Kiskép : Rendeltetésem : Móði vagyok play by : Fabian Arnold Posztok száma : 104 User neve : Elyon Csoport : isten Pontgyűjtő : 94 Lakhely : grünerløkka Foglalkozás : lövészoktató, mesterövész (bérgyilkos) Előtörténet : God of war, braveness and storms Keresem : You’re the needle pointing north
When I’m lost in the fight
You're the place I need to find
To remember the light
Cameron Reidarsen —
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 06, 2022 9:54 pm
to: my lovely norn
You're the needle pointing North, when I'm lost in the fight
Megint egy átlagosabb nap, átlagos teendőkkel, vagyis épp nagy lendülettel tartok az őrsre, hogy megnézzem, hány órakor jön a csoport, akiket tanítanom kéne ma. Belépve az épületbe nem is igazán leskelődök, céltudatosan megyek az asztalom felé, hogy felvegyem a mappácskát, amin az időpontok vannak, közben meg Arne is megtalál, miért is ne. - Te, láttad mától ki igazgat majd minket? - Nem, nem láttam, miért, olyan érdekes a csávó? - Az az érdekes benne, hogy nem csávó! - ekkor azért már rá is pillantok, nem bújom a lapokat... - Miért nem ezzel kezdted? - fordulok a pult felé Arne-vel együtt, és ő persze tovább járatja a száját, miközben én már felismerem az arcot... - Ha bedobom magam, még ebben a hónapban megfektetem a kicsikét! - azzal mellkasához csapom a mappát: Ha bedobod magad, az egyik céltáblám helyére teszlek. - közlöm amúgy kedves ábrázattal, amiből azért tudja azt is, hogy komolyan gondolom, majd a pult felé veszem az irányt; szerencsére vagy nem arra, a leányzó épp hátat fordít. - Ne haragudj, meg tudnád mondani, a B csoport mikor érkezik lövészetre? - kérdezem, noha az imént tudtam meg a listából, de ... hogy is szólíthatnám meg? Évek óta halogatom ezt a bizonyos találkozást, igazából nem is tudom milyen oknál fogva... fogható az önzőségemre, vagy, hogy szar barát vagyok, nem tudnám megmondani. Egyszer-egyszer azért összefutottam Frey-el, de érezhetően más volt, mint előtte, és mivel tudom, hogy az én hibám, így helyrehozni is az én felelősségem lett volna. Mert amúgy meg hiányzott... Maggie mellett talán azért nem akartam nagyon tartani vele a kapcsolatot, mert szokás szerint magával ragadott volna, és nem figyeltem volna annyira másra, de hiába is kezdek önanalizálásába, ez már megtörtént és kész. Elég szarul jön ki mondjuk, hogy pont most találkozunk, mikor megint egyedül vagyok, de egyrészt ártatlan vagyok az ügyben, másrészt szerintem már nem lepődik meg, egy-egy ponton a barátságunk alatt valahogy mindig eljutottunk erre a szintre, aztán újra és újra az ajtajában kötöttem ki, már lassan szokássá válik - rossz szokásommá... Na de ha megfordul, széles-boldog mosolyommal nézek rá, vidám tekintettel, mert tényleg nagyon örülök, hogy látom őt, és pont itt, pont most? Egy munkahelyen... ennél jobb nem is lehetne ez a nap!
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.