Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Május 05, 2022 7:28 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Szemtelenül elvigyorodtam válaszán, már ami a francia ficsúrokra vonatkozott, és bár nem először húztam ezzel az agyát, de már korábban se gondoltam komolyan. Nem mintha hibáztattam volna érte, nem tartozott elszámolással azért, amit a szökésének ideje alatt csinált, mert az azt jelentette volna, hogy nekem is el kéne számolnom, és volt egy olyan gyanúm, hogy nekem sokkal több van a számlámon abból az időszakból, mint neki. Néha elkalandoztak a gondolataim, hogy miben alakult volna másképp az életünk, ha akkor nem a szökés mellett dönt, de azóta már meggyőztem magamat is, hogy ennek így kellett lennie. Nekem mindenképpen szükségem volt időre, hogy eltűnjön belőlem az a marcangoló düh és pusztítási vágy, amit az esküvőn éreztem, és kapóra is jött az Ő kis kiruccanása. - Nem is Barcelona-nak kell izgatnia - válaszoltam végül, tekintetemmel figyelve a fészkelődését, ahogy közelebb csúszott hozzám, én pedig újabb levegőt vettem, és csak akkor szakadtam el szemeitől, mikor lába az enyémhez simult, csak hogy ismét végigpásztázzam testét. Más helyzetben aljasnak tituláltam volna, de láttam rajta, hogy Ő is nehezen éli meg ezt a rögtönzött cölibátust, ezt pedig még nehezebbé tette, hogy szerettem Őt érinteni, és általában, ha mellettem volt, még a kezeimet se szívesen vettem le róla. Keze futólag simított végig mellkasomon, mire játékosan megforgattam a szemeimet, majd végignyaltam az alsó ajkamat. - Könnyebb téged boldoggá tenni, mint gondoltam - vált pofátlanná a vigyorom, reagálva a csillogó tekintetére és az arcán időző, meleg mosolyra, amik ezúttal inkább a mellkasomat melengették. Eddig még soha nem éreztem ilyesmit, a boldogsága és öröme láttán bennem is valami hasonló kezdett dolgozni, még ha én magam tisztában is voltam azzal, hogy nem teljesen tiszták a szándékaim ezzel az egész úttal kapcsolatosan. De ha azt az ügyletet sikerül majd rövidre zárni, még lesz egy csomó időnk együtt. És másra nem is igazán vágytam, még ha nem is volt tisztességes rögtön hazugságokkal indítani. A gondolatból az arcomra simuló keze zökkentett ki, kérdésére egy halk sóhajjal válaszoltam először, miközben ujjaim gyengéden végigbarangolták oldalát. - Talán nem pont Barcelona-ban - gondolkodtam el, majd ismét megkerestem tekintetét. - Ahol Te vagy, ott nekem is jó lesz - vigyorodtam el, majd pár másodperc múlva grimaszolva el is húztam a számat. - Ez tök nyálas volt - fintorogtam játékosan, majd hátára simítva még közelebb vontam magamhoz. - Felejtsd el, hogy valaha is ilyet mondtam. Ez nem illik a szerepemhez - nevettem fel halkan egy pimasz szemöldökfelvonással, bár inkább azért, hogy a témából származó komolyságot elűzzem kettőnk közül. Talán néha vágytam arra, hogy más legyek és más életet éljek, de még én magam is beláttam, hogy egy idő után hiányozna az életem. Nem lettem volna képes csak úgy kiszállni, és eddig Ő sem adta jelét, hogy elvárná tőlem, hogy ezt tegyem. Pár pillanat erejéig csak élveztem a közelségét, nem törtem meg a csendet, és mikor orra az enyémet érintette, gyengéd, apró csókot leheltem a hegyére. Még szavakra sem volt szükség ahhoz, hogy tudjam, mit érez, én pedig, ha valahol, hát itt és vele soha nem akartam megjátszani magamat. Az életemet annyi éven át itta át a mocsok, hogy már nem is hittem abban, hogy képes lehetek egy ilyen tiszta érzésre. Vagy hogy érdemes lehetek Rá. - Hát, amit a rendes emberek, nem? - kérdeztem, ekkor már ismét egy ártatlan pofát magamra erőltetve, hogy legalább egy pár pillanatig kibírjam nevetés nélkül. A hangja és tekintete is elárulta, mennyire nem a városnézés körül forognak a gondolatai, ez pedig szinte azonnal végigborzongatta a már majdnem lenyugvó testemet. - Téged akarlak majd feltérképezni. Újra és újra, amíg nem fogsz könyörögni, hogy hagyjam abba - suttogtam végül ajkaiba halkan, rekedten, kezemet ekkor már derekán nyugtatva, még közelebb húzva Őt, míg mellei hozzá nem simultak mellkasomhoz. - De talán egy fagyi néha belefér majd valahol, közel a hotelhez - mosolyodtam el, homlokomat az övének támasztva. Még mindig pokolian éreztem magam, már kedvem támadt visszafelé számolni a perceket, hogy mennyi idő van még hátra ebből a napból, mikor üt éjfélt az óra, hogy beköszöntsön az a bizonyos holnap, még ha eredetileg nem is így szólt az a bizonyos ígéret. Nem is bírtam ki, hogy ne lendüljek előre, gyengéden fölé gördülve, két karommal a feje mellett támaszkodva, csípőmmel helyet túrva magamnak két combja között, már amennyire a hálóruhája anyaga engedte. - Hogy is mondtad az előbb? Ha valami az enyém, akkor az az enyém - vigyorodtam el, apró csókokat hintve álla vonalára, szándékosan kikerülve ajkait, gyengéden beleharapva a fülcimpájába. - Talán itt az ideje a lámpaoltásnak - súgtam halkan fülébe, szándékosan kétértelműen fogalmazva.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Május 04, 2022 6:20 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Borzasztó nehéz visszafogni magam, amikor tisztán érzem és látom rajta, hogy mennyire küszködik Ő is, tekintetében ott parázslik az a mohó vágy, gondolataim már rég ott járnak, hogy mi mindent csinálhatnánk egymással bevetve a nasikat is, de megegyeztünk és nem akarok vele tovább aljaskodni. Ezért is szegezem tekintetem a képernyőre, remélve, hogy az majd kellőképpen eltereli a figyelmemet, a fagyit eszegetem kínomban, pedig másra se tudok gondolni, csak hogy mennyivel szívesebben nyalnám le csupasz mellkasáról inkább. Sóhajtok is egy nagyot, ahogy lemondok erről a tervről, hátha ezzel megzabolázhatom a fantáziámat, de erről inkább az gondoskodik, amikor Dimitriy Barcelonát említi, mint a korábban említett nászútunk helyszíne. Akkor úgy gondoltam, hogy ez inkább csak olyan viccelődés volt, édes gesztus, amit a pillanat heve szült, de most nagyon úgy fest, hogy tényleg tartja a szavát. Már az, hogy egy olyan helyről van szó, ahol még sosem jártam, széles mosolyt csal arcomra de a tény, hogy azt a várost majd Vele fedezhetem fel és egy olyan közös emlék lesz majd, ami örökre a miénk , még boldogabbá tesz. El is terülök mosolyogva az ágyon, magam mellé invitálom, aztán tekintetét fürkészem, míg ő a francia srácok bámulását emlegeti, amivel már az elején és húzta az agyam, de az a helyzet, hogy olyan durván oda vagyok érte, hogy eszem ágában se lenne bárki másra nézni. -Csőlátásom van, édesem. Imádlak nézni, úgyhogy lehet, hogy még Barcelona se fog nagyon izgatni.- változik mosolyom kicsit pimasszá, miközben közelebb helyezkedek hozzá, lábam finoman lábához simul és ennyinél kénytelen is vagyok megállni, mert félő, hogy most már tényleg rá fogok mászni. Vagy ülni. Magam sem tudom igazán. Kissé félénken ugyan, de adok neki egy apró csókot, aztán tekintve, hogy miféle fontos posztot tölt itt be, kissé viccesen rákérdezek, vajon nem-e okoz gondot, ha tényleg csak úgy lelépünk innen, de a válasza hallatán, csak tovább ragyog a mosoly az arcomon. -Imádom hallani, ahogy a feleségednek nevezel.- súgom halkan, beharapom alsó ajkam mosolyogva, miközben kezem futólag mellkasán simít végig, de mindez tényleg csak egy kósza mozdulat, mert már el is húzom róla kezemet. -És igen, ha valami az enyém, akkor az enyém.- vigyorgok rá továbbra is, de ahogy azt mondja, hogy talán vissza se akar jönni, kicsit komolyodnak vonásaim és azt a kis távot is megszüntetem köztünk, ami van. Finoman arcára simítok ujjaimmal, mintha a vonásait akarnám a lehető legalaposabban megjegyezni, de magamban azon töprengek, vajon tényleg megfordulhatott-e már a fejében, hogy hátra hagyja ezt az egész maffiózósdit Velem. És, vajon én akarnám-e, hogy miattam hátra hagyjon mindent, ami -bármennyire is jó avagy rossz- Őt képezi. Hiszen, ez az élete. Ebben nőtt fel, ebben élt mindig is. -Gondolod, hogy annyira megtetszene Barcelona, hogy ott akarnál maradni?- kérdezem halkan, mosolyogva, miközben ő egy tincsemmel babrál, amitől kellemesen meg is borzongok, annyira gyengéd és óvatos az érintés, majd a feltételezés is, hogy akár ebben a hónapban is sor kerülhet erre. Komolyan úgy érzem, hogy mindjárt elolvadok attól a forróságtól, ami most kivételesen a mellkasom táján munkálkodik. -Nekem bármikor tökéletes. Igazából el is rabolhatsz. Megengedem.- kuncogom halkan, ahogy keze arcomra simul és a naptáramról kezd beszélni, amit igazából bármikor képes lennék kihajítani az ablakon Érte. Halkan sóhajtok egyet, olyan kellemeset, szerelmeset, miközben orrom hegyét finoman övéhez simítom és belehunyom szemem a mozdulatba. Magamba szívom édes illatát és csak élvezem a közelségét, miközben kezem visszasimul mellkasára. Komoly erőfeszítésbe kerül, hogy ellenálljak a vágynak, amit a nap minden percében érzek iránta, ami mást sem akar, csak érezni Őt állandóan, mindig. Végül megköszörülöm a torkom, nyelvek egy nagyot és halkan sóhajtok. -Na és...mit fogunk csinálni Barcelonában?- kérdezem halkan, szinte csak lehelve a szavakat, de már a kérdésbe is belebizsereg testem minden porcikája, mert csak egy hotelszobát látok magam előtt, amit el sem hagyunk majd, vagy maximum csak rövid ideig. -Gondolom alaposan feltérképezzül a várost meg ilyesmi...- vetem fel halkan, de a hangomból is hallhatja, hogy ezt még én sem gondolom komolyan, bár azért pár közös program nem lenne ellenemre, ha már ott lennénk. Igazság szerint mindegy, hogy mit csinálunk majd, de legalább együtt csináljuk tényleg, mint férj és feleség, ettől a gondolatmenettől pedig, már képtelen vagyok megállni, hogy ne forrjak finoman, óvatosan ajkaira.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Május 03, 2022 7:09 pm
Kicsit sem lepődtem meg, hogy kettőnk között már a betakargatás is egészen új értelmet kapott, és egy halk, de annál vágyakozóbb sóhaj bukott ki belőlem, miután elszabadult a fantáziám. Nem segített csillapodni, ahogy elképzeltem, milyen kibaszottul izgató a hátára simulni, a mellkasomon érezve teste minden apró rezdülését, bőre forróságát, miközben én irányítom minden mozdulatát. Egy pillanatra még a számba is bele kellett harapnom, hogy újra megtaláljam azt a józan pontot, és leginkább az vigasztalt, hogy bármit is ígértem neki, az holnap már nem lesz érvényben, és kamatostul fogja visszakapni mindazt, amit ma este kihagytunk. Jelen állapot szerint még abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán a szobából kiengedem-e, ami nyilván megnehezítette volna a munkába jutását, a beharangozott közös ebédről már nem is beszélve, de azt amúgy is jobban szerettem róla elfogyasztani, legyen szó bármilyen ételről. Ezt pedig nehezebb lett volna kivitelezni egy zsúfolt étteremben, bár... nem ismertem lehetetlent. Főleg ha a feleségemről van szó. Tekintete ismét a tévé felé kalandozott, én viszont inkább az Ő látványába feledkeztem bele, miután letettem a gyümölcslevet, néha elvigyorodva azon, ahogy a fagyit majszolgatta. Talán nem kellett volna annyira mélyen elmerülnöm abban, ahogy lenyalja a kanálról a hideg finomságot, éppen ezért szólaltam meg aztán ismét, bedobva egy olyan témát, amiről eddig csak érintőlegesen beszéltünk a hotelban töltött éjszakánk során. - Hát, akkor éppen itt az ideje - mosolyodtam el én is, miután megláttam a vigyorát. Tagadni se akartam, hogy egész kellemes folyamatokat indított el vele a mellkasomban, még ha sunyi módon nem is avattam be több részletbe. A munkaügyekbe amúgy sem szoktam, mert tartani akartam magam ahhoz, hogy neki ezekhez soha semmi köze nem lesz. Ahogy ledőlt, én is követtem a mozdulatban, oldalra fordulva fürkésztem tekintetét, ezúttal már szándékosan nem méricskélve teste egyéb részeit, bár még ezt a kis távolságot is soknak éreztem kettőnk között. - Nem is hagyok majd túl sok lehetőséget, hogy stírölhess bárkit. Már rajtam kívül - válaszoltam szemtelenül, burkoltan célozgatva, hogy talán nem fog annyit látni a városból, vagy nem fog annyit fürdőzni a tengerben, mint azt Ő így elsőre gondolná. Minden figyelmét magamnak akartam, bár már előre elkönyveltem, hogy valamiféle kompromisszumot kötnöm kell majd vele. Már csak azért is, mert nekem is lesz elintéznivalóm, de egyelőre még nem raktam össze, hogyan is fogom ezt az egészet kivitelezni úgy, hogy Ő ne vegyen észre belőle semmit. Viszonoztam apró kis csókját, tenyeremmel gyengéden végigsimítva vállán, majd a karján, egy nagy sóhajjal húzva vissza végül a kezemet. - Hát, talán még nem tűnt fel, de - kezdtem bele pofátlan szemöldökvonogatással.- A magam ura vagyok, és azt csinálok, és oda megyek, ahová akarok. Főleg ha a feleségemről és a megígért nászútról van szó. És már amúgy is kisajátítottál - vontam egyet lazán a vállamon szemtelen csillogással a szemeimben, közben közelebb csúszva hozzá, viszont továbbra sem könnyítette meg a dolgomat azzal, hogy újra és újra hozzám simult, lába pedig az enyémet érintette. - Talán vissza sem akarok majd jönni - tettem hozzá mély levegővétel után, ekkor már nyaka bőrét figyelve, majd odanyúltam, csak hogy egy hajtincsébe kapaszkodva azzal kezdjek játszadozni. - Még ebben a hónapban nyélbe üthetjük. Ha szeretnéd - szólaltam meg pár másodpercnyi csend után, miután újra megkerestem tekintetét, kezem pedig elengedte a kósza hajtincset, csak hogy tenyeremmel gyengéden arcára simítsak. - És van szabad hely a naptáradban egy ilyen több napos... konzultációra - vált ártatlanná a pislogásom.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Május 03, 2022 5:47 pm
Iris Gustafsson írta:
Mr and Mrs
Szeretném, ha az az ebéd, amivel ma meg akart lepni, megvalósulna anélkül, hogy bármilyen pszichopata közbe lépne és bár kevésbé számít meglepetésnek, ha most konkrétan én kérem ezt tőle, akkor is örülni fogok neki. Már most is sokkal nagyobb lelkesedéssel várom a holnapi napot, mint percekkel ezelőtt, mert bármennyire is nyugtatott meg, kicsit félek a Philip halálával kapcsolatos hírektől. Ahogy magamat ismerem, egész nap ezen fogok stresszelni, tövig rágom majd a körmöm az aggodalomtól, ha azonban Ő besétál majd az ajtómon, ugyanezt a nyugodtágot fogom érezni, mint most a jelenlétében. Leszámítva a vágyat, ami folyamatosan ott toporog bennem azt várva, hogy utat törjön magának, az olyan pillanatok pedig, amikor úgy néz végig rajtam, mintha konkrétan fel akarna falni, csak tovább szítják. És mindezek mellett, még van képe pimasz vigyorral bocsánatot kérni, miután az ujját végig kalauzolja rajtam egészen addig a pontig, ami már attól is felforrósodik, ha csak Rá gondolok. Nem csak most. A nap minden kibaszott percében. Aztán kezdetét veszi a játék, ez a kínzó, de annál édesebb pimaszkodás, ahogy végig simít testemen, majd megfoszt érintésétől, én pedig bosszút állok azzal, hogy nyakáról nyalom le a következő adag finomságot. Az egésznek végül forró, tüzes csókja vet véget, teljesen próbára téve vele a türelmemet, csodálom is, hogy képes vagyok tőle elhúzódni, amikor minden egyes porcikám Őt akarja, a csókjait, az érintését, jelzi is ezt az ismerős bizsergéssel, amit elsuttogott szavai, csak fokoznak. Nem is értem, miért kínozzuk magunkat ezzel az estével, bár valahol élvezem is a sóvárgást, mert tudom, hogy annál édesebb lesz a reggel, mert abban már teljesen biztos vagyok, hogy addig nem fogok kimászni mellőle az ágyból, amíg meg nem kapom mindazt, amiért most sajog a testem. És van egy olyan gyanúm, hogy ezt Ő is így gondolja, figyelmeztetett is, hogy behajtja majd mindezt rajtam és, már csak ez is megéri a szenvedést. Próbálom végül terelni a gondolataimat, az említett műsorról kérdezem, a választ édesen el is vicceli, de a nevetése keserédes, ahogy az enyém is. -Imádom, amikor teljesen betakarsz.- sóhajtom halkan, jobb híján inkább, a fagyit tömve a számba, miközben Ő nagyot kortyol a narancsból, de muszáj vagyok elpillantani róla a tv irányába, mert a nyaka látványa cseppet sem segít lehűlni. A narancs se tenné, egy fejrázással el is utasítom továbbra is a fagyit részesítve előnyben, tekintetem pedig a képernyőre szegezem, mintha az lenne az utolsó mentsváram. Csak akkor pillantok vissza rá, amikor megszólal, bár értetlen arcom egyértelműen elárulhatja, mennyire nem tudom hova tenni a kérdését, de ahogy kiejti ajkain a "nászút" szót, ezer wattos vigyor jelenik meg arcomon.-Sosem jártam még Spanyolországban.- suttogom mosolyogva, a fagyit odébb is teszem, ahogy Ő is lepakolgat az ágyról, majd eldőlök az oldalamra és megpaskolom magam mellett a helyet, így kérve arra, hogy tegyen hasonlóan Ő is. Kénytelen vagyok ezt a verziót választani, mert a másik az lenne, hogy a nyakába akaszkodva rámászok és halálra csókolom, de annak megint ugyanaz lenne az eredménye, mint a korábbi incselkedésnek. -Semmilyen srácokat nem akarok stírölni. Ennél jobb látványt sehol sem találhatnék. - duruzsolom mosolyogva, ha pedig Ő is elfekszik mellettem, azonnal közelebb is helyezkedek hozzá, hogy egy apró csókot lopjak tőle. -Csodálatos lenne veled eltűnni kicsit innen.- sóhajtom halkan, kezem finoman cirógatja mellkasát, amit figyelemmel is követek, de végül mosolyogva felsandítok rá. -Tényleg nem lenne gond, ha egy rövid időre elrabolnálak?- kérdezem végül halkan, megjátszott aggodalommal, mintha egyébként annyira nagyon érdekelne, hogy kinek tetszik vagy épp nem tetszik, ha a férjemmel akarok tölteni egy kis időt. -Ha kisajátítanálak pár napra?- folytatom halkan a korábbi gondolatmenetet, közben még közelebb helyezkedek, hogy lehetőleg minden lehetséges helyen hozzásimulhassak, és még lábaim is finoman lábához csúsztatom. Iszonyúan szeretem és minden egyes ilyen húzással, csak még inkább bizonyítja, hogy mennyire jól tettem, hogy közel engedtem magamhoz.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Május 03, 2022 9:43 am
Egy kezemen össze tudtam volna számolni, hogy hányszor vágytam hétköznapiságra vagy normális életre. Hiányzott volna az a bizsergető, erőteljes löket, az adrenalin, ami reggelente kisegített az ágyból és ami vitt előre, még a mocskosul nehéz napokon is. Ehhez képest éles váltásnak tűnhetett, hogy valami egész normális, már-már hétköznapi programot akarok vele szervezni, habár nem akartam szóvá tenni, hogy soha nem lesz igazán hétköznapi az élete, ha velem marad. Egy illúziót megpróbálhatok megteremteni és fenntartani, mintha szokványos házasok lennénk, de ennek ellenére mindig a legrosszabbra készültem. A veszély és a halál kéz a kézben kísérték végig az életemet, és már Ő maga is láthatta, hogy egy-egy haláleset és a mellé társuló gyász mennyire letaglózott és megviselt. Pedig próbáltam elrejteni, úgy tenni, mintha rajtam nem fogna ki semmi, de hiába próbáltam fenntartani a jeges, közönyös ruszki álarcát, Ő talán már az első pillanattól kezdve átlátott rajta. Máskülönben meg sem próbált volna mögé látni, és nem is lennénk most itt. A kudarcot sem szerettem beismerni, de ahogy tekintetem elidőzött a testén, újra és újra végigpásztázva Őt tetőtől talpig, majd ujjammal is elkalandozva rajta, kezdtem rájönni, hogy ez az egész már eleve bukásra ítéltetett. Képtelen voltam kordában tartani azt a mohó, vehemens vágyat, ami minduntalan tombolt bennem a jelenlétében, és még akkor is, mikor egy fél város választott el minket. Ez a legyőzhetetlennek tűnő sóvárgás úgy dolgozott bennem, mintha soha nem tudna kialudni, és hiába fogadkoztam, hogy a ma este más lesz, mást és máshogy akarok éreztetni vele, de kezdtem belenyugodni, hogy valamire még én sem vagyok képes. Többek között arra, hogy figyelmen kívül hagyjam a parázsló tekintetét, vagy az ujjaim alatt felforrósodó testét. Nincs fából, és a picsába, én sem vagyok abból. Ez a gondolat pedig akkor érett be igazán, mikor véletlenül a nyakamra kent egy adag krémet, és nyelve rutinos mozdulatokkal kezdte eltüntetni onnan. Én, aki soha nem könyörögtem, de nagyon még kérni sem kértem soha, most képes lettem volna kérlelni, hogy ne álljon le, a bizsergés már eluralta minden porcikámat, mire elhajolt, én pedig nem gondoltam volna, hogy létezik akkora önuralom bennem, hogy ne kezdjem el zsigerből szórni a káromkodásokat. Nem kellett volna belekezdeni ebbe a játékba, hogy ki tudja jobban húzni a másik agyát, mert egyértelmű volt a végkimenetel, de ahelyett, hogy megültem volna a seggemen, én is felültem, eltoltam közülünk a tálcát, és egy jó adag krémet kenve a szájára, már hajoltam is, hogy onnan tüntessem el nyelvem mohó mozdulataival. Még kavargott számban az édes íz, mikor ujjaim elmerültek hajában, forró csókban forrva össze vele. Ismét olyan volt, mint valami tiltott gyümölcs, csak most nem azért, amiért korábban, mintha ismét tilosban járnék, amiért ilyen égetően vágyom rá és meg akarom kapni. - Meg fogsz ölni - sóhajtottam fel kínlódva, mikor kiszakadt a csókból, rögtön babrált is a jégkrémmel, hogy egy kanállal megkínáljon, és egy újabb sóhaj kíséretében el is tüntettem róla az hideg édességet. Ha azt a célt hivatott szolgálni, hogy lehűtsön vele, hát csúfos kudarcot vallott, meg is csóváltam a fejemet, amit egy laza mosollyal próbáltam palástolni, de ha nem csaltak a megérzéseim, kicsit sem voltam a helyzet magaslatán, ezen pedig még az az apró kis csók sem segített. Nem voltam az a hősszerelmes típus, aki rosszul érezte volna magát azért, amiért meg akar kapni egy nőt, vagy szégyenkezett volna a pajzán, perverz gondolatok miatt, de lassan újra körvonalazódni kezdett előttem, hogy mi is volt az eredeti motivációja ennek az amúgy siralmas ötletnek. Nem mintha ettől egy fokkal is hűvösebbé vált volna a bőröm vagy a testem bármely pontja. - Azt hiszem, jobb híján az, hogy betakargatlak és elaltatlak - jegyeztem meg viccelődve, nem részletezve, hogy amúgy betakargatni máshogy is be tudnám, de éppen ezt volt az ígéretem lényege. Az éjjeli szekrény irányába nyúltam, ahová az előbb leraktam a narancslevet, magamhoz vettem, hogy egy jó nagy kortyot leküldjek a torkomon, majd felé nyújtottam, hátha időközben ő is megszomjazott a tömény édesség-sokktól. Próbáltam másra gondolni, ami kicsit tompította a vágyat, szerencsére volt miből merítkezni, bár örültem, hogy hangosan azért nem bukott ki belőlem az asztal-szék kombó folyamatos mantrázása. Végül eszembe jutott valami, amit jó ideje meg akartam osztani vele, bár jobb ötletnek tűnt más köntösbe bujtatni a dolgot, mint ahogy eredetileg kinézett. - Mit szólnál Barcelona-hoz? - kérdeztem, mint derült égből villámcsapás, úgy váltva témát. - Mint... nászút - tettem hozzá, közben a tálca alá nyúlva, hogy elpakoljam az ágyról, de a jégkrémet egyelőre nem vettem el tőle. A választás okát végül nem kezdtem el firtatni, valószínűleg amúgy sem repesne, ha tudná, hogy nem feltétlenül csak a múltkor kihagyott nászút csábítana a kontinens másik végébe, hanem egy komolyabb munkaügy is. Vele vagy nélküle, de amúgy is mennem kell. - Szerintem már eleget stírölted a francia srácokat, szóval vedd úgy, hogy a Riviéra nem opció - vigyorodtam el.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Május 03, 2022 5:53 am
Mr and Mrs
Kíváncsi vagyok, milyen ebédet is tervezett mára és ahogy lassan, röviden vázolja az elképzelését, egyre inkább sajnálom, hogy nem úgy alakult a napunk, mint szerette volna. Helyette beárnyékolta egy olyan féreg, mint Philip, bár még így is örülhetek, hogy Dimitriy épp besétált hozzám és gyanakodni kezdett rá, mert végződhetett volna ennél rosszabbul is, de mielőtt még túlságosan elmerülnék újra a témában, emlékeztetem magam, hogy emiatt, már nem kell aggódnom. Még pedig azért nem, mert ez a pasi aki most a nutellát majszolja velem az ágyban, egyben egy irtó veszélyes férfi, aki tényleg bármit képes lenne megtenni annak érdekében, hogy biztonságban tudjon. Én pedig őrülten oda vagyok érte. -Akkor holnap szépen bepótoljuk és nyugisan, hétköznapi hangulatban megebédelünk.- mosolygok rá lágyan az ágyon fekve, miközben ő újabb adag nutelláért nyúl, de tekintete láttán, ahogy végig pásztázza a testemet, a hétköznapi ebédről egész másfelé terelődnek a gondolataim és csak tetézi mindezt azzal, ahogy ujjával végig simít rajtam. Az a perzselő vágy most is ott lobog tekintetében, ami hol arcomra, hol testem különböző pontjára irányul, míg végül érintése meg nem állapodik az ölemen, de itt vége is szakad a játéknak, mert úgy húzza el rólam a kezét, mintha valami rosszat tett volna, sőt, még bocsánatot is kér. Mintha annyira bánná, hogy ilyen aljasul játszadozik velem, pedig a pimaszság most is látszik tekintetében, tudja jól, hogy miféle hatással van rám, így valószínűleg azt is nagyon jól tudja már, hogy nem marad megtorlás nélkül az, amit művel velem. Fel is ülök az ágyon, hogy a következő adag nutellát, amit ujjával vesz magához az üvegből, elcsenjem tőle szándékosan érzéki, buja mozdulattal. Mintha csak emlékeztetni akarnám arra, mi mást tudnék még így, ilyen finoman ajkaim közé venni, ha nem lenne ez a kimondatlan eskü érvényben ma este. Arcomra pimasz mosoly költözik, ahogy beharapott ajkára pillantok és még a lélegzete is elakad mozdulatom nyomán, ami csak tovább bátorít, hogy folytassam a kedélye borzolását, bár ezt már "véletlennek" álcázom, na nem, mintha nem lennénk tisztában vele mindketten, mennyire nem annak köszönhető, hogy épp a nyakán sikerült végig kennem a nutellát. -Ühüm.- dünnyögöm halkan bőrébe, ahogy arcélére halmozok apró csókokat, Ő pedig egyáltalán nem úgy fest, mintha bánná a mozdulatot, mert még oldalra is dőlti fejét, mintha így akarna még több helyet biztosítani nyakához, ahonnan finoman el is tüntetem nyelvemmel a mogyorókrémet, de jó pár csókot is lehelek az érzékeny bőrre. Érzem rajta, szinte súgja bőre forrósága, mennyire élvezi mozdulatomat, de épp úgy, mint ahogy Ő tette velem az imént, hirtelen elhúzódok tőle és inkább magam is a dínók felé kezdek némi érdeklődést tanúsítani, bár őszintén szólva, magasról teszek én a dínókra. Viszont, azt érzem, hogy le kell állnom, vagy legalább úgy kell tennem, mintha vissza akarnám fogni magam, másképp nem lesz semmi ebből az ominózus estéből, amivel valamiképp próbáljuk megtörni a megszokott programot. Ő viszont odébb tessékeli a tálcát, ami határvonalként húzódik köztünk, feltérdel, miközben ujjával újabb adagot merít a krémből és végig keni alsó ajkamon. Lázas tekintettel pillantok rá, miközben Ő elsuttogja, mennyire nem érdeklik a dínók, de én már arra készülök, milyen érzés lesz, ahogy eltünteti rólam a nutellát, hiszen az, hogy az ajkamra kente, felér azzal, mintha kijelölte volna a következő pontot, ahol "támadni" készül. És támad is, bár szavait a jobb műsorral kapcsolatban, már igazán fel sem fogom, csak olvadok az érzésbe, ahogy finoman hajamba túr, majd alsó ajkamról lecsókolja a krémet. Beleborzongok, belesóhajtok a mozdulatba, de nem áll meg ennyinél, nyelve gyengéden, de határozottan furakodik ajkaim közé, buján simul nyelvemhez az édes nutella ízét hagyva maga után. Kezeim finoman simulnak oldalára, majd onnan hátára, kiélvezem bőre forró tapintását, miközben én magam is a térdeimre helyezkednek, aztán finoman elszakadok csókjától és ajkaimmal nyaka bőrére térek vissza. -Igazad van. A dínók annyira nem is izgik.- búgom halkan bőrébe, kezem már a fagyi után tapogatózik és ahogy rátalálok, lassan el is húzódok tőle, kikanalazok egy adagot és pimasz mosollyal ajkaihoz tartom a hűs finomságot, hátha a kedélyeken is hűt egy picit, bár azt őszintén kétlem. Eddig sem hűtötte semmi, majd pont a fagyi fogja. -Mi is az a jobb műsor, amit említettél?- súgom halkan, lopok is tőle egy gyors csókot, majd magamat is meglepem egy kanál fagyival, aztán ajkaim között felejtve a kanalat pimaszul rámosolygok.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Május 02, 2022 7:23 am
Liv Larssen felhasználónak tetszik ez a poszt.
- Hát - kezdtem bele elgondolkodva, miután eltüntettem a falatnyi nutellát a felém nyújtott kanálról. - El akartalak vinni ebédelni valami normális helyre - vontam meg vállaimat könnyedén, szám szélében egy halvány vigyorral. - Tudod, olyasmit csinálni, ami már-már teljesen hétköznapi - tettem még hozzá, szándékosan nem térve ki arra, hogy bármennyire is akartam a hétköznapiság egy csekély illúzióját kelteni, valami mindig felülírta ezeket a terveket. Ma például az a kibaszott virágcsokor, de valahol még hálás is voltam érte. Ha nem ott, a szemem előtt történik, ki tudja, Iris egyáltalán elmondja-e időben. És ez volt az, amibe aztán én nem akartam belegondolni, mert csak újra szikrát kapott volna a már nagy nehezen lecsillapodott haragom. Nem vártam meg a következő adagot, kiszolgáltam magam, ujjamat belemártva a finom krémbe, és miközben lenyaltam, tekintetem végigpásztázta alakját. Ennél feltűnőbben talán nem is csinálhattam volna, egyértelműnek volt, hogy a tekintetem beszél helyettem, mert hiába fedte teste nagy részét egy vékonyka kis anyag, pontosan tudtam, mit rejteget alatta, így mikor ujjamról eltűnt az édesség, ahelyett, hogy újabb kör után nyújtózkodtam volna, inkább nyaka vonalához tévedtem. Gyengéden érintettem meg bőrét, hol tekintetét, hol testét mustrálva, ahogy egyre lentebb merészkedtem, majd mikor szemtelenül az öléhez értem, egy pofátlan vigyor kíséretében kértem bocsánatot. Bár egyértelmű volt, hogy egy pillanatra sem bántam, főleg nem sajnáltam, de csak magam alatt vágtam vele a fát. És nem kellett megerőltetnem magam ahhoz, hogy lássam a tekintetében ugyanazt a vágyat megcsillanni. Amikor a konyhában álldogálva a narancslére esett a választásom, még nem gondoltam, hogy talán valami erősebbre is szükségem lehet még az este során. Nem mintha az alkohol tompította volna bennem azt az állandó, szűnni nem akaró vágyat, inkább csak rontott volna a helyzeten, annyi különbséggel, hogy legalább lett volna mire fognom, miért nem bírok magammal. Mintha bármikor szükségem lett volna kifogásokra vagy mentségekre, ha megkívántam egy gyönyörű nőt, bár az is tény, hogy még soha nem fogadkoztam ilyesmire. Amikor eldöntöttem, még nem tűnt teljesíthetetlen küldetésnek egyetlen éjszaka erejéig jófiúnak lenni, főleg az Ő kedvéért, mert egy ilyen nehéz nap után valahogy támaszt kellett nyújtanom neki, de a kisördög már ott ült a vállamon, ami az életvitelemből kiindulva nem számított újdonságnak, és ezúttal azt tűzte ki célul, hogy bármire is fogadkoztam ma este, csúnya kudarcot fogok vallani benne. Nem könnyítettem meg a saját dolgomat, és mikor ülő pozícióba került, majd elkapta a kezemet, hogy szájához vezetve Ő nyalja le róla a finomságot, még a levegő is bennem akadt. Nem számítottam a mozdulatra, ennek ellenére nem csillapodott a vigyorom, bele is haraptam alsó ajkamba, ahogy incselkedve eltüntette ujjamról a krémet, pimasz csillogás költözött a tekintetembe, mert már elég egyértelműen rajzolódtak előttem a játékszabályok, de nem fejezte be ennyivel. A következő adag a nyakamon végezte. - Más elképzeléseink vannak a véletlenekről - jegyeztem meg halkan, félrebillentett fejjel, legalább úgy, mintha ezúttal én lennék az a bizonyos megterített asztal, szavaimat pedig csak alátámasztotta azzal, hogy az édesség előtt még ráharapott a fülemre. Bele is borzongtam, libabőr futott végig minden porcikámon, a vérem szinte azonnal meglódult, én pedig még erősebben mélyesztettem fogaimat alsó ajkamba. Szinte fájt, meg is lepődtem, hogy még nem sértettem fel a saját bőrömet, nyelve ekkor már a nyakam bőrén időzött, én pedig abban a pillanatban talán még könyörögni is képes lettem volna neki, csak hogy ne hagyja abba, folytassa tovább, nyelve mozdulatait már egy egészen más terepre képzelve, ami még intenzívebb szorítást gyakorolt a gyomromra. Aztán eltávolodott, a hűvös érzés szinte dermesztően ütötte meg bőrömet. Szavai még valahol eljutottak a fülemig, valami vastag falon keresztül, de már egészen máshol jártam, egyik kezemmel eltolva kettőnk közül a tálcát, csak hogy a következő mozdulattal feltérdeljek vele szemben, és ugyan oda sem néztem, de valahogy vakon is sikerült megtalálnom a nutella üvegét, hogy ismét belemerüljön ujjam, és egy jó nagy adaggal vegyek magamhoz belőle. - Kurvára nem érdekelnek a dinoszauruszok - súgtam neki halkan, egy pillanatra sem eresztve tekintetét, ujjamat a szájához emelve, egy vastagabb réteg krémet kenve alsó ajkára. - Tudok egy jobb műsort - fűztem hozzá, szabad kezemmel haja után kutatva, tarkója mentén veszve el a tincsek között, majd szinte egyetlen pillanat alatt törtem meg a kettőnk közötti távolságot, szinte rögtön alsó ajka után kapva, hogy egy mohó, ellentmondást sem tűrő csókcsatával tüntessem el róla először a krémet, rögtön érezve a kellemes, édes ízt a számban, majd szünet nélkül törtem be ajkai közé, nyelvemmel kutatva az övé után.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Május 01, 2022 5:59 pm
Mr and Mrs
Csak sejtelmesen mosolygok, mikor levonja a végső következtetést, hogy miről is maradt le a randink után, nekem pedig, már attól is felszökik a pulzusom, hogy elképzelem, milyen is lehetett volna az a "dühös szex". Sokat mondjuk nem kell ezen töprengnem, hiszen valószínűleg épp ugyanolyan vad és szenvedélyes lett volna, mint amikor az előtérben estünk egymásnak, aminek a bugyim látta a kárát, de igazság szerint az összeset szívesen feláldoznám, ha ezen múlna. De az egész nem ezen múlik és ez egy pillanatra be is árnyékolja a hangulatomat, hiszen még mindig nem tudni, hogy mi volt a cél ezzel az egésszel vagy, hogy mi lesz a végkifejlet. A happy end-ben például egyáltalán nem vagyok biztos, de Dimitriy nem igazán hagyja, hogy elmerüljek a búskomor gondolatokban, pillanatok alatt megnyugtat édes szavaival és gyengéd érintésével, de még azt is vállalja, hogy emlékeztetni fog rá, hogy semmiképp sem fog elengedni. Mint ahogy én sem fogom Őt, akármit is kell mellette átélnem vagy kibírnom. Mondjuk az, ahogy most kínozzuk egymást ezzel a rögtönzött cölibátussal, meglehetősen próbára tesz minden téren és cseppet sem segít, ahogy a múltkori éjszakát felemlegeti, persze én sem hagyom ki a lehetőséget, hogy rákontrázzak, miközben a kínált fagyit eltüntetem a kanálról. A nutellás üvegért nyúl, valami dinoszauruszos műsorról beszél, de én inkább magamhoz veszem kezéből az üveget és a kanalat is elcsenem tőle, hogy megkínáljam egy falattal, ha már mással nem tudom lefoglalni a száját, bár egy pillanatig sem titkolom, hogy mennyire tetszene, ha újra azon foglalhatnék helyet. Már a gondolattól is felforrósodik a testem, de igyekszem visszafogni magam, Ő viszont újra és újra megnehezíti a dolgom, mert egyértelműen tudatja velem, hogy mennyire nem a dínók érdeklik most sem. -Igen, sejtem.- jegyzem meg halkan, mosolyogva, nem is igazán bánnám, ha valóban azzal foglalkozna, amivel szeretne, de elhatározta magát ma estére én pedig próbálom ezt tiszteletben tartani. Inkább a holnapi napot kezdem tervezgetni, meg is invitálom ebédre, közben pedig felé nyújtok egy adag nutellát, csendben figyelem, ahogy szolidan eltünteti a kanálról, majd egy apró csókot és válaszát követően elterülök az ágyon. -Ahogy szeretnéd. Ma például, hogy tervezted?- kérdezem kíváncsian, bár nem kerüli el a figyelmemet, ahogy végig mustrál, a testem válaszol is pillantására, mert már ettől is felforrósodik a bőröm, ő pedig, mintha pontosan tudná, miféle hatással van rám, amint eltünteti ujjáról a nutellát, a nyakam felé indítja a kezét. Csendben, szinte a lélegzetemet is visszafojtva bámulom az arcát, miközben lassan végig simít mellkasomon, majd tekintetem a vékony ruhán kalandozó ujjára szegezem, ami előbb melleimen, majd hasamon barangol végig egész le az ölemig, ahol végül megáll. Ajkamba harapok mosolyogva, ahogy megszólal, tekintetem íriszeire talál, mintha így akarnék válaszolni, de végül nyelek egy nagyot és megköszörülöm a torkom. Mielőtt azonban bármit is reagálhatnék, megrázza a fejét és pimasz vigyorral elnézést kér, mintha bármi rosszat is művelt volna azon kívül, hogy az idegeimmel játszik. Sóhajtok is egy nagyot, próbálom a testem sóvárgásáról elvonni a figyelmemet, tekintetem a tévére vezetem, hátha az majd segít, de mivel ujja ismét a nutellás üvegbe merül, ismét felé pillantok és ülő helyzetbe küzdöm magam. -Ha már mást nem kaphatok, legalább egy kis nutellát adhatnál.- duruzsolom halkan, finoman kézfejére fogok és az ujját ajkaimhoz vezetem, hogy a lehető legérzékibb módon tüntessem el róla a finomságot. Pimasz pillantásom az arcára szegezem, el is vigyorodok, ahogy végzek, majd most én mártom ujjam a krémbe és ahelyett hogy ajkaim vagy az ő ajkai felé vezetném, szemtelen vigyorral a képemen végig kenem a nyakán. -Hoppá.- súgom megjátszott ártatlansággal és döbbenettel. -Véletlenül összekentelek.- lesek rá bűnbánó pillantással, mintha annyira sajnálnám az esetet, de már hajolok is közelebb hozzá, hogy előbb arcélét hintsem végig apró csókokkal ki nem hagyva a lehetőséget arra, hogy finoman fülcimpájába harapjak, majd lentebb araszolok a nasi felé, amit a nyelvemmel tüntetek el róla lassú, komótos mozdulatokkal. Nem tudom, meddig húzzuk még egymás idegeit, de egyre kevésbé bírok nyugton maradni, bár ebben nagyban közre játszik az is, ahogy Ő incselkedik velem folyamatosan. Mintha szándékosan akarna mindkettőnket kínozni, amit nem mondom, hogy nem élvezek, mert iszonyúan izgató ez a játszadozás, csak épp nem tudom, hogy meddig bírom még megállni, hogy leteperjem az ágyra. -Lehet, hogy tényleg keresni kéne olyan dínós műsort.- sóhajtom halkan bőrére, kissé el is távolodok tőle és ajkaimon végig húzva nyelvemet élvezem ki a nutella és a bőre ízét.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Május 01, 2022 8:07 am
Ahhoz képest, hogy egyáltalán nem tartottam magam nosztalgikus típusnak, most furcsa, kellemes érzés járt át az emlékek felidézése kapcsán. Még ha nem is volt mindegyik túl kellemes, mert attól az első csóktól merőben eltért az első randink hangulata, és nem is tudnám megmondani, vajon előtte vagy utána sikerült-e egyáltalán megközelítőleg úgy megsértenem, mint akkor este. Most persze már mosolyogtam rajta, megspékelve egy szokatlan vallomással, mert ugyan tényleg foglalkoztatott a gondolat, hogy utána kellene mennem, de végül nem azért nem tettem, mert annyira féltem volna attól a borosüvegtől. Túl nagy volt bennem a büszkeség, a kettősség érzéséről nem is beszélve, és hiába birizgálta a fantáziámat, akkoriban még tényleg foggal-körömmel küzdöttem ellene. Ettől függetlenül a szavai még inkább táplálták az arcomon időző mosolyt, főleg mikor közölte, hogy tényleg a képembe akarta önteni a bort, mire grimaszolva elhúztam a számat. - Szóval lemaradtam egy dühös szexről - biggyesztettem le ajkaimat, szándékosan ezt az egy részt ragadva ki a burkolt mondanivalójából. Igazából mindkét forgatókönyvet el tudtam volna képzelni, már amire következtetni engedett, mert vagy tényleg hozzám vágja a teli üveget, vagy pedig kiesik a kezéből, és bár az utóbbit jobban preferáltam volna, de mégis reálisabb esélyt láttam az elsőre. Ugyan szavaimmal arra törekedtem, hogy elengedje a komoly gondolatokat, és ne ezeken agyaljon most, mert már így is túl sok jutott a mai napra, de bennem ettől függetlenül gyökeret vert a gondolat. Az elmúlt hetekben annyira lubickoltam ebben az új élethelyzetben, hogy szinte teljesen elfelejtettem, nem magától érkezett az életembe, arra pedig főleg nem szívesen gondoltam, hogy az apámnak ehhez bármilyen köze is volt. Mégis, talán ideje lett volna utánajárni, megtudni, hogy mi is van abban a kibaszott fecniben, amiből ez az egész elindult, és mi lesz, ha egyszer semmissé válik. Valahol mélyen mindig is furcsa, baljós érzés fogott el emiatt, mert ismertem az apámat. És a legfontosabb információk mindig az apróbetűs részben rejtőztek. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy célt értem, talán sikerült Őt, ha nem is sokáig, de megnyugtatnom, legalábbis annyira, hogy ma már ezen ne kattogjon, de amúgy sem tudtam volna mást mondani. Nem tudom, mit kellene tartalmaznia annak a szerződésnek ahhoz, hogy megmásítsam a döntésemet. - Hát, vagy majd sűrűn emlékeztetlek - vigyorodtam el, majd elhúztam kezemet az arcáról, csak hogy immáron tényleg a fagyival és a kanállal tudjak foglalatoskodni, ha már eldöntöttem, hogy befogom a száját. Egy adagot a szájához is emeltem belőle, míg ő már azon töprengett, mivel foghatná be az én számat, és nem is bírtam ki, hogy ne emlékeztessem arra, miként is csinálta legutóbb. Minden porcikám belefeszült a gondolatba, örültem, hogy az a fagyi jelenleg nem a bőrömön van, mert most szó szerint lefolyt volna rólam, annyira felforrósodott a vérem. Az egész kezdett egy olyan küzdelemnek bizonyulni, amiben úgysem nyerhetek, már pusztán azért sem, mert amennyire szerettem, éppen annyira vágytam is rá, és tagadni sem tudtam volna, hogy mennyire férfiból volt minden porcikám. Ezt pedig minden bizonnyal a tekintetemből is kiolvashatta, éppen ezért kezdtem el először a nutellás üveggel babrálni, míg ki nem vette a kezemből, aztán pedig a tévét lesni, mintha bármi érdekes műsor is ment volna benne. - Te is tudod, mivel akarok foglalkozni - sóhajtottam fel, nem is leplezve a vágyat a hangomban, az pedig csak tovább szította bennem az érzést, hogy felfedeztem hangjában azt a kis rekedtes élt. Korábban azt mondta, sok ilyen esténk lesz még, mikor csak tévét fogunk nézni, és már előre rettegtem az összestől. Végül egy torokköszörülés kíséretében lenyaltam a krémet a kanálról, jólesően elhümmögve rajta, ebből már inkább kispórolva a szemtelenkedést, míg el nem olvadt a számban. Közelebb csúsztam hozzá, közben gyengéden viszonozva a kis csókot, amiért odahajolt hozzám, de nem bírtam ki, hogy utána ne nézzek végig fekvő alakján tetőtől talpig. - És az irodádban akarsz ebédelni, vagy elvigyelek valahová? - kérdeztem félrebillentett fejjel, de nem vártam meg a következő adagot, én nyúltam az üveg után, csak hogy ismét belemélyesszem a mutatóujjamat, és a saját számhoz emelve ízleljem meg ismét, de ekkor már nem a szemeit fürkésztem, tekintetem lentebb siklott, hiába fedte ruha a testét. Ahelyett azonban, hogy a kezemet magam mellé húztam volna vissza, inkább gyengéden a nyaka vonalához érintettem, ujjaimmal zongorázva végig puha bőrén, szinte biztossá téve magamat, hogy egy kibaszott mazochista vagyok. Nem szóltam egy szót sem, végigbarangoltam mellkasa fedetlen részén, majd mellein, amit már eltakart a vékony anyag, mutatóujjammal végighaladtam hasán, majd alsó ajkamba harapva a combjai között állítottam meg, szinte azonnal kitapintva a forróságot, ami éppen annyira árulkodott, mint amennyire az én testem is tette épp. - Neki is hiányzom - suttogtam halkan, majdnem minden hang nélkül, majd egy óriási sóhaj kíséretében megcsóváltam a fejemet, mint akiben éppen most tudatosult, hogy túl messzire ment. - Pardon - vigyorodtam el aztán, ebbe a gesztusba pedig egyszerre vegyült pimaszkodás és kínlódás, miközben végül elhúztam a kezem a testéről, csak hogy újra az üvegben kezdjek matatni.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 30, 2022 8:22 pm
Mr and Mrs
Nem nehéz kitalálni, merre kalandozhatnak a gondolatai, mert már a pillantás, amivel az ajkam beharapását szemléli, mindent elárul, mint ahogy a torka köszörülése is és az a helyzet, hogy ismét hasonló irányba tévedt a fantáziánk. Ha csak felidézem, milyen vonzó volt Őt a zongoránál látni, hogy mennyire átszellemülten játszott és, hogy akkor, abban a pillanatban mennyivel többre vágytam tőle, mint egy csók, libabőrös leszek. Mégsem akartam, hogy tudomást szerezzen erről, féltem is attól a csóktól, próbáltam is csellel elkerülni, mert nem tudtam, hogy milyen hatással lesz rám, mert valószínűleg már akkor tisztában voltam azzal, hogy veszélyes dolog lenne közel kerülni hozzá. Mégis megszerezte azt a csókot, én pedig élvezettel viszonoztam. -Valóban megdolgoztál érte, de nem akartalak túl közel engedni magamhoz.- mosolyodok el óvatosan, hiszen semmi mást nem akartam akkor még, mint elszabadulni innen a lehető leggyorsabban anélkül, hogy bármennyire is a közelembe férkőzne vagy mondjuk az ágyamba, mégis, később én voltam az, aki oda csalogatta, úgyhogy felesleges is lenne tagadom, hogy nem vágytam rá már korábban is. Csak az tartott vissza, hogy nem akartam én is azon nők közé tartozni, akiket egy csettintéssel megkaphatott. De elbuktam és ha tehetném, újra ugyanúgy megtenném, mert másképp sosem tapasztalhattam volna meg, hogy milyen ez az édes Dimitriy, aki nem csak a rideg, orosz maffiózó tud lenni. Az is volt még eleinte, főleg azon a randin, amit szóba hoz, aminek minden pillanatára tisztán emlékszem, főleg arra, amikor vérig sértett én pedig jobbnak láttam, ha inkább ott hagyom a fenébe, mielőtt hülyeséget csinálok. Őszintén meglep, mikor bevallja, hogy utánam akart jönni, pislogok is rá csodálkozva, de a boros üveg tekintetében, valószínűleg jó volt a sejtése.-Már az asztalnál fontolgattam, hogy pofán öntelek a borral, de sajnáltam volna kiönteni.- nevetem el magam, mert akkor is, csupán a dac és a büszkeség tartott ettől vissza, pedig iszonyúan megsértett. -Ha utánam jöttél volna...- kezdek bele elgondolkodva, felidézve magam előtt az akkori állapotomat -Hát, ez már sosem derül ki, hogy mi lett volna, de amilyen dühös voltam rád, talán tényleg a padlón kötött volna ki a bor.- jegyzem meg hamiskás mosollyal, de azt már a képzeletére bízom, hogy vajon mire gondolok ezzel, mert még én magam sem tudom. Üvöltöztem volna és a fejéhez vágtam volna tényleg a bort? Vagy üvöltöztem volna, majd az iránta érzett dühöm valami egész mássá alakult volna és a bort, csak szimplán leejtettem volna a padlóra, mert más elfoglaltságom akadt volna? Tekintve, hogy ez a vágy, már akkor is ott munkálkodott bennem, a második lehetőséget is el tudnám képzelni. Iszonyúan megsértett akkor, de épp ez mutatta meg, hogy már akkor is számított nekem. Annak ellenére viszont, hogy köztünk most minden a lehető legnagyobb rendben van, eszembe jut az apja és mindaz, aminek köszönhetően most itt vagyunk, amiről még most sem tudjuk igazán, hogy mi volt vele a célja, de Ő olyan határozottan és pozitívan reagál, hogy pillanatok alatt szertefoszlik minden kételyem. -Szivesen vásárra vinném a bőrömet újra.- mosolygok az érintésébe, csókot hintek a tenyerére, majd szavaira lágy, szerelmes mosoly jelenik meg ajkaimon. -Fejben tartom.- súgom halkan, kissé meghatódva, de mivel aztán úgy dönt, hogy el akar most már hallgattatni -vélhetőleg a fagyival-, nem is folytatom a témát, nem rontom el ezt a kellemes estét, inkább az ő elhallgattatásán töprengek, bár a javaslatra, amit tőle hallok, egyáltalán nem számítok. Huncut pillantással sandítok rá, ajkaimon kaján vigyorral, amit már megint azzal próbálok eltüntetni, hogy inkább beleharapok az alsóba, de még ez sem segít távol tartani az elmémet megrohanó emlékeket. A bőröm, már attól is felforrósodik, ha csak eszembe jut, milyen érzés volt ahogy ajkaival és nyelvével kenyeztetett, ahogy elélveztem szó szerint a száján ülve. Meg is köszörülöm a torkom gyorsan, hátha azzal rendbe szedhetem pajzán gondolataimat, végül kacéran elmosolyodok.- Ha sokáig beszélsz, talán tényleg a szádra ülök.- szólalok meg rekedtes hangon, vigyorogva, már a gondolatba is beleborzongva de tény, ha tovább izgat az ilyen nutella nyalogatós megjegyzéseivel, nyugis hétköznapi este ide vagy oda, képtelen leszek visszafogni magam és nagyon gyanús, hogy ezzel Ő is így van. Különben nem mutatna hirtelen érdeklődést a dinoszauruszok iránt. -Minden bizonnyal van, de valóban a dínókkal akarsz most foglalkozni?- veszem ki a kezéből az üveget, lecsavarom a tetejét, majd a kanalat is megszerzem tőle és belemártom a mogyorókrémbe.-Inkább én hallgattatlak el. - biccentem kissé oldalra a fejem mosolyogva, majd a kanalat felé tartom és vigyorogva várom, hogy bekapja, bár legszívesebben inkább a bőrömre kenném, hogy csak azért is incselkedjek vele, de tisztelem annyira Őt és mindazt, amit ma estére szótlanul megfogadott, hogy ne aljaskodjak vele. -Holnap bejöhetnél majd hozzám.- szólalok meg halkan végül.-Amúgy is tartozol egy ebéddel.- vigyorodok el, majd közelebb hajolok, hogy legalább egy aprócska csókot lophassak tőle, ha már minden mást kizártunk ma este.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 30, 2022 3:12 pm
Nehezen álltam meg, hogy ne szaladjon ismét előre a fantáziám, főleg mikor az ujjaimról és a billentyűkről beszélt, majd beharapta ajkát, amivel egyenesen megbolondított. Legalább olyan hatással volt rám, mint mikor az én ajkamat harapdálta, de fogadni mertem volna rá, hogy mindkettőnk fejében ugyanaz a gondolat ütötte fel a fejét. Ezerszer jobb helyet is el tudtam volna képzelni ezeknek az ujjaknak, amiben valószínűleg Ő is nagyobb örömét lelné, mint egy zongorajátékban, de inkább megálljt parancsoltam a fantáziaképeknek egy torokköszörülés kíséretében. Annak ellenére, hogy kegyetlenül frusztrált az egész helyzet, a küzdelem saját magam és az ösztön ellen, mégis élveztem, mert már most tudtam, hogy mennyire mámoros és intenzív lesz újra megkapni Őt. Jobb híján... holnap. - Máshogy emlékszünk arra a csókra - vigyorodtam el szemtelenül, ahogy az egész felevenedett a lelki szemeim előtt. - Csókot ígértél, de csak puszit adtál. Pedig szerintem megdolgoztam azért a csókért - vontam meg vállaimat ártatlan pislogással, pajzán éllel a hangomban, miközben újabb falatot emeltem a számhoz. Ott és akkor Ő próbált meg játszani velem, már az is eszembe jutott, hogy talán csak tesztelt az egésszel, hogy mit lépek válaszként, én pedig már akkor sem cáfoltam rá magamra. Amit akartam, azt meg is szereztem, és a csók után már tudhatta, hogy mire is számíthat tőlem. Konkrétan, bármire. Azóta hosszú utat jártunk meg, nem egyszer akartam kihátrálni, visszafordulni és elengedni, vagy inkább eltüntetni az életemből, mégis, valószínűleg soha többé nem tudtam volna ugyanúgy élni az életemet, mint előtte. Magával hozott valamit, amit eleinte idegennek éreztem és amire nem gondoltam, hogy én is képes lehetek. És már nem is akartam enélkül élni. Vagy inkább nélküle nem akartam. Azzal persze csak újabb vigyort váltott ki belőlem, hogy elmondta, dacból nem jött át soha, még meg is forgattam a szemeimet egy fejcsóválás kíséretében. - A dac. Mi más? - kérdeztem költőien, halkan felnevetve. Nem egy alkalommal szembesítettem vele, hogy megőrjített a folytonos dacolással, ami nélkül viszont soha nem hívta volna fel magára a figyelmemet. Szófogadó kislányból ismertem éppen eleget. - Amikor volt az a félresikerült randink... még valamikor a legelején - kezdtem bele, miközben távolabb toltam magamtól az üres tányért. - Mikor megsértődve felvonultál az emeletre egy üveg borral - vigyorodtam el. - Majdnem utánad mentem - ismertem be végül egy kis sóhaj kíséretében. - De nem akartam, hogy a fejemen verd szét a borosüveget - bukott ki belőlem egy újabb halk nevetés, bár ezt inkább viccnek szántam. Valójában inkább nem akartam, hogy azt gondolja, bennem több is van, mint addig mutattam felé, mert akkoriban még arra készültem, hogy apám füttyentése után rögtön el is tűnik majd az életemből. Nem akartam esélyt adni sem neki, sem magamnak semmire. Valahol meg sem lepődtem, hogy ismét egy komolyabb témát kezdett boncolgatni, bár annyira nem bántam. Nem akartam, hogy bármit is magába fojtson, általában én sem tettem, így még legalább időben meg tudtam nyugtatni, már ha éppen megnyugvásra volt szüksége. - Nem, nem hiszem, hogy ez volt a motivációja, ő nem ilyen szentimentális típus - sóhajtottam fel, ekkor már nem viccelve el a szituációt. Az apámnak nem ért volna ennyit az, hogy kiderítse, reménytelen vagyok-e vagy sem. - De egyszer úgyis megtudjuk, hogy miért vitték vásárra a bőrünket, nem? - kérdeztem csendesen, ekkor már arca után nyúlva, gyengéden simítva el rajta ujjaimat, ő pedig finoman bele is simult ebbe a gesztusba, apró csókot lehelve a tenyeremre. - Nem tudna olyat mondani vagy tenni, amivel arra kényszeríthetne, hogy elengedjelek. Csak ezt tartsd fejben - küldtem felé egy gyengéd mosolyt. Folyamatosan küzdöttem érte, hol magammal, hol másokkal, és ha egyszer az apámmal szemben kell majd, hát érte megteszem. Ha nem jelentene többet mindennél, ez az egész este meg sem történt volna, legalábbis nem ebben a formában, nem így. És ezt már tényleg nem vehette el tőlünk senki. Már ott volt a kezemben a kanál, míg másikkal éppen a jégkrém tetejét varázsoltam le, és nem eltitkolt szándékom volt belefojtani a gondolatokat, ezt pedig szóvá is tettem egy pimasz vigyor kíséretében. Nem is hagyta ki, hogy ne kontrázzon vissza, és miközben a jégkrémbe mártottam a kanalat, hogy egy adagot a szájához emeljek, tekintetem pedig egy pillanatra sem eresztette szemeit. - Hát, te is lefoglalhatnád. Ráülhetnél úgy, mint a múltkor - grimaszoltam ártatlan pislogással, még mindig jól emlékezve, hogy mit is váltott ki belőle, mikor a rögtönzött nászutunkon a számra rántottam, a saját reakcióimról nem is beszélve. Kibaszottul felizgatott minden mozdulata és minden hang, ami akkor és ott bukott ki belőle. - De most amúgy is szomorú vagyok. Ezt a nutellát inkább rólad akarnám lenyalni, nem... a kanálról - sóhajtottam fel csalódottan, ahogy másik kezemmel az üveg után nyúltam, mintha csak a címkét akarnám elolvasni rajta, de inkább csak a figyelmemet próbáltam elterelni arról, amin eredetileg gondolkodtam. - Van olyan csatorna is, ahol dinoszaurusz csontokat ásnak elő? - kérdeztem kínlódva, ekkor már a tévé felé fordulva.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 30, 2022 10:37 am
Mr and Mrs
Nem igazán tudnék olyan zenét javasolni, amitől végül nem éreznék kényszert arra, hogy sutba dobjam ezt a kimondatlan elhatározást, ami a ma estére vonatkozik és rá vessen magam. Még a komolyzene is veszélyes terep lenne, főleg, ha Ő játszana zongorán, mint amit szóba is hoz, én pedig már a puszta emléktől is kajánul elvigyorodok. -Irtó szexi voltál, ahogy az ujjaid finoman járkáltak a billentyűkön.- sóhajtok ábrándosan, mosolyogva, be is harapom alsó ajkam, mert minden bizonnyal az az este volt az, amikor az első pár tégla lebontódott a közé és közém húzott falból, mert a zongorajátékából olyan sok érzelem áradt, hogy teljesen letaglózott vele. Sosem gondoltam volna, hogy egy maffiózó ilyesmire is képes. -Bár nem én voltam az, aki végül pimasz módon lopott magának egy csókot, mert már nem bírta visszafogni magát.- pimaszkodok az újabb falattal a kezemben, amit el is vesz tőlem engem pedig, már az is jó érzéssel tölt el, hogy Őt láthatom ilyen jó ízűen enni. Én a lelkiismeretem miatt nem tudtam ma enni, de Ő [i] miattam[/color] idegeskedett, hogy én miként viselem majd mindezt vagy, hogy másképp fogok-e rá nézni ezek után és most emiatt is rosszul érzem magam egy picit. Folyamatosan azon aggódik, hogy elfogadom-e Őt és mindazt, ami a része vagy, hogy miként viselem majd ezt az egészet, pedig ha tudná, mennyire szeretem és milyen boldoggá tesz, nem kételkedne. Lehet lesz olyan, amit majd nehezen nyelek le, nehezen dolgozok fel, de jelen pillanatban kétlem, hogy bármivel is ki tudna ábrándítani. Aztán persze sosem tudhatjuk igazán, hogy mit hoz a jövő. Addig viszont, míg képes mosolyt csalni az ajkaimra és minden nap tovább szítja bennem ezt az őrjítő vágyat, vagy épp a vacsoraasztalának tekint, képtelenség, hogy megszabaduljon tőlem. Talán, ha az elején másképp alakul minden vagy mondjuk tényleg beállított volna hozzám váratlanul egy éjjel, most nem így látnám, nem is szerettem volna belé, de nem így alakult. Kérdésére mosolyogva felé pillantok, pár pillanatig csak nézem Őt, míg az aktuális falatot kényelmesen megrágom, végül pimaszul megvonogatom szemöldökeimet. -Számtalanszor eszembe jutott, de már csak dacból sem voltam hajlandó átsétálni hozzád azzal, hogy "akarlak".- duruzsolom halkan, továbbra is pimasz mosollyal, így utólag már végtére is, teljesen mindegy, hogy mit mondok. Hazudhatnék is, hogy sosem fordult meg ilyesmi a fejemben, de miért tenném? Mint férfi, már az első pillanattól iszonyúan vonzó volt számomra, csak sokat rontott az összképen mindaz, amit gondoltam róla. Akkor még csak az a férfi volt, akiről előre eldöntöttem, hogy nem egyéb, mint egy bűnöző mindenféle érzelmek nélkül, most pedig, már el sem tudnék képzelni egyetlen napot vagy estét sem nélküle, nem beszélve arról az olthatatlan vágyról, amit iránta érzek. Vigyorgok is a megjegyzésén, magam is remélem, hogy holnap majd behajtja rajtam mindazt, amit ma kihagytunk, de aztán a gondolataim egész másfelé kalandoznak, amitől el is komolyodok és, ha csak másodjára is sikerül, de végül megosztom vele az aggályaim. Közelebb is csúszik hozzám, én pedig eleinte az ágyat szugerálom vagy épp a tálcára halmozott finomságokat és, csak utána sandítok rá, ahogy meg szólal. Fene se tudja, hogy mit akart kihozni az apja ebből az egészből vagy, hogy mit szól majd akkor, ha kiderül, hogy ez a kamu házasság túlságosan jól sikerült. Szomorkás mosollyal nézek rá, ahogy tovább beszél, arcommal belesimulok érintésébe, majd elfordítom a fejem annyira, hogy tenyerébe csókoljak és kezem a kezére csúsztatom. -Gondolod, hogy ez volt a terve? - súgom halkan, bár őszintén kétlem, hogy a maffiózó apja épp arra próbált volna választ találni ezzel a lépéssel, hogy reménytelen-e a fia vagy sem. De Dimitriy szájából még ez is csodásan hangzik, hallgatom is tovább, végül lágyan viszonzom csókját és sóhajtok egy nagyot.-Én is kibaszottul szeretlek. - súgom halkan a választ, aztán kuncogva figyelem, ahogy a jégkrémes doboz tetejét odébb tessékeli és egyértelműen a tudomásomra hozza, hogy el akar hallgattatni. Elnevetem magam fejemet csóválva, de azért közelebb helyezkedek, nehogy lemaradjak a nasiról. -Tehát, ne dumáljak annyit.- vigyorgok rá, de valamiért nem tudok most haragudni, hogy ez a célja, hiszen valószínűleg, csak azért csinálja, hogy ne gyötörjem magam ilyenekkel, hiszen mára épp elég egy probléma is. -Na és a Te szádat ki foglalja majd le? - kérdezem pimasz mosollyal, mert az oké, hogy én talán elhallgatok a fagyi miatt, de Ő?
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 28, 2022 8:39 pm
Válasz gyanánt először elvigyorodtam, bár tény, hogy eddig nem merültünk bele egymás zenei ízlésének felfedezésébe. Vele kapcsolatosan egész másfajta mélységek érdekeltek, és nem is voltam rest kihasználni minden kínálkozó alkalmat arra, hogy felderítsem azokat, ma este azonban jó pár egyéb dolgot is megmutatott magából. Számos szokásunk bizonyította, hogy nem ugyanúgy éltük az életünket a házasságunk előtt, és nem is ugyanabból a körből származtunk, a szüleink pedig más típusú üzletekből gazdagodtak meg, de úgy tűnt, mi magunk hidat találtunk egymáshoz. Egy rögös, néha kíméletlen út után, mert azt nem tagadtam le, hogy számos alkalommal próbáltam földbe tiporni a lelkét, jobb híján szavakkal. Azóta sem szívesen gondoltam arra, hogy ha az apám nem köti meg a kezemet, talán egészen máshogy alakult volna kettőnk kapcsolata. Még ha mai szemmel el is borzasztott a gondolat, hogy akár csak egy hajszála is meggörbüljön általam. - Ha el akarnám érni, hogy beindulj, játszanék neked valamit - böktem a földszint felé fejemmel, célozva a zongorára, majd kajánul felvontam mindkét szemöldökömet. - Attól már múltkor is majd' kicsordult a nyálad. Ne tagadd, láttam - húztam tovább az agyát vigyorogva, miközben elvettem ujjai közül az ételt. Jólesett valami meleget enni végre, de ha valami, hát maga az evés háttérbe szorult ma, jó ideig nem is tudtam gondolni egyetlen falatra sem, az összeszűkült gyomrom nem is vett volna be semmit. Ez pedig nem annak szólt, hogy ölnöm kellett, mert az nem számított újdonságnak, és nem vette volna el az étvágyamat, inkább miatta rángott görcs minden porcikámban, mert még mindig nem tudtam volna szavakkal kifejezni, mennyire nem tudtam, mire számítsak ma este, miután hazaérek. Kibaszottul féltem, és furcsa volt bevallani, de mostanában akárhányszor csak féltem, annak köze volt ahhoz, hogy elveszíthetem Őt. Szavakkal végül nem is válaszoltam a kérdésére, tekintetemmel üzentem, hogy kicsit sem kicsi az a bizonyos sajnálat, amit az asztalom hiánya okoz, és nem is tudtam szabadulni a gondolattól, hogy ne valamely testrészéről nyaljam majd le azt az édes krémet. Tovább folytattam az evést, bár jóval nagyobb falatokat küldtem le, míg ő inkább csak csipegetett, mint valami kismadár, emiatt pedig szemforgatva meg is csóváltam a fejemet, de a mosolyom továbbra sem lankadt. - Hát, bébi. Szerintem nem lennénk itt, ha csak úgy átjöttem volna behajtani rajtad a házastársi kötelességeidet - kerestem meg tekintetét egy pillanatra, majd újra a tányérom felé fordultam. Nem akartam ennél jobban belemenni a gondolatba, mert Ő is tisztában volt vele, hallott rólam eleget ahhoz, hogy tudja, mi mindent tettem másokkal, köztük azzal a csomó nővel. - Neked sosem jutott eszedbe átjönni? - kérdeztem pofátlanul, pajzán vigyorral tolva el magam elől a leürült tányért. Tovább válogattam a csatornák között, bár ahogy szavaimnak hála eszembe jutott, hogy mi mindenben lesz vele holnap részem, kicsit sem fogtam fel, hogy hol milyen műsort vagy filmet adtak épp. Ismét a fülemben hallottam nyögését, magam alatt éreztem teste feszülését, és ez rosszabb volt, mint valami kibaszott elvonókúra. Nem is kellett volna sokat bátorítania, mégis megtette, ahogy szinte felhívást tett keringőre a holnappal kapcsolatosan, de erre már inkább csak vigyorogtam. Ekkor már minden figyelmemet neki szenteltem, csak spontán megállva valahol a válogatásban, és le is tettem a távirányítót, mikor megkomolyodott az arckifejezése. - Miért ne mondanám el az apámnak? - kérdeztem vissza, ekkor már közelebb helyezkedve hozzá. Bár jogosan merült fel benne a kérdés, mert ez még soha nem került szóba, és én sem agyaltam túl sokat azon, hogy miképp is fogom ezt az apám elé tálalni. Nem mintha kicsit is érdekelt volna jelenleg bármi, ami vele kapcsolatos, nem tudtam túllépni a dühön, amit tápláltam iránta, de előbb-utóbb bizonyára amúgy is megtudná, hogy mi is történik a fia házában. Akkor pedig már inkább tőlem tudja meg. - Nem tudom, hogy mit tervezett, és azt se, hogy a te apád mibe egyezett bele, és hogy... mit írtak le abban a kurva szerződésben, de - emeltem fel egy halk sóhaj kíséretében a kezemet, gyengéden az arcára simítva ujjaimat, csak hogy így tartsam tovább tekintetét. - Talán még örülni is fog neki. Bebizonyítottad neki, hogy nem vagyok reménytelen - grimaszoltam incselkedve, hátha így tompítani tudom benne a komolyságot, szabad kezemmel pedig közben megfogtam az egyik kanalat, majd felemelve játékosan meglóbáltam előtte. - Kibaszottul szeretlek, és ezt még az apám sem tudná felülírni - fűztem még hozzá, apró csókot lehelve alsó ajkára, majd egy kis sóhajjal elhajoltam tőle. - Inkább foglaljuk le a szádat - folytattam tovább a pimaszkodást, lelökve a jégkrémes doboz fedelét.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 28, 2022 7:50 pm
Mr and Mrs
Nem igazán könnyíti meg a dolgomat, vagy inkább a dolgunkat az, hogy az ujjáról nyalogatom le a nutellát és igazából az sem, ahogy méltatlankodik, amiért a vacsorával kell ma beérnie, de ha már úgy alakítottuk ezt az estét, hogy történetesen tényleg együtt töltsük el anélkül, hogy a szokásosan egymásba temetkeznénk, hát hősiesen kitartok én is. Hiszen, azzal már mindketten tisztában vagyunk, hogy tökéletes az összhang köztünk, ha arról van szó, hogy a testünk kommunikáljon, de nem árt, ha a fullasztó szex nélkül is képesek vagyunk jól meglenni egymás társaságában és szerintem, ezzel sem lesz gond, mert minden kibaszott pillanatot élvezek, amit csak együtt tölthetek Vele. Még akkor is, ha erővel kell visszafojtanom magamban a vágyat, hogy rá vessem magam most azonnal, akár a lépcsőn felfelé sétálva is. Inkább az este további részét kezdem tervezgetni, bár a döntést Rá akarom bízni, hogy filmet vagy műsort válasszon, ha már erre a sanyarú sorsra ítéltetett, maximum csak ötleteket adok, bár egyáltalán nem lep meg, hogy a gyilkosságos témát élből kizárja, vetek is felé egy lágy pillantást, ahogy belépünk a szobába, majd ahogy a zenét említi, látványosan elgondolkodok. Jó pár dalt végig görgetek a fejemben, miközben lepakolunk az ágyra, keresem, hogy vajon mi lehetne a megfelelő stílus, de végül csak megrázom a fejem. -Hacsak nem akarsz Mozartot hallgatni, inkább passzolnám. Arra talán nem indulnék be...- kuncogok pimasz mosollyal ajkaimon, az ágyra helyezkedek, csipegetni is kezdek a tányérról, de Őt sem hagyom ki, apró falatot tartok ajkaihoz, bár a szavai hallatán nem tudok nem a "nászéjszakánkra" gondolni a hotelszobában és nyelni egy nagyot kínosan elmosolyodva. -Csak egy kicsit?- kérdezek vissza szemtelenül, mert őszintén kétlem, hogy kicsit sajnálja csak a dolgot, de végül, amint kiröhögöm és pironkodom magam, lágy pillantást vetek rá és ki tudja, már hanyadjára adom a tudtára, milyen iszonyúan imádom mindazért, amit értem tesz. Hogy mennyire becsülöm minden kedves gesztusát, minden figyelmességét és úgy általában, hogy mennyire hálás vagyok már pusztán azért is, hogy az enyémnek tudhatom. Mosolyogva szemet forgatok a válaszán, nem nagyon kell megerőltetnem magam ahhoz, hogy elképzeljem, miféle apropóból hallhatott hasonló szavakat, fejemet csóválva el is nevetem magam a pimaszságán, miközben tovább csipegetek a tányérról és figyelem, ahogy közelebb húzza magához a távirányítót. -Nekem se könnyebb, de gondolj csak bele, milyen sokáig kibírtad úgy, hogy itt feküdtem a szomszéd szobában.- cukkolom finoman, bár tény, akkor még egész más volt köztünk a hangulat és a legkevésbé sem vettem volna jó néven, ha rám ront az éjszaka közepén, mert nem bír magával. Na nem, mintha eleinte nem aggódtam volna ilyesmi miatt, hiszen a franc se tudta, hogy mire kellene számítanom egy ruszkitól, aki történetesen egyébként mindig, mindent megkap. Engem viszont más eszközökkel érdemelt ki és bolondított magába, bár nem biztos, hogy szándékos volt. A tv képernyő felé pillantok, ahogy válogatni kezd a csatornák között, fenyegető szavaira azonban kaján vigyor jelenik meg arcomon és felé fordulok, miközben épp bekapom az utolsó falat húst. Legalábbis, ezek után szándékozok áttérni a desszertre, ami ma este, sajnos nem Ő lesz, de a fenyegetése még inkább arra ösztönöz, hogy bírjam ki. Már a gondolattól is libabőrös vagyok, hogy holnap mi vár majd rám. -Mérget mertem volna rá venni. Sőt. El is várom.- kuncogok halkan, közben kicsit úgy helyezkedek, hogy jobb rálátásom legyen a tv-re, de ugyanúgy Őt is szemmel tudjam tartani, míg édesen koncentrálva válogat a csatornák között. Egészen hétköznapi látványt nyújt így, kicsit bele is feledkezek a bámulásba meg a mosolygásba, végül megköszörülöm a torkom és a gondolataim kicsit komolyabb vizekre eveznek, ahogy emlékeztetem magam, hogy valójában nagyon nem vagyunk hétköznapiak. -El fogod mondani az apádnak, hogy...- kezdek bele halkan, de próbálok kicsit másképp fogalmazni, mert ez a gondolat már foglalkoztat egy jó ideje és kíváncsi vagyok rá, hogy neki mi a véleménye. -Szóval, mi van, ha ő egész másképp tervezte az egészet és mondjuk nagyon nem fog neki tetszeni, ha mi valóban együtt akarunk lenni?- bököm ki végül a kérdést, mert már az elején is az volt a meggyőződésem, hogy valamilyen módon az apám vagyonát akarta megszerezni és könnyen lehet, hogy az mondjuk Dimitriy özvegységével lenne elérhető.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 28, 2022 6:04 pm
Még a pislogásra sem fordítottam energiát, miközben nyelve laza mozdulatokkal eltüntette ujjaimról a finom édességet, mintha csak így akartam volna az emlékezetembe vésni ezt az egészet - egyetlen másodpercet sem kihagyva. Pedig ez az egész felért egy erősebb kínzással, próbáltam a józan eszemre hallgatni, ami ma este komoly erőfeszítéseket tett azért, hogy bebizonyítsa, kettőnk között ez az egész nemcsak a testiségről és szexről szól. Ennél jóval mélyebb érzelmeket tápláltam iránta, és ismerve magamat, már régen ráuntam volna, ha nem szólna többről. Azt sem tudtam, hogy kinek akarok bizonyítani, neki vagy inkább saját magamnak, de ahogy elmélyültem tekintetében, ugyanazt a parazsat láttam fellángolni benne, így szemernyi kétségem sem volt, hogy ugyanaz jár a fejünkben. És talán ugyanúgy egyetlen utolsó hajszálba kapaszkodtunk, csak hogy bizonyítsunk. Éppen ezért tűnt megváltásnak a megmelegedő étel hangja, meg is köszörültem torkomat, egy elnéző vigyor kíséretében megrázva a fejemet. - Jó-jó-jó. Megbékélek a pazar vacsorával - mondtam ki hangosan is, ekkor már újra összegyűjtve magamban némi erőt, egy apró közjáték után pedig a narancslé után nyúltam, csak azt követően vettem át tőle a tálcát, ő pedig segítő szándékkal kézbe fogta a gyümölcslevet és a gyümölcsökkel teli tálat. Tekintetem néha találkozott az övével, ahogy felfelé indultunk, ő pedig hátrasandított rám, így minden bizonnyal elkapta azt a csúnya grimaszt, amit az újabb film ötletét hallva villantottam. Mégis rám bízta a döntést, nem erőszakoskodott, amit fordított esetben én talán simán megtettem volna, ahogy pedig sorolni kezdte a lehetőségeket, halkan még fel is nevettem. - A gyilkosságról szóló filmeket is passzolom - vontam meg vállaimat, de inkább nem is mondtam tovább. Ezek a műsorok annyira nem hoztak lázba, az egész életem gyilkosságokból és túlélésből állt, arról már nem is beszélve, hogy ha úgy volt kedvem, egy laza stand up-ot még én is lenyomtam volna neki. Ezekhez nem kellett se műsor, se tévé. - Ha már háttérzaj... inkább valami zene, nem? - kérdeztem, bár végig sem gondoltam igazán. Függött a zene típusától is, de lehet, hogy annak megint csak egy folytatása lett volna, és mindaz, ami jelenleg még előttem sorakozott a tálcán, könnyedén a padlón is végezhette volna. Lecsúsztattam a tálcát az ágyra, majd őt követve én is helyet foglaltam. Már nyúltam volna az étel után, ezúttal azonban ő tartott a számhoz a sült húsból, és nem kellett kétszer mondania, rögtön ráharaptam a falatra. - Kicsit sajnálom, hogy ma este nem te vagy az én megterített asztalom - sóhajtottam fel, mintha csak sajnáltatni akartam volna magam, ekkor pedig már én is kézbe vettem egy porciót, szavaira egy halvány mosollyal reagálva. - Hát, sokan mondták már - billent oldalra a fejem pimaszkodva, miközben egy csibész vigyort villantottam felé, miután apró puszit lehelt a számra. Bár ők nem abban a kontextusban gondolták azt, hogy elképesztő vagyok, mint ahogy most Iris, de nem is ez volt a lényeg. Próbáltam jobb lenni, legalább vele, valahogy eltüntetni a fejéből, a gondolataiból azt, ami ma történt, és ha ehhez olyasmiket kellett csinálnom, amiket amúgy nem szoktam, hát... nem megérte? Még soha senki iránt nem éreztem ekkora önzetlenséget, soha nem törődtem senkivel, és még ha nem is vártam el cserébe, de ugyanazt adta vissza. Ez pedig napról napra olvasztott le újabb jégdarabokat a szívemről. - Bár nem mondom, hogy nem... szokatlan. És nem kurvára nehéz - fűztem végül hozzá, tekintetemmel ismét megkeresve a távirányítót, csak hogy a szabad kezembe vegyem, és közelebb húzzam. - De holnap behajtom - lestem felé, majd visszakapcsoltam a tévét, csak hogy ezúttal én kezdjem el bogarászni a kínálatot. Valamivel le kellett kötnöm magamat, megelőzve az előbbi nutellás fiaskó folytatását.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 28, 2022 5:39 am
Mr and Mrs
Hihetetlen ez az este, ez a kellemes, nyugodt hangulat, mintha egy egészen más dimenzióba csöppentünk volna, ahol teljesen más emberek vagyunk mindketten. Két hétköznapi ember, mindenféle ólom súlyú titkok és szerződések nélkül, hiszen ez az egész tényleg annyira más, annyira hétköznapi. Komolyan elgondolkozok azon, nem-e csak álmodok, de az érintése valódi, miközben lesétálunk a lépcsőn, úgyhogy kénytelen vagyok elhinni, hogy ez az este tényleg a miénk . A legcsodálatosabb az egészben pedig az, hogy tudom, hogy miattam csinálja, miattam kedveskedik, hogy a mai nap után kellően elterelje a figyelmemet, ez pedig borzasztóan jól esik és, ha lehetséges, csak még jobban szeretem. Bármilyen is volt előttem, bármilyen is most másokkal, azt akkor sem másítja meg semmi, ahogy Velem viselkedik, mert szerintem még soha, senki nem tüntetett ki ekkora figyelemmel. Tényleg úgy bánik velem, mintha valami értékes, féltve őrzött kincs volnék és ez az érzés minden mást képes elnyomni. Nem is kérdéses, hogy minden földi jót hajlandó vagyok a tálcára zsúfolni azért, hogy ne szenvedjen hiányt, meg lehetőleg ne is éhezzen nekem egész éjszaka, bár a nutellás húzásával egészen meglep. Vissza akarom fogni magam ma este én is, ahogy Ő tette, ahogy félre söpört mindent annak érdekében, hogy feledtesse velem a mai eseményeket, de azért azt már mégse tudom elfojtani magamban, ami valóban én vagyok. Én pedig szemrebbenés nélkül, kacéran tüntetem el az ujjáról a nutellát az utolsó cseppig, majdnem akkora figyelmet szentelve a műveletnek, mint Neki szoktam, a pillantása pedig és a rekedtes sóhaja, a szokásos hatást éri el nálam finoman megborzongatva a testemet. -Rengeteg finomságot fogsz még kapni.- vigyorodok el, ahogy halkan válaszolok vágyakozó szavaira és igazából, csak egy hajszálon múlik, hogy sutba vágjam a mai terveket, hogy neki essek és addig csokoljam, míg csak szusz van bennünk, de a mikró jelez, a vacsora megmelegedett, a pillanat meg tova száll. -Most például ezt a pazar vacsorát.- jegyzem meg kuncogva, és miközben felvetem, hogy némi innivalót se ártana, a narancslére bólintok is, azért kérek még egy falat nutellát tőle, kevésbé kacéran meg is szerzem magamnak a falatot, ha már vígan majszolgat Ő is nasigyűjtés közben. Mondjuk a látványt megőrzöm mélyen magamban, mert nem tudom, hányszor fog még előfordulni, hogy azt nézhetem, ahogy Dimitriy, mint valami szemtelen kölyök, az ujjáról eszegeti a nutellát és abban is biztos vagyok, hogy az életben nem fog soha, senki szemtanúja lenni ennek. Ez is egy olyan pillanat, ami csakis a miénk, ettől a gondolattól pedig kellemesen sóhajtok is egyet. A tálcát végül átveszi tőlem, ahogy az emeletre indulunk, bár a gyümölcsös tálat és a narancslevet magamhoz veszem, mielőtt még borulna minden, meg amúgy se vonuljak már üres kézzel a lépcsőn, közben pedig már azon morfondírozok, mi legyen a következő néznivaló. Szavain elnevetem magam, futólag hátra is sandítok rá ismét meggyőződve arról, mennyire édes és imádnivaló, bár meg tudom érteni, hogy a romantikus dolgokat tiltja a listáról. Tényleg visszafogja magát, mintha csak bizonyítani akarná nekem és saját magának is, milyen komolyan gondolta azt a támasz dolgot, úgyhogy az a legkevesebb, hogy nem kínzom az este folyamán. -Vannak tök jó dokumentumfilmek régészeti leletekről, gyilkosságokról. Túlélős műsor vagy stand up előadások. - sorolom, ahogy a szobába érünk, az ajtót halkan becsukom utána, majd szépen mindent az ágy végére pakolok és mosolyogva nyomok egy csókot az arcára.-De nekem az is tökéletesen megfelel, ha csak megy valami háttérzaj, miközben falatozunk.- mosolygok rá lágyan, ahogy az ágyra helyezkedek, és amint ő is mellém kerül, tényleg csipegetni kezdek, bár először a sülteket veszem célba, amiből most én nyújtok egy falatot a szájához. -Elképesztő vagy, ugye tudod?- vigyorodok el végül, nem bírom megállni, hogy ezt ne adjam a tudtára, bármit is gondol vagy hisz és akármilyen is volt a szülei vagy az én szüleim házassága, biztos vagyok benne, hogy Ők sosem éltek át még, csak hasonlót sem. Akkor egyik sem úgy végződött volna, ahogy. -És nagyon hálás vagyok a ma este miatt. Meg úgy mindenért.- súgom végül halkan közelebb is hajolok egy rövid puszi erejéig, aztán tovább csipegetek Őt is kínálva kerül-fordul.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 27, 2022 7:42 pm
Majdhogynem teljesen mindegy lett volna a helyszínválasztás, mert akár itt a konyhapultnál, akár a hálószobában esünk neki a tálca tartalmának, a pajzán emlékek mindkét helyen visszaköszöntek volna, és ezt annyira nem is bántam. Szerettem emlékezni azokra a mámoros, észveszejtő pillanatokra, szinte már hallottam is a fülemben hangos nyögéseit, amiket már neki bevallva is imádtam, éreztem bőrömön körmeinek nyomát, tűzforró testének gondolata pedig rögtön görcsbe rántotta a gyomromat. Még nagy hasznát is vettem annak, hogy éppen a hűtő előtt álltam, közelebb is léptem, hogy úgy kutakodjak, a hideg pedig ugyan csak kicsit, de segített, hogy valamennyire lehűtsem magam. Mintha erre lett volna egy szemernyi kis esély is. Amíg ő elővett egy doboz fagyit, én némi maradékot halásztam elő, és míg az a mikróban melegedett, visszataláltam mellé, közvetlen közelről fürkészve, mi mindent halmoz a tálcára. A nutellát viszont még azelőtt elvettem tőle, hogy az akár csak hozzáérhetett volna a tálcához, lecsavartam a tetejét, és mint valami nagy gyerek, már rögtön mélyesztettem is ujjamat a sűrű krémbe. Idejét sem tudtam megmondani, mikor ettem belőle utoljára, és amíg elő nem vette a szekrényből, abban is kételkedtem, hogy tartozéka-e a háztartásnak, de szinte rögtön eszembe is jutott, hogy már együtt élek egy nővel. És valószínűleg nem a nutella okozná a legnagyobb meglepetést, ha kinyitnám a konyhaszekrényt. Továbbra is szemeit fürkésztem, miközben eltüntettem saját ujjamról a krémet, jóleső, elnyújtott mormogással kísérve, majd megnyaltam saját ajkaimat, de az a pimasz, sunyi vigyor csak nem akart eltűnni, közben ujjam ismét elmerült az üvegben. - Nem vagyok önző. Annyira - vontam meg lazán vállaimat, mikor megközelítettem a száját, és bár tudtam, hogy ezzel is magam alatt fogom vágni a fát, de engedtem, hogy lenyaldossa rólam a ragadós krémet. Azonnal szárnyalni kezdett a fantáziám, ahogy szemei rabul ejtették az enyémet, ajkai finom szorítását éreztem ujjam körül, a nyelve lassan eltüntette rólam a nutellát, a hang pedig, ami mindezek mellé párosult, kis híján minden józanságomat romba döntötte. Kicsi választott el attól, hogy ne kapjak utána, egyre kevésbé mozgatta a fantáziámat az étel vagy a fagyi gondolata, inkább az kezdett foglalkoztatni, hogy jelen helyzetben képes lennék-e vele eljutni a hálószobáig, vagy itt tépném le róla azt a kibaszott hálóruhát. - El tudnék képzelni más finomságot is - szólaltam meg végül, mielőtt halk, rekedtes sóhaj bukott volna ki belőlem, ekkor már hol szemeit, hol ajkait bűvölve tekintetemmel. Tényleg, ott abban a pillanatban képes lettem volna sutba vágni a korábbi fogadalmamat, azt, hogy a ma este másról fog szólni, mint az eddigiek, de a mikró időzítőjének csipogása kizökkentett ebből. Hát mi ez, ha nem égi jel? Feszülten sóhajtottam fel ismét, és míg ő kivette a megmelegített ételt, én pedig biccentettem szavaira. - Narancslé megfelel? - kérdeztem, még mindig ujjal matatva a krémben, amit visszaérve ismét ő tüntetett el, ekkor már valamivel szolidabban, már ha lehetett ezt egyáltalán visszafogottan csinálni. Nem tudtam nem arra gondolni, hogy az ujjam helyett éppen ezt mással is csinálhatná, és ettől a gondolattól ismét megfeszültem. Le is tettem az nutella üvegét a tálcára, ismét a hűtőajtó mellé lépve, hogy elővegyem a beharangozott narancslevet, majd átvettem tőle a tálcát, fejemmel intve neki, hogy menjen Ő előre, vissza az emelet irányába. Legalább míg hátat fordított, nem láthatta az arckifejezésemet, amit az újabb film gondolata eltorzított. Követtem őt, lépcsőfokról lépcsőfokra, hol a hátát figyelve, hol a tálcát a kezemben, majd nagy levegőt véve megcsóváltam a fejemet. - Jelenleg bármit hajlandó vagyok megnézni, amivel kicsit lehűtesz - vigyorodtam el pofátlanul, némi kínlódással a hangomban. Ki gondolta volna, hogy ez ennyire nehéz lesz? Hetekig élt velem egy fedél alatt úgy, hogy még csak hozzá sem érhettem, egyetlen estét pedig... illett volna kibírni. Minden normális pár attól félt, hogy ez a meleg szikra halványodni kezd, esetleg kopni, de a picsába is, jelenleg nulla esélyt láttam arra, hogy ne akarjak szétrobbanni minden alkalommal, mikor ennyire közel volt hozzám. - Szóval minden, aminek köze van a romantikához, kuka - nevettem fel halkan, a szobaajtóhoz érve.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 27, 2022 2:41 pm
Mr and Mrs
Még mindig vigyorgok, mikor közli a nyilvánvalót, hogy valójában tényleg nem sajnálom annyira, hogy behúztam a csőbe, de azért némi lelkifurkám van, amiért a frászt hoztam rá, pillogok is bocsánatkérőn, miközben kezem a tenyerébe simul, de mivel nem lök rajtam egy jó nagyot a lépcsőn lefelé haladva, úgy veszem, hogy talán nem haragszik. Egesz a hűtőig meg se állunk, ahol aztán alaposan leltárba vesszük, miféle finomságok közül lehet válogatni, le is szögezi, hogy édesre vágyik, amivel ha akarnék se tudnék vitatkozni. Kutatom is elő a kívánságának megfelelő falatokat, de a kérdésére nem tudok és nem is szeretnék konkrét választ adni, hiszen nem tudhatom, hogy neki melyik verzió felelne meg jobban. Ha idelent nasizunk a konyhában, vagy inkább odafent az ágyban. Mielőtt választ adna, a pult felé sandít én pedig esküszöm, nincs semmilyen telepatikus képességem, de a vigyora láttán pontosan tudom, hogy mi járhat a fejében, mi juthatott eszébe a pultról, így magam is villantok egy perverz mosolyt, amit aztán próbálok levakarni onnan azzal, hogy beharapom az alsó ajkamat. -Rendben. Akkor odafent.- bólintok végül, na nem, mintha az ágyban vacsorázásról nem jutna eszembe még több piszkos gondolat, de igyekszem lekötni a figyelmem azzal, hogy a tálcára pakoljak minden finomat. -Nem egy rossz gondolat.- jegyzem meg mosolyogva, ahogy némi maradékot is előhúz a hűtőből és a mikróba dobja melegedni, mert nasi ide vagy oda, tényleg nem ártana valami rendes kaját is ennünk, bár a nutellából biztos, hogy nem engedek, fogom is az üveget, hogy még véletlenül se maradjon le, de azért engedem, hogy kivegye a kezemből. -Akkor csak kanál kell.- mosolygok rá, tetszik is, hogy nem akar külön bármit is szedegetni, valahogy sokkal jobban tud esni az embernek, ha bűnöz egy picit és dobozból eszegeti mondjuk a fagyit, bár Ő a nutellának is az ujjával esik neki, amitől meg is állok két mozdulat között és pajzán mosollyal ajkaimon figyelem a műsort. Rémes, hogy már attól libabőrös leszek, ahogy morog az élvezettől, amit a nutella okoz neki, de mentségemre szóljon, hogy kismillió olyan esetet juttat eszembe, amikor miattam vagy értem hallatta ugyanezt a hangot. Meg is köszörülöm halkan, mosolyogva a torkom, majd nyelek egy nagyot és már lélekben felkészülök arra, hogy megismétli mindezt, de a saját szája helyett az enyémhez emeli az ujját. -Már kezdtem irigykedni.- vigyorodok el, de aztán már hajolok is közelebb, hogy bekapjam az ujját és lassan, hasonló hümmögés közepette leszopogassam róla a kínált finomságot. Persze, ha már belekezdett a játékba, egy pillanatig sem fogom vissza magam, tekintetem övéin csüggnek, talán picit túl is játszom azt az élvezkedést, de igazából kár is lenne tagadnom, milyen izgatóan hat rám és, hogy most épp milyen pillanatokat idéz fel, ahogy eltüntetem ujjáról a nutellát, nem beszélve arról, amilyen hatással lehet ez Rá is. -Mondjuk így, kanál nélkül sokkal finomabb.- duruzsolom halkan, pimasz mosollyal, majd a csilingelő mikró felé pillantok és tekintve, hogy Dimitriy a nutellát szorongatja, kiveszem én a megmelegített vacsorát. -Nem fogunk megszomjazni? Vihetnénk fel valami innivalót is.- kérdezem aztán a tálcával a kezemben, de mielőtt bármerre is indulnék, közelebb hajolok hozzá mosolyogva. -Kérek még egy kis kóstolót.- nézek rá szemtelen vigyorral, egyértelműen várva a következő adagot, amit majd az ujjával ad a számba, hacsak nem támad kedve aljaskodni, bár ezt már szolidabb műsor kíséretében tüntetem el, mert még kedvem támad eldobni a tálcányi nasit és megpróbálni valami egész mással enyhíteni az éhségemet. -Szeretnél közben még egy filmet megnézni? - pimaszkodok tovább, bár a tippem az, hogy körülbelül frászt fog kapni már a kérdés hallatán is, de mielőtt még ez megtörténne, gyorsan hozzáfűzök még más lehetőséget. -Vagy csak valami idióta műsort?
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 26, 2022 8:35 pm
Ha másért nem is, azért már megérte erőfeszítéseket tenni, hogy láttam, mennyire tetszik neki ez a fajta helyzet, mikor csendben, egymás mellett töltjük el az időt. Valószínűleg akkor is elöntött volna valami kellemes megnyugvás, ha nincs is bekapcsolva a tévé, és bár mindig is egyértelmű volt, hogy férfi mivoltomnak köszönhetően nem gondolkodunk egyformán, mert én egész más módszerekkel kerestem volna a saját megnyugvásomat, de már egészen hozzászoktam ahhoz, hogy kettőnkben gondolkodjak, ne csak magamban. Szavai azonban egyik pillanatról a másikra felébresztették azt a bizarr nyugtalanságot, rögtön felkavarva ezzel a gyomromat, és már tényleg a legrosszabbra számítottam, mikor elnevette magát, én pedig ugyan megkönnyebbültem, de nem tudtam elfojtani egy szemforgatással megspékelt fejcsóválást. Én is szoktam szivatni Őt, talán ezt adta most vissza, és nem mondom, valószínűleg meg is érdemeltem, ennek ellenére nem sokáig tudtam visszafojtani a saját kis vigyoromat. - Dehogy sajnálod - vágtam vissza szinte rögtön, belesóhajtva a szavakba, közben már kicsusszanva az ágyból, csak hogy magamra vegyem a nadrágot, és felé nyújtsam a kezemet. Tényleg éhes voltam, bár eddig lekötött a film annyira, hogy ne vegyek róla tudomást, és valljuk be, a nap eddigi részeiben egyik porcikám sem kívánt ételt. Nagyon mást sem, főleg miután délben magára hagytam az irodájában, és ha valamire mérget vettem volna, hát az az volt, hogy ő sem evett azóta semmit. Ugyan elöntött a nyugalom, mintha nem is történt volna ma semmi komoly, mintha nem lett volna veszélyben az élete, de már nem is akartam gondolni rá. Abban is bíztam, hogy ő sem fogja a közeljövőben szóvá tenni újra, mert abban talán egyetértettünk, hogy mindent megbeszéltünk az üggyel kapcsolatban. Nem maradtak kérdések, bár holnap még lehetnek nehéz pillanatai, mikor mindenki elkezd majd beszélni a féreg haláláról. Csak a hűtő mellett engedtem el a kezét, rögtön szemügyre is véve, hogy miből tudnánk kihozni egy gyors és rögtönzött vacsorát. Szavai hallatán mondjuk nem bírtam ki, hogy ne pillantsak a konyhapult irányába, ahol többek között szóba jöhetett volna a vacsora, és szinte rögtön eszembe is jutott, hogy azon a pulton is okoztunk már egymásnak kellemes perceket. El is vigyorodtam, egyértelművé téve, hogy hová kalandoztak a gondolataim, majd lazán megvontam a vállamat. - Együnk odafenn - válaszoltam végül, és ahogy visszafordítottam tekintetemet a hűtőszekrény tartalma felé, akaratlanul is kibukott belőlem, hogy valami édes ízre vágyom. Nem tudtam, honnan jött a sugallat, egyszerűen csak megkívántam, Ő pedig nem is vitatkozott, rögtön nyúlt a mélyhűtőbe, én pedig egy biccentéssel jeleztem, hogy a jégkrém nekem is megteszi, már ami az édesség iránti vágyamat illeti. A gyümölcsöket sem hagyta le a közben előkerülő tálcáról, és amíg a nutellát kereste, én újra a hűtőt kezdtem bújni, míg a kezem ügyébe nem került egy kis maradék. Kellett valami tartalmasabb is a sok édesség mellé, mert ha igaz, hogy Ő sem vitte túlzásba ma az evést, kevés lesz a fagyi és mellé a nutella. - Biztos, ami biztos - vigyorodtam el, a mikróhoz lépve, hogy betegyem a maradékot, majd odaléptem mellé, és ujjaim közé fogtam a nutellát. - Jó a dobozból - válaszoltam a kérdésére, de közben letekertem az üveg tetejét, csak hogy a krémbe dugjam az ujjamat, és a számhoz emelve le is nyaljam róla az édességet. - Mmmm - mormogtam jólesően, ahogy az édes íz szétáradt a számban, közben végig tekintetét fürkészve, majd mikor újra az üvegbe mártottam az ujjamat, már nem a saját számhoz, hanem az övéhez emeltem. - Kóstolót? - kérdeztem tőle pimaszkodva, felvont szemöldökkel.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 26, 2022 7:13 pm
Mr and Mrs
Csak, hogy jobban érzékeltessem vele, hogy miért is jó az a plusz happy end a film végén, a romantikus szál, ami lassan kibontakozott, vonok némi párhuzamot a film és a mi életünk közt. A mi esetünkben is egész más volt a fő irány, másképp indult és még véletlenül se gondolta szerintem egyikünk sem, hogy egy szép estén majd egy ágyban fekve együtt nézzük az egyik Indiana Jones filmet. Esküdöztem, hogy sosem érhet majd hozzám, Ő pedig alig várta, hogy megszabaduljon tőlem, de most mégis úgy érzem, hogy olyasmire leltünk egymásban, ami nem egy mindennapi dolog, nem egy klisé. Na nem, mintha nem láttam volna még olyan filmet, amiben a kezdeti utálat végül szerelemmé változik, csak épp sosem hittem volna, hogy ez tényleg előfordulhat. Finoman elmosolyodok a válaszán, hosszan kutatom is vonásait, mintha csak a válaszokat keresném, hogy vajon kinek vagy minek köszönhetően alakult ez így, de végül arra a következtetésre jutok, hogy nem érdekel. Semmi sem érdekel, amíg így néz rám, amíg ilyen édesen cirógatja a hátamat, miközben próbálom kipuhatolni, hogy egytől tízes skálán mennyire számított erőszaknak, hogy megnézettem vele a filmet, de valószínűleg nem fogunk belőle rendszert csinálni, mert már most leszögezi, hogy nem ez lesz esténként a program, aminek őszintén örülök. Nem, mintha ez amúgy nem tetszene, hogy ilyen békésen, nyugodtan heverészünk az ágyban és kicsit kikapcsolunk mindketten. A mai nap után van is miért és nem feltétlenül a gyönyör az, ami mindezt segíthet megemészteni. Jól esik érezni, hogy mellettem van, hogy tényleg a támaszom, akármilyen rosszul is érintett ez az egész. Újra és újra meglep azzal, ahogy viselkedik velem, ahogy bánik velem, amilyen figyelmes és türelmes tud lenni, bár szerintem saját magának is meglepetést okoz minden nap. Talán, Ő maga sem hitte, hogy ilyen is lehet, ha a megfelelő emberrel hozza össze a sors. Hogy a rideg, kegyetlen külső, milyen érző szívet rejteget annyira. -Még szép, hogy lesz.- kuncogom halkan a csókba, hiszen valószínűleg én magam sem bírnám sokáig megállni, hogy ne érintsem és ne akarjam minden porcikáját érezni, ha épp így fekszik mellettem, de tény, hogy ilyen esték is kellenek, ha nem akarjuk, hogy eltűnjön a varázs. És persze elengedhetetlenek a pimaszkodások is, ennek fényében pedig a lehető legijesztőbben adom a tudtára, hogy éhes vagyok. Utólag, kicsit sajnálom is, olyan aggódó képet vág és olyannyira felkészült arra, hogy majd tényleg valami rossz hírrel szolgálok, de ennek ellenére jót nevetek, miközben bocsánatkérés gyanánt finoman vállára simítok. -Nem hagyhattam ki a lehetőséget, de valóban aljas volt. Sajnálom.- kuncogok továbbra is, amitől valószínűleg cseppet sem tűnik úgy, mintha valóban sajnálnám, de amikor a feltételezésem bizonyosságot nyer, hogy Ő sem ebédelt ma -semmilyen értelemben-, elhúzom szomorúan a számat és kikászálódok az ágyból, míg ő magára kap egy mackót. -Akkor épp itt az ideje.- mosolygok vissza rá, kezem finoman tenyerébe csúszik és elindulok vele lefelé a konyhába, ahol közvetlenül mellette megállva magam is alaposan szemügyre veszem a hűtő tartalmát. -Nem tudom. Mondja meg a ház ura, szabad-e az ágyban vacsorázni, bár nekem jó itt is. - vigyorgok rá pimaszul, ahogy felelevenedik előttem az emlék, milyen is volt vele az ágyban vacsorázni, de aztán újra csak végig mustrálom a lehetőségeket, míg Dimitriy bele nem sóhajtja a csendbe a kívánságát. -Édeset? Mondjuk...jégkrémet?- nyitom ki a mélyhűtő ajtaját is, ahol lapul is pár doboz, de amíg nem biztos, hogy erre esik a választása, addig nem nyúlok egyikért sem. -Maradjunk is az édes kategóriánál, szóval jöhet még pár gyümölcs és egy kis Nutella is. Mit szólsz?- nyúlok is az egyik szekrénybe, ahol már kinéztem magamnak az említett finomságot, ha pedig a többi sincs ellenére, szépen egy tálcára gyűjtögetem mindet. -Szedjek kehelybe fagyit vagy jó lesz a dobozból?- fordulok felé kíváncsian, mikor a fagyihoz érek, mert az ilyen dolgokban még mindig vakon tapogatózok, hogy mit, hogyan szeret.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 51 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 51 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.