M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Evelyn & Harald

Anonymous

Vendég —
Evelyn && Harald
Miért ne tehetnék meg ennyit én is, úgy is kellett egy kis mozgás, na meg… ki kellett valahol töltsem a felgyülemlett feszültséget. Lehet, hogy ebből még egy illegális verekedés is lesz? Nem biztos, hogy életben maradnának az ellenfeleim, a lelkiállapotomat nézve. Talán ezért is mentem bele olyan könnyen, hogy eljöjjek ide a night clubba, ahova Seb is elszokott jönni időnként.
Anyagot kell átvennem valakitől, teljesen mindegy. De ha nem kapom meg, akkor az sem fog zavarni, ha ugráló cicik és villanó seggek közt kell a torkán ledugnom a fegyverem csövét, és robbantom szét a fejét, csak azért, mert át akar baszni. Állítólag megbízható a tag, bár tudnám ,hogy mi a helyzet. Jár az agyam, kattog és mire kiszállok a sportkocsiból, Koenigsegg, éjfekete és fekete ingben is vagyok, zakóval, amely rejti a fegyveremet a válltokban. Látszik, hogy gazdag fasz vagyok, akiről lerí, hogy a pénzét jött költeni, és nem csak nézni fogom ma a seggeket. Hiszen az emberek pont erre jók, eltölteni velük az időnket, és félre dobni azokat. Mert úgy is elmúlnak. Bár rohadtul elcseszték Midgardot, de ez már az ő problémájuk.
A kocsimat a privát parkolóban teszem le, és leadom a parkoló őr srácnál, egy száz dolláros kíséretében. Már rohan is,hogy mindkét oldalára bóját tegyen. Helyes. Ennyi a minimum, ha már látszólag a pénzt jöttem költeni.
Azért, örlük, hogy van ízlése Sebnek, és nem egy huszadrangú útszéli szarba jár, ahol öt percenként tartanak razziákat. Állítólag, akihez jöttem, fel fog ismerni, nagyon remélem. Azért nem borotválkoztam meg, a baba arcom miatt időnként nem ismernek fel, ha hosszú szakáll szünetet tartok, így ezt előnyös rejtőzködési módnak szoktam érezni.
Az ajtón belépve, már dübörög a fülembe a zene, csak pár szót kell váltsak a helyi… kis lótifutival, és máris egy privát boxot kapok, ahonnan mindent jól belátni, és saját rúddal is rendelkezik a helyem, meg van még benne egy kis függöny, azt el lehet húzni, persze ettől is különbözik az elit hely sok más lepukkanttól, itt ha eleget fizetnek, még a szex is bejátszik. Olcsó ,hamis. Pont ez kell nekem, nem pedig az összebújás, minden áron, az nem is az én világom. Kapóra is jön ez a szívesség , úgymond.
Rögtön reppen is egy vékonyabb felszolgáló, és kéri is a rendelésem, nem épp az én esetem, szeretem, ha van mit fogni, és nézni, hiába csak emberek, azért nekem is vannak igényeim.
Újabb semmitmondó előadás következik, és még csak be se indít a látvány. Hiába, bele fásultam ennyi idő alatt a dolgokba, azért kipróbáltam már ezt azt, és őszintén szólva, tudom ,hogy mi az , ami bejön. Nyűgös vagyok, és kivételesen tudom, hogy azért, mert az ilyesfajta szükségleteimet kellene kielégítenem végre. A norna, aki átvert és hazudott nekem, még él, a pincémben lóg kikötve, lévén… halhatatlan, és nem is igazán bánthatnám, mert visszaüt rám, de technikailag nem is bántaom. Rohadt nornákat védő akármi, áldás… Idegességemben csak úgy könnyedén elrágok egy jégkockát, és kell egy kis idő, mire feltűnik, hogy változtak körülöttem a fények, meg a zene is, és a konferanszié szerint most nagyon nagyot fogok látni, hát… kétlem. De lássuk. Csak a cuccot kapjam meg.

- XX szó  // zene: Whore // üzenet  @Evelyn Nohr -
- -
Vissza az elejére Go down

Evelyn & Harald
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Elin & Harald - A jéggé fagyott terem
» No turning back | Anja × Evelyn
» Harald Lykken
» Harald Lykken
» Nightcall ;; Harald × Eden

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: