M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - life is forced upon you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 5:45 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Nem vagyok egészen biztos benne, de egy pillanatra, mintha büszkeséget látnék Dimitriy arcán, ahogy meglehetősen röviden elmondom, hogyan is tettem a helyére ezt az Irina nevezetű förtelmet, ami végtére is szükséges volt, ha nem akarom, hogy ezek a hülye lotyók a fejemre nőjjenek. Még csak az hiányozna, hogy azt gondolják rólam, hogy engem bármelyik sértegethet csak úgy, ráadásul Dimitriy-re se vetne valami jó fényt, ha észre vennék ezek a leleményes...hölgyek, hogy elég pár gonosz megjegyzés és a főnök felesége már megy is picsogni. Kicsit olyan érzésem van, mintha megkaptam volna Irinával Lynette alvilági verzióját és most vele kell majd hatalmi harcokat vívnom de, ha rajtam múlik, hát nem ő fog győztesként kisétálni ebből.
Hacsak nem számoljuk bele, hogy egy kisebb csatát máris megnyert a szavaival, mert olyan kétségeket ébresztett bennem, melyek ide vezettek, ebbe a nyamvadt öltözőbe, hogy aztán most megpróbáljam Dimitriynek elmondani, mi is ez az egész, mitől akadtam ki és mi jár a fejemben. Nem könnyű, mert egy részem tudja, hogy hülyeségeket gondoltam vagy gondolok, de ezek után nem mondhatom már azt, hogy "Mindegy, felejtsd el", mert nem tudná. Inkább bevallom, ahogy rákérdez és magához húz, hogy az az oldala, aki odakint püfölte azt a fazont, valóban megijesztett mindazzal megspékelve, amíg Irina sutyorgott nekem. Ő pedig sóhajt egy hatalmasat, szavai hallatán pedig én is ugyanezt teszem, mert... -Tudom, csak...elbizonytalanított.- lépek odébb pár papírtörlőért, hogy aztán azzal tisztítsam tovább a bőrét, de ahogy megszólal, megáll a kezem a mozdulat közepén, mikor pedig államra fog le is engedem magam mellé a véres papírdarabbal együtt. Halálosan komoly a tekintete, nyelek is egy nagyot kékjei láttán, de talán épp ez kell ahhoz, hogy végre tényleg helyre tegyek magamban mindent. A francba, hiszen alig fél órája vitatkoztunk egy másik baromságon, aminek ugyancsak az volt az alapja, hogy nem bízom benne. Pedig, bízom. Tudom, hogy bármitől hajlandó lenne megvédeni, mint ahogy tette is eddig és az is hatalmas dolog, hogy egyáltalán közeledett felém és megpróbáljuk most ezt a valamit , amit még nem tudok hova tenni. Nevezzük igazi házasságnak, bár őszintén szólva, fogalmam sincs róla, hogy az milyen és előtte se sok jó példa sorakozik, de talán nekünk menne. Szeretném ezt hinni. De azért meg is kell dolgozni, neki is és nekem is. Tisztában vagyok ezzel.
A szavai mégis olyan végzetesek, mintha máris pengeélen állnánk, a gyomrom görcsbe rándul a gondolattól is, hogy talán máris véget ér ez az egész azelőtt, hogy elkezdődhetett volna egyáltalán, de az igazi fájdalmat az okozza, amit utána mond, hogy talán soha nem lesz elég jó hozzám és mivel nem tudom elfordítani az arcom, hogy legalább ezt úgy emészthessem meg, hogy ő ne tudjon minden kibaszott gondolatot leolvasni róla, összepréselem ajkaim és úgy bámulok rá. Akkor is, amikor jóval erőteljesebb hangon nekem szegezi a kérdését, amiről üvölt, hogy tényleg nem tudja, hogy mit tegyen annak érdekében, hogy nekem jó legyen. De legalább, már ketten vagyunk. -Kezdetnek mondjuk engedd meg, hogy én döntsem el, ki elég jó hozzám és ki nem.- szólalok meg végül halkan, zakatoló szívvel, miközben szabad kezem az arcára helyezem gondosan ügyelve arra, hogy az orrát ne érintsem. -Aztán adj egy kis időt, hogy belerázódjak ebbe az egészbe és ne akarj rögtön az első alkalommal eldobni magadtól, ahogy betojok kicsit.- sóhajtom halkan, hiszen mégsem várhatja el tőlem, hogy én pár hét vagy hónap alatt megszokjak egy olyan életstílust, amibe Ő beleszületett. Nem is tudom, hogy a gimi óta láttam-e egyáltalán ilyen közelről verekedést, ráadásul itt a veszélyesebb férfi történetesen az volt, akibe nagy eséllyel belezúgtam. -Végezetül pedig, adj egy csókot már, ha képes vagy rá egyáltalán a bumszli orroddal...- súgom végül egy halk sóhaj kíséretében, még közelebb lépve hozzá, miközben a másik kezemből elhajítom a papírdarabot, hogy aztán mellkasára vezessem tenyerem. -Megelégszek egy aprócska csókkal is...- lesek rá halvány mosollyal arcomon, próbálom végre elüldözni ezt a fullasztó feszültséget, mert ha valamit nem terveztem mára, az az, hogy egy este kétszer is összevesszünk. Úgy akarok ma lefeküdni aludni, hogy Ő mellettem van, nem pedig rideg távolságtartással, külön szobában, mint a válófélben lévő házasok.

~Fallin'~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 4:32 pm

Magam sem tudtam, hogy Irina honnan vette a bátorságot, egyáltalán miből gondolta azt, hogy neki bárki lapot osztott ebben a történetben. Tudnia kellett, hogy ha Iris beszámol róla, nem fogom szó nélkül hagyni, és Irina bőven tudott volna mesélni arról, hogy milyen az, ha elvesztem a kontrollt magam felett. Engem nem tudott volna megfúrni, immunis voltam az áskálódására, így ment a soron következőhöz. Nem mintha sokan lettünk volna ebben a történetben, de valójában az egész nem a szőke, ruszki kurváról szólt, hanem Iris-ről és rólam. És arról, hogy bármi is történt eddig közöttünk, még nem találtuk meg egymás nyelvét ahhoz, hogy megszilárdítsuk az alapokat. Mintha mindent fordítva csináltunk volna, bár már az elején el volt baszva az egész. Normális emberek először ismerkednek, aztán házasodnak, nálunk ez rajtunk kívüli tényezők miatt fordítva történt. És bassza meg, nem tudtam visszapörgetni az időt. Nem is akartam, mert talán másodjára már nem ezeket a döntéseket hoztam volna meg. Tartottam volna magamat a leírtakhoz, de eszembe sem jutott volna közel engedni magamhoz. Ettől a gondolattól pedig furcsa üresség telepedett a gyomromra, majd tonnás súlyként nehezedett a mellkasomra. Létezik, hogy hiányzott volna? Nem mintha ma nem hiányzott volna a nap minden pillanatában, mikor csak eszembe jutott.
Nem ezért fizetjük. Egy halvány, sunyi vigyor suhant át a képemen, mikor közölte, mit mondott Irina-nak, némi büszkeséget érezve magamon emiatt, bár nem fűztem hozzá további gondolatot. El tudtam képzelni Irina arcát, azt is, hogy az ominózus pillanatig mit gondolhatott a feleségemről, míg le nem törték a szarvát, de még a helyzet súlyosságának ellenére is felfigyeltem a királyi többesre. Egy pillanatra láttam magam előtt a nőt, aki minden ízében alkalmas arra, hogy betöltse az űrt az életemben, és tökéletes felesége legyen a következő főnöknek. Büszke voltam, ami némileg oldotta a dühöt, de még mindig vissza-visszaköszönt a gyomorfeszítő érzés.
Nem dacolt velem, mikor utána nyúltam, bár eleve nem volt erőszakos a szorításom, de a soron következő szavak egy nagy sóhajt kívántak tőlem. - Ezek gondolom Irina szavai - ráztam meg a fejem nagyot nyelve, közben hagyva, hogy átvegye tőlem a gombokat. Az iménti megnyugvás egy pillanat alatt oszlott köddé, és egy pillanatig tényleg azon gondolkodtam, hogy most kimegyek és emlékeztetem rá, hogy valójában hol is van a helye, de Iris soron következő szavai után jobbnak láttam passzolni az újabb agresszió-bombát. Nem tudtam mit kezdeni ezzel. Vele. Nem volt több erőm bizonygatni, hogy tudok más is lenni, és vele eszembe sem jutna erőszakoskodni vagy éppen bántani. Mégis éreztem a hangján, hogy megült benne a félelem, ezt ő is bevallotta, mire megfeszülve csak egy lemondó sóhaj tört elő belőlem. Talán tényleg nem tudtuk áthidalni a közöttünk tátongó szakadékot, talán nem voltunk elég erősek egymáshoz, talán... Talán nem tudom. Ezt utáltam a legjobban, nem tudni valamit. - Nem Irina-ra kellene hallgatnod, hanem rám - szólaltam meg végül, tekintetemmel jó ideig nem is engedve, és mikor újfent elsétált, hogy szerezzen pár papírtörlőt, megfeszítettem a karjaimat, mintha így akarnám száműzni a feszültséget az izmaimból. Szinten rögtön visszatért, megnedvesítve a papírtörlőt, hogy a maradék vért is eltüntesse rólam. Ezúttal már megkomolyodott tekintettel fürkésztem őt, mintha nem ő lett volna az, akire még az életem is rábíztam volna, ha úgy hozná a sors. Itt állt mellettem, mégis olyan távol éreztem, ez pedig nem segített legyőzni a belső démonomat. - Vagy elfogadod, ami vagyok... - nyúltam az álla alá, így ösztönözve, hogy a szemeimbe nézzen, de annak ellenére, hogy törni és zúzni akartam, még így is elég gyengédre sikerült a mozdulat. - Vagy tudod, mi fog következni, Iris - fejeztem be a mondatot, de továbbra sem engedve, hogy elfordítsa a fejét. Ahhoz túl erősen tartottam. - Mindig lesznek ilyenek - intettem a fejemmel a bár felé, visszautalva a verekedésre. - Mindig jöhet egy Irina, és talán soha nem leszek elég jó hozzád. De mit akarsz tőlem, mit tegyek? - erősödött fel a hangom végül, vehemensen adva a tudtára, hogy a bizonytalanság átvette felettem az irányítást, tíz körömmel mardosva a gyomromat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 3:08 pm

Mr and Mrs

Miközben ott állok és nézem Őt, kezdek rájönni, hogy ez és az előző vita meg talán, már az azelőtti is, mind mind azért volt, mert nem beszélünk. Átéltük együtt azt az eszeveszett éjszakát, de nem beszéltünk erről, rólunk vagy legalább arról, hogy mi minden vár rám vagy rá. Most pedig itt az eredménye, hogy én folyamatosan kételkedek, miközben Ő prostik közt ücsörög és néha ripityára tör arcokat. Újabb és újabb dolgokat tudok meg róla, mindig látok belőle egy picivel többet, miközben félpucér némberek sutyorognak a fülembe, hogy mennyire nem illek hozzá. Talán, tényleg nem illek bele ebbe az egész alvilág témába és meglehet, hogy idővel tényleg nem fogja majd vissza a tény, hogy én nem vagyok ennek a része, de hiszem, hogy pont azért illünk össze, mert annyira mások vagyunk. Nem tudom. Kicseszett Irina rohadt jól ért ahhoz, miként kell egy nő fülébe bogarat ültetni. -Közöltem, hogy nem ezért fizetjük és visszaküldtem dolgozni.- vonok vállat, mintha ez valóban egy ilyen egyszerű és laza beszélgetés lett volna, pedig a legtöbb kétely Irinának köszönhető. Csak azt sajnálom, hogy fele annyira se tudtam megsérteni, mint szerettem volna, hiszen csak az orra alá dörgöltem, hogy Dimitriy az Én férjem, miközben mindketten tudjuk, hogy talán még ő is jobban ismeri nálam. Legalábbis, ezt az erőszakos oldalát mindenképp.
Nem akarok csak úgy ácsorogni, fojtogató érzés Dimitriy dühét figyelni, így inkább a levetett holmikat dobom a kukába, mint valami tisztaságmániás és talán épp ez a minimális távolság az, ami szükséges ahhoz, hogy végre feltegyem a kérdést, ami azóta aggaszt, hogy bejöttem ide. -Van, aki másképp gondolja...- jegyzem meg alig hallhatóan a válaszát követően, de kétségtelenül hat rám, ahogy újfent hangoztatja, hogy sosem bántana. El is akarom hinni. Valahol mélyen el is hiszem, de a tény, hogy az itt lévő nők nagy része, talán sokkal jobban ismeri Őt, mint én, kissé feszélyez. -Tudom...- sóhajtom halkan, közben figyelem, ahogy a gombokat oldja egymás után, de néhány mozdulata olyan vehemens, hogy az egyik a padlón köt ki halkan koppanva párszor. Tényleg tisztában vagyok vele, hogy nem bántana, legalábbis önként biztos nem, de még én is lehetek egy kibaszott gomb egy ilyen helyzetben, aztán majd én is koppanok a padlón, ha a dühe eluralkodik rajta. Franc essen már ebbe az Irinába.
Végül nekem szegezi a kérdést, amit már korábban is, én pedig pár pillanat erejéig, csak bámulok rá tisztes távolságból, amit egyetlen mozdulattal szüntet meg köztünk és ránt közelebb magához. Rezzenéstelen arccal nézek fel rá, nyelek is egy nagyot, míg végül megrázom a fejem. -Attól, aki odakint voltál, egy kicsit igen.- súgom végül halkan, majd lepillantok sebes orrára és egy fájdalmas, dorgáló mosollyal megcsóválom a fejem, hogy aztán tovább haladjon tekintetem az ing felé. -Van, akinek meggyőződése, hogy rá fogsz erre unni. Rám, hogy a jó fiút játszd mellettem.- súgom végül halkan, mostanra már eljutok odáig, hogy teszek magasról Irinára, maximum majd megtanulja, hogy ne velem baszakodjon. Nekem most fontosabb, hogy Dimitriy értse, hogy mi ez az egész és, talán én is érthessem Őt. Még ezt az állatias oldalát is. -Meg, hogy majd ki fogsz törni abból, amit miattam játszol meg ilyen baromságok de...- akadok el egy pillanatra, miközben kezeim megindulnak, tovább gombolom azt a nyamvadt véres inget, hogy végre letoljam vállairól, majd egyik kezembe fogva a kuka felé hajítsam. -Mindezt hallani, miközben te ájulásig versz valakit...ijesztő volt. Ezért jöttem be ide, hogy inkább ne is lássam, mi zajlik.- sóhajtok egy hatalmasat, de tekintetem még, csak most talál az övére, mióta az inggel foglalkozok. Fogalmam sincs, hogy számára ez miként hangzik vagy, hogy el tudja-e képzelni egyáltalán, hogy milyen érzés valakit, aki előző este olyan figyelmes és törődő volt veled, ilyen állapotban látni. Tudom, hogy ez is ő és meg is értem, miért van erre szükség, de a gondolat, hogy ez ott van benne ilyenkor is, tényleg ijesztő. -Tudom, hogy szándékosan akart felhúzni, mert féltékeny, vagy a franc tudja mi baja van, de ettől még sikerült neki.- lépek végül odébb azzal a szándékkal, hogy szerezzek a falon lévő tartóból egy papírtörlőt, hogy azzal tüntessem el a többi vért, bár mindez valószínűleg nem sikerül, ha Dimitriy netán visszatart.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 3 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 2:00 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Valahol mélyen, tényleg nagyon mélyen vágytam arra a hangulatra, amit vele, csak vele tudtam megteremteni. Szerettem volna ismét azt látni a tekintetében, amit tegnap éjjel vagy éppen fél órával ezelőtt, bízva abban, hogy bármi is történt az elmúlt tíz percben, nem veszett el semmi. Korábban úgy nézett rám, ahogy előtte még soha senki, ami segített elhinni, hogy talán mindenkinek járt egy második esély, még nekem is, pedig annyi vér száradt már a lelkemen, és annyi életen tapostam át, hogy talán nem is merném bevallani. És most... most nem nézett sehogy, szándékosan kerülve a tekintetem, mintha rejtegetni akarna valamit, vagy ami rosszabb, tudatosan felhergelni, mert nem volt számára újdonság, mennyire gyűlöltem, ha valaki nem nézett a szemembe, miközben hozzám beszélt. Ez pedig felülírta a szokatlan vágyat, hogy újra egymás karjaiban találjuk meg a megnyugvást. Nem tudtam volna megfogalmazni, hogy mit is akarok, el akartam törölni ezt az egész helyzetet, csírájában elfojtani, nem is emlékezni rá. És ki akartam törölni az ő fejéből is, bármit beáldozva érte.
Mire végül rám nézett, régen elvesztettem az önuralmamat, a testem minden porcikája elárulta, hogy mérges vagyok, még ha nem is tudtam volna elmondani, mi szülte az érzést. Leginkább az, hogy megint itt álltunk egymással szemben, mint két kibaszott idegen, készen állva arra, hogy ismét magyarázkodnom kelljen akár Irina miatt, akár a félholtra vert férfi miatt, és azok után, hogy már minden módszert megragadtam a bizonyításra, kezdtem elfáradni. Ugyanaz a férfi voltam, aki tegnap és előtte, és a picsába, nem akartam levedleni magamról mindent, ami meghatározta az életem. - Igazán? - kérdeztem vissza, mikor visszautalt Irina-ra. - És hogy tetted helyre? - folytattam, ekkor már megszabadulva a nyakkendőtől, majd miután meglazítottam az ingem pár gombját is, lassan leeresztettem a kezem. Olyan érzésem volt, mintha fojtogattak volna, bár talán nem ártott volna megszabadulnom a csurom vér ingtől is, csak nem volt helyette más, amit magamra vehettem volna. Mindegy, ez volt a legkisebb gondom jelenleg. Bár nem segített abban, hogy megértsem, mi is történt odakinn, mi váltotta ki valójában, hogy bejöjjön ide, mert kételkedtem abban, hogy Irina mérgező személyisége önmagában elég lenne ahhoz, hogy idáig üldözze Iris-t. Arra már inkább gyanakodtam, hogy az eldurvult verekedés miatt látta jobbnak, ha felhúzza a nyúlcipőt. Vagy éppen a kettő együtt ösztökélte erre. Miért nem tudták a nők egyértelműen elmondani, mit miért csinálnak?
A kérdése azonban előbb tört felszínre, mint az enyém, így tekintetem, miközben követte az alakját, ahogy kidobta az eldobált holmikat, egy másodpercre sem eresztette. A bátorságát mondjuk soha nem vitattam el tőle, sok olyan helyzetet élt át meg velem megfutamodás nélkül, amibe másoknak beletört a bicskája. - Ez a valódi énem - mondtam ki egyértelműen azt, amit ő eddig csak hírből hallott, és talán soha nem is hitte el teljesen. - És nem akarom elfojtani vagy visszafogni - folytattam, annak ellenére, hogy nagyjából sejtettem, hogyan is hangzik ez számára. De ha valamit már jól megtanult velem kapcsolatban, hogy nem szoktam hazudni. Nem most akartam elkezdeni. - De veled más akarok lenni. Soha nem bántanálak - szólaltam meg újra, miután kínzó csend telepedett ránk, tekintetem egy ideig kutatta az övét, majd nagy levegőt véve nekitámaszkodtam az asztalnak, úgy folytatva az ingem kigombolását. Bár még mindig nem tudtam, mit fogok felvenni helyette, de egyre inkább feszélyezett a vér magamon. Nem tudott lenyugodni a zakatoló szívem, és habár a szavaim jelentésükben jót jelentettek, ugyanúgy dühösen csengtek, mert még mindig nem tudtam rájönni, mi ez az egész, ami éppen kettőnket marcangol, szinte csontig hatolva. Feszültségemben az egyik gombot erősebben rántottam meg, amitől rögtön leszakdt az ingről, és valahol a földön kötött ki. Nem mintha lett volna jövője ennek a darabnak. Ha valamit, hát azt viszont mindketten tudtuk, hogy a vér soha nem jött volna ki ebből az anyagból. És úgy tűnt, jelentős foltot hagyott kettőnk éppen kialakuló... akármijén is. - Félsz tőlem? - szegeztem neki a kérdést, és már nem először. Legutóbb azt mondta, hogy nem... de most egészen mást véltem felfedezni a szemeiben, hirtelen nyúlva a karja után, hogy közelebb rántsam, és így végre befejezzen minden felesleges pótcselekvést. Azt akartam, hogy rám figyeljen, nem pedig arra, hogy az a kibaszott kendő kukába kerül-e vagy nem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 1:06 pm

Mr and Mrs

Pár perccel ezelőtt még arról fantáziáltam, miközben a fülembe duruzsolt édesen, hogy nekem esik és ott, azon a nyamvadt bárszéken vagy a pulton tesz a magáévá. Most meg itt áll előttem csupa véresen, törött orral és csak azt látom rajta, hogy iszonyúan pipa. Az, hogy ez még az iménti verekedésnek vagy inkább nekem köszönhető, nem igazán egyértelmű, de tisztán érzem a belőle áradó feszültséget, na nem, mintha bennem nem lenne szintén egy jó nagy adaggal. Mégis, ahogy belép az állapotom felől érdeklődik, mintha valami nyámnyila lennék, aki a vér láttán összeesik, pedig engem nem az borított ki. Egyértelmű, ha két pasi verekszik, az ezzel jár, ennyi. Az volt rám durva hatással, amilyennek Őt láttam és az, amit Irina a fülembe sutyorgott, mint valami kibaszott démon, akinek féltett szándéka mindent tönkretenni. Egyébként, ha lenne eszem, már csak azért sem hagynám, hogy éket verjen közénk, hiszen egyértelműen ez volt a célja, csak hát nekem meg nincs eszem, mert inkább a szavait boncolgatom. Szavakat, melyek vagy igazak, vagy nem. Nem tudhatom se én, se ő, mégis hagytam neki, hogy elbizonytalanítson velük.
-Ja jó. Az más.- válaszolok csak ennyit a vérrel kapcsolatos megjegyzésére, majd inkább neki látok letisztogatni az arcát, mintha ezzel eltüntethetném a nyomát is annak a veszélyes és agresszív férfinak, aki az imént volt, csak épp az a legnagyobb baj, hogy még mindig ott lapul benne. Sőt. Nem is lapul igazán, mert a megfeszült állkapcsa kellőképpen árulkodik arról, hogy milyen hangulatban van még mindig és ezt valószínűleg tetézi az is, hogy én végül mégis itt kötöttem ki az öltözőben, mint valami szánalmas, beszari tündérkirálylány. Meg az is, hogy kerülöm tekintetét, hiszen pillanatokkal később cseppet sem nyugodt hangon, szinte rám parancsol, hogy nézzek rá. Nem teszem meg rögtön, az arcát törölgetem továbbra is, de ahogy elveszi a kendőt, végül mégis rászegezem pillantásom és nyelek egy nagyot. Meg sem mozdulok, miközben kioldja a nyakkendőjét, majd az ing gombjaival kezd foglalatoskodni, csak csendben bámulok az arcába és próbálom rendbe rakni magamban a dolgokat. Ő azonban arra kér, hogy osszam meg vele mi jár a fejemben, bár szerintem fogalma sincs róla, hogy mire vállalkozna ezzel.
-Nem számít, hogy mit mondott. Helyre tettem. Azt hiszem. - szólalok meg végül halkan, de nem árulok el szinte semmit sem, mert nem igazán szeretném, ha végül Irina kapna ezért. Vagyis de. Nem tudom. Akármilyen alattomos kígyó is, nem akarom bajba sodorni, hogy aztán az én lelkemen száradjon, ha Dimitriy...megbünteti. -Bejöttem, mert nem akartam, hogy lássa, mennyire felidegesített.- folytatom még mindig borzasztó halkan, és végtére is, ezzel nem hazudok, csak épp azt nem árulom el neki, hogy Irina szavai és az Ő tettei együttes erővel váltották ezt ki belőlem, az érzést, hogy el akarok onnan tűnni. -És, mert nem akartam végig nézni, ahogy halálra versz valakit.- nyögöm ki végül, miközben az eldobált cuccaiért indulok, hogy kihajítsam őket a kukába, de igazából csak azért teszem, hogy ne álljak ott előtte, mint egy kibaszott szobor, mert még a végén elárulom magam, mennyire megrémisztett az, amit láttam rajta.-Ez az az oldalad, amit miattam vissza akarsz fogni? - fordulok újfent felé, bár magam sem tudnám megmondani, honnan jön végül az erő ahhoz, hogy ezt a kérdést feltegyem neki, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy Ő talán tényleg ez akarna valójában lenni még, akár velem szemben is.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 11:09 am

Szinte lüktetett az agyam, miközben megtettem a lépéseket az öltözők felé. Foghattam volna arra is, hogy a fájdalmat érzem, ez nyilallt fel egészen a fejemig, a lüktetés pedig ebből ered, de ez az egész már túlmutatott a fizikai korlátokon. Jelenleg kevés dolgot tudtam volna megnevezni, amit ne gyűlöltem volna, mindazt, amit gondoltam és amit éreztem, azt pedig még inkább, hogy úgy tűnt, egy átkozott börtönbe zártak. Engem, aki soha nem hagyta, hogy ilyesmi történjen, most két szék között vergődtem, mint egy kibaszott lúzer, és már a gondolattól megmerevedett minden izmom. Azt tudtam, hogy mit várt tőlem a családom, és mit akart az apám látni. De halvány elképzelésem sem volt ezek után arról, vajon Iris mit várt. Vagy mit akart tőlem egyáltalán, mert az, hogy eltűnt az öltözők sűrűjében, kicsit sem azt a látszatot keltette, hogy bármi is rendben lenne. Megint ott voltunk, ahol a part szakad, de nem tudtam volna előre megjósolni, mi fogad majd, amikor belépek az öltözőbe, dühöt látok-e majd rajta vagy csalódottságot, esetleg mindkettőt. Bár tudtam volna, mit mondott neki Irina, bár tudtam volna akármit, de ez az egész kezdett maga alá temetni.
A tükör előtt állt, mikor beléptem a helyiségbe, de annak ellenére, hogy nem szólt egy szót sem, nagyjából kikövetkeztettem, mi járt a fejében. Vagyis, el tudtam képzelni az irányt, mert nem nézett rám, gondosan ügyelt arra, hogy ne tudjak leolvasni róla semmit, mégis tapintani tudtam volna a kettőnk közé felemelt falat, ez pedig egy olyan szintre lökte az ingerültségem, hogy inkább szándékosan nem is törődtem az egésszel. Szavaira ismét végignéztem magamon, mintha eddig nem lettem volna tisztában azzal, hogy tiszta mocsok lettem. - Ez zömében nem az én vérem - reagáltam ennyivel viszonylag közönyösen, mintha nem is arról beszélnénk, amiről, bár tudatában voltam annak, hogy ez csak olaj lesz a tűzre. A saját frusztrációmat próbáltam legyűrni, elég kevés sikerrel, miközben végre közelebb sétált, a néma kérésre én is így tettem, majd elvette tőlem a kendőt és vízbe áztatva elkezdte letisztítani az arcom. Amilyen gondosan próbálta eltüntetni rólam a vért, éppen annyi energiát fektetett abba is, hogy ne nézzen a szemeimbe, pedig tudta, hogy ez mennyire fel tud bosszantani. Már éreztem is a megfeszülő állkapcsom, ahogy elnyeltem egy mondatot, összeszorítva a fogaimat, de továbbra sem véve le tekintetem az arcáról. Eddig próbáltam lavírozni ebben a hullámvasút-szerű kapcsolatban, ami kettőnk között kialakult, de ebben a pillanatban csak a kibaszott vészféket kerestem. - Rám néznél végre? - kértem tőle erélyesen, szinte utasítóan, nem is reagálva a szavaira, mikor a tűréshatárom elérte azt a bizonyos pontot. Nem érdekelt a fájdalom, amit az orrom körüli tisztogatással okozott, odanyúltam, hogy kivegyem a kezéből a kendőt, és nem is követtem az útját, csak elhajítottam a szűk helyiségben.
Utána a nyakamhoz nyúltam, meglazítottam a nyakkendőt, majd teljesen lefejtettem magamról, hasonló ívben eldobva, mint az imént a kendőt, csak hogy elkezdjem kigombolni az ingem felső gombjait. - Közben beavathatnál abba, mi jár a fejedben. Vagy abba, hogy mit mondott neked Irina. Vagy úgy összességében bármibe, ami kicsit is több annál, amit jelenleg csinálsz - sorjáztam egymás után a szavakat, de jelenleg messze álltam attól a megszokott Dimitriy-től, akit ő az elmúlt időszakban megismert. Gyűlöltem a bizonytalanságot, szinte szétfeszültem tőle, és ugyan valahol mélyen tompán megszólalt egy hang, hogy elég, megígértél neki valamit, mégsem finomítottam sem a mozdulataimon, sem az arckifejezésemen. De ebben legalább még mindig élen jártam, mesterien tudtam elbaszni mindent, ami akár egy kicsit is jobbá tehette volna az életem.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 9:40 am

Mr and Mrs

Magam sem tudom, mi dühített fel jobban. Irina kegyetlen szavai, melyek a megjátszott érdektelenség ellenére túlságosan is szarul estek, vagy inkább az, hogy Dimitriy szinte a szemem láttára vert az imént épp félholtra valakit. Vagyis, talán azóta is püföli, hiszen én bejöttem az öltözőbe, mintha ezzel bármit is megoldanék. Na nem bújkálni akarok én, csak épp nem akarom, hogy odakint mindenki lássa rajtam, milyen kibaszottul dühös és kétségbeesett vagyok, amiért muszáj vagyok elismerni, hogy Irinának, talán igaza van.
Lehet, hogy Dimitriy most fejest ugrott velem ebbe az egészbe, mert tényleg valami újdonság vagyok mindazzal együtt, amit tőlem kaphat, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy Irina, talán jobban ismeri, mint én és pontosan tudja, hogy meddig képes visszafogni magát. Talán, a velem szemben mutatott kedvesség és türelem is, csak múlandó, aztán idővel nekem is kijut majd egy-két pofon.
A mosdó fölé hajolok, kicsit bevizezem a tenyerem és benedvesítem a tarkómat, hátha segít megnyugodni. Lehunyom szemeimet, hátha könnyebben megy a mutatvány, de újra és újra Dimitriy jelenik meg előttem, meg az a rengeteg vér, ami belőle majd a másik pasasból folyt. EZ az igazi Dimitriy.
Nem tudom, mennyivel lett volna könnyebb mindezt végig néznem, ha az a ribanc nem jön oda a fülembe sutyorogni. Valószínűleg, csak elfordultam volna vagy magamba döntök hirtelen vagy két deci vodkát, de ez a kettő együtt iszonyúan felhúzott.
Talán, most élvezi mindazt, amit én nyújthatok neki, de vajon meddig képes ketrecbe zárni önmagát? Hiszen, akárhogy is nézzük, mellettem valószínűleg úgy érzi magát, mert ezt a vad, kegyetlen oldalát igyekszik elnyomni Miattam , de meddig lesz képes rá? Ábrándozhatok én arról, hogy szüksége van rám, valami kevésbé ridegre az életében, de az is lehet, hogy valójában nem is vágyik ilyesmire, mert Ő ezt élvezi , ezt szokta meg; a verést, ha valaki épp nem úgy viselkedik, mint kellene.
Az ajtó felé kapom a fejem, mikor kinyílik, de rögtön vissza is nézek inkább a tükörbe, mielőtt még túl sokat elárulna Dimitriynek a pillantásom. Hogy mennyire rettegek ettől a vérben fürdő, agresszív oldalától, amitől talán biztonságban vagyok még, de mindez csak addig érvényes, míg a szerződés köti. De, ha utána is együtt maradnánk esetleg, akkor már nem tartaná vissza semmi attól, hogy mindezt szabadon engedje. Talán, még én sem.
-Kérdezi ezt az, aki csurom vér.- sóhajtom halkan, próbálok erőt venni magamon, hogy ne megint egy rohadt veszekedésben találjam magam, de talán, már az is kellően megalapozta a vitát, hogy idő közben eltűntem a pulttól és inkább mégis egy night club öltözőjében bújkálok. -Te jól vagy?- köszörülöm meg a torkom, hogy aztán egy mély levegővételt követően eltoljam magam a mosdótól és felé forduljak. Nem tudom, mennyire tudom leplezni a megrökönyödést, ami a véres ingje láttán ér, de nyelek egy nagyot és felé nyújtom a kezem, intek is, hogy jöjjön közelebb, végül elveszem tőle a kendőt, ha engedi és egy kicsit bevizezem. -Nem akarom elhinni, hogy nincsenek embereid arra, hogy az ilyesmit elintézzék. - jegyzem meg halkan, közben pedig, ha hagyja, kicsit letörölgetem az arcát, bár az orra környékét inkább elkerülöm, mert már most kezd feldagadni és valószínűleg rohadtul fájhat. Inkább az orra tövéhez nyomom a hideg kendőt, hátha úgy eláll a vérzés. Mondjuk, az ingnek már egyébként is annyi. -Olyan, mintha én magam állnék neki felépíteni az általam megtervezett épületeket.- dünnyögöm tovább, de a tekintetét azóta is kerülöm, hogy bejött ide, mert nem tudom, hogy képes lennék a milliónyi, bennem tomboló érzelmet elrejteni előle. Újra csak Irina szavai járnak a fejemben, mint valami nyamvadt lemez, amit féltett valaki a lejatszóra -egész pontosan az a cafka-, én meg képtelen vagyok levenni. Valószínűleg azért, mert látok benne igazságot.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 7:31 am

Meg sem próbáltam uralkodni magamon, az indulat és a düh olyan hirtelen vette birtokba az elmém és a testem, mintha soha nem is szűntek volna meg, pedig az előbbi Kirill-es közjátékot figyelmen kívül hagyva, nyugodt napot tudtam a hátam mögött. Túl gyakran jutottak vissza a gondolataim a tegnap este és a ma reggel történtekre, elkalauzolva magam egy egészen új, távoli világba, amit valami furcsa, számomra ismeretlen köd uralt. Meg kellett tanulnom nem félni tőle, és attól, amit a homály fedett, mert tudtam, hogy ami tényleg számít, a köd mögött vár rám. Távolinak tűnt, mégis összemosódtak a határok, Iris már túl közel volt, magamon éreztem az illatát, a bőröm alatt az érintését, és míg a kezem képes volt gyengéden megérinteni és megsimogatni, addig ugyanez a kéz el is pusztíthatta volna. Úgy, ahogyan el akarta pusztítani ezt a ficsúrt is.
Az ütés, amit ököllel az arcomra mért, váratlanul ért, szinte hallottam a reccsenést az orrom felől, és nem kellett odanyúlnom, hogy tudjam, a melengető érzés a saját vérem. A fájdalom csak egy pillanatra állított meg, de ez is inkább azt a célt szolgálta, hogy egy irányba összpontosítsam a fájdalomból merített erőt, ami ökölbe rántotta a kezem, és nem is gondolkodtam, szinte rögtön becéloztam vele az arcát. Az agyamat egyszerre kapta el a mérhetetlen düh és az adrenalin, ezeknek köszönhetően már nem is éreztem az öklömben éledező fájdalmat, azt azonban, hogy a második ütésnél a férfi szája felszakadt, majd az orrából is ömleni kezdett a vér, még a vörös ködön át is észleltem. Mégsem volt elég, nem tudtam megállni, kurvára nem is akartam megálljt parancsolni magamnak, továbbra is állatias erővel tartva a gallérját, mintha ez lenne az a bizonyos madzag, amin rángathatom. Ebben pedig benne volt minden, amit az elmúlt hetekben megéltem és elfojtottam, a gyász mardosó érzése Nikolai után, a tehetetlenség érzése az apám irányába és a bizonytalanság okozta félelem, hogy soha nem leszek elég jó egy olyan nőnek, mint Iris. Ezek összemosódva pedig egy kegyetlen, bestiális vadállatot hoztak ki belőlem, akit csak az állított meg a sokadik ütés után, hogy szinte már csak az én szorító karom tartotta állva szerencsétlent. A vére a fehér ingemre fröcskölt, de már amúgy is összemocskolta a saját vérem.
Lassan elengedtem, az arcom viszont nem enyhült, az állkapcsom továbbra is pattanásig feszült, az erek pedig majdnem szétrobbantak a nyakamban. Nem is tudott két lábon megállni, elvesztette az egyensúlyát, hanyatt vágódott, ekkor léptek mögé ketten a biztonsági csapatból, hogy felvakarják onnan. Kapkodtam a levegőt, mintha egy egész rohadt maratont futottam volna le, de még így, ennyi erőt kiadva magamból sem nyugodott meg a háborgó lelkem. - Takarítsátok fel - vettem le közben a zakómat, egyelőre szándékosan nem érve a vérző arcomhoz. - Ha még egyszer bejut ide rajtatok keresztül, ti nem ússzátok meg ennyivel - fordultam még feléjük. Többet vártam tőlük, ez volt a kibaszott munkájuk, és egyiknek sem tűnt fel ez a majom? Kurvára csalódást okoztak.
Nagy levegőt vettem, visszatérve a jelenbe, lassan visszafordulva a bárpult felé, de Iris-nak már csak hűlt helyét láttam ott, ahol az imént még a kezemet fogta. Kezdtem levetkőzni magamról az indulatot, a vörös köd szakadozni kezdett, ismét kitapintva a valósághoz vezető utat. Az, hogy még a helyiségből is eltűnt, semmi jót nem jelentett, ez pedig nem segített abban a folyamatban, hogy megzabolázzam az imént életre kelt monstrumot magamban. - Hova ment a lány? - kérdeztem megállítva az egyiket, akinek valószínűleg tökéletes rálátása nyílt minden körülöttünk zajló eseményre, ő pedig az öltözők irányába pillantott. - Arra, miután beszélt Irina-val - formált végül szavakat, és ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy ismét bennem akadjon a levegő. Tekintetemmel körbepásztáztam a helyiséget, megkeresve az említett szemeit. Valószínűleg ha Iris nem lett volna jóval fontosabb jelen pillanatban, Irina-hoz sétáltam volna, csak hogy kitépjem a vipera nyelvét, azt már amúgy is évekkel ezelőtt meg kellett volna tennem. Mégis, a szemeimből tökéletesen kiolvashatta, hogy ezúttal rossz utcába sétált be, mégis valahol, mélyen éreztem, hogy bármit is mondott neki, nem ő volt az oka, hogy már csak a hűlt helyét találtam. És megint ugyanoda lyukadtam ki, ahová eddig mindig: én vagyok az ok.
Tekintetem elszakadt Irina-étől, vagy vettem egy hátraarcot, hogy elinduljak az öltözők irányába, közben a pult mögé benyúlva felmarkoltam egy kendőt, és az orromhoz szorítottam. Csapzottan, továbbra is ingerülten tettem meg métereket, benézve valamennyi öltözőbe, míg az egyikben meg nem találtam. Az adrenalin hatása múlni kezdett, már kezdett kibontakozni a fájdalom az öklömben és az orromban egyaránt, de egyre intenzívebben bontakozott ki egy újfajta érzés, ami jelenleg minden fizikai fájdalmat felülmúlt. - Hé. Jól vagy? - kérdeztem tőle, de ezt a kérdést még talán én sem gondoltam komolyan.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 7:30 pm

Mr and Mrs

Nagyon úgy fest, hogy Dimitriy meg van győződve arról, hogy a hely miatt buktam ki rá. A nők miatt, akik egy szál semmiben járkálnak fel-alá vagy épp a rúdon riszálják magukat és a pasiktól, akik a nyálukat csorgatják, de nem így van. Azért buktam ki, mert azt hittem, hogy mindannak ellenére, ami köztünk történt, Ő erre vágyik, azért ül itt, mert ezeket a nőket akarja nézni, de az meg sem fordult a fejemben, hogy igazából őrzi őket és a hely történetében az apjáé. Mondjuk, akár kötelesség, akár nem, azért nem kifejezetten nyugtat meg a gondolat, hogy majd itt kell kerül-fordul ülnie "őrzés" címszóval, fordított esetben pedig biztos vagyok benne, hogy Ő még jobban kibukott volna, ha én sztripper pasikra vigyáznék, de most inkább arra koncentrálok, amit a folyosón mondott. Ahogy mondta. Most csak ez számít.
Próbálok is érdeklődni úgy az egész felől, kíváncsiskodok az élete ezen részéről, amivel idővel meg is kell barátkoznom, Ő pedig, ha nem is a legbővebben, de válaszol. Nehéz mondjuk ezt az egészet összeegyeztetnem a fejemben, hálás is vagyok, amiért inkább áttér az én napomra és elfoglaltságomra, bár meglep, hogy egyáltalán érdeklődik. Talán, ez is azért van, mert próbálok én is nyitni az Ő világa felé, mondjuk az enyém fele olyan veszélyes és izgalmakkal teli sincs, mint az övé, ahol ezek szerint olykor be kell törni pár orrot. Tény, hogy a tárgyalóban megkönnyítette volna ma a dolgomat, ha ott is így működne minden.
Mégis, a keze, amivel képes bármilyen pofátlan, értetlen vendéget helyre tenni, most édesen az enyémért nyúl, én pedig egy pillanatra az ölében pihenő, egymásba fonódó ujjainkat nézem, majd egy lágy mosollyal felpillantok rá. Nem tudom, hogy tett-e valaha ilyen gesztust, mióta a szerepünket játszuk, de talán ez már nem is igazán a szerep része, ez a gondolat pedig egészen megmelenget. Tudom, hogy nem volt még sosem kapcsolata, hiszen beszéltünk erről, talán még akkor, amikor visszahoztak hozzá, de igazán édesen feltalálja azért magát, hogy mivel tud kedveskedni. -Hát, nem igazán érdemes velem vitatkozni.- vigyorodok el, mert ebbe viszont már ő is bőségesen belekóstolhatott, hogy mennyire makacs tudok lenni, ha valamit igazán akarok, már pedig ma azt akartam, hogy elégedetten távozzak az ülésről és végre láthassam Őt, meg azt a pimasz vigyorát, amivel végig mustrál. -Tetszik?- harapok finoman ajkamba, egy pillanatig sem titkolom, mennyire beette magát a gondolataimba, konkrétan egész nap ott sündörgött a fejemben és ezen nem segít az sem, ahogy a fülembe suttog. Még az a kibaszott bébi is olyan izgatóan hangzik most, ahogy egész közel húz magához és hallom sóhaját, majd rekedtes hangon megszólal. Az egész testem lángra kap, valószínűleg tiszta liba bőr vagyok a gondolattól is, hogy újra az övé legyek, hogy magamban érezzem, hajolok is még közelebb hozzá, hogy végre ajkait az enyémeken érezhessem, de mielőtt még túlságosan beleélném magam abba a vágyott csókba, egy aggódó női hang visszarángat a valóságba.
Hátrébb húzódok tőle, kezem újra a poharam köré fonódik, kortyolok is egyet, míg ők sugdolóznak, majd Dimitriy szavaira komoly arccal rápillantok. Azt azért már felismerem, hogy mikor érdemes vele packázni és mikor nem, most pedig, ahogy kér, hogy maradjak -meglehetősen szépen és finoman teszi-, bólintok egyet és eltökélt szándékom, hogy most az egyszer tényleg szót fogadok. Már csak azért is, mert tudom, hogy a legkevésbé sem velem akar foglalkozni, amikor épp helyre kell tennie valakit és a tekintélyét nem csorbítanám azzal, hogy mögé állok, mint valami undok feleség otthonkában, nyújtófával a kezében.
Egy darabig figyelem is az eseményeket, ahogy Dimitriy az asztal lapjára tenyerel és a férfihoz beszél, de már abból tudom, hogy ez nem lesz egyszerű menet, amilyen arccal a férfi reagál. -Pár hét és rád un majd.- szólal meg mellettem egy túlságosan ismerősen csengő női hang, de a biztonság kedvéért -még mielőtt rossz lotyóra gondolnék-, felé is pillantok, hogy Irina elégedett arcával találjam szembe magam. Tekintete olyan sunyin méreget, ajkán olyan önelégült, gonosz mosoly virít, hogy kénytelen vagyok bevallani, a szőr is feláll tőle a hátamon. -És tudod miért? Mert ő nem az a figyelmes, drága férjecske, amilyenre te vágysz, aki fogja a kezedet a pultnál és édesen becézget...- folytatja a - minden bizonnyal - jó előre begyakorolt szöveget, hiszen ezek szerint figyelt minket az utóbbi pár percben, bár azt inkább nem adom a tudtára, hogy a "bébi" cseppet sem édes becézgetés számomra, hacsak nem számolom hozzá, hogy Dimitriy pontosan azért szólított így, hogy incselkedjen velem. -EZ az igazi Dimitriy- közli végül, fejével biccent is a boksz irányába én pedig követem az irányt és összeszorítom állkapcsom a látványra, majd nyelvek egy nagyot. Még innen is látom, hogy az orra vérzik, de az még mindig durvább, amilyen vehemensen neki áll ütlegelni a férfit. Beleborzongok, és nem a jó értelemben, mert az a Dimitriy, akit most látok, egészen elborzaszt. -és nem fogja sokáig bírni, hogy ne ez legyen. A vérében van. Ő ilyen és kész, szóval akármivel is sikerült rávenned, hogy feleségül vegyen téged és játssza az édes kis férjedet, hidd el, nem lesz hosszú életű a dolog. Ki fog törni ebből.- sutyorogja, mint valami kibaszott fúria, arcán rideg, kegyetlen mosoly virít, de nem vagyok hajlandó meghunyászkodni egy kurva előtt és megmutatni, mennyire szarul esik mindaz, amit mond. Felöltöm a korábbi mosolyomat, amit Dimitriy ellen használtam, tekintetem az övébe fúrom és hanyag mozdulattal a poharamért nyúlok. -Tudod, Irina, akármilyen is Ő valójában, ez a gyűrű - mutatom is fel az ujjamat, amin azóta is ott virít az az ékszer, amit még a múltkori party előtt Dimitriy húzott fel rá én meg...egyszerűen feleslegesnek láttam levenni -akkor is az én ujjamon van. Bármennyire is böki a szemedet, ha rajtam múlik, itt is marad.- sziszegem halkan a szavakat, bár nem tudom, mennyire jó ötlet egy ilyen nőt felhúzni és sértegetni, de gondolom bántani úgyse merne. Ahhoz túlságosan fél a férjemtől. Gondolom. -Mellesleg, jobban tennéd, ha vissza mennél dolgozni. Nem azért fizetünk, hogy engem sértegess.- szúrok oda amolyan "Iris vagyok és nem mindig vagyok a megfontoltság mintaszobra" módon, ahogy általában viselkedni szoktam, amikor elborul az agyam, majd kiürítem a poharam és felállok a helyemről. -És most, ha megbocsátasz...- fúrom tekintetem az övébe, egész közelről, mintha valami hülye, hatalmi harc zajlana épp vagy az a férfias "kinek a nagyobb" játék, végül kellő szemmelverést követően elindulok. Az egyik lánytól kérdezem meg, merre vannak az öltözők, de mielőtt még eltűnnék bármelyiknek is az ajtaja mögött, vetek egy pillantást Dimitriy felé. A férfi arca csupa vér, eltorzult a fájdalomtól, míg a férjemé...leginkább egy vérengző fenevadéra hasonlít és olyan brutálisan kegyetlen, hogy félek, örökre a retinámba égett.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 3:32 pm

Ki sem fejeztem igazán az aggályaimat, ő máris reagált rájuk, mintha tudta volna, mi járt a fejemben. Csak annyit tudtam róla, amit ő elmondott magáról, de legalább most már azt is tudtam, hogy nem először járt ilyen helyen. Ez mondjuk egészen új megvilágításba helyezte az érdeklődésem egy részét, és ha nem hívott volna a kötelesség, valószínűleg vissza is kérdeztem volna, hogy mégis mit keresett ő egy ehhez hasonló helyen. Hacsak nem... mindegy.
Kézen fogva kalauzolt vissza a pult mellé, ahol rögtön kikérte az egész üveg vodkát. Még egyelőre nem tudtam, hogyan kellene viselkednem vele mások előtt, mert valljuk be, ez az egész tényleg önmagunk megjátszásáról szólt. A férfiak a világomban szerették megalázni a feleségüket, úgy bánni velük, mintha csak egy egyszerű kellékük lenne, és nem lenne önálló akarata. Minek tagadtam volna, hogy eddig én is így tekintettem minden nőre, bár tény, egyiküket sem akartam feleségül venni. Ahogyan Iris-t sem, de ez tőlünk független parancs volt. Lehettem volna vele rideg és távolságtartó, ezzel teremtve meg azt a látszatot, hogy attól, hogy van egy feleségem, én még mindig nem változtam meg, és ugyanolyan bestiális erő lakozik bennem, mint előtte. De egyre erősebben szorított a másik énem, ami nem akarta tárgyiasítani Iris-t, főleg nem akarta megalázni vagy lenézni. Éppen azon dolgoztam, hogy kigyomláljam magamból ezeket a tulajdonságokat, mégis itt voltunk mindenki előtt, nekem pedig el kellett döntenem, melyik utat választom. - Elég gyakran - biccentettem, ismét kortyolva a pohárból, majd felsóhajtottam. Szabad kezem elindult, hogy kikutassa az ujjait, majd összekulcsolva az ujjainkat, az ölembe húztam a kezét. Eljutottam arra a szintre, hogy nem akartam azt a látszatot kelteni, amit a hozzám hasonlóak. Iris nem egy tárgy, nem egy kellék, és jelenleg úgy tűnt, hosszú ideig része is marad ennek a furcsa, érzelmes kavalkádnak az életemben. Már hozzám tartozott.
Érdeklődve fordítottam felé a fejem, miközben a napjáról kezdett beszélni, bizonyos időközönként körbenézve a helyiségen. Nem voltam egy önzetlen típus, ezt már ő is tudta, az érdeklődésem általában soha nem jutott el odáig, hogy tudni akarjam, ki ő és mit csinál, de valljuk be, kettőnk közül ő állt közelebb a hétköznapisághoz. Nem ártott volna tanulnom tőle egy-két dolgot, mondjuk ez fordítva is így volt. - Szóval jól megizzasztottad őket - biccentettem, majd megköszörültem a torkomat. - Ez a... hivatalos öltözéked? - vontam fel kérdőn a szemöldököm, miközben tekintetem végigpásztázta, majd szemtelenül elvigyorodtam. Tény, hogy amúgy is mindig kitett magáért, de ez a darab különösen jól ment hozzá. Volt olyan férfi, aki ne írt volna alá bármit egy ilyen gyönyörű nőnek?
Ő persze tovább pimaszkodott, szóvá téve, hogy nehéz volt koncentrálnia, mert egész nap máshol kalandoztak a gondolatai, mire kicsit közelebb vontam magamhoz, pár centiméteres távolságra kerülve az arcától, majd hol a szemeit, hol az ajkait fürkésztem már-már legyőzhetetlen vágyat érezve arra, hogy megízleljem őket, de egyelőre még nem tettem meg. - Ó, bébi, nekem is - sóhajtottam fel szinte kínlódva, ismét szándékosan húzva az agyát azzal a bosszantó kis becézéssel, majd a füléhez hajoltam. - Egész nap azon gondolkodtam, milyen érzés lesz újra benned lenni - súgtam neki rekedten, már tényleg készen állva arra, hogy megcsókoljam, de a mozdulat félbemaradt, felkaptam a fejem az érkező lány vékony, fiatal hangjára, ahogy a nevemen szólított.
Egy másodperc alatt törte össze a pillanat varázsát, mikor a fülemhez hajolva beszélni kezdett, felemlegetve egy férfi nevét, akit már ennyi alapján sikerült beazonosítanom, tekintve, hogy nem először járt itt, és nem először akadt összetűzése az itteniekkel. Ivan legalább ezer éve kitiltotta innét, ahogy tette eddig mindenkivel, mielőtt durvább módszerekhez kellett volna folyamodnia. - Hol van? - kérdeztem a lánytól, mire az egyik hátsó boksz felé mutatott, én pedig nagyot sóhajtva Iris felé fordultam. - Maradj itt. De tényleg... maradj itt - nyomatékosítottam már rögtön kétszer, vélhetően azért, mert már ismertem. Soha nem maradt ott, ahol kellett volna, de most, hogy ez a furcsa, régi érzés mardosni kezdte a gyomromat... jobbnak véltem, ha nem lát és nem hall semmit. A fickó hírét ismerve amúgy sem saccoltam túl békésnek ezt a beszélgetést.
Elengedtem a kezét, felegyenesedtem, majd elindultam abba az irányba, amerre az imént a lány mutatott. Nem is kellett messze mennem, hogy megtaláljam a szóban forgó bokszot, benne a férfival, ölében pedig az egyik lánnyal, akinek a csuklója szinte már teljesen elkékült az ért szorítástól, a fájdalom kiült az arcára, szemei pedig némán kiáltottak segítségért. Én is szorítottam már hasonló erővel nőt, ezért is tudtam, hogy ez tényleg kíméletlenül próbára teszi az ember fájdalomtűrési képességeit. - Tekintsünk el attól, hogy nem is kéne itt lenned - tenyereltem az asztallapra, úgy keresve meg a férfi tekintetét. - Te is ismered a szabályokat, Jens. Engedd el a lányt, és talán, ha még akkor is jó kedvemben leszek, nem töröm el mind a két karod - vált a hangom baljósabbá, mert ő is, én is tudtam, hogy zokszó nélkül megteszem, de még a seggébe is feldugom mindkettőt, ha nem szedi össze magát. - Ne már, Dimitriy. Én fizettem ezért a szolgáltatásért - szólalt meg a sajátosan gúnyos, pökhendi hangján, és itt szakadt el az a bizonyos cérna. A gyomrom görcsbe rándult, bár előre tudtam, hogy ezt a csatát sem szavakkal fogom megnyerni.
A következő mozdulattal már nyúltam utána, a kabátja gallérjára ragadva mindkét kezemmel, úgy ráncigálva ki onnét, hogy végül szemtől szemben megálljon velem, de továbbra sem eresztettem. A légzésem elnehezült, az állkapcsom megfeszült, és ugyan levegőt akartam venni, de még az is bennem akadt. - Mi a fasz, engedj már el - Először csak vergődött, mire ökölbe szorult a kezem, de akkor szabadult el a valódi pokol, mikor megéreztem az öklét az orrom egyik felében. Tényleg bennem akadt a levegő, a fájdalom átsuhant a testem minden pontján, tetőtől talpig végigjárva az idegeimet, szinte rögtön érezve, ahogy elpattan egy ér az orromban, de nem törődtem vele. Egyik kezemmel elengedtem, jóval nagyobb erővel lendítve felé az öklömet, de másik kezemmel továbbra sem eresztve. Úgy rándult meg az ütés erejétől, mint egy kibaszott rongybaba, de nem álltam meg az első után, rögtön irányba vette a második ütés is.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 12:35 pm

Mr and Mrs

Tudom, hogy lesznek még ennél jóval durvább dolgok is, amikkel meg kell majd békéljek, ha tényleg azt akarom, hogy komolyan az életem részévé váljon, de úgy érzem, készen állok fejest ugrani ebbe az egészbe. Főleg, hogy már biztosan tudom, hogy Ő is szeretné, hogy nem gondolta meg magát, nem hátrált vissza vagy ilyesmi. A minimum az, hogy legalább megpróbáljam megismerni a világát és, ha néhány dolgot nehezen is vesz majd be a gyomrom, nyeljek egy nagyot. Mindez az Ő része, az élet, amit eddig élt és ezután is fog, bármi is legyen köztünk, nekem pedig el kell fogadnom, ha vele akarok lenni, már pedig akarok. Furcsa módon, talán még némi kíváncsiság is van bennem, ha belegondolok, hogy mindezek által Őt is jobban megismerhetem, többet láthatok belőle, mint eddig, bár valószínűleg jó párszor emlékeztetnem kell majd magamat arra, hogy ez a Dimitriy nem feltétlenül ugyanaz, mint aki éjjel majd lázas csókokat hint a bőrömre  és úgy néz rám, ahogy senki más nem tud.
Széles vigyor jelenik meg arcomon a vigyorát látva, mindez pedig erőt is ad ahhoz, hogy tényleg mellette akarjak lenni, na nem, mintha nem lenne tényleg méltóságomon aluli egy öltözőben kuporogni. Biztosan lesz még olyasmi, amit majd nem szeretnék végig nézni, de az nem pár segg meg mell lesz egy night clubban. Próbálom ezt a rá vetett pillantásommal is sugallni, ahogy kézen fogom, de azért mellékelek pár szót is, hogy megnyugtassam. -Dimitriy. Nem apácanövendék vagyok. Jártam már ilyen helyen. Ne aggódj, oké?- szorítom is meg finoman a kezét, lágyan elmosolyodok és elindulok vele az ajtó felé. Nem vagyok teljesen biztos benne, de mintha félne picit attól, hogy majd befolyásolja a vele kapcsolatos döntésemet az, amit itt láthatok, pedig én nem akarom, hogy így érezzen. Tisztában vagyok vele, hogy az útja nem szivárványokból meg felhőpamacsokból áll, hiszen Ő egy maffia főnök, könyörgöm, nem mesebeli herceg. Bár, számomra még néha így is annak tűnik. A sötét hercegnek, akiben lakozik azért némi jó is.
A pulthoz visszaérve helyet foglalok mellette és, ha már itt vagyunk és így alakult, kicsit kíváncsiskodok is a club felől, bár egyáltalán nem lep meg, amikor kiderül, hogy végtére is az apjáé az egész, tehát valószínűleg Ivan és ő inkább olyan...helyettes-szerűségek. Rémes, mennyire nem konyítok ehhez a maffia-hierarchiához.
Miközben tovább beszél, én szerzek magamnak poharat és italt, amiből a pultos van olyan kedves és tölt is. Körbe pillantok újfent a helyen, ujjaim közt tartva még csak a vodkámat, csendben hallgatva Dimitriyt. Végtére is ők akkor olyan testőr-félék, bár ennek kapcsán feldereng bennem a múltkori veszekedésünk, ahol pont azon buktam ki, hogy külön ki kellett emelni a szerződésben, hogy engem nem bánthat, ergo más nőket szokott, most ezeket meg védi. Kisebb káosz keletkezik az agyamban, így végül inkább kortyolok egy nagyot az italomból, ami jól esően végig marja torkom és remélem, hogy zsibbasztja is picit zavaros gondolataimat. -És gyakran előfordul, hogy valaki megszegi a szabályt? - kérdezem kíváncsian, körbe is pillantok újfent. Igazából nehéz elhinni, hogy valaki annyira idióta legyen, hogy megpróbálkozik ilyesmivel, miközben pontosan jól tudja, hogy megkapja érte a magáét. Bármit is jelentsen ez.
Hirtelen vált témát végül, meg is lep a kérdéssel, mert nem igazán emlékszem, hogy bármikor is érdeklődött volna a napjaim iránt, nem beszélve a munkámról, amihez megkaptam a tervezőszobát ugyan, de sosem kérdezte, hogy mit csinálok ott és miért.
-Bemutattam az elkészült terveket, amiket egy cégnek csináltam és jó pár órás tárgyalás után el is fogadták. Ezért is vagyok ilyen...hivatalosan öltözve.- pillantok le a bézs színű kosztümömre meg a magassarkúmra, na nem, mintha a hétköznapokban mackónadrágot hordanék meg deszkás cipőt. -Ja és persze...- köszörülöm meg a torkom, miközben a poharammal kezdek foglalatoskodni, végül mosolyogva felé sandítok. -Végig egész máshol járt az eszem, úgyhogy meglehetősen nehéz volt koncentrálnom.- vallom be pimasz mosollyal ajkaimon, de az gyorsan el is tűnik, ahogy egy lány -nem sok ruhával ellátva-, felénk sétál aggódó ábrázattal és Dimitriyt szólítja. A többi számomra rejtély, mert sugdolózni kezd, de nagyon valószínűnek tartom, hogy valami gond lehet. Olyasmi, amiről Dimitriy épp az imént beszélt.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 19, 2022 6:11 am

Megváltozott a hangulat, ami eddig kettőnk fejére telepedett, szinte láttam az arcán, ahogy szépen lassan elengedi azokat a vizionált gondolatokat, amik talán képesek lettek volna a lehető legrosszabb fényben feltüntetni előtte. Nem mondom, volt alapja minden rossznak, amit valaha is gondolt rólam, most mégsem azért voltam itt, hogy ezt a bizonyos múltat akarjam bebizonyítani. Nem léphettem ki az életemből csak úgy, nem is akartam, és minden bizonnyal a kedvéért sem tettem volna meg. Már egybeforrtam ezzel az élettel, megszoktam, hogy egyedül élem meg, és most, hogy úgy tűnt, többé már nem magányosan tengetem az üres óráimat, hirtelen rá kellett jönnöm, hogy az életem nagy része ilyen helyzetekből áll. És talán nem fogja mindegyiket ilyen könnyen megérteni és elfogadni, miután megmagyarázom neki. A szavain újra elmosolyodtam azzal a jól megszokott pimasz stílusban, főleg mikor a kiengesztelésemről beszélt, így pedig még hosszabbnak tűnt az az egy óra, amit még itt, a klub falai között kellett eltöltenem. Az izmok olyan alattomos módon feszültek meg a gyomromban, hogy tényleg csak egy pillanat választott el attól, hogy ne vonszoljam be valamelyik hátsó helyiségbe.
Hogy megpróbáljam lehűteni magam, inkább sóhajtottam egyet, vázolni neki, milyen forgatókönyvek közül választhat a ma estére, de azon biztosan meglepődtem volna, ha visszahívatja Kirill-t. Egy szemtelen mosollyal reagáltam a homlokráncolására és a sértettségére. Arra nem számítottam, hogy majd mellettem akar maradni, főleg nem a bárpultnál ücsörögni. Talán némi meglepődés ki is ült az arcomra, de elég gyorsan eltüntettem onnan. - Hihetetlen vagy - ráztam a fejem vigyorogva, közben végigsimítva a karján, majd megadóan bólintottam egyet. Ha a maradás ezen formáját akarta választani, nem akartam az útjába állni, próbáltam úgy felfogni, hogy habár csak miattam csinálja, de legalább nyitottságot mutat egy olyan irányba, ami a részemet képezte. Minden undorral és mocsokkal együtt. - Gondolom mondanom sem kell, hogy elég kevés gátlást és erkölcsöt fogsz látni odabenn, ne lepődj meg rajta - tettem még hozzá, miközben összekulcsolta ujjait az enyéimmel. Nem is igazán figyelmeztetésnek szántam, inkább jelzésnek, de az előbb már volt lehetősége feltérképezni azt a bizonyos terepet.
Visszaérve a bárpulthoz, leültem az előbbi helyemre, kihúzva magam mellett a másik bárszéket, majd tekintetem először végigpásztázta a helyiséget, csak utána kerestem meg a tekintetét. - A hely az apámé. Ahogy minden más is - vontam egyet a vállamon lassan, látványos kimértséggel, ahogy az utóbbi időben minden alkalommal tettem, ha szóba került az apám. Bár talán el kellett volna engednem a dühöm azon részét, amit Iris miatt tápláltam felé, mert ha nincs a hülye megalomániája és az, hogy még többre akarja rátenni a kezét, soha nem fonódik össze az életünk. Amit jelenleg sajnáltam volna, de ismerve minket és a meredek hullámvasutat, amiben tengettük a mindennapjainkat, fogom még bánni is. - A legtöbben, akik idejönnek szórakozni, ismerik a játékszabályokat - kezdtem bele aztán egy új gondolatmenetbe, ujjaim közé fogva a poharat, de még nem ittam bele. - Nem emelhetnek kezet ezekre a lányokra. Vannak, akik erről megfeledkeznek. Egymás után többször is - emeltem végül a számhoz a poharat, itt el is fojtva a gondolatmenetet. Nem tűnt jó ötletnek egy friss megenyhülés után rögtön bedobni, hogy öltem már embert ezekért a lányokért, csak úgy, ahogy Ivan is, de ezt a leckét kaptuk az apámtól mindketten, aki szintén húzta már meg a ravaszt ilyen emberek miatt. A helyzet morbidságát mégis az szülte, hogy öltünk értük, mégis a mi dolgunk volt előtte betörni őket a legszélsőségesebb módszerekkel.
Lassú sóhaj bukott ki belőlem, szinte tökéletesen elvonatkoztatva attól, ami körülöttem történt, bár elég jó okot szolgáltatott Iris jelenléte. - Mit csináltál ma? - fordultam felé újra, és a kérdést ízlelgetve rájöttem, hogy talán még soha nem is érdeklődtem a dolgai iránt. Nem is az én életemben lettünk volna, ha nem egy éjszakai klubban kezdek el érdeklődést mutatni a feleségem viselt dolgai iránt.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 18, 2022 6:10 pm

Mr and Mrs

Fogalma sincs róla, hogy pár szó mennyire meg tudja nyugtatni az embert. Hogy milyen sokat jelent, amikor azt mondja, hogy én jártam a fejében, rám gondolt és nem ez a franc tudja hány nőszemély vonzotta ide, hanem a kötelesség. Olyan hamar nyugszom meg, mint amilyen gyorsan felkaptam a vizet, amikor beléptem ide. Közelebb is bújok hozzá, tenyereim mellkasára simulnak, miközben végre bevallom saját magamnak is végre, hogy pokolian hiányzott az illata, a közelsége. A francba már, reggel még mellettem volt, alig pár órája csupán, hogy külön váltunk, mégis alig vártam, hogy a nap végén újra vele lehessek. Valószínűleg, ez a közjáték is azért volt, mert féltem, hogy míg én egész nap Őt akartam látni, addig Ő más nők társaságát kereste egy ilyen helyen.
Kételkedhetnék szavaiban, ha nem lennék pontosan tisztában vele, hogy mennyire nem jellemző rá a magyarázkodás vagy épp a kedves szavak. A sok hülyeség mellett, azért az is eljutott a tudatomig, hogy mindezt értem tette, azért mondta ki, hogy engem megnyugtasson és ez jelen pillanatban mindennél többet ér. Tudom, hogy Ő egész más világban él, mint én, ahol a kedves szavaknak nincs helye, sőt, nem is igényli senki, egyenesen gyengeségnek hathat, de én soha nem tekinteném annak és ezt idővel, meg kell értessem Vele. Ha nekem őszintén elmondja azt, ami a fejében jár, ami foglalkoztatja, amit érez, az számomra nem rinyálás lesz vagy picsogás, hanem a jel, hogy bízik bennem. Mondjuk, nekem sem ártana megpróbálni megbízni Benne és nem rögtön a legrosszabbat feltételezni róla.
Próbálom a szégyenemet humorral palástolni, talán feledtetni is a korábbi feszült, fojtogató hangulatot, miközben fejem állának döntöm, majd újra felpillantok rá, hogy az édes vigyorát még épp, hogy elcsípjem. Nem lep meg, hogy a szavaimat rögtön úgy formálja át, hogy attól pír kúszik az arcomra, miközben a vágy is felüti a fejét bennem a gondolattól, hogy talán a tegnap este pillanatai jártak a fejében -mint ahogy egyébként nekem is-, ettől pedig  be is harapom alsó ajkam, úgy kuncogok halkan. -Én is ki foglak engesztelni.- súgom halkan, miközben már attól végig fut rajtam az ismerős bizsergető érzés, hogy csak belegondolok, mi mindent jelenthet az ígérete. Hihetetlen, hogy a tegnap éjszaka után, még mindig ilyen őrülten vágyom rá, bár valószínűleg, ami történt az, csak tetézte az egészet. Hogy nem csak valami kóbor egymásnak esés volt, ami azzal zárult, hogy lelépett mellőlem, hanem még mellette is ébredtem. Csak remélni tudom, hogy legalább olyan jól aludt, mint én, mert engem a puszta közelsége is megnyugtatott, hogy végig magam mellett éreztem. Bár különös volt a sok magányosan eltöltött éjszaka után, de meg tudnám szokni.
Végül kénytelen vagyok visszatérni a jelenbe, miszerint még maradnia kell, de mindezek után, csak nyelek egy nagyot és bólintok. -Oké.- súgok csak ennyit, megkeresem tekintetét, de aztán a folytatás hallatán ráncolom a homlokom, úgy hallgatom ahogy szóba hozza Kirillt majd a lehetőséget, hogy beüljek az egyik öltözőbe. Hátrébb húzom tőle az arcom, hogy rendesen rá tudjak nézni, így pedig láthatja is a minden bizonnyal értetlen ábrázatomat. Talán, némi sertettség is rejtőzik tekintetemben. -Még mit nem?! Nem fogok elbújni egy night club öltözőjében, miközben a férjem odakint ücsörög a pultnál. Felejtsd el.- adok is hangot elégedetlenségemnek, arcomon pedig újfent meg is jelenik az a szokásos pimasz mosoly, ami még csak nem is hasonlít arra, amit percekkel korábban villantottam rá, mikor épp képes lettem volna a szemeimmel kinyírni. -Majd én is ülök és figyelek a lányokra.- közlöm egy vállvonással. -Vagy inkább rád.- kúszik pimasz mosoly ajkaimra, majd én is lágy csókot hintek ajkaira, de nem viszem túlzásba, nem húzom túl sokáig a csókot, mert félő, hogy a testem többet akarna végül. Inkább, csak finoman végig simítok karján, majd kezem megfogja az övét, össze is fűzöm ujjainkat, hogy aztán az ajtó felé fordulva elinduljak, már ha ő nem akar már mást.
Belépve az ajtón, már kevésbé gyilkos tekintettel mérem végig a terepet, majd a pultnál megállok, ahol Dimitriy korábban is ült és jelzem a pultosnak, hogy jó lenne, ha adna legalább egy üveggel abból, amit a férjem ivott, majd leülök az övé melletti székre. -Szóval...ez a hely Ivané és a tiéd? -kérdezem végül érdeklődő pillantással, miközben próbálok elvonatkoztatni a cicababától is, aki egy szál mellben vonul el mellettünk egy tálcával lavírozva és tényleg, próbálok minderre úgy tekinteni, mint Dimitriy munkájára. Vagy mire.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 18, 2022 5:59 am

Voltak kétségeim. Már azon túl, hogy állandó kétségek között éltem, ki tudja hogy mióta. Én nem hittem a szavak erejében, mert nem ezekkel kellett megnyernem a saját küzdelmeimet. Arra tökéletesek voltak, ha késleltetni akartam az elkerülhetetlent, éppen ezért voltam kétségbe azt, hogy ha tényleg kimondom, amit először akartam, lesz bármilyen hatása is. Arról mindig megfeledkeztem, hogy nem mindenki gondolkodik hasonlóan, Iris pedig a helyzetek többségében mindig máshogy döntött, mint ahogy én döntöttem volna. Kezdtem rájönni, miért nem szeret rajtam kívül több millió ember az érzelmeiről beszélni. Készültem átnyújtani neki egy kibaszott fegyvert, amit egy adott ponton bármikor felém fordíthat majd és meghúzhatja a ravaszt. Az egyik pillanatban készen álltam vállalni a kockázatot, mert habár beleborzongtam a bizonytalanságba, de tudtam, hogy nem lenne képes felhasználni ellenem. A másik pillanatban pedig azon agyaltam, hogy vajon az apám is ezt gondolta-e az anyámról, mialatt ő beállt mindenki mögé, aki azt ígérte neki, hogy életben hagyja. Hinni akartam abban, hogy a kettőnk története másképp alakul majd. hisz benne nem volt semmi olyan, ami akár egy másodpercre is emlékeztetett volna az anyám szeszélyeire és veszélyességére. Ha ő képes volt hinni bennem, én is képes vagyok hinni benne.
Tekintete megváltozott, szinte a szemeim előtt kapta el valami furcsa megkönnyebbülés, én pedig ugyan sokkal visszafogottabban, de ugyanezen mentem át. Alig hallhatóan engedtem el egy gondterhes sóhajt, és annak ellenére, hogy ő ekkor már a mellkasomat bűvölte, le sem vettem róla a szemem. Hát igen, ki mondta, hogy könnyű lesz? Azt azonban nem gondoltam, hogy rögtön másnap ilyen érzelmi viharba keveredünk, és már majdnem úgy tűnt, hogy már azelőtt véget ér, hogy valójában elkezdődött volna. Pedig... nem akartam megmásítani a neki adott ígéretemet.
Éreztem két kezét a mellkasomra tévedni, ahogy ujjaival rámarkolt az ing anyagára, majd mikor államnak döntötte a homlokát, ujjaim a hajára simultak, így vonva közelebb magamhoz. Szavaival egy hangtalan, de igazi vigyort varázsolt az arcomra, amit egy hitetlen fejrázás követett, majd követtem őt a mozdulatban és megkerestem a tekintetét. - Nem. Egészen másfajta vonagláson jártak a gondolataim - súgtam oda neki szemérmetlenül, szabad kezemmel a hátára simítva, már meg sem lepődve azon, hogy ennyi is elég ahhoz, hogy a vágy rámarkoljon a gyomromra. - Otthon kiengesztellek - tettem hozzá még halkabban, mikor homloka a homlokomnak dőlt. Lágy csókot leheltem a szájára, majd nyeltem egyet. Ez a helyzet és maga az idő sem volt alkalmas arra, hogy kövessem a már jól ismert forgatókönyvet, és elkapjam valamelyik öltözőben, bár már magától a gondolattól is megfeszült az ágyékom. - Még itt kell maradnom legalább egy órát - húztam el a kezem hátáról, hogy megnézhessem az időt, majd egy kisebb lemondó sóhajt követően tekintetem újra az ajtó felé fordult. Nem akartam belekezdeni abba, hogy ha velem marad, ez már nemcsak az én életem lesz. Mert ez nemcsak a jelenem, hanem a jövőm is, és ha az apám egyszer meghal, ez az egész az enyém lesz. És az övé, ha nem futamodik meg. - Visszahívhatom neked Kirillt, vagy... - köszörültem meg a torkom, tovább gondolkodva, mi lenne a legjobb megoldás. - Beülhetsz hátul valamelyik öltözőbe, nem fog zavarni senki. Nekem elől kell maradnom - tettem hozzá, utalva az iménti pozíciómra. A legjobban annak örültem volna, ha mellettem marad, de nem várhattam el tőle, hogy tényleg meg is tegye. Kétlem, hogy vonagló, fél pucér nőket akart volna bámulni.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 8:28 pm

Mr and Mrs

Iszonyú ez az érzés, szinte fojtogat, hogy talán kihasznált, játszott velem és csupán azért történt a tegnap este, mert Ő pontosan ezt akarta. Mégis, egy részem azt súgja, hogy az nem lehetett hazugság, hogy minden mozdulata, minden csókja őszinte volt és bármit is láttam most odabent, az nem számít. Egyébként is, most itt magyarázkodik nekem, ami végképp olyasmi, amit tőle eddig még sosem tapasztaltam és bár félbe hagyja a leglényegesebb mondatot, tudom, hogy itt se lenne, ha nem érdekelném. Nem vesződne azzal, hogy engem visszatartson, csak ülne ott a pultnál és iszogatna, míg én hazatipegek.
Rémes, hogy az ember agya ilyenkor mennyi baromságot képes művelni. Mintha nem is én irányítanám, úgy zúdítja rám a baromságait, ellene és mellette szóló érveket sorakoztat fel, miközben már magam sem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. Néha szívesen kitépném az agyam a fejemből, de mivel ez lehetetlen, így inkább megpróbálok Dimitriyből előcsalogatni valamit.
Valamit, amibe kapaszkodhatok, ami segít elkussoltatni valamelyik hangot, mert tudom, hogy addig nem szűnik ez az őrület, amíg nem hallok Tőle valamit, ami végre eloszlatja a bennem lévő kételyt. Kérem, szinte könyörgök, hogy folytassa a félbe hagyott mondatot, hogy ne zárkózzon be újra, ne rejtegesse előlem a gondolatait, az érzelmeit, semmit. Nem vágyom én szerelmi vallomásra vagy mindenféle nyálas strófára, csak pár szóra, amivel megnyugtat, amiből tudhatom, hogy a tegnap este tett ígéret nem veszett el. Hogy az, amit Nikolaj halálának estéjén mondott, már feledésbe merült és a régi életénél jobban vágyik arra, ami köztünk lehet.
Már az első pár szavától nagy kő esik le a szívemről, a megkönnyebbülés ki is présel belőlem egy nagy sóhajt, miközben pillantásom mellkasára vezetem, mert az enyhítő érzéssel karöltve érkezik a "totál idióta vagyok" érzés is. De akkor is jobb ez, mint amit az elmúlt húsz percben éreztem, mert legalább tudom, hogy tévedtem, ismerve pedig, hogy milyen nehezen beszél úgy általában bármiről is, talán már ennyivel is megelégednék, de Ő folytatja. Szavaitól nyelek egy nagyot, újra felpillantok rá és csak bámulok azokba a csodásan kék szemekbe, miközben odébb simít egy tincset az arcomból.
Az említett ajtó felé tekintek egy pillanatra, de aztán újra az arcát fürkészem, miközben az eddigi félelem helyét melegség járja át már attól is, hogy egyáltalán beszél hozzám. Még akkor is, ha egyértelműen közli, hogy ez az egész olyasmi, ami továbbra is az élete része marad, mert végül azt is hozzá teszi, hogy csakis én jártam a fejében, ez pedig felülír mindent.
Nem mondom, hogy nem fog cseppet sem zavarni, ha a jövőben meg kell még itt jelennie és azt sem, hogy nem leszek borzasztóan féltékeny, mert hazudnék. Ismerve magamat, teljesen kizártnak tartom, hogy érdektelenül álljak ehhez, hiszen már akkor is féltékeny voltam rá, mikor még csak a látszat volt, hogy Ő a férjem. De a fenébe is, ha nem hagyja majd, hogy megfeledkezzek arról, amit most mondott, akkor nem érdekel.
Két kezem végül elindul és mellkasára simul, finoman belemarva az ingbe, homlokom pedig állának támasztom, miközben újra csak nyelek egy nagyot.
-Remélem, nem a rúdon vonagló szösziről jutottam eszedbe.- szólalok meg végül halkan, el is nevetem magam egy pillanatra, majd lassan felpillantok rá és lágy mosollyal arcomon elveszek picit kékjeiben. -Fogalmad sincs, milyen sokat jelent mindaz, amit most mondtál.- sóhajtom halkan, még közelebb lépek hozzá, hogy homlokom most már homlokának támasztva vesszek el picit ebben a pillanatban, majd újfent megszólalok. -Így már talán kibírom ép ésszel, ha itt vagy anélkül, hogy bárkit is meg akarnék fojtani.- teszem még hozzá halkan, bár ez nem jelenti azt, hogy nem kell majd néha lenyelnem a békát, de ha köztünk működni fog ez, nem fogom hagyni, hogy egy kibaszott night club álljon közénk.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 7:09 pm

Valószínűleg ugyanaz az ösztön vitt utána, mint amelyik tegnap éjszaka a hálószobájába kalauzolt, miután otthagyott a nappaliban. Bár akkor is én kértem tőle, hogy menjen fel, bízva abban, hogy ha nem látom, talán megszűnik ez a keszekusza állapot, végre képes leszek összefüggésekben gondolkodni, mert a puszta jelenlétével fel tudott kavarni mindent bennem. Nemcsak a szavakkal voltak gondjaim, de magukkal a gondolatokkal, az érzésekkel, és már pusztán azzal, hogy rájöjjek, mi akart ez az egész lenni. Még csak hasonló sem történt velem soha. Tudtam, milyen érzés rögeszmés függőségben élni egy nővel, de az, ami Sienna-hoz kötött, távol állt minden érzelemtől, csupán nyers és állatias vágy éltette a kapcsolatnak nem nevezhető létformát, de Iris iránt nem ezt éreztem. Bármit is gondolt rólam, nemcsak a testére volt szükségem. A picsába, már mindenét akartam.
Elkaptam a karját, így késztetve arra, hogy felém forduljon, és valami csoda folytán nem is próbálkozott azzal, hogy kiszakítsa magát. Megállt, tekintete egybefonódott az enyémmel, és egy szót sem szólt, miközben próbáltam valami magyarázattal szolgálni. Én. Magyarázkodtam. Még mindig nem hiszem el, hogy ez tényleg megtörténik. Eddig egyedül az apám tudott ehhez hasonlót kicsikarni belőlem, de az sem ilyen körülmények között történt. Nem is tudtam befejezni a gondolatot, mert olyan mértékű sebezhetőséget éreztem, amelyhez hasonlót elképzelni sem tudtam. Olyan volt, mintha megingatta volna a tartó oszlopokat, és most azon egyensúlyoztam, hogy ne omoljon össze körülöttem minden, és ne temessen maga alá az összes kibaszott tégla. Ő is tudni akarta, mert folytatásra szólított, én mégis csendbe burkolóztam, továbbra is úgy szorítva a karját, mintha nem lennék képes elengedni, de közben a tekintetét is az enyémhez láncoltam. Vajon ez az élet várt ránk? Egyszer teszünk egy lépést előre, majd rögtön kettőt hátra? Kételkedett bennem, és habár megvolt rá az oka, mégis... így soha nem fog megszilárdulni az, amire szüksége lesz, ha velem akar maradni. Bíznia kellett bennem, de jelenleg minden másra nagyobb esélyt láttam, mint a nagybetűs bizalomra. - Dehogy azért ülök itt - reagáltam szinte rögtön a kimondott szavaira, ekkor már jóval lazábban fogva a karját. Nyeltem egyet, próbálva küzdeni az ősi ösztön ellen, hogy ismét bezárkózzak. Nem akartam a láthatatlan falat kettőnk közé, ha már tegnap este szinte lépésről lépésre fejtettük le, és most, látva a szemeit, hallva és felfogva a szavait, talán itt volt az ideje, hogy én is átugorjam azt az utolsó akadályt. - Alig vártam, hogy hazamenjek hozzád - kerestem meg a tekintetét, még közelebb vonva magamhoz, majd egy halk sóhaj kíséretében elsöpörtem egy tincset az arcából, gyengéden a füle mögé igazítva. - Az ajtó mögött - böktem szabad kezemmel a folyosó végébe. - Láthatod a mindennapokat, amiket azelőtt éltem, hogy hozzám jöttél volna - tettem hozzá, majd szinte kiszáradó torokkal folytattam. - Ezek a kötelességeim, és együtt járnak az életemmel. De - csúszott közben a szabad kezem vállára, és ha hallgattam volna az ösztönömre, már régen átkaroltam volna, úgy csókolva ajkait, mintha a száján keresztül akarnám megízlelni a lelkét. - Csak te jártál a fejemben - halkultam el szinte teljesen, és a szavak súlyától mintha szó szerint elvesztettem volna az egyensúlyomat.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 6:10 pm

Mr and Mrs

Rémes, hogy már megint itt tartunk, mintha a tegnap este meg se történt volna. Komolyan elgondolkozok rajta, hogy nem-e csak álmodtam az egészet, mint ahogy a reggel történteket is, de annyira azért még nem vagyok őrült, hogy ne bírjam eldönteni. Most mégis az az érzésem, hogy valami időhurokba keveredtem, vagy minek szokták nevezni a filmekben az ilyesmit, mert már megint felhúztuk azokat a rohadt falakat kettőnk közé és már megint azon vagyok, hogy faképnél hagyjam. Főleg, amikor a képembe vágja, hogy nagyon jól tudok én magamból hülyét csinálni, rá nincs szükség hozzá. Az a vicc, hogy ezzel én is tisztában vagyok, de így hallani, Tőle, tényleg borzasztóan sértő. Valószínűleg, olyan vörös lehet az arcom, mint a tőlünk nem messze vergődő némber csipkebugyija és valószínűleg ez késztet arra, hogy nemes egyszerűséggel felhajtsam az italát, majd némi jókívánságot követően elinduljak kifelé onnan. Szívem szerint, még be is mutatnék neki, de kinőttem már a kamaszkorból, így nem marad más, mint hogy anélkül lepjek ki a folyosóra abból a fertőből, hogy visszanéznék Rá.
Azt hittem, hogy tegnap történt köztünk valami csodálatos, valami maradandó, amiért majd vállvetve küzdünk, de ezek után elég nyilvánvaló, hogy ez hiú ábránd volt. Még az is megfordul a fejemben, hogy Dimitriy csupán azért csinálta mindezt, hogy kiélje magát rajtam, hiszen már pontosan tudja, hogy mivel tud levenni a lábáról a tény pedig, hogy a markában tart, csak még inkább dühít. Nem akartam a játékszere lenni, most mégis vígan bohócnak sminkelhetném magam.
Hallom, hogy nyílik mögöttem az ajtó, hátra is pillantok vállam felett, kis híján ki is ül a döbbenet az arcomra Dimitriy láttán, de akkor is elszántan haladok tovább. Nincs szükségem rá, hogy majd most leordítsa a fejem vagy franc tudja, mire készülhet. Mondjuk a szavai nem ezt sugallják, ahogy szét tárt karokkal beszélni kezd. Mintha...tényleg magyarázkodni próbálna vagy legalább a tudtomra adni, hogy mi ez az egész.
Nem ellenkezek, ahogy ráfog a karomra és maga felé fordít -felesleges lenne, mert egyértelműen Ő az erősebb -, és egyébként is, mivel az érintés nem durva és erőszakos, úgy döntök, annyit még megtehetek, hogy legalább megállok.
Aztán ömleni kezdenek belőle a szavak, amiket rezzenéstelen arccal hallgatok végig, egyedül talán tekintetem árulkodik zavaromról, ahogy hol egyik, hol másik szemét vizslatom. Nem hiszem, hogy összesen beszélt volna ennyit, mióta házasok vagyunk, hiszen mindig úgy kell kiszednem belőle mindent, mintha vallatás alatt állna, de őszintén örülök, hogy most ez megtörni látszik. Egész addig, míg meg nem áll a mondata felénél és bár a szívem vadul zakatol, mert odaképzeli a folytatást, nem enyhítek vonásaimon. Nem akarok álom világban élni is mindig a saját, romantikus szarjaimmal kitölteni az űrt, amiket Ő hagy beszéd közben. Azt akarom, hogy mondja ki, hogy mi a franc jár a fejében, mert én képtelen vagyok olvasni benne. Nem megy. -És mi?- kérdezem végül feszülten, szinte követelem, hogy folytassa a mondatot, miközben immár egész testemmel felé fordulok, már csak azért is, hogy nyilvánvalóan jelezzem felé, mennyire rá figyelek és mennyire kibaszottul kíváncsi vagyok. -Beszélj már hozzám, Dimitriy, mert az ilyen kétes megjegyzésektől megőrülök!- súgom ugyan, de a frusztráltságom jól érezhető még így is a hangomon, miközben továbbra is kékjeit bámulom, csak épp azzal a különbséggel, hogy már nem rejtek el előle semmit. Mindaz, amit elmondott, eljutott a tudatomig. Értem, hogy nem önszántából van itt és, hogy nem is a nők miatt -vagy legalábbis nem úgy, mint gondoltam- és el is akarom hinni, de igazán nagy segítség lenne, ha emellett képes lenne elárulni, hogy mi jár a fejében. Hogy mit érez. Miért olyan nehéz ez? -Másra se vágytam egész nap, csak hogy végre hazaérjek és megcsókoljalak, de most ettől az egésztől már az agyam odáig kattogott, hogy attól rettegek, hogy talán te...- akad el a szavam és igazából most értem meg, hogy miért nem tudta ő sem befejezni a mondatát, hiszen ugyanúgy nehezemre esik nekem is. De, ha nem veszek erőt magamon, sosem fogunk előbbre jutni. -Azt hittem, azért ülsz itt, mert a régi életed akarod inkább.- bököm ki végül halkan, sóhajtok is egy nagyot, ahogy kinyögöm ezt a pár egyszerű, ám mégis nehéz szót. Baromi ijesztő a félelmeidről beszélni a másiknak.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 5:15 pm

Hiba volt marasztalnom, és ehhez a felismeréshez alig kellett harminc másodperc. El kellett volna mennie Kirill-lel, bár úgy őszintén, eleve itt sem kellett volna lennie. De még mindig nem rá voltam mérges, habár igazán megtanulhatta volna, hogy maradjon a seggén, ha valaki azt mondja neki. Kirill magatartása szülte a dühöm nagyobb részét, de mire elkezdtem volna lecsillapodni, jött a csodálatos feleségem, és tett arról, hogy ne tudjak megenyhülni, sőt. Újfent ezer százalékra kapcsolt a vérnyomásom, az arcom pedig az övéhez hasonlóan kipirosodott. Mégsem szóltam semmit, csak azt a pár kósza, talán számára összefüggéstelennek tűnő gondolatot böktem a nagyvilágba, a végén inkább hátat fordítva neki, és a poharamba kapaszkodva leültem a bárszékre.
Gondolkodnom kellett volna, de nem voltak biztosítottak a körülmények ahhoz, hogy egy értelmes döntést is meg tudjak hozni. Bár az is egy döntés volt, hogy hagytam volna menni, még ha valójában nem is akartam, hogy útnak induljon. Magam mellett akartam tudni, de mit csináljak, ha ő viszont nem akart velem maradni? Főleg nem itt, ilyen arcok között. Ez még az én értelmezésemben is logikusnak tűnt a részéről. Furcsa volt a dühömön keresztül is igazat adni neki, de harapófogóval sem tudta volna kihúzni belőlem ezt a mondatot. A pokolba az összes nővel, ezzel itt előttem pedig főleg. - Nem kellek ahhoz, hogy hülyét csinálj magadból - válaszoltam, ekkor már tökéletesen megjátszva, hogy leszarom, mit csinál. De bassza meg, még így is érdekelt, éreztem az ereket a nyakamban, ahogy megfeszültek, ha arra gondoltam, hogy mindjárt hátat fordít és kisétál innét. Nagy levegőt vettem, erőnek erejével tartva magam, hogy ne üljön ki meglepődöttség az arcomra, mikor rámarkolt a poharamra, és kiitta belőle még az utolsó korty vodkát is, csak hogy utána istenesen lebassza a pultra. Ahogy utána rám nézett, válasz volt minden kimondatlan kérdésemre, nem kellett elmondania ahhoz, hogy tudjam, jelenleg mit érezhetett. És ezt valahol gyűlöltem. Előtte soha nem érdekelt mások lelki világa, és most itt állt előttem egy nő, aki talán erősnek és magabiztosnak akart tűnni, de olyan törékeny volt a világomban, hogy egyetlen mozdulat képes lett volna megsemmisíteni. Főleg ha az a mozdulat az enyém lett volna. Mégsem akartam összetörni. Már nem. - Kösz, kurva jól fogok szórakozni - vetettem oda neki, hátratolva a poharat, így jelezve a pultosnak, hogy töltsön bele egy új kört, de már nem tettem hozzá semmit. Pedig minden zsigerem tiltakozott az ellen, hogy elmenjen, utána akartam nyúlni, de még csak bele se kezdtem a mozdulatba. Ismét ott voltam, ahol a part szakadt, ötletem sincs, hogy mi lett volna a helyes lépés, marasztalni, utána menni vagy hagyni hazamenni.
Még mindig a távolodó alakját figyeltem, mikor belekortyoltam a megtöltött pohárba, de a második korty előtt kibukott belőlem egy istentelen sóhaj, melyet egy lassú fejrázással kísértem meg. Leéltem több mint negyven évet az ilyen ostoba és felesleges közjátékok nélkül, mi szükségem lenne erre a jövőben? Talán ez volt a jel, hogy nekem itt volt a helyem, neki pedig valahol egészen máshol. Valószínűleg csak hónapok választották el attól, hogy ismét szabad legyen, még ha... mindegy, már nem is akartam arra gondolni, mit mondtam vagy ő mit mondott tegnap este. Kicsit sem így képzeltem a ma estét, egyszerűen haza akartam menni, hogy levessem magamról a nap fáradalmait a karjaiban. Ő most kizárt, összezárta előttem a karjait, és valószínűleg a szívét is. De azt már nem. A pokolba vele, a pokolba mindenkivel.
Ezúttal én vágtam le a pultra a poharat olyan vehemensen, mint ő az előbb, majd nem törődve semmivel és senkivel, elindultam utána. Nem juthatott még túl messzire, és mikor kiléptem a helyiségből, rögtön a szűkös folyosón találtam magam, ő pedig alig pár méterre igyekezett a kijárat felé, de lopva hátranézett, mikor becsukódott mögöttem az ajtó. Nem szólítottam meg, nem kérleltem megállásra, viszonylag gyorsabb léptekkel szeltem a távolságot, közben széttárva a karjaimat. - Ez nem az én bizniszem, hanem a társamé - szólaltam meg aztán olyan hangerőn, hogy jól érthesse, ha netán nem állt volna meg. Minden dühöt és frusztrációt magam mögött hagytam, de egyre biztosabb voltam abban, hogy jó döntést hoztam azzal, hogy elindultam utána. Amikor elmondtam neki azt, mivel is foglalkozom valójában, már említettem neki Ivan-t és hogy ketten vittük ezt az üzletet.
A tempónak köszönhetően ha igyekezett is lerázni, mostanra utolértem, a kezemmel utána nyúlva, és rámarkoltam a karjára, de annak ellenére, hogy határozottan tettem, mégsem volt benne erőszakosság. - Mióta házasok vagyunk, be sem tettem ide a lábam, Iris - folytattam aztán, de szinte rögtön folytattam, belé fojtva minden esetleges közbevágást. - Ivan szokott vigyázni a lányok testi épségére, de ma nem ért rá. Be kellett ugranom helyette. - Idegennek hatott a magyarázkodás, nem voltam hozzászokva, és még abban sem voltam biztos, hogy beválik majd. Tényleg attól függött, hogy el akarja-e hinni. - Nem azért jöttem ide, hogy kibaszott félmeztelen lányok vonaglását bámuljam. És nem is azért, hogy az ölembe ültessem őket. Alig vártam, hogy véget érjen ez az egész este, és... - hagytam félbe végül a gondolatot, mikor kapcsoltam, hogy talán túl nyíltan készültem kifejezni az amúgy folyamatosan kavargó érzelmeiket.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 4:22 pm

Mr and Mrs

Nem akarok ránézni, mert félek, hogy akkor elárul a tekintetem, hogy mennyire sértő és bántó számomra, hogy itt látom, hogy én naiv tényleg azt hittem, hogy valami ügyet intéz, miközben ő teljesen hülyére vett és valójában egy ilyen helyen múlatja az idejét. Na meg azért sem, mert amint ráemelem végül a tekintetem, az előző este jut eszembe, ahogy újra és újra egymásba olvadt testünk, ahogy akkor rám nézett azzal az izzó vággyal kékjeiben, míg most leginkább, csak düh parázslik bennük. Bár azt nehéz eldöntenem, hogy azért dühös-e, mert itt vagyok és ezáltal rájöttem, hogy mit csinál vagy, mert tudja, hogy ki fogok borulni, amit talán nem szeretne. Mondjuk érthető is. Neki az a legkényelmesebb, ha élheti az életét a megszokott világában, miközben az én ágyam is ott áll bevetve előtte. Na jó. Talán, kezdem kissé túlgondolni az egészet. Egy részem, talán vágyik is rá, hogy megmagyarázza, hogy beavasson ebbe az egészbe, de valahol félek is attól, hogy végül olyasmit vágna a képembe, amit nem akarok hallani. Hogy tesz magasról a tegnap estére és inkább nem kér belőlem, mert a régi életét akarja , ahogy egyszer mondta is.
Igyekszem higgadt maradni, nem rinyálni és a nyakába zúdítani mindazt a kétséget, amit érzek. Talán, erősnek is akarom mutatni magam, mintha nem tudna nekem ártani semmivel, pedig Ő is és én is tudom -főleg a tegnap este után-, hogy nagyon is tudna. Mégis ezt a hülye álcát kapom magamra, játszom ezt a hülye szerepet, ami egyedül akkor bicsaklik meg picit, amikor közli, hogy nem érzi itt jól magát. -Nem értem. Akkor mégis, mi a francnak vagy itt?- kérdezem őszinte értetlenséggel, mert nem igazán tudom elképzelni, hogy Őt bárki is ideparancsolta volna, hacsak nem az apja utasította volna erre, de nehéz elképzelnem azt a beszélgetést, aminek az a vége, hogy "Fiam! Ma ott kell ülnöd a night clubban, ha akarod, ha nem." vagy valami ilyesmi.
Ezek után, szerintem teljesen jogosan teszem fel a kérdést, hogy minek vagyok is én itt, hiszen elküldhetett volna engem is a fenébe Kirillel együtt, de Ő közölte, hogy "Iris marad". Mégis, minek? Az orrom alá akarja dörgölni, hogy amúgy ez is Ő? Most majd ezt fogjuk játszani, hogy a lehető legrosszabb arcait megmutatja nekem, hátha elüldöz vele? -Pompás. Nézhetek csöcsöket és seggeket és még, csak meg sem tudod mondani, hogy miért.- tárom szét végül karjaimat, hátha ettől hatásosabb lesz a kérdésem, ha már Ő olyan szívesen emelgeti itt nekem a hangját. De én nem fogok vele üvöltözni, itt legalábbis biztos nem. Van bennem még némi tartás, az pedig azt követeli meg, hogy őrizzem meg a hideg véremet. Az Ő világában amúgy is, csak így lehet biztonságos számomra.
Végül visszasétál a pulthoz, körbe pillant, hogy aztán újra rám vezesse tekintetét és egész egyszerűen közli, hogy menjek haza, ha akarok . Felelevenedik előttem egy emlékkép, amikor nagyjából ugyanezeket a szavakat vágtam hozzá, miközben egyáltalán nem arra vágytam, hogy lelépjen, de Dimitriy nem olyan, mint én. Ha Ő ezt mondja, akkor valószínűleg ezt akarja. Vagy nem? Kiborit ez a pasi. -Te most végképp hülyét akarsz belőlem csinálni? Előbb közlöd, hogy a kutyus marad, aztán meg hazaküldesz?- förmedek rá, mert most már kezdem elveszíteni a türelmem, vér szökik az arcomba és a pulzusom máris az egeket veri, amivel nem is lenne baj, csak épp nem gondoltam volna, hogy ma este azért fog ez megtörténni, mert felidegesít. -Nincs szükségem Kirillre. Egyedül is odatalálok a házadhoz.- sziszegem dühösen, kipirulva, majd egyszerűen a pulthoz sétálok és a poharat, amit olyan gondosan szorongat, kikapom a kezéből, hogy magamba döntsem a tartalmát. Gondolom vodka, nem pedig cián vagy ilyesmi, végül lecsapom az üres poharat és rászegezem pillantásomat. Egész nap arra vágytam, hogy újra hozzá bújhassak, hogy végig csókoljam azt a lágy bőrt a nyaka mentén és érezzem az illatát, de jelenleg már csak azt szeretném ha válaszolna a ki nem mondott kérdéseimre. Hogy miért van itt? Meggondolta-e magát? Akarja-e még azt, amit tegnap? De ezek kimondatlanok maradnak.-Hát, akkor jó ücsörgést.- közlöm végül, majd egy jelentőségteljes pillantást követően elindulok a kijárat felé. Vajon, Kirill ismer már minket annyira, hogy inkább odakint várt picit és hazavisz végül vagy tényleg sétálnom kell?

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 17, 2022 3:06 pm

Nem töltöttem túl sok időt azzal, hogy Kirill után bámészkodjak, szinte rögtön Iris arcára tévedt a tekintetem, de továbbra is az az iménti rideg fény ült a szeme mélyén, amit már az előbb is láttam. Felesleges lett volna szóvá tenni, hogy kicsit sem nyerte el a tetszésemet a reakciója, és valószínűleg ha követtem volna azt, amit az ösztönöm súg, Kirill-lel együtt őt is távozásra utasítottam volna. Mégsem tettem, helyette maradásra ítéltem, furcsa késztetést érezve arra, hogy megmagyarázzam ezt az egész kibaszott szituációt, amibe Ivan hajszolt bele, és amin most Kirill két lábbal sétált át. Mintha egy kártyavár alsó lapján rántotta volna ki, én pedig éppen nem tudtam eldönteni, hogy inkább szedjem össze a nyamvadt lapokat és tegyem el őket, vagy próbáljam meg újraépíteni a várat. Ha a tegnap este nem történt volna meg, és nem tettem volna ígéretet, zokszó nélkül az első opciót választom, mondván, hogy úgyis mindegy.
Végül a szinte utasító szavaim hatására rám nézett, sóhaját hallva viszont megmerevedett az arcom, úgy nézve vele farkasszemet, mintha tegnap éjjel nem lettem volna képes még a csillagokat is lehozni neki arról a kibaszott égboltról. Máskor, mással nem gondolkodtam volna, hogy mit teszek vagy éppen mit mondok, mert nem érdekelt volna, vele viszont ez soha nem működött. A vér az arcomba szökött, de ahelyett, hogy a sajátos rideg és merev stílusomban szólaltam volna meg, egy pillanatra lehunytam a szemeim, és én magam is nagyot sóhajtottam. Ebben benne volt körülbelül minden, amit jelenleg éreztem, a kimondatlan szavak súlya, a furcsa küzdelem magammal szemben és a tehetetlenség keltette harag, mégsem mondtam ki, amit először akartam. Uralkodtam magamon, elfojtva a bennem tomboló monstrum kegyetlen szavait, még mielőtt elértem volna, hogy újfent álomba akarja sírni magát. Már ha egyáltalán hajlandó lett volna utána még egy fedél alatt maradni velem. - De nem érzem itt jól magam! - bukott ki végül belőlem vehemens hangon, mikor meghallottam szavait, a mellé párosított mosolyt látva pedig egy pillanatra megbántam, hogy az előbb elfojtottam a mondanivalómat. Nem tudtam, kit akart ámítani, magát akarta-e védeni ezzel a furcsa elhatárolódással, és egy olyan rideg mosollyal, ami tökéletesen vetekedett az enyémmel, már amikor mosolyogtam. Vele ellentétben viszont eszembe sem jutott a képébe vigyorogni. Legalábbis most. Ilyen érzés, mikor akasztják a hóhért? A picsába. - Mit tudom én - válaszoltam végül arra, hogy miért marasztaltam. Tényleg hagynom kellett volna, hogy Kirill hazavigye, de előbb járt a nyelvem, mint az agyam, és ennek most megittam a következményét. - De tudod mit? Gondolj, amit akarsz. Mint mindig - vetettem oda neki, közben már azon rugózva, hogy mégis mit akarok éppen bebizonyítani neki. Egy kibaszott bárpult mellett álltunk, több méteres távolságra mindentől és mindenkitől, hát tényleg azt gondolta, hogy ha éppen kurvákat hajkurászni jöttem volna, laza öt méteres távolságból figyelném őket? Annyira már ismert, hogy tudja, nem érem be ennyivel.
Elléptem mellőle, lassú léptekkel elindulva a pult mellé, majd visszaültem a bárszékre, újfent végigmérve a jelenlévőket. Azt talán díjaznom kellett volna, hogy tartotta magát az ígéretéhez, és nem rendezett jelenetet. Pedig megtehette volna. - Menj haza, ha akarsz. Visszahívjam Kirillt? - fordultam felé, lazítva az arcom izmain, közben a poharam után nyúlva. Meg akartam magyarázni, azt akartam, hogy tudja: én tartottam magam az adott szavamhoz és mindenhez, amit tegnap este mondtam neki, mégsem kezdtem bele. Nem is az volt a kérdés, hogy elhitte-e volna, amit mondok, hanem hogy el akarta-e hinni. És a jelenlegi helyzet azt súgta, mondhattam volna bármit, meg sem hallotta volna.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - life is forced upon you
Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: