M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bragi & Hödr

Anonymous

Vendég —
Bragi <<>> Hödr
Wash it all away
Wash the grime off my soul
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene;  love »
Bajság történt tegnap. Olyan nagy probléma, melyet már nem tudtam én magam orvosolni és szakértőt kellett hívjak. Csőtörés, elárasztotta a víz a lakásomat olyan szinten, hogy mindenem csupa víz lett, így amig orvosolják a problémát és kiszárad minden, így átmenetileg más lakást kellett keresnem. A szüleimhez nem akartam menni, több okból kifolyólag, Akadt még pár rokon, akit választhattam volna, de mégis a szívemhez egy közelebb állót kellett választanom. Bragi-t hívtam fel ezen okból (szuper az okostelefonom, csak egy nevet kell mondanom és már tárcsázza is) , így amint bele egyezett úgy pakoltam össze pár ruhadarabot. Ám itt az ő segítségére is szükségem volt, hiszen sokkal távolabb lakik, mint hogy azt gyalogosan megtegyem, a tömeg közlekedés meg számomra elég gyér ezen a téren. A taxisokban nem bízom, így neki saját magának kellett kocsival, vagy gyalogosan kísérnie magához. Persze bot még így is volt nálam...
- Ne haragudj, hogy ilyesmire kértelek. Ígérem, illetve megpróbálok nem útban lenni, nehogy megnehezítsem a napjaidat. - bocsánatkéréssel indítok, nem akarok sem az útjában lenni, sem pedig belerondítani az életébe. De így találtam célszerűnek.
- Igyekszem viszonozni... - még akkor is ha semmi szükség nem lesz rá.
Ha időközben meg is érkeztünk hozzá, no meg az ajtót is kinyitotta előttem, akkor a botommal előre furakodtam óvatosan nehogy nekimenjek bárminek, vagy bárkinek.
- Hogy szolgál az egészséged amúgy testvér? - teszem fel a kérdést, miközben leveszem a táskámat, mert azt nem engedtem, hogy ő hozza, majd a kabátomat is lehámoztam magamról. Ezt viszont már megengedtem, hogy elvegye,felakassza esetleg, mert hát még sem mozgok erre már annyira otthonosan. De csak pár napról van szó amúgy is. Remélem.

Vissza az elejére Go down

Bragi & Hödr
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Bragi
» Anita & Hödr

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: