M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

It started under neon lights

Catriona S. Jarlsberg
Kiskép :
It started under neon lights Tumblr_inline_phd8eqzOdU1vp79yq_100
Rendeltetésem :
Thor lánya vagyok
play by :
Abigail Cowen
Posztok száma :
39
User neve :
Nüx
Csoport :
Félisten
Pontgyűjtő :
28
Lakhely :
upside down
Foglalkozás :
artista della vita
Előtörténet :
there can be no peace for us,
only misery

Keresem :
It started under neon lights A4162de52114274c7fc5fb4e68b05162baf1952d
Every heart has its own skeletons

Catriona S. Jarlsberg
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 5:59 pm
Elyna & Sirke
I know I'll lose control of the things
Halálra untam magam, a napok olyan egyhangúnak tűntek a várakozástól. Fogalmam sincs mit keresek itt, régen le kellett volna lécelnem Vegasba vagy a francia riviérára, ahol sokkalta több hozzám hasonló mereszti a seggét. Itt Oslóban minden olyan unalmas és hideg, nem mintha érezném, de a lényegen nem változtat. Untam a lakosztályt, a tájat, a várost. Egyedül az tartott életben, hogy este a nyakamba vettem a várost, szerencsére - még szép! - ismertem a legjobb szórakozóhelyeket. Este felé kiválasztottam a legszebb és kurvásabb ruhámat, hogy aztán elinduljak a Moonshinerbe, ahol vártak rám. Régi ismerősként intek a kidobónak, hogy magamba igyam a zakatoló zenét miközben a pulthoz táncolok. El se kell mondanom mit szeretnék Sigurd egyből elém tolja a szokásosat, hiszen családtagnak számítok, amennyit elittam már náluk, mire kacsintok és dobok egy csókot felé. Nincs azaz isten, hogy kikezdjek vele - nem majd pont lealacsonyodok az ő szintjére- , de meg kell adni a módját, ha ilyen gyorsan kiszolgál. A két legújabb insta öribarim is megjelenik, akiket hatalmas öleléssel üdvözlök, arcomon hatalmas vigyorral. Gyorsan kattintunk pár képet, hogy aztán a számomra legjobbat egyből fel is dobjam sztoriba pár hasteggel. Két újabb kör rövidet követően a beszerzőmmel is összefutok pár perc erejéig, hogy aztán a VIP részlegbe vonulva felszívhassuk azokat a csíkokat - kizárólag egészségügyi okokból, TERMÉSZETESEN - és még inkább ellazulhassunk. Éjfél körül járhatott, mikor minden olyan jónak tűnt, elfelejtettem a körülöttem lévő káoszt, hogy kizárólag  azenére koncentrálhassak. Egy kis kavarást követően a pulthoz sétálok, hogy újabb kört szerezzek, de legnagyobb meglepetésemre a kedvenc pultosom helyét átvette más.
- Elyna! Úgy hiányoztáááál! Merre jártál eddig és miért hagytad, hogy UNATKOZZAK? - minden egyes szót elnyújtok, hogy aztán felháborodottan ejtsem ki az utolsó szót.
bad habits●  sziv   ● by barb

these violent delights have violent ends
and in their triumph die, like fire and powder • • •

Vissza az elejére Go down

It started under neon lights
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» It started under neon lights
» Iris & Dimitriy - and then it started to fall apart; again

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: