M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mialla & Aaron - trouble

Aaron Bergström
Kiskép :
Mialla & Aaron - trouble Tumblr11
Rendeltetésem :
Aegir fia vagyok
play by :
Cody Christian
Posztok száma :
585
User neve :
Csinszka
Csoport :
Félisten
Pontgyűjtő :
542
Lakhely :
Bhután - Paro Taktsang
Foglalkozás :
Aegir's training sessions
Előtörténet :
Your past does not equal your future.
Mialla & Aaron - trouble Tumblr_pi6dmqot5Y1xjy3s9o1_400
Beauty toys
Keresem :
Mialla & Aaron - trouble Walking-mountains
Oslo university pack
Rendhagyó hirdetés
Duncan
Kor :
20

Aaron Bergström
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 22, 2022 11:27 am
Mialla <<>> Aaron
Wash it all away
Wash the grime off my soul
I'll see another day
With pain I pay the toll
Wash it all away
Just wash it all away

- -
« Zene; Music»

A banda hangulatát taccsra vágta egy kisebb esemény, így szétszéledtünk, mindenki ment a maga dolgára, majd még ütközünk...ez volt a terv. Lógtam az utolsó órámról a suliban, szóval abban reménykedem anyám nem fog kiakadni rajta. Axel halála óta kicsit harapósabb hangulatában van, mint általában szokott, így aztán a hangulat otthon kettőnk között is feszültebb. A telefonom rezgőre állítva, a fülemben bluetooth fülhallgató, a zene pedig maxon szólt. Kiakartam tisztitani a fejem mire haza érek, hogy kevesebb frusztráltság legyen bennem, ám nehezen megy...
A házhoz érve a kulcsot a zárba téve egyet fordítok rajta és már bent is vagyok, cipő le, félre rugdalom, majd tovább megyek és leteszem a táskámat is. A telefonra állítom a zenét, azonban lejebb hallkítom, a füleseket pedig elteszem.
- Megjöttem. - nem megyek egyből fel, ahogy eddig szoktam, lent maradok, hiszen anya takarít...csak figyelem röpke ideig, majd a hütőhöz sétálok és felnyitom. Kora reggel már főzhetett, hiszen egy nagy lábos friss kaja van a tűzhelyen. Egy liter hideg ásványvizet veszek elő és felnyitva meghúzom. Portörlő, takarításhoz szükséges takarítószerek és egyebek vannak szanaszétt hagyva a púlton. Kikapcsolom a mobilon a zenét, majd leteszem az üveget.
- Milyen napod volt? - teszem fel a napi kérdések egyikét. Nem szokott elmaradni sosem, ha este van idő, akkor akkor teszi fel az ember. Bár most látványosan baj van. Már az arca is elárulja...

Öltözet
Vissza az elejére Go down

Mialla & Aaron - trouble
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Dasha & Aaron - Trouble with trouble
» Katrine & Aaron - why did i have to?
» Dad, Mom & aaron - What the fuck do you want?
» Axel & Aaron - no one can do about it
» Axel & Aaron

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: