M E T A N O I A
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Iris & Dimitriy - life is forced upon you
 :: Valhalla csarnokai ;;
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
2 posters

Iris Gustafsson
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 Iris
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
"Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 AdLAF4Y
from everything but Him."
Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 6:30 pm

Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.

Mr and Mrs

Amikor visszatoloncoltak hozzá -mintha ezer éve történt volna-, meg sem fordult a fejemben, hogy valaha ilyen élvezetes elfoglaltság lesz számomra incselkedni Vele, a maffia főnökkel, aki szemrebbenés nélkül öl meg bárkit, ha a helyzet úgy kívánja, erre tessék. Pimaszkodok vele, Ő pedig viszonozza, játszadozunk egymással, mint két lökött kamasz, de borzasztóan tetszik ez az egész, ez az idilli, nyugodt, nevetségesen hétköznapi pillanat, mintha tényleg friss házasok lennénk, akik csak élvezik egymás társaságát egy rögtönzött vacsora közben. Ilyenkor, még azt is lehetségesnek látom, hogy működjön köztünk ez az egész, valami komoly, maradandó dolog legyen, amit a vitáink sem tudnak meggyengíteni. De ez a jövő zenéje.
-Ühüm. Bizonyosan így van, csak rosszul érzékeltem.- bólogatok szemtelen mosollyal ajkaimon, de ha már ilyen kis együttérző, tovább húzom az agyát, amikor elárulom neki, mit is terveztem az este további részére. Na nem, mintha egy szavam is igaz lenne, mert bolond lennék idióta, nyálas filmeket bámulni, amikor egy ilyen pasi van a közelemben és úgy néz rám, mintha legszívesebben most azonnal nekem esne. De ettől függetlenül beszélhetek úgy, mintha ilyesfajta idióta lennék, el is nevetem magam szavain, végül mikor a nevetés már csak mosollyá lágyul, megcsóválom a fejem. -Szóval, ez azt jelentené, hogy meggyűlöltelek?- kuncogok továbbra is, de szerintem tekintetem egyértelműen elárulja, mennyire nem gyűlölöm Őt, meg talán azt is, hogy valami teljesen ellentétes érzést táplálok inkább iránta, de mivel ezt annyira nem akarom világgá kürtölni, figyelmem inkább a vacsora felé terelem. Egész addig, míg meg nem említem a desszertet és az ápolást újfent azzal az incselkedő hanglejtéssel. Megborzongok a hangjától, amikor megszólal, attól a tömény vágytól, ami árad belőle és valahogy már a vacsora sem tud annyira lekötni, csak fészkelődök a székemen és próbálom elhessegetni az agyamban megjelenő fantáziaképeket.
Inkább a holnapi nappal kapcsolatban kérdezem, de már az első pár szó rávetít, mennyire nem fogok a szavaitól megnyugodni, csak tovább korbácsolja az egyébként sem szunnyadó vágyamat, a folytatástól pedig libabőrössé válok és, csak arra vagyok képes, hogy nyeljek egy nagyot és inkább letegyem a villát. Halkan sóhajtok egyet, gondolataim már javában a holnapi nap körül forognak, pedig elnézve tekintetét, a ma este sem vagyok biztos, hogy unalmasan fog zajlani.
Székestől húz közelebb magához, a fém hangosan csikordul a padlón, nekem pedig elakad a lélegzetem ettől a határozott mozdulattól, de ennek ellenére kaján vigyor jelenik meg arcomon. Nem mozdulok, maximum csak annyira, míg kezeimet a karfát fogó kézfejeire csúsztatom finoman, miközben közelebb hajol hozzám és tekintetünk összeforr. A pulzusom, már a suttogása hallatán tempósodik, de ajkaimon továbbra is az a pimasz mosoly látszik, húzom is az időt picit, mielőtt válaszolnék, de végül közelebb hajolok én is hozzá és megnyalom ajkaimat. -Még be sem fejezted a vacsorát, de már desszertre áhítozol? Te kis mohó.- duruzsolom halkan, kezei a hátam mögé siklanak, mintha csak biztosítani szeretné ezzel, hogy nem pattanok le a székről és tűnök el, mintha bármi ilyesmi megfordulhatna egyáltalán a fejemben, mintha nem forrósodott volna fel szavaitól máris az egész testem. -És hol szeretnéd azt a desszertet elfogyasztani?- súgom pimaszul ajkaira, szinte már érintem is őket, miközben lábaim szétnyitom picit, hogy közre foghassam combjaimmal térdeit és közelebb helyezkedjek hozzá. Kihívó pillantásom kékjeire szegezem, pimasz mosollyal bámulok rá, míg végül nyelvem hegyét óvatosan végig húzom ajkain. Őrület, hogy ez a vágy egyszerűen nem akar szűnni, hogy alig egy órája estünk egymásnak abban az öltözőben, mégis még mindig milliónyi tervem van Vele és a gondolat, hogy Neki miféle tervei vannak a holnapi napra Velem, egyáltalán nem segítenek abban, hogy kordában tartsam magam.

~Make it Rain~

Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.

Vissza az elejére Go down
Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
i didn't choose the thug life
the thug life chose me

Keresem :
find arms that will hold you
at your weakest,Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 QcERZVh
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
and a heart that will love you
at your worst.
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 2:37 pm

Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.

Az ő szemszögéből úgy tűnhetett, hogy könnyen behódoltam az akarata előtt, és talán tényleg elgondolkodtam azon, hogy elnapolom Kirill megbüntetését, de mindenesetre nem akartam hagyományt teremteni abból, hogy az ő kedve szerint cselekszem. A békés együttéléshez viszont egy út vezetett, éppen ezért inkább nem mondtam ki a gondolataimat az egésszel kapcsolatosan. Talán Kirill tényleg nem érdemelt volna büntetést azért, ami ma este történt, és ezért adtam olyan könnyen magam abba az irányba, hogy szemet hunyjak felette, de ott a klubban, abban a pillanatban meg tudtam volna ölni érte.
Ahelyett viszont, hogy ezt a kicsit sem baráti témát boncolgattam volna tovább, inkább pimaszkodni kezdtem vele, szemtelenül reagálva arra, hogy ha máshogy alakult volna az este, ő minden bizonnyal aggódva töltötte volna a fél éjszakát. Sikerült elkapnom a szúrós pillantását, mire ajkaimat megnyalva vigyorodtam el, ártalmatlanul megvonva a vállaimat. - Eszembe sem jutna tréfát űzni az aggodalmadból. Én csak együtt éreztem - fokoztam tovább, ekkor már a villával a kezemben, de nem sikerült sokáig kibírnom anélkül, hogy érinteni akarnám, valószínűleg ez ösztönzött arra, hogy elkapjam a kezét, ezzel maradásra bírva. Bár az esti terveit hallva egy pillanatra az arcomra fagyott a pimaszkodó mosolyom, én magam is valami hasonló sóhajt produkálva, mint az ő az imént. - Elég gyorsan meggyűlöltél - szólaltam meg végül, elképzelve, hogy leülök vele bugyuta filmeket nézni, a gondolattól pedig nyelnem is kellett egyet. Egyértelmű volt, hogy húzni akarja az agyam - remélem -, és nem kis tehetséggel lett megáldva ilyen téren sem, de azt valószínűleg ő is tudta, legalábbis gondolhatta, hogy a halálos ágyamon sem ülnék le vele nyáltenger filmeket nézni. A folytatás már annál inkább izgalmasabbnak ígérkezett, főleg miután elhangzott a desszert szó, és az a bizonyos, már előre beharangozott ápolás, és habár már nem fájt semmim, mégis miért lennék én bármi jó elrontója? Na ugye. - Ez jól hangzik - biccentettem, a hangomat maga alá gyűrte valami különös rekedtség, míg én magam szinte teljesen a gondolataimba mélyedtem, átadva magam azoknak a cseppet sem unalmas fantáziaképeknek, amik egész nap fűtötték az amúgy sem csillapodó vágyamat. Még mindig nem tudtam elhinni, hogy létezik ilyen, ilyen kontrollálhatatlan és telhetetlen sóvárgás, ő pedig nem volt rest kihasználni. Tisztában volt vele, hogy odáig vagyok érte, nem egyszer a tudtára hoztam, hogy nem tudok betelni vele. Én, aki úgy cserélgette az életében a nőket, mint mások az ágyneműt, most egyetlen nőre áhítozom, szünetek és megnyugvás nélkül, mintha soha nem lenne elég belőle.
Tovább folytattam az evést, eltüntetve az adag egyik felét, közben a kérdése hallatán pedig lassan újra megkerestem a tekintetét. Valószínűleg magától is kitalálta, mit tervezek vele holnapra, már a puszta gondolattól is összerándult a gyomrom, miközben lassan megvontam a vállaimat. - Átültetem a gyakorlatba azt, ami ma egész nap a fejemben járt - válaszoltam tömören. - Mindenhol, ahol csak érlek, és annyiszor, ahányszor nem fogom szégyellni - tettem még hozzá, bár ha valamit, azt egészen biztosan tudta rólam, hogy szégyen, az nem sok szorult belém. És nem is kellett ahhoz aludnom egyet, hogy szétfeszítsen a sóvárgás.
Felé fordultam, ujjaim a széke karjára markoltak, székkel együtt húzva közelebb magamhoz, mit sem törődve a padló fülsüketítő hangjával. A vacsorával pedig még annyira sem, már régen nem az étel után éheztem, ezt pedig azzal is jeleztem, hogy a másik kezemből letettem a villát, tekintetemmel újra foglyul ejtve az övét. - Hol a desszertem? - kérdeztem suttogva, közelebb hajolva hozzá, a karom pedig a szék karjáról a háta mögé siklott, szinte teljesen foglyul ejtve.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 86e7ef57c9d3033624845559c57b497cccca1bbb

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 11:36 am

Mr and Mrs

Képtelen lennék nem imádni azt a sunyi vigyort, ami időről időre megjelenik az arcán, manapság -szerencsére- egyre sűrűbben. Már csak azért is, mert iszonyúan beszédes, nem kell nagyon megerőltetni magam ahhoz, hogy kitaláljam, miféle gondolatok járhatnak épp a fejében annak kapcsán, mennyire nem érdekelt soha, hogy mit illik vagy mit nem. Legalábbis bizonyos keretek között, mert azért én sem rohangálok pucéran az utcán, de a prűd, sznob társaságokat mindig is szerettem megbotránkoztatni. Ezt pedig, már Ő is tudja, mint ahogy azt is, hogy nem igazán érdekelnek ezek a randis szabályok. Legalábbis, akkor biztos nem, ha a férfi, akire vágyom, történetesen  már a férjem.
Valószínűleg ezért is merem legalább megpróbálni jobb belátásra bírni Kirill kapcsán, bár arra őszintén nem számítok, hogy ez ilyen egyszerű lesz. Előbb gondoltam volna arra, hogy majd az orromra koppint, hogy tudjam már, hol a helyem , ne szóljak bele a dolgába vagy ilyesmi, de nem így történik és ez őszintén meglep. -Köszönöm.- válaszolok lágy mosollyal, majd odahajolok hozzá, hogy egy puszit nyomjak az arcára és inkább visszafordulok a mikró felé. Nem akarom tovább feszegetni a témát, mint kellene, igyekszem is inkább más szemszögből megvilágítani az este történteket és egyben azt is a tudtára adni, hogy más esetben tövig rágtam volna valószínűleg a körmeimet miatta. Tudom, hogy nincs hozzászokva és igazából nem is igényli, hogy bárki is aggódjon érte, de ez nem úgy működik, hogy be vagy kikapcsolhatom ezt az érzést. Szinte már hallom is, ahogy macsósan közli velem, hogy "értem nem kell aggódni" vagy valami hasonló, de újfent meglep, mert inkább incselkedni, pimaszkodni kezd velem az általam vázolt történet kapcsán. Nézek is rá szúrós szemekkel, de ajkaimon ott bújkál a mosoly, miközben elé teszem a tányérját. -Poénkodj csak, de én akkor is aggódtam volna.- vonok vállat végül, fordulnék is vissza a mikró felé, hogy a másik adag kaját is megmelegítsem, de a kezemért nyúl, a gyengéd, finom mozdulat pedig megállásra késztet. Mosolyogva hallgatom szavait, szinte azonnal belém bújik a kisördög ami arra bíztat, hogy húzzam picit az agyát, ha már ilyen pimaszul vigyorog rám már megint, így egy drámai sóhaj és némi látványos elgondolkodás után, mely során a konyha mennyezetét veszem szemügyre, buja pillantást vetek rá. -Úgy terveztem, hogy megnézetek  
veled egy romantikus vígjátékot. Azt a múltkor is nagyon díjaztad.
- pimaszkodok tovább, szándékosan úgy csinálva, mintha egyébként meg sem fordult volna a fejemben mondjuk a tegnap éjszaka folytatása vagy inkább újrajátszása, pedig valójában egész nap máson se járt az eszem. Olyan ártatlan mosollyal nézek rá, miközben helyet foglalok mellette a pultnál a saját adag vacsimmal is, hogy szinte már én is elhiszem, hogy semmi pajzán gondolatom nem volt. -De azért megérdemelsz valami desszertet vacsora után és ugye még hátra van az ápolás is, amit ígértem.- kúszik szemtelen vigyor ajkaimra, kihívó tekintetem pedig le nem veszem róla, miközben bekapom az első falatot. Fogalmam sincs, hogy mit művel velem, de kezdek aggódni, hogy már soha nem leszek képes nyugton maradni a közelében. Ha csak rá pillantok, rögtön piszkos gondolataim támadnak és úgy érzem, képtelen vagyok uralkodni magamon vagy úgy egyáltalán betelni vele, csillapítani ezt a vágyat, amit ébreszt bennem újra és újra. -Na és te mit terveztél holnapra?- sandítok rá mosolyogva, kíváncsian fürkészve arcát, mert személy szerint nekem az sincs ellenemre, ha csak egyszerűen ki sem dugjuk az orrunkat a szobámból. Vagy esetleg az övéből, aminek a gondolata is újabb löketet ad a fantáziámnak, hogy esetleg azt is felavathatnánk. Tényleg nem bírok magammal a közelében.

~Make it Rain~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 BlackHomelyFairybluebird-size_restricted
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 A1644f5721e881aea878a1021b001c41db29c4db
at your worst.
Iris & Dimitriy -  life is forced upon you - Page 2 A62177ac1ae48d2b1a673a4e893083245ae49549
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 7:50 am

Nem tudtam volna visszafojtani azt a sunyi vigyort, amit szavai csak megerősítettek az arcomon, mikor arról beszélt, hogy már régen is szeretett olyasmit csinálni, amit nem illik. Még ennek az egésznek a legelején az a kép élt bennem róla, hogy ő egy amolyan szabálykövető jó kislány, az apja szeme fénye, és ki tudja, én mit fogok kezdeni vele, mikor megközelítőleg sem ilyen nőkhöz vagyok szokva. Megijedni ugyan nem ijedtem a lehetséges forgatókönyvtől, hogy egy fedél alá kényszerülök egy nebáncsvirággal, mert az első együtt töltött hetek remek bizonyítékul szolgáltak arra, hogy tudunk mi együtt élni úgy is, hogy soha nem találkozunk, de maradva ennél a felállásnál, soha nem derült volna ki, hogy mindaz, amit róla gondolok, valójában meg sem közelíti a valóságot.
Miközben kitűztem célul a konyhát, ő sem maradt le mögöttem, de megvárta, míg végzek a rögtönzött beszédemmel, csak utána kezdett el a hűtőben kutakodni. Amiért még hálás is voltam, tekintve, hogy az időm töredékét sem töltöttem a konyhában, és nem is voltam soha túl házias, na meg volt egy olyan érzésem, hogy az italos szekrény és az elsősegély-doboz ismerete nem is igazán számít ide. Figyeltem az alakját, ahogy nekifogott az előkészületeknek, én közben a pultnak dőltem, és kiengedtem egy néma sóhajt. Arra valahogy nem készültem, hogy egyszer majd Iris próbálja bevédeni Kirillt az esetleges büntetéstől, bár ennyi idő alatt talán már sikerült összeszokniuk és megbarátkozniuk a gondolattal, hogy ez a jelenlegi felállás, bár ezen még ezek után sem állt szándékomban változtatni. Szavai nyomán furcsa érzés kezdett kibontakozni a gyomromban, amit egy nyeléssel próbáltam palástolni, szándékosan kerülve, hogy kimondjak bármit is a gondolataim közül, mert mára már kivitatkoztam magam. - A te kedvedért meglátom, mit tehetek - biccentettem aztán, ekkor már a mikró visszaszámlálását fürkészve a tekintetemmel. Talán ettől a mondattól rázott ki legjobban a hideg. Az ő kedvéért... végtelennek tűnt a tárház, ami kapcsán bevetheti ezt a mondatot, ma még egy jelentéktelennek tűnő büntetés apropójából, de a bátorságát ismerve, valószínűleg nem is most hallottam utoljára.
El is hessegettem a gondolatot, elrugaszkodva a konyhapulttól, hogy ezúttal már leüljek mellé, átvéve Iris-tól a villát. Csodáltam, hogy a gyomrom nem korog, bár az is igaz, hogy jó ideig nem is volt lehetőségem azon gondolkodni, hogy mindjárt megveszek az éhségtől. - Igazad van, ez tényleg szörnyen hangzik - helyeseltem bólogatva, ekkor már a szemeit fürkészve. - Az ágyban aggodalmaskodni. Egyedül. Én is szörnyen érezném magam - jelent meg ismét a pimasz vigyorom, nem eltitkolt szándékkal arra, hogy elvicceljem a helyzetet, mert ma már nem akartam semmilyen ördögöt festeni a falra. Múltkor megúsztam, ahogy előtte számtalan alkalommal is, és megtanultam együtt élni ezzel a tudattal, hogy bármelyik nap lehetne az utolsó. Nem mintha olcsón adtam volna a bőrömet. - És mondd csak - kaptam el a kezét, gyengéden kulcsolva ujjaimat az övéire, mikor elindult volna a másik adag kaja után a mikró jelzésekor. - Az aggodalmaskodáson túl mit terveztél ma estére? - kérdeztem, nem is küzdve a pofátlan vigyorral, ami az arcomra kúszott, bár még válaszolnia sem kellett, a fantáziám meglódult, túl sok ingert ébresztve fel bennem ismét. Nem is volt igazán újdonság, egész nap körülötte jártak a gondolataim, a furcsa vágy pedig, ami állandóan úrrá lesz rajtam, mikor a társaságában vagyok, nem tudott betelni vele. Még azok után sem, ami az öltözőben történt, pedig talán nem ártott volna hagynom, hogy végre hétköznapi keretek közé szorítsuk az estét. Ritkán jutott ki belőle.
Egy pimasz szemöldökvonással eresztettem el a csuklóját, majd újra kézbe fogtam a villát, hogy ezúttal már nekilássak a rögtönzött vacsorának.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 26, 2022 8:37 pm

Mr and Mrs

Egy röpke pillanatig azért tartok attól, hogy talán majd nem tetszik neki, hogy innentől, csak én szeretném alulöltözötten látni, úgymond az a tervem, hogy ezt a látványt megtartom önző módon magamnak, de mivel egy pimasz vigyor kíséretében megemlíti, hogy neki sem kenyere az osztozkodás, talán annyira nincs is ellenére, mint vártam. Nem, mintha nem gondolnám úgy, hogy az itt lévő nők már bőven látták minden porcikáját meg persze érezték is, de az annyira nem érdekel. Az a múltja, én viszont a jövőjében szeretnék szerepelni és kizárólagosan a magaménak tudni Őt, mint ahogy hozzám se fog a büdös életbe más nyúlni rajta kívül, vagy legalábbis addig biztos nem, míg a felesége vagyok. Legyünk épp tényleg jóban vagy újra senkik egymás számára.
Egyébként se tudna más úgy érinteni, mint Ő, hogy attól rögtön lángra lobban a testem, úgyhogy felesleges is lenne ezzel tovább foglalkoznom. Inkább a holnapi napra koncentrálok, amit nagyon valószínű, hogy együtt fogunk tölteni, mert az ég világon semmi dolgom és még, ha lenne is, inkább elnapolnám, ha már Ő ilyen édesen kérte, hogy legyünk együtt. Ma is egész nap Rá vágytam, vele akartam lenni és a gondolat, hogy Ő is ugyanígy érzett, teljesen megrészegít, amit csak fokoz az a rövid, birtokló mondat, amivel szavaimra reagál. Mondjuk őszintén remélem, hogy ez nem az a fajta "enyém vagy", ami után majd azon kapom magam, hogy láncra vagyok verve a szobámban, de az eddigiek alapján nem feltételeznék róla ilyesmit. Inkább arra a verzióra gondolok, ami azt jelenti, hogy bárki is környékezne meg, azt lerendezné fél perc alatt és tudatná az illetővel, hogy hozzá tartozom .
Lágyan mosolygok is rá, egy pillanatig sem vitatom ezt, arra viszont rákérdezek, hogy miként is kellene gondoljak a holnapi napra. -Én pedig kislány korom óta szerettem azt csinálni, amit nem illik. - duruzsolom válaszul, bár már abba beleborzongok, ha megpróbálom elképzelni, hogy mire is utalt ezzel.
Jobb is, ha inkább elindulunk és mivel neki sincs már ezek szerint itt dolga, ki is sétálunk az ajtón, ahol igyekszem úgy kábé senkivel sem foglalkozni. Főleg nem Irinával, mert még a végén kedvem támadna bemutatni neki, vagy épp egy kaján vigyorral a tudtára adni, hogy mennyire nem jött be az, amit eltervezett. Csak felszegem az állam és Dimitriy oldalán kisétálok onnan, miközben forró tenyere a hátamra simul.
Az út hazáig azzal a szokásos csenddel telik, ahogy általában szokott, ami nem az a kellemetlen fajta csend, csak az a nyugodt, békés csend és épp emiatt nem is zavar. Inkább azzal töltöm az időt, hogy kifelé bámuljak az ablakon, vagy épp Őt figyeljem néha apró mosollyal ajkaimon, míg végül meg nem áll a ház előtt. -Ne is mondd. Farkas éhes vagyok.- nevetem el magam, ahogy szóvá teszi, hogy éhes, majd csendben követem a házba és tovább a konyha irányába, mikor megemlíti a korábban történteket.
Nem szólok közbe, figyelmesen végig hallgatom és, bár valahol értem is a dolgot, azért vetek rá egy aggodalmas pillantást. Kurvára nem szeretném, ha Kirill emiatt bajba kerülne, így miután a hűtőt alaposan átvizsgálom és találok is ott két adag szépen elcsomagolt maradékot, kiteszem azokat a pultra és Dimitriyre pillantok. -Ha valaki meg akar ölni vagy el akar rabolni, azt az edzőterem mosdójában is megteheti. Már pedig oda rohadtul nem szeretném, ha követne Kirill.- vetem fel halkan, majd az egyik tányért bedobom melegíteni a mikróba, közben a pultnak támaszkodva csípőmmel Dimitriy felé fordulok. -De mégis mit kell tennie olyankor, ha beszélnie kell veled de olyan helyen vagy, ahova én nem mehetek?- kérdezem végül kíváncsian, nyugodt hangon, mert ezt most inkább beszélgetésnek tervezem, mint vitának, csak épp nem érzem túl fairnek, ha most Kirill kap ezért némi fejmosást, vagy tudja a franc, hogy mit jelent köreikben az ígéret megszegése. -Most az egyszer lehetnél vele elnéző. A kedvemért...- súgom halkan végül, óvatosan vállat is vonok, mert gyanítom, rohadtul nem fogja érdekelni, hogy mit kérek tőle, pedig tényleg nem szeretném, ha most miattam bajba kerülne. Gyanítom, nem nagyon kellett még gardedámot játszania, így aztán lesznek is olyan helyzetek, amik neki is idegenek.
A mikró végül egy hosszú sípolással jelzi, hogy az egyik adag már meg is melegedett, így azt kiteszem a konyhaszigetre Dimitriy elé, és bedobom a helyére a másikat is. -Örülj, hogy így alakult. Másképp most odafent aggodalmaskodnék az ágyban, hogy talán valami bajod esett...- sandítok rá a vállam felett, ahogy kihúzom a fiókot és előszedek két villát, amiből az egyiket Dimitriy tányérja mellé teszek, másikat pedig le a pultra.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 26, 2022 5:02 pm

Követtem ujjait a tekintetemmel, ahogy végiglépkedett velük a mellkasomon, jóleső bizsergést okozva minden érintésével, közben néha lopva megkerestem a szemeit, szinte nyitott könyvként olvasva belőlük. - Én sem szeretek osztozkodni - helyeseltem a pimasz vigyorommal, még mindig azon rugózva, vajon mivel is tudnám visszafogni a feléledő monstrumot magamban, ha valaki megpróbálkozna vele. Kétség sem fért hozzá, hogy azért, amit jelenleg láttam az íriszeiben, talán még az életem is odadobtam volna, bár bizonyos értelemben már meg is tettem. Nem tudtam, hogy meddig fog tartani, egyáltalán képes leszek-e kiteljesedni abban a szerepben, amit nekem szánt az életében, vagy hogy ő benne akar majd maradni az enyémben, ez nem is igazán csak rajtam múlott, de egyelőre nem is akartam becslésekbe bocsátkozni. Talán most éreztem életemben először, hogy élek, és készen álltam arra, hogy minden pillanatát ki is használjam. A magam sajátos korlátaival együtt.
Mikor visszatértem a tiszta felsővel, odavittem neki a saját blézerét, pár másodpercig ismét alakján időzve, majd félrebillentett fejjel mosolyodtam el ismét. Magam sem tudom, honnan jött az ötlet, nem is igazán gondoltam végig, hogy éppen mit adok a kezébe, talán egy elfojtott vágyam bukott ki szavak formájában. Mintha kiskamasz lennék, úgy is éreztem magam, de szavai hallatán rögtön új életre kelt a mosolyom. - Amúgy is az enyém vagy - vontam egyet a vállamon lassan, mégis jelentőségteljesen, közben élvezve a gyengéd simogatást az arcomon, bár egy egészen más lapra tartozott az, hogy vajon mennyire nyeri el a tetszését a kisajátítás ezen formája. Erről szólt az életem, amire rátettem a kezem, az onnantól kezdve az enyém, és ez talán egy rossz berögződés volt, mégsem tartottam képesnek magam arra, hogy csak úgy levetkőzzem. A szavai végül ismét visszarántottak a jelenbe, ekkor már próbálva elfojtani egy zavart vigyort. - Hogy randi? - kérdeztem vissza, majd halkan felnevettem, hozzátéve egy könnyed vállrándítást. - Nevezhetjük annak is. Bár sok olyan dolgot terveztem veled, amit állítólag... első randin nem illik - engedtem ki egy megjátszott, drámai sóhajt, pimaszul felvonva a szemöldökömet. Nehéz lett volna megfeledkezni arról a félresikerült vacsoráról, amit szintén csúfolhattunk volna randinak, de csak az lett a vége, hogy pofátlanul a lelkébe gázoltam. Nem emlékeztem rá szívesen, és ha fogadni kellett volna rá, talán ő sem.  
Ellöktem magam az asztaltól, miután összeszedte magát, én magam is készen állva az indulásra, de a szavait hallva megráztam a fejem. - Talán ahhoz nem kellek, hogy bezárjanak - nyitottam ki előtte az öltöző ajtaját. A verekedés már amúgy is felért az este végével, így nem sokan lézengtek már a bár környékén. Tekintetem egy pillanatra összefonódott Irina-éval, még az állkapcsom is megfeszült, parázsló dühöt érezve a gyomromban, miközben tenyerem Iris hátára simult. A tekintetem egyértelműen beszélt helyettem, szemernyi kétséget sem hagyva neki afelől, hogy meglesz a méltó jutalma a ma esti akciójáért, de ennél több energiát nem fordítottam rá, amúgy sem akartam rögtön egy újabb vitahelyzetbe keveredni azzal, hogy vajon milyen terveim vannak azzal az álnok kígyóval.
Mikor kiértünk a parkolóhoz, a már szokott forgatókönyv szerint nyitottam neki az autó ajtaját, majd én magam is beültem, de jó szokásomhoz híven némaságba burkolóztam, nem törve meg a csendet az út alatt. Igaz, néha akaratlanul is rajta felejtettem a tekintetem, ahogy oldalra pillantottam rá, de bekanyarodva a feljáróra, csak egy elégedett sóhaj bukott ki belőlem, ekkor már érezve némi fájdalmat a sérült orromban. - Nem tudom, te hogy vagy vele, de én éhen veszek - fordultam felé a bejáratnál, de odabenn a szokásos csend fogadott bennünket. Szinte rögtön eszembe jutott Kirill, és a ma esti magánakciója, de úgy voltam vele, hogy ő itt lesz még holnap is, ráérek addig ezzel. Letettem a kulcsot a közeli komód tetejére, majd megindultam a konyha irányába, de előtte még visszafordultam Iris felé. - Nem azért voltam dühös Kirillre, mert elhozott a klubba. Azért is - tettem végül hozzá, majd nyeltem egyet. - Hanem amiért magadra hagyott. Egyetlen feladata van, vigyázni rád, amikor én nem tudok. A megszegett ígéretek pedig nem maradnak következmények nélkül ebben a családban - tettem még hozzá, mintha csak magyarázkodni akartam volna a közjátékért, ami lezajlott köztem és Kirill között a bárban.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 26, 2022 2:49 pm

Mr and Mrs

Nem tudok rájönni, vajon melyik verzió lehet a jobb. Ha szép lassan ismerkedek meg az Ő világával és valószínűleg, még nagyon sokszor lesz majd hasonló vitánk amiatt, hogy valami sokkol vagy, ha egyszerre zúdulna rám az egész. Nem akarok mindig veszekedni vele, csak mert nem vagyok teljesen tisztában az életével és annak részleteivel, mert bár édes az ilyesfajta békülés, napi szinten elviselném, mégsem akarom megélni azt a pillanatot, amikor majd talán egyszer megunja mindezt, legyint egyet és ott hagy a francba. Talán, velem szemben olyan türelmes, mint senki mással, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd ez is elfogy és akkor majd mi lesz? Megint visszatérünk a szerepeinkhez, hogy aztán máskor meg szándékosan kerüljük egymás társaságát, ha lehet?
Ezt a vigyort akarom inkább látni rajta mindig, ahogy most néz rám, miközben a tudtomra adja, hogy bizony még mindig meg van arra az esély, hogy letépje rólam ezt a hülye kosztümöt. Bár az nem egészen egyértelmű számomra, hogy a rajtam lévő ruha az, ami számára szexi, vagy inkább az, amit Ő csinált a blúzommal, de inkább az utóbbira tippelnék. Ha pedig ezen múlik, minden nap megtépázhat rajtam egy blúzt, csak ne múljon el ez a vágy, ami egymáshoz hajt minket és ne érezze soha úgy, hogy talán már nem érem meg a fáradozást. Bízni akarok benne és bizonyos szinten már bízom is benne, csak mindez még elég törékeny és ezt, talán Ő is tudja. Mint ahogy azt is, hogy az iránta érzett vágy viszont cseppet sem az. Most is úgy nézek végig csupasz felsőtestén, hogy abból egészen nyilvánvaló lehet számára, hogy a szemeim helyett legszívesebben a nyelvemmel és ajkaimmal járnám végig bőrét, de inkább megköszörülöm a torkom és buja mosollyal arcomon felpillantok rá. -Ellenkezőleg, és épp emiatt nem akarok mással osztozni a látványon. Ezt csak magamnak akarom.- lépkedek is végig két ujjammal hasfalán, majd egy lágy csókot követően neki látok összeszedni magamat. Nem, mintha nem akarnám minden némber orra alá dörgölni, hogy a hajam Dimitriy miatt kócos és ajkaim a tőle kapott forró csókoktól duzzadtak, de nem adok nekik inkább indokot a pletykálkodáshoz.
Inkább, már azt tervezgetem, hogy mihez fogok kezdeni a sérüléseivel, miként fogom enyhíteni a fájdalmát és akkor is főként ezzel töltöm az időt, amikor pár percre magamra hagy.
Mikor újra nyílik az ajtó, már a kezében fog egy fekete pólót, amit egész addig nem vesz magára, míg fel nem veszi a földről a blézeremet és át nem adja nekem. Aztán magára kapja a fekete pólót, én is magamra kapom az utolsó hiányzó ruhadarabot, hogy végül kíváncsi tekintettel hallgassam, ahogy beszélni kezd a honlapról. Akaratlanul is megjelenik szép lassan egy őszinte mosoly az arcomon, és miután elhallgat, közelebb lépek hozzá és felnézek rá. -Nincs semmilyen programom holnapra, úgyhogy a tiéd vagyok.- vigyorgok rá továbbra is, kezem finoman az arcára simul és egy apró csókot lehelek ajkaira. -Vegyem ezt úgy, mint egy randit?- biccentem kissé oldalra a fejem és bár beharapom ajkam, hátha így el tudom tüntetni róla a pimasz mosolyt, valószínűleg nem jár sikerrel a tervem. Őrülten édes, hogy ilyesmi az eszébe jutott, hiszen igazából mióta csak együtt élünk, nem töltöttünk túl sok időt egymás társaságában, sőt. Az idő nagy részében én azt sem tudtam, hogy Ő mit csinál, amikor épp nem az "üzleti dolgokkal" foglalkozik. -Egyébként, ha gondolod, részemről indulhatunk. - vetem fel közben, mert őszintén szólva másra sem vágyom már, mint hazaérni és bevágódni egy kád kellemesen meleg vízbe, amiben akár Ő is részt vehet, ha akar. -De, ha van még itt dolgod, szívesen megvárom. Valószínűleg itt, az öltözőben.- nevetem el magam, hiszen Ő alapból ezzel a javaslattal kezdte, bár úgy utólag inkább amondó vagyok, hogy jobb volt ez így. Tényleg mellette akarok lenni és ahhoz elengedhetetlen, hogy megismerkedjek az élete sötétebb részleteivel is.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Szomb. Feb. 26, 2022 10:27 am

Elég kevés dolgot tudtam elképzelni jelenleg, amivel letörölhette volna a vigyoromat, bár minden jel arra utalt, hogy egyikünk sem szeretné elölről kezdeni a vitatkozást. A magam részéről lezártnak tekintettem a ma esti feszültségforrásokat, nem akartam újra teret engedni sem a dühnek, sem a bizonytalanságnak, mert valami azt sugallta, hogy nem ma este éreztem ezeket utoljára. Ő pedig nem ma félt tőlem utoljára, bár ezen felül már tényleg nem tudtam, mit tehetnék azért, hogy elhiggye, rá nem jelentek veszélyt. Legalábbis, a szó hagyományos értelmében biztos nem. Az élet, amit élnie kell velem, sokkal több veszélyt hordoz magában, mint amennyit ő eddig látott belőle, habár az lett volna a legjobb, ha ez így is marad. Nem voltam hozzászokva ahhoz, hogy valaki miatt állandóan aggódnom kelljen, és nem adott megnyugvást az sem, hogy ha én nem tudok rá figyelni és vigyázni, Kirill teszi meg helyettem. A veszély attól még ugyanúgy veszély marad.
Továbbra is a megtépázott ruhadarabot figyeltem, mondjuk nem volt bennem bűntudat, nem okoztam vele fájdalmat senkinek. - Még letéphetem - vontam meg a vállaimat könnyedén, közben elgondolkodva, a lelki szemeim előtt viszont már régen kibontakozott az egész kép, talán ez késztetett arra a hatalmas sóhajra, ami a következő másodpercben kibukott belőlem. Amilyen hatást gyakorolt rám a közelségével, és amilyen gondolatok cikáztak tőle a fejemben, tényleg meglepődtem volna rajta, ha csak úgy egyszerűen el tudnék aludni úgy, hogy nem érek hozzá, és nem esek neki már rögtön azután, hogy belépünk a ház ajtaján. A vágyódás érzését ismertem, de még soha senki nem tudta ennyi ideig fenntartani az érdeklődésem, ez pedig valahol mélyen szintén megijesztett. Ennek ellenére nem tudtam legyőzni a késztetést, hogy ne pásztázzam végig az alakját újra és újra, és csak szavai vezettek vissza nagy nehezen a valóságba. - Miért, nem tetszem így? - kérdeztem, végigmérve a saját csupasz mellkasomat, bár nagyjából kikövetkeztettem, miért is szeretné, ha valamit magamra kapnék, mielőtt visszasétálunk a klubba. Valószínűleg én is vérre szomjaznék, ha fordított helyzetben valaki őt méregetné. Azt hiszem, túl gyorsan kialakítottam az egyedüli és kizárólagos jogot arra vonatkozóan, hogy kié is ez a nő. - Kirillre nem lesz szükség - szólaltam meg aztán, elszakadva a szájától, közben engedve, hogy végre lepattanhasson az asztalról, bár nehezemre esett, hogy akár egy másodpercre is, de levegyem róla a kezeimet. Szavaira azonban nem tudtam nem sunyi vigyorral reagálni. Bár az orrom nem fájt annyira, mint amennyire ő gondolta vagy vészesnek látta így kívülről, én nem szándékoztam ellenállni semmilyen ápolásnak, sőt. - Várj itt egy percet, mindjárt visszajövök - súgtam a fülébe, miután lassan elkezdte összeszedni magát, én pedig az ajtóhoz lépve elfordítottam a kulcsot, még onnan egy másodpercre felé fordulva, csak ezt követően léptem ki a folyosóra. Ivan irodája felé indultam, és nem is kellett sokat kutatnom, hogy találjak egy fekete pólót, azzal a kezemben indultam vissza az öltözőbe, behajtva magam mögött az ajtót.
Újfent megkerestem őt a tekintetemmel, elég gyorsan konstatálva, hogy habár kevés ideig voltam az öltözőn kívül, mégis milyen gyorsan összeszedte magát. Lehajoltam, hogy felvegyem a ledobott blézert, majd lassú léptekkel közelítve meg őt, a keze ügyébe adtam. Csak ezután bújtam bele a szerzett pólóba, ami néhány ponton elég feszesnek bizonyult, de a célnak addig is megfelelt. - Ha holnap éppen sehol nem kell egy irodaház felhúzását nézegetned... - vigyorodtam el szemtelenül, miközben derekammal megtámaszkodtam a közeli asztalnál, a karjaimat pedig összefontam a mellkasom előtt. - Esetleg velem tölthetnéd a napot - fejeztem be végül a gondolatot, és habár talán nem vesztettem a magabiztosságomból, mégis úgy éreztem magam, mint egy kibaszott kezdő, még jó, hogy elpirulni nem akartam.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Pént. Feb. 25, 2022 7:02 pm

Mr and Mrs

Még belegondolni is furcsa, hogy talán soha, senkit nem ölelt még így - vagy legalábbis nem sűrűn-, mint ahogy most engem ölel, magához szorít finoman, mintha már el sem akarna engedni többé. Az meg még furcsább, ha eszembe jut, hogy nem rég még itt veszekedtünk, most pedig, miután megmutatta nekem, hogy mennyire sajnálja, újfent azzal a pimasz vigyorral néz rám, amit annyira szeretek az arcán látni. Csak remélni tudom, hogy majd minden vitánk így fog végződni, hogy végül majd egymás testében találunk megnyugvást, ezen a nyelven tudunk majd szót érteni egymással, bármennyire is fajuljon el egy veszekedés. Persze, valahol mélyen én is tudom, hogy adódhat még olyan helyzet, amit talán egy vad, eget rengető menet az asztal tetején se hoz majd rendbe, de erre most inkább nem akarok gondolni.
Helyette lágyan cirógatom, gyengéden csókolom, de nem vagyok rest húzni picit az agyát, incselkedni vele, amikor arról kérdez, megfelelő volt-e számomra ez a bocsánatkérés. A "fenyegetése" hallatán elnevetem magam, de kár is lenne tagadni, hogy a fantáziám rögtön beindul, cirka kismillió ötletem támad, miként is kérhetnénk tovább egymástól bocsánatot és nem kétséges, hogy ezzel Ő is így van. -Szerintem, lesz még alkalmam rá, hogy megmutassam...- vigyorgok rá szemtelen mosollyal, valamiért úgy sejtem, hogy ilyesmiben egyáltalán nem lesz soha hiány; bocsánatkérésben és szexben sem.
Amennyire ellene voltam a night club öltözőjében való bujkálásnak, most olyannyira nem akarok onnan kisétálni, annyira jó így egymást ölelve, ebben az édes hangulatban együtt lenni. -Rendben. Legyen döntetlen.- kuncogok halkan, homlokára apró csókot nyomok, miközben feltűnik, hogy a cseppet sem szalonképes blúzomat figyeli, ami az ő keze által lett most meglehetősen viseltes, de igazából rohadtul nem érdekel. -Azt sem bánnám, ha letépted volna rólam. Pótolható.- duruzsolom halkan a fülébe egy gyenge vállvonás kíséretében, de aztán a szavait hallva mosolyogva ajkamba harapok és csak tekintetét figyelem, ami úgy pásztáz végig, mint ahogy egy oroszlán méregeti a vacsorára valót. Akaratlanul is libabőrös leszek szavaitól, ahogy szexinek nevez, na nem, mintha tekintete nem ezt sugallná amúgy is, de azzal azért egyetértek, mikor felveti, hogy ideje lenne hazamenni. Egész nap erre vártam. Mármint, hogy végre haza érjek Hozzá ezután az unalmas, fárasztó nap után. Na nem, mintha így utólag olyan rossz lett volna ez a kis Kirill által tett kitérő, mert egyetlen pillanatát sem bánom. Most már nem. -Akkor viszont nem ártana szereznünk neked egy inget vagy legalább egy pólót.- cikáznak ujjaim továbbra is mellkasán, mert azt még egész könnyen el lehet rejteni, hogy az én blúzommal mi történt, hiszen ott a blézer, de Ő azért mégse indulhat haza félmeztelenül. Mármint, megteheti, csak épp nem szeretném, ha egy egész klubbnyi nő Őt bámulná. -Rendbe szedem magam. Addig szólsz Kirillnek? Hozhatna neked egy pólót.- vetem fel úgy mellékesen, de mielőtt még bármerre is mozdulna, lopok tőle még egy hosszú, forró csókot. Nem tudok betelni vele. -Aztán, ha hazaérünk, ápolgatom picit a sebeidet, ha nem bánod... - súgom pimaszul, de végül, ha engedi, lekászálódok az asztalról és tényleg megpróbálok valami normális külsőt varázsolni magamnak, de nem szalasztom el a lehetőséget közben pár lopott pillantásra vagy mosolyra.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Csüt. Feb. 24, 2022 7:50 am

Megsaccolni sem tudtam volna, mennyi időt töltöttem el karjai között, élvezve a bőre forróságát és az apró csókokat a nyakamon és a vállamon. A testem még mindig lüktetett az átélt gyönyörtől, próbáltam rendezni a kapkodó levegővételeket, közben továbbra sem eresztve őt. A korábban érzett düh, a tehetetlenség és a bizonytalanság csak keserű emlékként sejlett fel ismét, még ha tudtam is, hogy valószínűleg nem ma este fordult elő utoljára az, hogy elbizonytalanodik bennem, vagy éppen én őbenne. Ha másban nem is, abban biztos voltam, hogy hosszú és rögös út áll még előttünk, de ha végül egymás karjaiban találjuk majd meg a megnyugvást, miért ne érné meg?
Lassan emeltem fel a fejem, megkeresve a tekintetét, de a sunyi vigyoromat nem tudtam eltüntetni, meg nem is akartam. Abban fikarcnyi kétségem sem volt, hogy a teste nyelvét már tökéletesen elsajátítottam és megismertem, de túl kellett jutnom a jól megszokott szinten. Nem  elég csak a testét ismernem ahhoz, hogy működjön ez a valami kettőnk között, és ennek továbbra sem tudtam nevet adni. Nevezhettem volna éppen annak, ami néhány hete még felért egy igazi szitokszóval, mondhattam volna, hogy ami közöttünk van, az maga a házasság, de azt a papírt egy kényszer szülte. És ami kettőnk között bontakozott, egyikünk oldaláról sem kényszerből jött létre, éppen ezért nem is akartam a férj és feleség szerepünket belekeverni. Valószínűleg azért, mert már nem annak éreztem magam, aki akkor voltam, mikor belekényszerítettek ebbe az egészbe.
- Hagyd abba, vagy újrakezdem - válaszoltam a sajnálkozó szavaira, továbbra sem eresztve a tekintetét, közben minden pillanatát kiélvezve annak, ahogy végigsimít a bőrömön, majd tenyerei megálltak a mellkasomon. Tudtam, hogy sajnálja, talán még jobban, mint amennyire én, mégsem tudtam lekezelni egy ilyen helyzetet úgy, ahogyan mások talán igen. Nem voltam a szavak embere, és az érzelmekkel még inkább hadilábon álltam, bár talán haladásnak kellett volna felfognom, hogy mióta mellettem élt, legalább tudtam, hogy bennem is megvannak, csak jó mélyen. Mintha kineveltek volna belőlem minden hajlandóságot arra, hogy kimutassam őket, és erre egyelőre még nem ismertem a megoldást. Abban az egyben viszont biztos voltam, hogy tőle sem várhatom el, hogy megoldja helyettem. Ez az én háborúm volt, amit magammal kellett megvívnom.
Nem voltam rest viszonozni a csókját, és miközben ő a nyakam köré kulcsolta karjait, a kezeim a hátán állapodtak meg, még mindig nem eresztve túl távol magamtól. - Bár kíváncsi lennék arra a bocsánatkérésre - emeltem el róla egy pillanat erejéig a tekintetem, mintha épp vad gondolkodásba kezdtem volna, bár ez nem is állt túl messze a valóságtól. Ez az egy másodperc is elegendő volt a legvadabb fantáziaképek megjelenítéséhez, de még azelőtt visszatértem a valóságba, hogy egészen elmélyültem volna bennük. - Egyezzünk ki döntetlenben - simítottam végig gyengéden az arcát, tekintetem közben egy pillanatra a megtépázott felsőjére tévedt, mire ártatlan vigyort villantottam. - Útban volt - szólaltam meg végül halk sóhaj mellett, de ezt egy újabb követte, ahogy végignéztem rajta. - Baromi szexi vagy így - tettem még hozzá. - És nem szívesen mondom, de talán ideje lenne hazamennünk - simítottam végig az oldalán ujjaimmal. Valószínűleg az idők végezetéig elnézegetném őt ezen a kibaszott asztalon.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Szer. Feb. 23, 2022 7:54 am

Mr and Mrs

Hiába láttam nem rég a saját szememmel, hogy mire képes és hiába döbbentett meg az agressziója, most mindez, már egyáltalán nem érdekel, amikor karjai olyan erősen tartanak, mintha a legnagyobb kincs lennék számára. Magam sem értem, hogy voltam képes -ha csak egy rövid időre is- azt érezni, hogy félnem kell tőle, amikor Vele érzem magam a leginkább biztonságban. Ahogy magához ölel, ahogy csókol, miközben folyamatosan csak gyönyört és élvezetet okoz, nem pedig fájdalmat vagy félelmet. Egyetlen mozdulata sem érezteti azt, hogy uralkodni akarna felettem, mint ahogy azt Irina vagy bárki más gondolhatja, sokkal inkább azt érzem, hogy mindent meg akar nekem adni, amit csak tud. Jelen pillanatban a gyönyört, ami az iménti kényeztetésének és heves mozdulatainak köszönhetően, percek alatt őrjítően közel kerül hozzám.
De én Vele együtt akarom átélni azt a mámort, érezni akarom, ahogy az Ő testén is végig vonul ez a csodálatos, megsemmisítő érzés, ahogy kezeim alatt megfeszülnek izmai, miközben belém lüktet. Ajkaim nyakára vándorolnak, csókolom, nyelvemmel becézem bőrét, lágyan harapom is, míg végül már nem bírom visszatartani a gyönyört. Olyan hevesen és intenzíven söpör végig rajtam, hogy egy hosszú pillanatig levegőt sem tudok venni, csak szorítom magamhoz, miközben reszketve testének feszülök.
Nem tudom, hogy mennyire hallható odakint a vad, buja nyögés, amit produkálok, de őszintén szólva annyira nem is érdekel. Csak Ő létezik és én, ahogy belé kapaszkodva, bőrébe marva, küszködve átadom magam az érzésnek, miközben hallom és érzékelem, hogy pillanatokkal később Ő is követ. Nyögése csak még intenzívebbé teszi az élményt, kezem tarkójára simul, ahogy vállamhoz hajol és csak élvezem, ahogy mozdul még bennem párat, ezzel is elnyújtva ezt a mámoros érzést. Lihegve bújok hozzá, Ő pedig hozzám, talán el sem akarom engedni többé, ajkaim lágy csókot lehelnek füle mögé, nyakára, míg kezem lágyan cirógatja bőrét, ahol csak érem.
A szoba újra  elcsendesül, csupán zihálásunk hallható a némaságban, ahogy próbáljuk mindketten összeszedni magunkat ezután a lázas, vad mámor után, míg végül megtöri a csendet én pedig bőrébe nevetek. Még mindig képtelen vagyok normálisan levegőt venni, a hajam izzadtan, kócosan tapad bőrömre, a szívem pedig még mindig vadul kalapál, miközben újabb csókot lehelek vállára. -Ó, igen. Nagyon kielégítő volt.- duruzsolom kacéran nyakába, majd hátra húzódok picit, tekintetem kékjeit fürkészi, kezem lágyan végig simít arcán és gyengéd csókot lehelek ajkaira. -Nem is volt miért, Dimitriy. Én voltam a hülye.- súgom halkan, ajkaimon szomorkás mosollyal. -Bár, ha így kérsz bocsánatot, akkor lehet, hogy még haragszok. Sőt. Mindig haragudni fogok valamiért.- kuncogok halkan, pimasz mosollyal, majd szemügyre veszem felduzzadt orrát és megcsóválom a fejem. -És te megbocsájtottál? Vagy még nekem is bocsánatot kellene kérnem? - simítom tenyereim vállaira, mellkasára, miközben eltölt egy picit a szégyenérzet amiatt, amit gondoltam róla nem rég. Mintha valaha is ártott volna nekem. -Tényleg nagyon sajnálom. Tudom, hogy engem sosem bántanál. - lesek rá komolyan, szavaimat egy forró, komótos csókkal nyomatékosítom, nyelvem lágyan kutatja az övét, nyakát finoman átkarolom és, ha épp nem csókolnám, talán most olyasmit is kimondanék, amit nem kellene. Semmi másra nincs már szükségem, csak Rá, hogy mellettem legyen és így öleljen, mint ahogy most teszi. A többi nem számít. Semmi sem.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 22, 2022 7:45 pm

Talán, ha minden vitánk és összezördülésünk így fog végződni, nem nézünk olyan keserves és boldogtalan jövő elé, bár nem orvosolhattunk ezzel mindent. Hiába vártam el tőle, hogy fogadjon el annak, ami vagyok, ha közben még így is távol próbáltam tartani a hétköznapjaimtól, a valódi életemtől. Ha nem így teszem, ha esetleg más szabályokat fektetek le, talán ezt a ma esti veszekedést is kiküszöböltük volna. Vagy sem, nehéz lett volna megmondani, mert a valódi énemről és viselt dolgaimról már több kézből is értesülhetett. Mégis, a két szemével látni a nyers, állatias agressziót, olyan lehetett számára, mint valami arculcsapás. És ugyan nem tudtam női aggyal gondolkodni, de talán az ilyesmi jobban tudott fájni, mint a fizikai inzultus.
Úgy szorítottam magamhoz, mintha soha nem akarnám már elengedni, szomjasan tapadva ajkaira, szinte teljesen elveszítve a kontrollt a valósággal, főleg mikor megéreztem teste szorító forróságát. Meg kellett feszítenem magam, hogy ne mozduljak rögtön, hogy legalább legyen pár pillanatunk kiélvezni a már régóta vágyott érzést, meg sem próbálva elfojtani a halk morajlásokat és a mélyről jövő nyögéseket. Elég egyértelmű volt a hatás, amit kiváltott belőlem, minden rezdülésemen érezhette, hogy mennyire élvezem Őt és azt, ami közöttünk történik, ez pedig már régen felülírta a már jól ismert fizikai korlátokat. Mintha minden értelmét vesztette volna, és nem is volt jelentősége semminek többé, csak ennek. Neki és nekem.
A már jól ismert, őrjítő ritmus talán a kelleténél is előbb meghozta az eredményét, bár nem is hibáztathattam érte, miután az imént az utolsó pillanatban fosztottam meg az édes beteljesüléstől. Nem akartam váratni, és nem is kellett megerőltetnem magam annak érdekében, hogy mihamarabb beérjem a mámorát. A napom minden percében erre vártam, ezerszer elképzelve, milyen érzés lesz újra megízlelni a mámort vele, és a furcsa, heves ritmus csak még inkább feltüzelte a kínlódásomat. A szavai még valahol mélyen megragadtak a tudatomban, de mintha fel sem fogtam volna igazán, csókjai a nyakamat becézték, én pedig hatalmasat nyeltem, szinte teljesen elfelejtve, hogy végre levegőt kéne vennem. Kezeim a hátára simultak, majd újra a csípőjére, akkor adva meg magam teljesen, mikor észleltem teste egyértelmű jelzéseit, izmai szinte béklyóba szorítottak, én pedig tetőtől talpig megfeszülve, egy utolsó határozott lökéssel adtam át magam a semmihez nem hasonlítható gyönyörnek. A torkomból mély, intenzív nyögés tört fel, amit a nyaka bőrébe igyekeztem fojtani, néha még apróbb mozdulatokkal rándulva, majd az egész homlokomat a nyakába temettem. Úgy kapkodtam a levegőt, mintha ezer éve nem jutottam volna oxigénhez, de még mindig úgy tartottam őt, mintha tényleg nem lennék képes levenni róla a kezeim. Talán nem is akartam. - Kielégítő sajnálom volt? - kérdeztem, magam sem tudva, hogy mennyi idő telt el a mindent elsöprő orgazmus óta, és habár még mindig a nyaka hajlatába bújtattam az arcom, egy sunyi vigyort nem tudtam visszatartani. - Megbocsájtottál?

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 22, 2022 5:42 pm

Mr and Mrs

Minden érintése és csókja, csak még jobban feltüzel, ahogy ajkaival bebarangolja nyakam lágy bőrét, majd szinte térdre ereszkedve indul el combom belső felét halmozva el csókokkal, ízlelgetve az érzékeny bőrt, hogy végül eljusson lüktető ölemig. Meg mernék esküdni rá, hogy a bőröm mindjárt lángra kap, olyannyira elönt a forróság, ahogy nyelve megérint, nem is tudom visszafogni a kikívánkozó nyögést és az azt követő sóhajokat, de talán nem is akarom, nem is lennék képes rá. Lábam vállára helyezem, tekintetem újra és újra Dimitriy felé pillant, ahogy combjaim közé fészkelve magát egyre közelebb sodor a gyönyörhöz, ujjaim hajába fúrnak, lassan megveszek attól, amit velem művel, levegő után kapkodva várom az édes, enyhítő mámort.
Fülemben hallom vérem vad lüktetését, testem már szinte, csak centikre van attól, hogy végig söpörjön rajta a gyönyör, de ekkor váratlanul felegyenesedik. Kis híján elégedetlenkedni kezdek, valószínűleg meg is tenném, ha nem túrna rögtön a hajamba ezzel ösztönözve arra, hogy újra felüljek és nem tapadna azonnal mohó csókkal ajkaimra. Alig kapok levegőt, olyan vadul tombol bennem a vágy, testem Ő érte sóvárog, szinte már fáj, annyira akarom, hogy végre érezhessem, mert most meg vagyok róla győződve, hogy belepusztulnék, ha nem kapnám meg. Karjaim nyaka köré fonódnak, testem készségesen simul az övéhez, ahogy csípőmnél fogva közelebb húz magához, és még a lélegzetemet is visszafojtom, ahogy egyetlen, határozott mozdulattal belém hatol. Életemben nem hallottam még szexibbet annál a hangnál, amit Ő ad ki magából, én pedig egy buja, mélyről jövő nyögéssel válaszolok rá, de a többit már elnyeli csókunk, miközben csípője mozdul és felveszi azt az ismerős,  vadító ritmust, amitől újabb és újabb bizsergés fut végig testemen. Ahogy megszakítja csókunkat arcom vállába fúrom, bőrébe nyögök, finoman bele is harapok, mikor fülembe suttog, édes szavai csak még jobban fokozzák az élvezetet, halkan a nevét nyögöm válaszul, de végül inkább hagyom, hogy a csókom beszéljen helyettem. Nincs ezzel egyedül, én is megőrülök érte, napról napra egyre jobban érzem, hogy többé már nem akarom azt a sivár életet, aminek Ő nem része, hogy egyszerűen már nem lenne jó nélküle semmi, mert ez az egész így ahogy van, kell nekem. A vitákkal, a nehézségekkel és ezzel az őrjítő vággyal együtt akarom.
Egyre hangosabban zihálok, minden egyes lökése közelebb sodor a gyönyörhöz, testem lüktetve válik eggyé az övével újra és újra ebben az őrjítő, vad ritmusban, amit csípője diktál. Kezem birtoklón simít végig izmos hátán, derekán míg végül fenekébe markolok, másik pedig arcára simul. Már nem is igazán csókolom, inkább csak érintem ajkaimmal ajkait, olykor-olykor kapok csupán értük két lihegés közt, miközben egyre közelebb evickélek a mámorhoz, de nem akarom nélküle elérni. Azt akarom, hogy velem együtt élje át azt a bódult pillanatot, amikor egy rövid időre, valahogy minden más megszűnik létezni és egyedül, csak mi vagyunk. -Nem bírom már sokáig.- nyögöm ajkaiba küszködve, lihegve, folyamatosan azon a vékony határon egyensúlyozva, de minden alkalommal, ahogy mozdul bennem olyan, mintha lökne rajtam egyet, hogy végül mégis kibillenjek. Ajkaimmal állára vándorolok, nyelvem végig vezetem a nyakában vadul lüktető éren, csókokkal hintem bőrét, végül érzékin bele is harapok, miközben lihegve, nyögve próbálok kitartani addig, míg kész lesz Ő is velem együtt elveszni a bódulatban.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Kedd Feb. 22, 2022 5:50 am

A tiszta és józan gondolatok szinte teljesen eltűntek a fejemből, de aligha volt rájuk szükségem. Tudtam, hogy mit akarok, azt is tudtam, ő mit akar, és hogy hogyan adhatom meg neki, ehhez pedig elegendőnek bizonyult a bennem rejlő ösztön, az, ami hajtotta a vérem, ami miatt olyan lázasan csókoltam, mintha nem is lenne holnap, közben megragadva minden alkalmat, hogy ott érintsem, ahol csak tudom. Még soha senki nem gyakorolt ilyen hatást rám, a testemre, és egy halvány sejtés azt súgta, hogy ezzel nem is vagyok egyedül. Én pedig készen álltam bizonyítani neki, hogy egyedül én vagyok képes megrengetni a világát úgy, ahogy előtte senki, és ha rajtam múlik, ezek után más nem is fogja.
Egy adott ponton túl amúgy is feleslegessé váltak volna azok a józan gondolatok, miután arra kezdtem ösztönözni, hogy dőljön hátrébb, birtokba véve az eddig szégyenszemre kis figyelmet kapó nyakát, majd a mellkasa szabad felületét, egy erősebb rántással tüntetve el az akadályt képző gombot, a csókjaim azonban ezután határozott irányt váltottak, befészkelődve a combjai közé. A nyelvem lassú mozdulatokkal talált rá, rögtön előcsalogatva belőle azokat a hangokat, amik csak még inkább szították bennem ezt a pokoli tüzet, pedig szinte biztos voltam benne, hogy ez már fizikai képtelenség. Úgy tűnt, mellette, vele már semmi nem lehetetlen.
Lassú, határozott mozdulatokkal kezdtem el kényeztetni, teljesen belefeledkezve teste forróságába, közben érezve, ahogy a hajamba markol, lába pedig a vállamra simult. Gyengéden öleltem át az egyik combját, néha felpillantva, az arcára tévedve, és az, amit láttam, csak jobban szorított. Ebbe a forróságba vágytam, még mélyebben akartam érezni, és magam sem tudom, honnan tört elő ez a hirtelen önuralom, ami képessé tett erre a kitérőre, és mi állított meg abban, hogy egyszerűen csak beteljesítsem mindkettőnk tomboló vágyát, ami engem szinte már teljesen szétfeszített. Megálljt parancsoltam a kísértő gondolatoknak, fokoztam a mozdulataim ritmusát, egészen addig a pontig, amíg meg nem éreztem, hogy a teste vészesen közel kerül az áhított mámorhoz.
Megálltam, az utolsó előtti pillanatban fosztva meg a vágyott élvezettől, elengedtem a combját, hogy előre tudjak nyúlni. Ujjaim ismét a hajába túrtak, ezzel a mozdulattal ösztönözve, hogy újra megemelkedjen, én pedig beálltam a lábai közé, és fölé hajolva kerestem meg ismét ajkait. Közénk nyúltam, csak hogy befejezzem az imént elkezdett munkálkodását a nadrágommal, lentebb tolva a már kényelmetlenül szorossá vált ruhadarabot, majd a csípője után nyúlva húztam ismét közelebb az ágyékomhoz. Eddig a pontig tudtam tartóztatni magam, már nem ismerve olyan erőt, ami megállított volna abban, hogy egyetlen mély, határozott mozdulattal elmerüljek a testében. Hangtalan, mégis intenzív nyögés tört elő a torkomból, de ezt rögtön el is nyelte a mohó csókcsatánk. Nem hagytam túl sok időt magunknak, csupán pár másodpercet, mielőtt mozogni kezdtem volna, továbbra is magamhoz szorítva a csípőjét, elszakítva magam a szájától, hogy a füléhez hajolhassak. - Megőrülök érted - ziháltam, szinte még levegőt venni is elfelejtettem, és miközben lassacskán rátaláltam a már általa is jól ismert, őrjítő ritmusra, újra birtokba vettem ajkait.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 21, 2022 8:20 pm

Mr and Mrs

Van pár dolog a világunkban, amire sosem fogunk válaszokat kapni, de ebben a pillanatban, engem leginkább az foglalkoztat, hogy vajon vezérli-e valaki a sorsunkat vagy csak sodródunk az árral és döntések sorozata irányítják az életünket. Vajon, létezik-e valami vagy valaki , ami vagy aki elrendelte, hogy az életünk így alakuljon, hogy annak ellenére, hogy Dimitriy és én két teljesen különböző világból származunk, végül mégis összemosódott az életünk annyira, hogy most egymás karjaiban találjuk magunkat forró, féke vesztett csókban forrva össze? Tudta-e valaki előre, hogy milyen hatással leszünk egymásra? Bárhogy is legyen, kibaszott hálás vagyok érte, mert a viták és a nehézségek ellenére is érzem, hogy ez különleges. Valami olyan, amit nem szabad csak úgy eldobni, amit meg kell őrizni és óvni, bárhogy is alakuljon ez az egész. Soha, semmit nem akartam még úgy, mint Őt és, ha ehhez egy maffia főnök feleségévé kell váljak, hát megteszem. Megpróbálom, bár azt szerintem mindketten tudjuk, hogy lesznek még nehéz pillanatok vagy viták de, ha azok végül mindig így zárulnak majd, talán nem lehet baj.
Egyébként is olyan, mintha az egész már órákkal ezelőtt történt volna, olyan távolinak tűnik most, ahogy az asztalig terel, ajkaim lázasan falják övéit, testem testének feszül, pillanatokkal később pedig, már az asztalon ülve élvezem, ahogy lábaim közé furakodik egyértelműen tudatva velem, miféle vágy tombol benne. A dühe, mintha sosem létezett volna, egyszerűen köddé vált én pedig, csak remélni merem, hogy a korábbi szavaimmal is ugyanez a helyzet. A szavaimat a kétség szülte, de a testem őszintén beszél, simul hozzá, miközben a bugyit levarázsolja rólam, hiszen ha egy pillanatig is félnék tőle, nem segíteném a mozdulatban. Nem vágynék ilyen őrjítően arra, hogy újra érezzem Őt és nem érinteném ilyen bátran. A nyögése tovább szítja bennem a tüzet, egyszerűen imádom ezt az édes hangot hallani tőle, állok is neki a nadrágot gombolni, de megállítja a kezem, amit egész addig nem tudok hova tenni, míg el nem kezd hanyatt dönteni bebarangolva közben ajkaival nyakamat. Egész a blúz első gombjáig halad, ami nem sokáig képez akadályt, mert a fogával tépi le az anyagról, én pedig a látványtól ajkamba harapok, még mélyebbeket lélegzek, miközben keze finoman mozdít még combomon és azt hiszem, ekkor válik igazán egyértelművé, hogy mire készül és már a gondolatba is beleborzongok.
Megtámaszkodok alkaromon, úgy figyelem, ahogy végül leereszkedik elém, pillantásunk egybe forr egy pillanatra, ahogy lágy csókot hint combom belső felére, lassan közelítve ölem felé én pedig elnyíló ajkakkal, szinte megbabonázva figyelem minden mozdulatát. Aztán nyelve végig simít rajtam, kiváltva ezzel belőlem egy halk, kéjes nyögést és bár minden vágyam végig figyelni Őt, miközben egyre több buja hangot varázsol elő belőlem, végül mégis hátra vetett fejjel, lihegve élvezem, ahogy tovább csókol. Egyik kezem fejére simul, hajába túr, lábam óvatosan vállára helyezem ügyelve rá, hogy a cipőm sarka ne okozzon neki fájdalmat, végül teljesen elfekszem az asztalon, mert a karom már kezdte megadni magát, bár azt nem tudnám megmondani, hogy a terheléstől vagy az élvezettől remeg. Hátam ívben megfeszül, szabad kezem az asztal peremére markol és csak sodródom a nyelve és az ajkai okozta élvezettel egyértelműen a gyönyör felé. Egyre mélyebbeket lélegzek, egyre vadabbul dübörög bennem a vér, de olykor felemelem picit a fejemet, hogy magamba igyam az izgató látványt, mintha csak az eszembe akarnám vésni -a kételkedő énem eszébe is-, hogy ez az, amit Dimitriy képes nekem okozni, nem pedig a fájdalom. Hogy bántó mozdulatok helyett, inkább a levegőt fojtja belém , ahogy kényeztet és kénytelen vagyok elismerni, hogy remekül tudja megmutatni, mennyire sajnálja a vitánkat.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 21, 2022 6:06 pm

Már nem is akartam uralkodni magamon, ahogy az apró közjáték után ajkaim szomjasan az övéire találtak, szorosan magamhoz húzva, mintha többé nem is akarnám elengedni. Nem álltunk messze a valóságtól, egy egész életet le tudtam volna élni abban a furcsa és bizsergető érzésben, ami most uralkodott rajtam, és ami nem is olyan régen még a dühömet szította. Nem tudtam, honnan jött az az erő, amivel leigázott, amivel elérte, hogy csak rá akarjak figyelni és csak őt akarjam érezni, de jelenleg nem is volt szükség a válaszra. Egész nap ezt a pillanatot vártam, erről fantáziáltam, fejben már legalább ezerszer elképzelve, milyen euforikus érzés lesz újra a teste fogságába menekülni, úgy élve át a mindent elsöprő, édes megsemmisülést, de pár perccel ezelőtt még úgy tűnt, talán soha többé nem nyílik rá alkalom. Ha akartam volna, sem tudtam volna megjátszani a bizonytalanságomat és azt, hogy nem tudtam, mit kellene tennem, hogy végre elhiggye, vele más akarok lenni. Nemcsak a teste fűtötte a vágyam, mert mindent akartam, ami az övé is volt, és cserébe én is bármit odaadtam volna neki, amit eddig csak és kizárólag magamnak akartam.
Nem kellett unszolnom, hogy megtegye azt a pár lépést hátrafelé, a következő mozdulatommal pedig felültettem az asztalra. Nem pazaroltam az időt, szinte rögtön utat kerestem magamnak a combjai közé, és míg a szájától egy másodpercre sem voltam hajlandó elszakadni, kezeim bebarangolták a fedetlen lábát, végigsimítva a szabad bőrfelületet ujjaim hegyével. A nyögése elveszett a csókunkban, ezzel csak tovább szítva a bennem tomboló tüzet, és ismét ott tartottam, ahol tegnap éjjel vagy ma reggel. Mintha abba sem hagytuk volna, ugyanaz a feszítő vágyakozás kergetett, nyeltem egyet, közben belekapaszkodva a bugyijába, és miután megemelte magát, könnyedén húztam le róla a feleslegessé váló csipkedarabot, ami utána nagyjából úgy végezte a földön, ahogy minden más ma este. Nem tudtam elfojtani a jóleső nyögést, mikor a nadrágomon keresztül kitapintotta a lüktető vágyamat, amit ezúttal is ő váltott ki. Nem tudtam betelni vele, minden pillanat olyan volt, mintha először élném át vele, de mikor végzett az övemmel és a nadrágom gombjával, váratlanul elkaptam a kezét, elhúzva kettőnk közül, kiszakadtam a csókból, és rögtön megkerestem a láztól csillogó tekintetét. Úgy kapkodtam a levegőt, mintha maratont futottam volna, a vérem forró lávaként száguldott testem különböző pontjai között, de ahelyett, hogy visszahajoltam volna a szájához, csak szorosabban simultam hozzá, így döntve hátrébb az asztalon.
Tenyeremmel végigszántottam a nyakán, lassú mozdulattal haladva végig a vállán, majd a mellkasán, majd hamarosan az ajkaimmal követtem ezt az utat, először a nyaka bőrét ízlelve meg, lassan csúszva tovább, egészen addig, míg a blúz meg nem állított. Mintha akadály lett volna előttem egy ilyen könnyed anyag. Felnéztem rá, miközben a blúz első gombját vettem a számba, egy laza mozdulattal tépve le a fogaim segítségével. Aligha érdekelt jelenleg, hogy mit teszek tönkre, a testem minden porcikája uralkodni próbált magán azért, hogy az a bizonyos bocsánatkérés tényleg kielégítő lehessen számára, de nehéz volt megálljt parancsolni magamnak, és nem rögtön elmerülni a testében.
Egyik kezemmel továbbra is arra ösztökéltem, hogy dőljön hátrébb, másik kezem közben betévedt a lábai közé, még szélesebb terpeszre ösztönözve. Lassan kezdtem ereszkedni előtte, szinte letérdelve az asztal mellett, míg a combjai magasságába nem kerültem. Tekintetem kikutatta az övét, miközben combja belső felére csókoltam, apró mozdulatokkal közeledve a teste legérzékibb pontja felé, míg rá nem találtam a nyelvemmel, készen állva arra, hogy egy egészen új szintre emeljem az élvezetről alkotott elképzeléseit.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 21, 2022 4:48 pm

Mr and Mrs

A frász jön rám attól, mikor az ajtó felé indul, mintha csak lezártnak tekintené ezt az egészet. A gyomrom egész apróra zsugorodik a gondolattól, hogy kisétál az ajtón és máris véget ér, ami elkezdődött köztünk, mert én berosáltam és hagytam, hogy egy irigy lotyó elbizonytalanítson. Pedig, Ő tényleg igyekezett és nem csak most, mióta belevágtunk ebbe a valamibe , hanem egész az elejétől kezdve. Megóvott egy csomó szarságtól és azt a dolgozószobát is azért kaptam, hogy otthonosabb legyen számomra a háza. Rászánta magát még arra is, hogy megnyíljon nekem, közelebb engedjen magához, pedig köztudott, hogy ilyesmire nem adja soha a fejét, én meg kiakadok némi vértől meg a sunyi, suttogó szavaktól, amit egy olyan embertől hallok, aki egyértelműen irigy rám. Pedig, még azzal is tisztában vagyok, hogy egy olyan nővel, mint Irina, sosem bánna úgy, mint velem. Igazság szerint, annak a némbernek valójában fogalma sincs arról, hogy Dimitriy milyen is tud lenni igazából, ha van kiért. Egy dolog az erőszakos oldalát ismerni, amit ezekben a körökben el is várnak tőle, de a gyengéd, figyelmes oldala, csakis az enyém, én meg elcsesztem.
Legalábbis egész addig, míg nem hallom a zár kattanását, ebben a hitben vagyok, de amint felém fordul és leesik, hogy most konkrétan szándékosan beijesztett, elképesztően megkönnyebbülök és alig várom, hogy végre visszaérjen hozzám, hogy mohó csókban forrhassanak össze ajkaink, hogy érezzem, ahogy ujjai a hajamra markolnak, hogy teste az enyémhez simuljon, miközben őszintén erebegem ajkaiba, hogy mennyire sajnálom ezt az egészet.
Őrjítő érezni, ahogy a benne tomboló feszültség és düh, valami egész másba csap át, miközben fenekemre markolva húz még közelebb magához, ágyékával nekem feszül, mintha csak azt akarná, hogy tisztában legyen vele, miféle hatással vagyok rá. Belemorranok a csókba a keménységét érezve, kezem magabiztosan barangolja végig forró bőrét, ujjaim hajába fúrnak tarkóján, miközben hátrálásra késztet, nekem pedig eszem ágában sincs ellenkezni. Nem is tudom eldönteni, hogy Ő tol-e hátrafelé vagy inkább én húzom Őt magammal, míg végül derekam akadályba ütközik, de Dimitriy már nyúl is fenekem alá, hogy az asztal lapjára ültessen csókunk közepette.
Nem kell nagyon erőszakoskodnia, hogy szét tárjam lábaim közéjük engedve ezzel csípőjét, ágyéka ölemnek feszül és ahogy mindemellé még finoman bele is harap ajkamba, halkan nyögök egyet. Épp olyan hirtelen változik meg köztünk a hangulat, mint ahogy eddig már számtalanszor történt, már jóval a tegnap este előtt is. Megszámolni se tudnám, hányszor éreztem pokoli dühöt iránta, ami aztán egyetlen pillanat alatt változott át tömény vággyá, hogy én magam sem tudtam eldönteni, hogy felpofozni akarom-e inkább, vagy megcsókolni. Most azonban, nem kell sokat töprengnem ezen, mert egész addig, míg el nem szakad tőlem, úgy falom ajkait, mintha már soha többé nem is akarnék mást csinálni az életben. Talán, így is van. -Mutasd meg.- sóhajtom ajkába kábultan, szinte szét feszít a vágy, a tüdőmbe már úgy érzem, most sem fér elég levegő és míg ő a szoknyámat gyűri feljebb, én sietve kigombolom a blézerem és lekapom magamról. Ujjai ekkora már a bugyi pántjára fognak, húzni kezdi rólam lefelé a falatnyi csipkét, én pedig megtámaszkodok két tenyeremmel az asztalon és készségesen emelem is csípőmet, hogy minél előbb megszabadítson attól az apró akadálytól.
Amint ez megtörténik, kezem a nadrág alatt feszülő férfiasságára simítom, az érzésre buján felszisszenek, de már bontogatom is az övet és a gombot, hogy minél előbb szabaddá tegyem. Úgy érzem, szétrobbanok, ha nem érezhetem végre magamban, ha nem simul hozzám a teste, mert Ő az egyetlen, aki képes enyhíteni ezen az olthatatlan vágyon. Akármit is tett ma, akármilyen veszélyes is, akkor is Rá vágyom, az Ő illatára és az ő határozott, férfias kisugárzására, ami megbolondítja a véremet, hogy végül már azt is izgatónak találom, hogy konkrétan egy night club öltözőjében fog mindjárt a magáévá tenni. Még a gondolatba is beleborzongok, ajkam vadul falja az övéit, nyelvem nyelvét űzi, újra és újra hozzásimul, kezem mindenhol érinti, ahol csak lehetséges és legszívesebben a blúzomat is letépném magamról, hogy bőre a bőrömhöz érhessen. Az erőszakos, durva férfi bőre, aki mégis olyan érzékin tud érinteni és csókolni, ahogy senki más.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 21, 2022 7:27 am

Általában akkor hoztam meg a legrosszabb döntéseket, mikor ugyanilyen bizonytalan talajra tévedtem, és mindig komoly árat fizettem ezekért az elhibázott lépésekért. Ezúttal viszont nem állt szándékomban eltitkolni előle, hogy fogalmam sincs, mit kellene tennem. Vele, ezzel az egésszel, hogy mi lenne a jó döntés, egyáltalán létezik-e jó döntés velünk kapcsolatban. Az egész már az alapjaiban hibázott, mert annyira más volt, mint én, különbözött tőlem és mindenkitől, akit ebben az életben ismertem, és amennyire próbáltam elkerülni, hogy közel kerüljön hozzám, ezzel egy időben éppen annyira vonzott is a mássága. Nem voltam a főnöke, ő sem annak látott, és hiába próbáltam már a legelején egyértelműsíteni az erőviszonyokat... ő úgy táncolt át rajtuk, ahogy most éppen a kibaszott szívemen is tette. Törni-zúzni tudtam volna bármit, ami a kezem ügyébe akad, mégis megálltam előtte, küzdve a fenevaddal, ami talán nem is ismerte a megnyugvás fogalmát, némaság mögé bújva, és még így, hogy zakatoltak a gondolataim is próbáltam rájönni, mi lehet a kulcs.
Az, ahogyan végül a csókot kérte, azt sugallta, hogy ha nem is egészen, de ő maga is megértette, milyen ingatag a talaj alattunk, és ezekkel a bizonytalanságot szülő szócsatákkal csak pusztítunk, de nem teremtünk. Én szerettem pusztítani, de ez most egészen más volt... ezt nem akartam. Mégsem hajoltam oda, hogy eleget tegyek a kérésének, előtte még az ajtóhoz sétáltam, elfordítottam a kulcsot, és ahogy visszapillantottam rá, a megkönnyebbült mosolyát látva az én arcomon is végigvonult valami sunyi vigyor, de nem hagytam igazán kibontakozni. Inkább újra elé sétáltam, aligha hagyva, hogy bármit is mondjon vagy tegyen, mert rögtön birtokba vettem ajkait, olyan mohón csókolva, mintha ennyi elég lenne ahhoz, hogy eggyé váljak vele.
A düh lassan foszladozni kezdett, és csak egy pillanatra ugyan, de elszakadt a számtól, hogy elhangozzon az a bizonyos szó, amit én is egyre gyakrabban használtam, mióta velem élt. De míg saját magam kapcsán voltak kételyeim a komolyságát illetően, addig abban biztos voltam, hogy ő komolyan gondolta. Pontosan azért, mert ő más, mint én. Egyelőre nem is válaszoltam semmit, készségesen simult vissza a csókba, belőlem pedig úgy távozott a feszültség, mintha soha nem is lett volna nyoma, a helyét a már jól ismert, szúró vágyódás vette át.
Elengedtem a haját, a fenekébe markoltam, testemmel szorosan az övéhez simulva, gyengéden, mégis határozottan taszítva a közeli asztal irányába, csak akkor állva meg, mikor már nem maradt közte és a bútordarab között távolság. Alá nyúltam, hogy megemeljem, felültetve az asztal lapjára, de egy másodpercre sem szakadtam el a szájától. Utat törtem magamnak, hogy be tudjak állni a lábai közé, szinte semmilyen ellenvetést nem tűrve, csípőmet az öléhez feszítve. Egy az egyben átformálta a dühömet, ekkor már a feléledő vágy miatt kínlódtam, majd játékosan az alsó ajkába haraptam, és egy pimasz vigyor kíséretében szakadtam el tőle. - Megmutatom, hogy én mennyire sajnálom. Utána beszélgetünk - suttogtam szinte a szájába, újra egy tüzes csókban forrva össze vele, de kezeim ez idő alatt sem maradtak tétlenek, elkezdték felfelé gyűrni a szoknyáját, majd benyúlva a ruhadarab alá, ujjaimmal rámarkoltam a bugyija pántjaira, elkezdve lehúzni róla.

coded by eirik

Iris Gustafsson
Kiskép :
Rendeltetésem :
I'm HIS Wife
play by :
Jennifer Lawrence
Posztok száma :
1082
User neve :
Maze
Csoport :
Halandó
Pontgyűjtő :
1070
Lakhely :
Frogner
Foglalkozás :
Építész
Előtörténet :
My Fairytale
Keresem :

Kor :
37

Iris Gustafsson
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 8:31 pm

Mr and Mrs

Nem mondhatom rá, hogy nem türelmes velem szemben, hiszen ma este másodjára táncolok az idegein, mégsem mutatott irányomba még egy falatnyit se abból az agresszióból, mint amit odakint láttam. Bármennyire is sokkolt az a kegyetlenség, amivel ütlegelte azt a férfit, nekem inkább ezt kellene szem előtt tartanom, hogy Velem miként viselkedik. Hogy engem próbál óvni, sőt, kérdezte is ma este, hogy visszahívja-e Kirillt, de én maradni akartam, hogy láthassam a világát. Hát most láttam. Mondjuk ki is borultam tőle, de a legrosszabb, hogy ezzel Őt is tanácstalanságba taszítottam, ami a kérdéséből tökéletesen érezhető. Ez, hogy tényleg jól akarja ezt csinálni, épp elég beszédes dolog ahhoz, hogy végre tényleg összeszedjem magam. Hogy próbál úgy csinálni mindent, hogy az nekem jó legyen, hogy nekem kedvezzen vele, bár ez egészen összeegyeztethetetlen számomra azzal, aki zokszó nélkül összever valakit, de a franc se igazodik már ki itt a dolgokon. Talán, fel kellene végre fognom, hogy nem ugyanazt a Dimitriyt tartogatja másoknak, mint nekem. Igazság szerint eddig se azt kaptam, mert akkor most egész másképp viselkednék vele én is. Valószínűleg meg se mernék mukkanni.
-Ez egy remek gondolat.- bólintok komoly arccal a cseppet sem elvetendő ötletét hallva, majd előállok a "követeléseimmel", melynek utolsó pontja, leginkább arra lenne hivatott, hogy ezt a rohadt feszült, kétségekkel teli, bizonytalan hangulatot végre elsöpörje, amikor nyilvánvaló, hogy egyikünk sem erre vágyik. Főleg nem arra, hogy máris véget vessünk ennek, már pedig a szavai egyértelműen erre utaltak, aminek a gondolatától is megbénulok. Tudom, hogy mi rejtőzik benne, hogy milyen tud lenni, amikor épp nem kell a keménykezű főnöknek lennie és nekem ez számít.
Szinte már érzem is csókját az ajkaimon, olyan közel állok hozzá és annyira remélem, hogy meg fogom kapni, de ahogy elfordul tőlem, kezdek aggódni, hogy talán most tényleg nagyon felhúztam ezzel az egésszel. Magam elé bámulok egy reszketeg sóhaj kíséretében, ahogy az ajtó felé indul, miközben azon gondolkozok, hogy próbálkoztak-e még bármivel is, vagy inkább hagyjam, hogy magától lecsituljanak a kedélyek. -Dimitriy...- teszek egy gyenge próbálkozást, de a hangom inkább suttogó, mint erélyes, mintha tisztában lennének még a hangszálaim is azzal, hogy most felesleges erőlködnöm.
Az ajtó becsukódik, azonban a zár is kattan, mire őszinte értetlenséggel fordulok az irányába és ahogy hátra sandít rám, hirtelen megvilágosodok. -Aljas...- közlöm megkönnyebbült mosollyal, ahogy felém indul majd ujjai tincseim közé fúródnak, így húzva magához, tenyereim derekára simulnak és ajkai végre az enyémekre találnak. Mérhetetlen megkönnyebbülés lesz úrrá rajtam a forró, mohó csóktól, a bőröm azonnal felforrósodik a szívem pedig, már megint azt a vad ritmust járja.
Nyelvem nyelvéhez simul, átkarolom nyakát, így préselve magam még közelebb hozzá, miközben hagyom, hogy a kimondatlan bocsánatkérést a testem sugallja azzal, amilyen szorosan bújok hozzá. Ezen a nyelven, még mindig tökéletesen szót értünk és nagyon remélem, hogy érzi, mennyire nincs már jelen bennem az a magam sem tudom, honnan felbukkanó félelem. Sosem okozott még nekem fájdalmat, hacsak nem nevezzük annak ezt az őrült vágyat, amit iránta érzek. -Sajnálom...- lehelem ajkaiba elfúló hangon, de aztán már csókolom is tovább úgy, mintha az életem függne tőle.

~Fallin'~

I'm ready for war.

Dimitriy V. Smolensky
Kiskép :
Rendeltetésem :
-
play by :
tom hardy
Posztok száma :
1091
User neve :
dimitriy
Csoport :
halandó
Pontgyűjtő :
1082
Lakhely :
frogner
Foglalkozás :
gangster
Előtörténet :
the thug life chose me

Keresem :
eyes that will see you
at your ugliest,
at your worst.
then you have found
true love
Kor :
45

Dimitriy V. Smolensky
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 20, 2022 6:52 pm

Nem tudtam a helyébe képzelni magam, pedig megpróbáltam. Tudni akartam, milyen lehetett neki, érezni akartam, amit ő érzett és látni, amit ő látott, mindezt az ő szemén keresztül, mégsem voltam képes rá. Már eggyé váltam ezzel az élettel, nem volt meg a képességem arra, hogy kívülállónak érezzem magam, vagy hogy akár az empátia egy halvány szikráját is meg tudjam csillogtatni másokkal szemben. Bár utóbbi szempontjából még ő sem olvashatta rám, hogy úgy bánok vele, mint bárki mással. Talán egyszer, annál a nagy veszekedésnél, mikor a szó szoros értelmében egymásnak feszültünk, közel állt ahhoz, hogy megismerje ezt a Dimitriy-t, aki ezúttal felütötte a fejét, és szinte fej-fej mellett töltötte velem az estét. Próbáltam megérteni, elfogadni, hogy számára ez ismeretlen, és nem várhattam el tőle, hogy öt perc alatt megszokja az agresszió ezen formáját, viszont ehhez nehezen tudtam alkalmazkodni a türelmetlen személyiségemmel.
Felsóhajtottam, közben hagyva, hogy letakarítsa rólam a vért, de elég gyorsan meguntam a kiszolgáltatott szerepét, és az álla alá nyúlva kényszerítettem arra, hogy a szemembe nézzen. Tudtam, hogy talán olyasmire is választ kapok a tekintete által, amit soha nem mondana ki, és valószínűleg még mindig nem terveztek megválasztani az év férjének, de én tényleg... megpróbáltam törődni vele. A magam sajátos és furcsa módján, de már nem tudtam, hogyan is bizonyíthatnám, hogy én készen álltam erre. Azok után, hogy hosszú heteken keresztül próbáltam meggyőzni magam ennek az ellenkezőjéről, végre megkaptam a zöld jelzést, és ahelyett, hogy kiélveztük volna, egy óra leforgása alatt már másodjára ugrottunk egymás torkának. Próbáltam elnyomni, és csak Iris-ra figyelni, de még nem mondtam le arról, hogy megismertetem Irina-val a valódi haragomat, ami talán még számára is újdonságként hathat. Egyelőre azonban nem azon akartam gondolkodni, hogy miképp fogok revansot venni azon a kibaszott picsán, más kérdések foglalkoztattak, és nem is szégyenlősködtem abban, hogy kimondjam-e őket. Főleg a legégetőbbet, ami tényleg lerántotta rólam a leplet, elárulva, hogy ötletem sem volt arról, mit kellene tennem, vagy mit nem kellene tennem, csak hogy megkíméljük magunkat a hasonló közjátékoktól.
Továbbra sem eresztettem, a szemei tükrén át láttam a cikázó gondolatokat, és egy pillanatra, ahogy ajkaira tévedt a tekintetem, eszembe jutott, hogy mennyivel jobb elfoglaltság lenne éppen birtokba venni ezeket az ajkakat, semmint talán egy lesújtó választ remélni tőlük. Már nem is dühöt éreztem, csak tehetetlenséget, ami úgy marta a zsigereimet, mintha mérget fecskendeztek volna az ereimbe, a bizonytalansága átült rám, és szinte fojtogatott a mázsás súlyával.
Az egész akkor vett furcsa fordulatot, mikor azok a lesújtó szavak nem érkeztek meg, helyette tenyere gyengéden az arcomra simult, én pedig ugyan némi megkönnyebbülést éreztem, mégsem hagytam, hogy kiüljön az arcomra bármi. Még a sóhajomat is visszatartottam, mintha megfogadtam volna, hogy bizonyítok valamit. De mit? - Többet kell beszélgetnünk... sokkal többet - reagáltam lassan, kimérten, mintha éppen a saját halálos ítéletemet írtam volna alá. Utáltam beszélgetni, ezt pedig szerintem már ő is tudta rólam. De ha meg akartam érteni, és ő is meg akar érteni engem, aligha lesz megoldás egy izzasztó, euforikus, orgazmusokkal teli éjszaka. Ideig-óráig talán elfedjük a hiányosságainkat, de hosszú távon újra és újra ugyanezt fogjuk átélni, és már a magam nevében is tudtam, hogy kurvára nem vágyom erre.
Lassan elengedtem az állát, félrebillentettem a fejem, miután elhangzott a felhívás keringőre, és ugyan mindennél jobban vágytam arra a csókra, ő pedig hiába fészkelődött egyre közelebb, csak újabb sóhaj bukott ki belőlem, lassan elfordítva a tekintetem róla. - Nem, most még nem - Mesteri tervnek tűnt ellépni mellőle, mintha hagyni akarnám parlagon heverni, majd lassan az ajtóhoz sétáltam, de ahelyett, hogy kiléptem volna rajta, lenyomtam a kilincset, becsuktam, aztán elfordítottam a kulcsot a zárban. Hátrasandítottam, én magam is elismerve a saját aljasságomat, de pár másodperc múlva ismét lecsökkentettem a kettőnk között meghúzódó távolságot, ujjaim pedig ezúttal nem az álla alá csúsztak, hanem rögtön a hajába túrtak, szinte választást sem hagyva neki, hogy akarja-e még egyáltalán ezt a csókot vagy sem. Ajkaim szomjasan kutatták a száját, a nyelvem törtetően kutatta az utat, a fájdalom pedig, amit a sérülésemből eredendően éreztem, eltörpült a szenvedélyes csók mellett.

coded by eirik

Ajánlott tartalom —

Iris & Dimitriy - life is forced upon you
Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Iris & Dimitriy - this is our life
» Iris & Dimitriy - it's you, it's always been you
» Iris & Dimitriy - new challenges
» Iris & Dimitriy - chained
» Iris & Dimitriy - Every story has its End

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
M E T A N O I A :: Valhalla csarnokai ;;-
Ugrás: