M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Isabelle & Noah - twist of fate
2 posters

Noah Holme
Kiskép :
Isabelle & Noah - twist of fate 90efa30ffae2f925114f10c709343c339946b62c
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Isabelle & Noah - twist of fate WwhpLrR
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 11, 2022 8:47 pm

Isabelle Navarro felhasználónak tetszik ez a poszt.

Már pusztán a jelenlétével olyan hatást gyakorolt rám, hogy egyetlen pillanat alatt képes lettem volna lekaparni a bőrt az arcomról, már ha nem tudtam volna, hogy úgyis hiába, nem tudok ártani magamnak, legalábbis így, ebben a formában biztosan nem. Azt az örömet pedig még elgondolás szintjén sem akartam megadni neki, hogy megkérjem, döfjön át valami hegyes tárgyat a szívemen, mert legalább ennyire élveztem ezt az egész felhajtást körülötte és a testvére körül. Az pedig titkon nagyon is bökte a csőrömet, hogy még csak az okokat sem tudhattam, és Ő, mint aki ezzel teljesen tisztában van, nem is félt borsot törni orrom alá néhány újabb szóval, ami épp ugyanezt akarta sugallni. Bármi is volt Fredrik terve ezzel a kettővel, velem nem osztotta meg, talán azért, mert még Ő sem tudta, pontosan mire kellenek majd neki, vagy mert tényleg nem bízott meg bennem a kis kirohanásaim után, így talán egyszerűbb lett volna, ha a főninek ajánlom fel azt a karóba húzást. Bármit csinálhatott volna belőlem, erre betett pesztonkának egy kislány mellé, még ha tisztában is voltam vele, hogy a kinézet esetében semmit nem jelent. Sőt, jóval idősebb volt, mint én, ennek ellenére egy pillanatig sem voltam hajlandó azt éreztetni vele, hogy elrettentenének a képességei vagy hogy össze akarnám csinálni magam a félelemtől. Nekem nem volt veszítenivalóm, így ha egy jégcsappal akarna átdöfni, ami mondjuk az ujja hegyéből búja nki, talán még meg is köszönném neki.
- Te csak ne foglalkozz az én munkamorálommal - forgattam meg szemeimet rögtön azután, hogy elhúztam karjaimat, amivel eddig akadályoztam a távozásban, bár, még magamnak sem esett jó bevallani, hogy milyen hatást is gyakorolt rám azzal, ahogy karizmomat tapogatta, mint akinek amúgy lett volna bármi köze hozzá. Incselkedni próbált, de még azelőtt tudatosult bennem kettőnk helyzete, hogy eszembe jutott volna belemenni ebbe a nevetséges játékba. Főleg úgy, hogy egyértelműen birizgálni próbálta az idegeimet, csak hogy jó nagyokat taposson rajtuk a szolíd cipőjével, de minden önuralom ellenére egy lemondó, kellemetlen sóhajt sikerült előcsalogatnia belőlem. - ... de addig mondjuk fel is riszálhatnád magad a színpadra. Ha már úgyis az a Te munkád, és azért fizetnek - böktem orrommal az emlegetett irányba, kicsit sem véve barátságosra a figurát, főleg hogy tényleg kezdett útban lenni, bár róla nagy eséllyel akkor is ezt gondolnám, ha átköltözne egy másik kontinensre, én pedig ugyanitt maradnék, és itt rohadnék ebben a színtelen bárban. Neki pedig nem kellett nógatás, bár inkább saját elhatározásából tipegett ki a pult mögül, semmint szavaim miatt, de valamelyest megnyugodtam, mikor végre eltűnt mellőlem, nem mintha ne követtem volna minden lépését, míg visszatalált a színpadig. Észre sem vettem, hogy bámulom, főleg, hogy tényleg szó szerint felriszálta magát oda, és csak az rántott vissza a saját valóságomba, hogy a két tag, aki nemrég belépett az ajtón, a pulthoz lépve leadta az italrendelését.
Tudatosan ignoráltam hangját, a dalszöveget, a dalok ritmusát, miközben néha elkaptam pillantását, hol poharakat törölgetve, hol pedig egy-egy újabb vendéget szolgálva ki, néha azzal törve meg a monoton rigmust, hogy én magam is benedvesítettem torkomat némi alkohollal, majd két karommal a pultnak támaszkodtam, onnan vizslatva Őt tovább, félrebillentett fejjel tartva szemmel, ha már hivatalosan ez volt a dolgom.
A levegő azonban mintha megfagyott volna a helyiségben, méghozzá szó szerint, lassan forgatva meg a fejemet, azt fürkészve, hogy vajon más is észrevette-e. Láttam magam előtt, hogyan válik néhány vendég poharában jéggé az alkohol, hasonló sorsra jutott körülöttem pár üveg is, és ahogy ismét a lányra emeltem tekintetemet, már semmi nem akadályozott abban, hogy kiszáradjon a torkom, mert már tudtam, hogy Ő csinálja. És nem úgy tűnt, mint aki tudatosan műveli ezt a jégparádét, csak hogy ezúttal is borsot törjön az orrom alá a vendégeim előtt, így feszítve túl a húrt. Valami kegyetlen, jeges érzés markolászta a gyomromat, elöntött a tanácstalanság, újra szemeibe kapaszkodva. Láttam azokat a könnycseppeket, amik menet közben szintén arra a sorsra jutottak, mint a poharakba töltött alkohol, és bár testem-lelkem nem kívánta, hogy megtegyem, de nagy léptekkel kerültem meg a pultot, egyetlen másodpercre sem eresztve el pillantását, de ahogy egyre közelebb értem Hozzá, úgy fagyott meg körülöttem a levegő, egyre hidegebbé vált az oxigén, amit magamba szívtam, az utolsó pillanatban érve fel a színpadra, hogy az egyik karommal elkapjam, miután úgy csuklott össze, mint egy bábu, aminek elvágták a zsinórjait. Egy pillanatra még az én súlyom is megbillent, ahogy nekem dőlt, másik karom a dereka köré nyúlt, közben pedig hallottam, hogyan tolják ki jópáran maguk alul a széket, csak hogy tovább bámészkodjanak, és jobban lássák, mi történik épp. Csak akkor voltam hajlandó levenni róla a szemeimet, mikor a másik két felszolgáló is a színpad mellé lépett, egyértelmű utasításba adva nekik, hogy tüntessék el innen a kíváncsiskodó szemeket, és zárják be a helyet, egyetlen intéssel zavarva le a színpadról a zenészeket is, és ahogy lassan csitulni kezdett körülöttünk minden és mindenki, leguggolva vontam közelebb magamhoz, arcából kisöpörve a hosszú barna haját, de bárhol értem hozzá, mindenhol jéghideg volt a teste. - Hé, drámakirálynő - pofozgattam meg finoman az arcát, tőlem szokatlanul nyugodt hangnemben, mert bár kicsit sem szívleltem, amit kihozott belőlem, de valami történt vele. És Fredrik meg fog nyúzni, ha úgy esik baja, hogy közben velem van.

coded by eirik
Vissza az elejére Go down
Isabelle Navarro
Kiskép :
Isabelle & Noah - twist of fate UYj6TZk
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy
Isabelle & Noah - twist of fate 9528a2f0fc455efeef6ef03fc3540ca6380e8859
but crazy is my middle name.

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Vas. Szept. 04, 2022 3:43 pm

Noah Holme felhasználónak tetszik ez a poszt.

Noah & Izzy

Azzal, hogy ilyen nyilvánvalóan zavarja az ittlétem, semmi mást nem ér el nálam, csak azt, hogy annál inkább tukmáljam magam az orra alá, aljasul kiélvezve minden pillanatot, mert piszkosul élvezem, hogy akarata ellenére el kell viselnie. Nincs is rosszabb annál, mint amikor valakit a hátad közepére se kívánsz, mégis meg kell tűrnöd a jelenlétét, bár én szívesen tesztelgetem ezt a kívánós dolgot is azzal, ahogy karjai között megfordulok és az italokkal kezdek foglalatoskodni. Na nem, mintha nem lennék felkészülve arra, hogy ha szükséges, móresre tanítsam, de szerintem több esze van annál, mint hogy megpróbáljon letaperolni és talán, nem is különösebben vonzza a gondolat. Igazából ez a másik, ami az őrületbe kerget Vele kapcsolatban, hogy hozzászoktam már, hogy a pasik általában a lábaim előtt hevernek és nehezen viselem, hogy Ő viszont nem teszi.
Jelenleg azonban, már az is kellemesen legyezgeti az ego-mat, hogy a kérdése egyértelműen azt jelzi, hogy halvány fogalma sincs arról, hogy miért kellünk mi annyira Fredriknek, na nem, mintha én tudnám, mert konkrét feladatunk igazából nincs. Egyszerűen, csak kellenek neki a hasznos és erős szövetségesek, mint ahogy nekünk is, így aztán jó ötletnek tűnt, ha megegyezünk valahogy. Amíg pedig Fredrik a mi céljainkat is szolgálja, addig képesek vagyunk hűen követni. -Vagy inkább Téged nem tartott annyira fontosnak, nem gondolod?- kérdezek vissza halkan, pimaszul, fürkésző tekintettel, bár nem vagyok biztos benne, hogy okos húzás, ha tovább piszkálom a bajszát, hiszen már így is letaperoltam még, ha csak egy pillanatig is tartott az egész, úgyhogy igyekszem inkább ismét megtartani a kellő távolságot.
A nem létező szerénységem említésére, csak a szemeimet forgatom, ajkaimon azonban ott bújkál továbbra is a kis mosoly, ami leginkább, csak azt a célt szolgálja, hogy az őrületbe kergessem vele és, csak akkor szélesedik ki picit, amikor azt mondja, hogy nem is érdekli az egész. -Hát persze, hogy nem.- bólogatok nagy egyetértéssel, de az arcomról leolvashatja, mennyire átlátok a szavain és, hogy úgy sejtem, valójában nagyon is böki a csőrét, hogy én miért is vagyok épp itt, ami igazából most konkrétan a pultra is értendő, amit azzal jelez, hogy elhúzza mellőlem karjait és elhátrál, mintha csak így akarná jelezni, hogy most már akár mehetek is innen a dolgomra. -Ja, mert eddig pont úgy néztél ki, mint akit annyira fűt a munkakedv.- jegyzem meg flegmán, halkan prüszkölve is egyet csak, hogy biztosan érezze, mennyire nevetséges az, ahogy hirtelen odébb akar tessékelni, a két érkező fickó láttán meg, még azzal is előhozakodik, hogy ha már itt vagyok, akár én is kiszolgálhatom őket.
Mindkét szemöldököm fentebb ugrik, miközben összefonom magam előtt karjaimat és vetek egy pillantást az érkezők felé. -Majd, ha Te felsétálsz helyettem a színpadra, akkor én is elvégzem a Te munkádat, de addig...- vonok vállat, majd egyik kezemmel hanyagul búcsút intek és anélkül, hogy visszanéznék rá, tényleg a színpad felé veszem az irányt. Arra mondjuk gondosan ügyelek, hogy kellően finoman riszáljam magam menet közben, már csak azért is, majd miután előkerítem a zongoristát és a többi zenészt is, egyenes háttal, büszkén felsétálok a mikrofonhoz. A rám állított lámpák miatt, mondjuk nem sokat látok abból, hogy kik és hányan ülnek az asztaloknál, de tekintetem nem is arrafelé kutatgat, miközben elkezdem az első dalt énekelni, hanem a pult felé keresgél újra és újra, amit próbálok orvosolni valahányszor csak tudatosul bennem.
A harmadik dal közepe táján járok, amikor elfog valami különös rosszullét, ami még igazából nem is olyan vészes, könnyedén tudok ennek ellenére is tovább énekelni, de aztán egy éles fájdalom úgy hasít a gyomromba és markol a tüdőmre, hogy elakad a lélegzetem és a mikrofonba kapaszkodva rogyok térdre. Az arcom eltorzul a fájdalomtól és, ha mindez nem lenne már így is épp elég, a padlón lévő tenyerem körül dér és zúzmara jelenik meg, mintha épp arra készülnék, hogy megfagyasztom ezt az egész kócerájt, pedig semmi ilyesmi szándékom nincs. Csak a fájdalmat érzem, de mintha nem is fizikai fájdalom lenne, hanem annál valami sokkal rosszabb, mélyebb... mintha a lelkem egy darabját tépnék ki épp, amitől pár könnycsepp is megindul az arcomon, de azelőtt, hogy elérnék a padlót, jéggé fagynak és már, csak apró kristályokként koppannak előttem. Még mindig nem kapok levegőt, csak pár küszködő próbálkozásra futja, bármennyire is erőlködök, végül kétségbeesett pillantásom Noah felé vezetem és, ha utálom is, hogy ezt kell tennem, de tekintetemmel egyértelműen valami segítség-féléért rimánkodok, hogy valamit csináljon, hogy rángasson el onnan a kíváncsiskodó, aggódó tekintetek közül. Aztán az erőm egyik pillanatról a másikra elhagy, mintha kiszállna belőlem, mintha örökre el akarna tűnni, én pedig erőtlenül eldőlök, mint valami rongybaba...

~ Dirty Dirty ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Kedd Május 10, 2022 2:01 pm

Nem szívesen vallottam be, de esetükben muszáj volt elismerni, hogy ha kell, megvédik magukat. A nővérével nem törékeny kislányok már, éppen ezért lehetett haszna Fredrik-nek belőlük, még ha nem is igazán értettem, hogy mégis milyen egyezség születhetett közöttük. Nem is agyaltam túl a kérdést, általában hagytam történni az eseményeket, és volt egy olyan megérzésem, hogy amúgy sem most kell előléptetésre számítanom. Még nem tudtam, Fredrik milyen apropóból rángatott ide vissza, de nyilván okkal történt, és csak remélni tudtam, hogy az az ok nem az előttem álló pimasz és bosszantó kislány. Amúgy sem állt túl jól az apáskodás, jobbnak láttam visszavonulót fújni, bár égtem a kíváncsiságtól, hogy lássam, mégis hogyan védi meg magát szorult helyzetben. Nem esett jól beismerni, de tudtam, hogy nem lenne problémája az önvédelemmel, ez pedig egyszerre tette vonzóvá és baromi irritálóvá.
Nem is nagyon próbáltam titkolni, hogy valamelyest kibillenteni akarom a helyzet magaslatáról a furcsa gesztusaimmal, a rögtönzött börtönnel, amibe zárom, de megőrizte a szokásos stílusát, én pedig egyre szimpatikusabbnak tartottam annak a gondolatát, hogy lekaparjam a bőrt az arcomról. Ingerelt a jelenléte, még ha nem is tudtam egyértelműen megnevezni a miértjét, és szerettem volna mielőtt kívül tudni innét, de egyelőre kevés esélyem nyílt arra, hogy reklamációt nyújtsak be Fredriknél. Amúgy sem voltam az a fajta, inkább a saját módszereimben hittem. Bár, amikor megfordult a karjaim között, csak hogy az italokkal kezdjen foglalatoskodni, és megcsapott a nőiesen gyengéd illata, pár pillanat erejéig még én is elfelejtettem, hogy mennyire kibaszottul irritált már pusztán az ittlétével.
Miután lecsúszott az ital, nem köntörfalaztam tovább a nagy kérdéssel, viszonylag hűvösen ejtve ki a szavakat, csak hogy újfent ne cáfoljak rá saját magamra. Engem kicsit sem lepett meg, hogy Fredrik nem avatott be, szinte teljesen peremre szorított, vagy inkább én szoríttattam oda magam a viselkedésemmel, mindenesetre amíg nem rángatott vissza a városba, kicsit sem érdekelt, milyen üzletekbe kóstolgat bele épp. És hogy mi haszna van két ilyen... akármiből. - A főninek elég sok terve van. Titeket valószínűleg nem tartott annyira fontosnak, hogy beszámoljon róla - válaszoltam ugyanúgy színtelenül, mit sem törődve a pimaszkodásával. Nem volt mondjuk egyértelmű, hogy miattuk vagy egész más okból hívatott vissza, de ha az előbbi, hát előbb-utóbb kénytelen lesz majd engem is beavatni. Ha már ideparancsolt. Mintha valami száműzött, kivert kutya lettem volna, akit a nagylelkű főnök hajlandó visszafogadni a kegyeibe. Csak én nem szorultam rá a főni kegyeire.
Alig hagyott időt arra, hogy igazán felfogjam szavait, egy rögtönzött mozdulattal a karom után nyúlt, hogy ujjaival a bicepszemet érintse, ezzel pedig egy nagyobb sóhajt csikart ki belőlem, de nem tettem lépéseket a mozdulata ellen. Egy más szituációban, más körülmények között valószínűleg ez az ismeretség is alakulhatott volna másképp, de túl csökönyös voltam ahhoz, hogy csak úgy lenyeljem a neheztelésemet hol Fredrik, hol a lány iránt. A mérték mindig attól függött, hogy melyikük volt a közelemben. - Gondolom ritkán vádolnak szerénységgel - ráztam meg a fejemet, bár az elmondottak fényében végül arra a következtetésre jutottam, hogy nem lettem sokkal okosabb. - Szóval, vagy ugyanannyira a sötétben tapogatózunk, vagy titkolsz valamit. De így jobban belegondolva... - vontam meg ismét vállaimat, figyelve, ahogyan végül leveszi rólam a kezét, még mielőtt én tettem volna meg. - Igazából nem is érdekel - fűztem hozzá, mintha csak lezártnak tekintettem volna ezt a témát. Bár szerettem volna az egész beszélgetésre pontot tenni, de nem úgy tűnt, mint aki most akarna odébbállni a pultomból. Végig is mértem ismét, miközben megtörtem az eddigi helyzetünket, két karomat pedig visszahúztam magam mellé, ezáltal téve lehetővé, hogy oda menjen ahová akar. - Egyébként. Útban vagy - böktem a mosogató irányába egy elnyújtott sóhajt hallatva, miközben a tekintetem futólag a két érkező férfira vetült. - Bár ha ennyire otthon érzed magad, akár ki is szolgálhatod őket - rántottam meg a vállaimat, miközben összekulcsoltam karjaimat a mellkasom előtt, és ezúttal én dőltem a pultnak, a hátsómmal kényelmesen megtámaszkodva rajta.

coded by eirik
Isabelle Navarro
Kiskép :
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 20, 2022 6:46 pm

Noah & Izzy

Igazán kedves tőle, hogy így aggódik a testi épségem meg az erényövem biztonsága miatt, vagy igazából fogalmam sincs, miért aggasztja a ruhám, de végül azért egy határozott bólintás kíséretében egyetértek vele. -Még jó.- villantok egy túlságosan bájos mosolyt, mert hát mégis csak elég nagy szívás lenne, ha Ő lenne az apám és épp kiselőadást tartana nekem itt arról, hogyan is kellene öltözködnöm. És valóban. A végén azért rátapint a lényegre, miszerint megoldom én egyedül is, ha úgy adódik, mert előbb fagy rá a mosoly a teperolni szándékozó pasasok arcára, mint hogy Ő pislogna egyet itt a pultban vagy éppen mosolyogna egyet, amitől -szerintem- rögtön jóképűbb is lenne, egy gúnyosabb verziót kapok is belőle, hogy aztán tovább pimaszkodjon a nevetséges feltételezésével, ami még viccnek is rossz. Nem, mintha amúgy nem gondolnám, hogy valószínűleg bugyiszaggató helyes mosolya van.
Érzékelem, hogy kényelmetlen helyzetbe szeretne hozni, ezért is a gúnyos megjegyzések, majd végül a közeledése, ahogy elém lép, így ejtve "fogságba" a pultnál, de nem vagyok az a kétségbeesős fajta és amúgy sem adnám meg neki azt az örömet, hogy lássa milyen az, amikor valaki tényleg zavarba hoz. Mondjuk az a valódi mosoly, amit végül rám villant, kis híján eléri, hogy mégis így legyen, de mentem gyorsan a helyzetet, ahogy újabb italt kérek magamnak, majd ki is töltöm, ha már a kedvenc pultos fiúm úgy döntött, hogy pihenőt tart. Inkább Őt is megkínálom és csodával határos módon, még bele is egyezik, hogy együtt igyunk egyet. Később el ne felejtsem ezt valahova felírni.
Bármiféle aggodalom nélkül fordulok meg karjai között, hogy elvégezzem az ő dolgát , bár azt nem mondhatnám, hogy ez a túlzott közelség nem hát rám furcsán. Akárhogy nézzük, egy kibaszott élőhalott, mégsem ezt sugallja az érzés, hogy csupán pár centi válassza el tőlem és ez irtó különös. Pedig, az agyamra megy ez a pasas ezzel a fapofával meg a gúnyos megjegyzéseivel.
Inkább vissza is térek az öltözékem okozta aggályaira, nem meglepő módon erre is úgy reagál, mint aki citromba harapott, pedig ez csak valamivel később történik meg, mikor már átnyújtom neki az italt és mindketten eltüntetjük a poharunk tartalmát. Aztán ahelyett, hogy végre odébb húzódna, feladná a kis tervét, hogy majd ezzel zavarba vagy kényelmetlen helyzetbe hoz, visszahelyezkedik ugyanúgy, mint az imént, csak most már tényleg elzárja előlem a menekülő utat, ami sajnos nem zavar olyan mértékben, mint amúgy kellene. Sőt. Igazából szórakoztat a próbálkozása, látszólag pedig a kérdése is, mert amint elhangzik, széles, pökhendi mosoly jelenik meg az arcomon. -Nocsak. Milyen lényegretörő lett hirtelen Valaki. - súgom pimaszul, hiszen a tény, hogy ezek szerint Fredriknek mégsem akkora bizalmasa, mint gondoltam, tényleg mulattat de egyben fel is vet bennem pár kérdést. -Hát nem számolt be neked a főni a kis terveiről?- biccentem kissé oldalra a fejem, így méregetve az iszonyúan közel lévő arcát, majd miután kellő ideig kiszórakoztam magam, sóhajtok egyet és kezei mellett újra megtámaszkodok én is az enyéimen. Nem vagyok biztos benne, de mintha futólag érinteném is kézfejét, de nem tulajdonítok túl nagy figyelmet sem ennek, sem annak, ahogy átsuhan az agyamon, hogy ennyire közel, hogy konkrétan hozzá érjek, még sosem kerültünk egymáshoz. Nagyon fura.
-Azt hiszem, leginkább igyekszik körbe venni magát a megfelelő katonákkal a kis harcához.- vonok finoman vállat, aztán gondolok egyet, elhúzom kezem a pulttól és egyszerűen csak ráfogok feszülő bicepszére, majd valami elismerés-szerű ábrázattal ránézek. -Bár úgy látom, eddig sem szükölködött, már ha téged is a katonái soraiba képzel.- közlöm pimasz mosollyal, visszahelyezve kezem a pultra, szándékosan kétkedve, mert azért nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem feltétlenül bízik száz százalékig az emberében. Vagy, csak szimplán nem adott neki különösebb magyarázatot arra, miért van ránk szüksége, mert nem látta fontosnak? -Sikerült kielégítenem a kíváncsiságod? - kérdezem halkan, kíváncsi tekintettel fürkészve arcát, bár ennél többet amúgy sem tudnék mondani, azt meg nem kötöm az orrára, hogy ez a társulás igazából nekünk is elég gyümölcsöző lehet.

~ Bad habits ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 10, 2022 7:53 am

Habár soha nem adtam hangot a kíváncsiságomnak, valahol mégis érdekelt, hogy Fredrik vajon miben vette a két lány hasznát, mert nem szokott csak úgy, minden ok nélkül szövetkezgetni akárkivel. Abból kiindulva mondjuk, hogy éppen nem én számítottam a leghűségesebb házőrzőnek, valószínűleg soha nem tudom meg a háttérben húzódó motivációt, pedig talán megérdemeltem volna, ha már ilyen tortúrára kötelezett. Kérdésére inkább felsóhajtottam, egy szemforgatással fűszerezve meg az egyértelmű reakciót. - Nekem mindegy. Nem vagyok az apád. Szerencsére - vontam meg vállaimat. - Nagylány vagy, majd megoldod - tettem még hozzá, bár ennek igazságtartalmáról még én magam is meg voltam győződve. Elvégre, hiába nem szerettem elismerni, és eszembe sem jutna soha hangosan kimondani, de tudtam róla, hogy kicsi a bors, de erős.
Ahogy besétált a pultba mellém, nem túl látványosan ugyan, de újra végigmértem. Nagyon szívesen megkérdeztem volna tőle, hogy nem-e lenne valaki más, akit ki tud tüntetni a figyelmével - és ha már arról volt szó, hát a bájaival. Én sem fogadtam cölibátust, és szerettem szemügyre venni egy vonzó nő minden báját tetőtől talpig, ennek ellenére a legtöbb csak egy fecsegő csomag volt. Idegesítettek, miután kettőt szóltak, éppen emiatt nem is szerettem több időt tölteni velük a szükségesnél, vele viszont muszáj volt kivételt tennem. Ha Fredrik tudomást szerzett volna arról, hogy nem adom meg minden lehetőségét annak, hogy biztonságban van velem, talán gyorsan a kínpadon találnám magam. Ettől eltekintve folyamatosan kutattam az okát annak, hogy vajon miért ide osztotta be ezt a kislányt, elvégre ha szabadott volna tippelnem, volt ennél hozzá passzolóbb, nívósabb hely is a listán, ahol ő volt a láthatatlan tulajdonos.
Ennek ellenére nem hagytam ki az alkalmat, hogy közelebb lépjek hozzá, és megtámaszkodjak feje mellett a pultban, miközben megosztotta velem, hogy ennyi azért kevés ahhoz, hogy bárki is kielégítse. Milyen meglepő. - Azt mindjárt gondoltam - reagáltam csak ennyivel, közben arcát fürkésztem, nem kis elszántsággal küzdve a zsigerből jövő elutasítás ellen, amit a beszélgetéseink során mindvégig tanúsítani szoktam felé, de állta a tekintetem, meg sem mozdult, mire sikerült kivívnia belőlem egy grimaszmentes vigyort. Még ha csak pár másodperc erejéig is. Az már meg sem lepett, hogy rögtön elutasította a színpadra való visszatérést, inkább egy újabb kör italról kezdett fecsegni, mire kicsikart belőlem egy újabb sóhajt. - Felőlem... iszom - adtam be a derekam, nem téve hozzá, hogy alkohol nélkül amúgy is nehezen viseltem ezt az egész kibaszott közjátékot, bár a morcoskodásról továbbra sem mondtam le. Ezt azonban már nem tettem hozzá, mert közben megfordult, ekkor már a hátát mutatva felém, viszont továbbra sem mozdultam mögüle, az illat pedig, amit bőre árasztott, pár pillanatra eluralta érzékszerveimet. - Nem vagyok stylist - pattintottam le a részéről feldobott labdát, továbbra sem törve meg a távolságot kettőnk között, bár úgy tűnt, még élvezi is, hogy ezúttal ilyen formában táncolhat az idegeimen, miközben felém nyújtotta a nekem szánt poharat. Csak azért engedtem el a pultot, hogy azzal a kézzel tudjak a citrom után nyúlni, majd miután az övéhez hasonlóan kiürült a poharam, egyik oldalról a poharat csúsztattam vissza a pultra, míg a másikról a citromot, így pár másodperc erejéig sikerült börtönbe zárnom. Bár feszélyezett az egész, és nem akart szűnni az az elemi ellenszenv, mégsem mozdultam, pedig talán hagynom kellett volna az egészet a picsába. - Mit akar tőletek Fredrik? - kérdeztem rá nyíltan, nem kerülgetve tovább a forró kását. Bár talán inkább az érdekelt, hogy meddig kell úgy bejárnom ide dolgozni, hogy Ő is itt van.

coded by eirik
Isabelle Navarro
Kiskép :
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 02, 2022 1:45 pm

Noah & Izzy

Valahányszor csak sikerül felbosszantanom, valamiféle furcsa elégedettséget érzek magamban, mintha csak sikerülne épp úgy viselkednem, mint amit Ő elvár tőlem. Hiszen, az első pillanattól kezdve ilyen undok és arrogáns velem, ok nélkül is böktem a csőrét, zavarta a jelenlétem, így meg legalább okot is adok rá, hogy utáljon, hogy ellenszenves legyen velem. Elég meglepő is, hogy mindezek fejében mégis úgy tesz, mintha aggódna értem vagy a ruhámért, mintha cseppet is érdekelné, hogy ki akar letaperolni a vendégek közül vagy ki nem, de azért biztosítom róla, hogy nem várok tőle védelmet. Na nem, mintha ettől függetlenül nem esne jól, ha mégis kiállna értem, de szerintem a jelenlévők közül ő az utolsó, aki valaha is megtenné. Sőt. Ha netán valaki megpróbálna hozzám érni akaratom ellenére, valószínűleg Noah még röhögve az orrom alá is dörgölné, hogy ő előre megmondta, hogy ez fog történni. -Mert, ha egy nő kicsit többet mutat magából, az rögtön azt jelenti a férfiak szemében, hogy le is lehet taperolni?- biccentem kissé oldalra a fejem kíváncsi pillantással, mert azért én nem épp így gondolom, hiszen a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" elv, valószínűleg még egy ilyen helyen is érvényes. Legalábbis, eddig még nem nagyon tapasztaltam, hogy a vendégek itt másképp gondolnák de, ha úgy is alakulna, előbb fagyna le a kezük, mint hogy hozzám érhessenek.
Hosszan bámulok rá, miközben valamivel kényelmesebben helyezkedek el a pultnak dőlve, karjaim összefonom magam előtt és, miután kellő ideig kutatom vonásait, felhívom rá a figyelmét, mennyivel jóképűbb lehetne, ha nem vágna mindig olyan arcot, mint aki citromba harapott, mint én az imént. Ennek örömére villant is felém egy gúnyos mosolyt, nevetve fejet is csóválok, de ahogy közelebb lép hozzám, sőt, meglehetősen közel, újra rászegezem pillantásom. Szavai hallatán pimasz mosoly kúszik arcomra, lássan megnyalom alsó ajkam és pofátlanul végig mérem. -Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ennél jóval több kell ahhoz, hogy kielégítsen valaki.- válaszolom halkan, miközben megtámaszkodik mellettem, de egyetlen centit sem mozdulok, hiába is akar zavarba hozni a közelségével vagy igazából, a fene se tudja, hogy mi is a terve. Csak bámulok rá azzal a szokásos mosolyommal, amivel valószínűleg az őrületbe szoktam kergetni és megjegyzése hallatán hátra sandítok a színpadra vállam felett, amit aztán hanyagul megvonok. -Szerintem meg inkább iszok még egyet.- közlöm pimaszul, majd egyik tenyerem kínosan közel helyezem az övéhez, hogy én is megtámaszkodjak, míg másik kezemmel elnyújtózok a poharamért. -Na mit mondasz? Iszol velem vagy tovább morcoskodsz? - sandítok fel rá végül, kicsit el is mélyedek tekintetében, amit történetesen nem is volt még alkalmam ilyen közelről szemügyre venni, majd lassan hátat fordítok neki és töltök magamnak egyet, ha pedig nincs ellenére, neki is. -Mondd csak, Noah. - szólalok meg végül halkan, bár őszintén nem emlékszem, hogy ki mondtam-e már valaha a nevét. -Szerinted milyen ruhában kellene lennem?- nyújtom hátra neki az egyik poharat, közelebb húzom a citromszeletekkel megpakolt kistányért meg a sót és továbbra is háttal állva neki, idegesítően közel hozzá, elvégzem a szokásos rituálét a kézfejemen.

~ Bad habits ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 26, 2022 6:37 am
Nem voltam képes együttműködésre bírni a saját arckifejezésemet, bár nem is próbálkoztam olyan erősen, mint ahogy azt egyesek elvárták volna. Követtem tekintetemmel, ahogy benyúl a pultba, elveszi az üveget, én pedig csak egy sóhajjal jutalmaztam a mozdulatát. - Addig is csinálsz valamit, nem? - kérdeztem felvont szemöldökkel. A színpadon lett volna a helye, azért jött be korábban, hogy próbáljon, és azt nem vitattam volna el senkitől, hogy járjon neki szünet, de mondjuk kivehette volna akkor, mikor én hátul pakolászom. Már ha nem az lett volna az egyértelmű indíttatása, hogy szétborzolja az idegeimet.
Szavaira ezúttal is megforgattam szemeimet. Páratlan tehetsége volt a hergelésemben, valószínűleg nem is szakadt bele az erőlködésbe, tekintve, hogy amúgy sem voltam túl kisimult az utóbbi időben, de nem hiányzott még pluszban az is, hogy pesztonkát játsszak valaki mellett. - Ja. Még jó - biccentettem helyeslően, mikor szóvá tette, hogy nincs szüksége a védelmemre, miközben jól láthatóan rántottam egyet vállaimon. Nem sokat segített kettőnk kapcsolatán, hogy egy kispohárnyi alkoholban meg tudtam volna fojtani, arról már nem is beszélve, hogy akárhányszor felhergelt, kedvem támadt a nyakából ebédelni, de eddig minden alkalommal el tudtam nyomni ezt a furcsa feszítést. Ki tudja, mikor jut el arra a szintre, hogy már nem marad mibe kapaszkodnom. A levegő közben szó szerint megfagyott kettőnk között, tapintható volt a sértettsége, de ez még mindig nem jelentett elég motivációt ahhoz, hogy csak úgy befogjam. Ha már ideült. Az én pultomhoz. Az én báromban. Az én kibaszott életemben. Talán kellemesebb látvány volt a szemeimnek, mint kellett volna, annak ellenére, hogy milyen érzelmeket váltott ki belőlem a jelenlétével, de ez még nem jelentett semmit. Azt főleg nem, hogy emiatt kedvesebbnek kellene lennem vele.
Tekintetem egy ideig követte a mozdulatát, ahogy besétált mellém a pultba, miközben továbbra is egy pohár szárazra törlésével voltam elfoglalva. Elég rutinosan talált rá a citromra és a sóra, halk sóhajjal jelezve, hogy amúgy mint mindig, most is fárasztó a műsora, erre pedig talán nekem sem ártott volna innom valamit. Valami jóval erősebbet. - Tudják? - kérdeztem felszaladó szemöldökkel. - Miért, ki van írva valahol, hogy érinthetetlen vagy? - tettem le a megtörölgetett poharat a pultra, a hangomban pedig ekkor már felfedezhetett némi szemtelenkedést. Még ha nem is volt túl pozitív az apropója. Nyilván nem volt egy sebezhető kislány, hiába tűnt pimaszkodó tizenhat évesnek, jóval túlmutatott rajtam, és bárkivel elbánt volna, aki a közelébe akarna menni az akarata ellenére, de ennek ellenére soha nem hunyászkodtam meg előtte. Ha valakit igazán hidegen hagyott, hogy ki és mi ő, hát az én voltam.
Ahogy nekidőlt a pultnak és összekulcsolta maga előtt karjait, félrebillent a fejem, szavaira egy megjátszott, grimaszoló vigyort villantva, majd közelebb léptem hozzá, alig pár centire állva meg tőle, miközben mindkét kezem a csípőmre siklott. - Általában nem így szoktam nőket kielégíteni, de remélem, neked ennyi is megteszi - szólaltam meg aztán, egyik kezemet elhúzva a csípőmről, hogy megtámaszkodjak teste mellett a pulton, miközben tekintetem ekkor már szünet nélkül az övét pásztázta. Bár bármikor elsétálhatott volna, csak egy oldalról zártam el a menekülési utat. Már valahol bántam, hogy belekötöttem a ruhájába. Anélkül már régen visszatáncolt volna a színpadra, gondolom. - Szerintem inkább énekelned kéne valamit - szólaltam meg ekkor már halkabban, végül is, minek ordítottam volna, ha alig pár centi választotta el tőlem?

coded by eirik
Isabelle Navarro
Kiskép :
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 23, 2022 6:18 pm

Noah & Izzy

Őszintén nem tudnám megmondani, hogy honnan indult ez az egész, ez az ellenszenv, ami köztünk van bár, ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy neki az a legnagyobb fájdalma, hogy ide kerültem az ő kis territóriumába. Aztán ott van az is, hogy amióta ezt észrevettem, azóta képtelen vagyok megállni, hogy ne cukkoljam pusztán unaloműzésből is. Valamiért élvezem, hogy idegesíti a jelenlétem és, hogy legalább ennyi érzelmet ki tudok belőle csikarni, ha már a nap nagy részében úgy néz ki, mint egy robot, de jelenleg tényleg nem értem, hogy mi baja. A színpadon próbáltam csupán gondosan elkerülve az Uraságot, nehogy felidegesítsem idő előtt, de Ő már emiatt is úgy nézett rám, mint a véres rongyra. Csoda hát, ha tenni akarok rá egy lapáttal?
-Remek. Végtére is, az én dolgom italokat tölteni...- jegyzem meg gúnyos arccal, majd átnyúlva a pulton megszerzem magamnak a kiszemelt italt és már töltök is a poharamba. Már, csak a citrom hiányzik, de egészen megfeledkezek róla, ahogy a ruhám kapcsán kezd sértegetni. Mármint, szerinte nem jó a ruhám. Nem is értem, hogy mi baja vele, azt meg végképp nem, hogy miért dörgöli egyáltalán az orrom alá, hogy baja van vele, de aztán kicsit bővebben is beavat a rejtélybe, minek hallatán rászegezem kiismerhetetlen pillantásom és jeges mosolyt villantok rá. -Most komolyan...pont Te akarsz nekem előadást tartani az erkölcsről?- kérdezem nevetve, de folytatja, én meg tovább hüledezek azon, amit mond. Nem is értem, hogy mi a feje ütött bele vagy, hogy engem miért érdekel, hogy szerinte megfelelő-e az öltözékem vagy sem. -Még jó, hogy nincs szükségem a védelmedre.- jegyzem meg gúnyosan, magamhoz képest is túl fagyosan, miközben elpillantok az asztalok felé és próbálom elrejteni a sértettségemet. Nem gondoltam volna, hogy lesz itt bárki is, aki majd azt sérelmezi, hogy túl sokat mutat a ruhám. Azt meg végképp nem, hogy a jégszobor kinézetű pultos fiú lesz az. -Fenébe. Most lebuktam. Neked akarok tetszeni ennyire...- jegyzem meg ártatlan arccal, kissé szomorkásan, mintha borzasztóan rosszul esett volna, hogy ezek szerint nem értem el a célomat, pedig a fene se akar konkrétan neki tetszelegni. Mármint, nem zavar az sem, ha épp ő legelteti rajtam a szemeit, de nem ez a konkrét cél.
Végül leszállok a székről és berobogok a pulton belülre, hogy kiszolgáljam magam, ahogy korábban javasolta Ő is, azaz szerzek magamnak citromot meg némi sót. Nem is várok tovább az itallal, kenek némi citromot a kézfejemre, szórok rá sót, majd lenyalva róla a különös elegyet, magamba döntöm a tequilát, hogy aztán a citromba harapva sandítsak rá.-Miért zavar ez téged egyáltalán? Ez a műsor része ezek a barmok pedig tudják, hogy nem nyúlhatnak hozzám.- kérdezem végül, miközben a gyümölcs maradványait hanyagul a kukába dobom, végül háttal a pultnak dőlök és összefonom magam előtt karjaim. -Tudod...néha igazán megpróbálhatnál mosolyogni. Úgy még egész jóképű is lehetnél.- villantok rá egy bájos mosolyt, természetesen most is, csak cukkolom, de ettől függetlenül nem biztos, hogy hazudok is.

~ Bad habits ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 22, 2022 11:09 am

Valószínűleg bárhogy viselkedett is volna, nem tudnék máshogy reagálni rá. Ha a jókislány oldalát erőltetné, már ha létezik egyáltalán olyanja, akkor azzal lenne bajom, bár  nekem nehéz megfelelni vagy éppen a kedvemre tenni, ezt pedig már ő is tapasztalhatta jó pár alkalommal a rövid ismeretségünk ideje alatt. Szinte már hiányoltam a fejmosást Fredrik részéről, ahogy megérteti velem, hogyan is kell bánni egy nővel, mert ő már csak tudta, de Isabelle nem tűnt gyerekes árulkodónak, és a gyerekeskedését is inkább azon alkalmakra tartogatta, mikor engem kellett pesztrálnia.
Odatoltam elé a kitöltött italt, szándékosan nem reagálva semmit a három kívánságos megjegyzésére, majd ott folytattam a munkát, ahol abbahagytam, míg meg nem zavart. Mégis nehezen parancsoltam az arcizmaimnak, a szavakról és a bennük megbúvó gúnyról már nem is beszélve, de vesztes ügynek bizonyult az egész. Ő élvezte, amit csinál, mert tudta, milyen hatást ér el vele, így egy halk sóhajt követően inkább a számba haraptam. Bár ez soha nem bizonyult túl hatásosnak. - Akkor szolgáld ki magad - rántottam meg vállaimat, mikor előhozakodott azzal, hogy inkább tequilát inna, mellé a már sokat emlegetett citrommal. A legapróbb jelét sem adtam annak, hogy teljesíteni akarnám a kérését, tekintetem pedig az éppen visszahozott, üres poharakra siklott.
Magam elé húztam a tálcát, közben ismét megnézve az öltözékét, szavait hallva azonban ismét megvontam a vállamat, miközben felsóhajtottam. - Oké. Én szóltam - válaszoltam könnyedén, magamban ismét tudatosítva, hogy amúgy csak figyelnem kell rá és rajta tartanom a szememet, a védelme nem az én hatásköröm. A kettő között akadt némi különbség, én pedig szerettem a szőrszálhasogatást, és ha ő így érezte jól magát egy csomó beszabaduló állat előtt, felőlem... újra megengedtem a vizet, kézbe véve az első poharat, ajkaim szélében viszont már körvonalazódni látszódott egy grimaszoló vigyor, miközben még ha csak pár másodperc erejéig is, de ismét végignéztem a választott ruhakölteményen. - Bátor feltételezés, hogy szerinted ez a ruha ki fogja bírni a ma estét - billent oldalra a fejem, mit sem törődve a hangjában felfedezhető sértettséggel. - Bár inkább te vagy bátor, hogy ki mersz állni egy rakat bűnöző elé ebben - bólintottam aztán, így utalva ruhájára, tőlem szokatlanul normális hangnemben, ezzel pedig még magamat is sikerült meglepnem, pedig jelenleg kurvára távol voltam attól, hogy jópofizni akarjak vele. A torkom pedig ismét kezdett kiszáradni. - Nekik akarsz sokat mutatni, vagy nekem? - kérdeztem, némi pimasz éllel a hangomban, miközben újra előtérbe került a feles pohár.

coded by eirik
Isabelle Navarro
Kiskép :
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 21, 2022 6:30 pm

Noah & Izzy

Nem igazán vagyok hozzászokva, hogy minden lépésem figyelemmel kísérik, de a jelenlegi helyzetben azért nyugtat a tudat, hogy én is épp ugyanezt teszem. Ha nem is másnak, magamnak elraktározok minden információt, megjegyzek minden arcot és próbálom a lehető legtöbbet megtudni Fredrikről és a szervezetéről.
Mégis, az az arc, ami cseppet sem kedélyesen méreget és a lehető legtöbb ideig bámulom ebben a nyamvadt bárban, az a pultban helyezkedik el jelenleg is és akármennyire is próbálok nem tudomást venni róla, egyszerűen zavar. Már csak azért is, mert ma még nem is adtam rá okot, hogy így nézzen rám és, amint ez tudatosul bennem, véget is vetek a próbának és odatipegek a kedvenc pultosfiúmhoz. Adok én rá okot, ha már mindenképp ilyen kedves pillantásokkal díjaz, például rögtön kérek is magamnak egy italt lehetőleg olyan stílusban, amire már előre tudom, mennyire kedvesen fog válaszolni. Villantok is a velős hanglejtése hallatán egy mosolyt, majd elégedetten az italba kortyolok. Rögtön ezután szóvá is teszem azt, ami miatt most lesétáltam a színpadról, bár ha fogadnom kellene azt illetően, hogy miként fog erre reagálni, az semmiképp sincs a lehetőségek közt, hogy majd mostantól másképp vizslat, hogy majd egyszerűen rábólint a kérésemre és igazam is van. -Kár. Pedig, azt hittem, hogy jár a három kívánság nekem is.- morgom halkan, fancsali ábrázattal, és újra nekifutok a heccelésnek, mintha ettől majd bármit is javulna köztünk a hangulat, de olyan, mintha mindkettőnkben valami csökönyös dac munkálkodna, mintha véletlenül sem akarnánk megengedni azt magunknak, hogy normális hangnemben beszéljünk. És épp ez az, amit élvezek, mert ő nem csak átnéz rajtam, mint ahogy Fredrik összes többi embere. Nem. Őt igazán, rohadtul zavarja a jelenlétem, vagy talán a puszta lényem is, én pedig annál inkább fogom az orra alá dörgölni, hogy nem véletlenül vagyok itt. -Ú, most aztán jól megsértettél. Bár most, hogy mondod...talan inkább tequilát kérnék. Citrommal.- tolom is el picit magam elől a poharat, már csak azért is táncolva az idegein, miközben ő egy pillanatra sem eresztve tekintetem felhajtja a saját italát. Mindezt rezzenéstelen arccal, pedig amúgy rohadt erős az a cucc, talán némi elismerés látszik is arcomon, de az egész nem több, mint egy röpke pillanat.
Végül hátat fordítva nekem a pult felé kezd mutogatni, mintha joga lenne bármire is utasítani, ami annyira még nem is zavarna, de ahogy az öltözékemre utal... -Mi bajod a ruhámmal? Szerintem csinos.- pillantok végig én is magamon vele együtt, majd csípőre vágom kezeimet és elképedt arccal rá bámulok.
Az még oké, hogy a jelenlétem zavarja de, hogy még a külsőmet is kritizálja, az már nem igazán tetszik. Ennek ellenére azonban, továbbra is ott virít ajkaimon az a pimasz mosoly, ami úgy általában a közelében megjelenik rajtam. -Ez egy bár, édesem. Nem léphetek fel csadorban, mert az egyáltalán nem szexi...- jegyzem meg csak úgy mellékesen, de a hangom talán, ha egy picit is, elárulja számára, hogy eléggé megsértett ezzel, még akkor is, ha egyébként tisztában vagyok vele, hogy csakis azért csinálja, hogy idegesítsen.

~ Bad habits ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 7:32 pm

Nehezen tudtam elvonatkoztatni a lány szándékos hergeléséről, mert tagadni se tudta volna, hogy szándékosan táncol az idegeimen. Minden mozdulatát a szemérmetlen erotika itatta át, és ugyan nem engedtem, hogy bármi is kiüljön az arcomra ezzel kapcsolatban, mégis nehezen mondtam volna, hogy nem tett rám mély benyomást. Szerencsére a citromba harapott fejem gyorsan megtette a hatását, miután legurítottam két kört a töményből, és lassan elengedte a szándékos ingerlésemet. Ha ilyet akart játszani, ahhoz más faszt kellett találnia.
Tekintetem sarkából láttam, hogy elhagyja a színpadot, miután leintette a kísérőjét, és ahogy felfigyeltem egyre közeledő alakjára, már tudtam, hogy esélyem sincs menekülni. Eddig tartott az a nagy nyugalom, amiről Fredrik papolt. Hallottam fejemben visszhangozni a szavakat, "Ez vár rád Oslo-ban, Noah, a nyugalom." Az, hogy rohadnál meg. Nem volt emlékem ehhez hasonló dacról, amit a lány iránt éreztem, az egészet talán az szülte, hogy Fredrik adta parancsba a bébiszitterkedést, de közben aligha tudtam rá barátként tekinteni. Mint egy cseszett, időzített bomba, ami éppen annyira jelenthet rólam Fredriknek, mint én róla, ha úgy hozná a helyzet. Nem, mintha olyan sok jelentenivaló lenne itt, mert nem történt semmi. Néhány törött orron kívül, de azt Fredrik nem tiltotta meg. - Persze. Kívánságod parancs - jegyeztem meg epésen, letéve elé egy poharat, amit megtöltöttem itallal, szándékosan választva olyat, ami majd jól megkaparja a hangszálait.
Elléptem mellőle, visszapakolva az előbb elmosott poharakat a helyükre, közben újra töltve magamnak egy adag töményt, de egyelőre nem volt érkezésem belekortyolni. Rögtön lekötött az újabb kívánsága.- Bocs, de nem vagyok ügyeletes aranyhal. Egy este csak egy kívánságot tudok teljesíteni. Az pedig ott van - böktem a pohár irányába, miután szóvá tette, hogy hogyan ne nézzek rá. Ennyi erővel be is csukhatnám a szemeimet, bár ki tudja, talán mindenki jobban járna. Sőt, akkor már egyből ki is kaparhatná.
Szemrebbenés nélkül tartottam a tekintetét, miközben leküldtem az imént kitöltött töményet, íriszei pedig kis híján keresztülmetszették torkomat. Ennek ellenére nem finomítottam a saját arcizmaimon, nem még majd én ijedek meg egy ilyen kislánytól. Leszarom, Fredriknek miért volt fontos Ő meg a testvére, és hogy milyen varázslatos humbugra voltak együtt képesek. - Ma is citromba haraptál... - idéztem vissza szavait grimaszolva, gúnyos éllel utánozva hangját, újra hátat fordítva neki, közben kezemmel a színpad felé intve. - Inkább menj vissza próbálni. Bár előtte igazán átöltözhetnél - pásztáztam végig az öltözékét, ami jó szokásához híven túl sokat engedett láttatni.

coded by eirik
Isabelle Navarro
Kiskép :
Rendeltetésem :
Gillingr lánya vagyok
play by :
Camila Cabello
Posztok száma :
10
User neve :
Bobi
Csoport :
jégóriások
Pontgyűjtő :
8
Lakhely :
Gamle
Foglalkozás :
énekesnő
Előtörténet :

Keresem :
He's driving me crazy

Isabelle Navarro
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 19, 2022 2:40 pm

Noah & Izzy

Kevés olyan dolog van, amiben örömömet lelem, tekintve, hogy az a sunyi ribanc igazán soha nem hagyta, hogy élvezzük az életet. Mindig csak az érdekelte, hogy gyakoroljunk, feszegessük a határainkat, de soha nem kérdezte meg, hogy mitől érezzük jól magunkat. Aztán rám talált a zene, a dallamok, kiderült, hogy még a hangom is egész jó én pedig boldogan adtam át magam az egésznek, mert ettől mindig úgy éreztem, hogy kicsit kiléphetek a valóságból, kicsit elfelejthetem az egész őrületet, ami körbe vesz. Végül jó pár év elteltével a zenén belül is megtalált a jazz, a maga búskomor, fájdalmas akkordjaival, a szexiséggel, amit magában rejt, nekem pedig mindig is tetszett, ha kíváncsi pillantások övezték mozdulataimat.
Az a pillantás azonban, amit Noah újra és újra felém küld, egyáltalán nem tetszik, mert nem tudok rájönni, hogy undort látok-e az arcán, vagy inkább valami durva küzdelmet önmagával azért, hogy ne tépje fel a torkom most azonnal. Mégis, maga a tény, hogy újra és újra engem néz , legyezgeti az egomat, arra késztet, hogy a próbát legalább annyira komolyan vegyem, mint egy fellépést.
Tudom, hogy böki a csőrét az, hogy itt vagyok és, hogy neki valószínűleg szemmel kell tartania, de ettől függetlenül én iszonyúan élvezem, hogy a jelenlétem érezhetően zavarja. Olykor-olykor még teszek is rá egy lapáttal azáltal, hogy szándékosan ingerelem, de ma úgy döntök, hogy mindezt másképp érem el, mintha csak azt kutatnám, milyen messzire is terjed figyelme. Minden mozdulatomban ott rejlik a bujaság és az erotika, miközben tovább énekelek, szándékosan Noah-n tartva pillantásom, de olyan irtó lehangoló egy idő után, hogy inkább intek is a zongoristának, hogy álljunk le.
Tisztában vagyok a képességeimmel, a vonzerőmmel és úgy általában tudom, hogy miféle hatással vagyok a halandókra és a nem halandókra egyaránt, de az ahogy Noah néz, egyszerűen felbosszant. És még mindig nem tudok rájönni, hogy az undor miatt néz-e így, szimplán után vagy a véremre vágyik, így végül le is lépek a színpadról, hogy kecses mozdulatokkal a pulthoz vegyem az irányt és ledobjam magam az egyik bárszékre. -Egy duplát, légyszíves.- villantom rá pimasz pillantásom, tenyeremmel a pultra is csapok, miközben egyik lábam átvetem a másikon és hátra dobom zabolázatlan tincseimet. -És, ha nem nagy kérés, lennél szíves nem úgy nézni rám, mintha a legundorítóbb dolog lennék a világon? Köszi.- mosolygok rá bájosan, bár ha szemmel ölni lehetne, valószínűleg már holtan esett volna össze. Nem most, már az első pillanatban, amikor megláttam, mert mindamellett, hogy irtó frusztráló a viselkedése, kétségtelenül tetszetős darab. -Ma is citromba haraptál?- biccentem kissé oldalra a fejem, sötét tekintetem íriszeibe fúrom, melyekből tökéletesen kiolvashatja, hogy egyébként rohadtul nem vagyok kíváncsi a lelki nyűgjeire, egyszerűen csak jó lenne, ha végre túl jutna ezen a hisztin, amit velem szemben produkál. Mert akár tetszik neki, akár nem, én bizony itt vagyok és leszek is még egy darabig.

~ Bad habits ~
Noah Holme
Kiskép :
Rendeltetésem :
Oslo téged vár
play by :
sebastian stan
Posztok száma :
8
User neve :
dim
Csoport :
draugr
Pontgyűjtő :
7
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
bártulajdonos
Előtörténet :
asap
Keresem :
the badass one
Kor :
109

Noah Holme
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 19, 2022 8:39 am
Általában próbáltam elvonatkoztatni a zavaró tényezőktől, főleg akkor, ha nem tehettem ellenük semmit, pedig belül szabályosan felemésztett a tehetetlenség szorongató érzése. A csökönyösségem egy egészen új szintre lépett azóta, hogy Fredrik visszarángatott ide, több, mint egy évtized után, minden nyomósabb ok nélkül. Már nem is tartottam otthonomnak ezt a várost, pedig itt nőttem fel, itt futottak össze a szálak az életemben, mégis, mikor elküldött, mintha megkaptam volna egy tiszta lap lehetőségét. És ahogyan adta, olyan előkelően el is tudta venni, én pedig képtelen voltam - és nem is akartam - jópofát vágni hozzá. Nevezhetett önfejűnek, gyerekesnek vagy dacos fasznak, neki kellett volna a legjobban tudnia, hogy hozzám nem így, ezeken keresztül vezet az út. Sértegethetett volna napestig a gyerekes ragaszkodásommal, amit Havrik kapcsán éreztem, de már az volt az otthonom, és neki sem volt oka panaszkodni, mert sikeresen alakítottam az ügyleteit a kibaszott Oslo-ján kívül is.
Azóta úgy viselkedtem, mint aki minden étkezésnél legyűr valami torokmaró folyadékot. Ilyen érzés volt itt élni, bár azt gondoltam, megadja majd az időt, amire szükségem van ahhoz, hogy elfogadjam az új játékszabályokat. Még nyitottságot is láttam benne, mikor azzal a kéréssel fordultam felé, hogy kössön le valamivel, és bízza rám az egyik bár vezetését, amit végül meg is tett, de emellé még több zavaró, nem mellesleg kibaszottul idegesítő tényezőt pakolt a nyakamba, a legutóbbi húzásában pedig az tűnt a legrosszabbnak és legbosszantóbbnak, hogy ez a zavaró tényező még ráadásul élvezte is, hogy tudja, mennyire irritál a puszta jelenlétével. Egy porcikám sem kívánta a bébiszitterkedést, és ahogy néha elvétve a színpad felé pislogtam, közben kiszolgálva azt a pár lézengő figurát, aki éppen kora délután itt mászkált, sikerült megállapítanom, hogy ez az érzés napról napra rosszabb. Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét, mi? Még a kezem is beleremegett a rám törő feszültségbe, elő is vettem egy felespoharat, hogy teletöltsem töménnyel, majd egy húzóra tüntettem el a tartalmát. Fredrik utasítása nem is lehetett volna egyértelműbb, és még volt pofája hozzátenni, hogy legyek kedves a lánnyal. Isten lássa lelkem, én megpróbáltam, a kitartásom nagyjából öt percig tartott, amíg először ki nem hozott a sodromból, nekem pedig rá kellett jönnöm, hogy a kedvesség még mindig nem tartozik az erényeim közé.
Újra a színpad felé fordultam, ahol éppen próbát tartott, ekkor már egy második kör töményet töltve magamnak. Látványra jobban tetszett, mint azt a helyzet indokolttá tette, nem véletlenül viselkedtem vele úgy, mint egy elkényeztetett, ostoba picsával, azzal tuningolva magam, hogy amíg nekem azt a feladatot osztották ki, hogy rajta tartsam a szemem, addig ő is ugyanilyen céllal lehet itt, és könnyen adhat át információkat apucinak. Elvégre azok után, ahogy vissza kellett térnem, és ahogy emiatt nekiugrottam Fredriknek, nem én számítottam a legstabilabb Dahl biorobotnak.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Isabelle & Noah - twist of fate
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» noah holme
» what a plot twist you were
» Who haunts fate
» Elyna & Jackson - what a plot twist you are
» Sebastien & Malin | fate doesn't care about plans

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: