Kiskép : Rendeltetésem : Aegir fia vagyok play by : Cody Christian Posztok száma : 585 User neve : Csinszka Csoport : Félisten Pontgyűjtő : 542 Lakhely : Bhután - Paro Taktsang Foglalkozás : Aegir's training sessions Előtörténet : Your past does not equal your future.
A banda hangulatát taccsra vágta egy kisebb esemény, így szétszéledtünk, mindenki ment a maga dolgára, majd még ütközünk...ez volt a terv. Lógtam az utolsó órámról a suliban, szóval abban reménykedem anyám nem fog kiakadni rajta. Axel halála óta kicsit harapósabb hangulatában van, mint általában szokott, így aztán a hangulat otthon kettőnk között is feszültebb. A telefonom rezgőre állítva, a fülemben bluetooth fülhallgató, a zene pedig maxon szólt. Kiakartam tisztitani a fejem mire haza érek, hogy kevesebb frusztráltság legyen bennem, ám nehezen megy... A házhoz érve a kulcsot a zárba téve egyet fordítok rajta és már bent is vagyok, cipő le, félre rugdalom, majd tovább megyek és leteszem a táskámat is. A telefonra állítom a zenét, azonban lejebb hallkítom, a füleseket pedig elteszem. - Megjöttem. - nem megyek egyből fel, ahogy eddig szoktam, lent maradok, hiszen anya takarít...csak figyelem röpke ideig, majd a hütőhöz sétálok és felnyitom. Kora reggel már főzhetett, hiszen egy nagy lábos friss kaja van a tűzhelyen. Egy liter hideg ásványvizet veszek elő és felnyitva meghúzom. Portörlő, takarításhoz szükséges takarítószerek és egyebek vannak szanaszétt hagyva a púlton. Kikapcsolom a mobilon a zenét, majd leteszem az üveget. - Milyen napod volt? - teszem fel a napi kérdések egyikét. Nem szokott elmaradni sosem, ha este van idő, akkor akkor teszi fel az ember. Bár most látványosan baj van. Már az arca is elárulja...
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.
Jelenleg 60 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 60 vendég :: 1 Bot és A legtöbb felhasználó (386 fő) Szer. Okt. 16, 2024 2:56 pm-kor volt itt.