M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - new challenges
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 4:39 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Tapinthatóan megváltozott kettőnk között a hangulat, én pedig valahol mélyen hálás voltam még magamnak is, hogy megadtam erre az esélyt. Pedig ritkán fordult elő, hogy megmásítok egy döntést vagy egy elhatározást, és az, hogy el akartam indulni, szinte sziklaszilárd alapokon nyugodott. Úgy tűnt, már elég egyértelmű, hogy mi a fontosabb, Ő vagy az a fene nagy tekintély, tudatosult bennem, hogy bármi és bárki is vagyok, ha róla van szó, csakis egyvalami lehetek, és ha másra nem is, erre jó volt ez az egész. Kibaszottul féltettem, a gyomrom még mindig akkora volt, mint egy szőlőszem, a düh pedig ugyanúgy tombolt, még ha jelenleg próbáltam is teljes erőmből elnyomni. Nem akartam hallani a dühödt gondolatokat a fülemben, ahogy azt sem, ahogy azt fújtatja, hogy tegyem, amit meg kell tennem, és ne felejtsem el, hogy mindeközben rá is mocskosul mérges vagyok. De talán... ha mindent elintézek, még lesz elég időm haragudni rá.
Megállás nélkül olvadtam a csókjába, egy másodpercre sem gondolkodva el azon, hogy elszakadjak tüzes ajkaitól, simogató ujjaim pedig lentebb vándoroltak, oldalát barangolva be, majd megállapodtam a derekán, közben megváltoztatva a saját pozíciómat is, csak hogy könnyedén tudjam a szőnyegre dönteni. Rögtön hajoltam is fölé, karommal feje mellett megtámaszkodva, míg szabad kezem ismét végigcikázott oldalán. Felpezsdült a vérem, ezt már leplezni sem tudtam volna, bár a szoknyája szerencsétlen helyzete miatt talán nem is érezte igazán feszülő ágyékomat. Valahol mélyen bíztam benne, hogy majd leállít, amit ugyan nehezen viseltem volna, de elismerném, hogy talán nem most van itt az ideje ennek. Minden porcikám azért kiáltott, hogy Őt érezze, ő pedig pimaszul idézte vissza az iménti szavaimat, mire játékosan ráharaptam nyaka bőrére, közben engedve, hogy lebontsa rólam a kabátot. Mintha a dühöt alakította volna át a testem vággyá, belül már érezve a heves reakciót, a feszítő érzést gyomromban, amiért szintén Ő volt felelős. A pokolba, teljesen megőrjít és kikészít. - Mióta reggel eljöttél otthonról, csak arra tudok gondolni, hogyan nyögsz majd, ha elélvezel alattam - leheltem halkan fülébe, a puszta gondolattól is elnehezedett a tüdőm, hangom rekedté vált, de nem hagytam abba.
Bizsergést éreztem combomban tőle, a szoknyája szinte magától csusszant felfelé, de szabad kezemmel azért igyekeztem rásegíteni, ezzel is adva tudtára, hogy eszem ágában sincs kisétálni innét. Nem is válaszoltam szavakkal a szemtelen megjegyzésére, amivel felidézte az első együtt töltött éjszakánk egy jelentőségteljes pillanatát, helyette benyúltam kettőnk közé, hirtelen mozdulattal bontva ki gombjait, bár az sem érdekelt volna, ha a vehemens mozdulattól elszakad a vékony anyag. Őt valószínűleg annál inkább, hacsak nem hord magával pótblúzt. Tovább hergelt csókjával, beleharapva ajkamba, amitől hangosan felmorrantam, közben kezemmel ismét a szoknyája felé vettem az irányt, ekkor azonban már benyúltam alá, csak hogy bugyija pántjára fogjak, és csak annyira emelkedtem fel, hogy a semmi anyagot lehúzzam róla, majd vissza is dőltem combjai közé, ekkor azonban már nem ajkaira hajoltam vissza, hanem melléhez, és anélkül, hogy leszedtem volna róla a zavaró melltartót, egyik mellét kibújtattam az anyag szorításából, ajkaimmal kezdve kényeztetni bimbóját. Egy pillanatra átsuhant rajtam, hogy valójában ez volt ennek az egésznek a tétje, Ő maga, és az, hogy engedem-e annak a féregnek, hogy ugyanezt csinálja vele, miközben Ő nem akarja. Belefeszültem a gondolatba, az pedig, ahogy egyszerre tombolt bennem az ördögi düh és a mohó vágy, csak még hevesebbé tette mozdulataimat. - És te? Te hogy szeretnél lenyugodni? - kérdeztem halkan, szinte suttogva, hangomat átitta a láz, főleg ahogy mellei közül pislogtam felfelé, míg kezem benyúlt két lába közé, rátapintva éledező vágyára.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 3:07 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Egyértelművé válik, amikor visszakérdez, hogy az általam vázolt út nem járható, már csak azért sem, mert már most gyávának érzem magam a gondolattól, hogy elbújjak otthon, mint valami beszari, egy ilyen féreg miatt, mint Philip. Nem vagyok gyáva és nem is akarok az lenni ezek után sem, most már főleg nem, hogy teljes mértékben Dimitriy felesége lettem. Nem csak egy kirakatbábu, egy dísz, ami mellette virít, ha épp partyra kell menni. Ha nem is kell egy rideg, kegyetlen bérgyilkossá válnom, mint amivel a múltkor viccelődtünk, de azért meg kell keményednem és egyenes háttal sétálni mellette ezen a rögös úton. Nem pedig elbújni a nyugati szárnyban , mint egy beszari kisegér. -Jó, igazad van. Ez nem oldana meg semmit. - ismerem el halkan, nagyot sóhajtva, hogy aztán pár hosszú pillanat erejéig, inkább arra koncentráljak, hogy megnyugvásra leljek karjaiba bújva, bár továbbra is a megoldást kutatom, hogy miként is lehetne ezt elintézni úgy, hogy attól ne vágjon arcul a rideg valóság minden alkalommal, amikor Dimitriyre nézek. Mert őszintén félek, hogy ez lesz, hogy ez olyasmi marad, ami felett már nem tudok eltekinteni és ezt nem akarom. Továbbra is úgy és olyannak akarom Őt látni, mint most, annak a férfinak, akinek az érintése megnyugtat, aki mellett biztonságban érzem magam és akit őrülten szeretek. Na nem, mintha nem épp azért akarná ezt is tenni, hogy a testi épségemről gondoskodjon, hiszen most is csak engem akar védelmezni és ez valahol őrülten jól esik.
Halkan ugyan, de felvetem a lehetőséget, hogy valaki mással végeztesse el a piszkos munkát, de igazság szerint azt is meg tudom érteni, hogy ezt Ő akarja intézni. Folyamatosan próbálom magam a másik oldalra képzelni, hogy a helyében, vajon én mit tennék, ha ilyen helyzet alakulna ki, ha én lennék az, aki meg akarja Őt valamitől vagy valakitől óvni és újra meg újra arra jutok, hogy lényegében bármire képes lennék érte. Ha az lenne a tét, hogy ne essen semmi baja, én sem látnék nagyon akadályt és azt sem akarom, hogy ez az ügy képezzen köztünk ilyesmit, ezt pedig a tudtára is adom, emlékeztetem rá, hogy mennyire szeretem és, hogy ezen nem változtathat az sem, ha Ő intézi most ezt.
A tekintete annyira kedves és gyengéd, ahogy válaszol, annyira érzem belőle a féltést és azt, hogy tényleg nem akart ilyesminek kitenni, hogy a szívem pillanatok alatt felmelegszik, eltölti az az édes érzés, amit iránta érzek. Most én hajolok ajkaira, forró csókot hintek rájuk, nyelvem mohón kutatja övét, miközben keze derekamra simul és szinte érzem, ahogy az adrenalin, a félelem, az aggodalom lassan elszivárog belőlem Neki köszönhetően, helyét pedig valami sokkal forróbb, kellemesebb érzés veszi át. Testem, már nem a félelem miatt borzong, hanem az érzéstől, ahogy a szőnyegre dönt, ahogy testével takar be finoman, miközben az indulást fontolgatja, bár bőrömön kalandozó ajkai nem arról árulkodnak, hogy igazán menni szeretne. És én sem akarom, bármennyire is lenne jó minél előbb pontot tenni a Philip-ügy végére, mert talán pont most, ebben a kellemetlen helyzetben van igazán szükségem arra, hogy érezzem, mennyire erős és tomboló közöttünk ez a vágy, hogy mennyire szomjazunk egymás érintésére. -Már nem akarsz bennem lenyugodni?- idézem halk, rekedt hangon korábbi szavait, melyeknek még a gondolatától is libabőrös leszek,  mint ahogy attól is, hogy teste most is épp úgy feszül testemnek, mint korábban az asztalnál.
Egyik lábam finoman fentebb húzom, combom ingerlőn simul végig combja külső felén, miközben a szoknyám, mint valami jól nevelt ruhadarab, finoman fentebb is csúszik rajtam, kezem pedig gyengéd mozdulattal simítja le válláról a bőrkabátot. -De tudod... Menj, ha menni akarsz.- lehelem ajkaira pimaszul, felidézve az első éjszakánkon elhangzó mondatomat, ami minden bizonnyal mérföldkő volt mindabban, ami köztünk kialakult, ami lassan utat tört magának. Mohón csókolom, finoman bele is harapok ajkába,  majd állán kalandozok lentebb lágy csókokkal, bár felforrósodott testemet próbálom emlékeztetni arra, hogy talán nem most kellene egymásnak esnünk az irodámban, de igazából mikor, ha nem most?

~ I want to ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 1:24 pm

Magamat is megleptem ezzel a viselkedéssel, mert talán még ő is azt hitte, hogy képes leszek csak úgy elsétálni, kicsit sem törődve az érzéseivel vagy épp vele. Amikor beköltözött a házamba is úgy viselkedtem vele, akkor még kicsit sem volt célom a megnyugtatása, főleg nem az együttérzés, mert... nem éreztem iránta semmit. Már ha nem vettem figyelembe azt a gyomromat markolászó vágyat, ami az első pillanattól kezdve ott lüktetett bennem. Azt sem tudtam, mi lett volna az első, ha kisétálok innét. Kirill kiderítette a férfi címét, csak meg kellett volna várnom, míg lemegy a nap, de még mindig nem tudtam eldönteni, melyik esne jobban: balesetként beállítani az egészet vagy eltüntetni a föld felszínéről, mintha megnyílt volna alatta a talaj? Az első egyszerűbb, de nem lett volna benne túl sok kihívás, ebből kifolyólag talán nem is nyugtatott volna meg kellőképpen, míg a másik forgatókönyv veszélyesebb, minimum két emberes meló, és hosszabb időt venne igénybe, míg beazonosíthatatlanná teszem a feleségem udvarlóját, de mégis nagyobb elégedettséget váltott volna ki belőlem. Még jó, hogy Iris nem látott a fejembe. - És szerinted mi lenne utána? Zárjalak be a házba, mert akkor egyetlen perverz állat sem fogja rád csorgatni a nyálát? - kérdeztem vissza. Tény, hogy kicsit sem tetszett ez az irodába járkálós sztori, és talán tökéletes alkalmat teremtett ez az egész, hogy végre érvényesítsem az akaratomat, de az, hogy nem járna be az irodába, nem védené meg ettől az állattól. Sőt, talán csak jobban felbőszítené vele, és nem is akartam belegondolni a beláthatatlan következményekbe.
Egy ideig kutakodtam tekintetében, tenyerem alatt éreztem, hogyan remeg meg néha teste, de ez most nem a jól megszokott, ismerős reszketés volt, emiatt pedig már magamat is felelőssé kellett tennem. Ha akár egy pillanatra is fennállt volna az esélye, hogy a fickó leszáll Iris-ról, elengedtem volna az egészet. Talán eltörtem volna a kezét. Vagy a lábát, csak hogy megkönnyebbüljek, de Iris-ból kiindulva, ő már mindenki sorsát magára vette, aki csak véletlenül is, de belesétálhat a fickó csapdájába. Engem viszont csak ő érdekelt, a többi nem. Szívem szerint én vittem volna haza, de a háttérbe szorult düh csak még méretesebb formát öltött, és előre láttam, hogy amint elhagyom a helyiséget, úgy fog kitörni belőlem, mint forró láva a vulkánból. Ebből a gondolatból menekültem, mikor megkerestem ajkait, gyengéden kérve bebocsátást közéjük, de amikor kiszakadt a csókból, egy halk sóhajjal fogadtam kérdését. - Nem akarom másra bízni - vallottam be őszintén, pedig talán ebben neki lett volna igaza. A pillanat hevében talán olyat teszek, amit még én is megbánok, ami talán nyomot hagy, vagy tudom is én, ennek ellenére nem voltam hajlandó lemondani a kitűzött céljaimról. Arcom vonásai ugyan csak halványan, de meglágyultak szavai hatására, talán rájött, hogy az én vívódásom nem egy senki halálának szól, hanem nekünk, kettőnknek. Nem akartam kockáztatni, addig nem, míg nem tudom, hogy ugyanúgy otthon vár majd, mikor hazamegyek. - Én is szeretlek. És sajnálom, hogy át kell ezt élned - simítottam végig újra arcán, ujjaim pedig lassan nyakára tévedtek. Nem akartam összetörni benne egy egész világot, még ha szépen fokozatosan meg is akartam vele ismertetni a sajátomat. De nem ilyen hamar, és nem ennyire a nyers valójában.
Nem folytattam a gondolatmenetet, mert visszatért ajkaimhoz, én pedig azonnal reagáltam, nyelvem utat tört magának, elérve az övét, miközben egyik kezem végigsimított oldalán, megállapodva a derekánál. A haragon túl valami más is fűteni kezdte a véremet, egy pillanatra el is kalandozva, hogy ennyi ingerültség és düh után talán megérdemelnénk valami mást, ami felhevíthet bennünket, de talán ezúttal rosszul mértem fel a vágyait. Lassan megbontottam a testhelyzetemet, a guggolás helyett már én is térdre ereszkedtem előtte, a légzésem elnehezült, majd egy pillanatra sem szakadva el ajkaitól, a szőnyegre döntöttem, én pedig vele együtt dőltem, mellkasommal a melleihez simulva, szabad karommal a feje mellett támaszkodva meg. - Azt hiszem... mennem kéne - szakadtam el egy ajkaitól, de szavaimmal ellentétben nem mozdultam, végig csókoltam álla vonalát, bátran a nyakára tévedve. Dübörgött a vérem, szívem a torkomban dobogott, ami egyaránt szólt a dühnek és az éledező vágynak, valahol mélyen talán abban reménykedve, hogy neki még maradt valami a józanságból, ha már nekem nem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 11:38 am

Mr and Mrs

Borzalmas érzés, hogy konkrétan tudom, mire készül, hogy mit fog tenni, még akkor is, ha nem akarom elhinni vagy másban reménykedek. Még akkor is, ha egyébként én magam is úgy látom, hogy Philip egy rohadék, aki semmi jót nem érdekel, de azért szívesebben gondolnék arra, hogy a börtönben rohad, mint hogy Dimitriy arra kényszerüljön, hogy...végezzen vele. Ha felidézem magam előtt azokat a képeket és iratok, amiket pár perce mutatott, valahol mélyen én magam érzek késztetést arra, hogy kitekerjem a nyakát, vagy minimum összeverjem azért, amit más nőkkel művelt, de egy dolog ilyesmire gondolni és megint más tudni, hogy a férjed ölt meg valakit.
Rázom is a fejem szavaira, mert azt meg végképp nem kívánom, hogy teljes egészében beavasson abba, mire is készül ezzel a szeméttel, nyelek egy nagyot, vele együtt én is lehunyom szemeimet, mintha ezzel elmenekülhetnék egy teljesen más helyre, ahol csak mi vagyunk, a közelsége és az érintése az arcomon. Az érintése, ami édes és gyengéd, most mégsem tudok attól elvonatkoztatni, hogy ez a kéz fog Philippel is végezni.
Tudom, hogy nem először csinálna ilyet. Nem egy ártatlan, ma született bárányka, aki miattam fogja eladni a lelkét az ördögnek, mégis fojtogató az érzés, hogy erre most mégis csak miattam kényszerül, hogy ezzel megvédjen, mert lássuk be, más megoldás nem nagyon van. Lecsusszanok lassan a kanapéról, még közelebb helyezkedek hozzá és szorosan átölelem, miközben az agyam a lehetséges megoldáson kattog, próbál valami mást kitalálni, ami talán kevésbé lenne drasztikus, bár még az is eszembe jut, hogy ha más nem, legalább ne Ő tegye meg. Olyan sok embere van. Miért ne végezhetne valaki más azzal a rohadékkal?
Szavai hallatán görcsbe rándul a gyomrom, mert a saját félelmem mellet úgy érzem, mintha egy pillanatra az Övé is megjelenne, mintha attól tartana, hogy ha ezt a határt átlépi most, majd valami elromlik köztünk, valami megváltozik, de az a legrosszabb, hogy képtelen vagyok határozott, megnyugtató választ adni neki, csak némán bólintok párszor. Nem tudom, hogyan fog rám hatni a gondolat, hogy mit művelt még, ha afölött szemet is tudok hunyni, hogy kicsoda valójában. -Na és, ha nem jönnék be többet? Vagy valahogy kitúrom innen.- dünnyögöm végül halkan bőrébe, élvezve a hátamon végig simító keze okozta melegséget, ami még azt is képes meggátolni, hogy teljesen kiboruljak, pedig érzem, hogy csak centiken múlik az egész. Próbálok kitalálni valami más megoldást, de valójában azzal is tisztában vagyok, hogy ha Philip valamilyen módon eltűnne a közelemből, akkor meg azon lelkiznék, hogy ki mást bánthat helyettem, hogy vajon hány nővel fog olyasmit művelni, amit velem szeretett volna.
Végül elhúzódik tőlem picit, tekintete enyémre talál én pedig egészen elmerülök pillantásában és végre eltölt az a magabiztos érzés, hogy bármi is lesz ezután, bármit is fog tenni, akkor is úgy szeretem, ahogy még senkit.
Sóhajtok egyet, ahogy röviden vázolja a "hadi tervet", arcommal egészen belesimulok érintésébe, aztán ajkaim forrón ajkaira forrnak, karjaimat elhúzom oldaláról és helyette nyaka köré fonom őket lágyan,  átadva magam a vágyott csóknak, amit már az első pillanatban megkaptam volna, ha nincs ez a cirkusz. -Nem intézhetné valaki más?- szakadok el tőle egy pillanatra, ahogy halkan elsuttogom a szavakat, mintha még mindig valami szalmaszálat keresnék, amibe kapaszkodhatok, hogy majd nem neki kell megtennie, amire készül, bár tudom, hogy már megint homokba próbálom dugni a fejem, hiszen előbb vagy utóbb szembesülnöm kell azzal, hogy ki is ő valójában és mire képes, ha veszély fenyeget valakit, aki számára fontos. -Szeretlek Dimitriy és ezen ez sem fog változtatni.- nyelek végül egy nagyot, miközben tekintetem arcára vezetem és őszintén elhatározom magam, hogy bárhogyan is lesz, megküzdök majd ezzel is. Érte, értünk. Nem fog közénk állni sem Philip sem a halála, mert amit benne megtaláltam, az jóval többet ér ennél, kezem finoman arcára is simítom, ahogy emlékeztetem magam erre, majd ajkaihoz hajolok és folytatom azt a pár pillanattal ezelőtt megszakított csókot, csak most talán jóval szenvedélyesebben.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 7:57 am

Eddigi életem során csak a családom iránt éreztem mély és igazi elköteleződést, csak értük tettem volna tűzbe a kezemet, vagy hoztam volna meg akkora áldozatot, hogy megöljek valakit, aki amúgy nem az én problémám. Iris problémája viszont az én problémám is, és ugyan kis híján itt hagytam kétségek között, hadd emésztgessen mindent egyedül, még viszonylag időben kapcsoltam. Bármilyen furcsa is volt, már ahhoz képest, hogy néhány hónapja még a napokat számoltam vissza, csak hogy eltűnjön az életemből, de már Ő is a családom részét alkotta, már nemcsak egy kibaszott látszatfeleség volt a kirakatban, és bármennyire távol állt tőlem az érzelgősség, meg kellett emberelnem magam. Arra neveltek minket, hogy bármi is történjen az életünkben, a családnak soha nem fordíthatunk hátat.
Tudtam, hogy nem szükséges kimondanom, ismert annyira, hogy összerakja fejben, milyen következményekkel járhat ez az egész, és ahogy előtte guggoltam, kezem pedig továbbra is térdein pihent, tekintetem pedig az övét kutatta, néha elengedtem egy-egy halk sóhajt. Megviselte, ami történt, és kurvára nem volt helyénvaló éppen arról eszmecserét folytatni, hogy meg akarom ölni azt a férget, de nem merülhettem el vele együtt a néma kétségbeesésben, még ha minden vágyam az is lett volna, hogy rászorítsak ujjaira, és biztosítsam arról, hogy minden rendben lesz. Most még nem tudtam ezt mondani. - Kétlem, hogy szeretnéd hallani a részleteket - sóhajtottam újra, pár másodpercre lehunyva szemeimet, csak hogy élvezzem közelségét. Más helyzetben nem rögtön a gyilkosság jutott volna eszembe, hanem a zsarolás vagy fenyegetés. De azokban a fotókban és dokumentumokban minden benne volt, ami egyértelművé tette, hogy szinte zsarolhatatlan. A fenyegetés pedig édeskevés, inkább csak olaj lenne a tűzre, ami után még radikálisabb eszközökkel próbálna a feleségem közelébe kerülni. És bántani, ha nem úgy táncol, ahogy ő fütyül. Ettől a gondolattól pedig ismét megfeszültem, egy másodperc erejéig összekoccantak fogaim. Mondhatni, nem is volt más választásom.
Valahol még engem is meglepett, mikor a kanapéról lecsúszva letérdelt elém, majd átölelt, ezúttal már nem rezzenve össze érintésétől úgy, ahogy nemrég mikor bejöttünk ebbe a helyiségbe. Orromban éreztem illatát, teste melegét pedig karjaim között, és hiába próbáltam csak egy pillanat erejéig elfelejteni az apropót, amiért ide kényszerültünk, de minden zsigeremet uralta az indulat, csak most éppen nem rá irányítottam. Ezek szerint megvolt bennem a képesség erre is, csak nem volt senki, akiért megérte volna. Eddig. - De ettől még nem változik meg semmi közöttünk - súgtam a fülébe, bár magam sem tudtam, ez melyikünknek szól. Őt akartam nyugtatni, vagy inkább saját magam, miután éppen arra készítettem fel, hogy embert akarok ölni. Mert tudta, hogy ez az életem, mégsem tapasztalta még ennyire a saját bőrén, és valahol ott motoszkált bennem a félelem, hogy megijed tőlem. Vagy... ki tudja, talán valami rosszabb alakul ki kettőnk között, ami örökre rányomja a bélyegét a bontakozó, még ingatag lábakon álló kapcsolatunkra.
Gyengéden végigsimítottam hátán, majd elhúzódtam tőle, csak annyira, hogy ismét megkereshessem szemeit. Annak örültem, hogy nem akar lebeszélni, mert minden bizonnyal nem is tudna. Csak sokkal nehezebb lenne, ha nem értene egyet velem. - Maradj itt. Szólok Kirill-nek, hogy jöjjön el érted és vigyen haza. A többit én elintézem - simítottam végig arcán újra, majd ajkaihoz hajoltam, csak hogy végre mindketten megkapjuk azt a lágy, mégis mohó csókot, amit már az első pillanatban meg kellett volna, bár ez kicsit sem segített abban, hogy rávegyem magamat az indulásra.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 16, 2022 9:31 pm

Mr and Mrs

Nem kell túlzottan megerőltetni magam ahoz, hogy megpróbáljam elképzelni, mit érezhet most Dimitriy, mert fordított esetben én valószínűleg beleőrülnék az aggodalomba, ha tudnám, hogy valaki bántani akarja. Az, amilyen üzemmódba kapcsol a telefonon olvasott információk után, egyértelműen tudatja velem, mennyire komoly az ügy és, hogy körülbelül most azonnal gondoskodni akar a biztonságomról, csak ne érezném mindeközben azt, hogy engem hibáztat az egész miatt. Eszembe jut az, amikor Igor nyomult rám -már, ha ez a megfelelő kifejezés arra, amit csinált- és az, ahogy utána Dimitriy nekem esett, mindazok, amiket a fejemhez vágott, ami tudom jól, hogy már akkor is az aggodalom jele volt, csak az egészet rajtam vezette le, mert épp én akadtam az útjába. Kicsit most is így érzem, csak épp azzal a különbséggel, hogy valami változik benne, ahogy megtorpan az ajtónál és ahelyett, hogy itt hagyna a fenébe, hogy magamban őrlődjek, végül mégis odalép elém. Fogalma sincs róla, hogy még ebben az abszurd helyzetben is, milyen sokat jelent ezt a gesztus, hogy így felül tud kerekedni a dühén, hogy vagyok számára olyan fontos, hogy velem marad. Na nem, mintha a dühe nem épp amiatt lenne, mert fontos vagyok neki, csak legalább azt is felismerte, hogy Rá is szükségem van, nem csak a kemény, rideg maffiózóra, aki megvéd.-Pedig egész jól csinálod.- súgom halkan, hiszen most is, csak az ő szimatának köszönhető, hogy nem fajult el ez az egész és még, csak nem is tudott volna megvédeni, mert én idióta nem szóltam róla, hogy egy pasas kerülget. Mentségemre szóljon, egyáltalán nem is számítottam rá, hogy ilyesmi előfordulhat velem, hogy épp egy ilyen alak néz ki magának és ezt meg is említem neki, miközben homlokának támaszkodva, gyengéd érintéssel neki dőlök, azonban bármilyen durva is a helyzet, azt azért megkérdezem tőle, pontosan mit is tervez ezek után és az, ahogy visszakérdez, cseppet sem nyugtat meg.
Mégsem vonom meg tőle tekintetem, ahogy konkrétan kimondja, mi a terve Philippel, csupán nyelek egy nagyot, miután pár hosszú másodpercig magamban tartom a levegőt és egy nagy sóhajjal kiengedem. Ez már olyasmi, amivel nem tudom, hogy miként fogok megbirkózni, hiszen egy dolog homokba dugni a fejem és szemet hunyni afölött, amivel Dimitriy "foglalkozik", de megint más konkrétan tudni valakiről, akinek ha a halálhírét hallom majd, tudni fogom, hogy az a férfi tette, akit szeretek, akivel esténként egy ágyban alszom a lehető legédesebb álmokat álmodva. Őszintén félek, hogy miként fog ez rám, Ránk hatni, mert eddig sosem kellett ilyen nyíltan szembesülnöm azzal, ki is Ő valójában. De attól, még mindig ugyanaz a férfi, akit szeretek és aki szeret, nem? Ugyanaz a férfi, akinek az érintése most is nyugtatóan hat rám, máskor pedig olyan vágyat ébreszt bennem, hogy szinte felemészt.
Jó pár pillanatig képtelen vagyok bármit is mondani, saját magammal viaskodom, próbálom az erkölcsi normákat a szőnyeg alá söpörni, hiszen amikor azt mondtam, hogy tényleg a felesége akarok lenni, az nem csak az őrületes szexről, hanem ezekről a pillanatokról és dolgokról is szólt. Nem csak akkor kell mellette állnom, amikor a hálószobában a legcsodálatosabb magasságokba emel, hanem ilyenkor is, amikor kész szó szerint ölni azért, hogy engem biztonságban tudjon. Valahol mélyen, ez még egész megható is lehetne, ha nem fojtogatna a gondolat, hogy miattam kell most ezt tennie. Na nem, mintha soha nem piszkolta volna már be a kezét. -Tudom. Én is láttam azokat a képeket és elolvastam mindent, amit mutattál.- nyögöm halkan, szó szerint küszködök, miközben finoman lecsúszok a kanapéról el nem eresztve Őt egy pillanatra sem, térdre érkezek elé, hogy még közelebb helyezkedjek hozzá és egyszerűen csak szorosan átölelem anélkül, hogy bármit is mondanék.
Szükségem van most erre, a közelségére, az illatára, hogy emlékeztessen arra, milyen pokolian szeretem Őt, bármit is kell ezek után tennie. Szükségem van rá, pedig megrémiszt a gondolat, hogy mire képes értem. -Nincs semmi baj, csak...meg kell valahogy emésztenem, hogy konkrétan tudni fogok erről. Tudni fogom, hogy mit kell tenned miattam . De ettől még örülök, hogy még időben tehetsz valamit.- súgom nyaka bőrébe, mert ha valami jobban megijeszt annál, hogy tudjak egy gyilkosságról, az az, hogy mit művelt volna velem az a féreg, ha mondjuk bejön hozzám ide és kettesben maradunk, ettől a gondolattól pedig, bele is markolok Dimitriy pólójába. Soha nem akarnám, hogy bárki más hozzám érjen rajta kívül.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 16, 2022 7:37 pm

Mindkettőnknek egyszerűbb és jobb lett volna, ha átadom magam a vágynak, hagyom, hogy ledöntsön a lábamról, és nemes egyszerűséggel minden kibaszott papírt lesodorjak az asztalról, csak hogy végre kipipálhassam az irodáját is azon a képzeletbeli listán. Kétségtelen, hogy meglett volna a módszere a feszültségem levezetéséhez, és már pontosan tudta, milyen heves és mohó tudok lenni, ha elkap a hév, de mégsem akartam így orvosolni ezt a problémát. Félre kellett tennem azt a mérhetetlen, szűnni nem akaró vágyat, és el kellett engednem a gondolatot, hogy testébe menekülve engedjem ki magamból az összes feszültségemet. A picsába, pedig annyira... akartam. Még annál is jobban, amennyire egy ilyen helyzetben indokolt lett volna.
A józanodást végül Kirill üzenete hozta el, ráadásul az egész úgy ért, mint egy igazi, erős tökönrúgás. Úgy éledt fel ismét az éppen csak csillapodó düh, hogy fel sem fogtam igazán, és miután magamba szívtam minden szükséges információt, csak hogy még jobban felhergeljem magam, átadtam neki a telefont. Kellett, hogy lássa, és tisztában legyen azzal, hogy kit akart védelmébe venni, már ha nevezhettük ezt így, és minden bizonnyal el is értem, amit akartam, mert úgy roskadt le a kanapéra, mint egy rongybaba. Dühös voltam, ez pedig marcangolta gyomromat, nem is hagytam ki egyetlen alkalmat se, hogy ne éreztessem szavaimmal, mennyire kibaszottul tomboltam, a közömbösségem pedig kétségtelenül betalált nála. Pedig... megígértem magamnak, hogy soha nem fogom még egyszer így megbántani. Legutóbb már elszenvedője volt ennek a jéghegynek, a bántásnak, a kíméletlen ostromnak, és ez fordított vissza az ajtóból. Pedig... nem csillapodott a haragom, sem iránta, sem a Philip nevű tag iránt, de félre kellett tennem. Vele kellett lennem, mert ha nem finomítok magamon, ha nem mutatom meg neki, hogy képes vagyok erre is, csak miatta és érte, még azelőtt elveszítem, hogy igazán az enyém lehetne.
Leguggoltam előtte, karomat térdeire fontam, és mikor szót fogadva a szemeimbe nézett, ismét nagyot sóhajtottam. Egy igazi érzelmi kavalkádot fedeztem fel benne, és talán túlságosan betaláltam az iménti szavaimmal. Nem erre lett volna szüksége azok után, hogy éppen felfedtem előtte, mennyire nem ártatlan ez a világ. Nem akartam, hogy rögtön mindenkiről a legrosszabbat feltételezze, mert nem lehetett így leélni egy életet, de tudnia kellett olvasni a jelekből. - Nem tudom, hogy hogyan kellene csinálnom - sóhajtottam fel ismét, mikor ujjai ráfonódtak karomra, magamban csendesen hálát adva, hogy nem hánytorgatta fel az iménti durva szavaimat, és nem kezdett el kontrázni. Talán tényleg mélyebben érintette ez az egész, ezt pedig hamarosan szavakkal is a tudtomra hozta. Homloka homlokomhoz simult, szabad kezemmel végigsimítottam arca vonalát, hajtincseit érintve, közben pedig lehunytam szemeimet. Nem nyugodott zakatoló szívem, csak most éppen már nem iránta tápláltam haragot, hanem a legújabb ellenségünk ellen. Mert ez már... kettőnké volt. - Azt tudod, hogy mit akarok csinálni, nem? - kérdeztem vissza, bár már meg sem lepett, hogy kérdéssel válaszoltam kérdésére. Viaskodott bennem a két én, mert az egyik kegyetlenül és kíméletlenül el akarta tüntetni a férfit, de ott volt ez a másik, aki Iris-t tekintette mérvadónak, és valahol mélyen gyűlöltem magam azért, hogy ez fogott vissza az egyértelmű szándéktól. - Meg akarom ölni - bukott ki belőlem őszintén, nyelv egy nagyot, gyengéden arcára szorítva, hogy ne húzhassa el olyan könnyedén homlokát, de még így is tekintetére fonódtam. - Úgy, hogy senki ne tudja, hogy közünk volt hozzá - fűztem még hozzá, mert megfenyegethettem volna, hogy ha még egyszer a feleségem közelébe megy, feldugom a karját a saját seggébe, de az csak egyértelmű jele lett volna annak, hogy ha baja esik utána, miért is lesz. Vagy éppen, hogy kiért. És mindent úgy kellett intéznem, hogy legkevésbé legyen visszavezethető hozzám, ezátlal pedig hozzá. - Iris, ha nem teszek valamit... - Be sem fejeztem a mondatot. Egyértelmű volt, hogy nem fog leállni Iris erőtlen kérlelésétől. Vagy éppen attól, hogy boldog házasságban él. Bár jelen pillanatban talán nem ezt a jelzőt aggattam volna kettőnk kapcsolatára. Csak reméltem, hogy ezúttal azonban nem fél tőlem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 16, 2022 3:23 pm

Mr and Mrs

Annyira szeretném, ha lenyugodna és belátná, hogy olyasmi miatt húzta fel magát, amin csak nevetnie kellene egy jót és kész. Hiszen, csak egy pasas virágcsokrokkal bombáz, meg minden áron el akar vinni vacsorázni, miközben egyértelmű, hogy fikarcnyit sem érdekel, mert fülig szerelmes vagyok az előttem álló férfiba, aki még most, ebben az abszurd helyzetben is képes úgy érinteni, hogy a fojtogató feszültség helyét lassan valami egész más vegye át. Ezt pedig, csak fokozza, ahogy a blúzom következő gombjáért nyúl, a rekedtes hangján elsuttogott szavaktól libabőrös leszek, legszívesebben én magam kérném, hogy ezen a nyamvadt asztalon vezessük le ezt a temérdek feszültséget, ami benne tombol, de még mielőtt bármit is mondhatnék vagy kérhetnék, megrezzen a telefonja és a pillanat úgy illan el, mint egy iszonyúan apró és ritka pillangó.
Helyette ismét megfeszülnek állkapcsai, még a nyakán is kidudorodik az ér, én pedig nem csendben várom, hogy mégis mi a fene lesz ebből, mi olyat írhattak neki, ami így felhúzta megint, de a felém nyújtott telefon hamarosan választ is ad kérdéseimre.
Letaglóz mindaz, amit látok, a képek, a jegyzőkönyvek és a temérdek információ, amit gőzöm nincs honnan szedett elő hirtelen, de biztos vagyok benne, hogy igazak. Az egy pillanatra sem fordul meg a fejemben, hogy meg akarna vezetni, de most azt kívánom, bár így lenne, mert ez a nyers és durva valóság teljesen megbénít. A kanapéhoz indulok, lerogyok rá Ő pedig egy meglehetősen nyers választ vet oda nekem a kérdésemre, mindezt pedig pontosan abban a stílusban, ahogy körülbelül az első alkalommal szólt hozzám, amikor visszatoloncoltak a házába. Semmi érzelem, semmi gyengédség nem érződik belőle, még csak halványan se emlékeztet arra a Dimitriyre, aki éjszakánként olyan forró szerelemmel ölel magához, amitől a jégsapkák is simán elolvadnának. Ez most a kőkemény gengszter, a maffiózó, aki nem érzelgősködik egy pillanatig sem, ez pedig, csak még jobban megijeszt. -Dehogyis várom ezt.- döbbenek le kérdése hallatán, mert egyáltalán nem tetszik és nem is esik jól, hogy most körülbelül úgy csinál, mintha az én hibám lenne, hogy ez az alak szabadon mászkál és történetesen, még neki is állt nekem udvarolni. Nem szóltam róla, ez tény. Ebben én vagyok hibás, de azért nem kellene így beszélnie és azzal folytatnia, hogy csináljak csak, amit akarok. Teljesen ledöbbenek a szavain, mintha nem lett volna már így is épp eléggé sokkoló mindaz, ami kiderült Philipről, de csak nyelek egy nagyot és leszegem a fejem, ahogy az ajtó felé indul. Mégis, ki a francnak jutna eszébe pár virágcsokor láttán, hogy talán egy erőszaktevő nézte ki magának?
Annyira elmerülök gondolataimban, hogy már csak arra leszek figyelmes, ahogy elem guggol és megtámaszkodik térdeimen, aztán már kéri is, hogy nézzek rá, én pedig így is teszek, de őszintén szólva nem nagyon tudom, mi mindent olvashat ki tekintetemből. Tény, hogy igaza volt és talán sokkal veszélyesebb ez a pasas, mint azt valaha is képzeltem volna, de akkor sem erre a ridegségre van most szükségem, mint amivel szólt hozzám és tekintve, hogy a következő pillanatban bocsánatot kér, valószínűleg Ő is rájött idő közben erre.
Lepillantok térdemen nyugvó karjára, kezem finoman rásimít és bólintok is némán, ahogy egyértelműen a tudtomra adja, miért viselkedik így, végül újra felnézek rá és nyelek egy nagyot. -Tudom.- sóhajtom halkan, próbálok rájönni, mégis mi a francot mondhatna az ember, amikor a párja nagy valószínűséggel arra készül, hogy kitekerje valakinek a nyakát, hogy megöljön valakit, de semmi jó nem jut eszembe. Csak arra tudok gondolni, hogy ha most nem sétál be ide és látja meg a futárt, akkor... -Egyáltalán nem bánom, hogy meg akarsz védeni, Dimitriy.- suttogom végül halkan, tenyerem nyakára simítom, tekintetem újra övére talál, végül előrébb dőlök lassan, homlokom homlokának támasztom és pár pillanatig, csak csendben cirógatom bőrét, mintha ezzel próbálnám magamat és egyben Őt is megnyugtatni picit. -Csak...azt hittem, hogy az én világomban, itt, nem fenyeget semmilyen veszély, erre...- szólalok meg halkan, de félúton elakadok és, csak sóhajtok egy hatalmasat.-Mit fogsz most csinálni? - pillantok végül rá és bár van némi sejtésem arról, mi következik majd ezután, szeretném is hallani, hátha nem az lesz a válasz, hogy "megyek és kinyírom". Tudom, hogy megérdemelné az a szemetláda, hogy valaki móresre tanítsa, de ha tényleg komoly kapcsolatai vannak, a franc se akarná, hogy Dimitriynek bármi gondja keletkezzen ebből. Inkább zárkózok be tényleg a nyugati szárnyba és töltök otthon minden napot, csak hogy biztonságban tudjon. Lassan úgyis, csak otthon, Vele érzem úgy, hogy semmi baj nem érhet, mert még a legváratlanabb helyeken is előfordulhat egy-két aljas féreg én meg naivan azt hittem, hogy az én köreimben minden rendben. Semmivel sem másabb, mint az, amiben Dimitriy él, csak ott legalább mindenki felvállalja, hogy milyen.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 16, 2022 8:37 am

Hiába próbált volna meggyőzni az ellenkezőjéről, egyelőre kicsit sem tudtam elvonatkoztatni az elmúlt percek történéseitől, így pedig az étvágyam is minimálisra csökkent. Aligha tudott volna bármivel is kizökkenteni, ez az indulat zsigerből jött, neki pedig ismét szembesülnie kellett azzal a férfival, akit a jelenlétében mindig próbáltam száműzni, de voltak helyzetek, mikor szükség volt rá. És valljuk be, az alapján, hogy mennyire próbálta semmiségnek beállítani ezt az egészet, nagyobb szükség volt erre a merev énre, mint a romantikus bájolgásra. Még ha eddig nem is szólt semmi amellett, hogy igazam lenne, és bebizonyosodik, hogy végig neki volt igaza, ez pedig csak egy gyáva, szar alak, de már a puszta gondolat, hogy talán az a féreg nem éri majd be ennyivel... már a gondolattól is képes lettem volna porrá zúzni a koponyáját puszta kézzel.
Még keményen dolgozott bennem a harag, amit egyrészt az ismeretlen udvarlója iránt, másrészt a feleségem iránt éreztem, de ahogy elé léptem, egészen az asztalig préselve őt, ujjaim pedig gyengéden, mégis határozottan megérintették dekoltázsa vonalát, nyelnem kellett egyet. Mit tagadtam volna, mindig megvolt a hátsó szándékom, nyilván ő is sejtette, hogy egy nyugodt ebéd után tüzes desszertre vágynék, legyünk bárhol, és ugyan átszáguldott rajtam az a bizonyos láng, amit állandóan életre hívott bennem, de nem tudtam szabadulni a rideg valóságtól, amire még csak időm sem volt felkészülni. Jobb szerettem volna tőle megtudni, még akkor is, ha nincs is jelentősége, de szerintem már arra is fel kellett volna figyelnie, hogy többszöri elutasítás után sem hagyták békén. Ez pedig nem udvarlás. A harag egy részét végül tompította a kontrollálhatatlan vágy, amit teste közelsége váltott ki belőlem, ujjam már a második gomb felé tartott, csak hogy ugyanúgy járjon, mint a felette lévő, légzésem pedig egyik pillanatról a másikra nehezedett el, főleg miután elhangzott, hogy sajnálja. Nekem viszont nem a sajnálatára volt szükségem. - Annyira szeretnék benned lenyugodni - szólaltam meg suttogva, mély levegőt véve, már majdnem engedve az ösztönnek, ami ellen ez idáig küzdöttem, mondván, hogy ezt a dühöt most másképp fogom kezelni, megjött a várt üzenet, én pedig egy mély sóhajt követően engedtem ki a szorító helyzetből.
Nem is tudtam pontosan, mennyi ideig lapozgattam a küldött fotók és információk között, amik ismét életre hívták bennem a feszültséget, az állkapcsom pedig már akkor megfeszült, mikor átnyújtottam neki a telefont, csak hogy ő is szemügyre vehesse, mennyire rosszul mérte a helyzetet. Nem akartam azt mondani, hogy megmondtam, mert talán az utolsó pillanatig is bíztam abban, hogy én tévedek, és csak a hülye berögződésem beszél belőlem, amiért mindenkiben és mindenhol veszélyt láttam. Ő pedig képes lett volna arra fogni, hogy ez csak egy unatkozó, kedves üzletember.
Továbbra is fel-alá járkáltam, ujjaimmal ismét a csípőmre szorítva, szinte fájóan marva a saját csontjaimba, de fél szemmel figyeltem alakját, ahogy kiül az arcára a döbbenet, majd ezúttal ő roskadt le a közeli kanapén. - Nem, te nem csinálsz semmit - válaszoltam szinte reflexből, miután kérdését többesszámban fogalmazta meg, bár a hangom ezúttal mellőzött minden olyat, ami egy kicsit is szerethetővé tett volna a szemében. Éreztem magamon eluralkodni azt, aki nap közben voltam, mikor nem mellettem töltötte az idejét, és most először nem tudtam felmérni, hol a határ a kettő között. Bár, éppen a munkám és a magánéletem mosódott össze, és ezt mindenáron el akartam kerülni. - Remélem, nem azt várod tőlem, hogy homokba dugjam a fejem, és megvárjam, míg téged is kidekorál kék és zöld foltokkal vagy megerőszakol - sétáltam vissza az asztalig, csak hogy zsebre vágjam a mobilt, de ekkor már minden csepp vér megfagyott bennem, és habár a hangom is jegesen csengett, belül úgy tomboltam, mint egy kibaszott tűzhányó. Mit kellett volna éreznem? Azt a nőt fenyegette veszély, akiért mindenemet odadobtam volna, és nem voltam hajlandó megvárni, hogy ez az egész elfajuljon. - Elintézem. Te pedig... menj haza. Vagy maradj. Vagy csinálj, amit akarsz - indultam el az ajtó felé, és már a kilincsre fogtam, de mégsem nyomtam le, helyette nagyot sóhajtottam, és a mennyezet felé fordítottam a tekintetem. Hiába a méreg vagy a harag, egyik sem lehetett elég ok arra, hogy így bánjak vele, és amint tudatosult bennem, lassan felé fordultam, megtettem azt a pár lépést, ami még kettőnk között volt, és elé guggolva néztem fel rá. - Nézz rám - szólaltam meg halkan, miközben egyik karommal térdeire támaszkodtam, és újra nagy levegőt vettem. - Sajnálom - törtem meg a beálló csendet, közben újfent tekintetét kutatva. Minden büszkeségemet félre kellett tennem, de miatta megérte, ekkor azonban már éreztem, hogy a düh mellett eluralkodik rajtam valami más is. Annyira egyértelmű volt, hogy mit akarok tenni azzal a féreggel, esélyt sem adva neki, hogy megússza ép bőrrel, közben mégis az volt az érzésem, hogy hiába tudja Iris, milyen ember is vagyok, még soha nem állt ennyire közel ahhoz, hogy lássa, meg akarok ölni valakit. - Csak... meg akarlak védeni - tettem hozzá halkan.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 9:44 pm

Mr and Mrs

Utálom, hogy már megint ez a fagyos, feszült hangulat telepedett közénk, hogy még attól is, csak még jobban megfeszülnek most az izmai, hogy megérintem, miközben máskor a teste borzongással és forrósággal válaszol. Teljesen eluralta a düh, a méreg amiatt a barom miatt, aki nem jelent számomra semmit, veszélyt meg végképp nem, hiszen csak egy egyszerű üzletember az én egyszerű világomból, aki kicsit túl rámenősen udvarol. Képtelenségnek tartom, hogy bármilyen módon veszélyt jelentsen rám nézve, hacsak nem vesszük bele azt, hogy csodálatosan beletaposott most az amúgy sem egyszerű szerelmi életembe. Pedig, végre kezdett minden tökéletes, már-már harmonikus lenni köztünk, esténként egy-egy vad szex után békésen aludtam el a karjaiban, most meg úgy néz rám és olyan feszültség árad belőle, hogy görcsbe rándul tőle a gyomrom, mégis próbálok nyugodt maradni, hogy ne szabaduljon el a pokol. Pedig, érzem, hogy csak centikre vagyunk a bejáratától.
-Nem tudom. Van valami különleges ismertetőjegye a pszichopatáknak?- dobom fel a kérdést, bár igazán nem is várok rá választ, mert nagy eséllyel Dimitriy még mindig több olyan figurát látott életében, akire érvényes lehet ez a megnevezés, mint én, mégsem akarom elhinni, hogy Philip bármilyen szinten is megközelítené ezt.
Inkább próbálom enyhíteni a hangulatot, érdeklődők is, vajon miféle tervvel érkezett ide eredetileg, bár lenne pár tippem, csak jelen helyzetben, inkább meg sem próbálom felhozni őket. Válasza mégis apró mosolyt csal arcomra, tekintetem hosszan időzik arcán és én magam is körbepillantok az irodámon, ahol valóban simán ebédelhettünk volna, ha nincs ez az egész őrület. Az a nyamvadt futár is, pont most kellett befusson, amikor a férjem a még igen ingatag lábakon álló kapcsolatunk során először határoz úgy, hogy meglátogat. Talán, a karma műve, nekem pedig ideje lenne megtanulnom, hogy ne akarjam előle még a legapróbb dolgot sem titkolni. Talán, tényleg el kellett volna neki mondanom már akkor, amikor az első elutasításom után is érkezett egy csokor. -Erre azért, még így is sor kerülhet.- jegyzem meg egy apró vállvonás kíséretében, hiszen még mindig van rá idő és lehetőség, hogy megejtsük azt az ebédet, csak el kéne engedni ezt a Philip-témát.
Valamivel nyugodtabbnak tűnik, ahogy felemelkedik a fotelból és közelebb sétál hozzám, kicsit reménykedek is abban, hogy végre megkapom azt a kibaszott csókot, amivel egyébként üdvözölnie kellett volna, de helyette némi gyengéd dorgálás jut. -Nem veszem félvállról, csak nem akarok mindenben és mindenkiben veszélyforrást látni. - sóhajtom halkan, gyengéd pillantással, mikor pedig közelebb lép hozzám, hogy szabad kezével a dekoltázsom felé nyúljon, pillanatok alatt változik meg a hangulatom. Imádom, amikor megérint, legyen az a legapróbb érintés is, így most, ahogy a blúz felső gombja megadja magát, az ismerős borzongás végig is fut rajtam. Csak ne beszélne közben hülyeségeket. -Ne gondolj bele, mert ilyesmi nem történhet. Csak Te érinthetsz így.- súgom halkan, a testem máris válaszol a nekem feszülő testére, az általa gerjesztett vágy kellemesen felmelegíti bőrömet, és bár épp azt adja tudtomra, hogy mennyire dühös rám, rekedtes hangja mégis másképp hat rám, mint ahogy valószínűleg szeretné. -Én csak nem akartam ennek ilyen nagy feneket keríteni. Sajnálom.- szólalok meg halkan, tekintetem kékjeit kutatja, kicsit fel is éled bennem a remény, hogy talán végre sikerül lenyugodnia, talán lehel is pár csókot felforrósodott bőrömre, de a telefon rezzenése pillanatok alatt le is hűti. Nem igazán tudom, hogy ki lehet az és mit akarhat, mint ahogy azt sem, hogy jót vagy rosszat közöl-e az üzenet, de tekintve, hogy a szemem láttára uralja el testet újra a feszültség és a düh, lenne pár tippem, hogy miről lehet szó.
A telefont végül egy hosszú csendet követően felém nyújtja és bár hezitálok egy pillanatig, hogy elvegyem-e tőle, végül a kíváncsiságom mégis győz, már csak amiatt is, amit mond. A vér azonnal meghűl az ereimben, a kellemes melegség teljesen eltűnik, helyette inkább valami jeges borzongás suhan végig rajtam, amitől újra csak magam köré fonom karomat, hátha úgy kevésbé tölt majd el a rettegés a látottak miatt. -Mi a...? - bukik ki belőlem, de nem tudom befejezni a mondatot, nyelnem kell egy nagyot, ahogy rémült pillantásomat Dimitriyre vezetem, majd a telefont az asztalra teszem és egy feszült sóhaj kíséretében hajamba túrok. Cseppet sem nyugtat meg, hogy Ő is fel- alá kezd járkálni kedvem lenne ugyanígy tenni, de helyette inkább kezem a számra szorítom és csak bámulok magam elé.
Őszintén sokkol az egész, hogy valami érthetetlen módon felhívtam magamra egy ilyen őrült figyelmét, mint ahogy az is, hogy Dimitriynek igaza lett, hogy nem valami paranoid képzelgés a részéről az, hogy aggódik pár csokor virág miatt, mert az a barom valóban veszélyes. Úgy sétálok a kanapéhoz, mint akit tökön rúgtak -vagyis, gondolom az ilyen lehet-, majd ledobom magam rá és a padlót bámulva próbálom felfogni ezt az egészet. -Hogy a francba lehetséges ez?- kérdezem végül halkan, bár inkább csak magam elé motyogom a sokktól, majd bocsánatkérő pillantásomat a férjemre emelem. Rohadtul igaza lett, a fenébe is én meg most tök hülyének érzem magam. -Akkor most mit csináljunk? - kérdezem halkan kicsit magamhoz térve a sokkból, bár gyanítom, nem a rendőrséget fogjuk hívni és, ha tippelnem kell, mostantól majd ide az irodába se jöhetek be egyedül, ha Dimitriy-en múlik. Talán, már nem is akarok többé egyedül menni bárhova is.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 6:53 pm

Általában már csak későn vettem észre, ha elvetettem a sulykot, most azonban valamennyire a tudatában voltam annak, hogy minden, amit mondok, könnyű okot adhatna arra, hogy megsértsem. Mégis, mintha kettőnk helyett is megőrizte volna a nyugalmát, mert talán tisztában volt azzal, hogy én jelenleg képtelen lennék akár egy pillanatra is megnyugodni. Valahol értékelnem kellett volna, hogy láthatóan visszafogja magát, és egyetlen szóra vagy mondatra sem ugrott, pedig mintha már szándékosan ki akartam volna kényszeríteni belőle egy heves vitát. Egy kiadós veszekedés talán segített volna lehűlni, de minket ismerve, inkább jobb volt nem játszani azzal a bizonyos tűzzel. Még mielőtt megint kereket oldana, csak ezúttal nem állna meg a város menti hotelban...
Valószínűleg megérezte megmerevedő izmaimat, mert lassan lecsúsztatta rólam kezét, és míg én a közeli fotelban foglaltam helyet, már a telefonom kijelzőjét nyomkodva két sóhaj között, ő nekidőlt az asztalnak, karjait pedig maga elé kulcsolta. Tényleg nem így képzeltem a mai viszontlátást, főleg hogy egész délelőtt marcangolta a gyomromat a tűzforró csókjainak gondolata, talán éppen emiatt döntöttem úgy, hogy nap közben meglátogatom, mert valójában kicsit sem érdekelt maga az ebéd vagy az evés, sokkal vadabb elképzelések éledtek fel a fantáziámban, de ezeket most mind egyesével húztam át. Miután elküldtem Kirill-nek az üzenetet, felpillantottam Iris-ra, viszonylag kényelmesen fészkelődve a fotelban, de közben még mindig feszengtem. Főleg hogy még mindig kurvára nyugodt volt, és ezzel nem tudtam mit kezdeni. Egyszerűen megbénított azzal, hogy ennyire nem vette komolyan. - Találkoztál már pszichopatával? - kérdeztem vissza komótosan, a szemöldököm pedig egyenesen a homlokom közepére szaladt. Éppen annyi kibaszott elmebeteg szaladgált az üzletemberek világában, mint a szegény nélkülözők között, ha nem több, bár valahol örülnöm kellett volna annak, hogy még soha nem találkozott eggyel sem.
A telefon még mindig nem jelzett, miközben Iris témát váltott, mire lassan kihúztam magamat, és vontam egyet a vállaimon. - El akartalak vinni ebédelni - válaszoltam őszintén, ekkor már kevesebb indulattal hangomban, de még messze álltam a teljes lelkibékétől. - Vagy ehettünk volna itt is - néztem körbe a viszonylag tágas helyiségben, ami tény, hogy kimerítette a jóízlés fogalmát, közben viszont felemelkedtem a fotelből, csak hogy egy újabb sóhajt követően közelebb sétáljak hozzá, tekintetem pedig rákulcsolódott íriszeire. - Kicsit sem tetszik, hogy ennyire félvállról veszed az egészet - szólaltam meg, ekkor már jóval halkabban, tekintve, hogy a kettőnk közötti távolság is minimálisra csökkent. Felesleges lett volna kiabálnom. Egyik kezemben még mindig a telefont fogtam, míg a másikat felemeltem, mutatóujjam pedig a blúza felső gombjához vándorolt, körmöm hegyével halványan érintve dekoltázsát, a feszültség pedig némileg oldódott bennem, mikor eszembe jutott, mennyire szeretném ajkaimmal érinteni ugyanott, ahol most az ujjam simította. - Ha belegondolok abba, hogy valaki más csinálja ezt veled... - léptem még közelebb hozzá, ekkor már szinte teljesen az asztalhoz préselve a fenekét, ujjam pedig megfeszült a blúz tetején, szándékosan gyötörve meg az anyagot, hogy a legfelső gomb megadja magát. - Kibaszottul dühös vagyok rád, amiért nem mondtad el - tettem hozzá, a hangom pedig ugyan rekedten csendült, de még így is kivehette belőle, hogy még mindig dolgozott bennem a harag, és ugyan ezúttal is úgy kívántam, hogy szinte belefeszültem, de nem oldhattam meg minden problémánkat azzal, hogy nekiesek. Még ha kurvára vágytam is rá.
A rezzenő telefon is ebben igyekezett támogatni, és ugyan pár másodpercig még tekintetét fürkésztem, de hagytam kiszabadulni, hátráltam egy pár szűkös lépést, csak hogy megnézhessem Kirill válaszát. Kicsit sem fukarkodott kielégíteni a kíváncsiságomat befotózott jegyzőkönyvekkel, fotókkal, bár a részletek, amik napvilágot láttak, újra elérték, hogy megfeszüljön az állkapcsom, ezzel együtt pedig az egész nyakam. - Itt az ártalmatlan udvarlód - jegyeztem meg foghegyről, nagyjából két percnyi néma csend után, majd a keze ügyébe adtam a telefont, csak hogy a Kirill által küldött információk alapján ő is belássa, hogy kurvára nincs szó ártatlankodásról. A férfi egyedül a pénzének, a kapcsolatainak és a korrupt rendszernek köszönhette, hogy még szabadlábon volt, miután az exfelesége távolságtartási végzést kért ellene a válás után, de volt még ott jó pár további fénykép is, amiknél mind peren kívül egyezett meg a képeken szereplő lányokkal. Ugyan engem kicsit sem hatott meg a számtalan fénykép azokról a megvert lányokról, akik testük különböző pontjain viselték a kék és zöld foltokat, de ahhoz bőven elég volt, hogy ropogtatni kezdjem ujjaimat, miközben elkezdtem fel és le járkálni a helyiségben.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 4:31 pm

Mr and Mrs

Még mindig nem sikerült rájönnöm, miként kezeljem az ilyen helyzeteket, hogyan is nyugtassam le, mert bár lenne most is ötletem bőséggel, azzal most nem jutnánk semmire Philippel kapcsolatban, ha egymásnak esnénk meg egyébként sem szeretném, ha abból állna a kapcsolatunk, hogy mindig mindent a szexszel oldunk meg. Muszáj néha megbeszélnünk a dolgokat, nem söpörhetünk mindent a szőnyeg alá, ezt a témát meg végképp nem, mert ha nem sikerül megnyugtatnom, innentől dolgozni se járhatok majd el, csak úgy, hogy tudom, Őt közben szét veti az ideg.
Mondjuk az, ha azt vágom a képébe, hogy túldramatizálja a dolgot, nem biztos, hogy sokat javít a hangulatán és ezt be is látom, amint elismétli a szavaimat. Jól esik, hogy aggódik értem és, hogy félt, ezzel nincs is semmi gond, de azt nem szeretném, ha minden apróság miatt rémeket látna, mert azt én is tudom, hogy egyébként van valós veszély rám nézve, csak az nem hiszem, hogy épp Philip lenne. -Nem, csak szerintem jelen helyzetben nem kellene ennyire aggódnod. Philip nem azokból a körökből való, mint ami veszélyt jelenthet rám. - válaszolom gyengéden, mert nem akarom, hogy most véletlenül is hülyén érezze magát vagy úgy gondolja, hogy nem esik jól, hogy vigyázni akar rám, de én meg azt nem akarom, hogy mindenben és mindenkiben veszélyt lásson. Azt meg végképp nem, hogy folyamatosan aggódjon miattam, próbálom is nyugtatni picit, ahogy kabátja alá simítva kezeimet közelebb helyezkedek hozzá, de a teste most egyáltalán nem úgy reagál rám, mint szokott.
Érzem, hogy megfeszülnek izmai érintésem nyomán, holott én inkább el szerettem volna ezzel lazítani, így inkább hanyag mozdulattal le is csúsztatom róla kezeimet, még akkor is, ha épp közelebb hajolva hozzám azt bizonygatja, hogy amúgy kibaszottul szeret.-Én is szeretlek és jól esik, hogy aggódsz, csak teljesen felesleges.- sóhajtom halkan, miközben Ő odébb sétál és ledobja magát a fotelba, én meg átölelem magam karjaimmal és csípőmmel az asztalnak támaszkodok. Csendben figyelem, ahogy előveszi a telefonját, majd neki áll pötyögni és bár bennem van a félsz, hogy talán épp most adja ki valakinek az utasítást, hogy nyírja ki az udvarlómat, mégsem kérdezek rá. Lényegében, úgyis azt csinál, amit akar na meg amúgy sem próbálnám meg megmondani neki, hogy most mihez kezdjen, mert abból végképp balhé lenne. Inkább óvatosan rákérdezek, hogy szerinte mégis mire kellene számítanom Philiptől, de végtére is abban igaza van, hogy nem akarja megvárni, hogy bármi is történjen. Tény, hogy meg van arra is a lehetőség, hogy idővel erőszakosabbá válna, de mi van, ha mégse? Most meg majd ráront a maffia, csak mert virágokat küldött nekem? -Nem igazán tűnik pszichopatának.- válaszolom halkan, miközben ő lentebb csúszik a fotelban, tekintetem a telefont szorongató kezére siklik, még mindig árad belőle az a temérdek feszültség, ami benne tombol, én meg azon rágódok, mivel tudnám ezt eltüntetni. Utálom, hogy most miattam ilyen, amikor egyértelműen nem azért jött egyébként, hogy aztán itt idegeskedjen a fotelban. -Na és mi volt az eredeti terv, amiért meglátogattál? - kérdezem végül, miután megköszörülöm a torkom, ezzel is próbálva enyhíteni a hangulatán, oldani valahogy a belőle áradó feszültséget, de nem igazán hiszem, hogy erre most bármi képes lenne, engem viszont sokkal jobban érdekel, hogy miért jött ide, mi járt a fejében, mint hogy ezzel a hülye Philip dologgal foglalkozzak. Úgy általában nem is akarok arra a baromra gondolni, mert sokkal jobban érdekel az előttem ücsörgő sík ideg férjem, aki egyébként még dühösen is oltári szexi.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 2:43 pm

Szavaival próbált csillapítani és lágyítani, és ugyan kicsit sem hagyott hidegen a tény, hogy boldog velem és tökéletesnek érzi az életét, de úgy tűnt, ez a haverját nem hatotta meg. Készültem megkérdezni, hogy mégis honnan a francból termett elő ez a virágot küldözgető majom, hogy mégis mióta tart ez az egész és mióta kerülgeti Iris-t, de az indulattól a számra fagyott minden kérdés. Szinte szétfeszítette az agyamat a vörös köd, mellette pedig a gondolat, hogy mi történhetett volna akkor, ha erre nem derül fény. Talán tényleg nem mondta volna el, elhitette volna velem, hogy a munkájában minden rendben, én pedig elfogadtam volna, mert bíztam benne, ahogy az adott szavában is, és amúgy sem a munkája volt az elsődleges, ami érdekelt vele kapcsolatban. Még ha ezzel ismételten nem is nyertem volna el az év férje díjat, de ő is tudta, hogy egy hosszú nap után, mikor végre magamhoz ölelhettem, nem munkáról akartam beszélgetni. Azt a töménytelen mennyiségű vágyat akartam csillapítani, ami nap közben összegyűlt bennem, kielégíteni Őt úgy, ahogy más nem képes rá, majd vele együtt pihenni meg, hogy a karjaimban nyomja el az álom. A ma estét is így terveztem be, akkor még nem is gondolva, hogy ismét jön valami, ami felülírja a számításokat. Ráadásul éppen ez, amit ő maga is megspórolhatott volna, ha időben szól nekem. Kicsit sem lennék dühös rá, ha megtettem volna időben, és nem nekem kellett volna rájönnöm magamtól. Az ilyeneknek soha nem lesz jó vége.
- Szóval szerinted túldramatizálom - bukott ki belőlem, bár valószínűleg bármit is mondott volna, ugyanúgy dupla sebességgel vert volna a szívem. Talán a szakmai ártalom beszélt belőlem, hogy rögtön a legrosszabbat feltételeztem, hogy nem tudtam elképzelni semmi jót arról a ficsúrról, és nem akartam én lenni az, aki a falra festi azt a kibaszott ördögöt, de nem tudtam szabadulni a fejemben zakatoló gondolatokból és az elmém által lefestett képektől. Féltettem Őt, ő pedig félvállról vette az egészet, mintha nem lebegett volna a feje felett már így is egy kibaszott nagy céltábla. Mintha meg sem hallotta volna, miről beszélek, annyira próbált győzködni arról, hogy ez egy semmiség, és hogy nincs veszélyben, hogy kétség sem fért hozzá: ezt még ő maga is elhiszi. Eddig abban a hitben éltem, hogy legalább tanult valamit abból, ami Igor és közte történt, mert hiába állt körülöttük harminc másik ember azon a flancos partin, mindegyik kész lett volna becsukni a szemét, ha odáig fajult volna a helyzet. Kezdett elfogyni a türelmem, össze is kellett szorítanom ajkaimat, mielőtt olyasmit mondtam volna, amit utána már nem tudnék visszaszívni, és mély levegőt vettem. Közben ujjai már kabátom alá simultak, és ugyan egy pillanatra megmerevedett a testem érintése nyomán, mert nem számítottam rá, de nem léptem el tőle. Még nem. - Ha nem a feleségem lennél, és nem szeretnélek ennyire kibaszottul, most itt hagynálak, hogy akkor oldd meg magad. Ha már úgyis semmiség az egész - hajoltam közel az arcához pár másodperc erejéig, majd egy újabb sóhaj kíséretében elléptem előle, csak hogy az egyik közeli fotelba telepedjek, és ugyan minden porcikám feszültséget árasztott, előhalásztam belső zsebemből a mobilomat, csak hogy üzenetet küldhessek Kirill-nek, benne a férfi nevével, és azzal, hogy derítsen ki róla pár lényeges infót. Közben szemem sarkából figyeltem Iris-t, de ekkor megint eszembe jutott, hogy ha Kirill ide is vele jöhetett volna, már régen tudnék az egészről. Picsába.
- Nem tudom, mit fog csinálni, de nem is akarom megvárni, hogy kiderüljön - vetettem oda, mikor az elrablást említette. Mint aki nem látott és hallott már ilyesmiről. Nem álltam fel még azután sem, hogy elküldtem az üzenetet, helyette lentebb csúsztam a fotelban, mint aki éppen kivár, de közben ugyanúgy száguldoztak a gondolataim. - Éppen annyira tudhatod, hogy mit fog csinálni, mint én. Talán semmit, mert egy gyámoltalan fasz. Vagy éppen egy pszichopata, aki nem fog megijedni a te három soros válaszleveleidtől - forgattam meg szemeimet látványosan, majd feszülten masszírozni kezdtem borostás arcomat. Ha nincs ez az egész, már régen arra a kibaszott íróasztalra ültettem volna, amit beborítottak a papírjai, itt, az irodája kellős közepén csillapítva azt a pusztító vágyakozást, amit mindig éreztem a jelenlétében, de egyelőre végig kellett gondolnom, pontosan mit is akarok csinálni azzal a senkiházival, de ahhoz meg kellett várnom Kirill válaszát.  

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 1:03 pm

Mr and Mrs

Nem kifejezetten nyugtat meg az, hogy síri csendben sétálunk el az irodáig és az sem, amivel utána indít, de nem róható fel neki az, hogy ilyen dühös, mert valószínűleg én is hasonlóan reagálnék, ha mindenféle macák kacérkodnának vele, sőt, reagáltam is már és akkor még, csak nem is voltunk igazán együtt. Valószínűleg, most még inkább kiakadnék, ha egy Irina-féle nőcske táncolgatna vele, mint ahogy Ő is kibukott most attól, hogy egy pasas virágokkal bombáz kerül fordul.
Próbálom nyugodtan, érthetően összegezni a dolgot, hogy miként is zajlott ez az egész és, hogy lényegében semmi komolyabb nem történt, nem is kellene ennyire felszívnia magát emiatt, mert az egész nem ér annyit, mint ami ideg most összegyűlt benne miatta, de ahogy Ő elismétli a szavaimat, csak a homlokom ráncolom. -Hát nem is bíztattam. A megbeszélések után is kértem, hogy ne küldözgessen semmit, mert van férjem, akivel tökéletesen elégedett és boldog vagyok.- szólalok meg halkan, próbálom kicsit nyugtatni is kedveskedő szavaimmal, melyek valóban el is hangzottak már párszor, amikor Philipet próbáltam leállítani, finoman kezéért is nyúlok és gyengén megszorítom. Úgy érzem magam, mintha egy kitörni készülő vulkánt locsolgatnék egy-egy pohár vízzel, mert látom rajta, hogy mennyire feszült és attól sem nyugodtabb, ahogy szavaimat ismétli. Ráadásul jóval erélyesebben teszi, mint ahogy én mondtam őket, mintha ezzel is csak még jobban felspanolná magát. Csípőre vágja szabad kezét, én pedig nagyot sóhajtva lepillantok a szőnyegre, miközben próbálok nyugodt maradni, mert tudom, ha én is felhúzom magam, abból iszonyú nagy vita lesz. És nem akarok vele vitatkozni vagy harcolni. Egész mást akartam vele csinálni, ha innen végre hazajutok, egész más fantáziaképek jelentek meg előttem, amíg itt ültem az asztalnál a papírjaim fölött és rohadtul nem szerepelt köztük az, hogy összekapjunk bármin is. Főleg nem egy ilyen jelentéktelen hülyeségen, mint Philip udvarlása, amit Ő minden bizonnyal túlspiláz, mert már zaklatásnak nevezi az egészet. -Zaklatnak? Miért dramatizálod túl? Philip csak egy hétköznapi barom, aki azt hiszi, hogy ha kitartóan küldözgeti a virágait, végül majd beadom a derekam. - tárom szét karjaimat tanácstalanul, kínomban nevetve, mert az ahogy Ő előadja az egészet, úgy hangzik, mint egy béna film kezdőjelenete, amiben majd a főhősnőt a későbbiekben elrabolják vagy megerőszakolják, de Philip az csak egy töketlen idióta. -Miért? Szerinted mit fog tenni végül? Elrabol vagy mi?- kérdezem értetlen arccal.-Dimitriy. Ez csak egy egyszerű pasas. Ne keverd össze Igorral.- sóhajtom csüggedten, tekintetem az övét kutatja lágyan, szívem szerint magamhoz ölelném és egy forró csókkal próbálnám megnyugtatni, de tudom, hogy az most nem segítene. Talán, nem is hagyná, az meg nekem esne rosszul és, csak felhúznám magam én is. -Kérlek, ne csinálj ebből ekkora ügyet.- kérlelem halkan, közelebb is lépek hozzá, hogy a kabát alá simítsam kezeimet derekára, már ha egyáltalán hagyja és nem ráz le magáról. -Egyébként el akartam mondani, de tudtam, hogy túl fogod reagálni és nem akartam, hogy ilyen jelentéktelen dolgok miatt aggódj.- közlöm halkan, de talán az se lenne baj, ha nem is hallaná szavaimat, mert most meg lehet, hogy majd ezen húzza fel magát, mert érezhetően másképp látja az egész ügyet, mint én. Bár azzal, ahogy Ő vázolta az eseményeket, hazudnék, ha most nem ültetett volna bogarat a fülembe. Mi van, ha Philip valójában tényleg valami erőszakos barom, aki idővel majd nem elégszik meg a nemleges válasszal?

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 11:11 am

Egy ideig szemeit fürkésztem, mikor végzett a firkálással és csókot lehelt ajkaimra, megpróbáltam belőlük kiolvasni valamit, de a saját haragom olyan szinten elvakított, hogy innentől minden ezzel kapcsolatos küldetés bukott ügynek tűnt. Nem akartam mindenki előtt jelenetet rendezni, éppen ezért intettem a folyosó irányába, hogy elkalauzoljon az irodájába, és a beszélgetést lehetőleg négyszemközt fejezzük be. Már ez is nagy szónak bizonyult, mert általában kurvára nem érdekelt, hogy ki lát és mit, de Ő... más. Még tisztán emlékeztem a szavakra, amikkel belépett az életembe: soha ne akarjam őt megalázni mások előtt, és ezt még a mérgem tetőfokán is szem előtt tartottam. Legalábbis, próbáltam, bár nem tudtam mellé jópofát vágni, és ezt valószínűleg a recepciós kislány is jól láthatta, hiába pislogott felé Iris egy megjátszott mosollyal. Nők és a látszat.
Előtte még nem bírtam ki, hogy ne forduljak a távozó ficsúr felé, elég nyíltan kérdezve rá, hogy kitől is jött az a virág, és csak a választ követően folytattam az utat Iris háta mögött. Nem érdekelt, hogy mit gondol, mit fogok csinálni az információ birtokában, bár valószínűleg már elképzelte, ahogy péppé verem vagy kilógatom a kibaszott lakása ablakán, és egyelőre még nem is zártam ki egyet sem. Bár talán éppen ezért próbálta meg eltitkolni előlem ezt az egészet. Tudta, hogy fogok reagálni arra, ha megtudom, hogy valaki meg akarja környékezni.
Szembefordultam vele, miután becsukódott az ajtó, a kis papírkártya egy vehemens kézmozdulat után az asztalon végezte, én pedig egész közel álltam meg hozzá, mégis tartottam tőle némi távolságot. Nagyon nem így terveztem ezt az egészet, de miért lepődtem meg azon, hogy valami állandóan felülírta a terveimet? Terveinket. A picsába az egésszel. Próbáltam nem rögtön félbeszakítani, pedig a düh már igencsak beszélni akart helyettem, ezt pedig láthatta is rajtam. Szinte a nyelvembe kellett harapnom, csak hogy ne szóljak közbe, és az, amit mondott, csak olaj volt a tűzre. Még ha ő azt is gondolta, hogy ez csak ennyi. Csak egy ártalmatlan udvarló... aki nem ért a szép szóból. Ez messze állt az ártalmatlan fogalmától, legalábbis az én szótáram szerint, de még az udvarlótól is. - Szóval te számtalanszor elmondtad neki, hogy álljon le, de ő nem állt le - ismételtem el összegezve, kihagyva a mondatból minden felesleges belemagyarázást, vagy jóindulatot. Amúgy sem a jóindulatomról voltam híres.
Éreztem, hogyan feszül meg bennem minden izom és ér, már a puszta gondolat, hogy valaki megpróbálja megkörnyékezni, vagy netán a tettek mezejére lépni, görcsbe rándította a gyomromat, és csak újabb adag haragot vonultatott végig testemen tetőtől talpig. - Nem ért a szép szóból... - ismételtem vissza szavait viszonylag halkan, mégis akkora erő összpontosult a hangomban, mintha legalább ordítottam volna. Ennek ellenére nem húztam el a kezemet, mikor közelebb lépve hozzám, megérintette ujjaimat, pedig az ösztön azt diktálta volna, hogy ne engedjem neki. Nem tudta ennyivel elintézni. - És ha most nem jövök be, sosem tudom meg, hogy a feleségemet zaklatják? - kérdeztem aztán, másik kezemet csípőre szorítva. Valahol megértettem, nem akarta, hogy aggódjak miatta, és nem akarta, hogy tettlegességgel reagáljak a kialakuló helyzetre, de ha az a Philip nevű féreg nem értett a szép szóból és folyamatosan ostromolta, azt már nem udvarlásnak szokás nevezni. - Szerinted aki nem ért a szép szóból, csak úgy abba fogja hagyni? Hogy a két szép szemed miatt majd leáll? A picsába, Iris - emelkedett meg hirtelen a hangom, ami időközben már minden ízében megtelt ingerültséggel, és feszülten saját hajamba túrtam. A legvadabb képek suhantak át agyamon, egyszerűen nem tudtam annyival elintézni mint ő. Hogy ez csak egy ártatlan udvarlás. És meddig marad az? Míg a szó szoros értelmében be nem próbálkozik? Már a puszta gondolattól megfeszült az állkapcsom, ahogy eszembe jutott, hogy valaki úgy ér hozzá, hogy Ő nem akarja.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 9:58 am

Mr and Mrs

Tényleg kezd feszélyezni, hogy Philip nem akar érteni a szóból, hogy hiába próbálom értelmesen kérni arra, hogy szálljon le rólam, egyszerűen nem adja fel. Még az sem zavarja, hogy házas vagyok, pedig azt remelné az ember, hogy majd ez visszatartó erő lesz bár, ha tudná, hogy pontosan ki is a férjem, valószínűleg nem lenne olyan őrült, hogy folytassa ezt a hülyeséget. De Dimitriyt nem akarom ebbe beavatni, nem akarom, hogy úgy érezze bármi miatt is aggódnia kellene, meg egy picit talán félek attól is, hogy túlreagálná a dolgot, holott semmiség az egész.
Eleinte a csokrok egészen az irodámig jutottak, hiszen a recepciós lányok nem gondolták, hogy egy nő ne örülne, ha virágot kap, de pár alkalom után felhívtam rá a figyelmüket, hogy ezeket rohadtul nem olyasvalakitől kapom, akitől még örömmel is venném, úgyhogy legyenek szívesek szólni, ha hasonló érkezik, mielőtt még odaszambázna nekem egy futár. Most pedig így is tettek, csak épp arról felejtettek el szólni, hogy a férjem is ott ácsorog előttük és mikor most először arra szánta el magát, hogy meglátogasson idebent, azzal kell szembesülnie, hogy a nejének valaki virágot küldözget. Egyáltalán nem lep meg, hogy az arcán széles mosoly helyett, inkább egyértelműen nyers düh látszik, ami miatt valahogy az én arcomra se képes mosoly kívánkozni. Pedig, ha nem lenne ez a rohadt virág, iszonyúan örülnék, hogy látom és igazából így is örülök, hogy itt van, csak ne fojtogatna a gondolat, hogy ebből valószínűleg iszonyú nagy veszekedés lesz. Hiszen, még csak rám sem akar nézni, amikor odasétálok és miután egy elég egyértelmű üzenetet firkantok egy papírra, hogy azzal együtt küldjem vissza a csokrot oda, ahonnan jött, felé fordulok, csókot lehelek ajkaira, de még azt sem úgy fogadja, mint várnám, mint ahogy szeretném. Kibaszottul zabos. Szinte tapintható a belőle áradó feszültség, baljóslatú válaszától görcsbe áll a gyomrom, majd egy műmosolyt követően, amit a recepciós felé intézek, elindulok az irodám felé, ha már Dimitriy egyértelműen jelezte, hogy talán jobb lenne, ha ott folytatnánk a még el sem kezdett beszélgetést.
El is indulok a folyosón, az aggodalom egyre csak növekszik bennem és ezen az sem segít, amikor Dimitriy megáll mögöttem és rákérdez a küldemény feladójának nevére. Lelki szemeim előtt, már látom is, ahogy ma vagy talán holnap meglátogatja majd az illetőt és félholtra veri, pedig épp ez volt az, amit el akartam kerülni, amitől Őt és magamat is meg akartam óvni, hiszen semmi szükség rá, hogy ilyesmi miatt bajba kerüljön vagy, hogy a munkám lássa kárát az egésznek, mert még ez is előfordulhat.
De most nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy megpróbáljam valahogy lenyugtatni, a józan eszére hatni, ez is a szándékom, ahogy az irodába érve szembe fordulok Vele, nyelek is egy nagyot, mintha ezzel felkészülhetnék arra, ami most a nyakamba fog szakadni, mert már a kártyáról idézett két szó hallatán tudom, hogy ez nem lesz egyszerű. -Dimitriy...- sóhajtom halkan, de már lép is közelebb, a kártyát az asztalra dobja, nekem pedig belefacsarodik a szívem a gondolatba, hogy milyen céllal jött ma ide, hogy vajon mit tervezett, ha már meglepett idebent és, hogy mindez már úgysem számít, mert ez az idióta barom, aki nem érti, hogy szálljon le rólam, elcseszett mindent. -Hát...gondolom udvarolni akar vagy ilyesmi, annak ellenére, hogy már számtalanszor elmondtam neki, hogy álljon le.- vonok vállat finoman, miközben válaszolok az egyébként tök jogos kérdéseire, érezve a dühét pedig, kénytelen vagyok beismerni magamnak, hogy gőzöm nincs, miként is tudnám ezt jól kezelni. Nem igazán tudtam még rájönni, hogy mit csináljak a dühös Dimitriy-el, vagyis van egy ötletem, ami biztosan lenyugtatná, csak épp az most nem játszik, mivel konkrétan Rám dühös. -De semmiség az egész. Felesleges ezen így felhúznod magad. Csak egy idióta barom, aki nem ért a szóból.- sóhajtom halkan, aggódó pillantással, mert rohadtul nem akarom, hogy Philip bármilyen módon is közénk álljon, épp ezt akartam elkerülni, most mégis úgy érzem, hogy sikerült éket vernie közénk. Hiszen, egyáltalán nem így kellene zajlania annak, hogy Dimitriy bejött ma hozzám. Sosem kértem rá, pedig milliónyiszor elképzeltem már, milyen lenne, ha egyszer besétálna ide, főleg azokban a percekben, amikor úgy éreztem, hogy borzasztóan hiányzik, de Ez a verzió egyszer sem jutott eszembe. -Ezért is nem szóltam neked, mert nem is volt említésre méltó az egész.- súgom halkan, miközben megpróbálok közelebb lépni hozzá és finoman a kezéért nyúlok.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 15, 2022 6:10 am

A múltkori után próbáltam nem elhamarkodottan ítélni, legalább megvárni azt, hogy Ő is állást tudjon foglalni, vagy netán elmondani, hogy mi történt, és elhinni, hogy mint mindenre, erre is létezik egy logikus magyarázat. Nem rögtön a torkának ugrani úgy, mint legutóbb, amikor mindkettőnknek szembe kellett néznie a félelem egy egészen új szintjével, mert míg én rettegtem, hogy elveszítem, Ő rettegett... tőlem. Próbáltam kapaszkodót találni valami normálisnak tűnő magyarázatban, mert az ösztönöm azt súgta, hogy biztosan van ilyen, hisz ez akár egy egyszerű köszönetnyilvánító csokor is lehet, de ezt az elméletet a kis üdvözlőkártya szövege szinte azonnal megbuktatta. Mindaz, amit megígértem magamnak, hogy mérlegelek, és nem önti el rögtön az agyamat a méreg, már csak távoli emlék volt, és úgy tűnt, hogy ez csak elmélet szintjén volt megvalósítható. A gyakorlat egészen mást mutatott, főleg azután, hogy újra és újra elolvastam a kártyára írt pár sort, közben magamon érezve a recepciós rosszalló tekintetét, válaszként viszont csak egy lesújtó pillantást kapott. A kártya szövege arra engedett következtetni, hogy nem ez az első csokor, ez pedig még tovább hergelt, mert azt jelentette, hogy bármi is ez, Iris nem szólt róla. Ha még egy semmiség lenne, de az üzenet hangvétele kicsit sem üzleti kapcsolatról árulkodott, legalábbis az írója részéről, főleg az a része, amikor kifejezte a reményét egy közös vacsora iránt, ez pedig nem segített leküzdeni az éledező dühöt.
Még nyelni is elfelejtettem, szinte pislogás nélkül bűvölve a papírfecnit, mégsem mozdultam, pedig átsuhant az agyamon, hogy jobb lenne máshol kezelni az ingerültséget, ami ekkor már minden csepp vért uralt az ereimben, és még így, információk hiányában is képes lettem volna letépni ennek az akárkinek a fejét, amiért az én feleségemnek küldözget virágot, méghozzá ilyen üzenetekkel tűzdelve. Mégis a maradás mellett döntöttem, nem voltam hajlandó újra zakatoló aggyal várni estig, a világ összes ördögét a falra festve, azon elmélkedve, hogyan is fogom eltüntetni a föld színéről ezt a ficsúrt, lehetőleg úgy, hogy még az anyja se ismerjen rá, ha netán mégis előkerülne. Tudatosan próbáltam száműzni a gondolataimból azt, hogy Iris vajon milyen szerepet vállalt ebben az egészben, egyáltalán hogy mióta küldözget neki valaki virágot, a gondolat viszont, hogy ki tudja, mióta titkolózik előttem, csak még erősebben markolászta a gyomromat. Tekintetem sarkából már láttam megjelenő sziluettjét, azt is, hogy pár pillanat erejéig habozott, én azonban továbbra sem kerestem meg tekintetét, csak akkor, mikor a pulthoz lépett, és valami választ firkált egy újabb papírra. Elég egyértelműnek tűnt, hogy a visszaküldött virágcsokor az én jelenlétemnek szólt, ekkor tudatosult bennem, hogy talán mégsem volt a legjobb ötlet ennyire nyilvánosan kivárni, de ahogy elém lépett, és egy gyengéd csókkal üdvözölt, az aligha segített bármit is. Belül mardosott a kibaszott méreg, aminek nagy részét a féltékenység táplálta, egy másik részét pedig a nyers, állatias harag. - Most még - válaszoltam végül üdvözlő szavaira, de közben nem húzódtam el tőle, és míg egyik kezemet Ő szorította, a másikban én szorongattam azt a kurva kártyát. Szinte szétfeszítette a mellkasomat az, amit iránta éreztem, még ha nem is hangoztattam minden nap és minden percben, hogy mennyire kontroll nélküli az a szerelem, amit Ő ébresztett bennem, de a haragom egy része most mégis neki szólt. Talán pontosan a fene nagy szerelem miatt, amiről egyre inkább bebizonyosodott, hogy életem talán legkeményebb leckéje lesz.
Végül felemeltem kezemet, amiben a kártyát tartottam, a folyosó irányába intve, mintha csak jelezni akarnám, hogy a beszélgetésünk itt még nem ért véget, és nem szándékoztam egy recepciós pult mellett kitárgyalni a témát. - Csak utánad - adtam aztán szavakkal is tudtára, hogy lehetőleg kettesben maradnék vele, bár ezúttal nem azért, amiért úgy általában. A lábaim meg is indultak, de hirtelen még megálltam, egy halk sóhaj kíséretében megfordulva, csak hogy tekintetemmel még elkapjam az éppen távozni készülő futár srácot. - Ki is küldte azt a csokrot? - kérdeztem teketóriázás nélkül, majd miután választ kaptam a kérdésemre, Iris tekintetét kerülve indultam el utána, remélve, hogy nincs túl messze az irodája. Abban mondjuk fikarcnyi kétsége se lehetett, hogy ezúttal már jól megjegyeztem a nevet.
Utána léptem be a helyiségbe, komótos mozdulattal csukva be magam mögött az iroda ajtaját, majd ahogy szembefordultam a feleségemmel, csak azért sóhajtottam egyet, hogy próbáljak enyhíteni a saját feszültségemen. - Szóval. Drága Iris - kezdtem bele, erősen megnyomva az utolsó két szót, bár a szóhasználatból következtethetett arra, hogy ezek nem az én szavaim. A papírról idéztem őket. - Egész hétköznapi terveim voltak mára, de... jobb híján talán el kéne mondanod, hogy mégis mi a faszért küldözget valaki virágot az én feleségemnek, és miért invitálgatja kibaszott vacsorákra - léptem közelebb hozzá, ledobva az asztalra azt az átkozott kártyát, ekkor azonban már tagadni se tudtam volna a bennem tomboló vihart. Bizonyára higgadtan is meg lehetett volna beszélni, de nem olyan fából faragtak, és ugyan benne egy másodpercig sem kételkedtem, mert tudtam, minden porcikájában éreztem a szerelmét, de az, hogy nem mondta el, felért egy pofonnal, ami éppen arra volt jó, hogy felcsesszék vele az agyamat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 14, 2022 5:32 pm

Mr and Mrs

Nehéz bármi másra is koncentrálnom, amikor a nap huszonnégy órájában a férjem jár a fejemben és leköti minden gondolatomat, sőt, olykor még álmomban is meglátogat, ami így végképp kimeríti a "mindig rád gondolok" fogalmát. De bármennyire is szeretném a nap minden percét Vele tölteni, neki és nekem is meg van a magam munkája, amit nem hanyagolhatunk el, na mondjuk ez nem azt jelenti, hogy néha nem iktatnánk be pár "pihenőt", ha épp én is otthon vagyok.
Most viszont az irodában gubbasztok, amiért én magam sem rajongok általában, Dimitriy pedig tudom, hogy pláne nem díjazza az egészet, hát még, ha tudna arról a baromról, aki újabban kényszert érez arra, hogy csapja nekem a szelet. Pedig, már jó párszor próbáltam leállítani, azt is tudja, hogy férjnél vagyok, mégis újabb és újabb csokrokat küld és, már komolyan kezd frusztrálni, mint ahogy a nyájas mosolygásai is egy-egy megbeszélésen.
Nem akarom mindezt Dimitriy-nek elmondani, mert egyrészt hülyeség az egész, másrészt pedig tudom, hogy az Ő módszerei meglehetősen durvák lennének, vagy legalábbis nehezen tudom elképzelni, hogy majd szolidan közölné a fazonnal, hogy szálljon le rólam. Nem akarok ebből az egészből nagy ügyet csinálni, így amíg csak lehet, inkább titokban tartom, így amikor most megcsörren a telefon, csak annyit mondok, hogy várjanak és már indulok is a recepcióhoz.
Dühít ez az egész, hogy ez a pasas egyszerűen nem ért a szép szóból, gondolatban meg is fogalmazom, miféle szép üzenettel küldöm majd vissza a futárt, de amikor a folyosóra érek, ahonnan oda látni a pulthoz, egy pillanatra megtorpanok és még a vér is meghűl az ereimben.
Egész nap Ő jár a fejemben és mindaz, amit szívem szerint csinálnék vele, ha most nem az irodában poshadnék, de amikor meglátom a futár mellett ácsorogni, a kis kártyát olvasgatva, hirtelen kedvem támad visszafordulni. Nem, mintha bármiben is hibás lennék, hiszen eszembe se jutna bárkivel is kavarni a háta mögött, amikor végre rátaláltam, amikor minden kibaszott zsigeremmel szeretem Őt, mégis nyelnem kell egy nagyot, mert tudom, hogy a kedves udvarlóm lebukott és Dimitriy iszonyú zabos. Fordított esetben mondjuk én is kiborulnék, ez egyértelmű, de Neki akkor sincs oka rá, mert mellette senki se rúghat labdába, egyszerűen nem létezik olyan, aki érdekelne, amikor végre megkaptam Őt teljesen. Hiszen, nem csak testi vágy az, ami köztünk van, ezt pedig be is bizonyította, én is bizonyítottam, amikor utánam jött a hotelba jó pár nappal ezelőtt és azóta is folyamatosan bizonyítom minden áldott nap, amikor csak tehetem. De tény: ha egy nő kerülgetné Dimitriyt, rohadtul pipa lennék.
Nagyot sóhajtok, megköszörülöm a torkom és tovább lépkedek a recepciós pult felé, miközben tekintetem folyamatosan Dimitriyen nyugszik, bár még ebben az abszurd helyzetben is, csak arra tudok gondolni, hogy milyen iszonyúan vonzó, mégis a futár fiú elé fordulok először, már csak azért is, hogy a férjem tökéletessen hallhassa, mi a reakcióm a csokorra. Nem, mintha eddig nem a kukában végezte volna a franc tudja mennyi rózsa. -Legyen szíves visszavinni ezeket a rózsákat a megbízójának és adja át ezt az üzenetet is mellé.- firkantok le gyorsan az egyik jegyzettömbre pár szót, aminek a lényege az, hogy kopjon le rólam, mert nem érdekel, majd Dimitriy felé sandítok és elé is lépek, hogy egy lágy csókot leheljek ajkaira, már ha egyáltalán még engedi. Fogalmam sincs, hogy mire kellene számítanom így ezek után, a szívem a torkomban dobog a félelemtől, de egy pillanatig sem fogok úgy tenni, mint aki hibás bármiben is. A francba már, hiszen teljesen oda vagyok érte. Nem is értem ezt az egész helyzetet. -Szia édes.- súgom halkan a csók után, aggódó tekintetem az Övét kutatja, miközben kezem végig simít karján és tenyerében telepszik meg, hogy gyengéden összefűzzem ujjainkat. Már, ha egyáltalán hagyja és nem rázza le magáról tenyeremet. -Örülök, hogy itt vagy...- szólalok meg halkan és bár valóban így érzek, egyszerűen boldog vagyok, amiért láthatom, azért egy picit aggódom is amiatt, ami majd mindezek után lesz. Tudom, hogy milyen heves tud lenni és azt is, hogy valószínűleg nem fog ezek után vállon veregetni pedig, ha tudná, milyen őrülten szeretem minden kibaszott poecikáját, egy pillanatig sem kételkedhetne bennem.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 13, 2022 7:18 pm

Próbáltam nem látványosan kimutatni, de egy fikarcnyi nyugalmat sem éreztem, mikor Iris nem otthon, hanem házon kívül merült el a munkájában. Nem is nagyon tudtam szabadulni a berögződéstől és a gondolattól, hogy csak a házamban, a négy fal között lehet biztonságban, és ugyan nap közben engem is lekötöttek a saját üzleti ügyeim, de jólesett a tudat, hogy bármikor láthatom, ha lazításra adnám a fejem, és ez az utóbbi időben talán gyakrabban előfordult, mint kellett volna. Pedig annyiszor megígértem magamnak, hogy nem engedem kizökkenteni magam, de nem volt olyan, ami ne várhatott volna, főleg ha a feleségem volt a mérleg másik oldalán. Ahogy nekem, úgy neki is szabad be- és kijárása volt, nekem pedig engednem kellett, hogy élje a saját életét. Nem zárhattam kalitkába, mint valami foglyul ejtett kismadarat, és ugyan tudtam, hogy örül a saját kis dolgozószobájának, amit még jóval korábban kapott, de volt egy megszokott élete még azelőttről, hogy megismert volna. Ezzel pedig együtt járt, hogy néha valami francos irodában dekkolt naphosszat, szinte teljesen megőrjítve azzal, hogy ott még Kirill sem tudta úgy rajta tartani a szemét, mint ahogy elvártam volna. Ez a múltkori után még inkább zavart, mert ugyan attól nem féltem, hogy a nyomozó bármilyen fogást találna rajta, attól pedig már nem, hogy Iris bármit is mondana neki, de a gondolattól, miszerint megpróbálja valamilyen pitiáner trükkel érzelmileg megzsarolni, ökölbe szorult mindkét kezem. Még így sem mondtam le arról, hogy ne nyársaljam fel azt a kibaszott zsernyákot, de amíg nem adott rá nyomósabb okot, ostobaság lett volna elvetni a sulykot.
Amúgy is napok teltek el azóta, hogy egy hotelszobába menekült előlem, lett volna időm lehiggadni, és elengedni minden negatív gondolatot, amit a nyomozó ébresztett bennem. Arra igazán nem lehetett panaszom, hogy Iris nem kötötte le kellőképp a figyelmemet, de a magányos percekben újra és újra eszembe jutott, hogy rá nézve nem az a kibaszott nyomozó jelenti a fő veszélyt. A legnagyobb ellenségek mindig láthatatlanok maradnak, a közelben bujkálnak, kivárnak, és egyelőre még nem tudtam volna megmondani, mit fog ebből megérezni Iris. Reméltem, hogy semmit.
Mindenesetre még magamat is megleptem azzal, mikor arra az elhatározásra jutottam, hogy talán megpróbálhatnék valami... hétköznapit csinálni. Bármit is csinálnak a hétköznapi férjek, és bármennyire tartom őket unalmasnak, muszáj volt kicsit megerőltetnem magamat, előcsalogatnom magamból valamit, amit valószínűleg minden normális férj megtesz a feleségéért, és amivel nem botránkoztatnak meg tömegeket, ha a nyilvánosság előtt csinálják. Ezzel eléggé leszűkítettem a saját listámat is, úgyhogy jobb híján maradt a közös ebéd ötlete valahol a városban, közel az irodájához. Csak reméltem, hogy nem akar hozzászokni a hétköznapi dolgokhoz, mert már a puszta gondolatba belefájdult a fejem.
Ezen rugóztam, miközben kiléptem a liftből, közvetlenül magam mellett egy kifutófiúval, aki egy nagy csokor virágot szorongatott a kezében. Nyálasnak tűnt, bár talán nekem is eszembe juthatott volna, de bíztam benne, hogy a feleségem egyelőre velem is beéri, nem kell hozzá három tucat vörösrózsa. Már haladtam volna tovább, de kizökkentett a tény, hogy mikor a kis ficsúr megállt a recepciónál, Iris neve hangzott el, méghozzá hogy küldeményt hozott neki a nemtudomkitől. Annyira elhadarta a férfi nevét, hogy esélyem sem volt felfogni vagy éppen kiragadni a szavak közül, rögtön éreztem, hogy az agyamat elönti valami, ami kicsit sem volt jó vagy bíztató. Azt szokták mondani, hogy ne gondolj mindig a legrosszabbra. Faszt nem.
A recepciós pult másik felének dőltem, miközben az ott ülő nő már rögtön hívta is a küldemény gazdáját, én pedig, mint minden ehhez hasonló helyzetben, most sem a józan eszemre hallgattam, mikor a csokor tetejéhez nyúltam, és kivettem a kis üdvözlőlapot belőle.  

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - new challenges
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - Round 2
» Iris & Dimitriy - no happy ever after
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: