M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - falling apart
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 08, 2022 2:01 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Megadtam neki a távozás lehetőségét, mégis, az utolsó másodpercig bíztam abban, hogy visszakozni fog, meggondolja magát és nem lépi át a ház küszöbét. Valahol mélyen viszont bennem is tudatosult, hogy erre hiába várok, és nem is hibáztathattam azért, hogy menni akart. Már nemcsak szemei, de a teste is árulkodott arról, hogy jobb szeretne inkább máshol lenni, nyilván bárhol, csak én ne legyek ott, ez pedig minden zsigerében összerántotta a mellkasom. Túl törékeny volt az, ami kettőnk között bontakozott, bár egy ehhez hasonló szituációra valószínűleg később is így reagált volna. Mondhattam volna azt, hogy jobb még az elején tisztán látni és elfogadni, hogy ez egyszerűen nem megy nekünk, lehet, hogy soha nem is fog, túl rögösnek tűnt ez az út, túl fájdalmasnak, és most, hogy láttam, milyen őt majdnem szó szerint ripityára törni, hát nem vágytam arra, hogy újra át kelljen élnünk.
Elsuttogott egy sajnálom-ot, aminél egyértelműbben nem tudta volna jelezni, hogy meghozta azt a döntését, közben elhaladt mellettem, kilépett az ajtón, én pedig megálltam a bejáratnál, onnan figyelve, ahogy beteszi a bőröndöt, majd ő is beült. Vissza sem nézett, bár ennek az okát is megértettem, elvégre ki tudja, milyen ingatag talajon állt a meghozott döntése.
Közben hallottam Kirill lépteit a hátam mögül, amint mellém lépett, egy halk sóhaj bukott ki belőlem, tekintetemmel követve a kigördülő kocsit, de reflexszerűen nyomtam a kezem Kirill mellkasára, mikor készült volna Iris után indulni. A tenyerem alatt éreztem megrökönyödését, ahogy váratlanul lefékezett, majd felém fordult. - Mi van, ne menjek utána? - kérdezte, mire lassan felé fordítottam a fejem, lassan elhúzva az akadályozó kezemet. Kicsit sem tűnt jó ötletnek felügyelet nélkül hagyni a lányt, mert habár nem az kötötte le egyikünk figyelmét sem, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rá egyedül, de ettől a kockázat még ugyanúgy ott lebegett a fejünk felett. - Ne, most ne - válaszoltam, még tőlem is meglepően színtelenül, a tekintete azonban éppen ugyanazokat a kérdéseket sugallta, amik az én fejemben is megfordultak, valószínűleg azért nem feszegette tovább a témát, mert tökéletesen kiolvasta a tekintetemből, hogy nem járna jól vele. - Te tudod - fűzött hozzá ennyit, jól láthatóan éreztetve, hogy nincs meggyőződve a döntésem helyességéről, de így voltam ezzel én is. Az előbb azt mondtam neki, hogy hagyom elmenni, így legalább a ma estére nyugtot ígérve neki, engedve, hogy távol legyen tőlem, de nem hagyhattam csak úgy egyedül, hosszú hónapok után először. És végül is, amiről nem tud, az nem zavarja, nem? - Majd én megyek - mondtam Kirillnek, miután úgy tűnt, hogy megszületett a végleges döntés. Talán kényelmesebb lett volna, ha ő megy utána, én pedig lehetőséget kapok ezáltal, hogy a sárga földig leigyam magam, aminek köszönhetően talán nem éreztem volna annyira szúrónak a rideg magányt, de amúgy sem lettem volna nyugodt, amíg nem tudom biztonságban, közben pedig reménykedtem, hogy tényleg nem messzire indult, mert bármilyen erős nő is volt, ilyen állapotban más körülmények között vezetni sem hagytam volna.
Csak annyira léptem vissza, hogy a komód tetejéről felmarkoljam a másik kulcsot, közben egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy mikor indultam utoljára bárki után, de annak már sok-sok éve. Kinőttem ebből a szerepből, de az ember mit meg nem tesz egy átkozott nőért és a biztonságáért.

Talán csak az emlékezet szépítette meg azokat az eseteket, mikor követnem kellett valakit, ráadásul úgy, hogy ne vegyenek észre, bár eleve beleringathatta magát abba a hitbe, hogy nem jövök utána, ebből pedig meg tudtam kovácsolni a saját magam előnyét. Éppen elkaptam a pillanatot, mikor a bőröndjével együtt bevonult egy hotelba, én pedig csak hátradőltem, feszülten megtördelve az ujjaimat. Az eredeti terveim között ennyi szerepelt, Kirillnek is ennyi lett volna a dolga. Megtudni, hogy hová jött, hol tartózkodik jelenleg és itt maradni addig, míg a lány is itt van. Nem is értem, Kirill hogy tudta ezt napjában több órán keresztül csinálni, mert én tíz perc alatt eluntam magam, bár itt lett volna a tökéletes lehetőség arra, hogy kicsit magamba nézzek. Amúgy sem láttam semmi gyanúsat, a tudat viszont, hogy ha szó szerint nincs is mellettem, de legalább tudom, hogy hol van, megnyugtatott. Dolgozott bennem az ösztön, hogy kipattanjak és a hotelba is utána menjek, tényleg sutba vágva a meggondolatlan szavaimat, amikkel azt sugalltam felé, hogy szabadon távozhat. Kurvára nem hagytam kibontakozni, és amúgy sem voltam biztos abban, hogy megáll egy városi hotelban. Mehetett volna... tudom is én, Párizsba is, még ha eddig ezt csak élcelődésre is használtam. Akár még jelenthetett is valamit, hogy nem ment ennél messzebb, pedig most tényleg előtte lett volna a lehetőség - már szerinte -, és ahogy teltek a percek, egyre inkább éreztem magamon eluralkodni azt a pánikszerű félelmet, ami már nemcsak az ujjaim tördeléséhez vezetett, hanem ahhoz, hogy szinte szó szerint belevájjam körmeimet a tenyerembe, miután ökölbe szorultak a kezeim. Csakhogy ez a düh magamnak szólt, és ugyan képes lettem volna egyetlen döntéssel kivégeztetni azt az átkozott nyomozót, amiért előidézte ezt, valójában még csak nem is ő volt érte a felelős, hanem én. Mondjuk ettől még továbbra is szívesebben láttam volna holtan, mint élve, de ez legyen a holnapi nap problémája.
Hajamba túrtam, közben az órámra pislogva, még magam is megrökönyödve azon, hogy a látszat ellenére milyen gyorsan telt az idő, már több, mint egy órája néztem farkasszemet hol a műszerfallal, hol a hotel épületével, közben saját magam ostorozva, mikor az a bizonyos ösztön elkapta a végtagjaimat, és arra sarkallt, hogy kiszálljak és a bejárat felé induljak. Nem szívesen ismertem volna be, csomó más mellett, hogy képtelen voltam úgy nyugodt maradni az éjszaka kellős közepén, hogy nincs mellettem, bár a recepciónál ülő nőnek egészen más sztorit tálaltam, csak hogy elárulja nem kis unszolás és burkolt fenyegetések kíséretében, hogy melyik szobában is találom a feleségemet. A kitartást végül siker koronázta, a szobaszámon túl még egy kulcsot is kaptam, az odáig vezető utat pedig gyalog tettem meg a lépcsőkön. Mintha csak ez az egyedül töltött idő kellett volna ahhoz, hogy eldöntsem, mit is akarok, és hogy mit vagyok hajlandó beáldozni érte. Őérte bármit, mindent.
Megálltam az ajtó előtt, kézbe vettem az odalenn kapott kulcsot, ezzel újra csak bizonyítva, hogy a kopogás egyszerű intézményét egyszerűen nem ismerem, és egy bezárt ajtó meg tényleg nem tudott volna elválasztani tőle, bár örültem, hogy végül nem szó szerint kellett betörnöm. Azt nehezen oldottam volna meg csendben.
Ahogy azonban lenyomtam a kilincset, mindent beborító sötétség fogadott odabenn, nem is tudtam kivenni semmit, még az sem volt tiszta, hogy hol kezdődik az egyik helyiség, és hol ér véget a másik. Valahol arra számítottam, hogy még nem alszik, nekem sem jött volna csak úgy álom a szememre, mert szüntelenül zakatolt az agyam.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 08, 2022 7:02 am

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Azt mondta, hogy ma kivételt tesz, hogy annak ellenére, hogy Ő maga jönne utánam és keresne meg, mégis hagyna most elmenni, vagy legalábbis én így értettem azt, amit mondott, most mégis visszanyomja az ajtót és azt kéri, hogy ne menjek. Iszonyúan elbizonytalanít, de az, ami ma történt, még inkább és pont ez az, ami miatt továbbra is szükségesnek látom, hogy elmenjek, bár fogalmam sincs, hogy hova vagy, hogy meddig. Csak azt tudom, hogy el innen, el Dimitriytől, hogy képes legyek végre megnyugodni és tisztán gondolkodni, az pedig nem megy, ha nem szabadulok el innen. Ha másra se tudok gondolni, csak arra, ahogy nem rég nézett rám, mintha ősi ellenség lennék, mintha elárultam volna, pedig soha nem tudnék neki ártani. Akkor sem, ha Ő viszont megtenné.
Próbálom szavakba foglalni mindezt az őrületet, ami bennem kavarog. A rémület és a feszültség, amit odafent belém ültetett, valószínűleg most kezd igazán kiteljesedni bennem, mert ott igyekeztem tartani magam, de most már nem megy. Üvölteni akarok, sírni és biztonságban érezni magam, bár nem tudom, hogy erre van-e bármi esélyem, amikor eddig meggyőződésem volt, hogy csak a karjaiban tudom ezt érezni.
Gondolkodnom kell, Ő pedig meglepő módon elfogadja ezt, azt mondja érti, mégis, amikor újfent elindulnék, újfent megállít. Sírhatnékom van. Egyre nehezebben nyelem vissza a könnyeimet és ezen nem segít az sem, ahogy beszélni kezd, mert már azzal őszintén letaglóz, amikor azt mondja, hogy Ő is félt. Vetek is rá egy kétkedő pillantást, szavai a szívembe markolnak, mert valahol még ezt is értem. Azt hitte, hogy elárulom és, hogy hibát követett el azzal, hogy megpróbált másként kezelni, mint a többi nőt. Végtére is, az Ő helyében tényleg én is mindenkiről a rosszat feltételezném.
Valahol mélyen mégis elhiszem, hogy nem ölt volna meg. Hinni akarom, hogy tényleg nem bántana, ha meg olyan hülye lennék, hogy ilyesmivel próbálkoznék ráadásul ilyen idióta módon, még az is lehet, hogy én kérném, hogy lőjjön fejbe. De most tényleg nem tettem semmi rosszat. Nem is tudnék, hiszen minden szarság ellenére szeretem Őt, a fenébe is, mert tudom, hogy milyen tud még ezen kívül lenni és nekem arra a férfira van szükségem. Nekem az kell nem pedig az, hogy veszélyben érezzem magam, még mellette is, az egésznek pedig a bizalom az alapja, ami most eléggé megingott. Mindkettőnk részéről.
Végül Ő maga nyitja ki újra az ajtót, én pedig az elém táruló kocsifeljáróra szegezem pillantásomat. Nem nézek rá, mert akkor biztos, hogy képtelen lennék kisétálni az ajtón, pedig meg kell tennem. Rendeznem kell fejben a dolgokat, mérlegelnem mindazt, ami köztünk volt és, ami még lehet. -Sajnálom.- súgok csak ennyit halkan, majd a kocsi felé veszem az irányt, a bőröndöt bevágom a hátsó ülésre, majd én is beszállok a volán mögé és elhajtok. Remegek az idegtől és már patakzanak is a könnyeim, de akkor is ezt kell tennem.
Nem messzire tervezem az utam, csupán a város túlsó felében lévő hotelig megyek, ahol kiveszek magamnak egy szobát és az első dolgom az, hogy bevágódok a kádba, hogy aztán végre szabadon eresszem a könnyeimet, miközben az agyam folyamatosan azt kattogja, hogy menjek vissza.

~ pls ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 07, 2022 7:39 pm

Jól ismertem az erőt, ami arra sarkallt, hogy elálljam az útját, még ha nem is szó szerint sétáltam elé, hanem egy nagyobb erőt kifejtve megakadályoztam, hogy kinyissa a bejárati ajtót. Ahhoz képest, hogy mikor felment az emeletre, még eszem ágában sem volt lebeszélni, pláne nem utána jönni, elég élesnek tűnt a váltás, de ez árulkodott a legjobban arról a bizarr kavalkádról, ami éppen tombolt bennem neki köszönhetően. Az a férfi, aki a fotelba préselte, szó szerint az arcába mászva és fenyegetve, porig alázva, túl büszke volt ahhoz, hogy bármit is kimutasson a világ felé, ő uralt, mikor jeges, merev tekintettel fürkésztem a világot, ő volt a szörnyeteg, aki megijesztette, és talán még soha semmi ellen nem küzdöttem annyira, mint ellene. Nem volt más út, választanom kellett, és annál egyértelműbben, hogy utána jöttem, az ajtóban állva útját, már aligha tudtam volna kifejezni magam.
Arcát fürkésztem, de ő először nem nézett rám, inkább összeszorította szemeit, mintha megpróbált volna kizárni, és meg sem hallani azt, ami elhagyta a számat. Tényleg nem akartam, hogy elmenjen, képes lettem volna bármit félretenni annak érdekében, hogy jóvátegyem, amit most elbasztam, még ha már az első perctől tisztában is voltam a kockázatokkal. Felkészültem arra, ami várt rám, de azt nem gondoltam, hogy ennyire fog fájni, és ennyire vissza akarom majd csinálni. Vele nem akartam rideg és kegyetlen szörnyeteg lenni, őt akartam kivételnek, az egyetlen kivételnek. Az egész már régen nem arról szólt, hogy bíztam-e benne, vagy hogy elhittem-e a meséjét. Ha kételkedtem volna az emlékeiben, abban, ami szerinte történt, még mindig abban a nyavalyás fotelban ülne, mert abban biztos lehet, hogy nem hagytam volna fel a gyötrésével, tegyen bármit is a szabadulása érdekében. - Értem - fordítottam el egy pillanatra a tekintetem, bár ha nem mondta volna ki is egyértelmű lett volna. Amióta csak megvádoltam, ott időzött a szemében ez a fájdalmas félelem, ami még engem is képes lett volna megbénítani, pedig félt már tőlem korábban is, de... ez most más volt. Sokkal közelebbi, és sokkal erősebb.
Lassan elhúztam kezem az ajtóról, főleg azután, hogy láttam ujjainak reszkető szorítását a kilincsen. El akartam engedni, ekkor már beérett az elhatározásom, nem volt értelme itt tartanom, miközben ennyire egyértelműen a tudtomra hozta, mit is érez, de egy pillanat múlva újra visszanyomtam az ajtót, mintha szándékosan szórakoznék vele. Pedig kivételesen nem játszadoztam, nem volt jó az időzítés hozzá. - Én is féltem, Iris - szólaltam meg újra, bár azon bizonyára nem vesztünk volna össze, hogy az én félelmemet egészen más szülte, én nem tőle féltem vagy a benne rejlő erőtől és agressziótól, bár valószínűleg képes lett volna átgázolni a szívemen azok után, amit ma tettem vele. - Minden kibaszott pillanatban hinni akartam neked, csak abban bízva, hogy soha nem tennél ilyet velem. Ha már benned sem bízhatnék, semmim nem maradna - éledt fel ismét a hangom, de már nem az előbbi harag beszélt belőlem, inkább a most tudatosuló néma kétségbeesés. - És soha... soha nem öltelek volna meg - zártam le a szavaimat, testem minden porcikája megfeszült, közben újra elengedve az ajtót, ekkor már én nyomva le a kilincset, hogy kinyithassam előtte az ajtót. Nem volt értelme marasztalnom, és talán tényleg jobb ötletnek tűnt, ha máshol tölti el ezt az estét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 7 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 07, 2022 6:35 pm

Mr and Mrs

Jelen pillanatban kevés dologban vagyok biztosbaz életemmel kapcsolatban, de az egyik az az, hogy szeretem Őt. Még most, ebben a kibaszott pillanatban is, amikor a kanapén ülve az orrom alá dörgöli, hogy az Övé vagyok. Akartam is, hogy az Övé legyek, úgy egy órával ezelőttig másra sem vágytam, csak erre, de most, a jelenlegi helyzetben ez nem hangzik másnak, mint erőfitogtatásnak. Mintha csak azt akarná, hogy tudjam, hol is a helyem és csak, hogy nyomatékosítsa ezt az érzést bennem, még fenyegetőzik is, hogy Ő maga fog felkutatni, ha lelépnék, bár ebben őszintén kételkedek. Ezek után, már mindenben, és emlékeztetem is rá, hogy miért van ez, de a kérdése hallatán, a hangja komolyságán azért felvetődik bennem a gondolat, hogy mi van, ha tényleg megkeresne? És vajon, miért keresne meg? Mit csinálna, ha megtalálna? Az egyetlen dolog, amit most el tudok képzelni az, hogy a hajamnál fogva rángatna vissza ide az önérzetén esett csorba miatt, vagy mondjuk tényleg megölne. Ki tudja, mi miatt szokás még errefelé kinyírni a másikat? Talán, a szerződés ellenére is akadna olyasmi, amire még az apja is azt mondaná, hogy "Én is ezt tettem volna, fiam. Megértelek.", így egész elfogadható lenne, hogy végül megölt. Bántani nem bánthat, de vajon az is le van oda írva, hogy nem ölhet meg?
Nem fontolgatok vagy agyalok tovább, mert abba beleőrülök. Nem válaszolok a kérdésére sem végül, mert még az is lehet, hogy valójában tényleg próbára akarom tenni, hogy tényleg képes lenne-e meghazudtolni önmagát és utánam jönni, csak hogy megmutassa, hogy az Övé vagyok. Vagy, hogy bizonyítson valamit, amiről az is lehet, hogy csak képzeltem, hogy ott van. A francba már az egésszel!
Nem sok időt vesz igénybe, míg összedobálok magamnak pár cuccot, hogy aztán a lépcsőn lefelé robogva megcélozzam az ajtót. Igyekszem nem gondolkodni, nem fontolgatni, csak csinálni, amit elhatároztam és az az, hogy el kell innen mennem. Egyedül akarok lenni, nyugalomra vágyom és rendezni akarom ezt az egész őrületet magamban, mert Vele hiába is próbálnám megbeszélni, csak a rideg főnök válaszolna újabb felháborító, arcoskodó megjegyzésekkel és arra nincs szükségem. Hiszen, a dolgozószoba ajtajában állva is, csak arra képes, hogy egy viccesnek szánt megjegyzéssel vegye tudomásul a bőrönd jelenlétét, de inkább rá sem nézek, csak azt a kibaszott ajtót szugerálom és magamhoz veszek egy slusszkulcsot.
Kezem már a kilincsre simul, mikor mellém ér és visszanyomja az ajtót a helyére. Észre sem vettem eddig, hogy reszketek az idegtől, hogy a szívem ilyen hevesen zakatol és mellkasom olyan tempóban emelkedik és süllyed, mintha futottam volna jó pár kilométert. Mintha menekülnék.
Felé pillantok, de őszintén meglep, hogy nem gyilkos dühöt, nem haragot, nem gőgöt vagy ilyesmit látok a szemeiben, hanem...talán tanácstalanságot és aggodalmat, de tekintetem gyorsan újra az ajtóra szegezem, mielőtt még eltántorítana a célomtól, hogy aztán tovább szórakozhasson velem. A hangja hallatán lehunyom, sőt, összepréselem szemeimet és ajkaimat, gyerekes módon így próbálok elzárkózni a külvilágtól, Tőle, bár az is lehet, hogy a kikívánkozó könnyeket akarom ezzel visszatartani. Nem tudom, de egy röpke pillanatra megfordul a fejemben, hogy elengedem a bőröndöt és maradok. A sziklaszilárd elhatározásom úgy inog meg, mint egy tekebábu, de aztán emlékeztetem magam arra, ahogy nem rég rám nézett és ahogy beszélt hozzám és ez ad némi erőt. -Azt fontolgattad, hogy megölsz, Dimitriy.- szólalok meg halkan, de még mindig nem nézek rá. -Ez nem olyasmi, mintha részegen félre keféltél volna egy sztripperrel! Félek, érted?- szegezem rá végül pillantásomat, bár a szívem megszakad ettől, mert mostanra már úgy fest, mintha nem a rideg, kemény maffiózó állna előttem, hanem Ő. De a kettő egy és ugyanaz, neki pedig normális esélyt kellett volna adnia arra, hogy legalább megmagyarázzam az egészet. Nem pedig nekem rontani, mint egy KGB ügynök. -Most meghallgattál, bár még így se vagyok biztos benne, hogy hiszel nekem, de legközelebb mi lesz, ha kétes helyzetbe kerülök? Már pedig, előfordulhat még ilyesmi, hiszen a feleséged vagyok.- halkul el a hangom, ahogy az utolsó két szót kimondom, kezem meg úgy szorongatja azt a rohadt kilincset, mintha az életem múlna rajta, de talán így is van, talán az múlik most azon, hogy képes leszek-e kisétálni az ajtón vagy sem. -Gondolkodnom kell...- nyelek egy nagyot, ahogy a cseppet sem határozott szavak elhangzanak, de ez is az ő hibája, hiszen megállított. Már rég ki kellett volna sétálnom innen, esélyt sem adva neki arra, hogy megállítson, mert ezzel teljesen elbizonytalanít, bár az is igaz, hogy Ő sem lőtt fejbe, ahogy beléptem az ajtón, meghallgatott, csak én nem tudok olyan rideg és ijesztő lenni, mint Ő.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 07, 2022 4:45 pm

Bizonyára mindketten jobban jártunk volna, ha inkább meg sem szólalok, nem kellett volna erőlködnöm a beszéddel, mert aligha tudtam volna olyat mondani vagy reagálni, ami tetszik neki. Vagy amit jelenleg elhitt volna, bár ezt minden bizonnyal orvosolni tudnám azzal, hogy végre tisztán és érthetően elmondok neki mindent, de egyszerűen képtelennek éreztem magam arra, hogy egy kicsit is megnyíljak előtte. Kurvára el kellett volna mondanom mindent, azt, amit jelentett, és hogy még soha senki iránt nem éreztem ezt, de mintha alapjaiban véve hiányzott volna belőlem az a képesség, hogy beszélni tudjak az érzéseimről. Helyette a régi modoromban szólaltam meg, mintha lesöpörtem volna az asztalról mindent, ami közöttünk történt, szavakkal is egyértelműsítve, hogy úgyis az lesz, amit én akarok, mert ő az enyém, még ha jelenleg nem is volt elragadtatva tőle. Nem is késlekedett sokat a válasszal, mintha emlékeztetnie kellett volna arra, hogy csak egy papír miatt jött ide, és most úgy tűnt, hogy ezután is egy papír miatt fog maradni. És először éreztem azt, hogy nem én próbálok előle menekülni, hanem ő tőlem. Szerepet cseréltünk, a tény pedig ismét mardosni kezdte a zsigereimet.  
Ismét mély levegőt vettem, végighallgatva azt, amit tudtam, hogy vissza fog idézni. Én is kristálytisztán emlékeztem arra, amit mondtam, mert soha nem készültem utána indulni, vagy éppen felkutatni, de azóta már semmi nem volt annyira fekete és fehér, mint akkor. És ezt neki is be kellett volna látnia. - Miért akarsz próbára tenni? - sóhajtottam fel lemondóan, nem is bizonygatva tovább a szavaim mögött megbúvó komoly szándékot. Inkább nem kerestem a szemkontaktust vele, mert komoly esélyt láttam rá, hogy végül nem hagyom neki megtenni, amire amúgy lehetőséget adtam, és bezárom a kibaszott hálószobába, amíg le nem higgad. Nem vitattam el az érzéseit, a félelem, ami benne dolgozott, még így, ekkora távolságból is felfalta minden porcikámat, de volt rá oka, rászolgáltam minden érzésre, ami most benne tombolt, még ha nem is kezdett bele mérföldes fejtegetésbe. Talán ha megtette volna...
Nem várt újabb megerősítésre, kisétált a helyiségből, hallottam a lépcsőn felfelé siető lépteket, mire a kanapé támlájára hajtottam a fejem. A pokolba ezzel a nővel, a kibaszott hullámvasúttal, amire állandóan rákényszerít, és most megtörve a hagyományt, ő készült kiugrani, nem pedig én. Ezt pedig nem tudtam, hogyan kezeljem. Nem akartam elveszíteni, és még ennyi dac és bizonytalanság után is készen álltam arra, hogy nekimenjek a falnak, amit visszahúzott maga köré, de mégis felütötte a fejét a már jól ismert önbecsülésem és hiúságom, ami elvből tagadta meg azt, hogy akár egy pillanatra is akadályozni akarjam a távozásban. Mert abban azért biztos voltam, hogy nem marad itt.
Lassan felemelkedtem, elsétáltam a dolgozószoba bejáratáig, majd egy sóhaj kíséretében megtámaszkodtam az ajtófélfában. Ismét megmasszíroztam az arcomat, mintha ez bármilyen feszültséget is eltüntetett volna belőlem, de nem késlekedett sokat, úgy ahogy számítottam rá, egy bőrönddel a kezében jelent meg. - Hát, ez elég kevés cucc Párizshoz - jegyeztem meg, bár kétlem, hogy jelenleg díjazta volna az amúgy egész pimasznak ható humoromat, inkább nem is erőlködtem.
Az egész már-már groteszk volt, főleg amikor megragadta az én kulcsaimat, lassan elrugaszkodva az ajtófélfától, vele egy ütemben indulva az ajtó felé, és mikor rámarkolt a kilincsre, én tenyeremmel visszalöktem a nyíló ajtót, lassan rátalálva a tekintetére. Az előbb még jó ötletnek tűnt, azonban időközben elmúlt a mozdulat heve, nem tudtam, mit kellene mondanom neki, mivel tehetnék jóvá bármit is abból, ami ma este történt, de talán nem is kellett volna beszédekben gondolkodnom. Egyetlen ötletem volt, de ki gondolta volna, hogy kimondani egy szeretlek szót ilyen nehéz? Főleg nekem, akinek még soha nem volt dolga ilyesmivel. Talán csak... el kellett volna engednem, ahogy mindig is szerepelt a tervekben. - Ne menj el - szólaltam meg végül rekedten, sutba vágva mindent, ami voltam, teret engedve annak, aki lenni akartam vele és általa. Csak most tudatosult bennem igazán, milyen nyomorult életem volt előtte, nélküle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 07, 2022 2:44 pm

Mr and Mrs

Nem igazán tudom eldönteni, hogy azért járkál fel és alá, mert még mindig a megölésemet fontolgatja, vagy talán azért, mert nem tudja eldönteni, hogy nekem higgyen vagy a hosszú évek alatt belenevelt, követendő protokollnak. Valahol mélyen az is eszembe jut, hogy talán én is vagyok olyan fontos számára, mint Ő nekem és emiatt őrlődik, de ezt gyorsan el is vetem, mert még a végén belevinnék érzelmeket ebbe az egészbe, és itt omlanék össze a szeme láttára. Azt pedig nem akarom. Nem akarom, hogy tudja, mennyire fáj ez az egész vagy, hogy mennyire megbántott a feltételezésével, hogy képes lennék megvezetni azért, hogy végül lecsukassam. Vagy, hogy nekem mindaz, ami köztünk történt, jóval több volt, mint néhány "dugás" és egy rövid időre azt hittem, hogy neki is, de már esküszöm, semmiben sem vagyok biztos.
Figyelem, ahogy nyeli a vodkát, miközben azon jár az eszem, miféle véleménnyel lehet a nőkről egy olyan férfi, akinek az anyját a saját apja ölte meg, amiért el akarta árulni, de semmi jóra nem jutok. A kirakós egy része össze is áll, hirtelen világossá válik, miért élvezte inkább  escortok társaságát egész eddigi életében, hiszen ez egy olyan durva példa volt előtte, ami egy életre bizalmatlanná tette. De bennem bízhatna vagy legalább megpróbálhatná, hiszen Ő maga is mondta, hogy egyáltalán nem illek ide, azaz olyan aljas húzás se fordulna meg épp emiatt a fejemben, hogy a zsarukhoz rohanjak. Annál sokkal jobban félek tőlük. Most pedig, már Tőle is. Mégis, hogy lehetnék valaki olyannal, aki álmomban simán kinyírhat, ha úgy adódik, hogy gyanúba keveredek valamiért? Hogy feküdjek le ebben a házban aludni ma éjjel, amikor azt sem tudom igazán, hogy hisz-e nekem vagy sem? Már azt sem tudom igazán, hogy mi van vagy volt köztünk. Talán, tényleg csak élt a lehetőséggel és kiélvezte a házas élet örömeit, miközben másra sem készült csak, hogy mikor fogom Őt elárulni, azzal pedig, ahogy visszakérdezek, nyilvánvalóvá is teszem számára, mennyire megingatott bennem mindent. És erre mit csinált? Arrogáns, nagyképű stílusban, azt a kibaszottul idegesítő becézést használva az orrom alá dörgöli, hogy még mindig az Övé vagyok, amivel csak még inkább azt sugallja, hogy ez számára nem szólt másról, mint  birtoklási vágyról, hogy elmondhassa, hogy tényleg az övé vagyok, mint valami kicseszett escort, aki a tulajdona, mert még az ágyába is önként ugrok be minden éjjel. Vagy az enyémbe, de ez már, csak részlet kérdés.-Igen. Papíron.- szúrok vissza halkan, hiszen az kétségtelen, hogy továbbra is a felesége vagyok, köt ez a francos házasság meg az a rohadt szerződés hozzá, akármit is csinálok. De a szívembe továbbra sem vagyok köteles újra beengedni, még akkor sem, ha megszakad. Az ágyamba meg pláne nem, amikor azt se tudhatom, mikor fog úgy dönteni, hogy veszélyes lehetek rá és emiatt inkább kinyír. Akkor sem, ha egész nap Rá vágytam és talán még vágyom is, bár ez nem az a Dimitriy, mint akit látni akartam, amint hazaérek. Az is lehet, hogy az nem is létezik. Nem tudom. Hirtelen, minden olyan bizonytalanná vált, megkérdőjelezhetővé és bár beleborzongok szavaiba -és ez most az a régi, kellemes borzongás, hogy képes lenne tényleg felkutatni utánam mindent-, emlékeztetem magam arra, hogy ez valószínűleg inkább a sértettség, a büszkeség, a kivagyiság jele, mintsem a ragaszkodásé. Meg akarja mutatni, hogy akkor is Ő a főnök, az lesz, amit Ő akar, csak ne tekinteném ezt kihívásnak. -Ugyan, Dimitriy. Te magad mondtad, hogy sosem keresnél és, hogy még most is Franciaországban lehetnék, ha rajtad múlna.- fordítom el róla tekintetem, a nyálas, romantikus képzelgéseimet meg inkább kigyomlálom magamból, mert az, ha Ő tényleg utánam jönne, valószínűleg nem az a kategória lenne. És nem is azért tenné, mert fontos vagyok neki, mert akkor kibaszottul éreznie kellett volna, hogy ez kölcsönös. Tudnia kellett volna, hogy bele vagyok zúgva és, hogy nem ártanék neki. -Mégis mit jelentsen ez? Egérutat kapok?- fordítom felé tekintetem, egy pillanatra elidőzik pillantásom alakján, ahogy a kanapén ül, majd megcsóválom a fejem és egy nagy fújtatás kíséretében az ajtó felé indulok. -Így lesz a legjobb. Legalább biztos lehetsz benne, hogy nem árullak el.- vágom még oda kifelé menet, hogy aztán a szobámig meg se álljak, ahol kapkodva, frusztráltan, küzdve a sírással pakolni kezdek, de azt már végképp nem engedhetem meg magamnak, hogy könnyeket lásson az arcomon.
Azt se tudom igazán, miket tuszkolok a bőröndömbe, csak azt érzem, hogy ki kell innen jutnom, friss levegőt kell szívnom, különben megőrülök attól a temérdek kételytől, ami gyökeret vert bennem és a félelemtől, ami még mindig ott lapul a szívemben, hogy olyasvalakit szeretek, aki a megölésemet fontolgatta hosszú perceken át. Mintha mit sem jelentett volna az a rengeteg forró, együtt töltött éjszaka. Ja, bocsánat. A dugások.
Lerobogok a lépcsőn, meg sem próbálom halkan húzni magam után azt a nyüves bőröndöt, majd a nappaliban lévő komód tetejéről elveszem az egyik kocsikulcsot -leszarom, hogy melyiké- és az ajtó felé veszem az irányt.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 07, 2022 7:14 am

Ahhoz képest, hogy néhány nappal ezelőttig hozzá voltam szokva ehhez a merev távolságtartáshoz, most egészen máshogy hatott rám, valószínűleg azért, mert ennél már sokkal közelebb álltunk egymáshoz, a szó legszorosabb értelmében. Már tudtam, hogy a gyomromban időző érzés nem harag, hanem félelem, az is a legrosszabb fajtából, mégsem egy rettegő férfi látszatát keltettem, helyette fel és alá járkáltam, mintha ezzel bármilyen feles energiát is le tudnék vezetni. Pedig tomboltam, és valahol mélyen gyűlöltem, ahogy végignézi a mélyről jövő háborgást, a csatát saját magammal szemben, közben tudtára adva, mi is történt a szüleimmel sok-sok évvel ezelőtt. Ebben gyökerezett minden, az anyám megbízhatatlansága és árulása ültette el a fejemben azt, hogy ennek mindig ugyanaz a vége. Halál. De Iris megközelítőleg sem, egyetlen porcikájában és jellemvonásában sem hasonlított rá, mégis, nagyjából vetettem rá magam, mintha tényleg képes lennék bántani. És a helyében én magam is elhittem volna, minden eddigi ígéretem ellenére, hogy meg tudnám tenni.
Vettem egy nagy levegőt, téve egy kísérletet arra, hogy elmúljon a szívem zakatolása, kísérletet téve arra, hogy a kínzó gondolatokat is száműzzem, próbálva felkutatni azt a férfit, aki fél órája tűkön ülve várta haza a feleségét. Azok után, hogy egész nap az érintésein és orgazmusok sorozatán járt az eszem, ez a mostani valóság kicsit sem tetszett, a legkínzóbb mégis az volt, hogy mint mindig, ezúttal is én teremtettem a kettőnk közötti távolságot, és ezt már akkor tudtam, mikor az arcába mászva aláztam meg szavaimmal és két lábbal tapostam bele a szívébe.  
A kérdésével mégis kizökkentett, egy pillanatra éreztem, hogy megmerevednek a végtagjaim, a gyomrom pedig összerándult. Ahhoz kétség sem fért, hogy aljas voltam és kegyetlen, miközben vallomásra akartam bírni, és ki akartam deríteni, hogy mi köze van ahhoz a nyomozóhoz. Ha hitte, ha nem, nemcsak neki fájt a jeges közömbösség, az, hogy pontosan tudtam, hogy darabokra fogom cincálni vele, mégis megtettem, mert inkább választottam ezt az utat, amiben életben hagyhatom, semmint a másikat, ahol már esélyem sem lenne jóvá tenni semmit. Mégis szíven talált kérdésével, mert ugyan fogalmam sincs, hogy mi járt a fejében, vagy hogy mit akart tenni, de ezekkel a szavakkal voltaképpen kétségbe vont mindent, ami az elmúlt időszakban történt közöttünk, azt, ami közöttünk van. Nem álldogáltam tovább, ekkor már lassabb léptekkel húzódtam vissza a kanapéra, innen fürkészve tekintetét, közben újra meghúzva az üveget, de már aligha éreztem a vodka jólesően égető hatását a torkomon. - El kell szomorítsalak, bébi - vontam egyet a vállamon, majd megköszörültem a torkomat, de továbbra sem eresztettem a tekintetét. - Ha tetszik, ha nem, ugyanúgy az enyém vagy, mint tegnap vagy tegnap előtt - válaszoltam végül, de már nem volt erőm eltüntetni a hangomból a furcsa csalódottságot, amiért egyáltalán eszébe jutott kétségbe vonni engem. Vagy inkább, kettőnket, bár talán én sem tettem volna mást a helyében. Meg kellett volna értenem, el kellett volna fogadnom, hogy most távol akart lenni tőlem, mégis csak halállal fenyegettem, ez pedig... már azt is csodaként kéne értelmeznem, hogy egy helyiségben van velem. - Szökj el, ha akarsz, de abban biztos lehetsz, hogy előbb talállak meg, mint az apám emberei, még ha a kibaszott világ végére is kell utánad mennem - folytattam végül, lecsúsztatva az üveget a dohányzóasztalra. Ahhoz képest, hogy pár héttel ezelőtt még én magam mondtam neki, hogy szökjön el, én aztán nem fogom keresni, közben pedig a napokat számoltam visszafelé, csak hogy megszabaduljak tőle, most éppen ennek az ellenkezőjéről biztosítottam, ez pedig valahol még engem is meglepett. De már nem vágytam olyan életre, amit nélküle kellene élnem, és talán ez volt a legsúlyosabb tanulsága ennek az estének. És talán az, hogy hiába akarnám magamhoz láncolni, ha ő már nem fogja akarni, mert bármennyire is próbáltam szavaimmal azt a látszatot kelteni, hogy ezúttal is az enyém minden irányítás, neki is volt beleszólása, majdhogynem több, mint nekem.
Masszírozó mozdulattal nyúltam az állam alá, mintha a feszültségemet ennyivel is oldani tudnám, de nem hagytam ki a kínálkozó alkalmat arra, hogy újra tetőtől talpig végigmérjem, fejben már a háta mögötti íróasztalra ültetve, csak hogy a szokásos módon könyörögjek a bocsánatáért, újra rátalálva a hozzá vezető útra, de a helyiség fagyott légköre arról árulkodott, hogy felesleges lenne ilyesmivel próbálkoznom. Amúgy sem tudtam kiverni a fejemből a tekintetét, azt, ahogyan félelemmel követi minden mozdulatomat, és itt, ebben a pillanatban beláttam, hogy ha most el akar menni, akkor hagynom kell neki. Nem akartam látni ezt a félelemtől reszkető tekintetet, nem bírtam elviselni, hogy így nézzen rám valaki, aki olyan közel került hozzám, mint még soha senki, és ezen a ponton már nem volt bennem kétség, hogy tényleg beleszerettem. - De ma még kivételt tehetek - fordítottam el aztán a fejem, inkább a dohányzóasztalra letett üveget bűvölve tovább, ezzel adva meg magam, bár nem tudtam eldönteni, vajon mi járt a fejében. Bezárkózik a hálószobájába vagy tényleg kisétál a ház ajtaján, vagy netán tényleg megszökik.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 8:55 pm

Mr and Mrs

A sok zakatoló gondolat és katyvasz között egyre erélyesebben üti fel bennem a fejét a gondolat, hogy nem akarok így meghalni, hogy a férfi, aki érthetetlen módon betette magát a szívembe, azt hiszi rólam, hogy elárultam. Kevés dolog van az életemben, ami számít, de az, hogy lojális embernek látnak-e mások, a számomra fontos személyek, az igen is, számít. Az apámat sem hagytam cserben, pedig egy manipulatív, élvhajhász szemétláda, de akkor is az apám, Dimitriy pedig, az utóbbi időben, már így is klasszisokkal túl teljesített, mint eddig bárki. Tényleg úgy éreztem, hogy mellette van a helyem, hogy ebből lehet valami, ami nem csak pár hétre szól, hogy fontos vagyok neki és talán, még szüksége is van arra, hogy mellette legyek, de mindezt most kénytelen vagyok megkérdőjelezni. Nem tudom, hogy én adtam-e le félreérthető jeleket, nem-e voltam a szemében tényleg olyan, mint egy reményvesztett nő, aki csak abban látja az utolsó menekülési lehetőséget, ha behódol neki, ha az ágyába csábítja és megpróbálja megvezetni, holott nem vezérelt ilyesmi. Már magamban is kételkedek, ahogy rá pillantok, ahogy látom tekintetében, hogy tényleg úgy néz most rám, mintha valami veszélyes egyén, egy ellenség lennék, akit ki kell iktatni. Talán, én hibáztam valahol, csak nem tudom, hogy hol. Talán, tényleg az kellett volna legyen az első gondolatom, hogy felhívjam, fel is kellett volna hívnom, de nem akartam zavarni, felzaklatni, akkor is leginkább Rá gondoltam, hogy ne idegesítsem fel feleslegesen, aminek meg is van az eredménye. Én naiv, nem is gondoltam, hogy ebből ekkora balhé lesz. A legrosszabb, amit feltételeztem hirtelen az volt, hogy majd ki sem enged többé a lakásból, az egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy árulnak fog hinni és azt fontolgatja majd, hogy megöl.
Még a gondolattól is kiszárad a torkom, hogy tényleg képes lenne végezni velem, ha úgy sejtené, hogy ellene fordultam, bár az is igaz, ha így tennék, meg is érdemelném, hogy pórul járjak. Nem úgy nőttem fel, mint Ő. Nem nevelték belém, hogy hűségesnek kell lennem, különben meghalok. Bennem ez inkább ösztön, hogy nem támadom hátba azt, aki fontos nekem, Dimitriy pedig az lett, akármennyire nem akartam az elején, hogy így legyen. De mindezt persze, Ő nem tudhatja.
Az elmúlt napokkal ellentétben, amikor a közelsége vágyat, forró érzelmeket váltott ki belőlem, most inkább fojtogatónak érzem, ahogy karjaival a fotelba szegez, de ennek ellenére elhúzódik, elenged, én pedig hirtelen úgy érzem, végre fellélegezhetek. Valahol mélyen az is jól esik, ahogy közli, hogy mást megölt volna, de jelen pillanatban ez édes kevés. Ez nem nyugtat meg, nem adja vissza azt a biztonságérzetet, amit az utóbbi napokban a közelében éreztem és nem segít abban sem, hogy álomra hajtsam itt a fejem.
Odébb sétálok, szükségem van némi levegőre, térre, nem is állok meg, míg jó pár méterre nem kerülök tőle, de amikor megszólal, földbe gyökerezik a lábam. Már az áruló szó hallatán is ledermedek, tudom, hogy most valami olyasmit oszt majd meg velem, ami talán magyarázatot adhat a jelenlegi viselkedésére és, ahogy az anyját említi meg azt, hogy az apja...elképedve pillantok felé, az idő közben nagy nehezen megnyugvó szívem pedig, újra hevesen zakatolni kezd, ahogy összerakom a képet, hogy mi is történhetett. Egy részem oda akar menni hozzá, magamhoz akarom ölelni végre, ahogy terveztem is napközben, lázas csókot hinteni ajkaira és elveszni az ölelésében, de a józanabbik énem, aki most észbe kapott az iménti események okán, óvatosságra a falak pedig, melyek mögé beengedtem, szinte érzem ahogy újjáépülnek, hogy legalább azzal megpróbáljam megvédeni magam. Vele szemben, más úgysem használna. Ez sem, hiszen egyszer már mögé férkőzött, most pedig a sértettség és a csalódottság inkább az utolsó mentsváraim. -Nem tudom, Dimitriy. Van köztünk egyáltalán valami?- vetem fel a kérdést fájdalmas pillantással, ahogy az iménti szavaimat kicsit konkrétabb megvilágításba helyezi. -Mert az imént nem úgy néztél rám, mintha lenne.- teszek is egy gyenge kézmozdulatot felé intve, ami csak még inkább érzékelteti a határozatlanságomat, hiszen én magam sem tudom, hogy mit kellene tennem, valóban ez a jó döntés-e vagy inkább aludnom kellene egyet rá. Szakítani. Már maga a szó is fájdalmas, mert valaminek a végét jelenti, esetünkben valami olyannak, ami még ki sem bontakozott igazán, de jelenleg inkább annak örülök, hogy most nem ülök holtan a fotelban egy golyóval a fejemben. -Sajnálom, ami a szüleiddel történt. De én nem az anyád vagyok. Sosem árulnálak el.- sóhajtok egyet halkan, mert ezt azért nem árt, ha tudja, bármi is legyen ezután, bár jelenleg folyamatosan arra érzek késztetést, hogy minél távolabb kerüljek tőle. -Tudod. Én inkább megpróbálnék elszökni.- engedek meg magamnak egy gyenge mosolyt, majd sóhajtok egy nagyot és hátra vetem a fejem egy hosszú pillanat erejéig. Megpróbálom átgondolni, mit is kellene most tennem.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 7:43 pm

Kezdett feszíteni a mellkasom, ahogy egyre szorgosabban dolgozott bennem az indulat, a józan ész majd' szétmarta a másik bestiát, ez pedig olyan érzelmi kavalkádot eredményezett, amire eddig talán még soha nem volt példa. Bár tény, hogy soha nem is éreztem még hasonlót sem, nem lebegett a fejem felett egy ekkora döntés mázsás súlya. Megölni valakit, aki már túl sokat jelentett, már túl fontossá vált számomra, és többet éreztem iránta, mint amire valaha is képességet gondoltam, ehhez képest mégis úgy bántam vele, mintha soha nem értem volna hozzá, mintha nem Ő jelentette volna az egyetlen menekvést, mintha nem az ölelése oldozott volna fel egy nehéz nap után minden bűnöm alól. Túl egyértelműek voltak a szabályok, én pedig aligha tehettem volna kivételt vele, nem mentegethettem volna azzal, hogy ő a feleségem, mert tudtam, hogy ez nem számít kifogásnak. Tényleg nem akartam az apám lenni, jeges brutalitással megölni a nőt, akit... a picsába az érzelmekkel. Bármit megadtam volna azért, hogy valaki megmondja, mit kellene tennem, higgyek-e neki vagy sem, hagyjak-e neki időt a bizonyításra, vagy ez már egy lejátszott meccs, és nem volt mit mentegetni.
Szavai végül mégis pozitív irányba billentették a mérleg nyelvét, miután dühödten kifakadt, lépésről lépésre elmondva mindent, közben egy másodpercre sem szakítva meg a szemkontaktust. Volt már annyi rutinom ilyen téren, hogy tudjam, mikor hazudik valaki, és talán valaki, aki már hozzászokott a hazudozáshoz, remekül elő tudta volna adni ugyanezt a színvonalat, de ő nem volt ebben sem jártas, sem profi. Ő egyszerűen az életéért küzdött, ezt kellett tennie, mert tudta, elmondtam már neki, milyen sors várt itt az árulókra. Bár úgy tűnt, hogy talán már jelentőségét vesztette az, mit gondolok a hűségéről. Ahogy egy pillanatra újra elmerültem a tekintetében, kezdtem azt hinni, hogy valójában már minden oda, és bármit mondtam vagy tettem, már nem szívhatom vissza. De mit várt tőlem azok után, amit történt? Amilyen kétségek között vergődtem a megjelenése előtt, már az csodával határos volt, hogy egyáltalán nem pattant el az agyamban egy ér. Kirill jelentése egyetlen pillanat alatt rántotta ki a kártyavár alsó lapját, és éppen most omlott össze az egész, méghozzá a két szemem előtt, én pedig már nem tehettem semmit. Azon kívül, hogy megpróbáltam visszafogni magam, nem támadni rá újra sem szavakkal, sem fizikai fölénnyel, talán éppen ezért kezdett el enyhülni a szorításom a karfákon, amikor pedig karjával érintette a vállaimat, már tudtam, hogy vissza kell vonulnom. Félt tőlem, elsuttogott szavai is erre engedtek következtetni, bár azt, ahogyan befejezte a mondatomat, szívesen kitöröltem volna az emlékezetemből. - Mással megtettem volna - válaszoltam, de már csak akkor, mikor kiengedtem a fotelból, tekintetem pedig egy ideig figyelte a hátát, miközben méretes távolságot alakított ki kettőnk között. Mást tényleg zokszó nélkül öltem volna meg, bár ez nyilván nem lepte meg, és nem is vigasztalta, ahogy engem sem.
Eleinte meg sem próbáltam értelmezni a szavakat, amik elhagyták a száját, helyette inkább a vodkás üveg után nyúltam, felismerve, hogy ide a pohárnyi mennyiség már kevés lesz. Az egész el volt baszva, már nem is erőlködtem azon, hogy ránézzek, próbáltam leküzdeni a tomboló indulatot magamban, a mellkasom azonban továbbra is hullámzott a furcsa, csillapíthatatlannak tűnő haragtól, bár talán nem is harag volt. A félelem próbált más formában megmérgezni, és jól is sikerült neki. - Emlékszel, mikor elmeséltem, hogy volt egy áruló a családomban? - kérdeztem, szinte tökéletesen semmibe véve a szavakat, amikkel amúgy a legelbűvölőbb megfogalmazással tette ki éppen a szűrömet. A szakítós drámához egyelőre még nem jött meg az étvágyam, helyette a vodkás üveget húztam meg, jobb híján. - Az anyám volt - fordultam szembe vele, egyetlen másodpercre összefonódva tekintetével, de most nem is bántam, hogy kialakította azt a bizonyos távolságot. Meg sem tudtam állni egy helyben, fel-le járkáltam, az agyam végig zakatolt, újra és újra megélve annak a gondolatát, hogy meg kell majd őt ölnöm, és hogy mennyire nem akartam megtenni. Ötletem sem volt, mivel csillapíthatnám a feszültséget, mert még soha nem történt velem hasonló. Bár mondjuk, szakítani sem szakítottak még velem soha. - A fegyver másik végénél pedig az apám, mikor... hát, érted - vigyorodtam el zavarodottan, már tényleg nem uralkodva semmin, ismét belekortyolva az üvegbe, de továbbra sem készültem őt megközelíteni, vagy akár egy mozdulatot tenni felé. A tekintete éppen elég volt ahhoz, hogy ne csak feszültséget, de szégyent is érezzek azért, amit tettem és amit mondtam neki, vagy hogy egyáltalán feltételezésekbe bocsátkoztam valamivel kapcsolatban, amire soha nem szolgált rá. - Szóval, ha jól értem. Mi most éppen... szakítunk? Te meg... mit is csinálsz? - vontam fel a szemöldököm, küzdve valami jobb belátásért, mert talán még egy halvány remény pislákolt volna, hogy megmentsem, ami éppen darabokra hullott közöttünk, én pedig hiába emeltem vissza magam köré ezt az átkozott falat, és hiába viselkedtem úgy, mint aki két korty vodkától elvesztette a józan eszét, továbbra sem akartam senki mást, nekem csak ő kellett. Úgy, ahogyan tegnap és előtte, most mégis olyan távolinak éreztem, mintha soha nem simult volna a karjaim alá dorombolva.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 6:32 pm

Mr and Mrs

Tényleg nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki, mikor mondtam vagy tettem olyat, ami miatt most azt feltételezi rólam, hogy képes lennék Őt elárulni. Nem látta és érezte rajtam, hogy ez már rég nem kényszer és nem is testi vágy, ami hozzá köt? Hogy valami teljesen abszurd, hihetetlen módon képes volt elérni, hogy még szeressem? De, ha nem is az érzelmekből indulok ki, akkor sincs értelme az egésznek. Tényleg annyira hülyének néz, hogy ilyesmivel próbálkoznék? Képes lennék egy nyomozóval találkát szervezni, hogy aztán jól eláruljam? Igazából, azt se tudom, hogy mit árulhatnék el. Szándékosan távol tartom magam az ügyeitől, mert még én is úgy gondolom, hogy az a legjobb, ha nem is tudok semmit és nem azért, mert bármit is el akarnék bárkinek árulni, hanem mert addig se furdal semmi miatt a lelkiismeret. De, ha furdalna is, akkor se tennék ilyesmit, mert az, amit iránta érzek, vagy legalábbis kezdtem érezni, sokkal erősebb, mint a lelkiismeretem. Vele akarok lenni, nem pedig börtönbe juttatni.
Mindez azonban teljesen kérdőjelessé válik, amikor holmi dugásnak nevez, mintha mit sem jelentettek volna számára az elmúlt napok, hetek. Lehet, hogy túl sokat vártam tőle. Azt hittem, hogy képes érzelmeket produkálni, de most az is megfordul a fejemben, hogy talán az én érzelmeim torzítottak el mindent és azok miatt hittem azt, hogy látok benne is valamit. Talán, Ő csak kiélvezte az adódó alkalmat újra és újra, hogy van egy felesége, van egy nő, aki mindig kéznél van és önként átadja magát neki.
Kész lavinát indít bennem ez az egész, már olyasmit is kétségbe vonok, amit nem rég még biztosnak hittem, de végül félreteszem ezt az őrületet és csakis magamra kezdek koncentrálni, az életemre és a becsületemre. Nem vagyok áruló és soha nem is lennék képes ilyesmire, de honnan is tudhatná ezt Dimitriy?
Nem veszem le róla pillantásom, miközben elmondom neki, hogy konkrétan mi történt. Akarom, hogy tudja, hogy mi is volt ez az egész, hátha úgy végre kitörli a fejéből azt a sok baromságot, azt a sok téves elképzelést, amit itt franc se tudja mennyi idő alatt összerakott, de végül olyan fojtogató csend telepszik ránk, hogy mást se hallok, mint az adrenalintól vadul dübörgő véremet. Meg azt, ahogy fogai összekoccannak és, csak ennek hallatán tűnik fel, hogy olyan erősen markolom conbjaimat, hogy valószínűleg az összes körmöm nyoma a bőrömön marad.
Aztán végre megszólal, bár ez egyáltalán nem enyhít azon a fájdalmon, amit érzek azóta, hogy ilyen durván nekem esett. Valahol próbálom megérteni, hogy mi mehetett végbe menne, hogy mi minden fordult meg a fejében, de őszintén reméltem, hogy mindabból, ami köztünk történt értette, hogy mit érzek iránta. Hogy ez már rohadtul nem egy szerep, hogy nem csak azért "dugok" vele, mert épp a hormonjaim megzakkantak. Azt hittem érzi, hogy fontos nekem és tudja, hogy soha nem ártanék neki. -Ölnöd? - fejezem be végül a mondatát halkan, hiszen gyanítom, ez lett volna a folytatás, a befejezés a legszószorosabb értelmében. Azt hitte, hogy elárultam és ezért meg kell ölnie, ez pedig...őszintén szólva letaglóz. Tényleg azt fontolgatta, hogy megöl?
-Végtére is, ez a megoldás mindenre, nem? Nyírjuk ki a másikat, ha csak felmerül a lehetősége annak, hogy elárul minket.- jegyzem meg halkan, majd előrébb csúszok a fotelban, egyértelmű jelét adva, hogy szeretnék végre felállni, szabadulni a közeléből, mert most, ez a Dimitriy egész más hatással van rám. Nem azt az édes, izgató érzést kelti bennem, amit az utóbbi pár hétben keltett. Inkább feszült vagyok tőle, hiszen látom, hogy milyen erővel markolja a karfát, miként duzzadnak nyakán az erek és őszintén félek, hogy mindez a feszültség, végül majd rajtam csattan. -Csodálkozom, hogy egyáltalán még életben vagyok. Miért nem lőttél rögtön fejbe, amint beléptem az ajtón?- morgom dühösen, miközben rá sem pillantva újabb mozdulatot teszek, hogy felállhassak, vállammal karjához érek, hátha veszi a célzást, hogy rohadtul akadályoz ebben, ha pedig enged, végre felegyenesedek remegő lábakkal -remélem, nem látszik-, és jó pár méterrel odébb sétálok tőle. -Ne aggódj. Innentől kezdve távol tartom majd magam nem csak az ügyeidtől, hanem Tőled is. Úgy legalább biztos lehetsz majd abban, hogy nem árullak el, hiszen nem lesz mit.- közlöm végül feszülten, monoton hangon, mintha nem is én beszélnék, hanem valami Iris kinézetű robot, de ezek után úgy látom, az lenne a legjobb, ha így tennék. Ha ezek után sem bízik bennem és még mindig, csak egy dugás vagyok számára, akkor hiába is erőlködök, hogy elfogadjam olyannak, amilyen.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 5:00 pm

Eddig azt gondoltam, hogy nem rendelkezik egyetlen áruló porcikával sem. Még mindig nem adtam fel, hogy megtaláljam azt a bizonyos, mindent felülíró mentséget, ami mindkettőnket megkímélhetne a folytatástól, de nem volt elég annyi, hogy ő mondott valamit. Én is mondhattam volna, attól az még nem lett volna igaz,és az egésznek ez adta a legkegyetlenebb élt. Mintha tényleg nem létezett volna jó forgatókönyv, bármi is történjék, mert az egyik szerint meg kellene ölnöm, míg a másik szerint porig kellene rombolnom, de az legalább közös pont volt, hogy mindkét esetben elveszítem. Ez pedig kíméletlenebb volt minden igazságnál, még talán annál is, hogy áruló-e vagy sem.
Ahogy fölé magasodtam, karjaimmal börtönbe zárva a fotelben, szó szerint az arcába hajolva, próbáltam nem túl mélyre tévedni a tekintetében. Az esélyét sem akartam megadni annak, hogy elterelje a figyelmemet az egyre pulzálóbb haragról, a néma, már-már őrjítő bizonytalanságról, a kételyről, amit elültetett bennem. Mégis, ahogy állta a tekintetem, bátran és felszegett fejjel, miközben jól érezhetően eluralkodott rajta a félelem, még az éppen jéggé dermedő szívemet is megsajdította. Tényleg rábíztam volna az életemet is, és isten volt rá a tanúm, hogy soha többé nem akartam a félelmeinek forrása lenni, most mégis úgy viselkedtem vele, mintha a következő pillanatban készülnék puszta kézzel végezni vele. Valószínűleg ez lett volna a követendő út, esélyt sem szabadott volna adnom arra, hogy belekezdjen ebbe, de a picsába, belőlem hiányzott az az erő, ami az apámat képessé tette anyám megölésére.
Szavaimmal a lelkébe gyalogoltam, bár ahhoz tökéletesen értettem, hogy mikor hová kell szúrnom, ha valakit le akartam rombolni, egyértelmű volt a váltás, minden érzelem kiült az arcára, a megjelenő pírfoltok árulkodtak a feléledő dühéről, amit akár még jó jelnek is betudhattam volna. Szinte farkasszemet nézett velem, egy pillanatra megdöbbentett az erő és a bátorság, amit összeszedett ahhoz, hogy képes legyen így állni a tekintetem, majd újabb szavak kezdtek záporozni belőle, amik ugyan mind eljutottak hozzám, mégsem mozdultam, ugyanúgy börtönbe fogtam a fotelban, és ugyanúgy méregettem, mintha tényleg ki lett volna írva a homlokára, hogy most éppen hazudik vagy igazat mond. Azok alapján, ahogy tette, ahogy az egyértelmű nyomás súlya alatt beszélt, már-már teljesen meggyőzött arról, hogy nem hazudik.
Aztán elcsitult, miután elmondott mindent, ami szerinte történt, de továbbra sem húzódott hátrébb, állta a sarat, és más helyzetben, más körülmények között ez lett volna az a pillanat, ami kimondatja velem, hogy pontosan egy ilyen nőre van szükségem, és hogy mennyire kibaszottul sokat jelent nekem. De nem volt jó az időzítés, sőt, tekintetéből olvasva, talán már soha nem is lesz az, és fogalmam sincs, hogy mennyi ideje hallgatott el, és állt be csend kettőnk között, mikor érezhetően összekoccantak a fogaim. Mintha nem maradt volna veszítenivalóm. - Kibaszottul fel kellett volna hívnod - csendült fel ingerülten a hangom, ekkor már esélyt sem látva arra, hogy bármi visszatérít minket a normális kerékvágásba. Túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, és ami túl szép, hogy az legyen, az általában nem is igaz. - Szerinted mi mindent fordult meg a fejemben azóta, hogy Kirill elmondta? - emeltem még feljebb a hangom, ekkor azonban már a kontrollálhatatlan harag öltött testet, semmint a kétely. - A picsába, Iris, azt hittem, hogy meg kell... - elakadt bennem a szó, hirtelen csendesülve el, hosszú idő után először szakítva el tekintetem az övétől, de kezeim szorítása továbbra sem enyhült a karfákon. Hirtelen túl sok lett bennem az érzelem, csapongtak ide-oda, mint egy kibaszott kosárlabda, és nem tudtam volna eldönteni, mi tombol bennem erősebben, miközben éreztem a megfeszülő ereket a nyakamban.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 2:43 pm

Mr and Mrs

Őszintén reméltem, hogy a múltkori durva veszekedésünk után, amikor szándékosan ki akartam hozni a sodrából, soha többé nem fog majd így, ilyen ridegen és érzelem mentesen nézni rám, mintha egy idegen, sőt, inkább ellenség lennék, most mégis úgy néz rám kerül fordul, mintha így lenne. Mintha olyasvalaki lennék, aki bűnt követett el, holott tényleg nem csináltam semmi rosszat. Pár szó volt csupán, amit a férfi hallott tőlem, ez pedig az volt, hogy "Hagyjon békén.", most mégis magyarázkodnom kell. Bár tény, valahol megértem, hogy így viselkedik, hogy az az első gondolata, hogy biztosan összedolgozok a zsarukkal, hiszen ha én maffiózó lennék, valószínűleg én is mindenkiben az ellenséget látnám. Ugyanakkor bánt is ez az egész, hogy mindazok után, ami köztünk történt, hogy teljes mértékig neki adtam magam - és ez már nem csak a testemre vobatkozik-, rögtön a legrosszabbat feltételezi rólam. Utálom, ha bizalmatlan valaki velem szemben, mikor még okot sem adtam arra, hogy kételkedjen bennem de, ha meg a másik oldalt nézem, hogy mit mondhatott neki Kirill, mit látott, valahol azt is csodálom, hogy még élek.
Beszélni kezdek, nem is kell sokáig részleteznem, hogy miért keresett fel az a zsaru, bár attól, hogy félre biccentett fejjel rám pillant, esküszöm megborzongok, de ez most közel sem az a kellemes, izgató borzongás. Ez inkább az a félelmetes fajta, amit az ember rohadtul nem szeretne soha érezni, főleg nem azzal a férfival szemben, akit...
Nyelek egy nagyot és -bár félek tőle, hogy elutasítja a mozdulatot- kezem a kézfejére simítom, az pedig egy pillanatnyi reményt ad, hogy nem húzódik el az érintésemtől. Finoman meg is szorítom, próbálom ösztönözni, hogy bízzon a szavamban, higgyen nekem, Ő pedig érezhetően gondolkodik. Vagy tipródik, a fene se tudja igazán, mert végül mégis elhúzza a kezét, sajátomat meg inkább az ölembe helyezem, hogy ott tördeljem egyikkel a másikat és fordítva, de amikor elém lép és a karfára támaszkodva a képembe hajol, akaratlanul is a háttámlába süppedek. Próbálom észben tartani, amit ígért, hogy sosem bántana, de őszintén kezdek félni, mert nem biztos, hogy az az ígéret arra is vonatkozott, ha majd egyszer árulónak fog hinni. De nem pillantok el róla. Azt még én is tudom, hogy annál gyanúsabbat nem is tehetnék, mint hogy nem néznék a szemébe, akármilyen hideg és metsző is tekintete.
Őszintén megrökönyödök a kérdését hallva, ráncolom is homlokom, de az igazán nagy pofont a folytatás adja, amitől azonnal vér szökik az arcomba és egyértelműen feléled bennem is a düh. Magam sem tudom eldönteni, hogy az alaptalan vádak fájnak-e jobban vagy az, hogy az együttlétünkre gúnyos, alpári módon dugásként utal vissza. Mintha mit sem jelentett volna az egész, csak egy semmitmondó szex lett volna, a testi igények kielégítése. Mintha egy alattomos kurva lennék, aki azért csalogatta az ágyába, hogy aztán jól felültesse. Azt még meg tudtam érteni, vagyok annyira empatikus, hogy átérezzem a dolgot, hogy gyanús volt ez a mai nyomozós ügy, de azt már semmiképp sem tudom lenyelni, hogy így vélekedik rólam, holott a szíve mélyén pontosan tudja, hogy részemről minden őszinte volt, csak a szívét most befagyasztotta, mint valami nyamvadt számlát a bankban. -Mégis, mi a francnak nézel te engem, Dimitriy?- kérdezem halkan, de hangomban, tekintetemben, sőt, kipirult arcomon is láthatja, hogy mennyire megsértett szavaival, de most már, csak azért is tisztára fogom mosni magam a szemében, még akkor is, ha többet nem kell majd megdugnia.-Látom, Kirill jól informált, bár mentségére szóljon, háttal ültem neki így nem láthatta, hogy én meg sem szólaltam egész végig. - hajolok közelebb hozzá, bár magam sem tudom, honnan merítem ehhez az erőt, amikor ez most tényleg egy komoly ügy és tényleg az életem lehet a tét. Még a hülye is tudja, hogy a maffia köreiben az árulás gyanúja is az életedbe kerülhet. -Azonnal le akartam lépni, de a pasas, akit egyébként soha a büdös életben nem láttam még, visszahúzott a karomnál fogva. Nem akartam jelenetet rendezni, így meghallgattam.- folytatom egyre dühösebben, szinte ömlenek belőlem a szavak. -Közölte, hogy bűntárs vagyok, erősködött, hogy írjak alá egy papírt és segítsek nekik, mert úgy megúszhatom a börtönt. Képeket mutogatott, de én végül felálltam és elsétáltam.- vágom a képébe a szavakat, miközben farkasszemet nézek Vele és, ha már Ő úgy viselkedik most velem, mintha csak szimpla "dugás" lett volna a tegnap éjjel meg az azt megelőző fene tudja mennyi, hát akkor én sem fogok egy deka érzelmet se mutatni felé. Vagy, legalábbis megpróbálom, de fele olyan profi sem vagyok, mint Ő, mert Ő bezzeg úgy méreget, mintha egy aljas rohadék lennék.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 06, 2022 8:12 am

Ahhoz képest, hogy nagyjából húsz perccel ezelőtt még egész más okból szorult össze a gyomrom Iris puszta közelségének a tényétől, és attól, hogy végre itthon van, nekem pedig az vált a fő motivációmmá, hogy minél előbb lerázzam az apám embereit, most egészen más hangulat uralkodott rajtam, és nem a jól ismert, émelyítő vágytól zsugorodott borsóméretűvé a gyomrom. Főleg miután becsukta maga mögött az ajtót, majd felém fordult, szinte azonnal meg is torpant. Tényleg nem kételkedtem abban, hogy vág az esze, bár még így sem tudtam volna megjósolni, hogy mi lesz a reakciója minderre. Tudja-e, mit akarok hallani, vagy elmondja-e magától, mi történt, egyáltalán van-e fogalma arról, hogy ez kurvára nem egy játék, nem holmi apró volt a tét egy pókerasztalon, hanem a kibaszott élete. És ahogy az ő reakcióját, úgy az enyémet sem tudtam volna megmondani, bár azon kívül, hogy már legalább ezer kifogást és mentséget gyártottam le neki, ami talán egy kis esélyt is ad arra, hogy ez az egész csak egy tévedés, még mindig nem tudhattam, mi is történt valójában.
Tekintetem néha találkozott az övével, miközben leült a közeli fotelba, de aligha tudott belőlem bármilyen reakciót előcsalogatni, ismét magamra öltöttem a jeges, rideg és kimért álarcot, még ha mögötte majd' szét is hasadtam a tomboló érzelmek sokaságától, de ennek egyelőre még nem adtam jelét. Jelenleg ez tűnt a legjobb megoldásnak, mert ha szabadon engedném a kétségek között vergődő, elbizonytalanodott és egyre dühösebb valómat, valószínűleg arra sem lenne lehetősége, hogy válaszoljon. A gondolatba pedig még a kezem is beleremegett, éreztem, ahogy ujjaimon átfut az ideg, a félelem egy olyan formája, amit eddig még nem ismertem, így inkább ökölbe szorítottam őket. Szavait hallva ismét megkerestem íriszeit, tekintete jóval beszédesebb volt az enyémnél, bár a helyében minden bizonnyal én is így érezném magam. Azt sem tudtam, mit várok tőle. Mondhatott bármit, ahogy én is, akár a csillagokat is lehazudhattam volna az égről, attól még nem vált volna holnaptól valósággá. - Ó, hogyne sejteném - reagáltam lassan, a fejem egy pillanat erejéig oldalra billent, így fürkészve tovább arca minden mozdulatát, és tényleg, most először életemben bármit megadtam volna azért, hogy tudjam, valaki hazudik-e vagy sem. Főleg ha az a valaki a feleségem.
Egyetlen pillanatig még meg is könnyebbültem, mikor befejezte, állítva, hogy otthagyta a kíváncsiskodó nyomozót, és annyira görcsösen hinni akartam neki, benne, hogy nem húztam el reflexszerűen a kezem, mikor rám simította az ujjait. Készültem beleesni abba a hibába, amibe minden kibaszott amatőr belesétálna, de egy helyzetben, ahol nem létezett jó válasz, ki mondta volna meg, hogy mi a jó döntés? Ha azután, hogy kisétált a megbeszélt helyszínről, rögtön felhívott volna, és elmondja, hogy mi történt, fikarcnyi kétségem sem lenne benne. Egyszerűen nem hagyhattam neki, hogy megvezessen, és azzal is tisztában voltam, hogy mik lennének az apám utasításai, de nem terveztem hazaszaladni és kikérni a véleményét, mert Iris már régen az én felelősségemmé vált. - Igazán? - kérdeztem végül, újult erővel visszatérve önmagamhoz, elhúzva kezemet az érintése alól, majd felemelkedtem, letettem az üres poharat, az általa elfoglalt fotel elé sétáltam, két tenyerem a fotel két karfájára markolt, és ahogy lentebb ereszkedtem, behajolva elé, valószínűleg kénytelen volt hátrébb dőlni, de még így is túl közel került  arcom az övéhez. - Előtte nem sztorizgattatok egyet a finom kávétok mellett? - kérdeztem felvont szemöldökkel, a hangom némi ingerültségről árulkodott, de nem álltam meg ennyinél. - Egyáltalán most találkoztál vele először? Vagy tegnap, mielőtt hazajöttél dugni egyet a legújabb haverod fő célpontjával, még ebédeltél is vele egyet? - telt meg egyre több erővel a hangom, szorosabban markolva a fotel karjait, kétséget sem hagyva afelől, hogy mi a célom az egésszel. Nyomást akartam rá gyakorolni, kideríteni, hogy tényleg igazat mond-e, hogy mondott-e bármit annak az aktakukac senkinek, készen állva addig gyötörni, míg meg nem törik, kockáztatva ezzel azt, hogy egy életre meggyűlöl és megvet majd, de a pokolba mindennel és mindenkivel, képtelen lettem volna bántani őt. Én nem vagyok az apám.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 8:43 pm

Mr and Mrs

Másra sem vágytam egész nap, mint hogy újra lássam Őt, pedig eleinte azt hittem, hogy ez csak az első őrjítő éjszaka utáni mámor, ami majd elmúlik vagy enyhül, de nem így történt. Semmi sem enyhült, épp ellenkezőleg. Minden napot az a gondolat szépít meg, amikor reggel elhagyom a házat, hogy este majd újra mellé fekhetek le és ez valahol ijesztő is, mert sosem gondoltam volna, hogy végül majd ennyire képes leszek kötődni hozzá. Mégis így lett.  Erre most ahelyett, hogy hazaérkezésem után rögtön a karjaiba simulnék, csókot lehelnék ajkaira, hogy aztán egy kellemes vacsora után bevegyük magunkat a szobámba, azon idegeskedek, hogy hogyan meséljem el neki azt, ami történt. És amikor végre rászánom magam arra, hogy besétáljak hozzá a dolgozó szobájába, valami kedves, boldog mosoly helyett a metsző, rideg tekintete fogad.
Felzaklatott ez az egész, a nyomozó és mindaz, amit elmondott, amit az orrom alá dörgölt, amivel fenyegetett, de mindez meg sem közelíti azt az érzést, amit Dimitriy pillantása láttán érzek. Mégis azzal nyugtatom magam még egy darabig, hogy talán itthon történt valami aggasztó, talán az apja húzta fel valamivel, talán nem úgy alakult valami, mint várta vagy akármi, de amint érdeklődni kezdek, már teljesen nyilvánvalóvá válik válasza hallatán, hogy rohadtul jó volt az első tippem.
Tudja. Kurvára tudja, hogy miféle alakkal találkoztam és, csak elképzelésem lehet arról, mi minden zakatolt végig elméjében azóta, hogy tudja. Vajon, Kirill már akkor felhívta, mikor én meg a kávézóban voltam vagy, csak itthon közölte vele, hogy a felesége egy nyomozóval találkozott? A francba, a francba, a francba.
Nem lépek közelebb, pedig szívem szerint az ölébe másznék és magamhoz ölelném, nyugtatgatnám, hogy ez egyáltalán nem az, mint aminek látszik, próbálnám érthető módon előadni az egészet, de az a Dimitriy, aki most rám bámul, már a kemény, rideg maffiózó. Talán, már azt is eldöntötte, hogy miként fog kinyírni, bár ezt a gondolatot azért gyorsan elvetem. Csak elmondom neki, hogy mi történt és minden rendben lesz, este összebújva lefekszünk aludni és jót nevetünk a nyomozó hülyeségén. Na jó, ezt még én magam sem hiszem el igazán.
-Ami engem illet, igen. Baj van és beszélnünk kell. - közlöm végül, ahogy rátalálok a hangomra, nyelek egy nagyot, de mivel előtte ácsorogva úgy érzem magam, mint egy kisgyerek, aki az apja színe elé járult, hogy jó kis lebaszásban részesüljön, inkább a kanapé melletti fotelhoz lépek és leereszkedek rá. -Úgy volt, hogy ma egy lehetséges megrendelővel találkozok, de a pasas valójában egy nyomozó volt.- pillantok le magam elé, de aztán újra rá emelem tekintetem, keresem legalább a nyomait annak a férfinak, aki forró csókot lehel ajkaimra esténként és úgy ölel magához, hogy attól a legnagyobb biztonságban érzem magam minden éjjel, de az az érzésem, hogy azok a rohadt falak már megint felépültek közénk és olyan stabilan állnak, mintha soha nem is engedett volna mögéjük. -Gondolom sejted, hogy mit akart tőlem...- folytatom végül halkan, de iszonyatosan zavar, hogy nem tudom, hogy mi jár a fejében, hogy miféle gondolatok mérgezték az elméjét azóta, hogy tud erről vagy, hogy egyáltalán meg akar-e hallgatni, vagy szimplán csak kivitet a mólóhoz. -De megmondtam neki, hogy szálljon le rólam és ott hagytam a fenébe, Dimitriy.- hajolok végül kicsit közelebb, kezem a kezfejére simítom - már, ha egyáltalán hagyja- és zakatoló szívvel pillantok kékjeibe. Hinnie kell nekem. Tudnia kell, hogy nem csináltam semmi rosszat, a fenébe is.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 6:56 pm

Szinte teljesen megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem fogtam fel az idő múlását, azt, hogy mióta ültem a kanapén a gondolataimba mélyedve, és hogy mikor ürült ki a vodka a poharamból. Általában oldódott tőle a feszültségem, de ahhoz, ami jelenleg bennem tombolt, valószínűleg egy egész hordónyi sem lenne elég, bár ha leinnám magam a sárga földig, legalább nem azon feszengenék, hogy vajon mi is történt ma délután Iris és a nyomozó között. Volt egy félelmem, sőt, nem is egy, mert ismertem a módszereiket, néha rosszabbak és alattomosabbak voltak, mint egy-kettő közülünk, és ki tudja, mit találtak mondani Iris-nak a családomról. Vagy éppen... rólam. Az egyértelmű volt, hogy mindenből és mindenkiből képesek lettek volna eszközt csinálni a céljuk elérése érdekében, egy terhelő vallomás pedig mindig remek alapot adott az ilyen ügyeknek, ha minden másból kifogytak. Én megakadtam a torkukon, ahogy az apám is, mert tudtam takarítani magam után, a legjobbtól tanultam, és ugyanezt vártam el a saját embereimtől is, így más már nem is maradt a kezükben. Csak Ő. A feleségem. Akinek bármit mondhattak, és aki szintén mondhatott bármit, ami rám nézve veszélyes, vagy éppen terhelő. Nem is tudtam szabadulni ezektől a gondolatoktól, befészkelődtek az elmémbe, és egy pillanatra sem eresztettek. Túl sok ilyet láttam már, nekem is volt dolgom árulókkal, ismertem a forgatókönyvet, és pontosan tudtam, hogy mit tett az apám azokkal, akik őt árulták el, vagy éppen a családját. Íratlan szabály volt, sosem beszéltünk róla, mégis pontosan tudtuk, milyen sors vár egy árulóra. Apám pedig nem ismert és nem hagyott kivételt, még az anyámnak sem kegyelmezett, ezzel téve nyilvánvalóvá, hogy nem riad vissza semmitől, bármi áron megvédi a családját. Én is meg akartam védeni a sajátomat, pár perccel ezelőttig abban a hitben élve, hogy nekem Ő lesz a családom, mert vele talán nem ismernék lehetetlent, most mégis majd' belefulladtam egyetlen elkerülhetetlennek tűnő gondolatba, ami mázsás súlyként nehezedett a mellkasomra.
Távoli hangnak tűntek léptei, ahogy lesétált a lépcsőn, majd már hallottam is a hangját, tekintetemmel megkeresve az alakját, miközben becsukta maga mögött az ajtót. Összeszorult a gyomrom, furcsa, émelyítő harag kezdett éledezni bennem, a jeges viszolygás pedig minden porcikámat uralom alá vonta. Nem tudtam, hogy mit gondoljak, hogy mire számíthatok valakitől, akit éppen csak beengedtem az életembe, és fogalmam sem volt arról, hogy miként cselekszik, ha nyomás alá helyezik. Talán várnom kellett volna, bizonyítékot kellene szereznem, megbizonyosodni arról, amit Kirill látni vélt, de ezzel szembemennék apám szabályaival. Azt bizonyára nem kalkulálta bele a kibaszott szerződésébe, hogy ez a lány bármit hallhat ebben a házban, ezt pedig akár ellene, de ellenem is egyszerűen felhasználhatja. - Nem tudom. Baj van? - kérdeztem vissza, a hangom azonban mellőzött mindent, amihez az elmúlt időszakban hozzászokhatott. Idejét sem tudtam, mikor néztem rá utoljára így. Talán akkor, mikor veszekedést produkálva próbált kihozni a sodromból, csak hogy kiderítse, vajon képes lennék-e tényleg megütni. Abban fikarcnyi kétségem sem volt, hogy okos nőt vettem feleségül, az arcáról lerítt, hogy észrevette a rideg hangulatváltást, de egyelőre nem mozdultam, tekintetemmel követtem őt, megadva neki az esélyt, bár még abban sem voltam biztos, hogy egyáltalán elhinnék neki bármit, amit mondana.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 5:59 pm

Mr and Mrs

A múltkori sikeres tárgyalásom óta egyre többen keresnek fel, hogy felkérjenek egy-egy munkára, újabb és újabb megbízásokat kapok, aminek őszintén örülök, bár kétségtelen, hogy a nap minden percében eszembe jut az is, hogy egyszerűen hazamegyek és kivívom magamnak a férjem figyelmét, bármit is műveljen épp. De nem tehetem és nem is feltétlenül lenne normális, ha állandóan rajta csüngnék, hiszen neki is meg van a maga dolga és nekem is, na meg egyébként is kellenek ezek a távol töltött órák. Annál édesebb a pillanat, amikor este végre megcsókolhatom és a karjaiba bújhatok, hogy az eszelős vágyat ne is említsem, ami azóta is ott tombul köztünk, mint valami olthatatlan tűz.
Alig vártam, hogy megejtsem ezt a találkozót, ami egyben a mai teendőim sorában az utolsó volt és végre haza mehessek, a férfi időben is érkezett a megbeszélt kávézóba, Kirill pedig odakint maradt, ha már az egész hely hatalmas üveg ablakokon keresztül kapja a természetes fényt. Háttal ültem ugyan, de tudtam, hogy kintről figyel és őriz, mint valami őrangyal, bár ez az elgondolás elég morbidnak tűnt, amit megfordult a fejemben. Minden egyes box háttámlájából stílusos fából készült rács  magasodott, hogy ezzel is biztosítson némi személyes teret a vendégeknek, ugyanakkor ne is legyenek annyira elkülönülve a többi embertől, én pedig új ötleteket is tudtam ebből meríteni, ami nem árt, ha épp egy olyan személy keres fel, akinek nem egy irodaházat, hanem egy modern lakást kellene megtervezni.
Két perc sem telt el azonban, amikor kiderült, hogy csőbe húztak, ugyanis a velem szemközt ülő pasas nem egy milliomos üzletember volt, hanem egy nyomozó, aki azonnal bele is csapott a dolgok közepébe és mindenféle köntörfalazás nélkül adta a tudtomra, hogy tudja ki vagyok, kinek a felesége vagyok és, hogy mit is szeretne tőlem.
Felháborított az egész. Felforrósodott az arcom és készültem felállni az asztaltól, hogy rögtön ott is hagyjam a fenébe, de a csuklóm után nyúlt és visszatartott, hogy aztán közölje velem, hogy ha nem működök együtt vele, engem is bűntársként fognak kezelni.
Azóta se tudok lenyugodni. Amint belépek a házba, egyenesen a szobám felé veszem az irányt, bár futólag Dimitriy dolgozója felé pillantok, aminek csukott ajtaja egyértelműen jelzi, hogy odabent van és valószínűleg nem egyedül. Ez mondjuk valamicskét megnyugtat, mert legalább van időm végig gondolni, hogyan is tálaljam mindezt neki úgy, hogy ne az legyen az eredménye, hogy örökre be akar majd zárni ide vagy mondjuk, hogy elindul az éjszakába rendőrt ölni.
A szobába érve ledobom a kabátomat és a blézeremet, de még abban a vékony szövetnadrágban meg az egy szál blúzban is úgy érzem, hogy mindjárt meggyulladok. A szívem iszonyú sebességgel kalapál, a kezeim remegve fúrnak tincseim közé, kezeimet végül a hajamba túrva hagyom és az ablak előtt megállva kibámulok rajta. Nem, mintha érzékelnék bármit is, mert csak az kattog a fejemben, amit a zsaru mondott és mesélt.
Végül, úgy tíz perc elteltével valamennyire lenyugszom, nagyjából össze is szedem a gondolataimat és elindulok végre a földszint felé, ahol reményeim szerint az első dolgom egyike az lesz, hogy a férjem karjaiba bújok, a dolgozószoba nyitott ajtaja láttán pedig, szinte már érzem is a megnyugtató érzést, amit Dimitriy jelenléte képes újabban okozni. Vagy legalábbis úgy sejtem, hogy a testemet körülölelő karjai miatt alszok olyan jól, de lehet, hogy az elképesztő mennyiségű, fullasztó, vad szex is közre játszik.
Már amikor közelítek is látom, hogy a kanapén ül, sietősen besétálok a szobába, hogy rögtön magunkra csukjam az ajtót és már azelőtt megszólalok, hogy felé pillantanék. -Alig vártam, hogy lássalak végre.- sóhajtok fáradtan, majd felé fordulok és el is indulok, de a tekintete láttán megtorpanok, a gyomrom pedig olyan hirtelen ugrik össze körülbelül mazsola méretűvé, hogy kis híján oda is kapok az irányába. Meglehet, hogy valami más miatt olyan rideg és aggasztó a tekintete, talán az ügyek, amikről nem rég tárgyalt nem a legjobban haladnak, mégis az első gondolataim egyike az, hogy tudja , hogy kivel találkoztam és alig, ha nem egész másként látja a dolgot, mint ahogy történt. Akármi is van, látom, hogy nem az a Dimitriy néz vissza rám, aki éjjelente édesen a fülembe mormog, hanem a rideg maffiózó, akitől máris fojtogató rémület kerít a hatalmába. -Baj van? Vagy zavarlak? - szólalok meg végül halkan, aggódó pillantássál, reménykedve abban, hogy csak rémeket látok, hiszen Kirill nem ismerhette a férfit, vagy legalábbis szerintem kicsi az esély rá és most nem a nyomozó miatt ilyen feszült a férjem. Legalábbis, nagyon remélem.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 3:46 pm

A saját magamnak tett ígéretem ellenére elég nehéz volt visszatérni a régi kerékvágásba, főleg úgy, hogy az időm nagy részében Iris kötötte le a gondolataimat, még munka közben is. Szívem szerint vele töltöttem volna a nap összes kibaszott percét, fittyet hányva a saját kötelességeimre, az ő munkájára meg pláne, pedig eszem ágában sem volt átadni magam holmi szentimentalizmusnak, elhatározva magamban, hogy márpedig az életemnek mennie kell tovább úgy is, hogy itt van velem. Tényleg próbáltam meghúzni azt a bizonyos határt, ami elválasztja a megszokott életemet attól, amit Iris-szal éltem és ami még kialakulóban volt kettőnk között, de valójában minden erőmet próbára tette. Bár ígéretszegéssel ő sem vádolhatott, nem mintha egy másodpercre is megfordult volna a fejemben, hogy megmásítom az adott szavam. Azóta is minden este mellette hajtottam álomra a fejem, és őt ölelve ébredtem reggel, a nem csillapodó vágyról nem is beszélve, és nem is voltam rest kihasználni minden kínálkozó alkalmat, hogy bizonyítsam neki a szűnni nem akaró vágyódásomat, a szinte már kínzó lüktetésemet, mindahányszor eszembe jutott egy-egy mámoros együttlétünk.
Az órára pillantottam, megállapítva, hogy a nap nagy része már eltelt, bár erről a nap lenyugvó sugarai is árulkodtak, mert egyre kevesebb fény jutott be az ablakon keresztül a dolgozószobába. Túl hosszúnak bizonyult ez a nap, és még nem volt vége, a Papa embereinek gyűrűjében ülve, de még így, a csukott ajtón keresztül is felfigyeltem a bejárati ajtó csukódására, ez pedig elég egyértelmű jele volt annak, hogy a feleségem hazaért. Nem mutattam, de furcsa bizsergés futott át végtagjaimon, szinte számolva vissza a másodperceket, pontosan azt csinálva, amiről megfogadtam, hogy márpedig soha nem fog előfordulni. Próbáltam figyelni a szavakra, amik elhangzottak körülöttem, de hamarosan nemcsak Iris közelségének ténye billentett ki, hanem a váratlanul elhangzó ajtókopogás is.
Tagadni sem tudtam volna a meglepődést, mert szinte biztos voltam abban, hogy kerülni fogja a kapcsolatteremtés minden formáját az ilyen alakokkal, márpedig a csukott ajtó elég egyértelmű jelzésként szolgált, de mikor lenyomtam a kilincset, a várakozásaimmal ellentétben nem Iris tekintetével találkoztam, hanem Kirill-ével, az ő arckifejezése viszont mint mindig, most sem árult el semmit, már ha mindenképp el akartam tekinteni attól a furcsa feszültségtől, amit magából árasztott. - Hacsak nem a lányról van szó, tudod, hogy nem érdekel - szólaltam meg szinte rögtön, bár ha arról lett volna szó, hogy tényleg történt valami, remélem nem várt volna ennyit azzal, hogy szóljon. - Hát attól függ - felelte kurtán, miután megköszörülte a torkát, majd a vállam mögötti trióra tévedt a tekintete, aztán vissza rám. Pár másodpercig gyanús szemmel méregettem, bár semmi jóval nem kecsegtetett az, ami megvillant a szemében. - Mára ennyi volt, befejeztük - beszéltem a hátam mögé, továbbra is Kirill tekintetét fürkészve, majd az emelet irányába pillantva, de hallottam odafentről a mocorgást, így az, hogy Iris-nak bármi baja esett volna, szinte azonnal kizártam.
Egy örökkévalóságnak tűnt, míg a három fickó összeszedte magát, majd távozott, ezt követően intettem Kirillnek, hogy inkább négyszemközt beszéljünk, de már csak egy ideges gócot éreztem a gyomrom helyén. Nem szokott ok nélkül zavarni, ismerte a szabályokat, és a múltkori klubos jelenet után még inkább figyelt arra, hogy mikor és mit csinált. Arra persze, amit mondott, egyetlen porcikám sem számított, éreztem a befeszülő testemen, a jéggé dermedő arcomon, hogy egy szavát sem hiszem el. Az egész olyan volt, mintha valaki egyetlen pillanat alatt egy medencényi forró vizet öntött volna a nyakamba, a torkom kiszáradt, a szívem legalább háromszor olyan gyors ütemre kapcsolt, mint ami normális lenne, főleg mikor tovább folytatta a mesét Iris-ról és a nyomozóról, aki napok óta Iris körül szimatolt, és akit Kirill-lel talán már túl jól ismertünk. Beszélgettek... a nyomozó és a nő, akire öt perccel ezelőtt még az életem is rábíztam volna. Mint egy kibaszott vicc, egy lidércnyomás, amiből ébredni akartam, de úgy tűnt, hogy kurvára nem csak álmodom. - És te hol a faszban voltál? Vagy te szolgáltad fel nekik a kávét? - kérdeztem ingerülten, nagy levegőt véve, de a kezemmel jeleztem, hogy inkább ne is szólaljon meg. Bármit is mondott volna, már bezárkóztam, nem jutott el hang a fülemig, az agyamig meg főleg, csak egy gondolat lüktetett bennem, ami jeges szorítással fonta körmeit a szívem köré.
Hátat fordítottam neki, elég egyértelműen a tudtára hozva, hogy most inkább menjen el, amúgy is elmondott mindent, amit tudott, bár ha nem éppen Iris körül zakatoltak volna a gondolataim, bizonyára arra jutottam volna, hogy Kirill szándékosan szabotál. De nem ez érdekelt. Furcsa rémület uralta el a gyomromat, ahogy vodkát töltve leültem a dolgozószobám kanapéjára, szinte azonnal szembesülve a legnagyobb félelmemmel. Azzal, ami gyerekkorom óta bennem élt, amit nem egyszer láttam megtörténni az apám embereivel, majd a saját anyámmal. De tényleg képes lenne elárulni?

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - falling apart
Vissza az elejére 
7 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: