M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

the Navarro bitches | light 'em up

Isabelle Navarro
Kiskép :
the Navarro bitches | light 'em up UYj6TZk
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy
the Navarro bitches | light 'em up 9528a2f0fc455efeef6ef03fc3540ca6380e8859
but crazy is my middle name.

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Vas. Május 08, 2022 10:47 am

Anna & Izzy

Nem volt fair Fredriktől, hogy vázolt nekünk egy tökéletes tervet, miként is fogjuk megleckéztetni a Smolensky családot, aztán meg valami hirtelen ötlettől vezérelve lefújta az egészet. Az sem volt fair, hogy azt gondolta, hogy hülyét csinálhat belőlünk azzal, hogy előbb felizgat minket egy ilyen sunyi, ármányos húzás lehetőségével, aztán meg füttyent egyet, azt gondolva, hogy majd mindenképpen úgy táncolunk, ahogy ő szeretné. Mi nem a kis alattvalói, a halandó szolgái vagyunk, soha nem is voltunk azok, az pedig végképp nevetséges elgondolás tőle, hogy majd ő irányíthat minket. Egy valakinek sikerült ez eddig, mert akkor még fiatalok és naivak voltunk, de meg is tanultuk a leckét, csúnya véget is ért az illető számára a történet és azóta sem hagytuk senki másnak, hogy bármilyen módon is megpróbáljon fölénk kerekedni. Fredrik akár Hel kis kedvence, akár nem, akkor sem képez kivételt és ezt most szépen meg is fogja tanulni, mert hiába is fújta le a bulit, mi bizony mulatni fogunk most egy nagyot. Ez már nem csak arról szól, hogy a másik család orra alá borsot törjünk, mert az érdekel a legkevésbé, hanem hogy megmutassuk ennek az önjelölt főnöknek, hogy valójában rohadtul nem irányíthat minket. Csak addig dolgozunk vele együtt, amíg számunka is megfelelőek a döntései és ennyi.
Anna arcát látva ugyanezt az elszántságot és bizonyítási vágyat látom, hiszen engem is felhúzott, amikor le lett fújva ez a buli, de ő egyenesen tajtékzott a dühtől, hiába én vagyok kettőnk közül az érzelmesebb. Épp ezért tudtam már abban a pillanatban, hogy ezt nem fogjuk annyiban hagyni, az pedig egy percig se volt kérdés, hogy vele tartok-e, így most sem tétovázok, ahogy belém karol és megindulunk a bejárat felé. Én mondjuk annyira nem élvezem az indokolatlan öldöklést, Ő előbb hajlamos az ilyesmire, így a tervet úgy is dolgoztuk ki, hogy a halálos áldozat a lehető legkevesebb legyen. Lehet, hogy odabent nagyrészt az alvilág csürhéje tobzódik most is, de azért akadnak ott olyan halandók is -például a rúdon tekergő lányok-, akik pusztán kényszerből vannak ott, ahol, őket pedig valahogy nincs szívem bántani. -Maximum, majd követjük a csöveket a falon, mint a morzsákat.- mosolyodok el, mikor a megfelelő hely felkutatását említi, de mivel a halandóknak mániája nagyjából ugyanoda helyezni az ilyen részeket, nem hiszem, hogy gondot okozna megtalálni a konyhát vagy épp a kazánházat. Valami helyre úgyis rábukkanunk majd, ahol kezdetét veheti a szórakozás, bár azért a biztonság kedvéért rákérdezek, gondoskodik-e majd a riasztásról vagy sem, azt pedig tudom, hogy nem hazudik, amikor válaszol így egy biccentés kíséretében tovább is haladok vele.
Az ajtóban álló pasas alaposan végig mér minket, de ez nem az a gyanakvó méregetés, hanem inkább az éhesebb fajta, így aztán rögtön ki is derül számunkra, milyen módszerrel tudunk a legkönnyebben bejutni. Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy elég két szempilla rebegtetés és egy mosoly, de ha mindezt megspékeljük pár kacér szóval, biztos a győzelem. Nem is kérdezek ezzel kapcsolatban semmit a nővéremtől, valószínűleg ugyanezt Ő is leszűrte a pasi tekintetéből, így inkább a buli utáni teendők felől érdeklődök, mert azt nem beszéltük meg, mennyire próbálunk majd úgy tenni, mintha nem lenne közünk az egészhez. -Biztos vagyok benne, hogy tudni fogja, hogy mi voltunk, de abban már nem annyira, hogy számon is kérne minket.- morfondírozok hangosan.-De én se tagadnám le. Legyen csak tisztában az erőviszonyokkal, mielőtt azt gondolná, hogy ő a főnök.- értek egyet Annával, de aztán elcsendesedek inkább, ahogy az ajtó előtt várakozó sorhoz érünk, Annával ellentétben azonban én nem a kidobóval foglalkozok, hanem az épületet veszem szemügyre és a kívülről látható kémény alapján megpróbálom belőni az irányt, merre is lehet a kazánház. Na nem, mintha nem lenne hasznos az, amit a nővérem csinál, hiszen fordított esetben, ha engem nézett volna ki magának a pasas, valószínűleg ugyanez történne, csak akkor ő leskelődne és nem én. Ez a férfi azonban nem az én lábaimat stíröli és nem is rám néz, amikor felénk intézi szavait, így én nem is vágok közbe, míg a nővérem elrendezi a dolgokat, csak oda tartom a kezem, hogy a pecsétet én is megkapjam és egy csábos mosollyal köszönöm meg a lehetőséget. Nehogy a végén még azért legyek gyanús, mert én nem flörtölök.
-Ha jól mértem fel odakint a dolgokat, valahol a hátsó rész jobb oldalán kell lennie a kazánháznak, szóval arra kellene indulnunk.- sutyorgom mosolyogva, mintha csak csevegnénk épp, közben az említett irány felé biccentek és bár reménykedtem benne, hogy minél kevesebben fognak majd felfigyelni ránk, nem lep meg, hogy nem így történik. -Nem tudom, hogy az a jobb, ha minél többen látnak itt minket, vagy inkább az, ha minél kevesebben.- jegyzem meg halkan, bár cseppet sem lep meg, hogy feltűnő jelenségek vagyunk így ketten, mindig is élveztem a figyelmet, amivel a másik nem képviselői tüntetnek ki, de most azért jobban örülnék, ha nem így lenne. -Igyunk előtte valamit?- vetem fel a dolgot, ha már amúgy is itt vagyunk, na meg jól is esne egy ital, mielőtt szétbarmoljuk ezt a laza estét. Alaposan körbe is nézek, felmérem a felhozatalt is, ha már itt vagyunk, de közben azért a lehetséges irányt is belövöm, amerre tovább kellene majd libbennünk meg azt a sötétebb folyosót a jobb oldalon. -Azért akad itt finomabb falat is, mint az a kidobó.- jegyzem meg halkan, mosolyogva, ahogy végig pillantok a körülöttünk lévő arcokon, de mondjuk nekem nincs konkrétan a terveim között összeszűrni valakivel a levet, bár a tervek sokszor változnak. Ki tudja?

~ My Songs know what you did in the Dark  ~
Vissza az elejére Go down
Anonymous

Vendég —
be careful making wishes in the dark, can't be sure when they've hit their mark

Izzy && Anna

Kellemes izgalmat érzek, na nem félelmet - soha nem érzek félelmet -, hanem azt a finom kis bizsergést, amikor tudom, hogy már megint készülünk valamire, és azt is, hogy az a valami nagyot fog szólni, és jó lesz. Igazság szerint már akkor is ezt éreztem, amikor Fredrik előállt ezzel az egésszel, aztán annál dühösebb voltam, amikor visszatáncolt, végül pedig nem győztem a zsenialitásunkat magasztalni, amikor Izzyvel kitaláltuk, hogyan valósíthatnánk meg mégis a dolgot, ráadásul úgy, hogy ezzel egyszerre intsünk be a ruszkiknak és Fredriknek. Talán szövetségre léptünk, de egyikünk sem szerette, ha kiderül a szövetségeséről, hogy hajlamos lehet gyengének lenni és megfutamodni. De majd most megtanulja a leckét.
Ugyanezt látom a húgom arcán is tükröződni, amikor odaérek hozzá a kis utcácskában, a kérdésemre adott válaszára pedig sokatmondó vigyor költözik az arcomra és bólogatni kezdek. Ó, igen. Belé karolok, úgy indulunk el a Smolensky-bár bejárata felé, és közben rákérdezek a tervre is.
– Oké – felelem könnyedén, elgondolkodva csücsörítem egy kicsit az ajkaimat, míg átgondolom, hogyan lenne érdemes belevágni. – Az lenne  legjobb, ha itt is fel tudnánk szerezni valami konyha-féleséget, vagy mondjuk a kazánhelyiséget – gondolkozom hangosan. Ezt úgyis közösen fogjuk csinálni, aztán ha találunk egy megfelelő gázcsövet vagy -palackot, akkor Izzyn lesz a világ szeme. Nem mintha puszta kézzel nem lennénk elég erősek az ilyenek eltördeléséhez, de lényegesen finomabb munkát lehet végezni, ha ő előbb szépen megfagyasztja ezeket. Én meg addig majd intézem a füstjelzőt... és igen, ezt ugyanakkor gondolom ki, amikor ő is rákérdez, amitől elmosolyodom. Nem mintha több mint hatszáz év távlatából lenne ebben bármi meglepő. – Persze, az sima lesz – bólintok, és még csak nem is hazudok. Izzynek egyébként sem hazudnék soha, de a terv továbbra sem az, hogy minél több hullát hagyjunk magunk után, csak az, hogy ismét egymás torkának ugrasszuk, akiket kell.
Időközben odaérünk a bejárathoz és beállunk a viszonylag rövid sorba, a belépésre várakozók közé. Érzékelem a kidobó méricskélését, és már most vetek rá egy lapos pillantást a szemem sarkából, kiegészítve egy apró mosollyal, még ha épp Izzy kérdésére figyelek is. Már most látom benne a tökéletes alibit.
– Először mindenképpen kivárnám, hogy megvádol-e minket – felelem közelebb hajolva Izzyhez, mintha csak bizalmasan osztanék meg vele valamit, de közben ismét a kidobóra pillantok a szemem sarkából, hogy neki ne legyenek kétségei, miről beszélhetünk. – Nem titkolnám feltétlenül, neki sem árt megtanulni, hol a helye. Nem szórakozhat velük csak úgy – szusszanok egyet megvetően. – Te mit gondolsz? – pillantok aztán rá. Közös a terv, közös az út, közös az irányítás; mindig, mindent így csinálunk, most sem akarok egyedül döntést hozni, vagy anélkül tenni bármit is, hogy meghallgatnám az ő véleményét. Mondjuk, mivel általában egy véleményen is vagyunk, ebből nemigen szokott feszültség lenni.
Hamarosan mi kerülünk sorra, és bár az impozáns fickó még mindig elég alaposan mér fel minket, én nem aggódom, már csak azért sem, mert a pillantása feltűnően sokat időzik azzal, hogy végigfuttassa a magassarkúba bújtatott lábaimon.
– Ha dolgozni jöttetek, használhattátok volna a személyzeti ajtót is – szólal meg, amit akár sértésnek is vehetnék, de közben olyan kihívással néz a szemeimbe, hogy gyorsan megértem a mögöttes tartalmat és inkább csábosan rámosolygok. Csak annyi időre engedem el Izzy karját, hogy közelebb hajolhassak hozzá.
– Én ugyan nem itt dolgozom, de ha neked lesz egy kis szüneted nyugodtan keress meg odabent. Meghívhatsz valamire – kacsintok rá, visszahúzódva mérve végig alaposan. Mosolyog, természetesen, hiszen legyezem az egóját, de épp ez volt a szándékom. Nem is szól semmit, csak a kezemért nyúl, hogy a kezében lévő pecséttel a kézfejem hátuljára nyomja a furcsa alakzatot, amit alaposan le kell majd vakarnunk, ha nem akarunk lebukni Fredrik előtt azonnal, de annyi baj legyen. Ígéretekkel teli pillantással mosolygok rá újra, miután Izzy kezére is rákerül a pecsét, aztán ismét a húgomba karolok, hogy be tudjunk menni. Ha másra nem is, alibinek tényleg tökéletes lesz a fickó.
– Hol kezdjük? – hajolok közelebb Izzyhez, hogy a zene ellenére is halljon. Egyelőre meg is feledkezem a kidobóról, most még dolgunk van.

Isabelle Navarro
Kiskép :
the Navarro bitches | light 'em up UYj6TZk
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy
the Navarro bitches | light 'em up 9528a2f0fc455efeef6ef03fc3540ca6380e8859
but crazy is my middle name.

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 24, 2022 4:45 pm

Anna & Izzy

Az egyik épület falának dőlve háttal, az utca sötétebb részén ácsorgok és miközben a nővéremet várom, halkan dúdolgatok a magam szórakoztatására. Egyikünknek se tetszett túlzottan, hogy Fredrik csak úgy visszatáncolt a terveinket illetően, hogy hirtelen annyira békét akartak a rivális családdal, hiszen a káosz magja nem béke időkben csírázik ki. Azzal mi nem jutunk előrébb, ha ezek mostantól puszi pajtások lesznek és együtt járnak golfozni, vagy tudja a fene, mivel ütnék el az idejüket, mert nekünk minden lépés be van üzemezve, tudjuk melyik kártyát kell kihúznunk ahhoz, hogy boruljon az egész vár és semmi esetre sem szeretnénk stabilabbá tenni az összeomlás helyett. -So light em up up up, light em up up up... - dúdolgatom halkan, tekintetem újra és újra végig vezetem a csendes utcán, már csak azért is, mert ha van idegesítő lény a földön, akkor az Noah, akiből simán kinézem, hogy olyannyira bizalmatlan velem szemben, hogy megpróbál követni. De az utca csendes, csak csak egy közeledő autó hangja veri fel, ami aztán lelassít, megáll és a nővérem kilép az ajtaján. Neki legalább normális sofőr jutott. Az enyém olyan, mint egy tökön rúgott lajhár.
Elrugaszkodok a téglafaltól, zsebre dugott kezekkel tipegek oda a nővéremhez, miközben ajkaimon már, az a kissé pszichopata mosoly látszik, mert már előre odavagyok azért a fennforgásért, ami a tettünket követni fogja. Igazán nagyot fog szólni és az Ő arcán is azt látom, hogy izgatottan várja ezt az egészet. Már akkor vártuk mindketten, amikor szóba került mindez, amikor megterveztük, de aztán Fredrik visszatáncolt az egészből, nekünk pedig most már kell ez a műsor, az adrenalin és a káosz, amit majd mindez követ. Különben sem jutunk előbbre azzal, ha béke van, mert a béke egy stagnáló állapot, nem változik közben semmi, már pedig az élet velejárója a változás.
-Ne viccelj. Erre születtem!- vigyorgok Annára, majd ahogy belém karol elindulok vele lassan, andalogva, majd felé pillantok kérdése hallatán. -Tekintve, hogy ez leginkább a te reszortod,  rád bízom. Majd én idomulok.- vonok vállat, hiszen mégse tőlem igényel ez a mutatvány nagyobb erőfeszítést, bár ami a bejutást illeti és a megfelelő hely felfedezését, abban talán picit nagyobb szerepem lesz. -Akkor a füstjelzőt intézed majd?- kérdezem halvány mosollyal sandítva a nővéremre, hiszen az eredeti terv szerint sem tömegmészárlást terveztünk, csak némi erőfitogtatást, hogy a Smolensky család tudja, hol a helye. Most viszont, majd Fredrik viszi el a balhét, bár neki sem árt, ha tudja, hol is áll a táplálékláncban. -Gyakoroltad az ártatlan arcot vagy felvállaljuk majd, hogy mi voltunk?- sutyorgom vigyorogva, mert közben már a bejárathoz érünk, ahol a két méteres kidobó alaposan végig mustrál mindkettőnket. Kétlem, hogy gondja lenne a külsőnkkel de, ha mégis úgy alakul, hát bedobjuk a csáberőnket. Mondjuk, az ilyen hatalmas pasasok inkább Anna esetei, de egye fene, kivételt tehetek egyszer.

~ My Songs know what you did in the Dark  ~
Anonymous

Vendég —
be careful making wishes in the dark, can't be sure when they've hit their mark

Izzy && Anna

– Köszönöm, drágám – mosolygok a csokoládébarna szemekbe, miközben a vezetőülés ablakához hajolok. Fogalmam sincs, mi a neve, de nem is érdekel különösebben; nem a neve miatt van most itt, hanem mert Fredrik őt jelölte ki ügyeletes sofőrnek, mintha legalábbis szükségem lett volna ilyesmire. Végigsimítok az arcán, ahogy ájtatos mosollyal rám bámul, vörösre rúzsozott ajkaim lenyomatot hagynak az arcán, mielőtt visszahúzódnék, és bár látom, hogy ennél többet akarna, egyetlen pillantással adom a tudtára, hogy jobb, ha erről megfeledkezik. Ért a szép szóból, sebességbe teszi az autót, én pedig hátrébb lépve nézem végig, ahogy elhajt. Szerencsére eléggé odáig van értem ahhoz, hogy tudjam: hallgatni fog, ahogy kell.
Újult erővel, kíváncsian nézek körül az utcán, a mágia szabadsága szinte bizsergeti az ujjaim végét. Elindulok abba az irányba, amit Izzyvel megbeszéltünk találkozási pontként, nem messze attól a híres-neves Smolensky törzshelytől. Fredrik nem ezt nevezte meg annak idején, még mielőtt meggondolta volna magát a terveinket illetően, de hát éppen ezért választottunk másikat - sok mindent el lehet mondani rólunk, de hülyék azok nem vagyunk. Ezért sem engedhetjük meg, hogy szóba jöhessen a béke ezek között, akkor mikor nyírnák ki egymást végre?
Itt az ideje, hogy mindenki újragondolja, hányadán áll a másikkal. Az oroszok úgyis tudni fogják, kit hibáztassanak, Fredrik pedig hadd higgyen minket továbbra is töretlen, hűséges kis pincsikutyáknak. Nagyon hatásosan fogjuk tudni előadni, mennyire nem tudunk semmit a történtekről.
Szinte előbb hallom meg az ismerős hang halk dúdolását, mint hogy a sarkon befordulva megpillantanám a húgomat - aki akkor is mindig a húgom marad, ha anno csak két perc volt az előnyöm előtte. Egyébként is jó kedvem volt, de ahogy felismerem a dallamot, széles vigyorra húzódnak az ajkaim; micsoda kiváló választás a mai este aláfestéséhez! A magassarkú csizmám kopogása egyébként is elárulná az érkezésemet, de tudom, hogy a köztünk lévő kapcsolat miatt egyébként is érezni fogja a közeledtemet. Elrugaszkodik a faltól, a mosolya pedig pontosan az enyémet tükrözi vissza.
– Készen állsz? – vonom fel a szemöldökömet kihívóan, bár a kérdés inkább költői, hiszen már a mosolyában is ott ül a vaskos igen. Ha ennek hangot is ad, úgy karolok belé, mintha csak egy kis szokásos esti szórakozásra készülnénk; mondjuk, bizonyos tekintetben... éppen ezt is tesszük. – Kövessük az eredeti tervet? – pillantok rá közben. Fredrik eredeti célja a Paradise lett volna, azt már kellően fel is térképeztük, tudtuk, melyik helyiségbe kellett volna bejutnunk, hogy Izzy képességével könnyedén előidézzünk némi gázszivárgást. Ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy biztonságban kijussunk és csak azután jöjjek én, úgy, hogy ennek ellenére is elég nagyot szóljon a dolog. Most mondjuk újra kellene játszanunk a feltérképezést, de szerencsére mindig is elég jók voltunk a figyelemelterelésben.

Ajánlott tartalom —

the Navarro bitches | light 'em up
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Light-o'-love
» sol & bil - light & dark

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: