Kiskép : Rendeltetésem : Thor lánya vagyok play by : Abigail Cowen Posztok száma : 39 User neve : Nüx Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 28 Lakhely : upside down Foglalkozás : artista della vita Előtörténet : there can be no peace for us,
only misery Keresem :
Every heart has its own skeletons
Catriona S. Jarlsberg —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 5:59 pm
Elyna & Sirke
I know I'll lose control of the things
Halálra untam magam, a napok olyan egyhangúnak tűntek a várakozástól. Fogalmam sincs mit keresek itt, régen le kellett volna lécelnem Vegasba vagy a francia riviérára, ahol sokkalta több hozzám hasonló mereszti a seggét. Itt Oslóban minden olyan unalmas és hideg, nem mintha érezném, de a lényegen nem változtat. Untam a lakosztályt, a tájat, a várost. Egyedül az tartott életben, hogy este a nyakamba vettem a várost, szerencsére - még szép! - ismertem a legjobb szórakozóhelyeket. Este felé kiválasztottam a legszebb és kurvásabb ruhámat, hogy aztán elinduljak a Moonshinerbe, ahol vártak rám. Régi ismerősként intek a kidobónak, hogy magamba igyam a zakatoló zenét miközben a pulthoz táncolok. El se kell mondanom mit szeretnék Sigurd egyből elém tolja a szokásosat, hiszen családtagnak számítok, amennyit elittam már náluk, mire kacsintok és dobok egy csókot felé. Nincs azaz isten, hogy kikezdjek vele - nem majd pont lealacsonyodok az ő szintjére- , de meg kell adni a módját, ha ilyen gyorsan kiszolgál. A két legújabb insta öribarim is megjelenik, akiket hatalmas öleléssel üdvözlök, arcomon hatalmas vigyorral. Gyorsan kattintunk pár képet, hogy aztán a számomra legjobbat egyből fel is dobjam sztoriba pár hasteggel. Két újabb kör rövidet követően a beszerzőmmel is összefutok pár perc erejéig, hogy aztán a VIP részlegbe vonulva felszívhassuk azokat a csíkokat - kizárólag egészségügyi okokból, TERMÉSZETESEN - és még inkább ellazulhassunk. Éjfél körül járhatott, mikor minden olyan jónak tűnt, elfelejtettem a körülöttem lévő káoszt, hogy kizárólag azenére koncentrálhassak. Egy kis kavarást követően a pulthoz sétálok, hogy újabb kört szerezzek, de legnagyobb meglepetésemre a kedvenc pultosom helyét átvette más. - Elyna! Úgy hiányoztáááál! Merre jártál eddig és miért hagytad, hogy UNATKOZZAK? - minden egyes szót elnyújtok, hogy aztán felháborodottan ejtsem ki az utolsó szót.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.