Nem válaszolok a szavaira, egyszerűen csak bele kezdek a tervembe. A tervembe, miszerint lefegyverzem, olyan szinten, hogy meg se forduljon a fejében, hogy hozzám érjen. Az első alkalommal még akadályba sem ütközöm, utána már sokkal harcosabb a kisasszony. Nem mintha ne lenne ereje ahhoz, hogy komolyan ellenálljon, ha egyáltalán akarna. Semmi kétségem afelől, hogy lábának szorítása, fogásai, marásai pótcselekvések. A végén abba is hagyja az ellenkezést, csak a csípőmbe kapaszkodik, mintha attól meggondolnám magam, pedig nem. Nem tudná tagadni, hogy élvezi, hiszen éppen karjaim között reszket, és élvezi, amit vele teszek. Csak ő ezt másképp akarná. De nem én... Úgy hogy addig hajszolom újra és újra a csúcsra, amíg szinte össze nem esik előttem. Talán hatot, ha számolok, a végén már nehéz megállapítani a dolgot. Elengedem száját, megtartom, apró kis teste reszketve támaszkodik az enyémnek. Élvezem remegő testének érzését, halk pihegését, a bőrömbe karmolt vörös csíkokat. Miután eltakarítom magamról a nyomait, felemelem a fejét állánál fogva. Kérdésemre még kábán válaszol, mire halkan elnevetem magam, egy elégedett pillantással vizslatva őt, és a ködös szemeit. Az álláról az arcára simítok, oda hajolva adok csókot ajkára. Miután összeszedi magát, elengedem, felém fordul, a kérdésére meg megvonom a vállam egy ördögi mosollyal a fejemen. - Flavia megoldja. - válaszolom neki halkan, a tekintetem levezetem a testén. - Kezdhetnéd mondjuk úgy, hogy visszahúzod a nadrágot. - pimaszkodom egy félmosollyal, míg oda nyúlva kihúzom a nadrágomból, majd elkezdem kigombolni az ingemet. - Leülhetsz a fülke előtt. Még úgy is át kell öltöznöm, addig van időd... kiheverni, ami történt. - válaszolom a kezeim figyelve a gombokkal. Mivel ide nem jön be eladó, csak ha visszáru van, a sisakja és kabátja mellett még össze tudja szedni magát. Legrosszabb esetben kirohan a boltból, bár a gondolatra is nevetnem kell.
Vendég —
“every time you laugh I could cry 'cause my walls are coming down here by your side
Axel&& Aviva
– Ezt pont te mondod? – szuszogom gyötrődve a vágytól. Mintha én választottam volna azt a taktikát, hogy lefogjon és a falhoz szorítson... én csak a kíváncsi szemektől akartam megszabadulni, de ezzel sikerült elérnie, hogy már véletlenül sem érném be ennyivel. Ezt neki is megüzenem a csípőm mozdításával, egyértelműen dörgölőzve neki, de amikor már azt hinném, hogy elérem, amit akarok, gyorsan kiderül, hogy a legkevésbé sem az következik. Csak még nehezebb uralkodni a testemben tomboló forróságon, amikor megérzem az ujjait magamon, de amilyen mértékű vágyakozást elfojtottam egész nap, különösen az utolsó körülbelül fél órában, és pláne az elmúlt egy-két percben, mikor végre úgy csókoltam, ahogy meg is érdemelte, talán nem is meglepő, hogy már ez az érintés is milyen hevesen hat rám. Szerencse, hogy befogta a számat, különösen ahhoz, amikor még a nyakamat is támadás alá veszi. Megborzongok a puha csókoktól, a légzésem hevessé válik a nyelve érintésétől, amikor pedig puhán belém is harap, reszketeg nyögést kell közösen elnyomnunk. Ujjaimmal belé kapaszkodok, marok, lehunyt szemekkel remegek a kezei között, és nem is kell sokat várni arra, hogy megfeszülve el is élvezzek az ujjai kitartó simogatásától. A szorítása erősödik a számon, de nem is baj, addig nem is zavar, míg ki nem szuszogom magam egy kicsit és meg nem próbálom lefejteni az ujjait az arcomról. Akkor viszont hátrébb húzza a fejem a vállára, egyben elhúzva a kezét is, aztán meghallom a suttogását a fülemben, és elkerekednek a szemeim. Nem tudom szavakba önteni az ellenkezésemet, a tenyere elnyomja és csak értelmetlen nyöszörgésnek hangzik az egész. Megpróbálom összébb zárni a lábaimat, de a sajátjával kényszeríti őket terpeszbe, és mire elkapom az alkarját, már érzem is két ujját a testembe merülni. Hevesen vonaglok meg, a nyögésem is kicsit erőteljesebbre sikeredik, mint szeretném, de még mindig túl érzékeny vagyok az előző orgazmustól, ezért az érintése mintha kétszer annyira lenne intenzív, mint egyébként. Körmeim belemélyednek az ing anyagán keresztül a bőrébe, de nem hatja meg, és amilyen kitartó lelkességgel mozgatja bennem az ujjait, elhaló nyögéssel, megadó mozdulattal hunyom le a szemeimet, hagyva, hogy a testem ismét eláruljon és a nap során felgyülemlett vágyat kizárólag az ujjain és azok mozgásán élje ki. Nem kell sok idő, hogy ügyes és fürge ujjai, valamint a testem érzékenysége okán ismét megremegjek és megfeszüljek a kezei között, fáradtan, kissé frusztráltan fújtatok a kezére, készen arra, hogy ismét megpróbáljam lefejteni magamról a tenyerét, de nem áll meg. Újabb ellenkezésemet még mindig elnyomja a tenyere, megragadom az alkarját, a körmeimet belé mélyesztve próbálom kihúzni a kezét a nadrágomból, de nemhogy nem hagyja, ugyanazzal a töretlen ritmussal mozgatja bennem tovább az ujjait. Remegek, túl érzékenynek érzem magam ahhoz, hogy kibírjam ezt, megpróbálok hátranyúlni, hogy valami mással zökkentsem ki, de közben a testem ismét elárulni készül, mert ő bizony nagyon is élvezi minden pillanatát ennek az egésznek. Ujjaim végül csak tehetetlenül marnak bele a csípőjébe, érzem, hogy lassan újra épül a feszültség a testemben, és hogy nem fogom tudni megállítani, ő pedig nem is hagyná, hogy megállítsam. És még mindig nem áll meg. Még körülbelül két orgazmussal később sem, csak a következő után, amikor már szinte nyüszítek a kezei alatt, a térdeim pedig úgy reszketnek, hogy azzal fenyegetnek, hogy meg sem tartanak már tovább. Szinte nem is fogom fel, hogy ekkor már megkönyörül rajtam, zihálva, remegve állok, kis híján össze is csuklanak a térdeim, csak ő tart meg. A szemeimet csak akkor nyitom ki, amikor megszólal és felemeli a fejem, laposakat pislogva próbálok az arcára fókuszálni, több-kevesebb sikerrel. – Mi? – kérdezek vissza frappánsan, kábán. Még mindig pislogva próbálom feloldani a ködöt az agyamon, látszik rajtam, hogy egyáltalán nem ezen a bolygón vagyok éppen, és biztos, hogy ez percekig nem is változik meg. Mély levegőt véve, nagyokat nyelve próbálok aztán erőt venni magamon, amikor oszladozni érződik az agyamra ülepedett kéjes kábaság. Már képes vagyok megállni a saját lábaimon, de az biztos, hogy nem érzem magam kompatibilisnek ahhoz, hogy elhagyjam ezt a próbafülkét. – És most hogyan kellene úgy kimennem innen, mintha semmi nem történt volna? – suttogom rekedten, végignézve magamon. Az hagyján, hogy a légzésem és a szívverésem majd nemsokára visszaáll a normálisra, de a bőrömre mindenhol ráült a verejték, és fogadni mernék, hogy az arcomra van írva minden. Pedig mintha csak otthonra ígérte volna a büntetést.
Majdnem felhorkantok, amikor azt mondja, több esélyünk lett volna, ha "csak" smárolunk. - Ha oda kint tesszük, még talán... de azzal, hogy belöktél ide, már elég fát tettél a tűzre. - arra, ami bennem lobog. Talán ő kibírta volna, de én biztosan nem. A végére már nem csak a fenekét akartam volna fogni, hanem más domborulatait is, de ha már ott van a kezem, miért ne lehetne ruha alatt, de ha ruha alatt, miért ne vehetném le... ismerem már magamat, és azt, hogy milyen az a lejtő, amelyen még megtudok állni, és milyen az, amin nem. Egyébként is, őt kielégíteni még lehet csendesen, de szeretkezni, vagy engem elvinni már nem. Talán az ő halk nyögéseit még elnyomja a kezem és a zene, de a testünk találkozását, vagy az ő cuppogását már nem tudná. Arról nem is beszélve, hogy nem akarom még véletlenül se összekoszolni a ruhát, főleg ha nem az enyém. Beleizzadni se szeretnék, úgy hogy... most így járt. De ha nekem nem is lehet olyan jó most, neki miért ne lehetne? Később úgy is kiélem magam rajta. Ez a terv. Minden dörgölőzése ellenére megtartom az önuralmam, még ha borzalmasan nehéz is, hiszen érzem, mennyire kíván, és hogy mennyire élvezi az érintésem oda lent, még ha nem is erre számított valószínűleg a mozdulataimból. Igyekszem nem túlságosan elmerülni az érzésben, hogy ne kívánjam meg túlságosan, de amikor rámozog a csípőjével, ismét halkan sóhajtanom kell. Hátra hajtott feje feltárja nekem nyakát, és mivel egyébként is kicsit le kellett hajolnom, hogy kényelmesen hozzáférjek lent, így most tökéletes célpont a nyaka. Oda hajolva csókolok rá finoman, puhán, kóstolom meg nyelvemmel, majd harapok belé finoman. Az ujjai a bőrömbe marnak, hamarosan érzem is, ahogy megremeg és megfeszül, az én ujjaim finoman szorítanak rá szájára, a nyögését teljesen elfojtsam. Hallgatózok közben, de semmi gyanúsat nem hallok, se lépteket, csak távoli beszélgetést, így mikor kezét emeli, hogy lefejtse szájáról az enyémet, hátrébb húzom a fejét a vállamra, s ezzel a saját kezem is elhúzom. - Még nem végeztem veled... - mormolom rekedten, vészjóslóan a fülébe. - ...Tudom, hogy telhetetlen vagy. - folytatom a dolgot, majd lejjebb vezetem nadrágja alatt eltűnt kezem. A félre tolt fehérneműtől felfedett ajkak közé csúsznak ujjaim, és ha nincs hely, hát térdemmel furakszok lábai közé, feszítem enyhe terpeszbe azokat, hogy utána kényelmesebben hatoljak be két ujjammal is még érzékeny testébe, majd kezdjem azokkal újra izgatni. A ritmus töretlen, és most legszívesebben mást dugnék lábai közé ilyen lelkesen, de ez most maximum csak a fantáziámban létezhet. Az ajkát lefogó kezemmel továbbra is ügyelek a csendre, azzal húzom kicsit hátrébb a faltól, hogy kényelmesebben hozzá férjek. Nem állok meg akkor se, ha karmol, akkor se, ha érzem, hogy újra úrrá lesz rajta az orgazmus... még azután is folytatom, gyötrőn kényeztetem, amíg tartja a lába. Az már rajta múlik, és a falánkságán, hogy ez hány csúcspont után érkezik el. Megállni csak akkor állok meg, amikor már tényleg az összeesés határán van gyenge lábai okán. A kezem leveszem az ajkáról, azzal tartom meg, magamhoz szorítva, a másik kezemet kihúzva a nadrágjából gondosan takarítom le ajkaim között. - Megnyugodtál? - nézek le rá érdeklődően, fejét állánál fogva felemelve, vagy tartva, most már tiszta ujjaimmal.
Vendég —
“every time you laugh I could cry 'cause my walls are coming down here by your side
Axel&& Aviva
Azt hiszem, az egész napi feszültség jöhet ki rajtam, amikor a látványa végleg kiüti a biztosítékot a fejemben. Kisebb-nagyobb megszakításokkal, de folyamatosan húztuk egymás agyát, és ez az a pillanat, amikor nem bírom tovább, vagy inkább nem is akarom igazán tovább bírni. Miután megbizonyosodtam róla, hogy senkinek nem szúrunk szemet, belököm őt a fülkébe, aztán behúzom magam mögött a függönyt, hogy Aviva lehessek odabent, mert bizony abban a csókban, amire magamhoz rántom, nincs semmi szendeség. Ugyanolyan hevesen viszonozza ezt az éhséget, de mielőtt még beleélhetném magam abba, hogy kicsókolom belőle a lelket is, aztán a helyszínre koncentrálva valahogy leválasztom magam róla, a csók már meg is szakad, és ha eredetileg frusztrált is lettem emiatt, hát ez gyorsan át is fordul valami egészen másba, amikor az a megoldása, hogy lefog és a falnak nyom. Mintha nem ismerne már, ahelyett, hogy ezzel leszerelne, csak végleg elszabadítja a fantáziámat, és már az sem érdekel, ha szerinte hangos volt a nyögésem. Szuszogva közlöm vele, hogy ezt a taktikát alaposan elrontotta, ha az volt a célja, hogy ettől majd elmegy a kedvem, örömmel hallgatom azt a frusztrált sóhajt, amikor a fenekemmel hozzá dörgölőzöm, és elégedett, dorombolásszerű hang kúszik fel a torkomon, mikor nagyon pontosan megérzem, mennyire is akar engem. – Több esélyünk lett volna, mint most... – sóhajtom halkan, rekedtesen. Ficeregni kezdek a keze alatt, ez most nem az a helyzet, amikor engedelmességet játszok, főleg, mikor hátulról átkarolva szorít magához, hátha akkor majd nem mocorgok tovább. Pedig az, ahogy a testéhez szorít, csak egy újabb elégedett, elfojtott sóhajt érdemel tőlem, és még ha nem is tudom olyan éles szögben mozdítani a csípőmet, így annál közelebb vagyok a fenekemmel a lényeghez, elég, ha csak apró mozdulatokat teszek. Nem érdekel, amikor rám szól, most már tényleg az a célom, hogy ő is elveszítse a türelmét, vagy a gátlásait, vagy tudom is én. Ha egyszer nekem már elvette az eszemet, akkor neki sem akarok ennél többet meghagyni. Már azt is hiszem, hogy sikerrel jártam, amikor a keze, amivel eddig magához szorított, a nadrágomhoz csúszik, hogy kigombolja és lejjebb húzza azt. Elégedett mosollyal döntöm a fejem a vállának, a testemben szétárad a forró, várakozó vágy, de amikor ahelyett, hogy a saját nadrágját is kigombolná, a másik tenyerét a számra tapasztja, kezdek rosszat sejteni. A nadrágomat igazgató keze még mindig nem a saját ruhája felé indul, hanem az én nadrágomban tűnik el, aztán a fülembe mormog, és akkor már tudom, hogy a legkevésbé sem azt értem el, amit akartam. Lehunyt szemekkel vonaglok meg a kezei között, amikor megérzem magamon az ujjait, nem tudom teljesen elfojtani a nyögésemet, de a tenyere elnyomja azt a maradék hangot, ami még utat nyerne magának a torkomból. A sóhaja és a szavai hallatán végigborzongok a gerincem mentén, pedig a legkevésbé sem kellene, hogy meglepje, mennyire akarom őt; és épp emiatt, hiába nem ez volt a célom, a testem ugyanúgy reagál már csak arra is, hogy így ér hozzám. A vérem eddig is forrón száguldott az ereimben, a légzésem sem volt épp egyenletes, de most már még sűrűbben és forróbban csapódik le, miközben a számra simuló kézfejére szuszogok hevesen. Következő szavaira, a büntetés emlegetésére újabb elhaló nyögést kísérlek meg elfojtani, de most ha akarnék sem tudnék vitába szállni vele; nem akarok, mert nem tudok gondolkozni, és nem tudok, mert épp befogja a számat. Ez utóbbi mondjuk kifejezetten jól jön, a vágy ugyanis túl sokáig épült bennem ahhoz, hogy teljesen el tudjam fojtani a belőlem feltörő hangokat, felszabadult kezeimmel az övéibe kapaszkodok, ujjaim erőteljesen mélyednek a bőrébe a karján, még ha nem is próbálják elhúzni azokat, mert valószínűleg úgy sem hagyná. Meg sem próbálom nyitva tartani a szemeimet sem, a lelki szemeim előtt lebegő képek egyébként is csak segítenek abban, hogy ne kelljen különösebben sokat küzdenie az ujjaival. A masszírozó, simogató mozdulatokra hamarosan ösztönösen dolgozik rá a csípőm, felerősítve az élményt, mielőtt megremegnék és megfeszülnék a kezei között, és most különösen jól jön a tenyere a számon, mert ezúttal még annyira sem tudom elfojtani a hangot, mint eddig. Zihálva, kissé reszketeg lábakkal próbálok észnél maradni, a számon levő tenyerét pedig igyekszem lefejteni a számról, hogy közöljem vele: ha már eddig elmentünk, igazán nem lenne nagy dolog, ha végre kigombolná azt a nadrágot és mindkettőnknek megadná, amire vágyunk.
Egész nap húzta az agyamat, de egyszer kapja vissza, és én vagyok a rosszfiú? Na szépen vagyunk! Úgy méreget, mint egy falat húst, aztán ha meg csak megigazítom a hajamat, akkor bátor vagyok. Aztán az is baj lesz lassan, ha levegőt veszek, nem? Mert a végén még attól is begerjed. Nem mintha, ha sokat ellenkeznék egyébként, amikor a fehér inggel kilépve rohadt gyorsan kerülök vissza a fülkébe az ő taszítására, de na, azért még próbálnék vele beszélni, de hát olyan gyorsan foglalja le a nyelvem a sajátjával, hogy egyből meggondolom magamat. Ha már itt vagyunk, és úgy vagyunk itt, hogy észre sem vették, akkor miért is ne használhatnám ki végre a szituációt? Hevesen viszonozom a csókot, a fenekébe marok, ő ismét bele nyög a csókba, amitől csak megszívom magam, és az forrón száguldó véremen az sem segít, hogy az ujjaival belém mar. Érzem, hogyha nem szedem le magamról rohadt gyorsan, akkor tényleg nem fog érdekelni, hogy hol vagyunk. Nem tudnám csak úgy ellökni magamtól, kiutasítani... szóval az egyetlen élhető opció, hogy fogom a kezét, elhúzódva tőle pillantok rá panaszos sóhajtása közben, aztán hátra csavarva a kezét szorítom őt csapdába. Tudom, hogy ez őt meg fogja őrjíteni, de őszintén szólva, szerintem már mindegy neki. - Ssh... Hangos vagy. - suttogok a fülébe a nyögésre, és már azon gondolkodom, hogy megbeszélem vele, hogy akkor mostantól kibírja még taperolás és letámadás nélkül az egészet, de a kérdésem teljesen más irányba tereli a gondolatait. Pedig nem szántam szexuálisnak, mármint... értem én, hogy ebben a pozícióban minden annak hat, de... rossz döntést hoztam, de már mindegy. Nehezen megy a gondolkodás, ha a vér máshol van. A szavaira kis híján elnevetem magam, de ez egy frusztrált sóhajtásba megy át, amikor megérzem, ahogy hozzám dörgöli a fenekét. - Mert valaha is megtudtunk állni csak simán csóknál? - kérdem halkan, de igazából annyira nem működik már az agyam, hogy egyetlen esetet sem tudok felidézni, amikor sikerült sima csókolózásnál megállnunk, ha egyszer megkívántuk egymást. Jó. A bárka más. Mély levegőt veszek, szabad kezemmel átkarolom hátulról, próbálom magamhoz szorítani, hogy ne mocorogjon, de közben már érzem, hogy kezdek egyfajta csatát veszteni én is. Odáig nem kéne eljutni... - Viva... - szólok rá figyelmeztetően, ha a szorításom ellenére is kelleti magát. Lehunyom a szemem, mély levegőt veszek, igyekszem visszafogni magam, és közben arra gondolok, hogyha az ő figyelme elterelődne, akkor én megúsznám. Sőt, tovább megyek. Ha ő elégedett lesz, talán be tudjuk fejezni a vásárlást. Felnyitom a szemeim, halkan, mély levegőt veszek, elengedve a derekát csúszik le a kezem a nadrágjához. Könnyed mozdulattal bontom ki a gombot, tolom lejjebb a fenekére a nadrágot. Elengedem a másik kezemmel a karját, hogy válla felett előre nyúlva a szájára szorítsam a tenyerem, míg a másik kezem eltűnik a nadrágjában. - Rendben, te akartad. Maradj csendben. - dörmögöm halkan a fülébe, míg lent lévő kezemmel félre húzom a száraznak messziről sem nevezhető fehérneműt, ujjaim pedig forró ajkai közé csúsznak, hogy érzékeny pontjára simuljanak. Érzem rajta, hogy mennyire kíván, ettől pedig egy halk sóhaj szakad fel belőlem. - Milyen nedves vagy... - hunyom le a szemem, fejem egy pillanatra az övének döntöm, míg összeszedem az erőm ahhoz, hogy ne csábuljak el ennél is jobban. Ujjaim finoman dolgozni kezdik körkörös, folyamatos mozgással. - Élvezd ki ezeket a perceket, mert este, ha visszaértünk, büntetést fogsz kapni, amiért most nem bírtál magaddal... - sóhajtom halkan a füle mellé. Azon persze még gondolkodnom kell, hogy mi is legyen a büntetés, de szerintem a tegnap estéből rájöhet, hogy rettentő kreatív tudok lenni, ha arról van szó.
Vendég —
Axel&& Aviva
Oké, szóval ezt egyáltalán nem így terveztem. Persze, hülye nem vagyok, és jó a memóriám is, emlékszem, hogy festett ingben - na nem mintha inget kellene hordania ahhoz, hogy szexi legyen... Lélekben felkészítettem magam arra, hogy a látvány azért nem lesz mindennapi, de a tényleges hatására nem tudtam felkészülni, erre már akkor rá kell jönnöm, amikor még "csak" a kék ingben jön elő. Nem is tudom megállni, hogy ne tapogassam végig, de ennél többet nem engedélyezek magamnak, mert így is pengeélen táncolok már ennyitől is... és csak ezután jön a fekete ing. Az, ami már önmagában is kiakasztja a fejemben a szexiség-mérőt, de megint elfelejtettem, kivel állok szemben, mert ő még erre is rátesz egy lapáttal. Természetesen. Egy kis kitérő után már teljes felszerelésben áll előttem, a farmert is lecserélve egy elegáns nadrágra, és én szabályosan érzem, hogyan kezdenek kiégni az agyamban azok a vezetékek, amik a józan eszem működtetéséért felelősek. Semmit nem segít rajtam az az elégedett, sunyi vigyor sem, ami kiül az arcára, látva, hogy milyen hatással van rám, de ezúttal nem érek hozzá - még. Körbejárom, végigmustrálom, tetőtől-talpig, minden szögből, nem sajnálom a szemeimtől az élvezetet, még akkor sem, ha egyre kevesebb kapcsolatom marad a valóság talajával, és ha a gondolataimban igazából már leveszek róla mindent. Visszaérek elé és végül nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá, érzem, hogyan feszülnek meg az izmai ennek hatására, lepillantva látom ökölbe szorított kezeit is, és amikor felpillantva megszólalok és meglátom azt a bugyihúzogató félmosolyt az arcán, akkor már nem is tudok másra gondolni, mint hogy berángassam abba a fülkébe... még csak le sem kellene vetkőznie teljesen, úgysem bírnám ki. Nyelek egy nagyot, megnyalom a gondolattól kiszáradt ajkaimat, az ujjaim pedig belemélyednek a bőrébe, de végül mégis képes vagyok elengedni őt és hátralépni egyet. Egyáltalán nem könnyű, erőszakkal kell mozgásra bírnom magam, meg is szabom a két feltételemet a továbbiakra vonatkozóan... mire ő természetesen azzal indít, hogy megszegi az egyiket. – Nagyon bátor vagy... – mormolom, a tekintetem szinte felperzseli a mozdulat közben, ahogy csakazértis beletúr a hajába, és még arcátlanul vigyorog is mellé. Ökölbe szorítom a kezeimet, veszek néhány mély levegőt, megpróbálom lekötni magam valamivel, bármivel, de nincs esélyem. Az utolsó idegszálaimon táncoltunk az előbb, és ő még tovább is feszítette a húrt... talán nem is csoda, hogy amikor legközelebb előlép, ugyanabban a nadrágban, de ezúttal a fehér ingben, pár másodperc alatt kiég az utolsó biztosíték is a fejemben. Káromkodok egyet, körbenézek, de mikor megbizonyosodtam róla, hogy nem lát minket senki, akkor már nem is igazán van megállás. Nincs lelkiismeret-furdalásom, amikor a hátával a falon landol, egyrészt nem löktem rajta túl nagyot, másrészt meg láttam rajta, hogy élvezte a kínzásom minden pillanatát, és direkt tett rá még egy lapáttal is a végén, szóval meg is érdemli. Ahogy azt is, hogy beléfojtsam a szót. Mivel behúztam a függönyt, semmi okom nincs a szendét játszani, olyan éhes szenvedéllyel csapok le az ajkaira, mint amit már egy ideje próbálok visszafojtani, beleadva tulajdonképpen az egész napi szexuális frusztrációt, és valahol nem is lep meg, hogy ugyanilyen forrón és hevesen csókol vissza. Ezúttal végre én túrok bele a hajába és markolok a tincsekre, aztán halkan, de annál elégedettebben nyögök a csókba, mikor a kezei végigsimítva a hátamon végül a fenekembe markolnak, hogy közelebb húzzon magához. Szabad kezemet átvezetem a karja alatt, ujjbegyeim a hátán marnak a bőrébe az ingen keresztül, úgy simulok hozzá, mintha csak eggyé akarnék vele válni, és most egyáltalán nem gondolok arra, hol is vagyunk éppen. Az eredeti tervem az volt, hogy belököm ide és addig csókolom, amíg azt nem érzem, hogy legalább valamennyi feszültséget levezettem vele magamból, de ezeket gyorsan felülírja a következő akciójával. Lényegében fel sem tűnik, amikor a csuklómra fog, de az nagyon is, hogy elhúzza az ajkait az enyémektől. Panaszosan fújtatok, mert még kicsit sem éreztem elégnek, amit eddig elvettem tőle, de aztán a következő mozdulatával képes hátracsavarni a kezem és a falnak nyomni, aztán olyan dolgokról suttogni a fülembe, hogy mennyire bírok magammal. – Axel... – nyögök fel halkan. Ha eddig piszkos gondolatok lebegtek a szemeim előtt, amikor kettőnkre és erre a próbafülkére gondoltam, hát most aztán sikerült még tovább fokoznia őket. Borzongás fut végig a gerincem mentén, a pulzusom még tovább emelkedik és a légzésem is szaporább lesz, pedig már a csók sem könnyítette meg ezeket. – Az eredeti terveimben nem szerepelt ilyesmi... – sóhajtom, aztán lehunyt szemekkel mozdulok meg, kihasználva, a helyzetünket törleszkedek hozzá a fenekemmel, vágyakozva, ritmusosan simítva magam hozzá. – De sikerült meggyőznöd, hogy ne érjem be a száddal – fejezem be a gondolatot elégedett szusszanással, és hacsak nem fogott még le erővel, a csípőm még mindig az övének feszül, izgatóan simítva a hátsó felem az ágyékához. Még a boltban hallható aláfestő zene is ironikus módon tökéletes aláfestést biztosít ehhez az egészhez.
Még nem is sejtem, hogy mekkora hatalom kerül a kezembe, amikor bemegyünk ebbe az üzletbe. Csak akkor kezd egyre jobban megfoganni bennem ez a gondolat, amikor az első, kék ingben kilépek a függöny mögül, és meglátom Flavia arcát. Figyelem a vonásait, miközben végig mér, és van bennük egy olyasfajta sugallat, amely megemeli a légzésszámom, és a pulzusom. Erre rátesz egy lapáttal az érintése, és végül a pillantása. Vágyom a csókjára, ha már így felvezette, de még se adja meg, amitől frusztráltan sóhajtok és túrok a hajamba. Visszamegyek a fülkébe, hogy egy másikat próbáljak fel. Míg gombolkodok, igyekszem kizárni a fejemből azokat a gondolatokat, amik egyébként Viva viselkedése miatt egész nap üldöznek. Egy kicsit - najó, NAGYON - jól esik most ugyan úgy kikészíteni őt, ahogy ő tette engem azzal a pironkodással, meg az ajakharapdálással, és a nyögéssel és még sorolhatnám. Most visszakapja. Bosszú, édes bosszú! A következő választásom egy fekete, csak hogy ne egymás után próbáljam fel a két kéket. Kilépve még igazgatok rajta, de rá pillantva látom, hogy mintha le lenne forrázva, csak áll és néz. Hogy tudnám ezt fokozni? Ha mondjuk nem farmerrel és bakanccsal venném fel? Ahaaam. Jelzek neki, hogy várjon, aztán a ruhák között választok egy nadrágot is. Azzal még elrejtőzök a fülke függönye mögött, aztán ebben a kombóban lépek újra elő. Így teljes a kép. Amikor Jézust emlegetve felnyög a látványra, egy sunyi, halvány vigyor jelenik meg az arcomon. Telitalálat. Eddig ez a legjobb ezek szerint, még az ajkai is elnyílnak tőle. Elégedett mosollyal figyelem, ahogy elindul felém, de a kezét még nem emeli fel, nem... körbe jár engem, mint vadállat a zsákmányát, ez a gondolat pedig kicsit megborzongat. Nem tudom, vizslatott-e már így valaha, de ha nézett is így rám, sose volt ennyire intenzív az egész. Hátra pillantok a vállam felett, míg mögöttem van, de bárcsak ne tettem volna, mert megint a száját harapja, szóval inkább visszanézek előre. Halkan sóhajtok, igyekszem ura lenni a gondolataimnak, de amikor elém ér, a hasamra és a derekamra simít. Ökölbe szorítom a kezeimet, kicsit megfeszülnek az izmaim, mert nagyon szívesen hozzá érnék, játszanék vele, de látom, hogy fejben már nem igazán jár itt, tehát lehet, hogy csak aktiválnám a bombát. Azt pedig nem akarom, mert a sitt gondolata még mindig nem vonz. Amikor felpillant rám, és találkozik a tekintetünk, én már tudom, hogy az ő fejében valószínűleg már nincs rajtam, rajtunk semmi, és talán a fülke is szerepet kapna a helyzetben. Közben szinte kábult, mély hangján egy rosszcsont félmosoly kerül az arcomra, kék szemeim közben őt fürkészik. Aztán ha ez nem lenne elég, az oldalamba mar, amitől kiráz a hideg, és egy pillanatra meggondolom, hogy talán a hűvösön legalább lehűlnék, de.. nem, inkább nem, úgy hogy aprót nyelve, de elfordítom a pillantásom, mielőtt megfertőz ez a vágy, amelyet úgy sugároz, mint radiátor a meleget. Amikor azt mondja, még egyet megnéz, felvonom a szemöldököm, hiszen négy ing van bent, de ezek szerint eddig tartott az erő. Ismét megfordulok a fülke felé és oda lépek, a távolság sokat segít egyébként, így amikor azt mondja, ne merjek a hajamba túrni, akkor csak hátra fordulok léptem közben és értetlenül nézek rá. - Mármint így? - kérdezem, és közben már meg is ismétlem a mozdulatot egy gonosz mosollyal az arcomon, mielőtt eltűnnék a fülke függönye mögött. A következő ing a fehér. Ha már csak egyet próbálhatok fel, akkor ne kék legyen, hanem egy harmadik szín. Na, hát nadrágba be, begombol, övet becsat, tükörben igazít, aztán kilépek a fehér ing - fekete nadrág kombinációval is. Igazából alig lépek ki, és kihúzva magam várnék valami reakciót, amikor rám néz, már látom, hogy elvesztettem őt. Ő meg a harcot. A halk szavát nem értem, kicsit ráncolom a homlokom, de amikor körbe néz, már tudom, hogy itt bajok lesznek, úgy hogy mindent értően emelem meg a szemöldökömet. Igazából mondani sincs időm semmit, mert szó szerint belök a fülkébe. Szerencse, hogy nem valami vékony kis karton a szemközti fal, hanem normális beton, vagy tégla, mert így nem hallatszik az a halk puffanás, amivel érkezem. - Vi.. - még bele kezdeni sem tudok, mert a hajamba markolva húz le magához egy szenvedélyes csókra. Most én mondanám, hogy Jézusom, mert elképesztően szexi, hogy ennyire akar. Hevesen viszonozom a csókot, kezeim lefelé végig simítanak hátán, hogy aztán fenekébe markoljak, és annál fogva húzzam magamhoz, épp úgy, mint a barbershop előtt pár órája. Képes lennék bele veszni ebbe, és ha nem is lennénk egy üzlet közepén, még simán meg is adnám neki amire vágyik, amire vágyunk. Az a baj, hogyha ezt így folytatjuk, én is el fogom veszíteni a fejemet, akkor meg aztán fújhatjuk... szóval egy lehetséges megoldást látok hirtelen, de az sem tökéletes, ismerve Vivát... Ráfogok a hajamba markolt kenéz a csuklójára, és aztán kiegyenesedve elengedem ajkait, a kezét kifordítva, hátra fogva fordítom el magamtól, aztán hogy biztonságba érezzem magamat, neki nyomom a falnak, hogy még véletlenül se tudjon utánam nyúlkálni. - Nem bírsz magaddal..? - suttogom a fülébe, és nagyon remélem, hogy ezt nem felhívásnak veszi, mert ha most elkezd arról dirty-talkolni, hogy mit, hova, mennyire, akkor cseberből-vödörbe fogok kerülni...
Vendég —
Axel&& Aviva
Természetesen egy szavamat sem hiszi, amikor sokadszorra is megpróbálom meggyőzni az ártatlanságomról, de amíg vidám nevetésének édes hangját hallgathatom és láthatom az arcán azt a vigyort, annyiszor fogom még erről győzködni, ahányszor nem szégyellem. Megbeszéljük a haditervet, és azt is, hogy a másnap esténk tényleg igazán évfordulós legyen majd, én pedig ezúttal nem esek ki a szerepemből, még ha nem is tudja, hogy játszok vele egy kicsit. Ezekkel a reakciókkal tökéletesen el tudtam rejteni, hogy egyébként mennyire örülök annak, amit felvetett, mert olyan tökéletes játszik vele a kezem - és a választásaim - alá, hogy én sem tudtam volna jobban rávezetni. Bemegyünk az üzletbe, amit választ, aztán egyeztetünk még egy fontos kérdést vele kapcsolatban - kis félreértéssel megfűszerezve, de nem is mi lennénk -, mielőtt a szerzeményekkel a próbafülkék felé vennénk az irányt. Természetesen nem nézem végig a vetkőzését, még akkor sem, ha szóvá is teszi, és pláne akkor nem, ha tudom, milyen szívesen megtenném. Persze még szívesebben segítenék neki benne, de ezek mind-mind egyetlen dologhoz vezetnének végül, és egyelőre úgy hiszem, ha megvonom magamtól a félmeztelen látványát, akkor nagyobb eséllyel megy majd simán a válogatás. Inkább lekötöm magam azzal, hogy én is lecuccoljak, de aztán kilép a függöny mögül az egyik kék ingben, azonnal be is bizonyítva, hogy ez lehet mégsem megy majd olyan simán. Elég jól emlékszem még arra a tökéletes estére Indonéziában, de most valahogy még erőteljesebben hat rám a látványa, talán csak mert ezzel még elegánsabb is lesz. Lehet, hogy törvényszerű, hogy a férfiak szexibbek lesznek így, de igazából még senkin nem figyeltem ezt így meg, mert rohadtul nem érdekelt, Axel viszont... Jesszus. Néha a szeme egyetlen villanása is elég, hogy kikapcsolja az agyamat, akkor most mégis mit kellene csinálnom? Nem is bírom ki, hogy miután eleget legeltettem rajta a szemeimet, még alaposan végig ne tapogassam, még ha az ingen keresztül is. A ruha anyagának az a tipikusan erős új-illata majdnem elnyomja az ő illatát is, de csak majdnem, és amikor a szemeim találkoznak az övéivel, tudom, hogy megint nagyon vékony jégen fogunk táncolni, ha így folytatjuk. Erőt veszek magamon, elengedem, de hiába küldöm vissza a fülkébe, nem segít az a szusszanás és a mozdulat, ahogy megint a hajába túr. Behunyom a szemem egy pillanatra, élesen szívom be a levegőt, aztán mikor kinyitva a szemeimet meglátom azt a rést a függönynél, gyorsan beljebb húzom, mielőtt még véletlenül bejutok rajta. Ki a franc gondolta volna, hogy ilyen idegőrlő lesz az ingpróbálgatás? Nagy nehezen sikerül magamra visszaerőltetni a nyugalmat, csillapítanom a normálisnál feljebb szökött pulzusomat, de már jön is a következő kör. Épp csak a számat nem tátom el, amikor meglátom kilépni a fekete ingben, de legyűröm a késztetést, hogy leellenőrizzem, nem csak átvitt értelemben csorgatom-e rá a nyálamat. Szinte felfalom a szememmel, még talán erőteljesebben is, mint az előbb, mert ugyan az a kék nagyon jól ment a szemeihez, ezzel a feketével van benne valami... veszélyes, amitől csak még szexibb lesz az összkép, már ha ez egyáltalán lehetséges. Nem is igazán tudok megszólalni, de aztán nem is hagy rá lehetőséget, mert a mutatóujját felemelve elindul vissza a boltba, mint akinek eszébe jutott valami. Legszívesebben utánamennék, hogy mindenkit szemmel verhessek, aki esetleg rajta akarná majd legeltetni a pillantását ez idő alatt, de amikor meglátom egy elegáns nadrággal a kezében visszatérni, nyelek egy nagyot. Na, most legyél erős, Aviva. Előre félek, mi lesz, amikor előjön, és nagyon erősen koncentrálok, hogy ne lássam magam előtt a tényt, miszerint most már a nadrágját is leveszi éppen, de igazából semmi nem segíthetne azon, amikor előjön, jóformán talpig elegánsan. – Jézusom... – nyögök fel halkan. Most már biztos vagyok benne, hogy szó szerint elnyílt ajkakkal bámulom, a szemeim már nem csak a felsőtestére koncentrálnak - bár azt is alaposan végigmustrálom még egyszer -, hanem végigkúsznak a hosszú, izmos lábain is. Érzem, hogy a józan eszem nagyon szeretne már szabadságra menni, ellököm magam a faltól, aminek eddig támaszkodtam, odalépek hozzá, de ezúttal nem érintem meg - még, vagy talán nem is merem, egyelőre nem tudom -, hanem körbejárom, alaposan megnézve minden szögből. Idegesen harapdálom az ajkaimat, látva, milyen pofátlanul szexis hátulról is a tökéletes alakjára simuló ruhadarabokkal - törvényes egyáltalán, hogy egy férfinak ilyen jó segge legyen? -, és mire visszaérek elé, már nem vagyok biztos benne, hogy ép ésszel ki fogom bírni ezt a kis vásárlást. A kezem a hasára, majd a derekára simul, de ezúttal nem merem végigtapogatni, mert tudom, hogy nem bírnék magammal, csak az ujjaim mélyednek finoman az ing puha anyagán keresztül a bőrébe. Azt a hibát elkövetem, hogy felnézek rá, de így legalább meg sem kell próbálkoznom a szavakkal, mert úgyis tudom, hogy mindent kiolvas a tekintetemből. – Biztos, hogy ezt büntetni kellene... – mormolom egy kissé elmélyült hangon. Igyekszem nem arra koncentrálni, ami a lelki szemeim előtt dereng fel, már csak azért is, mert jó lenne nem letépni róla a ruhákat addig, míg meg sem vettük őket, és egyébként is... Kínlódva szusszanok egy nagyot, és minden maradék erőmet összeszedve lépek hátra tőle. Kicsit úgy érzem magam, mint annak idején a hajón, de most még kapaszkodhatok abba, hogy majd este kiélhetem rajta minden vágyamat, igaz? – Még egyet megnézek – jelentem ki még mindig őt bámulva égető tekintettel, és ebben azt is benne van, hogy többet nem is bírnék ki, de mielőtt még megmozdulhatna, kap még egy figyelmeztetést. – És nehogy bele merj túrni a hajadba, mert... – Mert. Nem fejezem be, úgyis érti. Fogalmam sincs, hová megy az önuralmam, amikor róla van szó, de az biztos, hogy nem csak a szomszédba, hanem jóóó messzire. Nehéz eldönteni, hogy melyik a rosszabb, becsukni a szemem vagy nyitva hagyni, de végül nem merem lehunyni őket, mert akkor élesedik a képzeletem. Inkább a mindenféle lopásra figyelmeztető táblákat figyelem a próbafülkéknél, hogy eltereljem a figyelmem, nem túl sok sikerrel. Már éppen azon vagyok, hogy szóljak neki, hogy meggondoltam magam, inkább megveszek neki mindent, csak otthon próbálgassa, ne itt, de én is tudom, hogy túl sokáig nézegettem már a táblákat ahhoz, hogy még időben legyek. És ha megjelenik előttem abban az átkozott szerelésben, az elegáns, fekete nadrágban és a fehér ingben, akkor van az a pont, amikor lekapcsolódik a képzeletbeli lámpa az agyamban. Még ha próbálom is tartani magam egy kicsit, akkor is őt bámulom közben, így ez semmi nem segít, csak azt érzem, hogy most már muszáj tennem valamit, vagy be fogok csavarodni. – S’emek... – engedek meg magamnak egy halk káromkodást, aztán csak két pillantásra van szükségem, hogy felmérjem a környezetünket és azt, hogy tiszta a levegő, mielőtt felé lépnék. Jobb tenyeremet a mellkasára simítva jóformán visszalököm a próbafülkébe, a másik kezemmel húzva be a függönyt magam mögött, bár addigra jobbommal már a hajába markolva rántom magam felé, hogy az előző két körben visszafojtott minden szenvedélyes vágyammal tapasszam az ajkaira a sajátjaimat. Nem fogom megerőszakolni egy próbafülkében - remélem -, de ha továbbra sem érhetek hozzá semmilyen mértékben, akkor biztos, hogy meg fogok zavarodni.
Megnyugtatom kis lelkét, hogy ne gondolja túl a dolgokat a mozival kapcsolatban. Nem minden ember ugyan olyan, és ebbe a kategóriába ő is nyugodtan bele tartozhat. A bevásárlóközpontba érve kicsit olyan, mintha vakvezetőm lenne, közben megbeszéljük azt is, hogy először vásárolunk, aztán filmezünk. Illetve azt is, hogy akkor egy komolyabb étterembe menjünk. Persze a kényeztetés is szóba kerül, mire megint teszi az ártatlant, én meg halkan elnevetem magam. - Hát persze. - vigyorgok rá jókedvűen. Aztán kiválasztom az üzletet, ahol nincsenek sokan, de jó minőségű az áru, szóval lehet majd válogatni. A boltban offolom az eladót, megbeszéljük, hogy milyen méret kell, én nála S-re tippelnék, de szerencsére nem neki veszünk most dolgokat. Amikor megköszöni az infót, rá kacsintok, összeszedek két inget, aztán vele együtt megyek a fülkéhez, ahol azért még pimaszkodok egyet, amikor nem akar figyelni. A "hallottam"-ra nevetek egy kicsit, majd miután felvettem az inget, kimegyek. Láthatóan kényelembe helyezte már magát, de most már a kabátját is leteszi. Figyelem, ahogy vizslat, arcán azzal az arckifejezéssel, mintha itt helyben fel tudna falni. Aztán még simogatni.... Bocsánat "ellenőrizni" kezdi az inget - véletlenül se engem -, nekem pedig felpörög tőle a szívem, és a pulzusom is hietelen a magasba szökik. A végén már majdnem magához ölel, ahogy a vállamon átbukik a keze a hátamra. A szemeimbe néz, és őszintén szólva egy pillanatra el is felejtem, hol vagyunk, már simán oda hajolnék hozzá egy csókra, amikor hirtelen elenged és visszaküld a fülkébe. Nagyot szusszanok, mint aki álomból kelt, hajamba túrva fordulok meg és lépek vissza. A függönyt persze ő húzza be, mikor véletlenül marad egy kis rés. Megrázom oda bent a fejem, mintha ettől tisztább lehetne. Ha most kéket próbáltam, nézzünk más színt. Felhúzom a feketét. Ennek kifejezetten puha, kellemes anyaga van, de még is van eleganciája, annak ellenére hogy nem annyira fényes, mint a szatén. Begombolom, ismét betűröm, aztán jön a következő bemutató. - Na? - kérdezem rá nézve, aztán még az a karomon megigazítom az ujját, aztán újra rá pillantok. Érdekes nézni egyébként a reakcióit, most valahogy sokkal erősebbek, mint Indonéziában, bár ezek más jellegű ingek is, talán ez is számít? Mindenesetre örülök annak, hogy találtam rajta egy ilyesmi fogást. Közben elgondolkodom, és mutató ujjamat felemelve jelzek, hogy várjon. Azért egy ilyen szép inghez dukál egy jobb nadrág, nem? Visszamegyek a polcokhoz, gyorsan kutatok egy fekete félelegáns nadrágot, aztán mielőtt még megint le MEO-zhatna, visszabújok a fülke rejtekébe. Az övem jó lesz ehhez is, amúgy is szimpla fekete, szóval át veszem a nadrágot. Mondjuk a cipő nem stimmel, úgy hogy a bakancsot vissza se veszem, zokniban lépek ki újra Viva pásztázó szemei elé. - Na, így teljes a kép. - mondom elégedettebben.
Vendég —
Axel&& Aviva
Még ha el is kezdtek volna a gondolataim rossz irányt venni, bőven felmelegíti a szívem és a mellkasom, ahogy közelebb bújok hozzá, ő pedig ad egy csókot a fejemre. Nem mindig van szükségünk szavakra ahhoz, hogy mindent értsünk, és most sem erőltetem, csak egy pillanatig még ott maradok, szorosabban bújva hozzá. Soha nem fogom tudni az ő hibájának tekinteni azt a robbanást, de ha képes lennék rá sem tudnék haragudni miatta. A mozinál érezhetően elrugaszkodnak a fejemben élő képek a valóságtól, de ő ezt olyan türelmesen világítja meg előttem, mintha egy ötéves gyermeknek magyarázná el a világ működését, én pedig halkan elnevetem magam. – Hát, legalább ma is tanultam valamit – összegzem a dolgot, miközben mosolyogva megcsóválom a fejem. Megbeszéljük, hogy hova menjünk, még ha kis pontosításra is szorul a cél, de persze Axel boldogan biztosít arról, hogy szívesen fogdos majd egy kicsit a motoron navigátorként. Mondjuk, utólag belegondolva már csak azért is azt mondtam volna, hogy nem tudom, hová kell mennünk, hogy érezhessem a tenyerét a combomon. A mélygarázsban teszem le a motort, hogy aztán elvesszek egy kicsit a látványában - aztán ő is az enyémben. Vidáman, szerelmesen vigyorgok rá, amikor ezt észrevéve ő is elneveti magát, de aztán én is leszállok a motorról, zsebre téve a kulcsot, hogy indulhassunk. A tömegben együtt lavírozunk az emberek között, és az sem érdekelne, ha valaki csúnyán nézne rám, amiért nem vagyok hajlandó elmozdulni a férjem mellől. Érzem, hogy szüksége van rám, szóval a világ összes istene sem lenne elég ahhoz, hogy leválasszanak az oldaláról, az biztos. Csak akkor állunk meg, amikor az üzleteket szemlélve felveti, hogy előbb az inget kellene elintézni, amiben egyet is értünk... de aztán a holnapi este részleteibe menve nem tudok elmenni az elkényeztetés mellett. – Én csak arra gondoltam, milyen jó férj az, aki el akarja kényeztetni a feleségét – mosolygok rá ártatlanul, amikor meggyanúsít a tisztátalan gondolatokkal. – Foglalj asztalt – válaszolom meg aztán a kérdését komolyan is, kiegészítve egy kacsintással. Ha el akar kényeztetni, én nem fogok ellenállni. Elindulunk az ingért, ráhagyom a bolt kiválasztását, és örülök, hogy odabent lerázza az eladót is. Nagy koncentrációval válogatom ki a kék ingek közül a megfelelő árnyalatokat, csak hogy aztán ráébredjek egy újabb hiányosságra, bár ezt sikerül úgy kifejeznem, hogy természetesen az ő arcára is széles vigyort varázsolok vele, hiába helyesbítek - vagy inkább pontosítok - gyorsan. Pont úgy néz rám, mintha nem tudná, hogy bizonyos méreteivel nagyon is tisztában vagyok. – Köszönöm – somolygok rá, amikor elárulja azt is, amire kíváncsi voltam, aztán már veszem is le az M-es méreteket a két választott árnyalatból. Nála van fehér és fekete, szóval azzal nem is kell már vesződni, megcélozhatjuk a próbafülkét. Odaadom neki az ingeket, aztán persze játszok vele még egy kicsit, de nem vagyok elég bátor a maradáshoz. – Hogy is volt a fogdában éjszakázás? – kérdezek vissza kuncogva, de közben már húzom is el a függönyt. Ő is tudja, hogy nyomhatna chippendale showt, de annak egyféle kimenetele lenne, és ha nem is étteremben, de egy ruhaboltban vagyunk éppen. – Hallottam ám! – jegyzem meg aztán elvigyorodva, meghallva a kis megjegyzését, még ha egyébként igaza is van. – Tiszta állatkert... – Cica, nyuszi, de legalább zsiráfnak biztosan nem hívhatna az én adottságaimmal. Bezzeg én őt. Amíg várom, hogy öltözzön, azzal kötöm le magam, hogy a mellettem levő kis ülőalkalmatosságra leteszem a bukósisakot, aztán lehúzom a kabátom cipzárját, és ki is bújok belőle, a kezemre hajtva azt, hogy ne legyen melegem; addig is nem azt próbálom magam elé képzelni, hogy Axel éppen félmeztelen egy függönnyel odébb. Amikor megmozdul a függöny, már előre próbálom felkészíteni magamat, mert láttam már ugyan ingben, de pontosan ezért emlékszem jól, milyen borzasztóan szexi volt, ráadásul az az este... Ah, bassza meg. Talán esélyem sem igazán lenne elrejteni a reakciómat, mert megbámulom, minden szépítés nélkül, szemeim bejárják az egész felsőtestét, a karjain és a vállain finoman megfeszülő anyagtól kezdve azon, ahogy az ing a mellkasára simul, majd követi lefelé a tökéletesen deltás alakját, elkeskenyedve a csípője felé, majd eltűnve a nadrág dereka alatt. Mindehhez hozzájön az a mosoly, és hogy túl jól választottam árnyalatot, mert a szín rohadtul kiemeli a szemei kékjét. Veszek egy mély levegőt. Aztán még egyet. Után inkább leteszem a kabátomat is a sisakra, hogy közelebb lépjek hozzá. – Tökéletesen kiemeli a szemeidet. És a méretet is eltaláltuk, ahogy látom. – A kezeimet a vállára simítom, majd le a karjaira, aztán vissza a mellkasára, ismét át a vállán a hátára. Nyilvánvalóan csak azt ellenőrzöm, nem áll-e el valahol az ing anyaga, még véletlenül sem használom ki a lehetőséget, hogy kedvemre taperolhassam. Ismét felpillantok a szemeire, újra megállapítva, hogy jól áll neki ez a szín, aztán... Nem. Nem nézek az ajkaira. – Na jó, tűnés a szemem elől – lépek hátra egyet, és bár meg kell erőszakolnom magam, akkor is mosolygok. – Egynek tökéletes, de látni akarom a többit is – hessegetem befelé, vissza a fülke irányába, és ha eszébe jutna nem behúzni a függönyt, hát segítek neki, mielőtt végig kell néznem, hogyan gombolja ki azt a rohadt inget, azzal a bűnös mosollyal az arcán.
Aviva együttérző mosollyal pillant rám, de nem is folytatjuk tovább a "mit csináltam volna veled" témát, mert soha nem indulunk tovább. Út közben bocsánatot kérek tőle, amiért nem gondoltam arra, hogy neki épp olyan nehéz lehet a norvég tengerpartra visszamenni, mint nekem hajóra szállni. Idő kell mindkettőnknek. Amikor a vállamnak dönti a fejét, oda hajolva adok csókot hajára, és nyugszom meg egy kicsit, hogy nem haragszik rám, viszont úgy sejtem, hogy még mindig önmagát hibáztatja. Nem tudom, erről hogy fogom leszoktatni őt, vagy hogy menni fog-e egyáltalán, de minden erőmmel azon vagyok, hogy megértse, nem tud minden eseményt irányítani, így nem is lehet minden az ő hibája. Néha megtehetünk mindent, és akkor is veszítünk. Ettől nem leszünk vesztesek, ilyen az élet. Nekem ezt korán megtanították a seregben. A moziról beszélve azt hiszem nincs nagyon képben a dolgokkal, így halkan elnevetem magamat a kérdésére. - Egyáltalán. Van aki bojkottálja a mozikat. Van aki szimplán nem szereti. Van aki a könyveket részesíti előnyben. Van akit zavar a hang, a fény. Van, aki elalszik rajta. Szóval nem, annyira nem alap, hogy az emberek moziba járnak. - nyugtatom meg kis mosollyal, jelezve, hogy egyáltalán nincs lemaradva mások mögött se. A motorhoz érve megbeszéljük, hogy mi hogy legyen, és amikor kiderül, hogy nem tudja, hova megyünk, akkor kisegítem. Szavaira játékosan elvigyorodok, nagyobb lelkesedéssel veszem fel a sisakot. - Szíves örömest! - mondom, aztán utána magam is felszállok a motorra. A már begyakorolt módszerrel vezetem el őt a plázához, ahol aztán a mélygarázsba leállva, leszállunk a motorról. Mondjuk most feltűnik, hogy Viva tovább marad a motoron és engem néz, miközben a hajamat igazítom, így nekem is van pár másodpercem, őt megnézni. A gondolat, hogy mindketten ennyire oda vagyunk a másik látványáért - is -, melegséggel tölti el a mellkasom, ami miatt halkan el is nevetem magamat. Szép páros vagyunk ebben a tekintetben - is -. A bevásárlóközpontban nagyon sokan vannak, ami a látásom miatt aggaszt csak, de Viva mint mindig, most is kisegít. Néha alig férünk el, de nem sok választást hagyunk a velünk szembe jövőknek, mert Viva nem mozdul el az oldalamról, inkább simul jobban hozzám, aminek kifejezetten örülök. A javaslatomat helyesli, úgy hogy én egy olyan üzletet keresek, ahol nincsenek sokan, meg jó is a kínálat, minőségében mindenképp. Nem szándékozok sok inget venni, úgy hogy inkább legyen jobb anyaga, mint olcsó szar legyen. Azt is felteszem kérdésnek, hogy mennyire akarjuk megadni a módját, bár erre nem válaszol, legalább is nem egyenesen, csak huncutkodik, amit eleinte hirtelen tudok hová tenni. Szerintem egyikünknek sem titok, hogy hová fog kifutni a holnap este. - Úgy is kényeztetni foglak, ne aggódj, de foglaljak akkor asztalt, cicus? - kérdezem derekáról felemelve a kezem, hogy mosolyogva simogassam meg az arcát. A színekre azt hiszem majd a boltban visszatérünk, mert így amúgy sem lehet dönteni, úgy hogy nagyot bólintok, amikor ő is erre a következtetésre jut. Megtalálva a helyet köszönünk, aztán szét válunk, bár eleinte akart volna segíteni az eladó, megmondtam neki, hogy megoldjuk ketten. Épp leemelek a polcról egy összehajtott fehéret a feketém mellé, amikor a kuncogását meghallom. Oda pillantok, és már mellettem is van. Kicsit lehajolok, amikor látom, hogy ágaskodik, és aztán hallgatom a fülembe suttogott szavakat. Természetesen szélesen elvigyorodok a szóválasztás okán, és sokatmondóan nézek rá, még akkor is, ha hozzá teszi, hogy ruhákról beszélünk most. Amikor pedig az ajkába harap, meg kell nyalnom hirtelen száraznak érződő ajkaim. - M. Legalább is, szerintem még nem fogytam ki belőlük, de majd megnézzük. - feszítek neki egy bicepszet, aztán kacsintok, halkan nevetve megyek a fülke felé. Oda lépve bár Viva is jön. Elveszem tőle az ingeket, a felszólítására halkan elnevetem magam. - Chippendale showt ne nyomjak? - nézek rá játékosan, de a következő pillanatban már ki is húzza a fejét, és elhúzza a függönyt. - Ch! Nyuszi. - mormogom az orrom alatt mosolyogva, míg leteszem a sisakot, leveszem a kabátot, lekapom a pólót. Elsőnek az egyik kéket veszem fel, amit ő hozott be. Amint begomboltam, és be is tűrtem, elhúzom a függönyt, hogy megtudjam mutatni a bírónőnek. Még kicsit megigazítom a vállamon, aztán rá tekintek, kissé kitárt karokkal. - Vélemény, hölgyemény? - kérdezem mosolyogva.
Vendég —
Axel&& Aviva
Egy elég sokatmondó pillantással nézek rá a szemem sarkából, amikor inkább a türelmetlenségére hivatkozik a kreativitása helyett, de beérem egy beszédes, amolyan tudom, miről beszélsz mosollyal, nem fűzöm tovább a dolgot, mert még a végén tényleg a fogdában végezzük. Inkább arra koncentrálok, hogy hogyan tovább, bár a tengerpart gondolata most nem igazán vonz, és ezt vele is megosztom. Nem kell megkérdeznie a miérteket, de amikor bocsánatot kér, felnézek rá, finoman megszorítva az oldalát. – Ne kérj bocsánatot – mosolygok rá. – Nincs miért haragudnom rád, és egyébként is az a lényeg, hogy már itt vagy. Semmi más nem számít – hajtom a fejem a vállához egy ragaszkodó mozdulattal, és a szavaimat maximálisan át is érzem. Tényleg nem számít más, az emlékekkel majd megküzdök, és sokkal könnyebb lesz így, hogy itt van mellettem. Az opciók közül végül én a magam részéről a mozira szavazok, és nincs is ellenvetése, bár a kis vallomásommal úgy tűnik, sikerül meglepnem. Vállat vonok és halkan elnevetem magam. – Nem tudom, ez olyan alap dolognak számít, nem? – nézek fel rá kissé tanácstalanul. Néha tényleg elég furcsa módon kell ráébrednem, hogy az úgynevezett "normális élet" és én mennyire távol állunk egymástól. Ez is csak amolyan sejtés, hogy alapigazságnak számít, hogy az emberek szoktak moziba járni, közben meg... talán csak én gondolom túl, miközben fogalmam sincs a világ átlagos működéséről. Talán még zavarba is jönnék ettől, ha nem Axellel lennék, és nem tudnám, hogy minden pontosan tud és ért velem kapcsolatban. A motorhoz érve rá is kérdezek, hogy hová menjünk, van-e olyan hely, amit célszerű lenne kihagynunk miatta, aztán amikor azt mondja, lényegében bárhova mehetünk, hozzáfűzöm a holnapi ünnepléssel kapcsolatos gondolatomat is. Nem is visszakozik, úgy tűnik, minden napra jut majd egy randi, és én egyáltalán nem bánom. A javaslatára felvonom a szemöldököm egy kis mosollyal, de rögtön érti, hogy ennyiből nem sikerült belőnöm a célt. A pontosabb helymeghatározásra viszont már magabiztosabban bólintok. – Majd a szokásos módon irányíthatsz, mikor ott vagyunk – kacsintok rá mosolyogva, mielőtt felhúznám a sisakot, aztán amint ő is a motoron van, elindulunk. A környékre sikerült eltalálnom gond nélkül, onnan pedig Axel kezeire hagyatkozom a combomon, míg ki nem rajzolódik előttem az épület, aminek az oldalán már ki tudom venni a piros betűs feliratot. A mélygarázs felé vesszük az irányt, ott sokkal kényelmesebb parkolni, és a táblákból azt is látom, hogy ha beleférünk három órába, akkor fizetni sem kell, de ezt majd meglátjuk. Leveszem a sisakot és megrázom a hajam, de megint fáziskéséssel szállok le a motorról, mert elkapom azt a hajba túrós pillanatot, amit muszáj meg is bámulnom, mint ahogy ő szokott engem a motoron. Konstatálom magamban, hogy még mindig pofátlanul szexi látványt nyújt, de aztán erőt veszek magamon és leszállok, mosolyogva lépve hozzá és karolva át. Odafent még nagyobb tömeg fogad minket, mint a plázában voltak, ami abból a szempontból jó, hogy könnyen el tudunk tűnni az emberek között, de érzem, hogy Axelt feszültebbé teszi, gondolom, a szeme miatt. Hagyom, hogy ő igazodjon a neki kényelmes oldalra, és nem is engedem el emiatt, akkor sem, ha szorosan hozzá kell tapadnom néha, hogy elférjünk - azt egyébként sem bánom. – Igen, szerintem is – bólintok egyetértően, amikor azt javasolja, hogy először az inget vegyük meg, aztán a kérdések hallatán somolyogva nézek fel rá és gondolkozom el. – Elkényeztetni, hm? – szélesedik ki a mosolyom huncutul, mielőtt komolyabban elméláznék a színeken. Azt továbbra sem kötöm az orrára, hogy én sem tervezem szerényre venni a kényeztetését, mert akkor nem lenne meglepetés a meglepetés. – A kék nagyon passzolna a szemedhez, viszont a fekete és a fehér a klasszikus elegáns. – Kihasználom az alkalmat, hogy szégyentelenül méricskélhetem, mintha csak a tökéletes választáson gondolkoznék. – Én azt mondom, nézzük meg mindhármat, és majd kiválasztom – mosolygok aztán, elégedetten a gondolattól, hogy egy kicsit kényeztethetem majd a szemeimet. Azt ráhagyom, hogy kiválassza a neki szimpatikus üzletet, aztán ott már célba tudom venni az ingeket. Szerencsére nincsenek odabent túl sokan, így nyugodtan el tudom engedni addig, míg átnézem az ingeket - őt is hagyva kibontakozni, ha akar -, mondjuk a fekete és a fehér egyértelmű, ott csak a megfelelő szabásra kell figyelni, de a kéknél kínosan ügyelek a megfelelő árnyalat megtalálására. Még csak le sem kell csekkolnom a szemei színét, mert pontosan tudom, milyenek. Aztán, mielőtt még kiemelhetném a választásaimat, eszembe jut még valami, ami miatt muszáj halk kuncogással odalépnem hozzá és lábujjhegyre állva a fülébe suttogni. – Fogalmam sincs a méreteidről – vallom be az alapvető dolgok, amiket nem tudok rólad lista egy újabb elemét, amit azért a felesége szájából furcsán hangozna félhangosan. Csak miután kimondtam a szavakat jövök viszont rá, hogy azért ez megint nem lett valami egyértelmű, ezért megköszörülöm a torkomat. – A ruhákra gondoltam, természetesen – helyesbítek az ajkamba harapva, hogy elnyomjam a mosolyomat. Mindenesetre ha kisegít méretügyileg, akkor felmarkolom a választásaimat - a kékből két árnyalatot is, biztos, ami biztos -, aztán a próbafülke felé terelem. Ellenállok a késztetésnek, hogy én is bemenjek vele, de azért a szemeim sokatmondóan csillannak fel, és mielőtt behúznám mögötte a függönyt, még bedugom a fejem, hogy egy kicsit szabadabban lehessek önmagam. – Ideje vetkőzni – vigyorgok rá, mielőtt tényleg elhúznám a fülkén a függönyt. Nem emlékszem pontosan, mit mondtam neki anno, a hajón, de azt hiszem, az is hasonló volt. Mindenesetre most legalább az segít a féken tartásomban, hogy ezúttal nem nézem végig ezt a vetkőzési folyamatot.
A sushi bárból kilépve Viva levetkőzi magáról Flaviat, és ahogy magamhoz húzva éreztetem vele játékának eredményét, ő csak huncut mosollyal néz hátra rám. Az már csak hab a tortán, hogy két napig nem kéne letartóztattatni magunkat. Kérdésére halkan elnevetem magamat, és egy apró puszi után elengedem. - Nem a kreativitásom, hanem a türelmem korlátozna benne. - felelem somolyogva, aztán elindulunk. Mivel még viszonylag sok időnk van, megkérdezem, hogy mit csinálna, fel is hozok néhány opciót, és amikor a tengerpartról beszél, kicsit elszomorodom. Sajnálatos, hogy a kalandunk mindkettőnket megnyomorított valamilyen módon. Ha egy kicsit jobban oda figyelek... Sóhajtva simogatom meg az oldalát. - Sajnálom. - kérek bocsánatot úgy mindenért. Az ötletért, a hajón történtekért. Gondolhattam volna arra, hogy amíg nekem a tengerpart a reményt, várakozást jelentette, addig neki a gyászt és szomorúságot. De ebbe persze nem gondoltam bele. Amikor a mozi mellett dönt, már majdnem rosszcsont mosolyra húzódna az ajkam, mikor elmondja, hogy milyen rég nem volt így filmet nézni. Úgy hogy rosszalkodó helyett meglepve nézek rá, de nem is a hosszú idő miatt. - Miért lenne ciki? - kérdezem értetlenül, kis mosollyal. Hát, talán nem kéne "elrontanom" az élményt, ha már ilyen rég volt moziban. - Az utóbbi két évben én sem voltam, szóval mehetünk bárhová. - mosolygok rá, aztán szóba hozza a holnapi évfordulót és én elmerengek. Lehetne kombinálni a dolgokat, és úgy kevesebbet kell járkálni. - Menjünk akkor a Storo Storesenterbe. Ott van mozi is, üzletek is.. - mondom, de ha nem látnám rajta a megvilágosodást, elmosolyodom. - Grünerløkka felett van, Nordre Akerben. - mondom, aztán felszállunk és indulunk is. Ha Viva netán nem lenne annyira ismerős, eligazítom őt ismét a comb simogatással, ha viszont gondtalanul oda talál, akkor csak az érzés kedvéért fogom őt. A helyszínre érve a mélygarázsba megyünk, három óra parkolás ingyenes, abban pedig szerintem benne leszünk. Bár ez film függő is ugyebár. Levéve a sisakot megrázom a fejem és megint hátra túrom a hajam. Még jó, hogy belőtték, csak azért, hogy a bukósisakkal tönkre tegyem. Nah. Átkarolom Vivát, most különösen nagy szükségem lesz rá, tekintve, hogy nagyobb a tömeg, és nem akarok másoknak neki menni. Még így is néha össze kell szorulnunk a folyosón, amikor felérünk a földszintre. Csak ettől érzem magam kényelmetlenül, és kevésbé komfortosan. Igyekszem jobb oldalra húzódni, szeme(I)m közben egy megfelelő boltot keres. - Először az inget vegyük meg, nem? Ki tudja meddig tart a film, az üzletek meg csak kilencig vannak nyitva. Az ing mennyire legyen elegáns? Fehér, kék, fekete? Rúgjunk ki a hámból holnap egy valódi ötcsillagossal? El akarlak kényeztetni. - kérdezgetem közben kíváncsian, lepillantva rá egy kis mosollyal.
Vendég —
Axel&& Aviva
Nem is mi lennénk, ha legalább egy átlagos ebédet sikerülne lebonyolítanunk. Nem én lennék, ha nem kezdeném el húzni egy kicsit az agyát és nem ő lenne, ha a megfelelő válasz mellett ne venne ezért méltó revansot. Márpedig az a lassú, de annál finomabb csók és az, amit a kezével csinál, természetesen tökéletesen elrejtve azt a kíváncsi szemek elől, az nagyon is méltó revans, azt hiszem. Abban mindenképpen igazat kell adnom neki, hogy tökéletesen meg tudja nehezíteni a dolgomat, amikor az álcám fenntartásáról van szó, de becsületemre legyen szólva, hogy soha nem kísértettek még ilyen módszerekkel a lebukásra. Azért némi győzelmet én is elkönyvelek magamnak, amit boldogan az orra alá is dörgölök, ahogy kimegyünk, bár a nevetéséből ítélve ő nincs erről meggyőződve. Szóra nyitom a szám, de megérzem a kezeit a csípőmön, aztán oda is von magához, és én rögtön meg is érzem a szavai igazának bizonyítékát. A fantáziám visszavisz az asztal melletti pillanatokhoz egy kicsit, érzek magamon némi kellemes forróságot is végigszaladni, de nézőközönség híján most már a saját huncut mosolyommal pillantok fel rá a vállam felett. – Tényleg el akarod hitetni velem, hogy a kreativitásod csak az asztalig terjedt volna? – kérdezek vissza, aztán vigyorogva megrázom a fejem, mintha én magam sem hinném ezt el, mert nem is hiszem. Majd pont Axel ne tudna megoldani egy ilyen helyzetet, ha akar... – Mindenesetre túl frissek vagyunk még ahhoz, hogy rögtön letartóztatással indítsunk – vonom meg aztán a vállam, mintha legalábbis ez lenne az egyetlen dolog, ami visszatart attól, hogy visszarángassam magammal ahhoz az asztalhoz. Elmosolyodom azon a kis csókon a fejemen, aztán én is átfűzöm a karomat a derekán, miközben rákérdezek, hogyan tovább. Úgy tűnik, most már szabadon választhatunk a tevékenységek között, de ez nem is baj, egyébként is felvillanyoz a tudat, hogy ezek szerint a legkevésbé sem mentem még az agyára azzal, hogy már lassan negyvennyolc órája lényegében folyamatosan rajta lógok. Engem a legkevésbé sem zavar, nem véletlenül van rajta állandóan a kezem, ahányszor csak lehetőségem nyílik megérinteni őt, de abból ítélve, hogy ő sem kap a szabadulás lehetőségén... gondolom, akkor őt sem zavarja. – Mmm, nem, az itteni tengerparttal még újra kell barátkoznom – rázom meg a fejem a felvetésre. Lehet, hogy most éppen vele térnék oda vissza, de túl sok időt töltöttem a tenger mellett őt gyászolva ahhoz, hogy most oda akarjak visszamenni. Inkább máshogy élvezném ki a vele töltött időt. Az előző pillanatokból ítélve mondjuk azt is borítékolom, hogy ha most hazamegyünk, az is egyféle együtt töltött időhöz vezetne csak, szóval... – Akkor mozi? – somolygok fel rá. – Elég ciki, de tizenhét éves korom óta nem voltam moziban... – vallom be aztán egy halk nevetéssel. Ha benne van, akkor már konkrét úticéllal lépek oda a motorhoz, de mielőtt még felvenném a sisakot, eszembe jut még valami. – Egyébként, ha holnap tényleg el akarsz vinni évfordulót ünnepelni, vennünk kell neked egy inget is – pillantok rá a szemem sarkából egy huncut mosollyal. Gyanítom, hogy ez nem szerepelt azok között a dolgok között, amire tegnap az összepakolás alatt gondolt, de ez legyen a legnagyobb baj. – Szóval melyik itt a legjobb mozi? Vagy inkább... a legbiztonságosabb, neked? – helyesbítek egy halvány mosollyal, miközben felülök a motorra. Ki tudja, mennyire lehetett törzsvendég egy-egy ilyen helyen, hol fordulhatnak meg ismerősei, vagy bármi ilyesmi. Megvárom a válaszát, de utána már tényleg felveszem a sisakot is, és amint ő is felszállt, indulunk is a cél felé. Időközben az is megmutatkozik, hogy vagy túlságosan mélyre került a fejembe Flavia, vagy csak tényleg nem vagyok hozzászokva a mozi-élményhez, főleg nem úgy, hogy nem a bátyámmal készülök rá... mindenesetre a tény, hogy most lényegében másfél-két órát, vagy talán annál is többet fogunk eltölteni egy sötét teremben, egymás mellett ülve, csak akkor esik le, amikor már odaérünk.
"Nem csináltam semmit". Pontosan, ez a lényeg, semmit nem tett, hogy megakadályozza, ami történik, a keze a lábamon pihen és abba kapaszkodik, de egy fejrázáson kívül semmi különössel nem ellenkezik. Nekem ennyi pedig nem elég, hogy abba hagyjam. Ajkára forr a sajátom, lassan csókolva kínzom kezemmel, míg ő próbára tesz, és a csókba nyöszörög. Persze, azt ígértem, hogy a legközelebbi ilyen alkalommal feldobom a legközelebbi dologra és meghúzom, de ha nem akarunk rendőrautóval távozni innen, kénytelen leszek visszafogni magamat. Miután kellően kijátszottam magamat, visszacsúsztatom kezem az oldalára, és leteszem a villám, mintha most fejeztem volna be az étkezést. Ez így is van bizonyos tekintetben, elengedem ajkait is, aztán amíg meg nem jön a pincérnő, kipirult arcát fürkészem. Kifizetem a számlát, aztán sunyi kérdéssel kelek fel. Flavia nem érti a kérdés lényegét, még ha Viva igen, ezért megkönnyebbülten mosolyog rám, és indulunk el. Hosszú haj, rövid ész? Meeeh. Pedig többet lehetne játszadozni vele, ha nem lenne túl ártatlan. Végül is három éve mindennap megrontom, nem? Kiérve a levegőre örülni kezd magának, hogy nem tartottam a szavam, mire elnevetem magamat. - Ezt vártad? Rosszabb adrenalin junkie vagy, mint én. De ha szeretnéd fogdában tölteni az éjszakát, még visszafordulhatunk, én még mindig készen vagyok... - mosolygok rá jelentőségteljesen, csípőjénél magamhoz húzva, csak hogy érezze is. Feje tetejére csókolok, aztán a következő kérdésére megvonom a vállam. - Még van pár óránk. Ha akarod, járhatjuk a várost, lemehetünk a tengerpartra, vagy elmehetünk moziba, vagy haza. Neked van ötleted? - kérdezem átkarolva, visszaindulva a pár méterre lévő motorhoz. Mondjuk utóbbi két választási lehetőség esetén biztosan nem a kikapcsolódásra fogunk gondolni, nekem legalábbis rohadt nehéz már most másra gondolni, mint arra a képre ahogy Viva meztelenül fekszik alattam...
Vendég —
Axel&& Aviva
Le sem tagadhatnánk egymást és saját magunkat. Az ebéd kap egy kis játékos bevezetőt, és bár utána hagyom magunkat enni - és szerencsére ő is -, azért a végén nem átallok játszadozni vele egy kicsit, és még csak lelkiismeret-furdalásom sincs miatta. Ő ült le mellém, akkor viselje is a következményeket - meg persze én is, mert tudom, hogy nem hagyja majd megtorlás nélkül a dolgokat. Ezt hamarosan bizonyítja is, már abból tudom, hogy eljött a bosszú ideje, amikor átkarol, de nem marad válasz nélkül, a kezem már ott is van a combján, és ahogy módszeresen elkezd megőrjíteni - amihez nagyon ért, ugye -, úgy válik az én érintésem is egyre figyelmeztetőbbé... egészen addig a pillanatig, míg fel nem hívja a figyelmemet, hogy kezdek kiesni a szerepemből. Ebben persze máris a saját győzelmét látja, pedig valójában sokkal inkább nekem segít abban, hogy még idejében észhez térjek és száz százalékon vegyem vissza magamra Flaviát. Győztesen mosolyog rám, de most már nem tud kizökkenteni; ha ennyire elégedett magával, akkor viselje is el a teljes palettát. Nem könnyítem meg a dolgát, fürdőzzön csak a győzelemben, miközben látványosan megremegek az ujjai érintésére és az ajkamat is erősebben harapom be, elfojtva egy feltörő halk nyögést. Nem fogom vissza a testem reakcióit, csak elrejtem őket az álarcom mögé. Az izgalmasság kérdésére nagy szemekkel, már-már riadtan nézek rá, hevesen rázva meg a fejem, de lélekben már felkészítem magam a következőkre, mert ő is közelebb hajol hozzám. – Nem csináltam semmit... – rebegem ártatlanul, de nem hagy sok esélyt a védekezésre, mert ajkai az enyémre simulnak, egy még ha nem is túl követelőző, de annál ráérősebb csókra. Az ujjai tovább kínoznak, ha lehet, csak még bátrabban, de éppen ezért én is szégyentelenül nyöszörgök bele a csókba. Úgy vettem észre, minden áron meg akarja nyerni ezt a kis csatát, azzal viszont fel kell adnia az előző fogadkozását, így kénytelen lesz az én kezembe is győzelmet adni - legjobb esetben is csak döntetlent írhat jóvá magának. Ez a gondolat bőven elég kapaszkodó nekem ahhoz, hogy ne veszítsem el a fejem, még ha gondolatban egyáltalán nem is egy sushibárban vagyok most, ez legalább hozzásegít ahhoz, hogy minden egyes apró hang, amit kiadok magamból, őszinte legyen, és ahhoz is, hogy amikor elenged, pihegve, kipirult arccal nézzek rá. Csak akkor kapom el róla a tekintetem, mikor felbukkan a pincérnő, mintha valami kábulatból térnék vissza, de tovább játszom a szerepem, mintha nem is mernék a nőre nézni zavaromban, csak gyorsan megiszom a maradék vizemet, hogy lehűtsem magam, miután a férjem aljas módon az őrületbe kergetett. Csak addigra hagyom mindezt egy kicsit leülepedni, mikorra fizetett is, de sem az a sunyi mosoly, sem pedig a gonoszkodó kérdése nem tud kizökkenteni. – Nagyon finom volt – válaszolom egy ártatlan mosollyal, miközben én is kikászálódok a helyemről, aztán a kabátomért nyúlok. – És tanulságos... – teszem hozzá látszólag megkönnyebbülten, miután bele is bújtam a kabátba. Magamhoz veszem a sisakot, csak ekkor hajolok egy kicsit közelebb hozzá. – Egy kicsit tényleg féltem, hogy komolyan gondoltad azt a fenyegetést, de örülök, hogy végül igazam lett. Így azért kevésbé fogok tartani tőled legközelebb – mormolom halk kuncogással, mintha csak azt a megkönnyebbült feleség lennék, aki biztosra veheti, hogy a férje minden figyelmeztetés ellenére nem fog átlépni bizonyos határokat, akármit is csinál, a szemeimben azonban ott csillog az üzenet, hogy én is győztem. Gondtalanul indulok el kifelé az étteremből, csak az ajtón kilépve pislogok hátra rá a vállam felett. – Következő napirendi pont? Van még valami, amit el kell intéznünk? – kérdezem. A papírok megvannak, rendbe szedette magát, ettünk is, Joe-hoz ma nem megyünk... nem tudom, mennyire szeretne lélekben hangolódni a családjával való találkozásra, de ha mégis térre van szüksége, én azt is meg tudom érteni.
Olyan nyugodtan ettünk, hogy azt hittem, megúszunk mindenféle mellékes játékot, de hát tévedni emberi dolog, én pedig - mint kiderült - félig az vagyok, szóval nem vetheti senki a szememre. Viszont Aviva ezzel a kis játékával jól megásta magának a gödröt, és hát nem is leszek rest bele lökni őt, még akkor is, ha nagyon uralkodnom kell majd magamon, mert már tudom, hogy a teljes arzenált be fogja vetni ellenem. Először finoman kezdődik. Az ujját a szájába veszi és felnéz rám, mire átkarolom. Keze a lábamra kerül, és ez az első, amit elhibázik. Suttogásaimra nem is válaszol, csak hümmög, és érzem, hogy minél bátrabb a kezem, az övé is egyre közelebb ér az ölemhez, ráadásul többször is megborzong. Izgató az érintés, de most egy cél lebeg a szemem előtt: szembesíteni, hogy bizony kiesett a szerepéből. Amint kimondom a szavakat, egy csapásra változik meg, mint aki észbe kapott, de én ezt már bőven elkönyvelem győzelemnek, és amikor rám néz égő vörös arccal, halkan nyöszörögve, már ott láthatja rajtam az elégedett győzelmi félmosolyt. Persze, a hangja és az, ahogy kipirult, nem könnyítik meg a helyzetem, de most én játszadozok vele. Ezt pedig jelzem is neki egy hasonló, kegyetlen pillantással, mint amivel akkor szoktam jutalmazni, amikor a négy fal között játszunk. Amikor az ajkába harapva hajol közelebb, akkor villan meg a tekintetem ismét úgy, mint aki most igazán máshol lenne legszívesebben, de visszafogom az összes automatikus mozdulatom. Hüvelykem végig simít a keblén, de lefelé tartó útja alatt a többivel bele is marok kicsit alulról. - Épp ez teszi olyan izgalmassá, nem? - dörmögöm ajkára, ahogy közelebb hajolok hozzá, szemem sarkából ellenőrzöm, hogy tiszta-e még a levegő, aztán vissza nézek rá. - Ezért is húztad az agyam, és ezért se állítasz meg, fogod meg a kezem. Képzelem, milyen kényelmetlenül nedves lehetsz... - nyalom meg az ajkamat a gondolatra, mielőtt hosszan, de finoman megcsókolnám, pusztán csak azért, hogy ha szükséges, tompítsam hangjának élét, mert újra és újra buján marnak rá ujjaim puha mellére. Csak amikor már szinte tapintani tudom a feszültségét, akkor állok meg, másik kezemmel leteszem a villát, elengedem mellét, kezemet visszahúzom az oldalára, mert tudom, hogy hamarosan jönni fog a pincérnő. Addig is a kipirult arcát, szemeit figyelem, az én elmémben is sok dolog leforgott az elmúlt egy-két percben, de uralkodni mindig is jól tudtam magamon az ilyen szituációkban. - A számlát kérném. - pillantok a pincérnőre, aki összeszedi a tányérokat. - Már is hozom. - amint ellépett tőlünk, elengedem Vivát, hogy elővehessem a pénzem, aztán amikor kifizettem, rápillantok sunyi mosollyal a szemem sarkából. - Jó volt az ebéd? - kérdezem felállva, hogy összeszedhessük a cuccaink és mehessünk tovább.
Vendég —
Axel&& Aviva
Egyetlen fél pillanatig sem hiszek annak az ártatlan mosolynak, amivel rám néz, és ezt bizonyítom is azzal, hogy a tenyeremet a combjára simítom, hogy ne csak én érezzem magam fenyegetve. Látom a pillantásában a kihívást, miután lepillant a kezemre, de akkor sem csúsztatnám azt feljebb, ha nem jönne a pincérnő az italokkal; az ott most csak egy ragaszkodó feleség keze a férje combján, nem több. Egyelőre legalábbis biztosan. Ez a játék aztán egy egészen kicsit feledésbe merül, miközben egy beszélgetés álcájába rejtve egyeztetjük a hegei körüli történetet. Nagyon is jó magyarázatot ötölt ki, nem érzem szükségét, hogy kiegészítsem bármivel, de egyben nem is szalasztom el a pillanatot, hogy egy kicsit újra átéljem a tényt: itt van. Ehhez nem is kell átszellemülnöm, Flavia sem tenne másképp az autóbalesetből felépült Robinnal, de tudom, hogy Axel érzi, ez most neki szól, nem az álcánknak. Az, ahogyan megfogja a kezem és viszonozza a puha csókot, biztossá teszi, hogy érti. Egy pillanatig még gyönyörködöm a szemeiben egy kis, de annál szerelmesebb mosollyal, aztán elszakítom róla a tekintetem a pincérnő visszatérése okán. Aztán enni kezdünk, és mintha visszatérnénk az előző pillanatokba. Kis híján kuncogni kezdek, amikor meglátom, hogyan mered rám a szeme sarkából, de megelégszem azzal, hogy a szememben hagyjam felcsillanni a vidám szikrákat. Ezután visszafogom magam, na nem azért, mert rám ijesztett volna azzal a pillantással, inkább csak éhes vagyok és őt is hagyni akarom enni, ha már ezzel a céllal jöttünk ide. Mondjuk ez is csak az utolsó pillanatig tart... akkor már hagyom érvényesülni azt, amit még korábban ültetett a fejembe, amikor olyan kihívóan nézett rám, miután a combjára tettem a kezem. Ha az nem volt neki elég, akkor most kap egy fokozott bemutatót. Hallom a mély levegővételét, de lenyelem a diadalittas mosolyomat, csak egy lassú mozdulattal kicsúsztatom a mutatóujjamat az ajkaim közül, nagy, ártatlan szemekkel pislogva rá, bár ahogy átkarol, elég egyértelművé teszi, hogy egy percig sem hitt az ártatlanságomban. Egy kicsit nekem is mélyebben kell vennem a levegőt, amikor ezúttal meg sem próbálja megállítani az ujjait az oldalamnál, bár még nem is érint meg túl bátran. Végigfut a nyakamon a libabőr, amikor a fülembe suttog, de a szabad kezem már úton is van az asztal alá, hogy figyelmeztetően a térde fölé simuljon, jelezve: én is figyelek. – Mm-hmm – felelem a kérdésre, még ha nem is szavakkal; azokkal nem próbálkozom meg, mert érezhetően megborzongok attól, ahogy az ujjai végigsimítanak a mellem oldalán. Tenyerem figyelmeztetően csúszik feljebb, egyelőre csak egy kicsit. A következő szavaira aztán ismét libabőrös leszek, a kezem még feljebb csúszik, ujjaim finoman bele is mélyednek a combjába. Itt már nagyon erősen kell koncentrálnom, mert a suttogása olyan gondolatokat ébreszt bennem, aminek több szempontból sem szabadna megjelennie a lelki szemeim előtt, és ezen egyáltalán nem segít, amikor kicsit eligazítja az ujjait, úgy, hogy azok szinte körülöleljék a mellemet, támadásra készen. Egy pillanatra bent reked a levegőm, a tenyerem már szinte a combja tövében van, de aztán ismét meghallom a hangját, és még eljutnak hozzám a szavai. A szemeim hirtelen nyílnak fel, pedig nem is igazán tűnt fel, hogy mikor hunytam le őket hosszabb időre, de mielőtt még érdemben reagálhatnék, ő még tovább feszíti a húrt. A lelki szemeim előtt még piszkosabb képek derengenek fel, és amikor ezt összeadom magamban azzal, hogy az előbb majdnem nyert, akkor azonnal bosszút esküdök, és nem is vagyok rest azonnal belevágni. Azzal kezdem, hogy hagyom eluralkodni a fejemben azokat a bizonyos képeket, még ha rohadt nehéz is lesz nem rávetni magam, miközben elképzelem, hogy tényleg az asztalra nyom; így legalább könnyedén elérem, hogy pillanatok alatt égni kezdjen az arcom. Nagy szemekkel, kipirult arccal pislogok fel rá, gyorsan visszavéve magamra Flaviát, úgy istenigazából. – Robin... – nyöszörgöm halkan. Visszafogom a hangom annyira, hogy más ne hallhasson, de arról gondoskodom, hogy az ő fülei számára tisztán hallható legyen az a kínlódó nyöszörgés, ami azt sugallja, hogy egyszerre vagyok mérhetetlenül zavarban a szavaitól és egyszerre nem tudom elengedni a képet, ami megjelent a fejemben. Mondjuk, ez félig igaz is. A kezem ismét lejjebb siklik a combján, majdnem a térdéig, ujjaim a bőrébe mélyednek, de nem figyelmeztetően, inkább csak mintha kapaszkodnának belé. – Étteremben vagyunk. Ne csináld ezt velem... – toldom meg az előző hangokat némi elfojtott pihegéssel is. Saját magam alatt is vágom a fát, mert tényleg nem könnyű hagyni, hogy eluralkodjon rajtam a képzeletem, és közben ellenállni a késztetésnek, hogy rávessem magam, de mindent a szent cél érdekében. – Mások is vannak itt... – folytatom, de ahogy befejezem a mondatot, a halk nyöszörgést azzal fojtom el, hogy a fogaimat belemélyesztem az alsóajkamba, egy kicsit közelebb hajolva hozzá, mintha csak el akarnék bújni.
A kérdésére egy olyan vigyort meresztek rá, mint aki lebukott. - Túl jól ismersz már. - jelentem ki, és olyan ártatlanul mosolygok rá, mintha az feledtetni tudná vele is és velem is, hogy milyen aljas tudok lenni, ha kiprovokálja. Márpedig úgy ismerem, mint aki nagyon szereti feszegetni a határokat. Ám ő nem áll meg, közelebb csúszik, kezét kihúzza az enyém alól, és azt meg is érzem a térdem felett. Lepillantva rá szinte kihívóan nézek rá, mint aki épp azt dörgöli a másik orra alá, hogy "nyuszi vagy husika", de szerencséjére megmenti őt a pincérnő, aki felszolgálja az italokat és ezzel le is adom a rendelést. Ezután visszafogjuk kicsit magunkat, és miután megdicséri a frizurám, a bent töltött időről kérdez, és arról, hogy engem nem kérdeztek-e. Természetesen elmondom neki, hogy mit mondtam Mike-nak a hegről. Igazából nem is zavar, hogy átköltjük az eredetét, mert annál könnyebb úgy beszélni róla, mint valamiről, amit már feldolgoztam: hiszen ezek nem friss sérülések, egy kívülálló szemének. Persze az is érthető egy feleség részéről, hogy jobban aggódik, ezért amikor látom Viva arcára kiülni a valódi érzéseket, ellágyul a pillantásom. Nézem, miként figyeli a heges szememet, a bőrömet, és egy pillanat múlva fel is emeli a kezét, hogy végig simítson rajta. Nem zavar az érintése, se az, hogy sokadjára érinti meg ezeket a hegeket. Szerintem lassan fejből pontosan visszatudná rajzolni őket, pedig nem is vagyok régóta újra mellette. Szabad kezemmel megfogom a térdemnél lévő kacsóját, és nem is kell motiváció ahhoz, hogy amikor finoman magához húz az arcomnál fogva, akkor oda hajoljak egy csókra. Finom, puha, rövid, még is tele van érzésekkel. Olyanokkal, amelyek mélyebben a mostani Robin-Flavia játékunknál. Még sem zökkenünk ki túlságosan, ahogy hozzák a tálat, már ugyan úgy visszaköltözik az élet a szemünkbe, mint az imént. Ennek ő ad hangot - szó szerint - először, egy kellemes hümmögéssel. Nem is érteném félre, ha a szeme sarkából nem engem vizslatna, mint aki éppen kíváncsi arra, hogy milyen hatást sikerül gyakorolnia a másikra, és igazából inkább ez az, ami hatással van rám, nem is maga a hang. A csipkelődése. Egy figyelmeztető pillantást vetek rá én is a szemem sarkából, miközben folytatom az evést. Éhesek vagyunk, csendben eszegetünk, én nem válogatok a szójás és wasabis dolgok között sem. Olyan szépen eszünk, hogy már majdnem elfeledkezek arról, hogy micsoda ördög mellett ülök. Persze erről frissen kapok emlékeztetőt, amikor az utolsó falat rágása közben meg kell álljak, mert figyelem, miként keni össze a száját, hogy aztán az ujjával törölhesse le a szóját, és végezetül a szájába vehesse azt. Lenyelem a falatot, míg ő ártatlanul -haha..- rám néz. Mély levegőt veszek. Ki akarja húzni a gyufát, látom én a szeme csillogásából is. Direkt csinálja. Szóval... ismét szépen átkarolom, de a kezem ezúttal nem tartom olyan távol mellének oldalától, az ujjaim finoman érintik azt. Még csak leheletnyien. Másik kezemben ott tartom a villát. Amíg nem teszem le, úgy sem jönnek elvenni a tányért, szóval nyerek magamnak egy kis időt, és oda hajolok a füléhez. - Akarsz tudni egy titkot? - kérdezem halkan, és ha netán közben megérezném a kezét a lábamon, válaszként csak sunyin elmosolyodok, és az én kezem is bátrabban simít végig oldalt mellének gömbölyded vonalán. - Borzasztó izgatóan tudsz enni. - suttogom a fülébe, akár akarta tudni, akár nem, aztán az arcára pillantok, és önelégült arccal figyelem őt. Ha a keze közben feljebb kúszna olyan helyekre, amely nem illendő, akkor elvigyorodok halványan, mint aki elérte a célját, és kezem úgy csúsztatom beljebb oldalán, hogy a hüvelykem keble oldalán legyen, a többi alatta, csak egy mozdulatba kerüljön, ha többet akarok, de még se legyen feltűnő hátulról. Máshonnan nem is látnak ránk. - Na de Flavia, hol a kezed? Ez nem vall rád... Beléd bújt a kisördög, hm? - szembesítem halkan azzal, hogy bőven kezd kitérni a magára vállalt szerepből csak azért, hogy védekezhessen, ezzel pedig igazat fog nekem adni, hogy nem bírja sokáig magán hagyni ezt az álcát. - Csak nem az jár a fejedben, amit mondtam? Szeretnéd ha az asztalra nyomnálak? - kérdezem olyan könnyedén, mintha csak azt diskurálnánk meg, hogy finom volt-e a sushi, de a hangomat épp annyira fogom vissza, hogy csak ő értse, amit mondok.
Vendég —
Axel&& Aviva
Azok után, ami a borbélyüzlet előtt történt és az étteremhez érve folytatódott is, talán nem olyan nagy meglepetés, hogy amikor Axel nem velem szemben ül le, hanem mellém helyezkedik, rögtön arra gondolok, hogy vagy készül valamire, vagy be akarja biztosítani magát ellenem... vagy mindkettő. Az álcám fenntartása miatt nem aggódom ugyan, elég gyakorlott vagyok, de elég jól ismerem már, milyen hatással tud lenni rám, és értelemszerűen nem tölt el megnyugvással a gondolat, hogy önként és dalolva sétáljak bele a csapdájába. Ó, nem, amint megrendeltük az italokat, már fogom is meg a kezét az asztalon, hogy lehetőleg ott is tartsam, de már a szeme csillanásából tudom, hogy érti a mozdulatot és nem is fogja ennyiben hagyni. Rögtön ezután trükkösen ki is szabadítja a kezét, hogy aztán átölelje a hátam, ujjait pedig finoman a bordáimra simítsa a másik oldalon, épp annyira közel a mellem oldalához, hogy éreztesse: tud ő játszadozni velem, ha akarom. Nem fojtom el a mosolyomat, már csak azért sem, mert még nem történik semmi, Flavia pedig áhítattal viseltetik a férje iránt, így a mozdulat, ahogy magához ölel és a homlokomra csókol, egyébként is mosolyra fakasztana. Valóban élvezem az egészet, az orromba kúszó illatát is boldogan szívom magamba, de azért vigyázok, hogy a valódi játékos élvezetet csak a szemeimből tudja kiolvasni, amikor rám néz azzal az önelégült arckifejezéssel. Koncentrálnom kell, hogy halk szavaira ne zsigerből reagáljak, hanem Flaviaként, de nem okoz problémát a dolog. – És ezt el is kéne hinnem az előző jelenet után? – kuncogok halkan, aztán megcsóválom a fejem, mintha csak megválaszolnám a saját kérdésemet. Az emlékek által előidézett gondolatoknak hála nem kell küzdenem azért, hogy az arcomat halvány pír fussa el, mintha csak zavarba jönnék a gondolattól is, mit kérdezett odabent, aztán hogyan csókolt meg az üzlet bejárata előtt. – Mindketten tudjuk, hogy sok mindenre képes vagy – pillantok rá a szemem sarkából, a kis mosolyom éles ellentétben áll a mozdulattal, ahogy kiszabadítom a kezem az övé alól, hogy az asztal alatt a combjára simítsak vele, egyelőre szigorúan a térdénél. Egyelőre. Közelebb is fészkelem magam hozzá, hogy a mozdulat megmaradjon egy ragaszkodó feleség ártatlan kézrátételének, bár tényleg nem is fűzném tovább a dolgot, már csak azért sem, mert jönnek az italjaink. Legszívesebben elnevetném magam ezen az egész helyzeten, ahogy lényegében még éppen ártatlan érintésekkel próbáljuk kordában tartani a másikat, de tagadhatatlanul élvezem is ezt a kis játékot. Nem is feszegetem a húrt, inkább elgyönyörködöm egy kicsit a látványában, aztán meg is dicsérem, a válaszára pedig bár visszafogottan mosolygok, a szemeim elégedetten csillannak fel. Ó, igen, nekem nagyon is tetszik - mondjuk eddig is tetszett -, és azzal is mélyen egyet tudok érteni, hogy bőven elég, ha nekem tetszik. Átterelem a szót a sebhelyre, ami már korábban eszembe jutott, de itt tudjuk igazán egy beszélgetés álcája mögé rejteni, hogy egyeztessük a történetet. Igazából biztos vagyok benne, hogy szóba került, és abban is, hogy sikeresen improvizált köré valami sztorit, ő pedig tökéletesen veszi fel a fonalat és osztja meg velem mindezt úgy, hogy egy kíváncsi fül számára ne legyen több puszta emlékidézésnél. Először csak aprót biccentek az autóbaleset részre, logikus magyarázatnak tűnik, amikor pedig folytatja, nem kell küzdenem az arcomra kiülő érzésekért. Figyelem a szemeit, azt, hogy a bal szemében tompább a fény csillogása, tekintetem végigfut a hegen a szemöldökétől a járomcsontjáig, aztán fel is emelem a szabad kezem, hogy mutatóujjam ujjbegyével finoman végigsimítsak ugyanazon az útvonalon. Ösztönösen is a megfelelő érzelmek kerülnek az arcomra és a szemeimbe: keveréke az aggodalomnak és az az a lényeg, hogy itt vagy érzésnek. – Legközelebb majd szoros felügyelet alatt tartalak – fogadkozom egy gyengéd mosollyal, úgy fogalmazva meg a szavakat, hogy kapcsolódjon a Robin-verzióhoz, de ő pontosan értse a mögöttes tartalmat is. Tenyeremet az arcára simítva húzom magamhoz, puhán, röviden, de annál ragaszkodóbban csókolva meg, mintha csak az aggódó feleség lennék, aki majdnem elveszítette a férjét, és örül, hogy mégsem így történt. Végül is... ezt nem nehéz előadni. Meghozzák az ételt, és én csak ezért vagyok hajlandó kicsit nagyobb távolságot beállítani közénk és a kezeimet is levenni róla. Ő is elenged, ezzel kvázi aláírva a tűzszüneti egyezményt - amit majd vagy betartok, vagy nem -, és amikor átadja nekem a kezdés lehetőségét, elmosolyodva veszem a kezembe az egyik pár pálcikát. Egy lazacos falatot választok, belemártom a szójaszószba, aztán óvatosan az ajkaimhoz emelem. Most még vigyázok, hogy a szójaszósz ne kerüljön a szám szélére, de lehet, hogy egy elégedett "mmm" hangot megengedek magamnak, természetesen csak azért, mert finom a sushi. Flavia nyilvánvalóan nem adna ki más okból ilyen hangokat. Még a mosolyom is ártatlan és visszafogott marad, ahogy a szemem sarkából rátekintek, átadva neki a terepet, hogy ő is vehessen. Szívesen megkérdezném tőle, hogy szereti-e a tüzes dolgokat, természetesen a wasabira célozva, semmi másra, de ez azért sajnos sehogy nem illene Flavia összképébe, szóval hagyom enni, és remélem, hogy nekem is legalább viszonylagos nyugtom lesz közben. Csak az utolsó falatnál ügyetlenkedek egy kicsit, a szójaszósz véletlenül összekeni az alsóajkam, majdnem lejjebb is csordulva az államra, de még idejében odakapom a mutatóujjam, felitatva azt a szám széléről, hogy aztán az ujjam tűnjön el az ajkaim között. És ha esetleg megérzem magamon a tekintetét, akkor nem vagyok rest a világ legártatlanabb ábrázatával rápislogni közben, felvonva a szemöldököm egy amolyan "valami baj van?" üzenettel.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 29 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.