Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 23, 2022 6:23 pm
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Továbbra is pimaszkodott, azzal a jellegzetes, semmihez sem hasonlítható mosollyal, amit egyre gyakrabban fedeztem fel ajkai körül. Mondjuk kicsit sem bántam, talán túlzottan is tetszett a pimaszkodása és szemtelenkedése, és vitathatatlanul kellemesebb volt így a légkör, mint akkor, mikor a könnyeit kellett törölgetnem. Mindig hidegen hagytak az érzelmek, nem tanultam meg kezelni őket, de amit egy életre megjegyeztem, az az volt, hogy a könnyei jobban fájtak, mint a váza, vagy éppen a pofon, amit utána kaptam tőle a lopott csókért, de legalább kipipálhatta a bakancslistáján, hogy következmények nélkül meg tudott ütni egy maffiózót. Ezt pedig kevesen mondhatták el magukról. Nem is nagyon akartam levenni róla a kezeimet, mert ahogy utánozva őt, az oldalamra fordultam, rögtön kutakodni kezdtem, először végig a nyakán, elidőzve melleinél, tekintetem pedig hol a kezem útját, hol a szemeit követte. Nem kellett mondania semmit, a teste beszélt helyette, éppen úgy, ahogy az enyém, valahol mélyen még mindig azon gondolkodva, vajon mennyire normális, hogy mindig ezt az őrjítő vágyat és a buja telhetetlenséget érzem, mikor mellettem van. Nem mintha nem rajta járna az eszem, mikor viszont távol van. Ha tudná, mik járnak a fejemben munka közben, mikor egyedül ülök a dolgozószobámban... talán bele is pirulna. Én pedig szégyent éreztem, amiért még soha nem tettem magamévá azon az átkozott íróasztalon a dolgozószobám kellős közepén. - Ez nem fair - szólaltam meg rögtön, sértettséget mímelve, mikor arról beszélt, hogy időközben majd kitalálja, mit is jelent jónak lenni. - Nem ér menet közben játékszabályokat hozni - tettem még hozzá, ekkor már ellazítva az összeráncolt homlokomat, tekintetemmel áthatóan pesztrálva a kezeim alatt életrekelő testét. Nem is akartam arra gondolni, hogy korábban más is rátehette a kezét, más is úgy simíthatott végig a finom bőrén, mint most én, bár ha nem is én voltam az első, hát arra bármennyi pénzt tehet, hogy az utolsó viszont én leszek. Vagy inkább, az egyetlen. Éreztem libabőrét ujjaim alatt, én sem reagáltam másképp, tetőtől talpig végigfutott rajtam a kellemes bizsergés, forró lávaként mozgolódott bennem a vér, miközben magam alá gyűrtem, elégedett vigyorral nézve a meglepődött arckifejezését. Alsó ajkamba haraptam, elégedett mosollyal nyugtázva a forró nedvességet, amit ujjaim alatt éreztem, ez pedig szinte rögtön összerántotta a gyomromat. - Az lepne meg, ha nem így lenne -válaszoltam halkan, továbbra is játékos elégedettséggel és pimaszsággal arcomon, miközben ujjaim gyengéden masszírozták tovább combjai között. Annak ellenére, hogy általában biztos voltam a dolgomban, még így is tudtam, hogy érte meg kell küzdenem, nem elég szépen mosolyognom rá, miközben egy egészen másfajta kötelék alakult ki közöttünk, mint eddig bárkivel az életem során. Ő persze tovább játszott velem, szándékosan húzva az agyamat, míg szavaim után végül ajkaimra hajolt, olyan hévvel kutatva ajkaim és nyelvem után, mintha ezen múlna a holnap. Ingerelt vele, mohón viszonoztam a gyengéd támadást, minden porcikámban érezve a kellemes bizsergést, ahogy mellei közben hozzám simultak. Ajkai közé morrantam, és egyre erősebben szorított maga alá a vágy, mikor körmei végigcikáztak hátamon, belemosolyogva a csókba, egy aprót rázva is a fejemen. - Nem tudok rád máshogy nézni - szakadtam el ajkaitól, közben elhúzva kezemet a lábai közül, majd szemtelenül nekidörgöltem a csípőmet. Kibaszottul kívántam, alig bírtam ki, hogy ne hatoljak rögtön belé, szinte hívogatott teste émelyítő forrósága, és tudtam, hogy maximum néhány másodpercig tudok megálljt parancsolni magamnak. Elszakadtam a szájától, csak hogy lejjebb vándoroljak, végig a nyakán, beleharapva a füle alatti bőrfelületbe, míg kezeim ekkor már melleire simulva masszírozni kezdték. - Mit csináljak veled? - kérdeztem rekedten, szándékosan húzva az agyát a megjátszott tanakodással, elhúzódva nyakától, állára hintve egy apró csókot, miközben újra pofátlanul mozdítottam a csípőmön, még közelebb ostromolva teste legérzékibb pontját.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 23, 2022 3:40 pm
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Némi megbánással pillantok rá a vázás eset említésére, mert azért tényleg sajnálom, hogy úgy fejbe vertem, bár mentségemre szóljon, tényleg be voltam tojva és nem volt jobb ötletem, hogy mit tehetnék. Mondjuk tekintve, hogy Dimitriy-t még csak nem is sikerült tényleg szó szerint kiütni, valószínűleg szerencsém volt, hogy csak Ő volt az és nem valami bérgyilkos. -Nem is ütöttelek ki. Megint csak azt bizonyítottad, milyen figyelemreméltó az állóképességed.- válaszolom pimasz mosollyal, hiszen azt sem szabad elfelejtem, hogy Róla van szó. Egyáltalán nem lep meg, hogy igazából meg sem kottyant neki az egész bár, ha volt is miatta fájdalma, remélem, már bőségesen kárpótoltam érte és elfeledtettem vele. Nyomok is egy lágy csókot forró bőrére, Ő pedig eltolja maga elől a tányért, mintha csak azt jelezné, hogy végzett a vacsorával, pedig nem igazán mondhatnám, hogy bőségesen evett volna, de amilyen tekintettel végig mustrál újra és újra, van egy olyan érzésem, hogy talán tényleg nem is éhes. Vagy legalábbis, nem az ételre, ettől a gondolattól pedig végig bizsereg a testem a fejem búbjától a talpamig. Nem is csak attól, ahogy néz, hanem a gondolattól, hogy rajtam tartja a szemét állandóan, pedig ez valahol dühít is és valószínűleg lesz is még olyan helyzet, amikor kifejezetten utálni fogom ezért, de jelenleg még inkább figyelmességnek tudom be, hogy nem akar szem elől veszíteni. Irányításmánia. Valójában, ez a tökéletes kifejezés, igaza van, de a perverz valahogy szimpatikusabb volt, viszont nem akarok most belemenni, hogy engem mennyire nem fog tudni irányítani. Megteszek dolgokat és elmegyek helyekre, ha én is akarom, de szerintem azzal már Ő is tisztában van, hogy a hangomat úgyis fel fogom emelni Vele szemben, ha valami nem tetszik. De most, csak kiélvezem az érintéseit, incselkedek is vele bevett szokásom szerint, miközben biztosítom arról, hogy nem fogok nélküle sehova se menni, amennyiben jó fiú marad. Na de, minden relatív, így Ő maga is rákérdez, miként is hangzik a rossz viselkedés definíciója, mire elnevetem magam és fejet csóválok. -Nem tudom. Majd idővel kigondolom.- vigyorgok rá tovább, immár oldalt fekve, miközben Ő maga is szembe helyezkedik velem, félre biccentett fejjel, pimasz mosollyal néz rám, én meg már attól beindulok, ahogy közli, hogy nem akar jól viselkedni. Jelen helyzetben, számomra az a jó viselkedés, amit egész este produkál, mert én is borzasztóan akarom minden kibaszott pillanatban. Keze lágyan cirógatja bőrömet, ahogy nyakamtól indulva elkalandozik a melleimig, én pedig némán figyelem arcának minden rezdülését, a libabőrt pedig még sem próbálom elrejteni.-Hát akkor ne tedd.- súgom halkan válaszul, keze még lentebb vonul, majd combomnál fogva ránt közelebb magához, hogy aztán lábamat csípőjére emelve incselkedjen tovább velem. Olyan közel hajol hozzám, hogy szinte már érzem is ajkaimon a csókját, mégsem csókol meg, helyette fordít inkább a helyzetünkön, amivel őszintén meglep. Ahogy maga alá gyűr, a testem azonnal felforrósodik, nem is ellenkezek egy pillanatig sem, hogy lábaim közé férkőzzön, fentebb is húzom őket egész a csípőjéig, úgy bámulok rá kacér pillantással. Ő pedig, még tetézi az egészet, mintha nem lennék máris teljesen begerjedve, keze finoman az ölemre csúszik, halk, jóleső morranással díjazom a mozdulatot, de szavaival és azzal az elégedett vigyorral az arcán, csak még jobban feltüzel. -Meglep, ha azt mondom, hogy a közeledben elég sokszor így van?- búgom kacér mosollyal ajkaiba, szándékosan cicázva vele, ahogy közelebb hajolok, majd vissza, majd újra közel, míg végül már Ő maga teszi szóvá, szinte követeli a csókomat. Engem pedig nem kell kétszer kérnie. Olyan forrón és mohón forrok ajkaira, hogy még én magam is belenyögök az érzésbe, ahogy nyelvem nyelvéhez simul, miközben testemmel forró bőrének feszülök. -Már attól is beindulok, ha csak rám nézel vagy, ha ilyen hangon szólsz hozzám, mint most.- lehelem halkan a csókba, újra és újra hozzásimulva melleimmel vagy épp ölem mozdul lágyan kezéhez, miközben körmeimmel hátát cirógatom, buján bőrébe mélyesztem.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 23, 2022 9:55 am
Még tisztán emlékeztem arra, mikor beviharzott a dolgozószobámba, hogy balhézni kezdjen azért, amiért a nyakára küldtem Kirill-t. Annyi minden változott azóta, és úgy tűnt, az idő kettejük viszonyára is jó hatással volt. Persze, nem vártam el sem tőle, sem Kirill-től, hogy rajongjanak a másikért, de mégis egyszerűbb volt így, mint reggeltől estig gyűlölködni. Nem mintha nem ezt tapasztaltuk volna a saját bőrünkön is. Még tisztán élt bennem az emlék, milyen volt szívből gyűlölni a puszta létezését is, pedig ugyanolyan bábu volt a sakktáblán, mint én. A szüleink játékában legalábbis mindenképp. - Olyan jól csináltam, hogy rögtön kiütöttél - vigyorodtam el elhúzva a számat, utalva a vázás incidensre, de már nyomát sem éreztem az akkori fájdalomnak. Az viszont biztos, hogy nagy bajban lett volna, ha tényleg betörő lettem volna, mert egy váza hozzám kevésnek bizonyult. Na jó, talán megremegtek a lábaim... egyetlen pillanatra. Bizsergető érzés futott végig vállamon, egészen a gerincemig, mikor apró csókot lehelt bőrömre, kicsit arrébb is toltam a tányért, mintegy elővigyázatból, mert ismertem magamat és a heves mozdulataimat. Ha teljesen elveszi az eszemet, hát sem egy tányérnyi finom étel, sem semmi más nem tudna érdekelni, de ezzel a gondolattal is magam alatt vágtam a fát. Újra és újra végigfutott rajtam a már jól ismert érzés, ahogy tekintetem végigpásztázta csupasz testét, a pimaszkodó mosolya pedig csak szította a csillapíthatatlannak tűnő tüzet. Újra meg akartam érinteni, le sem véve róla a kezemet, mint mindig, mikor mellettem hevert. Alakulhatott volna másképpen is, és nemcsak ez az este, hanem az egész életünk is. Nem volt kőbe vésve, hogy meg kell bocsátania, és dönthetett volna úgy, hogy neki nincs szüksége erre az életre. Nincs szüksége a vele járó fájdalomra, az aggodalomra és a veszélyre. Hogy nincs szüksége rám. Éppen annyira jelentettem rá veszélyt, mint amekkora védelmet tudtam neki nyújtani, ez pedig valahol mélyen engem is aggodalommal töltött el. - Én nem perverznek nevezném, inkább... irányításmániának - vontam meg ismét vállaimat elvigyorodva, gyengéden végigsimítva haján, mikor csókot lehelt az államra, majd ismét végigmértem, mikor az oldalára fordult, szabad kilátást engedve minden porcikájára. Talán el sem képzelte, hogy mennyire nehéz lehet az élet valakivel, aki amúgy hozzászokott a teljes irányításhoz, és ugyan próbáltam kivételt tenni vele, de ezt az énemet nem tudtam legyőzni. - Mi számít rossz viselkedésnek? - kérdeztem vissza elgondolkodva, pár másodpercig magam elé meredve, bár talán kiült az arcomra, milyen gondolatok suhannak át éppen az agyamon, és valószínűleg mindegyik kimerítette a rossz viselkedés fogalmát. Félrebillentettem a fejem, közben lassan én is megmozdulva, hogy hozzá hasonlóan oldalra tudjak fordulni, majd felemeltem a kezem, hogy végigsimítsak nyaka vonalán, míg ujjaim el nem értek melléig. - Nem akarok jól viselkedni - mondtam ki az egyértelműt, csupán pár másodpercig időzve melleinél, de szinte rögtön tovább haladtam, végigzongoráztam oldalán, majd a combjaihoz tévedt a kezem. Egy határozott mozdulattal húztam közelebb, lábát a csípőmre emelve, közben egész közel hajolva arcához, de mielőtt megcsókoltam volna, újra támadásba lendültem, magam alá gyűrve a testét, befészkelődve combjai közé, közben ujjaimmal szintén betévedve lábai közé, majd egy jóleső sóhajt hallatva el is vigyorodtam. - Én rossz vagyok, te pedig pokolian nedves - suttogtam ajkaira a szavakat, ekkor már minden porcikámban érezve a vágy fájdalmas szurkálását. - Nem csókolsz meg végre? - kérdeztem rekedten, szabad kezemmel a nyakát cirógatva.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 23, 2022 7:00 am
Mr and Mrs
Képtelenség betelni Vele és a pimasz mosolyával, amit mostanában egyre gyakrabban látok és, ami ma este úgy fest, talán nem is akar eltűnni az arcáról, mint ahogy az enyémről sem. Nem hittem volna, hogy a mai események után végül itt fogok hasalni egy hotelban az ágyon és a pucér testében fogok gyönyörködni, ahogy az ágyhoz indul, miközben más se jár a fejemben, csak az, amit pár perce mondott és, amit én érzek iránta. És persze, a szűnni nem akaró vágy, amit a puszta közelsége kivált belőlem vagy az, ahogy rám néz, ahogy hátamra simít, miközben falatozni kezd. Visszautal végül a korábban történtekre, hogy Kirill akart először utánam indulni, ami végtére is nem lett volna meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy hosszú hetek óta olyan, mintha az árnyékom lenne, csak épp én úgy indultam el, hogy azt hittem, tényleg az utamra enged. Pedig, már ott az ajtóban sem sokon múlott, hogy visszaforduljak, már akkor nagy hatással voltak rám szavai, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy Ő maga indul utánam. -Nem is tenné és nem pusztán félelemből. Tisztel téged és engem is. Legalábbis én így látom.- vonok vállat lazán, hiszen amióta csak mellém utasította az emberét, igazából biztonságban érzem magam és, még csak jelét sem tapasztaltam annak, hogy tartanom kellene tőle bármilyen okból. Hihetetlen, de még Kirillben is bízom. Valószínűleg, iszonyúan naiv vagyok, de hiszem, hogy valami barátság-féle kialakult már köztünk. -Tudom, tudom. De azért, egész jól csináltad...- kuncogok, ahogy a lopakodása újfent szóba kerül, majd a felém kínált krumpli láttán megnyalom ajkaim és mosolyogva bekapom a falatot, szándékosan rajta tartva pillantásom. Nem hiszem, hogy valaha is próbáltam volna szexin sültkrumplit enni, de a közelében, már meg sem lep az ilyesmi. Egyszerűen ezt váltja ki belőlem, hogy folyamatosan incselkedni akarjak vele, de közben nem hagyom ki a lehetőséget arra sem, hogy megtudjam, hogy talált rám ilyen gyorsan. A kocsira tippelek, hogy talán az vezette el hozzám vagy egy benne rejlő jeladó, bár erre nem kapok konkrét választ, ahogy mellém heveredik ugyanúgy hason fekve, mint én, csak közli, hogy imádja az eszemet. Én pedig imádom hallani, hogy mit imád bennem. Mosolyogva sandítok rá és ez akkor sem változik, amikor végül elárulja, miként is zajlott konkrétan a dolog, ugyanis történetesen követett. -Mondanám, hogy sajnálom, de akkor most nem lennénk itt, szóval...- hagyom is függőben a mondatot vigyorogva, majd közelebb hajolok picit hozzá és vállára csókot lehelek, ahogy jobban belegondolok, mennyi idő is telt el aközött, hogy idértem addig, míg belopakodott az ajtón. Átható pillantással bámulok rá végül, egészen meghatódva a gondolattól, hogy ott ült a parkolóban a kocsiban és...igazából nem tudom, hogy csak figyelni akart-e, hogy végül hova menekülök előle vagy alapból úgy indult el, hogy tudta, majd megpróbál újra beszélni velem, de ez már nem is fontos. Soha többé nem fogok úgy elsétálni, mint ma. Valószínűleg akkor sem, ha ő kér majd rá, de ezt a gondolatot inkább meghagyom magamnak. Amúgy is megjelenik arcán újra az a pimasz mosoly, amitől nekem is vigyorognom kell, szavai hallatán kuncogok is egy jót fejet csóválva, hogy aztán újra kékjeibe fúrjam tekintetem. -Valahol iszonyú perverz a gondolat, hogy folyamatosan figyelsz.- közlöm végül, de aztán újfent közelítek picit felé és most az állára hintek egy apró csókot. -De azért megnyugtató is, hogy több őrangyal is vigyáz rám.- vigyorgok rá, pimasz mosolya és szemöldök vonogatása láttán halkan elnevetem magam, majd oldalt fordulok és továbbra is könyökömmel támasztva lesek rá. -Manapság azért nem nagyon tervezem, hogy bárhova is lelépjek nélküled . Már, ha továbbra is jól viselkedsz...- közlöm incselkedve, miközben finoman beharapom ajkam és mutatóujjammal a vállára, hátára kezdek rajzolgatni apró mintákat.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 22, 2022 7:10 pm
Az ő esetében mindig fennállt annak a veszélye, hogy nem fogad majd szót, és valljuk be, az esetek többségében ez egy jogos és valós félelem volt. Kivéve most, mert amint az ágyba parancsoltam, egy kacér mosolyt villantva szót fogadott, én pedig egy ideig lestem utána, szemügyre véve a ringó csípőjét a formás fenekét. Túl könnyen szabadult el a fantáziám, főleg ha vele voltam, és ennyi is elég volt ahhoz, hogy tudjam, hogyan teszem magamévá legközelebb. És esetünkben nem is tűnt olyan távolinak az a legközelebb. Összegyűjtöttem pár finomnak tűnő falatot a tányérra, megnyalva ajkaimat, majd követtem őt az ágyhoz, szinte rögtön egy darab krumpli után nyúlva. Nem bírtam ki, hogy kezemmel ne akarjam megérinteni, ujjaim gyengéden cikáztak végig hátán, majd egy kis sóhajjal húztam vissza, amint újra éreztem, hogy elönt miatta a forróság. Ezt a kínzó testi vágyat vajon írhattam a szerelem számlájára? Bár ki tudja, még soha nem éreztem hasonlót sem. Most viszont... nem eszik olyan forrón azt a kását. Még nem. - Ha kellően félti a saját életét, soha nem sétált volna be ide - szólaltam meg, lazán ejtve egyet a vállamon, szavaimmal Kirill-re utalva, de érezhette a hangomon, hogy ezúttal tényleg csak viccelek. Kirill-nek ez volt a munkája, és talán már nem tekintett teherként arra, hogy egész nap rendelkezésre álljon, de tudtam, hogy soha nem vetne szemet az én feleségemre. Már csak azért sem, mert tisztában volt a lehetséges következményekkel. - De mondtam, én nem vagyok profi lopakodó. Erre külön embereket fizetek - tettem még hozzá, felemelve egy újabb darab krumplit, de ekkor már nem a saját számhoz emeltem, hanem az övéhez tartottam, remélve, hogy ezúttal nem nyalogatja le úgy az ujjaimat, ahogyan az előbb, mert... ez a tányérnyi kaja valószínűleg a földön végezné. Ha pedig el kellene döntenem, hogy melyiket kívánom jobban, őt magát, vagy az ételt, hát elég egyértelmű lenne a végkimenetel. Végül elfeküdtem mellette, ugyanúgy a hasamra fordulva, arcomon már rögtön azzal a jól ismert, sunyi vigyorral, majd felkönyököltem, közvetlenül arca közelébe kerülve ezáltal. - Tudod, az eszed az egyik, amiért imádlak - biccentettem, mikor ötletelni kezdett, hogyan is találtam meg ilyen gyorsan. Amúgy sem hagytam neki túl sok menekülési időt, de azt eddig még nem osztottam meg vele, hogy amúgy talán egy órán keresztül odakinn ültem, azt figyelve, hogy történik-e valami gyanús. - Szinte rögtön... utánad indultam - billent oldalra a fejem, mostanra eltüntetve a pimaszságot a mosolyomból. - És követtelek - vontam egyet lassan a vállamon, ebből pedig valószínűleg kikövetkeztette, hogy a köztes időt odakint töltöttem. Jó ideig eszembe sem jutott, hogy bejöjjek utána, csak vigyázni akartam rá, tudni, hogy jól van, és nem bántják azok, akik miatt Kirill-nek állandóan résen kellett lennie. - Bár ha esetleg olyan útra indulnál, ahová engem véletlenül nem hívsz meg - köszörültem meg a torkomat, erősen kihangsúlyozva a véletlen szót. -, én a helyedben telefont is cserélnék - váltottam aztán a hangulaton egyetlen pillanat alatt, miközben pimaszkodva megvonogattam a szemöldökömet. Bár bizonyára ő sem gondolta, hogy egyedül Kirill-re hagyatkozom, ha tudni akarom, hogy hol van. Még ha ez egy kicsit... ijesztő is elsőre.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 22, 2022 5:57 pm
Mr and Mrs
Annyira édesen hangzik ajkai közül az az egyszerű szó és annyira boldoggá tesz azzal, hogy képes kimondani, hogy tényleg úgy érzem, akár repülni is tudnék a boldogságtól és attól, hogy érzem, őszintén mondja. Tudom, hogy Ő nem dobálózik csak úgy ilyesmivel, hiszen már ismerem annyira, hogy tudjam, nem egy érzelgős típus, és az Ő világában úgy sejtem, amúgy sem egy gyakori szó ez, már maga az érzés is teljesen idegen lehet, így az, hogy miattam még erre is képes, hogy ezt a szemembe mondja, mindennél többet ér. Én is viszonzom a vallomást, halkan elrebegem, hogy szeretem, bár a pimasz vigyora és a "tudom" hallatán elnevetem magam és a fejemet csóválom, hogy aztán nyakahoz bújva élvezzem ölelését és teste közelségét. Meg azt is, hogy miféle hatást váltok ki belőle ismét, mert az egy pillanatig sem kerüli el figyelmemet, hogyan reagál rám a teste, ez pedig önkéntelenül bezsongtam engem is és az sem hat rám másképp, ahogy azon a szexi, rekedtes hangján szó szerint az ágyba parancsol, mikor szóba hozom a vacsorát. Ajkaimra kacér vigyor kúszik, arcára lágy csókot nyomok, miközben már kászálódok is le róla. -Hmm. Igenis, uram.- riszálok az ágy felé kecsesen, vállam fölött sandítva vissza rá, kicsit gyönyörködök is a látványában, ahogy az asztalhoz lép és mindenféle falatokat kezd szedegetni, majd elterülök az ágyon, hasra fordulok és felkönyökölve tovább figyelem. Elképesztően vonzó férfi és a gondolat, hogy csakis az enyém, megborzongat, miközben felém indul és leül az ágy szélére a tányérral a kezében. Futólag csenek is onnan egy darab krumplit, hogy aztán azt majszolgatva legeltessem rajta tovább a szemeimet, de amikor megszólal, rágás közben elmosolyodok. -Kirill, valószínűleg nem sunnyogott volna be, mint egy betörő és nem törtem volna el egy nagyon szép és minden bizonnyal értékes vázát.- kuncogok halkan, de ahogy rápillantok, abból sejtheti, mennyire örülök, hogy ez az este így alakult, hogy Ő jött el ide, hogy jelentek neki annyit, hogy nem hagyott mégse csak úgy kétségek közt vergődni. Igen. Valószínűleg folyamatosan úgy nézek rá, mint aki fülig szerelmes, mert ez így is van, pedig tisztában vagyok vele, hogy milyen ember, hogy mi mindenre képes, hogy miket csinál, de ez mind elhalványul, ha arra gondolok, hogy velem milyen. Nem érdekel, hogy másokat félholtra ver, hogy van, akit megöl, amíg engem úgy ölel magához éjjel, mintha a féltett kincse lennék. -Bár őszintén meg sem fordult a fejemben, hogy a nyomomra bukkansz. Direkt akartam a közelben maradni, gondoltam úgysem itt keresnél majd.- lesek rá értetlen arccal, mert tényleg nem fér a fejembe, hogy akadt rám ilyen gyorsan vagy, hogy mi alapján talált meg. Az egyetlen, ami eszembe jut, hogy talán árulkodott arról, hol is vagyok, az a kocsija. -Van jeladó a kocsiban?- kérdezem végül kíváncsian, összehúzva szemeimet, de ajkaimon továbbra is ott virít az a mosoly, amit valószínűleg még jó pár napig nem fogok tudni levakarni onnan, ha eszembe jut majd ez az este és az, hogy szeret. A férjem, aki kényszerből lett a férjem, tényleg szeret és velem akar mindent , ennél szebb vallomásra pedig, nem is vágyhatnék.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 22, 2022 5:52 am
A poharamból elég gyorsan eltűnt a pezsgő, majd ahogy visszaült az ölembe, ujjaim gyengéden zongoráztak végig oldalán, kezeim pedig lassan megállapodtak a hátán, így tartva közel magamhoz. Ahogy tisztult a kép, egyre biztosabbá váltam abban, hogy minden további összehasonlítgatás feleslegessé vált, én magam tudtam a legjobban, hogy soha senki meg sem közelítette azt, amit jelenleg ő jelentett az életemben. És hiába küzdöttem ellene foggal-körömmel, hiába dacoltam vele, fenyegettem meg vagy martam el, minden hiábavalónak tűnt, bár nem éreztem kudarcnak. Tudtam, hogy ha tényleg el akartam volna üldözni, megtaláltam volna rá a megoldást. És ezt ő is tudta. A hiba ott kúszott a képletbe, hogy talán soha nem is akartam igazán, hogy eltűnjön az életemből. Először csak kimérten, a magam rideg valójában élveztem kettőnk furcsa macska-egér játékát, az elfojtott vágyat, ami azonnal belém lopta magát, és hogy az őrületbe kergethetem, még ha az engedetlenségével néha tényleg próbára is tette a türelmemet. Most pedig már végképp nem akartam, hogy mindent maga mögött hagyjon, főleg nem engem. Ennek ellenére mégis akadtak nehezítő tényezők az életünkben, például az, aki miatt ez az egész egyáltalán megtörténhetett. Ő pedig bármikor felülírhatta az általunk diktált forgatókönyvet, mondván, hogy ez csak egy üzlet. Ez szülte a vágyat, hogy kimondjam azt a bizonyos szót, mintha csak a kételyeket akarnám eloszlatni benne, ha egyáltalán volt még kettőnk között ilyesmi. Persze, ez csak egy egyszerű szó, ennek ellenére életem során valószínűleg egyszer sem mondtam ki így, és magamat ismerve, nem is sokat fogok dobálózni vele. Olyasvalakinek a szájából, mint én, egyáltalán nem is tűnik hitelesnek, de számos rossz tulajdonságom ellenére arról már meggyőződhetett, hogy hazudni soha nem szoktam. Nem mondani akartam, hanem bizonyítani. Hogy akárhányszor a szemembe néz, kiolvashassa belőle ezt a túlcsorduló érzelmet, a szerelmet, és azt, hogy rajta kívül másra már talán nincs is szükségem. Ebben pedig csak megerősített, mikor elsuttogta ugyanazt, amit én. - Tudom - szólaltam meg lassan, még ezt az alkalmat sem hagyva ki arra, hogy megvillantsam azt a pimasz vigyort, amit elmondása szerint imád. Fogalmam sincs, mikor fedeztem fel először a tekintetében, ami szavak nélkül suttogta el azt, amit most hangosan is kimondott, és ugyan a sunyi vigyorgásom sok mindent elfedett, de valami kellemes melegség kezdett szétáradni bennem. Ennek valószínűleg köze volt ahhoz is, hogy úgy bújt hozzám, mint talán előtte egyetlen alkalommal sem, bőre melegét éreztem mellkasomon és nyakamon, miközben jólesően beszívtam haja édes illatát, testem pedig nem hagyta reakció nélkül ezt a közeledést se, amit így az ölemben ülve valószínűleg ő is azonnal észrevett. Tényleg... megőrjít. - Menj az ágyba - súgtam a fülébe rekedten, de még így sem tudtam teljesen elvenni hangom utasító élét, szavakkal nem is reagálva az iménti kérdésére. Az a pár szem eper tényleg nem csillapította az éhségemet, inkább csak fokozta, éppen ezért ha felállt az ölemből, én magam is így tettem, fél szemmel követve csupasz alakját, de nem mentem utána rögtön. Az asztalhoz léptem, levéve a tálcáról az egyik tányért, telepakoltam mindennel, ami a kezem ügyébe akadt, ekkor már nemcsak a gyümölcsökre, hanem valami rendes ételre is koncentrálva, majd a megpakolt tányérral együtt követtem őt, leülve az ágy szélére. - Majdnem Kirill jött utánad - fordítottam felé a fejem, közben már újfent vigyorogva, közben már egy darab sült krumplit tolva a saját számba.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 21, 2022 5:32 pm
Mr and Mrs
Nem akartam ettől a férfitól semmit . Nem akartam a felesége lenni, nem akartam, hogy valaha is hozzám érjen, hogy egyáltalán egy légtérben kelljen vele lennem huzamosabb ideig, azt meg végképp megfogadtam magamban többször is -azt hiszem, még az arcába is vágtam határozottan-, hogy soha nem fogok vele lefeküdni, még akkor sem, ha szét vet a vágy. Most meg már nélküle nem akarok semmit, mert az, amink most van, mindennél többet ér pedig, ha az elején valaki azt mondta volna, hogy bele fogok szeretni, kiröhögtem volna. Akkor még képtelennek tűnt, hogy bármi szerethetőt fedezzek fel benne, mert egy önző alaknak tartottam, de valójában egész más. Velem más. Szeretem Őt és ezt a buja nőszemélyt is, akit kétségtelenül Ő csalogatott elő belőlem és akinek feltett szándéka most az őrületbe kergetni, bár azok az édes és izgató hangok, melyeket sikerül kicsikarnom belőle, engem is próbára tesznek. Mégis, minél karcosabb sóhajok hagyják el ajkait, annál mohóbbak mozdulataim, annál kínzóbb a vágy, hogy halljam és érezzem, ahogy eléri a gyönyör, amihez . Szinte izzik a bőre tenyerem alatt, érzem a meg-megfeszülő izmokat, fittyet hányva figyelmeztetésére folytatom, míg ajkaim közé nem lüktet egy mámoros nyögés kíséretében, amit én magam is hasonló hanggal élvezek ki. Aztán elégedetten végig húzom még rajta párszor nyelvem, tekintetem magába issza a látványt, ahogy levegő után kapkodva próbál kapaszkodót találni ehez a világhoz, ajkaimon pimasz mosollyal egyenesedek fel és töltök magunknak pezsgőt, de nem bírok sokáig távol maradni tőle, nem is akarok, mert hiányzik az érzés, ahogy forró bőre az enyémhez, így amint eltünteti ő is az italt, az ölébe helyezkednek és hozzábújok. Rémisztő, hogy a karjait magam körül érezve mindig eltölt azt az érzés, hogy most vagyok a lehető legjobb helyen. Rémisztő, ugyanakkor csodálatos is, nem is bírom ki, hogy ne adjam valamiképp a tudtára, miként érzek de mindezt láthatja is tekintetemben, ahogy egymásba fonódik pillantásunk. Aztán megszólal, szavaitól még a szívem is hevesebbet dobban, miközben ajkaimon apró, gyengéd mosoly jelenik meg és kezemmel lágyan végig simítok arca élén. Alig tudom elhinni, hogy ez tényleg megtörténik, titkon attól félek, hogy talán csak képzelem az egészet, miközben a szívem máris hevesebben kezd verni attól a túlcsorduló érzéstől, ami lassan szétárad bennem. -Én is szeretlek, Dimitriy.- súgom halkan, továbbra is mosolyogva, gyengéden cirógatva arcát, majd állára lágy csókot lehelek és átkarolva nyakát szorosan hozzábújok. Soha nem gondoltam volna, hogy ebből az egész őrületből ez lesz, de most mégis hálás vagyok az apjának, a sorsnak, akárkinek vagy akárminek, mert másképp soha nem találtam volna Rá. -Éhes vagy még? Vacsorázhatunk...- súgom halkan nyaka bőrébe, pár apró csókot lehelek is rá, miközben kezem finoman cirógatja tarkóját és csak békésen lebegek a boldogságban, amit Ő okozott bennem, na nem, mintha nem izgatná a fantáziámat, hogy meztelenül ülök az ölében, hogy forró bőre hozzám simul, miközben a szívem még mindig vadul dübörög melllasomban attól az egyszerű szótól, ami mégis olyan sokat tud jelenteni és amiről nem hittem, hogy valaha is hallani fogom Tőle.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 8:52 pm
Bárki bármit mondhatott volna, tudtam, hogy nem érdemlem meg őt. Nem szolgáltam rá, soha nem voltam igazán jó ember, és még a szándéktól is távol álltam, hogy valaha is megtérjek. Szerettem az életemet, azt, hogy rossz vagyok, hogy dönthetek arról, ki éljen és ki haljon, ez pedig aligha tett méltóvá arra, ami jelenleg bontakozott kettőnk között. Nem voltam méltó hozzá, és még tisztán emlékszem az érzésre, ami akkor tombolt bennem, mikor azon a francos találkozón megpróbáltam átpasszolni őt annak a ficsúrnak. Már a nevére sem emlékeztem, mégis, tudtam, hogy a világaik több ponton is metszik egymást. Talán ott, azon a ponton képes lettem volna lemondani róla, mert az tűnt az utolsó olyan pontnak, ahol talán ég nem lett volna késő visszakozni. Pedig már akkor is voltak érzéseim iránta, de a csata, amit magammal vívtam, józan döntésre akart sarkallni. És akkor, ott az tűnt a helyénvaló döntésnek, hogy megszabaduljon tőlem. Nem szolgáltam rá a szeretetére. A szerelmére. Mindezek ellenére mégis előttem térdepelt, engem kényeztetett forró, buja ajkaival, nyelve játéka minden érzékemet megbénította, ahogy forró lávaként újra és újra végigsimított rajtam, nem spórolva a hangokkal, amik ki akartak törni belőlem. Nem voltam szégyenlős, akartam, hogy tudja és hallja, hogy milyen hatást gyakorolnak rám mozdulatai, hogy már ennyivel milyen szinten terített le, az érzékeim megbolondultak, a bőröm felforrósodott, ő pedig tovább játszadozott, egyértelműen kijelölve előttem az utat. Úgy fogtam hajára, mintha egy másodpercig is fenyegetett volna az a veszély, hogy el akar majd húzódni, miközben csípőm beleringott a mozdulatba, újra és újra a szájába nyomulva. Saját ajkamba haraptam, már nem is küzdve azért, hogy minél tovább bírjam, fizikai képtelenségnek tűnt tovább türtőztetni magam, de még mielőtt megtettem volna, megpróbáltam figyelmeztetni, habár testem elég egyértelmű jeleket produkált. Egy mélyről előtörő, intenzív nyögéssel adtam át magam a gyönyörnek, szájába lüktetve, újra rámarkolva hajára, szinte teljesen megsemmisülve, még haloványan sem érzékeltem a külvilágot. Őt azonban továbbra is éreztem, nem hagyott csak úgy lecsillapodni, ajkai újra végigsimítottak rajtam, furcsa, csiklandozó érzést hagyva maguk után, az pedig, hogy mennyi idő telt el, míg újra megtaláltam az ehhez a világhoz vezető kaput, rejtélynek bizonyult. Kábán követtem mozdulatait, ahogy felállt, combjaimat és ágyékomat letaglózta a hűvös érzés, ahogy eltűnt rólam mindkét keze, de nem ment túl messzire, én pedig már nyúltam is a pohár után, amit felém nyújtott, még ha elég zsibbadtra is sikerült a mozdulat. - Ezt te hozod ki belőlem - válaszoltam, hangom még mindig rekedten csendült, próbálva felidézni, hogy amúgy mikor vált szokásommá a hangoskodás, de mindig ugyanott kötöttem ki: mióta ő mellettem van. Éppen annyira nem akartam uralkodni magamon, ahogyan ő sem szokott, és a saját példámból tudtam, mennyire hangulatba tud hozni egyetlen kósza nyögéssel is. Belekortyoltam a pohárba, majd letettem, mikor kiürült. A légzésem nagyjából ekkorra kezdett megnyugodni, de mozdulataimban még mindig jelen voltak a mindent elmosó orgazmus utórezgései. Alig találtam meg a szavakat, ami nem számított újdonságnak, most legalább még volt is mire fognom, így mikor újra az ölembe mászott, kezeim visszasiklottak a derekára, gyengéden átkaroltam, így szorítva magamhoz, közben felfelé lesve, hogy elkaphassam a tekintetét, szavait hallva azonban gyengéden végigsimítottam arcán, szánt szándékkal nem csókolva meg. Valamit mondanom kellett, és akartam is, még ha eddig dacosan küzdöttem is az ellen, hogy ilyen nyíltan kimondjak bármit. Még az sem tudott kizökkenteni, hogy öle ágyékomhoz feszült, én pedig megküzdöttem az ösztön ellen, ami azt dobolta a fülembe, hogy azonnal törjek be a testébe, és folytassam ott, ahol alig pár perce abbahagytuk. - Szeretlek, Iris - bukott ki belőlem, tekintetem mélyen az övébe fúródott. Már nem tudtam többé a nyelvembe harapni, nem is akartam, vállaltam a kockázatot, hogy ezzel akár tönkre tehetem az egészet, hogy egyetlen kimondott szó miatt elbaszódik az egész, de mikor, ha nem most? Küzdhettünk ellene, de bármikor közbeszólhat az élet, főleg az enyém, és azt akartam, hogy tudja, bármi is történjék, bennem nem kell kételkednie.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 7:58 pm
Mr and Mrs
Olyan idegesítően vonzó, ahogy elégedetten ott ücsörög előttem a széken és epret majszol, hogy képtelen vagyok megállni, hogy ne zavarjam meg valamiképpen a nyugalmát. Belém bújik a kisördög, az a buja nőszemély, aki éveken át rejtve volt még előttem is és, akit Ő keltett életre, kezébe veszi a gyeplőt és a tettek mezejére lép, amit azzal kezdek, hogy lecsúszok elé az asztalról és miután, még figyelmeztetem is, hogy mire készülök, a tejszínért nyúlok. Szavaira kacéran elmosolyodok és tényleg nem kételkedek egy pillanatig sem abban, hogy várt erre, hogy majd én is eljátszadozom vele, én is végig nézem, ahogy Ő kínlódik az én érintéseimtől és csókjaimtól, amivel nem is váratom sokáig. Hasonló útvonalat rajzolok rá a tejszínnel, amit aztán mohón le is nyalok bőréről, csókokkal hintem testét lefelé haladva rajta, a libabőr láttán elmosolyodok, sóhaja arra ösztönöz, hogy folytassam az utam egyre lentebb kalandozva, amiből már sejtheti, hogy mi a végső úticélom. A nadrág, ugyan még akadályt képez, de már nem sokáig, mert már bontom is róla, Ő pedig készségesen segít, hogy megszabadítsam tőle, hogy végre magamba ihassam izgató látványát és kijelöljem a tejszínnel, merre is fogok tovább kalandozni. De nem sietem el, lassú mozdulatokkal evickélek le egész a hasáig, finoman fogok rá kemény férfiasságára és miközben egy hosszú pillanatra megtalálom tekintetét, végig húzom párszor a nyelvem teljes hosszán, eltüntetve róla az édességet, végül finoman ajkaim közé veszem. Újra és újra meglep, miféle vágyódást érzek iránta, milyen őrjítően akarom Őt a nap minden kibaszott pillanatában, pedig alig pár perce, hogy a száját magamon érezve élveztem el, mégsem elég belőle, az édes hanjaiból, a vágyából és ebből a kínzó játékból, ami nem csak neki okoz élvezetet, hanem nekem is. Vele együtt nyögök, ajkaim újra és újra végig siklanak rajta, kezeimmel combján simítok, hasfalát cirógatom, miközben eltökélt szándékom Őt az őrületbe kergetni és a gyönyörbe hajszolni. Ujjait a hajamba fúrja, miközben érzem a testén, hallom a zihálásán, hogy a mámor felé közelít, ez pedig csak még inkább arra ösztönöz, hogy folytassam, ne hagyjam abba. Csípője finoman mozdul, ajkaim közé siklik, akaratlanul is eszembe jut az érzés, amikor bennem mozog így, ettől pedig én is feszültebben lélegzek orromon át. Szavai áthatolnak a kábulaton, miközben tovább hajszolom a beteljesülés felé, kezemmel is ráfogva finoman, rekedtes hangjába beleborzongok, mikor pedig megérzem, ahogy megrándul ajkaim között, még mohóbban fogadom magamba egész addig, míg a számba nem engedi magát egy pokolian izgató nyögés kíséretében. Elképesztően erotikus a látvány, ahogy megsemmisíti az orgazmus, ahogy mellkasa hullámzik a zihálásától, ahogy ajkaimtól gyengül el ez az egyébként erős és veszélyes férfi, tőlem válik egy pillanatra ennyire sebezhetővé. Nyelvem még párszor gyengéden végig húzom rajta, miután az élvezete lassan enyhül, csókokat hintek combjára, majd egy pimasz vigyor kíséretében felegyenesedek és töltök egy kis pezsgőt a poharakba. -Úgy tűnik, nem csak én szeretek hangoskodni.- nyújtom felé az egyiket, ha pedig elfogadja, finoman összekoccintom az üvegeket és a saját italomat fel is hajtom. -Ami nem is baj, mert iszonyúan beindít, ahogy nyögsz.- suttogom kacéran, fel is sóhajtok halkan, ahogy felidézem magamban az iménti vad, mély nyögését, majd szemből az ölébe helyezkedek és finoman átkarolva nyakát, vállára hintek pár apró csókot. -Oda vagyok a férjemért...- súgom végül halkan a fülébe, el is mosolyodok ettől a burkolt vallomástól, de egyszerűen muszáj vagyok a tudtára adni valahogy, mennyire megőrülök érte. Soha nem akarok már nélküle tölteni akár egyetlen napot is, bármennyi idő is álljon meg rendelkezésünkre. Vele akarom tölteni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 6:13 pm
Hagytam neki időt, hogy visszataláljon hozzám, miután rövid látogatást tett abba a földöntúli világba, a mámor pedig úgy rázta végig testét, hogy már maga a látvány kínzó hatást gyakorolt rám. Agyamon újra és újra végigfutott a gondolat, ahogy teste hamarosan az enyémre feszül majd, engem zár bilincsbe összeszoruló izmaival, miközben a számba nyög, a gondolat pedig korbácsütésként vonult végig minden porcikámon. Csillapítanom kellett magamon, talán ez ösztönzött arra, hogy leüljek epret enni, miközben ő még mindig levegő után kapkodott. Magam alá húztam a széket, felkönyököltem, tekintetem egymás után pásztázta végig testét, úgy harapva az eperbe, mintha legalább az ő bőrét harapnám. Szavakkal már elmondani sem tudtam volna, hogy mennyire kívánom, azt akartam, hogy idejöjjön, hogy az ölembe üljön, hogy belé feszüljek, együtt lelve meg a megnyugvást az eufóriában. - Ezt szereted, nem? - kérdeztem elvigyorodva, közben egy másodpercet sem hagyva ki, hogy végignézzem, hogyan ízleli meg az epret, miután felült az asztalon, majd leszállva onnét, megállt felettem. Tekintetem végigsimított hasán, a mellei vonalán, a nyakán, végül szembetaláltam magam íriszeivel, de az elégedett, sunyi vigyoromat továbbra sem tudtam eltüntetni. Nem is akartam, engedtem, hogy hadd lássa, és amúgy is, teljesen jogosan voltam elégedett magammal, mert óriási küzdelmet vívtam meg annak érdekében, hogy végig tudjam csinálni anélkül, hogy rávetném magamat. Ajkai gyengéden suhantak át az enyém felett, szándékosan nem érintve meg, innen pedig már tudtam, hogy most az ő játéka következik. - Ezt vártam - leheltem halkan, mikor elhangzott a gyengéd fenyegetése, eltüntetve az utolsó epret is, amit az előbb megragadtam. Nem is teketóriázott sokáig: ujjai a tejszín után nyúltak, úgy kenve végig rajtam, ahogy én is csináltam az előbb, hamarosan ajkaival cikázva végig ugyanazt az utat, kellemes bizsergést érezve minden porcikámon, ahol csak hozzám ért. A libabőr kiütközött rajtam, halk, jóleső sóhajt hallattam, ahogy csókjai beborították mellkasomat, és még ennyi idő elteltével sem tudtam elhinni, hogy tényleg képes rám ilyen hatást gyakorolni. Ujjai a nadrágom széléhez értek, szavaira ismét elvigyorodtam, készségesen hagyva és segítve, hogy eltüntesse rólam a felesleges ruhadarabot, még ha tudtam is, hogy ez volt az utolsó védőbástyám az igazi, kegyetlen ostromlás előtt. Vágytam a szájára, már nem egyszer bizonyította, hogy csodákra képes vele, az pedig, hogy szinte ilyen közel éreztem, csak erősebb hatást gyakorolt rám. Feszült tőle az ágyékom, úgy lüktettem, hogy még számomra is újnak hatott az érzés, és ahogy ujjai rám markoltak, közben oda is juttatva a tejszínből, tekintete összefonódott az enyémmel. Olyan tűz lobogott benne, hogy még a szívem is hevesebben dobbant tőle. A szeretett nő, a feleségem egy pillanat alatt változott szelídíthetetlen vadmacskává, körmei a combomon simultak végig, szinte lélegzetvisszafojtva várva a pillanatot, hogy végre megérezzem ajkai szoros forróságát. Nem kaptam meg rögtön, először csak játszott velem, újra és újra végighúzta rajtam nyelvét, így tüntetve el a tejszínt, ettől pedig nagyot kellett nyelnem. Éreztem, hogy fogy az oxigén a tüdőmben, a pillanat pedig, amikor végre ajkai közé csúsztam, minden eddigi tapasztaláson túltett. Egy öblös nyögés szakadt ki belőlem, ahogy megéreztem magamon a szorítást, ami éppen olyan volt, mintha a teste melegét érezném, ő pedig tovább játszott velem, mozdulatai egyértelmű iránymutatást adtak, és ahogy tekintetem újra megkereste az övét, csak jobban beindultam tőle. Kibaszottul izgatott az előttem térdelő teste, az pedig hirtelen mellékessé vált, hogy alig jutott el levegő a tüdőmig. Az egész szoba felforrósodott, a bőröm lángolt, jólesően vetettem hátra a fejem, miközben ujjaim a haja után kezdtek kutatni, belemarkolva a szőke tincsekbe. Hullámzani kezdtem, a forró ajkainak ritmusa túl korán sodort a mámor peremére, de már olyan régen vágytam rá, hogy ezen annyira meg sem lepődtem. Ujjaim rászorítottak hajára, csípőm önkéntelenül mozdult, egyre szaporábbá vált a légzésem, egyre sűrűbben törtek felől belőlem mélyről jövő nyögések és sóhajok, olyan közelségbe kerülve, hogy küzdenem kellett azért, hogy szavakat találjak. - Iris, én elmegyek - bukott ki belőlem rekedten a figyelmeztetés, majd az utolsó másodpercben minden eltűnt a szemeim elől, elmosódott a szoba, az alakja, ahogy megsemmisültem ajkai között, olyan intenzíven nyögve fel, hogy azon talán még én is meglepődtem, úgy élve meg ezt a pillanatot, ahogy talán még soha.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 3:26 pm
Mr and Mrs
Nem kímél egy pillanatig sem, miközben combjaim közé fészkeli magát, nyelve kínzó játékba kezd, ajkai forrón csókolnak rám újra és újra, én pedig zakatoló szívvel adom át magam annak a felpezsdítő, bizsergető érzésnek, amit kivált belőlem mozdulataival. Érzem rajta, hogy nem fog könyörülni rajtam, olyan eltökélten esik nekem, én pedig már a gondolattól felnyögök, hogy úgy fog elérni a gyönyör, hogy ajka és nyelve közben testem legforróbb pontját ingerli. Én pedig akarom ezt, hogy érezze, hogy végig nézze, mire képes, mennyire meg tud őrjíteni, mert tudom, hogy ez Őt is, csak még jobban felizgatja. Nem is fogom vissza magam egy pillanatig sem, csak úszom a mámorban, egyre csak haladok a gyönyör felé, miközben kezemmel az asztalra marok, másik pedig az Ő kezéért nyúl, mintha kapaszkodóra lenne szükségem, de talán kell is, másképp elvesznék a bódulatban. A testem akaratlanul is mozdul, szájába ring csípőm, képtelen vagyok nyugton maradni, miközben keze az enyémet szorítja, mintha csak ezzel akarná a tudtomra adni, mennyire felizgatja Őt is ez az egész én pedig nem fukarkodok hangok terén sem. Amúgy sem tettem eddig sem, de mióta tudom, mennyire szereti hallani, hogy mit okoz bennem, azóta végképp eszembe se jut egyetlen hangot se magamban tartani. Akarom, hogy tudja, miféle örömöt szerez nekem ajkaival és nyelvével, milyen mámorító érzés magamon érezni, milyen őrjítő vágy tombol bennem kényeztető mozdulataitól, melyekkel addig hajszol, addig gyötör, míg végül el nem ér a gyönyör, kíméletlenül csapva le rám, szinte felrobbantva testemet. A vérem pezseg, a bőröm olyan forró lehet, hogy csodálkozom, nem olvadt még el alattam az asztal, miközben minden izmom remegve adja meg magát az orgazmusnak, levegő után kapkodva vészeli át ezt a megsemmisítő érzést. Végül szép lassan elcsendesedik minden, tekintetem az övét kutatja, lihegve könyökölök fel újra, ajkaimra pajzán vigyor húzódik, az alsót finoman be is harapom, miközben Ő magához vesz pár szem epret és egyszerűen helyet foglal a lábaim között maga alá húzva egy széket. Más esetben, más férfival, talán frusztrálna, hogy konkrétan az orra előtt terpeszkedek pucéran, de Ő úgy hat rám, mint még senki, hogy a legbujább, legszemérmetlenebb részemet csalogatja elő. Igazság szerint, még ez is izgató, ahogy ott trónol azzal a pimasz, büszke vigyorral a képén, miközben én örülök, hogy egyáltalán képes vagyok összeszedni magam. -Borzasztóan pimasz vagy...- duruzsolom kacér mosollyal, majd felülök az asztalon és én is magamhoz veszek egy szem epret, a lehető legerotikusabban veszem ajkaim közé, hogy aztán az övéhez hasonló pimasz mosollyal tüntessem el, végül két karomon megtámaszkodva, lassan lecsúszok az asztalról és odahajolok hozzá. -Azt hiszem, most itt az ideje, hogy én is játszadozzak kicsit.- lehelem ajkaira olyan közelről, hogy szinte súrolja is enyém az övéit, de nem csókolom meg, helyette felegyenesedek és közelebb húzom magamhoz a tejszínt. Beharapom finoman ajkam, szám szegletében kacér mosoly jelenik meg, ahogy ujjam a finomságba mártom, majd finoman végig kenem vele nyaka bőrét, ösvényt rajzolok le a mellkasához is, majd tovább folytatom a művészi rajzot hasa mentén egész a nadrág pereméig. Aztán bekapom az ujjam, leszopogatom róla vigyorogva a maradékot és megtámaszkodva combján lecsókolom a szájáról is az oda kent édességet, de mielőtt még túlságosan beleélné magát a csókba, tovább haladok nyaka mentén, nyelvem kínzó lassúsággal húzom végig forró bőrén, ajkaimmal lágy csókokat lehelek rá nem felejtve ki mellbimbóját sem, miközben kezem már a nadrágot bontja rajta. -Ideje megszabadulni ettől...- suttogom a szavakat hasfalára, miközben két kezem a nadrágra fog és, ha egy picit emel a csípőjén, már húzom is le róla, hogy végre egálban legyünk, ami az öltözéket illeti. Férfiassága láttán buján végig húzom nyelvem ajkamon, egy pillanatra megkeresem tekintetét, de kezem közben a tejszínbe nyúl és a korábban félbe hagyott útvonalat kiegészítem az újonnan felszabadult területekkel. Két kezemmel végül combjára simítok, kicsit széttárom őket, hogy kényelmesen közéjük férjek és miközben térdre ereszkedek, a hasán felejtett édességet is eltüntetem róla. Aztán felpillantok rá, ahogy ujjaim határozottan köré fonom a tövénél és egy pimasz mosoly kíséretében lassan végig húzom rajta nyelvemet párszor, eltüntetve róla a tejszínt. Játszadozni kezdek vele, ajkaim közé veszem, finoman megszívom picit, nyelvemmel finoman simítom a számban, úgy ízlelgetem, mintha csak egy nyalókával szórakoznék, ám most eszem ágában sincs leállni, mint ahogy korábban tettem. Azt akarom, hogy úgy élvezzen el, hogy közben ajkaimon érzem minden egyes rándulását, minden lüktetést, mint ahogy Ő érezhette ezt az imént nálam.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 1:49 pm
Tekintetem követte a felkent tejszín útját, ahogy először combja egyik, majd másik oldalára juttattam belőle, már a gondolattól is megfeszülve, hogyan is fogom bejárni ugyanezt az utat ajkaimmal. Már előre hallottam és élveztem azokat a hangokat, amiket ezzel készültem előcsalogatni belőle, mert abban fikarcnyi kétségem sem volt, hogy nem fogja visszafogni magát, főleg mert már tudta, hogy mennyire imádom hallani, és hogy csak jobban bezsongok tőle. Már ha egyáltalán lehetséges lett volna ennél jobban kívánni valakit, de mellette, vele már semmin nem lepődtem meg, főleg nem ezen az émelyítő, csillapíthatatlan vágyon, ami szinte láncra vert, de ebből a béklyóból soha nem akartam kitörni. Rögtön szót fogadott és hátradőlt, én pedig fölé hajoltam, feljebb tornáztam lábait, befészkelődve combjai közé. Ajkaim gyengéden haladtak végig az előre megrajzolt úton, játszadoztam vele, csak lassan nyalva le róla a tejszínt, apró csókokkal hintve tele az bőrét, szándékosan húzva minél tovább az időt. Még inkább fel akartam izgatni, már ha egyáltalán ez még lehetséges volt, halk sóhajait hallva viszont lassan megkönyörültem rajta, nyelvem egy gyengéd, mégis határozott mozdulattal talált rá, először finoman eltüntetve a lábai közé kent édességet, közben végig arcát figyelve. Talán nem kellett volna, mert csak kínzóbbá vált gyomrom szorítása, ahogy tekintetem találkozott az övével, hangja pedig eljutott a fülemig. Meg kellett kapaszkodnom a combjában, mikor ringani kezdett a csípője, belemozogva ajkaim és nyelvem ostromába. Bírnom kellett magammal, pedig egyre égetőbb vágyat éreztem, hogy ismét benne legyek, hogy elmerüljek a teste forróságában, így hajszolva az őrületes mámort, de ahogy ujjai rámarkoltak a kezemre, jelezve, hogy simogatja testét az élvezet, erőt vettem magamon. Szinte hullámzott alattam, a nyelvem kíméletlenül ostromolta, miközben már nemcsak ő szorította az én kezemet, de én is az övét, egészen addig a pontig, míg meg nem feszült ajkaim alatt, és teste bele nem remegett az élvezetbe. Hallottam szavait, és azt, ahogyan a nevemet mondta ebben a mámoros, kibaszottul izgató pillanatban, és ekkor már tényleg nehéz volt megtalálnom azt az egyetlen józan pontot, amibe kapaszkodhatnék. Alig ment el, én mégis azon tűnődtem, hogy szinte rögtön magamra rántom, megszabadulok ettől az átkozott, szűkös ruhadarabtól, és itt, az asztal tetején teszem magamévá, mit sem törődve azzal, hogy miben és mekkora kárt teszek. Egész eddigi életem során ismeretlennek hatott az önzetlenség, de mióta az életem részesévé vált, egyre inkább azon kaptam magam, hogy többé már nemcsak a saját gyönyöröm volt fontos. Én az övét akartam látni, hallani, és érezni. Érezni magam alatt, ahogy megfeszül a teste, érezni ajkaim ostroma közben, hogy elengedi magát. Elégedett mosollyal emeltem fel végül a fejemet, miután egy gyengéd csókot leheltem combja egyik felére, de nem álltam fel, helyette pár szem eper után nyúltam, majd magam alá húztam az egyik közeli széket. A vigyorom megtelt szemtelenséggel, ahogy leültem, ő pedig még mindig ott feküdt előttem, szétnyílt lábakkal, hacsak nem változtatott időközben a testtartásán, közben tekintetemmel az élvezettől pihegő testét figyeltem, ajkaim közé tolva egy szem epret. - Egészen megjött az étvágyam - pimaszkodtam tovább, ekkor már felkönyökölve az asztalra, újabb szem eperbe harapva bele, úgy viselkedve, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne úgy eszegetni a gyümölcsöt, hogy ő közben ott fekszik előttem széttárt lábakkal. Bár én szívesen tekintettem volna természetesként.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 20, 2022 11:58 am
Mr and Mrs
Próbálok felidézni, akár csak hasonló helyzetet a múltamból, valakit, aki iránt ilyen kínzó vágyat éreztem volna, vagy ilyesmi játékba kezdtünk volna, de nincs senki, aki valaha is ilyen hatással lett volna rám, mint Ő. Már attól beindulok, ha csak ránézek és meglátom, miféle tűz lobog tekintetében vagy, ha mohó csókját ajkaimon érzem, nyelve a nyelvemhez simul akaratlanul is arra gondolva, miféle gyönyöröket képes vele okozni. Senkit nem kívántam még úgy, mint Őt és ezt ma este minden lehetséges módon a tudtára akarom adni. Hogy senkivel nem volt még ilyen csodálatos, mint most, Vele. Az, ahogy a tejszínnel végig keni a bőrömet, csak olaj a tűzre, csak még jobban beindít vele, mert a gondolataim máris akörül járnak, milyen érzés lesz majd, amikor mindezt eltünteti rólam, főleg, hogy jut a finomságból a combjaim közé is, finoman meg is érint, ami már önmagában előcsalogat belőlem egy halk nyögést. Képtelenségnek tartom, hogy valaha is ne így reagáljon érintésére a testem, ne kezdjen zubogni tőle a vérem és ne akarnám, hogy még több porcikámat birtokba vegye, mint ahogy most is teszi, ahogy az ajkaimra lehelt, lélegzetelállító forró csók után elindul nyakam mentén nassolni. Mély, buja sóhajaim egyre szaporábbak, halkan felszisszenek, ahogy a bőrömbe harap finoman, testem hullámzik ajkai és nyelve érintése alatt, lábaim pedig készségesen nyitom nagyobb terpeszbe, ahogy csípőjével közelebb furakodik, felnyögök attól, ahogy keménysége a nadrágon át nekem feszül, szívem szerint le is tépném róla az anyagot, de annyira megbabonáz azzal, ahogy mellemet ajkai közé veszi, hogy már gondolkodni is képtelen vagyok. Csak a sürgető vágyat érzem, ahogy a vér vadul dobol ereimben, miközben ő egyre lentebb araszol testemen, de egy forró, lázas csókra még felhúzom magamhoz, mielőtt még teljesen kivégezne ezzel a buja játszadozással, harapok is ajkára, hogy így tudassam vele, mennyire felizgatott már mindazzal, amit velem művelt és, hogy érezze, mennyire vágyom már rá, Őt pedig nem is kell tovább ösztönözni. Szavaira testem válaszol, készségesen dőlök hátra az asztalon, elterülök, mintha valóban egy menü volnék a finomságok között, túlságosan az sem érdekel, ha valami csörömpölve leborul az asztalról, csak arra vágyom, hogy végre nekem essen, eltüntesse a tejszínt, amivel összekent. Már a gondolat is őrjítő, hogy mi következik ezután, már lihegek a vágytól, ahogy lábaim fentebb tornázza, ahogy hasamon húzza végig nyelvét, kezemmel finoman hajába túrok, bódultan figyelem, miként halad egyre lentebb, míg végül először csak incselkedve combjaimnak szenteli figyelmét -valószínűleg szándékosan játszva a türelmemmel-, majd végre nyelve rám talál. Felnyögök, majd beharapom ajkam, lehunyt szemmel adom át magam a kínzóan édes érzésnek, reszketeg sóhajokkal próbálok levegőhöz jutni, miközben a vér a fülemben dübörög. Kicsit felemelkedek, megtámasztom magam egyik könyökömön, úgy gyönyörködök az izgató látványban, ami elém tárul és, ami csak még jobban megrohamozza érzékeimet, de nem sokáig tudom tartani magam. Nyögve hanyatlok vissza az asztalra, egyik kezem fejem felett a peremére fog, másikat mellemre simítom, ahol nem rég Dimitriy nyelve és ajkai játszadoztak, miközben testem egyre csak a gyönyör felé közelít. -Ó te jó ég...- lihegem egyre mélyebb, egyre feszültebb lélegzetvételekkel, ölem újra és újra nyelvéhez simul, ajkaiba ring, kezem az övéért nyúl, amibe úgy kapaszkodok, mintha az életem múlna rajta, vagy mint ahogy másik kezem újra az asztal peremét markolja, míg végül, ha Dimitriy nem hagy fel a kínzásommal, elakad lélegzetem, izmaim megfeszülnek és egy buja, halknak nem igazán nevezhető nyögés kíséretében elélvezek. -Istenem, Dimitriy.- nyögöm reszketve, testem vadul hullámzik, ahogy újra és újra végig vonul rajta a gyönyör, szinte biztosra veszem, hogy a bőröm lángol, olyan forróság önti el mindenemet és csak a vad dübörgést hallom fülemben, ahogy a vér lüktet bennem, elnyomva ezzel saját, kéjes nyögéseim és sóhajaim hangját. Semmi sem fogható ehez a csodálatos, megsemmisítő érzéshez, maximum csak a gondolat, hogy mindezt Ő okozta, az ő ajka és nyelve taszított ebbe a mámorba. Lihegve, mosolyogva pillantok le rá, finoman hajába túrok, miközben próbál összeszedni magam ezután az őrület után, hogy terveim szerint, utána alaposan meghálálhassam neki.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 19, 2022 2:50 pm
Még mindig az eper ízét éreztem a számban, miközben végigcikázott testemen azzal a jégkockával. Jeges megborzongás helyett azonban kellemes bizsergés futott végig rajtam, és mindenhol, ahol az olvadó darab érintkezett a bőrömmel, tekintete pedig úgy követte végig a jég útját, hogy pontosan tudtam, mire gondol közben. Már nem volt olyan porcikám, ami ne vágyott volna ajkai és nyelve cirógatására, közben szintén hasonló kényeztetésen törve a fejem, alsó ajkamba harapva gondoltam bele, milyen lesz végigcsókolni a tüzes bőrét, és bebarangolni olyan területeket, ahová remélem, innentől már csak nekem nyílik bejárásom, nekem viszont bármikor. A gondolatoktól viszont még feszítőbbé vált a vágy, úgy kívántam, hogy minden izmom belefeszült a kínlódásba, miközben valami ismeretlen erő markolászta a gyomromat. Az, ahogy elképzeltem, milyen élvezetekhez vezet még ma a szája, csak fokozta az amúgy is tetőfokára hágó vágyamat, nem is bírtam ki, hogy ne markoljak hajtincseibe, és ne támadjam le ajkait, olyan ostrom alá véve nyelvét, hogy már majdnem zavarba jöttem tőle, nem hagyva ki a kínálkozó lehetőséget arra, hogy érzékeltessem vele, mennyire kibaszottul vágyom rá, de ezt tagadni sem tudtam volna. A pezsgő eltüntetése után már egészen más irányt vettek mozdulataim, végigkenve rajta egy vékony réteg tejszínt, ujjaim ajkain cikáztak végig, csak hogy a következő másodpercekben egy indulatos, szenvedélyes csókkal tüntessem el a kellemesen édes desszertet. Nem volt elég, ajkaim új életre keltek testén, végig a nyakán, éreztem ujjai szorítását a hajamban, mire gyengéden ráharaptam nyaka bőrére, következő célpontként a melleit tűzve ki. A nadrág anyaga kínzóan szorított, másodpercekig átkozódtam magamban, amiért úgy döntöttem, hogy köntös helyett inkább ezt a merev börtönt választom, de nem hagytam időt arra, hogy ezen zakatoljak. Gyengéd nyelvmozdulatokkal tisztítottam le melleiről a tejszínt, játékosan incselkedve vele, miközben csípőm még nagyobb helyet kezdett kialakítani, szélesebb terpeszbe kényszerítve. Már nem is volt kérdés, hová fogom kenni a következő adagot, közben gyengéden ingerelve teste legforróbb pontját, végighaladva combjai belső felén is, oda is juttatva egy keveset az édességből, mintha utat akartam volna rajzolni, amit követhetek és ami mentén haladhatok. Mintha nem tudtam volna magamtól, hová kell hajolnom ahhoz, hogy sikítva élvezzen el ajkaim alatt... már szinte hallottam a fülemben, mikor egy ösztönző mozdulata után megkerestem a tekintetét. Elnehezült a légzésem, közben nagyot nyelve a kínzó gondolatok terhe alatt, belesimultam a csókjába, először nem is reagálva semmit szavaira. Én mindenét imádtam, minden átkozott porcikáját, míg őt magát már... nemcsak imádtam. Szívem szerint a szájába nyögtem volna, hogy szeretem, mintha bármit is jelentene egy szenvedélyesen elsuttogott szó, mintha ezen állna vagy bukna mindaz, ami kettőnk között éppen teret hódított. Nem mondani akartam, hanem bizonyítani, és egy cserfes vigyort villantva felé, megnyalva ajkamat ott, ahol az előbb szemérmetlenül belém harapott, csak rosszallóan megcsóváltam a fejem. Ez volt az igazi felhívás keringőre, mindig ezt csinálta velem, mikor hergelni akart, vagy éppen a tettek mezejére küldeni, én pedig kész voltam teljesíteni mindazt, amit vállaltam ma estére. Sőt, annál jóval többet is. - Dőlj hátra - suttogtam el az álla vonalánál, kezeimmel ösztönözve, hogy csússzon hátrébb, szinte teljesen az asztalra fektetve, már ha teljesen hátradőlt. Közben lenyúltam, hogy ezzel egy időben feltornázzam lábait, az asztal fölé hajolva csókoltam meg köldöke mentén, végighúzva nyelvemet az alhasán, majd combja belső részére vándoroltam, először az egyik, majd a másik oldalon nyalva le az odakent tejszínt, majd követve az így rajzolt utat, kínzó lassúsággal találtam rá teste legérzékibb pontjára, és bár ide is juttattam a tejszínből, de valójában a legkevésbé sem ez kötötte le a figyelmemet. Hallani akartam, ahogy élvezi, és miközben karjaimmal átnyúltam combjai alatt, hogy a legkényelmesebb helyzetet teremtsem magunknak, nyelvem körkörös mozdulatokkal kezdte hajszolni az élvezet felé.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 19, 2022 7:49 am
Mr and Mrs
Őrülten izgató, ahogy végig nézi, miként tüntetem el ujjáról a tejszínt, bár szándékosan csinálom úgy, hogy érezze, gondolatban már valahol egész máshol járok, ajkaim egy egész más testrészét veszik birtokba, tekintete láttán pedig le merném fogadni, hogy már Ő is ugyanarra gondol. Eltökélt szándékom, hogy a ma este folyamán még jó pár olyan hangot csaljak ki belőle, amit korábban már hallhattam, de nem sietünk sehova. Ki akarom élvezni a nászéjszakánkat és Őt is, míg végül ránk nem virrad majd, ilyen tervek és férfi mellett pedig, mégis hogy aludhatnék el? Ajkai elé tartok egy darab epret, tekintetem sóvárogva figyeli a mozdulatot, ahogy végig nyal ajkain, hogy aztán finoman az eperbe harapjon, rajtam meg már ettől végig fut az a kellemes bizsergés. -Én is mázlista vagyok, de ezt már tudom egy ideje.- duruzsolom válaszul, cseppet sem rejtve véka alá, mennyire oda vagyok érte és a kívánatos ajkaiért. Már az emléke is annak, amikor magamon éreztem őket, olyan intenzíven cikázik végig rajtam, hogy attól libabőrös leszek. Épp úgy, mint ahogy Ő, attól a darab jégtől, amit finoman végig vezetek testén, az izmain, a hegekkel és tetoválásokkal tarkított forró bőrén, miközben finoman megnyalom ajkam, elképzelem, hogy a jég nyomát én is végig ízlelem. Mindez azonban nem csak rám van ilyen nagy hatással, ez tisztán érezhető heves mozdulatából, ahogy hajamba túrva közelebb húz magához, ajkaimra suttog, forró lehelete cirógatja bőröm, miközben pihegek már a vágytól, hogy végre érezzem ajkai ízét. Már épp azon lennék hogy válaszoljak neki, reagáljak valamiként, de olyan mohó csókkal fojtja belém a szót, hogy halkan bele is nyögök nyelvünk forró táncába. Teste keményen nekem feszül, az érzéstől tovább forrósodik bőröm, már ha ez egyáltalán még lehetséges, finoman ajkamba harap, halkan, vágyakozva fel is szisszenek, de aztán hirtelen elszakad tőlem én meg pihegve, bódultan figyelem, ahogy felhajtja a pezsgőjét, majd ujjaival a tejszínbe nyúl. Újfent megtámaszkodok egyik tenyeremen, másik kezem finoman mellkasára, hasfalára simít, de amikor a tejszínt elkezdi végig kenni a bőrömön, ujjaim a nadrágja peremébe kapaszkodnak alhasánál és már attól szaporábban veszem a levegőt, hogy csak figyelem az egészet. Tudom, hogy amit végig kent rajtam, azt el is fogja tüntetni, mint ahogy teszi ezt az ajkaimra jutó adaggal is egy forró, mámoros csók kíséretében, amiből olyan hirtelen szakad ki, hogy időm sincs észbe kapni a kábulatból. Nem is engedi, mert már vonul is tovább nyakamra, egyre több sóhajt kicsikarva belőlem, kezem vállára simul, onnan tarkójára csúszik, hajába markolok hátra vetett fejjel ő pedig lassan tünteti el rólam a tejszínt nyelvével és ajkaival, még jobban felkorbácsolva ezzel bennem a vágyat. Mikor mellemhez ér beharapom ajkam, felnyögök az élvezettől, ahogy a mellbimbómmal játszik, ahogy finoman ingerel, megszívja picit, már levegőt is alig kapok, annyira őrjítő érzés, ahogy birtokba veszi az érzékeny területet, de nem kímél egy pillanatig sem -nem is akarom-, mert már nyúl is a következő adag tejszínért, én pedig pihegve várom, vajon az hova fog kerülni. -Imádom a szádat...- suttogom halkan, elfúló hangon, apró mosoly jelenik meg arcomon, ajkamba harapok vágyakozva, míg keze ölemre csúszik egyértelműen a tudtomra adva ezzel, hogy mely helyre is áhítozik ezután. Már a gondolattól is nyelnem kell egyet, a vér már amúgy is vadul dobol ereimben, de most még jobban meglódul, a testemet kínzó forróság nagy része keze nyomán az ölembe húzódik, én pedig fejére simítva lepillantok rá, ösztönzöm picit, hogy felnézzen rám. -Téged meg pláne.- folytatom a korábbi mondatomat halkan suttogva, kezem arcára simul egy pillanatra, lehajolok hozzá egy forró csókra, ha erre vágyik épp a szája, ha nem, gyengéden ajkába is harapok, majd újfent tarkójára simítva halántékára lehelek még egy apró puszit. Elképzelni sem tudja, mennyire magába bolondított.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 18, 2022 5:07 pm
Ahogy a fenekénél fogva közelebb rántottam, a forróság pedig rögtön eluralta minden porcikámat, már tényleg valami isteni csodaként fogtam fel, hogy eddig egyáltalán kibírtam. A vágyam nem ismert határokat, szüntelenül lüktetett bennem, ezt csak fokozta a kezeim alatt életre kelő teste, a bőre ugyanúgy lángolt, mint az enyém, és hiába próbáltam betelni vele, újra és újra kudarcot vallottam. Teste minden pontját meg akartam ízlelni, ki akartam élvezni, mintha ez lenne az utolsó vacsorám, pedig tudtam, hogy ha jól csinálom azt, amibe együtt belekezdtünk, sok ilyen lesz még. Semmit nem akartam még életemben ennyire, mint ezt. Mint Őt. Lenyalta ujjamról a tejszínt, vigyorogva a számba haraptam, ahogy utána tovább játszadozott vele, érezve rajta ajkai szorítását, a látvány pedig csak intenzívebbé tette a már amúgy sem kímélő vágyakozást. Ahogy megszívta az ujjamat, a fantáziám egészen elkalandozott, testem egy más pontjára képzelve ajkai szorítását, ettől pedig rögtön görcsbe rándult a gyomrom. - Számtalan ötletem van rá - válaszoltam, hangomban a jól ismert pimasz éllel, miután nagyjából képes voltam elvonatkoztatni a lelki szemeim előtt megjelenő képről, és habár minden vágyam az volt, hogy birtokba vegyen ajkaival és úgy játszadozzon velem, ahogy az előbb az ujjammal tette, próbáltam uralkodni magamon. - Csak az eper? - kérdeztem vissza, miközben elvigyorodtam, szándékosan megnyalva ajkaimat, majd ráharaptam az ujjai között tartott eperre, jóleső sóhajjal ízlelve meg. Pontosan tudta, mi mindenre vagyok képes ezzel a szájjal, és talán már azt is kitalálta, hogy egyetlen pillanatot sem fogok elvesztegetni, ha bizonyítanom kell velük bármit. Kezeim derekára simultak, közben tekintetemmel figyelve, ahogy egy jégkockáért nyúl, halkan felszisszenve, mikor megérintette vele ajkaimat, majd végighúzta a nyakamon, az pedig lassan szinte teljesen elolvadt, cseppekben folyva végig a mellkasomon. Furcsa libabőr jelent meg rajtam, a hideg ellenére sem érezve, hogy kicsit is hűlt volna a vérem, sőt. Csak erősebben éreztem a gyomromba kapaszkodó szorítást, az ingert, hogy ne hezitáljak, vegyem kézbe az irányítást. Nem is tudtam tovább küzdeni, egyik kezem a hajába túrt, így húzva még közelebb magamhoz. - Szóval tetszik a szám - suttogtam szinte ajkaira, tekintetét fürkészve, de nem hagytam időt arra, hogy válaszoljon. Rögtön letámadtam, ostrom alá véve a száját, nyelvem mohón kutatta az övét, miközben ágyékom a combjának feszült. Már olyan erős lüktetést éreztem, hogy alig tudtam megállni, nagyot nyeltem, alsó ajkába harapva szakadtam ki a csókból, majd rögtön a pohár után nyúltam, hogy ezúttal én ürítsem ki a teljes tartalmát. Ekkor már több ujjam nyúlt a tejszín után, de ezt már az ajkai közé szántam. Félrelöktem a haját, végigkentem ütőere vonalán, a kulcscsontján, egészen a melléig, szándékosan nagyobb mennyiséget hagyva a mellbimbói körül. A maradékot ajkai vonalán simítottam végig, lenyalva saját ujjaimat, de nem haboztam sokat azzal, hogy egy tüzes, szenvedélyes csókkal tüntessem el róla az imént felkent habot. Szinte rögtön tovább indultam nyakára, finoman ráharapva bőrére, miközben apránként folytattam a tejszín eltüntetését, úgy ízlelve minden cseppjét, mintha életemben nem találkoztam volna még vele. Egészen más hatást keltett a bőrén, majd mikor a melleihez értem, nyelveim játékosan szívták meg bimbóit, hosszan játszadozva velük, majd anélkül, hogy felemeltem volna a fejem, ismét a tejszín után nyúltam. - A szám egy egészen más helyre vágyik... - suttogtam, apró réteget kenve combjai közé.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 18, 2022 8:48 am
Mr and Mrs
A komoly téma és hangnem ellenére is izgató belegondolni, hogy neki köszönhetően, konkrétan felkerültem a nászutas menü mellé az asztalra, ami azért elég sok mindent elárul arról, mennyire komolyan gondoltam, hogy rólam akarja elfogyasztani az ételt. Én pedig, már a gondolattól is megborzongok, de mielőtt még bármi is történne, mielőtt túlságosan elmerülnénk a menüben , én is úgy érzem, hogy fontos lenne pár dolgot leszögezni. Például, őszinte ígéretet teszek, hogy legközelebb mennyire másként fogok tenni, ha hasonló helyzet adódik, már csak azért is, hogy mindkettőnket megkíméljem ettől a mai érzelmi vasúttól. Nem fogom soha többé azt gondolni, hogy bármilyen elfoglaltsága is fontosabb lehet annál, mint hogy időben biztosítsam arról, hogy nekem Ő a legfontosabb. Ha nem azon pörögtem volna most is, hogy nem akarom feleslegesen zavarni és felhúzni, megóvtam volna a kétkedés fojtogató érzésétől, magamat meg a félelemtől. De már nem számít. Most az a lényeg, hogy túl jutottunk ezen és most újfent úgy néz rám, mint azelőtt, vagy talán még érzelmesebben, miközben befejezi a mondatomat, amire csak bólintok tétován. Halvány mosoly jelenik meg ajkaimon, miközben átveszem tőle az egyik poharat, kutakodó pillantásom az övéibe fúrom, ahogy az apját is megemlíti, hiszen valóban, azért ő is elég fontos szereplő abban a történetben. Nem is akarok jobban belemenni, hogy szerintem mennyire nem normális dolog, ha valaki fejbe lövi a gyerekei anyját és bár minket ilyesmi nem fűz össze -soha nem is fog, tekintve, hogy meddő vagyok-, azért remélem feleségként sem fogom soha úgy végezni. Közel hajolva hozzá, halkan suttogom el mindazt, amit ma már ki tudja hányadjára adtam a tudtára bármilyen módon, majd egy leheletkönnyű csók után finoman hátrébb dőlök és felé emelem a poharamat. Szavai mosolyt csalnak ajkaimra, tekintetem az övébe olvad, miközben eszembe jut, hogy mennyire másként vélekedett az elején, mint ahogy én is, de aztán az összes gondolatot kisöpri elmémből a mozdulat, ahogy közelebb lépve hozzám fenekemnél fogva magához ránt. Pillanatok alatt felhevül a testem, a szívem máris gyorsabb tempóra kapcsol, ahogy fülembe suttog, miközben gyengéden csuklójára fogok és lassú, buja mozdulattal ajkaim közé veszem ujját így tüntetve el róla a tejszínt, bár a biztonság kedvéért azért, még egyszer megszívom picit és végig húzom rajta a nyelvem. A korábbi hűs levegőt forróság veszi át, bár magam sem tudom, hogy én produkálom vagy inkább belőle árad, miközben már a légzése is arról árulkodik, milyen sok piszkos gondolat jár a fejében. Valószínűleg, megszólalásig hasonlítanak az enyémekhez. -Reméltem is, hogy ébren fogsz tartani valahogy...- búgom pimasz mosollyal, miközben egy darab eperért nyúlok, picit a tejszínbe mártom és ajkaihoz emelem le sem véve róluk a pillantásomat. -Kibaszott szexi szád van. Nem is tudja ez az eperdarab, mekkora mázlista.- lehelem halkan, perverz mosollyal, lélegzetem máris feszültebbé, nehezebbé válik, pedig csak egy pillanatra elképzeltem, milyen érzés lenne az eper helyében lenni, de nagyon remélem, hogy hamarosan én is megtudhatom, legalábbis Dimitriy tekintete ezt sugallja, mert konkrétan úgy érzem most magam, mintha a csúnya nagy farkas nézne rám, aki azt tervezgeti, miként fog felfalni. Nyelek is egy nagyot a gondolatra, a pezsgőt felhajtom, hátha jótékonyan hat idegeimre, de aztán az asztalon díszelgő vödörből magamhoz veszek egy jégkockát és ajkamba harapva, huncut pillantással végig simítok vele Dimitriy alsó ajkán, onnan indítom lassan lefelé állán, végig a nyakán, hogy aztán a mellkasánál a mellbimbója felé kalandozzak vele. Olyan forró a bőre, hogy őszintén csodálom azt a jégkockát, amiért egyáltalán a mellkasáig eljut, bár pár mozdulat után végleg el is tűnik és, csak egy apró vízcsepp marad utána, ami végig vonul testén le a hasfaláig. Én pedig nagyon remélem, hogy lesz alkalmam még ma este végig járni nyelvemmel ugyanezt az útvonalat.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 18, 2022 5:09 am
Szavai nyomán elvigyorodtam, annak ellenére, hogy előre sejtettem a választ. Én ezer dolgot játszottam már meg életemben, általában nem is magam, hanem az apám elvárásai miatt, minden alkalommal majd megfulladva a dühtől és a belső ingerültségtől, de ami kettőnk között bontakozott, kicsit sem hasonlított egyik múltbéli emlékemre sem. Volt, amit nem lehetett megjátszani vagy elszínészkedni, és ez kettőnk között ékes példaként szolgált erre. Hát még azok a hangok... Eltoltam magunktól az üveget, majd a két megtöltött poharat, csak hogy fel tudjak állni, majd amint az asztalra ültettem, beálltam lábai közé, így fürkészve a tekintetét. Nehezen állítottam az amúgy is tűzforró véremen, ami már ott dobolt a fülemben, alig tudtam nem tudomást venni a halk suttogásról a fejemben, ami arra sarkallt, hogy ne vesztegessem az időt, úgyis mindketten ugyanarra vágyunk, de ahogy tenyerem gyengéden a combjára simult, másik kezem pedig az arcára, még egyértelmű volt, hogy akad itt valami, amiről beszélnünk kell. Talán egyszer még ebbe is belejövök, a beszélgetésbe. Még ha nem is fűlött hozzá annyira a fogam, mert szinte bármit el tudtam neki mondani a saját magam nyelvén, néha akár szó szerint is. Egy megkönnyebbült sóhaj hagyta el ajkaimat, mikor válaszolt, majd homloka az enyémhez simult, ujjaim pedig arcáról a haja vonalára simítottak, egy pillanatra egészen belefeledkezve a másodpercbe. Szívesen elűztem volna a ma este emlékeit, vagy tettem volna őket meg nem történtté, mert kicsit sem akartam, hogy félelemben éljen mellettem, azon rugózva, hogy milyen hibájára vagy cselekedetére miként is fogok reagálni. Nem a félelmére vágytam, annyi elcseszett év után életemben először hajlandó voltam elfogadni, hogy valaki nem az én alárendeltem, és majdnem zsigerből tönkre is tettem. Erre pedig tényleg nem akartam gondolni. - Mint az anyám? - vigyorodtam el félbehagyott mondata után, majd egy laza vállrándítással újra kézbe fogtam a pezsgős poharakat, az egyiket pedig átnyújtottam neki. - Nem vagy olyan. Én pedig nem vagyok az apám - tettem még hozzá, bár valahol mélyen tudtam, hogy ez csak félig az igazság. Egész életemben hasonlítani akartam rá, ő tanított, olyan módszerekkel ahogyan őt tanították, és a legtöbb döntésével egyetértettem, nagyjából addig a pontig, míg el nem kezdett az én életem terhére döntéseket hozni. Belém se sok apai ösztön szorult, és a magam nemében elég kegyetlen tudtam lenni, de nem hiszem, hogy képes lennék megtenni ugyanezt a saját gyerekemmel, még ha ez egyértelmű gyengeség is lenne. Apám irányába ez már csak a dac volt, főleg hogy az egyik ilyen döntése éppen itt ült előttem az asztalon, és éppen tejszínt akartam lenyalni teste minden pontjáról. Ahogy némileg hátradőlt, hogy megtámaszkodjon a kezén, tekintetem játékos évődéssel cikázott végig mellei vonalán, majd újra rátaláltam íriszeire, ekkor már az én kezemben is pohárral. - Amúgy is nehezen szabadulnál tőlem - vigyorodtam el ismét, miután elszakadt ajkaimtól, erre pedig tökéletes bizonyíték volt ez a ma este is azzal kezdve, hogy még egy kibaszott éjszakát sem hagytam neki békében. Mosolyát látva furcsa melegség kezdett bontakozni a mellkasomban, miközben belekortyoltam a pezsgőbe, és ugyan tudtam, hogy képtelenség, de a tekintete szinte megszólalt, beszélt hozzám, mire közelebb léptem hozzá, újra letéve a poharat, egyik kezemmel a fenekéhez nyúlva, hogy közelebb rántsam, mit sem törődve az esetleg kilöttyenő pezsgővel. A nadrág ellenére is éreztem combjai fogságát a csípőmnél, miközben mutatóujjamat belemártottam a tejszínbe, lassan a szájához emelve, így kínálva fel neki. - Remélem, kiélvezted ezt a kis nyugalmat - hajoltam füléhez, apró csókot lehelve a füle alatti bőrfelületre, közben már érezve, hogyan éled fel újra a testem, a vágy lüktetni kezdett bennem, elnehezítve a légzésemet, főleg azok után, ahogy ismét a szemeim elé kúsztak a képek, mi mindent akarok ma még csinálni vele. - Mert reggelig egy nyugodt pillanatod nem lesz - súgtam oda neki, ekkor azonban már nem pimaszsággal telt meg a hangom, hanem a már túl jól ismert, fojtogató vágytól.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 17, 2022 6:47 pm
Mr and Mrs
Az eltúlzott műsorom, talán nem a legjobban sikerül, de legalább mosolyt csalok vele az arcára, amit olyan nagyon szeretek látni rajta, válaszul az enyémen is megjelenik egy hasonló, miközben halkan el is nevetem magam pimasz megjegyzésén. Az elején, amikor ott álltunk egymás mellett és végig hallgattuk azt a baromságot -legalábbis, akkor annak tunt-, meg sem fordult a fejemben, hogy valaha is Ő lesz majd az, aki újra és újra megnevettet, de mentségemre szóljon, tisztában voltam vele, hogy Ő egy maffiózó, nem pedig stand up-os. Mégis, most odáig jutottunk, hogy már az mosolyt csal ajkaimra, ha meglátom. -Ne aggódj, édesem. Eddig sem színészkedtem és ezután se fogok. Nincs rá szükség. - lehelem buján válaszul, bár már attól meglódul a vérem, ha csak eszembe jutnak azok a hangok, melyeket Ő produkált, az érzés, amikor fölé kerekedtem vagy amikor ajkaimmal kényeztettem és eltökélt szándékom a ma este folyamán még kicsikarni belőle hasonlókat ilyen-olyan módon. Épp ezért egyáltalán nem is ellenkezek, amikor a köntöstől megszabadít, már rég túl vagyok azon, hogy bármi szemérmesség legyen úrrá rajtam attól, hogy meztelenül ücsörgök az ölében, sőt. Igazából vágyom is rá, hogy tekintete végig pásztázzon, hogy lássam rajta, vagy legalábbis sejtsem pillantása láttán, hogy miféle gondolatok cikázhatnak végig az agyán, miközben pezsgővel kínál, mintha csak egy szolid csevegésben venne épp részt. El is veszem a két poharat, hogy tartsam, amíg tölt, miközben teljesen abszurd módon a kocsi jut eszembe, amivel elrobogtam idáig és amin utólag jót mosolyogtam, hogy történetesen épp az övé volt, de a szavak, melyekkel reagál elmélkedésemre, mosolyt csalnak arcomra. Őszintén meglep ez a reakció, na nem, mintha valaha is azt gondoltam volna róla, hogy önző, csak ez már megint olyan édes, hogy egyszerűen elolvadok tőle és tényleg úgy érzem, hogy épp a férjemmel beszélgetek. Oké, lényegében az is, hiszen házasok vagyunk, de akkor is jól esik, hogy így vélekedik. Nem is igazán vagyok nyomon, amikor elveszi tőlem a két poharat, hogy vajon mi lehet a terve, mi járhat a fejében, de egyáltalán nem bánom, amikor felemelkedik karjaiban tartva és leültet az asztalra, hogy aztán lábaim közé fúrva magát megálljon előttem. Mosolyogva kutatom kékjeit, egyszerre dolgozik bennem a vágy és az a szelíd, gyengéd szeretet, miközben kezeim mellkasára simulnak, szavai hallatán azonban komolyabbá válik tekintetem és nyelek egy nagyot. -Megígérem, Dimitriy.- rebegem halkan, homlokom homlokának támasztom, nagy levegőt veszek, mely során mélyen magamba szippantom illatát és sóhajtok egy nagyot lehunyt szemekkel. Meg véletlenül sem akarom újra átélni ezt a mait, hogy egy pillanatig is azt gondolja, hogy el akarom árulni. Sőt, igazából semmilyen módon nem akarom, hogy még egyszer az anyja jusson rólam eszébe vagy az, hogy az apja mit kellett tegyen annak érdekében, hogy megvédje a családját. Én nem akarom ezt. Nem akarom, hogy kételkedjen bennem egy pillanatig is, mert ha belegondolok, hogy neki mi minden járhatott a fejében, hogy benne milyen érzéseket kelthetett a gondolat, hogy épp készülöm elárulni, összeszorul a gyomrom. Ez a mai eset egyikünknek sem tett jót, hacsak nem vesszük figyelembe mindazt, ami már itt, ebben a hotelszobában történt, mert annak azért őszintén örülök, hogy végre tényleg megnyílt. Egy dolog sejteni a forró csókok és őrjítő orgazmusok után, hogy mit érezhet irántad a másik és megint más dolog hallani is. Vagy épp tudni, hogy a másik vigyázni fog rád, mert ahogy ezt kimondja, abba bele is borzongok, miközben karjaim nyaka két oldalára simulnak és ajkai lágy csókot lehelnek ajkaimra. -Te pedig hidd el, hogy nem vagyok cseppet sem olyan, mint az...- nyelem el a mondat végét, mert tényleg nem akarom most szóba hozni a nőt, aki valószínűleg élete első és legnagyobb csalódását okozta, de tudnia kell, hogy nem akarok arra a nőre soha hasonlítani vagy épp az Ő szívét összetörni. Képtelen lennék rá, amikor másra sem vágyom, mint óvni és őrizni, becsben tartani mindazt, amit nekem adott. Végül egy, az övéhez hasonló sóhaj kíséretében húzom el róla kezeimet, hogy egyikkel megtámasszam magam a hátam mögött, másikkal viszont a felém nyújtott pohárra fogok és lágy mosollyal felsandítok rá.-Nekem csak te kellesz. Más semmi nem érdekel.- suttogom halkan, egész közel hajolva hozzá, tenyerem elhúzom magam mögül, hogy arcára simítsak gyengéden, majd egy rövid csók után felé emelem egy finom mozdulattal a poharamat és elmosolyodok. Iszonyúan szeretem, szinte már fojtogat az érzés, a szó, amit minden vágyam ajkai közé suttogni, mint valami féltett titkot, bizarr módon azonban maga a szó is rémülettel tölt el, mert nem akarom túl korán sem kimondani. A picsába már, pedig ez csak egy egyszerű szó.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 38 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.