hogy nem része az a pajkos, mégis tüzes pillantás, amivel még visszanézett rám az ajtóból, mintha azt várná, hogy majd nem cáfolok rá magamra és azelőtt utána lépek, hogy egyáltalán két másodperc eltelt volna. Talán tényleg eszembe jutott, de nem akartam elvenni tőle a tiszta játék jogát, főleg hogy tudtam, ezt követően csak még intenzívebb lesz az amúgy is mindent elmosó gyönyör, amit jó ideje csak Vele éltem át. És csak Vele akartam, már nem volt szükségem nőkre, akiknek a nevét sem jegyeztem meg soha, és amúgy is, minek tagadtam volna, valószínűleg még soha senkivel nem volt olyan pokolian jó, mint vele. Bele is feledkeztem egy pillanatra, miközben lestem utána azzal a kaján, birtokló vigyorral, és ebből az állapotból csak az zökkentett ki, ahogy rám csukta az ajtót.
Csak becsültem az eltelt időt, mikor elindultam utána, és amikor nem találtam a hálóban, először vitathatatlanul meglepődtem, de nem akadtam fenn ezen a kis részleten. Úgy tűnt, legalább annyira komolyan gondolta ezt a játékot, mint én, sőt, mintha csak ráérzett volna az igazi ízére, a gondolattól pedig csak még mohóbban vágytam rá. Nem tudtam csillapodni, és ugyan a szoba hideg levegője próbálta hűteni a túlhevült bőrömet, de már azon járt az eszem, hogy mit is fogok vele csinálni, ha megtalálom. A vizes nyomok mutatták az utat, halk nevetéssel döbbenve rá, hogy még csak nem is az emeleten belül keresett új lehetőségeket, hanem a földszint felé vette az irányt, és hamarosan a szemem elé is tárult a látvány, ahogy egy pohár vodkát helyezett a zongora tetejére. Hirtelen rohamoztak meg az emlékek, tekintetéből pedig egyértelműen kiolvastam, hogy nagyjából ugyanarra kalandozhattunk. Én úgy tekintettem erre, hogy... itt kezdődött minden. Ezerszer végiggondoltam, mi lett volna, ha akkor este máshogy történik, ha nem ezt az arcát mutatja, ha rögtön behódol, és mindig arra jutottam, hogy az Ő masszív állhatatossága kellett ahhoz, hogy ne egy legyen a sok közül. Ha már aznap este engedte volna, hogy a csókon túl Rá tegyem a kezemet, soha nem tiszteltem volna, bár akkortájt amúgy sem szerepelt a terveim között az ilyesmi.
Ezek jártak a fejemben, miközben megszüntettem a kettőnk közötti távolságot, laza börtönbe zárva Őt két karommal, miközben testem már simult is az övéhez, és ahogy ajkaiba harapott, nehezen álltam meg, hogy ne hajoljak oda, csak hogy én is ugyanezt tehessem vele. - Mindig elkaplak. És ez kezd gyanús lenni. Szerintem hagyod magad - vigyorodtam el játékos évődéssel, ujjai érintése pedig halvány libabőrt hagytak maguk után, miután végigsimítottak mellkasomon, majd aztán az oldalaimon. Voltak rossz berögződéseim, többek között az is idetartozott, hogy mindig megkaptam, amit meg akartam, de Ő volt az első, amiért úgy igazán, keményen küzdenem is kellett, és ez a fajta küzdelem kicsit sem állt közel hozzám. Míg rá nem jöttem, hogy érte még ez is megéri, még ha az első adandó alkalommal majdnem el is csesztem. De végül, ha úgy vesszük, a hotelben is elkaptam.
Mellei szánt szándékkal feszültek mellkasomhoz, meg sem próbálta elfedni a pimaszkodását, miközben nyakamhoz hajolva apró csókokat hintett a bőrömre. Csak annyira bontottam meg a pozíciómat, hogy a számhoz emeljem a poharat, és jólesően belekortyoljak, de inkább volt rutinmozdulat, semmint tényleg szükséges, és még ez is kísértetiesen emlékeztetett arra, amikor először betette a lábát ide. - Eszembe sem jutott, hogy ilyen messzire jutsz tíz másodperc alatt - vallottam be, mialatt a kiürült poharat visszacsúsztattam a zongora tetejére, tekintetemmel pedig teste minden jól belátható pontját simogattam. Még élénken éltek bennem szavai, amiket megfogadott itt, a zongora mellett állva. - Te pedig itt hangsúlyoztad ki először, hogy bármihez is vagyok szokva, te nem olyan leszel - válaszoltam, és bár volt bennem egy halvány szikra, hogy megpróbálom elviccelni, helyette azonban inkább én is arcára simítottam a kezemet, miután Ő is így tett, a mosoly pedig akkor jelent meg ismét ajkaim körül, mikor pár billentyűt megnyomva hangokat csikart ki a zongorából. Nehezen álltam meg, hogy ne mozduljak meg rögtön, helyette tekintetét kutattam, úgy mélyülve el íriszeiben, mintha azokból akarnék olvasni, de elég hamar megjelent egy csalafinta vigyor a szám sarkában. - Már aznap este erre a kibaszott zongorára akartalak ültetni - siklottak ujjaim a hajába, majd le a tarkójára, és csak akkor bontakoztam ki a szemkontaktusból, mikor én is a billentyűk felé kezdtem lesni, majd ujjaim követték az övéit, vele ellentétben tudatosan nyomva le őket gyors egymásutánban, szándékosan azt a dallamot választva, amit akkor este is. - Ma nagyon más lenne a kapcsolatunk, ha akkor hagyod magad - hajoltam közelebb én is, vállát lehelve tele apró csókokkal, ekkor már testemmel tolva meg, hogy a feneke a billentyűknek ütközzön, ez a mozdulat pedig újabb hangokat csikart ki a hangszerből.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Május 21, 2022 10:30 am

Mr and Mrs
and the puppy

Imádom, hogy minden alkalommal épp ugyanaz az olthatatlan vágy dolgozik bennem, mint bármikor máskor, semmivel sem kevesebb, leszámítva, hogy az első éjszakán az a fajta izgalom töltött el, amit az ember az előtt érez, mielőtt ismeretlen ösvényre tévedne. Mára pedig már épp amiatt vágyom rá ilyen őrülten, mert már tudom, miféle gyönyört képes okozni, milyen mámorító érzés vele együtt elveszni abban a kábult, eufórikus pillanatban és, mint valami függő, újra és újra át akarom ezt élni vele. Talán, pont amiatt az érzés miatt, ami ma este és minden olyan estén fojtogat, amikor eltűnik az éjszakában és pechemre, pontosan tudom, hogy nem kurvázni megy. Hogy sosem tudom, mikor történik valami, ami miatt elveszíthetem. Néha elgondolkodok, hogy talán azt is jobban viselném, ha nőcskékhez járna, bár mindig arra jutok, hogy azt pláne nem bírnám, mert önző módon, csakis magamnak akarom Őt. Ezeket a fullasztó, forró pillanatokat, ahogy egymáshoz simulva hajszoljuk a gyönyört, egymás ajkairól kapva levegő után, véletlenül se megszakítva mohó csókunkat, kéjes nyögések közepette haladva a mámor felé.
Tenyere fenekemre fog, izgatón markol rá így irányítva néha mozdulataimat, de végül megállít, miközben játékos, pajzán mosollyal felajánl tíz másodpercet, hogy megpróbáljak eljutni a hálószobáig, mert aztán el fog kapni . Engem se kell sokáig bátorítani a játékra, azonnal felszínre kerül a bennem annyira nem is rejtőző pajkosság, bár kicsit keveslem a tíz másodpercet és ezt szóvá is teszem. Mégis elindulok, ha kelletlenül is, de kimászok mellőle a kádból, majd rácsukom az ajtót és azonnal a nappali felé veszem az irányt. Hiszen, azt nem hangsúlyozta ki, meddig juthatok a tíz másodperc alatt -mondjuk abba most egy hotelszoba biztosan nem fér bele-, rögtön eszembe jut azonban az első csókunk és mindaz, ami a zongorával kapcsolatban akkor éjjel megfordult a fejemben, Dimitriy pedig úgy vettem észre, egyáltalán nem az a fajta férfi, akinek ellenére lenne az ilyesmi.
Pimasz mosollyal, ajkamba harapva töltöm ki neki a vodkát, halk nevetése tökéletesen hallatszódik a néma lakásban a lépcső felől, én pedig elégedetten lépek a zongora mellé, mert úgy fest, ezzel most sikerült meglepnem. Mégis, már jó ideje tudom, hogy előtte nem igazán akad semmi, ami miatt futólag is szégyent kellene éreznem, sőt. Tekintetét látva inkább az a gyanúm, hogy díjazza a választásomat és, ha csak fele olyan perverz fantáziaképek jelentek meg elméjében, mint az enyémben, már tudom, hogy ez jó választás volt.
Pofátlanul mérem végig tetőtől talpig, ahogy felém indul, akaratlanul is végig nyalva alsó ajkamon a látványától, mert újra és újra rá kell jönnöm, milyen őrülten vonzó férjem van. És milyen őrülten izgató tud lenni, már egyetlen pillantása is, vagy az, ahogy éhes ragadozóként elém lép karjai fogságába ejtve. -Csak, ha szükséges.- kuncogok halkan, két tenyeremen megtámaszkodva hátam mögött az övéi mellett, kacér pillantással bámulva hol szemeit, hol ajkait, amit nem igazán lehet mondani, hogy eddig túlságosan kíméltem volna. -Megint.- súgom halkan válaszul, ajkamba harapva, a szó ismerős csengésétől pedig libabőrössé válik, hiszen épp ugyanitt, ugyanezt mondta akkor este, amikor visszatoloncoltak hozzá. Tagadni se tudnám, hogy az a csók túl édes és mohó volt ahhoz, hogy ne véssem örökre az emlékezetembe, ráadásul valószínűleg az indította be ezt a később kibontakozó vágyat. Lényegében, már akkor teljesen elkapott.
Elmosolyodom, ahogy homlokát enyémnek támasztja, lehunyt szemmel élvezem ki közelségét és az azáltal okozott kellemes borzongást, ahogy hozzám simul forró bőre, miközben tenyereim gyengéd, cirógató mozdulattal sikalanak két oldalára. Melleimmel mellkasának feszülök, nagy, kellemes sóhaj kíséretében hajolok nyakához és pár gyengéd, apró csókot lehelek rá. -Viszont, azt nem árultad el, hogy mi lesz, ha elkapsz.- duruzsolom halkan bőrébe, kezem egyre bátrabban mozdul, végig simít derekán egészen fel a hátáig, lefelé viszont már körmeimmel gyengéden végig szántom bőrét, mert bár ez a kis játék lenyugtatott valamennyire, testem még mindig érte sóvárog. Állandóan. -Azt hiszem, itt árultad el először akaratlanul is, hogy vannak érzelmeid.- sandítok fel rá lágy mosollyal, egyik  tenyerem finoman arcára simít, míg a másikkal a zongora billentyűi felé nyúlok és lassan leütök pár hangot, de pillantásom nem veszem le közben arcáról.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Május 21, 2022 8:20 am

Ha valamit, hát azt nem akartam, hogy uralkodni próbáljon magán. Nem is telt el sok idő, csak egy nap azóta, hogy bebizonyosodott, mennyire nem tudok uralkodni magamon, ha a közelemben van, és hiába tettem kósza ígéretet egy hétköznapi estére, a végére mégiscsak kudarcot vallottam. Nem is akármilyet, még mindig belefeszült a testem a gondolatba, ahogyan reszketve megadta magát nekem, de nem szégyelltem magam sem a kudarcért, sem a megszegett ígéretért. Minden kibaszott lehetőséget ki akartam vele használni, mert nem lehetett előre megjósolni, mikor jön el az első olyan alkalom, mikor valamilyen oknál fogva nem a szokványos keretek között telik majd el egy esténk. Legyen bármi is az indok, már most gyűlöltem minden olyan éjszakát, főleg úgy, hogy tudtam, akár még az én viselkedésem is kiválhatja majd belőle, hogy teljesen elzárkózzon tőlem.
Kezeim nem maradtak tétlenek, hol fenekébe markolva adtam ritmust mozdulatainak, hol hátánál fogva szorítottam magamhoz, mellei mellkasomnak feszültek, de még a kikívánkozó hangok, sóhajok és nyögések sem tudták elérni, hogy el akarjam engedni ajkait. Vérem forró lávaként vágtázott az ereimben, teste forrósága pedig szinte azonnal elindított azon az úton, amit kivételesen egyáltalán nem akartam gyorsan bevégezni. Valószínűleg ez szülte a szavakat is, csupán pár másodpercre szakadva el ajkaitól, hogy bebarangoljam nyaka lángoló bőrét, egészen a füléig hajolva. Nem is akartam tagadni, hogy többet akarok, és habár a vágy elvette szavaim valódi, ragadozó élét, de azok alapján, hogy el akarom Őt kapni bárhol, ott, ahol éppen érem, valószínűleg árulkodott arról, mennyire lüktetett bennem a vágy. - Tíz másodperc sok idő, ha tudod használni - vontam fel kajánul szemöldökeimet, de neki sem kellett kétszer utasításba adni semmit, már fel is emelkedett rólam, testemet megütötte egy hűvös sugallat, ahogy tűzforró teste már nem fűtötte az enyémet, és csak akkor éreztem, hogy tényleg mennyire kihűlt a víz körülöttünk.
Tekintetem végig követte, ahogyan elért az ajtóig, úgy lesve rám, mintha csak ellenőrizni akarna, bár nyilván kiismert már annyira, hogy tudja, kedvtől függően nem riadok vissza a csalástól. - Tíz... - kezdtem bele, egyelőre még mindig a kádban ülve, ajkam szélében azzal a jól ismert vigyorral, ami csak szélesedett, mikor pimaszkodva rám csukta az ajtót. Fel is sóhajtottam, még egy pillanatra hátradőlve, magamban ugyan tovább számolva, de szükségem volt egy nagyon nagy levegőre, hogy ne akarjak rögtön utána eredni, mert a vágy továbbra is kegyetlenül dolgozott bennem, és éppen meg volt sértve, amiért nem kapta meg, amit akart.
Nem is késlekedtem egyetlen másodpercet sem, én is kiszálltam, egy kósza pillantást vetve a kis vakarcsra, aki csak annyi időre emelte fel a fejét, hogy végignézze, hogyan nyílik ki ismét az ajtó, de az első meglepetés akkor ért, mikor szembesültem vele, hogy Iris nincs a hálószobában, ezt pedig alátámasztotta az a pár vizes lábnyom, amit a padlón hagyott és a hálószoba ajtaja felé vezettek. Továbbra is vigyorogtam, lassú léptekkel követve a nyomokat, amik a szobából kiérve a lépcső felé fordultak, ekkor pedig már nem tudtam visszafogni egy halk nevetést. Azt mondjuk soha nem titkoltam előle, hogy nincs olyan pontja ennek a háznak, ahol ne akarnám Őt érezni, vagy ne akarnám magamévá tenni, ebben pedig úgy tűnt, méltó társra találtam. Nem szóltam egy szót sem, miközben megtettem lefelé a fokokat, tekintetem pedig rögtön rátalált szemeire, éppen akkor, mikor egy pohár vodkát tett a zongora tetejére. Meg is álltam a lépcső aljában, pislogás nélkül méregetve Őt a zongora mellett, valami furcsa, még néha mindig idegennek tűnő melegséggel a mellkasomban, mert a zongora ugyan csak egy alattomos eszköz volt a legelején, hogy elérjem a célomat, és bebizonyítsam, hogy nem különb Ő sem a többinél, de már akkor is hatalmas tévedésben éltem. - Le akarsz itatni? - kérdeztem, elé sétálva, egy kicsit sem zavartatva magam, és miközben egyik kezem a pohár után nyúlt, a másikkal is megtámaszkodtam a zongorán, Ő pedig beszorult a két karom közé. - Elkaptalak - vigyorodtam el, bár csak utána tudatosult bennem, hogy ugyanezt mondtam neki annak idején, mikor először akart kitérni a megígért csók elől. Ahelyett viszont, hogy számhoz emeltem volna az alkoholt, homlokom a homlokának dőlt, majd orromat végighúztam arca oldalán, magamba szívtam a finom illatát, miközben mellkasom ismét nekifeszült, újra érezve az apró kis áramütéseket testem számos pontján. A fülemben szinte már hallottam az összefüggéstelen dallamot, ahogy a billentyűkre ültetem, és ott kapom el, de egyelőre próbáltam elfojtani az ingert, hogy most rögtön megtegyem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Május 20, 2022 9:05 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Nem tudom kinek és mit bizonyítanék azzal, ha tényleg képes lennék néma csendben, halkan kibírni, hogy teljesen felajz csókjaival, érintéseivel és nyelve őrjítő játékával bőrömön, de arra jó volt mindez, hogy cukkoljam vele, pedig szerintem Ő is pontosan tudta, hogy ez halva született ötlet. Hiszen, minden alkalommal a lehető legbujább hangokat csikarja ki belőlem azzal, ahogy kényeztet és becézgeti minden létező porcikámat, így nincs ez most se másképp. Utolsó mentsváramként füllentek picit, mintha pusztán miatta nem fognám már vissza magam, de tekintetem és sóhajaim tökéletesen elárulnak, mekkora baromság mindez. Nem is tagadom egy pillanatig sem, hogy a hazudozás sem az én területem, bár nem is erőltetem most meg magam túlzottan, mert megint más lenne a helyzet, ha mondjuk azért kellene hazudnom, hogy Őt vagy magamat védjem. Akkor azért lehet, hogy én is jobban alakítanék, de most nem akarok hazudni és nem akarom, hogy azt gondolja, egy pillanatig is csendben bírnék maradni, amikor ezt műveli velem, amikor minden egyes mozdulatával, csak olajat önt a már amúgy is bennem tomboló tűzre. Soha nem tudnám némán átvészelni a folyamatos borzongást és ezt a fullasztó vágyat, amit csakis Ő képes ébreszteni bennem, ahogy testem minden sejtjét életre kelti, hogy már attól kell féljek, hogy egyszerűen lángra kapok és elégek.
Ahogy Ő az okozója ennek az őrületnek, amit képes előcsalogatni belőlem, egyben Ő a gyógymód is, egyedül Ő képes csillapítani ezt a mohó vágyat, ha csak ideig-óráig is, most mégis tovább kínoz, míg már lassan a puszta vágytól is lihegek. Ajkait gyengéden, de buján harapom be ezzel próbálva ösztönözni arra, hogy végre magára engedjen, Ő pedig egy forró, tüzes csók kíséretében, fenekembe markolva húz végre magára, izgatón ajkaim közé nyögve az élvezettől, ami még tovább fokozza a mámorító érzést, ahogy elmerül bennem.
Én magam is nyögök mindattól, amit okoz bennem, amilyen mámorító érzés kíséri a mozdulatát, testemmel úgy simulok hozzá, mintha végleg eggyé akarnék válni vele, mintha már soha nem is akarnék ennél távolabb kerülni tőle, mert az, ahogy szorosan karjaiban tart és ahogy rám néz közben, a legcsodálatosabb dolog, ami csak létezik.
Ha képes lennék újra megszólalni, biztosan elárulnám neki, hogy már azóta nem megy ez az uralkodós dolog, hogy először átéltem ezt a mámort, abban a hotelszobában pedig végleg le is mondtam róla, hogy valaha sikerülhetne is, de olyan intenzíven hat rám, amikor mozogni kezdek rajta, hogy semmi másra nem vagyok képes, csak nyögve, levegő után kapkodva átadni magam ennek a bódulatnak és a testem által diktált ritmusnak, amivel újra és újra ránegedem magam. Keze fenekemre markol, így húz magára teljesen újra és újra, szinte már nem is érzékelek semmi mást rajta és birtokló mozdulatain kívül, a külvilág teljesen megszűnik, ahogy ajkairól, forró csókunkból próbálok lélegezni. Nyögve sodródok a mámor felé érzékelve az Ő teste borzongásait is, míg végül elhúzódik picit, hogy fülemhez hajoljon gyengéden beleharapva a bőrbe, buja mosolyt csalva ajkaimra szavaival. -Igen. Nem rossz ötlet.- nyögöm válaszul az élvezettől, de megállok mozdulataimban, arcomon tovább szélesedik a mosoly, miközben az Ő pajzán vigyorát figyelem és lihegve felmérem a terepet, vajon meddig is juthatnék a felkínált idő alatt. -Tíz másodperc alatt, maximum csak összetörni tudom magam, de rendben. Kapj el.- suttogom az utolsó két szót kacéran, de már emelkedek is fel róla, majd kilépek a kádból és folyamatosan rajta tartva szemem, mintha attól félnék, hogy majd csalni fog, az ajtóhoz indulok de, ha már gonoszkodunk, hát szánok időt arra is, hogy becsukjam magam után kuncogva.
Mondjuk nem lesz nehéz megtalálnia a nappaliban a vizes lábnyomaimat követve, már ha egyáltalán eljutok odáig, de sietősen, ajkamba harapva arra veszem az irányt, lebaktatok a lépcsőn, meg sem állva a bárpultig. Ha elég lassú, talán még egy vodkát is kitöltök neki és leteszem a zongora tetejére...

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Május 20, 2022 6:51 pm

Annak ellenére, hogy tartottam magam, és szánt szándékkal nem merültem el testében, nehéz volt leküzdeni az ingert, ezen pedig kicsit sem segített, hogy szinte rögtön felvette a kesztyűt, és viszonozta az őrjítő kínzást. Csípője ismerős ritmussal mozdult az ölemben, amivel még inkább feltüzelt, pedig már így is legalább ezer fokon lángoltam alatta. Bőre legalább úgy égetett, mint az enyém, a víz körülöttünk már inkább tűnt langyosnak, de szavaival ismét előcsalogatott egy pajzán, halk nevetést, kiszakadva teste kényeztetéséből. - Szörnyen hazudsz - vigyorogtam, fejben ezt a tulajdonságot is eltéve a rossz színészi képességei mellé. Végül is, ez annyira nem is volt nagy baj, legalább átverni sem tudott olyan könnyen, ha netán egyszer egy más szituációban próbálna meg a szemeimbe hazudni. Nem voltam rá büszke, de engem ilyen téren nagyobb tehetséggel áldott meg a teremtő, viszont ezt nem most akartam elkezdeni bizonygatni. Ő kötötte le minden gondolatomat, újabb szavai pedig ostorcsapásként vonultak végig gerincemen, amit csak tetézett azzal, hogy körmei hegyével végigszántott mellkasomon. Nem tudtam lecsitítani egy halk, jóleső sóhajt, bár én nem is fogadtam meg, hogy csendben leszek, közben ingerlése nyomán ujjaim tovább bátorkodtak, egészen a fenekéig simítva, mohón rámarkolva a formás domborulatokra, miközben ajkaim még mohóbban falták száját, nyelvem űzött vadként követte az övét, egy pillanatra azt is elfeledve, hogy hol is vagyunk. Utáltam a korlátokat, még ha izgatott is a gondolat, hogy itt, a fürdőkád fogságában kaparintsam meg és tegyem magamévá, de amúgy is volt bennem annyi adrenalin, hogy tudjam, képes lennék egyetlen határozott mozdulattal kicipelni innét, csak hogy teste minden átkozott porcikája reszkessen tőlem.
Mégsem haboztam tovább, túl erősen lüktetett bennem az ösztön, a szájába nyögve hatoltam belé, majd megfeszültem, ahogy teste szorítása gyengéden körbe ölelt. Egy pillanatra elszakadtam ajkaitól, csak hogy szemeibe nézve szembesüljek azzal az extázissal, ami vadító tűzként lobogott tekintetében. Míg teste magába szorított, én Őt öleltem, ott érintve, ahol éppen értem, hol a hátán vonulva végig körmeimmel, hol fenekét masszírozva, hagyva neki, hogy Ő döntse el, mikor adja meg a kezdő lökést, de előtte még játszadozva végignyalta ajkamat. Hallottam szavait, mégsem fogtam fel őket igazán, a láz szinte teljesen eluralta minden mozdulatomat, már készen állva arra, hogy könyörögjek neki, de csípője a következő pillanatban lassan megmozdult, tekintete rabul ejtette az enyémet, miközben karja a nyakam köré fonódott. - Akkor ne uralkodj - válaszoltam rekedten, magamban összegezve, hogy én valószínűleg már régóta nem uralkodom a saját érzékeimen, és igyekeztem az övéit is megbolondítani. Vagy éppen Ő őrjítette meg az enyéimet? Időm sem volt ezen gondolkodni, nem is ez érdekelt, inkább a vadító ritmus, amivel újra és újra megmozdult, felszisszentem, ahogy fogai a számba mélyedtek, de teljesen vitt magával a hév, nem is éreztem fájdalmat, helyette inkább egy ravasz, baljós vigyor rajzolódott ajkaim köré, néha rámarkolva kezemmel csípőjére, csak hogy még mélyebben magamra húzzam. A levegő fogyni kezdett, egyre gyakrabban kapkodtam utána, mégsem eresztettem el ajkait, a kikívánkozó nyögések és sóhajok elvesztek a birtokló csókban, egy-egy hevesebb mozdulatba pedig az én testem is beleremegett. Csak ekkor tudatosult igazán, hogy mennyire vártam ezt a pillanatot ma, éppen úgy, ahogyan minden nap vártam, karjai közé, testébe menekülve minden rossz és hétköznapi elől, átadva magam valaminek, ami csak vele, mellette és általa tudtam lenni. - Folytathatnánk a hálóban - hajoltam a füléhez, eltúrva onnan kóbor hajtincseit, gyengéden ráharapva fülcimpájára, miközben testemen hullámokban futott végig a jóleső bizsergés. - Vagy... mondjuk kapsz tíz másodpercet. És ameddig ennyi idő alatt eljutsz, ott kaplak el - markoltam rá csípőjére, csak hogy megállítsam, továbbra is őrizve arcomon azt a ragadozó somolygást, közben pedig olyan erősen haraptam saját ajkamba, hogy csak valami csodának köszönhettem, hogy a kis sérülés nem kezdett ismét vérezni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Május 20, 2022 1:14 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Már a puszta gondolata is annak, hogy más nőt érintsen és csókoljon, más nő simuljon úgy hozzá, mint ahogy én teszem épp, szinte fojtogat, mégsem aggódok ezen olyan sokszor, mint vártam volna, mert annak ellenére, hogy tudom miféle életvitele volt eddig, most valahogy érzem rajta, hogy nincs arra szüksége, hogy egyedül engem akar. A reakciói, a pillantása, a csókja és a ragaszkodása minden áldott nap emlékeztet arra a hotelban elsuttogott szóra, amit azóta még jó párszor elmondott nekem, így nem is érzem, hogy okom lenne féltékeny picsának lenni. Persze, ez nem jelenti azt, hogy nincs meg bennem ez az érzés egy egészséges szinten, de sokkal inkább félek attól, hogy baja esik, mint hogy lelép egy másik nővel.
Hiszen, most is úgy néz rám, miközben az ölébe húz pimasz mosollyal ajkain, hogy már a tekintete láttán is hevesebben ver a szívem, mert a pajkosság és a vágy mellett ott csillog az a szerelem is, ami nélkül, talán már létezni sem tudnék. Simulok is forró bőréhez, nyakamra lehelt csókjait próbálom továbbra is csendesen átvészelni, mintha tényleg a kutyus lelkivilágát félteném, de már akkor tudom, hogy elvesztettem a csatát, amikor ajkamba harap, majd nyelve útnak indul testemen. Rohadtul nem ijedt meg, bár nem is vártam mást tőle, hiszen én is ugyanúgy szenvedtem Vele együtt nem rég, mikor még én voltam fölényben és szándékosan izgattam.
Hajába túrok az élvezettől, ahogy melleimhez ér, ahogy ajkai közé veszi mellbimbómat, nyelvével izgat még tovább, és nem is bírom végül már megállni, hogy ne hallassam a hangom, hogy ne adjam a tudtára, mennyire megőrjít ezzel az édes kínzással, ahogy egyszerre izgat csípője finom mozdulataival és bőrömre simuló nyelvével is. Vállába marok finoman, a szívem a torkomban dobog a fojtogató vágytól, a testem pedig forrón, lüktetve sóvárog érte, akaratlanul is mozdul az én csípőm is, lágyan feszülök kemény férfiasságának újra és újra, mintha már rajta mozdulnék, ez pedig, csak tovább szítja vágyamat.-De, menne az, csak megsajnáltalak.- hadarom sietve két sóhaj között, kacér, incselkedő mosollyal, hiszen egyértelmű, hogy hazudok, de fenn kell tartanom a látszatot, hogy amúgy képes lennék halk lenni, ha akarnék. Pedig, nem hiszem, hogy tudnék, amikor így ostromolja érzékeimet. -Tudom, mennyire szereted hallani, ahogy élvezlek.- súgom füléhez hajolva, körmeimmel végig szántva finoman mellkasát, miközben vágyakozó tekintete egy pillanatra az enyémre talál, de már tapad is forró csókkal ajkaimra, amit mohón viszonzok. Halkan belenyögök a csókba, az izgató érzésbe, ahogy nyelvem az övéhez simul, ahogy keze fenekembe mar, amitől teljesen eluralkodik rajtam ez a mohó, olthatatlan vágy, a testem szinte izzik birtokló érintésétől és attól, ahogy újfent fészkelődni kezd alattam, míg végül egy határozott mozdulattal magára húz.
Egy pillanatra bennem reked a levegő, csak a fülemben dübörgő vér hangját hallom,  testemen kíméletlenül végig cikázik az a bizsergés, ahogy  teljesen kitölt azt az édes, feszítő érzést okozva, Ő pedig csak fokozza mindezt azzal, ahogy ajkaim közé nyög. Amint levegőhöz jutok, én magam is hasonlót produkálok, szavai hallatán pedig  kacéran végig húzom nyelvem ajkain, miközben finoman mozdítok egyet csípőmön. -Én pedig imádom, mikor bennem vagy.- lehelem reszketegen, lassan kezdve mozogni rajta, kiélvezve minden újabb izgató borzongást, amit csak okoz bennem, miközben egyik karom lágyan nyaka köré fonom, míg szabad kezem arcára simul, pillantásom pedig egy hosszú pillanatra elmerül tekintetében. -Képtelen vagyok a közeledben uralkodni magamon.- súgom halkan, hüvelykujjam futólag végig simít alsó ajkán, amire aztán lágy csókot is lehelek, de nem bírom megállni, hogy ne harapjak finoman a húsba, miközben lassan tovább mozgatom csípőmet. Ajkaim forrón simulnak ajkaira, nyelvem mohón kutatja övét, miközben gyorsítok is a tempón, a kikívánkozó sóhajokkal és nyögésekkel pedig, már eszembe se jut fukarkodni. Valószínűleg nem is menne, olyannyira eluralkodott már rajtam a vágy.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Május 20, 2022 7:01 am

Nem bírtam ki, hogy ne nevessek fel halkan a pimasz fenyegetésén, bár talán túlzás is volt annak nevezni. Engem lepett meg a legjobban, hogy nem szerepelt napirendi ponton sem másik nő, sem a hűtlenkedés, pedig egész életemben ezt láttam a köreinkben. Számtalan kirakatházasságot, nőket, akik más lehetőség híján inkább behódoltak, eltűrték a férjeik piti húzásait, a nyilvánvaló afférokat escort lányokkal vagy prostituáltakkal, és ugyan soha nem akartam megnősülni, de előtte én sem hittem, hogy lehet ezt máshogy is csinálni. Ezzel szöges ellentétben állt az érzés, ami dolgozott bennem, még soha nem éreztem ennyire teljesnek az életemet, vagy saját magamat, és bármi is hívta életre ezt a furcsa ragaszkodást, a szűnni nem akaró tüzet és szerelmet, nem is akartam betelni vele. Egyre egyértelműbbé vált, hogy Rá volt szükségem, és belegondolni abba, hogy újra nélküle aludjak el vagy ébredjek fel, szinte fizikai fájdalmat produkált.
Mindent külső tényezőt kizártam, mikor az ölembe vontam, ismét abba az érzésbe csöppenve, mintha csak ketten alkotnánk ezt a világot, forró bőre az enyémhez simult, én pedig voltam elég szemtelen ahhoz, hogy jó néhányszor megmozduljak alatta, csak hogy érezhesse, mit is váltott ki belőlem a fürdetése, annak ellenére, hogy végig ellenálló voltam, azt bizonygatva, mennyire nem tetszik az alárendeltségem. Hozzászoktam az irányításhoz, de egyre többször kapta meg tőlem ezt a lehetőséget, az pedig, amilyen hatást gyakorolt ezzel rám, csak korbácsolta az amúgy is bennem tomboló vágyat. Még éreztem bőrömön a forró érintését, csókjait a nyakamon és vállamon, de most rajtam volt a sor, hogy játszadozzak vele, és nem is hagytam ki egyetlen kínálkozó lehetőséget sem.
Először nyakát hintettem tele apró csókokkal, jólesően belemorranva abba, ahogyan beletúrt a hajamba, a fészkelődése nyomán pedig még szorosabban éreztem a markoló ujjakat a gyomrom körül, miközben egyre keményebben vágytam arra, hogy teste foglyul ejtse az enyémet. Mégsem vetettem véget ennek a kis rögtönzött játéknak, helyette tovább folytattam, ujjaim elvesztek haja sűrűjében, így harapva bele ajkába, még szemtelenebbül mozdulva meg alatta. De ami kínzás volt neki ebben a helyzetben, az kínzás volt nekem is, egyedül az a gondolat kárpótolt, hogy tudtam, ezek után még őrjítőbb lesz a mámor, és nem kisebb volt az elhatározásom, mint tényleg elérni, hogy megszegje a hangosságra vonatkozó ígéretét. - Most megijedtem - jegyeztem meg pimaszul, szemtelen csillogással szemeimben, mikor a kardról és annak két éléről beszélt, bár el kellett ismernem, hogy ebben bizonyára igaza van. Mégsem adtam meg az enyhülést, ajkaim tovább vándoroltak, az édes csók helyett inkább nyakán húzva végig a nyelvemet, egészen le, amíg el nem értem melleit, és míg egyik kezemmel továbbra is a hátánál tartva Őt, míg ajkaim mohó táncot jártak mellkasán. Bőröm minden apró négyzetcentije bizsergett már tőle, főleg ahogy csípőm mozdulatai után újra és újra nekifeszültem, éreztem a testéből áradó forróságot, azt, ami rám várt és valami egészen eszméletlennel kecsegtetett, de még mindig nem tettem érte semmit. Pedig... annyira kibaszottul akartam már Őt, és az, hogy átvette csípőm ritmusát, majd végül Ő sem tudta visszafojtani nyögéseit, elég egyértelmű jelzésként szolgáltak. - Nocsak - szakadtam el egy pillanatra bőrétől, csak hogy mellei közül felpillantsak rá, szám szélében azzal az ördögi vigyorral. - Szóval mégsem tudunk csendben lenni? - kérdeztem halkan, észre sem véve, hogy időközben mennyire elveszítettem a saját hangomat, az érzés pedig, ami azt diktálta, hogy végre engedjek mindkettőnk vágyainak, eluralt körülöttem mindent. Egy pillanat alatt veszítettem el a józanságomat, vérem lüktetett az ereimben, miközben tenyerem csípőjére simult, majd még tovább, birtoklón a fenekébe markolva, miközben beharaptam saját alsó ajkamat. Már a beszívott oxigén is égette a tüdőmet, nem még a tűz, amit tekintetében véltem felfedezni, ez pedig felért egy utolsó kegyelemdöféssel, újra fészkelődni kezdtem alatta, miközben éhes fenevadként elkaptam ajkait, tüzes csókcsatára invitálva. Egy pillanat alatt tűnt el belőlem minden önuralom és kitartás, majd eluralt mindent a vágyódás ködje, egy kapkodó mozdulattal vonva magamra, szinte teljesen elmerülve testében, miközben jólesően ajkai közé nyögtem attól, ami teste forróságában várt rám. - Imádok benned lenni - mormoltam ajkai közé, a hangomat viszont már elvitte a hév, abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán kimondtam-e őket.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Május 19, 2022 4:39 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Tisztán emlékszem arra az estére, amikor Kirill magával vitt abba a klubba valami halaszthatatlan ügy miatt, ahol aztán nem csak Dimitriy durvább oldalával kellett először szembesülnöm, hanem azzal is, hogy bizony az ideje nagy részét mindenféle macák között szokta tölteni. Borzasztóan féltékeny voltam és egy rövid időre, még én is úgy gondoltam, hogy nem én vagyok az, amire szüksége lehet az életében, egy kívülálló valaki, aki cseppet sem illik bele a környezetébe. Irina azonban sok mindent nem tud róla, bármilyen jól is ismerte azt a Dimitriyt, hiszen a másikról, aki utánam jött a hotelba, aki szerelmet vallott és aki azóta is minden áldott nap érezteti velem, hogy szüksége van rám és akar engem, fogalma sincs. Azt, aki velem akar mindent , nem ismeri.
Aki most is viccesen ugyan, de azt bizonygatja, hogy hű hozzám és nem is igazán tudja elképzelni, hogy szüksége lenne bármi másra más nőtől. -Igen. Elég jól megy és ajánlom is, hogy jól menjen, akár divat, akár nem.- duruzsolom tovább pimaszkodva, talán egy gyenge fenyegetésnek is elmegy, amit mondok, bár őszintén nem tudom, hogy mit tennék, ha valaha is úgy adódna, hogy már nem elégedne meg velem. Jelen pillanatban mondjuk el se tudnék ilyet képzelni, amikor úgy tud rám nézni, mintha én jelenteném neki az egész világot.
Mondjuk ez még nem jelenti azt, hogy sokáig elviseli, ha nem ő van vezető szerepben, nem is tudja megállni, hogy végül ne fordítson a helyzeten és vonjon közelebb magához, az ölébe, de igazából épp erre megy ki ilyenkor a játék, mert imádom és felizgat, mikor végül kezébe veszi a gyeplőt, nem beszélve arról, ahogy a férjezett nevemen szólít, bár abban én se vagyok biztos, hogy ez így helyes, de szerencsére ez most egyikünket se érdekli túlzottan. Sokkal jobban leköti a figyelmemet ez a mázlista ruszki , az érzés, ahogy az ölemnek feszül, mikor megmozdul alattam vagy épp, ahogy kezei végre végig simulnak bőrömön, amire eddig nem sok lehetősége volt. Mintha csak be akarná pótolni, úgy barangolja végig testemet és bár Maflás szóba kerül újra, mint esetleges zavaró tényező, végül én is belátom, hogy a vágy sokkal erősebben dolgozik bennem, mint hogy megpróbáljam megjátszani, hogy zavar a kutya jelenléte, aki egyébként tényleg úgysem ért semmit az egészből. -Nem csak a ruszki mázlista.-lehelem halkan, mosolyogva, ahogy csókokat hint nyakam bőrére, kezem finoman simul tarkójára, miközben tovább cukkolom azzal, hogy majd a kutya miatt, talán nem fogom most olyan bátran hallatni a hangomat, amit elmondása szerint annyira imád, mint ahogy én is imádom hallani édes, buja sóhajait, amikor megérintem. Hiába is próbálja bőrömbe rejteni, beleborzongok már csak abba is, hogy hallom Őt, hát még abba, ahogy ujjaim közé feszül, vagy ahogy, szinte utasít arra, hogy véletlenül se fogjam vissza magam.
Mintha csak ez ellen akarna tenni, körmei finoman simítanak végig karjaimon, majd elvesznek tincseim között, így vonva magához közelebb, szinte már érzem is csókját ajkaimon, de ehelyett inkább játszadozni kezd velem. Kéjesen felszisszenek, ahogy izgatón beleharap alsó ajkamba, majd nyelvét finoman végig húzza rajta, csípőmmel pedig tovább helyezkedek fölötte, várva a pillanatot és azt a mámoros érzést, ahogy majd elmerül bennem, de nem engedi, finoman tart karjával, szavai hallatán pedig, már egyértelművé válik, hogy miért. -Vigyázz. Ennek a kardnak két éle van ám.- búgom halkan ajkába, de már most szaporábban lélegzem, ahogy újra és újra mozdul alattam szándékosan gyötörve, mégis őrülten élvezem, ahogy játszadozik velem, ahogy végig barangol rajtam csókjaival egészen mellemig, finoman ízlelve mellbimbómat. Kezem tarkójára csúszik, markáns mozdulattal túrok hajába, beharapom ajkam az élvezettől, így próbálok tényleg csendben maradni, ahogy terveztem is, de ajkai olyan édesen simulnak bőrömre és olyan izgató, ahogy ringatja magát alattam, hogy képtelen vagyok végül visszatartani buja nyögésemet, ahogy végig fut rajtam az az őrjítő bizsergés. -Én azért ilyen durván nem kínoztalak.- suttogom, nyögöm halkan csókot hintve nyaka ívére, de belemosolygok bőrébe, mert ha dorgálásnak is hatnak szavaim, nagyon remélem, hogy nem áll le, még akkor sem, ha lassan beleőrülök a vágyba, hogy érezzem végre. Többek között, emiatt sem tudok nyugton maradni, csípőm követi az általa diktált kínzó ritmust, ölem újra és újra hozzásimul, ajkaimra pedig kaján mosoly bújkál két nyögés között.mert tudom, hogy legalább annyira szenved ettől, mint én.

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Május 19, 2022 6:37 am

Érdekes volt visszagondolni arra a furcsa, tőlem teljesen szokatlan folyamatra, ami kettőnk között végbement, mielőtt a szó szoros értelmében tényleg az enyém lett. Hirtelen nem jutott eszembe olyan érzelem, amit ne éreztem volna vele kapcsolatban, mióta betette a lábát az életembe, de hiába próbáltam fenntartani a közöny, a dac vagy éppen a gyűlölet álarcát, egy idő után már magától is átlátott ezeken az egyre gyengülő eszközökön, amikkel talán nem is magamat, inkább Őt akartam védeni. Történetesen éppen tőlem. Az irányításmániám nem is hagyott más opciót, már a legelső alkalommal éreztettem és tudattam vele, hogy ki is a főnök, és ezzel még dacolva, vagy vagdalkozva sem tudott volna mit kezdeni, nem tudott olyan helyzetet teremteni, amivel csak úgy kizökkentett volna a magabiztosságból, bár akkoriban még csak papíron volt az enyém. És még mindig nem tudtam megmondani, hol jött el az a bizonyos fordulópont. - Amúgy is, mi szükségem lenne más nőre? - kérdeztem értetlenül, sunyin vigyorogva. - Bocsánat, macára - nevettem fel halkan, továbbra is tekintetét fürkészve, még mielőtt gyengéd csókokat lehelt volna államra vagy épp a vállamra. Bár Irina alattomos húzásai után nem is volt ezen semmi meglepő vagy váratlan, viszont nem minden nő volt olyan az életemben, mint Irina. A többségük inkább örült, hogy megszabadult tőlem, de ennek okait megint csak nem most akartam kitárgyalni. Iris nem ismerte azt az arcomat, amit a többségük igen, és minden bizonnyal, ha ismerte volna, most nem lennénk itt. Nem mintha el tudtam volna felejteni azt a durva és viharos veszekedést, mikor megpróbálta kiprovokálni belőlem a vadállatot. - Amúgy is, elég jól megy nekem ez a hűség-dolog. Vagy az már nem is divat manapság? - szemtelenkedtem tovább, de hangomból érezhette, hogy ezt nem gondolom komolyan. Soha nem volt erősségem a monogámia, most mégis... teljesnek éreztem mindent.
Nem hagytam ki az alkalmat, hogy megforduljak, és a kád másik felébe csússzak, egy ideig nem is mozdulva, csak sejtelmesen mosolyogva, legalább úgy vizslatva, mint ragadozó a vacsoráját, mondjuk tény, hogy az iménti játszadozásával csak még jobban meghozta az étvágyamat, éppen ezért markoltam rá lábaira, és kezdtem el húzni magam felé, egészen addig, míg megadva magát, az ölembe nem került. Aljasul megmozdultam alatta, csak hogy tényleg érezhesse, milyen hatást gyakorolt rám az iménti incselkedése, miközben ujjaim bebarangolták oldalát. Még így is neki volt előnye a helyzetből, de így legalább gond és akadály nélkül érinthettem, mert az előbb már készen álltam belebetegedni abba, hogy a lábán kívül semmit nem értem el. - Milyen mázlista ruszki - jegyeztem meg, miközben átkarolta a nyakamat, tekintetem pedig hol szemeit, hol száját fürkészte, attól pedig, ahogy beharapta alsó ajkát, egy hosszú pillanatra kedvem támadt odahajolni, csak hogy ezúttal én mélyesszem belé gyengéden fogaimat. Csillapíthatatlannak bizonyult a vágy, amit iránta éreztem, és ahogy az ölembe ült, csak egyre erősebbé vált a gyomrom szorítása, testem minden pontján kellemes bizsergés vonult át, ettől pedig még keményebben feszültem alatta. - Ez a beszéd - súgtam bele a tűzforró bőrébe, végigcsókolva nyakát, még utalva a harmadik kerékre a helyiségben, de mielőtt bármi továbbit hozzáfűztem volna, ujjai mellkasomról indulva betévedtek a víz alá, érintése nyomán pedig egy halk, de annál intenzívebb, jóleső sóhajt csikart ki belőlem, amit próbáltam nyaka bőrébe fojtani. Elég kevés sikerrel, de nem is akartam titkolni, milyen hatással van rám már pusztán az érintése is, arról már nem is beszélve, hogy mozdulataival szinte provokált, és míg én bátran kiengedtem az érzés adta hangokat, Ő inkább tényleg próbálta magába fojtani őket. - Mondok jobbat. Inkább ne próbálj -bukott ki belőlem már-már utasítóan, mikor arra tett ígéretet, hogy halk próbál lenni, bár nehéz volt elvonatkoztatni attól, hogy valószínűleg éppen az agyamat akarta húzni ezzel is. Egyik kezemmel elengedtem a hátát, körmeim hegye ezúttal karján cikázott végig, meg sem állva a hajáig, ujjaim pedig szinte azonnal eltűntek a dús hajtömegben, így kényszerítve ki, hogy arcomhoz hajoljon. Csók helyett azonban először alsó ajkába haraptam, éppen úgy, ahogy Ő szokta velem csinálni, gyengéden megízlelve Őt, majd incselkedve végighúztam rajta nyelvemet, de szabad karommal szándékosan nem engedtem, hogy rám ereszkedjen. - Az előbb te játszottál, de az én köröm még csak most kezdődik - mormogtam szájába, szavaimmal párhuzamosan ismét megmozdultam alatta, csak hogy tovább ingereljem, azonban ahelyett, hogy egyértelműen lecsaptam volna ajkaira, ismét elindultam lefelé, folyamatosan közelebb vonva, míg rá nem találtam nyelvemmel egyik, majd másik mellére, mohón tapadva rá mellbimbóira, csípőm közben hullámzott alatta, de továbbra is megálljt parancsoltam magamnak, ezáltal neki is, hogy elmerüljek benne. Mintha csak azt tűztem volna ki célul, hogy kurvára kibillentsem a célkitűzéséből, és ne tudjon se csendes, se halk maradni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Május 18, 2022 9:52 pm

Mr and Mrs
and the puppy

Élvezem a helyzet adta előnyömet és, ha azt érezném, hogy nem élvezi Ő is úgy, mint én, valószínűleg megkímélném és abbahagynám, de a sopánkodása ellenére érzem rajta, hallom sóhajaiból, hogy annyira azért nincsenek ellenére a kényeztető mozdulatok. Lehet, hogy így nem tud rögtön reagálni és hasonló kínzás alá vetni engem is, de most ez nem is erről szól. Én akarom Őt szeretgetni, bár azért némi hátsó szándék is van bennem, mert tetszik, hogy kínozhatom, hogy így tudok hatni rá, hogy így elgyengül érintéseimtől és, hogy már ezzel is egyértelműen fel tudom izgatni. Engem is felizgat, ahogy kezem finoman rásimul, mint ahogy a gondolat is, hogy ezért bizony, még meg fogom kapni a magamét, amiben egy pillanatig sem kételkedek. Annyira már ismerem, hogy ezt biztosan tudjam és, mint ahogy engem se kifejezetten fogna vissza Maflás jelenléte, valószínűleg Őt sem igazán érdekli, amikor felhívom rá a figyelmét, ráadásul a kutyus igazán jól elvan a párnával meg a pléddel, amit kapott.
Gondolataim azonban akaratlanul is visszaterelődnek a korábbi, futólag érintett témára, kicsit meg is lepem Dimitriyt azzal, ahogy visszautalok rá kérdésemmel, mégis őrjítően édes választ kapok, a végső döntést pedig rám hagyja.
Nem egyszer adtam már a tudtára, mennyire szeretem, hogy mennyivel másabb már számomra, mint az első pillanatban volt, így most sem fogom vissza magam, amikor a neve felvételével kapcsolatban beszélek. Igaz, talán egy egész picit zavarba jövök, hogy talán túlságosan érzelgős vagyok, de valahogy már ez sem zavar annyira, nem félek, ha arról kell beszélnem neki, mi mindent okoz bennem, mi mindent érzek iránta. -Hát persze, hogy tudtad.- bólogatok halkan nevetve, mert tény, hogy már a házasságunkkor az "övé lettem", de azt azért Ő is tudja, hogy nem minden tekintetben és legfőképpen nem olyan értelemben, mint például most, hiszen azt, csak később érte el. Nem bírom azonban megállni, hogy ne világítsak rá a dolog visszájára is, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy Ő is az enyém, ami talán egyértelművé válna így az összes nő számára, aki csak körülötte legyeskedhet, mint például Irina, bár neki ezt legutóbb, azt hiszem elég érthetően elmagyaráztam. De bármennyire is vicceljük ezt most el, tudom, hogy mindkettőnknek sokat jelent, mint ahogy Ő is mondta az imént, hogy végre tennénk valamit azért, hogy ez ne csak egy látszatházasság legyen. Mert már nem az. -Nagyon helyes.- duruzsolom halkan, mosolyogva borítva csókokkal nyakát és állát szavai hallatán, de aztán galád módon kihasználja az alkalmat, addig helyezkedik, míg szembe nem fordul velem, én pedig mosolyogva a fejemet csóválom rajta és azon, ahogy megszólít pimasz vigyorral ajkain. Kellemetlenül érint, hogy az eddig melengető forróság, amit testemhez simuló bőre nyújtott, hirtelen megszűnik, de ahelyett, hogy közelebb csúsznék hozzá, csak lentebb helyezkedek a vízben úgy lesve rá kacéran, bár arra őszintén nem számítok, hogy majd a lábamnál fogva fog odahúzni magához.
Kuncogok is a mutatvány közben, de egy percig sem ellenkezek. Inkább megemelem csípőmet a kád peremére fogva, hogy az ölébe helyezkedhessek, ajkamat finoman beharapom, ahogy keménysége az ölemnek simul, majd lágyan átkarolva nyakát rámosolygok. -Igazán figyelmes, Mr. Smolensky.- duruzsolom kacéran, de az érzéstől, ahogy mozdul alattam, rögtön végig vonul testemen az izgató bizsergés, amit tovább fokoz a derekamon felkúszó érintése. Nem tudom eldönteni, hogy mi izgat fel jobban. Ahogy Mrs. Smolenskynek nevez, vagy ahogy beharapja azt a szexi ajkát, de pillanatok alatt hevül fel testem, ami az eddigi játszadozás után, amúgy sem volt lenyugodva egy percre sem. -Nem igazán. Most konkrétan egy ruszkival akarok foglalkozni, nem a nyelvtanukkal.- súgom kacéran, lesimítva gyengéden mellkasára, mert most valahogy pont nem az köti le gondolataimat, hogy hangozhat helyesen a nevem, ha az övé mellé kerül, amikor ilyen izgatóan feszül nekem és nyakamra lehel lágy csókokat.
Maflás említésére, azért kipillantok a kis rosszaságra, bár ekkor már épp készül kényelembe helyezni magát a pléden, na nem, mintha érdekelne, ha nem így lenne. -Úgysem érti, hogy mi történik.- suttogom pimaszul, idézve korábbi szavait, miközben egyik kezem lecsúsztatom mellkasáról végig a hasfalán egészen kemény férfiasságáig, halkan fel is sóhajtok az érzésre, ahogy ujjaim közé feszül, végül lassan megemelkedek, ezzel egy időben pedig hátrébb hajtom picit a fejem, hogy szabadon ízlelhesse nyakam bőrét. -Majd megpróbálok halk lenni.- búgom incselkedve, szándékosan cukkolva, mert úgy sejtem, Ő annyira nem szeretné, ha valóban így tennék, hiszen állítólag imád hallani. Mégis, most ahogy fölé helyezkedek, épp csak ingerelve mindkettőnket azzal, ahogy finoman, futólag hozzám ér, pár újabb halk sóhajt engedélyezek magamnak, de aztán beharapom ajkam, így próbálva elfojtani a többi hangot, ami kikívánkozik belőlem.

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - unexpected moments
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: