M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lisa × Mikael
2 posters

Mikael Dahl
Kiskép :
Lisa × Mikael H0RW4Gj
Rendeltetésem :
Hödr fia vagyok
play by :
Josh Duhamel
Posztok száma :
6
User neve :
elyon
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
4
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
örökös / jogász
Előtörténet :
son of Hödr, also the oldest Dahl boy
Kor :
79

Mikael Dahl
Elküldésének ideje — Szer. Jún. 29, 2022 11:09 pm

family is the worst and the best thing in your life. The only thing, what able to break you then rise you, make you angry then happy, but you know for sure, they will be there, no matter what.

Rengeteg gondolat átzúdul rajtam, ahogy felismerni vélem a húgom. Félek is a váratlan találkozástól, de örülök is neki, hiszen hiányoznak. Amennyire tudtak régen bosszantani, pont annyira hiányoznak az elmúlt évekből.. Szemeiben persze rengeteg mindent látok, ahogy nevem kiejti is olyan, mintha ő se igazán hinné el az egészet, főleg, hogy mit sem változtam, mióta utoljára látott, mondjuk.. ez nem csak rám igaz. Ugye. Nevem hallatán bólintok egyet, alig húzva szám mosolyra, de, hogy hogy kerülök ide.. Nyitom ajkaim, mintha szólnék, de inkább csak levegőt veszek, csukom is, és félrenézek róla. Hirtelen olyan hülye magyarázatnak tűnne, hogy kiruccanok, mert nyomasztott otthon lenni.. pláne, hogy folytatni készül, érzem rajta, az és nélkül is. Kíváncsian pillantok vissza rá, alig várva, hogy kimondja, amikor pedig ez sikerül, lassan biccentek pár aprót, hogy hát .. igen, ez itt a jó kérdés. Meg az érdekes kérdés is. A tíz milliós!
- Válaszolok amire csak szeretnéd, egy .. tea mellett? - kérdezem olyasfajta módon felvíve hangom, mintha egyben kérném is rá kétségbeesve, miközben arcom picit elfordítom tőle, úgy tartom rajta mélybarna tekintetem, nagyon is kíváncsian, szemöldökeim enyhén megemelve. Ha nem tea, lehet bármi, a lényeg nem azon van, hanem.. hogy beszéljen velem. Én se moccanok felé különösebben, mert a távolságtartás szinte kézzel fogható, és hát el tudom képzelni, miket gondol rólam, illetve van egy-két sejtésem. Talán tényleg jobb lesz végre mindent tisztázni.

2
| code by elyon |
Vissza az elejére Go down
Lisa Dahl
Kiskép :
Lisa × Mikael 132d32112d37f8e4601862b64c3fefac
Rendeltetésem :
-
play by :
Phoebe Tonkin
Posztok száma :
9
User neve :
Buu
Csoport :
Draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
Oslo
Foglalkozás :
tolvaj/műtárgyszakértő
Előtörténet :
If you met my family, you would understand
Keresem :
Lisa × Mikael 1ccceceb59ba9c8c556d04bfa475704a

Lisa Dahl
Elküldésének ideje — Szomb. Jún. 04, 2022 7:29 pm

Mikael & Lisa

Egy magamfajta tolvaj, ha már újra Londonban jár, ki sem hagyhatná a híres Tate múzeumot, aminek egyszer már volt szerencsém kijátszani a biztonsági rendszerét és leszállítani egy igen értékes és meglehetősen régi festményt. Most azonban tényleg, csak nézelődni jöttem, vagy legalábbis nyugodt szívvel mondhatnám ezt, hiszen még, csak feltérképezem a helyet, hogy miben és mennyire változott az évek során. Nem beszélve a kínálatról, hiszen a fekete piacon nagy a kereslet az ilyen alkotásokért, melyekkel a gazdag ficsúrok a farkuk rövidségét kompenzálják vagy épp, a rangosabb, gazdag nők próbálnak valamivel értékesebbnek tűnni a többi között.
Annak ellenére viszont, hogy terepszemlére jöttem, azért ott él bennem a műkincsekhez értő és a régiségeket szenvedélyesen szerető nő is, aki becsüli ezeket a tárgyakat még, ha néha el is lopja őket, hiszen olyasmi értéket képviselnek, ami pótolhatatlan. A múltunk egy-egy darabjai, mesélnek, tanítanak dolgokat, vagy egyszerűen csak megmutatják, hogy a modern ember semmivel sem okosabb, mint elődei. Olyan ékszereket és tárgyakat készítettek az akkori technikákkal, melyek nekünk, ma, csak bonyolult és rohadt drága gépekkel mennek, ezek a festmények pedig olyan precízek, hogy szinte életre kelnek az ember szemei előtt. Lenyűgöző.
Teljesen bele vagyok merülve az egyik William Turner képbe, de amikor a hátam mögül a nevemet hallom, ráadásul egy, a rég múltból ismerős hangtól, már rohadtul nem tud érdekelni az a festmény. Először, csak nyelek egy nagyot és, csak utána vagyok képes arra, hogy megforduljak, Mikael láttán pedig enyhe kifejezés, ha azt mondom, hogy milliónyi érzelem robog végig bennem egyetlen szempillantás alatt. Félelem, harag, értetlenség, zavar, épp úgy, mintha épp egy szellemet látnék. Ez  nem lehet Ő. -Mikael?- súgom halkan a nevét, mintha attól félnék, hogy bárki is meghallhatja vagy, mintha ezzel valóssá tenném a jelenlétét, pedig nyilvánvaló, hogy elment az eszem. -Hogy kerülsz ide? És...- akadok el egy pillanatra, mert őszintén szólva azt sem tudom, hogy mégis mi a fenét mondhatnék a képzeletem szüleményének. Az is lehet, hogy valaki szórakozik velem és a halandó bátyámat, akinek már rég meg kellett volna venülnie és halnia, ide varázsolta valahogy elém. -Hogy lehetsz életben?- bukik ki belőlem végül a kérdés, de közben nem merek se közelebb mozdulni, se távolabb. Teljesen letaglóz a megjelenése és a milliónyi kérdés, ami végig zakatol az agyamon mert, még ha el is fogadom, hogy itt van, a következő kérdés ebben az esetben az, hogy vajon azért jött-e, hogy megöljön?

Mikael Dahl
Kiskép :
Lisa × Mikael H0RW4Gj
Rendeltetésem :
Hödr fia vagyok
play by :
Josh Duhamel
Posztok száma :
6
User neve :
elyon
Csoport :
félisten
Pontgyűjtő :
4
Lakhely :
Gamle Oslo
Foglalkozás :
örökös / jogász
Előtörténet :
son of Hödr, also the oldest Dahl boy
Kor :
79

Mikael Dahl
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 27, 2022 8:18 pm

family is the worst and the best thing in your life. The only thing, what able to break you then rise you, make you angry then happy, but you know for sure, they will be there, no matter what.

A mai napig felidézem Asger szavait magamban, szinte minden reggel eszembe jut, és annak ellenére kételkedek még mindig benne, hogy bizonyította is az igazát, valamint... elég a tükörbe belenéznem. Apám ostoba tanításai mellett kívülről fújom saját otthonom isteneit is, mégis nehéz elképzelnem, hogy köztünk járnak, és magának a főistennek az unokája lennék... abszurd az egész. A testvéreim meg élőholtak vagy mi a fene, ki tudja ezt ép ésszel felfogni? Azóta se sikerült! Nem is fontos ez most, mert bár azt hittem, hazaköltöznöm jó döntés lesz, valahogy olyan nyomasztóan hat rám az egész atmoszféra, hogy muszáj elutaznom, másféle levegőt szívnom, emésztenem. Utam egyenesen Londonba vezet, egy ismerősöm hívta fel a figyelmem egy kiállításra a Tate múzeumban, mert tudja, hogy szeretem a műtárgyakat, nekem pedig pont kapóra jött a hír.
Megérkeztem, kivettem egy csinos lakosztályt, majd az egyik kedvenc, méretre szabott öltönyömet húztam fel, és vettem célba a múzeumot, hogy a bejutást követően kíváncsian hordozzam körbe tekintetem az elém táruló látványon. Magasságom, és büszke tartásom segít kicsit kitűnnöm a tömegből, de ezt sosem bántam, egyébként is van bennem egy kis lenézés szinte minden élőlény iránt... nem baj, ha ők is érzik. Pár perc elteltével azonban egy nagyon ismerős sziluettet vélek megpillantani tőlem alig két méterre, noha háttal áll, az agyam máris játszadozik velem, hogy ki lehet az.. márpedig tényleg ő az. Tényleg ő az?
- Lisa? - ejtem nevét gyengén, meglepve, picit tartva az egésztől, mégis boldogan. Hiányzott... ahogy mind hiányoznak. Vajon szóba áll egyáltalán velem?

1
| code by elyon |

Ajánlott tartalom —

Lisa × Mikael
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Lisa Dahl
» The Rescue - Hel & Logan & Lisa
» Kristian & Lisa - a helping hand
» just late, not no-show | 2020, Lisa & Sev
» Kristian & Lisa - In life, as in chess, forethought wins

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: