M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - new challenges
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 21, 2022 6:21 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Nem igazán tudtam, hogyan is kell megküzdeni valamiért vagy valakiért. Egy előre kitaposott úton jártam, amit az apám készített elő Nadia-nak és nekem, és ugyan még így sem volt könnyű, mert lemondással és áldozattal járt, de a nevünknek köszönhetően számos dolgot szinte az ölünkbe ejtettek. Az egyetlen viszont, amiért talán régen még hajlandó voltam küzdeni, az az apám elismerése, de mára már ez a célkitűzés is jócskán megkopott, vagy inkább csak nem érdekelt már. Iris zökkentett ki ebből a kényelmes állapotból, mert elég gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy bármit is akarok tőle, azért tennem kell, bár akkoriban még csak egy laza kalandot kalkuláltam kettőnk kapcsolatába, mára viszont nem volt olyan, amit ne tettem volna meg érte. Mondjuk, ezt talán kellőképp sikerült bebizonyítanom.
Arra viszont nem is akartam gondolni, hogy Ő bármit is hasonlóképp bizonyítson, mert míg az én lelkemen már túl sok ember vére száradt, Ő talán nem bírná ki azt a terhet, ami rá nehezedne, miután megtenné. Nem volt olyan törékeny és gyenge, mint a többi hétköznapi nő, de a féltést, amit éreztem vele kapcsolatban, valószínűleg soha nem leszek képes levetkőzni, főleg a mai után, amikor végül bebizonyosodott, hogy nem feltétlenül az én világomban leselkedik rá a legnagyobb veszély, van elég szörnyeteg a sajátjában is, de amint a fejembe kúszott volna a gondolat, hogy mi minden történhetett volna, ha erre az egészre nem derül fény, ha az a féreg csak egy ujjal is hozzáért volna, már rögtön el is hessegettem. Nem akartam újra befeszülni, miután végre sikerült megkönnyebbülnöm, szavai furcsa megnyugvást idéztek elő, én pedig nem is várattam tovább egyikünket sem, úgy menekülve a csókjába, mintha csak most hinném el, hogy még mindig velem van.
- Tudom, hogy nem vagy részeg - vigyorodtam el én is. - Viszont én láttalak felfelé jönni azon a lépcsőn - tettem hozzá szemtelenül, és ahogy ismét a szemeim elé kúszott a jelenet, nem bírtam ki, hogy ne nevessem el magam halkan. A helyében nagy eséllyel én is rögtön vodkához nyúltam volna, csak hogy valami lenyugtasson vagy legalább tompítson, aztán pedig hozzásegítsen az álomhoz, de ahhoz képest, amennyi vodkát legyűrhetett, tényleg elég tiszta volt a tekintete.
Amint kiszállt, megcsapott valami kellemetlen hideg azok után, hogy eddig melegített a testével. Követtem tekintetemmel, ahogy maga köré csavart egy törülközőt, közben kicsit el is nyúltam a kádban, csak hogy én is komolyabban vegyem a fürdést, kézbe fogva a szivacsát. - Szóval liliom - ismételtem halkan, alakját fürkészve, de nem hagyott túl sok időt arra, hogy még tüzetesebben szemügyre vehessem, egy incselkedő mosoly után el is hagyta a fürdőt. Maradt valami furcsa kis mosoly a szám szélében, amit még én sem tudtam hová tenni, de nem kellett sok idő ahhoz, hogy kövessem Őt a szobába, miután a derekam köré tekertem egy törülközőt. Már az egy szélében ült, és nem is vesztegettem az időt, hogy megtörjem azt a pár lépésnyi távolságot. - Nem is tűntél egy rózsás típusnak - fűztem még hozzá az iménti gondolathoz szemtelen vigyorgással, miközben megálltam előtte. A nyugalom ugyan már jó pár perce eluralkodott rajtam, és bár tudtam, hogy ezt az egészet nem mostanában fogjuk elfelejteni, de valahol mélyen még mindig nehezen hittem el, hogy végül nem az a forgatókönyv valósult meg, ami egész nap a gondolataimat kínozta. - Fejben már megágyaztam a saját szobámban - sóhajtottam fel keserédes mosollyal, miközben egyik kezem gyengéden a vállára simult, a másikkal pedig álla alá nyúltam, csak hogy lehajolva egy apró, gyengéd csókot leheljek ajkaira. Még mindig egyértelmű volt, hogy nem érdemlem meg, nem voltam elég jó ember hozzá, és valószínűleg minden pillanatban köszönetet kellene mondanom, amiért mégis velem van, és engem szeret.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 20, 2022 9:08 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Kirill a lelkén viseli az ennivalót. Erre már aznap rájöttem, amikor megkértem erre az egész edzős dologra és ő történetesen akkor is épp evett. Látványosan morfondírozok is Dimitriy szavai hallatán, majd bólintok egyet és a délutáni események óta először, őszintén nevetek egy jót, megfeledkezve pár percig arról az őrültről, akivel meglehetősen sokszor tartózkodtam egy légtérben és a férjemnek köszönhetően, már soha többé nem fogok.
Valahogy ennek kapcsán merészelek neki végül olyan kérdést feltenni, amit egyébként szerintem jó ideig, vagy esetleg soha nem mertem volna és érzem is rajta, hogy meglepem vele, hogy feszengni kezd tőle, de ennek ellenére válaszol, ami borzasztóan jól esik. Napról napra érzem, ahogy egyre közelebb enged magához, ahogy megnyílik nekem, még akkor is, ha van benne félsz a reakciómat illetően és ez számomra, a lehető legkevesebb dolog. Hogy bízik bennem.
Nem is nagyon tudom eleinte, hogy őszinte szavaira és arra, amibe épp beavat, miként reagáljak, annyira elmerülök a gondolataimban és az érzelmekben, melyek eltöltenek, melyek nagy része azon alapszik, milyen lehetett számára így felnőni és élni vagy, hogy mindezek ellenére, nekem mégis megnyílt, míg végül összeszedem magam és egy kis helyezkedés után én is őszintén reagálok. Pedig, mindez már akkor is bennem volt, amikor megkérdezte, hogy mi jár a fejemben, de valamennyire ülepednie kellett a dolgoknak, le kellett nyugodnom, hogy elmondhassam neki.
Ő pedig rám mosolyog, már megint a kezeimről beszél, melyek most még tiszták, de úgy érzem, tényleg képes lennék bemocskolni, ha az élete múlna rajta, bár mindez nekem biztos, hogy nem menne érzelmek nélkül és ezt tudja is. Most is azon igyekszik, hogy távol tartson mindettől és talán, még az ilyen gondolataimat is el akarja űzni, miközben gyengéden megfogja a kezem én pedig arcát simítom. -Igyekszem.- nyugtatom halkan, közelebb húzva magamhoz pedig, most már egyértelműen megnyugtatom afelől is, hogy az érzelmeim iránta cseppet sem változtak.
Mintha tényleg csak ezen aggódott volna idáig, halkan, megkönnyebbülten sóhajt, szavai gyengéd mosolyt csalnak ajkaimra, szinte érzem, ahogy a maradék feszültség is távozik belőle. Keze arcomra siklik, ujjai tincseim közé túrnak és, ha Ő nem tenné, ezek után biztos, hogy én követelném ki magamnak azt a forró, mohó csókot, amit kapok tőle, amibe teljesen beleveszek, hogy már nem is érdekel semmi más, csak a körém fonódó karja és az érzés, ahogy bőre az enyemhez simul.
Szinte teljesen kába vagyok, ahogy végül elhúzódik tőlem, kérdését hallva halkan kuncogok és még egy apró csókot lehelek ajkaira. -Tényleg nem vagyok részeg.- jegyzem meg mosolyogva, de közben újra helyezkedek picit, hogy lekászálódjak róla és végre ne nyomjam agyon, majd sietve neki állok még pancsolni kicsit, ha már ez lett volna az eredeti terv. -Bár, ha ragaszkodsz hozzá, lefektethetsz...- vigyorodok el pimaszul, ahogy felegyenesedek a kádban és a törölközőért nyújtózkodok, majd miután magam köré tekerem, már lépek is ki a kőre, hogy a szoba felé induljak. -Egyébként, ha virágot akarnál valaha küldeni, akkor liliom legyen. Az a kedvencem és így tudnám is, hogy te küldted, nem pedig valami őrült.- fordulok végül vissza az ajtóban incselkedő mosollyal, majd tovább indulok és az ágyig meg sem állok, de mielőtt leülnék, feliratom magamról a maradék vízcseppeket.

~ I want to ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 20, 2022 6:46 pm

Ugyan csak az agyát akartam húzni a mellény megemlítésével, de válaszát hallva szinte rögtön saját ajkamba kellett harapnom, csak hogy elfojtsam az ösztönös megjegyzésemet, és egy megjátszott rosszalló pillantás tekintetében meg is csóváltam a fejemet. Ahhoz valószínűleg nagyon de nagyon meg kéne bántanom, hogy le akarjon lőni, bár úgy őszintén, a lecke ellenére sem akartam hagyni, hogy valaha is a keze ügyébe akadhasson fegyver. Nem olyan dolog ez, ami csak úgy a táskájába való lenne.
- Hmm - gondolkodtam el szavain, mikor Kirillről és arról a bizonyos ebédről beszélt, de ekkor már esélytelennek tűnt, hogy eltüntessem pimasz vigyoromat. - Talán a kajával amúgy is jobban meghatod, mint egy orrba veréssel - vontam meg vállaimat könnyedén, bár azt is be kellett látnom, hogy bármilyen ügyes lány is, Kirill-nek több év gyakorlat sorakozott a háta mögött, és nem volt egyszerű mutatvány csak úgy ököllel az arcának rontani. Amúgy sem gondoltam komolyan azt a bizonyos büntetést, mert bár akkor és ott kibaszottul fájt megálljt parancsolni magamnak, és hagyni Őt felöltözni, mert minden porcikám utána kiáltott, vele és benne akartam megnyugodni, mielőtt elindultam volna megölni valakit, de talán így volt ez rendjén. Nem kaphattunk meg mindig mindent, még egymást sem, bár az így elfojtott vágy kielégítetlen maradt, és még nem voltam biztos abban, hogy meg tudom állni a ma estét csak úgy, minden további nélkül.
Némi megnyugvással töltött el, mikor hallottam nevetni, bár ez még nem jelentett semmit, és próbáltam nem olyan témát kerülgetni, ami újra és újra emlékezteti a mai nap történéseire, de halk kérdését nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Éreztem a hangjában, hogy félt megkérdezni, én pedig nem is számítottam rá egyáltalán, ennek ellenére egy nagy sóhajt követően hátradőltem, lelki szemeim előtt pedig szinte rögtön megjelent az emlék, amit kérdésével felidézett. A mai napig nem tudtam volna eldönteni, hogy büszke vagyok-e erre vagy sem, mert először kudarcot vallottam, és csak az apám kegyetlenkedése volt képes áttörni azt a bizonyos falat, ami aztán elindított ezen az úton. Utána pedig minden jött magától, minden egyre könnyebbé vált, és miközben törtem előre, egyre kevesebb érzés, és egyre kevesebb megbánás követte a tetteimet, míg végül teljesen ki nem fogytam.
Nem is igazán fogtam fel, hogy melyik gondolat után éreztem soknak ezt az egészet, talán elég lett volna annyit megosztanom vele, hogy helyén tudtam kezelni az ilyesmit, és bármit is gondolt rólam, soha nem ok nélkül gyilkoltam. Ez nem egy kibaszott hobbi, hanem... üzlet. Az enyémmel együtt mintha az ő levegővételei is megváltoztak volna, és csak akkor fedeztem fel fátyolos tekintetét, mikor oldalra fordult, lábait pedig kilógatta a kád peremén. Mióta csak otthagytam az irodában, attól tartottam, hogy mi fog várni, ha hazajövök. Egyáltalán vár-e még valami, vagy valaki, mert ugyan hol hibáztathattam volna azért, ha inkább nem kér ebből az egészből? Napról napra mélyebbre süllyedt az életem mocsarában, neki ez az egész újdonság volt, és még mindig nem tudtam megmondani, hol van az a bizonyos határ, amit még képes elviselni. - Azon lepődnék meg, ha nem rokkannál bele. Nem az a nő lennél, akit megismertem - mosolyodtam el halványan, némi keserédes éllel, mert éppen erről szólt ez az egész. Tőle távol állt minden, amit ma csináltam, és talán most még nem érezte, de ki tudja, mikor válik számára teherré együtt élni ezekkel a titkokkal. Közben éreztem simogató ujjait a nyakamon, ez némileg elvette a gondolataim élét, már nem kínoztak annyira, mint az imént, de még távolálltam attól, hogy teljesen megkönnyebbüljek. És még mindig nem a féreg halála miatt éreztem pocsékul magam, de amit utána mondott, szinte rögtön hatott a zakatoló szívemre. Még ha nem is akartam hagyni, hogy valaha bemocskolja a kezét miattam, de erre szokás azt mondani, hogy a szándék a fontos, nem? - Te csak próbáld meg tisztán tartani ezeket a kezeket - fogtam meg ujjait, míg másik kezével bőrömet simogatta. Furcsa volt ennyi év után végre igazán fontosnak érezni valamit. Annyira fontosnak, hogy akár tűzbe is mentem volna érte, sőt. Akár a világ végére is, ha nem maradna más megoldás. Nem is nagyon ellenkeztem, mikor arcomon éreztem meleg tenyerét, és ahogy közelebb húzott, tekintetem megállás nélkül pásztázta íriszeit. Szükségem volt arra, amit mondott, hogy bármi is történt, bármit is tettem, nem írtam át vele semmit, és nem változott meg közöttünk semmi. Hirtelen megint csak ketten voltunk ebben az egészben, Ő és én, és nem is tudtam visszafogni egy megkönnyebbült kis sóhajt. - El sem tudod képzelni, mennyire szükségem volt most erre - súgtam neki válaszként, minden porcikámban érezve, ahogy lassan visszatér belém a nyugalom, ahogy végre eltűnik a fejemből minden düh, a félelem és a bizonytalanság, ami eddig ólomsúlyként nehezedett rám. - És erre is - nyúltam én is arca után, ujjaim hajába kapaszkodtak, így kapva el hirtelen ajkait, egy tüzes csókban forrva össze vele. Ekkor már más okból felejtettem el levegőt venni, hirtelen úgy tűnt, már nincs is szükség oxigénre, egyik karom dereka köré fonódott, csak hogy még szorosabban vonjam magamhoz, de csak később húzódtam el tőle. - Nem akarsz lefeküdni?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - new challenges - Page 4 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 20, 2022 5:11 pm

Mr and Mrs

Egyetértek vele az edzésekkel kapcsolatban alkotott véleményéről, mert tényleg hasznos lehet, ha meg tudom védeni magam annak ellenére, hogy Ő és Kirill is óvnak mindentől és nem hagyom ki az alkalmat arra sem, hogy emlékeztessem az ígéretéhez, amihez tudom, hogy nem kifejezetten fűlik a foga. Valószínűleg most is azt szeretné éreztetni, amikor váratlanul szimpatizálni kezd a golyóálló mellény gondolatával, mire szúrós pillantással sandítok rá, de az arcomon azért mosoly virít. -Csak nem attól félsz, hogy lelőnélek?- kérdezem incselkedő hangon, mert már maga a feltételezés is, hogy valamilyen értelemben féljen tőlem, teljesen abszurd és, ha jól sejtem, igen csak piszkálni fogja a csőrét ez a kijelentés, úgyhogy már előre vigyorgok a reakcióján. Ha nem is lőttem még soha fegyverrel, azért kétlem, hogy véletlenül is le tudnám lőni, szándékosan meg pláne nem, de azért édes, hogy ezzel cukkol.
Nem vonja kétségbe, hogy Kirill jó edzőm lenne, de azért kapok egy egyszerű megbízást a mai húzásáért, hogy félbe szakított, de szerintem a kínos vigyorom őszintén elárulja, hogy nem sok esélyt látok arra, hogy orrba tudjam verni. -Szerintem inkább lenyúlom a kajáját, ha már ő sem hagyta, hogy én megebédeljek rendesen. - duruzsolom kacér mosollyal, ahogy eszembe jut az, amit félbe kellett szakítanunk, ahogy maga alá gyűrt abban a feszült helyzetben, ahogy tényleg egymásban kerestünk volna megnyugvást, mint ahogy most meg is találtuk valamennyire a kádban összebújva, mert úgy ahogy én is ellazultam picit, rajta is ezt érzem. Hogy lehet, hogy konkrétan tudom, hogy nem rég végzett valakivel, mégis az Ő karjaiban érzem magam a legnagyobb biztonságban és az Ő közelsége ennyire meg tud nyugtatni?
-Meg sem fordulna a fejemben. Én inkább azt gondolnám, hogy hiányol a férjem vagy, hogy tudni akarja, hogy jól vagyok-e.- sóhajtok én is halkan, hiszen sosem hánytorgatnám fel "ellenőrizgetés" címszóval azt, ha meglátogat odabent. Jól esne, hogy látni akar, bármilyen okkal is jönne, mert ott nincs is semmi, ami miatt ellenőrizgetne. Ezek után tényleg, csak az járna a fejemben, hogy vigyázni akar rám és ez rohadt jól esne. -Mondjuk, ha az ablakom előtt csüngnél távcsővel a kezedben, az már más lenne.- nevetem el magam az elképzelésen, közben kezem újra és újra végig simít karján vagy épp combjain a víz alatt, kicsit bele is feledkezek a mozdulataimba, mert amikor legközelebb megszólalok, már egy ilyen különös kérdés hagyja el ajkaimat. Na nem, mintha nem lennék erre kíváncsi, csak egy rövid pillanatra szidom magam a bátorságomért, mert nem tudom, hogy miként fog erre reagálni, de a hangja és a tény, hogy nem zárkózik el, azonnal meg is nyugtat.
Hátrébb dől, én pedig tovább cirógatom nedves bőrét, miközben csendben hallgatom válaszát, kicsit fáj is belegondolnom, hogy min kellett keresztül mennie, hogy mi volt az ő életében a normális vagy, amit az apja elvárt tőle, és csak még inkább rádöbbenek, milyen nagy dolog az, hogy engem mégis beengedett az életébe. Hogy egy olyan részét nyitotta meg előttem, amit talán évekkel ezelőtt eltemetett, amikor már képessé vált érzelmek nélkül ölni. Vagy, hogy milyen nagy dolog az, hogy valaki olyanból csalogattam elő ilyen erős, forró érzelmeket, aki képes hideg vérrel gyilkolni.
Csak akkor veszem észre, hogy könnyek gyűltek a szemembe, amikor édes szavai hallatán pislogok egyet, mert mindezek ellenére az, hogy bármire képes lenne értem, a lehető legédesebb szavaknak tűnnek és most már tudom, hogy ezek véresen komoly szavak, nem csak valami üres ígéret.-Ma nagyon sok mindentől megóvtál, úgyhogy egy percig sem kételkedek ebben.- sóhajtok végül halkan, miközben felhúzom picit térdeimet és amennyire a kád engedi, felé fordulok kilógatva lábaimat a peremén. -Ha Philip...szóval, ha valami véletlen folytán én öltem volna meg, valószínűleg belerokkannék, pedig tudom, hogy megérdemelte.- szólalok meg halkan, kezem finoman nyakára simítom és kissé félve ugyan, de felpillantok rá. Valószínűleg így is hülyeségnek gondolja, hogy egy ilyen alak miatt lelkizek, mint Philip. -Azzal nyugtatom magam, hogy végtére is jót cselekedtél, bármennyire is tűnik rossznak, hiszen ki tudja, rajtam kívül hány nőt óvtál meg ezzel.- súgom halkan, hüvelykujjam pedig finoman cirógatja közben bőrét. -És míg itt gondolkoztam egész este, arra jutottam, hogy én is megtenném ugyanezt, ha tudnám, hogy ezzel megvédhetlek valami rossztól.- nyelek egy nagyot, miközben tekintetem továbbra is az arcára szegeződik, vonásait tanulmányozom pár csendes pillanatig, míg végül állára simítom ujjaimat és közelebb húzom magamhoz. -Bármit is kellett ma tenned, kibaszottul szeretlek, érted?- lehelem végül ajkaira, mert ha nem is mondja, érzem rajta, hogy aggódik, hogy ettől majd másabbnak látom, hogy talán másképp érzek majd iránta, hiszen éreztem, ahogy megfeszült a teste, ahogy elhallgatott és azt is, hogy még levegőt is alig mert venni én pedig nem akarom, hogy azt gondolja, egy ilyen rohadék halála miatt nem vagyok totálisan oda érte. Meg kell ezt emésztenem ez tény. Én is átléltem ma egy határt már azzal is, hogy tudomásom van az egészről, de ettől még nem lett másabb a szememben. Eddig is tudtam, hogy nem egy kibaszott szenthez mentem feleségül.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 19, 2022 8:23 pm

Háta mellkasomhoz simult, én pedig nem hagytam ki az alkalmat, hogy még közelebb vonjam, közben érezve, hogyan járja át minden porcikámat a víz okozta kellemes melegség. Bár talán nem is a vizet éreztem, inkább Őt, a közelségét, ami amúgy sem hagyott soha hidegen, most mégis inkább másra fordítottam a figyelmemet. Már régóta tudhatta, hogy nemcsak a teste érdekel, hanem Ő maga is, mindenével együtt akartam Őt, ez a mostani helyzet pedig talán meg is teremtette a tökéletes alkalmat arra, hogy bebizonyítsam, nem mindent szexszel akarok orvosolni. Még ha foggal-körömmel küzdenem is kellett az ösztön ellen, ami már régen a combjai közé terelte volna ujjaimat.
Ehelyett a szivacsra fogtam, gyengéden húztam végig karján a szivacsot, de tekintetemmel az övét fürkésztem, mikor hátrasandított. - Egyre csábítóbb gondolat az a golyóálló mellény - vágtam vissza pimaszul, nem fukarkodva a vigyorgással, bár tudtam, hogy egyelőre nem ez a legfőbb projekt, amit meg kellett valósítanunk, de tény, hogy pimaszkodás ide vagy oda, megígértem neki. És időt kell szakítanom rá a közeljövőben, mert bár remélem, soha nem kerül rá sor, hogy fegyver akadjon a keze ügyébe. Az viszont nem árt, ha tud bánni vele. - Azt gondoltam - biccentettem, mikor Kirill eddigi teljesítményéről beszélt. Ezt nem is akartam elvitatni, bár minden bizonnyal a mai nap után már Kirill is tudni fogja, hogy milyen trükköket tanítson meg grátiszban, köztük olyan fogásokart, amiket eddig talán kihagyott a repertoárból. - Bár, a következő órátokon verd orrba a nevemben, amiért ma félbeszakított minket - utaltam az irodájában történtekre egy széles vigyorral, igaz, ezt inkább a vicc kedvéért tettem hozzá. Tény, hogy Kirill-nek is megvoltak a maga hibái, csinált már hülyeséget, de még mindig ő számított az egyik legmegbízhatóbbnak itt. Nem is mertem volna másra bízni Iris-t, így legalább biztonságban tudtam, amíg nekem mással kellett foglalkoznom.
Ujjai bevizezték a karomat, de közben végig a hangjára figyeltem, főleg ahogy ismét hátrafordult, én pedig leeresztettem a szivacsot. - Nem akarom, hogy azt hidd, ellenőrizni akarlak - sóhajtottam fel, utalva arra, hogy ha ezek után rendszeresen megjelennék az irodájában, bizonyára azt gondolná, hogy nem véletlenül teszem. És még csak nem is tévedne, mert a mai nap után egy pillanatig sem akartam felügyelet nélkül hagyni, legalábbis nem szívesen, de mégsem ülhettem a nyakába, ahogy Kirillt sem utasíthattam arra, hogy Iris irodájának egy kelléke legyen. Bíznom kellett benne, és abban is, hogy ha újra ilyesmi történik, azonnal szól. Egyelőre úgy tűnt, hogy nem akar többé titkolózni. Fogalmam sincs, hogy alakult volna ez a nap, ha ott, azon a ponton tényleg kisétálok az irodájából, és hagyom, hadd eméssze magát egészen estig, míg el nem intézem, amit el kellett. Olyan volt, mint egy kibaszott mérföldkő, ahol ha rosszul döntök, örökké rám sütött volna egy bélyeget. Újabb kérdésre azonban kizökkentett, annak ellenére, hogy halk volt, szinte suttogott, mégis, a furcsa szóhasználata ellenére is tudtam, hogy nem a szüzességem elveszítésére kíváncsi. Vagy, attól függ, minek tekintjük életem első gyilkosságát. - Igen, emlékszem - bólintottam, ekkor viszont már megkomolyodtak arcizmaim, és egy apró sóhajt követően hátrébb is dőltem. - Nehezebb volt, mint ahogy számítottam rá. Először nem is voltam... nem is voltam képes megtenni - ismertem be, miközben komótosan vontam egyet vállaimon. - Aztán az apám egy kiadós fejmosása és kegyetlen szónoklata után megtört a jég. Egy idő után pedig már nem is éreztem semmit - vallottam be, majd megköszörültem a torkomat. Az őszinteségnek is megvolt az előnye, de talán nem kellett volna ennyire egyértelműen a tudtára hoznom, hogy nem érzek semmit, ha meg kell ölnöm valakit. Ez alól talán a mai kivétel volt, mert a mérhetetlen harag minden mozdulatomon uralkodott, miközben végignéztem annak a féregnek a halálát. - Érted bármit megtennék - jegyeztem meg halkan, pár másodpercre még levegőt venni is elfelejtettem, mert még mindig nem tudtam, hogyan fog reagálni az elé táruló életemre. Arra, amiről előtte szándékosan nem beszéltem, mert nem akartam, hogy csak a vért lássa rajtam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 19, 2022 5:04 pm

Mr and Mrs

Egész végig vigyorgok, míg felsétálok a lépcsőn, lelki szemeim előtt megjelenik Dimitriy, amint a tükör előtt próbálja a tökéletes férj szerepét és idióta női magazinokat búj, hogy minél több infót szerezzen, hogy is kell ezt csinálni. Én tudom a legjobban talán, hogy ezidáig nem igazán volt még komolyabb kapcsolata sem, nem még felesége, mégis most olyan édesen nyit előttem ajtót és terel a fürdő felé, a vizet is megnyitja, még habot is tesz bele, mintha igen komoly rutinnal rendelkezne már. Mintha pontosan tudná, hogy mire van most szükségem, bár nagyban közre játszik szerintem az is, hogy valószínűleg őrülten aggódott amiatt, hogy milyen állapotban talál majd, amikor hazaér. Tudom, hogy épp ettől, az ilyen dolgoktól akart a lehető legtávolabb tartani, most meg azt sem tudja, miként segítsen át ezen. Legalábbis, az a figyelmesség, amit kapok tőle, nekem ezt sugallja, bár őszintén örülök, hogy végre megjelenik ajkain az az imádott mosoly és egy kicsit pimaszkodik velem. Nem akarom, hogy másképp kezeljen ezek után.
Halk szavait hallva közelebb lépek hozzá, pár gyengéd érintést követően pedig, csak csendben figyelem, ahogy vetkőztetni kezd, míg én a blúzomtól és a melltartótól is megszabadulok. Bármi is történt ma, az érintése most is ugyanúgy hát rám, ahogy keze a bőrömhöz ér, mint ahogy tekintete láttán is kipirul arcom, ahogy végig mustrál, de erőt veszek magamon és belépek inkább a kádba.
Csendben figyelem, míg megszabadul a saját gönceitől is, követ a vízbe, végül kényelmesen el is helyezkedek előtte, hogy a lehető legközelebb érezhessem magamhoz, Őt pedig kérni se kell rá, finoman körém zárja karjait és magához húz. Kellemesen belesóhajtok az érzésbe, hirtelen minden más olyan távolinak tűnik és nem létezik semmi, csak mi ketten a fürdőkádban. Igazából más nem is számít, csak ez.
Fejem vállára hajtom, miközben keze a szivacsért nyúl, kezem finoman térdére simít, szavai hallatán pedig amennyire tudok, felsandítok rá vállam felett. -Igen, és valakinek még meg kellene tanítania lőfegyvert használni.- súgom pimasz mosollyal, de aztán komolyabbra veszem a figurát és elszántan bólintok egyet, hiszen nagyon sok függhet attól, hogy miként tudok reagálni, ha egy Philiphez hasonló rohadék esetleg rám ront. -Eddig se kímélt egy pillanatig sem.- jegyzem meg halkan, kínos mosollyal, mert igen durva izomlázzal küszködtem már az első edzést követően is, nem beszélve a sajgó testrészeimről, melyeken olykor-olykor megjelent pár folt is. Így viszont, már értem, miért nem kérdezett róluk; tudta, hogy Kirillel edzek, talán már az első alkalom után is és meglehet, hogy ennek zavarnia kellene, hogy tényleg nem történhet ebben a házban semmi a tudta nélkül, mégsem így érzek. Mondjuk születésnapi bulit, már igen macerás lenne titokban szervezni neki...
- Pont mondani akartam, hogy azért remélem, meg mersz majd ezek után még látogatni odabent.- kuncogok halkan, kezeimmel finoman végig simítok alkarjain alaposan bevizezve ezzel bőrét majd újfent hátra sandítok rá. -Örülnék neki. Meg a virágnak is.- lehelek apró csókot állára, majd újfent hozzá dőlve bámulok kicsit magam elé, fontolgatom, hogy feltegyem-e a kérdést, ami piszkálja a fantáziámat, míg végül elhatározom magam, bár halk hangomból nem ez érződik. -Emlékszel még az elsőre ? - súgom halkan, hanglejtésemből pedig valószínűleg egyértelmű, hogy nem az első légyottjára gondolok, hanem arra, amikor először kioltott egy életet. Értem én, hogy így nőtt fel, de vajon tényleg félvállról lehet az ilyesmit venni?

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 8:50 pm

Megjátszott rosszallással csóváltam a fejemet, bár vitathatatlan, hogy a kissé spicces oldala is eléggé szórakoztató. Örültem volna, ha ez egy más apropóból derül ki, méghozzá egy olyan helyzetben, ahol bűntudat nélkül nevethettem volna rajta és a felbátorodott szavain, de talán majd máskor, a nem túl távoli jövőben ismét megkínálom abból a vodkából.
Nem is kellett kétszer szóvá tenni, megindult az emelet irányába, majd megint megtorpant. Magam sem tudtam, hogy honnan jött ez az ösztönös érzés, de biztonságban akartam tudni, és ez már azelőtt is így volt, hogy bármit is éreztem volna iránta. Eleinte bizonyára közrejátszott apám szerződése is, amiben egy komoly kikötésként szerepel, hogy a lánynak soha nem eshet semmi baja, főleg nem általam, de már régóta nem arról a nyamvadt papírról szólt az életünk. Papírral vagy nélküle, szerettem ezt a nőt, és akkor is szeretni fogom, ha valaki egyszer széttépi azt a kibaszott megállapodást. - Lebuktam. A távollétedben végig azt gyakorlom, hogyan lehetnék jobb férj - válaszoltam tovább szemtelenkedve, szám szélében azzal a jellegzetes, sunyi vigyorral, amit előtte soha nem szégyelltem, bár talán nem is tudnék olyat mondani, amit takargatni akarnék előle. Már az üzleti ügyek kivételével, de a mai nap után már valószínűleg úgyis megvannak az elképzelései.
A háta mögött lépkedve nem bírtam ki, hogy ne vigyorodjak el újfent, leginkább a túlontúl magabiztos lépéseit látva, bár bizonyára sokat dobott a dolgon, hogy itt álltam mögötte szinte készenlétben, hogy utána kapjak, ha szüksége lenne segítségre. Végül egyedül teljesítette a ma este egyik legkomolyabb kihívását, én pedig mentem is előre, megnyitottam a vizet, a megfelelő hőfok megtalálása után pedig kiválasztottam az egyik tusfürdőjét. - Akkor gyere közelebb - súgtam neki halkan, ujjaimmal csalogatva közelebb, ő pedig megtámaszkodott a vállamon, ajkaival apró csókot hintve a homlokomra. Míg én a szoknyája gombjait lazítottam, majd gyengéden lecsúsztattam derekáról az anyagot, ő feltalálta saját magát, és lebontotta magáról a blúzt. Átfutott rajtam a ma félbeszakított kis kikapcsolódásunk emléke, ahogy ujjaim csupasz bőrét érintették, és tagadni sem tudtam volna, hogy mint mindig, most is milyen hatást gyakorolt rám a közelsége, mégis próbáltam elvonatkoztatni tőle, erre pedig főleg akkor volt szükség, mikor a szoknyája után lehúztam róla a bugyiját is. Egy szál semmiben állt meg előttem, majd elhelyezkedett a forró vízben, a saját ruháim ledobolása után pedig én is követtem őt. Háta mellkasomhoz simult, karjaimat köré fontam, államat pedig feje búbjának támasztottam, miközben a forró víz jólesően beborította a testünket. Kézbe fogtam a szivacsot, majd belemártottam a vízbe, de mielőtt végigsimítottam volna vele bőrét, még szorosabban magamhoz húztam. - Talán eljött az ideje, hogy komolyabban vegyük azt az edzést. Vagy... nevezzük inkább önvédelmi oktatásnak - jegyeztem meg egy keserű mosoly társaságában, ekkor már karján húzva végig a nedves szivacsot. - Beszélek Kirill-lel, hogy vegye komolyabban - tettem hozzá, bár nem akartam azt a látszatot kelteni, hogy még ebben is felügyelni akarom. Ha másra nem is, de egy kis időnyerésre jók lehetnek a trükkök, amiket elleshet, és egy szar helyzetben a másodperceknek is nagy ereje lehet. Azok után, ami Philip-pel történt, talán ő is óvatosabban fog bánni ezekkel az erőszakos nyomulásokkal, és ugyan nem azt akartam elérni, hogy ne bízzon senkiben, de ma megtapasztalhatta a saját bőrén, hogy milyen az, ha túl naivan közelít meg valakit, csak mert ő biztos nem olyan. A szadisták értettek a látszathoz. - Szerintem egy ideig nem küldök neked virágot az irodádba... még azt hinnéd, hogy az egész kezdődik elölről - húztam el aztán a számat játékos élcelődéssel, gyengéden ráharapva a fülére.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 7:46 pm

Mr and Mrs

Az élet tele van váratlan dolgokkal, hiszen soha nem gondoltam volna, hogy valaha egy maffiózó felesége leszek, mint ahogy azt sem, hogy egy Philip-féle fazon majd kinéz magának, azt meg végképp nem, hogy konkrétan tudni fogok arról, mikor tünteti el a férjem a föld színéről azt a pasast. Azonban épp ez az élet lényege, hogy miként reagálunk a váratlan, kiszámíthatatlan, nehéz helyzetekre és, hogy miként birkózunk meg ezekkel vagy, hogy egyáltalán megbirkózunk-e velük, már pedig én meg fogok. Sosem volt szokásom feladni és nem is most fogom elkezdeni, mert akarom azt, ami köztünk van és tudom, hogy ez olyasmi, amiért megéri küzdeni. Dimitriy ölt azért, hogy megóvjon, ezek után pedig az a legkevesebb, hogy én se futamodok meg pusztán azért, mert a valóság pofán vágott, hogy az Ő élete igazából ilyen.
Meg még ilyenebb, de erre most inkább nem is akarok gondolni, mert sokkal kellemesebb Őt tapadós hacukában, vagy éppen meztelenül elképzelni. Kacsintok is egyet szavaira, mert egyáltalán nem áll távol a valóságtól, amit mond, nem is véletlenül invitálom magammal a fürdőbe, hogy ezt a borzalmas napot legalább egymáshoz bújva, nyugodt körülmények között zárjuk le.
Mondjuk a lazaságomban sok szerepe van a vodkának, valószínűleg ezért is a fura becézés, amikor konkrét utasításokkal lát el, de már a vigyoráért is megéri a szóhasználat és a pimaszkodás. Nem akarok ma este már semmi mással foglalkozni, csakis Vele, bár ez már megint olyan picit, mintha homokba dugnám a fejem, de ráérek holnap megküzdeni a démonaimmal. -Meglehet.- vigyorodok el kérdését hallva, hiszen Ő is tisztában van vele, hogy ilyesmit azért nem szoktam csak úgy mondani neki, na nem, mintha nem viselkedne ezután is ugyanúgy, ahogy a fürdőbe parancsol. -Jól van. Megyek már.- csóválom a fejem, de ezt gyorsan abba is hagyom, mert annyira nem esik jól, ahogy a vodkától kavargó elmémet még alaposan meg is lötyögtetem és még az első lépcsőfok előtt visszafordulok felé, hogy jóval komolyabb vonásokkal köszönjem meg azt, amit értem tesz folyamatosan, ő pedig gyengéden végig simít karomon és a lehető legédesebben válaszol. -Igen. Jóban, rosszban. - súgom halkan, majd elindulok felfelé a lépcsőn. -Egész jól belejöttél a férj szerepbe.-jegyzem meg két lépés közt, bár egyedül valószínűleg nem szelném ilyen bátran a fokokat, viszont a tudat, hogy mögöttem van, jóval bátrabbá tesz.
Hálás pillantást vetek rá, ahogy kinyitja az ajtót előttem, majd egyenesen a fürdő felé veszem az irányt Vele együtt és ahogy leül a kád szélére, megállok előtte mosolyogva. Már megint ott virít az arcán a pimasz vigyor, aminek valószínűleg soha nem fogok tudni ellenállni, nem még "becsiccsentve", bár egész addig nem válaszolok, míg ő
megnyitja a vizet és még habfürdőt is tesz bele. Most komolyan. Ki a fene mondaná meg róla, hogy ma megölt valakit, amikor olyan édes és gondoskodó kösz, hogy elolvadok tőle? -Igazán megtisztelő lenne.- válaszolom végül halkan az ajánlatra, majd tenyereim a vállaira csúsztatom és a homlokára hintek egy csókot, még mielőtt neki állhatna annak a vetkőztetésnek. -De te is velem jössz.- emlékeztetem suttogva. -Alig várom, hogy elmerüljek a vízben és a karjaidba bújjak.- folytatom halkan, kezem finoman hajába túr, arcára simít, de aztán megadom magam a "kényszernek", ha tényleg vetkőztetni akar vagy, ha nem, hát akkor én magam állok neki, remélve, hogy a vodka sem fog gátolni semmiben, ha pedig sikerül megszabadulni a gönceimtől valamilyen módon -amik valószínűleg a kukában fogják végezni, hogy ne is emlékeztessenek a mai napra-, már ülök is a kádba. Gátlástalanul nézem végig, ahogy Dimitriy is levetkőzik és amint csatlakozik hozzám, már helyezkedek is a lábai közé, hogy mellkasának dőlve sóhajtsak egy kellemeset.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 6:34 pm

Ha nem róla lett volna szó, kicsit sem válogatnám meg a szavaimat, és nem törném magam azon, hogy valamelyest lazítsak a  hangulatán. Távol állt tőlem az ilyesmi, egy kezemen meg tudtam volna számolni az ehhez hasonló alkalmakat, de ha vele voltam, nem is akartam az a másik Dimitriy lenni, azt meg akartam hagyni mindenki másnak. Az olyanoknak is, mint amilyen Philip volt. Iris-szal azonban nem tehettem meg, hogy csak legyintek rá, azt várva, hogy majd csak úgy megoldódik magától, feldolgozza egyedül, elvégre... ő sem hagyott egyedül, mikor nekem szükségem volt valakire, és az a valaki talán már akkor is éppen Ő volt. Senki másnak nem hagytam volna, hogy gyengének lásson, de valószínűleg ő sem gyengeségnek fogta fel, ami Nikolaj halálának éjszakáján történt. - Azt hittem, jobban tetszik, ha nincs rajtam semmi - válaszoltam pimaszkodására egyértelmű vigyorgással, mikor feszülős, testhezálló ruhákról beszélt, és bár tény, hogy engem is megvadított minden alkalommal, mikor valamelyik ruhanemű szorosan a testére simult, de még mindig jobban értékeltem, ha nincs rajta semmi, mert bár ezerszer láttam már, de továbbra sem tudtam, és nem is akartam betelni vele. Minden alkalommal, amikor a szemem elé kúszott a meztelen sziluettje, szinte bevadultam, és alig bírtam ki, hogy újra a karjaim között tartsam.
Annak ellenére, hogy elengedtem a kezét, még rajta tartottam a szememet, miközben felállt, készen állva arra, hogy utána nyúljak, ha szüksége lenne rá, de úgy tűnt, hogy egyelőre nem fenyegeti ilyen veszély. Vagyis, majd a lépcsőnél kiderül, hogy pontosan mennyi vodkát sikerült benyakalnia itt egymagában. Én is eltüntettem a sajátomat még indulás előtt, majd ekkor már lazán keze után nyúltam, de még azelőtt utána nyúltam, hogy az emelet felé vehette volna az irányt. Valószínűleg még holnap is vár ránk egy kellemetlen, de szükséges beszélgetés, amikor már nem zsibbasztja teljesen a vodka hatása, és ugyan nem akartam minden nap minden percében arra emlékeztetni, ami ma történt, de tudnom kellett, hogy hol találhatnak rést azon a bizonyos pajzson. Megváltoztatni nem akartam Őt, de építeni igen, legalábbis ami az ilyen ügyeket illette. Még ennek ellenére sem bírtam ki viszont, hogy ne vigyorodjak el szóhasználatán, mire meg is csóváltam a fejemet. - Felbátorodott a nyelved. Ez is a vodka? - kérdeztem vissza, miután apucinak szólított, de ennek ellenére szavai őszintén csengtek. Egyszerűen tudtam, hogy nem hazudik és nem csap be. Lehet, hogy nem is lenne képes rá, ez pedig valahol mélyen még melengette is a mellkasomat. - Irány a fürdő - adtam ki a gyengéd utasítást aztán, miután apró csókot lehelt az arcomra, már ki is tártam a karomat a lépcső felé, mintha kalauzolni akarnám, de biztosabbnak tűnt előre engedni. Ha netán megbotlana valamelyik lépcsőfokban, legalább közbe tudtam lépni. Már vártam is, hogy elindul felfelé, de ezúttal ő torpant meg, egy pillanatra meg is fordult a fejemben, hogy talán nem érzi jól magát, és mégis megütötte a vodka, helyette azonban rám nézett, attól pedig, amit mondott, halványan elmosolyodtam. - Többek között... ez a férjek dolga, nem? Jóban és rosszban - simítottam végig karján, majd hátára simult a tenyerem, így ösztökélve, hogy folytassa az utat, alkalmazkodva az általa diktált tempóhoz, eszemben sem volt sürgetni.
Csak akkor előztem be, mikor végre felértünk az emeletre, kinyitottam előtte a szobája ajtaját, aztán bevárva őt, indultam vele a fürdő felé. A kád szélére ültem, onnan nézve fel rá, tekintetem végigsimított alakján, majd halkan fel is sóhajtottam. Ez egy elbaszott nap volt, de már azt is haladásnak könyveltem el, hogy egyáltalán nem húzódott el az érintésem elől, és közös fürdésre invitált. - Vetkőztesselek is? - kérdeztem sunyi vigyorral, közben megnyitva a vizet, másik kezemmel pedig már nyúltam is a habosbabos tusfürdője után, csak hogy locsoljak belőle a vízbe is.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 5:46 pm

Mr and Mrs

Tényleg nem akarom, hogy bármi is megváltozzon a mai események miatt köztünk, mint ahogy ezt Ő is és én is elmondtam az irodámban, próbálom is egyre kintebb taszigálni elmémből a gondolatot, hogy mit kellett megtennie értem és inkább arra emlékeztetni magam, hogy itt most nem Ő a rosszfiú. Persze, kissé radikális az, ha az ember férje elindul kinyírni egy erőszakos, perverz zaklatót, de azzal még én is tisztában vagyok, hogy más megoldás nem lett volna. Philip ugyanúgy kijátszotta volna a rendszert, mint eddig, akkor pedig már nem csak a rózsacsokrai, hanem a bosszúja miatt is kellett volna aggódnom és nem szívesen szerettem volna szerintem megtudni, hogy egy ilyen alak mire lehet képes. Másokat gátol a törvény, évekig pereskednek ilyen ügyek miatt, míg végül a saját országuk igazságszolgáltatása szemén köpi őket, engem viszont rengeteg fájdalomtól kímél meg az, hogy Dimitriy...nos, Ő a maga ura. Bár mindezek fényében is nehéz még mindig felfognom, hogy lehet, hogy az érintése ilyen megnyugtatóan hat rám, amikor nem rég valószínűleg ezzel a kézzel ölt meg valakit, de talán ez csak azért van, mert teljesen másképp kezelem azt, aki mellettem képes lenni. Mert, talán én vagyok az egyetlen ember a földön, aki tudja, hogy milyen mély érzelmekre képes annak ellenére, hogy bárkit kinyír mindenféle lelkifurdalás nélkül. Most is inkább azt látom rajta, hogy értem aggódik, nem a saját lelkéért és ez azért elég sokat elárul erről az egészről. Tudom, hogy legszívesebben ettől az egésztől is megóvott volna, nem csak Philiptől, mint ahogy most is biztosít arról, hogy az én kezem tiszta fog maradni.
A poharam felé pillantok, mikor a megivott vodka mennyiségéről kérdez, sietve meg is nyugtatom, hogy nem vagyok én részeg, csak talán egy kicsit kapatos, ezt pedig jelzi is a kuncogásom, de mivel szerinte ez cuki , teljesen nyugodtan dőlök mellkasára. Még a saját lovagomnak is kinevezem, de persze nem ért velem egyet, inkább előhozakodik nekem a szuperhős filmekkel, amin újfent csak kuncogok. -Jézusom. Most elképzeltelek olyan testhezálló ruciban...- lesek fel rá pimasz mosollyal, de végül mégis csak rászánom magam, hogy felálljak mellőle, mert a forró fürdő gondolata máris irtó csalogatóvá válik, invitálom is, hogy tartson velem és őszintén örülök, hogy nem ellenkezik a lelki állapotomra hivatkozva vagy tudja a fene. Inkább engem nevez az utolsó dolgának, ami azért mosolyt csal az arcomra egy röpke időre.
Végül eltünteti a maradék vodkát, aztán kézen fog, hátha ezzel kevésbé leszek ingatag, de mielőtt még bármeddig is jutnánk a fürdést illetően, maga felé fordít és kezét arcomra simítva rám szegezi komoly tekintetét. -Tudom, Dimitriy. Eszembe se jutna bárkinek is beszélni erről. - suttogom halkan, le is szegem a fejem, mert valahol azért elég rossz érzés, hogy úgy gondolja, erre figyelmeztetnie kell, de igazából haragudni se tudok rá emiatt. A mai is az én hibám, csak mert nem úgy láttam a dolgokat, mint ő és természetesen erre is kitér én pedig komoly arccal hallgatom, de valamilyen módon mégis igyekszem enyhíteni a hangulaton. -Jól van, apuci. Megígérem, hogy mostantól mindenről szólni fogok, bármilyen jelentéktelennek is tűnik számomra.- válaszolom mosolyogva, de azért a szemeimből kiolvashatja -a vodka okozta csillogáson át-, hogy teljesen őszintén és komolyan gondolom. Rá kellett ma döbbennem, hogy miféle világ ez, de arra is, hogy nem kell vele egyedül szembenéznem, mert Ő itt van nekem. -Rendben.- súgom az ígéretét hallva, aztán odahajolok hozzá, hogy egy apró puszit nyomjak az arcára és finoman nógatom, hogy elinduljunk. Szerencsére, azért annyira sokat nem ittam, hogy a lépcsőt ne tudnám becélozni, nem is emiatt torpanok meg az első fok előtt, hanem hogy én forduljak most Dimitriy felé. -Köszönöm, hogy vigyázol rám.- súgom halkan, igazából még meg sem köszöntem, hogy nem legyintett, hogy nem tett magasról az egészre, mert igazság szerint, akár így is dönthetett volna. Szerencsére, ő rögtön túlreagálta és ez most sok mindentől megóvott, bár bele se merek gondolni, hogy vajon akkor is így lett volna-e, ha még mindig csak a látszatfelesége lennék.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 4:56 pm

Jól emlékeztem arra az estére, mikor szó szerint visszaráncigálták az életembe, én pedig már a legelső alkalommal megpróbáltam kikezdeni a sziklaszilárd keménységű, biztos alapokon nyugvó határokat. Nem is hagytuk, hogy bármelyikünk vakon, sötétben tapogatózzon, rögtön lefektettük a legszükségesebb szabályokat, de nem is én lettem volna, ha nem ezzel indítok, és talán így utólag már ő is belátta, hogy akkor adtam csak igazán önmagam, mikor pimaszkodva ki akartam csalni tőle egy csókot, méghozzá a zongorázásért cserébe. Már akkor bebizonyította, hogy nem olyan, mint a többi nő, nem tette magát szabad prédává előttem, nem hódolt be, mint a többi, egy apró puszival próbálva meg kikerülni azt a bizonyos csókot, amit végül zokszó nélkül sikerült bezsebelnem. Akkor még nem tudtam, mire számíthatok tőle, leginkább arra akartam gondolni, hogy ha nem várok ettől az egésztől sokat, majd nem is érhet csalódás, de elég hamar rá kellett ébrednem, hogy ez nem ennyire fekete vagy fehér. A szivárvány minden kicseszett árnyalatát megismertette velem.
Mosolya csak akkor halványult el, mikor nyíltan rákérdeztem, mi jár a fejében, ő pedig először a támlára hajtotta a fejét, de közben egy pillanatra sem eresztettem ujjait. Nem akartam bilincsbe verni, valószínűleg ha ki akart volna szabadulni, könnyen megtehette volna, de úgy tűnt, hogy nem éri olyan kellemetlenül az érintésem, mint ahogy arra az érkezésemkor számítottam. Mégis csak... egy gyilkos kezei voltak, amik viszont tényleg beszennyeződtek vérrel. - Ha rajtam múlik, azok is maradnak - súgtam neki halkan, miután apró csókot hintettem kezére. Nem akartam, hogy részt vegyen ezekben az ügyekben, főleg nem, hogy szerepet vállaljon, sőt, az lett volna a legjobb, ha nem is tud ezekről semmit. Kicsit sem segített volna kettőnk kapcsolatán, ha tudja, hogy egy-egy estén miért jövök csak később.
Tekintetem végül a poharára téved, a halk nevetés még valamennyire meg is nyugtat, még ha nem is az igazi, tiszta jókedv szülte. Elképzelni sem tudnám, vajon milyen reakcióval várt volna itthon, ha nem önti magába a vodkát, amitől teljesen kipirult az arca, de nem volt okom rosszat feltételezni róla. Ujjaim egy pillanatra a hajába simultak, ahogy vállamra dőlt, és szavait hallva röviden én is felnevettem. - Cuki vagy becsiccsentve - jegyeztem meg, mikor szóvá tette, hogy nem részeg, de a módszerével még valahol egyet is értettem. A vodka engem is segített lelazítani, ha feszült voltam, és mikor, ha nem most? - Nem vagyok lovag, bébi - sóhajtottam fel, egy pillanatra lehunyva a szemeimet. - Max valami antihős lehetnék egy hülye szuperhősös filmben - vigyorodtam el, egy bólintással véve tudomásul, hogy nem akar egyedül maradni, és inkább venne egy forró fürdőt. Ahogy így elnéztem őt, talán egyedül a vodka fog segíteni neki abban, hogy könnyedén elaludjon, a fürdő pedig talán kellőképpen el is lazítja majd.
Nem szívesen engedtem el a kezét, miközben felállt, bizonytalannak tűntek a mozdulatai, és nem szerettem volna végignézni, hogy orral törli fel a padlót, úgyhogy még gyorsan kiittam a saját poharam tartalmát is, és utána követtem a mozdulatban, ekkor már ismét a kezét fogva. - Veled tartok . Mára már csak egy dolgom maradt. Te - válaszoltam halkan, de nem engedtem elindulni, helyette szembefordítottam magammal, szabad kezem pedig gyengéden ismét arcára simult. - Gondolom mondanom sem kell, hogy erről nem beszélhetsz senkinek - kezdtem bele, a hangom azonban továbbra is gyengéd maradt. Talán hagyhattam volna holnapra a szent beszédet, mert ki tudja, mennyire gondolja majd azt, hogy ostobának nézem. - És legközelebb... gondolkodás nélkül szólsz, nem titkolsz el előlem semmit. Oké? - eresztettem el lassan arcát, tekintetemmel nyomatékosan fürkészve pillantását. - Megígérem, hogy ha komolytalan dologról van szó, nem reagálom túl.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 4:01 pm

Mr and Mrs

Tény, hogy nem vagyok valami nagy művész, nem a zongora épp az én terepem, ahol remekelhetek, viszont tisztán emlékszem arra, hogy Dimitriy így csalta ki tőlem az első csókunkat, aminek még a gondolata is megmelengeti a szívemet, pedig akkor még szó sem volt érzelmekről vagy bármi másról köztünk. Szimplán, csak feszegette a határokat, mégis megjelenik arcomon egy mosoly az emléktől és pimasz szavaitól. -Hát kicsit sem úgy szólt, mint amikor te nyomkodtad a billentyűket.- jegyzem meg halkan, apró mosollyal és egy hálás pillantást villantok felé, amiért egyértelműen az volt a célja, hogy kicsit feldobja a hangulatom, ráadásul sikerült is neki. Legalábbis egy rövid időre biztosan, mert aztán a gondolataim felől érdeklődik, tudom, hogy látja rajtam a nyilvánvalót, így őszintén meg is próbálom szavakba foglalni mindazt, ami kavarog bennem. Egyébként is olyan vagyok számára, mint egy nyitott könyv, ezt pedig már nem először érzem, pedig eddigi életem során mindig azt hittem, hogy remekül meg tudom magam játszani. Most mondjuk az is lehet, hogy annyira nem is akarom. Mégis, ki más előtt engedhetném szabadon az érzéseimet, ha nem előtte? Még akkor is, ha számára a nagy része, még mindig idegen és valószínűleg nem is nagyon tud velük mit kezdeni.
Közelebb helyezkedek hozzá picit, fejem a támlára hajtom, miközben hangot adok aggályaimnak, bár ezekkel kapcsolatban egész gyorsan meg tud nyugtatni. Mármint, ha Ő azt mondja, hogy a rendőrök miatt nem kell aggódnom, akkor valószínűleg tényleg úgy is van, bár a múltkori nyomozó miatt, még mindig fáj a fejem. Hacsak nem tűnt el ő is hirtelen, ettől a gondolattól pedig, nyelek is egy nagyot, hiszen, ami a leginkább fojtogat most, az az, hogy én is bűnösnek érzem magam. -Igen, tudom. - súgom halkan szavaira, majd csendben figyelem, ahogy közelebb helyezkedik hozzám, érintésétől pedig, ahogy arcomra simítja tenyerét, egy hosszú pillanatra lehunyom szemeimet. Lágyan elmosolyodok, ahogy kezemre csókol, tekintetem ismét rátalál övére és alig láthatóan megrázom a fejem. -Most még azok.- suttogom halkan, de hangom cseppet sem szemrehányó, a világért sem akarnám, hogy egy pillanatig is úgy érezze, hogy nem vagyok hálás azért, amit értem tett, amiért vigyáz rám és valami iszonyútól óvott meg ismét. Csak, meg kell emésztenem mindezt és elfogadni, hogy az Ő feleségeként, ilyesmi még könnyedén előfordulhat. Mégsem érzem egy pillanatig se azt, hogy ne akarnám mindezt,Őt.
Kérdése hallatán a poharam felé pillantok, majd halkan elnevetem magam és fejemet csóválva vállához dőlök. Tényleg féltem, hogy a mai este után más lesz majd hozzáérni, de szerencsére tévedtem, mert az illata most is olyan kellemesen hat rám, mint eddig. -Nem annyit, mint gondolod.- kuncogom halkan hozzá dőlve, de az újabb kérdése miatt hirtelen újra kiegyeneseden ültemben és homlokomat ráncolva felpillantok rá. -Először is, nem vagyok részeg, másodszor pedig... nem akarok egyedül maradni.- helyezkedek vissza hozzá, tenyerem finoman mellkasára simítom, fejem vállára hajtom és pár hosszú, néma pillanat erejéig, csak élvezem a közelségét. -Olyan, mintha lenne egy saját bejáratú lovagom.- mosolyodok el lágyan, bár ha tippelnem kellene, ez a jelző nem igazán fog neki tetszeni, pedig tekintve, hogy mennyire védelmez és, hogy most is itt ücsörög velem ahelyett, hogy lepihenne, nekem ad igazat.
-Inkább vennék egy forró fürdőt. Az mindig megnyugtat.- sóhajtom végül, lassan el is húzódok tőle, hogy aztán lekászálódjak a kanapéról és lábra álljak, kezem finoman kezéért nyúl, még mielőtt azt hinné, hogy előle is félre akarnék vonulni, végül gyengéd mosollyal lepillantok rá. -Velem tartasz? Vagy van még valami dolgod?- kérdezem óvatosan, közben pedig folyamatosan azon dolgozom, hogy ne legyen olyan kilengésem, mint egy kilátónak. Úgy tűnik, az a nevetséges mennyiségű vodka is képes volt a fejembe szállni.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 2:59 pm

Hiába tettem rá próbát, nem tudtam beleképzelni magam a helyzetébe. Engem ebben a szellemben neveltek, szemem sem rebbent, ha végig kellett néznem valaki haláltusáját, vagy éppen valaki mellettem tárgyalta ki a viselt dolgait. Ez voltam én, a férfi, akitől minden óva intette, aki kegyetlen és vad, és aki soha nem bánt meg semmit. Mondjuk, mióta az életem részét képezte, több érzelem szorult belém, ez pedig az elején kicsit sem tetszett. Végig is kellett néznie azt a furcsa, már-már mániákus csatát, amit magammal szemben vívtam, míg sikerült elfogadnom, hogy amit érzek, az nem ördögtől való, nem tesz majd gyengévé, főleg nem sebezhetővé. A félelem azonban, ami mellette várt rám, nem hagyott csak úgy, mázsás súlyként telepedett rám, amiért bárhol bárki bánthatja, de valahogy ezt is meg kell majd tanulnom kezelni. Philip esete viszont nem segített rajta túl sokat.
Tekintetem a zongorára tévedt, mikor említést tett róla, szám sarkában egy halvány, némileg bátortalan mosoly jelent meg, majd halkan felsóhajtottam. - Aztán rájöttél, hogy nem tudsz rajta játszani? - kérdeztem vissza, mintha csak oldani akartam volna a feszültséget, hangomban megbújt némi játékosság és pimaszság, de míg az irodájában én voltam a hajthatatlan, most úgy festett, hogy szerepet cseréltünk. Csak ő éppen nem dühösen tajtékzott, pedig talán azzal még tudtam is volna mit kezdeni. Csak ült, egy erőtlen mosollyal próbálkozott, és ahogy elkaptam tekintetét, valami sokkal mélyebbet láttam, mint amennyit hajlandó volt nekem elmondani. Valószínűleg szándékosan hallgatott, vagy fogalmam sincs, mi szülte részéről ezt a döntést, de még mindig borzalmasan színészkedett. Nem tudta volna megjátszani, hogy nem érintette meg ez az egész, valószínűleg meg is ijednék, ha nem lenne véleménye erről. Vagy ha ridegen fogadná egy olyan férfinak a halálhírét, aki néhány napja még a bugyijába akart furakodni. Ez a gondolat mondjuk nekem sem segített, a harag egy apró csóvája ismét végigvágott gerincemen, de rögtön elhessegettem a fantáziaképet. Már vége, többé nem emelhet rá kezet. Sem így, sem úgy.
Éreztem térdét a combomnál, ujjai az enyémre fonódtak, de szavait hallva csak megcsóváltam a fejemet. - Emiatt nem kell aggódnod. Mármint, a rendőrök miatt - tettem hozzá, egyértelműsítve, hogy mire is gondolok. - Nem fognak faggatni, mert nincs nyoma, hogy közöd lett volna a... hozzá - módosítottam a mondatom befejezését. Az, hogy éppen tervezett neki valamit, vagy igazából ötletem sem volt, milyen üzleti ügyük keresztezte egymást, még nem szolgáltatott okot arra, hogy megkeressék. És elég hosszú lenne az a bizonyos lista, ha minden üzleti partnert kihallgatnának vagy megvádolnának. Az viszont, amit utána fűzött hozzá, már inkább megállta a helyét, értelmet adott mindennek, amit magam előtt, a tekintetében láthattam, mire egy újabb halk, erőtlen sóhaj társaságában újra rászorítottam ujjaira. Csak most fogtam fel igazán, mennyire figyelnem kell arra, mit is mondok neki, vagy milyen szavakat használok, mert megint úgy éreztem magunkat, mintha egy vékony jégpáncélon táncolnék vele, ami bármelyik pillanatban beszakadhat. - Ez volt az ára, hogy soha ne bánthasson - jegyeztem meg csendesen, közelebb csúszva hozzá, közben letettem a poharat, csak hogy tenyeremet arcára simíthassam. - A te kezeid patyolat tiszták - emeltem ajkaimhoz ujjait, gyengéd csókot lehelve kézfejére, közben tovább fürkészve tekintetét, de mintha még mindig elfojtott volna valamit. Bár ki tudja, talán csak képzelődtem. - Mennyit ittál ebből? - böktem orrommal a pohara felé. - Talán jobb lenne, ha lefeküdnél. Vagy... inkább egyedül lennél? - kérdeztem, bár kicsit sem tetszett az ötlet, hogy egyedül hagyjam ilyen és ehhez hasonló gondolatok kellős közepén.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 12:28 pm

Mr and Mrs

Megfordul a fejemben, hogy vajon könnyebb lenne-e ez az egész, ha Philip már megpróbált volna bántani, segítene a gyűlölet megemészteni a gondolatot, hogy Dimitriy egyszerűen kivégezte , bár ez a gondolat, csak még émelyítőbben hat rám, gyorsan el is hessegetem. Valószínűleg, csak idő kérdése lett volna, hogy bántson, ráadásul épp elég nőre tette rá a kezét előttem, úgyhogy nem is kellene lelkiznem ezen. Megérdemelte az a rohadék, amit kapott és igyekszem inkább arra gondolni, hogy valószínűleg ég, rahedli nőt óvott meg ezzel Dimitriy akaratlanul is.
Hallom, ahogy megérkezik, ahogy belép a bejárati ajtón és már a gondolattól, hogy itt van, enyhül valamennyit az aggodalmam, elcsitulnak bennem kicsit a hangok, bár ennek ellenére se tudok olyan összeszedettnek tűnni, mint szeretnék. Mondjuk tekintve, hogy a vodka ott virít mellettem, nehéz is lenne eljátszanom, hogy nem azon agyalok itt órák óta, amit tett. Nem is bírom ki, hogy ne kérdezzek meg legalább annyit, hogy rendben ment-e minden, bár már az is ezt igazolja, hogy itt van végre és még csak nem is úgy fest, mintha bármi kellemetlenség közbe jött volna, míg mindent elintézett a "tervek szerint".
Inkább fáradtnak tűnik, meg is jegyzem ezt halkan, miközben átadom a neki töltött vodkát, ő pedig leheveredik a kanapé másik oldalára és bólint. Fogalmam sincs, hogy Őt mennyire terhelheti meg, ha ilyesmit kell csinálnia, ha ki kell oltania egy életet, bár gyanítom a lelkére már nem igazán veszi, hiszen soha nem láttam még rajta, hogy egy pillanatig is emésztette volna magát ilyesmi miatt. Vajon, idővel nekem is könnyebb lesz megszokni ezt? -Nem. Nem igazán.- válaszolom kérdésére, futólag rá is pillantok és egy pár pillanatot adok is magamnak, hogy tekintetét fürkésszem. -Azonnal idejöttem. Egy darabig a zongorát piszkáltam, de aztán csak leültem ide és...- hallgatok el, helyette inkább megemelem a poharamat és egy keserédes mosolyt követően kortyolok is egyet, bár én ezt még mindig nem tudom olyan rezzenéstelen arccal művelni, mint Ő.
Tekintetem végül újra övére talál, pár néma pillanatig, csak nézem Őt, miközben keze finoman kezemre szorít, amit egy apró mosollyal fogadok. Nem úgy, mint a kérdését, amire hirtelen nem is nagyon tudom, mit válaszolhatnék, csak sóhajtok egy nagyot és fejem a kanapé háttámlájára hajtom, onnan pislogva rá. -Nem tudom. Minden.- súgom végül halkan, ujjaim lágyan összefűzöm ujjaival, majd picit közelebb helyezkedek hozzá, de csak annyira, hogy térdem épp csak érintse combját. -Próbálom rendbe tenni magamban ezt az egészet, hogy amikor majd a zsaruk kérdezősködnek, ne csináljam össze magam.- vallom be őszintén egy részét annak, amin egész idáig kattogtam, de a többit valahogy nem akarom ráömleszteni. Mégis, mi a fenét tudna kezdeni az én lelkiismeretemmel meg a nyafogásommal? Tudtam, hogy nem lesz egyszerű, ha tényleg mellette akarok lenni és azt is tudtam, hogy nem azért van ki sokáig éjjel, mert inni jár a haverokkal. Vagy talán néha azért is. -Kicsit úgy érzem, mintha az én kezemhez is vér tapadna mostantól.- súgom végül halkan, tekintetem összefűzött ujjainkra vezetem pár hosszú pillanatig, majd felemelem a fejem a támláról,de csak annyira, hogy újra kortyolhassak egy nagyot a bivaly erős vodkából. Nem tudom, hogy tényleg segít-e vagy csak bebeszélem magammak, hogy ellazít, de már nem fojtogat annyira az aggodalom. Az is lehet, hogy ez Dimitriy és a belőle áradó nyugodtság hatása, ami akaratlanul is rám ragad.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 10:14 am

Nem létezett olyan forgatókönyv, amiben esélyt kapott volna arra, hogy kimaradjon ebből, még ha próbáltam is távoltartani az életem ezen részétől. Vagyis, egyetlen módja talán lett volna, ha tartjuk magunkat az eredeti tervekhez, és a látszatházasságunk végén Ő tényleg a távozás mellett dönt, de tanulva abból, hogy mit éreztem, mikor csak a város túlsó felére menekült előlem... nem akartam, hogy elmenjen. Sem most, sem akkor, mikor az apám közli velünk, hogy kiszórakozta magát a kibaszott szerződésével.
Nem avattam be olyan részletekbe, amikről tudtam, hogy rosszul érinthetik, amik újra és újra szembesítették volna azzal, hogy én nemcsak papíron vagyok bűnöző, és nyakig benne voltam. A zaklatója ügyéből mégsem tudtam volna csak úgy kizárni, mert nem volt ostoba, átlátott volna a szitán, hogy egyik nap még őt pesztrálja és neki küldözget virágokat, másnap pedig, miután a férje tudtára hozza ezeket, a férfi rejtélyes körülmények között meghal. Akkor már inkább próbáltam nyílt lapokkal játszani, bár túl sok részletet ezúttal sem akartam elárulni. Valószínűleg amúgy is hallani fogja őket, vagy netán olvashatja majd valahol a reggeli kávéja mellett, és szívesen megkíméltem volna ezektől is, de tényleg nem zárhattam be csak úgy, elvágva őt a külvilág minden fonalától. Feleségként, azon belül is inkább nőként volt rá szükségem, nem pedig fogolyként.
Már egész más hangulat uralkodott rajtam, mikor hazaértem, ellazult minden arcizmom és testrészem, így céloztam meg a kanapé hátulját, csak hogy megtámaszkodva a támlájába, lenézzek rá. Szerettem volna azt hinni, hogy lezártnak tekinthetjük ezt az egészet, mert már legalább attól a fasztól nem kellett félnie, de már tudtam, hogy milyen fából faragták. Éppen emiatt meg is lepődtem volna, ha csak úgy legyintve tovább tud lépni. - Hát, minden a tervek szerint, igen - biccentettem, tekintetemmel követve alakját, míg hozott egy másik poharat, majd megtöltötte, de nem hagyta ki saját poharát sem. Megbecsülni se tudtam volna, eddig vajon hány körrel marta le a torkát, de ha ez segítette őt az ellazulásban, inkább jobbnak láttam nem megjegyzést tenni rá.
Ujjaim közé fogtam a poharat, de még nem kortyoltam bele, helyette felegyenesedtem, és a kanapé másik végébe ültem, jólesően hátra is dőlve, ekkor küldve le az első kortyot a torkomon. Szavaira ugyan halványan bólintottam, bár a fáradtság nem fizikailag gyötört, inkább fejben szívott le a sok agyalás, a kontroll nélküli harag és az ingerültség, amit az egész kialakuló helyzet miatt éreztem. De ezeket már szépen lassan sikerült elengednem. - Gondolom nem tudtál a munkára koncentrálni, miután Kirill hazahozott - jegyeztem meg egy halk sóhaj kíséretében, újra ajkaimhoz emelve a pohár peremét, de már az arcom sem rezdült attól, ahogy a vodka végigégette a torkomat. Ahogy elkaptam utána a tekintetét, próbáltam valamit kiolvasni belőle, de már az első pillanattól kezdve nem tetszett, amit látni véltem, úgyhogy egy laza mozdulattal előrébb dőltem, csak hogy meg tudjam fogni kezét, gyengéden szorítva meg ujjait. - Mi jár a fejedben? - kérdeztem rá nyíltan, mert bár volt egy megérzésem, de nem akartam sötétben tapogatózni. Mégis hogy várhattam volna el tőle, hogy jópofát vágjon ehhez az egészhez?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 9:15 am

Mr and Mrs

Folyamatosan próbálom a kis lelkemnek elfogadhatóbbá tenni mindazt, amit most valószínűleg a férjem művel. Felidézem magam előtt a látott képeket és az olvasott jegyzőkönyveket, meg aztán azt is, ahogy váratlanul mindig, minden nő visszavonta a feljelentését, hátha majd ettől kevésbé nyomaszt a gondolat, hogy lényegében épp részese vagyok egy gyilkosságnak. Még akkor is, ha nem vagyok ott, hiszen már az is épp elég, hogy tudok erről.
Na nem, mintha valami nagy szentfazék lennék, mert ez távol áll tőlem, de azért ilyesmiben még soha nem vettem részt. Mi lesz, ha kérdezősködnek majd a zsaruk? Mi lesz, ha pont az a zsaru fog kerdezősködni, aki már amúgy is kerülgetett a múltkor? Azt is kinyírjuk?
Egy részem, igazán nem is érti, miért feszülök ennyire ezen. Ha felidézem magam előtt azokat a pillanatokat, amikor Philippel egy szobában tartózkodtam, úgy általánosságban elmondható, hogy nyomasztó volt az egész. Ahogy nézett rám, ahogy vigyorgott és ahogy maga elé engedett a tárgyaló ajtajában, csak hogy futólag a hátamra tehesse az ocsmány tenyerét, mintha csak egy kedves gesztus, előzékenység volna, a hányinger kerülget. Egyébként is rühellem, ha bárki olyan hozzám ér, akinek egyébként semmi joga hozzá, legyen az egy egyszerű, bíztató vállsimítás vagy egy kézcsók, de Philiptől egyébként is felállt a szőr a hátamon. Tudnom kellett volna ezekből a jelekből, hogy valami nem oké, valami nagyon nincs rendben vele, de annyira naivan hittem abban, hogy ilyen alakok, csak a filmekben vannak, hogy eszembe se jutott a lehetőség, hogy egyébként egy erőszakos vadállat.
Ismét nagyot kortyolok a vodkából, majd a kezemben tartott üres pohárnak szentelek túl nagy figyelmet, hátha az majd eltereli a gondolataimat, csak épp így meg Dimitriy jut eszembe és az az este, amikor itt, a nappaliban először szembe kellett néznem vele, miután hazacibáltak. Akkor még nem sokban különbözött Philiptől, ha a nőkhöz való viszonyulását nézzük, mégis, akármennyire töröm a fejem, egyetlen röpke pillanat sem jut eszembe, amikor feszélyezett volna a közelsége vagy az érintése. Még az a lopott csók is, inkább pimasz volt és izgató, egy másodpercig sem éreztem kellemetlennek és, azért ennek biztos jelentenie kell valamit. Ha mást nem, hát azt, hogy valami vonzalom, valami testi vágy, már akkor is munkálkodott köztünk, bármennyire is volt kényszer az itt tartózkodásom.
Végül, miközben hallom, ahogy megérkezik Dimitriy autója a ház elé, arra jutok, hogy bármit is kellett ma megtennie értem, bármennyire is mocskolta be a kezét, sosem fog a közelsége vagy az érintése, még csak hasonlót sem kiváltani belőlem, mint Philipé. Bármilyen kegyetlen is tud lenni a saját világában, bármennyire is agresszív néha, tisztában vagyok vele, hogy Tőle sosem kell félnem és ez a gondolat kellően meg is nyugtat, bár azért a kiürült poharamat újra töltöm, mialatt nyílik a bejárati ajtó, mert mindaz, amit ma ő tett valószínűleg, engem nem mentesít az alól, hogy én is a részese vagyok az egésznek. Az én kezem is véres, szemügyre is veszem alaposan, nem-e tapadt rá valamilyen módon igazából is vér, de csak a karikagyűrűt látom, ami egyértelműen jelzi, mennyire benne vagyok ebben az egészben, mégsem bánom, mert amint megérzem Dimitriy jelenlétét, szinte még az illatát is, valahogy a kavargó gondolataim is elhalkulnak és, már csak az ő kellemes hangját hallom, ahogy megszólal mögülem. Szomorkás, gyengéd mosollyal sandítok rá, némán bólintok is egyet, hogy aztán feltápászkodjak és egy másik pohárral térjek vissza. -Minden...rendben ment?- kérdezem bizonytalanul, ahogy oldalt helyezkedve a kanapén felé fordulok, kezem pedig felé tartja a neki szánt adag vodkát, majd a sajátomat is magamhoz veszem, bár abban jóval kevesebb ital van. -Fáradtnak tűnsz.- lágyulnak el vonásaim, bár az is lehet, hogy csak a saját fáradtságomat látom Dimitriy arcán, amit a több órányi agymenésem okoz, ami miatt most újra bevillan az agyamba Philip arca és a gondolat, hogy keresni fogják, nekem pedig fapofával kell majd valahogy végig csinálnom az egészet. Lepillantok a poharamra, nyelek egy nagyot, majd ajkamba harapok, mintha a pillanatnyi fájdalommal akarnám elűzni a feszültséget, pedig tudom, hogy ez sem fog segíteni. Inkább egy újabb korty vodkát gyűrök le a torkomon, mert az tudom, hogy legalább elzsibbaszt.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 18, 2022 7:16 am
 Minden dac ellenére, az ilyen helyzetekben mindig próbáltam belegondolni abba, hogy mit tenne az apám, és bár számos kérdésben nem értettünk egyet, de bármilyen oldalról is közelítettem meg ezt a mostani problémát, mindig ugyanarra jutottam, hogy ő is ugyanezt tenné. Ennél jóval kevesebbért is ölt már meg embert, csak úgy, ahogy én is, bár bizonyára hidegen hagyna az egész, és másként tekintenék rá, ha nem Iris-ről lenne szó. Minden más esetben szarnék erre a szadista állatra, mert semmi közöm nem lenne viselt dolgaihoz, és nem az én tisztem volt igazságot szolgáltatni, legalábbis addig a pontig, míg szemet nem vetett a feleségemre. Minden bizonnyal nem is sejtette, hogy milyen szerencsétlen választást hozott, hogy mibe tenyerelt bele, és hogy ezért nem a törvény előtt kell majd felelnie. Itt már kibaszottul nem léteztek törvények, olyanok legalábbis biztosan nem, amik felmentést adtak volna neki.  
A rossz érzés azonban nem múlt, és ugyan próbáltam elhessegetni minden jelenleg másodlagos gondolatot, de tudtam, hogy ez az érzés nem a férfi megölésének szól. Amit vele kapcsolatban éreztem, inkább volt a nyers, állatias agresszió és erőszak megtestesülése, mintsem bárminemű bizonytalankodásé, a düh pedig, ami egész délután bennem időzött, már kitörni készült. Esélyt sem akartam adni neki, mert tudtam, hogy nincs más megoldás. A hozzá hasonló állatok soha nem változnak, gondoltam én, majd szinte ugyanabban a pillanatban jutott eszembe, hogy Iris előtt én is ugyanilyen kibaszott állat voltam, mint akit most holtan akartam látni. Olyan volt, mint egy villámcsapás, tudatosult bennem, hogy éppen megölök valakit azért, amit régen én is megtettem, arra alapozva, hogy Ő úgysem képes megváltozni. De én képes voltam. Vagy ez is csak egy kurva illúzió?

Kis kitérőt tettem a klubba, csak hogy átöltözzek, mielőtt hazafelé vettem volna az irányt, lemosva magamról ezt az egész napot, a stresszt és az őrjítő haragot, ami csak lassacskán, de már csillapodott bennem. Talán mert már tudtam, hogy vége, és hogy az a féreg már nem jelent veszélyt a feleségemre, és bár minden bizonnyal a legegyszerűbb utat kellett volna választanom, csak hogy véletlen és szerencsétlen balesetnek, netán öngyilkosságnak tűnjön a férfi halála, de ehelyett inkább a rögösebb megoldást választottam. Nem érdemelt kegyes halált, és az, hogy számtalanszor belegondoltam, hogy képes lett volna úgy bánni Iris-szal, mint azokkal a nőkkel a fotókon, minden alkalommal megfeszítette izmaimat. Bár tény, hogy talán nem is ő jelentette a legnagyobb veszélyt Iris-ra, ez pedig bénítóan hatott rám.
Már besötétedett, mikor megálltam a ház előtt, de csak lassan tettem meg az ajtóhoz vezető utat. Nem éreztem bűntudatot azért, amit tettem, pedig minden bizonnyal holnap azzal lesz tele minden, hogy ismeretlenek fejbelőtték a gazdag és sikeres üzletembert a saját házában. A legjobbtól tanultam a nyomok eltüntetését, ahogy azt is, hogyan kell tévútra vinni az ostoba rendőröket, így emiatt nem aggódtam. Azért már inkább, ami az ajtó mögött várt rám, mert elképzelni sem tudtam, mi minden futott végig Iris agyán, míg engem várt haza. Ezek árnyékában tessékeltem be végül saját magamat, a kulcsokat a közeli komód tetejére csúsztatva, csak hogy a következő pár lépést már a nappali felé tegyem meg. Mivel égett még a villany, meglepődtem volna, ha nem itt találom, egy pár másodpercig tekintetem el is időzött a kanapén nyugvó alakján, bár nem kerülte el a figyelmemet a dohányzóasztalra csúsztatott pohár és mellette a vodkás üveg sem. Hirtelen nekem is kedvem támadt leöblíteni ezt a napot egy nagy pohárral, de ehelyett inkább a kanapé mögé léptem, és lehajolva két karommal és állammal megtámaszkodtam a bútorban, innen nézve le rá. - Megkínálsz engem is? - kérdeztem, ekkor azonban már rátaláltam a megszokott hangszínemre, messziről száműzve azt a rideg és mufurc ént, amivel az irodájában beszéltem vele.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 8:55 pm

Mr and Mrs

A szívem vadul dübörög, testem forró lázban ég, miközben falánk ajkai mellemen időznek, ezzel is tovább fűtve bennem az amúgy is tomboló vágyat, amit egyértelműen érezhet is, ahogy keze combjaim közé csúszik, érintését pedig, jól eső nyögéssel fogadom. Hiába a korábbi rémület, a feszültség, a félsz amiatt, ami kiderült a drága udvarlómról, mellbimbóimat becéző ajkai és az az őrjítő vágy, ami árad belőle, mindezt könnyedén feledteti, átformálja valami egész mássá, amit hiszem, hogy nem tud semmi befolyásolni. Őszintén akarom, hogy a köztünk lévő érzelmekre ne hathasson semmi, ugyanúgy megmaradjon csakis nekünk, egyedül a miénk maradhasson, mint ezek a forró pillanatok, de mielőtt testem megnyugvásra lelhetne, mielőtt Ő bennem nyugodhatna meg, a recepciós hangja befurakodik elmémbe és pillanatok alatt vet véget mindennek.
Testem még vadul hullámzik, a vágy tombol bennem, mégis valamennyire észhez térít, kijózanít a tény, hogy Kirill van itt. A valóság kíméletlenül rángat vissza magához és Dimitriy mohó ajkai is szép lassan mozdulatlanná merevednek rajtam, ahogy egyértelműen felfogjuk a kapott információt, bár szívem szerint tennék magasról az egészre, bennem van a hajlandóság egy rövid pillanatig, hogy kérjem, hogy maradjon velem és véletlenül se hagyja abba, amibe belekezdtünk, de az egészet megmételyezi a gondolat, hogy Philip miatt van az egész. Miattam.
A gombjaimmal kezdek foglalkozni, Ő pedig segítőkészen felém nyújtja a bugyimat, vetek is rá egy kósza hálás pillantást, de olyan hamar uralkodik el rajta újra a feszült hangulat, hogy csak nyelek inkább egy nagyot és összevakarom magam. Úgy érzem magam, mintha egy kellemes, meleg burokból hirtelen kirángatott volna valaki, aki történetesen épp a védelmezőm, csak épp nem attól kellene megvédenie, hogy a férjem nekem essen az irodában. A férjem, aki a szemem láttára változik tüzes szeretőből jéghideg katonává, aki máris gyakorlatiasan osztja a "parancsokat". -Otthon is be tudom fejezni.- közlöm halkan, ahogy feltápászkodok a szőnyegről, miközben merev mozdulatokkal lesimítom magamon a szoknyát és, bár Dimitriy felé pillantok még párszor, feltűnik, milyen elszántan kerüli a szemkontaktust, mint ahogy bármi mást is.
Leszegett fejjel indulok az asztalomhoz, hogy a maradék papírokat összekapkodjam, bár mindezt inkább, csak kényszerből teszem, mintha így nem mardosna az ideg már attól is, ami feszültség belőle irányul hirtelen, végül bólintok egyet és felé nézek még, mielőtt kisétálna az ajtón. -Várni foglak.- sóhajtom még halkan, de talán már nem is hallja, mert már csukódik is az ajtó, én pedig magamra maradok a feszültséggel és a remegő kezeimmel, melyekkel sietve magamhoz veszem még a maradék papírokat és egy mappába helyezem őket.

Fogalmam sincs, mennyi idő telik el, mikorra Kirill megjelenik az ajtóban, olyannyira elmerülök gondolataimban és az előttem megjelenő képekben Dimitriyről, ahogy épp végez valakivel és bár azt remélem, ha a friss levegőre jutok, ez majd másképp lesz, mégsem segít. Hazáig őrlődöm, valahol magamat is hibáztatom, amiért idáig fajult ez az egész Philip ügy, így amikor belépek a házba, a "nyugati szárny" helyett a nappaliba veszem az irányt, hogy az első dolgom az legyen, hogy töltök magamnak egy jó nagy adag vodkát. Kirill pedig nem kérdez és nem szól semmit, csak csendben rám csukja az ajtót és magamra hagy a kételyeimmel, a félelmeimmel és a gondolattal, hogy amikor Dimitriy visszatér majd, akkor Philip már halott lesz. Bele is borzongok a gondolatba, vagy talán a vodka okozza bennem ezt, de végül inkább a zongora elé telepedek, mintha olyan profin értenék hozzá és találomra nyomkodom a billentyűket, míg már olyan fáradt nem leszek az idegeskedéstől -és a vodkától-, hogy a kanapét tekintsem a legcsalogatóbb és legközelebbi bútornak a házban. Az idő pedig, csak csendben telik, Philip meghal én pedig nem tudom, miként fogok ezzel a tudattal megbirkózni.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 7:57 pm

Alig pár perccel ezelőtt még nem gondoltam, hogy kettőnk kicsit sem könnyed beszélgetése átfordul valami egészen másba, még ha a zakatoló vágy és a heves érzelmek szinte szünet nélkül dolgoztak bennem. Azt gondoltam, van olyan kitartó és erős a düh, ami lobogott bennem, hogy ne tudjak mással törődni, rá is inkább akartam haragudni, mert addig sem terelte el a gondolataimat a Philip nevű ficsúrról, de mint annyi mindenbe, most ebbe is belebuktam. Nem tudtam tartani magamat a saját tervemhez, már azzal felülbíráltam azt, hogy visszafordultam az ajtóból, csak hogy egy rövid vigaszt nyújthassak neki. Ahhoz képest most a szőnyegen feküdtem, teljesen magam alá szorítva, mellei mellkasomnak feszültek, és nem kellett sokat kérlelnem, hogy megemelje magát a bugyija eltűntetéséhez. Velem együtt vesztette el a józan gondolkodás képességét, talán éppen annyira volt szüksége erre, mint nekem, hogy legalább egy kicsit nyugtassak a már pattanásig feszült idegeken. Nem mintha ettől az egésztől ne feszültem volna, csak éppen egy egészen más értelemben, ami sokkal kellemesebb élményt ígért, mint a lihegő toporzékolás és dühöngés.
Nem kímélt, ahogy én sem őt, ajkamba harapott, és ő tudta a legjobban, hogy ez milyen hatással van rám. Nem is tudtam visszatartani egy erőteljesebb morranást, csak ezután haladva lentebb, ajkaim végigbarangolták nyakát, kulcscsontja vonalát, míg kikerülve melltartóját, rá nem találtam mellbimbójára, szavai nyomán pedig csak még inkább megfeszültem. Imádtam minden hangot, amit kiadott, a szavakat, amik egyértelműbbek már nem is lehettek volna, és amit lábai között kitapintottam, csak tovább korbácsolták bennem a már amúgy is emésztő tüzet. Tudtam, éreztem, hogy vágyik rám, ez pedig csak türelmetlenebbé tett, szinte egy másodperc alatt képes lettem volna leszakítani a saját farmeromat, csak hogy mielőbb elmerülhessek benne, de ebből a lázas pillanatból egy női hang kényszerített vissza. Ami történetesen nem az Övé volt.
Tekintetemmel már az övét fürkésztem, miközben rájöttem, hogy a recepción megismert nő hangját hallom, a mozdulataim lelassultak, majd teljesen megálltam, egy hangos, lemondó sóhajtással véve tudomásul, hogy valószínűleg kénytelen leszek lemondani arról a bizonyos megnyugvásról. Főleg mikor elhangzott Kirill neve, mert tudtam, hogy ha róla van szó, úgysem megy el. Az időzítése, mint mindig, most is páratlannak bizonyult. - Nem egy aggódó típus - jegyeztem meg halkan, újabb sóhajt követően pedig felemelkedtem, csak hogy begombolhassa a blúzát, én pedig kicsit sem szívesen, de egy laza mozdulattal nyúltam a földre dobott bugyija után, csak hogy ismét magára vehesse. Én is kiegyenesedtem, húzva magammal az időközben ledobott kabátot, csak hogy lassan, komótos mozdulatokkal magamra vegyem, majd ismét csípőre szorítottam mindkét kezemet. - Megyek és beszélek vele - törtem meg a pár másodpercre beálló csendet, bár még lekötött az, hogy valamennyire csillapítsam a bennem tomboló vágyat, a felgyorsult légzésemről már nem is beszélve. Kirill nyilván okkal ért ide máris, talán megtudott még valamit, és ha új hírei akadtak, hát nem akartam, hogy Iris is hallja őket. Elég volt az, amit azokon a fotókon látott, és talán ha nem lettem volna olyan kurva mérges, meg sem mutattam volna neki. - Utána itt marad veled, amíg... be nem fejezed a munkád - tettem hozzá, végignézve az asztalán, bár jobban örültem volna, ha lehetőleg minél előbb hazafelé veszi az irányt.
Zsebre vágtam mindkét kezemet, majd ekkor már rendezett arcvonásokkal léptem vissza elé, ezúttal szándékosan kerülve, hogy újra hozzáérjek. Így sem hűltem még le teljesen, és amúgy is a pokolba kívántam Kirill-t, amiért nem tudott öt perccel később jönni. - Nem szívesen hagylak magadra, de - akadtam meg a mondat kellős közepén, és lassan vontam egyet a vállamon. - Sietek haza - másítottam meg végül az eredeti befejezést, a mondat végére szinte teljesen megszakítva a szemkontaktust. Az ajtó felé fordultam, a testemet ismét átjárta az a jeges indulat, amit nem is olyan régen éreztem, és ugyan még az ajtóból hátrapillantottam Rá, de már most valami rossz érzés bontakozott a gyomromban, és ezzel az érzéssel együtt csuktam be végül magam mögött az irodája ajtaját.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 17, 2022 6:41 pm

Mr and Mrs

A fojtogató félelem, az aggodalom és a stressz, valami egész mássá változik bennem, ahogy keze derekamra simul, ahogy a szőnyegen fekve találom magam, miközben teste finoman rám nehezedik, ajkai pedig nyakam lágy bőrén kalandoznak, ez pedig kellőképpen emlékeztet is arra, mi az, amit most óvunk, amiért mindketten aggódunk. Mert mindez megtörténhetne mással, sokkal kellemetlenebb körülmények között is, ha Ő ma nem sétál be ide és nem kapja fel a vizet valamin, ami számomra teljesen jelentéktelen dolog volt. Bele sem akarok gondolni, hogy milyen lenne ugyanígy a szőnyegen feküdni, miközben nem az Ő teste simul hozzám és nem az Ő ajkai perzselik bőrömet, abba meg végképp nem, hogy számomra milyen érzés lenne mindez. Ez az, amit Ő meg akar gátolni, amitől meg akar óvni, ezt pedig nem róhatom fel neki, mert tökéletesen megértem a reakcióját, hiszen Ő nem egy egyszerű, hétköznapi pasas egy kávézóból. Ő egy  maffiózó és az Ő világában, ha veszély fenyeget valakit, aki számára fontos, azt illik megtorolni, még akkor is, ha Philipnek pechére fogalma sincs arról, hogy kinek a feleségét próbálta megközelíteni.
Teste finoman az enyémnek feszül, a szívem máris a torkomban dobog a vágytól, amit pillanatok alatt ébreszt bennem, amit csak tovább fűt szavaival, mire is vágyott már reggel óta, hogy mit akart tőlem hallani én pedig, mintha csak egy szófogadó, jól nevelt kislány volnék, fel is nyögök halkan. Az egész testem megborzong a gondolattól, hogy mennyire vágyott rám, combom simul is föntebb csípőjén, mintha így akarnám elárulni Neki, mennyire átérzem ezt. Hiszen, amióta csak az asztal fölé görnyedve rostokolltam, az járt a fejemben, milyen érzés lesz végre hazaérni hozzá és a karjaiban elolvadni. Bármennyire is félek attól, amire készül, őszintén hiszem, hogy nem lesz hatással erre, ami köztünk tombol, hogy sosem fog másképp hatni rám érintése, mint most, amikor a blúzom gombjait ugyanarra a sorsra juttatja, mint korábban a felső kettőét, bár őszintén szólva az sem érdekelne, ha letépné rólam az egészet.
Ajkaim mohón kutatják övét, a vérem felforr morranása hallatán, amit gyengéd harapásom okoz, keze pedig máris a szoknyám alatt kutat, hogy a bugyimtól megszabadítson, emelem is csípőmet, hogy segítsem a mozdulatban, az érzésre pedig, ahogy ajkai melleimre találnak, újra felnyögök, de most jóval bujábban, mint korábban. Ajkai mohón találnak mellbimbómra, testem minden sejtje életre kel attól, ahogy megízleli bőrömet, ahogy vágytól fűtött hangján megszólal, én pedig hajába túrva, pihegve próbálom megtalálni a szavakat. -Veled. Alattad vagy rajtad. Az teljesen mindegy.- súgom elfúló hangon, két kéjes sóhaj közt el is nevetem magam, miközben keze ölemre feszül, az érzésre pedig halkan felnyögök, érintésébe simulok, míg kezem testét barangolja végig újra és újra a póló mentén vagy épp alatta, mert már húzom is fentebb rajta, hogy megszabadítsam tőle, hogy végig simíthassak hasfalán és mellkasán, hogy mohón hajába túrjak.
-Iris...ööö... Itt van egy pasas. Azt mondja, hogy a férjed barátja és beszélnie kell veletek.- szólal meg váratlanul az asztalon lévő telefonból a recepciós hangja, mire le is dermedek hirtelen, de pár pillanatig még fülelek, hátha közli, hogy mindegy, mert elküldte azt az akárkit. -Nem tudom, ez mond e valamit, de a neve Kirill...?- szólal meg újra tanácstalanul, én pedig egy hosszú, fáradt sóhaj kíséretében Dimitriyre pillantok, aki még mindig melleim magasságából pillant vissza rám. Iszonyúan vágyom rá, csókjaira, az érintésére, de Kirill érkezése valamennyire visszarángat a valóságba, ahol még mindig ott van Philip, akivel valakinek kezdenie kell valamit. Ez a valaki pedig Ő.
Kezem lágyan simít arcára, komoly tekintetem az övét kutatja, miközben mellkasom még mindig őrült tempóban emelkedik és süllyed, végül nyelek egy nagyot és igyekszem hangomra találni. -Lehet, hogy egy picit aggódott.-súgom halkan, bujkáló mosollyal ajkaimon, majd egy finom érintés kíséretében arra ösztönzöm Dimitriyt, hogy fentebb csússzon hozzám, hogy egy forró, de jóval lágyabb csókot leheljek ajkaira, mint percekkel ezelőtt. -Úgy fest, hogy csak később tudunk majd lenyugodni.- lehelem halkan, pár apró csókot hagyva még ajkain, végül egy fáradt sóhaj kíséretében -ha hagyja-, összegombolgatom a blúzomat, tekintetemmel pedig, már a bugyimat keresem.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - new challenges
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - Round 2
» Iris & Dimitriy - no happy ever after
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: