Kiskép : Rendeltetésem : Verdandi vagyok play by : Ástrid Bergès-Frisbey Posztok száma : 90 User neve : Vic Csoport : Norna Pontgyűjtő : 58 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : gyógyszerész Előtörténet :
Asa Landsverk —
Elküldésének ideje — Csüt. Május 26, 2022 6:29 pm
Bjorn & Dasha & Asa
No one likes a mad woman You made her like that
A kérdésemre egyből válaszol, tagadja, hogy minden leszármazottja ennyire ostoba lenne, de nem igazán hiszek neki, hiszen a lány semmit se tud. Éppen válaszolnék, mikor meghallom a césze nyekergését, majd erős csattanással éri a pultot. Talán még megmenthető. - Mondhatnám, hogy igen, de jobb szeretem gyártani őket, mintsem bevenni - vonok vállat könnyedén, apró mosollyal az arcomon. Kissé megvonom a vállam, hogy nekem végül is mindegy mikor akar róla beszélni, jelenleg nagyon nem akaródzik, hogy szóba elegyedjek vele. Ezt követően továbbra is ignorálom Fenrirt és a szőkeség felé indulok kinyújtva a kezem. Válaszolni szeretnék a feltett kérdésre, de nincs időm, hiszen újabb tör elő belőle. Te is? Találkozott valamelyik nornával? - Silje? - inkább magának teszi fel a kérdést a lány kiborulását hallva - Én, nem.. - kezdenék bele, de ahogy egy kezelésre szoruló szanatóriumi beteghez hasonlóan kapkodja a fejét jobbnak látom, ha inkább ráhagyom az egészet. Válaszolnék Fenrir helyett a kérdésre, de a férfi valószínű megunta a játékot, mivel egyetlen szó nélkül a vállára kapta a szőkeséget és elindult vele kifelé és a friss levegőn letette a lányt. Kíváncsian mentem utánuk, hogy aztán a tornácon letelepedjek a kutya mellé. - Hát szia, te kis szépség - elkezdtem vakargatni a füle tövét, mintha semmi érdekes se történne ezen kívül. Éreztem a hirtelen széllökést, de nem foglalkoztam vele igazán, hiszen tudtam mit tesz Fenrir, kissé érdektelenül felemeltem a pillantásom. Ez nem az eredeti mérete, csalódottan elfintorodok, majd újra a szőrcsomónak szentelem a figyelmem. Ahogy visszaváltozott felkeltem az új barátomtól, mire fájdalmas nyüszögést hallatott. A nagy farkas megállt előttem egy szóra, mire csak megforgattam a szemeimet. - A leszármazottjait sosem eszi meg - nézek a lányra, majd intek neki, hogy jöjjön, ne ácsorogjon a küszöbön, majd belépve a házba a férfira pillantok - Azt hiszem nektek több beszélgetni valótok van mint nekünk. Később elmondom a fejleményeket, van még egy-két trükk a tarsolyunkban - kacsintok egyet, majd ha Dasha végre befáradt, akkor intek egyet neki is. Mielőtt bármit mondhatnának átszelem a házat és kilépek az ajtón. Ez egy fontos beszélgetés, amihez én nem kell kellek, sőt csak rontanék a helyzeten. Mindenkinek jobb így.
Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Keresem : A testvérem
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Kedd Május 17, 2022 2:50 pm
Dasha & Asa & Bjørn
A kicsike kérdésére összepréseltem ajkaim, tekintetem elködösödött, vonásaim megkeményedtek. A reggeli bódultságomnak semmi nyoma nem maradt, s mindez egy pillanat leforgása alatt történt. Előbb Asa irányába, majd a lányra pillantottam. Nehezen bírtam megállni, hogy ne kapjam fel, és vágjam ki a házamból, hisz annyira nem bírtam a tudatlanságot! -Nem. Általában nem… - mormogtam, majd ingattam meg a fejem, aztán a lány felé emeltem tekintetem, hisz volt valami vele, ami nem engedte, hogy teljes értékű legyen, ám ez még nem mentség arra, hogy e-képpen cselekedjen, és játssza nekem a hülyét. -Miért? Mikor kellene? - kérdeztem megigazítva hajam, majd megdörgöltem arcomat. Megvontam vállam, majd vettem egy nagyobb levegőt, aztán Asa szavaira széttártam karomat. Tegyen amit akar. Akár engem is megtapizhat, és megmondhatja még is mennyit ittunk az éjjel Einarral. Aztán Asa tovább ignorált, és inkább a lányhoz lépett oda, s őt érintette meg, én meg… nos én le voltam sajnálva, szóval felvont szemöldökkel karba tettem kezeim, és igyekeztem elhatárolódni attól, hogy micsoda bosszantó érzés, ha az embert ennyire semmibe veszik, és ráadásképpen azt sem értettem miért van ez az egész? Miért éreztem mindazt amit… Fujtattam egyet, majd rájuk emeltem tekintetem, miközben a pultot támasztottam. Szemöldököm felszaladt egy pillanatra a lány kérdésein, aztán fejem kissé oldalra billentettem. Szóval találkozott már másik Nornával...a múlt Nornája…. Érdekes… Akár még el is mosolyodhattam volna. Akár. De nem tettem. Ellenben elegem lett a tudatlanságból, s fel kell nyitnom a szemeket. Meg kell tennem, szóval összepréseltem ajkaim, Asa-ra emeltem tekintetem, aztán vállamra kaptam a lányt, s kivittem a hátsóudvarra a magas fák irányába, ahol a kutyám a tornácon békésen heverészett, mintha jól végezte volna a dolgát, én pedig letettem a lányt. Pillanatok alatt történt minden. Alakot váltottam, s immár szőrős valómban álltam előtte, ami még mindig kisebb volt mint az eredeti méreteim, de több volt a semminél. Magasodtam előtte, majd leengedtem nagy fejem, s kivillantva fogaim közelebb hajoltam hozzá, s megvillantottam lélektükreim, aztán hagytam egy ideig, hogy nézzen, majd mielőtt még Asa rámszólhatna, hogy mit képzelek én magamról, visszatértem emberi formámhoz, s immár ott magasodtam a lány előtt. -Mert kell az emberi álca berszerker… - mormogtam, őt figyelve, már ha a kis műsorom nem késztette elrohanásra, mert akkor csak álltam ott felvont szemöldökkel, véve egy nagyobb levegőt, majd visszaindultam Asa-hoz. Azonban ha nem ment el, akkor csak álltam vele szemben egy ideig, és csak aztán indultam meg befelé. Ha Asa odakint állt, akkor megálltam mellette egy pillanatra. - Nincs sok szomszédom… jól választottam környéket… - talán még kacsintottam is egyet, megindultam, aztán ismét megálltam. - Gyere Dasha… nem foglak megenni! Ígérem!
Felfoghatatlan, hogy ez az ember egy összetett mondatot nem tud kinyögni! Dashát bezzeg szétfeszíti belül a tudatlanság rettenete, az emésztő félelem, a tehetetlen düh, és még milliónyi más érzelem, aminek nem is akar utána érdeklődni az agyában, mert a teste jelenleg a túlélésért küzd körmérkőzést, és ugyan az első menetet túlélte, fejfájása és a szüntelenül forgó lakás nem sok bizakodással vetíti elő a második ringben töltött időt. A hanghordozása a bohém hegyomlásnak szemöldökfelvonásra készteti, és egy pillanatra homlok ráncolva méregeti a parkolónyi hátat. Nem érti a mondat furcsa összetételét, pedig amolyan második anyanyelve a norvég, az orosz mellett, így értelmezési hibái aligha vannak már. Akkor meg mi ez a hülyeség? Az anyja nehezen lehetne, elvégre ahhoz túl szőrös, és túlságosan is él – ha a nyilvánvaló hülyeségek mellett cáfolatot akarna keresni. Legalább bele nem tett semmit semmijébe. Sem az italába, sem...nos...máshová. Ugye? Ugye. Ugye? Egészen addig próbál higgadt maradni még a nő betoppanása után is, míg Bjorn rá nem néz újból. Megint az a pillantás. Testében megfordul a szörnyű érzés, düh, harag és dac lobban a lelke mélyén, ösztönösen. Képtelen uralkodni az arcvonásain, ajka megvonaglik, ugyanis reakcióként rá akar vicsorogni a férfira. Vicsorogni?! Jó Dasha mégis jöhet az a kávé, hátha helyre ránt. Nem érdekli mennyire forró az ital, megmarkolja a poharat, szorítása alatt csikorog a kerámia, panaszosan jelezve, a hév túlzás, ennek az egyszerű csészének, és ha nem lazít, el fogja törni. Mély levegő, de a lonc illatú nő szavai majdhogynem morgást csalnak elő a torkából, mire nagy kortyokban lefojtja a feltörekvő érzést. Nagy koppanással csapja oda a poharat a fára, jelezve, ő is itt van még, bármennyire is jelentéktelen kettejük nyilvánvaló kapcsolatában. - Először is, már meg ne haragudjatok, – néz rájuk morcosan – de rohadt bizarr ez a kódnyelv amit ti használtok. Megkérdezném, hogy szedtek e valamilyen gyógyszert, de a nem választ nehezen tudnám elhinni. - fújtat egyet gúnyosan, és nagyon igyekszik úrrá lenni az érzésein, de a férfi szemének villanása, a sok utalás, amivel már találkozott amikor a jósnővel beszélt, a saját furcsa reakciói együtt túl sok egyszerre. Ráadásnak még ott feszül a másik kettő között a ki nem mondott tyúkszar, amibe ő gumicsizma nélkül gázolt bele, és rohadtul nem szeret harmadik lenni. Nem, nem olyan értelemben, hogy bármi történt is volna a fickóval a pult mögött, de a kezdeti legénylakás megnyugvása úgy suhant tova, mint tollpihe a szélben. - Mégis mit akar megpróbálni? - villan a tekintete a nőre, de ahogy az a kezét nyújtja,és a hangszíne.... Lefagyva áll ott, és lassan emeli fel csak a pillantását a törékeny ujjakról a mély, már-már bölcs pillantásba. - Te is olyan vagy? - szavaiból kiveszik az él, csak a bizonytalan félsz marad, észre sem véve, hogy letegezte. - Nem, felejtsd el, hogy te is a múltamban fogsz vájkálni. - rázza ki a hideg, és újra vadul kapkodja a lélektükreit hol az egyikre hol a másikra. Már egészen más miatt forog a gyomra, pedig a kávé egy pillanata megnyugtatta. - Te pedig mégis miért hazudtad azt, hogy Bjorn a neved, amikor most...kiderült, hogy Fenrir? - nem igen érti a szituációt, vagyis...persze a mitológiával Silje óta tisztában van, utána olvasott. Tudja ki az a Fenrir, de a hegyomlás méret mégsem az, amit az óriásfarkasról írnak a mondákban. Na meg hol is van a farkas?!
Bjorn & Asa & Dasha
"A farkas szőrét cseréli, de jellemét nem. " RUHA || ZENE || XXX szó || MEGJEGYZÉS: ... || ℤ
Kiskép : Rendeltetésem : Verdandi vagyok play by : Ástrid Bergès-Frisbey Posztok száma : 90 User neve : Vic Csoport : Norna Pontgyűjtő : 58 Lakhely : Gamle Oslo Foglalkozás : gyógyszerész Előtörténet :
Asa Landsverk —
Elküldésének ideje — Vas. Márc. 27, 2022 8:46 am
Bjørn Kristiansen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Bjorn & Dasha & Asa
Az ajtó nyitással együtt érkezett örömöm hamar semmivé foszlik ahogy meglátom a zilált külsejű fejét fogó szőkeséget. Húzós estéje lehetett és biztos nem bírja az italt, ugyanakkor ez nem magyarázza azt miért van a farkas ruhájában. Nem mintha közöm lenne hozzá, mégis úgy érzem átvertek. Fenrir nyugodtan kortyolgatja az italát, gondolom kávé és nem sör hogy a kutyaharapás szőrivel gyógyítsa. Nem történt semmi... Vajon hihetek neki? A lány csodálkozik az általam említett neven, míg a farkas majdnem kiköpi maradék italát a feltételezésem hallatán. Látom a szemem sarkából, amint a szőkeség egyikünkről a másikra pillant, de kizárólag a férfit nézem. Pillantásunk egy rövid időre összekapcsolódik. Zavart, talán igazat mondd hogy nem emlékszik. Ellenben akkor abban sem lehetünk biztosak, hogy semmi se történt. - Az összes teremtményed ilyen tudatlan? - teszem fel a kérdést a nagydarabnak miközben a lányt fürkészem. Egyetlen mozdulat elég lenne hogy bele lássak, de nincs kedvem hozzá érni és van egy olyan sejtésem, hogy ő se díjazná. Végig nézek a szőkén, miszerint nem kiskorú, majd legyintek mintha részlet kérdés lenne, hiszen Fenrir így is jóval idősebb nála, ami tekinthető pedofíliának. Végül újra a férfira nézek kissé dacosan, ahogy a jöttem okára fókuszál újfent. - Biztos előtte szeretnéd ezt megbeszélni? - intek fejemmel a lányka felé, majd kicsit enged kezem szorítása a mellkasom előtt - Előbb talán azt kellene megtudnotok, hogy mi történt az éjjel - fintorgok egyet, majd egy sóhajt követően megigazítom a hajamat amolyan pótcselekvésként. - Talán tudok segíteni... Megpróbáljuk? - könnyedén ignorálom a farkast és a szőkeséget nézem, majd felé lépek egyet és a kezemet előre nyújtom némán kérve az övét.
Kiskép : Rendeltetésem : Fenrir vagyok play by : Jason Momoa Posztok száma : 112 User neve : Rea Csoport : Isteni lény Pontgyűjtő : 95 Lakhely : Oslo Foglalkozás : Biztonsági főnök Előtörténet : I am Fenrir
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Hétf. Márc. 21, 2022 5:44 pm
Frida Elden felhasználónak tetszik ez a poszt.
Dasha & Asa & Bjørn
Hogy a napom csak ne legyen még jobb, mint amilyen eddig volt, hogy valami bennem egy pillanatra se tudja megcáfolni, hogy bizony az emlékezés képességét nem veszítettem el, társamul szegődött ez a szőkeség, és igyekszik a legkifinomultabb módon táncolni az idegeimen, és én legszívesebben kipenderítettem volna a lakásomból, ám valamiért még sem tettem meg. Valami azt súgta, még hagynom kell, hogy egy kicsit maradjon, hisz talán nála vannak a válaszok, amiket én magam elveszítettem. Összepréseltem ajkaim, úgy nézve végig a másikon, aki szemtelen módon majdhogynem pofán röhög a nevem hallatán, talán még el is megy, ám valahogy sosem voltam az a fajta, aki csak úgy elnézi az ilyesmit, így egy cseppet meg is dorgálom, és nevén nevezem fajtáját, elvégre még is csak egykoron az én teremtményeim voltak, és erre pimaszkodni merészel velem! Kérdésére morrantam egyet, majd forgattam a szemem, ám épkézláb választ nem ejtettem meg irányába, inkább csak vágtam egy fintort, meg valamiféle pofát is, hisz miért is kellene nekem normálisan viselkednem állandóan? Főleg egy ilyen abszurd helyzetben. - Oh igen… varázsgomba… - morogtam, miközben nekiveselkedtem a kávé elkészítésének, ha már egyszer amúgy is belefogtam, szóval csak fél füllel figyeltem a lányra. - Nem az Apád tényleg nem vagyok… - villantottam egy gúnyos félmosolyt, de a fáradságot persze nem vettem hozzá, hogy felé is forduljak. Aztán a megdorgálás után, kicsivel később ismét felé fordultam. - Semmit… - vetettem oda félvállról, majd adtam neki is egy adag kávét, ám a magamét még meg sem ízlelhettem, nyílt az ajtó, s ismerős aura. A helyzet annál már nem is lehetett bizarrabb… hiszen a látszat bizony elég csalóka lehetett, főleg, mikor a mondat félbeszakadt, és Asa kissé döbbenten állt a lakásomban, bár magam sem tudtam igazán, hogy is kerülhetett ide, aztán elvetettem a gondolatot, hisz az elmém állapotából kiindulva, bizony nem akartam ennyire magasröptű gondolatokba belemenni. Körbe pillantottam, aztán végre belekortyoltam a kávémba. Nem éreztem magam szarul, hisz úgy gondoltam semmi sem történt az éjjel, azon kívül, hogy valahogy mellém keveredett, és ott dobta le magát aludni, ahol én is voltam. Talán van egy ilyen perverziója, hogy alvó részeg pasasokhoz lóg be, és melléjük bújik… -Nem zavartál meg semmit! - mormogtam a tőlem megszokott módon, miközben kiittam poharam maradék tartalmát, ami persze majdnem a torkomon akadt. Köhögve tettem félre a poharat, s támaszkodtam meg egy pillanatra a pult lapján. -Hogy?! ASA!!! - köhögtem még párat, aztán a lányra pillantottam. Fújtattam. - Semmi sem történt… Azaz nem tudjuk mi történt… Ittam egyet, a hollóval, majd… - széttártam a karjaim, aztán megütötte a fülem a lány hangja. -Nem… - ingattam meg a fejem, miközben lélektükreimben újfent előköszönt eredeti valóm pár pillanatra. - Fenrir vagyok… - morogtam oda, aztán Asa-ra emeltem tekintetem, miközben megköszörültem a torkom. - Azt mondtad, jó híred van… Lassan kezdtem úgy érezni, hamarosan ismét kell majd egy sétát ejtenem barátommal, hisz egyre több abszurd dolog történik körülöttem. De ami a legjobban zavart, hogy szarul éreztem magam, amiért ilyen helyzetbe keveredtem, és amiért csalódást láttam Asa arcán. MIÉRT????!!
Hogy a francba keveredhet ilyen helyzetekbe? Bár tekintve, hogy azt sem tudja mi a búbánatos ökörhugyozás történt az este, nem is tudja igazából mibe is keveredett. Kínos? Felettébb. De aztán meg miért is kínos? Amikor láthatóan a marcona favágónak épp annyira lövése sincs róla milyen faszán is csinálták azt az akármit is ami miatt ide keveredtek, mint neki? S míg nem akarja feltépni a torkát, vagy kiszorongatni belőle a szuszt, és még csak pofonnal sem viszonozta, hogy egy üveget vágott hozzá, igazán Dasha is lehiggadhatna kicsit. És összeszedhetné magát. Kezdve azzal, hogy a ruháit szedi össze. Csakhogy a gatyája és a felsője sincs sehol, bár még csak haloványan sem emlékszik, milyen színűt is kéne keresnie. Nem tudja igazán sírjon vagy nevessen, amiért nem talál más nőre utaló jeleket a rövid terepfelmérést követően. Egyrészt örül, hogy a gyűrű nélküli ujj, és a nagyon is ordítóan legénylakás azt jelzi, nem egy házas vagy egyértelműen foglalt férfinál kötött ki, másrészt cseszettül tudná értékelni, ha nem ebben a kinyúlt – vagy óriási méretű, attól függ melyik szemszögből nézzük – ujjatlanban kéne flangálnia, miközben a seggéről virítanak a szellemek. De zokni is van rajtam...akkor csak nem történhetett semmi...zokniban szeretkezni gáz ugye? Részegen baszni meg több ruhában szokás...legalábbis a filmek szerint. A görcs újra éledezik a gyomrában a felismerést követően, hogy ha ez Tolja tudomására jut, bármi is történt elevenen nyúzza meg, és ez nem holmi költői hasonlat, szépen ki fogja feszíteni a fémasztalra, és a filézőkéssel esik neki. Nagyot nyel, légzését igyekszik szabályozni, de képtelen. Érzelmei úgy hullámzanak, akár az érzékeny gyomra, bár abból legalább már kiürült minden, így azzal nem hoz több szégyent magára,hogy a konyhában dobja ki a taccsot, báreltorzuló arca akkor sem felemelőbb látvány. Nem úgy a marcona medvéé,aki még felöltözve is elmehetne valami bohém címlaplánynak. - Berserker? - zökkenti ki a nevetési ingerből a dorgálás, ami újralobbantja benne az amúgy is mindig takarékon lévő haragot. Kapaszkodik belé, dédelgeti, mint árva kisgyerek a plüssmaciját, mert az ad neki elég erőt ahhoz, hogy ne kucorodjon a sarokba, és omoljon össze. Sok mindenen átsegítette ez az érzelem az elmúlt időben, bár cseppet sem merné állítani, hogy nem a szarlavina közepén csücsül még így is. - Hol a francban vagyunk 975ben egy viking hajón ember? Mert akkor ide a varázsgombát, és visszarepítem magam tegnap estére. - csatol vissza az abszurd nagy faszsághoz. Még mindig részeg lenne az ürge? Vagy tolt valami mást is? - Amúgy sem vagy az apám, hogy megdorgálj! - morran, de el is hallgat, mert a rendkívül furcsa pillantás után – kontaktlencséje is van vagy mi a szösz? - valami, AZ a valami megmoccan benne, bukfencet vet a gyomra, és kiveri a verejték a tarkóborzoló érzésre, mintha valami NEKITÖRLESZKEDNE belülről. Szusszanva nyel egyet, és előre tántorodva a pult előtti székben talál kapaszkodót. - Te adtál nekem valami cuccot? - leheli, hangjában nincs annyi vád, mint azt szerette volna, sokkal inkább elesettre, és határozottan kétségbeesettre sikeredik a nyomorult kérdés. Közben elé lökődik a pohár és zúdul belé a koromfekete lötty, ami szúrja az orrát. Természetesen ekkor vágódik ki az ajtó, a mi-a-fasz mércét csak feljebb tornázva ezen a reggelen. Dasha fejében egy atomrobbanással ér fel a zaj, és fintorogva hunyja le a szemét egy pillanatra, halántékához kapva az épp nem támaszkodásra használt kezével. Az illat az egyetlen, ami kiugró pulzusát némileg még egészségesen szívroham közeli magasságokban tartja, nem hagyja elszabadulni a rakoncátlan szervet. Pedig ha itt és most megállna a ketyegője, legalább nem kéne szembesülnie a virág illatú szépséggel, aki láthatóan megbántódik. Vagyis...csak érezhetően, mert a szemét továbbra sem tudja kinyitni, olyan világos szűrődik be kintről. Mégis hány óra lehet?! Pedofíliát? Mi a fasz? Mégis hány évesnek nézi Miss Lonc?! De legalább nemTolja az... - Fenrir? - nyögi, és megkísérli kinyitni a pilláit, mert ezt a drámát csukott szemmel végigmozizni vétek lenne. - Ez valami börtönbéli becenév, vagy a felügyelő tiszted fél nyíltan kiröhögni a medve névért? - pillant egyikükről a másikukra. Ilyen szarba is csak te tudsz besétálni csupasz seggel kislány...ha ezt Hakonnak elmeséled...! Bár...mit érdekli ez majd őt... Ellenben Anatolijt.... Görcsösen nyel egyet, és a pillanatnyi vidámsága szerte is foszlik. -Minden esetre Hölgyem nem történt semmi... - bár szavai nem itatódnak át túl sok meggyőződéssel - ...és amúgy sem vagyok már kiskorú. - csak kurva másnapos, és zavart, és dühös, és amnéziás! Lenne olyan jó és nem bámulna úgy,mintha egy olcsó kurva lennék? Mert még ki találom kapni azokat a csodaszép szemeit!
Asa & Bjorn & Dasha
A farkas szőrét cseréli, de jellemét nem.
xxx ; music ; notes
Asa Landsverk —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 28, 2022 7:54 pm
Bjørn Kristiansen felhasználónak tetszik ez a poszt.
Bjorn & Dasha & Asa
Mély levegő. Bezsív, benn tart és kifúj. Nem fog semmi történni, ez csak egy látogás. Hiszen megegyeztünk, hogy én vagyok az informátora. Nem kell ennél sokkalta nagyobb dolgokat beleképzelnem, hiszen ígéretet tettem, hogy megpróbálok segíteni neki és ezáltal Tyrnek. Ez egy kényes ügy és szükségem volt Silje segítségére, aki szívesen segített, így kezemben a megfelelő információkkal felkereshettem Fenrirt. Persze ez se volt olyan sok minden és könnyedén átadhattam volna telefonon is. Mégsem így tettem, inkább házhoz mentem, mint valami... Nem! Ez csupán kedvesség a részemről, semmi több. Mégis hatalmas gombóccal a torkomban, heves szívverés közepette sétálok a lakása felé. Az is lehet, hogy otthon sincs vagy még alszik. Mégis mit gondoltam? Az ajtóban állva összeszedem magam és kopogtatok. Nem érkezik válasz csupán a kiszűrődő dörmögő hangja, mire úgy döntök, hogy beengedem magam. - Fenrir, jó híreim vannak a szá... - a mondat már nem jön ki a számon, ahogy meglátom az ismeretlen, fiatal szőkeséget - feltehetően - a farkas trikójában. Egyetlen másodpercre elkerekednek a szemeim, majd egyetlen vonallá préselem az ajkaimat és kissé mérgesen pillantok a férfire. Nincs jogom dühösnek lenni, mégis az vagyok, ami mérhetetlen csalódottsággal elegyedik. - Bocsánat, nem akartam zavarni. Telefonálnom kellett volna... - szabadkozok, majd megrázom a fejem a helyzet komikumán és önmagam ostobaságán. Miért is hittem azt, hogy jelentett bármit a raktáros beszélgetésünk és a közelsége? Ostoba vagyok és gyenge.... megint. - Mellékesen a pedofíliát eléggé erősen büntetik... ennyire hiányoznak a láncok? - morgom Fenrirnek kissé gúnyosan, miközben keresztbe fonom a karjaimat magam előtt. Egy újabb hirtelen váltás tőlem, amihez végképp nincs jogom. Érdekel? Cseppet sem...
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 28, 2022 6:20 pm
Dasha & Bjørn
Nem a legkellemesebb élmény volt az üveg, ami nekem vágódott, de cukorból sem vagyok, sem pedig a viasz nem jellemző rám, meg aztán miféle isteni lény lennék, ha egyetlen hozzám vágott üveg elég lenne ahhoz, hogy hatalmas fájdalmat okozzon? Nade, ez teljesen lényegtelen volt annak tekintetében, hogy Még mindig nem voltam tisztában azzal, még is ki a fene az aki ott állt velem szemben, az én atlétámban?! A megjegyzését inkább elengedtem a fülem mellett, mivel az a cula megszólítás egy cseppet piszkálta az önérzetem, és velem ilyen hangon nem szoktak beszélni, szóval egy egészet inkább elengedtem a fülem mellett, s úgy mentem a magam dolgára. Kellett az a víz, hisz a torkom rettenetesen ki volt száradva, szóval átadtam a lánynak az üveget, majd megmostam az arcom, ittam egy nagy pohár vizet, s tekintetem csak azután fordítottam ismét „vendégem” irányába. Kérdéseire nem adtam választ, és még a ruháját sem álltam neki keresni, hisz nem érdekelt miben flangál, amíg nem kapok megfelelő választ a kérdéseimre. Még is minden esetre a szekrényemhez léptem, kiszedtem belőle egy pólót, nadrágot, és magamra kanyarítottam, s immár felöltözve álltam előtte, karba tett kézzel , s addigra már a lány is végzett a kóbor ruhadarab felvételével, szóval immár teljes pompánkban állhattunk egymással szemben. Aztán lassan megérkezett a válasz is a kérdésemre, s így én magam is bemutatkozhattam neki, aztán ismételten visszamentem a konyha felé, hogy feltegyek egy kávét főni, bár jobban örülnék egy fürdőnek a habok között, hogy teljesen kitisztulhasson a fejem, ám mivel „vendégem” akadt, így megmaradt a kómás állapot, és a tudatlanság, miszerint azt sem tudom miért hoztam haza magammal, ha egyáltalán így történt. -Illetlen vagy Berserker! - dörrentem rá, hisz nem kerülte el a figyelmem a benne bujkáló nevetés. Rávillantottam tekintetem, mi felfedte valódi lényem lélektükreit, s hangom morranása is utalt cseppet rá, hogy bizony nem tűröm el az efféle viselkedést irányomban, azonban magam sem tudom miért nem akartam kipenderíteni a grabancánál fogva, hogy aztán odakint küldjem el melegebb éghajlatra. Talán mert az volt ami… Meglehet, ám ez esetben kissé puhányabb lettem. Vagy egyszerűen csak az ital volt mindennek az oka, hisz nem emlékeztem mennyire is kerültünk közel egymáshoz, bár bizonyára emlékeznék rá, ha nem csak aludtam volna az éjjel… De a csapongó gondolataimból is látszik, hogy arra a kávéra szükségem van, hisz az emberek világában bizony kellően megszoktam már az ízét, szóval tettem oda egy adagot, de közben figyelemmel kísértem a berserkert, annak ellenére, hogy több szóra nem méltattam még. Sosem voltam a szavak mestere, s feleslegesen nem járattam a számat, szóval míg vártam a kávémra, felé fordultam, várva az esetleges megdöbbenést, vagy éppen tagadást, hogy márpedig ő nem az aminek én mondtam, vagy épp a megdöbbenést, aminek ki kellene ülni esetleg az arcára, vagy az újfent felém repülő tárgyakat. Miután lefőtt a kávé, készítettem ki két poharat, és mindkettőbe töltöttem, ám enni még nem akartam. Ahhoz még nem volt kellően rendben a fejem, s csak remélni tudtam, senki sem akat ebben a kialakult káoszban meglátogatni.
Au? Au?! Egy kicseszett vodkásüveget vágok hozzá, és csak annyit mond au?! Mi a faszból lett ez összerakva? Megdöbbenése csak fokozódik, ahogy a hegyomlás fel is kel, kezében a vodkás üveg úgy hat, mintha egy fél literes kis üdítős dobozt fogna. Létezik, hogy akkora a tenyere, mint a fejem? Pillantása vadul cikázik az alakon fel-le, minden mozdulatára egyre több feszültség költözik a már amúgy sem túl nyugodt szervezetébe, de az eddig hatalmaskodó dühöt és haragot Mr Hyde közeledő alakja lépésenként űzi a mélyre, hogy szépen megnyissa az ereiben folyó félelmet. Mostohaapja is épp ekkora, magasságra legalábbis, még ha izomzatra némileg el is törpül az idegen mellett. Az egyetlen tárgyat, amivel védekezhetett volna, pedig önként hajította át az ellenség kezébe. Gratulálok Dasha, ha a hülye döntésekért titulust osztogatnának, már te lennél norvégia királynője. Nem néz körbe, nem kapkod kétségbeesetten semmi után, amit fegyvernek használhatna. Annyiszor játszotta már el ezt a táncot, csak akkor egy ismerős volt a partnere, nevezetesen az apja, hogy tudja, bármiért is mozdulna, nem érné el. Összeszorítja az állkapcsát, egyik lába hátrébb csúszik, ösztönösen készül a pofonra, kiegyensúlyozva magát, el ne terüljön, mint utcakövön a szórólap. - Á, mégsem vitte el a cica a nyelvedet. Én kérdeztem előbb, cula.- morran oda, bár kimondott szavai cseppet sem hangzanak úgy, mint egy magabiztos nőé, pláne nem úgy, ahogy azt magában elképzelte, sokkal inkább egy sarokba szorított hörcsög tónusán csengenek. Makacsul cövekel le, izmai patanásig feszülnek, nem veszi észre, de még a levegőt is benn tartja, amikor... A kezébe nyomja a kurva üveget és tovább sétál. Pislog, lefagyva mered a férfi után - hanem lenne jégkása az agya helyén, biztos megjegyezné, milyen jó a segge - és csak igen lassan realizálja, hogy nem haladtak át rajta, mint a Trasz szibériai expressz. Végre eszébe jut kifújni a benntartott levegőt, és igazi mélyről jövő hangon nevet fel, és csapja vissza az üveget a bútorra, ahonnét eleve lekapta. Oké Dasha, nem mindenki elmebeteg állat, és kezd egyből a kérdés után pofonnal. Felsandít, és látja, hogy a másik épp egy hordóméretű pohárból issza a vizet. Nem lenne egyszerűbb egyből egy üvegből? Igazából szomjas vagyok... Szólásra nyitja a száját, de gyomra ekkor közli vele bukfencet vetve, hogy márpedig oda most semmi nem megy le, hogy inkább vissza is csukja. Két bizonytalan lépést azonban tesz a konyha felé, de alig ér talajt a lába, megint az intim szféráját tapossa a pasas. This is Bob, Bob love his personal space....- Larry, megtennéd, hogy kimászol a személyes teremből? - mered fel a marcona arcba, amin annyi a szőr, hogy egy cinke család fészket rakhatna bele. - Először is. Még mindig nem tudom ki a halál vagy, szóval vegyél vissza a baltásgyilkos kisugárzásból, mert én kérdeztem előbb. Másodszor, én sem tudom mit keresek itt... - tárja szét a kezét, és ekkot két dolog is leesik: a válláról a trikó, neki meg, hogy mennyire nincs rajta melltartó. - ....de van egy ötletem...a ruháim. Igen azok kurvára kelleni fognak.... - érett paradicsomra hasonlító arccal fordul sarkon - szédülése ellenére döbbenetesen gyorsan, és nem emberien -, pillantása már a földet pásztázza, és szemben az éjjeliszekrényen árválkodó kislámpán lógva be is méri amit keres. Ilyenkor miért nem tud megnyílni a föld a fenébe is... Mielőtt azonban lehúzná a vállairól az atlétát, megkönnyebbülten csekkolja, hogy legalább alul van rajta valami. Ugyan a pánik nem ült el benne azzal kapcsolatban mi mindenre nem emlékszik, de belegondol, hogy az épp aktuális - rókás sportmelltartó, és szellemekkel tűzdelt bugyi - szettjében valaki valaha is megkívánja... Bizarr jókedvvel nevet fel a blődségen, és már némileg komfortosabban bújik vissza az ujjatlanba jobb híján, ugyanis kurvára nem látja sehol a felsőjét. - Szóval...ott tartottam, hogy fogalmam sincs hogy a viharba keveredtem ide. Dasha vagyok....amúgy. - pillant ismét a másikra, és elé sétálva kezet nyújt. Hogy honnan a szarból veszi a bátorságot? Nyilván előző este megzápult az agya, de az első pánik lecsengésével, már nem érzi annyira fenyegetőnek a pasast. Yepp that's me... you probably wondering how I ended up in this situarion... Óóóóókurva tiktok.... - Bjorn? - döbben meg, és ajka széle ismét rángatózni kezd, annyira kerülgeti a röhögés. - T-találó... - dadogja cincogó hangon, visszatartva a kibuggyanó nevetést.
Bjorn & Dasha
A farkas szőrét cseréli, de jellemét nem.
xxx ; music ; notes
Bjørn Kristiansen —
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 23, 2022 10:39 pm
Dasha & Bjørn
Ha a helyzet úgy hozza, hogy egyszer összeakadsz egy alakkal, aki rohadt jó piát készít, ami még egy olyan alakot is levesz a lábáról mint én, és aki úgy esik haza, hogy a kutyája nyalja pofán, miközben a padlóról próbál felkelni, na akkor az igazán remekre sikeredett nedü lehetett, szóval a helyzet úgy hozta magát, hogy a fene se tudja mikor estem haza, és miért is ittam le magam ennyire, de még is ott feküdtem a helyemen, hullaként, mintha átment volna rajtam egy gyorsvonat, de még is csókoltatom azokat, kik kitalálták egykoron eme remek italt, de elkanyarodtam! Szóval… a napok eseményei valahogy úgy hozták, hogy minden nagyon soknak bizonyult! Felbukkant egy leányom, akiről eddig nem is tudtam, aztán a pénzzel mit adtam neki, nyoma is veszett, szóval tényleg csak a pénz kellett neki, és esélyem sem volt elhitetni magammal, hogy egyszer jobb apa lehetek, mint amilyen eddig voltam, aztán meglátogatott néhány félvér, mi egyik meglepetést hozta a másik után, majd kiderült, hogy talán egy törp lesz számomra a megfelelő segítség, és még sorolhatnám nap estig az események hálóját, a bár szétzúzásával bezárólag, amiért még mindig eléggé pipa voltam… De! És itt egy rohadt nagy De!! Ott hagytam abba, hogy az ágyamban fekszek, lassan ébredezve, és azt sem tudom éppen milyen nap van, szóval mormogva nyúltam éppen a szekrény felé, hogy a telefonom a kezem ügyébe kerüljön, hogy végre megleshessem, éppen melyik univerzumban vagyok, mikor egyszer csak ismeretlen női hang ütötte meg a fülem. - Hmm?! - morrantam elsőre csak ennyit, majd összeszaladt szemöldökkel emelkedtem fel jobban, ám mikor nekem vágódott egy üveg, meglepetésem csak még nagyobbra kerekedett. -Au! - adtam hangot, ám ez nem a fájdalmam jelezte, inkább csak egyfajta jelzés volt, hogy az üzenet célba ért. Feltápászkodtam lassan, jobbomban az üzenetet tartva, mit alaposan megnéztem magamnak, aztán felszaladt szemöldökkel tekintettem az előttem álló nőszemélyre, akit eddig még sosem láttam, s maga a kérdés is furcsán hatott. Még hogy Én ki vagyok?! - Te ki vagy?!? - dörrentem rá, miközben felkeltem az ágyról, és megindultam felé félmeztelen mivoltomban, majd álltam meg a szőkeség mellett, ki akcentusából ítélve orosz lehetett, aztán rám morrant dühösen, ám én mégsem kaptam el a grabancát azonnal, ahogy illenék, és nem penderítettem ki a lakásból illetlensége miatt, hisz volt valami ismerős a kisugárzásában. Valami ami emlékeztetett valamire… valakire, ám így kóválygó másnapos fejjel, annyira nem voltam a topon, szóval csak elsétáltam mellette, miközben a kezébe nyomtam az üres üveget. Kicsit finomabb volt, mintsem hozzávágni, hogy vissza a feladónak, szóval egy jó modor pontot talán megérdemelnék a tettemért. Megindultam a konyha felé, hogy igyak egy kis vizet, hisz a Szahara is nedvesebb volt a torkomnál abban a pillanatban, ám mivel a lány nem tűnt delíriumnak, és furcsa mód az én egyik felsőm volt rajta, így miután ittam egy hatalmas pohárral, visszaballagtam hozzá, hacsak nem követett, s újfent megálltam vele szemben, s ha addig nem kaptam választ, hát újfent feltettem a kérdést, miközben karba fontam karjaim mellkasom előtt. -Mit keresel a házamban?! Ha egy cseppet is vicces hangulatomban lennék, még talán poénkodhatnék is rajta, hogy micsoda fétise van, hogy részeg pasasok mellé szökdös be az éjjel, de az lássuk be, nem én lennék! A bemutatkozás azonban még várat magára, hisz ha nem kaptam meg a választ, kit nem tisztelhetek a személyében, akkor én sem kötöm az orrára ki vagyok. Abban azonban biztos voltam, ha ezt Hel-nek elmesélem, majd alaposan kiröhög miatta. Ám ha bemutatkozott, úgy én is megmondtam ki vagyok, persze csak az emberi nevem… első ízben legalábbis. - Bjørn Kristiansen…. - nem zavartattam magam, nem igyekeztem magamra kapni valami felső féleséget, szóval még mindig félmeztelen álltam előtte, karba font karokkal.
Az otthonos illatból kavargó gyomra ébreszti, igyekszik elnyomni az érzést, és visszamerülni a feketeség hívogató érzésébe, arcát jólesőn fúrja a megnyugtató aromájú párnába. Hallja maga mellett az egyenletesen szuszogó fiút, érzi a teste melegét,és a súlyát a matracon, de ahogy moccan az érzés csak szarabb lesz, elkínzott szusszanást hallatva csúszik ki az ágyból, és csak a szappan illatot követve vonszolja magát ki a mosdóba. Szemét résnyire nyitja csak, képtelen lenne most elviselni a fényt, feje zúg, mintha turmixgépbe nyomták volna az agyát. Ilyenkor áldja a képességeit és az érzékeit, mert anélkül jut ki a másik helyiségbe, hogy kislábujja komolyabb traumákat szenvedne a bútorokon. Erejét vesztve rogyik le a porcelánisten elé válláról lecsúszik az óriási atléta, ami érzései szerint nem túl sokat takar rajta,de most a hűvös levegő jót is tesz neki, bár Hakon nem szokott ennyire nagy és kinyúlt pólókat adni neki, pláne nem atlétát. Erről a szokatlan dologról a gyomra vonja magára a figyelmét, és nem is tudja miért fohászkodjon inkább, hogy mindent kiadjon, vagy hogy ne kelljen hánynia. Könyökét megtámasztja a hűvös porcelánon, oroszlánsörényként meredező hullámos hajába túr és megtámasztja a fejét, mielőtt az beleesne a klotyóba. Végül az inger győz, és kiadja az este tartalmát, megkönnyebbülten nyúl a lehúzó felé, és sóhajtva tolja fel magát a mosdókagylóig. Automatikus mozdulatai alatt csak néhány újabb fura dolog akasztja meg. Nincs a helyén a fogkeféje, amit Hakonnál szokott hagyni. Mmm fura. Kinyírom amiért kidobta. Faszom, hogy a fogkrémet is máshova kell rakja... Szusszanva nyom a fosikáló helyett az ujjaira egy kis fogkrémet, cseppet sem közelíti meg az élményt, mint amit egy rendes fogkefe adna, de így sem érzi már úgy a száját, mintha lenyelt volna egy kocsmát, kétszer. Mióta van ennek a nyomoréknak retro borotvája? Csúsztatja vissza a porcelánkagylóra, mielőtt a mosdóba hajolva kiöblítené a száját. Máris jobb! Zuhanyozni kéne... De akkor végleg vége az édes félálomnak amiben lebeg, így fintorogva továbbra is csak illat és alapján elindul visszafelé, mindaddig tartanak a puha macskaléptei amígnem sikerül rálépnie egy övcsatra - пошёл на хуй, Hakon!** - szüri a fogai közül halkan, de annál bosszúsabban, és fél lábon egyensúlyozva lenyúl az övcsatért, meg a hozzátartozó nehéz farmerért, és arra felé hajítja amerre az ágyat sejti. Csakhogy a válaszul érkező hang/morgás nagyon közel sem olyan amit a srác szokott kiadni. Filmbeli nevetséges közhellyel pattannak ki a szemei, és mered az ágy felé. Nem ismerős a szoba. Nem ismerős az ágy sem. És kurvára nem ismerős a férfi sem az ágyban. -Ki a faszom vagy, és hol vagyok?! - hangját erősen torzítja az orosz akcentus, másnaposan ha fáradt, mindig felerősödik, és nem olyan biztos benne, hogy jelen helyzetében nem aznapos e még. Mennyit ivott?! Idegesen kapja fel az első keze ügyébe kerülő tárgyat, ami történetesen az egyik bútoron árválkodó vodkás üveg. Üres vodkás üveg. Nem csapja oda a bútorhoz, ellenben tűpontossággal vágja az alakhoz. - A kérdésemre válaszolj, ебать!**- a félelem, de legfőképp a düh végigrobog a szervezetén, elsöpörve kicsit a borzasztó másnap nyomottságát. Érzékei újra max fokozaton üzemelnek, legalábbis kiélesednek, és most már nem is tudja, hogyan tudta összetéveszteni ennek az idegennek az illatát Hakonéval. Próbál visszaemlékezni az estére, de egy óriási fekete folt tátong ott, ahol emlékeknek kéne lenniük. Pedig tudja, hogy Hakonékkal kezdett inni. Talán... De mégis ki a rák ez a fazon, és miért ilyen kurva nagy?! Megszeppenve dermed le egy pillanatra, meglátván mekkora hegy mellett is feküdt az előbb. Mi a faszom,ez ülve nyalja a Holdat?!
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.