M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - falling apart
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 4:15 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Még mindig újdonságnak hatott a ragaszkodás, ami általa, miatta alakult ki bennem, idegennek tűnt az a Dimitriy, aki a képébe vágta, mennyire meg akar tőle szabadulni, és aki arra várt, hogy egyszer tényleg újra elszökik majd, mert legalább annyival kevesebb időt kell ebben a börtönben eltöltenie vele. Nem tudtam megmásítani a múltat, vagy visszaszívni ezeket a mondatokat, csak a rácáfolásra volt lehetőségem, és nem is maradtam adósa egy pillanatra sem, minden kibaszott pillanatban készen álltam bizonyítani, hogy szükségem van rá, és nem tudtam volna csak úgy, egyszerűen elmenni. Még ha hagytam is elsétálni, az is csak egy pillanatra tűnt jó ötletnek, a mellékelt ábra is mutatta, hogy mennyire nem tudtam volna elengedni, és már átkoztam minden pillanatot, mikor arra vártam, hogy kisétáljon az életemből. Már a részemmé vált, nem akartam, hogy nélküle teljenek a napjaim, hogy egy üres ágyban érjen a reggel, nem érezve többé a teste melegét a karjaimban, mikor kinyílnak a szemeim.
Körmei végigszántottak a lapockámon, jóleső, fájó bizsergést okozva, majd fenekemre markolva ösztönözte az újabb mozdulatokat, én pedig hol engedelmeskedtem az általa kapott, egyértelmű utasításnak, hol nem. Nekem is fájt, már majd' szétrobbant a testem, mikor egy-egy erősebb mozdulatsor után újra lassítottam, és így volt ezzel ő is, szavak nélkül könyörgött, a tekintete beszélt helyette, ez pedig még jobban felizgatott, mintha ez egyáltalán még lehetséges lett volna. Émelyítő volt a küszködés, az állandó harc a legőrjítőbb ösztön ellen, a gyomrom újra és újra belefeszült a sajgásba. Az újabb mozdulatlanságot arra használtam, hogy a hasára fordítsam, szinte rögtön a csípője után nyúltam, ekkor már határozottan húzva vissza magamra, teljesen kitöltve a testét. Hallottam vad nyögését, szinte elnyomta az enyémet, és talán ez volt az a döntő pillanat, mikor tudtam, hogy már nem fogok többé megállni. Nem voltam képes tovább uralkodni magamon, hajtott a vérem, a belőle kicsalogatott hangok pedig csak táplálták a lüktető vágyamat. Lehunytam a szemeim, ott csókolva a nyakát és a vállát, ahol éppen elértem, mellkasom a hátának feszült, ekkor már észlelve az összetéveszthetetlen jeleket, amiket a teste produkált. Én sem voltam sokkal halkabb, annak ellenére, hogy általában kordában tudtam tartani a belőlem kibukó hangokat, de ő még engem is túlszárnyalt.
Megfeszült alattam, teste megremegett, fél szemmel láttam a kifehéredő ujjait, ahogy az ágyneműt markolta, teste lüktetése és pulzáló izmai pedig nekem is megadták a kegyelemdöfést, egy utolsó határozott mozdulattal adtam meg magam én is a beköszönő élvezetnek, együtt semmisülve meg vele. Bőrébe fojtottam hangos nyögésemet, kezeimmel megtámaszkodva teste mellett, miközben csípőm még lökött rajta párat, majd szinte teljesen mozdulatlanná dermedtem, csak a mellkasom hullámzott, ahogy küszködtem a levegőért. Másodpercek teltek el, próbálva összeszedni magam, visszatévedni ebből a semmihez sem fogható extázisból, újra és újra csókokat lehelve a nyaka mentén. - Imádom, mikor hangos vagy - súgtam oda neki, miután már képes voltam egyáltalán megszólalni, lassan engedve el testét, hogy mellé feküdjek, egy nagy, jóleső sóhajjal dőljek hátra, de már nyújtottam is felé a karom, hogy magamhoz vonjam. - Még ha emiatt mások ma nem is alszanak túl sokat - vigyorodtam el pimaszul, mintha egy kicsit is érdekelt volna mások álmatlansága. Túl önző voltam az ilyesmihez, és miközben megkerestem a tekintetét, oldalra billent a fejem. - Bár... én sem terveztem túl sok alvást - tettem aztán hozzá, kiegészítve a már jól ismert és megjátszott ártalmatlan pislogással. Csak el akartam felejteni mindazt, ami idáig száműzte tőlem, gondolni sem akartam rá.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 2:33 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Érzem rajta, hogy szinte az őrületbe kergetem, mindahányszor lassítok csípőm mozgásán és bár én magam is szenvedek, sóvárog testem a kielégülésért, mégis pokolian élvezem ezt a játékot és úgy nyújtom el, mintha többé nem lehetne részem ilyesmiben. Pedig, a mai események után őszintén hiszem, hogy ez nem egy hóbort vagy egy gyors lefolyású románc. Dimitriy utánam jött és tényleg láttam rajta, hogy kétségbeesetten akar engem és ez nem valami beteges birtoklás vagy uralkodás. Tényleg szüksége van rám . Annyira, hogy a legédesebb, Rá egyáltalán nem jellemző szavakat is képes volt az arcomba vágni. Ezek után biztos vagyok benne, hogy még kismillió ilyen őrült éjszaka áll előttünk, én pedig akarni fogom Őt újra és újra, mert képtelen vagyok betelni vele, a csókjaival, a szexi hangokkal, amiket kiad magából ebben a kínzóan lassú ritmusban, amit végül megtör azzal, hogy egyszerűen maga alá gyűr.
Mámorító érzés, ahogy átveszi az irányítást, ahogy befed testével, ahogy őrjítő lassúsággal mozogni kezd bennem, szándékosan gyötörve, folytatva az általam elkezdett játékot. Lihegve kínlódok alatta, tekintetem az övét kutatja, hosszan el is veszek benne, miközben elrebegem őszinte kérésemet, hogy ne engedjen el többé, na nem, mintha most nem próbált volna visszatartani, Ő pedig a fülembe suttogja válaszát, ajkaimra mosolyt csal vele, ami rögtön utána el is tűnik, ahogy felszisszenek az izgató harapását és csókjait érezve. Gyorsít csípője mozgásán, testem azonnal elindul a gyönyör felé vezető úton, egyre mélyebb, egyre bujább sóhajokat hallatok, epekedve várom a pillanatot, hogy az az őrjítő mámor végig söpörjön a testemen, de váratlanul megtorpan, mintha csak a szakadék pereméről rántana vissza, nehogy élvezzem a repülést. -Kibaszottul megőrjítesz, a fenébe is.- lihegem vigyorogva, mint valami mazochista, mert valami érthetetlen módon élvezem, amit velem művel, mint ahogy azt is élveztem, amit én műveltem vele, mert tudom, hogy minél tovább húzzuk el a pillanatot, annál őrjítőbb lesz, amikor végül magával ragad majd. -De megérdemlem.- nyögöm, ahogy nyelvét végig húzza nyakam bőrén, körmeim finoman végig húzom lapockáján, fenekébe markolva követelem az újabb heves mozdulatait, ismét a szakadék felé indulok tőle, de újfent leáll nekem pedig kedvem lenne már könyörögni neki, hogy végre engedjen lezuhanni. Sóvárgó pillantást vetek rá, ahogy lágyan ajkaimra csókol, közéjük suttog, a pimasz vigyor az arcán az én ajkaimra is mosolyt csal, pedig már egyre inkább küszködök a levegőért, a mindent elsöprö gyönyörért. Válaszolnék is a kérdésére, valami buja mondaton töröm a fejem, de már gondolkodni sem tudok, miközben ő fordít rajtam, csípőmre fog, hogy magához igazítson én pedig az ágyneműbe marva nyögök egy erélyeset, ahogy újra belém hatol.-Igen. Nagyon.- nyögöm végül a választ elfúló hangon, forró bőre egész a hátamnak simul, szinte betakar a testével, csókokat hint bőrömre én pedig lihegve élvezem az egyre hevesebb mozdulatokat, remélve, hogy végre megadja nekem az áhított gyönyört, ami nem is sokat várat magára, de olyan intenzíven, olyan őrjítően vadul söpör végig rajtam, hogy képtelen vagyok visszafogni a kikívánkozó buja, már-már állatias nyögésemet, amit jó pár követ még, miközben testem minden izma megfeszül és remegni kezd alatta. Sírni tudnék ettől a csodás, bódító érzéstől és jelen pillanatban, még az sem érdekel cseppet sem, hogy milyen vastag falai lehetnek a szobának. Rohadtul nem érdekel, hogy hallja-e a fél hotel, hogy milyen vad gyönyört élek át, mert most csak Ő létezik és én, ez a forró, heves pillanat és az érzés, ahogy bennem lüktet.

~ pls ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 13, 2022 8:36 am

Egész nap ezekre a hangokra és érintésekre vágytam, a tűzre és a leplezhetetlen vágyra a tekintetében, legalább ezerszer elképzelve, hogy ezúttal hol és hogyan fogom magamévá tenni. A hatás, amit gyakorolt rám, már-már nem is eviláginak tűnt, egész eddigi életem során elképzelhetetlennek tűnt így, ilyen mohón vágyni egy nőre újra és újra, mintha soha nem lenne elég, és talán éppen ez a lényeg. Soha nem lesz elég. Megbabonázott, mint egy kibaszott boszorkány, egy ideje viszont már nem is kerestem válaszokat a miértekre, szinte magát adta minden, és bár az este kicsit sem a számításaim szerint alakult, nem terveztem be sem a rideg indulatokat, sem a patakokban folyó könnyeit, mégis, ahogy teste forrósága fogságba ejtett, ő pedig átvette tőlem az irányítást, minden félelem távozott belőlem.
Mellei a mellkasomat súrolták, ahogy hajába kapaszkodtam és ajkaimhoz rántottam, legalább úgy küzdve ezért a csókért, mintha az életem múlna rajta, ha nem kapom meg. El sem akartam engedni, a szájába nyögtem, mikor hevesebben mozdult rajtam, de akárhányszor végigsimított gerincemen a jóleső, közeledő mámor érzése, lassított csípője ringásán. Kínzóan lassú mozdulatai pedig már-már táncoltak az idegeimen, sajgott tőle minden porcikám, miközben még ezt a kegyetlen ritmust is istentelenül élveztem, néha erősebben rántva magamra. Egyre intenzívebben éreztem a késztetést, hogy revansot vegyek a szándékos kínzásért, mert ha valamit még így, egy ilyen felfokozott pillanatban is meg tudtam állapítani, hogy direkt játszadozott velem, ezzel együtt saját magával is, ez pedig egy pimasz vigyort varázsolt a szám sarkába. Leginkább azért, mert én pontosan tudtam, hogy mi fog történni, ha átveszem a gyeplőt, és az egyre erősebbé váló késztetés le is győzött.
Derekára karolva fordítottam a helyzeten, testemmel magam alá préselve, érezve a súrlódást a hullámzó mellkasomon, lábai csípőm köré fonódtak, még mélyebben merülve a testébe. De nemcsak a testében vesztem el egészen, tekintete is rabul ejtett, nyakam köré kulcsolta karját, forró csókban forrva össze vele. Ha nem dolgozott volna bennem ez az émelyítő és csillapíthatatlan vágy, talán ebben a pillanatban találtam volna meg az igazi békét. - Nem is tudnálak elengedni - súgtam a füléhez hajolva, szinte rögtön ráharapva a füle alatti területre, gyengéden, mégis mohón ízlelgetve bőrét, és ahogy a csípőm tökéletesen leutánozta az előbbi lassú ritmusát, belevigyorogtam a bőrébe. Ezúttal én kínoztam őt, fokozva csípőm mozdulatait, majd mikor éreztem magam alatt teste egyértelmű jelzéseit, újra lelassítottam. - Nem kapod meg ilyen könnyen - szólaltan meg, bár abban sem voltam biztos, hogy van-e még egyáltalán hangom. Már teljesen bezsongtam tőle, nekem legalább annyira volt kínzás a mámor késleltetése, mint neki, de még közel sem játszottam ki magam, még ha szinte fájó élvezettel is kecsegtetett ez a kíméletlen játék.
Ajkaim nyakára vándoroltak, végighúzva bőrén a nyelvemet, ekkor újra fokozva a mozgásom ütemét. Belenyögtem a bőrébe, összeszorítva a fogaimat, ahogy a mámor rákapaszkodott gerincemre, saját ajkamba haraptam, már-már majdnem hagyva, hogy eluralkodjon rajtunk a gyönyör, de ehelyett újra megálltam. Már olyan gyorsan kapkodtam a levegőt, mintha maratont futottam volna, mégis, ahogy újra megkerestem a tekintetét, ajkára könnyed csókot lehelve, az elégedett és sunyi vigyort leplezni se tudtam volna. - Még mindig szeretsz velem játszani? - kérdeztem rekedten, ajkaiba mormolva, közben lefelejtve csípőmről a lábait, és teste alá nyúlva újra, a hasára fordítottam, rögtön nyúlva a csípője után, hogy feljebb tornázzam, és az első adandó alkalmat kihasználva, újra elmerültem a testében, betakarva hátát a mellkasommal. Szinte azonnal ritmusra találtam, a kínzó lassúságot erősebb lökések váltották fel, ujjaim az oldalán zongoráztak végig, gerince vonalát hintve tele apró csókokkal, miközben egyre többször kellett nyelnem, egyre többször reszketett meg a testem, de már nem akartam megállni. Akartam őt, a gyönyörét, azokat az önkívületi hangokat, azt, hogy alattam semmisül meg a mindent letaroló élvezettől.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy - falling apart - Page 6 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 12, 2022 4:12 pm

Mr and Mrs

Teljesen felajzanak a nyögései, a mordulások, amiket hallat mozdulataim nyomán, ahogy hajamba túr, miközben érzem, hogy a teste képes lenne már most megadni magát. Már attól is el tudnék élvezni, hogy az Ő kínlódását látom, hogy érzem rajta, mennyire tetszik neki mindaz, amit csinálok vele, mégis, ahogy hozzám szól úgy döntök végül, hogy megkönyörülök rajta. Vagy legalábbis meghagyom más alkalomra mindezt, hogy addig is kínozza tovább a fantáziáját a gondolat, hogy mire lennék még képes Vele, bár a kínzásával nem hagyok fel teljesen.
Miközben fölé mászok, ajkaimmal végig barangolok felsőtestén, nyelvemmel elidőzök itt-ott, gondosan végig hintem bőrét csókokkal, majd csípőmmel fölé helyezkedek és miközben forró tenyere derekamra siklik, lassan ráengedem magam. Őrjítő érzés, ahogy lassan teljesen kitölt, de még inkább megvadít a gondolat, hogy ő ezt engedi, hogy nem kapkodja el a mozdulatot, igazából egyáltalán, semmivel sem avatkozik közbe, csak hagyja, hogy minden úgy történjen, ahogy én akarom, hogy kiélvezzem Őt. Nem, mintha ez olyan borzasztó lenne számára, erről nyögése is árulkodik, amihez én magam is betársulok, miközben mozogni kezdek rajta tenyereimmel mellkasán támaszkodva, olykor finoman bőrébe marva, ahogy egy-egy mozdulatnál végig fut rajtam az a bizsergető érzés. De nem hagyom, hogy kiteljesedjen, mindannyiszor lassítok, ahányszor csak érzem, hogy kezdene eluralkodni rajtam, szándékosan megőrjítve ezzel Őt és magamat is.
Dimitriy azonban nem sokáig hagyja, hogy játszadozzak Vele, az a birtokló, mohó mozdulat pedig, ahogy fenekemre markol, amivel magára húz újra és újra, csak olaj a tűzre, még mélyebb nyögéseket csikar ki belőlem velük, míg fel nem nyúl hozzám és le nem húz magához egy forró, lázas csókra, én pedig omlok is mellkasára, forró bőre izgatóan simul mellbimbóimhoz, ajkaimba nyög, én levegő után kapkodok és újra lassítok mozdulataimon. Mintha a türelmét feszegetném, annak határát keresném, hogy vajon meddig képes türtőztetni még magát, mikor jön majd el az a pillanat, amikor elveszíti az eszét és átveszi a gyeplőt.
Pimasz vigyor ül ki ajkaimra, ahogy halkan rájuk suttog, rekedtes hangjától még inkább felpezsdül a vérem, pedig már most is meg mernék esküdni rá, hogy láva zubog az ereimben, olyan őrülten forró mindenem. Mégis képes ezt fokozni, mert ahogy maga alá gyűr elmormogva fenyegető szavait, én annál inkább felizgulok, annál kínzóbb bennem a vágy. Minden alkalommal beindít, amikor átveszi a főnök szerepét, amikor mozdulatai birtoklóvá válnak én pedig mást sem akarok, csak hogy kénye-kedve szerint lelje bennem örömét, miközben én is élvezem minden őrjítően lassú mozdulatát. Kínoz velük, de őrjítő élvezetet is okoz, lábaim át is karolják csípőjét, hogy még mélyebben mozoghasson bennem, tenyereim végig simítanak karjain, a megfeszülő izmokon, tekintetem pedig az övét kutatja, miután ajkaival végig járja nyakam bőrét tovább fokozva ezzel az élvezetet. -Szeretek veled játszani...- lehelem halkan, felhevülten, elveszve nyögéseink hangjában, a fülemben dübörgő vér izgató ritmusában és az érzésben, hogy az Övé vagyok. Tényleg, rohadtul az Övé vagyok és én élvezem. Akarom ezt, napról napra egyre jobban, bármennyire is megbántott ma, még, ha el is sétáltam. Mostanra már, csak azok a szavak élnek bennem, amiket már itt mondott, hogy szüksége van rám, hogy mindent velem akar. -Soha többé ne engedj el...- sóhajtom ajkába végül, karom nyaka köré fonom, másik kezem arcára simít, ajkaim forrón tapadnak övéire, nyelvem lázasan kutatja nyelvét, miközben tovább gyötör ezzel az őrjítő, kínzó tempóval, de iszonyúan élvezem.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 12, 2022 9:02 am

Minden irányítást átadtam neki, mikor hagytam magam hátralökni, ő pedig nem is várt túl sokat azzal, hogy fölém másszon, levarázsolta a nadrágomat, és látva a vágytól izzó, buja tekintetét, érezve, ahogy ujjai rám markolnak, alsó ajkamba haraptam. Sejtelmes mosolya szinte kétséget sem hagyott, mivel készül folytatni, már a puszta gondolattal felhúzott, még erősebben vert a szívem, miközben ajkai végigsiklottak rajtam, majd megéreztem a forró, szorító ajkait magam körül. Nem is tudtam magamba fojtani egy elégedett, erős nyögést, élvezve a kegyetlen kínzást, amibe éppen belekezdett, és megmondani sem tudtam volna, hogy éreztem-e ehhez hasonló lüktetést valaha, ahogy ajkai újra és újra bilincsbe zártak, egyre intenzívebb nyögéseket és sóhajokat csalva elő belőlem. Nem is bírtam ki, hogy ne túrjak bele a hajába, újra tombolni kezdett bennem a furcsa kettősség, az agyam egyik fele azt szajkózta, hogy legyek önző, ne állítsam meg, engedjem magam sodródni, és hagyjam befejezni, amit elkezdett, mert olyan mámorító kéjjel kecsegtetett az út vége, amivel talán még soha nem is találkoztam, míg a másik kész volt bármikor kitörni a lüktető pillanatból, csak hogy kezelésbe vegye őt. Ajkainak szorítása kínzóan emlékeztetett teste forró szűkösségére, én pedig már alig tudtam uralkodni a vágyaimon, hogy ne teperjem magam alá, rekedten szólaltam meg, hogy ha így folytatja, nem bírom ki a következő perc végéig, az ördögi vigyor pedig, ami megjelent ajkai körül, furcsa bizsergést okozott bennem. Egyértelműen ő irányított, tagadni sem tudta volna, hogy mennyire élvezi ezt a kapott hatalmat, azt, hogy mi mindent képes kiváltani belőlem, én pedig ezt élveztem, csak még inkább felajzott vele, pedig fizikai képtelenségnek tűnt azok után, amit az előbb csinált.
Csókjai nyomán libabőrös lettem, szinte majdnem a fülem mellől hallottam suttogását. Elképzelni sem tudta, milyen hatással van rám az, ha csúnyán beszél, és ugyan szándékomban állt elkapni ajkait, hogy újra megízleljem őket, de tovább folytatta az elkezdett játékot, és elfoglalta a helyét a csípőmön. Kezeim szinte ösztönösen simultak a derekára, majd rámarkoltam a csípőjére, szinte minden önuralmamat elvesztettem, ahogy megtámaszkodott a mellkasomon. Érezni akartam őt, éppen ezért kezdtem fészkelődni alatta, csípőmet mozdítva ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes helyzetet, szinte levegőt sem véve addig, míg meg nem éreztem teste émelyítő forróságát. Nem mozdultam, hagytam hogy saját maga szabja meg a ritmust és a mélységet, de mikor teljesen eltűntem benne, már akarva sem tudtam elfojtani egy erőteljesebb, mély nyögést. Ezerszer érezhetném, akkor is olyan lenne, mintha először történne, és jelenleg elképzelni sem tudnám, hogy valaha is képes leszek megunni. Le sem vettem róla a tekintetem, figyeltem az izmai munkáját, arca minden rezdülését, hallgattam a torkából feltörő hangokat, amik csak még jobban összerántották a gyomrom, de még így is volt elég lélekjelenléte ahhoz, hogy játszadozzon velem és húzza az agyam a váltakozó ritmussal.
Tenyerem lesiklott fenekére, egyre kevésbé érezve az önuralmat magamban, míg nem teljesen elveszítettem a józanabbik felemet, újra és újra magamra rántottam csípőjét, minden mozdulatnál hangosan nyögve egyet, majd összegyűjtve némi erőt, feljebb tornáztam magam, ujjaim ismét a haját túrták, lehúztam magamhoz, hogy egy mámoros csókban forrjak össze vele, de mozdulatai nem kegyelmeztek, a szájába nyögtem, miközben nem tudtam nem tudomást venni arról a kegyetlen játékról, amit még mindig játszott velem, és mikor ismét lelassította csípője mozgását, elszakadtam szájától. - Játszadozunk, játszadozunk? - kérdeztem pimaszkodva, szaggatottan és rekedten, alig kapva levegőt. - Akkor... játsszunk - tettem hozzá suttogva, újra a derekára fogva, hogy a következő másodpercben kihasználva az erőfölényemet, fordítsak a helyzetünkön, és magam alá gyűrjem. Testem nem vált el az övétől, éreztem izmai szorítását magam körül, közben lenyúltam lábaihoz, hogy a csípőmre húzzam őket, szándékosan hergelve őt is és magamat is egy kegyetlenül lassú tempóval, miközben végigcsókoltam álla vonalát, szándékosan nem érintve meg ajkait.

coded by eirik
Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 11, 2022 9:29 pm

Mr and Mrs

Megőrjít az érintéseivel, melyekkel folyamatosan incselkedik, olyan igazi húzd meg, ereszd meg játékot játszva. Keze felfelé indul combomon, de mielőtt megérinthetne, már odébb is áll, ajkai mohón csókolnak melleimre, így végül úgy döntök, hogy véget vetek ennek az aljas játéknak. Vagyis inkább, csak felcserélem a szerepeket és most én fogom Őt kínozni, a tervem első lépéseként pedig, hanyatt is döntöm az ágyon.
Tovább pimaszkodik, na nem, mintha én magam nem arra készülnék épp, hogy "orvosoljam a problémát", de azért előtte még kínzom kicsit, finoman végig simítok ágyékán, de attól, ahogy benne reked a levegő, én magam is megborzongok. Imádom ezt az érzést, hogy én vezetek, hogy én fojtom belé a levegőt az érintésemmel és, hogy én rám néz olyan izzó vággyal tekintetében, hogy attól csak még jobban akarom, újra és újra. Mindig. Most.
Kezem a nadrágot bontja, pillantásom újra és újra övéire talál, szinte fürdőzöm benne, miközben pimasz mosollyal arcomon lentebb húzom végre a nadrágot, emeli is csípőjét, hogy segítsen a mozdulatban én pedig köré fonom ujjaimat, miközben szinte megőrjít az érzés, ahogy kezembe lüktet a vágya. Először nyelvemmel ízlelem meg, mintha csak fel akarnám készíteni a folytatásra, de nem sok időt hagyok neki erre, mert már veszem is ajkaim közé lassan, finoman. Ahogy benne reked a levegő, rajtam is végig fut az ismerős bizsergés, amit csak Ő képes kiváltani belőlem, Tőle olyan intenzív, de már folytatom is a mozdulatsort, újra és újra, olykor mélyebben engedve magamba, nyelvemmel is izgatva, kezeimmel combjára vagy épp hasfalára simítva, míg már én magam sem tudom igazán, hogy melyikünk vágya tombol erősebben. Hallom a nyögéseit, amiket Én csalogatok elő belőle, néha vele együtt nyögök, egészen felizgat a látványa, a hangjai és az, ahogy kínoz ez az egész. Amikor akasszák a hóhért, ugye, hiszen nem csak Őt őrjíti ez meg, hanem engem is.
Ujjai tincseim közé fúrnak, lassan már zihálok a vágytól, de rajta is érzem, hogy már küszköd és buja, rekedtes hangján fel is hívja erre a figyelmem, mire ördögi mosolyt villantok rá és lassan elindulok felfelé testén, végig hintve csókokkal minden porcikáját, mellbimbóinál picit tovább is időzök, miközben már csípője két oldalához térdelek és fölé helyezkedek. -Kibaszottul tetszik, ahogy ilyenkor a nevemet mondod.- súgom nyaka bőrébe, majd mellkasán megtámaszkodva tenyeremmel felülök és addig igazítom lágyan csípőmet, míg végül a megfelelő helyzetbe nem kerülve, kínzó lassúsággal rá nem ereszkedek kiengedve magamból egy vad, kéjes nyögést. Hátra vetem fejem és lehunyom szemeim a mámorító érzéstől, ahogy teljesen ráengedem magam, egy hosszú pillanatot adok is magamnak, hogy szokjam ezt az ismerős, de mindig olyan vadító, feszítő érzést, majd finoman mozdulok rajta, körmeimmel gyengéden mellizmába vájok, tekintetem pedig újra övéire talál. Iszonyú szexi látványt nyújt, ahogy rajta ülök, csak még inkább felizgat parazsló tekintete és a tény, hogy most kétségtelenül én vagyok nyeregben. Fokozatosan gyorsítok a tempón, de aljas módon le is lassítok néha, mintha tényleg kínozni akarnám azzal, hogy szándékosan elnyújtom a pillanatot, pedig csak addig játszadozom Vele, amíg hagyja.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 11, 2022 6:21 pm

Nem maradt olyan részem, amit ne adtam volna át magát ennek az észbontó vágynak. Felülírt mindent, ami ma történt, még ha nem is törölhette ki az ehhez fűződő emlékeket, és ugyan egy részem folyamatosan tudatta velem, hogy nem érdemlem meg sem a csókokat, sem az érintéseket, amikkel engem jutalmaz, én minden követ megmozgattam azért, hogy rászolgálhassak. Minden alkalmat megragadtam, hogy ne csak szavakkal, de tettekkel is bizonyítsam az egyértelmű szándékaimat, és talán nem tudtam olyan könnyen elmondani, hogy mit érzek iránta, hogy szeretem, és ha arra kérne, még meg is halnék érte, de a szavak amúgy sem jelentettek semmit a világomban. Ezt nem is kellett volna elmagyaráznom neki.
Szavaira vigyorral reagáltam, közben bízva abban, hogy letisztáztunk mindent és jelenleg esze ágában sincs kereket oldani, de nem voltam jós, és habár minden porcikám tiltakozott ellene, mégis féltem, hogy egyszer netán kivívom a haragját annyira, hogy tényleg elszökjön tőlem. Nem mintha... messzire juthatna, nem is engedném neki. Nem fűztem hozzá további szavakat, helyette hátrálni kezdtem, majd leültem az ágy szélére, közben továbbra is a formás domborulatokat fürkészve, néha elveszve a tekintetében, de még csak leplezni sem tudtam volna a szemeimben csillogó pimaszságot és szemtelenséget. Majd' szétfeszített a vágyódás, már most éreztem teste szűkös forróságát, ez pedig újra korbácsként vágott végig a gerincemen. Csak magamat kínoztam ezekkel a gondolatokkal, azzal, hogy már túlságosan is beleéltem magam, és míg ajkaim a melleivel játszottak, ujjaim pedig a lábait és combja belső felét simogatták, egyre erősebbé vált nadrágom szorítása. Szerettem volna minél előbb megszabadulni a kényelmetlenné váló ruhadarabtól, de jelenleg ez az egy akadály gátolt meg abban, hogy ne rántsam rögtön magamra, mint valami kibaszott függő, aki ismét készült hozzájutni a saját drogjához. Annyi különbséggel, hogy nem akartam leszokni róla, egyre többet és többet akartam, és isten lássa lelkem, ebbe szíves örömest bele is halnék, ha kellene.
Egyre több hang tört elő a torkából, ami csak tovább borzolta a kedélyeimet, jólesően felmorrantam, mikor a tarkómra simított, elhúzódott, hogy lehajolva csókot leheljem a számra, de mire igazán beleéltem volna magam, egy mozdulattal döntött hátra, bár eszembe sem jutott tiltakozni ellene, sőt, még jobban begerjedtem tőle, még hevesebben pulzált a vérem, kezdett elszorulni a tüdőm, elnehezedett a mellkasom, főleg mikor fölém mászott, incselkedő megjegyzésére pedig a fokozódó hangulat ellenére is elvigyorodtam. - Pont jó helyen vagy ahhoz, hogy orvosold ezt a problémát - válaszoltam, hasonlóan pimasz élt megütve, de ahogy végigsimított ágyékomon, bennem akadt a levegő, rögtön nyelnem kellett egyet, és ugyan minden ösztönöm azt sugallta, hogy fordítsak a helyzeten, vegyem át tőle a gyeplőt, én inkább megadtam magam neki. Újra megijesztett ez a nyers, vad sóvárgás, a telhetetlen éhség, mindaz, amit felébresztett és életre hívott bennem, és amiről azt hittem, hogy örökre elveszítettem. Ahhoz képest most a lábaim között térdelt, megküzdött az övemmel, majd a nadrágom eltüntetésével, a csípőmet megemelve segítettem is benne, hálát adva az égnek, hogy végre megszabadított a kínzó, szűk anyagtól. Ahogy tekintetem összekapcsolódott íriszeivel, már kétség sem merült fel bennem, mi a valódi szándéka, ezt csak megerősítette az, ahogy rám kulcsolta ujjait, a bizsergető érzés pedig úgy suhant végig testem minden pontján, mintha villám csapott volna belém. - Ne szaladj úgy előre - nyögtem ki halkan és rekedten, reagálva a hóhéros megjegyzésére, ajkam sarkában buja vigyorgással. Talán most ő volt nyeregben, de mindketten tudtuk, hogy ez bármikor könnyen megváltozhat. Még ha jelenleg nem is állt szándékomban megtörni az édes kínzást. Felemeltem a fejem, hogy tekintetem az övére kulcsolódjon, azonban még a lélegzetem is elakadt, mikor megéreztem magamon kényeztető ajkait, eltűnve a forró ajkai között. Még a szívem is kihagyott néhány ütemet, csak pillanatokkal később tudatosult bennem, hogy nem ártana levegőt vennem, ha nem így akarok megfulladni, ezzel egyidejűleg szabadjára engedve egy jóleső nyögést, majd zsinórban újra és újra, ahányszor újra ajkai közé engedett. Nem tudtam uralkodni magamon, a kezem utána nyúlt, beletúrva a szőke tincseibe, teljesen belefeledkezve abba, amit művelt velem. Azt sem tudtam, mennyi idő telt el, szinte már érzékelve a mámor néhány előjelét. - A picsába - bukott ki belőlem önfegyelem nélkül, megküzdve minden másodperccel, szó szerint a köszöntgető gyönyörrel harcolva, csak hogy ne legyen igaza, és ne ő legyen a hóhérom. Nem tudtam, mit művel velem, hogyan volt képes rá, és hogy miért nem volt még senkivel ilyen jó, de szinte felrobbantam tőle. - Iris, én... nem bírom tovább - szólaltam meg nagyot nyelve, de már alig maradt hangom, és ahogy tekintetem újra összetalálkozott az övével, tényleg nem tudtam volna megmondani, hogy tovább kínoz-e, vagy engedi, hogy én is megdolgozzam a gyönyörét.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 11, 2022 4:43 pm

Mr and Mrs

Nem sokkal ezelőtt másra sem vágytam, mint a lehető legtávolabb kerülni Tőle, mert minden olyan bizonytalanná vált attól, ahogy viselkedett velem. Szinte mindent megkérdőjelezett a tény, hogy képes lett volna elhinni rólam, hogy ilyen aljas módon eláruljam, de mindez mostanra, már egész más megvilágításba került őszinte szavai hallatán. Fontos vagyok neki, velem akar mindent és attól félt, hogy én talán nem így érzek, nem így gondolkodok, hogy én nem épp ugyanarra vágyom, mint amire Ő. Pedig, soha semmit nem akartam még annyira, mint Őt. Egy részem, még örül is annak, ami ma történt, mert ha nem így alakult volna, talán sosem buktak volna ki belőle ezek a szavak, pedig ha tudná, milyen sokat jelent nekem mindez, nem félt volna kimondani őket. Hiszen, nekem nem a keménykezű maffiózóra van szükségem, nekem nem az a fontos, hogy lássam, milyen rideg és kegyetlen tud lenni. Nekem ez a Dimitriy kell, aki tudom, hogy tud kegyetlen és rideg is lenni, de velem mégsem az. Aki úgy tud rám nézni, hogy attól rögtön lángra lobban a testem és valószínűleg, ha nem Ő szabadítana meg a köntöstől, én magam dobnám le magamról. Vagyis nem, mert az, ahogy Ő csinálja, milliószor izgatóbb még, ha a pajzán megjegyzésével nevetésre is késztet közben. - Olyan rossz vagy...- sutyorgom kacér mosollyal ajkaimon, testemen kellemes borzongás fut végig, ahogy hozzám is simul, mintha csak a tudtomra szeretné adni, konkrétan mire is utalt a megjegyzésével, miközben én lassan megszabadítom az ingtől. -Helyes, mert ha el is szöknék, úgyis azt akarnám, hogy megtalálj. - incselkedek halkan, ujjaim fedetlen mellkasán kalandoznak végig újra és újra, képtelen vagyok betelni a látványával és a bőre érintésével, az illatával és a csókjával. Olyan mohón, hevesen tapad ajkaimra, nyelve olyan őrjítően izgatón kutatja, simítja enyémet, hogy teljesen megveszek tőle, a vágy teljesen eluralkodik rajtam, miközben az ágy felé hátrál velem.
Alig várom, hogy maga alá gyűrjön vagy akár én helyezkedjek fölé, igazából teljesen mindegy, hogy miként, csak érezzem végre, de ehelyett csak leül az ágy szélére és onnan pillant fel rám parázsló tekintetével. Felszisszenek, ahogy ajkai mellemre csókolnak, finoman ízlelgeti hol egyiket, hol másikat, mintha valami kibaszott édesség lennék, amit tekintetéből kiolvasva úgy sejtem, lassan, kínzón akar elfogyaszzani én pedig, már ettől a gondolattól is kéjesen felsóhajtok és nagyot nyelek. Keze testemen barangol, érzékin fedezi fel bőrömet, míg végül combjaim felé indul érintésével, amivel csak tovább szítja bennem a már amúgy is lángoló tüzet, de nem érint meg igazán. Az a pimasz vigyor, amivel felnéz rám, miközben én máris pihegek a vágytól, arra sarkall, hogy ha mással nem is, legalább annyival megpróbáljak bosszút állni a játszadozásáért, hogy lábammal finoman ágyékához simulok, de ez igazából, csak olaj a tűzre, csak a saját helyzetemen rontok vele, mert amint megérzem, milyen keményen feszül már a nadrágnak, már tudom, hogy elvesztettem ezt a csatát.
Kezem tarkójára csúszik, másik arcára simul, miközben lehajolok hozzá annyira, hogy egy buja, heves csókot lophassak tőle, de mielőtt még túlságosan belefeledkezne, taszítok vállain, hogy lehetőleg eldőljön az ágyon és fölé hajolok megtámaszkodva két oldalán. - Kissé sok rajtad a felesleges ruha, nem gondolod?- búgom kacér mosollyal, egyik kezem végig simít mellkasán le a nadrágig és, miközben azon keresztül végig simítok rajta párszor, alsó ajkamba harapva, pimasz mosollyal figyelem arca minden rezdülését.
Ujjaim az övre találnak, bontogatni kezdem, de mivel nem egy egyszerű mutatvány ez egy kézzel, így végül inkább lábai közé helyezkedve letérdelek, kicsatolom az övet, majd a nadrág sliccét is oldom, hogy aztán ujjaimat az anyagba akasztva húzni kezdjem lefelé róla. A pajzán vigyor, csak még inkább szélesedik arcomon, ahogy végre szemeim elé kerül, pimaszul végig húzom nyelvem ajkai ön, míg a nadrágot lejjebb küzdöm rajta, majd ujjaim köré fonom és meg is engedek magamnak egy buja sóhajt. -Azt hiszem, erre mondják, hogy akasszák a hóhért, nem?- duruzsolom halkan, közelebb hajolok hozzá, miközben tekintetem kékjeit kutatja -már, ha megemelkedik annyira, hogy lásson, és őszintén remélem, hogy figyel-, végül nyelvem kínzó lassúsággal, buján végig húzom rajta. Az imént azon ügyeskedett, hogy gyötörjön, az őrületbe kergessen, nekem pedig feltett szándékom ezt meghálálni neki, miközben gyengéden ajkaim közé veszem.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 11, 2022 5:37 am

Talán nem is tudtam volna újra elővarázsolni azt a merev és rideg alakot, aki börtönbe zárta a dolgozószoba fotelében, és már elképzelni sem akartam, hogy tudnék-e vajon ugyanúgy nézni rá, mint akkor, azokban a pillanatokban. Tényleg féltem, de rossz eszközt választottam ahhoz, hogy rájöjjek, mi is történt, pedig már annyiszor rá kellett volna jönnöm, hogy ami másnál működik, nála biztosan nem fog. Mert más volt, eltért mindentől, amit megszoktam, máshogyan kellett bánnom vele, és ezzel a felismeréssel szinte bármit elő tudott volna csalogatni belőlem. Hirtelen már nem érdekelt, hogy mi marad a kemény bűnöző arculatból, mert azzal másokat akartam sakkban tartani, őt semmiképp. Vagyis, már nem.
Miután lelöktem vállairól a köntös nehéz anyagát, magamba ittam a látványát, úgy fürkészve minden porcikáját, mintha legalább először szembesülnék vele, de nem tudtam betelni vele. Elnehezült a légzésem, ahogy újra és újra levegőhöz jutottam, felforrt tőle a vérem, közben jólesően szívva magamba az édes, jellegzetes illatát. Próbáltam elvonatkoztatni attól, hogy majdnem elveszítettem mindezt, és ki tudja, talán ha nem jövök utána és nem rontom rá az ajtót, meghozott volna egy olyan döntést, ami lezárt volna egy még alig kibontakozott valamit. A testem ezúttal sem hagyott cserben, mikor hozzám simult, azonnal éledezni kezdett, vitatni sem tudtam volna a hatást, amit közelsége és a puszta látványa gyakorolt rám. - Valami ellentmond a gravitáció törvényeinek is - suttogtam szemtelenül, játékosan hozzádörgölőzve, és míg ő lekötötte magát az ingem gombjaival, apró csókokat hintettem ajkaira. Egyik kezemmel végigsimítottam oldalán, tekintetemmel követve a mozdulatot, ujjaim a bőrén játszottak, de egy pillanatra sem lankadt a figyelmem, és szavait hallva újra megkerestem szemeit. - Amikor azt mondtam, hogy akkor is előkerítelek, ha a világ végére szöksz előlem... nem fenyegetés volt. Ígéret - vigyorodtam el, mellé fűzve egy játékos kacsintást, bár egyetlen porcikám sem kívánta, hogy visszaemlékezzek azokra a pillanatokra. Olyat is mondtam, amit nem gondoltam komolyan, vagy ami ott és akkor jó ötletnek tűnt, mint például elengedni őt, legalább erre az egy éjszakára. Szinte azonnal megbántam, ahogy kimondtam, ő pedig életében először dac nélkül tényleg hajlandó lett volna szót fogadni és minél előbb eltűnni a házból.
Az ing végül követte a köntös sorsát, és ahogy ujjai életre keltek a mellkasomon, libabőrt hagyva minden érintés után, szinte embert próbáló feladattá vált, hogy ne ragadjam meg rögtön és húzzam magamhoz úgy, mintha a kibaszott életem múlna rajta. Talán ez még nem is állt távol az igazságtól, mert egy ilyen nap után aligha akartam elmulasztani egyetlen másodpercet is. Önző módon mindent magamnak akartam belőle, és nem is tudtam sokáig uralkodni magamon, tarkójára simítva vontam közelebb, mohó csókkal bilincselve magamhoz, nyelvem űzött vadként kutatott az övé után. Nem tudtam annyiszor csókolni, hogy elég legyen, ismét a telhetetlenség szúró érzése uralkodott el gyomromon, miközben elkezdtem vele hátrálni, egészen addig, míg lábam bele nem ütközött az ágy szélébe.
A vérem őrült tempót diktált, alig tudtam visszafogni magam, szándékosan lassítva le minden mozdulatomat. Ahelyett, hogy az ágyra fektettem volna, leültem az ágy szélére, és kiterpesztett lábaim közé húztam, kezeim gyengéden végigzongoráztak lábain, nem engedve, hogy leüljön. Felemeltem a fejem, megkeresve a tekintetét, de nem szóltam egy szót sem, beszéltek helyettem a mozdulataim, ahogy kihúzva magamat, még közelebb vontam, ajkaim játékosan kezdte izgatni egyik, majd másik mellét. Mint mindig, most is küzdöttem az ösztönök ellen, hogy ne akarjak mindent rögtön egyszerre, a nadrágom szorítása egyre fájóbbá vált, miközben kezeim egy másodpercre sem álltak meg a testén. Végighúztam ujjaimat combja belső felén, érezve a közelben húzódó forróságot, de szándékosan nem érintve meg teste legérzékibb pontját, így kínozva őt, próbálva kihozni belőle valami rám jellemző állatiasságot, miközben kiengedtem ajkaim szorításából a mellét, csak hogy ismét felnézhessek rá, megosztva vele a bennem tomboló vágyat, amit egyértelműen kiolvashatott a tekintetemből, ezúttal azonban nem kevés szemtelenség is vegyült mellé.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 9:04 pm

Mr and Mrs

Nem tudom, hogy hányszor fog még hasonló történni vagy, hogy mikor fogom azt mondani, hogy elég volt, de most még nem jött el az a pillanat. Még nem akarom, hogy véget érjen köztünk ez a valami , hogy ezek után úgy tegyünk, mintha idegenek lennénk egymásnak, amikor nem vagyunk. Képtelen lennék úgy játszani tovább a nejét, hogy közben ne akarnám teljes mértékig betölteni ezt a szerepet, ne akarnék én lenni számára az egyetlen nő, akit akar és a lehetőség, hogy talán számára mindez, csak valami birtoklási vágy, arra késztetett, hogy eltűnjek. Még, ha csak egy napra is.
De nem hagyta. Utánam jött és most itt áll velem szemben, milliónyi érzelmet sugallva tekintetével, amiknek -vagy legalábbis egy részének- hangot is ad, én pedig képtelen vagyok tovább távol tartani magam tőle, amikor Rá vágyom a legjobban ezen a kibaszott világon. Pedig, ma megbántott. Tényleg a lelkembe gázolt azzal, hogy olyasmit feltételezett rólam, amire képtelen lennék, de olyan friss még ez az egész, mindketten tanulunk csupán, hogy miként is tudnánk ezt életben tartani, hogy hülye lennék nem adni ennek egy újabb esélyt. Hülye lennék végleg eltaszítani Őt magamtól, amikor úgy akarom, mint még semmit.
Csókolom is forrón, hogy érezze mindazt a vágyat, amit érzek iránta, ami fogva tart és nem ereszt, miközben szép lassan szűnik köztünk ez a feszengő hangulat és helyét, valami édes évődés veszi át, ahogy azon kezdünk filozofálni, hogy ki, merre megy ma éjszaka. A gondolat, hogy egyedül maradjak ebben a hotelszobában, egyáltalán nem tetszik és nagyon remélem, hogy nem is gondolja komolyan, hogy magamra hagy, de azért incselkedek vele picit.
Gyengéd, édes érintései úgy hatnak rám, mint a legerősebb nyugtató, az utolsó kételkedő gondolatot is félre söpri velük, de azért a korábbi eseményekre visszautalok, kérem is, hogy ne nézzen rám többé azzal a csalódott, haragos tekintettel, bár annak mostanra már nyoma sincs. -Az...az jó lesz.- rebegem halkan, tekintete láttán máris milliónyi érzelem suhan át rajtam, de azok egyike sem olyan borzasztó, mint amit a kádban ázva vagy a dolgozószobájában tapasztaltam. Újra az a perzselő vágy lobog íriszeiben, ami tegnap vagy épp tegnapelőtt, csak most azzal a különbséggel, hogy tudom, ez már tényleg nem csak egy testi dolog, hanem valami sokkal több. Másképp, most nem lenne itt, nem törte volna magát azért, hogy egyáltalán itt lehessen és legfőképp, nem csúsztatná kezét végig bőrömön úgy, hogy attól máris felpörögjön a pulzusom. Pedig, csak olyan helyen képes érinteni, ahol a köntös nem takar. -Azt hiszem, talán kibírom reggelig. - súgom halkan szavai, hangja hallatán, miközben máris biztosra veszem, hogy legalább reggelig nem fogjuk elhagyni ezt a hotelszobát és, csak még inkább biztosít efelől az, amikor lassan kibontja a köntös övét és szétnyitva rajtam az anyagot, alaposan végig mér. Beleborzongok a pillantásába, az egész testemet libabőr fedi, miközben vállaimról le is tolja az anyagot, én pedig nyelek egy nagyot. -Fogjuk inkább a gravitációra?- sutyorgom halkan, de egy pillanatig se próbálom takarni magam, nem is tudnám, annyira megbűvöl tekintete, ahogy végig pásztázza testemet és őszintén szólva, nem is akarom. Semmi nem izgat úgy fél, mint az, ahogy Ő képes végig nézni rajtam. Nem tudom, hogy tisztában van-e azzal, milyen árulkodó ilyenkor a tekintete, mennyire nyíltan kiolvasható belőle minden, szándékosan csinálja-e vagy zsigerből jön, de megőrjít vele. Máris forr a vérem és képtelen vagyok megállni, hogy ne simuljak hozzá egész testemmel, immár a köntös takarása nélkül. -Még mindig nem hiszem el, hogy képes voltál utánam jönni...- lehelem halkan ajkaira, kezem már lágyan simít bőrén egész az ing felső gomjáig, aztán fogva tartva pillantását, ajkamba harapva kezdem el lassan, nagyon lassan kioldani a gombokat.-Azt hittem, az csak valami trükk akar lenni.- suttogom vigyorogva, tekintetem hol kékjein, hol az ing alól előbukkanő mellkasán időzik, míg végül az övéhez hasonló mozdulattal, egyszerűen csak letolom válláról az inget.-Hoppá.- súgom végül, ajkaim épp csak érintik övéit, de kezeim már kúsznak is végig testén, mintha csak először fedezném fel izmait, a hegeket, a tetoválásokat, de tényleg úgy is érzem most magam, mintha még valójában soha nem érintettem volna. Így legalábbis nem, hogy tudom, tényleg érző szív lapul a kemény külső alatt.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 7:19 pm

Nem kellett eltelnie sok időnek, hogy a nyugalom szele végigsuhanjon testem minden porcikáján, elmosva ezzel az ingerültséget, a frusztráló félelmet és úgy tulajdonképpen mindent, amit idáig tologattam magam előtt. Minden, ami eddig kettőnk között történt, legyen szó bármilyen vitáról vagy kételyről, meg sem közelítette azt, ami ma este végbement mindkettőnkben, és talán nem a legjobb módszert választottam - sőt, biztos -, hogy kiugrasszam a nyulat a bokorból, de azt szokták mondani, hogy minden jó, ha a vége jó. Bár, még közel sem voltunk a végénél,  legalábbis erre engedett következtetni a megkönnyebbülés, amit tekintetéből olvastam ki, miközben letörölgettem a könnyeket, és az, hogy gyengéden a mellkasomra simított, majd ő kezdeményezett csókot, ajka pedig olyan szenvedéllyel kutatott az enyém után, mintha tényleg ez lenne rá az utolsó lehetősége. Én is megtettem volna a helyében, bevállalva egy újabb csattanást, de így legalább ő maga adta egyértelmű jelét, hogy ha nem is felejtette el, de megpróbál megbocsátani. Talán meg is bocsátott, de nem hiszem, hogy ez olyan gyorsan megy. Mégis, adott egy esélyt, pontosabban még egyet, de valahol mélyen tudtam, hogy nincs belőle végtelen számú. Vigyáznom kell rá, mert egyszer talán eljut arra a pontra, hogy tényleg nem lesz visszaút. Már a gondolatától is viszolyogtam.
Lassan bontakoztam ki a csókból, alattomos és pimasz játékra invitálva, mikor elkezdtem húzni az agyát egy lehetséges távozással, ami valljuk be, tényleg nevetséges hülyeség volt a jelenlegi körülményekhez képest. Egyrészt nélküle nem mentem volna sehová, másrészt ha ő marad, én is maradok. Ha pedig nem lett volna egyértelmű számára, hát elég gyorsan letisztáztam volna a lehetséges forgatókönyveket. Incselkedő mosolya közben új életet lehelt belém, éreztem a mellkasomban azt a kellemes bizsergést, amit egyedül ő tudott kiváltani belőlem, szavai hallatán viszont nem tudtam visszanyelni egy széles vigyort. Ahogy elmerültem tekintetében, ráeszmélve, hogy mindezt majdnem elveszítettem, egyre erősebben élt bennem egy érzés, hogy bárhol lehet az otthon és a haza, amíg Ő velem van. Akár a házamban, akár egy kis hotelszobában, nem is volt igazán jelentősége. - Tényleg csak ennyi tartana vissza? Hogy kifizetted a szobát? - kérdeztem fejcsóválva, hangomban a megszokott pimaszsággal, miközben végigsimítottam haja vonalán, a nyakán, egészen addig, míg a köntöse lehetővé tette. Nem engedtem túl távol magamtól még akkor sem, mikor körbepásztázta a szobát. Így tettem én is, szinte rögtön megállapítva, hogy szinte mindent érintetlenül hagyott, nem mintha sok ideje lett volna berendezkedni. De amúgy a célnak megfelelt volna ahhoz, amire szánta. És amiben reményeim szerint megakadályoztam. - Mostantól csak így fogok rád nézni - vált suttogóvá a hangom, miután elhúztam homlokomat az övétől, tekintetemmel mélyen elmerülve íriszeiben, meg sem próbálva leplezni azt a merész tüzet, amit fellobbantott bennem és amit iránta tápláltam, közben szándékosan keltve benne a meztelenség érzését.
Apró csókot leheltem homlokára, miközben a nyakamba kapaszkodott, ujjai a hajammal játszottak. Én lassan elengedtem derekát, kezeim a vállára simítottak, de mint eddig, ezúttal is akadályba ütköztem a köntöse által. - Persze, hogy hazaviszlek. Később... talán csak reggel - fűztem hozzá rekedten, miközben kezeim végigsimítottak a köntös elejénél, az anyagon keresztül érezve melleit, és egészen a pántig meg sem álltam. Kioldottam a csomót, hogy utána könnyedén nyissam szét az anyagot, de még ezzel sem elégedtem meg, és miközben tekintetem tetőtől talpig őt pásztázta, ujjaim lelökték a válláról a felesleges ruhadarabot. - Hupsz. Ez én voltam? - kérdeztem ártatlan pillantással, közben még én magam is érzékelve, hogy ez volt életem legrosszabb alakítása, a tekintetem már szinte így is lángolt, ahogy a fedetlen domborulatait csodáltam, a vérem pedig szinte azonnal felforrt tőle.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 4:58 pm

Mr and Mrs

Nem tudom, hogy a kapott pofon miatt mi minden zajlik le benne, de amikor legközelebb megszólal, ahogy beszélni kezd, hirtelen minden korábbi haragom a háttérbe szorul és helyét valami kellemes, meleg érzés, talán megnyugvás veszi át. Megint folynak a könnyeim, bár Ő valószínűleg azt hiszi, hogy már megint megbántott, vagy legalábbis aggódó pillantása ezt sugallja, pedig valójában ez most a megkönnyebbülés, az öröm miatt van, hogy legalább nem vagyok teljesen idióta, amiért tényleg képes voltam belezúgni. Mindenki odáig van a kibaszott "szeretlek" szóért, pedig mindaz, amit Ő hirtelen felindulásból elmond nekem, sokkal többet ér. Hogy szüksége van rám, hogy velem akar mindent, beleborzongok a szavakba, mert olyan sokat jelentenek, főleg olyasvalakitől, mint Ő, aki tudom, hogy nem a szavak embere és érzelmek terén is hadi lábon áll. Nem tudom, hogy az a pofon késztette-e arra, hogy mindezt kimondja, de ha igen, hát szívesen felpofozom én minden nap, mert erre most nagyon szükségem volt. Tudni, hogy Ő is akar engem, hogy kellek neki, még a mai őrültség után, ellenére is, amivel ugyan megbántott, de valahol meg is tudom érteni az Ő reakcióját is. Félt, hogy elárulom, pedig tényleg közelebb engedett magához.
Maffiózó vagy sem, olyan édes és gyengéd az a mozdulat, ahogy letörli a könnyeimet, hogy ezek után végképp képtelen lennék megállni, hogy ne csókoljam meg. Akármennyire is fájt, ami ma történt, a szavai és a tettei eltüntetik ezt a fájdalmat, ahogy újra elmondja, hogy félt attól, hogy elárulom... Egyik férfi sem szeret ilyesmit bevallani, pedig a szememben csak még vonzóbbá teszi, hogy képes erre és egyáltalán nem látom ettől gyengébbnek, sőt. Az, hogy végre őszintén beszél, hogy képes elmondani, hogy fontos vagyok neki, mindennél többet ér. Bár, a lopakodás nem az erőssége, ezt kuncogva el is árulom neki, válasza hallatán pedig tovább nevetek, ahogy karjai derekam köré fonódnak és ajkaimra mormog. Megőrülök érte. Egyszerűen, már el sem bírnám képzelni, hogy ne legyen a mindennapjaim része.
Végül ajkai elszakadnak az enyémektől, közli, hogy most akkor megy, de őszintén remélem, hogy ezt nem gondolja komolyan, pislogok is rá nagy szemekkel, bár a hangja arról árulkodik, hogy most épp az agyamat akarja húzni. Én pedig beszállok a játékba, kezeim visszasimulnak mellkasára és míg Ő tovább magyaráz, úgy teszek, mint aki komolyan gondolkodóba esett, fontolgatja, hogy vele tartson-e. -Hát nem is tudom...- szólalok meg végül halkan, kissé határozatlanul, félve keresem meg íriszeit is, mert gyanítom, egyáltalán nem erre számított, közben nyelek egy nagyot, bár ez már valószínűleg, a rajtam végig futó pillantásának is köszönhető. -Már kifizettem a szobát...- jegyzem meg halkan, meglehetősen bizonytalanul, de aztán pimasz mosoly jelenik meg az én ajkaimon is. -De természetesen, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá, akár még haza is mehetek.- vonok vállat finoman, incselkedő mosollyal ajkaimon, mert az már egyszer biztos, hogy akár Ő marad itt, akár én megyek haza Vele, de nem akarok nélküle éjszakázni.
Hosszan elmerülök végül pillantásában, tekintetem újra komolyra vált, majd sóhajtok egy nagyot és újra magamhoz ölelem finoman. -De azt semmiképp sem szeretném, ha magamra hagynál.- sóhajtom végül halkan, ajkaira rövid csókot nyomok, majd körbe pillantok gyorsan a szobán, amit végül is, még nem is vettem át igazán. Csak a fürdőig jutottam, míg megjelent és most, már annyira nem is tűnik jó ötletnek, hogy itt éjszakázzak. Nem, mintha nem akartam volna már az érkezése előtt is hazamenni, csak most már legalább tudom, hogy van miért visszamenni oda. Hiszen, képes volt eljönni értem, fejbe vertem egy vázával, felpofoztam és mégis, még mindig úgy néz rám, mintha soha többé nem akarna elengedni. Hülye lennék, ha mindezt eldobnám. -Csak ne nézz rám többet úgy, mint ahogy ma tetted.- sóhajtom végül halkan, tenyereim arcára simítom és elmerülök kékjeiben egy hosszú pillanat erejéig, majd homlokom homlokának támasztom és lehunyt szemekkel magamba szippantom illatát. -Akkor...hazaviszel?- duruzsolom végül halkan ajkaiba, orrom finoman végig húzom álla vonalán, kezeim finoman simulnak nyakára, majd túrnak hajába, miközben fejben már azt tervezem, milyen gyorsan tudom összekapni magam. Na nem, mintha ez a hotelszoba olyan rossz lenne...

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 10, 2022 6:08 am

Még saját magamat is megleptem azzal, hogy milyen jól tűrtem a kapott pofont, pedig nő még soha nem ütött meg. Aligha lett volna hozzá bátorságuk, de ő már nem először bizonyította, hogy kicsit sem hasonlít a már megszokott ideához, ő más, éppen ezért volt rá szükségem, és ez a másság az esetek többségében az őrületbe kergetett, közben mégis rávett arra, hogy az éjszaka kellős közepén utána induljak, mint valami paranoid, aki nem ért a szép szóból. Talán még ez is benne volt a pakliban, túlzottan ragaszkodóvá váltam, a gondolat, hogy többé már nem érinthetem és egyszerűen csak... megszűnik minden, ami kialakult kettőnk között, vasmarokkal szorította a gyomromat. Közbe akartam avatkozni, eközben pedig még mérlegelni is elfelejtettem a döntéseim súlyát vagy éppen következményeit.
Ha másra nem is, de arra jó volt ez a pofon, hogy felébresszen valamit, aminek köszönhetően mégis beszélni kezdtem. Szorított a mellkasom, de tudtam, hogy most minden ismert eszközöm cserben hagyna, ezúttal nem tudtam kikerülni a szavakat, mert hirtelen túl nagy jelentőséggel bírtak, és semmire nem mentem volna azzal, ha újra megpróbálom bekeríteni és kierőszakolni az újabb csókot. Csak rosszabb lett volna, és ugyan az is a levegőben volt, hogy ez lesz az utolsó alkalom, hogy egyáltalán ilyen közel kerülhetek hozzá, de ez csak arra sarkallt, hogy megtegyek mindent, ami tőlem telik. És úgy tűnt, több volt bennem, mint gondoltam. Tenyerem visszasimult arcára, így vonva ismét közel magamhoz, a szavakkal együtt lassan eltűnt belőlem az a bizonyos hevesség is, bár ezt valószínűleg könnyeinek látványa váltotta ki. Elég sok mindent el tudtam viselni, főleg egy ilyen élettel a hátam mögött, ezer dolgot láttam, de azt soha nem gondoltam volna, hogy egy síró nő látványa lesz az a bizonyos pont, aminél meg kell kapaszkodnom. Főleg ha azokat a könnyeket én csalogattam elő belőle. A tehetetlenség zord érzetével emeltem fel a másik kezem, hogy letöröljem őket, közben pedig tudatosult bennem, hogy valami megváltozott. Ugyan kezei a mellkasomra simultak, de ezúttal nem tolt el, az első megkönnyebbülés pedig lassan végigvonult a testemen. - Bízom benned. Sajnálok mindent, amit mondtam és tettem, de... még soha nem féltem ennyire - vallottam be szinte teljesen elcsendesülve, már nem is törődve azzal, hogy ezzel elveszítem a tekintélyem egy részét. Nem egy embert öltem életemben, és nem egyszer próbáltak engem is megölni, és mégis, ilyen pokoli félelem még soha, egyszer sem uralt el.
Keze az arcomra simított, éreztem érintését az ajkamon, eközben már tekintetem hol a száját, hol a szemeit fürkészte, és már készültem újra megpróbálkozni azzal, amiért az előbb egy jó nagy tenyerest kaptam, de ezúttal ő lépte át azt a határt, úgy csókolt, ahogy én tettem az előbb, a mohóságával szinte teljesen elvéve az eszem, én pedig rögtön kaptam is a felkínált ajkai után. Az idegtépő feszültség fokozatosan távozott belőlem, helyét valami egészen kellemes érzés vette át, de szavait hallva nem tudtam visszafojtani egy halvány vigyort, miközben karjaim a dereka köré fonódtak. - Nem ez a fő szakterületem. Külön embereim vannak rá - mormogtam az ajkaira, még szorosabban vonva magamhoz, és csak most kezdett tudatosulni igazán, hogy tényleg őt tartom a karjaim között. Bár ez még távol állt attól, hogy teljesen jóvá tegyem ezt a ma estét. - Akkor most... - szakadtam el ajkaitól ismét egy nagy sóhajjal. - Megyek - tettem hozzá, és ugyan nem vigyorodtam el, de hangomból kihallhatta a pimaszságot, visszautalva az előbbi ígéretemre. Szavaimmal ellentétben azonban még nem engedtem el, továbbra is tekintetét fürkésztem. - Bár remélem nem egyedül - folytattam, bár elég nehéz volt elvonatkoztatnom attól, hogy teste közelsége milyen gyors reakciót vált ki az enyémből, bár ez volt a legnagyobb bűnöm vele kapcsolatban. Még akkor is kibaszottul vágytam rá, mikor éppen veszekedtünk, mikor éppen elhagyott vagy felpofozott. - Vagy te inkább maradnál? - kérdeztem felvont szemöldökkel, szám szélében sunyi vigyorral, közben tekintetemmel végigpásztázva a köntösbe bújtatott testét, de túl sokat takart az anyag. Nem mintha... nem tudnám tökéletesen elképzelni, mit is rejtegetett előlem. - Magadra hagyhatlak... - húztam tovább az agyát, egyik kezemet levéve a derekáról.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 09, 2022 6:20 pm

Mr and Mrs

Nem készültem fel arra, hogy ma még látni fogom, hiszen úgy volt, hogy egyedül lehetek, így most nem is igazán tudom, hogy mihez kezdjek. Na nem, mintha nem örülnék neki, hogy itt van, amikor folyamatosan azt fontolgattam, hogy fülemet, farkamat behúzva vissza is kullogok, csak épp nem tudom, hogy mi hozta ide és, hogy mit vár tőlem.
Felém indul, hátrálok, míg végül akadályba nem ütközök, Ő pedig olyan gyengéden simít az arcomra, hogy egy pillanatra el is veszek ebben az egészben. Emlékeztetni akar, de nem tudom, hogy mire és miért, így amikor megcsókol, csak egy röpke momentumot hagyok magamnak, hogy elgyengüljek, mert aztán már el is tolom magamtól, hogy lekeverjek neki egyet. Bár ez, még engem is meglep, Őt meg gondolom pláne, de akkor sem így megy ez, hogy egyszerűen megcsókol és minden rendben. Millió kérdés és gondolat zakatol folyamatosan a fejemben, ami tudom, hogy idővel csak rosszabb lenne, tovább burjánzana, szóval ezt itt és most helyre kell tenni. Még akkor is, ha szívem szerint máris bocsánatot kértem volna a pofon miatt. Meg a váza miatt. Meg a nyomozó miatt is, hogy nem hívtam fel Dimitriy-t akkor rögtön, bár félek, akkor meg a szobába zárós verzió lépett volna érvénybe, de legalább nem nézett volna árulónak. Vagy fene tudja, de most itt van, én pedig feszülten várom, hogy mit fog mondani, miután megemészti azt a pofont.
Látom, hogy összezavartam, hogy maga sem tudja eldönteni, hogy most mi legyen. Számítok rá, hogy a pofon miatt kiakad, de arra nem, hogy majd a képembe vágja, hogy szüksége van rám, de mindezt úgy, hogy attól tetőtől talpig megborzongok. Végre, legalább elhangzik valami, amiből tudom, hogy nem csak egy hatalmi játék ez vagy az alfahím szerep, a főnök erőfitogtatása, hanem valami egész más.
De nem fejezi be ennyivel, folytatja, miközben ismét közelebb lép hozzám, kezei visszasimulnak arcomra, lágyan hajamba túr én meg képtelen vagyok megmukkanni, csak bámulok rá tágra nyílt szemekkel és a változatosság kedvéért, már megint sírok. Csak most nem amiatt, mert elvesztettem valamit, ami fontos volt számomra, hanem mert esélyt látok rá, hogy talán vissza is kaptam. -Soha nem tudnék ártani neked. Oké, ezt a pofont most ne számoljuk bele. Meg a vázát se.- sóhajtom halkan, kezem ismét a mellkasára helyezem, de most nem azért, hogy eltoljam magamtól, hanem hogy végre megérintsem én is, ahogy akartam, amire vágytam. Francba már az egésszel. Vele is, hogy mindezek ellenére, amit most elmondott, mégis elégedett. Vagyis próbálkozott Ő, de ha ezt akkor elmondja...
-És én is ezt akarom, csak próbálj meg bízni bennem. Soha nem árulnálak el, mint ahogy...- súgom halkan, de elharapom a mondatot és nyelvek egy nagyot, nem akarom most mindezt az árulásának emlékével elrontani, inkább kezem az arcára simul finoman, hüvelykujjam alsó ajkára siklik, tekintetem bele is veszik egy pillanatra a mozdulatba, de aztán újra kékjeire találok és most én csókolom meg, én kapok ajkaiért forrón, mohón, mintha attól félnék, hogy enélkül meghalok. Talán, meg is halnék. -Egyébként irtó pocsékul lopakodsz.- duruzsolom a csókba mosolyogva, karjaim nyaka köré fonódnak és egyszerűen, csak elmerülök ebben a csodás pillanatban.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 09, 2022 12:32 pm

Hozzászoktam ahhoz, hogy minden az én kényem és kedvem szerint történik, hogy nem kellett semmiért könyörögnöm, egyszerűen minden adta magát, mert ezzel a névvel, az apám hátszelével ez volt a dolgok menete. Lehetett véleménye rólam, a viselt dolgaimról, arról, hogy mégis hogy lehet így élni, de még csak tagadni sem állt szándékomban, hogy mennyire szerettem azt az életet, a magam nyers brutalitásával és mocskával együtt, még ha jó ideje nem is adott túl sok újat. Az megvolt benne, amire szükségem volt, nem törődtem a megszokással, belesüllyedtem a saját magam hétköznapjaiba, és történt bármi, soha, senki kedvéért nem dobtam volna el ezt az egészet.
Ahogy itt állt előttem, azok után, hogy jó szokásomhoz híven ezúttal is csak simán rátörtem, kezdett tudatosulni, hogy már semmi nem lenne ugyanaz nélküle. Azok után nem, amit fellobbantott bennem, és amiről olyan sokáig igyekeztem tudomást sem venni. Eleinte azt hittem, hogy ellene, a puszta léte és személye ellen küzdök, pedig én voltam a valódi ellenfél, ő pedig... valami furcsa megtestesítője annak a vágynak, amiről soha nem álmodtam. Leginkább azért, mert nem mertem, soha nem gondoltam magam méltónak az ilyesmire, és abból a pusztításból kiindulva, amire amúgy képes voltam és vagyok, ostobaság megbízni bennem annyira, hogy valaki a szívét adja nekem. Ez a ma este egy kiváló leckét szolgáltatott neki arra, hogy rájöjjön, milyen lehet egy élet mellettem, és miközben minden porcikám az érintése után vágyódott, közben valahol, egész mélyen megértettem, hogy mi űzte ilyen távol tőlem. Nem kívántam neki egy ilyen fájdalmas, kíméletlen életet, de egyszerűen nem tudtam elengedni. Legyinthettem volna, hogy könnyebb lenne nélküle, mert kibaszottul nem akartam állandóan ezt a furcsa kettősséget érezni magamban, és mondhattam volna, hogy jobb lesz így, külön utakon folytatva, és hogy nem tartom majd vissza, ha eljön az a bizonyos pillanat, és levetheti azt az átkozott gyűrűt. De nem akartam. Azt sem, hogy levesse, és azt sem, hogy kisétáljon az életemből.
Egészen a komódig húzódott előlem, de onnan már nem volt számára menekvés, kezem már nyúlt is az arca után, tekintetem bilincsbe zárta íriszeit, és hiába tudtam, hogy nem oldok meg vele semmit, mert nem ebben van a válasz, ez csak egy felszínes eszköz, mégis úgy tapadtam ajkaira, mintha nem lenne másnap. Bár benne volt a pakliban, hogy olyan holnap talán már nem is lesz, ahol ezt újra megtehetném, és egy pillanatra ahogy viszonozta a csókot, átfutott rajtam a megkönnyebbülés, hogy aztán kegyetlenül felüsse fejét a valóság, elszakadt tőlem, eltolt magától, csak hogy lekeverjen egy pofont, amire eddigi életem során még soha nem volt példa. Meg is lepett, annak ellenére, hogy valahol szerepelt a számításaim között, éreztem, hogyan ölti el arcomat a forróság az ütése nyomán, a csípős fájdalom pedig jó pár másodpercig éreztette a hatását, de mire odanyúltam, hogy az állkapcsommal együtt megmasszírozzam az ütés helyét, már felháborodott szavak armadáját zúdította rám. Szokatlan érzés volt, már csak azért is, mert ismertem magam annyira, hogy egy más helyzetben ha másról lett volna szó, már régen a keze után nyúltam volna, hogy minden kibaszott csontot ripityára törjek először az ujjakban, aztán végig a karján, de ehelyett inkább csak nagy levegőt vettem, mintha ezzel csillapítani tudnám az amúgy felébredő monstrumot magamban.
Olyasmit várt tőlem, amire egyszerűen még nem álltam készen, fel kellett volna fednem olyan érzelmeket, amikről eddigi életem során még soha nem kellett beszélnem, és úgy megnyílnom előtte, ahogy arra még nem volt példa. Mélyen tudtam, mi lenne a jó válasz a kérdésére, a testem minden porcikáját átitatta valami furcsa nyugtalanság, az ideg dolgozni kezdett bennem a kényszer idegen nyomása alatt. - Mert szükségem van rád - bukott ki belőlem váratlanul, bár volt egy olyan érzésem, hogy ez ideg még mindig kevés. - A picsába, Iris! Sajnálom, amit mondtam. Amit tettem. De nemcsak megdugni akarlak - folytattam, bár elég okos volt ahhoz, hogy tudja, ha csak erre vágynék, nem utána szaladgáltam volna, hanem magamra rántom az első nőt, akihez kedvem támadt volna. Ehelyett itt álltam vele szemben, égett a tarkóm és az arcom, ahol megütött, de még mindig nem legyintettem rá. Arra talán többé nem is lennék képes. - Veled akarok mindent - költözött ismét hév a hangomba, és ugyan az agyam egy eldugott pontja azt suttogta, hogy nem jó ötlet, de újra felé nyúltam, tenyerem rásimult az arcára, ujjaim a haja alá bújtak, így húztam közelebb magamhoz, már ha egyáltalán engedte. - Haza akarlak vinni. Melletted akarok ébredni és veled akarok elaludni minden kibaszott éjjel. Többé semmit nem akarok nélküled - vált rekedté a hangom nagyot nyelve továbbra is a tekintetét fürkészve.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 09, 2022 8:27 am

Mr and Mrs

Sok mindent elképzeltem erre az estére, amikor kivettem a szobát, de az meg sem fordult a fejemben, hogy mindeközben majd Dimitriy megjelenik. Az meg végképp nem, hogy majd egyszerűen besétál a szobámba, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Nem tisztáztam le magamban még mindent. Konkrétan a síráson kívül nem jutottam semmire, mert még azt sem tudom eldönteni, hogy most örülök-e, hogy itt van vagy épp iszonyúan haragszom rá. Valószínűleg mindkettő, hiszen állította, hogy egy napot kaphatok, amíg békén hagy és nem áll neki "felkutatni a világ végén is", erre most alig másfél vagy két órával azután, hogy leléptem, már itt is van. Hogy a fenébe talált meg ilyen gyorsan? És miért van az, hogy mindezek mellett a szívem máris zakatolni kezd és elönt az az ismerős melegség a gondolattól, hogy miattam van itt.
Ettől függetlenül ráförmedek, emlékeztetem is arra, hogy mit ígért, hogy elengedett és, hogy legalább ezt az egy estét hagyhatta volna, hogy azzal töltsem, hogy...igazából magam sem tudom, hogy mit vártam ettől a hotel szobától. Hogy majd megvilágosodok, mint Buddha a fa alatt ülve? Semmivel sem lettem okosabb attól, hogy egy órát áztattam magam, csak még jobban összezavarodott a fejemben minden és most még mellé betársul a kérdés is, hogy miért jött vajon utánam. Hogy megmutassa, hogy akkor is az van, amit Ő akar? Vagy, hogy megpróbálja helyrehozni azt a törékeny valamit, ami köztünk volt. Van. Nem tudom.
Az ígérete múlt időbe kerül, mintha csak egy kósza valami lett volna, majd konkrétan tudatja velem, hogy nem is gondolta ezt igazán komolyan, mint ahogy mást sem, de nekem ebből még mindig nem tiszta, hogy miért van itt. A büszkesége vezérelte, mert nem tudja elviselni, ha nem úgy táncol valaki, ahogy ő szeretné vagy esetleg hiányoztam neki, bár ez a gondolat igazán merésznek tűnik a korábbiak fényében. Mégis, valahol mélyen abban reménykedek, hogy legalább annyira nem akart egyedül lenni, mint én. Legalább annyira fojtogatta a gondolat, hogy nem együtt töltjük az éjszakát, mint engem, hiszen ez megint más lenne, ha valami munka miatt alakulna így és közben minden rendben lenne köztünk. De most nincs minden rendben vagy legalábbis, elég ingatag alapokon nyugszik az egész.
Felém indul, én pedig hátrálni kezdek, de nem azért, mert félnék tőle, hanem mert nem akarom, hogy tudja, hogy a sírásom fő oka az volt, hogy mindazok ellenére, ami történt, kibaszottul hiányzott. Nem akarom, hogy azt gondolja, hogy bármit megtehet velem, mert majd úgyis elnézem neki minden bűnét és azonnal a karjaiba omlok, pedig minden zsigerem arra vágyik, hogy végre érezzem az érintését. De nem hátrálhatok örökké, a komód az utamba áll így végül Dimitriy-el szemközt találom magam menekülőút nélkül, és zakatoló szívvel bámulok fel rá, miközben Ő olyan gyengéden simítja kezeit az arcomra, hogy a szívem belesajdul. Azt mondja, hogy el fog menni, bár erre reflexből rávágnám legszívesebben, hogy ne tegye, de nem igazán tudok megszólalni, annyira megbabonáz az érintése, a tekintete, amiben milliónyi érzelem kavarog, mintha csak a sajátom tükörképét látnám. Nyelek egy nagyot, kezeim a komódra fognak, mintha így akarnám megakadályozni, hogy én is érintsem Őt, pedig azt akarom. Megölelni, hozzábújni és azt érezni, hogy minden rendben van.
Vissza szeretnék kérdezni, hogy mégis mire akar emlékeztetni, de olyan mohón kap ajkaimért, hogy időm nincs megmukkanni sem és bár a csókot azonnal viszonzom, a kibaszott testem már megint elárul, végül mégis összepréselem ajkaimat, tenyereim mellkasának feszítem, eltolom magamtól és a kezem már lendül is, hogy életemben először lepofozzak egy maffiózót. Talán, ma tényleg meghalok...
-Nem szambázhatsz be ide és smárolhatsz le úgy, mintha mi sem történt volna, Dimitriy.- vágom a képébe felháborodva, a szívem olyan hevesen lüktet, hogy félek, mindjárt kiszakad a helyéről, de még én magam sem tudnám megmondani, hogy a düh okozza-e vagy az a nyers vágy, amit a történtek ellenére képes belőlem egyetlen csókkal előcsalogatni. -Rohadtul megbántottál és ezt nem egy "dugással" kell helyrehozni.- folytatom halkan, dühösen meredek rá, kékjeit kutatom, miközben a testem érte sóvárog, az a részem, amelyik totálisan bele van zúgva felháborodva kéri, hogy húzzam vissza magamhoz és csókoljam tovább, ne törődjek semmivel, de a józanabbik felem nem így gondolja. Vagyis részben igen. -Mire akarsz emlékeztetni? Hogy milyen oltári jó veled dugni? Mert hidd el, emlékszem.- kérdezem kipirulva, amit most a düh számlájára szeretnék elkönyvelni, még ha tudom is, hogy nem így van. -Azt akarom tudni, hogy miért vagy itt. Mondd el, kérlek.- közlöm végül határozottan, bár a hangom a mondat végén, már inkább kérlelő, de már nem is érdekel ez sem. Tudni akarom, hogy azért van-e itt, mert a büszkesége vezérelte és be akarja bizonyítani nekem és magának is, hogy akkor is az Övé vagyok, vagy mert akar engem, mert szüksége van rám.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 09, 2022 6:19 am

Egyre biztosabbá vált, hogy ez az egész egy szörnyű ötlet volt, az agyam minden része azt súgta, hogy hagynom kellett volna, ha más nem, legalább ezt a ma estét. De bármi is történt, bármennyire is gyűlölt vagy fájt neki, még ugyanúgy hozzám kötötte egy átkozott papír, ha mást már nem is akart. És eddig még csak kóstolót kapott abból, hogy milyen, ha a papír miatt akarják megölni, ezt a tényezőt pedig nem vehettem ki a számításaimból. Utána küldhettem volna Kirill-t, ő biztosan nem követte volna a szobájáig, és észrevétlenül tudta volna követni, de... azon már meg sem lepődtem, hogy ezúttal is önző döntést hoztam, figyelmen kívül hagyva az akaratát és a kérését. Pedig az elmúlt napok után már majdnem elhittem, hogy megvan bennem a változás képessége, főleg ha önzőségről beszélünk. Mert bármit a képembe vághatott volna, tényleg hosszú volt a bűneim sora, de azt nem, hogy nem Őt helyeztem a középpontba, még önmagamat is kitúrva onnan. Még mindig vívódtam, annak ellenére, hogy a legjelentősebb döntést már meghoztam, itt álltam a bérelt szobája kellős közepén, tapogatózva a vak sötétben, a halk neszezését hallva pedig biztos voltam abban, hogy nem üres kézzel fogadja a hívatlan vendégeit. Mondjuk tényleg hülye voltam, mert mióta csak velem élt, azzal ijesztgettem, hogy bármikor történhet egy ilyen helyzet, és most én magam keltem benne azt a hitet, hogy valaki rá akar törni és netán bántani fogja. Hová tettem a józanabbik felemet?
A váza szilánkosra tört, másodpercekig visszhangot verve a fülembe, a lábaim gyökeret vertek a padlóba, már nem először véve hasznát a fizikumomnak, mert legalább megakadályozott abban, hogy hanyatt vágódjak. Ettől mondjuk nem fájt kevésbé, ujjaim rögtön a tarkómra simultak, majd egy kicsit feljebb, de mindenhol csak sajgó fájdalom fogadott, ennek pedig hangot is adtam. Talán ez akadályozta meg abban, hogy a soron következő bármiért nyúljon, mert már jól ismerte a hangom színét és élét, de ettől még ugyanúgy sürgetőnek tűnt, hogy megtaláljam azt a nyamvadt kapcsolót. Ez az egész a kelleténél jobban kizökkentett, de nem késlekedtem felé fordulni, amint felgyúlt a fény, továbbra is a fejemet masszírozva, de a fájdalom egyelőre nem enyhült. Mindegy, talán ezt meg is érdemeltem. Végigmértem arca minden vonását, elég egyértelmű következtetésekre jutva, ami először arra akart ösztönözni, hogy elinduljak felé, és ne is nyugodjak addig, míg nem vigasztalom meg, ha már mindez az én művem és bűnöm volt, de egyelőre mégsem mozdultam, talán az életre kelő dühét látva amúgy sem lett volna vevő arra, hogy hozzáérjek. - Arról volt szó - biccentettem helyeslően, a kelleténél erősebben kihangsúlyozva a múlt időt. Kivételesen a másik, józanabbik felemre kellett volna hallgatnom, mielőtt kocsikulcsot ragadtam volna, és ugyan  a gyomromban végig ott időzött az érzés, hogy ez egy borzalmas ötlet, nem fog előrébb vinni, mégis az erősebb ösztönre hallgattam, sutba vágva minden fontossági sorrendet. Már régen nem az volt fontos, amit eddig annak gondoltam. - De nem ez volt az egyetlen olyan, amit nem gondoltam komolyan ma este - fűztem még hozzá, lassan elhúzva a kezem a tarkómról, magam elé nézve, bár így cipőben annyira nem zavartattam magam, ha végig gázolok pár szilánkon. Nagyjából addig jutottam a tervezésben, hogy feljutok a szobájáig, de hogy utána mit akarok, azt már homály fedte. Mégis bontakozott bennem egy érzés, az, hogy most vagy soha, ezért lassan megindultam felé, szinte teljesen figyelmen kívül hagyva a hogylétem felőli érdeklődését. Már önmagában egy visszajelzés volt az is, hogy nem a padlón feküdtem kiterülve, hanem előtte álltam, és valljuk be, sokkal csúnyább sérülések nyomát is látta már rajtam, ahhoz képest egy váza gyerekjátéknak tűnt.  
Elé sétáltam, és ha hátrálni kezdett volna sem hagytam magam, követtem minden mozdulatában, és nem gondolkodtam túl sokat, szinte azonnal emeltem a kezem, ujjaim gyengéden az arcára simultak, ezt a mozdulatot pedig lassan követte a másik kezem is. Tekintetét látva meg sem lepődtem, hogy nemcsak bennem, de benne is valódi kavalkád tombolt, még ha nem is ugyanaz volt a vívódásunk oka, de ugyanaz volt a tétje. - Esküszöm, hogy elmegyek, csak előbb... - sóhajtottam fel gondterhesen, a szívemet szó szerint markolászta a tény, hogy kisírt szemekkel állt előttem, és az, hogy ez mind miattam van, még elviselhetetlenebbé tette az egészet.  
Ujjaim elkalandoztak a haja vonalánál, gyengéd mozdulatokkal simítva végig az arcán, majd halkan felsóhajtottam, és még én is érzékeltem, hogyan telik meg a tekintetem azzal a furcsa, néma kétségbeeséssel. Mintha tényleg ezen állt vagy bukott volna minden, és már tudtam, hogy ezért akartam idejönni, megakadályozni abban, hogy olyan döntést hozzon, amivel kizár engem az életéből. De még mindig hibádzott valami, az, hogy nem voltam a szavak embere. Nem tudtam érzelmekről beszélni, szavakkal elmondani azt a furcsa kavalkádot, ami bennem tombolt, ezen túl pedig már csak egy módszerem volt. Aminek jelen helyzetben túl sok volt a kockázata, de ezt hajlandó voltam bevállalni. - Csak előbb emlékeztetlek - fejeztem be az iménti mondatot, nem is várva arra, hogy hangot tudjon adni az értetlenségnek. Ajkaihoz hajoltam, megrohamozva egy mohó, szeszélyes csókkal, amiben már tényleg ott volt minden. Kétségbeesés, félelem, fájdalom és csalódottság, a felemésztő tűz és a marcangoló szenvedély, és mindaz, amire Ő nem adott engedélyt, de itt, ezen a ponton már vállaltam a kockázatát egy ordas nagy pofonnak is.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 08, 2022 8:29 pm

Mr and Mrs

Már nem is számolom, hanyadjára férkőzik elmémbe a gondolat, hogy fogom magam és hazamegyek , de bármennyire is pánikol egy részem, bármennyire is akarok visszamenni hozzá, nem tehetem. Bármi is lesz vagy nem lesz köztünk ezután, tudom jól, ha most nem értetem meg Vele, hogy nem nem bánhat velem úgy, mint a kibaszott embereivel, akkor egy napon talán, majd arra ébredek, hogy ki vagyok kötözve egy padra valami ocsmány ronggyal a fejemen és valaki épp egy vödörnyi vizet locsol az arcomba. Már, ha lehet hinni a filmeknek, bár van egy olyan érzésem, hogy ennél sokkal durvább kínzási módszereket is képesek bevetni a maffiózók, ha kell.
Engem nem kell megfélemlítenie ahhoz, hogy őszinte legyek hozzá és legfőképpen, sosem kell arra gondolnia, hogy meg kell ölnie, mert képtelen lennék a háta mögött szervezkedni. Nem tudna olyat tenni, ami miatt börtönben akarnám látni és úgy mellékesen, eszem ágában sincs kivívni magam ellen a családja haragját sem. Inkább karmolnám szét az arcát vagy szöknék meg újra és újra, de annál még nekem is több eszem van, mint hogy a zsarukhoz forduljak. De, ami a leginkább felháborít az egészben, hogy az őszinte közeledésemet, a vágyamat, a csókjaimat és mindent, amit adtam, képes volt egy sunyi színjáték részének hinni, vagy legalábbis fontolgatni, hogy annak higgye-e. De hát, biztosan az anyja is tett ilyesmit, miközben a fondorlatos tervét próbálta valóra váltani. Túl sok a pro és a kontra is.
Arról azonban nem szabad és nem is tudok megfeledkezni, hogy a felesége vagyok , mert az ajtó felől zaj hallatszik, valaki egyértelműen be akar jutni a szobámba és tekintve, hogy kulccsal próbálkozik, valószínűleg be is fog jutni, így a lehető leggyorsabban lekapcsolom a lámpát és egy vázával a kezemben -iszonyúan berezelve- nézem végig, ahogy a váratlan látogató, aki minden bizonnyal az életemre akar törni, besétál az ajtón.
Ma már épp eleget gondoltam, így most már nem teszem, csak megindítom karjaimmal az üveg edényt, ami a látogató fején apró darabokra törik, de azt nem igazán tanították meg a filmek, hogy mi a teendő, ha a pasas talpon marad. Vagy épp, ha a fájdalmas nyögéséről felismered és rádöbbensz, hogy a férjed az. -Dimitriy?- kérdezem elhűlve, a felvillanó lámpa pedig, ami először igen durván hasít a retinámba, segít végül meggyőződni, hogy tényleg Ő az.
Egyszerre indulnék felé, hogy aggódva simítsam kezeimet az arcára és hátrálnék is a döbbenettől, hogy itt van, így végül megrekedek a kettő között és, inkább értetlen, már-már felháborodott arccal bámulok rá. -Neked tényleg fogalmad sincs a kopogás fogalmáról? A frászt hoztad rám!- förmedek rá dühösen, de aztán a padlóra pillantva hátrálok picit, mielőtt még sikeresen beletipegnék egy üvegdarabba, miközben tekintetem újra ráemelem. Teljesen letaglóz a tény, hogy képes volt utánam jönni és, hogy még rám is rontott, mint valami kicseszett bérgyilkos, de valahol mélyen őrülten jól esik, hogy itt van. -Arról volt szó, hogy kapok egy napot! Mit lopakodsz itt nekem, mint valami betörő?- fújok egy nagyot, sóhajtok is egyet, a kezdeti riadtság helyét a megkönnyebbülés veszi át, bár az, hogy itt van, őszintén felháborít még, ha kedvem lenne örömömben elmosolyodni, akkor is. Inkább összefűzöm karjaimat, egyben a köntöst is szorosabbra fogva és még mindig elképedve rábámulok. Nem hiszem el, hogy tényleg utánam jött. És talpon maradt, miután fejbe vertem azzal a vázával. -Jól vagy?- bukik ki belőlem azért a kérdés, mert mindamellett, hogy borzasztóan megijesztett...baromi vastag üvegből készült az a váza.

~ pls ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 08, 2022 6:56 pm

Arra nem hivatkozhattam volna, hogy nem volt elég időm átrágni ezt a döntést. Viszonylag sok időt töltöttem a kocsiban ülve, magam elé meredve és azon vívódva, hogy mi lenne a helyes döntés, bár azt már azzal elbasztam, hogy utána jöttem. Pedig tényleg megígértem, hogy ma nem állom útját semmiben, és ezt akkor még komolyan is gondoltam. Ritkán szoktam megszegni az adott szavamat, de most túl nagy volt a tét ahhoz, hogy becsületbeli ügyet csináljak egy nyamvadt félmondatból, amit egy nehéz, szívszorító pillanat eredményezett. Már amúgy sem tudtam volna visszacsinálni, itt álltam a szoba ajtaja előtt, a nagy nehezen kivívott kulcsot szorongatva, és ugyan nem akartam jóslatokba bocsátkozni, de nem számítottam arra, hogy egy kicsit is megenyhült volna, talán csak jobban felhúzta magát, vagy éppen ellenkezőleg, kezdett lenyugodni, abban mindenesetre nem hittem, hogy a nyakamba veti magát, amint meglát. Sőt, egy sokkal rosszabb forgatókönyv bontakozott ki a lelki szemeim előtt, tele könnyekkel, és ki tudja, mostanra meddig jutott a gondolkodásban. Mintha sok időt hagytam volna neki...  
Benyitottam, a teljes sötétségen egy kicsit sem lepődve meg, bár így nehezebb volt tájékozódnom. Nem tudtam, hogy mit hol találok, egyáltalán hol kellene őt keresnem, alszik-e már, vagy csak ébren forgolódik. Én valószínűleg azt tenném, már ha nem éppen itt munkálkodnék, persze csak azután, hogy eltüntettem az egész üvegnyi vodkát, amit otthagytam a dolgozószobában. Legalább valamiben nem okoznék magamnak csalódást, ha már úgy tűnt, hogy az életem egyetlen normális részét szétbasztam. Voltaképpen nem is lett volna miért józannak maradnom, Iris sem látta volna, és más véleménye meg amúgy sem érdekelt, de az önpusztítás helyett ezt az utat választottam. Még mindig nem tudtam, megérte-e, de aligha maradt más választásom. És ha valamihez még jól értettem az önpusztításon kívül, az az volt, hogy nem adtam fel könnyen semmit.
Beljebb tessékeltem magam, továbbra is a homályban tapogatózva, most már átkozva a hülyeségemet, hogy nem kapcsoltam rögtön villanyt. A legrosszabb, ami történhetett volna, az az, hogy rögtön megpróbál kirúgni innét, esetleg a képembe vágja, hogy nem is várt tőlem mást, mert én csak ennyi vagyok. Bár ezzel nem mondott volna túl sok újat. Megálltam, talán ennek köszönhettem azt, hogy meghallottam valahonnan mögülem a léptek zaját, ekkor már nagyjából tudva, hogy mi lesz a következő lépése.
Összeszorítottam fogaimat és szemeimet, mintha csak készülni akartam volna az elkerülhetetlenre, így érezve, hogy valami törik a tarkómon, majd az a valami - vélhetően egy váza - darabjaiban hullott a földre. Fájdalmas morajlás tört elő a torkomból, de volt bennem annyi fizikai jelenlét, hogy megtartsam magam, annak ellenére, hogy a fejemben még mindig a törés zaja visszhangzott. - Aucs - bukott ki belőlem két fájdalmas nyögés között, kezemmel a tarkómra markolva, de az érintéstől csak rosszabb lett. - Azért ne örülj ennyire a viszontlátásnak - tettem még hozzá rekedten, megropogtatva a nyakam, bár éppen ez volt a fő probléma. Nem is láttam belőle semmit, ezzel nyilván nem voltam egyedül, és mielőtt kedve lett volna még valamit széttörni a fejemen, inkább az ösztönökre hagyatkozva tapogatózni kezdtem az egyik kapcsoló után, rögtön szemben találva magam vele, az arcom még mindig torz volt az amúgy erős ütéstől, és ugyan pillanatokra elvakított a hirtelen fény, de még így sem tudtam nem észrevenni, hogy valószínűleg a fürdésben zavartam meg. A vöröslő szemeit látva viszont ismét elöntött az a furcsa szégyen, amit már korábban is éreztem, miközben éppen a távozásban akartam megakadályozni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 08, 2022 5:20 pm

Mr and Mrs

Dugig engedem meleg vízzel azt a hatalmas nagy kádat, jó alaposan tele is nyomom habfürdővel, hogy lehetőleg belefulladjak majd a habokba és rácsatlakozok a telefonommal a hangszóróra. De végül, ahogy befekszek a kádba és elmerülök a -kibaszottul magas- habok között, hogy aztán neki álljak zenét keresni, csak rontok az egész helyzeten. Elhatározom, hogy teszek magasról mindenre, Dimitriyre, erre a fájdalomra a mellkasomban, amit érzek, vagány zenét akarok választani, amivel azt üzenem mindenkinek - vagy inkább, csak magamnak-, hogy bekaphatja mindenki, mégis nyálas, szenvedős, bőgős dallamok hallatszódnak végül a hangszóróból, beüvöltik az egész kibaszott fürdőszobát, nekem meg patakokban folyik a könnyem, mint valami szánalmas, hülye libának. A legrosszabb az egészben, hogy semmivel sem érzem magam jobban attól, hogy egyedül vagyok, mert Dimitriy akármilyen is, akármit is tett, akármennyire is megijesztett, rohadtul hiányzik. Folyamatosan az jár a fejemben, amikor megállított az ajtónál, ahogy kérte, hogy maradjak és ahogy őszintén elárulta, hogy Ő is félt. Még most is a fejemet csóválom kínomban, ahogy felidézem ezt magam előtt, hiszen egy maffia család leendő főnöke, konkrétan közölte velem, hogy félt. Vajon, hányan mondhatják el azt, hogy ilyesmit hallottak tőle és még életben is vannak?
Attól félt, hogy elárultam, hogy én is olyan vagyok, mint az anyja volt, hogy bennem sem bízhat meg és ez valahol érthető is, mint ahogy az is, ahogy reagált, ha figyelembe vesszük, hogy kiről is van szó. Dimitriy az erőszakhoz van szokva és már így is csoda, hogy engem még sosem bántott, amikor másból sem áll az élete, csak megfélemlítésből és agresszióból. Bele tudom én képzelni magam az Ő helyzetébe is, csak az a baj, hogy ettől még az enyém nem lesz jobb. Az a rémület, ami rám tört, miközben az arcomba vágta, hogy azt hitte, meg kell ölnie. Akárhogy is magyarázom ki magamnak a viselkedését, akkor sem engedhetem, hogy ilyesmit tegyen velem, mert a következő már az lesz, hogy majd Őt védem akkor is, ha lepofoz? Majd bebeszélem magamnak, hogy én voltam a hibás és megérdemeltem?
Akkorát sóhajtok, hogy még a zenét is túlharsogom vele, miközben a plafonra emelem tekintetem és elcsitítom gondolataimat, vagy legalábbis igyekszem így tenni, de még így is felülemelkedik mindenen az a sajgó hiányérzet. Nem kellett volna eljönnöm. Semmivel sem jobb nekem tök egyedül egy hotel szobájában, amikor a tettei ellenére is Vele akarok lenni , abszurd módon az Ő közelségére vágyom, hogy megnyugtasson, magához öleljen és elfelejthessem ezt az egész őrületet.
Ha már benned sem bízhatnék, semmim nem maradna.
Nem hiszem, hogy tőle várhatnék-e valaha ennél édesebb szavakat, hiszen konkrétan elmondta ezzel, milyen sokat jelentek neki. Én meg fogtam magam és elsétáltam. Vajon, végleg elszúrtam ezzel mindent? Ha valaha is visszajutok oda valamilyen módon, tudom, hogy újra rideg lesz és távolságtartó és, talán ez fáj most a legjobban. Hogy ez az egész tönkrement köztünk, mielőtt kiteljesedhetett volna. Belepusztulnék, ha úgy kellene mellette léteznem, hogy már nem érinthetem és csókolhatom, nem tudnám teljesen elhatárolni magam Tőle. Egyre csak azon agyalok, hogy vajon, most mit csinálhat?

Kezd kihűlni a víz, mire rászánom végre magam, hogy kitápászkodjak a kádból és befejezzem az önsajnálatot, ami tudom, hogy sehova nem vezet és egyébként is olyasmi, amiben ha egyszer komolyabban elmerülsz, az életben nem mászok ki teljesen belőle. Magamra kapom a köntöst, leállítom a zenét, a tükör elé állok és megszabadulok a maradék sminktől, amit nem sikerült lemosni vagy lesírni, végül a szobába indulok, hogy magamhoz vegyek valami nassolni valót és megnézzek valami nyálban tocsogó agyrémet, csak hogy teljes legyen a kép, de ekkor léptek zaja üti meg a folyosó felől a fülemet és mintha, még azt is hallanám, hogy valaki egy kulcsot csúsztat a zárba, mintha csak hazatérne.
Sietve kapcsolom le a szobában a villanyt, még jó, hogy az éjjeliszekrényen lévőket még érkezésem se volt felkapcsolni és az első kezem ügyébe akadó tárgyat - egy vázát - magamhoz veszem. Még épp van annyi időm, hogy az ajtó mögött meglapuljak, amikor valaki egyszerűen besétál és, hát őszintén szólva a tök sötétben, kisírt szemekkel, csak körvonalakat látok, fogalmam sincs, hogy mit csinálhat az illető, de azt teszem, amit az ösztönöm súg és amit minden magamfajta nő tenne, ha egy maffiózó felesége lenne: megcélzom a férfi fejét és ripityára töröm rajta a vázát, vagy legalábbis ez a tervem.

~ pls ~

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - falling apart
Vissza az elejére 
6 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: