M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - falling apart
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
2 posters

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy - falling apart QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy - falling apart A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy - falling apart A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szer. Ápr. 13, 2022 6:05 am

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Ahogy visszatekintettem a ma este főbb állomásaira, volt, ami miatt összeszorult a gyomrom, még ha ott, abban a pillanatban indokoltnak is tűnt minden szó és cselekedet. Tényleg nem tudom, mi történt volna, ha kiderül, hogy több köze is lehet ahhoz a nyomozóhoz, és bebizonyosodik, hogy úgy engedtem be az életembe, hogy közben információkat ad ki, még ha nem tudhatott sokat az üzleti ügyeimről, és nem is terveztem megengedni neki, hogy nagyobb betekintést kapjon ezekbe. Elég volt pusztán azért félteni, mert velem élt egy fedél alatt. Azt viszont még én sem terveztem, hogy utána fogok jönni, hiszen mikor az útját álltam, ő pedig közölte, hogy sajnálja majd elsétált, ismét válaszúthoz értem. Elengedhettem volna, és vitathatatlan, hogy mindkettőnknek az lett volna az egyszerűbb út, még ha jó ideig nem is tudtam volna mit kezdeni magammal és azzal a kínzó hiányérzettel, amit maga után hagyna bennem. Bele sem akartam gondolni abba a pusztításba, amit egy magam is képes lennék okozni, miután a veszteséget haraggá alakítva dolgoznám fel, porrá zúzva mindent, ami csak fizikailag mozdítható, de ez egyszer vagy így, vagy úgy, de véget ért volna. Én mégis a másik utat választottam, történetesen pont azt, ami ehhez a hotelhez vezetett, és minden bizonnyal megbántam volna, ha nem így történik. Még ha ez az út sokkal nehezebbnek és rögösebbnek is ígérkezett. - Sajnálom, hogy áthúztam a számításaidat - szólaltam meg elvigyorodva, bár abban legalább egyetértettünk, hogy ezt a belezúgást egyikünk sem tervezte előre. Volt egy elképzelésem, hogy hol lennék jelenleg nélküle, és mit csinálnék, de ez a gondolat is arra volt jó, hogy rájöjjek, mennyire nem vágyom már arra az életre, amit előtte éltem.
Ujjaim még mindig a hátát simogatták, miközben tovább fészkelődött, majd végül a vállamra hajtotta fejét, én pedig homlokának támasztottam az államat, legalábbis addig, míg rám nem emelte tekintetét. Valahol mélyen mindig is tudtam, hogy eljön majd ez a pillanat is, mert a szerelem nemcsak abból állt, hogy minden tökéletes. Járt mellé némi aggodalom és féltés is, és ugyan próbált lágyítani szavain, már-már tökéletes köntösbe bújtatva a félreértelmezhetetlen kérést. - Édes vagy, amikor féltesz - jegyeztem meg pár pillanattal később, szándékosan használva azt a jelzőt, amit ő is rám aggatott az imént, bár ezúttal nem vicceltem el a helyzetet. Tisztában voltam a döntéseim lehetséges következményeivel, azzal is, hogy bármelyik nap lehetne az utolsó, és volt annyi önkritikám, hogy tudjam, nem vagyok sérthetetlen, ennek ellenére nem láttam szükségét fejtegetni, hogy egy golyóálló mellény nem fog megvédeni attól, ha valaki meg akarna ölni, és nem is voltam az a mellényes típus. - Majd erőt veszek magamon - válaszoltam végül egy sóhaj kíséretében, mint aki tényleg hajlandó kompromisszumot kötni az ügyben, bár azért reméltem, hogy annyira még nem ismert ki, hogy tudja, mikor füllentek éppen. Amiről nem tud, az nem is zavarja, de legalább kap egy keveset a nyugalom illúziójából.
Nem is akartam hagyni, hogy túl sokáig agyaljon ezen, rögtön lecsaptam a kínálkozó pimaszkodására, még szorosabban húzva magamhoz, közben játékos évődéssel csóválva meg a fejemet. - Azt hittem, sikerült bebizonyítanom, hogy nem is kell mindenhez mozognom - nyaltam végig alsó ajkamat szemtelenül, visszautalva arra, amit pár perccel ezelőtt csináltam vele. - Ahhoz nagyon csúnya dolognak kéne történnie, hogy a nyelvemet ne tudjam mozgatni. Vagy... hogy te ne tudj mozogni rajtam - fűztem még hozzá, megpaskolva a saját combomat majd ismét odahajoltam hozzá, ekkor már egy forró, mohó csókot követelve tőle, de még azelőtt elszakadtam tőle, hogy ismét átjárt volna a már jól ismert, meleg érzés. Bár egy ilyen eseménydús, lázas éjszaka után, ahol meg sem tudtam számolni, hogy vajon hányszor estünk egymásnak, az sem lepett volna meg, ha a következő percek valamelyikében magával rántja az álom vagy őt vagy engem.

coded by eirik

Vissza az elejére Go down
Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy - falling apart Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy - falling apart 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy - falling apart AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 12, 2022 7:03 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Teljesen megrészegít a mámora, kis híján én magam is vele tartok, annyira őrjítő hallani és érezni, ahogy eléri a gyönyör, miközben lágyan ringatózva ajkaim közé feszül még párszor, nyelvem még végig húzom rajta egy-két gyengéd mozdulattal, gyönyörködök hullámzó testében, hallgatom feszült légzését, majd csendben, pihegve élvezem ki azt a pár percet, miközben összeszedjük magunkat mindketten. Iszonyú hatással van rám, bármit is műveljen épp, így aztán az is melegséggel tölt el, megborzongat, ahogy finoman magához húz és átölel. Sehol nem lennék most szívesebben, mint ebben a hotelszobában, Vele, bár lényegében teljesen mindegy lenne a helyszín, csak Ő ott legyen és így, ilyen gyengéden öleljen magához, miközben ujjaival hajamba simít, szíve pedig erőteljesen fülembe dobog.
Szavai megmosolyogtatnak, incselkedek is finoman válaszommal, miközben felevelenedik előttem a pillanat, amikor az ajtóban elém állt, ahogy azt kérte, hogy maradjak...utólag iszonyúan rosszul érzem magam amiatt, hogy mégis ott hagytam, pedig tudtam, milyen nagy dolog, hogy Ő ilyesmit kér vagy, hogy egyáltalán bármire is kér. Valahol azonban mégis örülök, hogy így alakult, mert kellett ez a csendes kis szoba, hogy igazán egymásra találjunk, hogy nyisson felém. -Lehet jobb, ha ezt most nem próbálom meg elképzelni.-duruzsolom somolyogva, hiszen ezzel egy időben, már pont el is képzelem, vajon miként állná az utamat és, hogy vajon hogyan állítana meg, miféle érvei lennének, melyekkel maradásra bírna. Nem, mintha tervezném, hogy elsétáljak tőle, amikor végre úgy érzem, hogy pontosan ott vagyok, ahol lennem kell. Mellette.
Mellkasát cirógatom, míg Ő gyengéden hátamat simogatja, ami olyan csodás és megnyugtató érzés, hogy valószínűleg ennek köszönhető az a pillanatnyi szentimentalizmus, ami rám tör, aminek hangot is adom, miközben Őt figyelem immár jóval komolyabb pillantással. Egészen érthetetlen, hogy tudott olyan sokáig rejtve maradni ez az oldala, aki figyelmes, törődő és őrülten odaadó, bár tény, én magam sem feltételeztem róla az első pillanatban, az első pár hétben sem, hogy ilyesmi rejtőzik benne. Nem is adott rá okot, hogy ilyen vélemény alakuljon ki bennem, hiszen folyamatosan goromba volt velem, szándékosan taszított magától minden alkalmat megragadva arra, hogy vérig sértsen, mégis valahogy sikerült meglátnom benne ez a férfit. Pedig akkor még épp, hogy csak felsejlett néha a létezése, csak egy árnyékként jelent meg néhány kósza pillanat erejéig. -Nem, mintha én azt terveztem volna, hogy majd beléd zúgok.- vigyorgok fel rá, miután a takarót magunkra húzom egy gyors mozdulattal, hogy aztán újra forró bőréhez bújva élvezzem ki ezt a csodás pillanatot. Legszívesebben soha nem is mennék már tőle ennél távolabb és még ahoz sem túlzottan ragaszkodnék, hogy ruhát viseljek, amikor ilyen émelyítően jó érzés, amikor bőrünk egymáshoz ér.
Csendben hallgatom szavait, melyekkel sikerül egészen meg is hatnia, ahogy felpillantok rá lágyan el is mosolyodok, majd mellkasára lehelek egy apró csókot és sóhajtok egy nagyot. -Hát most már nem is fog, ha rajtam múlik.- súgom végül bőrére, pimasz pillantással, mintha csak fenyegetni akarnám azzal, hogy ezek után meg sem tud majd szabadulni tőlem, pedig a ma este után ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy már soha nem is akarná ezt ő sem. Én se vágyom vissza egy percig sem az unalmas és szürke életembe, amiben előtte tengődtem, amikor már tudom, hogy ilyen is lehet.
Pedig, tisztában vagyok vele, hogy milyen volt előtte más nőkkel, hogy miként tekintett rájuk vagy épp, hogy leginkább semmibe vette őket, de valahogy én elejétől kezdve másképp éreztem ezt. Mármint, nehezen tudott volna semmibe venni, amikor egy fedél alatt éltünk és, ha az agyára is mentem leginkább, akkor is figyelt rám. Végtére is, nem először fordul elő a történelemben, hogy a gyűlöletből végül, valami egész más keletkezik. -Reméltem is, hogy ezentúl nem fogsz mindenkit rózsaszirmokkal dobálni vagy ilyesmi.- kuncogom halkan, csókját gyengéden viszonzom, kicsit föntebb is helyezkedek, hogy fejem immár vállán pihenjek meg, futólag vállába is fúrom picit arcomat, de aztán újra felsandítok rá. -Viszont szeretném, ha ezentúl picit jobban vigyáznál magadra.- szólalok meg végül halkan, majd sietve folytatom is. -Mármint, nem akarom én megszabni, hogy mit csinálj és hogyan, meg sem próbálnám, de azért megnyugtatna, ha legalább egy kibaszott golyóálló mellényt hajlandó lennél magadra venni, ha...olyasmi dolgod akad.- dünnyögöm halkan, mert azt is elhiszem, hogy eddig nem nagyon érdekelte, ha megsérül vagy akár meghal, de tudnia kell, hogy most már van valaki, aki hazavárja. -Amúgy sem veszem hasznodat, ha nem tudsz megfelelően mozogni...- pimaszkodok is picit, hátha ezzel kicsit elveszem a mondandóm élét, elviccelem, mert még belegondolni is borzalmas, hogy komolyabb baja essen vagy megözvegyüljek, mikor végre rátaláltam.

~ I want to ~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 12, 2022 9:35 am

Végig magamon éreztem simogató ujjait, mohó nyelve pedig egy másodpercre sem állt meg, de még így, a saját izgalmam fátylán keresztül is hallottam azokat a hangokat, amik az Ő ajkait hagyták el. Ha tudtam volna ennél jobban vágyni rá, ezek hallatán bizonyára megtettem volna, mert minden belőle kibukó hang csak jobban izgatott, éppen úgy, ahogyan engem az imént, mikor alatta feküdve őt és mámoros nyögéseit hallgattam. Mégis, fizikai képtelenség volt ennél jobban vágyni rá, ennél jobban akarni Őt, szinte szétfeszültem ajkai szorításában, ahogy csípőm beleringott nyelve mozdulataiba, egyre közelebb és közelebb érezve a vágyott beteljesülést, ami nem is várakoztatott túl sokáig. Testem minden izma megmerevedett egy hosszú, erőteljes nyögés kíséretében, ahogy eluralkodott rajtam a gyönyör, teljesen elveszve ajkai között, önkéntelenül mozdítva néha csípőmön, miközben a kellemes bizsergés újra és újra végighullámzott rajtam. Kiélveztem minden pillanatát, még így, egy ilyen eszméletlen orgazmus után is szája forróságába menekülve, nyelve újabb mozdulatai pedig jóleső csiklandozást eredményeztek, lassan visszakalauzolva magam a valóságba.
Felemeltem a fejemet, csak hogy ránézhessek, buja tekintete nemcsak a testemet, de mellkasomat is felfűtötte, hagyva, hogy ez a kellemes melegség szétáradjon minden porcikámban. Nem szóltam semmit, csak felültem, magamhoz vontam, hogy aztán vele dőlhessek vissza a párnára, de még mindig küzdöttem azért, hogy rendezzem a légzésemet. Talán még soha nem kapkodtam ennyire levegő után, és hiába feküdt ekkor már mellettem, még mindig a gyönyör utórezgései simogatták a testemet. Ujjaim ismét rátaláltak a hajára, mikor mellkasomra fektette arcát, ekkor már viszonylag normálisan szívva be a levegőt, de a szívem úgy vert, mintha lefutottam volna egy maratont egyetlen szuszra. - Egy újabb elrohanási kísérletnél már valószínűleg az utadat állnám - vigyorodtam el, bár ma este is tettem rá próbálkozást, csak végül meggondoltam magam. Vagy inkább, esélyt akartam adni neki arra a bizonyos gondolkodásra, amiről aztán rájöttem, hogy nem igazán szolgálná előnyömet. Elvégre ki tudja, mi minden fordult volna meg a fejében itt, a szoba jeges csendjében. Talán vissza sem jött volna. Tekintetemmel ujjait figyeltem, ahogy gyengéden körözött velük a mellkasomon, ekkor már én is a hátát simogattam, egy jóleső, nagy sóhaj kíséretében. Az, hogy szüntelenül vágytam rá, és amikor nem volt mellettem, hát visszafelé számoltam a perceket, nem volt titok, és ezzel valószínűleg nem is vagyok egyedül.
A következő pillanatban mégis komolyabbá vált arckifejezése, majd hangja is, szavaival pedig sikerült elérnie, hogy én is hasonlóképp tegyek. Bár nem hiszem, hogy tudtam volna újdonságot mondani neki, főleg azok után, hogy ő is tudta, minden pletyka amit rólam hallott, általában valós alapokon nyugszik. Azt nem mondhattam, hogy senki nem is próbált meg magába bolondítani, vagy legalábbis felhívni magára a figyelmemet, mert már Irina példáján keresztül is láthatta, hogy nem a jelentkezők hiánya okozta a problémát. Bár, én nem tekintettem rá problémaként. - Nem egészen ezzel a jelzővel szoktak emlegetni - válaszoltam végül, ekkor már újra megvillantva egy pimasz vigyort, közben elengedve annyira, hogy elő tudja varázsolni a takarót, de utána újra magamhoz húztam. - És amúgy is, neked sem akartam hagyni, hogy magadba bolondíts - tettem hozzá őszintén, túl nagy titkot mondjuk nem árultam el vele. Szemtanúja volt annak a vívódásnak, ami lejátszódott bennem. - Amíg nem ismertelek meg, nem éreztem, hogy bármi is hiányozna az életemből - fűztem tovább a gondolatot, ekkor újfent tekintetébe kapaszkodva, majd újra sóhajtottam egyet. Az elején vele is úgy bántam, mint az összes többi nővel, akik eszközök voltak, egyikükhöz sem kötődtem, ez alól pedig egyedül Sienna jelentett kivételt, de ma már azt a toxikus ragaszkodást sem sírtam vissza. Iris-t is kényszeríteni akartam a behódolásra. Vagyis, megpróbáltam, de túl korán egyértelművé vált, hogy Ő más.  - Nem úgy tekintettem a nőkre, mint... szóval, nem voltam túl édes - ragadtam ki az iménti szóhasználatát, bár arra még ő sem tudott volna rávenni, hogy bármit is megbánjak, amit az eddigi életem során elkövettem. - Azt csak neked tartogatom - hajoltam oda hozzá, hogy egy gyengéd csókot leheljek ajkaira.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Ápr. 12, 2022 5:22 am

Mr and Mrs

Azt hinné az ember, hogy egy megsemmisítő orgazmus után a vágy majd csillapodik, enyhül, én mégsem ezt érzem, miután a gyönyör végig robog testemen újra és újra Dimitriy ajkaiba feszülve, mert azzal egy időben, hogy a kielégülés érzése jár át, újabb vágyakozás üti fel bennem a fejét, de ez már cseppet sem rólam szól, nem az én testem enyhülése után áhítozom, hanem az Ő gyönyörét akarom megadni. Az Ő édes nyögését akarom hallani, érezni, ahogy ajkaimba feszül, belém lüktet, miközben az Ő testét is elönti a gyönyör mámorító érzése, eszét veszi ez a megsemmisítő beteljesülés.
Nem is húzom sokáig az időt, lentebb kúszva hozzá forró, vágyakozó csókot lehelek ajkaira, levegő után kapkodva kalandozok lefelé testén, a vérem szinte felforr ereimben, miközben lassan eljutok férfiasságáig, ami keményen feszül előbb markomba majd ajkaimba, amint közéjük veszem finoman. A hangoktól, amiket sikerül kicsikarnom belőle, teljesen beindulok, gyengéd, mégis markáns mozdulata, ahogy hajamba túr úgy hat rám, mint valami aljzószer és miközben az Ő testét egyértelműen a mámor felé vezető ösvényre terelgetem mozdulataimmal, én magam is pokoli élvezetet élek át.
Nyelvem izgatón simul hozzá, kezem lágyan siklik combjára vagy épp hasfalára, míg végül már semmi más nem létezik számomra, csak Ő és ez az őrjítő vágy, hogy megadjam neki azt a gyönyört, amitől majd elakad a lélegzete és, amit egyébként is meg akarok neki adni a nap minden egyes pillanatában, újra és újra, mintha sosem lenne elég a látványból és az érzésből, ahogy teste végleg megadja magát.
Csípője finoman mozdul, vele együtt nyögök bele az érzésbe, ahogy ajkaim közé feszül, mintha bennem mozogna, már a puszta gondolattól is képes lennék elélvezni újra, pedig alig pár perce söpört végig rajtam a mámor, mégis az, ahogy végül belém lüktet, ahogy heves mozdulattal hajamba markol, ahogy megadja magát a minden elsöprő orgazmusnak, teljesen elkábít és magával ragad engem is. Feszülten szívom magamba a levegőt orromon át, a vér a fülemben dübörög, elégedett, bújkáló mosollyal figyelem, hallgatom minden egyes hangját, amit kiad magából, miközben izgatón ajkaimba mozdul még párszor. Végül lassan csitul benne ez a kavargó őrület, nyelvem lágyan végig húzom rajta, mozdulataim hevessége vele együtt enyhül, míg már nem marad más, csak szapora légzésünk és zakatoló szívünk, ahogy gyengéden hasfalára csókolok, bőrét becézem, Ő pedig elhúzza kezét tincseimből, mintha csak magához térne ebből a bódulatból.
Csendben, levegő után kapkodva fektetem homlokom csípőjére, próbálom felhevült testemet valamiként lenyugtatni, Ő pedig felül végül és finoman magával húzva terül el újra az ágyon, magához ölel, karjait körém zárja én pedig, csak hallgatom szíve vad dobogását,ami kétségtelenül a legszebb hang a világon. Szavai hallatán felpillantok rá, állam megtámasztom mellkasán, miközben ajkaimon buja mosoly jelenik meg, de mielőtt még szóra nyílnának, lágy csókot lehelek mellkasára. -Te is kitettél magadért, szóval lehet többször kell elrohannom, hogy utánam jöhess.- duruzsolom halkan, újabb lágy csókot hintve bőrére, majd tekintetem arcára vezetem és jó pár pillanatig, csak csendben, elégedett mosollyal bámulom Őt. -Na nem, mintha otthon nem akarnék minden pillanatban rád mászni.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, körmöm hegyével közben apró motívumokat rajzolgatok mellkasára, amit aztán figyelemmel is követek, de végül valamivel komolyabb pillantással újra felé sandítok. -Hihetetlen, hogy még senki nem tudott magába bolondítani téged.- súgom végül halkan, elgondolkodva, mert bár értem én, hogy az Ő élete amúgy sem arról szólt, hogy kibe szerethetne bele és a köztünk lévő házasság is egész másképp alakult volna, ha nincsenek bizonyos kitételek, de akkor is nehéz ezt feldolgozni. -Fárasztó lehetett mindig ridegnek mutatni magad, amikor valójában ilyen őrülten édes is tudsz lenni.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, közben elhúzódok tőle, felkönyökölök egy röpke pillanatra, de csak annyira, míg nagy nehezen megszerzem a vékony takarót és magunkra terítem, hogy aztán az alatt fúrjam magam oldalához, forró bőréhez simulva.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 11, 2022 6:22 pm

Szinte megőrjített a rám gyakorolt hatása, az, ahogyan ebben az új, kibaszottul izgató helyzetben reagált rám, testének minden rezdülését érezve nyelvemen és ajkaimon. Még csak hasonlót sem tapasztaltam soha, senki nem gyakorolt rám ilyen hatást, pedig évtizedes rutinnal beszéltem a női test nyelvét. Az viszont, ami most történt, éppen úgy szólította meg az én testemet is, mint az övét, és anélkül, hogy egy másodpercig is hozzám ért volna, szinte magamon éreztem a gyönyör mardosó ujjait. Ez csak még jobban hergelt, még mohóbban siklott rá nyelvem, néha elmélyedve testében, közben pedig továbbra is a száján kitörő hangokra figyeltem. Már amennyire még képes voltam rá, mert kezdett megszűnni körülöttem minden, már csak a közeledő mámorára figyeltem, nem is lassítottam egyszer sem, ujjaim újra és újra combjaiba martak, egybeolvadva ringó csípőjének mozdulataival.
Megrándult felettem, nyelvemen éreztem a hullámzó, lüktető gyönyörét, ahogy hosszú másodperceken keresztül nem jutott oxigénhez, nyögése pedig nemcsak a hangtalan szobában, de az agyamban is visszhangot vert. Elégedetten sóhajtottam fel, úgy, mint aki tényleg jól végezte dolgát, de mégsem volt okom megkönnyebbülni, ágyékom még mindig kínzóan feszült, ez pedig csak fokozódott, mikor lemászott hozzám, ajkaival először csókkal fojtott belém minden esetleges gondolatot, majd el is indult lefelé. - Ez volt a célom - súgtam oda neki halkan, rekedtes hangomon már meg sem próbáltam finomítani, amúgy sem titkoltam, hogy mennyire felizgatott az, ahogy az előbb reagált rám, és tudtam, hogy ha a jövőben bármikor is eszembe jutnak az általa produkált hangok, vagy az, ahogyan ajkaimra élvezett, nem fogom tudni megőrizni a hidegvéremet.
Még lentebb csúszott, szándékosan ingerelve testemet, először hasával, majd melleivel dörgölőzve hozzám, ettől pedig egy pillanatra el is akadt a légzésem. Ekkor már szerepet cseréltünk, ő szentelte nekem minden figyelmét úgy, ahogy az előbb én tettem vele, és ahogy ajkai bebarangolták mellkasomat, majd a hasam alját, nem is tudtam visszatartani egy jóleső, elnehezedő sóhajt. Kezdett testet ölteni az, amiről pár perce még csak fantáziáltam, ujjai után nyelve is rám talált, szája szorításától pedig kiszakadt belőlem egy mély nyögés. Nyúltam is utána, ujjaimmal a haját kutatva, egyelőre meg sem mozdulva, csak élveztem, amit éppen művelt velem, néha pedig, amikor szinte teljes egészében ajkai közé fogadott, már nem is fogtam vissza az ösztönösen távozó hangokat, amik szinte marták torkomat. Minden alkalommal feszítően vágytam rá, de ehhez foghatót talán még így sem éreztem soha, forró ajkai között váltam egyre keményebbé, ő pedig kétséget sem hagyott afelől, hogy ezt itt és most, így fogja befejezni. A gondolattól újra végigsimított gerincemen a közeledő gyönyör érzése, egyre közelebb éreztem a szorítást, ahogy testem minden pontját markolászni kezdte, akaratlanul is belemozogva szájába, miután megtalálta a tökéletes ritmust. Légzésem egyre szaporábbá vált, egy pillanatra fel is emeltem fejem, csak hogy lenézhessek rá, tüzes tekintete pedig mintha az utolsó lökést adta volna meg ahhoz, hogy a következő másodpercben testem megadja magát, ajkai közé lüktettem egy erős, elnyújtott nyögés kíséretében, úgy kapaszkodva a hajába, mintha ez maradt volna az utolsó mentsváram, miközben a kéj újra és újra végighaladt rajtam, önkéntelenül mozdítva csípőmet. Ezúttal tényleg megsemmisült körülöttem minden, egyedül Őt éreztem, teste melegét, szinte hallottam szíve heves ütemét, de még hosszú pillanatokig nem tudtam sem megszólalni, sem megmozdulni.
Csak akkor emeltem fel ismét a fejem, mikor a légzésem már nagyjából lecsillapodott, el is eresztettem haját, mielőtt még véletlenül meghúztam volna, tekintetemmel az övére fonódva, közben pedig lassan fel is ültem, bár még mindig remegtek az izmaim, kezeim köré simultak, és miközben újra visszadőltem, húztam őt is magammal, csak hogy végre a mellkasomra szoríthassam. - A helyszínváltás jótékony hatással van rád. Talán gyakrabban kéne kimozdulnunk otthonról - szólaltam meg lassan, halvány vigyort villantva.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 11, 2022 2:51 pm

Mr and Mrs

Már attól felforrósodik a bőröm, ahogy ajkaimra tapad mohó, követelőző csókkal és bár nem kis meglepetést okoz azzal, ahogy fordít helyzetünkön és alám kerül, tekintete és pimasz vigyora láttán tudom, érzem, hogy valamire készül és az nem éppen az, hogy nekem adja át az irányítást. Nem ellenkezek és nem is kérdezek, ahogy egyértelmű utasítást ad, pedig minden vágyam, hogy perzselő bőréhez simuljak ahol csak lehetséges, de át adom neki a terepet, Ő pedig birtokba is vesz ajkaival, nyelvével simít végig nyakamtól egyre lentebb haladva, melleimet ízlelve, miközben lassan, készségesen fentebb araszolok, ahogy fenekembe markolva ösztönöz.
Ajkamba harapok az élvezettől, ahogy köldököm táján időz picit, alhasamon siklik végig forró csókokkal, de aztán olyan hirtelen húz ajkaira és olyan elemi erővel hat rám, ahogy végig simul rajtam nyelve, hogy képtelen vagyok visszatartani a buja nyögésemet. És nem úgy tűnik, hogy kímélni akar, fenekembe markolva húz magára, nyelve buja táncot jár testem legforrób, lüktető pontján, én pedig feltérdelek, csípőm ajkaira ring lassú mozdulatokkal, a bőröm szinte lángol a bennem tomboló vágytól, a közeledő gyönyörtől, amit csak még inkább sürget, ahogy nyelvét olykor belém csúsztatja.
Képtelen vagyok gondolkodni, a szívem lázas tempóban dobol mellkasomban, testemen végig cikáznak az élvezet hullámai, miközben levegő után kapkodva, nyögve élvezem kényeztető mozdulatait és ahogy végig söpör rajtam a gyönyör, egyetlen pajzán hangot sem fogok vissza, ami kikívankozik a torkomból. Csak ringok ajkaiba, nyelvére, tehetetlenül adva magam át a mámornak, Ő pedig gyengéden lábaimra simít, mintha így akarna ezen a világon tartani, míg ez az őrület véget ér.
Alig tudok észhez térni, mégsem hagyok magamnak túl sok időt, mert olyan durván hasít belém az iránta érzett vágy, hogy képtelen vagyok megállni, hogy ne kússzak lejjebb hozzá és forrjak végre ajkaira mohó, tüzes csókkal. Teljesen megvadított ezzel az őrületes orgazmussal és a tudat, hogy konkrétan a szájába élveztem, csak még jobban felkorbácsol, másra sem tudok gondolni, csak arra, hogy én is ajkaim közt akarom érezni Őt, ugyanezt a gyönyört megadni neki, hogy a számban és nyelvemen érezzem, ahogy a teste lüktetve megadja magát a gyönyörnek. -Teljesen megőrjítesz...- lehelem bőrére, ahogy ajkaitól elszakadva elindulok lefelé a testén, végig ízlelve bőrét, ami olyan forró, hogy szinte már éget, szándékosan simulva kemény férfiasságához hasfalammal és melleimmel, hogy még tovább izgassam ezzel is és egyben én is érezzem, mennyire beindult attól, amit velem művelt. -Eszem ágában sincs...- suttogom válaszul izgató kérésére, nem is bírnám és nem is akarnám kínozni már, annyira vágyom rá, annyira szeretném megadni neki a vágyott élvezetet.
Az alhasánál járok, nyelvemmel kényeztetem az érzékeny területet, ujjai finoman tincseim közé futnak, de az én kezem sem marad tétlen, lentebb csúsztatom testén végig simítva teljes hosszán, majd határozottan rámarkolok és mindenféle játszadozás nélkül veszem ajkaim közé. Halkan belenyögök az élvezetbe, amit az ajkaim közé feszülő keménysége okoz, nyelvem vad mozdulatokkal simít végig rajta számban, miközben újra és újra végig siklok rajta, olykor megpróbálva egészen magamba fogadni, kicsikarva ezzel belőle pár őrülten izgató nyögést. Néha felpillantok rá, hogy láthassam arcán az élvezetet, hogy mennyire megőrjítem azzal, amit Vele csinálok, játékosan végig húzom rajta párszor nyelvemet, de a játszadozás ennyiben ki is merül, mert aztán felvéve egy mohó, izgató tempót kényeztetem tovább, egyértelműen arra hajtva, hogy a csúcsra juttassam, hogy számban érezzem pulzálását, ahogy a gyönyör kíméletlenül lecsap testére és még akkor is tovább folytassam az utolsó kibaszott pillanatig.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Ápr. 11, 2022 7:26 am

Hirtelen változtattam irányt, mikor felkúsztam hozzá, birtokba véve ajkait, úgy csókolva, mintha ezer éve nem is lett volna rá lehetőségem. Bár legalább annyinak tűnt az az idő, míg ő az ágyon, én pedig az asztal mellett falatoztam, mindvégig teste melegét hiányolva, és most, hogy ismét itt feküdt alattam, bőre pedig legalább úgy lángolt, mint az enyém, már kezdett világossá válni, hogy a három lépés távolság közöttünk soha nem fog működni. Addig nem, míg ilyen veszettül és telhetetlenül vágyom rá, és szívesen hagytam volna, hogy ez az érzés csak úgy felemésszen.
Még akkor sem engedem ki a csókból, mikor átkarolva Őt, fordítottam a helyzetünkön, azonban már az első másodperctől kezdve tudhatta, hogy ez nem az a pillanat, mikor majd átadom neki az irányítást. Pontosan tudtam, hogy mit akarok vele csinálni, gyengéden, mégis jól érezhetően ráharaptam ajkára, tekintetemből pedig kiolvashatta, hogy hiába korlátoztam le a saját lehetőségeimet, közel sem nyerte meg ezt a csatát. Nem is engedtem, hogy hozzám simuljon, hogy belekezdjen bármibe is, ezt pedig csak tetéztem gyengéd utasításommal. Közben nyakához hajoltam, ott indítva meg a támadást ajkaimmal, és míg én lefelé haladtam, őt arra ösztökéltem, hogy felfelé mozduljon, csókjaim pedig nem hagyták ki egyetlen porcikáját sem. Már most, ebben a lázas pillanatban elveszítettem minden kapcsolatot a külvilággal, úgy fűtött a vérem, mintha a következő pillanatban képes lennék lángra kapni, és hiába nem ért hozzám, még így is éreztem, hogyan vágyom rá egyre jobban, és hogyan szorul össze a gyomrom. Más helyzetben ilyenkor már régen ölének feszültem volna, csak hogy érezhesse, milyen keményen akarom őt, de ez most kicsit sem rólam szólt. Addig csúsztam alatta, míg fejem a lábai közé nem ért, így húztam őt ajkaimra, lassú, őrjítő ritmust választva, ahogy nyelvem lassan simogatni kezdte, a forróságtól pedig, ami fogadott, újra megfeszültem, főleg mikor egy mélyről feltörő, mámoros nyögéssel reagált mindarra, amit éppen csináltam vele. Felemeltem kezeimet, hogy továbbra is fenekén nyugodjanak, néha mohón belemarkolva a domborulatokba, mintha ezzel akarnám még jobban ajkaimra szorítani, és ahányszor csak megfeszült felettem a teste, úgy futott végig rajtam is a jóleső, semmihez nem fogható bizsergés. Bele is ringott nyelvem ritmusába, éppen úgy mozogva, mintha az ölemben ülne. Szavai egyértelmű irányt mutattak, nem mintha szükségem lett volna bátorításra, teste egyértelmű jeleket küldött, a hangok pedig, amik feltörtek belőle, csak tovább borzolták a kedélyeimet. Képes lettem volna elélvezni tőle, anélkül, hogy egy pillanatra is hozzám ért volna, pusztán azzal, amit teste produkált érintéseim nyomán, még erősebben szorítva rá ajkaimat, ami néhány alkalommal még lentebb kalandozott, nyelvemmel merülve el testében, így ingerelve Őt még inkább. Erősebbé váltak a mozdulatok, már nem finomkodtam, főleg mikor már tudtam, ajkaimon éreztem, hogy milyen közel áll a vágyott beteljesüléshez, combjaira szorítva rántottam még gyakrabban ajkaimra, míg meg nem feszült, és el nem élvezett felettem. Ujjaim továbbra sem engedték lábát, tartottam őt, míg hosszú pillanatok múlva vissza nem tért kettőnk valóságába, kipirult arcát látva pedig egyértelmű volt, hogy méltó módon dolgoztam le a szándékosan kihagyott orgazmust.
Gyengéden simogattam lábait, míg meg nem mozdult, ajkai az enyém után kaptak, és ahogy belenyögött a számba, nyelnem kellett egyet. Eddig egész jól tartottam magam, ahhoz képest, hogy nem egy alkalommal suhant át rajtam is a gyönyör jóleső simogatása, míg őt kényeztettem. Kibaszottul felizgatott, ahogy a számon ülve élvezett el, és csak még keményebben vágytam rá. Amit nyilván ő is érzett, mert szándékosan hozzá dörgölőztem, mielőtt elindult volna, apró csókokkal hintve tele mellkasomat, a gondolattól pedig, ahogy eszembe jutott, hogyan is nyalta le ujjairól a fűszersót nem is olyan régen, és hogy hamarosan valószínűleg ugyanúgy végzem én is nyelve alatt, már tényleg kész voltam szétrobbanni. - Ne kínozz - bukott ki belőlem kínlódva, alig bírva magammal, hogy végre magamon érezhessem ajkai szorítását, ujjaim pedig akaratlanul is kaptak utána, beletúrva hajtincseibe.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 10, 2022 8:15 pm

Mr and Mrs

Az egyik pillanatban, még azon aggódom, mégis miféle véleménye lehet arról, hogy Kirillt kértem fel személyi edzőnek vagy ilyesminek, de a másikban már érzem, ahogy testemet elönti a forróság már attól, hogy csak nézem Őt, ahogy  feltérdel az ágyra és végig simítja lábaimat ajkaival és kezeivel. Iszonyúan izgató, ahogy rám néz, ahogy végig ízleli bőrömet, ahogy végig simít rajtam újra és újra, bebarangolja a testemet forró csókokat lehelve rám, míg végül egy határozott mozdulattal lentebb húz az ágyon, hogy újra fekvő helyzetben találjam magam, csak most fölém kerekedik Ő, mint egy éhes ragadozó. Kezeim útnak indulnak, hátát, vállát simítják, ujjam finoman ajkára siklik, amire izgatóan rá is harap, hogy bele is szisszenek az érzésbe, abba a testemen végig cikázó borzongásba, amit okoz ezzel. Őrjítő, hogy milyen hatással van rám, hogy miféle nő az, akit képes előcsalogatni belőlem falánk pillantásával, de élvezem. Minden kibaszott pillanatot élvezek, így aztán bolond is lennék, ha arra kérném, hogy álljon meg. -Én pedig Veled nem tudok betelni. - sóhajtom vágyakozva, engedve, hogy újra és újra úgy mustráljon végig, mintha tényleg egy megterített asztal lennék, ami másra sem vár, mint hogy Ő elfogyasszon, kiélvezzen, miközben engem is magával sodor újra ebbe a buja, forró élvezetbe, ahogy egész az alhasamig araszol nyelvével és ajkaival.
Már most feszültebben lélegzem, szinte epekedve várom a folytatást, de váratlanul megáll és felkúszik hozzám, ajkaimra olyan mohó, forró csókot lehel, hogy belenyögök az élvezettől, nyelvem forrón simul az övéhez, testem máris lüktet a vágytól, hogy érezhessem Őt, érzem is, ahogy ölemnek feszül, mégsem enyhít rajta.
Helyette derekamra karol, nyelve mohón kutatja nyelvemet, míg végül fordít rajtunk egyet, alám kerül, ajkamba harap én pedig már simulnék is csalogatóan forró bőréhez, de nem engedi. Ott virít az arcán az a pimasz mosoly, miközben bőrömre leheli a "parancsot", aminek képtelen vagyok ellenszegülni, levegő után kapkodva megmerevedek fölötte és csak némán figyelem, ahogy elkezd lefelé csúszni alattam. Ajkamba harapok, ahogy végig húzza nyelvét rajtam, forró csókokat lehel bőrömre, mellbimbómat becézgeti, amibe bele is nyögök halkan, miközben karijaimon megtámaszkodva élvezem nyelve kínzó játékát és ahogy ösztönző mozdulattal fenekembe markol, kicsit fentebb helyezkedek.
Levegő után kapkodva figyelem, ahogy helyezkedik alattam, halkan felsóhajtok újra és újra, miközben egyre lentebb halad testemen forró csókok övezte útvonalon, miközben én is fentebb helyezkedek, de aztán olyan hirtelen húz magára és csap le rám ajkaival, hogy képtelen vagyok vosszafojtani a kikívánkozó mély, öblös nyögést, amit ölemen mozduló nyelve okoz.
Csípőm akaratlanul is ajkaira mozdul, szinte követeli nyelve játékát, miközben egyik kezem az ágy támlájára mar, másikkal pedig hajamba túrok az élvezettől, amit okoz, ajkaimat újabb és újabb nyögés hagyja el, ahogy egyre durvábban szítja bennem a vágyat. Szinte már fáj, olyan durván szorítom az ágyat, míg végül elrugaszkodok tőle és Dimitriy fölé térdelve, lihegve lepillantok rá kiélvezve minden buja mozdulatát, ahogy nyelvével ölemre simul, ajkaival kényeztet és pillanatok alatt indít el a gyönyör felé vezető úton. -Ne hagyd abba.- lihegem elfúló hangon, testem forró lázban ég, a vér a fülemben lüktet, kezeim melleimre simulnak ezzel fokozva az általa nyújtott élvezetet, miközben csípőm egyre bujábban mozdul nyelvére, szinte követeli Őt. Iszonyúan izgató látványt nyújt, ahogy lepillantok rá, ahogy ajkaival, szájával hajt egyre közelebb a gyönyör felé, míg végül küszködő lélegzetem elakad, testem ajkaiba feszül és pillanatokkal később remegve élvezek el fölötte, talán bele is nyögöm a szoba csendjébe a nevét, ahogy végig söpör rajtam az a mámoros érzés. Úgy mozdulok fölötte, mintha rajta mozognék, csípőm buja táncot jár, míg ajkaimat vad nyögések armadája hagyja el, levegő után kapkodok, úgy érzem belepusztulok a gyönyörbe, amit nyelve okoz és ahogy az egész őrjítő mámor véget ér, két karomon támaszkodok meg újra és lihegve pillantok le rá.
Soha nem éltem át még, csak hasonlót sem, egyszerűen nincs semmi, ami hozzá fogható lenne és ezt, ha más nem is, tekintetem biztosan sugallja neki, ahogy lassan lentebb kúszok fölötte és mohón ajkaira forrok még mindig nyögve az élvezettől, amit Ő okozott, amit Ő adott meg nekem.
De nem tétlenkedek sokáig, mindenféle figyelmeztetés nélkül kezdek el lentebb araszolni testén, nyelvemmel járva végig bőrét, egyértelműen arra hajtva, hogy legalább hasonló élvezetet nyújthassak neki én is ajkaimmal és nyelvemmel.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 10, 2022 4:33 pm

Eszembe sem jutott letolni azért, hogy segítséget kért Kirill-től, mert lényegében az én tanácsomat fogadta meg vele, egy elég friss, motiváló élménnyel a háta mögött, miután Igor erőszakoskodni próbált vele. Már előtte a furgonos balesetnél is be kellett látnom, hogy nem mindenre van ráhatásom, és hiába bíztam rá az egyik legjobb emberemre a védelmét, történhetett olyasmi, amitől sem én, sem ő nem tudná megvédeni. De az Igorhoz hasonló férgek ellen létezett megoldás, és azt a bizonyos megoldást nem a szép szavak erejében kellett keresnie. Az a mi köreinkben általában nem vált be, főleg ha egy törékenynek tűnő nő próbálkozott velük. Pajzánkodó szavaira azonban nem tudtam nem elvigyorodni, bár egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy én vajon tudnék-e egy nehéz nap után úgy lefeküdni, hogy előtte nem tettem magamévá a szobájában, úgy, ahogy az elmúlt éjszakák során mindig. Nem, nem tudnék annyira fáradt lenni.
Jó ideig legeltettem rajta szemeimet, láttam, hogyan tornázza feljebb magát, én pedig az ágy végébe térdeltem, onnan közelítve meg ismét, csókjaimmal fedezve fel először vádliját, majd lassan combja belső felét. Az, hogy egy pillanat alatt képes volt lángra lobbantani bennem ezt a vad, emésztő tüzet, már meg sem lepett, ahogy az sem, hogy testem rögtön reagált közelségére, lángoló bőre szinte égette ajkaimat, és miközben átkulcsoltam combjait, gyengéden húztam lentebb, hogy szinte teljesen a hátára kerüljön. Elégedetten sóhajtottam fel, ezzel leplezve egy mosolyt, tekintetemmel pedig szinte rögtön ostromolni kezdtem íriszeit, közben apró csókot lehelve köldöke alá. A csókjára vágytam, nyelve mohó játékára, ahogy pár pillanatig ajkait bűvöltem, mégsem mozdultam két lába közül, nem másztam fel hozzá, és ahogy megéreztem magamon a kezeit, már be kellett ismernem, hogy újabb csatát vesztettem ellene. Érintésére kellemes borzongás futott végig testemen, és ugyan megadtam neki a menekülés lehetőségét, testének minden jelzése arra utalt, hogy nem akar élni vele, ezt pedig nemsokkal később szavakkal is a tudtomra hozta. - Szeretem kielégíteni a kíváncsiságod. Is - válaszoltam szemtelenül, mély levegőt véve, ahogy ujjai rátaláltak hajamra, és miután gyengéden végigsimított alsó ajkamon, és kihasználva azt, hogy valószínűleg úgysem számít rá, ráharaptam a kutakodó ujjára. - Még mindig nem tudok betelni ezzel az asztallal - sóhajtottam fel drámaian, mintha ezt annyira bánnám, miközben tekintetem újra és újra végigpásztázta teste minden apró szegletét. Már nem is tudtam, de nem is akartam leplezni az egyértelműen életre kelt vágyódásomat, azt, hogy már pusztán a szemeimmel képes lennék felfalni, a gondolatba pedig még az ágyékom is belefeszült. Most mégsem engedtem meg magamnak, hogy bármi is elvonja róla a figyelmemet, arcom sarkában megjelent egy szemérmetlen vigyor, majd visszahajoltam lábai közé, nyelvemmel gyengéden becézve alhasát, egyre lentebb csúszva, míg hirtelen meg nem álltam és fel nem emelkedtem. Fentebb kúsztam lábai között, egészen arcáig, de nem szóltam semmit, lecsaptam ajkaira, lázasan kergetve nyelvét, miközben ágyékom pár rövid másodperc erejéig ölének feszült. Kezeimmel ekkor már dereka alá nyúltam, átkaroltam, csak hogy egy határozottabb mozdulattal én kerüljek alá, ő pedig fölém, majd kiszakadva a csókból, gyengéden ráharaptam alsó ajkára, de továbbra sem halványodott a vigyorom. Még ha most azt is hitte, hogy nyeregben van, eltökélt szándékom volt rádöbbenteni, hogy téved, éppen ezért nem is engedtem, hogy teste szorosan az enyémhez simuljon. - Ne mozdulj - súgtam neki halkan, közben már fészkelődve alatta, lassan csúszva lentebb. Nyelvem végigkísérte ütőerének vonalát, egészen a mellkasáig, nem hagyva ki az útból mellbimbóját sem, és míg én lefelé haladtam, fenekébe markolva ösztökéltem, hogy ő velem ellentétes irányba, felfelé mozduljon. Nyelvem ekkor már a hasát járta be, ekkor pedig már valószínűleg neki is egyértelmű volt, hová és meddig is vezet az utam, és mikor elértem a térdelő lábai közé, egy újabb hirtelen mozdulattal húztam Őt ajkaimra, nyelvemmel szinte rögtön birtokba véve teste legérzékenyebb pontját, kínzóan lassú ritmussal masszírozva.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 10, 2022 1:53 pm

Mr and Mrs

Már nem igazán érdekel a tányéron lévő étel, amikor azzal fenyeget, hogy megetet, lelki szemeim előtt túl sok olyan mozdulat és pillanat jelenik meg, amitől a bőröm újra felforrósodik és, hogy tudassam vele valamiképp, mi jár éppen a buksimban, ujjaimról szándékosan erotikus mozdulatokkal tüntetem el a sültkrumpli ízét. Ő pedig érti a kimondatlan szavaimat, egyértelműen látom rajta, mert már megint úgy méreget, mintha egy jól megterített asztal volnék.
Felém is sétál két szem eperrel, ha már arról volt szó, hogy bekapnék valamit, az ágy mellett megállva lehajol hozzám, arcomhoz hajol, mintha csókot akarna lehelni ajkaimra, de rá kell döbbenjek, hogy csak cicázik velem, mert végül az epret kapom helyette. De nem elégedetlenkedek, lágy mozdulattal harapok belőle, közben le nem veszem tekintetem az arcáról, figyelem ahogy ő is eltünteti a másik epret, elmém pedig olyan forró, pajzán képeket vetít elém, hogy ezek után őszintén hideg zuhanyként ér az, amit mond.
Kizökkent egy picit és zavarba hoz a tény, hogy pontosan tudja, mivel és kivel szoktam újabban múlatni az időmet, pimaszul meg is jegyzi, hogy mindenről tud, ami a házában történik, de végül csak mosolyogva fejet csóválok, hiszen nincs miért aggódnom és látszólag az sem zavarja, hogy ilyesmire adtam a fejem. Hiszen, az semmiképp sem lehet hátrány, ha mondjuk tudom, hogyan szereljek le egy Igor-féle barmot. -Nyugi. Bármennyire is hajt, Rád mindig marad energiám.- kúszik végül pajzán mosoly ajkaimra, hiszen az a vágy, ami kerül-fordul dolgozik bennem, szerintem egyébként is egész más energiával működik, mint amit egy Kirillel való edzés felemészt. Mondjuk az elég nagy mázli, hogy amikor elkezdtük és napokig izomlázam volt, akkor még Dimitriy nem volt állandó vendég a hálószobámban. Vagy ez inkább pech? Talán, ha rádolgoztunk volna, gyorsabban enyhült volna az izmaim fájdalma.
Úgyse tudtam volna akkor se nyugton maradni, mint ahogy most se, amikor ajkába harapva legelteti rajtam a szemeit, nekem pedig meglódul a vérem, holott alig pár perce sikerült lenyugtatni magam. A testem mégis reagál vágyakozó tekintete láttán, az ismerős borzongás is végig fut rajtam, miközben én magam is ajkamba harapok. Magamban azon töprengek, vajon meddig fog csak úgy ácsorogni ott és bámulni, de végül pillanatokkal később az ágy végéhez térdel, lábaim közé támaszkodik és végig simít a vádlimon, forró csókokat is hint bőrömre meg sem állva combjaimig, amit én visszafojtott lélegzettel, szinte megbabonázva nézek végig.
Megnyalom kiszáradt ajkaimat, ahogy fentebb indul a köldököm irányába, szavai hallatán kacéran elmosolyodok, de mielőtt bármit is szólhatnék, már lentebb is húz az ágyon maga felé, hogy újra fekvő helyzetben találjam magam. Kezem végre megindul, vállára, hátára simít, miközben Ő olyan ártatlan tekintettel néz fel rám, mintha amúgy semmi perverz nem járna a fejében és pofátlan módon fel is hozza, hogy akár be is fejezheti még most, amit elkezdett, ha nem akarom, hogy folytassa. De a testem már megint felforrósodik alatta, bőrömet szinte perzseli érintése, ahogy combomat cirógatja és egy jól eső sóhaj egyértelműen jelezheti számára, hogy sok mindenre vágyom jelenleg, de arra nem, hogy ezt abbahagyja. -Ugyan! Nyugodtan folytasd csak. Kíváncsi vagyok, hogy mire készülsz.- duruzsolom mosolyogva, ujjaimmal finoman hajába túrok, onnan tarkójára majd nyaka oldalát érintve arcára csúsztatom tenyerem és miközben vágyakozó pillantással arcát fürkészem, hüvelykujjammal végig simítok gyengéden alsó ajkán. -Az asztal, még mindig meg van terítve és csakis Rád vár az egész.- súgom kacéran újfent a tudtára adva, hogy lényegében már tényleg, teljesen Neki adtam mindenemet és bármi is velem épp a terve, bolond lennék, ha nem hagynám kibontakozni. Főleg, mert már most teljesen beindított édes csókjaival és érintéseivel, úgyhogy meglehetősen rosszul viselném, ha így itt hagyna. Valószínűleg, kénytelen lennék megint kezembe venni az irányítást.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Ápr. 10, 2022 6:54 am

Nem válaszoltam gunyoros szavaira, mert megértettem az Irina irányában táplált ellenszenvét. Hiába nem ismerték egymást, az az átkozott nőszemély mindig olyan helyzetekben került elő, amikor amúgy is valami rossz volt kibontakozóban. Először Igor estélyén, majd a klubban, bár ezutóbbi alkalommal tényleg eljátszottam a gondolattal, hogy kitöröm a nyakát, ha olyasmit sutyorgott Iris fülébe, ami elijeszthette volna tőlem. Valószínűleg gondolkodás nélkül tettem volna, egy szemernyi megbánást sem érezve, bár azóta sem értettem, honnan szedte össze a kellő bátorságot ahhoz, hogy egyáltalán a feleségem közelébe menjen, nem még faszságokkal beszélje tele a fejét.
Már kicsit sem érdekelt a tányér, amihez alig nyúlt hozzá, és még az éppen kezében tartott krumplit is visszadobta rá, csak hogy lenyalogassa ujjairól az rátapadó fűszert, tekintetéből pedig kiolvastam, hogy nagyon is tisztában van vele, mennyire meglódítja fantáziámat az ilyesmi, a mellé párosított szavakkal pedig még tovább ingerelt. Olyan gyorsan rándult össze gyomrom, mintha nem az előbb kaptam volna meg a vágyott kielégülést, még időm sem volt lehűlni, vérem ismét forrni kezdett, de ennek egyelőre csak vadászó tekintetemmel adtam jelét, ahogy két szem eper társaságában az ágy széléig sétáltam, lehajoltam, de csók helyett az epret tartottam szájához. Miközben ráharapott, én is ajkaimhoz emeltem a másik szemet, egyben tüntetve el az egész gyümölcsöt, megízlelve az édes ízt, bár jelenleg már tényleg nem tudtam egyetlen falat ételre sem gondolni. Ismét eluralta minden gondolatomat, átvette felettem a láthatatlan irányítást, amit azzal próbáltam odébb tolni, hogy szóbahoztam az edzéseit. - Nem ismerek verebeket - vontam egyet vállaimon, közben figyelve, ahogy tovább fészkelődik az ágyon, de én továbbra sem mozdultam. - Mindenről tudok, amit a házamban csinálsz - jegyeztem meg sejtelmesen, pimasz élcelődéssel szám sarkában, mert a magam részéről tudtam, hogy ez némileg túlzás. Amit egyedül, zárt ajtók mögött csinált, arról nyilván nem volt sejtésem, habár még mindig emlékeztem arra, mikor a képembe vágta, hogy talán bekameráztattam a szobáját, de talán azóta már ő is belátta, hogy ez nem igazán az én stílusom. Nyilván azt is tudta, hogy ha mérges lennék a kis magánóráira Kirill-lel, már régen szóbahoztam volna, nem húztam volna idáig, és amúgy is egyértelmű volt, hogy miért őt kérte meg rá, és nem engem. Én mondtam neki, hogy védje meg magát, kettőnk kapcsolatának egy olyan fázisában, amiben éppen kibaszottul haragudtunk egymásra, arról sem feledkezve meg, hogy milyen ultimátumot adott aznap este. Talán ha nem teszi, soha nem néztem volna magamba, és most nem lennénk itt. - Mert tudtam, hogy jó kezekben vagy - válaszoltam végül, elismerve egyúttal Kirill-t is. - Amíg nem hajt túl, nem szólok bele - tettem még hozzá. Tény, hogy néha túl kemény voltam Kirill-lel, főleg ha Iris-ről volt szó, de nyilván nem őt bíztam volna meg a feleségem védelmével, ha nem bíznék benne száz százalékig. Arról nem is beszélve, hogy ha velem edzene, félő, hogy más miatt lihegné végig az órákat, bár talán képes lennék megemberelni magam, ha arról lenne szó, hogy ellássam minden olyan tudással, amivel megvédheti magát.
Tekintetem közben újra végigpásztázta minden apró porcikáját, észre sem véve, hogy már fájóan harapom saját alsó ajkam, mint aki teljesen belefeledkezett a látványba, de ahelyett, hogy mellé helyezkedtem volna, az ágy végébe lépdeltem, szemből állva meg előtte, még mindig pislogás nélkül fürkészve Őt. Csak másodpercekkel később törtem meg mozdulatlanságomat, mikor már a kelleténél is jobban magamba ittam a kilátást, a matracra térdeltem, majd lassan előre dőltem, megtámaszkodva két lába között, ekkor már a vádlija magasságába kerülve. Ujjaim végigzongorázták selymes bőrét, ajkaim pedig apró, mégis forró csókokat leheltek vádlijára, onnan indítva meg ezt a kegyetlen támadást, meg sem állva combja belső oldaláig, ahol forró bőre szinte még mindig égette ajkaimat, ott azonban egy nagy sóhajjal szakadtam ki kényeztetéséből. - Az előbb kihagytam egy ziccert - fordultam végül felé, utalva arra a pillanatra, mikor nem is olyan régen megfosztottam a gyönyörtől, és habár ajkaim jelenleg nem érintették, de kezemmel ugyanúgy simogattam lábát. Habár tudatos döntés volt nem megadni neki a vágyott élvezetet, most mégis be akartam fejezni, így még feljebb kúsztam, ajkaimmal a köldöke alá simultam, míg karjaim a combjai köré kulcsolódtak, csak hogy egy váratlan mozdulattal rántsam magam felé, ezzel billentve ki a félig-meddig ülő pozíciójából. - Már ha... nincs kifogásod. Mert abbahagyhatom - pillantottam fel rá ártatlan pislogással, ekkor már combja külső felén körözve ujjaimmal, de másik kezem továbbra is köré fonódott, szándékosan nem terítve ki elé minden kártyalapot, hogy mégis mit tervezek vele.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 09, 2022 9:11 pm

Mr and Mrs

Egy röpke pillanatig úgy tesz, mintha borzasztóan bánná, amiért nem tervezek szakmát váltani és állok bérgyilkosnak, de akármilyen jó is az alakítása, azzal azért teljes mértékig tisztában vagyok, hogy egyrészt soha nem vágynék tényleg ilyesmire, másrészt pedig, hogy rohadtul nem is hagyná, hogy ilyesmi álmokat dédelgessek. Főleg, mikor nem rég még a nyugati szárnyba szeretett volna zárni csak, hogy biztonságban legyek. Én, az észbontóan szexi felesége, akivel teljesen elégedett, bár ezen szavak hallatán nem tudok nem hálásan rámosolyogni, még akkor is, ha mindezt a szokásos pimasz vigyorával mondja. Nincs gond az önbizalmammal, tisztában vagyok vele, hogy mennyire vagyok dekoratív, mint ahogy azzal is, amikor épp kevésbé vagyok az, mégis őrülten jól esik ilyesmit tőle hallani, na nem, mintha nem ezt tanusítaná minden rám vetett pillantása vagy cselekedete.
Nekem pedig szöges ellentétben azzal, amit eleinte akartam -tőle leginkább semmit-, mostanra már más vágyam sincs, mint valóban a feleségévé válni, amihez szerintem elengedhetetlen, hogy ne legyek egy kibaszott flitteres unikornis a szörnyek világában. Ha Vele akarok élni -már pedig, a válasz igen-, tennem is kell érte, hogy ne legyen túlságosan rövid életű ez az egész, Ő pedig rá is bólint végül, hogy ez így legyen, de nem bírja megállni, hogy ne húzza picit az agyam Irina említésével, aki legutóbb addig duruzsolt a fülembe, míg kis híján majdnem el is tántorított ettől az egésztől. Akkor tényleg elhittem, ha csak pár percre is, hogy nem én vagyok az, akire Dimitriynek szüksége van, de azóta olyan sok módon biztosított az ellenkezőjéről, hogy már tudom, Irina akárhogy is sutyorog majd a fülembe a jövőben, nem fog érdekelni. Na nem, mintha nem játszanék el a kecsegtető gondolattal, hogy felhasználva a frissen szerzett tudásomat, fejbe lövöm azt a némbert, de igazából tudom, hogy nem tenném és ezt Dimitriy is pontosan tudná akkor is, ha nem mondanám most el neki. -Igaz is. Ilyen őstehetséget nem találni minden sarkon...- jegyzem meg maró gúnnyal, szívem szerint hozzá is tenném, hogy "Ja, egyébként de", majd jót mosolygok szavaimat követően, ami egészen addig tart, míg fel nem hívja rá a figyelmemet, hogy normálisan kellene ennem. Tény, hogy csak csipegetek, de mivel azzal fenyeget, hogy máskülönben Ő fog megetetni, hirtelen a csipegetéstől is elmegy a kedvem és a lehető leglátványosabban be is fejezem. Mintha csak a képébe dörgölném, hogy etessen csak meg, ha már ilyesmivel fenyegetőzik, bár már egyáltalán nem is azon jár az eszem. -Meg mást is...- vigyorgok pimaszul, mikor visszakérdez és bár nem adom szavakkal a tudtára, hogy pontosan mire is gondolok ezalatt, pillantásom és vigyorom láttán biztos vagyok benne, hogy tökéletesen érti, mert már indul is közelebb hozzám két szem eperrel a kezében, én pedig ki is használom a helyzet adta lehetőséget és legeltetem picit rajta a szemeimet.
Ahogy megáll az ágy mellett és végig néz rajtam a szokásos "bébi" kíséretében, felpillantok rá, de igazából most még ez a bosszantó szócska se tud igazán érdekelni, csak a rekedtes hangja az, ami magára vonja figyelmemet kellemes borzongást okozva bennem.
Nem csoda hát, hogy néma csendben szemlélem azt is, ahogy közelebb hajol, szinte biztosra is veszem, hogy mindjárt bezsebelhetek egy édes csókot, de ehelyett inkább a kis kedvencének nevez, amin halkan elnevetem magam. Gyanús is volt, hogy az imént nem reagált arra, amikor ugyanezzel a jelzővel illettem Irinát, de most már tudom, hogy már akkor azt tervezgethette, miként használhatja majd ezt fel ellenem.
Csók helyett végül, inkább az epret tartja a számhoz, én pedig finoman fogaim közé veszem és harapok belőle még mindig mosolyogva, de amikor újra közelebb hajol és megszólal, konkrétan megemlíti a Kirillel való edzést, amit nem igazán szerettem volna az orrára kötni, arcomra fagy az a játékos vigyor. Vonásait fürkészem jó pár pillanatig, keresve, hogy vajon mi lehet a véleménye ezzel kapcsolatban, dühös-e vagy fene tudja, de végül inkább lenyelem a falatot és megköszörülöm a torkom. -Gondolom, a verebek csiripeltek erről...- sóhajtom halkan, bár ajkaimon ott virít egy apró mosoly is, mert az amit és ahogyan mondott, talán nem ad okot aggodalomra. Remélem.
Fentebb küzdöm magam picit az ágyon, hogy a párnát a hátam mögé igazítva félig meddig ülő helyzetbe kerüljek és, csak ezek után sandítok rá újra. -Azt mondtad, hogy védjem meg magam, de nem ajánlottál senkit, aki segíthetett volna megtanulni, szóval...- vonok vállat finoman, bár ahogy emlékszem, akkor akár az ördögöt is szívesebben kértem volna meg arra, hogy tanítson nekem pár fogást, mint Őt, mert iszonyúan haragudtam rá. Hiába csillogtatta meg a lovagi páncélt és védett meg attól a tetű Igortól, utána azért kaptam egy jó nagy adagot a rideg Dimitriyből is. Csoda hát, ha Kirillt kértem meg inkább ilyesmire?-Eddig miért nem említetted, hogy tudsz róla?-kérdezem végül értetlen arccal, na nem, mintha bármi okom lenne aggodalomra, mert Kirill aztán tényleg olyan, mint egy kibaszott edző, aki épp a következő MMA bajnokságra készít fel.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 09, 2022 4:14 pm

Ugyan egy pillanatig sem gondoltam komolyan, hogy bérgyilkost akarnék belőle faragni, és ezt nyilván ő is tudta, de a fantáziám túl korán kezdett el játszadozni velem, pikánsabbnál pikánsabb képeket jelenítve meg lelki szemeim előtt. Hirtelen nem is tudtam gátat szabni a perverz gondolatoknak, csak miután közölte velem, hogy ő inkább szexi feleség maradna. Ajkaim élcelődve konyultak lefelé, mintha tényleg egy dédelgetett álmomba gyalogolt volna bele az egyértelmű elutasítással, de végül egy szemtelen fejrázás kíséretében dőltem az asztalnak. - Szerencsére az észbontóan szexi feleségemmel is teljes mértékig elégedett vagyok - válaszoltam vissza, nem kevésbé szemtelenül, de már azelőtt is vonzónak tartottam, hogy egyáltalán bármi közöm is lett volna hozzá. Kurvára vaknak kellett volna lennem ahhoz, hogy ne figyeljek fel egy ilyen nőre, az pedig, hogy mára már tényleg, a szó minden lehetséges értelmezésében a feleségemnek nevezhettem, mégis csak eltöltött valami büszkeségfélével. Elvégre ez a nő itt előttem, mindenestül az enyém, és készen álltam puszta kézzel bárkit a földdel egyenlővé tenni, ha megpróbálná rátenni a kezét. Ő még nem is sejtette, hogy mennyire kényes voltam mindenre, amit magaménak éreztem.
Megkomolyodott a légkör, egy időre sikerült félretennem a szemtelenkedést és a szavak szándékos kiforgatását, csak hogy saját magamat is legyőzve, beleegyezzek a tanításába. Vigyázni akartam rá, de közben meg kellett adnom a lehetőséget neki, hogy magára is vigyázhasson, mert hiába akartam minden átkozott percben mellette lenni, bármikor előfordulhat, hogy csak magára számíthat majd. Ezt talán már akkor is belátta, mikor Igor erőszakoskodni próbált vele, én pedig, mint ügyeletes faszfej, közöltem vele, hogy tanuljon meg vigyázni magára. Pedig valahol mélyen már akkor is én akartam óvni őt, csak túl nagy volt bennem a büszkeségem. Egy humoros megjegyzést azonban még így sem tudtam visszanyelni, utalva a legkedveltebb barátnőjére, akinek én is szívesen kitekertem volna a nyakát a legutóbbi magánakciója után, mikor Iris megjelent a klubban. A cukkoláshoz azonban remek alapot biztosított, nem is maradt el a kívánt hatás. - Csodás. Nincs kedvem új alkalmazottakat keresni - vigyorodtam el, szándékosan nem reagálva a kis kedvenc részre, helyette a tányért kezdtem méricskélni, nem is hagyva szó nélkül, hogy amúgy nem is eszik tisztességesen. Ő pedig nem is hagyta ki a kínálkozó lehetőséget, beleállt a helyzetbe, szinte eldobva a krumplit, amit eddig ujjai között tartott, csak hogy aztán nyelvével tüntesse el róluk a fűszert. - Csak az epret? - kérdeztem vissza lassan, szünet nélkül figyelve a mozdulatát. Szinte felhívás volt keringőre, ő is jól tudta, hogyan reagálok az ilyesmire, nyelvét már egy egészen más helyre képzelve, ettől pedig görcsbe rándult a gyomrom. Ha eddig éhes lettem volna, hát bizonyára eddig tartott volna, elrugaszkodtam az asztal mellől, előtte még két szem eperbe kapaszkodva, az egyiket bele is mártva a megmaradt tejszínbe, majd megálltam az ágy mellett, így nézve végig rajta ismét. Hihetetlen volt a rám gyakorolt hatása, és ha nem én álltam volna itt, bizonyára nem is hinném el, hogy ilyesmi egyáltalán létezhet. - Tudod, bébi - szólaltam meg ismét, ekkor már érezve, hogy időközben megint csak kiszáradt a torkom, hangom rekedté vált, szemeim pedig ekkor már a tejszínbe mártott epret bűvölték, csak hogy a következő másodpercben ismét rá nézhessek, közelebb hajolva hozzá, mintha csókot akarnék lehelni ajkaira, azonban lassan mozdult a kezem, szájához emelve az édes gyümölcsöt. - Te vagy a kis kedvencem - súgtam oda neki, pár centire arcától, majd egy halk sóhajt követően ismét vigyor rajzolódott ajkaim szélébe. - Bár, én azt mondanám, hogy Kirill helyett találnál sokkal... testhezállóbb edzőt is - tettem hozzá pimaszul, bár nem tudtam, mennyire akar titkot csinálni az egyik új hobbijából, vagy éppen abból, hogy nem engem kért meg rá.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 09, 2022 2:17 pm

Mr and Mrs

Kétlem, hogy valaha is vágyott volna titokban akár, csak hasonlóra is, hogy valakivel csak csendben, összebújjon a kanapén gyengéd cirógatások és csókok kíséretében, hiszen jól emlékszem, amikor azt mondta, hogy "nem bújós típus", most azonban mégis úgy érzem, hogy Ő is annyira élvezi és igényli ezt, mint én. Máskülönben nem húzna az ölébe és simítana végig a még mindig parázsló bőrömön komótosan újra és újra. Mindezt pedig olyan pillantással és olyan szavak kíséretében teszi, hogy attól libabőrössé válok, nem beszélve a pimasz mosolyáról és a "fenyegetésről", hogy mire is kell mostantól számítanom, ha ellenkezek vagy szemtelen leszek Vele. Iszonyúan meg is ijedek, gondolatban máris sorra veszem, hogy mikor és hol akarok majd még bizrosan szemtelenkedni.
A karjaiban tartva áll fel végül a kanapéról, hogy valamivel közelebb cipeljen a vacsihoz, amire Ő személy szerint nem nevez be, én viszont kényelmesen elhelyezkedve neki állok falatozni. Mondjuk az epret ő sem veti meg, magához vesz egy szemet én pedig örömmel nézem végig, ahogy eltünteti, fel is rémlik bennem a nem sokkal korábbi jelenet, amikor én is besegítettem neki, de inkább a tányéromra terelem a figyelmemet.
Csak akkor pillantok fel újra, amikor kérdez a fegyverrel kapcsolatos tervemről, amire igyekszek is a lehető legőszintébben és legmeggyőzőbben válaszolni, direkt kitérve arra is, hogy nem túlzottan akarok én ebbe belegyalogolni, épp csak nem szeretnék rózsaszín buborékban lubickolni, amit aztán bárki kidurranthat és, még nem is tehetek ellene. Természetesen rögtön ki is ragadja a leglényegesebb információt, már az arcvonásait látva tudom, hogy valami pimasz dologgal folytatja majd a mondatát és ahogy el is hangzik egy pikáns megjegyzés, kacér mosoly jelenik meg arcomon. -Inkább maradok csak egyszerűen észbontóan szexi feleség.- duruzsolom pimasz mosollyal, megint csak incselkedve vele, amit egyszerűen nem tudok megállni a közelében, hogy ne tegyem, de vele együtt végül én is elkomolyodok és picit elhúzom a számat, mert látom és érzem rajta, mennyire nem szívesen teszi majd ezt. Tudom, hogy meg akar óvni, távol tartani ettől az egésztől, amennyire csak lehet, hiszen ezt már a tudtomra is adta párszor, de talán Ő is belátja, hogy attól nem leszek nagyobb biztonságban, ha homokba dugom a fejem. Valószínűleg be is látta, mert végül határozottan rábólint a dologra, meg is ígéri, hogy a napokban majd megkezdődhet a tanításom, amit egy apró, hálás mosollyal fogadok, de a folytatást hallva akaratlanul is elnevetem magam. -Ne aggódj. Nem fogom kinyírni a kis kedvencedet. - forgatom a szemeimet mímelt duzzogással, belesétálva a játékba, hiszen tisztában vagyok vele, hogy szándékosan pimaszkodik most is, húzza az agyam, mert tudja, hogy az a szemét lotyó kellőképpen felbosszantott már párszor, talán még mindig féltékeny is vagyok rá hiába, hogy tudom, Dimitriy-t hidegen hagyja. Volt idő, amikor nem így volt és ez a gondolat akkor is frusztrál, ha nem is jelent ma már semmit, mert most sem Irinát nézegeti félrebiccentett fejjel, ismét azzal a ragadozóéhoz hasonló pillantással, hanem engem.
A fenyegetése hallatán megáll a kezem a levegőben, melyben épp a következő falat sültkrumplit tartom és kihívó pillantással, kacér mosollyal rásandítok. Kezem visszairányítom a tányér fölé, a krumplit egy hanyag mozdulattal bele is ejtem, majd előbb hüvelyk aztán mutatóujjamat ajkaim közé veszem és lassan, szándékosan fogva tartva közben tekintetét, leszopogatom róla a fűszersót. -Újabb fenyegetés? Kíváncsi vagyok, mivel akarnál megetetni...- biccentem végül én is félre a fejem, kihívó pillantással végig is mérem tetőtől talpig, hiszen már egyáltalán nem a sült krumplin vagy bármi hasonlón jár az eszem, de hát ez nem meglepő, amikor a közelében állandóan így van. -Mondjuk egy kis epret én is szívesen bekapnék...- jegyzem meg szándékosan túlhangsúlyozva az utolsó szót, kacéran el is vigyorodok, közben finoman végig húzom nyelvem ajkaimon rászegezve kihívó pillantásomat.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Ápr. 09, 2022 6:30 am

Ahhoz képest, hogy az esetek többségében jobb szerettem megőrizni a rideg és merev álarcomat, ezzel együtt azt a Dimitriy-t, aki nem mosolyog és nem cseveg csak úgy, Iris társasága egész mást váltott ki belőlem. Nem is tudtam volna megállni, hogy ne vigyorogjak szinte szünet nélkül, mintha be akarnám pótolni az eddig kimaradó alkalmakat, és azért akadt belőlük szép számmal. Hiába szerettem a ridegség maszkja mögé bújni, azt gondolva, hogy kellő védelmet nyújt majd váratlan helyzetekben, azt az ént már másoknak tartogattam, mérföldes távolságot érezve attól a férfitól, aki néhány héttel ezelőtt még sértegetni és bántani próbálta, ha más nem, hát szavakkal, mert más eszköze nem volt hozzá.
Játékosan megcsóváltam a fejemet, tekintetem szemeit fürkészte, a bennük látott kavalkád pedig furcsa melegséggel töltötte el mellkasomat. Soha senkinek nem adtam lehetőséget olyasmire, amit neki engedtem, ő pedig előszeretettel ki is használta a kapott előjogokat, miközben tisztában volt azzal, hogy ezen a terepen előtte még senki nem járt. Még én sem tudtam, mire hogyan fogok reagálni, a vad temperamentumom ugyanúgy ott időzött minden döntésem felett, és néha még most is eluralkodott rajtam a dermesztő félelem ettől az egésztől, még ha ez a furcsa pánik gyorsan köddé is vált. Néha úgy éreztem magam, mint egy hülye tizenéves kamasz, annyi kivétellel, hogy beszéltem a női test nyelvét. De a lelkük... hát ezen a téren kezdő voltam. - Tagadni se tudnád - válaszoltam szavaira a már jól megszokott pimasz éllel, egészen közel hajolva hozzá, ezúttal egy jóval gyengédebb csókban forrva össze vele. Az étel említése annyira nem is hozott lázba, de nem akartam elvenni előle a lehetőséget, így vele együtt sétáltam az ágyig, majd elengedtem, és egészen az asztalig meg sem álltam. Légzésem már nagyjából lenyugodott, bár a forróság továbbra sem múlt, a vérem forró lávafolyamként száguldozott ereimben, éppen ezért tűnt jó ötletnek tartani a három lépés távolságot, na nem mintha az ágyon támaszkodó, meztelen alakja ne lett volna kibaszottul izgató hatással rám. Talán még pislogni is elfelejtettem, ahogy néha lopva felé lestem, közben ismét az eper után nyúlva, és míg ő a tányérról válogatott, én inkább megmaradtam a gyümölcsnél.
Magam sem tudtam volna megmondani, végül mi szülte a kérdést, miközben a második szem eperbe haraptam éppen, főleg hogy egyszer már vonakodva ugyan, de rábólintottam, fel sem fogva igazán, hogy éppen mire adom az áldásomat. Valószínűleg akkor is valami egészen más kötötte le a figyelmemet. Valami, amiért nemhogy erre, de bármi másra is rábólintottam volna, legyen az bármilyen bizarr vagy lehetetlen. - Pedig - gondolkodtam el egy pillanatra, pár másodperc erejéig megtörve a helyzet és a téma komolyságát, bár arckifejezésemből kiindulva nyilván ő is tudta, hogy most éppen szórakozom. - Észbontóan szexi bérgyilkos lehetnél - vigyorodtam el ismét, egy újabb falat eper mögé bújva. - Szóval, nem vetem el ezt a lehetőséget se - húztam tovább az agyát, majd némileg megkomolyodtak arcvonásaim, elengedve a fantáziaképet, amiben szűk hacukában feszít, halkan meg is köszörülve torkomat. Kicsit sem hozott lázba a gondolat, hogy fegyvert adjak a kezébe, ezt nyilván ő is jól tudta. Annyira próbáltam távol tartani a világomtól, attól, hogy egy pillanatra is szüksége lehessen bármi ilyesmire, de mégis hogy maradhatna ki abból, amiben él? - Szeretném azt mondani, hogy soha nem lesz rá szükséged. De velem élsz - tettem hozzá elhúzott szájjal, ekkor már távol állva attól, hogy elvicceljem a helyzetet, közben nekidőlve az asztalnak. Csúnyán pofán vágott a valóság, hogy mellettem ebből fog állni az élete. És ha a saját bőrömet nem is féltem vásárra vinni, de érte felelősséggel tartoztam. Még a saját életemet is odadobtam volna, ha azt hozza a helyzet, hogy csak úgy tudom megvédeni. Ezt pedig rajta kívül más nem nagyon mondhatta el magáról. - Sort kerítünk rá a napokban - tettem aztán hozzá. - De remélem, az első utad nem Irina-hoz vezet majd - fűztem hozzá a komisz megjegyzést. Azt már inkább nem tettem hozzá, hogy ma, mikor Kirill megosztotta velem, mit is látott, első gondolataim között szerepelt szitát csinálni abból a kibaszott nyomozóból.
Tekintetem lassan a tányérra tévedt, amiről éppen csipegetett, mint valami kismadár, ezen viszont már nem tudtam nem mosolyogni. - Ha nem eszel rendesen, én foglak megetetni - billent oldalra a fejem, továbbra sem eresztve tekintetemmel csupasz látványát.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 08, 2022 8:18 pm

Mr and Mrs

Teljesen megsemmisített ez a régóta vágyott és hajszolt gyönyör, testemen még kerül-fordul végig cikázik pár bizsergető hullám, mintha csak emlékeztetne rá, miféle mámor volt az, ami az imént végig söpört rajta, a szívem pedig még mindig hevesen zakatol mellkasomban, próbálom a légzésemet is rendezni, miközben Dimitriy gyengéden az ölébe húz és a nyakamhoz fúrja arcát. Tudom, hogy ha Vele maradok, nem ez lesz az életünket leginkább jellemző hangulat, ez a békés összebújás, amitől eltölt ez a kellemes melegség, de talán épp emiatt tartom annyira nagy becsben már most is ezeket a pillanatokat, mert abban a káoszban és veszélyben, ami az életünket övezi majd, igazi kincs lesz ez mindig. Az ilyen csendes összebújások, amikor csak Mi vagyunk és nem létezik rajtunk kívül semmi más, csak ez a tomboló vihar utáni békesség és az, ahogy egymás bőrének melegét élvezve nyugtatjuk le lassan felhevült testünket. Bármi is vár rám mellette, bárhogy is végződik majd a történetünk, ezt már semmiért nem adnám ki a kezem közül. Őt nem adnám oda semmiért.
Lágy mosollyal arcomon élvezem gyengéd érintéseit, ahogy kezeivel bőrömön simít újra és újra libabőrt hagyva maga után, miközben az én ujjaim is folyamatosan testén cikáznak, a pár perccel korábbi hangulathoz képest sokkal finomabban, miközben kénytelen vagyok beismerni, hogy ennél őrületesebb nászejszakát el sem tudnék képzelni. Mindezt pedig a forró, mohó, heves együttlétek mellett a vallomása fűszerezi meg igazán, az az egyetlen rövid szó, aminek egész idáig nem nagy fontosságot tulajdonítottam, de most mégis rá kellett ébrednem, milyen sokat jelenthet. Hogy milyen boldoggá tud tenni az, ha a vágyott és szeretett férfi elsuttogja. -Nem bánom, ha minden éjjel friss házasokként esünk egymásnak.- vigyorodok el, ahogy halkan fülébe suttogok, bár már előre félek és tudom, hogy idővel talán maguk alá temetnek majd a hétköznapok, a feszültség vagy sok minden más, ami még hathat ránk, mégis reménykedek benne, hogy ez talán majd fennmarad. Abban teljesen biztos vagyok, hogy ez a vágy mindig ott fog bennem tombolni iránta és úgy, ahogy most sem tud nyugodni, sosem fog, mint ahogy a pimaszkodást sem tudom majd levetkőzni magamról és annak fényében, amit elárul, nem is akarom. -Én pedig imádok pimasz lenni Veled.- duruzsolom lassan felé közelítve, keze finoman hajamba túr, tarkómra csúszik, majd ajkaink olyan gyengéd és forró csókban forrnak össze, hogy abba még a lelkem is beleremeg. Végtére is, bárhogy is ér hozzám, legyen az vad vagy épp gyengéd érintés, teljesen elolvadok tőle.
Végül, ha már annyira neki álltunk nem rég vacsorázni -na nem, mintha bánnám, hogy nem annak szenteltünk leginkább figyelmet-, újfent rákérdezek, nem-e harapna valamit, válasza hallatán pedig mosolyogva megcsóválom a fejem, de mire szóvá tehetném, hogy ilyen alapos és fárasztó terhelés után illene valamit ennie, már karjaiban tartva fel is áll velem, hogy egész az ágyig vigyen, én pedig semmi másra nem vagyok képes, mint bárgyú mosollyal bámulni Őt vagy épp nyakára lehelni pár gyengéd csókot, míg végül leenged karjaiból én pedig máris az ágyra helyezkedek egyik karomon megtámaszkodva.
Figyelem, ahogy az asztal felé indul, közben már lopok is magamnak a tányérról pár falat sültkrumplit, de őszintén szólva sokkal inkább leköti a figyelmemet az, ahogy Ő kap be egy szem tejszínbe mártott epret. Képtelenség így bármi másra koncentrálni, meg is köszörülöm a torkom, mintha így akarnám megregulázni magam, próbálok inkább a tányér tartalmára összpontosítani, de szavai hallatán újra felé pillantok komoly arccal.
Az aktuális falatot lenyelem, kezemből leteszem a már következőt és kihúzom magam az ágyon ülve, hátha attól komolyabbnak tűnök majd és íriszeibe fúrom tekintetem. -Teljesen komolyan gondoltam.- közlöm végül, de aztán úgy látom jobbnak, ha adok is mellé némi magyarázatot. -Nem akarok tényleg olyan lenni, mint egy toronyba zárt királylány, de persze nem is azt kérem, hogy csinálj belőlem bérgyilkost.- vonom meg vállam finoman, lepillantok a tányérra és jobb ötlet híján a következő falat krumplit piszkálom. Egy egész picit zavarban vagyok, mert sosem gondoltam volna, hogy valaha bárkitől ilyet kérek majd, nem is csodálom, hogy Őt is megleptem vele, de sok minden változott, mióta vele vagyok. -Csak annyit szeretnék, hogy ha ne adja az ég, olyan helyzetbe kerülnék, hogy a te vagy az én biztonságom múlhat azon, hogy tudok-e lőfegyvert használni, akkor tudjam használni.- pillantok fel rá újra komoly arccal és bár tudom, hogy valószínűleg be lennék tojva, mint a fene, ha veszélybe kerülnénk, de nem akarnám tétlenül várni, hogy valaki végezzen velem vagy vele.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Ápr. 08, 2022 10:30 am

Mintha a szoba hőmérséklete is az egekbe szökött volna, nem jutottam oxigénhez, ahogy testem együtt mozdult az övével. Én belé, ő pedig belém kapaszkodott fél kezével, erős ujjait érezve a karomon, szinte teljesen megfeszültem, ahogy a mámor újra és újra végigsimított rajtam, tetőtől talpig zsongva tőle. Teste átlökött az élvezet küszöbén, vele együtt veszve el a semmihez sem fogható extázisban, amiben megszűnt körülöttünk minden, testének szorítása pedig még inkább elhúzta a gyönyör másodperceit. Fürdőztem ebben az érzésben, szinte megsemmisültem, de már most tudtam, hogy ez a kielégülés sem elég, és minden ilyen alkalom után csak többször és jobban akartam. Még tisztán emlékeztem, hogy milyen volt nem akarni tőle semmit. Csak megtűrni magam mellett, mint valami hívatlan vendéget, közben várni arra a bizonyos utolsó napra, órára és pillanatra, mikor mindenével együtt kisétál majd a házamból, azzal együtt pedig az életemből. Eleinte egyszerűnek tűnt, legalábbis mikor előre eldöntöttem, hogy így lesz, de a valóság felülírta a számításaimat, mert már a legelső másodpercben nyilvánvalóvá vált, hogy mennyire megmozgatja a véremet. Nem tűnt többnek puszta testi vágynál, ami valami igazán tüzes élménnyel kecsegtetett, talán pont azért, mert nem volt egy könnyen kapható nőcske, mint mindenki más, a dac, amit irányomban tanúsított, csak még inkább motivált, és kihívást jelentett, én pedig minden kibaszott kihívást elfogadtam és végigcsináltam. Mégsem jelentett enyhülést, mikor végre megkaptam Őt, nem csillapodott a vágy, éppen ellenkezőleg, még intenzívebben lángolt, én pedig még erősebben próbáltam küzdeni ellene. Akkor még eszembe sem jutott, hogy egy eleve vesztes csatába indulok, és hogy Ő lesz az, aki majd mindent megváltoztat az életemben.
Csak lassan tértem vissza, szinte rögtön két lábra álltam, de nem maradtam így sokáig, helyet is foglaltam a kanapén. Ekkorra eltűnt a szoba kellemes forrósága, a hűvös levegő csiklandozta mellkasomat, de nem is vártam sokáig azzal, hogy az ölembe vonjam, így kapva vissza azt a kellemes forróságot teste által, amit néhány másodperce még hiányoltam. Halkan felsóhajtottam, mikor csókot lehelt arcomra, közben egyetlen pillanatot sem hagyva ki, hogy ne simogassam hol a lábát, hol a hátát, végül gyengéd mosollyal emeltem fel a fejemet, hogy megkereshessem tekintetét. - Hát nem tudom. Így ezek alapján minden éjszakánk nászéjszaka - válaszoltam pimaszul, közben ártatlanul pislogva felé, mert ugyan ez az este alapjaiban véve más volt, főleg így, hogy egy hotelszobába menekült előlem, de minden bizonnyal akkor is így végződött volna az esténk, ha nem borul ki a bili, és a hazaérkezése után veszekedés helyett simán az ölembe mászott volna.
Ujjaim ismét haja irányába vándoroltak, gyengéden simítva végig fürtjein. - Imádom, mikor pimaszkodsz velem - reagáltam szavaira halkan, majd tarkójára simult tenyerem, éppen akkor mikor ő is arcomhoz ért, ajkaink pedig gyengéden találkoztak. Igazából, álltam minden olyan alkalom elé, mint a mostani, mert habár a türelmetlenségem néha elmosta a határokat, de emiatt azt hiszem, egyikünknek sem volt oka panaszkodni. Lassan váltam el ajkaitól, szavai nyomán az ágy felé fordulva, ahol nem is olyan régen hagytuk a tányért. Furcsamód nem éreztem magamban éhséget, a gyomrom akkora volt, mint egy dió, mióta Kirill először megállított azzal, hogy mi történt ma nap közben, bár azóta a félelem és harag helyét átvette egy sokkal kellemesebb érzés. - Mmm, annyira nem. De úgy veszem, hogy te igen - súgtam oda neki, majd újfent alá nyúltam, úgy állva fel a kanapéról, hogy erősen tartottam karjaim között, lassú léptekkel jutva el vele az ágyig, ahol végre karnyújtásnyira került tőle a megpakolt tányér. Elengedtem, hogy meg tudjon állni a két lábán, én pedig elsétáltam az asztalig, majd az eper után nyúltam, egy szemet rögtön tejszínbe is mártva, hogy rögtön el is tüntessem, közben lassan visszafordulva felé. Kínzott az így kialakuló távolság kettőnk között, mert még mindig magamon éreztem kutakodó ujjait, gyengéd érintését, ennek ellenére szinte éreztem magamban, hogy ha nem maradok távol tőle, legalább pár perc erejéig, ismét ott fogom folytatni, ahol az előbb abbahagytuk. - Tényleg komolyan gondoltad, hogy meg megtanulnál bánni a fegyverrel? - kérdeztem aztán, pár pillanatnyi csend után, közben újabb szem epret csenve az asztalról.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 07, 2022 8:32 pm

Mr and Mrs

Azon az éjszakán, amikor először hagytam, hogy eluralkodjon rajtam az iránta érzett vágy, az még tényleg csak testi vágy volt, amit a pimasz csókjai keltettek bennem, melyeket kerül-fordul csent tőlem, valamint az a sok heves érzelem, amiket a vitáink szítottak. Tudni akartam, hogy milyen érzés Őt érinteni, csókolni, érezni. Hogy milyen a bőre illata vagy úgy általában, miként viselkedik az ágyban, hogy milyen hangokat képes kicsikarni belőle a gyönyör. Naivan azt hittem, majd csillapodik, lenyugszik a testem, ha végre megkapja, de onnantól kezdve valahol mélyen már tudtam, hogy elvesztem, mert a rideg befejezés ellenére csodálatos volt és azóta sem tudok betelni Vele. Akkor még, csak két összezárt idegen voltunk, akiken eluralkodott a vágy, most viszont, már csak Vele tudom elképzelni az életemet és az ilyen túlfűtött éjszakákat, mert már nem csak a testem vágyik Rá és arra, amit képes nyújtani, hanem a lelkem is, a szívem, mindenem.
És a legcsodálatosabb az egészben, hogy érzem, hogy Ő is így érez, minden érintése, minden csókja, gyengéd harapása arról árulkodik, hogy valami érthetetlen módon tényleg felolvasztottam ezt a jeges ruszkit és mostanra már nem, hogy nem rideg, hanem parázslik a bőre, szinte éget, ahol csak hozzám ér, milliónyi érzelmet sugall minden egyes sóhaja és nyögése, miközben újfent elmerül bennem és izgató mozdulataival tüzel tovább engem is. Soha többé nem akarom, nem vágyom arra, hogy bárki más megérintsen, mert tudom, hogy csakis Ő képes ilyesmit kiváltani belőlem, csak Ő tudja, miként kell magára húznia csípőmnél fogva úgy, hogy az pont kellően izgató legyen, mintha csak zsigerből beszélné a testem nyelvét. Lehet, hogy más nőkkel egykor durva volt, talán fájdalmat is okozott nekik, engem mégis pillanatok alatt juttat újra abba az állapotba, amikor már a testem minden idegszála a kielégülésre vágyik, a szívem őrült tempóban ver mellkasomban és mást sem akarok, mint Vele együtt elveszni, elmerülni a gyönyör heves pillanatában.
Képtelen vagyok visszafogni a kikívánkozó hangokat, miközben levegő után kapkodva mozdul testem együtt az övével, hajszolja a régóta áhított gyönyört, amihez minden egyes mozzanata, minden érintése és az, ahogy olykor belém lüktet, még közelebb segít, míg végül remegve, nyögve, a kanapét markolva, vagy inkább abba kapaszkodva elélvezek magammal rántva Őt is a mámorba. Mindenem reszket, köré feszülnek izmaim, amitől érzem is újabb és újabb rándulását, ez pedig csak még tovább fokozza a gyönyörömet, míg már nem marad más, csak az a mennyeien békés, hosszú pillanat, talán percek is, miközben mindketten lihegve próbálunk visszautat találni ebbe a világba.
Még párszor végig simítanak rajtam az orgazmus utórengései, amit nagyot nyelve, halkan nyögve élvezek ki, testemet kellemetlenül érinti a szobában lévő, hozzám képest hűvös levegő, miközben fülembe suttogott édes szavait követően Ő is ellép mögülem eltüntetve azt a kevés melegséget is, amit még bőre szolgáltatott. Szinte kellemetlen, hogy már nem érzem hozzám simulni, de még képtelen vagyok mozdulni, csak pihegve a kanapéra rogyok, hogy remegő lábaim valamivel stabilabb helyzetbe kerüljenek, Ő pedig ledobja magát mellém. Akaratlanul is elvigyorodok, ahogy rápillantok, ahogy gyorsan emelkedő és süllyedő mellkasára és minden más porcikájára téved tekintetem, ám mire bármit is tennék vagy mondanék, értem nyúl és az ölébe húz én pedig egy elégedett sóhaj kíséretében fészkelem magam hozzá. Lágy érintése és bőre forrósága libabőrt okoz lassan lenyugvó testemnek, állára majd halántékára lágy csókot lehelek, ahogy arcát vállamba fúrja és miközben átkarolom nyakát, hogy ujjaimmal finoman hajába túrjak, halkan elnevetem magam szavain. -Le merném fogadni, hogy soha, senki nem használta még ki ilyen alaposan.- súgom vigyorogva, miközben tekintetem végig vezetem a szobán, az ágyon, az asztalon, a széken és magamban le is szögezem, hogy nem sok olyan négyzetmétert tudnék mondani, ahol ne szeretkeztünk volna ma éjjel. -Tökéletes nászéjszaka.- duruzsolom halkan, fülébe, orrom finoman végig húzom arca élén, majd pár pillanatra lehunyom szemeimet és, csak élvezem ezt a békességet, ami közénk telepszik, amit közelsége okoz bennem, magamba szívom bőre illatát és halkan hajába kuncogok, ahogy megszólal. -Ugye tudod, hogy ezzel most nem sikerült elrettentened?- nevetek halkan, miközben finoman bőrét cirógatom.-Sőt. Valószínűleg, csak még többet fogok pimaszkodni.- mosolygok rá hosszan elveszve pillantásában, majd tenyerem finoman arcára simul és lágy, gyengéd, de annál szerelmesebb csókot lehelek ajkaira. Fogalmam sincs, hogy miként alakult volna ez az éjszaka, ha nem jön utánam és nem tör rám, de tekintve, hogy milyen pocsékul éreztem magam nélküle, valószínűleg akkor én osontam volna vissza hozzá, mert már úgy érzem, sőt, tudom, hogy hozzá tartozom, Ő pedig hozzám. -Szeretnél végre tényleg enni is valamit?- kérdezem végül kuncogva, mert testmozgásból bőven kijutott ma estére, de nem bírnám elviselni, ha éhen halna itt nekem.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 07, 2022 6:41 pm

Nem akartam tovább türtőztetni magam, mert már vele együtt szenvedtem, torkomban dobogott a szívem, és kívül-belül lüktettem, ennek pedig ő is érezhette egyértelmű jelét, mikor rám markolt, egy pillanatra még a légzésemet is megakasztva. Talán meg is érdemeltem azok után, hogy éppen megfosztottam az édes beteljesüléstől, de az, amit a folytatás hordozott magában, még intenzívebb gyönyört ígért, és nem is jutott eszembe csalódást okozni neki. Egy ilyen helyzetben minden pillanat, amit nem benne töltöttem, elpazarolt időnek tűnt, belül éreztem a feszítő sürgetést, amit már nem tudtam leküzdeni és aminek nem tudtam ellenállni, főleg mikor meghallottam suttogó kérlelését. Én pedig, mint aki már tényleg befejezettnek tekintette a bosszú ezen részét, csípőjére simítottam, csak hogy a következő pillanatban feloldozzam mindkettőnket, határozottan merülve belé, nyaka bőrébe fojtva minden belőlem előtörni készülő hangot. Gyengéden bőrére haraptam, nyögése újabb csapást mért rám, tetőtől talpig végigfutott rajtam a jóleső borzongás, így mozdulva meg.
A választott ritmusom még így is lassabb volt, mint amihez ma este hozzászokhatott, nem hagytam ki egyetlen alkalmat sem, hogy egyik kezemmel végigcikázzak bőrén, ujjaim hegyével ingerelve tovább, élvezve a libabőrt, amit teste produkált. Hiába éltem már át vele számtalanszor ugyanezt, minden alkalommal újult erővel dolgozott valami, amit ő hívott bennem életre, ami napról napra erősebb ragaszkodást ültetett belém, és amiről tudtam, hogy éppen annyira jó, mint amennyire pusztító is. A mi életünk soha nem lesz fekete és fehér, ahogy én sem leszek soha hétköznapi férj, arról pedig kezeskedem, hogy ő se érezhesse magát hétköznapi feleségnek. Már régen többet jelentett, Ő volt minden, amire valahol mélyen, talán egész életemben vártam. És amit még ugyanúgy nem érdemeltem meg.
Nem maradt mozdulatlan, csípője idomult az általam diktált ritmushoz, ajkaimba harapva álltam meg, csak hogy utána szemtelenül magamra húzzam, ekkor már nem kínozva magunkat sem lassúsággal, sem visszafogottsággal. Testének izmai simogattak, néha éreztem, ahogy béklyóba fognak, egyértelműen jelezve, hogy az előbbi kis közjáték után már neki sem kell sok a vágyott élvezethez. Így voltam ezzel én is, tekintetem először fenekén pásztázott végig, majd gerincén, pislogás nélkül figyelve, ahogy belemarkol a kanapé lágy agyagába, másik kezével pedig az én karomba kapaszkodott. Tekintetünk egy pillanatra találkozott, egy vehemensebb mozdulattal jelezve, hogy hallottam szavait, még ha a pillanat hevében nem is fogtam fel igazán, mit is a mondanivalójuk. Szinte nyelni sem tudtam már, fojtogatta torkomat a közeledő élvezet, testemen megállás nélkül simított végig a semmihez sem hasonlítható bizsergés, a hangok pedig, amik elhagyták Iris száját, még intenzívebbé tették az élményt. Szinte teljesen ráhangolódtam, együtt mozdultam testével, az érzés már görcsbe húzta gyomromat, egyre erősebben észlelve a közeledő érzést. Vele együtt nyögtem fel, ahogy maga alá temetett a beköszönő kéj, ajkamba harapva próbáltam visszafogni a mélyről feltörő hangokat, szorosan kapaszkodva csípőjébe, egy utolsó mozdulattal engedve el magam, csak hogy pár apróbb rendülés után teljesen megálljak. Alig maradt erőm ahhoz, hogy megtartsam magam, izmai azonban továbbra is szorítottak, és fogalmam sincs, mennyi idő telt el, de lassan lehajoltam, gerince tetejére lehelve egy forró, lassú csókot, továbbra is levegő után kapkodva. - Még mindig nem tudom, hogy mit művelsz velem. De élvezem - tettem hozzá erőtlen vigyorgással, ezeket már fülébe suttogva, majd néhány másodperccel később elhúzódtam tőle, két lábra álltam a kanapé mellett, azonban mire megmozdulhatott volna, én már le is ültem mellé a kanapéra, jólesően dőlve hátra. Nem hagytam dönteni, nyúltam is utána, hogy derekára karolva az ölembe húzzam, tenyerem a térdére simított, homlokomat pedig ezúttal vállába fúrtam. - Szerintem elég jól kihasználtuk a szoba berendezését - jegyeztem meg mintegy összegezve, sunyi vigyorral a képemen, bár ezzel otthon sem volt problémánk. - Szóval - sóhajtottam fel. - Most már tudod, milyen következményei vannak, ha... szemtelenkedsz velem - vontam meg lazán vállaimat, ekkor már felemelve fejemet, csak hogy rátaláljak tekintetére.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Ápr. 07, 2022 3:40 pm

Mr and Mrs

Én kezdtem ezt a játékot, én incselkedtem Vele addig, míg már szinte felemésztette ez az őrjítő, mohó vágy, most pedig bőségesen visszakapom, mert bár élvezem minden pillanatát annak, ahogy érint, ahogy ingerel ujjaival, kis híján meg is kapja testem a vágyott enyhülést, végül mégis leáll. Nem engedi, hogy átbillenjek azon az aprócska, vékony határvonalon, hogy végre elmúljon ez a sóvárgás, hanem visszarángat a valóságba, mintha csak megnyomna rajtam egy kibaszott kikapcsoló gombot és bár a szívem, még mindig eszeveszett tempóban zakatol, a gyönyör már nem közelít, nem csiklandozza a gyomromat. Nem marad más, csak ez a fojtogató hiányérzet és a reszketés, amit most nem a gyönyör, hanem ez a pokoli vágy okoz, amit tovább is szít szavaival, hogy mindig, állandóan akar.
Magam sem tudom, hogy csak ki akarom mondani, vagy végül el is hangzik az a rövid válasz részemről, hogy "én is", de talán anélkül is tisztában van ezzel, hogy hallaná, mert a szapora légzésem és az a buja morranás, minek kíséretében köré fonom ujjaimat, elég árulkodóak lehetnek. Hallom, hogy elakad lélegzete, elégedettséggel tölt el egy pillanatra, hogy Ő maga is küzd a benne tomboló vággyal, és már nem is bírom megállni, hogy ne kérjem, akár könyörögni is képes volnék azért, hogy végre érezzem Őt, hogy enyhítsen ezen a kínzó őrületen. Még, ha tudom is, hogy csak ideig-óráig csillapodik, mert aztán úgyis újra akarom majd, mintha soha nem lenne elég belőle és remélem is, hogy sose lesz elég. Nem is lehet. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha ne élesztené fel bennem a vágyat egyetlen pillantása vagy akár, csak az is, hogy Rá gondolok.
Halk szavaira sietve, mosolyogva bólintok, felsóhajtok a megkönnyebbüléstől őszintén remélve, hogy talán most majd végre megkönyörül rajtam, szinte küszködök minden lélegzetvételért, ahogy kezemet elhúzza magáról és újra csípőmre fogva magához igazít, majd ahogy egyetlen határozott mozdulattal elmerül bennem, elakad lélegzetem. Pár pillanatig csak a fülemben dübörgő vérem az, amit hallok, végül vele együtt nyögök egy erélyeset, de míg Ő nyakam bőrébe engedi az izgató, buja hangot, nekem nincs hova rejtenem és talán, ha tehetném se akarnám titkolni előle, milyen mohón vágytam már rá és, hogy mit okoz bennem, hogy mennyire akartam már Őt.
Egy örökkévalóságnak tűnik, míg levegő nélkül kiélvezem, ahogy belém feszül, azt az ismerős, megunhatatlan, mámorító érzést, ahogy elmerül bennem, végül egy mély, buja nyögés után újra levegőért kapok, ahogy megmozdul bennem, csípőmmel felveszem az általa diktált izgató ritmust, ujjaim pedig újra a támlába vájnak az élvezettől.
Nem sok időbe telik, míg testemen újra végig lüktet az a bizsergető, őrjítő érzés, ami a gyönyör felé hajszol, de mindannyiszor visszavonul, enyhül picit, ahányszor csak Dimitriy megáll vagy épp változtat a mozdulatainkon azáltal, hogy nem Ő mozgatja csípőjét, hanem engem húz magára fenekemre markolva. Én pedig őrülten élvezem ezt, a testem szinte lángol, annyira vágyja már a beteljesülés, előrébb is dőlök, melleim a támlának préselődnek, egyik tenyerem pedig csípőmet markoló kezére csúszik, mintha így akarnék kapaszkodót találni benne.
Aztán homlokom dőltöm a puha huzatra, szapora sóhajokkal küzdök a bennem örvénylő őrülettel, majd hátra sandítok rá, gyönyörködök picit izmai játékában és az arcán látható mohó vágyban. -Olyan rohadtul szexi vagy.- nyögöm elfúló hangon, alig hallhatóan, egyre mohóbban kapva levegőért, egyre mélyebb sóhajokkal és nyögésekkel fogadva magamba egyértelműen a gyönyör felé közelítve, amitől aztán el is akad lélegzetem, hacsak nem áll meg idő közben újra tovább gyötörve ezzel testemet. Karjaim megfeszülnek, szinte már fáj, olyan erősen markolom a kanapé tetejét, miközben a testem remegve adja meg magát az orgazmusnak. Minden izmom pulzál, ahogy újra és újra végig vonulnak rajtam a gyönyör hullámai, lüktetve feszülök köré még őrjítőbben érezve Őt magamban, homlokomat a támlára hajtom, hacsak nem von magához, lihegek, mint akinek az élete múlik csak még egy lélegzetvételen, de jelenleg úgy is érzem, hogy mindjárt belepusztulok az élvezetbe. Megint, miatta és ebben az édes megsemmisülésben, csak egyetlen dolog hasít elmémbe; hogy milyen iszonyúan szeretem.

~ I want to ~

I'm ready for war.

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - falling apart
Vissza az elejére 
1 / 7 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - there is no right path only this one
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: