M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - falling apart
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 17, 2022 5:49 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Vigyorral az arcomon csóváltam meg a fejem, mikor szánt szándékkal hangosan élvezte ki a gyümölcs ízét, bár tagadni se tudtam volna, milyen hatást gyakorolt rám azzal, amit csinált azzal az eperrel ajkai között, miközben a karjaim közé mászott, bennem pedig egyre erősebben égett a vágy, hogy bárcsak én lehetnék az a szem eper. - Remélem, nem ma este akarsz színészkedést gyakorolni - búgtam a fülébe, miután eltüntette rólam a maradék kis tejszínt, bár inkább szántam pimaszkodásnak, mintsem féltem volna ilyesmitől. Hosszú idő után úgy tűnt, hogy végre találtam valakit, aki mellett nekem sem kellett megjátszanom magam, merev és rideg álarc mögé bújva, ami szokatlanul jó érzésnek bizonyult, mert eddig még soha nem gondoltam végig, mennyire nehéz volt évtizedeken át egy ilyen súlyos maszkot viselni. Mellette eltűnt a teher, és ahogy a jelenlegi helyzet mutatta, látva a perverz vigyorgását, úgy tűnt, hogy nemcsak nekem sikerült levetkőznöm saját magam.
Végül sikerült szó szerint levetkőztetnem azzal, hogy kioldottam az övet, és lelöktem róla az anyagot, de ahelyett, hogy rögtön birtokba vettem volna a szabaddá váló részeit, sunyi vigyorral a pezsgő után nyúltam, majd míg ő tartotta a két poharat, töltöttem is beléjük, azonban alig tudtam elvonatkoztatni teste csupasz látványától, főleg így, hogy az ölemnek feszült. Egyre intenzívebb, már-már leküzdhetetlen volt a vágy, hogy a kortyolgatás helyett más utat válasszak. Hogy felültessem arra a kibaszott asztalra, végigkenjem nyakán, mellkasán és combjai belső felén a tejszínt, a testéről falatozva le pár szem epret, a combjai közül pedig a nyelvemmel tüntetve el a habot, egészen addig nem is mozdulva onnét, míg hangosan el nem élvez, a gondolatok armadájától pedig megfeszült az ágyékom.
Szavaival rántott vissza a valóságba, mire újfent megköszörültem a torkom, lazán vonva egyet a vállamon. - Ami az enyém, az a tiéd is - mosolyodtam el, de miután letettem a pezsgős üveget, a két pohár után nyúltam, hogy elvegyem a kezéből. Az asztalra toltam őket, majd egy kis sóhaj kíséretében megemelkedjek, erősen tartva a testét, és az asztal szélére ültettem. Beálltam lábai közé, de ennél tovább egyelőre nem merészkedtem, helyette egyik tenyeremmel megtámaszkodtam a combján, így fürkészve a tekintetét. - Ígérd meg, hogy legközelebb azonnal felhívsz, ha megkörnyékez valaki - hajoltam közel hozzá, szabad kezemet az arcára simítva. Szavakkal talán elmondani sem tudtam volna, mi mindent éltem meg, amíg nem tárta elém az igazságot, és abban valószínűleg nem is lenne vita közöttünk, hogy mi mindentől kíméltük volna meg egymást ma este, ha rögtön felhív. Nem mintha nem zsongana minden porcikám azért, ami most történik és ami még történni fog, talán a sors így akart kiegyezni egy döntetlenben. Bár... ez sokkal több volt. Csak ekkor tudatosult bennem igazán, hogy amíg engem lekötött a saját ingerültségem és félelmem, nem is törődtem azzal, ami éppen benne dúlhatott az egésszel kapcsolatban, de tény, hogy nem is volt túl sok gyakorlatom abban, hogyan kell vígaszt nyújtani valakinek. Főleg ha én magam voltam az okozója annak, amiért vigasztalásra lett volna szüksége. - Csak... tartsd szem előtt, hogy vigyázok rád - hajoltam közel hozzá, egy csókkal zárva le a gondolatmenetet, majd egy újabb sóhajjal nyúltam a két pohár után, hogy az egyiket átnyújtsam neki.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 16, 2022 9:05 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

A mai este ennél eseménydúsabb nem is lehetne, hiszen alig pár óra leforgása alatt eljutottunk a durva, könnyekkel záruló, majdnem szakítós vitától odáig, hogy most tényleg úgy érzem magam, mint aki a nászéjszakáját készül épp együtt tölteni az újdonsült férjével. Még azt a nyamvadt köntöst is igyekszem úgy igazítani magamon, hogy a lehető legjobban álljon rajtam, pedig tisztában vagyok vele, hogy Dimitriy sokkal jobban díjazza azt, ami alatta van, testem meg már ebbe a gondolatba is beleborzong.
Senki mellett nem éreztem még magam ennyire szexisnek, bár soha nem is nézett még úgy rám senki, mint ahogy Ő tud, mint ahogy akkor néz rám, amikor kilépek a fürdőből. És az a pimasz mosoly...kikészít vele teljesen, mert már ebből sejtem, mi minden járhat a fejében, na nem, mintha nagy eséllyel nem ugyanott járnának az én gondolataim is.
A lehető legerotikusabban csenem el tőle azt a fél szem epret, ajkaim közt tartva foglalok helyet az ölében, hogy onnan kínáljam fel még annak is a felét, miközben játékos mosoly húzódik ajkaimon, karja a derekamra simul, szabad keze pedig a térdemre és az a szexi mosoly még mindig ott virít az arcán. Örülök, hogy senki más nem lát minket, mert ezt az édes oldalát önző módon, csakis magamnak akarom és, ha rajtam múlik, soha nem is engedem el. Talán, valahol remélem is, hogy ez egyedül az enyém, csakis mellettem nyilvánul meg.
Szándékosan hangoskodok, ahogy egy lágy csók kíséretében harap a gyümölcsből, de ezen még én is elnevetem magam, a színészi képességeim talán hagynak maguk után kívánni valót, bár a hatás az nem marad el. A fülembe suttogott "fenyegetéstől" végig cikázik rajtam az ismerős bizsergés, ijedtemben le is nyelem a falatot és egy perverz vigyort villantok rá. -Reméltem, hogy ezt fogod mondani, mert pontosan így terveztem én is.- duruzsolom szemtelen vigyorral, nyelvem finoman végig húzom ajkain, mintha csak nyomatékosítanám szavaimat, belemosolygok a mozdulatba, ahogy orrát végig húzza finoman bőrömön, csókot lehel halántékomra, miközben keze már a köntössel foglalatoskodik.
Nem mozdulok, de végig követi pillantásom, ahogy kibontja az övet, hogy aztán lassan húzva lefelé az anyagot szabaddá tegye bőrömet, ami rögtön reagál a szoba hűs levegőjére, az érintésére, hátamra simuló  tenyere forróságára, de azért igyekszem én is legalább olyan ártatlanul pislogni rá, mint ahogy Ő néz rám. -Köszönöm. Kérek.- suttogom mosolyogva, rekedtes hangjától kénytelen vagyok ajkamba harapni, olyan izgató akárhányszor ilyennek hallom, de aztán megköszörülöm a torkom és igyekszem ellenállni a késztetésnek, hogy máris végig kenjem tejszínhabbal az egész testét, helyette inkább elhúzom karom a nyakából és elnyújtózok a két pohárért,vhogy tartsam őket, amíg tölt.-Már a kádban áztattam magam, amikor rájöttem, hogy sikerült pont a te kocsidat lenyúlnom.- jegyzem meg kuncogva, ahogy eszembe jut, hogy a nagy lendület közepette igazán el se jutott a tudatomig, hogy melyik autóval indultam el. Idefent aztán felváltva mosolyogtam a hülyeségemen és törölgettem a könnyeimet, mert annak ellenére, hogy haragudtam rá, édes volt tőle, hogy ezt nem vágta a képembe, mielőtt elindultam.

~ pls ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 16, 2022 7:37 pm

Csak bámultam utána, ahogy besétált a fürdőbe, majd magára csukta az ajtót, de annak ellenére, hogy egy pár pillanatig meg sem mozdultam, a gondolataim ugyanúgy cikáztak. Leginkább körülötte, és azon, hogy milyen hatást gyakorolt rám, vagy hogy milyen messzire jutottam ahhoz képest, ami akkor voltam, mikor belépett az életembe. Mintha egy egészen más emberré varázsolt volna, ennek pedig előbb-utóbb meg fogom inni a levét, de egyelőre csak át akartam adni magam ennek a soha nem tapasztalt boldogságnak. Szinte már elfogadtam az érzést, hogy ez még nekem is jár, annak ellenére, hogy mennyi vér tapadt a kezemhez, de mégis az volt az igazán felemelő az egészben, hogy nemcsak én fogadtam el, de ő is. Engem fogadott el, mindennel együtt, ami voltam, és ugyan finomítanom kellett magamon, de minden esélyt megadott rá, hogy ki tudjak teljesedni ebben. Méghozzá a saját elcseszett tempómban.
Tekintetem szinte rögtön rátalált az eperre, nyúltam is utána, bár nem ez volt az egyetlen, amit megkívántam a tányérokról, de ahogy megéreztem az édes ízt a számban, egy halk sóhajjal dőltem előre, megtámaszkodva a térdeimen, majd a maradékot belemártva a tejszínbe. Ezer és egy ötletem volt arra, hová is kenhetném meg azt a habot, a gondolatra pedig elöntött a forróság. Alig vártam, hogy kidugja az orrát a fürdőből, mert minden adott volt, csak éppen a megterített asztal hiányzott, és valljuk be, nélküle elég unalmas este elé néztem volna. Nem is kellett túl sokat várnom, rögtön foglyul ejtettem tekintetemmel a felém közeledő alakját, pimasz mosolyt villantva, mikor lehajolt elém, ezúttal pedig ő támaszkodott meg a térdeimen. Érintése nyomán megborzongtam, már a szó legjobb értelmében, hol a szemeit, hol az ajkait figyelve, de nem ellenkeztem a mozdulata ellen, készségesen emelve feljebb a kezemet. - Jobb híján... - válaszoltam szemtelenül, végigkövetve az eper útját, ahogy ajkai közé fogta, majd ahogy az ölembe fészkelődött, karja pedig a nyakam köré fonódott, egyik kezemmel átfogtam derekát, így húzva még közelebb magamhoz, míg másik kezem becsúszott a köntöse alá, csupasz térdére simítva tenyeremet.
Ajkaihoz hajoltam, gyengéden érintve meg őket, közben ráharapva a maradék gyümölcs felére, nem hagyva ki az alkalmat, hogy kicsaljak tőle egy könnyed csókot. Nem kerülte el a figyelmemet, ahogy jól megízlelte a meghagyott gyümölcsöt, halkan felnevetve a hangokon, majd megcsóváltam a fejem, miközben én is eltüntettem számból az epret. - Ez volt a legártatlanabb hely, ahová ma este kerülhetett abból a tejszínből - súgtam a fülébe,  a hanglejtésemből pedig megállapíthatta, hogy nem üres szavakkal dobálózom, ez egy valódi ígéret volt. Ingerlően lenyalta a maradékot a szám sarkából, ezzel újra kiengedve a szellemet a palackból, mire játékosan végighúztam orromat az arca egyik felén, puszit lehelve a halántékára, csak ezután hajoltam el tőle. Kezem már nem a térdén pihent, hanem elindult felfelé, hogy meglazítsa a köntös övét, kibontva a laza csomót, majd a hátánál nyugvó kezem elkezdte lefelé húzni az agyagot, ártatlan pislogással konstatálva, hogy megint nem fedte semmi testét. - Pezsgőt? - kérdeztem halkan, már most érezve, ahogy hangomat leuralja az a furcsa rekedtség, de egyelőre szándékosan nem érintettem meg a testét, már azon kívül, hogy továbbra is a hátára simult az egyik kezem. Piszok nehéz küldetésnek bizonyult, nem volt erősségem a türelem, főleg így, hogy itt ült az ölemben, ráadásul pontosan tudtam, hogy mire vágyik, de kíváncsi voltam, mit vált ki belőle a türelmetlenség.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 5 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 16, 2022 6:11 pm

Mr and Mrs

Meglehetősen nehéz lehűtenem magam, amikor úgy mustrál telefonálás közben, mintha valóban egy megterített asztal volnék tele minden földi jóval és természetesen, azért én is kihasználom az alkalmat, hogy alaposan megnézzem magamnak. El is vigyorodok kajánul, ahogy leszögezem magamban, hogy még a kibaszott telefonálás közben is szexi, majd ajkamba harapva figyelem, ahogy visszasétál az ágyhoz és a nászutas menü kapcsán tett megjegyzésemet pimasz vigyorral ellenem irányítja. Mert hát egyértelmű, hogy Én voltam hangos, amivel mondjuk nem is tudnék és nem is akarok vitatkozni. Csak perverz vigyorral rábámulok és vállat vonok. -Biztosan meg volt rá az okom, hogy ilyen hangos legyek...- kuncogok halkan egy pillanatig sem szégyenkezve emiatt, na meg amúgy is emlékszem, hogy elvileg ez Neki kifejezetten tetszik, úgyhogy eszem ágában sincs visszafogni magam a jövőben. -Nyugodtan veheted annak.- simítok lábammal combjára, majd mellé evickélek és egy csókot nyomok vállára, hogy aztán a köntösömért induljak. Nem sokáig jutok azonban, mert máris késztetést érzek arra, hogy visszalépjek hozzá és megcsókoljam, Ő pedig, mintha csak ugyanez járt volna a fejében, utánam is lép. A köntös övén simít végig, én meg ajkait ízlelem, egészen szentimentális hangulatba is kerülök, mert a ma estét és ezt a hotelt konkrétan kinevezem valami nászút-szerűnek. Játékos mosollyal bólintok, ahogy visszakérdez,  finoman végig simítok vállain, szavaira kacér pillantással válaszolok, tagadni sem tudnám, miféle hatással van rám már szimplán az is, hogy csak utal mindarra, ami ma este még történhet, hiszen a testem most is elárul azzal a fránya libabőrrel. -Kíváncsian várom, miként hozod be a lemaradásod. - lehelem pimaszul ajkaira, de aztán már húzódok is el tőle, hogy a fürdő felé vegyem az irányt, ha már amúgy is kopog a pincér én meg nem szeretnék mindenféle pasasok előtt egy szál köntösben flangálni.
Addig is legalább kicsit összekapom magam, vagy legalábbis leellenőrzöm, hogy vajon az orgazmus jótékony hatással van-e a kisírt szemekre, kicsit beletúrok hajamba, igazítok rajta, de aztán már lépek is vissza a szobába Hozzá.
A felsorakoztatott ételek egészen lenyűgöző látványt nyújtanak, nekem mégis inkább attól fut össze a nyál a számban, ahogy megpillantom Dimitriyt a széken ülve, tejszínbe mártott eperrel a kezében, amibe nyilvánvalóan már beleharapott. Vigyorogva sétálok oda, majd anélkül, hogy bármit mondanék lehajolok hozzá, tenyeremmel megtámaszkodok térdén, szabad kezemmel pedig felemelem a karját, amiben az eperdarab rostokol és rásandítok.-Nassolgatunk, nassolgatunk?- búgom pimaszul, majd az arcomhoz emelem kezét és a maradék gyümölcsöt ajkaim közé veszem finoman. Óvatosan elmosolyodok, miközben ölébe ereszkedek, kezem karjáról nyakára majd állára simul és egészen közel hajolva hozzá kínálom fel neki az epret, ha még esetleg igényt tart rá, bár remélem, hogy osztozkodunk rajta. Ha így történik, el is tüntetem azt a darabot szokásomhoz híven hangosan kiélvezve a gyümölcs ízét, miközben tekintetem le sem veszem kékjeiről, maximum csak annyira, míg ajkaira pillantok. -Azt hiszem, itt maradt egy kis tejszín...- dünnyögöm megjátszott gondterheltséggel, de igazából akár így van, akár nem, közelebb hajolok hozzá és nyelvem hegyét finoman végig húzom ajka peremén. Fogalmam sincs mit művel velem, de egyszerűen nem bírok magammal a közelében, késztetést érzek arra, hogy az idegeit húzzam.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 16, 2022 6:20 am

Végig magamon éreztem kutakodó tekintetét telefonálás közben, néha lopva felé is fordultam, hogy elkapjam a szemeit, de ez kicsit sem segített azon, hogy legalább arra az öt percre meg tudjam őrizni a saját higgadtságomat. Elnyúlt az ágyon, látványától pedig újra megmozdult bennem a vér, rögtön átkozva ezt a kibaszott nadrágot, még pislogni sem voltam hajlandó, nehogy egyetlen pillanatot is elszalasszak, közben gondolati szinten már azon tűnődve, vajon mi mindent tudnék vele kezdeni öt egyszerű perc alatt is, a képek rögtön életre keltek lelki szemeim előtt, de ezzel csak magam alatt vágtam a fát.
Egy halk sóhajjal tettem le a telefont, majd ültem vissza mellé, ekkor már nem szabadulva a pimasz vigyoromtól. Nem akartam játszani az álszentet, komolyan gondoltam, mikor azt mondtam neki, hogy imádom, ha hangos, és meg is tettem azért mindent, hogy legyen oka hangosnak lenni. - Úgy érted, hogy téged. Téged hallott mindenki - jegyeztem meg ártalmatlan pislogással, ahogy hangja ismét visszhangozni kezdett a fejemben, de egyre biztosabb voltam abban, hogy aligha tudnék olyan momentumot találni, ami ne hozna azon nyomban, ismét izgalomba. - De bóknak vettem - tettem hozzá pimaszkodva, szándékosan nem véve figyelembe, hogy amúgy ő is tehetséggel csalogatta elő belőlem ezeket, pedig én végképp nem voltam egy hangos típus.
Szavai csak tovább fokozták az egyértelműt, tekintetem újra és újra végigszántott azon a megterített asztalon. Egy pillanatra sem hagyott nyugodni, az pedig, amit szavaival előrevetített... meg kellett köszörülnöm a torkomat, mielőtt még újra nekiestem volna a rendelésünk megérkezése előtt. Éreztem, ahogy lába végigsimít a combomon, majd felülve csókot lehelt a vállamra, de sikerült visszafojtanom a jóleső sóhajt, ami készült volna kitörni belőlem. Amikor felállt, hogy magára vegye a köntöst, én sem maradtam ülve, zsebre vágtam ujjaimat, mintha ez egy kicsit is megállíthatott volna abban, hogy utána tudjak nyúlni, de nem is volt szükség rá, jött magától is, ujjaim pedig játékosan siklottak a köntös éppen megkötött övére, miközben mohó, tüzes csókot lehelt ajkaimra. - Igen? - kérdeztem vissza, elgondolkodva azon, amit mondott. Bár tény, a hotel bennem is hasonló érzetet keltett, pedig eleinte nem rajongtam azért, hogy itt maradjunk. A saját ágyamat szerettem. És az utóbbi időben az övét is, talán jobban is, mint a sajátomat. - Ha ez egy nászút... be kell hoznom a lemaradást - sóhajtottam fel drámaian, pimasz szemöldökvonogatással hozva tudtára, mire is gondolok, bár szemernyi kétség sem merült fel bennem azt illetően, hogy ahogy a nászéjszakáján nem aludna szemhunyásnyit sem, úgy ma éjszaka sem fog. Erről kész voltam kezeskedni.
Kiszakadt a karjaimból, mikor kopogtattak, és amíg ő a fürdőbe vonult, majd magára csukta az ajtót, én egy halk sóhaj kíséretében a szobaajtóhoz léptem, beengedtem a fiatal ficsúrt, az étkezőasztal mellé kérve a tetemes mennyiségű ételt és pezsgőt, majd mikor csukódott mögötte az ajtó, újabb sóhajjal dobtam le magam az asztal melletti székre, egy szem eper után nyúlva, majd miközben könyökeimmel megtámaszkodtam a saját térdemen, beleharaptam a friss gyümölcsbe. Végignézve a felsorakoztatott kínálaton, már nem is tudtam küzdeni a lelki szemeim előtt megjelenő  képek ellen, és csak reméltem, hogy odabenn a fürdőben nem viszi túlzásba a rendbeszedést, mert a köntös amúgy sem sokáig lesz rajta, és ahogy az eper megmaradó részét belemártottam a kapott tejszínbe, hát abban is biztossá váltam, hogy ezúttal nemcsak tőlem fog minden porcikája ragadni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 9:15 pm

Mr and Mrs

Nincs ennél csodálatosabb érzés, mint vele együtt élni át ezt a katarzist, érezni ahogy szorosan magához ölel, ahogy tart, míg a testem végre nagy nehezen lenyugszik, hallani és érezni zakatoló szívverését, bőrét ízlelni apró csókokkal és magamba szívni az illatát. Utólag már azt sem értem, hogy voltam képes egyáltalán létezni eddig, anélkül, hogy mindez az enyém lett volna, hogy Ő így a karjaiba zárt volna olyan biztonságot nyújtva ezzel, amire a legtökéletesebb védelmi rendszer sem lenne képes. Mert őszintén úgy érzem, hogy mellette nem érhet semmi baj, elengedhetem magam, mert Ő vigyáz rám és miközben ezt az érzést nyújtja nekem hozzám simuló testével és édes, apró csókjaival, én is igyekszem ugyanez lenni számára. Az a valaki, aki mellett nem kell játszmákat játszania, aki mellett szimplán csak önmaga lehet, mert nem kell a kemény kezű maffiózó ahhoz, hogy maga mellett tartson és akinek a legkevésbé sem az a vágya, hogy az életére törjön, hacsak nem vesszük ebbe azt is, hogy néha talán szándékosan felizgatom.
Soha, senki nem férkőzött még így a szívembe, mint Ő és az a legszebb, hogy még én magam sem tudom, hogyan csinálta. Főleg, hogy nem is állt szándékában, bár talán épp az a túlzott tartózkodás volt az, ami miatt elkezdtem meglátni benne mindazt, amit ma már nem rejt úgy el előlem. Valószínűleg tudtam, hogy valamit védelmez azzal, hogy távol akar tartani magától és már kezdem is érteni, hogy mi volt az; az a Dimitriy, aki képes szeretni, csak eddig senki olyan nem akadt a környezetében, aki vágyott is volna erre. Gyilkosok, tolvajok és mindenféle aljas bűnözők közt élve mondjuk, ezt egyáltalán nem is csodálom. Én is bezárkóznék a védőfalak mögé, hogy onnan szemléljem a világot és valószínűleg, én magam is próbálnék a lehető legridegebbnek tűnni mind közül és még véletlenül sem hagynám, hogy bárki is a fal mögé férkőzzön. Pedig, megérte küzdeni, mert elképesztően édes az, aki most a karjaiban tart és a szavaimra adott válaszával mosolyt is csal ajkaimra, hálás csókot lehelek vállára, majd felvetem a vacsora rendelés ötletét. -Ó. Akkor ma nincs vodka.- duruzsolom vigyorogva, ő apró csókot nyom az orromra, majd az ágy szélére csúszik, hogy felüljön. Csendben, mosolyogva figyelem izmai játékát, ahogy a nadrágot magára húzza, míg telefonál felkönyökölök az ágyon és ajkamba harapva várom, hogy rendeljen. Pimasz vigyorára én is elvigyorodok és megrázom a fejem, hanyatt dőlve az ágyon karomat fejem alá téve bámulom a testét, amit szerencsére csak a nadrág fed, bár ha rajtam múlik, az se sokáig fogja takarni. Csak addig az öt percig, míg megérkezik a nászutas csomag. -Lehet, hogy eddig nem is volt, csak hallottak minket.- kuncogok halkan, miközben visszaül az ágy szélére, keze bőrömre simul, nyomán azonnal libabőrös leszek, amit csak fokoznak izgató szavai és a tekintete, amivel végig mustrál. -Az jó, mert már megterítettem neked.- súgom kacéran, egyik lábam combjára simít finoman, majd én is odébb kúszok picit, felülök mellette az ágyon és apró csókot lehelek vállára. -De mielőtt besétálna ide egy pincér egy asztalnyi kajával, magamra kapom a köntöst.- duruzsolom halkan kuncogva, fel is állok, hogy a földön heverő vékony anyagért induljak, majd a vállamra kanyarítom kacéran pillantva Dimitriyre. -Csak te legeltetheted rajtam a szemeidet ilyen szemérmetlenül.- húzom is össze a köntöst magamon, megkötöm az övet is, de azért nem túl szorosra, majd visszasétálok elé és arcára simítva tenyereimet lopok tőle egy forró csókot. -Nekem már ez is olyan, mint egy nászút...- suttogom mosolyogva, homlokára is hintek egy apró puszit és finoman magamhoz ölelem egész addig, míg nem kopogtatnak, mert akkor addig inkább a fürdőbe megyek kicsit rendbe szedni magam és kócos tincseimet is.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 6:33 pm

Szinte rögtön készen álltam meghajolni a közeledő gyönyör előtt, sóhajaim egyre mélyebbről törtek elő, a nyögések pedig szinte már nem is eviláginak tűntek. Az általa kiadott hangok még ebben az utolsó előtti pillanatban is tovább ajzottak, zene volt fülemnek minden, ami elhagyta ajkait, tűzforró bőre pedig mellkasomnak feszült. Alig kaptam levegőt, tenyerem alatt éreztem reszkető testét, pulzáló izmai rám szorítottak, ahogy elélvezett, én pedig szinte azonnal követtem az eddig hajszolt élvezetbe, miközben tovább ringó csípője még mindig ingerelt, elnyújtva ezt a semmihez sem fogható, kibaszottul tökéletes pillanatot. Azt adta, amire szükségem volt, erre vágytam a nap minden pillanatában, és így utólag visszagondolva azt sem tudtam, hogy voltam képes kibírni nélküle egy percet is. Ahhoz képest, hogy megfogadtam, ugyanúgy próbálom majd élni az életemet, ahogy előtte tettem, egyelőre úgy tűnt, hogy megbuktam ezen a vizsgán, elvonta minden figyelmemet, de ebbe a bűnbe újra és újra bele akartam esni.
Nem is akartam szavakat találni, mert kezdett körvonalazódni a fejemben, hogy mindaz, amit érzek, talán meg sem fogalmazható. Ez bennem élt, láthatta szemeimben, érezhette a mozdulataimban, ahogy kezeim újra és újra végigsimították megizzadt, hullámzó testét, miközben úgy bújt hozzám, mintha ő maga is attól félne, hogy nincs holnap. Nem kellett mondanom semmit, egyelőre az is kihívás volt, hogy rendezzem a légzésemet, de arra még maradt elég lélekjelenlétem, hogy játékosan ráharapjak a fülébe. Távolról hallottam hangját, mintha nem is közvetlenül mellettem szólalt volna meg, de csak nehezen tudtam visszakapaszkodni a való világba, észre sem véve, hogy milyen erővel szorítom magamhoz. Lazítottam ujjaimon, mielőtt fájdalmat okoztam volna neki, hajába túrtam, hogy félrelökjem a nedves tincseket, majd apró csókokkal hintettem tele az így felszabadult területet. - Te vagy csodálatos - súgtam oda neki, ehhez hasonló pedig tényleg soha, semmilyen helyzetben nem hagyta még el a számat. Nem voltam egy bókoló típus, talán ezt ő is észrevette a kezdeti időszakban, mindent annyira magától értetődőnek vettem, pedig... közel sem volt az. Erre sikerült ma este rádöbbenteni, nem bánhattam vele úgy, mint bárki mással, és nem adhatom neki utasításba, hogy bocsásson meg csak úgy, minden érdemi tett nélkül.
Szavaira elvigyorodtam, közben megcsóválva a fejem. - Vodkát csak akkor iszom, ha kezdek befeszülni - osztottam meg vele egy hasznos infót, bár joggal merülhetett fel benne, hogy ezek szerint nagyjából mindig feszült vagyok. Szakmai ártalom, a névvel járt. Mondjuk ez nem is állt távol a valóságtól. Egy csókot leheltem orra hegyére, majd elszakadtam tőle, hogy fel tudjak ülni, a szoba hűvös levegője pedig ismét megcsapta a nyirkos bőrömet. Nem volt kellemes érzés, azok után főleg nem, hogy pár másodperce Iris teste olyan forrósággal látott el, mintha egyenesen a nap sütötte volna a testemet. - Intézkedem - tettem aztán hozzá, a telefon előtt a nadrágom után nyúlva, bár nem volt egyszerű mutatvány belebújni két egymást követő, megizzasztó kör után. És nem is vágytam újra erre a szorító érzésre, de a köntös valahogy nem volt az én világom.
Talán a lehengerlő modorom volt pozitív hatással a már lenn megismert recepciós kislányra a telefon túloldalán, bár azok után, ahogy megjelentem, és erélyesen kértem Iris szobakulcsát, talán én sem álltam volna le vitatkozni magammal. - Öt perc. Te tudtad, hogy van nászutas csomag? - vigyorodtam el pimaszul, miután letettem, szinte rögtön megkeresve Iris tekintetét, majd visszaültem az ágy szélére, és elégedetten felsóhajtottam, miközben ujjaim végigkalauzolták magukat a fedetlen bőrén, kis kitérőt téve mellbimbói körül. - Azt hiszem, ma rólad akarok vacsorázni - mondtam elmélázva, teljesen belefeledkezve teste látványába.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 4:54 pm

Mr and Mrs

Sosem voltam még egy maffiózó felesége, vagyis, igazából senkinek sem voltam még a felesége, de azzal tisztában vagyok, hogy még nagyon sok minden állhat előttünk, amit talán nehéz lesz megemésztenen, ami akár fájhat is -akár fizikailag is-, megijeszthet, elbizonytalaníthat. Igazából, millió és egy dolgot el tudok képzelni, ami miatt semmiképp sem lesz ez egy könnyű út vagy tündérmese, mégsem érzem már azt, hogy meg akarnék szökni ez elől vagy akár Dimitriy elől.
Igen. Ma elsétáltam, hátat fordítottam neki, mert azt hittem, hogy mindaz, amit éreztem nem talált viszonzásra, hogy azt hitte, hogy csupán valami csúf játékot űzök vele, de mostanra minden kétely szertefoszlott. Olyasmiket mondott, amiket tudom, hogy talán előtte még soha és most is úgy néz rám, miközben elmormog egy fél mondatot, amiből érezhetem, hogy mi lett volna a folytatása. De nem várom el tőle és nem is kérném, hogy egyetlen nap alatt tanuljon meg olyasmit kimondani, ami számára, az ő világának teljesen idegen, mert tudom, hogy mindez még mindig nagyon friss. Nekem épp elég az is, ha megmutatja forró csókjaival és azzal, amilyen ragaszkodón magához húz, ahogy rám néz, miközben küszködve hajszoljuk a gyönyört egymást érintve, egymás ajkaiba lihegve.
Az, hogy ha kimondatlanul is, de szeret, hogy a pillantása folyamatosan ezt sugallja, hogy velem akar mindent, hogy szüksége van rám, már nem csak a testi kielégüléshez visz közelebb. Úgy érzem, most tényleg képes lennék repülni a boldogságtól, szívem szerint többé el sem engedném egy pillanatra sem, kapaszkodok is belé, úgy simulok forró testéhez, mintha az életem múlna rajta és talán múlik is, mert nélküle már amúgy is úgy érzem, hogy nem érne semmit. Sivár lenne és szürke, amilyen előtte is volt. Egyszerűen semmilyen. Az viszont, ahogy Ő bánik velem, ahogy Ő néz rám, a gondolat, hogy valaki boldog attól, hogy én az övé vagyok, teljesen magával ragad, pontosan úgy, ahogy a közeledő mámor, amitől egyre mélyebb, egyre hangosabb sóhajok és nyögések távoznak ajkaimból.
Érzem megfeszülő izmain, a buja hangjaiból, amiket ajkaim nyelnek el, az egyre mélyebb mozdulataiból, melyekkel kíméletlenül ostromol, hogy már Őt is környékezi a gyönyör, így amikor engem magával ragad az a varázslatos, megsemmisítő érzés, nem állítom meg csípőmet, annál hevesebben mozgok rajta, beleremegve a mozdulatokba, szinte küszködve vészelve át a gyönyör hullámait, miközben csókunk elnyeli nyögéseimet. A fojtott, buja hangok, melyeket Ő is produkál, még intenzívebbé teszik az egészet, a testem szinte pezseg, lángol, hajam nedves bőrömre tapad homlokomon és tarkómon, de én csak ölelem magamhoz, mintha Ő lenne az utolsó kapaszkodóm ebbe a világba, mintha attól félnék, hogy örökre elveszek ebben a gyönyörű mámorban. -Annyira csodálatos veled...- lihegem kábultan, íriszeit kutatom, csókokat hintek ajkaira, miközben csak lebegek ebben a boldog pillanatban és próbálom lenyugtatni a szívemet, levegőhöz jutni, de igazából semmi nem számít már, csak hogy a karjaiban vagyok és tudom, hogy ezáltal  a lehető legjobb helyen. Körmeimmel finoman cirógatom hátát, arcom nyakába fúrom és bár szívem szerint ezerszer elsuttognám most neki, hogy mennyire szeretem, nem teszem, mert nem akarom, hogy kényelmetlenné tegyem ezzel a pillanatot, hogy úgy érezze, hogy ettől majd neki is ki kell erőszakolnia magából, mert nem kell. Minden csodás most így. -Mit szólnál, ha rendelnénk valami kaját meg talán pezsgőt? - suttogom bőrébe, majd elhúzódok tőle annyira, hogy felnézhessek rá és gyengéden végig simítok arcán. -Vagy inkább vodkát?- kuncogok halkan, lágy csókot lehelek ajkaira és csak bámulok abba a gyönyörű szempárba, amiről sosem feltételeztem volna, hogy valaha így fog majd rám nézni.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 2:21 pm

Nem tudtam volna visszaidézni azt a pillanatot, mikor először éreztem ezt. Nem a vágyat, vagy a fizikai vonzalom kínját, mert az már az első másodpercben eluralkodott rajtam, amint belépett a dolgozószobámba, először bizonyítva, hogy márpedig ő nem olyan nő, mint a többi, akivel eddig dolgom volt, és szinte rögtön tanúbizonyságot nyert a dacossága. Nem hódolt be nekem, ahogy mindenki más tette volna, pedig valószínűleg eleget hallott rólam ahhoz, hogy tudja, miféle is vagyok, és hogy kicsit sem vagyok oda azért, ha ellentmondanak nekem vagy dacolnak velem. Mégsem adta jelét annak, hogy félne tőlem, emelt fejjel játszotta végig a megírt forgatókönyvet, bár azóta már tudott volna mesélni arról is, hogy milyen félni tőlem. Jó ideig csak testi vonzalom volt, és próbáltam emlékezni, kézzel foghatóvá tenni, hogy melyik volt a döntő pillanat, amikor elkezdte felülírni bennem az egyszerű kémiát, hatva ezzel a kusza érzelmeimre, de tudtam, hogy nagyon távol állok a megoldástól. Nem egyetlen pillanat műve volt, hanem temérdek momentum összessége, nem tudtam volna kiragadni egyet sem, mert valójában nem is lett volna értelme, nekem az egész kellett, nem pedig apró szeletek a kerek egészből.
Teste szűk forrósága szinte rám markolt, jóleső, vad nyögést csalva elő torkomból, nem is pazarolva egyelten másodpercet sem, mert szinte rögtön mozdulni kezdtem. Lázasan ittam csókját, amikor éppen ajkait becéztem, néha nyaka bőrére simulva nyelvemmel, mohó csókokkal borítva teste minden olyan porcikáját, amit el tudtam érni, közben olyan közel tartva magamhoz, hogy az már ellentmondott a fizikai törvényeinek. Ujjaim néha rámarkoltak combjára, nem is én mozdulva, hanem őt húzva magamra, a ritmus pedig, amit vele együtt fedeztem fel, szinte másodpercekig bizsergette a gerincem vonalát. Még így is tombolt bennem a vágy, az, hogy tudtam, bármi is vár az út végén, nem lesz elég, és újra akarom majd, ma éjjel, holnap reggel, és életünk minden kibaszott napján, amíg van bennem annyi erő, hogy megmozduljak. Az érzések kavalkádja végül megmozdítja ajkaimat, de a gondolatmenet félúton elhalt, nagyot nyeltem, tovább kutattam a tekintetét, úszva ebben a mámoros pillanatban. Tudtam, hogy érti, kiolvastam a tekintetéből, ahogyan azt is, hogy nemcsak érti, de érzi is, ez pedig, hogy viszonzásra leltem, olyan folyamatokat indított el bennem, amikre nem is gondoltam, hogy képes vagyok. Eggyé akartam válni vele, örökre megsemmisülni ebben a mámorittas pillanatban, ahogy a teste készül megadni magát, az enyém pedig alig maradva le mögötte, éppen ugyanarra az élvezetre áhítozott.
Nem akartam többet mondani, helyette újra ajkait ízleltem, fel sem fogva az idő múlását, a percek csupán másodperceknek tűntek, a csípőm egyre merészebben mozdult, egy pillanatnyi szünetet sem hagyva neki. Már túl közel jártam, egyre gyakrabban suhant át rajtam a gyönyör hulláma, szinte lélegzetvisszafojtva várva a jelre, amikor a teste megfeszül, elnyújtott, mély lökésekkel adva át magam a kéjnek szinte ugyanabban a a szekundumban, vele egyszerre, egy torz nyögést fojtva el csókunkban.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 12:27 pm

Mr and Mrs

Akár elárulom magam szavaimmal, akár nem, most késztetést érzek arra, hogy tudassam vele, milyen kibaszottul féltékeny tudok lenni én is, pedig sosem gondoltam volna magamról, hogy létezik egy ilyen oldalam. Ő még ezt is képes volt kihozni belőlem, már jóval azelőtt, hogy egyáltalán az enyém lett volna igazán. Mintha, már akkor is hatással lett volna rám, mikor csak a kényszer tartott mellette.
Ettől függetlenül vele vigyorgok én is, szavaira beharapom finoman ajkam, egyszerűen megvadít a gondolat, hogy tényleg ennyire akar engem, hogy tényleg beéri velem, amikor az egész eddigi élete másról sem szólt, csak olyan nőkről, akik minden parancsát követték. Na nem, mintha engem kétszer kellene kérnie bármire is, mert vele még azt is izgatónak találnám, ha megpróbálna parancsolgatni. Ez persze nem azt jelenti, hogy mostantól nem fogok ellent mondani neki, ha olyasmire készül, ami nem tetszik, csak a csúnya összeveszés helyett, talán másképp vezetjük majd le a feszültséget, mint most is.
Mert ez is feszültség, ami most tombol bennem, miközben egymás idegeit borzoljuk, egymást kényeztetjük teljesen felfokozva ezzel a vágyunkat, bár én már rég azt hittem, hogy ezt képtelenség fokozni, amikor már így is, szinte elégek, annyira akarom Őt. Levegő után kapkodva simulok hozzá, lábam készségesen engedelmeskedik, hogy aztán csípőjén pihenjen meg, miközben ajkai kíméletlen forróságot hagyva maguk után barangolják be nyakam érzékeny bőrét, államat, mindenemet, amit csak ér, én pedig ölemmel simulok hozzá, szinte fújtatva már a vágytól, hogy végre magamban érezzem.
Bőrébe marok, testének feszülök, lihegve csókolok nyakába vagy épp, ahol érem, míg végre egy határozott mozdulattal belém hatol én pedig lehunyt szemmel, egy öblös, buja nyögéssel fogadom magamba, a feszítő érzés úgy hat rám, mintha nem éreztem volna már ki tudja hányszor, mintha először töltene ki teljesen. Tarkójára fogok, szinte beleremegek újabb mozdulatába, vele együtt nyögök fel újra és újra, feszült sóhajok közepette adom át magam a mámoros érzésnek, ahogy testünk eggyé válik, az élvezetet pedig csak tovább fokozza az a kínzó vágy, amit rajta és mozdulatain érzek. Egyszerűen megőrülök érte. Teljesen lehetetlennek tűnik számomra, hogy valaha, bárki másra vággyak ezek után, más érintsen és csókoljon, amikor csakis Tőle lángol így a testem, az ő buja hangjaiba borzongok bele és az Ő tekintetétől fut rajtam végig az a kellemes bizsergés, mert ahogy rám néz, az egyszerűen...csodálatos. Olyasmiről mesél, amiről azt hittem, hogy képtelenség, amitől a szívem még hevesebben ver, bár ez már fizikai képtelenségnek tűnik. Aztán megszólal, én meg már ettől totál elolvadok még, ha nem is fejezi be a mondatot, mert valamiért tudom, érzem, hogy mit akar mondani, egyszerűen látszik a pillantásából, érzem abból, ahogy ragaszkodón közelebb húz magához, miközben forró csókkal perzseli fel ajkaimat én pedig, csak arra vagyok képes, hogy lihegve viszonozzam, igyekezve sugallni vele mindazt, amit én is érzek. -Én is, Dimitriy.- súgom bele a csókba, szinte nyögöm a gyönyörűségtől, amit okoz bennem ezzel és mozdulataival is, még akkor is, ha talán a mondat nem is úgy folytatódna, mint képzelem, mert akármi is legyen az, én is kívánom, én is akarom, én is szeretem, csókolom is mohón, bár már olyan vadul lihegek, hogy talán nem is csók az, ahogy ajkaimat az övéihez érintem, kezem arcára simít és miközben tekintetem az övébe fúrom, elveszek bennük és az érzésben, amit a közeledő gyönyör okoz.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 9:48 am

Arra szinte fogadni mertem volna, hogy Irina mély nyomott hagyott benne, még én sem egészen dolgoztam fel azt a haragot, ami a legutóbbi kis akciója után életre hívott bennem aznap este a klubban, Natasha említésére viszont nem tudtam visszafojtani egy vigyort, mert arra engedett következtetni, hogy már azelőtt felütötte a fejét az a bizonyos zöld szemű szörnyeteg, mielőtt kettőnk között bármi is történt volna. Azon a csókon kívül, amit az első adandó alkalommal loptam tőle a magam pimasz módján. Nem akartam valami hülye tömlőcbe zárni ok nélküli féltékenykedéssel, de szerencsére megvolt ahhoz a tehetségem, hogy tudjam, ki az, aki valójában veszélyt jelent, és kitől nem kell féltenem. - Én már csak rád akarok úgy nézni - fűztem még hozzá ennyit, és még magam is megleptem azzal, hogy ezt mennyire komolyan is gondoltam. Ha korábban valaki azt mondja, hogy egyszer egyetlen nő kedvéért lemondok ezer másikról, biztosan kinevetem, mondván, hogy nincs olyan nő, aki képes lenne megszelídíteni vagy térdre kényszeríteni maga előtt. Most pedig itt feküdt mellettem, engedte, hogy olvassak szemeiből, és életemben először tényleg úgy éreztem, hogy végre igazán ott vagyok, ahol lennem kell, és előtte a szó minden értelmében szívesen letérdeltem volna.
A vágy úgy gyűrt maga alá, mintha el sem múlt volna, újra elveszítve a kapcsolatot a külvilággal, és ahogy keze egyre szorgosabban, egyre merészebb mozdulatokkal kényeztetett, szikrák kezdtek pattogni a szemeim előtt. Nem voltam rest válaszolni, egy pillanatra sem hagyva fel ujjaim gyengéd, de határozott mozdulataival, ismét tapasztalva, hogyan kel életre teste a karjaim között, és adja át magát a ránk törő érzésnek, és ezzel együtt nekem. Már hidegen hagyott minden külső tényező, az sem érdekelt, hogy ki hall minket, továbbra is azon munkálkodtam, hogy őt halljam, mert minden hang, ami elhagyta ajkait, ostorként vágott végig a gerincemen, csak tovább fokozva a lüktető vágyat, ami végül arra sarkallt, hogy kihúzzam lábai közül a kezemet, és oldalra fordulva a csípőmre emeljem a lábát. Még bele sem kezdtem igazán, de már nem kaptam rendesen levegőt, ott csókoltam, ahol csak értem, végig az állát, a nyakát, fogaimmal ízlelve a bőrét, nem egyszer harapva meg, miközben szándékosan az ágyékomhoz feszült.
Felszisszentem az érzéstől, a tudattól, hogy milyen közel volt hozzám, és ahogy ölével ingerelt, nagyot kellett nyelnem. Tényleg egy igazi bestia volt, mintha azt tűzte volna ki célul, hogy minden maradék eszemet elvegye, bár jelenleg nem is volt szükségem józanságra. Rá volt szükségem, testestül-lelkestül, mindenét akartam egyszerre, készen állva arra, hogy akár öljek is érte, ha úgy hozná az élet. Már nemcsak a vágy fojtogatott, hanem az is, amit iránta éreztem, a testemen kívül már az agyam is lüktetett, annyira el akartam neki mondani, hogy mit jelent nekem, de bennem akadt minden szó, ahogy újra és újra hozzám dörgölőzött, már az a forróság is elvakított, amit így engedett megtapasztalni, egy halk sóhajjal reagálva arra, ahogy fogaival a nyakam bőrét karistolta. Elértem azt a pontot, amikor már nem akartam tovább várni, a kínlódás egyre fájdalmasabb hullámokban vonult végig a testemen, benyúltam kettőnk közé, hogy beigazítsam magam, a következő másodpercben újra combjára fogva, így húztam magamra, egyetlen határozott mozdulattal merülve el benne, a bőrébe nyögve, szinte azonnal mozdítva egyet a csípőmön. Nem tudtam, mit művel velem, teste szorítása olyan hatással volt rám, mint még soha semmi, és ahogy újra és újra mozdultam, tekintetét megkeresve szakadtam el nyaka bőrétől. Nem volt olyan porcikám, ami ne égett volna tőle, egyre mélyebben merülve testében, közben pedig íriszeiben is. A forróság már nemcsak a testemet uralta, de a mellkasomban is felütötte a fejét, a nyers, szinte állatias vágy és ösztön mellett már valami egészen mást is érezve. - Iris, én annyira.. - nem tudtam befejezni, hiába akartam elmondani, milyen érzelmek tombolnak bennem, helyette csak jobban szorítottam magamhoz, ekkor már egy pillanatnyi nyugtot sem hagyva neki, ajkaim mohón tapadtak az övére, így fojtva el a saját zakatoló gondolataimat is, így hajszolva a mindent elsöprő mámort.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 15, 2022 8:06 am

Mr and Mrs

Van egy bizonyos mértékű féltékenység, ami még vonzó és szexi, ami főleg akkor üti fel a fejét, amikor valaki szabad prédának tekinti azt, aki hozzád tartozik. Aztán van az a fajta, amivel az őrületbe lehet kergetni szép lassan a másikat, mintha például Dimitriy mostantól minden férfitól el akarna tiltani, nehogy véletlenül is bepróbálkozzanak. A kulcsszó itt viszont az, hogy ő azokra lenne féltékeny, akik úgy néznek rám, akikről úgy gondolná, hogy ki akarnak kezdeni velem és emiatt haragudni sem tudnék rá, mert az érzés kölcsönös. -Rühellem Natashát és Irinát is meg az összes orosz és nem orosz némbert, aki valaha úgy nézett rád.- súgom halkan, de a végén elnevetem magam, mert valahol végtére is, talán nevetséges mindez, hiszen még semmi közünk nem volt egymáshoz, amikor én már féltékeny voltam. Viszont, már akkor is a férjem volt, szóval lehet, hogy csak túl jól játszottam a szerepem vagy titkon már akkor is magamnak akartam. Néha nehéz a saját érzelmeinken kiigazodni, főleg, ha olyasvalakivel hoz össze a sors, mint Dimitriy, aki elejétől kezdve a lehető leghevesebb érzelmeket váltotta ki belőlem, csak akkoriban ezek nagy része még a düh volt megfűszerezve valami érthetetlen vonzalommal. Mert vonzódtam hozzá, már attól a pillanattól kezdve, hogy először megcsókolt, pedig az csak egy pofátlan játék volt, amivel a büszkeségét legyezgette, hogy bizony ezt is megteheti.
Most meg már képtelen vagyok nyugton maradni a közelében, olyannyira vágyom rá, akarom Őt minden kibaszott percben, mintha valami drog lenne, amire teljesen ráfüggtem és amiből folyamatosan kell az adagom, különben megveszek. Valószínűleg, ezért is esik olyan jól hallani tőle, hogy nem akar ennek Ő sem véget vetni, bármennyire is indult az egész úgy, mint valami hülye szerep, amit mindketten kénytelenek voltunk magunkra ölteni és amiért eleinte egyikünk se volt igazán odáig. Mostanra ez, már nem szerep és valóban, ha máshogy alakulnak a dolgok, most inkább csak a csaja volnék, de még belegondolni is rossz ilyesmibe. Sose vágytam igazán arra, hogy valakinek a felesége legyek, most mégis úgy alakult, hogy az akarok lenni. Az Ő felesége. Csakis magamnak akarom és, hogy én pedig az Övé legyek, mert egyszerűen úgy érzem, hogy összetartozunk, aminek a legjobb bizonyítéka ez a csillapíthatatlan, tomboló vágy, ami miatt már azon töprengek, mi mindent művelhetünk ebben a szobában, miközben combjaim közé férkőző ujjaival újra lángba borítja testemet, én pedig Őt kényeztetem finom mozdulatokkal.
Iszonyúan izgató látni rajta és hallani nyögéseiből, sóhajaiból, hogy mennyire élvezi az érintésemet, miközben én magam is lihegek, belesimulok őrjítő mozdulataiba, máris ezer fokon ég bennem a vágy, újra felforrósodik mindenem, ajkaink pedig mohó csókban forrnak össze, mintha ettől függne az életünk.
Felmordulok, nyögök ahogy számba harap, ahogy ajkaimba suttog azon az izgató, rekedtes hangon, amiről már pontosan jól tudom, hogy a vágy teszi ilyenné, testemmel készségesen simulok hozzá ösztönző mozdulatára, lábam csípőjére emeli én pedig ajkaiba lihegek a vágytól, hogy végre érezzem Őt. Sóvárgó tekintetem kékjeire talál, némán kutatja, tenyerem mellkasára simul, ahogy fenekembe markol vágyakozva felsóhajtok, nyakamra hintett csókjaira, harapdálására újabb és újabb nyögés a válaszom. Csak még jobban fokozzák ezt a gyötrő vágyat, ami már amúgy is kikészít teljesen, csípőm kacéran mozdul felé, ölemmel férfiasságához simulok, mintha csak csalogatni akarnám magamhoz az érzésre pedig, ahogy hozzám ér felnyögök, újra és újra ahogy megismétlem a kínzó mozdulatot. -Én is akarom.- nyögök bele még a gondolatba is, egyszerűen megvadít teljesen, már attól képes lennék elélvezni, hogy csak végig siklik ölemen párszor, beleborzongok a mozdulatba, úgy érzem, mindjárt lángra lobban az egész testem. -Ne fogd vissza magad.- lehelem fülébe buja hangon, nyelvem végig húzom nyaka lágy bőrén, az alatta vadul lüktető éren, fogaimmal karistolva, bele is harapva a bőrbe.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 14, 2022 8:36 pm

Furcsa grimasz ült ki arcomra, mikor elhangzott a féltékenység szó, bár minden bizonnyal sejtette ő is, hogy nagyon kényes vagyok mindenre, ami az enyém, és közben valaki rá akarja tenni a kezét. Még ha a szó szoros értelmében a szökése alatt még nem is volt az enyém, így jogot sem formálhattam volna rá, de aligha érdekeltek a részletek. Bárki kezét szívesen eltörtem volna, ha akárcsak érinteni akarták volna, legyen az egy ártatlan gesztus, vagy valami olyasmi, amivel múltkor Igor próbálkozott. Sok idő telt el azóta, mégis, ahányszor csak eszembe jutott, tajtékzani tudtam volna a méregtől, szinte sóvárogva a vén majom vére után, bele sem gondolva abba, mi mindent csináltam volna vele, ha Iris nem állít le. Szó szerint vér folyt volna, és ismerve magamat, hát nem az enyém. - Kibaszottul féltékeny vagyok minden férfira, aki úgy néz rád - sóhajtottam fel, mintha valami gyengeséget ismertem volna be, de talán az is volt. Gyengeség, ami egy idő után fojtogatóvá tud válni nekem és neki is, de kicsit sem akartam letagadni, hogy teljes egészében igényt tartok rá. Minden porcikájára, minden vágytól ittas pillantására, és isten óvja azt, aki egyszer szabad prédának fogja tekinteni úgy, hogy én is látom.
Elvigyorodtam, látva a tekintetét, hogy mennyire nem tetszett neki a csajom megszólítás, bár azért ha a dolgok normál menetét néztük, minden más helyzetben az lett volna az első lépés. Nem mintha sok esélye lett volna kettőnk találkozásának a szüleink közbenjárása nélkül, de ezen próbáltam túllendülni. Hiába tápláltam haragot azóta is az apám iránt, valójában olyasmit adott ezáltal, aminek a létezésében sem hittem. - Nem terveztem elválni - vált szemtelenné a vigyorom, szinte úgy bújva a csókjába, mintha űzött vad lennék és menekülni akarnék valami elől. Ő volt az egyetlen mentsváram, amit ma kis híján elveszítettem, pedig ha valamit, ezt nem akarom kockára tenni. Túl fontossá vált, a ragaszkodásom pedig túlmutatott mindenen, amit ismertem, vagy eddigi életem során tapasztaltam. Tényleg... úgy éreztem, hogy vele bármire képes lehetek és vagyok.
Szavai megmosolyogtattak, egy pillanatra még körbe is néztem a helyiségben, vajon mi lehetne az első, amiben őt idézve kárt tehetnénk, de elég gyorsan kizökkentett a gondolkodásból. Nem maradt adósom, miután ujjaim gyengéd mozdulatokkal kezdték őt simogatni a két combja között, ő is kényeztetni kezdett, amitől először bennem akadt a levegő, majd felnyögtem, a vérem pedig legalább kétszeres sebességre kapcsolt. Fájóan kívántam, már-már lüktettem, ahogy ujjai újra és újra megmozdultak, egy szemtelen mozdulattal rá is haraptam ajkára, hogy még inkább feljebb korbácsoljam benne a vágyat, már ha egyáltalán ez még lehetséges volt. Bár arra, amit tőle kaptam, soha nem lehetett panaszom, egyszerre égtünk ebben a földöntúli, emésztő, telhetetlen vágyban, ami úgy tűnt, hogy soha nem fog kialudni, én pedig készen álltam arra, hogy minden alkalommal, akár ezredjére is megpróbáljam csillapítani. Beleremegtem a mozdulataiba, ahogy egyre erősebben szorított rám, hirtelen azt is elfelejtettem, hogy én mibe kezdtem bele, pedig ő maga is lüktetett ujjaim alatt, ahogy körkörösen masszíroztam, egyre szaporább ritmusban, közben próbálva kizárni a tényt, hogy akár ennyitől, teste remegésétől, ujjai vad mozdulataitól és a kínzó csókjától képes lennék elélvezni, így mikor a mámor felkapaszkodott a gerincemre, újra ajkaiba haraptam, majd nagyot nyeltem. - Benned akarok lenni - suttogtam rekedten, elhúzva kezemet a lábai közül, hogy derekába kapaszkodva közelebb húzzam, miközben az oldalamra fordultam, ösztökélve, hogy ő is így tegyen, és combjára marva újra a csípőmre emeltem lábát. Szinte égetett a bőre, mellbimbói mellkasomat súrolták, tenyerem fenekére siklott, így vonva még közelebb az ágyékomhoz, miközben elszakadtam a szájától, mohó csókokkal hintve tele a nyakát, néhány ponton jól érezhetően beleharapva bőrébe.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 14, 2022 7:28 pm

Mr and Mrs

Tudom, hogy akkor még egész más volt. Igazából én is más voltam, mert minden idegszálammal próbáltam Őt taszítani és meg is volt róla a véleményem, amit a képébe is vágtam egyszer, pedig már akkor is sejtettem, hogy a háttérben több is van. Aztán vettem a fáradtságot, hogy megpróbáljak a gondosan felhúzott falak mögé férkőzni, ami néha fájdalommal is járt de, ha nem tettem volna, most nem lennénk itt. Nem találtam volna rá erre a Dimitriyre, aki édes és vicces és a legkevésbé sem emlékeztet arra, akivel a dolgozószobájában volt dolgom. Nem, mintha nem lennék tisztában vele, hogy az is Ő, az is az Ő része, csak épp minél kevesebbszer akarok vele találkozni. Jobban szeretem, ha úgy néz rám, mint most, hogy szinte felfal a tekintetével. -Mintha egyébként olyan rövid lenne egy-egy éjszakánk.- duruzsolom pimasz vigyorral, mert ha valamire, hát arra biztosan nem lehet panaszom, ahogy a hálószobában helyt áll. Életemben nem töltöttem még egy egész éjszakát azzal, hogy a bennem tomboló vágyat próbáljam csitítani...hatástalanul. Ugyanúgy dolgozik bennem most is és minden kibaszott pillanatban, amikor csak eszembe jut. És az elég sűrűn előfordul.
Még most is, ahogy felemlegetjük a kiruccanásomat, amit a Riviérán töltöttem és bár elárulom őszintén, hogy miért épp egy olyan helyre mentem, Ő nem igazán ragadja ki a lényeget. Vagy épp azt ragadja ki? Magam sem tudom eldönteni, csak halkan kuncogni kezdek és végig simítok mellkasán. -Csak nem féltékeny vagy?- kérdezem kacéran, pimasz mosollyal, csókokat hintve bőrére, ujjaimmal végig zongorázva hasfalán, mert bár szó sem volt ilyesmiről, a legkevésbé sem azért mentem oda, hogy holmi francia pasikkal töltsem az időmet, azért a gondolat, hogy az Ő csőrét ez piszkálja, egész jól esik, mint ahogy az is, ahogy ajkai közül hallom a szót, ami azt jelenti, hogy az övé vagyok, hozzá tartozom. Ő pedig az én férjem, bármennyire is nem akartam ezt az elején, most annál jobban vágyom rá, akarom ezt, kettőnket, az édes érintését arcomon, ahogy hajamra simít édes érzéseket okozva ezzel bennem.
A "csajom" szó hallatán mondjuk mindez el is hal látszólag, ahogy nemtetszésemet egy fintor kíséretében hozom tudtára, majd elnevetem magam a fejemet csóválva, apró csókot lehelve ajkaira. -Ezek után nagyon furcsa ilyesmit hallani. Nem akarok a csajod lenni. Vagyis, már nem csak az akarok lenni.- mosolygok rá játékosan, kezem arcára simul és vállat vonok. -Már egész' megszoktam, hogy a férjem vagy. - lehelem ajkaira, forró csókra is hívom, nyelvem buján csúszik ajkai közé, hogy az övéhez simuljon, miközben kezem rátalál férfiasságára és lassan, vágyakozva végig siklik rajta újra és újra. Ő sem tétlenkedik, érintése azonnal lángba borítja testemet, máris pihegve élvezem, ahogy rám simul, mintha nem épp az imént juttatott volna olyan magasságokba, amikről álmodni sem mertem ezelőtt.
Hajamba túr finoman, mégis birtoklón, mintha ezzel akarná a tudtomra adni, hogy ki is a főnök, bele is mosolygok a csókba, de ahogy ajkamra harap finoman, már képtelen vagyok elfojtani egy buja nyögést, szavaiba pedig, az egész testem belebizsereg a kislábujjamtól az ölemig. -És remélem, még nagyon sokáig így lesz, mert én is megveszek érted.- nyögöm ajkaiba, egyre markánsabb mozdulatokkal izgatva, amiről akaratlanul is az jut eszembe, milyen érzés az, amikor bennem van, amikor olyan tökéletesen eggyé válunk, mint két kicseszett puzzle darab. Soha nem éreztem még ilyen összhangot senkivel, azt meg végképp nem gondoltam, hogy épp Vele lesz ilyen jó. A maffiózóval. -Remélem, minél több kárt okozunk ebben a csicsás hotelszobában.- csókolok nyaka bőrére, finoman bele is harapok, miközben csípőm már mozdul is, mintha csak követelné tőle a további érintéseket, bár már egyébként is olyan szinten beindultam tőle, hogy pihegek a vágytól. Talán, le se nyugodtam igazán, mert a közelében ez lehetetlen.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 14, 2022 4:45 pm

Annak valamelyest örültem, hogy képes volt megfeledkezni a valódi énemről, arról a férfiról, aki ma este is tiszteletét tette a veszekedésünk közben, és aki ridegen, nemtörődöm módon tudta kiosztani a lapokat. Bár kétségtelen, hogy amikor vele voltam, próbáltam minden nyomát eltüntetni, pont azért, amit neki is annyiszor elmondtam: vele más akartam lenni, valahogy életben akartam tartani azt, akit ő teremtett bennem, de másoknak még mindig egy jeges bűnöző voltam. Az esküvőnkkor pedig még neki sem jelentettem mást, és nem állt szándékomban felemlegetni, de az is tény volt, hogy ha bármit is akartam volna tőle a nászéjszakán, bizonyára meg is kaptam volna. Inkább meg akartam hagyni abban a hitben, hogy lett volna választása. - Hát, a sok vodkától csak tovább tartott volna. Bár ez a nászéjszakák lényege, nem? - kérdeztem ártalmatlan pislogással, pimasz grimasszal a szám sarkában, gyengéden végigsimítva vállain, szinte fürdőzve abban a furcsa, néha még idegennek tűnő nyugalomban, amit neki köszönhetek. Még ha nem is terveztem sokáig megőrizni ezt a nyugalmat, és ahogy lelki szemeim előtt felrémlett a vágytól izzó tekintete, úgy kezdett el forrni a vérem, a bőrömön érezve meleg érintését. Hihetetlen, hogy csupán ennyivel képes volt bezsongatni. Egyetlen puszta gondolattal.
Apró csókot leheltem a homlokára, majd szavait hallva halkan elnevettem magam. - Szép helyen, félmeztelen francia ficsúrokkal - egészítettem ki a mondanivalóját, bár a mondat eleje is megérdemelt volna egy-két szót, de így belegondolva nagyjából képet kaptam arról, hogy mit is gondolt rólam akkoriban. És utána még jó hosszú ideig, bár nem is tettem azért semmit, hogy változzon rólam a véleménye. Nem segített az sem, hogy mikor visszatoloncolták hozzám, meg sem próbáltam rácáfolni saját magamra, és amilyen dühös voltam rá már pusztán a létezése miatt, szinte rögtön eluralkodott rajtam a vágy, hogy valahogy megkapjam. Ez az ellentét pedig az elejétől kezdve meghatározta a hozzá fűződő viszonyomat. Mint maga a kibaszott tiltott gyümölcs.
Végigsimítottam haja vonalán, gyengéden érintve arca szélét, tekintetéből egyértelműen kiolvasva azt a kellemes meleg érzést, ami folyamatosan életre hívta bennem ugyanezt. - Ha ezen múlik, reggeltől estig ezt fogom ismételgetni - viccelődtem vele, újra ráharapva a fülére. - Bár - gondolkodtam el széles vigyorgással. - Kimaradt az a szakasz, mikor csak simán a csajom lettél volna - fűztem hozzá, beharapva saját ajkamat, miközben tudatosult bennem, hogy amúgy mennyire távol állt tőlem az ilyesmi. Mondjuk elég gyorsan kizökkentett a gondolkodásból, mikor ráharapott az ajkára, szinte rögtön éreztem az őrült késztetést arra, hogy én is beleharaphassak, a feszítő érzés pedig áramütésként áradt szét a testemben. Már meg sem próbáltam fejteni ezt a hatást, amit gyakorolt rám, csak sodródni akartam vele, ezt pedig a testem is tudta, mert azonnal reagáltam érintéseire, miközben az én ujjaim is rátapintottak a lényegre, szinte teljesen megveszve attól a forróságtól, ami fogadott. Nem tudtam elfojtani egy jóleső, lüktető nyögést, ahogy megmozdította kezét, szavaira azért elvigyorodva, miközben mohón ajkaim után kapott, szabad kezemmel pedig már nyúltam is a haja után, így tartva foglyul ebben a pokolian izgató pillanatban. Talán megért volna egy vitát, hogy most melyikünk a valódi fogoly, de hülye lettem volna beszélgetéssel tölteni az időt, miközben a vágyam új életre kelt, mintha nem öt perccel ezelőtt éltünk volna át egy mindent elsöprő orgazmust. - Még mindig kibaszottul kívánlak - mormogtam ajkai közé, miközben csókunk elnyelte az apróbb sóhajaimat és nyögéseimet, amit mozdulatai váltottak ki belőlem, ezúttal viszont tényleg én haraptam bele az alsó ajkába, pimasz vigyorral szakadva el tőle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 14, 2022 2:00 pm

Mr and Mrs

Semmit nem akartam ettől a férfitól. Emlékszem, még azt is megfogadtam, hogy soha a büdös életbe nem fog hozzám érni és ez a férj és feleség dolog nem marad egyéb, mint egy szerep, amit megpróbálunk mindketten a lehető legjobban eljátszani és ennyi. Aztán megszöktem, mert bepánikoltam, de azt azért sose tagadnám le, hogy már akkor is veszélyesen jóképűnek gondoltam, Ő pedig valószínűleg tisztában is volt ezzel, hiszen az első adandó alkalommal kierőszakolt egy csókot. Különös visszagondolni, hogy akkor azt sem akartam, hogy valaha is megérintsen, most meg másra sem vágyom jobban, mint Rá, a közelségére, a teste melegére, simulok is forró bőréhez és hiába alig pár perce csupán, hogy sikerült rendezni a légzésemet, a gondolatra, hogy még előttünk áll az egész éjszaka, amit egyikünk se alvással akar tölteni, elönt a forróság. De most még kiélvezem ezt a békés összebújást, ahogy felidézzük, honnan is indult mindez, szavai hallatán el is mosolyodok és újra végig simítok mellkasán. -Ahogy én is.- lehelem halkan bőrére, apró csókot is hintek rá majd halkan kuncogni kezdek szavait hallva. -Ahhoz nagyon sok vodka kellett volna.- nevetem el magam, hiszen az elején dacoltam vele meg az egész helyzettel és kétlem, hogy hajlandó lettem volna lefeküdni vele vagy, ha mégis, akkor azt csakis azért, hogy legalább azt a rengeteg feszültséget levezessem. Mindezt persze tényleg nagy mennyiségű vodkával, mert anélkül semmiképp sem adtam volna magam oda neki.
Most meg olyan melegség tölt el a jelenlététől, amilyet még soha nem éreztem és a nap minden percében Ő jár az eszemben. Nem véletlenül lep meg, amikor felveti, hogy megejthetnénk egy igazi nászutat, lesek is rá kutakodó pillantással, bár jómagam egész más helyszínt tudnék magunknak elképzelni, Ő viszont nem hagyja ki a lehetőségét annak, hogy felemlegesse a kiruccanásomat. -Úgy voltam vele, hogy úgyis kinyírsz, ha megtalálsz. Akkor már szép helyen töltsem az utolsó napjaimat.- vonok vállat finoman, arcomon apró mosollyal nézek rá, bár akkor nem nagyon volt kedvem így vigyorogni, mint most, de azóta nagyon sok minden változott. Leginkább a véleményem róla és az iránta táplált érzések is, melyek most is arra ösztönöznek, hogy lopjak tőle egy forró, mohó csókot, de a biztonság kedvéért végül azért visszakérdezek erre a nászút dologra. Válasza hallatán egyre szélesebb mosoly jelenik meg arcomon, bár megfordul azért a fejemben az is, hogy talán Dimitriyt elrabolták és egy hasonmást dobtak be a helyére, mert soha nem gondoltam volna, hogy majd ilyesmiket mond nekem. -Nagyon izgató, ahogy a feleségednek hívsz.- súgom végül ajkamba harapva, pimasz mosollyal, testemmel még közelebb fészkelődve hozzá, mintha nem lennék már így is eléggé hozzásimulva. A mai nap után pedig, még inkább örülök, hogy ezt még megtehetem, hogy lehetőségem van rá, hogy ezt csináljam, mert nagyon úgy festett, hogy mindez véget is ért köztünk.
De nem ér véget, sőt. Nagyon úgy fest, hogy még egy utazásra is sort kerítünk majd, bár azzal egy percig sem tudok vitatkozni, amit a fülembe duruzsol finoman a bőrbe harapva, miközben keze már útnak is indul testemen, hogy a lehető legérzékenyebb helyre fészkelje be magát. -Ebben igazat kell adjak. Úgyis mindenhol élvezném...- duruzsolom nyaka bőrére, de már az én kezem is elindul, lassan, finoman kúszik végig le egész a hasfaláig, hogy aztán pimasz mosollyal ajkaimon rásimuljon kezem. -Igazán figyelemreméltó az állóképességed.- duruzsolom kacéran, ahogy kezem mozogni kezd kínzó lassúsággal rajta, ajkaim pedig övéiért kapnak, hogy egy mohó csókot lopjak tőle.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 8:20 pm

Szavai szinte azonnali felhívást jelentettek keringőre, nem mintha magamtól nem jutott volna eszembe rögtön ostrom alá venni, a pimasz vigyoromból amúgy is kiolvashatta, hogy miféle gondolatok időznek a fejemben, és az esély, hogy ezeket ma este mind megvalósítom vele és általa, közelítették a száz százalékot. Alig csitult el az élvezet a testemben, már újra készenálltam arra, hogy belelendüljek, viszont ahogy eluralkodott rajtam valami kellemes, szokatlanul nyugodt béke, inkább úgy döntöttem, hogy ha nem is hosszú ideig, de kiélvezem. Főleg azt, ahogy hozzám fészkelődött, és csinált már ilyet máskor is, most mégis egészen más hatást gyakorolt rám vele. Elvégre nem is olyan régen még abba a hitbe ringattam magam, hogy le kell majd mondanom erről, hozzászokva az újabb magányos estékhez és még magányosabb reggelekhez. Már a gondolattól is megsajdult a mellkasom, ez pedig már elég egyértelműen sugallta, hogy nem puszta testi vágy űzött hozzá újra és újra. Éreztem valamit, amit talán nem álltam készen kimondani, és ki tudja, képes leszek-e valaha is szavakba önteni, de minden alkalmat meg akartam ragadni, hogy érzékeltessem vele.
Halkan felnevettem, ahogy a szándékos hergelésem újra célt ért, és meg is kaptam jutalmam a bébizésért, de a következő pillanatban újra felrémlett előttem egy emlék, ahogy ott álltunk egymással szemben, tapintható volt kettőnk között a pattogó feszültség, a harag, amit hol egymás, hol a szüleink iránt éreztünk, és kétség sem fért hozzá, hogy abban a pillanatban talán még ölni is képes lettem volna az indulattól. Nem tudtam helyén kezelni, ha döntéseket hoztak a fejem felett, főleg úgy, hogy engem bocsátottak áruba, de közben ha nem így történt volna, talán soha nem jövök rá arra, hogy lehetek több is. - Gyűlöltem az egészet - vontam meg ismét a vállaimat, nem árulva el ezzel túl sok újdonságot, és fogadni mertem volna arra, hogy valami ilyesmit érzett ő is. Elvégre... az arcunkra volt írva. - Na nem mondom, szívesen áldozatául estem volna annak a nászéjszakának is, csak... - Elvigyorodtam, be sem fejezve a gondolatot. Ha lett volna közöttünk valami, az tényleg csak és kizárólag testiség lett volna, a vád nyers valója, ahogy egy férfi és egy nő megkívánja egymást, de aligha tudtam volna többet képzelni mögé. És nem is kellett, tekintve, hogy az első adandó alkalmat kihasználva kereket oldott. Én pedig kénytelen voltam mással elhálni a nászéjszakámat, de jobbnak láttam nem megosztani vele minden részletet.
Újra felemeltem az egyik kezem, végigsimítottam csupasz vállán, majd a nyaka vonalán, közben egy pillanatra sem szakítva el magam tekintetétől, próbálva nem elmosolyodni azon, ahogy éppen olvasni próbált az arcomról. - Szóval a Riviéra nem volt elég - összegeztem pimaszul, mielőtt tüzes csókot lehelt volna ajkaimra. Már készültem volna újra magamhoz húzni, hogy egy forró csókcsatával ugorjak neki a következő felvonásnak, újra felfedezve teste minden apró centiméterét, mikor kérdésével kizökkentett. Ártatlan mosolyt villantottam, pimaszul megvonva a vállamat. - Miért ne? Nem voltunk nászúton. És amúgy is, a feleségem vagy, nem? - kérdeztem vissza, bár megértettem a ledöbbenését, mert nála jobban csak saját magam sikerült meglepnem. Nem voltak bennem ilyen törekvések soha, eddig pedig szándékosan kerültem az ilyen beszélgetéseket, mert láttuk már annak a következményét is, hogy milyen, amikor mi randinak kiálltunk ki egy vacsorát, és azzal ér véget, hogy ripityára töröm a lelkét. Bár tény, hogy... igyekeztem viselkedni. Vele más akartam lenni, mert ő jelentette az egyetlen kiutat ebből a furcsa mocsárból, amiben eddig evickéltem. És talán már... bele is fáradtam. - Bár teljesen mindegy, melyik kontinensen csinálom veled ezt... - hajoltam a füléhez, játékosan ráharapva a fülcimpájára, miközben kezem újult erővel indult útnak testén, szinte azonnal becsúszva a két combja közé.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 7:37 pm

Mr and Mrs

Imádom, hogy az eleinte rideg és távolságtartó, gonosz, csúnya maffiózó, aki "nem bújós típus", ma már önként kéri, sőt várja, hogy oda bújjak hozzá, nekem pedig nem is kell kétszer mondani, hogy testéhez simuljak. Minden alkalmat megragadok, hogy magam mellett érezzem, hogy finoman érintsem vagy épp csókot hintsek bőrére, miközben édes illata az orromba kúszik én pedig boldogan sóhajtok egy nagyot és csak kiélvezem a pillanatot. Ha bújós típus, ha nem, azért azt valószínűleg már Ő is belátta, hogy ez milyen kellemes tud lenni. Még akkor is, ha már most azon morfondírozik, hogy mennyire nem alvással fogjuk tölteni az éjszakát, nekem pedig, már ez a gondolat is kacér mosolyt csal arcomra. Kérem is, hogy vázolja nekem az elképzelését, de egyáltalán nem lep meg a válasz, amit kapok. -Csináld csak. Én nem akadályozlak meg benne...- búgom halkan bőrére, majd miután kényelmesen elhelyezkedek vállán és pár hosszú pillanatig csendben a plafont bámulom, valami érthetetlen módon a meg nem történt nászútunkra gondolok vagy legalábbis arra, hogy az talán hasonló lehetett volna. Nem is értem, honnan jönnek ezek az őrült gondolatok, főleg, hogy akkor még egyáltalán nem ilyen volt a hangulat köztünk, leginkább meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben és azt hiszem, Ő ugyanígy érzett. Erre szolidan emlékeztet is, bár a "bébi" szó hallatán finoman mellkason paskolom nevetve. -Mintha a te tekinteted olyan sok jót sugallt volna.- kuncogok halkan, de tény, ha felidézem magam előtt azt a napot, leginkább Dimitriy dühös pillantására emlékszem és arra a fojtogató érzésre, ami bennem tombolt. Nem akartam belekényszerülni egy életbe, ahol úgy sejtettem, hogy nem leszek soha boldog, mert fikarcnyi esélyt sem láttam rá, most mégis azt érzem, hogy ennél jobb helyen nem is lehetnék. Mégis, ki gondolta volna akkor, hogy épp Ő fog boldoggá tenni?
Kicsit el is merülök a gondolataimban, de amikor felemeli az ujját és folytatja a korábbi gondolatmenetét, azonnal visszaterelődök a jelenbe. Újra fel is könyökölök, hogy tökéletesen láthassam az arcát, hátha rájövök belőle, hogy épp szórakozik-e velem vagy komolyan gondolja-e, amit mondott, de a mondat perverzebbik feléből arra tippelek, hogy ez komoly. -Vagy egy kis tengerparti bungallóba, ahol simán ejtőzhetünk ruha nélkül egész nap. Este pedig fürödnénk egy jót a tengerben...- duruzsolok mosolyogva, ahogy egyre jobban magával ragad a gondolat, de közben már ajkai felé közelítek, hogy egy forró csókot leheljek rájuk. -De most...ezt komolyan gondoltad?- szakadok el tőle egy pillanatra mosolyogva, egészen beleélve magam a gondolatba, hogy valahova elbújnánk kettesben pár napra az egész őrület és minden más elől, miközben mást sem tennénk egész nap, csak élveznénk a házas életünket, aminek mostanában egyre jobban örülök.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 6:31 pm

Alig találtam kapaszkodót, miután a hosszú játszmánk után teste átlökdösött abba a másik világba, teljesen eltávolodva a valóságtól. Egy adott ponton szinte biztos voltam abban, hogy megsemmisülök az átélt mámortól, olyan erősen lüktettem, mint talán még soha, a mellkasom szorított, és minden ideg, ami végigfutott a testemen, tetőtől talpig remegett. Egy pillanatra sem tűnt felesleges időhúzásnak az a lassú tempó, amit először ő, majd utána én diktáltam, a végletekig hajszolva ebben a földöntúli élvezetben, csak úszkáltam benne, miközben magamhoz szorítottam a reszkető testét, így próbálva meg kiutat keresni.
Nem tudtam, mennyi idő telt el, talán egy egész perc, mire rendeződni kezdett a légzésem, és ahogy felemelkedtem róla, rögtön végigsimított mellkasomon valami hideg fuvallat, amit eddig testének forrósága fűtött. Nem mintha én ne égtem volna legalább száz fokon, és ahogy az egyértelmű hívásra odafészkelődött hozzám, újra érintkezve velem, már nem is éreztem a szoba kellemetlen hűvösségét. Ujjai ismét libabőrt varázsoltak mellkasomra, ahogy gyengéden végigsimított rajta, míg az én tenyerem a hátán állapodott meg, jóleső, elégedett sóhajt hallatva. Hiába volt nehéz a nap, még egy kicsit sem éreztem fáradtnak magam, és ugyan mindent elkövetett annak érdekében, hogy lefárasszon, nem járt sikerrel. Pimasz kérdését hallva elvigyorodtam, tekintetem egyértelműen jelezte a valós szándékokat. - Tudod, hogy én nem mesélek, hanem csinálom - suttogtam neki a választ szemtelenül, miközben végignyaltam alsó ajkamat, hosszú pillanatokig rajta legeltetve a szemem, mintha még mindig nem teltem volna be a látványával. Bár ez így is volt, minden porcikájában kibaszottul tökéletesnek láttam, és nem voltam rest minden alkalommal újra és újra meggyőződni róla.
Felemeltem a karom, hogy kényelmesebben a vállamra tudjon fészkelődni, egy vigyorral reagálva szavaira, én magam is eltűnődve rajtuk és magán a helyzeten, amit felvázolt. Az utóbbi időben szinte teljesen megfeledkeztem az ittléte valódi okáról, és ugyan a szökése élénken élt bennem, de talán ha máshogy döntött volna, ez az egész nem így alakul. - Hát bébi, azok után, ahogy rám néztél az esküvőn, eleve féltem volna egy szobában maradni veled - vontam meg alig érezhetően a vállam, már meg sem lepődve azon, hogy ebből is igyekeztem tréfát csinálni, de ő sem hibáztathatott érte. Az egész egy hatalmas nyomás alatt született, bár csak most tudatosult igazán, hogy erről szinte még soha nem beszéltünk. Nyilván okkal, mert egészen más érzelmek dolgoztak bennünk, és amúgy sem szívesen hánytorgattam volna fel, hogy mennyire dühös voltam az egész kibaszott világra abban a pillanatban, mikor gyűrűt húztam az ujjára. - De - emeltem fel a mutatóujjamat hirtelen, tudatva, hogy még nem fejeztem be, előrehajolva annyira, hogy tekintetem rátaláljon az övére. - Elvihetlek egy igazi nászútra. Lehetőleg valami nem túl szép helyre, mert úgysem fogunk belőle sokat látni - vonogattam szemtelenül a szemöldököm, majd nagyot nyelve ismét hátrahajtottam a fejem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 5:46 pm

Mr and Mrs

Amilyen vadul dúlt bennem iránta a düh és a harag korábban, most épp annyira hevesen vágyom rá, de ez már rég nem a puszta ösztönökről szól, mert nem csak maga a szex kell. Tőle kell, Ő teszi ezt ilyen csodássá és mindaz, amit képes bennem ébreszteni. Mindaz, amit érzek iránta és ez nagy különbség és pontosan az érzelmeim miatt haragudtam rá annyira. Most pedig, hogy már tudom, hogy mi vezérelte és, hogy valójában mit érez, mitől félt, csak még inkább akarom Őt, még akkor is, ha talán később is adódik hasonló helyzet, mikor majd biztosítanom kell róla, hogy bízhat bennem, bár remélem, azt már másképp fogjuk kezelni mindketten.
Nem, mintha nem lenne csodálatos ez a békülés, ez a kínzó játék, amivel egymás idegeit borzoljuk olyan lehetetlen mértékig, hogy már űzött vadként kapkodok levegő után, miközben Ő újra és újra a végletekig sodor őrjítő mozdulataival, hogy aztán egyszerűen megálljon és pimasz vigyorral az arcán figyelje kínlódásomat. Hibáztatni mondjuk nem tudom ezért, hiszen én is ugyanezt tettem vele az imént, mikor még nálam volt a gyeplő és piszkosul élveztem, hogy az idegeit őrlöm. Ezt is élvezem, ahogy Ő csinálja ugyanezt velem, de amikor fordít rajtam és testével hozzám simulva azzal a vad, birtokló mozdulattal merül el bennem újra és újra, egyre hevesebb tempóban, azért némán elrebegek egy imát, hogy most végre ne álljon le.
A testem lángol, remegve várja a beteljesülést, a szívem olyan hevesen kalapál, hogy már mást nem is hallok, csak a dübörgését, mikor végre eljön az a mámoros pillanat, szinte teljesen megsemmisít, a torkomon kitörni vágyó hangokat sem tudom uralni és az, ahogy érzem, hogy Dimitriy is ugyanezen megy át, csak fokozza az élményt. Olyan erősen markolom az ágyneműt, hogy az ujjaim belefájdulnak, testemen újra és újra végig hullámzik a gyönyör, levegő után kapkodva próbálom átvészelni, miközben Ő édes csókokat hint bőrömre, míg végül egy hosszú percig, csak lebegünk ebben a kábulatban.
A szoba levegője máris kellemetlenül hűsnek tűnik, de Dimitriy teste forrón simul enyémhez, miközben pimasz szavakat suttog a bőrömre, halkan el is nevetem magam, egykor talán, még zavarba is jöttem volna ettől, de most csak beharapom ajkam a gondolatra, hogy ezt imádja. Ha tudná, én mennyire imádom ezeket az édes pillanatokat, ahogy legördül rólam és rögtön magához csalogat, én pedig nem is halogatom sokáig, hogy mellé bújhassak, vissza teste forróságába. Tenyerem finoman simul mellkasára, pár apró csókot is hintek rá, miközben szavai újabb mosolyt csalnak ajkaimra. -Hagy irigykedjenek csak. - búgom halkan, de a folytatást hallva kacér mosoly jelenik meg ajkaimon, majd miközben tekintete az enyémre talál, óvatosan felkönyökölök, körmeimmel pedig lágyan rajzolgatni kezdek bőrére. -Nocsak. Akkor mesélj, mit terveztél?- szemtelenkedek halkan suttogva, na nem, mintha nem ismerném már ezt a pillantást és ne tudnám, miféle gondolatok kavaroghatnak a fejében. Valószínűleg olyanok, mint amik az enyémben is megjelennek szavai hallatán, hogy mi mindent és hány helyen lehet még ma éjjel csinálni. -Így utólag bánom, hogy meglógtam a nászéjszaka előtt. Ettől a szobától olyan érzésem van, mintha most az lenne.- csókolok finoman vállára, majd oda fektetem a fejem és pár pillanatig, csak a plafont bámulom élvezve ezt a kellemes csendet a testéhez bújva. -Bánom, hogy elszöktem tőled. Többé nem is teszem.- suttogom végül halkan, elgondolkodva, talán ki se akartam mindezt mondani, de még mindig annyira az átélt gyönyör hatása alatt vagyok, hogy úgy érzem, szinte lebegek.

~ pls ~

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - falling apart
Vissza az elejére 
5 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: