Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Keresem : A testvérem
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 02, 2022 11:26 am
Alvis & Bjørn
Nem tudom mi ütött belém, és még is miért döntöttem úgy még is, hogy a világkígyó nélkül vágok bele a találkozóba, amit önkényesen helyeztem a mai napra, bár talán az is meglehet, hogy egy cseppet elgondolkodtam rajta, hogy bizony meglehet igaza van azzal kapcsolatban, hogy nekem magamnak kell intéznem. Még a lakásomban álldogáltam, ahol nemrégiben felbukkant Asa, és egy Berserker is az ágyamba keveredett, ami fekete folt marad, de inkább nem is akartam arra a káoszra gondolni. Azt tudtam pusztán, hogy valahogy ki akarom engesztelni a Nornát, de jelen helyzetben, volt fontosabb dolgom is, szóval elvégeztem a napi rutinom, megigazítottam a szakállam, felvettem ruháimat, vettem egy nagyobb levegőt, majd kocsiba pattantam, és meg sem álltam az üzletig, ahol legutóbbi információm alapján a nekem való törpöt fogom találni. A gondolattól is felment bennem a pumpa, és legszívesebben vissza fordultam volna, de az utolsó piros lámpánál állva, már nem éreztem annyira szükségét az egésznek. -Basszameg!! - morogtam, miközben doboltam párat a kormányon, aztán kerestem egy parkolót kicsit távolabb, hogy legyen időm kicsit kiszellőztetni a fejem, csak hogy ne akarjam erőszakkal megszerezni azt, amire szükségem van, hisz meglehet akkor nemet mondana. Nemet. Azt a választ, amit nem fogadnék el. Zsebre vágott kézzel haladtam arrafelé, majd egy pillanatra megálltam a kirakat előtt, aztán nyitottam az ajtót, és tettem be magam rajta, hogy aztán odabent, megdöbbent pillantásokkal találkozzak, mintha egy magamfajta fickó nem tévedhetne el egy ilyen helyre. Türelmesen álldogáltam, aztán a pulthoz léptem, tenyerem ráfektettem annak lapjára, figyeltem egy kicsit az ékszereket, és eszembe ötlött, hogy szerzek valami kis karkötőt Asa számára, mintegy bocsánat kérés jelekét, aztán elvetettem a gondolatot, hisz nem voltam/ vagyok kétségbeesett férj, akit rajta kaptak a megcsaláson, szóval inkább nem veszek karkötőt… Az előbb még döbbenten álldogáló eladó kisasszony, immár mosollyal arcán lépett oda hozzám, hisz talán feltűnt neki pillanatnyi vacillálásom, azonban felemeltem jobbom mutatóujját. Ha Asa-nak nem is, de Hel-t meglephetem valami csodával, ám előbb elintézem azt, amiért jöttem. -Szavát ne feledje! - villantottam egy kedvesnek szánt mosolyt. - Azt szeretném… - mutattam az egyik karkötőre, majd doboltam párat a pulton, s végül csak kiböktem miért is jöttem, még akkor is, hogyha egy cseppet sem füllött hozzá a fogam. - Aaren bent van? - tudakoltam kicsit komolyabb ábrázattal. - Üzleti ügyben keresem. - magyaráztam, s közben furcsamód kedves hangot ütöttem meg, hisz tudtam az emberek mennyire gyanakvóak, egy magamfajta marcona külsejű fazonnal kapcsolatban. Ráérek magamat adni, majd ha végre szemtől szemben állunk egymással. -Hát persze! - mosolyodott el, és már csomagolta is a kis apróságot, amit ki is fizettem, és eltettem a zsebembe, majd mikor megindult , hát követtem őt. - Jöjjön! Mikor odaértünk az irodához, kedves mosolya még akkor is töretlen maradt, aztán ő visszament az üzletbe, mivel furcsamód nem gondolt baltás gyilkosnak, én pedig kopogás nélkül léptem be az irodába, és természetesen mosolyom ott felejtettem az ajtó mögött, szóval ő már nem kapta meg a bájvigyorom.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 124 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 124 vendég :: 2 Bots és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.