|
The Earth is round, trust me | |
|
| | Gratulálunk, elfogadva! fáradj beljebb, lépj be közénk Az előtörténetedben nem találtunk kifogásolnivalót, így hát az istenek nevében felhatalmazunk rá, hogy birtokba vedd Oslo utcáit! Mielőtt még azonban fejest ugranál a játéktérbe, lenne néhány fontos kérésünk. Az első és legfontosabb, hogy tégy egy kört a foglalóinknál! Mindenképpen szükséged lesz az avatarod és a neved lefoglalására, nehogy mást is megkísértsenek a vonásaid, vagy éppen a neved csengése. Feltételezzük azt is, hogy mindenkinek van munkahelye - legyen az legális, vagy kevésbé legális -, ami ráadásul remek kiinduló alapja lehet jövőbeli plotoknak, ne felejtsd hát el megmutatni, mivel foglalkozol! Oldalunk tematikája szorosan összefügg a skandináv mitológiával és annak valamennyi szereplőjével, de mindenkinek furcsa lenne, ha Mindenek Atyja egyszerre két ember képében is az emberek között járna, igaz? Nagyon fontos tehát, hogy lefoglald a rendeltetésedet is, amennyiben a skandináv mitológia egy jelentős szereplőjét alkottad meg, annak leszármazottja vagy, vagy éppen egy óriással gazdagítottad a karakterek táborát. A foglalók maradéktalan kitöltése után mindenképp szakíts időt annak ellenőrzésére, hogy kitöltötted-e a profilodban a fő karakteredre vonatkozó részt. Ne aggódj, ezt csak a Staff látja majd, és ha nem szeretnéd, nem is adják tovább senkinek a titkodat, nekik azonban fontos információként szolgál mindez. Ha pedig minden fenti kötelező lépéseken túl vagy, nincs más hátra, mint előre! Ne aggódj, ha nincs még partnered az első játékodhoz, csak be kell lesned a ebbe a topikba és feladni egy csábító hirdetést, vagy épp lecsapni egy hozzád hasonlóan pajti után ácsorgóra. Az sem baj, ha van a fejedben egy konkrét plot, az ilyen irányú kecsegtető hirdetéseknek is kialakítottuk a megfelelő platformot. Esetleg egy konkrét személy hiányzik az életedből? A keresett karaktereink között neki is lesz helye. Ne feledd: ha úgy érzed, valami igazán nagy és meghatározó dolog történik veled, ami másokra is hatással lehet, ne habozz egyeztetni a Staffal, érdeklődve hallgatunk!Plotban és reagokban gazdag időtöltést és jó játékokat kívánunk! |
| | |
| | Trygve Nesheim ;; — Mads Mikkelsen — "üzletember" — isteni lény — CANON Jörmungandr VAGYOK kortalan
megalomán ; a családom szerint
csúszómászó ; az ellenségeim szerint
céltudatos ; szerintem
|
| |
A múltad meghatároz, de nem lehet teher
minden a mély felszín alól A félelem egy ódivatú dolog, ám sajnos felettébb hatásos. Szeretném, ha lennének kifinomultabb eszközeim. Ha civilizált emberek módjára oldhatnám meg a problémáimat, de sajnos nem tehetem, hiszen a civilizált ember fogalma nem létezik. Oximoron. Hazugságba csomagolt idea, amit az istenek ellehetetlenítettek a világ teremtésekor. Trygve Nesheim talán civilizáltnak tűnik az ártatlan szemnek, hiszen így alkottam meg, de az álca hazudik. A kép, amit a világnak mutatok egy újabb oximoron. Az elegáns, port sosem látott Armani öltönyök egy bőrt alkotnak, az éles vonások, a fakó szemek, a frizura mind csupán egy szörnyeteget hivatottak elrejteni a világ elől. Rólam azt gondolják a gyűrött ing a legkellemetlenebb állapot, amit valaha megtapasztaltam, de borzasztó mód tévednek. Hiszen úgy születtem, hogy az istenek királya a tengerbe dobott megfulladni. Hogy emiatt lettem-e anarchista vagy mindig is ez volt nekem megírva, arra magam sem jöttem rá. Hiszen arra rendeltettem, hogy elhozzam a végső háborút, a káoszt, ami felőrölte az istenek elnagyoltan, de megkérdőjelezhetetlenül megalkotott rendszerét. Talán a Sorsom volt, hogy megpróbáljam bontani a rendet, irigyelni a nyugalmat és mindenkor a káosz felé munkálkodni. De a világ nem olyan egyszerű már, mint valaha. Így hát udvariasan meghajolok, mosolygok, az emberek pedig rettegnek. Így van ez jól. Mindenkiben rejtőzik egy történet
meséld el a tiéd Anatolij Morozov háza kifejezetten semmitmondó volt, de ezúttal elhallgattam a véleményem. Draugr volt, a húgom életet utánzó bábja. Talán már el is felejtette, milyen volt az élők ízlése, vagy csupán éltében is rajongott a valamilyen különös módon egyszerre giccses és szerzetesi mód egyszerű építészetért. - Mr. Nesheim. Nem számítottam látogatásra ma.A hangjában semmiféle dallam nem volt, semmi érzelem és kiváltképp hiányzott a szavaiban ecsetelt meglepetés. Nyilvánvalóan számította rám, csupán remélte, hogy valamilyen módon az előnyére fordíthatja majd az érkezésemet. Vagy túl sok kompetenciát tulajdonítottam egy élőholtnak? - Véleményem szerint a váratlan találkozások a legérdekesebbek. – feleltem egy halovány mosollyal. – Esetleg bejöhetek, Mr. Morozov?Egy szívverés. Kettő. A draugr túl sokáig tétovázott, ami amatőr módon árulta el az idegességét. Rajta nem éreztem, az ő bőre már évtizedek óta nem adhatott ki magából semmiféle illatot, ami az élők sajátja volt. Sem félelemét, sem haragét, mégis, a szokásokat nehéz volt magunk mögött hagyni. - Hogyne, Mr. Nesheim, fáradjon beljebb. Miről lenne szó?Beléptem a ház főbejáratán és egy röpke pillantással körbenéztem. Különös. Éreznem kellett volna valamit, testőröket, társaságot, de a ház üresnek tűnt. Mintha a Smolensky maffia könyvelője valóban egyedül lett volna itthon. Talán ennyire bízott a hamis erejében, amit a húgomtól kapott. - Gondolkodtam, Mr. Morozov. A raktárban történtek elültettek néhány gondolatot a fejemben, és arra jutottam, hogy hasznosabb módon is a segítségemre lehet, mint esetenként egy-egy ember eltűntetésével. – kezdtem, miközben körbejártam a ház előszobáját. A draugr nem mozdult, tagjai természetellenesen lógtak, kényelmetlenül, amit csak az élet hiánya tett számára lehetővé. - Hosszabb távú munkát ajánl, Mr. Nesheim? Tudja, Mr. Smolensky kifejezetten ragaszkodó típus.Az ajkaim félmosolyba húzódtak, miközben a plafon egy jelentéktelen pontját vizsgáltam. Az avatatlan szemnek véletlenszerűnek tűnhetett a ténfergésem, de az orosz jól tudta, miféle tánc zajlott épp és igyekezett megnehezíteni, hogy sarokba szorítsam. - Tudja, igen hosszú ideje kerget már a gondolat, hogy a testvéreim közül én kaptam a legkegyetlenebb sorsot. Hiszen a húgom uralma alatt tartja a Kilenc Világ egyikét, annak minden lakójával együtt. Hatalmában áll megcsúfolni a halál misztikumát és újra levegőt szuszakolni az olyan méltatlan tüdőkbe is, mint az öné.Morozov márványszerű ajkai gúnyosan nyíltak szét, köztük fehér sávként virítottak a fogai. - Felesleges volt idáig jönnie csak azért, hogy kifejezze mennyire nem kedvel. Rájöttem magamtól is.- Pardon, azonnal a tárgyra térek. – feleltem, miközben meglazítottam az ingem gallérját, mintha csak melegem lett volna. – Ha elfeledkezünk a húgomról, a bátyám egészen máshogy lett sokkal szerencsésebb, mint én. Ő egész fajt nemzett, még ha ambíció hiányában nem is használja fel őket. De léteznek, ez kétségtelen. Én viszont csupán önmagam vagyok, követők nélkül, örökség hiányában. - Felettébb szomorú, Mr. Nesheim, de továbbra sem értem, mit akar tőlem. – felelte epésen az orosz, miközben egy gyors pillantással felmérte az ablakokat és lépcsőket. A játszma elkezdődött, innentől csupán egyetlen rossz lépésre volt a vége. - Persze elgondolkoztam, hogy egyszerűen elveszem a testvéreim követőit és a magam szolgálatába állítom őket, de ez egy botor gondolat. – folytattam, figyelmen kívül hagyva Morozov megjegyzését. - Hiszen a bábok sosem ellenkezhettek a bábmesterrel, aki a zsinegjeiket tartotta, a berserkerek pedig örökölték Fenrir csökönyösségét. Irányíthatatlanok. Legalább is ezt hittem, amíg nem láttam mit tett Dashával. Ezért úgy döntöttem, szeretném a szolgálatomba fogadni, véglegesen.A draugr megtorpant, így én is így tettem. A tekintete egészen úgy szűkült össze egy futó pillanatra, mintha maradt volna valami a sírban hagyott érzelmei közül a mozdulatlan, kővé dermedt szívében. - Tisztában van vele, hogy Dasha csak az én utasításaimat követi? Ráadásul a karperec, ami visszatartja az átalakulását csupán az én érintésemre válik le róla. Nélkülem teljes mértékben haszontalan. Csak egy ember.- Természetesen. – feleltem, miközben kioldottam az ingem legfelső gombját. – Nem kell aggódnia, a karperecről már gondoskodtam, ha jól sejtem éppen most kerül le a leányról. Az előbbinek viszont van egy roppant egyszerű, kézenfekvő megoldása. Én végzek önnel, aztán a saját képemre formálom Dashát, ide értve a farkasát és az átalakulást irányító mágiát is.Morozov arca visszatért abba a jellegtelen, maszkhoz hasonlatos nihilbe, amit a halálakor is viselhetett, majd egy utolsó kétségbeesett kísérletet tett, hogy kiutat találjon magának. De nem volt. Sakk. - Az úrnőm biztosan nem fog örülni ennek, Jörmungandr.- Számítok rá. – feleltem egyre szélesedő, groteszk mosollyal. – Valójában remélem, hogy a húgom megérti az üzenetet, miszerint mostantól Oslo alvilágának vezetői címe… vita tárgya.Morozov kihűlt izmai megfeszültek a combjában, az inak nyúltak, ahogy a bokája hajlott és szinte lökte előre, az ajtó felé. Nem érte el. A szám megtelt fekete vérrel, az állkapcsomban visszhangot vert a ropogás, ahogy az orosz csontja engedtek a nekik feszülő erőnek és darabosra törtek. A gerince csigolyáról csigolyára pattant el, a bordakosara behorpadt, a combjai szinte kiszakadtak a csípőjéből, még a porzó tüdő is kierőltetett egy utolsó hangot valahol félúton a nyögés és a kiáltás között. Mikor biztos voltam benne, hogy ugyanolyan élettelet holttest, amilyen valójában volt elengedtem és hagytam a padlóra esni. Az ilyesfajta átváltozás minden alkalommal egy rulettjáték volt, de ezúttal alig egyetlen szakadást sikerült ejtenem az öltönyömön. A trükk a sebesség volt. Ha elég gyorsan csaptam le még azelőtt megszabadultam a ruhámtól, hogy valódi testem izomgyűrűi rongyosra szaggatták volna a méregdrága inget, így nem kellett magyarázkodnom. Egyébként sem tettem, de jobb volt a kérdéseket is elkerülni. Mire másfél perc múlva kiléptem a házból már ismét Trygve Nesheim voltam, az üzletember, akire a sofőrje egy fekete Bentley mellett várakozott. Még egy zsebkendőt is nyújtott felém, amivel megtörölhettem az arcom, mielőtt végképp rászáradt a fekete vér. - Sikeres üzlet volt, uram?- Kifejezetten. – mondtam, miközben beszálltam az autóba. – Szeretem a jó sakkot.- Akarja, hogy küldjek valakit feltakarítani?- Nem. Értesítsék Dasha Volkovát. Nézzen szembe először ő a kínzójának holttestével, nehogy elfelejtse, kinek a szolgálatában áll mostantól.A sofőr bólintott, a Bentley motorja pedig felzümmögött. Illett volna felhívnom Smolensky-t, a tisztesség kedvéért. Végülis ha már én sem voltam civilizált, ki maradt? |
| | | | The Earth is round, trust me | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| A varázslat kezdetét veszi 2023. nyár; norvégia, oslo2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített. Tovább olvasom... Lépj be közénk világunk kapuja
|
Belépett tagok ki leskelödik? Belépett tagjaink Nincs View the whole list Jelenleg 110 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 110 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.
|
Új alkotások legfrissebb posztok
Csüt. Nov. 14, 2024 1:05 am Mavis Norgaard tollából Szomb. Szept. 14, 2024 12:23 pm Savannah Crawford tollából Szomb. Júl. 27, 2024 5:33 pm Daphne Cortez tollából Szer. Júl. 24, 2024 6:07 pm Aaron Bergström tollából Kedd Jún. 25, 2024 2:30 pm Daphne Cortez tollából Kedd Okt. 03, 2023 11:46 am Magnus Wiker tollából Vas. Okt. 01, 2023 10:32 pm Aina Morstad tollából Hétf. Szept. 25, 2023 10:30 pm Rune Akselsen tollából |
|