Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
from everything but Him." Kor : 37
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 11:28 am
Dimitriy V. Smolensky felhasználónak tetszik ez a poszt.
Mr and Mrs
Mámorító érzés, ahogy rám nehezedik, ahogy teste szinte teljesen betakar, miközben ajkai folyamatosan ostromolják enyémeket, én pedig lihegve viszonzom csókját, húzom fel lábaimat, ahogy tenyerével finoman unszol, szinte epekedve várom az édes pillanatot, hogy végre magamban érezzem, de nem sieti el és ez, csak még jobban fokozza izgalmamat. Teljesen más élményt nyújt ezzel a lassú, komótos mozdulattal, ahogy elnyújtja a pillanatot, levegőt sem merek venni, fülemben dobol a vérem, végül együtt nyögök fel vele, bele veszve csókjába és az édes, feszítő érzésbe, ahogy végre teljesen elmerül bennem. Fenekére markolok, közelebb vonom magamhoz -mintha lehetne még ennél közelebb egyáltalán-, újabb nyögés hagyja el ajkaim, ahogy őrjítő lassúsággal mozdul bennem, ajkamra harap finoman, én pedig vágyakozva felszisszenek, elveszek csókjában, hogy aztán tekintetét kutassam fel egy hosszú pillanatra és csak bámuljam őket csendben. Azt a szempárt, amit minden éjjel utoljára és minden reggel először szeretnék látni, ami úgy tud rám szegeződni, hogy attól nyomban felforr a vérem, most pedig olyan mérhetetlen, forró vágy csillog benne, hogy beleborzongok. A "bébi" szó hallatán lihegve elvigyorodok, hogy még most is van képe incselkedni velem, hiszen pontosan tudja, mennyire rühellem, amikor így nevez, bár mostanra már egész megkedveltem miatta még ezt is, mert tudom, hogy csak akkor mondja nekem, ha pimaszkodni akar. Nekem pedig tetszik, ha pimaszkodik, ha játékos vigyor terül el arcán, amit aztán egy mohó csókkal tüntetek el onnan, kezem tarkójára simít, csípőmet emelem kissé, ahogy combomra fog, egészen magához húz vagy én feszülök testének, miközben mozdulatai gyorsulnak egyértelműen a gyönyört hajszolva már. Kezeim készségesen csúsznak a fejem fölé, ahogy odairányítja őket, szinte már érzem is, ahogy körül fogja csuklóimat kapkodó csókunk közepette, de helyette ujjait enyéimbe fűzi, ez a gyengéd, mégis birtokló mozdulat pedig, csak tovább fokozza izgalmamat. Lihegve, nyögve viszonzom csókját, melleim mellkasának feszülnek újra és újra, ahogy egyre mélyebb sóhajokkal próbálok oxigénhez jutni, de a közeledő gyönyörtől végül tüdőmben reked a levegő. Egy hosszú, őrjítő pillanatig csak a fülemben dübörgő vér hangját hallom és Dimitriy izgató nyögését, meg a sajátomat, ahogy testem reszketve adja meg magát az orgazmusnak miközben Ő belém lüktet, velem együtt veszik el ebben a mámoros pillanatban, aminél csodásabbat még sosem éltem át eddig, csakis Vele. De vele újra és újra és minden alkalommal egyre intenzívebb bennem az érzés, hogy mással már soha nem is akarom ezt. Ez a törékeny, mámoros pillanat csakis a miénk, az Övé és az Enyém, ahogy elveszünk egymás testében ledobva magunkról minden, a hétköznapokon viselt páncélt és csak lebegünk ebben teljesen védtelenül, egymásba kapaszkodva. Lágyan cirógatom hátát, vállait miközben elveszek kékjeiben, tekintetünk összefonódik, némán bámulok rá és attól a temérdek érzelemtől, amit pillantása kelt bennem, lágyan elmosolyodok. Tényleg én lettem a kibaszott Belle a meséből, de legalább már értem, miként szerethetett bele a szörnyetegbe; nem is volt az igazi szörnyeteg. Dimitriy sem az, mert akkor most nem érezném ezt a feszítő érzést a mellkasomban. Apró, gyengéd csókot lehelek ajkaira, majd egy óriási, jól eső szusszanás kíséretében magamhoz ölelem, arcom vállába fúrom és magamba szippantom bőre édes illatát, apró puszikat hintve rá. -Le kellene mennem a konyhába, hogy legalább a ruháimat eltüntessem. Vagyis, csak azt, ami maradt belőlük.- kuncogom bőrébe halkan, ahogy eszembe jut, hol is kezdődött mindez, bár egyáltalán nem akaródzik elszakadni tőle, kibontakozni öleléséből, ebből a boldog, édes pillanatból, teste melegéből. -De olyan jó most így.- súgom halkan, csókot hintve kulcscsontjára, majd egy kellemes sóhaj kíséretében lehunyom szemeimet.
Sometimes i wonder if love is worth fighting for. Then I look at You.
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your weakest, eyes that will see you
at your ugliest,
and a heart that will love you
at your worst.
then you have found true love Kor : 45
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szomb. Márc. 05, 2022 6:58 am
Iris Gustafsson felhasználónak tetszik ez a poszt.
Ha kért volna sem tudtam volna tovább uralkodni magamon, azzal az édes, kínzó harapással mintha kiadta volna az egyértelmű utasítást, nekem pedig eszembe sem jutott ellentmondani neki. Úgy jutottam el vele az ágyig, hogy azt sem tudtam, mennyi időbe tellett megtenni ezt a távot, közben egy pillanatra sem eresztve a száját. Karjaim szorosan tartották, közben már beleborzongva abba, hogy alig választott el valami attól, hogy újra teste forróságát élvezzem, és már maga a gondolat újabb hullámot indított a testemben. Fizikai képtelenségnek tűnt ennyire vágyni valakire, ma már fogalmam sincs, hogy hanyadjára, nem számoltam, de ha ezt jelenti az együtt töltött idő és a közös éjszakák, tényleg minden hátralévő napot vele akarok tölteni. Fölé hajoltam, rögtön a lábai közé fészkelődve, tenyerem gyengéden simult a combjára, egy csókkal fojtva belé a mosolyt, amit válaszként adott a kérdésemre. Valószínűleg sem ő, sem én nem tudtam volna megmagyarázni ezt a furcsa erőt vagy ösztönt, ami újra és újra idáig hajszolt, a karjai közé, a testébe. Nem küzdöttem tovább az ösztönök ellen, lassan merültem el benne, minden másodpercét jól megízlelve a más ismert, mégis folyton újnak ható szorításnak, egyszerre nyögve fel vele, ami csak tovább korbácsolta az amúgy sem mérséklődő vágyamat. Kezei a fenekemre markoltak, mire egy pillanatra elvigyorodtam, ezzel a mozdulattal adva meg csípőmnek a kezdő lökést, újabb nyögéssel reagálva, ami ezúttal annyira lassú, már-már kínzó volt, hogy képes lettem volna beleőrülni a saját kínzásomba. Ezúttal én haraptam bele alsó ajkába, játékosan megszívva utána, de mikor ujjai arcomra simultak, kiszakadtam a csókból, ezúttal már nemcsak a testében, de a tekintetében is mélyen elveszve. Egy hétköznapi helyzetben talán megijesztett volna, amit felfedezni véltem a tekintetében, mert sokkal valóságosabb volt, mint azt eddig hittem, de szavai nem hagytak tovább merengeni, még annyi volt bennem, hogy sunyin elvigyorodjak. - Veled is, bébi - szúrtam oda neki azt a bizonyos szót rekedten, szemtelenül, majd ajkaim újra megkeresték az utat hozzá, merész csókban összeforrva vele. Lenyúltam, hogy combjára markolva még szorosabban öleljem a csípőmre az egyre fokozódó ritmusban, ami már mellőzött minden lassúságot és minden kínzást, egyértelművé téve, hogy hová is vezet az út vége hamarosan. Kezei után nyúltam, feltolva őket a feje fölé, gyengéden adva tudtára, hogy mint mindig, még most is az enyém, ezúttal azonban nem a csuklóit szorítottam le, helyette ujjaimat kulcsoltam össze az övéivel, így szorítva meg őket, néha-néha erősebben rájuk markolva, ahogy egyre többször vonult végig rajtam a közeledő mámor érzése. A csókból eltűnt minden kontroll, abban sem voltam biztos, hogy csókolom-e még egyáltalán, hogy mozdulnak-e ajkaim, a levegő már régen nem jutott el a tüdőmig, próbálva visszatartani a beköszönő élvezetet legalább addig, míg meg nem érzem teste első, egyértelmű jelzéseit, és amint ez bekövetkezett, elszakadtam a szájától, egy mélyről érkező, erős nyögés távozott a torkomból, és egy erősebb, mély mozdulattal torpant meg a csípőm, szabadjára engedve a gyönyört, ami eluralt felettem mindent, egy olyan világba kalauzolva, ahol már nem volt más rajtunk kívül, csak ő és én. Teste a kezeim alatt kelt életre, akárcsak az enyém övéi alatt, és bármennyire akarnék vagy próbálnék akár csak hasonlót keresni az emlékeim között, biztos, hogy nem találnék semmit. A férfi, akit előcsalogatott belőlem, most volt születőben, eltért mindentől, amihez eddig hozzászoktam, vagy amit normálisnak gondoltam, adni akart, nemcsak kapni, és ez már alapjaiban véve más érzelmeket mozgatott meg bennem, mint eddig bármi az életem során, és mindezt az alattam pihegő, gyönyörű nő hozta létre, vagy csalogatta elő egy olyan mélységből, aminek a létezéséről még csak sejtéseim sem voltak. Én csak a hajlandóságot adtam, de ő formálta és alakította, én pedig hol féltem ettől az új éntől, hol furcsa izgalmat éreztem miatta és általa. Meg kellett tanulnom bánni mindkettővel, együtt élni velük, a mocskos és véreskezű bűnözőt meghagyva mindenki másnak, míg a másikat csak és kizárólag neki tartogatva. Más kedvéért talán nem is próbálkoztam volna megzabolázni magam, és csak most, a tekintetébe veszve kezdett el tudatosulni, hogy vele miért vagyok hajlandó kivételt tenni. Ellentmondott mindannak, amit eddig megszoktam, úgy dacolt velem, ahogy előtte még senki nem mert, amivel egyszerre bosszantott is és izgatott, és már hiába próbáltam volna tagadni magam előtt, egyre biztosabb voltam abban, hogy éppen beleszeretek ebbe a nőbe.
Kiskép : Rendeltetésem : I'm HIS Wife play by : Jennifer Lawrence Posztok száma : 1082 User neve : Maze Csoport : Halandó Pontgyűjtő : 1070 Lakhely : Frogner Foglalkozás : Építész Előtörténet : My Fairytale Keresem : "Every Beauty needs her Beast, to protect her
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 04, 2022 9:42 pm
Mr and Mrs
Meg mernék esküdni rá, hogy a rám hulló vízcseppek jéghidegek és forró bőrömhöz érve egyszerűen elpárolognak, annyira lángol a testem, olyan perzselő vágy tombol bennem attól, amit művel velem, ahogy kényeztet ujjaival, ahogy ajkai nyakam lágy bőrét ízlelik, csípőm belering mozdulataiba, torkomból újabb és újabb kéjes sóhajok és nyögések távoznak. Iszonyúan kívánom, vágyom arra a mámoros pillanatra, amikor majd végre elmerül bennem, ugyanakkor ezt a kínzó játékot is élvezem, ahogy kényeztet, amilyen figyelemmel kitüntet. Csak sejtéseim vannak arról, hogy miként bánhatott a többi nővel -azzal a rahedli nővel-, akikkel eddig dolga lehetett, de meg mernék rá esküdni, hogy velük nem ilyen volt, nem lehetett ilyen. Ez már a páncél alatt rejtőző Dimitriy, aki képes figyelmes és odaadó lenni, aki folyamatosan azon van, hogy számomra is élvezetessé tegye mindezt és nem a büszkeség vezérli. Aki tényleg engem akar hallani, érezni akarja, hogy mit képes kiváltani belőlem és én nem is rejtem egy pillanatig sem véka alá, hogy milyen hatással van rám. Soha nem is tudnám már, mert elég egyetlen vágyakozó tekintet tőle ahhoz, hogy bennem fel lobbanjon a vágy. Valószínűleg, még egy komoly megbeszélés vagy tárgyalás közepéről is képes lennék kicsalni, hogy megkaphassam, hogy megadja nekem az édes enyhülést. Egyszerűen megőrülök érte, tőle, miatta. Nem is bírom ki, hogy ne érintsem, hogy ne adjam a tudtára, hogy mennyire megvadít azzal, amit csinál velem, körmeim finoman végig húzom forró bőrén, a válaszul kapott mohó, vágyakozó csókba belenyögök, ahogy nyelve az enyémet simítja az is, csak azt juttatja eszembe, milyen érzés az, amikor végre egyesülünk és ez végképp megvadít. Kezem lentebb kalandozik, finoman simít végig teljes hosszán, majd határozottan markol kemény férfiasságára, az édes hangtól pedig, ahogy ajkaimba nyög érintésemtől, képes lennék ott a helyszínen elélvezni. Talán sunyi, számító húzás tőlem, de végül finoman alsó ajkába harapok, amivel eddig mindig elértem a kívánt hatást és ez most sem marad el. Kezét elhúzza ölemről, fenekembe markol, de ahelyett, hogy ott, azonnal nekem esne, az ölébe kap és úgy, csurom vizesen elindul velem a hálószoba felé, miközben ajkaink forró, mohó csókban forrnak össze. Lihegve simulok testéhez, a vágy teljesen elvette már az eszem, szinte remegek az enyhülésért, hogy végre érezzem Őt, miközben az ágyra fektet, fölém magasodik, helyezkedik, minden egyes másodperc ezer évnek tűnik, de nem bánom, mert még ezt a kínzó várakozást is élvezem. Szavai megmosolyogtatnak, meg sem próbálok válaszolni, mert őszintén nem tudom, hogy mit és hogyan művelek vele, csak azt érzem, hogy mindez őrjítő és csodálatos. Karjaim nyaka köré fonom, forró csókunk közepette ajkairól lélegzem, talán bele is halnék, ha nem így lenne, míg végül bennem reked a levegő, izmaim megfeszülnek, ahogy kínzó lassúsággal, érzéki mozdulattal elmerül bennem és, csak akkor eresztem ki a levegőt egy öblös nyögés kíséretében, miután teljesen magamba fogadom. Úgy szorítom magamhoz, mintha az életem múlna rajta, nem is akarom már soha ennél távolabb tudni magamtól, lábaim fentebb húzom egész a csípőjéig, kezeim végig simítanak hátán, le egészen fenekéig, hogy aztán abba markolva vonjam közelebb magamhoz. Ajkaiba nyögök újra és újra, de tovább csókolom, nyelvem mohón kutatja nyelvét, magamban azt fontolgatom, vajon mennyire szükséges számomra a levegő, amikor Ő itt van nekem, amikor jelenleg úgy érzem, hogy más nem is kell rajta kívül ahhoz, hogy élni tudjak. Végül arcára simul tenyerem, íriszeit kutatom lázas pillantással, talán beszélnek is helyettem, elmondják neki, mennyire magába bolondított már, de nem érdekel. Akarom, hogy tudja, mennyire vágyom rá és, hogy, talán már Ő jelenti számomra a mindent . -Annyira csodás veled...- lihegem ajkaiba, nyögök vagy Ő nyög, már magam sem tudom, annyira egymásba olvad minden, ahogy újra és újra mozdul csípője, ahogy ajkaim újra és újra ajkaiért kapnak, csókot követelnek, testem pedig lázas tűzben ég el finoman rám nehezedő súlya alatt. Egyszerűen megőrülök a férjemért .
I'm ready for war.
Kiskép : Rendeltetésem : - play by : tom hardy Posztok száma : 1091 User neve : dimitriy Csoport : halandó Pontgyűjtő : 1082 Lakhely : frogner Foglalkozás : gangster Előtörténet : i didn't choose the thug life the thug life chose me Keresem : find arms that will hold you
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 04, 2022 6:03 pm
A telhetetlen vágy szinte azonnal maga alá gyűrt, én pedig nem voltam rest Irist is magammal rántani, még ha annyira nem is kellett erőlködnöm hozzá, nem úgy tűnt, mintha egy másodpercre is ellenére lenne bármi. Bár nehéz lett volna megmondani, hogy ki kezdte, és ki folytatta, talán nem is én rántottam őt, hanem ő engem, de nem is ez volt a lényeg. Képes lettem volna lángra gyúlni a puszta vágytól, attól a megfoghatatlan parázstól, ami közöttünk pattogott, újra és újra életre keltve a tüzet, és jelenleg elképzelni sem tudtam azt, hogy egyszer majd nem fogom ilyen kibaszottul kívánni. Pedig sokat tudtam volna mesélni a kiábrándulásról, arról, hogy milyen kihasználni, majd megunni és eldobni egy nőt, minden este másik testbe menekülni, de nekik eleve ezt a szerepet szántam. És elég nyilvánvaló volt eleinte, hogy először őt sem tartottam többre, most viszont úgy tűnt, soha nem akarok majd mást, és ha nehéz és rögös út is áll még előttünk, én már csak az ő testébe, csak az ő karjai közé akarok menekülni egy nehéz nap után. Szívem szerint ajkaimmal is bejártam volna azt az utat, amit a szivaccsal megtettem, minden porcikáját ízlelni akartam, de elég gyorsan cserbenhagyott az önfegyelmem, mikor elejtettem a szivacsot, ujjaimmal veszve el két lába között. Teste szinte rögtön reagált az érintésre, éreztem a rajta végigfutó bizsergést, miközben ajkaim a nyaka hajlatába feledkeztek, a hajamba túrt, és szinte rögtön megkönnyítette a dolgomat azzal, hogy hátrahajtotta a fejét, így téve szabaddá egy nagyobb területet. Nem is késlekedtem kihasználni a felkínált alkalmat, ajkaim mohón játszadoztak a nyakán, a hangok pedig, amik elhagyták a száját, csak még inkább felkorbácsolták a már amúgy is lüktető, kíméletlen és sajgó vágyat. Belemosolyogtam a nyakára hintett apró csókokba, mikor ujjaim alatt mozgatni kezdte a csípőjét, mintha csak üzenni akart volna, majd mikor körmével vonult végig a vállamon, majd a hasamon, felemeltem a fejem, szinte azonnal követelve a száját. Homlokom az övének dőlt, nyelvem mohón kutatta az övét, ekkor már régen lemondva arról, hogy levegőt vegyek, de valószínűleg amúgy is bennem akadt volna, mikor ujjaival rám markolt, egy jóleső, mégis feszült nyögést fojtva el a csókunkban. Vágytam az érintésére, ennél jobban csak a teste szoros börtönére áhítoztam, a maradék józan eszem mégis akkor veszett el, mikor váratlanul ráharapott az alsó ajkamra. Elszakadtam tőle, hogy ismét elmélyüljek a tekintetében, amiben mélyen megült a pajzánság, leplezni sem tudta volna a mozdulat szándékosságát, ez pedig csak még inkább felpezsdítette a vérem. Habár tudtam, hogy csak egy rövid ideig kellett volna folytatnom ahhoz, hogy elérje az édes megsemmisülés, pofátlanul elhúztam ujjaimat a lábai közül, végigsimítva nedves bőrén, majd rámarkoltam a fenekére. - Elég tiszta vagy már - szólaltam meg rekedten, és ahelyett, hogy a csempéhez löktem volna, hogy itt és most megkaparintsam a vágyott kielégülést, kihasználva a bennem rejlő erőt, a csípőmre emeltem lábait, ajkam újra mohón tapadt az övére, és úgy, csurom vizesen sétáltam ki vele a fürdőből, meg sem állva az ágyig. Egyre nehezebben éltem meg a másodperceket, minden pillanat hosszú óráknak tűnt, szétfeszített a kínlódás, így mikor lefektettem az ágyra, vele együtt dőltem én is, csak rövid időre válva el ajkaitól. Csípőm rögtön rátalált a pozícióra, tenyeremmel tornázva fentebb combjait, végigsimítva a nedves bőrén, de ha kért volna sem tudtam volna tovább fékezni magam. Fizikai képtelenségnek tűnt, hogy tovább bírjam. - Mit művelsz velem? - mormoltam a szájára lázasan, de nem volt szükségem válaszra, újabb ostrom alá vettem száját, szenvedélyes csókban forrva össze vele, miközben csípőm előre mozdult, ezúttal lassan hatolva belé, kiélvezve a régóta vágyott érzés minden pillanatát, de még így sem tudtam elfojtani a jóleső, mélyről előtörő nyögéseimet, amelyek elvesztek a csókunkban.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 04, 2022 11:10 am
Mr and Mrs
Újra és újra elámulok, amikor alkalmam nyílik arra, hogy fedetlen testét végig mérjem, mert meggyőződésem, hogy még életemben nem láttam nála tökéletesebb férfit. Az izmai szépen ki vannak dolgozva, az a rengeteg heg és tetoválás pedig, csak még vonzóbbá teszi, igazi rosszfiús így az összkép nekem pedig más se jár ilyenkor az eszemben, csak hogy végig ízleljem minden porcikáját, de most beérem jelenleg azzal is, hogy hozzám simul a víz alatt. Ajkai mohón falják enyéimet, csókja ugyanolyan vágyakozó, mint amilyen nem sokkal ezelőtt volt odalent a konyhában, ez pedig épp elég ahhoz, hogy máris újra feltüzeljen. Nem tudom, hogy mikortól számít betegesnek a másik iránt érzett vágy, de rohadtul nem is érdekel, csak arra tudok gondolni, hogy akarom Őt. Állandóan. Egész testem hozzápréselem, mellbimbóim megkeményedve nyomódnak mellkasához egyértelműen a tudtára adva, hogy máris mennyire felizgatott, mintha nem épp az imént éltem volna át egy eget rengető orgazmust a konyhában, egyszerűen nem elég belőle. Érintem is, ahol csak érem, miközben emlékeztetem korábbi szavaira, ajkain megjelenik az a pofátlan, imádnivaló vigyor, én pedig beleborzongok válaszába. -Egyetértek. Mindkettőt akarom. Velem és bennem.- duruzsolom ajkaiba pimasz mosollyal, de a tervezett forró csók helyett, csak egy rövidebb verziót kapok, mert elhajol a tusfürdőért, hogy aztán újabb borzongást okozzon bennem szavaival. Vicces, hogy a "megfürdetlek" szó milyen pajzánnak, piszkosnak hat ebben a helyzetben, hogy még ez is képes tovább fokozni az izgalmamat, nem beszélve a nekem feszülő férfiasságáról, ami szintén egész mással kecsegtet. Kezeimet levezetem nyakáról csípőjére végig simítva közben bőrét, majd csendben figyelem, ahogy a szivacsért nyúl, tusfürdőt nyom rá és gyengéden elindítja bőrömön. Ő az ezek által bejárt utat követi kékjeivel, én viszont az Ő arcát fürkészem, miközben ajkamba harapva élvezem a játszadozását és az ezzel okozott borzongást, a szívem pedig fokozatosan kezd tempósabban verni, ahogy Ő halad lefelé testemen. Tekintete az enyémre talál, pillantásunk összefonódik, miközben a szivacsot combjaim közé csúsztatja, de egy pillanattal később már ujjai siklanak vissza ölemre előcsalogatva ezzel belőlem egy kéjes sóhajt, amit máris követ a többi, amint kényeztető mozdulatait megérzem. Talán, még egy másodpercbe se telik, hogy a szívem heves tempóra kapcsoljon, a vér meglódul bennem, a testem felforrósodik és az a bizsergető érzés combjaim közé fészkeli magát, akár csak Dimitriy ujjai. Finoman hajába túrok, míg ő a fülemhez hajol, másik kezem felkarjára simul, tenyerem alatt érzem megfeszülő izmait, suttogására, kényeztető mozdulataira és érzéki hangjára pedig, máris egy halk nyögés a válaszom. Gyengéden a fülemre harap, ajkai nyakamra vándorolnak forró csókokat hagyva bőrömön, én pedig máris, szinte küszködök a vágytól. -Istenem, teljesen kikészítesz. - lehelem sóhajtozva, fejem hátra vetem a csempének ezzel téve még inkább szabaddá nyakam vonalát, mintha csak kérném, hogy ízlelje még tovább bőröm, majd lehunyt szemmel adom át magam ennek az őrjítő érzelemkavalkádnak, ahogy egyre jobban felizgat, feltüzel, újabb és újabb buja hangokat csikarva ki belőlem. Próbálok nyugton maradni, de csípőm akaratlanul is belering kényeztető mozdulataiba, kezem leengedem nyakából, körmeim finoman húzom végig testén le egészen alhasáig, miközben arcom az övéhez simul, ajkaim ajkai után kutatnak és mohón, szinte éhezve értük kapok. Kezem lassan férfiasságára siklik, ajkaiba nyögök, ahogy finoman rámarkolok, lihegve nézek a szemeibe, vágyakozva, némán tudatom vele, mennyire magamban akarom már érezni, miközben finoman alsó ajkára harapok. Már csak azért is, mert úgy vettem észre, ezzel mindig sikerül elvennem az eszét, meg is jelenik arcomon két nyögés közt egy pajzán vigyor, miközben testem lüktetve halad az áhított kielégülés felé.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Pént. Márc. 04, 2022 6:30 am
Ahogy tekintetem követte a távolodó alakját, azzal együtt a lecsúszó szoknya útját, félrebillentett fejjel néztem utána, a jól ismert vágy ismét mocorogni kezdett bennem, bár talán soha nem is távozott el teljes egészében. Már nem volt túlzás azt mondani, hogy a puszta jelenléte váltotta ki ezt az őrjítő érzést, amit csak fokozni tudott azzal, hogy pucéran végiggrasszált az orrom előtt, miközben ő maga is tudta, hogy milyen hatással van ez rám. Nem is merült fel bennem kétség, hogy direkt csinálja, de egy ilyen hatalomnak bármikor szívesen megadtam volna magam. Most sem volt kérdés, hogy mit fogok tenni, nem is létezett másik forgatókönyv, és még elképzelésnek is merész volt, hogy képes lennék kinn maradni, megelégedve azzal, hogy elképzelem, ahogy a víz végigsimítja a fedetlen, tökéletes testét. Szinte éreztem, ahogy a gondolat terhe alatt újra megmozdul a vérem, nem kerestem logikát abban, ami kettőnk között történik, mert bármennyire sem vallottam volna be szívesen, de attól a perctől, hogy belépett az életembe, már az első pillanattól kezdve ott vibrált közöttünk ez a valami, ami talán puszta testi vágyként indult, és amit sokáig a veszekedések, a harag és ridegség mögé száműztem, ami arra sarkallt, hogy már az első itt töltött estéjén csókot követeljek tőle. Felsóhajtottam, közben elindultam utána, lebontva magamról a már tényleg feleslegessé váló nadrágot és alsót, és pár másodpercig csak a látványba merülve figyeltem őt, ahogy ömlik rá a víz. Fogadni mertem volna, hogy még így is hidegnek érezném a sugarat, a bőröm szabályosan lángolt, nem ismerve olyan földi erőt, ami képes lenne csillapítani. Nem húztam sokáig az időt, mellé léptem, nem köntörfalazva nyúltam az álla alá, hogy mohón a szájára tapadjak, és ha nem érezte volna a hozzásimuló testemen, hát a szenvedélyből, ami a csókba költözött, rájöhetett, hogy még nem végeztem vele. Karjaim átölelték derekát, így szorítva magamhoz, mellei a mellkasomhoz préselődtek, de ajkaimra lehelt szavai elővarázsoltak belőlem egy pofátlan vigyort, mikor emlékeztetett egy korábbi ígéretemre, és arra, hogy lefektetést ígértem neki, közben érezve, hogy ujjai életre kelnek a testemen. - Megígértem. Minden estét veled töltök. Vagy benned. De végül is, egyre megy, nem? - kérdeztem sunyi vigyorgással, ekkor már egy apró csókot nyomva a szájára, és elhajolva a kezembe fogtam a tusfürdőjét. - Előtte viszont... megfürdetlek - suttogtam válaszként, bár éppen gyűlöltem magam az ötletért, az időhúzásomért, főleg hogy számára is elég egyértelmű lehetett az újjáéledő vágyam, ami talán nem is csillapodott egy másodpercre sem, mióta végeztem vele a konyhában. Megfogtam mellé a szivacsot is, hogy juttassak rá a tusfürdőből, a jól ismert illat pedig, amit mindig éreztem a bőrén, ismét beleitta magát az orromba. Először a vállain indítottam el a szivacs útját, tekintetemmel követve, eljutva a nyakáig, végigsimítottam vele kulcscsontját, a mellei vonalát, alig észrevehetően nyelve egyet, ahogy a domborulatokon időzött a tekintetem. Kínzó lassúsággal teltek a másodpercek, amíg eljutottam a hasa aljához, a combjai közé érve, de ekkor már nem a szivacs útját figyeltem, visszakalauzoltam magam a gyönyörű íriszeibe, szabad karom közben ismét a dereka köré fontam. Nemes egyszerűséggel kiejtettem, szinte eldobtam a combjai közé jutott szivacsot a szorításomból, csak hogy ujjaimmal vegyem át a szivacs helyét, tagadni sem tudtam volna, hogy végig ez volt a célom. Nem lepett meg a forróság, ami a lábai között fogadott, nem kevésbé vette el az eszem mint általában, és miközben gyengéden, mégis határozott mozdulatokkal masszírozni kezdtem, egyértelművé téve, hogy mi a célom, a füléhez hajoltam, gyengéden beleharapva a bőrébe. - Hallani akarlak - mormogtam a fülébe, ezúttal a nyakát pécézve ki, hogy csókokkal halmozzam el.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 03, 2022 8:58 pm
Mr and Mrs
Nem tudom és inkább nem is kérdezem, hogy mi változott azóta az este óta, de tökéletesen emlékszem szavaira, amikor közölte, hogy "nem bújós típus", végül fogta magát és egyszerűen kisétált, ripityára törve ezzel az egyébként észveszejtő együttlétünk édes emlékét. Emlékszem, milyen megalázó volt az egész, mennyire idiótának, mennyire kihasználtnak éreztem magam annak ellenére is, hogy én akartam , hogy megtörténjen és ezt amúgy sem tagadnám le soha. Én akartam, és azóta se bántam meg, hogy így történt. De azóta sok minden változott, Ő változott, mert érzem, hogy közelebb engedett magához, sokkal nyíltabb velem, beengedett a páncélja mögé, amiért őrülten hálás vagyok és soha nem is akarok ezzel visszaélni. Akarom ezt a Dimitriyt, aki pillanatok alatt felkorbácsolja a vágyamat és egy őrületes szeretkezés után szorosan magához ölel a konyhában, aki felcipel a lépcsőn és édes, pajkos mosolyt villant rám az ajtófélfának dőlve és aki úgy általában megmelengeti a szívemet. Újfent elnevetem magam, ahogy az illemet említi, mert bár nem lehet okom panaszra, ha róla van szó -kinyitja előttem az ajtót meg ilyesmi-, azért most kételkedek abban, hogy valóban ez vezérelné, de akárhogy is van, imádnivaló, ahogy az engedélyemet kéri. Mintha erre lenne szüksége ahhoz, hogy bejöjjön hozzám. Mintha erre lenne szüksége Hozzám. Végül úgy döntök, hogy inkább rafináltabb módszerhez folyamodok, ahogy szégyentelenül, kacéran megszabadulok a szoknyámtól, amit Ő végig figyelemmel követ libabőrt okozva ezzel, végül huncut mosollyal arcomon sétálok be a fürdőbe. Őrület, hogy alig pár perce még a konyhapulton hasaltam elképesztő orgazmust átélve, most mégis újra incselkedek vele, akarom látni a tekintetében, hogy akar engem, hogy megőrül értem, hogy úgy vágyik rám, mint ahogy én vágyom rá újra és újra, végeláthatatlanul. Egyszerűen nem tudok betelni Vele és mindazzal, amit képes bennem életre kelteni és bár megfordul a fejemben, hogy talán klinikai eset vagyok, de igazán nem is érdekel, mert élvezem. Tetszik ez a nő, aki a közelében vagyok, aki mellette merek lenni és tudom, hogy lesznek még nehezebb pillanatok is, de hiszem, hogy amíg így vágyom rá és amíg Ő is így akar engem, addig nem lehet baj. A zuhanyzóba lépek, megnyitom a vizet, lehunyt szemekkel élvezem a rám zúduló, kellemesen meleg víz érintését a bőrömön, de mindez meg sem közelíti azt az érzést, amikor meghallom a hangját és belépve mellém azonnal forró csókot lehel ajkaimra. Azonnal hozzásimulok, átkarolom nyakát, testemet máris elönti az ismerős forróság, ami mellett a víz hőmérséklete már-már hidegnek tűnik, de nem bánom, csak élvezem, ahogy csókol, nyelvem táncra kél övével és elveszek ebben a mámorító pillanatban. -Már kezdtem aggódni, hogy nem jössz, pedig arról volt szó, hogy minden éjszakát velem töltesz.- súgom ajkaiba mosolyogva, a szívem egyszerűen túl csordul tőle, ettől az édes, meleg érzéstől, amit képes feléleszteni bennem a puszta jelenlétével is. -Meg arról is, hogy lefektetsz...- kuncogok halkan, miközben követve a víz útját én is végig járom kezeimmel teste minden pontját, amit csak érek, végig simítok vállain, hátán, derekán, onnan áttérek hasfalára, mellkasára, egyszerűen kiélvezem újra és újra, hogy bárhol érinthetem, mert hozzám tartozik. A férjem, ez a gondolat, ez a szó pedig egyre édesebbnek tűnik, pedig az első pillanatban a falra másztam tőle. A gondolatát is rühelltem, hogy valakinek a felesége legyek, most meg már hálás vagyok, amiért így alakult. Hogy az övé vagyok.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 03, 2022 6:48 pm
Ahogy ujjai arcomra simultak, karja pedig a nyakam köré, akaratlanul is visszakalauzoltam magam a múltkori történések közé. Általában nem merengtem a múlton, még ha néha eszembe is jutott, hogy bizonyos dolgokat jobb lett volna máshogy csinálni, és elég sok ilyen mozzanat volt az életemben, természetemből kiindulva pedig, meglepődnék, ha ez a jövőben megváltozna. Sok elhibázott döntést hoztam, és egyet-kettőt szívesen megmásítottam volna, talán nem sétáltam volna ki úgy, mint aki tényleg csak meg akarta őt kapni, és dolga végeztével hagyta az egészet a fenébe. Az is egy döntés volt, habár vitathatatlanul elkapkodott, már-már tökéletes bizonyítéka annak, hogy milyen is vagyok valójában, és hogy mennyire nem törődtem soha senkivel, és velem sem törődött soha senki. Mondhatni, azt adtam másoknak, amit én kaptam, egészen addig, míg rá nem ébresztett, hogy ezt máshogy is lehetne. Sőt, máshogy is kell, ha nem akarom rögtön azután elveszíteni, hogy megszereztem. Olyasmit adtam a kezébe, amit eddig, előtte még soha senkinek, és hiába uralta minden lépésemet és döntésemet határozott magabiztosság, rideg, rendíthetetlen páncél, belül mélyen éppen annyira féltem, mint ő. A különbség inkább az volt, hogy miképp is kezeltük a csalódásokat, ő pedig már szembesülhetett vele néhány alkalommal, hogy általában nem zabolázom meg magam, ha nemtetszést kell kifejeznem. Az ajtónál engedtem ki a karjaimból, megtámaszkodtam a félfában, onnan nézve utána, de aligha tudtam volna komolyságot erőltetni magamra, miután éppen azon fáradozott, hogy lemásolja az én arcomon látott mosolyt. Ami csak kiszélesedett, mikor ravaszul visszaidézte a múltkori szavaimat, bár ezzel egyikünk sem lőtt mellé, még ha nehezen is tudtam volna elképzelni, hogy bezárja előttem az ajtót. És amúgy meg, tényleg nem szoktam kopogni. - Éppen illemet tanulok. Ne rontsd el - válaszoltam megrántva a vállamat, bár ezen még talán nekem is röhögnöm kellett volna. Voltak alapvető udvariassági formulák, amikhez tartottam magam, de én és az illem... két egészen külön világba tartoztunk. Tekintetem ismét az alakját kezdte pásztázni, leginkább azért, mert miközben elindult a fürdő irányába, megvált az - amúgy eddig is kibaszottul zavaró - szoknyájától. Félrebillent a fejem, miközben a csupasz lábakat fürkésztem, végignyalva alsó ajkamat, majd újra szemügyre véve az összhatást, már amíg lehetőségem volt rá, és el nem tűnt a fürdőben, elég egyértelmű jelzést hagyva azzal, hogy nyitva hagyta az ajtót. Nem tudom, hogy volt képes erre, a vérem szinte azonnal mozdult, pedig alig volt öt perce, hogy önkívületi állapotban döntöttem a konyhapultra, még szinte magam alatt érezve, hogy megfeszül a teste, fülemben hallottam a mámortól ittas nyögéseit, miközben átadta magát az élvezetnek. Újra hallani és érezni akartam, egyszerűen nem volt elég, nem tudtam betelni vele, és nem is akartam. Csak akkor mozdultam meg, mikor már hallottam, hogy megnyitotta a vizet, elindulva utána, közben már előrelátóan lehúztam a nadrágom cipzárját, elkezdve lefelé tolni az anyagot, majd valahol út közben el is hagytam a feleslegessé váló ruhadarabot, behajtva magam mögött az ajtót. Tekintetem a zuhany alatt álló alakjára siklott, követtem a víz útját szemeimmel, ahogy végigcsordogált a testén, de a torkom szinte rögtön kiszáradt. - Nemcsak az ajtón akarok bejutni - szólaltam meg mormogva, nem is gondolkodva túl sokáig, hogy becsatlakozzak-e hozzá, mellé lépve szinte rögtön az arca alá nyúltam, és miközben a víz jólesően hűsítette a még mindig forró bőrömet, ajkaimmal ostrom alá vettem a száját.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 03, 2022 5:26 pm
Mr and Mrs
Egyáltalán nem ilyennek képzeltem ezt az egészet, amikor az apám közölte velem hónapokkal ezelőtt, hogy mit vár el tőlem és miért. Nem akartam ebbe beleegyezni, még akkor sem, mikor már az egészségével zsarolt, de kettőnk közül valahogy mindig én voltam az empatikusabb, még akkor is, ha igyekeztem ezt kigyilkolni magamból. Elfogadtam ezt az egészet, mert mégis csak az apám, én pedig nem kívántam a halálát, de akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy ebből valami jó is kisülhet. Mi másért szöktem volna el rögtön az esküvő után? Így utólag baromi hálás vagyok, amiért Dimitriy apja szolidan visszaterelgetett a fiához, mert ha döcögősen is indult ez az érdekházasság, mostanra már egész másképp látom az egészet. Dimitriynek van sötét oldala, ez tény és ezt el is kell fogadnom, de a rideg külső mélyén azért találtam olyasmit is, ami szerethető. Most is olyan édes, ahogy átható tekintettel rám bámul, tenyere finoman hátamra simul, szavait pár nyakára és állára hintett csókkal díjazom, mert őrülten jó ezt hallani tőle. Mintha már neki is sokkal többet jelentene mindez, mint tervezte, bár már az is ezt támasztotta alá, hogy egyáltalán fejest ugrottunk tegnap este ebbe a valamibe . Kérdése hallatán akaratlanul is eszembe jut a korábbi eset, amikor felcipelt a szobámba, pimaszul rá is kérdezek, hogy most is erre készül-e, de egyáltalán nem számítok arra, hogy tényleg a karjaiba kap. Nevetve karolom át a nyakát, másik kezem arcára simul és miközben Ő elindul velem felfelé az emeletre olyan könnyedén, mintha csak egy darab pihét vinne, lágy csókot lehelek arcára és kendőzetlenül bámulom. Bárki is legyen Ő, ha velem képes ilyen lenni, ha úgy tud rám nézni, mint az imént vagy úgy általában tegnap este óta, hát komolyan nem érdekel, hogy másokkal mit csinál. Csak velem legyen ez az egyszerű, normális férfi -legalábbis ilyenkor, amikor kettesben vagyunk-, akiről tényleg el tudom hinni, hogy a férjem, aki képes megnevettetni és aki úgy tud megcsókolni, megérinteni, mint eddig senki. Nekem ez épp elég, ha vannak ilyen édes pillanatok, mint ez a mostani is, melyekkel emlékeztet arra, hogy Ő nem csak az a rideg, kegyetlen maffiózó, mint amilyennek szeretné, hogy lássák. -Igen, de kibaszottul édes voltál és szexi.- kuncogok halkan, ahogy felidézem én is a mostanira kísértetiesen hasonlító pillanatot -mondjuk, akkor valamivel több ruha volt rajtam és rajta is-, amikor talán először ébredtem rá arra, hogy bármilyen keménynek is mutatja magát, ő is képes gyengéd és törődő lenni, bár valószínűleg, akkor ezt véletlenül árulta el magáról a tetteivel. Meg aztán jól el is cseszte, ahogy később kisétált a szobámból, de ez már mit sem számít. Nem számítok rá, hogy a szobám ajtajában, miután letesz és én elindulok befelé, Ő majd megtorpan, kérdőn vissza is pillantok rá lágy mosollyal arcomon, mert nem kerüli el a figyelmemet, ahogy végig mér tetőtől talpig és míg ő az ajtónak dőlve áll meg kezeit lezserül nadrágja zsebeibe dugva, én csípőre vágom egyik kezem és félre biccentett fejjel vizslatom. Kérdése hallatán játékosan elvigyorodok, lemásolom az Ő arcán látható mosolyt és finoman alsó ajkamba harapok. -Mintha a minap azt mondtad volna, hogy ha be akarnál jönni, az az ajtó akkor sem lenne akadály, ha zárva lenne.- jegyzem meg pimaszul, végül egy drámai sóhaj kíséretében elindulok a fürdő felé, de mielőtt még eltűnnék az ajtó mögött, lehúzom a szoknyám cipzárját, egy felé vetett kacér pillantás kíséretében letolom csípőmről az anyagot és hagyom, hogy egyszerűen csak a földre hulljon. -Minden esetre, én a fürdőben leszek, ha netán úgy döntenél, hogy be akarsz jönni azon az ajtón. Én már rég beengedtelek...- duruzsolom pimaszul, és az sem érdekel, ha netán a szavaim jóval többet is sugallnak, de tény, hogy már nem csak a szobámba, hanem a szívembe is beengedtem, akár fenn áll a veszélye, hogy majd megégetem magam, akár nem. Kacéran teszem meg azt a pár lépést, míg a látóterében lehetek, végül eltűnök a fürdőben, de szándékosan tárva-nyitva hagyom az ajtót Neki. Mondjuk eléggé leesne az állam, ha nem jönne végül és nagyon bánnám, ha egyedül tusolnék.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Csüt. Márc. 03, 2022 7:27 am
Valahol még mindig hihetetlennek tűnt, hogy éppen azt ölelem magamhoz, akit amúgy néhány hete még szó szerint meg tudtam volna fojtani. Tökéletesen értett ahhoz, hogy kihozzon a sodromból, és aligha tudtam volna elfelejteni, hogy mennyire nem rajongtam ezért az egészért. Vagy éppen érte, abból kiindulva, ahogy ez az egész elkezdődött. Majd úgy tűnt, hogy gyorsan véget is ért, mert amint lehetősége adódott rá, megfutamodott, szóval egy ilyen kezdet után aligha reméltem túl sok jót ettől az egésztől. Csak szabadulni akartam ettől a megrendezett bohóckodástól, végig arra készülve, hogy visszafelé fogom számolni a napokat, amit nagyban megnehezített, hogy nem ismertem a részleteket, ehhez képest most talán még könyörögtem is volna azért, hogy velem maradjon. Mindig azt gondoltam az életemről, hogy egy teljes egész, és megvan mindenem, de most ez is csak egy illúziónak tűnt, amivel magamat álltattam hosszú éveken keresztül. Miután elvonult az utolsó mámoros hullám is, jóleső bizsergést hagyva maga után a testemben, kiengedve az ölelésemből magam felé fordítottam, rögtön felkutatva tekintetét, pár másodpercre szinte teljesen elveszve a mély íriszekben. Kezem közben gyengéden végigsimított az oldalán, végül a hátán állapodva meg tenyeremmel, egy halk, jóleső sóhajjal reagálva arra, ahogy ajkaival a nyakamat érintette, ismét óriási kényszert érezve arra, hogy magamhoz rántsam a száját, de ezúttal ellenálltam a kísértésnek. Én is csak magamnak akartam, és már maga a gondolat is elviselhetetlennek tűnt, hogy más érintse vagy csinálja vele azt, amit én. Valamiben nem tudtam változni, márpedig ami az enyém, azt nem adom másnak, és egyelőre nem is gondolkodtam azon, hogy mi van, ha egyszer mégis máshogy dönt, és el akar majd menni. És túl jól ismertem magam ahhoz, hogy tudjam, miképpen reagálnék erre, bekapcsolná vele a jól ismert rideg kimértségemet, valószínűleg összeszorítanám a fogaimat, és hagynám, hogy megtegye. Elvigyorodtam az incselkedő szavait hallva, közben megigazítva magamon a nadrágot, de volt egy olyan érzésem, hogy feleslegesen pepecselnék az övemmel, ismerve a hatást, amit gyakorol rám, valószínűleg előbb-utóbb megint minden ruhadarab feleslegessé válik. Közben nem voltam rest viszonozni a gyengéd csókját, szinte teljesen elveszve ajkai között, csak hogy utána egy pimasz felrántással húzódjak el tőle. - Végül is, miért ne? - kérdeztem, és anélkül, hogy választ vártam volna rá, a kezem ismét visszasiklott a hátára, a másik pedig a lábai alá, így emelve a karjaimba, mielőtt még pisloghatott volna. Általában nem voltam kedveskedő típus, nem ragadtam meg az ilyen alkalmakat, mondjuk ehhez nagyban hozzájárult, hogy nem is voltak eddig ilyen helyzetek az életemben, vagy inkább, nem voltak ilyen nők, akik ilyen hatást váltottak volna ki belőlem. Elindultam vele a lépcső irányába, nem igazán törődve a rendetlenséggel, amit magunk után hagytunk, és ahogy vele a karjaimban kezdtem szedni a lépcsőfokokat felfelé, elöntött valami furcsa nyugalom. Hétköznapinak tűnt, mintha tényleg a férje lennék, ő pedig a feleségem, bár pont, hogy ennél jobban semmi nem mutatott volna rá arra, hogy nem lehetünk csak úgy simán hétköznapiak, legfeljebb csak így, magunk között. - Bár legutóbb ennek egészen más oka volt - szólaltam meg elvigyorodva, nem mintha annyira jólesett volna visszaemlékezni arra a furcsa pánikra, ami akkor markolászta a gyomromat, még ha minden más is volt, mint most. Arra azonban tisztán emlékeztem, hogy mi történt, miután felértünk, és azt is nehezen felejtettem volna el, hogy hogyan sétáltam ki a szobájából, miután először megmutatta, milyen jó vele. Azóta nem tudtam - vagy talán mélyen nem is akartam - szabadulni tőle, a gondolattól, hogy újra és újra az enyém legyen. Csak akkor állítottam a két lábára, mikor felértünk, és belöktem a szobája ajtaját, de nem léptem be utána, helyette megtámaszkodtam az ajtófélfában a vállammal, és lazán a nadrágzsebembe süllyesztettem az ujjaimat, onnan figyelve az alakját, végigmérve minden porcikáját, azon gondolkodva, hogy hogyan lehet valaki ennyire idegen az életemben, közben pedig mégis ennyire ideillő. Vajon megvan-e a tehetségem ahhoz, hogy ezt is elbasszam? Mondjuk ezen a válaszon nem sokat kellett volna gondolkodnom. - Szóval, bejöhetek? - kérdeztem ártatlan pislogással, szám szélében egy játékos mosollyal, bár valószínűleg rögtön az arcomra fagyott volna a szemtelenségem, ha netán azt mondja, hogy nem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 02, 2022 9:33 pm
Mr and Mrs
Őrülten izgató az a hevesség, amivel nekem esik, a markáns, vad, birtokló mozdulatai, ahogy csípőmre fog, ahogy a pultra dönt. Mind arról árulkodik, hogy az enyémhez hasonló zabolázatlan, nyers vágy tombol benne, én pedig pontosan ezt akarom most. Érezni, hogy mennyire akar, hogy mennyire kíván és, hogy mennyire elveszi az eszét ez az érzés, hogy Én váltom ezt ki belőle, Engem akar ilyen vehemensen, ez a gondolat pedig megvadít, teljesen elveszi az eszem. Nyakamra, tarkómra hintett csókjai lávaként perzselnek, ujjaival fokozza az élvezetet, miközben forró bőre a hátamhoz simul. Egyszerűen megőrjít a gondolat, hogy mennyire az övé vagyok és, hogy én ezt mennyire akarom. Semmi mást nem akarok, mint hogy az Övé lehessek, hogy ezt újra és újra átéljem, hogy ennyire akarjon és soha ne is legyen ez másképp. Már számomra is idegenek a hangok, amiket kiadok magamból, miközben lágy csókot hint arcomra, kezem tarkójára mar, testem esedezik az enyhülésért, amit hamarosan meg is kap, ahogy a gyönyör végig söpör rajta belém fojtva a lélegzetet, Ő pedig velem tart, érzem, ahogy megrándul bennem, vad, buja nyögése csak fokozza az élvezetemet, miközben sodródom ebbe a mámoros pillanatba Vele együtt. Nem létezik ennél gyönyörűbb érzés, mint az, hogy együtt vészeljük mindezt át, egymás testébe kapaszkodva, lihegve élvezünk, fogai bőrömet karcolják, finoman nyakamba harap én pedig levegő után kapkodva omlok a pultra, miközben reszketve mellkasának feszül a hátam. Jelen pillanatban biztosra veszem, hogy képes lennék örökre elveszni ebben a mámorban, ha nem érezném Őt magam mögött, ha nem tudnám, hogy vigyáz rám, őriz, mintha én lennék a legféltettebb kincs számára. Magához is húz, úgy ölel, mint talán még soha ezelőtt és esküszöm, nagyobb biztonságban érzem magam karjai közt, mint eddig bárhol, bármikor. Pihegve, lágy mosollyal ajkaimon élvezem, ahogy erősen magához ölel, ahogy arcomra hint csókokat. Most már végképp nevetségesnek érzem, hogy nem rég, ha egy pillanatra is, de féltem tőle, amikor még soha, senki nem óvott és védett úgy, mint Ő. Nekem pedig szükségem van erre, Rá , a biztonságra, amit képes nyújtani, legyen bármilyen veszélyes is az élete részévé válnom. Szavaira elmosolyodok, mert bármilyen furcsa is a kijelentés tőle, hogy megtart, nekem baromi sokat jelent, mert tudom, érzem, hogy ez már nem csak erről szól, nem csak a szexről és a kielégülésről, hanem valami sokkal többről és ezt alátámassza pillantása is, ahogy maga felé fordít végül. Hosszan, mélyen veszek el tekintetében, szinte érzem, hogy valami megmagyarázhatatlan módon kapcsolódunk, mintha két puzzle darab találna épp egymásra, miközben -másnak talán nem tűnne annak- édes szavakat lehel ajkaimra. Mintha így akarná tudtomra adni mindazt, amit én sem tudok igazán megfogalmazni, én pedig kezem arcára simítom és, csak bámulok Rá, elveszek kékjeiben, miközben gyengéden cirógatom bőrét. -Önző dolog vagy sem, de remélem, nem is lesz már senki mással jó.- súgom halkan ajkaiba, orrom hegyét végig húzom álla vonalán, ajkam lágyan simít nyakán, lehunyt szemmel szívom magamba illatát.-Csak magamnak akarlak.- sóhajtom végül, nyakára csókolok, majd pár pillanatig kiélvezem ezt a nyugodt, békés pillanatot, de aztán a kérdése hallatán halkan elnevetem magam. Imádom ezt a pimasz, incselkedő oldalát, ezt a kissé lökött Dimitriyt. Ha valaki most azt mondaná, hogy mostantól minden éjjel mellé kell lefeküdnöm és minden reggel mellette kell ébrednem, gondolkodás nélkül elfogadnám. El is fogadtam, mert én komolyan akarom ezt, a házasságunkat, ezt a valamit köztünk, egyszerűen akarom. -Megint a karjaidban cipelsz fel a szobába?- duruzsolom mosolyogva, incselkedve, ahogy eszembe jut az az este, amikor olyan édesen, féltőn tartott karjaiban és, amikor minden bizonnyal megváltozott minden. -Ragaszkodom hozzá, hogy lefektess.- lehelem mosolyogva ajkaira, hozzá is érintem futólag enyéimet párszor, játékosan incselkedve vele, végül egy hosszú, lágy csókot hintek rájuk és másra sem vágyom, csak hogy lefektessen, bármit is jelentsen ez.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 02, 2022 3:14 pm
Egy hétköznapi helyzetben valószínűleg elmosolyodtam volna a visszaidézett szavakon, amik engem legalább annyira lázba hoztak, mint őt, de a rám nehezedő vörös köd túlságosan elvakított ahhoz, hogy bármit mondjak, vagy reagáljak. Minden adott volt ahhoz, hogy újra megmutassam neki, milyen az, amikor kibaszottul vágyom rá, a feszítő érzés szinte sebesre marta a gyomrom, de már meg sem próbáltam ellenállni, hallgattam a vad, lüktető ösztönre, miközben a csípőjébe kapaszkodtam, és magamra rántottam, egyetlen mozdulattal merülve el benne. Minden alkalommal mintha először éreztem volna ezt a szorító forróságot, azt, ahogy izmai közrefogtak, ő pedig velem együtt lüktetett, pedig még meg sem mozdultam. Megpróbáltam ugyan, de nem tudtam elfojtani a kikívánkozó mély, már-már állatias nyögést, a bennem tomboló mohó vágyat pedig csak feljebb korbácsolták a hangok, amik elhagyták a torkát. Ezen a ponton vesztettem el minden józanságot, amit eddig megőriztem, első mozdulatommal rögtön a konyhapultra döntve, szorosan préselődve mögé, és hiába kutakodtam némi önuralom után magamban, ami visszafoghatta volna a bennem tomboló éhező szörnyeteget, nem sikerült megtalálnom. Vehemensen mozdultam, ajkamba harapva küzdöttem, próbálva megtalálni az arany középutat, ahol még nem okozok neki fájdalmat, belekapaszkodva az egyetlen józannak tűnő gondolatba, ami segített megőrizni az emberi mivoltomat. A hátára hajoltam, miközben ujjaim a combjai közé vándoroltak, így hajszolva tovább a mámor felé vezető úton, a szabad kezemmel pedig végigzongoráztam az oldalán, arrébb lökve a haját, hogy semmi ne képezzen akadályt a csókjaim előtt. Egy pillanatra mintha eggyé váltam volna vele, ahogy magamhoz szorítottam, kihasználva minden alkalmat arra, hogy érinthessem, de ő sem maradt adósom. Hátranyúlt, a tarkómra markolt, mire elszakadtam a nyakától, megpróbáltam elkapni a száját, de a félresikerült mozdulat nyomán csak az arcát értem, ott csókoltam végig, egyre gyorsítva a csípőm és a masszírozó ujjaim mozdulatain. A teste készült megadni magát, csak úgy, mint az enyém, éreztem magam alatt a rezdüléseit, az egyre feszülő hátát, nyögéseire pedig én magam is nyögésekkel reagáltam. Elvette minden eszemet, lángra lobbantotta nemcsak a testemet, de minden mást is, és ebben a pillanatban csak annyi volt biztos, hogy soha nem akarom, hogy ez másé legyen. Magamnak akartam őt, mindennel együtt, és ez már túlmutatott a már jól ismert birtoklási vágyamon. Teste megfeszült a beköszönő orgazmustól, az összeránduló izmai pedig nekem is megadták a kegyelemdöfést, nyaka hajlatába temettem az arcom, a bőrébe harapva nyögtem fel, ekkor már nem kontrollálva a kitörő hangot, és egy utolsó, határozott mozdulattal engedtem magam a testébe, ahogy magával ragadott az élvezet. Néha még meg-megrándult a csípőm, ahogy a kéj utórezgései újra és újra végigsuhantak a testemen és a gerincem vonalán, de meg sem próbáltam rendezni a légzésemet, jelen pillanatban az sem érdekelt volna, ha itt, ebben az édes megsemmisülésben fulladok meg. Lassan elhúztam a kezem a lábai közül, egy elégedett mosoly rajzolódott ajkaim köré, már nem préselve szinte teljes súlyommal a konyhapult hideg lapjára, de még nem fordítottam magam felé. Két karommal öleltem át, szorosan a mellkasomra vonva, továbbra is azon dolgozva, hogy már ne kapkodjam a levegőt, közben ismét az arcához hajoltam, apró csókokat lehelve az arcára, mit sem törődve a rajta is megjelenő izzadságcseppekkel. - Szerintem megtartalak - szólaltam meg végül halkan, a hangomba beivódott a már jól ismert pimaszság, miközben lassan elvigyorodtam. Soha nem éltem meg mással ilyen pillanatokat, amikor egyszerűen csak ölelni akartam, és amennyire melengette a mellkasomat ez a furcsa érzés, legalább annyira meg is ijesztett. Csak lassan engedtem el, karjaimmal ösztökélve, hogy felém forduljon, majd szinte rögtön lecsaptam a tekintetére. - Még soha senkivel nem volt ilyen jó - duruzsoltam szinte a szájába, de nem csókoltam meg, helyette a szemeit fürkésztem. Mintha csak meg akartam volna győzni arról, hogy ez több testi vágynál, bár talán ezt már amúgy is tudta. - Lefektesselek? - tettem hozzá szemtelenül, még mindig mártózva ebben a felemelő légkörben. Most jó volt, de nem tudtam volna megmondani, hogy meddig fog tartani, és mikor jön majd el az a pont, mikor újra olyan helyzetekkel kell szembesülnünk, mint ma este.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Szer. Márc. 02, 2022 9:09 am
Mr and Mrs
A tegnap éjszaka óta egyre többször jut eszembe, akaratlanul is emlékeztetem magam, hogy mindez egy látszat házasságból indult ki, ahol mindketten szerepet játszottunk és, ami fogalmunk sincs, hogy pontosan meddig is tart. És szintén a tegnap éjszaka óta tudom, hogy ha most közölné Dimitriy apja, hogy vége az egésznek, szabadok vagyunk, maradni akarnék. Tetszik ez az út, amin elindultunk és meglehet, hogy nem vezet sehova, hogy csak ideig-óráig működik, vagy igazából lehet, hogy nem is fog soha működni, mert csak a vágy az, ami tökéletesen dolgozik köztünk, minden más csak vita és veszekedés, de akkor is utána akarnék járni. Maradnék, mert mi van, ha egész máshogy alakul mindez. Mi van, ha valami olyasmire leltünk egymásban, ami mindkettőnk életéből hiányzott? Hiszen, most is úgy érzem, hogy beleőrülök, ha nem kapom meg, a testem Őt akarja, érte lüktet, szinte lángol karjai között, ahogy a pulthoz présel, ahogy bőrömet csókolja, harapdálja finoman. Úgy lihegek, mintha lefutottam volna a maratont, de ez mind ennek a fékevesztett, örült vágynak a műve, ami kapkodóvá teszi mozdulataimat is, hogy végre eltüntessem az utolsó akadályt is, míg ő a szoknyámat tűri fel csípőmön. Amint szabaddá válik, ágyékához dörgölőzök, megveszek az érzéstől, ahogy keménysége fenekemnek feszül, forró, incselkedő csókot lopok tőle, a konyhával kapcsolatos megjegyzésemre tett válaszára pedig egy kacér mosolyt villantok, de még mindig képes ez fokozódni, mert ahogy ismét vázolja a holnapi programot és belegondolok, hogy még hány helyen, hány szobában tehet majd a magáévá, halkan, buján nyögök egyet. -Ott és annyiszor, ahányszor nem szégyelled.- dorombolom korábbi szavait, szinte megöl ez a várakozás, ez a türelmetlen vágy, hogy végre elvesszen bennem és amikor végre csípőmnél fogva keményen magára húz, kirobban belőlem egy vad nyögés a vehemens, szexi mozdulattól és az érzéstől, ahogy teljesen kitölt. Izgató, hogy nem óvatoskodik, nem húzza el a dolgot, nem is tenné indokolttá ez a dübörgő vágy, amitől már szinte szűkölök, hanem keményen, határozottan merül el bennem, hogy aztán pár pillanat múlva mozogni kezdjen őrjítő mámort okozva ezzel. Minden mozdulatát egy feszült sóhaj kíséri, ahogy lenyom a pultra újfent nyögök egyet, mellbimbóim a hideg felülethez érnek tovább fokozva ezzel az élvezetet és, ha még nem lenne ez épp elég vadító, keze is combjaim közé siklik, hogy ujjaival még inkább az őrületbe kergessen. A pult peremébe kapaszkodok, másik tenyerem a hideg felületre simul, ami kellemesen hűsíti homlokomat, minden mozdulatánál újabb párafolt jelenik meg leheletem nyomán, ajkai nyakamon, tarkómon időznek én pedig úgy érzem, mindjárt felrobbanok mindattól, amit okoz bennem. Dübörög bennem a vágy, a testem lüktet, ahogy újra és újra magamba fogadom, már a nyögései hallatán is képes lennék elélvezni, annyira izgató hallani és érezni Őt, forró bőrét, ahogy mellkasa hátamhoz simul, miközben ujjaival tovább fokozza ezt az amúgy is őrjítő mámort. Kezem hátra vezetem tarkójára, szinte kapaszkodok belé, miközben a vér egyre vadabbul dübörög fülemben, egyre mélyebbeket sóhajtok, nyögök, majd egy hosszú pillanatra bent reked tüdőmben a levegő, az orgazmus végig robog testemen, én pedig hangosan nyögve, lihegve adom át magam az élvezetnek. Úgy érzem, sírni tudnék a gyönyörtől és attól az édes, meleg érzéstől, ami mellkasomban minden nappal egyre erősebben van jelen és egyre többször kívánkozik ki belőlem, ajkaiba akarom suttogni ebben a lázas pillanatban is, de iszonyatosan félek attól, hogy tönkre vágnék vele mindent. És azt nem akarom, mert ez csodálatos.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 01, 2022 8:16 pm
Az egyik felem tenni akart azért, hogy felismerhessem magamban ezt az idegennek tűnő, maró érzést, azt, ami túlmutatott mindazon, amit az eddigiek során megéltem. Csak sejtéseim voltak, hogy mi költözött belém, ez a sejtelem pedig kicsit sem nyugtatott meg, mert egyet jelentett valamivel, amivel még soha nem volt dolgom. Soha nem vallottam volna be szívesen, hogy valaki képes a szívembe fészkelni magát, az ilyesmi sebezhetővé tette az olyanokat, mint én, és nem akartam újabb fegyvert adni a kezébe. Így is túl sokat tudott rólam, az életemről, ahhoz legalábbis, hogy jó mélyre tudjon döfni, ha egyszer szükségét érezné, ezt a bizalmatlanságot pedig talán még nem álltam készen elengedni. Valamibe kapaszkodnom kellett, hogy két lábbal a talajon tudjak maradni a saját életemben, bár a jelenlegi helyzetünk sem arra utalt éppen, hogy mennyire két lábbal járnék a már megszokott úton. Mégis, a hév majdnem beszélni kezdett helyettem, mikor rámarkoltam a hajára, így késztetve arra, hogy a szemeimbe nézzen. Magam sem tudom, végül mi állított meg, talán a képesség hiánya, hogy el tudjam mondani vagy meg tudjam fogalmazni, inkább újra csókolni kezdtem, mint valami menthetetlen fuldokló, aki ettől várta a menekvést, és ez még annyira nem is állt távol a valóságtól. Ujjai a nyakam köré kulcsolódtak, így álltam fel vele a székről, és amint talajt ért a lába, már fordítottam is, a háta a mellkasomnak simult, majd szinte nem is hagytam helyet közte és a konyhapult között. Minden porcikáját érezni akartam, nyakához hajolva ízleltem meg a bőrét, gyengéden végigharapdálva a füle melletti szabad felületet, miközben kezeimmel kibontottam az övet, majd elkezdtem lefelé tolni a feleslegessé váló nadrágot, vele együtt az alsót, ujjaim a szoknya aljához kaptak, és míg én az anyagot küzdöttem felfelé, ő megszabadult a bugyijától. Nagyot kellett nyelnem, hogy ne kapjak rögtön a csípője után, és ne rántsam magamra, pedig minden ösztönöm ezt diktálta. - Szeretek felavatni - válaszoltam neki a csók után, amit a számra lehelt, szorosan vonva magamhoz, de az önuralmam nagyjából addig tartott, míg bele nem harapott az ajkamba, feneke pedig ágyékomhoz dörgölőzött. Szemtelen volt, mint mindig, ezt imádtam benne, legalább annyira, amennyire gyűlöltem is. - Holnap körbevezetlek az egész házban - tettem hozzá sejtelmesen, a hangom azonban továbbra is rekedten szólt, a vágy szinte már teljesen felemésztette a hangszálaimat, a gondolattól újra felajzva, pedig már tényleg azt hittem, hogy nincs hová fokozni ezt a végeláthatatlan kínzást. Ez volt az a pont, ahol valami elszakadt bennem, szinte már nem is én irányítottam a saját mozdulataimat. Átvette a kontrollt a már jól ismert fenevad, csípőjére markoltam, de ahelyett, hogy én nyomultam volna előre, egyetlen domináns mozdulattal inkább őt rántottam magamra, így törve utat magamnak teste szűk forróságába. Ajkamba harapva próbáltam elfojtani a kikívánkozó, erőteljes nyögést, a levegő pedig bennem akadt, mintha most először érezném magamon teste szorító gyűrűjét. Alig hagytam időt magunknak, a józan gondolatokkal együtt a türelmem is elpárolgott belőlem, csípőjét markolva mozdítottam meg a saját csípőmet, közben újra a pult lapjára préselve őt. Valahol iszonyatosan zavart, hogy nem látom az arcát, de túlzottan izgatta a fantáziámat a helyzet, amibe általam kényszerült, és míg a lassabb, kezdő lökések után végre kezdtem újra magamra találni a mozdulatokban, egyik kezem elengedte a csípőjét, hogy előre tudjak nyúlni, a lábai közé nyúltam, szinte teljesen elveszve a forróságban, ami ott fogadott, ujjaim pedig masszírozó mozdulatokkal tapintották ki a lüktető vágyát. Ostrom alá vontam, ajkaim a nyakáról a gerince felső pontjára vándoroltak, de még így sem tudtam elfojtani az egyre sűrűbben kitörő nyögéseimet. Minden józan eszemet elvette, és hiába volt minden irányítás az enyém, valójában már régen ő irányított engem.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Kedd Márc. 01, 2022 6:07 pm
Mr and Mrs
Őrjítő érzés, ahogy ajkai végig barangolják bőrömet, a vér zubog bennem, a testem félek, hogy lángra kap, mégis libabőrös vagyok attól, amit művel velem. Keze a hátamra siklik, a melltartót könnyedén kicsatolja én pedig elmerülök kékjeiben, csak bámulom az arcát, ahogy elhúzódik tőlem megszakítva ezzel csókunkat és megszabadít a feleslegessé vált darabtól. Úgy néz rám, olyan vágy csillog a szemeiben, hogy kénytelen vagyok nyelni egy nagyot és egy hasonló, ajkamba harapós mosollyal nézni vissza rá. Mintha egészen megbabonáztam volna, mintha először látná így, pedig már volt alkalma rá párszor. Megveszek érte, bókja és a hangjából tisztán kiérezhető vágyakozás hallatán végig fut gerincemen az az ismerős bizsergés, amit újabb és újabb követ, ahogy melleimre hajol és további csókokkal halmozza el bőrömet. Olyan finoman, mégis mohón kényezteti melleimet, ajkai és nyelve lávaként futnak végig rajtuk, mélyeket sóhajtok, lihegek, hajába markolva homorítok az élvezettől, egyszerűen megőrjít minden mozdulata. Amint lehetőségem adódik rá, én is csókokkal halmozom el állát, nyakát, incselkedek vele, szándékosan ingerelem gyengéden fülére harapva, ölemmel újra és újra kemény ágyékához simulok, bár ezzel saját magamat is az őrületbe kergetem, mert csak még inkább vágyom a pillanatot, mikor majd újra magamban érezhetem. Mintha hetek óta nem történt volna köztünk semmi, úgy sóvárog érte a testem, pedig...a fenébe is, szerintem máskor hónapok alatt nem szexelek annyit, mint Vele az elmúlt két napban. Vagyis, a mai napnak még mindig nincs vége és félő, hogy annyira kiapadhatatlan ez a vágy, hogy nem is fog egyhamar véget érni. Mintha egyszerűen nem lenne belőle elég, de mielőtt még aggódni kezdenék, hogy pszichológiai eset vagyok, emlékeztetem magam arra, hogy Ő is így van ezzel. Ő is akar engem, újra és újra, ugyanazzal a hévvel vagy talán, még hevesebben. Felnézek rá, ahogy határozottan hajamra fog, tekintetem máris ajkait pásztázza, pihegve nyalom meg sajátomat, de végül kékjeire találok és egy pillanatra, még a lélegzetem is elakad. Olyan forróság önt el attól, ahogy néz, ahogy bámul rám és ezt most nem a testi vágy okozza, valami egész más érzelem melegít fel így vagy csak a puszta tény, hogy még soha, senki nem nézett rám így . Egyszerre mozdulok vele, ajkaiért kapok, kezem nyaka oldalán simít fel, míg végül tarkóján állapodik meg, miközben ő derekamnál fogva megemel és lekászálódik velem a székről. A lábaim újra a padlót érik, testével a pultnak szegez, miután fordít rajtam egyet, én pedig halkan mordulok egyet, ahogy forró bőre a hátamnak simul. Ágyéka fenekemnek feszül, fel is szisszenek buján az izgató érzésre, de mozdítom is csípőmet, simulok hozzá, mintha már nem lennék így is olyan, mint egy felajzott íj. Ajkai bőrömre tévednek, nyakam hátsó részén kalandoznak, lassan úgy érzem, hogy felrobbanok, ha nem érezhetem végre magamban, a testem még a szavaiba is belelüktet, halkan nyögök is egyet az érzéstől, miközben lihegve a pultra támaszkodok tenyereimmel. -Én is, Dimitriy. Érezni akarlak végre.- nyögöm lihegve, elfúló hangon, szinte már remegve a vágytól, de már hallom, hogy kioldja az övét, a szoknyámat felfelé kezdi tolni, én pedig sürgető mozdulattal a bugyimat indítom lefelé combjaimon. Már bánom, hogy egyáltalán visszavettem, sietve ki is lépek belőle, ahogy leér a bokámhoz, miközben hátra fordítom a fejem annyira, hogy lopjak tőle még egy forró csókot. -Épp ideje volt felavatni a konyhát.- súgom buja hangon, kacér mosollyal ajkaiba lihegve, finoman bele is harapok, miközben fenekemmel incselkedve hozzá dörgölőzök. A gondolat, hogy ebben a francos konyhában fog a magáévá tenni, csak még jobban beindít és már most tudom, hogy innentől majd a pult láttán mindig buja gondolataim fognak támadni.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 28, 2022 7:47 pm
Amint szabaddá vált a felsőteste, ajkaim ostromlóan csaptak le a nyakára, majd a fedetlen mellkasára, bebarangolva minden olyan pontot, amit eddig elfedett a ruhája. Egy reccsenés, csak ennyi jelezte, hogy az anyag megadta magát, bár nem is kellett különösen megerőltetnem magam, vagy annyira elvette a vágy az eszemet, hogy nem is tűnt fel a mozdulat vehemenciája. Már a mellei vonalánál jártam nyelvemmel, közben egyik kezemmel ismét a hátára simítottam, csak hogy rátaláljak a melltartója csatjára. Pár másodperc koncentráció kellett, hogy ujjaimmal kipattintsam a helyéről, és csak annyira hajoltam el tőle, hogy ledobjam a földre a feleslegessé váló darabot. Itt ült az ölemben, félig már csupaszon, én pedig csak ittam magamba a látványát, a pajzán gondolatoktól pedig kénytelen voltam a saját ajkamba harapni. Soha nem hittem volna, hogy képes leszek bárkit is ilyen tökéletesnek látni, mert egyikünk sem volt az, mégis, ezúttal nemcsak a bennem tomboló vágy töltötte el melegséggel a mellkasomat. Volt itt valami más, valami, amiben talán egész eddigi életem során nem is hittem igazán, hogy létezhet, és miközben tenyeremmel a mellét masszíroztam, én magam is nagyot sóhajtottam. - Kibaszottul gyönyörű vagy - súgtam, mielőtt visszahajoltam volna, ekkor már ajkaimmal simítva végig hol az egyik, hol a másik mellét, gyengéden, mégis mohón játszadozva velük. Talán tényleg nem tudtam volna betelni vele, minden eget rengető orgazmus csak ideig-óráig jelentett megnyugvást, bár az eddigi tapasztalatok alapján ezt inkább percekben kellett volna mérnünk. Az, hogy az ölemben ült, korlátozta a lehetőségeimet, ő azonban élvezte, és minden alkalmat megragadott, hogy az ágyékomhoz dörgölőzzön, ezzel bolondítva meg teljesen. El akartam veszni benne, újra és újra elmerülni a testében, csillapítani ezt az olthatatlannak tűnő vonzalmat, a lüktető vágyat, de már most elvesztett játéknak tituláltam. Tudtam, hogy amint felmegyünk a hálószobába, ott folytatódik minden, ahol tegnap este vagy éppen ma reggel abbahagytuk, legalábbis eltökélt szándékom volt tenni róla, hogy ne foghassa menekülőre. - Megőrjítesz - bukott ki belőlem önfegyelem nélkül, ahogy ráharapott a fülcimpámra, a csípője pedig úgy mozgott rajtam, mintha nem választott volna el bennünket még legalább két felesleges ruhadarab, ha nem több. A nadrágom szorítása egyre feszültebbé tett, le akartam rúgni magamról az anyagot, egyelőre mégsem mozdultam. Helyette a hajába kapaszkodtam, így késztetve arra, hogy ismét a szemeimbe nézzen, de még így is alig tudtam megállítani magam, hogy ne tapadjak rögtön az ajkaira. Nem szakadtam el tekintetétől, mégsem tudtam megszólalni, nem tudtam szavak formájában elmondani, ami éppen bennem tombolt, hogy mindez már nemcsak erről, a testéről és erről az émelyítő sóvárgásról szólt. Hogy nem csak ennyit jelent nekem, nemcsak egy testet, amit akkor kaphatok meg, amikor csak vágyom rá. A szavak helyett újra megízleltem ajkait, a vágy már szó szerint lüktetett bennem, így a derekára fogtam, vele együtt emelkedtem fel, de nem ültettem fel a pultra, helyette elszakadtam a szájától, és miközben a pulthoz préseltem a testét, háttal fordítottam a karjaim között. Mellkasom a hátához simult, a fenekéhez szorítva az ágyékom, közben a vágytól már levegőt sem kapva, ajkaim a nyaka hajlatát kényeztették, megízlelve a forró, édes bőrét, de már nem bírtam ki, hogy ne nyúljak kettőnk közé, hogy kioldjam a saját övemet, majd gomboljam ki a nadrágom. - Annyira kívánlak - suttogtam a fülébe rekedten, elszakadva nyaka bőrétől, egyik kezemmel már a szoknyáját tűrve felfelé.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 28, 2022 5:28 pm
Mr and Mrs
Azóta se értem, miért hagytam, hogy Irina elbizonytalanítson a hülye sutyorgásával, amikor Dimitriy soha meg sem próbált még bántani. Amikor szándékosan próbáltam kihozni a sodrából, még akkor sem ütött meg, csak próbált a lehető legfenyegetőbben fellépni velem szemben, hátha azzal majd lenyugtat, pedig már jóval előtte elárulta magát azzal, hogy azt a szemetet is inkabb levakarta rólam és a helyére utasította, mint hogy hagyta volna, hogy bármi bajom essen. Tudom, hogy ölni is képes lett volna miattam, Értem, és ez mindent felülír. Nem, mintha akarnám, hogy bárkit is megöljön, de azt is értem, hogy az Ő világában, csakis így védheted meg azt, ami hozzád tartozik és én, már akkor is hozzá tartoztam. Hogy is félhetnék tőle? Olyan parázsló tekintettel néz rám, mielőtt mohón ajkaimra tapadna, hogy a vérem azonnal felforr, a testem szinte lángra kap a vágytól, miközben viszonzom csókját, falom ajkait, nyelvem őrjítő táncba kezd övével, a tüzet pedig, csak tovább szítja az a heves mozdulat, a tányérok csörömpölése, ahogy lesöpör mindent a pultról szabaddá téve ezzel a terepet. Izmos karjai derekamra fonódnak, beleborzongok az érzésbe, ahogy körül ölel velük , de végül nem a pultra tesz fel, mint amire számítok, mint amire eddig egyértelműen készült, hanem az ölébe húz át, amit egy pajzán vigyorral veszek tudomásul. Őrjítő az érzés, ahogy ölemnek feszül, helyezkedek is picit, ahogy a szék lábtartóján támaszra találok, hogy még izgatóbb legyen, bár már így is lihegek, ahogy megszabadít a blézertől, ajkamba harap és lepillant a kissé viseltes blúzomra. Izzó tekintete újra rabul ejti enyéimet, miközben a vékony anyagra fog és egy laza mozdulattal letépi rólam, én pedig másra sem vágyom, mint hogy ajkaival felfedezze a szabaddá való területet. Csípőm akaratlanul is mozdul rajta, miközben tüzes csókokkal hinti bőrömet, a vágy lüktet bennem, levegő után kapkodva veszek el a milliónyi inger közt, ami éri testemet, míg kezeim bőrét marják finoman hátán, vállain, ujjaim hajába túrnak, Ő pedig kíméletlenül feszül újra ölemnek, mintha szándékosan az őrületbe akarna kergetni, de egyben fokozza is bennem ezt a sürgető, mohó vágyat. -Teljesen elveszed az eszem.- sóhajtom hátra hajtott fejjel, felkínálva mindenemet, hogy szabadon barangolhassa be bőrömet, érezhessem magamon perzselő csókjait, nyelvét, míg végül újra ajkaiért nem kapok lázas, forró csókra hívva. Alig kapok levegőt, de jelen pillanatban az sem érdekelne, ha többé nem jutnék hozzá, mert úgy érzem, hogy a létezésem csakis azon múlik, hogy csókolhatom-e, érezhetem-e forró bőrét az enyémhez simulni, ágyékát az ölemnek feszülni. Aztán én is vándorútra indulok nyaka mentén, a füle alatti érzékeny résznél picit tovább időzök, fülcimpájába finoman beleharapok, miközben csípőm újra és újra nekifeszül. Megőrjít a gondolat, hogy ez a pár ruhadarab még mindig akadályoz abban, hogy végre igazán érezhessem Őt, ugyanakkor élvezem ezt a vadító játékot, amitől pattanásig feszülnek az idegeim, már-már úgy érzem, a vágy teljesen eluralkodik rajtam, ha nem enyhül. Nem tudom, hogy képes lennék-e valaha is betelni Vele és mindazzal, amit ilyen könnyedén képes felébreszteni bennem, ezzel a lázas ösztönnel, ami csak azt súgja, hogy nekem kibaszottul Ő kell és rajta kívül senki más.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Hétf. Feb. 28, 2022 6:12 am
Valahol mélyen, legbelül megijesztett a rám gyakorolt hatása, az, hogy kicsalogatott belőlem valami olyasmit, aminek a létezéséről még csak nem is tudtam. Az egész eddigi életemet a saját szabályaim szerint éltem, aligha véve figyelembe bármit és bárkit, erről pedig még ő is könnyedén meggyőződhetne, ha egyszer utána kérdezne, kihez is ment feleségül. Nem mintha sok beleszólásunk lett volna ebbe a kikényszerített frigybe, mégis, biztos voltam abban, hogy amit eddig tud rólam, az csak a kibaszott jéghegy csúcsa, amiből ő eddig csak némi vért, verekedést és prostikat látott. És bár elég jól tudtam leplezni a félelmeimet, bebújva a saját magabiztosságom álarca mögé, nem telt el úgy óra, hogy ne jutott volna eszembe, milyen hirtelen változhat meg minden, ha egyszer rájön, netán a két szemével látja majd, ki vagyok valójában. Jelenthette volna a megkönnyebbülést is, hogy még így, ezek után is maradt egy kiskapu, amin kiutat kereshetek, hogy a valódi énemmel még kitessékelhetem az életemből, de mindeközben egyre világosabbá vált, hogy ha egyszer szükségem lesz arra a kiskapura, az nem magam miatt lesz, hanem miatta. Ez pedig tökéletesen szembement azzal, hogy soha nem törődöm senkivel. Egy ponton túl már nem tudtam uralkodni magamon, a feléledő, vagy inkább egy pillanatra sem szűnő vágy szinte szétfeszítette az izmaimat, azonnali cselekvésre ösztönözve. Úgy kaptam el a száját, mintha nem lenne holnap, már nem is küzdve azért, hogy megkíséreljek vele legalább a hálószobáig eljutni, zsigerből nyúlva a pultra, hogy lesöpörjek onnan mindent, amit csak értem. A tányérok ripityára törtek, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy kizökkenjek, ujjai már a pólóm szegélyébe kapaszkodtak, én pedig csak annyi időre voltam hajlandó elszakadni tőle, míg lerángatta rólam az amúgy sem túl kényelmes anyagot. Karjaim közrefogták a derekát, de az eredeti terveimet szinte egy pillanat alatt írtam felül, és ahelyett, hogy a konyhapultra ültettem volna, az ölembe húztam, csípőmet az övének szorítva, átkozva minden ruhadarabot, ami még akadályt képzett kettőnk között. Nem szakadtam el a szájától, úgy nyúltam a vállához, egy sürgető mozdulattal tüntetve el róla a blézerét, majd gyengéden az alsó ajkába haraptam, egy pillanatra elhúzódva tőle. A már amúgy is megtépázott blúzra tévedt a tekintetem, majd felemeltem a fejem, ismét megkeresve a szemeit, a kezeim pedig nem maradtak tétlenek. Rámarkoltam az anyagra, egy laza rántás és halk reccsenés mellett adva meg magát. Szám szélén egy sunyi vigyor körvonalazódott, a tekintetemmel üzenve neki, hogy "Én szóltam előre", és miközben kezeim ismét azzal foglalatoskodtak, hogy az eltépett anyagot is lefejtsék róla, ezúttal nem a szájához hajoltam vissza, nyelvem a nyakát kezdte becézni, mohó csókokkal hintve tele minden szabaddá váló felületet. Alig kaptam levegőt, a vérem minden cseppje felforrt, közben magamhoz szorítva a csípőjét, hogy kétsége se lehessen afelől, milyen hatással is van rám.
Iris Gustafsson —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 10:16 pm
Mr and Mrs
Pimasz mosolyom, csak tovább szélesedik, ahogy rávilágít a lényegre, hogy itt bizony kínzásról van szó, de azt azért nagyon remélem, hogy tényleg nem gondolja komolyan, hogy bármi miatt is haragudnék rá vagy, hogy gyűlölném. Biztos lesz még olyan, amikor így lesz, amikor majd szándékosan, egész éjjel pocsék, nyálas filmeket fogok bámulni már, csak azért is, hogy távol tartsam magamtól, vagy épp arról fogok ábrándozni, hogy milyen jól esne felpofozni, de most szó sincs ilyesmiről. Egyszerűen csak oda vagyok érte, mert itt van, mert belevágtunk ebbe és, mert úgy tud rám nézni, mint még senki. -Nem gyűlöllek és nem haragszom, de élvezem, hogy kínozhatlak...- incselkedek tovább, bár már magam sem tudom eldönteni, hogy pontosan ki kínoz kit. Az, ahogy a holnapi programot vázolja és amilyen hatással vannak rám szavai, szintén felérnek egy kínzással, úgyhogy részemről egálban vagyunk, hiszen pontosan jól tudja, hogy mit képes kiváltani belőlem az, ha ilyen szexi hangon elsuttogja, mi mindent akar velem csinálni és, ha közben úgy néz rám, mint most. Le sem tagadhatnám, hogy a gondolataim már nekem sem a romantikus filmek körül járnak, annál jóval izgalmasabb esti programot tervezgettem a nap nagy részében. Incselkedek is vele tovább, a desszertről beszélek, mert egyszerűen képtelen vagyok visszafogni magam a közelében, pláne hogy látom rajta, mennyire felkeltem vele a kíváncsiságát, bár arra nem számítok, hogy majd székestől von magához közelebb végül. De tetszik. Őrülten vonzó ez a határozott mozdulat és az, ahogy szinte felfal tekintetével, miközben a desszertet követeli, bár én azért kihasználom az alkalmat most is arra, hogy pimaszkodjak vele. Mintha csak azt akarnám kideríteni, meddig bírja visszafogni magát, játékosan meg is dorgálom, amiért máris dobta a vacsit, de a fenébe is, alig várom, hogy a desszertnek lásson. -Nekem tetszik így.- búgom halkan a türelme kapcsán, hiszen épp emiatt olyan izgató a közelében lenni, mert egy szégyentelen, pimasz alak, akit nem érdekel sem az idő sem a helyszín. Ha akar, akkor egy kicseszett night club öltözőjében esik nekem olyan hévvel, hogy már a gondolatától is felforr a vérem és az a legdurvább az egészben, hogy egész idáig nem tudtam magamról, hogy ilyen buja tudok lenni. Ő váltja ezt ki belőlem, ő van rám ilyen őrületes hatással én pedig élvezem, hogy szabad vagyok, hogy vele bármit, bárhol megtehetek, mert nem azon aggódik, hogy másik mit fognak gondolni. Fogalma sincs róla, mennyire felpezsdít az, hogy ő egy igazi rossz fiú. Miatta nem bírok magammal, nem is akarok, szándékosan húzom még tovább az agyát, mikor arról kérdezem, hol fogyasztaná el a desszertet, nyelvem pofátlanul húzom végig ajkain, és a "fenyegető" figyelmeztetésbe bele is beleborzongok. Szomjazom csókjára, de nem csapok le ajkaira, a kínzása még most is olyan édes, de Ő sem tétlenkedik, mert a keze máris elkalandozik combom belső felén, miközben ajkaimra suttog. A vérem máris felforr, a testem szinte lázban ég, ahogy közli velem a szándékát és, bár majd elepedek azért, hogy végre megcsókoljon, nem mozdulok. Tekintetem az övébe fúrom, ajkamba harapok, ahogy keze combjaim közé csúszik, a szívem máris vadul zakatol, miközben eltelik az az egyetlen, hosszú pillanat, mielőtt végre mohón megcsókol. Az eddigi mozdulatlanságom elillan, karjaim nyaka köré fonódnak, nyögök egyet, ahogy nyelve utat talál ajkaim közé és a vágy olyan hevesen éled fel bennem, hogy máris kevésnek érzem a tüdőmbe jutó levegőt. A tányérok a padlón végzik, egyszerűen lesöpri őket a pultról, én pedig már fejtem is le róla a pólót kapkodó mozdulatokkal, hogy aztán elhúzódva egy pillanatra, míg lehúzom róla az anyagot, forró bőréhez simulhassak és tovább csókoljam vadul, szomjasan, mintha az életem függne tőle. Soha nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen csillapíthatatlan vágy, lehet valakit újra és újra úgy akarni, mintha először érintene, de Vele ez is teljesen más. Minden más, eleven, heves és élénk, mintha egész eddig a világ, csak szürkeségből és unalomból állt volna, erre jött Ő, akinek a puszta érintése is életre kelti minden sejtemet. Bármi is legyen ez köztünk, ezer fokon ég és, csak remélni tudom, hogy nem lobban majd el, mert olyan mámorító és fékevesztett, hogy máris a rabjává váltam. Az Ő rabjává, önként, mert akarom, nem pedig kényszerből.
I'm ready for war.
at your ugliest,
at your worst.
Dimitriy V. Smolensky —
Elküldésének ideje — Vas. Feb. 27, 2022 8:17 pm
Bármennyire is próbáltam nyitottsággal fogadni az ötleteit, nem tudtam elképzelni kettőnket, ahogy leülünk nézni valami bugyuta, nyáltenger filmet, bár igaz, arra a célra tökéletesen megfelelt, hogy kicsit húzza az agyam, és tisztában is volt vele, hogy ez egy remek alkalom erre, miért ne használta volna ki? Álnok bestia. - Hát, ha nem is gyűlölsz, de minimum haragszol rám. És kínozni akarsz - folytattam tovább a gondolatmenetet, bár a hangom megtelt pimasz éllel, ebből pedig leszűrhette, hogy ez már inkább vicc, semmint komoly eszmefuttatás. Legalábbis mertem remélni, hogy ő sem gondolta komolyan ezt az egész filmnézős programot, mert ennél azért jóval merészebb ötletek sorakoztak a fejemben az esténket illetően, a tekintetét látva pedig, volt egy olyan megérzésem, hogy ő sem malmozni készült. Vagy ha mégis, ezen sürgősen változtatnom kellett. Meg sem próbáltam leplezni a hatást, amit kiváltott belőlem, a csókja puszta gondolatától bezsongtam, a testem minden porcikája reagált rá, és ugyan még a tányéromon volt a vacsorám nagy része, szinte képtelen voltam elvonatkoztatni attól, hogy alig egy karnyújtásnyira ül mellettem. Az érzés, hogy újra érintsem, a testem pedig az övéhez simuljon, szinte megmarkolta a gyomrom, elnyomva az eddigi mardosó éhséget. Már nem holmi ételre vágytam, és mindahányszor felém fordította a tekintetét, leplezni sem tudta volna, hogy hasonló gondolatok cikáznak a fejében. Ez pedig nem segített abban, hogy visszafogjam magam. Nem is voltam képes elnyomni, szinte egy pillanat alatt elveszítettem magam felett az uralmat, mikor letettem a villámat, a székkel együtt vonva közelebb magamhoz. Egy pillanatra talán meglepte a mozdulat, de nem kellett sok idő, hogy ismét az a pimasz mosoly üljön ki az arcára, ami egészen furcsa hatást gyakorolt rám. Ha valaki korábban azt mondta volna, hogy létezik a vágy ezen formája, bizonyára kiröhögöm, mert magát a sóvárgást én magam is ismertem, de ezt a mértéktelenséget még soha nem tapasztaltam. Túlmutatott mindenen, amit eddig megéltem. - A türelmemen még van mit csiszolni - válaszoltam halkan, félrebillentett fejjel, közben a háta mögé sikló kezem végigsimított a karján. Combjai szétnyíltak, közrefogva a térdemet, tekintetem hol a szemeit, hol a száját figyelte, szinte már ellenállhatatlan vágyat érezve arra, hogy ismét megízleljem a szinte csókért könyörgő ajkait, de egyelőre nem álltam útját az incselkedésben. - Ha tovább folytatod, nem jutunk túl a konyhán - suttogtam válaszként, miután végighúzta a nyelvét az ajkaimon, a tenyerem pedig a hátára siklott, így vonva közelebb magamhoz, de még mindig nem csaptam le a kínálkozó alkalmat arra, hogy megcsókoljam, helyette szabad kezemmel merész útra indultam, szinte rögtön a combja belső felére tévedve, ujjaim pedig akadályt nem ismerve haladtak felfelé. - Innen akarom elfogyasztani - tettem még hozzá, ekkor már tényleg egy hajszálnyira a szájától, ujjaimmal rátapintva teste legérzékibb pontjára, majd kihasználva a beálló mozdulatlanságot, előre dőltem, a szám mohón csapott le az övére, szinte rögtön bebocsátásért könyörögve a nyelvemmel, szabad kezemmel egy mozdulattal lesöpörve a tányérokat a pultról.
2023. május 1-jén az óriások vezére összehívta tanácsát, amelyre a nornát is meghívta, aki segített neki az istenekkel szemben. Kezdetben úgy tűnt, ez alkalommal sem történik majd semmi különös, ám amikor Hildr távozásra készült, fültanújává vált két óriás sutyorgásának, s a hallottaktól égtelen harag támadt a norna szívében. A szavak arról szóltak: Thrym azt tervezi miképpen szabadulhat meg Hildr-től, mivel a norna követeléseit nem kívánja a nagyhatalmú óriás teljesíteni, akkor sem, ha az átokkal legyőzik és feledésbe taszítják az isteneket. Hildr elnyomta abban a pillanatban dühét, s ahelyett, hogy szembesítette volna Thrym-et rossz döntésével, a norna úgy határozott, megbosszulja, amiért megpróbálták kijátszani. De nem kapkodott el semmit sem, és mindent gondosan előkészített.