Bajság történt tegnap. Olyan nagy probléma, melyet már nem tudtam én magam orvosolni és szakértőt kellett hívjak. Csőtörés, elárasztotta a víz a lakásomat olyan szinten, hogy mindenem csupa víz lett, így amig orvosolják a problémát és kiszárad minden, így átmenetileg más lakást kellett keresnem. A szüleimhez nem akartam menni, több okból kifolyólag, Akadt még pár rokon, akit választhattam volna, de mégis a szívemhez egy közelebb állót kellett választanom. Bragi-t hívtam fel ezen okból (szuper az okostelefonom, csak egy nevet kell mondanom és már tárcsázza is) , így amint bele egyezett úgy pakoltam össze pár ruhadarabot. Ám itt az ő segítségére is szükségem volt, hiszen sokkal távolabb lakik, mint hogy azt gyalogosan megtegyem, a tömeg közlekedés meg számomra elég gyér ezen a téren. A taxisokban nem bízom, így neki saját magának kellett kocsival, vagy gyalogosan kísérnie magához. Persze bot még így is volt nálam... - Ne haragudj, hogy ilyesmire kértelek. Ígérem, illetve megpróbálok nem útban lenni, nehogy megnehezítsem a napjaidat. - bocsánatkéréssel indítok, nem akarok sem az útjában lenni, sem pedig belerondítani az életébe. De így találtam célszerűnek. - Igyekszem viszonozni... - még akkor is ha semmi szükség nem lesz rá. Ha időközben meg is érkeztünk hozzá, no meg az ajtót is kinyitotta előttem, akkor a botommal előre furakodtam óvatosan nehogy nekimenjek bárminek, vagy bárkinek. - Hogy szolgál az egészséged amúgy testvér? - teszem fel a kérdést, miközben leveszem a táskámat, mert azt nem engedtem, hogy ő hozza, majd a kabátomat is lehámoztam magamról. Ezt viszont már megengedtem, hogy elvegye,felakassza esetleg, mert hát még sem mozgok erre már annyira otthonosan. De csak pár napról van szó amúgy is. Remélem.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 84 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 84 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.